an online Instagram web viewer

#makeupputrajaya medias

Photos

kriteria client untuk make up ni : - xnak make up yang merubah muka asal.
.
- soft look, natural for wedding.
.
- kening xsuka gelap & tebal. .
pendapat uolls macam mana? kena x mekap ni dengan kriteria pengantin ???.
.
#serembanwedding #muaseremban #muaseremban2 #muanilai #muasepang #muapajam #muaputrajaya #muacyberjaya #muabangi #muakajang #muabukitmahkota #muabandarsriputra #muamuar #muatangkak #mekaptunang #muamalaysia #mekapsalaktinggi #muaklia #mekapsenawang #muasenawang #mekapmurah #naturalmakeup #makeupputrajaya #eventmakeup #mekapdinner #muaportdickson #photoshootmakeup #mekapsanding #mekapnikah #mekappengantinbajet #muasepang
kriteria client untuk make up ni : - xnak make up yang merubah muka asal. . - soft look, natural for wedding. . - kening xsuka gelap & tebal. . pendapat uolls macam mana? kena x mekap ni dengan kriteria pengantin ???. . #serembanwedding  #muaseremban  #muaseremban2  #muanilai  #muasepang  #muapajam  #muaputrajaya  #muacyberjaya  #muabangi  #muakajang  #muabukitmahkota  #muabandarsriputra  #muamuar  #muatangkak  #mekaptunang  #muamalaysia  #mekapsalaktinggi  #muaklia  #mekapsenawang  #muasenawang  #mekapmurah  #naturalmakeup  #makeupputrajaya  #eventmakeup  #mekapdinner  #muaportdickson  #photoshootmakeup  #mekapsanding  #mekapnikah  #mekappengantinbajet  #muasepang 
Sesekali nak up la muka sendiri 😝...kak ica tak sabar nak tunggu 23hb ni hehehehe...harap² bermanfaat haihhhh...ok korang kalau ternampak kak ica lalu kat newsfeed korang jomlah tgk jap ig kak ica kot kot berkenan kan kan kan 😁😁😁
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
Sesekali nak up la muka sendiri 😝...kak ica tak sabar nak tunggu 23hb ni hehehehe...harap² bermanfaat haihhhh...ok korang kalau ternampak kak ica lalu kat newsfeed korang jomlah tgk jap ig kak ica kot kot berkenan kan kan kan 😁😁😁 . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland 
Natural soft look for Aqiqah || Tq pretty mom😘
.
#makeoverbymuanisaa
.
.  Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘
.
.
Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq
.
.
.
Natural soft look for Aqiqah || Tq pretty mom😘 . #makeoverbymuanisaa  . . Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘 . . Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq . . .
Yuhuuuuu alha alfa propolis foundation with MATTE EFFECT 😍.
.
kepada yg MUKA BERMINYAK dan yang CEPAT BEMINYAK..uols kene ada foundie ni,..bila muka jenis berminyak..pakai pulak foundation yg menggalakkkan minyak..itu punca MASALAH KULIT dan makeup confirm TIDAK AKAN TAHAN LAMA 😭
.
So, kalau wajah jenis berminyak..sila2 lah segera dapatkan ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ni ok!! harga confirm MAMPU MILIK 😍...
.
👍🏻hanya rm49.90 sahaja ❤️
.
#alhaalfa #alhaalfajb #alhaalfajohor #agenalhaalfa #muajb #muajohor #alhaalfacosmetics #makeupjb #makeupkuantan #makeupseremban #makeupmelaka #makeupkl #makeupsenawang #makeupshahalam #makeupputrajaya #makeuppahang #makeupterengganu
Yuhuuuuu alha alfa propolis foundation with MATTE EFFECT 😍. . kepada yg MUKA BERMINYAK dan yang CEPAT BEMINYAK..uols kene ada foundie ni,..bila muka jenis berminyak..pakai pulak foundation yg menggalakkkan minyak..itu punca MASALAH KULIT dan makeup confirm TIDAK AKAN TAHAN LAMA 😭 . So, kalau wajah jenis berminyak..sila2 lah segera dapatkan ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ni ok!! harga confirm MAMPU MILIK 😍... . 👍🏻hanya rm49.90 sahaja ❤️ . #alhaalfa  #alhaalfajb  #alhaalfajohor  #agenalhaalfa  #muajb  #muajohor  #alhaalfacosmetics  #makeupjb  #makeupkuantan  #makeupseremban  #makeupmelaka  #makeupkl  #makeupsenawang  #makeupshahalam  #makeupputrajaya  #makeuppahang  #makeupterengganu 
Girlsssss sape obses kat bulu mate angkat tgn...mascara aa ni confirm buat korang happy lebih² lagi kalau memang dilahirkan dengan bulu mate kontot..takyah guna false eyelash kalau xde curler pun x susah hati la guna mascara ni je terussss wallaaaaa tapi kalau korang memang dah ade bulu mata yg panjang dinasihatkan supaya xyah pakai cermin mata kang x selesa pulak hehehe
.
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
Girlsssss sape obses kat bulu mate angkat tgn...mascara aa ni confirm buat korang happy lebih² lagi kalau memang dilahirkan dengan bulu mate kontot..takyah guna false eyelash kalau xde curler pun x susah hati la guna mascara ni je terussss wallaaaaa tapi kalau korang memang dah ade bulu mata yg panjang dinasihatkan supaya xyah pakai cermin mata kang x selesa pulak hehehe . . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland 
Selamat petang semua 😀
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
Minimalis modern bollywood look in purple💜 tanpa fake lashes. Tq pretty😘
.
#makeoverbymuanisaa
.
.
Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq
.
.
.
Minimalis modern bollywood look in purple💜 tanpa fake lashes. Tq pretty😘 . #makeoverbymuanisaa  . . Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq . . .
Nak kening on fleek...serius guna okaya same level dah macam brow pomade kat sephora...beli brow pomade dapat percuma brush...eh rugi² kalau tak beli
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
Nak kening on fleek...serius guna okaya same level dah macam brow pomade kat sephora...beli brow pomade dapat percuma brush...eh rugi² kalau tak beli . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland 
Akad nikah || Tq pretty😘
.
#makeoverbymuanisaa
.
.  Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘
.
.
Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq
.
.
.
Akad nikah || Tq pretty😘 . #makeoverbymuanisaa  . . Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘 . . Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq . . .
Nina dah cuba dan Nina suka!  Jom MERIEL! ♥ 
Nak produk makeup yang tahan lama?  Color semua cantik!  Sesuai dengan warna kulit Malaysian. Jom intai-intai produk MERIEL. Diperbuat di Malaysia dan Halal ☺

