an online Instagram web viewer

#lipbutter medias

Photos

Memang makan gamaknya semua ni..😄😄 Akak baru restock Selasa ni, tinggal 2 je haa sekarang. Itu pun Caramel Mint sahaja. Orchid Vanilla yillek dah.

Ada yang nak cod jumaat pagi, meh wssp akak cecepat. Lambat sikit, minggu depan la dapat wak 😅😅
.
.
🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈
Order sekarang 😉
WA 0177487892 💄
COD Available taw💋
.
.

#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterpahang #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #sayajual2018 #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #lipcare #lipstick #agentfaraalipbutter #lipstickviral #lipbalmviral #lipbutterviral #teamphia #codkuantan #pahang #kuantan #agentfaraalipbutterkuantan #faraalipbutterash #ashperfumenlipbutter #shawlperfumebyash #agentshawlperfumekuantan #shawlperfumepahang #produkmesrasolat #iiumkuantan
Memang makan gamaknya semua ni..😄😄 Akak baru restock Selasa ni, tinggal 2 je haa sekarang. Itu pun Caramel Mint sahaja. Orchid Vanilla yillek dah. Ada yang nak cod jumaat pagi, meh wssp akak cecepat. Lambat sikit, minggu depan la dapat wak 😅😅 . . 🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈 Order sekarang 😉 WA 0177487892 💄 COD Available taw💋 . . #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #FaraaLipButterpahang  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #sayajual2018  #sayajual  #makeupartist  #lipbutter  #lipbalm  #lipcare  #lipstick  #agentfaraalipbutter  #lipstickviral  #lipbalmviral  #lipbutterviral  #teamphia  #codkuantan  #pahang  #kuantan  #agentfaraalipbutterkuantan  #faraalipbutterash  #ashperfumenlipbutter  #shawlperfumebyash  #agentshawlperfumekuantan  #shawlperfumepahang  #produkmesrasolat  #iiumkuantan 
Antara kandungan yg ada dalam @faraalipbutter  Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order.
.
Olive oil
🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbuttertrustedagent #faraalipbutterkelantan #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterlembahsireh #faraalipbuttertelipot #faraalipbutterkubangkerian #faraalipbutterpasirtumboh #faraalipbutterwakafcheyeh #teamflbkelantan #farahanimrazak #bibirgelap #bibirkering #bibircantik #bibirlembab #lipbutter #lipbalm #organiclipbalm #sayaguna #sayapakai #sayajual #sayajualmurah #codkotabharu #codkelantan
Antara kandungan yg ada dalam @faraalipbutter Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order. . Olive oil 🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan. . Jojoba oil 🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman. . Beeswax 🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas. . Sunflower seeds 🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut. . #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttertrustedagent  #faraalipbutterkelantan  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutterlembahsireh  #faraalipbuttertelipot  #faraalipbutterkubangkerian  #faraalipbutterpasirtumboh  #faraalipbutterwakafcheyeh  #teamflbkelantan  #farahanimrazak  #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #bibirlembab  #lipbutter  #lipbalm  #organiclipbalm  #sayaguna  #sayapakai  #sayajual  #sayajualmurah  #codkotabharu  #codkelantan 
Nivea'nın en çok hangi lip butter'ını seviyorsunuz?
.
.
.
.
.
.
.
.
#türkblogger #turkblogger #nivea #lipbutter #nivealipbutter #makeup #blog #blogger #makeup#nail #like4like #likeforlike #picoftheday #photographer #photooftheday
@faraalipbutter memang bestfriend! best sangat sangat pakai sebab dapat melembapkan bibir dan menyerikan wajah seseorang :) dah cuba belum?

Gambar kedua tu customer pakai caramel mint and ketiga tu vanilla orchid. Cantik kan?

So tunggu apa lagi, jom jadi kan Faraalipbutter ni bff kita! ❤ Jom order dengan sy meh
.
RM55 ajer 😘
.
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #deliverycheras #lipbuttermurah #sayajualmurah #sayajuallipstick #sayajualsayapakai #lipbutterorganik #faraalipbuttercheras
@faraalipbutter memang bestfriend! best sangat sangat pakai sebab dapat melembapkan bibir dan menyerikan wajah seseorang :) dah cuba belum? Gambar kedua tu customer pakai caramel mint and ketiga tu vanilla orchid. Cantik kan? So tunggu apa lagi, jom jadi kan Faraalipbutter ni bff kita! ❤ Jom order dengan sy meh . RM55 ajer 😘 . . . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #deliverycheras  #lipbuttermurah  #sayajualmurah  #sayajuallipstick  #sayajualsayapakai  #lipbutterorganik  #faraalipbuttercheras 
Серия с клубникой от The Body Shop🍓🍓🍓
Твоя кожа будет в восторге😍🍓большой набор-580 грн
🍓баттер 200 мл-450 грн
🍓баттер для губ-135 грн
Для заказа:
📩Direct
📱Viber:068-330-70-90
🌐beam.in.ua
#bodycare_beam💜 #beam_ua💄 #thebodyshop #thebodyshopukraine #butter #strawberry #bodybutter #thebodyshopua #showergel #soap #butter #scrub #gift #beautyukraine #lipbutter
Серия с клубникой от The Body Shop🍓🍓🍓 Твоя кожа будет в восторге😍🍓большой набор-580 грн 🍓баттер 200 мл-450 грн 🍓баттер для губ-135 грн Для заказа: 📩Direct 📱Viber:068-330-70-90 🌐beam.in.ua #bodycare_beam 💜 #beam_ua 💄 #thebodyshop  #thebodyshopukraine  #butter  #strawberry  #bodybutter  #thebodyshopua  #showergel  #soap  #butter  #scrub  #gift  #beautyukraine  #lipbutter 
Enjoy a day in the sun with your sweetie and some OlyBella! Don't leave your lip butters in a hot car because they will melt. (You want your heart to melt, not your lip butters) 💖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Photo credit: @onebeautifullifephoto⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Shirts: @evergreen.goods
Enjoy a day in the sun with your sweetie and some OlyBella! Don't leave your lip butters in a hot car because they will melt. (You want your heart to melt, not your lip butters) 💖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Photo credit: @onebeautifullifephoto⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Shirts: @evergreen.goods
Yammmyy yammmyyyyy @faraalipbutter in Orchid Vanilla masih ada stock dgn maya tau. Tapi in limited pcs tauu. Sebab dekat hq pun dah licin habes dahh, xtauu bila akan restock lagi uolss. 😰 So sape nak cuba @faraalipbutter in orchid vanilla nii? 🙋 cecepat whatsapp sis maya yaa 😘 .

Aida boleh postkan ke seluruhhh Malaysia okey , tak kira Sabah ke Sarawakk kee 🌍
.
Hanya RM55 sahaja tau dearies. FREE POSTAGE + FREE GIFT to all SM & SS. Khas untuk newbies dan yang nak repurchase #faraalipbutter ni 🤗🤗
.
Nak COD pun also can! FREE COD + FREE GIFT also tauu ❤
-

Lekaih lekaihh DM atau whatsapp sahaja aida tauu 😘 #fastreplyinshaallah

WA +0198819532📲

#tartecosemtic #faraalipbutteripoh #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #teamflbbangsar #flbipoh #kkmapproved #sayapakaisayajual #syafiqahaina #ainacosmetic #kosmetikviral #licenserum #lipcare #lipbutter #chemor #chepor #meru #tasek #ipoh #ainacosmetic
Yammmyy yammmyyyyy @faraalipbutter in Orchid Vanilla masih ada stock dgn maya tau. Tapi in limited pcs tauu. Sebab dekat hq pun dah licin habes dahh, xtauu bila akan restock lagi uolss. 😰 So sape nak cuba @faraalipbutter in orchid vanilla nii? 🙋 cecepat whatsapp sis maya yaa 😘 . Aida boleh postkan ke seluruhhh Malaysia okey , tak kira Sabah ke Sarawakk kee 🌍 . Hanya RM55 sahaja tau dearies. FREE POSTAGE + FREE GIFT to all SM & SS. Khas untuk newbies dan yang nak repurchase #faraalipbutter  ni 🤗🤗 . Nak COD pun also can! FREE COD + FREE GIFT also tauu ❤ - Lekaih lekaihh DM atau whatsapp sahaja aida tauu 😘 #fastreplyinshaallah  WA +0198819532📲 #tartecosemtic  #faraalipbutteripoh  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #teamflbbangsar  #flbipoh  #kkmapproved  #sayapakaisayajual  #syafiqahaina  #ainacosmetic  #kosmetikviral  #licenserum  #lipcare  #lipbutter  #chemor  #chepor  #meru  #tasek  #ipoh  #ainacosmetic 
Ada sesiapa sini yang mengalami masalah bibir kering @ bibir sensitif @ bibir kehitaman? .
-
Tolong tag rakan/saudara mara/jiran anda yang ada masalah ini. #sayainginmembantu #faralipbutterpilihanramai
FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ( FLB ) BY FARAHANIM RAZAK 💄 ORCHID VANILLA 💄 .

Lelaki atau Perempuan yang mengalami masalah....
💋Bibir hitam
💋Bibir merekah
💋Bibir kering
💋Bibir menggelupas

KELEBIHAN & FUNGSI FLB
💋 Dapat memulihkan bibir yang kering, kusam dan pecah-pecah serta menggelupas.
💋 Mengekalkan kelembapan bibir
💋 Jika taknak pakai lipstik apabila mahu keluar ke mana2, hanya perlu oles sedikit FLB ni sahaja untuk bibir kekal lembab dan fresh.
💋 Membantu Mengekalkan warna pink2 purple semulajadi pd bibir
💋 Sebelum pakai lipstik, boleh jadikan FLB sbg based. cuma oleskan sedikit FLB ni pada bibir, kemudian sapukan lipstik kegemaran anda.
💋 Melembut dan mencerahkan warna bibir

CARA PAKAI FLB
. * Oles sedikit FLB pd bibir sebelum memakai lipstik lain. Boleh digunakan tidak kira masa. Dan untuk dapatkan bibir segar dipagi hari, Sebelum tidur, setiap malam sapukan FLB di bibir. 😘
.
SELAMAT MENCUBA ❤
.
.
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterpahang #faraalipbuttersquad
#dropship #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahborong #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #orchidvanilla
FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ( FLB ) BY FARAHANIM RAZAK 💄 ORCHID VANILLA 💄 . Lelaki atau Perempuan yang mengalami masalah.... 💋Bibir hitam 💋Bibir merekah 💋Bibir kering 💋Bibir menggelupas KELEBIHAN & FUNGSI FLB 💋 Dapat memulihkan bibir yang kering, kusam dan pecah-pecah serta menggelupas. 💋 Mengekalkan kelembapan bibir 💋 Jika taknak pakai lipstik apabila mahu keluar ke mana2, hanya perlu oles sedikit FLB ni sahaja untuk bibir kekal lembab dan fresh. 💋 Membantu Mengekalkan warna pink2 purple semulajadi pd bibir 💋 Sebelum pakai lipstik, boleh jadikan FLB sbg based. cuma oleskan sedikit FLB ni pada bibir, kemudian sapukan lipstik kegemaran anda. 💋 Melembut dan mencerahkan warna bibir CARA PAKAI FLB . * Oles sedikit FLB pd bibir sebelum memakai lipstik lain. Boleh digunakan tidak kira masa. Dan untuk dapatkan bibir segar dipagi hari, Sebelum tidur, setiap malam sapukan FLB di bibir. 😘 . SELAMAT MENCUBA ❤ . . #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #FaraaLipButterpahang  #faraalipbuttersquad  #dropship  #dropshipwanted  #dropshipwantedmalaysia  #sayajual2018  #sayajualmurah  #sayajual  #makeupartist  #makeupmurahborong  #makeupmurahmalaysia  #lipbutter  #lipstikmurahmalaysia  #lipstikmurah  #lipstick  #agentpahang  #orchidvanilla 
✅FREE POSTAGE 📬
✅FREE TUDUNG BAWAL SHAWL👗
✅FREE LIPMATTE💄
✅FREE SAMPUL RAYA💌
✅FREE COD 🚙
✅FREE TESTER💋
.
💄🍭Faraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55
💄🌷Faraa Aromatherapy Lip Butter Orchid Vanilla : RM55
.
DM/Whatsapp +60113307 3983
.
.
COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (👄FREE TESTER UNTUK COD):
.
🌸KEDAH (COD SETIAP HARI)
-Alor Setar
-Gurun
-Jitra
-Pendang
-Sg Petani
-Yan
.
🌸TERENGGANU (COD SETIAP HARI)
-Kuala Terengganu
-Gong Badak
-Chendering
.
🌸PULAU PINANG (COD HARI SABTU SAHAJA)
-Kepala Batas
.
🌸PERLIS (COD HARI JUMAAT SAHAJA)
-Kangar
.
.
Atau boleh dapatkan di Butik Vendor:
.
🏡Blinksouk Bazaar Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @blinksouk.bazaar (10.30 am - 9 pm)
.
.

