an online Instagram web viewer

#letsbengkung medias

Photos

Yang mana jauh dari lokasi kami. Tapi teringin sangat nak pakai #letsbengkung #bengkungsajat ni. Boleh whatsApp 0173450997! Kami boleh pos ke lokasi anda. JAMINAN BARANG SAMPAI!! TRUSTED AGENT HERE!! 💖💖
Yang mana jauh dari lokasi kami. Tapi teringin sangat nak pakai #letsbengkung  #bengkungsajat  ni. Boleh whatsApp 0173450997! Kami boleh pos ke lokasi anda. JAMINAN BARANG SAMPAI!! TRUSTED AGENT HERE!! 💖💖
1 for RM35 free postage.
2 for RM60 free postage (untuk orang pakai bengkung 24jam. Boleh tukar basuh)

WHATSAPP 0143080336

Material: Spandex
SIZE S : Waist 26 - 28 inches, Length 60cm
Size M : Waist 28 - 30 inches, Length 62cm
SIZE L : Waist 30 - 32 inches, Length 64cm
SIZE XL: Waist 32 - 34 inches, Length 66cm 
SIZE 2XL: Waist 34 - 36 inches, Length 68cm *Ultra thin material / Invisible Slim Belt, Special for wedding dress, baju kurung, kebaya, evening dress, after baby birth *Daily Recommendation Use 8 - 10httqaours

#bengkungmurahmurah #bengkungmurah #bengkung #waisttrainer #corset #bodyshaper #slimmingbelt #korsetmurah #bengkungbersalin #bengkungczer #bengkungmoden #bengkungkerengga #pinggangkerengga #letsbengkung #fattzura #jamujelita #waisttrainermurah #codseremban #codbangsarsouth #letscantik #bengkungsajat #setpantang #girdlemurah
1 for RM35 free postage. 2 for RM60 free postage (untuk orang pakai bengkung 24jam. Boleh tukar basuh) WHATSAPP 0143080336 Material: Spandex SIZE S : Waist 26 - 28 inches, Length 60cm Size M : Waist 28 - 30 inches, Length 62cm SIZE L : Waist 30 - 32 inches, Length 64cm SIZE XL: Waist 32 - 34 inches, Length 66cm SIZE 2XL: Waist 34 - 36 inches, Length 68cm *Ultra thin material / Invisible Slim Belt, Special for wedding dress, baju kurung, kebaya, evening dress, after baby birth *Daily Recommendation Use 8 - 10httqaours #bengkungmurahmurah  #bengkungmurah  #bengkung  #waisttrainer  #corset  #bodyshaper  #slimmingbelt  #korsetmurah  #bengkungbersalin  #bengkungczer  #bengkungmoden  #bengkungkerengga  #pinggangkerengga  #letsbengkung  #fattzura  #jamujelita  #waisttrainermurah  #codseremban  #codbangsarsouth  #letscantik  #bengkungsajat  #setpantang  #girdlemurah 
*instock*

Let's bengkung gold

Size:
S black
S nude
M Black
XL black
XL nude
Xxl Black
Xxl nude

DM/WhatsApp me to order👇
87525087
https://dazzlingdazzlessg.myshopmatic.com

#cintabelleza
#cintabellezateam
#letsbengkunggoldbynursajat
#letsbengkung
#bengkungviral
#bengkungmoden
#waisttrainer
#sgshopping
#shoppingsg
#sgfleamarket
#fleamarketsg
#sgonlineshoppings
#onlineshoppingsg
#hariraya2018
#harirayashopping2018
LETS BENGKONG GOLD by NurSajat
.
🌷Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak.
🌷 Material kain yang bermutu tinggi
🌷 Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌷 Bagus untuk support tulang belakang
🌷 Jika anda memakai lebih daripada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda.
🌷 Mudah dibasuh (Cuci dengan tangan sahaja)
🌷 Mempunyai 2 colour : Hitam dan Beige
🌷 Tidak akan berlipat dan bergulung jika anda memakai Lets Bengkung Gold
🌷 Mempunyai size S,M,L,XL

So,tunggu apa lagi!
Harga yang mampu anda miliki!!
.
Price: $48
#letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkunggold
LETS BENGKONG GOLD by NurSajat . 🌷Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak. 🌷 Material kain yang bermutu tinggi 🌷 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌷 Bagus untuk support tulang belakang 🌷 Jika anda memakai lebih daripada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda. 🌷 Mudah dibasuh (Cuci dengan tangan sahaja) 🌷 Mempunyai 2 colour : Hitam dan Beige 🌷 Tidak akan berlipat dan bergulung jika anda memakai Lets Bengkung Gold 🌷 Mempunyai size S,M,L,XL So,tunggu apa lagi! Harga yang mampu anda miliki!! . Price: $48 #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkunggold 
Raya aidilfitri dah habis, cuba tgk perut masing2 mcm time bulan puasa tak? Mesti lah tak. Sila start berdiet, exercise and berbengkung! Jom order!!
1 for RM35 free postage.
2 for RM60 free postage (untuk orang pakai bengkung 24jam. Boleh tukar basuh)

WHATSAPP 0143080336

Material: Spandex
SIZE S : Waist 26 - 28 inches, Length 60cm
Size M : Waist 28 - 30 inches, Length 62cm
SIZE L : Waist 30 - 32 inches, Length 64cm
SIZE XL: Waist 32 - 34 inches, Length 66cm 
SIZE 2XL: Waist 34 - 36 inches, Length 68cm *Ultra thin material / Invisible Slim Belt, Special for wedding dress, baju kurung, kebaya, evening dress, after baby birth *Daily Recommendation Use 8 - 10httqaours

#bengkungmurahmurah #bengkungmurah #bengkung #waisttrainer #corset #bodyshaper #slimmingbelt #korsetmurah #bengkungbersalin #bengkungczer #bengkungmoden #bengkungkerengga #pinggangkerengga #letsbengkung #fattzura #jamujelita #waisttrainermurah #codseremban #codbangsarsouth #letscantik #bengkungsajat #setpantang #girdlemurah
Raya aidilfitri dah habis, cuba tgk perut masing2 mcm time bulan puasa tak? Mesti lah tak. Sila start berdiet, exercise and berbengkung! Jom order!! 1 for RM35 free postage. 2 for RM60 free postage (untuk orang pakai bengkung 24jam. Boleh tukar basuh) WHATSAPP 0143080336 Material: Spandex SIZE S : Waist 26 - 28 inches, Length 60cm Size M : Waist 28 - 30 inches, Length 62cm SIZE L : Waist 30 - 32 inches, Length 64cm SIZE XL: Waist 32 - 34 inches, Length 66cm SIZE 2XL: Waist 34 - 36 inches, Length 68cm *Ultra thin material / Invisible Slim Belt, Special for wedding dress, baju kurung, kebaya, evening dress, after baby birth *Daily Recommendation Use 8 - 10httqaours #bengkungmurahmurah  #bengkungmurah  #bengkung  #waisttrainer  #corset  #bodyshaper  #slimmingbelt  #korsetmurah  #bengkungbersalin  #bengkungczer  #bengkungmoden  #bengkungkerengga  #pinggangkerengga  #letsbengkung  #fattzura  #jamujelita  #waisttrainermurah  #codseremban  #codbangsarsouth  #letscantik  #bengkungsajat  #setpantang  #girdlemurah 
Jerawat dah parut jerawat boleh pudar dalam masa 2 minggu sahaja! Kalau korang semua consisten consume Magic Booster, semua masalah kulit insyallah dapat diselesaikan❤️
.
.
.
Whatsapp 011-28706762 untuk order sekarang atau click link di bio💋
Jerawat dah parut jerawat boleh pudar dalam masa 2 minggu sahaja! Kalau korang semua consisten consume Magic Booster, semua masalah kulit insyallah dapat diselesaikan❤️ . . . Whatsapp 011-28706762 untuk order sekarang atau click link di bio💋
LETS BENGKONG GOLD by NurSajat
.
🌷Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak.
🌷 Material kain yang bermutu tinggi
🌷 Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌷 Bagus untuk support tulang belakang
🌷 Jika anda memakai lebih daripada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda.
🌷 Mudah dibasuh (Cuci dengan tangan sahaja)
🌷 Mempunyai 2 colour : Hitam dan Beige
🌷 Tidak akan berlipat dan bergulung jika anda memakai Lets Bengkung Gold
🌷 Mempunyai size S,M,L,XL

So,tunggu apa lagi!
Harga yang mampu anda miliki!!
.
Price: $48
#letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkunggold
LETS BENGKONG GOLD by NurSajat . 🌷Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak. 🌷 Material kain yang bermutu tinggi 🌷 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌷 Bagus untuk support tulang belakang 🌷 Jika anda memakai lebih daripada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda. 🌷 Mudah dibasuh (Cuci dengan tangan sahaja) 🌷 Mempunyai 2 colour : Hitam dan Beige 🌷 Tidak akan berlipat dan bergulung jika anda memakai Lets Bengkung Gold 🌷 Mempunyai size S,M,L,XL So,tunggu apa lagi! Harga yang mampu anda miliki!! . Price: $48 #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkunggold 
Extender bengkung‼️
Yg mn nk beli boleh pm kami...
#bengkungkelantan #codbachok #codkotabharu #letsbengkung #bengkung16tulang
BENGKUNG ALA SAJAT (16 TULANG) 💜 Mengempiskan perut
💜 Merampingkan pinggang
💜 Membaiki postur badan
💜 Menyokong tulang belakang
💜 Melancarkan peredaran darah
💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak
💜 16 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas
💜 Saiz M, L, XL, 2XL
💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari

RM60
Postage RM8 SM, RM10 SS

PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungmurah
BENGKUNG ALA SAJAT (16 TULANG) 💜 Mengempiskan perut 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membaiki postur badan 💜 Menyokong tulang belakang 💜 Melancarkan peredaran darah 💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak 💜 16 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas 💜 Saiz M, L, XL, 2XL 💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari RM60 Postage RM8 SM, RM10 SS PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungmurah 
BENGKUNG ALA SAJAT (16 TULANG) 💜 Mengempiskan perut
💜 Merampingkan pinggang
💜 Membaiki postur badan
💜 Menyokong tulang belakang
💜 Melancarkan peredaran darah
💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak
💜 16 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas
💜 Saiz M, L, XL, 2XL
💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari

RM60
Postage RM8 SM, RM10 SS

PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungmurah
BENGKUNG ALA SAJAT (16 TULANG) 💜 Mengempiskan perut 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membaiki postur badan 💜 Menyokong tulang belakang 💜 Melancarkan peredaran darah 💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak 💜 16 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas 💜 Saiz M, L, XL, 2XL 💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari RM60 Postage RM8 SM, RM10 SS PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungmurah 
Tercari-cari Lets Bengkung Gold yang ada beribu-ribu testimoni berjaya kecikkan pinggang, kempiskan perut?? .
Kami ade ready stokk !
.
.

Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkung #letsbengkunggold
#letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdlebynursajat #letsgirdle #letscantik #janganmengataskincare #letskerengga #nursajat02 #baazarpaknil
Tercari-cari Lets Bengkung Gold yang ada beribu-ribu testimoni berjaya kecikkan pinggang, kempiskan perut?? . Kami ade ready stokk ! . . Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . Hanya rm110 shj + free gift . Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdle  #letscantik  #janganmengataskincare  #letskerengga  #nursajat02  #baazarpaknil 
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar.
.
Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle..
.
Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ?? Marilahh beramai ramai datang ke kedai kami !! .
.
Nak tahu lebih lanjut lagi, boleh lah datang ke kedai kami yang bernama SBS BEAUTY!! Atau DM jerr!!!
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letstonggek 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdlebynursajat 
#letskerengga
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar. . Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle.. . Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ?? Marilahh beramai ramai datang ke kedai kami !! . . Nak tahu lebih lanjut lagi, boleh lah datang ke kedai kami yang bernama SBS BEAUTY!! Atau DM jerr!!! . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letstonggek  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letskerengga 
• • • • •
CLOSE UP VIDEO LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD💗💙
.
.
Sesiapa yg tak puas hati tu, nak tengok depan2 tak boleh. Nak testing size tak boleh. Nak beli tapi ragu2. Nahh tengok video ni. Jelas sis dah tunjuk jahitan, tetulang, warna, size tag, signature, cangkuk & belt.
.
.
Readystock all size XS S M L . Rm139.90 + free lotion panas miss universe yg mmg panas!🔥
📲Whatsapp 017-5889718
🚗COD AREA PENANG ISLAND .
.
#bengkungsajatpenang #letsbengkungdiomandpenang 
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
• • • • • CLOSE UP VIDEO LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD💗💙 . . Sesiapa yg tak puas hati tu, nak tengok depan2 tak boleh. Nak testing size tak boleh. Nak beli tapi ragu2. Nahh tengok video ni. Jelas sis dah tunjuk jahitan, tetulang, warna, size tag, signature, cangkuk & belt. . . Readystock all size XS S M L . Rm139.90 + free lotion panas miss universe yg mmg panas!🔥 📲Whatsapp 017-5889718 🚗COD AREA PENANG ISLAND . . #bengkungsajatpenang  #letsbengkungdiomandpenang  #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Hai guyss.. siapa yang haritu tercari cari lets bengkung diamond gold size L , kitta dah READY STOKK !!!! .
Size pinggang dari  41 - 50 .
Dapat MISS UNIVERSE TAUU HUHUHU wangiiiii giloosss !!.
.
.
Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain.
.
Tak caye cer teraii !
.
Lets Bengkung Diamond Sajat
✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang.
✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas.
✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya.
✅ Tambahan saiz kecik extra small XS
✅ Warna cantik blue black & sweet pink
.
Ready stok XS, S, M, L
.
RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION.
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
Hai guyss.. siapa yang haritu tercari cari lets bengkung diamond gold size L , kitta dah READY STOKK !!!! . Size pinggang dari 41 - 50 . Dapat MISS UNIVERSE TAUU HUHUHU wangiiiii giloosss !!. . . Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain. . Tak caye cer teraii ! . Lets Bengkung Diamond Sajat ✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang. ✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas. ✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya. ✅ Tambahan saiz kecik extra small XS ✅ Warna cantik blue black & sweet pink . Ready stok XS, S, M, L . RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION. . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold 
• • • • •
ORIGINAL ATAU FAKE?
.
.
Cara nak tahu Lets Bengkung adalah original atau tidak;
🔥Ada size tag.
🔥Ada signature 'Lets Bengkung Gold' kat bahagian hujung bengkung.
🔥Ada cop 'Exclusive Bengkung Gold' di bahagian depan kotak.
🔥Harga rm139.90 exclude postage.
🔥Ada 16 tetulang elastik.
.
.
I banyak perasan lately ni banyak seller yg claim bengkung dia jual adalah bengkung by sajat tp jual harga rm20 rm30 rm40💆🏻 Gambar pun curi. Caption curi. Testimoni curi. Jadi anda kena jadi pengguna yg bijak okay💕

Sis trusted agent Penang Island 
Whatsapp 017-5889718
🚗Cod Area Penang island .
.
#bengkungsajatpenang #bengkungdiamondpenang 
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
• • • • • ORIGINAL ATAU FAKE? . . Cara nak tahu Lets Bengkung adalah original atau tidak; 🔥Ada size tag. 🔥Ada signature 'Lets Bengkung Gold' kat bahagian hujung bengkung. 🔥Ada cop 'Exclusive Bengkung Gold' di bahagian depan kotak. 🔥Harga rm139.90 exclude postage. 🔥Ada 16 tetulang elastik. . . I banyak perasan lately ni banyak seller yg claim bengkung dia jual adalah bengkung by sajat tp jual harga rm20 rm30 rm40💆🏻 Gambar pun curi. Caption curi. Testimoni curi. Jadi anda kena jadi pengguna yg bijak okay💕 Sis trusted agent Penang Island Whatsapp 017-5889718 🚗Cod Area Penang island . . #bengkungsajatpenang  #bengkungdiamondpenang  #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
INI BUKAN COMBOO TAUUUU..
Ini dia size untuk bengkung sajat.. .
BENGKUNG GOLD RM110 + FREE GIFT.
.
BENGKUNG DIAMOND GOLD + FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE RM139.90
.
.
Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain.
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
INI BUKAN COMBOO TAUUUU.. Ini dia size untuk bengkung sajat.. . BENGKUNG GOLD RM110 + FREE GIFT. . BENGKUNG DIAMOND GOLD + FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE RM139.90 . . Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain. . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold 
Selamat Pagi kesayangan semua. Jangan lupa kemam sebiji Magic Booster sebelum breakfast tau❤️
.
.
.
Magic Booster diperlaya dengan bahan bahan aktif dan homeopathy bagi memberikan korang kesan putih melepak, badan curvy dan breast mantap dalam masa 7-14 hari sahaja.
.
.
.
Dengan formula Magic Booster baru, supplement Magic Booster diupgrade untuk 10x booster berbanding yang lama. Jadi, dalam masa 1 bulan consume terus boleh dapat nampak kesan.
.
.
.
Magic Booster juga boleh diambil oleh lelaki dan perempuan atas 17 tahun. Takkan perempuan je kan nak cantik? Lelaki pun boleh!
.
.
.
Whatsapp 011-28706762 atau click link dekat bio untuk penyelesaian masalah korang💋
Selamat Pagi kesayangan semua. Jangan lupa kemam sebiji Magic Booster sebelum breakfast tau❤️ . . . Magic Booster diperlaya dengan bahan bahan aktif dan homeopathy bagi memberikan korang kesan putih melepak, badan curvy dan breast mantap dalam masa 7-14 hari sahaja. . . . Dengan formula Magic Booster baru, supplement Magic Booster diupgrade untuk 10x booster berbanding yang lama. Jadi, dalam masa 1 bulan consume terus boleh dapat nampak kesan. . . . Magic Booster juga boleh diambil oleh lelaki dan perempuan atas 17 tahun. Takkan perempuan je kan nak cantik? Lelaki pun boleh! . . . Whatsapp 011-28706762 atau click link dekat bio untuk penyelesaian masalah korang💋
Haaaa nak tahu tips PEWOTTT KEMPISSS ala kerengga?? 😱😱😱
Mai la pakai LETS DIAMOND !!!! By @nursajat02 .
.

X mahal uolsssss... pakai2 eh dah kempis!!!! Ohmaigod...👍👍👍
.
.
📱012 366-5927 Noora
📱012 366-5927 Noora
📱012 366-5927 Noora

#bengkungczer 
#bajuraya2018
#kedah
#surirumah
#kllmu
#erezeki
#uitm
#Bengkung
#shahalam
#Letsbengkong
#bajuraya2018
#uum
#tipskurus
#nursajat02
#Letsbengkung
Produk:
Sape nak kurus dan ramping di hari raya.  Baju raya dh cantik,  tp perut menggelebeh... Huwaaa.  Jom try bengkung sajat. Produk laku keras. 
LET'S BENGKUNG GOLD

nak Kurus Slim tanpa perlu makan Pils Kurus 

Takde masa nak Exercise 
Anda ada masalah Perut Buncit / Boroi 

Hah!!! Sekarang ada cara paling Mudah & Simple sangat untuk dapatkan pinggang cam Kerengga taww... Anda hanya perlu dapatkan LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT je.. Insyallah, anda confirm akan puas hati  😊 

KELEBIHAN / KEBAIKAN / FUNGSI LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT ● Akan memecehkan lemak di bahagian perut dengan cepat ● Membentuk kembali pinggang serta perut ● Mengembalikan Posture badan ● Menyokong tulang belakang ● Mengurangkan Pengumpulan lemak terutama di bahagian Perut ● Melancarkan peredaran darah ● Mempunyai 16 tulang ● Mempunyai Infrared ● Sangat selesa walaupun seharian digunakan ● Tidak mudah berlipat mahupun bergulung ● Kain yang sangat selesa ● Kulit tidak akan melecet walaupun pakai 8 jam sehari ● Material kain yang sangat berkualiti tinggi ● Sangat mudah untuk dicuci ● Lelaki mahupun perempuan boleh pakai ● Sangat sesuai untuk digunakan bagi wanita baru lepas bersalin ● Harga yang sangat Berbaloi

So apa anda tunggu lagi... Order sekarang.... Siapa cepat, dia dapat!! Memang laku keras sungguh Bengkung Gold Sajat nih... Mmg puashati bila kita guna bengkung sajat ni.. #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkungsajat #bengkungnursajat #bengkungsajatgold #bengkungsajatgoldmurah #bengkungsajatmurah #bengkungsajatoriginal #bengkungnursajatmurah #bengkungnursajatoriginal #bengkungsajatmurahoriginal #letsgirdle #letsbengkung #girdlemurah #girdlemurahoriginal
Produk: Sape nak kurus dan ramping di hari raya. Baju raya dh cantik, tp perut menggelebeh... Huwaaa. Jom try bengkung sajat. Produk laku keras. LET'S BENGKUNG GOLD nak Kurus Slim tanpa perlu makan Pils Kurus  Takde masa nak Exercise  Anda ada masalah Perut Buncit / Boroi  Hah!!! Sekarang ada cara paling Mudah & Simple sangat untuk dapatkan pinggang cam Kerengga taww... Anda hanya perlu dapatkan LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT je.. Insyallah, anda confirm akan puas hati  😊  KELEBIHAN / KEBAIKAN / FUNGSI LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT ● Akan memecehkan lemak di bahagian perut dengan cepat ● Membentuk kembali pinggang serta perut ● Mengembalikan Posture badan ● Menyokong tulang belakang ● Mengurangkan Pengumpulan lemak terutama di bahagian Perut ● Melancarkan peredaran darah ● Mempunyai 16 tulang ● Mempunyai Infrared ● Sangat selesa walaupun seharian digunakan ● Tidak mudah berlipat mahupun bergulung ● Kain yang sangat selesa ● Kulit tidak akan melecet walaupun pakai 8 jam sehari ● Material kain yang sangat berkualiti tinggi ● Sangat mudah untuk dicuci ● Lelaki mahupun perempuan boleh pakai ● Sangat sesuai untuk digunakan bagi wanita baru lepas bersalin ● Harga yang sangat Berbaloi So apa anda tunggu lagi... Order sekarang.... Siapa cepat, dia dapat!! Memang laku keras sungguh Bengkung Gold Sajat nih... Mmg puashati bila kita guna bengkung sajat ni.. #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #bengkungsajatgold  #bengkungsajatgoldmurah  #bengkungsajatmurah  #bengkungsajatoriginal  #bengkungnursajatmurah  #bengkungnursajatoriginal  #bengkungsajatmurahoriginal  #letsgirdle  #letsbengkung  #girdlemurah  #girdlemurahoriginal 
Produk:
Sape nak kurus dan ramping di hari raya.  Baju raya dh cantik,  tp perut menggelebeh... Huwaaa.  Jom try bengkung sajat. Produk laku keras. 
LET'S BENGKUNG GOLD

nak Kurus Slim tanpa perlu makan Pils Kurus 

Takde masa nak Exercise 
Anda ada masalah Perut Buncit / Boroi 

Hah!!! Sekarang ada cara paling Mudah & Simple sangat untuk dapatkan pinggang cam Kerengga taww... Anda hanya perlu dapatkan LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT je.. Insyallah, anda confirm akan puas hati  😊 

