an online Instagram web viewer

#lipbalmhomemade medias

Photos

LIPBALM MADU KELULUT kod RED HOT

RM25.00
POS RM8 SM, RM12 SS

WHATSAPP 01116912957

#lacilemariemmajual #sayajuallipbalm #lipbalmmadukelulut #lipbalmlacilemariemma #sayajualhomemade #lipbalmhomemade
LIPBALM MADU KELULUT kod SEXY LIPMOIST

RM25.00
POS RM8 SM, RM12 SS

WHATSAPP 01116912957

#emmajusohjual 
#lacilemariemmajual #lawakhambar #lipbalmlacilemariemma #homemadeproduct #lipbalmmurah #lipbalmhomemade
LIPBALM MADU KELULUT kod RUBY VIOLET

RM25.00 
POS RM8 SM, RM12 SS

WHATSAPP 01116912957

#lacilemariemmajual 
#lipbalmmadukelulut 
#lipbalmlacilemariemma 
#lipbalmmurah
#lipbalmhomemade 
#sayajualhomemade 
#sayajuallipbalm
Credit to @msfortunashop : IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
Credit to @msfortunashop : IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
Kasi close up skit.. npk x yg gold2 dlm #lipbalm ni? Apakahhh??😇 itu la dia #madukelulutasli yg terkandung dlm #Lipbalmmadukelulut ni.. 😀 besttt ooo.. natural n selamat utk penjagaan bibir.. kaler pun syantik2!! 😍 its #HALAL! 💋Rm 25 (postage 8)
📲013.241.0618

#homemadelipbalm #lipbalmbest #lipbalmhomemade #lipbalmmadu #lipbalmmadukelulut #organic #organiclipbalm #madukelulut #honeylipbalm #lipmoist #pelembapbibir #bibirsihat #bibircantik #lips #mattelipbalm #halal #organicproduct #homemade #madu #honeybee #malaysia #homemadewithlove
Kasi close up skit.. npk x yg gold2 dlm #lipbalm  ni? Apakahhh??😇 itu la dia #madukelulutasli  yg terkandung dlm #Lipbalmmadukelulut  ni.. 😀 besttt ooo.. natural n selamat utk penjagaan bibir.. kaler pun syantik2!! 😍 its #HALAL ! 💋Rm 25 (postage 8) 📲013.241.0618 #homemadelipbalm  #lipbalmbest  #lipbalmhomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmadukelulut  #organic  #organiclipbalm  #madukelulut  #honeylipbalm  #lipmoist  #pelembapbibir  #bibirsihat  #bibircantik  #lips  #mattelipbalm  #halal  #organicproduct  #homemade  #madu  #honeybee  #malaysia  #homemadewithlove 
"FUH,TERUS RASA CUN MELECUN WEHH😱😍😍" SIAPA YANG SESUAI GUNA LIPBALM AMOYYYLINN?
💄orang yg mempunyai masalah bibir gelap
💄orang yg mempunyai masalah bibir kering
💄orang yg mempunyai masalah bibir menggelupas
💄orang yang bekerja di tempat yang sejuk (aircond) atau terlalu panas
💄orang yang bekerja/belajar di luar negara (4 musim)
💄orang yang merokok
💄orang yang alah pada kosmetik (kulit sensitif/alergik)

BERAPA HARGA LIPBALM AMOYYYLINN NI?
🌸 RM25.00 jeee

Whatsapp  untuk order😘😘😘 0199728660

#lipbalmbyamoylinn #lipbalmmadu #lipbalmhomemade#amoylinnlipcare
"FUH,TERUS RASA CUN MELECUN WEHH😱😍😍" SIAPA YANG SESUAI GUNA LIPBALM AMOYYYLINN? 💄orang yg mempunyai masalah bibir gelap 💄orang yg mempunyai masalah bibir kering 💄orang yg mempunyai masalah bibir menggelupas 💄orang yang bekerja di tempat yang sejuk (aircond) atau terlalu panas 💄orang yang bekerja/belajar di luar negara (4 musim) 💄orang yang merokok 💄orang yang alah pada kosmetik (kulit sensitif/alergik) BERAPA HARGA LIPBALM AMOYYYLINN NI? 🌸 RM25.00 jeee Whatsapp  untuk order😘😘😘 0199728660 #lipbalmbyamoylinn  #lipbalmmadu  #lipbalmhomemade #amoylinnlipcare 
5 STEPS NAK BIBIR CANTIK

1. Basahkan bibir
2. Ambil sedikit Candylicious Lip Scrub dan gosok2 pada seluruh bibir sekitar 1-2minit
3. Cuci dengan air atau lap saja dengan kain basah
4. Lap kering bibir tu.
5. Sapukan Honey Lip balm yang diperbuat daripada Madu kelulut dan Jojoba Oil.

Kedua2 bahan ni sangatlah organik kerana ia menggunakan 100% bahan semulajadi. Budak-budak pun boleh pakai dan kalau tertelan pun tak berbahaya.

MERAWAT
🍓bibir hitam
🍓bibir kering
🍓bibir mengelupas
🍓bibir yang alah dengan lipstik biasa

KEISTIMEWAAN
🍓1 bekas tahan dekat setahun
🍓selepas makan warna tetap kekal
🍓ada 6 warna menarik
🍓Murahhhh sangattt

Sila pilih warna kegemaran anda👇🏼
Sexy Lip (pink lembut), Pink Cute (pink terang), Red Hot (merah), Juicy Orange.

Harga 
Candylicious Lip Scrub rm18
Honey Lip Balm 1 unit rm25
2 unit honey lip balm hanya rm50 free pos
Harga mampu milik👍🏻 #TiendaBizSolution #lipbalmbyamoylinn #Amoyylinn #CandyliciousLipScrub #lipscrub #scrub #scrubbibir  #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn
#lipcare #lipbalm #lipbalmmadukelulut #lipbalmorganik #lipbalmhomemade #thisisbarangbaikkk
#homemadebeautyproduct #bibirmerah #bibirgelap #bibirhitam #bibirmengelupas #kering #jomrawat #codbangi #codkajang
5 STEPS NAK BIBIR CANTIK 1. Basahkan bibir 2. Ambil sedikit Candylicious Lip Scrub dan gosok2 pada seluruh bibir sekitar 1-2minit 3. Cuci dengan air atau lap saja dengan kain basah 4. Lap kering bibir tu. 5. Sapukan Honey Lip balm yang diperbuat daripada Madu kelulut dan Jojoba Oil. Kedua2 bahan ni sangatlah organik kerana ia menggunakan 100% bahan semulajadi. Budak-budak pun boleh pakai dan kalau tertelan pun tak berbahaya. MERAWAT 🍓bibir hitam 🍓bibir kering 🍓bibir mengelupas 🍓bibir yang alah dengan lipstik biasa KEISTIMEWAAN 🍓1 bekas tahan dekat setahun 🍓selepas makan warna tetap kekal 🍓ada 6 warna menarik 🍓Murahhhh sangattt Sila pilih warna kegemaran anda👇🏼 Sexy Lip (pink lembut), Pink Cute (pink terang), Red Hot (merah), Juicy Orange. Harga Candylicious Lip Scrub rm18 Honey Lip Balm 1 unit rm25 2 unit honey lip balm hanya rm50 free pos Harga mampu milik👍🏻 #TiendaBizSolution  #lipbalmbyamoylinn  #Amoyylinn  #CandyliciousLipScrub  #lipscrub  #scrub  #scrubbibir  #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn  #lipcare  #lipbalm  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmorganik  #lipbalmhomemade  #thisisbarangbaikkk  #homemadebeautyproduct  #bibirmerah  #bibirgelap  #bibirhitam  #bibirmengelupas  #kering  #jomrawat  #codbangi  #codkajang 
5 STEPS NAK BIBIR CANTIK

1. Basahkan bibir
2. Ambil sedikit Candylicious Lip Scrub dan gosok2 pada seluruh bibir sekitar 1-2minit
3. Cuci dengan air atau lap saja dengan kain basah
4. Lap kering bibir tu.
5. Sapukan Honey Lip balm yang diperbuat daripada Madu kelulut dan Jojoba Oil.

Kedua2 bahan ni sangatlah organik kerana ia menggunakan 100% bahan semulajadi. Budak-budak pun boleh pakai dan kalau tertelan pun tak berbahaya.

MERAWAT
🍓bibir hitam
🍓bibir kering
🍓bibir mengelupas
🍓bibir yang alah dengan lipstik biasa

KEISTIMEWAAN
🍓1 bekas tahan dekat setahun
🍓selepas makan warna tetap kekal
🍓ada 6 warna menarik
🍓Murahhhh sangattt

Sila pilih warna kegemaran anda👇🏼
Sexy Lip (pink lembut), Pink Cute (pink terang), Red Hot (merah), Juicy Orange.

Harga 
Candylicious Lip Scrub rm18
Honey Lip Balm 1 unit rm25
2 unit honey lip balm hanya rm50 free pos
Harga mampu milik👍🏻 #TiendaBizSolution #lipbalmbyamoylinn #Amoyylinn #AmoyylinnKajang #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn
#lipcare #lipbalm #lipbalmmadukelulut #lipbalmorganik #lipbalmhomemade #thisisbarangbaikkk
#homemadebeautyproduct #bibirmerah #bibirgelap #bibirhitam #bibirmengelupas #kering #jomrawat #cod #kajang #bangi #ukm #kuis #gmi
5 STEPS NAK BIBIR CANTIK 1. Basahkan bibir 2. Ambil sedikit Candylicious Lip Scrub dan gosok2 pada seluruh bibir sekitar 1-2minit 3. Cuci dengan air atau lap saja dengan kain basah 4. Lap kering bibir tu. 5. Sapukan Honey Lip balm yang diperbuat daripada Madu kelulut dan Jojoba Oil. Kedua2 bahan ni sangatlah organik kerana ia menggunakan 100% bahan semulajadi. Budak-budak pun boleh pakai dan kalau tertelan pun tak berbahaya. MERAWAT 🍓bibir hitam 🍓bibir kering 🍓bibir mengelupas 🍓bibir yang alah dengan lipstik biasa KEISTIMEWAAN 🍓1 bekas tahan dekat setahun 🍓selepas makan warna tetap kekal 🍓ada 6 warna menarik 🍓Murahhhh sangattt Sila pilih warna kegemaran anda👇🏼 Sexy Lip (pink lembut), Pink Cute (pink terang), Red Hot (merah), Juicy Orange. Harga Candylicious Lip Scrub rm18 Honey Lip Balm 1 unit rm25 2 unit honey lip balm hanya rm50 free pos Harga mampu milik👍🏻 #TiendaBizSolution  #lipbalmbyamoylinn  #Amoyylinn  #AmoyylinnKajang  #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn  #lipcare  #lipbalm  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmorganik  #lipbalmhomemade  #thisisbarangbaikkk  #homemadebeautyproduct  #bibirmerah  #bibirgelap  #bibirhitam  #bibirmengelupas  #kering  #jomrawat  #cod  #kajang  #bangi  #ukm  #kuis  #gmi 
5 STEPS NAK BIBIR CANTIK

1. Basahkan bibir
2. Ambil sedikit Candylicious Lip Scrub dan gosok2 pada seluruh bibir sekitar 1-2minit
3. Cuci dengan air atau lap saja dengan kain basah
4. Lap kering bibir tu.
5. Sapukan Honey Lip balm yang diperbuat daripada Madu kelulut dan Jojoba Oil.

