an online Instagram web viewer

#maggipedasgiler medias

Photos

Embahhh la pedas die.... Ternyata x boleh nak go.. @maggi.malaysia thorrbaiikkk...
Sis yg hantu kepedasan ni pon kalah ngn #maggiPedasGilerrr ni... #potd馃摲 
#pedasTahapDewa
#maggipedasgiler
#farmfreshmilk
Hari ini abam nk cabar anak tekak ni mkn perisa yg berlainan dan nk campurkan kedua虏nya sekali,last abam mkn seriously abam cirit birit,hope kali ni tak cirit birit.Susu hanyalah ntk persediaan kalau虏 tekak ni tercekik.ha鲁.Bismillah.. #maggipedasgiler #foodie #yummy #food #foodporn #hot #eat #yum #foodpics #eating #delish #prilaga #foods #amazing #foodpic #veganfood #foodgasm #delicious #instafood #instagood #spicy #tasty #fresh #hungry #photooftheday #foodlovers
Hari ini abam nk cabar anak tekak ni mkn perisa yg berlainan dan nk campurkan kedua虏nya sekali,last abam mkn seriously abam cirit birit,hope kali ni tak cirit birit.Susu hanyalah ntk persediaan kalau虏 tekak ni tercekik.ha鲁.Bismillah.. #maggipedasgiler  #foodie  #yummy  #food  #foodporn  #hot  #eat  #yum  #foodpics  #eating  #delish  #prilaga  #foods  #amazing  #foodpic  #veganfood  #foodgasm  #delicious  #instafood  #instagood  #spicy  #tasty  #fresh  #hungry  #photooftheday  #foodlovers 
Lepak smbil buat maggi pedas gilee challange..... 馃槄 next week dh final exam.. @adwyhehehe_ @nrlftn_14 @nurinhan___ 
#challangemaggipedasgiler 
#maggipedasgiler 
#challange
Lapar? Hujan-hujan ni sedap makan ramen馃構 sambil layan drama korea馃槏 Jom ws kakak 0148244767 cepat cepat sebelum stok habis 馃悊馃悊馃悊
路
路
路
Ws 0148244767
Ws 0148244767
Ws 0148244767
路
路
路
#ramenoriginal #ramencheese #ramencarbonara #ramensamyangmurah #ramensamyanghalal #ramen #ramenbangi #sayajualonline #sayajualmurah #food #foodhunter #spicyfoodlover #spicylover #maggipedasgiler #makan #samyangchallenge #korean #koreanfood #koreandramas
Lapar? Hujan-hujan ni sedap makan ramen馃構 sambil layan drama korea馃槏 Jom ws kakak 0148244767 cepat cepat sebelum stok habis 馃悊馃悊馃悊 路 路 路 Ws 0148244767 Ws 0148244767 Ws 0148244767 路 路 路 #ramenoriginal  #ramencheese  #ramencarbonara  #ramensamyangmurah  #ramensamyanghalal  #ramen  #ramenbangi  #sayajualonline  #sayajualmurah  #food  #foodhunter  #spicyfoodlover  #spicylover  #maggipedasgiler  #makan  #samyangchallenge  #korean  #koreanfood  #koreandramas 
Generally, I don鈥檛 eat my instant noodles plain. Instead I like to dress it up with a #friedegg and #vegetables Looks and tastes better than just boring noodles. This here is a must try for those who enjoy a bit of a kick with the spiciness level. It really is #pedasgiler #superspicy #superyummy @maggi.malaysia #ayambakarflavour #sogood #instantnoodles #maggiinstantnoodles #maggiayambakar #maggipedasgiler #sunnysideup #cauliflower #frenchbeans #cherrytomatoes #patclunch #patcfinefoods
