an online Instagram web viewer

#lentikdarabalakong medias

Photos

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection.
.
🔴. Boleh tambahkan berat badan. 🔴. Boleh kurangkan berat badan. 🔴. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. 🔴. Anjal & gebukan payudara & punggung. 🔴. Lentikkan punggung. 🔴. Jadikan badan lbh shape. 🔴. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. 🔴. Kulit jadi lbh lembab. 🔴. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. 🔴. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. 🔴. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. 🔴. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. 🔴. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. 🔴. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. 🔴. Kurangkan nafsu selera makan. 🔴. Tingkatkan libido wanita. 🔴. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. 🔴. Meremajakan kulit. 🔴. Menstabilkan emosi. 🔴. Menggebukan & mencantikkan kulit.
.
.
.
Nota :

Kesan berbeza² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu.

WA 0199906051
Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . 🔴. Boleh tambahkan berat badan. 🔴. Boleh kurangkan berat badan. 🔴. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. 🔴. Anjal & gebukan payudara & punggung. 🔴. Lentikkan punggung. 🔴. Jadikan badan lbh shape. 🔴. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. 🔴. Kulit jadi lbh lembab. 🔴. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. 🔴. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. 🔴. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. 🔴. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. 🔴. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. 🔴. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. 🔴. Kurangkan nafsu selera makan. 🔴. Tingkatkan libido wanita. 🔴. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. 🔴. Meremajakan kulit. 🔴. Menstabilkan emosi. 🔴. Menggebukan & mencantikkan kulit. . . . Nota : Kesan berbeza² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. WA 0199906051
🌸 #LentikDara bukan UBATAN & 100% SUMBER ALAM semulajadi. Kami berani REKOMEN LentikDara sebagai makanan tambahan untuk MEMBAKAR LEMAK seperti yang disyorkan oleh personaliti fitness & kesihatan Malaysia #JomKurus
.
✅ JLD mempunyai khasiat buah delima, kurma, asam gelugor, orange, campuran berries dan madu berkualiti premium untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran..
.
✅ Dengan mengambil JLD ini secara konsisten iaitu satu atau dua kali sehari pengguna boleh merasai perubahan dalam diri mereka antaranya badan agak ringan dan lebih bertenaga..
.
✅ Kelebihan/Fungsi Lentik Dara
.
💯Berfungsi sebagai detox badan dan melancarkan sistem pencernaan
💯Mengatasi masalah berat badan
💯Menguruskan badan
💯Mengatasi masalah sembelit
💯Melajukan pencairan lemak dalam badan
💯Bertindak sebagai pengawal selera makan
💯Mengeluarkan toksin
💯Membuang lemak yg berlebihan dalam badan
💯Mengatasi masalah gastrik
💯Mencantikkan dan menghaluskan kulit
.
DM atau terus klik link wasap (di bio) untuk pertanyaan/tempahan! 😘
.
.
Stok cepat habis!!! 🔥🔥
.
.
.
#LentikDara
#LentikDaraMiza
