an online Instagram web viewer

#lipstickbase medias

Photos

Faraa Antioksidan Lip Butter in Caramel Mint di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.

Faraa lip butter mengandungi:
🌸 Olive Oil
🌸 Sunflower Seeds
🌸 Jojoba Oil
🌸 Beeswax

Kelebihan:
🌸 dapat membuang sel kulit mati pada bibir
🌸 menyempurnakan aliran darah pada bibir
🌸 melembapkan bibir
🌸 menghilangkan bibir hitam
🌸 mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah
🌸 yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah

Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah! 
untuk order klik link di bio @zumaisy_ 
#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbuttercheras
#lipbutter #faraalipbuttertamansripermaisuri #faraalipbuttertescoextra
 #faraalipbutterbaiduri #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamkakmaya #dropshipcherasutama #faraalipbuttercherasutama #faraalipbutterbaiduri
Faraa Antioksidan Lip Butter in Caramel Mint di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. Faraa lip butter mengandungi: 🌸 Olive Oil 🌸 Sunflower Seeds 🌸 Jojoba Oil 🌸 Beeswax Kelebihan: 🌸 dapat membuang sel kulit mati pada bibir 🌸 menyempurnakan aliran darah pada bibir 🌸 melembapkan bibir 🌸 menghilangkan bibir hitam 🌸 mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah 🌸 yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah! untuk order klik link di bio @zumaisy_ #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbuttercheras  #lipbutter  #faraalipbuttertamansripermaisuri  #faraalipbuttertescoextra  #faraalipbutterbaiduri  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamkakmaya  #dropshipcherasutama  #faraalipbuttercherasutama  #faraalipbutterbaiduri 
Faraa Lip Butter caramel mint ni warna dia cantik tau. Nampak natural pinkish2. Ikut warna darah ❀ Jom order. Rawat sambil cantik πŸ’‹ Because happiness is having natural beauty
.
.
#igshop #ajimaura #faraalipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #postage #terapiinstagram #bazaarpaknil #igseller #trustedseller #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #lipmatte #viral #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #sayajualmurah #faraalipbuttergombak #faraalipbutterkl
Faraa Lip Butter caramel mint ni warna dia cantik tau. Nampak natural pinkish2. Ikut warna darah ❀ Jom order. Rawat sambil cantik πŸ’‹ Because happiness is having natural beauty . . #igshop  #ajimaura  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #postage  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #igseller  #trustedseller  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #lipmatte  #viral  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #sayajualmurah  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterkl 
ohh yaa sebelum pakai lipstick, (kalau tak boleh tinggal lipstick) jangan lupa oles kan dulu Faraa Antioxidant Lip Butter supaya bibir dilindungi dan dihidrasi secukupnya πŸ’‹πŸ’„ okay? tak lah bibir tu kering seharian nanti.
.
.
Goodnight uolls! πŸ’–πŸ’„
.
.
#igshop #ajimaura #faraalipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #postage #terapiinstagram #bazaarpaknil #igseller #trustedseller #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #lipmatte #viral #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #sayajualmurah #faraalipbuttergombak #faraalipbutterkl
ohh yaa sebelum pakai lipstick, (kalau tak boleh tinggal lipstick) jangan lupa oles kan dulu Faraa Antioxidant Lip Butter supaya bibir dilindungi dan dihidrasi secukupnya πŸ’‹πŸ’„ okay? tak lah bibir tu kering seharian nanti. . . Goodnight uolls! πŸ’–πŸ’„ . . #igshop  #ajimaura  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #postage  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #igseller  #trustedseller  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #lipmatte  #viral  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #sayajualmurah  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterkl 
πŸ’„FEEDBACK CUSTOMER FARAALIPBUTTERπŸ’„

Even harganya boleh dikatakan mahal,tapi hmm.. dia punya kualiti memang terbaikkkkπŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— first time pakai terus in love 😍😍😍😍 Jom sapa nak try order

