an online Instagram web viewer

#lentikdara medias

Photos

Wasap sis di link bio @pinkhijup
๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด

COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM 
GURNEY PARAGON 
GURNEY PLAZA 
GIANT BAYAN BARU 
QUEENS BAY
1ST AVENUE
KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY 
AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด
#usmpenang #komtar #sungaipinang #gelugor #balikpulau #bukitjambul #bayanbaru #pestapulaupinang #sayajual #uitmpermatangpauh #seberangjaya #amyerabeautypenang #tatipenang #tatiskincare #lentikdara #lentikdarapenang #gurneyplaza #gurneyparagon #kedaijamupenang
Wasap sis di link bio @pinkhijup ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM GURNEY PARAGON GURNEY PLAZA GIANT BAYAN BARU QUEENS BAY 1ST AVENUE KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด #usmpenang  #komtar  #sungaipinang  #gelugor  #balikpulau  #bukitjambul  #bayanbaru  #pestapulaupinang  #sayajual  #uitmpermatangpauh  #seberangjaya  #amyerabeautypenang  #tatipenang  #tatiskincare  #lentikdara  #lentikdarapenang  #gurneyplaza  #gurneyparagon  #kedaijamupenang 
Wasap sis di link bio @pinkhijup
๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด

COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM 
GURNEY PARAGON 
GURNEY PLAZA 
GIANT BAYAN BARU 
QUEENS BAY
1ST AVENUE
KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY 
AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด
#usmpenang #komtar #sungaipinang #gelugor #balikpulau #bukitjambul #bayanbaru #pestapulaupinang #sayajual #uitmpermatangpauh #seberangjaya #amyerabeautypenang #tatipenang #tatiskincare #lentikdara #lentikdarapenang #gurneyplaza #gurneyparagon #kedaijamupenang
Wasap sis di link bio @pinkhijup ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM GURNEY PARAGON GURNEY PLAZA GIANT BAYAN BARU QUEENS BAY 1ST AVENUE KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด #usmpenang  #komtar  #sungaipinang  #gelugor  #balikpulau  #bukitjambul  #bayanbaru  #pestapulaupinang  #sayajual  #uitmpermatangpauh  #seberangjaya  #amyerabeautypenang  #tatipenang  #tatiskincare  #lentikdara  #lentikdarapenang  #gurneyplaza  #gurneyparagon  #kedaijamupenang 
Wasap sis di link bio @pinkhijup
๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด

COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM 
GURNEY PARAGON 
GURNEY PLAZA 
GIANT BAYAN BARU 
QUEENS BAY
1ST AVENUE
KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY 
AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด
#usmpenang #komtar #sungaipinang #gelugor #balikpulau #bukitjambul #bayanbaru #pestapulaupinang #sayajual #uitmpermatangpauh #seberangjaya #amyerabeautypenang #tatipenang #tatiskincare #lentikdara #lentikdarapenang #gurneyplaza #gurneyparagon #kedaijamupenang
Wasap sis di link bio @pinkhijup ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM GURNEY PARAGON GURNEY PLAZA GIANT BAYAN BARU QUEENS BAY 1ST AVENUE KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด #usmpenang  #komtar  #sungaipinang  #gelugor  #balikpulau  #bukitjambul  #bayanbaru  #pestapulaupinang  #sayajual  #uitmpermatangpauh  #seberangjaya  #amyerabeautypenang  #tatipenang  #tatiskincare  #lentikdara  #lentikdarapenang  #gurneyplaza  #gurneyparagon  #kedaijamupenang 
Senangnye nak turunkan berat badan! Minum Jus Lentik Dara je badan da SELIMM MELIMM โคโค jomlah kita sama-sama cantik & lentik dengan Jus Lentik Dara ๐Ÿ˜˜

PM/Comment to order!
For FAST respond, whatsapp us now!
Http://www.wasap.my/+6596901220

#LentikDara
#SekaliRasaSumpahJatuhCinta
Senangnye nak turunkan berat badan! Minum Jus Lentik Dara je badan da SELIMM MELIMM โคโค jomlah kita sama-sama cantik & lentik dengan Jus Lentik Dara ๐Ÿ˜˜ PM/Comment to order! For FAST respond, whatsapp us now! Http://www.wasap.my/+6596901220 #LentikDara  #SekaliRasaSumpahJatuhCinta 
Wasap sis di link bio @pinkhijup
๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด

COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM 
GURNEY PARAGON 
GURNEY PLAZA 
GIANT BAYAN BARU 
QUEENS BAY
1ST AVENUE
KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY 
AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด
#usmpenang #komtar #sungaipinang #gelugor #balikpulau #bukitjambul #bayanbaru #pestapulaupinang #sayajual #uitmpermatangpauh #seberangjaya #amyerabeautypenang #tatipenang #tatiskincare #lentikdara #lentikdarapenang #gurneyplaza #gurneyparagon #kedaijamupenang
Wasap sis di link bio @pinkhijup ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM GURNEY PARAGON GURNEY PLAZA GIANT BAYAN BARU QUEENS BAY 1ST AVENUE KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด #usmpenang  #komtar  #sungaipinang  #gelugor  #balikpulau  #bukitjambul  #bayanbaru  #pestapulaupinang  #sayajual  #uitmpermatangpauh  #seberangjaya  #amyerabeautypenang  #tatipenang  #tatiskincare  #lentikdara  #lentikdarapenang  #gurneyplaza  #gurneyparagon  #kedaijamupenang 
Wasap sis di link bio @pinkhijup
๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด

COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM 
GURNEY PARAGON 
GURNEY PLAZA 
GIANT BAYAN BARU 
QUEENS BAY
1ST AVENUE
KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY 
AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด
#usmpenang #komtar #sungaipinang #gelugor #balikpulau #bukitjambul #bayanbaru #pestapulaupinang #sayajual #uitmpermatangpauh #seberangjaya #amyerabeautypenang #tatipenang #tatiskincare #lentikdara #lentikdarapenang #gurneyplaza #gurneyparagon #kedaijamupenang
Wasap sis di link bio @pinkhijup ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— KEDAI JAMU GEORGETOWN PENANG ๐ŸŒด COD ๐Ÿš˜๐Ÿ›ต USM GURNEY PARAGON GURNEY PLAZA GIANT BAYAN BARU QUEENS BAY 1ST AVENUE KOMTAR ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY AGENT PENANG GEORGETOWN ๐ŸŒด #usmpenang  #komtar  #sungaipinang  #gelugor  #balikpulau  #bukitjambul  #bayanbaru  #pestapulaupinang  #sayajual  #uitmpermatangpauh  #seberangjaya  #amyerabeautypenang  #tatipenang  #tatiskincare  #lentikdara  #lentikdarapenang  #gurneyplaza  #gurneyparagon  #kedaijamupenang 
Dulu muka kusam, sekarang gebu.
Dulu tembam, sekarang bujur ๐Ÿ˜ 
Kalau uolls nak semakin cantik & sihat, kulit ber-glowing2. Jomlah cuba Jus Lentik Dara!

PM/Comment to order!
For FAST respond, whatsapp us now!
Http://www.wasap.my/+6596901220

#LentikDara
#SekaliRasaSumpahJatuhCinta
Dulu muka kusam, sekarang gebu. Dulu tembam, sekarang bujur ๐Ÿ˜ Kalau uolls nak semakin cantik & sihat, kulit ber-glowing2. Jomlah cuba Jus Lentik Dara! PM/Comment to order! For FAST respond, whatsapp us now! Http://www.wasap.my/+6596901220 #LentikDara  #SekaliRasaSumpahJatuhCinta 
๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ MEMANG TAK TIPU NI! ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ Uolls nak tau tak RAHSIA untuk dapatkan badan yang SELIM MELIM MELETOP ... ?! Tngoklah banyak testimoni dah dikumpul!  WOW!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau uolls nak tau, jom PM/COMMENT skg! ๐Ÿ’ฅ Kelebihan/Fungsi Lentik Dara:
๐Ÿ’ฏ Berfungsi sebagai detox badan dan melancarkan sistem pencernaan
๐Ÿ’ฏ Mengatasi masalah berat badan
๐Ÿ’ฏ Menguruskan badan
๐Ÿ’ฏ Mengatasi masalah sembelit
๐Ÿ’ฏ Melajukan pencairan lemak dalam badan
๐Ÿ’ฏ Bertindak sebagai pengawal selera makan
๐Ÿ’ฏ Mengeluarkan toksin
๐Ÿ’ฏ Membuang lemak yg berlebihan dalam badan
๐Ÿ’ฏ Mengatasi masalah gastrik
๐Ÿ’ฏ Mencantikkan dan menghaluskan kulit

Pendek kata semua boleh dengan #lentikdara ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ best kaaan? uolls taknak cuba kee? 
For FAST response, whatsapp us now!
Http://www.wasap.my/+6596901220

#LentikDara
#sekalirasasumpahjatuhcinta
๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ MEMANG TAK TIPU NI! ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ Uolls nak tau tak RAHSIA untuk dapatkan badan yang SELIM MELIM MELETOP ... ?! Tngoklah banyak testimoni dah dikumpul! WOW!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau uolls nak tau, jom PM/COMMENT skg! ๐Ÿ’ฅ Kelebihan/Fungsi Lentik Dara: ๐Ÿ’ฏ Berfungsi sebagai detox badan dan melancarkan sistem pencernaan ๐Ÿ’ฏ Mengatasi masalah berat badan ๐Ÿ’ฏ Menguruskan badan ๐Ÿ’ฏ Mengatasi masalah sembelit ๐Ÿ’ฏ Melajukan pencairan lemak dalam badan ๐Ÿ’ฏ Bertindak sebagai pengawal selera makan ๐Ÿ’ฏ Mengeluarkan toksin ๐Ÿ’ฏ Membuang lemak yg berlebihan dalam badan ๐Ÿ’ฏ Mengatasi masalah gastrik ๐Ÿ’ฏ Mencantikkan dan menghaluskan kulit Pendek kata semua boleh dengan #lentikdara  ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ best kaaan? uolls taknak cuba kee? For FAST response, whatsapp us now! Http://www.wasap.my/+6596901220 #LentikDara  #sekalirasasumpahjatuhcinta 
Pengguna setia akan terus setia dgn produk yg terbaik dan hasil yg terbaik yg dialaminya.. Repeat order berkali2 membuktikan Jus Lentik Dara sememangnya hebat..๐Ÿ˜ Wajah sentiasa glowing dan flawless.. Tak perlu ragu2 utk mengamalkan Jus Lentik Dara ๐Ÿ˜ uolls tngoklah testimoni pengguna setia kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ INSTOCK - PM/Comment to order!
For FAST response, whatsapp us now!
Http://www.wasap.my/+6596901220

#LentikDara
#SekaliRasaSumpahJatuhCinta
Pengguna setia akan terus setia dgn produk yg terbaik dan hasil yg terbaik yg dialaminya.. Repeat order berkali2 membuktikan Jus Lentik Dara sememangnya hebat..๐Ÿ˜ Wajah sentiasa glowing dan flawless.. Tak perlu ragu2 utk mengamalkan Jus Lentik Dara ๐Ÿ˜ uolls tngoklah testimoni pengguna setia kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ INSTOCK - PM/Comment to order! For FAST response, whatsapp us now! Http://www.wasap.my/+6596901220 #LentikDara  #SekaliRasaSumpahJatuhCinta 
โ™ฅ๏ธ Nak kurus langsing dan buang lelemaks degil - > amalkan LENTIK DARA โ™ฅ ๏ธNak menjaga aset kewanitaan luar dalam (anjal,montok,mantap,ketat dan padat) dan tingkatkan kesuburan,lancarkan period dan berpantang -> amalkan LENTIK DARA โ™ฅ๏ธ Nak memudahkan penghadaman,buang toksik dan lancarkan darah - > amalkan LENTIK DARA โ™ฅ ๏ธNak kulit cantik,glowing,cerah dan kekal muda - > amalkan LENTIK DARA 
Tak susah pun nak menjaga dalaman kita - amalkan Jus #LentikDara je ๐Ÿ˜œ

PM/Comment to order!
For FAST respond, whatsapp us now!
Http://www.wasap.my/+6596901220

#LentikDara
#sekalirasasumpahjatuhcinta
โ™ฅ๏ธ Nak kurus langsing dan buang lelemaks degil - > amalkan LENTIK DARA โ™ฅ ๏ธNak menjaga aset kewanitaan luar dalam (anjal,montok,mantap,ketat dan padat) dan tingkatkan kesuburan,lancarkan period dan berpantang -> amalkan LENTIK DARA โ™ฅ๏ธ Nak memudahkan penghadaman,buang toksik dan lancarkan darah - > amalkan LENTIK DARA โ™ฅ ๏ธNak kulit cantik,glowing,cerah dan kekal muda - > amalkan LENTIK DARA Tak susah pun nak menjaga dalaman kita - amalkan Jus #LentikDara  je ๐Ÿ˜œ PM/Comment to order! For FAST respond, whatsapp us now! Http://www.wasap.my/+6596901220 #LentikDara  #sekalirasasumpahjatuhcinta 
Lentik Dara ready stock 
#lentikdara #lentikdarapenang 
Assalamualaikum w.b.t..... Dear Customer, ๐Ÿ™CIMB
Pink Heyda Ent.
8601875985 ๐ŸฏMAYBANK
Nurul Hida Bt.Abd Rahman
1520 5007 1637 ๐Ÿ€BSN
Nurul Hida Binti Abd Rahman
07109-41-00004191-6 ๐Ÿ’—Please state along the bank receipt as proof of payment. ๐Ÿ’—Once completing the payment, please include ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿง•๐ŸปFULL NAME:
๐Ÿ ADDRESS:
โ˜Ž๏ธCONTACT NUMB:
๐Ÿ‘ITEMS ORDER:
๐Ÿ’ฐTOTAL AMOUNT: ๐Ÿ™๐Ÿป Thanks for shopping with us ๐Ÿ˜˜

Instagram: www.instagram.com/pinkhijup | @pinkhijup

Fesbook: www.facebook.com/pinkhijup

Facebook:www.facebook.com/pembekalkosmetikpenang

Wechat: baihaqi12

Whatapps: 
www.wasap.my/60175541456 ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
Lentik Dara ready stock #lentikdara  #lentikdarapenang  Assalamualaikum w.b.t..... Dear Customer, ๐Ÿ™CIMB Pink Heyda Ent. 8601875985 ๐ŸฏMAYBANK Nurul Hida Bt.Abd Rahman 1520 5007 1637 ๐Ÿ€BSN Nurul Hida Binti Abd Rahman 07109-41-00004191-6 ๐Ÿ’—Please state along the bank receipt as proof of payment. ๐Ÿ’—Once completing the payment, please include ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿง•๐ŸปFULL NAME: ๐Ÿ ADDRESS: โ˜Ž๏ธCONTACT NUMB: ๐Ÿ‘ITEMS ORDER: ๐Ÿ’ฐTOTAL AMOUNT: ๐Ÿ™๐Ÿป Thanks for shopping with us ๐Ÿ˜˜ Instagram: www.instagram.com/pinkhijup | @pinkhijup Fesbook: www.facebook.com/pinkhijup Facebook:www.facebook.com/pembekalkosmetikpenang Wechat: baihaqi12 Whatapps: www.wasap.my/60175541456 ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
TERPERANJAT UOLLS!! Uolls tngoklah testimoni ni! Sesiapa nak hilangkan perut boncit mcm abang ni... jom! ~ Jus Lentik Dara ~

Nama je "dara" ... tapi jgn takut, lelaki pun bole minum hehee .. ๐Ÿ˜„

INSTOCK - PM/Comment to order!
For FAST response, whatsapp us now!
Http://www.wasap.my/+6596901220

#LentikDara
#SekaliRasaSumpahJatuhCinta
TERPERANJAT UOLLS!! Uolls tngoklah testimoni ni! Sesiapa nak hilangkan perut boncit mcm abang ni... jom! ~ Jus Lentik Dara ~ Nama je "dara" ... tapi jgn takut, lelaki pun bole minum hehee .. ๐Ÿ˜„ INSTOCK - PM/Comment to order! For FAST response, whatsapp us now! Http://www.wasap.my/+6596901220 #LentikDara  #SekaliRasaSumpahJatuhCinta 
Kalau ..
.
.
nak gebu muluskan kulit... makan pink lady ๐Ÿ‘ˆ
.
.
nak stop keguguran rambut...
Makan pink lady ๐Ÿ‘ˆ
.
.
Nak kekal cantik persis anak dara...
Makan pink lady ๐Ÿ‘ˆ
.
.
Nak sentiasa cergas and bersedia melayan suami ...
Makan pink lady ๐Ÿ‘ˆ
.
.
Nak mantap aset atas bawah ...
Makan pink lady๐Ÿ‘ˆ
.
.
Wassap hakak untuk dapatkan Pink Lady anda. Siap free postage & free gift lagi. Wasap ๐Ÿ“ฒ 0133633650
.
.
Kalau .. . . nak gebu muluskan kulit... makan pink lady ๐Ÿ‘ˆ . . nak stop keguguran rambut... Makan pink lady ๐Ÿ‘ˆ . . Nak kekal cantik persis anak dara... Makan pink lady ๐Ÿ‘ˆ . . Nak sentiasa cergas and bersedia melayan suami ... Makan pink lady ๐Ÿ‘ˆ . . Nak mantap aset atas bawah ... Makan pink lady๐Ÿ‘ˆ . . Wassap hakak untuk dapatkan Pink Lady anda. Siap free postage & free gift lagi. Wasap ๐Ÿ“ฒ 0133633650 . .
Ramai customer tanya...
Lentik Dara ni ada kelulusan KKM tak??
.
Haaaa come to me syg2 semua nak jelaskan.. Jus Lentik Dara ni kategori MAKANAN yer uolss.. Campuran dlm lentik dara ni hanya buah2an dan makanan sunnah & sedikit collagen dari ikan salmon.. .
Lentik dara ni bukan ubat @ jamu yg memerlukan kelulusan KKM ๐Ÿ˜Š
.
Yang best nyer lentik dara niโคตโคตโคต
โœ”supplement kesihatan utk dalaman & luaran sesuai bagi lelaki & wanita.. โœ”Super detox, perfect slim & skin whitening..
.
Special nyer #LentikDara niโคตโคตโคต
.
๐Ÿ’ฏ% Bahan semulajadi โœ”Keluaran Muslim
โœ”Buatan Malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โœ”Telah diiktiraf oleh MESTI - Skim Pensijilan 'Makanan Selamat Tanggungjawap Industri (meSTI) adalah satu skim yang dijenamakan semula bagi mengantikan skim keselamatan makanan 1Malaysia (SK1M). SK1M Pensijilan meSTI adalah merupakan hasil penambah baikan dari SK1M bagi memudahkan enterprise Makanan terutamanya pihak Enterprise kecil dan Sederhana EKS untuk memenuhi keperluan keperluan yang diperuntukan di bawah peraturan peraturan kebersihan makanan 2009
โœ”GMP Certified - Good Manufacturing Practice (Amalan Perkilangan Yang Baik)
Pengiktirafan Good Manufacturing Practice (GMP) diwujudkan bagi memberi pengiktirafan rasmi kepada industri yang mencapai dan mengamalkan elemen-elemen GMP sekaligus memenuhi kehendak-kehendak keselamatan makanan dan kehendak pengguna.
.
So x perlu ragu2 lagi dgn lentik dara okeyyy๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•
.
Kami cukup jaga dan memilih bahan bahan yang terbaik dari alam semula jadi. So SELAMAT in syaa allah
.
#lentikdara
#lentikdararich927
Ramai customer tanya... Lentik Dara ni ada kelulusan KKM tak?? . Haaaa come to me syg2 semua nak jelaskan.. Jus Lentik Dara ni kategori MAKANAN yer uolss.. Campuran dlm lentik dara ni hanya buah2an dan makanan sunnah & sedikit collagen dari ikan salmon.. . Lentik dara ni bukan ubat @ jamu yg memerlukan kelulusan KKM ๐Ÿ˜Š . Yang best nyer lentik dara niโคตโคตโคต โœ”supplement kesihatan utk dalaman & luaran sesuai bagi lelaki & wanita.. โœ”Super detox, perfect slim & skin whitening.. . Special nyer #LentikDara  niโคตโคตโคต . ๐Ÿ’ฏ% Bahan semulajadi โœ”Keluaran Muslim โœ”Buatan Malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โœ”Telah diiktiraf oleh MESTI - Skim Pensijilan 'Makanan Selamat Tanggungjawap Industri (meSTI) adalah satu skim yang dijenamakan semula bagi mengantikan skim keselamatan makanan 1Malaysia (SK1M). SK1M Pensijilan meSTI adalah merupakan hasil penambah baikan dari SK1M bagi memudahkan enterprise Makanan terutamanya pihak Enterprise kecil dan Sederhana EKS untuk memenuhi keperluan keperluan yang diperuntukan di bawah peraturan peraturan kebersihan makanan 2009 โœ”GMP Certified - Good Manufacturing Practice (Amalan Perkilangan Yang Baik) Pengiktirafan Good Manufacturing Practice (GMP) diwujudkan bagi memberi pengiktirafan rasmi kepada industri yang mencapai dan mengamalkan elemen-elemen GMP sekaligus memenuhi kehendak-kehendak keselamatan makanan dan kehendak pengguna. . So x perlu ragu2 lagi dgn lentik dara okeyyy๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• . Kami cukup jaga dan memilih bahan bahan yang terbaik dari alam semula jadi. So SELAMAT in syaa allah . #lentikdara  #lentikdararich927 
Assalamualaikum  n selamat malam
Dah minum lentik dara yang lama ke? 
Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI

Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Cikda gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus 
#lentikdara
#lentikdaraadvance
Assalamualaikum n selamat malam Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Cikda gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus #lentikdara  #lentikdaraadvance 
Assalamualaikum  n selamat malam
Dah minum lentik dara yang lama ke? 
Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI

Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Cikda gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus 
#lentikdara
#lentikdaraadvance
Assalamualaikum n selamat malam Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Cikda gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus #lentikdara  #lentikdaraadvance 
Sebab apa anda perlu amalkan #Lentikdara dengan konsisten ?
Supaya khasiat2 dan kandungan dalam jus deina ni membantu anda menurunkan berat badan dgn efektif dan membakar lemak-lemak degil !
Paling penting tak perlu diet uollss !๐Ÿ˜.. Nak ramping?
klik link d bio akak2 abg2... #lentikdaraadvance #lentikdarapahang #lentikdara #lentikdarajohor #lentikdarapasirgudang #LentikDaraLegacy969 #ramping
Assalamualaikum 
Dah minum lentik dara yang lama ke? 
Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI

Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Admin gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus 
#LentikDara
#LentikDaraAdvance
#TeamLentikDaraAmanyAmin
#DropshipAgentDiperlukan
#GuideSampaiJadi
#BuatTanpaNanti
#BuatSampaiJadi
Anda mengalami masalah seperti๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
โญmasalah period tak teratur
โญkeletihan โญkeputihan
โญsakit-sakit badan
โญangin dalam badan
โญsembelit
โญmigraine โญdarah tinggi
โญkencing manis
โญjerawat/jeragat โญmasalah kegumukkan
โญselera makan tinggi
.
Bila dalaman kita bersih luaran Kita pun akan cantik..
Ingat ye period yg kadang2 sikit2 jarang2 itu bukan petanda yg baik okey๐Ÿ˜ฒ
.
.
Tunggu ape lg..mai roger kak nowa utk dptkn harga special..selagi stok masih ade๐Ÿ˜š

#lentikdara #lentikdarashake #lentikdaraadvance #lentikdaracosmetic
Anda mengalami masalah seperti๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . โญmasalah period tak teratur โญkeletihan โญkeputihan โญsakit-sakit badan โญangin dalam badan โญsembelit โญmigraine โญdarah tinggi โญkencing manis โญjerawat/jeragat โญmasalah kegumukkan โญselera makan tinggi . Bila dalaman kita bersih luaran Kita pun akan cantik.. Ingat ye period yg kadang2 sikit2 jarang2 itu bukan petanda yg baik okey๐Ÿ˜ฒ . . Tunggu ape lg..mai roger kak nowa utk dptkn harga special..selagi stok masih ade๐Ÿ˜š #lentikdara  #lentikdarashake  #lentikdaraadvance  #lentikdaracosmetic 
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke?  Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI 
Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana  gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus . .
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan 
#lentikdara #lentikdaraadvance
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan  #lentikdara  #lentikdaraadvance 
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke?  Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI 
Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana  gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus . .
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan 
#lentikdara #lentikdaraadvance
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan  #lentikdara  #lentikdaraadvance 
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke?  Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI 
Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana  gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus . .
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan 
#lentikdara #lentikdaraadvance
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan  #lentikdara  #lentikdaraadvance 
To be Release Really soon

Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
 #lentikdara
#lentikdaraadvance #lentikdarahq  #kurus #cantikkurusmantapdalaman
To be Release Really soon

Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
 #lentikdara
#lentikdaraadvance #lentikdarahq  #kurus #cantikkurusmantapdalaman
To be Release Really soon

Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
 #lentikdara
#lentikdaraadvance #lentikdarahq  #kurus #cantikkurusmantapdalaman
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke?  Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI 
Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana  gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus . .
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan 
#lentikdara #lentikdaraadvance
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan  #lentikdara  #lentikdaraadvance 
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke?  Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI 
Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana  gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus 
#lentikdara #lentikdaraadvance
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus #lentikdara  #lentikdaraadvance 
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke?  Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI 
Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana  gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus 
#lentikdara #lentikdaraadvance
Balik keje ada yang nak g gym ke?Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ฌโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Sis yana gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus #lentikdara  #lentikdaraadvance 
Menyesal kan tak guna #lentikdara awal2. Tapi nasib baik adik ni tak diva dekk. Dia terus beli lepas tgk beribu tibu lemon testimoni lentik dara. Haaa kau 8 kg turun tu!!!
Menyesal kan tak guna #lentikdara  awal2. Tapi nasib baik adik ni tak diva dekk. Dia terus beli lepas tgk beribu tibu lemon testimoni lentik dara. Haaa kau 8 kg turun tu!!!
PRODUK ZAMAN SEKARANG guna ubat terlarang. Nak kurus punya pasal. .  Bukan kurus tapi tambah dapat penyakit. Ni saya nak perkenalkan PRODUK LENTIK DARA 100% dari buah buahan/makanan sunnah, tiada bahan KIMIA/terlarang
.  Keluarga saya pon guna kan produk ini. Kelebihan PRODUK LENTIK DARA ini banyak
.
10 KHASIAT UTAMA JUS LENTIK DARA.
.
โค  turunkan berat badan
โค  kulit semakin cerah sekata
โค  hilangkan jerawat / jeragat
โค  hilangkan perut boncet
โค  hilang lenguh2 badan
โค  bagi tenaga pada badan
โค  rawat masalah sembelit
โค  rawat masalah senggugut
โค  rawat masalah keputihan
โค  banyakkan lagi susu ibu (utk ibu menyusu)
.  Dirumus dari sumber alami, tiada bahan kimia. Ada campuran makanan sunnah. Lentik Dara kategori makanan bukan ubatan. Selamat untuk ibu menyusukan bayi.

1 sudu pagi sebelum sarapan
1 sudu malam sebelum tidur
.
=======================
.
โœ” Tenaga ๐Ÿ’ช makin bertambah.
โœ” 100% bahan semulajadi ๐ŸŒฟ ๐ŸŒฟ ๐ŸŒฟ
โœ” Menyihatkan kulit dan mencerahkan kulit
โœ” Mengurangkan tekanan darah tinggi
โœ” Memperbaiki imun sistem badan
โœ” Awet muda
โœ” Mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
โœ” Mempercepatkan pemulihan sel badan
โœ” Memberi tenaga yang berpanjangan
โœ” Mencegah kanser perut
.
Cukup dengan Lentik Dara, tidak perlu lagi ambil pelbagai kapsul atau pil untuk atasi satu-satu masalah. Semua dalam satu lah katakan.
.
Dengan semua khasiat di atas, berbaloi tak laburkan RM52 untuk mula amalkan cara hidup sihat?
.
Jika jawapan anda YA, wasap kami SEGERA untuk dapatkan Lentik Dara anda hari ini juga.
.
Ws: https://wa.me/601116549559
.
#lentikdara
#murah
#supportoku
#niagaonline
#bahansemulajadi
#nazha
PRODUK ZAMAN SEKARANG guna ubat terlarang. Nak kurus punya pasal. . Bukan kurus tapi tambah dapat penyakit. Ni saya nak perkenalkan PRODUK LENTIK DARA 100% dari buah buahan/makanan sunnah, tiada bahan KIMIA/terlarang . Keluarga saya pon guna kan produk ini. Kelebihan PRODUK LENTIK DARA ini banyak . 10 KHASIAT UTAMA JUS LENTIK DARA. . โค turunkan berat badan โค kulit semakin cerah sekata โค hilangkan jerawat / jeragat โค hilangkan perut boncet โค hilang lenguh2 badan โค bagi tenaga pada badan โค rawat masalah sembelit โค rawat masalah senggugut โค rawat masalah keputihan โค banyakkan lagi susu ibu (utk ibu menyusu) . Dirumus dari sumber alami, tiada bahan kimia. Ada campuran makanan sunnah. Lentik Dara kategori makanan bukan ubatan. Selamat untuk ibu menyusukan bayi. 1 sudu pagi sebelum sarapan 1 sudu malam sebelum tidur . ======================= . โœ” Tenaga ๐Ÿ’ช makin bertambah. โœ” 100% bahan semulajadi ๐ŸŒฟ ๐ŸŒฟ ๐ŸŒฟ โœ” Menyihatkan kulit dan mencerahkan kulit โœ” Mengurangkan tekanan darah tinggi โœ” Memperbaiki imun sistem badan โœ” Awet muda โœ” Mengurangkan kadar kolestrol dalam badan โœ” Mempercepatkan pemulihan sel badan โœ” Memberi tenaga yang berpanjangan โœ” Mencegah kanser perut . Cukup dengan Lentik Dara, tidak perlu lagi ambil pelbagai kapsul atau pil untuk atasi satu-satu masalah. Semua dalam satu lah katakan. . Dengan semua khasiat di atas, berbaloi tak laburkan RM52 untuk mula amalkan cara hidup sihat? . Jika jawapan anda YA, wasap kami SEGERA untuk dapatkan Lentik Dara anda hari ini juga. . Ws: https://wa.me/601116549559 . #lentikdara  #murah  #supportoku  #niagaonline  #bahansemulajadi  #nazha 
.
.
.
๐Ÿ—ฃ๏ธ *"TERBARU!!! SHARING OPPORTUNITY BISNES TRADING + NETWORKING GABUNGAN 3 FOUNDER JUTAWAN MUSLIM MALAYSIA!!!"* ๐Ÿ—ฃ๏ธ
.
.
- booking tempat anda sekarang untuk slot BOP (Business Opportunity Presentation) akan datang -
.
.
Gerak gempur dah bermula...MODAL kecil UNTUNG besar!!! Modal sekali untung berkali-kali. SAPE yANg terawal in SYA Allah gerenti buat duit gilaยฒ โ€ผ๏ธ
.
.
Abam tak janji bulan bintang, tapi abam janji kalau buat betulยฒ  takat 10k sebulan tu DIJAMIN dalam tangan.. .
.
.
Sape lambat confirm melepasss...sebab yang terawal je untung kaw kaw & abam Takde masa nak pujuk rayu oittt... ๐Ÿคฃ
.
.
Jom orang #Johor Bahru #JDT Sabtu ini ke #BOPJB untuk kami dedahkan *PELUANG buat duit maksimum RM6K sehari.* Pastikan jadi yang terawal join #BizAlafBaru ini ๐Ÿƒ PM ๐Ÿ“ฒ 011-55017234 (MAZRUL) untuk booking seat anda โ€ผ๏ธ atau klik link WhatsApp berikut:
.
.
www.wasap.my/601155017234/BOP+JB
.
.
#3JutawanBergabung
#Projek10KSebulan
#BisnesAlafBaru
#TeamMazim
#RichClub69
.
.
.
. . . ๐Ÿ—ฃ๏ธ *"TERBARU!!! SHARING OPPORTUNITY BISNES TRADING + NETWORKING GABUNGAN 3 FOUNDER JUTAWAN MUSLIM MALAYSIA!!!"* ๐Ÿ—ฃ๏ธ . . - booking tempat anda sekarang untuk slot BOP (Business Opportunity Presentation) akan datang - . . Gerak gempur dah bermula...MODAL kecil UNTUNG besar!!! Modal sekali untung berkali-kali. SAPE yANg terawal in SYA Allah gerenti buat duit gilaยฒ โ€ผ๏ธ . . Abam tak janji bulan bintang, tapi abam janji kalau buat betulยฒ takat 10k sebulan tu DIJAMIN dalam tangan.. . . . Sape lambat confirm melepasss...sebab yang terawal je untung kaw kaw & abam Takde masa nak pujuk rayu oittt... ๐Ÿคฃ . . Jom orang #Johor  Bahru #JDT  Sabtu ini ke #BOPJB  untuk kami dedahkan *PELUANG buat duit maksimum RM6K sehari.* Pastikan jadi yang terawal join #BizAlafBaru  ini ๐Ÿƒ PM ๐Ÿ“ฒ 011-55017234 (MAZRUL) untuk booking seat anda โ€ผ๏ธ atau klik link WhatsApp berikut: . . www.wasap.my/601155017234/BOP+JB . . #3JutawanBergabung  #Projek10KSebulan  #BisnesAlafBaru  #TeamMazim  #RichClub69  . . .
@Regrann from @iamellymazlein - Assalamualaikum & selamat pagi kesayangan pom pom ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—
.
Lpas mkn nasi lemak & kuih ketayap & secawan milo siap terselit payung kecil warna warni, jgn lupa ambil 1 sudu #jus #lentikdara ya
.
Ok kakak lina bkn nak cite psl kuih ketayap tu kenapa warnanya x brapa hijau sgt ya
.
Kakak lina nak cite sikit psl kelebihan psl jus lentik dara yg tgh #viral ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Yaaaa.. mmg bole kurus ye odah.. kakak lina betul2 happy dgn hasil slepas amalkn jus lentik dara .
Biasa la kan .. selalunya lpas bersalin ni kite msti ada masalah berat badan naik dgn pesatnya.. perut buncit melentik dgn seksanya di depan matahhhh๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ
.
Lpas kakak lina amalkn jus lentik dara ni.. smua masalah selesai dgn cara pngambilan jus lentik dara secara disiplin, dikkkkkk๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Skrg kakak lina mampu senyum dan dgn bangganya mengalas gelaran Cyberjaya Next Toppp Modalllll ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Bkn itu saja.. mother mother 2 minggu lepas bersalin da bole amalkn jus lentik dara ni utk menambahkan susu badan utk si manja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Abg Sarip Selasih pun bole amalkn jus lentik dara ni utk menambahkan tenaga, hilangkn sengal2 badan, mnghilangkn buncit, menurunkn berat badan dan byk lg kelebihan yg ada
.
Remaja 18 thn mcm kakak lina teramatlah bagus amalkn jus lentik dara sewaktu remaja ni..kulit cantik.. hilngkan masalah Period buat hal .. senggugut yg sgt jahat.. dah tentulah utk selesaikn masalah berat badan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jommmm cuba jus lentik dara pommmmm๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
#LentikDaraUntukLelaki 
#LentikDaraUntukMotherMother
#LentikDaraUntukRemaja
@Regrann from @iamellymazlein - Assalamualaikum & selamat pagi kesayangan pom pom ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— . Lpas mkn nasi lemak & kuih ketayap & secawan milo siap terselit payung kecil warna warni, jgn lupa ambil 1 sudu #jus  #lentikdara  ya . Ok kakak lina bkn nak cite psl kuih ketayap tu kenapa warnanya x brapa hijau sgt ya . Kakak lina nak cite sikit psl kelebihan psl jus lentik dara yg tgh #viral  ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Yaaaa.. mmg bole kurus ye odah.. kakak lina betul2 happy dgn hasil slepas amalkn jus lentik dara . Biasa la kan .. selalunya lpas bersalin ni kite msti ada masalah berat badan naik dgn pesatnya.. perut buncit melentik dgn seksanya di depan matahhhh๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ๐Ÿ˜ฟ . Lpas kakak lina amalkn jus lentik dara ni.. smua masalah selesai dgn cara pngambilan jus lentik dara secara disiplin, dikkkkkk๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Skrg kakak lina mampu senyum dan dgn bangganya mengalas gelaran Cyberjaya Next Toppp Modalllll ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Bkn itu saja.. mother mother 2 minggu lepas bersalin da bole amalkn jus lentik dara ni utk menambahkan susu badan utk si manja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Abg Sarip Selasih pun bole amalkn jus lentik dara ni utk menambahkan tenaga, hilangkn sengal2 badan, mnghilangkn buncit, menurunkn berat badan dan byk lg kelebihan yg ada . Remaja 18 thn mcm kakak lina teramatlah bagus amalkn jus lentik dara sewaktu remaja ni..kulit cantik.. hilngkan masalah Period buat hal .. senggugut yg sgt jahat.. dah tentulah utk selesaikn masalah berat badan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jommmm cuba jus lentik dara pommmmm๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . #LentikDaraUntukLelaki  #LentikDaraUntukMotherMother  #LentikDaraUntukRemaja 
Hujan2 nieee nak makan jee kn Tpi cikda tak takut makan banyakk,sebb cikda amalkan #lentikdara yang mampu megawal berat badan kite

#Lentikdaracikda
#lentikdaraadvand
#lentikdarateamAH
#kentikdararich927
.
.

MEERACLE GEMSTONE CLEANSER . .
. *READY STOCK*
.
. ๐Ÿ€ MEERACLE SERUM
HARGA : RM75
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
.

MEERACLE GEMSTONE SERUM takda complete set ke..? Krim siang? krim malam?
.

JAWAPAN : .

Set lengkap MEERACLE adalah set yg bebas konsep krim2 pemutih dsb dan terdiri dari hanya 2 produk sahaja yang sangat SIMPLE, BERKESAN dan HARGA MAMPU MILIK. Boleh di miliki secara berasingan ataupun satu set .

1. MEERACLE CLEANSER sbg item membersih pori,memberi kesegaran sepanjang hari dan merawat cela kulit.
.

2. MEERACLE GEMSTONE SERUM dan pelindung kulit yg berfungsi sbg pengganti bedak atau make-up based yang sangat halus, tidak melekit dan ringan pada kulit. .

TIPS cantik berseri cara semulajadi dari MEERACLE
. ๐Ÿ“ŒBersihkan kulit wajah dgn Meeracle Cleanser yang wangi dan lembut pada kulit dan bilas dengan air bersih. . ๐Ÿ“ŒPicit Meeracle Gemstone Serum dua kali dan sapu seluruh muka
.

SIAP..!! ๐Ÿ˜
.

Dalam jangkamasa 24 jam,Meeracle Gemstone Serum akan semakin blend dgn kulit. Makin lama wajah makin glowing gebu bak satin yang bersinar-sinar.
.

Kulit akan tampak lebih natural TANPA perlu lagi make up palsu tebal berinci2 bak tepung gomak kerana formulasi tersendiri Serum Meeracle ni sangat ringan pd kulit, water based dan tidak melekit.
.

Sangat selesa..!! Walaupun di pakai lebih 8 jam lamanya. Tidak melekit2 dan sangat BEST..!!
.

Pastikan anda memiliki Pakej Cantik Berseri ini..!!Senang kan!!!!!
.
#pinklady#pinklady#pinkladymurah#pinkladyborong#pinkladyoriginalmurah#mascara1mm#lentikdara#juslentikdara#okaya#okayafoundation#okayaeyebrowgel#okayaprimer#meeracleserum#meeraclecleanser#meeraclecombo
. . MEERACLE GEMSTONE CLEANSER . . . *READY STOCK* . . ๐Ÿ€ MEERACLE SERUM HARGA : RM75 + POS RM7 SM/ RM11 SS . MEERACLE GEMSTONE SERUM takda complete set ke..? Krim siang? krim malam? . JAWAPAN : . Set lengkap MEERACLE adalah set yg bebas konsep krim2 pemutih dsb dan terdiri dari hanya 2 produk sahaja yang sangat SIMPLE, BERKESAN dan HARGA MAMPU MILIK. Boleh di miliki secara berasingan ataupun satu set . 1. MEERACLE CLEANSER sbg item membersih pori,memberi kesegaran sepanjang hari dan merawat cela kulit. . 2. MEERACLE GEMSTONE SERUM dan pelindung kulit yg berfungsi sbg pengganti bedak atau make-up based yang sangat halus, tidak melekit dan ringan pada kulit. . TIPS cantik berseri cara semulajadi dari MEERACLE . ๐Ÿ“ŒBersihkan kulit wajah dgn Meeracle Cleanser yang wangi dan lembut pada kulit dan bilas dengan air bersih. . ๐Ÿ“ŒPicit Meeracle Gemstone Serum dua kali dan sapu seluruh muka . SIAP..!! ๐Ÿ˜ . Dalam jangkamasa 24 jam,Meeracle Gemstone Serum akan semakin blend dgn kulit. Makin lama wajah makin glowing gebu bak satin yang bersinar-sinar. . Kulit akan tampak lebih natural TANPA perlu lagi make up palsu tebal berinci2 bak tepung gomak kerana formulasi tersendiri Serum Meeracle ni sangat ringan pd kulit, water based dan tidak melekit. . Sangat selesa..!! Walaupun di pakai lebih 8 jam lamanya. Tidak melekit2 dan sangat BEST..!! . Pastikan anda memiliki Pakej Cantik Berseri ini..!!Senang kan!!!!! . #pinklady #pinklady #pinkladymurah #pinkladyborong #pinkladyoriginalmurah #mascara1mm #lentikdara #juslentikdara #okaya #okayafoundation #okayaeyebrowgel #okayaprimer #meeracleserum #meeraclecleanser #meeraclecombo 
- AKAN DATANG โ€ผ๏ธ -
- AKAN DATANG โ€ผ๏ธ -
Kepada uolls yang masih tercari-cari supplement turun berat badan cepat & selamat tanpa perlu berbelanja besar, uolls tak perlu dengar dan percaya cakap kak lina tapi, tapi uolls kena cuba sendiri jus kurus ajaib viral #LentikDara sebab apa??? Sebab kak lina dah cuba & ramai kawanยฒ kak lina juga dah cuba & repeat order!!! ๐Ÿ’ƒ#RugiKalauTakCuba
.
Free Cod Everyday okay! Cepat grab sementara stok masih ada ๐Ÿ“ฆ Customer yang bertuah akan dapat FREE GIFT menarik dari mama ๐Ÿ˜˜
_________________________
๐Ÿ“ฒ +6012 259 6339
๐Ÿš™ Cod Everyday
๐ŸŒ Putrajaya, Cyberjaya, Kajang & Bangi
_________________________
#MamanisLentikDara #TrustedSeller #StokisLentikDaraKajang #TeamLentikDaraMazim #JusKesihatan #JusLentikDara #LentikDara #EllyMazlein #ProdukKurus
Kepada uolls yang masih tercari-cari supplement turun berat badan cepat & selamat tanpa perlu berbelanja besar, uolls tak perlu dengar dan percaya cakap kak lina tapi, tapi uolls kena cuba sendiri jus kurus ajaib viral #LentikDara  sebab apa??? Sebab kak lina dah cuba & ramai kawanยฒ kak lina juga dah cuba & repeat order!!! ๐Ÿ’ƒ#RugiKalauTakCuba  . Free Cod Everyday okay! Cepat grab sementara stok masih ada ๐Ÿ“ฆ Customer yang bertuah akan dapat FREE GIFT menarik dari mama ๐Ÿ˜˜ _________________________ ๐Ÿ“ฒ +6012 259 6339 ๐Ÿš™ Cod Everyday ๐ŸŒ Putrajaya, Cyberjaya, Kajang & Bangi _________________________ #MamanisLentikDara  #TrustedSeller  #StokisLentikDaraKajang  #TeamLentikDaraMazim  #JusKesihatan  #JusLentikDara  #LentikDara  #EllyMazlein  #ProdukKurus 
Jangan salahkan makanan yang korang makan kalau korang 'suka makan tapi tak suka gemuk'. Ambil 'clean food' supaya berat badan terkawal. Skip meals bukan caranya. Nikmati makanan yang korang suke yang penting amalkan Jus #LentikDara secara konsisten ๐Ÿ˜
.
1 sudu sebelum sarapan pagi ๐ŸŒž
1 sudu sebelum tidur ๐ŸŒš
.
Selamat mencuba ๐Ÿ˜˜
.
.
#MamanisLentikDara
#TeamLentikDaraMazim
#TrustedSeller
Jangan salahkan makanan yang korang makan kalau korang 'suka makan tapi tak suka gemuk'. Ambil 'clean food' supaya berat badan terkawal. Skip meals bukan caranya. Nikmati makanan yang korang suke yang penting amalkan Jus #LentikDara  secara konsisten ๐Ÿ˜ . 1 sudu sebelum sarapan pagi ๐ŸŒž 1 sudu sebelum tidur ๐ŸŒš . Selamat mencuba ๐Ÿ˜˜ . . #MamanisLentikDara  #TeamLentikDaraMazim  #TrustedSeller 
Kepada uolls yang masih tercari-cari supplement turun berat badan cepat & selamat tanpa perlu berbelanja besar, uolls tak perlu dengar dan percaya cakap kak lina tapi, tapi uolls kena cuba sendiri jus kurus ajaib viral #LentikDara sebab apa??? Sebab kak lina dah cuba & ramai kawanยฒ kak lina juga dah cuba & repeat order!!! ๐Ÿ’ƒ#RugiKalauTakCuba
.
FREE Cod Everyday okay! Cepat grab sementara stok masih ada ๐Ÿ“ฆ Customer yang bertuah akan dapat FREE GIFT menarik dari mama ๐Ÿ˜˜
_________________________
๐Ÿ“ฒ +6012 259 6339
๐Ÿš™ Cod Everyday
๐ŸŒ Putrajaya, Cyberjaya, Kajang & Bangi
_________________________
#MamanisLentikDara #TrustedSeller #StokisLentikDaraKajang #TeamLentikDaraMazim #JusKesihatan #JusLentikDara #LentikDara #EllyMazlein #ProdukKurus
Kepada uolls yang masih tercari-cari supplement turun berat badan cepat & selamat tanpa perlu berbelanja besar, uolls tak perlu dengar dan percaya cakap kak lina tapi, tapi uolls kena cuba sendiri jus kurus ajaib viral #LentikDara  sebab apa??? Sebab kak lina dah cuba & ramai kawanยฒ kak lina juga dah cuba & repeat order!!! ๐Ÿ’ƒ#RugiKalauTakCuba  . FREE Cod Everyday okay! Cepat grab sementara stok masih ada ๐Ÿ“ฆ Customer yang bertuah akan dapat FREE GIFT menarik dari mama ๐Ÿ˜˜ _________________________ ๐Ÿ“ฒ +6012 259 6339 ๐Ÿš™ Cod Everyday ๐ŸŒ Putrajaya, Cyberjaya, Kajang & Bangi _________________________ #MamanisLentikDara  #TrustedSeller  #StokisLentikDaraKajang  #TeamLentikDaraMazim  #JusKesihatan  #JusLentikDara  #LentikDara  #EllyMazlein  #ProdukKurus 
*BOLEHKAH BADAN KURUS DAN KULIT CERAH SERENTAK???*
.
Ramai ingat berbadan comel dan kulit kusam merupakan satu masalah. Tapi hakikatnya itu cuma disebabkan sistem dalam badan kita tidak dapat berfungsi dengan baik.
.
*BAGAIMANA MENGATASINYA*
.
Ingin mengembalikan kelancaran perjalanan sistem dalam badan kita perlu makan makanan atau buah buahan ataupun sayur sayuran yang mengandungi tinggi kandungan antioxidant dan juga detox bagi merawat dan menyerap segala macam toksin yang tersangkut di dalam badan kita. INI ADALAH PENTING!!!
.
#LENTIKDARA sudah diformulasikan dengan kandungan ramuan buah buahan dan makanan sunnah yang mengandungi antioksidan & kuasa detox yang tinggi serta berkhasiat untuk membersihkan sistem perkumuhan di dalam badan.
.
*LENTIK DARA JUGA MAMPU MENJADIKAN* โฌ‡โฌ‡โฌ‡
.
๐ŸŒน Kurus Langsing (Menurunkan berat badan 3kg hingga 5kg seminggu)
๐ŸŒน Mencerahkan kulit
๐ŸŒน Kulit lebih sihat & berseri
๐ŸŒน AWET MUDA
๐ŸŒน Memperbaiki ketidakseimbangan kandungan kolestrol dalam badan
๐ŸŒน Mempercepatkan pemulihan sel-sel dalam badan
๐ŸŒน Bertindak sebagai energy booster
.
Yang lagi best, Harga mampu milik okay!! ๐Ÿ’ฐ Order or pre-order sekarang kerana stok cepat habis!!!
.
*MACAM MANA NAK DAPATKAN???* โฌ‡
_________________________
๐Ÿ“ฒ +6012 259 6339
๐Ÿš™ Cod Everyday
๐ŸŒ Putrajaya, Cyberjaya, Kajang & Bangi
_________________________
#MamanisLentikDara #TrustedSeller #StokisLentikDaraKajang #TeamLentikDaraMazim #JusKesihatan #JusLentikDara #LentikDara #EllyMazlein #ProdukKurus
*BOLEHKAH BADAN KURUS DAN KULIT CERAH SERENTAK???* . Ramai ingat berbadan comel dan kulit kusam merupakan satu masalah. Tapi hakikatnya itu cuma disebabkan sistem dalam badan kita tidak dapat berfungsi dengan baik. . *BAGAIMANA MENGATASINYA* . Ingin mengembalikan kelancaran perjalanan sistem dalam badan kita perlu makan makanan atau buah buahan ataupun sayur sayuran yang mengandungi tinggi kandungan antioxidant dan juga detox bagi merawat dan menyerap segala macam toksin yang tersangkut di dalam badan kita. INI ADALAH PENTING!!! . #LENTIKDARA  sudah diformulasikan dengan kandungan ramuan buah buahan dan makanan sunnah yang mengandungi antioksidan & kuasa detox yang tinggi serta berkhasiat untuk membersihkan sistem perkumuhan di dalam badan. . *LENTIK DARA JUGA MAMPU MENJADIKAN* โฌ‡โฌ‡โฌ‡ . ๐ŸŒน Kurus Langsing (Menurunkan berat badan 3kg hingga 5kg seminggu) ๐ŸŒน Mencerahkan kulit ๐ŸŒน Kulit lebih sihat & berseri ๐ŸŒน AWET MUDA ๐ŸŒน Memperbaiki ketidakseimbangan kandungan kolestrol dalam badan ๐ŸŒน Mempercepatkan pemulihan sel-sel dalam badan ๐ŸŒน Bertindak sebagai energy booster . Yang lagi best, Harga mampu milik okay!! ๐Ÿ’ฐ Order or pre-order sekarang kerana stok cepat habis!!! . *MACAM MANA NAK DAPATKAN???* โฌ‡ _________________________ ๐Ÿ“ฒ +6012 259 6339 ๐Ÿš™ Cod Everyday ๐ŸŒ Putrajaya, Cyberjaya, Kajang & Bangi _________________________ #MamanisLentikDara  #TrustedSeller  #StokisLentikDaraKajang  #TeamLentikDaraMazim  #JusKesihatan  #JusLentikDara  #LentikDara  #EllyMazlein  #ProdukKurus 
To be Release Really soon

Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD advance ni kannn

#lentikdara
#lentikdaraampang
To be Release Really soon Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD advance ni kannn #lentikdara  #lentikdaraampang 
#lentikdara #lentikdaramurah #upm  #uitm #usm #ctdk  #adibizara #kosmetikmurah #tambahfollower #like4like #juslentikdara #juslentikdaraviral #likeforfollow #ellymazlein #juslentikdaramurah #likeforlike #like4likeback #jusperawan
.
.
PLEASE DIRECT whatsapp Dyla 017-5800457 for FAST REPLY ๐Ÿ’•
โŽ DM / PM ๐Ÿšซ CALL
To be Release Really soon

Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ #lentikdara
#lentikdararich927
To be Release Really soon Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ #lentikdara  #lentikdararich927 
.
To be Release Really soon
.
Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn
.
Yang 3x lebih POWER
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#lentikdara
#teamARsheema
#lentikdararich927
. To be Release Really soon . Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn . Yang 3x lebih POWER โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . #lentikdara  #teamARsheema  #lentikdararich927 
SEMARAKKAN CINTA BERSAMA DENGAN CIK HUBBY ๐ŸŒน

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...๐Ÿ˜ญ
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
โœ”๏ธ BESAR kan size
โœ”๏ธ Mekarkan TEK
โœ”๏ธTegang Boolatkan Cik Tek
โœ”๏ธBalance kan saiz kanan kiri
โœ”๏ธHilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby ๐Ÿ˜
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details โค๏ธ
SEMARAKKAN CINTA BERSAMA DENGAN CIK HUBBY ๐ŸŒน Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah! . Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...๐Ÿ˜ญ . Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION HUSH HUSH terbaik untuk โœ”๏ธ BESAR kan size โœ”๏ธ Mekarkan TEK โœ”๏ธTegang Boolatkan Cik Tek โœ”๏ธBalance kan saiz kanan kiri โœ”๏ธHilangkan stretchmark dan selulit . Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby ๐Ÿ˜ . Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa . Click link di BIO for details โค๏ธ
Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa??????
.
Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI
.
Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿคญ
.
Zis gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus tau ๐Ÿ˜‰
.
.
.
#lentikdara
#lentikdaraadvance
#teamLDladyR
Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? . Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI . Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿคญ . Zis gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus tau ๐Ÿ˜‰ . . . #lentikdara  #lentikdaraadvance  #teamLDladyR 
Dah minum lentik dara yang lama ke? 
Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI
.
Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿคญ
.
Zis gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus tau ๐Ÿ˜‰
.
.
.
#lentikdara
#lentikdaraadvance
Dah minum lentik dara yang lama ke? Apa?????? Tak habis2 lagi? Cepat2 lah habiskan orang lain dah standby nak beli LENTIK DARA ADVANCE DA NI . Org lain dah advance awak reverse pulok๐Ÿ˜†๐Ÿคญ . Zis gurau . Dalam gurau tapi nak u all sihat dan kurus tau ๐Ÿ˜‰ . . . #lentikdara  #lentikdaraadvance 
Alhamdulillah hasil usaha berbisnes #lentikdara 
Tak sabarnya nak masuk rumah baru โ˜บ๏ธ Tindakan Luarbiasa akan tarik kejayaan yg luarbiasa ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
Alhamdulillah hasil usaha berbisnes #lentikdara  Tak sabarnya nak masuk rumah baru โ˜บ๏ธ Tindakan Luarbiasa akan tarik kejayaan yg luarbiasa ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
Siap2 pangking tok ank3 #LentikDara
.
.
.
๐Ÿ—ฃ๏ธ *"TERBARU!!! SHARING OPPORTUNITY BISNES TRADING + NETWORKING GABUNGAN 3 FOUNDER JUTAWAN MUSLIM MALAYSIA!!!"* ๐Ÿ—ฃ๏ธ
.
.
- booking tempat anda sekarang untuk slot BOP (Business Opportunity Presentation) akan datang -
.
.
Gerak gempur dah bermula...MODAL kecil UNTUNG besar!!! Modal sekali untung berkali-kali. SAPE yANg terawal in SYA Allah gerenti buat duit gilaยฒ โ€ผ๏ธ
.
.
Abam tak janji bulan bintang, tapi abam janji kalau buat betulยฒ  takat 10k sebulan tu DIJAMIN dalam tangan.. .
.
.
Sape lambat confirm melepasss...sebab yang terawal je untung kaw kaw & abam Takde masa nak pujuk rayu oittt... ๐Ÿคฃ
.
.
Jom orang #JohorBahru #JDT Sabtu ini ke #BOPJB untuk kami dedahkan *PELUANG buat duit maksimum RM6K sehari.* Pastikan jadi yang terawal join #BizAlafBaru ini ๐Ÿƒ PM ๐Ÿ“ฒ 011-55017234 (MAZRUL) untuk booking seat anda โ€ผ๏ธ atau klik link WhatsApp berikut:
.
.
www.wasap.my/601155017234/BOP+JB
.
.
#3JutawanBergabung
#Projek10KSebulan
#BisnesAlafBaru
#TeamMazim
#RichClub69
.
.
.
. . . ๐Ÿ—ฃ๏ธ *"TERBARU!!! SHARING OPPORTUNITY BISNES TRADING + NETWORKING GABUNGAN 3 FOUNDER JUTAWAN MUSLIM MALAYSIA!!!"* ๐Ÿ—ฃ๏ธ . . - booking tempat anda sekarang untuk slot BOP (Business Opportunity Presentation) akan datang - . . Gerak gempur dah bermula...MODAL kecil UNTUNG besar!!! Modal sekali untung berkali-kali. SAPE yANg terawal in SYA Allah gerenti buat duit gilaยฒ โ€ผ๏ธ . . Abam tak janji bulan bintang, tapi abam janji kalau buat betulยฒ takat 10k sebulan tu DIJAMIN dalam tangan.. . . . Sape lambat confirm melepasss...sebab yang terawal je untung kaw kaw & abam Takde masa nak pujuk rayu oittt... ๐Ÿคฃ . . Jom orang #JohorBahru  #JDT  Sabtu ini ke #BOPJB  untuk kami dedahkan *PELUANG buat duit maksimum RM6K sehari.* Pastikan jadi yang terawal join #BizAlafBaru  ini ๐Ÿƒ PM ๐Ÿ“ฒ 011-55017234 (MAZRUL) untuk booking seat anda โ€ผ๏ธ atau klik link WhatsApp berikut: . . www.wasap.my/601155017234/BOP+JB . . #3JutawanBergabung  #Projek10KSebulan  #BisnesAlafBaru  #TeamMazim  #RichClub69  . . .
Kita repost balik my very first customer yg beli lentik dara sebelum ni dari kelantan 5 hari 5 kg tu!!! Kalau lentik dara yang lama pon dah bagus apatah lagi yang #lentikdaraadvance kan? Jom cpt2 pre order Dgn sis yana
.
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan
Kita repost balik my very first customer yg beli lentik dara sebelum ni dari kelantan 5 hari 5 kg tu!!! Kalau lentik dara yang lama pon dah bagus apatah lagi yang #lentikdaraadvance  kan? Jom cpt2 pre order Dgn sis yana . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan 
Kita repost balik my very first customer yg beli lentik dara sebelum ni dari kelantan 5 hari 5 kg tu!!! Kalau lentik dara yang lama pon dah bagus apatah lagi yang #lentikdaraadvance kan? Jom cpt2 pre order Dgn sis yana
.
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan
Kita repost balik my very first customer yg beli lentik dara sebelum ni dari kelantan 5 hari 5 kg tu!!! Kalau lentik dara yang lama pon dah bagus apatah lagi yang #lentikdaraadvance  kan? Jom cpt2 pre order Dgn sis yana . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan 
Kita repost balik my very first customer yg beli lentik dara sebelum ni dari kelantan 5 hari 5 kg tu!!! Kalau lentik dara yang lama pon dah bagus apatah lagi yang #lentikdaraadvance kan? Jom cpt2 pre order Dgn sis yana
.
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan
Kita repost balik my very first customer yg beli lentik dara sebelum ni dari kelantan 5 hari 5 kg tu!!! Kalau lentik dara yang lama pon dah bagus apatah lagi yang #lentikdaraadvance  kan? Jom cpt2 pre order Dgn sis yana . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan 
Kita repost balik my very first customer yg beli lentik dara sebelum ni dari kelantan 5 hari 5 kg tu!!! Kalau lentik dara yang lama pon dah bagus apatah lagi yang #lentikdaraadvance kan? Jom cpt2 pre order Dgn sis yana
.
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan
Kita repost balik my very first customer yg beli lentik dara sebelum ni dari kelantan 5 hari 5 kg tu!!! Kalau lentik dara yang lama pon dah bagus apatah lagi yang #lentikdaraadvance  kan? Jom cpt2 pre order Dgn sis yana . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan 
To be Release Really soon

Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ... โคโคโคโคโคโค AGENTDROPSHIPDIPERLUKAN+REWADR

#lentikdara
#lentikdaraampang
To be Release Really soon Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ... โคโคโคโคโคโค AGENTDROPSHIPDIPERLUKAN+REWADR #lentikdara  #lentikdaraampang 
To be Release Really soon

Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ #lentikdara
#lentikdararich927
#teamARsheema
#lentikdaramelaka
To be Release Really soon

Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Assalamualikummmm...selamat pg sahabat hebat mama ros

#lentikdara
#lentikdaraampang
To be Release Really soon Kalau yang lama pun beribu testimoni dapat di lahirkan apatah lagi yang LD Advance ni kannnnn โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Assalamualikummmm...selamat pg sahabat hebat mama ros #lentikdara  #lentikdaraampang 
[AWAS!] Pembakar Lemak Terbaik Dunia "Belum timbang tp PERUT dah susut..
baru 6 hari".. #suretrim
[AWAS!] Pembakar Lemak Terbaik Dunia "Belum timbang tp PERUT dah susut.. baru 6 hari".. #suretrim 
Alhamdulillah dah hari ke 9 sis ni makan suretrim
Hari pertama berat 78.7kg
Hari ke sembilan 69.9kg

Total berapa loss?
Yesss syg 8.8kg selama 9hari saja!

Makan suretrim 1biji 1 hari
Kesan diaaaa power sgt!
100% bahan herba semulajadi
Lulus KKM
Buatan Malaysia!

Nak free korset
Nak free postage?
Nak free group guide bersama coach berpengalaman?

http://wasap.my/60129456521/SureTrim
Alhamdulillah dah hari ke 9 sis ni makan suretrim Hari pertama berat 78.7kg Hari ke sembilan 69.9kg Total berapa loss? Yesss syg 8.8kg selama 9hari saja! Makan suretrim 1biji 1 hari Kesan diaaaa power sgt! 100% bahan herba semulajadi Lulus KKM Buatan Malaysia! Nak free korset Nak free postage? Nak free group guide bersama coach berpengalaman? http://wasap.my/60129456521/SureTrim
NAK KURUS SIHAT CEPAT JIMAT SELAMATโ“โ“
INI PRODUK BERDAFTAR YE โ—
No.MAL : MAL 19986598 T

Kapsul KURUS yang in sya Allah berkesan PANTAS leburkan lemak cairkan toksin SEAWAL 7 HARIโ— โœ” 100% Bahan Natural โœ” SELAMAT
โœ” HALAL โœ” LULUS KKM

Antara kelebihan SURE TRIM :
โžก Tidak perlu berlapar.
โžก 3X lebih pantas kecilkan perut, peha, lengan.
โžก Tidak wajib bersenam berat.
โžก Tenaga bertambah.
โžก Metabolisma cepat meningkat.
โžก Detox badan.
โžก Cepat membakar lemak sepantas 7 hari
โžก Cepat terasa kenyang. โœ” ๐Ÿ˜Ž FREE POSTAGE
โœ” ๐Ÿ˜Ž FREE corset BODY RAMPING ๐Ÿ’ƒ (bernilai RM60) ๐Ÿ‘‰ Promosi sekarang ni: RM110 SM/RM120 SS
๐Ÿ‘‰ Harga Sebenar: RM170 SM/ RM180 SS

In sya Allah thorbaikkk ๐Ÿ˜‰โœŒ .
Promosi akan tamat bilaยฒ masa shj!

#KURUS DAN SIHAT cara kami.
NAK KURUS SIHAT CEPAT JIMAT SELAMATโ“โ“ INI PRODUK BERDAFTAR YE โ— No.MAL : MAL 19986598 T Kapsul KURUS yang in sya Allah berkesan PANTAS leburkan lemak cairkan toksin SEAWAL 7 HARIโ— โœ” 100% Bahan Natural โœ” SELAMAT โœ” HALAL โœ” LULUS KKM Antara kelebihan SURE TRIM : โžก Tidak perlu berlapar. โžก 3X lebih pantas kecilkan perut, peha, lengan. โžก Tidak wajib bersenam berat. โžก Tenaga bertambah. โžก Metabolisma cepat meningkat. โžก Detox badan. โžก Cepat membakar lemak sepantas 7 hari โžก Cepat terasa kenyang. โœ” ๐Ÿ˜Ž FREE POSTAGE โœ” ๐Ÿ˜Ž FREE corset BODY RAMPING ๐Ÿ’ƒ (bernilai RM60) ๐Ÿ‘‰ Promosi sekarang ni: RM110 SM/RM120 SS ๐Ÿ‘‰ Harga Sebenar: RM170 SM/ RM180 SS In sya Allah thorbaikkk ๐Ÿ˜‰โœŒ . Promosi akan tamat bilaยฒ masa shj! #KURUS  DAN SIHAT cara kami.
NAK KURUS SIHAT CEPAT JIMAT SELAMATโ“โ“
INI PRODUK BERDAFTAR YE โ—
No.MAL : MAL 19986598 T

Kapsul KURUS yang in sya Allah berkesan PANTAS leburkan lemak cairkan toksin SEAWAL 7 HARIโ—
โœ” 100% Bahan Natural โœ” SELAMAT
โœ” HALAL โœ” LULUS KKM

Antara kelebihan SURE TRIM :
โžก Tidak perlu berlapar.
โžก 3X lebih pantas kecilkan perut, peha, lengan.
โžก Tidak wajib bersenam berat.
โžก Tenaga bertambah.
โžก Metabolisma cepat meningkat.
โžก Detox badan.
โžก Cepat membakar lemak sepantas 7 hari
โžก Cepat terasa kenyang. โœ” ๐Ÿ˜Ž FREE POSTAGE
โœ” ๐Ÿ˜Ž FREE corset BODY RAMPING ๐Ÿ’ƒ (bernilai RM60) ๐Ÿ‘‰ Promosi sekarang ni: RM110 SM/RM120 SS
๐Ÿ‘‰ Harga Sebenar: RM170 SM/ RM180 SS

In sya Allah thorbaikkk ๐Ÿ˜‰โœŒ .
Promosi akan tamat bilaยฒ masa shj!

#KURUS DAN SIHAT cara kami.
NAK KURUS SIHAT CEPAT JIMAT SELAMATโ“โ“ INI PRODUK BERDAFTAR YE โ— No.MAL : MAL 19986598 T Kapsul KURUS yang in sya Allah berkesan PANTAS leburkan lemak cairkan toksin SEAWAL 7 HARIโ— โœ” 100% Bahan Natural โœ” SELAMAT โœ” HALAL โœ” LULUS KKM Antara kelebihan SURE TRIM : โžก Tidak perlu berlapar. โžก 3X lebih pantas kecilkan perut, peha, lengan. โžก Tidak wajib bersenam berat. โžก Tenaga bertambah. โžก Metabolisma cepat meningkat. โžก Detox badan. โžก Cepat membakar lemak sepantas 7 hari โžก Cepat terasa kenyang. โœ” ๐Ÿ˜Ž FREE POSTAGE โœ” ๐Ÿ˜Ž FREE corset BODY RAMPING ๐Ÿ’ƒ (bernilai RM60) ๐Ÿ‘‰ Promosi sekarang ni: RM110 SM/RM120 SS ๐Ÿ‘‰ Harga Sebenar: RM170 SM/ RM180 SS In sya Allah thorbaikkk ๐Ÿ˜‰โœŒ . Promosi akan tamat bilaยฒ masa shj! #KURUS  DAN SIHAT cara kami.
Mesti gunda gulana kalau da nak naik pelamin muka berjerawat baju pengantin pulak tak muat kan. Jom cuba niโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan
Mesti gunda gulana kalau da nak naik pelamin muka berjerawat baju pengantin pulak tak muat kan. Jom cuba niโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan