an online Instagram web viewer

#lovewarriors medias

Photos

👆👆👆SONGKET BINTANG
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 warna yang menarik untuk di rebut *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
.
Menguna kan material lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌻material cotton+ pearlskin
🌻warna yang menawan dan memukau 🌻design MINI KURUNG MODEN
🌻cutting loose dan  berdutt berlakang 🌻jenis kain kembang payung
🌻pinggang getah KIRI KANAN
🌻saiz  XS  S M L XL XXL XXXL
🌻 ade zip depan untuk bf
✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok √sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian .
.
JOM WHATSAPP SEKARANG
Harga rm110sm/115ss
Free postage
2XL 3XL ADD RM 10
.
.
 Prosec 3---5bekerja

Whatsapp 0129552569
#bazaarpaknil #bajukurungsongket #songkettenunmurah #songkettaburmurah #bazaaronline #ajimaura #terapiinstagram  #unittrust #bitcoin #asbtrust #bankers #propertytosell #bridemaidskurung  #bajusedondonsatufamily #cikgusekolah #love #fazbulous #lovewarriors #minikurungsongkettabur #plussizebajukurungpesak #plussizebajukurungsongket #qhimarmurah #shawlcantik  #shawlmurah #tudungbawalmurah #cikreenencikngokngek
👆👆👆SONGKET BINTANG ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 warna yang menarik untuk di rebut *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . . Menguna kan material lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌻material cotton+ pearlskin 🌻warna yang menawan dan memukau 🌻design MINI KURUNG MODEN 🌻cutting loose dan berdutt berlakang 🌻jenis kain kembang payung 🌻pinggang getah KIRI KANAN 🌻saiz XS S M L XL XXL XXXL 🌻 ade zip depan untuk bf ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . . JOM WHATSAPP SEKARANG Harga rm110sm/115ss Free postage 2XL 3XL ADD RM 10 . . Prosec 3---5bekerja Whatsapp 0129552569 #bazaarpaknil  #bajukurungsongket  #songkettenunmurah  #songkettaburmurah  #bazaaronline  #ajimaura  #terapiinstagram  #unittrust  #bitcoin  #asbtrust  #bankers  #propertytosell  #bridemaidskurung  #bajusedondonsatufamily  #cikgusekolah  #love  #fazbulous  #lovewarriors  #minikurungsongkettabur  #plussizebajukurungpesak  #plussizebajukurungsongket  #qhimarmurah  #shawlcantik  #shawlmurah  #tudungbawalmurah  #cikreenencikngokngek 
👆👆👆SONGKET BINTANG
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 warna yang menarik untuk di rebut *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
.
Menguna kan material lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌻material cotton+ pearlskin
🌻warna yang menawan dan memukau 🌻design MINI KURUNG MODEN
🌻cutting loose dan  berdutt berlakang 🌻jenis kain kembang payung
🌻pinggang getah KIRI KANAN
🌻saiz  XS  S M L XL XXL XXXL
🌻 ade zip depan untuk bf
✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok √sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian .
.
JOM WHATSAPP SEKARANG
Harga rm110sm/115ss
Free postage
2XL 3XL ADD RM 10
.
.
 Prosec 3---5bekerja

Whatsapp 0129552569
#bazaarpaknil #bajukurungsongket #songkettenunmurah #songkettaburmurah #bazaaronline #ajimaura #terapiinstagram  #unittrust #bitcoin #asbtrust #bankers #propertytosell #bridemaidskurung  #bajusedondonsatufamily #cikgusekolah #love #fazbulous #lovewarriors #minikurungsongkettabur #plussizebajukurungpesak #plussizebajukurungsongket #qhimarmurah #shawlcantik  #shawlmurah #tudungbawalmurah #cikreenencikngokngek
👆👆👆SONGKET BINTANG ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 warna yang menarik untuk di rebut *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . . Menguna kan material lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌻material cotton+ pearlskin 🌻warna yang menawan dan memukau 🌻design MINI KURUNG MODEN 🌻cutting loose dan berdutt berlakang 🌻jenis kain kembang payung 🌻pinggang getah KIRI KANAN 🌻saiz XS S M L XL XXL XXXL 🌻 ade zip depan untuk bf ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . . JOM WHATSAPP SEKARANG Harga rm110sm/115ss Free postage 2XL 3XL ADD RM 10 . . Prosec 3---5bekerja Whatsapp 0129552569 #bazaarpaknil  #bajukurungsongket  #songkettenunmurah  #songkettaburmurah  #bazaaronline  #ajimaura  #terapiinstagram  #unittrust  #bitcoin  #asbtrust  #bankers  #propertytosell  #bridemaidskurung  #bajusedondonsatufamily  #cikgusekolah  #love  #fazbulous  #lovewarriors  #minikurungsongkettabur  #plussizebajukurungpesak  #plussizebajukurungsongket  #qhimarmurah  #shawlcantik  #shawlmurah  #tudungbawalmurah  #cikreenencikngokngek 
PROMO MAI LAGI‼️
.
Cepat cepat harga promo start hari ini,hampa akan jimat RM23 😵
.
DAH LAA FREE COD dan FREE AINAA PERFUME dapat plak FREE POSTAGE 😍
.
WS 📱 0195743060
.
.
#nsateamnellysa #nsateammey #nsabeau #ainaaserumkedah #ainaaserumalorsetar #ainaaserumpokoksena #ainaaserumjitra #ainaaserumpenang #ainaaserumseberangjaya#ainaaserumperlis #nsabeauty #nsabeauserum #nsabeautyserum #padubeb #viral #sayadahandabilalagi #diasudahandabilalagi #fattzura #lovewarriors
PROMO MAI LAGI‼️ . Cepat cepat harga promo start hari ini,hampa akan jimat RM23 😵 . DAH LAA FREE COD dan FREE AINAA PERFUME dapat plak FREE POSTAGE 😍 . WS 📱 0195743060 . . #nsateamnellysa  #nsateammey  #nsabeau  #ainaaserumkedah  #ainaaserumalorsetar  #ainaaserumpokoksena  #ainaaserumjitra  #ainaaserumpenang  #ainaaserumseberangjaya #ainaaserumperlis  #nsabeauty  #nsabeauserum  #nsabeautyserum  #padubeb  #viral  #sayadahandabilalagi  #diasudahandabilalagi  #fattzura  #lovewarriors 
Alhamdulillah rezeki TRUFITZ‼️🔥
.
Semua pakat nak sahut cabaran 7 hari ke ni 😍
.
Jgn lupa timbang & ukur badan u ols tau! Jgn terkejut pulak dgn result after consume TRUFITZ ni 👀
.
.
#ladyqissquad #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trufitz #fazura #fatzura #fattzura #lovewarriors #codshahalam #codsubang #codselangor #tipskurus #ketat #cantik #syantik #bazarpaknil #flawless #cerahberseri #supplements #trudollykl #trufitzshahalam #trufitzselangor #freegift #fazurabirthday
Alhamdulillah rezeki TRUFITZ‼️🔥 . Semua pakat nak sahut cabaran 7 hari ke ni 😍 . Jgn lupa timbang & ukur badan u ols tau! Jgn terkejut pulak dgn result after consume TRUFITZ ni 👀 . . #ladyqissquad  #vdolly  #trudolly  #trudollybyfazura  #trudollyhq  #trudollyselangor  #trudollyshahalam  #trudollysubang  #trudollyklang  #trufitz  #fazura  #fatzura  #fattzura  #lovewarriors  #codshahalam  #codsubang  #codselangor  #tipskurus  #ketat  #cantik  #syantik  #bazarpaknil  #flawless  #cerahberseri  #supplements  #trudollykl  #trufitzshahalam  #trufitzselangor  #freegift  #fazurabirthday 
I struggle with this. Don’t we all at times in our lives? It seems easy enough to like ourselves, but it is one of the most challenging things to do. But the best part is that once you decide to like yourself, your life will change; it will be more fulfilling, rewarding, freeing, and full of inner peace, happiness, and love. Because those things will not only have to come from others, but will come from within❤️
I struggle with this. Don’t we all at times in our lives? It seems easy enough to like ourselves, but it is one of the most challenging things to do. But the best part is that once you decide to like yourself, your life will change; it will be more fulfilling, rewarding, freeing, and full of inner peace, happiness, and love. Because those things will not only have to come from others, but will come from within❤️
Anyone excited for the opening night? You know I do! 😉🏀🤗 #gowarriors💙💛 #godubs #lovewarriors
#Repost Many thanks Mr. Niklas @born_bearded for sharing his great sidebeard shot 🙏👍👊💣🎩
・・・
⚔️LOOKING OUT FOR MY BROTHERS⚔️
.
📸 by: @_satyg_
.
⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚔🇸🇪
⚓️СHΛΡΤΣЯ МΣΜΒΣЯ⚓️
---------------------------------------
ᴛʜᴇ ʙᴇᴀʀᴅ | ᴄʜᴀʀɪᴛʏ | ғᴀᴍɪʟʏ | ʀᴇsᴘᴇᴄᴛ | ʟᴏʏᴀʟᴛʏ
---------------------------------------
President: von_knox
Cap: thebeardedoak
Co_cap: cc_thebeard 
Co_cap: ilskogtattoo
Co_cap: alexander_berg
Scout: dodgravarn 
Scout: lennieedman
Scout: Boodya_74
Scout: chrisguld
----------------------------------------
#beardedvillains #BVSC #beardedvillainssweden #beardedvillainseurope #beardedvillainsworldwide #OneShipOneBrotherhood #bvscsupport #bv4life #villain #villainsalute #villainsweden #goodvibesonly #brotherhood #worldwidebrotherhood #staybearded #stayloyal #stayvillain #swedishsalute #swedishbeard #swedishvillain #beard4life #bethechange #thegoldenroad #lovewarriors #beardedvillainsqueenssweden #nextgenhumans #loyalsupplierofhugs 
#bald #baldandbearded -----------------------------------
@beardedvillains
@beardedvillains_sweden
@bvqueenssweden
@beardedvillains_europe
#Repost  Many thanks Mr. Niklas @born_bearded for sharing his great sidebeard shot 🙏👍👊💣🎩 ・・・ ⚔️LOOKING OUT FOR MY BROTHERS⚔️ . 📸 by: @_satyg_ . ⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚔🇸🇪 ⚓️СHΛΡΤΣЯ МΣΜΒΣЯ⚓️ --------------------------------------- ᴛʜᴇ ʙᴇᴀʀᴅ | ᴄʜᴀʀɪᴛʏ | ғᴀᴍɪʟʏ | ʀᴇsᴘᴇᴄᴛ | ʟᴏʏᴀʟᴛʏ --------------------------------------- President: von_knox Cap: thebeardedoak Co_cap: cc_thebeard Co_cap: ilskogtattoo Co_cap: alexander_berg Scout: dodgravarn Scout: lennieedman Scout: Boodya_74 Scout: chrisguld ---------------------------------------- #beardedvillains  #BVSC  #beardedvillainssweden  #beardedvillainseurope  #beardedvillainsworldwide  #OneShipOneBrotherhood  #bvscsupport  #bv4life  #villain  #villainsalute  #villainsweden  #goodvibesonly  #brotherhood  #worldwidebrotherhood  #staybearded  #stayloyal  #stayvillain  #swedishsalute  #swedishbeard  #swedishvillain  #beard4life  #bethechange  #thegoldenroad  #lovewarriors  #beardedvillainsqueenssweden  #nextgenhumans  #loyalsupplierofhugs  #bald  #baldandbearded  ----------------------------------- @beardedvillains @beardedvillains_sweden @bvqueenssweden @beardedvillains_europe
Farou gown from Otaduy’s new bridal collection. This wedding dress has an astonishing flower beaded embroidered nude-effect at the back.
Book your appointment to discover our wedding dresses, link in bio.⠀⠀⠀⠀
Stores in Valencia, Madrid, Barcelona & exclusive points of sale.
#Otaduy #Lovewarriors #weddingdress #newcollection #slowluxury #handmade #otaduylovewarriors⠀
Hegoa gown from Otaduy’s new bridal collection. Delicate flower beaded embroidery tulle top over an ivory strapless bodice.⠀
Book your appointment to discover our wedding dresses, link in bio.⠀⠀⠀⠀⠀
Stores in Valencia, Madrid, Barcelona & exclusive points of sale.⠀
#Otaduy #Lovewarriors #weddingdress #newcollection #slowluxury #handmade #otaduylovewarriors⠀⠀
⚔️TUESDAY MODE⚔️ Exhausted after a whole day of meetings 😴
.
⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚔🇸🇪
⚓️СHΛΡΤΣЯ МΣΜΒΣЯ⚓️
---------------------------------------
ᴛʜᴇ ʙᴇᴀʀᴅ | ᴄʜᴀʀɪᴛʏ | ғᴀᴍɪʟʏ | ʀᴇsᴘᴇᴄᴛ | ʟᴏʏᴀʟᴛʏ
---------------------------------------
President: von_knox
Cap: thebeardedoak
Co_cap: cc_thebeard 
Co_cap: ilskogtattoo
Co_cap: alexander_berg
Scout: dodgravarn 
Scout: lennieedman
Scout: Boodya_74
Scout: chrisguld
----------------------------------------
#beardedvillains #BVSC #beardedvillainssweden #beardedvillainseurope #beardedvillainsworldwide #OneShipOneBrotherhood #bvscsupport #bv4life #villain #villainsalute #villainsweden #goodvibesonly #brotherhood #worldwidebrotherhood #staybearded #stayloyal #stayvillain #swedishsalute #swedishbeard #swedishvillain #beard4life #bethechange #selfie #thegoldenroad #lovewarriors #beardedvillainsqueenssweden #me #nextgenhumans #instagood #loyalsupplierofhugs
-----------------------------------
@beardedvillains
@beardedvillains_sweden
@bvqueenssweden
@beardedvillains_europe
⚔️TUESDAY MODE⚔️ Exhausted after a whole day of meetings 😴 . ⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚔🇸🇪 ⚓️СHΛΡΤΣЯ МΣΜΒΣЯ⚓️ --------------------------------------- ᴛʜᴇ ʙᴇᴀʀᴅ | ᴄʜᴀʀɪᴛʏ | ғᴀᴍɪʟʏ | ʀᴇsᴘᴇᴄᴛ | ʟᴏʏᴀʟᴛʏ --------------------------------------- President: von_knox Cap: thebeardedoak Co_cap: cc_thebeard Co_cap: ilskogtattoo Co_cap: alexander_berg Scout: dodgravarn Scout: lennieedman Scout: Boodya_74 Scout: chrisguld ---------------------------------------- #beardedvillains  #BVSC  #beardedvillainssweden  #beardedvillainseurope  #beardedvillainsworldwide  #OneShipOneBrotherhood  #bvscsupport  #bv4life  #villain  #villainsalute  #villainsweden  #goodvibesonly  #brotherhood  #worldwidebrotherhood  #staybearded  #stayloyal  #stayvillain  #swedishsalute  #swedishbeard  #swedishvillain  #beard4life  #bethechange  #selfie  #thegoldenroad  #lovewarriors  #beardedvillainsqueenssweden  #me  #nextgenhumans  #instagood  #loyalsupplierofhugs  ----------------------------------- @beardedvillains @beardedvillains_sweden @bvqueenssweden @beardedvillains_europe
How was your tuesday? I Have had a terrible headache all day hoping it will be better tomorrow 💛 Enjoy your evening lovelies 🍂 #scandiboho #boholuxe #bohochic #bohemechic #bohodecor #interiorandliving #bohemechic #boholiving #living_boho #bohodecor #moroccanstyle #moroccandecor #scandiboho #hyggelig #hyggehome 
#roomporn @roomporn @interieuraddict @interiorblink #lovewarriors @lovewarriors 
#myinteriorstyletoday #homesofinstagram #myhousebeautiful #bohemiandecor #homeinterior4you #sharemywestwingstyle @anuahop #anuashop @tinekhome
How was your tuesday? I Have had a terrible headache all day hoping it will be better tomorrow 💛 Enjoy your evening lovelies 🍂 #scandiboho  #boholuxe  #bohochic  #bohemechic  #bohodecor  #interiorandliving  #bohemechic  #boholiving  #living_boho  #bohodecor  #moroccanstyle  #moroccandecor  #scandiboho  #hyggelig  #hyggehome  #roomporn  @roomporn @interieuraddict @interiorblink #lovewarriors  @lovewarriors #myinteriorstyletoday  #homesofinstagram  #myhousebeautiful  #bohemiandecor  #homeinterior4you  #sharemywestwingstyle  @anuahop #anuashop  @tinekhome
🎐..chiudi gli occhi e guarda..🎐
.
.
A volte, per poter vedere, bisogna chiudere gli occhi e aprire il cuore. 
È allora che possiamo essere in grado di capire ciò che importa davvero, ciò che conta, di nuovo in ascolto a noi stessi.

