an online Instagram web viewer

#letsbengkung medias

Photos

Sempat lagi ladies kalau nak COD #letsbengkung harini sebelum balik kampung 😊😊 Nyatakan saja lokasi anda. Kejap jer we ols sampai. WhatsApp 0173450997
Sempat lagi ladies kalau nak COD #letsbengkung  harini sebelum balik kampung 😊😊 Nyatakan saja lokasi anda. Kejap jer we ols sampai. WhatsApp 0173450997
Marilahh.. ada sesiapa yang masih tercari2 LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD dan LETS TONGGEK FUHH , kami READY STOCKK!!
.
BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90.
✔XS
✔S
✔M
✔L
.
LETS TONGGEK FUHH RM120
✔S
✔M
✔L
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsgirdle
#letsgirdletonggekfuhh 
#janganmengata
Marilahh.. ada sesiapa yang masih tercari2 LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD dan LETS TONGGEK FUHH , kami READY STOCKK!! . BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90. ✔XS ✔S ✔M ✔L . LETS TONGGEK FUHH RM120 ✔S ✔M ✔L . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #janganmengata 
SET PLAIN WITH COMFORTER

Saiz
Queen: RM110
King: RM130

Content:
• 1 cadar fitted
• 1 comforter tebal
• 2 sarung bantal
• 2 sarung bantal golek

Postage 📦
• FREE SHIPPING to Semenanjung
• FREE SHIPPING to Sabah/Sarawak

Material: 100% cotton 
TC: 1280

#murahmurah #letsbengkung #cadarmurah #Amyramar #jualanmurah #merdeka #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #akusuka
SET PLAIN WITH COMFORTER Saiz Queen: RM110 King: RM130 Content: • 1 cadar fitted • 1 comforter tebal • 2 sarung bantal • 2 sarung bantal golek Postage 📦 • FREE SHIPPING to Semenanjung • FREE SHIPPING to Sabah/Sarawak Material: 100% cotton TC: 1280 #murahmurah  #letsbengkung  #cadarmurah  #Amyramar  #jualanmurah  #merdeka  #aaisyahdhiarana  #rozitachewan  #fvootd  #ChefKekNis  #sonevajani  #BroccoliBoy  #fvbasics  #iamhomegrown  #klfw  #nursajat02  #letsbengkunggold  #letscantik  #akusuka 
Murah je nak cantik.. Tak perlu pon belanja beribu ribu untuk kurus dan kempiskan perut ❤️. Cuma rm139.90 je dah kempis! 😍 nak kurus cepat? Pakai pula dengan krim panas miss universe confirmmm slimmm terus .
.
Apa yg special dengan Lets Bengkung Diamond Gold ni?.
.
👉🏻Labuh 11 inci. Cover seluruh perut. Corset lain 8inci je.
👉16 Tetulang.
👉16tetulang rasa bagaikan badan anda seperti di peluk dengan selesa.
👉🏻5x ganda lebih cepat berkesan berbanding corset biasa.
👉16tetulang, corset biasa 4@8 je.
.
🌪Merampingkan Pinggang.
🌪Mengempiskan perut.
🌪Mengetatkan kulit perut.
🌪Menghilangkan lapisan perut berlapik.
🌪Meratakan lemak di belakang.
🌪bagus untuk tulang belakang.
🌪Bagus untuk ibu dalam pantang, mempercepatkan kecut rahim.
🌪Bagus pakai waktu dalam pantang.
🌪Selesa.
🌪Tak akan berlipat.
🌪Tak salit menyocok.
🌪Kesan ramping serta merta. .
In Stock for BlueBlack N Pink
.
.http.www.wasap.my/01165090945 ina
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Murah je nak cantik.. Tak perlu pon belanja beribu ribu untuk kurus dan kempiskan perut ❤️. Cuma rm139.90 je dah kempis! 😍 nak kurus cepat? Pakai pula dengan krim panas miss universe confirmmm slimmm terus . . Apa yg special dengan Lets Bengkung Diamond Gold ni?. . 👉🏻Labuh 11 inci. Cover seluruh perut. Corset lain 8inci je. 👉16 Tetulang. 👉16tetulang rasa bagaikan badan anda seperti di peluk dengan selesa. 👉🏻5x ganda lebih cepat berkesan berbanding corset biasa. 👉16tetulang, corset biasa 4@8 je. . 🌪Merampingkan Pinggang. 🌪Mengempiskan perut. 🌪Mengetatkan kulit perut. 🌪Menghilangkan lapisan perut berlapik. 🌪Meratakan lemak di belakang. 🌪bagus untuk tulang belakang. 🌪Bagus untuk ibu dalam pantang, mempercepatkan kecut rahim. 🌪Bagus pakai waktu dalam pantang. 🌪Selesa. 🌪Tak akan berlipat. 🌪Tak salit menyocok. 🌪Kesan ramping serta merta. . In Stock for BlueBlack N Pink . .http.www.wasap.my/01165090945 ina . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Embroidery Sling Bag
RM58

Postage:
•FREE SHIPPING to Semenanjung
• RM4 to Sabah/Sarawak

Colours: pink & grey

#murahmurah #letsbengkung #cadarmurah #Amyramar #jualanmurah #merdeka #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #akusuka
LETs CANTIK 💛

#letscantik 
#letsgirdlebynursajat 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkung 
#letsbengkungbysajat 
#letsbengkungmurah 
#nursajat02 📮 : POS sm / ss
🚗 : COD area KL-SELANGOR
☎ : www.wasap.my/60149446658
Kadang kita keliru nk bgi apa kt someone masa hri sambutan sesuatu perayaan atau istimewa.. Aurora sx ni pilihan yg bagus tau😝 lagi2 kalau org tu ada mslah kulit kan!!! Mesti happy gilerr si dia kalau Uolls hadiahkan ni 😍 mna tak nyaa boleh mencantikkan kulit kann!! Kalau bgi free kt saya pun mmg saya happy lahh!!😍😍 Jom order? Wassap via link in my bio or just dm me💙

#awekkorea #ubatviral #nakputih #aurorasxbangsar #aurorasxoriginal #aurorasxpremium #mehorder #sayajual #sayajualmurah #panamacity #panamachallenge #ramenchallengemalaysia #hakancalhanoglu #aurorasxskincare #COD #freepostage #freegift #sabungluta #pinklady #boomshell #letscantik #syintagilaparody #parody #naturalbeauty #letsbengkung #bestfriendgoals
Kadang kita keliru nk bgi apa kt someone masa hri sambutan sesuatu perayaan atau istimewa.. Aurora sx ni pilihan yg bagus tau😝 lagi2 kalau org tu ada mslah kulit kan!!! Mesti happy gilerr si dia kalau Uolls hadiahkan ni 😍 mna tak nyaa boleh mencantikkan kulit kann!! Kalau bgi free kt saya pun mmg saya happy lahh!!😍😍 Jom order? Wassap via link in my bio or just dm me💙 #awekkorea  #ubatviral  #nakputih  #aurorasxbangsar  #aurorasxoriginal  #aurorasxpremium  #mehorder  #sayajual  #sayajualmurah  #panamacity  #panamachallenge  #ramenchallengemalaysia  #hakancalhanoglu  #aurorasxskincare  #COD  #freepostage  #freegift  #sabungluta  #pinklady  #boomshell  #letscantik  #syintagilaparody  #parody  #naturalbeauty  #letsbengkung  #bestfriendgoals 
Tadi sbelum tido dah ngap Aurora sx ke blum shayang? Jgn lupa tau! Kita kan nk sentiasa cntik, sentiasa menawan kena lah amalkan aurora sx! Tak susah pun kan? Tinggal amik satu dgn jari manis telan lepastu tagline syinta gila syinta gila!😝 barula kita sentiasa disyintai dan digilai!💙 .
Jom order? Wasap via link in my bio or just dm me💙

