an online Instagram web viewer

#ladyqissquad medias

Photos

SAPU BAHAGIAN PEHA, PERUT, LENGAN DAN MANA MANA BAHAGIAN LEMAK BERKUMPUL! 🔥🔥
.
.
Pakai konsisten 2x sehari dan lihat kesan seawal seminggu! Dalam sebulan paling minimum 3 inci hilang!
Apakah keistimewaan RATU RESHAPE CREAM yang lain?
.
🔥 Bertindak Memecahkan & Mencairkan Lemak Degil
🔥 Mengempiskan perut
🔥 Mengecilkan bahagian lengan & peha (inchloss)
🔥 Melangsing & Mencantikkan Bentuk Badan
🔥 Menghilangkan selulit & Stretchmarks
🔥 Membuang Lebihan Angin Dalam Badan
🔥 Melegakan Sakit Otot dan Sendi
🔥 Melegakan Senggugut (period pain)
🔥 Menghilangkan stress
Harga cuma Rm39 (exc post) 50ml sahaja! Serius mampu milik👍
.
.
Whatsapp bel now! 📲0136888831
.
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #ratureshapecream #slimmingcream #waisttrainer #Ratuslimmingjelly #kuruatanpalapar #kurusdalam2minggu #korsetmurah #korsetultraslimmurah #ratuslimming #amyerabeauty #kecilkanlengan #kecilkankaki #kecilkanpeha #bengkung8tulang #bengkungmurah #krimkurus #kuruslangsing
SAPU BAHAGIAN PEHA, PERUT, LENGAN DAN MANA MANA BAHAGIAN LEMAK BERKUMPUL! 🔥🔥 . . Pakai konsisten 2x sehari dan lihat kesan seawal seminggu! Dalam sebulan paling minimum 3 inci hilang! Apakah keistimewaan RATU RESHAPE CREAM yang lain? . 🔥 Bertindak Memecahkan & Mencairkan Lemak Degil 🔥 Mengempiskan perut 🔥 Mengecilkan bahagian lengan & peha (inchloss) 🔥 Melangsing & Mencantikkan Bentuk Badan 🔥 Menghilangkan selulit & Stretchmarks 🔥 Membuang Lebihan Angin Dalam Badan 🔥 Melegakan Sakit Otot dan Sendi 🔥 Melegakan Senggugut (period pain) 🔥 Menghilangkan stress Harga cuma Rm39 (exc post) 50ml sahaja! Serius mampu milik👍 . . Whatsapp bel now! 📲0136888831 . . #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #ratureshapecream  #slimmingcream  #waisttrainer  #Ratuslimmingjelly  #kuruatanpalapar  #kurusdalam2minggu  #korsetmurah  #korsetultraslimmurah  #ratuslimming  #amyerabeauty  #kecilkanlengan  #kecilkankaki  #kecilkanpeha  #bengkung8tulang  #bengkungmurah  #krimkurus  #kuruslangsing 
#ratureshapecream FEEDBACK!
Kesan rekahan selepas beranak pun makin berkurang ! Bukan lemak je boleh pecah , tapi boleh jugak merawat kulit merekah
.
.
Siapa yg tak try lagi wajib try ok . Bila lagi nak cantik2 untuk diri sendiri . Whatsapp bel sekarang! 📲0136888831
#ratureshapecream  FEEDBACK! Kesan rekahan selepas beranak pun makin berkurang ! Bukan lemak je boleh pecah , tapi boleh jugak merawat kulit merekah . . Siapa yg tak try lagi wajib try ok . Bila lagi nak cantik2 untuk diri sendiri . Whatsapp bel sekarang! 📲0136888831
Kombo paling berkesan untuk kuruskan badan sis.. Gerenti tak rugi cuba 👍🔥
.
Ratu Slimming Jelly untuk dalaman, Ratu Reshape Cream untuk luaran (inchloss)
.
Kalau nak cepat2 klik link di
@ratu.slimmingjelly_shahalam
@ratu.slimmingjelly_shahalam
.
.

#ladyqissquad #ratufeedbacks #tipskurussihat #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #gym #ratuslimmingjellyselangor #tipskurus #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #fatburner #freecod #freepostage #dropshipwanted #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #agentwanted #jomkurus #letscantik #beautiful #ratuslimmingmurah #photooftheday #bodygoals #sexybody #doaygbaik2 #promo #freegift #ratureshapecream
Kombo paling berkesan untuk kuruskan badan sis.. Gerenti tak rugi cuba 👍🔥 . Ratu Slimming Jelly untuk dalaman, Ratu Reshape Cream untuk luaran (inchloss) . Kalau nak cepat2 klik link di @ratu.slimmingjelly_shahalam @ratu.slimmingjelly_shahalam . . #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #tipskurussihat  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #gym  #ratuslimmingjellyselangor  #tipskurus  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #fatburner  #freecod  #freepostage  #dropshipwanted  #codselangor  #codshahalam  #shahalam  #codsubang  #agentwanted  #jomkurus  #letscantik  #beautiful  #ratuslimmingmurah  #photooftheday  #bodygoals  #sexybody  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #ratureshapecream 
CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V 💕
.
.
🚗COD SHAH ALAM
🚗COD SUBANG
🚗COD KLANG
🚗COD SETIA ALAM
🚗COD DAMANSARA
🚗COD KUANTAN 🚗COD SARAWAK
.
.
Whatsapp 📲 019-5952359
📲 019-5952359
📲 019-5952359
now now now sebab STOCK QUINNV adalah terhad. .
.
BERTINDAK SEKARANG SIHAT CANTIK SEKARANG SEBELUM LAKI U BERPALING ARAH 😝
.
.
