an online Instagram web viewer

#makeupbase medias

Photos

A tone-correcting makeup base for clean clarity and purity to protect your skin from everyday UV ray. Light and hydrating formula provides functional skincare benefits with whitening and anti-wrinkle formula.
.
Available in SaSa and selected Aeon Stores
.
www.thankyoufarmer.my
.
💬 DM us for product review sponsorship.
.
#thankyoufarmer #thankyoufarmermy #땡큐파머 #skincare #naturalingredients #kbeauty #koreanbeauty #koreanskincare #bebeautiful #makeup #makeupbase #foundation #bbcream #cccream #primer #whitening #sunscreen #antiwrinkle
A tone-correcting makeup base for clean clarity and purity to protect your skin from everyday UV ray. Light and hydrating formula provides functional skincare benefits with whitening and anti-wrinkle formula. . Available in SaSa and selected Aeon Stores . www.thankyoufarmer.my . 💬 DM us for product review sponsorship. . #thankyoufarmer  #thankyoufarmermy  #땡큐파머  #skincare  #naturalingredients  #kbeauty  #koreanbeauty  #koreanskincare  #bebeautiful  #makeup  #makeupbase  #foundation  #bbcream  #cccream  #primer  #whitening  #sunscreen  #antiwrinkle 
💖Kebaikan Super Antioxidant Booster Serum💖
.
.
✅Boleh digunakan sebagai makeup base
✅Diformulasikan dengan SPF 30 yang menghalang radiasi dari sinaran matahari
✅ Lulus KKM / Mesra wudhuk
✅ Serum yg berasaskan waterbase
✅ Tidak melekit & menyerap terus ke dalam kulit muka
✅ Kaya dengan Vitamin C & E utk memelihara kelembapan kulit & sekaligus membuatkan kulit semakin LEMBUT dan LICIN
✅ Menghilangkan jerawat & jeragat
✅ Mempunyai collagen yg mampu membantu melambatkan proses penuaan & membuatkan kulit semakin TEGANG dan ANJAL
✅ Mengurangkan kedutan & garis halus
✅ Boleh digunakan di wajah serta anggota tubuh badan yg lain
✅ Sesuai digunakan utk lelaki dan wanita
✅ Menghilangkan parut & dark spot
✅ Bau sangat wangi 
#superantioxidantboosterserum  #syadaboosterserum  #serumajaib #serummuka #serummagic #serumcollagen #serumvitamincdane #makeupbase #serummurah #beautyproducts #serummurahmalaysia #whiteningserum #serumviral #kptmkb #syadaboosterlovers
💖Kebaikan Super Antioxidant Booster Serum💖 . . ✅Boleh digunakan sebagai makeup base ✅Diformulasikan dengan SPF 30 yang menghalang radiasi dari sinaran matahari ✅ Lulus KKM / Mesra wudhuk ✅ Serum yg berasaskan waterbase ✅ Tidak melekit & menyerap terus ke dalam kulit muka ✅ Kaya dengan Vitamin C & E utk memelihara kelembapan kulit & sekaligus membuatkan kulit semakin LEMBUT dan LICIN ✅ Menghilangkan jerawat & jeragat ✅ Mempunyai collagen yg mampu membantu melambatkan proses penuaan & membuatkan kulit semakin TEGANG dan ANJAL ✅ Mengurangkan kedutan & garis halus ✅ Boleh digunakan di wajah serta anggota tubuh badan yg lain ✅ Sesuai digunakan utk lelaki dan wanita ✅ Menghilangkan parut & dark spot ✅ Bau sangat wangi #superantioxidantboosterserum  #syadaboosterserum  #serumajaib  #serummuka  #serummagic  #serumcollagen  #serumvitamincdane  #makeupbase  #serummurah  #beautyproducts  #serummurahmalaysia  #whiteningserum  #serumviral  #kptmkb  #syadaboosterlovers 
Murah banget ini , aku pake tiap hari hasilnya spruten memudar, buat dipake makeupbase atw primer juga oke, apalagi buat kulit kering cucok meong banget 😍👌🏻, emang ori dari @orisini.box cuss di order atw WA 081197300416 #aloevera #aloemurah #cantiknatural #lovebeauty #makeupbase #happylunchtime
Repost : Blend…and snap 🙃⤴️ This little maneuver is all it takes to get full, crease-proof coverage from ’s new Power Play Concealer, available in 30 shades 👏🏾👏🏿👏🏼
.
.
.
.
.
#CoverFX #makeup #bblogger  #beautybloggers #makeupbase #makeup #beauty #beautyjunkie #makeupjunkie #essentials #motd #lifestyleblogger #beautycare #foundation #highlight #slave2beauty #dipbrow #makeuptutorial #CrueltyFree #Vegan #cute #smile #fun #happy #mood #loveyourself #cleanbeauty

#CoverFX #makeup #bblogger
Follow us for more!
Repost : Blend…and snap 🙃⤴️ This little maneuver is all it takes to get full, crease-proof coverage from ’s new Power Play Concealer, available in 30 shades 👏🏾👏🏿👏🏼 . . . . . #CoverFX  #makeup  #bblogger  #beautybloggers  #makeupbase  #makeup  #beauty  #beautyjunkie  #makeupjunkie  #essentials  #motd  #lifestyleblogger  #beautycare  #foundation  #highlight  #slave2beauty  #dipbrow  #makeuptutorial  #CrueltyFree  #Vegan  #cute  #smile  #fun  #happy  #mood  #loveyourself  #cleanbeauty  #CoverFX  #makeup  #bblogger  Follow us for more!
Our custom enhancer drops can be used virtually anywhere and applied in a dozen different ways. You can apply it with a brush or a damp beauty sponge, or you can mix it with other products for a luminous look or apply to create seemingly larger or smaller features. Wake up and glow up in @beauty.biifrida Custom Enhancer drops, drop in glow .
-
-
-
#highlighteronfleek #wakeupandmakeup #makeupmafia #makeupbyme #glow #glowup #glam #makeupbase #makeup #bbloggers #beautyblogger #makeuplovers #makeupjunkie #highlighter #makeuptutorial  #beautybyfrida #beauty #motd #lifestyleblogger #cosmopolitansa #makeupobsessed #bodycare #makeupartist #makeuplooks #glowgoals #spring #bodyhighlighter
Our custom enhancer drops can be used virtually anywhere and applied in a dozen different ways. You can apply it with a brush or a damp beauty sponge, or you can mix it with other products for a luminous look or apply to create seemingly larger or smaller features. Wake up and glow up in @beauty.biifrida Custom Enhancer drops, drop in glow . - - - #highlighteronfleek  #wakeupandmakeup  #makeupmafia  #makeupbyme  #glow  #glowup  #glam  #makeupbase  #makeup  #bbloggers  #beautyblogger  #makeuplovers  #makeupjunkie  #highlighter  #makeuptutorial  #beautybyfrida  #beauty  #motd  #lifestyleblogger  #cosmopolitansa  #makeupobsessed  #bodycare  #makeupartist  #makeuplooks  #glowgoals  #spring  #bodyhighlighter 
今日は日本バス協会が1987年に制定したバスの日らしいです。バスに乗って旅行の秋もいいですね!お出かけ時はエスペリンダをお忘れなく  amazonさんで大好評です!!
▼▼
@ezpelinda_by_evize 
#最強UVIR #赤外線対策 #スキンケア #未来の美肌のために #夏メイク #化粧下地 #日焼け止め #アンチエイジング #エスペリンダ #コスメ #ナチュラルメイク #コスメ好きな人と繋がりたい #メイク好きさんと繋がりたい #コスメ好きさんと繋がりたい #おしゃれさんと繋がりたい #自分磨き #メイク #コスメ #エスペリンダ #skincare #japan #makeup #cosmetics #Makeupbase #cute #love #ezpelinda  #instagrammable #onfleek #instagood #followme #follow4follow photo by hayley-beth
今日は日本バス協会が1987年に制定したバスの日らしいです。バスに乗って旅行の秋もいいですね!お出かけ時はエスペリンダをお忘れなく  amazonさんで大好評です!! ▼▼ @ezpelinda_by_evize #最強UVIR  #赤外線対策  #スキンケア  #未来の美肌のために  #夏メイク  #化粧下地  #日焼け止め  #アンチエイジング  #エスペリンダ  #コスメ  #ナチュラルメイク  #コスメ好きな人と繋がりたい  #メイク好きさんと繋がりたい  #コスメ好きさんと繋がりたい  #おしゃれさんと繋がりたい  #自分磨き  #メイク  #コスメ  #エスペリンダ  #skincare  #japan  #makeup  #cosmetics  #Makeupbase  #cute  #love  #ezpelinda  #instagrammable  #onfleek  #instagood  #followme  #follow4follow  photo by hayley-beth
Adakah wajah anda mempunyai ciri-ciri seperti berikut: 💟Kulit berminyak dan berkilat-kilat.. 💟Pakai makeup selalu tak tahan lama.
💟Tidak suka pakai pelembap.
💟Pakai makeup tidak kelihatan cantik, comot, tidak sekata, bertompok-tompok, tidak flawless dan tak glowing.

BEST SELLER!!!! Oily Free Hydrating Gel (OFHG) dpt membantu masalah anda kerana ia dapat: 💥Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit wajah anda tanpa membuatkan wajah kelihatan berminyak dan berkilat.
💥Menghidrasi kulit selama 10jam.
💥Dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan.
💥Sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
💥Membuatkan makeup anda kelihatan lebih cantik, flawless dan glowing..😃 Your Favourite Beauty Consultant Marykay
Nancy WMJ💞
www.wasap.my/+601110582691