#awekkorea #ubatviral #nakputih #aurorasxbangsar #aurorasxoriginal #aurorasxpremium #mehorder #sayajual #sayajualmurah #panamacity #panamachallenge #ramenchallengemalaysia #hakancalhanoglu #aurorasxskincare #COD #freepostage #freegift #sabungluta #pinklady #boomshell #letscantik #syintagilaparody #parody #naturalbeauty #letsbengkung #bestfriendgoals
Tadi sbelum tido dah ngap Aurora sx ke blum shayang? Jgn lupa tau! Kita kan nk sentiasa cntik, sentiasa menawan kena lah amalkan aurora sx! Tak susah pun kan? Tinggal amik satu dgn jari manis telan lepastu tagline syinta gila syinta gila!😝 barula kita sentiasa disyintai dan digilai!💙 . Jom order? Wasap via link in my bio or just dm me💙 #awekkorea  #ubatviral  #nakputih  #aurorasxbangsar  #aurorasxoriginal  #aurorasxpremium  #mehorder  #sayajual  #sayajualmurah  #panamacity  #panamachallenge  #ramenchallengemalaysia  #hakancalhanoglu  #aurorasxskincare  #COD  #freepostage  #freegift  #sabungluta  #pinklady  #boomshell  #letscantik  #syintagilaparody  #parody  #naturalbeauty  #letsbengkung  #bestfriendgoals 
Embroidery Sling Bag
RM58

Postage:
•FREE SHIPPING to Semenanjung
• RM4 to Sabah/Sarawak

Colours: pink & white

#murahmurah #letsbengkung #cadarmurah #Amyramar #jualanmurah #merdeka #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #akusuka
Assalamualaikum everyone! ❤️ Saya akan berada di Penang pada hari raya haji untuk 3 hari. Saya juga akan bawa #letsbengkung dan #letsgirdle bersama dengan saya. So sesiapa yang nak COD, boleh whatsApp saya siap2 ya 0173450997. ❤️❤️ #bercutisambilcariduit 🤪🤪
Assalamualaikum everyone! ❤️ Saya akan berada di Penang pada hari raya haji untuk 3 hari. Saya juga akan bawa #letsbengkung  dan #letsgirdle  bersama dengan saya. So sesiapa yang nak COD, boleh whatsApp saya siap2 ya 0173450997. ❤️❤️ #bercutisambilcariduit  🤪🤪
Comforter Set 💗

Size
Queen: RM100
King: RM120

Content:
• 1 fitted bedsheet
• 2 pillowcases
• 2 bolster cases
• 1 comforter

Postage 📦
• FREE SHIPPING to Semenanjung
• RM15 to Sabah/Sarawak

Material: 100% cotton darcon

#murahmurah #letsbengkung #cadarmurah #Amyramar #jualanmurah #merdeka #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #akusuka
Comforter Set 💗 Size Queen: RM100 King: RM120 Content: • 1 fitted bedsheet • 2 pillowcases • 2 bolster cases • 1 comforter Postage 📦 • FREE SHIPPING to Semenanjung • RM15 to Sabah/Sarawak Material: 100% cotton darcon #murahmurah  #letsbengkung  #cadarmurah  #Amyramar  #jualanmurah  #merdeka  #aaisyahdhiarana  #rozitachewan  #fvootd  #ChefKekNis  #sonevajani  #BroccoliBoy  #fvbasics  #iamhomegrown  #klfw  #nursajat02  #letsbengkunggold  #letscantik  #akusuka 
Roti! 
Antara makanan yang ramai orang akan pilih sebagai pengganti nasi.. Dan sebagai menu 'diet' katanya.. Selalu kan kita dengar org cakap 'Kau lunch roti sandwich jek? Diet ke?' Hehe.. Tapi tak semua roti itu sama. Kalau nak turun berat, lebih baik pilih roti WHOLEMEAL! Dan kurangkan roti PUTIH.

Kenapa? 
Sebab roti wholemeal mempunyai nilai GI (glycemic indeks) yang lebih rendah berbanding roti putih. GI yang rendah lebih bagus sebab ia melambatkan sugar spike dalam darah. 
Hai!!! 👋 Saya Coach Diana! 
Jom belajar tips pemakanan yang baik untuk bantu anda turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100%

PENDAFTARAN UNTUK ONLINE COACHING SEPTEMBER 2018 TELAH DIBUKA! 
Coach Hardiana
ZIN Hardiana 
www.wasap.my/60123318022

#coachhardiana
#jomkurus
#tipskurus
#jk1m
#kevinzahri
#tipsdiet
#resepisedap
#cheatmeal
#makansedap
Roti! Antara makanan yang ramai orang akan pilih sebagai pengganti nasi.. Dan sebagai menu 'diet' katanya.. Selalu kan kita dengar org cakap 'Kau lunch roti sandwich jek? Diet ke?' Hehe.. Tapi tak semua roti itu sama. Kalau nak turun berat, lebih baik pilih roti WHOLEMEAL! Dan kurangkan roti PUTIH. Kenapa? Sebab roti wholemeal mempunyai nilai GI (glycemic indeks) yang lebih rendah berbanding roti putih. GI yang rendah lebih bagus sebab ia melambatkan sugar spike dalam darah. Hai!!! 👋 Saya Coach Diana! Jom belajar tips pemakanan yang baik untuk bantu anda turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100% PENDAFTARAN UNTUK ONLINE COACHING SEPTEMBER 2018 TELAH DIBUKA! Coach Hardiana ZIN Hardiana www.wasap.my/60123318022 #coachhardiana  #jomkurus  #tipskurus  #jk1m  #kevinzahri  #tipsdiet  #resepisedap  #cheatmeal  #makansedap 
Alhamdulillah, Jerawat dah susut dgn mengamalkan Aurora SX🙏  Kulit pun dah licin, makin smoothh n makin clear😍 yiihaaa yariba yaribaa potensere!!😝😝 apa tunggu lagi? Kami masih menjual harga promo ye guys! Jgn tunggu lama2 nnti melepass😱

Jom order? Wassap via link in my bio or just dm me ASAP💙

#awekkorea #ubatviral #nakputih #aurorasxbangsar #aurorasxoriginal #aurorasxpremium #mehorder #sayajual #sayajualmurah #panamacity #panamachallenge #ramenchallengemalaysia #hakancalhanoglu #aurorasxskincare #COD #freepostage #freegift #sabungluta #pinklady #boomshell #letscantik #syintagilaparody #parody #naturalbeauty #letsbengkung #bestfriendgoals
Alhamdulillah, Jerawat dah susut dgn mengamalkan Aurora SX🙏 Kulit pun dah licin, makin smoothh n makin clear😍 yiihaaa yariba yaribaa potensere!!😝😝 apa tunggu lagi? Kami masih menjual harga promo ye guys! Jgn tunggu lama2 nnti melepass😱 Jom order? Wassap via link in my bio or just dm me ASAP💙 #awekkorea  #ubatviral  #nakputih  #aurorasxbangsar  #aurorasxoriginal  #aurorasxpremium  #mehorder  #sayajual  #sayajualmurah  #panamacity  #panamachallenge  #ramenchallengemalaysia  #hakancalhanoglu  #aurorasxskincare  #COD  #freepostage  #freegift  #sabungluta  #pinklady  #boomshell  #letscantik  #syintagilaparody  #parody  #naturalbeauty  #letsbengkung  #bestfriendgoals 
Parut jerawat dah hilang lahh waahh😍 uolls taknak ke skin mcm ni? Dahla putih, bersih n pinkish plak tu😱 Aurora sx ni jimat tau N paling penting sgt berkesan, cik abang dan cik akak pun boleh, produk unisex uolls😘

