an online Instagram web viewer

#lipmoist medias

Photos

MAMADIL BIKIN PANAS SEJAK MINGGU LEPAS
.

Baru je gelombang PINK SUSU STROBERI nak reda. Puan dila bagi pulak buah tangan baru.
.
Siap bagi FREE TRIAL SLIM LOVE. Itulah tanda penghargaan kami kpd pengguna mamadil.
.
Mama Nor dengar citer, ramai jugak tunggu SLIM LOVE ni keluar.
.
Siapa NAK cuba NAK rasa slim love?
.
Klik je link di bio okiess. ❤
MAMADIL BIKIN PANAS SEJAK MINGGU LEPAS . Baru je gelombang PINK SUSU STROBERI nak reda. Puan dila bagi pulak buah tangan baru. . Siap bagi FREE TRIAL SLIM LOVE. Itulah tanda penghargaan kami kpd pengguna mamadil. . Mama Nor dengar citer, ramai jugak tunggu SLIM LOVE ni keluar. . Siapa NAK cuba NAK rasa slim love? . Klik je link di bio okiess. ❤
TESTIMONY MARINI’S PRODUCT
.
Tak Kenal Maka Tak Cinta ♥️
Bila dah Mencuba Pasti Terbaik Hasilnya 😘

#marininaturalemagic 
#homemade 
#naturalremedies 
#hairfall 
#hairgrowth 
#hairtreatment 
#frizzyhair 
#dandruff 
#itchyrelief 
#hairdamage 
#lipbalm
#dryskin 
#lipmoist
#naturalsoap
Ini lip matte yg warna candy kiss
Cuco bangett kannn 💋💋❤️❤️❤️ Langsung dm atau
Whatsapp : 083823590168

#jafra #lipstikmurah #liptintmurah #lipmatte #lipmattewardah #lipmattejafra #lipmate #lips #lipmac #lipmasks #lipmaestro #lipmaximizer #lipmaskmurah #lipmonthly #lippmalaysia #lipmix #lipmoist #lipmaximizer #lipmaskmurah #lipmonthly
Siapa sihh yg suka lipmatte warna soft kiss yg pasti soft banget di bibir 💋
Tahan lama, matte dan egak luntur dongg

Langsung dm atau
Whatsapp : 083823590168

#jafra #lipstikmurah #liptintmurah #lipmatte #lipmattewardah #lipmattejafra #lipmate #lips #lipmac #lipmasks #lipmaestro #lipmaximizer #lipmaskmurah #lipmonthly #lippmalaysia #lipmix #lipmoist #lipmaximizer #lipmaskmurah #lipmonthly
Siapa sihh yg suka lipmatte warna soft kiss yg pasti soft banget di bibir 💋
Tahan lama, matte dan egak luntur dongg

Langsung dm atau
Whatsapp : 083823590168

#jafra #lipstikmurah #liptintmurah #lipmatte #lipmattewardah #lipmattejafra #lipmate #lips #lipmac #lipmasks #lipmaestro #lipmaximizer #lipmaskmurah #lipmonthly #lippmalaysia #lipmix #lipmoist #lipmaximizer #lipmaskmurah #lipmonthly
Siapa sihh yg suka lipmatte warna soft kiss yg pasti soft banget di bibir 💋
Tahan lama, matte dan egak luntur dongg

Langsung dm atau
Whatsapp : 083823590168

#jafra #lipstikmurah #liptintmurah #lipmatte #lipmattewardah #lipmattejafra #lipmate #lips #lipmac #lipmasks #lipmaestro #lipmaximizer #lipmaskmurah #lipmonthly #lippmalaysia #lipmix #lipmoist #lipmaximizer #lipmaskmurah #lipmonthly
PO BANGKOK THAILAND

Harga : Rp. 140.000

Lipsticknya bisa Matte dan Moist.
So praktis.

#lipstick #lipstickmatte #lipgloss #lipmoist #juallipstick #juallipstickmatte #lipstickjunkie #lipstickaddict #makeuponpoint #liptint #makeuphaul
PO BANGKOK THAILAND

Harga : Rp. 140.000

Lipsticknya bisa Matte dan Moist.
So praktis.

#lipstick #lipstickmatte #lipgloss #lipmoist #juallipstick #juallipstickmatte #lipstickjunkie #lipstickaddict #makeuponpoint #liptint #makeuphaul
PO BANGKOK THAILAND

Harga : Rp. 140.000

Lipsticknya bisa Matte dan Moist.
So praktis.

#lipstick #lipstickmatte #lipgloss #lipmoist #juallipstick #juallipstickmatte #lipstickjunkie #lipstickaddict #makeuponpoint #liptint #makeuphaul
PO BANGKOK THAILAND

Harga : Rp. 140.000

Lipsticknya bisa Matte dan Moist.
So praktis.

#lipstick #lipstickmatte #lipgloss #lipmoist #juallipstick #juallipstickmatte #lipstickjunkie #lipstickaddict #makeuponpoint #liptint #makeuphaul
PO BANGKOK THAILAND

Harga : Rp. 140.000

Lipsticknya bisa Matte dan Moist.
So praktis.

#lipstick #lipstickmatte #lipgloss #lipmoist #juallipstick #juallipstickmatte #lipstickjunkie #lipstickaddict #makeuponpoint #liptint #makeuphaul
Kulit makin licin body makin fit. Wow. 😱
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘
PO BANGKOK THAILAND

Harga : Rp. 140.000

Lipsticknya bisa Matte dan Moist.
So praktis.

#lipstick #lipstickmatte #lipgloss #lipmoist #juallipstick #juallipstickmatte #lipstickjunkie #lipstickaddict #makeuponpoint #liptint #makeuphaul
PO BANGKOK THAILAND

Harga : Rp. 140.000

Lipsticknya bisa Matte dan Moist.
So praktis.

#lipstick #lipstickmatte #lipgloss #lipmoist #juallipstick #juallipstickmatte #lipstickjunkie #lipstickaddict #makeuponpoint #liptint #makeuphaul
PO BANGKOK THAILAND

Harga : Rp. 140.000

Lipsticknya bisa Matte dan Moist.
So praktis.

#lipstick #lipstickmatte #lipgloss #lipmoist #juallipstick #juallipstickmatte #lipstickjunkie #lipstickaddict #makeuponpoint #liptint #makeuphaul
KULIT ❎ KERING ❎MENGELUPAS ❎GATAL
.
Kali ni feedback dari pengguna medil. Sedappkan bila kulit sejuk duduk plak dalam aircond. Nyamannn asyikkk
.
Bila² duduk lama dlm aircond, hari² dok dlm aircond. Kulit start kering, ade yg sampai gatal². Sebab ape? Sebab kurang air, kurang kelembapan dan kulit kurang vitamin.
.
Alhamdulillah, customer mamadil ni hanya bermanterakan cleanser dan serum medil je. Masalah kulit semakin yillek.
.
Salam sayonara kulit kering ,mengelupas dan kering. Halo halo haloooo kulit licin berseri.
.
Nak lagi testimoni? Boleh klik #testimonimamadil dan #mamadilfeedback😘
KULIT ❎ KERING ❎MENGELUPAS ❎GATAL . Kali ni feedback dari pengguna medil. Sedappkan bila kulit sejuk duduk plak dalam aircond. Nyamannn asyikkk . Bila² duduk lama dlm aircond, hari² dok dlm aircond. Kulit start kering, ade yg sampai gatal². Sebab ape? Sebab kurang air, kurang kelembapan dan kulit kurang vitamin. . Alhamdulillah, customer mamadil ni hanya bermanterakan cleanser dan serum medil je. Masalah kulit semakin yillek. . Salam sayonara kulit kering ,mengelupas dan kering. Halo halo haloooo kulit licin berseri. . Nak lagi testimoni? Boleh klik #testimonimamadil  dan #mamadilfeedback 😘
Terima kasih leader @mamadil.kl.official untuk reward TOP AGENT NOVEMBER. Alhamdulillah. Menjadi pemangkin semangat untuk terus berusaha lebih 💪💪💪💪💪. .
.
#alienaventure 
#mamadil
Terima kasih leader @mamadil.kl.official untuk reward TOP AGENT NOVEMBER. Alhamdulillah. Menjadi pemangkin semangat untuk terus berusaha lebih 💪💪💪💪💪. . . #alienaventure  #mamadil 
HB MAINTAIN CANTIK JE
.
HB penting ke masa pregnant?
.
Siapa yg pernah mengandung, bila nurse cakap "hb awak rendah ni. Jangan sampai bawah 10. Bahaya"
.
"Ape yg bahaya nurse?"
.
Bahaya tau hb rendah. Bukan nak takot² mommy to be. Bila hb korang LOW, DOWN dan paras² nyawa ikan. Akan effect masa bersalin nanti.
.
Ape effect dia? Ok ok. Mama Nor bg satu effect HB LOW. Baca tau, promise baca ye.
.
Antara kesan nye, boleh menyebabkan keguguran. Anak pra-matang erti kata lahir xcukup bulan. .

So mommy to be, just amalkan susu rizqi. Insha allah, hb cantik, maintain sampai baby lahir mcm testimoni mamadil ni❤
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘
HB MAINTAIN CANTIK JE . HB penting ke masa pregnant? . Siapa yg pernah mengandung, bila nurse cakap "hb awak rendah ni. Jangan sampai bawah 10. Bahaya" . "Ape yg bahaya nurse?" . Bahaya tau hb rendah. Bukan nak takot² mommy to be. Bila hb korang LOW, DOWN dan paras² nyawa ikan. Akan effect masa bersalin nanti. . Ape effect dia? Ok ok. Mama Nor bg satu effect HB LOW. Baca tau, promise baca ye. . Antara kesan nye, boleh menyebabkan keguguran. Anak pra-matang erti kata lahir xcukup bulan. . So mommy to be, just amalkan susu rizqi. Insha allah, hb cantik, maintain sampai baby lahir mcm testimoni mamadil ni❤ . U want more feedback? Just click #testimonimamadil  and #mamadilfeedback 😘
BEST SANGA!. BEDAK ❎ BERCAPUK ❎LUNTUR
.
Fuhh lega Mama Nor dpt feedback SUPER AWESOME sgt. Siap pakai masa nak jogging lagi tau.
.
Bedak mamadil ade effect 5x gebu. Lepastu xbercapuk bila pakai.
.
Texture bedak akan blend dgn warna kulit PERFECTLY. Sebab tu makin lama pakai, makin shiny kulit. Makin glowing
.
Itu belom lg pakai foundation MEDIL. Lagi ploless dan xrosakkan skin kulit
.
Tak caya? Jgn caya tau, cuba dulu.
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘
BEST SANGA!. BEDAK ❎ BERCAPUK ❎LUNTUR . Fuhh lega Mama Nor dpt feedback SUPER AWESOME sgt. Siap pakai masa nak jogging lagi tau. . Bedak mamadil ade effect 5x gebu. Lepastu xbercapuk bila pakai. . Texture bedak akan blend dgn warna kulit PERFECTLY. Sebab tu makin lama pakai, makin shiny kulit. Makin glowing . Itu belom lg pakai foundation MEDIL. Lagi ploless dan xrosakkan skin kulit . Tak caya? Jgn caya tau, cuba dulu. . U want more feedback? Just click #testimonimamadil  and #mamadilfeedback 😘
Siapa tahu, kanak² boleh minum susu rizqi ke tidak?
.
Jawapanya👇
.
Mestilaa boleh. Seawal 6 bulan da bole minum. Tapi kena ikot sukatan yg betul tau.
.
Nak tahu khasiat Susu Rizqi?
.
1- HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
. 
2- SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
. 
3- EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
. 
4- KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
. 
5- MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
. 
6- EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
Nak info lanjut tentang product mamadil? Just klik link kt bio Mama Nor💜
Siapa tahu, kanak² boleh minum susu rizqi ke tidak? . Jawapanya👇 . Mestilaa boleh. Seawal 6 bulan da bole minum. Tapi kena ikot sukatan yg betul tau. . Nak tahu khasiat Susu Rizqi? . 1- HABBATUS SAUDA: Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat. . 2- SUSU KAMBING: Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya. . 3- EKSTRAK KURMA: Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal. . 4- KISMIS: Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit. . 5- MADU: Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda. . 6- EKSTRAK BUAH ZAITUN: Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil. . Nak info lanjut tentang product mamadil? Just klik link kt bio Mama Nor💜
#lipbalm24hoursmoisture