#sayajual #sayapakai #faraalipbutter #bazarpaknil #Meletop #arganoil  #cod #faraalipbutteragents #farahanimrazak #bestselling #organic #caramelmint #orchidvanilla #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbutterterengganu #freepostage #faraalipbutterpenang #faraalipbutterstokis #faraalipbutterperlis #raissatwins #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #bibircantik #lipbalm #bibirpink #masalahbibir
✅FREE POSTAGE 📬 ✅FREE TUDUNG BAWAL SHAWL👗 ✅FREE LIPMATTE💄 ✅FREE SAMPUL RAYA💌 ✅FREE COD 🚙 ✅FREE TESTER💋 . 💄🍭Faraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 💄🌷Faraa Aromatherapy Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 . DM/Whatsapp +60113307 3983 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (👄FREE TESTER UNTUK COD): . 🌸KEDAH (COD SETIAP HARI) -Alor Setar -Gurun -Jitra -Pendang -Sg Petani -Yan . 🌸TERENGGANU (COD SETIAP HARI) -Kuala Terengganu -Gong Badak -Chendering . 🌸PULAU PINANG (COD HARI SABTU SAHAJA) -Kepala Batas . 🌸PERLIS (COD HARI JUMAAT SAHAJA) -Kangar . . Atau boleh dapatkan di Butik Vendor: . 🏡Blinksouk Bazaar Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @blinksouk.bazaar (10.30 am - 9 pm) . . #sayajual  #sayapakai  #faraalipbutter  #bazarpaknil  #Meletop  #arganoil  #cod  #faraalipbutteragents  #farahanimrazak  #bestselling  #organic  #caramelmint  #orchidvanilla  #faraalipbutteralorsetar  #faraalipbutterkedah  #faraalipbutterterengganu  #freepostage  #faraalipbutterpenang  #faraalipbutterstokis  #faraalipbutterperlis  #raissatwins  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterfreegift  #faraalipbuttersquad  #lipbutter  #mesrasolat  #bibircantik  #lipbalm  #bibirpink  #masalahbibir 
Calling for all #chocolatelovers 🍫🍫🍫
.
#lipbutter with real dark and milk #chocolate 😁.
#ediblelipbalm pack with #sheabutter #cocoabutter and #sunflowerseedsoil.
🍩
🍬
Don't you dare blame me if you're addicted with it 😂😂.
____________________________
#lipbalmalami dibuat dengan #coklat ASLI, BUKAN flavor.

Pesan di 📲 0888 871 0830 (w.a.) atau via tokopedia (link di bio)

#naturallipbalm #naturallipbutter #parabenfree #palmoilfree #pelembabbibir #khafnaturals #petroleumjellyfree #mineraloilfree #naturalcosmetics
Calling for all #chocolatelovers  🍫🍫🍫 . #lipbutter  with real dark and milk #chocolate  😁. #ediblelipbalm  pack with #sheabutter  #cocoabutter  and #sunflowerseedsoil . 🍩 🍬 Don't you dare blame me if you're addicted with it 😂😂. ____________________________ #lipbalmalami  dibuat dengan #coklat  ASLI, BUKAN flavor. Pesan di 📲 0888 871 0830 (w.a.) atau via tokopedia (link di bio) #naturallipbalm  #naturallipbutter  #parabenfree  #palmoilfree  #pelembabbibir  #khafnaturals  #petroleumjellyfree  #mineraloilfree  #naturalcosmetics 
Wahhhhh ! Testimoni jujur dari customer kita taw . Nampak natural , kan ? Terus nampak berseri wajah kitaa even tak makeup kan. Yang penting, 💯 SELAMAT ! TIADA BAHAN KIMIA ! 💯 NATURAL ! Haa, apa tunggu lagi, jom grab sekrang 😊

#tartecosemtic #faraalipbutteripoh #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #teamflbbangsar #flbipoh #kkmapproved #sayapakaisayajual #syafiqahaina #ainacosmetic #kosmetikviral #licenserum #lipcare #lipbutter #chemor #chepor #meru #tasek #ipoh #ainacosmetic
Wahhhhh ! Testimoni jujur dari customer kita taw . Nampak natural , kan ? Terus nampak berseri wajah kitaa even tak makeup kan. Yang penting, 💯 SELAMAT ! TIADA BAHAN KIMIA ! 💯 NATURAL ! Haa, apa tunggu lagi, jom grab sekrang 😊 #tartecosemtic  #faraalipbutteripoh  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #teamflbbangsar  #flbipoh  #kkmapproved  #sayapakaisayajual  #syafiqahaina  #ainacosmetic  #kosmetikviral  #licenserum  #lipcare  #lipbutter  #chemor  #chepor  #meru  #tasek  #ipoh  #ainacosmetic 
Ramai yang tanya kekna, kalau pakai FLB ni dia melekit tak dekat bibir, tahan lama tak kalau pakai, boleh bawa solat tak?
.
Haaa, kalau apply ni awak takkan rasa melekit pun dekat bibir, light light jee rasa. So, kalau kaum Adam pakai pun memang tak rasa macam pakai pape. Tahan lamaa! Kalau pakai pagi sampai ke petang still warna pink tu tak hilang dan bibir still moist jee sb dia cepat meresap ke dalam bibir, so that kita makan ke minum ke warna pink natural tu memang takkan hilang okeyy and boleh bawa solat sebab 💯% dari bahan semulajadi ☺️ sangat sangat senang kannn 😍
.
Harga pula cuma RM55 jee awakkkk. FREE POSTAGE pulakk tuu. Tambah pulak dengan FREE GIFT yang comel bagi setiap pembelian faraalipbutter  lagi tauuuu.
.
Sebatang faraalipbutter boleh tahan sehingga 3 - 6 bulann tauu  cuba lahh uolss kira dalam sehari uolss spend tak smpai 50sen pun tau untuk penjagaan bibir sepanjang masa. 😘😊
.
So apa tunggu lagi korangggg mehla cuba satuuu. Confirm tak nyesal tau. 😊
.
RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 💖
.
.
#igshop #ajimaura #faraalipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #postage #terapiinstagram #bazaarpaknil #igseller #trustedseller #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #lipmatte #viral #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #sayajualmurah #faraalipbuttergombak #faraalipbutterkl
Ramai yang tanya kekna, kalau pakai FLB ni dia melekit tak dekat bibir, tahan lama tak kalau pakai, boleh bawa solat tak? . Haaa, kalau apply ni awak takkan rasa melekit pun dekat bibir, light light jee rasa. So, kalau kaum Adam pakai pun memang tak rasa macam pakai pape. Tahan lamaa! Kalau pakai pagi sampai ke petang still warna pink tu tak hilang dan bibir still moist jee sb dia cepat meresap ke dalam bibir, so that kita makan ke minum ke warna pink natural tu memang takkan hilang okeyy and boleh bawa solat sebab 💯% dari bahan semulajadi ☺️ sangat sangat senang kannn 😍 . Harga pula cuma RM55 jee awakkkk. FREE POSTAGE pulakk tuu. Tambah pulak dengan FREE GIFT yang comel bagi setiap pembelian faraalipbutter lagi tauuuu. . Sebatang faraalipbutter boleh tahan sehingga 3 - 6 bulann tauu cuba lahh uolss kira dalam sehari uolss spend tak smpai 50sen pun tau untuk penjagaan bibir sepanjang masa. 😘😊 . So apa tunggu lagi korangggg mehla cuba satuuu. Confirm tak nyesal tau. 😊 . RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 💖 . . #igshop  #ajimaura  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #postage  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #igseller  #trustedseller  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #lipmatte  #viral  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #sayajualmurah  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterkl 
Gm girls hope all u have a good day  so as you see this is my new lip butter from labello and it smells raspberry it softens the lips and make them pink so I advise you to try it #lipbutter #lipbalm #labello #pink#rose #raspberry #blogger
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .

Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni:
💄100% organic, Mesra Solat
💄Approved by KKM
💄Merawat bibir kering & bermasalah
💄RM 55 excludes postage
💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜
.
Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!

#faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #bibirsihat #lipbutter
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter  yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter  adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! . Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: 💄100% organic, Mesra Solat 💄Approved by KKM 💄Merawat bibir kering & bermasalah 💄RM 55 excludes postage 💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜 . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW! #faraalipbuttersunwaypyramid  #faraalipbutterbandarsunway  #faraalipbuttersubang  #faraalipbutterbukitdamansara  #faraalipbuttertrg  #faraalipbutterktrg  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraalipbutterganu  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterpaka  #faraalipbutterkerteh  #faraalipbutterdungun  #faraalipbutterkemaman  #codumt  #faraalipbutterkualanerus  #codfaraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #squadhermosa  #tudungruffle  #faraalipbutter  #antioxidantlipbutter  #antioxidantfaraalipbutter  #caramelmint  #orchidvanilla  #agentfaraalipbutter  #faraalipbutteragent  #stokisfaraalipbutter  #faraalipbutterstockist  #bibirsihat  #lipbutter 
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .

Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni:
💄100% organic, Mesra Solat
💄Approved by KKM
💄Merawat bibir kering & bermasalah
💄RM 55 excludes postage
💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜
.
Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!

#faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #bibirsihat #lipbutter
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter  yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter  adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! . Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: 💄100% organic, Mesra Solat 💄Approved by KKM 💄Merawat bibir kering & bermasalah 💄RM 55 excludes postage 💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜 . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW! #faraalipbuttersunwaypyramid  #faraalipbutterbandarsunway  #faraalipbuttersubang  #faraalipbutterbukitdamansara  #faraalipbuttertrg  #faraalipbutterktrg  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraalipbutterganu  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterpaka  #faraalipbutterkerteh  #faraalipbutterdungun  #faraalipbutterkemaman  #codumt  #faraalipbutterkualanerus  #codfaraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #squadhermosa  #tudungruffle  #faraalipbutter  #antioxidantlipbutter  #antioxidantfaraalipbutter  #caramelmint  #orchidvanilla  #agentfaraalipbutter  #faraalipbutteragent  #stokisfaraalipbutter  #faraalipbutterstockist  #bibirsihat  #lipbutter 
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .

Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni:
💄100% organic, Mesra Solat
💄Approved by KKM
💄Merawat bibir kering & bermasalah
💄RM 55 excludes postage
💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜
.
Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!

#faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #bibirsihat #lipbutter
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter  yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter  adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! . Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: 💄100% organic, Mesra Solat 💄Approved by KKM 💄Merawat bibir kering & bermasalah 💄RM 55 excludes postage 💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜 . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW! #faraalipbuttersunwaypyramid  #faraalipbutterbandarsunway  #faraalipbuttersubang  #faraalipbutterbukitdamansara  #faraalipbuttertrg  #faraalipbutterktrg  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraalipbutterganu  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterpaka  #faraalipbutterkerteh  #faraalipbutterdungun  #faraalipbutterkemaman  #codumt  #faraalipbutterkualanerus  #codfaraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #squadhermosa  #tudungruffle  #faraalipbutter  #antioxidantlipbutter  #antioxidantfaraalipbutter  #caramelmint  #orchidvanilla  #agentfaraalipbutter  #faraalipbutteragent  #stokisfaraalipbutter  #faraalipbutterstockist  #bibirsihat  #lipbutter 
Cutenye testimoni ni 😍 Betul Nuryn cakap, pakai #faraalipbutter memang tak melekit langsung and nampak natural je.
.
📱DM / WS : 010-9481545 .
📱DM / WS : 010-9481545 .
📱DM / WS : 010-9481545 .
.
.
.
#malaysiashop#instashopmalaysia#jerawat#kulitcerah#detox#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#sayajualmurah#bazaar#bazaaronline#bazaarpaknil#hdcreamfoundation#alhamdulillah#syukurselalu#kulitkering#kulitberminyak#nakcantik#murah#cantik#baju#tudung#foundation#faraalipbutter#lipbutter#lipbalm
Cutenye testimoni ni 😍 Betul Nuryn cakap, pakai #faraalipbutter  memang tak melekit langsung and nampak natural je. . 📱DM / WS : 010-9481545 . 📱DM / WS : 010-9481545 . 📱DM / WS : 010-9481545 . . . . #malaysiashop #instashopmalaysia #jerawat #kulitcerah #detox #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #hdcreamfoundation #alhamdulillah #syukurselalu #kulitkering #kulitberminyak #nakcantik #murah #cantik #baju #tudung #foundation #faraalipbutter #lipbutter #lipbalm 
Sis @farahanimrazak turut share rahsia kulitnya yg flawless dengan pakai scrub dan foundation yg betul...
.
.

Jangan lupa pakai @faraalipbutter untuk menjaga bibir anda supaya tak kering & mengelupas ! .
. ☎ Wsap 013-9412792 untuk order/info lanjut ❤
.
.
🛍🎁 FREEGIFT setiap pembelian & ade Promo FREE POSTAGE jugak!!
.
.