Stando a ciò che spiegano i neurologi, ogni giorno formuliamo circa 50.000 pensieri. 
Nonostante ciò, molti di essi sono meccanici e ripetitivi.
.
Quando gli occhi sono troppo stanchi per vedere, sorge il rumore mentale e in quel momento la nostra mente tende sempre al conflitto interno. 
Questo perché una delle necessità vitali del cervello è quella di adattarsi in continuazione ai diversi contesti e a ogni stimolo che riceviamo. .
.
Le pressioni del lavoro, i problemi familiari, le nostre aspirazioni, le nostre relazioni sociali… Ci sono sempre dei dubbi da risolvere, ansie da calmare, vuoti da colmare e “incendi” da estinguere.
.
🙏Il primo passo da fare è imparare a far fluire i propri pensieri. .
🙏 Sostituiamo le frasi ipotetiche (“se fossi stato lì”, “se avessi fatto” o “quando mi dirà che mi ama, allora sarò felice”, “quando avrò questo o quello, allora mi sentirò meglio”, ecc.) con verbi al presente: “io voglio, “io posso”, “io faccio…” .
🙏 Per chiudere gli occhi e riuscire a vedere ciò che è davvero importante nella vostra vita, non dobbiamo lasciare la mente in bianco. 
Oltre ad essere impossibile, non è nemmeno utile. 
Occorre allenarsi a fare uno switch verso pensieri affermativi e ispiratori di cambiamento.
🙏 ACCETTIAMO i pensieri pesanti che arrivano così come sono e li lasciamo scorrere davanti a noi come l'acqua di un fiume.
Una volta intercettati possiamo provare a TRASFORMALI in Affermazioni di possibilità .
.
Buon allenamento guerrieri coraggiosi ❤🎐🌺
🎐..chiudi gli occhi e guarda..🎐 . . A volte, per poter vedere, bisogna chiudere gli occhi e aprire il cuore. È allora che possiamo essere in grado di capire ciò che importa davvero, ciò che conta, di nuovo in ascolto a noi stessi. Stando a ciò che spiegano i neurologi, ogni giorno formuliamo circa 50.000 pensieri. Nonostante ciò, molti di essi sono meccanici e ripetitivi. . Quando gli occhi sono troppo stanchi per vedere, sorge il rumore mentale e in quel momento la nostra mente tende sempre al conflitto interno. Questo perché una delle necessità vitali del cervello è quella di adattarsi in continuazione ai diversi contesti e a ogni stimolo che riceviamo. . . Le pressioni del lavoro, i problemi familiari, le nostre aspirazioni, le nostre relazioni sociali… Ci sono sempre dei dubbi da risolvere, ansie da calmare, vuoti da colmare e “incendi” da estinguere. . 🙏Il primo passo da fare è imparare a far fluire i propri pensieri. . 🙏 Sostituiamo le frasi ipotetiche (“se fossi stato lì”, “se avessi fatto” o “quando mi dirà che mi ama, allora sarò felice”, “quando avrò questo o quello, allora mi sentirò meglio”, ecc.) con verbi al presente: “io voglio, “io posso”, “io faccio…” . 🙏 Per chiudere gli occhi e riuscire a vedere ciò che è davvero importante nella vostra vita, non dobbiamo lasciare la mente in bianco. Oltre ad essere impossibile, non è nemmeno utile. Occorre allenarsi a fare uno switch verso pensieri affermativi e ispiratori di cambiamento. 🙏 ACCETTIAMO i pensieri pesanti che arrivano così come sono e li lasciamo scorrere davanti a noi come l'acqua di un fiume. Una volta intercettati possiamo provare a TRASFORMALI in Affermazioni di possibilità . . Buon allenamento guerrieri coraggiosi ❤🎐🌺
Hidup perlu ada matlamat.... Fokus pada satu matlamat pada satu masa dan bina strategi dan pasang mindset yg betul InsyaAllah semua yang diimpikan akan tercapai.....
#trudollybyfazura 
#lovewarriors 
#lotsoflove💕 
#missfazura #mirazizan
#fattzura #puterizarith
Masa ni memang tengah kasi hint kat kitaorang kan... cepat ngaku... 😋😜😅😻💑💏💙💖🙈
.
Credit youtube @ehmalaysia ❤
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #lotsoflove #lessofhate #lovewarriors #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #taksukajangantengok
And something else is YOU💕 @kingsophiesworld
And something else is YOU💕 @kingsophiesworld
TIPS UNTUK HARI NI .

Masalah kulit biasanya memberi kesan terhadap persepsi negatif terutama keyakinan diri menurun dan putus asa dengan diri sendiri
.
Untuk rawat masalah kulit, kita mesti kenalpasti punca dan jenis kulit supaya senang untuk cari penyelesaian terhadap masalah kulit korg
.
AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER dah cukup memberi penyelesaian terhadap semua masalah kulit dan NSA dah mempunyai lebih 5k testimoni positif daripada pengguna yg sudah berjaya rawat masalah kulit muka mereka.
.
Jom grab dgn akk #ainaaserum
.
Click link on bio 👇🏻
.
WS 📱 0195743060
.

#nsateamnellysa #nsateammey #nsabeau #ainaaserumkedah #ainaaserumalorsetar #ainaaserumpokoksena #ainaaserumjitra #ainaaserumpenang #ainaaserumseberangjaya#ainaaserumperlis #nsabeauty #nsabeauserum #nsabeautyserum #padubeb #viral #sayadahandabilalagi #diasudahandabilalagi #fattzura #lovewarriors
TIPS UNTUK HARI NI . Masalah kulit biasanya memberi kesan terhadap persepsi negatif terutama keyakinan diri menurun dan putus asa dengan diri sendiri . Untuk rawat masalah kulit, kita mesti kenalpasti punca dan jenis kulit supaya senang untuk cari penyelesaian terhadap masalah kulit korg . AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER dah cukup memberi penyelesaian terhadap semua masalah kulit dan NSA dah mempunyai lebih 5k testimoni positif daripada pengguna yg sudah berjaya rawat masalah kulit muka mereka. . Jom grab dgn akk #ainaaserum  . Click link on bio 👇🏻 . WS 📱 0195743060 . #nsateamnellysa  #nsateammey  #nsabeau  #ainaaserumkedah  #ainaaserumalorsetar  #ainaaserumpokoksena  #ainaaserumjitra  #ainaaserumpenang  #ainaaserumseberangjaya #ainaaserumperlis  #nsabeauty  #nsabeauserum  #nsabeautyserum  #padubeb  #viral  #sayadahandabilalagi  #diasudahandabilalagi  #fattzura  #lovewarriors 
Durian crepe makan santai santai ngan family. Nikmatttt weiii bila team pakai doyan D24. Memang rasa lemak lemak manis superbbb doyan dia.
.
.
Nak tengok video dan gambar atau nak order kek ? Boleh follow ig @snackvirall atau
Terus whatsapp sherry 0189754059 atau klik sahaja link kat bio😚💖
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu cod kan ke tempat sayang2💪 .

#teamsherrypower #cikmisquad #teamroketmamasab #lovewarriors #cakes #cake #giftreview #paidreviewmurah  #cakeboss #giftreviewmurah #cutecake  #mamasabwarrior #agentsabrinabakery  #gulacakery  #romahterlajaklaris #cheese #fazfabulous #agentneeded  #dropshipwanted #agentwanted #dropshipneeded #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek
Durian crepe makan santai santai ngan family. Nikmatttt weiii bila team pakai doyan D24. Memang rasa lemak lemak manis superbbb doyan dia. . . Nak tengok video dan gambar atau nak order kek ? Boleh follow ig @snackvirall atau Terus whatsapp sherry 0189754059 atau klik sahaja link kat bio😚💖 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu cod kan ke tempat sayang2💪 . #teamsherrypower  #cikmisquad  #teamroketmamasab  #lovewarriors  #cakes  #cake  #giftreview  #paidreviewmurah  #cakeboss  #giftreviewmurah  #cutecake  #mamasabwarrior  #agentsabrinabakery  #gulacakery  #romahterlajaklaris  #cheese  #fazfabulous  #agentneeded  #dropshipwanted  #agentwanted  #dropshipneeded  #cakelove  #cakeshop  #birthdaycake  #cakelover  #cakedesigner  #cakedesign  #chocolatecake  #tempahankek 
Durian Crepe is ready to ngap 😍
.
Percaya atau tidak .
Musim ataupun bukan musim, durian crepe sabrina bakery still available .
Nak tengok video dan gambar atau nak order kek ? Boleh follow ig @snackvirall atau
Terus whatsapp sherry 0189754059 atau klik sahaja link kat bio😚💖
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu cod kan ke tempat sayang2💪 .

#teamsherrypower #cikmisquad #teamroketmamasab #lovewarriors #cakes #cake #giftreview #paidreviewmurah  #cakeboss #giftreviewmurah #cutecake  #mamasabwarrior #agentsabrinabakery  #gulacakery  #romahterlajaklaris #cheese #fazfabulous #agentneeded  #dropshipwanted #agentwanted #dropshipneeded #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek
Durian Crepe is ready to ngap 😍 . Percaya atau tidak . Musim ataupun bukan musim, durian crepe sabrina bakery still available . Nak tengok video dan gambar atau nak order kek ? Boleh follow ig @snackvirall atau Terus whatsapp sherry 0189754059 atau klik sahaja link kat bio😚💖 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu cod kan ke tempat sayang2💪 . #teamsherrypower  #cikmisquad  #teamroketmamasab  #lovewarriors  #cakes  #cake  #giftreview  #paidreviewmurah  #cakeboss  #giftreviewmurah  #cutecake  #mamasabwarrior  #agentsabrinabakery  #gulacakery  #romahterlajaklaris  #cheese  #fazfabulous  #agentneeded  #dropshipwanted  #agentwanted  #dropshipneeded  #cakelove  #cakeshop  #birthdaycake  #cakelover  #cakedesigner  #cakedesign  #chocolatecake  #tempahankek 
When someone comes along to show you that love really exists and that you are lovable just the way you are❤️
When someone comes along to show you that love really exists and that you are lovable just the way you are❤️
SAYANGGGG... 🙊🙊🙊
.
One of my favourite IGS from fazzy during HSC shooting... sis nak throwback jugak... sis tak kisah... 😋😜😗😍💙💖🙈
.
#HeroSeorangCinderella #throwback #FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #lotsoflove #lessofhate #lovewarriors #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #taksukajangantengok
MUKA JADI MAKIN TERUK 😵‼️
.
Customer cantik ni cakap skin dia jadi makin SIHAT TERUK dari dulu
.
Alhamdulillah,terima kasih customer sebab percaya kan ainaaserum 🌹@syafiqahaina @hafizmahamad .
Hampa yang lain dok nganga apa lagi,nak skin makin sihat cantik berseri❓
.
WS 📱 0195743060
.
#nsateamnellysa #nsateammey #nsabeau #ainaaserumkedah #ainaaserumalorsetar #ainaaserumpokoksena #ainaaserumjitra #ainaaserumpenang #ainaaserumseberangjaya#ainaaserumperlis #nsabeauty #nsabeauserum #nsabeautyserum #padubeb #viral #sayadahandabilalagi #diasudahandabilalagi #fattzura #lovewarriors
MUKA JADI MAKIN TERUK 😵‼️ . Customer cantik ni cakap skin dia jadi makin SIHAT TERUK dari dulu . Alhamdulillah,terima kasih customer sebab percaya kan ainaaserum 🌹@syafiqahaina @hafizmahamad . Hampa yang lain dok nganga apa lagi,nak skin makin sihat cantik berseri❓ . WS 📱 0195743060 . #nsateamnellysa  #nsateammey  #nsabeau  #ainaaserumkedah  #ainaaserumalorsetar  #ainaaserumpokoksena  #ainaaserumjitra  #ainaaserumpenang  #ainaaserumseberangjaya #ainaaserumperlis  #nsabeauty  #nsabeauserum  #nsabeautyserum  #padubeb  #viral  #sayadahandabilalagi  #diasudahandabilalagi  #fattzura  #lovewarriors 
⠀
Embroidered tulle overlay maxi dress with short sleeves, fitted at the waist with subtle peplum that gives structure to a feminine silhouette 💫⠀
Book your appointment to discover our wedding dresses, link in bio.⠀⠀⠀⠀
Stores in Valencia, Madrid & Barcelona.⠀⠀⠀⠀⠀
#Otaduy #Lovewarriors #weddingdress #newcollection  #slowluxury #handmade #otaduylovewarriors⠀
The children of India. The abject poverty in India REAL and pervasive. It's heart crushing and warrants another story altogether. Yet in spite of the poverty, I've never witnessed kinder and more peaceful people. Happy? I don't know, so I won't assume that. But I will say that the children were full of smiles and playful and so happy to see us and eager to have their photos taken. They are some of the cutest children in the world. I post these pictures of the children not to exploit or make a mockery of them, but as a reminder for us to remember, truly remember, how much most of us have to be grateful for and to pray for and remember those that don't. India has been the greatest example to me of what kindness looks like. I'm still overwhelmed by it and taking it all in. More on that later. But today, if you're reading this post (myself included), focus today on what you're grateful for. Whatever hardship you may be going through, remember that there's someone else in the world that may wish they had your problem. If we all spent more time thinking less about ourselves and more about how we can better serve mankind and what small little thing we can do to make the world a little better, we'd all be much better and further along. Namaste. ❤
•
•
•
•
•
•
#LoveWarriors #India #Rajasthan #Udaipur #MountAbu #PeaceOfMindRetreat #TheChildrenOfIndia #Retreats #Peace #Love #Compassion #Kindness #Drishti #BrahmaKumaris #Meditation #Mindfulness #WorldPeace #Mankind #Healing #LoveSanctuaryCoaching #LoveSanctuary
The children of India. The abject poverty in India REAL and pervasive. It's heart crushing and warrants another story altogether. Yet in spite of the poverty, I've never witnessed kinder and more peaceful people. Happy? I don't know, so I won't assume that. But I will say that the children were full of smiles and playful and so happy to see us and eager to have their photos taken. They are some of the cutest children in the world. I post these pictures of the children not to exploit or make a mockery of them, but as a reminder for us to remember, truly remember, how much most of us have to be grateful for and to pray for and remember those that don't. India has been the greatest example to me of what kindness looks like. I'm still overwhelmed by it and taking it all in. More on that later. But today, if you're reading this post (myself included), focus today on what you're grateful for. Whatever hardship you may be going through, remember that there's someone else in the world that may wish they had your problem. If we all spent more time thinking less about ourselves and more about how we can better serve mankind and what small little thing we can do to make the world a little better, we'd all be much better and further along. Namaste. ❤ • • • • • • #LoveWarriors  #India  #Rajasthan  #Udaipur  #MountAbu  #PeaceOfMindRetreat  #TheChildrenOfIndia  #Retreats  #Peace  #Love  #Compassion  #Kindness  #Drishti  #BrahmaKumaris  #Meditation  #Mindfulness  #WorldPeace  #Mankind  #Healing  #LoveSanctuaryCoaching  #LoveSanctuary 
💪🏽❤ Love your Temple from within; studies prove that poor health on top of stress is the #1 cause of many diseases that grow in the body & claim lives each year!
♡ www.LoveWarriors.youngevity.com ♡
~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~
ACHIEVING OPTIMAL HEALTH SHOULDN'T HAVE TO BE A GUESSING GAME. -Lilly G. Martinez
~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~
#YouMatter #SelfLove #HealthyLifeStyle #Natural #Nutrients #Fitness #Wellness #Brain #Body #Mind #Soul #SmarterChoices #FoodForThough #BrainInjurySurvivor #LoveWarriors #HealthMinistry
💪🏽❤ Love your Temple from within; studies prove that poor health on top of stress is the #1  cause of many diseases that grow in the body & claim lives each year! ♡ www.LoveWarriors.youngevity.com ♡ ~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~ ACHIEVING OPTIMAL HEALTH SHOULDN'T HAVE TO BE A GUESSING GAME. -Lilly G. Martinez ~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~ #YouMatter  #SelfLove  #HealthyLifeStyle  #Natural  #Nutrients  #Fitness  #Wellness  #Brain  #Body  #Mind  #Soul  #SmarterChoices  #FoodForThough  #BrainInjurySurvivor  #LoveWarriors  #HealthMinistry 
⚔️ENJOY THE SILENCE⚔️ ⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚔🇸🇪
⚓️СHΛΡΤΣЯ МΣΜΒΣЯ⚓️
---------------------------------------
ᴛʜᴇ ʙᴇᴀʀᴅ | ᴄʜᴀʀɪᴛʏ | ғᴀᴍɪʟʏ | ʀᴇsᴘᴇᴄᴛ | ʟᴏʏᴀʟᴛʏ
---------------------------------------
President: von_knox
Cap: thebeardedoak
Co_cap: cc_thebeard 
Co_cap: ilskogtattoo
Co_cap: alexander_berg
Scout: dodgravarn 
Scout: lennieedman
Scout: Boodya_74
Scout: chrisguld
----------------------------------------
#beardedvillains #BVSC #beardedvillainssweden #beardedvillainseurope #beardedvillainsworldwide #OneShipOneBrotherhood #bvscsupport #bv4life #villain #villainsalute #villainsweden #goodvibesonly #brotherhood #worldwidebrotherhood #staybearded #stayloyal #stayvillain #swedishsalute #swedishbeard #swedishvillain #beard4life #bethechange #thegoldenroad #lovewarriors #beardedvillainsqueenssweden #nextgenhumans #loyalsupplierofhugs
-----------------------------------
@beardedvillains
@beardedvillains_sweden
@bvqueenssweden
@beardedvillains_europe
⚔️ENJOY THE SILENCE⚔️ ⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚔🇸🇪 ⚓️СHΛΡΤΣЯ МΣΜΒΣЯ⚓️ --------------------------------------- ᴛʜᴇ ʙᴇᴀʀᴅ | ᴄʜᴀʀɪᴛʏ | ғᴀᴍɪʟʏ | ʀᴇsᴘᴇᴄᴛ | ʟᴏʏᴀʟᴛʏ --------------------------------------- President: von_knox Cap: thebeardedoak Co_cap: cc_thebeard Co_cap: ilskogtattoo Co_cap: alexander_berg Scout: dodgravarn Scout: lennieedman Scout: Boodya_74 Scout: chrisguld ---------------------------------------- #beardedvillains  #BVSC  #beardedvillainssweden  #beardedvillainseurope  #beardedvillainsworldwide  #OneShipOneBrotherhood  #bvscsupport  #bv4life  #villain  #villainsalute  #villainsweden  #goodvibesonly  #brotherhood  #worldwidebrotherhood  #staybearded  #stayloyal  #stayvillain  #swedishsalute  #swedishbeard  #swedishvillain  #beard4life  #bethechange  #thegoldenroad  #lovewarriors  #beardedvillainsqueenssweden  #nextgenhumans  #loyalsupplierofhugs  ----------------------------------- @beardedvillains @beardedvillains_sweden @bvqueenssweden @beardedvillains_europe
Ok guys I've just received the incredible news from @junebugweddings that our Ibiza elopement has been nominated to win a Junebug Choice Award and is now moving on to the voting round!!!
.
Can't believe it! 
I never do things like this, but I need your support to win this, so please can you help me?!
.
Follow the link in bio 👆🏻and vote for my work: Kenzie + Jo in the first catergory "Best elopement".
You can vote EVERYDAY, voting closes 10/22/2018.
.
So please VOTE & SHARE!!!
.
Thank you, from me and my incredible and unique team!
photo: @margheritacalati_ph 
video: @carlovittorio_ph
couple: @kozmoore and @tropicaljesus69 
planner: @butlerwhiteweddings 
concept and styling: @beneventplanner 
hand-dyed textile: @beneventplanner 
floral designer: @floraldreamsibiza 
venue: @farmerlagranja 
bridal gown: @otaduy 
rings: @mygoldenagelab
shoes: @foreversoles
stationery: @studioalispi 
bike: @harleydavidson 
hair styling and make up: @katygillmua and @bohobeautyibiza
.
.
.
.
#lovewarriors #lovewarriorsibiza #elopementibiza #ibizaelopement #ibizaweddingphotographer #wildelopement #californiaelopement #elopementphotographer #elopement
#weddingphotographer #wildwedding  #wildandfree #pinkhairbride #intimatewedding #lookslikefilmweddings  #destinationwedding #travelwedding 
#fineartwedding #loveandwildhearts #dirtybootsandmessyhair #freespiritedbrides #photobugcommunity #authenticlovemag #elopementlove #radlovestories #radlovers #radcouples #tattoobride #letselope #elopementinspiration
Ok guys I've just received the incredible news from @junebugweddings that our Ibiza elopement has been nominated to win a Junebug Choice Award and is now moving on to the voting round!!! . Can't believe it! I never do things like this, but I need your support to win this, so please can you help me?! . Follow the link in bio 👆🏻and vote for my work: Kenzie + Jo in the first catergory "Best elopement". You can vote EVERYDAY, voting closes 10/22/2018. . So please VOTE & SHARE!!! . Thank you, from me and my incredible and unique team! photo: @margheritacalati_ph video: @carlovittorio_ph couple: @kozmoore and @tropicaljesus69 planner: @butlerwhiteweddings concept and styling: @beneventplanner hand-dyed textile: @beneventplanner floral designer: @floraldreamsibiza venue: @farmerlagranja bridal gown: @otaduy rings: @mygoldenagelab shoes: @foreversoles stationery: @studioalispi bike: @harleydavidson hair styling and make up: @katygillmua and @bohobeautyibiza . . . . #lovewarriors  #lovewarriorsibiza  #elopementibiza  #ibizaelopement  #ibizaweddingphotographer  #wildelopement  #californiaelopement  #elopementphotographer  #elopement  #weddingphotographer  #wildwedding  #wildandfree  #pinkhairbride  #intimatewedding  #lookslikefilmweddings  #destinationwedding  #travelwedding  #fineartwedding  #loveandwildhearts  #dirtybootsandmessyhair  #freespiritedbrides  #photobugcommunity  #authenticlovemag  #elopementlove  #radlovestories  #radlovers  #radcouples  #tattoobride  #letselope  #elopementinspiration 
[ny dag] med nya möjligheter! Fint så ♥️!
[ny dag] med nya möjligheter! Fint så ♥️!
#EzRepost @_tresbeautresbelle_palingmanis with @ezrepostapp .
My Love Warrior Dictionary 💖💖💖
#research #ask #allegation #slander #wise
#lotsoflovelesshate #fattzura #LoveWarriors
🌸 PEPLUM RUFFLES 🌸
.
.
✔️Design PEPLUM terbaru Simple N hot💋mempunyai ruffles Di kain ✔️Design yg simple bole Di serikan dengan diamond/ patch/ beads/bunga tampal Di baju n lengan😍
✔️12 warna eksklusif yg hot n high demand sesuai Utk yg nk berpakaian sedondon😘 / bridesmaids theme
✔️Material Como Crepe
✔️Warna yg cantik2 n hot Di pasaran ✔️Cutting Loose X ketat n sendat
✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔️Zip Kain Sebelah Kiri
✔️Saiz XS S M L XL XXL
✔️Mempunyai ZIP Di belakang baju. Jenis leher bulat
✔️BF (Mudah menyusu) & Wudhuk FRIENDLY
.
.
🦋❌ kecut
🦋❌ berbulu lepas basuh
🦋❌ renyuk
🦋✔️mudah digosok
🦋 ✔️sejuk & selesa dipakai
🦋✔️Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🦋✔️Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian

ALL READY STOCK❗️
ALL READY STOCK❗️ Full payment only
.
.
PROMO RM119SM/RM124SS
Free postage
.
.
PLEASE TAKE NOTE: 📝Rantai Sekadar Hiasan
📝Model pakai size S
.
.
Whatsapp 0129552569
#bazaarbajumurah  #bazaarpaknilmurah  #peplumnursing #bfpeplum #breastfeedingfriendlypeplum  #kurungpeplum #peplumcantik #patchlacepeplum #peplummurah #rufflepeplum #peplumrufflemurah #rufflepeplummurah #bajukurungpeplum  #plussizekurungpeplum #plussizepeplumruffle #minikurungpeplum #minikurungcantik #cikreenencikngokngek  #farahnabilah #pinkypinky #lovelieshq  #lovewarriors  #gv2018 #maybank  #bankrakyat #sabah #sarawak #melaka #perak
🌸 PEPLUM RUFFLES 🌸 . . ✔️Design PEPLUM terbaru Simple N hot💋mempunyai ruffles Di kain ✔️Design yg simple bole Di serikan dengan diamond/ patch/ beads/bunga tampal Di baju n lengan😍 ✔️12 warna eksklusif yg hot n high demand sesuai Utk yg nk berpakaian sedondon😘 / bridesmaids theme ✔️Material Como Crepe ✔️Warna yg cantik2 n hot Di pasaran ✔️Cutting Loose X ketat n sendat ✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan ✔️Zip Kain Sebelah Kiri ✔️Saiz XS S M L XL XXL ✔️Mempunyai ZIP Di belakang baju. Jenis leher bulat ✔️BF (Mudah menyusu) & Wudhuk FRIENDLY . . 🦋❌ kecut 🦋❌ berbulu lepas basuh 🦋❌ renyuk 🦋✔️mudah digosok 🦋 ✔️sejuk & selesa dipakai 🦋✔️Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🦋✔️Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ALL READY STOCK❗️ ALL READY STOCK❗️ Full payment only . . PROMO RM119SM/RM124SS Free postage . . PLEASE TAKE NOTE: 📝Rantai Sekadar Hiasan 📝Model pakai size S . . Whatsapp 0129552569 #bazaarbajumurah  #bazaarpaknilmurah  #peplumnursing  #bfpeplum  #breastfeedingfriendlypeplum  #kurungpeplum  #peplumcantik  #patchlacepeplum  #peplummurah  #rufflepeplum  #peplumrufflemurah  #rufflepeplummurah  #bajukurungpeplum  #plussizekurungpeplum  #plussizepeplumruffle  #minikurungpeplum  #minikurungcantik  #cikreenencikngokngek  #farahnabilah  #pinkypinky  #lovelieshq  #lovewarriors  #gv2018  #maybank  #bankrakyat  #sabah  #sarawak  #melaka  #perak 
🌸 PEPLUM RUFFLES 🌸
.
.
✔️Design PEPLUM terbaru Simple N hot💋mempunyai ruffles Di kain ✔️Design yg simple bole Di serikan dengan diamond/ patch/ beads/bunga tampal Di baju n lengan😍
✔️12 warna eksklusif yg hot n high demand sesuai Utk yg nk berpakaian sedondon😘 / bridesmaids theme
✔️Material Como Crepe
✔️Warna yg cantik2 n hot Di pasaran ✔️Cutting Loose X ketat n sendat
✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔️Zip Kain Sebelah Kiri
✔️Saiz XS S M L XL XXL
✔️Mempunyai ZIP Di belakang baju. Jenis leher bulat
✔️BF (Mudah menyusu) & Wudhuk FRIENDLY
.
.
🦋❌ kecut
🦋❌ berbulu lepas basuh
🦋❌ renyuk
🦋✔️mudah digosok
🦋 ✔️sejuk & selesa dipakai
🦋✔️Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🦋✔️Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian

ALL READY STOCK❗️
ALL READY STOCK❗️ Full payment only
.
.
PROMO RM119SM/RM124SS
Free postage
.
.
PLEASE TAKE NOTE: 📝Rantai Sekadar Hiasan
📝Model pakai size S
.
.
Whatsapp 0129552569
#bazaarbajumurah  #bazaarpaknilmurah  #peplumnursing #bfpeplum #breastfeedingfriendlypeplum  #kurungpeplum #peplumcantik #patchlacepeplum #peplummurah #rufflepeplum #peplumrufflemurah #rufflepeplummurah #bajukurungpeplum  #plussizekurungpeplum #plussizepeplumruffle #minikurungpeplum #minikurungcantik #cikreenencikngokngek  #farahnabilah #pinkypinky #lovelieshq  #lovewarriors  #gv2018 #maybank  #bankrakyat #sabah #sarawak #melaka #perak
🌸 PEPLUM RUFFLES 🌸 . . ✔️Design PEPLUM terbaru Simple N hot💋mempunyai ruffles Di kain ✔️Design yg simple bole Di serikan dengan diamond/ patch/ beads/bunga tampal Di baju n lengan😍 ✔️12 warna eksklusif yg hot n high demand sesuai Utk yg nk berpakaian sedondon😘 / bridesmaids theme ✔️Material Como Crepe ✔️Warna yg cantik2 n hot Di pasaran ✔️Cutting Loose X ketat n sendat ✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan ✔️Zip Kain Sebelah Kiri ✔️Saiz XS S M L XL XXL ✔️Mempunyai ZIP Di belakang baju. Jenis leher bulat ✔️BF (Mudah menyusu) & Wudhuk FRIENDLY . . 🦋❌ kecut 🦋❌ berbulu lepas basuh 🦋❌ renyuk 🦋✔️mudah digosok 🦋 ✔️sejuk & selesa dipakai 🦋✔️Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🦋✔️Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ALL READY STOCK❗️ ALL READY STOCK❗️ Full payment only . . PROMO RM119SM/RM124SS Free postage . . PLEASE TAKE NOTE: 📝Rantai Sekadar Hiasan 📝Model pakai size S . . Whatsapp 0129552569 #bazaarbajumurah  #bazaarpaknilmurah  #peplumnursing  #bfpeplum  #breastfeedingfriendlypeplum  #kurungpeplum  #peplumcantik  #patchlacepeplum  #peplummurah  #rufflepeplum  #peplumrufflemurah  #rufflepeplummurah  #bajukurungpeplum  #plussizekurungpeplum  #plussizepeplumruffle  #minikurungpeplum  #minikurungcantik  #cikreenencikngokngek  #farahnabilah  #pinkypinky  #lovelieshq  #lovewarriors  #gv2018  #maybank  #bankrakyat  #sabah  #sarawak  #melaka  #perak 
DONT FORGET TO APPLY YOUR AINAASERUM ‼️
.
Walau dimana kita pergi sentiasa bawak ainaaserum,sebab kecil mudah ringan..mudah di bawa kemana saja
.
Sebab nak kulit sihat dan kekal segar sepanjang masa kan mcm ladyboss @syafiqahaina kena dapatkan ainaaserum 😍
.
Stok laku keras sapa cepat dia dapat ⚡️🔥
.
WS 📱 0195743060
.
#nsateamnellysa #nsateammey #nsabeau #ainaaserumkedah #ainaaserumalorsetar #ainaaserumpokoksena #ainaaserumjitra #ainaaserumpenang #ainaaserumseberangjaya#ainaaserumperlis #nsabeauty #nsabeauserum #nsabeautyserum #padubeb #viral #sayadahandabilalagi #diasudahandabilalagi #fattzura #lovewarriors
DONT FORGET TO APPLY YOUR AINAASERUM ‼️ . Walau dimana kita pergi sentiasa bawak ainaaserum,sebab kecil mudah ringan..mudah di bawa kemana saja . Sebab nak kulit sihat dan kekal segar sepanjang masa kan mcm ladyboss @syafiqahaina kena dapatkan ainaaserum 😍 . Stok laku keras sapa cepat dia dapat ⚡️🔥 . WS 📱 0195743060 . #nsateamnellysa  #nsateammey  #nsabeau  #ainaaserumkedah  #ainaaserumalorsetar  #ainaaserumpokoksena  #ainaaserumjitra  #ainaaserumpenang  #ainaaserumseberangjaya #ainaaserumperlis  #nsabeauty  #nsabeauserum  #nsabeautyserum  #padubeb  #viral  #sayadahandabilalagi  #diasudahandabilalagi  #fattzura  #lovewarriors 
🌸 PEPLUM RUFFLES 🌸
.
.
✔️Design PEPLUM terbaru Simple N hot💋mempunyai ruffles Di kain ✔️Design yg simple bole Di serikan dengan diamond/ patch/ beads/bunga tampal Di baju n lengan😍
✔️12 warna eksklusif yg hot n high demand sesuai Utk yg nk berpakaian sedondon😘 / bridesmaids theme
✔️Material Como Crepe
✔️Warna yg cantik2 n hot Di pasaran ✔️Cutting Loose X ketat n sendat
✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔️Zip Kain Sebelah Kiri
✔️Saiz XS S M L XL XXL
✔️Mempunyai ZIP Di belakang baju. Jenis leher bulat
✔️BF (Mudah menyusu) & Wudhuk FRIENDLY
.
.
🦋❌ kecut
🦋❌ berbulu lepas basuh
🦋❌ renyuk
🦋✔️mudah digosok
🦋 ✔️sejuk & selesa dipakai
🦋✔️Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🦋✔️Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian

ALL READY STOCK❗️
ALL READY STOCK❗️ Full payment only
.
.
PROMO RM119SM/RM124SS
Free postage
.
.
PLEASE TAKE NOTE: 📝Rantai Sekadar Hiasan
📝Model pakai size S
.
.
Whatsapp 0129552569
#bazaarbajumurah  #bazaarpaknilmurah  #peplumnursing #bfpeplum #breastfeedingfriendlypeplum  #kurungpeplum #peplumcantik #patchlacepeplum #peplummurah #rufflepeplum #peplumrufflemurah #rufflepeplummurah #bajukurungpeplum  #plussizekurungpeplum #plussizepeplumruffle #minikurungpeplum #minikurungcantik #cikreenencikngokngek  #farahnabilah #pinkypinky #lovelieshq  #lovewarriors  #gv2018 #maybank  #bankrakyat #sabah #sarawak #melaka #perak
🌸 PEPLUM RUFFLES 🌸 . . ✔️Design PEPLUM terbaru Simple N hot💋mempunyai ruffles Di kain ✔️Design yg simple bole Di serikan dengan diamond/ patch/ beads/bunga tampal Di baju n lengan😍 ✔️12 warna eksklusif yg hot n high demand sesuai Utk yg nk berpakaian sedondon😘 / bridesmaids theme ✔️Material Como Crepe ✔️Warna yg cantik2 n hot Di pasaran ✔️Cutting Loose X ketat n sendat ✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan ✔️Zip Kain Sebelah Kiri ✔️Saiz XS S M L XL XXL ✔️Mempunyai ZIP Di belakang baju. Jenis leher bulat ✔️BF (Mudah menyusu) & Wudhuk FRIENDLY . . 🦋❌ kecut 🦋❌ berbulu lepas basuh 🦋❌ renyuk 🦋✔️mudah digosok 🦋 ✔️sejuk & selesa dipakai 🦋✔️Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🦋✔️Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ALL READY STOCK❗️ ALL READY STOCK❗️ Full payment only . . PROMO RM119SM/RM124SS Free postage . . PLEASE TAKE NOTE: 📝Rantai Sekadar Hiasan 📝Model pakai size S . . Whatsapp 0129552569 #bazaarbajumurah  #bazaarpaknilmurah  #peplumnursing  #bfpeplum  #breastfeedingfriendlypeplum  #kurungpeplum  #peplumcantik  #patchlacepeplum  #peplummurah  #rufflepeplum  #peplumrufflemurah  #rufflepeplummurah  #bajukurungpeplum  #plussizekurungpeplum  #plussizepeplumruffle  #minikurungpeplum  #minikurungcantik  #cikreenencikngokngek  #farahnabilah  #pinkypinky  #lovelieshq  #lovewarriors  #gv2018  #maybank  #bankrakyat  #sabah  #sarawak  #melaka  #perak 
Assalamualaikum semua ni sis edit video sikit untuk kesayangan YPC & YPM @fattahaminz @missfazura 😘😘😘
.
Semoga suka 😙
.
Lepasni sis edit lagi hehehe 🤗❤
.
Enjoyyyyy ok 💃🌹
.
#fattahaminz #fattahamin #nurfazura #fattzura #fattzurafamily #fattahrians #lovewarriors #kesayangan #idola #sweetcouple #love❤❤❤ #lotsoflove
Current daily routine // Essential oils, personal development, journaling, exercise, sleep, repeat ✌🏼 // What are some things you incorporate in your daily routine to keep your mind & mood right!?
Current daily routine // Essential oils, personal development, journaling, exercise, sleep, repeat ✌🏼 // What are some things you incorporate in your daily routine to keep your mind & mood right!?
We are ONE MONTH AWAY from our Comedy For A Cause event, that will be held at the @ramintherye on November 15th.Theres so much hate and violence shown in our city, we need to elevate as A community and promote love. "Comedy 4 A Cause" is a comedic showcase that plans to donate all  proceeds made from the event to @sickkidstoronto and "I AM Ryerson Charity." At its core, our event is about Love and community, and we are proud to honor our first recipients of the "Love Warriors" award from our initiative. A video series that highlights a positive role model who promotes positivity and uplifts the members of their community, todays honoree is @thomasthee3rd and his wonderful mother @courtneycoated. 
#November15 #Charity #ComedyForACause #CharityEvent #Comedy #Toronto #Love #LoveWarriors #thomasthee3rd #2018
We are ONE MONTH AWAY from our Comedy For A Cause event, that will be held at the @ramintherye on November 15th.Theres so much hate and violence shown in our city, we need to elevate as A community and promote love. "Comedy 4 A Cause" is a comedic showcase that plans to donate all proceeds made from the event to @sickkidstoronto and "I AM Ryerson Charity." At its core, our event is about Love and community, and we are proud to honor our first recipients of the "Love Warriors" award from our initiative. A video series that highlights a positive role model who promotes positivity and uplifts the members of their community, todays honoree is @thomasthee3rd and his wonderful mother @courtneycoated. #November15  #Charity  #ComedyForACause  #CharityEvent  #Comedy  #Toronto  #Love  #LoveWarriors  #thomasthee3rd  #2018 
Awesome time shooting with super cool super talented @edinchavez paisa thanks for the opportunity it was a pleasure .... until the next one 
No matter what happens In life u grab your best pair of #burjushoes some cool shades and show the world  your inner #diva 
Chokoland #veganation #lovewarriors #activists #veganpower #govegan #crueltyfree #compassionateliving #bethechangeyouwanttoseeintheworld #donoharm #untilallarefree #betheirvoice #liveandletlive #vegandancecompany #veganation #elasticvegans
Awesome time shooting with super cool super talented @edinchavez paisa thanks for the opportunity it was a pleasure .... until the next one No matter what happens In life u grab your best pair of #burjushoes  some cool shades and show the world your inner #diva  Chokoland #veganation  #lovewarriors  #activists  #veganpower  #govegan  #crueltyfree  #compassionateliving  #bethechangeyouwanttoseeintheworld  #donoharm  #untilallarefree  #betheirvoice  #liveandletlive  #vegandancecompany  #veganation  #elasticvegans 
- Sel•fie
/'selfē/
noun informal  a photograph that one has taken of oneself, typically  taken with a smartphone and shared via social media.
 e.g./i.e. In stag ram

Just one of those days...bad hair day? Nope! - I've got hair! Chubby? Yes! - and awesome!
Bad at taking selfies? Yes! - But i'm still awesome!