Generally, I don鈥檛 eat my instant noodles plain. Instead I like to dress it up with a #friedegg  and #vegetables  Looks and tastes better than just boring noodles. This here is a must try for those who enjoy a bit of a kick with the spiciness level. It really is #pedasgiler  #superspicy  #superyummy  @maggi.malaysia #ayambakarflavour  #sogood  #instantnoodles  #maggiinstantnoodles  #maggiayambakar  #maggipedasgiler  #sunnysideup  #cauliflower  #frenchbeans  #cherrytomatoes  #patclunch  #patcfinefoods 
Korang jgn lepaskan peluang tengok i menangis nnt tau...nii first time tau...auhhh berdebarnya..... ..coming soon.... #maggipedasgiler 
#tungguimengis
#berdebarsioot
#n.tashyana_
#reviewmeletop
#Repost @amirceedz93_official
鈥 鈥 鈥 鈥 鈥
Rasa Dulu Bosskur Baru Ada Kepuasan Diri Anda.
#MaggiPedasGiler
#NoChallenge
#KapcaiSado 
#KapcaiKing 
#KroniLampuTajamWave100 
#Onwer鉂孠urus 
#On鉂孫n
Tutorial buat Maggi kaw kaw by abang deriq馃挅
Nantikan lagi rancangan masak2 abg deriq..
#maggipedasgilerchallenge #maggipedasgiler #maggimalaysia
Rasa Dulu Bosskur Baru Ada Kepuasan Diri Anda.
#MaggiPedasGiler
#NoChallenge
#KapcaiSado 
#KapcaiKing 
#KroniLampuTajamWave100 
#Onwer鉂孠urus 
#On鉂孫n
maggi pedas gilerrr mmg gilerrr berapi rasa dia.... serius!!! jiwa otak dah tak keruan utk memikir kan apa2 lagi... so klau korang rasa nk cuba boleh la cepat2 g  beli kat 7E maggi pedas gilerrr mmg gilerrrr..... #memangsuperbbb 
#MAGGIPEDASGILER
maggi pedas gilerrr mmg gilerrr berapi rasa dia.... serius!!! jiwa otak dah tak keruan utk memikir kan apa2 lagi... so klau korang rasa nk cuba boleh la cepat2 g beli kat 7E maggi pedas gilerrr mmg gilerrrr..... #memangsuperbbb  #MAGGIPEDASGILER 
Maggi pedas gilerr???? Its a joke right??... kah kah kah... #maggipedasgiler 
#pedaslasangat 
#easy
Semoga x sakit perut...ameen
#maggipedasgiler 馃崫馃崫
Ingat lagi tak masa hos Melodi, Ajak dengan tetamu khas Zizan Razak buat cabaran kontrol macho dekat studio minggu lepas? Jom recap apa yang jadi masa haritu! Korang pun boleh try #cabarankontrolmacho. Ada berani? #Melodi #maggipedasgiler #pedasgiler
Maggi perisa ayam bakar馃槏 selalunya ramai yang suka ni betul ke tak 馃 dapatkan sekarang. Tinggal lagi 1 je ni. Harga RM2.50
#maggipedasgiler #maggipedasgilerayambakar
Maggi seafood berapi: sold out 鉂
#maggipedasgiler #maggiseafoodberapi
Maggi tomyummz 馃槏 cepat dapatkan sekarang. Tinggal lagi 1 je ni. Harga RM2.50 jgk 
#maggipedasgiler
Maggi tomyummz 馃槏 cepat dapatkan sekarang. Tinggal lagi 1 je ni. Harga RM2.50 jgk #maggipedasgiler 
#cheesebomb by @mamagfood
.
Tak cukup pedas lagi ke #maggipedasgiler ni.
Tambahkan aja cheese bomb ni settle!
.
Sos Keju Pedas PERTAMA di Malaysia!
-------------------------------------------------------------
Dibuat menggunakan 3 jenis keju dan cili kering yang berkualiti bagi menghasilkan rasa 'cheesy' dan juga 'spicy' bagi menutup rasa 'muak' apabila dimakan adalah trademark CHEESE BOMB.
.
Dipek kemas dari kilang menggunakan botol kaca yang tahan selama 3 bulan sebelum dibuka 'seal' penutup nya.Mempunyai berat bersih 280g.
.
Harga sebotol?
============