#QUINNV
#RAHSIAWANITA
#LADYQISSQUAD 
#CODSHAHALAM
#CODKLANG
#CODKUANTAN
#CODSETIAALAM
#AGENTWANTED
#DROPSHIPWANTED
#CANTIKSIHATDALAMAN
CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V 💕 . . 🚗COD SHAH ALAM 🚗COD SUBANG 🚗COD KLANG 🚗COD SETIA ALAM 🚗COD DAMANSARA 🚗COD KUANTAN 🚗COD SARAWAK . . Whatsapp 📲 019-5952359 📲 019-5952359 📲 019-5952359 now now now sebab STOCK QUINNV adalah terhad. . . BERTINDAK SEKARANG SIHAT CANTIK SEKARANG SEBELUM LAKI U BERPALING ARAH 😝 . . #QUINNV  #RAHSIAWANITA  #LADYQISSQUAD  #CODSHAHALAM  #CODKLANG  #CODKUANTAN  #CODSETIAALAM  #AGENTWANTED  #DROPSHIPWANTED  #CANTIKSIHATDALAMAN 
Untuk gadis dan wanita yang kat luar sana, yang rasa diri dia tak berapa nak penting. Tolong sedar bahawasanya, Wanita adalah penyumbang terbesar dari pelbagai segi, kalau tak ada wanita, sape pulak yang nak jadi kilang produce anak untuk keturunan? Hahaha. Jadi penjagaan diri kita amatlah penting, baru kita mampu untuk jaga orang disekeliling kita. Hargai diri kita barulah kita dihargai oleh orang lain. Kecantikan dalaman dan luaran sangat penting!!
-
Jadi jika anda sayangkan diri, sayangkan tubuh badan, sayangkan kesihatan dan sayangkan suami!! Jangan takut untuk cuba QUINN-V, kerana banyak khasiat yang akan membantu anda dan akan buat hidup anda akan lebih bermakna dan ceria
.
.
📲 017 442 3702
#QuinnV #ladyqissquad #teamemmakekwat #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #tipsmemikatsuami #tipscantik
Untuk gadis dan wanita yang kat luar sana, yang rasa diri dia tak berapa nak penting. Tolong sedar bahawasanya, Wanita adalah penyumbang terbesar dari pelbagai segi, kalau tak ada wanita, sape pulak yang nak jadi kilang produce anak untuk keturunan? Hahaha. Jadi penjagaan diri kita amatlah penting, baru kita mampu untuk jaga orang disekeliling kita. Hargai diri kita barulah kita dihargai oleh orang lain. Kecantikan dalaman dan luaran sangat penting!! - Jadi jika anda sayangkan diri, sayangkan tubuh badan, sayangkan kesihatan dan sayangkan suami!! Jangan takut untuk cuba QUINN-V, kerana banyak khasiat yang akan membantu anda dan akan buat hidup anda akan lebih bermakna dan ceria . . 📲 017 442 3702 #QuinnV  #ladyqissquad  #teamemmakekwat  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
QUINN-V active ingredient.
-
Dapatkan QUINN-V hari ini, start consume dan rasai perubahan yang ketara. QUINN-V ada lah supplement yang akan membantu kita, golongan wanita yang kerap menghadapi masalah-masalah yang dalaman terutamanya. Banyak khasiat yang terdapat didalam sebotol QUINN-V.
-
Kecantikkan bermula daripada dalaman, jadi apa kita perlu buat untuk nampak lebih berseri, kita perlu rawat dalaman terlebih dahulu.
-
QUINN-V boleh diamalkan oleh anak dara / remaja seawal 16 tahun, juga wanita menyusukan bayi, wanita berpantang dan juga wanita yang sudah menopause.
-
RM65 sebotol untuk (300 ML)
.
📲017 442 3702
.
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #quinnvampang #quinnvklcc #quinvpandan #quinnvkualalumpur #codkualalumpur #quinnvkeramat #quinnvwangsamaju #kuasaduniawanita #teamemmakekwat
QUINN-V active ingredient. - Dapatkan QUINN-V hari ini, start consume dan rasai perubahan yang ketara. QUINN-V ada lah supplement yang akan membantu kita, golongan wanita yang kerap menghadapi masalah-masalah yang dalaman terutamanya. Banyak khasiat yang terdapat didalam sebotol QUINN-V. - Kecantikkan bermula daripada dalaman, jadi apa kita perlu buat untuk nampak lebih berseri, kita perlu rawat dalaman terlebih dahulu. - QUINN-V boleh diamalkan oleh anak dara / remaja seawal 16 tahun, juga wanita menyusukan bayi, wanita berpantang dan juga wanita yang sudah menopause. - RM65 sebotol untuk (300 ML) . 📲017 442 3702 . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #quinnvampang  #quinnvklcc  #quinvpandan  #quinnvkualalumpur  #codkualalumpur  #quinnvkeramat  #quinnvwangsamaju  #kuasaduniawanita  #teamemmakekwat 
JOM CANTIK SIHAT LUAR DALAM! Kulit cantik barulah senang nak makeup. Flawless je. 😍
.
Fazura amalkan Trudolly je tau utk cantik!! Sekarang tengah promo, beli 2 kotak hanya RM 180 je u ols! Harga asal RM198 tau! Mana nak dpt kat luar harga murah mcm ni. Kita bagi awk FREE GIFT LAGI 😍
.⠀
.⠀⠀
BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀
🍓Memutihkan⠀⠀⠀
🍓Menghilangkan Parut⠀⠀⠀
🍓Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀
🍓Meremajakan Kulit⠀⠀
.⠀⠀⠀
DETOX PRO : ⠀⠀⠀
🍏Mendapatkan Berat yang IDEAL⠀⠀⠀
🍏Membuang Toxic dalam badan⠀⠀⠀
🍏Melawaskan sistem penghadam⠀⠀
🍏Memberi tenaga & stamina⠀⠀
.
.
.
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazaarpaknil #1stinmalaysia #codselangor #codshahalam #codsubang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #tipskurus #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang  #vdolly #flawless #jamu #fattzura #jeragat #jerawat #fatburner #gym #yoga
JOM CANTIK SIHAT LUAR DALAM! Kulit cantik barulah senang nak makeup. Flawless je. 😍 . Fazura amalkan Trudolly je tau utk cantik!! Sekarang tengah promo, beli 2 kotak hanya RM 180 je u ols! Harga asal RM198 tau! Mana nak dpt kat luar harga murah mcm ni. Kita bagi awk FREE GIFT LAGI 😍 .⠀ .⠀⠀ BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀ 🍓Memutihkan⠀⠀⠀ 🍓Menghilangkan Parut⠀⠀⠀ 🍓Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀ 🍓Meremajakan Kulit⠀⠀ .⠀⠀⠀ DETOX PRO : ⠀⠀⠀ 🍏Mendapatkan Berat yang IDEAL⠀⠀⠀ 🍏Membuang Toxic dalam badan⠀⠀⠀ 🍏Melawaskan sistem penghadam⠀⠀ 🍏Memberi tenaga & stamina⠀⠀ . . . . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazaarpaknil  #1stinmalaysia  #codselangor  #codshahalam  #codsubang  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #tipskurus  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzshahalam  #trufitzsubang  #trufitzklang  #vdolly  #flawless  #jamu  #fattzura  #jeragat  #jerawat  #fatburner  #gym  #yoga 
FREE GIFT Sugar Scrub by TruDolly❤
.