Jom order? Wassap via link in my bio or just dm me😘💙 #awekkorea #ubatviral #nakputih #aurorasxbangsar #aurorasxoriginal #aurorasxpremium #mehorder #sayajual #sayajualmurah #panamacity #panamachallenge #ramenchallengemalaysia #hakancalhanoglu #aurorasxskincare #COD #freepostage #freegift #sabungluta #pinklady #boomshell #letscantik #syintagilaparody #parody #naturalbeauty #letsbengkung #bestfriendgoals
Parut jerawat dah hilang lahh waahh😍 uolls taknak ke skin mcm ni? Dahla putih, bersih n pinkish plak tu😱 Aurora sx ni jimat tau N paling penting sgt berkesan, cik abang dan cik akak pun boleh, produk unisex uolls😘 Jom order? Wassap via link in my bio or just dm me😘💙 #awekkorea  #ubatviral  #nakputih  #aurorasxbangsar  #aurorasxoriginal  #aurorasxpremium  #mehorder  #sayajual  #sayajualmurah  #panamacity  #panamachallenge  #ramenchallengemalaysia  #hakancalhanoglu  #aurorasxskincare  #COD  #freepostage  #freegift  #sabungluta  #pinklady  #boomshell  #letscantik  #syintagilaparody  #parody  #naturalbeauty  #letsbengkung  #bestfriendgoals 
Feel the burn bebeh😘😘💥💥 BENGKUNG DIAMOND BY NURSAJAT 
Sambil kunyah2 mkn popcorn tgok wayang!!
Taw2 pinggang dah makin ramping haishh pakai bengkung sajat lah sayam2😘
✅Pingang berlipat hilang ✅Lemak di belakang depan habiss hilang kempiss
✅Terus jadi kerenggga!!
✅Kempiskan perut
✅Cepat hasilkan 6pax ✅Buang segala boroii ✅Tegapkan posture badan ✅Kecutkan rahim
✅Bagus ibu dlm pantang
✅Boleh pakai waktu tidur
✅Tak sakit Tak gatal
✅Tak akan berlipat. Ada 16tulang support tulang belakang kita
✅Kain sgt selesa dan Tak panas. Material strechable

Fuhhhhh byk sgtt kelebihan!! Wowow 📞 stock yang ada ni LIMITED TAU siapa cepat dia dapatt!! Gaji2 ni meh beli1 brg xrugiii sayang2.. Utk badan sayang2 juga

FAST RESPOND DIRECT WASUP
📲01161708548
📲01161708548
📲01161708548
📲01161708548
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Feel the burn bebeh😘😘💥💥 BENGKUNG DIAMOND BY NURSAJAT Sambil kunyah2 mkn popcorn tgok wayang!! Taw2 pinggang dah makin ramping haishh pakai bengkung sajat lah sayam2😘 ✅Pingang berlipat hilang ✅Lemak di belakang depan habiss hilang kempiss ✅Terus jadi kerenggga!! ✅Kempiskan perut ✅Cepat hasilkan 6pax ✅Buang segala boroii ✅Tegapkan posture badan ✅Kecutkan rahim ✅Bagus ibu dlm pantang ✅Boleh pakai waktu tidur ✅Tak sakit Tak gatal ✅Tak akan berlipat. Ada 16tulang support tulang belakang kita ✅Kain sgt selesa dan Tak panas. Material strechable Fuhhhhh byk sgtt kelebihan!! Wowow 📞 stock yang ada ni LIMITED TAU siapa cepat dia dapatt!! Gaji2 ni meh beli1 brg xrugiii sayang2.. Utk badan sayang2 juga FAST RESPOND DIRECT WASUP 📲01161708548 📲01161708548 📲01161708548 📲01161708548 #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Feel the burn bebeh😘😘💥💥 BENGKUNG DIAMOND BY NURSAJAT 
Sambil kunyah2 mkn popcorn tgok wayang!!
Taw2 pinggang dah makin ramping haishh pakai bengkung sajat lah sayam2😘
✅Pingang berlipat hilang ✅Lemak di belakang depan habiss hilang kempiss
✅Terus jadi kerenggga!!
✅Kempiskan perut
✅Cepat hasilkan 6pax ✅Buang segala boroii ✅Tegapkan posture badan ✅Kecutkan rahim
✅Bagus ibu dlm pantang
✅Boleh pakai waktu tidur
✅Tak sakit Tak gatal
✅Tak akan berlipat. Ada 16tulang support tulang belakang kita
✅Kain sgt selesa dan Tak panas. Material strechable

Fuhhhhh byk sgtt kelebihan!! Wowow 📞 stock yang ada ni LIMITED TAU siapa cepat dia dapatt!! Gaji2 ni meh beli1 brg xrugiii sayang2.. Utk badan sayang2 juga

FAST RESPOND DIRECT WASUP
📲01161708548
📲01161708548
📲01161708548
📲01161708548
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Feel the burn bebeh😘😘💥💥 BENGKUNG DIAMOND BY NURSAJAT Sambil kunyah2 mkn popcorn tgok wayang!! Taw2 pinggang dah makin ramping haishh pakai bengkung sajat lah sayam2😘 ✅Pingang berlipat hilang ✅Lemak di belakang depan habiss hilang kempiss ✅Terus jadi kerenggga!! ✅Kempiskan perut ✅Cepat hasilkan 6pax ✅Buang segala boroii ✅Tegapkan posture badan ✅Kecutkan rahim ✅Bagus ibu dlm pantang ✅Boleh pakai waktu tidur ✅Tak sakit Tak gatal ✅Tak akan berlipat. Ada 16tulang support tulang belakang kita ✅Kain sgt selesa dan Tak panas. Material strechable Fuhhhhh byk sgtt kelebihan!! Wowow 📞 stock yang ada ni LIMITED TAU siapa cepat dia dapatt!! Gaji2 ni meh beli1 brg xrugiii sayang2.. Utk badan sayang2 juga FAST RESPOND DIRECT WASUP 📲01161708548 📲01161708548 📲01161708548 📲01161708548 #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Feel the burn bebeh😘😘💥💥 BENGKUNG DIAMOND BY NURSAJAT 
Sambil kunyah2 mkn popcorn tgok wayang!!
Taw2 pinggang dah makin ramping haishh pakai bengkung sajat lah sayam2😘
✅Pingang berlipat hilang ✅Lemak di belakang depan habiss hilang kempiss
✅Terus jadi kerenggga!!
✅Kempiskan perut
✅Cepat hasilkan 6pax ✅Buang segala boroii ✅Tegapkan posture badan ✅Kecutkan rahim
✅Bagus ibu dlm pantang
✅Boleh pakai waktu tidur
✅Tak sakit Tak gatal
✅Tak akan berlipat. Ada 16tulang support tulang belakang kita
✅Kain sgt selesa dan Tak panas. Material strechable

Fuhhhhh byk sgtt kelebihan!! Wowow 📞 stock yang ada ni LIMITED TAU siapa cepat dia dapatt!! Gaji2 ni meh beli1 brg xrugiii sayang2.. Utk badan sayang2 juga