Boleh klik link di bio @zumaisy_ @  wasap 0139208905 sekarangggg

#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbuttercheras
#lipbutter #faraalipbuttertamansripermaisuri #faraalipbuttertescoextra
 #faraalipbutterbaiduri #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamkakmaya #dropshipcherasutama #faraalipbuttercherasutama #faraalipbutterbaiduri
πŸ’„FEEDBACK CUSTOMER FARAALIPBUTTERπŸ’„ Even harganya boleh dikatakan mahal,tapi hmm.. dia punya kualiti memang terbaikkkkπŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— first time pakai terus in love 😍😍😍😍 Jom sapa nak try order Boleh klik link di bio @zumaisy_ @ wasap 0139208905 sekarangggg #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbuttercheras  #lipbutter  #faraalipbuttertamansripermaisuri  #faraalipbuttertescoextra  #faraalipbutterbaiduri  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamkakmaya  #dropshipcherasutama  #faraalipbuttercherasutama  #faraalipbutterbaiduri 
Hallo #faraalipbutter  lovers Ramai sangat whatsapp kami tanya 'pekat tak color Faraa Lip Butter kalau apply kat bibir?', 'Berapa jenis warna ada untuk Faraa Lip Butter?'. . Haa kalau awak awak dah calit #Faaralipbutter  warna dia actually ikut suhu badan awak. Ada orang akan pekat dibibir, ada yang mcm pink pink pastel tu. . Kalau taknak pekat sangat colornya calit sikit sikit pun okay ☺️ Dan buat masa sekarang #faraalipbutter  dah ade dua flavor tauu, iaitu Faraa Antioxidant Lip Butter iaitu Caramel Mint & Aromatheraphy Orchid Vanilla 😘 . Click sahaja link whatsapp kat bio IG : @faaralipbutter.selangor atau link niπŸ‘‡ tak perlu save no dah 😊 . www.wasap.my/601163061894/faaralipbutter . #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbutterdamansara  #faraalipbuttersquad  #teamkakteh  #faraalipbuttersquad  #lipbutter  #lipbutter  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah 
#Repost @faraalipbutter.officialstokist
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Assalamualaikum & Salam Jumaat earthlings! πŸ’‹
.
Bagi warga KL, AMPANG, SENTUL, SETAPAK yang nak dapatkan @faraalipbutter dengan segera & nak tunggu depan umah jerrr, bolehhh reach our AGENT ni yaaa πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.