3 Ingredient for Sugar scrub
-Golden Butterfly Plant
-Sugar
-Strawberry Fragrance
.
Benefit:❤
Removes blackheads, whiteheads and pimples.
Brightens and smoothens skin.
Deep cleans pores and tightens skin.
Your skin look more vibrant dan youthful.
FREE GIFT Sugar Scrub by TruDolly❤ . 3 Ingredient for Sugar scrub -Golden Butterfly Plant -Sugar -Strawberry Fragrance . Benefit:❤ Removes blackheads, whiteheads and pimples. Brightens and smoothens skin. Deep cleans pores and tightens skin. Your skin look more vibrant dan youthful.
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini!!
-
Digunakan untuk :
- Meremajakan Miss v
- Mengetatkan & Menegangkan otot faraj
- Menguatkan keinginan hubungan sexual
- Mengatasi masalah kekeringan faraj
- Merawat keputihan & kegatalan serta bau
- Merawat masalah haid tidak teratur & Sengugut
- Menyuburkan rahim
- Menegangkan payudara
- Awet muda & Menaikkan seri wajah
- Memberikan tenaga sepanjang hari
.
.
Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. Wanita berpantang. Wanita menyusukan bayi dan juga wanita yang sudah menopause.
-
RM65.00 (300ML)
-
Berminat nak cuba boleh terus whatsapp Alin di 016-4501756 atau lebih mudah  boleh terus klik link di bio 😍😍
.
#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Amyerabeauty
#Rahsiamontokdanawetmuda
#Rahsiasuamisayang
#Rahsiarumahtanggabahagia
#Localproduk
#Jamumoden
#Kesihatandalamanwanita
#QUINNVSETIAALAM
#QUINNVMERU
#QUINNVSHAHALAM
#CODKLANG
#LADYQISSQUAD 
#CODSHAHALAM
#CODMERU
#CODSETIAALAM
#CANTIKSIHATDALAMAN
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini!! - Digunakan untuk : - Meremajakan Miss v - Mengetatkan & Menegangkan otot faraj - Menguatkan keinginan hubungan sexual - Mengatasi masalah kekeringan faraj - Merawat keputihan & kegatalan serta bau - Merawat masalah haid tidak teratur & Sengugut - Menyuburkan rahim - Menegangkan payudara - Awet muda & Menaikkan seri wajah - Memberikan tenaga sepanjang hari . . Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. Wanita berpantang. Wanita menyusukan bayi dan juga wanita yang sudah menopause. - RM65.00 (300ML) - Berminat nak cuba boleh terus whatsapp Alin di 016-4501756 atau lebih mudah boleh terus klik link di bio 😍😍 . #QuinnV  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #Rahsiamontokdanawetmuda  #Rahsiasuamisayang  #Rahsiarumahtanggabahagia  #Localproduk  #Jamumoden  #Kesihatandalamanwanita  #QUINNVSETIAALAM  #QUINNVMERU  #QUINNVSHAHALAM  #CODKLANG  #LADYQISSQUAD   #CODSHAHALAM  #CODMERU  #CODSETIAALAM  #CANTIKSIHATDALAMAN 
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini!!
-
Digunakan untuk :
- Meremajakan Miss v
- Mengetatkan & Menegangkan otot faraj
- Menguatkan keinginan hubungan sexual
- Mengatasi masalah kekeringan faraj
- Merawat keputihan & kegatalan serta bau
- Merawat masalah haid tidak teratur & Sengugut
- Menyuburkan rahim
- Menegangkan payudara
- Awet muda & Menaikkan seri wajah
- Memberikan tenaga sepanjang hari
.
.
Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. Wanita berpantang. Wanita menyusukan bayi dan juga wanita yang sudah menopause.
-
RM65.00 (300ML)
-
Berminat nak cuba boleh terus whatsapp Alin di 016-4501756 atau lebih mudah  boleh terus klik link di bio 😍😍
.
#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Amyerabeauty
#Rahsiamontokdanawetmuda
#Rahsiasuamisayang
#Rahsiarumahtanggabahagia
#Localproduk
#Jamumoden
#Kesihatandalamanwanita
#QUINNVSETIAALAM
#QUINNVMERU
#QUINNVSHAHALAM
#CODKLANG
#LADYQISSQUAD 
#CODSHAHALAM
#CODMERU
#CODSETIAALAM
#CANTIKSIHATDALAMAN
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini!! - Digunakan untuk : - Meremajakan Miss v - Mengetatkan & Menegangkan otot faraj - Menguatkan keinginan hubungan sexual - Mengatasi masalah kekeringan faraj - Merawat keputihan & kegatalan serta bau - Merawat masalah haid tidak teratur & Sengugut - Menyuburkan rahim - Menegangkan payudara - Awet muda & Menaikkan seri wajah - Memberikan tenaga sepanjang hari . . Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. Wanita berpantang. Wanita menyusukan bayi dan juga wanita yang sudah menopause. - RM65.00 (300ML) - Berminat nak cuba boleh terus whatsapp Alin di 016-4501756 atau lebih mudah boleh terus klik link di bio 😍😍 . #QuinnV  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #Rahsiamontokdanawetmuda  #Rahsiasuamisayang  #Rahsiarumahtanggabahagia  #Localproduk  #Jamumoden  #Kesihatandalamanwanita  #QUINNVSETIAALAM  #QUINNVMERU  #QUINNVSHAHALAM  #CODKLANG  #LADYQISSQUAD   #CODSHAHALAM  #CODMERU  #CODSETIAALAM  #CANTIKSIHATDALAMAN 
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini!!