#oilfreehydratinggel #jerawat #makeupbase #hydrate #marykayseriiskandar
Adakah wajah anda mempunyai ciri-ciri seperti berikut: 💟Kulit berminyak dan berkilat-kilat.. 💟Pakai makeup selalu tak tahan lama. 💟Tidak suka pakai pelembap. 💟Pakai makeup tidak kelihatan cantik, comot, tidak sekata, bertompok-tompok, tidak flawless dan tak glowing. BEST SELLER!!!! Oily Free Hydrating Gel (OFHG) dpt membantu masalah anda kerana ia dapat: 💥Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit wajah anda tanpa membuatkan wajah kelihatan berminyak dan berkilat. 💥Menghidrasi kulit selama 10jam. 💥Dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. 💥Sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. 💥Membuatkan makeup anda kelihatan lebih cantik, flawless dan glowing..😃 Your Favourite Beauty Consultant Marykay Nancy WMJ💞 www.wasap.my/+601110582691 #oilfreehydratinggel  #jerawat  #makeupbase  #hydrate  #marykayseriiskandar 
As you can tell by the looks of this product, it’s been highly used. This @lorealmakeup super blend-able concealer is a definitely a must have! However, I don’t use it as concealer, rather I use it is a base for my eye makeup because to me it feels thick. I don’t like it when products feel heavy on the face. It was $8.95, and I purchased it from my local Walgreens, but you can find it at your local drugstore or on their website. @lorealmakeup #makeup #concealer #conceal #superblendable #truematch #truematchconcealer #loreal #lorealparis #lorealparismakeup #eyemakeupbase #makeupbase
As you can tell by the looks of this product, it’s been highly used. This @lorealmakeup super blend-able concealer is a definitely a must have! However, I don’t use it as concealer, rather I use it is a base for my eye makeup because to me it feels thick. I don’t like it when products feel heavy on the face. It was $8.95, and I purchased it from my local Walgreens, but you can find it at your local drugstore or on their website. @lorealmakeup #makeup  #concealer  #conceal  #superblendable  #truematch  #truematchconcealer  #loreal  #lorealparis  #lorealparismakeup  #eyemakeupbase  #makeupbase 
FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA CREAM :- .
🎀Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🎀Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
🎀Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
🎀Sesuai untuk kulit yang kering.
🎀Sesuai untuk semua jenis kulit.
🎀Membantu melicinkan kulit wajah.
🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.
🎀Digunakan sebagai moisturizer.
🎀Sebelum makeup dan sebelum tidur
.
#skincare
 #honeybeevenom
 #honeybeevenomnafura
 #honeybeevenommalaysia
 #honeybeevenomoriginal
 #honeybeevenomcream
 #honeybeeserum
 #honeybeeserumnafura
 #honeybeevenom_shahalam
 #makeupmalaysia
 #makeuplife
 #makeupjunkie
 #makeupbase
 #makeupartistmalaysia
 #makeupartist
 #makeupgeek
 #hopegirl
 #hopegirlmalaysia
 #makeupaddict
 #makeuplover
 #agentsahnafuramalaysia
 #agentsahnafuraglobal
 #honeybeescrub
 #alaskamoisturizer
 #alaskamoisturizergel
#royaljelly
#produklakukeras
#kulitflawless
#kulitcantik
#bahagiabukanbidaan
FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA CREAM :- . 🎀Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik. 🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit. 🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond. 🎀Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang. 🎀Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan. 🎀Sesuai untuk kulit yang kering. 🎀Sesuai untuk semua jenis kulit. 🎀Membantu melicinkan kulit wajah. 🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka. 🎀Digunakan sebagai moisturizer. 🎀Sebelum makeup dan sebelum tidur . #skincare  #honeybeevenom  #honeybeevenomnafura  #honeybeevenommalaysia  #honeybeevenomoriginal  #honeybeevenomcream  #honeybeeserum  #honeybeeserumnafura  #honeybeevenom_shahalam  #makeupmalaysia  #makeuplife  #makeupjunkie  #makeupbase  #makeupartistmalaysia  #makeupartist  #makeupgeek  #hopegirl  #hopegirlmalaysia  #makeupaddict  #makeuplover  #agentsahnafuramalaysia  #agentsahnafuraglobal  #honeybeescrub  #alaskamoisturizer  #alaskamoisturizergel  #royaljelly  #produklakukeras  #kulitflawless  #kulitcantik  #bahagiabukanbidaan 
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸
.
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Customer Feedback Dqueen Foundation 🌸 . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Recuerda aplicar 2 in 1 Foundation & Concealer para que tu Makeup dure aún mas. Tenemos 6 tonos diferentes.
.
.
.
#AMUSE #primer #fundation #concealer #makeupaddict #amuse #makeup #beauty #beautymakeup #toptags #cosmetic #cosmetics  #makeupaddict #lovemakeup #beauty #beautycommunity #product #newproduct #beautyface #makeupbase
PERLU KE MAKE UP BASE? TAK PAKAI BOLEH?
.
Selalu dapat soalan mcm ni drpd customer. Nak explain jap:
.
Kepentingan make up base:
🌼Buat make up tahan lebih lama. Selama lapan jam, nak bedak maintain tak hilang, pakai lah make up base.
🌼Elak bedak crack. Normal bila lepas beberapa jam, tiba tiba Foundation mcm 'retak'. Nak elak jadi cenggini, elok pakai make up base.
🌼Oily skin. Selalu orang yg kulit berminyak, Foundation akan cepat wipe off atau 'luntur' drpd kulit muka. So, nak bagi Foundation tu 'lekat' lebih lama dgn kulit muka, elok pakai make up base.
.
Kepada sesiapa yg mengalami masalah-masalah mcm ni dan sedang mencari jln penyelesaian, boleh pakai Naturactor Makeup Base. Orang kata alah beli menang memakai sebab fungsi dia yg pelbagai dan puas hati terus sebab tengok make up tu elok 😊
.
Harga: RM 45 + RM 7 (pos sm)
Freshly impor from Japan
.
Berminat? Boleh Whatsapp (click link dekat Bio) utk more info 😍
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorori #naturactororiginal #naturactormalaysia #jualnaturactor #naturactormakeupbase #makeupbase #naturactorprimer #naturactorconcealer #naturactorcosmetic #meiko #meikoproduct #meikojepun #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikocosmetic #jualmeiko #jualmakeupbase #meikomurah #makeupjunkie
PERLU KE MAKE UP BASE? TAK PAKAI BOLEH? . Selalu dapat soalan mcm ni drpd customer. Nak explain jap: . Kepentingan make up base: 🌼Buat make up tahan lebih lama. Selama lapan jam, nak bedak maintain tak hilang, pakai lah make up base. 🌼Elak bedak crack. Normal bila lepas beberapa jam, tiba tiba Foundation mcm 'retak'. Nak elak jadi cenggini, elok pakai make up base. 🌼Oily skin. Selalu orang yg kulit berminyak, Foundation akan cepat wipe off atau 'luntur' drpd kulit muka. So, nak bagi Foundation tu 'lekat' lebih lama dgn kulit muka, elok pakai make up base. . Kepada sesiapa yg mengalami masalah-masalah mcm ni dan sedang mencari jln penyelesaian, boleh pakai Naturactor Makeup Base. Orang kata alah beli menang memakai sebab fungsi dia yg pelbagai dan puas hati terus sebab tengok make up tu elok 😊 . Harga: RM 45 + RM 7 (pos sm) Freshly impor from Japan . Berminat? Boleh Whatsapp (click link dekat Bio) utk more info 😍 # . #naturactor  #naturactorjapan  #naturactorjepun  #naturactormurah  #naturactorori  #naturactororiginal  #naturactormalaysia  #jualnaturactor  #naturactormakeupbase  #makeupbase  #naturactorprimer  #naturactorconcealer  #naturactorcosmetic  #meiko  #meikoproduct  #meikojepun  #meikojapan  #meikoori  #meikooriginal  #meikooriginaljapan  #meikocosmetic  #jualmeiko  #jualmakeupbase  #meikomurah  #makeupjunkie 
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Alhamdulillah. Jeragat bertapa 9 tahun kat muka akhirnya pudar dengan sapuan konsisyen MFS. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah.
.
Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇
.
• Kulit kering
• Kulit sensitif
• Kulit berminyak
• Kulit kusam
• Tona tak sekata
• Jerawat
• Jeragat
• Parut lama & baru
• Sunburn
• Liang pori terbuka
.
Uolls ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda.. ☺
.
Untuk kesan yang lagi terbaik, gunakan Mylea Honey Soap bersama. Gabungan mantap Mylea Freckles Serum & Mylea Honey Soap memang jadi kegilaan ramai sekarang ni.
.
Jom grab set kombo serum & sabun sekarang untuk dapatkan DISKAUN & HARGA JIMAT berbaloi!! Dapatkan sekarang sebelum HQ umumkan harga kembali kepada asal!
.
Harga asal set kombo RM195 menjunam ke RM130 sahaja uolls!! Wasap Atie now..
📲 017 9363 910
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaHoneySoap #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor  #MyleaSeptemberPromotion
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕 . Alhamdulillah. Jeragat bertapa 9 tahun kat muka akhirnya pudar dengan sapuan konsisyen MFS. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah. . Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇 . • Kulit kering • Kulit sensitif • Kulit berminyak • Kulit kusam • Tona tak sekata • Jerawat • Jeragat • Parut lama & baru • Sunburn • Liang pori terbuka . Uolls ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda.. ☺ . Untuk kesan yang lagi terbaik, gunakan Mylea Honey Soap bersama. Gabungan mantap Mylea Freckles Serum & Mylea Honey Soap memang jadi kegilaan ramai sekarang ni. . Jom grab set kombo serum & sabun sekarang untuk dapatkan DISKAUN & HARGA JIMAT berbaloi!! Dapatkan sekarang sebelum HQ umumkan harga kembali kepada asal! . Harga asal set kombo RM195 menjunam ke RM130 sahaja uolls!! Wasap Atie now.. 📲 017 9363 910 . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #MyleaHoneySoap  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #MyleaCustomerFeedback  #MyleaCustomerTestimoni  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor   #MyleaSeptemberPromotion 
Regrann from @fienarizz -  Mencari jurumekap untuk majlis istimewa atau photoshoot? Inilah wajah-wajah wanita jelita yang mempercayai hasil kerja mekap saya.
..
- Mekap bukan sekadar kerjaya, ianya minat yang mendalam buat saya.
- Saya akan cuba sedaya upaya untuk memastikan hasil kerja saya memenuhi kehendak dan citarasa anda.
- Saya suka mendengar pandangan anda dan hanya akan mengutarakan pendapat saya sendiri sekiranya anda bertanya. - Ini demi memberikan kebebasan penuh kepada anda untuk mengekspresikan kreativiti mekap ke atas wajah anda.
..
[APA JENIS MAKEUP SAYA BUAT?]
Semua jenis event boleh! ..
[STYLE MAKEUP MACAM MANA NAK?]
- Makeup ala Korea
- Makeup ala Bollywood
- Makeup ala high fashion
- Makeup ala Barbie
- Makeup elegant/vogue
- Makeup simple but cute
- Semua jenis..
..
[APA KEBAIKAN MENGAMBIL SERVIS MEKAP DENGAN SAYA?]
a) Berpengalaman membuat mekap lebih 100+ wanita
b) Kebanyakan barangan yang akan saya applykan pada wajah anda adalah daripada barangan berjenama
c) Sesuai untuk semua jenis muka 
d) Saya akan travel ke tempat anda atau ke tempat photoshoot untuk membuat makeup anda
e) Saya boleh berikan pakej trial yang berpatutan untuk memberikan anda 'feeling' makeup-touch saya sebelum menjelang hari istimewa
f) [PERCUMA] pemakaian tudung mengikut fesyen terkini (bagi wanita yang bertudung) 
g) [PERCUMA] pemakaian toner dan hydration sebelum pemakaian makeup
h) [PERCUMA] consultation untuk di mana anda boleh mencari barangan makeup yang saya pakaikan kepada anda
.
Jom WhatsApp saya hari ini untuk bertanyakan harga:
a) Walupun bukan terjamin murah, harga saya masih mengikut pasaran: mengambil kira pengalaman dan penggunaan barangan mekap yang berjenama ke atas muka anda
b) Untuk harga yang tepat, saya perlukan gambar wajah close-up untuk melihat complexion muka. Harga saya akan mengikut ketebalan makeup yang perlu diletakkan untuk menutup cela atau jerawat pada kulit
c) Sila sertakan juga kombinasi warna yang anda inginkan beserta beberapa contoh gambar mekap 
d) Harga akan mengikut jarak dari rumah saya ke tempat lokasi makeup
e) Disebabkan jadual tempahan yg padat, confirmkan tempahan tarikh dan masa dgn 50% deposit 
Follow @fienarizz okay
Regrann from @fienarizz - Mencari jurumekap untuk majlis istimewa atau photoshoot? Inilah wajah-wajah wanita jelita yang mempercayai hasil kerja mekap saya. .. - Mekap bukan sekadar kerjaya, ianya minat yang mendalam buat saya. - Saya akan cuba sedaya upaya untuk memastikan hasil kerja saya memenuhi kehendak dan citarasa anda. - Saya suka mendengar pandangan anda dan hanya akan mengutarakan pendapat saya sendiri sekiranya anda bertanya. - Ini demi memberikan kebebasan penuh kepada anda untuk mengekspresikan kreativiti mekap ke atas wajah anda. .. [APA JENIS MAKEUP SAYA BUAT?] Semua jenis event boleh! .. [STYLE MAKEUP MACAM MANA NAK?] - Makeup ala Korea - Makeup ala Bollywood - Makeup ala high fashion - Makeup ala Barbie - Makeup elegant/vogue - Makeup simple but cute - Semua jenis.. .. [APA KEBAIKAN MENGAMBIL SERVIS MEKAP DENGAN SAYA?] a) Berpengalaman membuat mekap lebih 100+ wanita b) Kebanyakan barangan yang akan saya applykan pada wajah anda adalah daripada barangan berjenama c) Sesuai untuk semua jenis muka d) Saya akan travel ke tempat anda atau ke tempat photoshoot untuk membuat makeup anda e) Saya boleh berikan pakej trial yang berpatutan untuk memberikan anda 'feeling' makeup-touch saya sebelum menjelang hari istimewa f) [PERCUMA] pemakaian tudung mengikut fesyen terkini (bagi wanita yang bertudung) g) [PERCUMA] pemakaian toner dan hydration sebelum pemakaian makeup h) [PERCUMA] consultation untuk di mana anda boleh mencari barangan makeup yang saya pakaikan kepada anda . Jom WhatsApp saya hari ini untuk bertanyakan harga: a) Walupun bukan terjamin murah, harga saya masih mengikut pasaran: mengambil kira pengalaman dan penggunaan barangan mekap yang berjenama ke atas muka anda b) Untuk harga yang tepat, saya perlukan gambar wajah close-up untuk melihat complexion muka. Harga saya akan mengikut ketebalan makeup yang perlu diletakkan untuk menutup cela atau jerawat pada kulit c) Sila sertakan juga kombinasi warna yang anda inginkan beserta beberapa contoh gambar mekap d) Harga akan mengikut jarak dari rumah saya ke tempat lokasi makeup e) Disebabkan jadual tempahan yg padat, confirmkan tempahan tarikh dan masa dgn 50% deposit Follow @fienarizz okay
Adakah wajah anda mempunyai ciri-ciri seperti berikut: 💟Kulit berminyak dan berkilat-kilat.. 💟Pakai makeup selalu tak tahan lama.
💟Tidak suka pakai pelembap.
💟Pakai makeup tidak kelihatan cantik, comot, tidak sekata, bertompok-tompok, tidak flawless dan tak glowing.

BEST SELLER!!!! Oily Free Hydrating Gel (OFHG) dpt membantu masalah anda kerana ia dapat: 💥Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit wajah anda tanpa membuatkan wajah kelihatan berminyak dan berkilat.
💥Menghidrasi kulit selama 10jam.
💥Dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan.
💥Sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
💥Membuatkan makeup anda kelihatan lebih cantik, flawless dan glowing..😃 Your Favourite Beauty Consultant Marykay
Piqah Mat Lani💞

#oilfreehydratinggel #jerawat #makeupbase #hydrate #marykaykl
Adakah wajah anda mempunyai ciri-ciri seperti berikut: 💟Kulit berminyak dan berkilat-kilat.. 💟Pakai makeup selalu tak tahan lama. 💟Tidak suka pakai pelembap. 💟Pakai makeup tidak kelihatan cantik, comot, tidak sekata, bertompok-tompok, tidak flawless dan tak glowing. BEST SELLER!!!! Oily Free Hydrating Gel (OFHG) dpt membantu masalah anda kerana ia dapat: 💥Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit wajah anda tanpa membuatkan wajah kelihatan berminyak dan berkilat. 💥Menghidrasi kulit selama 10jam. 💥Dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. 💥Sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. 💥Membuatkan makeup anda kelihatan lebih cantik, flawless dan glowing..😃 Your Favourite Beauty Consultant Marykay Piqah Mat Lani💞 #oilfreehydratinggel  #jerawat  #makeupbase  #hydrate  #marykaykl 
Quarter to the weekend and summer days are here ✨😫. Glow in the sun with @beauty.biifrida Custom enhancers. Stunning look by: @taniellejaimua #makeupinspiration .
-
-
-
#highlighteronfleek #wakeupandmakeup #makeuptime #makeupmafia #makeupbyme #makeupbase #makeup #bbloggers #beautyblogger #makeupobssed #makeuplovers #makeupjunkie #beautycare #glow #highlighter #makeuptutorial #foundation #beautybyfrida #beauty #motd #lifestyleblogger #makeupobsessed #bodycare
Quarter to the weekend and summer days are here ✨😫. Glow in the sun with @beauty.biifrida Custom enhancers. Stunning look by: @taniellejaimua #makeupinspiration  . - - - #highlighteronfleek  #wakeupandmakeup  #makeuptime  #makeupmafia  #makeupbyme  #makeupbase  #makeup  #bbloggers  #beautyblogger  #makeupobssed  #makeuplovers  #makeupjunkie  #beautycare  #glow  #highlighter  #makeuptutorial  #foundation  #beautybyfrida  #beauty  #motd  #lifestyleblogger  #makeupobsessed  #bodycare 
Repost @sephora : Blend…and snap 🙃⤴️ This little maneuver is all it takes to get full, crease-proof coverage from @COVERFX’s new Power Play Concealer, available in 30 shades 👏🏾👏🏿👏🏼
.
.
.
.
.
#CoverFX #makeup #bblogger  #beautybloggers #makeupbase #makeup #beauty #beautyjunkie #makeupjunkie #essentials #motd #lifestyleblogger #beautycare #foundation #highlight #slave2beauty #dipbrow #makeuptutorial #CrueltyFree #Vegan #cute #smile #fun #happy #mood #loveyourself #cleanbeauty
Repost @sephora : Blend…and snap 🙃⤴️ This little maneuver is all it takes to get full, crease-proof coverage from @COVERFX’s new Power Play Concealer, available in 30 shades 👏🏾👏🏿👏🏼 . . . . . #CoverFX  #makeup  #bblogger  #beautybloggers  #makeupbase  #makeup  #beauty  #beautyjunkie  #makeupjunkie  #essentials  #motd  #lifestyleblogger  #beautycare  #foundation  #highlight  #slave2beauty  #dipbrow  #makeuptutorial  #CrueltyFree  #Vegan  #cute  #smile  #fun  #happy  #mood  #loveyourself  #cleanbeauty 
RM13 (exc postage) .
Poslaju sjung + RM7, SS RM10 . ↪️NEW IN BOX .
↪️READY STOCK IN MALAYSIA .
↪️MAKE UP BASED .
↪️WE HAVE 1 CODE ONLY WHICH IS #04 (NATURAL), SUITES FOR ASIAN SKIN (MALAY) .
↪️ORIGINAL FROM FOCALLURE .

#focallure #focalluremalaysia #foundation #foundationmurah #makeupbase #flawlessskin #makeupmurah #makeupmurahmalaysia
ขึ้นชื่อว่า ☀️Tactical #sunscreen หมายถึง #ครีมกันแดด จะแค่ทาๆไปไม่ได้ ฟังก์ชั่นต้องตอบโจทย์ไลฟ์สไตล์เช่นกัน ... นั่นคือ
#ปกป้องแสงแดดดีเยี่ยม
#ปกปิดรูขุมขนเรียบเนียน
#เมคอัพเบสในตัว
#กันน้ำ100%
☀️✨☔️❤️
#essenrich รู้สึกทันทีตั้งแต่ครั้งแรกที่สัมผัสเนื้อครีม
#บางเบาที่สุด
#คุมมัน ไม่เหนียวเหนอะ สบายผิว
😍ใช้ได้ทุกวันแบบ #natural look เคล็ดลับง่ายๆ ก็ดูสวยใสตลอดเวลา #รับประกัน ไม่ดรอประหว่างวัน ❤️ อยากให้ลองค่ะ 👌🏻
☀️#ขายดีที่สุด ขึ้นปีที่ 6 #bestseller
📱Line @essenrich
ขึ้นชื่อว่า ☀️Tactical #sunscreen  หมายถึง #คร ีมกันแดด จะแค่ทาๆไปไม่ได้ ฟังก์ชั่นต้องตอบโจทย์ไลฟ์สไตล์เช่นกัน ... นั่นคือ #ปกป ้องแสงแดดดีเยี่ยม #ปกป ิดรูขุมขนเรียบเนียน #เมคอ ัพเบสในตัว #ก ันน้ำ100% ☀️✨☔️❤️ #essenrich  รู้สึกทันทีตั้งแต่ครั้งแรกที่สัมผัสเนื้อครีม #บางเบาท ี่สุด #ค ุมมัน ไม่เหนียวเหนอะ สบายผิว 😍ใช้ได้ทุกวันแบบ #natural  look เคล็ดลับง่ายๆ ก็ดูสวยใสตลอดเวลา #ร ับประกัน ไม่ดรอประหว่างวัน ❤️ อยากให้ลองค่ะ 👌🏻 ☀️#ขายด ีที่สุด ขึ้นปีที่ 6 #bestseller  📱Line @essenrich
🇫🇷YSL聖羅蘭黑絲緞保濕隔離妝前乳打底乳 40ml 
包平郵
💰418

YSL家必敗的妝前乳,可以瞬間平滑肌膚,造出絲緞般的細緻嫩肌,同時強化妝效,爲肌膚72小時長效補濕。 
成分中的水嫩活躍複合物能發揮超活躍的補濕功效,而滑肌粉末就可自然地貼合膚質,令肌膚如絲段柔滑,配合羽毛粉底液用,好用~

#YSL #yslbeauty #黑絲緞 #聖羅蘭 #保濕隔離妝前乳 #打底乳 #makeupbase
🇫🇷YSL聖羅蘭黑絲緞保濕隔離妝前乳打底乳 40ml 包平郵 💰418 YSL家必敗的妝前乳,可以瞬間平滑肌膚,造出絲緞般的細緻嫩肌,同時強化妝效,爲肌膚72小時長效補濕。 成分中的水嫩活躍複合物能發揮超活躍的補濕功效,而滑肌粉末就可自然地貼合膚質,令肌膚如絲段柔滑,配合羽毛粉底液用,好用~ #YSL  #yslbeauty  #黑絲緞  #聖羅蘭  #保濕隔離妝前乳  #打底乳  #makeupbase 
Kulit muka kering? Meh pakai serum ni, baru makeup tak crack. Boleh buat makeup base tau.