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya 
#LentikDaraBangi
#LentikDaraKajang 
#LentikDaraSerdang 
#LentikDaraPuchong 
#LentikDaraSeriKembangan 
#LentikDaraGemencheh 
#LentikDaraBalakong 
#nakkurus #naksihat #nakcantik #bodyslim #jomfit #flawlessskin #masalahkeputihan #masalahperiod #terapiinstagram
🌸 #LentikDara  bukan UBATAN & 100% SUMBER ALAM semulajadi. Kami berani REKOMEN LentikDara sebagai makanan tambahan untuk MEMBAKAR LEMAK seperti yang disyorkan oleh personaliti fitness & kesihatan Malaysia #JomKurus  . ✅ JLD mempunyai khasiat buah delima, kurma, asam gelugor, orange, campuran berries dan madu berkualiti premium untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.. . ✅ Dengan mengambil JLD ini secara konsisten iaitu satu atau dua kali sehari pengguna boleh merasai perubahan dalam diri mereka antaranya badan agak ringan dan lebih bertenaga.. . ✅ Kelebihan/Fungsi Lentik Dara . 💯Berfungsi sebagai detox badan dan melancarkan sistem pencernaan 💯Mengatasi masalah berat badan 💯Menguruskan badan 💯Mengatasi masalah sembelit 💯Melajukan pencairan lemak dalam badan 💯Bertindak sebagai pengawal selera makan 💯Mengeluarkan toksin 💯Membuang lemak yg berlebihan dalam badan 💯Mengatasi masalah gastrik 💯Mencantikkan dan menghaluskan kulit . DM atau terus klik link wasap (di bio) untuk pertanyaan/tempahan! 😘 . . Stok cepat habis!!! 🔥🔥 . . . #LentikDara  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #LentikDaraBangi  #LentikDaraKajang  #LentikDaraSerdang  #LentikDaraPuchong  #LentikDaraSeriKembangan  #LentikDaraGemencheh  #LentikDaraBalakong  #nakkurus  #naksihat  #nakcantik  #bodyslim  #jomfit  #flawlessskin  #masalahkeputihan  #masalahperiod  #terapiinstagram 
🌸 #LentikDara bukan UBATAN & 100% SUMBER ALAM semulajadi. Kami berani REKOMEN LentikDara sebagai makanan tambahan untuk MEMBAKAR LEMAK seperti yang disyorkan oleh personaliti fitness & kesihatan Malaysia #JomKurus
.
✅ JLD mempunyai khasiat buah delima, kurma, asam gelugor, orange, campuran berries dan madu berkualiti premium untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran..
.
✅ Dengan mengambil JLD ini secara konsisten iaitu satu atau dua kali sehari pengguna boleh merasai perubahan dalam diri mereka antaranya badan agak ringan dan lebih bertenaga..
.
✅ Kelebihan/Fungsi Lentik Dara
.
💯Berfungsi sebagai detox badan dan melancarkan sistem pencernaan
💯Mengatasi masalah berat badan
💯Menguruskan badan
💯Mengatasi masalah sembelit
💯Melajukan pencairan lemak dalam badan
💯Bertindak sebagai pengawal selera makan
💯Mengeluarkan toksin
💯Membuang lemak yg berlebihan dalam badan
💯Mengatasi masalah gastrik
💯Mencantikkan dan menghaluskan kulit
.
DM atau terus klik link wasap (di bio) untuk pertanyaan/tempahan! 😘
.
.
Stok cepat habis!!! 🔥🔥
.
.
.
#LentikDara
#LentikDaraMiza
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya 
#LentikDaraBangi
#LentikDaraKajang 
#LentikDaraSerdang 
#LentikDaraPuchong 
#LentikDaraSeriKembangan 
#LentikDaraGemencheh 
#LentikDaraBalakong 
#nakkurus #naksihat #nakcantik #bodyslim #jomfit #flawlessskin #masalahkeputihan #masalahperiod #terapiinstagram
