an online Instagram web viewer

#lostweight medias

Photos

Pause vom aufräumen... Bekomme bald einen neuen Schrank 😊 da heißt es Platz schaffen 😂 und vom Hunger ablenken! 🙈🙈#keto #ketolifestyle #ketoliving #proviant #mealprep #beeren #berry #getfit #lostweight #healthy #healthyliving #gethealthy #realfood #glutenfree #sugarfree #getreidefrei #gutevorsätze  #leckerundgesund #eathealthy #motivation #yogi #yogitee #brightmood #glückzuverschenken #happyness #suchenachmirselbst
Special for Fit woman!🏋️‍♀️ Six pack fitness bag!🤩
2 Square Sure Seal Containers
2 Small Gel Freezer Packs
NOW invailble in shop for £36,99💥 
#fit #fitness #fitwomen #woman #bag #gymbag #bag #sport #gymgirl #gym #supplements #fitnesswomen #lostweight #diet #lifestyle #box #london #fitspo #insta #fitfamuk #workout #cleanfood #keepdiet #food #lunch #lunchbox
Ich habe gerade die Schokoladigsten Pudding Oats meines Lebens gegessen. 😍 es war als hätte ich Mousse au chocolate gegessen. Nun liege ich voll gefuttert auf der Couch. 😊
.
.
.
#instablogger #instafood #gymtime #neuesleben #muscle #muskel #healthyfood #healthy #healthylifestyle #healthylife #fitfam #gesundessen #jetztheissteshalten #noexcuses #nieaufgeben #nichtmimimi #einfachmachen #ichbinamziel #gewichtverloren #lostweight #dreamcometrue #ichhabemichhalbiert #jederkannesschaffen #fitness #fitfamgermany #sport #training #legday #instagood
Ich habe gerade die Schokoladigsten Pudding Oats meines Lebens gegessen. 😍 es war als hätte ich Mousse au chocolate gegessen. Nun liege ich voll gefuttert auf der Couch. 😊 . . . #instablogger  #instafood  #gymtime  #neuesleben  #muscle  #muskel  #healthyfood  #healthy  #healthylifestyle  #healthylife  #fitfam  #gesundessen  #jetztheissteshalten  #noexcuses  #nieaufgeben  #nichtmimimi  #einfachmachen  #ichbinamziel  #gewichtverloren  #lostweight  #dreamcometrue  #ichhabemichhalbiert  #jederkannesschaffen  #fitness  #fitfamgermany  #sport  #training  #legday  #instagood 
⏳⌚⏰Każda minuta naszego życia to  szansa na... lepsze życie...🌞🌞🌞
Bądź dumna z tego co już osiągnęłas, lecz wciąż myśl o tym co jeszcze przed Tobą 👌☝️👊🔥🔥🔥
🚀kreluj przyszłość ✌
🚀 walcz ze swoimi słabościami i wymówkami💪
🚀pokonuj chwile zwątpienia i uwierz we własne możliwości👊👊👊
DZIAŁAJ!!!☄
TRENUJ!!!🏋️‍♂️
I NIGDY SIE NIE PODDAWAJ !!!💪💪
Samo się nie zrobi...
Nikt również tego za Ciebie nie zrobi...
Bierzemy więc życie we własne ręce i walczymy o lepsze jutro..
WARTO!!! ... ZAWSZE WARTO ☝️☝️☝️
A żeby wyglądać jak gwiazda... najpierw trzeba się spocic jak świnka 😂😅🐷
#trening #fitmotywation
#motywacja
#motywacjadodziałania #fitnespoint #siłownia #gym #gymtime #instafitness #happymudday #bootybuilding #workhard #fitgirl #inspire #lostweight #gymsharktrain #fitfam #stayfit #staystrong #bulidmuscles #progres #redukcja #transformation #polskiemetamorfozy  #healthy #healthylive #sport #stayfitdontquit💪
⏳⌚⏰Każda minuta naszego życia to szansa na... lepsze życie...🌞🌞🌞 Bądź dumna z tego co już osiągnęłas, lecz wciąż myśl o tym co jeszcze przed Tobą 👌☝️👊🔥🔥🔥 🚀kreluj przyszłość ✌ 🚀 walcz ze swoimi słabościami i wymówkami💪 🚀pokonuj chwile zwątpienia i uwierz we własne możliwości👊👊👊 DZIAŁAJ!!!☄ TRENUJ!!!🏋️‍♂️ I NIGDY SIE NIE PODDAWAJ !!!💪💪 Samo się nie zrobi... Nikt również tego za Ciebie nie zrobi... Bierzemy więc życie we własne ręce i walczymy o lepsze jutro.. WARTO!!! ... ZAWSZE WARTO ☝️☝️☝️ A żeby wyglądać jak gwiazda... najpierw trzeba się spocic jak świnka 😂😅🐷 #trening  #fitmotywation  #motywacja  #motywacjadodziałania  #fitnespoint  #siłownia  #gym  #gymtime  #instafitness  #happymudday  #bootybuilding  #workhard  #fitgirl  #inspire  #lostweight  #gymsharktrain  #fitfam  #stayfit  #staystrong  #bulidmuscles  #progres  #redukcja  #transformation  #polskiemetamorfozy  #healthy  #healthylive  #sport  #stayfitdontquit 💪
Mittag 😁
Bei dem Wetter kann man ruhig einen #eintopf essen😂😂
Hier eine (von Mama😊) selbstgemachte Chicoree-suppe mit #hack
MAHLZEIT 😁😁🥣
Egal wovon man schwitzt😊
..
..
#Mittag #essenmusssein #lunch #lostweight #lostweightjourney #gewichtreduzieren #fit #fitindentag #fitwerden #instaessen #eat #gesund #gesundabnehmen #gesundessen #instafam #healthy #gutesessen #foodporn #foodphoto #food
#savoie ou bien ? 👋
Dernier jour à la station, du coup ce matin c'était 1 heure de #tennis 🎾👟 en amoureux 👫