-
Digunakan untuk :
- Meremajakan Miss v
- Mengetatkan & Menegangkan otot faraj
- Menguatkan keinginan hubungan sexual
- Mengatasi masalah kekeringan faraj
- Merawat keputihan & kegatalan serta bau
- Merawat masalah haid tidak teratur & Sengugut
- Menyuburkan rahim
- Menegangkan payudara
- Awet muda & Menaikkan seri wajah
- Memberikan tenaga sepanjang hari
.
.
Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. Wanita berpantang. Wanita menyusukan bayi dan juga wanita yang sudah menopause.
-
RM65.00 (300ML)
-
Berminat nak cuba boleh terus whatsapp Alin di 016-4501756 atau lebih mudah  boleh terus klik link di bio 😍😍
.
#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Amyerabeauty
#Rahsiamontokdanawetmuda
#Rahsiasuamisayang
#Rahsiarumahtanggabahagia
#Localproduk
#Jamumoden
#Kesihatandalamanwanita
#QUINNVSETIAALAM
#QUINNVMERU
#QUINNVSHAHALAM
#CODKLANG
#LADYQISSQUAD 
#CODSHAHALAM
#CODMERU
#CODSETIAALAM
#CANTIKSIHATDALAMAN
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini!! - Digunakan untuk : - Meremajakan Miss v - Mengetatkan & Menegangkan otot faraj - Menguatkan keinginan hubungan sexual - Mengatasi masalah kekeringan faraj - Merawat keputihan & kegatalan serta bau - Merawat masalah haid tidak teratur & Sengugut - Menyuburkan rahim - Menegangkan payudara - Awet muda & Menaikkan seri wajah - Memberikan tenaga sepanjang hari . . Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. Wanita berpantang. Wanita menyusukan bayi dan juga wanita yang sudah menopause. - RM65.00 (300ML) - Berminat nak cuba boleh terus whatsapp Alin di 016-4501756 atau lebih mudah boleh terus klik link di bio 😍😍 . #QuinnV  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #Rahsiamontokdanawetmuda  #Rahsiasuamisayang  #Rahsiarumahtanggabahagia  #Localproduk  #Jamumoden  #Kesihatandalamanwanita  #QUINNVSETIAALAM  #QUINNVMERU  #QUINNVSHAHALAM  #CODKLANG  #LADYQISSQUAD   #CODSHAHALAM  #CODMERU  #CODSETIAALAM  #CANTIKSIHATDALAMAN 
*PROMO LETUP QUINN-V*
.
Berminat nak cuba boleh terus whatsapp Alin di 016-4501756 atau lebih mudah  boleh terus klik link di bio 😍😍
.
#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Amyerabeauty
#Rahsiamontokdanawetmuda
#Rahsiasuamisayang
#Rahsiarumahtanggabahagia
#Localproduk
#Jamumoden
#Kesihatandalamanwanita
#QUINNVSETIAALAM
#QUINNVMERU
#QUINNVSHAHALAM
#CODKLANG
#LADYQISSQUAD 
#CODSHAHALAM
#CODMERU
#CODSETIAALAM
#CANTIKSIHATDALAMAN
*PROMO LETUP QUINN-V*
.
Berminat nak cuba boleh terus whatsapp Alin di 016-4501756 atau lebih mudah  boleh terus klik link di bio 😍😍
.
#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Amyerabeauty
#Rahsiamontokdanawetmuda
#Rahsiasuamisayang
#Rahsiarumahtanggabahagia
#Localproduk
#Jamumoden
#Kesihatandalamanwanita
#QUINNVSETIAALAM
#QUINNVMERU
#QUINNVSHAHALAM
#CODKLANG
#LADYQISSQUAD 
#CODSHAHALAM
#CODMERU
#CODSETIAALAM
#CANTIKSIHATDALAMAN
*PROMO LETUP QUINN-V*
.
Berminat nak cuba boleh terus whatsapp Alin di 016-4501756 atau lebih mudah  boleh terus klik link di bio 😍😍
.
#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Amyerabeauty
#Rahsiamontokdanawetmuda
#Rahsiasuamisayang
#Rahsiarumahtanggabahagia
#Localproduk
#Jamumoden
#Kesihatandalamanwanita
#QUINNVSETIAALAM
#QUINNVMERU
#QUINNVSHAHALAM
#CODKLANG
#LADYQISSQUAD 
#CODSHAHALAM
#CODMERU
#CODSETIAALAM
#CANTIKSIHATDALAMAN
.
Untuk gadis dan wanita yang kat luar sana, yang rasa diri dia tak berapa nak penting. Tolong sedar bahawasanya, Wanita adalah penyumbang terbesar dari pelbagai segi, kalau tak ada wanita, sape pulak yang nak jadi kilang produce anak untuk keturunan? Hahaha. Jadi penjagaan diri kita amatlah penting, baru kita mampu untuk jaga orang disekeliling kita. Hargai diri kita barulah kita dihargai oleh orang lain. Kecantikan dalaman dan luaran sangat penting!!
.
Jadi jika anda sayangkan diri, sayangkan tubuh badan, sayangkan kesihatan dan sayangkan suami!! Jangan takut untuk cuba QUINN-V, kerana banyak khasiat yang akan membantu anda dan akan buat hidup anda akan lebih bermakna dan ceria.
.
Harga Sebotol RM65 (300ml)
Ada Free GIFT 🎁
.
📲 019.317.5618
📲 019.317.5618
📲 019.317.5618
.
🚗 COD Setia Alam
🚗 COD Meru
🚗 COD Klang
🚗 COD Bukit Kapar
🚗 COD Bukit Raja
🚗 COD Puncak Alam
🚗 COD Damansara
🚗 COD Bandar sri Damansara
🚗 COD Batu Caves
🚗 COD Kepong
💯 Daily COD
📮 POSTAGE Worldwide
.