🌸 #LentikDara  bukan UBATAN & 100% SUMBER ALAM semulajadi. Kami berani REKOMEN LentikDara sebagai makanan tambahan untuk MEMBAKAR LEMAK seperti yang disyorkan oleh personaliti fitness & kesihatan Malaysia #JomKurus  . ✅ JLD mempunyai khasiat buah delima, kurma, asam gelugor, orange, campuran berries dan madu berkualiti premium untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.. . ✅ Dengan mengambil JLD ini secara konsisten iaitu satu atau dua kali sehari pengguna boleh merasai perubahan dalam diri mereka antaranya badan agak ringan dan lebih bertenaga.. . ✅ Kelebihan/Fungsi Lentik Dara . 💯Berfungsi sebagai detox badan dan melancarkan sistem pencernaan 💯Mengatasi masalah berat badan 💯Menguruskan badan 💯Mengatasi masalah sembelit 💯Melajukan pencairan lemak dalam badan 💯Bertindak sebagai pengawal selera makan 💯Mengeluarkan toksin 💯Membuang lemak yg berlebihan dalam badan 💯Mengatasi masalah gastrik 💯Mencantikkan dan menghaluskan kulit . DM atau terus klik link wasap (di bio) untuk pertanyaan/tempahan! 😘 . . Stok cepat habis!!! 🔥🔥 . . . #LentikDara  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #LentikDaraBangi  #LentikDaraKajang  #LentikDaraSerdang  #LentikDaraPuchong  #LentikDaraSeriKembangan  #LentikDaraGemencheh  #LentikDaraBalakong  #nakkurus  #naksihat  #nakcantik  #bodyslim  #jomfit  #flawlessskin  #masalahkeputihan  #masalahperiod  #terapiinstagram 
🌸 #LentikDara bukan UBATAN & 100% SUMBER ALAM semulajadi. Kami berani REKOMEN LentikDara sebagai makanan tambahan untuk MEMBAKAR LEMAK seperti yang disyorkan oleh personaliti fitness & kesihatan Malaysia #JomKurus
.
✅ JLD mempunyai khasiat buah delima, kurma, asam gelugor, orange, campuran berries dan madu berkualiti premium untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran..
.
✅ Dengan mengambil JLD ini secara konsisten iaitu satu atau dua kali sehari pengguna boleh merasai perubahan dalam diri mereka antaranya badan agak ringan dan lebih bertenaga..
.
✅ Kelebihan/Fungsi Lentik Dara
.
💯Berfungsi sebagai detox badan dan melancarkan sistem pencernaan
💯Mengatasi masalah berat badan
💯Menguruskan badan
💯Mengatasi masalah sembelit
💯Melajukan pencairan lemak dalam badan
💯Bertindak sebagai pengawal selera makan
💯Mengeluarkan toksin
💯Membuang lemak yg berlebihan dalam badan
💯Mengatasi masalah gastrik
💯Mencantikkan dan menghaluskan kulit
.
DM atau terus klik link wasap (di bio) untuk pertanyaan/tempahan! 😘
.
.
Stok cepat habis!!! 🔥🔥
.
.
.
#LentikDara
#LentikDaraMiza
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya 
#LentikDaraBangi
#LentikDaraKajang 
#LentikDaraSerdang 
#LentikDaraPuchong 
#LentikDaraSeriKembangan 
#LentikDaraGemencheh 
#LentikDaraBalakong 
#nakkurus #naksihat #nakcantik #bodyslim #jomfit #flawlessskin #masalahkeputihan #masalahperiod #terapiinstagram
