an online Instagram web viewer

#likefood medias

Photos

L'ESTATE STA FINENDO.. COSÌ FACEVA IL RITORNELLO DI UN CELEBRE TORMENTONE DI QUALCHE ANNO FA 😍OGGI RICORDIAMOCI DELLA STAGIONE DEL SOLE CON UNA 😍😍CARBONARA VEGETALE ALLE ZUCCHINE😍😍al posto delle uova utilizziamo la curcuma per il caratteristico colore e per il sapore usiamo un tipo di sale INDIANO ALLO ZOLFO 😍😍😍😍😍
. MA VOI  RICORDATE  PERÒ DI  NON ESAGERATE MAIIIIIII🧘‍♀️. . E mangiate sano colorato e sostenibile e ... . Seguite le mie avventure sul 📸MIO🤔  mondo ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
. http://blog.giallozafferano.it/chefgiramondo⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
.
.
.#yummy #italianistasty #annamariafood #food_super_pics #likefood #bontainvetrina #cottoepostato #belloebuonorepost #cookingrecipesrepost #delishfood #tasting_around #ricetteperpassione #vaffanfoodofficial #food_istalove #loves_united_cooking #cucinandoarte #lacucinadituttigiorni #happyfood #fotogrammidicucina #lemillericette #lemillericette_repost #cibo_che_delizia_ #volgosapori #worldcolour#photofood23 #ricettadelgiorno #lisaincucina #soniaperonaci #lory_alpha_food
L'ESTATE STA FINENDO.. COSÌ FACEVA IL RITORNELLO DI UN CELEBRE TORMENTONE DI QUALCHE ANNO FA 😍OGGI RICORDIAMOCI DELLA STAGIONE DEL SOLE CON UNA 😍😍CARBONARA VEGETALE ALLE ZUCCHINE😍😍al posto delle uova utilizziamo la curcuma per il caratteristico colore e per il sapore usiamo un tipo di sale INDIANO ALLO ZOLFO 😍😍😍😍😍 . MA VOI  RICORDATE  PERÒ DI  NON ESAGERATE MAIIIIIII🧘‍♀️. . E mangiate sano colorato e sostenibile e ... . Seguite le mie avventure sul 📸MIO🤔  mondo ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . http://blog.giallozafferano.it/chefgiramondo⤵⤵⤵⤵⤵ . . . . .#yummy  #italianistasty  #annamariafood  #food_super_pics  #likefood  #bontainvetrina  #cottoepostato  #belloebuonorepost  #cookingrecipesrepost  #delishfood  #tasting_around  #ricetteperpassione  #vaffanfoodofficial  #food_istalove  #loves_united_cooking  #cucinandoarte  #lacucinadituttigiorni  #happyfood  #fotogrammidicucina  #lemillericette  #lemillericette_repost  #cibo_che_delizia_  #volgosapori  #worldcolour #photofood23  #ricettadelgiorno  #lisaincucina  #soniaperonaci  #lory_alpha_food 
Ini nih kreatif sempol ayam kentucky 😁😋
Credit by: @sinyokuliner
.
🏠 Sempol Ayam Kentucky
📍 Biasa di Pintu TOR Pasar Pakis dekat daerah Kembang Kuning, Surabaya
📅 Buka Setiap Hari
⏰ 08.00-Habis (12.00 / 13.00 WIB)
.
Jangan lupa kasi Double Tap💕 dan Mention temen kalian buat nyobain ini👌🏻
.
#kulinersby #kulinersurabaya #sempol #sempolsurabaya #sempolkentucky #kfc #jajanpinggirjalan #jajan #sempol #kulinernusantara  #kulinerindonesia #food #foodie #instafoodie #likefood #kulinerjakarta #kulinerbekasi #kulinerbandung #kulinermalang #foodporn
Ini nih kreatif sempol ayam kentucky 😁😋 Credit by: @sinyokuliner . 🏠 Sempol Ayam Kentucky 📍 Biasa di Pintu TOR Pasar Pakis dekat daerah Kembang Kuning, Surabaya 📅 Buka Setiap Hari ⏰ 08.00-Habis (12.00 / 13.00 WIB) . Jangan lupa kasi Double Tap💕 dan Mention temen kalian buat nyobain ini👌🏻 . #kulinersby  #kulinersurabaya  #sempol  #sempolsurabaya  #sempolkentucky  #kfc  #jajanpinggirjalan  #jajan  #sempol  #kulinernusantara  #kulinerindonesia  #food  #foodie  #instafoodie  #likefood  #kulinerjakarta  #kulinerbekasi  #kulinerbandung  #kulinermalang  #foodporn 
I prefer my life to be happy, with lovely friends and extra slice of cheese. How about you? 😊🍔💛💑
.
.
.
.
.
#feedfeed #eatinbali #balifoodguide #balifoodrecomendation #foodreview #balifood #balieat #beautifulcuisines
#readfoodz #dailyfoodfeed #feedfeed
#thefeedfeed #foodporn #tastingtable
#likefood #buzzfeast #brunchboys
#foodstagram
Kalau suka vege goreng yang macam ni kat Boat Noodle, tapi tak puas hati dengan portion nya, you should try kat sini, portion besar, dengan homemade sauce yang sedikit manis & masam, bukan sos tomato dari botol semata-mata. Vege pon besar-besar & crunchy. Btw, I tak makan ni je, ada 2 lagi meals sedap-sedap, on the next post ok! ⭐ 10/10
🍴 .
.
#foodblogger #foodblogfeed #foodlover #fooddiary #foodblog #foodoftheday #buzzfeast #foodbeast #feedfeed #eatfamous #tastemade #foodiegram #foodhunting #foodporn #foodpornmalaysia #foodmalaysia #malaysianfoodie #kakimakan #klfoodie #klfood #foodie #foodstagram #foodshare #asianfoodporn #asianfood #malaysianfood #jjcm #jjcmtv3 #buzzfeedfood #likefood
Kalau suka vege goreng yang macam ni kat Boat Noodle, tapi tak puas hati dengan portion nya, you should try kat sini, portion besar, dengan homemade sauce yang sedikit manis & masam, bukan sos tomato dari botol semata-mata. Vege pon besar-besar & crunchy. Btw, I tak makan ni je, ada 2 lagi meals sedap-sedap, on the next post ok! ⭐ 10/10 🍴 . . #foodblogger  #foodblogfeed  #foodlover  #fooddiary  #foodblog  #foodoftheday  #buzzfeast  #foodbeast  #feedfeed  #eatfamous  #tastemade  #foodiegram  #foodhunting  #foodporn  #foodpornmalaysia  #foodmalaysia  #malaysianfoodie  #kakimakan  #klfoodie  #klfood  #foodie  #foodstagram  #foodshare  #asianfoodporn  #asianfood  #malaysianfood  #jjcm  #jjcmtv3  #buzzfeedfood  #likefood 
😏Рассказали мы вам о барменах, об официантах и кальянщиках , а так же менеджерах!
⠀
🔝Но самое лучшее мы оставили на сейчас! В этой рубрике представлены одни из тех гастрономических шедевров, которые делают наши любимые повары!
⠀
🤤Приходите сегодня в @rocks.bar.simferopol будет не только весело , но и вкусно!
⠀
#rocksbarsimf #like #food #likefood #foodmood #delishes #yummy #salads #salad #desert #салат #десерт #вкусно #еда #едакрым #вкуснокрым #гдепоесть #гдепоестьсимферополь #пикантнаяправдасимферополь #пикантнаяправда
😏Рассказали мы вам о барменах, об официантах и кальянщиках , а так же менеджерах! ⠀ 🔝Но самое лучшее мы оставили на сейчас! В этой рубрике представлены одни из тех гастрономических шедевров, которые делают наши любимые повары! ⠀ 🤤Приходите сегодня в @rocks.bar.simferopol будет не только весело , но и вкусно! ⠀ #rocksbarsimf  #like  #food  #likefood  #foodmood  #delishes  #yummy  #salads  #salad  #desert  #салат  #десерт  #вкусно  #еда  #едакрым  #вкуснокрым  #гдепоесть  #гдепоестьсимферополь  #пикантнаяправдасимферополь  #пикантнаяправда 
