an online Instagram web viewer

#malaysia medias

Photos

Sirly Dress
Bahan : Silk
Size :M Ld : 100cm  Pb : 140cm
Dapat kan harga grosir untuk pembelian 10 pc
Happy shopping dear

Fast respon :
Wa : 085229509008
Bbm : D46C8A62
Line : rumah_dhee

#brunei #singapura #Malaysia #gamiscantik #trusted #gamisnyaman #yukensipelangi
#yukebnsibusui #dresseclusive
#dresscrepe #gamisjumputan #gamisdressrayon #gamisshibori #dresskondangan #dressrepsepsi #kainkatun #dresskutubaru #fllowme #gamisrlegant #katunjepang #jakarta #semarang #surabaya  #jogjakarta #lndonesia
Sirly Dress Bahan : Silk Size :M Ld : 100cm Pb : 140cm Dapat kan harga grosir untuk pembelian 10 pc Happy shopping dear Fast respon : Wa : 085229509008 Bbm : D46C8A62 Line : rumah_dhee #brunei  #singapura  #Malaysia  #gamiscantik  #trusted  #gamisnyaman  #yukensipelangi  #yukebnsibusui  #dresseclusive  #dresscrepe  #gamisjumputan  #gamisdressrayon  #gamisshibori  #dresskondangan  #dressrepsepsi  #kainkatun  #dresskutubaru  #fllowme  #gamisrlegant  #katunjepang  #jakarta  #semarang  #surabaya  #jogjakarta  #lndonesia 
WEDDING INVITATIONS THAT ARE UNIQUE AS YOU ARE....
.

A luxury wedding invitation card has no style. The card is ready to be as same as your wedding theme
.

Luxury & Premium Wedding Invitation and Gift by Firma Kreatif Sdn Bhd
.

Whatsapp us for more info and inquiries 019-2325332
http://kadkahwineksklusif.wasap.my/
.

Fb : Kad Kahwin Eksklusif
.

#kadkahwinmurah #weddingcard #weddinginvitation #kadkahwinmalaysia #rizmanruzaini #rizmanruzainibridal2017 #rizalmanbride #jovianmandagie #jovianmandagie #weddingdress #kahwin #kadkahwinmalaysia #kadkahwinhardcover #kadkahwinvip  #vipwedding #royalwedding #kualalumpur #malaysia #malaysiawedding #kualalumpurwedding #ariweddingcouture #fashionvalet #naelofarhijab #kadkahwinbrunei #bruneiwedding #brunei #bruneiprinting #weddingcardbrunei #royalweddingbrunei
WEDDING INVITATIONS THAT ARE UNIQUE AS YOU ARE.... . A luxury wedding invitation card has no style. The card is ready to be as same as your wedding theme . Luxury & Premium Wedding Invitation and Gift by Firma Kreatif Sdn Bhd . Whatsapp us for more info and inquiries 019-2325332 http://kadkahwineksklusif.wasap.my/ . Fb : Kad Kahwin Eksklusif . #kadkahwinmurah  #weddingcard  #weddinginvitation  #kadkahwinmalaysia  #rizmanruzaini  #rizmanruzainibridal2017  #rizalmanbride  #jovianmandagie  #jovianmandagie  #weddingdress  #kahwin  #kadkahwinmalaysia  #kadkahwinhardcover  #kadkahwinvip  #vipwedding  #royalwedding  #kualalumpur  #malaysia  #malaysiawedding  #kualalumpurwedding  #ariweddingcouture  #fashionvalet  #naelofarhijab  #kadkahwinbrunei  #bruneiwedding  #brunei  #bruneiprinting  #weddingcardbrunei  #royalweddingbrunei 
🤤GILAAA TERLIURRRR🤤
CRISPYBABYCRAB MEMANG MENGANCAM!!😍😋👍🏻
Sedap, pedas, manis , masin, Ranguppp gilerr krukkrakkrukrak kalau makan. Tunggu apa lagii?? 🦀Ketam sebenar tau ni sekor2 dlm balang. 🦀Cepat orderr!! ______________________________________________________😋 Apa tunggu lagi jom orderr
TOMYAM🍲
BBQ🍢
EXTRA HOT🌶

Harini payment, trus pos dapt trus NGAPPP😋

______________________________
👉🏻DM atau whatsp 0134012961 untuk order! Order payment harini terus post. Sampai terus NGAP!!😍😋🤤👍🏻
___________________________
#sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualonline #bazaaronline #igmalaysia #ketam #makanan #sedap #rangup #kerepek #sayajualmurah2 #jajan #jualanmurah #jual #jualmurah #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshop #malaysian #kedaionline #kedaionlinemalaysia #igmalaysia #jualan #agendropshipdiperlukan  #dropshipwanted #agenwanted #giftreview #keropok#dropshipwanted #agenwanted #giftreview #keropok
🤤GILAAA TERLIURRRR🤤 CRISPYBABYCRAB MEMANG MENGANCAM!!😍😋👍🏻 Sedap, pedas, manis , masin, Ranguppp gilerr krukkrakkrukrak kalau makan. Tunggu apa lagii?? 🦀Ketam sebenar tau ni sekor2 dlm balang. 🦀Cepat orderr!! ______________________________________________________😋 Apa tunggu lagi jom orderr TOMYAM🍲 BBQ🍢 EXTRA HOT🌶 Harini payment, trus pos dapt trus NGAPPP😋 ______________________________ 👉🏻DM atau whatsp 0134012961 untuk order! Order payment harini terus post. Sampai terus NGAP!!😍😋🤤👍🏻 ___________________________ #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #bazaaronline  #igmalaysia  #ketam  #makanan  #sedap  #rangup  #kerepek  #sayajualmurah2  #jajan  #jualanmurah  #jual  #jualmurah  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #malaysiaonlineshop  #malaysian  #kedaionline  #kedaionlinemalaysia  #igmalaysia  #jualan  #agendropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #agenwanted  #giftreview  #keropok #dropshipwanted  #agenwanted  #giftreview  #keropok 
•22/7/2018
🦄Geography trip 馬來西亞🇲🇾day 4🦄
~去皇家山睇猴子🐒
~去適耕莊🏠
~去許願樹🎋許願🎋
~去熱浪沙灘🏖
~去農莊🐾
~體驗插秧🌱&捉泥鰍
~進行捉泥鰍比賽🏆
#latepost #malaysia #馬來西亞
•22/7/2018 🦄Geography trip 馬來西亞🇲🇾day 4🦄 ~去皇家山睇猴子🐒 ~去適耕莊🏠 ~去許願樹🎋許願🎋 ~去熱浪沙灘🏖 ~去農莊🐾 ~體驗插秧🌱&捉泥鰍 ~進行捉泥鰍比賽🏆 #latepost  #malaysia  #馬來西亞 
Budak u mana ni😅mcm jilake perangai sorang²😂
↘
✅[tag member korang]🔰
↗
╰▶[Follow] @lawak_insta_kini 🔝
•
🔛Turn on post notification🔔

#lawak #lawaktahapdewa #lawak4x4 #lawakhambar #lawakhangit #lawakinstakini #lawakking #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakgram #lawakmalaysia  #lawakkeder #lawakboring  #malaysia #malaysiaku #negaraku #paidreview #paidreviewmurah #musically #tiktok #tiktokmalaysia #funny #funnyvideos #kipidap #dongibab #kini #kiniviral #mudah #mudahterhibur
Budak u mana ni😅mcm jilake perangai sorang²😂 ↘ ✅[tag member korang]🔰 ↗ ╰▶[Follow] @lawak_insta_kini 🔝 • 🔛Turn on post notification🔔 #lawak  #lawaktahapdewa  #lawak4x4  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawakinstakini  #lawakking  #lawaktahapdewa  #lawakkerder  #lawakgram  #lawakmalaysia  #lawakkeder  #lawakboring  #malaysia  #malaysiaku  #negaraku  #paidreview  #paidreviewmurah  #musically  #tiktok  #tiktokmalaysia  #funny  #funnyvideos  #kipidap  #dongibab  #kini  #kiniviral  #mudah  #mudahterhibur 
Bahagia itu sederhana,melihat mitra yang saya bimbing melaju melesat satu persatu saya bahagia sekali 😇
.

Mantap mba KHOTIMAH leaderr #bksteam  Yg terus melaju mendaftarkan mitra2 barunya. Barakallah mba ,dan terus melesat Amiin ya Rabb.😍😇💪
.
.

Semangat belajar dalam bimbingan kami  dan sukses berjamaah Aamiin ya rabb
.
Konsultasi & bimbingan 
bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur 
klik link bio di atas atau hubungi:
.
Tetty Executive Leader nasional
PayTren🏢
‌👤 ⏬⏬
‌WA ☎ : 0878 8444 1900 / klik link di nio

Saya dan #BKSTEAM  siap bimbing 
Sampe bisa Bismillah. 
Jangan lupa perbanyak shalawat YA😊
‌
‌اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ‌ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
‌
‌Allahumma Shalli Ala Sayyiidinaa Muhammad wa'ala ali Sayyidinaa Muhammad

SALAM SUKSES BERJAMAAH .

#PokoknyaPAYRENinAJa
#peluangusaha
#bisnisonline
#bisnisdigital
#bisnisberkahyuk
#paytren
#beranihijrah 
#ustyusufmansur
#khasanahpaytren 
#pengusaha
#syariahbisnis
#tety.leaderpaytren
#saudiarabia #hongkong #qatar  #paytrenustyusufmansur  #malaysia #mompreneur #pengusahasukses
#bussineswoman
#bisnisrumahan
#pengusahamuda
#berbisnisberkah 
#bisnisonline
#CashlessSociety 
#pengusahamuslim
#hijrahbertahap
#digitalmarketingstrategist
Bahagia itu sederhana,melihat mitra yang saya bimbing melaju melesat satu persatu saya bahagia sekali 😇 . Mantap mba KHOTIMAH leaderr #bksteam  Yg terus melaju mendaftarkan mitra2 barunya. Barakallah mba ,dan terus melesat Amiin ya Rabb.😍😇💪 . . Semangat belajar dalam bimbingan kami dan sukses berjamaah Aamiin ya rabb . Konsultasi & bimbingan bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur klik link bio di atas atau hubungi: . Tetty Executive Leader nasional PayTren🏢 ‌👤 ⏬⏬ ‌WA ☎ : 0878 8444 1900 / klik link di nio Saya dan #BKSTEAM  siap bimbing Sampe bisa Bismillah. Jangan lupa perbanyak shalawat YA😊 ‌ ‌اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ‌ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ‌ ‌Allahumma Shalli Ala Sayyiidinaa Muhammad wa'ala ali Sayyidinaa Muhammad SALAM SUKSES BERJAMAAH . #PokoknyaPAYRENinAJa  #peluangusaha  #bisnisonline  #bisnisdigital  #bisnisberkahyuk  #paytren  #beranihijrah  #ustyusufmansur  #khasanahpaytren  #pengusaha  #syariahbisnis  #tety .leaderpaytren #saudiarabia  #hongkong  #qatar  #paytrenustyusufmansur  #malaysia  #mompreneur  #pengusahasukses  #bussineswoman  #bisnisrumahan  #pengusahamuda  #berbisnisberkah  #bisnisonline  #CashlessSociety  #pengusahamuslim  #hijrahbertahap  #digitalmarketingstrategist 
Tag member korang mana tau diaorang baik hati belikan korang dua dapur 1 kot kan... 😅😂 Nak nangis admin dengar klas loceng dia kringgg ringggg ringgg... 😍😘
.
Follow-@kroniaraishoei
.
#kroniaraishoei #2stroke #gp1 #hondansr #teamyamaharacing #shoei #tyr #aprilia #malaysia #retromania #arai #yamaha #ypvs #v4 #tz750 #kennyrobert #vr46 #rossi
:
Pakai PayTren Tanpa Takut Deposit Terpotong Karena Biaya Admin Bulanan.
.
Jika biasanya deposit anda selalu berkurang setiap bulannya karena biaya admin, 
Maka kini saatnya anda beralih menggunakan Aplikasi super keren karya Ustadz Yusuf Mansur melalui PT.Veritra Sentosa Internasional 
Yaitu PayTren.
.
Yuukk...
Pakai Aplikasi PayTren Sekarang Juga!
InsyaaAllah Banyak Manfaat, Keuntungan & Keberkahan.
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
buka hati dulu aja. cari tau tentang Paytren. buka hati untuk sesuatu yang baru, yang justru bisa jadi, inilah yang dicari kawan-kawan.
.
Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.