RM18 sahaja!
RM18 sahaja!
RM18 sahaja!
.
Hanya perlu tekan link wasap di bio.
Tidak termasuk caj penghantaran.
Harap maaf tiada postage ya.
.
Sos keju pedas CHEESE BOMB ini dimakan sama juga seperti sos cili biasa dipasaran sama ada sebagai pencicah atau pun boleh juga digunakan didalam masakan mengikut citarasa anda.
.
Enak dimakan bersama ayam goreng, nugget, sosej, kentang goreng, ayam panggang, burger, mee goreng, bihun goreng, nasi goreng dan banyak lagi!
.
Cepat wasap kami untuk order sekarang!
Sementara stok masih ada.
.
#akusuka #soskejupedas #viral #sauce
#cheesebomb  by @mamagfood . Tak cukup pedas lagi ke #maggipedasgiler  ni. Tambahkan aja cheese bomb ni settle! . Sos Keju Pedas PERTAMA di Malaysia! ------------------------------------------------------------- Dibuat menggunakan 3 jenis keju dan cili kering yang berkualiti bagi menghasilkan rasa 'cheesy' dan juga 'spicy' bagi menutup rasa 'muak' apabila dimakan adalah trademark CHEESE BOMB. . Dipek kemas dari kilang menggunakan botol kaca yang tahan selama 3 bulan sebelum dibuka 'seal' penutup nya.Mempunyai berat bersih 280g. . Harga sebotol? ============ RM18 sahaja! RM18 sahaja! RM18 sahaja! . Hanya perlu tekan link wasap di bio. Tidak termasuk caj penghantaran. Harap maaf tiada postage ya. . Sos keju pedas CHEESE BOMB ini dimakan sama juga seperti sos cili biasa dipasaran sama ada sebagai pencicah atau pun boleh juga digunakan didalam masakan mengikut citarasa anda. . Enak dimakan bersama ayam goreng, nugget, sosej, kentang goreng, ayam panggang, burger, mee goreng, bihun goreng, nasi goreng dan banyak lagi! . Cepat wasap kami untuk order sekarang! Sementara stok masih ada. . #akusuka  #soskejupedas  #viral  #sauce 
Ingat lagi tak masa hos Melodi Ajak dengan tetamu khas Zizan buat cabaran control macho dekat studio? Jom recap apa yang berlaku daripada haritu! Korang ingat Ajak dan Zizan boleh tahan tak makan Maggi Pedas Giler dalam Melodi? Korang nanti jangan lupa buat #cabarankontrolmacho kalau anda berani dari #maggipedasgiler dan tag kami di posting korang! Jom! 
#cabarankontrolmacho
#maggipedasgiler
#pedasgiler
Ingat lagi tak masa hos Melodi Ajak dengan tetamu khas Zizan buat cabaran control macho dekat studio? Jom recap apa yang berlaku daripada haritu! Korang ingat Ajak dan Zizan boleh tahan tak makan Maggi Pedas Giler dalam Melodi? Korang nanti jangan lupa buat #cabarankontrolmacho  kalau anda berani dari #maggipedasgiler  dan tag kami di posting korang! Jom! #cabarankontrolmacho  #maggipedasgiler  #pedasgiler 
Perisa ayam bakar 馃槏 pedas tau. Harga sempena contest RM2.50 shj. Perisa ni tinggal lg 3 je
#maggipedasgiler  #maggimalaysia
Perisa seafood pun ada 馃槏 pedas giler tau. Harga sempena contest RM2.50 shj. Perisa ni tinggal lg 2 je
#maggipedasgiler  #maggimalaysia
Perisa tomyummz 馃槏 pedas giler tau. Harga sempena contest RM2.50 shj. Perisa ni tinggal lg 3
#maggipedasgiler  #maggimalaysia
Hii Babessss 馃憢 .

Selalu posted gambar & video produk jualan je kan..
Kali ni kami gatai tangan sikit post video kami makan... @maggi.malaysia
Teringin nak makan yang pedas giler haaa 馃槅. .

Yea kami la tu owner page @babybeautesephia ni 鈽猴笍 #maggipedasgiler #maggipedasgilerchallenge #maggi
Hii Babessss 馃憢 . Selalu posted gambar & video produk jualan je kan.. Kali ni kami gatai tangan sikit post video kami makan... @maggi.malaysia Teringin nak makan yang pedas giler haaa 馃槅. . Yea kami la tu owner page @babybeautesephia ni 鈽猴笍 #maggipedasgiler  #maggipedasgilerchallenge  #maggi 
WOW x WOW!

Selamat makan malam netizen semua!
Malam ni admin dinner #maggipedasgiler.
Takde lah pedas sgt pun! 馃お

Nak lebih WOW!? Jom sertai #ToneWOW- RM10 Sahaja! WhatsApp 0168767872 #jumpmay
WOW x WOW! Selamat makan malam netizen semua! Malam ni admin dinner #maggipedasgiler . Takde lah pedas sgt pun! 馃お Nak lebih WOW!? Jom sertai #ToneWOW - RM10 Sahaja! WhatsApp 0168767872 #jumpmay 
Perisa ayam bakar 馃槏 pedas giler tau. Harga sempena contest RM2.50 shj. Perisa ni tinggal lg 5
#maggipedasgiler  #maggimalaysia
Mau cuba perasa lain lagi.. #maggipedasgiler #ayambakar
O M G 馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟
Sapa2 yg hantu #pedasgiler tolong cuba #maggipedasgiler ni! Sis 鉂 mampoooo!
Pedas giler bak hang!
O M G 馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟 Sapa2 yg hantu #pedasgiler  tolong cuba #maggipedasgiler  ni! Sis 鉂 mampoooo! Pedas giler bak hang!
Maggi ni banyak perisa. Ikutlah citarasa korang nak pilih perisa mana 馃榿 yang penting maggi ni halal dan buatan Malaysia馃 Disebabkan contest kami kasi dengan harga RM2.50 shj 馃槏 diskaun RM1 tau. Dapatkannya sekarang 
#maggipedasgiler
Maggi ni banyak perisa. Ikutlah citarasa korang nak pilih perisa mana 馃榿 yang penting maggi ni halal dan buatan Malaysia馃 Disebabkan contest kami kasi dengan harga RM2.50 shj 馃槏 diskaun RM1 tau. Dapatkannya sekarang #maggipedasgiler 
1pagi perut mintak makan馃槀

#mentong
#meggi
#maggipedasgiler
Tahniah smua kpd anda yg menyertai pertandingan maggi pedas gilerr..setiap anda yg menyahut cabaran ini adalh smua pemenang#umkpc #peskoumk2018 #peskogempakgilerr #maggipedasgiler #garycafeumkpc鉁岋笍锔
Wooow馃挜馃挜馃挜馃挜congratulations @rin_watanabe96 @syamilnur dan semua yg trlibat secara langsung @ x馃槄dlm mnjayakn maggipedasgilerr馃挜馃挜#umkpc #peskoumk2018 #peskogempakgilerr #maggipedasgiler #garycafeumkpc鉁岋笍锔
Alhamdulillah, selesai sponsor untuk program PESKOUMK'18, Maggie Pedas Giler! Terrrrbaikkkk馃憤馃憤馃憤the winner is @rin_watanabe96 馃槑馃挭馃徔馃挭馃徔馃挭馃徔馃挭馃徔馃挭馃徔#umkpc #peskoumk2018 #peskogempakgilerr #maggipedasgiler#garycafeumkpc鉁岋笍锔
Bila Kau Makan Sesuatu Yang Sangat Pedas Be Like...#maggipedasgiler #maggipedasgilerchallenge
malam + hujan 脳 sejuk 梅 lapar - perut = #maggipedasgiler 馃ぃ馃ぃ馃ぃ #merecik #jomlayan #gendanggenduttalikecapikenyangperutsukahati 馃構
Mi Maggi Pedas Giler ada 2 rasa: ayam bakar dan tomyam. Best seller yg ayam bakar
1 pack isi 5 bungkus = 70.000
.
Live shopping KL 11-14 OKTOBER
CLOSE PO 14 OKTOBER JAM 6 sore
Detail harga langsung WA aja ya 馃榿 
Selama Live Shopping, ga pasang harga di caption, Jadi langsung WA atau DM aja ya

#pokl #pomalay #pomalaysia #jastipkl #jastipmalay #jastipmalaysia #jastipsnackmalay #jastipsnackimport #jualsnackimport #jualsnackmalaysia #snackimport #snackimportmurah #snackimporthalal #snackimportsurabaya #jualmimaggi #jualmaggipedasgiler #maggipedasgiler #maggipedasgilerayambakar #maggipedesgila
Mi Maggi Pedas Giler ada 2 rasa: ayam bakar dan tomyam. Best seller yg ayam bakar 1 pack isi 5 bungkus = 70.000 . Live shopping KL 11-14 OKTOBER CLOSE PO 14 OKTOBER JAM 6 sore Detail harga langsung WA aja ya 馃榿 Selama Live Shopping, ga pasang harga di caption, Jadi langsung WA atau DM aja ya #pokl  #pomalay  #pomalaysia  #jastipkl  #jastipmalay  #jastipmalaysia  #jastipsnackmalay  #jastipsnackimport  #jualsnackimport  #jualsnackmalaysia  #snackimport  #snackimportmurah  #snackimporthalal  #snackimportsurabaya  #jualmimaggi  #jualmaggipedasgiler  #maggipedasgiler  #maggipedasgilerayambakar  #maggipedesgila 
[20181012] Ada Lidah Spare 馃憛
Hari ni PakCik singgah dapur Petron dkt Kuchai Lama ni.. Niat nak beli air.. Ternampak pulak #MaggiPedasGiler ni.. Penangan kawan satu ofis lah ni. PakCik pun beli lah, untuk cuba... Dah habis masak, PakCik pun kembali ke 'rumah'. PakCik beli satu 'cawan' (cup), dan Pakcik tambah lagi satu bungkus Maggi biasa dengan harapan untuk kurangkan kepedasan dia. Suapan pertama.. Boleh tahan ye pedas dia.. Tak lah pedas mana.. Suapan ke-2, ke-3, ke-4... 馃槃馃槅馃槄馃槙馃槪馃槮馃馃拃 Makin bertambah laju PakCik makan. Cepat2 habiskan supaya boleh teguk air soya sejuk yg dibeli. Penambahan satu bungkus Maggi bukanlah satu keputusan yang tepat.. Banyak weiii nak kene habiskan sebelum boleh minum air.... Setiap saat yg berlalu adalah satu penyiksaan jiwa, raga dan batin PakCik.. Takkan PakCik lupakan hal ini.. 馃槩馃槩馃槩 Seusai maggi di dalam cawan tadi, PakCik terus mencapai kotak air soya sejuk tadi dan dengan rakusnya membuka air soya tersebut. Boleh pulak jatuh straw di antara tempat duduk ni.. Aduuhhh.. Dugaan2.. Ternyata air soya sejuk kotak tidak dapat menandingi kepedasan #MaggiPedasGiler ni.. PakCik terus bergegas ke tandas sambil membawa berus gigi. Sekali je berus tak makan saman.. Dua kali berus baru lah terasa dunia ini kembali normal.. Apalah nasib PakCik hari ni.. 馃槩馃槩 #PakCikTernoda #MohonAdaLidahSpare #maggi #MaggiPedasGiler #food #Petron