#sayajual #sayajualfaraalipbutter
#farahanimrazak #faraalipbutter#faraalipbuttersquad #prettysyndicatefamily
#secretlipbutter#agentfaraalipbutter #agenterengganu #trustedagent#jomcantik #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips 
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbutterkualaterengganu 
#lipbalm#lipbutter#organic
#luluskkm#mesrawuduk
#supportlocal#localproduct
#brandmalaysia
#bazaarmalaysia#bazaaronline
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmakeup
Sis @farahanimrazak turut share rahsia kulitnya yg flawless dengan pakai scrub dan foundation yg betul... . . Jangan lupa pakai @faraalipbutter untuk menjaga bibir anda supaya tak kering & mengelupas ! . . ☎ Wsap 013-9412792 untuk order/info lanjut ❤ . . 🛍🎁 FREEGIFT setiap pembelian & ade Promo FREE POSTAGE jugak!! . . #sayajual  #sayajualfaraalipbutter  #farahanimrazak  #faraalipbutter #faraalipbuttersquad  #prettysyndicatefamily  #secretlipbutter #agentfaraalipbutter  #agenterengganu  #trustedagent #jomcantik  #rawatbibirkering  #bibircantik  #prettylips  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbutterkualaterengganu  #lipbalm #lipbutter #organic  #luluskkm #mesrawuduk  #supportlocal #localproduct  #brandmalaysia  #bazaarmalaysia #bazaaronline  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmakeup 
Hello ladies SABAH & SARAWAK🙋🏼🙋🏼 We have surprise for u ladies..😃😃👇🏻 -

FREE POSTAGE TO SABAH SARAWAK
-
Setiap pembelian 3 x Faraa lipbutter dengan normal price RM55/each akan mendapat FREE GIFT dan FREE POSTAGE ke Sabah Sarawak. -
Inquiry/Order, direct whatsapp to +60136301512 atau DM yea.

#lipbutter
#dsfaralipbutter #lipbuttercaramelmint #lipbutterorchidvanila #lipbuttermurah #lipbutterorganik #lipbutterampang #trusted_seller #farahanimrazak #jombelidengansaya #comformbest #sayajualsayapakai #bestgila  #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl
Hello ladies SABAH & SARAWAK🙋🏼🙋🏼 We have surprise for u ladies..😃😃👇🏻 - FREE POSTAGE TO SABAH SARAWAK - Setiap pembelian 3 x Faraa lipbutter dengan normal price RM55/each akan mendapat FREE GIFT dan FREE POSTAGE ke Sabah Sarawak. - Inquiry/Order, direct whatsapp to +60136301512 atau DM yea. #lipbutter  #dsfaralipbutter  #lipbuttercaramelmint  #lipbutterorchidvanila  #lipbuttermurah  #lipbutterorganik  #lipbutterampang  #trusted_seller  #farahanimrazak  #jombelidengansaya  #comformbest  #sayajualsayapakai  #bestgila  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkl 
Bila makcik dia melaram pakai #faraalipbutter... dia pun nak tumpang sekaki nak pakai skali... hehehe 😂😂😂
.
Tapi tak perlu risau nak pakai dekat kanak2 sbb bahan2 kandungan Faraa Lip Butter semua berasaskan organik dan mesra solat😊👍🏻
.
.
#ainnurfarisya 
#faraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbuttersentul #faraalipbutterlovers #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbuttersquad #teamkakteh #faralipbuttertestimoni #faraalipbutterkl #codkl #codsentul #codsetapak #codgombak #codwangsamaju #codttdi #coddamansaraperdana #lipbutter #antioxidantlipbutter #organicbeauty #bibircantik #bibirgelap #naturallips #mesrasolat #sayapakaisayajual #visitmyig #bazaarpaknil
Bila makcik dia melaram pakai #faraalipbutter ... dia pun nak tumpang sekaki nak pakai skali... hehehe 😂😂😂 . Tapi tak perlu risau nak pakai dekat kanak2 sbb bahan2 kandungan Faraa Lip Butter semua berasaskan organik dan mesra solat😊👍🏻 . . #ainnurfarisya  #faraalipbutter  #caramelmint  #orchidvanilla  #agentfaraalipbuttersentul  #faraalipbutterlovers  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #faraalipbuttersquad  #teamkakteh  #faralipbuttertestimoni  #faraalipbutterkl  #codkl  #codsentul  #codsetapak  #codgombak  #codwangsamaju  #codttdi  #coddamansaraperdana  #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #organicbeauty  #bibircantik  #bibirgelap  #naturallips  #mesrasolat  #sayapakaisayajual  #visitmyig  #bazaarpaknil 
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU #faraalipbutter in ORCHID VANILLA?
.
ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas!
.
🌸Argan Oil

nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan.
.
🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir
.
#faraalipbuttersquad #lipbutter #caramelmint #lipbuttercaramelmint #lipbutterbalm #lipbalm #lipbutterorganik  #faraalipbutterorchidvanilla #orchidvanilla  #faraalipbuttershahalam  #faraalipbuttercaramelmint #sayajual #güzellook #glreviews #shahalam
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU #faraalipbutter  in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas! . 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir . #faraalipbuttersquad  #lipbutter  #caramelmint  #lipbuttercaramelmint  #lipbutterbalm  #lipbalm  #lipbutterorganik  #faraalipbutterorchidvanilla  #orchidvanilla  #faraalipbuttershahalam  #faraalipbuttercaramelmint  #sayajual  #güzellook  #glreviews  #shahalam 
Nak beli dengan Modvier boleh, nak beli dengan akak lagi boleh 😘😘 Done cod 5 Faraalipbutter hari ni. Ada yang nak lagi 🤗🤗 Cepat-cepat, stok dah tak banyak ni.
.
.
🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈
Order sekarang 😉
WA 0177487892 💄
COD Available taw💋
.
.

#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterpahang #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #sayajual2018 #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipbalm #lipcare #lipstick #agentfaraalipbutter #lipstickviral #lipbalmviral #lipbutterviral #teamphia #codkuantan #pahang #kuantan #agentfaraalipbutterkuantan #faraalipbutterash #ashperfumenlipbutter #shawlperfumebyash #agentshawlperfumekuantan #shawlperfumepahang #produkmesrasolat #iiumkuantan
Nak beli dengan Modvier boleh, nak beli dengan akak lagi boleh 😘😘 Done cod 5 Faraalipbutter hari ni. Ada yang nak lagi 🤗🤗 Cepat-cepat, stok dah tak banyak ni. . . 🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈 Order sekarang 😉 WA 0177487892 💄 COD Available taw💋 . . #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #FaraaLipButterpahang  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #sayajual2018  #sayajual  #makeupartist  #lipbutter  #lipbalm  #lipcare  #lipstick  #agentfaraalipbutter  #lipstickviral  #lipbalmviral  #lipbutterviral  #teamphia  #codkuantan  #pahang  #kuantan  #agentfaraalipbutterkuantan  #faraalipbutterash  #ashperfumenlipbutter  #shawlperfumebyash  #agentshawlperfumekuantan  #shawlperfumepahang  #produkmesrasolat  #iiumkuantan 
dah beranak ni memang lagi best pakai faraalipbutter je pergi mana mana. .
.
bibir pun sihat tak kering dan sentiasa lembap cantik 😘 plus nak kiss kiss anak pun tak risau naik rashes .
.
sebab faraalipbutter bukan lipstick dan 100% semulajadi kandungan nya.
.
kalau dah cuba satu mesti nak lagi! whatsapp Aimy di +60 145124489 utk order okay 💋
.
#lipbutter #lipbalm #lipbalmbestgila #lipstick #olestanpacerminpunboleh #putrajaya #bangi #dengkil #sepang #cyberjaya #bazaarpaknil #dfkl2018 #giftreviewmalaysia #sayajual #sayajualmurah #publika #moodrepublic #starvillion  #shahalam
dah beranak ni memang lagi best pakai faraalipbutter je pergi mana mana. . . bibir pun sihat tak kering dan sentiasa lembap cantik 😘 plus nak kiss kiss anak pun tak risau naik rashes . . sebab faraalipbutter bukan lipstick dan 100% semulajadi kandungan nya. . kalau dah cuba satu mesti nak lagi! whatsapp Aimy di +60 145124489 utk order okay 💋 . #lipbutter  #lipbalm  #lipbalmbestgila  #lipstick  #olestanpacerminpunboleh  #putrajaya  #bangi  #dengkil  #sepang  #cyberjaya  #bazaarpaknil  #dfkl2018  #giftreviewmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #publika  #moodrepublic  #starvillion   #shahalam 
dah beranak ni memang lagi best pakai faraalipbutter je pergi mana mana. .
.
bibir pun sihat tak kering dan sentiasa lembap cantik 😘 plus nak kiss kiss anak pun tak risau naik rashes .
.
sebab faraalipbutter bukan lipstick dan 100% semulajadi kandungan nya.
.
kalau dah cuba satu mesti nak lagi! whatsapp Aimy di +60 145124489 utk order okay 💋
.
#lipbutter #lipbalm #lipbalmbestgila #lipstick #olestanpacerminpunboleh #putrajaya #bangi #dengkil #sepang #cyberjaya #bazaarpaknil #dfkl2018 #giftreviewmalaysia #sayajual #sayajualmurah #publika #moodrepublic #starvillion  #shahalam
dah beranak ni memang lagi best pakai faraalipbutter je pergi mana mana. . . bibir pun sihat tak kering dan sentiasa lembap cantik 😘 plus nak kiss kiss anak pun tak risau naik rashes . . sebab faraalipbutter bukan lipstick dan 100% semulajadi kandungan nya. . kalau dah cuba satu mesti nak lagi! whatsapp Aimy di +60 145124489 utk order okay 💋 . #lipbutter  #lipbalm  #lipbalmbestgila  #lipstick  #olestanpacerminpunboleh  #putrajaya  #bangi  #dengkil  #sepang  #cyberjaya  #bazaarpaknil  #dfkl2018  #giftreviewmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #publika  #moodrepublic  #starvillion   #shahalam 
I can't snap a good picture of this beautiful Holo lip tint to save my life 😂😍💋#today  #wish #wishapp #liptint #lipstick #hololipstick #pink #pinkliptint #lipbalm #lipbutter #lipcare #liptreatment #cosmetics #beauty #skincare
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir COD : KL & SELANGOR WHATSAPP 0126472276 #faraalipbutter  #igshop  #igshopping  #kedaimurah  #kedaionline  #bazaarpaknil  #sayajual  #visitmyig  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #instashop  #instashopmalaysia  #instaniaga  #instaniagamalaysia  #onlineshopping  #onlinestore  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #lipbutter  #lipbalm  #igbizz  #igshop  #onlineshopmalaysia 
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir COD : KL & SELANGOR WHATSAPP 0126472276 #faraalipbutter  #igshop  #igshopping  #kedaimurah  #kedaionline  #bazaarpaknil  #sayajual  #visitmyig  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #instashop  #instashopmalaysia  #instaniaga  #instaniagamalaysia  #onlineshopping  #onlinestore  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #lipbutter  #lipbalm  #igbizz  #igshop  #onlineshopmalaysia 
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir COD : KL & SELANGOR WHATSAPP 0126472276 #faraalipbutter  #igshop  #igshopping  #kedaimurah  #kedaionline  #bazaarpaknil  #sayajual  #visitmyig  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #instashop  #instashopmalaysia  #instaniaga  #instaniagamalaysia  #onlineshopping  #onlinestore  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #lipbutter  #lipbalm  #igbizz  #igshop  #onlineshopmalaysia 
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir COD : KL & SELANGOR WHATSAPP 0126472276 #faraalipbutter  #igshop  #igshopping  #kedaimurah  #kedaionline  #bazaarpaknil  #sayajual  #visitmyig  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #instashop  #instashopmalaysia  #instaniaga  #instaniagamalaysia  #onlineshopping  #onlinestore  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #lipbutter  #lipbalm  #igbizz  #igshop  #onlineshopmalaysia 
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir COD : KL & SELANGOR WHATSAPP 0126472276 #faraalipbutter  #igshop  #igshopping  #kedaimurah  #kedaionline  #bazaarpaknil  #sayajual  #visitmyig  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #instashop  #instashopmalaysia  #instaniaga  #instaniagamalaysia  #onlineshopping  #onlinestore  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #lipbutter  #lipbalm  #igbizz  #igshop  #onlineshopmalaysia 
Beli dua flavour @faraalipbutter ni, nanti pakai ikut mood tau. Nak Aromatherapy (Orchid Vanilla), nak Antioxidant (Caramel Mint).
.
FARAA ANTIOXIDANT LIPBUTTER 💄
.
Sejenis produk rawatan bibir yg wajib ada pada setiap orang. Bibir kering jadi lembap, bibir menggelupas jadi lembut, bibir gelap jadi cerah dan bibir pucat jadi kemerahan.
.
Warnanya very long lasting, once dah apply kat bibir warnanya akan terus meresap ke dalam. Tak melekit dan tak berminyak. Kebanyakan lipbalm lain akan rasa berminyak lepas pakai tapi dengan lipbutter ni tak perlu risau semua tu 😍
.
Bagi yg dah lama cari lip product yg sesuai untuk bibir bermasalah, THIS IS FOR YOU ❤️
.
Jom dapatkan bibir yg sihat dan cantik dengan 💄Faraa Lipbutter! ❤❤
.
Limited offer je tau nie.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Beli dua flavour @faraalipbutter ni, nanti pakai ikut mood tau. Nak Aromatherapy (Orchid Vanilla), nak Antioxidant (Caramel Mint). . FARAA ANTIOXIDANT LIPBUTTER 💄 . Sejenis produk rawatan bibir yg wajib ada pada setiap orang. Bibir kering jadi lembap, bibir menggelupas jadi lembut, bibir gelap jadi cerah dan bibir pucat jadi kemerahan. . Warnanya very long lasting, once dah apply kat bibir warnanya akan terus meresap ke dalam. Tak melekit dan tak berminyak. Kebanyakan lipbalm lain akan rasa berminyak lepas pakai tapi dengan lipbutter ni tak perlu risau semua tu 😍 . Bagi yg dah lama cari lip product yg sesuai untuk bibir bermasalah, THIS IS FOR YOU ❤️ . Jom dapatkan bibir yg sihat dan cantik dengan 💄Faraa Lipbutter! ❤❤ . Limited offer je tau nie. . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir COD : KL & SELANGOR WHATSAPP 0126472276 #faraalipbutter  #igshop  #igshopping  #kedaimurah  #kedaionline  #bazaarpaknil  #sayajual  #visitmyig  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #instashop  #instashopmalaysia  #instaniaga  #instaniagamalaysia  #onlineshopping  #onlinestore  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #lipbutter  #lipbalm  #igbizz  #igshop  #onlineshopmalaysia 
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir COD : KL & SELANGOR WHATSAPP 0126472276 #faraalipbutter  #igshop  #igshopping  #kedaimurah  #kedaionline  #bazaarpaknil  #sayajual  #visitmyig  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #instashop  #instashopmalaysia  #instaniaga  #instaniagamalaysia  #onlineshopping  #onlinestore  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #lipbutter  #lipbalm  #igbizz  #igshop  #onlineshopmalaysia 
It essential  to take care of our lips and keep them hydrated. So here are some of the lip balms I have used and I love them! I mostly like clear lip balms. The Cocoa Butter Lip therapy from @vaselinebrand is my all time favorite!  Its smells amazing and is super moisturizing. The Lip Butter by @nivea_uk is also really good,although I couldn't find it in other flavours. Ofcourse, every girl has to have Baby Lips (by @maybelline ) and I have the Berry Sherbet.This is a tinted lipbalm.Lastly I have a lipbalm by @eosproducts . 
#lipcare #lips #lipbalm #lipbutter #tintedlipbalm #eos #maybelline #vaseline #vaselineliptherapy #nivea #maybelline #babylips #lipbalmaddict #blogger #blog #reviews
It essential to take care of our lips and keep them hydrated. So here are some of the lip balms I have used and I love them! I mostly like clear lip balms. The Cocoa Butter Lip therapy from @vaselinebrand is my all time favorite! Its smells amazing and is super moisturizing. The Lip Butter by @nivea_uk is also really good,although I couldn't find it in other flavours. Ofcourse, every girl has to have Baby Lips (by @maybelline ) and I have the Berry Sherbet.This is a tinted lipbalm.Lastly I have a lipbalm by @eosproducts . #lipcare  #lips  #lipbalm  #lipbutter  #tintedlipbalm  #eos  #maybelline  #vaseline  #vaselineliptherapy  #nivea  #maybelline  #babylips  #lipbalmaddict  #blogger  #blog  #reviews 
À chacune son baume lèvres ultra-nourrissant : Grenade, Mangue, Goyave, Jasmin... Résultat : des lèvres parfaitement hydratées, plus souples et plus douces 💋 #korresfrance #korres #lipbutter #naturalmakeup #crueltyfree
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir COD : KL & SELANGOR WHATSAPP 0126472276 #faraalipbutter  #igshop  #igshopping  #kedaimurah  #kedaionline  #bazaarpaknil  #sayajual  #visitmyig  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #instashop  #instashopmalaysia  #instaniaga  #instaniagamalaysia  #onlineshopping  #onlinestore  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #lipbutter  #lipbalm  #igbizz  #igshop  #onlineshopmalaysia 
Caramel Mint in the housssss 😍😍😍
.
Alahaii dearies sekalian, STOCK CARAMEL MINT & ORCHID VANILLA KAT HQ DAH HABIS LICIN LAGI DAN LAGI TAUU. Ngan Sis Maya ni pun tinggal beberapa ketuii jaa lagi nii 😰😰😰
.
Jom CONTACT OUR AGENT YA UTK DAPATKAN @faraalipbutter. In sha allah our agent boleh serve uolss dengan terbaikk tauu! FREE COD + FREE GIFT lagi tauu 😘
.
Nak by postage pun bolehh, sis maya boleh postkan dengan FREE POSTAGE + FREE GIFT lagi tauuu 😍😍😍
.
Harga? RM55 ajee sayang2 sekalian 💋
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Caramel Mint in the housssss 😍😍😍 . Alahaii dearies sekalian, STOCK CARAMEL MINT & ORCHID VANILLA KAT HQ DAH HABIS LICIN LAGI DAN LAGI TAUU. Ngan Sis Maya ni pun tinggal beberapa ketuii jaa lagi nii 😰😰😰 . Jom CONTACT OUR AGENT YA UTK DAPATKAN @faraalipbutter. In sha allah our agent boleh serve uolss dengan terbaikk tauu! FREE COD + FREE GIFT lagi tauu 😘 . Nak by postage pun bolehh, sis maya boleh postkan dengan FREE POSTAGE + FREE GIFT lagi tauuu 😍😍😍 . Harga? RM55 ajee sayang2 sekalian 💋 . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Lip Care Squad 💋💋💋 Gak pernah ribet buat skincare khusus untuk bibir, yg penting terjangkau dan melembabkan.