Nama IG: @faraalipbutter_kl_sel

No Whatsapp: 016-6092674

Free COD :
_
πŸ’„πŸš— SETAPAK
πŸ’„πŸš— SENTUL
πŸ’„πŸš— BATU MUDA
πŸ’„πŸš— BATU CAVES
πŸ’„πŸš— TAMAN MELATI
πŸ’„πŸš— DANAU KOTA
πŸ’„πŸš— KG BHARU
πŸ’„πŸš— JALAN RAJA LAUT
πŸ’„πŸš— JALAN TUN RAZAK
πŸ’„πŸš— PEKELILING
πŸ’„πŸš— TITIWANGSA
πŸ’„πŸš— KERAMAT
πŸ’„πŸš— KLCC
πŸ’„πŸš— UTC PUDU
πŸ’„πŸš— SOGO
πŸ’„πŸš— Ampang Park
πŸ’„πŸš— PLAZA MONT KIARA/ 1 MONT KIARA
πŸ’„πŸš— JALAN DUTA
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
#Repost  @faraalipbutter.officialstokist β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Assalamualaikum & Salam Jumaat earthlings! πŸ’‹ . Bagi warga KL, AMPANG, SENTUL, SETAPAK yang nak dapatkan @faraalipbutter dengan segera & nak tunggu depan umah jerrr, bolehhh reach our AGENT ni yaaa πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . Nama IG: @faraalipbutter_kl_sel No Whatsapp: 016-6092674 Free COD : _ πŸ’„πŸš— SETAPAK πŸ’„πŸš— SENTUL πŸ’„πŸš— BATU MUDA πŸ’„πŸš— BATU CAVES πŸ’„πŸš— TAMAN MELATI πŸ’„πŸš— DANAU KOTA πŸ’„πŸš— KG BHARU πŸ’„πŸš— JALAN RAJA LAUT πŸ’„πŸš— JALAN TUN RAZAK πŸ’„πŸš— PEKELILING πŸ’„πŸš— TITIWANGSA πŸ’„πŸš— KERAMAT πŸ’„πŸš— KLCC πŸ’„πŸš— UTC PUDU πŸ’„πŸš— SOGO πŸ’„πŸš— Ampang Park πŸ’„πŸš— PLAZA MONT KIARA/ 1 MONT KIARA πŸ’„πŸš— JALAN DUTA . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
LEPAS MAKAN PUN WARNA STILL TAK HILANG. BIBIR NAMPAK SEGAR🌸
.
Testimoni customer yang berpuas hati dengan #faraalipbutter.
.
Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter:
🌺 Melembabkan bibir
🌺 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick)
🌺 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat)
🌺 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan)
🌺 Mempunyai 2 perasa iaitu Caramel Mint & Orchid Vanilla
.
Bahan-bahan utama:
🌼 Olive oil
🌼 Jojoba oil
🌼 Sunflower seed
🌼 Beeswax
πŸ’― ORGANIK & SELAMAT
.
Tak perlu lagi makeup tebal lepas ni. Pakai je FARAAπŸ’„ Pelembap bibir No. 1 yg bukan sahaja melindungi tapi mencantik & menjadikan bibir PINKISH secara naturalπŸ’‹
.
RM55 je 😘
ONLY AT @faraalipbutter ❀❀❀
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
LEPAS MAKAN PUN WARNA STILL TAK HILANG. BIBIR NAMPAK SEGAR🌸 . Testimoni customer yang berpuas hati dengan #faraalipbutter . . Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter: 🌺 Melembabkan bibir 🌺 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick) 🌺 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat) 🌺 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan) 🌺 Mempunyai 2 perasa iaitu Caramel Mint & Orchid Vanilla . Bahan-bahan utama: 🌼 Olive oil 🌼 Jojoba oil 🌼 Sunflower seed 🌼 Beeswax πŸ’― ORGANIK & SELAMAT . Tak perlu lagi makeup tebal lepas ni. Pakai je FARAAπŸ’„ Pelembap bibir No. 1 yg bukan sahaja melindungi tapi mencantik & menjadikan bibir PINKISH secara naturalπŸ’‹ . RM55 je 😘 ONLY AT @faraalipbutter ❀❀❀ . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
LEPAS MAKAN PUN WARNA STILL TAK HILANG. BIBIR NAMPAK SEGAR🌸
.
Testimoni customer yang berpuas hati dengan #faraalipbutter.
.
Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter:
🌺 Melembabkan bibir
🌺 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick)
🌺 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat)
🌺 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan)
🌺 Mempunyai 2 perasa iaitu Caramel Mint & Orchid Vanilla
.
Bahan-bahan utama:
🌼 Olive oil
🌼 Jojoba oil
🌼 Sunflower seed
🌼 Beeswax
πŸ’― ORGANIK & SELAMAT