Et cet aprem sûrement encore là #piscine 🏊 le #jacuzzi et le #hammam 🧘‍♂️ 😍

C'est le week-end, et même en vacances faut toujours bouger 💪 et vous vous sentirez mieux 😘 #feelbeautiful #feelstrong #90daybodychallenge #clubw #fitboy #fitnessfrance #fitness #fitnessboy #fit #instafit #instagood #health #healthy #healthyfood #instahealthy #instahealth #perdredupoids #lostweight #sport #instasport
#savoie  ou bien ? 👋 Dernier jour à la station, du coup ce matin c'était 1 heure de #tennis  🎾👟 en amoureux 👫 Et cet aprem sûrement encore là #piscine  🏊 le #jacuzzi  et le #hammam  🧘‍♂️ 😍 C'est le week-end, et même en vacances faut toujours bouger 💪 et vous vous sentirez mieux 😘 #feelbeautiful  #feelstrong  #90daybodychallenge  #clubw  #fitboy  #fitnessfrance  #fitness  #fitnessboy  #fit  #instafit  #instagood  #health  #healthy  #healthyfood  #instahealthy  #instahealth  #perdredupoids  #lostweight  #sport  #instasport 
Never mind the fact that this beautiful lady took her life back and lost weight with Total Life Changes products. Her dress is all that.  Do you want you life back and lose 5 pounds in 5 days? Start today and get your solution kit https://shop.totallifechanges.com/Oliluvtea 
watchthefatmeltaway #workoutmotivation #tranformation #transformationwednesday #fitnessgirl #energyboost #organic #challenge #booty🍑  #bellyfat #lose weight #tea #detox #bodypositive #bodyunderconstruction🚧 #workoutime #personaltrainer #chicago #lostweight #detriot #michigan #sanfrancisco #allovertheworld #teatime #oliluvtea #ceomon #bossbitch#singlemom
Never mind the fact that this beautiful lady took her life back and lost weight with Total Life Changes products. Her dress is all that. Do you want you life back and lose 5 pounds in 5 days? Start today and get your solution kit https://shop.totallifechanges.com/Oliluvtea watchthefatmeltaway #workoutmotivation  #tranformation  #transformationwednesday  #fitnessgirl  #energyboost  #organic  #challenge  #booty 🍑 #bellyfat  #lose  weight #tea  #detox  #bodypositive  #bodyunderconstruction 🚧 #workoutime  #personaltrainer  #chicago  #lostweight  #detriot  #michigan  #sanfrancisco  #allovertheworld  #teatime  #oliluvtea  #ceomon  #bossbitch #singlemom 
Hai hai!🙋🏻‍♀️ Ik leef nog wel hoor mochten jullie je dat afvragen🤣. Had even andere dingen aan mijn hoofd dan IG en sporten 😢. Ik kreeg net mijn nieuwe bril binnen. Nieuw Sil? Ja echt nieuw. Al lijkt hij gigantisch op mijn vorige 🤓😋. Fijn weekend leukies!😁
Hai hai!🙋🏻‍♀️ Ik leef nog wel hoor mochten jullie je dat afvragen🤣. Had even andere dingen aan mijn hoofd dan IG en sporten 😢. Ik kreeg net mijn nieuwe bril binnen. Nieuw Sil? Ja echt nieuw. Al lijkt hij gigantisch op mijn vorige 🤓😋. Fijn weekend leukies!😁
Sementara anda menghalang diri anda untuk melakukan workout dengan pelbagai alasan. .
.
Saya pula di sini sentiasa memberi kebenaran dan peluang pada diri saya untuk melakukan workout tanpa rasa ragu ragu pada setiap masa dan setiap hari. .
.
Kerana saya tahu workout dapat menyihatkan tubuh badan saya. .
.
Kerana saya tahu workout akan memberi saya tenaga yang luar biasa dari segi dalaman dan luaran. .
.
Sebab tu semakin hari semakin saya aktif dan lebih bersemangat. .
.
Dan saya langsung tak rasa penat melakukan kerja kerja harian saya sebagai boxing coach dan boxing expert. .
.
Sebagai coach saya training client client saya setiap hari tanpa rasa penat. .
.
Dan client yang saya bantu hanya high committed client sahaja. .
.
Seronok bekerjasama dengan mereka. .
.
Dan sebagai boxing expert pula saya akan workout setiap hari dan lakukan workout tersebut dalam 2-3 jam sekali buat dan 3 kali buat untuk sehari. .
.
Masa tidur saya kadang hanya 2-3 jam sahaja. .
.
Dan saya sendiri tak pernah penat dalam melakukan tanggungjawab saya. .
.
Kerana bagi saya. .
.
Kalau anda banyak alasan, cepat penat, nak rehat dan nak tidur je memanjang. .
.
Itu bermakna anda adalah mayat hidup. .
.
Dan saya takkan sesekali jadi mayat hidup seperti anda. #IkramTyson . .
.
Cc: @bysyfqhshbk_ 📷
Sementara anda menghalang diri anda untuk melakukan workout dengan pelbagai alasan. . . Saya pula di sini sentiasa memberi kebenaran dan peluang pada diri saya untuk melakukan workout tanpa rasa ragu ragu pada setiap masa dan setiap hari. . . Kerana saya tahu workout dapat menyihatkan tubuh badan saya. . . Kerana saya tahu workout akan memberi saya tenaga yang luar biasa dari segi dalaman dan luaran. . . Sebab tu semakin hari semakin saya aktif dan lebih bersemangat. . . Dan saya langsung tak rasa penat melakukan kerja kerja harian saya sebagai boxing coach dan boxing expert. . . Sebagai coach saya training client client saya setiap hari tanpa rasa penat. . . Dan client yang saya bantu hanya high committed client sahaja. . . Seronok bekerjasama dengan mereka. . . Dan sebagai boxing expert pula saya akan workout setiap hari dan lakukan workout tersebut dalam 2-3 jam sekali buat dan 3 kali buat untuk sehari. . . Masa tidur saya kadang hanya 2-3 jam sahaja. . . Dan saya sendiri tak pernah penat dalam melakukan tanggungjawab saya. . . Kerana bagi saya. . . Kalau anda banyak alasan, cepat penat, nak rehat dan nak tidur je memanjang. . . Itu bermakna anda adalah mayat hidup. . . Dan saya takkan sesekali jadi mayat hidup seperti anda. #IkramTyson  . . . Cc: @bysyfqhshbk_ 📷
Envie de perde vos kilos en trop? Infos en mp ❤️#diet#healthyfood #healthylifestyle #challenge #looseweight #lostweight #workoutmotivation
Oh mein gott ist das lecker. Iced Coffee 😍einfach aus Kaffee, Whey,  Eiswürfel und ein wenig Flavour in den Mixer und geniessen. 👍
.
.
.
#instablogger #instafood #gymtime #neuesleben #muscle #muskel #healthyfood #healthy #healthylifestyle #healthylife #fitfam #gesundessen #jetztheissteshalten #noexcuses #nieaufgeben #nichtmimimi #einfachmachen #ichbinamziel #gewichtverloren #lostweight #dreamcometrue #ichhabemichhalbiert #jederkannesschaffen #fitness #fitfamgermany #sport #training #gymlife #me
Oh mein gott ist das lecker. Iced Coffee 😍einfach aus Kaffee, Whey, Eiswürfel und ein wenig Flavour in den Mixer und geniessen. 👍 . . . #instablogger  #instafood  #gymtime  #neuesleben  #muscle  #muskel  #healthyfood  #healthy  #healthylifestyle  #healthylife  #fitfam  #gesundessen  #jetztheissteshalten  #noexcuses  #nieaufgeben  #nichtmimimi  #einfachmachen  #ichbinamziel  #gewichtverloren  #lostweight  #dreamcometrue  #ichhabemichhalbiert  #jederkannesschaffen  #fitness  #fitfamgermany  #sport  #training  #gymlife  #me 
So my 100% on plan week resulted in 3.5lb loss. Im delighted with that. Thats a half stone since i rejoined 4 weeks ago and 3 stone 11 lbs since i orignially joined 🎉 only 3 lbs til my 4 stone mark. Hoping for that this week 🙈
.
.
.#foodstagram #swfood #slimmingworld #sw #swuk #swireland #weighlossjournal #swmums #lifestylechange #healthyeating #diet #lowcalorie #weightlossjourney #fitfam #irishfitfam #onplanweek #newweek #weighinresult #hardworkpaysoffs #worthit #cloudnine #imagetherapy #feelingmotivated #herewegoagain #loseweight #lostweight
So my 100% on plan week resulted in 3.5lb loss. Im delighted with that. Thats a half stone since i rejoined 4 weeks ago and 3 stone 11 lbs since i orignially joined 🎉 only 3 lbs til my 4 stone mark. Hoping for that this week 🙈 . . .#foodstagram  #swfood  #slimmingworld  #sw  #swuk  #swireland  #weighlossjournal  #swmums  #lifestylechange  #healthyeating  #diet  #lowcalorie  #weightlossjourney  #fitfam  #irishfitfam  #onplanweek  #newweek  #weighinresult  #hardworkpaysoffs  #worthit  #cloudnine  #imagetherapy  #feelingmotivated  #herewegoagain  #loseweight  #lostweight 
Butuh komitmen dalam menjalin sebuah hubungan

Butuh komitmen juga dalam mengendalikan berat tubuh 😁😁😁 LDR(LangsingDariRumah)
Turun/Naik BB 5-15kg dalam 21 days

So easy ....
Last pendaftaran 📆22 juli 2018 sampai pukul⏰ 21.00 WITA

#coacheka
#coachnaser
#teamcoachhasbi
#indonesiasehatdanbugar 
#behealthy 
#behappy 
#easy 
#lostweight
Legday ✔ wenn man sich freut, das man nach dem Beintraining, erfolgreich die Treppen runter zur Umkleidekabine erfolgreich gemeistert hat. Training war mega gut, Fokus on Point 😉😂
.
.
.
#instablogger #instafood #gymtime #neuesleben #muscle #muskel #healthyfood #healthy #healthylifestyle #healthylife #fitfam #gesundessen #jetztheissteshalten #noexcuses #nieaufgeben #nichtmimimi #einfachmachen #ichbinamziel #gewichtverloren #lostweight #dreamcometrue #ichhabemichhalbiert #jederkannesschaffen #fitness #fitfamgermany #sport #training #legday #gymlife
Legday ✔ wenn man sich freut, das man nach dem Beintraining, erfolgreich die Treppen runter zur Umkleidekabine erfolgreich gemeistert hat. Training war mega gut, Fokus on Point 😉😂 . . . #instablogger  #instafood  #gymtime  #neuesleben  #muscle  #muskel  #healthyfood  #healthy  #healthylifestyle  #healthylife  #fitfam  #gesundessen  #jetztheissteshalten  #noexcuses  #nieaufgeben  #nichtmimimi  #einfachmachen  #ichbinamziel  #gewichtverloren  #lostweight  #dreamcometrue  #ichhabemichhalbiert  #jederkannesschaffen  #fitness  #fitfamgermany  #sport  #training  #legday  #gymlife 
Dad treated me to hot stone massage - what a way to spend a Saturday morning 💆🏽‍♀️💕 #massage #treat #hotstonemassage #bliss #weightloss #weightlossjourney #weightlossmotivation #weightlosstransformation #lostweight #lostweight #lookafteryourself #metime #girly #enigmahairdressing
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
Hello hello 👋
Dernier jour complet à la station, du coup ce matin c'était 1 heure de tennis 🎾👟 Et cet aprem sûrement encore là piscine 🏊, le jacuzzi et le hammam 😍

C'est le week-end, mais pensez toujours à bouger 💪 vous vous sentirez mieux 😘

#feelbeautiful #feelstrong #90daybodychallenge #fitgirl #fitnessfrance #fitness #fitnessgirl #fit #instafit #instafood #food #foodstagram #goodfood #health #healthy #healthyfood #instahealthy #instahealth #regime #regimeuse #reequilibragealimentaire #instaregime #mangersain #perdredupoids #lostweight #healthylife #sport #instasport #tennis
Hello hello 👋 Dernier jour complet à la station, du coup ce matin c'était 1 heure de tennis 🎾👟 Et cet aprem sûrement encore là piscine 🏊, le jacuzzi et le hammam 😍 C'est le week-end, mais pensez toujours à bouger 💪 vous vous sentirez mieux 😘 #feelbeautiful  #feelstrong  #90daybodychallenge  #fitgirl  #fitnessfrance  #fitness  #fitnessgirl  #fit  #instafit  #instafood  #food  #foodstagram  #goodfood  #health  #healthy  #healthyfood  #instahealthy  #instahealth  #regime  #regimeuse  #reequilibragealimentaire  #instaregime  #mangersain  #perdredupoids  #lostweight  #healthylife  #sport  #instasport  #tennis 
Saya workout kerana saya suka dan obses pada kesihatan saya. .
.
Sebab tu performance saya tetap maintain walau apa pun yang berlaku. .
.
Dan saya takkan sesekali penat untuk meneruskan nya hingga saya mati. .
.
Saya langsung tak pernah rasa terpaksa lakukan workout seperti anda yang nak kurus dalam masa terdekat. .
.
Kerana bagi saya workout bukan untuk kurus. .
.
Saya workout kerana saya fikir tentang kesihatan saya pada masa kini dan masa yang akan datang. .
.
Saya lakukan dalam jangka masa yang panjang. .
.
Itu fokus utama saya. .
.
Kerana bagi saya kesihatan lah yang menyebabkan hidup saya sentiasa sempurna di muka bumi. .
.
Dengan workout jugalah, apa yang saya buat semua berjalan dengan lancar. .
.
Nak buat kebaikan pun mudah. #IkramTyson . .
.
Cc: @bysyfqhshbk_ 📷
Saya workout kerana saya suka dan obses pada kesihatan saya. . . Sebab tu performance saya tetap maintain walau apa pun yang berlaku. . . Dan saya takkan sesekali penat untuk meneruskan nya hingga saya mati. . . Saya langsung tak pernah rasa terpaksa lakukan workout seperti anda yang nak kurus dalam masa terdekat. . . Kerana bagi saya workout bukan untuk kurus. . . Saya workout kerana saya fikir tentang kesihatan saya pada masa kini dan masa yang akan datang. . . Saya lakukan dalam jangka masa yang panjang. . . Itu fokus utama saya. . . Kerana bagi saya kesihatan lah yang menyebabkan hidup saya sentiasa sempurna di muka bumi. . . Dengan workout jugalah, apa yang saya buat semua berjalan dengan lancar. . . Nak buat kebaikan pun mudah. #IkramTyson  . . . Cc: @bysyfqhshbk_ 📷
Zum Frühstück gab es bei mir heute Trauben. 🍇 
Diesmal durfte ich leider ohne die liebe ☀️ auskommen. Bei uns im WW ist es ziemlich bewölkt und es tröpfelt ein wenig. 
Was gab es heute bei euch zum Frühstück und wie ist das Wetter? 😎

Habt einen tollen Samstag. 👍😃
Zum Frühstück gab es bei mir heute Trauben. 🍇 Diesmal durfte ich leider ohne die liebe ☀️ auskommen. Bei uns im WW ist es ziemlich bewölkt und es tröpfelt ein wenig. Was gab es heute bei euch zum Frühstück und wie ist das Wetter? 😎 Habt einen tollen Samstag. 👍😃
Weighed in this morning with a 3 lbs loss and my 1st award 😊 = 1st 1 /15 lbs total Loss ~ week 4 (last week no weigh in as on holiday 
Happy with that ~ thought it might have been 1 or 2 ~ so 3 is good😊 Also back in the 12’s😀 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #slimmingworld  #slimmingworlduk  #slimmingworldjourney #weightlossjourney #swfriends #swmafia #healthyeating  #weightloss  #fooddiary #motivated #keepingtrack #myfitfifties #fattofit #weightlossdiary #swinsta #swfamily #swmember #myfitnesspal  #nutrition #slimmingworldfamily #backonplan #saturdayweighin #weighday #weighdayresults #3lbs #3lbsdown #lostweight #happywiththat
Weighed in this morning with a 3 lbs loss and my 1st award 😊 = 1st 1 /15 lbs total Loss ~ week 4 (last week no weigh in as on holiday Happy with that ~ thought it might have been 1 or 2 ~ so 3 is good😊 Also back in the 12’s😀 . . . . . . . . . . . . . . . . #slimmingworld  #slimmingworlduk  #slimmingworldjourney  #weightlossjourney  #swfriends  #swmafia  #healthyeating  #weightloss  #fooddiary  #motivated  #keepingtrack  #myfitfifties  #fattofit  #weightlossdiary  #swinsta  #swfamily  #swmember  #myfitnesspal  #nutrition  #slimmingworldfamily  #backonplan  #saturdayweighin  #weighday  #weighdayresults  #3lbs  #3lbsdown  #lostweight  #happywiththat 
"Werbung wegen Markenerkennung"

Frühstück ♡ 
4x knäcke Roggen dünn 4Pun.
2x milbona Sandwichscheiben light 3Pun.
1tl arla kärgarten 1Pun. 
1Tl Erdbeermarmelade 1Pun. 
1 Glas Milch 4Pun. 
1× hähmchenbrustaufschnitt 0Pun.

Whey Protein Himbeer ♡ 
#ww #weightwatchers #lostweight #diät2018 #sport #motivation #esn #esnsupplementscom #esn #wheyprotein #shake #bisschenhealthy #diät
Auf seinen Körper hören und sich auch mal was gönnen: Bauernbrot mit magerem Schinken und zerlaufenem Gouda. Dazu Himbeeren. 320 ccal.

Es kommt nämlich nicht drauf an was du isst und um welche Uhrzeit (der Körper kennt keine Uhr), sondern ob du am Ende der Woche unter deinem Defizit warst.

Mehr Infos [Werbung wegen Verlinkung] auf @fitfore_de 
#cook#cooking#eat#abnehmen2018#lostweight#foodforlife#instafood#foodporn#slowfood#delicious#cleaneating#healthychoices#healthy#healthyfood#taste#melone#summerfood
Auf seinen Körper hören und sich auch mal was gönnen: Bauernbrot mit magerem Schinken und zerlaufenem Gouda. Dazu Himbeeren. 320 ccal. Es kommt nämlich nicht drauf an was du isst und um welche Uhrzeit (der Körper kennt keine Uhr), sondern ob du am Ende der Woche unter deinem Defizit warst. Mehr Infos [Werbung wegen Verlinkung] auf @fitfore_de #cook #cooking #eat #abnehmen2018 #lostweight #foodforlife #instafood #foodporn #slowfood #delicious #cleaneating #healthychoices #healthy #healthyfood #taste #melone #summerfood 
I wanted to go jogging, it just started to rain, now I just look athletic, pretending that the work has already been done. #athletic #sport #sportmotivation
#motivation #jogging #fitnessmama #fitnessmummy #fitnessmum #workout #fitness #transformation #lostweight #abnehmen #calories #bodyforming #healthylifestyle #healthylife #gesundleben #gesund
W momencie, gdy ćwiczę regularnie  i staram sie zdrowo odżywiac, utrara wagi -0.7 przez tydzień to chyba dobry wynik? Jak sądzicie?💣💥 #gym #lostweight #fitness #fit #sexygirl #sexy #mcfit #instagood #instagirl #polskakobieta #polskadziewczyna #silownia #cwiczenia #sport
-->8 YEARS AGO<--
On me demande souvent pourquoi j'ai commencé à courir.
Arrivée à Paris sans repéres il y a 8ans.
J'ai REcommencé le sport petit à petit comme dans le sud.
Je n'ai pas honte de ces photos, au contraire, ça me montre le travail parcouru. Et surtout qu'il ne faut jamais rien lâcher.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#runner #running #run #sport #portrait #whyirun #france #nofilter #paris #nopainnogain #workhardplayhard #neverstoprunning #trainhard #lostweight
-->8 YEARS AGO<-- On me demande souvent pourquoi j'ai commencé à courir. Arrivée à Paris sans repéres il y a 8ans. J'ai REcommencé le sport petit à petit comme dans le sud. Je n'ai pas honte de ces photos, au contraire, ça me montre le travail parcouru. Et surtout qu'il ne faut jamais rien lâcher. . . . . . . . . . . . #runner  #running  #run  #sport  #portrait  #whyirun  #france  #nofilter  #paris  #nopainnogain  #workhardplayhard  #neverstoprunning  #trainhard  #lostweight 
Kamu lelah?

Lelah dibilang gendut?
Lelah nuruni berat badan?
Lelah diet sampai nyiksa badan?
Lelah nahan makan ini itu?
Lelah nimbang tapi angkanya malah gerak ke kanan?

NOW...!!! It's not a big problem dear..
Kamu cukup sedia So shin slimmer ini di rumah...lalu minum rutin setiap hari sebelum makan, lalu saksikan perubahan pada lemak2 tubuhmu.. Kita lihat...apakah lemak masih setia nempel?
So, buktikan sekarang juga, gak pakai lama..gak pakai tapi..😍 Trust me..it's works !! For order,
Yenny Sun
Whatsapp: 08117836881

#soshin#dietsoshin#lostweight#soshinmci
Kamu lelah? Lelah dibilang gendut? Lelah nuruni berat badan? Lelah diet sampai nyiksa badan? Lelah nahan makan ini itu? Lelah nimbang tapi angkanya malah gerak ke kanan? NOW...!!! It's not a big problem dear.. Kamu cukup sedia So shin slimmer ini di rumah...lalu minum rutin setiap hari sebelum makan, lalu saksikan perubahan pada lemak2 tubuhmu.. Kita lihat...apakah lemak masih setia nempel? So, buktikan sekarang juga, gak pakai lama..gak pakai tapi..😍 Trust me..it's works !! For order, Yenny Sun Whatsapp: 08117836881 #soshin #dietsoshin #lostweight #soshinmci 
Kamu lelah?

Lelah dibilang gendut?
Lelah nuruni berat badan?
Lelah diet sampai nyiksa badan?
Lelah nahan makan ini itu?
Lelah nimbang tapi angkanya malah gerak ke kanan?

NOW...!!! It's not a big problem dear..
Kamu cukup sedia So shin slimmer ini di rumah...lalu minum rutin setiap hari sebelum makan, lalu saksikan perubahan pada lemak2 tubuhmu.. Kita lihat...apakah lemak masih setia nempel?
So, buktikan sekarang juga, gak pakai lama..gak pakai tapi..😍 Trust me..it's works !! For order,
Yenny Sun
Whatsapp: 08117836881

#soshin#dietsoshin#lostweight#soshinmci
Kamu lelah? Lelah dibilang gendut? Lelah nuruni berat badan? Lelah diet sampai nyiksa badan? Lelah nahan makan ini itu? Lelah nimbang tapi angkanya malah gerak ke kanan? NOW...!!! It's not a big problem dear.. Kamu cukup sedia So shin slimmer ini di rumah...lalu minum rutin setiap hari sebelum makan, lalu saksikan perubahan pada lemak2 tubuhmu.. Kita lihat...apakah lemak masih setia nempel? So, buktikan sekarang juga, gak pakai lama..gak pakai tapi..😍 Trust me..it's works !! For order, Yenny Sun Whatsapp: 08117836881 #soshin #dietsoshin #lostweight #soshinmci 
Mon premier objectif
Être comme sur la photo
J'étais à 88kg mais je me sentais déjà mieux dans ma peau
Je pense que je vais mettre l'objectif à 85 kg puis 75 et voir comment je me sens et si je me sens bien je resterais comme je suis j'aime mes formes je ne veux pas perdre trop de poids et être plate
Donc ce n'est pas seulement une question de poids mais de mensurations et d'estime de soi
Se sentir bien dans sa peau c'est le plus important
#lsdp #lsdpienne #lesecretdupoids #regime #regimeuse #maigrir #perdredupoids #perdreseskilosdegrossesse #perdreseskilosentrop #lostweight #pertedepoids
Mon premier objectif Être comme sur la photo J'étais à 88kg mais je me sentais déjà mieux dans ma peau Je pense que je vais mettre l'objectif à 85 kg puis 75 et voir comment je me sens et si je me sens bien je resterais comme je suis j'aime mes formes je ne veux pas perdre trop de poids et être plate Donc ce n'est pas seulement une question de poids mais de mensurations et d'estime de soi Se sentir bien dans sa peau c'est le plus important #lsdp  #lsdpienne  #lesecretdupoids  #regime  #regimeuse  #maigrir  #perdredupoids  #perdreseskilosdegrossesse  #perdreseskilosentrop  #lostweight  #pertedepoids 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
Vanille yoghurt van @alpro met lijnzaad, mango en zelfgemaakte gluten- en lactosevrije granola😍
Vanille yoghurt van @alpro met lijnzaad, mango en zelfgemaakte gluten- en lactosevrije granola😍
#saturday
Kto odpoczywa a kto pracuje? 💪
Ja niestety cały dzień w pracy 🌿
Za to Julka ma dzień z babcią 🌸
Spokojnego dnia ☘️
#haveagooddayeveryone #like4like #l4 #instagirl #poland #pixel_ig #silesiagirl #followme #followmenow #igers #ig_mood #inspiration #inspiracje #motyvation #zycie #life #igdaily #igers #cool #tweegram #f4f #followforlike #f4follow #lostweight #gymgirl #gymlover #detox
Late upload but weight loss from last week 💪🏻 I’ve got another weight loss update to post today as I’ve lost another 2lbs since this 😱 #vegangirl #myweightlossjourney #weightloss #weightlossjourney #losingweight #weightlossaccount #calories #weighin #lostweight #ilostweight
Losing weight is not so easy. Now I don't look like in the picture, and I don't want to! I want to lose weight, do exercises and care about myself! I lost 6 kilos in 3 weeks! I'm waiting for another 6 and 6and 6 and... I just don't want to look fat! Keto diet is helping! Everyone - care about yourself! 😍 -

Odchudzanie nie jest takie łatwe... Teraz nie wyglądam tak jak na załączonym obrazku i nawet nie chce. Chce schudnąć, ćwiczyć i zadbać o siebie! Zrzucilam 6 kilo w 3 tygodnie! I czekam na kolejne 6 i kolejne i kolejne... Po prostu nie chce wyglądać grubo... Dieta Keto pomaga! Kochani dbajcie o siebie! 😍 -
#throwback #handsome #polishgirl #instagirl #l4l #changes #healthylife #healthyfood #fit #fitlady #fitlife #ketodiet #lostweight #lovemylife #workhardplayhard #eyes #brunette #actress #aberystwyth #fairenough #livingatthesea #music #ciezkiezycie #hardlife #studentka #rainysaturday #cat #kitty
Losing weight is not so easy. Now I don't look like in the picture, and I don't want to! I want to lose weight, do exercises and care about myself! I lost 6 kilos in 3 weeks! I'm waiting for another 6 and 6and 6 and... I just don't want to look fat! Keto diet is helping! Everyone - care about yourself! 😍 - Odchudzanie nie jest takie łatwe... Teraz nie wyglądam tak jak na załączonym obrazku i nawet nie chce. Chce schudnąć, ćwiczyć i zadbać o siebie! Zrzucilam 6 kilo w 3 tygodnie! I czekam na kolejne 6 i kolejne i kolejne... Po prostu nie chce wyglądać grubo... Dieta Keto pomaga! Kochani dbajcie o siebie! 😍 - #throwback  #handsome  #polishgirl  #instagirl  #l4l  #changes  #healthylife  #healthyfood  #fit  #fitlady  #fitlife  #ketodiet  #lostweight  #lovemylife  #workhardplayhard  #eyes  #brunette  #actress  #aberystwyth  #fairenough  #livingatthesea  #music  #ciezkiezycie  #hardlife  #studentka  #rainysaturday  #cat  #kitty 
Dalam workout apa yang paling penting adalah workout journey anda. .
.
Bukan workout goals anda. .
.
Sebab apa?. .
.
Sebab workout journey anda lah yang akan menentukan workout goals anda yang anda impikan satu hari. .
.
And its a long journey. .
.
Perlu hadapi pelbagai cabaran. .
.
Workout bukan sekadar untuk berseronok, nak kurus dan nak sihat sahaja. .
.
Be real la, niat untuk cari ilmu yang berpanjangan supaya bermanfaat untuk hidup. .
.
Bukan workout sekadar sebulan dua je. .
.
Dapat apa pun?. .
.
Apa workout journey anda nak cipta terpulang pada willingness anda dan coach anda. .
.
Anda jenis pemalas, takde disiplin yang tinggi, suka bagi alasan dan halangan, jenis emosi memanjang dan tak boleh sabar. .
.
Jadi workout goals anda pun akan jadi macam belacan. .
.
Habis cerita. .
.
Dan kalau anda ambil coach murahan, then workout journey dan goals anda juga akan jadi murahan. .
.
It's a simple math. .
.
Saya sendiri tak pernah kasi excuse pada diri saya dalam workout. .
.
Member kadang beritahu. .
.
"Tak payah lah workout, kau demam teruk tu.". .
.
Well, its not an option for me. .
.
Unless I'm dead and coma. #IkramTyson . .
.
Cc: @bysyfqhshbk_ 📷
Dalam workout apa yang paling penting adalah workout journey anda. . . Bukan workout goals anda. . . Sebab apa?. . . Sebab workout journey anda lah yang akan menentukan workout goals anda yang anda impikan satu hari. . . And its a long journey. . . Perlu hadapi pelbagai cabaran. . . Workout bukan sekadar untuk berseronok, nak kurus dan nak sihat sahaja. . . Be real la, niat untuk cari ilmu yang berpanjangan supaya bermanfaat untuk hidup. . . Bukan workout sekadar sebulan dua je. . . Dapat apa pun?. . . Apa workout journey anda nak cipta terpulang pada willingness anda dan coach anda. . . Anda jenis pemalas, takde disiplin yang tinggi, suka bagi alasan dan halangan, jenis emosi memanjang dan tak boleh sabar. . . Jadi workout goals anda pun akan jadi macam belacan. . . Habis cerita. . . Dan kalau anda ambil coach murahan, then workout journey dan goals anda juga akan jadi murahan. . . It's a simple math. . . Saya sendiri tak pernah kasi excuse pada diri saya dalam workout. . . Member kadang beritahu. . . "Tak payah lah workout, kau demam teruk tu.". . . Well, its not an option for me. . . Unless I'm dead and coma. #IkramTyson  . . . Cc: @bysyfqhshbk_ 📷
Happy birthday to me 🤷🙈
.
Coś się kończy by coś zacząć się mogło❤️
.
#happybirthday #happyme #mylife #happygirl #birthday #day #makeup #women #tanned #gdansk #smile #sweets #myday #tattogirl #fitmom #mommylife #tatted #polishgirl #polskadziewczyna #lostweight #crazygirl #saturday #haveaniceday #urodziny #gdansk #29 #photooftheday #selfie #tattoo #lovelife
2 weeks since my last weight in due to a wedding last Saturday. 
And a week of being off my feet. So very happy with this. Been trying to not eat crap & have meal prepped.
#OnPlan #Motivated #LiveLife #Happy #NewMe #FoodDiary  #Food #IWillBeThinner #Goals #ByeByeFat #ByeFat #MealPrep #Wedding #TeamSkinnyImComingForYa #FoodPorn #LoveYourself #WorkingOnMyself #NotADiet #ABetterMe #LifestyleChange #WeightLoss #SaturdayWeighIn #WeighIn #Happy #LostWeight
2 weeks since my last weight in due to a wedding last Saturday. And a week of being off my feet. So very happy with this. Been trying to not eat crap & have meal prepped. #OnPlan  #Motivated  #LiveLife  #Happy  #NewMe  #FoodDiary  #Food  #IWillBeThinner  #Goals  #ByeByeFat  #ByeFat  #MealPrep  #Wedding  #TeamSkinnyImComingForYa  #FoodPorn  #LoveYourself  #WorkingOnMyself  #NotADiet  #ABetterMe  #LifestyleChange  #WeightLoss  #SaturdayWeighIn  #WeighIn  #Happy  #LostWeight 
Jetzt gibt es Power Frühstück. Nachher geht es noch ins Beintraining. Mittagessen ist auch schon vorbereitet und kühlt gerade ab. 😉
.
.
.
#instablogger #instafood #gymtime #neuesleben #muscle #muskel #healthyfood #healthy #healthylifestyle #healthylife #fitfam #gesundessen #jetztheissteshalten #noexcuses #nieaufgeben #nichtmimimi #einfachmachen #ichbinamziel #gewichtverloren #lostweight #dreamcometrue #ichhabemichhalbiert #jederkannesschaffen #fitness #fitfamgermany #sport #training #legday #gymlife
Jetzt gibt es Power Frühstück. Nachher geht es noch ins Beintraining. Mittagessen ist auch schon vorbereitet und kühlt gerade ab. 😉 . . . #instablogger  #instafood  #gymtime  #neuesleben  #muscle  #muskel  #healthyfood  #healthy  #healthylifestyle  #healthylife  #fitfam  #gesundessen  #jetztheissteshalten  #noexcuses  #nieaufgeben  #nichtmimimi  #einfachmachen  #ichbinamziel  #gewichtverloren  #lostweight  #dreamcometrue  #ichhabemichhalbiert  #jederkannesschaffen  #fitness  #fitfamgermany  #sport  #training  #legday  #gymlife 
Jak zwiększyć aktywność w ciągu dnia? Spacerami!! Wczorajszy dzień upłynął mi na aktywnej regeneracji 😉! Z racji tego że potrzebuje przystopować trochę z treningami na siłowni stwierdziłam,że będę więcej wędrować! I chce Wam pokazać,że spacer to świetna aktywność szczególnie jeśli ktoś potrzebuje zrzucić kilogramów a dopiero startuje z aktywnością! Wykonałam wczoraj oprócz energicznego marszu jeszcze dwa spacery. Sumując spaliłam ok.1000 kcal !! (zapisy z tras możecie zobaczyć na drugim zdjęciu 😉-> myk w lewo!). Szaleństwo prawda😉?! Poza tym ostatni bardzo spokojny spacer super „spalił tkankę tłuszczową”. Więc co? Teraz wysiądziesz ten przystanek wcześniej? A może do pracy pójdziesz na piechotę😉? W tygodniu sumując te małe aktywności wyjdzie całkiem fajna pula spalonych kalorii 😉!! #fitbodyinprogress #fitgirl #gymlove #walking #regeneration #active #insulinresistance #regeneracja #insulinoopornosc #aktywnywypoczynek #healthylifestyle #healthylifestyle #zdrowewybory #zdrowystylzycia #lostweight #lostweightjourney #chudniemy #reduction #redukcja #motywacja #motivation #spacer #aktywnaregeneracja #ruszdupe #moveyourass 😉
Jak zwiększyć aktywność w ciągu dnia? Spacerami!! Wczorajszy dzień upłynął mi na aktywnej regeneracji 😉! Z racji tego że potrzebuje przystopować trochę z treningami na siłowni stwierdziłam,że będę więcej wędrować! I chce Wam pokazać,że spacer to świetna aktywność szczególnie jeśli ktoś potrzebuje zrzucić kilogramów a dopiero startuje z aktywnością! Wykonałam wczoraj oprócz energicznego marszu jeszcze dwa spacery. Sumując spaliłam ok.1000 kcal !! (zapisy z tras możecie zobaczyć na drugim zdjęciu 😉-> myk w lewo!). Szaleństwo prawda😉?! Poza tym ostatni bardzo spokojny spacer super „spalił tkankę tłuszczową”. Więc co? Teraz wysiądziesz ten przystanek wcześniej? A może do pracy pójdziesz na piechotę😉? W tygodniu sumując te małe aktywności wyjdzie całkiem fajna pula spalonych kalorii 😉!! #fitbodyinprogress  #fitgirl  #gymlove  #walking  #regeneration  #active  #insulinresistance  #regeneracja  #insulinoopornosc  #aktywnywypoczynek  #healthylifestyle  #healthylifestyle  #zdrowewybory  #zdrowystylzycia  #lostweight  #lostweightjourney  #chudniemy  #reduction  #redukcja  #motywacja  #motivation  #spacer  #aktywnaregeneracja  #ruszdupe  #moveyourass  😉
Dzień 4 :) ostatnio mam zawirowania, właśnie się przeprowadzamy i mało czasu na wszystko ale jem zdrowo mam nadzieję że to dobra droga :)
#motywacjajest #motivation #odchudzanie #lostweight #schudnedoslubu #kilogramy#polskadziewczyna #polisgirl #chodź kowska#wita miny#zdrowejedzenie#zdrowezycie#healthylifestyle #heakthybody #instatime #footbook#indmstaphoto
กองทัพ Dinax สต็อกแน่นมากกก !! พร้อมส่งทันที แอดแล้วทักแชทมาเลยจ้า ❤ พร้อมส่งความผอมทั่วประเทศ สวย เอ็กซ์ เซ็กซี่ สุขภาพดี อยาก Hot แบบนี้ปรึกษาที่นี่ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
#ดีท็อก #ดีแน็กซ์ #คิวทิน #ลดน้ำหนัก #สวยอมตะ #ผิวใส #หุ่นสวย #กระชับสัดส่วน #ไม่โทรม #เปล่งปลั่ง #คีเลชั่น #ขับสารพิษ #หน้าอ่อนวัย 
#lostweight #stongisthenewskinny #slimmingworld #dietpill #Detox #Dinax #novacsflavonox #novacsdinax #burncalories #fastlostweight #slimproducts #himalayan #himalayancordy
กองทัพ Dinax สต็อกแน่นมากกก !! พร้อมส่งทันที แอดแล้วทักแชทมาเลยจ้า ❤ พร้อมส่งความผอมทั่วประเทศ สวย เอ็กซ์ เซ็กซี่ สุขภาพดี อยาก Hot แบบนี้ปรึกษาที่นี่ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #ด ีท็อก #ด ีแน็กซ์ #ค ิวทิน #ลดน ้ำหนัก #สวยอมตะ  #ผ ิวใส #ห ุ่นสวย #กระช ับสัดส่วน #ไม ่โทรม #เปล ่งปลั่ง #ค ีเลชั่น #ข ับสารพิษ #หน ้าอ่อนวัย #lostweight  #stongisthenewskinny  #slimmingworld  #dietpill  #Detox  #Dinax  #novacsflavonox  #novacsdinax  #burncalories  #fastlostweight  #slimproducts  #himalayan  #himalayancordy 
When people say eating healthy sucks.🤷🏻‍♀️
I love the lifestyle.
I love being able to make my shakes into cakes and enjoy them.
Late night cake love.
Cake cake cake😋