Kedua2 bahan ni sangatlah organik kerana ia menggunakan 100% bahan semulajadi. Budak-budak pun boleh pakai dan kalau tertelan pun tak berbahaya.

MERAWAT
🍓bibir hitam
🍓bibir kering
🍓bibir mengelupas
🍓bibir yang alah dengan lipstik biasa

KEISTIMEWAAN
🍓1 bekas tahan dekat setahun
🍓selepas makan warna tetap kekal
🍓ada 6 warna menarik
🍓Murahhhh sangattt

Sila pilih warna kegemaran anda👇🏼
Sexy Lip (pink lembut), Pink Cute (pink terang), Red Hot (merah), Juicy Orange.

Harga 
Candylicious Lip Scrub rm18
Honey Lip Balm 1 unit rm25
2 unit honey lip balm hanya rm50 free pos
Harga mampu milik👍🏻 #TiendaBizSolution #lipbalmbyamoylinn #Amoyylinn #AmoyylinnBangi #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn
#lipcare #lipbalm #lipbalmmadukelulut #lipbalmorganik #lipbalmhomemade #thisisbarangbaikkk
#homemadebeautyproduct #bibirmerah #bibirgelap #bibirhitam #bibirmengelupas #kering #jomrawat #cod #kajang #bangi #ukm #kuis #gmi
5 STEPS NAK BIBIR CANTIK 1. Basahkan bibir 2. Ambil sedikit Candylicious Lip Scrub dan gosok2 pada seluruh bibir sekitar 1-2minit 3. Cuci dengan air atau lap saja dengan kain basah 4. Lap kering bibir tu. 5. Sapukan Honey Lip balm yang diperbuat daripada Madu kelulut dan Jojoba Oil. Kedua2 bahan ni sangatlah organik kerana ia menggunakan 100% bahan semulajadi. Budak-budak pun boleh pakai dan kalau tertelan pun tak berbahaya. MERAWAT 🍓bibir hitam 🍓bibir kering 🍓bibir mengelupas 🍓bibir yang alah dengan lipstik biasa KEISTIMEWAAN 🍓1 bekas tahan dekat setahun 🍓selepas makan warna tetap kekal 🍓ada 6 warna menarik 🍓Murahhhh sangattt Sila pilih warna kegemaran anda👇🏼 Sexy Lip (pink lembut), Pink Cute (pink terang), Red Hot (merah), Juicy Orange. Harga Candylicious Lip Scrub rm18 Honey Lip Balm 1 unit rm25 2 unit honey lip balm hanya rm50 free pos Harga mampu milik👍🏻 #TiendaBizSolution  #lipbalmbyamoylinn  #Amoyylinn  #AmoyylinnBangi  #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn  #lipcare  #lipbalm  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmorganik  #lipbalmhomemade  #thisisbarangbaikkk  #homemadebeautyproduct  #bibirmerah  #bibirgelap  #bibirhitam  #bibirmengelupas  #kering  #jomrawat  #cod  #kajang  #bangi  #ukm  #kuis  #gmi 
Must have dlm make up bag korang ni !!! Sebaba nya, bole lembabkan bibir and naikkan seri bibir anytime anywhere je!! Senang.. calit skit kat pipi utk jadikan blusher.. mudah sangat !!!! .
Promo FREE POSLAJU masih berlangsung ya .. ❤️
.
FREE POSLAJU TO ALL ❤️
.
🌸 Lip & cheek tint 🌸
.
Bibir cantik, sihat semulajadi !! 100% Natural Ingredients ❤️
.
Price: RM25 only!!
.
#produkhomemade #produkhomemademalaysia #malaysianhomemade #localbusiness #localproductmalaysia #naturalproductmalaysia #peluangbisnesonline #bisneshomemade #faceserum #lipbalmhomemade #produkjenamasendiri #produknaturalmalaysia #produknatural #naturalhomemade  #sayajualmurah #liptint #lipmatte #stickblusher #lipbalm #facescrub #serumbotox  #kedah #kelantan #penang #rosebudtea #rosebudmalaysia #agentdiperlukandiseluruhmalaysia #serumbulumata #diy #liptinthomemade
Must have dlm make up bag korang ni !!! Sebaba nya, bole lembabkan bibir and naikkan seri bibir anytime anywhere je!! Senang.. calit skit kat pipi utk jadikan blusher.. mudah sangat !!!! . Promo FREE POSLAJU masih berlangsung ya .. ❤️ . FREE POSLAJU TO ALL ❤️ . 🌸 Lip & cheek tint 🌸 . Bibir cantik, sihat semulajadi !! 100% Natural Ingredients ❤️ . Price: RM25 only!! . #produkhomemade  #produkhomemademalaysia  #malaysianhomemade  #localbusiness  #localproductmalaysia  #naturalproductmalaysia  #peluangbisnesonline  #bisneshomemade  #faceserum  #lipbalmhomemade  #produkjenamasendiri  #produknaturalmalaysia  #produknatural  #naturalhomemade  #sayajualmurah  #liptint  #lipmatte  #stickblusher  #lipbalm  #facescrub  #serumbotox  #kedah  #kelantan  #penang  #rosebudtea  #rosebudmalaysia  #agentdiperlukandiseluruhmalaysia  #serumbulumata  #diy  #liptinthomemade 
Vegan lip balm
Vegan lip balm
Roll je..mudah xtumpah,senang dibawa..tahan lama bole dibawa solat,halal...😍💋
.
.
.GOJESS LIP AND CHEEK STAIN by AmoyLinn 💋 Melembapkan bibir
💋 Warna tahan lama di bibir
💋 Tidak melekit
💋 Tidak menggelapkan bibir
💋 Tidak berminyak
💋 Meresap pada bibir
💋 Mesra wuduk
💋 Boleh dijadikan blusher/pemerah pipi dan eyeshadow
💋 Homemade with Love

Diperbuat daripada Stevia, Pewarna Mica (pewarna makanan,halal dan selamat), Madu Kelulut, Jojoba Oil dan air ditapis.

Ada 4 warna:
- CHILI
- ORANGE
- ROSE
- TANGO
. . .
. .
👄LIPSCRUB 🔹RM18
.
🍒LIPTINT ROLL ON - RM25
.
🍒LIPTINT SET - Rm100 ONLY!!!
🔹4PC LIPTINT (all color) .
.🔹FREE LIPSCRUB/POSTAGE LIMITED ITEM
.💥JIMATTTTTT
.
.
🔺HOT ITEM🔻
COMBO 3L - LIPBALM , LIPTINT & LIPSCRUB
. 👄RM68 ONLY 📦 FREE POS SM .
💋JIMAT RM8+
.
.
📲KLIK LINK IN BIO TO ODER💜💜💜
.
#lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubamoyyylinn #lipscrubtreatment
#lipbalm #lipbalmhomemade #lipbalmmadu #lipbalmmadukelulut #lipbalmhomemademurah #lipbalmhomemademalaysia #lipbalmmurah #liptreatment #lipbalmamoyyylinn  #lipbalmmadukelulut #sayajuallipbalm #bibircantik #bibirkering #bibirgelap #homemade #homemadelipbalm #organiclipbalm #lipbalmorganic #swapreviewfree #bazaronlinemalaysia #lipbalmcantik #honeylipbalm #lipstikorganik #naturalbeauty #amoiheaxalipbalm #parodipematahhati
Roll je..mudah xtumpah,senang dibawa..tahan lama bole dibawa solat,halal...😍💋 . . .GOJESS LIP AND CHEEK STAIN by AmoyLinn 💋 Melembapkan bibir 💋 Warna tahan lama di bibir 💋 Tidak melekit 💋 Tidak menggelapkan bibir 💋 Tidak berminyak 💋 Meresap pada bibir 💋 Mesra wuduk 💋 Boleh dijadikan blusher/pemerah pipi dan eyeshadow 💋 Homemade with Love Diperbuat daripada Stevia, Pewarna Mica (pewarna makanan,halal dan selamat), Madu Kelulut, Jojoba Oil dan air ditapis. Ada 4 warna: - CHILI - ORANGE - ROSE - TANGO . . . . . 👄LIPSCRUB 🔹RM18 . 🍒LIPTINT ROLL ON - RM25 . 🍒LIPTINT SET - Rm100 ONLY!!! 🔹4PC LIPTINT (all color) . .🔹FREE LIPSCRUB/POSTAGE LIMITED ITEM .💥JIMATTTTTT . . 🔺HOT ITEM🔻 COMBO 3L - LIPBALM , LIPTINT & LIPSCRUB . 👄RM68 ONLY 📦 FREE POS SM . 💋JIMAT RM8+ . . 📲KLIK LINK IN BIO TO ODER💜💜💜 . #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubamoyyylinn  #lipscrubtreatment  #lipbalm  #lipbalmhomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmhomemademurah  #lipbalmhomemademalaysia  #lipbalmmurah  #liptreatment  #lipbalmamoyyylinn  #lipbalmmadukelulut  #sayajuallipbalm  #bibircantik  #bibirkering  #bibirgelap  #homemade  #homemadelipbalm  #organiclipbalm  #lipbalmorganic  #swapreviewfree  #bazaronlinemalaysia  #lipbalmcantik  #honeylipbalm  #lipstikorganik  #naturalbeauty  #amoiheaxalipbalm  #parodipematahhati 
Natural Care Lip Balm
By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL
NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.
Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2
KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.
#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
.
.
Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop
.
.
Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop
Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir  . . Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop . . Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop
Ada yang tau apa ini?

Yang bibirnya kering, pecah pecah, warna bibir menghitam akibat pakai lipstick, dan yang mau punya bibir halus, lembut, warna merah alami, ada kabar gembira 😍

Nanti anak anak bisa pakai warna baby pink. 
Jangan takut produk kami membahayakan. Produk ini terbuat dari bahan alami, bahkan food grade. Tanpa petroleum jelly. Semua alami. Bahkan bisa dimakan yang ini. Tapi jangan dimakan 😂😂 Pakaiin ke bibir anak anak biar gag pecah pecah, dan tetap lembut sepanjang hari
Info lebih lanjut hub WA: 0856-5872-5641
#lipbalmmurah #lipbalmmalaysia #lipbalmmadu #lipbalmhomemade #lipcare #homemadelipbalm #pelembabbibir #honeylipbalm #lipbalmlover #lipbalmpinkcute #pemerahbibir #jualpemerahbibiralami #jualpemerahbibir #makinpeluhmakinglowing #malaysia #sunblockers #sunblockmuka #foundationviral #cantiksambilmerawat #suncreenwajah
Ada yang tau apa ini? Yang bibirnya kering, pecah pecah, warna bibir menghitam akibat pakai lipstick, dan yang mau punya bibir halus, lembut, warna merah alami, ada kabar gembira 😍 Nanti anak anak bisa pakai warna baby pink. Jangan takut produk kami membahayakan. Produk ini terbuat dari bahan alami, bahkan food grade. Tanpa petroleum jelly. Semua alami. Bahkan bisa dimakan yang ini. Tapi jangan dimakan 😂😂 Pakaiin ke bibir anak anak biar gag pecah pecah, dan tetap lembut sepanjang hari Info lebih lanjut hub WA: 0856-5872-5641 #lipbalmmurah  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmadu  #lipbalmhomemade  #lipcare  #homemadelipbalm  #pelembabbibir  #honeylipbalm  #lipbalmlover  #lipbalmpinkcute  #pemerahbibir  #jualpemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #makinpeluhmakinglowing  #malaysia  #sunblockers  #sunblockmuka  #foundationviral  #cantiksambilmerawat  #suncreenwajah 
Bekas ni sesuai utk isi liptint atau lipmatte uolls..kalau nak bekas cantik2 yg lain boleh click #bekascantikbyhb
.
.
🌸 MOQ 50 pcs (liptint) / 100pcs (lipmatte)
🌸 FREE poslaju
🌸 FREE design and logo sticker
🌸 Wasap 0167184008
.
#produkhomemade #produkhomemademalaysia #malaysianhomemade #localbusiness #localproductmalaysia #naturalproductmalaysia #peluangbisnesonline #bisneshomemade #faceserum #lipbalmhomemade #produkjenamasendiri #produknaturalmalaysia #produknatural #naturalhomemade  #sayajualmurah #liptint #lipmatte #stickblusher #lipbalm #facescrub #serumbotox  #kedah #kelantan #penang #agentdiperlukan #agentdiperlukandiseluruhmalaysia #bekascantikbyhb #beautyinbox #blushmatebyhb #bisnesstudent
Bekas ni sesuai utk isi liptint atau lipmatte uolls..kalau nak bekas cantik2 yg lain boleh click #bekascantikbyhb  . . 🌸 MOQ 50 pcs (liptint) / 100pcs (lipmatte) 🌸 FREE poslaju 🌸 FREE design and logo sticker 🌸 Wasap 0167184008 . #produkhomemade  #produkhomemademalaysia  #malaysianhomemade  #localbusiness  #localproductmalaysia  #naturalproductmalaysia  #peluangbisnesonline  #bisneshomemade  #faceserum  #lipbalmhomemade  #produkjenamasendiri  #produknaturalmalaysia  #produknatural  #naturalhomemade  #sayajualmurah  #liptint  #lipmatte  #stickblusher  #lipbalm  #facescrub  #serumbotox  #kedah  #kelantan  #penang  #agentdiperlukan  #agentdiperlukandiseluruhmalaysia  #bekascantikbyhb  #beautyinbox  #blushmatebyhb  #bisnesstudent 
ish segaknya bibiaq dia..moist sangat..
guna lipcare kami,baru la bibir kita sentiasa lembab,merah & sihat tanpa risau dengan penggunaan kimia merbahaya...
tak la terkupas sana,terkupas sini..
.
rugi tak beli 😉
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
ish segaknya bibiaq dia..moist sangat.. guna lipcare kami,baru la bibir kita sentiasa lembab,merah & sihat tanpa risau dengan penggunaan kimia merbahaya... tak la terkupas sana,terkupas sini.. . rugi tak beli 😉 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
LIPBALM MADU RM14
MINI LIPSCRUB RM8
pos sm rm8//ss rm12
.
mula2 scrub bibir guna lipscrub,lepastu terus sapu lipbalm madu.amalkan..inshaAllah hilang gelap2 kat bibir tu 😍
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
LIPBALM MADU RM14 MINI LIPSCRUB RM8 pos sm rm8//ss rm12 . mula2 scrub bibir guna lipscrub,lepastu terus sapu lipbalm madu.amalkan..inshaAllah hilang gelap2 kat bibir tu 😍 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
Ni la hasil dia muah muah tinted lip balm selepas bertungkus lumus berapa hari.
payah wey nak dapat hasil mcmni..yg tak jadi berapa banyak.
sampai satu tahap mcm dah putus asa,sebab kaler dia tak mau nak jadi...kaler jadi pudar.
Pastu try buat lagi dan lagi..last2 menjadi.
Alhamdulillah.
Kaler untuk tinted lip balm ni sangat sangat longlasting.
Kalau pakai org tak cakap pakai lipbalm mesti org ingt pakai lipstik.
Cuba tgk kaler dia betol2 pekat.
.
💋Pic sebelah tu bila lap dengan tisu...kaler tetap ada lagi walaupon dah lap..best oooo.😍😍😍
.
JOM ODER LEKAIHHHH ada 7warna pilihan👄
.
.
📲CLICK LINK AT BIO TO ODER / WHATSUP 0199728660 💓💓💓
.
#muahmuahlipbalm #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubamoyyylinn #lipscrubtreatment
#lipbalm #lipbalmhomemade #lipbalmmadu #lipbalmmadukelulut #lipbalmhomemademurah #lipbalmhomemademalaysia #lipbalmmurah #liptreatment #lipbalmamoyyylinn  #lipbalmmadukelulut #sayajuallipbalm #bibircantik #bibirkering #bibirgelap #homemade #homemadelipbalm #organiclipbalm #lipbalmorganic #swapreviewfree #bazaronlinemalaysia #lipbalmcantik #honeylipbalm #lipstikorganik #naturalbeauty #bibirmungil
#agenwanted
Ni la hasil dia muah muah tinted lip balm selepas bertungkus lumus berapa hari. payah wey nak dapat hasil mcmni..yg tak jadi berapa banyak. sampai satu tahap mcm dah putus asa,sebab kaler dia tak mau nak jadi...kaler jadi pudar. Pastu try buat lagi dan lagi..last2 menjadi. Alhamdulillah. Kaler untuk tinted lip balm ni sangat sangat longlasting. Kalau pakai org tak cakap pakai lipbalm mesti org ingt pakai lipstik. Cuba tgk kaler dia betol2 pekat. . 💋Pic sebelah tu bila lap dengan tisu...kaler tetap ada lagi walaupon dah lap..best oooo.😍😍😍 . JOM ODER LEKAIHHHH ada 7warna pilihan👄 . . 📲CLICK LINK AT BIO TO ODER / WHATSUP 0199728660 💓💓💓 . #muahmuahlipbalm  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubamoyyylinn  #lipscrubtreatment  #lipbalm  #lipbalmhomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmhomemademurah  #lipbalmhomemademalaysia  #lipbalmmurah  #liptreatment  #lipbalmamoyyylinn  #lipbalmmadukelulut  #sayajuallipbalm  #bibircantik  #bibirkering  #bibirgelap  #homemade  #homemadelipbalm  #organiclipbalm  #lipbalmorganic  #swapreviewfree  #bazaronlinemalaysia  #lipbalmcantik  #honeylipbalm  #lipstikorganik  #naturalbeauty  #bibirmungil  #agenwanted 
Natural Care Lip Balm
By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL
NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.
Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2
KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.
#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
.
.
Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop
Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir  . . Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop
Lipstreatment b erl rekomendasi banget untuk mengatasi bibir kering pecah2 dan halal pastinnya ..
Nyesel pokoknnya jika tdk memakai liptreatment berl 😘😘
Siapa disini yg sudah memakai perawatan lipstreatment b erl ? 
Yg belum coba, boleh ikutan juga kok 
Yuk kontak 
Wa 082113723501
Line : retnokurnia7
#whiteningcream #acnecream #krimpemutihwajah #obatjerawat #krimflekhitam #melasma #acne #krimwajahterbaik #kosmetikterlaris#lipbalm #lipbalmmurah  #lipbalmmalaysia #lipbalmmadu #lipbalms #lipcare #lipbalmorganik #lipbalmhomemade #homemadelipbalm # #lipbalmorganic #pelembabbibir
Lipstreatment b erl rekomendasi banget untuk mengatasi bibir kering pecah2 dan halal pastinnya .. Nyesel pokoknnya jika tdk memakai liptreatment berl 😘😘 Siapa disini yg sudah memakai perawatan lipstreatment b erl ? Yg belum coba, boleh ikutan juga kok Yuk kontak Wa 082113723501 Line : retnokurnia7 #whiteningcream  #acnecream  #krimpemutihwajah  #obatjerawat  #krimflekhitam  #melasma  #acne  #krimwajahterbaik  #kosmetikterlaris #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmadu  #lipbalms  #lipcare  #lipbalmorganik  #lipbalmhomemade  #homemadelipbalm  # #lipbalmorganic  #pelembabbibir 
Hi uolls..containers utk lipmatte dan liptint.cantikkan..kalau nak buat jenama sendiri utk liptint dan lipmatte guna bekas ni mmg marvelous.. Duit x cukup utk bayar sekaligus ehh x pe boleh 2 kali ansuran serendah RM150
.
.
🌸 MOQ 50 pcs (liptint) / 100pcs (lipmatte)
🌸 FREE poslaju
🌸 FREE design and logo sticker
🌸 Wasap 0167184008
.
#produkhomemade #produkhomemademalaysia #malaysianhomemade #localbusiness #localproductmalaysia #naturalproductmalaysia #peluangbisnesonline #bisneshomemade #faceserum #lipbalmhomemade #produkjenamasendiri #produknaturalmalaysia #produknatural #naturalhomemade  #sayajualmurah #liptint #lipmatte #stickblusher #lipbalm #facescrub #serumbotox  #kedah #kelantan #penang #agentdiperlukan #agentdiperlukandiseluruhmalaysia #bekascantikbyhb #beautyinbox #blushmatebyhb #bisnesstudent
Hi uolls..containers utk lipmatte dan liptint.cantikkan..kalau nak buat jenama sendiri utk liptint dan lipmatte guna bekas ni mmg marvelous.. Duit x cukup utk bayar sekaligus ehh x pe boleh 2 kali ansuran serendah RM150 . . 🌸 MOQ 50 pcs (liptint) / 100pcs (lipmatte) 🌸 FREE poslaju 🌸 FREE design and logo sticker 🌸 Wasap 0167184008 . #produkhomemade  #produkhomemademalaysia  #malaysianhomemade  #localbusiness  #localproductmalaysia  #naturalproductmalaysia  #peluangbisnesonline  #bisneshomemade  #faceserum  #lipbalmhomemade  #produkjenamasendiri  #produknaturalmalaysia  #produknatural  #naturalhomemade  #sayajualmurah  #liptint  #lipmatte  #stickblusher  #lipbalm  #facescrub  #serumbotox  #kedah  #kelantan  #penang  #agentdiperlukan  #agentdiperlukandiseluruhmalaysia  #bekascantikbyhb  #beautyinbox  #blushmatebyhb  #bisnesstudent 
cantiknya bibir diaa pakai lipbalm homemade madu kelulut by amoyylinn.
akak nie dia pakai code Juicy Orange. 
memang cantik tau. nampak natural jee.
takkan x tergoda lagi. berminat meh pm kami meh. kompom x menyesai beli #lipbalmoren nie haa.

#TiendaBizSolution #lipbalmbyamoylinn #Amoyylinn #AmoyylinnBangi #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn
#lipcare #lipbalm #lipbalmmadukelulut #lipbalmorganik #lipbalmhomemade #thisisbarangbaikkk
#homemadebeautyproduct #bibirmerah #bibirgelap #bibirhitam #bibirmengelupas #kering #jomrawat #cod #kajang #bangi #ukm #kuis #gmi
cantiknya bibir diaa pakai lipbalm homemade madu kelulut by amoyylinn. akak nie dia pakai code Juicy Orange. memang cantik tau. nampak natural jee. takkan x tergoda lagi. berminat meh pm kami meh. kompom x menyesai beli #lipbalmoren  nie haa. #TiendaBizSolution  #lipbalmbyamoylinn  #Amoyylinn  #AmoyylinnBangi  #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn  #lipcare  #lipbalm  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmorganik  #lipbalmhomemade  #thisisbarangbaikkk  #homemadebeautyproduct  #bibirmerah  #bibirgelap  #bibirhitam  #bibirmengelupas  #kering  #jomrawat  #cod  #kajang  #bangi  #ukm  #kuis  #gmi 
cantiknya bibir diaa pakai lipbalm homemade madu kelulut by amoyylinn.
akak nie dia pakai code Juicy Orange. 
memang cantik tau. nampak natural jee.
takkan x tergoda lagi. berminat meh pm kami meh. kompom x menyesai beli #lipbalmoren nie haa.

#TiendaBizSolution #lipbalmbyamoylinn #Amoyylinn #AmoyylinnBangi #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn
#lipcare #lipbalm #lipbalmmadukelulut #lipbalmorganik #lipbalmhomemade #thisisbarangbaikkk
#homemadebeautyproduct #bibirmerah #bibirgelap #bibirhitam #bibirmengelupas #kering #jomrawat #cod #kajang #bangi #ukm #kuis #gmi
cantiknya bibir diaa pakai lipbalm homemade madu kelulut by amoyylinn. akak nie dia pakai code Juicy Orange. memang cantik tau. nampak natural jee. takkan x tergoda lagi. berminat meh pm kami meh. kompom x menyesai beli #lipbalmoren  nie haa. #TiendaBizSolution  #lipbalmbyamoylinn  #Amoyylinn  #AmoyylinnBangi  #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn  #lipcare  #lipbalm  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmorganik  #lipbalmhomemade  #thisisbarangbaikkk  #homemadebeautyproduct  #bibirmerah  #bibirgelap  #bibirhitam  #bibirmengelupas  #kering  #jomrawat  #cod  #kajang  #bangi  #ukm  #kuis  #gmi 
cantiknya bibir diaa pakai lipbalm homemade madu kelulut by amoyylinn.
akak nie dia pakai code Juicy Orange. 
memang cantik tau. nampak natural jee.
takkan x tergoda lagi. berminat meh pm kami meh. kompom x menyesai beli #lipbalmoren nie haa.

#TiendaBizSolution #lipbalmbyamoylinn #Amoyylinn #AmoyylinnBangi #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn
#lipcare #lipbalm #lipbalmmadukelulut #lipbalmorganik #lipbalmhomemade #thisisbarangbaikkk
#homemadebeautyproduct #bibirmerah #bibirgelap #bibirhitam #bibirmengelupas #kering #jomrawat #cod #kajang #bangi #ukm #kuis #gmi
cantiknya bibir diaa pakai lipbalm homemade madu kelulut by amoyylinn. akak nie dia pakai code Juicy Orange. memang cantik tau. nampak natural jee. takkan x tergoda lagi. berminat meh pm kami meh. kompom x menyesai beli #lipbalmoren  nie haa. #TiendaBizSolution  #lipbalmbyamoylinn  #Amoyylinn  #AmoyylinnBangi  #lipbalmhomemademadukelulutbyamoylinn  #lipcare  #lipbalm  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmorganik  #lipbalmhomemade  #thisisbarangbaikkk  #homemadebeautyproduct  #bibirmerah  #bibirgelap  #bibirhitam  #bibirmengelupas  #kering  #jomrawat  #cod  #kajang  #bangi  #ukm  #kuis  #gmi 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
Morning all!!! Dah “bermadu”ke hari ni?? Kalau belum jomla “bermadu” .. madu ni kan baik utk kesihatan ☺️ bonus ye masu ni kita dapat rasa skali sarang dia.. ni, kalau kat luar ni dgn sarang madu .. tentu2 la harga mahal kan??!!!
.
Jom jd usahawan madu & tambah pendapatan dlm tempoh yg singkat!! Bole jd kaya, bila jd kaya kita dpt bantu keluarga, bantu suami, bahagiakan anak2, kumpul duit utk kawin ke.. mcm2 lah ..
.
Jom jd usahawan madu satang sekarang!! Sementara kita bg MOQ RENDAH.. HANYA 10 pcs !!! Nant kalau terlepas peluang ni, rugi la korang nant 😞