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#sihatluardalam #tipsawetmuda #quinnvselangor #quinnvdamansara #quinnvbatucaves #quinnvklang #quinnvkepong #quinnvkapar #quinnvsetiaalam #damansara #damansarakualalumpur #Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #codmeruklang #coddamansara#codselangor #teamemmakekwat
. Untuk gadis dan wanita yang kat luar sana, yang rasa diri dia tak berapa nak penting. Tolong sedar bahawasanya, Wanita adalah penyumbang terbesar dari pelbagai segi, kalau tak ada wanita, sape pulak yang nak jadi kilang produce anak untuk keturunan? Hahaha. Jadi penjagaan diri kita amatlah penting, baru kita mampu untuk jaga orang disekeliling kita. Hargai diri kita barulah kita dihargai oleh orang lain. Kecantikan dalaman dan luaran sangat penting!! . Jadi jika anda sayangkan diri, sayangkan tubuh badan, sayangkan kesihatan dan sayangkan suami!! Jangan takut untuk cuba QUINN-V, kerana banyak khasiat yang akan membantu anda dan akan buat hidup anda akan lebih bermakna dan ceria. . Harga Sebotol RM65 (300ml) Ada Free GIFT 🎁 . 📲 019.317.5618 📲 019.317.5618 📲 019.317.5618 . 🚗 COD Setia Alam 🚗 COD Meru 🚗 COD Klang 🚗 COD Bukit Kapar 🚗 COD Bukit Raja 🚗 COD Puncak Alam 🚗 COD Damansara 🚗 COD Bandar sri Damansara 🚗 COD Batu Caves 🚗 COD Kepong 💯 Daily COD 📮 POSTAGE Worldwide . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #quinnvselangor  #quinnvdamansara  #quinnvbatucaves  #quinnvklang  #quinnvkepong  #quinnvkapar  #quinnvsetiaalam  #damansara  #damansarakualalumpur  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #codmeruklang  #coddamansara #codselangor  #teamemmakekwat 
🍓BEAUTY BOOSTER 🍓
.
For glowing skin. Beauty Booster membantu mencerahkan kulit, merawat kulit bermasalah, oily, jerawat dan sebagainya.
.
Kebanyakkan customer boleh nampak kesan selepas 2 minggu penggunaan. Kalau konsisten guna memang sgt padu resultnya. Tak percaya? Mai cuba. 😘
.
. 📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazarpaknil #Beautybooster
#ladyqissquad #1stinmalaysia #freecod #freepostage #selangor#setapak#danaukota #sentul#gombak#jomkurus #letscantik #tipskurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzgombak #trufitzsentul#trufitzsetapak#teamemmakekwat
🍓BEAUTY BOOSTER 🍓 . For glowing skin. Beauty Booster membantu mencerahkan kulit, merawat kulit bermasalah, oily, jerawat dan sebagainya. . Kebanyakkan customer boleh nampak kesan selepas 2 minggu penggunaan. Kalau konsisten guna memang sgt padu resultnya. Tak percaya? Mai cuba. 😘 . . 📲 017 8442712 📲 017 8442712 📲 017 8442712 . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazarpaknil  #Beautybooster  #ladyqissquad  #1stinmalaysia  #freecod  #freepostage  #selangor #setapak #danaukota  #sentul #gombak #jomkurus  #letscantik  #tipskurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzgombak  #trufitzsentul #trufitzsetapak #teamemmakekwat 
Jom kunyah 1 biji Beauty Booster selepas lunch untuk dapatkan kulit cerah, gebu dan sihat macam @missfazura!
. .. 📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazarpaknil #Beautybooster
#ladyqissquad #1stinmalaysia #freecod #freepostage #selangor#setapak#danaukota #sentul#gombak#jomkurus #letscantik #tipskurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzgombak #trufitzsentul#trufitzsetapak#teamemmakekwat
Jom kunyah 1 biji Beauty Booster selepas lunch untuk dapatkan kulit cerah, gebu dan sihat macam @missfazura! . .. 📲 017 8442712 📲 017 8442712 📲 017 8442712 . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazarpaknil  #Beautybooster  #ladyqissquad  #1stinmalaysia  #freecod  #freepostage  #selangor #setapak #danaukota  #sentul #gombak #jomkurus  #letscantik  #tipskurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzgombak  #trufitzsentul #trufitzsetapak #teamemmakekwat 
Mengapa kulit anda memerlukan Beauty Booster?
.
🍓Mengembalikan keanjalan kulit dan seri wajah
🍓Menghilangkan kesan parut jerawat
🍓Mengawal sel- sel kulit wajah daripada rosak
🍓Mengubati penyakit kulit dan kulit kering
🍓Kulit akan kelihatan lebih cerah, anjal dan gebu.
.
. 📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazarpaknil #Beautybooster
#ladyqissquad #1stinmalaysia #freecod #freepostage #selangor#setapak#danaukota #sentul#gombak#jomkurus #letscantik #tipskurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzgombak #trufitzsentul#trufitzsetapak#teamemmakekwat
Mengapa kulit anda memerlukan Beauty Booster? . 🍓Mengembalikan keanjalan kulit dan seri wajah 🍓Menghilangkan kesan parut jerawat 🍓Mengawal sel- sel kulit wajah daripada rosak 🍓Mengubati penyakit kulit dan kulit kering 🍓Kulit akan kelihatan lebih cerah, anjal dan gebu. . . 📲 017 8442712 📲 017 8442712 📲 017 8442712 . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazarpaknil  #Beautybooster  #ladyqissquad  #1stinmalaysia  #freecod  #freepostage  #selangor #setapak #danaukota  #sentul #gombak #jomkurus  #letscantik  #tipskurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzgombak  #trufitzsentul #trufitzsetapak #teamemmakekwat 
Detox Pro (30 Tablets)
👉🏻Kunyah 1-2 tablets after food & before tidur malam

5 Bahan Utama & Kebaikkan Detox Pro

1) Lemon - Membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detox

2) Seabukthorn - Membantu proses pencernaan dan melancarkan peredaran darah

3) Spirulina - Membantu meneutralkan badan dan memingkatkan fungsi hati yg penting untuk detoksifikasi

4) Teh hijau - Membuang lebihan minyak
dalam badan

5) Garcinia Combogia - Mengurangkan pembentukkan lemak dan mengurangkan penyerapan lemak
.