Lip - Butterscotch (Lip Matte) 
Blusher - Pinky Shades Blusher (01)
Highlight - Bronzy Shades Blusher (03)

Untuk info lanjut,  contact @mama_7782 ye☺ 
@ninasakinahmeriel

#perkahwinanmalaysia 
#perkahwinanmelayu 
#tunang 
#kahwin 
#semenyih #makeupartistsemenyih 
#makeupsemenyih 
#bangi #makeupartistbangi #makeupbangi 
#kajang #makeupartistkajang #makeupkajang
#putrajaya #makeupartistputrajaya #makeupputrajaya
#dinnermakeup 
#makeupdinner
#makeupbyglamourosenina
Nina dah cuba dan Nina suka! Jom MERIEL! ♥ Nak produk makeup yang tahan lama? Color semua cantik! Sesuai dengan warna kulit Malaysian. Jom intai-intai produk MERIEL. Diperbuat di Malaysia dan Halal ☺ Lip - Butterscotch (Lip Matte) Blusher - Pinky Shades Blusher (01) Highlight - Bronzy Shades Blusher (03) Untuk info lanjut, contact @mama_7782 ye☺ @ninasakinahmeriel #perkahwinanmalaysia  #perkahwinanmelayu  #tunang  #kahwin  #semenyih  #makeupartistsemenyih  #makeupsemenyih  #bangi  #makeupartistbangi  #makeupbangi  #kajang  #makeupartistkajang  #makeupkajang  #putrajaya  #makeupartistputrajaya  #makeupputrajaya  #dinnermakeup  #makeupdinner  #makeupbyglamourosenina 
Luvin' the lip matte color ♥ 
Check out  BUTTERSCOTCH LIP MATTE COLOR from MERIEL #malaysiaproduct

Lip - Butterscotch (Lip Matte) 
Blusher - Pinky Shades Blusher (01)
Highlight - Bronzy Shades Blusher (03)

Kindly contact @mama_7782 for more info on the product ☺ 
@ninasakinahmeriel

#perkahwinanmalaysia 
#perkahwinanmelayu 
#tunang 
#kahwin 
#semenyih #makeupartistsemenyih 
#makeupsemenyih 
#bangi #makeupartistbangi #makeupbangi 
#kajang #makeupartistkajang #makeupkajang
#putrajaya #makeupartistputrajaya #makeupputrajaya
#dinnermakeup 
#makeupdinner
#makeupbyglamourosenina
Luvin' the lip matte color ♥ Check out BUTTERSCOTCH LIP MATTE COLOR from MERIEL #malaysiaproduct  Lip - Butterscotch (Lip Matte) Blusher - Pinky Shades Blusher (01) Highlight - Bronzy Shades Blusher (03) Kindly contact @mama_7782 for more info on the product ☺ @ninasakinahmeriel #perkahwinanmalaysia  #perkahwinanmelayu  #tunang  #kahwin  #semenyih  #makeupartistsemenyih  #makeupsemenyih  #bangi  #makeupartistbangi  #makeupbangi  #kajang  #makeupartistkajang  #makeupkajang  #putrajaya  #makeupartistputrajaya  #makeupputrajaya  #dinnermakeup  #makeupdinner  #makeupbyglamourosenina 
Such a wonderful product!  It's LONG LASTING and the COLORS ARE BEAUTIFUL 😍 
I've tried the Pinky Shades blusher, Bronzy Shades blusher (tried as highlights) and Butterscotch Lip Matte. L♥VE it!!! Go and check it out Ladies!! MERIEL is a brand produced & distributed by Pusrawi International College of Medical Sciences (PICOMS), a subsidiary company of Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP), MERIEL product are formulated by own pharmacist and advised by the expertise in the industries.