#skincareroutine #skincaremurah #morningskincare #skincare #skincarekorea #skincareaddict #skincarestory #lipbutter #lipbalm
Ramai yang tanya admin, kalau pakai FLB ni dia melekit tak dekat bibir, tahan lama tak kalau pakai, boleh bawa solat tak?
.
Haaa, kalau apply @faraalipbutter  ni awak takkan rasa melekit pun dekat bibir, light light jee rasa. So, kalau kaum Adam pakai pun memang tak rasa macam pakai pape. Tahan lamaa! Kalau pakai pagi sampai ke petang still warna pink tu tak hilang dan bibir still moist jee sb dia cepat meresap ke dalam bibir, so that kita makan ke minum ke warna pink natural tu memang takkan hilang okeyy and boleh bawa solat sebab 💯% dari bahan semulajadi ☺️ sangat sangat senang kannn 😍
.
Harga pula cuma RM55 jee awakkkk. FREE POSTAGE pulakk tuu. Tambah pulak dengan FREE GIFT yang comel bagi setiap pembelian @faraalipbutter  lagi tauuuu.
.
Sebatang @faraalipbutter boleh tahan sehingga 3 - 6 bulann tauu  cuba lahh uolss kira dalam sehari uolss spend tak smpai 50sen pun tau untuk penjagaan bibir sepanjang masa. 😘😊#faraalipbuttersquad
.
So apa tunggu lagi korangggg mehla cuba satuuu. Confirm tak nyesal tau. 😊
.
RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT
ONLY AT @faraalipbutter.officialstokist ❤❤❤
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter #lipbutter  #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Ramai yang tanya admin, kalau pakai FLB ni dia melekit tak dekat bibir, tahan lama tak kalau pakai, boleh bawa solat tak? . Haaa, kalau apply @faraalipbutter ni awak takkan rasa melekit pun dekat bibir, light light jee rasa. So, kalau kaum Adam pakai pun memang tak rasa macam pakai pape. Tahan lamaa! Kalau pakai pagi sampai ke petang still warna pink tu tak hilang dan bibir still moist jee sb dia cepat meresap ke dalam bibir, so that kita makan ke minum ke warna pink natural tu memang takkan hilang okeyy and boleh bawa solat sebab 💯% dari bahan semulajadi ☺️ sangat sangat senang kannn 😍 . Harga pula cuma RM55 jee awakkkk. FREE POSTAGE pulakk tuu. Tambah pulak dengan FREE GIFT yang comel bagi setiap pembelian @faraalipbutter lagi tauuuu. . Sebatang @faraalipbutter boleh tahan sehingga 3 - 6 bulann tauu cuba lahh uolss kira dalam sehari uolss spend tak smpai 50sen pun tau untuk penjagaan bibir sepanjang masa. 😘😊#faraalipbuttersquad  . So apa tunggu lagi korangggg mehla cuba satuuu. Confirm tak nyesal tau. 😊 . RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT ONLY AT @faraalipbutter.officialstokist ❤❤❤ . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Did u know??🤔🤔 Faraa Lip Butter boleh digunakan as a base sblm korang pkai lipstik or lipmatte.. So..kesan nya lipstik or lipmatte yg korang pkai akn kekal lme and x kering..😍😍 Utk dptkn #lipbutter ney...korang leh DM or wssup fatin 0136301512

#lipbutter
#dsfaralipbutter #lipbuttercaramelmint #lipbutterorchidvanila #lipbuttermurah #lipbutterorganik #lipbutterampang #trusted_seller #farahanimrazak #jombelidengansaya #comformbest #sayajualsayapakai #bestgila  #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl
Did u know??🤔🤔 Faraa Lip Butter boleh digunakan as a base sblm korang pkai lipstik or lipmatte.. So..kesan nya lipstik or lipmatte yg korang pkai akn kekal lme and x kering..😍😍 Utk dptkn #lipbutter  ney...korang leh DM or wssup fatin 0136301512 #lipbutter  #dsfaralipbutter  #lipbuttercaramelmint  #lipbutterorchidvanila  #lipbuttermurah  #lipbutterorganik  #lipbutterampang  #trusted_seller  #farahanimrazak  #jombelidengansaya  #comformbest  #sayajualsayapakai  #bestgila  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkl 
Luxurious lips goods, more buttery and stays longer on lips than lip balm. It is more intense and deep treatment  for the lips and contain rich vitamins Vegan butter such as Cocoa and Shea Butter.

With this lip butter, its a lips soothing and the most gentle for sensitive skin such as dry, eczema and even safe enough to use for children to take care and seal moisture on delicate lips!

Stay tuned!
#bruneiiklan #bruneieducation #bruneiworkshop #bruneinews #bruneidaily #bandarseribegawan #kualabelait #kualabelaitsellpromoters #lipbutter #lipbuttermakingclassbrunei #drylips
Luxurious lips goods, more buttery and stays longer on lips than lip balm. It is more intense and deep treatment for the lips and contain rich vitamins Vegan butter such as Cocoa and Shea Butter. With this lip butter, its a lips soothing and the most gentle for sensitive skin such as dry, eczema and even safe enough to use for children to take care and seal moisture on delicate lips! Stay tuned! #bruneiiklan  #bruneieducation  #bruneiworkshop  #bruneinews  #bruneidaily  #bandarseribegawan  #kualabelait  #kualabelaitsellpromoters  #lipbutter  #lipbuttermakingclassbrunei  #drylips 
Happy luncheon dearies 🌸 Dah try Faraa Lip Butter orchid vanilla by @farahanimrazak ?. Colour orchid vanilla ni cantik tau, purple pinkish ni sekali pandang nampak macam pakai lipstick pun ya. Tapi texture colour dekat bibir tu nampak natural tak macam lipstick yang nampak berlapis. Sebab apa? Sebab Faraa Lip Butter ni ikut warna darah dan suhu badan tau. ❤ JOM ORDER SEKARANG💋 Because happiness is having natural beauty
.
. ✅FREE POSTAGE 📬
✅FREE TUDUNG BAWAL SHAWL👗
✅FREE LIPMATTE💄
✅FREE SAMPUL RAYA💌
✅FREE COD 🚙
✅FREE TESTER💋
.
💄🍭Faraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55
💄🌷Faraa Aromatherapy Lip Butter Orchid Vanilla : RM55
.
DM/Whatsapp +60113307 3983
.
.
COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (👄FREE TESTER UNTUK COD):
.
🌸KEDAH (COD SETIAP HARI)
-Alor Setar
-Gurun
-Jitra
-Pendang
-Sg Petani
-Yan
.
🌸TERENGGANU (COD SETIAP HARI)
-Kuala Terengganu
-Gong Badak
-Chendering
.
🌸PULAU PINANG (COD HARI SABTU SAHAJA)
-Kepala Batas
.
🌸PERLIS (COD HARI JUMAAT SAHAJA)
-Kangar
.
.
Atau boleh dapatkan di Butik Vendor:
.
🏡Blinksouk Bazaar Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @blinksouk.bazaar (10.30 am - 9 pm)
.
.

#sayajual #sayapakai #faraalipbutter #bazarpaknil #Meletop #arganoil  #cod #faraalipbutteragents #farahanimrazak #bestselling #organic #caramelmint #orchidvanilla #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbutterterengganu #freepostage #faraalipbutterpenang #faraalipbutterstokis #faraalipbutterperlis #raissatwins #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #bibircantik #lipbalm #bibirpink #masalahbibir
Happy luncheon dearies 🌸 Dah try Faraa Lip Butter orchid vanilla by @farahanimrazak ?. Colour orchid vanilla ni cantik tau, purple pinkish ni sekali pandang nampak macam pakai lipstick pun ya. Tapi texture colour dekat bibir tu nampak natural tak macam lipstick yang nampak berlapis. Sebab apa? Sebab Faraa Lip Butter ni ikut warna darah dan suhu badan tau. ❤ JOM ORDER SEKARANG💋 Because happiness is having natural beauty . . ✅FREE POSTAGE 📬 ✅FREE TUDUNG BAWAL SHAWL👗 ✅FREE LIPMATTE💄 ✅FREE SAMPUL RAYA💌 ✅FREE COD 🚙 ✅FREE TESTER💋 . 💄🍭Faraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 💄🌷Faraa Aromatherapy Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 . DM/Whatsapp +60113307 3983 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (👄FREE TESTER UNTUK COD): . 🌸KEDAH (COD SETIAP HARI) -Alor Setar -Gurun -Jitra -Pendang -Sg Petani -Yan . 🌸TERENGGANU (COD SETIAP HARI) -Kuala Terengganu -Gong Badak -Chendering . 🌸PULAU PINANG (COD HARI SABTU SAHAJA) -Kepala Batas . 🌸PERLIS (COD HARI JUMAAT SAHAJA) -Kangar . . Atau boleh dapatkan di Butik Vendor: . 🏡Blinksouk Bazaar Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @blinksouk.bazaar (10.30 am - 9 pm) . . #sayajual  #sayapakai  #faraalipbutter  #bazarpaknil  #Meletop  #arganoil  #cod  #faraalipbutteragents  #farahanimrazak  #bestselling  #organic  #caramelmint  #orchidvanilla  #faraalipbutteralorsetar  #faraalipbutterkedah  #faraalipbutterterengganu  #freepostage  #faraalipbutterpenang  #faraalipbutterstokis  #faraalipbutterperlis  #raissatwins  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterfreegift  #faraalipbuttersquad  #lipbutter  #mesrasolat  #bibircantik  #lipbalm  #bibirpink  #masalahbibir 
Nak bibir yang cantik, sihat dan segar? Mulakan dengan Faraa Antioxidant Lip Butter. Tidak ada chemicals and 100% diperbuat daripada bahan bahan organik yang kaya dengan Vitamin E. Jom jaga bibir
.
boleh lelaju order dengan sis. 
tak perlu save numb, just click di profile IG @faaralipbutter.selangor atau click seperti dibawah
.
www.wasap.my/601163061894/faaralipbutter
.
#faraalipbutter
#lipbutter  #faraalipbutterdamansara #faraalipbuttersquad
#teamkakteh  #faraalipbuttersquad #lipbutter #lipbutter  #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah
Nak bibir yang cantik, sihat dan segar? Mulakan dengan Faraa Antioxidant Lip Butter. Tidak ada chemicals and 100% diperbuat daripada bahan bahan organik yang kaya dengan Vitamin E. Jom jaga bibir . boleh lelaju order dengan sis. tak perlu save numb, just click di profile IG @faaralipbutter.selangor atau click seperti dibawah . www.wasap.my/601163061894/faaralipbutter . #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbutterdamansara  #faraalipbuttersquad  #teamkakteh  #faraalipbuttersquad  #lipbutter  #lipbutter  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah 
Thank you dear for the feedback! We love it too! 💋 #faraalipbutter . Grab yours by contact our official dropship @faraalipbutterstokiskl or direct to +60193058110 or walk in @vanillavendor @hashtagvendors @sparklesbyliyana !
Thank you dear for the feedback! We love it too! 💋 #faraalipbutter  . Grab yours by contact our official dropship @faraalipbutterstokiskl or direct to +60193058110 or walk in @vanillavendor @hashtagvendors @sparklesbyliyana !
Ssooo easy and delicious one! @faraalipbutter in Orchid Vanilla 😊 Bangun pagi esok pergi kerja jgn lupa pakai @faraalipbutter tau! Nanti 24 jam bibir lembut cantik sentiasa. Say NO to bibir pucat pucat please!
.
🌹 Aromatheraphy Orchid Vanilla 🌹
_
👄 80% memberi kelembapan & glossy effect pada bibir.
👄 Bau Vanilla yang sangat best (macam nak makan tau hihi 🙊) 👄Mengandungi 100% bahan semula jadi seperti  Argan Oil, Shea Butter, Vitamin E & Orchid Extract.
👄Effect Color: Natural Pink Purplish di bibir.
_
Jum jum order ngan fazz
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Ssooo easy and delicious one! @faraalipbutter in Orchid Vanilla 😊 Bangun pagi esok pergi kerja jgn lupa pakai @faraalipbutter tau! Nanti 24 jam bibir lembut cantik sentiasa. Say NO to bibir pucat pucat please! . 🌹 Aromatheraphy Orchid Vanilla 🌹 _ 👄 80% memberi kelembapan & glossy effect pada bibir. 👄 Bau Vanilla yang sangat best (macam nak makan tau hihi 🙊) 👄Mengandungi 100% bahan semula jadi seperti Argan Oil, Shea Butter, Vitamin E & Orchid Extract. 👄Effect Color: Natural Pink Purplish di bibir. _ Jum jum order ngan fazz . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Assalamualaikum & good afternoon earthlings! 💋
-

Hai semua! Pernah dengar tak pasal @faraalipbutter? Hehe. Pernah tak rasa bibir kering and menggelupas sebab pakai lipmatte or tak pakai apa2 kat bibir? Haaa ni sebab ni la faraalipbutter diciptakan oleh @farahanimrazak untuk lembapkan and sihatkan bibir2 awak semua 😍
❤
❤
❤
RM55 + FREE GIFT 👇
-
Only at @faraalipbutteripoh_usim

WA +0198819532📲

#tartecosemtic #faraalipbutteripoh #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #teamflbbangsar #flbipoh #kkmapproved #sayapakaisayajual #syafiqahaina #ainacosmetic #kosmetikviral #licenserum #lipcare #lipbutter #chemor #chepor #meru #tasek #ipoh #ainacosmetic
Assalamualaikum & good afternoon earthlings! 💋 - Hai semua! Pernah dengar tak pasal @faraalipbutter? Hehe. Pernah tak rasa bibir kering and menggelupas sebab pakai lipmatte or tak pakai apa2 kat bibir? Haaa ni sebab ni la faraalipbutter diciptakan oleh @farahanimrazak untuk lembapkan and sihatkan bibir2 awak semua 😍 ❤ ❤ ❤ RM55 + FREE GIFT 👇 - Only at @faraalipbutteripoh_usim WA +0198819532📲 #tartecosemtic  #faraalipbutteripoh  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #teamflbbangsar  #flbipoh  #kkmapproved  #sayapakaisayajual  #syafiqahaina  #ainacosmetic  #kosmetikviral  #licenserum  #lipcare  #lipbutter  #chemor  #chepor  #meru  #tasek  #ipoh  #ainacosmetic 
خوش آمد میگیم به محصول جدید #خانومی کره لب های جذاب #گلدن_رز🥁
.
✔شش طعم عالی بلوبری، کوکی،سیب سبز، نعنا، هلو و توت فرنگی
✔بسته بندی عالی و خوشگل😍
✔حاوی ضدآفتاب spf15
.
قیمت اصلی ۲۴۹۰۰ تومان
.
برای سفارش یا اطلاعات بیشتر روی عکس لمس کنید و وارد سایت خانومی شوید. اگر لینک روی عکس نبود از لینک بیو وارد سایت خانومی شوید😘
.
قیمت های روی عکس دو رقم آخر اعشاره😎
.
شما کره لب استفاده کردین؟ برای خشکی لبهاتون چیکار میکنین؟
.
#فروشگاه_اینترنتی #لوازم_آرایشی #محصولات_بهداشتی #goldenrose #lipbutter #sunblock
خوش آمد میگیم به محصول جدید #خانومی  کره لب های جذاب #گلدن_رز 🥁 . ✔شش طعم عالی بلوبری، کوکی،سیب سبز، نعنا، هلو و توت فرنگی ✔بسته بندی عالی و خوشگل😍 ✔حاوی ضدآفتاب spf15 . قیمت اصلی ۲۴۹۰۰ تومان . برای سفارش یا اطلاعات بیشتر روی عکس لمس کنید و وارد سایت خانومی شوید. اگر لینک روی عکس نبود از لینک بیو وارد سایت خانومی شوید😘 . قیمت های روی عکس دو رقم آخر اعشاره😎 . شما کره لب استفاده کردین؟ برای خشکی لبهاتون چیکار میکنین؟ . #فروشگاه_اینترنتی  #لوازم_آرایشی  #محصولات_بهداشتی  #goldenrose  #lipbutter  #sunblock 
ALAMAK STOCK FARAALIPBUTTER DAH ABIS DKT HQ😱😭?
.
Jangan risau.. sis Sweetz dan #teamkakteh masih ada stock kedua2 flavor🤗
.
Jom cepat2 dapat #faraalipbutter dari #teamkakteh sebelum kehabisan stock
.
➡️DM/WA :📱013-2447231 atau boleh klik link bio
.
@RepostRegramApp - dengar tau nasihat makeupartist terkenal @ynasakinah ni tau. penting sgt @faraalipbutter dalam kehidupan kita seharian! nahh cepat cepat contact Stokis kita sekarang sbb HQ punya stock dah habis maaf dipinta yaa. Nak jadi dropship? Okay contact STOKIS anim juga tau!
.
.
#faraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbuttersentul #faraalipbutterlovers #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbuttersquad #teamkakteh #faralipbuttertestimoni #faraalipbutterkl #codkl #codsentul #codsetapak #codgombak #codwangsamaju #codttdi #coddamansaraperdana #lipbutter #antioxidantlipbutter #organicbeauty #bibircantik #bibirgelap #naturallips #mesrasolat #sayapakaisayajual #visitmyig #bazaarpaknil  #dropshipneeded
ALAMAK STOCK FARAALIPBUTTER DAH ABIS DKT HQ😱😭? . Jangan risau.. sis Sweetz dan #teamkakteh  masih ada stock kedua2 flavor🤗 . Jom cepat2 dapat #faraalipbutter  dari #teamkakteh  sebelum kehabisan stock . ➡️DM/WA :📱013-2447231 atau boleh klik link bio . @RepostRegramApp - dengar tau nasihat makeupartist terkenal @ynasakinah ni tau. penting sgt @faraalipbutter dalam kehidupan kita seharian! nahh cepat cepat contact Stokis kita sekarang sbb HQ punya stock dah habis maaf dipinta yaa. Nak jadi dropship? Okay contact STOKIS anim juga tau! . . #faraalipbutter  #caramelmint  #orchidvanilla  #agentfaraalipbuttersentul  #faraalipbutterlovers  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #faraalipbuttersquad  #teamkakteh  #faralipbuttertestimoni  #faraalipbutterkl  #codkl  #codsentul  #codsetapak  #codgombak  #codwangsamaju  #codttdi  #coddamansaraperdana  #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #organicbeauty  #bibircantik  #bibirgelap  #naturallips  #mesrasolat  #sayapakaisayajual  #visitmyig  #bazaarpaknil  #dropshipneeded 
Good news to #sabahan and #sarawakian, buy any 3 x Faraa Lipbutter (can mix flavour) with total price RM165 ONLY will get FREE GIFT and FREE POS. Grab yours while stock is ready. [📹: Caramel Mint flavour] .
-
For inquiry/bulk order/purchases/agent/dropship/kutu, kindly drop your whatsapp direct to +60193058110 or DM yea. #muahciked
Good news to #sabahan  and #sarawakian , buy any 3 x Faraa Lipbutter (can mix flavour) with total price RM165 ONLY will get FREE GIFT and FREE POS. Grab yours while stock is ready. [📹: Caramel Mint flavour] . - For inquiry/bulk order/purchases/agent/dropship/kutu, kindly drop your whatsapp direct to +60193058110 or DM yea. #muahciked 
SAY NO TO BIBIR GELAP DAN KUSAM ❌

Selalu kan kalau ada hari kita rasa nak keluar tapi malas nak mekap, nahhh guna #faraalipbutter ni pun dah cukup untuk naikkan seri wajah! Berupaya merawat bibir kering dan bermasalah, #faraalipbutter ni best sangat tau bila apply kat bibir 💋 nak cuba? Jommm beli dengan kami! Dekat HQ dah sold out tauuuu! Ayuhhh, kerana bibirmu begitu berharga 😘
.
Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni:
💄100% organic, Mesra Solat
💄Approved by KKM
💄Merawat bibir kering & bermasalah
💄RM 55 excludes postage
💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜
.
Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!

#faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #bibirsihat #lipbutter
SAY NO TO BIBIR GELAP DAN KUSAM ❌ Selalu kan kalau ada hari kita rasa nak keluar tapi malas nak mekap, nahhh guna #faraalipbutter  ni pun dah cukup untuk naikkan seri wajah! Berupaya merawat bibir kering dan bermasalah, #faraalipbutter  ni best sangat tau bila apply kat bibir 💋 nak cuba? Jommm beli dengan kami! Dekat HQ dah sold out tauuuu! Ayuhhh, kerana bibirmu begitu berharga 😘 . Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: 💄100% organic, Mesra Solat 💄Approved by KKM 💄Merawat bibir kering & bermasalah 💄RM 55 excludes postage 💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜 . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW! #faraalipbuttersunwaypyramid  #faraalipbutterbandarsunway  #faraalipbuttersubang  #faraalipbutterbukitdamansara  #faraalipbuttertrg  #faraalipbutterktrg  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraalipbutterganu  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterpaka  #faraalipbutterkerteh  #faraalipbutterdungun  #faraalipbutterkemaman  #codumt  #faraalipbutterkualanerus  #codfaraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #squadhermosa  #tudungruffle  #faraalipbutter  #antioxidantlipbutter  #antioxidantfaraalipbutter  #caramelmint  #orchidvanilla  #agentfaraalipbutter  #faraalipbutteragent  #stokisfaraalipbutter  #faraalipbutterstockist  #bibirsihat  #lipbutter 
Keep doing what is right for yourself and don’t turning back. Success is just in front of you. #faraalipbutterquote #muahciked 🌈
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
"Faraa Antioxidant Lip Butter" by Farahanimrazak
Adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil, jojoba oil yang mana mempunyai axtioxidant yang tinggi.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Aliran darah pada bibir akan terjaga dengan baik, menghindari syndrome bibir hitam, bibir kusam, bibir kering dan melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda yang akan membuat bibir segar dan tidak pucat 😘
.
Oppss, lupa pulak. Dan yang paling best Lip Butter perasa caramel mint ni mesra SOLAT dan tahan lama.💄💄
.
.
🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈
Berminat? WA 0145124489 sekarang💄💋
.

#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbuttersquad #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #jsd #jrm #jamunenek #ctdk #duckscarves #rosetyarafoundation #cikpuangojes #beautyblender #serumwajah
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 "Faraa Antioxidant Lip Butter" by Farahanimrazak Adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil, jojoba oil yang mana mempunyai axtioxidant yang tinggi. . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Aliran darah pada bibir akan terjaga dengan baik, menghindari syndrome bibir hitam, bibir kusam, bibir kering dan melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda yang akan membuat bibir segar dan tidak pucat 😘 . Oppss, lupa pulak. Dan yang paling best Lip Butter perasa caramel mint ni mesra SOLAT dan tahan lama.💄💄 . . 🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈 Berminat? WA 0145124489 sekarang💄💋 . #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbuttersquad  #sayajual2018  #sayajualmurah  #sayajual  #makeupartist  #lipbutter  #lipstikmurahmalaysia  #lipstikmurah  #lipstick  #jsd  #jrm  #jamunenek  #ctdk  #duckscarves  #rosetyarafoundation  #cikpuangojes  #beautyblender  #serumwajah 
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
"Faraa Antioxidant Lip Butter" by Farahanimrazak
Adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil, jojoba oil yang mana mempunyai axtioxidant yang tinggi.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Aliran darah pada bibir akan terjaga dengan baik, menghindari syndrome bibir hitam, bibir kusam, bibir kering dan melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda yang akan membuat bibir segar dan tidak pucat 😘
.
Oppss, lupa pulak. Dan yang paling best Lip Butter perasa caramel mint ni mesra SOLAT dan tahan lama.💄💄
.
.
🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈
Berminat? WA 0145124489 sekarang💄💋
.

#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbuttersquad #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #jsd #jrm #jamunenek #ctdk #duckscarves #rosetyarafoundation #cikpuangojes #beautyblender #serumwajah
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 "Faraa Antioxidant Lip Butter" by Farahanimrazak Adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil, jojoba oil yang mana mempunyai axtioxidant yang tinggi. . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Aliran darah pada bibir akan terjaga dengan baik, menghindari syndrome bibir hitam, bibir kusam, bibir kering dan melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda yang akan membuat bibir segar dan tidak pucat 😘 . Oppss, lupa pulak. Dan yang paling best Lip Butter perasa caramel mint ni mesra SOLAT dan tahan lama.💄💄 . . 🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈 Berminat? WA 0145124489 sekarang💄💋 . #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbuttersquad  #sayajual2018  #sayajualmurah  #sayajual  #makeupartist  #lipbutter  #lipstikmurahmalaysia  #lipstikmurah  #lipstick  #jsd  #jrm  #jamunenek  #ctdk  #duckscarves  #rosetyarafoundation  #cikpuangojes  #beautyblender  #serumwajah 
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .

Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni:
💄100% organic, Mesra Solat
💄Approved by KKM
💄Merawat bibir kering & bermasalah
💄RM 55 excludes postage
💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜
.
Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW!

#faraalipbuttersunwaypyramid #faraalipbutterbandarsunway #faraalipbuttersubang #faraalipbutterbukitdamansara #faraalipbuttertrg #faraalipbutterktrg #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterganu #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #faraalipbutterkemaman #codumt #faraalipbutterkualanerus #codfaraalipbutter #faraalipbuttersquad #squadhermosa #tudungruffle #faraalipbutter #antioxidantlipbutter #antioxidantfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentfaraalipbutter #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #faraalipbutterstockist #bibirsihat #lipbutter
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter  yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter  adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! . Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: 💄100% organic, Mesra Solat 💄Approved by KKM 💄Merawat bibir kering & bermasalah 💄RM 55 excludes postage 💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜 . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase NOWWW NOWW NOWW! #faraalipbuttersunwaypyramid  #faraalipbutterbandarsunway  #faraalipbuttersubang  #faraalipbutterbukitdamansara  #faraalipbuttertrg  #faraalipbutterktrg  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraalipbutterganu  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterpaka  #faraalipbutterkerteh  #faraalipbutterdungun  #faraalipbutterkemaman  #codumt  #faraalipbutterkualanerus  #codfaraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #squadhermosa  #tudungruffle  #faraalipbutter  #antioxidantlipbutter  #antioxidantfaraalipbutter  #caramelmint  #orchidvanilla  #agentfaraalipbutter  #faraalipbutteragent  #stokisfaraalipbutter  #faraalipbutterstockist  #bibirsihat  #lipbutter 
.
.
Tips memilih krim malam ❕
.
1⃣Make sure krim malam @ ape2 rawatan yg awak pakai sebelum tidur adalah BEBAS SILIKON.
.
fungsi silikon-menyumbat pori muke dan mengakibatkan jerawat, whitehead & blackheads. .
cara kenal krim yg ade silikon-biasanye bersifat licin/smooth bila disapu.
.
❤Yang best Magic Night Cream Skin Detox nim sedikit kesat ketika disapu. Sebab krim kita bebas silikon malah sangat berkesan merawat pori tersumbat :D
.
.
.
#SerumMurah #KulitCantik #KulitKering #KulitBerminyak #KulitSensitif #KulitKombinasi #Glowing #MukaJeragat #KulitJerawat #Kusam #Skincare #TanpaPengawet #muamalaysia #Foundation #KrimMuka #tutorialmakeup #barangmekap #Bedak #bintikhitam #bazaarpaknilmurah #lipbutter #FaceMist #KulitPutih#Maskara #PelembapMurah #hadiahbirthday#Ekzema #Pengantin #JalanJalanCariMakan #HoneyBeeVenom
. . Tips memilih krim malam ❕ . 1⃣Make sure krim malam @ ape2 rawatan yg awak pakai sebelum tidur adalah BEBAS SILIKON. . fungsi silikon-menyumbat pori muke dan mengakibatkan jerawat, whitehead & blackheads. . cara kenal krim yg ade silikon-biasanye bersifat licin/smooth bila disapu. . ❤Yang best Magic Night Cream Skin Detox nim sedikit kesat ketika disapu. Sebab krim kita bebas silikon malah sangat berkesan merawat pori tersumbat :D . . . #SerumMurah  #KulitCantik  #KulitKering  #KulitBerminyak  #KulitSensitif  #KulitKombinasi  #Glowing  #MukaJeragat  #KulitJerawat  #Kusam  #Skincare  #TanpaPengawet  #muamalaysia  #Foundation  #KrimMuka  #tutorialmakeup  #barangmekap  #Bedak  #bintikhitam  #bazaarpaknilmurah  #lipbutter  #FaceMist  #KulitPutih #Maskara  #PelembapMurah  #hadiahbirthday #Ekzema  #Pengantin  #JalanJalanCariMakan  #HoneyBeeVenom 
.
.
Tips memilih krim malam ❕
.
1⃣Make sure krim malam @ ape2 rawatan yg awak pakai sebelum tidur adalah BEBAS SILIKON.
.
fungsi silikon-menyumbat pori muke dan mengakibatkan jerawat, whitehead & blackheads. .
cara kenal krim yg ade silikon-biasanye bersifat licin/smooth bila disapu.
.
❤Yang best Magic Night Cream Skin Detox nim sedikit kesat ketika disapu. Sebab krim kita bebas silikon malah sangat berkesan merawat pori tersumbat :D
.
.
.
#SerumMurah #KulitCantik #KulitKering #KulitBerminyak #KulitSensitif #KulitKombinasi #Glowing #MukaJeragat #KulitJerawat #Kusam #Skincare #TanpaPengawet #muamalaysia #Foundation #KrimMuka #tutorialmakeup #barangmekap #Bedak #bintikhitam #bazaarpaknilmurah #lipbutter #FaceMist #KulitPutih#Maskara #PelembapMurah #hadiahbirthday#Ekzema #Pengantin #JalanJalanCariMakan #HoneyBeeVenom
. . Tips memilih krim malam ❕ . 1⃣Make sure krim malam @ ape2 rawatan yg awak pakai sebelum tidur adalah BEBAS SILIKON. . fungsi silikon-menyumbat pori muke dan mengakibatkan jerawat, whitehead & blackheads. . cara kenal krim yg ade silikon-biasanye bersifat licin/smooth bila disapu. . ❤Yang best Magic Night Cream Skin Detox nim sedikit kesat ketika disapu. Sebab krim kita bebas silikon malah sangat berkesan merawat pori tersumbat :D . . . #SerumMurah  #KulitCantik  #KulitKering  #KulitBerminyak  #KulitSensitif  #KulitKombinasi  #Glowing  #MukaJeragat  #KulitJerawat  #Kusam  #Skincare  #TanpaPengawet  #muamalaysia  #Foundation  #KrimMuka  #tutorialmakeup  #barangmekap  #Bedak  #bintikhitam  #bazaarpaknilmurah  #lipbutter  #FaceMist  #KulitPutih #Maskara  #PelembapMurah  #hadiahbirthday #Ekzema  #Pengantin  #JalanJalanCariMakan  #HoneyBeeVenom 
Eh buat apa tu? Nak keluar makan ke? Jangan lupa oles #faraalipbutter ni tau darls. Takdelah kena touch up banyak kali lepas makan, kan awak 🙊Guna #faraalipbutter sekali oles je, dah pinkish bibir tu awak. It's like lipbalm. So simple and maintain cantik je nanti. Berseri seri chuols 💋

#syantik #faraalipbutterkedah #lipcare #lipbutter #faraalipbutterlovers #love #tiktok #malaysia #ainaaserum #syafiqahaina #ainacleanser #ainaacosmetics #musically #durian #durians
Eh buat apa tu? Nak keluar makan ke? Jangan lupa oles #faraalipbutter  ni tau darls. Takdelah kena touch up banyak kali lepas makan, kan awak 🙊Guna #faraalipbutter  sekali oles je, dah pinkish bibir tu awak. It's like lipbalm. So simple and maintain cantik je nanti. Berseri seri chuols 💋 #syantik  #faraalipbutterkedah  #lipcare  #lipbutter  #faraalipbutterlovers  #love  #tiktok  #malaysia  #ainaaserum  #syafiqahaina  #ainacleanser  #ainaacosmetics  #musically  #durian  #durians 
We will be vending this Saturday 7/21 and on 8/18 at Summer Night Mkt in Bed Stuy BK 376 & 382 Tompkins Ave from 7pm-12am #naturalskincare #naturalbeauty #luxuryskincare #greenbeautybusiness #greenbeauty #lipbutter #nailelixir #lipscrub #womanownedbusiness #blackownedbusiness
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera!
Dapatkan sekarang #faraalipbutter yang awesome ni:
💄100% organic, Mesra Solat
💄Approved by KKM
💄Merawat bibir kering & bermasalah
💄RM 55 excludes postage
💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜
.
Ana 019 682 9348
Ana 019 682 9348
Ana 019 682 9348
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #lipbutter #sayajual #lipbalm #lipbalmmurah #lipbutterbest #lipbuttermurah #squadhermosa #bibirkering #bibirkusam #bibirmenggelupas #lipstickmalaysia #lipbuttermalaysia #lipbutterorganic #antioxidantlipbutter #bibirmerekah #tipscantik #caramelmint #orchidvanilla #bibircantik #bibirmerah #faraalipbutterbukitdamansara #rahsiacantik #rahsiabibircantik #bibirlembap faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #lipbutter #sayajual
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter  yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter  adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera! Dapatkan sekarang #faraalipbutter  yang awesome ni: 💄100% organic, Mesra Solat 💄Approved by KKM 💄Merawat bibir kering & bermasalah 💄RM 55 excludes postage 💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜 . Ana 019 682 9348 Ana 019 682 9348 Ana 019 682 9348 . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterpaka  #faraalipbutterkerteh  #faraalipbutterdungun  #lipbutter  #sayajual  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbutterbest  #lipbuttermurah  #squadhermosa  #bibirkering  #bibirkusam  #bibirmenggelupas  #lipstickmalaysia  #lipbuttermalaysia  #lipbutterorganic  #antioxidantlipbutter  #bibirmerekah  #tipscantik  #caramelmint  #orchidvanilla  #bibircantik  #bibirmerah  #faraalipbutterbukitdamansara  #rahsiacantik  #rahsiabibircantik  #bibirlembap  faraalipbuttersquad #faraalipbutter  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterpaka  #faraalipbutterkerteh  #faraalipbutterdungun  #lipbutter  #sayajual 
.
.
Jenis jerawat hat ada isi putih2 tu,
bila pecah, kecut suka la tinggai tapak😅
tapak pulak bukan merah,
tapi berbekas hitam😢
jerawat batu😢
.
rimas..jenis kulit jadi oily
sekali tempek foundation, konfem esok
dia ajak2 adik beradik sekali tumpang
oh cik Jerawat.
.
*pakai dd cream hari2.
rasa biasa ja..sekali org tegur lain😍
.
#SerumMurah #KulitCantik #KulitKering #KulitBerminyak #KulitSensitif #KulitKombinasi #Glowing #MukaJeragat #KulitJerawat #Kusam #Skincare #TanpaPengawet #muamalaysia #Foundation #KrimMuka #tutorialmakeup #barangmekap #Bedak #bintikhitam #bazaarpaknilmurah #lipbutter #FaceMist #KulitPutih#Maskara #PelembapMurah #hadiahbirthday#Ekzema #Pengantin #JalanJalanCariMakan #HoneyBeeVenom
. . Jenis jerawat hat ada isi putih2 tu, bila pecah, kecut suka la tinggai tapak😅 tapak pulak bukan merah, tapi berbekas hitam😢 jerawat batu😢 . rimas..jenis kulit jadi oily sekali tempek foundation, konfem esok dia ajak2 adik beradik sekali tumpang oh cik Jerawat. . *pakai dd cream hari2. rasa biasa ja..sekali org tegur lain😍 . #SerumMurah  #KulitCantik  #KulitKering  #KulitBerminyak  #KulitSensitif  #KulitKombinasi  #Glowing  #MukaJeragat  #KulitJerawat  #Kusam  #Skincare  #TanpaPengawet  #muamalaysia  #Foundation  #KrimMuka  #tutorialmakeup  #barangmekap  #Bedak  #bintikhitam  #bazaarpaknilmurah  #lipbutter  #FaceMist  #KulitPutih #Maskara  #PelembapMurah  #hadiahbirthday #Ekzema  #Pengantin  #JalanJalanCariMakan  #HoneyBeeVenom 
Girls. Anyone here love Caramel or Mint? Now you can get both 2 in 1 with Faraalipbutter Caramel Mint .
-
Buy 2 x Faraalipbutter Caramel Mint with Only RM110 will get FREE POSTAGE and FREE 2 x GIFT. Just drop your whatsapp direct to +60193058110 or DM yea or find our official dropship nearby your place. #muahciked 💋 [📸:Caramel Mint flvr]
Girls. Anyone here love Caramel or Mint? Now you can get both 2 in 1 with Faraalipbutter Caramel Mint . - Buy 2 x Faraalipbutter Caramel Mint with Only RM110 will get FREE POSTAGE and FREE 2 x GIFT. Just drop your whatsapp direct to +60193058110 or DM yea or find our official dropship nearby your place. #muahciked  💋 [📸:Caramel Mint flvr]
Cutenya twins sis @farahanimrazak... masing-masing pegang @faraalipbutter...
Kalau korang nak tahu , @faraalipbutter ada 2 flavour :
👄 caramel mint ( antioxcidant )
.
👄 orchid vanilla ( aromatheraphy )
.
. Masing-masing ada kandungan yg berbeza 😀😀😀...
Nanti kita share ya 😉😉😉
. ☎ Wsap 013-9412792 untuk order/info lanjut ❤
.
.
🛍🎁 FREEGIFT setiap pembelian & ade Promo FREE POSTAGE jugak!!
.
.

#sayajual #sayajualfaraalipbutter
#farahanimrazak #faraalipbutter#faraalipbuttersquad #prettysyndicatefamily
#secretlipbutter#agentfaraalipbutter #agenterengganu #trustedagent#jomcantik #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips 
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbutterkualaterengganu 
#lipbalm#lipbutter#organic
#luluskkm#mesrawuduk
#supportlocal#localproduct
#brandmalaysia
#bazaarmalaysia#bazaaronline
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmakeup
Cutenya twins sis @farahanimrazak... masing-masing pegang @faraalipbutter... Kalau korang nak tahu , @faraalipbutter ada 2 flavour : 👄 caramel mint ( antioxcidant ) . 👄 orchid vanilla ( aromatheraphy ) . . Masing-masing ada kandungan yg berbeza 😀😀😀... Nanti kita share ya 😉😉😉 . ☎ Wsap 013-9412792 untuk order/info lanjut ❤ . . 🛍🎁 FREEGIFT setiap pembelian & ade Promo FREE POSTAGE jugak!! . . #sayajual  #sayajualfaraalipbutter  #farahanimrazak  #faraalipbutter #faraalipbuttersquad  #prettysyndicatefamily  #secretlipbutter #agentfaraalipbutter  #agenterengganu  #trustedagent #jomcantik  #rawatbibirkering  #bibircantik  #prettylips  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbutterkualaterengganu  #lipbalm #lipbutter #organic  #luluskkm #mesrawuduk  #supportlocal #localproduct  #brandmalaysia  #bazaarmalaysia #bazaaronline  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmakeup 
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! .

Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni:
💄100% organic, Mesra Solat
💄Approved by KKM
💄Merawat bibir kering & bermasalah
💄RM 55 excludes postage
💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜
.
Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase. #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #lipbutter #sayajual #lipbalm #lipbalmmurah #lipbutterbest #lipbuttermurah #squadhermosa #bibirkering #bibirkusam #bibirmenggelupas #lipstickmalaysia #lipbuttermalaysia #lipbutterorganic #antioxidantlipbutter #bibirmerekah #tipscantik #caramelmint #orchidvanilla #bibircantik #bibirmerah #faraalipbutterbukitdamansara #rahsiacantik #rahsiabibircantik #bibirlembap faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #lipbutter #sayajual
Tips for natural beauty? Oles sahaja #faraalipbutter  yang awesome ni, terus naik seri di wajah anda 😍 Untuk yang ada masalah bibir kering dan menggelupas, #faraalipbutter  adalah your saviour! Jauhi bibir kusam dan bermasalah, sayangi bibir anda 💕 Jom dapatkan segera, dekat HQ dah out of stock tauuuu! . Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: 💄100% organic, Mesra Solat 💄Approved by KKM 💄Merawat bibir kering & bermasalah 💄RM 55 excludes postage 💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜 . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase. #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterpaka  #faraalipbutterkerteh  #faraalipbutterdungun  #lipbutter  #sayajual  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbutterbest  #lipbuttermurah  #squadhermosa  #bibirkering  #bibirkusam  #bibirmenggelupas  #lipstickmalaysia  #lipbuttermalaysia  #lipbutterorganic  #antioxidantlipbutter  #bibirmerekah  #tipscantik  #caramelmint  #orchidvanilla  #bibircantik  #bibirmerah  #faraalipbutterbukitdamansara  #rahsiacantik  #rahsiabibircantik  #bibirlembap  faraalipbuttersquad #faraalipbutter  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutterpaka  #faraalipbutterkerteh  #faraalipbutterdungun  #lipbutter  #sayajual 
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
"Faraa Antioxidant Lip Butter" by Farahanimrazak
Adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil, jojoba oil yang mana mempunyai axtioxidant yang tinggi.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Aliran darah pada bibir akan terjaga dengan baik, menghindari syndrome bibir hitam, bibir kusam, bibir kering dan melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda yang akabln membuat bibir segar dan tidak pucat😘
.
Oppss, lupa pulak. Dan yang paling best Lip Butter perasa caramel mint ni mesra SOLAT dan tahan lama.💄💄
.
.
🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈
Berminat? WA 0148099925 sekarang💄
COD Available taw💋
.

#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterpahang #faraalipbuttersquad #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #pahang #jerantut #temerloh #kuantan #jsd #jrm #jamunenek #rosetyarafoundation #cikpuangojes #beautyblender #serumwajah
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 "Faraa Antioxidant Lip Butter" by Farahanimrazak Adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil, jojoba oil yang mana mempunyai axtioxidant yang tinggi. . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Aliran darah pada bibir akan terjaga dengan baik, menghindari syndrome bibir hitam, bibir kusam, bibir kering dan melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda yang akabln membuat bibir segar dan tidak pucat😘 . Oppss, lupa pulak. Dan yang paling best Lip Butter perasa caramel mint ni mesra SOLAT dan tahan lama.💄💄 . . 🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈 Berminat? WA 0148099925 sekarang💄 COD Available taw💋 . #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #FaraaLipButterpahang  #faraalipbuttersquad  #sayajual2018  #sayajualmurah  #sayajual  #makeupartist  #lipbutter  #lipstikmurahmalaysia  #lipstikmurah  #lipstick  #agentpahang  #pahang  #jerantut  #temerloh  #kuantan  #jsd  #jrm  #jamunenek  #rosetyarafoundation  #cikpuangojes  #beautyblender  #serumwajah 
Owner @tudungruffle & mommy to be @nononesss pun pakai @faraalipbutter.....
Everyday tau dia pakai 😀
.
Kita kena jaga bibir kita supaya cantik , menawan , sihat & segar sepanjang masa !
Barulah confident bercakap dengan orang ramai 😊 .
. ☎ Wsap 013-9412792 untuk order/info lanjut ❤
.
.
🛍🎁 FREEGIFT setiap pembelian & ade Promo FREE POSTAGE jugak!!
.
.

#sayajual #sayajualfaraalipbutter
#farahanimrazak #faraalipbutter#faraalipbuttersquad #prettysyndicatefamily
#secretlipbutter#agentfaraalipbutter #agenterengganu #trustedagent#jomcantik #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips 
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbutterkualaterengganu 
#tudungruffle#nononesss
#lipbalm#lipbutter#organic
#luluskkm#mesrawuduk
#supportlocal#localproduct
#brandmalaysia
#bazaarmalaysia#bazaaronline
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmakeup
Owner @tudungruffle & mommy to be @nononesss pun pakai @faraalipbutter..... Everyday tau dia pakai 😀 . Kita kena jaga bibir kita supaya cantik , menawan , sihat & segar sepanjang masa ! Barulah confident bercakap dengan orang ramai 😊 . . ☎ Wsap 013-9412792 untuk order/info lanjut ❤ . . 🛍🎁 FREEGIFT setiap pembelian & ade Promo FREE POSTAGE jugak!! . . #sayajual  #sayajualfaraalipbutter  #farahanimrazak  #faraalipbutter #faraalipbuttersquad  #prettysyndicatefamily  #secretlipbutter #agentfaraalipbutter  #agenterengganu  #trustedagent #jomcantik  #rawatbibirkering  #bibircantik  #prettylips  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbutterkualaterengganu  #tudungruffle #nononesss  #lipbalm #lipbutter #organic  #luluskkm #mesrawuduk  #supportlocal #localproduct  #brandmalaysia  #bazaarmalaysia #bazaaronline  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmakeup 
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
"Faraa Antioxidant Lip Butter" by Farahanimrazak
Adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil, jojoba oil yang mana mempunyai axtioxidant yang tinggi.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Aliran darah pada bibir akan terjaga dengan baik, menghindari syndrome bibir hitam, bibir kusam, bibir kering dan melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda yang akabln membuat bibir segar dan tidak pucat😘
.
Oppss, lupa pulak. Dan yang paling best Lip Butter perasa caramel mint ni mesra SOLAT dan tahan lama.💄💄
.
.
🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈
Berminat? WA 0179214276 sekarang💄
COD Available taw💋
.