🌸 #LentikDara  bukan UBATAN & 100% SUMBER ALAM semulajadi. Kami berani REKOMEN LentikDara sebagai makanan tambahan untuk MEMBAKAR LEMAK seperti yang disyorkan oleh personaliti fitness & kesihatan Malaysia #JomKurus  . ✅ JLD mempunyai khasiat buah delima, kurma, asam gelugor, orange, campuran berries dan madu berkualiti premium untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.. . ✅ Dengan mengambil JLD ini secara konsisten iaitu satu atau dua kali sehari pengguna boleh merasai perubahan dalam diri mereka antaranya badan agak ringan dan lebih bertenaga.. . ✅ Kelebihan/Fungsi Lentik Dara . 💯Berfungsi sebagai detox badan dan melancarkan sistem pencernaan 💯Mengatasi masalah berat badan 💯Menguruskan badan 💯Mengatasi masalah sembelit 💯Melajukan pencairan lemak dalam badan 💯Bertindak sebagai pengawal selera makan 💯Mengeluarkan toksin 💯Membuang lemak yg berlebihan dalam badan 💯Mengatasi masalah gastrik 💯Mencantikkan dan menghaluskan kulit . DM atau terus klik link wasap (di bio) untuk pertanyaan/tempahan! 😘 . . Stok cepat habis!!! 🔥🔥 . . . #LentikDara  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #LentikDaraBangi  #LentikDaraKajang  #LentikDaraSerdang  #LentikDaraPuchong  #LentikDaraSeriKembangan  #LentikDaraGemencheh  #LentikDaraBalakong  #nakkurus  #naksihat  #nakcantik  #bodyslim  #jomfit  #flawlessskin  #masalahkeputihan  #masalahperiod  #terapiinstagram 
.
Lesap 6kg dik oooiiiii...
.
Dia boleh Tak kan uolls Tak boleh Kan..kannn...
.
Jom minum lentikdara
. Lesap 6kg dik oooiiiii... . Dia boleh Tak kan uolls Tak boleh Kan..kannn... . Jom minum lentikdara
.
Assalammualaikum
Morning and happy working
.
.
In shaa Allah dilimpahkan rezeki tuk kita semua
.
.
Minum sesudu lentikdara pg ni tuk tenaga yg berpanjangan seharian
.
#LentikDara #lentikdaraampang #lentikdaranilai #lentikdarabalakong #lentikdarashahalam
.
Serious..
Memang betul3 serius.
.
Try lah Hari ni.
. Serious.. Memang betul3 serius. . Try lah Hari ni.
Jus Lentik Dara ni sesiapa je bole ambil ye...tiada pantang larang, KECUALI PREGNANT LADY. 💯% natural berasaskan buah²an termasuk buah²an syurga, KURMA & DELIMA yg byk khasiat & bersifat menyembuhkan.
Jus Lentik Dara ni sesiapa je bole ambil ye...tiada pantang larang, KECUALI PREGNANT LADY. 💯% natural berasaskan buah²an termasuk buah²an syurga, KURMA & DELIMA yg byk khasiat & bersifat menyembuhkan.
.
Jangan lupa ber lentikdara sebelum tidur.
.
*CARA PENGGUNAAN*
.
✅ *Gemuk Air* - badan agak lembik + berhayun
- pagi : 1 sudu mkn sebelum sarapan
- malam : 1 sudu mkn sblm tido
.
✅ *Gemuk Daging*
- badan pejal + agak keras
- pagi : 2 sudu mkn sebelum sarapan
- malam : 2 sudu mkn sebelum tido
.
*Nota:*
Gunakan sudu plastik yer sebab ade kandungan madu..
.
Pastikan minum cukup air kosong yer.. minimum 8 gelas sehari @ 2-3 Liter bergantung pada berat badan untuk mudahkan proses pembakaran lemak badan.. Selamat ber #lentikdara.. 💃🤗🎉
. Jangan lupa ber lentikdara sebelum tidur. . *CARA PENGGUNAAN* . ✅ *Gemuk Air* - badan agak lembik + berhayun - pagi : 1 sudu mkn sebelum sarapan - malam : 1 sudu mkn sblm tido . ✅ *Gemuk Daging* - badan pejal + agak keras - pagi : 2 sudu mkn sebelum sarapan - malam : 2 sudu mkn sebelum tido . *Nota:* Gunakan sudu plastik yer sebab ade kandungan madu.. . Pastikan minum cukup air kosong yer.. minimum 8 gelas sehari @ 2-3 Liter bergantung pada berat badan untuk mudahkan proses pembakaran lemak badan.. Selamat ber #lentikdara .. 💃🤗🎉
.
Assalamualaikum u ollsss.. Esok keje..
Jangan lupak minum sesudu JLD sebelum tidur k.
Dan Mr.Muncet pon bole pelantin olehnya😜

