an online Instagram web viewer

#lumut medias

Photos

ๅ…‰็–—็พŽ็”ฒ๐Ÿ’…๐Ÿป
ๅฏไปฅๆๆ—ฉ้ข„ๅฎšๆ—ถ้—ดๅ“Ÿ๏ฝž
ไธ“ไธš๐Ÿ”ปๅ…ณๆณจ ็‚น่ตž๐Ÿ‘๐Ÿผ
https://www.facebook.com/tracybii90/
#bytracybii #Gel #Manicure # #ๅ…‰็–—็พŽ็”ฒ #่ถณ้ƒจๆŠค็†  #็พŽ็”ฒ #sitiawan #Srimanjung #lumut #ayertawar #bytracybi #Gel #Manicure
Huhu.. It's a wrap guyss.. So sesape yg berminat Ngan Ainaa serum n Ainaa cleanser n Ainaa cosmetic.. Sbb sekarang Kite tgh bwat year end sales.. Jom ramai2 grab.. Directly go to : @nsabeauty.naim
Huhu.. It's a wrap guyss.. So sesape yg berminat Ngan Ainaa serum n Ainaa cleanser n Ainaa cosmetic.. Sbb sekarang Kite tgh bwat year end sales.. Jom ramai2 grab.. Directly go to : @nsabeauty.naim
IPHONE 6PLUS 64GB SPACE GREY SECONDHAND SOLD ! Alhamdulillah rezeki hari ini. Terima kasih sis sudi beli dgn kami. Maaf sis kalau ada kekurangan dari pihak kami. Mintak halal yea. Saya jual 
#manjungperak #originalapple #malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #perakmanjung #trustedseller #iphonemanjung #iphoneperak #applemanjung #appleperak #manjung #lumut
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm
๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm
๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm
๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm
๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm
๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm
.
๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH
 BERJALAN๐Ÿ”ท

JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡
โคตโคตโคตโคตโคตโคต
โ˜ŽWASSAP +60102482496 ============>>>>>>>>>>>>>>
#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik #ubattinggi_my #mersing #terlajaklaris #terlajakgol #terlajaktinggi#ubattinggimy
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm ๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm ๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm ๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm ๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm ๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm . ๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH BERJALAN๐Ÿ”ท JOM ORDER ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‡ โคตโคตโคตโคตโคตโคต โ˜ŽWASSAP +60102482496 ============>>>>>>>>>>>>>>#kampar #mersing #yongpeng #serendah #selangor #kuah #tapah #sungaiudang #masjidtanah #senai #pontinkecil #bentung #lumut #klcc #penang #sejuk #comel #amik  #ubattinggi_my  #mersing  #terlajaklaris  #terlajakgol  #terlajaktinggi #ubattinggimy 
Anyone nk selit cod โ˜๏ธโ˜๏ธ Area Lekir malamnii??
.
Dm zaty cepatt๐Ÿ˜…Zaty ada cod Lekir malamni boleh singgah2 cod brg korang jugak..
.
๐ŸŒด Cubremi Matte Fd RM28 - last 1 pcs ( sapa cepat dia dapat tau..Stok bru akn smpai pulak besok/lusa)
๐ŸŒดSafiyya Hijab Spray RM18.90
๐ŸŒดGreenTeaMint Face Scrub RM38
Anyone nk selit cod โ˜๏ธโ˜๏ธ Area Lekir malamnii?? . Dm zaty cepatt๐Ÿ˜…Zaty ada cod Lekir malamni boleh singgah2 cod brg korang jugak.. . ๐ŸŒด Cubremi Matte Fd RM28 - last 1 pcs ( sapa cepat dia dapat tau..Stok bru akn smpai pulak besok/lusa) ๐ŸŒดSafiyya Hijab Spray RM18.90 ๐ŸŒดGreenTeaMint Face Scrub RM38
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm
๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm
๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm
๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm
๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm
๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm
.
๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH
 BERJALAN๐Ÿ”ท

JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡
โคตโคตโคตโคตโคตโคต
โ˜ŽWASSAP +60102482496 ============>>>>>>>>>>>>>>
#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik #ubattinggi_my #mersing #terlajaklaris #terlajakgol #terlajaktinggi#ubattinggimy
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm ๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm ๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm ๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm ๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm ๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm . ๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH BERJALAN๐Ÿ”ท JOM ORDER ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‡ โคตโคตโคตโคตโคตโคต โ˜ŽWASSAP +60102482496 ============>>>>>>>>>>>>>>#kampar #mersing #yongpeng #serendah #selangor #kuah #tapah #sungaiudang #masjidtanah #senai #pontinkecil #bentung #lumut #klcc #penang #sejuk #comel #amik  #ubattinggi_my  #mersing  #terlajaklaris  #terlajakgol  #terlajaktinggi #ubattinggimy 
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm
๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm
๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm
๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm
๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm
๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm
.
๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH
 BERJALAN๐Ÿ”ท

JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡
โคตโคตโคตโคตโคตโคต
โ˜ŽWASSAP +60102482496 ============>>>>>>>>>>>>>>
#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik #ubattinggi_my #mersing #terlajaklaris #terlajakgol #terlajaktinggi#ubattinggimy
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm ๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm ๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm ๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm ๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm ๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm . ๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH BERJALAN๐Ÿ”ท JOM ORDER ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‡ โคตโคตโคตโคตโคตโคต โ˜ŽWASSAP +60102482496 ============>>>>>>>>>>>>>>#kampar #mersing #yongpeng #serendah #selangor #kuah #tapah #sungaiudang #masjidtanah #senai #pontinkecil #bentung #lumut #klcc #penang #sejuk #comel #amik  #ubattinggi_my  #mersing  #terlajaklaris  #terlajakgol  #terlajaktinggi #ubattinggimy 
RZ.SNEAKERS ACCESSORIES ALL READY STOCK
SLING BAG SUPREME ๐ŸŽ’
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
RZ.SNEAKERS ACCESSORIES ALL READY STOCK SLING BAG SUPREME ๐ŸŽ’ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
RZ.SNEAKERS ACCESSORIES ALL READY STOCK
SLING BAG SUPREME ๐ŸŽ’
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
RZ.SNEAKERS ACCESSORIES ALL READY STOCK SLING BAG SUPREME ๐ŸŽ’ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
RZ.SNEAKERS ACCESSORIES ALL READY STOCK
SLING BAG COACH ๐ŸŽ’
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
RZ.SNEAKERS ACCESSORIES ALL READY STOCK SLING BAG COACH ๐ŸŽ’ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
ARSYA SERUM:-
.
โœ… anti-aging.
โœ… sekatakan tona kulit.
โœ… melawan jerawat.
โœ… mengecilkan liang pori.
โœ… memudarkan kesan jerawat.
โœ… menghilangkan jeragat & parut
โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#bazarpaknil#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan
ARSYA SERUM:- . โœ… anti-aging. โœ… sekatakan tona kulit. โœ… melawan jerawat. โœ… mengecilkan liang pori. โœ… memudarkan kesan jerawat. โœ… menghilangkan jeragat & parut โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn. . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #bazarpaknil #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan 
AIRMAX 270 HIGH QUALITY BLUE RED ๐Ÿ‘Ÿ
Size 42-45 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
AIRMAX 270 HIGH QUALITY BLUE RED ๐Ÿ‘Ÿ Size 42-45 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
BERMINAT NAK JADI BEAUTY CONSULTANT MACAM IZAN ? ๐Ÿ˜๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.
.
.
Jom daftar sekarang ! Bag kerjaya anda ! Side income ? Harga jimat ? Pilihan anda !.
.
.
MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY !.
.
PERMULAAN YANG RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN. .
Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay, anda layak memilih salah satu starter kit dalam gambar yang bernilai hampir rm500.
.
Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah menarik menanti anda.
.
Kenapa lihat sahaja sedangkan peluang terbuka luas.
.
Daftar hari ini HANYA RM 189 sahaja !.
.
.
Love ,
Izan Norazira โค๏ธ
.
#marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts #jeragat #jerawat #kulitkusam
BERMINAT NAK JADI BEAUTY CONSULTANT MACAM IZAN ? ๐Ÿ˜๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. . . Jom daftar sekarang ! Bag kerjaya anda ! Side income ? Harga jimat ? Pilihan anda !. . . MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY !. . PERMULAAN YANG RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN. . Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay, anda layak memilih salah satu starter kit dalam gambar yang bernilai hampir rm500. . Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah menarik menanti anda. . Kenapa lihat sahaja sedangkan peluang terbuka luas. . Daftar hari ini HANYA RM 189 sahaja !. . . Love , Izan Norazira โค๏ธ . #marykayperak  #marykaymysg  #kerjakosong  #kerjaya  #politeknik  #Uitm  #ipta  #tipskecantikankulit  #taiping  #ipohperak  #kemuntingtaiping  #batukurauperak  #manjung  #lumut  #sitiawan  #sriiskandar  #laraalana  #stailista  #marykayproduct  # #rayyanhaya  #bellaamara  #amyrarosli  #laraalana  #marykayuniversitishahalam  #kerjayamarykay  #marykaytop5globalskincarebrand  #kolejjururawat  #ipts  #jeragat  #jerawat  #kulitkusam 
๐ŸŒธ BOTANICAL EFFECTS FORMULA 3๐ŸŒธ
.
Set botanical ini sesuai untuk anda yang mengalami masalah kulit berminyak dan berjerawat..set ini mengandungi 4 item iaitu :- 1)Cleanser
membersihkan kulit dengan lebih mendalam sehingga ke pori2

2)Mask
membersihkan pori2 dan mengurangkan tampilannya serta meninggalkan kulit lebih segar

3)Freshen
membuang lebihan minyak tanpa mengeringkan kulit dan mengurangkan tampilan pori2

4)Hydrate
menyediakan proses penghidratan yang lebih seimbang sambil mengawal minyak yang berlebihan serta meninggalkan kulit dengan kemasan matte yang lebih kemas dan cantik

Bahan Utama
1) kompleks botani istimewa

silymarin (buah tistel susu) - bahan antioksidan yang dapat membantu melindungi kulit daripada persekitaran yang tercemar sambil menenangkan dan melegakan kulit
luo han guo - juga dipanggil sebagai buah 'kelanjutan usia'. ia dikenali sebagai buah yang mengandungi antikoksidan mujarab dan turut dipercayai membantu dalam menggalakkan pertumbuhan kulit yang sihat.
2) ekstrak kanuka (pokok teh putih)
- ianya terkenal dengan faedah penghalusan kulit yang dapat membantu untuk mengelakkan pori daripada tersumbat

3) ekstrak jambu batu
- dikenali sebagai sumber asid salisilik..jambu batu adalah agen pengelupasan yang menunjukkan faedah dalam menanggalkan sel kulit mati dan mengelakkan pori2 daripada tersumbat serta mengurangkan pengeluaran minyak di muka.
.
Izan
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts #kulitkusam #jeragat #jerawat
๐ŸŒธ BOTANICAL EFFECTS FORMULA 3๐ŸŒธ . Set botanical ini sesuai untuk anda yang mengalami masalah kulit berminyak dan berjerawat..set ini mengandungi 4 item iaitu :- 1)Cleanser membersihkan kulit dengan lebih mendalam sehingga ke pori2 2)Mask membersihkan pori2 dan mengurangkan tampilannya serta meninggalkan kulit lebih segar 3)Freshen membuang lebihan minyak tanpa mengeringkan kulit dan mengurangkan tampilan pori2 4)Hydrate menyediakan proses penghidratan yang lebih seimbang sambil mengawal minyak yang berlebihan serta meninggalkan kulit dengan kemasan matte yang lebih kemas dan cantik Bahan Utama 1) kompleks botani istimewa silymarin (buah tistel susu) - bahan antioksidan yang dapat membantu melindungi kulit daripada persekitaran yang tercemar sambil menenangkan dan melegakan kulit luo han guo - juga dipanggil sebagai buah 'kelanjutan usia'. ia dikenali sebagai buah yang mengandungi antikoksidan mujarab dan turut dipercayai membantu dalam menggalakkan pertumbuhan kulit yang sihat. 2) ekstrak kanuka (pokok teh putih) - ianya terkenal dengan faedah penghalusan kulit yang dapat membantu untuk mengelakkan pori daripada tersumbat 3) ekstrak jambu batu - dikenali sebagai sumber asid salisilik..jambu batu adalah agen pengelupasan yang menunjukkan faedah dalam menanggalkan sel kulit mati dan mengelakkan pori2 daripada tersumbat serta mengurangkan pengeluaran minyak di muka. . Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayperak  #marykaymysg  #kerjakosong  #kerjaya  #politeknik  #Uitm  #ipta  #tipskecantikankulit  #taiping  #ipohperak  #kemuntingtaiping  #batukurauperak  #manjung  #lumut  #sitiawan  #sriiskandar  #laraalana  #stailista  #marykayproduct  # #rayyanhaya  #bellaamara  #amyrarosli  #laraalana  #marykayuniversitishahalam  #kerjayamarykay  #marykaytop5globalskincarebrand  #kolejjururawat  #ipts  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat 
ARSYA SERUM:-
.
โœ… anti-aging.
โœ… sekatakan tona kulit.
โœ… melawan jerawat.
โœ… mengecilkan liang pori.
โœ… memudarkan kesan jerawat.
โœ… menghilangkan jeragat & parut
โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#bazarpaknil#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan
ARSYA SERUM:- . โœ… anti-aging. โœ… sekatakan tona kulit. โœ… melawan jerawat. โœ… mengecilkan liang pori. โœ… memudarkan kesan jerawat. โœ… menghilangkan jeragat & parut โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn. . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #bazarpaknil #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan 
- iPHONE 7 -
.
๐Ÿ’ฅPROMO NEW YEAR๐Ÿ’ฅPROMO NEW YEAR๐Ÿ’ฅPROMO NEW YEAR๐Ÿ’ฅ
___________________________
ORIGINAL IPHONE USED!! โœ–RECONโœ–REFURBISHED GUARANTEE 100% !! ORIGINAL IMPORT SET !! LIKE NEW CONDITION TIPTOP BOSSKUR !! FULL SET BOX !! .
___________________________
ADMIN BAGI FREE GIFT๐ŸŽ DAN WARRANTY 1 MONTH LAGI TU.
PM SAJA BOSSKUR ADMIN BAGI LAYANAN BAIK PUNYA !
.
#giveway3bgadgets#3bgadgets#iphonestyles#iphone5s#iphone6#iphone6plus#iphone6s#iphone6splus#iphone7#iphone7plus#iphone8#iphone8plus#iphonexsmax #iphonexr#manjung#lumut#sitiawan
- iPHONE 7 - . ๐Ÿ’ฅPROMO NEW YEAR๐Ÿ’ฅPROMO NEW YEAR๐Ÿ’ฅPROMO NEW YEAR๐Ÿ’ฅ ___________________________ ORIGINAL IPHONE USED!! โœ–RECONโœ–REFURBISHED GUARANTEE 100% !! ORIGINAL IMPORT SET !! LIKE NEW CONDITION TIPTOP BOSSKUR !! FULL SET BOX !! . ___________________________ ADMIN BAGI FREE GIFT๐ŸŽ DAN WARRANTY 1 MONTH LAGI TU. PM SAJA BOSSKUR ADMIN BAGI LAYANAN BAIK PUNYA ! . #giveway3bgadgets #3bgadgets #iphonestyles #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonexsmax  #iphonexr #manjung #lumut #sitiawan 
TB smlm punya cita p balik Hari ke genting Highlands ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Alhamdulilah Tahun ni p bercuti byk org yg sponsor 2 Kali p lumut kak ipar sponsor. 2 Kali p Cameron en suami dgn k.ipar sponsor.๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
P Bukit bendera, genting Highlands kwn husband sponsor. Naik cruise bos property agent sponsor. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tq kpd semua yg sponsor tahun dpn sponsor lg ye ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
Mggu dpn last p bercuti utk tahun 2018๐Ÿคซ๐Ÿคซ๐Ÿคซ๐Ÿคซ #cuticutimalaysia2018 #gentinghighland #cameronhighlands #swissgarden #lumut #bukitbendera
TB smlm punya cita p balik Hari ke genting Highlands ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Alhamdulilah Tahun ni p bercuti byk org yg sponsor 2 Kali p lumut kak ipar sponsor. 2 Kali p Cameron en suami dgn k.ipar sponsor.๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ P Bukit bendera, genting Highlands kwn husband sponsor. Naik cruise bos property agent sponsor. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tq kpd semua yg sponsor tahun dpn sponsor lg ye ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Mggu dpn last p bercuti utk tahun 2018๐Ÿคซ๐Ÿคซ๐Ÿคซ๐Ÿคซ #cuticutimalaysia2018  #gentinghighland  #cameronhighlands  #swissgarden  #lumut  #bukitbendera 
The perfect moment never exist, tunggu time sempurna semua utk nak start diet memang tak la
. . 
Yg penting start je dulu,  dah start cuba bg komitmen yg terbaik utk diri sendiri
.
.
Utk dpt benda yg kita tak pernah dapat  cth nak turun 10kilo  kena buat benda yg kita tak pernah buat.. Then baru kita layak dapat
. . 
Pendaftaran utk season January 2019 dibuka โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
. . 
Click link dibio @sabariahwatieyusof ladies only ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
. .
#dietsihat #lumut
#kurussihatmalaysia
#bandarbukitmahkota
#bandarseriputra
#ukm #kuis #bangi
#manjung #tipsdiet
#ibumenyusu
#tipsberpantang
#tipskurus #kurus
#jomkurus1malaysia
#UPM #bangiavenue #nilaiimpian - #regrann
The perfect moment never exist, tunggu time sempurna semua utk nak start diet memang tak la . . Yg penting start je dulu, dah start cuba bg komitmen yg terbaik utk diri sendiri . . Utk dpt benda yg kita tak pernah dapat cth nak turun 10kilo kena buat benda yg kita tak pernah buat.. Then baru kita layak dapat . . Pendaftaran utk season January 2019 dibuka โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . . Click link dibio @sabariahwatieyusof ladies only ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #dietsihat  #lumut  #kurussihatmalaysia  #bandarbukitmahkota  #bandarseriputra  #ukm  #kuis  #bangi  #manjung  #tipsdiet  #ibumenyusu  #tipsberpantang  #tipskurus  #kurus  #jomkurus1malaysia  #UPM  #bangiavenue  #nilaiimpian  - #regrann 
I love moss carpet. Even if its autumn๐Ÿ‚
่‹”ใฎใ‚ซใƒผใƒšใƒƒใƒˆใŒๅฅฝใใ€‚็ง‹ใง่Žใ‚Œใฆใ„ใŸใจใ—ใฆใ‚‚๐Ÿ‚

#moss #mossy #cokemaru #musgo #muschio #่‹” #ใ‚ณใ‚ฑ #mox #mousse #moos #green #ุทุญู„ุจ #lumut #mos #mocc #เธ•เธฐเน„เธ„เธฃเนˆเธ™เน‰เธณ #yosun #แ€›แ€ฑแ€Šแ€พแ€ญแ€•แ€„แ€บ #์ด๋ผ #moha #็ท‘ #ใฟใฉใ‚Š #็™’ใ— #็ง‹ #autumn #่‡ช็„ถ #nature #้ขจๆ™ฏ #carpet
I love moss carpet. Even if its autumn๐Ÿ‚ ่‹”ใฎใ‚ซใƒผใƒšใƒƒใƒˆใŒๅฅฝใใ€‚็ง‹ใง่Žใ‚Œใฆใ„ใŸใจใ—ใฆใ‚‚๐Ÿ‚ #moss  #mossy  #cokemaru  #musgo  #muschio  #่‹”  #ใ‚ณใ‚ฑ  #mox  #mousse  #moos  #green  #ุทุญู„ุจ  #lumut  #mos  #mocc  #เธ•เธฐเน„เธ„เธฃ เนˆเธ™เน‰เธณ #yosun  #แ€› แ€ฑแ€Šแ€พแ€ญแ€•แ€„แ€บ #์ด๋ผ  #moha  #็ท‘  #ใฟใฉใ‚Š  #็™’ใ—  #็ง‹  #autumn  #่‡ช็„ถ  #nature  #้ขจๆ™ฏ  #carpet 
Just moss..
#lumut #macro #note8 #pesonaalam
ARSYA SERUM:-
.
โœ… anti-aging.
โœ… sekatakan tona kulit.
โœ… melawan jerawat.
โœ… mengecilkan liang pori.
โœ… memudarkan kesan jerawat.
โœ… menghilangkan jeragat & parut
โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#bazarpaknil#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan
ARSYA SERUM:- . โœ… anti-aging. โœ… sekatakan tona kulit. โœ… melawan jerawat. โœ… mengecilkan liang pori. โœ… memudarkan kesan jerawat. โœ… menghilangkan jeragat & parut โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn. . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #bazarpaknil #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan 
AIRMAX 270 HIGH QUALITY BLACK RED ๐Ÿ‘Ÿ
Size 43-45 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
AIRMAX 270 HIGH QUALITY BLACK RED ๐Ÿ‘Ÿ Size 43-45 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
AIRMAX 270 HIGH QUALITY ALL WHITE ๐Ÿ‘Ÿ
Size 45 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
AIRMAX 270 HIGH QUALITY ALL WHITE ๐Ÿ‘Ÿ Size 45 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
KOMBO SUARA HATI RM52 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
(INCLUDE POSTAGE)
.

NOVEL BARU DISEMBER 2018.
PROMOSI HINGGA 25/12/18.
BUKU BARU, NO 2ND HAND.

BELIAN/PERTANYAAN:
WHATSAPP: 013-6786572

#mydearnani #bahagiadosasemalam #suarahati #novelbaru #novelmelayu #lovenovel #bookaddict #ulatbuku #kakinovel #bukumurah #novelmurah #hadiahsurprise #mantin #senawang #rembau #merbok #lumut #pulaupangkor #kualakangsar #gerik #miri #sandakan #tawau
FILA DISRUPTOR PREMIUM REPEAT WHITE RED ๐Ÿ‘Ÿ
Size 37-39 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
FILA DISRUPTOR PREMIUM REPEAT WHITE RED ๐Ÿ‘Ÿ Size 37-39 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
ARSYA SERUM:-
.
โœ… anti-aging.
โœ… sekatakan tona kulit.
โœ… melawan jerawat.
โœ… mengecilkan liang pori.
โœ… memudarkan kesan jerawat.
โœ… menghilangkan jeragat & parut
โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#bazarpaknil#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan
ARSYA SERUM:- . โœ… anti-aging. โœ… sekatakan tona kulit. โœ… melawan jerawat. โœ… mengecilkan liang pori. โœ… memudarkan kesan jerawat. โœ… menghilangkan jeragat & parut โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn. . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #bazarpaknil #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan 
Rezeki Tak Salah Alamat.... Salam jumaat semua.. Alhamdullilah syukur kepada allah swt pemberi rezeki yang tidak pernah putus... Ramai yang dah merasainya...berkotakยฒ customer kaknah ambil...kaknah bersyukur customer puas hati.. Nie nak habaq kat kome semua.. Meh la pm kat kaknah.. Promosi maaih lagi berlangsung.. Tak rugi kome.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Adik nie 3 kotak dia ambil.. Anda bila lagi??? Moh kome datang ke Brownies Tepeng atau boleh pm kaknah lelaju.... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Fudgy...Chewgy...yummmy..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Hanya di Taiping Perak...Luar kawasan Perak kami akan buat penghantaran kepada anda!! Precious Maker Enterprise
No 16, Tingkat Bawah, Lorong Medan Saujana 3, Medan Kamunting Saujana, 34600 Kamunting Perak.

Jom habaq kat kawan-kawan semua.... #viral#taiping#taipingperak#kualakangsar#malaysia#kualalumpur#ipoh#tangjungmalim#sriiskandar#lumut#manjung#srimanjung#selama#tapah#telukintan#kualakangsar#perak

Hubungi kami โ˜Žโ˜Ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192342125

Money back gurrante T&C apply...
Rezeki Tak Salah Alamat.... Salam jumaat semua.. Alhamdullilah syukur kepada allah swt pemberi rezeki yang tidak pernah putus... Ramai yang dah merasainya...berkotakยฒ customer kaknah ambil...kaknah bersyukur customer puas hati.. Nie nak habaq kat kome semua.. Meh la pm kat kaknah.. Promosi maaih lagi berlangsung.. Tak rugi kome.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Adik nie 3 kotak dia ambil.. Anda bila lagi??? Moh kome datang ke Brownies Tepeng atau boleh pm kaknah lelaju.... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Fudgy...Chewgy...yummmy..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Hanya di Taiping Perak...Luar kawasan Perak kami akan buat penghantaran kepada anda!! Precious Maker Enterprise No 16, Tingkat Bawah, Lorong Medan Saujana 3, Medan Kamunting Saujana, 34600 Kamunting Perak. Jom habaq kat kawan-kawan semua.... #viral #taiping #taipingperak #kualakangsar #malaysia #kualalumpur #ipoh #tangjungmalim #sriiskandar #lumut #manjung #srimanjung #selama #tapah #telukintan #kualakangsar #perak  Hubungi kami โ˜Žโ˜Ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192342125 Money back gurrante T&C apply...
Pinjaman Peribadi Utk Cus Swasta,Gov,Pencen,Socso,Baitulmal,Blacklist,Ctos, Cris. Klu Berminat Call Ws 0163671965(Shikin) Sbb IG Bkn Selalu Buka.#tanjongmalim #sabak #sungkai #telukintan #bidor #tapah #kampar #lumut #setiawan #ayertawar #batugajah #gopeng #tambun #chemor #kualakangsar #sungaisiput #taiping #terong #kualakurau #baganserai #batangkali #bukitberuang #serendah
Gambar banyak dalam fon,tapi x tau nak.pasang frame murah kat manekan\jom pasang gambar dekat kami harga dijamin terbaik
#perak
#sanding
#ipoh #manjung #lumut #konvo ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ0111_3120843
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ019-4648655 
Call now!!!
Gambar banyak dalam fon,tapi x tau nak.pasang frame murah kat manekan\jom pasang gambar dekat kami harga dijamin terbaik #perak  #sanding  #ipoh  #manjung  #lumut  #konvo  ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ0111_3120843 ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ019-4648655 Call now!!!
NIKE ZOOM 2017 PEACH ๐Ÿ‘Ÿ
Size 36-40 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
NIKE ZOOM 2017 PEACH ๐Ÿ‘Ÿ Size 36-40 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
ARSYA SERUM:-
.
โœ… anti-aging.
โœ… sekatakan tona kulit.
โœ… melawan jerawat.
โœ… mengecilkan liang pori.
โœ… memudarkan kesan jerawat.
โœ… menghilangkan jeragat & parut
โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#bazarpaknil#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan
ARSYA SERUM:- . โœ… anti-aging. โœ… sekatakan tona kulit. โœ… melawan jerawat. โœ… mengecilkan liang pori. โœ… memudarkan kesan jerawat. โœ… menghilangkan jeragat & parut โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn. . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #bazarpaknil #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan 
Terdapat banyak punca yang menyebabkan kulit berminyak. Diantaranya ialah :-
๐Ÿ”ธHormon
๐Ÿ”ธTerlalu kerap mencuci muka
๐Ÿ”ธMengambil makanan yang berminyak
๐Ÿ”ธTersalah pilih kosmetik
.
Dan ada pelbagai jenis lg punca yang boleh menyebabkan kulit kita berminyak.
.
Ada masalah skin?
Perlukan consultation percuma?
Berminat untuk mencuba?
Nak order?
SENANG SAHAJA!
.
1๏ธโƒฃ: Tekan butang MESSAGE di Instagramย @izan_marykay
2๏ธโƒฃ: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item
3๏ธโƒฃ: Tunggu respond dari Izan ya! .
Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama ๐Ÿ˜Š
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm izan cepat .
Whatsapp 0167770290.
Izan
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts #kulitkusam #jeragat #jerawat
Terdapat banyak punca yang menyebabkan kulit berminyak. Diantaranya ialah :- ๐Ÿ”ธHormon ๐Ÿ”ธTerlalu kerap mencuci muka ๐Ÿ”ธMengambil makanan yang berminyak ๐Ÿ”ธTersalah pilih kosmetik . Dan ada pelbagai jenis lg punca yang boleh menyebabkan kulit kita berminyak. . Ada masalah skin? Perlukan consultation percuma? Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1๏ธโƒฃ: Tekan butang MESSAGE di Instagramย @izan_marykay 2๏ธโƒฃ: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3๏ธโƒฃ: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama ๐Ÿ˜Š . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayperak  #marykaymysg  #kerjakosong  #kerjaya  #politeknik  #Uitm  #ipta  #tipskecantikankulit  #taiping  #ipohperak  #kemuntingtaiping  #batukurauperak  #manjung  #lumut  #sitiawan  #sriiskandar  #laraalana  #stailista  #marykayproduct  # #rayyanhaya  #bellaamara  #amyrarosli  #laraalana  #marykayuniversitishahalam  #kerjayamarykay  #marykaytop5globalskincarebrand  #kolejjururawat  #ipts  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat 
NIKE ZOOM 2017 ALL WHITE ๐Ÿ‘Ÿ
Size 36-40 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
NIKE ZOOM 2017 ALL WHITE ๐Ÿ‘Ÿ Size 36-40 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
NIKE ZOOM 2017 GREY PINK ๐Ÿ‘Ÿ
Size 36-40 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
NIKE ZOOM 2017 GREY PINK ๐Ÿ‘Ÿ Size 36-40 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
Haiii uolls!!
Ini adalah set yang sesuai untuk merawat dan membantu anda yang mengalami masalah kulit kering dan mengelupas.
.
Ada masalah skin?
Perlukan consultation percuma?
Berminat untuk mencuba?
Nak order?
SENANG SAHAJA!
.
1๏ธโƒฃ: Tekan butang MESSAGE di Instagramย @izan_marykay
2๏ธโƒฃ: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item
3๏ธโƒฃ: Tunggu respond dari Izan ya! .
Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama ๐Ÿ˜Š
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm izan cepat .
Whatsapp 0167770290.
Izan
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts #kulitkusam #jeragat #jerawat
Haiii uolls!! Ini adalah set yang sesuai untuk merawat dan membantu anda yang mengalami masalah kulit kering dan mengelupas. . Ada masalah skin? Perlukan consultation percuma? Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1๏ธโƒฃ: Tekan butang MESSAGE di Instagramย @izan_marykay 2๏ธโƒฃ: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3๏ธโƒฃ: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama ๐Ÿ˜Š . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayperak  #marykaymysg  #kerjakosong  #kerjaya  #politeknik  #Uitm  #ipta  #tipskecantikankulit  #taiping  #ipohperak  #kemuntingtaiping  #batukurauperak  #manjung  #lumut  #sitiawan  #sriiskandar  #laraalana  #stailista  #marykayproduct  # #rayyanhaya  #bellaamara  #amyrarosli  #laraalana  #marykayuniversitishahalam  #kerjayamarykay  #marykaytop5globalskincarebrand  #kolejjururawat  #ipts  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat 
Good morning uolss ! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ.
.
Ingat Pink Ingat Mary Kay , kalini Izan nak share tentang Oil Free Eye Make Up Remover Mary Kay . Pengalaman Izan guna make up remover ni , sangat sangat mudah untuk tanggalkan mascara samada yang waterproof atau non waterproof ๐Ÿ˜ dan bila remove lipstick pada bibir ! Bibir tak kering !๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
.
.
ANDA ADA MAKE UP ? SELALU GUNA MAKE UP ? KENA ADA MAKE UP REMOVER OKAY. MAKE UP YANG TAK DIBERSIHKAN SECARA SEMPURNA BOLEH MENYEBABKAN JERAWAT !!!.
.
๐Ÿ’‹MARY KAY OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER ๐Ÿ’‹.
.
Wipe the day away with our award-winning Mary Kayยฎ Oil-Free Eye Makeup Remover! This best seller is our go-to for sensitive skin and sensitive eyes. .
Gently removes eye makeup, including waterproof mascara, without tugging or pulling the delicate skin in the eye area. Formula does not leave skin feeling greasy.
.
โœ…Clinically tested for skin irritancy and allergy.
โœ…Suitable for contact lens wearers.
โœ…Suitable for sensitive skin and sensitive eyes.
โœ…Hypoallergenic, oil-free and ophthalmologist-tested.
.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm izan cepat .
Whatsapp 0167770290.
Izan
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts #kulitkusam #jeragat #jerawat
Good morning uolss ! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ. . Ingat Pink Ingat Mary Kay , kalini Izan nak share tentang Oil Free Eye Make Up Remover Mary Kay . Pengalaman Izan guna make up remover ni , sangat sangat mudah untuk tanggalkan mascara samada yang waterproof atau non waterproof ๐Ÿ˜ dan bila remove lipstick pada bibir ! Bibir tak kering !๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. . . ANDA ADA MAKE UP ? SELALU GUNA MAKE UP ? KENA ADA MAKE UP REMOVER OKAY. MAKE UP YANG TAK DIBERSIHKAN SECARA SEMPURNA BOLEH MENYEBABKAN JERAWAT !!!. . ๐Ÿ’‹MARY KAY OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER ๐Ÿ’‹. . Wipe the day away with our award-winning Mary Kayยฎ Oil-Free Eye Makeup Remover! This best seller is our go-to for sensitive skin and sensitive eyes. . Gently removes eye makeup, including waterproof mascara, without tugging or pulling the delicate skin in the eye area. Formula does not leave skin feeling greasy. . โœ…Clinically tested for skin irritancy and allergy. โœ…Suitable for contact lens wearers. โœ…Suitable for sensitive skin and sensitive eyes. โœ…Hypoallergenic, oil-free and ophthalmologist-tested. . . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak  #marykaymysg  #kerjakosong  #kerjaya  #politeknik  #Uitm  #ipta  #tipskecantikankulit  #taiping  #ipohperak  #kemuntingtaiping  #batukurauperak  #manjung  #lumut  #sitiawan  #sriiskandar  #laraalana  #stailista  #marykayproduct  # #rayyanhaya  #bellaamara  #amyrarosli  #laraalana  #marykayuniversitishahalam  #kerjayamarykay  #marykaytop5globalskincarebrand  #kolejjururawat  #ipts  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat 
Milia seed adalah "oil seed, keratin milk bump and milk spot".
.
Kebanyakkan terhasil di sebabkan oleh salah guna produk kecantikan kulit dan serum mata
.
Milia seed terjadi apabila kelenjar peluh kita tertutup dan tidak mampu mengeluarkan lebihan minyak. Ia adalah sel kulit mati yang lama terperangkap dalam kulit .
.
Terlalu kerap mencuci muka atau sunburn juga mampu merangsang masalah ini terjadi .
.
Izan
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts #kulitkusam #jeragat #jerawat
Milia seed adalah "oil seed, keratin milk bump and milk spot". . Kebanyakkan terhasil di sebabkan oleh salah guna produk kecantikan kulit dan serum mata . Milia seed terjadi apabila kelenjar peluh kita tertutup dan tidak mampu mengeluarkan lebihan minyak. Ia adalah sel kulit mati yang lama terperangkap dalam kulit . . Terlalu kerap mencuci muka atau sunburn juga mampu merangsang masalah ini terjadi . . Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayperak  #marykaymysg  #kerjakosong  #kerjaya  #politeknik  #Uitm  #ipta  #tipskecantikankulit  #taiping  #ipohperak  #kemuntingtaiping  #batukurauperak  #manjung  #lumut  #sitiawan  #sriiskandar  #laraalana  #stailista  #marykayproduct  # #rayyanhaya  #bellaamara  #amyrarosli  #laraalana  #marykayuniversitishahalam  #kerjayamarykay  #marykaytop5globalskincarebrand  #kolejjururawat  #ipts  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat 
Assalamualaikum dan morning semua!!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Hari ini Izan nak share sedikit tentang supplement untuk kulit kering dari Mary Kay:-
.
๐ŸŒธINTENSE MOISTURIZING CREAM๐ŸŒธ
.
Khas Utk anda yg mengalami masalah kulit ๐Ÿ”ธKERING โˆš
๐Ÿ”ธKUSAM โˆš
๐Ÿ”ธSENSITIF โˆš ๐Ÿ”ธKULIT MUDAH SUNBURN โˆš
๐Ÿ”ธ MENGELUPASโˆš 
Seperti anda kulit anda juga menjadi dahaga.. Berikannya penghidratan yg sepatutnya dengan pelembab untuk mengekalkan kulit kelihatan sihat,berseri dan licin ๐ŸŒธkulit serta merta berseri dan berasa sungguh halus dan lembut
๐ŸŒธMemberikan lembapan sehingga 10 jam ๐ŸŒธ Menyerap dengan cepat
๐ŸŒธintense moisterizing cream membantu meningkatkan lembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluwapan ๐ŸŒธJadi intense sebagai base makeup anda (makeup nmpk flawless)
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm izan cepat .
Whatsapp 0167770290.
Izan
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts #kulitkusam #jeragat #jerawat
Assalamualaikum dan morning semua!!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Hari ini Izan nak share sedikit tentang supplement untuk kulit kering dari Mary Kay:- . ๐ŸŒธINTENSE MOISTURIZING CREAM๐ŸŒธ . Khas Utk anda yg mengalami masalah kulit ๐Ÿ”ธKERING โˆš ๐Ÿ”ธKUSAM โˆš ๐Ÿ”ธSENSITIF โˆš ๐Ÿ”ธKULIT MUDAH SUNBURN โˆš ๐Ÿ”ธ MENGELUPASโˆš Seperti anda kulit anda juga menjadi dahaga.. Berikannya penghidratan yg sepatutnya dengan pelembab untuk mengekalkan kulit kelihatan sihat,berseri dan licin ๐ŸŒธkulit serta merta berseri dan berasa sungguh halus dan lembut ๐ŸŒธMemberikan lembapan sehingga 10 jam ๐ŸŒธ Menyerap dengan cepat ๐ŸŒธintense moisterizing cream membantu meningkatkan lembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluwapan ๐ŸŒธJadi intense sebagai base makeup anda (makeup nmpk flawless) . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayperak  #marykaymysg  #kerjakosong  #kerjaya  #politeknik  #Uitm  #ipta  #tipskecantikankulit  #taiping  #ipohperak  #kemuntingtaiping  #batukurauperak  #manjung  #lumut  #sitiawan  #sriiskandar  #laraalana  #stailista  #marykayproduct  # #rayyanhaya  #bellaamara  #amyrarosli  #laraalana  #marykayuniversitishahalam  #kerjayamarykay  #marykaytop5globalskincarebrand  #kolejjururawat  #ipts  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat 
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm
๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm
๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm
๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm
๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm
๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm
.
๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH
 BERJALAN๐Ÿ”ท

JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡
โคตโคตโคตโคตโคตโคต
โ˜ŽWASSAP :+60102641714 ============>>>>>>>>>>>>>>
#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik #ubattinggi_my #mersing #terlajaklaris #terlajakgol #terlajaktinggi#ubattinggimy
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm ๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm ๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm ๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm ๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm ๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm . ๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH BERJALAN๐Ÿ”ท JOM ORDER ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‡ โคตโคตโคตโคตโคตโคต โ˜ŽWASSAP :+60102641714 ============>>>>>>>>>>>>>>#kampar #mersing #yongpeng #serendah #selangor #kuah #tapah #sungaiudang #masjidtanah #senai #pontinkecil #bentung #lumut #klcc #penang #sejuk #comel #amik  #ubattinggi_my  #mersing  #terlajaklaris  #terlajakgol  #terlajaktinggi #ubattinggimy 
PERISTIWA MALAM JUMAAT!!
.
Jom order
.
๐Ÿ“ฒ Whatapps 018 3749884
๐Ÿ“ซ Free Postage
๐Ÿ›ต COD #lumut #manjung #sitiawan

www.wassap.me/KAMAMAX 
www.wassap.me/KAMAMAX 
www.wassap.me/KAMAMAX
.
#lelaki 
#tahanlama 
#rahsialelaki
#stud100
#gambiremas
#kamamax 
#kamamaxhq 
#kamamaxofficial
#kamamaxbangi
#kamamaxkajang
#kamamaxputrajaya
#rambo
#kamamaxutara
#kamamaxmurah
๐Ÿ˜ NEW FASHION DRESS ๐Ÿ˜
.
WOWW..look nice and simple kn?
.
If you guys kn tau..jubah ni boleh pakai djadikan sebagai telekung,gragas kan turun kraja sal keaheran nda sampat memilih baju and so on sebab design jubah ani very unik sbb ya skali dgn instant hijab ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Visit us at 17B, Jalan Pretty, Kuala Belait Town
(In between KKchan & Pustaka Remaja)
.
Business Hours:
Monday - Saturday: 6.30AM-5.30PM
Friday: 6.30AM-11.30PM 2PM-5.30PM
Saturday: 6.30AM-2.00PM
Sunday: CLOSED
.
VENDORS WANTED 
Any inquiries contact +673 8314350
.
#kualabelait #bruneicube #seria #lumut #tutong #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #bwnadvert #bruneisellers #bruneifm #belaitsellers #supportlocalbusiness #bruneibisnes #bruneimakeup #bruneifoodies #bruneifashion #bruneishop #bruneionlineshop #brunei_daily #brunei_ig #bruneionlineshopping #bruneiadvert #bruneionlinestore #ootdbrunei #bruneikupromote #kualabelaitonlineshop #kualabelaitpromoter #kualabelaitsellpromoters
๐Ÿ˜ NEW FASHION DRESS ๐Ÿ˜ . WOWW..look nice and simple kn? . If you guys kn tau..jubah ni boleh pakai djadikan sebagai telekung,gragas kan turun kraja sal keaheran nda sampat memilih baju and so on sebab design jubah ani very unik sbb ya skali dgn instant hijab ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž . . Visit us at 17B, Jalan Pretty, Kuala Belait Town (In between KKchan & Pustaka Remaja) . Business Hours: Monday - Saturday: 6.30AM-5.30PM Friday: 6.30AM-11.30PM 2PM-5.30PM Saturday: 6.30AM-2.00PM Sunday: CLOSED . VENDORS WANTED Any inquiries contact +673 8314350 . #kualabelait  #bruneicube  #seria  #lumut  #tutong  #iklanbrunei  #iklanbisnesbrunei  #bwnadvert  #bruneisellers  #bruneifm  #belaitsellers  #supportlocalbusiness  #bruneibisnes  #bruneimakeup  #bruneifoodies  #bruneifashion  #bruneishop  #bruneionlineshop  #brunei_daily  #brunei_ig  #bruneionlineshopping  #bruneiadvert  #bruneionlinestore  #ootdbrunei  #bruneikupromote  #kualabelaitonlineshop  #kualabelaitpromoter  #kualabelaitsellpromoters 
๐Ÿ˜ Assalamualaikum & Hi Followers !! ๐Ÿ˜
.
SELAMAT PAGI....
.
.
Visit us at 17B, Jalan Pretty, Kuala Belait Town
(In between KKchan & Pustaka Remaja)
.
Business Hours:
Monday - Saturday: 6.30AM-5.30PM
Friday: 6.30AM-11.30PM 2PM-5.30PM
Saturday: 6.30AM-2.00PM
Sunday: CLOSED
.
VENDORS WANTED 
Any inquiries contact +673 8314350
.
#kualabelait #bruneicube #seria #lumut #tutong #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #bwnadvert #bruneisellers #bruneifm #belaitsellers #supportlocalbusiness #bruneibisnes #bruneimakeup #bruneifoodies #bruneifashion #bruneishop #bruneionlineshop #brunei_daily #brunei_ig #bruneionlineshopping #bruneiadvert #bruneionlinestore #ootdbrunei #bruneikupromote #kualabelaitonlineshop #kualabelaitpromoter #kualabelaitsellpromoters
๐Ÿ˜ Assalamualaikum & Hi Followers !! ๐Ÿ˜ . SELAMAT PAGI.... . . Visit us at 17B, Jalan Pretty, Kuala Belait Town (In between KKchan & Pustaka Remaja) . Business Hours: Monday - Saturday: 6.30AM-5.30PM Friday: 6.30AM-11.30PM 2PM-5.30PM Saturday: 6.30AM-2.00PM Sunday: CLOSED . VENDORS WANTED Any inquiries contact +673 8314350 . #kualabelait  #bruneicube  #seria  #lumut  #tutong  #iklanbrunei  #iklanbisnesbrunei  #bwnadvert  #bruneisellers  #bruneifm  #belaitsellers  #supportlocalbusiness  #bruneibisnes  #bruneimakeup  #bruneifoodies  #bruneifashion  #bruneishop  #bruneionlineshop  #brunei_daily  #brunei_ig  #bruneionlineshopping  #bruneiadvert  #bruneionlinestore  #ootdbrunei  #bruneikupromote  #kualabelaitonlineshop  #kualabelaitpromoter  #kualabelaitsellpromoters 
ARSYA SERUM:-
.
โœ… anti-aging.
โœ… sekatakan tona kulit.
โœ… melawan jerawat.
โœ… mengecilkan liang pori.
โœ… memudarkan kesan jerawat.
โœ… menghilangkan jeragat & parut
โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#bazarpaknil#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan
ARSYA SERUM:- . โœ… anti-aging. โœ… sekatakan tona kulit. โœ… melawan jerawat. โœ… mengecilkan liang pori. โœ… memudarkan kesan jerawat. โœ… menghilangkan jeragat & parut โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn. . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #bazarpaknil #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan 
Selamat pagi semuanyaa๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..
Hopefully Hari nie will the best day.. Hehe
.
Jgn lupe put your Ainaa serum with wherever you go.. Yg takde tu.. Jom grab kt naim now :
๐Ÿ“ฒ01137832922
๐Ÿ“ฒ 01137832922
๐Ÿ“ฒ 01137832922

#ainaacleanser #nsabeauty #nsateameyka #hafizmahamad #syafiqahaina #serum #ainaaserum #skincare #perak #manjung #nsabeautyperak #cleanser #nakcantik #nakhensem #idahcantikyoubilalagi #lumut #sitiawan #lekir #malaysia #promo #nsabeau #yearendsale #goodbye2018 #beauty #beautycare #serumviral #cleanserviral #skinroutine #skingoals #newlook
Selamat pagi semuanyaa๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.. Hopefully Hari nie will the best day.. Hehe . Jgn lupe put your Ainaa serum with wherever you go.. Yg takde tu.. Jom grab kt naim now : ๐Ÿ“ฒ01137832922 ๐Ÿ“ฒ 01137832922 ๐Ÿ“ฒ 01137832922 #ainaacleanser  #nsabeauty  #nsateameyka  #hafizmahamad  #syafiqahaina  #serum  #ainaaserum  #skincare  #perak  #manjung  #nsabeautyperak  #cleanser  #nakcantik  #nakhensem  #idahcantikyoubilalagi  #lumut  #sitiawan  #lekir  #malaysia  #promo  #nsabeau  #yearendsale  #goodbye2018  #beauty  #beautycare  #serumviral  #cleanserviral  #skinroutine  #skingoals  #newlook 
ARSYA SERUM:-
.
โœ… anti-aging.
โœ… sekatakan tona kulit.
โœ… melawan jerawat.
โœ… mengecilkan liang pori.
โœ… memudarkan kesan jerawat.
โœ… menghilangkan jeragat & parut
โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#bazarpaknil#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan
ARSYA SERUM:- . โœ… anti-aging. โœ… sekatakan tona kulit. โœ… melawan jerawat. โœ… mengecilkan liang pori. โœ… memudarkan kesan jerawat. โœ… menghilangkan jeragat & parut โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn. . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #bazarpaknil #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan 
ARSYA SERUM:-
.
โœ… anti-aging.
โœ… sekatakan tona kulit.
โœ… melawan jerawat.
โœ… mengecilkan liang pori.
โœ… memudarkan kesan jerawat.
โœ… menghilangkan jeragat & parut
โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#bazarpaknil#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan
ARSYA SERUM:- . โœ… anti-aging. โœ… sekatakan tona kulit. โœ… melawan jerawat. โœ… mengecilkan liang pori. โœ… memudarkan kesan jerawat. โœ… menghilangkan jeragat & parut โœ… mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn. . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #bazarpaknil #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan 
๐ŸŒธBotanical Effects Formula 1 ๐ŸŒธ
.
Set ini adalah set skincare yang basic untuk merawat kulit yang bermasalah dan sesuai untuk kulit kering. Set ini Izan sangat sarankan kepada mereka yang mempunyai masalah kulit kering dan ingin mencuba produk Mary Kay.Set ini merupakan set detox kulit.
.
Set ini mempunyai :-
1)Cleanser
membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit supaya kulit berasa licin, sihat dan terhidrat.

2)Mask
pengelupasan kulit yang lembut menambahbaikkan texture kulit disamping memberi penghidratan

3)Freshen
memulihkan keseimbangan semulajadi kulit supaya dapat nampak berseri dan sihat

4)Hydrate
formula yang kaya dengan lembapan membantu mengekalkan tahap lembapan kulit, meninggalkan ia berasa lebih segar dan selesa

Bahan Utama
1) kompleks botani istimewa โžก๏ธsilymarin (buah tistel susu) - bahan antioksidan yang dapat membantu melindungi kulit daripada persekitaran yang tercemar sambil menenangkan dan melegakan kulit
โžก๏ธluo han guo - juga dipanggil sebagai buah 'kelanjutan usia'. ia dikenali sebagai buah yang mengandungi antikoksidan mujarab dan turut dipercayai membantu dalam menggalakkan pertumbuhan kulit yang sihat.
2) ekstrak biji flaks
โžก๏ธ salah satu sumber tumbuhan yang paling kaya dengan asid lemak omega-3, yang juga membantu melembapkan dan melegakan ketegangan kulit kering

3) ekstrak rumpai laut
โžก๏ธ sejenis alga laut yang terkenal sebagai sumberย  vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk lembapan dan keseimbangan kulit.
.
Izan
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts #kulitkusam #jeragat #jerawat
๐ŸŒธBotanical Effects Formula 1 ๐ŸŒธ . Set ini adalah set skincare yang basic untuk merawat kulit yang bermasalah dan sesuai untuk kulit kering. Set ini Izan sangat sarankan kepada mereka yang mempunyai masalah kulit kering dan ingin mencuba produk Mary Kay.Set ini merupakan set detox kulit. . Set ini mempunyai :- 1)Cleanser membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit supaya kulit berasa licin, sihat dan terhidrat. 2)Mask pengelupasan kulit yang lembut menambahbaikkan texture kulit disamping memberi penghidratan 3)Freshen memulihkan keseimbangan semulajadi kulit supaya dapat nampak berseri dan sihat 4)Hydrate formula yang kaya dengan lembapan membantu mengekalkan tahap lembapan kulit, meninggalkan ia berasa lebih segar dan selesa Bahan Utama 1) kompleks botani istimewa โžก๏ธsilymarin (buah tistel susu) - bahan antioksidan yang dapat membantu melindungi kulit daripada persekitaran yang tercemar sambil menenangkan dan melegakan kulit โžก๏ธluo han guo - juga dipanggil sebagai buah 'kelanjutan usia'. ia dikenali sebagai buah yang mengandungi antikoksidan mujarab dan turut dipercayai membantu dalam menggalakkan pertumbuhan kulit yang sihat. 2) ekstrak biji flaks โžก๏ธ salah satu sumber tumbuhan yang paling kaya dengan asid lemak omega-3, yang juga membantu melembapkan dan melegakan ketegangan kulit kering 3) ekstrak rumpai laut โžก๏ธ sejenis alga laut yang terkenal sebagai sumberย  vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk lembapan dan keseimbangan kulit. . Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayperak  #marykaymysg  #kerjakosong  #kerjaya  #politeknik  #Uitm  #ipta  #tipskecantikankulit  #taiping  #ipohperak  #kemuntingtaiping  #batukurauperak  #manjung  #lumut  #sitiawan  #sriiskandar  #laraalana  #stailista  #marykayproduct  # #rayyanhaya  #bellaamara  #amyrarosli  #laraalana  #marykayuniversitishahalam  #kerjayamarykay  #marykaytop5globalskincarebrand  #kolejjururawat  #ipts  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat 
Ciri-ciri kulit kering
โ€ข Selepas muka dicuci dengan pencuci muka atau sabun pembersih dan air, kulit terasa 'ketat', seolah-olah ia terlalu kecil untuk muka anda.
โ€ข Kulit berasa agak selesa selepas mencuci muka dengan pembersih krim.
โ€ข Tompok berkelupas mula muncul pada waktu tengah hari.
โ€ข Anda hampir tidak mengalami masalah jerawat.
โ€ข Kulit akan kepedihan selepas menggunakan toner muka.
โ€ข Kulit berasa sangat selesa selepas menggunakan krim malam.
.
Haa... inilah sebabnya kulit makin kering, Kak!?๐Ÿ˜ฅ โ€ข Penggunaan alat solek yang salah.
โ€ข Mencuci muka dengan cara salah.
โ€ข Keadaan kelenjar tiroid anda.
โ€ข Penuaan kulit.
โ€ข Keadaan genetik. .
Izan
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts #kulitkusam #jeragat #jerawat
Ciri-ciri kulit kering โ€ข Selepas muka dicuci dengan pencuci muka atau sabun pembersih dan air, kulit terasa 'ketat', seolah-olah ia terlalu kecil untuk muka anda. โ€ข Kulit berasa agak selesa selepas mencuci muka dengan pembersih krim. โ€ข Tompok berkelupas mula muncul pada waktu tengah hari. โ€ข Anda hampir tidak mengalami masalah jerawat. โ€ข Kulit akan kepedihan selepas menggunakan toner muka. โ€ข Kulit berasa sangat selesa selepas menggunakan krim malam. . Haa... inilah sebabnya kulit makin kering, Kak!?๐Ÿ˜ฅ โ€ข Penggunaan alat solek yang salah. โ€ข Mencuci muka dengan cara salah. โ€ข Keadaan kelenjar tiroid anda. โ€ข Penuaan kulit. โ€ข Keadaan genetik. . Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayperak  #marykaymysg  #kerjakosong  #kerjaya  #politeknik  #Uitm  #ipta  #tipskecantikankulit  #taiping  #ipohperak  #kemuntingtaiping  #batukurauperak  #manjung  #lumut  #sitiawan  #sriiskandar  #laraalana  #stailista  #marykayproduct  # #rayyanhaya  #bellaamara  #amyrarosli  #laraalana  #marykayuniversitishahalam  #kerjayamarykay  #marykaytop5globalskincarebrand  #kolejjururawat  #ipts  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat 
Sendayutinggimanjung ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐ŸŒฟ Penting untuk kita gunakan sabun lulur badan sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Ini akan membantu untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, bakteria dan kotoran yang ada pada kulit sekaligus membantu untuk mengekalkan kulit yang sihat, lembut dan anjal.
.
Antara soalan yang sering ditanya customer adalah :
1. Zeoary Soap tak kikis kulit ke?
2. Nanti kulit jadi kering sangat macam mana?
.
Jawapannya tak, 
sebab Zeoary Soap ni mengandungi Salicylic Acid. Salicylic Acid ni sangat efektif untuk membersihkan kulit kerana ia mampu menembusi permukaan kulit dan masuk ke dalam liang2 pori untuk pembersihan yang lebih mendalam. Salicylic Acid juga membantu membersihkan minyak dan kotoran tanpa membuat kulit menjadi kering. Ia berfungsi sebagai mild exfoliator yang akan membantu menghilangkan lapisan kulit mati di luar kulit serta memperbaiki tekstur dan warna kulit. Secara tidak langsung membantu proses pencerahan kulit dan mengatasi masalah kulit kusam. Zeoary Soap ni boleh diguna setiap hari semasa mandi. Gosok pada badan dan urut selama beberapa minit, kemudian bilas seperti biasa. Anda akan merasa kulit badan lebih lembut dan bersih.

Zeoary Soap RM15.00

IG - sendayutinggi_manjung
๐ŸŒธDealer sah sendayuTinggi Perak
๐Ÿ’„makeup๐Ÿ’‹Skincare๐Ÿ’Šherbs
๐Ÿ“ฒ http://STDealerManjung.wasap.my
๐Ÿ“ž โ˜Ž๏ธ0124374058
๐ŸŽFREE Cod Petronas Stadium sri manjung
๐Ÿ“ฆPostage Everyday
#srimanjungperak #sitiawanperak #Lumut
#sendayutinggimanjung #sendayutinggiperak #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi
#sendayutinggi #dealersendayutinggiperak #dealersendayutinggi #dealerperak #manjungperak #dealersendayutinggimanjung #sendayutinggimalaysia #sendayutinggimanjung 
#sendayutinggi #zeoarysoap &bodyscrub
Sendayutinggimanjung ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐ŸŒฟ Penting untuk kita gunakan sabun lulur badan sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Ini akan membantu untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, bakteria dan kotoran yang ada pada kulit sekaligus membantu untuk mengekalkan kulit yang sihat, lembut dan anjal. . Antara soalan yang sering ditanya customer adalah : 1. Zeoary Soap tak kikis kulit ke? 2. Nanti kulit jadi kering sangat macam mana? . Jawapannya tak, sebab Zeoary Soap ni mengandungi Salicylic Acid. Salicylic Acid ni sangat efektif untuk membersihkan kulit kerana ia mampu menembusi permukaan kulit dan masuk ke dalam liang2 pori untuk pembersihan yang lebih mendalam. Salicylic Acid juga membantu membersihkan minyak dan kotoran tanpa membuat kulit menjadi kering. Ia berfungsi sebagai mild exfoliator yang akan membantu menghilangkan lapisan kulit mati di luar kulit serta memperbaiki tekstur dan warna kulit. Secara tidak langsung membantu proses pencerahan kulit dan mengatasi masalah kulit kusam. Zeoary Soap ni boleh diguna setiap hari semasa mandi. Gosok pada badan dan urut selama beberapa minit, kemudian bilas seperti biasa. Anda akan merasa kulit badan lebih lembut dan bersih. Zeoary Soap RM15.00 IG - sendayutinggi_manjung ๐ŸŒธDealer sah sendayuTinggi Perak ๐Ÿ’„makeup๐Ÿ’‹Skincare๐Ÿ’Šherbs ๐Ÿ“ฒ http://STDealerManjung.wasap.my ๐Ÿ“ž โ˜Ž๏ธ0124374058 ๐ŸŽFREE Cod Petronas Stadium sri manjung ๐Ÿ“ฆPostage Everyday #srimanjungperak  #sitiawanperak  #Lumut  #sendayutinggimanjung  #sendayutinggiperak  #sendayutinggimalaysia  #dealersendayutinggi  #sendayutinggi  #dealersendayutinggiperak  #dealersendayutinggi  #dealerperak  #manjungperak  #dealersendayutinggimanjung  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggimanjung  #sendayutinggi  #zeoarysoap  &bodyscrub
Kod warna: LIGHT ROSE PURPLE
READY STOCK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ‘ปTUDUNG SOUK ๐Ÿ‘ป
FREE SIZE RM34
L SIZE RM39
XL SIZE RM44
.
๐Ÿ“žwasap.my/60174764237
๐Ÿš˜ COD Lekir Sitiawan Manjung
๐Ÿ“ฎPos Seluruh MALAYSIA
.
#lekir
#sitiawan 
#manjung
#lumut 
#perak 
#tudungsoukbcfxhafifazulkifli 
#tudungsouksitiawan 
#tudungsarungcantik 
#tudungsarungplainmurah
#tudungbudak 
#tudunglabuh 
#tudungsouklumut 
#tudungsouklekir 
#tudungsoukselesa 
#tudungsarunglumut 
#tudungsouklekir 
#tudungsarunghantu 
#tudungsoukperak 
#tudungbunga
Kod warna: LIGHT ROSE PURPLE READY STOCK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ‘ปTUDUNG SOUK ๐Ÿ‘ป FREE SIZE RM34 L SIZE RM39 XL SIZE RM44 . ๐Ÿ“žwasap.my/60174764237 ๐Ÿš˜ COD Lekir Sitiawan Manjung ๐Ÿ“ฎPos Seluruh MALAYSIA . #lekir  #sitiawan  #manjung  #lumut  #perak  #tudungsoukbcfxhafifazulkifli  #tudungsouksitiawan  #tudungsarungcantik  #tudungsarungplainmurah  #tudungbudak  #tudunglabuh  #tudungsouklumut  #tudungsouklekir  #tudungsoukselesa  #tudungsarunglumut  #tudungsouklekir  #tudungsarunghantu  #tudungsoukperak  #tudungbunga 
HELP ME! 
#LUMUT 
#PERAK
Hasil guna 5 produk Obsess Cosmetics ๐Ÿ˜ kalau rajin, lipmatte atau blusher tu boleh je nak buat base untuk eyeshadow. Tapi sis lupa tadi eheheh

Sangat sesuai untuk daily make up โค๏ธ Nak beli loose item boleh, nak beli set pun bolehh ๐Ÿค—

www.wasap.my/60134147927

POSTAGE ISNIN - JUMAAT
COD MANJUNG | SITIAWAN | LUMUT | LEKIR DAN SEKITARNYA

#ObsessByShazaShifaa #ObsessCosmetics #ObsessXDewiRemaja #DewiRemaja1819 #DewiRemaja2018 #ObsessCosmeticsSeriManjung #ObsessCosmeticsLumut #ObsessCosmeticsSitiawan #ObsessCosmeticsPerak #SeriManjung #Lumut #Sitiawan #Lekir #MOTD #MuaPerak #MuaManjung #TeamJerungMira #SquadSyiera #TreatmentCushionFoundation #jeragathilang #LipmatteWeddingEdition #SayaJualMakeUp #LoosePowder #Mascara #BlusherStick
Hasil guna 5 produk Obsess Cosmetics ๐Ÿ˜ kalau rajin, lipmatte atau blusher tu boleh je nak buat base untuk eyeshadow. Tapi sis lupa tadi eheheh Sangat sesuai untuk daily make up โค๏ธ Nak beli loose item boleh, nak beli set pun bolehh ๐Ÿค— www.wasap.my/60134147927 POSTAGE ISNIN - JUMAAT COD MANJUNG | SITIAWAN | LUMUT | LEKIR DAN SEKITARNYA #ObsessByShazaShifaa  #ObsessCosmetics  #ObsessXDewiRemaja  #DewiRemaja1819  #DewiRemaja2018  #ObsessCosmeticsSeriManjung  #ObsessCosmeticsLumut  #ObsessCosmeticsSitiawan  #ObsessCosmeticsPerak  #SeriManjung  #Lumut  #Sitiawan  #Lekir  #MOTD  #MuaPerak  #MuaManjung  #TeamJerungMira  #SquadSyiera  #TreatmentCushionFoundation  #jeragathilang  #LipmatteWeddingEdition  #SayaJualMakeUp  #LoosePowder  #Mascara  #BlusherStick 
Lumut aja di cariin, apalagi kamu๐Ÿ˜…
Praktikum Taksonomi Tumbuhan Tingkat Tinggi & Tingkat Rendah ๐ŸŒฑ๐ŸŒฒ๐ŸŒณ
#Biologi #Biology #botanitingkatrendah #botanitingkattinggi 
#lumut
Naim nak share testimoni cikit.. Huhu.. Korang tgok la sendiri.. Happy je sis tu n mkin tinggi confident level die๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
So jom dm or Whatsapp naim to grab yours Ainaa serum n Ainaa cleanser :
๐Ÿ“ฒ 01137832922
๐Ÿ“ฒ 01137832922
๐Ÿ“ฒ 01137832922
#ainaacleanser #nsabeauty #nsateameyka #hafizmahamad #syafiqahaina #serum #ainaaserum #skincare #perak #manjung #nsabeautyperak #cleanser #nakcantik #nakhensem #idahcantikyoubilalagi #lumut #sitiawan #lekir #malaysia #promo #nsabeau #yearendsale #goodbye2018 #beauty #beautycare #serumviral #cleanserviral #skinroutine #skingoals
Naim nak share testimoni cikit.. Huhu.. Korang tgok la sendiri.. Happy je sis tu n mkin tinggi confident level die๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . So jom dm or Whatsapp naim to grab yours Ainaa serum n Ainaa cleanser : ๐Ÿ“ฒ 01137832922 ๐Ÿ“ฒ 01137832922 ๐Ÿ“ฒ 01137832922 #ainaacleanser  #nsabeauty  #nsateameyka  #hafizmahamad  #syafiqahaina  #serum  #ainaaserum  #skincare  #perak  #manjung  #nsabeautyperak  #cleanser  #nakcantik  #nakhensem  #idahcantikyoubilalagi  #lumut  #sitiawan  #lekir  #malaysia  #promo  #nsabeau  #yearendsale  #goodbye2018  #beauty  #beautycare  #serumviral  #cleanserviral  #skinroutine  #skingoals 
Kod warna: NAVY BLUE
READY STOCK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ‘ปTUDUNG SOUK ๐Ÿ‘ป
FREE SIZE RM34
L SIZE RM39
XL SIZE RM44
.
๐Ÿ“žwasap.my/60174764237
๐Ÿš˜ COD Lekir Sitiawan Manjung
๐Ÿ“ฎPos Seluruh MALAYSIA
.
#lekir
#sitiawan 
#manjung
#lumut 
#perak 
#tudungsoukbcfxhafifazulkifli 
#tudungsouksitiawan 
#tudungsarungcantik 
#tudungsarungplainmurah
#tudungbudak 
#tudunglabuh 
#tudungsouklumut 
#tudungsouklekir 
#tudungsoukselesa 
#tudungsarunglumut 
#tudungsouklekir 
#tudungsarunghantu 
#tudungsoukperak 
#tudungbunga
Kod warna: NAVY BLUE READY STOCK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ‘ปTUDUNG SOUK ๐Ÿ‘ป FREE SIZE RM34 L SIZE RM39 XL SIZE RM44 . ๐Ÿ“žwasap.my/60174764237 ๐Ÿš˜ COD Lekir Sitiawan Manjung ๐Ÿ“ฎPos Seluruh MALAYSIA . #lekir  #sitiawan  #manjung  #lumut  #perak  #tudungsoukbcfxhafifazulkifli  #tudungsouksitiawan  #tudungsarungcantik  #tudungsarungplainmurah  #tudungbudak  #tudunglabuh  #tudungsouklumut  #tudungsouklekir  #tudungsoukselesa  #tudungsarunglumut  #tudungsouklekir  #tudungsarunghantu  #tudungsoukperak  #tudungbunga 
Lelang #194 Edisi 2018
โ™ขJenis : idocrase Lumut
โ™ขwarna : kumbang jati
โ™ขDim : 14 dan 17 Est (office)
โ™ขring : lose stone

Keterangan 
Bodyglass......no crack.. no sompel.,.. .. Klimis.. Material ngaca.. Giwang main....Tinggal naik ring.. Barang cakep.... natural 100%,.... selebihnya nilai sendiri bos *
*
*
*
Ob : 150k (ngaca)
Bid : 25k, jump bebas
Bn : 500

Ketentuan lelang
- no BNR ( pemenang jatuh pada bider sebelumnya )
- teliti foto sob, sebelum bid.
Open : sekarang
Close : 13 Des pukul 22.00 wib.
- Ongkir ditanggung pemenang via POS, JNE, atau TIKI
- no return, hanya jika barang yg dikirim tidak sesuai dgn yg dilelang, dan jika terbukti sintetis dgn melampirkan bukti lab, garansi uang anda kembali utuh, thx a lot

Selamat mengikuti Lelang
@debie_gr

#idocrase #lumut #lumutaceh #kumbangjati #sungaidareh #gemstone #gems #ahok #akik #murah #lelangbatuakik #lelangbatupermata
Lelang #194  Edisi 2018 โ™ขJenis : idocrase Lumut โ™ขwarna : kumbang jati โ™ขDim : 14 dan 17 Est (office) โ™ขring : lose stone Keterangan Bodyglass......no crack.. no sompel.,.. .. Klimis.. Material ngaca.. Giwang main....Tinggal naik ring.. Barang cakep.... natural 100%,.... selebihnya nilai sendiri bos * * * * Ob : 150k (ngaca) Bid : 25k, jump bebas Bn : 500 Ketentuan lelang - no BNR ( pemenang jatuh pada bider sebelumnya ) - teliti foto sob, sebelum bid. Open : sekarang Close : 13 Des pukul 22.00 wib. - Ongkir ditanggung pemenang via POS, JNE, atau TIKI - no return, hanya jika barang yg dikirim tidak sesuai dgn yg dilelang, dan jika terbukti sintetis dgn melampirkan bukti lab, garansi uang anda kembali utuh, thx a lot Selamat mengikuti Lelang @debie_gr #idocrase  #lumut  #lumutaceh  #kumbangjati  #sungaidareh  #gemstone  #gems  #ahok  #akik  #murah  #lelangbatuakik  #lelangbatupermata 
โค๏ธ GUNA 5 BARANG OBSESS JE โค๏ธ .

Serius laaaa ๐Ÿคค iye dengan 5 barang Obsess Cosmetics je terus boleh syantique umpama bidadari gituu. Haaa leff ke tak lefff? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Treatment Cushion Foundation
RM59
(NP RM79)

Blusher Stick
RM45

Loose Powder
RM59

Insanely Long Mascara
RM39

Lipmatte Wedding Edition (Love You)
RM40

Jom jadi cantik dengan Obsess Cosmetics ๐Ÿค—

www.wasap.my/60134147927

Postage Isnin - Jumaat
COD Manjung | Sitiawan | Lumut | Lekir dan sekitarnya

#ObsessByShazaShifaa #ObsessCosmetics #ObsessXDewiRemaja #DewiRemaja1819 #DewiRemaja2018 #ObsessCosmeticsSeriManjung #ObsessCosmeticsLumut #ObsessCosmeticsSitiawan #ObsessCosmeticsPerak #SeriManjung #Lumut #Sitiawan #Lekir #MOTD #MuaPerak #MuaManjung #TeamJerungMira #SquadSyiera #TreatmentCushionFoundation #jeragathilang #SayaJualMakeUp #LoosePowder #Mascara #LipmatteWeddingEdition #LoveYou
โค๏ธ GUNA 5 BARANG OBSESS JE โค๏ธ . Serius laaaa ๐Ÿคค iye dengan 5 barang Obsess Cosmetics je terus boleh syantique umpama bidadari gituu. Haaa leff ke tak lefff? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Treatment Cushion Foundation RM59 (NP RM79) Blusher Stick RM45 Loose Powder RM59 Insanely Long Mascara RM39 Lipmatte Wedding Edition (Love You) RM40 Jom jadi cantik dengan Obsess Cosmetics ๐Ÿค— www.wasap.my/60134147927 Postage Isnin - Jumaat COD Manjung | Sitiawan | Lumut | Lekir dan sekitarnya #ObsessByShazaShifaa  #ObsessCosmetics  #ObsessXDewiRemaja  #DewiRemaja1819  #DewiRemaja2018  #ObsessCosmeticsSeriManjung  #ObsessCosmeticsLumut  #ObsessCosmeticsSitiawan  #ObsessCosmeticsPerak  #SeriManjung  #Lumut  #Sitiawan  #Lekir  #MOTD  #MuaPerak  #MuaManjung  #TeamJerungMira  #SquadSyiera  #TreatmentCushionFoundation  #jeragathilang  #SayaJualMakeUp  #LoosePowder  #Mascara  #LipmatteWeddingEdition  #LoveYou 
HUARACHE ALL WHITE ๐Ÿ‘Ÿ
Size 40-46 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
HUARACHE ALL WHITE ๐Ÿ‘Ÿ Size 40-46 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi 
HUARACHE ALL BLACK ๐Ÿ‘Ÿ
Size 36-45 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ
. 
KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 
019-7009290
019-7009290
019-7009290
.
HOW TO ORDER
1.SCREENSHOT THIS PHOTO
2.SENT TO 019-7009290
.
Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia#  #kasutonline #trustedseller #kasutsukanmurah #meniagahalal #kasutbrand  #readystock #sayajuallhalal #barangbaek #terbaikdariladang #sayajualmurahje #kasutjalan #kualaselangor #lumut #sayatakmakanorang #sayamakannasi
HUARACHE ALL BLACK ๐Ÿ‘Ÿ Size 36-45 Euro ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ› Ready stock guys โ—๏ธ . KINDLY DM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019-7009290 019-7009290 019-7009290 . HOW TO ORDER 1.SCREENSHOT THIS PHOTO 2.SENT TO 019-7009290 . Berminat,sila pm ye sebab stock sangat terhad,lambat habis ๐Ÿ˜ . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia # #kasutonline  #trustedseller  #kasutsukanmurah  #meniagahalal  #kasutbrand  #readystock  #sayajuallhalal  #barangbaek  #terbaikdariladang  #sayajualmurahje  #kasutjalan  #kualaselangor  #lumut  #sayatakmakanorang  #sayamakannasi