.
Tak perlu lagi makeup tebal lepas ni. Pakai je FARAAπŸ’„ Pelembap bibir No. 1 yg bukan sahaja melindungi tapi mencantik & menjadikan bibir PINKISH secara naturalπŸ’‹
.
RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT
ONLY AT @faraalipbutter.officialstokist ❀❀❀
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
LEPAS MAKAN PUN WARNA STILL TAK HILANG. BIBIR NAMPAK SEGAR🌸 . Testimoni customer yang berpuas hati dengan #faraalipbutter . . Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter: 🌺 Melembabkan bibir 🌺 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick) 🌺 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat) 🌺 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan) 🌺 Mempunyai 2 perasa iaitu Caramel Mint & Orchid Vanilla . Bahan-bahan utama: 🌼 Olive oil 🌼 Jojoba oil 🌼 Sunflower seed 🌼 Beeswax πŸ’― ORGANIK & SELAMAT . Tak perlu lagi makeup tebal lepas ni. Pakai je FARAAπŸ’„ Pelembap bibir No. 1 yg bukan sahaja melindungi tapi mencantik & menjadikan bibir PINKISH secara naturalπŸ’‹ . RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT ONLY AT @faraalipbutter.officialstokist ❀❀❀ . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Assalamualaikum deariesπŸ’‹
.
Faraa Lip Butter ❀
.
❀ 3 in 1. Boleh digunakan sebagai Primer, Lipbalm atau Lipstick harian awak.
.
❀ Mudah dan banyak kebaikannya untuk bibir tau.
.
Untuk senyuman yang extra manis, oles Faraa Antioxidant Lip Butter .
.
Siapa belum dapatkan Faraa Antioxidant Lipbutter Butter - Caramel Mint/Orchid Vanilla ni boleh dm /whatsapp sekarang πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom dapatkan FaraaLipButter ni ngan Sis.
.
 RM 55 πŸ’°πŸ’° + FREE GIFT🎁 .
#faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkelantan #faraalipbuttertrustedagent #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterpasirtumboh #farahanimrazak #mesrasolat  #lipstickbase #sayajual #sayapakai #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbutterwakafcheyeh #teamflbkelantan #faraalipbutterlembahsireh #faraalipbutterkubangkerian
#faraalipbuttertelipot  #codkelantan #codkotabharu #codkubangkerian #codtelipot #codpasirtumboh
Assalamualaikum deariesπŸ’‹ . Faraa Lip Butter ❀ . ❀ 3 in 1. Boleh digunakan sebagai Primer, Lipbalm atau Lipstick harian awak. . ❀ Mudah dan banyak kebaikannya untuk bibir tau. . Untuk senyuman yang extra manis, oles Faraa Antioxidant Lip Butter . . Siapa belum dapatkan Faraa Antioxidant Lipbutter Butter - Caramel Mint/Orchid Vanilla ni boleh dm /whatsapp sekarang πŸ˜†πŸ˜† . Jom dapatkan FaraaLipButter ni ngan Sis. . RM 55 πŸ’°πŸ’° + FREE GIFT🎁 . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkelantan  #faraalipbuttertrustedagent  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutterpasirtumboh  #farahanimrazak  #mesrasolat  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbutterwakafcheyeh  #teamflbkelantan  #faraalipbutterlembahsireh  #faraalipbutterkubangkerian  #faraalipbuttertelipot  #codkelantan  #codkotabharu  #codkubangkerian  #codtelipot  #codpasirtumboh 
Muka pucat lesu mak limah terus bertukar cantik bak Meghan Markle hahahaha! Cantik sangat warna @faraalipbutter Caramel Mint ni tau. Try la harini order sekarang sebab stok dah makin menipis uolsss. Kat HQ pun dah licin selicin nyaa dahh haiii πŸ˜‚
.
Thanks @farahanimrazak untuk perkongsian menarik mengenai @faraalipbutter! So people always wear lip balm okehh untuk mendapatkan bibir yang cantik! #feelgoodshow7