#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterpahang #faraalipbuttersquad #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist  #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #pahang #jerantut #temerloh #kuantan #jsd #jrm #jamunenek #rosetyarafoundation #cikpuangojes #beautyblender #serumwajah
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 "Faraa Antioxidant Lip Butter" by Farahanimrazak Adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil, jojoba oil yang mana mempunyai axtioxidant yang tinggi. . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Aliran darah pada bibir akan terjaga dengan baik, menghindari syndrome bibir hitam, bibir kusam, bibir kering dan melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda yang akabln membuat bibir segar dan tidak pucat😘 . Oppss, lupa pulak. Dan yang paling best Lip Butter perasa caramel mint ni mesra SOLAT dan tahan lama.💄💄 . . 🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎈 Berminat? WA 0179214276 sekarang💄 COD Available taw💋 . #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #FaraaLipButterpahang  #faraalipbuttersquad  #sayajual2018  #sayajualmurah  #sayajual  #makeupartist  #lipbutter  #lipstikmurahmalaysia  #lipstikmurah  #lipstick  #agentpahang  #pahang  #jerantut  #temerloh  #kuantan  #jsd  #jrm  #jamunenek  #rosetyarafoundation  #cikpuangojes  #beautyblender  #serumwajah 
BIBIR KERING TERUK ? FARAALIPBUTTER PENYELAMAT ANDA ! 
Merawat bibir yang kering, mengelupas dan dapat melindungi bibir dari gelap 😍
-
Jomlah cuba both flavour yang superb best ni !! Memang ramai yang suka bukan setakat bibir sihat tau, bau pun menyenangkan. Bagi aromatherapy sekali 💋💋
-
Jom order sekarang sebelum kehabisan stok. Hq dah habis stock taw ! Jom order dengan aida yeah 🙈
-

WA +60198819532 📲

#codklebang #faraalipbutteripoh #faraalipbuttermeru #faraalipbutterchepor #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #kkmapproved #codklebang #codkualakangsar #flbipoh #faraalipbutterperak #produkkecantikan #postageeveryday #licenserum #kosmetikviral #lipbutter
BIBIR KERING TERUK ? FARAALIPBUTTER PENYELAMAT ANDA ! Merawat bibir yang kering, mengelupas dan dapat melindungi bibir dari gelap 😍 - Jomlah cuba both flavour yang superb best ni !! Memang ramai yang suka bukan setakat bibir sihat tau, bau pun menyenangkan. Bagi aromatherapy sekali 💋💋 - Jom order sekarang sebelum kehabisan stok. Hq dah habis stock taw ! Jom order dengan aida yeah 🙈 - WA +60198819532 📲 #codklebang  #faraalipbutteripoh  #faraalipbuttermeru  #faraalipbutterchepor  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #kkmapproved  #codklebang  #codkualakangsar  #flbipoh  #faraalipbutterperak  #produkkecantikan  #postageeveryday  #licenserum  #kosmetikviral  #lipbutter 
BIBIR KERING TERUK ? FARAALIPBUTTER PENYELAMAT ANDA ! 
Merawat bibir yang kering, mengelupas dan dapat melindungi bibir dari gelap 😍
-
Jomlah cuba both flavour yang superb best ni !! Memang ramai yang suka bukan setakat bibir sihat tau, bau pun menyenangkan. Bagi aromatherapy sekali 💋💋
-
Jom order sekarang sebelum kehabisan stok. Hq dah habis stock taw ! Jom order dengan aida yeah 🙈
-

WA +60198819532 📲

#codklebang #faraalipbutteripoh #faraalipbuttermeru #faraalipbutterchepor #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #kkmapproved #codklebang #codkualakangsar #flbipoh #faraalipbutterperak #produkkecantikan #postageeveryday #licenserum #kosmetikviral #lipbutter
BIBIR KERING TERUK ? FARAALIPBUTTER PENYELAMAT ANDA ! Merawat bibir yang kering, mengelupas dan dapat melindungi bibir dari gelap 😍 - Jomlah cuba both flavour yang superb best ni !! Memang ramai yang suka bukan setakat bibir sihat tau, bau pun menyenangkan. Bagi aromatherapy sekali 💋💋 - Jom order sekarang sebelum kehabisan stok. Hq dah habis stock taw ! Jom order dengan aida yeah 🙈 - WA +60198819532 📲 #codklebang  #faraalipbutteripoh  #faraalipbuttermeru  #faraalipbutterchepor  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #kkmapproved  #codklebang  #codkualakangsar  #flbipoh  #faraalipbutterperak  #produkkecantikan  #postageeveryday  #licenserum  #kosmetikviral  #lipbutter 
Assalamualaikum & Good Morning earthlings! 💋 Get ready for the day with @faraalipbutter!
.
Our delicious Faraa Antioxidant Lip Butter ❤
✔ All-natural 100% organic packed with nourishing jojoba oil, olive oil, sunflower seeds & beeswax
✔ Leaves your lips softly smooth and beautifully pink protected.
.
Korangggg mehla cuba satuuu. Confirm tak nyesal tau korangg. 😊
.
RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT
ONLY AT @faraalipbutter.officialstokist ❤❤❤
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter #lipbutter  #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & Good Morning earthlings! 💋 Get ready for the day with @faraalipbutter! . Our delicious Faraa Antioxidant Lip Butter ❤ ✔ All-natural 100% organic packed with nourishing jojoba oil, olive oil, sunflower seeds & beeswax ✔ Leaves your lips softly smooth and beautifully pink protected. . Korangggg mehla cuba satuuu. Confirm tak nyesal tau korangg. 😊 . RM55 + FREE POSTAGE + FREE GIFT ONLY AT @faraalipbutter.officialstokist ❤❤❤ . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
LEPAS MAKAN PUN WARNA STILL TAK HILANG. BIBIR NAMPAK SEGAR🌸
.
Testimoni customer yang berpuas hati dengan #faraalipbutter.
.
Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter:
🌺 Melembabkan bibir
🌺 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick)
🌺 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat)
🌺 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan)
🌺 Mempunyai 2 perasa iaitu Caramel Mint & Orchid Vanilla
.
Bahan-bahan utama:
🌼 Olive oil
🌼 Jojoba oil
🌼 Sunflower seed
🌼 Beeswax
💯 ORGANIK & SELAMAT
.
Tak perlu lagi makeup tebal lepas ni. Pakai je FARAA💄 Pelembap bibir No. 1 yg bukan sahaja melindungi tapi mencantik & menjadikan bibir PINKISH secara natural💋
.
RM55 sahaja ! .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
LEPAS MAKAN PUN WARNA STILL TAK HILANG. BIBIR NAMPAK SEGAR🌸 . Testimoni customer yang berpuas hati dengan #faraalipbutter . . Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter: 🌺 Melembabkan bibir 🌺 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick) 🌺 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat) 🌺 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan) 🌺 Mempunyai 2 perasa iaitu Caramel Mint & Orchid Vanilla . Bahan-bahan utama: 🌼 Olive oil 🌼 Jojoba oil 🌼 Sunflower seed 🌼 Beeswax 💯 ORGANIK & SELAMAT . Tak perlu lagi makeup tebal lepas ni. Pakai je FARAA💄 Pelembap bibir No. 1 yg bukan sahaja melindungi tapi mencantik & menjadikan bibir PINKISH secara natural💋 . RM55 sahaja ! . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Muka pucat lesu mak limah terus bertukar cantik bak Meghan Markle hahahaha! Cantik sangat warna @faraalipbutter Caramel Mint ni tau. Try la harini order sekarang sebab stok dah makin menipis uolsss. Kat HQ pun dah licin selicin nyaa dahh haiii 😂
.
Thanks @farahanimrazak untuk perkongsian menarik mengenai @faraalipbutter! So people always wear lip balm okehh untuk mendapatkan bibir yang cantik! .
Jum order dengan kami! 
Hanya RM55/unit shj! 
Boleh tahan sampai 2 bulan 😘
.
faraalipbuttersquad faraalipbutterbatucaves 
faraalipbutterfreepostage
faraalipbutterkotabharu 
faraalipbutter
lipbutter faraalipbuttersquad faraalipbutterbatucaves faraalipbutterkotabharu
 faraalipbuttersquad faraalipbuttersquad faraalipbutterselayang farahanimrazak mesrasolat organic lipbalm bibircantik bibirhitam bibirpink lipstickbase sayajual sayapakai organicbeauty naturalbeauty pelembab antioxidant lipmatte viral sayajualmurah2 faraalipbutterstudentprice faraalipbuttermurah  teamflbbatucaves dropshipbatucaves faraalipbuttergombak faraalipbutterbatucaves
#feelgoodshow7 #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutter #lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Muka pucat lesu mak limah terus bertukar cantik bak Meghan Markle hahahaha! Cantik sangat warna @faraalipbutter Caramel Mint ni tau. Try la harini order sekarang sebab stok dah makin menipis uolsss. Kat HQ pun dah licin selicin nyaa dahh haiii 😂 . Thanks @farahanimrazak untuk perkongsian menarik mengenai @faraalipbutter! So people always wear lip balm okehh untuk mendapatkan bibir yang cantik! . Jum order dengan kami! Hanya RM55/unit shj! Boleh tahan sampai 2 bulan 😘 . faraalipbuttersquad faraalipbutterbatucaves faraalipbutterfreepostage faraalipbutterkotabharu faraalipbutter lipbutter faraalipbuttersquad faraalipbutterbatucaves faraalipbutterkotabharu faraalipbuttersquad faraalipbuttersquad faraalipbutterselayang farahanimrazak mesrasolat organic lipbalm bibircantik bibirhitam bibirpink lipstickbase sayajual sayapakai organicbeauty naturalbeauty pelembab antioxidant lipmatte viral sayajualmurah2 faraalipbutterstudentprice faraalipbuttermurah teamflbbatucaves dropshipbatucaves faraalipbuttergombak faraalipbutterbatucaves #feelgoodshow7  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Girls. Anyone here love Caramel or Mint? Now you can get both 2 in 1 with Faraalipbutter Caramel Mint .
-
Buy 2 x Faraalipbutter Caramel Mint with Only RM110 will get FREE POSTAGE and FREE 2 x GIFT. Just drop your whatsapp direct to +60193058110 or DM yea or find our official dropship nearby your place. #muahciked 💋 [📸:Caramel Mint flvr]
Girls. Anyone here love Caramel or Mint? Now you can get both 2 in 1 with Faraalipbutter Caramel Mint . - Buy 2 x Faraalipbutter Caramel Mint with Only RM110 will get FREE POSTAGE and FREE 2 x GIFT. Just drop your whatsapp direct to +60193058110 or DM yea or find our official dropship nearby your place. #muahciked  💋 [📸:Caramel Mint flvr]
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋
.
Hai semua! Pernah dengar tak pasal @faraalipbutter? Hehe. Pernah tak rasa bibir kering and menggelupas sebab pakai lipmatte or tak pakai apa2 kat bibir? Haaa ni sebab ni la faraalipbutter diciptakan oleh @farahanimrazak untuk lembapkan and sihatkan bibir2 awak semua 😍
❤
❤
.
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & goodmorning earthlings! 💋 . Hai semua! Pernah dengar tak pasal @faraalipbutter? Hehe. Pernah tak rasa bibir kering and menggelupas sebab pakai lipmatte or tak pakai apa2 kat bibir? Haaa ni sebab ni la faraalipbutter diciptakan oleh @farahanimrazak untuk lembapkan and sihatkan bibir2 awak semua 😍 ❤ ❤ . . . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
FARAA ANTIOXIDANT LIPBUTTER 💄
.
Sejenis produk rawatan bibir yg wajib ada pada setiap orang. Bibir kering jadi lembap, bibir menggelupas jadi lembut, bibir gelap jadi cerah dan bibir pucat jadi kemerahan.
.
Warnanya very long lasting, once dah apply kat bibir warnanya akan terus meresap ke dalam. Tak melekit dan tak berminyak. Kebanyakan lipbalm lain akan rasa berminyak lepas pakai tapi dengan lipbutter ni tak perlu risau semua tu 😍
.
Bagi yg dah lama cari lip product yg sesuai untuk bibir bermasalah, THIS IS FOR YOU ❤️
.
Jom dapatkan bibir yg sihat dan cantik dengan 💄Faraa Lipbutter! ❤
.
Wasap.my/60179638610

#teammayabeauty
#faraalipbuttersquad
#faraalipbutteripoh
#faraalipbutter
#lipbutter
FARAA ANTIOXIDANT LIPBUTTER 💄 . Sejenis produk rawatan bibir yg wajib ada pada setiap orang. Bibir kering jadi lembap, bibir menggelupas jadi lembut, bibir gelap jadi cerah dan bibir pucat jadi kemerahan. . Warnanya very long lasting, once dah apply kat bibir warnanya akan terus meresap ke dalam. Tak melekit dan tak berminyak. Kebanyakan lipbalm lain akan rasa berminyak lepas pakai tapi dengan lipbutter ni tak perlu risau semua tu 😍 . Bagi yg dah lama cari lip product yg sesuai untuk bibir bermasalah, THIS IS FOR YOU ❤️ . Jom dapatkan bibir yg sihat dan cantik dengan 💄Faraa Lipbutter! ❤ . Wasap.my/60179638610 #teammayabeauty  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteripoh  #faraalipbutter  #lipbutter 
Smells like a garden of roses and the perfect blend of sandalwood.
Smells like a garden of roses and the perfect blend of sandalwood.