#mugcake#cake#chocolate#orangecream#peanutcookieprotein#lostweight#35lbsgone#gainedweight#whippedcream#love#eatinghealthy#
(Werbung)
#Wiegetag ....habs ja schon in meiner Story angekündigt...diese Woche hat sich wieder 1 kg verabschiedet 
Allerdings bin ich gerade nicht so happy wie ich sein sollte. Manchmal kann es mir gar nicht schnell genug gehen 🙈 und der Stillstand zwischen durch war auch nicht schön....tatsächlich fällt es mir zurzeit an manchen Tagen schwer mich zu motivieren und in den Punkten zu bleiben....ist bei mir glaub ich ein bisschen psychisch ...mein Kopf spinnt dann Gedanken vor sich her.. .gerade nach dem Stillstand....es heißt nun stark sein, weiter kämpfen und das Ziel nicht aus den Augen verlieren....schließlich sind es nur noch 8 kg bis zu meinem ersten großen Ziel und zusätzlich habe ich zurzeit mein tiefstgewicht ....bzw. weiß ich nicht wie lange es her ist das ich unter 100 kg gewogen hab...drum freu ich mich jetzt schon riesig wenn ich das Ziel erreiche 💪😄 #wwmädchen #abnehmblog #ww #wwgirls #lostweight #weightwatchersdeutschland #weightwatchers #weightloss #weightlossjourney #abnehmreise #abnehmen #abnehmenmitspaß #abnehmenohneHungern #gesundesessen #yourway #myway #ich2punkt0  #abnehmen2018 #abnehmtagebuch
(Werbung) #Wiegetag  ....habs ja schon in meiner Story angekündigt...diese Woche hat sich wieder 1 kg verabschiedet Allerdings bin ich gerade nicht so happy wie ich sein sollte. Manchmal kann es mir gar nicht schnell genug gehen 🙈 und der Stillstand zwischen durch war auch nicht schön....tatsächlich fällt es mir zurzeit an manchen Tagen schwer mich zu motivieren und in den Punkten zu bleiben....ist bei mir glaub ich ein bisschen psychisch ...mein Kopf spinnt dann Gedanken vor sich her.. .gerade nach dem Stillstand....es heißt nun stark sein, weiter kämpfen und das Ziel nicht aus den Augen verlieren....schließlich sind es nur noch 8 kg bis zu meinem ersten großen Ziel und zusätzlich habe ich zurzeit mein tiefstgewicht ....bzw. weiß ich nicht wie lange es her ist das ich unter 100 kg gewogen hab...drum freu ich mich jetzt schon riesig wenn ich das Ziel erreiche 💪😄 #wwmädchen  #abnehmblog  #ww  #wwgirls  #lostweight  #weightwatchersdeutschland  #weightwatchers  #weightloss  #weightlossjourney  #abnehmreise  #abnehmen  #abnehmenmitspaß  #abnehmenohneHungern  #gesundesessen  #yourway  #myway  #ich2punkt0   #abnehmen2018  #abnehmtagebuch 
Einen wundervollen guten morgen zusammen.  Es ist schon recht warm mit 20 Grad.  Na das kann ja wieder etwas geben. Leider bekomme ich die Wärme nicht aus der Wohnung. Denn es geht mal wieder kaum Wind. Na da müssen wir wohl durch. Die Wetterlagen wird sich ja noch halten. Denkt immer an genügend Flüssigkeit zu euch zu nehmen.  Wenn ihr unterwegs seid,habt immer etwas mit. .
.
.
#instablogger #instafood #gymtime #neuesleben #muscle #muskel #healthyfood #healthy #healthylifestyle #healthylife #fitfam #gesundessen #jetztheissteshalten #noexcuses #nieaufgeben #nichtmimimi #einfachmachen #ichbinamziel #gewichtverloren #lostweight #dreamcometrue #ichhabemichhalbiert #jederkannesschaffen #fitness #fitfamgermany #sport #training #legday
Einen wundervollen guten morgen zusammen. Es ist schon recht warm mit 20 Grad. Na das kann ja wieder etwas geben. Leider bekomme ich die Wärme nicht aus der Wohnung. Denn es geht mal wieder kaum Wind. Na da müssen wir wohl durch. Die Wetterlagen wird sich ja noch halten. Denkt immer an genügend Flüssigkeit zu euch zu nehmen. Wenn ihr unterwegs seid,habt immer etwas mit. . . . #instablogger  #instafood  #gymtime  #neuesleben  #muscle  #muskel  #healthyfood  #healthy  #healthylifestyle  #healthylife  #fitfam  #gesundessen  #jetztheissteshalten  #noexcuses  #nieaufgeben  #nichtmimimi  #einfachmachen  #ichbinamziel  #gewichtverloren  #lostweight  #dreamcometrue  #ichhabemichhalbiert  #jederkannesschaffen  #fitness  #fitfamgermany  #sport  #training  #legday 
Tinggal di Ubud sudah hampir 5 bulan berat badan turun drastis yah. Aku mau dong gimana caranya? 😄 #lostweight #ubud #pamorcoffeeandmeals #pamorubud
SIANG MINUM KAKICANTIQTEA UNTUK BOOST METABOLISME DAN BAKAR KALORI DARI MAKANAN YG HAMPA MAKAN... KALAU HAMPA MKN SIKIT KCT AKAN BAKAR LEMAK YG TERSIMPAN....
.
MALAM MINUM SLIMMING DETOX TEA UNTUK DETOX SEGALA BENDA YG KORG MAKAN MASA SIANG HARI DAN FLUSH EVERYTHING DALAM TOILET BOWL KORG ESOK PAGI.
.
.
NAK SIHAT NAK CANTIK NAK SLIM SILA LA DAPATKAN SET COMBO TERLAAAAJAK OHSEM NI....
.
.
WHATSAPP : 011-31562160 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK DIRECT WHATSAAP

#kurus #kuruscepat #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #teatoxteamurah #detoxtea #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #teamatahari
SIANG MINUM KAKICANTIQTEA UNTUK BOOST METABOLISME DAN BAKAR KALORI DARI MAKANAN YG HAMPA MAKAN... KALAU HAMPA MKN SIKIT KCT AKAN BAKAR LEMAK YG TERSIMPAN.... . MALAM MINUM SLIMMING DETOX TEA UNTUK DETOX SEGALA BENDA YG KORG MAKAN MASA SIANG HARI DAN FLUSH EVERYTHING DALAM TOILET BOWL KORG ESOK PAGI. . . NAK SIHAT NAK CANTIK NAK SLIM SILA LA DAPATKAN SET COMBO TERLAAAAJAK OHSEM NI.... . . WHATSAPP : 011-31562160 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK DIRECT WHATSAAP #kurus  #kuruscepat  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #teatoxteamurah  #detoxtea  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimyoudytoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #teamatahari 
Wir wollten lieben statt hassen, doch unsere Ziele verblassen💫

#motivation #fitness #lostweight #skinny #happy #fit #instagood #loveit #selfie #mirror #lovethisplace #home #ced #music #summer2018 #2018 #summervibes #city #ootd
JOM KURUS DENGAN TEA♥♥ DAH BANYAK YANG BERJAYA DAPAT KAN BERAT BADAN IDEAL HANYA DENGAN TEA.. TAK PERCAYA?? JOM JELING TESTIMONI KAMI
.
YG DAH MINUM SAHAJA AKAN TAHU KEBERKESANANNYA💋
JOM ORDER SEKARANG
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#shoprsbeauty 
#kuruscepat 
#kurusberkesan 
#nakkurus 
#kakicantiqtea 
#detoxtea 
#lostweight 
#medinadesire
#kurus2minggu
SIANG MINUM KAKICANTIQTEA UNTUK BOOST METABOLISME DAN BAKAR KALORI DARI MAKANAN YG HAMPA MAKAN... KALAU HAMPA MKN SIKIT KCT AKAN BAKAR LEMAK YG TERSIMPAN....
.
MALAM MINUM SLIMMING DETOX TEA UNTUK DETOX SEGALA BENDA YG KORG MAKAN MASA SIANG HARI DAN FLUSH EVERYTHING DALAM TOILET BOWL KORG ESOK PAGI.
.
.
NAK SIHAT NAK CANTIK NAK SLIM SILA LA DAPATKAN SET COMBO TERLAAAAJAK OHSEM NI....
.
.
WHATSAPP : 011-31562160 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK DIRECT WHATSAAP

#kurus #kuruscepat #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #teatoxteamurah #detoxtea #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #teamatahari
SIANG MINUM KAKICANTIQTEA UNTUK BOOST METABOLISME DAN BAKAR KALORI DARI MAKANAN YG HAMPA MAKAN... KALAU HAMPA MKN SIKIT KCT AKAN BAKAR LEMAK YG TERSIMPAN.... . MALAM MINUM SLIMMING DETOX TEA UNTUK DETOX SEGALA BENDA YG KORG MAKAN MASA SIANG HARI DAN FLUSH EVERYTHING DALAM TOILET BOWL KORG ESOK PAGI. . . NAK SIHAT NAK CANTIK NAK SLIM SILA LA DAPATKAN SET COMBO TERLAAAAJAK OHSEM NI.... . . WHATSAPP : 011-31562160 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK DIRECT WHATSAAP #kurus  #kuruscepat  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #teatoxteamurah  #detoxtea  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimyoudytoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #teamatahari 
Dámy, každá z nás je máme doma.... leží nám ve skříni několik let, ale vyhodit je nechceme, protože co kdyby náhodou...říkáte si, ze doby, kdy jste je obklikly jsou dávno v prdeli.... ale pak jednoho dne, jako já práve dnes, ano je to tak... vytáhla jsem své kalhoty z dob třetího ročníku na obchodce.... a k úžasu zjistíte, ze Vám nejen jsou, ale dokonce Vám padají!!!! 😍😍😍dnes jsem si byla “nucena”😇😂 koupit další kalhoty, jelikož mi jsou všechny zase vetsi a do prdele??😂 jako Jo tohle za to stojí!!! Pro upřesnění... nejspodnější kalhoty jsem nosila ještě  1.5.2018 .... pak jsem se nasrala a trosku jsem se začala o sebe zajímat...prostřední kalhoty jsou samozřejmě z obchodky a ty cerne nejnovější a aktuálně nejmensii😍 mám zrovna teď na sobě!!! Mám takovou radost, ze si dneska otevru Starobrno😍 #healthy #healthylifestyle #lostweight #newbody #newme #newjeans #rozdil6konfekcnichvelikosti #-27kg #transformation
Dámy, každá z nás je máme doma.... leží nám ve skříni několik let, ale vyhodit je nechceme, protože co kdyby náhodou...říkáte si, ze doby, kdy jste je obklikly jsou dávno v prdeli.... ale pak jednoho dne, jako já práve dnes, ano je to tak... vytáhla jsem své kalhoty z dob třetího ročníku na obchodce.... a k úžasu zjistíte, ze Vám nejen jsou, ale dokonce Vám padají!!!! 😍😍😍dnes jsem si byla “nucena”😇😂 koupit další kalhoty, jelikož mi jsou všechny zase vetsi a do prdele??😂 jako Jo tohle za to stojí!!! Pro upřesnění... nejspodnější kalhoty jsem nosila ještě 1.5.2018 .... pak jsem se nasrala a trosku jsem se začala o sebe zajímat...prostřední kalhoty jsou samozřejmě z obchodky a ty cerne nejnovější a aktuálně nejmensii😍 mám zrovna teď na sobě!!! Mám takovou radost, ze si dneska otevru Starobrno😍 #healthy  #healthylifestyle  #lostweight  #newbody  #newme  #newjeans  #rozdil6konfekcnichvelikosti  #-27kg #transformation 
My routine has changed to days so back on my late afternoon walks. The thing is I just adjusted to a night routine and finding it difficult work out first thing now. Will take a while but will get back to my normal days. Took some pics whilst out walking, I find the simple things in life to be the most beautiful. Still on my push-up challenge and when I did eventually workout, managed get it a good session. This week has seen a lot of my mood swings come into play. High to low etc and back again. The mental journey you go through cannot be underestimated, it takes a lot of thought processing to get me in a good place. I find walking helps me process all the random, nonsensical thoughts. #walking #photography #nature #naturephotography #walks #weightloss #weightlossjourney #losingweight #lostweight #health #healthythinking #healthylifestyle #healthandwellness #healthandwellbeing #healthandfitness #thoughts #diary #journal #journey #ilovewalks #simplicity
My routine has changed to days so back on my late afternoon walks. The thing is I just adjusted to a night routine and finding it difficult work out first thing now. Will take a while but will get back to my normal days. Took some pics whilst out walking, I find the simple things in life to be the most beautiful. Still on my push-up challenge and when I did eventually workout, managed get it a good session. This week has seen a lot of my mood swings come into play. High to low etc and back again. The mental journey you go through cannot be underestimated, it takes a lot of thought processing to get me in a good place. I find walking helps me process all the random, nonsensical thoughts. #walking  #photography  #nature  #naturephotography  #walks  #weightloss  #weightlossjourney  #losingweight  #lostweight  #health  #healthythinking  #healthylifestyle  #healthandwellness  #healthandwellbeing  #healthandfitness  #thoughts  #diary  #journal  #journey  #ilovewalks  #simplicity 
SIANG MINUM KAKICANTIQTEA UNTUK BOOST METABOLISME DAN BAKAR KALORI DARI MAKANAN YG HAMPA MAKAN... KALAU HAMPA MKN SIKIT KCT AKAN BAKAR LEMAK YG TERSIMPAN....
.
MALAM MINUM SLIMMING DETOX TEA UNTUK DETOX SEGALA BENDA YG KORG MAKAN MASA SIANG HARI DAN FLUSH EVERYTHING DALAM TOILET BOWL KORG ESOK PAGI.
.
.
NAK SIHAT NAK CANTIK NAK SLIM SILA LA DAPATKAN SET COMBO TERLAAAAJAK OHSEM NI....
.
.
WHATSAPP : 011-31562160 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK DIRECT WHATSAAP

#kurus #kuruscepat #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #teatoxteamurah #detoxtea #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #teamatahari
SIANG MINUM KAKICANTIQTEA UNTUK BOOST METABOLISME DAN BAKAR KALORI DARI MAKANAN YG HAMPA MAKAN... KALAU HAMPA MKN SIKIT KCT AKAN BAKAR LEMAK YG TERSIMPAN.... . MALAM MINUM SLIMMING DETOX TEA UNTUK DETOX SEGALA BENDA YG KORG MAKAN MASA SIANG HARI DAN FLUSH EVERYTHING DALAM TOILET BOWL KORG ESOK PAGI. . . NAK SIHAT NAK CANTIK NAK SLIM SILA LA DAPATKAN SET COMBO TERLAAAAJAK OHSEM NI.... . . WHATSAPP : 011-31562160 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK DIRECT WHATSAAP #kurus  #kuruscepat  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #teatoxteamurah  #detoxtea  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimyoudytoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #teamatahari 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo 
😍😍😍😍😍😍
.
.
.Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. .
.
.
❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁
.
.
WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE.
.
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #konjacfood #teammatahari #cikguseo
😍😍😍😍😍😍 . . .Alhamdulillah bila anda percaya dgn khasiat teh kami anda akan dpt hasilnya. Mmg rugi sape tak cuba lagi tau. Haa yg dah cuba SAHAJA yg tahu keberkesanan detox tea kami ni.. sebab tu diorang REPEAT ORDER berkali2 bukan sekali.. . . . ❤ RM 40 SAHAJA, korang akan dapat 2 jenis tea utk bantu badan korg bakar lemak dgn mudah walau korg tengah tidur😁😁 . . WHATSAPP sis 0183104812 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. . . #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah  #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus  #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual  #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire  #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss  #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing  #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #konjacfood  #teammatahari  #cikguseo