#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant
Muka pucat lesu mak limah terus bertukar cantik bak Meghan Markle hahahaha! Cantik sangat warna @faraalipbutter Caramel Mint ni tau. Try la harini order sekarang sebab stok dah makin menipis uolsss. Kat HQ pun dah licin selicin nyaa dahh haiii πŸ˜‚ . Thanks @farahanimrazak untuk perkongsian menarik mengenai @faraalipbutter! So people always wear lip balm okehh untuk mendapatkan bibir yang cantik! #feelgoodshow7  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant 
Muka pucat lesu mak limah terus bertukar cantik bak Meghan Markle hahahaha! Cantik sangat warna @faraalipbutter Caramel Mint ni tau. Try la harini order sekarang sebab stok dah makin menipis uolsss. Kat HQ pun dah licin selicin nyaa dahh haiii πŸ˜‚
.
Thanks @farahanimrazak untuk perkongsian menarik mengenai @faraalipbutter! So people always wear lip balm okehh untuk mendapatkan bibir yang cantik! #feelgoodshow7
.
Jum jum order ngan Mayaaa
RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT uolsss.
.
Limited offer je tau nie. Sape cepat dia dapat! πŸ™Š
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Muka pucat lesu mak limah terus bertukar cantik bak Meghan Markle hahahaha! Cantik sangat warna @faraalipbutter Caramel Mint ni tau. Try la harini order sekarang sebab stok dah makin menipis uolsss. Kat HQ pun dah licin selicin nyaa dahh haiii πŸ˜‚ . Thanks @farahanimrazak untuk perkongsian menarik mengenai @faraalipbutter! So people always wear lip balm okehh untuk mendapatkan bibir yang cantik! #feelgoodshow7  . Jum jum order ngan Mayaaa RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT uolsss. . Limited offer je tau nie. Sape cepat dia dapat! πŸ™Š . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
kulit bibir adalah bahagian yg sensitif seeloknya, elakkan memakai lipstick/lipmatte dgn kerap krn ia akan membuatkan bibir lebih kering dan menggelupas, dan berdarah.
.
olive oil & jojoba oil di dlm Faraa Lip Butter membantu aliran darah semulajadi pada bibir utk bibir sihat kemerahan serta diperkaya dgn Antioksidan, serta mesra solat.
.
beeswax dan sunflower seeds memberikan kelembapan semulajadi pada bibir dah membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar.
.
.
#igshop #ajimaura #faraalipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #postage #terapiinstagram #bazaarpaknil #igseller #trustedseller #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #lipmatte #viral #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #sayajualmurah #faraalipbuttergombak #faraalipbutterkl
kulit bibir adalah bahagian yg sensitif seeloknya, elakkan memakai lipstick/lipmatte dgn kerap krn ia akan membuatkan bibir lebih kering dan menggelupas, dan berdarah. . olive oil & jojoba oil di dlm Faraa Lip Butter membantu aliran darah semulajadi pada bibir utk bibir sihat kemerahan serta diperkaya dgn Antioksidan, serta mesra solat. . beeswax dan sunflower seeds memberikan kelembapan semulajadi pada bibir dah membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar. . . #igshop  #ajimaura  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #postage  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #igseller  #trustedseller  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #lipmatte  #viral  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #sayajualmurah  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterkl 
Assalamualaikum & goodafternoon earthlings! πŸ’‹
.
Hai semua! Pernah dengar tak pasal @faraalipbutter? Hehe. Pernah tak rasa bibir kering and menggelupas sebab pakai lipmatte or tak pakai apa2 kat bibir? Haaa ni sebab ni la faraalipbutter diciptakan oleh @farahanimrazak untuk lembapkan and sihatkan bibir2 awak semua 😍
❀
❀
❀
RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT
ONLY AT @faraalipbutter.kl_ ❀❀❀