Korang tau harga mur mur jimat betoi

Set rm55 tak masuk postage

#MAGICSKINSERUM #serumgoldmurah #marulamagicoil #makeupbase #marulamagicoil #magicskinserumgerik #iflawless
HARRATT ABCDATION
. . 🌸 SPF 30 PA++
🌸 GOLD DUST SERIES (healthy glowing effect!)
🌸 Gold Argan Oil & Pearl Extract
.
.
❤️❤️
.
Celik-Celik Awet Muda Dengan
🎉 Harratt Age Reversing Serum
🎉Harratt ABCDation
.
.
Order ➡ +6016 9246453
.
.
#mylia_argan_oil #HarratAbcdation
#harratt_serum #serum #makeupbase #foundation #harratt_lovers #arganoilserum #serumwajah #nakcantik #gebu #beautiful #arganoil #beautymalaysia #mua #muakl #makeupartist #HARRATT #moisturizer #serummalaysia  #ProdukKecantikan
HARRATT ABCDATION . . 🌸 SPF 30 PA++ 🌸 GOLD DUST SERIES (healthy glowing effect!) 🌸 Gold Argan Oil & Pearl Extract . . ❤️❤️ . Celik-Celik Awet Muda Dengan 🎉 Harratt Age Reversing Serum 🎉Harratt ABCDation . . Order ➡ +6016 9246453 . . #mylia_argan_oil  #HarratAbcdation  #harratt_serum  #serum  #makeupbase  #foundation  #harratt_lovers  #arganoilserum  #serumwajah  #nakcantik  #gebu  #beautiful  #arganoil  #beautymalaysia  #mua  #muakl  #makeupartist  #HARRATT  #moisturizer  #serummalaysia  #ProdukKecantikan 
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
PRODUCT NAFURA
.
•MOISTURIZER HONEY BEE VENOM •SERUM HONEY BEE VENOM
•CLEANSER HONEY BEE VENOM
•HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB)
•HONEY BEE FIXING MIST
•CENTELLA SOOTHING CREAM
•TRUE ISLAND ALASKA CREAM
.
Beli lebih dari satu ada diskaun
Dijamin 100% original
Money back guarantee
.
#honeybeevenom #honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia #nafuramurah #honeybeevenommurah #beevenommurah
#honeybeevenomoriginal #MOISTURIZERHONEYBEEVENOM #SERUMHONEYBEEVENOM #CLEANSERHONEYBEEVENOM #HONEYBEEALMONDGOMMAGE #HONEYBEEFIXINGMIST #CENTELLASOOTHINGCREAM #honeybeevenomcream
#honeybeeserum  #makeupmalaysia
#makeupbase #makeupartistmalaysia #makeupartist #makeupaddict #agentsahnafuramalaysia
#alaskaglacierwater #alaskacream #alaskatoner
#nafura #trueisland  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . PRODUCT NAFURA . •MOISTURIZER HONEY BEE VENOM •SERUM HONEY BEE VENOM •CLEANSER HONEY BEE VENOM •HONEY BEE ALMOND GOMMAGE (SCRUB) •HONEY BEE FIXING MIST •CENTELLA SOOTHING CREAM •TRUE ISLAND ALASKA CREAM . Beli lebih dari satu ada diskaun Dijamin 100% original Money back guarantee . #honeybeevenom  #honeybeevenomnafura  #honeybeevenommalaysia  #nafuramurah  #honeybeevenommurah  #beevenommurah  #honeybeevenomoriginal  #MOISTURIZERHONEYBEEVENOM  #SERUMHONEYBEEVENOM  #CLEANSERHONEYBEEVENOM  #HONEYBEEALMONDGOMMAGE  #HONEYBEEFIXINGMIST  #CENTELLASOOTHINGCREAM  #honeybeevenomcream  #honeybeeserum  #makeupmalaysia  #makeupbase  #makeupartistmalaysia  #makeupartist  #makeupaddict  #agentsahnafuramalaysia  #alaskaglacierwater  #alaskacream  #alaskatoner  #nafura  #trueisland  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
🎉Super September 🎉

2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ MEGA deal 
Party Queen face/Eye makeup primer for dry skin or oily skin and concealer for wrinkles brighten base cream for face hydrate 
#Color 1 is used for yellow skin 
# color 2 is for acne 
#color 3 is for white skin 
#color 4 is for pore hiding ❌Before Price 35Qr/PCs ✅Single PCs 30 Qr ✅ 2 PCs is 50 Qr ✅ 3 PCs & more 20 Qr / PCs
#makeup #makeupprimer #makeupbase#primer #makeupprimer #step1primer
🎉Super September 🎉 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ MEGA deal Party Queen face/Eye makeup primer for dry skin or oily skin and concealer for wrinkles brighten base cream for face hydrate #Color  1 is used for yellow skin # color 2 is for acne #color  3 is for white skin #color  4 is for pore hiding ❌Before Price 35Qr/PCs ✅Single PCs 30 Qr ✅ 2 PCs is 50 Qr ✅ 3 PCs & more 20 Qr / PCs #makeup  #makeupprimer  #makeupbase #primer  #makeupprimer  #step1primer 
This lineup is here to slay! Pair Power Play Concealer and Perfect Setting Powder with their bestie brushes to conceal, set and slay! 👯👯 .
.
.
.
.
#CoverFX #makeup #bblogger  #beautybloggers #makeupbase #makeup #beauty #beautyjunkie #makeupjunkie #essentials #motd #lifestyleblogger #beautycare #foundation #highlight #slave2beauty #dipbrow #makeuptutorial #CrueltyFree #Vegan #cute #smile #fun #happy #mood #loveyourself #cleanbeauty
😂 I live for @kiehls and use the Midnight Recovery Concentrate nightly. You only need 2-3 drops per night for younger looking skin. Smells great too! •
•
•
#kiehls #kiehlsmidnightrecovery
#serum #skincare #skincareroutine #makeupremover #loveyourskin #youngerlookingskin #facial #skingoals #makeupbase #glowing #glowgoals
#Repost @azlynniskandar_official
・・・
Login www.alyla.my & guna Discount Code “Azlyn” utk disc 15% 
Atau pon trs ke IG @alyla.my @alyla.my @alyla.my 
Makeup tools & pre loved item follow 👉🏻 @beautystore_82 @beautystore_82 @beautystore_82 
For booking & inquiries just hit the digit. 
www.wasap.my/601128692669  #alhamdulillah #seremban #cutcrease #naturallookmakeup #putrajaya #weddingdais #love #nudebrown #softlook #trueyelash #solemnisation #batupahat #muar #photoshoot #riview #productriview #weddingreception #makeupbase #muamalaysia #redlips #reception #makeupartistmalaysia #muajohor #Muajb #muaseremban #muakluang #muapontian #solemnisation #alyla
#Repost  @azlynniskandar_official ・・・ Login www.alyla.my & guna Discount Code “Azlyn” utk disc 15% Atau pon trs ke IG @alyla.my @alyla.my @alyla.my Makeup tools & pre loved item follow 👉🏻 @beautystore_82 @beautystore_82 @beautystore_82 For booking & inquiries just hit the digit. www.wasap.my/601128692669 #alhamdulillah  #seremban  #cutcrease  #naturallookmakeup  #putrajaya  #weddingdais  #love  #nudebrown  #softlook  #trueyelash  #solemnisation  #batupahat  #muar  #photoshoot  #riview  #productriview  #weddingreception  #makeupbase  #muamalaysia  #redlips  #reception  #makeupartistmalaysia  #muajohor  #Muajb  #muaseremban  #muakluang  #muapontian  #solemnisation  #alyla 
#mua #getcarta 
Review!!⭐️💕
Loving the New 
#MZSkin 
#skincare range by 
Dr Maryam Zamani 
One of my favourite hero products is the #goldenelixir face serum , gives your skin an instant lit from within #glow it's the perfect 
#makeupbase! 
Can be worn underneath or on top of #makeup. 
I also love
Depuff & define #eyecream  because It gives a subtle #radiantglow which helps to rescue & diminish the appearance of tired puffy eyes 👀 
@mzskinofficial 
@amandakyme_consultancy
#mua  #getcarta  Review!!⭐️💕 Loving the New #MZSkin  #skincare  range by Dr Maryam Zamani One of my favourite hero products is the #goldenelixir  face serum , gives your skin an instant lit from within #glow  it's the perfect #makeupbase ! Can be worn underneath or on top of #makeup . I also love Depuff & define #eyecream  because It gives a subtle #radiantglow  which helps to rescue & diminish the appearance of tired puffy eyes 👀 @mzskinofficial @amandakyme_consultancy
🌟👀🌟DⅰBⅰ極致眼部補濕日夜套裝
❤將靚靚您既眼睛日夜都照顧周到 
眼霜日間保養☀
💁為眼部補充大量水份,具美白光澤功效,舒緩和柔軟眼部肌膚,讓眼周位置容光煥發,連續使用眼底的黑眼圈會明顯地減淡。✨✨✨✨✨ 眼霜晚間修護🌙
💁極至補濕晚霜/眼膜於晚間使用,為眼部補充大量水份和極致滋養眼周肌膚,改善眼紋,特别針對脆弱眼周輪廓而設,連續使用能鞏固脆弱的眼周肌膚。👍👍👍👍👍 🌹DⅰBⅰ極致眼部補濕套裝(眼日霜+眼夜霜)
Whatsapp 52252813 or inbox
https://api.whatsapp.com/send?phone=85252252813 👆禁尼度就立即搵到我地喇😊

facebook: oopsbeautycare
instagram: oopsbeautycare
門市地址: 
旺角西洋菜南街1A百寶利商業中心16樓1605室#眼霜#eyecream#眼精華#妝前打底#makeupbase#dibi#dibi極致眼部補濕套裝#保濕#保水#保養#igshop#852shop#onlineshop#shoppingonline#去眼袋#去眼紋#熊猫眼#去黑眼圈#Oopsbeauty
🌟👀🌟DⅰBⅰ極致眼部補濕日夜套裝 ❤將靚靚您既眼睛日夜都照顧周到 眼霜日間保養☀ 💁為眼部補充大量水份,具美白光澤功效,舒緩和柔軟眼部肌膚,讓眼周位置容光煥發,連續使用眼底的黑眼圈會明顯地減淡。✨✨✨✨✨ 眼霜晚間修護🌙 💁極至補濕晚霜/眼膜於晚間使用,為眼部補充大量水份和極致滋養眼周肌膚,改善眼紋,特别針對脆弱眼周輪廓而設,連續使用能鞏固脆弱的眼周肌膚。👍👍👍👍👍 🌹DⅰBⅰ極致眼部補濕套裝(眼日霜+眼夜霜) Whatsapp 52252813 or inbox https://api.whatsapp.com/send?phone=85252252813 👆禁尼度就立即搵到我地喇😊 facebook: oopsbeautycare instagram: oopsbeautycare 門市地址: 旺角西洋菜南街1A百寶利商業中心16樓1605室#眼霜 #eyecream #眼精華 #妝前打底 #makeupbase #dibi #dibi極致眼部補濕套裝 #保濕 #保水 #保養 #igshop #852shop #onlineshop #shoppingonline #去眼袋 #去眼紋 #熊猫眼 #去黑眼圈 #Oopsbeauty 
ขอบคุณพี่เมนี่ คนสวยที่เชื่อมั่นในตัวน้องนะครับ #สวยกรุบ #mymakeup #makeup #hourglassthailand #hourglasscosmetics #hourglass #face #makeupbase #primer #skin #crueltyfree  #crueltyfreebeauty #crueltyfreemakeup #hgcrueltyfree #celebrity #celebrityfashion #makeuplook #makeuptutorial #luxury #beautyblokker #beautylook
@manie_me ขอบคุณพี่เมนี่ คนสวยที่เชื่อมั่นในตัวน้องนะครับ #สวยกรุบ #mymakeup #makeup #hourglassthailand #hourglasscosmetics #hourglass #face #makeupbase #primer #skin #crueltyfree  #crueltyfreebeauty #crueltyfreemakeup #hgcrueltyfree #celebrity #celebrityfashion #makeuplook #makeuptutorial #luxury #beautyblokker #beautylook
NEW! 💚 #Repost @caudalie
・・・
With the magic of Vinopure, foundation has never looked better! But seriously, flawless skin is the best canvas for your makeup 😅 #Vinopuresolution #CleanBeauty #caudalie #skincare #makeup #makeupbase #oilyskin #blemishes #antiblemish #beauty #instabeauty #instamakeup #pharmacy #rooneyspharmacy #tring #shoplocal
Likit aydınlatıcı seviyorsam 🤦🤷😁😅@deborahmilanotr Secrets Of Strobing (Şu an indirimde 24.90) , @revlon Color Change Halo (Şu an İndirimde 9.99) ve çok aşk olan @maccosmeticsturkiye Strobe Cream 💕😍 Önce hangisinin duruşunu paylasmami istersiniz🙈
Likit aydınlatıcı seviyorsam 🤦🤷😁😅@deborahmilanotr Secrets Of Strobing (Şu an indirimde 24.90) , @revlon Color Change Halo (Şu an İndirimde 9.99) ve çok aşk olan @maccosmeticsturkiye Strobe Cream 💕😍 Önce hangisinin duruşunu paylasmami istersiniz🙈
บีบีหอยทาก
บีบีครีมที่มีส่วนผสมสารสกัดจากหอยทาก
มีสารสกัดที่ช่วยบำรุงเก็บลึกความชุ่มชื่นและผลัดเซลล์ผิวเก่า สามารถใช้ได้กับทุกโทนสีผิว เกลี่ยง่าย เรียบเนียน บางเบา
ควบคุมความมันบนใบหน้าได้ดี
และจุดเด่นเลยคือ สามารถปรับสีของเนื้อครีมให้เข้ากับผิวของผู้ใช้เอง
ดังนั้นไม่พบปัญหา หน้าวอกหน้าลอยแน่นอน และยังสะท้อนแสงแดดออกจากผิว
ไม่กักเก็บแสงUV ทำให้หน้าไม่หมองคล้ำ ทำให้ชีวิตง่ายขึ้นเยอะ ไม่ต้องเลือกอะไรให้วุ่นวาย
▪️Price : 450 บาท
สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม
▪️Line : halee1994 
#makeup #merrezca #bb #bbcream #lipcream #lipstick #cosmetics #cccream #cream #eyeliner #eyeshadow #foundation #color #base #makeupbase
บีบีหอยทาก บีบีครีมที่มีส่วนผสมสารสกัดจากหอยทาก มีสารสกัดที่ช่วยบำรุงเก็บลึกความชุ่มชื่นและผลัดเซลล์ผิวเก่า สามารถใช้ได้กับทุกโทนสีผิว เกลี่ยง่าย เรียบเนียน บางเบา ควบคุมความมันบนใบหน้าได้ดี และจุดเด่นเลยคือ สามารถปรับสีของเนื้อครีมให้เข้ากับผิวของผู้ใช้เอง ดังนั้นไม่พบปัญหา หน้าวอกหน้าลอยแน่นอน และยังสะท้อนแสงแดดออกจากผิว ไม่กักเก็บแสงUV ทำให้หน้าไม่หมองคล้ำ ทำให้ชีวิตง่ายขึ้นเยอะ ไม่ต้องเลือกอะไรให้วุ่นวาย ▪️Price : 450 บาท สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม ▪️Line : halee1994 #makeup  #merrezca  #bb  #bbcream  #lipcream  #lipstick  #cosmetics  #cccream  #cream  #eyeliner  #eyeshadow  #foundation  #color  #base  #makeupbase 
The Glow hill gold makeup sheet mask is a new concept in sheet masks, its claim is to leave your skin even toned with a shimmer and a primer base for the rest of your makeup or to leave as is and not need makeup, there is a lot of glitter! that will get everywhere so you have to be careful when using it to wash your hands well, the sheet mask its self had a light sent to nothing too strong, it was a thick cloth used for it and it just sat on my face did not feel like it was ever on my skin very well, it was very moisturizing, once I removed it there was a lot of glittery serum on my skin and I had to pat some of it away with a towel and tap the rest of it in, at first I did not think it did much, but I got a good look at my skin and this really made an improvement! my skin was radiant and it was even toned and look like I had a primer or BB cream on my face, I don't feel it will work well with makeup though but this does enough for me I would just need my other eye cream for my dark circles, as you can see by the photo there's not beauty filter my skin look that good! I recommend this for people who want a nicely done up face with no makeup but using skincare, I will say this is NOT a sheet mask to use as skin care but as a replacement for makeup. and the free gifts I got with purchase are a nice bonus! #glowhill #glamgoldmakupfacialmask #GLAMGOLDMASK #sheetmask #dewyskin #glowyskin #maskaddict #makeupprimer #makeupbase #kbeauty #beauty #instabeuty #08liter #08L
#Glowhill #GlamGoldMakeupfacialmask #GLAMGOLDMASK #sheetmask #dewyskin #glowyskin #maskaddict #makeupprimer #makeupbase #kbeauty #beauty #instabeauty #08liter #08L
The Glow hill gold makeup sheet mask is a new concept in sheet masks, its claim is to leave your skin even toned with a shimmer and a primer base for the rest of your makeup or to leave as is and not need makeup, there is a lot of glitter! that will get everywhere so you have to be careful when using it to wash your hands well, the sheet mask its self had a light sent to nothing too strong, it was a thick cloth used for it and it just sat on my face did not feel like it was ever on my skin very well, it was very moisturizing, once I removed it there was a lot of glittery serum on my skin and I had to pat some of it away with a towel and tap the rest of it in, at first I did not think it did much, but I got a good look at my skin and this really made an improvement! my skin was radiant and it was even toned and look like I had a primer or BB cream on my face, I don't feel it will work well with makeup though but this does enough for me I would just need my other eye cream for my dark circles, as you can see by the photo there's not beauty filter my skin look that good! I recommend this for people who want a nicely done up face with no makeup but using skincare, I will say this is NOT a sheet mask to use as skin care but as a replacement for makeup. and the free gifts I got with purchase are a nice bonus! #glowhill  #glamgoldmakupfacialmask  #GLAMGOLDMASK  #sheetmask  #dewyskin  #glowyskin  #maskaddict  #makeupprimer  #makeupbase  #kbeauty  #beauty  #instabeuty  #08liter  #08L  #Glowhill  #GlamGoldMakeupfacialmask  #GLAMGOLDMASK  #sheetmask  #dewyskin  #glowyskin  #maskaddict  #makeupprimer  #makeupbase  #kbeauty  #beauty  #instabeauty  #08liter  #08L 
#購入品
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
#まつ毛美容液 を使い切ったので
気になってた物を買いました✰︎
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
① #眉毛美容液
② #アイシャドウベース
③ #まつ毛美容液
④ #マスカラ下地
⑤ #アイクリーム
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
1本で5役 \♥︎/
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
前使ってた #ディープグロウセラム は肌に合わず
まつ毛のキワが真っ赤になって痒くなったので
さよならしました ( Ĭ ^ Ĭ )
因みに #フローフシ のまつ毛美容液も肌に合わず … orz
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
#グランフィクサーパーフェクトアイ / 20g ¥1800
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
#granfixer #perfecteye #eyelasheyeserum #eyecare #eyecream #eyebrowserum #makeupbase #instabeauty #l4l #200post @granfixer
#購入品  ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #まつ毛美容液  を使い切ったので 気になってた物を買いました✰︎ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ① #眉毛美容液  ② #アイシャドウベース  ③ #まつ毛美容液  ④ #マスカラ下地  ⑤ #アイクリーム  ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 1本で5役 \♥︎/ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 前使ってた #ディープグロウセラム  は肌に合わず まつ毛のキワが真っ赤になって痒くなったので さよならしました ( Ĭ ^ Ĭ ) 因みに #フローフシ  のまつ毛美容液も肌に合わず … orz ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #グランフィクサーパーフェクトアイ  / 20g ¥1800 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #granfixer  #perfecteye  #eyelasheyeserum  #eyecare  #eyecream  #eyebrowserum  #makeupbase  #instabeauty  #l4l  #200post  @granfixer
Clay mask ni tak sesuai untuk dry skin. Sebabnyaa dia SUPER DRYING! Kalau dry skin pakai clay mask jugak, lagi bertambah-tambah kering kulit muka tu. End up, kulit jadi gatal-gatal & merah-merah.

Fungsi clay mask ni untuk absorb excess sebum. Sebab tu, oily skin digalakkan untuk pakai clay mask ni.

Jangan risau, for dry skin boleh try mud mask.

Okay? 💋

#AztecClayMask #YogicSleep #jerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbreakout #whitehead #blackhead #dryskin #yogicsleepbyarosa #kulitsunburn #kulitkering #makeupbase #sleepingmask #poritersumbat #cloggedpores #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskkemaman #bentoniteclaymask #indianhealingclay #aztechealingclay #claymaskmalaysia #deepporecleansing #claymask
Clay mask ni tak sesuai untuk dry skin. Sebabnyaa dia SUPER DRYING! Kalau dry skin pakai clay mask jugak, lagi bertambah-tambah kering kulit muka tu. End up, kulit jadi gatal-gatal & merah-merah. Fungsi clay mask ni untuk absorb excess sebum. Sebab tu, oily skin digalakkan untuk pakai clay mask ni. Jangan risau, for dry skin boleh try mud mask. Okay? 💋 #AztecClayMask  #YogicSleep  #jerawat  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbreakout  #whitehead  #blackhead  #dryskin  #yogicsleepbyarosa  #kulitsunburn  #kulitkering  #makeupbase  #sleepingmask  #poritersumbat  #cloggedpores  #aztecclaymaskoriginal  #aztecclaymaskkemaman  #bentoniteclaymask  #indianhealingclay  #aztechealingclay  #claymaskmalaysia  #deepporecleansing  #claymask 
Ada yang tanya Atie..
.
"Serum ni halal ke?"
.
Semestinya HALAL uolls..
.
Sebab pemprosesannya di kilang yang berstatus GMP iaitu kilang Muslim yang dikawal dengan spesifikasi kualiti yang telah ditetapkan.
.
Dan logo HALAL tidak dipamerkan kerana ia bukan sejenis makanan. Tapi kalau uolls tengok kat belakang kotak serum tu ada logo GMP.
.
Dah tengok? Gunakan tanpa was-was giteww.. 😘
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #GoPakNil #BazarOnline #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor  #MyleaSeptemberPromotion
Ada yang tanya Atie.. . "Serum ni halal ke?" . Semestinya HALAL uolls.. . Sebab pemprosesannya di kilang yang berstatus GMP iaitu kilang Muslim yang dikawal dengan spesifikasi kualiti yang telah ditetapkan. . Dan logo HALAL tidak dipamerkan kerana ia bukan sejenis makanan. Tapi kalau uolls tengok kat belakang kotak serum tu ada logo GMP. . Dah tengok? Gunakan tanpa was-was giteww.. 😘 . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #GoPakNil  #BazarOnline  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor   #MyleaSeptemberPromotion 
👰🏾#butterelixir #bride
#bridalmakeup 🎨 #makeupart 👩🏻‍🎨@alexandra_angelone_makeup #makeupbase #elixir #glowingskin #supernatural
Nampak lembap ja kulit sis nie. Tips dia : sapu Moisturizer Gel sebagai rutin asas kita. Dap2 terus flawless 😊

Catalogue here⤵
#moisturizergeltlb
.
Promotion price : RM26.00
Normal price : RM35.00
Postage : RM8 SM, RM12 SS
. .
How to use ⤵
Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka juga leher dan ratakan. - Pakai siang dan malam selepas cuci muka.
- Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia.
- Boleh digunakan untuk seluruh badan (merawat lecur, luka kecil, parut kemalangan dll)
.
Wasap 0135273557

#moisturizergel #moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizer #moisturizergelulfaabeautypenang #moisturizergelpenang #moisturizergelkedah
#codkedahmoisturizergel #feedbackmoisturizergel #moisturizergelkulim #moisturizergelpenang
#codkedahmoisturizergel #moisturizergelmurah #moisturizergelbyulfaabeauty #pelembap #pelembapmuka #makeupbase #kulitkering #jerawat #cantik #agentmoisturizergel #moisturizergelbyulfaabeautyborong #moisturizergelulfaabeautypenang #kecutjerawat #produkviral #review
Nampak lembap ja kulit sis nie. Tips dia : sapu Moisturizer Gel sebagai rutin asas kita. Dap2 terus flawless 😊 Catalogue here⤵ #moisturizergeltlb  . Promotion price : RM26.00 Normal price : RM35.00 Postage : RM8 SM, RM12 SS . . How to use ⤵ Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka juga leher dan ratakan. - Pakai siang dan malam selepas cuci muka. - Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia. - Boleh digunakan untuk seluruh badan (merawat lecur, luka kecil, parut kemalangan dll) . Wasap 0135273557 #moisturizergel  #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizer  #moisturizergelulfaabeautypenang  #moisturizergelpenang  #moisturizergelkedah  #codkedahmoisturizergel  #feedbackmoisturizergel  #moisturizergelkulim  #moisturizergelpenang  #codkedahmoisturizergel  #moisturizergelmurah  #moisturizergelbyulfaabeauty  #pelembap  #pelembapmuka  #makeupbase  #kulitkering  #jerawat  #cantik  #agentmoisturizergel  #moisturizergelbyulfaabeautyborong  #moisturizergelulfaabeautypenang  #kecutjerawat  #produkviral  #review 
#Repost @ainsyazana.co
• • •
The whole complete set of Honey Bee Skincare😍🐝
.
The best never rest gituuu😋
.
Dari moisturiser je dulu, sekarang dah beranak pinak dah. Sape dah try satu set ni🙋🏻‍♀️
.
Honey Bee Skincare sesuai untuk kulit normal dan kering🔥
.
Honey Bee Venom Moisturiser - RM 80
Honey Bee Serum - RM 105
Honey Bee Cleanser - RM 60
Honey Bee Gommage Scrub - RM 60
Honey Bee Fixing Mist - RM 60
Honey Bee Mud Mask - RM 60
Honey Ber Sun Protector - RM 70
Honey Bee Hydrogel Eye Mask - RM 85
Honey Bee Sheet Mask - RM 15
.
#syazanaempire
.
COD: Pasir Gudang, Mount Austin
.
Postage: RM 7 SM/SS
.
Whatsapp: 017 7669192
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenompasirgudang
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#honeybeemist
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#magicksinprimer
#honeybeeeyemask
#honeybeesmoothinggel
#honeybeemudmask
#honeybeesunblock
#Repost  @ainsyazana.co • • • The whole complete set of Honey Bee Skincare😍🐝 . The best never rest gituuu😋 . Dari moisturiser je dulu, sekarang dah beranak pinak dah. Sape dah try satu set ni🙋🏻‍♀️ . Honey Bee Skincare sesuai untuk kulit normal dan kering🔥 . Honey Bee Venom Moisturiser - RM 80 Honey Bee Serum - RM 105 Honey Bee Cleanser - RM 60 Honey Bee Gommage Scrub - RM 60 Honey Bee Fixing Mist - RM 60 Honey Bee Mud Mask - RM 60 Honey Ber Sun Protector - RM 70 Honey Bee Hydrogel Eye Mask - RM 85 Honey Bee Sheet Mask - RM 15 . #syazanaempire  . COD: Pasir Gudang, Mount Austin . Postage: RM 7 SM/SS . Whatsapp: 017 7669192 . #honeybeevenom  #honeybeevenomnafura  #honeybeevenommalaysia  #honeybeevenomoriginal  #honeybeevenomcream  #honeybeeserum  #honeybeeserumnafura  #honeybeevenompasirgudang  #makeupbase  #makeupartistmalaysia  #makeupartist  #honeybeemist  #hopegirl  #hopegirlmalaysia  #hopegirlcosmetics  #makeupaddict  #magicksinprimer  #honeybeeeyemask  #honeybeesmoothinggel  #honeybeemudmask  #honeybeesunblock 
#Repost @ainsyazana.co
• • •
The whole complete set of Honey Bee Skincare😍🐝
.
The best never rest gituuu😋
.
Dari moisturiser je dulu, sekarang dah beranak pinak dah. Sape dah try satu set ni🙋🏻‍♀️
.
Honey Bee Skincare sesuai untuk kulit normal dan kering🔥
.
Honey Bee Venom Moisturiser - RM 80
Honey Bee Serum - RM 105
Honey Bee Cleanser - RM 60
Honey Bee Gommage Scrub - RM 60
Honey Bee Fixing Mist - RM 60
Honey Bee Mud Mask - RM 60
Honey Ber Sun Protector - RM 70
Honey Bee Hydrogel Eye Mask - RM 85
Honey Bee Sheet Mask - RM 15
.
#syazanaempire
.
COD: Pasir Gudang, Mount Austin
.
Postage: RM 7 SM/SS
.
Whatsapp: 017 7669192
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenompasirgudang
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#honeybeemist
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#magicksinprimer
#honeybeeeyemask
#honeybeesmoothinggel
#honeybeemudmask
#honeybeesunblock
#Repost  @ainsyazana.co • • • The whole complete set of Honey Bee Skincare😍🐝 . The best never rest gituuu😋 . Dari moisturiser je dulu, sekarang dah beranak pinak dah. Sape dah try satu set ni🙋🏻‍♀️ . Honey Bee Skincare sesuai untuk kulit normal dan kering🔥 . Honey Bee Venom Moisturiser - RM 80 Honey Bee Serum - RM 105 Honey Bee Cleanser - RM 60 Honey Bee Gommage Scrub - RM 60 Honey Bee Fixing Mist - RM 60 Honey Bee Mud Mask - RM 60 Honey Ber Sun Protector - RM 70 Honey Bee Hydrogel Eye Mask - RM 85 Honey Bee Sheet Mask - RM 15 . #syazanaempire  . COD: Pasir Gudang, Mount Austin . Postage: RM 7 SM/SS . Whatsapp: 017 7669192 . #honeybeevenom  #honeybeevenomnafura  #honeybeevenommalaysia  #honeybeevenomoriginal  #honeybeevenomcream  #honeybeeserum  #honeybeeserumnafura  #honeybeevenompasirgudang  #makeupbase  #makeupartistmalaysia  #makeupartist  #honeybeemist  #hopegirl  #hopegirlmalaysia  #hopegirlcosmetics  #makeupaddict  #magicksinprimer  #honeybeeeyemask  #honeybeesmoothinggel  #honeybeemudmask  #honeybeesunblock 
#Repost @ainsyazana.co
• • •
The whole complete set of Honey Bee Skincare😍🐝
.
The best never rest gituuu😋
.
Dari moisturiser je dulu, sekarang dah beranak pinak dah. Sape dah try satu set ni🙋🏻‍♀️
.
Honey Bee Skincare sesuai untuk kulit normal dan kering🔥
.
Honey Bee Venom Moisturiser - RM 80
Honey Bee Serum - RM 105
Honey Bee Cleanser - RM 60
Honey Bee Gommage Scrub - RM 60
Honey Bee Fixing Mist - RM 60
Honey Bee Mud Mask - RM 60
Honey Ber Sun Protector - RM 70
Honey Bee Hydrogel Eye Mask - RM 85
Honey Bee Sheet Mask - RM 15
.
#syazanaempire
.
COD: Pasir Gudang, Mount Austin
.
Postage: RM 7 SM/SS
.
Whatsapp: 017 7669192
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenom_kl
#honeybeeserum_kl
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#honeybeemist
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#magicksinprimer
#agentsahnafuramalaysia
#agentsahnafuraglobal
#honeybeeeyemask
#honeybeesmoothinggel
#honeybeemudmask
#honeybeesunblock
#honeybeepasirgudang
#Repost  @ainsyazana.co • • • The whole complete set of Honey Bee Skincare😍🐝 . The best never rest gituuu😋 . Dari moisturiser je dulu, sekarang dah beranak pinak dah. Sape dah try satu set ni🙋🏻‍♀️ . Honey Bee Skincare sesuai untuk kulit normal dan kering🔥 . Honey Bee Venom Moisturiser - RM 80 Honey Bee Serum - RM 105 Honey Bee Cleanser - RM 60 Honey Bee Gommage Scrub - RM 60 Honey Bee Fixing Mist - RM 60 Honey Bee Mud Mask - RM 60 Honey Ber Sun Protector - RM 70 Honey Bee Hydrogel Eye Mask - RM 85 Honey Bee Sheet Mask - RM 15 . #syazanaempire  . COD: Pasir Gudang, Mount Austin . Postage: RM 7 SM/SS . Whatsapp: 017 7669192 . #honeybeevenom  #honeybeevenomnafura  #honeybeevenommalaysia  #honeybeevenomoriginal  #honeybeevenomcream  #honeybeeserum  #honeybeeserumnafura  #honeybeevenom_kl  #honeybeeserum_kl  #makeupbase  #makeupartistmalaysia  #makeupartist  #honeybeemist  #hopegirl  #hopegirlmalaysia  #hopegirlcosmetics  #makeupaddict  #magicksinprimer  #agentsahnafuramalaysia  #agentsahnafuraglobal  #honeybeeeyemask  #honeybeesmoothinggel  #honeybeemudmask  #honeybeesunblock  #honeybeepasirgudang 
The 2 MOST important weapons for makeup!!
Moisturizer & the makeup remover.

@cetaphilme is surely the WINNER for the dry skin line moisturizer. I have tried almost all the moisturizer whether its drugstore or a high end brand.I am so hooked onto this moisturizer that if i dont apply this moisturizer, i feel i dont get the flawless foundation base.
I would highly recommend cetaphil moisturizer for super dry or dry to combination skin.I have super dry and some dry patches so this moisturizer really suits me.
I would give 10/10..(This proves how much i love the @cetaphilme brand) ❤️❤️ L’oreal Makeup Remover
I dont think i have to say much about the @lorealmakeup makeup remover😊..
Its removes all the waterproof makeup(including the inglot liner #77)😂😂..
Im sure everyone knows its a mission to clean the inglot gel liner😛😛😛
As our eyes is the most sensitive part so l’oreal makeup remover is not harsh at all and easily cleans all the makeup without putting any kind of pressure on the eyes:) @lorealmakeup 
@lorealskin 
@cetaphilme 
@cetaphilus 
@inglot_cosmetics 
#skincare #skincareroutine #skintips #moisturizer #makeup #makeupbase
The 2 MOST important weapons for makeup!! Moisturizer & the makeup remover. @cetaphilme is surely the WINNER for the dry skin line moisturizer. I have tried almost all the moisturizer whether its drugstore or a high end brand.I am so hooked onto this moisturizer that if i dont apply this moisturizer, i feel i dont get the flawless foundation base. I would highly recommend cetaphil moisturizer for super dry or dry to combination skin.I have super dry and some dry patches so this moisturizer really suits me. I would give 10/10..(This proves how much i love the @cetaphilme brand) ❤️❤️ L’oreal Makeup Remover I dont think i have to say much about the @lorealmakeup makeup remover😊.. Its removes all the waterproof makeup(including the inglot liner #77 )😂😂.. Im sure everyone knows its a mission to clean the inglot gel liner😛😛😛 As our eyes is the most sensitive part so l’oreal makeup remover is not harsh at all and easily cleans all the makeup without putting any kind of pressure on the eyes:) @lorealmakeup @lorealskin @cetaphilme @cetaphilus @inglot_cosmetics #skincare  #skincareroutine  #skintips  #moisturizer  #makeup  #makeupbase 
❤ SET COMBO MYLEA ❤
.
Gabungan terbaik set kombo Mylea . Set kombo Mylea berkesan memudarkan jeragat seawal 7-14 hari & berfungsi sebagai anti jeragat untuk mengelakkan jeragat dari merebak & makin menebal.
.
Dengan amalan yang konsisten & penggunaan yang betul, pasti anda juga akan dapat hasil yang terbaik untuk mengatasi masalah jeragat.
.
Yang penting sekali set kombo Mylea sangat selamat untuk diamalkan kerana terbukti tidak mengandungi bahan kimia merbahaya & dihasilkan 100% dari bahan-bahan semulajadi.
.
Rasai sendiri perbezaan wajah anda bersama Mylea. Gabungan mantap Mylea Freckles Serum & Mylea Honey Soap memang jadi kegilaan ramai sekarang ni.
.
Jom grab set kombo serum & sabun sekarang untuk dapatkan DISKAUN & HARGA JIMAT berbaloi!! Dapatkan sekarang sebelum HQ umumkan harga kembali kepada asal!
.
Harga asal set kombo RM195 menjunam ke RM130 sahaja uolls!! Wasap Atie now..
📲 017 9363 910
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaHoneySoap #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor  #MyleaSeptemberPromotion
❤ SET COMBO MYLEA ❤ . Gabungan terbaik set kombo Mylea . Set kombo Mylea berkesan memudarkan jeragat seawal 7-14 hari & berfungsi sebagai anti jeragat untuk mengelakkan jeragat dari merebak & makin menebal. . Dengan amalan yang konsisten & penggunaan yang betul, pasti anda juga akan dapat hasil yang terbaik untuk mengatasi masalah jeragat. . Yang penting sekali set kombo Mylea sangat selamat untuk diamalkan kerana terbukti tidak mengandungi bahan kimia merbahaya & dihasilkan 100% dari bahan-bahan semulajadi. . Rasai sendiri perbezaan wajah anda bersama Mylea. Gabungan mantap Mylea Freckles Serum & Mylea Honey Soap memang jadi kegilaan ramai sekarang ni. . Jom grab set kombo serum & sabun sekarang untuk dapatkan DISKAUN & HARGA JIMAT berbaloi!! Dapatkan sekarang sebelum HQ umumkan harga kembali kepada asal! . Harga asal set kombo RM195 menjunam ke RM130 sahaja uolls!! Wasap Atie now.. 📲 017 9363 910 . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #MyleaHoneySoap  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #MyleaCustomerFeedback  #MyleaCustomerTestimoni  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor   #MyleaSeptemberPromotion 
☀️ครีมกันแดดเมคอัพเบส☀️ ขนาด 20 ml.
ใช้ได้นานสูงสุดถึง 2-3 เดือน 🎀สินค้าขายดีอันดับ 1🎀
🎀ขายดีมากว่า5ปี🎀
คุณสมบัติโดดเด่นพิเศษ ✔️ เกลี่ยง่าย เนื้อบางเบาที่สุด ✔️ ปกปิดดีเยี่ยม แต่ไม่อุดตัน ✔️ ติดทนนาน ทาครั้งเดียวอยู่ ✔️ ใช้ได้กับทุกสภาพและสีผิว ✔️ จะเมคอัพก็ช่วยให้ผิวกระจ่างใสทันที ✔️ คงความชุ่มชื้นให้ผิว คงความอ่อนเยาว์
🙏🏻ขอขอบคุณตัวแทนน่ารัก ลูกค้าน่ารักและลูกค้าประจำทุกท่านจากใจค่ะ 💕
Line : @essenrich
☀️ครีมกันแดดเมคอัพเบส☀️ ขนาด 20 ml. ใช้ได้นานสูงสุดถึง 2-3 เดือน 🎀สินค้าขายดีอันดับ 1🎀 🎀ขายดีมากว่า5ปี🎀 คุณสมบัติโดดเด่นพิเศษ ✔️ เกลี่ยง่าย เนื้อบางเบาที่สุด ✔️ ปกปิดดีเยี่ยม แต่ไม่อุดตัน ✔️ ติดทนนาน ทาครั้งเดียวอยู่ ✔️ ใช้ได้กับทุกสภาพและสีผิว ✔️ จะเมคอัพก็ช่วยให้ผิวกระจ่างใสทันที ✔️ คงความชุ่มชื้นให้ผิว คงความอ่อนเยาว์ 🙏🏻ขอขอบคุณตัวแทนน่ารัก ลูกค้าน่ารักและลูกค้าประจำทุกท่านจากใจค่ะ 💕 Line : @essenrich
#GLAMFACEPRIMER MOSS MAYRA
.
Dah ramai yg cuba sendiri & rasai kehebatan Glam Face Primer ni tau!
Yang penting, GFP ni sesuai utk semua jenis kulit
.
Yang tak suka makeup heavy, jom cuba GFP ni. Pakai GFP efek natural look & pinkish.
.
So, tunggu apa lagi? Jom cuba GFP yang sangat best. .
.
☑️ MEDIUM COVERAGE
☑️ RINGAN BILA DIPAKAI
☑️ FOUNDATION TAK BERCAPUK
☑️ MENGANDUNGI SPF 30
☑️ SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
☑️ EFEK GLOWING & PINKISH
.
#primer
#makeupbase
#calitcalitcantik
#GLAMFACEPRIMER  MOSS MAYRA . Dah ramai yg cuba sendiri & rasai kehebatan Glam Face Primer ni tau! Yang penting, GFP ni sesuai utk semua jenis kulit . Yang tak suka makeup heavy, jom cuba GFP ni. Pakai GFP efek natural look & pinkish. . So, tunggu apa lagi? Jom cuba GFP yang sangat best. . . ☑️ MEDIUM COVERAGE ☑️ RINGAN BILA DIPAKAI ☑️ FOUNDATION TAK BERCAPUK ☑️ MENGANDUNGI SPF 30 ☑️ SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT ☑️ EFEK GLOWING & PINKISH . #primer  #makeupbase  #calitcalitcantik 
Kenapa moisturizer penting untuk skin kita?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sesetengah orang memiliki kulit kering, dan ada yang lain jenis kulit berminyak. Beruntung bagi Anda yang memiliki kulit “normal” yang tidak kering atau berminyak. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kulit kering akan paling menderita. Kalau tak gunakan pelembap. Kulit kering akibat kekurangab sebum oleh kulit.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jadi kea ada bantuan dari pelembap tambahan. Sebab, kulit akan mula pecah-pecah, gatal dan mengelupas serta terasa  kemerahan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wajah juga akan tua sebelum waktunya dan menjadi lebih kasar.Mereka yang memiliki kulit berminyak pulak. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Akan ada masalah yang berlawanan, kulit mereka menghasilkan terlalu banyak minyak.Kelebihan minyak menyebabkan jerawat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Itu sebab, pentingnya penggunaan pelembap muka, selama 3 minit selepas mandi.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.
Catalogue here⤵
#moisturizergeltlb
.
Promotion price : RM26.00
Normal price : RM35.00
Postage : RM8 SM, RM12 SS

#moisturizergel #moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizer #moisturizergelulfaabeautypenang #moisturizergelpenang #moisturizergelkedah
#codkedahmoisturizergel #feedbackmoisturizergel #moisturizergelkulim #moisturizergelpenang
#codkedahmoisturizergel #moisturizergelmurah #moisturizergelbyulfaabeauty #pelembap #pelembapmuka #makeupbase #kulitkering #jerawat #cantik #agentmoisturizergel #moisturizergelbyulfaabeautyborong #moisturizergelulfaabeautypenang #kecutjerawat #produkviral #review
Kenapa moisturizer penting untuk skin kita?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sesetengah orang memiliki kulit kering, dan ada yang lain jenis kulit berminyak. Beruntung bagi Anda yang memiliki kulit “normal” yang tidak kering atau berminyak. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kulit kering akan paling menderita. Kalau tak gunakan pelembap. Kulit kering akibat kekurangab sebum oleh kulit.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jadi kea ada bantuan dari pelembap tambahan. Sebab, kulit akan mula pecah-pecah, gatal dan mengelupas serta terasa kemerahan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wajah juga akan tua sebelum waktunya dan menjadi lebih kasar.Mereka yang memiliki kulit berminyak pulak. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Akan ada masalah yang berlawanan, kulit mereka menghasilkan terlalu banyak minyak.Kelebihan minyak menyebabkan jerawat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Itu sebab, pentingnya penggunaan pelembap muka, selama 3 minit selepas mandi.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . Catalogue here⤵ #moisturizergeltlb  . Promotion price : RM26.00 Normal price : RM35.00 Postage : RM8 SM, RM12 SS #moisturizergel  #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizer  #moisturizergelulfaabeautypenang  #moisturizergelpenang  #moisturizergelkedah  #codkedahmoisturizergel  #feedbackmoisturizergel  #moisturizergelkulim  #moisturizergelpenang  #codkedahmoisturizergel  #moisturizergelmurah  #moisturizergelbyulfaabeauty  #pelembap  #pelembapmuka  #makeupbase  #kulitkering  #jerawat  #cantik  #agentmoisturizergel  #moisturizergelbyulfaabeautyborong  #moisturizergelulfaabeautypenang  #kecutjerawat  #produkviral  #review 
FACE MIST WAJIB ADA DALAM HANDBAG

Face mist #biancobeauty ni boleh guna anytime je spray spray tau. Sebab dia ni :: .
.
🌱Boleh dijadikan base make up
🌱Muka fresh & glowing effect serta merta selepas spray
🌱Kulit menjadi lembap, sesuai utk kulit kering & mengelupas
🌱Mengurangkan kesan alahan di muka
🌱Mengecutkan jerawat
🌱Sesuai untuk kulit muka sensitif

Harga pun murah, RM65.90 aje.

Nak tunggu bila lagi?Cepat buka langkah. Riza masih setia bersimpuh menunggu korang serah diri.
.
.
💢💢📱019 326 1761 (Riza)💢💢
.
.
@biancobeauty.my 
SKINCARE TERLAJAK FLAWLESS
#biancobeautymy
FACE MIST WAJIB ADA DALAM HANDBAG Face mist #biancobeauty  ni boleh guna anytime je spray spray tau. Sebab dia ni :: . . 🌱Boleh dijadikan base make up 🌱Muka fresh & glowing effect serta merta selepas spray 🌱Kulit menjadi lembap, sesuai utk kulit kering & mengelupas 🌱Mengurangkan kesan alahan di muka 🌱Mengecutkan jerawat 🌱Sesuai untuk kulit muka sensitif Harga pun murah, RM65.90 aje. Nak tunggu bila lagi?Cepat buka langkah. Riza masih setia bersimpuh menunggu korang serah diri. . . 💢💢📱019 326 1761 (Riza)💢💢 . . @biancobeauty.my SKINCARE TERLAJAK FLAWLESS #biancobeautymy 
Bismillah.
As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you —

APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉
🔹COMBO DEAL🔹
🔸MCCT Combo – 3 for RM159
🔺Or add *Rose Serum & get free postage!
.
.
To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last

#appreciationsale #premiumcosmeticsbymaz #meiko #meikooriginal #meikomalaysia #meikojapan #naturactor #octard #mccollections #foundation #coverface #naturactororiginal #octardoriginal #mcctoriginal #mcct #mcctoriginaljapan #mcctoriginal #foundation #makeupbase  #flawless #gebu #cantik #naturalbeauty 
#baazarpaknil #sayajualsayaguna #bestfoundation #bestfoundationmalaysia
Bismillah. As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you — APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉 🔹COMBO DEAL🔹 🔸MCCT Combo – 3 for RM159 🔺Or add *Rose Serum & get free postage! . . To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last #appreciationsale  #premiumcosmeticsbymaz  #meiko  #meikooriginal  #meikomalaysia  #meikojapan  #naturactor  #octard  #mccollections  #foundation  #coverface  #naturactororiginal  #octardoriginal  #mcctoriginal  #mcct  #mcctoriginaljapan  #mcctoriginal  #foundation  #makeupbase  #flawless  #gebu  #cantik  #naturalbeauty  #baazarpaknil  #sayajualsayaguna  #bestfoundation  #bestfoundationmalaysia 
Bismillah.
As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you —

APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉
🔹COMBO DEAL🔹
🔸Octard Combo – Any 3 for RM129
🔺Or add *Rose serum & get free postage!

To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last

#appreciationsale #premiumcosmeticsbymaz #meiko #meikooriginal #meikomalaysia #meikojapan #naturactor #octard #mccollections #foundation #coverface #naturactororiginal #octardoriginal #mcctoriginal #mcct #mcctoriginaljapan #mcctoriginal #foundation #makeupbase  #flawless #gebu #cantik #naturalbeauty 
#baazarpaknil #sayajualsayaguna #bestfoundation #bestfoundationmalaysia
Bismillah. As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you — APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉 🔹COMBO DEAL🔹 🔸Octard Combo – Any 3 for RM129 🔺Or add *Rose serum & get free postage! To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last #appreciationsale  #premiumcosmeticsbymaz  #meiko  #meikooriginal  #meikomalaysia  #meikojapan  #naturactor  #octard  #mccollections  #foundation  #coverface  #naturactororiginal  #octardoriginal  #mcctoriginal  #mcct  #mcctoriginaljapan  #mcctoriginal  #foundation  #makeupbase  #flawless  #gebu  #cantik  #naturalbeauty  #baazarpaknil  #sayajualsayaguna  #bestfoundation  #bestfoundationmalaysia 
Bismillah.
As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you —

APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉 🔹COMBO DEAL🔹
🔸Naturactor Combo – Any 3 for RM99
🔺Or add *Rose Serum & get free postage!

To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last

#appreciationsale #premiumcosmeticsbymaz #meiko #meikooriginal #meikomalaysia #meikojapan #naturactor #octard #mccollections #foundation #coverface #naturactororiginal #octardoriginal #mcctoriginal #mcct #mcctoriginaljapan #mcctoriginal #foundation #makeupbase  #flawless #gebu #cantik #naturalbeauty 
#baazarpaknil #sayajualsayaguna #bestfoundation #bestfoundationmalaysia
Bismillah. As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you — APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉 🔹COMBO DEAL🔹 🔸Naturactor Combo – Any 3 for RM99 🔺Or add *Rose Serum & get free postage! To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last #appreciationsale  #premiumcosmeticsbymaz  #meiko  #meikooriginal  #meikomalaysia  #meikojapan  #naturactor  #octard  #mccollections  #foundation  #coverface  #naturactororiginal  #octardoriginal  #mcctoriginal  #mcct  #mcctoriginaljapan  #mcctoriginal  #foundation  #makeupbase  #flawless  #gebu  #cantik  #naturalbeauty  #baazarpaknil  #sayajualsayaguna  #bestfoundation  #bestfoundationmalaysia 
Bismillah.
As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you —

APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉 🔹SINGLE DEAL🔹
🔸Octard (all Octard range) - RM48/pc
🔸MCCT - RM58/pc
. 
To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last
. 
#appreciationsale #premiumcosmeticsbymaz #meiko #meikooriginal #meikomalaysia #meikojapan #naturactor #octard #mccollections #foundation #coverface #naturactororiginal #octardoriginal #mcctoriginal #mcct #mcctoriginaljapan #mcctoriginal #foundation #makeupbase  #flawless #gebu #cantik #naturalbeauty 
#baazarpaknil #sayajualsayaguna #bestfoundation #bestfoundationmalaysia
Bismillah. As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you — APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉 🔹SINGLE DEAL🔹 🔸Octard (all Octard range) - RM48/pc 🔸MCCT - RM58/pc . To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last . #appreciationsale  #premiumcosmeticsbymaz  #meiko  #meikooriginal  #meikomalaysia  #meikojapan  #naturactor  #octard  #mccollections  #foundation  #coverface  #naturactororiginal  #octardoriginal  #mcctoriginal  #mcct  #mcctoriginaljapan  #mcctoriginal  #foundation  #makeupbase  #flawless  #gebu  #cantik  #naturalbeauty  #baazarpaknil  #sayajualsayaguna  #bestfoundation  #bestfoundationmalaysia 
Bismillah.
As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you —

APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉 🔹SINGLE DEAL🔹
🔸Naturactor (all white range) - RM38/pc
🔸Naturactor Pink - RM55/pc
. 
To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last
. 
#appreciationsale #premiumcosmeticsbymaz #meiko #meikooriginal #meikomalaysia #meikojapan #naturactor #octard #mccollections #foundation #coverface #naturactororiginal #octardoriginal #mcctoriginal #mcct #mcctoriginaljapan #mcctoriginal #foundation #makeupbase  #flawless #gebu #cantik #naturalbeauty 
#baazarpaknil #sayajualsayaguna #bestfoundation #bestfoundationmalaysia
Bismillah. As our appreciation for everyone who always has our back through ups & downs since day one — this is how we give back to you — APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉 🔹SINGLE DEAL🔹 🔸Naturactor (all white range) - RM38/pc 🔸Naturactor Pink - RM55/pc . To order: DM or whatsapp 019-5541106 *T&C applies, while stocks last . #appreciationsale  #premiumcosmeticsbymaz  #meiko  #meikooriginal  #meikomalaysia  #meikojapan  #naturactor  #octard  #mccollections  #foundation  #coverface  #naturactororiginal  #octardoriginal  #mcctoriginal  #mcct  #mcctoriginaljapan  #mcctoriginal  #foundation  #makeupbase  #flawless  #gebu  #cantik  #naturalbeauty  #baazarpaknil  #sayajualsayaguna  #bestfoundation  #bestfoundationmalaysia 
let’s talk F O U N D A T I O N
.
.
lately i’ve revisited this old friend & i had almost forgotten how much i used to obsess over this foundation. it sits perfectly on my combo & sensitive skin, does not emphasize my dry patches nor crease around my smile lines, and leaves my skin oh so glowy with no highlighter. yes you heard me, no highlighter 🙌🏼 no flashback photography, blurs out your pores with NO primer and the best part of all, it’s $5.99. i CHALLENGE you to find a better foundation at that price point that performs like how this one does
.
.
.
.
.
#ultabeauty #beautyblogger #lifestyleblogger #skincareregime #beautyessentials  #glowingskin #foundation #tuesdayvibes #makeupmess #blogsociety #torontolifestyleblogger #todaysdetails #prettiestpastels #healthyglow #theartofslowliving #durhamregion #linkinbio #pinkflashesofdelight #canadianblogger #makeupbase  #fashionblogger #skincareobsessed #postitfortheaesthetic  #dspink  #whitby #lovelysquares #4truthinmakeup #beautycommunity
let’s talk F O U N D A T I O N . . lately i’ve revisited this old friend & i had almost forgotten how much i used to obsess over this foundation. it sits perfectly on my combo & sensitive skin, does not emphasize my dry patches nor crease around my smile lines, and leaves my skin oh so glowy with no highlighter. yes you heard me, no highlighter 🙌🏼 no flashback photography, blurs out your pores with NO primer and the best part of all, it’s $5.99. i CHALLENGE you to find a better foundation at that price point that performs like how this one does . . . . . #ultabeauty  #beautyblogger  #lifestyleblogger  #skincareregime  #beautyessentials  #glowingskin  #foundation  #tuesdayvibes  #makeupmess  #blogsociety  #torontolifestyleblogger  #todaysdetails  #prettiestpastels  #healthyglow  #theartofslowliving  #durhamregion  #linkinbio  #pinkflashesofdelight  #canadianblogger  #makeupbase  #fashionblogger  #skincareobsessed  #postitfortheaesthetic  #dspink  #whitby  #lovelysquares  #4truthinmakeup  #beautycommunity