an online Instagram web viewer

#majorthrowback medias

Photos

◀||Heel To Hurt Upcoming❤||▶
◀☝Dont Forget To Watch Our Different Show👍 If You Want To Save It From Danger🔒
🔺Ishqbaaaz ||🕙10Pm ||🌟 StarPlus ||
#OldisGold #ishqbaaaz #annika #shivaay #surbhichandna #nakuulmehta #surbhic #ishqbaaz #sso #narbhiofficially #narbhigoals #Spa2018 #shivika #narbhi #shivaayanika #IshbaaazRedux #IshqbaaazReboot  #majorthrowback #costargoals #ShivikaReduxIshqbaaaz #ShivikaReduxRide #ita2018 #avta2018
The Truth is 💕 "If I could be with anyone, It would still be you"💕 #majorthrowback #love #unforgettableday
Manali⏩leh valley
.
.
.
#majorthrowback#mytypeofaddiction #adventuretime #riders#himachal#twowheelsonly #mountainsarecalling#curves #valleys #scaryroads #dreamride #collectingmoments 
#travel #bestoneyet#ridersofinstagram #royalenfield#wanderlust#lehvalley#manali
.
.
@royalenfield_loverz @himalayangeographic @himachalpictures @indiapictures @sanchari.i@mobile__clickz
Truly @williamsuchemba doesn't like what he hates 😂😆😂... #throwback #majorthrowback #nollywood
Dammn!! It's been 4 years..🙈🙈
#majorthrowback #throwback
#majorthrowback 
I miss geng indah
I miss vacation with them..
I miss my face 
Flawless tanpa sebarang cela.
#gengindahgetaway
#majorthrowback 2018 Fifa World Cup; this event only happens once every four years! ⚽️👏🏼🥁🎉📢
#majorthrowback  2018 Fifa World Cup; this event only happens once every four years! ⚽️👏🏼🥁🎉📢
Time flies ⏰ 😕 .
.
.
.
.
.

#5yearsback  #majorthrowback #college #clgdiaries📖🔖💃😍
Drops of Jupiter 💫#majorthrowback to the time we did this song for the president. Thinking back that was pretty crazy! 🙊💕 #youngandclueless #sweet16 #whatwasiwearingtho 🤦🏻‍♀️ 😂
The poetic artistic patterns in hibaasim bridals rendered in intricate embellishments and adorned with sheer insets.@hibaasim
#hibaasimbridals #handcraftedinpakistan #couture #fashion #weddingwear #pakistanibride #lahore # Karachi #islamabad
#realbride#majorthrowback #bridalcollection
.
.
.
.
.
.
.
.
#pakistanibloggers #fashionupdate #fashionblogger #fashionblogging #instapic #instablogging #bloggerforlife #instagood #followforfollow #likeforlike #Bridals #hibaasimbridals #trendy #trendalert
The poetic artistic patterns in hibaasim bridals rendered in intricate embellishments and adorned with sheer insets.@hibaasim #hibaasimbridals  #handcraftedinpakistan  #couture  #fashion  #weddingwear  #pakistanibride  #lahore  # Karachi #islamabad  #realbride #majorthrowback  #bridalcollection  . . . . . . . . #pakistanibloggers  #fashionupdate  #fashionblogger  #fashionblogging  #instapic  #instablogging  #bloggerforlife  #instagood  #followforfollow  #likeforlike  #Bridals  #hibaasimbridals  #trendy  #trendalert 
Who says beauty lies in the eyes of beholder, sometimes it also lies in an editing app 😜😜😜😜 #gardensbythebay #singapore #sentosa #emeraldsky #marinabaysandshotel #majorthrowback #majormissing #dussehraspecial🎊
Malu jugak nak up gambar slip yang biasa-biasa ni. Hahaha tak power mana. But, still aku bersyukur dengan keputusan ni. Smart je triple B kat situ hahah. 😂 Takde niat nak bangga pun. Lagipun, dah lama berlalu. 😂😂
.
Ramai tanya, berapa keputusan SPM and aku selalu jawab "biasa-biasa je". Sebab bila banding dengan result percubaan, memang nampak penurunan tu. But, perancangan Allah is always the best. Aku tahu aku dah kecewakan parents and cikgu-cikgu terutamanya.✨
.
I used that failure untuk naikkan semangat balik. No more pandang belakang. Kadang-kadang, negative vibes yang terkena pada kita tu sebenarnya satu kelebihan pada kita. Aku ingat lagi, time nak masuk matriks, ramai yang merendahkan, tak kurang yang menyuruh aku simpan je niat nak sambung sana. Sebab sana dikatakan tempat untuk pelajar yang "genius".😔
.
And alhamdulillah, dalam suka duka kat matrik, dapat jugak habiskan sesi pelajaran kat sana selama setahun. And I realized everything bermula bila kita ada tekad and once kita dah jumpa turning point, gunakan sebaik mungkin. It is all about future, guys. Kalau betul-betul kita focus demi masa depan yang lebih baik, kita akan berjaya. Tak salah nak bergembira, tapi ada batasnya. Kita kena pilih di antara dua; gembira sekarang atau di masa depan.🌋
.
And yes, sekarang aku nampak hikmah di sebalik segala kesukaran yang dihadapi. Hidup memang tak selalunya indah. But, it is life. Ada jatuh, bangun. And salahlah bila kita cuma kata orang yang gifted je boleh berjaya. Semua orang ada hak dan peluang nak berjaya. Nak dengan taknak je. Semuanya terpulang kepada kita. Tepuk dada, tanya selera. Kalau rasa nak berbakti kepada parents, atas segala kesulitan diorang besarkan kita,then you know what you need to do.✨✨
.
ps. I am not pro in add math hahah. Dulu markah 40 je. But, belajar dari kesilapan. For those yang bakal ambik SPM tahun ni, fikirkan masa depan anda. Masih berbaki sebulan untuk ubah diri kita. Masa masih ada. Korbankan sikit demi kesenangan masa akan datang. 🔥
#majorthrowback #spm2016
Malu jugak nak up gambar slip yang biasa-biasa ni. Hahaha tak power mana. But, still aku bersyukur dengan keputusan ni. Smart je triple B kat situ hahah. 😂 Takde niat nak bangga pun. Lagipun, dah lama berlalu. 😂😂 . Ramai tanya, berapa keputusan SPM and aku selalu jawab "biasa-biasa je". Sebab bila banding dengan result percubaan, memang nampak penurunan tu. But, perancangan Allah is always the best. Aku tahu aku dah kecewakan parents and cikgu-cikgu terutamanya.✨ . I used that failure untuk naikkan semangat balik. No more pandang belakang. Kadang-kadang, negative vibes yang terkena pada kita tu sebenarnya satu kelebihan pada kita. Aku ingat lagi, time nak masuk matriks, ramai yang merendahkan, tak kurang yang menyuruh aku simpan je niat nak sambung sana. Sebab sana dikatakan tempat untuk pelajar yang "genius".😔 . And alhamdulillah, dalam suka duka kat matrik, dapat jugak habiskan sesi pelajaran kat sana selama setahun. And I realized everything bermula bila kita ada tekad and once kita dah jumpa turning point, gunakan sebaik mungkin. It is all about future, guys. Kalau betul-betul kita focus demi masa depan yang lebih baik, kita akan berjaya. Tak salah nak bergembira, tapi ada batasnya. Kita kena pilih di antara dua; gembira sekarang atau di masa depan.🌋 . And yes, sekarang aku nampak hikmah di sebalik segala kesukaran yang dihadapi. Hidup memang tak selalunya indah. But, it is life. Ada jatuh, bangun. And salahlah bila kita cuma kata orang yang gifted je boleh berjaya. Semua orang ada hak dan peluang nak berjaya. Nak dengan taknak je. Semuanya terpulang kepada kita. Tepuk dada, tanya selera. Kalau rasa nak berbakti kepada parents, atas segala kesulitan diorang besarkan kita,then you know what you need to do.✨✨ . ps. I am not pro in add math hahah. Dulu markah 40 je. But, belajar dari kesilapan. For those yang bakal ambik SPM tahun ni, fikirkan masa depan anda. Masih berbaki sebulan untuk ubah diri kita. Masa masih ada. Korbankan sikit demi kesenangan masa akan datang. 🔥 #majorthrowback  #spm2016 
Define Peace :- Mountains with Music... .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photooftheday #majorthrowback #tbt #travel #photography #instagood #friends #trip #travel #royalenfield #bike #sky #mountains #landscape #friends#red #beats #peace #himachal #_soi #zoomcar .
.
.
.
@himalayangeographic @sairkaro.in @jannatehimachal @awesomehimachal @beautifulhimachal @travel_in_himachal_pradesh @highonhimalayas @himalayas.in @jannatofhimachal @thrillophilia @photographers.of.india @trekmonk @streets.of.himalayas @incrediblehimalayas @pahaditau
Define Peace :- Mountains with Music... . . . . . . . . . . . . #photooftheday  #majorthrowback  #tbt  #travel  #photography  #instagood  #friends  #trip  #travel  #royalenfield  #bike  #sky  #mountains  #landscape  #friends #red  #beats  #peace  #himachal  #_soi  #zoomcar  . . . . @himalayangeographic @sairkaro.in @jannatehimachal @awesomehimachal @beautifulhimachal @travel_in_himachal_pradesh @highonhimalayas @himalayas.in @jannatofhimachal @thrillophilia @photographers.of.india @trekmonk @streets.of.himalayas @incrediblehimalayas @pahaditau
I was trying to get the different perspective and I got the results as the above snap !!! I'm sorry about the streetlight pole it came accidentally and I didn't observed that part it actually spoiled the image 😐but I'm happy about the picture !!!!😎 #reflection #light #mysore #canon #travelkarnataka #mysorepalace #kido #thatsallfolks #majorthrowback
#majorthrowback#2015#1stshoot#candid
📷 :@laxma_reddy_ ❤
#MajorThrowback

#NFSA2015

We are counting down to the 5th edition of Nigeria Fashion and Style Awards... Tickets selling..... #NFSA2018 
Oriental Hotel Lagos

Sunday November 2018

Red Carpet/ Fashion Installation @ 5pm

#NigeriaFashion #Events #MadeinNigeria #style #Awards #Event #Lagos #styleblogger #Fashionblogger
I had the best uni life, not just i had people who made me feel loved and cared for , I also had the best years of becoming the best version of myself and exploring new opportunities. #majorthrowback #cantmoveon #whatadulthooddidtome
I had the best uni life, not just i had people who made me feel loved and cared for , I also had the best years of becoming the best version of myself and exploring new opportunities. #majorthrowback  #cantmoveon  #whatadulthooddidtome 
"She steals like a thief but she's always a woman to me." -Billy Joel
.
.
SHUTTERBUG : @nostalgic.pixels .
.
APOGEE 2018 , DSJBS
.
.
#majorthrowback #mtb #tb #dsi #dsjbs #dsu #dayanandasagarinstitutions #nostalgicpixels #nostalgia #ramp #rampwalk #posed #culturalteamdsjbs #apogee #apogee2k18 #fest #themed #potraitphotography #potrait #photography #dslrshoot
Everything seemed so easy before #majorthrowback
When u find gud people keep them close.  #BrotherIGrewUpWith😘
#majorthrowback 2017
#brotherhood
#majorthrowback.... #GORPOHERO5.... #ktmRC200....#ktmRC390...# #duke390.... #duke200.... @ktmholics. @ktmkerala_... @ktm_boys_ktm_girls
I'd rather laugh with sinners. FYI, kanan kiri gue sinners banget 😂🙏🏼 #majorthrowback #sundazegreen
♥️😭Badlyy missing them😫♥️
#majorthrowback 
#narja
#aksheen 
#akshaymhatre #sheendass
I will never apologise for being myself. If you are testing my water, you better know how to swim. 🔥
•
•
#majorthrowback #tbt #shooting #photography #senioryear🎓 #senior #longhair #mantra #instagood #quotes #motivation #missinghighschool #girl #classy #me #lit
Matter matters every time 🤘#friendshipgoals #majorthrowback
#majorthrowback
Six years ago today I decided to moved my ass from my homeland.
Six years ago today where I set my feet on russian soil and and feel the cold air of mother russia.
Today marks the sixth years of me been living my dream to study and live abroad faraway from home.
But after six years later now, I never regret my decision at all.
And finally after these wow six years, it’ll be my last year as a student in this pretty unexpected country which I know as my other home.
•
#amemorytoremember shots of my very first day in Moscow; DME airport, Redsquare, my very first autumn leaves, & RUDN ♥️
#majorthrowback  Six years ago today I decided to moved my ass from my homeland. Six years ago today where I set my feet on russian soil and and feel the cold air of mother russia. Today marks the sixth years of me been living my dream to study and live abroad faraway from home. But after six years later now, I never regret my decision at all. And finally after these wow six years, it’ll be my last year as a student in this pretty unexpected country which I know as my other home. • #amemorytoremember  shots of my very first day in Moscow; DME airport, Redsquare, my very first autumn leaves, & RUDN ♥️
It's been an year since this journey started.. where two imperfect souls joined hands to a perfect relationship..
Thank you Lord for your blessings!
#majorthrowback #weddingday #anniversary #meandshe #ourday
Majorthrowback 😈😈💪🏻💪🏻💪🏻.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#aesthetic #fitness #gymmotivation #majorthrowback #eatclean #comeback #fitfam#gymrat #motivation
It’s the small moments in our lives that takes up the biggest part of our hearts 💙
.
.
.
#ibiza #eivissa #esvedra #majorthrowback #missingsumeralready #takemeback #oceanbreeze #travelling #wanderingsoul #girlswhotravel #blondesandcookies #beautifuldestinations  #femmetravel
If someone give me a chance to perform again with same team, Definitely i would love to..! 😙😍
#majorthrowback 😎
#The_beginning_of_friendship 😍 @abhishek.sarkar17 @georgian3578
 @ghorairahul 
1st year scenes 😘
If someone give me a chance to perform again with same team, Definitely i would love to..! 😙😍 #majorthrowback  😎 #The_beginning_of_friendship  😍 @abhishek.sarkar17 @georgian3578 @ghorairahul 1st year scenes 😘
God dropped this scripture in my heart for you;

Jeremiah 20:11 But the LORD is with me as a mighty terrible one: therefore my persecutors shall stumble, and they shall not prevail: they shall be greatly ashamed; for they shall not prosper: their everlasting confusion shall never be forgotten.

All round Victory shall you experience this weekend in Jesus name.

#MajorThrowback
God dropped this scripture in my heart for you; Jeremiah 20:11 But the LORD is with me as a mighty terrible one: therefore my persecutors shall stumble, and they shall not prevail: they shall be greatly ashamed; for they shall not prosper: their everlasting confusion shall never be forgotten. All round Victory shall you experience this weekend in Jesus name. #MajorThrowback 
#Baarish 🌧☔️😍 #Majorthrowback #HimanshKohli #Yaariyan #kohlihimansh #kingkohli #heemanians #heeman @kohlihimansh @rakulpreet 🤗🤗😘😘
Happiness radiates like fragrance amd draws all good things towards you. 💚
#YesIAmObssesedWithFlowers. #majorthrowback