an online Instagram web viewer

#lipscrub medias

Photos

For those who have used traditional lipsticks, the constant use of wax-based products leaves lip vermillion damaged and lip tissue dehydrated.  LipSmooth Conditioning Polish helps lips that have been damaged by traditional lipsticks, dry conditions, or dehydration feel smooth and renewed, re-moisturized, soft, and conditioned.  This gentle polish contains SenePlex Complex for anti-aging protection and nourishment and Coconut Oil and Shea Butter to moisturize and help accelerate the exfoliation process of dead, dry, damaged cell layers.

The use of natural exfoliators (Bamboo Powder and Ivory Seed Powder) provide non-abrasive exfoliation, Sodium Bicarbonate provides a polishing effect, and Nangai Oil moisturizes the lips afterwards for soft, smooth lips.  LipSmooth will improve the condition of your lips for smooth and even application of LipSense lip colors.

#senegence #lipsmooth #skincare #conditioningpolish #lipsmoothconditioningpolish #antiaging #seneplex #seneplexcomplex #nangaioil #lipscrub #exfoliation #lipcare #smoothlips #bamboopowder #ivoryseedpowder #coconutoil #sheabutter
For those who have used traditional lipsticks, the constant use of wax-based products leaves lip vermillion damaged and lip tissue dehydrated. LipSmooth Conditioning Polish helps lips that have been damaged by traditional lipsticks, dry conditions, or dehydration feel smooth and renewed, re-moisturized, soft, and conditioned. This gentle polish contains SenePlex Complex for anti-aging protection and nourishment and Coconut Oil and Shea Butter to moisturize and help accelerate the exfoliation process of dead, dry, damaged cell layers. The use of natural exfoliators (Bamboo Powder and Ivory Seed Powder) provide non-abrasive exfoliation, Sodium Bicarbonate provides a polishing effect, and Nangai Oil moisturizes the lips afterwards for soft, smooth lips. LipSmooth will improve the condition of your lips for smooth and even application of LipSense lip colors. #senegence  #lipsmooth  #skincare  #conditioningpolish  #lipsmoothconditioningpolish  #antiaging  #seneplex  #seneplexcomplex  #nangaioil  #lipscrub  #exfoliation  #lipcare  #smoothlips  #bamboopowder  #ivoryseedpowder  #coconutoil  #sheabutter 
Kusamnya kulit. Pakai makeup masih kusam juga!  Haaa uolss siapa ada masalah mcm ni? 
Thats why kalau nak makeup make sure kulit kita bersih dan sihat bru best nk makeup. So ada masalah kulit better rawat dlu kulit smpai bersih! Then kalau nak makeup nmpk lg cantik + glowing. Yg ada masalah kulit kusam why not uols cuba detox mask dari temyracle. Confirm meletops! Detox mask mengandungi bahan2 premium yg digunakan. Sgt bagus utk merawat kulit yg kusam. Detox mask  bkn blh rawat kulit kusam je, malah kulit berjerawat pun boleh😍😍 stok mmg dh tak banyak ni. Cpt2 pm husna ok:) -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Kusamnya kulit. Pakai makeup masih kusam juga! Haaa uolss siapa ada masalah mcm ni? Thats why kalau nak makeup make sure kulit kita bersih dan sihat bru best nk makeup. So ada masalah kulit better rawat dlu kulit smpai bersih! Then kalau nak makeup nmpk lg cantik + glowing. Yg ada masalah kulit kusam why not uols cuba detox mask dari temyracle. Confirm meletops! Detox mask mengandungi bahan2 premium yg digunakan. Sgt bagus utk merawat kulit yg kusam. Detox mask bkn blh rawat kulit kusam je, malah kulit berjerawat pun boleh😍😍 stok mmg dh tak banyak ni. Cpt2 pm husna ok:) - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Bibir gelap..?? Mau cerahkan bibir..?? Yuuk pakai sugar lip scrub. Ampuh buat yg punya bibir gelap. Bisa untuk bibir pecah2 juga. Lip scrub ini pakai butiran gula murni yang. Dikombinasikan dengan jojoba oil. Jadi bkin lembab juga ❤️ 💰55.000

LINE. @msglow_ori (pakai @ depannya)
WA. 087860914317

#msglow #lipscrub #scrubbibirmurah #pencerahbibir #agenmsglow #msglowambon #msglowkendari #msglowdubai #msglowbanjarmasin #msglowsorong
Liplapin Bubble Gum lip scrubs dengan aroma yang manis dan gemees banget kalau dipakai❤️💮🤭IDR 39,000
Berguna secara efektif mengangkat sel-sel kulit mati dibibir yang kering dan pecah-pecah, dibibir yang hitam/kusam akibat terlalu sering menggunakan lipstik/lipmatte/liptint berkimia. Dengan terangkatnya sel kulit mati, bibir kembali halus, lembut dan lebih pink/cerah merona kembali seperti warna bibir sehat yang kamu inginkan. Dan yang pasti lebih lembab.☘️🍂
🌿Semua produk Liplapin memakai bahan natural tanpa kimia/pengawet/petroleum jelly sehingga aman dan gak buat bibir jadi hitam.🤗
🌾All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products.
#liplapin_batam #lipbalm #lipbalmalami #juallipbalm #juallipscrub #lipscrub #lipscrubalami #perawatanbibirkering #perawatanbibiralami #perawatanbibir #perawatanbibirhitam
Liplapin Bubble Gum lip scrubs dengan aroma yang manis dan gemees banget kalau dipakai❤️💮🤭IDR 39,000 Berguna secara efektif mengangkat sel-sel kulit mati dibibir yang kering dan pecah-pecah, dibibir yang hitam/kusam akibat terlalu sering menggunakan lipstik/lipmatte/liptint berkimia. Dengan terangkatnya sel kulit mati, bibir kembali halus, lembut dan lebih pink/cerah merona kembali seperti warna bibir sehat yang kamu inginkan. Dan yang pasti lebih lembab.☘️🍂 🌿Semua produk Liplapin memakai bahan natural tanpa kimia/pengawet/petroleum jelly sehingga aman dan gak buat bibir jadi hitam.🤗 🌾All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products. #liplapin_batam  #lipbalm  #lipbalmalami  #juallipbalm  #juallipscrub  #lipscrub  #lipscrubalami  #perawatanbibirkering  #perawatanbibiralami  #perawatanbibir  #perawatanbibirhitam 
Lush Lip Scrub
.
第一次接觸是因為好朋友從澳洲帶回來的手信
一直都知道這個牌子號稱純天然 不含動物實驗 又新鮮的手作產品
很可愛的是每一個產下面都會貼有製作日期和有效日期 還附加製作人的名字和卡通人像 感覺更貼心
現在更是提倡環保 推出沒有包裝的製成品 (那麼佛心的產品 一定要支持!!!)
它們家主打很多系列的產品 從沐浴到洗髮精 
不過目前為止 我還真的是只使用過 Lip Scrub
.
我使用的是Honey Scrub
打開瓶蓋會問到甜甜的蜜糖味 
我的罐子因為長期使用 所以滲了水 但是還是建議大家盡量別碰到水
可以看到顆粒是屬於細緻的那一類 就算大力搓揉也不會造成皮膚破損
我通常是一星期用一次 一罐可以用好久好久 .
用了過後真的會感覺死皮不見了 摸起來也不會卡卡
晚上就塗著厚厚的Vaseline睡覺 隔天起床又是一張好唇
對了 我都是用Vaseline來取代護唇膏 這是在英國就養成的習慣
回來了也就繼續了
.
新加坡售賣價格為SGD25 至 SGD27 根據不同的口味
大家可以去店裡試試
目前還沒試過比它更好的lip scrub 所以回購是100%
.
🔺在這裡提醒大家 如果放在浴室的話 記得在用後清洗蓋子 並且蓋好
因為是使用存新鮮原料 所以Honey是真的很甜
如果沒清理乾淨 我怕你會看到成群結隊的螞蟻出現在廁所哦
.
.
.
.
.
#lush #lushcosmetics #lushlipscrub #mintjulips #lipscrub #lushmintjulips #honey
Lush Lip Scrub . 第一次接觸是因為好朋友從澳洲帶回來的手信 一直都知道這個牌子號稱純天然 不含動物實驗 又新鮮的手作產品 很可愛的是每一個產下面都會貼有製作日期和有效日期 還附加製作人的名字和卡通人像 感覺更貼心 現在更是提倡環保 推出沒有包裝的製成品 (那麼佛心的產品 一定要支持!!!) 它們家主打很多系列的產品 從沐浴到洗髮精 不過目前為止 我還真的是只使用過 Lip Scrub . 我使用的是Honey Scrub 打開瓶蓋會問到甜甜的蜜糖味 我的罐子因為長期使用 所以滲了水 但是還是建議大家盡量別碰到水 可以看到顆粒是屬於細緻的那一類 就算大力搓揉也不會造成皮膚破損 我通常是一星期用一次 一罐可以用好久好久 . 用了過後真的會感覺死皮不見了 摸起來也不會卡卡 晚上就塗著厚厚的Vaseline睡覺 隔天起床又是一張好唇 對了 我都是用Vaseline來取代護唇膏 這是在英國就養成的習慣 回來了也就繼續了 . 新加坡售賣價格為SGD25 至 SGD27 根據不同的口味 大家可以去店裡試試 目前還沒試過比它更好的lip scrub 所以回購是100% . 🔺在這裡提醒大家 如果放在浴室的話 記得在用後清洗蓋子 並且蓋好 因為是使用存新鮮原料 所以Honey是真的很甜 如果沒清理乾淨 我怕你會看到成群結隊的螞蟻出現在廁所哦 . . . . . #lush  #lushcosmetics  #lushlipscrub  #mintjulips  #lipscrub  #lushmintjulips  #honey 
Lip scrub berfungsi untuk mengelupas dan mengangkat sel kulit mati di bibir sehingga kulit bibir tampak lebih cerah dan kembali ke warna aslinya dan permukaan bibir lebih rata dan halus .
💰Rp 55.000
.
For order 👇👇
Line : @jlq3708v (pakai @) #namoid #maskernamoid #organicfacemask #organicmask #skincare #skincaremurah #skincarelokal #maskerlokal #lipscrub #lipscruborganik #organiclipscrub #lipscrublokal #lipscrubmurah #lipscrubnamoid
#NIMM #LipScrub 
Line id: unchalk
#NIMM #LipScrub 
Line id: unchalk
#NIMM #LipScrub 
Line id: unchalk
#NIMM #LipScrub 
Line id: unchalk
[MURAH DAN SANGAT BERBALOI]
.
Jom dapatkan lip scrub terbaru ini ada 2 warna dengan berperisa marshmallow ..
.
Wow! Bukan sahaja uolls boleh nikmati bau n rasa yang best uolls pon boleh merawat bibir yang merekah tu dengan hanya RM15 uolls dapat cantik dan miliki bibir yang menawan💋 .
#lipscrub
[MURAH DAN SANGAT BERBALOI] . Jom dapatkan lip scrub terbaru ini ada 2 warna dengan berperisa marshmallow .. . Wow! Bukan sahaja uolls boleh nikmati bau n rasa yang best uolls pon boleh merawat bibir yang merekah tu dengan hanya RM15 uolls dapat cantik dan miliki bibir yang menawan💋 . #lipscrub 
25pcs lip scrub sold! Thank you so much for choosing labellatintph.❣️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
#labellatintph
#liptintrebrand #rebrandingliptint #rebranding #onlineseller #liptintmnl #rebrandmnl #resell #rebrandingmnl #rebrandorganic 
#rebrand #rebrandcosmetics #reseller #liptintph #liptint #clayblusher #tintedlipscrub #rebrandorganic #liptint #lipscrub #lipandcheektint #tintedlipscrub
25pcs lip scrub sold! Thank you so much for choosing labellatintph.❣️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ #labellatintph  #liptintrebrand  #rebrandingliptint  #rebranding  #onlineseller  #liptintmnl  #rebrandmnl  #resell  #rebrandingmnl  #rebrandorganic  #rebrand  #rebrandcosmetics  #reseller  #liptintph  #liptint  #clayblusher  #tintedlipscrub  #rebrandorganic  #liptint  #lipscrub  #lipandcheektint  #tintedlipscrub 
[COTTON CANDY LIP SCRUB]
.
Khas untuk anda yang ada
✅Kulit bibir menggelupas
✅Kulit bibir hitam
✅Kulit bibir keras
✅Pakai Lipmatte jadi bercapuk
.
Maka LIPSCRUB ini lah yang anda perlukan!
.
Ada tak anda mengalami bila pakai Lipmatte & Lipstick di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata?
.
Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tak buang! Nak tarik sakit kan? So now dah tak perlu risau sebab anda boleh guna COTTON CANDY LIPSCRUB ini untuk membuang sel kulit mati di bibir anda.
.
Cotton Candy Lip Scrub ini mengadungi:
✅Premium Fine Sugar
✅Honey
✅Olive Oil
.
Kebaikan Cotton Candy Lip Scrub:
✅Menanggalkan sel kulit mati di bibir
✅Menjadikan bibir PINKISH
✅Memperbaharui sel kulit bibir
✅Melembutkan bibir
.
❌Tiada lagi bibir bercapuk bila pakai Lipmatte & Lipstick
❌Tiada lagi bibir hitam & kusam
.
✨Untuk yang berminat boleh dapatkan disini✨
.
📱DM kami 60195053184
.
#sugarbelle #sugarbelledolls #cosmetics #makeup #beautybloggers #lipscrub #cottoncandy #cotton #candy #marshmallow #lips #lipstick #new #newarrival #newproduct
[COTTON CANDY LIP SCRUB] . Khas untuk anda yang ada ✅Kulit bibir menggelupas ✅Kulit bibir hitam ✅Kulit bibir keras ✅Pakai Lipmatte jadi bercapuk . Maka LIPSCRUB ini lah yang anda perlukan! . Ada tak anda mengalami bila pakai Lipmatte & Lipstick di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata? . Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tak buang! Nak tarik sakit kan? So now dah tak perlu risau sebab anda boleh guna COTTON CANDY LIPSCRUB ini untuk membuang sel kulit mati di bibir anda. . Cotton Candy Lip Scrub ini mengadungi: ✅Premium Fine Sugar ✅Honey ✅Olive Oil . Kebaikan Cotton Candy Lip Scrub: ✅Menanggalkan sel kulit mati di bibir ✅Menjadikan bibir PINKISH ✅Memperbaharui sel kulit bibir ✅Melembutkan bibir . ❌Tiada lagi bibir bercapuk bila pakai Lipmatte & Lipstick ❌Tiada lagi bibir hitam & kusam . ✨Untuk yang berminat boleh dapatkan disini✨ . 📱DM kami 60195053184 . #sugarbelle  #sugarbelledolls  #cosmetics  #makeup  #beautybloggers  #lipscrub  #cottoncandy  #cotton  #candy  #marshmallow  #lips  #lipstick  #new  #newarrival  #newproduct 
#NIMM #LipScrub 
Line id: unchalk
get your hands on this lil piece of magic! ✨ lemon + honey l i p  s c r u b • conditioning + exfoliating to make your lips ready to pucker up!
•
•
•
•
#etsyshop #etsy #smallbusiness #supportsmallbusiness #lipscrub #lemon #honey #coconutoil #organic #skincare #create #allnatural #handmade #etsysale
#NIMM #LipScrub 
Line id: unchalk
Nouveauté dans ma gamme de baumes à lèvres ! Comme la saison des fraises a été courte cette année, vous pourrez goûter en sentir celles-ci encore plus longtemps ! Prolongez votre été 😉
Nouveauté dans ma gamme de baumes à lèvres ! Comme la saison des fraises a été courte cette année, vous pourrez goûter en sentir celles-ci encore plus longtemps ! Prolongez votre été 😉
So life has been a little crazy the last week 🙈 so I have been slacking with the skin care post! I'll double post over the next few days to catch you guys up! 😘

Day 17
#allaboutskincare 🎋 LipSmooth™ Conditioning Polish 🎋 👉🏻 It helps lips that have been damaged by traditional lipsticks, dry conditions or dehydration feel renewed, re-moisturized, and conditioned. 
Formulated with natural exfoliators such as bamboo and ivory seed powder, it provides gentle, non-abrasive exfoliation. SenePlex+ Complex™ provides anti-aging protection and nourishment, while Coconut Oil, Nangai Oil and Shea Butter moisturize, and help accelerate the exfoliation process of dead, dry, damaged cell layers to reveal smooth, beautiful lips.