Nur Hadi
Leader Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085365991706 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  tn0637590.paytren.net
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://sites.google.com/view/nur-hadi -----------------------------------------------------------------------------------------
#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#ustyusufmansur
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#PayTren
#PayTrenAsetManajemen
#ManajerInvestasiSyariah
#PayTrenCorner
#UangElektronik
#PayTreneMoney
#BankIndonesia
: Pakai PayTren Tanpa Takut Deposit Terpotong Karena Biaya Admin Bulanan. . Jika biasanya deposit anda selalu berkurang setiap bulannya karena biaya admin, Maka kini saatnya anda beralih menggunakan Aplikasi super keren karya Ustadz Yusuf Mansur melalui PT.Veritra Sentosa Internasional Yaitu PayTren. . Yuukk... Pakai Aplikasi PayTren Sekarang Juga! InsyaaAllah Banyak Manfaat, Keuntungan & Keberkahan. . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . buka hati dulu aja. cari tau tentang Paytren. buka hati untuk sesuatu yang baru, yang justru bisa jadi, inilah yang dicari kawan-kawan. . Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi: . Nur Hadi Leader Executive 🏢 👤 ⏬⏬ WA ☎ : 085365991706 ----------------------------------------------------------------------------------------- 🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren ----------------------------------------------------------------------------------------- 🔘 tn0637590.paytren.net ----------------------------------------------------------------------------------------- 🔘 http://sites.google.com/view/nur-hadi ----------------------------------------------------------------------------------------- #paytrenustyusufmansur  #bisnisberkah  #bisnisonline  #pengusahamuslim  #ustyusufmansur  #saudiarabia  #hongkong  #paybyqr  #malaysia  #alfamart  #singapore  #bisnissyariah  #muslimahhongkong  #PokokNyaPAYTRENinAJA  #PaytrenAcademy  #PayTren  #PayTrenAsetManajemen  #ManajerInvestasiSyariah  #PayTrenCorner  #UangElektronik  #PayTreneMoney  #BankIndonesia 
Kenyataan memang begini mau gimana lagi... Kadang kita itu menukarkan waktu kita demi pekerjaan, kerja pagi pulang malam hari, minggu kadang nglembur 
Sedangkan waktu untuk anak, istri & keluarga berkurang bahkan tidak ada sama sekali karena sibuk kerja

seperti kata Band ARMADA "Pergi pagi Pulang pagi" hanya untuk mengais rezeki

Semua itu hanya untuk mendapatkan gaji yang tiap bulan kita terima, kadang gaji bulanan pun tak cukup untuk kebutuhan sehari-hari
#paytren_bisnis_yusufmansur
Sampai kapan anda mau begitu?

Sedangkan jaman sekarang itu tidak bisa mengandalkan gaji, harga kebutuhan pokok terus meningkat, solusi dari semua itu adalah harus punya bisnis sendiri agar semua kebutuhan yang kita inginkan bisa terpenuhi

Insyallah PayTren bisa menjadi kendaraan anda untuk mendapatkan tambahan penghasilan

PayTren tidak menjanjikan anda cepat kaya tapi PayTren bisa menjadi kendaraan mewujudkan impian anda 
Asal anda mau bekerja keras dan cerdas ;-) Mau tambahan penghasilan dari PayTren?

Mau mewujudkan impian anda seperti punya mobil mewah, rumah mewah, umroh, banyak waktu luang untuk keluarga dll?

PayTren bisa jadi solusi untuk anda

Kapan saat yang tepat ikut PayTren? 
Saat yang tepat ikut PayTren itu ya " SEKARANG " jangan ditunda lagi 
Kenyataanya memang begitu
#paytren_pendaftaran
.
Yang punya keyakinanlah yang menang, apalagi kalo kita yakin innallaaha ma'anaa
Allah bersama kita..
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
info daftar paytren 
bisnis berkah 
ust.Yusuf mansur hubungi
WA:089695795567
Follow IG:
@bachtiarpaytrenbfp ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#paytrenmudah
#paytrenmurah
#sedekah
#indonesia
#malaysia
#singapura
#hongkong
#bruneidarussalam
#arabsaudi
Kenyataan memang begini mau gimana lagi... Kadang kita itu menukarkan waktu kita demi pekerjaan, kerja pagi pulang malam hari, minggu kadang nglembur Sedangkan waktu untuk anak, istri & keluarga berkurang bahkan tidak ada sama sekali karena sibuk kerja seperti kata Band ARMADA "Pergi pagi Pulang pagi" hanya untuk mengais rezeki Semua itu hanya untuk mendapatkan gaji yang tiap bulan kita terima, kadang gaji bulanan pun tak cukup untuk kebutuhan sehari-hari #paytren_bisnis_yusufmansur  Sampai kapan anda mau begitu? Sedangkan jaman sekarang itu tidak bisa mengandalkan gaji, harga kebutuhan pokok terus meningkat, solusi dari semua itu adalah harus punya bisnis sendiri agar semua kebutuhan yang kita inginkan bisa terpenuhi Insyallah PayTren bisa menjadi kendaraan anda untuk mendapatkan tambahan penghasilan PayTren tidak menjanjikan anda cepat kaya tapi PayTren bisa menjadi kendaraan mewujudkan impian anda Asal anda mau bekerja keras dan cerdas ;-) Mau tambahan penghasilan dari PayTren? Mau mewujudkan impian anda seperti punya mobil mewah, rumah mewah, umroh, banyak waktu luang untuk keluarga dll? PayTren bisa jadi solusi untuk anda Kapan saat yang tepat ikut PayTren? Saat yang tepat ikut PayTren itu ya " SEKARANG " jangan ditunda lagi Kenyataanya memang begitu #paytren_pendaftaran  . Yang punya keyakinanlah yang menang, apalagi kalo kita yakin innallaaha ma'anaa Allah bersama kita.. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ info daftar paytren bisnis berkah ust.Yusuf mansur hubungi WA:089695795567 Follow IG: @bachtiarpaytrenbfp ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #paytrenmudah  #paytrenmurah  #sedekah  #indonesia  #malaysia  #singapura  #hongkong  #bruneidarussalam  #arabsaudi 
Inilah masaku untuk membuktikan
Semua harapan kau berikan
Demi kejayaan buatku
Inilah janjiku .

Janjiku @mikahamirul @aiyadsakti @melodycentralmy @ajmusicmalaysia
Location: Blue Lagoon, Port Dickson .

#janjiku #lagu #song #newrelease #singlebaru #melayu #lyrics #beach #bluelagoon #portdickson #malaysia #dawn #sunset #light #sun #nature #summer #asia #video #music #votd #mikahamirul
💛💛💛💛💛💛
#BOTSSNEAKER
#直接买两双货的更多折扣
#直接买两双便宜到吓死你
。
ADIDAS YEEZY 350 V2 “BUTTER”🔸
Size: US 4-13/ EUR 36-48
Price: RM650 | Free Shipping✈️
WeChat | WhatsApp:0104429291💌

OG纯原厂货源✅
独家实物拍摄✅
有自家的吊牌✅
原装原厂质量✅

赶快找朋友一起买吧 价钱更便宜 便宜到爆 质量保证图片一样 绝不允货 坚持一分钱一分货 谢谢各位支持👍🏻 #malaysia #murah #swag #life #nice #quality #hiphop #sport #running #shoes #kasutmurah #highquality #kasutmurahmalaysia
#yeezy #yeezyboost350 #yeezyboost350v2 #yeezy350 #new #sneakers #sneakerhead #sneaker #kl #ipoh
💛💛💛💛💛💛 #BOTSSNEAKER  #直接买两双货的更多折扣  #直接买两双便宜到吓死你  。 ADIDAS YEEZY 350 V2 “BUTTER”🔸 Size: US 4-13/ EUR 36-48 Price: RM650 | Free Shipping✈️ WeChat | WhatsApp:0104429291💌 OG纯原厂货源✅ 独家实物拍摄✅ 有自家的吊牌✅ 原装原厂质量✅ 赶快找朋友一起买吧 价钱更便宜 便宜到爆 质量保证图片一样 绝不允货 坚持一分钱一分货 谢谢各位支持👍🏻 #malaysia  #murah  #swag  #life  #nice  #quality  #hiphop  #sport  #running  #shoes  #kasutmurah  #highquality  #kasutmurahmalaysia  #yeezy  #yeezyboost350  #yeezyboost350v2  #yeezy350  #new  #sneakers  #sneakerhead  #sneaker  #kl  #ipoh 
Alhamdulilahhh...😊😊 Bertambah lagi keluarga payTren... Selamat mas faizal dari sulsel..😊 sudah mengambil langkah yg baik dengan Mendaftar dan bergabung dalam komunitas positif PayTren.. Semoga makin lancar rezekinya dan bisnisnya makin berkahh... Aamiinn yaa allah.. Konsultasi & bimbingan Aktivasi Bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansyur Hubungi:

Muhammad Kurniawan
Leader Paytren 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 0812 7292 8669
[Atau klik link di bio]

#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#ustyusufmansur
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#PayTren
#PayTrenAsetManajemen
#ManajerInvestasiSyariah
#PayTrenCorner
#UangElektronik
#PayTreneMoney
Alhamdulilahhh...😊😊 Bertambah lagi keluarga payTren... Selamat mas faizal dari sulsel..😊 sudah mengambil langkah yg baik dengan Mendaftar dan bergabung dalam komunitas positif PayTren.. Semoga makin lancar rezekinya dan bisnisnya makin berkahh... Aamiinn yaa allah.. Konsultasi & bimbingan Aktivasi Bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansyur Hubungi: Muhammad Kurniawan Leader Paytren 🏢 👤 ⏬⏬ WA ☎ : 0812 7292 8669 [Atau klik link di bio] #paytrenustyusufmansur  #bisnisberkah  #bisnisonline  #pengusahamuslim  #ustyusufmansur  #saudiarabia  #hongkong  #paybyqr  #malaysia  #alfamart  #singapore  #bisnissyariah  #muslimahhongkong  #PokokNyaPAYTRENinAJA  #PaytrenAcademy  #PayTren  #PayTrenAsetManajemen  #ManajerInvestasiSyariah  #PayTrenCorner  #UangElektronik  #PayTreneMoney 
WEDDING INVITATIONS THAT ARE UNIQUE AS YOU ARE....
.

A luxury wedding invitation card has no style. The card is ready to be as same as your wedding theme
.

Luxury & Premium Wedding Invitation and Gift by Firma Kreatif Sdn Bhd
.

Whatsapp us for more info and inquiries 019-2325332
http://kadkahwineksklusif.wasap.my/
.

Fb : Kad Kahwin Eksklusif
.