KELEBIHAN / KEBAIKAN / FUNGSI LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT ● Akan memecehkan lemak di bahagian perut dengan cepat ● Membentuk kembali pinggang serta perut ● Mengembalikan Posture badan ● Menyokong tulang belakang ● Mengurangkan Pengumpulan lemak terutama di bahagian Perut ● Melancarkan peredaran darah ● Mempunyai 16 tulang ● Mempunyai Infrared ● Sangat selesa walaupun seharian digunakan ● Tidak mudah berlipat mahupun bergulung ● Kain yang sangat selesa ● Kulit tidak akan melecet walaupun pakai 8 jam sehari ● Material kain yang sangat berkualiti tinggi ● Sangat mudah untuk dicuci ● Lelaki mahupun perempuan boleh pakai ● Sangat sesuai untuk digunakan bagi wanita baru lepas bersalin ● Harga yang sangat Berbaloi

So apa anda tunggu lagi... Order sekarang.... Siapa cepat, dia dapat!! Memang laku keras sungguh Bengkung Gold Sajat nih... Mmg puashati bila kita guna bengkung sajat ni.. #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkungsajat #bengkungnursajat #bengkungsajatgold #bengkungsajatgoldmurah #bengkungsajatmurah #bengkungsajatoriginal #bengkungnursajatmurah #bengkungnursajatoriginal #bengkungsajatmurahoriginal #letsgirdle #letsbengkung #girdlemurah #girdlemurahoriginal
Produk: Sape nak kurus dan ramping di hari raya. Baju raya dh cantik, tp perut menggelebeh... Huwaaa. Jom try bengkung sajat. Produk laku keras. LET'S BENGKUNG GOLD nak Kurus Slim tanpa perlu makan Pils Kurus  Takde masa nak Exercise  Anda ada masalah Perut Buncit / Boroi  Hah!!! Sekarang ada cara paling Mudah & Simple sangat untuk dapatkan pinggang cam Kerengga taww... Anda hanya perlu dapatkan LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT je.. Insyallah, anda confirm akan puas hati  😊  KELEBIHAN / KEBAIKAN / FUNGSI LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT ● Akan memecehkan lemak di bahagian perut dengan cepat ● Membentuk kembali pinggang serta perut ● Mengembalikan Posture badan ● Menyokong tulang belakang ● Mengurangkan Pengumpulan lemak terutama di bahagian Perut ● Melancarkan peredaran darah ● Mempunyai 16 tulang ● Mempunyai Infrared ● Sangat selesa walaupun seharian digunakan ● Tidak mudah berlipat mahupun bergulung ● Kain yang sangat selesa ● Kulit tidak akan melecet walaupun pakai 8 jam sehari ● Material kain yang sangat berkualiti tinggi ● Sangat mudah untuk dicuci ● Lelaki mahupun perempuan boleh pakai ● Sangat sesuai untuk digunakan bagi wanita baru lepas bersalin ● Harga yang sangat Berbaloi So apa anda tunggu lagi... Order sekarang.... Siapa cepat, dia dapat!! Memang laku keras sungguh Bengkung Gold Sajat nih... Mmg puashati bila kita guna bengkung sajat ni.. #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #bengkungsajatgold  #bengkungsajatgoldmurah  #bengkungsajatmurah  #bengkungsajatoriginal  #bengkungnursajatmurah  #bengkungnursajatoriginal  #bengkungsajatmurahoriginal  #letsgirdle  #letsbengkung  #girdlemurah  #girdlemurahoriginal 
Produk:
Sape nak kurus dan ramping di hari raya.  Baju raya dh cantik,  tp perut menggelebeh... Huwaaa.  Jom try bengkung sajat. Produk laku keras. 
LET'S BENGKUNG GOLD

nak Kurus Slim tanpa perlu makan Pils Kurus 

Takde masa nak Exercise 
Anda ada masalah Perut Buncit / Boroi 

Hah!!! Sekarang ada cara paling Mudah & Simple sangat untuk dapatkan pinggang cam Kerengga taww... Anda hanya perlu dapatkan LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT je.. Insyallah, anda confirm akan puas hati  😊 

KELEBIHAN / KEBAIKAN / FUNGSI LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT ● Akan memecehkan lemak di bahagian perut dengan cepat ● Membentuk kembali pinggang serta perut ● Mengembalikan Posture badan ● Menyokong tulang belakang ● Mengurangkan Pengumpulan lemak terutama di bahagian Perut ● Melancarkan peredaran darah ● Mempunyai 16 tulang ● Mempunyai Infrared ● Sangat selesa walaupun seharian digunakan ● Tidak mudah berlipat mahupun bergulung ● Kain yang sangat selesa ● Kulit tidak akan melecet walaupun pakai 8 jam sehari ● Material kain yang sangat berkualiti tinggi ● Sangat mudah untuk dicuci ● Lelaki mahupun perempuan boleh pakai ● Sangat sesuai untuk digunakan bagi wanita baru lepas bersalin ● Harga yang sangat Berbaloi

So apa anda tunggu lagi... Order sekarang.... Siapa cepat, dia dapat!! Memang laku keras sungguh Bengkung Gold Sajat nih... Mmg puashati bila kita guna bengkung sajat ni.. #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkungsajat #bengkungnursajat #bengkungsajatgold #bengkungsajatgoldmurah #bengkungsajatmurah #bengkungsajatoriginal #bengkungnursajatmurah #bengkungnursajatoriginal #bengkungsajatmurahoriginal #letsgirdle #letsbengkung #girdlemurah #girdlemurahoriginal
Produk: Sape nak kurus dan ramping di hari raya. Baju raya dh cantik, tp perut menggelebeh... Huwaaa. Jom try bengkung sajat. Produk laku keras. LET'S BENGKUNG GOLD nak Kurus Slim tanpa perlu makan Pils Kurus  Takde masa nak Exercise  Anda ada masalah Perut Buncit / Boroi  Hah!!! Sekarang ada cara paling Mudah & Simple sangat untuk dapatkan pinggang cam Kerengga taww... Anda hanya perlu dapatkan LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT je.. Insyallah, anda confirm akan puas hati  😊  KELEBIHAN / KEBAIKAN / FUNGSI LET'S BENGKUNG GOLD BY NUR SAJAT ● Akan memecehkan lemak di bahagian perut dengan cepat ● Membentuk kembali pinggang serta perut ● Mengembalikan Posture badan ● Menyokong tulang belakang ● Mengurangkan Pengumpulan lemak terutama di bahagian Perut ● Melancarkan peredaran darah ● Mempunyai 16 tulang ● Mempunyai Infrared ● Sangat selesa walaupun seharian digunakan ● Tidak mudah berlipat mahupun bergulung ● Kain yang sangat selesa ● Kulit tidak akan melecet walaupun pakai 8 jam sehari ● Material kain yang sangat berkualiti tinggi ● Sangat mudah untuk dicuci ● Lelaki mahupun perempuan boleh pakai ● Sangat sesuai untuk digunakan bagi wanita baru lepas bersalin ● Harga yang sangat Berbaloi So apa anda tunggu lagi... Order sekarang.... Siapa cepat, dia dapat!! Memang laku keras sungguh Bengkung Gold Sajat nih... Mmg puashati bila kita guna bengkung sajat ni.. #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #bengkungsajatgold  #bengkungsajatgoldmurah  #bengkungsajatmurah  #bengkungsajatoriginal  #bengkungnursajatmurah  #bengkungnursajatoriginal  #bengkungsajatmurahoriginal  #letsgirdle  #letsbengkung  #girdlemurah  #girdlemurahoriginal 
KENAPA PERLU BELI DENGAN KITA?
.
.
💯Registered seller!
💯Produk original. Barang direct from HQ Nursajat
💯Postage setiap hari
💯Barang cepat sampai (kebiasaan 1-2 hari bekerja)
💯Fast reply whatsapp & DM
💯Customer repeat order 3-4 kali hanya melalui kita
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
KENAPA PERLU BELI DENGAN KITA? . . 💯Registered seller! 💯Produk original. Barang direct from HQ Nursajat 💯Postage setiap hari 💯Barang cepat sampai (kebiasaan 1-2 hari bekerja) 💯Fast reply whatsapp & DM 💯Customer repeat order 3-4 kali hanya melalui kita . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
LETS GIRDLE EDISI TERBARU BY NUR SAJAT!
.
.
Bontot leper, jatuh, kendur?
Peha besar macam gajah?
Nak ada thigh gap kat celah peha?
Lemak perut menggeleber?
.
.
Takde masalah semua tu. Pakai girdle ni confirm setel semua masalah! Paling best ada 2 tetulang elastik & 6 magnet pecahan lemak! Mmg lain dari yang lain.
.
.
Nak double triple effect??? Pakai sekali dengan LETS BENGKUNG by nur sajat. Kalah kim kardashian tau nanti. Swipe kiri untuk tentukan size girdle.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
LETS GIRDLE EDISI TERBARU BY NUR SAJAT! . . Bontot leper, jatuh, kendur? Peha besar macam gajah? Nak ada thigh gap kat celah peha? Lemak perut menggeleber? . . Takde masalah semua tu. Pakai girdle ni confirm setel semua masalah! Paling best ada 2 tetulang elastik & 6 magnet pecahan lemak! Mmg lain dari yang lain. . . Nak double triple effect??? Pakai sekali dengan LETS BENGKUNG by nur sajat. Kalah kim kardashian tau nanti. Swipe kiri untuk tentukan size girdle. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
KENAPA PERLU BELI DENGAN KITA?
.
.
💯Registered seller!
💯Produk original. Barang direct from HQ Nursajat
💯Postage setiap hari
💯Barang cepat sampai (kebiasaan 1-2 hari bekerja)
💯Fast reply whatsapp & DM
💯Customer repeat order 3-4 kali hanya melalui kita
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
KENAPA PERLU BELI DENGAN KITA? . . 💯Registered seller! 💯Produk original. Barang direct from HQ Nursajat 💯Postage setiap hari 💯Barang cepat sampai (kebiasaan 1-2 hari bekerja) 💯Fast reply whatsapp & DM 💯Customer repeat order 3-4 kali hanya melalui kita . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Ramai minat bengkung 3 in 1 ni...nak tahu kenapa ramai wanita memilih Bengkung Moden 3 in 1 (Bengkung Pinggang, Bengkung Perut & Bengkung Punggung) ni??🤔🤔🤔 SEBAB SEBABNYA ADALAH👇👇👇👇 💃 Mudah & Cepat untuk digunakan.zap on..semudah 1,2,3!!!
💃Kemas & boleh dilaraskan mengikut keselesaan.
💃Fabrik yang selesa & tidak panas.
💃 boleh dibasuh tanpa menjejaskan fabrik.
💃Sangat sesuai untuk ibu yang bersalin secara normal atau ceaser .
💃boleh mengempiskan perut buncit, mengecutkan rahim 💃 merapatkan faraj yang telah regang & longgar setelah Bersalin.