Kindly contact @mama_7782 for more info on the product ☺ 
@ninasakinahmeriel

perkahwinanmalaysia 
#perkahwinanmelayu 
#tunang 
#kahwin 
#semenyih #makeupartistsemenyih 
#makeupsemenyih 
#bangi #makeupartistbangi #makeupbangi 
#kajang #makeupartistkajang #makeupkajang
#putrajaya #makeupartistputrajaya #makeupputrajaya
#dinnermakeup 
#makeupdinner
#makeupbyglamourosenina
Such a wonderful product! It's LONG LASTING and the COLORS ARE BEAUTIFUL 😍 I've tried the Pinky Shades blusher, Bronzy Shades blusher (tried as highlights) and Butterscotch Lip Matte. L♥VE it!!! Go and check it out Ladies!! MERIEL is a brand produced & distributed by Pusrawi International College of Medical Sciences (PICOMS), a subsidiary company of Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP), MERIEL product are formulated by own pharmacist and advised by the expertise in the industries. Kindly contact @mama_7782 for more info on the product ☺ @ninasakinahmeriel perkahwinanmalaysia #perkahwinanmelayu  #tunang  #kahwin  #semenyih  #makeupartistsemenyih  #makeupsemenyih  #bangi  #makeupartistbangi  #makeupbangi  #kajang  #makeupartistkajang  #makeupkajang  #putrajaya  #makeupartistputrajaya  #makeupputrajaya  #dinnermakeup  #makeupdinner  #makeupbyglamourosenina 
The talents @ Mya Syamyra’s bridal class ♥️ Semua lawooo 🥰
.
My beautiful canvas: @xnamiraz ❤️
.
For bookings, whatsapp 018-9526077!
.
#nellunamakeup #muabangi #muakajang #muashahalam #muasemenyih #muaklang #muaportdickson #muatelukkemang #muaputrajaya #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupkonvo #makeupbridesmaid #makeupphotoshoot #makeupartistmalaysia #makeupbangi #makeupkajang #makeupputrajaya #makeupshahalam #makeupportdickson #makeupklang
The talents @ Mya Syamyra’s bridal class ♥️ Semua lawooo 🥰 . My beautiful canvas: @xnamiraz ❤️ . For bookings, whatsapp 018-9526077! . #nellunamakeup  #muabangi  #muakajang  #muashahalam  #muasemenyih  #muaklang  #muaportdickson  #muatelukkemang  #muaputrajaya  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupkonvo  #makeupbridesmaid  #makeupphotoshoot  #makeupartistmalaysia  #makeupbangi  #makeupkajang  #makeupputrajaya  #makeupshahalam  #makeupportdickson  #makeupklang 
Wedding || mekap pengantin😘 Peachy brown look, lightly dan tanpa fake lashes
#makeoverbymuanisaa 😘 
Mua travel
.
.
Booking m/up or Inquiries sila tekan link wasap di profile ig sis.
.
.
.
Wedding || mekap pengantin😘 Peachy brown look, lightly dan tanpa fake lashes #makeoverbymuanisaa  😘 Mua travel . . Booking m/up or Inquiries sila tekan link wasap di profile ig sis. . . .
Purple for bollywood nite💜
Tq pretty😘
.
#makeoverbymuanisaa
.
.  Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘
.
.
Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq
.
.
.
Purple for bollywood nite💜 Tq pretty😘 . #makeoverbymuanisaa  . . Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘 . . Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq . . .
menanges korang tengok effect MASCARA Alha Alfa ni!
.
Takperlu kepit tau..pakai camtuuuu jeee.. terus dapat effect macam pakai fake eyelash!
.
Mascara sikat ni senang apply & mudah cuci. Sekali sikat dah lentik. Dua kali sikat lagi melentik lentik. 😍
.
Kalau setakat peluh atau menangis tu..xkan tanggal punya! Confirm! haaa cuci pakai air je ok! kalau nanges mmg tak tanggal..abam dah cuba nanges menghentak2 lantai dah..tetap stay kat situ tau!! ehhehe..melainkan airmata korg macam air bomba tu 😂😂
.
Nak bersihkan semudah A B C! xkn tertanggal bulu korang! lalukan air paip 5-6 kali..tarik ngn jari..terus bersih! takyah tonyoh minyak ke wet tisu ke..mudah nak bawak solat kan? Friendly wudhuk githeww! RM49.90/- je cuolllllssss
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
menanges korang tengok effect MASCARA Alha Alfa ni! . Takperlu kepit tau..pakai camtuuuu jeee.. terus dapat effect macam pakai fake eyelash! . Mascara sikat ni senang apply & mudah cuci. Sekali sikat dah lentik. Dua kali sikat lagi melentik lentik. 😍 . Kalau setakat peluh atau menangis tu..xkan tanggal punya! Confirm! haaa cuci pakai air je ok! kalau nanges mmg tak tanggal..abam dah cuba nanges menghentak2 lantai dah..tetap stay kat situ tau!! ehhehe..melainkan airmata korg macam air bomba tu 😂😂 . Nak bersihkan semudah A B C! xkn tertanggal bulu korang! lalukan air paip 5-6 kali..tarik ngn jari..terus bersih! takyah tonyoh minyak ke wet tisu ke..mudah nak bawak solat kan? Friendly wudhuk githeww! RM49.90/- je cuolllllssss . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland 
Ramai tak tahu apa itu Tinted Moisturizer. 
So now kita explain sikit kat korang k. 
Tinted Moisturizer bukan foundation tetapi ia jugak mempunyai coverage. Lebih ringan dan senang apply. Nak bersihkan pon mudah. .
Trulooks Tinted Moisturizer Matte Finish. .