Best guna lipbalm ni..
Salah sorang officmate , pregnant, guna lipbalm, bibir lembab tahan sampai ke malam. 
Warna bibir merah sampai anak umur 4 tahun pun tegur " mama kenapa bibir mama merah. Mama pakai lipstik ye?"
Amboi..kan main budak bijak ni ye 😆
Ternyata Lipbalm 24h moisture ni sangat bagus 👍
💄 bibir lembab 24 jam
💄 berubah mengikut suhu badan
💄 calit dibibir sebelum tidur untuk hasil terbaik 💄 warna natural sesuai untuk yang tidak gemar memakai lipstik
💄 sesuai untuk wanita jenis yang suka makeup simple
💄 boleh dijadikan pemerah pipi untuk nampak lebih segar semulajadi
💄 olive oil kurang premium
💄 tiada lagi bibir kering & merekah

#mamadiljenjarom
#womenlove
#susurizqi
#medilskincare
#sabuncollaloe
#simpletouchloosepowder
#simpletouchcompactpowder
#eyebrow
#lipmoist
🚗🚗free cod Jenjarom,Banting,Teluk Panglima Garang, Sijangkang, Jalan Kebun, Kota Kemuning
Sebarang info lanjut produk Mamadil klik www.wasap.my/60172214794 ✉️ free postage seluruh Malaysia
#lipbalm24hoursmoisture  Best guna lipbalm ni.. Salah sorang officmate , pregnant, guna lipbalm, bibir lembab tahan sampai ke malam. Warna bibir merah sampai anak umur 4 tahun pun tegur " mama kenapa bibir mama merah. Mama pakai lipstik ye?" Amboi..kan main budak bijak ni ye 😆 Ternyata Lipbalm 24h moisture ni sangat bagus 👍 💄 bibir lembab 24 jam 💄 berubah mengikut suhu badan 💄 calit dibibir sebelum tidur untuk hasil terbaik 💄 warna natural sesuai untuk yang tidak gemar memakai lipstik 💄 sesuai untuk wanita jenis yang suka makeup simple 💄 boleh dijadikan pemerah pipi untuk nampak lebih segar semulajadi 💄 olive oil kurang premium 💄 tiada lagi bibir kering & merekah #mamadiljenjarom  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #sabuncollaloe  #simpletouchloosepowder  #simpletouchcompactpowder  #eyebrow  #lipmoist  🚗🚗free cod Jenjarom,Banting,Teluk Panglima Garang, Sijangkang, Jalan Kebun, Kota Kemuning Sebarang info lanjut produk Mamadil klik www.wasap.my/60172214794 ✉️ free postage seluruh Malaysia
Shine on you exquisite beauty. ARRA works in every layer of your lips to fight aging and smoothen it up
.
#poiseandpowerful #arrabeautyid #lipcream #lipmoist #lipstickmatte #lipstiklokal #makeuplokal #instagood #makeupoftheday #makeupinspo
Selamat petang sahabat Afah! Alhamdulillah..hujan lebat petang ni, sejuk je kat Ipoh😊
.
Bila keluar rumah nak jalan jalan.. korang pakai make up tak? Sebelum apply make up, ade sapu BB cream / foundation / sun block? Ye laa.. nak lindungi kulit cantik kita kan hehe😁
.
Pening nak pilih cream bermacam jenis? Malas nak pakai banyak jenis cream? Jom cuba Dfreshpicks SkinCare pula😍 Say NO to BB Cream or CC cream or foundation tebal😂 Jom sapu DD Cream je dah complete👍 Multi-function tau!
.
🌸light moisturizer
🌸sunscreen SPF 50++ (sunblock)
🌸foundation - light coverage
🌸color correcting for uneven skin color
🌸make up primer
🌸anti aging effects if prolonged used
🌸reduce appearance wrinkles/fine lines
.
All in one😍
.
.
Jom cantik semulajadi dgn menggunakan natural products!❤️ Yg berminat jom terus klik link wasap Afah di profile
📲 013 7549070
🚘COD Seremban Ipoh
.
.
#Dfreshpicks #kulitkering #foundationmakeup #sunblockwajah #serumvitamin #muaipoh #minyakargan #ajimaura #ipohbakers #ipohparade #serumwajah #sabunsusukambing #dramasangat #pelembapbibir #susumikkae #lipmoist #setkulitcantik #serumwajah #sabunorganik #susukambingmikkae #ipohperak #sensitiveskincare #vitaminCmurah #instafamous #ekzemamalaysia #jeragat #krimjeragat #kulitcerah #setjerawat
Selamat petang sahabat Afah! Alhamdulillah..hujan lebat petang ni, sejuk je kat Ipoh😊 . Bila keluar rumah nak jalan jalan.. korang pakai make up tak? Sebelum apply make up, ade sapu BB cream / foundation / sun block? Ye laa.. nak lindungi kulit cantik kita kan hehe😁 . Pening nak pilih cream bermacam jenis? Malas nak pakai banyak jenis cream? Jom cuba Dfreshpicks SkinCare pula😍 Say NO to BB Cream or CC cream or foundation tebal😂 Jom sapu DD Cream je dah complete👍 Multi-function tau! . 🌸light moisturizer 🌸sunscreen SPF 50++ (sunblock) 🌸foundation - light coverage 🌸color correcting for uneven skin color 🌸make up primer 🌸anti aging effects if prolonged used 🌸reduce appearance wrinkles/fine lines . All in one😍 . . Jom cantik semulajadi dgn menggunakan natural products!❤️ Yg berminat jom terus klik link wasap Afah di profile 📲 013 7549070 🚘COD Seremban Ipoh . . #Dfreshpicks  #kulitkering  #foundationmakeup  #sunblockwajah  #serumvitamin  #muaipoh  #minyakargan  #ajimaura  #ipohbakers  #ipohparade  #serumwajah  #sabunsusukambing  #dramasangat  #pelembapbibir  #susumikkae  #lipmoist  #setkulitcantik  #serumwajah  #sabunorganik  #susukambingmikkae  #ipohperak  #sensitiveskincare  #vitaminCmurah  #instafamous  #ekzemamalaysia  #jeragat  #krimjeragat  #kulitcerah  #setjerawat 
FW BEST! SEJUK & WANGI
.

Penting ke feminine wash. Ikot pada kesedaran masing². Feminine wash sgt membantu utk penjagaan miss v.
.
Kawasan situ kan sentiasa tertutup, mudah utk bakteria hingap dan membiak. Para wanita kena make sure, kawasan situ kering dan sentiasa BERSIH.
.
WAJIB BERSIH. Kalau kite xjaga miss v, keputihan mudah berlaku, berbau, lembab pastu mula la xselesa. Asik nak g toilet je cek. Tukar pantiliner.
.
Untuk EXTRA CARE, kite cuci dgn feminine wash utk kebersihan maximum dan utk kekal RAPAT dan KETAT.
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘
FW BEST! SEJUK & WANGI . Penting ke feminine wash. Ikot pada kesedaran masing². Feminine wash sgt membantu utk penjagaan miss v. . Kawasan situ kan sentiasa tertutup, mudah utk bakteria hingap dan membiak. Para wanita kena make sure, kawasan situ kering dan sentiasa BERSIH. . WAJIB BERSIH. Kalau kite xjaga miss v, keputihan mudah berlaku, berbau, lembab pastu mula la xselesa. Asik nak g toilet je cek. Tukar pantiliner. . Untuk EXTRA CARE, kite cuci dgn feminine wash utk kebersihan maximum dan utk kekal RAPAT dan KETAT. . U want more feedback? Just click #testimonimamadil  and #mamadilfeedback 😘
YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️
.

EYELINER RM33
👁Very easy to apply!
👁Only use water to pell it off
👁Wuduk Friendly .

Ramai Sugarbellelovers dh dptkan sebabnye :
✔️ Product dari Korea & KKM Approved
✔️ Mudah digunakan, calit2 terus jadi
✔️ Kalis air & tidak comot
✔️ Mesra wudhuk kerana mudah ditanggalkan (menggunakan air/wet tissue only)
——————————————————————————
Dapatkan semua produk kosmetik sugarbelle & seribeauty dengan kami! 😘
.
📲 DM/WA 🔥+60176253682 atau klik je link di bio!
🔥+60176253682 atau klik je link di bio!
🔥+60176253682 atau klik je link di bio!
_______________________________________________________

#sugarbelle #sugarbelletopqueen #sugarbellecosmetic #agenshahalam #cottoncandy #marshmallow  #sypakaisyjual #lipmoist #mascara #eyeliner #inktense
YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️ . EYELINER RM33 👁Very easy to apply! 👁Only use water to pell it off 👁Wuduk Friendly . Ramai Sugarbellelovers dh dptkan sebabnye : ✔️ Product dari Korea & KKM Approved ✔️ Mudah digunakan, calit2 terus jadi ✔️ Kalis air & tidak comot ✔️ Mesra wudhuk kerana mudah ditanggalkan (menggunakan air/wet tissue only) —————————————————————————— Dapatkan semua produk kosmetik sugarbelle & seribeauty dengan kami! 😘 . 📲 DM/WA 🔥+60176253682 atau klik je link di bio! 🔥+60176253682 atau klik je link di bio! 🔥+60176253682 atau klik je link di bio! _______________________________________________________ #sugarbelle  #sugarbelletopqueen  #sugarbellecosmetic  #agenshahalam  #cottoncandy  #marshmallow  #sypakaisyjual  #lipmoist  #mascara  #eyeliner  #inktense 
YEAR END SALE‼️‼️‼️‼️
.
.
Best tauu mascara RM39 Sugarbelle ni..Bile pakai, terus melentik lebat 😍😍Yg paling best mascara ni ade 2 side
1. Mascara-utk melebat
2. Fiber-utk memanjangkan 
Ramai Sugarbellelovers dh dptkan sebabnye :
✔️ Product dari Korea & KKM Approved
✔️ Mudah digunakan, calit2 terus jadi
✔️ Kalis air & tidak comot
✔️ Mesra wudhuk kerana mudah ditanggalkan (menggunakan air/wet tissue only)
——————————————————————————
Dapatkan semua produk kosmetik sugarbelle & seribeauty dengan kami! 😘
.
📲 DM/WA 🔥+60176253682 atau klik je link di bio!
🔥+60176253682 atau klik je link di bio!
🔥+60176253682 atau klik je link di bio!
_______________________________________________________