. 📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazarpaknil #Beautybooster
#ladyqissquad #1stinmalaysia #freecod #freepostage #selangor#setapak#danaukota #sentul#gombak#jomkurus #letscantik #tipskurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzgombak #trufitzsentul#trufitzsetapak#teamemmakekwat
Detox Pro (30 Tablets) 👉🏻Kunyah 1-2 tablets after food & before tidur malam 5 Bahan Utama & Kebaikkan Detox Pro 1) Lemon - Membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detox 2) Seabukthorn - Membantu proses pencernaan dan melancarkan peredaran darah 3) Spirulina - Membantu meneutralkan badan dan memingkatkan fungsi hati yg penting untuk detoksifikasi 4) Teh hijau - Membuang lebihan minyak dalam badan 5) Garcinia Combogia - Mengurangkan pembentukkan lemak dan mengurangkan penyerapan lemak . . 📲 017 8442712 📲 017 8442712 📲 017 8442712 . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazarpaknil  #Beautybooster  #ladyqissquad  #1stinmalaysia  #freecod  #freepostage  #selangor #setapak #danaukota  #sentul #gombak #jomkurus  #letscantik  #tipskurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzgombak  #trufitzsentul #trufitzsetapak #teamemmakekwat 
Haih, macam mana la Fattah Amin tak terpikat kalau Fazura gebus gebas cantik meletop pop pop macam ni 🥰
.
. 📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazarpaknil #Beautybooster
#ladyqissquad #1stinmalaysia #freecod #freepostage #selangor#setapak#danaukota #sentul#gombak#jomkurus #letscantik #tipskurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzgombak #trufitzsentul#trufitzsetapak#teamemmakekwat
Haih, macam mana la Fattah Amin tak terpikat kalau Fazura gebus gebas cantik meletop pop pop macam ni 🥰 . . 📲 017 8442712 📲 017 8442712 📲 017 8442712 . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazarpaknil  #Beautybooster  #ladyqissquad  #1stinmalaysia  #freecod  #freepostage  #selangor #setapak #danaukota  #sentul #gombak #jomkurus  #letscantik  #tipskurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzgombak  #trufitzsentul #trufitzsetapak #teamemmakekwat 
5 bahan utama yang terkandung di dalam Detox Pro ni adalah:-
.
- Lemon
- Seabuckthorn
- Spirulina
- Teh hijau
- Garcinia Combogia
.
. 📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazarpaknil #Beautybooster
#ladyqissquad #1stinmalaysia #freecod #freepostage #selangor#setapak#danaukota #sentul#gombak#jomkurus #letscantik #tipskurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzgombak #trufitzsentul#trufitzsetapak#teamemmakekwat
5 bahan utama yang terkandung di dalam Detox Pro ni adalah:- . - Lemon - Seabuckthorn - Spirulina - Teh hijau - Garcinia Combogia . . 📲 017 8442712 📲 017 8442712 📲 017 8442712 . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazarpaknil  #Beautybooster  #ladyqissquad  #1stinmalaysia  #freecod  #freepostage  #selangor #setapak #danaukota  #sentul #gombak #jomkurus  #letscantik  #tipskurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzgombak  #trufitzsentul #trufitzsetapak #teamemmakekwat 
.
Nak Tawan & pikat suami? Tak susah pun. Amalkan QuinnV secara konsisten. Confirm 🔥💯 Suami akan melekat !!. Faham-faham la yer ❤️😘
.
.
Harga Sebotol RM65 (300ml)
Ada Free GIFT 🎁
.
📲 019.317.5618
📲 019.317.5618
📲 019.317.5618
.
🚗 COD Setia Alam
🚗 COD Meru
🚗 COD Klang
🚗 COD Bukit Kapar
🚗 COD Bukit Raja
🚗 COD Puncak Alam
🚗 COD Damansara
🚗 COD Bandar sri Damansara
🚗 COD Batu Caves
🚗 COD Kepong
💯 Daily COD
📮 POSTAGE Worldwide
.
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#sihatluardalam #tipsawetmuda #quinnvselangor #quinnvdamansara #quinnvbatucaves #quinnvklang #quinnvkepong #quinnvkapar #quinnvsetiaalam #damansara #damansarakualalumpur #Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #codmeruklang #coddamansara#codselangor #teamemmakekwat
. Nak Tawan & pikat suami? Tak susah pun. Amalkan QuinnV secara konsisten. Confirm 🔥💯 Suami akan melekat !!. Faham-faham la yer ❤️😘 . . Harga Sebotol RM65 (300ml) Ada Free GIFT 🎁 . 📲 019.317.5618 📲 019.317.5618 📲 019.317.5618 . 🚗 COD Setia Alam 🚗 COD Meru 🚗 COD Klang 🚗 COD Bukit Kapar 🚗 COD Bukit Raja 🚗 COD Puncak Alam 🚗 COD Damansara 🚗 COD Bandar sri Damansara 🚗 COD Batu Caves 🚗 COD Kepong 💯 Daily COD 📮 POSTAGE Worldwide . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #quinnvselangor  #quinnvdamansara  #quinnvbatucaves  #quinnvklang  #quinnvkepong  #quinnvkapar  #quinnvsetiaalam  #damansara  #damansarakualalumpur  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #codmeruklang  #coddamansara #codselangor  #teamemmakekwat 
Siapa yang boleh consume VDolly???👇🏻
.
👉🏻 Anak dara
👉🏻 Wanita berkahwin
👉🏻 Wanita berpantang
👉🏻 Ibu yang menyusukan bayi
.
. 📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazarpaknil #Beautybooster
#ladyqissquad #1stinmalaysia #freecod #freepostage #selangor#setapak#danaukota #sentul#gombak#jomkurus #letscantik #tipskurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzgombak #trufitzsentul#trufitzsetapak#teamemmakekwat
Siapa yang boleh consume VDolly???👇🏻 . 👉🏻 Anak dara 👉🏻 Wanita berkahwin 👉🏻 Wanita berpantang 👉🏻 Ibu yang menyusukan bayi . . 📲 017 8442712 📲 017 8442712 📲 017 8442712 . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazarpaknil  #Beautybooster  #ladyqissquad  #1stinmalaysia  #freecod  #freepostage  #selangor #setapak #danaukota  #sentul #gombak #jomkurus  #letscantik  #tipskurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzgombak  #trufitzsentul #trufitzsetapak #teamemmakekwat 
.