FISTIK HASATI.  YERİNDE İNCELEME. GAZİANTEP BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ GASTROFEST MUHTEŞEM HIZIYLA DEVAM FOODNLFE SEVGİLİ GÖKMEN SÖZEN HERŞEY GÜZEL @fatmasahin @gaziantepbeld @gokmensozen @dogacitci @ragipguzelbey #antepfıstığı #gaziantep #chefsandfoods  #restaurant  #chefstalk #gurme #chefsroll #culinaryart #culinary #art #vegan #foods #foodpics #foodstyle #goodfood #michelinstar #traveler #foodpictures #gezi #mekansahane #likefood #like4like #yummy #yemeiçme  #amazing #foodlife #michelinstar #masterchef
FISTIK HASATI. YERİNDE İNCELEME. GAZİANTEP BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ GASTROFEST MUHTEŞEM HIZIYLA DEVAM FOODNLFE SEVGİLİ GÖKMEN SÖZEN HERŞEY GÜZEL @fatmasahin @gaziantepbeld @gokmensozen @dogacitci @ragipguzelbey #antepfıstığı  #gaziantep  #chefsandfoods  #restaurant  #chefstalk  #gurme  #chefsroll  #culinaryart  #culinary  #art  #vegan  #foods  #foodpics  #foodstyle  #goodfood  #michelinstar  #traveler  #foodpictures  #gezi  #mekansahane  #likefood  #like4like  #yummy  #yemeiçme  #amazing  #foodlife  #michelinstar  #masterchef 
TORTA RUSTICA CON CROCCHÈ 👩🏻‍🍳
Ricetta #sciuèsciuè dell’ultimo minuto: sbattere due uova con formaggio, latte, sale e pepe. Unire i wurstel a rondelle, il galbanino e la sottiletta. Mescolare. Disporre la sfoglia di brisè in una teglia, riversarci il composto e sistemare i crocchè (ancora congelati) sopra. Cuocere a 180^ per 30minuti.
GUSTATE 🎉
#easycooking #quiche #repostapp #ricettadelgiorno #tortasalata #fattoincasa #cucinarechepassione #cuoca #iocucino #amocucinare #cucinamediterranea #healtyfood #following #followme #cucina #cucinaitaliana #cucinamoderna #cuciniamo #foodporn #foodblogger #foodphotography #ciboitaliano #cibosano #likefood #seguitemi #trovaricetta #tagfooditalia #follow4follow #followme #madeinnaples
TORTA RUSTICA CON CROCCHÈ 👩🏻‍🍳 Ricetta #sciuèsciuè  dell’ultimo minuto: sbattere due uova con formaggio, latte, sale e pepe. Unire i wurstel a rondelle, il galbanino e la sottiletta. Mescolare. Disporre la sfoglia di brisè in una teglia, riversarci il composto e sistemare i crocchè (ancora congelati) sopra. Cuocere a 180^ per 30minuti. GUSTATE 🎉 #easycooking  #quiche  #repostapp  #ricettadelgiorno  #tortasalata  #fattoincasa  #cucinarechepassione  #cuoca  #iocucino  #amocucinare  #cucinamediterranea  #healtyfood  #following  #followme  #cucina  #cucinaitaliana  #cucinamoderna  #cuciniamo  #foodporn  #foodblogger  #foodphotography  #ciboitaliano  #cibosano  #likefood  #seguitemi  #trovaricetta  #tagfooditalia  #follow4follow  #followme  #madeinnaples 
Fresh Fruit Salad🍎🍈🥝🍓🍇
Open PO! For price and info : 
Contact us :
📞 0821.323.67677
.
.
.
.
.
#fruit #fruitsalad #fruitsaladyummyyummy #freshfruitsalad #saladbuah #saladbuahmalang #saladbuahsegar #saladbuahsehat #saladbuahkeju #malangkuliner #kulinermalang #malangfoodies #food #foodporn #foodlover #lovefood #likefood #dessert #sweerdessert #giftmalang
Fresh Fruit Salad🍎🍈🥝🍓🍇
Open PO! For price and info : 
Contact us :
📞 0821.323.67677
.
.
.
.
.
#fruit #fruitsalad #fruitsaladyummyyummy #freshfruitsalad #saladbuah #saladbuahmalang #saladbuahsegar #saladbuahsehat #saladbuahkeju #malangkuliner #kulinermalang #malangfoodies #food #foodporn #foodlover #lovefood #likefood #dessert #sweerdessert
Fresh Fruit Salad🍎🍈🥝🍓🍇
Open PO! For price and info : 
Contact us :
📞 0821.323.67677
.
.
.
.
.
#fruit #fruitsalad #fruitsaladyummyyummy #freshfruitsalad #saladbuah #saladbuahmalang #saladbuahsegar #saladbuahsehat #saladbuahkeju #malangkuliner #kulinermalang #malangfoodies #food #foodporn #foodlover #lovefood #likefood #dessert #sweerdessert
Mini lupcheong (Chinese sausage) poi manapua #ube #poi #manapua #ilovecountrycafe #sausage
↪FRUTTA: SI, MA SENZA ESAGERARE🍎🍉🍇🍊🍓🍒🍌🍍
ℹLa frutta è un alimento molto importante per il suo alto contenuto di vitamine, sali minerali e acidi organici che aiutano l’organismo a contrastare le sostanze tossiche prodotte dalla digestione dei grassi e a rinforzare il sistemai immunitario.
La frutta essendo ricca in acqua e fibre stimola la diuresi, e facilita le funzioni intestinali.
E’ molto importante alternare le diverse qualità di frutta per beneficiare delle caratteristiche alimentari e salutari di ciascun frutto. 
E' indispensabile però ricordare che la frutta contiene un elevato contenuto di zuccheri semplici: fruttosio, glucosio e saccarosio, i cui livelli variano molto nei vari tipi di frutta e derivati (succhi e confetture). Quindi il CONSUMO DEVE ESSERNE SEMPRE REGOLATO per evitare un'eccessiva introduzione di zuccheri  con conseguente accumulo di adipe e aumento di peso.
#frutta#stagionalità#zuccheri#colori#consiglialimentari#smile#happy#vivisano#benessere#fornafisica#pesoforna#natura#bio#integratori#antiossidanti#likefood#likeforlike#dietnaturalcomiso
↪FRUTTA: SI, MA SENZA ESAGERARE🍎🍉🍇🍊🍓🍒🍌🍍 ℹLa frutta è un alimento molto importante per il suo alto contenuto di vitamine, sali minerali e acidi organici che aiutano l’organismo a contrastare le sostanze tossiche prodotte dalla digestione dei grassi e a rinforzare il sistemai immunitario. La frutta essendo ricca in acqua e fibre stimola la diuresi, e facilita le funzioni intestinali. E’ molto importante alternare le diverse qualità di frutta per beneficiare delle caratteristiche alimentari e salutari di ciascun frutto. E' indispensabile però ricordare che la frutta contiene un elevato contenuto di zuccheri semplici: fruttosio, glucosio e saccarosio, i cui livelli variano molto nei vari tipi di frutta e derivati (succhi e confetture). Quindi il CONSUMO DEVE ESSERNE SEMPRE REGOLATO per evitare un'eccessiva introduzione di zuccheri con conseguente accumulo di adipe e aumento di peso. #frutta #stagionalità #zuccheri #colori #consiglialimentari #smile #happy #vivisano #benessere #fornafisica #pesoforna #natura #bio #integratori #antiossidanti #likefood #likeforlike #dietnaturalcomiso 
Di @wildgrassresto ada promo buy 1 get 1 untuk pembelian menu Shao Kao nya lhooo. Dan ada juga promo dari @ovo_bandung Dengan min order IDR 30K, bisa dapet 5pcs Shaokao nya dengan hrg 1 rupiah saja