[20181012] Ada Lidah Spare 馃憛 Hari ni PakCik singgah dapur Petron dkt Kuchai Lama ni.. Niat nak beli air.. Ternampak pulak #MaggiPedasGiler  ni.. Penangan kawan satu ofis lah ni. PakCik pun beli lah, untuk cuba... Dah habis masak, PakCik pun kembali ke 'rumah'. PakCik beli satu 'cawan' (cup), dan Pakcik tambah lagi satu bungkus Maggi biasa dengan harapan untuk kurangkan kepedasan dia. Suapan pertama.. Boleh tahan ye pedas dia.. Tak lah pedas mana.. Suapan ke-2, ke-3, ke-4... 馃槃馃槅馃槄馃槙馃槪馃槮馃馃拃 Makin bertambah laju PakCik makan. Cepat2 habiskan supaya boleh teguk air soya sejuk yg dibeli. Penambahan satu bungkus Maggi bukanlah satu keputusan yang tepat.. Banyak weiii nak kene habiskan sebelum boleh minum air.... Setiap saat yg berlalu adalah satu penyiksaan jiwa, raga dan batin PakCik.. Takkan PakCik lupakan hal ini.. 馃槩馃槩馃槩 Seusai maggi di dalam cawan tadi, PakCik terus mencapai kotak air soya sejuk tadi dan dengan rakusnya membuka air soya tersebut. Boleh pulak jatuh straw di antara tempat duduk ni.. Aduuhhh.. Dugaan2.. Ternyata air soya sejuk kotak tidak dapat menandingi kepedasan #MaggiPedasGiler  ni.. PakCik terus bergegas ke tandas sambil membawa berus gigi. Sekali je berus tak makan saman.. Dua kali berus baru lah terasa dunia ini kembali normal.. Apalah nasib PakCik hari ni.. 馃槩馃槩 #PakCikTernoda  #MohonAdaLidahSpare  #maggi  #MaggiPedasGiler  #food  #Petron 
Hujan-hujan ni dengan jalan jem, terliur betul tengok @azirashafinaz & @shuk_hotfm makan Maggi Pedas Giler. Berpeluh-peluh diorang mase cabaran control macho di Pop TV. Korang pun jangan lupa sahut #cabarankontrolmacho dari #maggipedasgiler dan tag kami di posting korang. Ada berani? Ok go! 
#pedasgiler
#poptvntv7
Hujan-hujan ni dengan jalan jem, terliur betul tengok @azirashafinaz & @shuk_hotfm makan Maggi Pedas Giler. Berpeluh-peluh diorang mase cabaran control macho di Pop TV. Korang pun jangan lupa sahut #cabarankontrolmacho  dari #maggipedasgiler  dan tag kami di posting korang. Ada berani? Ok go! #pedasgiler  #poptvntv7 
Baru dapat kesempatan nak try 馃ぃ馃ぃ
#maggipedasgiler
Maggi pedas giler: seafood.
Chilli padi noodles. Syok feeling.
馃挓馃挓馃枻馃枻馃枻
馃尪馃尪馃尪(3/5)
#maggi #pedasgiler #chillipadi #birdeyechilli #spicynoodles  #maggipedasgiler
First try, pedas tapi tak bise mcm SamYang, tapi mampu mengeluarkan peluh jantan dimalam keliwon.

#maggipedasgiler #maggi #pedasgila
Bengkak bibir
Bengkak tekak
Bengkak usus

30minit baru dapat habiskan semua
馃寢鈾笍馃尅锔忦煍
Maggi Pedas Giler

Ok nak kena baring sekejap, rasa macam diawang-awangan 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ #maggi #maggipedasgiler #maggipedasgilerchallenge #takdakerjacarikerja #janganbuasirsudahlayer
SOFIA AMANEE BINTI MOHAMAD NOH 
2017223292
AD111

#hpd222 
#pengucapanawam 
#voiceofperak 
#uitmseriiskandar
#maggipedasgiler
Nk jg try..tom yam flavour..not bad la..ptt la nama dia pedas giler..mmg giler pedas馃槀馃槀 encik suami yg hbskn i is cannot sbb batuk馃槅馃槅
鈥
鈥
鈥
#maggi #maggipedasgiler #tomyamflavour #telurdadar #firsttime #likeforlikes #thanksforlike
Special ckit sbb ade petai馃槄馃槄馃槄 #lebammulut
#maggipedasgiler
#berapi
Hujan malam2 camni pekena maggi goreng..
Perghhhhh...alhamdulillah kenyangggg...
#sayamasak 
#maggipedasgiler 
#perisaayambakar 
#megigoreng 
#sayasuka 
#ilovecooking 
#cookformyself
New video challenge MAGGI PEDAS GILER.. I know it's quite late.. 馃槃馃槃馃槃 request from joyah 馃槉 ...links below 馃憜 #YouTube #maggipedasgiler
New video challenge MAGGI PEDAS GILER.. I know it's quite late.. 馃槃馃槃馃槃 request from joyah 馃槉 ...links below 馃憜 #YouTube  #maggipedasgiler 
Up for challenge? .
Spam 鉂 kalau korang dah cuba. .
#MaggiPedasGiler
#TomYummz
Anda suka akan Pedas? Dia ketagihkan Pedas? Mereka tahan Pedas? 馃崪
Ayuh sama2x kita slurpp slurpp MAGGI PEDAS GILER 馃槏馃槏馃敟馃敟馃敟 #jom #makanpedas
#maggipedasgiler
#chillxumk
#peskoumk2018
Ramen Samyang Original馃敟馃敟
Musim hujan鈽 mcm ni syok kalau makan ramen 馃嵅kan lagi lagi makan depan tv sambil layan drama馃構

#ramenoriginal #ramensamyangmurah #ramen #ramencarbonara #ramensamyang #ramenchallenge #sayajualonline #sayajualmurah #ramenbangi #food #foodhunter #spicyfoodlover #spicylover #koreanfood #korean #lapar #ramensamyanghalal #koreandramas #maggipedasgiler #spicynoodles
In today's episode of "Toilet Tragedies"... REALLY spicy. No joke. If Samyang was a 10, this is a 7. Tummy was feeling hot the whole night. The taste was delicious though but the spiciness kicks in immediately. 
#maggipedasgilerchallenge #maggipedasgiler #ayambakar
In today's episode of "Toilet Tragedies"... REALLY spicy. No joke. If Samyang was a 10, this is a 7. Tummy was feeling hot the whole night. The taste was delicious though but the spiciness kicks in immediately. #maggipedasgilerchallenge  #maggipedasgiler  #ayambakar 
Okkk hahahahahah pedas giler kau hahhaha bila maggi tu masuk dlm mulut aku hahahhahahha terasa terasa pedas tu omg hahahaha memang daebak 馃憤lah maggi ni terbaik馃憤馃憤馃憤 ini memang lawak habis video hahahhaha korng teka d penghujung nanti ada ketawa and komen ketawa mirip siapa kah itu memang win lahh katawa tu hahahahah part2 @jeffreylarrygoh5 @ayieddedris_
@hazlimariwa_
.
.#repost .
.
.
#challengemaggipedasgiler
#challenge #hot馃敟 #spicy #maggipedasgiler #lawak #laugh # #pedasgiler #spicymaggi
Okkk hahahahahah pedas giler kau hahhaha bila maggi tu masuk dlm mulut aku hahahhahahha terasa terasa pedas tu omg hahahaha memang daebak 馃憤lah maggi ni terbaik馃憤馃憤馃憤 ini memang lawak habis video hahahhaha korng teka d penghujung nanti ada ketawa and komen ketawa mirip siapa kah itu memang win lahh katawa tu hahahahah part2 @jeffreylarrygoh5 @ayieddedris_ @hazlimariwa_ . .#repost  . . . #challengemaggipedasgiler  #challenge  #hot 馃敟 #spicy  #maggipedasgiler  #lawak  #laugh  # #pedasgiler  #spicymaggi 
Okk hahahahahaha hari ini kami semua buat challenge iaitu makan maggie pedas giler hahahah pedas habis sampai mandi peluh kami hahahahah馃槅 part1 .@jeffreylarrygoh5
@ayieddedris_ @hazlimariwa_ .
..
.
. .#repost
.
.
.#challengemaggipedasgiler
#challenge #lawak
#hot #hot馃敟 #spicy #pedasgiler #pedas #maggipedasgiler #malaysiachallenge
MAGGI PEDAS G!LER!! PAKET #MAGGIPEDASGILER
Alhamdullillah...
#maggipedasgiler 
#maggi 
#nescafe 
#nescafelattehazelnut 
Hujan2 nie layannn haha...
Jom join... Dinner Time huhu...
Spa2 hok belom try blh try..pedas dia mri ngatas #maggipedasgiler #perisatomyam
Maggi Pedas Giler!! Sesuai sgt ngan nama dia.