#sugarbelle #sugarbelletopqueen #sugarbellecosmetic #agenshahalam #cottoncandy #marshmallow  #sypakaisyjual #lipmoist #mascara #eyeliner #inktense
YEAR END SALE‼️‼️‼️‼️ . . Best tauu mascara RM39 Sugarbelle ni..Bile pakai, terus melentik lebat 😍😍Yg paling best mascara ni ade 2 side 1. Mascara-utk melebat 2. Fiber-utk memanjangkan Ramai Sugarbellelovers dh dptkan sebabnye : ✔️ Product dari Korea & KKM Approved ✔️ Mudah digunakan, calit2 terus jadi ✔️ Kalis air & tidak comot ✔️ Mesra wudhuk kerana mudah ditanggalkan (menggunakan air/wet tissue only) —————————————————————————— Dapatkan semua produk kosmetik sugarbelle & seribeauty dengan kami! 😘 . 📲 DM/WA 🔥+60176253682 atau klik je link di bio! 🔥+60176253682 atau klik je link di bio! 🔥+60176253682 atau klik je link di bio! _______________________________________________________ #sugarbelle  #sugarbelletopqueen  #sugarbellecosmetic  #agenshahalam  #cottoncandy  #marshmallow  #sypakaisyjual  #lipmoist  #mascara  #eyeliner  #inktense 
VANILLA SEDAP SANGAT
.
Ini yg Mama Nor lemah ni. Sebut sebut vanilla. Kekna da terbayang Susu rizqi vanilla mix coklat. Vanilla mix strawberry
.
Ngencess ngencesss😋
.
Customer kali ni, dia dah xbole move on bila bancuh vanilla. Sedap sangat lettuww.
.
Semalam 2 paket bancuh. Pagi bancuh lagi 2 paket. Mmg macam tu la feedback susu embekkk brand MAMADIL.
.
High taste, high quality, high demand
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘
VANILLA SEDAP SANGAT . Ini yg Mama Nor lemah ni. Sebut sebut vanilla. Kekna da terbayang Susu rizqi vanilla mix coklat. Vanilla mix strawberry . Ngencess ngencesss😋 . Customer kali ni, dia dah xbole move on bila bancuh vanilla. Sedap sangat lettuww. . Semalam 2 paket bancuh. Pagi bancuh lagi 2 paket. Mmg macam tu la feedback susu embekkk brand MAMADIL. . High taste, high quality, high demand . U want more feedback? Just click #testimonimamadil  and #mamadilfeedback 😘
Siapa tahu, kanak² boleh minum susu rizqi ke tidak?
.
Jawapanya👇
.
Mestilaa boleh. Seawal 6 bulan da bole minum. Tapi kena ikot sukatan yg betul tau.
.
Nak tahu khasiat Susu Rizqi?
.
1- HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
. 
2- SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
. 
3- EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
. 
4- KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
. 
5- MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
. 
6- EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
Nak info lanjut tentang product mamadil? Just klik link kt bio Mama Nor yer💟
Siapa tahu, kanak² boleh minum susu rizqi ke tidak? . Jawapanya👇 . Mestilaa boleh. Seawal 6 bulan da bole minum. Tapi kena ikot sukatan yg betul tau. . Nak tahu khasiat Susu Rizqi? . 1- HABBATUS SAUDA: Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat. . 2- SUSU KAMBING: Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya. . 3- EKSTRAK KURMA: Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal. . 4- KISMIS: Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit. . 5- MADU: Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda. . 6- EKSTRAK BUAH ZAITUN: Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil. . Nak info lanjut tentang product mamadil? Just klik link kt bio Mama Nor yer💟
TAK PERNAH MENYESAL DGN MEDIL
.
Mama Nor pon xpernah menyesal pakai medil#Tiberrr. Hahaha
.
Medil skincare mmg superb. 90% wanita keluar, mesti pakai make up. Xkisah la lipstick ke, foundation ke, mascara ke. At least dia mesti calit sikit bg berseri
.
Medil ni paling easy carry, ade cleanser, serum dan foundation. Pakai cleanser utk remove makeup dgn cepat dan bersih. Senang nk solat.
.
Xyah bw removal makeup, xyah bawa cotton. Nak lap² muka, mkn masa sgt. Kite nk solat kena cepat² bersih dan xwas was.
.
Cleanser medil membantu bersihkan liang pori, remove make up dan kulit tetap lembab segar.
TAK PERNAH MENYESAL DGN MEDIL . Mama Nor pon xpernah menyesal pakai medil#Tiberrr . Hahaha . Medil skincare mmg superb. 90% wanita keluar, mesti pakai make up. Xkisah la lipstick ke, foundation ke, mascara ke. At least dia mesti calit sikit bg berseri . Medil ni paling easy carry, ade cleanser, serum dan foundation. Pakai cleanser utk remove makeup dgn cepat dan bersih. Senang nk solat. . Xyah bw removal makeup, xyah bawa cotton. Nak lap² muka, mkn masa sgt. Kite nk solat kena cepat² bersih dan xwas was. . Cleanser medil membantu bersihkan liang pori, remove make up dan kulit tetap lembab segar.
MEDIL HYDRO-BASED SOFT CLEANSER. ( 50 ml )
.
❤ Ringan tetapi mempunyai kesan deep cleansing serta make up removal effect.
.
❤ Memberi kesan kelembapan yang  berpanjangan,  melembutkan dan mencerahkan selepas penggunaan.
.
❤ Tidak menjadikan kulit kering selepas penggunaan.
.
❤ Membantu mengawal pengeluaran sebum berlebihan yang boleh mengakibatkan jerawat.
.
_____________
.
MEDIL PERFECT SLEEPING SERUM. ( 25 gm )
.
MEDIL Sleeping Serum  menekankan konsep :
❤ Skin Brightening
❤ Maintain Skin Moisturizing
❤ Help skin cell renewal
❤ Anti-aging with uniform skin tone
.
❤ bertindak mengurangkan penghasilan melanin .
.
❤ memberikan kesan pencerahan semulajadi serta mempunyai kesan antioksida yang baik.
❤ membantu mencerahkan dark spot dan antara yang berkesan dalam membantu masalah pigmentasi.
❤ bertindak mengekalkan kelembapan kulit berpanjangan dengan membentuk satu lapisan yang berperanan meningkatkan perlindungan serta keanjalan kulit.
❤ sangat membantu dalam mengelakkan masalah kulit kering.
❤ mengelakkan pengecutan dan pengurangan kolagen dan elastin pada kulit. Ini penting untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
❤ membantu memerangkap air dipermukaan kulit, seterusnya mengekalkan kelembapan  kulit. ❤ memberikan kesan dalam mengekalkan keremajaan kulit.

__________

MEDIL WHIPPED FOUNDATION. ( 15 ml )
.
❤ Foundation yang sangat ringan, tidak berminyak, senang oles, serta tidak bercapuk apabila berpeluh.
.
❤ membantu menutupi cela2 buruk di wajah seperti parut.
.
❤ Sesuai untuk anda yang tidak gemar oles bedak muka selepas pakai foundation.
.
❤ Mengandungi perlindungan UV bersamaan SPF30.
.
*Semakin lama pakai, ia makin menaikkan seri wajah. Tidak nampak kusam kepanasan.
.
Harga : RM 170sm
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawang
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
MEDIL HYDRO-BASED SOFT CLEANSER. ( 50 ml ) . ❤ Ringan tetapi mempunyai kesan deep cleansing serta make up removal effect. . ❤ Memberi kesan kelembapan yang berpanjangan, melembutkan dan mencerahkan selepas penggunaan. . ❤ Tidak menjadikan kulit kering selepas penggunaan. . ❤ Membantu mengawal pengeluaran sebum berlebihan yang boleh mengakibatkan jerawat. . _____________ . MEDIL PERFECT SLEEPING SERUM. ( 25 gm ) . MEDIL Sleeping Serum menekankan konsep : ❤ Skin Brightening ❤ Maintain Skin Moisturizing ❤ Help skin cell renewal ❤ Anti-aging with uniform skin tone . ❤ bertindak mengurangkan penghasilan melanin . . ❤ memberikan kesan pencerahan semulajadi serta mempunyai kesan antioksida yang baik. ❤ membantu mencerahkan dark spot dan antara yang berkesan dalam membantu masalah pigmentasi. ❤ bertindak mengekalkan kelembapan kulit berpanjangan dengan membentuk satu lapisan yang berperanan meningkatkan perlindungan serta keanjalan kulit. ❤ sangat membantu dalam mengelakkan masalah kulit kering. ❤ mengelakkan pengecutan dan pengurangan kolagen dan elastin pada kulit. Ini penting untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit. ❤ membantu memerangkap air dipermukaan kulit, seterusnya mengekalkan kelembapan kulit. ❤ memberikan kesan dalam mengekalkan keremajaan kulit. __________ MEDIL WHIPPED FOUNDATION. ( 15 ml ) . ❤ Foundation yang sangat ringan, tidak berminyak, senang oles, serta tidak bercapuk apabila berpeluh. . ❤ membantu menutupi cela2 buruk di wajah seperti parut. . ❤ Sesuai untuk anda yang tidak gemar oles bedak muka selepas pakai foundation. . ❤ Mengandungi perlindungan UV bersamaan SPF30. . *Semakin lama pakai, ia makin menaikkan seri wajah. Tidak nampak kusam kepanasan. . Harga : RM 170sm . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawang  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
With my @torgaoptical I know my eyes are well protected...especially in this heat and blinding light.