Ukuran ShaoKao nya besar2 lho ternyata dan harga nya juga masih terjangkau.. Harga nya mulai dari 4.9K sampai 9.9K
Kemarin kata Mba nya promo buy 1 get 1 nya itu free nya yang diambil yang harga terendah nya (dan ga boleh harga yang sama juga)

Saya suka sih shao kao nya, bumbu nya meresap banget. Kalau masih kurang berbumbu, ada merica dan garam disediakan disetiap meja

@wildgrassresto 
Jl KareumbiNo 10, Ciumbuleuit, Bandung
022-82602840

#shaokao #wildgrassresto #satai #wildgrass #resto #ovo #promo #promosi #buy1get1 #beef #cumi #vegetable #jajanbandung #tempathits #tempatnongkrong #enak #murah #tastefood #tasty #bbq #infobandung #food #foods #foodinframe #likefood #foodblogger #cullinary #likeforlikes #like4likes #hungry
Di @wildgrassresto ada promo buy 1 get 1 untuk pembelian menu Shao Kao nya lhooo. Dan ada juga promo dari @ovo_bandung Dengan min order IDR 30K, bisa dapet 5pcs Shaokao nya dengan hrg 1 rupiah saja Ukuran ShaoKao nya besar2 lho ternyata dan harga nya juga masih terjangkau.. Harga nya mulai dari 4.9K sampai 9.9K Kemarin kata Mba nya promo buy 1 get 1 nya itu free nya yang diambil yang harga terendah nya (dan ga boleh harga yang sama juga) Saya suka sih shao kao nya, bumbu nya meresap banget. Kalau masih kurang berbumbu, ada merica dan garam disediakan disetiap meja @wildgrassresto Jl KareumbiNo 10, Ciumbuleuit, Bandung 022-82602840 #shaokao  #wildgrassresto  #satai  #wildgrass  #resto  #ovo  #promo  #promosi  #buy1get1  #beef  #cumi  #vegetable  #jajanbandung  #tempathits  #tempatnongkrong  #enak  #murah  #tastefood  #tasty  #bbq  #infobandung  #food  #foods  #foodinframe  #likefood  #foodblogger  #cullinary  #likeforlikes  #like4likes  #hungry 
Nasi Ayam Panggang Bumbu Balado dari @wokukitchen ❤️ Makan enak gak perlu mahal. Menu masakan rumahan yang pastinya bikin kangen dan mau lagi 😋
—
Yuk langsung aja meluncur ke @wokukitchen di:
📍Jawara Food Court
Meruya, Srengseng Jakarta Barat
—
Selamat makan siang dan selamat mencoba 😀 #eatandcapture #jktfoodbang #wokukitchen
Nasi Ayam Panggang Bumbu Balado dari @wokukitchen ❤️ Makan enak gak perlu mahal. Menu masakan rumahan yang pastinya bikin kangen dan mau lagi 😋 — Yuk langsung aja meluncur ke @wokukitchen di: 📍Jawara Food Court Meruya, Srengseng Jakarta Barat — Selamat makan siang dan selamat mencoba 😀 #eatandcapture  #jktfoodbang  #wokukitchen 
Shroom shake. 🍄🥤👌🏼 Love that @lifehousetonics is just around the corner for me, I snag their adaptogen smoothies whenever I need a lil brain boost! (ps it tastes like a legit choc shake too 😋)
Shroom shake. 🍄🥤👌🏼 Love that @lifehousetonics is just around the corner for me, I snag their adaptogen smoothies whenever I need a lil brain boost! (ps it tastes like a legit choc shake too 😋)
Pizza Mac 'n' Cheese 😍👌🏻
📸: @devourpower
Pizza Mac 'n' Cheese 😍👌🏻 📸: @devourpower
-中秋連假準備開跑
今天小編打開電腦就開始放空了😳
真討厭,根本沒有心思好好上班了嘛~
有沒有雞粉也跟小編一樣坐等放連假✨
或更期待中秋檔期來一鷺享用美味串燒呢
・
最厲害的烤工、最熱情的服務、最美味的料理
絕對是中秋佳節聚餐必來的團聚場所呢🔥
天然地雞香嫩多汁,用備長炭烤過更昇華了!
#預約要手刀致電 #或是私訊小編編
・
🏮9/21-9/24中秋檔期快閃活動🏮
凡來店消費打卡及按讚粉專『讚』👍
即可獲得:原味HighBall乙杯!🍺🍺
你來吃串物,我們請你喝一杯~乎搭拉!
●活動期間每人每日限兌換乙次
●此活動不得與店內其他活動併用
.
🏮松江本店.(02)2504-3668
📍台北市中山區民權東路二段152巷1號
🏮大直旗艦店.(02)8501-5885
📍台北市中山區植福路217號
🏮台中中興店.(04)2305-9808
📍台中市西區中興街120號
⚠未滿十八歲禁止喝酒⚠酒後不開車
-
#一鷺炭火燒鳥工房 #職人級 #居酒屋 #雞肉串燒
#松江本店 #大直旗艦店 #台中中興店 #官方網站 
#串燒專門店 #串燒 #やきとり #いざかや #おいしい
#photooftheday #likefood #yakitori #goodfood #eat
#中秋節 #中秋烤肉 #中秋節活動 #花好月圓
-中秋連假準備開跑 今天小編打開電腦就開始放空了😳 真討厭,根本沒有心思好好上班了嘛~ 有沒有雞粉也跟小編一樣坐等放連假✨ 或更期待中秋檔期來一鷺享用美味串燒呢 ・ 最厲害的烤工、最熱情的服務、最美味的料理 絕對是中秋佳節聚餐必來的團聚場所呢🔥 天然地雞香嫩多汁,用備長炭烤過更昇華了! #預約要手刀致電  #或是私訊小編編  ・ 🏮9/21-9/24中秋檔期快閃活動🏮 凡來店消費打卡及按讚粉專『讚』👍 即可獲得:原味HighBall乙杯!🍺🍺 你來吃串物,我們請你喝一杯~乎搭拉! ●活動期間每人每日限兌換乙次 ●此活動不得與店內其他活動併用 . 🏮松江本店.(02)2504-3668 📍台北市中山區民權東路二段152巷1號 🏮大直旗艦店.(02)8501-5885 📍台北市中山區植福路217號 🏮台中中興店.(04)2305-9808 📍台中市西區中興街120號 ⚠未滿十八歲禁止喝酒⚠酒後不開車 - #一鷺炭火燒鳥工房  #職人級  #居酒屋  #雞肉串燒  #松江本店  #大直旗艦店  #台中中興店  #官方網站  #串燒專門店  #串燒  #やきとり  #いざかや  #おいしい  #photooftheday  #likefood  #yakitori  #goodfood  #eat  #中秋節  #中秋烤肉  #中秋節活動  #花好月圓 
I love that feeling when I enter a gelato shop and get all excited whenever I see the flavors selection, it really brings out my inner child 😋.
.
That's what I feel whenever I visited @GelatoShack's shop, the first thing you spot is their extensive array of gelato flavors. Picking 2 out of that many is a hard decision 😁, glad that they allow to taste it first.