#skincare #senegence #takecareofyourskin #youngskin #youonlyhaveoneskintoshowoff #skincare #lipscrub
So life has been a little crazy the last week 🙈 so I have been slacking with the skin care post! I'll double post over the next few days to catch you guys up! 😘 Day 17 #allaboutskincare  🎋 LipSmooth™ Conditioning Polish 🎋 👉🏻 It helps lips that have been damaged by traditional lipsticks, dry conditions or dehydration feel renewed, re-moisturized, and conditioned. Formulated with natural exfoliators such as bamboo and ivory seed powder, it provides gentle, non-abrasive exfoliation. SenePlex+ Complex™ provides anti-aging protection and nourishment, while Coconut Oil, Nangai Oil and Shea Butter moisturize, and help accelerate the exfoliation process of dead, dry, damaged cell layers to reveal smooth, beautiful lips. #skincare  #senegence  #takecareofyourskin  #youngskin  #youonlyhaveoneskintoshowoff  #skincare  #lipscrub 
HOLIIIIII 🤗 Recuerda que tenemos exfoliantes de Labios de #beautytreats , estos son perfectos para tí que amas los labiales liquidos matte, Ya que te hidratan los labios dejandolos 😍 suaves y lindos 💁🏼‍♀️
💸10.000
Recuerda que hacemos Domicilios 🚙💨 en Pereira y Dosquebradas
Envíos a todo Colombia! ✈️
Más info en el WHATSAPP 📲 321 470 9554 🛍
#rossettocosmetics #tipsrossetto #wakeupandmakeup #citycolor #kleancolor #maquillajeperfecto #maquillajesocial #maquillajeprofesional #beautytreats #lipscrub #exfoliante #pereira #medellin #mattelipstick #cali #bogota
HOLIIIIII 🤗 Recuerda que tenemos exfoliantes de Labios de #beautytreats  , estos son perfectos para tí que amas los labiales liquidos matte, Ya que te hidratan los labios dejandolos 😍 suaves y lindos 💁🏼‍♀️ 💸10.000 Recuerda que hacemos Domicilios 🚙💨 en Pereira y Dosquebradas Envíos a todo Colombia! ✈️ Más info en el WHATSAPP 📲 321 470 9554 🛍 #rossettocosmetics  #tipsrossetto  #wakeupandmakeup  #citycolor  #kleancolor  #maquillajeperfecto  #maquillajesocial  #maquillajeprofesional  #beautytreats  #lipscrub  #exfoliante  #pereira  #medellin  #mattelipstick  #cali  #bogota 
📣[OPEN PAID PROMOTE – English  Party, English eDucation Student Organization] 📣
.
Hellow gaissss!!! Kamu punya masalah dengan kulit wajahmu? Kamu pingin punya kulit wajah mulus dan mempesona?  Kamu punya masalah jerawat ? Tapi kamu takut masker palsu dan berefek samping buruk?
Tenang!!! @crushlicious_sragen punya solusinya….. @crushlicious_sragen menyediakan masker wajah organik yang aman untuk semua jenis kulit 
Masker Organik @crushlicious_sragen ada 4 varian masker, yaitu masker Green Tea dan Coffe (Juaranya hempaskan jerawat) Milk dan Chocolate (suksek bikin kulit wajah cerah). Selain masker organic @crushlicious_sragen ada  juga Serum (melembapkan kulit dan mengurangi minyak berlebih, memudarkan bekas jerawat) dan LipScrub (angkat sel kulit mati di bibir, bikin bibir lembut dan cerah)  loh.
Harga??? Murah, pas dikantong.
Sooo, kamu yang mau order dan mau info lebih lanjut.. go follow!!!! @crushlicious_sragen
@crushlicious_sragen @crushlicious_sragen
@crushlicious_sragen @crushlicious_sragen
Atau WA (085647166090)
.
.COD area UMS, Gemolong
.
.
#maskercrush #maskeralami #maskerorganik #lipscrub #serumwajah #sragenhits #sragenkita #umscantik #umsganteng #gemolonghits #gemolongkekinian #maskerwajah #kulitcerah #wajahmulus #jerawathilang #maskermurah #maskersehat #wajahmempesona #crushliciousmask #sragen #solo #ums #gemolong
#ppewp19 #paidpromoteewp2018 #ewp2018
📣[OPEN PAID PROMOTE – English Party, English eDucation Student Organization] 📣 . Hellow gaissss!!! Kamu punya masalah dengan kulit wajahmu? Kamu pingin punya kulit wajah mulus dan mempesona? Kamu punya masalah jerawat ? Tapi kamu takut masker palsu dan berefek samping buruk? Tenang!!! @crushlicious_sragen punya solusinya….. @crushlicious_sragen menyediakan masker wajah organik yang aman untuk semua jenis kulit Masker Organik @crushlicious_sragen ada 4 varian masker, yaitu masker Green Tea dan Coffe (Juaranya hempaskan jerawat) Milk dan Chocolate (suksek bikin kulit wajah cerah). Selain masker organic @crushlicious_sragen ada juga Serum (melembapkan kulit dan mengurangi minyak berlebih, memudarkan bekas jerawat) dan LipScrub (angkat sel kulit mati di bibir, bikin bibir lembut dan cerah) loh. Harga??? Murah, pas dikantong. Sooo, kamu yang mau order dan mau info lebih lanjut.. go follow!!!! @crushlicious_sragen @crushlicious_sragen @crushlicious_sragen @crushlicious_sragen @crushlicious_sragen Atau WA (085647166090) . .COD area UMS, Gemolong . . #maskercrush  #maskeralami  #maskerorganik  #lipscrub  #serumwajah  #sragenhits  #sragenkita  #umscantik  #umsganteng  #gemolonghits  #gemolongkekinian  #maskerwajah  #kulitcerah  #wajahmulus  #jerawathilang  #maskermurah  #maskersehat  #wajahmempesona  #crushliciousmask  #sragen  #solo  #ums  #gemolong  #ppewp19  #paidpromoteewp2018  #ewp2018 
R e a d y s t o c k ♡♡ Strawberry Lip scrub IDR 39.000
Strawberry lip balm IDR 55.000

Yukk diorder sebelum kehabisann😍😍 #po #murah #ready #readystock #bibir #bibirsehat #merah #surabaya #kadomurah #kadocewek #wanita #strawberry #lipbalm #lipscrub
R e a d y s t o c k

Bubble gum lip scrub IDR 39.000
Strawberry kiss lip balm IDR 55.000

Yuuukk diorder😍😍 #ready #surabaya #lipbalmnatural #lipbalm #lipscrub #variant #happy #healthy #beauty #beautylips #lips #kadocewek #perawatanbibir #sehatalami
Indepedence day sale!!! Dapetin harga super special dari msglow, 
Untuk 2 produk yang sangat laris dipasaran.. Hanya dengan 49.000 kalian sudah bisa merasakan segarnya menggunakan micellar water dari msglow 😍,, dan dengan 75.000  kamu sudah bisa dapetin ketiak super putih , selangkangan , lutut dan siku kamu 😘
.
Yukz langsung chat admin untuk rekap orderan dear... 😁
.
More info & order Hubungi Admin :
💌 FAST RESPON 
Line ID : @nananich (pakai @ didepannya)
WA : 081805511233
.
Office (Gudang) : Jl. Drupadi II No. 10 Renon, Denpasar, Bali.

