an online Instagram web viewer

#makeupmurah medias

Photos

Acne serum telah menghasilkan beribu testimoni yg berjaya mengubah wanita dan lelaki di luar sana tau , semua orang boleh cantik semua orang boleh berjaya semua dah ada depan mata cuma nak atau tak nak je heheh😘
.
.
📌Berminat?
Click my ws link di bio ya😘
#kulitputihsecepatnya #acneserum #mukacantik #beautyeverygirldrem #malaysia #makeupmurah #murah #trusterseller #skinproduct #serbukaranggigidherbs #jengjengjeng #nakputihmacamkorea #nakkulitbersih #bilanakcantikni
Acne serum telah menghasilkan beribu testimoni yg berjaya mengubah wanita dan lelaki di luar sana tau , semua orang boleh cantik semua orang boleh berjaya semua dah ada depan mata cuma nak atau tak nak je heheh😘 . . 📌Berminat? Click my ws link di bio ya😘 #kulitputihsecepatnya  #acneserum  #mukacantik  #beautyeverygirldrem  #malaysia  #makeupmurah  #murah  #trusterseller  #skinproduct  #serbukaranggigidherbs  #jengjengjeng  #nakputihmacamkorea  #nakkulitbersih  #bilanakcantikni 
Seriously lawa sangat pakai blusher & eyeshadow 2 minit sobella.  Love sangatt 😍#Rugitakcuba
.
Eyeshadow 2 minit by sobella VALENTINE
Blusher 2 minit by sobella PINK GUAVA
.
Rm35 sahaja
.
Nak order?
.
Whatsapp 019-9038323 or just CLICK the link in the bio❤
.
#sobella #sobellalover #sobellalovers #lipstick #lipsticks #lipstickmurah #sobellalipsticks #sobellalipstick #eyeshadow #sobellaeyeshadow #eyeshadowstick #sobellaeyeshadowstick #eyeshadowstickmalaysia #eyeshadowstickmurah #lipmatte #lipmattemurah #makeup #mua #simplemakeup #makeupmurah #mascara #mascaramurah #blusher #makeupraya #blusher #wonderblusher #blusherstick #blushercantik #blushersenangpakai #blusher2minit
Seriously lawa sangat pakai blusher & eyeshadow 2 minit sobella. Love sangatt 😍#Rugitakcuba  . Eyeshadow 2 minit by sobella VALENTINE Blusher 2 minit by sobella PINK GUAVA . Rm35 sahaja . Nak order? . Whatsapp 019-9038323 or just CLICK the link in the bio❤ . #sobella  #sobellalover  #sobellalovers  #lipstick  #lipsticks  #lipstickmurah  #sobellalipsticks  #sobellalipstick  #eyeshadow  #sobellaeyeshadow  #eyeshadowstick  #sobellaeyeshadowstick  #eyeshadowstickmalaysia  #eyeshadowstickmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #makeup  #mua  #simplemakeup  #makeupmurah  #mascara  #mascaramurah  #blusher  #makeupraya  #blusher  #wonderblusher  #blusherstick  #blushercantik  #blushersenangpakai  #blusher2minit 
@dennizkiziblog Merhabalar 🌺
Farmasi'nin mat rujlarından yeni çıkarmış olduğu son 3 rengi gördünüz mü? Ben kullanabileceğim 2 rengini aldım.Bunlardan birisi de resimde görmüş olduğunuz \"Autumn Story\" 12 numaralı ruju.
Tam bir kiremit rengi.Tek kelimeyle BA-YIL-DIM! 
Bu rengi kesinlikle kaydedin çok güzel duruyor kızlaar 🌺
Bu arada ruju tam gün ışığında çekmedim çünkü o şekilde bildiğiniz turuncu görünüyordu! Aynaya baktığımda görmüş olduğum renk tam olarak bu benim kızlar sizi yanıltmasın rengi aynı şekilde vermek istedim🤗
.
.
.
.
.
. 
#makyaj #makeup #aydinlatici #followforfollowback #like #takip #bloggerlartakiplesiyor #Makeupbyme #makeuprevolution #makeupmurah #farpaleti #gozmakyaji #kesfet #nikkietutorials #beautyguru #takip #kesfet #makeupmafia #glamlifeguru #f4f #kiremitruj #farmasiyenikayit #farmasimakeup #farmasikozmetik #farmasiile #farmasiuyelik #farmasikayit #farmasiilekazan #likeforlikes
@dennizkiziblog Merhabalar 🌺 Farmasi'nin mat rujlarından yeni çıkarmış olduğu son 3 rengi gördünüz mü? Ben kullanabileceğim 2 rengini aldım.Bunlardan birisi de resimde görmüş olduğunuz \"Autumn Story\" 12 numaralı ruju. Tam bir kiremit rengi.Tek kelimeyle BA-YIL-DIM! Bu rengi kesinlikle kaydedin çok güzel duruyor kızlaar 🌺 Bu arada ruju tam gün ışığında çekmedim çünkü o şekilde bildiğiniz turuncu görünüyordu! Aynaya baktığımda görmüş olduğum renk tam olarak bu benim kızlar sizi yanıltmasın rengi aynı şekilde vermek istedim🤗 . . . . . . #makyaj  #makeup  #aydinlatici  #followforfollowback  #like  #takip  #bloggerlartakiplesiyor  #Makeupbyme  #makeuprevolution  #makeupmurah  #farpaleti  #gozmakyaji  #kesfet  #nikkietutorials  #beautyguru  #takip  #kesfet  #makeupmafia  #glamlifeguru  #f4f  #kiremitruj  #farmasiyenikayit  #farmasimakeup  #farmasikozmetik  #farmasiile  #farmasiuyelik  #farmasikayit  #farmasiilekazan  #likeforlikes 
Uolss tahu tak jaw wecs ni bukan sahaja boleh untuk perempuan tauu , lelaki pon boleh . Dah ramai dah lelaki diluar sana yang menjadi jambu selepas consume produk jaws ni tauu. Jadi anda tunggu apa lagi ? Kalau crush anda cakap anda ni buruk, tak cantik , tak handsome sebab hitam , okay sekarang buktikan😤
.
.
📌Berminat?
Click my ws link di bio ya😘
#kulitputihsecepatnya #acneserum #mukacantik #beautyeverygirldrem #malaysia #makeupmurah #murah #trusterseller #skinproduct #serbukaranggigidherbs #jengjengjeng #nakputihmacamkorea #nakkulitbersih #bilanakcantikni
Uolss tahu tak jaw wecs ni bukan sahaja boleh untuk perempuan tauu , lelaki pon boleh . Dah ramai dah lelaki diluar sana yang menjadi jambu selepas consume produk jaws ni tauu. Jadi anda tunggu apa lagi ? Kalau crush anda cakap anda ni buruk, tak cantik , tak handsome sebab hitam , okay sekarang buktikan😤 . . 📌Berminat? Click my ws link di bio ya😘 #kulitputihsecepatnya  #acneserum  #mukacantik  #beautyeverygirldrem  #malaysia  #makeupmurah  #murah  #trusterseller  #skinproduct  #serbukaranggigidherbs  #jengjengjeng  #nakputihmacamkorea  #nakkulitbersih  #bilanakcantikni 
Sempre linda @giovanagera ———————————————
Atendimentos e Cursos 👉🏻 (64) 9 9299-1992 ———————————————
#makeuptutorial #makeuponpoint #makeupparty #makeupaddict #makeupmurah #makeupbyme #makeuplover #makeupartistsworldwide #universodamaquiagem_oficial #vegas_nay #loucaspormaquiagem #queroessamaquiagem #nyxcosmetics #makeupjunkie #dicasapmarcal #loucaspormaquiagem #followers #engainsta #follow4like #maquiagemx #maquiagembrasil #makeupvideo #maquiadora #anapaulamarcal #anastasiabeverlyhills #hudabeauty #mua #keittefalcao #maquiagemcomamoor #universodamaquiagem
@universodamaquiagembrasil @loucaspormake_  @maquiagemcomamoor
Sempre linda @giovanagera ——————————————— Atendimentos e Cursos 👉🏻 (64) 9 9299-1992 ——————————————— #makeuptutorial  #makeuponpoint  #makeupparty  #makeupaddict  #makeupmurah  #makeupbyme  #makeuplover  #makeupartistsworldwide  #universodamaquiagem_oficial  #vegas_nay  #loucaspormaquiagem  #queroessamaquiagem  #nyxcosmetics  #makeupjunkie  #dicasapmarcal  #loucaspormaquiagem  #followers  #engainsta  #follow4like  #maquiagemx  #maquiagembrasil  #makeupvideo  #maquiadora  #anapaulamarcal  #anastasiabeverlyhills  #hudabeauty  #mua  #keittefalcao  #maquiagemcomamoor  #universodamaquiagem  @universodamaquiagembrasil @loucaspormake_ @maquiagemcomamoor
💅 INAI CELUP..hanya celupkan jari ke dlm bekas & lihat hasilnya..
❄
📚 ALBUM 👉 #DEHOUZE_AKSESORI
❄
RM5 x 1PCS
❄
BORONG ⤵
RM4.50 x MIN 3PCS
RM3.80 x MIN 5PCS
❄
Whattapps 01125612787 (tekan link di bio)
❄
#inaimurah#inaiborong#makeupmurah#makeupborong#borongkosmetik#kosmetikmurah#makeupartist#makeuptutorial#makeupmurahmalaysia#makeuplooks
Serum Farsali 🌸
.
Code 🔽.
🌸 Hitam.
🌸 Hijau.
🌸 Purple.
🌸 White.
.
🔥RM8 SAHAJA 🔥.
🔥RM8 SAHAJA 🔥.
🔥RM8SAHAJA 🔥.
.
Postage RM8sm, RM12ss
.
untuk borong, tekan link dekat bio ye.
.
#bazarpaknil
#bazaronline
#shoppingonline 
#serummurah 
#makeupborongmurah
#eyebrowgelmurah
#lipstickmurah
#makeupmurah
#rhomloneyebrowmurah
#eyebrowpencilmurah
#mukbangmalaysia 
#samyangmalaysia 
#barangviral
#foundationbrush
#bengkungsajat
#kosmetikmurah 
#kosmetikmalaysia
#bengkungmurah
#begcantik 
#begmurahmalaysia 
#foundationmurah
#mn2in1eyebrowpencil 
#essensemascara
#serumfarsali
#farsalimurah
#muabellazpakai
#eyebrowcantik
Serum Farsali 🌸 . Code 🔽. 🌸 Hitam. 🌸 Hijau. 🌸 Purple. 🌸 White. . 🔥RM8 SAHAJA 🔥. 🔥RM8 SAHAJA 🔥. 🔥RM8SAHAJA 🔥. . Postage RM8sm, RM12ss . untuk borong, tekan link dekat bio ye. . #bazarpaknil  #bazaronline  #shoppingonline  #serummurah  #makeupborongmurah  #eyebrowgelmurah  #lipstickmurah  #makeupmurah  #rhomloneyebrowmurah  #eyebrowpencilmurah  #mukbangmalaysia  #samyangmalaysia  #barangviral  #foundationbrush  #bengkungsajat  #kosmetikmurah  #kosmetikmalaysia  #bengkungmurah  #begcantik  #begmurahmalaysia  #foundationmurah  #mn2in1eyebrowpencil  #essensemascara  #serumfarsali  #farsalimurah  #muabellazpakai  #eyebrowcantik 
💐 SET JERAGAT THAI..berkesan memudarkan & menghilangkan jeragat..
❄
📚 ALBUM 👉 #DEHOUZE_SKINCARE
❄
RM10 x 1PCS
❄
BORONG ⤵
RM9 x MIN 3PCS
RM8 x MIN 5PCS
❄
Whattapps 01125612787 (tekan link di bio)
❄
#setjeragatmurah#setjeragatborong#makeupmurah#makeupborong#borongkosmetik#kosmetikmurah#makeupartist#makeuptutorial#makeupmurahmalaysia#makeuplooks
CREATIONS SCANDALOUS GLOW
RM18.00 / EACH
#makeupmalaysia #makeuplover #makeupmurah #agentmakeup #jualbelimakeup
Moistening lipstick and have a ‘permanent’ colour on your lips lasts up to 10 hours is called LACQUER LIPSTICK by Focallure. Container is a magnet cover , exclusive looking and easy to carry.
••
#sayajual #sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #sayajualfocallure #focalluremurahmalaysia #focalluremalaysia #focalluremalaysiamurah
Hai beauty , okay sekarang stock jaw dah habis taww . Tapi diSebabkan ramai sangat yang tak sabar untuk tunggu stock baru , kami telah buka pre-order kepada anda semua dengan HARGA JIMAT . So cepat rebutkan peluang ni tauu , sebab kalau lambat nanti harga akan bertukar seperti harga asal . So apa tunggu lagi cepat dapatkannn!!😍 Nak cantik , nak putih pakai lah jaw wesc
.
.
📌Berminat?
Click my ws link di bio ya😘
#kulitputihsecepatnya #acneserum #mukacantik #beautyeverygirldrem #malaysia #makeupmurah #murah #trusterseller #skinproduct #serbukaranggigidherbs #jengjengjeng #nakputihmacamkorea #nakkulitbersih #bilanakcantikni
Hai beauty , okay sekarang stock jaw dah habis taww . Tapi diSebabkan ramai sangat yang tak sabar untuk tunggu stock baru , kami telah buka pre-order kepada anda semua dengan HARGA JIMAT . So cepat rebutkan peluang ni tauu , sebab kalau lambat nanti harga akan bertukar seperti harga asal . So apa tunggu lagi cepat dapatkannn!!😍 Nak cantik , nak putih pakai lah jaw wesc . . 📌Berminat? Click my ws link di bio ya😘 #kulitputihsecepatnya  #acneserum  #mukacantik  #beautyeverygirldrem  #malaysia  #makeupmurah  #murah  #trusterseller  #skinproduct  #serbukaranggigidherbs  #jengjengjeng  #nakputihmacamkorea  #nakkulitbersih  #bilanakcantikni 
Woot woootttt.. Cepatnyaaa stock y baru restock dah nak habis. Korang yang belum dptkan kena dptkan skrg tauu
.
Rm38 sahaja
.
Nak order?
.
Whatsapp 019-9038323 or just CLICK the link in the bio❤
.
#sobella #sobellalover #sobellalovers #lipstick #lipsticks #lipstickmurah #sobellalipsticks #sobellalipstick #eyeshadow #sobellaeyeshadow #eyeshadowstick #sobellaeyeshadowstick #eyeshadowstickmalaysia #eyeshadowstickmurah #lipmatte #lipmattemurah #makeup #mua #simplemakeup #makeupmurah #mascara #mascaramurah #blusher #makeupraya #merdeka
Woot woootttt.. Cepatnyaaa stock y baru restock dah nak habis. Korang yang belum dptkan kena dptkan skrg tauu . Rm38 sahaja . Nak order? . Whatsapp 019-9038323 or just CLICK the link in the bio❤ . #sobella  #sobellalover  #sobellalovers  #lipstick  #lipsticks  #lipstickmurah  #sobellalipsticks  #sobellalipstick  #eyeshadow  #sobellaeyeshadow  #eyeshadowstick  #sobellaeyeshadowstick  #eyeshadowstickmalaysia  #eyeshadowstickmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #makeup  #mua  #simplemakeup  #makeupmurah  #mascara  #mascaramurah  #blusher  #makeupraya  #merdeka 
TOO FACED FRESH SQUUZED
RM18.00 / EACH
#makeupmalaysia #makeupmurah #makeuplover #agentmakeup #jualbelimakeup
💐 H U D A BEAUTY 3IN1 SET..
❄
📚 ALBUM 👉 #DEHOUZE_MAKEUP SET
❄
RM9 x 1PCS
❄
BORONG ⤵
RM7.80 x MIN 3PCS
RM7 x MIN 5PCS
❄
Whattapps 01125612787 (tekan link di bio)
❄
#mekapsetmurah#mekapsetborong#makeupmurah#makeupborong#borongkosmetik#kosmetikmurah#makeupartist#makeuptutorial#makeupmurahmalaysia#makeuplooks
LANEIGE GOODNIGHT SLEEPING CARE KIT (3 ITEMS) 🌸idr 89k🌸
. .