FAST RESPOND DIRECT WASUP
📲01161708548
📲01161708548
📲01161708548
📲01161708548
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Feel the burn bebeh😘😘💥💥 BENGKUNG DIAMOND BY NURSAJAT Sambil kunyah2 mkn popcorn tgok wayang!! Taw2 pinggang dah makin ramping haishh pakai bengkung sajat lah sayam2😘 ✅Pingang berlipat hilang ✅Lemak di belakang depan habiss hilang kempiss ✅Terus jadi kerenggga!! ✅Kempiskan perut ✅Cepat hasilkan 6pax ✅Buang segala boroii ✅Tegapkan posture badan ✅Kecutkan rahim ✅Bagus ibu dlm pantang ✅Boleh pakai waktu tidur ✅Tak sakit Tak gatal ✅Tak akan berlipat. Ada 16tulang support tulang belakang kita ✅Kain sgt selesa dan Tak panas. Material strechable Fuhhhhh byk sgtt kelebihan!! Wowow 📞 stock yang ada ni LIMITED TAU siapa cepat dia dapatt!! Gaji2 ni meh beli1 brg xrugiii sayang2.. Utk badan sayang2 juga FAST RESPOND DIRECT WASUP 📲01161708548 📲01161708548 📲01161708548 📲01161708548 #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!!
.
.
Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣
.
Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!! . . Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣 . Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!!
.
.
Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣
.
Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!! . . Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣 . Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!!
.
.
Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣
.
Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!! . . Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣 . Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!!
.
.
Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣
.
Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!! . . Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣 . Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!!
.
.
Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣
.
Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!! . . Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣 . Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!!
.
.
Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣
.
Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
BENGKUNG KEGILAAN PEREMPUAN DI LUAR SANA!!! . . Taktahu nak cakap mcm mana dah sbb bila restock je habis. Blum sempat kelip mata dah habis🤣 . Lets Bengkung Diamond Gold masih lagi readystock all size dari size XS S M L. Boleh pilih warna biru & pink. Dapat lotion panas yg mmg panas jadi kena pakai sikit jer tau. Bau wangi pun mmg kuat smpai satu bilik bau. Harga rm139.90 exclude postage. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
SELF PICK UP BENGKUNG SAJAT
MALAM INI SAHAJA 20/8/2018
SIZE XS DAN S 
WHATSAPP 0139085303 
#letsramping #letsbengkung #bengkungsajat #bengkungsajatserdang
Marilahh.. ada sesiapa yang masih tercari2 LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD dan LETS TONGGEK FUHH , kami READY STOCKK!!
.
BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90.
✔XS
✔S
✔M
✔L
.
LETS TONGGEK FUHH RM120
✔S
✔M
✔L
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsgirdle
#letsgirdletonggekfuhh 
#janganmengata
Marilahh.. ada sesiapa yang masih tercari2 LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD dan LETS TONGGEK FUHH , kami READY STOCKK!! . BENGKUNG DIAMOND GOLD RM139.90. ✔XS ✔S ✔M ✔L . LETS TONGGEK FUHH RM120 ✔S ✔M ✔L . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #janganmengata 
Cuba tengok tuu.. adui2 cantik nye badann nye 😱 kecik gituuu.. emas cantik bengkung cantik.. pinggang secekak melekak telekakkkk !!! Yang penting BENGKUNG SAJATT LAHHH YANG TERBAIKKK 😁 MACAMM GINII 👍👍👍 TIP TOP NYE
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letstonggek 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdlebynursajat 
#letskerenggaipoh
Cuba tengok tuu.. adui2 cantik nye badann nye 😱 kecik gituuu.. emas cantik bengkung cantik.. pinggang secekak melekak telekakkkk !!! Yang penting BENGKUNG SAJATT LAHHH YANG TERBAIKKK 😁 MACAMM GINII 👍👍👍 TIP TOP NYE . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letstonggek  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letskerenggaipoh 
Yang tak nak pos, nak urgent, nak cod, nak test dulu, nak tengkk material macamana, nak rasa bestt nya lets bengkung sajat ni boleh walkin dtg ke kedai Sbs Beauty !
.
kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letstonggek 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsgirdlenursajat
Yang tak nak pos, nak urgent, nak cod, nak test dulu, nak tengkk material macamana, nak rasa bestt nya lets bengkung sajat ni boleh walkin dtg ke kedai Sbs Beauty ! . kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉 . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letstonggek  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdlenursajat 
Cuba tengok tuu.. adui2 cantik nye badann nye 😱 kecik gituuu.. Diva Ifa raziah pun pakai diamond gold tau!!!! emas cantik bengkung cantik.. pinggang secekak melekak telekakkkk !!! Yang penting BENGKUNG SAJATT LAHHH YANG TERBAIKKK 😁 MACAMM GINII 👍👍👍 TIP TOP NYE
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letstonggek 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdlebynursajat 
#letskerengga
Cuba tengok tuu.. adui2 cantik nye badann nye 😱 kecik gituuu.. Diva Ifa raziah pun pakai diamond gold tau!!!! emas cantik bengkung cantik.. pinggang secekak melekak telekakkkk !!! Yang penting BENGKUNG SAJATT LAHHH YANG TERBAIKKK 😁 MACAMM GINII 👍👍👍 TIP TOP NYE . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letstonggek  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letskerengga 
Tadi malam bobo dimana? 💋

#letsbengkung #letsgirdle @nursajat02
Ada tak wanita-wanita cantik yang nak dapatkan #letsbengkung & #letsgirdle by @nursajat02 sebelum balik kampung beraya? Kami boleh buat penghantaran sehingga ke depan pintu rumah anda. WhatsApp 0173450997!!! ✨✨
Ada tak wanita-wanita cantik yang nak dapatkan #letsbengkung  & #letsgirdle  by @nursajat02 sebelum balik kampung beraya? Kami boleh buat penghantaran sehingga ke depan pintu rumah anda. WhatsApp 0173450997!!! ✨✨
Siapa kat sini nak dapatkan #letsbengkung sebelum raya haji ni? Mehhh whatsApp we ols! We ols ada buat penghantaran sekitar KL & Selangor. WhatsApp je 0173450997!!! ❤️❤️
Siapa kat sini nak dapatkan #letsbengkung  sebelum raya haji ni? Mehhh whatsApp we ols! We ols ada buat penghantaran sekitar KL & Selangor. WhatsApp je 0173450997!!! ❤️❤️
Siapa kat sini nak dapatkan #letsbengkung sebelum raya haji ni? Mehhh whatsApp we ols! We ols ada buat penghantaran sekitar KL & Selangor. WhatsApp je 0173450997!!! ❤️❤️
Siapa kat sini nak dapatkan #letsbengkung  sebelum raya haji ni? Mehhh whatsApp we ols! We ols ada buat penghantaran sekitar KL & Selangor. WhatsApp je 0173450997!!! ❤️❤️
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.
.BENGKUNG DiAmond GOLD by NUR SAJAT.. .Kenapa dalam banyak2x jenis bengkung , Bengkung Sajat ni yang paling LARISSSSSSS ?
.
.
Sebabnya :-
☘️Korang akan rasa selesa gila ! Takdelah sesak nafaassss sepanjang penggunaan bengkung gold ni . .
🎋Material Lets Bengkung yang TIDAK PANAS . So takde lah sampai berpeluh basah sampai nak kerja pun tak selesa . .
☘️Sangat berkualiti ! Senang cakap boleh pakai lamaaaa . .
🎋 Panjang dan lebar Lets Bengkung Gold ckup utk menutup semua kawasan perut / badan dan lemak jahat ! .
☘️Membentuk pinggang yang ramping dengan pantas . .
🎋Kadar pembakaran lemak menjadi lebih cepat sepanjang penggunaan Lets Bengkung Gold ☘️Mudah dicuci dan cepat kering . Jangan masuk mesin tau . .
🎋Menyokong tulang belakang dengan lebih sempurna. .
☘️Memberikan bentuk badan yang ideal pada si pemakai . .
🎋Menghilangkan masalah lemak gelebeh dan perut buncit . .
☘️Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk ibu lepas bersalin . .