#kadkahwinmurah #weddingcard #weddinginvitation #kadkahwinmalaysia #rizmanruzaini #rizmanruzainibridal2017 #rizalmanbride #jovianmandagie #jovianmandagie #weddingdress #kahwin #kadkahwinmalaysia #kadkahwinhardcover #kadkahwinvip  #vipwedding #royalwedding #kualalumpur #malaysia #malaysiawedding #kualalumpurwedding #ariweddingcouture #fashionvalet #naelofarhijab #kadkahwinbrunei #bruneiwedding #brunei #bruneiprinting #weddingcardbrunei #royalweddingbrunei
WEDDING INVITATIONS THAT ARE UNIQUE AS YOU ARE.... . A luxury wedding invitation card has no style. The card is ready to be as same as your wedding theme . Luxury & Premium Wedding Invitation and Gift by Firma Kreatif Sdn Bhd . Whatsapp us for more info and inquiries 019-2325332 http://kadkahwineksklusif.wasap.my/ . Fb : Kad Kahwin Eksklusif . #kadkahwinmurah  #weddingcard  #weddinginvitation  #kadkahwinmalaysia  #rizmanruzaini  #rizmanruzainibridal2017  #rizalmanbride  #jovianmandagie  #jovianmandagie  #weddingdress  #kahwin  #kadkahwinmalaysia  #kadkahwinhardcover  #kadkahwinvip  #vipwedding  #royalwedding  #kualalumpur  #malaysia  #malaysiawedding  #kualalumpurwedding  #ariweddingcouture  #fashionvalet  #naelofarhijab  #kadkahwinbrunei  #bruneiwedding  #brunei  #bruneiprinting  #weddingcardbrunei  #royalweddingbrunei 
》》TQ Set #PKP 《《
Sorry for tagging ..feel free to untag

SEKALI LAGI TESTIMONI DR SAHABAT BAIK KAK MIEZA SIS Juliana Ba'adi

Kredit to Sis Julie yang berkongsi manfaat set #PKP
Julie ni sahabat lama saya kini dah jadi bisnes partner saya...Syukur Alhamdulillah sekali lagi dpt berkongsi manfaat produk SHOM pada sahabat sendiri..Terima Kasih Ya Allah

Semoga perkongsian ini bermanfaat buat kawan2 yg memerlukan..
■■2014■■
Dia kerap sakit kepala yg teruk dan BP yg terlalu tinggi sehingga perlu di masukn wad
Bermula la episodnya terpaksa bergantung pada ubat dan BP masih juga tinggi ■■KINI■■
Selepas mengamalkan set PKP iaitu MIN KAFFE DAN GARLIC..terus di wasap saya utk berkongsi kegembiraan..
Allahuakhbar 
Terima kasih Ya Allah😅😅😅😅
T.kasih #MinKaffe dan #Garlic😅😅😅😅
alhamdulillah bacaan BP dah semakin ok.. sakit kepala pun dah tak sekerap dulu. 
Kehidupan Lebih ceria dan kesihatan bertambah baik kini.
Selalu Kak Mieza pesan ceria2 jer..Insya Allah bila bersama team STG kita mmg akn positif dan ceria😍😍😍😍 Uols■■
#setPKP nie bukan je utk org yg sakit darah tinggi, utk yg ada masalh kencing manis, hb rendah, gastrik,  ibu menyusukan baby sehinggalah yg ada masalah berat badan pun boleh amalkan tau

Bagi peminat kopi pulak jomlah bertukar ke Min Kaffe.. bezanya dgn kopi biasa kopi masin nie memberi kita tenaga... kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari.. kopi kesihatan yg baik utk seisi keluarga.

Klik link,
http://www.wasap.my/601110204878

Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG #CATchampions
#julyFLYhigh
》》TQ Set #PKP  《《 Sorry for tagging ..feel free to untag SEKALI LAGI TESTIMONI DR SAHABAT BAIK KAK MIEZA SIS Juliana Ba'adi Kredit to Sis Julie yang berkongsi manfaat set #PKP  Julie ni sahabat lama saya kini dah jadi bisnes partner saya...Syukur Alhamdulillah sekali lagi dpt berkongsi manfaat produk SHOM pada sahabat sendiri..Terima Kasih Ya Allah Semoga perkongsian ini bermanfaat buat kawan2 yg memerlukan.. ■■2014■■ Dia kerap sakit kepala yg teruk dan BP yg terlalu tinggi sehingga perlu di masukn wad Bermula la episodnya terpaksa bergantung pada ubat dan BP masih juga tinggi ■■KINI■■ Selepas mengamalkan set PKP iaitu MIN KAFFE DAN GARLIC..terus di wasap saya utk berkongsi kegembiraan.. Allahuakhbar Terima kasih Ya Allah😅😅😅😅 T.kasih #MinKaffe  dan #Garlic ðŸ˜…😅😅😅 alhamdulillah bacaan BP dah semakin ok.. sakit kepala pun dah tak sekerap dulu. Kehidupan Lebih ceria dan kesihatan bertambah baik kini. Selalu Kak Mieza pesan ceria2 jer..Insya Allah bila bersama team STG kita mmg akn positif dan ceria😍😍😍😍 Uols■■ #setPKP  nie bukan je utk org yg sakit darah tinggi, utk yg ada masalh kencing manis, hb rendah, gastrik, ibu menyusukan baby sehinggalah yg ada masalah berat badan pun boleh amalkan tau Bagi peminat kopi pulak jomlah bertukar ke Min Kaffe.. bezanya dgn kopi biasa kopi masin nie memberi kita tenaga... kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari.. kopi kesihatan yg baik utk seisi keluarga. Klik link, http://www.wasap.my/601110204878 Biz Online Modal Rendah #Malaysia  RM 47 | #Indonesia  IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan  #projekSTG  #CATchampions  #julyFLYhigh 
Hurry up black resins from sumbawa under water .
The best price u can get of this beautiful wood 📢📢📢Ready stock 💯 natural Oud,without glue and Dumb oil.♨️♨️smell masyaallah🙏
Price  DM /kg 👉includ shipping 
From Borneo malinau
🎁sell online ,The best Price you can get
Luxury Oud ,The best picies and good quality.
Special Price for Ramadhan 🙏🙏🙏
.
.📞+6285339040221 .✔️WHATSAPP :+6285339040221📱📱
.📧Swallownestlombok@gmail.com
.agarwood indoensia .➡️free shipping 📢📢📢🌍all the world .📦📦📦 Shipping By EMS post ✈️✈️🌍🌍DHL .📝📝 1 kilogram or 2 kilogram will be safe in the customs without document and arrive till your adress.
.
.
.
.
#luxuryoud #agarwood #sweetsmell #bakhoor #abudhabi #marocco #taiwan #singapore #malaysia #japan #perfume #usa #qatar #kuawite #bhakoor #saudiarabia #agarwood  #oiloud #ksa #parfumes  #oud  #jinkoh #bahrain #uael #doha  #dubai #jeddah #mecca #ramadhan #ramadhankareem #riyadh
Hurry up black resins from sumbawa under water . The best price u can get of this beautiful wood 📢📢📢Ready stock 💯 natural Oud,without glue and Dumb oil.♨️♨️smell masyaallah🙏 Price DM /kg 👉includ shipping From Borneo malinau 🎁sell online ,The best Price you can get Luxury Oud ,The best picies and good quality. Special Price for Ramadhan 🙏🙏🙏 . .📞+6285339040221 .✔️WHATSAPP :+6285339040221📱📱 .📧Swallownestlombok@gmail.com .agarwood indoensia .➡️free shipping 📢📢📢🌍all the world .📦📦📦 Shipping By EMS post ✈️✈️🌍🌍DHL .📝📝 1 kilogram or 2 kilogram will be safe in the customs without document and arrive till your adress. . . . . #luxuryoud  #agarwood  #sweetsmell  #bakhoor  #abudhabi  #marocco  #taiwan  #singapore  #malaysia  #japan  #perfume  #usa  #qatar  #kuawite  #bhakoor  #saudiarabia  #agarwood  #oiloud  #ksa  #parfumes  #oud  #jinkoh  #bahrain  #uael  #doha  #dubai  #jeddah  #mecca  #ramadhan  #ramadhankareem  #riyadh 
Hand painted flowers on the bottom tier and topped with hand crafted gumpaste "alien species" flowers and pastillage tiara.
.
.
#adampastry #affordablequality #3dcake #weddingcake #kekkahwin #kektunang #gumpasteflowers #pastillage #cakepainting #cakeart #cakeartistmalaysia #cakedesign #cakedesignidea #cakeidea #chefadam #malaysia #kualalumpur
H o n n e 😍 เก็บภาพบรรยากาศแบบใกล้ชิดให้ชมกันค่ะ 
#met107 #metextremeexperience #goodvibesfestival2018 #vipdeck #singhamusic #malaysia #gentinghighlands
🌸GIRDLE PANTS SEXY CURVE KINI TIBA! .
.
Masa yang dinanti nantikan sudah tiba! Official launching online girdle pants by Sexy Curve today
.
.
Kecantikan dan bentuk badan yang menawan bermula dari dalam. Setiap perincian dan kekemasan badan wanita kini boleh dimiliki dgn memakai girdle pants
.
.
Girdle pants bukan sahaja mencantikkan lagi tubuh badan anda apabila menyarung helaian pakaian tapi juga utk effect yg berpanjangan anda akan hilang inchi dan bentuk badan menjadi lebih kecil dan menawan
.
.
Anda sudah bersedia utk memiliki badan cantik menawan serta berkeyakinan tinggi melakukan sesuatu yg anda cintai? .
.
.
Harga pasaran
SM RM99
SS RM105
BRUNEI/SGD 55
.
.
Whatsapp 017-7644248 for orders!
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant
🌸GIRDLE PANTS SEXY CURVE KINI TIBA! . . Masa yang dinanti nantikan sudah tiba! Official launching online girdle pants by Sexy Curve today . . Kecantikan dan bentuk badan yang menawan bermula dari dalam. Setiap perincian dan kekemasan badan wanita kini boleh dimiliki dgn memakai girdle pants . . Girdle pants bukan sahaja mencantikkan lagi tubuh badan anda apabila menyarung helaian pakaian tapi juga utk effect yg berpanjangan anda akan hilang inchi dan bentuk badan menjadi lebih kecil dan menawan . . Anda sudah bersedia utk memiliki badan cantik menawan serta berkeyakinan tinggi melakukan sesuatu yg anda cintai? . . . Harga pasaran SM RM99 SS RM105 BRUNEI/SGD 55 . . Whatsapp 017-7644248 for orders! #misskerengga  #sexycurve  #fitness  #fit  #beauty  #health  #gym  #inspiration  #waisttrainer  #detea  #detox  #bengkung  #weightlossprogram  #jomkurus  #jomsihat  #kualalumpur  #malaysia  #letscantik  #produkkecantikan  #produkkurus  #kurusdalam2minggu  #ubatkurus  #agentprodukkecantikan  #singapura  #girdlepant 
CHAN*L SET BY DONIQ
IDR 265.000 reseller 245.000 * Blus + rok ( 2 in 1), pashmina koleksi pribadi
* Bahan roknya dari flanel motif, atasan kaos bertulis Channel, all size fit to L besar
* Lengan hias mutiara
* Ld 106cm, pjg blus 58cm, pjg rok 92cm

Estimasi :  30 Juli

Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya. 
Warna 70-90% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan,  dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar

#olshopmurah#bajumuslimahmurah#bajuhijabers#bajumurah#bajubranded#brandoriginal#bajupesta#bajumuslim#setelanmurah#setelanhijab#gamissyari#gamismodis#gamisoriginal#olshopjakarta#olshoptangerang#singapore#malaysia#taiwan#indonesia#resellerwelcome#trustedseller#dropship#recomendedonline#dropshipper#tokoonlinemuslimah#onlineshop#chan*lsetbydoniq#chan*lset#doniq#fashionnmelody
CHAN*L SET BY DONIQ IDR 265.000 reseller 245.000 * Blus + rok ( 2 in 1), pashmina koleksi pribadi * Bahan roknya dari flanel motif, atasan kaos bertulis Channel, all size fit to L besar * Lengan hias mutiara * Ld 106cm, pjg blus 58cm, pjg rok 92cm Estimasi : 30 Juli Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya. Warna 70-90% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan, dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar #olshopmurah #bajumuslimahmurah #bajuhijabers #bajumurah #bajubranded #brandoriginal #bajupesta #bajumuslim #setelanmurah #setelanhijab #gamissyari #gamismodis #gamisoriginal #olshopjakarta #olshoptangerang #singapore #malaysia #taiwan #indonesia #resellerwelcome #trustedseller #dropship #recomendedonline #dropshipper #tokoonlinemuslimah #onlineshop #chan *lsetbydoniq#chan *lset#doniq #fashionnmelody 
:
Pakai PayTren Tanpa Takut Deposit Terpotong Karena Biaya Admin Bulanan.
.
Jika biasanya deposit anda selalu berkurang setiap bulannya karena biaya admin, 
Maka kini saatnya anda beralih menggunakan Aplikasi super keren karya Ustadz Yusuf Mansur melalui PT.Veritra Sentosa Internasional 
Yaitu PayTren.
.
Yuukk...
Pakai Aplikasi PayTren Sekarang Juga!
InsyaaAllah Banyak Manfaat, Keuntungan & Keberkahan.
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
buka hati dulu aja. cari tau tentang Paytren. buka hati untuk sesuatu yang baru, yang justru bisa jadi, inilah yang dicari kawan-kawan.
.
Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
Erna
Leader paytren🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 088215036455 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
----------------------------------------------------------------------------------------
#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#ustyusufmansu
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#PayTren
#PayTrenAsetManajemen
#ManajerInvestasiSyariah
#PayTrenCorner
#UangElektronik
#PayTreneMoney
#BankIndonesia
: Pakai PayTren Tanpa Takut Deposit Terpotong Karena Biaya Admin Bulanan. . Jika biasanya deposit anda selalu berkurang setiap bulannya karena biaya admin, Maka kini saatnya anda beralih menggunakan Aplikasi super keren karya Ustadz Yusuf Mansur melalui PT.Veritra Sentosa Internasional Yaitu PayTren. . Yuukk... Pakai Aplikasi PayTren Sekarang Juga! InsyaaAllah Banyak Manfaat, Keuntungan & Keberkahan. . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . buka hati dulu aja. cari tau tentang Paytren. buka hati untuk sesuatu yang baru, yang justru bisa jadi, inilah yang dicari kawan-kawan. . Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi: . Erna Leader paytren🏢 👤 ⏬⏬ WA ☎ : 088215036455 ----------------------------------------------------------------------------------------- 🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren ---------------------------------------------------------------------------------------- #paytrenustyusufmansur  #bisnisberkah  #bisnisonline  #pengusahamuslim  #ustyusufmansu  #saudiarabia  #hongkong  #paybyqr  #malaysia  #alfamart  #singapore  #bisnissyariah  #muslimahhongkong  #PokokNyaPAYTRENinAJA  #PaytrenAcademy  #PayTren  #PayTrenAsetManajemen  #ManajerInvestasiSyariah  #PayTrenCorner  #UangElektronik  #PayTreneMoney  #BankIndonesia 
,
"MENCARI BAJU SUKAN UNTUK PASUKAN ANDA?"
.
Ada yang berminat untuk membuat baju sukan untuk pasukan anda ?
.
Yeahhh kami ada menyediakan pakaian sukan untuk anda. Kain yang berkualiti sudah semestinya, baru dan setaraf dengan butik akan membuatkan pasukan anda nampak "cool" dimata pihak lawan
.
Badminton, bola sepak, bola jaring, hoki...sebut saja apa jenis sukan pasti kami boleh buat untuk anda. Dan pasti anda tidak akan menyesal
.
APA ???!!! TIADA DESIGN ?!!!
Jangan risau, serahkan kepada kami. Jangan pening - pening. Kami akan designkan mengikut kehendak dan tema yang anda inginkan.
.
Syarikat kami juga menawarkan harga yang mampu milik iaitu serendah RM 23.00 sehelai.
.
Jika berminat dengan tawaran kami, klik link di bawah untuk pertanyaan, booking atau tempahan

http://www.wasap.my/60177633959
http://www.wasap.my/60177633959
http://www.wasap.my/60177633959
.
Dan kepada sesiapa yang ingin berurusan secara face to face, boleh datang ke office kami di

No 8, Taman Jaya 1/3,
Taman Pagoh Jaya, Pagoh,
84509 Muar Johor.
.
Waktu operasi
9.00 a.m - 9.00 p.m ( Ahad - Jumaat)
.
Print your thing here.
#printingyourthinghere #noart #noartprinting #printing #custom #printtshirt #tshirt #gildan #anvil #printingmurah #tshirtmurah #malaysia #vscocam #vsco #sticker #banner #cenderahati #sayajual #hypebeast #lokalah
, "MENCARI BAJU SUKAN UNTUK PASUKAN ANDA?" . Ada yang berminat untuk membuat baju sukan untuk pasukan anda ? . Yeahhh kami ada menyediakan pakaian sukan untuk anda. Kain yang berkualiti sudah semestinya, baru dan setaraf dengan butik akan membuatkan pasukan anda nampak "cool" dimata pihak lawan . Badminton, bola sepak, bola jaring, hoki...sebut saja apa jenis sukan pasti kami boleh buat untuk anda. Dan pasti anda tidak akan menyesal . APA ???!!! TIADA DESIGN ?!!! Jangan risau, serahkan kepada kami. Jangan pening - pening. Kami akan designkan mengikut kehendak dan tema yang anda inginkan. . Syarikat kami juga menawarkan harga yang mampu milik iaitu serendah RM 23.00 sehelai. . Jika berminat dengan tawaran kami, klik link di bawah untuk pertanyaan, booking atau tempahan http://www.wasap.my/60177633959 http://www.wasap.my/60177633959 http://www.wasap.my/60177633959 . Dan kepada sesiapa yang ingin berurusan secara face to face, boleh datang ke office kami di No 8, Taman Jaya 1/3, Taman Pagoh Jaya, Pagoh, 84509 Muar Johor. . Waktu operasi 9.00 a.m - 9.00 p.m ( Ahad - Jumaat) . Print your thing here. #printingyourthinghere  #noart  #noartprinting  #printing  #custom  #printtshirt  #tshirt  #gildan  #anvil  #printingmurah  #tshirtmurah  #malaysia  #vscocam  #vsco  #sticker  #banner  #cenderahati  #sayajual  #hypebeast  #lokalah 
100%same authentic quality
WhatsApp:+86 156 2621 8138 
WeChat:luxurybrand_fashion
Best Service 
#rolex #rolexwatch #rolexwatches #rolexvintage #jamrolex #fashionmen #fashionstyle #fashionboy #cool #businessman #handsome #special #dubaifashion #saudiarabia #dubaifashion #dubaimall #korea #kuwait #bsl417 #england #thailand #malaysia #uk #british #korea #canada #singapore
Kalbu di dalam terlalu walang. Hati didalam sebal tidak berguna tunduk menerpa jiwa. Usah di julang keangkuhan, andai sadar akan diri cuma manusia usah bersifat langit nun jauh sana. Moga hati akan terus tarar tetapi masih tidak alpa pada nikmat atas segalanya. Semporlah kosa maaf saat getir tidak bermakna. 
#ripndip #malaysia #iseeyou #world #islam #likeforlike #like4like  #followers #kitabtujuhpuluhtiga #asian #peaceful #n9 #donedakwah #islam #fipalestine #budakbawahtanah #salam #peacebeuponyou #untukkita #amanmalaysia #amandunia #pendosa #fiduniawalakhirah #freepalestine #assalamualaikum #visitmyig #ummah #immuslim #alhamdulillah #muslimovertheworld #asiauntukorangasia
Kalbu di dalam terlalu walang. Hati didalam sebal tidak berguna tunduk menerpa jiwa. Usah di julang keangkuhan, andai sadar akan diri cuma manusia usah bersifat langit nun jauh sana. Moga hati akan terus tarar tetapi masih tidak alpa pada nikmat atas segalanya. Semporlah kosa maaf saat getir tidak bermakna. #ripndip  #malaysia  #iseeyou  #world  #islam  #likeforlike  #like4like  #followers  #kitabtujuhpuluhtiga  #asian  #peaceful  #n9  #donedakwah  #islam  #fipalestine  #budakbawahtanah  #salam  #peacebeuponyou  #untukkita  #amanmalaysia  #amandunia  #pendosa  #fiduniawalakhirah  #freepalestine  #assalamualaikum  #visitmyig  #ummah  #immuslim  #alhamdulillah  #muslimovertheworld  #asiauntukorangasia 
tq bro @nickamirul22  from kelantan..grab nike hypervenom dari mema sport...semoga beraksi dgn cemerlang dgn kasut baru!!
tq bro @nickamirul22 from kelantan..grab nike hypervenom dari mema sport...semoga beraksi dgn cemerlang dgn kasut baru!!
CHAN*L SET BY DONIQ
IDR 265.000 reseller 245.000 * Blus + rok ( 2 in 1), pashmina koleksi pribadi
* Bahan roknya dari flanel motif, atasan kaos bertulis Channel, all size fit to L besar
* Lengan hias mutiara
* Ld 106cm, pjg blus 58cm, pjg rok 92cm

Estimasi :  30 Juli

Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya. 
Warna 70-90% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan,  dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar

#olshopmurah#bajumuslimahmurah#bajuhijabers#bajumurah#bajubranded#brandoriginal#bajupesta#bajumuslim#setelanmurah#setelanhijab#gamissyari#gamismodis#gamisoriginal#olshopjakarta#olshoptangerang#dress#singapore#malaysia#taiwan#indonesia#resellerwelcome#trustedseller#dropship#recomendedonline#dropshipper#tokoonlinemuslimah#onlineshop#chan*lsetbydoniq#chan*lset#doniq
CHAN*L SET BY DONIQ IDR 265.000 reseller 245.000 * Blus + rok ( 2 in 1), pashmina koleksi pribadi * Bahan roknya dari flanel motif, atasan kaos bertulis Channel, all size fit to L besar * Lengan hias mutiara * Ld 106cm, pjg blus 58cm, pjg rok 92cm Estimasi : 30 Juli Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya. Warna 70-90% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan, dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar #olshopmurah #bajumuslimahmurah #bajuhijabers #bajumurah #bajubranded #brandoriginal #bajupesta #bajumuslim #setelanmurah #setelanhijab #gamissyari #gamismodis #gamisoriginal #olshopjakarta #olshoptangerang #dress #singapore #malaysia #taiwan #indonesia #resellerwelcome #trustedseller #dropship #recomendedonline #dropshipper #tokoonlinemuslimah #onlineshop #chan *lsetbydoniq#chan *lset#doniq 
MSW TERBAIK.
Serba Menjadi, Pelbagai guna.

Saya Nak share kat korang dimana pengguna ada kongsi testimoni hebat ini. Tangan alergic sabun pencuci, lepas consume msw, parut semakin pudar. . WOW.. Msw ini diperbuat dari vitamin-vitamin yg baik merawat dari dalam dimana memberi vitamin secukupnya kepada kulit.

Jom PUTIH GEBUS dengan MSW
MSW TERBAIK. Serba Menjadi, Pelbagai guna. Saya Nak share kat korang dimana pengguna ada kongsi testimoni hebat ini. Tangan alergic sabun pencuci, lepas consume msw, parut semakin pudar. . WOW.. Msw ini diperbuat dari vitamin-vitamin yg baik merawat dari dalam dimana memberi vitamin secukupnya kepada kulit. Jom PUTIH GEBUS dengan MSW
Malaysian memories.

#photography
#malaysia
#sony
Terjah shoot  Portraiture #Amolac 1.0 ini diantara abg kak yang sporting bergambar dengan #TeamAmolac , Terima kasih bagi yang Geram Nak macam nihhh gmbr free Dari kami, Insyallah kami akan terjah lake garden Taiping lagiii next time 
#amolac
@aminutesofloveartco
#potrait #potraiture #potraitseries #potraitmood #aminutesofloveartco #photographertaiping #photographermalaysia #photographer #photographerutara #photographertpg #DSLR #taiping #perak #nikonmalaysia_official #malaysia #photographers
Terjah shoot  Portraiture #Amolac  1.0 ini diantara abg kak yang sporting bergambar dengan #TeamAmolac  , Terima kasih bagi yang Geram Nak macam nihhh gmbr free Dari kami, Insyallah kami akan terjah lake garden Taiping lagiii next time #amolac  @aminutesofloveartco #potrait  #potraiture  #potraitseries  #potraitmood  #aminutesofloveartco  #photographertaiping  #photographermalaysia  #photographer  #photographerutara  #photographertpg  #DSLR  #taiping  #perak  #nikonmalaysia_official  #malaysia  #photographers 
Customer ‘orders. Ready to ship 🚢.#wedeliver🚐🚙#wedelivernationwide📦🚚✈️#DHL#instagood#followforfollowback#orders#malaysia
#icecreamliptint #liptint : RM8
.
FREE COD AREA :

1. Bandar Indera Mahkota 1, 2, 6, 7 & 8
2. UIA Kuantan
3. Jabatan Pendaftaran Negera (JPN)
4. KWSP Indera Mahkota
5. Kuantan Medical Centre (KMC)
6. Balai Bomba IM7
7. Balai Polis IM8
8. International School
----------------------------------------
Contact : 016-6822084
Walk in : House Of Nalyaa

Location :
B46, Jalan IM7/1,
Bandar Indera Mahkota,
25200 Kuantan, Pahang.

Operation Hour : 11am-7pm
-----------------------------------------
Landmarks :
1. Hotel Sri Manja
2. Dapur Mama Nasi Kukus Original
3. 7Eleven
4. Klinik Perubatan Elektronik
5. KWSP
6. JPN
7. Percetakan Nasional Berhad
8. UIA Kuantan
9. International School
10. Tasik Taman Bandar
------------------------------------------
#sayajual #sayajualmurah #makeup #mua #mensfashion #vendor #vendors #kuantan #pahang #malaysia #surprisekuantan #chocolatebouquetkuantan #butik #bouquetkuantan #butikonline #butikvendor #vendorbutik #kuantanese
#pahangnese #malaysian #2018 #hargamurah #beautyproduct #deliveryservice #surprisegift #student #bajuraya
#icecreamliptint  #liptint  : RM8 . FREE COD AREA : 1. Bandar Indera Mahkota 1, 2, 6, 7 & 8 2. UIA Kuantan 3. Jabatan Pendaftaran Negera (JPN) 4. KWSP Indera Mahkota 5. Kuantan Medical Centre (KMC) 6. Balai Bomba IM7 7. Balai Polis IM8 8. International School ---------------------------------------- Contact : 016-6822084 Walk in : House Of Nalyaa Location : B46, Jalan IM7/1, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang. Operation Hour : 11am-7pm ----------------------------------------- Landmarks : 1. Hotel Sri Manja 2. Dapur Mama Nasi Kukus Original 3. 7Eleven 4. Klinik Perubatan Elektronik 5. KWSP 6. JPN 7. Percetakan Nasional Berhad 8. UIA Kuantan 9. International School 10. Tasik Taman Bandar ------------------------------------------ #sayajual  #sayajualmurah  #makeup  #mua  #mensfashion  #vendor  #vendors  #kuantan  #pahang  #malaysia  #surprisekuantan  #chocolatebouquetkuantan  #butik  #bouquetkuantan  #butikonline  #butikvendor  #vendorbutik  #kuantanese  #pahangnese  #malaysian  #2018  #hargamurah  #beautyproduct  #deliveryservice  #surprisegift  #student  #bajuraya 
CHAN*L SET BY DONIQ
IDR 265.000 reseller 245.000 * Blus + rok ( 2 in 1), pashmina koleksi pribadi
* Bahan roknya dari flanel motif, atasan kaos bertulis Channel, all size fit to L besar
* Lengan hias mutiara
* Ld 106cm, pjg blus 58cm, pjg rok 92cm

Estimasi :  30 Juli

Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya. 
Warna 70-90% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan,  dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar

#olshopmurah#bajumuslimahmurah#bajuhijabers#bajumurah#bajubranded#brandoriginal#bajupesta#bajumuslim#setelanmurah#setelanhijab#gamissyari#gamismodis#gamisoriginal#olshopjakarta#olshoptangerang#dress#singapore#malaysia#taiwan#indonesia#resellerwelcome#trustedseller#dropship#recomendedonline#dropshipper#tokoonlinemuslimah#onlineshop#chan*lsetbydoniq#chan*lset#doniq
CHAN*L SET BY DONIQ IDR 265.000 reseller 245.000 * Blus + rok ( 2 in 1), pashmina koleksi pribadi * Bahan roknya dari flanel motif, atasan kaos bertulis Channel, all size fit to L besar * Lengan hias mutiara * Ld 106cm, pjg blus 58cm, pjg rok 92cm Estimasi : 30 Juli Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya. Warna 70-90% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan, dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar #olshopmurah #bajumuslimahmurah #bajuhijabers #bajumurah #bajubranded #brandoriginal #bajupesta #bajumuslim #setelanmurah #setelanhijab #gamissyari #gamismodis #gamisoriginal #olshopjakarta #olshoptangerang #dress #singapore #malaysia #taiwan #indonesia #resellerwelcome #trustedseller #dropship #recomendedonline #dropshipper #tokoonlinemuslimah #onlineshop #chan *lsetbydoniq#chan *lset#doniq 
Terjah shoot  Portraiture #Amolac 1.0 ini diantara abg kak yang sporting bergambar dengan #TeamAmolac , Terima kasih bagi yang Geram Nak macam nihhh gmbr free Dari kami, Insyallah kami akan terjah lake garden Taiping lagiii next time 
#amolac
@aminutesofloveartco
#potrait #potraiture #potraitseries #potraitmood #aminutesofloveartco #photographertaiping #photographermalaysia #photographer #photographerutara #photographertpg #DSLR #taiping #perak #nikonmalaysia_official #malaysia #photographers
Terjah shoot  Portraiture #Amolac  1.0 ini diantara abg kak yang sporting bergambar dengan #TeamAmolac  , Terima kasih bagi yang Geram Nak macam nihhh gmbr free Dari kami, Insyallah kami akan terjah lake garden Taiping lagiii next time #amolac  @aminutesofloveartco #potrait  #potraiture  #potraitseries  #potraitmood  #aminutesofloveartco  #photographertaiping  #photographermalaysia  #photographer  #photographerutara  #photographertpg  #DSLR  #taiping  #perak  #nikonmalaysia_official  #malaysia  #photographers 
Open order satuan / partai lukisan,kanvas,kaligrafi #kaligrafi  #kanvas #lukisan #jualan #indonesia #jawabarat #jawatimur #jawatengah  #sulawesi #kalimantan  #jambi #papua #hotel #kantor #artis  #bali #menado #sumatra #homedecormalaysia #malaysia #dekorasi #hiasan #hiasanrumah #brunaidarussalam minat tanya  wa 081318804104
:
Pakai PayTren Tanpa Takut Deposit Terpotong Karena Biaya Admin Bulanan.
.
Jika biasanya deposit anda selalu berkurang setiap bulannya karena biaya admin, 
Maka kini saatnya anda beralih menggunakan Aplikasi super keren karya Ustadz Yusuf Mansur melalui PT.Veritra Sentosa Internasional 
Yaitu PayTren.
.
Yuukk...
Pakai Aplikasi PayTren Sekarang Juga!
InsyaaAllah Banyak Manfaat, Keuntungan & Keberkahan.
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
buka hati dulu aja. cari tau tentang Paytren. buka hati untuk sesuatu yang baru, yang justru bisa jadi, inilah yang dicari kawan-kawan.
.
Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
Erna
Leader paytren🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 088215036455 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
----------------------------------------------------------------------------------------
#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#ustyusufmansu
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#PayTren
#PayTrenAsetManajemen
#ManajerInvestasiSyariah
#PayTrenCorner
#UangElektronik
#PayTreneMoney
#BankIndonesia
: Pakai PayTren Tanpa Takut Deposit Terpotong Karena Biaya Admin Bulanan. . Jika biasanya deposit anda selalu berkurang setiap bulannya karena biaya admin, Maka kini saatnya anda beralih menggunakan Aplikasi super keren karya Ustadz Yusuf Mansur melalui PT.Veritra Sentosa Internasional Yaitu PayTren. . Yuukk... Pakai Aplikasi PayTren Sekarang Juga! InsyaaAllah Banyak Manfaat, Keuntungan & Keberkahan. . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . buka hati dulu aja. cari tau tentang Paytren. buka hati untuk sesuatu yang baru, yang justru bisa jadi, inilah yang dicari kawan-kawan. . Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi: . Erna Leader paytren🏢 👤 ⏬⏬ WA ☎ : 088215036455 ----------------------------------------------------------------------------------------- 🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren ---------------------------------------------------------------------------------------- #paytrenustyusufmansur  #bisnisberkah  #bisnisonline  #pengusahamuslim  #ustyusufmansu  #saudiarabia  #hongkong  #paybyqr  #malaysia  #alfamart  #singapore  #bisnissyariah  #muslimahhongkong  #PokokNyaPAYTRENinAJA  #PaytrenAcademy  #PayTren  #PayTrenAsetManajemen  #ManajerInvestasiSyariah  #PayTrenCorner  #UangElektronik  #PayTreneMoney  #BankIndonesia 
Mau di bayar saat kita Facebookan, Instagraman, atau yang lainnya?
Pasti mau yahh

Secara Zaman sudah berubah, cara mencari uang pun sudah berubah... Teramat rugi kalau kita tidak bisa mencari uang dengan mudah di internet dan socmed...
saya dan mitra PayTren lain sudah merasakan dapat uang dari internet dan sosmed 😍

Kamu kapan...?
Gak bosen gitu sosmedan ngabisin uang terus hehe viss

Info pendaftaran hubungi
WhatsApp 089695795567

#PayTren #PokoknyaPayTreninAja #paytrenjawa #pengusahamuslim #jepang #malaysia #bisnisonline #barokah #bayarmudah #paytrenkalimantan #paytrenbalikpapan #dakwah #mudahsaja #sedekah #bayarmudah #praktis #adminpaytren #shodaqoh #bisnisberkahpaytren #bisnisonline #paytrenindonesia #paytrenuym #paytrenaceh #infopaytren #paytrenjawa #pengusahamuslim #pengusaha #tukang #tukangbalon #pns
Mau di bayar saat kita Facebookan, Instagraman, atau yang lainnya? Pasti mau yahh Secara Zaman sudah berubah, cara mencari uang pun sudah berubah... Teramat rugi kalau kita tidak bisa mencari uang dengan mudah di internet dan socmed... saya dan mitra PayTren lain sudah merasakan dapat uang dari internet dan sosmed 😍 Kamu kapan...? Gak bosen gitu sosmedan ngabisin uang terus hehe viss Info pendaftaran hubungi WhatsApp 089695795567 #PayTren  #PokoknyaPayTreninAja  #paytrenjawa  #pengusahamuslim  #jepang  #malaysia  #bisnisonline  #barokah  #bayarmudah  #paytrenkalimantan  #paytrenbalikpapan  #dakwah  #mudahsaja  #sedekah  #bayarmudah  #praktis  #adminpaytren  #shodaqoh  #bisnisberkahpaytren  #bisnisonline  #paytrenindonesia  #paytrenuym  #paytrenaceh  #infopaytren  #paytrenjawa  #pengusahamuslim  #pengusaha  #tukang  #tukangbalon  #pns 
Protein Set Powder Baby Foods by #ibuanis now available at @babysadoohq.
.
.
.
✔️Tabur2 je dalam bubur ✔️Boleh campurkan terus dalam instant white rice / instant brown ✔️Tambah air je kacau-kacau, dah siap untuk simanja makan
✔️Rasa semulajadi tanpa garam dan gula tambahan
✔️Sesuai dijadikan bekalan buat simanja dirumah pengasuh/ketika si ayah mengasuh
✔️easy for travelling
❌Pengawet
❌Pewarna
❌Perasa tambahan
.
.
Nak bagi si manja makan makanan bayi homemade tetapi tak sempat untuk sediakan. 
Meh dapatkan Homemade baby & toddler Foods dari @babysadoohq sekarang.
.
.
Ambil je 2-3 sudu Instant white/brown rice, taburkan srdikit protein powder dan tambah je sedikit air / Puree / Protein set / vege powder dan gaul2 kan, dah siap utk bagi simanja makan 😊
.
Senangkan kerja mak2 semua. Tabur2 je dan kacau. Dah siap. 😍
=============================
Antara Produk Makanan Bayi di Baby Sadoo HQ
=============================
[+] Fruits Puree & Yogurt
[+] Fine Porridge
[+] Porridge & Rice
[+] Pasta
[+] Serbuk Bilis & Sayur
[+] Serbuk Ayam, Daging & Ikan
[+] Instant White & Brown Rice
[+] Cookies for Baby
.
.
Jom LIKE Fb page "Baby Sadoo HQ" sekarang untuk dapatkan tips pemakanan dan kesihatan ank kecil.
.
.
Klik >> wasap.my/60196649388/babysadoohq
.
.
👅🍝@babysadoohq - 019-6649388🍝👅
.
.
#babysadoo
#babysadoohq
#babysadoobabyfood
#homemadebabyfood #baby #bayi  #makananbayi #babysadootips
#solidfood
#travellingfriendly
#easytravel #vege #vegeforbaby 
#ibuanis #serbukbilis #biscutebymummylin #puree #powder #powderbabyfood #babyfood #babyfood #homemade #tips #puree #malaysia #homemade #serbukbilis #easytravel #foodonthego #serbuk #chickenstock #6bulan
Protein Set Powder Baby Foods by #ibuanis  now available at @babysadoohq. . . . ✔️Tabur2 je dalam bubur ✔️Boleh campurkan terus dalam instant white rice / instant brown ✔️Tambah air je kacau-kacau, dah siap untuk simanja makan ✔️Rasa semulajadi tanpa garam dan gula tambahan ✔️Sesuai dijadikan bekalan buat simanja dirumah pengasuh/ketika si ayah mengasuh ✔️easy for travelling ❌Pengawet ❌Pewarna ❌Perasa tambahan . . Nak bagi si manja makan makanan bayi homemade tetapi tak sempat untuk sediakan. Meh dapatkan Homemade baby & toddler Foods dari @babysadoohq sekarang. . . Ambil je 2-3 sudu Instant white/brown rice, taburkan srdikit protein powder dan tambah je sedikit air / Puree / Protein set / vege powder dan gaul2 kan, dah siap utk bagi simanja makan 😊 . Senangkan kerja mak2 semua. Tabur2 je dan kacau. Dah siap. 😍 ============================= Antara Produk Makanan Bayi di Baby Sadoo HQ ============================= [+] Fruits Puree & Yogurt [+] Fine Porridge [+] Porridge & Rice [+] Pasta [+] Serbuk Bilis & Sayur [+] Serbuk Ayam, Daging & Ikan [+] Instant White & Brown Rice [+] Cookies for Baby . . Jom LIKE Fb page "Baby Sadoo HQ" sekarang untuk dapatkan tips pemakanan dan kesihatan ank kecil. . . Klik >> wasap.my/60196649388/babysadoohq . . 👅🍝@babysadoohq - 019-6649388🍝👅 . . #babysadoo  #babysadoohq  #babysadoobabyfood  #homemadebabyfood  #baby  #bayi  #makananbayi  #babysadootips  #solidfood  #travellingfriendly  #easytravel  #vege  #vegeforbaby  #ibuanis  #serbukbilis  #biscutebymummylin  #puree  #powder  #powderbabyfood  #babyfood  #babyfood  #homemade  #tips  #puree  #malaysia  #homemade  #serbukbilis  #easytravel  #foodonthego  #serbuk  #chickenstock  #6bulan 
"SAHABAT"
.
Ia kan mencerminkan siapa diri kita.
.
Pandai cari sahabat yg baik kebaikannyer akan terkena tempias nyer pada kiter.
.
#grafixstudio #cetakbaju #printing #terengganu #malaysia #copbaju #tshirtprinting #hargamurah #silkscreen #heatpress #premiumgift #tshirtdesign #sulaman #bajurewang #familydaytshirt #bajukelas #cetakbajuganu #bajukoperat #bajumuslimah #bajumurahganu
🌸HANDMADE EXCLUSIVE BABY HEADBAND 🌸
.
👑ADEELYA BABY HEADBAND
.
👑Stretchable lace band
.
👑can request different length of lace depends on baby's head standard size
🌸0-3month
🌸3-6month
🌸6-18month
🌸18month-3years
.
👑PRICE : RM20/pcs .
👑whatsapp 011-19313703
.
.
#babyheadband #babydressmalaysia #babyheadbands #babyheadbandmurah #babyheadbandmalaysia #handmadebabyheadband #exclusivebabyheadband #flowerbabyheadband #lacebabyheadband #pastelbabyheadband #pastel #babyaccessories #romperbayi #romperbaby #malaysia #rompersmurah #flowers #pastelflowers #akikah #majlisakikah #cukurjambul#berendoi #baby #babygirl #flowercrown
🌸HANDMADE EXCLUSIVE BABY HEADBAND 🌸 . 👑ADEELYA BABY HEADBAND . 👑Stretchable lace band . 👑can request different length of lace depends on baby's head standard size 🌸0-3month 🌸3-6month 🌸6-18month 🌸18month-3years . 👑PRICE : RM20/pcs . 👑whatsapp 011-19313703 . . #babyheadband  #babydressmalaysia  #babyheadbands  #babyheadbandmurah  #babyheadbandmalaysia  #handmadebabyheadband  #exclusivebabyheadband  #flowerbabyheadband  #lacebabyheadband  #pastelbabyheadband  #pastel  #babyaccessories  #romperbayi  #romperbaby  #malaysia  #rompersmurah  #flowers  #pastelflowers  #akikah  #majlisakikah  #cukurjambul #berendoi  #baby  #babygirl  #flowercrown 
Are you a #berrieslover? The #strawberry charm is just too #sweet and #cute. How could you resist such a sweet #bracelet 😀.
🔥READY STOCK🔥
🔥VANS OLDSKOOL BLACK WHITE🔥
💕RM75SM / RM80SS💕
💕SIZE AVAILABLE 36 - 45💕
👉🏽 #tweentyxkasut 👈🏽 untuk tengok kasut yang ada di igshop kami 
#kasutmura #kasutmurahmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahgila #kasutmurahreadystock #airmaxmurah #barangmurahgila #igshopmalaysia #begmurahrm20 #begmurahrm10 #begmurah #hangbangmurahrm20 #begmurahgila #begmurahmurah #begmurahcantik #malaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutfilamurahmalaysia #kasutfilamurah #baranglelong #hargaborongmalaysia #kasutfilareadystock #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutcantik #kasutviral
🔥READY STOCK🔥 🔥VANS OLDSKOOL BLACK WHITE🔥 💕RM75SM / RM80SS💕 💕SIZE AVAILABLE 36 - 45💕 👉🏽 #tweentyxkasut  👈🏽 untuk tengok kasut yang ada di igshop kami #kasutmura  #kasutmurahmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahgila  #kasutmurahreadystock  #airmaxmurah  #barangmurahgila  #igshopmalaysia  #begmurahrm20  #begmurahrm10  #begmurah  #hangbangmurahrm20  #begmurahgila  #begmurahmurah  #begmurahcantik  #malaysia  #sneakersmalaysia  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia  #kasutfilamurahmalaysia  #kasutfilamurah  #baranglelong  #hargaborongmalaysia  #kasutfilareadystock  #sayajualkasut  #sayajualkasutmurah  #kasutcantik  #kasutviral 
Set yogurt plain
Fresh milk set yogurt with a mild taste and a mouthful texture.
#healthylife #happylife 
#mymilkdairy #malaysia #milk #freshmilk #susu #sususegar
﷽ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

PELUANG KEPADA SAHABAT ONLINE UNTUK MENUKAR SEBAHAGIAN SIMPANAN JANGKA PANJANG ANDA DALAM BENTUK EMAS FIZIKAL (GOLD BAR dan DINAR)

ISNIN,  23/07/2018
HARGA GOLD BAR EMAS TULIN 999/24K Akaun GAP 
RM175+ caj premium  RM10 @ RM 185 Satu Gram. HARGA PASARAN RM250. 
JIMAT RM65 Satu Gram.
REBUT PELUANG BELI HARGA MURAH DENGAN DAFTAR AKAUN GAP (Baca Komen)

Daftar dan beli Ofline di 18 pejabat Public Gold di Malaysia, Singapura dan Indonesia atau online dengan daftar akaun GAP di;
#MALAYSIA
www.publicgold.com.my 🇲🇾 #INDONESIA
www.publicgold.co.id 🇮🇩 #SINGAPURA
www.publicgold.com.sg 🇸🇬
----------------------------------------------
Atau wasap maklumat peribadi kepada saya untuk tolong daftar/simpan/belikan..
DAFTAR gunakan maklumat;
INTRODUCER : PG00097994
KHAIRUNISAH MOHAMMAD
PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD
www.wasap.my/60137840321
#emasbernilaisepanjangzaman
#LBMA #GAP #publicgold #1gram1bulan #emastulen24k
ï·½ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه PELUANG KEPADA SAHABAT ONLINE UNTUK MENUKAR SEBAHAGIAN SIMPANAN JANGKA PANJANG ANDA DALAM BENTUK EMAS FIZIKAL (GOLD BAR dan DINAR) ISNIN, 23/07/2018 HARGA GOLD BAR EMAS TULIN 999/24K Akaun GAP RM175+ caj premium RM10 @ RM 185 Satu Gram. HARGA PASARAN RM250. JIMAT RM65 Satu Gram. REBUT PELUANG BELI HARGA MURAH DENGAN DAFTAR AKAUN GAP (Baca Komen) Daftar dan beli Ofline di 18 pejabat Public Gold di Malaysia, Singapura dan Indonesia atau online dengan daftar akaun GAP di; #MALAYSIA  www.publicgold.com.my 🇲🇾 #INDONESIA  www.publicgold.co.id 🇮🇩 #SINGAPURA  www.publicgold.com.sg 🇸🇬 ---------------------------------------------- Atau wasap maklumat peribadi kepada saya untuk tolong daftar/simpan/belikan.. DAFTAR gunakan maklumat; INTRODUCER : PG00097994 KHAIRUNISAH MOHAMMAD PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD www.wasap.my/60137840321 #emasbernilaisepanjangzaman  #LBMA  #GAP  #publicgold  #1gram1bulan  #emastulen24k 
LELONG IPHONE 5 16GB

Sebuah iphone 5 16gb untuk dijual

Fullset siap kotak
Charger dan earpod included
Freegift casing belakang
Freegift tempered glass
Condition 9.5/10
Secondhand import set
RM430 SIAP POSTAGE
WHATSAPP 0139407180
.
#iphonemurah #iphonemurahmalaysia #dropshipiphone #dropshipneeded #sayajual #kedaionline #bazaarpaknil #wakdoyok #gadgetmurah #instashop #jualiphone #iphonesale #murah #iphonefree #giveawayiphone #iphonestudent #iphonelelong #jualmurah #kedaiiphone #iphonerakyat #iphonegraphy #barangmurah #barangmurahmalaysia #kedaimurah #malaysia
LELONG IPHONE 5 16GB Sebuah iphone 5 16gb untuk dijual Fullset siap kotak Charger dan earpod included Freegift casing belakang Freegift tempered glass Condition 9.5/10 Secondhand import set RM430 SIAP POSTAGE WHATSAPP 0139407180 . #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #dropshipiphone  #dropshipneeded  #sayajual  #kedaionline  #bazaarpaknil  #wakdoyok  #gadgetmurah  #instashop  #jualiphone  #iphonesale  #murah  #iphonefree  #giveawayiphone  #iphonestudent  #iphonelelong  #jualmurah  #kedaiiphone  #iphonerakyat  #iphonegraphy  #barangmurah  #barangmurahmalaysia  #kedaimurah  #malaysia 
Terjah shoot  Portraiture #Amolac 1.0 ini diantara abg kak yang sporting bergambar dengan #TeamAmolac , Terima kasih bagi yang Geram Nak macam nihhh gmbr free Dari kami, Insyallah kami akan terjah lake garden Taiping lagiii next time 
#amolac
@aminutesofloveartco
#potrait #potraiture #potraitseries #potraitmood #aminutesofloveartco #photographertaiping #photographermalaysia #photographer #photographerutara #photographertpg #DSLR #taiping #perak #nikonmalaysia_official #malaysia #photographers
Terjah shoot  Portraiture #Amolac  1.0 ini diantara abg kak yang sporting bergambar dengan #TeamAmolac  , Terima kasih bagi yang Geram Nak macam nihhh gmbr free Dari kami, Insyallah kami akan terjah lake garden Taiping lagiii next time #amolac  @aminutesofloveartco #potrait  #potraiture  #potraitseries  #potraitmood  #aminutesofloveartco  #photographertaiping  #photographermalaysia  #photographer  #photographerutara  #photographertpg  #DSLR  #taiping  #perak  #nikonmalaysia_official  #malaysia  #photographers 
FREE COD AREA :

1. Bandar Indera Mahkota 1, 2, 6, 7 & 8
2. UIA Kuantan
3. Jabatan Pendaftaran Negera (JPN)
4. KWSP Indera Mahkota
5. Kuantan Medical Centre (KMC)
6. Balai Bomba IM7
7. Balai Polis IM8
8. International School
----------------------------------------
Contact : 016-6822084
Walk in : House Of Nalyaa

Location :
B46, Jalan IM7/1,
Bandar Indera Mahkota,
25200 Kuantan, Pahang.

Operation Hour : 11am-7pm
-----------------------------------------
Landmarks :
1. Hotel Sri Manja
2. Dapur Mama Nasi Kukus Original
3. 7Eleven
4. Klinik Perubatan Elektronik
5. KWSP
6. JPN
7. Percetakan Nasional Berhad
8. UIA Kuantan
9. International School
10. Tasik Taman Bandar
------------------------------------------
#sayajual #sayajualmurah #makeup #mua #mensfashion #vendor #vendors #kuantan #pahang #malaysia #surprisekuantan #chocolatebouquetkuantan #butik #bouquetkuantan #butikonline #butikvendor #vendorbutik #kuantanese
#pahangnese #malaysian #2018 #hargamurah #beautyproduct #deliveryservice #surprisegift #student #bajuraya
FREE COD AREA : 1. Bandar Indera Mahkota 1, 2, 6, 7 & 8 2. UIA Kuantan 3. Jabatan Pendaftaran Negera (JPN) 4. KWSP Indera Mahkota 5. Kuantan Medical Centre (KMC) 6. Balai Bomba IM7 7. Balai Polis IM8 8. International School ---------------------------------------- Contact : 016-6822084 Walk in : House Of Nalyaa Location : B46, Jalan IM7/1, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang. Operation Hour : 11am-7pm ----------------------------------------- Landmarks : 1. Hotel Sri Manja 2. Dapur Mama Nasi Kukus Original 3. 7Eleven 4. Klinik Perubatan Elektronik 5. KWSP 6. JPN 7. Percetakan Nasional Berhad 8. UIA Kuantan 9. International School 10. Tasik Taman Bandar ------------------------------------------ #sayajual  #sayajualmurah  #makeup  #mua  #mensfashion  #vendor  #vendors  #kuantan  #pahang  #malaysia  #surprisekuantan  #chocolatebouquetkuantan  #butik  #bouquetkuantan  #butikonline  #butikvendor  #vendorbutik  #kuantanese  #pahangnese  #malaysian  #2018  #hargamurah  #beautyproduct  #deliveryservice  #surprisegift  #student  #bajuraya 
#pp3pcsrm100
• Boleh campur design bagi item menggunakan hashtag #pp3pcsrm100 .
• Follow hashtag #pp3pcsrm100 & pilih blouse ready stok kesukaan anda dengan lebih mudah
• Boleh DM atau whatsApp 0169386568 atau klik link di profile untuk menempah sekarang! 😍

Dora zip blouse

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM5

Material :
Mosscrepe

Other :
•Functional front zip

Measurement :

In cm
Length 73, bust 102, shoulder 38, sleeve 56, sleevehole 31, armhole 46, hips 110, functional zip 15cm.

In inch
Length 29, bust 40, shoulder 15, sleeve 22, sleevehole 12, armhole 18, hips 43.5, functional zip 6.

#pp3pcsrm100 #blouse #blousekorea #blousecantik #blouselawa #blouseterkini #blousemurah #blouseembroidery #blousetrend #blousehipster #blouseplain #bajukemeja #kemejamurah #kemejaplain #kemejalawa #kemejacantik #baju3rm100 #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes
#pp3pcsrm100  • Boleh campur design bagi item menggunakan hashtag #pp3pcsrm100  . • Follow hashtag #pp3pcsrm100  & pilih blouse ready stok kesukaan anda dengan lebih mudah • Boleh DM atau whatsApp 0169386568 atau klik link di profile untuk menempah sekarang! 😍 Dora zip blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Mosscrepe Other : •Functional front zip Measurement : In cm Length 73, bust 102, shoulder 38, sleeve 56, sleevehole 31, armhole 46, hips 110, functional zip 15cm. In inch Length 29, bust 40, shoulder 15, sleeve 22, sleevehole 12, armhole 18, hips 43.5, functional zip 6. #pp3pcsrm100  #blouse  #blousekorea  #blousecantik  #blouselawa  #blouseterkini  #blousemurah  #blouseembroidery  #blousetrend  #blousehipster  #blouseplain  #bajukemeja  #kemejamurah  #kemejaplain  #kemejalawa  #kemejacantik  #baju3rm100  #malaysia  #malaysian  #likeforlikes  #like4likes 
💛💛💛💛💛💛
#BOTSSNEAKER
#直接买两双货的更多折扣
#直接买两双便宜到吓死你
。
ADIDAS YEEZY 350 V2 “BUTTER”🔸
Size: US 4-13/ EUR 36-48
Price: RM650 | Free Shipping✈️
WeChat | WhatsApp:0104429291💌

OG纯原厂货源✅
独家实物拍摄✅
有自家的吊牌✅
原装原厂质量✅

赶快找朋友一起买吧 价钱更便宜 便宜到爆 质量保证图片一样 绝不允货 坚持一分钱一分货 谢谢各位支持👍🏻 #malaysia #murah #swag #life #nice #quality #hiphop #sport #running #shoes #kasutmurah #highquality #kasutmurahmalaysia
#yeezy #yeezyboost350 #yeezyboost350v2 #yeezy350 #new #sneakers #sneakerhead #sneaker #kl #ipoh
💛💛💛💛💛💛 #BOTSSNEAKER  #直接买两双货的更多折扣  #直接买两双便宜到吓死你  。 ADIDAS YEEZY 350 V2 “BUTTER”🔸 Size: US 4-13/ EUR 36-48 Price: RM650 | Free Shipping✈️ WeChat | WhatsApp:0104429291💌 OG纯原厂货源✅ 独家实物拍摄✅ 有自家的吊牌✅ 原装原厂质量✅ 赶快找朋友一起买吧 价钱更便宜 便宜到爆 质量保证图片一样 绝不允货 坚持一分钱一分货 谢谢各位支持👍🏻 #malaysia  #murah  #swag  #life  #nice  #quality  #hiphop  #sport  #running  #shoes  #kasutmurah  #highquality  #kasutmurahmalaysia  #yeezy  #yeezyboost350  #yeezyboost350v2  #yeezy350  #new  #sneakers  #sneakerhead  #sneaker  #kl  #ipoh 
どどどどど〜りあん🏝
⁑
6〜7月はドリアンのシーズンみたいですね^ ^
⁑
プールサイドのおにいさんとドリアンの話をしていたら、お友達にドリアンマスターがいるから紹介してあげるょ〜食べさせてあげるから〜と👍🏼
ホテル内は持ち込み禁止なんで、こっそりビーチサイドに持って来てくれました♡
⁑
オットも息子も初ドリアン!
思いの外、匂いもキツくないしトロっと優しい味でした^ ^
ドリアンマスターの娘ちゃんは一歳半にして口の周りベタベタに汚しながら食べてるょ〜なんて言ってました🤣
現地の方のドリアン愛は熱かったです 笑
⁑
こちらの方はみんな優しくて感じが良い方ばかり🌺毎日幸せな時間が過ごせています
⁑
⁑
⁑
#instatrip #travel #instapicture #instaoftheday #instadaily #instanature #family #holiday #vacation #nicetrip #trip #holidaytime 
#ocean #sea #beach #malaysia #penang
#海 #マレーシア#ペナン #ペナン島 #親子旅行 #子連れ旅行 #夏休み #夏 #旅行 #旅 #durian #ドリアン
どどどどど〜りあん🏝 ⁑ 6〜7月はドリアンのシーズンみたいですね^ ^ ⁑ プールサイドのおにいさんとドリアンの話をしていたら、お友達にドリアンマスターがいるから紹介してあげるょ〜食べさせてあげるから〜と👍🏼 ホテル内は持ち込み禁止なんで、こっそりビーチサイドに持って来てくれました♡ ⁑ オットも息子も初ドリアン! 思いの外、匂いもキツくないしトロっと優しい味でした^ ^ ドリアンマスターの娘ちゃんは一歳半にして口の周りベタベタに汚しながら食べてるょ〜なんて言ってました🤣 現地の方のドリアン愛は熱かったです 笑 ⁑ こちらの方はみんな優しくて感じが良い方ばかり🌺毎日幸せな時間が過ごせています ⁑ ⁑ ⁑ #instatrip  #travel  #instapicture  #instaoftheday  #instadaily  #instanature  #family  #holiday  #vacation  #nicetrip  #trip  #holidaytime  #ocean  #sea  #beach  #malaysia  #penang  #æµ·  #マレーシア #ペナン  #ペナン島  #親子旅行  #子連れ旅行  #夏休み  #夏  #旅行  #旅  #durian  #ドリアン 
One of the oldest surviving European architectural remains in Asia😯☀️🔥 #malaysia #malaka #oldest #architecture #asia #quick #photo #history #trip #vscocam #ootd
Affordable & good quality sheets are here for you
.
Material: 100% cotton
Thread count: 480
.
Whole set includes:
-2 pilllow case, 1 quilt cover, 1 flat bedsheet & FREE GIFT .
**Quilt sold seperately (RM80)
.
.
.
.
.
.
.
#cadar #sheets #bed #room  #sabah #tumblr #tumblrgirl #igshop #malaysianigshop  #igersmalaysia #malaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaaronline #onlineshop #bedding #quilt #sayajualonline #sayajualmurah #tapestry #fairylight #viral #student
#cute #comel #bedsheet #roomdecor #decorations #sayajual #sayajualmurah
Affordable & good quality sheets are here for you . Material: 100% cotton Thread count: 480 . Whole set includes: -2 pilllow case, 1 quilt cover, 1 flat bedsheet & FREE GIFT . **Quilt sold seperately (RM80) . . . . . . . #cadar  #sheets  #bed  #room  #sabah  #tumblr  #tumblrgirl  #igshop  #malaysianigshop  #igersmalaysia  #malaysia  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #bazaaronline  #onlineshop  #bedding  #quilt  #sayajualonline  #sayajualmurah  #tapestry  #fairylight  #viral  #student  #cute  #comel  #bedsheet  #roomdecor  #decorations  #sayajual  #sayajualmurah 
Cantik kan mua letops, thia serra ni mekap. Tapi yang lagi best sebab makin lama, make up nampak lagi cantik dan glowing. Rahsia dia satu jer, sapu dulu Freckles Serum sebagai primer. Baru lah kulit cantik sambil dirawat. 😍
.
Jom dapatkan sekarang dengan harga #PROMOSI. Free limited pink pouch bag (stock terhad). Jom whatsapp yna di +60129393764 atau click je link wasap kat bio untuk fast response. 😘
_
#Mylea #MyleaFrecklesSerum #FrecklesSerum #serumjeragat #jeragat #freckles #sayajual #bazarpaknil #malaysia #kulitsihat #kulitcantik #skincareroutine #gegarvaganza #dekatkanjarakkita #fattzura #terengganu #ohmyganu #dekatkanjarakkita #aydajebat #pimple #jerawat #parutjerawat
Cantik kan mua letops, thia serra ni mekap. Tapi yang lagi best sebab makin lama, make up nampak lagi cantik dan glowing. Rahsia dia satu jer, sapu dulu Freckles Serum sebagai primer. Baru lah kulit cantik sambil dirawat. 😍 . Jom dapatkan sekarang dengan harga #PROMOSI . Free limited pink pouch bag (stock terhad). Jom whatsapp yna di +60129393764 atau click je link wasap kat bio untuk fast response. 😘 _ #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #FrecklesSerum  #serumjeragat  #jeragat  #freckles  #sayajual  #bazarpaknil  #malaysia  #kulitsihat  #kulitcantik  #skincareroutine  #gegarvaganza  #dekatkanjarakkita  #fattzura  #terengganu  #ohmyganu  #dekatkanjarakkita  #aydajebat  #pimple  #jerawat  #parutjerawat 
5 ORANG TERAWAL DAPAT OFFER GILA DAN FREE POSTAGE 😱
Lepas 5 orang, tiada OFFER GILA LAGI 😢
.
Korang boleh letak duit,card,IC,kunci kereta,nota n mudah nak dibawa serta sangat fit🔥
————————————————————————
❄️Bag : Supreme Sling Bag👝
.
⚡️Material: Laminated Nylon
❄️Colour: Mention the design
-Black,Red🌈
.
⚡️Style: Travel
❄️Weight: -
⚡️Dimension(cm): 17 x 14
❄️Gender: unisex
.
🌸Harga pasaran:  Rm75 keatas❗️
🌸Harga OFFER: Rm65‼️
🌸Postage: FREE POSTAGE SM/ Rm6 SS
————————————————————————
⚠️KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER/JADI DROPSHIP⚠️
.
🔥Follow kami THEBLACKVIRAL di Facebook dan Instagram🔥
.
Follow link dibawah untuk TIPS BISNES dan MOTIVATE📢
https://t.me/Theempireviral
.
#malaysia #melaka #sarawak #sabah #perak #johor #perlis #kedah #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #dompet #walketmalaysia #wallet #walletmurah #clutchbagborong #clutchbagmalaysia #sayajualclutchbag #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmalaysia
5 ORANG TERAWAL DAPAT OFFER GILA DAN FREE POSTAGE 😱 Lepas 5 orang, tiada OFFER GILA LAGI 😢 . Korang boleh letak duit,card,IC,kunci kereta,nota n mudah nak dibawa serta sangat fit🔥 ———————————————————————— ❄️Bag : Supreme Sling Bag👝 . ⚡️Material: Laminated Nylon ❄️Colour: Mention the design -Black,Red🌈 . ⚡️Style: Travel ❄️Weight: - ⚡️Dimension(cm): 17 x 14 ❄️Gender: unisex . 🌸Harga pasaran: Rm75 keatas❗️ 🌸Harga OFFER: Rm65‼️ 🌸Postage: FREE POSTAGE SM/ Rm6 SS ———————————————————————— ⚠️KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER/JADI DROPSHIP⚠️ . 🔥Follow kami THEBLACKVIRAL di Facebook dan Instagram🔥 . Follow link dibawah untuk TIPS BISNES dan MOTIVATE📢 https://t.me/Theempireviral . #malaysia  #melaka  #sarawak  #sabah  #perak  #johor  #perlis  #kedah  #penang  #kelantan  #terengganu  #pahang  #selangor  #negerisembilan  #dompet  #walketmalaysia  #wallet  #walletmurah  #clutchbagborong  #clutchbagmalaysia  #sayajualclutchbag  #clutchbag  #clutchbagmurah  #clutchbagmalaysia 
Style en rosegold" versatile necklace, suit for office attire and a night out in the evening too. "Style en rosegold" design with reconstituted coral in rose shape and round peach hue, match with classy green of malachite stone, and agate with exquisite stripes pattern in cylinder cut, available in 18k rosegold plated in stainless steel jewellery.

www.instagram.com/crystaljanecollections
www.facebook.com/crystaljanecollections
.
.
.

#crystaljanecollections#reconstituted#coral 
#peach#hue#classy#green#malachite 
#agate#stripes#18kgold#plated 
#stainlesssteeljewellery#longnecklace 
#sautoir#timeless#beauty#instajewellery 
#foroffice#nightout#versatile 
#igmalaysia#igsg#Malaysia#Singapore
Style en rosegold" versatile necklace, suit for office attire and a night out in the evening too. "Style en rosegold" design with reconstituted coral in rose shape and round peach hue, match with classy green of malachite stone, and agate with exquisite stripes pattern in cylinder cut, available in 18k rosegold plated in stainless steel jewellery. www.instagram.com/crystaljanecollections www.facebook.com/crystaljanecollections . . . #crystaljanecollections #reconstituted #coral  #peach #hue #classy #green #malachite  #agate #stripes #18kgold #plated  #stainlesssteeljewellery #longnecklace  #sautoir #timeless #beauty #instajewellery  #foroffice #nightout #versatile  #igmalaysia #igsg #Malaysia #Singapore 
Apakah Anda masih ingin tetap menjadi pelanggan dan menjadi penonton yang rutin memberikan untung kepada Bank/Perusahaan asing yang menjalankan bisnis ini, TANPA TAHU bagaimana cara MENDAPATKAN UNTUNG dari pembayaran tagihan rutin bulanan Anda !!
.
"SEGERA UANGKAN PENGELUARAN RUTIN ANDA"
JANGAN SAMPAI TERBUANG BEGITU SAJA, KARENA ADA JUTAAN PELUANG LAHIR DARI HANDPHONE ANDA
.
.
Sukses bisnisnya berkah hidupnya...
Happy PayTren 😍😍😍
.
Semoga Allah memudahkn semua urusan kita.
.
Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.

Leader Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : +85290445564 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 -----------------------------------------------------------------------------------------
#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore
#bisnissyariah
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA
#PaytrenAcademy
#PayTren
#PayTrenAsetManajemen
#ManajerInvestasiSyariah
#PayTrenCorner
#UangElektronik
#PayTreneMoney
Apakah Anda masih ingin tetap menjadi pelanggan dan menjadi penonton yang rutin memberikan untung kepada Bank/Perusahaan asing yang menjalankan bisnis ini, TANPA TAHU bagaimana cara MENDAPATKAN UNTUNG dari pembayaran tagihan rutin bulanan Anda !! . "SEGERA UANGKAN PENGELUARAN RUTIN ANDA" JANGAN SAMPAI TERBUANG BEGITU SAJA, KARENA ADA JUTAAN PELUANG LAHIR DARI HANDPHONE ANDA . . Sukses bisnisnya berkah hidupnya... Happy PayTren 😍😍😍 . Semoga Allah memudahkn semua urusan kita. . Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi: . Leader Executive 🏢 👤 ⏬⏬ WA ☎ : +85290445564 ----------------------------------------------------------------------------------------- 🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren ----------------------------------------------------------------------------------------- 🔘 ----------------------------------------------------------------------------------------- 🔘 ----------------------------------------------------------------------------------------- #paytrenustyusufmansur  #bisnisberkah  #bisnisonline  #pengusahamuslim  #saudiarabia  #hongkong  #paybyqr  #malaysia  #alfamart  #singapore  #bisnissyariah  #muslimahhongkong  #PokokNyaPAYTRENinAJA  #PaytrenAcademy  #PayTren  #PayTrenAsetManajemen  #ManajerInvestasiSyariah  #PayTrenCorner  #UangElektronik  #PayTreneMoney 
Terjah shoot  Portraiture #Amolac 1.0 ini diantara abg kak yang sporting bergambar dengan #TeamAmolac , Terima kasih bagi yang Geram Nak macam nihhh gmbr free Dari kami, Insyallah kami akan terjah lake garden Taiping lagiii next time 
#amolac
@aminutesofloveartco
#potrait #potraiture #potraitseries #potraitmood #aminutesofloveartco #photographertaiping #photographermalaysia #photographer #photographerutara #photographertpg #DSLR #taiping #perak #nikonmalaysia_official #malaysia #photographers
Terjah shoot  Portraiture #Amolac  1.0 ini diantara abg kak yang sporting bergambar dengan #TeamAmolac  , Terima kasih bagi yang Geram Nak macam nihhh gmbr free Dari kami, Insyallah kami akan terjah lake garden Taiping lagiii next time #amolac  @aminutesofloveartco #potrait  #potraiture  #potraitseries  #potraitmood  #aminutesofloveartco  #photographertaiping  #photographermalaysia  #photographer  #photographerutara  #photographertpg  #DSLR  #taiping  #perak  #nikonmalaysia_official  #malaysia  #photographers 
Cepat cepat cepattt!! Siapa x pernah try lg CrispyBabyCrab yg mmg awesome nih😋🦀👍🏻👍🏻
Ranguppp gilaa!! 3 rasa gempakkk! Bbq, Tomyam dan ExtraHot🤤🦀👍🏻
Semua stok ada sekarang , selling fast cepat order😍🦀🎉
______________________________________________________😋 Apa tunggu lagi jom orderr
TOMYAM🍲
BBQ🍢
EXTRA HOT🌶

Harini payment, trus pos dapt trus NGAPPP😋

______________________________
👉🏻DM atau whatsp 0134012961 untuk order! Order payment harini terus post. Sampai terus NGAP!!😍😋🤤👍🏻
___________________________
#sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualonline #bazaaronline #igmalaysia #ketam #makanan #sedap #rangup #kerepek #sayajualmurah2 #jajan #jualanmurah #jual #jualmurah #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshop #malaysian #kedaionline #kedaionlinemalaysia #igmalaysia #jualan #agendropshipdiperlukan  #dropshipwanted #agenwanted #giftreview #keropok#dropshipwanted #agenwanted #giftreview #keropok
Cepat cepat cepattt!! Siapa x pernah try lg CrispyBabyCrab yg mmg awesome nih😋🦀👍🏻👍🏻 Ranguppp gilaa!! 3 rasa gempakkk! Bbq, Tomyam dan ExtraHot🤤🦀👍🏻 Semua stok ada sekarang , selling fast cepat order😍🦀🎉 ______________________________________________________😋 Apa tunggu lagi jom orderr TOMYAM🍲 BBQ🍢 EXTRA HOT🌶 Harini payment, trus pos dapt trus NGAPPP😋 ______________________________ 👉🏻DM atau whatsp 0134012961 untuk order! Order payment harini terus post. Sampai terus NGAP!!😍😋🤤👍🏻 ___________________________ #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #bazaaronline  #igmalaysia  #ketam  #makanan  #sedap  #rangup  #kerepek  #sayajualmurah2  #jajan  #jualanmurah  #jual  #jualmurah  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #malaysiaonlineshop  #malaysian  #kedaionline  #kedaionlinemalaysia  #igmalaysia  #jualan  #agendropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #agenwanted  #giftreview  #keropok #dropshipwanted  #agenwanted  #giftreview  #keropok 
A little rose 🌹 two for RM65 (free postage)🌞 or one for RM35 (excl. postage RM5)!
A little rose 🌹 two for RM65 (free postage)🌞 or one for RM35 (excl. postage RM5)!
Bismillah
.
[IKHLAS]
.
harap sgt adalah lagi hendakNya keIKHLASan kerana Allah ta'ala dalam diri kita yg serba kekurangan ini... #IngatanUntukDiri ❤️
.
paksa lah diri kita utk menjadi baik dan lebih baik, mudah2an, lama kelamaan kebaikan serta keIKHLASan akan datang seiring dgn izinNya...
.
. 
Semoga kalian yg membaca post ini dirahmati dan diberikan kebahagian bersama2 org tersayang disisi olehNya 🙏♥
.
.
#Rreeffz #RreeffzRich
#RReeffzRichRepublic
#HelloCryptoWorld #HelloBitWorld 
#CrpytoCurrency #Bitcoin #BTC 
#Love #BigHeart #Family #Peacefull
#TradeCrypto #ImCryptoTrader 
#CryptoWorld #Malaysia 
#FinTech
Bismillah . [IKHLAS] . harap sgt adalah lagi hendakNya keIKHLASan kerana Allah ta'ala dalam diri kita yg serba kekurangan ini... #IngatanUntukDiri  ❤️ . paksa lah diri kita utk menjadi baik dan lebih baik, mudah2an, lama kelamaan kebaikan serta keIKHLASan akan datang seiring dgn izinNya... . . Semoga kalian yg membaca post ini dirahmati dan diberikan kebahagian bersama2 org tersayang disisi olehNya 🙏♥ . . #Rreeffz  #RreeffzRich  #RReeffzRichRepublic  #HelloCryptoWorld  #HelloBitWorld  #CrpytoCurrency  #Bitcoin  #BTC  #Love  #BigHeart  #Family  #Peacefull  #TradeCrypto  #ImCryptoTrader  #CryptoWorld  #Malaysia  #FinTech 
#beautiful
太阳会下山,人会慢慢变
地球跟着转,人会慢慢大 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#傍晚 #天空 #sun #likeforfollow #夕阳 #sunny #sky #fun #picture #sky #followforlike #like4follow #instagood #clouds #photooftheday #nature #美 #night #awesome #weather #picture #sunshine #photo #photography #liker #support #malaysia #马来西亚 #美丽 #照片 #大自然
#beautiful  太阳会下山,人会慢慢变 地球跟着转,人会慢慢大 . . . . . . . . . . . . #傍晚  #天空  #sun  #likeforfollow  #夕阳  #sunny  #sky  #fun  #picture  #sky  #followforlike  #like4follow  #instagood  #clouds  #photooftheday  #nature  #美  #night  #awesome  #weather  #picture  #sunshine  #photo  #photography  #liker  #support  #malaysia  #马来西亚  #美丽  #照片  #大自然 
@naja_official93 ni tk pandai berfesyen ker? Gelak hati terdengar soalan mcm tu tapi jawapan yang Naja beri memang best, "Yang penting tutup aurat". Semoga @naja_official93 sentiasa bersemangat dan berfikiran positive. Kita bentuk sdiri image kita walau ape pun yang nak dikatakan.
•
#nazardaud #mapmusic #mapmusicmy #kl #kualalumpur #kul #malaysia #artiste #malaysiansinger #malaysian #singer #music #asianmusic #asianartist #asiansinger #asian #positive #love #happiness #professional #islam
@naja_official93 ni tk pandai berfesyen ker? Gelak hati terdengar soalan mcm tu tapi jawapan yang Naja beri memang best, "Yang penting tutup aurat". Semoga @naja_official93 sentiasa bersemangat dan berfikiran positive. Kita bentuk sdiri image kita walau ape pun yang nak dikatakan. • #nazardaud  #mapmusic  #mapmusicmy  #kl  #kualalumpur  #kul  #malaysia  #artiste  #malaysiansinger  #malaysian  #singer  #music  #asianmusic  #asianartist  #asiansinger  #asian  #positive  #love  #happiness  #professional  #islam