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & goodafternoon earthlings! πŸ’‹ . Hai semua! Pernah dengar tak pasal @faraalipbutter? Hehe. Pernah tak rasa bibir kering and menggelupas sebab pakai lipmatte or tak pakai apa2 kat bibir? Haaa ni sebab ni la faraalipbutter diciptakan oleh @farahanimrazak untuk lembapkan and sihatkan bibir2 awak semua 😍 ❀ ❀ ❀ RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT ONLY AT @faraalipbutter.kl_ ❀❀❀ . . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Assalamualaikum & goodmorning Malaysia ❀❀❀
.
Sebelum nak gi mana mana tu jangan lupa tau oles #faraalipbutter duluu. Baru lahh bibir kekal sihat, lembap dan pink semula jadi sepanjang hari! Makanya baru lah uolss tak nampak pucat bila keluar rumah. 😘😘😘
.
Selain itu jugak, #faraalipbutter juga melindungi bibir awak-awakk di waktu siang serta merawat bibir bila pakai semalaman masa tidur tau.
.
So uolss wajib cuba tau tau! JOM CONTACT kami sekarang! Bagitau je kawasan awak, seluruh Malaysia pun boleh dapat okey. power kan kami! πŸ˜„
.
PROMO FREE POSTAGE  juga masih ada lagi 😊
.
RM55 ajer 😘
. 
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & goodmorning Malaysia ❀❀❀ . Sebelum nak gi mana mana tu jangan lupa tau oles #faraalipbutter  duluu. Baru lahh bibir kekal sihat, lembap dan pink semula jadi sepanjang hari! Makanya baru lah uolss tak nampak pucat bila keluar rumah. 😘😘😘 . Selain itu jugak, #faraalipbutter  juga melindungi bibir awak-awakk di waktu siang serta merawat bibir bila pakai semalaman masa tidur tau. . So uolss wajib cuba tau tau! JOM CONTACT kami sekarang! Bagitau je kawasan awak, seluruh Malaysia pun boleh dapat okey. power kan kami! πŸ˜„ . PROMO FREE POSTAGE juga masih ada lagi 😊 . RM55 ajer 😘 . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! πŸ’‹
.
Hai semua! Pernah dengar tak pasal @faraalipbutter? Hehe. Pernah tak rasa bibir kering and menggelupas sebab pakai lipmatte or tak pakai apa2 kat bibir? Haaa ni sebab ni la faraalipbutter diciptakan oleh @farahanimrazak untuk lembapkan and sihatkan bibir2 awak semua 😍
❀
❀
❀
RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT
ONLY AT @faraalipbutter.officialstokist ❀❀❀
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! πŸ’‹ . Hai semua! Pernah dengar tak pasal @faraalipbutter? Hehe. Pernah tak rasa bibir kering and menggelupas sebab pakai lipmatte or tak pakai apa2 kat bibir? Haaa ni sebab ni la faraalipbutter diciptakan oleh @farahanimrazak untuk lembapkan and sihatkan bibir2 awak semua 😍 ❀ ❀ ❀ RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT ONLY AT @faraalipbutter.officialstokist ❀❀❀ . . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Goodmorning earthlings! πŸ’‹
.
Always keep our lips hydrated and beautiful with Faraalipbutter πŸ’‹
.
Nak bibir cantik dan lembap cam bibir kak Anim kat atas ni? Jom try Faraalipbutter satu, sis jamin awak takkan nyesal 😘 Dah tak perlu takut2 lipstick dah hilang atau sebagainya dahh kalau pakai Faraalipbutter ni πŸ’„
.
PROMO NOW RM110 + FREE POSTAGE .
Free postage for Sabah dan Semenanjung Malaysia 🏑
.
Jom cantikkan dan sihatkan bibir kita dengan #FaraaLipButter πŸ€—
_
Whatsapp segera ok
πŸ“²017-3349704
πŸ“²017-3349704
πŸ“²017-3349704
__
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
#faraalipbutter
#faraalipbuttersquad
#faraalipbutterbatucaves
#faraalipbutterfreepostage
Goodmorning earthlings! πŸ’‹ . Always keep our lips hydrated and beautiful with Faraalipbutter πŸ’‹ . Nak bibir cantik dan lembap cam bibir kak Anim kat atas ni? Jom try Faraalipbutter satu, sis jamin awak takkan nyesal 😘 Dah tak perlu takut2 lipstick dah hilang atau sebagainya dahh kalau pakai Faraalipbutter ni πŸ’„ . PROMO NOW RM110 + FREE POSTAGE . Free postage for Sabah dan Semenanjung Malaysia 🏑 . Jom cantikkan dan sihatkan bibir kita dengan #FaraaLipButter  πŸ€— _ Whatsapp segera ok πŸ“²017-3349704 πŸ“²017-3349704 πŸ“²017-3349704 __ #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage 
Assalamualaikum #earthlings! πŸ’‹ Lagi testimoni jujur dari #faraalipbuttercustomer ❀
.
Alhamdullilah kepuasan dan kegembiraan pengguna @faraalipbutter adalah keutamaan kami ❀️ Yang belum cuba taknak ke cuba cuba?
.
Alhamdullilah bila kita jaga kualiti produk, jujur dan amanah pasti ramai yg jatuh hati dan akan REPEAT ORDER macam adik manis kita ni 😊