Lbh ngam kalau tukar Pedas Nak Mamp*s!!!馃槅 Serious wei pedas..siap benti jap main fon bru smbung mkn.

Rasa bibir mcm kena ganyang ngan cili masa suapan pertama smpai ke-3.

Pastu dah mula bijak..mkn tanpa sentuh bibir pastu ko nganga beso2..馃槀 Settled.

Ade satu lg box tu kang nk challenge suami lak mkn..馃槤 #maggipedasgiler
#perisatomyummz
#challengemyself
Maggi Pedas Giler!! Sesuai sgt ngan nama dia. Lbh ngam kalau tukar Pedas Nak Mamp*s!!!馃槅 Serious wei pedas..siap benti jap main fon bru smbung mkn. Rasa bibir mcm kena ganyang ngan cili masa suapan pertama smpai ke-3. Pastu dah mula bijak..mkn tanpa sentuh bibir pastu ko nganga beso2..馃槀 Settled. Ade satu lg box tu kang nk challenge suami lak mkn..馃槤 #maggipedasgiler  #perisatomyummz  #challengemyself 
Keluar airmata anak makan mee  Maggi Pedas Giler!! 馃榿馃榿 Ummi mkn je 1 sudu dh gatal pale nie
Tak tahannn pedasss giler虏!!馃槅 Sape nk hbs kn lagi 1sudu tu dikkk

#maggipedasgiler
Keluar airmata anak makan mee Maggi Pedas Giler!! 馃榿馃榿 Ummi mkn je 1 sudu dh gatal pale nie Tak tahannn pedasss giler虏!!馃槅 Sape nk hbs kn lagi 1sudu tu dikkk #maggipedasgiler 
Maaf aku tak mampu #maggipedasgiler 
Macam mana korg mampu habiskan ekkk
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia 
Ramen + teh ais dari @theibrahimkitchen memang fuhhhhhhh nikmatnyaaa 馃槍
.
.
馃搷 Dataran Bawah, Shah Alam
.
.

#samyang #samyang #samyangmurah #samyangshahalam #ramendataran #samyanghalal #maggipedasgiler #maggipedasgilerchallenge #pandaramen #ramenchallenge
Jangan lupa malam ini
Malam kemuncak
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31)
Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam
Dewan Perdana,
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)

Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA

Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my

Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini

#abpbh #abpbh31 #infinitiabpbh31 #beritaharian #fantastikabpbh31 #tv3malaysia #alhaalfa #hotfm976 #koolfm #tonton #xtra #hijabandheels #apakes #samsungmalaysia #habibjewels #mccafemalaysia #maggipedasgiler #picc #artismalaysia #malaysianartist #selebriti #selebritimalaysia #malaysiancelebrity #penggiatseni #publicfigure #mediaonline #istanabudaya #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa malam ini Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31) Ahad, 7 Oktober 2018 - 9:00 malam Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) Siaran langsung ini boleh ditonton dan didengar di TV3, TONTON, KOOL FM dan you tube channel TV3 MALAYSIA Ikuti siaran langsung acara karpet merah dan kemuncak ABPBH 31 bermula 7:30 malam di www.abpbh.com.my Photo : Throwback. Sekitar kemeriahan acara santai bersama kelab peminat (hashtag FANtastik) dan pengumuman pra kemuncak ABPBH 31 yang telah diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 22 September baru baru ini #abpbh  #abpbh31  #infinitiabpbh31  #beritaharian  #fantastikabpbh31  #tv3malaysia  #alhaalfa  #hotfm976  #koolfm  #tonton  #xtra  #hijabandheels  #apakes  #samsungmalaysia  #habibjewels  #mccafemalaysia  #maggipedasgiler  #picc  #artismalaysia  #malaysianartist  #selebriti  #selebritimalaysia  #malaysiancelebrity  #penggiatseni  #publicfigure  #mediaonline  #istanabudaya  #kualalumpur  #malaysia