#madusarang #madusaranglebah #honeycomb #pembekalmadu #madulebahsarang  #masulebahsarangjenamasendiri #pembekalsarangmadu #honeycombmurah #produkhomemade #produkhomemademalaysia #malaysianhomemade #localbusiness #localproductmalaysia #naturalproductmalaysia #peluangbisnesonline #bisneshomemade #faceserum #lipbalmhomemade #produkjenamasendiri #produknaturalmalaysia #produknatural #naturalhomemade  #sayajualmurah
Morning all!!! Dah “bermadu”ke hari ni?? Kalau belum jomla “bermadu” .. madu ni kan baik utk kesihatan ☺️ bonus ye masu ni kita dapat rasa skali sarang dia.. ni, kalau kat luar ni dgn sarang madu .. tentu2 la harga mahal kan??!!! . Jom jd usahawan madu & tambah pendapatan dlm tempoh yg singkat!! Bole jd kaya, bila jd kaya kita dpt bantu keluarga, bantu suami, bahagiakan anak2, kumpul duit utk kawin ke.. mcm2 lah .. . Jom jd usahawan madu satang sekarang!! Sementara kita bg MOQ RENDAH.. HANYA 10 pcs !!! Nant kalau terlepas peluang ni, rugi la korang nant 😞 #madusarang  #madusaranglebah  #honeycomb  #pembekalmadu  #madulebahsarang  #masulebahsarangjenamasendiri  #pembekalsarangmadu  #honeycombmurah  #produkhomemade  #produkhomemademalaysia  #malaysianhomemade  #localbusiness  #localproductmalaysia  #naturalproductmalaysia  #peluangbisnesonline  #bisneshomemade  #faceserum  #lipbalmhomemade  #produkjenamasendiri  #produknaturalmalaysia  #produknatural  #naturalhomemade  #sayajualmurah 
Natural Care Lip Balm
By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL
NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.
Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2
KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.
#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
.
.
Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop
Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir  . . Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
We love this weeks soap selection for our handmade soap workshop! We’ve chosen a delightful rose soap and lavender soap - the smell is just incredible 🌹
::
To book your spot this Wednesday please call Debbie on 0832653575. We look forward to having you!
.
.
.
.
.
.
#rubysoul #rubysoulsoaps #soap #soaps #sopamaker #artisansoap #handmadesoap
#bathsoap #madeinsouthafrica #produlysouthafrican #madewithlove #soap #plettenbergbay
#pleet #vegan #animalcrueltyfree #ethicalshopping #ethical #bathandbody #greenbeauty
#selfcare #skincare q#naturalskincare #clean #lipbalm #lipbalmhomemade #organiclipbalm
We love this weeks soap selection for our handmade soap workshop! We’ve chosen a delightful rose soap and lavender soap - the smell is just incredible 🌹 :: To book your spot this Wednesday please call Debbie on 0832653575. We look forward to having you! . . . . . . #rubysoul  #rubysoulsoaps  #soap  #soaps  #sopamaker  #artisansoap  #handmadesoap  #bathsoap  #madeinsouthafrica  #produlysouthafrican  #madewithlove  #soap  #plettenbergbay  #pleet  #vegan  #animalcrueltyfree  #ethicalshopping  #ethical  #bathandbody  #greenbeauty  #selfcare  #skincare  q#naturalskincare  #clean  #lipbalm  #lipbalmhomemade  #organiclipbalm 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
Natural Care Lip Balm
By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL
NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.
Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2
KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.
#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
.
.
Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop
Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir  . . Pemesanan hanya melalui whatsapp 083196305056 atau LINE @PAY8293F (pakai @) Follow @jacquelinebeautyshop
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
TQ customer sudi shopping lipcare & skincare homemade
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
.
ok la disebabkan ramai yg tanya & keliru,,meh akak terangkan secara ringkas fungsinya👇
.
💋LIPBALM MADU (oren/strawberry)
-fungsi utama adalah untuk melembabkan bibir yg kering.sgt2 lembab tau.tak sama dengan lipbalm lain.juga dapat memerahkan bibir secara perlahan2 jika diamalkan sebab ada madu lebah dalam lipbalm kami.madu lebah berfungsi untuk memerahkan semula bibir yg lebam + hitam.ada ekstrak buah strawberry serta buah oren yg juga dpt memberikan kesan vitamin pada bibir.so bibir sentasa terpelihara dengan kandungan vitamin buah sebenar 🍓🍊
.
💋LIP THERAPY
-fungsi utama adalah sebagai `ubat' bagi bibir yg selalu luka,kering,berdarah..seksa sangat2 tau kalau bibir luka 😭.lip therapy juga dapat melembabkan bibir.memberi keselesaan pada bibir dengan adanya ekstrak pudina dan vit c dalam lip therapy ni..lemon juga berfungsi untuk mencerahkan semula bibir.jgn risau,kandungan lemon tak terlalu banyak.kita buat guna sukatan yg sesuai so takkan ada masalah bibir pedih akibat lemon.try la dulu baru la tau 😝
.
💋LIPSCRUB (ada size mini 5g,,giant 35g)
-fungsi utama lipscrub adalah untuk menyingkirkan sel kulit mati pada bibir yg dah lama berkerak akibat daripada penggunaan segala jenis bahan2 asing pada bibir.bayangkan la bibir yg tak pernah scrub walaupun sekali 😱..lipscrub juga dapat memerahkan semula & menghilangkan lingkaran hitam bibir secara perlahan-lahan.lepas scrub,terus bibir rasa lembut & segar 😚
.
.
rugi sapa tak cuba.kalau akak,akak beli semua ! 🐣
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
. ok la disebabkan ramai yg tanya & keliru,,meh akak terangkan secara ringkas fungsinya👇 . 💋LIPBALM MADU (oren/strawberry) -fungsi utama adalah untuk melembabkan bibir yg kering.sgt2 lembab tau.tak sama dengan lipbalm lain.juga dapat memerahkan bibir secara perlahan2 jika diamalkan sebab ada madu lebah dalam lipbalm kami.madu lebah berfungsi untuk memerahkan semula bibir yg lebam + hitam.ada ekstrak buah strawberry serta buah oren yg juga dpt memberikan kesan vitamin pada bibir.so bibir sentasa terpelihara dengan kandungan vitamin buah sebenar 🍓🍊 . 💋LIP THERAPY -fungsi utama adalah sebagai `ubat' bagi bibir yg selalu luka,kering,berdarah..seksa sangat2 tau kalau bibir luka 😭.lip therapy juga dapat melembabkan bibir.memberi keselesaan pada bibir dengan adanya ekstrak pudina dan vit c dalam lip therapy ni..lemon juga berfungsi untuk mencerahkan semula bibir.jgn risau,kandungan lemon tak terlalu banyak.kita buat guna sukatan yg sesuai so takkan ada masalah bibir pedih akibat lemon.try la dulu baru la tau 😝 . 💋LIPSCRUB (ada size mini 5g,,giant 35g) -fungsi utama lipscrub adalah untuk menyingkirkan sel kulit mati pada bibir yg dah lama berkerak akibat daripada penggunaan segala jenis bahan2 asing pada bibir.bayangkan la bibir yg tak pernah scrub walaupun sekali 😱..lipscrub juga dapat memerahkan semula & menghilangkan lingkaran hitam bibir secara perlahan-lahan.lepas scrub,terus bibir rasa lembut & segar 😚 . . rugi sapa tak cuba.kalau akak,akak beli semua ! 🐣 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
Sementara stok bag masih ada**
DUA2 HOMEMADE TAU 😘😍
.
-SET COMBO MUKA-
🌼SABUN HABBATUSSAUDA + DAHLIA SERUM = RM68
🌼SABUN MADU KELULUT + DAHLIA SERUM = RM65
🌼SABUN KOPI + DAHLIA SERUM = RM60
.
Pos sm rm8//ss rm12
.
.
JOM CANTIKKAN KULIT DGN SKINCARE TANPA KIMIA JOMM 😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
Sementara stok bag masih ada** DUA2 HOMEMADE TAU 😘😍 . -SET COMBO MUKA- 🌼SABUN HABBATUSSAUDA + DAHLIA SERUM = RM68 🌼SABUN MADU KELULUT + DAHLIA SERUM = RM65 🌼SABUN KOPI + DAHLIA SERUM = RM60 . Pos sm rm8//ss rm12 . . JOM CANTIKKAN KULIT DGN SKINCARE TANPA KIMIA JOMM 😘 . . . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
tak jatuh chenta ka awak2 tengok si jelita 4 bekas ni 😙😙😚
.
ok la disebabkan ramai yg tanya & keliru,,meh akak terangkan secara ringkas fungsi si 4 jelita ni 👇
.
💋LIPBALM MADU (oren/strawberry)
-fungsi utama adalah untuk melembabkan bibir yg kering.sgt2 lembab tau.tak sama dengan lipbalm lain.juga dapat memerahkan bibir secara perlahan2 jika diamalkan sebab ada madu lebah dalam lipbalm kami.madu lebah berfungsi untuk memerahkan semula bibir yg lebam + hitam.ada ekstrak buah strawberry serta buah oren yg juga dpt memberikan kesan vitamin pada bibir.so bibir sentasa terpelihara dengan kandungan vitamin buah sebenar 🍓🍊
.
💋LIP THERAPY
-fungsi utama adalah sebagai `ubat' bagi bibir yg selalu luka,kering,berdarah..seksa sangat2 tau kalau bibir luka 😭.lip therapy juga dapat melembabkan bibir.memberi keselesaan pada bibir dengan adanya ekstrak pudina dan vit c dalam lip therapy ni..lemon juga berfungsi untuk mencerahkan semula bibir.jgn risau,kandungan lemon tak terlalu banyak.kita buat guna sukatan yg sesuai so takkan ada masalah bibir pedih akibat lemon.try la dulu baru la tau 😝
.
💋LIPSCRUB (ada size mini 5g,,giant 35g)
-fungsi utama lipscrub adalah untuk menyingkirkan sel kulit mati pada bibir yg dah lama berkerak akibat daripada penggunaan segala jenis bahan2 asing pada bibir.bayangkan la bibir yg tak pernah scrub walaupun sekali 😱..lipscrub juga dapat memerahkan semula & menghilangkan lingkaran hitam bibir secara perlahan-lahan.lepas scrub,terus bibir rasa lembut & segar 😚
.
.
rugi sapa tak cuba.kalau akak,akak beli semua ! 🐣
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
tak jatuh chenta ka awak2 tengok si jelita 4 bekas ni 😙😙😚 . ok la disebabkan ramai yg tanya & keliru,,meh akak terangkan secara ringkas fungsi si 4 jelita ni 👇 . 💋LIPBALM MADU (oren/strawberry) -fungsi utama adalah untuk melembabkan bibir yg kering.sgt2 lembab tau.tak sama dengan lipbalm lain.juga dapat memerahkan bibir secara perlahan2 jika diamalkan sebab ada madu lebah dalam lipbalm kami.madu lebah berfungsi untuk memerahkan semula bibir yg lebam + hitam.ada ekstrak buah strawberry serta buah oren yg juga dpt memberikan kesan vitamin pada bibir.so bibir sentasa terpelihara dengan kandungan vitamin buah sebenar 🍓🍊 . 💋LIP THERAPY -fungsi utama adalah sebagai `ubat' bagi bibir yg selalu luka,kering,berdarah..seksa sangat2 tau kalau bibir luka 😭.lip therapy juga dapat melembabkan bibir.memberi keselesaan pada bibir dengan adanya ekstrak pudina dan vit c dalam lip therapy ni..lemon juga berfungsi untuk mencerahkan semula bibir.jgn risau,kandungan lemon tak terlalu banyak.kita buat guna sukatan yg sesuai so takkan ada masalah bibir pedih akibat lemon.try la dulu baru la tau 😝 . 💋LIPSCRUB (ada size mini 5g,,giant 35g) -fungsi utama lipscrub adalah untuk menyingkirkan sel kulit mati pada bibir yg dah lama berkerak akibat daripada penggunaan segala jenis bahan2 asing pada bibir.bayangkan la bibir yg tak pernah scrub walaupun sekali 😱..lipscrub juga dapat memerahkan semula & menghilangkan lingkaran hitam bibir secara perlahan-lahan.lepas scrub,terus bibir rasa lembut & segar 😚 . . rugi sapa tak cuba.kalau akak,akak beli semua ! 🐣 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
LIPTINT HOMEMADE RM20
ada 3 pilihan warna boleh pilih..yg ni yg size besar tau.memang tahan berbulan-bulan..
tak pahit,homemade tanpa kimia,kaya dengan aloe vera,takkan hitamkan bibir mcm lipstick/lipmatte/liptint lain..
tekstur agak pekat tau.bukan air cair mcm liptint2 biasa..
.
ramai yg grab tiga2 warna terus tau.
confirm warna tak lekat kat gelas tau yg ni🍺
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
LIPTINT HOMEMADE RM20 ada 3 pilihan warna boleh pilih..yg ni yg size besar tau.memang tahan berbulan-bulan.. tak pahit,homemade tanpa kimia,kaya dengan aloe vera,takkan hitamkan bibir mcm lipstick/lipmatte/liptint lain.. tekstur agak pekat tau.bukan air cair mcm liptint2 biasa.. . ramai yg grab tiga2 warna terus tau. confirm warna tak lekat kat gelas tau yg ni🍺 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