Lebih Nakal Lebih Menyoronokkan. Kadang-Kadang Lelaki suke nakal-nakal nie😁🔥Tak percaya Try -QuinnV🍓
.
.
Harga Sebotol RM65 (300ml)
Ada Free GIFT 🎁
.
📲 019.317.5618
📲 019.317.5618
📲 019.317.5618
.
🚗 COD Setia Alam
🚗 COD Meru
🚗 COD Klang
🚗 COD Bukit Kapar
🚗 COD Bukit Raja
🚗 COD Puncak Alam
🚗 COD Damansara
🚗 COD Bandar sri Damansara
🚗 COD Batu Caves
🚗 COD Kepong
💯 Daily COD
📮 POSTAGE Worldwide
.
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#sihatluardalam #tipsawetmuda #quinnvselangor #quinnvdamansara #quinnvbatucaves #quinnvklang #quinnvkepong #quinnvkapar #quinnvsetiaalam #damansara #damansarakualalumpur #Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #codmeruklang #coddamansara#codselangor #teamemmakekwat
. Lebih Nakal Lebih Menyoronokkan. Kadang-Kadang Lelaki suke nakal-nakal nie😁🔥Tak percaya Try -QuinnV🍓 . . Harga Sebotol RM65 (300ml) Ada Free GIFT 🎁 . 📲 019.317.5618 📲 019.317.5618 📲 019.317.5618 . 🚗 COD Setia Alam 🚗 COD Meru 🚗 COD Klang 🚗 COD Bukit Kapar 🚗 COD Bukit Raja 🚗 COD Puncak Alam 🚗 COD Damansara 🚗 COD Bandar sri Damansara 🚗 COD Batu Caves 🚗 COD Kepong 💯 Daily COD 📮 POSTAGE Worldwide . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #quinnvselangor  #quinnvdamansara  #quinnvbatucaves  #quinnvklang  #quinnvkepong  #quinnvkapar  #quinnvsetiaalam  #damansara  #damansarakualalumpur  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #codmeruklang  #coddamansara #codselangor  #teamemmakekwat 
Happy women are those who takes care of themselves, not just on the outside but also on the inside. Jamu has been consumed by millions of women for decades to help maintain their strength, increase energy, and traditionally improve the health of women’s well being 😉
.
. 📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazarpaknil #Beautybooster
#ladyqissquad #1stinmalaysia #freecod #freepostage #selangor#setapak#danaukota #sentul#gombak#jomkurus #letscantik #tipskurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzgombak #trufitzsentul#trufitzsetapak#teamemmakekwat
Happy women are those who takes care of themselves, not just on the outside but also on the inside. Jamu has been consumed by millions of women for decades to help maintain their strength, increase energy, and traditionally improve the health of women’s well being 😉 . . 📲 017 8442712 📲 017 8442712 📲 017 8442712 . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazarpaknil  #Beautybooster  #ladyqissquad  #1stinmalaysia  #freecod  #freepostage  #selangor #setapak #danaukota  #sentul #gombak #jomkurus  #letscantik  #tipskurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzgombak  #trufitzsentul #trufitzsetapak #teamemmakekwat 
VDolly ni apa? Okay, jom baca 👇🏻
.
VDolly ni ialah jamu moden berperisa blueberry untuk wanita. VDolly berfungsi untuk menjaga dalaman wanita, menguatkan rahim, merawat masalah keputihan, period tak teratur, atau mungkin setengah wanita sukar untuk mendapatkan cahaya mata. VDolly dah berjaya membantu ramai pasangan diluar sana untuk mendapatkan cahaya mata. Wanita yang dah cuba VDolly sudah tiada masalah keputihan tau. Period on time! Yang best, suami pun sayang 😍
.. 📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazarpaknil #Beautybooster
#ladyqissquad #1stinmalaysia #freecod #freepostage #selangor#setapak#danaukota #sentul#gombak#jomkurus #letscantik #tipskurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzgombak #trufitzsentul#trufitzsetapak#teamemmakekwat
VDolly ni apa? Okay, jom baca 👇🏻 . VDolly ni ialah jamu moden berperisa blueberry untuk wanita. VDolly berfungsi untuk menjaga dalaman wanita, menguatkan rahim, merawat masalah keputihan, period tak teratur, atau mungkin setengah wanita sukar untuk mendapatkan cahaya mata. VDolly dah berjaya membantu ramai pasangan diluar sana untuk mendapatkan cahaya mata. Wanita yang dah cuba VDolly sudah tiada masalah keputihan tau. Period on time! Yang best, suami pun sayang 😍 .. 📲 017 8442712 📲 017 8442712 📲 017 8442712 . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazarpaknil  #Beautybooster  #ladyqissquad  #1stinmalaysia  #freecod  #freepostage  #selangor #setapak #danaukota  #sentul #gombak #jomkurus  #letscantik  #tipskurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzgombak  #trufitzsentul #trufitzsetapak #teamemmakekwat 
AWAK HAPPY KAMI PON HAPPY DAPAT TOLONG AWAK 😍
.
Alhamdulillah feedback hebat dari customer QuinnV. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selamanya. 😘
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat #intim #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #agentwanted #dropshipwanted
AWAK HAPPY KAMI PON HAPPY DAPAT TOLONG AWAK 😍 . Alhamdulillah feedback hebat dari customer QuinnV. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selamanya. 😘 . . #ladyqissquad  #quinnv  #quinnvshahalam  #quinnvsubang  #quinnvkl  #quinnvselangor  #quinnvsetiaalam  #quinnvklang  #tipssuamiisteri  #tipsperkahwinan  #tipscantik  #tipssihat  #keputihan  #ketat  #intim  #husbandandwife  #ikhtiarhamil  #tipsbahagia  #masalahperiod  #syintagila  #ratuslimmingjelly  #tipskekaldara  #mantap  #agentwanted  #dropshipwanted 
AWAK HAPPY KAMI PON HAPPY DAPAT TOLONG AWAK 😍
.
