an online Instagram web viewer

#makeupclassmalaysia medias

Photos

We had fun in the class! Ani is very friendly and super easy to work with.

I'm glad you girls like it. 
Yang tak suka makan yogurt & oats pun suka sebab rasa tak terlalu muak atau plain. .
Trust me, once you choose @oatjarmy, you'll never go back 😎 .
.
#Repost @azni.hadi (@get_repost)
・・・
Masa Class semalam, percaya tak dari pagi smpai pukul 6 petang ani tak sempat makan berat langsung. Tapi tghhr tu, sempat la ani curik makan @oatjarmy sebekas. Wey serious Ani tak lapar langsung k. Owner oatjar ni ckap sesuai sgt makan ni kalau orang yg on diet ke . Ha kn. Yay dah tau dah nak makan apa nanti kalau rushing sangat ke sana ke mari. Hehe Dah la sedap. 😋 Thank you sudi sponser dessert utk class Ani
.
.
#makeupclassbyazni
#oatjarmy #oatjarmysponsors #oatjarmycollaborates #oatjarmyforaznihadi

#makeupclassmalaysia #makeupbyazni #eatclean #healthydessert #makeupjunkiemalaysia #makeupmalaysia #doorgiftsmalaysia #doorgifteksklusif
We had fun in the class! Ani is very friendly and super easy to work with. I'm glad you girls like it. Yang tak suka makan yogurt & oats pun suka sebab rasa tak terlalu muak atau plain. . Trust me, once you choose @oatjarmy, you'll never go back 😎 . . #Repost  @azni.hadi (@get_repost) ・・・ Masa Class semalam, percaya tak dari pagi smpai pukul 6 petang ani tak sempat makan berat langsung. Tapi tghhr tu, sempat la ani curik makan @oatjarmy sebekas. Wey serious Ani tak lapar langsung k. Owner oatjar ni ckap sesuai sgt makan ni kalau orang yg on diet ke . Ha kn. Yay dah tau dah nak makan apa nanti kalau rushing sangat ke sana ke mari. Hehe Dah la sedap. 😋 Thank you sudi sponser dessert utk class Ani . . #makeupclassbyazni  #oatjarmy  #oatjarmysponsors  #oatjarmycollaborates  #oatjarmyforaznihadi  #makeupclassmalaysia  #makeupbyazni  #eatclean  #healthydessert  #makeupjunkiemalaysia  #makeupmalaysia  #doorgiftsmalaysia  #doorgifteksklusif 
Bangganya tgk semua buat makeup sendiri ehh 🙈🙈🙈.
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
Bangganya tgk semua buat makeup sendiri ehh 🙈🙈🙈. HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
Swipe Left for individual shots ! Everyone looking so pretty 😍😍😍.
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
Swipe Left for individual shots ! Everyone looking so pretty 😍😍😍. HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
Wallaaaa ! Our top 3 winners 🙆🙆🙆
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
Wallaaaa ! Our top 3 winners 🙆🙆🙆 HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
Buat para #MUA #hijabista #influencers diluar sana yang sedang mencari ruang untuk mengadakan event seperti #makeupclass /demo, WMW seharusnya menjadi pilihan utama anda 💕
.
Services provided
✔️ Hot- desking
✔️ workspace rental
✔️ event space
✔️ Meeting room
✔️ Virtual Office
.
Call/ WA ☎️ 0193367396 should you require a place for any events.
.
#coworkingspace #aradamansara #eventrentalspace #workspacerental #sharedoffice #servicedofficepj #aradamansara #officespacemalaysia #coworkingmalaysia #officeuntukdisewa #onlinebusiness #officeforrent #officeuntukdisewakl #MUA #makeupclass #MUAMalaysia #makeupclassmalaysia
Buat para #MUA  #hijabista  #influencers  diluar sana yang sedang mencari ruang untuk mengadakan event seperti #makeupclass  /demo, WMW seharusnya menjadi pilihan utama anda 💕 . Services provided ✔️ Hot- desking ✔️ workspace rental ✔️ event space ✔️ Meeting room ✔️ Virtual Office . Call/ WA ☎️ 0193367396 should you require a place for any events. . #coworkingspace  #aradamansara  #eventrentalspace  #workspacerental  #sharedoffice  #servicedofficepj  #aradamansara  #officespacemalaysia  #coworkingmalaysia  #officeuntukdisewa  #onlinebusiness  #officeforrent  #officeuntukdisewakl  #MUA  #makeupclass  #MUAMalaysia  #makeupclassmalaysia 
Finally the third place goes to ziraaa !! Hehe thank you zira for joining and congrats on winning my current favourite eyeshadow palette by @focalluremalaysia ! And yes this is fully sponsored by @focalluremalaysia Too Alhamdulillah. 
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
Finally the third place goes to ziraaa !! Hehe thank you zira for joining and congrats on winning my current favourite eyeshadow palette by @focalluremalaysia ! And yes this is fully sponsored by @focalluremalaysia Too Alhamdulillah. HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
And 2nd place goes to nurin ! Congrats on winning the whole set fully sponsored by @dweebcosmetic ! Clearly we can tell how hapoy she was upon receiving this prize ! 
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
And 2nd place goes to nurin ! Congrats on winning the whole set fully sponsored by @dweebcosmetic ! Clearly we can tell how hapoy she was upon receiving this prize ! HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
1st place price is fully sponsored by @focalluremalaysia ! Thank you very much ! Alhamdulillah for your support and congrats aisyah for the price won! You did very good. Lepasni dah boleh practice banyak2 boleh jadi assistant mua kak zati dah hehehe 
Oh and yes, eye makeup using focallure eyeshadow palette ♥️
.
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
1st place price is fully sponsored by @focalluremalaysia ! Thank you very much ! Alhamdulillah for your support and congrats aisyah for the price won! You did very good. Lepasni dah boleh practice banyak2 boleh jadi assistant mua kak zati dah hehehe Oh and yes, eye makeup using focallure eyeshadow palette ♥️ . HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
[Work in Progress] - THROWBACK

@oatjarmy for @azni.hadi .

Thank you for having us! Azni, her team and students are so fun to work with.
Head over to Azni's Instagram and check out her amazing work! 😎

#oatjarmy #oatjarmysponsors #oatjarmycollaborates #oatjarmyforaznihadi

#makeupclassmalaysia #makeupbyazni #eatclean #healthydessert #makeupjunkiemalaysia #makeupmalaysia #doorgiftsmalaysia #doorgifteksklusif
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
Brushes yang banyak berjuang bila main makeup2 ni hehehe 
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
Brushes yang banyak berjuang bila main makeup2 ni hehehe HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
Winners prizes yesterday by @focalluremalaysia And @dweebcosmetic .
Winners prizes yesterday by @focalluremalaysia And @dweebcosmetic .
♥️♥️♥️.
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
♥️♥️♥️. HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz 
MUA & organizer: @mualuqiz
Model: @aayiesyakirah
📷: @i_ryieana 
Venue : @masjidkgkuantan 
Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic 
#hijabismakeupclass
HIJABIS MAKEUP CLASS BY @mualuqiz MUA & organizer: @mualuqiz Model: @aayiesyakirah 📷: @i_ryieana Venue : @masjidkgkuantan Partners: @focalluremalaysia @dweebcosmetic #hijabismakeupclass 
Next makeup class 🙆.
GOLDEN NIGHT makeup class
21/1/2019 (saturday) Next year !
DM me for early booking or whatsapp +60102.333.410
Next makeup class 🙆. GOLDEN NIGHT makeup class 21/1/2019 (saturday) Next year ! DM me for early booking or whatsapp +60102.333.410
#hijabismakeupclass  done today ! Alhamdulillah. Thanks everyone 🌸
Thank you @focalluremalaysia for the sponsors of prizes and door gifts. They loved the eye shadow palette and all eyes made using the focallure eye shadow palette ♥️♥️♥️Also, thank you @dweebcosmetic for your sponsorship of doorgifts and prizes too 😊 Good Halal lipnatte product suitable for lip, eyes and blush ♥️♥️♥️
.
In collaboration with:
@focalluremalaysia @dweebcosmetic 
Photographer & videographer: 
@i_ryieana
#hijabismakeupclass  done today ! Alhamdulillah. Thanks everyone 🌸 Thank you @focalluremalaysia for the sponsors of prizes and door gifts. They loved the eye shadow palette and all eyes made using the focallure eye shadow palette ♥️♥️♥️Also, thank you @dweebcosmetic for your sponsorship of doorgifts and prizes too 😊 Good Halal lipnatte product suitable for lip, eyes and blush ♥️♥️♥️ . In collaboration with: @focalluremalaysia @dweebcosmetic Photographer & videographer: @i_ryieana
HINDARI PRODUK-PRODUK YANG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA !! .
.
nak tahu kenapa ? produk2 yang mengandungi bahan kimia bahan kimia seperti SULHATE , PARABEN , MERCURY DAN HYDROQUINONE memang akan bagi effect pemutihan dan memberisan kesan yng memuaskan hati pengguna ( MURAH & CEPAT PUTIH ) .
.
Tetapi, pengguna sama ada sedar atau tidak penggunaan produk kecantikan / skincare yang mempunyai bahan kimia boleh mendatangkan beberapa kemudaratan dan kesan negatif seperti :- .
🧪 kulit super sensitif .
🧪 risiko kanser buah pinggang
🧪 keguguran janin .
🧪menjejaskan sistem pencernaan dan sistem saraf.
.
.
Berhati-hati menggunakan /memilih produk kecantikan dan korang fikirkan  kesan jangka masa yang lama 😱
.
.
Berminat dan nak tahu lebih lanjut ? nak order ? boleh je whatsapp sis .. ORDER ORDER sis bagi free gift 😘
.
.
juliyana mokri
Independents Beauty Consultant
MARY kay Malaysia
.
.
#skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush #kulitbersih #skinvigorate #timewise3d #kulitbersih #skincareroutine #skincareproducts #organicproducts #malaysia #taiping #melaka #readystock #cod #consultationfree #facial #skincareclassmarykay #makeupclassmalaysia
HINDARI PRODUK-PRODUK YANG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA !! . . nak tahu kenapa ? produk2 yang mengandungi bahan kimia bahan kimia seperti SULHATE , PARABEN , MERCURY DAN HYDROQUINONE memang akan bagi effect pemutihan dan memberisan kesan yng memuaskan hati pengguna ( MURAH & CEPAT PUTIH ) . . Tetapi, pengguna sama ada sedar atau tidak penggunaan produk kecantikan / skincare yang mempunyai bahan kimia boleh mendatangkan beberapa kemudaratan dan kesan negatif seperti :- . 🧪 kulit super sensitif . 🧪 risiko kanser buah pinggang 🧪 keguguran janin . 🧪menjejaskan sistem pencernaan dan sistem saraf. . . Berhati-hati menggunakan /memilih produk kecantikan dan korang fikirkan kesan jangka masa yang lama 😱 . . Berminat dan nak tahu lebih lanjut ? nak order ? boleh je whatsapp sis .. ORDER ORDER sis bagi free gift 😘 . . juliyana mokri Independents Beauty Consultant MARY kay Malaysia . . #skinvigoratemarykay  #skinvigoratebrush  #kulitbersih  #skinvigorate  #timewise3d  #kulitbersih  #skincareroutine  #skincareproducts  #organicproducts  #malaysia  #taiping  #melaka  #readystock  #cod  #consultationfree  #facial  #skincareclassmarykay  #makeupclassmalaysia 
DATANG CLASS BAWAK DIRI JE! BALIK CLASS DAPAT CERT, ILMU & GIFT BEST2 TAU.. 😃❤
#apmakeupclass #makeupclassbyatikahpandawa #makeupclassmurah #apbeauty #makeup #makeupclassmalaysia
Time ada hadiah gini rugi kalo tak rebut.. Nak2 tengah banyak kenduri kawin nak pegi ni. Lipstick baru = fresh look
Yeeehaaaaaaa 💋💋 #mekapclassmelaka #spadirumah #makeupremover #makeupclassmalaysia #freeskincareclass #semishinelipstick #parttimejobmelaka
All ready! Today is the day!

I'm here ready for Azni's makeup class, sponsoring overnight oats and learning makeup tricks too! 😎

#oatjarmy #oatjarmysponsors #oatjarmycollaborates #oatjarmyforaznihadi

#makeupclassmalaysia #makeupbyazni #eatclean #healthydessert #makeupjunkiemalaysia #makeupmalaysia #doorgiftsmalaysia #doorgifteksklusif
Upcoming event tomorrow!

@oatjarmy will be the dessert sponsor for @azni.hadi's makeup class tomorrow!

Other than enhancing beauty with makeup, we're gonna enjoy healthy dessert as well 😎

#oatjarmy #oatjarmysponsors #oatjarmycollaborates #oatjarmyforaznihadi

#makeupclassmalaysia #makeupbyazni #eatclean #healthydessert #makeupjunkiemalaysia #makeupmalaysia #doorgiftsmalaysia #doorgifteksklusif
Kulit kering, bibir merekah, muka tegang, gatal2… say hello to winter!❄⠀
⠀
Even though Malaysia takde winter, tapi utk traveler, kesan2 mcm ni mesti you all pernah rasa kan? Follow simple rules ni utk kekal hydrated and glow-glowing.⠀
⠀
🤗 Cuci muka dgn air suam (hot water mmg sedap time2 sejuk tapi boleh menyebabkan kehilangan terlalu byk minyak di muka, we still need some)⠀
⠀
🤗 Moisturize immediately (pakai moisturizer pada kulit yg still lembap dapat seal the dampness into your skin)⠀
⠀
🤗 Pilih moisturizer yg betul (petroleum-based ingredients blh menyebabkan kulit jd lebih kering, pilih oil-based utk kekalkan lembapan)⠀
⠀
🍋 Minum air (I suke tambah lemon dlm air panas, very refreshing)⠀
⠀
🤗 Overnight moisturize (I akan pakai Magic Remover utk deep clean + Turmeric Sleeping Oil before tido, bgn pagi ade senyum)⠀
⠀
I tak sabar sebenarnya nk share Magic Remover dgn Turmeric Sleeping Oil ni. Tapi tunggu sikit lagi na… kasi seprais2 skit hehe 😘
Kulit kering, bibir merekah, muka tegang, gatal2… say hello to winter!❄⠀ ⠀ Even though Malaysia takde winter, tapi utk traveler, kesan2 mcm ni mesti you all pernah rasa kan? Follow simple rules ni utk kekal hydrated and glow-glowing.⠀ ⠀ 🤗 Cuci muka dgn air suam (hot water mmg sedap time2 sejuk tapi boleh menyebabkan kehilangan terlalu byk minyak di muka, we still need some)⠀ ⠀ 🤗 Moisturize immediately (pakai moisturizer pada kulit yg still lembap dapat seal the dampness into your skin)⠀ ⠀ 🤗 Pilih moisturizer yg betul (petroleum-based ingredients blh menyebabkan kulit jd lebih kering, pilih oil-based utk kekalkan lembapan)⠀ ⠀ 🍋 Minum air (I suke tambah lemon dlm air panas, very refreshing)⠀ ⠀ 🤗 Overnight moisturize (I akan pakai Magic Remover utk deep clean + Turmeric Sleeping Oil before tido, bgn pagi ade senyum)⠀ ⠀ I tak sabar sebenarnya nk share Magic Remover dgn Turmeric Sleeping Oil ni. Tapi tunggu sikit lagi na… kasi seprais2 skit hehe 😘
Looking for meeting room around Ara Damansara/ Subang/Petaling Jaya with affordable price? Watch Me Work is here for you. We are located near Symphony House and 10mins away from #subangairport. 📍
.
DM us for more info.
.
#coworkingspace #aradamansara #eventrentalspace #workspacerental #sharedoffice #servicedofficepj #aradamansara #officespacemalaysia #coworkingmalaysia #officeuntukdisewa #onlinebusiness #officeforrent #officeuntukdisewakl #MUA #makeupclass #MUAMalaysia #makeupclassmalaysia #instafamous
#makeupartistmalaysia #ruangeventmalaysia #pejabat #pejabatuntukdisewakan
Looking for meeting room around Ara Damansara/ Subang/Petaling Jaya with affordable price? Watch Me Work is here for you. We are located near Symphony House and 10mins away from #subangairport . 📍 . DM us for more info. . #coworkingspace  #aradamansara  #eventrentalspace  #workspacerental  #sharedoffice  #servicedofficepj  #aradamansara  #officespacemalaysia  #coworkingmalaysia  #officeuntukdisewa  #onlinebusiness  #officeforrent  #officeuntukdisewakl  #MUA  #makeupclass  #MUAMalaysia  #makeupclassmalaysia  #instafamous  #makeupartistmalaysia  #ruangeventmalaysia  #pejabat  #pejabatuntukdisewakan 
@dweebcosmetic Will also be sponsoring for the MAKEUP CLASS HIJABIS ♥️💄 .
WHATSAPP 0102333410
to book your seats
@dweebcosmetic Will also be sponsoring for the MAKEUP CLASS HIJABIS ♥️💄 . WHATSAPP 0102333410 to book your seats
O. for OVRSHDOW⠀
⠀
Hello ladies, welcome to Ovrshdow!⠀
You girls realize kan, nowadays mekap2 ni dah jd 1 keperluan. Mengikut kajian berkenaan makeup habits (by Nuyoo UK), 66% wanita berusia 18thn ke atas mula memakai makeup seawal usia 13-15 thn.⠀
⠀
Nak makeup tak salah, tapi scary kan kalau muda2 tak jg kulit, kulit kita berpotensi utk tua sblm waktunya. Nanti i kongsi lagi tips & hacks utk you all kekal muda jelita.⠀
⠀
♥Jgn lupa FOLLOW @ovrshdow ⠀
🎨 designed by @thesublimedia
O. for OVRSHDOW⠀ ⠀ Hello ladies, welcome to Ovrshdow!⠀ You girls realize kan, nowadays mekap2 ni dah jd 1 keperluan. Mengikut kajian berkenaan makeup habits (by Nuyoo UK), 66% wanita berusia 18thn ke atas mula memakai makeup seawal usia 13-15 thn.⠀ ⠀ Nak makeup tak salah, tapi scary kan kalau muda2 tak jg kulit, kulit kita berpotensi utk tua sblm waktunya. Nanti i kongsi lagi tips & hacks utk you all kekal muda jelita.⠀ ⠀ ♥Jgn lupa FOLLOW @ovrshdow ⠀ 🎨 designed by @thesublimedia
✅READYSTOCK ~ 
Haven’t found the perfect setting powder yet? Try the RCMA Powder that is a cult favourite. It never looks cakey (even on dry skin!), doesn’t show on camera flashes & keep oil at bay all day long #sellingfast #bestselling #settingpowder #powderforall #anyskintype 
Highly raved by makeup YouTuber @kathleenlights
.
WHAT IT DOES??
👉Used for setting undereye makeup
👉Combat oily skin by keeping your foundations set 👉Prevents creasing, caking, no white cast & will not alter the color of your foundation tone/base
.
✔️RCMA NO COLOR POWDER
Has no pigment & will not alter foundation tone. This is the one that Kathleen Lights and Wayne Goss originally talked about
.
✔️RCMA TRANSLUCENT POWDER
Has pigment in it to give a little warmth to the skin tone.
.
🔥READYSTOCK ITEMS:-
✔️RCMA No Color Powder
✔️RCMA Translucent Powder
.
💌DM to buy!
💵Price RM80 each
⛔️Sealed and sorry I will not segregate into small containers to protect its authenticity!
💯Authentic from USA 🇺🇸 or Money Back Guaranteed‼️Can show receipt as proof!
.
#rcmamalaysiareadystock #rcmamalaysia #sayajualrcma #rcmaoriginal #colorchicinventory #makeupclassmalaysia #makeuporiginalmalaysia #hudabeautymalaysia #abhmalaysia #anastasiamalaysia #muasabah #muaselangor #muaselangorkl #muautara #muakualalumpur #makeupjunkiemalaysia #sephorapersonalshoppermalaysia #bloggermalaysia #violetvossmalaysia #hudabeautyliquidmattemalaysia #pixiglowtonicmalaysia #charlottetilburymalaysia #morphemalaysia #readystockrcmamalaysia #readystockrcmamalaysia #rcmanocolorpowdermalaysia
✅READYSTOCK ~ Haven’t found the perfect setting powder yet? Try the RCMA Powder that is a cult favourite. It never looks cakey (even on dry skin!), doesn’t show on camera flashes & keep oil at bay all day long #sellingfast  #bestselling  #settingpowder  #powderforall  #anyskintype  Highly raved by makeup YouTuber @kathleenlights . WHAT IT DOES?? 👉Used for setting undereye makeup 👉Combat oily skin by keeping your foundations set 👉Prevents creasing, caking, no white cast & will not alter the color of your foundation tone/base . ✔️RCMA NO COLOR POWDER Has no pigment & will not alter foundation tone. This is the one that Kathleen Lights and Wayne Goss originally talked about . ✔️RCMA TRANSLUCENT POWDER Has pigment in it to give a little warmth to the skin tone. . 🔥READYSTOCK ITEMS:- ✔️RCMA No Color Powder ✔️RCMA Translucent Powder . 💌DM to buy! 💵Price RM80 each ⛔️Sealed and sorry I will not segregate into small containers to protect its authenticity! 💯Authentic from USA 🇺🇸 or Money Back Guaranteed‼️Can show receipt as proof! . #rcmamalaysiareadystock  #rcmamalaysia  #sayajualrcma  #rcmaoriginal  #colorchicinventory  #makeupclassmalaysia  #makeuporiginalmalaysia  #hudabeautymalaysia  #abhmalaysia  #anastasiamalaysia  #muasabah  #muaselangor  #muaselangorkl  #muautara  #muakualalumpur  #makeupjunkiemalaysia  #sephorapersonalshoppermalaysia  #bloggermalaysia  #violetvossmalaysia  #hudabeautyliquidmattemalaysia  #pixiglowtonicmalaysia  #charlottetilburymalaysia  #morphemalaysia  #readystockrcmamalaysia  #readystockrcmamalaysia  #rcmanocolorpowdermalaysia 
✨BOOK NOW✨ jangan tak tahu yaa sekarang kita ada PROMOTION 50% diskaun untuk #makeupservices @byaqirazlah and siapa yang dah book untuk tahun depan boleh dapat harga PROMOTION tau ! harga diskaun ni valid untuk siapa yg booking sebelum Jan 2019 💋💋 whatsapp 0135044094
.
W A W A
makeup @byaqirazlah
Lashes : @aqiracosmetics in Baby
.
BOOK NOW
WA +60135044094
.
.
#makeupservices #byaqirazlah #makeupservicesmurah #personalmakeupclass #makeupclass #makeupartist #makeupguru #makeupserviceshahalam #makeupservicebajet #makeupserviceselangor #makeupservicesmalaysia #makeupclassbajet #makeupclassmalaysia #makeupclasskl #makeupclassjohor
✨BOOK NOW✨ jangan tak tahu yaa sekarang kita ada PROMOTION 50% diskaun untuk #makeupservices  @byaqirazlah and siapa yang dah book untuk tahun depan boleh dapat harga PROMOTION tau ! harga diskaun ni valid untuk siapa yg booking sebelum Jan 2019 💋💋 whatsapp 0135044094 . W A W A makeup @byaqirazlah Lashes : @aqiracosmetics in Baby . BOOK NOW WA +60135044094 . . #makeupservices  #byaqirazlah  #makeupservicesmurah  #personalmakeupclass  #makeupclass  #makeupartist  #makeupguru  #makeupserviceshahalam  #makeupservicebajet  #makeupserviceselangor  #makeupservicesmalaysia  #makeupclassbajet  #makeupclassmalaysia  #makeupclasskl  #makeupclassjohor 
November Neutrals using @focalluremalaysia Neutrals palette🎁💄♥️
.
HIJABIS MAKEUP CLASS
by @mualuqiz .Slots are limited
.
PROVIDED:
🎁FREE GIFT, FREE LUNCH, MAKEUP KIT
.
DM or Whatsapp +60102333410 to book your seats.
.
Giveaway on 4/12/2018 kalau ramai dtg tgk live! So be sure to join tuesday punya live juga on my ig ! 
In collaboration with:
@dweebcosmetic .
@focalluremalaysia .
.
Product details:
Face: @narsissist @maybelline @urbandecaycosmetics .
Eyes: @sasamalaysia @maybelline @focalluremalaysia @focallurebeauty .
Eyebrow: @elfcosmetics .
Lips: @maccosmetics .
Blush, contour, highlight: @sleekmakeup @sleekmakeupmy .
November Neutrals using @focalluremalaysia Neutrals palette🎁💄♥️ . HIJABIS MAKEUP CLASS by @mualuqiz .Slots are limited . PROVIDED: 🎁FREE GIFT, FREE LUNCH, MAKEUP KIT . DM or Whatsapp +60102333410 to book your seats. . Giveaway on 4/12/2018 kalau ramai dtg tgk live! So be sure to join tuesday punya live juga on my ig ! In collaboration with: @dweebcosmetic . @focalluremalaysia . . Product details: Face: @narsissist @maybelline @urbandecaycosmetics . Eyes: @sasamalaysia @maybelline @focalluremalaysia @focallurebeauty . Eyebrow: @elfcosmetics . Lips: @maccosmetics . Blush, contour, highlight: @sleekmakeup @sleekmakeupmy .
Salam & Hi to all 💋
Beauty class makeup & grooming talk by Erin & Nelly G featuring Richie Rachman 👑. 💄Worth it of 3 lesson in 1 day!!
💄Get free gift and goodies from our sponsor Natasya Cosmetics dan lain2.
💄 Certificate *Date*:15/16/22/23/29/30 (pilih satu) *Venue*: EDC Hotel Kuala Lumpur *Time*: 10am - 6pm *Fees*: RM 250 💄Including breakfast, lunch & tea
💄All product, makeup and tools are provided. *Lets get pretty and book your slot now*
☎019-2297511/ 012-2548875 / 011-64045549/ 017-6464041 
#makeuptutorial #mua #muakl #makeupclass #makeupclassmalaysia #makeupclasskualalumpur #groomingandmakeupclass #makeupandbeauty #beautyclass #makeuptime #makeuptransformation #makeuplover
Salam & Hi to all 💋 Beauty class makeup & grooming talk by Erin & Nelly G featuring Richie Rachman 👑. 💄Worth it of 3 lesson in 1 day!! 💄Get free gift and goodies from our sponsor Natasya Cosmetics dan lain2. 💄 Certificate *Date*:15/16/22/23/29/30 (pilih satu) *Venue*: EDC Hotel Kuala Lumpur *Time*: 10am - 6pm *Fees*: RM 250 💄Including breakfast, lunch & tea 💄All product, makeup and tools are provided. *Lets get pretty and book your slot now* ☎019-2297511/ 012-2548875 / 011-64045549/ 017-6464041 #makeuptutorial  #mua  #muakl  #makeupclass  #makeupclassmalaysia  #makeupclasskualalumpur  #groomingandmakeupclass  #makeupandbeauty  #beautyclass  #makeuptime  #makeuptransformation  #makeuplover 
HIJABIS MAKEUP CLASS
by @mualuqiz .Slots are limited
.
We are going live tonight in 20 mins !!!
.
PROVIDED:
🎁FREE GIFT, FREE LUNCH, MAKEUP KIT
.
DM or Whatsapp +60102333410 to book your seats.
.
Giveaway on 4/12/2018 kalau ramai dtg tgk livr ! So be sure to join tuesday punya live juga on my ig ! 
In collaboration with:
@dweebcosmetic .
@focalluremalaysia .
📷 : @dweebcosmetic
HIJABIS MAKEUP CLASS by @mualuqiz .Slots are limited . We are going live tonight in 20 mins !!! . PROVIDED: 🎁FREE GIFT, FREE LUNCH, MAKEUP KIT . DM or Whatsapp +60102333410 to book your seats. . Giveaway on 4/12/2018 kalau ramai dtg tgk livr ! So be sure to join tuesday punya live juga on my ig ! In collaboration with: @dweebcosmetic . @focalluremalaysia . 📷 : @dweebcosmetic