#eyewear #eyecare #selfcarethreads #sight #vision #sunprotection #lips #lipmoist #selfgrooming #torgaoptical #torga #torgau
Risau Muka Bayi Selalu Merah-Merah?
.
Memang kebiasaanya, baby bawah 6 bulan kulit agak sensitif. Merah² kat pipi, kat leher, kat lengan, kat celah kelengkang. Kurap susu, eczema dan macam² lagi
.
Para ibu kena tahu serba sedikit tentang masalah yg selalu baby hadapi. .
Kekna akan share 4 jenis masalah kulit yg selalu baby hidapi.
.
Stay tunedd.
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawang
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
Risau Muka Bayi Selalu Merah-Merah? . Memang kebiasaanya, baby bawah 6 bulan kulit agak sensitif. Merah² kat pipi, kat leher, kat lengan, kat celah kelengkang. Kurap susu, eczema dan macam² lagi . Para ibu kena tahu serba sedikit tentang masalah yg selalu baby hadapi. . Kekna akan share 4 jenis masalah kulit yg selalu baby hidapi. . Stay tunedd. . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawang  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
Risau Muka Bayi Selalu Merah-Merah?
.
Keknur akan share 1 jenis masalah kulit bayi
.
Tips 1: RINGWORM
.
Ringworm dia tanda kemerahan berbentuk bulat / gegelung, mungkin ia adalah jangkitan kurap / cacing cincin atau lebih dikenali sebagai ringworm. .

selalunya ringworm kering dan bersisik di sekeliling bulatan, tetapi mempunyai bahagian tengah yang lembut dan licin.
. 
Kalau ringworm ni kena kt kepala.Nanti kepala botak dan berkelemumur
.
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawang
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
Risau Muka Bayi Selalu Merah-Merah? . Keknur akan share 1 jenis masalah kulit bayi . Tips 1: RINGWORM . Ringworm dia tanda kemerahan berbentuk bulat / gegelung, mungkin ia adalah jangkitan kurap / cacing cincin atau lebih dikenali sebagai ringworm. . selalunya ringworm kering dan bersisik di sekeliling bulatan, tetapi mempunyai bahagian tengah yang lembut dan licin. . Kalau ringworm ni kena kt kepala.Nanti kepala botak dan berkelemumur . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawang  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
Kalau korang nak tahu macam mana rupanya si Women Love.. haaa inilah rupanya😘... Women Love dalam sachet tau..rasanya masam2 manis.. rasa lemon n limauu..yum2🤤.
.
Ok untuk ibu dalam pantang uols WAJIB ambil WOMEN LOVE ni.. kenapa WAJIB amik ni?.. sb keknur pom pernah rasa macam mana duk dalam pantang.. kita nyusu lagi..sakit luka lagi..huu perihh kan..urat2 kita dah beribu2 dah putus.. jd kita perlukan JAMU untuk baiki semule urat2 kita.. In Sha Allah JAMU MODEN WOMEN LOVE NI akan bantu tubuh korang kembali seperti Anak DARA❤️sayy babyeee untuk badan selalu sakit uratt😬😬
.
Nak tahu tak apa kandungan yg ada pada WOMEN LOVE : .
WOMEN LOVE mengandungi bahan-bahan yang bermutu tinggi yang memang sejak dulu lagi digunakan untuk tujuan kecantikan wanita..
1) Manjakani
2 Kacip Fatimah
3) Pueraria Mirifica
4) Kolagen tumbuhan
5) Vitamin C
.
SIAPA YANG BOLEH AMBIL WOMEN LOVE :
- Wanita belum berkahwin 18 ke atas.
- Wanita sudah berkahwin khasnya yg sudah beranak pinak.
- Ibu menyusu & dalam pantang (pastikan bayi telah sembuh dari jaundis)
- WANITA SAHAJA.
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawang
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
Kalau korang nak tahu macam mana rupanya si Women Love.. haaa inilah rupanya😘... Women Love dalam sachet tau..rasanya masam2 manis.. rasa lemon n limauu..yum2🤤. . Ok untuk ibu dalam pantang uols WAJIB ambil WOMEN LOVE ni.. kenapa WAJIB amik ni?.. sb keknur pom pernah rasa macam mana duk dalam pantang.. kita nyusu lagi..sakit luka lagi..huu perihh kan..urat2 kita dah beribu2 dah putus.. jd kita perlukan JAMU untuk baiki semule urat2 kita.. In Sha Allah JAMU MODEN WOMEN LOVE NI akan bantu tubuh korang kembali seperti Anak DARA❤️sayy babyeee untuk badan selalu sakit uratt😬😬 . Nak tahu tak apa kandungan yg ada pada WOMEN LOVE : . WOMEN LOVE mengandungi bahan-bahan yang bermutu tinggi yang memang sejak dulu lagi digunakan untuk tujuan kecantikan wanita.. 1) Manjakani 2 Kacip Fatimah 3) Pueraria Mirifica 4) Kolagen tumbuhan 5) Vitamin C . SIAPA YANG BOLEH AMBIL WOMEN LOVE : - Wanita belum berkahwin 18 ke atas. - Wanita sudah berkahwin khasnya yg sudah beranak pinak. - Ibu menyusu & dalam pantang (pastikan bayi telah sembuh dari jaundis) - WANITA SAHAJA. . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawang  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
Ultramoisse, Emang JUARA!
.
.
Ngomongin soal tekstur, lipstik Ultramoisse ini emang lembut banget dan mudah diulas.
.
Sensasi lipstik yang beda dengan lipstik lainnya dan ini ngga bikin bibir Kamu kering kerontang karena dilengkapi dengan Antioksidan dan Argan Seed Oil untuk melembabkan dan menutrisi bibir Kamu.

#lipmoist #liptik #ZoyaCosmetics #zoyaultramoist #calistaGodean #calistakosmetikgodean #WA089626261638
EKZEMA
.
Mostly ekzema ni dia start bila kulit to naik ruam. Kalau kite xtau, kite akan anggap ruam biasa.
.
Dan makin lama kulit ruan to, dia bersisik, gatal dan kering. Ini tanda paling senang nak detect ekzema
.
Biasanye ekzema yg terjadi pada baby mewarisi asma atau aleegik dari keluarga.
.
Nasihat keknur, bila da detect ad simtom² ekzema. Cepat² dapatkan rawatan doktor dan amalkan ubat/supplement yg sesuai
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
EKZEMA . Mostly ekzema ni dia start bila kulit to naik ruam. Kalau kite xtau, kite akan anggap ruam biasa. . Dan makin lama kulit ruan to, dia bersisik, gatal dan kering. Ini tanda paling senang nak detect ekzema . Biasanye ekzema yg terjadi pada baby mewarisi asma atau aleegik dari keluarga. . Nasihat keknur, bila da detect ad simtom² ekzema. Cepat² dapatkan rawatan doktor dan amalkan ubat/supplement yg sesuai . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
MAMADIL LIPBALM " NEW LOOK " FOR MAMADIL LIPBALM 

FUNGSI & KELEBIHAN DIA STILL SAMA UOLLSS..CUMA PACKAGING DIUPGRADE BAGI KELIHATAN LAGI CANTIK MENAWAN DAN TERTAWAN.. YANG PENTING..KALER PURPLE 

BIBIR HITAM, PECAH, MENGGELUPAS AKIBAT SALAH PAKAI LIPSTICK?
-
NAK BAIKI BALIK BIBIR SUPAYA NMPK NATURAL ATAU SEDIA KALA?
-
ATAU NAK BIBIR NAMPAK LEBIH PINK DARI YANG ASAL!
.
Lipbalm #MAMADIL khas untuk rawat semua masalah di atas. Lipbalm #MAMADIL tiada bahan kimia atau plumbum yg menghitam dan merosakkan bibir. Yang paling best Lipbalm #MAMADIL mmbantu merawat balik bibir yg bermasalah! Bibir hitam akibat pakai lipstik berplumbum, bibir kering dan pecah, bibir menggelupas, bibir berdarah dan banyak lagi! Bukan tu je tau, Lipbalm #MAMADIL menghasilkan warna yg sgt lembut dan natutal yg sesuai utk digunakan utk semua jantina Lipbalm #MAMADIL sesuai digunakan bila2 masa je. Digalakkan pakai sebelum tidur utk dapatkan bibir natural pada keesokan hari.
Bonus

Lipbalm #MAMADIL boleh dijadikan sbgai blusher jugak tau. Pipi nampak pinkish macam korean gitew

NO. REG.KKM: NOT 160302352K
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
MAMADIL LIPBALM " NEW LOOK " FOR MAMADIL LIPBALM  FUNGSI & KELEBIHAN DIA STILL SAMA UOLLSS..CUMA PACKAGING DIUPGRADE BAGI KELIHATAN LAGI CANTIK MENAWAN DAN TERTAWAN.. YANG PENTING..KALER PURPLE  BIBIR HITAM, PECAH, MENGGELUPAS AKIBAT SALAH PAKAI LIPSTICK? - NAK BAIKI BALIK BIBIR SUPAYA NMPK NATURAL ATAU SEDIA KALA? - ATAU NAK BIBIR NAMPAK LEBIH PINK DARI YANG ASAL! . Lipbalm #MAMADIL  khas untuk rawat semua masalah di atas. Lipbalm #MAMADIL  tiada bahan kimia atau plumbum yg menghitam dan merosakkan bibir. Yang paling best Lipbalm #MAMADIL  mmbantu merawat balik bibir yg bermasalah! Bibir hitam akibat pakai lipstik berplumbum, bibir kering dan pecah, bibir menggelupas, bibir berdarah dan banyak lagi! Bukan tu je tau, Lipbalm #MAMADIL  menghasilkan warna yg sgt lembut dan natutal yg sesuai utk digunakan utk semua jantina Lipbalm #MAMADIL  sesuai digunakan bila2 masa je. Digalakkan pakai sebelum tidur utk dapatkan bibir natural pada keesokan hari. Bonus Lipbalm #MAMADIL  boleh dijadikan sbgai blusher jugak tau. Pipi nampak pinkish macam korean gitew NO. REG.KKM: NOT 160302352K . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
HFMD (hand Foot Mouth Disease)
.
Korang ingat tak masa 2-3 bln lepas, penyakit HFMD ni merebak kaw kaw punya. Sampai ade ank yg meninggal, kena warded, taska tutup, sekolah tutup.
.
Kite as parents mmg double triple caution masa tu. Xbawa pergi team park, shopping mall pon xberani pergi.
.
HFMD. Mudah sgt merebak. Mcm mna rupa HFMD?
.
Keknur nk bg tips detect HFMD. Bintik merah akan mula muncul di tapak tangan dan kaki yang kemudiannya menjadi biji mengandungi air.
.
dan dia ade pd bahagian MULUT, KAKI, TANGAN.
Kalau mommy nmpk simtom² bintik merah dan ragu². Terus pergi jumpe doktor, jgn tangguh² ye.
.
Stay tuned uols😘
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
HFMD (hand Foot Mouth Disease) . Korang ingat tak masa 2-3 bln lepas, penyakit HFMD ni merebak kaw kaw punya. Sampai ade ank yg meninggal, kena warded, taska tutup, sekolah tutup. . Kite as parents mmg double triple caution masa tu. Xbawa pergi team park, shopping mall pon xberani pergi. . HFMD. Mudah sgt merebak. Mcm mna rupa HFMD? . Keknur nk bg tips detect HFMD. Bintik merah akan mula muncul di tapak tangan dan kaki yang kemudiannya menjadi biji mengandungi air. . dan dia ade pd bahagian MULUT, KAKI, TANGAN. Kalau mommy nmpk simtom² bintik merah dan ragu². Terus pergi jumpe doktor, jgn tangguh² ye. . Stay tuned uols😘 . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
Hi sahabat Afah! Selamat pagi😊
.
Daily Defense Ceam ni favourite Afah❤️Setiap hari slps apply RoseWater Face Mist as Toner, Arganne Face Oil & HA Face Serum, Afah oleskan DD cream kat wajah😍Instant Face Glow!
.
Tak perlu banyak jenis cream! Say NO to BB Cream or CC cream or foundation tebal😂 Sapu DD Cream je dah complete👍 Multi-function tau!
.
🌸light moisturizer
🌸sunscreen SPF 50++ (sunblock)
🌸foundation - light coverage
🌸color correcting for uneven skin color
🌸make up primer
🌸anti aging effects if prolonged used
🌸reduce appearance wrinkles/fine lines
.
All in one😍
.
.
Jom cantik semulajadi dgn menggunakan natural products!❤️ Yg berminat jom terus klik link wasap Afah di profile
📲 013 7549070
🚘COD Seremban Ipoh
.
.
#Dfreshpicks #homemadeskincare #foundationmurah #sunblockwajah #sunblockmurah #makeupprimer
#faceoil #ajimaura #ipohawesomecity #susukambingorganik #serumwajah #sabunsusukambing #cspscs #pelembapbibir #susumikkae #lipmoist #setkecantikkan #serumwajah #sabunorganik #susukambingmikkae #ipohperak #ekzema #vitaminCmurah #mikkaechewable #glowingskincare #putihgebu  #lipglossmurah #kulitcerah #jerawathilang
Hi sahabat Afah! Selamat pagi😊 . Daily Defense Ceam ni favourite Afah❤️Setiap hari slps apply RoseWater Face Mist as Toner, Arganne Face Oil & HA Face Serum, Afah oleskan DD cream kat wajah😍Instant Face Glow! . Tak perlu banyak jenis cream! Say NO to BB Cream or CC cream or foundation tebal😂 Sapu DD Cream je dah complete👍 Multi-function tau! . 🌸light moisturizer 🌸sunscreen SPF 50++ (sunblock) 🌸foundation - light coverage 🌸color correcting for uneven skin color 🌸make up primer 🌸anti aging effects if prolonged used 🌸reduce appearance wrinkles/fine lines . All in one😍 . . Jom cantik semulajadi dgn menggunakan natural products!❤️ Yg berminat jom terus klik link wasap Afah di profile 📲 013 7549070 🚘COD Seremban Ipoh . . #Dfreshpicks  #homemadeskincare  #foundationmurah  #sunblockwajah  #sunblockmurah  #makeupprimer  #faceoil  #ajimaura  #ipohawesomecity  #susukambingorganik  #serumwajah  #sabunsusukambing  #cspscs  #pelembapbibir  #susumikkae  #lipmoist  #setkecantikkan  #serumwajah  #sabunorganik  #susukambingmikkae  #ipohperak  #ekzema  #vitaminCmurah  #mikkaechewable  #glowingskincare  #putihgebu  #lipglossmurah  #kulitcerah  #jerawathilang 
Kalau hari² minum susu stroberi, wajah jadi selembut ibu mithali? Betul ke?
.
Alhamdulillah, bukan ibu mithali je.
.
Siap pakej👇
❤ISTERI mithali ❤ISTERI berseri
❤ISTERI penyejuk hati suami
.
Sedapnye bancuh susu stroberi memalam gini😋
.
Nak tahu khasiat Susu Rizqi?
.
1- HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
. 
2- SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
. 
3- EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
. 
4- KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
. 
5- MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
. 
6- EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
Dapatkan SEGERA ngan Keknur. Ada offer Percuma susu sekotak tau uols untuk pembelian pakej? Apa tunggu lagi? Grab now. 😍
.
Tekan je link di ruangan bio tu okiess.😘
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
Kalau hari² minum susu stroberi, wajah jadi selembut ibu mithali? Betul ke? . Alhamdulillah, bukan ibu mithali je. . Siap pakej👇 ❤ISTERI mithali ❤ISTERI berseri ❤ISTERI penyejuk hati suami . Sedapnye bancuh susu stroberi memalam gini😋 . Nak tahu khasiat Susu Rizqi? . 1- HABBATUS SAUDA: Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat. . 2- SUSU KAMBING: Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya. . 3- EKSTRAK KURMA: Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal. . 4- KISMIS: Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit. . 5- MADU: Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda. . 6- EKSTRAK BUAH ZAITUN: Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil. . Dapatkan SEGERA ngan Keknur. Ada offer Percuma susu sekotak tau uols untuk pembelian pakej? Apa tunggu lagi? Grab now. 😍 . Tekan je link di ruangan bio tu okiess.😘 . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
GASTRIK & MIGRAIN DAH HILANG
. "Semenjak menjadikan susu rizqi sebagai minuman wajib setiap hari, alhamdulillah gastrik&migrain saya dah hilang. Saya dan anak² mengemari perisa VANILLA & tak sabar nak cuba perisa STRAWBERRY" .
.

