an online Instagram web viewer

#lejen medias

Photos

KENAPA RAMAI SANGAT #RETIS YG SUKA DGN LOSYEN KU.RUZz SEJUK #LEJEN #SECRETCORREA  #No1 DI-MALAYSIA.

Dan yang lebih best losyen  sejuk lejen ni diakui oleh ramai Artis2 dimalaysia terbukti. Bukan sekadar ter,bukti berhasil tetapi Losyen LEJEN ini ternyata memberikan IMPAK KESAN yang cepat dari saiz XL ke saiz M.
.
.
.

Sepanjang pengeluaran bermula Akhir 2014. Walaupun Losyen Secret Correa diasaskan tanpa DUTA/ ARTIS, dgn  kejayaan dari testimoni2 kami ternyata kami mampu berdiri atas di kaki sendiri antaranya disebabkan  produk BERKUALITI PREMIUM. Maka kualiti dikekalkan dan tiada tandingan dgn "LOSYEN sejuk" yang lain. .
.
. "kenapa perlu habiskan duweet beli macam2 produk sedangkan dengan 1 prod4k pun boleh se.tle.kan semua ma.sa.Lah!!! .
.
.

KELEBIHAN LOSYEN SE..JUK #SECRETCORREA ▶️X perlu berlapar
▶️X wajib ber-senam
▶️Parut mudah pudar
▶️Cepat meresap kekulit
▶️Kecilkan lengan 2-5 inch da.Lam ms 2 min
▶️Atasi Masalah sem_belit
▶️Membuatkan wajah v.Sh.ape
▶️Bantu dalam peng.aliran da_rah
▶️Membantu Melancarkan kitaran haid
dan rasa SEJUK losyen sangat menenangkan.
.
.
.

DAH Banyak SANGAT TESTIMONI2 termasuk #artis yang dah berjaya  turunkan  be.rat bdn serta menjadikan kulit cantik sekata tanpa parut hodoh dan kulit kendur.
.
.
.

Tiada kesan sampingan, 100 peratus daripada bahan semulajadi/organik. Produk natural dan selamat, LULUS KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ( kkm) dan mendapat pengiktirafan dari SUPER HEALTH BRAND ASIA PASIFIC 2017-2018.
KENAPA RAMAI SANGAT #RETIS  YG SUKA DGN LOSYEN KU.RUZz SEJUK #LEJEN  #SECRETCORREA  #No1  DI-MALAYSIA. Dan yang lebih best losyen sejuk lejen ni diakui oleh ramai Artis2 dimalaysia terbukti. Bukan sekadar ter,bukti berhasil tetapi Losyen LEJEN ini ternyata memberikan IMPAK KESAN yang cepat dari saiz XL ke saiz M. . . . Sepanjang pengeluaran bermula Akhir 2014. Walaupun Losyen Secret Correa diasaskan tanpa DUTA/ ARTIS, dgn kejayaan dari testimoni2 kami ternyata kami mampu berdiri atas di kaki sendiri antaranya disebabkan produk BERKUALITI PREMIUM. Maka kualiti dikekalkan dan tiada tandingan dgn "LOSYEN sejuk" yang lain. . . . "kenapa perlu habiskan duweet beli macam2 produk sedangkan dengan 1 prod4k pun boleh se.tle.kan semua ma.sa.Lah!!! . . . KELEBIHAN LOSYEN SE..JUK #SECRETCORREA  ▶️X perlu berlapar ▶️X wajib ber-senam ▶️Parut mudah pudar ▶️Cepat meresap kekulit ▶️Kecilkan lengan 2-5 inch da.Lam ms 2 min ▶️Atasi Masalah sem_belit ▶️Membuatkan wajah v.Sh.ape ▶️Bantu dalam peng.aliran da_rah ▶️Membantu Melancarkan kitaran haid dan rasa SEJUK losyen sangat menenangkan. . . . DAH Banyak SANGAT TESTIMONI2 termasuk #artis  yang dah berjaya turunkan be.rat bdn serta menjadikan kulit cantik sekata tanpa parut hodoh dan kulit kendur. . . . Tiada kesan sampingan, 100 peratus daripada bahan semulajadi/organik. Produk natural dan selamat, LULUS KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ( kkm) dan mendapat pengiktirafan dari SUPER HEALTH BRAND ASIA PASIFIC 2017-2018.
Melawat kawasan. .
Rumah ni la dulu2 berkumpul sedara mara sepupu sepapat time raye.. Umah arwah atok belah mak.. Atok da jual tanah ni, xde kampong da nak balik beraye.. Lejen betol, nostalgia sungguh.. .
Umah atok ni Selang 2,3 buah je dari Kari Kambing 40hari tu..
.
#lejen #raya2018 #kenangan
Melawat kawasan. . Rumah ni la dulu2 berkumpul sedara mara sepupu sepapat time raye.. Umah arwah atok belah mak.. Atok da jual tanah ni, xde kampong da nak balik beraye.. Lejen betol, nostalgia sungguh.. . Umah atok ni Selang 2,3 buah je dari Kari Kambing 40hari tu.. . #lejen  #raya2018  #kenangan 
Visit Family uncle rosman
#lejen 
#melakakahau
.
Ding Dang Datang Lagiii...😂😂😂😂...
.
Syuokkk oooo..dulu² jajan ni fames tau ...siap ada meinan lagi dalam ni..
.
Bonda beli utk Abg&Adik..jajan lejen tu bagi Bonda 😉😄😅😅😅..
.
#dingdang #lejen #zamankanakkanak #dahtua rupenyerrr...
. Ding Dang Datang Lagiii...😂😂😂😂... . Syuokkk oooo..dulu² jajan ni fames tau ...siap ada meinan lagi dalam ni.. . Bonda beli utk Abg&Adik..jajan lejen tu bagi Bonda 😉😄😅😅😅.. . #dingdang  #lejen  #zamankanakkanak  #dahtua  rupenyerrr...
Antara Fifa yg boleh tolak keeper dan reff wat xtau... Liga Malaysia pun ada.. Fifa yg boleh main 5 side indoor #lejen #fifaworldcup ayuh kita ke Classic!
Antara Fifa yg boleh tolak keeper dan reff wat xtau... Liga Malaysia pun ada.. Fifa yg boleh main 5 side indoor #lejen  #fifaworldcup  ayuh kita ke Classic!
Join me and @leahmb08 for the @95wiilrock #5:01 tomorrow. We are headed to the #gambler in McHenry. #girlpower #lejen #jeleah #nothingworks
Ramadhan jgn pergi ...😢😢huhuhu ..x per lah nak buat canne guys ..laila pon x dtg nevermind esok raya leklok ..jgn main mercun pesanan tok imam ganggu takbir esok ..katanyee
#lejen
#syawalkukeris 
#sheikhramadhan
#selamatharirayah.03airlines
#bajurayawarnaapa
Hi korang, just let go a few novel from #fixi #lejenpress #lejen here. Baca buku tu kan bagus? :)
Price : rm10 (for each)
Cod : cheras, maluri
P/s : i akan kumpulkan 5-10 buku untuk cod, better korang beli banyak 🙏🏻
#sayajualmurah #jualbukumurah #jualanbuku #bukufixi #bukulejen
Hi korang, just let go a few novel from #fixi #lejenpress #lejen here. Baca buku tu kan bagus? :)
Price : rm10 (for each)
Cod : cheras, maluri
P/s : i akan kumpulkan 5-10 buku untuk cod, better korang beli banyak 🙏🏻
Hi korang, just let go a few novel from #fixi  #lejenpress  #lejen  here. Baca buku tu kan bagus? :) Price : rm10 (for each) Cod : cheras, maluri P/s : i akan kumpulkan 5-10 buku untuk cod, better korang beli banyak 🙏🏻
Hi korang, just let go a few novel from #fixi #lejenpress #lejen here. Baca buku tu kan bagus? :)
Price : rm10 (for each)
Cod : cheras, maluri
P/s : i akan kumpulkan 5-10 buku untuk cod, better korang beli banyak 🙏🏻
Hi korang, just let go a few novel from #fixi  #lejenpress  #lejen  here. Baca buku tu kan bagus? :) Price : rm10 (for each) Cod : cheras, maluri P/s : i akan kumpulkan 5-10 buku untuk cod, better korang beli banyak 🙏🏻
patah tumbuh hilang berganti,tp yg ni kena yg ori baru rare..raya yamseng on..hehehe
selama hari raya semua..
#orenbodo#capayam#lejen#batupahat
Tak dapat memiliki dapat bergambar pon jadilah....bila naik awak rasa mcm dpt aura baru,adakah ini dinamakan jodoh??🤔🤔🤔..
#rxz #wilayahyamaha #stilltheboss #lejen #vforce #yellowline #NOS #kakikecam #janjixkari #janjixgetah #kapcaisado #kakilanggar
Main Kasar nampak... Ada berani stick kat kete lejen aku... Nasib baik ada type Harap Maaf.. #lejen  #satria95 #kereta #satria #keretaburuk #keretalejen #ojabundlejepun
Baru sempat nak #throwback 😅 #FBILIVEbukapuasa Isnin lepas turut menjemput Abg Panggilan Hangit Track Bottom Oren.. selepas 6 tahun “Amy” dan Abang Adzaman kembali bersatu... “seluar abg terpotong pendeklah.. trek bottom oren ada abg? Ooo trek bottom boleh? Hahaahahahahahaha.. hilang akal... ahahahahaha.. satu Malaysia ahahahhahahahah” dan begitulah seterusnya 😂😂😂🤪😜🤣🤣
.
Layan semula di page fb FAIZAL ISMAIL FBI
.
#nostagia #panggilanhangit #lejen
Baru sempat nak #throwback  😅 #FBILIVEbukapuasa  Isnin lepas turut menjemput Abg Panggilan Hangit Track Bottom Oren.. selepas 6 tahun “Amy” dan Abang Adzaman kembali bersatu... “seluar abg terpotong pendeklah.. trek bottom oren ada abg? Ooo trek bottom boleh? Hahaahahahahahaha.. hilang akal... ahahahahaha.. satu Malaysia ahahahhahahahah” dan begitulah seterusnya 😂😂😂🤪😜🤣🤣 . Layan semula di page fb FAIZAL ISMAIL FBI . #nostagia  #panggilanhangit  #lejen 
Pegi service kete,terjumpa abg lejen scene bawah tanah merangkap penulis hebat lg rare..incik @ajizz_666 aka Ajiz Vortex.. Buku 'RIBUT DARI TIMUR' aku ade beli aritu..Mmg niat nk mintak sain dia..tp buku ade kt rmh lak.. Adehh...selfie seketoi dlu la..arap2 next time leh jmpe dia lg..hehe..
#lejen #penulis #rare #undergroundscene #ajizvortex #666 #ributdaritimur #vortexfromtheeast #zine #knowledge #lovemusic
Selamat berpuasa😁😁
Selamat berpuasa😁😁
Gue sekarang noob 😥 #NOoB #NANA #moba #lejen #🙄 #expertwingman #EVOSFAMILY
Order Paru Pedes untuk pengiriman tgl 14 Juni 2018. 💰Harga 65rb/330gr

Slot terbatas. Order langsung ke WA 081398799542

#parupedes #parubalado #ngehits #lejen #parupedas #parupedesjengkolenin
Taun tok sik pakey pomade time raya..makey minyak tok jak..😊😊😊 #mykzamzam #lejen
Taun tok sik pakey pomade time raya..makey minyak tok jak..😊😊😊 #mykzamzam  #lejen 
Matahari

Nama dia Ali, 15 tahun. Kalaulah diizinkan ibu bapanya, seharusnya dia sedang menduduki tahun akhir ilmu fizik program doktor di sebuah universiti ternama.

Ali tidak suka sekolahnya, guru-gurunya, dan kawan-kawan sekelasnya. Semua membosankan baginya. Tapi sejak dia mengetahui ada yang aneh pada diri aku dan Seli, teman sekelasnya, hidupnya yang membosankan berubah. Aku boleh menjadi halimunan, dan Seli boleh mengeluarkan petir. Ali sendiri ada rahsia kecil. Dia boleh berubah menjadi beruang raksasa. Kami bertiga kemudian mengembara ke tempat-tempat menakjubkan.

Nama dia Ali. Dia tahu sejak dulu dunia ini tidak sesederhana yang dilihat orang. Dan akhirnya, dia akhirnya tahu persahabatan adalah hal yang paling utama
#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bukumurahmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #kedaibukumurah #kedaibukumalaysia #MalaysiaBookStore #BookshopMalaysia #LubukBukuMalaysia #lubukbukumy #Sarawakians #Sabahan #LejenPress #BukuLejen #Lejen #TereLiye #Matahari
Matahari Nama dia Ali, 15 tahun. Kalaulah diizinkan ibu bapanya, seharusnya dia sedang menduduki tahun akhir ilmu fizik program doktor di sebuah universiti ternama. Ali tidak suka sekolahnya, guru-gurunya, dan kawan-kawan sekelasnya. Semua membosankan baginya. Tapi sejak dia mengetahui ada yang aneh pada diri aku dan Seli, teman sekelasnya, hidupnya yang membosankan berubah. Aku boleh menjadi halimunan, dan Seli boleh mengeluarkan petir. Ali sendiri ada rahsia kecil. Dia boleh berubah menjadi beruang raksasa. Kami bertiga kemudian mengembara ke tempat-tempat menakjubkan. Nama dia Ali. Dia tahu sejak dulu dunia ini tidak sesederhana yang dilihat orang. Dan akhirnya, dia akhirnya tahu persahabatan adalah hal yang paling utama #sayajualbuku  #kedaibuku  #kedaibukuonline  #bacabuku  #bukumurah  #sayajual  #buku  #sayasukabacabuku  #sayasukabaca  #bukumurahmalaysia  #ulatbuku  #ulatbukumalaysia  #kedaibukumurah  #kedaibukumalaysia  #MalaysiaBookStore  #BookshopMalaysia  #LubukBukuMalaysia  #lubukbukumy  #Sarawakians  #Sabahan  #LejenPress  #BukuLejen  #Lejen  #TereLiye  #Matahari 
Bulan

Nama dia Seli, usianya 15 tahun. Dia sama seperti remaja yang lain. Miliki minat yang sama, dengar lagu-lagu yang sama, pergi ke gerai fast food, juga menonton drama bersiri, film, dan hal-hal yang disukai remaja.

Tetapi ada satu rahsia kecil Seli yang tidak pernah diketahui sesiapa pun. Sesuatu yang dia simpan sendiri sejak kecil. Sesuatu yang menakjubkan dengan tangannya.

Nama dia Seli. Dan tangannya boleh mengeluarkan petir.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bukumurahmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #kedaibukumurah #kedaibukumalaysia #MalaysiaBookStore #BookshopMalaysia #LubukBukuMalaysia #lubukbukumy #Sarawakians #Sabahan #LejenPress #BukuLejen #Lejen #TereLiye #Bulan
Bulan Nama dia Seli, usianya 15 tahun. Dia sama seperti remaja yang lain. Miliki minat yang sama, dengar lagu-lagu yang sama, pergi ke gerai fast food, juga menonton drama bersiri, film, dan hal-hal yang disukai remaja. Tetapi ada satu rahsia kecil Seli yang tidak pernah diketahui sesiapa pun. Sesuatu yang dia simpan sendiri sejak kecil. Sesuatu yang menakjubkan dengan tangannya. Nama dia Seli. Dan tangannya boleh mengeluarkan petir. #sayajualbuku  #kedaibuku  #kedaibukuonline  #bacabuku  #bukumurah  #sayajual  #buku  #sayasukabacabuku  #sayasukabaca  #bukumurahmalaysia  #ulatbuku  #ulatbukumalaysia  #kedaibukumurah  #kedaibukumalaysia  #MalaysiaBookStore  #BookshopMalaysia  #LubukBukuMalaysia  #lubukbukumy  #Sarawakians  #Sabahan  #LejenPress  #BukuLejen  #Lejen  #TereLiye  #Bulan 
Bumi

Namaku Raib, usiaku 15 tahun. Aku budak perempuan seperti kalian, adik-adik kalian, tetangga kalian. Aku ada dua kucing, namanya Si Putih dan Si Hitam. Mama dan papaku orang yang baik. Guru-guru di sekolahku juga baik. Teman-temanku pun baik.

Aku sama seperti remaja yang lain, kecuali satu hal. Sesuatu yang aku simpan sendiri sejak kecil. Sesuatu yang menakjubkan.

Namaku, Raib. Dan aku boleh bertukar menjadi halimunan.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bukumurahmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #kedaibukumurah #kedaibukumalaysia #MalaysiaBookStore #BookshopMalaysia #LubukBukuMalaysia #lubukbukumy #Sarawakians #Sabahan #LejenPress #BukuLejen #Lejen #TereLiye #Bumi
Bumi Namaku Raib, usiaku 15 tahun. Aku budak perempuan seperti kalian, adik-adik kalian, tetangga kalian. Aku ada dua kucing, namanya Si Putih dan Si Hitam. Mama dan papaku orang yang baik. Guru-guru di sekolahku juga baik. Teman-temanku pun baik. Aku sama seperti remaja yang lain, kecuali satu hal. Sesuatu yang aku simpan sendiri sejak kecil. Sesuatu yang menakjubkan. Namaku, Raib. Dan aku boleh bertukar menjadi halimunan. #sayajualbuku  #kedaibuku  #kedaibukuonline  #bacabuku  #bukumurah  #sayajual  #buku  #sayasukabacabuku  #sayasukabaca  #bukumurahmalaysia  #ulatbuku  #ulatbukumalaysia  #kedaibukumurah  #kedaibukumalaysia  #MalaysiaBookStore  #BookshopMalaysia  #LubukBukuMalaysia  #lubukbukumy  #Sarawakians  #Sabahan  #LejenPress  #BukuLejen  #Lejen  #TereLiye  #Bumi 
Savage Lesley
Nice team dibantu savage 😎
@molen.kocak @realmobilelegendsid @mobilelegendsfantasy 
#savage#mantapmon#mobile#lejen#lesley
Teh Tarek Ais Satu! Kola Satu! Bungkus ikat tepi ! #lejen #oldschool #aikbungkus #tehaisbungkus #colabungkus
Pernah hidup sama bumbung.Pernah belajar sama sekolah.Pernah bersama satu generasi.Tapi seorang sahabat mana yang lupa rakan mereka.Sahabat mana yang tinggalkan memori lamanya bersama.Aku akan cuba adakan diri di lain hari,di lain detik agar kita dapat bersama lagi.
.
.
.
#familygathering #outing #lejen
Pernah hidup sama bumbung.Pernah belajar sama sekolah.Pernah bersama satu generasi.Tapi seorang sahabat mana yang lupa rakan mereka.Sahabat mana yang tinggalkan memori lamanya bersama.Aku akan cuba adakan diri di lain hari,di lain detik agar kita dapat bersama lagi. . . . #familygathering  #outing  #lejen 
Tahun ini bukber bareng😂tahun depan sahur bareng kuyy😂
@dbggs_ 🌸🎶
•
•
•
•
#dbggs#reonian#Alumni#mtsnuris#squardb#lejen#tewtew
My legendary Nikon F55...how my photography started. #lejen #thatnikonlife #ufosighting #filmphotography
Dinner sisan mbalekke pacul 
#lejen kafe
Dinner sisan mbalekke pacul #lejen  kafe
Agar-agar kering
#homemade #lejen
Bukber dgn mantan managemen lawas.. #bukber #managementlawas #lejen
Dari kecik sampai besar sentiasa cari wak ni untuk sup dia.. #lejen
Dari kecik sampai besar sentiasa cari wak ni untuk sup dia.. #lejen 
.
Promosi mana-mana buku fixi & lejen!!! .
TERMASUK KELUARAN BARU
.
3buku RM50 + percuma postage Semenanjung
Manakala......
3buku RM55 + percuma postage Sabah & Sarawak
.
#fixiolejen #fixi #lejen #bukufixi #bukulejen #3bukurm50 #3bukufixirm50 #3bukulejenrm50 #jelajahlejenfixi #kembarafixi #100harimencarifixi #pbakl2018
CRITICAL ELEVEN

Dalam dunia penerbangan, ada satu istilah dipanggil ‘critical eleven’, iaitu sebelas minit paling kritikal dalam pesawat – tiga minit selepas ‘take-off’ dan lapan minit sebelum ‘landing’ – kerana secara statistik, kecelakaan pesawat selalunya terjadi dalam minit-minit kritikal ini. It’s when the aircraft is most vulnerable to any danger.

In a way, it’s kinda the same with meeting people. Tiga minit pertamanya – imej pandangan pertama akan terbentuk. Dan lapan minit sebelum berpisah juga kritikal – senyuman, tindak tanduk dan ekspresi wajah menjadi tanda jika pertemuan itu akan menjadi permulaan kepada sesuatu atau sebaliknya.

Ale dan Anya bertemu kali pertama dalam penerbangan Jakarta–Sydney. Tiga minit pertama, Anya terpikat, tujuh jam berikutnya mereka duduk bersebelahan saling berkenalan dalam tawa, dan lapan minit sebelum berpisah, Ale yakin dia menginginkan Anya.

Kini, lima tahun setelah pertemuan itu, Ale dan Anya ditimpa satu dugaan besar dalam perhubungan mereka yang membuatkan mereka mempersoalkan semula pilihan mereka selama ini – termasuklah keputusan dalam ‘critical eleven’ pertemuan pertama mereka.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bukumurahmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #kedaibukumurah #kedaibukumalaysia #MalaysiaBookStore #BookshopMalaysia #LubukBukuMalaysia #lubukbukumy #Sarawakians #Sabahan #BukuLejen #LejenPress #Lejen #CRITICALELEVEN  #IkaNatassa
CRITICAL ELEVEN Dalam dunia penerbangan, ada satu istilah dipanggil ‘critical eleven’, iaitu sebelas minit paling kritikal dalam pesawat – tiga minit selepas ‘take-off’ dan lapan minit sebelum ‘landing’ – kerana secara statistik, kecelakaan pesawat selalunya terjadi dalam minit-minit kritikal ini. It’s when the aircraft is most vulnerable to any danger. In a way, it’s kinda the same with meeting people. Tiga minit pertamanya – imej pandangan pertama akan terbentuk. Dan lapan minit sebelum berpisah juga kritikal – senyuman, tindak tanduk dan ekspresi wajah menjadi tanda jika pertemuan itu akan menjadi permulaan kepada sesuatu atau sebaliknya. Ale dan Anya bertemu kali pertama dalam penerbangan Jakarta–Sydney. Tiga minit pertama, Anya terpikat, tujuh jam berikutnya mereka duduk bersebelahan saling berkenalan dalam tawa, dan lapan minit sebelum berpisah, Ale yakin dia menginginkan Anya. Kini, lima tahun setelah pertemuan itu, Ale dan Anya ditimpa satu dugaan besar dalam perhubungan mereka yang membuatkan mereka mempersoalkan semula pilihan mereka selama ini – termasuklah keputusan dalam ‘critical eleven’ pertemuan pertama mereka. #sayajualbuku  #kedaibuku  #kedaibukuonline  #bacabuku  #bukumurah  #buku  #sayasukabacabuku  #sayasukabaca  #bukumurahmalaysia  #ulatbuku  #ulatbukumalaysia  #kedaibukumurah  #kedaibukumalaysia  #MalaysiaBookStore  #BookshopMalaysia  #LubukBukuMalaysia  #lubukbukumy  #Sarawakians  #Sabahan  #BukuLejen  #LejenPress  #Lejen  #CRITICALELEVEN  #IkaNatassa 
14 taun yg lalu @bastianschweinsteiger bersama @dfb_team 
#lejen
14 taun yg lalu @bastianschweinsteiger bersama @dfb_team #lejen 
.
PROJEK SERAM TEROWONG
RM18
(HARGA ASAL: RM26.00)
.
💕Maria Kajiwa, Syasya Bellyna, Helmi Effendy, Naim Tamdjis
💕 Novel 2nd hand
💕 Condition 9/10
.
Jika sudah masuk ke dunianya, korban pengakhirannya.
.
📲0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique

#mswill
#kakinovel
#novelmurah
#novelpreloved
. PROJEK SERAM TEROWONG RM18 (HARGA ASAL: RM26.00) . 💕Maria Kajiwa, Syasya Bellyna, Helmi Effendy, Naim Tamdjis 💕 Novel 2nd hand 💕 Condition 9/10 . Jika sudah masuk ke dunianya, korban pengakhirannya. . 📲0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique #mswill  #kakinovel  #novelmurah  #novelpreloved 
Setahun tak mandi lebih pado kambing gurun doh ni..🤣🤣🤣 #lejen
#setiaberkhidmat
#rodadua
.
PROJEK SERAM TEROWONG
RM16
(HARGA ASAL: RM24.00)
.
💕A.DARWISY, ZAIFUZAMAN AHMAD, SYASYA BELLYNA
💕 Novel 2nd hand
💕 Condition 9/10
.
LUAR NAMPAK MANUSIA, TIDAK SEMESTINYA DIA MANUSIA.
.
📲0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique

#mswill
#kakinovel
#novelmurah
#novelpreloved
. PROJEK SERAM TEROWONG RM16 (HARGA ASAL: RM24.00) . 💕A.DARWISY, ZAIFUZAMAN AHMAD, SYASYA BELLYNA 💕 Novel 2nd hand 💕 Condition 9/10 . LUAR NAMPAK MANUSIA, TIDAK SEMESTINYA DIA MANUSIA. . 📲0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique #mswill  #kakinovel  #novelmurah  #novelpreloved