STORE : Jl. Gajah Mada (Depan Kampus IAIN), Ruko Kodya Asri, Jempong Baru, Sekarbela,Mataram.
.
Grosir - Ecer - paket - Dropship
Konsul/Reseller/Member/Agen Welcome
.
#msglow
#msglowbeauty
#msgloworiginal
#msglowagen
#msglowagenresmi
#msglowagenlombok
#msglowagenbali
#msglowcantikskincare
#jualmsglow
#jualpemutihwajah
#skicareaman
#skincarebpom
#msglowmataram
#msglowntb
#cantikskincare
#msglowsugarscrub
#lipscrub
#sugarscrub
#redjelly
#jualredjelly
#jualredjellyoriginal
#agenmsglowmataram
Indepedence day sale!!! Dapetin harga super special dari msglow, Untuk 2 produk yang sangat laris dipasaran.. Hanya dengan 49.000 kalian sudah bisa merasakan segarnya menggunakan micellar water dari msglow 😍,, dan dengan 75.000 kamu sudah bisa dapetin ketiak super putih , selangkangan , lutut dan siku kamu 😘 . Yukz langsung chat admin untuk rekap orderan dear... 😁 . More info & order Hubungi Admin : 💌 FAST RESPON Line ID : @nananich (pakai @ didepannya) WA : 081805511233 . Office (Gudang) : Jl. Drupadi II No. 10 Renon, Denpasar, Bali. STORE : Jl. Gajah Mada (Depan Kampus IAIN), Ruko Kodya Asri, Jempong Baru, Sekarbela,Mataram. . Grosir - Ecer - paket - Dropship Konsul/Reseller/Member/Agen Welcome . #msglow  #msglowbeauty  #msgloworiginal  #msglowagen  #msglowagenresmi  #msglowagenlombok  #msglowagenbali  #msglowcantikskincare  #jualmsglow  #jualpemutihwajah  #skicareaman  #skincarebpom  #msglowmataram  #msglowntb  #cantikskincare  #msglowsugarscrub  #lipscrub  #sugarscrub  #redjelly  #jualredjelly  #jualredjellyoriginal  #agenmsglowmataram 
@piiwcosmetics มีขายแล้วที่ @castlec.bkk สาขา สยาม Siam 
ใครผ่านมาแวะมาลองได้นะ เผื่อจะติดใจ 
สยามซอย 9 ตรงข้ามสวนหนังสือจุฬาเลย เพิ่งเปิดร้านใหม่ๆ มีโปรเพียบบบบบ
#piiwcosmetics
#lipscrub #liptint
@castlec.bkk @piiwcosmetics
@piiwcosmetics มีขายแล้วที่ @castlec.bkk สาขา สยาม Siam ใครผ่านมาแวะมาลองได้นะ เผื่อจะติดใจ สยามซอย 9 ตรงข้ามสวนหนังสือจุฬาเลย เพิ่งเปิดร้านใหม่ๆ มีโปรเพียบบบบบ #piiwcosmetics  #lipscrub  #liptint  @castlec.bkk @piiwcosmetics
Best lip scrub in the world, a base di zucchero grezzo, miele, olio d’oliva, olio di girasole, burro di karitè, burro di cacao e cera d’api... non credo si possa aggiungere altro se non che è super... ne basta pochissimo, lascia le labbra incredibilmente levigate e morbide, senza maltrattarle perché ha un efficace potere emolliente tanto che non serve aggiungere idratanti alla fine, basta risciacquare e tamponare delicatamente le labbra per togliere l’eccesso oleoso dovuto ai suoi ingredienti...tanto potere in una confezione così piccina... 🙌🏻👄💕
.
.
.
#siriomakeup #beautychannel #biofficinatoscana #lipscrub #brownsugar #oliveoil #oliodoliva #sheabutter #burrodikaritè #cocoabutter #bio #ecobio #ecobiocosmesi #scrubgoloso #vitaminE #lipcare #lipbalm #skincare
Best lip scrub in the world, a base di zucchero grezzo, miele, olio d’oliva, olio di girasole, burro di karitè, burro di cacao e cera d’api... non credo si possa aggiungere altro se non che è super... ne basta pochissimo, lascia le labbra incredibilmente levigate e morbide, senza maltrattarle perché ha un efficace potere emolliente tanto che non serve aggiungere idratanti alla fine, basta risciacquare e tamponare delicatamente le labbra per togliere l’eccesso oleoso dovuto ai suoi ingredienti...tanto potere in una confezione così piccina... 🙌🏻👄💕 . . . #siriomakeup  #beautychannel  #biofficinatoscana  #lipscrub  #brownsugar  #oliveoil  #oliodoliva  #sheabutter  #burrodikaritè  #cocoabutter  #bio  #ecobio  #ecobiocosmesi  #scrubgoloso  #vitaminE  #lipcare  #lipbalm  #skincare 
Dry lips? Exfoliate your lips with our brown sugar lip scrub. Made with organic sugar and vitamin e! You can find them on our website or DM us! Link in Bio! Share with a friend! 🛍
#canaanscollection #cc #c #lipscrub #scrub #skincare #beauty #beautiful #atlanta #atl #downtownatlanta #diybeauty #diyskincare #natural #organic #sweet #love #instadaily #exfoliate #skin #instalove #follow
🌸 MANFAAT PRODUK HBP🌸
..................................................
🌸 MASKER HBP multi fungsi bisa digunakan memutihkan wajah ataupun seluruh tubuh, memutihkan ketiak, bokong, menghilangkan sterm dan selulit serta bisa menghilanhkan bekas luka, cacar, kusam dan dan kasar
🌸 LOTION HBP digunakan untuk tangan, kaki,  dan leher. Digunakan ketika keluar rumah agar terjaga dari sinar matahari dan menjaga kelembutan kulit dan kulit menjadi lebih berkilau dan lembut
🌸 SCRUB HBP digunakan untuk membersihkan muka kita yg berkomedo, komedo Batu, atau bekas jerawat dan juga untuk menghilangkan kotoran yg susah hilang contohnya bolot serta dapat memutihkan siku dan lutut
Yuuukk siapa yang mau order silahkan cek bio kami !!! #agenhbpresmi#hbpindonesia#hbporiginal#hbpjember#hbplumajang#hbpprobolinggo#hbpbanyuangi#hbpsitubondo#creampemutihtubuh#lotionwhitening#scrubhbp#creamhbp#glowingskin#lotion#lipscrub#jellyarbutin#bleching#like4like#followforfollow
🌸 MANFAAT PRODUK HBP🌸 .................................................. 🌸 MASKER HBP multi fungsi bisa digunakan memutihkan wajah ataupun seluruh tubuh, memutihkan ketiak, bokong, menghilangkan sterm dan selulit serta bisa menghilanhkan bekas luka, cacar, kusam dan dan kasar 🌸 LOTION HBP digunakan untuk tangan, kaki, dan leher. Digunakan ketika keluar rumah agar terjaga dari sinar matahari dan menjaga kelembutan kulit dan kulit menjadi lebih berkilau dan lembut 🌸 SCRUB HBP digunakan untuk membersihkan muka kita yg berkomedo, komedo Batu, atau bekas jerawat dan juga untuk menghilangkan kotoran yg susah hilang contohnya bolot serta dapat memutihkan siku dan lutut Yuuukk siapa yang mau order silahkan cek bio kami !!! #agenhbpresmi #hbpindonesia #hbporiginal #hbpjember #hbplumajang #hbpprobolinggo #hbpbanyuangi #hbpsitubondo #creampemutihtubuh #lotionwhitening #scrubhbp #creamhbp #glowingskin #lotion #lipscrub #jellyarbutin #bleching #like4like #followforfollow 
🍑 HAPPY FRIDAY 🍑 HAPPY NIMM 
#NIMM 
#WEEKLY
#LIPSCRUB
Jom rawat kulit!
Ni #TIMEWISE MIRACLE SET
.
💕Untuk Siapa Set Miracle Timewise💞
.
Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah pun boleh cuba set ni:
.
🌟Jerawat yang banyak samada disebabkan  salah guna produk
🌟Kulit terlalu kering/berminyak. MK ada 2  formula untuk disesuaikan dengan kulit  anda.
🌟Liang pori besar. Secara tak langsung,  boleh bantu kecikkan pori yang besar
🌟Banyak whitehead atau blackhead.
🌟Muka gelap samada disebabkan sunburn  atau hasil dari penggunaan produk tinggi  merkuri
🌟Perlukan pencerahan semulajadi.. Bukan  pkai hari ni jadi putih melepak.
.
Nak tunggu sampai bila keadaan skin yg macamtu ? Atleast cuba..kompem tak cari lain dah lepasni😍
.
FREE CONSULTATION
FREE SAMPLE
FREE SKINCARE CLASS
.
.
Beauty with me,
Fay Permata
+6011 16661519
Mary Kay Beauty Consultant
.
#ilovemarykay #marykay #marykaymalaysia #facialspa #makeupartist #makeuptutorial #sayajualskincare #beautyconsultant  #lipstick #lipstickmatte #Skincare #facialspa #lipscrub  #treatmentwhitening #beautybyfaypermata #marykayindonesia #job #jobmalaysia #makeuptutorial #makeup #makeuptutorialmalaysia
#marykay #freeclass
#serum #serumwajah 
#marykay #marykaymalaysia #bcmarykay #lipstick #lipstickmatte #serum #menskincare #cleansingbrush #foundation #foundationprimer #mineralpowder #antiaging
Jom rawat kulit! Ni #TIMEWISE  MIRACLE SET . 💕Untuk Siapa Set Miracle Timewise💞 . Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah pun boleh cuba set ni: . 🌟Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk 🌟Kulit terlalu kering/berminyak. MK ada 2 formula untuk disesuaikan dengan kulit anda. 🌟Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecikkan pori yang besar 🌟Banyak whitehead atau blackhead. 🌟Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri 🌟Perlukan pencerahan semulajadi.. Bukan pkai hari ni jadi putih melepak. . Nak tunggu sampai bila keadaan skin yg macamtu ? Atleast cuba..kompem tak cari lain dah lepasni😍 . FREE CONSULTATION FREE SAMPLE FREE SKINCARE CLASS . . Beauty with me, Fay Permata +6011 16661519 Mary Kay Beauty Consultant . #ilovemarykay  #marykay  #marykaymalaysia  #facialspa  #makeupartist  #makeuptutorial  #sayajualskincare  #beautyconsultant  #lipstick  #lipstickmatte  #Skincare  #facialspa  #lipscrub  #treatmentwhitening  #beautybyfaypermata  #marykayindonesia  #job  #jobmalaysia  #makeuptutorial  #makeup  #makeuptutorialmalaysia  #marykay  #freeclass  #serum  #serumwajah  #marykay  #marykaymalaysia  #bcmarykay  #lipstick  #lipstickmatte  #serum  #menskincare  #cleansingbrush  #foundation  #foundationprimer  #mineralpowder  #antiaging 
Sayangi kulit anda,, jangan biar kan wajah anda jadi bahan uji kaji produk XYZ. Tak sesuai yang jenama X, tukar jenama Y, lepas tu jenama Z. Owh NO !!!!!
.
Jangan bazirkan masa, wang dan yang paling penting kesian kat kulit tu tau!!
.
Jom dapat kan free consultation sekarang, guna produk Mary Kay yang selamat dan telah terbukti Quality produk diperingkat dunia 💕
.
Fay Permata,
+601116661519
Your Trusted Beauty Consultant
Sayangi kulit anda,, jangan biar kan wajah anda jadi bahan uji kaji produk XYZ. Tak sesuai yang jenama X, tukar jenama Y, lepas tu jenama Z. Owh NO !!!!! . Jangan bazirkan masa, wang dan yang paling penting kesian kat kulit tu tau!! . Jom dapat kan free consultation sekarang, guna produk Mary Kay yang selamat dan telah terbukti Quality produk diperingkat dunia 💕 . Fay Permata, +601116661519 Your Trusted Beauty Consultant
Don't let early mornings get you down! Try our amazing Spearmint Sugar Scrub. The scent is an amazing pick me up so that you can start your day on the right (super smooth) foot! 😉#naturalskincare #skincare #beauty #organicskincare #healthyskin #naturalbeauty #skincareroutine #organic #greenbeauty #skin #natural #crueltyfree #essentialoils #naturalproducts #vegan #handmade #veganbeauty #selfcare #exfoliate #beautycare #freshskin #skincareaddict #sugarscrub #smallbusiness #whippedsoap #suagrscrub #naturalsprays #whippedscrub #lipscrub #lipbalm
Don't let early mornings get you down! Try our amazing Spearmint Sugar Scrub. The scent is an amazing pick me up so that you can start your day on the right (super smooth) foot! 😉#naturalskincare  #skincare  #beauty  #organicskincare  #healthyskin  #naturalbeauty  #skincareroutine  #organic  #greenbeauty  #skin  #natural  #crueltyfree  #essentialoils  #naturalproducts  #vegan  #handmade  #veganbeauty  #selfcare  #exfoliate  #beautycare  #freshskin  #skincareaddict  #sugarscrub  #smallbusiness  #whippedsoap  #suagrscrub  #naturalsprays  #whippedscrub  #lipscrub  #lipbalm 
Cerahkan bibir kamu yuk pakai sugar lip scrub.. ni ampuh buat yg punya bibir gelap. . Terus pecah2 juga.. ini pakai butiran gula murni yang dicombine denngan jojoba oil ya dear.. jadi bkin lembab juga ❤️
.💰55.000

#msglow #lipscrub
Wa 085655584118
Cerahkan bibir kamu yuk pakai sugar lip scrub.. ni ampuh buat yg punya bibir gelap. . Terus pecah2 juga.. ini pakai butiran gula murni yang dicombine denngan jojoba oil ya dear.. jadi bkin lembab juga ❤️ .💰55.000 #msglow  #lipscrub  Wa 085655584118
👄 @RevivalBodyCare LIP BALM 👄You’ve just found the best vegan lip balm. Revival's emollient rich, smooth formula locks in deep hydration while providing a nourishing, moisture-rich balm. Your lips stay super luscious and kissably soft! It’s the perfect accompaniment to @RevivalBodyCare LIP SCRUBS! 👄 Join the #RevivalTribe ✌🏻
.
.
.
#RevivalBodyCare #lipbalm #lipgoals #lips #softlips #pout #smile #kissme #lipscrub #lipgoals #lipstick #veganbeauty #organicbeauty #greenbeauty #naturalbeauty #selfcare #greenbeautyblogger
👄 @RevivalBodyCare LIP BALM 👄You’ve just found the best vegan lip balm. Revival's emollient rich, smooth formula locks in deep hydration while providing a nourishing, moisture-rich balm. Your lips stay super luscious and kissably soft! It’s the perfect accompaniment to @RevivalBodyCare LIP SCRUBS! 👄 Join the #RevivalTribe  ✌🏻 . . . #RevivalBodyCare  #lipbalm  #lipgoals  #lips  #softlips  #pout  #smile  #kissme  #lipscrub  #lipgoals  #lipstick  #veganbeauty  #organicbeauty  #greenbeauty  #naturalbeauty  #selfcare  #greenbeautyblogger 
ASSALAMUALAIKUM
HALO PEOPLE!
.
Ok! Sebab ramai yang nak cuba. Saya dah ambil keputusan nak cuba join bisnes The Beauty Hacks. InshaaAllah. Doakan saya!
.
Harga murah,Tahan Lama, Packaging Hipster .
#thebeautyhacks #sistholipmatte #sisthocosmetics #lipscrub #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #malaysia #viral #skincare #bodycare
NEW!✨ Face Scrub Yellow Matcha 🍯 Namo.id 🍃 ini cocok buat kalian yang kulitnya cenderung mau itu yang jerawatan atau berminyak, kalian bisa pakai ini ya. Isi 100gr only 65k! 😍
#namoid #namoidoriginal #maskernamoid #namoidfacemask #maskerorganic #maskerwajah #maskermurah #maskeralami #namoidcoffee #namoidcocoa #namoidmilk #namoidgreentea #rosewaternamoid #pinklattenamoid #yellowmatchanamoid #facescrubnamoid #facescrub #facescrubmurah #bodyscrubnamoid #bodyscrub #bodyscrubmurah #lipscrubnamoid #lipscrub #lipscrubmurah #lipbalmnamoid #lipbalm #lipbalmmurah #namoidjakarta
NEW!✨ Face Scrub Yellow Matcha 🍯 Namo.id 🍃 ini cocok buat kalian yang kulitnya cenderung mau itu yang jerawatan atau berminyak, kalian bisa pakai ini ya. Isi 100gr only 65k! 😍 #namoid  #namoidoriginal  #maskernamoid  #namoidfacemask  #maskerorganic  #maskerwajah  #maskermurah  #maskeralami  #namoidcoffee  #namoidcocoa  #namoidmilk  #namoidgreentea  #rosewaternamoid  #pinklattenamoid  #yellowmatchanamoid  #facescrubnamoid  #facescrub  #facescrubmurah  #bodyscrubnamoid  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #lipscrubnamoid  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipbalmnamoid  #lipbalm  #lipbalmmurah  #namoidjakarta 
Skrub bibir tu, perlu ke ? .

Perlu kalau nak bibir sentiasa sihat,moist & merah. Lagi lagi kalau suka pakai lipstik tu wajiblah skrub bibir 3 kali seminggu .

Dengan free lipbrush, 2 ganda exfoliating bibir awak awak ssmua. Paling best, bila tetelan pun takde masalah 💋 . 
Bahan asas dia of coz la organic superfine sugar yang dapat menanggalkan sel kulit mati di bibir uolss tuu 😍. Barulah bibir merah semulajadii, tapi konsisten la okeh ! .

Berminat nak cuba ? RM 23 tahan sehingga 2-3 bulan . -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari 
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback
Skrub bibir tu, perlu ke ? . Perlu kalau nak bibir sentiasa sihat,moist & merah. Lagi lagi kalau suka pakai lipstik tu wajiblah skrub bibir 3 kali seminggu . Dengan free lipbrush, 2 ganda exfoliating bibir awak awak ssmua. Paling best, bila tetelan pun takde masalah 💋 . Bahan asas dia of coz la organic superfine sugar yang dapat menanggalkan sel kulit mati di bibir uolss tuu 😍. Barulah bibir merah semulajadii, tapi konsisten la okeh ! . Berminat nak cuba ? RM 23 tahan sehingga 2-3 bulan . - - Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 . - Strictly ❌ DM thank you . #shanztemyracle  #temyracletemerloh  #temyraclepahang  #cantiknatural  #temyraclesayamesticari  #COFFEESCRUB  #DETOXMASK  #PEACHSCRUB  #LIPSCRUB  #BODYSCRUB  #RICESOAP  #shanzfeedback 
1. Madu Dan Lemon
🍯🍯🍯🍋🍋🍋
Buat campuran madu dan jus lemon dan simpannya di dalam peti sejuk. Sapukan campuran ini ke bibir anda dan biarkan selama satu jam. Bersihkan bibir anda selepas satu jam. Amalkan petua ini selama 2 hingga 3 kali.
.
Kandungan limau lemon boleh mengurangkan pigmentasi. Nutrien dalam madu menyuburkan kulit dan menjadikannya lebih sihat. Madu juga membantu dalam membuat bibir anda kelihatan lebih merah jambu.
.
Kalau nak lagi senang pakai je seduction lipscrub. Sebab salah satu ingredients dalam lipscrub seduction adalah madu. 🍯
.
.
#lipscrub #lipscrubmalaysia #malaysialipscrub #bibirlembab #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrubbibir #scrubmurahmalaysia #bibirmenggelupas #bibircantik #uum #uumisthebest #uumsintok #uumstudent #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bazaronlinemalaysia #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikkan #seductionlipscrub #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmperlis #bazarpaknilkecantikan #tipsbibirmenawan #scrubmalaysia #tipskecantikan
1. Madu Dan Lemon 🍯🍯🍯🍋🍋🍋 Buat campuran madu dan jus lemon dan simpannya di dalam peti sejuk. Sapukan campuran ini ke bibir anda dan biarkan selama satu jam. Bersihkan bibir anda selepas satu jam. Amalkan petua ini selama 2 hingga 3 kali. . Kandungan limau lemon boleh mengurangkan pigmentasi. Nutrien dalam madu menyuburkan kulit dan menjadikannya lebih sihat. Madu juga membantu dalam membuat bibir anda kelihatan lebih merah jambu. . Kalau nak lagi senang pakai je seduction lipscrub. Sebab salah satu ingredients dalam lipscrub seduction adalah madu. 🍯 . . #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #malaysialipscrub  #bibirlembab  #bibirkering  #bibirmerekah  #bibirgelap  #scrubbibir  #scrubmurahmalaysia  #bibirmenggelupas  #bibircantik  #uum  #uumisthebest  #uumsintok  #uumstudent  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bazaronlinemalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #produkkecantikkan  #seductionlipscrub  #uitmdihatiku  #uitmpuncakperdana  #uitmlendu  #uitmmachang  #uitmperlis  #bazarpaknilkecantikan  #tipsbibirmenawan  #scrubmalaysia  #tipskecantikan 
แพ็คเกจมุ้งมิ้ง น่ารัก น่าใช้
..
..
#Lipscrub #Nimm 
#Lip #beauty
แพ็คเกจมุ้งมิ้ง น่ารัก น่าใช้ .. .. #Lipscrub  #Nimm  #Lip  #beauty 
Our KISSY Lipscrubs are a sooper hit and many of you sent me great reviews & few had eaten this 😉 Who will not love chocolates? Everyone does. We go thru stress, happiness, anger or PMS we need chocolates. The Lipscrub is made wit proper theobroma cocoa with essential oils which will give you a great refreshing feel to your lips.  Your lips will be free from its chapped skin and darkness ❤️ Also, it tastes great 😉
Benefits:
– Remove flaky, dry & chapped dead skin cells.
– Minimize dark spots.
– Softer & smoother lips.
– Even out the lips texture.
– Bright and even lips.
Let your lips be kissable every day & nite 👄
Shot by @sense_studios ❤️
.
.
#supportsmallbusiness#skincare #haircare #handmade #saynotochemicals #chemicalfree #skincareproduct #instagood #launchingsoon #orgablends #cleanbeauty #naturalproducts #toxinfree #instabeauty #ditchchemicals #hairoil #womanempowerment #skincarethread #skincareroutine #naturalblends #chennai #lips #lipscrub #chocolate
Our KISSY Lipscrubs are a sooper hit and many of you sent me great reviews & few had eaten this 😉 Who will not love chocolates? Everyone does. We go thru stress, happiness, anger or PMS we need chocolates. The Lipscrub is made wit proper theobroma cocoa with essential oils which will give you a great refreshing feel to your lips. Your lips will be free from its chapped skin and darkness ❤️ Also, it tastes great 😉 Benefits: – Remove flaky, dry & chapped dead skin cells. – Minimize dark spots. – Softer & smoother lips. – Even out the lips texture. – Bright and even lips. Let your lips be kissable every day & nite 👄 Shot by @sense_studios ❤️ . . #supportsmallbusiness #skincare  #haircare  #handmade  #saynotochemicals  #chemicalfree  #skincareproduct  #instagood  #launchingsoon  #orgablends  #cleanbeauty  #naturalproducts  #toxinfree  #instabeauty  #ditchchemicals  #hairoil  #womanempowerment  #skincarethread  #skincareroutine  #naturalblends  #chennai  #lips  #lipscrub  #chocolate 
Bau aroma coffee scrub blh hilangkan stress! Bukan boleh cantikkan kulit je tau. Korang dh dptkan ke coffee scrub temyracle? Rmai btul yg repeat order😋 korang yg blum cuba wajib cuba okay utk dptkan kulit bersih secara sihat😍
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Bau aroma coffee scrub blh hilangkan stress! Bukan boleh cantikkan kulit je tau. Korang dh dptkan ke coffee scrub temyracle? Rmai btul yg repeat order😋 korang yg blum cuba wajib cuba okay utk dptkan kulit bersih secara sihat😍 COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Cerahkan bibir kamu yuk pakai sugar lip scrub.. ni ampuh buat yg punya bibir gelap. . Terus pecah2 juga.. ini pakai butiran gula murni yang dicombine denngan jojoba oil ya dear.. jadi bkin lembab juga ❤️
.💰55.000

Skin care BPOM dan Halal 
Aman untuk bumil dan busui
Konsultasi dan pemesanan :
WA. 085747741774 .

#msglowtegal #msglowslawi #msglowpekalongan #msglowbanyumas #msglowsemarang #msglowjepara #msglowwonosobo #msglowgrobogan #msglowbandung #msglowjatim #msglowjateng #msglowjabar #msglowpemalang #msglowbrebes #msglowcilacap #msglowrembang #msglowpusat #msglowmurah #msglowbeauty  #msglowpurbalingga #msglowgrosir #msglowtimika #msglowbalikpapan #msglowpalembang #msglowbali #msglowdenpasar #msglowkalimantan #lipscrub
Cerahkan bibir kamu yuk pakai sugar lip scrub.. ni ampuh buat yg punya bibir gelap. . Terus pecah2 juga.. ini pakai butiran gula murni yang dicombine denngan jojoba oil ya dear.. jadi bkin lembab juga ❤️ .💰55.000 Skin care BPOM dan Halal Aman untuk bumil dan busui Konsultasi dan pemesanan : WA. 085747741774 . #msglowtegal  #msglowslawi  #msglowpekalongan  #msglowbanyumas  #msglowsemarang  #msglowjepara  #msglowwonosobo  #msglowgrobogan  #msglowbandung  #msglowjatim  #msglowjateng  #msglowjabar  #msglowpemalang  #msglowbrebes  #msglowcilacap  #msglowrembang  #msglowpusat  #msglowmurah  #msglowbeauty  #msglowpurbalingga  #msglowgrosir  #msglowtimika  #msglowbalikpapan  #msglowpalembang  #msglowbali  #msglowdenpasar  #msglowkalimantan  #lipscrub 
#InstacliqueFavesOfTheDay

Strawberry & Grapes Lip Scrub ✨
.
Come and visit us at 829-831 University Tower 1, Moret St., Sampaloc, Manila.
.
Open everyday from 10am to 10pm.
.
We also accept orders online, if interested kindly send us a message on our instagram
🔺http://www.instagram.com/instacliquemnl2017
.
You can also send us a message on our facebook page
🔺http://www.facebook.com/InstacliqueMNL2017
.
or you can visit our SHOPEE account, Cash on Delivery available
🔺 http://www.shopee.ph/instacliquemnl ☺️
.
See you and happy shopping!! 💞
.
#instacliquemnl #lookingforbrandpartnersph #lookingforbrandpartners #lookingforconceptstore #conceptstore  #tagsforlikes #follow #follow4follow #like4like #instadaily #instasize #bestoftheday #instalike #instagood #instacool #instagram #lipcare #lipscrub #exfoliate #strawberry #grapes #strawberrylipscrub #grapeslipscrub
#InstacliqueFavesOfTheDay  Strawberry & Grapes Lip Scrub ✨ . Come and visit us at 829-831 University Tower 1, Moret St., Sampaloc, Manila. . Open everyday from 10am to 10pm. . We also accept orders online, if interested kindly send us a message on our instagram 🔺http://www.instagram.com/instacliquemnl2017 . You can also send us a message on our facebook page 🔺http://www.facebook.com/InstacliqueMNL2017 . or you can visit our SHOPEE account, Cash on Delivery available 🔺 http://www.shopee.ph/instacliquemnl ☺️ . See you and happy shopping!! 💞 . #instacliquemnl  #lookingforbrandpartnersph  #lookingforbrandpartners  #lookingforconceptstore  #conceptstore  #tagsforlikes  #follow  #follow4follow  #like4like  #instadaily  #instasize  #bestoftheday  #instalike  #instagood  #instacool  #instagram  #lipcare  #lipscrub  #exfoliate  #strawberry  #grapes  #strawberrylipscrub  #grapeslipscrub 
You could pull off any look with the #perfectbase ! This babies will assist you to get that effortless flawless complexion!
#setyourbase
.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
KONSUL GRATIS DAN ORDER👇pilih salah satu
========================
WA 👉Please KLIK LINK DI BIO IG ini🔝 atau add WA +62822-3344-2346
LINE : wardahonline (pake "")
========================
❌SORRY DM dan Comments dipastikan slowresp balas 🙏
🔘 100% trusted official distributor 😊 (semua barang ori dan baru) kirim dari Malang Ke seluruh Indonesia dan luar negeri.
🔘mau harga miring sekalian bisnis? yuk mari gabung dengan ratusan member dan reseller IG wardahkosmetika (WardahKosmetikaOnline.com) detail caranya? klik link dibio 😘
☘Thankyou,,happy shopping☘
.
#makeoversecret #makeoverpompous #wardahlipcream #wardahlipcreammurah #eminacreamatteno1 #eminamauvelous #makeoverlipcreamno3 #makeoverhydrationserum #makeovereyebrowdefinitionkit #makeoverid #wardah #paketwardah #makeoverprofessionalhighlightandcontourpallette #makeovereyeliner #makeoverperfectcovertwowaycake #makeupmakeover #paketmakeover
#Eminacosmetics #emina #eminasugarrush #eminaori #lipscrub #scrub #scrubbibir #lipcare #eminalipscrub #lipscrubemina #eminacosmetic
You could pull off any look with the #perfectbase  ! This babies will assist you to get that effortless flawless complexion! #setyourbase  . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 KONSUL GRATIS DAN ORDER👇pilih salah satu ======================== WA 👉Please KLIK LINK DI BIO IG ini🔝 atau add WA +62822-3344-2346 LINE : wardahonline (pake "") ======================== ❌SORRY DM dan Comments dipastikan slowresp balas 🙏 🔘 100% trusted official distributor 😊 (semua barang ori dan baru) kirim dari Malang Ke seluruh Indonesia dan luar negeri. 🔘mau harga miring sekalian bisnis? yuk mari gabung dengan ratusan member dan reseller IG wardahkosmetika (WardahKosmetikaOnline.com) detail caranya? klik link dibio 😘 ☘Thankyou,,happy shopping☘ . #makeoversecret  #makeoverpompous  #wardahlipcream  #wardahlipcreammurah  #eminacreamatteno1  #eminamauvelous  #makeoverlipcreamno3  #makeoverhydrationserum  #makeovereyebrowdefinitionkit  #makeoverid  #wardah  #paketwardah  #makeoverprofessionalhighlightandcontourpallette  #makeovereyeliner  #makeoverperfectcovertwowaycake  #makeupmakeover  #paketmakeover  #Eminacosmetics  #emina  #eminasugarrush  #eminaori  #lipscrub  #scrub  #scrubbibir  #lipcare  #eminalipscrub  #lipscrubemina  #eminacosmetic 
SAY GOODBYE TO CHAPPED LIPS👋
.
Siapa ada masalah bibir kering, hitam dan menggelupas? Jom rawat bibir anda dengan seduction lipscrub👄. .
.
Nak tahu info lanjut? Click link di bio
.
.
#lipscrub #lipscrubmalaysia #malaysialipscrub #bibirlembab #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrubbibir #scrubmurahmalaysia #bibirmenggelupas #bibircantik #uum #uumisthebest #uumsintok #uumstudent #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bazaronlinemalaysia #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikkan #seductionlipscrub #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmperlis #bazarpaknilkecantikan #bibir #scrubmalaysia #scrub
SAY GOODBYE TO CHAPPED LIPS👋 . Siapa ada masalah bibir kering, hitam dan menggelupas? Jom rawat bibir anda dengan seduction lipscrub👄. . . Nak tahu info lanjut? Click link di bio . . #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #malaysialipscrub  #bibirlembab  #bibirkering  #bibirmerekah  #bibirgelap  #scrubbibir  #scrubmurahmalaysia  #bibirmenggelupas  #bibircantik  #uum  #uumisthebest  #uumsintok  #uumstudent  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bazaronlinemalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #produkkecantikkan  #seductionlipscrub  #uitmdihatiku  #uitmpuncakperdana  #uitmlendu  #uitmmachang  #uitmperlis  #bazarpaknilkecantikan  #bibir  #scrubmalaysia  #scrub 
Terimakasih kaka sudah membeli produk Etude Dear Darling dari olshop kami❤️..ayo yang lainnya jangan sampai kehabisan ya. #testi #testimoni #customer #liplapin #lipbalm #lipscrubalami #lipscrub #lipbalmalami #murah #trusted #murmer #juallipbalm #juallipscrub #jualliplapin #redrose #strawberrykiss #cocoabutter #bubblegum #cottoncandy #bekasi #ready #preorder #hargapelajar #alami #makeup
📣 SKINCARE SPOTLIGHT- Day 17 📣
💙 LipSmooth Conditioning Polish 💙 💋 LipSmooth Conditioning Polish helps lips that have been damaged by traditional lipsticks, dry conditions or dehydration feel renewed, re-moisturized, and conditioned!! 💋 Formulated with natural exfoliators such as bamboo and ivory seed powder, it provides gentle, non-abrasive exfoliation. 💋 SenePlex+ Complex provides anti-aging protection and nourishment, while Coconut Oil, Nangai Oil and Shea Butter moisturize, and help accelerate the exfoliation process of dead, dry, damaged cell layers to reveal smooth, beautiful lips.

#lipscrub #lipconditioning #lippolish #beautifullips #softlips #lipsmooth #lipexfoliation #moisturizer #antiaging #exfoliator #nonabrasive #hydrate #renew #lipmoisture #healthylips #takecareofyourself #beauty #loveyourself #womensupportingwomen #refinedbeautybyaileen
📣 SKINCARE SPOTLIGHT- Day 17 📣 💙 LipSmooth Conditioning Polish 💙 💋 LipSmooth Conditioning Polish helps lips that have been damaged by traditional lipsticks, dry conditions or dehydration feel renewed, re-moisturized, and conditioned!! 💋 Formulated with natural exfoliators such as bamboo and ivory seed powder, it provides gentle, non-abrasive exfoliation. 💋 SenePlex+ Complex provides anti-aging protection and nourishment, while Coconut Oil, Nangai Oil and Shea Butter moisturize, and help accelerate the exfoliation process of dead, dry, damaged cell layers to reveal smooth, beautiful lips. #lipscrub  #lipconditioning  #lippolish  #beautifullips  #softlips  #lipsmooth  #lipexfoliation  #moisturizer  #antiaging  #exfoliator  #nonabrasive  #hydrate  #renew  #lipmoisture  #healthylips  #takecareofyourself  #beauty  #loveyourself  #womensupportingwomen  #refinedbeautybyaileen 
•
หนึ่งออเดอร์ สองออเดอร์สั่งกันเข้ามาได้เลย~
ขอบพระคุณลูกค้าที่ไว้วางใจร้านเรานะคะ
ผิวดำคล้ำเสียใช้อีฟส์ ปากแห้งปากแตกใช้ลิปสครับ
สนใจตัวไหนทักแม่ค้ามาเลยนะ ♡♡
⠀
-⠀-⠀-⠀-⠀-⠀-⠀-⠀- ☻ ☻ -⠀-⠀-⠀-⠀-⠀-⠀-⠀-
สอบถาม-สั่งซื้อ #จิ้มลิงค์ที่ไบโอได้เลยจ้า
Line ID : @iay9535d (มี @ นะคะ)
#eves #evesgroup #nimm #lipscrub #nimmlipscrub #skinstorypat
• หนึ่งออเดอร์ สองออเดอร์สั่งกันเข้ามาได้เลย~ ขอบพระคุณลูกค้าที่ไว้วางใจร้านเรานะคะ ผิวดำคล้ำเสียใช้อีฟส์ ปากแห้งปากแตกใช้ลิปสครับ สนใจตัวไหนทักแม่ค้ามาเลยนะ ♡♡ ⠀ -⠀-⠀-⠀-⠀-⠀-⠀-⠀- ☻ ☻ -⠀-⠀-⠀-⠀-⠀-⠀-⠀- สอบถาม-สั่งซื้อ #จ ิ้มลิงค์ที่ไบโอได้เลยจ้า Line ID : @iay9535d (มี @ นะคะ) #eves  #evesgroup  #nimm  #lipscrub  #nimmlipscrub  #skinstorypat 
รออีกนิดนะคะ  ปากสวยทาลิปก็จะสวย👄👄 #NIMM
#LIPSCRUB
รออีกนิดนะคะ ปากสวยทาลิปก็จะสวย👄👄 #NIMM  #LIPSCRUB 
Customer’s honest review about Liplapin lip scrub and tinted balm ☺️🙏🏻 #liplapinreview
🌿 All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products.
#liplapin #lipscrub #juallipscrub #juallipbalm #lipbalm #tintedbalm #perawatanbibir #perawatanbibirhitam #perawatanbibirkering #perawatanbibiralami #lipbalmalami #lipscrubalami #liplapinreview
SWIPE RIGHT 🔜 Customer’s honest review about Liplapin lip scrub and tinted balm ☺️🙏🏻 #liplapinreview
🌿 All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products.
#liplapin #lipscrub #juallipscrub #juallipbalm #lipbalm #tintedbalm #perawatanbibir #perawatanbibirhitam #perawatanbibirkering #perawatanbibiralami #lipbalmalami #lipscrubalami #liplapinreview
Customer’s honest review about Liplapin lip scrub and tinted lip balm ☺️🙏🏻 #liplapinreview
🌿 All Liplapin products are made with natural ingredients with NO petroleum jelly/preservatives products.
#liplapin #lipscrub #juallipscrub #juallipbalm #lipbalm #tintedbalm #perawatanbibir #perawatanbibirhitam #perawatanbibirkering #perawatanbibiralami #lipbalmalami #lipscrubalami #liplapinreview #rosewater #airmawar
💋💋 LIP SCRUB 😍
#NIMM ♥️
#LIPSCRUB ♥️
💜B U B B L E G U M.
.
#lipscrub .
#NIMM