Antara khasiat susu rizqi 👇
.
- Miliki kulit yg sangat halus & lembab.
- Ibu mengandung tiada lagi kulit kering @ kusam
- Otak yg cerdas.
- Tenaga ekstra tiada rasa lemah badan.
- Susu ibu yg melimpah ruah.
- Sistem pembuangan yg sangat baik
- Untuk anda @ anak2 yg liat bangun pagi.
.

U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘
.
.
#alienaventure 
#mamadil
GASTRIK & MIGRAIN DAH HILANG . "Semenjak menjadikan susu rizqi sebagai minuman wajib setiap hari, alhamdulillah gastrik&migrain saya dah hilang. Saya dan anak² mengemari perisa VANILLA & tak sabar nak cuba perisa STRAWBERRY" . . Antara khasiat susu rizqi 👇 . - Miliki kulit yg sangat halus & lembab. - Ibu mengandung tiada lagi kulit kering @ kusam - Otak yg cerdas. - Tenaga ekstra tiada rasa lemah badan. - Susu ibu yg melimpah ruah. - Sistem pembuangan yg sangat baik - Untuk anda @ anak2 yg liat bangun pagi. . U want more feedback? Just click #testimonimamadil  and #mamadilfeedback 😘 . . #alienaventure  #mamadil 
Bukan tak pernah jatuh. Pernah. Dari Top Agent  terus tersungkur tak masuk list. Kecewa? Yer. Kecewa sangat. .

Terduduk seketika. Menangis? Tak. Berfikir dan muhasabah diri. Fikir untuk fokus dan tingkatkan momentum. Recheck semula hubungan dengan Allah dan orang sekeliling terutama suami. .

Pegang BIG WHY sekemas yang mungkin. Kejar BIG WHY secepat yang boleh. In shaa Allah. Dia ada. Maha Mendengar. Maha Mengetahui. Maha Pemurah. .

Alhamdulillah untuk awesome November😘
.
.
#alienaventure
#mamadil
Bukan tak pernah jatuh. Pernah. Dari Top Agent terus tersungkur tak masuk list. Kecewa? Yer. Kecewa sangat. . Terduduk seketika. Menangis? Tak. Berfikir dan muhasabah diri. Fikir untuk fokus dan tingkatkan momentum. Recheck semula hubungan dengan Allah dan orang sekeliling terutama suami. . Pegang BIG WHY sekemas yang mungkin. Kejar BIG WHY secepat yang boleh. In shaa Allah. Dia ada. Maha Mendengar. Maha Mengetahui. Maha Pemurah. . Alhamdulillah untuk awesome November😘 . . #alienaventure  #mamadil 
MEMANG OKEYHH SUSU RIZQI.HB CANTIK❤
.
Misi terkejut HB mommy 15. 15 tu kira superbb gila kan? Nak dapat 14 pon payah ek. .

Bila hb kite drop bawah 10, nurse akan nasihatkan utk naikkan HB. Pastu, dia akan suggest makanan yg bole naikkan HB.
Contohnya,
✅susu
✅kerang
✅kurma
✅kismis
✅sayur.
.
Ini yg femes laaa makanan yg naikkan HB. Kalau mommy malas and xberapa rajin. Bancuh je susu rizqi. Cukup khasiat, insha allah HB maintain 10 ke atas.
.
Jangan caya ckp mama nor tau. Buat je dulu.😘
MEMANG OKEYHH SUSU RIZQI.HB CANTIK❤ . Misi terkejut HB mommy 15. 15 tu kira superbb gila kan? Nak dapat 14 pon payah ek. . Bila hb kite drop bawah 10, nurse akan nasihatkan utk naikkan HB. Pastu, dia akan suggest makanan yg bole naikkan HB. Contohnya, ✅susu ✅kerang ✅kurma ✅kismis ✅sayur. . Ini yg femes laaa makanan yg naikkan HB. Kalau mommy malas and xberapa rajin. Bancuh je susu rizqi. Cukup khasiat, insha allah HB maintain 10 ke atas. . Jangan caya ckp mama nor tau. Buat je dulu.😘
Discover the key to fight dry and chapped lips with our super moisturizing lip cream
.
#poiseandpowerful #arrabeautyid #lipcream #lipmoist #lipstickmatte #lipstiklokal #makeuplokal #instagood #makeupoftheday #makeupinspo
Lip Balm vs Lip Moist. Apa sih perbedaannya?
_
Lip Balm memiliki tekstur yang lebih keras dari Lip Moist, untuk harian cocok banget pakai Lip Balm. Kandungan utama yang terdapat dalam Lip Balm Aquila terdiri dari Beeswax, Coconut Oil dan Essential Oil.
_
Sedangkan Lip Moist lebih lembab dari Lip Balm, kandungannya terdiri dari Shea butter, Cocoa butter, Coconut oil, Olive oil yang melembabkan serta ada Avocado Oil yang secara alami bisa bantu mencerahkan warna kulit bibir. 
_
Yang sesuai dengan kebutuhanmu yang mana? 😊 . 
Info.dan order 08.222.5200.127.
. 
#allnatural #lipbalm #lipmoist #pelembabbibir #healthyskintips #healthylips #skincare #aquilaherb  #reselleraquilaherb #reselleraquilasurabaya #lipcare #naturallipcare #naturalcosmetics
Lip Balm vs Lip Moist. Apa sih perbedaannya? _ Lip Balm memiliki tekstur yang lebih keras dari Lip Moist, untuk harian cocok banget pakai Lip Balm. Kandungan utama yang terdapat dalam Lip Balm Aquila terdiri dari Beeswax, Coconut Oil dan Essential Oil. _ Sedangkan Lip Moist lebih lembab dari Lip Balm, kandungannya terdiri dari Shea butter, Cocoa butter, Coconut oil, Olive oil yang melembabkan serta ada Avocado Oil yang secara alami bisa bantu mencerahkan warna kulit bibir. _ Yang sesuai dengan kebutuhanmu yang mana? 😊 . Info.dan order 08.222.5200.127. . #allnatural  #lipbalm  #lipmoist  #pelembabbibir  #healthyskintips  #healthylips  #skincare  #aquilaherb  #reselleraquilaherb  #reselleraquilasurabaya  #lipcare  #naturallipcare  #naturalcosmetics 
SAYA DAH JATUH CINTA DENGAN PRODUK MAMADIL.
.

