an online Instagram web viewer

#makeupbase medias

Photos

🌸Mineral Powder Foundation🌸 🍁🌹Apakah kelebihan Mineral Powder Foundation??? 1. Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
2. Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
3. Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
4. Sesuai untuk kulit sensitif
5. Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
6. Bebas daripada pewangi
7. Bebas daripada minyak
8. Tidak komedogenik
9. Diuji oleh ahli dermatologi 🍁🌻kesan :
1) ia meratakan tona kulit yang tidak sekata
2) ia menutup dan merawat garis-garis halus
3) ia menutup dan memudarkan kesan parut jerawat dn jeragat
4) ia mengawal pengeluaran minyak
5) make up tahan lebih lama
6) anda nampak lebih 'CUN'
Hubungi saya untuk keterangan lanjut yek
📲 K.Yan http://www.wasap.my/60179024905/MKConsult

#yourtrustedbeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykaymalaysia #marykayon9shop #makeupbase #mineralpowder #mineralpowderfoundationmarykay #foundation
🌸Mineral Powder Foundation🌸 🍁🌹Apakah kelebihan Mineral Powder Foundation??? 1. Mudah digunakan agar wajah tampak berseri 2. Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah 3. Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh 4. Sesuai untuk kulit sensitif 5. Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit 6. Bebas daripada pewangi 7. Bebas daripada minyak 8. Tidak komedogenik 9. Diuji oleh ahli dermatologi 🍁🌻kesan : 1) ia meratakan tona kulit yang tidak sekata 2) ia menutup dan merawat garis-garis halus 3) ia menutup dan memudarkan kesan parut jerawat dn jeragat 4) ia mengawal pengeluaran minyak 5) make up tahan lebih lama 6) anda nampak lebih 'CUN' Hubungi saya untuk keterangan lanjut yek 📲 K.Yan http://www.wasap.my/60179024905/MKConsult #yourtrustedbeautyconsultant  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmarykaymalaysia  #marykaymalaysia  #marykayon9shop  #makeupbase  #mineralpowder  #mineralpowderfoundationmarykay  #foundation 
🌺База під макіяж INGLOT🌺 ✅Ідеальна гіпоалергенна основа під макіяж для всіх типів шкіри і всіх видів макіяжу. Абсорбує надлишки шкірного жиру і розсіює світло, надаючи всім типам шкіри матовий вигляд і шовковисту гладку поверхню. Використовується для перетворення Вашої шкіри в ідеальнио чисте полотно і для того щоб Ваша тональна основа зберігала всі свої властівості довгий час ✅в наявності
💰435грн

#makeupbase #makeupface #undermakeupbase #базаподмакияж #базапідмакіяж #силіконовабаза #силиконоваябаза #макияжлица #inglot #inglotbase #baseinglot #kolobbova_inglot
🌺База під макіяж INGLOT🌺 ✅Ідеальна гіпоалергенна основа під макіяж для всіх типів шкіри і всіх видів макіяжу. Абсорбує надлишки шкірного жиру і розсіює світло, надаючи всім типам шкіри матовий вигляд і шовковисту гладку поверхню. Використовується для перетворення Вашої шкіри в ідеальнио чисте полотно і для того щоб Ваша тональна основа зберігала всі свої властівості довгий час ✅в наявності 💰435грн #makeupbase  #makeupface  #undermakeupbase  #базаподмакияж  #базапідмакіяж  #силіконовабаза  #силиконоваябаза  #макияжлица  #inglot  #inglotbase  #baseinglot  #kolobbova_inglot 
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Alhamdulillah. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah.
.
Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇
.
• Kulit kering
• Kulit sensitif
• Kulit berminyak
• Kulit kusam
• Tona tak sekata
• Jerawat
• Jeragat
• Parut lama & baru
• Sunburn
• Liang pori terbuka
.
Anda ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda. ☺
.
Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!!
.
Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!!
.
Ada yang berminat nak cuba MFS ni?? Wasap kak Atie ya..
📲 017 9363 910
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamJiey #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor #MyleaAugustPromotion
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕 . Alhamdulillah. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah. . Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇 . • Kulit kering • Kulit sensitif • Kulit berminyak • Kulit kusam • Tona tak sekata • Jerawat • Jeragat • Parut lama & baru • Sunburn • Liang pori terbuka . Anda ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda. ☺ . Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!! . Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!! . Ada yang berminat nak cuba MFS ni?? Wasap kak Atie ya.. 📲 017 9363 910 . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamJiey  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #MyleaCustomerFeedback  #MyleaCustomerTestimoni  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor  #MyleaAugustPromotion 
กันแดด...ที่ทำให้ผิวสว่างใส นุ่ม เด้ง !!!
สารสกัด #ยีสต์ และ จุลินทรีย์แลคโตบาสิลัส 
จะช่วยกระตุ้น ให้ผิวดูสว่างกระจ่างใส ผิวนุ่ม เด้ง !!!!
#สวยครบจบในหลอดเดียว

ขนาด 15 กรัม (ใช้ได้นาน2เดือน)
ราคา490บาท

สั่งซื้อ 🆔 @chabiieshop (มี@ข้างหน้า)

#มีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต 💳
#มีบริการเก็บเงินปลายทาง 🚛
#SunScreen #PerfectBright
#B3 #Yeast #SPF50 #PA+++ #แลคโตบาซิลัส
#howtobueaty #Howtoperfectskin
#ChabiieShop #เครื่องสำอางเกาหลี #เครื่องสำอาง #กันแดดผิวใส #กันแดดผิวสวย #ไม่เป็นคราบ #ลดรอยสิว #ลดรอยแดง #กันแดด #ไม่อุดตัน #makeupbase #รีวิวผิวสวย #รีวิวกันแดด #ใช้ดีบอกต่อ
กันแดด...ที่ทำให้ผิวสว่างใส นุ่ม เด้ง !!! สารสกัด #ย ีสต์ และ จุลินทรีย์แลคโตบาสิลัส จะช่วยกระตุ้น ให้ผิวดูสว่างกระจ่างใส ผิวนุ่ม เด้ง !!!! #สวยครบจบในหลอดเด ียว ขนาด 15 กรัม (ใช้ได้นาน2เดือน) ราคา490บาท สั่งซื้อ 🆔 @chabiieshop (มี@ข้างหน้า) #ม ีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต 💳 #ม ีบริการเก็บเงินปลายทาง 🚛 #SunScreen  #PerfectBright  #B3  #Yeast  #SPF50  #PA +++ #แลคโตบาซ ิลัส #howtobueaty  #Howtoperfectskin  #ChabiieShop  #เคร ื่องสำอางเกาหลี #เคร ื่องสำอาง #ก ันแดดผิวใส #ก ันแดดผิวสวย #ไม ่เป็นคราบ #ลดรอยส ิว #ลดรอยแดง  #ก ันแดด #ไม ่อุดตัน #makeupbase  #ร ีวิวผิวสวย #ร ีวิวกันแดด #ใช ้ดีบอกต่อ
บีบีหอยทาก (แพคเกจใหม่)
บีบีครีมที่มีส่วนผสมสารสกัดจากหอยทาก
มีสารสกัดที่ช่วยบำรุงเก็บลึกความชุ่มชื่นและผลัดเซลล์ผิวเก่า สามารถใช้ได้กับทุกโทนสีผิว เกลี่ยง่าย เรียบเนียน บางเบา
ควบคุมความมันบนใบหน้าได้ดี
และจุดเด่นเลยคือ สามารถปรับสีของเนื้อครีมให้เข้ากับผิวของผู้ใช้เอง
ดังนั้นไม่พบปัญหา หน้าวอกหน้าลอยแน่นอน และยังสะท้อนแสงแดดออกจากผิว
ไม่กักเก็บแสงUV ทำให้หน้าไม่หมองคล้ำ ทำให้ชีวิตง่ายขึ้นเยอะ ไม่ต้องเลือกอะไรให้วุ่นวาย
▪️Price : 450 บาท
สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม
▪️Line : halee1994 
#makeup #merrezca #bb #bbcream #lipcream #lipstick #cosmetics #cccream #cream #eyeliner #eyeshadow #foundation #color #base #makeupbase
บีบีหอยทาก (แพคเกจใหม่) บีบีครีมที่มีส่วนผสมสารสกัดจากหอยทาก มีสารสกัดที่ช่วยบำรุงเก็บลึกความชุ่มชื่นและผลัดเซลล์ผิวเก่า สามารถใช้ได้กับทุกโทนสีผิว เกลี่ยง่าย เรียบเนียน บางเบา ควบคุมความมันบนใบหน้าได้ดี และจุดเด่นเลยคือ สามารถปรับสีของเนื้อครีมให้เข้ากับผิวของผู้ใช้เอง ดังนั้นไม่พบปัญหา หน้าวอกหน้าลอยแน่นอน และยังสะท้อนแสงแดดออกจากผิว ไม่กักเก็บแสงUV ทำให้หน้าไม่หมองคล้ำ ทำให้ชีวิตง่ายขึ้นเยอะ ไม่ต้องเลือกอะไรให้วุ่นวาย ▪️Price : 450 บาท สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม ▪️Line : halee1994 #makeup  #merrezca  #bb  #bbcream  #lipcream  #lipstick  #cosmetics  #cccream  #cream  #eyeliner  #eyeshadow  #foundation  #color  #base  #makeupbase 
⭐️บอกลาหน้าหมองคล้ำไม่สดใส⭐️
📍#maldives 🌴🌈🌊
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
ถ้าส่องกระจกแล้วพบว่าหน้าหมองๆ คุณไม่ได้โดนของค่ะ เรื่องมันง่ายกว่านั้น สาเหตุคือชีวิตประจำวันของพวกเราเองค่ะ ไหนจะเจอแสงแดด ความเครียด ฝุ่นควัน อีกทั้งนอนน้อย😱😱
👉🏻 ถ้าใครมีปัญหาแบบนี้ พยายามลดละเลิกพฤติกรรมต้นเหตุ แล้วหันมาลองไอเท็มกู้หนังหน้าสดใสกันเถอะค่าาา ลองคู่นี้ #ครีมบำรุง + #ครีมกันแดด #เมคอัพเบส เบาๆ
☀️📌ผิวจะสดใสปิ๊งอีกครั้งในเวลาไม่นานแน่นอน #การันตีผลลัพธ์
📍ผิวจะดูอ่อนเยาว์ ใบหน้านุ่ม ผิวฟู ผิวใส ชุ่มชื้นแบบเป็นธรรมชาติ
📍ไม่มีส่วนผสมของแอลกอฮอล์ น้ำหอม และพาราเบน #มั่นใจ #ปลอดภัย
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
👌🏻Line : @essenrich
📱สอบถามคุณสมบัติเด่นชัด รับคำแนะนำ ปรึกษาพูดคุยแบบเป็นกันเองก่อนนะคะ ❤️เพราะเราเข้าใจ ความมั่นใจเรื่องผิวหน้าสำคัญมาก ใครๆก็อยากมีไม่ใช่แค่ผิวดี แต่ผิวแข็งแรง อ่อนเยาว์ตลอดไป มาดูแลผิวให้ดีกันค่ะ
😘We love U😘
⭐️บอกลาหน้าหมองคล้ำไม่สดใส⭐️ 📍#maldives  🌴🌈🌊 ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ ถ้าส่องกระจกแล้วพบว่าหน้าหมองๆ คุณไม่ได้โดนของค่ะ เรื่องมันง่ายกว่านั้น สาเหตุคือชีวิตประจำวันของพวกเราเองค่ะ ไหนจะเจอแสงแดด ความเครียด ฝุ่นควัน อีกทั้งนอนน้อย😱😱 👉🏻 ถ้าใครมีปัญหาแบบนี้ พยายามลดละเลิกพฤติกรรมต้นเหตุ แล้วหันมาลองไอเท็มกู้หนังหน้าสดใสกันเถอะค่าาา ลองคู่นี้ #คร ีมบำรุง + #คร ีมกันแดด #เมคอ ัพเบส เบาๆ ☀️📌ผิวจะสดใสปิ๊งอีกครั้งในเวลาไม่นานแน่นอน #การ ันตีผลลัพธ์ 📍ผิวจะดูอ่อนเยาว์ ใบหน้านุ่ม ผิวฟู ผิวใส ชุ่มชื้นแบบเป็นธรรมชาติ 📍ไม่มีส่วนผสมของแอลกอฮอล์ น้ำหอม และพาราเบน #ม ั่นใจ #ปลอดภ ัย ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👌🏻Line : @essenrich 📱สอบถามคุณสมบัติเด่นชัด รับคำแนะนำ ปรึกษาพูดคุยแบบเป็นกันเองก่อนนะคะ ❤️เพราะเราเข้าใจ ความมั่นใจเรื่องผิวหน้าสำคัญมาก ใครๆก็อยากมีไม่ใช่แค่ผิวดี แต่ผิวแข็งแรง อ่อนเยาว์ตลอดไป มาดูแลผิวให้ดีกันค่ะ 😘We love U😘
|| Crème Hyaluronique || Een musthave voor in ieder badkamerkastje na een warme zomer.