Terdiri dari:
.
.
. 🌸Laneige Water Sleeping Mask Lavender 15ml - Masker wajah dengan aroma bunga lavender yang dapat membantu menenangkan saat tidur, menjadikan saat tidur lebih lelap dan santai
.
. 🌸Laneige Eye Sleeping Mask 5ml - Masker tidur khusus untuk mata, mengatasi mata bengkak di pagi hari
.
. 🌸Laneige Lip Sleeping Mask Berry 3gr - Masker bibir yang digunakan saat tidur untuk melepaskan sel kulit mati sehingga bibir menjadi halus dan lembut.
.
.
.
.
Order?🛍
Line : @tkj0538v 💌 (with @)
Wa : +6282258750100
.
.
--------
#makeup #makeupkorea #etudehouse #innisfree #aloevera #makeupmurah #makeuporiginal #etudehouseindonesia #etudehousejakarta #etudehousebandung #makeupkantor #dailymakeup #jualaloevera #jualetude #jualinnisfree #onlineshopjakarta #onlineshopindonesia #kosmetikmurah #kosmetik
LANEIGE GOODNIGHT SLEEPING CARE KIT (3 ITEMS) 🌸idr 89k🌸 . . Terdiri dari: . . . 🌸Laneige Water Sleeping Mask Lavender 15ml - Masker wajah dengan aroma bunga lavender yang dapat membantu menenangkan saat tidur, menjadikan saat tidur lebih lelap dan santai . . 🌸Laneige Eye Sleeping Mask 5ml - Masker tidur khusus untuk mata, mengatasi mata bengkak di pagi hari . . 🌸Laneige Lip Sleeping Mask Berry 3gr - Masker bibir yang digunakan saat tidur untuk melepaskan sel kulit mati sehingga bibir menjadi halus dan lembut. . . . . Order?🛍 Line : @tkj0538v 💌 (with @) Wa : +6282258750100 . . -------- #makeup  #makeupkorea  #etudehouse  #innisfree  #aloevera  #makeupmurah  #makeuporiginal  #etudehouseindonesia  #etudehousejakarta  #etudehousebandung  #makeupkantor  #dailymakeup  #jualaloevera  #jualetude  #jualinnisfree  #onlineshopjakarta  #onlineshopindonesia  #kosmetikmurah  #kosmetik 
🇲🇾eyeshadow 35 JH
RM15.00/each
RM11/min 3pcs 
RM10.50/min 5pcs .
.
.
WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION:
click link👇
📲  www.wasap.my/60137890276 .
whatsapp:0137890276
.
For instagram:
terus click link whatsapp di bio
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kosmetikbatupahat #kosmetikmurah #kedaikosmetik #pemborongkosmetik #kosmetikmurahonline #kosmetikmurahbatupahat #pemborongbatupahat #borongmurahmalaysia #uthm #makeup2018 #imempirecosmetic
#makeupmurah #kosmetik2018 #ootd #kosmetikviraltermurah #imempire 
#muamalaysia #ayerhitamjohor #arenawarna #kosmetikmurahmalaysia #makeuptipsmalaysia #kosmetikborongmalaysia #muabellaz #berusmurah #eyeshadowborong #kosmetikborongmurah #imempirekosmetik
🇲🇾eyeshadow 35 JH RM15.00/each RM11/min 3pcs RM10.50/min 5pcs . . . WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION: click link👇 📲 www.wasap.my/60137890276 . whatsapp:0137890276 . For instagram: terus click link whatsapp di bio . . . . . . . . . . . . #kosmetikbatupahat  #kosmetikmurah  #kedaikosmetik  #pemborongkosmetik  #kosmetikmurahonline  #kosmetikmurahbatupahat  #pemborongbatupahat  #borongmurahmalaysia  #uthm  #makeup2018  #imempirecosmetic  #makeupmurah  #kosmetik2018  #ootd  #kosmetikviraltermurah  #imempire  #muamalaysia  #ayerhitamjohor  #arenawarna  #kosmetikmurahmalaysia  #makeuptipsmalaysia  #kosmetikborongmalaysia  #muabellaz  #berusmurah  #eyeshadowborong  #kosmetikborongmurah  #imempirekosmetik 
I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊
.
Antara pelanggan yang puas hati dengan jumeascargel 👍🏻
.
Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! .
Jom dapatkan sekarang 😘😘
.
. 
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin  #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat #bahagiabukanbidaan #cintatiadaganti #cintabukankristal  #bazarpaknil #tunang  #baranghantaran #makeupmurah #muamalaysia
I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊 . Antara pelanggan yang puas hati dengan jumeascargel 👍🏻 . Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! . Jom dapatkan sekarang 😘😘 . . #sayajual  #sayajualjumea  #sayajualmurah  #sales  #sale  #jumea  #jumeamalaysia  #jumeakualalumpur  #scar  #parut  #ubatparut  #hilangkanparut  #scartreatment  #scarserum  #serumparut  #serum  #vitamin  #serumvitamin  #wowskin  #skin  #kulitbebasparut  #serumparut  #serumparutjerawat  #bahagiabukanbidaan  #cintatiadaganti  #cintabukankristal  #bazarpaknil  #tunang  #baranghantaran  #makeupmurah  #muamalaysia 
MERMAIDS HEART HIGHLIGHTER 
RM18.00 / EACH
#makeupmalaysia #makeuplover #makeupmurah #agentmakeup #jualbelimakeup
Leceh kan tiap kali nak keluar tapi kene pakai bulu mata palsu. Kalau tak pakai, mst tak nampak pulak bulu mata tu hmm 😢
.
Syaa nak kongsikan #tips bulu mata lebat, panjang dan tebal ni tanpa modal yg mahal pun 😍
.
1. Pakai pincers eyelashes/penyepit bulu mata tu. Make sure lentikkan setiap bulu mata tu tau. Kire 8 second setiap 1 kali tu. Buat dlm 3 kali.
.
2. Pakai #wawamascara then tggu separa kering then pakai utk lapisan kedua.
.
3. Inilah masanya! Amik sikit bedak baby/bedak talkum. Gunakan cotton bud/putik kapas dan sapu bedak talkum/bedak baby td dekat bulu mata. Sapukan secara nipis tapi kene kat setiap bulu mata tau. JANGAN SAMPAI MASUK MATA PULAK OKEYH!
.
4. Then pakai semula #wawamascara dan bulu mata akan jd warna hitam semula 😍
.
Dan yeayyyy! Bulu mata korang akan jd lebat, tebal dan panjang dgn cara murah dan selamat.
.
Korang tag lah kawan korang yg gigih pakai bulu mata pelesu tu tiap kali nak keluar 😆
.
Tekan link dekat bio for more info 💋💄 💋 
#wawacosmetics #lipstick #girlcrush #makeuptutorial #makeup #serum #contactlenses #mascara #bazarpaknil #bazaar #produkviral #viral #makeupmurah #makeupkualiti #kelantan #tudungbawal #gincu #perempuan
#teamsyerah
Leceh kan tiap kali nak keluar tapi kene pakai bulu mata palsu. Kalau tak pakai, mst tak nampak pulak bulu mata tu hmm 😢 . Syaa nak kongsikan #tips  bulu mata lebat, panjang dan tebal ni tanpa modal yg mahal pun 😍 . 1. Pakai pincers eyelashes/penyepit bulu mata tu. Make sure lentikkan setiap bulu mata tu tau. Kire 8 second setiap 1 kali tu. Buat dlm 3 kali. . 2. Pakai #wawamascara  then tggu separa kering then pakai utk lapisan kedua. . 3. Inilah masanya! Amik sikit bedak baby/bedak talkum. Gunakan cotton bud/putik kapas dan sapu bedak talkum/bedak baby td dekat bulu mata. Sapukan secara nipis tapi kene kat setiap bulu mata tau. JANGAN SAMPAI MASUK MATA PULAK OKEYH! . 4. Then pakai semula #wawamascara  dan bulu mata akan jd warna hitam semula 😍 . Dan yeayyyy! Bulu mata korang akan jd lebat, tebal dan panjang dgn cara murah dan selamat. . Korang tag lah kawan korang yg gigih pakai bulu mata pelesu tu tiap kali nak keluar 😆 . Tekan link dekat bio for more info 💋💄 💋 #wawacosmetics  #lipstick  #girlcrush  #makeuptutorial  #makeup  #serum  #contactlenses  #mascara  #bazarpaknil  #bazaar  #produkviral  #viral  #makeupmurah  #makeupkualiti  #kelantan  #tudungbawal  #gincu  #perempuan  #teamsyerah 
Say ‘NO’ to panda eyes! 🐼 
Jom rawat lingkaran gelap bawah mata you all dengan Radical New Age Power Eye Cream sekarang! Eye Cream ni bukan setakat rawat dark circle je tau tapi mampu bagi kelembapan di sekitar mata, bila kulit moist, garis garis halus sekitar mata pun akan berkurang! .
.
.
Size mini comel macam ni can last up to 2 months tau! .
.
. 
PM or Whatsapp me now at 
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal  #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skincaremurah #makeupmurah #darkcircle
Say ‘NO’ to panda eyes! 🐼 Jom rawat lingkaran gelap bawah mata you all dengan Radical New Age Power Eye Cream sekarang! Eye Cream ni bukan setakat rawat dark circle je tau tapi mampu bagi kelembapan di sekitar mata, bila kulit moist, garis garis halus sekitar mata pun akan berkurang! . . . Size mini comel macam ni can last up to 2 months tau! . . . PM or Whatsapp me now at http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ . . I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊 . . . #skii  #skiimurah  #skiimalaysia  #sayajualskii  #skiioriginal  #sk2  #sk2murah  #sk2malaysia  #sk2original  #pitera  #piteraessencemurah  #fte  #rnacream  #skiitrialsize  #skiimalaysiaoriginal  #eyecream  #facethewild  #facethecamera  #skii  #sk2  #crystalclearskin  #pitera  #lxpessence  #lxp  #hantarankahwin  #weddinghantaran  #skincaremurah  #makeupmurah  #darkcircle 
💐 H U D A BEAUTY rose gold remastered eyeshadow..
❄
📚 ALBUM 👉 #DEHOUZE_EYESHADOW
❄
RM15 x 1PCS
❄
BORONG ⤵
RM13.50 x MIN 3PCS
RM13 x MIN 5PCS
❄
Whattapps 01125612787 (tekan link di bio)
❄
#eyeshadowmurah#eyeshadowborong#makeupmurah#makeupborong#borongkosmetik#kosmetikmurah#makeupartist#makeuptutorial#makeupmurahmalaysia#makeuplooks
HUDABEAUTY MATTE LIPGLOSS 
1BOX 24PCS
RM64.00 / BOX
#makeupmalaysia #makeuplover #makeupmurah #agentmakeup #jualbelimakeup
🇲🇾eyeshadow letopsss‼️‼️
RM10.00/each
RM6.00/min 3pcs 
RM5.80/min 5pcs 
RM5.50/min 10pcs .
.
.
WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION:
click link👇
📲  www.wasap.my/60137890276 .
whatsapp:0137890276
.
For instagram:
terus click link whatsapp di bio
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kosmetikbatupahat #kosmetikmurah #kedaikosmetik #pemborongkosmetik #kosmetikmurahonline #kosmetikmurahbatupahat #pemborongbatupahat #borongmurahmalaysia #uthm #makeup2018 #imempirecosmetic
#makeupmurah #kosmetik2018 #ootd #kosmetikviraltermurah #imempire 
#muamalaysia #ayerhitamjohor #arenawarna #kosmetikmurahmalaysia #makeuptipsmalaysia #kosmetikborongmalaysia #muabellaz #berusmurah #eyeshadowborong #kosmetikborongmurah #imempirekosmetik
🇲🇾eyeshadow letopsss‼️‼️ RM10.00/each RM6.00/min 3pcs RM5.80/min 5pcs RM5.50/min 10pcs . . . WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION: click link👇 📲 www.wasap.my/60137890276 . whatsapp:0137890276 . For instagram: terus click link whatsapp di bio . . . . . . . . . . . . #kosmetikbatupahat  #kosmetikmurah  #kedaikosmetik  #pemborongkosmetik  #kosmetikmurahonline  #kosmetikmurahbatupahat  #pemborongbatupahat  #borongmurahmalaysia  #uthm  #makeup2018  #imempirecosmetic  #makeupmurah  #kosmetik2018  #ootd  #kosmetikviraltermurah  #imempire  #muamalaysia  #ayerhitamjohor  #arenawarna  #kosmetikmurahmalaysia  #makeuptipsmalaysia  #kosmetikborongmalaysia  #muabellaz  #berusmurah  #eyeshadowborong  #kosmetikborongmurah  #imempirekosmetik 
💐 H U D A BEAUTY rose gold eyeshadow..
❄
📚 ALBUM 👉 #DEHOUZE_EYESHADOW
❄
RM15 x 1PCS
❄
BORONG ⤵
RM13.50 x MIN 3PCS
RM13 x MIN 5PCS
❄
Whattapps 01125612787 (tekan link di bio)
❄
#eyeshadowmurah#eyeshadowborong#makeupmurah#makeupborong#borongkosmetik#kosmetikmurah#makeupartist#makeuptutorial#makeupmurahmalaysia#makeuplooks
Yay or Nay? 🌹
Follow: @talents_makeup ❤️
Credit: @cwlaall
Yay or Nay? 🌹 Follow: @talents_makeup ❤️ Credit: @cwlaall
KARITE MATTE STICK LIPSTIK 
1BOX 12PCS
RM63.00 / BOX
#makeupmalaysia #makeuplover #makeupmurah #agentmakeup #jualbelimakeup
f beauty unicorn
RM9.00/each
RM5.80/min 3pcs 
RM5.50/min 5pcs 
RM5.20/min 10pcs 
RM4.90/min 20pcs .
.
.
WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION:
click link👇
📲  www.wasap.my/60137890276 .
whatsapp:0137890276
.
For instagram:
terus click link whatsapp di bio
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kosmetikbatupahat #kosmetikmurah #kedaikosmetik #pemborongkosmetik #kosmetikmurahonline #kosmetikmurahbatupahat #pemborongbatupahat #borongmurahmalaysia #uthm #makeup2018 #imempirecosmetic
#makeupmurah #kosmetik2018 #ootd #kosmetikviraltermurah #imempire 
#muamalaysia #ayerhitamjohor #arenawarna #kosmetikmurahmalaysia #makeuptipsmalaysia #kosmetikborongmalaysia #muabellaz #berusmurah #eyeshadowborong #kosmetikborongmurah #imempirekosmetik
f beauty unicorn RM9.00/each RM5.80/min 3pcs RM5.50/min 5pcs RM5.20/min 10pcs RM4.90/min 20pcs . . . WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION: click link👇 📲 www.wasap.my/60137890276 . whatsapp:0137890276 . For instagram: terus click link whatsapp di bio . . . . . . . . . . . . #kosmetikbatupahat  #kosmetikmurah  #kedaikosmetik  #pemborongkosmetik  #kosmetikmurahonline  #kosmetikmurahbatupahat  #pemborongbatupahat  #borongmurahmalaysia  #uthm  #makeup2018  #imempirecosmetic  #makeupmurah  #kosmetik2018  #ootd  #kosmetikviraltermurah  #imempire  #muamalaysia  #ayerhitamjohor  #arenawarna  #kosmetikmurahmalaysia  #makeuptipsmalaysia  #kosmetikborongmalaysia  #muabellaz  #berusmurah  #eyeshadowborong  #kosmetikborongmurah  #imempirekosmetik 
TUTTI FRUTTI TOO FACED
RM18.00 / EACH
#makeupmalaysia #makeuplover #makeupmurah #agentmakeup #jualbelimakeup
Tips kulit bersih tanpa cela 🧖🏻‍♀️
🌸Cleanser
Cuci muka anda dengan cleanser dan lap muka dgn kain bersih.
🌸Toner
Pakai toner dengan kapas atau jari, ikut keselesaan anda.
🌸Serum
Dap kan wajah anda dengan xoxo serum 💋
🌸Moisturizer
Sapu moisturizer untuk menjaga kelembapan wajah.
🌸Sunblock/Sunscreen
Wajib pakai sunblock setiap kali sebelum keluar rumah untuk menjaga kulit dari sinaran uv matahari 
#mmglory #tipskecantikan #scrub #glowingspray #xoxoserum #mukaflawless #mukaglowing #kajang #makeupmurah #whiteningscrub
Tips kulit bersih tanpa cela 🧖🏻‍♀️ 🌸Cleanser Cuci muka anda dengan cleanser dan lap muka dgn kain bersih. 🌸Toner Pakai toner dengan kapas atau jari, ikut keselesaan anda. 🌸Serum Dap kan wajah anda dengan xoxo serum 💋 🌸Moisturizer Sapu moisturizer untuk menjaga kelembapan wajah. 🌸Sunblock/Sunscreen Wajib pakai sunblock setiap kali sebelum keluar rumah untuk menjaga kulit dari sinaran uv matahari #mmglory  #tipskecantikan  #scrub  #glowingspray  #xoxoserum  #mukaflawless  #mukaglowing  #kajang  #makeupmurah  #whiteningscrub 
4093
MISS ROSE SHIMMER HIGHLIGHTER 
RM15.00 / EACH
#makeupmalaysia #makeuplover #makeupmurah #agentmakeup #jualbelimakeup
sasimi eyeliner 
RM5.00/each
RM2.50/min 3pcs 
RM2.20/min 5pcs
RM2.00/min 10pcs 
RM1.90/min 24pcs (1box) .
.
.
WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION:
click link👇
📲  www.wasap.my/60137890276 .
whatsapp:0137890276
.
For instagram:
terus click link whatsapp di bio
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kosmetikbatupahat #kosmetikmurah #kedaikosmetik #pemborongkosmetik #kosmetikmurahonline #kosmetikmurahbatupahat #pemborongbatupahat #borongmurahmalaysia #uthm #makeup2018 #imempirecosmetic
#makeupmurah #kosmetik2018 #ootd #kosmetikviraltermurah #imempire 
#muamalaysia #ayerhitamjohor #arenawarna #kosmetikmurahmalaysia #makeuptipsmalaysia #kosmetikborongmalaysia #muabellaz #berusmurah #eyeshadowborong #kosmetikborongmurah #imempirekosmetik
sasimi eyeliner RM5.00/each RM2.50/min 3pcs RM2.20/min 5pcs RM2.00/min 10pcs RM1.90/min 24pcs (1box) . . . WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION: click link👇 📲 www.wasap.my/60137890276 . whatsapp:0137890276 . For instagram: terus click link whatsapp di bio . . . . . . . . . . . . #kosmetikbatupahat  #kosmetikmurah  #kedaikosmetik  #pemborongkosmetik  #kosmetikmurahonline  #kosmetikmurahbatupahat  #pemborongbatupahat  #borongmurahmalaysia  #uthm  #makeup2018  #imempirecosmetic  #makeupmurah  #kosmetik2018  #ootd  #kosmetikviraltermurah  #imempire  #muamalaysia  #ayerhitamjohor  #arenawarna  #kosmetikmurahmalaysia  #makeuptipsmalaysia  #kosmetikborongmalaysia  #muabellaz  #berusmurah  #eyeshadowborong  #kosmetikborongmurah  #imempirekosmetik 
MINI LIPCREAM SUGARBELLE LAKU KERAS! .
Hanya dalam seminggu je lebih 30 ribu unit terjual! Mostly yang try confirm repeat order and try semua colour!
.
Ada tak kat sini yang belum try and nak cuba? Comment sikit “saya” !
.
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #makeup #lipcream #lipbalm #cosmetic #lipstick #lipgloss #bellaammara #makeupmusthaves
#makeuplover #makeupjunkie #makeupmurah
#perfumemurah #lipstickmurah #kotadamansara #eyeliner #eyelinermurah #eyeshadow #muaselangor #muamalaysia #muakualalumpur #makeupartist
#dramasangat #lelakikirimantuhan #MiniLipcream #perfume #perfumemurah #tutorial 
#isteribukanuntukdisewa
MINI LIPCREAM SUGARBELLE LAKU KERAS! . Hanya dalam seminggu je lebih 30 ribu unit terjual! Mostly yang try confirm repeat order and try semua colour! . Ada tak kat sini yang belum try and nak cuba? Comment sikit “saya” ! . . #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #makeup  #lipcream  #lipbalm  #cosmetic  #lipstick  #lipgloss  #bellaammara  #makeupmusthaves  #makeuplover  #makeupjunkie  #makeupmurah  #perfumemurah  #lipstickmurah  #kotadamansara  #eyeliner  #eyelinermurah  #eyeshadow  #muaselangor  #muamalaysia  #muakualalumpur  #makeupartist  #dramasangat  #lelakikirimantuhan  #MiniLipcream  #perfume  #perfumemurah  #tutorial  #isteribukanuntukdisewa 
💐 S.F.R COLOR 12color eyeshadow..
❄
📚 ALBUM 👉 #DEHOUZE_EYESHADOW
❄
RM8 x 1PCS
❄
BORONG ⤵
RM5 x MIN 3PCS
RM4.50 x MIN 5PCS
RM4 x MIN 10PCS
❄
Whattapps 01125612787 (tekan link di bio)
❄
#eyeshadowmurah#eyeshadowborong#makeupmurah#makeupborong#borongkosmetik#kosmetikmurah#makeupartist#makeuptutorial#makeupmurahmalaysia#makeuplooks
BERUS KENING 
RM2.00/each
RM1.50/MIN 3PCS 
RM1.30/MIN 5PCS 
RM1.20/MIN 10PCS .
.
.
WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION:
click link👇
📲  www.wasap.my/60137890276 .
whatsapp:0137890276
.
For instagram:
terus click link whatsapp di bio
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
#kosmetikbatupahat #kosmetikmurah #kedaikosmetik #pemborongkosmetik #kosmetikmurahonline #kosmetikmurahbatupahat #pemborongbatupahat #borongmurahmalaysia #uthm #makeup2018 #imempirecosmetic
#makeupmurah #kosmetik2018 #ootd #kosmetikviraltermurah #imempire 
#muamalaysia #ayerhitamjohor #arenawarna #kosmetikmurahmalaysia #makeuptipsmalaysia #kosmetikborongmalaysia #muabellaz #berusmurah #eyeshadowborong #kosmetikborongmurah #imempirekosmetik
BERUS KENING RM2.00/each RM1.50/MIN 3PCS RM1.30/MIN 5PCS RM1.20/MIN 10PCS . . . WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION: click link👇 📲 www.wasap.my/60137890276 . whatsapp:0137890276 . For instagram: terus click link whatsapp di bio . . . . . . . . . . . . #kosmetikbatupahat  #kosmetikmurah  #kedaikosmetik  #pemborongkosmetik  #kosmetikmurahonline  #kosmetikmurahbatupahat  #pemborongbatupahat  #borongmurahmalaysia  #uthm  #makeup2018  #imempirecosmetic  #makeupmurah  #kosmetik2018  #ootd  #kosmetikviraltermurah  #imempire  #muamalaysia  #ayerhitamjohor  #arenawarna  #kosmetikmurahmalaysia  #makeuptipsmalaysia  #kosmetikborongmalaysia  #muabellaz  #berusmurah  #eyeshadowborong  #kosmetikborongmurah  #imempirekosmetik 
16 brand eyeshadow korea
30k
Eyeshadow dengan 2 warna simmery soft
Dicover lucu seperti majalah
Grab it fast cantik😍
Yg tinggal di pekanbaru boleh cod 
Siang di sekitaran jalan riau
Malam di setia Budhi, mc Donald atau di mp..
Grab it fast, stok terbatas. Happy shopiiiing
#focalluremurah #focallureyeshadow #makeuppku #makeupmurah #natreppku #naturerepublicmurah #olshoppku #naturerepublicpku #naturerepublicaloevera #foccalureoriginal #foccalurepku #focalurepku #focalurepekanbaru #eyeshadowpku #focallurepku #focallurepekanbaru #olshopbatam #olshopriau #16brand #16brandeyeshadow
16 brand eyeshadow korea 30k Eyeshadow dengan 2 warna simmery soft Dicover lucu seperti majalah Grab it fast cantik😍 Yg tinggal di pekanbaru boleh cod Siang di sekitaran jalan riau Malam di setia Budhi, mc Donald atau di mp.. Grab it fast, stok terbatas. Happy shopiiiing #focalluremurah  #focallureyeshadow  #makeuppku  #makeupmurah  #natreppku  #naturerepublicmurah  #olshoppku  #naturerepublicpku  #naturerepublicaloevera  #foccalureoriginal  #foccalurepku  #focalurepku  #focalurepekanbaru  #eyeshadowpku  #focallurepku  #focallurepekanbaru  #olshopbatam  #olshopriau  #16brand  #16brandeyeshadow 
❓🔍 Susah cari produk DIET HERBAL yang cocok? Sudah coba FIBERGLO pelangsing & pencerah kulit? http://cli.re/fiberglo
BPOM, HALAL MUI, GMP, NATURAL
#produkokebirubirustore
.
✨❤ FIBERGLO PELANGSING & PENCERAH KULIT - 31% OFF! ❤✨
.
🌹 HARGA >>>>>>>>>>>>>
Mulai dari Rp 210.145 ▶ Disc 31% ▶ Rp 145.000
.
🌹 READY STOCK (stok bisa berubah sewaktu-waktu)
Grab it fast now! ⚡️
.
🌹 LINK PRODUK & PEMESANAN:
http://cli.re/fiberglo
.
🌹 Pemesanan HANYA di website birubiruSTORE
Tambahan diskon Xtra hingga 15% (S & K berlaku)
.
🌹 Cek HARGA - Cara PESAN - DETIL Produk:
1⃣ Kunjungi birubiruSTORE melalui http://cli.re/fiberglo
2⃣ Tap/klik foto produk yang diminati.
3⃣ Pilih warna/ukuran (jika ada).
4⃣ Cek ukuran/detil produk (jika perlu, tanya CS di *Live Chat*).
5⃣ Tap/klik tombol PESAN/BELI SEKARANG.
6⃣ Ikuti instruksi selanjutnya pada layar.
.
🌹 LIHAT Koleksi Lengkap New Arrival - READY STOCK 👇
http://cli.re/bbs-readystock
.
🌹 LIHAT Koleksi Lengkap New Arrival - PRE ORDER 👇
http://cli.re/bbs-preorder
.
❗️❗️ PRE ORDER memerlukan proses IMPORT
Perkiraan 3 - 4 minggu (bisa kurang atau lebih)
.
🌹 TIDAK INGIN menunggu lama?
Pesan produk Ready Stock saja :-)
.
🌹 RESELLER/DROPSHIP discount up to 25%! ❤
Grab it Fast NOW - LIMITED STOCK
Ready Stock kirim dari Jakarta via JNE/SiCepat
.
🌹 PERTANYAAN?
Chat CS di *Live Chat* website birubirustore.com
Jam kerja Senin - Sabtu
Pukul 09.00 - 21.00
(Kecuali hari libur)
.
.
#aksesorisbirubirustore #aksesoris #aksesorismurah #jualaksesoris #ootd #dagelan #jokowi #tutorialmakeup #tipsfashion #tutorialhijab #fiberglobirubirustore #makeupjunkie #makeupmurah #makeupwisuda #jualmakeup #tutorialmakeup #jualmakeupori #jualmakeupmurah #makeuphijab #jualmakeupbranded #jualmakeuporiginal #makeupmata
❓🔍 Susah cari produk DIET HERBAL yang cocok? Sudah coba FIBERGLO pelangsing & pencerah kulit? http://cli.re/fiberglo BPOM, HALAL MUI, GMP, NATURAL #produkokebirubirustore  . ✨❤ FIBERGLO PELANGSING & PENCERAH KULIT - 31% OFF! ❤✨ . 🌹 HARGA >>>>>>>>>>>>> Mulai dari Rp 210.145 ▶ Disc 31% ▶ Rp 145.000 . 🌹 READY STOCK (stok bisa berubah sewaktu-waktu) Grab it fast now! ⚡️ . 🌹 LINK PRODUK & PEMESANAN: http://cli.re/fiberglo . 🌹 Pemesanan HANYA di website birubiruSTORE Tambahan diskon Xtra hingga 15% (S & K berlaku) . 🌹 Cek HARGA - Cara PESAN - DETIL Produk: 1⃣ Kunjungi birubiruSTORE melalui http://cli.re/fiberglo 2⃣ Tap/klik foto produk yang diminati. 3⃣ Pilih warna/ukuran (jika ada). 4⃣ Cek ukuran/detil produk (jika perlu, tanya CS di *Live Chat*). 5⃣ Tap/klik tombol PESAN/BELI SEKARANG. 6⃣ Ikuti instruksi selanjutnya pada layar. . 🌹 LIHAT Koleksi Lengkap New Arrival - READY STOCK 👇 http://cli.re/bbs-readystock . 🌹 LIHAT Koleksi Lengkap New Arrival - PRE ORDER 👇 http://cli.re/bbs-preorder . ❗️❗️ PRE ORDER memerlukan proses IMPORT Perkiraan 3 - 4 minggu (bisa kurang atau lebih) . 🌹 TIDAK INGIN menunggu lama? Pesan produk Ready Stock saja :-) . 🌹 RESELLER/DROPSHIP discount up to 25%! ❤ Grab it Fast NOW - LIMITED STOCK Ready Stock kirim dari Jakarta via JNE/SiCepat . 🌹 PERTANYAAN? Chat CS di *Live Chat* website birubirustore.com Jam kerja Senin - Sabtu Pukul 09.00 - 21.00 (Kecuali hari libur) . . #aksesorisbirubirustore  #aksesoris  #aksesorismurah  #jualaksesoris  #ootd  #dagelan  #jokowi  #tutorialmakeup  #tipsfashion  #tutorialhijab  #fiberglobirubirustore  #makeupjunkie  #makeupmurah  #makeupwisuda  #jualmakeup  #tutorialmakeup  #jualmakeupori  #jualmakeupmurah  #makeuphijab  #jualmakeupbranded  #jualmakeuporiginal  #makeupmata 
(Selama Persediaan masih Ada)
 Brush 
IDR 29.900

Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat
Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO

produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511
🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress
💳 BCA, Mandiri
📦 Pre Order 1-2weeks
WA : https://wa.me/628156184980 
#focallure #focallurebeauty #focallureoriginal #focalluremurah #focalluremakeup #focallurebandung  #focallurecimahi #makeuporimurah #makeupcollection
 #makeupmurah #makeuporiginal #makeuporiginalmurah #makeupbandungmurah  #sacelady #beautyglazed #handaiyan #popfeel #pudaier #Bioaqua #Ecanbe #brushmakeupmurah #brushmakeup #spongemakeup #sponsmakeup #puff #makeupbrushset #makeupbrush #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale
(Selama Persediaan masih Ada) Brush IDR 29.900 Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511 🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress 💳 BCA, Mandiri 📦 Pre Order 1-2weeks WA : https://wa.me/628156184980 #focallure  #focallurebeauty  #focallureoriginal  #focalluremurah  #focalluremakeup  #focallurebandung  #focallurecimahi  #makeuporimurah  #makeupcollection  #makeupmurah  #makeuporiginal  #makeuporiginalmurah  #makeupbandungmurah  #sacelady  #beautyglazed  #handaiyan  #popfeel  #pudaier  #Bioaqua  #Ecanbe  #brushmakeupmurah  #brushmakeup  #spongemakeup  #sponsmakeup  #puff  #makeupbrushset  #makeupbrush  #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale 
(Selama Persediaan masih Ada)
 Brush Kipas

IDR 29.900

Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat
Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO

produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511
🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress
💳 BCA, Mandiri
📦 Pre Order 1-2weeks
WA : https://wa.me/628156184980 
#focallure #focallurebeauty #focallureoriginal #focalluremurah #focalluremakeup #focallurebandung  #focallurecimahi #makeuporimurah #makeupcollection
 #makeupmurah #makeuporiginal #makeuporiginalmurah #makeupbandungmurah  #sacelady #beautyglazed #handaiyan #popfeel #pudaier #Bioaqua #Ecanbe #brushmakeupmurah #brushmakeup #spongemakeup #sponsmakeup #puff #makeupbrushset #makeupbrush #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale
(Selama Persediaan masih Ada) Brush Kipas IDR 29.900 Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511 🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress 💳 BCA, Mandiri 📦 Pre Order 1-2weeks WA : https://wa.me/628156184980 #focallure  #focallurebeauty  #focallureoriginal  #focalluremurah  #focalluremakeup  #focallurebandung  #focallurecimahi  #makeuporimurah  #makeupcollection  #makeupmurah  #makeuporiginal  #makeuporiginalmurah  #makeupbandungmurah  #sacelady  #beautyglazed  #handaiyan  #popfeel  #pudaier  #Bioaqua  #Ecanbe  #brushmakeupmurah  #brushmakeup  #spongemakeup  #sponsmakeup  #puff  #makeupbrushset  #makeupbrush  #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale 
(Selama Persediaan masih Ada)
4pcs Brush Set Pro

IDR 31.900

Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat
Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO

produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511
🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress
💳 BCA, Mandiri
📦 Pre Order 1-2weeks
WA : https://wa.me/628156184980 
#focallure #focallurebeauty #focallureoriginal #focalluremurah #focalluremakeup #focallurebandung  #focallurecimahi #makeuporimurah #makeupcollection
 #makeupmurah #makeuporiginal #makeuporiginalmurah #makeupbandungmurah  #sacelady #beautyglazed #handaiyan #popfeel #pudaier #Bioaqua #Ecanbe #brushmakeupmurah #brushmakeup #spongemakeup #sponsmakeup #puff #makeupbrushset #makeupbrush #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale
(Selama Persediaan masih Ada) 4pcs Brush Set Pro IDR 31.900 Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511 🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress 💳 BCA, Mandiri 📦 Pre Order 1-2weeks WA : https://wa.me/628156184980 #focallure  #focallurebeauty  #focallureoriginal  #focalluremurah  #focalluremakeup  #focallurebandung  #focallurecimahi  #makeuporimurah  #makeupcollection  #makeupmurah  #makeuporiginal  #makeuporiginalmurah  #makeupbandungmurah  #sacelady  #beautyglazed  #handaiyan  #popfeel  #pudaier  #Bioaqua  #Ecanbe  #brushmakeupmurah  #brushmakeup  #spongemakeup  #sponsmakeup  #puff  #makeupbrushset  #makeupbrush  #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale 
(Selama Persediaan masih Ada)
6pcs Brush Set Pro

IDR 35.900

Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat
Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO

produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511
🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress
💳 BCA, Mandiri
📦 Pre Order 1-2weeks
WA : https://wa.me/628156184980 
#focallure #focallurebeauty #focallureoriginal #focalluremurah #focalluremakeup #focallurebandung  #focallurecimahi #makeuporimurah #makeupcollection
 #makeupmurah #makeuporiginal #makeuporiginalmurah #makeupbandungmurah  #sacelady #beautyglazed #handaiyan #popfeel #pudaier #Bioaqua #Ecanbe #brushmakeupmurah #brushmakeup #spongemakeup #sponsmakeup #puff #makeupbrushset #makeupbrush #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale
(Selama Persediaan masih Ada) 6pcs Brush Set Pro IDR 35.900 Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511 🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress 💳 BCA, Mandiri 📦 Pre Order 1-2weeks WA : https://wa.me/628156184980 #focallure  #focallurebeauty  #focallureoriginal  #focalluremurah  #focalluremakeup  #focallurebandung  #focallurecimahi  #makeuporimurah  #makeupcollection  #makeupmurah  #makeuporiginal  #makeuporiginalmurah  #makeupbandungmurah  #sacelady  #beautyglazed  #handaiyan  #popfeel  #pudaier  #Bioaqua  #Ecanbe  #brushmakeupmurah  #brushmakeup  #spongemakeup  #sponsmakeup  #puff  #makeupbrushset  #makeupbrush  #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale 
(Selama Persediaan masih Ada)
Brush Kepala Bentuk Bulat

IDR 35.800

Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat
Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO

produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511
🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress
💳 BCA, Mandiri
📦 Pre Order 1-2weeks
WA : https://wa.me/628156184980 
#focallure #focallurebeauty #focallureoriginal #focalluremurah #focalluremakeup #focallurebandung  #focallurecimahi #makeuporimurah #makeupcollection
 #makeupmurah #makeuporiginal #makeuporiginalmurah #makeupbandungmurah  #sacelady #beautyglazed #handaiyan #popfeel #pudaier #Bioaqua #Ecanbe #brushmakeupmurah #brushmakeup #spongemakeup #sponsmakeup #puff #makeupbrushset #makeupbrush #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale
(Selama Persediaan masih Ada) Brush Kepala Bentuk Bulat IDR 35.800 Tutup PO Tiap Hari Rabu dan Jumat Barang Ready 1-2 Minggu sejak Tutup PO produk-produk 1000% ORIGINAL dari kami. 📍 Based in Cimahi 40511 🚚 Sicepat, Gosend, GrabExpress 💳 BCA, Mandiri 📦 Pre Order 1-2weeks WA : https://wa.me/628156184980 #focallure  #focallurebeauty  #focallureoriginal  #focalluremurah  #focalluremakeup  #focallurebandung  #focallurecimahi  #makeuporimurah  #makeupcollection  #makeupmurah  #makeuporiginal  #makeuporiginalmurah  #makeupbandungmurah  #sacelady  #beautyglazed  #handaiyan  #popfeel  #pudaier  #Bioaqua  #Ecanbe  #brushmakeupmurah  #brushmakeup  #spongemakeup  #sponsmakeup  #puff  #makeupbrushset  #makeupbrush  #makeupbrushmurah  #makeupbrushesforsale 
TOO FACED SWEET PEARL GLOW 
RM18.00 / EACH
#dropshipmakeup #agentmakeup #makeuplover #makeupmurah #makeupmalaysia
💰 75K
Bahan katun salur
Fit to L
Pinnggang berkaret

Minat langsng aja ⤵
💌 DM / WA : 081258124271

#kalimantan #balikpapan #penajam #olshopmurah #bajumurah #jaketmurah #jeansmurah #jaketmurah #atasanwanita #celanamurah #bajugrosirmurah #gamismurah #tasmurah #jilbabmurah #cewebanget #grosiratasanmurah #makeupmurah #murahbanget
326  ARTISTRY !! Our  CLIENTS ARE 💣💣💣💣 Book your appointment today ! 
Openings Sunday  Dallas Tx !!!
.The holidays are approaching fast Stop by www.326browartistry.com to pick up your gift 🎉🎉🎉
.
.
.
🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
The holidays are approaching fast Stop by www.326browartistry.com to pick up your gift 🎉🎉🎉
.
.
.
🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
. 
#Makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie #makeuptutorial #makeupforever #makeupbyme #makeupoftheday #makeuplook #makeupart #makeupblogger #makeuplove #makeupartistsworldwide #makeupgeek #makeupmafia #makeupvideo #makeuplovers #makeupvideos #makeupblog #makeupartistworldwide #makeupgoals #Makeupdolls #makeupporn #makeuplife #makeupgirl #makeupobsessed #makeuptalk #makeupph #makeupmurah
326 ARTISTRY !! Our CLIENTS ARE 💣💣💣💣 Book your appointment today ! Openings Sunday Dallas Tx !!! .The holidays are approaching fast Stop by www.326browartistry.com to pick up your gift 🎉🎉🎉 . . . 🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 The holidays are approaching fast Stop by www.326browartistry.com to pick up your gift 🎉🎉🎉 . . . 🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 . #Makeup  #makeupartist  #makeupaddict  #makeuplover  #makeupjunkie  #makeuptutorial  #makeupforever  #makeupbyme  #makeupoftheday  #makeuplook  #makeupart  #makeupblogger  #makeuplove  #makeupartistsworldwide  #makeupgeek  #makeupmafia  #makeupvideo  #makeuplovers  #makeupvideos  #makeupblog  #makeupartistworldwide  #makeupgoals  #Makeupdolls  #makeupporn  #makeuplife  #makeupgirl  #makeupobsessed  #makeuptalk  #makeupph  #makeupmurah 
💰 110K
Bahan katun rayon
Print adem
Fit to L

Minat langsng aja ⤵
💌 DM / WA : 081258124271

#kalimantan #balikpapan #penajam #olshopmurah #bajumurah #jaketmurah #jeansmurah #jaketmurah #atasanwanita #celanamurah #bajugrosirmurah #gamismurah #tasmurah #jilbabmurah #cewebanget #grosiratasanmurah #makeupmurah #murahbanget
Work flow beat at 6:30 am 🖤🤳
.
.
.
326  ARTISTRY !! Our  CLIENTS ARE 💣💣💣💣 Book your appointment today ! 
Openings Sunday  Dallas Tx !!!
.The holidays are approaching fast Stop by www.326browartistry.com to pick up your gift 🎉🎉🎉
.
.
.
🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
The holidays are approaching fast Stop by www.326browartistry.com to pick up your gift 🎉🎉🎉
.
.
.
🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
. 
#Makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie #makeuptutorial #makeupforever #makeupbyme #makeupoftheday #makeuplook #makeupart #makeupblogger #makeuplove #makeupartistsworldwide #makeupgeek #makeupmafia #makeupvideo #makeuplovers #makeupvideos #makeupblog #makeupartistworldwide #makeupgoals #Makeupdolls #makeupporn #makeuplife #makeupgirl #makeupobsessed #makeuptalk #makeupph #makeupmurah
Work flow beat at 6:30 am 🖤🤳 . . . 326 ARTISTRY !! Our CLIENTS ARE 💣💣💣💣 Book your appointment today ! Openings Sunday Dallas Tx !!! .The holidays are approaching fast Stop by www.326browartistry.com to pick up your gift 🎉🎉🎉 . . . 🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 The holidays are approaching fast Stop by www.326browartistry.com to pick up your gift 🎉🎉🎉 . . . 🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 . #Makeup  #makeupartist  #makeupaddict  #makeuplover  #makeupjunkie  #makeuptutorial  #makeupforever  #makeupbyme  #makeupoftheday  #makeuplook  #makeupart  #makeupblogger  #makeuplove  #makeupartistsworldwide  #makeupgeek  #makeupmafia  #makeupvideo  #makeuplovers  #makeupvideos  #makeupblog  #makeupartistworldwide  #makeupgoals  #Makeupdolls  #makeupporn  #makeuplife  #makeupgirl  #makeupobsessed  #makeuptalk  #makeupph  #makeupmurah 
Dear Darling Water Gel Tint Ice Cream LIPTINT MATTE LIP TINT NOVO

Super unik! Lip tint dengan kemasan seperti ice cream ini mengatasi bibir yang kering alias super Melembapkan, dengan aroma dan warna buah-buahan yang segar.

Teksturnya gel dan cream, super moist cocok untuk yang punya bibir kering tapi gak mau pakai Lip tint

Bentuknya mini dan sangat mudah dibawa kemana saja.

Available colour :
- RD 306 - Shark Red
- OR 205 - Apricot Red
- PK 004 - Read Bean Red
- PK 005 - Peach Red
- PK 006 - Jewel Red
.
.
.
#kosmetik #cosmetic #kosmetikmurah #medan #trusted #kosmetikmedanmurah #resellerwelcome #kosmetikmedan #olshopkosmetik #olshopmurah #supplierkosmetik #makeupmurah #kosmetikoriginal #medan #liptint #deardarling #etude #icecreamliptint
Dear Darling Water Gel Tint Ice Cream LIPTINT MATTE LIP TINT NOVO Super unik! Lip tint dengan kemasan seperti ice cream ini mengatasi bibir yang kering alias super Melembapkan, dengan aroma dan warna buah-buahan yang segar. Teksturnya gel dan cream, super moist cocok untuk yang punya bibir kering tapi gak mau pakai Lip tint Bentuknya mini dan sangat mudah dibawa kemana saja. Available colour : - RD 306 - Shark Red - OR 205 - Apricot Red - PK 004 - Read Bean Red - PK 005 - Peach Red - PK 006 - Jewel Red . . . #kosmetik  #cosmetic  #kosmetikmurah  #medan  #trusted  #kosmetikmedanmurah  #resellerwelcome  #kosmetikmedan  #olshopkosmetik  #olshopmurah  #supplierkosmetik  #makeupmurah  #kosmetikoriginal  #medan  #liptint  #deardarling  #etude  #icecreamliptint 
💰 75K
Bahan babyterry
Ada hodie du bagian belakang

Minat langsng aja ⤵
💌 DM / WA : 081258124271

#kalimantan #balikpapan #penajam #olshopmurah #bajumurah #jaketmurah #jeansmurah #jaketmurah #atasanwanita #celanamurah #bajugrosirmurah #gamismurah #tasmurah #jilbabmurah #cewebanget #grosiratasanmurah #makeupmurah #murahbanget
❤️ *New Collection* ❤️ 😍 Ready Stock! 😍

Spanish Gray
🦋Color : Gray & Brown
🦋Diamenter: 14.5 mm
🦋Power: 0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600
-
Siapa cepat dia dapat okey lens design ni 😘
Click link dkt bio utk order 💓
.
#solotica1 #makeuptutorial #sweetylens #makeup #motd #sales #minimilingray #nobluk #batis #makeupjunkie #eyes #contactlens #contactlensmurah #worldwideshipping #shipworldwide #solotica1 #soloticamurah #soloticausa #sweetyhydrocorgray #cleopatra #cleopatralens #lamune #pitchy #pitchygray #matte  #makeupgeek #makeuplovers #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #apisadagray
❤️ *New Collection* ❤️ 😍 Ready Stock! 😍 Spanish Gray 🦋Color : Gray & Brown 🦋Diamenter: 14.5 mm 🦋Power: 0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600 - Siapa cepat dia dapat okey lens design ni 😘 Click link dkt bio utk order 💓 . #solotica1  #makeuptutorial  #sweetylens  #makeup  #motd  #sales  #minimilingray  #nobluk  #batis  #makeupjunkie  #eyes  #contactlens  #contactlensmurah  #worldwideshipping  #shipworldwide  #solotica1  #soloticamurah  #soloticausa  #sweetyhydrocorgray  #cleopatra  #cleopatralens  #lamune  #pitchy  #pitchygray  #matte  #makeupgeek  #makeuplovers  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #apisadagray 
Merhabalar 🌺
Farmasi'nin mat rujlarından yeni çıkarmış olduğu son 3 rengi gördünüz mü? Ben kullanabileceğim 2 rengini aldım.Bunlardan birisi de resimde görmüş olduğunuz "Autumn Story" 12 numaralı ruju.
Tam bir kiremit rengi.Tek kelimeyle BA-YIL-DIM! 
Bu rengi kesinlikle kaydedin çok güzel duruyor kızlaar 🌺
Bu arada ruju tam gün ışığında çekmedim çünkü o şekilde bildiğiniz turuncu görünüyordu! Aynaya baktığımda görmüş olduğum renk tam olarak bu benim kızlar sizi yanıltmasın rengi aynı şekilde vermek istedim🤗
.
.
.
.
.
. 
#makyaj #makeup #aydinlatici #followforfollowback #like #takip #bloggerlartakiplesiyor #makyajblogu #followforfollow #Makeupartist #Makeupaddict #Makeupjunkie #Makeuplover #Makeupforever #Makeupbyme #makeuprevolution #makeupmurah #farpaleti #gozmakyaji #kesfet #nikkietutorials #beautyguru #takip #kesfet #makeupmafia #glamlifeguru #f4f #kiremitruj
Merhabalar 🌺 Farmasi'nin mat rujlarından yeni çıkarmış olduğu son 3 rengi gördünüz mü? Ben kullanabileceğim 2 rengini aldım.Bunlardan birisi de resimde görmüş olduğunuz "Autumn Story" 12 numaralı ruju. Tam bir kiremit rengi.Tek kelimeyle BA-YIL-DIM! Bu rengi kesinlikle kaydedin çok güzel duruyor kızlaar 🌺 Bu arada ruju tam gün ışığında çekmedim çünkü o şekilde bildiğiniz turuncu görünüyordu! Aynaya baktığımda görmüş olduğum renk tam olarak bu benim kızlar sizi yanıltmasın rengi aynı şekilde vermek istedim🤗 . . . . . . #makyaj  #makeup  #aydinlatici  #followforfollowback  #like  #takip  #bloggerlartakiplesiyor  #makyajblogu  #followforfollow  #Makeupartist  #Makeupaddict  #Makeupjunkie  #Makeuplover  #Makeupforever  #Makeupbyme  #makeuprevolution  #makeupmurah  #farpaleti  #gozmakyaji  #kesfet  #nikkietutorials  #beautyguru  #takip  #kesfet  #makeupmafia  #glamlifeguru  #f4f  #kiremitruj