UNTUK YANG GRAB SET KOMBO, SPECIALS DEAL , FREE gift EXCLUSIVE + FREE COD/POS menanti ANDA.
.
Jom dapatkan SEGERA TAWARAN ini. 😍
.
Whatsapp Mama Nor: 01126091652
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘
.
Fast COD Kulim ❤
Postage seluruh Malaysia 😘
.
www.facebook.com/mamadilkulimbymamanor
.
.
#alienaventure
#mamadil
SAYA DAH JATUH CINTA DENGAN PRODUK MAMADIL. . UNTUK YANG GRAB SET KOMBO, SPECIALS DEAL , FREE gift EXCLUSIVE + FREE COD/POS menanti ANDA. . Jom dapatkan SEGERA TAWARAN ini. 😍 . Whatsapp Mama Nor: 01126091652 . U want more feedback? Just click #testimonimamadil  and #mamadilfeedback 😘 . Fast COD Kulim ❤ Postage seluruh Malaysia 😘 . www.facebook.com/mamadilkulimbymamanor . . #alienaventure  #mamadil 
Berkobar² Mama Nor nak share dgn korang tentang coklat. Wanita dan coklat, berpisah tiada. Sedap gila ek.
.
Pekena cadbury, toblerone, kinder joy pehhhh. Jejes air liur. Hahaha
.
Actually, coklat ni xmengemokkan. Cuma kite je yg makan xhengat dunia. Banyak kebaikan coklat. contohnya, coklat 3x lebih tinggi kandungan antioksidan berbanding teh hijau.
.
Antioksidan mampu mengurangkan kandungan kolesterol dalam darah dapat membantu mengurangkan risiko terkena serangan jantung yang seterusnya secara tidak lansung mampu mencegah wujudnya risiko kanser dalam tubuh, mencegah terjadinya stroke dan darah tinggi.
.
Mama Nor nak bancuh susu coklat la. Mama Nor nak sihat. Nak nampak muda macm mira piljah.
Berkobar² Mama Nor nak share dgn korang tentang coklat. Wanita dan coklat, berpisah tiada. Sedap gila ek. . Pekena cadbury, toblerone, kinder joy pehhhh. Jejes air liur. Hahaha . Actually, coklat ni xmengemokkan. Cuma kite je yg makan xhengat dunia. Banyak kebaikan coklat. contohnya, coklat 3x lebih tinggi kandungan antioksidan berbanding teh hijau. . Antioksidan mampu mengurangkan kandungan kolesterol dalam darah dapat membantu mengurangkan risiko terkena serangan jantung yang seterusnya secara tidak lansung mampu mencegah wujudnya risiko kanser dalam tubuh, mencegah terjadinya stroke dan darah tinggi. . Mama Nor nak bancuh susu coklat la. Mama Nor nak sihat. Nak nampak muda macm mira piljah.
TIPS HILANGKAN LEBAM BAWAH MATA🐼
.
Biasanye mommy banyak mata panda. Kite kan bz, non stop berkerja sampai lewat malam.
.
Soo keknur nak share cmne nk hilangkan lebam bawah mata. Amik uncang teh yg da guna to. Tapi jgn guna yg da campur gula. Haha
.
Amik yg baru rendam air panas, letak kat mata. Biarkan dalam 10-30 minit.
.
SimPle kan? 😍
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
TIPS HILANGKAN LEBAM BAWAH MATA🐼 . Biasanye mommy banyak mata panda. Kite kan bz, non stop berkerja sampai lewat malam. . Soo keknur nak share cmne nk hilangkan lebam bawah mata. Amik uncang teh yg da guna to. Tapi jgn guna yg da campur gula. Haha . Amik yg baru rendam air panas, letak kat mata. Biarkan dalam 10-30 minit. . SimPle kan? 😍 . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
CARA MENANGGALKAN SEL KULIT MATI
.
Bila kulit bnyk sgt sel mati. Automatik akan rasa kasar, kesat pastu kusam. Perasan tak?
.

So uols kena rajin scrub muka tiap minggu. Buat simple scrub macam gula+madu+ minyak zaitun. Homemade scrub. .

Amalkan 3x scrub setiap minggu utk wajah yg lebih mulus, bersih dan segar.
Selamat mencuba
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
CARA MENANGGALKAN SEL KULIT MATI . Bila kulit bnyk sgt sel mati. Automatik akan rasa kasar, kesat pastu kusam. Perasan tak? . So uols kena rajin scrub muka tiap minggu. Buat simple scrub macam gula+madu+ minyak zaitun. Homemade scrub. . Amalkan 3x scrub setiap minggu utk wajah yg lebih mulus, bersih dan segar. Selamat mencuba . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
・・・
BIBIR SEXY DAN SIHAT DENGAN LIPBALM MADU AMOYLINN
.
Salah satu bahagian yang perlu di ambil perhatian dan penjagaan yang sempurna adalah pada bahagian bibir.
.
Bibir atau kawasan mulut adalah bahagian pada wajah manusia yang mudah menerima jangkitan sama juga seperti bahagian mata dan hidung.
Salah satu penjagaan bibir yang mudah adalah dengan menggunakan lip balm.

Apa yang menarik dengan lip balm madu kelulut by Amoylinn ni,jom kita baca:- Kebaikan:
👄Merawat bibir hitam,mengelupas,berkeruping,kering,pucat dan pelbagai lagi masalah berkaitan bibir.
👄Mengekalkan kesihatan bibir
👄Melembapkan dan melembutkan bibir
👄Mengembalikan warna semualajadi bibir
👄Penggunaan secara berterusan boleh menbuatkan bibir pinkish semulajadi.
👄Satu bekas seberat 5g
👄Sebekas tahan berbulan bulan
👄Warna tak luntur makan atau minum
👄Ade 5 kaler dan 5 perisa
👄Halal
👄Buatan muslim
👄Boleh dibawa solat
.
Kandungan Lipbalm:
.
👄Madu kelulut asli
👄Jojoba oil
👄Olive oil
👄Shea butter
👄Vitamin E
👄Pewarna mica
.
#lipbalmamoylinn #homemadelipcare #produkhomemade
#lipbalm #lipmoist #lipcaremalaysia #bibircantik #bibirberseri #produkbibir #bibirpink #lipcareorganik #bibirlembap #bibirhitam #bibirkering #organicproduct #feebacklipbalmamoylinn #testimonilipbalmamoylinn #lipbalmmadukelulut #chemicalfree #madukelulut #lipcare #lokalah #bazaronline #lipbalmmadukelulutamoylinn
・・・ BIBIR SEXY DAN SIHAT DENGAN LIPBALM MADU AMOYLINN . Salah satu bahagian yang perlu di ambil perhatian dan penjagaan yang sempurna adalah pada bahagian bibir. . Bibir atau kawasan mulut adalah bahagian pada wajah manusia yang mudah menerima jangkitan sama juga seperti bahagian mata dan hidung. Salah satu penjagaan bibir yang mudah adalah dengan menggunakan lip balm. Apa yang menarik dengan lip balm madu kelulut by Amoylinn ni,jom kita baca:- Kebaikan: 👄Merawat bibir hitam,mengelupas,berkeruping,kering,pucat dan pelbagai lagi masalah berkaitan bibir. 👄Mengekalkan kesihatan bibir 👄Melembapkan dan melembutkan bibir 👄Mengembalikan warna semualajadi bibir 👄Penggunaan secara berterusan boleh menbuatkan bibir pinkish semulajadi. 👄Satu bekas seberat 5g 👄Sebekas tahan berbulan bulan 👄Warna tak luntur makan atau minum 👄Ade 5 kaler dan 5 perisa 👄Halal 👄Buatan muslim 👄Boleh dibawa solat . Kandungan Lipbalm: . 👄Madu kelulut asli 👄Jojoba oil 👄Olive oil 👄Shea butter 👄Vitamin E 👄Pewarna mica . #lipbalmamoylinn  #homemadelipcare  #produkhomemade  #lipbalm  #lipmoist  #lipcaremalaysia  #bibircantik  #bibirberseri  #produkbibir  #bibirpink  #lipcareorganik  #bibirlembap  #bibirhitam  #bibirkering  #organicproduct  #feebacklipbalmamoylinn  #testimonilipbalmamoylinn  #lipbalmmadukelulut  #chemicalfree  #madukelulut  #lipcare  #lokalah  #bazaronline  #lipbalmmadukelulutamoylinn 
Lipbalm Madu Kelulut 
Terdapat 5 kaler & perisa terdiri daripada :- 👄Lipbalm Redhot ( perisa cocacola & bubblegum) 🍷🍬
👄Lipbalm Pinkcute ( perisa strawberry) 🍓
👄Lipbalm Sexy Lipmoist ( perisa tembikai)🍉
👄Lipbalm Juice Orange ( perisa oren) 🍊
👄Lipbalm Ruby Violet ( perisa blackcurrent) 🍇
.
Ape kebaikan Lipbalm Madu Kelulut Amoylinn nie.. ?? Jom kite baca :-
.
👄Merawat bibir hitam,mengelupas,berkeruping,kering,pucat dan pelbagai lagi masalah berkaitan bibir.
👄Mengekalkan kesihatan bibir
👄Melembapkan dan melembutkan bibir
👄Mengembalikan warna semualajadi bibir
👄Penggunaan secara berterusan boleh menbuatkan bibir pinkish semulajadi.
👄Satu bekas seberat 5g
👄Sebekas tahan setahun lebih
👄Warna tak mudah luntur makan atau minum
👄Halal
👄Buatan muslim
👄Boleh dibawa solat
.
Bahan-bahan terkandung dalam Lipbalm Madu Kelulut Amoylinn iaitu -: ✔Madu kelulut ✔Shae butter
✔Olive oil
✔Jojoba oil
✔Vit E
✔Pewarna Mica

#lipbalmamoylinn #homemadelipcare #produkhomemade
#lipbalm #lipmoist #lipcaremalaysia #bibircantik #bibirberseri #produkbibir #lipcareorganik #bibirlembap #bibirhitam #bibirkering #organicproduct #lipbalmmadukelulut #chemicalfree #lipcare  #lipbalmmadukelulutamoylinn
Lipbalm Madu Kelulut Terdapat 5 kaler & perisa terdiri daripada :- 👄Lipbalm Redhot ( perisa cocacola & bubblegum) 🍷🍬 👄Lipbalm Pinkcute ( perisa strawberry) 🍓 👄Lipbalm Sexy Lipmoist ( perisa tembikai)🍉 👄Lipbalm Juice Orange ( perisa oren) 🍊 👄Lipbalm Ruby Violet ( perisa blackcurrent) 🍇 . Ape kebaikan Lipbalm Madu Kelulut Amoylinn nie.. ?? Jom kite baca :- . 👄Merawat bibir hitam,mengelupas,berkeruping,kering,pucat dan pelbagai lagi masalah berkaitan bibir. 👄Mengekalkan kesihatan bibir 👄Melembapkan dan melembutkan bibir 👄Mengembalikan warna semualajadi bibir 👄Penggunaan secara berterusan boleh menbuatkan bibir pinkish semulajadi. 👄Satu bekas seberat 5g 👄Sebekas tahan setahun lebih 👄Warna tak mudah luntur makan atau minum 👄Halal 👄Buatan muslim 👄Boleh dibawa solat . Bahan-bahan terkandung dalam Lipbalm Madu Kelulut Amoylinn iaitu -: ✔Madu kelulut ✔Shae butter ✔Olive oil ✔Jojoba oil ✔Vit E ✔Pewarna Mica #lipbalmamoylinn  #homemadelipcare  #produkhomemade  #lipbalm  #lipmoist  #lipcaremalaysia  #bibircantik  #bibirberseri  #produkbibir  #lipcareorganik  #bibirlembap  #bibirhitam  #bibirkering  #organicproduct  #lipbalmmadukelulut  #chemicalfree  #lipcare   #lipbalmmadukelulutamoylinn 
Lip Moist Aquila mengandung Shea butter, Cocoa butter, Coconut oil, Olive oil yang membantu melembabkan serta Avocado Oil yang secara alami dapat membantu mencerahkan warna kulit bibir. Dengan 2 aroma, Fresh Mint dan Juicy Lemon yang menyegarkan, cocok dipakai untuk sehari-hari 😘
_
. . . 
Dan semua foodgrade formula 😍
.
.
Info dan order 08.222.5200.127
.
.
#lipmoist #lipbalm #pelembabbibir #aquila #aquilaherb #naturallipmoist #crackedlips  #reselleraquila #aquilaherb #reselleraquilasurabaya
Lip Moist Aquila mengandung Shea butter, Cocoa butter, Coconut oil, Olive oil yang membantu melembabkan serta Avocado Oil yang secara alami dapat membantu mencerahkan warna kulit bibir. Dengan 2 aroma, Fresh Mint dan Juicy Lemon yang menyegarkan, cocok dipakai untuk sehari-hari 😘 _ . . . Dan semua foodgrade formula 😍 . . Info dan order 08.222.5200.127 . . #lipmoist  #lipbalm  #pelembabbibir  #aquila  #aquilaherb  #naturallipmoist  #crackedlips  #reselleraquila  #aquilaherb  #reselleraquilasurabaya 
Lipcream SR12 😍😍😍
Yg sudah coba, sudah pasti merasakan manfaat nya seperti testimoni di bawah ini 👇