Deze hydraterende 24u crème met tweevoudig hyaluronzuur boost de stimulatie van de huideigen hyaluronproductie. De huid ziet er direct gladder en frisser uit. 
Aangezien make-up beter hecht op een optimaal gehydrateerde huid is deze crème een ideale basis. 
Verkrijgbaar in een 30ml tube voor €17,50.

#hyaluronzuur #hyaluron #hyaluroncrème #hydratatie #makeupbase #hydrateren #schoonheidssalon #schoonheidssalonanoukk #skinexpert #velp #arnhem #huidspecialist #schoonheidsspecialist
|| Crème Hyaluronique || Een musthave voor in ieder badkamerkastje na een warme zomer. Deze hydraterende 24u crème met tweevoudig hyaluronzuur boost de stimulatie van de huideigen hyaluronproductie. De huid ziet er direct gladder en frisser uit. Aangezien make-up beter hecht op een optimaal gehydrateerde huid is deze crème een ideale basis. Verkrijgbaar in een 30ml tube voor €17,50. #hyaluronzuur  #hyaluron  #hyaluroncrème  #hydratatie  #makeupbase  #hydrateren  #schoonheidssalon  #schoonheidssalonanoukk  #skinexpert  #velp  #arnhem  #huidspecialist  #schoonheidsspecialist 
🏵Mary Kay Mineral Powder Foundation🏵 👉Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. 👉Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit,  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. 👉Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah oil- control ,dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk uols yg ada masalah parut/jeragat sebab dia more coverage.

Hubungi saya untuk keterangan lanjut yek
📲 K.Yan http://www.wasap.my/60179024905/MKConsult

#yourtrustedbeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykaymalaysia #marykayon9shop #makeupbase #mineralpowder #mineralpowderfoundationmarykay #foundation
🏵Mary Kay Mineral Powder Foundation🏵 👉Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. 👉Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit,  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. 👉Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah oil- control ,dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk uols yg ada masalah parut/jeragat sebab dia more coverage. Hubungi saya untuk keterangan lanjut yek 📲 K.Yan http://www.wasap.my/60179024905/MKConsult #yourtrustedbeautyconsultant  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmarykaymalaysia  #marykaymalaysia  #marykayon9shop  #makeupbase  #mineralpowder  #mineralpowderfoundationmarykay  #foundation 
Kebaikan minyak argan pada kulit wajah:
.
🍀Mengecutkan jerawat
🍀Mengurangkan jeragat
🍀 Kulit lebih lembut dan licin
🍀 Melambatkan garis penuaan
🍀 Membantu meratakan tona kulit
🍀 Mengurangkan kesan parut jerawat
🍀 Melembapkan kulit yang kering atau sensitif dengan perubahan cuaca
🍀 Sebagai sapuan asas sebelum mengenakan alatan tatarias wajah (make up base & primer)
.
Harga 1 botol rm56 termasuk postage. Beli 2 botol rm98 #freepostage

Klik www.wasap.my/60108209912
.
#byhanneas #teambyhanneas #skincare #kecutkanjerawat #lembapkankulit #rambut #ubatjerawat #makeupbase #lebatkanrambut
#minyakargantulen #minyakarganasli #organik #bisnesonline #jomjanapendapatan #agentwanted #agendiperlukan
Kebaikan minyak argan pada kulit wajah: . 🍀Mengecutkan jerawat 🍀Mengurangkan jeragat 🍀 Kulit lebih lembut dan licin 🍀 Melambatkan garis penuaan 🍀 Membantu meratakan tona kulit 🍀 Mengurangkan kesan parut jerawat 🍀 Melembapkan kulit yang kering atau sensitif dengan perubahan cuaca 🍀 Sebagai sapuan asas sebelum mengenakan alatan tatarias wajah (make up base & primer) . Harga 1 botol rm56 termasuk postage. Beli 2 botol rm98 #freepostage  Klik www.wasap.my/60108209912 . #byhanneas  #teambyhanneas  #skincare  #kecutkanjerawat  #lembapkankulit  #rambut  #ubatjerawat  #makeupbase  #lebatkanrambut  #minyakargantulen  #minyakarganasli  #organik  #bisnesonline  #jomjanapendapatan  #agentwanted  #agendiperlukan 
Kebaikan minyak argan pada kulit wajah:
.
🍀Mengecutkan jerawat
🍀Mengurangkan jeragat
🍀 Kulit lebih lembut dan licin
🍀 Melambatkan garis penuaan
🍀 Membantu meratakan tona kulit
🍀 Mengurangkan kesan parut jerawat
🍀 Melembapkan kulit yang kering atau sensitif dengan perubahan cuaca
🍀 Sebagai sapuan asas sebelum mengenakan alatan tatarias wajah (make up base & primer)
.
Harga 1 botol rm56 termasuk postage. Beli 2 botol rm98 #freepostage

Klik www.wasap.my/60108209912
.
#byhanneasjohor #teambyhanneas #skincare #kecutkanjerawat #lembapkankulit #rambut #ubatjerawat #makeupbase #lebatkanrambut
#minyakargantulen #minyakarganasli #organik #bisnesonline #jomjanapendapatan #agentwanted #agendiperlukan
Kebaikan minyak argan pada kulit wajah: . 🍀Mengecutkan jerawat 🍀Mengurangkan jeragat 🍀 Kulit lebih lembut dan licin 🍀 Melambatkan garis penuaan 🍀 Membantu meratakan tona kulit 🍀 Mengurangkan kesan parut jerawat 🍀 Melembapkan kulit yang kering atau sensitif dengan perubahan cuaca 🍀 Sebagai sapuan asas sebelum mengenakan alatan tatarias wajah (make up base & primer) . Harga 1 botol rm56 termasuk postage. Beli 2 botol rm98 #freepostage  Klik www.wasap.my/60108209912 . #byhanneasjohor  #teambyhanneas  #skincare  #kecutkanjerawat  #lembapkankulit  #rambut  #ubatjerawat  #makeupbase  #lebatkanrambut  #minyakargantulen  #minyakarganasli  #organik  #bisnesonline  #jomjanapendapatan  #agentwanted  #agendiperlukan 
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
PENJAGAAN MUKA SEMUDAH A, B, C
.
Tak perlu krim siang & malam..
Tak perlu set skincare lengkap..
Tak perlu rawatan facial..
Hanya sapu serum 2 kali sehari sahaja..
.
Mudah sangat-sangat!! Serum menembusi kulit, sangat halus sehingga kulit terasa segar..
Tak perlu dah nak sapu macam-macam kat muka, cukup serum ni je.. 😉😉
Mudah kan..
.
Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!!
.
Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!! Wasap kak Atie now..
📲 017 9363 910
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamJiey #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #GoPakNil #BazarOnline #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor  #MyleaAugustPromotion
PENJAGAAN MUKA SEMUDAH A, B, C . Tak perlu krim siang & malam.. Tak perlu set skincare lengkap.. Tak perlu rawatan facial.. Hanya sapu serum 2 kali sehari sahaja.. . Mudah sangat-sangat!! Serum menembusi kulit, sangat halus sehingga kulit terasa segar.. Tak perlu dah nak sapu macam-macam kat muka, cukup serum ni je.. 😉😉 Mudah kan.. . Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!! . Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!! Wasap kak Atie now.. 📲 017 9363 910 . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamJiey  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #GoPakNil  #BazarOnline  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor   #MyleaAugustPromotion 
SKIN RASA MOIST & FRESH

Tak perlu tempek krim. Hanya SKIN POTION OIL & SKIN POTION SERUM 🤗

Magic kan. RM100 je. FREE POS

Klik link on bio syantiks sekalian 😘

READY STOCK
COD TAIPING • KAMUNTING
Postage on Weekdays
.
#skinpotionoil #teamlunna #skinpotionoiltaiping #skinpotionoilbyileesh #ileesh #spotaiping #ileeshtaiping #jerawat #serumviral #multipurposeoil #makeup #mua #skincare #beautycare #collagen #skinrepair #moodrepublik #serumorganik #faceserum #arganoil #bazarpaknil #lokalah #igreview #skinroutine #facemist #makeupbase #skinpotionoilmalaysia #teamlunnalicious #primer
SKIN RASA MOIST & FRESH Tak perlu tempek krim. Hanya SKIN POTION OIL & SKIN POTION SERUM 🤗 Magic kan. RM100 je. FREE POS Klik link on bio syantiks sekalian 😘 READY STOCK COD TAIPING • KAMUNTING Postage on Weekdays . #skinpotionoil  #teamlunna  #skinpotionoiltaiping  #skinpotionoilbyileesh  #ileesh  #spotaiping  #ileeshtaiping  #jerawat  #serumviral  #multipurposeoil  #makeup  #mua  #skincare  #beautycare  #collagen  #skinrepair  #moodrepublik  #serumorganik  #faceserum  #arganoil  #bazarpaknil  #lokalah  #igreview  #skinroutine  #facemist  #makeupbase  #skinpotionoilmalaysia  #teamlunnalicious  #primer 
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
PRODUCT NAFURA
.
•MOISTURIZER HONEY BEE VENOM •SERUM HONEY BEE VENOM
•CLEANSER HONEY BEE VENOM
•HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB)
•HONEY BEE FIXING MIST
•CENTELLA SOOTHING CREAM
•TRUE ISLAND ALASKA CREAM
.
Beli lebih dari satu ada diskaun
Dijamin 100% original
Money back guarantee
.
#honeybeevenom #honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia #nafuramurah #honeybeevenommurah #beevenommurah
#honeybeevenomoriginal #MOISTURIZERHONEYBEEVENOM #SERUMHONEYBEEVENOM #CLEANSERHONEYBEEVENOM #HONEYBEEALMONDGOMMAGE #HONEYBEEFIXINGMIST #CENTELLASOOTHINGCREAM #honeybeevenomcream
#honeybeeserum  #makeupmalaysia
#makeupbase #makeupartistmalaysia #makeupartist #makeupaddict #agentsahnafuramalaysia
#alaskaglacierwater #alaskacream #alaskatoner
#nafura #trueisland  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . PRODUCT NAFURA . •MOISTURIZER HONEY BEE VENOM •SERUM HONEY BEE VENOM •CLEANSER HONEY BEE VENOM •HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) •HONEY BEE FIXING MIST •CENTELLA SOOTHING CREAM •TRUE ISLAND ALASKA CREAM . Beli lebih dari satu ada diskaun Dijamin 100% original Money back guarantee . #honeybeevenom  #honeybeevenomnafura  #honeybeevenommalaysia  #nafuramurah  #honeybeevenommurah  #beevenommurah  #honeybeevenomoriginal  #MOISTURIZERHONEYBEEVENOM  #SERUMHONEYBEEVENOM  #CLEANSERHONEYBEEVENOM  #HONEYBEEALMONDGOMMAGE  #HONEYBEEFIXINGMIST  #CENTELLASOOTHINGCREAM  #honeybeevenomcream  #honeybeeserum  #makeupmalaysia  #makeupbase  #makeupartistmalaysia  #makeupartist  #makeupaddict  #agentsahnafuramalaysia  #alaskaglacierwater  #alaskacream  #alaskatoner  #nafura  #trueisland  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Bila Jadeed kids dah habis kat tangan customer, jadi anak dia dah tak bau wangi harum dah.. hehe.. dari anak dia baru lahir dia dah sapukan Jadeed Kids kat anak dia, sampai la anak dia dah umur 3 bulan sekarang. Tengok dia kata kulit anak dia jadi cantik tau.. sebab tak pernah miss sapu Jadeed Kids nie kat anak dia, Jadeed Kids boleh gantikan lotion, bedak, dan minyak angin pada bayi dan kanak-kanak tau. Say no to chemical product pada bayi dan kanak-kanak, pilihlah yang organic pada bayi dan kanak-kanak.
Bila Jadeed kids dah habis kat tangan customer, jadi anak dia dah tak bau wangi harum dah.. hehe.. dari anak dia baru lahir dia dah sapukan Jadeed Kids kat anak dia, sampai la anak dia dah umur 3 bulan sekarang. Tengok dia kata kulit anak dia jadi cantik tau.. sebab tak pernah miss sapu Jadeed Kids nie kat anak dia, Jadeed Kids boleh gantikan lotion, bedak, dan minyak angin pada bayi dan kanak-kanak tau. Say no to chemical product pada bayi dan kanak-kanak, pilihlah yang organic pada bayi dan kanak-kanak.
Sebelum keluar, pastikan pakai #yogicsleep dulu.

Bukan apa, bila pakai makeup pun jadi smooth. Dan tahan lama. 😃

Selamat pagi. Salam penghulu hari ❤

#moisturiser #jerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbreakout #Aztecclaymask #whitehead #blackhead #dryskin #yogicsleepbyarosa #kulitsunburn #kulitkering #makeupbase #sleepingmask #sleepingmaskkorea #Yogicsleep #jerawathilang #primer #primermakeup
"จบปัญหาผิวขาดน้ำ!! แต่งหน้าแล้วเครื่องสำอางไม่ติดหน้า เพราะผิวขาดความชุ่มชื่น ต้องลอง เจลปลาคาร์ป
ใช้ลงก่อนแต่งหน้า
- ช่วยปรับสมดุลผิว ให้รูขุมขนกระชับ แต่งหน้าง่ายขึ้น
- เมคอัพติดทนยิ่งขึ้น
- ล็อกน้ำในผิว พร้อมเติมความชุ่มชื่นทันที  #ถ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด #เจลปลาคาร์ป #makeupbase"  #ถ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด .
——————————————
สั่งซื้อติดต่อสอบถามเพิ่มเติมได้ที่
Line : @dwk6047f (มี@ ด้านหน้านะคะ)
Instragram : Beautiisocie
FB : Beautiisocie
"จบปัญหาผิวขาดน้ำ!! แต่งหน้าแล้วเครื่องสำอางไม่ติดหน้า เพราะผิวขาดความชุ่มชื่น ต้องลอง เจลปลาคาร์ป ใช้ลงก่อนแต่งหน้า - ช่วยปรับสมดุลผิว ให้รูขุมขนกระชับ แต่งหน้าง่ายขึ้น - เมคอัพติดทนยิ่งขึ้น - ล็อกน้ำในผิว พร้อมเติมความชุ่มชื่นทันที #ถ ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด #เจลปลาคาร ์ป #makeupbase " #ถ ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด . —————————————— สั่งซื้อติดต่อสอบถามเพิ่มเติมได้ที่ Line : @dwk6047f (มี@ ด้านหน้านะคะ) Instragram : Beautiisocie FB : Beautiisocie
Kadang-kadang rasa pelik bila orang zaman sekarang ni kalo nak beli sesuatu produk kecantikkan tu dia berkira.. 😂 Kalo selagi boleh dapatkan harga jauh lebih murah, dia akan beli & tersenyum puas sebab dapat harga berbaloi katanya.
.
Lepas dah pakai tu effect dia woww superb!! Segala mak nenek jerawat pun takut nak singgah. Pastu cakap kat diri sendiri jimat la duit aku pasni. Cantik pun dapat, last-last dalam sebulan tu stop sekejap lepas tu azab pulak.. Wajah jauh lebih teruk dari sebelum ni. Lepas tu scary nak stop.. Adeehh..
.
Okey kak Atie nak bagitau ni, apa beza kualiti & kuantiti? Kualiti ni suatu yang limited & exclusive sudah tentunya ingredientnya sangat special. Dan serum biasanya akan dijual pada harga jauh lebih exclusive berbanding krim2 yang lain disebabkan keberkesananya.
.
Kalo sebut pasal kuantiti tu dalam banyak-banyak produk yang kita cari tu belum tentu dapat kesan yang sama dengan satu produk kualiti tu tadi? Haa... Faham ke idok..?? 😉
.
Okey lah kak Atie nak bagitau ni, MYLEA FRECKLES SERUM ni dah disunting FARMASI taw. Alhamdulillah.. Nanti boleh dapatkan MYLEA FRECKLES SERUM di FARMASI berhampiran dengan anda! Tapi kalo nak harga istimewa & special diskaun korang kena beli dengan agen2 sah Mylea saja tau.. 😍
.
Whatsapp kak Atie segera untuk dapatkan Mylea Freckles Serum dengan harga diskaun & free gift menarik.. 😊👇
📲 017 9363 910
.
Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!!
.
Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!!
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamJiey #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #GoPakNil #BazarOnline #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor  #MyleaAugustPromotion
Kadang-kadang rasa pelik bila orang zaman sekarang ni kalo nak beli sesuatu produk kecantikkan tu dia berkira.. 😂 Kalo selagi boleh dapatkan harga jauh lebih murah, dia akan beli & tersenyum puas sebab dapat harga berbaloi katanya. . Lepas dah pakai tu effect dia woww superb!! Segala mak nenek jerawat pun takut nak singgah. Pastu cakap kat diri sendiri jimat la duit aku pasni. Cantik pun dapat, last-last dalam sebulan tu stop sekejap lepas tu azab pulak.. Wajah jauh lebih teruk dari sebelum ni. Lepas tu scary nak stop.. Adeehh.. . Okey kak Atie nak bagitau ni, apa beza kualiti & kuantiti? Kualiti ni suatu yang limited & exclusive sudah tentunya ingredientnya sangat special. Dan serum biasanya akan dijual pada harga jauh lebih exclusive berbanding krim2 yang lain disebabkan keberkesananya. . Kalo sebut pasal kuantiti tu dalam banyak-banyak produk yang kita cari tu belum tentu dapat kesan yang sama dengan satu produk kualiti tu tadi? Haa... Faham ke idok..?? 😉 . Okey lah kak Atie nak bagitau ni, MYLEA FRECKLES SERUM ni dah disunting FARMASI taw. Alhamdulillah.. Nanti boleh dapatkan MYLEA FRECKLES SERUM di FARMASI berhampiran dengan anda! Tapi kalo nak harga istimewa & special diskaun korang kena beli dengan agen2 sah Mylea saja tau.. 😍 . Whatsapp kak Atie segera untuk dapatkan Mylea Freckles Serum dengan harga diskaun & free gift menarik.. 😊👇 📲 017 9363 910 . Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!! . Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!! . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamJiey  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #GoPakNil  #BazarOnline  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor   #MyleaAugustPromotion 
เมคอัพเบสหน้าใส ล็อกความชุ่มชื่นให้ผิวหน้า ชะลอริ้วรอย เพียงทาเจลปลาคาร์ป เนื้อเจลใส ไม่มีซิลิโคน ไม่อุดตัน 
สนใจติดต่อ  Line: @cosmeticth (ใส่@ด้วยนะคะ)  Tel: 0897920049  #cosmeticthailand #rancoametic #browitbynongchat #cosmetics  #ถ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด #เจลปลาคาร์ป  #makeupbase
#เมคอัพเบส
เมคอัพเบสหน้าใส ล็อกความชุ่มชื่นให้ผิวหน้า ชะลอริ้วรอย เพียงทาเจลปลาคาร์ป เนื้อเจลใส ไม่มีซิลิโคน ไม่อุดตัน สนใจติดต่อ Line: @cosmeticth (ใส่@ด้วยนะคะ) Tel: 0897920049 #cosmeticthailand  #rancoametic  #browitbynongchat  #cosmetics  #ถ ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด #เจลปลาคาร ์ป #makeupbase  #เมคอ ัพเบส
Don't forget to book your face mask service with your next makeup! Call or email to add to your booked appointments.
Don't forget to book your face mask service with your next makeup! Call or email to add to your booked appointments.
( I received this product from 0.8L at a discount in exchange for my review)

I was so excited when this package came in because it was filled with several different goodies including a nice soft headband, and ampoules to apply after the mask. ( I think ) It also comes with page full of cute stickers of everything that. 
The masks:
I wasn’t really sure about how exactly to use it but I used it like any other facial masks and allowed it to stay on my face for 15-20 minuets. It really does leave you a glow, more of a shine and I wasn’t comfortable with all the shine. It was just too much for me. ( should be a primer )

The Headband:
I love the headband it’s so adorable and soft as cotton but it is very small and will probably be give away. I do like that you get 5 masks with this pack and plenty of ampoules about 7 but just don’t like that it makes my face shiny and my pores look humongous. I looked older after I used this and I definitely cannot look older. My cousin on the other hand loves it. So I am excited that she will benefit from this one. Just don’t think that it will work for me! #Notmyprimer

#Glowhill #GlamGoldMakeupfacialmask #GLAMGOLDMASK #sheetmask #dewyskin #glowyskin #maskaddict #makeupprimer #makeupbase #kbeauty #beauty #instabeauty #08liter #08L #glowmask #maskprimer
( I received this product from 0.8L at a discount in exchange for my review) I was so excited when this package came in because it was filled with several different goodies including a nice soft headband, and ampoules to apply after the mask. ( I think ) It also comes with page full of cute stickers of everything that. The masks: I wasn’t really sure about how exactly to use it but I used it like any other facial masks and allowed it to stay on my face for 15-20 minuets. It really does leave you a glow, more of a shine and I wasn’t comfortable with all the shine. It was just too much for me. ( should be a primer ) The Headband: I love the headband it’s so adorable and soft as cotton but it is very small and will probably be give away. I do like that you get 5 masks with this pack and plenty of ampoules about 7 but just don’t like that it makes my face shiny and my pores look humongous. I looked older after I used this and I definitely cannot look older. My cousin on the other hand loves it. So I am excited that she will benefit from this one. Just don’t think that it will work for me! #Notmyprimer  #Glowhill  #GlamGoldMakeupfacialmask  #GLAMGOLDMASK  #sheetmask  #dewyskin  #glowyskin  #maskaddict  #makeupprimer  #makeupbase  #kbeauty  #beauty  #instabeauty  #08liter  #08L  #glowmask  #maskprimer 
Emina cheeklit cream blush -blush on berbentuk cream
-mudah menyatu dgn kulit dan memberikan efek natural
-mengandung squalene yg dapat melembabkan kulit wajah
-membuat warna motif unik di wajah,sehingga tampil lebih fresh 
cara pakai:
1.taruh krim blush on di ujung jari 
2.oleskan di pipi atas dan baurkan hingga merata 
varian:
•peach •pink

price:
55rb/pcs

#jualblushon #blushonmakassar #eminablushon #jualbbcream  #kosmetikmurah #kosmetikmakassar #jualeminablushon #creamwajah #jualmakeup #makeupbase #makeupmurah #makeupmakassar
Emina cheeklit cream blush -blush on berbentuk cream -mudah menyatu dgn kulit dan memberikan efek natural -mengandung squalene yg dapat melembabkan kulit wajah -membuat warna motif unik di wajah,sehingga tampil lebih fresh cara pakai: 1.taruh krim blush on di ujung jari 2.oleskan di pipi atas dan baurkan hingga merata varian: •peach •pink price: 55rb/pcs #jualblushon  #blushonmakassar  #eminablushon  #jualbbcream  #kosmetikmurah  #kosmetikmakassar  #jualeminablushon  #creamwajah  #jualmakeup  #makeupbase  #makeupmurah  #makeupmakassar 
Ramai yang sebelum ni sangat-sangat sukakan Argania light , tapi bila Ada promo, tak dak combo promo Argania light. Menangis la sorang2 bawah bantal 😂. .
Tapi kini tidak lagi! .
Combo promo untuk Argania light dah Ada!!! .
Apa yang best sangat dengan Argania light 🤔?
.
A R G A N I A.  L I G H T
.
INGINKAN MAKEUP FLAWLESS, PARUT JERAWAT PUDAR MALAH BERBAU LAVENDER DI WAJAH
.
Telah diformulasi dari gabungan minyak argan, bergamot, lavender dan olive oil berkualiti tinggi & terbaik. Tekstur nya amat lembut & ringan khusus untuk penggunaan harian dan boleh digunakan pada seluruh muka, badan dan rambut. Amat sesuai untuk mereka yang berkulit berminyak, berjerawat dan mengalami masalah kulit seperti parut, kasar & liang pori terbuka.
.
FUNGSI/KELEBIHAN :
.
🍃bauan lavender yang boleh menjadi aromatherapi dan menenangkan minda
🍃memulihkan kulit kering
🍃40% penyerapan lebih cepat dari minyak argan pure (sebab tekstur yang ringan)
🍃merawat kulit bermasalah seperti jerawat dan jeragat
🍃menyekatakan tona kulit
🍃menghilangkan parut
🍃menghilangkan masalah kulit berminyak
🍃menjadi muka lebih glowy
🍃mengecilkan pori-pori
🍃bertindak sebagai anti aging dan menghilangkan kedutan pada wajah
🍃boleh digunakan sebagai makeup remover
🍃boleh digunakan dalam rutin makeup (untuk blend dengan foundation)
🍃boleh melebatkan bulu mata dan kening
.
* Hanya sapu 2-3x sehari pada bahagian badan yang memerlukan. Gunakan secara teratur setiap hari untuk hasil terbaik.
.
Isian kandungan : 30 ML dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian)
.
Menarikkkk kan? Terus boleh WhatsApp Aliah untuk anda cantikkan lagi makeup tu. .
.
#argania #arganiapenang #makeup #makeupbase #mua #muapenang #muakedah #muamalaysia #muabellaz #muabellazpakai #minyakargan #arganoil #cantik #makeupartist #makeupmalaysia #makeupclasspenang #penang #penangkini #ilovepenang #seberangjaya #permatangpauh #instafamous #igersmalaya
Ramai yang sebelum ni sangat-sangat sukakan Argania light , tapi bila Ada promo, tak dak combo promo Argania light. Menangis la sorang2 bawah bantal 😂. . Tapi kini tidak lagi! . Combo promo untuk Argania light dah Ada!!! . Apa yang best sangat dengan Argania light 🤔? . A R G A N I A. L I G H T . INGINKAN MAKEUP FLAWLESS, PARUT JERAWAT PUDAR MALAH BERBAU LAVENDER DI WAJAH . Telah diformulasi dari gabungan minyak argan, bergamot, lavender dan olive oil berkualiti tinggi & terbaik. Tekstur nya amat lembut & ringan khusus untuk penggunaan harian dan boleh digunakan pada seluruh muka, badan dan rambut. Amat sesuai untuk mereka yang berkulit berminyak, berjerawat dan mengalami masalah kulit seperti parut, kasar & liang pori terbuka. . FUNGSI/KELEBIHAN : . 🍃bauan lavender yang boleh menjadi aromatherapi dan menenangkan minda 🍃memulihkan kulit kering 🍃40% penyerapan lebih cepat dari minyak argan pure (sebab tekstur yang ringan) 🍃merawat kulit bermasalah seperti jerawat dan jeragat 🍃menyekatakan tona kulit 🍃menghilangkan parut 🍃menghilangkan masalah kulit berminyak 🍃menjadi muka lebih glowy 🍃mengecilkan pori-pori 🍃bertindak sebagai anti aging dan menghilangkan kedutan pada wajah 🍃boleh digunakan sebagai makeup remover 🍃boleh digunakan dalam rutin makeup (untuk blend dengan foundation) 🍃boleh melebatkan bulu mata dan kening . * Hanya sapu 2-3x sehari pada bahagian badan yang memerlukan. Gunakan secara teratur setiap hari untuk hasil terbaik. . Isian kandungan : 30 ML dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian) . Menarikkkk kan? Terus boleh WhatsApp Aliah untuk anda cantikkan lagi makeup tu. . . #argania  #arganiapenang  #makeup  #makeupbase  #mua  #muapenang  #muakedah  #muamalaysia  #muabellaz  #muabellazpakai  #minyakargan  #arganoil  #cantik  #makeupartist  #makeupmalaysia  #makeupclasspenang  #penang  #penangkini  #ilovepenang  #seberangjaya  #permatangpauh  #instafamous  #igersmalaya 
Purchase our three prominent custom enhancer Drops for only R180 each, delivery is R85 in South Africa and takes 2-4 working days. Offer ends on 25/08/18. Shop away🛍
-
-
-
#highlighteronfleek #wakeupandmakeup #makeuptime #makeupmafia #makeupbyme #makeupbase #makeup #bbloggers #beautyblogger #makeuplovers #makeupjunkie #beautycare #glow #highlighter #makeuptutorial #foundation #beautybyfrida #beauty #motd #lifestyleblogger #makeupobsessed #bodycare
Repost from @natashahobbsmua on Instagram: “Love a delivery @gelisy_cosmetics eye base in milk and creme #gelisy #greatbrand #delivery…” using @RepostRegramApp - Love a delivery @gelisy_cosmetics eye base in milk and creme #gelisy #greatbrand #delivery #makeupdelivery #eyebase #makeupbase #boldcolours #gelisy #cutepackaging #devine #cantwaittotry #makeuplover #makeupartist #swansea #swanseamakeupartist #swanseamua #undescoveredmuas #mua #makeuplooks #selftaughtmua #makeupwedding #makeuplooks #makeupkit #selftaught #bookings #eyelooks #eyeshadowbase #flowers #deliveryday #muaswansea #makeupartist #morphe #myartistcommunity
Repost from @natashahobbsmua on Instagram: “Love a delivery @gelisy_cosmetics eye base in milk and creme #gelisy  #greatbrand  #delivery …” using @RepostRegramApp - Love a delivery @gelisy_cosmetics eye base in milk and creme #gelisy  #greatbrand  #delivery  #makeupdelivery  #eyebase  #makeupbase  #boldcolours  #gelisy  #cutepackaging  #devine  #cantwaittotry  #makeuplover  #makeupartist  #swansea  #swanseamakeupartist  #swanseamua  #undescoveredmuas  #mua  #makeuplooks  #selftaughtmua  #makeupwedding  #makeuplooks  #makeupkit  #selftaught  #bookings  #eyelooks  #eyeshadowbase  #flowers  #deliveryday  #muaswansea  #makeupartist  #morphe  #myartistcommunity 
L.A. Girl Pro Coverage Foundation is een long lasting vloeibare foundation ideaal voor een perfecte, egale basis. En... budgetproof 💚

#budget #foundation #lagirl #lagirlprocoverage #perfect #cover #makeupbase #makeup #evening #beauty #girls #musthave #budgetproof #liquidfoundation #makeupjunkie
Thanks to #glowhill_beauty and #08L for the opportunity to try this Glam Gold Makeup Facial Mask at a discounted rate, to use and review!

I'm going to start with how impressed, and honestly excited, I was upon opening this box! This little box has a TON of goodies packed inside. Not only did I receive 5 masks (which was expected), but also stickers (who doesn't love stickers?!?), a headband, and a 7 day supply of ampoule pads!! This package was awesome 😍

Now, to review the actual masks.... I'm not sure if I'm using the mask correctly. I applied mask for 20min, in the morning, before I had to go to work. This applies like any sheet mask, with ample essence drenching the fabric, and goes on easily. Removal is just as easy, but my problem is that I thought this was to be used as a makeup primer. What I had was a shimmery, but super shiny (almost greasy) face. I allowed my face 30min to absorb the essence, but had to leave for work... Even after makeup, I couldn't get rid of the shine. My issue was that I just looked plain greasy/oily-
I'm pretty sure I just can't pull off the "dewy" look as it left me super shiny and not pretty.
 I did like the look of my skin much later in the day.  I really like the concept of this mask, and the glittery shimmer is very nice, unfortunately this wasn't a match for me.
I really enjoyed the goodies, but not the product itself (2/5 stars). #Glowhill #GlamGoldMakeupfacialmask #GLAMGOLDMASK #sheetmask #dewyskin #glowyskin #maskaddict #makeupprimer #makeupbase #kbeauty #beauty #instabeauty #08liter #08L #08L_USA #glowhillbeauty #glowhill_beauty #facemask #mask
Thanks to #glowhill_beauty  and #08L  for the opportunity to try this Glam Gold Makeup Facial Mask at a discounted rate, to use and review! I'm going to start with how impressed, and honestly excited, I was upon opening this box! This little box has a TON of goodies packed inside. Not only did I receive 5 masks (which was expected), but also stickers (who doesn't love stickers?!?), a headband, and a 7 day supply of ampoule pads!! This package was awesome 😍 Now, to review the actual masks.... I'm not sure if I'm using the mask correctly. I applied mask for 20min, in the morning, before I had to go to work. This applies like any sheet mask, with ample essence drenching the fabric, and goes on easily. Removal is just as easy, but my problem is that I thought this was to be used as a makeup primer. What I had was a shimmery, but super shiny (almost greasy) face. I allowed my face 30min to absorb the essence, but had to leave for work... Even after makeup, I couldn't get rid of the shine. My issue was that I just looked plain greasy/oily- I'm pretty sure I just can't pull off the "dewy" look as it left me super shiny and not pretty. I did like the look of my skin much later in the day. I really like the concept of this mask, and the glittery shimmer is very nice, unfortunately this wasn't a match for me. I really enjoyed the goodies, but not the product itself (2/5 stars). #Glowhill  #GlamGoldMakeupfacialmask  #GLAMGOLDMASK  #sheetmask  #dewyskin  #glowyskin  #maskaddict  #makeupprimer  #makeupbase  #kbeauty  #beauty  #instabeauty  #08liter  #08L  #08L_USA  #glowhillbeauty  #glowhill_beauty  #facemask  #mask 
Skin care should always be your priority. 🖤 #BLAQmask #EyeMask #MakeupBase
Bazlarım 🌸 - Dirty Works - Radiance cream ✨ İsterseniz fondötenden önce baz olarak ya da fontötenle karıştırıp uygulayabileceğiniz bir ürün. Yapısı oldukça ince ve bildiğimiz nemlendirici gibi. İçerisinde minik altın ışıltılar var asla rahatsız etmiyor. Gün boyu nemli kalmasını sağlıyor cildin. Kuru ciltler çok sever. Krem aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz, doğal bir yansıması var. - Miniso - Protection Emulsion ✨ Yine kuru ciltlerin seveceği bir baz. Krem gibi dağıttıkça ciltte çok hoş bir yansıma bırakıyor. Ben sadece baz olarak kullanıyorum. Fondöten içine karıştırmak için uygun değil bence yapısı. - Wet N Wild - Primer Base de Teint ✌🏻 Bir dönem popüler olan nivea traş sonrası losyonuna benziyor yapısı. Su gibi hafif. Çok sık değil sadece makyajımın uzun kalmasını istediğim zaman kullanıyorum. Karma/yağlı ciltlerin seveceğini düşünüyorum. - Flormar - Pore Minimizer ✌🏻 Diğerlerinden farklı olarak yapısı biraz daha katı. Parmaklarım ile burun kenarımdaki gözeneklerimin görüntüsünü azaltmak için kullanıyorum. Günlük değil özel zamanlar da kullanmayı tercih ediyorum. Oldukça başarılı bir ürün 🤗 
#makeupbase #makyajbazı #makeup #makyaj #makyajmalzemesi #makeupaddict #makeupjunkie #ürünlerim #makyajürünleri #flormarturkiye #minisoturkey #dirtyworks #wetnwildturkiye #makyajblogu #makeupblogu #blogger #blog #makyajbazı
Bazlarım 🌸 - Dirty Works - Radiance cream ✨ İsterseniz fondötenden önce baz olarak ya da fontötenle karıştırıp uygulayabileceğiniz bir ürün. Yapısı oldukça ince ve bildiğimiz nemlendirici gibi. İçerisinde minik altın ışıltılar var asla rahatsız etmiyor. Gün boyu nemli kalmasını sağlıyor cildin. Kuru ciltler çok sever. Krem aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz, doğal bir yansıması var. - Miniso - Protection Emulsion ✨ Yine kuru ciltlerin seveceği bir baz. Krem gibi dağıttıkça ciltte çok hoş bir yansıma bırakıyor. Ben sadece baz olarak kullanıyorum. Fondöten içine karıştırmak için uygun değil bence yapısı. - Wet N Wild - Primer Base de Teint ✌🏻 Bir dönem popüler olan nivea traş sonrası losyonuna benziyor yapısı. Su gibi hafif. Çok sık değil sadece makyajımın uzun kalmasını istediğim zaman kullanıyorum. Karma/yağlı ciltlerin seveceğini düşünüyorum. - Flormar - Pore Minimizer ✌🏻 Diğerlerinden farklı olarak yapısı biraz daha katı. Parmaklarım ile burun kenarımdaki gözeneklerimin görüntüsünü azaltmak için kullanıyorum. Günlük değil özel zamanlar da kullanmayı tercih ediyorum. Oldukça başarılı bir ürün 🤗 #makeupbase  #makyajbazı  #makeup  #makyaj  #makyajmalzemesi  #makeupaddict  #makeupjunkie  #ürünlerim  #makyajürünleri  #flormarturkiye  #minisoturkey  #dirtyworks  #wetnwildturkiye  #makyajblogu  #makeupblogu  #blogger  #blog  #makyajbazı 
Silk Pore & Wrinkle Minimizer - the name speaks for itself BUT apply it before foundation, let it sit a couple minutes and you have a primer!!
. . .
#abieyrosebeauty #lipsbyabiey #letstalkandmakesense #senegence #skincare #silkporeandwrinkleminimizer #primer #makeupbase #foundationprimer
What’s your fav face product?? 📲⏯
Im looking to try some newness 😄
_______________________
PREP 
@superfacialist - 
Skin Recovery Day Cream 
@hudabeauty - Matte Perfection
Pre Makeup Base

@elfcosmeticsuk @elfcosmetics 
Ultimate Blending Brush 
___________
SKIN
@deciem - Ordinary Foundation 
@narsasist - Sheer Glow Foundation- Syracuse 
@maccosmeticsuk - 
Prolongwear Concealer - NC35

@lauramercier - Transclucent Powder

@nyxcosmeticsuk - Matte Bronzer - Medium Tan
______________
GLOW
@sleekmakeup - Copperplate Palette
_______________
LIPS 
MAC - Cork Liner
@limecrimemakeup - Soft Spot Lipstick
@fentybeauty - Gloss Bomb
.
.
.
#hudabeauty #shophudabeauty #premakeupbase #sleekmakeup #fenty #glossbomb #makeupbase #1minutemakeup #hilight
What’s your fav face product?? 📲⏯ Im looking to try some newness 😄 _______________________ PREP @superfacialist - Skin Recovery Day Cream @hudabeauty - Matte Perfection Pre Makeup Base @elfcosmeticsuk @elfcosmetics Ultimate Blending Brush ___________ SKIN @deciem - Ordinary Foundation @narsasist - Sheer Glow Foundation- Syracuse @maccosmeticsuk - Prolongwear Concealer - NC35 @lauramercier - Transclucent Powder @nyxcosmeticsuk - Matte Bronzer - Medium Tan ______________ GLOW @sleekmakeup - Copperplate Palette _______________ LIPS MAC - Cork Liner @limecrimemakeup - Soft Spot Lipstick @fentybeauty - Gloss Bomb . . . #hudabeauty  #shophudabeauty  #premakeupbase  #sleekmakeup  #fenty  #glossbomb  #makeupbase  #1minutemakeup  #hilight 
Pretty POWDERful foundation! Pressed Mineral Foundation has Kaolin Clay to absorb oil and ensure a long-wearing matte finish. AND, it’s available in 40 shades. 🙌🏿🙌🏾🙌🏽🙌🏼🙌🏻 Find it @ultabeauty #NudeIsNotBeige .
.
.
.
.
#CoverFX #UltaBeauty #makeup #bblogger  #beautybloggers #makeupbase #makeup #beauty #beautyjunkie #makeupjunkie #essentials #motd #lifestyleblogger #beautycare #foundation #highlight #slave2beauty #dipbrow #makeuptutorial #CrueltyFree  #Vegan
Pretty POWDERful foundation! Pressed Mineral Foundation has Kaolin Clay to absorb oil and ensure a long-wearing matte finish. AND, it’s available in 40 shades. 🙌🏿🙌🏾🙌🏽🙌🏼🙌🏻 Find it @ultabeauty #NudeIsNotBeige  . . . . . #CoverFX  #UltaBeauty  #makeup  #bblogger  #beautybloggers  #makeupbase  #makeup  #beauty  #beautyjunkie  #makeupjunkie  #essentials  #motd  #lifestyleblogger  #beautycare  #foundation  #highlight  #slave2beauty  #dipbrow  #makeuptutorial  #CrueltyFree  #Vegan 
จบปัญหาผิวขาดน้ำ!! แต่งหน้าแล้วเครื่องสำอางไม่ติดหน้า เพราะผิวขาดความชุ่มชื่น ต้องลอง>> เจลปลาคาร์ป.  ใช้ลงก่อนแต่งหน้า
- ช่วยปรับสมดุลผิว ให้รูขุมขนกระชับ แต่งหน้าง่ายขึ้น
- เมคอัพติดทนยิ่งขึ้น
- ล็อกน้ำในผิว พร้อมเติมความชุ่มชื่นทันที
🅾มีบริการเก็บเงินปลายทาง
🅾จัดส่ง Ems / Kerry
🅾สินค้าของแท้ 100 %
🅾โปรโมชั่นดีที่สุด
สนใจสั่งซื้อแอดไลนี้ค่ะ
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
🆔 Line : noknoknalak
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼 #ถ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด 
#เจลปลาคาร์ป #makeupbase
จบปัญหาผิวขาดน้ำ!! แต่งหน้าแล้วเครื่องสำอางไม่ติดหน้า เพราะผิวขาดความชุ่มชื่น ต้องลอง>> เจลปลาคาร์ป. ใช้ลงก่อนแต่งหน้า - ช่วยปรับสมดุลผิว ให้รูขุมขนกระชับ แต่งหน้าง่ายขึ้น - เมคอัพติดทนยิ่งขึ้น - ล็อกน้ำในผิว พร้อมเติมความชุ่มชื่นทันที 🅾มีบริการเก็บเงินปลายทาง 🅾จัดส่ง Ems / Kerry 🅾สินค้าของแท้ 100 % 🅾โปรโมชั่นดีที่สุด สนใจสั่งซื้อแอดไลนี้ค่ะ 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 🆔 Line : noknoknalak 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼 #ถ ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด #เจลปลาคาร ์ป #makeupbase 
[HERA] Magic Starter 
Naturally Glowing
#rose #mint #lavender .
.
Tone-up base that glows naturally on the skin as if the light illuminates
.
.
Now available via #queensmallodotcom
#makeup #makeupbase #magicstarter #hera #koreanbeauty #koreancosmetics #queensmallo #beautyandcosmetics #shoppingconcierge #헤라 #매직스타터 #메이크업베이스 #톤업베이스 #호주온라인쇼핑몰 #퀸스몰로 #한국직구 #호주배송
จบปัญหาผิวขาดน้ำ!! แต่งหน้าแล้วเครื่องสำอางไม่ติดหน้า เพราะผิวขาดความชุ่มชื่น ต้องลอง> เจลปลาคาร์ป.< ใช้ลงก่อนแต่งหน้า
- ช่วยปรับสมดุลผิว ให้รูขุมขนกระชับ แต่งหน้าง่ายขึ้น
- เมคอัพติดทนยิ่งขึ้น
- ล็อกน้ำในผิว พร้อมเติมความชุ่มชื่นทันที
🅾มีบริการเก็บเงินปลายทาง
🅾จัดส่ง Ems / Kerry
🅾สินค้าของแท้ 100 %
🅾โปรโมชั่นดีที่สุด
สนใจสั่งซื้อแอดไลนี้ค่ะ
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
🆔 Line : noknoknalak
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
#ถ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด 
#เจลปลาคาร์ป #makeupbase
จบปัญหาผิวขาดน้ำ!! แต่งหน้าแล้วเครื่องสำอางไม่ติดหน้า เพราะผิวขาดความชุ่มชื่น ต้องลอง> เจลปลาคาร์ป.< ใช้ลงก่อนแต่งหน้า - ช่วยปรับสมดุลผิว ให้รูขุมขนกระชับ แต่งหน้าง่ายขึ้น - เมคอัพติดทนยิ่งขึ้น - ล็อกน้ำในผิว พร้อมเติมความชุ่มชื่นทันที 🅾มีบริการเก็บเงินปลายทาง 🅾จัดส่ง Ems / Kerry 🅾สินค้าของแท้ 100 % 🅾โปรโมชั่นดีที่สุด สนใจสั่งซื้อแอดไลนี้ค่ะ 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 🆔 Line : noknoknalak 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼 #ถ ้าน้องฉัตรเลือกต้องดีที่สุด #เจลปลาคาร ์ป #makeupbase 
BLUSHHHHHH Onz .. 🌸
makeup by @amytouch_official 
Blusher by @manniqueenbeauty.hq 
#makeupbase with
@arganoil_manniqueen 
#makeupbyamytouch #0129630115
天氣熱番lup番 睇完雜誌就買哂啲控油base番黎
Sofina Primavista: 對中東油田黎講會十分控油 粉色提亮效果明顯 但相對乾 同埋化學防曬 好多人話用完敏感/生瘡
Cezanne makeup base: 控油度冇sofina咁強勁 但對中性混合性肌黎講岩岩好 持妝度極好 提亮效果自然 遮毛孔都非常好 最緊要佢用物理防曬 對皮膚好好多 性價比極高❤️推介~

我朝早通常上完skincare等5分鐘>>用手搽base再等2分鐘 >> 上concealer >> 薄薄搽一層碎粉 >> 透明防曬粉餅

咁樣既妝基本上hold到成日~^^ #makeup #japanesemakeup #cosmetics #makeupbase #sunscreen #oilcontrol #skincare #beauty #dailyroutine
天氣熱番lup番 睇完雜誌就買哂啲控油base番黎 Sofina Primavista: 對中東油田黎講會十分控油 粉色提亮效果明顯 但相對乾 同埋化學防曬 好多人話用完敏感/生瘡 Cezanne makeup base: 控油度冇sofina咁強勁 但對中性混合性肌黎講岩岩好 持妝度極好 提亮效果自然 遮毛孔都非常好 最緊要佢用物理防曬 對皮膚好好多 性價比極高❤️推介~ 我朝早通常上完skincare等5分鐘>>用手搽base再等2分鐘 >> 上concealer >> 薄薄搽一層碎粉 >> 透明防曬粉餅 咁樣既妝基本上hold到成日~^^ #makeup  #japanesemakeup  #cosmetics  #makeupbase  #sunscreen  #oilcontrol  #skincare  #beauty  #dailyroutine 
Makeup look of the day , my favourite /epic #lip colour from @narsissist  in StarWoman ... Getting old is a real fun (not ) thankfully there are tons of beauty /skincare products in my secret vanity cupboard I use /used over the years and let’s be honest my skin is always a bit of a tragic but at least I kind of mange it. .. Its not always easy to keep up with a perfect complexion but I believe the key product to a perfect looking skin is the right skincare and The Glow !, therefore no chance I leave a house without an illuminator (even on a school run ) , call me a high maintenance but those highliting  product can do miracles to your tired shabby looking skin ) My fav  illuminator at the moment is @iconic.london ! #beautycoach#gettingold#makeup#mootd#mua#Ealing #londonmakeupartist #skincare #redlips#me#illuminator #lips #iconicbaes #nars#womenwithstyle #makeupjunkie #mumslife#mua#makeupartistworldwide#beauty#blogger#inspiration#over40beauty#powermattelippigment#lookgoodfeelgood  #makeupbase @suqqu_uk_official  #illuminator @iconic.london -original.  #bronzer @hourglasscosmetics -#ambientpowder #powermattelippigment @narsissist Star Woman
Makeup look of the day , my favourite /epic #lip  colour from @narsissist in StarWoman ... Getting old is a real fun (not ) thankfully there are tons of beauty /skincare products in my secret vanity cupboard I use /used over the years and let’s be honest my skin is always a bit of a tragic but at least I kind of mange it. .. Its not always easy to keep up with a perfect complexion but I believe the key product to a perfect looking skin is the right skincare and The Glow !, therefore no chance I leave a house without an illuminator (even on a school run ) , call me a high maintenance but those highliting product can do miracles to your tired shabby looking skin ) My fav illuminator at the moment is @iconic.london ! #beautycoach #gettingold #makeup #mootd #mua #Ealing  #londonmakeupartist  #skincare  #redlips #me #illuminator  #lips  #iconicbaes  #nars #womenwithstyle  #makeupjunkie  #mumslife #mua #makeupartistworldwide #beauty #blogger #inspiration #over40beauty #powermattelippigment #lookgoodfeelgood  #makeupbase  @suqqu_uk_official #illuminator  @iconic.london -original. #bronzer  @hourglasscosmetics -#ambientpowder  #powermattelippigment  @narsissist Star Woman
Hot Weather Wear | Home or away, our Essential Bio-Technological Moisturiser is your secret heatwave weapon as it forms a superb base for make-up. .
Apply after cleansing and the unique formula will keep working all day to resist the elements and keep your face looking fresh and flawless. .
The powerful, rich formula feeds skin the optimal concentration of the purest hyaluronic acid and vital antioxidants to protect from the environment. 🌿

#TWELVEBeauty #GreenBeauty #HyaluronicAcid #Antioxidants #MakeupBase #Hydrate #Rebalance #SensitiveSkin #HealthySkin #SkinScience #SkinKind #AskPedro #LinkInBio 📸credit thanks to @tobsbeauty
Hot Weather Wear | Home or away, our Essential Bio-Technological Moisturiser is your secret heatwave weapon as it forms a superb base for make-up. . Apply after cleansing and the unique formula will keep working all day to resist the elements and keep your face looking fresh and flawless. . The powerful, rich formula feeds skin the optimal concentration of the purest hyaluronic acid and vital antioxidants to protect from the environment. 🌿 #TWELVEBeauty  #GreenBeauty  #HyaluronicAcid  #Antioxidants  #MakeupBase  #Hydrate  #Rebalance  #SensitiveSkin  #HealthySkin  #SkinScience  #SkinKind  #AskPedro  #LinkInBio  📸credit thanks to @tobsbeauty
👍🏻👍🏻👍🏻 🈹$398 
Cle De Peau 粧前乳霜 36ml

霜狀質感豐盈,瞬間修飾肌膚不平滑及顯著改善膚質,締造由內而外的細膩光澤。

蘊含亮肌複合物,高效保濕滋潤肌膚,讓肌膚煥發明亮光采。
●遮飾細紋、毛孔及膚色不均,塑造柔滑粧容。
●有效改善暗啞肌膚,粧容持久貼服。
●高效保濕功效,肌膚時刻保持水凝滋潤。
●乳霜般的奢華質感,塗抹時順滑貼服肌膚,化粧同時修護肌膚。
●經皮膚科醫生測試認可。

#cledepeau代購 #cledepeaubeaute #妝前底霜 #化妝品代購 #cdp代購 #makeupbase #空姐代購 #igshop 🛍代購任何海外產品✅只售正貨
💰付款方法: Payme/Paypal/WeChat/面交
✈️EMS郵寄日本直送到屋企或公司*集運OK
💌訂購查詢:
Whatsapp/60488357 Wechat/blairebeanchan
www.instagram.com/bearbear.jpshop
.
#日本代購 #日本直送 #日本連線 #日本手信 #日本藥妝 #日本零食 #日本潮牌 #日本製 #japan #madeinjapan #hotitem #hongkonger #hk #hkig #instagood #instafood #instalove #shoppingonline #cosmetics
👍🏻👍🏻👍🏻 🈹$398 Cle De Peau 粧前乳霜 36ml 霜狀質感豐盈,瞬間修飾肌膚不平滑及顯著改善膚質,締造由內而外的細膩光澤。 蘊含亮肌複合物,高效保濕滋潤肌膚,讓肌膚煥發明亮光采。 ●遮飾細紋、毛孔及膚色不均,塑造柔滑粧容。 ●有效改善暗啞肌膚,粧容持久貼服。 ●高效保濕功效,肌膚時刻保持水凝滋潤。 ●乳霜般的奢華質感,塗抹時順滑貼服肌膚,化粧同時修護肌膚。 ●經皮膚科醫生測試認可。 #cledepeau代購  #cledepeaubeaute  #妝前底霜  #化妝品代購  #cdp代購  #makeupbase  #空姐代購  #igshop  🛍代購任何海外產品✅只售正貨 💰付款方法: Payme/Paypal/WeChat/面交 ✈️EMS郵寄日本直送到屋企或公司*集運OK 💌訂購查詢: Whatsapp/60488357 Wechat/blairebeanchan www.instagram.com/bearbear.jpshop . #日本代購  #日本直送  #日本連線  #日本手信  #日本藥妝  #日本零食  #日本潮牌  #日本製  #japan  #madeinjapan  #hotitem  #hongkonger  #hk  #hkig  #instagood  #instafood  #instalove  #shoppingonline  #cosmetics 
@sephorasg #sephorasg #highlightpalette @beccacosmetics #stickprimer #mattifier @smashboxcosmetics #lipgloss #lipstick #lipcream @3ce_official #makeupbase #illuminator @marcjacobsbeauty #highlighter #iridiscent @katvondbeauty #makeup #cosmetics #makeuplover #makeupaddict #makeupjunkie #makeupproducts #makeupentourageuses
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Alhamdulillah. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah.
.
Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇
.
• Kulit kering
• Kulit sensitif
• Kulit berminyak
• Kulit kusam
• Tona tak sekata
• Jerawat
• Jeragat
• Parut lama & baru
• Sunburn
• Liang pori terbuka
.
Anda ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda. ☺
.
Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!!
.
Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!!
.
Ada yang berminat nak cuba MFS ni?? Wasap kak Atie ya..
📲 017 9363 910
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamJiey #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor #MyleaAugustPromotion
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕 . Alhamdulillah. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah. . Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇 . • Kulit kering • Kulit sensitif • Kulit berminyak • Kulit kusam • Tona tak sekata • Jerawat • Jeragat • Parut lama & baru • Sunburn • Liang pori terbuka . Anda ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda. ☺ . Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!! . Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!! . Ada yang berminat nak cuba MFS ni?? Wasap kak Atie ya.. 📲 017 9363 910 . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamJiey  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #MyleaCustomerFeedback  #MyleaCustomerTestimoni  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor  #MyleaAugustPromotion 
[ 2 MINGGU • JERAWAT DEKAT DAGU & DAHI SURUT ]

Jerawat kecik atau besar. Jangan gatal tangan pegi korek. Nanti tinggal parut baru nak nyesal. 😜

Bijak sis kita ni. Konsisten aje dengan SPO + SPS. 2 minggu kecut habeh Miss J itu. 😋

Klik link on bio syantiks sekalian 😘

READY STOCK
COD TAIPING • KAMUNTING
Postage on Weekdays .
.
#skinpotionoil #teamlunna #skinpotionoiltaiping #skinpotionoilbyileesh #ileesh #spotaiping #ileeshtaiping #jerawat #serumviral #multipurposeoil #makeup #mua #skincare #beautycare #collagen #skinrepair #moodrepublik #serumorganik #faceserum #arganoil #bazarpaknil #lokalah #igreview #skinroutine #facemist #makeupbase #skinpotionoilmalaysia #teamlunnalicious #dyxytaiping #primer
[ 2 MINGGU • JERAWAT DEKAT DAGU & DAHI SURUT ] Jerawat kecik atau besar. Jangan gatal tangan pegi korek. Nanti tinggal parut baru nak nyesal. 😜 Bijak sis kita ni. Konsisten aje dengan SPO + SPS. 2 minggu kecut habeh Miss J itu. 😋 Klik link on bio syantiks sekalian 😘 READY STOCK COD TAIPING • KAMUNTING Postage on Weekdays . . #skinpotionoil  #teamlunna  #skinpotionoiltaiping  #skinpotionoilbyileesh  #ileesh  #spotaiping  #ileeshtaiping  #jerawat  #serumviral  #multipurposeoil  #makeup  #mua  #skincare  #beautycare  #collagen  #skinrepair  #moodrepublik  #serumorganik  #faceserum  #arganoil  #bazarpaknil  #lokalah  #igreview  #skinroutine  #facemist  #makeupbase  #skinpotionoilmalaysia  #teamlunnalicious  #dyxytaiping  #primer 
⭐🌟⭐LIMITED SLOTS AVAILABLE⭐🌟⭐ 🔥🔥🔥The Skinbase Microdermabrasion Facial just £20🔥🔥🔥 #limitedslots #booknow #dontmissout #microdermabrasion #skinbase #skingoals #skincare #crewe #cheshire #Stapeley #bossbabe #bossingit #bossmum #womeninbusiness #makeithappen #gamechanger #beconfident #scarring #radient #glowing #glowingskin #makeupbase
No-Sebum | La poudre transparente idéale pour absorber l'excès de sébum et matifier le teint. Elle laisse la peau fraîche grâce à ses extraits naturels de menthe et de minéraux naturels provenant de la région de Jeju en Corée du Sud🗻🍃. À découvrir chez Koraye 🤗
.

#koreanskincare #innisfree #nosebum #matifiant #makeupbase #kbeauty #mint #jeju #hypoallergenique
procsin SPF 50+ içeren güneş kremi son zamanlarda severek kullandığım ürün bu markanın bir çok ürünün sevmediğim gibi sevdiklerimde var biri bu makyaj altına normal günlük dışarı çıkarken sürebileceğiniz ciltte herhangi reaksiyon göstermeyen bir krem bende sivilcelenme yapmadı baz niyetine kullandım ne çok yumuşak ne çok kuru durdu tam kararındaydı sevdim yani diyeceklerim bu kadar 😂👌🏻
.
.
.
.
.
.
.
#procsinguneskremi #procsin #suncream #spf50 #suncreamface #güneşkremi #holiday #makeupbase #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeuptime #makeupparty #makeupideas
procsin SPF 50+ içeren güneş kremi son zamanlarda severek kullandığım ürün bu markanın bir çok ürünün sevmediğim gibi sevdiklerimde var biri bu makyaj altına normal günlük dışarı çıkarken sürebileceğiniz ciltte herhangi reaksiyon göstermeyen bir krem bende sivilcelenme yapmadı baz niyetine kullandım ne çok yumuşak ne çok kuru durdu tam kararındaydı sevdim yani diyeceklerim bu kadar 😂👌🏻 . . . . . . . #procsinguneskremi  #procsin  #suncream  #spf50  #suncreamface  #güneşkremi  #holiday  #makeupbase  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeuptime  #makeupparty  #makeupideas 
📌 @wetnwildbeauty Wet n wild Coverall Primer Base De Teint
Evet kızlar hepinizin bildiği bir bazla karşınızdayım .Uygun fiyatlı alınabilecek en güzel bazlardan.Silikonumsu bir yapısı var.Bu sayede makyajı daha uzun süre tutuyor yüzde.Makyaja hazırlıyor yüzü.O yüzden makyajdan 5-6 dakika önce sürerseniz iyice oturur yüzünüze ve makyajınız daha güzel gözükür. Ama yağlı ve karma ciltlerin daha iyi anlaşacağını düşünüyorum.Çünkü bunu sürünce yüzümde güzel kadifemsi bir his bırakıyor.Yani kurutmuyor ama sanki fazla yağı emiyor gibi o yüzden kuru ciltlerin sevip sevmeyeceğinden emin değilim.Bu bazı gratis mağazalarından indirim dönemlerinde 10-15 tl civarı bulabilirsiniz.
@gratistr  #turkbloggerlartakiplesiyor #turkbloggertakip #turkblogger #likeme #likeforfollow #followme #makyaj #makeup #wetnwild #makyajbazı #makeupbase
📌 @wetnwildbeauty Wet n wild Coverall Primer Base De Teint Evet kızlar hepinizin bildiği bir bazla karşınızdayım .Uygun fiyatlı alınabilecek en güzel bazlardan.Silikonumsu bir yapısı var.Bu sayede makyajı daha uzun süre tutuyor yüzde.Makyaja hazırlıyor yüzü.O yüzden makyajdan 5-6 dakika önce sürerseniz iyice oturur yüzünüze ve makyajınız daha güzel gözükür. Ama yağlı ve karma ciltlerin daha iyi anlaşacağını düşünüyorum.Çünkü bunu sürünce yüzümde güzel kadifemsi bir his bırakıyor.Yani kurutmuyor ama sanki fazla yağı emiyor gibi o yüzden kuru ciltlerin sevip sevmeyeceğinden emin değilim.Bu bazı gratis mağazalarından indirim dönemlerinde 10-15 tl civarı bulabilirsiniz. @gratistr #turkbloggerlartakiplesiyor  #turkbloggertakip  #turkblogger  #likeme  #likeforfollow  #followme  #makyaj  #makeup  #wetnwild  #makyajbazı  #makeupbase 
NYX READY PREP GO
1.primer base
2. Sun beam illuminator
3. Clear Brow gel
4. Eye shadow base high definition 
5. High definition powder
6. Primer spray
7. Make up setting spray
$60
#beauty#cosmetics#pallette#highlighter#intense#colours#pigmented#glam#makeup#makeuptutorial#shine#nudes#trendy#nyx#glamglow#nyx#authentic#makeuparty#glam#primer#brow#eyeshadow#makeupbase#settingspray#hd#sun#beam#illuminator#