Anda berminat nak slim semula lpas Bersalin?whatapp saya untuk harga promosi
www.wasap.my/601125717497/bengkung3in1

#nakslimselalu
#bengkung3in1murah 
#bengkung3in1 
#bengkungmoden 
#bengkung 
#korsetmurah 
#letsbengkungbynursajat 
#letsbengkung
Ramai minat bengkung 3 in 1 ni...nak tahu kenapa ramai wanita memilih Bengkung Moden 3 in 1 (Bengkung Pinggang, Bengkung Perut & Bengkung Punggung) ni??🤔🤔🤔 SEBAB SEBABNYA ADALAH👇👇👇👇 💃 Mudah & Cepat untuk digunakan.zap on..semudah 1,2,3!!! 💃Kemas & boleh dilaraskan mengikut keselesaan. 💃Fabrik yang selesa & tidak panas. 💃 boleh dibasuh tanpa menjejaskan fabrik. 💃Sangat sesuai untuk ibu yang bersalin secara normal atau ceaser . 💃boleh mengempiskan perut buncit, mengecutkan rahim 💃 merapatkan faraj yang telah regang & longgar setelah Bersalin. Anda berminat nak slim semula lpas Bersalin?whatapp saya untuk harga promosi www.wasap.my/601125717497/bengkung3in1 #nakslimselalu  #bengkung3in1murah  #bengkung3in1  #bengkungmoden  #bengkung  #korsetmurah  #letsbengkungbynursajat  #letsbengkung 
Dah Ramai Wanita Merasai Perubahan Pada Aset Depan Belakang!
.
Kenapa Sis masih menanti dan tak ingin cuba? .
.
Bahan di formulasi oleh kilang berstatus GMP .
.
Di sahkan selamat dan punyai ujian makmal yang bebas bahan terlarang
.
Dengan ekstrak tumbuhan yang di rumus sesuai untuk wanita asia .
.
Jom dapatkan sementara Diskaun istimewa untuk Sis
.
WonderBloom by Hush Hush solusi masalah Miss B layu dan tak bermaya agar kembali tegang dan padat . Whatsapp ke 01128783480 atau klik link di bio

#hushhushterengganu #letsbengkungdiamondgold
#nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkung #bengkung#bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #setpantang #setbersalin #tipspantang #tipsramping
Dah Ramai Wanita Merasai Perubahan Pada Aset Depan Belakang! . Kenapa Sis masih menanti dan tak ingin cuba? . . Bahan di formulasi oleh kilang berstatus GMP . . Di sahkan selamat dan punyai ujian makmal yang bebas bahan terlarang . Dengan ekstrak tumbuhan yang di rumus sesuai untuk wanita asia . . Jom dapatkan sementara Diskaun istimewa untuk Sis . WonderBloom by Hush Hush solusi masalah Miss B layu dan tak bermaya agar kembali tegang dan padat . Whatsapp ke 01128783480 atau klik link di bio #hushhushterengganu  #letsbengkungdiamondgold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkung  #bengkung #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #setpantang  #setbersalin  #tipspantang  #tipsramping 
LETS GIRDLE EDISI TERBARU BY NUR SAJAT!
.
.
Bontot leper, jatuh, kendur?
Peha besar macam gajah?
Nak ada thigh gap kat celah peha?
Lemak perut menggeleber?
.
.
Takde masalah semua tu. Pakai girdle ni confirm setel semua masalah! Paling best ada 2 tetulang elastik & 6 magnet pecahan lemak! Mmg lain dari yang lain.
.
.
Nak double triple effect??? Pakai sekali dengan LETS BENGKUNG by nur sajat. Kalah kim kardashian tau nanti. Swipe kiri untuk tentukan size girdle.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
LETS GIRDLE EDISI TERBARU BY NUR SAJAT! . . Bontot leper, jatuh, kendur? Peha besar macam gajah? Nak ada thigh gap kat celah peha? Lemak perut menggeleber? . . Takde masalah semua tu. Pakai girdle ni confirm setel semua masalah! Paling best ada 2 tetulang elastik & 6 magnet pecahan lemak! Mmg lain dari yang lain. . . Nak double triple effect??? Pakai sekali dengan LETS BENGKUNG by nur sajat. Kalah kim kardashian tau nanti. Swipe kiri untuk tentukan size girdle. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
DOUBLE EFFECT!!! DOUBLE GRIP!!! DOUBLE INFRARED!!!
.
.
Mana lagi nak dapat bengkung jenis mcm ni? Takde sayang semua. Cari lah merata malaysia pun. Harga pun berbaloi, rm139.90 je takde cecah 200-300 ratus. Material adalah cotton spandex yg sangat berkualiti. Kain pun tebal & menyerap peluh.
.
.
Paling best tengok pinggang hakak tu😍 Betul2 slim melim! Ada belt lagi tau untuk beri effect RAMPING. Dapat pulak free gift iaitu lotion panas miss universe by @nursajat . Sangat rugilah kalau uolls taknak grab satu untuk diri sendiri😜 📲Whatsapp 018 3103894
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
DOUBLE EFFECT!!! DOUBLE GRIP!!! DOUBLE INFRARED!!! . . Mana lagi nak dapat bengkung jenis mcm ni? Takde sayang semua. Cari lah merata malaysia pun. Harga pun berbaloi, rm139.90 je takde cecah 200-300 ratus. Material adalah cotton spandex yg sangat berkualiti. Kain pun tebal & menyerap peluh. . . Paling best tengok pinggang hakak tu😍 Betul2 slim melim! Ada belt lagi tau untuk beri effect RAMPING. Dapat pulak free gift iaitu lotion panas miss universe by @nursajat . Sangat rugilah kalau uolls taknak grab satu untuk diri sendiri😜 📲Whatsapp 018 3103894 . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
.
Hai awk semua 🙋🏻‍♀️
PINGGANG AWAK 
SAIZ APA !!!
.
.
❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT !
❌SAKIT2 PINGGANG
❌PERUT MENGELEBEH
❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR !
❌PERUT MUDAH KEMBUNG
❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN
.
.
Jangan risau sayang2 semua.
Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn
Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍
Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏...
Yehhhh hakak suker
Jomm oderr kalu nak RASE SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪..
.
.
Whatsapp di talian :
0183103894 INA
0183103894 INA
0183103894 INA
.
.
#letsbengkung 
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkungdiamondnursajat 
#letsgirdle 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsgirdlebynursajat 
#janganmengataskincare 
#janganmengata 
#setberpantang 
#krimpanasmissuniverse 
#krimpanas
. Hai awk semua 🙋🏻‍♀️ PINGGANG AWAK  SAIZ APA !!! . . ❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT ! ❌SAKIT2 PINGGANG ❌PERUT MENGELEBEH ❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR ! ❌PERUT MUDAH KEMBUNG ❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN . . Jangan risau sayang2 semua. Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍 Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏... Yehhhh hakak suker Jomm oderr kalu nak RASE SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪.. . . Whatsapp di talian : 0183103894 INA 0183103894 INA 0183103894 INA . . #letsbengkung   #letsbengkunggold   #letsbengkunggoldbynursajat   #letsbengkungdiamondgold   #letsbengkungdiamondnursajat   #letsgirdle   #letsgirdletonggekfuhh   #letsgirdlebynursajat   #janganmengataskincare   #janganmengata   #setberpantang   #krimpanasmissuniverse   #krimpanas 
Assalamualaikum semua😍. Jom tgk sikit ape benda la #pwlbynisjuewin ni
Info PWL
======================
🍕Losyen pemutih kekal pertama dan terbaru di pasaran Malaysia.
🍛 bau yg sgt wangi dan tidak melekit
🍝 kesan bleh nampak seawal satu kali penggunaan. 2 minggu penggunaan konsisten sis dah bleh fefeeling gojess gitu kulit dah cerah makin melepak.
🍲 fast selling kerana terdapat bnyk testimoni berkesan dari pengguna terawal.
🍗 maaf sy guna simbol mknan sbb sdg lapar😂
Persoalan adakah putih kekal atau tanggal? ☑ Bila dicuci pada bahagian losyen yg dipakai, kesannya tetap cerah. Ianya kekal putih dan cerah.
persoalan adakah bleh disapu pada muka ☑ boleh. Bergantung kpd kesusaian skincare yg dipakai. Cuba sapu sedikit utk lihat kesan dahulu.
.

PERSOALAN CARA PEMAKAIAN PWL
Sebelum keluar rumah pd wktu pagi bleh sapu pd bhgian yg nak dicerahkan. Samada seluruh badan, muka, kaki, atau tangan. 
Sebelum tidur disapu pada bhgian2 tersebut. Isi kandungan tahan lama mana
Brgantung kpd kaedah pemakaian. Jika hny sapu pd muka bleh btahan sebulan. Jika seluruh badan 2minggu.
Bagaimanapun pakai secara konsisten selama 2 minggu dh blh dpt kesan memuaskan.
Bila dah cerah, bleh pakai jarang2 atas keselesaan. PERSOALAN Selepas sebulan jika bhenti pakai..kulit akan kembali ke asal ke
Dgn penggunaan konsisten selama 2 minggu, pengguna akan dpt hasil yg memuaskan. Malah terdapat pengguna yg teruja kerana nampak kesan seawal satu hari.
Apabila losyen dbersihkan pd bahagian yg disapu, kesan cerah tidak tanggal. Selepas sebulan, kulit sentiasa terdedah kpd matahari, kulit akan kembali gelap dan kusam jika tidak memakai sunblock. 😊
.

KLIK LINK BERIKUT UNTUK SEBARANG PERTANYAAN :
www.wasap.my/01111407246
.

#pwlbynisjuewin #nisjuewin #permenantwhiteninglotion #putihgebu #hafizhamidun #joyrevfa #motifviral #losyen #pemutih #kosmetikmurah #merdeka #sale #kontrovesi #letscantik #letsgirdle #letsbengkung #janganmengata #githewww #sakitpulakhatikita
Assalamualaikum semua😍. Jom tgk sikit ape benda la #pwlbynisjuewin  ni Info PWL ====================== 🍕Losyen pemutih kekal pertama dan terbaru di pasaran Malaysia. 🍛 bau yg sgt wangi dan tidak melekit 🍝 kesan bleh nampak seawal satu kali penggunaan. 2 minggu penggunaan konsisten sis dah bleh fefeeling gojess gitu kulit dah cerah makin melepak. 🍲 fast selling kerana terdapat bnyk testimoni berkesan dari pengguna terawal. 🍗 maaf sy guna simbol mknan sbb sdg lapar😂 Persoalan adakah putih kekal atau tanggal? ☑ Bila dicuci pada bahagian losyen yg dipakai, kesannya tetap cerah. Ianya kekal putih dan cerah. persoalan adakah bleh disapu pada muka ☑ boleh. Bergantung kpd kesusaian skincare yg dipakai. Cuba sapu sedikit utk lihat kesan dahulu. . PERSOALAN CARA PEMAKAIAN PWL Sebelum keluar rumah pd wktu pagi bleh sapu pd bhgian yg nak dicerahkan. Samada seluruh badan, muka, kaki, atau tangan. Sebelum tidur disapu pada bhgian2 tersebut. Isi kandungan tahan lama mana Brgantung kpd kaedah pemakaian. Jika hny sapu pd muka bleh btahan sebulan. Jika seluruh badan 2minggu. Bagaimanapun pakai secara konsisten selama 2 minggu dh blh dpt kesan memuaskan. Bila dah cerah, bleh pakai jarang2 atas keselesaan. PERSOALAN Selepas sebulan jika bhenti pakai..kulit akan kembali ke asal ke Dgn penggunaan konsisten selama 2 minggu, pengguna akan dpt hasil yg memuaskan. Malah terdapat pengguna yg teruja kerana nampak kesan seawal satu hari. Apabila losyen dbersihkan pd bahagian yg disapu, kesan cerah tidak tanggal. Selepas sebulan, kulit sentiasa terdedah kpd matahari, kulit akan kembali gelap dan kusam jika tidak memakai sunblock. 😊 . KLIK LINK BERIKUT UNTUK SEBARANG PERTANYAAN : www.wasap.my/01111407246 . #pwlbynisjuewin  #nisjuewin  #permenantwhiteninglotion  #putihgebu  #hafizhamidun  #joyrevfa  #motifviral  #losyen  #pemutih  #kosmetikmurah  #merdeka  #sale  #kontrovesi  #letscantik  #letsgirdle  #letsbengkung  #janganmengata  #githewww  #sakitpulakhatikita 
Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain. Lelaki pun boleh pakaii tauu !!
.
Tak caye cer teraii !
.
Lets Bengkung Diamond Sajat
✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang.
✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas.
✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya.
✅ Tambahan saiz kecik extra small XS
✅ Warna cantik blue black & sweet pink
.
Ready stok XS, S, M, L
.
RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION.
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain. Lelaki pun boleh pakaii tauu !! . Tak caye cer teraii ! . Lets Bengkung Diamond Sajat ✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang. ✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas. ✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya. ✅ Tambahan saiz kecik extra small XS ✅ Warna cantik blue black & sweet pink . Ready stok XS, S, M, L . RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION. . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold 
Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain. Lelaki pun boleh pakaii tauu !!
.
Tak caye cer teraii !
.
Lets Bengkung Diamond Sajat
✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang.
✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas.
✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya.
✅ Tambahan saiz kecik extra small XS
✅ Warna cantik blue black & sweet pink
.
Ready stok XS, S, M, L
.
RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION.
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain. Lelaki pun boleh pakaii tauu !! . Tak caye cer teraii ! . Lets Bengkung Diamond Sajat ✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang. ✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas. ✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya. ✅ Tambahan saiz kecik extra small XS ✅ Warna cantik blue black & sweet pink . Ready stok XS, S, M, L . RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION. . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold 
- Dah Ramai Wanita Merasai Perubahan Pada Aset Depan Belakang!
.
Kenapa Sis masih menanti dan tak ingin cuba? .
.
Bahan di formulasi oleh kilang berstatus GMP .
.
Di sahkan selamat dan punyai ujian makmal yang bebas bahan terlarang
.
Dengan ekstrak tumbuhan yang di rumus sesuai untuk wanita asia .
.
Jom dapatkan sementara Diskaun istimewa untuk Sis
.
WonderBloom by Hush Hush solusi masalah Miss B layu dan tak bermaya agar kembali tegang dan padat . Whatsapp ke 0165176174 atau klik link di bio

#hushhushterengganu #letsbengkungdiamondgold
#nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkung #bengkung#bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #setpantang #setbersalin #tipspantang #tipsramping
- Dah Ramai Wanita Merasai Perubahan Pada Aset Depan Belakang! . Kenapa Sis masih menanti dan tak ingin cuba? . . Bahan di formulasi oleh kilang berstatus GMP . . Di sahkan selamat dan punyai ujian makmal yang bebas bahan terlarang . Dengan ekstrak tumbuhan yang di rumus sesuai untuk wanita asia . . Jom dapatkan sementara Diskaun istimewa untuk Sis . WonderBloom by Hush Hush solusi masalah Miss B layu dan tak bermaya agar kembali tegang dan padat . Whatsapp ke 0165176174 atau klik link di bio #hushhushterengganu  #letsbengkungdiamondgold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkung  #bengkung #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #setpantang  #setbersalin  #tipspantang  #tipsramping 
Yang tak nak pos, nak urgent, nak cod, nak test dulu, nak tengkk material macamana, nak rasa bestt nya lets bengkung sajat ni boleh walkin dtg ke kedai Sbs Beauty !
.
Rmai kan? Heehehehe kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letstonggek 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsgirdlenursajat
Yang tak nak pos, nak urgent, nak cod, nak test dulu, nak tengkk material macamana, nak rasa bestt nya lets bengkung sajat ni boleh walkin dtg ke kedai Sbs Beauty ! . Rmai kan? Heehehehe kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉 . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letstonggek  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdlenursajat 
Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain. Lelaki pun boleh pakaii tauu !!
.
Tak caye cer teraii !
.
Lets Bengkung Diamond Sajat
✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang.
✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas.
✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya.
✅ Tambahan saiz kecik extra small XS
✅ Warna cantik blue black & sweet pink
.
Ready stok XS, S, M, L
.
RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION.
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain. Lelaki pun boleh pakaii tauu !! . Tak caye cer teraii ! . Lets Bengkung Diamond Sajat ✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang. ✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas. ✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya. ✅ Tambahan saiz kecik extra small XS ✅ Warna cantik blue black & sweet pink . Ready stok XS, S, M, L . RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION. . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold 
Perut buncit
Seluar dah tak boleh nak Zip tersekat... Jangan risau #BENGKUNG ada  lemak hilang sikit-sikit. Bengkung ni paling mudah hanya cangkuk je meramping pinggang dengan cepat dan berkesan terasa perut seperti di urut-urut.

Nak lebih detail? Nak order ? 
tekan link kat bwh 👇 ni yer
http://watsap.my/60139015218/BENGKUNG

READY STOCK 🐜🐜🐜 🌻BENGKUNG GOLD : S,M,L,XL,XXL :: RM110
🌻BENGKUNG DIAMOND FREE LOTION SLIMMING : XS,S,M,L :: RM139.90
🌻GIRDLE - S,M :: RM120

0139015218

#pulaupinang #melaka #shahalam #kedah #perlis #selangor #kotadamansara #kotabharu #johor #kualalumpur #sabah #sarawak #perak #muabellaz #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazar  #negerisembilan #miri #kelantan #putrajaya #bangi
#letsbengkunggold #nursajat02 #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata
Perut buncit Seluar dah tak boleh nak Zip tersekat... Jangan risau #BENGKUNG  ada lemak hilang sikit-sikit. Bengkung ni paling mudah hanya cangkuk je meramping pinggang dengan cepat dan berkesan terasa perut seperti di urut-urut. Nak lebih detail? Nak order ? tekan link kat bwh 👇 ni yer http://watsap.my/60139015218/BENGKUNG READY STOCK 🐜🐜🐜 🌻BENGKUNG GOLD : S,M,L,XL,XXL :: RM110 🌻BENGKUNG DIAMOND FREE LOTION SLIMMING : XS,S,M,L :: RM139.90 🌻GIRDLE - S,M :: RM120 0139015218 #pulaupinang  #melaka  #shahalam  #kedah  #perlis  #selangor  #kotadamansara  #kotabharu  #johor  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #perak  #muabellaz  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #negerisembilan  #miri  #kelantan  #putrajaya  #bangi  #letsbengkunggold  #nursajat02  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata 
Marilahh.. ada sesiapa yang masih tercari2 LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD dan LETS TONGGEK FUHH , kami READY STOCKK!!
.
BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90.
✔XS
✔S
✔M
✔L
.
LETS TONGGEK FUHH RM120
✔S
✔M
✔L
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsgirdle
#letsgirdletonggekfuhh 
#janganmengata
Marilahh.. ada sesiapa yang masih tercari2 LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD dan LETS TONGGEK FUHH , kami READY STOCKK!! . BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90. ✔XS ✔S ✔M ✔L . LETS TONGGEK FUHH RM120 ✔S ✔M ✔L . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #janganmengata 
lets Girdle Tonggek Fuhh.. fuhhh fuhh fuhh siapa yang tknak fuhh fuhh fuhh peha dan pinggul tuu. Hehehe ini diaaa.. Girdle yg hot tauu.. kenapa hot ea??? Panas ke?? Eehhh !!! Tak takk.. dia hot sebab Kain yang sedap , ringan , kemas dan mempunyai magnet pecahh lomakkkkk
.
.
.
Ready stok S, M, L
.
RM120 sahaja
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsgirdletonggekfuhh
lets Girdle Tonggek Fuhh.. fuhhh fuhh fuhh siapa yang tknak fuhh fuhh fuhh peha dan pinggul tuu. Hehehe ini diaaa.. Girdle yg hot tauu.. kenapa hot ea??? Panas ke?? Eehhh !!! Tak takk.. dia hot sebab Kain yang sedap , ringan , kemas dan mempunyai magnet pecahh lomakkkkk . . . Ready stok S, M, L . RM120 sahaja . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh 
BENGKUNG ALA SAJAT (8 TULANG) 💜 Mengempiskan perut
💜 Merampingkan pinggang
💜 Membaiki postur badan
💜 Menyokong tulang belakang
💜 Melancarkan peredaran darah
💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak
💜 8 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas
💜 Saiz M, L, XL, 2XL
💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari

RM60
Postage RM8 SM, RM10 SS

PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungmurah
BENGKUNG ALA SAJAT (8 TULANG) 💜 Mengempiskan perut 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membaiki postur badan 💜 Menyokong tulang belakang 💜 Melancarkan peredaran darah 💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak 💜 8 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas 💜 Saiz M, L, XL, 2XL 💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari RM60 Postage RM8 SM, RM10 SS PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungmurah 
BENGKUNG ALA SAJAT (8 TULANG) 💜 Mengempiskan perut
💜 Merampingkan pinggang
💜 Membaiki postur badan
💜 Menyokong tulang belakang
💜 Melancarkan peredaran darah
💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak
💜 8 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas
💜 Saiz M, L, XL, 2XL
💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari

RM45
Postage RM8 SM, RM10 SS

PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungmurah
BENGKUNG ALA SAJAT (8 TULANG) 💜 Mengempiskan perut 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membaiki postur badan 💜 Menyokong tulang belakang 💜 Melancarkan peredaran darah 💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak 💜 8 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas 💜 Saiz M, L, XL, 2XL 💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari RM45 Postage RM8 SM, RM10 SS PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungmurah 
BENGKUNG ALA SAJAT (8 TULANG) 💜 Mengempiskan perut
💜 Merampingkan pinggang
💜 Membaiki postur badan
💜 Menyokong tulang belakang
💜 Melancarkan peredaran darah
💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak
💜 8 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas
💜 Saiz M, L, XL, 2XL
💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari

RM45
Postage RM8 SM, RM10 SS

PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungmurah
BENGKUNG ALA SAJAT (8 TULANG) 💜 Mengempiskan perut 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membaiki postur badan 💜 Menyokong tulang belakang 💜 Melancarkan peredaran darah 💜 Mempunyai infrared yang mempercepatkan proses pembakaran lemak 💜 8 tulang mengelakkan bengkung bergulung dan grip lebih kemas 💜 Saiz M, L, XL, 2XL 💜 Sesuai untuk ibu selepas bersalin, wanita bekerja, dan pengantin sebab selesa dipakai sepanjang hari RM45 Postage RM8 SM, RM10 SS PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungmurah 
UNICORN POOP SLIME IS MY FAV!!🌟🦄🌠
💫
💫
💫
Is this helpful? Comment down below!🌬🌫
Follow @mehbandit for more meh posts🍒
⭐
⭐
⭐
🌨🌪Let's cantik
.
.
#selfcare#selfcaretips#selfcarethread#selfcaremy#selfcarexmy#selfcareshit#selfcarefirst#sisterhood#letscantik#letsbengkung#ehtiber#oksis#bolehlahsis#wonderwoman #likeforlikes #likeforfollow #love #instagood #skincare #skintype #flawless #diy #slimetutorial #slime
5 ways to groom you pubic hairs!🙂😃
💫
💫
💫
Is this helpful? Comment down below!🌬🌫
Follow @mehbandit for more meh posts🍒
⭐
⭐
⭐
🌨🌪Let's cantik
.
.
#selfcare#selfcaretips#selfcarethread#selfcaremy#selfcarexmy#selfcareshit#selfcarefirst#sisterhood#letscantik#letsbengkung#ehtiber#oksis#bolehlahsis#wonderwoman #likeforlikes #likeforfollow #love #instagood #skincare #skintype #flawless #diy #pubichair #groom
🏵 FOUNDATION MILLO 15g🏵

Mencantikkan kulit wajah dengan cara tepuk tepuk jer... KELEBIHAN FOUNDATION MILLO.
👉 Texture lembut , halus dan ringan
💗 Kemasan yang padat dan rapi
👉 Menutup liang pori
💗 Sekatakan keseragaman warna kulit
👉 Tidak berminyak atau terlalu kering 💗Tidak berketul atau bertompok
👉 Menutup parut , jerawat , jeragat, tanda lahir, lebam dan kesan cela
👉 Kulit lebih lembut, cerah, lembap , bersinar serta segar semulajadi
💗 Mengurangi kedalaman kedutan 👉Menghalang sinaran terik mentari
💗 Lingkaran hitam dan eye bag blh dikurangkan
👉 Mengembalikan keremajaan kulit
💗 Memberikan keselesaan yang berpanjangan
👉Tahan lebih lama dari pagi hingga kemalam
🤗 Foundation MILLO serasi dengan semua warna kulit, jenis dan masalah kulit

Bermint tkan link www.Wassap.My/60139015218

#bridal #pulaupinang #melaka #shahalam #kedah #perlis #selangor #kotadamansara #kotabharu #johor #kualalumpur #sabah #sarawak #perak #muabellaz #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazar  #negerisembilan #miri #kelantan #putrajaya #bangi
#letsbengkunggold #nursajat02 #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata
🏵 FOUNDATION MILLO 15g🏵 Mencantikkan kulit wajah dengan cara tepuk tepuk jer... KELEBIHAN FOUNDATION MILLO. 👉 Texture lembut , halus dan ringan 💗 Kemasan yang padat dan rapi 👉 Menutup liang pori 💗 Sekatakan keseragaman warna kulit 👉 Tidak berminyak atau terlalu kering 💗Tidak berketul atau bertompok 👉 Menutup parut , jerawat , jeragat, tanda lahir, lebam dan kesan cela 👉 Kulit lebih lembut, cerah, lembap , bersinar serta segar semulajadi 💗 Mengurangi kedalaman kedutan 👉Menghalang sinaran terik mentari 💗 Lingkaran hitam dan eye bag blh dikurangkan 👉 Mengembalikan keremajaan kulit 💗 Memberikan keselesaan yang berpanjangan 👉Tahan lebih lama dari pagi hingga kemalam 🤗 Foundation MILLO serasi dengan semua warna kulit, jenis dan masalah kulit Bermint tkan link www.Wassap.My/60139015218 #bridal  #pulaupinang  #melaka  #shahalam  #kedah  #perlis  #selangor  #kotadamansara  #kotabharu  #johor  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #perak  #muabellaz  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #negerisembilan  #miri  #kelantan  #putrajaya  #bangi  #letsbengkunggold  #nursajat02  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata 
Paling ramai MUA kat malaysia ni guna FOUNDATION OKAYA tau 😍

Sebabnya tahan lama & tak bercapuk ? Uols yg bukan MUA tu pon klu nak cuba bole grab sbb semua peringkat jenis kulit ble pakai. MMg terbaik foundation okaya ni 😘

100% original.

#bridal #pulaupinang #melaka #shahalam #kedah #perlis #selangor #kotadamansara #kotabharu #johor #kualalumpur #sabah #sarawak #perak #muabellaz #bazarpaknilprodukkecantikkan  #negerisembilan #miri #kelantan #putrajaya #bangi #okayafoundation
#letsbengkunggold #nursajat02 #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata
Paling ramai MUA kat malaysia ni guna FOUNDATION OKAYA tau 😍 Sebabnya tahan lama & tak bercapuk ? Uols yg bukan MUA tu pon klu nak cuba bole grab sbb semua peringkat jenis kulit ble pakai. MMg terbaik foundation okaya ni 😘 100% original. #bridal  #pulaupinang  #melaka  #shahalam  #kedah  #perlis  #selangor  #kotadamansara  #kotabharu  #johor  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #perak  #muabellaz  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #negerisembilan  #miri  #kelantan  #putrajaya  #bangi  #okayafoundation  #letsbengkunggold  #nursajat02  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata 
GURLY KORSET 💜 Khas untuk gegurl yang rasa serabut nk paka korset yang ade seluar 💜 Membantu mengempiskan perut buncit or menggelebeh 💜 Merampingkan pinggang
💜 Membantu menaikkan & mencantikkan payudara 💜 Material yang selesa, tidak panas & dihiasi dengan lace yang cantik 💜 Ada 2 pilihan warna: cream dan hitam 💜 Kini available dari saiz S hingga 6XL!!! 😱😱😱 HARGA: RM38 POSTAGE RM8 SM, RM10 SS

Jom kita cantik & slim sama-sama 😘😘😘 PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkungmurah #letsbengkung #letsbengkunggold
GURLY KORSET 💜 Khas untuk gegurl yang rasa serabut nk paka korset yang ade seluar 💜 Membantu mengempiskan perut buncit or menggelebeh 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membantu menaikkan & mencantikkan payudara 💜 Material yang selesa, tidak panas & dihiasi dengan lace yang cantik 💜 Ada 2 pilihan warna: cream dan hitam 💜 Kini available dari saiz S hingga 6XL!!! 😱😱😱 HARGA: RM38 POSTAGE RM8 SM, RM10 SS Jom kita cantik & slim sama-sama 😘😘😘 PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkungmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
GURLY KORSET 💜 Khas untuk gegurl yang rasa serabut nk paka korset yang ade seluar 💜 Membantu mengempiskan perut buncit or menggelebeh 💜 Merampingkan pinggang
💜 Membantu menaikkan & mencantikkan payudara 💜 Material yang selesa, tidak panas & dihiasi dengan lace yang cantik 💜 Ada 2 pilihan warna: cream dan hitam 💜 Kini available dari saiz S hingga 6XL!!! 😱😱😱 HARGA: RM38 POSTAGE RM8 SM, RM10 SS

Jom kita cantik & slim sama-sama 😘😘😘 PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkungmurah #letsbengkung #letsbengkunggold
GURLY KORSET 💜 Khas untuk gegurl yang rasa serabut nk paka korset yang ade seluar 💜 Membantu mengempiskan perut buncit or menggelebeh 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membantu menaikkan & mencantikkan payudara 💜 Material yang selesa, tidak panas & dihiasi dengan lace yang cantik 💜 Ada 2 pilihan warna: cream dan hitam 💜 Kini available dari saiz S hingga 6XL!!! 😱😱😱 HARGA: RM38 POSTAGE RM8 SM, RM10 SS Jom kita cantik & slim sama-sama 😘😘😘 PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkungmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
GURLY KORSET 💜 Khas untuk gegurl yang rasa serabut nk paka korset yang ade seluar 💜 Membantu mengempiskan perut buncit or menggelebeh 💜 Merampingkan pinggang
💜 Membantu menaikkan & mencantikkan payudara 💜 Material yang selesa, tidak panas & dihiasi dengan lace yang cantik 💜 Ada 2 pilihan warna: cream dan hitam 💜 Kini available dari saiz S hingga 6XL!!! 😱😱😱 HARGA: RM38 POSTAGE RM8 SM, RM10 SS

Jom kita cantik & slim sama-sama 😘😘😘 PM OR WHATSAPP 0139397685

PM OR WHATSAPP 0139397685

#korsetmurah #korset #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkungzip #bengkungzipmurah #bengkungtali #bengkungtalizip #bengkungtalizipmurah #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #letsbengkungmurah #letsbengkung #letsbengkunggold
GURLY KORSET 💜 Khas untuk gegurl yang rasa serabut nk paka korset yang ade seluar 💜 Membantu mengempiskan perut buncit or menggelebeh 💜 Merampingkan pinggang 💜 Membantu menaikkan & mencantikkan payudara 💜 Material yang selesa, tidak panas & dihiasi dengan lace yang cantik 💜 Ada 2 pilihan warna: cream dan hitam 💜 Kini available dari saiz S hingga 6XL!!! 😱😱😱 HARGA: RM38 POSTAGE RM8 SM, RM10 SS Jom kita cantik & slim sama-sama 😘😘😘 PM OR WHATSAPP 0139397685 PM OR WHATSAPP 0139397685 #korsetmurah  #korset  #bengkungmoden3in1  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #bengkungzip  #bengkungzipmurah  #bengkungtali  #bengkungtalizip  #bengkungtalizipmurah  #bengkungsajat  #bengkungsajatmurah  #letsbengkungmurah  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
.
Hai awk semua 🙋🏻‍♀️
PINGGANG AWAK 
SAIZ APER !!!
.
Cepat-cepat jangan lambat-lambat!! ..
.
❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT !
❌SAKIT2 PINGGANG
❌PERUT MENGELEBEH
❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR !
❌PERUT MUDAH KEMBUNG
❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN
.
.
Jangan risau sayang2 semua.
Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn
Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍
Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏...
Yehhhh hakak suker
Jomm oderr kalu nak RASE SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪.. Whatsapp di talian :
.
0183103894 INA
0183103894 INA
0183103894 INA
.
.
#letsbengkunggold 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkung 
#letsgirdle 
#letsgirdletonggekfuhh 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#letscantik 
#lakukeras 
#janganmengata
#nursajat02
. Hai awk semua 🙋🏻‍♀️ PINGGANG AWAK SAIZ APER !!! . Cepat-cepat jangan lambat-lambat!! .. . ❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT ! ❌SAKIT2 PINGGANG ❌PERUT MENGELEBEH ❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR ! ❌PERUT MUDAH KEMBUNG ❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN . . Jangan risau sayang2 semua. Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍 Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏... Yehhhh hakak suker Jomm oderr kalu nak RASE SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪.. Whatsapp di talian : . 0183103894 INA 0183103894 INA 0183103894 INA . . #letsbengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkung  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #postagesetiaphari  #postageseluruhmalaysia  #letscantik  #lakukeras  #janganmengata  #nursajat02 
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Gold....................RM110.
2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
3) Lets Girdle Tonggek................... RM120.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat; . . 1) Lets Bengkung Gold....................RM110. 2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90 3) Lets Girdle Tonggek................... RM120. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
ORIGINAL ATAU FAKE?
.
.
Cara nak tahu Lets Bengkung adalah original atau tidak;
🔥Ada size tag.
🔥Ada signature 'Lets Bengkung Gold' kat bahagian hujung bengkung.
🔥Ada cop 'Exclusive Bengkung Gold' di bahagian depan kotak.
🔥Harga rm139.90 exclude postage.
🔥Ada 16 tetulang elastik.
.
.
I banyak perasan lately ni banyak seller yg claim bengkung dia jual adalah bengkung by sajat tp jual harga rm20 rm30 rm40💆🏻 Gambar pun curi. Caption curi. Testimoni curi. Jadi anda kena jadi pengguna yg bijak okay💕
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
ORIGINAL ATAU FAKE? . . Cara nak tahu Lets Bengkung adalah original atau tidak; 🔥Ada size tag. 🔥Ada signature 'Lets Bengkung Gold' kat bahagian hujung bengkung. 🔥Ada cop 'Exclusive Bengkung Gold' di bahagian depan kotak. 🔥Harga rm139.90 exclude postage. 🔥Ada 16 tetulang elastik. . . I banyak perasan lately ni banyak seller yg claim bengkung dia jual adalah bengkung by sajat tp jual harga rm20 rm30 rm40💆🏻 Gambar pun curi. Caption curi. Testimoni curi. Jadi anda kena jadi pengguna yg bijak okay💕 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Aduiii.. sis ni ckp bdn dia nmpk mantopp !!!! Apa lgii.. x nk bdn mantap juga ke 😆😆
.
Lets Girdle Tonggek Fuhh.. fuhhh fuhh fuhh siapa yang tknak fuhh fuhh fuhh peha dan pinggul tuu. Hehehe ini diaaa.. Girdle yg hot tauu.. kenapa hot ea??? Panas ke?? Eehhh !!! Tak takk.. dia hot sebab Kain yang sedap , ringan , kemas dan mempunyai magnet pecahh lomakkkkk
.
.
.
Ready stok S, M, L
.
RM120 sahaja
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsgirdletonggekfuhh
Aduiii.. sis ni ckp bdn dia nmpk mantopp !!!! Apa lgii.. x nk bdn mantap juga ke 😆😆 . Lets Girdle Tonggek Fuhh.. fuhhh fuhh fuhh siapa yang tknak fuhh fuhh fuhh peha dan pinggul tuu. Hehehe ini diaaa.. Girdle yg hot tauu.. kenapa hot ea??? Panas ke?? Eehhh !!! Tak takk.. dia hot sebab Kain yang sedap , ringan , kemas dan mempunyai magnet pecahh lomakkkkk . . . Ready stok S, M, L . RM120 sahaja . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh 
READY STOK BENGKUNG DIAMOND GOLD SAIZ XS,S&M . .
.
READY STOK LETS GIRDLE TONGGEK FUH SAIZ S,M&L
.
.
Hai awk semua 🙋🏻‍♀️
PINGGANG AWAK 
SAIZ APER !!!
.
.
❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT !
❌SAKIT2 PINGGANG
❌PERUT MENGELEBEH
❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR !
❌PERUT MUDAH KEMBUNG
❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN
.
.
Jangan risau sayang2 semua.
Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn
Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍
Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏...
Yehhhh hakak suker
Jomm oderr kalu nak RASE  SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪.. Whatsapp di talian :
01161708548
01161708548
01161708548
.
.
#letsbengkung 
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkungdiamondnursajat 
#letsgirdle 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsgirdlebynursajat 
#janganmengataskincare 
#janganmengata 
#setberpantang 
#codselangor #codkl #codkualalumpur 
#nursajat02 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#lakukeras 
#malaysia 
#krimpanasmissuniverse 
#krimpanas
READY STOK BENGKUNG DIAMOND GOLD SAIZ XS,S&M . . . READY STOK LETS GIRDLE TONGGEK FUH SAIZ S,M&L . . Hai awk semua 🙋🏻‍♀️ PINGGANG AWAK SAIZ APER !!! . . ❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT ! ❌SAKIT2 PINGGANG ❌PERUT MENGELEBEH ❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR ! ❌PERUT MUDAH KEMBUNG ❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN . . Jangan risau sayang2 semua. Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍 Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏... Yehhhh hakak suker Jomm oderr kalu nak RASE SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪.. Whatsapp di talian : 01161708548 01161708548 01161708548 . . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkungdiamondnursajat  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdlebynursajat  #janganmengataskincare  #janganmengata  #setberpantang  #codselangor  #codkl  #codkualalumpur  #nursajat02  #postagesetiaphari  #postageseluruhmalaysia  #lakukeras  #malaysia  #krimpanasmissuniverse  #krimpanas 
READY STOK BENGKUNG DIAMOND GOLD SAIZ XS,S&M . .
.
READY STOK LETS GIRDLE TONGGEK FUH SAIZ S,M&L
.
.
Hai awk semua 🙋🏻‍♀️
PINGGANG AWAK 
SAIZ APER !!!
.
.
❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT !
❌SAKIT2 PINGGANG
❌PERUT MENGELEBEH
❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR !
❌PERUT MUDAH KEMBUNG
❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN
.
.
Jangan risau sayang2 semua.
Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn
Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍
Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏...
Yehhhh hakak suker
Jomm oderr kalu nak RASE  SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪.. Whatsapp di talian :
01161708548
01161708548
01161708548
.
.
#letsbengkung 
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkungdiamondnursajat 
#letsgirdle 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsgirdlebynursajat 
#janganmengataskincare 
#janganmengata 
#setberpantang 
#codselangor #codkl #codkualalumpur 
#nursajat02 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#lakukeras 
#malaysia 
#krimpanasmissuniverse 
#krimpanas
READY STOK BENGKUNG DIAMOND GOLD SAIZ XS,S&M . . . READY STOK LETS GIRDLE TONGGEK FUH SAIZ S,M&L . . Hai awk semua 🙋🏻‍♀️ PINGGANG AWAK SAIZ APER !!! . . ❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT ! ❌SAKIT2 PINGGANG ❌PERUT MENGELEBEH ❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR ! ❌PERUT MUDAH KEMBUNG ❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN . . Jangan risau sayang2 semua. Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍 Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏... Yehhhh hakak suker Jomm oderr kalu nak RASE SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪.. Whatsapp di talian : 01161708548 01161708548 01161708548 . . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkungdiamondnursajat  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdlebynursajat  #janganmengataskincare  #janganmengata  #setberpantang  #codselangor  #codkl  #codkualalumpur  #nursajat02  #postagesetiaphari  #postageseluruhmalaysia  #lakukeras  #malaysia  #krimpanasmissuniverse  #krimpanas 
READY STOK BENGKUNG DIAMOND GOLD SAIZ XS,S&M . .
.
READY STOK LETS GIRDLE TONGGEK FUH SAIZ S,M&L
.
.
Hai awk semua 🙋🏻‍♀️
PINGGANG AWAK 
SAIZ APER !!!
.
.
❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT !
❌SAKIT2 PINGGANG
❌PERUT MENGELEBEH
❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR !
❌PERUT MUDAH KEMBUNG
❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN
.
.
Jangan risau sayang2 semua.
Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn
Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍
Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏...
Yehhhh hakak suker
Jomm oderr kalu nak RASE  SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪.. Whatsapp di talian :
01161708548
01161708548
01161708548
.
.
#letsbengkung 
#letsbengkunggold 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkungdiamondnursajat 
#letsgirdle 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsgirdlebynursajat 
#janganmengataskincare 
#janganmengata 
#setberpantang 
#codselangor #codkl #codkualalumpur 
#nursajat02 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#lakukeras 
#malaysia 
#krimpanasmissuniverse 
#krimpanas
READY STOK BENGKUNG DIAMOND GOLD SAIZ XS,S&M . . . READY STOK LETS GIRDLE TONGGEK FUH SAIZ S,M&L . . Hai awk semua 🙋🏻‍♀️ PINGGANG AWAK SAIZ APER !!! . . ❌SIAPA ADE MASALAH PERUT BUNCIT ! ❌SAKIT2 PINGGANG ❌PERUT MENGELEBEH ❌SUSAH NAK MEMBUANG AIR BESAR ! ❌PERUT MUDAH KEMBUNG ❌PERUT MENGEMBANG SELEPAS BERSALIN . . Jangan risau sayang2 semua. Let's bengkung DIAMOND mampu bantu anda dalam semua masalah diatas.Bukan sahaja selesa harga kami sangat berpatutan seiring dgn Keberkesanan dan MEMANG TERBAIK LAH DIABAD INI 👍 Siapa nak bagi siap FREE LOSYEN PANAS SLIMMING LAGI tau..hebat !!! Panas... wangi...slimm....😘👏... Yehhhh hakak suker Jomm oderr kalu nak RASE SEJAUH MANA HEBATNYA BENGKUNG DIAMOND 💪.. Whatsapp di talian : 01161708548 01161708548 01161708548 . . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkungdiamondnursajat  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdlebynursajat  #janganmengataskincare  #janganmengata  #setberpantang  #codselangor  #codkl  #codkualalumpur  #nursajat02  #postagesetiaphari  #postageseluruhmalaysia  #lakukeras  #malaysia  #krimpanasmissuniverse  #krimpanas 
Apakah yg membezakan pondan huduh dengan pondan cantek? 
Tiada beza sebenarnya..mereka tetap pondan..kaya atau miskin, cantek atau huduh,mereka tetap pondan..pondan itu adalah mereka yang ada masalah mental dan keliru dgn identiti mereka..kalau dia kaya bukan bermakna dia "maju" atau "hebat",itu hanya bermakna orang sekeliling dia yg buta dan sama2 sakit mental kerana support bisnes seseorang yg sakit mental,sepatutnya tolong dia ubati penyakit mentalnya,tetapi penyokongnya yg jahil terus memberi sokongan dan pujian malah sanggup membuang duit mereka dgn membeli produk2 mereka..so pondan yg sakit mental ini terus menerus makin teruk sakit mentalnya dan terus hidup dalam fantasi sakit mentalnya di mana dalam fantasinya dia adalah perempuan tapi sebenarnya tuhan telah menciptakan dia sebagai lelaki.

Dan bertambah parah sakit mental netizen yg menyokong pondan ini ialah bila perkataan pondan yg sebelum ini dianggap sesuatu yg memalukan sbb berdosa, digunakan sbg sesuatu yg dibanggakan..apakah yg normal lagi kini? Kalau dulu lelaki yg digelarkan pondan rasa terhina dikatakan lembik seperti perempuan, tapi zaman sekarang pondan adalah sesuatu yg dibanggakan, satu pujian..betapa parahnya masyarakat kita. Yang kelakarnya penyokong pondan2 ni yg beriya jadi keyboard warrior di setiap komen utk membela pondan ini bersungguh2 seperti membela nabi,dan mereka adalah golongan perempuan tulen yg bertudung yg akan sudah atau akan menjadi ibu kepada anak2 mereka nanti, bayangkanlah adakah mereka akan okey anak mereka jadi pondan juga nanti? Pembela pondan ini juga ada yang merupakan lelaki lembut yg di dalam hatinya ada sekelumit keinginan untuk menjadi pondan.

Ingatlah, kaya dan cantik atas dunia yg sementara ni bukanlah lambang kejayaan dan kehebatan. Tuhan lagi hebat.
#pondan #lelakicantik #maknyah #safieyilias #sajat #janganmengata #fuhperempuan #rizulala #malaysiaku #puamin #daiwan #imammuda #dramanur #makeupartistmalaysia #aurora #bengkungsajat #letsbengkung #tgvmalaysia #gscmalaysia #astroprima #tv3malaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia
Apakah yg membezakan pondan huduh dengan pondan cantek? Tiada beza sebenarnya..mereka tetap pondan..kaya atau miskin, cantek atau huduh,mereka tetap pondan..pondan itu adalah mereka yang ada masalah mental dan keliru dgn identiti mereka..kalau dia kaya bukan bermakna dia "maju" atau "hebat",itu hanya bermakna orang sekeliling dia yg buta dan sama2 sakit mental kerana support bisnes seseorang yg sakit mental,sepatutnya tolong dia ubati penyakit mentalnya,tetapi penyokongnya yg jahil terus memberi sokongan dan pujian malah sanggup membuang duit mereka dgn membeli produk2 mereka..so pondan yg sakit mental ini terus menerus makin teruk sakit mentalnya dan terus hidup dalam fantasi sakit mentalnya di mana dalam fantasinya dia adalah perempuan tapi sebenarnya tuhan telah menciptakan dia sebagai lelaki. Dan bertambah parah sakit mental netizen yg menyokong pondan ini ialah bila perkataan pondan yg sebelum ini dianggap sesuatu yg memalukan sbb berdosa, digunakan sbg sesuatu yg dibanggakan..apakah yg normal lagi kini? Kalau dulu lelaki yg digelarkan pondan rasa terhina dikatakan lembik seperti perempuan, tapi zaman sekarang pondan adalah sesuatu yg dibanggakan, satu pujian..betapa parahnya masyarakat kita. Yang kelakarnya penyokong pondan2 ni yg beriya jadi keyboard warrior di setiap komen utk membela pondan ini bersungguh2 seperti membela nabi,dan mereka adalah golongan perempuan tulen yg bertudung yg akan sudah atau akan menjadi ibu kepada anak2 mereka nanti, bayangkanlah adakah mereka akan okey anak mereka jadi pondan juga nanti? Pembela pondan ini juga ada yang merupakan lelaki lembut yg di dalam hatinya ada sekelumit keinginan untuk menjadi pondan. Ingatlah, kaya dan cantik atas dunia yg sementara ni bukanlah lambang kejayaan dan kehebatan. Tuhan lagi hebat. #pondan  #lelakicantik  #maknyah  #safieyilias  #sajat  #janganmengata  #fuhperempuan  #rizulala  #malaysiaku  #puamin  #daiwan  #imammuda  #dramanur  #makeupartistmalaysia  #aurora  #bengkungsajat  #letsbengkung  #tgvmalaysia  #gscmalaysia  #astroprima  #tv3malaysia  #tiktokmalaysia  #musicallymalaysia 
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar.
.
Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle..
.
Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ?
Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲01161708548
📲01161708548

#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letstonggek 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdlebynursajat 
#letskerengga
#letsbengkungdiamondgold 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkunggold
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar. . Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle.. . Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ? Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️ . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲01161708548 📲01161708548 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letstonggek  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letskerengga  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh  #letsbengkunggold 
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar.
.
Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle..
.
Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ?
Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲01161708548
📲01161708548

#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letstonggek 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdlebynursajat 
#letskerengga
#letsbengkungdiamondgold 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkunggold
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar. . Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle.. . Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ? Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️ . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲01161708548 📲01161708548 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letstonggek  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letskerengga  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh  #letsbengkunggold 
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar.
.
Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle..
.
Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ?
Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲01161708548
📲01161708548

#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letstonggek 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdlebynursajat 
#letskerengga
#letsbengkungdiamondgold 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkunggold
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar. . Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle.. . Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ? Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️ . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲01161708548 📲01161708548 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letstonggek  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letskerengga  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh  #letsbengkunggold 
Testimoni Bengkung 16 Tulang❗❗❗ Tersorok terus lemak2 yg tersembol keluar tu.... Mmg bengkung ni bengkung ajaib tau.. Rm49 xtermasuk pos

Cod BAchok->Kota Bharu

Pos Ahad->Khamis

#bengkungmalaysia #bengkungviral #bengkungsajat #letsbengkung #bazarpaknilmalaysia #kelantan #codbachok #codkotabharu #bengkung16tulang #letsbengkung
Spicy crispy pork belly spaghetti with fried salted egg 🍝🐷🍳 ⭐Credit : @eatleklek
💫
💫
💫
Is this helpful? Comment down below!🌬🌫
Follow @mehbandit for more meh posts🍒
⭐
⭐
⭐
🌨🌪Let's cantik
.
.
#selfcare#selfcaretips#selfcarethread#selfcaremy#selfcarexmy#selfcareshit#selfcarefirst#sisterhood#letscantik#letsbengkung#ehtiber#bolehlahsis#wonderwoman #likeforlikes #likeforfollow #love #instagood #maggi #samyang #samyangchallenge #malaysian #foodporn #malaysianfood #cooking #homecooking #instafood #instacook #spaghetti
Spicy crispy pork belly spaghetti with fried salted egg 🍝🐷🍳 ⭐Credit : @eatleklek 💫 💫 💫 Is this helpful? Comment down below!🌬🌫 Follow @mehbandit for more meh posts🍒 ⭐ ⭐ ⭐ 🌨🌪Let's cantik . . #selfcare #selfcaretips #selfcarethread #selfcaremy #selfcarexmy #selfcareshit #selfcarefirst #sisterhood #letscantik #letsbengkung #ehtiber #bolehlahsis #wonderwoman  #likeforlikes  #likeforfollow  #love  #instagood  #maggi  #samyang  #samyangchallenge  #malaysian  #foodporn  #malaysianfood  #cooking  #homecooking  #instafood  #instacook  #spaghetti 
Have you try the Samyang spicy fire noodles? Comment below! 🌠🌟
⭐Credit : @poiluang_cooking
💫
💫
💫
Is this helpful? Comment down below!🌬🌫
Follow @mehbandit for more meh posts🍒
⭐
⭐
⭐
🌨🌪Let's cantik
.
.
#selfcare#selfcaretips#selfcarethread#selfcaremy#selfcarexmy#selfcareshit#selfcarefirst#sisterhood#letscantik#letsbengkung#ehtiber#oksis#bolehlahsis#wonderwoman #likeforlikes #likeforfollow #love #instagood #maggi #samyang #samyangchallenge #malaysian #foodporn #malaysianfood #cooking #homecooking
Have you try the Samyang spicy fire noodles? Comment below! 🌠🌟 ⭐Credit : @poiluang_cooking 💫 💫 💫 Is this helpful? Comment down below!🌬🌫 Follow @mehbandit for more meh posts🍒 ⭐ ⭐ ⭐ 🌨🌪Let's cantik . . #selfcare #selfcaretips #selfcarethread #selfcaremy #selfcarexmy #selfcareshit #selfcarefirst #sisterhood #letscantik #letsbengkung #ehtiber #oksis #bolehlahsis #wonderwoman  #likeforlikes  #likeforfollow  #love  #instagood  #maggi  #samyang  #samyangchallenge  #malaysian  #foodporn  #malaysianfood  #cooking  #homecooking 
Terima kasihh kak.. kami jual ye !!! Huhuhu.. suka akak ni dpat diamond gold tauu.. katanya nak cr bengkung ni untuk support tulang belakang sbb slalu lenguh2 je.. heheheh jangan risauuuu.. bengkung sajat sangat support tulang belakang tuu. Bukan yang muda je boleh pakai bukan yang perempuan je boleh pakai tapiiiii tak kira umur pun kalau nak pakai ni !!
. .
Open dropship & agent. Lets Bisnes ! .
Ready stok .
.
Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain.
.
Tak caye cer teraii !
.
Lets Bengkung Diamond Sajat
✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang.
✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas.
✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya.
✅ Tambahan saiz kecik extra small XS
✅ Warna cantik blue black & sweet pink.
.
Ready stok XS, S, M, L
.
RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION.
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold2
Terima kasihh kak.. kami jual ye !!! Huhuhu.. suka akak ni dpat diamond gold tauu.. katanya nak cr bengkung ni untuk support tulang belakang sbb slalu lenguh2 je.. heheheh jangan risauuuu.. bengkung sajat sangat support tulang belakang tuu. Bukan yang muda je boleh pakai bukan yang perempuan je boleh pakai tapiiiii tak kira umur pun kalau nak pakai ni !! . . Open dropship & agent. Lets Bisnes ! . Ready stok . . Kan dah kata... bengkung sajat ni mmg terbaik compare to bengkung-bengkung yang lain. . Tak caye cer teraii ! . Lets Bengkung Diamond Sajat ✅ Tambahan belt untuk kecilkan lagi pinggang. ✅ Tambahan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan lebih pantas. ✅ Tetulang lebih lembut tak sakit dan senak untuk pengguna nya. ✅ Tambahan saiz kecik extra small XS ✅ Warna cantik blue black & sweet pink. . Ready stok XS, S, M, L . RM139.90 + FREE SLIMMING LOTION. . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold2 
Have you try the Malaysian instant Maggi noodles? Comment below! 🌠🌟
⭐Credit : @adamdidam 💫
💫
💫
Is this helpful? Comment down below!🌬🌫
Follow @mehbandit for more meh posts🍒
⭐
⭐
⭐
🌨🌪Let's cantik
.
.
#selfcare#selfcaretips#selfcarethread#selfcaremy#selfcarexmy#selfcareshit#selfcarefirst#sisterhood#letscantik#letsbengkung#ehtiber#oksis#bolehlahsis#wonderwoman #likeforlikes #likeforfollow #love #instagood #maggi #maggigoreng #malaysian #foodporn #malaysianfood #cook
Have you try the Malaysian instant Maggi noodles? Comment below! 🌠🌟 ⭐Credit : @adamdidam 💫 💫 💫 Is this helpful? Comment down below!🌬🌫 Follow @mehbandit for more meh posts🍒 ⭐ ⭐ ⭐ 🌨🌪Let's cantik . . #selfcare #selfcaretips #selfcarethread #selfcaremy #selfcarexmy #selfcareshit #selfcarefirst #sisterhood #letscantik #letsbengkung #ehtiber #oksis #bolehlahsis #wonderwoman  #likeforlikes  #likeforfollow  #love  #instagood  #maggi  #maggigoreng  #malaysian  #foodporn  #malaysianfood  #cook