.
MashaAllah thank you sayang!
.
Meh whatsapp Wani meh untuk dapatkan Faraa Lip Butter yg super duper best ni tau.
.
Free Postage + Free Gift to our lovely customer ❀❀❀
.
#faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterselayang #faraalipbutterfreepostage #faraalipbuttersquad #lipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum #earthlings ! πŸ’‹ Lagi testimoni jujur dari #faraalipbuttercustomer  ❀ . Alhamdullilah kepuasan dan kegembiraan pengguna @faraalipbutter adalah keutamaan kami ❀️ Yang belum cuba taknak ke cuba cuba? . Alhamdullilah bila kita jaga kualiti produk, jujur dan amanah pasti ramai yg jatuh hati dan akan REPEAT ORDER macam adik manis kita ni 😊 . MashaAllah thank you sayang! . Meh whatsapp Wani meh untuk dapatkan Faraa Lip Butter yg super duper best ni tau. . Free Postage + Free Gift to our lovely customer ❀❀❀ . #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterselayang  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbuttersquad  #lipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Assalamualaikum & Goodnitee earthlings! πŸ’‹
.
Hi dearies! Dah dapatkan belum our Combo FaraaLipButter ni? ☺️meh la dapatkan dear, tengah ade Special Deals ni tauu. 😘 Nak COD pun boleh juga tau, FREE COD + FREE GIFTs lagi tauuu ( ❌ charge at all okey, so no worries ya) 😘
.
But kalau uolss nak by postage pun bolehhh since PROMO FREE POSTAGE FOR RAYA SYAWAL ni masih ON! 😍 FREE POSTAGE UNTUK SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH SARAWAK! πŸ‡²πŸ‡Ύ
.
Haa so siapa nak cuba FaraaLipButter yang best ni tapi taknak bayar postage?? Haa meh la order ngan Maya sebab Maya nak belanja uolss postage. Bukan setakat postage je maya nak belanja tapi nak bagi  3 FREE GIFT yang comel jugak tau kat uolss bagi setiap pembelian faraalipbutter nie dengan Mayaaa 😍😍😍
.
Jum jum order ngan Mayaaa
RM110 + FREE POSTAGE + 3 SPECIAL FREE GIFTs uolsss.
.
Limited offer je tau nie. Sape cepat dia dapat! πŸ™Š
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & Goodnitee earthlings! πŸ’‹ . Hi dearies! Dah dapatkan belum our Combo FaraaLipButter ni? ☺️meh la dapatkan dear, tengah ade Special Deals ni tauu. 😘 Nak COD pun boleh juga tau, FREE COD + FREE GIFTs lagi tauuu ( ❌ charge at all okey, so no worries ya) 😘 . But kalau uolss nak by postage pun bolehhh since PROMO FREE POSTAGE FOR RAYA SYAWAL ni masih ON! 😍 FREE POSTAGE UNTUK SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH SARAWAK! πŸ‡²πŸ‡Ύ . Haa so siapa nak cuba FaraaLipButter yang best ni tapi taknak bayar postage?? Haa meh la order ngan Maya sebab Maya nak belanja uolss postage. Bukan setakat postage je maya nak belanja tapi nak bagi 3 FREE GIFT yang comel jugak tau kat uolss bagi setiap pembelian faraalipbutter nie dengan Mayaaa 😍😍😍 . Jum jum order ngan Mayaaa RM110 + FREE POSTAGE + 3 SPECIAL FREE GIFTs uolsss. . Limited offer je tau nie. Sape cepat dia dapat! πŸ™Š . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Caramel Mint in the housssss 😍😍😍
.
Alahaii dearies sekalian, STOCK CARAMEL MINT & ORCHID VANILLA KAT HQ DAH HABIS LICIN LAGI DAN LAGI TAUU. Ngan Sis Maya ni pun tinggal beberapa ketuii jaa lagi nii 😰😰😰
.
Jom CONTACT OUR AGENT YA UTK DAPATKAN @faraalipbutter. In sha allah our agent boleh serve uolss dengan terbaikk tauu! FREE COD + FREE GIFT lagi tauu 😘
.
Nak by postage pun bolehh, sis maya boleh postkan dengan FREE POSTAGE + FREE GIFT lagi tauuu 😍😍😍
.
Harga? RM55 ajee sayang2 sekalian πŸ’‹
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Caramel Mint in the housssss 😍😍😍 . Alahaii dearies sekalian, STOCK CARAMEL MINT & ORCHID VANILLA KAT HQ DAH HABIS LICIN LAGI DAN LAGI TAUU. Ngan Sis Maya ni pun tinggal beberapa ketuii jaa lagi nii 😰😰😰 . Jom CONTACT OUR AGENT YA UTK DAPATKAN @faraalipbutter. In sha allah our agent boleh serve uolss dengan terbaikk tauu! FREE COD + FREE GIFT lagi tauu 😘 . Nak by postage pun bolehh, sis maya boleh postkan dengan FREE POSTAGE + FREE GIFT lagi tauuu 😍😍😍 . Harga? RM55 ajee sayang2 sekalian πŸ’‹ . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves