an online Instagram web viewer

#lipsmattealhaalfa medias

Photos

Thank you ALHA ALFA COSMETIC !
BEST EVER SKIN BOOSTER !! Sbb dh masuk paper Berita Harian uolls... Lg kami share testimoni agent kami sendiri.. Tgok pos sblum ni πŸ‘‰
Korg plak wajib pakai n teruskan pakai SKIN BOOSTER ALHA ALFA 😚
.
Cpt2 grab whatsapp 0176358914
.
#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #skinboosteralhaalfa #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
Thank you ALHA ALFA COSMETIC ! BEST EVER SKIN BOOSTER !! Sbb dh masuk paper Berita Harian uolls... Lg kami share testimoni agent kami sendiri.. Tgok pos sblum ni πŸ‘‰ Korg plak wajib pakai n teruskan pakai SKIN BOOSTER ALHA ALFA 😚 . Cpt2 grab whatsapp 0176358914 . #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #skinboosteralhaalfa  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
πŸ’ˆGLOW & GOLD GLITTERS SPRAY
*After Makeup (finishing)
*Utk fixedkan makeup dan memberi effect pearl glitter pada wajah. πŸ’ˆGLOW & GLITTERS SPRAY
*After Makeup (finishing)
*Utk fixedkan makeup dan memberi effect pearl glitter pada wajah. πŸ’ˆMATTE PRIMER SPRAY
*Before Makeup (starting)
*Utk dapatkan effect matte dan mengurangkan pengeluaran minyak pada wajah. πŸ’ˆRADIANT PRIMER SPRAY
*Before Makeup (starting)
*Utk dapatkan effect dewy & glow glowing di wajah.

Whatsapp for order 0176358914

#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #setboxalhaalfa #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
πŸ’ˆGLOW & GOLD GLITTERS SPRAY *After Makeup (finishing) *Utk fixedkan makeup dan memberi effect pearl glitter pada wajah. πŸ’ˆGLOW & GLITTERS SPRAY *After Makeup (finishing) *Utk fixedkan makeup dan memberi effect pearl glitter pada wajah. πŸ’ˆMATTE PRIMER SPRAY *Before Makeup (starting) *Utk dapatkan effect matte dan mengurangkan pengeluaran minyak pada wajah. πŸ’ˆRADIANT PRIMER SPRAY *Before Makeup (starting) *Utk dapatkan effect dewy & glow glowing di wajah. Whatsapp for order 0176358914 #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #setboxalhaalfa  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
EYESHADOW  ALHA ALFA.. Sgt pigment tau, wajib try ada 4 jenis n mcm2 looks makeup korg boleh buat πŸ‘

1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk β€œdolly look”
.
.
2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~
.
.
3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!!
.
.
4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok!

rm60 utk satu pallette !!
.
#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #peonymoisturiser #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
EYESHADOW ALHA ALFA.. Sgt pigment tau, wajib try ada 4 jenis n mcm2 looks makeup korg boleh buat πŸ‘ 1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk β€œdolly look” . . 2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ . . 3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! . . 4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok! rm60 utk satu pallette !! . #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #peonymoisturiser  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
Eheme ehemm!!! Ok mai sini nk bisikk !!! Siapa nak tip base padu memadu dipadu padat mampat !!! Kita bg tips satu je πŸ˜‚
Sbb ni je mua kepada makeup ni bagi tahu

Dia habaq dia guna PEONY BRIGHTENING MOISTURISER FACE CREAM !!! Yang mmg setanding satu brand international malah lebih baik dari itu !! 😱😱😱😱 yang bernilai 500-600 ringgit!!! 😱😱😱 Dia cakap sesuai utk semua jenis kulit MINYAK ka KERING ka COMBINATION ka ehh tak kisah lah !!!
.
Sbb ade formula rahsia yang boleh mencantikan wajah si pemakai secara berterusan !!
.
Makeup yang cantik bermula dari kulit wajah yang sihat !!
.
Nk cuba ? Nk test ? Pm tepi akak ya β™₯️
.
Wasaap lekaih : 0176358914

#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #peonymoisturiser #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
Eheme ehemm!!! Ok mai sini nk bisikk !!! Siapa nak tip base padu memadu dipadu padat mampat !!! Kita bg tips satu je πŸ˜‚ Sbb ni je mua kepada makeup ni bagi tahu Dia habaq dia guna PEONY BRIGHTENING MOISTURISER FACE CREAM !!! Yang mmg setanding satu brand international malah lebih baik dari itu !! 😱😱😱😱 yang bernilai 500-600 ringgit!!! 😱😱😱 Dia cakap sesuai utk semua jenis kulit MINYAK ka KERING ka COMBINATION ka ehh tak kisah lah !!! . Sbb ade formula rahsia yang boleh mencantikan wajah si pemakai secara berterusan !! . Makeup yang cantik bermula dari kulit wajah yang sihat !! . Nk cuba ? Nk test ? Pm tepi akak ya β™₯️ . Wasaap lekaih : 0176358914 #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #peonymoisturiser  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
Hi kesayangan semua..jom hana belanja hot selling item #alhaalfa ni...bukan susah nak cantik kn..tepek2 dh cantikπŸ€—πŸ€—..untuk product detail bolehlh pm or direct WhatsApp hanaπŸ‘‡πŸ»
πŸ“² 011-5111 2264

#alhaalfacosmetic #foundationalhaalfa #eyeshadowalhaalfa #lipsmattealhaalfa #codsubang #codusj #codbandarsunway #codbsp
Hi korang buatpa petang2 ni.. 😘Apa kata korang scroll gambar2 akak ni, kenapa kena scroll ??
Harus lah sister2 sekalian, sy agent produk Alha Alfa Cosmetics produk viral skrg ni..
Korang wajib beli dan amalkan setiap hari, sbb produk ni bkn saja mencantikkan malah ia merawatkan.. πŸ‘πŸ‘
.
Jum dptkan sy akn terangkan secara detail cara pakai, cara penjagaan, harga dan sebagainya di whatsapp sy 0176358914
.
#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #setboxglowgemilang #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
Hi korang buatpa petang2 ni.. 😘Apa kata korang scroll gambar2 akak ni, kenapa kena scroll ?? Harus lah sister2 sekalian, sy agent produk Alha Alfa Cosmetics produk viral skrg ni.. Korang wajib beli dan amalkan setiap hari, sbb produk ni bkn saja mencantikkan malah ia merawatkan.. πŸ‘πŸ‘ . Jum dptkan sy akn terangkan secara detail cara pakai, cara penjagaan, harga dan sebagainya di whatsapp sy 0176358914 . #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #setboxglowgemilang  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
Hi korang buatpa petang2 ni.. 😘Apa kata korang scroll gambar2 akak ni, kenapa kena scroll ??
Harus lah sister2 sekalian, sy agent produk Alha Alfa Cosmetics produk viral skrg ni..
Korang wajib beli dan amalkan setiap hari, sbb produk ni bkn saja mencantikkan malah ia merawatkan.. πŸ‘πŸ‘
.
Jum dptkan sy akn terangkan secara detail cara pakai, cara penjagaan, harga dan sebagainya di whatsapp sy 0176358914
.
#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #setboxglowgemilang #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
Hi korang buatpa petang2 ni.. 😘Apa kata korang scroll gambar2 akak ni, kenapa kena scroll ?? Harus lah sister2 sekalian, sy agent produk Alha Alfa Cosmetics produk viral skrg ni.. Korang wajib beli dan amalkan setiap hari, sbb produk ni bkn saja mencantikkan malah ia merawatkan.. πŸ‘πŸ‘ . Jum dptkan sy akn terangkan secara detail cara pakai, cara penjagaan, harga dan sebagainya di whatsapp sy 0176358914 . #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #setboxglowgemilang  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
THE NEW FORMULA BLUSHER CUSHION 
BY ALHA ALFA β€Όβ€Ό, youalls kena cuba sbb dia ada abstrak biji anggur tau utk memulihkan kulit dari kesan jeragat n bintik hitam 😘
.
Dann warna yang superb pigmented okeh β€Όβ€Ό
.
Cara nk pakai : πŸ‘‡
.
Before loose powder dap skit2 atas tulang pipi korang, dan nk guna before ? Pun boleh xcapuk percaya lah i dh guna 😍😍
.
Sbb ape ? Mudah di bawah and affordable ladies πŸ’“
.
RM49.90 sahaja β€Όβ€Ό
.
#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #setboxglowgemilang #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
THE NEW FORMULA BLUSHER CUSHION BY ALHA ALFA β€Όβ€Ό, youalls kena cuba sbb dia ada abstrak biji anggur tau utk memulihkan kulit dari kesan jeragat n bintik hitam 😘 . Dann warna yang superb pigmented okeh β€Όβ€Ό . Cara nk pakai : πŸ‘‡ . Before loose powder dap skit2 atas tulang pipi korang, dan nk guna before ? Pun boleh xcapuk percaya lah i dh guna 😍😍 . Sbb ape ? Mudah di bawah and affordable ladies πŸ’“ . RM49.90 sahaja β€Όβ€Ό . #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #setboxglowgemilang  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
*ALHA ALFA COSMETIC SPRAY *
.
🌹MATTE PRIMER SPRAY 🌹
- Spray terbaik dalam mengawal minyak yg berlebihan  juga memberikan effect smooth dalam makeup. Yang paling PENTING makeup yoaulls XCAIQ πŸ˜‚
➑ Cara pakai Youalls boleh spray sebelum dan selepas makeup untuk hasil yang vavvomm tauu 😍
🌷Harga :
β™‘ RM74.90 (100ml)
β™‘ RM49.90 (50ml)
.
🌹RADIANT PRIMER SPRAY🌹
πŸ‘‰Protection terbaik bagi kulit normal / kering nak nampak glow effect serta melicinkan sapuan makeup especially masa sapu fondation😊
πŸ‘‰Spray sebelum dan selepas makeup sudah memadai 😊
🌷Harga :
β™‘ RM74.90 (100ml)
β™‘ RM49.90 (50ml)
.
🌹GLOW & GLITTER FINISHING SPRAY🌹
➑Yang ni paling best sebab dia bg effect skin  korang glowing dan nampak bling2 gitu..
🌷Cara pakai spray sekali sahaja setelah selesai makeup, TAPI  Kalau youalls nk makeup yg GLOWING 100% boleh juga di guna pada sebelum makeup . ( all kind of skin )
🌷Harga :
β™‘ RM79.90 (100ml)
β™‘ RM54.90 (50ml)
.
🌹GLOW & GOLD  FINISHING SPRAY 🌹
πŸ‘‰ Yang ni paling paling best sebab dia bg effect skin  korang glowing dan nampak bling2 gitu, SPECIALISE utk skin Natural and tan 😍 🌷Cara pakai spray sekali sahaja setelah selesai makeup, TAPI  Kalau youalls nk makeup yg GLOWING 100% boleh juga di guna pada sebelum makeup
🌷Harga :
β™‘ RM79.90 (100ml)
β™‘ RM54.90 (50ml)

Boleh whatsapp for detail 0176358914
.
#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #setboxglowgemilang #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
*ALHA ALFA COSMETIC SPRAY * . 🌹MATTE PRIMER SPRAY 🌹 - Spray terbaik dalam mengawal minyak yg berlebihan juga memberikan effect smooth dalam makeup. Yang paling PENTING makeup yoaulls XCAIQ πŸ˜‚ ➑ Cara pakai Youalls boleh spray sebelum dan selepas makeup untuk hasil yang vavvomm tauu 😍 🌷Harga : β™‘ RM74.90 (100ml) β™‘ RM49.90 (50ml) . 🌹RADIANT PRIMER SPRAY🌹 πŸ‘‰Protection terbaik bagi kulit normal / kering nak nampak glow effect serta melicinkan sapuan makeup especially masa sapu fondation😊 πŸ‘‰Spray sebelum dan selepas makeup sudah memadai 😊 🌷Harga : β™‘ RM74.90 (100ml) β™‘ RM49.90 (50ml) . 🌹GLOW & GLITTER FINISHING SPRAY🌹 ➑Yang ni paling best sebab dia bg effect skin korang glowing dan nampak bling2 gitu.. 🌷Cara pakai spray sekali sahaja setelah selesai makeup, TAPI Kalau youalls nk makeup yg GLOWING 100% boleh juga di guna pada sebelum makeup . ( all kind of skin ) 🌷Harga : β™‘ RM79.90 (100ml) β™‘ RM54.90 (50ml) . 🌹GLOW & GOLD FINISHING SPRAY 🌹 πŸ‘‰ Yang ni paling paling best sebab dia bg effect skin korang glowing dan nampak bling2 gitu, SPECIALISE utk skin Natural and tan 😍 🌷Cara pakai spray sekali sahaja setelah selesai makeup, TAPI Kalau youalls nk makeup yg GLOWING 100% boleh juga di guna pada sebelum makeup 🌷Harga : β™‘ RM79.90 (100ml) β™‘ RM54.90 (50ml) Boleh whatsapp for detail 0176358914 . #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #setboxglowgemilang  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
Apa kata youalls cube BLUSHER CUSHION ALHA ALFA ni , sebab ape ?
.
Sebab nk MERAWAT JERAGAT kulit wajah kita 😍
Satu satunya blusher yang mengandungi biji anggur utk merawat jeragat / kulit kusam + wangi lagi tau sbb dr bau buah anggur ori ya sis bukan chemical
.
Muka pun nampak glowing & Fresh gitu 😍
Sis sukaaa 😍😍😍 . 
Ala ala korea selsema 😝😝😝. Heheh
.
Berminat ?? Haaaa maiii wasssaaap lekaihhs stok banyak hbiss πŸ‘»
Klik je link dkt bio tu 🌺
.
#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #setboxglowgemilang #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
Apa kata youalls cube BLUSHER CUSHION ALHA ALFA ni , sebab ape ? . Sebab nk MERAWAT JERAGAT kulit wajah kita 😍 Satu satunya blusher yang mengandungi biji anggur utk merawat jeragat / kulit kusam + wangi lagi tau sbb dr bau buah anggur ori ya sis bukan chemical . Muka pun nampak glowing & Fresh gitu 😍 Sis sukaaa 😍😍😍 . Ala ala korea selsema 😝😝😝. Heheh . Berminat ?? Haaaa maiii wasssaaap lekaihhs stok banyak hbiss πŸ‘» Klik je link dkt bio tu 🌺 . #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #setboxglowgemilang  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
Musim ABPBH ni , semua glamour youalls, lagi 2 ALHA ALFA COSMETIC Sebagai penaja UTAMA ABPBH , BOX INFINITY PRO SANGAT GLAMOUR girls!! 😍😍😍
.
.
Mmg best MAKEUP PERFECT SET box tau, sebb ape??
.
1st skali dia lengkap dengan Snail applicator + makeup base + Foundation + finishing blusher yang super pigmented kalau ujan pun maintain lah sennag citer 😱😱
.
2nd HARGA MURAH GILAAAAβ€Όβ€Όβ€Όβ€Ό
RM169.90 SAHAJA 😱😱😱😱😱😱😱
Ni betul2 Glamour HARGA DIA 😱😱😱😱
Dengan barang yang banyak woahhhh + kotak yang ohsem 😱😱
.
Set infinity 
RM 169.90
.
4 ITEM 
FD BOOSTER
FOUNDATION ROYAL  PROPOLIS (BOLEH PILIH CODE)
BLUSHER (ALL CODE)
SNAIL APPLICATOR
.
Dan last sekali , kalau korang xgrab seriuss korang mmg akan menyesal πŸ˜‚πŸ˜‚ sbb MURAH SGT 😘
.
Nak order ? Wasap 0176358914
.
#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #setinfinitybox #setboxglowgemilang #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
Musim ABPBH ni , semua glamour youalls, lagi 2 ALHA ALFA COSMETIC Sebagai penaja UTAMA ABPBH , BOX INFINITY PRO SANGAT GLAMOUR girls!! 😍😍😍 . . Mmg best MAKEUP PERFECT SET box tau, sebb ape?? . 1st skali dia lengkap dengan Snail applicator + makeup base + Foundation + finishing blusher yang super pigmented kalau ujan pun maintain lah sennag citer 😱😱 . 2nd HARGA MURAH GILAAAAβ€Όβ€Όβ€Όβ€Ό RM169.90 SAHAJA 😱😱😱😱😱😱😱 Ni betul2 Glamour HARGA DIA 😱😱😱😱 Dengan barang yang banyak woahhhh + kotak yang ohsem 😱😱 . Set infinity RM 169.90 . 4 ITEM FD BOOSTER FOUNDATION ROYAL PROPOLIS (BOLEH PILIH CODE) BLUSHER (ALL CODE) SNAIL APPLICATOR . Dan last sekali , kalau korang xgrab seriuss korang mmg akan menyesal πŸ˜‚πŸ˜‚ sbb MURAH SGT 😘 . Nak order ? Wasap 0176358914 . #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #setinfinitybox  #setboxglowgemilang  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
Hi client yg akk makeup haritu dy dh tahu akak makeup dy guna seten produk alha alfa dy terus rasa nak beli.. Dy ckp patut makeup xcrack pun smpai ke malam.. Hehe
Betulll ajaibnya loose powder alha alfa ni tau... Nk check in barang lain pun boleh tgok harga kt bwh ni ya.. Kemudian direct whatsapp akk 😘😘
.
Whatsapp 0176358914
.
#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #alhaalfagombak #alhaalfabatucaves #foundationalhaalfa #lipsmattealhaalfa #serumbooster #loosepowderalhaalfa #blusheralhaalfa #kosmetikmurah #kosmetiktempatan #setboxglowgemilang #spraymakeup #nrccosmetic #sobellacosmetic #nafuraproduct #famecosmetic #hopegirloriginal #okayaoriginal #makeupbybellaz #muakl #muaselangor #muabatucaves #muagombak #muaampang #muacheras #muadamansara #muapetalingjaya #muaselayang #muarawang
Hi client yg akk makeup haritu dy dh tahu akak makeup dy guna seten produk alha alfa dy terus rasa nak beli.. Dy ckp patut makeup xcrack pun smpai ke malam.. Hehe Betulll ajaibnya loose powder alha alfa ni tau... Nk check in barang lain pun boleh tgok harga kt bwh ni ya.. Kemudian direct whatsapp akk 😘😘 . Whatsapp 0176358914 . #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #alhaalfagombak  #alhaalfabatucaves  #foundationalhaalfa  #lipsmattealhaalfa  #serumbooster  #loosepowderalhaalfa  #blusheralhaalfa  #kosmetikmurah  #kosmetiktempatan  #setboxglowgemilang  #spraymakeup  #nrccosmetic  #sobellacosmetic  #nafuraproduct  #famecosmetic  #hopegirloriginal  #okayaoriginal  #makeupbybellaz  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muagombak  #muaampang  #muacheras  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muaselayang  #muarawang 
"Kelly best gilerrr gonna be my fav lip matte lepas ni!! Kuar banyak kale lagi pleaseeee πŸ™Œ"
.
"Price is so CHEAP but the quality is for the win πŸ™Œ u guys can beat the famous brandπŸ’"
.
Wowww 😍 Pengguna Enkay siap request tambah kaler lagi tau.. Harga pon murah tp setanding dgn brand famous..memang bestt πŸ‘ tak rugi pon try uolls 😚
.
Berminat?? Klik link di bio utk wassap sue πŸ’ƒ
"Kelly best gilerrr gonna be my fav lip matte lepas ni!! Kuar banyak kale lagi pleaseeee πŸ™Œ" . "Price is so CHEAP but the quality is for the win πŸ™Œ u guys can beat the famous brandπŸ’" . Wowww 😍 Pengguna Enkay siap request tambah kaler lagi tau.. Harga pon murah tp setanding dgn brand famous..memang bestt πŸ‘ tak rugi pon try uolls 😚 . Berminat?? Klik link di bio utk wassap sue πŸ’ƒ
"Kelly best gilerrr gonna be my fav lip matte lepas ni!! Kuar banyak kale lagi pleaseeee πŸ™Œ"
.
"Price is so CHEAP but the quality is for the win πŸ™Œ u guys can beat the famous brandπŸ’"
.
Wowww 😍 Pengguna Enkay siap request tambah kaler lagi tau.. Harga pon murah tp setanding dgn brand famous..memang bestt πŸ‘ tak rugi pon try uolls 😚
.
Berminat?? Klik link di bio utk wassap sue πŸ’ƒ
"Kelly best gilerrr gonna be my fav lip matte lepas ni!! Kuar banyak kale lagi pleaseeee πŸ™Œ" . "Price is so CHEAP but the quality is for the win πŸ™Œ u guys can beat the famous brandπŸ’" . Wowww 😍 Pengguna Enkay siap request tambah kaler lagi tau.. Harga pon murah tp setanding dgn brand famous..memang bestt πŸ‘ tak rugi pon try uolls 😚 . Berminat?? Klik link di bio utk wassap sue πŸ’ƒ
ENKAY LURVE ME (Soft Lip Matte)
.
🌷4 Pilihan Warna yang memukau :
πŸ’„ Lara
πŸ’„ Adelle
πŸ’„ Kelly
πŸ’„ Denee
.
🌷 Harga Mampu Milik :
πŸ’° RM39
.
🌷 Mempunyai banyak kebaikan antaranya:
πŸ’ƒ Ringan
πŸ’ƒ Merawat bibir
πŸ’ƒ Tahan lebih 6 jam
πŸ’ƒ PENTING❗ Wudhuk Friendly 😍
.
🌷 Bibir tak akan :
πŸ™… Hitam
πŸ™… Merekah
πŸ™… Hitamkan bibir
πŸ™… Paraben
.
🌷 Berminat ? Clink link di bio utk wassap sue 😘
ENKAY LURVE ME (Soft Lip Matte) . 🌷4 Pilihan Warna yang memukau : πŸ’„ Lara πŸ’„ Adelle πŸ’„ Kelly πŸ’„ Denee . 🌷 Harga Mampu Milik : πŸ’° RM39 . 🌷 Mempunyai banyak kebaikan antaranya: πŸ’ƒ Ringan πŸ’ƒ Merawat bibir πŸ’ƒ Tahan lebih 6 jam πŸ’ƒ PENTING❗ Wudhuk Friendly 😍 . 🌷 Bibir tak akan : πŸ™… Hitam πŸ™… Merekah πŸ™… Hitamkan bibir πŸ™… Paraben . 🌷 Berminat ? Clink link di bio utk wassap sue 😘