0189007878!0189007878

#letsbengkung 
#letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdlebynursajat #letsgirdle #letscantik  #letskerengga #nursajat02 
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold
Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘 . .BENGKUNG DiAmond GOLD by NUR SAJAT.. .Kenapa dalam banyak2x jenis bengkung , Bengkung Sajat ni yang paling LARISSSSSSS ? . . Sebabnya :- ☘️Korang akan rasa selesa gila ! Takdelah sesak nafaassss sepanjang penggunaan bengkung gold ni . . 🎋Material Lets Bengkung yang TIDAK PANAS . So takde lah sampai berpeluh basah sampai nak kerja pun tak selesa . . ☘️Sangat berkualiti ! Senang cakap boleh pakai lamaaaa . . 🎋 Panjang dan lebar Lets Bengkung Gold ckup utk menutup semua kawasan perut / badan dan lemak jahat ! . ☘️Membentuk pinggang yang ramping dengan pantas . . 🎋Kadar pembakaran lemak menjadi lebih cepat sepanjang penggunaan Lets Bengkung Gold ☘️Mudah dicuci dan cepat kering . Jangan masuk mesin tau . . 🎋Menyokong tulang belakang dengan lebih sempurna. . ☘️Memberikan bentuk badan yang ideal pada si pemakai . . 🎋Menghilangkan masalah lemak gelebeh dan perut buncit . . ☘️Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk ibu lepas bersalin . . 0189007878!0189007878 #letsbengkung  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdle  #letscantik   #letskerengga  #nursajat02  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungmama  #bengkungzip  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold 
selain dari mengamalkan @slimez_tea , anda digalakkan juga untuk banyakkan minum air masak !
.
.
air masak bagus untuk melancarkan sistem pencernaan 😍
.
.
selain dari mengamalkan @slimez_tea , anda digalakkan juga untuk banyakkan minum air masak ! . . air masak bagus untuk melancarkan sistem pencernaan 😍 . .
PINGGANG KERENGGA SIAPA TAKNAK?
.
.
Dengan bantuan sekeping belt tu je mampu menjadikan angan2 korang yang bertahun tahun tu jadi kenyataan. Tak perlu suntik, makan pil, diet kelaparan & exercise bagai nak rak. Cuma pakai ikut masa yang ditetapkan atleast 5 jam sehari & sapu lotion panas.
.
.
InshaAllah jika KONSISTEN kejap je kesan tu nampak. Belum cuba belum tahu😘
.wasap 01165090945 INA
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
PINGGANG KERENGGA SIAPA TAKNAK? . . Dengan bantuan sekeping belt tu je mampu menjadikan angan2 korang yang bertahun tahun tu jadi kenyataan. Tak perlu suntik, makan pil, diet kelaparan & exercise bagai nak rak. Cuma pakai ikut masa yang ditetapkan atleast 5 jam sehari & sapu lotion panas. . . InshaAllah jika KONSISTEN kejap je kesan tu nampak. Belum cuba belum tahu😘 .wasap 01165090945 INA . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
BIAR #TESTIMONIHUSHHUSHTERENGGANU #HUSHHUSHTERENGGANU BERBICARA 😍
.
.
Jom Ikat Suami dengan Payudara yang bulat dan anjal!
.
.
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan
.
.
🌸 Kulit instant soft dan wangi
🌸 Pertambahan saiz Payudara
🌸 Bentuk lebih bulat, montok dan anjal
🌸 Payudara dan punggung tegang dan terangkat
🌸 Menjadikan payudara kelihatan muda, segar dan seksi
🌸 Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark
🌸 Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan
.
.
📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484
📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484
📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #kakKM #lianarosli #kakkmbukanbiasa2 #aliffsyukriterlajaklaris #sajat #letscantik #letsbengkung
BIAR #TESTIMONIHUSHHUSHTERENGGANU  #HUSHHUSHTERENGGANU  BERBICARA 😍 . . Jom Ikat Suami dengan Payudara yang bulat dan anjal! . . Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan . . 🌸 Kulit instant soft dan wangi 🌸 Pertambahan saiz Payudara 🌸 Bentuk lebih bulat, montok dan anjal 🌸 Payudara dan punggung tegang dan terangkat 🌸 Menjadikan payudara kelihatan muda, segar dan seksi 🌸 Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark 🌸 Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan . . 📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484 📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484 📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484 . . #janganmengata  #perempuanfuhh  #letsplay  #letscantik  #cumicumi  #janganlupabahagia  #kitaok  #ikutcarakita  #igersmy  #brocuba  #artismalaysia  #selebritimalaysia  #makcikbawang  #kakKM  #lianarosli  #kakkmbukanbiasa2  #aliffsyukriterlajaklaris  #sajat  #letscantik  #letsbengkung 
PINGGANG KERENGGA SIAPA TAKNAK?
.
.
Dengan bantuan sekeping belt tu je mampu menjadikan angan2 korang yang bertahun tahun tu jadi kenyataan. Tak perlu suntik, makan pil, diet kelaparan & exercise bagai nak rak. Cuma pakai ikut masa yang ditetapkan atleast 5 jam sehari & sapu lotion panas.
.
.
InshaAllah jika KONSISTEN kejap je kesan tu nampak. Belum cuba belum tahu😘
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
PINGGANG KERENGGA SIAPA TAKNAK? . . Dengan bantuan sekeping belt tu je mampu menjadikan angan2 korang yang bertahun tahun tu jadi kenyataan. Tak perlu suntik, makan pil, diet kelaparan & exercise bagai nak rak. Cuma pakai ikut masa yang ditetapkan atleast 5 jam sehari & sapu lotion panas. . . InshaAllah jika KONSISTEN kejap je kesan tu nampak. Belum cuba belum tahu😘 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar.
.
Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle..
.
Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ?
Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
.
.
📲01165090945 INA
📲01165090945 INA

#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letstonggek 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdlebynursajat 
#letskerengga
#letsbengkungdiamondgold 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkunggold
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar. . Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle.. . Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ? Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️ . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . . . 📲01165090945 INA 📲01165090945 INA #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letstonggek  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letskerengga  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh  #letsbengkunggold 
Murah je nak cantik.. Tak perlu pon belanja beribu ribu untuk kurus dan kempiskan perut ❤️. Cuma rm139.90 je dah kempis! 😍 nak kurus cepat? Pakai pula dengan krim panas miss universe confirmmm slimmm terus .
.
Apa yg special dengan Lets Bengkung Diamond Gold ni?.
.
👉🏻Labuh 11 inci. Cover seluruh perut. Corset lain 8inci je.
👉16 Tetulang.
👉16tetulang rasa bagaikan badan anda seperti di peluk dengan selesa.
👉🏻5x ganda lebih cepat berkesan berbanding corset biasa.
👉16tetulang, corset biasa 4@8 je.
.
🌪Merampingkan Pinggang.
🌪Mengempiskan perut.
🌪Mengetatkan kulit perut.
🌪Menghilangkan lapisan perut berlapik.
🌪Meratakan lemak di belakang.
🌪bagus untuk tulang belakang.
🌪Bagus untuk ibu dalam pantang, mempercepatkan kecut rahim.
🌪Bagus pakai waktu dalam pantang.
🌪Selesa.
🌪Tak akan berlipat.
🌪Tak salit menyocok.
🌪Kesan ramping serta merta. .
In Stock for BlueBlack N Pink

Wasap 01165090945 INA
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Murah je nak cantik.. Tak perlu pon belanja beribu ribu untuk kurus dan kempiskan perut ❤️. Cuma rm139.90 je dah kempis! 😍 nak kurus cepat? Pakai pula dengan krim panas miss universe confirmmm slimmm terus . . Apa yg special dengan Lets Bengkung Diamond Gold ni?. . 👉🏻Labuh 11 inci. Cover seluruh perut. Corset lain 8inci je. 👉16 Tetulang. 👉16tetulang rasa bagaikan badan anda seperti di peluk dengan selesa. 👉🏻5x ganda lebih cepat berkesan berbanding corset biasa. 👉16tetulang, corset biasa 4@8 je. . 🌪Merampingkan Pinggang. 🌪Mengempiskan perut. 🌪Mengetatkan kulit perut. 🌪Menghilangkan lapisan perut berlapik. 🌪Meratakan lemak di belakang. 🌪bagus untuk tulang belakang. 🌪Bagus untuk ibu dalam pantang, mempercepatkan kecut rahim. 🌪Bagus pakai waktu dalam pantang. 🌪Selesa. 🌪Tak akan berlipat. 🌪Tak salit menyocok. 🌪Kesan ramping serta merta. . In Stock for BlueBlack N Pink Wasap 01165090945 INA . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD READYSTOCK ALL SIZE!!!
.
.
Alhamdulillah restock untuk kali yang tak ingat ke berapa😂 Bila produk bagus, mcm ni lah jadi order non-stop. Tak pernah langsung miss order walau sehari!
.
.
Readystock size XS S M L & mempunyai 2 warna pink & blue black. Harga RM139.90 exclude postage.
.wasap 01165090945 INA
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD READYSTOCK ALL SIZE!!! . . Alhamdulillah restock untuk kali yang tak ingat ke berapa😂 Bila produk bagus, mcm ni lah jadi order non-stop. Tak pernah langsung miss order walau sehari! . . Readystock size XS S M L & mempunyai 2 warna pink & blue black. Harga RM139.90 exclude postage. .wasap 01165090945 INA . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
STOCK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD LIMITED EDITION😱😱😱
.
.
Baru restock semalam. SEMALAM TAU. Harini dah tinggal 10 pieces je😭
.
XS - BLUE
S -  PINK
M -  BLUE/PINK
L - BLUE
.
Boleh pilih color mana korang nak. Harga rm139.90 tidak termasuk postage. Ada belt & dapat free krim panas (wangi!) Berminat? Terus whatsapp #01165090945/ DM. Fast response. Sis akan guide untuk dapatkan size yang tepat.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
STOCK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD LIMITED EDITION😱😱😱 . . Baru restock semalam. SEMALAM TAU. Harini dah tinggal 10 pieces je😭 . XS - BLUE S - PINK M - BLUE/PINK L - BLUE . Boleh pilih color mana korang nak. Harga rm139.90 tidak termasuk postage. Ada belt & dapat free krim panas (wangi!) Berminat? Terus whatsapp #01165090945 / DM. Fast response. Sis akan guide untuk dapatkan size yang tepat. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Yang tak nak pos, nak urgent, nak cod, nak test dulu, nak tengkk material macamana, nak rasa bestt nya lets bengkung sajat ni boleh walkin dtg ke kedai Sbs Beauty !
.
Rmai kan? Heehehehe kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letstonggek 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsgirdlenursajat
Yang tak nak pos, nak urgent, nak cod, nak test dulu, nak tengkk material macamana, nak rasa bestt nya lets bengkung sajat ni boleh walkin dtg ke kedai Sbs Beauty ! . Rmai kan? Heehehehe kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉 . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letstonggek  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdlenursajat 
Ready Stok Lets Bengkung Diamond Gold cepat2 grab satu ualls .. Barang Panas cepat je habis .. bengkung yang paling besttt sebab ada free Krim Panas .. Lets Bengkung Gold pun REady Stok untuk saiz tertentu sahaja jadi tunggu apa lagi jom wsap saya untuk order 📲01165090945 ina
📲01165090945 ina
📲01165090945 ina
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkunggold 
#letsbengkung 
#letsgirdle 
#letsgirdletonggekfuhh
#jomkurus 
#jomcantik 
#bodykerengga 
#nursajat02
#codkl
#postagesetiaphari 
#letscantik 
#bengkungviral 
#bengkung16tulang
Ready Stok Lets Bengkung Diamond Gold cepat2 grab satu ualls .. Barang Panas cepat je habis .. bengkung yang paling besttt sebab ada free Krim Panas .. Lets Bengkung Gold pun REady Stok untuk saiz tertentu sahaja jadi tunggu apa lagi jom wsap saya untuk order 📲01165090945 ina 📲01165090945 ina 📲01165090945 ina #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #jomkurus  #jomcantik  #bodykerengga  #nursajat02  #codkl  #postagesetiaphari  #letscantik  #bengkungviral  #bengkung16tulang 
Yang tak nak pos, nak urgent, nak cod, nak test dulu, nak tengkk material macamana, nak rasa bestt nya lets bengkung sajat ni boleh walkin dtg ke kedai Sbs Beauty !
.
kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty  jalan yadi  99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letstonggek 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsgirdlenursajat
Yang tak nak pos, nak urgent, nak cod, nak test dulu, nak tengkk material macamana, nak rasa bestt nya lets bengkung sajat ni boleh walkin dtg ke kedai Sbs Beauty ! . kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉 . . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggoldbynursajat  #letstonggek  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdlenursajat 
2 JENIS BENGKUNG BY NURSAJAT;
.
.
Kotak warna gold; Lets Bengkung Gold RM110 - Readystock size  L XL XXL
.
.
Kotak warna kelabu; Lets Bengkung Diamond Gold (Edisi terbaru) RM139.90 - Readystock all size XS S M L
.
.
Sesiapa yang takde budget tapi nak sangat berbengkung boleh try bengkung gold dulu. Tapiiii kalau yg dah pakai gold atau nak kesan tu lagi cepat & pantas wajib cuba bengkung diamond! JAMIN PUAS HATI💢💯 Wasap  01165090945 INA
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
2 JENIS BENGKUNG BY NURSAJAT; . . Kotak warna gold; Lets Bengkung Gold RM110 - Readystock size L XL XXL . . Kotak warna kelabu; Lets Bengkung Diamond Gold (Edisi terbaru) RM139.90 - Readystock all size XS S M L . . Sesiapa yang takde budget tapi nak sangat berbengkung boleh try bengkung gold dulu. Tapiiii kalau yg dah pakai gold atau nak kesan tu lagi cepat & pantas wajib cuba bengkung diamond! JAMIN PUAS HATI💢💯 Wasap 01165090945 INA . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
"Mula-mula masa ukur pinggang 30 inch. Bila pakai bengkung jadi 29 inch, then lepas pakai yg belt tu pulak, terus jadi 27 inch!!! Omg happy sangat😍" - Qistina, KL.
.
.
Fuhhh 3 inci lesap mcm tu je??? Tak payah pil, suntikan, gym & diet yg kebulur. Sarung je dan kesan sepantas beberapa saat sahaja. Mcm tak percaya kan?
.
.
Takpe yang masih lagi ragu2, teruskan scroll bawah lagi untuk tengok kita punya feedback smpai korang percaya! Yang dah percaya tu bagus, boleh terus order😜
.
.
For more info/details, whatsapp #0172496944/ DM. Fast response. Sis akan guide untuk dapatkan size yang tepat.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
"Mula-mula masa ukur pinggang 30 inch. Bila pakai bengkung jadi 29 inch, then lepas pakai yg belt tu pulak, terus jadi 27 inch!!! Omg happy sangat😍" - Qistina, KL. . . Fuhhh 3 inci lesap mcm tu je??? Tak payah pil, suntikan, gym & diet yg kebulur. Sarung je dan kesan sepantas beberapa saat sahaja. Mcm tak percaya kan? . . Takpe yang masih lagi ragu2, teruskan scroll bawah lagi untuk tengok kita punya feedback smpai korang percaya! Yang dah percaya tu bagus, boleh terus order😜 . . For more info/details, whatsapp #0172496944 / DM. Fast response. Sis akan guide untuk dapatkan size yang tepat. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
FREE FREE FREE FREE FREE FREE FREE !!!
.
.
Siapa nak free krim panas miss universe ni? Rasanya semua mesti nak, takkan lah taknak free gift tu. Dengan pembelian satu unit LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD anda akan dapat free satu unit krim panas ni!😍
.
.
Not for sale yaa. Mmg takkan dijual dimana2 stokist @ agent @ HQ sendiri. Nak free satu meh beli bengkung😘
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
FREE FREE FREE FREE FREE FREE FREE !!! . . Siapa nak free krim panas miss universe ni? Rasanya semua mesti nak, takkan lah taknak free gift tu. Dengan pembelian satu unit LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD anda akan dapat free satu unit krim panas ni!😍 . . Not for sale yaa. Mmg takkan dijual dimana2 stokist @ agent @ HQ sendiri. Nak free satu meh beli bengkung😘 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Merecik body kite pakai bila pakai Lets Bengkung Diamond by @nursajat02 😍😍
.
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#letsbengkungdiamondgold BYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat02 tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungDIAMONDgoldbynursajat
👗 Mempunyai EXTRA BELT lebih Grip
👗 Free Trial Slimming Lotion
👗 Material fabrik Hight Quality 👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 4 saiz ( XS, S, M, L,) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
XS :  19 - 25( READY STOCK ) .
S :  26 - 32 ( READY STOCK) .
M : 33 - 40 ( READY STOCK ) .
L :  41 - 50 ( READY STOCK )

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.WHATAPP 01165090945 INA

#letsbengkung 
#letsbemgkunggold 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsgirdle 
#letsgirdletonggekfuhh 
#bengkungmoden 
#codkl 
#codkualalumpur 
#codselangor 
#nursajat02 
#janganmengata 
#jomkurus i
Merecik body kite pakai bila pakai Lets Bengkung Diamond by @nursajat02 😍😍 . Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos (RM10sm / RM15ss) #letsbengkungdiamondgold  BYNURSAJAT 💃🏻💃🏻 . Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat02 tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungDIAMONDgoldbynursajat  👗 Mempunyai EXTRA BELT lebih Grip 👗 Free Trial Slimming Lotion 👗 Material fabrik Hight Quality 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 4 saiz ( XS, S, M, L,) ukur lilit pinggang dlm inci . . XS : 19 - 25( READY STOCK ) . S : 26 - 32 ( READY STOCK) . M : 33 - 40 ( READY STOCK ) . L : 41 - 50 ( READY STOCK ) MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED! . Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai . 👗👖Pakaian dalam . ❌boleh return . ❌ tukar saiz . ❌ tukar warna 📌 . .WHATAPP 01165090945 INA #letsbengkung  #letsbemgkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #bengkungmoden  #codkl  #codkualalumpur  #codselangor  #nursajat02  #janganmengata  #jomkurus  i
NEW PRODUCTION LETS GIRDLE TONGGEK FUH!🤞🏻
.
. 
KEBAIKAN LETS GIRDLE;
🌼Boleh menjaga bentuk badan
🌼Menaikkan/push-up punggung
🌼Dapat mengecilkan peha
🌻Dapat tutup perut yang menggeleber
🌼Rehat kan muscle di bahagian peha dan pinggul
🌼Sesuai untuk berpantang (jika czer pastikan luka sembuh sepenuhnya)
🌼Tidak akan berlipat & bergulung!
🌼Paling penting sarung je punggung terus tonggek, montok, letop, lentik, cantik membuat kita lebih CONFIDENT dengan body kita!!!😍🔥
.
.
Readystock size S M L. Stok terhad ni. Siapa cepat dia dapat. Takyah fikir panjang, terus whatsapp 0172496944 / DM. Fast response‼️
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
NEW PRODUCTION LETS GIRDLE TONGGEK FUH!🤞🏻 . . KEBAIKAN LETS GIRDLE; 🌼Boleh menjaga bentuk badan 🌼Menaikkan/push-up punggung 🌼Dapat mengecilkan peha 🌻Dapat tutup perut yang menggeleber 🌼Rehat kan muscle di bahagian peha dan pinggul 🌼Sesuai untuk berpantang (jika czer pastikan luka sembuh sepenuhnya) 🌼Tidak akan berlipat & bergulung! 🌼Paling penting sarung je punggung terus tonggek, montok, letop, lentik, cantik membuat kita lebih CONFIDENT dengan body kita!!!😍🔥 . . Readystock size S M L. Stok terhad ni. Siapa cepat dia dapat. Takyah fikir panjang, terus whatsapp 0172496944 / DM. Fast response‼️ . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Ready Stok Lets Bengkung Diamond Gold cepat2 grab satu ualls .. Barang Panas cepat je habis .. bengkung yang paling besttt sebab ada free Krim Panas .. Lets Bengkung Gold pun REady Stok untuk saiz tertentu sahaja jadi tunggu apa lagi jom wsap saya untuk order 📲0172496944
📲0172496944
📲0172496944
#letsbengkungdiamondgold 
#letsbengkunggold 
#letsbengkung 
#letsgirdle 
#letsgirdletonggekfuhh
#jomkurus 
#jomcantik 
#bodykerengga 
#nursajat02
#codkl
#postagesetiaphari 
#letscantik 
#bengkungviral 
#bengkung16tulang
Ready Stok Lets Bengkung Diamond Gold cepat2 grab satu ualls .. Barang Panas cepat je habis .. bengkung yang paling besttt sebab ada free Krim Panas .. Lets Bengkung Gold pun REady Stok untuk saiz tertentu sahaja jadi tunggu apa lagi jom wsap saya untuk order 📲0172496944 📲0172496944 📲0172496944 #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #jomkurus  #jomcantik  #bodykerengga  #nursajat02  #codkl  #postagesetiaphari  #letscantik  #bengkungviral  #bengkung16tulang 
Mobile Stand
RM28

Postage 📦
• FREE SHIPPING to Semenanjung
• Add on RM4 to Sabah/Sarawak

#murahmurah #letsbengkung #cadarmurah #Amyramar #jualanmurah #merdeka #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #sonevajani #BroccoliBoy #fvbasics #iamhomegrown #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #akusuka
2 JENIS BENGKUNG BY NURSAJAT;
.
.
Kotak warna gold; Lets Bengkung Gold RM110 - Readystock size  L XL XXL
.
.
Kotak warna kelabu; Lets Bengkung Diamond Gold (Edisi terbaru) RM139.90 - Readystock all size XS S M L
.
.
Sesiapa yang takde budget tapi nak sangat berbengkung boleh try bengkung gold dulu. Tapiiii kalau yg dah pakai gold atau nak kesan tu lagi cepat & pantas wajib cuba bengkung diamond! JAMIN PUAS HATI💢💯
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
2 JENIS BENGKUNG BY NURSAJAT; . . Kotak warna gold; Lets Bengkung Gold RM110 - Readystock size L XL XXL . . Kotak warna kelabu; Lets Bengkung Diamond Gold (Edisi terbaru) RM139.90 - Readystock all size XS S M L . . Sesiapa yang takde budget tapi nak sangat berbengkung boleh try bengkung gold dulu. Tapiiii kalau yg dah pakai gold atau nak kesan tu lagi cepat & pantas wajib cuba bengkung diamond! JAMIN PUAS HATI💢💯 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
DUA-DUA COLOR PUN CANTIK

BENGKUNG DIAMOND GOLD dah readystock semua size XS S M & L Stock sangat limited. Sebelum ni bertubi-tubi customer tanya pasal stock ni tapi asyik takde je kan. Haa sekarang lekas whatsapp 017-2496944 / DM sis. Siapa cepat je dia dapat🔥
.
.
RM139.90 excluding postage.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
DUA-DUA COLOR PUN CANTIK BENGKUNG DIAMOND GOLD dah readystock semua size XS S M & L Stock sangat limited. Sebelum ni bertubi-tubi customer tanya pasal stock ni tapi asyik takde je kan. Haa sekarang lekas whatsapp 017-2496944 / DM sis. Siapa cepat je dia dapat🔥 . . RM139.90 excluding postage. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Merecik body kite pakai bila pakai Lets Bengkung Diamond by @nursajat02 😍😍
.
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#letsbengkungdiamondgold BYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat02 tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungDIAMONDgoldbynursajat
👗 Mempunyai EXTRA BELT lebih Grip
👗 Free Trial Slimming Lotion
👗 Material fabrik Hight Quality 👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 4 saiz ( XS, S, M, L,) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
XS :  19 - 25( READY STOCK ) .
S :  26 - 32 ( READY STOCK) .
M : 33 - 40 ( READY STOCK ) .
L :  41 - 50 ( READY STOCK )

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.WHATAPP 0172496944

#letsbengkung 
#letsbemgkunggold 
#letsbengkungdiamondgold 
#letsgirdle 
#letsgirdletonggekfuhh 
#bengkungmoden 
#codkl 
#codkualalumpur 
#codselangor 
#nursajat02 
#janganmengata 
#jomkurus i
Merecik body kite pakai bila pakai Lets Bengkung Diamond by @nursajat02 😍😍 . Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos (RM10sm / RM15ss) #letsbengkungdiamondgold  BYNURSAJAT 💃🏻💃🏻 . Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat02 tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungDIAMONDgoldbynursajat  👗 Mempunyai EXTRA BELT lebih Grip 👗 Free Trial Slimming Lotion 👗 Material fabrik Hight Quality 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 4 saiz ( XS, S, M, L,) ukur lilit pinggang dlm inci . . XS : 19 - 25( READY STOCK ) . S : 26 - 32 ( READY STOCK) . M : 33 - 40 ( READY STOCK ) . L : 41 - 50 ( READY STOCK ) MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED! . Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai . 👗👖Pakaian dalam . ❌boleh return . ❌ tukar saiz . ❌ tukar warna 📌 . .WHATAPP 0172496944 #letsbengkung  #letsbemgkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #bengkungmoden  #codkl  #codkualalumpur  #codselangor  #nursajat02  #janganmengata  #jomkurus  i
STOCK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD LIMITED EDITION😱😱😱
.
.
Baru restock semalam. SEMALAM TAU. Harini dah tinggal 10 pieces je😭
.
XS - BLUE
S -  PINK
M -  BLUE/PINK
L - BLUE
.
Boleh pilih color mana korang nak. Harga rm139.90 tidak termasuk postage. Ada belt & dapat free krim panas (wangi!) Berminat? Terus whatsapp #0172496944/ DM. Fast response. Sis akan guide untuk dapatkan size yang tepat.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
STOCK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD LIMITED EDITION😱😱😱 . . Baru restock semalam. SEMALAM TAU. Harini dah tinggal 10 pieces je😭 . XS - BLUE S - PINK M - BLUE/PINK L - BLUE . Boleh pilih color mana korang nak. Harga rm139.90 tidak termasuk postage. Ada belt & dapat free krim panas (wangi!) Berminat? Terus whatsapp #0172496944 / DM. Fast response. Sis akan guide untuk dapatkan size yang tepat. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD READYSTOCK ALL SIZE!!!
.
.
Alhamdulillah restock untuk kali yang tak ingat ke berapa😂 Bila produk bagus, mcm ni lah jadi order non-stop. Tak pernah langsung miss order walau sehari!
.
.
Readystock size XS S M L & mempunyai 2 warna pink & blue black. Harga RM139.90 exclude postage.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD READYSTOCK ALL SIZE!!! . . Alhamdulillah restock untuk kali yang tak ingat ke berapa😂 Bila produk bagus, mcm ni lah jadi order non-stop. Tak pernah langsung miss order walau sehari! . . Readystock size XS S M L & mempunyai 2 warna pink & blue black. Harga RM139.90 exclude postage. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
DOUBLE EFFECT!!! DOUBLE GRIP!!! DOUBLE INFRARED!!!
.
.
Mana lagi nak dapat bengkung jenis mcm ni? Takde sayang semua. Cari lah merata malaysia pun. Harga pun berbaloi, rm139.90 je takde cecah 200-300 ratus. Material adalah cotton spandex yg sangat berkualiti. Kain pun tebal & menyerap peluh.
.
.
Paling best tengok pinggang hakak tu😍 Betul2 slim melim! Ada belt lagi tau untuk beri effect RAMPING. Dapat pulak free gift iaitu lotion panas miss universe by @nursajat . Sangat rugilah kalau uolls taknak grab satu untuk diri sendiri😜
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
DOUBLE EFFECT!!! DOUBLE GRIP!!! DOUBLE INFRARED!!! . . Mana lagi nak dapat bengkung jenis mcm ni? Takde sayang semua. Cari lah merata malaysia pun. Harga pun berbaloi, rm139.90 je takde cecah 200-300 ratus. Material adalah cotton spandex yg sangat berkualiti. Kain pun tebal & menyerap peluh. . . Paling best tengok pinggang hakak tu😍 Betul2 slim melim! Ada belt lagi tau untuk beri effect RAMPING. Dapat pulak free gift iaitu lotion panas miss universe by @nursajat . Sangat rugilah kalau uolls taknak grab satu untuk diri sendiri😜 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
DOUBLE EFFECT!!! DOUBLE GRIP!!! DOUBLE INFRARED!!!
.
.
Mana lagi nak dapat bengkung jenis mcm ni? Takde sayang semua. Cari lah merata malaysia pun. Harga pun berbaloi, rm139.90 je takde cecah 200-300 ratus. Material adalah cotton spandex yg sangat berkualiti. Kain pun tebal & menyerap peluh.
.
.
Paling best tengok pinggang hakak tu😍 Betul2 slim melim! Ada belt lagi tau untuk beri effect RAMPING. Dapat pulak free gift iaitu lotion panas miss universe by @nursajat . Sangat rugilah kalau uolls taknak grab satu untuk diri sendiri😜
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
DOUBLE EFFECT!!! DOUBLE GRIP!!! DOUBLE INFRARED!!! . . Mana lagi nak dapat bengkung jenis mcm ni? Takde sayang semua. Cari lah merata malaysia pun. Harga pun berbaloi, rm139.90 je takde cecah 200-300 ratus. Material adalah cotton spandex yg sangat berkualiti. Kain pun tebal & menyerap peluh. . . Paling best tengok pinggang hakak tu😍 Betul2 slim melim! Ada belt lagi tau untuk beri effect RAMPING. Dapat pulak free gift iaitu lotion panas miss universe by @nursajat . Sangat rugilah kalau uolls taknak grab satu untuk diri sendiri😜 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar.
.
Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle..
.
Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ?
Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
.
.
📲0172496944
📲0172496944

#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letstonggek 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdlebynursajat 
#letskerengga
#letsbengkungdiamondgold 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkunggold
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar. . Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle.. . Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ? Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️ . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . . . 📲0172496944 📲0172496944 #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letstonggek  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letskerengga  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh  #letsbengkunggold 
Murah je nak cantik.. Tak perlu pon belanja beribu ribu untuk kurus dan kempiskan perut ❤️. Cuma rm139.90 je dah kempis! 😍 nak kurus cepat? Pakai pula dengan krim panas miss universe confirmmm slimmm terus .
.
Apa yg special dengan Lets Bengkung Diamond Gold ni?.
.
👉🏻Labuh 11 inci. Cover seluruh perut. Corset lain 8inci je.
👉16 Tetulang.
👉16tetulang rasa bagaikan badan anda seperti di peluk dengan selesa.
👉🏻5x ganda lebih cepat berkesan berbanding corset biasa.
👉16tetulang, corset biasa 4@8 je.
.
🌪Merampingkan Pinggang.
🌪Mengempiskan perut.
🌪Mengetatkan kulit perut.
🌪Menghilangkan lapisan perut berlapik.
🌪Meratakan lemak di belakang.
🌪bagus untuk tulang belakang.
🌪Bagus untuk ibu dalam pantang, mempercepatkan kecut rahim.
🌪Bagus pakai waktu dalam pantang.
🌪Selesa.
🌪Tak akan berlipat.
🌪Tak salit menyocok.
🌪Kesan ramping serta merta. .
In Stock for BlueBlack N Pink
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang  #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Murah je nak cantik.. Tak perlu pon belanja beribu ribu untuk kurus dan kempiskan perut ❤️. Cuma rm139.90 je dah kempis! 😍 nak kurus cepat? Pakai pula dengan krim panas miss universe confirmmm slimmm terus . . Apa yg special dengan Lets Bengkung Diamond Gold ni?. . 👉🏻Labuh 11 inci. Cover seluruh perut. Corset lain 8inci je. 👉16 Tetulang. 👉16tetulang rasa bagaikan badan anda seperti di peluk dengan selesa. 👉🏻5x ganda lebih cepat berkesan berbanding corset biasa. 👉16tetulang, corset biasa 4@8 je. . 🌪Merampingkan Pinggang. 🌪Mengempiskan perut. 🌪Mengetatkan kulit perut. 🌪Menghilangkan lapisan perut berlapik. 🌪Meratakan lemak di belakang. 🌪bagus untuk tulang belakang. 🌪Bagus untuk ibu dalam pantang, mempercepatkan kecut rahim. 🌪Bagus pakai waktu dalam pantang. 🌪Selesa. 🌪Tak akan berlipat. 🌪Tak salit menyocok. 🌪Kesan ramping serta merta. . In Stock for BlueBlack N Pink . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #nursajat02  #sajat  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungpink  #bengkung16tulang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #krimpanasmissuniverse 
D'Queen Butt Girdle 
Material: nylon & spandex
.
Waist measurement: 
Size S/M: 22"-30"
.  L/XL: 24"-36"
.
2XL/3XL: 28"-36"
.
Hip measurement:
Size S/M: 24"-34"
.  L/XL: 26"-36"
.
2XL/3XL: 28"-38"
.
💰Rm60 📲wasap 01161461761
D'Queen Butt Girdle Material: nylon & spandex . Waist measurement: Size S/M: 22"-30" . L/XL: 24"-36" . 2XL/3XL: 28"-36" . Hip measurement: Size S/M: 24"-34" . L/XL: 26"-36" . 2XL/3XL: 28"-38" . 💰Rm60 📲wasap 01161461761
D'Queen Butt Girdle 
Material: nylon & spandex
.
Waist measurement: 
Size S/M: 22"-30"
.  L/XL: 24"-36"
.
2XL/3XL: 28"-36"
.
Hip measurement:
Size S/M: 24"-34"
.  L/XL: 26"-36"
.
2XL/3XL: 28"-38"
.
💰Rm60 📲wasap 01161461761
D'Queen Butt Girdle Material: nylon & spandex . Waist measurement: Size S/M: 22"-30" . L/XL: 24"-36" . 2XL/3XL: 28"-36" . Hip measurement: Size S/M: 24"-34" . L/XL: 26"-36" . 2XL/3XL: 28"-38" . 💰Rm60 📲wasap 01161461761
We still have a few pieces of Lets Bengkuk Gold by NurSajat which now have stopped production and switched to Bengkung Diamond.
.
.
.
Better with belt.
.
.
#letsbengkung #letsbengkungbynursajat #letsbengkunggoldbynursajat #letsbengkunggoldsg
Munafie slimming girdle
===================
Material: Polyester/spandex/cotton
Size M/L: Waist 25"-38"  XL/2XL: Waist 27"-42"
Length/Tinggi: 15.5"
Munafie slimming girdle =================== Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5"
Munafie slimming girdle
===================
Material: Polyester/spandex/cotton
Size M/L: Waist 25"-38"  XL/2XL: Waist 27"-42"
Length/Tinggi: 15.5"
Munafie slimming girdle =================== Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5"
Munafie slimming girdle
===================
Material: Polyester/spandex/cotton
Size M/L: Waist 25"-38"  XL/2XL: Waist 27"-42"
Length/Tinggi: 15.5"
Munafie slimming girdle =================== Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5"