Pesanan penaja
#lentikdara9millian
. Assalamualaikum u ollsss.. Esok keje.. Jangan lupak minum sesudu JLD sebelum tidur k. Dan Mr.Muncet pon bole pelantin olehnya😜 Pesanan penaja #lentikdara9millian 
.
Setuju ke tidokkkkkk??? Produk lain bukan tak bagus tapi #LentikDara yg terbaikkk! 😍😍
📲011-58039481
#lentikdara9millian
DESIGN BAJU DAH BERKENAN..
WARNA BAJU DAH ‘PAIR’ DGN TUDUNG..
.
SAMPAI KAT SIZE..CONFIRM XDA!!
.
.
Ramai berdepan situasi begini kan??...tambah2x dekat2 raya..last2x xbeli pape la jawabnya..
.
Jangan stress..nak elak perkara begini berlaku…
.
Nak tahu mcm mana #LentikDara dapat bantu u olls dpt berat badan idaman sebelum raya?
.
Berminat? Rasa nak cuba..
meh pm admin gojes hokkey...
📲01158039481
#lentikdara9million
DESIGN BAJU DAH BERKENAN.. WARNA BAJU DAH ‘PAIR’ DGN TUDUNG.. . SAMPAI KAT SIZE..CONFIRM XDA!! . . Ramai berdepan situasi begini kan??...tambah2x dekat2 raya..last2x xbeli pape la jawabnya.. . Jangan stress..nak elak perkara begini berlaku… . Nak tahu mcm mana #LentikDara  dapat bantu u olls dpt berat badan idaman sebelum raya? . Berminat? Rasa nak cuba.. meh pm admin gojes hokkey... 📲01158039481 #lentikdara9million 
.
Asbab cik lentikdara.
Mrk dapat turunkan berat badan.
.
Muka yg dulu kusam, skrg makin berseri.
.
Dulu badan takde shape, skrg ni ehem,ehem....dah nampak kan?
.
👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏
. Asbab cik lentikdara. Mrk dapat turunkan berat badan. . Muka yg dulu kusam, skrg makin berseri. . Dulu badan takde shape, skrg ni ehem,ehem....dah nampak kan? . 👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏
.
😍😍😍😍😍
.
Hanya untuk uolls yg yg nekad utk #kurus, #ramping.
. 😍😍😍😍😍 . Hanya untuk uolls yg yg nekad utk #kurus , #ramping .
Assalammualaikum semua sayang2 akak.. JOM SAKSIKAN ⤵⤵⤵ "JANGAN PANDANG MASALAH SEKADAR MASALAH... " 😉😉😉 #TeamLentikDaraAmanyAmin 
#codkajangbangi
.
LENTIKDARA
=========== .
.
Dirumus dari sumber alami, tiada bahan kimia... Ada campuran makanan sunnah... Ianya kategori makanan bukan ubatan... Selamat untuk ibu menyusukan bayi... .
.
Kelebihan LD
============= .
.
❤#turunkanberatbadan
❤#kulitsemakincerahsekata
❤#hilangkanjerawat/jeragat
❤#hilangkanperutboncet
❤#hilanglenguh2badan
❤#bagitenagapadabadan
❤#rawatmasalahsembelit
❤#rawatmasalahsenggugut
❤#rawatmasalahkeputihan
❤#rawatmasalahdalaman
❤#rawatmasalahdarahtinggi, kencing manis, kolestrol, toksin
❤#rawatmasalahhormon
❤#banyakkansusuibu (utk ibu menyusu)  DM 📲011-58039481
. LENTIKDARA =========== . . Dirumus dari sumber alami, tiada bahan kimia... Ada campuran makanan sunnah... Ianya kategori makanan bukan ubatan... Selamat untuk ibu menyusukan bayi... . . Kelebihan LD ============= . . ❤#turunkanberatbadan  ❤#kulitsemakincerahsekata  ❤#hilangkanjerawat /jeragat ❤#hilangkanperutboncet  ❤#hilanglenguh2badan  ❤#bagitenagapadabadan  ❤#rawatmasalahsembelit  ❤#rawatmasalahsenggugut  ❤#rawatmasalahkeputihan  ❤#rawatmasalahdalaman  ❤#rawatmasalahdarahtinggi , kencing manis, kolestrol, toksin ❤#rawatmasalahhormon  ❤#banyakkansusuibu  (utk ibu menyusu) DM 📲011-58039481
Nak Cuba #LentikDara😍😍 DM akak 011-58039481
Nak Cuba lentikdara.
Wasap akak 011-58039481
Nak Cuba lentikdara. Wasap akak 011-58039481
Alhamdulillah.. settle urusan pos #LentikDara tengah hari ni...
Alhamdulillah...
Alhamdulillah...
Alhamdulillah......😍😍😍 Sapa lg nak selit order mai mai wasap akak klik ja link k wasap my/+601126345542/pm.LentikDara.Promo

#TeamLentikDaraAmanyAmin
#AgentDiperlukan
#StokisDiperlukan
#JusViral
#StokisLentikDaraMalaysia
Alhamdulillah.. settle urusan pos #LentikDara tengah hari ni...
Alhamdulillah...
Alhamdulillah...
Alhamdulillah......😍😍😍 Sapa lg nak selit order mai mai wasap akak klik ja link k wasap my/+601126345542/pm.LentikDara.Promo

#TeamLentikDaraAmanyAmin
#AgentDiperlukan
#StokisDiperlukan
#JusViral
#StokisLentikDaraMalaysia
Alhamdulillah.. settle urusan pos #LentikDara tengah hari ni...
Alhamdulillah...
Alhamdulillah...
Alhamdulillah......😍😍😍 Sapa lg nak selit order mai mai wasap akak klik ja link k wasap my/+601126345542/pm.LentikDara.Promo

#TeamLentikDaraAmanyAmin
#AgentDiperlukan
#StokisDiperlukan
#JusViral
#StokisLentikDaraMalaysia
ANDA MEMPUNYAI KESAN PARUT DI BAHAGIAN BADAN? AKIBAT DARI 🔴PEMBEDAHAN -🔴KULIT TERBAKAR 🔴LUKA 🔴KEMALANGAN🔴 PARUT JERAWAT🔴
ATAU STRATCH MARK ?😨 YA‼ AZANIS SCAR SERUM DAPAT MEMBANTU ANDA DENGAN FORMULASI TERBAHARU KELUARAN AZANIS. V.4 YANG TERNYATA DAPAT MEMBANTU MENGHILANGKAN PARUT ANDA. ( HANYA AZANIS ORIGINAL )

KAMI ADALAH AGEN SAH AZANIS DAN PRODUK 100ORIGINAL DARI HQ

Bagaimana ia berfungsi? 
Menggalakkan pembaik pulihan  parut yang lebih cepat dan kulit yang licin dengan kepekatan tinggi anti-oksidan dan bertindak sebagai anti-radang semula jadi yang terpdapat dalam  Vitamin E (12,000 IU dalam pek 15ml) dan Cocoa Butter. Bagi anda yang mempunyai parut lama pada bahagian kulit. Azanis dapat membantu bagi membaiki tisu-tisu kulit yang meninggalkan kesan parut dengan pergantian tisu-tisu kulit yang baharu . Ai juga dapat membaiki dan menjaga elemen elemen tisu kulit yang mengalami kerosakan.
.
Bagaimana nak guna? 
Urut perlahan-lahan dengan sedikit Serum Azanis Serum ke kawasan parut selepas pembersihan. Sapukan pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan. .
Untuk tanda cacar dan luka bakar, tunggu sehingga tanda telah kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum. .
Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka telah ditutup dan benang dikeluarkan sebelum memohon Serat Azanis Scar.
.
Klik link whatsapp untuk terus hubungi kami!
ANDA MEMPUNYAI KESAN PARUT DI BAHAGIAN BADAN? AKIBAT DARI 🔴PEMBEDAHAN -🔴KULIT TERBAKAR 🔴LUKA 🔴KEMALANGAN🔴 PARUT JERAWAT🔴 ATAU STRATCH MARK ?😨 YA‼ AZANIS SCAR SERUM DAPAT MEMBANTU ANDA DENGAN FORMULASI TERBAHARU KELUARAN AZANIS. V.4 YANG TERNYATA DAPAT MEMBANTU MENGHILANGKAN PARUT ANDA. ( HANYA AZANIS ORIGINAL ) KAMI ADALAH AGEN SAH AZANIS DAN PRODUK 100ORIGINAL DARI HQ Bagaimana ia berfungsi? Menggalakkan pembaik pulihan  parut yang lebih cepat dan kulit yang licin dengan kepekatan tinggi anti-oksidan dan bertindak sebagai anti-radang semula jadi yang terpdapat dalam  Vitamin E (12,000 IU dalam pek 15ml) dan Cocoa Butter. Bagi anda yang mempunyai parut lama pada bahagian kulit. Azanis dapat membantu bagi membaiki tisu-tisu kulit yang meninggalkan kesan parut dengan pergantian tisu-tisu kulit yang baharu . Ai juga dapat membaiki dan menjaga elemen elemen tisu kulit yang mengalami kerosakan. . Bagaimana nak guna? Urut perlahan-lahan dengan sedikit Serum Azanis Serum ke kawasan parut selepas pembersihan. Sapukan pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan. . Untuk tanda cacar dan luka bakar, tunggu sehingga tanda telah kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum. . Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka telah ditutup dan benang dikeluarkan sebelum memohon Serat Azanis Scar. . Klik link whatsapp untuk terus hubungi kami!