The last two years in my life has been the best ones in ages. I know myself on so many levels, i've met a few wonderful hoomans that i have learned so many things from. You know who u are!

To end this, before it becomes a novel, i wanna leave you with four words that i always carry with me - Be the best you! ❤️
#staychili #chilisalute
#fireballsalute #fireball
#staydiamond #bv4life
---------------------------------------
🎩LOYΛLS🎩
⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS МΣΜΒΣЯ⚔
⚓️BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚓️
⚔️🇸🇪BVSC🇸🇪⚔
--------------------------------------
#beardedvillainssweden #beardedvillains #bvscmember
#stayloyal #staybearded #stayvillain #worldwidebrotherhood #beardedvillainsswedishchapter #bvscsupport #villainsalute
#bvmember #riseofthebrotherhood #oneshiponebrotherhood #photooftheday #familyfirst #swedishvillains #thegoldenroad #lovewarriors #nextgenhumans --------------------------------------
@von_knox - President
@thebeardedoak - Captain
@ilskogtattoo - Co-cap
@Cc_thebeard - Co-cap
@Alexander_Berg - Co-cap
---------------------------------------
#pogonophile #beard #bearded 
@beardedvillains
@beardesvillains_europe
@beardedvillains_sweden
@thevillainettes
- Sel•fie /'selfē/ noun informal a photograph that one has taken of oneself, typically taken with a smartphone and shared via social media. e.g./i.e. In stag ram Just one of those days...bad hair day? Nope! - I've got hair! Chubby? Yes! - and awesome! Bad at taking selfies? Yes! - But i'm still awesome! The last two years in my life has been the best ones in ages. I know myself on so many levels, i've met a few wonderful hoomans that i have learned so many things from. You know who u are! To end this, before it becomes a novel, i wanna leave you with four words that i always carry with me - Be the best you! ❤️ #staychili  #chilisalute  #fireballsalute  #fireball  #staydiamond  #bv4life  --------------------------------------- 🎩LOYΛLS🎩 ⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS МΣΜΒΣЯ⚔ ⚓️BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚓️ ⚔️🇸🇪BVSC🇸🇪⚔ -------------------------------------- #beardedvillainssweden  #beardedvillains  #bvscmember  #stayloyal  #staybearded  #stayvillain  #worldwidebrotherhood  #beardedvillainsswedishchapter  #bvscsupport  #villainsalute  #bvmember  #riseofthebrotherhood  #oneshiponebrotherhood  #photooftheday  #familyfirst  #swedishvillains  #thegoldenroad  #lovewarriors  #nextgenhumans  -------------------------------------- @von_knox - President @thebeardedoak - Captain @ilskogtattoo - Co-cap @Cc_thebeard - Co-cap @Alexander_Berg - Co-cap --------------------------------------- #pogonophile  #beard  #bearded  @beardedvillains @beardesvillains_europe @beardedvillains_sweden @thevillainettes
➰ Livingrooom... Leva-rummet... Jag tänker leva här resten av kvällen 😘... Skön kväll alla glada 👋 .
.
.
.
.
.
.
#livingroom #homebyus #interior #kalitir #kalkfärg #jotunladyminerals #jotunlady #skandinaviskahem #lovewarriors #boho #interiorboho #scandinaviandesign #ellos #diy
🌺Quando ti svegli domani mattina, prenditi un secondo. 
Per respirare.
Non guardare il telefono o andare in ansia su che ora sia.
Prenditi un secondo.
Respira nel tuo corpo.
Datti il buongiorno e assaporalo.🌺
- LEAH STONE - .
.
Buona serata guerrieri coraggiosi 🙇‍♀️❤
🌺Quando ti svegli domani mattina, prenditi un secondo. Per respirare. Non guardare il telefono o andare in ansia su che ora sia. Prenditi un secondo. Respira nel tuo corpo. Datti il buongiorno e assaporalo.🌺 - LEAH STONE - . . Buona serata guerrieri coraggiosi 🙇‍♀️❤
Att flytta innebär förändring och definitivt rensning🍁 Den svarta tv bänken är 2st Malsjö. Vi flyttade från en stor villa i Piteå till en vacker sekelskifteslägenhet i Härnösand. Så från ett biblioteksrum, ett pysselrum/kontor; att kombinera 2 rum till 2 Malsjö var en utmaning😉 Men det är skönt med färre ting😊
Ha en härlig kväll😘✨💕
Att flytta innebär förändring och definitivt rensning🍁 Den svarta tv bänken är 2st Malsjö. Vi flyttade från en stor villa i Piteå till en vacker sekelskifteslägenhet i Härnösand. Så från ett biblioteksrum, ett pysselrum/kontor; att kombinera 2 rum till 2 Malsjö var en utmaning😉 Men det är skönt med färre ting😊 Ha en härlig kväll😘✨💕
Sis vote for Ayah Amin!!! 🙆💯🙊😋😜😅😂
.
IG @breadcube81 😙❤
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #lotsoflove #lessofhate #lovewarriors #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #taksukajangantengok
Kelembutan durian crepe Mamasab terserlah oiii 😍
.
.
Warna kuningnya, isinya macam makan ice cream 😍
.
.
Satu pack ade 4 ketul 
Makan sejuk beku memang cedapppnya .
.
Nak tengok video dan gambar atau nak order kek ? Boleh follow ig @snackvirall atau
Terus whatsapp sherry 0189754059 atau klik sahaja link kat bio😚💖
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu cod kan ke tempat sayang2💪 .

#teamsherrypower #cikmisquad #teamroketmamasab #lovewarriors #cakes #cake #giftreview #paidreviewmurah  #cakeboss #giftreviewmurah #cutecake  #mamasabwarrior #agentsabrinabakery  #gulacakery  #romahterlajaklaris #cheese #fazfabulous #agentneeded  #dropshipwanted #agentwanted #dropshipneeded #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek
Kelembutan durian crepe Mamasab terserlah oiii 😍 . . Warna kuningnya, isinya macam makan ice cream 😍 . . Satu pack ade 4 ketul Makan sejuk beku memang cedapppnya . . Nak tengok video dan gambar atau nak order kek ? Boleh follow ig @snackvirall atau Terus whatsapp sherry 0189754059 atau klik sahaja link kat bio😚💖 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu cod kan ke tempat sayang2💪 . #teamsherrypower  #cikmisquad  #teamroketmamasab  #lovewarriors  #cakes  #cake  #giftreview  #paidreviewmurah  #cakeboss  #giftreviewmurah  #cutecake  #mamasabwarrior  #agentsabrinabakery  #gulacakery  #romahterlajaklaris  #cheese  #fazfabulous  #agentneeded  #dropshipwanted  #agentwanted  #dropshipneeded  #cakelove  #cakeshop  #birthdaycake  #cakelover  #cakedesigner  #cakedesign  #chocolatecake  #tempahankek 
Come and visit us to discover our #minimal gowns!⠀
Photo @patriciabonet 
Book your appointment to discover our wedding dresses, link in bio.⠀⠀⠀⠀
Stores in Valencia, Madrid & Barcelona.⠀⠀⠀⠀⠀
#Otaduy #Lovewarriors #weddingdress #newcollection #weddingshoes #slowluxury #handmade #otaduylovewarriors⠀
KATAKAN TIDAK ❌ ‼️
.
Yang ni Testimony fresh from oven! Cantik kan skin dia sekarang? Sihat sangat sangat tak ada bumps langsung! Alhamdulillah lepas pakai 2bottles, selesai dah masalah skin dia sebabkan salah guna product .
Best kan bila dah dapat kulit wajah yang kita idam idam kan,bagai mimpi di siang hari ❗️
.
HAMPA TUNGGU APA LAGI,WS AKAK CEPAT .
Dapatkan hampa punya ainaaserum sendiri .
WS 📱 0195743060
.
#nsateamnellysa #nsateammey #nsabeau #ainaaserumkedah #ainaaserumalorsetar #ainaaserumpokoksena #ainaaserumjitra #ainaaserumpenang #ainaaserumseberangjaya#ainaaserumperlis #nsabeauty #nsabeauserum #nsabeautyserum #padubeb #viral #sayadahandabilalagi #diasudahandabilalagi #fattzura #lovewarriors
KATAKAN TIDAK ❌ ‼️ . Yang ni Testimony fresh from oven! Cantik kan skin dia sekarang? Sihat sangat sangat tak ada bumps langsung! Alhamdulillah lepas pakai 2bottles, selesai dah masalah skin dia sebabkan salah guna product . Best kan bila dah dapat kulit wajah yang kita idam idam kan,bagai mimpi di siang hari ❗️ . HAMPA TUNGGU APA LAGI,WS AKAK CEPAT . Dapatkan hampa punya ainaaserum sendiri . WS 📱 0195743060 . #nsateamnellysa  #nsateammey  #nsabeau  #ainaaserumkedah  #ainaaserumalorsetar  #ainaaserumpokoksena  #ainaaserumjitra  #ainaaserumpenang  #ainaaserumseberangjaya #ainaaserumperlis  #nsabeauty  #nsabeauserum  #nsabeautyserum  #padubeb  #viral  #sayadahandabilalagi  #diasudahandabilalagi  #fattzura  #lovewarriors 
India is a profoundly interesting place that will intoxicate you. Your senses become alive and heightened in this ancient, fascinating city. You will be wowed by the sights you'll see -- cows, goats, horses, scooters, and cars packed with 15 family members sharing the same road and spaces harmoniously. The sounds of hustle and bustle and horns beeping a thousand times a minute will steal your attention.  The rainbow of colors will seduce you, the smells will sometimes warm you or sometimes startle you. The people will stare and smile at you with warmth and kindness like you've never experienced before. The tastes of the spicy foods will awaken your taste buds and the touch of the fabrics will soothe and excite you. India brings you life! As you embrace and fall into the total seduction of your senses you experience FULL presence and ectasy! Mindfulness. You are there and fully there. No place else! There's no space for thinking, overthinking, or any limiting beliefs whirling in your mind. You are fully engulfed and caught up in the rapture of love and passion. As a woman who thrives boldly and comfortably in her passion, India was everything for me. I cannot live without passion in my life. I am a seeker of it. If you thrive on new experiences and passion then India is a place you don't want to miss. Have I enticed you enough to book your ticket?! 😀❤
•
•
•
•
•
•
#LoveWarriors #India #Rajasthan #Mumbai #MountAbu #Udaipur #Travel #TravelNoire #Wanderlust #Traveler #PeaceOfMindRetreat #BrahmaKumaris #Presence #Mindfulness #Consciousness #Meditation #PresentMoment #Awareness #PresentMomentAwareness #PowerOfNow #Senses #Passion #Ectasy #Peace #Love #Kindness #LoveSanctuaryCoaching #LoveSanctuary
India is a profoundly interesting place that will intoxicate you. Your senses become alive and heightened in this ancient, fascinating city. You will be wowed by the sights you'll see -- cows, goats, horses, scooters, and cars packed with 15 family members sharing the same road and spaces harmoniously. The sounds of hustle and bustle and horns beeping a thousand times a minute will steal your attention. The rainbow of colors will seduce you, the smells will sometimes warm you or sometimes startle you. The people will stare and smile at you with warmth and kindness like you've never experienced before. The tastes of the spicy foods will awaken your taste buds and the touch of the fabrics will soothe and excite you. India brings you life! As you embrace and fall into the total seduction of your senses you experience FULL presence and ectasy! Mindfulness. You are there and fully there. No place else! There's no space for thinking, overthinking, or any limiting beliefs whirling in your mind. You are fully engulfed and caught up in the rapture of love and passion. As a woman who thrives boldly and comfortably in her passion, India was everything for me. I cannot live without passion in my life. I am a seeker of it. If you thrive on new experiences and passion then India is a place you don't want to miss. Have I enticed you enough to book your ticket?! 😀❤ • • • • • • #LoveWarriors  #India  #Rajasthan  #Mumbai  #MountAbu  #Udaipur  #Travel  #TravelNoire  #Wanderlust  #Traveler  #PeaceOfMindRetreat  #BrahmaKumaris  #Presence  #Mindfulness  #Consciousness  #Meditation  #PresentMoment  #Awareness  #PresentMomentAwareness  #PowerOfNow  #Senses  #Passion  #Ectasy  #Peace  #Love  #Kindness  #LoveSanctuaryCoaching  #LoveSanctuary 
.
Ketidaksempurnaan pasti ada...tetapi iman itulah yang menampungnya 💙
.
Salam Maghrib semua #lovewarriors
. Ketidaksempurnaan pasti ada...tetapi iman itulah yang menampungnya 💙 . Salam Maghrib semua #lovewarriors 
Här har vi två små, som vet hur man njuter av en ledig måndagsförmiddag🙌🏽 #atelje18 #elledecorationse #elledecoration #housedoctordk #bemzdesign #vintage #lovewarriors
Saya yang menurut perintah..hehehehe bila customer nak..cannot say no!!! .. thanks kak Anita 🌟🌟🌟🌟🌟
.
Untuk pertanyaan dan tempahan lanjut sila hubungi 012-3800028 (Kak Ma)
.
#fattzura_biz.klangvalley
#trudollybyfazura
#vdollybyfazura
#trufitzbyfazura
#mrpbyfattahamin
#berrytoxbyfattahamin
#lotsoflove
#lovewarriors
#positivevibes
#codklangvalley
#codavailable
TAK BERANI CURANG DAH ‼️
.
Apahal tak berani curang dah ni ❓
.
NAK TAU KE❗️
.
Swipe 👉🏻 Swipe 👉🏻 Swipe 👉🏻
.
WS 📱 0195743060
.

#nsateamnellysa #nsateammey #nsabeau #ainaaserumkedah #ainaaserumalorsetar #ainaaserumpokoksena #ainaaserumjitra #ainaaserumpenang #ainaaserumseberangjaya#ainaaserumperlis #nsabeauty #nsabeauserum #nsabeautyserum #padubeb #viral #sayadahandabilalagi #diasudahandabilalagi #fattzura #lovewarriors
Helloooo Phanatics!!!! We've missed you and our beloved @phan_pagniez too!

We apologize as we couldn't update more about @phan_pagniez previously due to other life commitment, so we promise to update more about Phan from now on. -Love, Phanatics for Phanatics

#phan #phanpagniez #princesshoursthailand #phanatics #phanaticsmy #phanaticsworld #love #lovewarriors #phanwarriors #justlove #xo #hashtag
@Regran_ed from @miamorfattzura - .
Good morning lovebirds 😘😘😘 ... Semoga Isterimewa ini selamanya utk Fazzy ❤❤❤❤
.
Credit ig @fattahaminzteam__
#fattzuratilljannah 
#fattzurafamily 
#lovewarriors 
#sayangfattzuraking_lovewarriors - #regrann
So lovely meeting everyone at Live an Extraordinary Life today @healingartscollective  Thank you to Adrian and Simrit Atma.  #kundaliniyoga #yoga #kundalini #relationships #meditation #philadelphiayoga #itsnottoolatebaby #keepyouforever @estherperel #lovewarriors
@fattahaminz 
@missfazura 💙💖
@Regran_ed from @miamorfattzura - .
Good morning lovebirds 😘😘😘 ... Semoga Isterimewa ini selamanya utk Fazzy ❤❤❤❤
.
Credit ig @fattahaminzteam__
#fattzuratilljannah 
#fattzurafamily 
#lovewarriors 
#sayangfattzura
LEPAS PAKAI AINAASERUM NANGIS KAT BUCU KATIL ‼️
.
Lepas apply ainaaserum sebelum makeup,makeup nampak smooth,flawless macam ladyboss @syafiqahaina
.
WS untuk order sebelum pukul 12pm HARI NI,akak ada free gift paling SPECIAL untuk hampa
.
POSTAGE EVERYDAY AND FREE COD EVERYDAY
.
WS 📱 0195743060
.
#nsateamnellysa #nsateammey #nsabeau #ainaaserumkedah #ainaaserumalorsetar #ainaaserumpokoksena #ainaaserumjitra #ainaaserumpenang #ainaaserumseberangjaya#ainaaserumperlis #nsabeauty #nsabeauserum #nsabeautyserum #padubeb #viral #sayadahandabilalagi #diasudahandabilalagi #fattzura #lovewarriors
LEPAS PAKAI AINAASERUM NANGIS KAT BUCU KATIL ‼️ . Lepas apply ainaaserum sebelum makeup,makeup nampak smooth,flawless macam ladyboss @syafiqahaina . WS untuk order sebelum pukul 12pm HARI NI,akak ada free gift paling SPECIAL untuk hampa . POSTAGE EVERYDAY AND FREE COD EVERYDAY . WS 📱 0195743060 . #nsateamnellysa  #nsateammey  #nsabeau  #ainaaserumkedah  #ainaaserumalorsetar  #ainaaserumpokoksena  #ainaaserumjitra  #ainaaserumpenang  #ainaaserumseberangjaya #ainaaserumperlis  #nsabeauty  #nsabeauserum  #nsabeautyserum  #padubeb  #viral  #sayadahandabilalagi  #diasudahandabilalagi  #fattzura  #lovewarriors 
.
Good morning lovebirds 😘😘😘 ... Semoga Isterimewa ini selamanya utk Fazzy ❤❤❤❤
.
Credit ig @fattahaminzteam__
#fattzuratilljannah 
#fattzuraloveforever
#lovewarriors
Good morning uolsss... have a great day ahead... no monday blues okay... jgn lupa breakfast tau... biskut tiger pon okay... 😜😍😙💑💏💙💖🙈
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #lotsoflove #lessofhate #lovewarriors #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #taksukajangantengok
-----⠀
-----⠀
En Lak'ech Ala K'in⠀
-----⠀
�@pusssymagick @theyaniverse⠀
-----⠀
@intimacyunleashed⠀
www.intimacyunleashed.com⠀
-----⠀
www.facebook.com/intimacyunleashed/events⠀
-----⠀
-----⠀
-----⠀
#intimacyunleashed #fierclove #letlovefree #liberationoflove #lovewarriors #shibari #yaniverse #bringsexyback #shibari #orgasm #love #relationshipanarchy #polyamory #stringtheory #science #ifuckingloveyou #sproutlove #tantra #consciousrelating #sharethemagick #awareness #gratitude #prayer #nature #spirit #sisterhood #pachamama
-----⠀ -----⠀ En Lak'ech Ala K'in⠀ -----⠀ �@pusssymagick @theyaniverse⠀ -----⠀ @intimacyunleashed⠀ www.intimacyunleashed.com⠀ -----⠀ www.facebook.com/intimacyunleashed/events⠀ -----⠀ -----⠀ -----⠀ #intimacyunleashed  #fierclove  #letlovefree  #liberationoflove  #lovewarriors  #shibari  #yaniverse  #bringsexyback  #shibari  #orgasm  #love  #relationshipanarchy  #polyamory  #stringtheory  #science  #ifuckingloveyou  #sproutlove  #tantra  #consciousrelating  #sharethemagick  #awareness  #gratitude  #prayer  #nature  #spirit  #sisterhood  #pachamama 
This summer, I had one of my dearest girlfriends speak some truth to me that I couldn't handle or appreciate at the time. Looking back now, 5 months later, I can see that she was coming from a place of love and concern rather than a place of judgement and pain like I felt. Sometimes, you need those people that always speak the truth, whether in that moment you can handle it or not. You need those strong women to help show you the light and guide the path for you when all you can see is darkness. I am so thankful that even when I thought she wasn't supporting me, she was, even if it was from a distance. ❤ #lovethroughthedarkness #mytribe #supporteachother #womensupportwomen #lovewarriors #thankyou
This summer, I had one of my dearest girlfriends speak some truth to me that I couldn't handle or appreciate at the time. Looking back now, 5 months later, I can see that she was coming from a place of love and concern rather than a place of judgement and pain like I felt. Sometimes, you need those people that always speak the truth, whether in that moment you can handle it or not. You need those strong women to help show you the light and guide the path for you when all you can see is darkness. I am so thankful that even when I thought she wasn't supporting me, she was, even if it was from a distance. ❤ #lovethroughthedarkness  #mytribe  #supporteachother  #womensupportwomen  #lovewarriors  #thankyou 
@fattahaminz 
@missfazura 💙💖@Regran_ed from @king_lovewarriors - 👑😍 #Fattzura #lovewarriors #king_lovewarriors
⚔️TEACHING THE WAYS.⚔️ As simple as it looks to all of us, spending the time with the little ones can really make and impact in their lives.  Teach them about Respect, Family, Loyalty.... About the values of life and then we can all leave this earth happy and content.
The best medicine for grumpy minds....a happy child. ❤️
#staychili #chilisalute
#fireballsalute #fireball
#staydiamond #bv4life
---------------------------------------
🎩LOYΛLS🎩
⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS МΣΜΒΣЯ⚔
⚓️BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚓️
⚔️🇸🇪BVSC🇸🇪⚔
--------------------------------------
#beardedvillainssweden #beardedvillains #bvscmember
#stayloyal #staybearded #stayvillain #worldwidebrotherhood #beardedvillainsswedishchapter #bvscsupport #villainsalute
#bvmember #riseofthebrotherhood #oneshiponebrotherhood #photooftheday #familyfirst #swedishvillains #thegoldenroad #lovewarriors #nextgenhumans --------------------------------------
@von_knox - President
@thebeardedoak - Captain
@ilskogtattoo - Co-cap
@Cc_thebeard - Co-cap
@Alexander_Berg - Co-cap
---------------------------------------
#pogonophile #beard #bearded 
@beardedvillains
@beardesvillains_europe
@beardedvillains_sweden
@thevillainettes
⚔️TEACHING THE WAYS.⚔️ As simple as it looks to all of us, spending the time with the little ones can really make and impact in their lives. Teach them about Respect, Family, Loyalty.... About the values of life and then we can all leave this earth happy and content. The best medicine for grumpy minds....a happy child. ❤️ #staychili  #chilisalute  #fireballsalute  #fireball  #staydiamond  #bv4life  --------------------------------------- 🎩LOYΛLS🎩 ⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS МΣΜΒΣЯ⚔ ⚓️BΣΛЯDΣD VILLΛIПS SWΣDΣП⚓️ ⚔️🇸🇪BVSC🇸🇪⚔ -------------------------------------- #beardedvillainssweden  #beardedvillains  #bvscmember  #stayloyal  #staybearded  #stayvillain  #worldwidebrotherhood  #beardedvillainsswedishchapter  #bvscsupport  #villainsalute  #bvmember  #riseofthebrotherhood  #oneshiponebrotherhood  #photooftheday  #familyfirst  #swedishvillains  #thegoldenroad  #lovewarriors  #nextgenhumans  -------------------------------------- @von_knox - President @thebeardedoak - Captain @ilskogtattoo - Co-cap @Cc_thebeard - Co-cap @Alexander_Berg - Co-cap --------------------------------------- #pogonophile  #beard  #bearded  @beardedvillains @beardesvillains_europe @beardedvillains_sweden @thevillainettes
⚔️👑Congratulations 👑⚔️
Congratulations on joining the Bv family! We share your joy and salute you. Hugs from us in Queens 👑🇸🇪💖
------------------------
#Repost @beardedvillains_sweden (@get_repost)
・・・
👊🏻❤️🎩🇸🇪
This is @Shalle89 and he is a brother from gothenburg. He is a self employed businessman since he was 16. Now he loves riding his bike and play both bord- and TV-games. When he has some spare time he loves to take is bike and visit his brothers around the world. 
We are honored to have you on board and we salute you brother!
👊🎩❤️🇸🇪
#beardedvillains #staybearded #stayloyal #stayvillain #brotherhood #worldwidebrotherhood #beardedvillainssweden #BVSC #bethechange #swedishvillains #thegoldenroad #lovewarriors #nextgenhumans #loyalsupplierofhugs #newmember
⚔️👑Congratulations 👑⚔️ Congratulations on joining the Bv family! We share your joy and salute you. Hugs from us in Queens 👑🇸🇪💖 ------------------------ #Repost  @beardedvillains_sweden (@get_repost) ・・・ 👊🏻❤️🎩🇸🇪 This is @Shalle89 and he is a brother from gothenburg. He is a self employed businessman since he was 16. Now he loves riding his bike and play both bord- and TV-games. When he has some spare time he loves to take is bike and visit his brothers around the world. We are honored to have you on board and we salute you brother! 👊🎩❤️🇸🇪 #beardedvillains  #staybearded  #stayloyal  #stayvillain  #brotherhood  #worldwidebrotherhood  #beardedvillainssweden  #BVSC  #bethechange  #swedishvillains  #thegoldenroad  #lovewarriors  #nextgenhumans  #loyalsupplierofhugs  #newmember 
⚔️👑Congratulations 👑⚔️
Congratulations on joining the Bv family! We share your joy and salute you. Hugs from us in Queens 👑🇸🇪💖
-------------------------
#Repost @beardedvillains_sweden (@get_repost)
・・・
👊🏻❤️🎩🇸🇪
This is Mårten @krambeard Gustafsson. He lives in Nybro whit his wife. He works as a deacon in the Church of Sweden. On their farm in Blekinge he grows his own tobacco and make ecological snus for his own use. He loves to enjoy a good cigar or a pipe. He is a calm man who listens more then he speaks.