Lipcream dgn tekstur matte tapi ringan di bibir
BEBAS Paraben (bahan pengawet), aman bgt buat bumil dan busui
Bahan nya herbal lagi 😘

#sr12herbalskincare #kosmetikherbal #kosmetikamanbpom #kosmetikamanbumil #kosmetikamanbusui #lipcream #lipmatte #lipmoist #lipcreamsr12 #halal
HB MAINTAIN CUN MELECUN
.
Bila pregnant, memang kena EXTRA CARE tau. Semua kena cun. Bukan cun muka je, HB pon kena TIP TOP dan MAINTAIN atas 11.
.
Betul tak? Betul lettuwww😄
.
Makanan ape yg nurse/doktor akan suggest utk naikkan HB?
✔Susu
✔kurma
✔kismis
✔Kerang
.
Macam² lagi kan. Lepastu, perasan tak ade yg mommy pregnant. Akan naik jerawat, alahan, moody, tenaga macam WEAK sangat.
.
Ape solution paling mudah simple dan sedap?
.
Susu rizqi laaa mommy. Insha allah, HB maintain atas 10 dan skin glowing² gitew. Macam testimoni dlm gmbr to.
.

Naik je jerawat.terus tonyoh SERUM MEDIL. Maka berakhir la jerawat too. KASIHANNN😆
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘
HB MAINTAIN CUN MELECUN . Bila pregnant, memang kena EXTRA CARE tau. Semua kena cun. Bukan cun muka je, HB pon kena TIP TOP dan MAINTAIN atas 11. . Betul tak? Betul lettuwww😄 . Makanan ape yg nurse/doktor akan suggest utk naikkan HB? ✔Susu ✔kurma ✔kismis ✔Kerang . Macam² lagi kan. Lepastu, perasan tak ade yg mommy pregnant. Akan naik jerawat, alahan, moody, tenaga macam WEAK sangat. . Ape solution paling mudah simple dan sedap? . Susu rizqi laaa mommy. Insha allah, HB maintain atas 10 dan skin glowing² gitew. Macam testimoni dlm gmbr to. . Naik je jerawat.terus tonyoh SERUM MEDIL. Maka berakhir la jerawat too. KASIHANNN😆 . U want more feedback? Just click #testimonimamadil  and #mamadilfeedback 😘
ECZEMA YANG BERAIR DAH KERING
.
Lately ni, banyak pengguna mamadil yg ikhtiar utk sakit eczema.
.
Mostly ibu² yg ade anak sakit eczema. Ade yg kulit baby to da merah seakan melecur.
.
Insha allah, bg eczema yg berair. Bernanah ataupun yg baru minor eczema.
.
Susu rizqi bole membantu mengurangkan derita anda dan insha allah juga, eczema xkan muncul lg.
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘
ECZEMA YANG BERAIR DAH KERING . Lately ni, banyak pengguna mamadil yg ikhtiar utk sakit eczema. . Mostly ibu² yg ade anak sakit eczema. Ade yg kulit baby to da merah seakan melecur. . Insha allah, bg eczema yg berair. Bernanah ataupun yg baru minor eczema. . Susu rizqi bole membantu mengurangkan derita anda dan insha allah juga, eczema xkan muncul lg. . U want more feedback? Just click #testimonimamadil  and #mamadilfeedback 😘
Kenapa Tinted Lip Moist (TLM) is perfect for you?😍
.
✔️TLM bukan jenis glossy, ia jenis matte dan tidak meninggalkan kesan stain pada makanan, gelas, pipi & sebagainya. Tak perlu risau slps makan atau slps cium pipi husband / anak. Takde kesan👍
.
✔️Paling best TLM tak mengeringkan bibir. Tiada masalah bibir mengelupas atau merekah. Nak kesan lembapan lebih tahan lama, sapu dulu LIP BALM tau❤️
.
✔️Perfect utk yg tak minat pakai lipstick tapi tak nak bibir pucat. Warna SWEET PINK pasti menaikkan seri wajah. Dah tak pucat!😍
.
✔️Long lasting! Sekali calit kat bibir tahan lama tau❤️Dwi fungsi boleh jadi blusher juga!
.
✔️Free from paraben & plumbum. Tiada bahan kimia berbahaya yg dilarang.
.
Jom dapatkan TLM Dfreshpicks yg menjadi favourite uolss😊👍
.
.
Thank you visit follow & like @susukambing.mikkae.organik
@susukambing.mikkae.organik
@susukambing.mikkae.organik
.
.
Yg berminat jom terus klik link wasap Afah di profile
📲 013 7549070
🚘COD Seremban Ipoh
.
.
#Dfreshpicks #skincaremalaysia #foundationmurah #serumjeragat #youthskincare #lipglossmatte
#faceoil #ajimaura #ipohperak #lipsmatte #serumwajah #susukambing #cspscs #pelembapbibir #lipbalm #lipmoist #serumvitaminc #awetmuda #sabunorganik #susukambingmikkae #codipoh #instafamous #ipoholdtown #susukambingmikkae #lipbalmorganik #terapiinstagram #kulitsensitif #lipglossmurah #mekapmurah #setjerawat
Kenapa Tinted Lip Moist (TLM) is perfect for you?😍 . ✔️TLM bukan jenis glossy, ia jenis matte dan tidak meninggalkan kesan stain pada makanan, gelas, pipi & sebagainya. Tak perlu risau slps makan atau slps cium pipi husband / anak. Takde kesan👍 . ✔️Paling best TLM tak mengeringkan bibir. Tiada masalah bibir mengelupas atau merekah. Nak kesan lembapan lebih tahan lama, sapu dulu LIP BALM tau❤️ . ✔️Perfect utk yg tak minat pakai lipstick tapi tak nak bibir pucat. Warna SWEET PINK pasti menaikkan seri wajah. Dah tak pucat!😍 . ✔️Long lasting! Sekali calit kat bibir tahan lama tau❤️Dwi fungsi boleh jadi blusher juga! . ✔️Free from paraben & plumbum. Tiada bahan kimia berbahaya yg dilarang. . Jom dapatkan TLM Dfreshpicks yg menjadi favourite uolss😊👍 . . Thank you visit follow & like @susukambing.mikkae.organik @susukambing.mikkae.organik @susukambing.mikkae.organik . . Yg berminat jom terus klik link wasap Afah di profile 📲 013 7549070 🚘COD Seremban Ipoh . . #Dfreshpicks  #skincaremalaysia  #foundationmurah  #serumjeragat  #youthskincare  #lipglossmatte  #faceoil  #ajimaura  #ipohperak  #lipsmatte  #serumwajah  #susukambing  #cspscs  #pelembapbibir  #lipbalm  #lipmoist  #serumvitaminc  #awetmuda  #sabunorganik  #susukambingmikkae  #codipoh  #instafamous  #ipoholdtown  #susukambingmikkae  #lipbalmorganik  #terapiinstagram  #kulitsensitif  #lipglossmurah  #mekapmurah  #setjerawat 
BIBIR MOIST N PINK NATURAL..
.
anda ada masalah bibir kering,hitam,menggelupas??
.
jom cube lipbalm mamadil yg dpt merawat  pelbagai masalah bibir...
.
nk oder cpt2 wasap ida ye...www.wasap.my/60166479213.
.
#bibirmerekah #bibircantik #bibirkering #bibirmerah #bibirlembap #lipmoist #lipmoistmamadil #mamadilshahalam #uitmshahalam #alienaventure
LELAKI BOLEH PAKAI MEDIL SKINCARE TAK?
.

Boleh ke tak boleh?
.
Opkos la bole sayang. Medil sesuai utk lelaki/perempuan. Sesuai jugak utk masalah jerawat, liang roma besar. Kusam
.

Biasanye lelaki ni, kulit diorg kasar kan? Pastu liang roma besar². Jerawat pon ade jugak
.

So,uols bole suggest diorg guna MEDIL sebab medil ni easy carry. Paling best, xde laa rasa mcm pakai krim, berminyak² muka. .
Sapu je nipis² manja² dah cukup
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
LELAKI BOLEH PAKAI MEDIL SKINCARE TAK? . Boleh ke tak boleh? . Opkos la bole sayang. Medil sesuai utk lelaki/perempuan. Sesuai jugak utk masalah jerawat, liang roma besar. Kusam . Biasanye lelaki ni, kulit diorg kasar kan? Pastu liang roma besar². Jerawat pon ade jugak . So,uols bole suggest diorg guna MEDIL sebab medil ni easy carry. Paling best, xde laa rasa mcm pakai krim, berminyak² muka. . Sapu je nipis² manja² dah cukup . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
BIBIR CANTIK & NATURAL MACAM ARTIS KOREA
.
Syantik Lip Tint by Amoylinn ada 4 kaler tau 💁👇
💋Red Chili
💋Sweet Rose
💋Pink Tango
💋Juicy Orange
.
She Wearing #syantikliptint code Chili (red)
.
Roll on botol lama
.
Kelebihan Syantik Lip Tint 💁👇
💋Mudah serap pada bibir
💋Membuatkan bibir tidak nampak pucat
💋Water based dan tidak berat macam lipstik
💋Berperisa blackcurrent
💋Tahan lama 💋Tidak mengeringkan bibir kerana mengandungi aloevera dan jojoba oil
💋Diperkaya dengan vitamin E (merawat bibir kering, merekah dan lebam
💋Packing yang kecil dan comel mudah di bawa ke mana-mana
💋Dapat digunakan sebagai pemerah pipi
💋Warna yang sangat cantik dan natural
💋Tiada kesan sampingan
💋satu botol tahan 2 bulan
💋4ml
.
Tips Pemakaian :
💋Setelah mengaplikasikan Liptint dalam bentuk dot-dot 2-3 dot,segera ratakan,jangan ditinggal dalam waktu lama kerana cepat kering.
💋Pastikan saat meratakannya benar-benar merata kalau tidak akan terlihat tidak natural.
💋Dapat digunakan sebagai pemerah pipi,cara pemakaiannya sama dengan di bibir 😍untuk bibir kering...letak lip balm dulu baru letak liptint ni k 🙋.
.
#lipbalmamoylinn #homemadelipcare #produkhomemade
#lipbalm #lipmoist #lipcaremalaysia #bibircantik #bibirberseri #produkbibir #bibirpink #lipcareorganik #bibirlembap #bibirhitam #bibirkering #organicproduct #feebacklipbalmamoylinn #testimonilipbalmamoylinn #lipbalmmadukelulut #chemicalfree #madukelulut #lipcare #lokalah #bazaronline #lipbalmuah2 #syantikliptint #liptintbyamoylinn #liptint
BIBIR CANTIK & NATURAL MACAM ARTIS KOREA . Syantik Lip Tint by Amoylinn ada 4 kaler tau 💁👇 💋Red Chili 💋Sweet Rose 💋Pink Tango 💋Juicy Orange . She Wearing #syantikliptint  code Chili (red) . Roll on botol lama . Kelebihan Syantik Lip Tint 💁👇 💋Mudah serap pada bibir 💋Membuatkan bibir tidak nampak pucat 💋Water based dan tidak berat macam lipstik 💋Berperisa blackcurrent 💋Tahan lama 💋Tidak mengeringkan bibir kerana mengandungi aloevera dan jojoba oil 💋Diperkaya dengan vitamin E (merawat bibir kering, merekah dan lebam 💋Packing yang kecil dan comel mudah di bawa ke mana-mana 💋Dapat digunakan sebagai pemerah pipi 💋Warna yang sangat cantik dan natural 💋Tiada kesan sampingan 💋satu botol tahan 2 bulan 💋4ml . Tips Pemakaian : 💋Setelah mengaplikasikan Liptint dalam bentuk dot-dot 2-3 dot,segera ratakan,jangan ditinggal dalam waktu lama kerana cepat kering. 💋Pastikan saat meratakannya benar-benar merata kalau tidak akan terlihat tidak natural. 💋Dapat digunakan sebagai pemerah pipi,cara pemakaiannya sama dengan di bibir 😍untuk bibir kering...letak lip balm dulu baru letak liptint ni k 🙋. . #lipbalmamoylinn  #homemadelipcare  #produkhomemade  #lipbalm  #lipmoist  #lipcaremalaysia  #bibircantik  #bibirberseri  #produkbibir  #bibirpink  #lipcareorganik  #bibirlembap  #bibirhitam  #bibirkering  #organicproduct  #feebacklipbalmamoylinn  #testimonilipbalmamoylinn  #lipbalmmadukelulut  #chemicalfree  #madukelulut  #lipcare  #lokalah  #bazaronline  #lipbalmuah2  #syantikliptint  #liptintbyamoylinn  #liptint 
Tuan/puan peminat makanan sunnah?
Ini jawapan yg tepat.
.
Terbaru dari MAMADIL, SUSU RIZQI. SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli & pemakanan sunnah yg lain spt habbastus sauda, kismis, madu, ekstrak kurma & buah zaitun dihasilkan dalam perisa vanilla/coklat yg tiada rasa hamis.
.
Khasiat Susu RIZQI telah diuji selama 3bln sebelum ia dikeluarkan & terbukti amat berkesan untuk:
.
- Miliki kulit yg sangat halus & lembab.
- Ibu mengandung tiada lagi kulit kering @ kusam
- Otak yg cerdas.
- Tenaga ekstra tiada rasa lemah badan.
- Susu ibu yg melimpah ruah.
- Sistem pembuangan yg sangat baik
- Untuk anda @ anak2 yg liat bangun pagi.
.
HARGA:
RM79sm RM89ss
20g/sachet.
20sachet/box.
.
Boleh diambil 1pagi & 1mlm sebelum @ selepas mkn. 
Untuk dapat kesan yg lebih cepat kacau 2sachet sekaligus dalam 300ml air setiap hari.
.
*** Boleh diambil seisi keluarga termasuk ibu mengandung. Tiada pantang larang.
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
Tuan/puan peminat makanan sunnah? Ini jawapan yg tepat. . Terbaru dari MAMADIL, SUSU RIZQI. SUSU ajaib berasaskan susu kambing asli & pemakanan sunnah yg lain spt habbastus sauda, kismis, madu, ekstrak kurma & buah zaitun dihasilkan dalam perisa vanilla/coklat yg tiada rasa hamis. . Khasiat Susu RIZQI telah diuji selama 3bln sebelum ia dikeluarkan & terbukti amat berkesan untuk: . - Miliki kulit yg sangat halus & lembab. - Ibu mengandung tiada lagi kulit kering @ kusam - Otak yg cerdas. - Tenaga ekstra tiada rasa lemah badan. - Susu ibu yg melimpah ruah. - Sistem pembuangan yg sangat baik - Untuk anda @ anak2 yg liat bangun pagi. . HARGA: RM79sm RM89ss 20g/sachet. 20sachet/box. . Boleh diambil 1pagi & 1mlm sebelum @ selepas mkn. Untuk dapat kesan yg lebih cepat kacau 2sachet sekaligus dalam 300ml air setiap hari. . *** Boleh diambil seisi keluarga termasuk ibu mengandung. Tiada pantang larang. . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
Masih berlansung lagi FREE susu rizqi storoberi.. combo beli 3 box susu rizqi dapat FREE 1 box susu rizqi stroberi.. stok dah semakin surut.. mgkin esk mgkin lusa sold out FREE susu rizqi stroberi..tahun depan mmg nampak kotak kosong dh.. sb hbis😆 cepatt2 pm keknur okeys💃🏼💃🏼
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
Masih berlansung lagi FREE susu rizqi storoberi.. combo beli 3 box susu rizqi dapat FREE 1 box susu rizqi stroberi.. stok dah semakin surut.. mgkin esk mgkin lusa sold out FREE susu rizqi stroberi..tahun depan mmg nampak kotak kosong dh.. sb hbis😆 cepatt2 pm keknur okeys💃🏼💃🏼 . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
Nak tahu tak apa rahsia Susu Rizqi yang boleh bantu masalah kita?
.
1. Xda lg Sembelit
2. Bebas Ekzema
3. Xda Alahan mengandung 
4. Takda lg Alergik
5. Panau hilang
6. Milkbooster untuk ibu nyusu
7. Anak mudah bgun pagi
8. Kulit lembap dan sihat
9. Badan cergas
10.kulit sunburn tiada lg
11. Tenaga bertambah
12. Badan tidak rasa lemah
13.kulit berseri-seri
14. Susu ibu pekat
16. Otak cerdas dan tidak lemah
17. Bintik2/ruam hilang
18. Cepat kenyang ssuai untuk diet
19. Kulit putih menyeluruh
20. Demam cepat sembuh
21.menghindari kelesuan
22.kulit kering
23.kurap
24.jerawat
25.jeragat
. .
.
#alienaventure 
#mamadil
#MamadilByNur
#mamadiselangorofficial 
#mamadilhuluselangor
#mamadilkualakububharu
#mamadiltanjungmalim
#mamadilbukitberuntung 
#mamadilselangor 
#mamadilrawangu
#mamadilbandarbarurawang
#mamadilsabakbernam
#mamadilhulubernam
#womenlove 
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar 
#jerawat 
#milkbooster
#ekzema
#huluselangor
Nak tahu tak apa rahsia Susu Rizqi yang boleh bantu masalah kita? . 1. Xda lg Sembelit 2. Bebas Ekzema 3. Xda Alahan mengandung 4. Takda lg Alergik 5. Panau hilang 6. Milkbooster untuk ibu nyusu 7. Anak mudah bgun pagi 8. Kulit lembap dan sihat 9. Badan cergas 10.kulit sunburn tiada lg 11. Tenaga bertambah 12. Badan tidak rasa lemah 13.kulit berseri-seri 14. Susu ibu pekat 16. Otak cerdas dan tidak lemah 17. Bintik2/ruam hilang 18. Cepat kenyang ssuai untuk diet 19. Kulit putih menyeluruh 20. Demam cepat sembuh 21.menghindari kelesuan 22.kulit kering 23.kurap 24.jerawat 25.jeragat . . . #alienaventure  #mamadil  #MamadilByNur  #mamadiselangorofficial  #mamadilhuluselangor  #mamadilkualakububharu  #mamadiltanjungmalim  #mamadilbukitberuntung  #mamadilselangor  #mamadilrawangu  #mamadilbandarbarurawang  #mamadilsabakbernam  #mamadilhulubernam  #womenlove  #susurizqi  #medilskincare  #mamadilsimpletouch  #lipbalm  #collaloesoap  #lipmoist  #compactpowder  #loosepowder  #femininewash  #scrub  #jeragatpudar  #jerawat  #milkbooster  #ekzema  #huluselangor 
Anda ada masalah : ➡️bibir kering?
➡️bibir menggelupas, pecah2, berdarah,  nak makan minum pon pedih 😖
➡️bibir gelap akibat kerap pakai  lipstick/sunburn
➡️malas nk pakai gincu tebal2, nak  natural looks je 😘

Lebih baik anda pakai magic lipbalm saja sebab : ♥️ berubah warna mengikut persekitaran ♥️ sebagai alternatif kepada gincu
♥️ pelembap bibir, melembapkan bibir,no  more kering,menggelupas 🙅
♥️ menjadikan bibir lembut, dan nampk  menggoda gituu hehe ♥️ Tidak melekat di cawan/gelas straw  ketika minum
♥️ Kiss baby atau suami pun tidak  meninggalkan kesan lol 😆

Nak cuba? 👏 Komen bawah 
#lipsmoisturizer #lipbalmmurah #lipbalmaloeveramurah #sheabutterlipbalm #pelembapbibir #bibir #bibirsexy #lipbalmmadukelulut #likeforlikes #likeforfollow  #likeforsale #jualan #jualpelangsing #jualpemutih #bibirseksi #bibir #lip #liptreatment #lipmoist #bibirlembab
Anda ada masalah : ➡️bibir kering? ➡️bibir menggelupas, pecah2, berdarah, nak makan minum pon pedih 😖 ➡️bibir gelap akibat kerap pakai lipstick/sunburn ➡️malas nk pakai gincu tebal2, nak natural looks je 😘 Lebih baik anda pakai magic lipbalm saja sebab : ♥️ berubah warna mengikut persekitaran ♥️ sebagai alternatif kepada gincu ♥️ pelembap bibir, melembapkan bibir,no more kering,menggelupas 🙅 ♥️ menjadikan bibir lembut, dan nampk menggoda gituu hehe ♥️ Tidak melekat di cawan/gelas straw ketika minum ♥️ Kiss baby atau suami pun tidak meninggalkan kesan lol 😆 Nak cuba? 👏 Komen bawah #lipsmoisturizer  #lipbalmmurah  #lipbalmaloeveramurah  #sheabutterlipbalm  #pelembapbibir  #bibir  #bibirsexy  #lipbalmmadukelulut  #likeforlikes  #likeforfollow  #likeforsale  #jualan  #jualpelangsing  #jualpemutih  #bibirseksi  #bibir  #lip  #liptreatment  #lipmoist  #bibirlembab