- mengandungi Hyaluronic acid berkualiti dari korea
- mengekalkan kelembapan sepanjang hari
- SPF50 protection
- makeup base
- tahankan makeup 8hrs++
- sesuai utk kegunaan harian
- Mengandungi extract Aloe vera dan juga Vit E.
- Medium coverage & Creamy matte-finish
- Tekstur ringan dan buildable
- Suit to all skin type
.
3 code pilihan warna utk kesesuaian dgn skintone anda :
• Vanilla- utk kulit cerah
• Taffeta- sesuai utk kulit medium
• Caramel- dark skin
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
Ramai tak tahu apa itu Tinted Moisturizer. So now kita explain sikit kat korang k. Tinted Moisturizer bukan foundation tetapi ia jugak mempunyai coverage. Lebih ringan dan senang apply. Nak bersihkan pon mudah. . Trulooks Tinted Moisturizer Matte Finish. . - mengandungi Hyaluronic acid berkualiti dari korea - mengekalkan kelembapan sepanjang hari - SPF50 protection - makeup base - tahankan makeup 8hrs++ - sesuai utk kegunaan harian - Mengandungi extract Aloe vera dan juga Vit E. - Medium coverage & Creamy matte-finish - Tekstur ringan dan buildable - Suit to all skin type . 3 code pilihan warna utk kesesuaian dgn skintone anda : • Vanilla- utk kulit cerah • Taffeta- sesuai utk kulit medium • Caramel- dark skin . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland 
Hahhhhh yang ditunggu2 telah tiba...moisturizer benda asas yg korang wajib wajib wajib pakai sebelum nak makeup...banyaknyeeee benda nak tampal kat muke...hah kalau nak kulit korang bernafas haruslah begitu sesayang semua..eh ape istimewanya moisturizer alha alfa ni jom jom bace sikit
.
Siapa yg harus memakainya??
- kulit bermasalah
- kulit sensitif
- kulit berminyak
- kulit berjerawat & berjeragat
- kulit muka yg sunburn
- semua jenis kulit
.
Fungsi??
- menjadikan kulit lebih bersih, cerah dan sekata.
- dapat menjadikan kulit anda flawless dgn pengunaan yg konsisten
- mengurangkan jeragat & dapat matikan jerawat
- menyihatkan kulit muka anda untuk lebih berseri & menyerlah
.
Berapa harganya ni...RM59.90/- nak gaji dah kan?hah boleh adjust dah duit nak shop moisturizer ni hah
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
Hahhhhh yang ditunggu2 telah tiba...moisturizer benda asas yg korang wajib wajib wajib pakai sebelum nak makeup...banyaknyeeee benda nak tampal kat muke...hah kalau nak kulit korang bernafas haruslah begitu sesayang semua..eh ape istimewanya moisturizer alha alfa ni jom jom bace sikit . Siapa yg harus memakainya?? - kulit bermasalah - kulit sensitif - kulit berminyak - kulit berjerawat & berjeragat - kulit muka yg sunburn - semua jenis kulit . Fungsi?? - menjadikan kulit lebih bersih, cerah dan sekata. - dapat menjadikan kulit anda flawless dgn pengunaan yg konsisten - mengurangkan jeragat & dapat matikan jerawat - menyihatkan kulit muka anda untuk lebih berseri & menyerlah . Berapa harganya ni...RM59.90/- nak gaji dah kan?hah boleh adjust dah duit nak shop moisturizer ni hah . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland 
Love her skin, beautiful canvas amirah..tq dik😘 makeover for company's dinner function.
.
~hairdo belum buat.
.
#makeoverbymuanisaa
.
.
Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq
.
.
.
Love her skin, beautiful canvas amirah..tq dik😘 makeover for company's dinner function. . ~hairdo belum buat. . #makeoverbymuanisaa  . . Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq . . .
[11/12/18] Kak Zarina for basic personal make up class. Believe it or not Kak ina ni nak 50 dah tau!! Cantik & awet muda sangat kan. Insecure sis 😂 Make up by kak Ina guided by me 💕💕 Thank youu kak. Nnt jumpa lagii
.
.
#makeupbyazrinaazman #muashahalam #muaselangor #muaklang #muaputrajaya #muapuchong #makeupartist #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #naturalmakeup #makeuplover #muamalaysia #makeupnikahmurah #naturalmakeup #muaklang #makeupklang #makeupartisshahalam #makeupshahalam #muasungaibuloh #muaseremban #makeupsandingsungaibuloh #makeupdinner #makeupconvo #makeupkonvo #makeupphotoshoot #makeupprewedding #makeupputrajaya #preconvo
[11/12/18] Kak Zarina for basic personal make up class. Believe it or not Kak ina ni nak 50 dah tau!! Cantik & awet muda sangat kan. Insecure sis 😂 Make up by kak Ina guided by me 💕💕 Thank youu kak. Nnt jumpa lagii . . #makeupbyazrinaazman  #muashahalam  #muaselangor  #muaklang  #muaputrajaya  #muapuchong  #makeupartist  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #naturalmakeup  #makeuplover  #muamalaysia  #makeupnikahmurah  #naturalmakeup  #muaklang  #makeupklang  #makeupartisshahalam  #makeupshahalam  #muasungaibuloh  #muaseremban  #makeupsandingsungaibuloh  #makeupdinner  #makeupconvo  #makeupkonvo  #makeupphotoshoot  #makeupprewedding  #makeupputrajaya  #preconvo 
Makeup for hijab photoshoot .. done by @makeupbynidyawn 
Sape nak makeup harge mampu milik? ✋

Wedding•engagement•bridesmaid•photoshoot•dinner•prewedding•maternity•etc

Do contact us @makeupbynidyawn @makeupbynidyawn 
WA: +601142022278
#makeupprewedding#makeupmaternity #makeupsanding #notrimeybrow #cyberviewresort
#makeupsandingmurah #makeupconvo
#makeuptandang #muamalaysia #makeupbynidyawn #makeupphotoshootmurah #makeupnatural #muaselangormurah #muakl #muakajang #makeuppengapit #makeupbridesmaid #makeupgraduation #graduationmakeup #muakl #muaselangor #makeupmurahmalaysia #makeupmurahkl #muamurahselangor #muamurahkl #muamurahmalaysia #makeupsungaibesi #makeupserikembangan #makeupcyberjaya #makeupputrajaya #makeupbynidyawn
Makeup for hijab photoshoot .. done by @makeupbynidyawn Sape nak makeup harge mampu milik? ✋ Wedding•engagement•bridesmaid•photoshoot•dinner•prewedding•maternity•etc Do contact us @makeupbynidyawn @makeupbynidyawn WA: +601142022278 #makeupprewedding #makeupmaternity  #makeupsanding  #notrimeybrow  #cyberviewresort  #makeupsandingmurah  #makeupconvo  #makeuptandang  #muamalaysia  #makeupbynidyawn  #makeupphotoshootmurah  #makeupnatural  #muaselangormurah  #muakl  #muakajang  #makeuppengapit  #makeupbridesmaid  #makeupgraduation  #graduationmakeup  #muakl  #muaselangor  #makeupmurahmalaysia  #makeupmurahkl  #muamurahselangor  #muamurahkl  #muamurahmalaysia  #makeupsungaibesi  #makeupserikembangan  #makeupcyberjaya  #makeupputrajaya  #makeupbynidyawn 
Cantik la awak nie.. nanti kite nak makeup awak taw @hanisrathi .
💕For booking, enquiries and quotation makeup kindly WhatsApp to 013-3188053 .
💕 Reasonable price with a high quality makeup kit
.
#muakajang #muabangi #muaputrajaya #muacyberjaya #muacheras #muaampang #muapuchong #muasubang #muasemenyih #muakl #muashahalam #muaseremban #makeupkajang #makeupbangi #makeupputrajaya #makeupcyberjaya #makeupcheras #makeupampang #makeuppuchong #noedit #nofilter #makeupbyshanur #makeupartistmalaysia #likeforlikes #makeupnikah #makeupsanding #makeupdinner #muasenawang #muadamansara
Cantik la awak nie.. nanti kite nak makeup awak taw @hanisrathi . 💕For booking, enquiries and quotation makeup kindly WhatsApp to 013-3188053 . 💕 Reasonable price with a high quality makeup kit . #muakajang  #muabangi  #muaputrajaya  #muacyberjaya  #muacheras  #muaampang  #muapuchong  #muasubang  #muasemenyih  #muakl  #muashahalam  #muaseremban  #makeupkajang  #makeupbangi  #makeupputrajaya  #makeupcyberjaya  #makeupcheras  #makeupampang  #makeuppuchong  #noedit  #nofilter  #makeupbyshanur  #makeupartistmalaysia  #likeforlikes  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupdinner  #muasenawang  #muadamansara 
Makeup pretty @sharifahaleya MC for @laudyacynthiabella scarf brand launching at Publika. She requested natural makeup and no fake eyelashes. Thank you so much @qayyumiskandarsulaiman panggil i makeup today!❤️#makeupbysyazwaniismail
Makeup pretty @sharifahaleya MC for @laudyacynthiabella scarf brand launching at Publika. She requested natural makeup and no fake eyelashes. Thank you so much @qayyumiskandarsulaiman panggil i makeup today!❤️#makeupbysyazwaniismail 
Makeup for hijab photoshoot .. done by @makeupbynidyawn 
Sape nak makeup harge mampu milik? ✋