LIPBALM MADU KAMI NI UNTUK APA ?
👉Memerahkan & mencerahkan bibir yg hitam
👉Melembutkan bibir yg kasar
👉Melembabkan bibir yg kering
👉Menyihatkan bibir yg tidak sihat
👉Mengurangkan risiko pengelupasan kulit bibir
.
BETUL KE LIPBALM MADU KAMI NI ISTIMEWA?
👍istimewa sebab homemade
👍Istimewa sebab ada madu asli
👍Istimewa sebab tanpa kimia merbahaya
👍Istimewa sebab lain daripada yg lain
👍Istimewa sebab buatan muslim
.
BERAPA HARGA?
🌸 RM14 exc pos
Pos sm rm8/ss rm12
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
LIPBALM MADU KAMI NI UNTUK APA ? 👉Memerahkan & mencerahkan bibir yg hitam 👉Melembutkan bibir yg kasar 👉Melembabkan bibir yg kering 👉Menyihatkan bibir yg tidak sihat 👉Mengurangkan risiko pengelupasan kulit bibir . BETUL KE LIPBALM MADU KAMI NI ISTIMEWA? 👍istimewa sebab homemade 👍Istimewa sebab ada madu asli 👍Istimewa sebab tanpa kimia merbahaya 👍Istimewa sebab lain daripada yg lain 👍Istimewa sebab buatan muslim . BERAPA HARGA? 🌸 RM14 exc pos Pos sm rm8/ss rm12 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
LIPTINT HOMEMADE RM20
ada 3 pilihan warna boleh pilih..yg ni yg size besar tau.memang tahan berbulan-bulan..
tak pahit,homemade tanpa kimia,kaya dengan aloe vera,takkan hitamkan bibir mcm lipstick/lipmatte/liptint lain..
tekstur agak pekat tau.bukan air cair mcm liptint2 biasa..
.
ramai yg grab tiga2 warna terus tau.
confirm warna tak lekat kat gelas tau yg ni🍺
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
LIPTINT HOMEMADE RM20 ada 3 pilihan warna boleh pilih..yg ni yg size besar tau.memang tahan berbulan-bulan.. tak pahit,homemade tanpa kimia,kaya dengan aloe vera,takkan hitamkan bibir mcm lipstick/lipmatte/liptint lain.. tekstur agak pekat tau.bukan air cair mcm liptint2 biasa.. . ramai yg grab tiga2 warna terus tau. confirm warna tak lekat kat gelas tau yg ni🍺 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
I love using these lip balms because they come in some awesome flavors and don’t contain any synthetic ingredients. They help to moisturize my skin and protect them from getting too dry as well.😚 What’s great is a single application lasts most of the day and provide a pleasant aroma too!👃🏽 The main benefits and uses of the lip balms include:👄 - Hydrates and soothes lips - It contains a select blend of essential oils that provides a unique sensory experience - The Lip Balm comes in three unique flavors: Original, Herbal, and Tropical - It contains morigna oil to help improve how lips look and feel and avocado oil to provide hydration, essential fatty acids, and softening to keep lips looking healthy - The Lip Balm glides easily across the lips, leaving behind deep hydration that lasts throughout the day. 
Make sure to share this with your lip balm lovin friends!🙋📲
___________________________
#essentialoilsme #lipbalmcollection #lipbalms #lipbalmmurah #lipbalmetude #lipbalmhomemade #lipbalmlover #lipbalmredhot #lipbalmjunkie #lipbalmreview
I love using these lip balms because they come in some awesome flavors and don’t contain any synthetic ingredients. They help to moisturize my skin and protect them from getting too dry as well.😚 What’s great is a single application lasts most of the day and provide a pleasant aroma too!👃🏽 The main benefits and uses of the lip balms include:👄 - Hydrates and soothes lips - It contains a select blend of essential oils that provides a unique sensory experience - The Lip Balm comes in three unique flavors: Original, Herbal, and Tropical - It contains morigna oil to help improve how lips look and feel and avocado oil to provide hydration, essential fatty acids, and softening to keep lips looking healthy - The Lip Balm glides easily across the lips, leaving behind deep hydration that lasts throughout the day. Make sure to share this with your lip balm lovin friends!🙋📲 ___________________________ #essentialoilsme  #lipbalmcollection  #lipbalms  #lipbalmmurah  #lipbalmetude  #lipbalmhomemade  #lipbalmlover  #lipbalmredhot  #lipbalmjunkie  #lipbalmreview 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
Lipstreatment b erl rekomendasi banget untuk mengatasi bibir kering pecah2 dan halal pastinnya ..
Nyesel pokoknnya jika tdk memakai liptreatment berl 😘😘
Siapa disini yg sudah memakai perawatan lipstreatment b erl ?
Kamu juga pengen coba kaaan
Yuk order di 082113723501  #whiteningcream #acnecream #krimpemutihwajah #obatjerawat #krimflekhitam #melasma #acne #krimwajahterbaik #kosmetikterlaris#lipbalm #lipbalmmurah  #lipbalmmalaysia #lipbalmmadu #lipbalms #lipcare #lipbalmorganik #lipbalmhomemade #homemadelipbalm # #lipbalmorganic #pelembabbibir
Lipstreatment b erl rekomendasi banget untuk mengatasi bibir kering pecah2 dan halal pastinnya .. Nyesel pokoknnya jika tdk memakai liptreatment berl 😘😘 Siapa disini yg sudah memakai perawatan lipstreatment b erl ? Kamu juga pengen coba kaaan Yuk order di 082113723501 #whiteningcream  #acnecream  #krimpemutihwajah  #obatjerawat  #krimflekhitam  #melasma  #acne  #krimwajahterbaik  #kosmetikterlaris #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmadu  #lipbalms  #lipcare  #lipbalmorganik  #lipbalmhomemade  #homemadelipbalm  # #lipbalmorganic  #pelembabbibir 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
TQ customer ❤
bau buah pada lipcare kami memang wangi.bau lembut.bau manis2 ja..tak  bau kimia,tak bau alkohol..sgt lembut sbb kita guna ekstrak buah bukan pewangi tau..
jom cuba jom.inshaAllah jatuh cinta ❤
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
TQ customer ❤ bau buah pada lipcare kami memang wangi.bau lembut.bau manis2 ja..tak bau kimia,tak bau alkohol..sgt lembut sbb kita guna ekstrak buah bukan pewangi tau.. jom cuba jom.inshaAllah jatuh cinta ❤ . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
jom manjakan bibir dengan set combo giant  jom 😉
.
rm80 dapat 5 item..
tak ada kimia,tak merbahaya,selamat & halal..
pi drugstore,beli lipstick sebatang pun dah 50,60 hengget kan..
beli set ni,siap boleh rawat bibir hampa.rugi tak cuba! 🙈🙉
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
jom manjakan bibir dengan set combo giant jom 😉 . rm80 dapat 5 item.. tak ada kimia,tak merbahaya,selamat & halal.. pi drugstore,beli lipstick sebatang pun dah 50,60 hengget kan.. beli set ni,siap boleh rawat bibir hampa.rugi tak cuba! 🙈🙉 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
nyummmm...new flavour untuk mini lipscrub..OREN..
wangi gilos.semerbak bau 1 rumah masa nak buat dia.
so skrg ni mini lipscrub dah ada 6 flavour la tau..
.
OREN (new)
STRAWBERRY
BLUEBERRY
GREEN TEA
LEMON
VANILA
.
RM8 ja satu..
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
nyummmm...new flavour untuk mini lipscrub..OREN.. wangi gilos.semerbak bau 1 rumah masa nak buat dia. so skrg ni mini lipscrub dah ada 6 flavour la tau.. . OREN (new) STRAWBERRY BLUEBERRY GREEN TEA LEMON VANILA . RM8 ja satu.. . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
🐝 GINCU SEMANIS HONEY 🐝
.
🐝 Membantu dalam menyembuhkan luka dan kering di bibir
🐝Memberikan kesan lembab dan 'creamy' (tidak melekit )
🐝Penggunaan bahan2 semulajadi dan mineral menggelakkan terjadinya bibir gelap
🐝Kesan warna (mineral color mica) bertahan 5jam atau lebih 🐝Mengembalikan bibir yg sihat 🐝Menghalang dari sinar UV tepat kebibir ( uv protection )
🐝 Mesra Wudhu
.
Gincu Semanis Honey ada 2 pilihan warna (Red Lovely & Sweet Pink)
.
RM35/Pcs
(Tak Termasuk Postage)
.
#lipbalmmadukelulut
#semanishoney
#jomorderdengansaya 
#lipbalm
#bazaarpaknilmalaysia
#tintedmoisturizermalaysia
#kakishoppingonlinemalaysia 
#lipbalmmalaysia
#madukelulut
#sayajuallipbalm
#lebahkelulut
#propolisdtintedmoisturizer
#propolisscrubmalaysia
#propolismalaysia
#sayapakaisayajual
#bazaaronlinemalaysia 
#semanishoneylipbalm
#lipbalmmadu
#shoppingonlinemalaysia 
#igshoponlinemalaysia
#lipbalmhomemade
#lipbalmhomemademalaysia
#produkmalaysia
🐝 GINCU SEMANIS HONEY 🐝 . 🐝 Membantu dalam menyembuhkan luka dan kering di bibir 🐝Memberikan kesan lembab dan 'creamy' (tidak melekit ) 🐝Penggunaan bahan2 semulajadi dan mineral menggelakkan terjadinya bibir gelap 🐝Kesan warna (mineral color mica) bertahan 5jam atau lebih 🐝Mengembalikan bibir yg sihat 🐝Menghalang dari sinar UV tepat kebibir ( uv protection ) 🐝 Mesra Wudhu . Gincu Semanis Honey ada 2 pilihan warna (Red Lovely & Sweet Pink) . RM35/Pcs (Tak Termasuk Postage) . #lipbalmmadukelulut  #semanishoney  #jomorderdengansaya  #lipbalm  #bazaarpaknilmalaysia  #tintedmoisturizermalaysia  #kakishoppingonlinemalaysia  #lipbalmmalaysia  #madukelulut  #sayajuallipbalm  #lebahkelulut  #propolisdtintedmoisturizer  #propolisscrubmalaysia  #propolismalaysia  #sayapakaisayajual  #bazaaronlinemalaysia  #semanishoneylipbalm  #lipbalmmadu  #shoppingonlinemalaysia  #igshoponlinemalaysia  #lipbalmhomemade  #lipbalmhomemademalaysia  #produkmalaysia 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
Lipstreatment b erl rekomendasi banget untuk mengatasi bibir kering pecah2 dan halal pastinnya ..
Nyesel pokoknnya jika tdk memakai liptreatment berl 😘😘
Siapa disini yg sudah memakai perawatan lipstreatment b erl ? 
Yg belum coba, boleh ikutan juga kok 
Yuk kontak 
Wa 082113723501
Line : retnokurnia7
#whiteningcream #acnecream #krimpemutihwajah #obatjerawat #krimflekhitam #melasma #acne #krimwajahterbaik #kosmetikterlaris#lipbalm #lipbalmmurah  #lipbalmmalaysia #lipbalmmadu #lipbalms #lipcare #lipbalmorganik #lipbalmhomemade #homemadelipbalm # #lipbalmorganic #pelembabbibir
Lipstreatment b erl rekomendasi banget untuk mengatasi bibir kering pecah2 dan halal pastinnya .. Nyesel pokoknnya jika tdk memakai liptreatment berl 😘😘 Siapa disini yg sudah memakai perawatan lipstreatment b erl ? Yg belum coba, boleh ikutan juga kok Yuk kontak Wa 082113723501 Line : retnokurnia7 #whiteningcream  #acnecream  #krimpemutihwajah  #obatjerawat  #krimflekhitam  #melasma  #acne  #krimwajahterbaik  #kosmetikterlaris #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmadu  #lipbalms  #lipcare  #lipbalmorganik  #lipbalmhomemade  #homemadelipbalm  # #lipbalmorganic  #pelembabbibir 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
👄 BIBIR HITAM
👄 BIBIR GELAP AKIBAT GINCU
👄 BIBIR KUSAM
👄 BIBIR KERING & MENGGELUPAS
👄 BIBIR LUKA .
Mudah Dirawat Dengan ramuan seperti madu kelulut dan propolis tau, masalah bibir dapat diatasi dan akan kembali menawan ....
.
KEPAKARAN SEMANIS HONEY LIPBALM .
100% Madu kelulut & propolis
.
🐝Ada 7 code ( 1natural & 6bewarna )
.
🐝 Lipbalm semanis honey bukan jenis OILY, malah jenis Matte iaitu pekat dan tidak shinning .
🐝 penjagaan bibir sepenuhnya dgn madu kelulut&propolis ( 4kali lebih antioksida dari madu biasa )
.
🐝 merawat masalah bibir seperti luka, mengelupas, kering, kusam, gelap .
🐝 mesra wudhu diutamakan
.
🐝 3in1 ( lips,blusher,eye shadow )
.
🐝 tiada plumbum,tiada lead ,tiada pewarna sintetik, dan penting tiada paraben .
.
🐝Kanak2 boleh pakai kerana tiada bahan terlarang hanya bahan NATURAL sahaja .
🐝 homemade bukan buatan kilang , kerana ingin sebatikan madu kelulut didalam lipbalm semanis honey ...
.
RM27/Pcs
(Tak Termasuk Postage)
.
#lipbalmmadukelulut
#semanishoney
#jomorderdengansaya 
#lipbalm
#bazaarpaknilmalaysia
#tintedmoisturizermalaysia
#kakishoppingonlinemalaysia 
#lipbalmmalaysia
#madukelulut
#sayajuallipbalm
#lebahkelulut
#propolisdtintedmoisturizer
#propolisscrubmalaysia
#propolismalaysia
#sayapakaisayajual
#bazaaronlinemalaysia 
#semanishoneylipbalm
#lipbalmmadu
#shoppingonlinemalaysia 
#igshoponlinemalaysia
#lipbalmhomemade
#lipbalmhomemademalaysia
#produkmalaysia