Ah, they are trully in a business of making people happy 😊🍦❤️
---
Gelato Shack
Bali Bakery Seminyak Square
Jalan Kayu Aya
Seminyak, Bali
---
#Foodcious #GelatoShack #seminyak #gelatobali
I love that feeling when I enter a gelato shop and get all excited whenever I see the flavors selection, it really brings out my inner child 😋. . That's what I feel whenever I visited @GelatoShack's shop, the first thing you spot is their extensive array of gelato flavors. Picking 2 out of that many is a hard decision 😁, glad that they allow to taste it first. Ah, they are trully in a business of making people happy 😊🍦❤️ --- Gelato Shack Bali Bakery Seminyak Square Jalan Kayu Aya Seminyak, Bali --- #Foodcious  #GelatoShack  #seminyak  #gelatobali 
I miiiight even like this pumpkin pudding cake more than pumpkin pie... it’s that good 🤤 (Link to recipe in bio)
#butterwithasideofbread #pumpkindessert #pumpkinpuddingcake #pumpkincake #rallrecipes #dessertgram #foodmakesmehappy #frommykitchen #recipeideas #sweetdessert #enjoyfood #likefood
CUMI AMPLA CABE IJO 
By @matthewmaureen
Bahan : 
250 gr cumi asin potong2
7 bh ampla potong2
Garam , gula secukupnya
4 bh cabe hijau besar , iris serong
Sekepal tangan buncis potong2
2 bh kentang kupas potong-potong
2 papan Pete kupas belah dua
Minyak untuk menumis 
Bumbu yg dihaluskan: 
8 siung bawang merah
6 siung bawang putih
20 bh cabe rawit hijau
10 bh cabe rawit merah
3 bh tomat ijo uk.kecil 
Caranya:____ ▶Cuci bersih ampla yg sudah dipotong2 lalu masak sampai matang.Siram air bersih, sisihkan. ▶ Cuci bersih potongan kentang lalu masak matang, kemudian goreng cukup berkulit saja. Sisihkan . ▶Rendam potongan cumi asin dengan air hangat Kira2 15 menit , lalu bilas dengan air bersih, tiriskan lalu goreng sebentar saja. Sisihkan
Rebus potongan buncis dalam air mendidih selamat 5 menit lalu angkat ,siram dengan air bersih. Sisihkan ▶Tumis duo bawang sampai harum ,masukkan cabe ijo besar aduk rata. ▶Masukan cabe rawit & tomat, beri garam, gula, aduk rata, tambahkan sedikit air. Biarkan matang ▶Terakhir masukkan semua bahan yg tersisa Seperti cumi goreng, buncis rebus, kentang goreng ,Pete kupas,aduk rata. Koreksi rasa. ▶ Diamkan 5 menit biarkan sampai bumbu meresap, angkat sajikan dengan nasi hangat. 
Semoga bermanfaat___ 
#matthewmaureen_menu #cumiasinsambalijo 
#cumiasin #ikancumi #cumiasincabeijo #foodie #resepyummy #mycookingjourney #makanenak #mykitchenmyrules #instafood #likefood #foods
#kitchenrecipes #kitchencooking #like4share #duniacooking
CUMI AMPLA CABE IJO By @matthewmaureen Bahan : 250 gr cumi asin potong2 7 bh ampla potong2 Garam , gula secukupnya 4 bh cabe hijau besar , iris serong Sekepal tangan buncis potong2 2 bh kentang kupas potong-potong 2 papan Pete kupas belah dua Minyak untuk menumis Bumbu yg dihaluskan: 8 siung bawang merah 6 siung bawang putih 20 bh cabe rawit hijau 10 bh cabe rawit merah 3 bh tomat ijo uk.kecil Caranya:____ ▶Cuci bersih ampla yg sudah dipotong2 lalu masak sampai matang.Siram air bersih, sisihkan. ▶ Cuci bersih potongan kentang lalu masak matang, kemudian goreng cukup berkulit saja. Sisihkan . ▶Rendam potongan cumi asin dengan air hangat Kira2 15 menit , lalu bilas dengan air bersih, tiriskan lalu goreng sebentar saja. Sisihkan Rebus potongan buncis dalam air mendidih selamat 5 menit lalu angkat ,siram dengan air bersih. Sisihkan ▶Tumis duo bawang sampai harum ,masukkan cabe ijo besar aduk rata. ▶Masukan cabe rawit & tomat, beri garam, gula, aduk rata, tambahkan sedikit air. Biarkan matang ▶Terakhir masukkan semua bahan yg tersisa Seperti cumi goreng, buncis rebus, kentang goreng ,Pete kupas,aduk rata. Koreksi rasa. ▶ Diamkan 5 menit biarkan sampai bumbu meresap, angkat sajikan dengan nasi hangat. Semoga bermanfaat___ #matthewmaureen_menu  #cumiasinsambalijo  #cumiasin  #ikancumi  #cumiasincabeijo  #foodie  #resepyummy  #mycookingjourney  #makanenak  #mykitchenmyrules  #instafood  #likefood  #foods  #kitchenrecipes  #kitchencooking  #like4share  #duniacooking 
Goodnight 😴 .
.
Strawberry shortcake sundae with raspberry chocolate ice cream 🍨 🍧 so good 🤤
@marbleslabcreamery .
.
📍#Charleston #mountPleasant #SC & many other around 🌏
Goodnight 😴 . . Strawberry shortcake sundae with raspberry chocolate ice cream 🍨 🍧 so good 🤤 @marbleslabcreamery . . 📍#Charleston  #mountPleasant  #SC  & many other around 🌏
Hola! Vuelvo a subir la receta de las #pampitas caseras y al sartén 🤗❤
.
Son super fáciles rápidas y ricas🤗.
L@s motivo a hacerlas 😀!!
.
Ingredientes:
💫 3tazas de harina sin polvo de hornear.
💫 1 cucharadita de sal.
💫 Levadura (yo use 10 gr seca).
💫 1 cucharadita de azúcar.
💫 aceite de oliva. 💫1 taza de agua.

A preparar..
.
En recipiente poner las tazas de harina ✔.
Añadir por una esquina la sal, ojo que la levadura no se lleva bien con la sal para que no la juntes.
Hacer un agujero en el Centro como un volcán 😀 y poner la levadura, la cucharada de azúcar y el agua ✔.
Con ayuda de una espátula comienza a mezclar todo 🤗.
Cuando se esté formando la masa incorpora unas gotitas de aceite.
Amasa por unos 10-15 minutos✔.
Deja reposar la masa por al menos 1hora o hasta que veas que dobló su tamaño😱.
Vuelves a amasar para quitar el aire.
Enciende un sartén anti adherentes  hasta que esté muy caliente.
Forma pequeños bollitos y aplastalos  para formar las pampitas.
Ponerlas en el sartén. Ojo sin añadir aceite así tal cual.👌
Hasta que se comiencen a inflar.

Vuelta y vuelta y listooo!! 😱 
A disfrutas tus ricas pampitas!

#nutricionista #nutrición #pampitas #alimentacionsaludable🍉🍊🍓🍍
#viñadelmar #Valparaíso #chile #tipssaludables  #salud #consejo #nutricionistachile #likesforlikes #likefood #l4l #followers #f4f #followstagram #lifequote #panarabe #follow #vidasana #blog #nutriblog #blogger #alimentacion
Hola! Vuelvo a subir la receta de las #pampitas  caseras y al sartén 🤗❤ . Son super fáciles rápidas y ricas🤗. L@s motivo a hacerlas 😀!! . Ingredientes: 💫 3tazas de harina sin polvo de hornear. 💫 1 cucharadita de sal. 💫 Levadura (yo use 10 gr seca). 💫 1 cucharadita de azúcar. 💫 aceite de oliva. 💫1 taza de agua. A preparar.. . En recipiente poner las tazas de harina ✔. Añadir por una esquina la sal, ojo que la levadura no se lleva bien con la sal para que no la juntes. Hacer un agujero en el Centro como un volcán 😀 y poner la levadura, la cucharada de azúcar y el agua ✔. Con ayuda de una espátula comienza a mezclar todo 🤗. Cuando se esté formando la masa incorpora unas gotitas de aceite. Amasa por unos 10-15 minutos✔. Deja reposar la masa por al menos 1hora o hasta que veas que dobló su tamaño😱. Vuelves a amasar para quitar el aire. Enciende un sartén anti adherentes hasta que esté muy caliente. Forma pequeños bollitos y aplastalos para formar las pampitas. Ponerlas en el sartén. Ojo sin añadir aceite así tal cual.👌 Hasta que se comiencen a inflar. Vuelta y vuelta y listooo!! 😱 A disfrutas tus ricas pampitas! #nutricionista  #nutrición  #pampitas  #alimentacionsaludable 🍉🍊🍓🍍 #viñadelmar  #Valparaíso  #chile  #tipssaludables  #salud  #consejo  #nutricionistachile  #likesforlikes  #likefood  #l4l  #followers  #f4f  #followstagram  #lifequote  #panarabe  #follow  #vidasana  #blog  #nutriblog  #blogger  #alimentacion 
Finally cobain @tastegood.jkt juga 1st brand of Sim Lim Square Singapore in Jakarta. The taste is good! Salted egg nya harus banget dicoba! 😍 #siapgendut #tastegood #singapore
Finally cobain @tastegood.jkt juga 1st brand of Sim Lim Square Singapore in Jakarta. The taste is good! Salted egg nya harus banget dicoba! 😍 #siapgendut  #tastegood  #singapore 
Special shout out to Juan at @ninisdeli for suggesting this bomb sandwich -- essentially a combination of all their sandwiches. #missyfeasts #CHICAGOFEASTS
Special shout out to Juan at @ninisdeli for suggesting this bomb sandwich -- essentially a combination of all their sandwiches. #missyfeasts  #CHICAGOFEASTS 
#laiguanabarinas  te esperamos todos los jueves, viernes y sábado desde las 7:00pm. con sus puertas abiertas, donde podrás disfrutar a primera hora de la noche del ambiente Lounge y luego se enciende la rumba hasta que el cuerpo aguante.
#LaIguana #loungebar #Bar #barinas #venezuela #vive #ExclusivePeople #enlamovidavenezuela #amigos #after #cacique #cocteles #techno #tragos #Deep #drinks #djs #mojito #Musica #techhouse #tendencia #igersbarinas #insta #likefood #likedrink #likeforfollow
#laiguanabarinas  te esperamos todos los jueves, viernes y sábado desde las 7:00pm. con sus puertas abiertas, donde podrás disfrutar a primera hora de la noche del ambiente Lounge y luego se enciende la rumba hasta que el cuerpo aguante. #LaIguana  #loungebar  #Bar  #barinas  #venezuela  #vive  #ExclusivePeople  #enlamovidavenezuela  #amigos  #after  #cacique  #cocteles  #techno  #tragos  #Deep  #drinks  #djs  #mojito  #Musica  #techhouse  #tendencia  #igersbarinas  #insta  #likefood  #likedrink  #likeforfollow 
Bakcang Hits Idola Netijen kembali hadir lagi nih ❤️ Mereka lagi OPEN PO mulai dari tanggal 20-22 September 2018 untuk pengiriman di tanggal 25-27 September 2018 😄 Oh iya, bakcang ini Non-Halal ya soalnya isinya pake babay 🐷 Buruan Stock Terbatas 👌🏻
—
Buat yang penasaran, yuk cus langsung order aja di:
.
.
WA: 082123420899
.
.
Jangan sampe ketinggalan gengs 👀
—
#eatandcapture #bakcang #bakcangbabi #jualbakcang #jktfoodbang #nonhalal
Bakcang Hits Idola Netijen kembali hadir lagi nih ❤️ Mereka lagi OPEN PO mulai dari tanggal 20-22 September 2018 untuk pengiriman di tanggal 25-27 September 2018 😄 Oh iya, bakcang ini Non-Halal ya soalnya isinya pake babay 🐷 Buruan Stock Terbatas 👌🏻 — Buat yang penasaran, yuk cus langsung order aja di: . . WA: 082123420899 . . Jangan sampe ketinggalan gengs 👀 — #eatandcapture  #bakcang  #bakcangbabi  #jualbakcang  #jktfoodbang  #nonhalal 
Have to stay elderflower juice has slowly become one of my favorite drinks out there
Have to stay elderflower juice has slowly become one of my favorite drinks out there
A nightcap at @queenmarytavern, always a good idea. 👌🏻 (photo @kristen.mendiola)
A nightcap at @queenmarytavern, always a good idea. 👌🏻 (photo @kristen.mendiola)
When your waiting for your friend that’s always late everywhere and hangry kicks in. 😅 @notsosecretmenu don’t keep me wait .
.
.
Follow @innoutpeople @innoutpeople @innoutpeople for more 😌🔥
When your waiting for your friend that’s always late everywhere and hangry kicks in. 😅 @notsosecretmenu don’t keep me wait . . . Follow @innoutpeople @innoutpeople @innoutpeople for more 😌🔥
This morning 💪🏻💪🏻💪🏻
Pagiii-pagii uda ngadon pempek, harus selesaii sebelum ke sekolah ambil rapot anak 🙌🏻🙌🏻 #210918
•
Info dan order:
Erny
0818667578 (Whatsapp)
IG: @ErnysKitchen
Tokopedia: Ernys Kitchen
🏠 Perum Casa Jardin
Jakarta Barat
✔ Diluar Casa Jardin via Gojek
✔ Order via @tokopedia (Ernys Kitchen). Pengiriman via GOJEK-Same Day Service, promo ongkir HANYA Rp 15.000 untuk JABODETABEK, maksimal 40 KM.
Order dari jam 09.00-14.00 wib. Mulai pick up barang dari jam 09.00 wib
•
•
•
#pempekbyernyskitchen #ErnysKitchen #pempek #pempekpalembang #pempeklenjer #pempekadaan #pempekikantenggiri #pempeklover #jualpempek #pempekenak #bikinnagih #dijaminenak #homemade #casajardin #jakarta #foodstagram #foodblogger #likefood #eatandtreats #anakjajan #thefeedfeed #jktfooddestination #jktfoodhunting #jktfoodbang #foodoftheday #likeforlike #foodphotography #instafood
This morning 💪🏻💪🏻💪🏻 Pagiii-pagii uda ngadon pempek, harus selesaii sebelum ke sekolah ambil rapot anak 🙌🏻🙌🏻 #210918  • Info dan order: Erny 0818667578 (Whatsapp) IG: @ErnysKitchen Tokopedia: Ernys Kitchen 🏠 Perum Casa Jardin Jakarta Barat ✔ Diluar Casa Jardin via Gojek ✔ Order via @tokopedia (Ernys Kitchen). Pengiriman via GOJEK-Same Day Service, promo ongkir HANYA Rp 15.000 untuk JABODETABEK, maksimal 40 KM. Order dari jam 09.00-14.00 wib. Mulai pick up barang dari jam 09.00 wib • • • #pempekbyernyskitchen  #ErnysKitchen  #pempek  #pempekpalembang  #pempeklenjer  #pempekadaan  #pempekikantenggiri  #pempeklover  #jualpempek  #pempekenak  #bikinnagih  #dijaminenak  #homemade  #casajardin  #jakarta  #foodstagram  #foodblogger  #likefood  #eatandtreats  #anakjajan  #thefeedfeed  #jktfooddestination  #jktfoodhunting  #jktfoodbang  #foodoftheday  #likeforlike  #foodphotography  #instafood 
📆Just Left📅.
.
Nutella banana pop tart 😱😱😱. I can deal with that!
.
.
.
.
#10speedcoffee #santamonica #latte #poptarts #nutella #banana #nutellabanana .
.
.
Cooler weather calls for more roasty toasty meals 😍 thanks for the inspo @ghamersley
Cooler weather calls for more roasty toasty meals 😍 thanks for the inspo @ghamersley
[Halo-Halo] There are some interesting flavors and textures going on here. More research is needed. What are some other spots that serve halo-halo?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
From 📍@creamberrylv
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#eatfood #foodiesofig #foodtime #foodday #sodelicious #goodfoods #eateateat #foodadventures #yumyumyum #foodiechats #foodporno #eatinggood #food52grams #dailyfoodfeed #foodbeast #eatfamous #foodagram #foodandtravel #foodieheaven #eatingout #igfoodie #foodgasmic #foodpassion #foodstory #foodprnshare #likefood #foodlike #ube #icecream #halohalo
[Halo-Halo] There are some interesting flavors and textures going on here. More research is needed. What are some other spots that serve halo-halo? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ From 📍@creamberrylv ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #eatfood  #foodiesofig  #foodtime  #foodday  #sodelicious  #goodfoods  #eateateat  #foodadventures  #yumyumyum  #foodiechats  #foodporno  #eatinggood  #food52grams  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #eatfamous  #foodagram  #foodandtravel  #foodieheaven  #eatingout  #igfoodie  #foodgasmic  #foodpassion  #foodstory  #foodprnshare  #likefood  #foodlike  #ube  #icecream  #halohalo 
It's Friday and you don't feel like cooking tonight? We get it. Come down between 5:30-7pm and have 2 courses for $45. Call 0478 705 704 to book.
It's Friday and you don't feel like cooking tonight? We get it. Come down between 5:30-7pm and have 2 courses for $45. Call 0478 705 704 to book.
Those who know me know I LOVE nachos. I’m always on the lookout for great nachos in the city. Let me know your suggestions below 👇🏻
.
.
.
📷: Pulled Meat Nachos from Smoke Daddy BBQ.  Huge amount of food and delicious.
.
.
#nachos #wrigleyville #Chicagofoodgoals
#Itsnachoproblem_
#Bestfoodchicago
#Tryitordiet 
#Food_globby
#Likefood
#Chicagofoodauthority 
#Foodiefeature 
#Buzzfeast 
#Eatingforinsta
#Dailyfoodfeed
#Eattheworld
#Feedfeed
#Foodietribe
#Droolclub
Those who know me know I LOVE nachos. I’m always on the lookout for great nachos in the city. Let me know your suggestions below 👇🏻 . . . 📷: Pulled Meat Nachos from Smoke Daddy BBQ. Huge amount of food and delicious. . . #nachos  #wrigleyville  #Chicagofoodgoals  #Itsnachoproblem_  #Bestfoodchicago  #Tryitordiet  #Food_globby  #Likefood  #Chicagofoodauthority  #Foodiefeature  #Buzzfeast  #Eatingforinsta  #Dailyfoodfeed  #Eattheworld  #Feedfeed  #Foodietribe  #Droolclub 
262/365 : The Meatball Parm at Faicco’s is as big as your arm! The sauce, meatballs, and the fresh buffalo mozzarella makes this sandwich explode with rich goodness! I had a side of the Broccoli Rabe and should have had them add it to the sandwich. I ended up doing it myself. Much thanks to @sunnyzeeee for his outstanding foodie recos all week!
.
.
I enjoy food and sometimes I want to remember the experience, so I take a photo. Please join me as I chronicle my food adventures!
.
All photos taken (and food eaten) by me. 😋
.
First 31 days on my personal account @bjflores.
.
#eattheworld #food #foodie #foodporn #eater #eatthis #instafood #foodbeast #lovefood #likefood #buzzfeast #chicagofoodie #yum #foodart #eeeeeats #munchies #lovefood #foodiegram #spoonfeed #foodmento #chicagofoodies #foodphotography 
#faiccos 
#sandwiches
#deli
#market
#sausage
#meat
#meatballs
#mozzarella
262/365 : The Meatball Parm at Faicco’s is as big as your arm! The sauce, meatballs, and the fresh buffalo mozzarella makes this sandwich explode with rich goodness! I had a side of the Broccoli Rabe and should have had them add it to the sandwich. I ended up doing it myself. Much thanks to @sunnyzeeee for his outstanding foodie recos all week! . . I enjoy food and sometimes I want to remember the experience, so I take a photo. Please join me as I chronicle my food adventures! . All photos taken (and food eaten) by me. 😋 . First 31 days on my personal account @bjflores. . #eattheworld  #food  #foodie  #foodporn  #eater  #eatthis  #instafood  #foodbeast  #lovefood  #likefood  #buzzfeast  #chicagofoodie  #yum  #foodart  #eeeeeats  #munchies  #lovefood  #foodiegram  #spoonfeed  #foodmento  #chicagofoodies  #foodphotography  #faiccos  #sandwiches  #deli  #market  #sausage  #meat  #meatballs  #mozzarella 
🙋¿Te gusta lo diferente y único?☝ .
.
🍽Entonces tienes que degustar este delicioso Ceviche Clásico, el cual tiene Pescado del día, marinado en leche de tigre, limón, cebolla morada y pimentón. ¡Simplemente delicioso!
. .
🔥 Porqué somos #MasQueUnRestaurante ¡Te esperamos de lunes a domingo de 12:00 pm a 10:00 pm.
.
.
Fotógrafo: @zony5
#ComidaAsiatica #Gastronomiachina #LayYinChinaBistró #MomentoLayYin #LayYinLovers #Postre #DisfrutaLayYin #AmamosLayYin #Likefood #Wok #Bistro #ChineseCuisine #Antojos #LayYin
🙋¿Te gusta lo diferente y único?☝ . . 🍽Entonces tienes que degustar este delicioso Ceviche Clásico, el cual tiene Pescado del día, marinado en leche de tigre, limón, cebolla morada y pimentón. ¡Simplemente delicioso! . . 🔥 Porqué somos #MasQueUnRestaurante  ¡Te esperamos de lunes a domingo de 12:00 pm a 10:00 pm. . . Fotógrafo: @zony5 #ComidaAsiatica  #Gastronomiachina  #LayYinChinaBistró  #MomentoLayYin  #LayYinLovers  #Postre  #DisfrutaLayYin  #AmamosLayYin  #Likefood  #Wok  #Bistro  #ChineseCuisine  #Antojos  #LayYin 
Quieres celebrar un momento especial fuera de lo tradicional? En Mérida Burger te ofrecemos la solución,  festeja con nosotros y nuestra #burgertorta .

La  mejor comida rápida venezolana de toda Lima... Pregunta por la consentida de la casa, nuestra BURGER MERIDA...
El mejor salchipapas 🍟
Nada mejor que una 🍔acompañada de unas 🍻
Tenemos los mejores PEPITOS de toda Lima
Trabajamos con productos de primera calidad. 
La mejor comida rápida de la ciudad.
Precios súper apetecibles. 
Un rinconcito de nuestra amada VENEZUELA en el PERU.

#food #ComidaRapida #Lima
#Salchipapas #Hamburguesas #BuenaAtencion #Comas #Broaster #HotDog #MeridaBurguer #Cerveza #BuenosPrecios #LaMejorAtencion #LikeFood #FoodieLover #LaMejorBurgerDeLaCiudad #Tag #SoyFoodie #Foodiegram #Like #CocineroLima #BurgerForLife #VenezolanosEnLima #venezolanosEnPeru #
 #burgerliciouso #pepitosvenezolanos #hurgar
Quieres celebrar un momento especial fuera de lo tradicional? En Mérida Burger te ofrecemos la solución, festeja con nosotros y nuestra #burgertorta  . La mejor comida rápida venezolana de toda Lima... Pregunta por la consentida de la casa, nuestra BURGER MERIDA... El mejor salchipapas 🍟 Nada mejor que una 🍔acompañada de unas 🍻 Tenemos los mejores PEPITOS de toda Lima Trabajamos con productos de primera calidad. La mejor comida rápida de la ciudad. Precios súper apetecibles. Un rinconcito de nuestra amada VENEZUELA en el PERU. #food  #ComidaRapida  #Lima  #Salchipapas  #Hamburguesas  #BuenaAtencion  #Comas  #Broaster  #HotDog  #MeridaBurguer  #Cerveza  #BuenosPrecios  #LaMejorAtencion  #LikeFood  #FoodieLover  #LaMejorBurgerDeLaCiudad  #Tag  #SoyFoodie  #Foodiegram  #Like  #CocineroLima  #BurgerForLife  #VenezolanosEnLima  #venezolanosEnPeru  # #burgerliciouso  #pepitosvenezolanos  #hurgar 
Quieres celebrar un momento especial fuera de lo tradicional? En Mérida Burger te ofrecemos la solución,  festeja con nosotros y nuestra #burgertorta .

La  mejor comida rápida venezolana de toda Lima... Pregunta por la consentida de la casa, nuestra BURGER MERIDA...
El mejor salchipapas 🍟
Nada mejor que una 🍔acompañada de unas 🍻
Tenemos los mejores PEPITOS de toda Lima
Trabajamos con productos de primera calidad. 
La mejor comida rápida de la ciudad.
Precios súper apetecibles. 
Un rinconcito de nuestra amada VENEZUELA en el PERU.

#food #ComidaRapida #Lima
#Salchipapas #Hamburguesas #BuenaAtencion #Comas #Broaster #HotDog #MeridaBurguer #Cerveza #BuenosPrecios #LaMejorAtencion #LikeFood #FoodieLover #LaMejorBurgerDeLaCiudad #Tag #SoyFoodie #Foodiegram #Like #CocineroLima #BurgerForLife #VenezolanosEnLima #venezolanosEnPeru #
 #burgerliciouso #pepitosvenezolanos #hurgar
Quieres celebrar un momento especial fuera de lo tradicional? En Mérida Burger te ofrecemos la solución, festeja con nosotros y nuestra #burgertorta  . La mejor comida rápida venezolana de toda Lima... Pregunta por la consentida de la casa, nuestra BURGER MERIDA... El mejor salchipapas 🍟 Nada mejor que una 🍔acompañada de unas 🍻 Tenemos los mejores PEPITOS de toda Lima Trabajamos con productos de primera calidad. La mejor comida rápida de la ciudad. Precios súper apetecibles. Un rinconcito de nuestra amada VENEZUELA en el PERU. #food  #ComidaRapida  #Lima  #Salchipapas  #Hamburguesas  #BuenaAtencion  #Comas  #Broaster  #HotDog  #MeridaBurguer  #Cerveza  #BuenosPrecios  #LaMejorAtencion  #LikeFood  #FoodieLover  #LaMejorBurgerDeLaCiudad  #Tag  #SoyFoodie  #Foodiegram  #Like  #CocineroLima  #BurgerForLife  #VenezolanosEnLima  #venezolanosEnPeru  # #burgerliciouso  #pepitosvenezolanos  #hurgar 
Quieres celebrar un momento especial fuera de lo tradicional? En Mérida Burger te ofrecemos la solución,  festeja con nosotros y nuestra #burgertorta .

La  mejor comida rápida venezolana de toda Lima... Pregunta por la consentida de la casa, nuestra BURGER MERIDA...
El mejor salchipapas 🍟
Nada mejor que una 🍔acompañada de unas 🍻
Tenemos los mejores PEPITOS de toda Lima
Trabajamos con productos de primera calidad. 
La mejor comida rápida de la ciudad.
Precios súper apetecibles. 
Un rinconcito de nuestra amada VENEZUELA en el PERU.

#food #ComidaRapida #Lima
#Salchipapas #Hamburguesas #BuenaAtencion #Comas #Broaster #HotDog #MeridaBurguer #Cerveza #BuenosPrecios #LaMejorAtencion #LikeFood #FoodieLover #LaMejorBurgerDeLaCiudad #Tag #SoyFoodie #Foodiegram #Like #CocineroLima #BurgerForLife #VenezolanosEnLima #venezolanosEnPeru #
 #burgerliciouso #pepitosvenezolanos #hurgar
Quieres celebrar un momento especial fuera de lo tradicional? En Mérida Burger te ofrecemos la solución, festeja con nosotros y nuestra #burgertorta  . La mejor comida rápida venezolana de toda Lima... Pregunta por la consentida de la casa, nuestra BURGER MERIDA... El mejor salchipapas 🍟 Nada mejor que una 🍔acompañada de unas 🍻 Tenemos los mejores PEPITOS de toda Lima Trabajamos con productos de primera calidad. La mejor comida rápida de la ciudad. Precios súper apetecibles. Un rinconcito de nuestra amada VENEZUELA en el PERU. #food  #ComidaRapida  #Lima  #Salchipapas  #Hamburguesas  #BuenaAtencion  #Comas  #Broaster  #HotDog  #MeridaBurguer  #Cerveza  #BuenosPrecios  #LaMejorAtencion  #LikeFood  #FoodieLover  #LaMejorBurgerDeLaCiudad  #Tag  #SoyFoodie  #Foodiegram  #Like  #CocineroLima  #BurgerForLife  #VenezolanosEnLima  #venezolanosEnPeru  # #burgerliciouso  #pepitosvenezolanos  #hurgar 
Which umami doughnuts are you craving tonight? Pork confit and black cherry OR roasted mushroom miso? #edeninchicago
Which umami doughnuts are you craving tonight? Pork confit and black cherry OR roasted mushroom miso? #edeninchicago 
💪🏾PSA Y’all Try Greater Goods Smart Scale! It connects straight to an app on your phone and measures weight, BMI, body fat, muscle mass, & water weight and Muscle Mass is a must for me to know get 10% off Link in de Bio don’t waste any time y’all | #hbtsp #hbtgreatergoods #greatergooods @greatergoods
💪🏾PSA Y’all Try Greater Goods Smart Scale! It connects straight to an app on your phone and measures weight, BMI, body fat, muscle mass, & water weight and Muscle Mass is a must for me to know get 10% off Link in de Bio don’t waste any time y’all | #hbtsp  #hbtgreatergoods  #greatergooods  @greatergoods
AVOCADO TOAST & LATTES ~
I love avocados!! Anytime I can get avocados it is a win!! 🥑
AVOCADO TOAST & LATTES ~ I love avocados!! Anytime I can get avocados it is a win!! 🥑
The holy trinity 🙏🏼
The holy trinity 🙏🏼
En CHEO'S pensamos en lo que te gusta😉 y como no nos decidimos 😁 le pusimos DE TODO 😎 ven a CHEO'S y sé un verdadero #cheosadicto 💪 comparte tu sabado con el #yocomiencheos 🍔 sólo mejor para los MEJORES👯😎 pide lo que quieras y comienza tu noche en CHEO'S BAR AND GRILL🔥
•
•
#Yocomiencheos #cheos #barinas #fastfood #hamburguesa #pepitos #patacones #papitas #cerveza #trago #drinks #venezuela #food #nestea  #foodporn #dinnertime #likefood #drinks #tragos #nestea #like #tendencia #fast #food
En CHEO'S pensamos en lo que te gusta😉 y como no nos decidimos 😁 le pusimos DE TODO 😎 ven a CHEO'S y sé un verdadero #cheosadicto  💪 comparte tu sabado con el #yocomiencheos  🍔 sólo mejor para los MEJORES👯😎 pide lo que quieras y comienza tu noche en CHEO'S BAR AND GRILL🔥 • • #Yocomiencheos  #cheos  #barinas  #fastfood  #hamburguesa  #pepitos  #patacones  #papitas  #cerveza  #trago  #drinks  #venezuela  #food  #nestea  #foodporn  #dinnertime  #likefood  #drinks  #tragos  #nestea  #like  #tendencia  #fast  #food 
Schematici questi gamberi rossi 🙄🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐se volete ancora più freschezza bisogna metterci il ghiaccio ❄️ 😄😂🦐#gamberorosso #gamberorossocrudo #olioevo #limone & #pepenero #good #goodfood #gambero #sardinianfood #cruditè #likefood #likeforlikes #foodexperience #instagram
Un buen trago 🍷 le dará ese toque especial a esta NOCHE ROMÁNTICA 🌃  somos el mejor lugar para pasar un momento agradable 🍷
•
•
#dos40loungebar #bar #tragos #food #drink #dinner #likefood #dinnertime #sushi #hamburguesa #foodporn #barinas #venezuela #igers #igerbarinas#like #tendencia #f4f #like4like #cute #predespacho #tbt #likeforfollowers
Bring a little sunshine into someone’s day with this espresso and Kahlua spiked chocolate cake. Or get them a whole bouquet! What’s a few calories between friends?
Bring a little sunshine into someone’s day with this espresso and Kahlua spiked chocolate cake. Or get them a whole bouquet! What’s a few calories between friends?
We pride ourselves on our high energy and hard working staff. Each and every one of our staff members are trained and experienced in the event industry, allowing them to work flawlessly alongside our restaurant quality culiinary team. #paramounteventsfamily #paramountevents
We pride ourselves on our high energy and hard working staff. Each and every one of our staff members are trained and experienced in the event industry, allowing them to work flawlessly alongside our restaurant quality culiinary team. #paramounteventsfamily  #paramountevents 
These are Sicilian bananas, yes Sicilian. They’re shorter, wider, a little sweeter than typical bananas. These are now grown in Sicily. Thank you @sicilianicreativi for sharing. Long ago bananas were very rare and expensive and you were fortunate to taste one. My grandmother used to say it was a special treat only if you were sick, and she would fake feeling sick. 😳🍌#biodiversity #cettinacucina #bananas #sicilian
These are Sicilian bananas, yes Sicilian. They’re shorter, wider, a little sweeter than typical bananas. These are now grown in Sicily. Thank you @sicilianicreativi for sharing. Long ago bananas were very rare and expensive and you were fortunate to taste one. My grandmother used to say it was a special treat only if you were sick, and she would fake feeling sick. 😳🍌#biodiversity  #cettinacucina  #bananas  #sicilian 
@travel_blogger_m2.0  Anche il cibo è fondamentale per il turismo. Il mangiare bene ed i sapori del sud in un unico piatto di tradizione. Lasagna con rape e salsiccia. #restaurant #restaurante #likeforfollow #likeforlikes #ristorante #madeinitaly #cucina #cucinaitaliana #sud #followers #foodporn #food #foodblogger #foodgasm #foods #foodie #foodies #like4follow #likefood #creativity #lasagna #travelblogger #gamberorosso #pasta #good #instagood #carne #meat #yummy #yum
@travel_blogger_m2.0 Anche il cibo è fondamentale per il turismo. Il mangiare bene ed i sapori del sud in un unico piatto di tradizione. Lasagna con rape e salsiccia. #restaurant  #restaurante  #likeforfollow  #likeforlikes  #ristorante  #madeinitaly  #cucina  #cucinaitaliana  #sud  #followers  #foodporn  #food  #foodblogger  #foodgasm  #foods  #foodie  #foodies  #like4follow  #likefood  #creativity  #lasagna  #travelblogger  #gamberorosso  #pasta  #good  #instagood  #carne  #meat  #yummy  #yum