Wedding•engagement•bridesmaid•photoshoot•dinner•prewedding•maternity•etc

Do contact us @makeupbynidyawn @makeupbynidyawn 
WA: +601142022278
#makeupprewedding#makeupmaternity #makeupsanding #notrimeybrow #cyberviewresort
#makeupsandingmurah #makeupconvo
#makeuptandang #muamalaysia #makeupbynidyawn #makeupphotoshootmurah #makeupnatural #muaselangormurah #muakl #muakajang #makeuppengapit #makeupbridesmaid #makeupgraduation #graduationmakeup #muakl #muaselangor #makeupmurahmalaysia #makeupmurahkl #muamurahselangor #muamurahkl #muamurahmalaysia #makeupsungaibesi #makeupserikembangan #makeupcyberjaya #makeupputrajaya #makeupbynidyawn
Makeup for hijab photoshoot .. done by @makeupbynidyawn Sape nak makeup harge mampu milik? ✋ Wedding•engagement•bridesmaid•photoshoot•dinner•prewedding•maternity•etc Do contact us @makeupbynidyawn @makeupbynidyawn WA: +601142022278 #makeupprewedding #makeupmaternity  #makeupsanding  #notrimeybrow  #cyberviewresort  #makeupsandingmurah  #makeupconvo  #makeuptandang  #muamalaysia  #makeupbynidyawn  #makeupphotoshootmurah  #makeupnatural  #muaselangormurah  #muakl  #muakajang  #makeuppengapit  #makeupbridesmaid  #makeupgraduation  #graduationmakeup  #muakl  #muaselangor  #makeupmurahmalaysia  #makeupmurahkl  #muamurahselangor  #muamurahkl  #muamurahmalaysia  #makeupsungaibesi  #makeupserikembangan  #makeupcyberjaya  #makeupputrajaya  #makeupbynidyawn 
Makeup for hijab photoshoot .. done by @makeupbynidyawn 
Sape nak makeup harge mampu milik? ✋

Wedding•engagement•bridesmaid•photoshoot•dinner•prewedding•maternity•etc

Do contact us @makeupbynidyawn @makeupbynidyawn 
WA: +601142022278
#makeupprewedding#makeupmaternity #makeupsanding #notrimeybrow #cyberviewresort
#makeupsandingmurah #makeupconvo
#makeuptandang #muamalaysia #makeupbynidyawn #makeupphotoshootmurah #makeupnatural #muaselangormurah #muakl #muakajang #makeuppengapit #makeupbridesmaid #makeupgraduation #graduationmakeup #muakl #muaselangor #makeupmurahmalaysia #makeupmurahkl #muamurahselangor #muamurahkl #muamurahmalaysia #makeupsungaibesi #makeupserikembangan #makeupcyberjaya #makeupputrajaya #makeupbynidyawn
Makeup for hijab photoshoot .. done by @makeupbynidyawn Sape nak makeup harge mampu milik? ✋ Wedding•engagement•bridesmaid•photoshoot•dinner•prewedding•maternity•etc Do contact us @makeupbynidyawn @makeupbynidyawn WA: +601142022278 #makeupprewedding #makeupmaternity  #makeupsanding  #notrimeybrow  #cyberviewresort  #makeupsandingmurah  #makeupconvo  #makeuptandang  #muamalaysia  #makeupbynidyawn  #makeupphotoshootmurah  #makeupnatural  #muaselangormurah  #muakl  #muakajang  #makeuppengapit  #makeupbridesmaid  #makeupgraduation  #graduationmakeup  #muakl  #muaselangor  #makeupmurahmalaysia  #makeupmurahkl  #muamurahselangor  #muamurahkl  #muamurahmalaysia  #makeupsungaibesi  #makeupserikembangan  #makeupcyberjaya  #makeupputrajaya  #makeupbynidyawn 
Makeup for hijab photoshoot .. done by @makeupbynidyawn 
Sape nak makeup harge mampu milik? ✋

Wedding•engagement•bridesmaid•photoshoot•dinner•prewedding•maternity•etc

Do contact us @makeupbynidyawn @makeupbynidyawn 
WA: +601142022278
#makeupprewedding#makeupmaternity #makeupsanding #notrimeybrow #cyberviewresort
#makeupsandingmurah #makeupconvo
#makeuptandang #muamalaysia #makeupbynidyawn #makeupphotoshootmurah #makeupnatural #muaselangormurah #muakl #muakajang #makeuppengapit #makeupbridesmaid #makeupgraduation #graduationmakeup #muakl #muaselangor #makeupmurahmalaysia #makeupmurahkl #muamurahselangor #muamurahkl #muamurahmalaysia #makeupsungaibesi #makeupserikembangan #makeupcyberjaya #makeupputrajaya #makeupbynidyawn
Makeup for hijab photoshoot .. done by @makeupbynidyawn Sape nak makeup harge mampu milik? ✋ Wedding•engagement•bridesmaid•photoshoot•dinner•prewedding•maternity•etc Do contact us @makeupbynidyawn @makeupbynidyawn WA: +601142022278 #makeupprewedding #makeupmaternity  #makeupsanding  #notrimeybrow  #cyberviewresort  #makeupsandingmurah  #makeupconvo  #makeuptandang  #muamalaysia  #makeupbynidyawn  #makeupphotoshootmurah  #makeupnatural  #muaselangormurah  #muakl  #muakajang  #makeuppengapit  #makeupbridesmaid  #makeupgraduation  #graduationmakeup  #muakl  #muaselangor  #makeupmurahmalaysia  #makeupmurahkl  #muamurahselangor  #muamurahkl  #muamurahmalaysia  #makeupsungaibesi  #makeupserikembangan  #makeupcyberjaya  #makeupputrajaya  #makeupbynidyawn 
minimalis modern bollywood look, without fake lashes. 
tq pretty😘
.
#makeoverbymuanisaa
.
.  Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘
.
.
Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq
.
.
.
minimalis modern bollywood look, without fake lashes. tq pretty😘 . #makeoverbymuanisaa  . . Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘 . . Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq . . .
Love her tan skin! mekap nampak mahal dengan tan skin...bertuah uolls😉 
Pop rock star look for photogenic girl, dinner event theme 'denim n glitz'
.
#makeoverbymuanisaa
.
.  Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘
.
.
Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq
.
.
.
Love her tan skin! mekap nampak mahal dengan tan skin...bertuah uolls😉 Pop rock star look for photogenic girl, dinner event theme 'denim n glitz' . #makeoverbymuanisaa  . . Hai uolls, Sis guna teknik mekap base on your skin condition and of course guna high end brand. So makeup korang akan long lasting, tahan panas, sesuai untuk outdoor photoshoot juga, Insyaallah 😘 . . Pertanyaan dan book m/up sila tekan link wsp di profile sis. Jangan lupa beri details date, tempat dan majlis apa..tq . . .
Makeup Tunang ❤️ Book your slot for 2019 now💕
.
💕For booking, enquiries and quotation kindly WhatsApp to 013-3188053 .
💕 Reasonable price with a high quality makeup kit
.
#muakajang #muabangi #muaputrajaya #muacyberjaya #muacheras #muaampang #muapuchong #muasubang #muasemenyih #muakl #muashahalam #muaseremban #makeupkajang #makeupbangi #makeupputrajaya #makeupcyberjaya #makeupcheras #makeupampang #makeuppuchong #noedit #nofilter #makeupbyshanur #makeupartistmalaysia #likeforlikes #makeupnikah #makeupsanding #makeupdinner #muasenawang #muadamansara
Makeup Tunang ❤️ Book your slot for 2019 now💕 . 💕For booking, enquiries and quotation kindly WhatsApp to 013-3188053 . 💕 Reasonable price with a high quality makeup kit . #muakajang  #muabangi  #muaputrajaya  #muacyberjaya  #muacheras  #muaampang  #muapuchong  #muasubang  #muasemenyih  #muakl  #muashahalam  #muaseremban  #makeupkajang  #makeupbangi  #makeupputrajaya  #makeupcyberjaya  #makeupcheras  #makeupampang  #makeuppuchong  #noedit  #nofilter  #makeupbyshanur  #makeupartistmalaysia  #likeforlikes  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupdinner  #muasenawang  #muadamansara 
Blusher sobella yg senang gile yakmat nak apply...and senang comel gile senang nak bawak sane sini...hahhhh best kan
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
Blusher sobella yg senang gile yakmat nak apply...and senang comel gile senang nak bawak sane sini...hahhhh best kan . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland 
Masih belum move on lagi dgn kelas bridal by @myasyamyra 😁
.
So citernya, dah 2 model yg sis deal sebelum ni tarik diri last minute. Alhamdulillah dpt jgk dlm kesuntukan masa tu!
.
Kalau uols perlukan freelance model, roger2 la @xnamiraz yg shantik ini ya! ♥️
.
#nellunamakeup #muabangi #muakajang #muashahalam #muasemenyih #muaklang #muaportdickson #muatelukkemang #muaputrajaya #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupkonvo #makeupbridesmaid #makeupphotoshoot #makeupartistmalaysia #makeupbangi #makeupkajang #makeupputrajaya #makeupshahalam #makeupportdickson #makeupklang
Masih belum move on lagi dgn kelas bridal by @myasyamyra 😁 . So citernya, dah 2 model yg sis deal sebelum ni tarik diri last minute. Alhamdulillah dpt jgk dlm kesuntukan masa tu! . Kalau uols perlukan freelance model, roger2 la @xnamiraz yg shantik ini ya! ♥️ . #nellunamakeup  #muabangi  #muakajang  #muashahalam  #muasemenyih  #muaklang  #muaportdickson  #muatelukkemang  #muaputrajaya  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupkonvo  #makeupbridesmaid  #makeupphotoshoot  #makeupartistmalaysia  #makeupbangi  #makeupkajang  #makeupputrajaya  #makeupshahalam  #makeupportdickson  #makeupklang 
HONEYBEE SERUM 🐝
.
Serum honeybee terbaik abad ini.
sebab apa? sebab dia repair skin dan fungsinya untuk melembapkan dan anti aging. Kedut kedut semua bertempiaran cabut lari. Takyah dh beli eyecream mahal2. Tempek honeybee moisturizer pastu titik serum ni kat tempat yg kering macam bawah mata dan tepi mulut. Siap! 💃🏻 .
KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM 🐝
.
💜Memperbaiki kulit rosak akibat  pemakaian produk yg  merosakkan kulit dan  pencemaran
.
💜Melembapkan kulit .
💜Mencerahkan kulit dgn  semulajadi
.
💜Menjadikan kulit awet muda
.
💜Merawat kedutan pada wajah.
.
💜Menghaluskan kulit seawal  sapuan pertama
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
HONEYBEE SERUM 🐝 . Serum honeybee terbaik abad ini. sebab apa? sebab dia repair skin dan fungsinya untuk melembapkan dan anti aging. Kedut kedut semua bertempiaran cabut lari. Takyah dh beli eyecream mahal2. Tempek honeybee moisturizer pastu titik serum ni kat tempat yg kering macam bawah mata dan tepi mulut. Siap! 💃🏻 . KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM 🐝 . 💜Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran . 💜Melembapkan kulit . 💜Mencerahkan kulit dgn semulajadi . 💜Menjadikan kulit awet muda . 💜Merawat kedutan pada wajah. . 💜Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland 
One of the best brand yg patut korang guna...keunggulannya diakui dan memang boleh jadi bestfriend kulit korang...serius tak tipu...kak ica hanya jual brand yg terbaik sahaja
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
One of the best brand yg patut korang guna...keunggulannya diakui dan memang boleh jadi bestfriend kulit korang...serius tak tipu...kak ica hanya jual brand yg terbaik sahaja . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland 
Brand okaya antara local brand yg tgh onzzz gilos sekarang ni...ramai MUA selebriti dok guna okaya...dr fd, bawak ke bedak compact sampaikan brush pun org dok gile nak beli..haih jom layan video ni jap
.
.
Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian
.
.
#dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobella #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland
Brand okaya antara local brand yg tgh onzzz gilos sekarang ni...ramai MUA selebriti dok guna okaya...dr fd, bawak ke bedak compact sampaikan brush pun org dok gile nak beli..haih jom layan video ni jap . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore  #bihangirlymakeup  #alhaalfa  #sobella  #okayamalaysia  #rosetyara  #makeup  #makeupputrajaya  #makeuponlinestore  #skincare  #agentmakeupputrajaya  #loveyourpassion  #omgmascara  #makeuptransformation  #makeupaddict  #beauty  #bgmputrajaya  #agentsahbgmputrajaya  #nafura  #trueisland