👄 BIBIR HITAM 👄 BIBIR GELAP AKIBAT GINCU 👄 BIBIR KUSAM 👄 BIBIR KERING & MENGGELUPAS 👄 BIBIR LUKA . Mudah Dirawat Dengan ramuan seperti madu kelulut dan propolis tau, masalah bibir dapat diatasi dan akan kembali menawan .... . KEPAKARAN SEMANIS HONEY LIPBALM . 100% Madu kelulut & propolis . 🐝Ada 7 code ( 1natural & 6bewarna ) . 🐝 Lipbalm semanis honey bukan jenis OILY, malah jenis Matte iaitu pekat dan tidak shinning . 🐝 penjagaan bibir sepenuhnya dgn madu kelulut&propolis ( 4kali lebih antioksida dari madu biasa ) . 🐝 merawat masalah bibir seperti luka, mengelupas, kering, kusam, gelap . 🐝 mesra wudhu diutamakan . 🐝 3in1 ( lips,blusher,eye shadow ) . 🐝 tiada plumbum,tiada lead ,tiada pewarna sintetik, dan penting tiada paraben . . 🐝Kanak2 boleh pakai kerana tiada bahan terlarang hanya bahan NATURAL sahaja . 🐝 homemade bukan buatan kilang , kerana ingin sebatikan madu kelulut didalam lipbalm semanis honey ... . RM27/Pcs (Tak Termasuk Postage) . #lipbalmmadukelulut  #semanishoney  #jomorderdengansaya  #lipbalm  #bazaarpaknilmalaysia  #tintedmoisturizermalaysia  #kakishoppingonlinemalaysia  #lipbalmmalaysia  #madukelulut  #sayajuallipbalm  #lebahkelulut  #propolisdtintedmoisturizer  #propolisscrubmalaysia  #propolismalaysia  #sayapakaisayajual  #bazaaronlinemalaysia  #semanishoneylipbalm  #lipbalmmadu  #shoppingonlinemalaysia  #igshoponlinemalaysia  #lipbalmhomemade  #lipbalmhomemademalaysia  #produkmalaysia 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
🐝 Madu kelulut Asli 100% by Semanis Honey 🐝
.
Khasiat : .
🍯Lebih Berkhasiat dari Madu Biasa
🍯 Mengandungi pelbagai jenis Vitamin 🍯 Anti Kanser, Bakteria ,Fungus & Radang
🍯 Anti Oksidan ( penuaan )
🍯 Merawat Gaut, strok, jerawat ,kencing manis, asma & resdung 🍯 Mengurangkan sakit2 sendi 🍯 Meningkatkan Metabolisma Badan
🍯Supplement Semulajadi
🍯Menjaga Kecantikan 🍯 Menguatkan wanita yg lepas Bersalin 🍯Memulihkan Kecederaan Dalaman
🍯Merendahkan paras Kolestrol 🍯Meningkatkan Daya Seksual .
110gram .
RM 45.00
(Tak Termasuk Postage)
.
🐝 BEAUTY WITH HONEY 🐝
.
#lipbalmmadukelulut
#semanishoney
#jomorderdengansaya 
#lipbalm
#bazaarpaknilmalaysia
#tintedmoisturizermalaysia
#kakishoppingonlinemalaysia 
#lipbalmmalaysia
#madukelulut
#sayajuallipbalm
#lebahkelulut
#propolisdtintedmoisturizer
#propolisscrubmalaysia
#propolismalaysia
#sayapakaisayajual
#bazaaronlinemalaysia 
#semanishoneylipbalm
#lipbalmmadu
#shoppingonlinemalaysia 
#igshoponlinemalaysia
#lipbalmhomemade
#lipbalmhomemademalaysia
#produkmalaysia
🐝 Madu kelulut Asli 100% by Semanis Honey 🐝 . Khasiat : . 🍯Lebih Berkhasiat dari Madu Biasa 🍯 Mengandungi pelbagai jenis Vitamin 🍯 Anti Kanser, Bakteria ,Fungus & Radang 🍯 Anti Oksidan ( penuaan ) 🍯 Merawat Gaut, strok, jerawat ,kencing manis, asma & resdung 🍯 Mengurangkan sakit2 sendi 🍯 Meningkatkan Metabolisma Badan 🍯Supplement Semulajadi 🍯Menjaga Kecantikan 🍯 Menguatkan wanita yg lepas Bersalin 🍯Memulihkan Kecederaan Dalaman 🍯Merendahkan paras Kolestrol 🍯Meningkatkan Daya Seksual . 110gram . RM 45.00 (Tak Termasuk Postage) . 🐝 BEAUTY WITH HONEY 🐝 . #lipbalmmadukelulut  #semanishoney  #jomorderdengansaya  #lipbalm  #bazaarpaknilmalaysia  #tintedmoisturizermalaysia  #kakishoppingonlinemalaysia  #lipbalmmalaysia  #madukelulut  #sayajuallipbalm  #lebahkelulut  #propolisdtintedmoisturizer  #propolisscrubmalaysia  #propolismalaysia  #sayapakaisayajual  #bazaaronlinemalaysia  #semanishoneylipbalm  #lipbalmmadu  #shoppingonlinemalaysia  #igshoponlinemalaysia  #lipbalmhomemade  #lipbalmhomemademalaysia  #produkmalaysia 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
3 ni rm50 termasuk pos semenanjung.murah tau.jellytint dpt yg chubby..
tiga2 tu boleh pilih nk wrna apa.kalau x bg tau nk wrna apa,kami bg random tau..
yg mana nak kena guna dulu ni akak?
ok,ikut ja step ni.. 👇
.
1.scrub bibir dulu guna lipscrub
2.sapu lipbalm pd bibir
3.biar lipbalm dah sebati dengan bibir,sapu pulak jellytint
.
(ATAU)
.
1.scrub bibir dulu guna lipscrub
2.sapu jellytint pd bibir
3.sapu lipbalm untuk effect lembab
.
semua ni homemade belaka.tak buat dekat kilang tau.akak buat sendiri.semua guna bahan2 yang diyakini selamat.tak hitamkan bibir.
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
3 ni rm50 termasuk pos semenanjung.murah tau.jellytint dpt yg chubby.. tiga2 tu boleh pilih nk wrna apa.kalau x bg tau nk wrna apa,kami bg random tau.. yg mana nak kena guna dulu ni akak? ok,ikut ja step ni.. 👇 . 1.scrub bibir dulu guna lipscrub 2.sapu lipbalm pd bibir 3.biar lipbalm dah sebati dengan bibir,sapu pulak jellytint . (ATAU) . 1.scrub bibir dulu guna lipscrub 2.sapu jellytint pd bibir 3.sapu lipbalm untuk effect lembab . semua ni homemade belaka.tak buat dekat kilang tau.akak buat sendiri.semua guna bahan2 yang diyakini selamat.tak hitamkan bibir. . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
FACE MIST VIT C
.
spare dalam beg..rasa muka tak selesa,terus spray face mist vit c sekitar wajah & leher..
sejuk selesa ja tau ❤
.
sapa yg jenis tak suka pakai krim @ skincare? Haaa try face mist vit c kami ni.tak pyh mekap2,tak pyh skincare bagai..
Letak ja dlm beg,spray ja ke wajah bila2 masa..segarrrrrrr....
Utk apa face mist ni?
🌼Segarkan & sejukkan kulit wajah
🌼Sesuai utk pengguna yg tidak suka memakai make up mahupun skin care
🌼vit c yg ada pd face mist ni dpt melancarkan peredaran darah pd kulit wajah automatik dpt menjadikan kulit wajah nampak segar dan bermaya
🌼meransang pembentukan kolagen kulit
🌼Mencerahkan kulit & sekatakan tona kulit
🌼sebagai uv protection
🌼Juga boleh dijadikan sebagai toner/make up remover
🌼mengurangkan jerawat / parut jerawat
🌼Melembabkan kulit wajah
🌼Menegangkan kulit & menghaluskan kulit
🌼Anti wrinkle anti aging
🌼Bauan ros (bauan organik tanpa kimia)
.
.
CARA GUNA :
Semburkan FACE MIST ke wajah (jarak agak2 selesa) sebanyak 1-5 kali semburan (ikut keperluan)..biar air meresap ke dlm kulit (jgn lap) biar kering sendiri.siap ! 😉
*boleh pakai krim/bedak sebelum/selepas sembur FACE MIST
.
❗❗Jika anda mempunyai masalah kulit sensitif & alah pada bunga ros,kami nasihatkan anda spray dahulu di belakang telinga/lengan.jika tiada gatal2,anda boleh terus menggunakan face mist kami.jika timbul biji2 & gatal2,kami tak galakkan anda untuk terus guna.(lain org lain jenis kulit)❗❗
.
Face mist kami 100% organic langsung TIADA BAHAN KIMIA..inshaAllah memang selamat untuk semua..
Sesuai utk semua lapisan umur.baby pun boleh uolllsss...
.
100ml (tahan 1-2 bulan jika disimpan di tempat sejuk/suhu normal tanpa didedahkan secara langsung ke cahaya matahari) 
Ingat,,!!Face mist ni tiada bhn kimia & tiada bahan pengawet
.
RM29
Pos sm rm8/ss rm12
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
FACE MIST VIT C . spare dalam beg..rasa muka tak selesa,terus spray face mist vit c sekitar wajah & leher.. sejuk selesa ja tau ❤ . sapa yg jenis tak suka pakai krim @ skincare? Haaa try face mist vit c kami ni.tak pyh mekap2,tak pyh skincare bagai.. Letak ja dlm beg,spray ja ke wajah bila2 masa..segarrrrrrr.... Utk apa face mist ni? 🌼Segarkan & sejukkan kulit wajah 🌼Sesuai utk pengguna yg tidak suka memakai make up mahupun skin care 🌼vit c yg ada pd face mist ni dpt melancarkan peredaran darah pd kulit wajah automatik dpt menjadikan kulit wajah nampak segar dan bermaya 🌼meransang pembentukan kolagen kulit 🌼Mencerahkan kulit & sekatakan tona kulit 🌼sebagai uv protection 🌼Juga boleh dijadikan sebagai toner/make up remover 🌼mengurangkan jerawat / parut jerawat 🌼Melembabkan kulit wajah 🌼Menegangkan kulit & menghaluskan kulit 🌼Anti wrinkle anti aging 🌼Bauan ros (bauan organik tanpa kimia) . . CARA GUNA : Semburkan FACE MIST ke wajah (jarak agak2 selesa) sebanyak 1-5 kali semburan (ikut keperluan)..biar air meresap ke dlm kulit (jgn lap) biar kering sendiri.siap ! 😉 *boleh pakai krim/bedak sebelum/selepas sembur FACE MIST . ❗❗Jika anda mempunyai masalah kulit sensitif & alah pada bunga ros,kami nasihatkan anda spray dahulu di belakang telinga/lengan.jika tiada gatal2,anda boleh terus menggunakan face mist kami.jika timbul biji2 & gatal2,kami tak galakkan anda untuk terus guna.(lain org lain jenis kulit)❗❗ . Face mist kami 100% organic langsung TIADA BAHAN KIMIA..inshaAllah memang selamat untuk semua.. Sesuai utk semua lapisan umur.baby pun boleh uolllsss... . 100ml (tahan 1-2 bulan jika disimpan di tempat sejuk/suhu normal tanpa didedahkan secara langsung ke cahaya matahari) Ingat,,!!Face mist ni tiada bhn kimia & tiada bahan pengawet . RM29 Pos sm rm8/ss rm12 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
dua2 homemade.kanak2 pn boleh pakai.kulit sensitif lagi la sesuai..
.
SABUN MADU KELULUT RM20
SABUN KOPI RM16
pos sm rm8//ss rm12
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
dua2 homemade.kanak2 pn boleh pakai.kulit sensitif lagi la sesuai.. . SABUN MADU KELULUT RM20 SABUN KOPI RM16 pos sm rm8//ss rm12 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
Tercari2 pembekal madu sarang???? Now u oll dh bole order dari kita ya... serendah 150g .. MOQ YG RENDAH..DAH BOLEHKAN U OLL JADI USAHAWAN MADU SARANG... LABEL UTK PACKAGING PUN KAMI BOLE SEDIAKAN.. SO, TUNGGU APE LAGI?? Jom DM/WHATSAPP sekarang... ❤️
.
#madusarang #madusaranglebah #honeycomb #pembekalmadu #madulebahsarang  #masulebahsarangjenamasendiri #pembekalsarangmadu #honeycombmurah #produkhomemade #produkhomemademalaysia #malaysianhomemade #localbusiness #localproductmalaysia #naturalproductmalaysia #peluangbisnesonline #bisneshomemade #faceserum #lipbalmhomemade #produkjenamasendiri #produknaturalmalaysia #produknatural #naturalhomemade  #sayajualmurah
Tercari2 pembekal madu sarang???? Now u oll dh bole order dari kita ya... serendah 150g .. MOQ YG RENDAH..DAH BOLEHKAN U OLL JADI USAHAWAN MADU SARANG... LABEL UTK PACKAGING PUN KAMI BOLE SEDIAKAN.. SO, TUNGGU APE LAGI?? Jom DM/WHATSAPP sekarang... ❤️ . #madusarang  #madusaranglebah  #honeycomb  #pembekalmadu  #madulebahsarang  #masulebahsarangjenamasendiri  #pembekalsarangmadu  #honeycombmurah  #produkhomemade  #produkhomemademalaysia  #malaysianhomemade  #localbusiness  #localproductmalaysia  #naturalproductmalaysia  #peluangbisnesonline  #bisneshomemade  #faceserum  #lipbalmhomemade  #produkjenamasendiri  #produknaturalmalaysia  #produknatural  #naturalhomemade  #sayajualmurah 
Hi uolls..containers utk lipmatte dan liptint.cantikkan..kalau nak buat jenama sendiri utk liptint dan lipmatte guna bekas ni mmg marvelous.
.
.
🌸 MOQ 50 pcs (liptint) / 100pcs (lipmatte)
🌸 FREE poslaju
🌸 FREE design and logo sticker
🌸 Wasap 0167184008
.
#produkhomemade #produkhomemademalaysia #malaysianhomemade #localbusiness #localproductmalaysia #naturalproductmalaysia #peluangbisnesonline #bisneshomemade #faceserum #lipbalmhomemade #produkjenamasendiri #produknaturalmalaysia #produknatural #naturalhomemade  #sayajualmurah #liptint #lipmatte #stickblusher #lipbalm #facescrub #serumbotox  #kedah #kelantan #penang #agentdiperlukan #agentdiperlukandiseluruhmalaysia #bekascantikbyhb #beautyinbox #blushmatebyhb #bisnesstudent
Hi uolls..containers utk lipmatte dan liptint.cantikkan..kalau nak buat jenama sendiri utk liptint dan lipmatte guna bekas ni mmg marvelous. . . 🌸 MOQ 50 pcs (liptint) / 100pcs (lipmatte) 🌸 FREE poslaju 🌸 FREE design and logo sticker 🌸 Wasap 0167184008 . #produkhomemade  #produkhomemademalaysia  #malaysianhomemade  #localbusiness  #localproductmalaysia  #naturalproductmalaysia  #peluangbisnesonline  #bisneshomemade  #faceserum  #lipbalmhomemade  #produkjenamasendiri  #produknaturalmalaysia  #produknatural  #naturalhomemade  #sayajualmurah  #liptint  #lipmatte  #stickblusher  #lipbalm  #facescrub  #serumbotox  #kedah  #kelantan  #penang  #agentdiperlukan  #agentdiperlukandiseluruhmalaysia  #bekascantikbyhb  #beautyinbox  #blushmatebyhb  #bisnesstudent 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm

By Pretty White
BPOM NA : 18171302799
SERTIFIKAT HALAL

NATURAL CARE LIP BALM
- terbuat dari bhn ORGANIK pilihan
- dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL.
- LULUS BPOM
- LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya.

Natural Care Lip Balm 
memberikan rona warna pink halus 
Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen
* meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir
* melembabkan kulit terlihat selalu glowing
* menguatkan kulit bibir
* meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2

KANDUNGAN:
- VITAMIN E
sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, .
- AVOCADO OIL
Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati .
- SQUALANE
Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu:
1. Menghaluskan kulit
2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya
3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit .
-SHEA BUTTER
Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit.

#naturalcare #naturalcarelipbalm #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmwinkwhite #lipbalmalami #lipbalmhomemade #juallipbalm #pemerahbibir #pemerahbibiralami #jualpemerahbibir #juallipbalmeos #nenhongkorea #nenhong #nenhongmurah #nenhongori #pelembabbibir #pelembabbibirmurah #jualpelembabbibir
IDR 55,000 Natural Care Lip Balm By Pretty White BPOM NA : 18171302799 SERTIFIKAT HALAL NATURAL CARE LIP BALM - terbuat dari bhn ORGANIK pilihan - dpt dipakai pada BIBIR, PIPI, bahkan AEROLA - aman bagi segala usia , Bahkan ibu hamil karena bahannya yg NATURAL. - LULUS BPOM - LULUS SERTIFIKAT HALAL - dan BEBAS PETROLIUM JELLY tentunya. Natural Care Lip Balm memberikan rona warna pink halus Diperkaya dengan Vitamin E, Avocado Oil & Squalane, kandungan Shea Butter nya juga bantu menjaga kelembapan bibir & kulit lainnya * mengembalikan warna yg hitam menjadi pink alami permanen * meregenerasi kulit baru dan menghaluskan permukaan kulit bibir * melembabkan kulit terlihat selalu glowing * menguatkan kulit bibir * meregenerasi epidermis sehingga bibir tdk mudah pecah2 & garis2 KANDUNGAN: - VITAMIN E sbg antioksidan alami yg bantu melindungi struktur sel yg penting terutama membran sel dari kerusakan akibat adanya radikal bebas. Jg meningkatkan elastisitas kulit, efektif menghaluskan dn melembutkan kulit pd bibir, . - AVOCADO OIL Menghaluskan kulit, Mencerahkan kulit, menghilangkan kulit kering & kasar, mengangkat sel kulit mati . - SQUALANE Nutrisi alami yg merangsang pokok kekebalan sel2 yg berada di lapisan pelindung bagian dalam dan luar kulit & melindungi kulit dari kerusakan" akibat uv, squalene juga mampu: 1. Menghaluskan kulit 2. Mnjaga kelembaban dan kesegarannya 3. Mnghilangkan noda hitam pada kulit . -SHEA BUTTER Shea butter punyakemampuan sebagai penyembuh alami u/ berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik2 gelap dan bekas luka di kulit. #naturalcare  #naturalcarelipbalm  #lipbalm  #lipbalmmurah  #lipbalmwinkwhite  #lipbalmalami  #lipbalmhomemade  #juallipbalm  #pemerahbibir  #pemerahbibiralami  #jualpemerahbibir  #juallipbalmeos  #nenhongkorea  #nenhong  #nenhongmurah  #nenhongori  #pelembabbibir  #pelembabbibirmurah  #jualpelembabbibir 
LIPTINT HOMEMADE RM20
ada 3 pilihan warna boleh pilih..yg ni yg size besar tau.memang tahan berbulan-bulan..
tak pahit,homemade tanpa kimia,kaya dengan aloe vera,takkan hitamkan bibir mcm lipstick/lipmatte/liptint lain..
tekstur agak pekat tau.bukan air cair mcm liptint2 biasa..
.
ramai yg grab tiga2 warna terus tau.
confirm warna tak lekat kat gelas tau yg ni🍺
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
LIPTINT HOMEMADE RM20 ada 3 pilihan warna boleh pilih..yg ni yg size besar tau.memang tahan berbulan-bulan.. tak pahit,homemade tanpa kimia,kaya dengan aloe vera,takkan hitamkan bibir mcm lipstick/lipmatte/liptint lain.. tekstur agak pekat tau.bukan air cair mcm liptint2 biasa.. . ramai yg grab tiga2 warna terus tau. confirm warna tak lekat kat gelas tau yg ni🍺 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade 
LIPTINT HOMEMADE RM20
ada 3 pilihan warna boleh pilih..yg ni yg size besar tau.memang tahan berbulan-bulan..
tak pahit,homemade tanpa kimia,kaya dengan aloe vera,takkan hitamkan bibir mcm lipstick/lipmatte/liptint lain..
tekstur agak pekat tau.bukan air cair mcm liptint2 biasa..
.
ramai yg grab tiga2 warna terus tau.
confirm warna tak lekat kat gelas tau yg ni🍺
.
.
.
.
.
.
.
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
📞Ws 013-7025788
.
.
.
.
#giantlipscrub #lipscrubmurah #lipscrubrm8 #lipscrubhomemade #jellytinthomemade #jellytintmurah #jellytintmaerasecret #jellytintrm9 #jellytinthomemade #lipbalmmadu #lipbalmmurah #lipbalmhomemade #lipbalmmaerasecret #lipbalmrm14 #sabunmadukelulut #sabunmadukeluluthomemade
LIPTINT HOMEMADE RM20 ada 3 pilihan warna boleh pilih..yg ni yg size besar tau.memang tahan berbulan-bulan.. tak pahit,homemade tanpa kimia,kaya dengan aloe vera,takkan hitamkan bibir mcm lipstick/lipmatte/liptint lain.. tekstur agak pekat tau.bukan air cair mcm liptint2 biasa.. . ramai yg grab tiga2 warna terus tau. confirm warna tak lekat kat gelas tau yg ni🍺 . . . . . . . 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 📞Ws 013-7025788 . . . . #giantlipscrub  #lipscrubmurah  #lipscrubrm8  #lipscrubhomemade  #jellytinthomemade  #jellytintmurah  #jellytintmaerasecret  #jellytintrm9  #jellytinthomemade  #lipbalmmadu  #lipbalmmurah  #lipbalmhomemade  #lipbalmmaerasecret  #lipbalmrm14  #sabunmadukelulut  #sabunmadukeluluthomemade