an online Instagram web viewer

#love3 medias

Photos

Only 2 Weeks left for Refresh 2018 “ Spirit of Power” early bird ticket prices! ➡️ Get yours at tworiverschurch.com or click here: https://tworiverschurch.ccbchurch.com/goto/forms/124/responses/new ⬅️ 🔥Get your Early Bird VIP access to our meet and greet with Laura Shibut and Sarah Lynn Grubb.
🔥PreOrder your Refresh T-shirt here: https://tworiverschurch.ccbchurch.com/goto/forms/130/responses/new
🔥Get your organization or business noticed in our program/workbook. Get ad information by emailing info@tworiverschurch.com
🔥Don’t miss our presenting community partner Coastal Women's Shelter at this years Refresh
🔥Follow, Like and Share on FB and IG @Refreshtrc then Tag someone you think needs to find their “Spirit of Power” this November 2&3 at Two Rivers Church!

#refreshtrc #refreshgathering #womenoffaith #spiritofpower #easternnc #christianwomensconference #northcarolina #tworiverschurch #trc #love3 #newbern #thingstodo #events
Only 2 Weeks left for Refresh 2018 “ Spirit of Power” early bird ticket prices! ➡️ Get yours at tworiverschurch.com or click here: https://tworiverschurch.ccbchurch.com/goto/forms/124/responses/new ⬅️ 🔥Get your Early Bird VIP access to our meet and greet with Laura Shibut and Sarah Lynn Grubb. 🔥PreOrder your Refresh T-shirt here: https://tworiverschurch.ccbchurch.com/goto/forms/130/responses/new 🔥Get your organization or business noticed in our program/workbook. Get ad information by emailing info@tworiverschurch.com 🔥Don’t miss our presenting community partner Coastal Women's Shelter at this years Refresh 🔥Follow, Like and Share on FB and IG @Refreshtrc then Tag someone you think needs to find their “Spirit of Power” this November 2&3 at Two Rivers Church! #refreshtrc  #refreshgathering  #womenoffaith  #spiritofpower  #easternnc  #christianwomensconference  #northcarolina  #tworiverschurch  #trc  #love3  #newbern  #thingstodo  #events 
Forever fanz of #fifhtharmony I will find you... #formycollection  #love3 my dream....
Gara Gara Parody ini - 2 production House offer cik lan berlakon - Filem Pendek bertajuk - Aku Lelaki Kepit Filem Pendek Komedi dan lagi satu Watak komedi utk Drama Tv bermula Ogos - tapi cik lan tolak cara yang baik coz Bulan Ogos cik lan ada komitmen lain so tak dapat buat shooting...Insyallah next time ya...#share3...#Love3 #RezekiAdaDiManaMana #BulanOgosDahAdakomitment #TerimakasihOfferCikLanBerlakon #BerlakonSetakatPenampilanCikLanOk #WatakLelakiKepitTakDapatDiTunaikan #PARODYSPONTANLAWAK #RamaiYangRequestCikLanBuatParodyLagi.
Gara Gara Parody ini - 2 production House offer cik lan berlakon - Filem Pendek bertajuk - Aku Lelaki Kepit Filem Pendek Komedi dan lagi satu Watak komedi utk Drama Tv bermula Ogos - tapi cik lan tolak cara yang baik coz Bulan Ogos cik lan ada komitmen lain so tak dapat buat shooting...Insyallah next time ya...#share3 ...#Love3  #RezekiAdaDiManaMana  #BulanOgosDahAdakomitment  #TerimakasihOfferCikLanBerlakon  #BerlakonSetakatPenampilanCikLanOk  #WatakLelakiKepitTakDapatDiTunaikan  #PARODYSPONTANLAWAK  #RamaiYangRequestCikLanBuatParodyLagi .
Gara Gara buat Parody buat kali pertama... 2 production house offer cik lan berlakon ...1 untuk Filem Pendek dan 1 utk drama TV....Tapi cik lan belum beri kata putus lagi....Filem Pendek komedi dengar Tajuk dah Kelakar .....sebenarnya cik lan suka suka aje buat Parody...ramai permintaan suruh cik lan buat Parody lagi....Offer berlakon pun cik lan belum kasi jawapan lagi hehehehehe #share3...#Love3...#rezekiadadimanamana...
Gara Gara buat Parody buat kali pertama... 2 production house offer cik lan berlakon ...1 untuk Filem Pendek dan 1 utk drama TV....Tapi cik lan belum beri kata putus lagi....Filem Pendek komedi dengar Tajuk dah Kelakar .....sebenarnya cik lan suka suka aje buat Parody...ramai permintaan suruh cik lan buat Parody lagi....Offer berlakon pun cik lan belum kasi jawapan lagi hehehehehe #share3 ...#Love3 ...#rezekiadadimanamana ...
Ma Manuela dov’è? #love3 —————————————————————— #sum18 #fun #relax #lenostresere #gelatofinito #instapic #instagram #instalike #instamood #instagood #pic #photographer #picture #photo #photography #followme #live #likeforlike #happiness #like4like
Salam Mahgrib....Bertajuk - Siapa Nak Jaga Emak....Insyallah Selagi emak cik lan hidup ....Saya akan jaga emak tau.....Walaupun sibuk ada show sana sini ...Emak akan didahulukan ya....Doa ibu sangat makbul....insyallah rezeki ada di mana mana.... #share3...#Love3...#MotivasiUntukSemuaJanganAbaikanSeorangbernamaEmak #SayangilahEmakAndaSelagiDiaMasihHidup #JanganNantiEmakDahTakAdaMeraungMenagisSudahTerlambat #DuluEmakJagaKitaSekarangkitaJagaBalik
Mother daughter.. i am not ready yet.. wait😬😂.
.
.
#fun #mother #daughter #together #love3  #happy #lipstick #sing #motherdaughter #makeup #lipstik #song #enjoy #music #inthecar #mylove #loveyou
Huge THANK YOU to all of the volunteers who made the community picnic a blast!
#love3
Huge THANK YOU to all of the volunteers who made the community picnic a blast! #love3 
LOV3...I think it’s perfect like and comment thanks #thefeels #thefeelscomingsoon OH YEAH ITS A INTERLUDE #LUV #LOVE #PHILLY #PHILLYMUSIC #independentartist #3 #LUV3 #Love3 #newntownn 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kisah Semalam raya show Senior Ministry ( MP) ( Menteri ) kawasan Gek Poh Ville CC sebagai tetamu VVIP....Cik lan rasa terkejut beliau ingat lagi nama cik lan 3 tahun yang lepas pernah buat show tempat yang sama hehehehe...She is very humble person and sporting Dr. AMY KHOR ( Menteri Singapore ). #share3...#Love3...
Kisah Semalam raya show Senior Ministry ( MP) ( Menteri ) kawasan Gek Poh Ville CC sebagai tetamu VVIP....Cik lan rasa terkejut beliau ingat lagi nama cik lan 3 tahun yang lepas pernah buat show tempat yang sama hehehehe...She is very humble person and sporting Dr. AMY KHOR ( Menteri Singapore ). #share3 ...#Love3 ...
What a great way to start the afternoon following a great day at TRC.  Congratulations to Gianni for making the decision to follow Jesus.  #love3 #thisisforeveryone
What a great way to start the afternoon following a great day at TRC. Congratulations to Gianni for making the decision to follow Jesus. #love3  #thisisforeveryone 
Let's have a kiki 🎉 
#love1 #love2 #love3
Baru perasan orang Bangladesh tu ketiaknya basah hehehehe...tapi dia sangat sporting ...Makcik Bawang sangat bagus tiada ada perasaan menari buat halnta sendiri kahkahkahkah ....anyway the 2 person dapat hadiah lagi coz sgt spontan....#share3...#Love3... #dangdutYangSedangSedang....
Baru perasan orang Bangladesh tu ketiaknya basah hehehehe...tapi dia sangat sporting ...Makcik Bawang sangat bagus tiada ada perasaan menari buat halnta sendiri kahkahkahkah ....anyway the 2 person dapat hadiah lagi coz sgt spontan....#share3 ...#Love3 ... #dangdutYangSedangSedang ....
Jom..nama anda di IG & FB -  3 terpilih cik lan akan belanja makan di hotel 5 star bersama cik lan....tunggu tapi kena komen k... #share3...#Love3...
Jom..nama anda di IG & FB - 3 terpilih cik lan akan belanja makan di hotel 5 star bersama cik lan....tunggu tapi kena komen k... #share3 ...#Love3 ...
#Love3
2018年7月於自家
#Love3  2018年7月於自家
Part 2 segmen acara penonton/ Tetamu lagu Goyang 2  dari Fofular Artis Indonesia @sandrinamazayya hahahahaha ...dah macam perlawanan Goyang SUMO hehehehe...terima kasih Peminat/ Fans yang sangat sporting ya....amin...#tagline #Share3...#Love3... Love u orang orang ....kat Singapore ramai jugak peminat/fans cik lan ya...tak sangka...syukur Allah telah berikan bakat yang ada cara spontan serta idea pada diri cik lan ya....aminnn...#RezekiAllah #IbuDiDahulukan #DoaBerkatMenjagaIbu #RezekiAdaDiManaManaYa....
Part 2 segmen acara penonton/ Tetamu lagu Goyang 2 dari Fofular Artis Indonesia @sandrinamazayya hahahahaha ...dah macam perlawanan Goyang SUMO hehehehe...terima kasih Peminat/ Fans yang sangat sporting ya....amin...#tagline  #Share3 ...#Love3 ... Love u orang orang ....kat Singapore ramai jugak peminat/fans cik lan ya...tak sangka...syukur Allah telah berikan bakat yang ada cara spontan serta idea pada diri cik lan ya....aminnn...#RezekiAllah  #IbuDiDahulukan  #DoaBerkatMenjagaIbu  #RezekiAdaDiManaManaYa ....
Done Show tadi Majlis Raya di Gek Poh Ville Cc....Cik lan di tugaskan sebagai pengacara majlis....aminnn....thank you semuanya.... #Share3....#Love3....
Done Show tadi Majlis Raya di Gek Poh Ville Cc....Cik lan di tugaskan sebagai pengacara majlis....aminnn....thank you semuanya.... #Share3 ....#Love3 ....
Bismillah show raya  hari ini 15 Julai 2018 Sunday....di tugaskan jadi MC / Host .....walaupun masih penat dan letih sebagai anak Seni teruskan aje....Be a professional....Ticket Sold Out .... #share3....#Love3....
Bismillah show raya hari ini 15 Julai 2018 Sunday....di tugaskan jadi MC / Host .....walaupun masih penat dan letih sebagai anak Seni teruskan aje....Be a professional....Ticket Sold Out .... #share3 ....#Love3 ....
本日・明日とLOVE LOVE LOVEは東京です!

1日目はplaneのキクチユウスケさんと臼井嗣人さんのユニット、NEIGHBORHOOD756とのアコースティック2マン、2日目はjimmy hatのイベントにバンドセットで参加します!

久々の東京です!
ライブでお待ちしております! ▼ライブ
7月15日(日) 中目黒・BAR City Of Mountaintops 
7月16日(月) 下北沢・251

#ライブ #下北沢 #中目黒 #love3
本日・明日とLOVE LOVE LOVEは東京です! 1日目はplaneのキクチユウスケさんと臼井嗣人さんのユニット、NEIGHBORHOOD756とのアコースティック2マン、2日目はjimmy hatのイベントにバンドセットで参加します! 久々の東京です! ライブでお待ちしております! ▼ライブ 7月15日(日) 中目黒・BAR City Of Mountaintops 7月16日(月) 下北沢・251 #ライブ  #下北沢  #中目黒  #love3 
今日は久々の東京2日間、1日目!
中目黒でアコースティックです!

最近は東京にもなかなか行けていなくて申し訳なかったなぁとつくづく思うよね…。 前の東京でやった歌詞なしの新曲も歌詞も続きも出来たから、聴いてやってね!
今日は、中目黒で待っています!

と、またカレー行ってまいりました。

ChaiChaiのチキンレッグビリヤニ。
大盛りを寸前でやめたんだけど、ノーマルがもはや大盛りでした。

#love3 #スパイスカレー
今日は久々の東京2日間、1日目! 中目黒でアコースティックです! 最近は東京にもなかなか行けていなくて申し訳なかったなぁとつくづく思うよね…。 前の東京でやった歌詞なしの新曲も歌詞も続きも出来たから、聴いてやってね! 今日は、中目黒で待っています! と、またカレー行ってまいりました。 ChaiChaiのチキンレッグビリヤニ。 大盛りを寸前でやめたんだけど、ノーマルがもはや大盛りでした。 #love3  #スパイスカレー 
Terima kasih Agent Show Singapura Sham yang menjemput Cik lan utk menghiburkan tetamu yang hadir di Kaki Bukit CC, Singapura Malam Tadi...Cik lan di tugaskan sebagai Pengacara Majlis...Pihak MAEC kaki Bukit dan Event Chairman Kaki mengatakan para VVip berikan pujian dengan ikhlas katanya tadi ....amin...#Senikenaikhlas #Share3...#Love3...#PersembahanCaraSpontan #TerimakasihSemuanya
Terima kasih Agent Show Singapura Sham yang menjemput Cik lan utk menghiburkan tetamu yang hadir di Kaki Bukit CC, Singapura Malam Tadi...Cik lan di tugaskan sebagai Pengacara Majlis...Pihak MAEC kaki Bukit dan Event Chairman Kaki mengatakan para VVip berikan pujian dengan ikhlas katanya tadi ....amin...#Senikenaikhlas  #Share3 ...#Love3 ...#PersembahanCaraSpontan  #TerimakasihSemuanya 
Show Malam tadi Sabtu 14 Julai 2018 memang happening dan sporting para tetamu di Kaki Bukit CC di Bedok North....Acara Penonton Majlis Raya Aidil Fitri....Cik lan di tugaskan sebagai pengacara majlis dan menyanyi lebih 4 lagu atas permintaan peminat...#share3...#Love3...500 tetamu ticket Sold Out... @sitibadriahh
Show Malam tadi Sabtu 14 Julai 2018 memang happening dan sporting para tetamu di Kaki Bukit CC di Bedok North....Acara Penonton Majlis Raya Aidil Fitri....Cik lan di tugaskan sebagai pengacara majlis dan menyanyi lebih 4 lagu atas permintaan peminat...#share3 ...#Love3 ...500 tetamu ticket Sold Out... @sitibadriahh
Get your Refresh t-shirts, tickets, and program ads tomorrow at Two Rivers Church! The Refresh team will be in the foyer with all the information about this years big “Spirit of Power” event. Be sure to follow us on Instagram and Facebook @refreshtrc 
for all the links and ticket information or visit tworiverschurch.com and click the web banner. See you at service! 
#tworiverschurch #trc #love3 #refreshtrc #refreshgathering #refresh2018 #christianwomensconference #womenoffaith #spiritofpower #2timothy1v7
Get your Refresh t-shirts, tickets, and program ads tomorrow at Two Rivers Church! The Refresh team will be in the foyer with all the information about this years big “Spirit of Power” event. Be sure to follow us on Instagram and Facebook @refreshtrc for all the links and ticket information or visit tworiverschurch.com and click the web banner. See you at service! #tworiverschurch  #trc  #love3  #refreshtrc  #refreshgathering  #refresh2018  #christianwomensconference  #womenoffaith  #spiritofpower  #2timothy1v7 
#throwback show raya khamis lepas 12 Julai  2018 di Hotel VE, Bangsar bersama Orang kuat PPIM dikenali sebagai Tuan Toki....#share3...#Love3...
#throwback  show raya khamis lepas 12 Julai 2018 di Hotel VE, Bangsar bersama Orang kuat PPIM dikenali sebagai Tuan Toki....#share3 ...#Love3 ...
Слайм номер 3
Unicorn slime c пенопластовыми шариками и с блестками
30мл-40₽
50мл-60₽
80мл-90₽
250мл-300₽
 Доставка по всей россии📦
Для заказа писать в директ @unicorn_slime_love3
#slime#unicorn#love3
Слайм номер 3 Unicorn slime c пенопластовыми шариками и с блестками 30мл-40₽ 50мл-60₽ 80мл-90₽ 250мл-300₽ Доставка по всей россии📦 Для заказа писать в директ @unicorn_slime_love3 #slime #unicorn #love3 
Слайм номер 3 
Unicorn slime c пенопластовыми шариками и с блестками
30мл-40₽
50мл-60₽
80мл-90₽
250мл-300₽
@unicorn_slime_love3 
#unicorn#slime#love3
Слайм номер 3 Unicorn slime c пенопластовыми шариками и с блестками 30мл-40₽ 50мл-60₽ 80мл-90₽ 250мл-300₽ @unicorn_slime_love3 #unicorn #slime #love3 
Gud mrng#love3##insta##€¥¥
Fire up your engine and head over to Union Point Park tomorrow night Friday, July 13, for Movie At The Park! This month’s feature is “Cars 3.” Bring blankets or lawn chairs, popcorn and ice pops are provided. This is a free, family friendly event. Everyone is welcome. Movie begins at sundown. 
#tworiverschurch #trc #love3 #movieatthepark #newbern #thingstodo #free #kidsevents #churchforeveryone #familyfriendly
Big News! Show your "Spirit of Power" in our 2018 Refresh T-Shirts! Pre-order now. 
With front and back print in "vintage purple," these super soft blend shirts are unisex fit in sizes XS-3x (4x-5x style varies in color due to manufacturer). $15 each/$16.50 extended sizes. These will be available by pre-order only until August 31. To get yours go to: https://tworiverschurch.ccbchurch.com/goto/forms/130/responses/new
#refreshtrc #refreshgathering #refresh2018 #newbern #events #womenoffaith #christianwomensconference #northcaronlina #easternnc #tworiverschurch #trc #love3 #spiritofpower #tshirts #eventshirts #2timothy1v7
Big News! Show your "Spirit of Power" in our 2018 Refresh T-Shirts! Pre-order now. With front and back print in "vintage purple," these super soft blend shirts are unisex fit in sizes XS-3x (4x-5x style varies in color due to manufacturer). $15 each/$16.50 extended sizes. These will be available by pre-order only until August 31. To get yours go to: https://tworiverschurch.ccbchurch.com/goto/forms/130/responses/new #refreshtrc  #refreshgathering  #refresh2018  #newbern  #events  #womenoffaith  #christianwomensconference  #northcaronlina  #easternnc  #tworiverschurch  #trc  #love3  #spiritofpower  #tshirts  #eventshirts  #2timothy1v7 
"Motivation is what gets you started.Habit is what keeps you going."
#motivation #habit #yeah #love3
Ha ha ha.. aku ketawa! Lawaklah tengok video ni pagi2. Tq laa korang... sangat menghiburkan yaa. Hebat lakonan @azarilameer 😂😂.
.
#Repost @realroslanshah with @get_repost
・・・
PARODYLAWAK....UTK ANDA SEMUA hehehehe #PARODYLAWAK  #TAKNAKVIRALTAU...#Share3..#Love3...#KenaPenamparBetulBetul #PadamMukaAku #TetapKasikanTeranjangAmbilKau #AlkumSamaAkumBergaduh #RebutGilaANakIkan #RebutGilaJantan #PARISTourDec2018 #SesuaiKenaMakiSiAlkumNieHahahaha #HanyaLakonanKomediSaja #DuaDuaBerAlkum #KecamTerpulanglahYa #EpisodKe2AkandiTayang #ParodySiapaSiapaBolehBuat #ParodyKisahKauKutukAkuTakHabisHabis #TVChannelCartoons...
Ha ha ha.. aku ketawa! Lawaklah tengok video ni pagi2. Tq laa korang... sangat menghiburkan yaa. Hebat lakonan @azarilameer 😂😂. . #Repost  @realroslanshah with @get_repost ・・・ PARODYLAWAK....UTK ANDA SEMUA hehehehe #PARODYLAWAK  #TAKNAKVIRALTAU ...#Share3 ..#Love3 ...#KenaPenamparBetulBetul  #PadamMukaAku  #TetapKasikanTeranjangAmbilKau  #AlkumSamaAkumBergaduh  #RebutGilaANakIkan  #RebutGilaJantan  #PARISTourDec2018  #SesuaiKenaMakiSiAlkumNieHahahaha  #HanyaLakonanKomediSaja  #DuaDuaBerAlkum  #KecamTerpulanglahYa  #EpisodKe2AkandiTayang  #ParodySiapaSiapaBolehBuat  #ParodyKisahKauKutukAkuTakHabisHabis  #TVChannelCartoons ...
Sajat VS Safiey tak la best mana. Kena tengok ni uolsssss

#Repost @realroslanshah
• • • • •
PARODYLAWAK....UTK ANDA SEMUA hehehehe #PARODYLAWAK  #VIRAL ...#Share3..#Love3...
Sajat VS Safiey tak la best mana. Kena tengok ni uolsssss #Repost  @realroslanshah • • • • • PARODYLAWAK....UTK ANDA SEMUA hehehehe #PARODYLAWAK  #VIRAL  ...#Share3 ..#Love3 ...
#SpiritofPower “And do not be conformed to this world, but be transformed by the renewing of your mind, so that you may prove what the will of God is, that which is good and acceptable and perfect. “ Romans 12:2
.
.
.
#refresftrc #womensgathering #christianwomensconference #easternnc #northcarolina #newbern #events #refresh #womenoffaith #tworiverschurch #trc #love3
こんなものが発売されてたとは汗。

でもパーティースタイルならさらにデカイのもありなんじゃねーか。

しかししかし、、、 パーティーと言えば、10月7日だよ!
バカンスdeござんしょ!
ここでペヤングしちゃおーよ!

そして、バンドのインスタもやてます!
LOVE LOVE LOVEのインスタはこちら→ kyoto_love3

#love3 #野外イベント #ライブ #キャンプ
こんなものが発売されてたとは汗。 でもパーティースタイルならさらにデカイのもありなんじゃねーか。 しかししかし、、、 パーティーと言えば、10月7日だよ! バカンスdeござんしょ! ここでペヤングしちゃおーよ! そして、バンドのインスタもやてます! LOVE LOVE LOVEのインスタはこちら→ kyoto_love3 #love3  #野外イベント  #ライブ  #キャンプ 
Great way to end a great night at VBS!
#love3
Great way to end a great night at VBS! #love3 
Refresh At @tworiverschurch is now offering program advertising! If you would like to share your organization or business with our attendees we have an option for every budget. Refresh participants are a dynamic group of beautiful women and young ladies age 12 and up from Craven, surrounding counties and beyond. Our program/workbook is used throughout the weekend for information, reflection and note taking. Ad rates are $75(1/4page) ⭐️ $150(1/2 page) ⭐️ $300(Full Page) Full Page Ads include 2 tickets to Refresh! 
For information or to purchase an ad, please contact any Refresh Team member or email: info@tworiverschurch.com
.
.
.
.

#Refreshtrc #womensgathering #newbern #events #love3 #tworiverschurch #trc #christianwomensconference #spiritofpower #womenoffaith #advertising #northcarolinaconferences #easternnc
Refresh At @tworiverschurch is now offering program advertising! If you would like to share your organization or business with our attendees we have an option for every budget. Refresh participants are a dynamic group of beautiful women and young ladies age 12 and up from Craven, surrounding counties and beyond. Our program/workbook is used throughout the weekend for information, reflection and note taking. Ad rates are $75(1/4page) ⭐️ $150(1/2 page) ⭐️ $300(Full Page) Full Page Ads include 2 tickets to Refresh! For information or to purchase an ad, please contact any Refresh Team member or email: info@tworiverschurch.com . . . . #Refreshtrc  #womensgathering  #newbern  #events  #love3  #tworiverschurch  #trc  #christianwomensconference  #spiritofpower  #womenoffaith  #advertising  #northcarolinaconferences  #easternnc 
Almost there get your PB&J in to help spread the love!
#love3 #pb&j500
Almost there get your PB&J in to help spread the love! #love3  #pb &j500
SALAM SUBUH DAN SELAMAT PAGI SELASA SEMUANYA...AMINNN #SHARE3....#LOVE3...
SALAM SUBUH DAN SELAMAT PAGI SELASA SEMUANYA...AMINNN #SHARE3 ....#LOVE3 ...
Tak habis habis nak buat fitnah aje....Korang ingat aku tak ada kerja nak serbu stokis  orang macam korang yang tak ada  kerja tetap ke ?....baru cik lan tahu orang yang tukang sampaikan ni orangnya dajjal bertalam 2 muka tak habis habis nak jadi orang tengah...Apalagi Artis Ni cepat melatah dan meroyan lah....Jom stokist tu berdepan dengan cik lan ....Cik lan tak gentar ya....sedap mulut kau aje....selidik dulu nanti malu dengan muka kau sendiri....Siapa yang bangkai sebenarnya...Bodohhh punya orang...Meroyan tak habis habis...#share3...#Love3...#SerbuStokistOrangDapatDuitKe #KesianOramgYangCepatMelatah Bulan Puasa Cik lan sibuk show puasa Sana Sini...Jumpa hashim di kedai tu kebetulam lalu situ cik lan beli baju raya...Dia pun kata dia tak nak masuk campur hal cik lan dengan pompuan meroyan tu siap bergambar dengan cik lan lagi katanya nak masukkan dalam FB........statement serbu tu fitnah ya.......#takhabishabiscariPasal ....Bulan puasa yang kau kutuk kutuk di  di media sosial FB si Dajjal tu kau komen cakap bukan bukan ....Aku berdiam diri aje ....org pun screenshot kat aku...kalau aku balas pun tak guna tak dapatkan hasil pun ....abaikan aje lebih baik...aik kejadian bulan puasa har ini baru timbul isu...Motif ?????..... coz singapore expo dah nak dekat ....cari publisiti murahan lah.....#orangbolehmenilaikan #setujutak #kesianOrangYangSampaiMenyampai #DalangDAJJAL #MemangMerbahayaManusiaIni
Tak habis habis nak buat fitnah aje....Korang ingat aku tak ada kerja nak serbu stokis orang macam korang yang tak ada kerja tetap ke ?....baru cik lan tahu orang yang tukang sampaikan ni orangnya dajjal bertalam 2 muka tak habis habis nak jadi orang tengah...Apalagi Artis Ni cepat melatah dan meroyan lah....Jom stokist tu berdepan dengan cik lan ....Cik lan tak gentar ya....sedap mulut kau aje....selidik dulu nanti malu dengan muka kau sendiri....Siapa yang bangkai sebenarnya...Bodohhh punya orang...Meroyan tak habis habis...#share3 ...#Love3 ...#SerbuStokistOrangDapatDuitKe  #KesianOramgYangCepatMelatah  Bulan Puasa Cik lan sibuk show puasa Sana Sini...Jumpa hashim di kedai tu kebetulam lalu situ cik lan beli baju raya...Dia pun kata dia tak nak masuk campur hal cik lan dengan pompuan meroyan tu siap bergambar dengan cik lan lagi katanya nak masukkan dalam FB........statement serbu tu fitnah ya.......#takhabishabiscariPasal  ....Bulan puasa yang kau kutuk kutuk di di media sosial FB si Dajjal tu kau komen cakap bukan bukan ....Aku berdiam diri aje ....org pun screenshot kat aku...kalau aku balas pun tak guna tak dapatkan hasil pun ....abaikan aje lebih baik...aik kejadian bulan puasa har ini baru timbul isu...Motif ?????..... coz singapore expo dah nak dekat ....cari publisiti murahan lah.....#orangbolehmenilaikan  #setujutak  #kesianOrangYangSampaiMenyampai  #DalangDAJJAL  #MemangMerbahayaManusiaIni 
Memalukan artis wanita ini buat caption....Mana Maruah Artis Wanita ini .....Sebagai artis...orang di luar sana kita berikan contoh yang baik...Sanggup tulis macam ini....kesian orang macam ini nak ambil perhatian di media sosial...orang yang membaca pun boleh menilaikan kebaikan kita atau keburukan kita....#MeroyanTakTentuPasal #Share3....#Love3... #BeranidiMediaSosial #TakhabisHabisNakCariPasal  nanti ubah cerita manupulate cakap cik lan yang mulakan  dulu.... #AbaikanSaja #DiaMasukkandiIGStory #NakMuntah #PublisitiMurahan #BerdepanLebihBaik #AmbilWudukBerdoaLebihBaik #FreeBerzikirYaWahaiWanitaMeroyan Tah habis Habis Nak memalukan cik lan aje.....Tolong solat bertaubat ya wahai artis wanita ini ya....
Memalukan artis wanita ini buat caption....Mana Maruah Artis Wanita ini .....Sebagai artis...orang di luar sana kita berikan contoh yang baik...Sanggup tulis macam ini....kesian orang macam ini nak ambil perhatian di media sosial...orang yang membaca pun boleh menilaikan kebaikan kita atau keburukan kita....#MeroyanTakTentuPasal  #Share3 ....#Love3 ... #BeranidiMediaSosial  #TakhabisHabisNakCariPasal  nanti ubah cerita manupulate cakap cik lan yang mulakan dulu.... #AbaikanSaja  #DiaMasukkandiIGStory  #NakMuntah  #PublisitiMurahan  #BerdepanLebihBaik  #AmbilWudukBerdoaLebihBaik  #FreeBerzikirYaWahaiWanitaMeroyan  Tah habis Habis Nak memalukan cik lan aje.....Tolong solat bertaubat ya wahai artis wanita ini ya....
Alhamdulillah aminnn....show tetap berjalan Lancar di sana sini...Maaf kata tugasan cik lan jadi artis sebagai penghibur tak terpekik pekik mengambil perhatian org  ya....Lawak cik lan spontan bukan di buat buat aminnn.....kalau satu pentas kau bukan level aku secara  professional ya hehehehe #share3....#Love3... #SabarlahDiknon #PenghiburIdeaSpontan #RezekiAdaDiManaMana #RezekiAllahYangKasi #BakatAllahYangTentukan #OrangScreenshotKasiKatCikLan #CariPublisitiMurahanTakHabisHabis #BeraniDiMediaSosial #KalauberaniBerdepanLah #SanggupMasukkanIGStory #OrangBolehMenilaikankebodohankau
Alhamdulillah aminnn....show tetap berjalan Lancar di sana sini...Maaf kata tugasan cik lan jadi artis sebagai penghibur tak terpekik pekik mengambil perhatian org ya....Lawak cik lan spontan bukan di buat buat aminnn.....kalau satu pentas kau bukan level aku secara professional ya hehehehe #share3 ....#Love3 ... #SabarlahDiknon  #PenghiburIdeaSpontan  #RezekiAdaDiManaMana  #RezekiAllahYangKasi  #BakatAllahYangTentukan  #OrangScreenshotKasiKatCikLan  #CariPublisitiMurahanTakHabisHabis  #BeraniDiMediaSosial  #KalauberaniBerdepanLah  #SanggupMasukkanIGStory  #OrangBolehMenilaikankebodohankau 
Kesian orang macam ini ....perangai busuk hati dah macam budak budak artis tua wanita ini kan...Alhamdulillah walaupun aku pondan ke...aku tetap lelaki Allah masih pilih aku lagi...aminnnn....Alhamdulillah Banyak  Pahala cik lan dapat hari ini ya......terima kasih ya artis wanita yang tengah meroyan dan jugak tengah stim sedang minum air kencing syaitan ni ya hahahahaha.....jom mari kita tolong dia sama sama ya....#share3....#Love3....#caripublisitimurahan #takhabishabis #diamemangtidakberpuashatilagi #AbaikanAje #WartawanMalasNakLayan #PandaiManupulate #SukaRekaRekaCerita #TakHabisHabisNakMenghinadanMengutukOrang #OrangScreenshotKasiKatCikLan #BeraniDiMediaSosialAje #DiDepanMatiKutu #DepanTakBeraniNakCakap
Kesian orang macam ini ....perangai busuk hati dah macam budak budak artis tua wanita ini kan...Alhamdulillah walaupun aku pondan ke...aku tetap lelaki Allah masih pilih aku lagi...aminnnn....Alhamdulillah Banyak Pahala cik lan dapat hari ini ya......terima kasih ya artis wanita yang tengah meroyan dan jugak tengah stim sedang minum air kencing syaitan ni ya hahahahaha.....jom mari kita tolong dia sama sama ya....#share3 ....#Love3 ....#caripublisitimurahan  #takhabishabis  #diamemangtidakberpuashatilagi  #AbaikanAje  #WartawanMalasNakLayan  #PandaiManupulate  #SukaRekaRekaCerita  #TakHabisHabisNakMenghinadanMengutukOrang  #OrangScreenshotKasiKatCikLan  #BeraniDiMediaSosialAje  #DiDepanMatiKutu  #DepanTakBeraniNakCakap 
Artis ini yang mulakan dulu....Nak cari Publisiti Murahan....masukkan kat media sosial IG storynya kesian orang macam inikan....Abaikan aje...#share3...#Love3....#orangyangbolehmenilaikan #siapakahartisyangpalingbusukhati #TakHabisHabisNakCariPasal #InipunorangcsreenshotkasikatCikLan
Tak habis habis lagi ke...atau pun produk dah tak laku ke ?....Nak provok aku  kasi gaduh lagi supaya akan keluar story sana sini....Orang dah meluat dan nak muntah lah kisah  bergaduh...tak habis habis hati busuk Najis kau nak memalukan aku...Aku cabar kau sebut nama aku di media sosial lah..ada berani ?....tak payah nak perli dan nak menghina aku....dah tak ada modal ke buat isu....Bodoh punya orang...memalukan ...artis perangai macam ini ka....macam mana nak dijadikani orang itu menjadi idola seperti kau perangai syaitannnnnn iblis sedang meroyan tak habis habis.....#share3...#Love3...Last Caption ya ....#jomkitadoakandiayangbaikbaik #JanganBuatFitnah #SudahSudahlahtujijiklahorangmacamini #WartawanpunMalasNakLayan #AdatukangCucukJugak #AdaDalangNakPopularJugakPuih #kesianKehidupanOrangMacamIni #kalaubukan ArtisTapiAdaShowSetiapMingguAmin #AmbilKauNakSangatKan
Tak habis habis lagi ke...atau pun produk dah tak laku ke ?....Nak provok aku kasi gaduh lagi supaya akan keluar story sana sini....Orang dah meluat dan nak muntah lah kisah bergaduh...tak habis habis hati busuk Najis kau nak memalukan aku...Aku cabar kau sebut nama aku di media sosial lah..ada berani ?....tak payah nak perli dan nak menghina aku....dah tak ada modal ke buat isu....Bodoh punya orang...memalukan ...artis perangai macam ini ka....macam mana nak dijadikani orang itu menjadi idola seperti kau perangai syaitannnnnn iblis sedang meroyan tak habis habis.....#share3 ...#Love3 ...Last Caption ya ....#jomkitadoakandiayangbaikbaik  #JanganBuatFitnah  #SudahSudahlahtujijiklahorangmacamini  #WartawanpunMalasNakLayan  #AdatukangCucukJugak  #AdaDalangNakPopularJugakPuih  #kesianKehidupanOrangMacamIni  #kalaubukan  ArtisTapiAdaShowSetiapMingguAmin #AmbilKauNakSangatKan 
Assalammuallaikum, ... Ayah... Ade bersihin dulu ya tempat nya😊😢😭😭............. Alfatiha............................. 😘👶🌹💐🙏 #makam'ayah#temenin'ibu#darisoresampemataharimauterbenam#love3#revanozilibom#
.
Muse @delfinachasseing 
Mua @guardiolasilvia 
St @van.damico // @royal.styling 
PH @andreacba .
.
.
.
.
#muse #beautyface #gorgeous #styling #fashionstyle #fashionphotography #beautiful #brunette #makeup #model #girl
#makeupartist #fashionshoot #photography #portrait #look #love3
Harap Maaf Cik lan tidak dapat hadir ke Majlis Baby Yusoff yang comel cukur rambut malam ini rumah terbuka raya Dato Seri Aliff Syukri terlajak laris kerana cik lan kena jaga ibu tercinta cik lan...hari ini ramai yang buat open house di Singapore dan Kuala Lumput cik lan turut di jemput jugak....Insyallah lain kali cik lan akan hadir  kerana Ibu didahulukan ya...aminnn....terima kasih yang memahami situasi keadaan cik lan ya...#share3...#Love3...
Harap Maaf Cik lan tidak dapat hadir ke Majlis Baby Yusoff yang comel cukur rambut malam ini rumah terbuka raya Dato Seri Aliff Syukri terlajak laris kerana cik lan kena jaga ibu tercinta cik lan...hari ini ramai yang buat open house di Singapore dan Kuala Lumput cik lan turut di jemput jugak....Insyallah lain kali cik lan akan hadir kerana Ibu didahulukan ya...aminnn....terima kasih yang memahami situasi keadaan cik lan ya...#share3 ...#Love3 ...
Electric brush

membersihkan sekaligus mengeringkan brush makeup hanya hitungan detik.
Nggak perlu bingung pakai sabun apa yaa, bisa pakai sabun cair baby yang ada di rumah atau sabun yg sudah ada 💫

Ada 3 warna :
- BLACK
- RED
- WHITE

Mesin spinner putih nya mengkilap dari bahan metalik yaa jadi kalau kena debu / kotor dilap aja langsung bersih
jadi jangan takut mudah kotor
.
Satu set terdiri dari:
- 1 cleaner machine
- 1 bowl
- 1 spindle
- 1 base
- 8 collars
- 1 user manual
.
BEDANYA DENGAN yang lain ?
- harga termurah dengan kualitas premium = high quality
- Desain mewah terbaru warna metalic
- Bunyi mesin halus
- Bowl dari akrilik tebal tidak bisa penyok ketika ditekan
- Ada kain pouch untuk tempat spinner machine
- Cara pakainya mudah bangett, udah ada stepnya di buku petunjuk.
- Tombol ON cukup ditekan 1x langsung nyala dan tekan 1x untuk OFF. Praktiss
(Yang versi model lain harus ditekan ON terus selama penggunaan sampai tangan pegel ☹️ bikin capek)
.
Note :
Gratis packing pake bubble jadi aman kirim ke seluruh Indonesia
.
Contact us for direct purchase :
📲 wa : 08113144467
📲 line : @fbp3603m (use @)
.
.
.
.
#Electronic#electrik
#pembersihmakeup
#bestproduk
#bestprice
#makeup
#makeupjunki
#love3 
#brushmakeupmurah 
#brushelectric
Electric brush membersihkan sekaligus mengeringkan brush makeup hanya hitungan detik. Nggak perlu bingung pakai sabun apa yaa, bisa pakai sabun cair baby yang ada di rumah atau sabun yg sudah ada 💫 Ada 3 warna : - BLACK - RED - WHITE Mesin spinner putih nya mengkilap dari bahan metalik yaa jadi kalau kena debu / kotor dilap aja langsung bersih jadi jangan takut mudah kotor . Satu set terdiri dari: - 1 cleaner machine - 1 bowl - 1 spindle - 1 base - 8 collars - 1 user manual . BEDANYA DENGAN yang lain ? - harga termurah dengan kualitas premium = high quality - Desain mewah terbaru warna metalic - Bunyi mesin halus - Bowl dari akrilik tebal tidak bisa penyok ketika ditekan - Ada kain pouch untuk tempat spinner machine - Cara pakainya mudah bangett, udah ada stepnya di buku petunjuk. - Tombol ON cukup ditekan 1x langsung nyala dan tekan 1x untuk OFF. Praktiss (Yang versi model lain harus ditekan ON terus selama penggunaan sampai tangan pegel ☹️ bikin capek) . Note : Gratis packing pake bubble jadi aman kirim ke seluruh Indonesia . Contact us for direct purchase : 📲 wa : 08113144467 📲 line : @fbp3603m (use @) . . . . #Electronic #electrik  #pembersihmakeup  #bestproduk  #bestprice  #makeup  #makeupjunki  #love3  #brushmakeupmurah  #brushelectric 
Show Raya Malam tadi di Chong Pang CC....Cik lan ditugaskan sebagai pengacara majlis serta menyanyi ....terima kasih peminat Yishun yang hadir ya....memang meriah suasana hari raya malam tadi.... #Share3....#Love3...artis Undangan Malam tadi @_adikfateen ,  JayJay, Sufie Rashid dan Puteri Emily awasome....
Show Raya Malam tadi di Chong Pang CC....Cik lan ditugaskan sebagai pengacara majlis serta menyanyi ....terima kasih peminat Yishun yang hadir ya....memang meriah suasana hari raya malam tadi.... #Share3 ....#Love3 ...artis Undangan Malam tadi @_adikfateen , JayJay, Sufie Rashid dan Puteri Emily awasome....
今日は久々のGROWLY!
スーパーノアのリリースツアーです!
みんな来てね!

まだまだ予約受け付けてます!
ご予約はホームページから!! #love3 #スーパーノア
今日は久々のGROWLY! スーパーノアのリリースツアーです! みんな来てね! まだまだ予約受け付けてます! ご予約はホームページから!! #love3  #スーパーノア 
When your kids are best friends with your best friends’ kids ❤️ @dlounsb @molly_allen_  @jenniferbprice #love3
When your kids are best friends with your best friends’ kids ❤️ @dlounsb @molly_allen_ @jenniferbprice #love3 
Majlis Perjumpaan Hari Raya XCSS ( Commonwealth Secondary School ) Bekas Pelajar Ex student ....Semuanya sangat sporting dan meriah ....memang happening...hehehehe...Cik lan pun ikut ketawa hahahahaha..terima kasih semuanya...Habis show petang tadi aje cik lan otw ke tempat show lain dalam perjalanan... Pihak Jawantankuasa Event Show whatsapp / Message kepada cik lan mengatakan ramai yang berikan pujian show cik lan petang tadi walaupun pada permulaanya ada yang tidak suka penampilan cik lan tetapi setelah melihat persembahan cik lan mereka jadi suka serta terhibur ... tidak henti ketawa sampai ada cikgu pun turut menitis air mata kerana gelagat lucu cik lan hahahahaha terus mereka menjadi dan suka cara cik lan melawak dengan spontan ( maaf bukan puji diri sendiri ya hehehehe ) terima whatsapp dari pihak penganjur ya hahahahaha...Alhamdulillah dapat feedback dari mereka...Harap Maaf sebagai anak seni tugasan cik lan sekadar utk menghiburkan saja dengan keikhlasan sebagai anak seni cara yang spontan...Terima kasih semuanya aminnn...#share3...#Love3... #MakaTakKenalMakaTakCinta #TakRasadiriCikLanHebat #AnakSeni #CaraSpontan #SekadarMenghiburkanSaja #TerimakasihPujianYangIkhlas #TidakBanggaDiriHebatSangat #LawakSpontan #ketawaSampaiMenangis #kenanganYangTerindah #MaafKalauAdaDanSilap #Penghibur #BukanMudahKasiOrangKetawa
Majlis Perjumpaan Hari Raya XCSS ( Commonwealth Secondary School ) Bekas Pelajar Ex student ....Semuanya sangat sporting dan meriah ....memang happening...hehehehe...Cik lan pun ikut ketawa hahahahaha..terima kasih semuanya...Habis show petang tadi aje cik lan otw ke tempat show lain dalam perjalanan... Pihak Jawantankuasa Event Show whatsapp / Message kepada cik lan mengatakan ramai yang berikan pujian show cik lan petang tadi walaupun pada permulaanya ada yang tidak suka penampilan cik lan tetapi setelah melihat persembahan cik lan mereka jadi suka serta terhibur ... tidak henti ketawa sampai ada cikgu pun turut menitis air mata kerana gelagat lucu cik lan hahahahaha terus mereka menjadi dan suka cara cik lan melawak dengan spontan ( maaf bukan puji diri sendiri ya hehehehe ) terima whatsapp dari pihak penganjur ya hahahahaha...Alhamdulillah dapat feedback dari mereka...Harap Maaf sebagai anak seni tugasan cik lan sekadar utk menghiburkan saja dengan keikhlasan sebagai anak seni cara yang spontan...Terima kasih semuanya aminnn...#share3 ...#Love3 ... #MakaTakKenalMakaTakCinta  #TakRasadiriCikLanHebat  #AnakSeni  #CaraSpontan  #SekadarMenghiburkanSaja  #TerimakasihPujianYangIkhlas  #TidakBanggaDiriHebatSangat  #LawakSpontan  #ketawaSampaiMenangis  #kenanganYangTerindah  #MaafKalauAdaDanSilap  #Penghibur  #BukanMudahKasiOrangKetawa 
If you attended Refresh last year, then you were blessed and lifted by the music ministry of Sarah Lynn Grubb. @sarahlynng is returning to Refresh 2018! Don’t miss the opportunity to be part of the “Spirit of Power” on November 2 & 3, 2018 and get your seat before 8/1 for early admission on Friday to our meet and greet with Sarah Lynn and Guest Speaker, Laura Shibut. Tickets are available at tworiverschurch.com or through the link:

https://tworiverschurch.ccbchurch.com/goto/forms/124/responses/new

#refreshtrc #womensgathering #spiritofpower #2timothy1v7 #refresh #newbern #northcarolina #christianwomemsconference #sistersinchrist #womenoffaith #eaternnc #tworiverschurch #trc #love3
If you attended Refresh last year, then you were blessed and lifted by the music ministry of Sarah Lynn Grubb. @sarahlynng is returning to Refresh 2018! Don’t miss the opportunity to be part of the “Spirit of Power” on November 2 & 3, 2018 and get your seat before 8/1 for early admission on Friday to our meet and greet with Sarah Lynn and Guest Speaker, Laura Shibut. Tickets are available at tworiverschurch.com or through the link: https://tworiverschurch.ccbchurch.com/goto/forms/124/responses/new #refreshtrc  #womensgathering  #spiritofpower  #2timothy1v7  #refresh  #newbern  #northcarolina  #christianwomemsconference  #sistersinchrist  #womenoffaith  #eaternnc  #tworiverschurch  #trc  #love3 
Selagi kita hidup kita tidak tahu apakah yang berlaku Orang yang sudah meninggal di alam kubur....Allah segala-galanya yang menentukan bukan manusia - dalam hadis dah tertulis tegur menegur sesama umat islam itu wajib tetapi cara yang bersifat lembut bukan memaki hamun, menyumpah, memfitnah, kutukan, hinaan dan kecaman walaupun orang itu sejahat mana pun
....insyallah sesorang itu Allah akan berikan hidayah bukan kita....Mati Allah cabut nyawa kita bila bila masa saja tak kira bayi, remaja, muda dan tua....Sekarang kita memang khayalan di Dunia yang sementara saja serta usia kita akan tangga ....Yang masih hidup kita bekalkan amalan dan kebaikan kita utk akhirat untuk kita bersama - sama.....insyallah...#matiItusudahpasti #MaafUntukDiriCiklanJugak #UntukKebaikanSesamaOrangIslam #TiadaManusiaYangSempurna #SalamSubuh #Safieillias #Nursajat #HarapHarapBERDUABERDAMAI #SemuaManusia AdaHakmasingmasing #JanganMenghinaPondan #PernahterjadiOranghinaPondanAnakdiapunjadiPondan #AllahTidakTidur #share3...#Love3... #UntukDiriSendiriJugak #BelajarDaripadakesilapanUntukDiriCikLan #jangancepatmenghukumsesamamanusia
Selagi kita hidup kita tidak tahu apakah yang berlaku Orang yang sudah meninggal di alam kubur....Allah segala-galanya yang menentukan bukan manusia - dalam hadis dah tertulis tegur menegur sesama umat islam itu wajib tetapi cara yang bersifat lembut bukan memaki hamun, menyumpah, memfitnah, kutukan, hinaan dan kecaman walaupun orang itu sejahat mana pun ....insyallah sesorang itu Allah akan berikan hidayah bukan kita....Mati Allah cabut nyawa kita bila bila masa saja tak kira bayi, remaja, muda dan tua....Sekarang kita memang khayalan di Dunia yang sementara saja serta usia kita akan tangga ....Yang masih hidup kita bekalkan amalan dan kebaikan kita utk akhirat untuk kita bersama - sama.....insyallah...#matiItusudahpasti  #MaafUntukDiriCiklanJugak  #UntukKebaikanSesamaOrangIslam  #TiadaManusiaYangSempurna  #SalamSubuh  #Safieillias  #Nursajat  #HarapHarapBERDUABERDAMAI  #SemuaManusia  AdaHakmasingmasing #JanganMenghinaPondan  #PernahterjadiOranghinaPondanAnakdiapunjadiPondan  #AllahTidakTidur  #share3 ...#Love3 ... #UntukDiriSendiriJugak  #BelajarDaripadakesilapanUntukDiriCikLan  #jangancepatmenghukumsesamamanusia 
It’s time for Movie At The Park hosted by Two Rivers Church. This month we will feature “Cars 3.” This family friendly evening is a free event. Bring blankets or lawn chairs. Popcorn and ice pops are provided. The movie begins at sundown. Everyone is welcome!
.
.
.
#tworiverschurch #trc #love3 #movieatthepark #cars3 #newbern #thingstodo #churchforeveryone #free #events
Brothers be honest with the ladies if you know that you want more than one woman and be upfront,  because they will respect your honesty after emotion calms down and your manhood will be secured! To be sneaky is to have fear and we ain't got time for that. Nothing wrong with 2 or 3 as long as it is in order. #Manhood #Nofear #Love1 #Love2 #love3 #
Brothers be honest with the ladies if you know that you want more than one woman and be upfront, because they will respect your honesty after emotion calms down and your manhood will be secured! To be sneaky is to have fear and we ain't got time for that. Nothing wrong with 2 or 3 as long as it is in order. #Manhood  #Nofear  #Love1  #Love2  #love3  #
Jom ikut bersama cik lan ke Europe Paris, Hotel 5 Bintang serta Makan Pagi, Tengahari dan Dinner....Melawat lebih 20 Tempat Terkenal Orang Singapura Package $3,300 Dollar sahaja....12 hari.....memang berbaloi sesiapa nak join boleh whatsapp cik lan 942 047 19 dan Orang Malaysia boleh hubungi Puan Maz di No hp 019 619 1777....jom warga Singapore Limited 30 hingga 40 orang sahaja....jom Pm atau DM cik lan k.....#share3....#Love3.... #RezekiAllah #AdaRakamandiSana....sesiapa join dapat free Jacket, CD Trip dan Hadiah Istimewa....jommmmmm...gelak ketawa sepanjang hari bersama cik lan k..... termasuk 9 negara semuanya termasik package...12 hari tau....
Jom ikut bersama cik lan ke Europe Paris, Hotel 5 Bintang serta Makan Pagi, Tengahari dan Dinner....Melawat lebih 20 Tempat Terkenal Orang Singapura Package $3,300 Dollar sahaja....12 hari.....memang berbaloi sesiapa nak join boleh whatsapp cik lan 942 047 19 dan Orang Malaysia boleh hubungi Puan Maz di No hp 019 619 1777....jom warga Singapore Limited 30 hingga 40 orang sahaja....jom Pm atau DM cik lan k.....#share3 ....#Love3 .... #RezekiAllah  #AdaRakamandiSana ....sesiapa join dapat free Jacket, CD Trip dan Hadiah Istimewa....jommmmmm...gelak ketawa sepanjang hari bersama cik lan k..... termasuk 9 negara semuanya termasik package...12 hari tau....
キャンプマガジン『CAMP HACK』にてLOVE LOVE LOVEのバカンスdeござんすの情報が掲載されました😃やったー🙌🙆
来られる方も、まだ悩んでる方も1度見てみてください!

琵琶湖+音楽って最高!キャンプインフェス「バカンスdeござんす」開催【アウトドア通信.178】
https://camphack.nap-camp.com/3667

#love3
#キャンプ
#vacances
#camphack
キャンプマガジン『CAMP HACK』にてLOVE LOVE LOVEのバカンスdeござんすの情報が掲載されました😃やったー🙌🙆 来られる方も、まだ悩んでる方も1度見てみてください! 琵琶湖+音楽って最高!キャンプインフェス「バカンスdeござんす」開催【アウトドア通信.178】 https://camphack.nap-camp.com/3667 #love3  #キャンプ  #vacances  #camphack 
Sabtu Malam 7 Julai 2018 bermula jam 7 mlm hingga 10 mlm bersama tetamu VIP Menteri Singapura ( MP )Cik lan di tugaskan sebagai pengacara majlis atas permintaan pihak penganjur sudah 5 kali di undang aminnn...rezeki Allah ...pihak MAEC  CC request nama cik lan sekali lagi...rezeki jangan di tolak...#share...#Love3...#rezekidoadariIbutercinta #rezekitetapAda
Sabtu Malam 7 Julai 2018 bermula jam 7 mlm hingga 10 mlm bersama tetamu VIP Menteri Singapura ( MP )Cik lan di tugaskan sebagai pengacara majlis atas permintaan pihak penganjur sudah 5 kali di undang aminnn...rezeki Allah ...pihak MAEC CC request nama cik lan sekali lagi...rezeki jangan di tolak...#share ...#Love3 ...#rezekidoadariIbutercinta  #rezekitetapAda 
Deslumbrante esse macacão!

Repost da @lojaitgirlbh 
R$: 114,90
TAMANHO: único
TECIDO: malha crepe
Apenas varejo.

Vendas online através do whatsapp (31) 988448947, ou direct da loja. • 
Formas de pagamento : transferência, depósito, cartão de crédito, parcele em até 12x.
Não tem loja física.

#itgirlbh  #lojaitgirlbh #modabh #modafeminina #preçobaixo #melhorpreço #instagirl #fotododia #lookforgirl #roupafeminina #cute #love3
見放題、誰よりも楽しんでやろう、カラオケ大会への出場します!

アンパンチされてもしても、全力で俺、歌うぜ!! 17時のCLAPPERも忘れないでよ!! #love3
見放題、誰よりも楽しんでやろう、カラオケ大会への出場します! アンパンチされてもしても、全力で俺、歌うぜ!! 17時のCLAPPERも忘れないでよ!! #love3 
Have a great day!
#love3
About half way to our goal. Get all the PB&J you can find and buy!  Help spread the love!
#love3
About half way to our goal. Get all the PB&J you can find and buy! Help spread the love! #love3 
Walaupun Atok ini dah viral di FB kaki Share....ada yang kutuk dan ada yang think positive serta ada yang berikan kata kata nasihat....semua manusia ada pendapat masing masing....yes kita tahu ajal maut di tangan Allah....semua manusia akan mati termasuk diri cik lan....tak kira muda atau tua....janganlah  menyumpah dan kecam atok ini ...kita akan mati suatu hari nanti yang masih hidup kita tidak tahu apa akan berlaku di dalam kubur nanti kerana Mati itu sudah pasti dan Itu antara Allah dan kita saja yang akan tahu apabila kita di alam bazaar kubur nanti. Kita pun tak tahu Atok ini amalan solat dia lebih baik daripada kita pun tak pasti...Bagi cik lan kita doakan yang baik baik saja ya insyallah hati kita bersih dan positive kepada sesiapa saja.....kita menyumpah sesama manusia yang diri kita ni adakah terlalu baik atau jahat...Allah saja yang boleh menilakan niat nawaitu kita saja...Manusia boleh cakap apa saja...syurga atau neraka Allah yang menentukan....yang penting amalan kita di dunia kena sempurnakan dulu sebelum kita nak sempurnakan orang lain.....adat manusia ada yang baik atau ada  yang jahat...yang penting kita berbanyak berzikir..insyallah...hati kita akan tenang dan berbaik dengan sesiapa saja...niat busuk hati tu akan dapat di hapuskan segera sebelum kita bertaubat... #share3....#Love3....#utkkebaikandirisendirijugak
Walaupun Atok ini dah viral di FB kaki Share....ada yang kutuk dan ada yang think positive serta ada yang berikan kata kata nasihat....semua manusia ada pendapat masing masing....yes kita tahu ajal maut di tangan Allah....semua manusia akan mati termasuk diri cik lan....tak kira muda atau tua....janganlah menyumpah dan kecam atok ini ...kita akan mati suatu hari nanti yang masih hidup kita tidak tahu apa akan berlaku di dalam kubur nanti kerana Mati itu sudah pasti dan Itu antara Allah dan kita saja yang akan tahu apabila kita di alam bazaar kubur nanti. Kita pun tak tahu Atok ini amalan solat dia lebih baik daripada kita pun tak pasti...Bagi cik lan kita doakan yang baik baik saja ya insyallah hati kita bersih dan positive kepada sesiapa saja.....kita menyumpah sesama manusia yang diri kita ni adakah terlalu baik atau jahat...Allah saja yang boleh menilakan niat nawaitu kita saja...Manusia boleh cakap apa saja...syurga atau neraka Allah yang menentukan....yang penting amalan kita di dunia kena sempurnakan dulu sebelum kita nak sempurnakan orang lain.....adat manusia ada yang baik atau ada yang jahat...yang penting kita berbanyak berzikir..insyallah...hati kita akan tenang dan berbaik dengan sesiapa saja...niat busuk hati tu akan dapat di hapuskan segera sebelum kita bertaubat... #share3 ....#Love3 ....#utkkebaikandirisendirijugak