We are honored to have you on board and we salute you brother!
👊🎩❤️🇸🇪
#beardedvillains #staybearded #stayloyal #stayvillain #brotherhood #worldwidebrotherhood #beardedvillainssweden #BVSC #bethechange #swedishvillains #thegoldenroad #lovewarriors #nextgenhumans #loyalsupplierofhugs #newmember
⚔️👑Congratulations 👑⚔️ Congratulations on joining the Bv family! We share your joy and salute you. Hugs from us in Queens 👑🇸🇪💖 ------------------------- #Repost  @beardedvillains_sweden (@get_repost) ・・・ 👊🏻❤️🎩🇸🇪 This is Mårten @krambeard Gustafsson. He lives in Nybro whit his wife. He works as a deacon in the Church of Sweden. On their farm in Blekinge he grows his own tobacco and make ecological snus for his own use. He loves to enjoy a good cigar or a pipe. He is a calm man who listens more then he speaks. We are honored to have you on board and we salute you brother! 👊🎩❤️🇸🇪 #beardedvillains  #staybearded  #stayloyal  #stayvillain  #brotherhood  #worldwidebrotherhood  #beardedvillainssweden  #BVSC  #bethechange  #swedishvillains  #thegoldenroad  #lovewarriors  #nextgenhumans  #loyalsupplierofhugs  #newmember 
Divertida y sobre todo ella misma, esto es lo que nos transmitieron las fotos de la boda de María y Jon 💖#otaduylovewarriros⠀
Photo @piedefoto ⠀
Showroom @vintagebodas 
#Otaduy #Lovewarriors #weddingdress #newcollection #weddingshoes #slowluxury #handmade ⠀
👊🏻❤️🎩🇸🇪
This is @Shalle89 and he is a brother from gothenburg. He is a self employed businessman since he was 16. Now he loves riding his bike and play both bord- and TV-games. When he has some spare time he loves to take is bike and visit his brothers around the world. 
We are honored to have you on board and we salute you brother!
👊🎩❤️🇸🇪
#beardedvillains #staybearded #stayloyal #stayvillain #brotherhood #worldwidebrotherhood #beardedvillainssweden #BVSC #bethechange #swedishvillains #thegoldenroad #lovewarriors #nextgenhumans #loyalsupplierofhugs #newmember
👊🏻❤️🎩🇸🇪 This is @Shalle89 and he is a brother from gothenburg. He is a self employed businessman since he was 16. Now he loves riding his bike and play both bord- and TV-games. When he has some spare time he loves to take is bike and visit his brothers around the world. We are honored to have you on board and we salute you brother! 👊🎩❤️🇸🇪 #beardedvillains  #staybearded  #stayloyal  #stayvillain  #brotherhood  #worldwidebrotherhood  #beardedvillainssweden  #BVSC  #bethechange  #swedishvillains  #thegoldenroad  #lovewarriors  #nextgenhumans  #loyalsupplierofhugs  #newmember 
👊🏻❤️🎩🇸🇪
This is Mårten @krambeard Gustafsson. He lives in Nybro whit his wife. He works as a deacon in the Church of Sweden. On their farm in Blekinge he grows his own tobacco and make ecological snus for his own use. He loves to enjoy a good cigar or a pipe. He is a calm man who listens more then he speaks.

We are honored to have you on board and we salute you brother!
👊🎩❤️🇸🇪
#beardedvillains #staybearded #stayloyal #stayvillain #brotherhood #worldwidebrotherhood #beardedvillainssweden #BVSC #bethechange #swedishvillains #thegoldenroad #lovewarriors #nextgenhumans #loyalsupplierofhugs #newmember
👊🏻❤️🎩🇸🇪 This is Mårten @krambeard Gustafsson. He lives in Nybro whit his wife. He works as a deacon in the Church of Sweden. On their farm in Blekinge he grows his own tobacco and make ecological snus for his own use. He loves to enjoy a good cigar or a pipe. He is a calm man who listens more then he speaks. We are honored to have you on board and we salute you brother! 👊🎩❤️🇸🇪 #beardedvillains  #staybearded  #stayloyal  #stayvillain  #brotherhood  #worldwidebrotherhood  #beardedvillainssweden  #BVSC  #bethechange  #swedishvillains  #thegoldenroad  #lovewarriors  #nextgenhumans  #loyalsupplierofhugs  #newmember 
A warrior’s level of love can be exhausting. We don’t tire easily and always find a way to squeeze out another mile.
•
It’s what we have within us. We are the fearless and the passionate. The powerful and the poised. The leaders of our own lives. We are driven by Love...
•
We don’t play by your rules of engagement. We move toward the very thing that you fear - with the source of all creation pulsing through our veins. It’s who we are... ✌🏼
•
#loveisthelion #getfearless #lovewarriors #levelup #livelovelead #drivenbylove
A warrior’s level of love can be exhausting. We don’t tire easily and always find a way to squeeze out another mile. • It’s what we have within us. We are the fearless and the passionate. The powerful and the poised. The leaders of our own lives. We are driven by Love... • We don’t play by your rules of engagement. We move toward the very thing that you fear - with the source of all creation pulsing through our veins. It’s who we are... ✌🏼 • #loveisthelion  #getfearless  #lovewarriors  #levelup  #livelovelead  #drivenbylove 
It ain’t always pretty, but it’s self care for me. This Sunday in particular, I need to be gentle with myself and rest. I need to soothe myself and my senses. I need to just breathe. I need to remind myself who I am and my worth. I need a good cleanse; a good cry. This is part of life; this is necessary. We don’t always like to show it or talk about it, but we all go through it. We are strong in our weakness, and the day will go on. If anyone else is just relaxing and taking care of yourself, good for you! I am here to say that I am proud of you and that’s that❤️
It ain’t always pretty, but it’s self care for me. This Sunday in particular, I need to be gentle with myself and rest. I need to soothe myself and my senses. I need to just breathe. I need to remind myself who I am and my worth. I need a good cleanse; a good cry. This is part of life; this is necessary. We don’t always like to show it or talk about it, but we all go through it. We are strong in our weakness, and the day will go on. If anyone else is just relaxing and taking care of yourself, good for you! I am here to say that I am proud of you and that’s that❤️
Vilken underbar dag vi hade igår, vi var ute och fiskade och riktigt njöt av vädret☀️Vi är så glada över att barnen älskar det lika mycket som oss😍 Idag hade vi planerat att vi skulle plocka svamp men Dio fick feber, stackaren❤️ Han ville ha plättar med glass, nutella och färska hallon till kvällsmat och självklart fick sjuklingen det. ___________________________________________________________ #nordiskahem #mitthem #mitthempålandet #greyhomedecor #sovrumsinspo #koti #sisustus #homedetails #nordicliving #nordicinspiration #lovewarriors
Vilken underbar dag vi hade igår, vi var ute och fiskade och riktigt njöt av vädret☀️Vi är så glada över att barnen älskar det lika mycket som oss😍 Idag hade vi planerat att vi skulle plocka svamp men Dio fick feber, stackaren❤️ Han ville ha plättar med glass, nutella och färska hallon till kvällsmat och självklart fick sjuklingen det. ___________________________________________________________ #nordiskahem  #mitthem  #mitthempålandet  #greyhomedecor  #sovrumsinspo  #koti  #sisustus  #homedetails  #nordicliving  #nordicinspiration  #lovewarriors 
When you have loved a selfish and narcissistic person....but the rest of the world thinks that person is a saint.
When you have loved a selfish and narcissistic person....but the rest of the world thinks that person is a saint.
Godmorgon! Ha en fin dag.☀️
Godmorgon! Ha en fin dag.☀️