Alhamdulillah feedback hebat dari customer QuinnV. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selamanya. 😘
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat #intim #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #agentwanted #dropshipwanted
AWAK HAPPY KAMI PON HAPPY DAPAT TOLONG AWAK 😍 . Alhamdulillah feedback hebat dari customer QuinnV. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selamanya. 😘 . . #ladyqissquad  #quinnv  #quinnvshahalam  #quinnvsubang  #quinnvkl  #quinnvselangor  #quinnvsetiaalam  #quinnvklang  #tipssuamiisteri  #tipsperkahwinan  #tipscantik  #tipssihat  #keputihan  #ketat  #intim  #husbandandwife  #ikhtiarhamil  #tipsbahagia  #masalahperiod  #syintagila  #ratuslimmingjelly  #tipskekaldara  #mantap  #agentwanted  #dropshipwanted 
AWAK HAPPY KAMI PON HAPPY DAPAT TOLONG AWAK 😍
.
Alhamdulillah feedback hebat dari customer QuinnV. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selamanya. 😘
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat #intim #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #agentwanted #dropshipwanted
AWAK HAPPY KAMI PON HAPPY DAPAT TOLONG AWAK 😍 . Alhamdulillah feedback hebat dari customer QuinnV. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selamanya. 😘 . . #ladyqissquad  #quinnv  #quinnvshahalam  #quinnvsubang  #quinnvkl  #quinnvselangor  #quinnvsetiaalam  #quinnvklang  #tipssuamiisteri  #tipsperkahwinan  #tipscantik  #tipssihat  #keputihan  #ketat  #intim  #husbandandwife  #ikhtiarhamil  #tipsbahagia  #masalahperiod  #syintagila  #ratuslimmingjelly  #tipskekaldara  #mantap  #agentwanted  #dropshipwanted 
Routine Every Morning consume 1 Sudu QuinnV 🍓
.
.
QUINN-V berkesan kerana diperbuat daripada bahan dan herba semulajadi yang berfungsi untuk menjaga kesihatan dalaman. Dan Quinn-v juga selamat kerana telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.
-
Quinn-v selamat diambil oleh : .
🍓 Remaja / Anak dara seawal 16 tahun
🍓 Wanita menyusukan bayi
🍓 Wanita meno P
.
Harga : RM65 / sebotol (300ML)
.
🚗COD SHAH ALAM
🚗COD SUBANG
🚗COD KLANG
🚗COD SETIA ALAM
🚗COD DAMANSARA
🚗COD KUANTAN .
🚗COD SARAWAK
.
🍓Setiap Pembelian Dapat FREEGIFT🍓
.
Whatsapp .
📲 0163185289
📲 0163185289
📲 0163185289
or Klik No kat Bio @quinnv.sarawak
now now now sebab STOCK QUINNV adalah terhad. .
.
#QuinnV #ladyqissquad #ladymarinahsquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codmatang #codkuching #tipsmemikatsuami #tipscantik #codsatok #codsarawak
Routine Every Morning consume 1 Sudu QuinnV 🍓 . . QUINN-V berkesan kerana diperbuat daripada bahan dan herba semulajadi yang berfungsi untuk menjaga kesihatan dalaman. Dan Quinn-v juga selamat kerana telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. - Quinn-v selamat diambil oleh : . 🍓 Remaja / Anak dara seawal 16 tahun 🍓 Wanita menyusukan bayi 🍓 Wanita meno P . Harga : RM65 / sebotol (300ML) . 🚗COD SHAH ALAM 🚗COD SUBANG 🚗COD KLANG 🚗COD SETIA ALAM 🚗COD DAMANSARA 🚗COD KUANTAN . 🚗COD SARAWAK . 🍓Setiap Pembelian Dapat FREEGIFT🍓 . Whatsapp . 📲 0163185289 📲 0163185289 📲 0163185289 or Klik No kat Bio @quinnv.sarawak now now now sebab STOCK QUINNV adalah terhad. . . #QuinnV  #ladyqissquad  #ladymarinahsquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codmatang  #codkuching  #tipsmemikatsuami  #tipscantik  #codsatok  #codsarawak 
Routine Every Morning consume 1 Sudu QuinnV 🍓
.
.
QUINN-V berkesan kerana diperbuat daripada bahan dan herba semulajadi yang berfungsi untuk menjaga kesihatan dalaman. Dan Quinn-v juga selamat kerana telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.
-
Quinn-v selamat diambil oleh : .
🍓 Remaja / Anak dara seawal 16 tahun
🍓 Wanita menyusukan bayi
🍓 Wanita meno P
.
Harga : RM65 / sebotol (300ML)
.
🚗COD SHAH ALAM
🚗COD SUBANG
🚗COD KLANG
🚗COD SETIA ALAM
🚗COD DAMANSARA
🚗COD KUANTAN .
🚗COD SARAWAK
.
🍓Setiap Pembelian Dapat FREEGIFT🍓
.
Whatsapp .
📲 0163185289
📲 0163185289
📲 0163185289
or Klik No kat Bio @quinnv.sarawak
now now now sebab STOCK QUINNV adalah terhad. .
.
#QuinnV #ladyqissquad #ladymarinahsquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codmatang #codkuching #tipsmemikatsuami #tipscantik #codsatok #codsarawak
Routine Every Morning consume 1 Sudu QuinnV 🍓 . . QUINN-V berkesan kerana diperbuat daripada bahan dan herba semulajadi yang berfungsi untuk menjaga kesihatan dalaman. Dan Quinn-v juga selamat kerana telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. - Quinn-v selamat diambil oleh : . 🍓 Remaja / Anak dara seawal 16 tahun 🍓 Wanita menyusukan bayi 🍓 Wanita meno P . Harga : RM65 / sebotol (300ML) . 🚗COD SHAH ALAM 🚗COD SUBANG 🚗COD KLANG 🚗COD SETIA ALAM 🚗COD DAMANSARA 🚗COD KUANTAN . 🚗COD SARAWAK . 🍓Setiap Pembelian Dapat FREEGIFT🍓 . Whatsapp . 📲 0163185289 📲 0163185289 📲 0163185289 or Klik No kat Bio @quinnv.sarawak now now now sebab STOCK QUINNV adalah terhad. . . #QuinnV  #ladyqissquad  #ladymarinahsquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codmatang  #codkuching  #tipsmemikatsuami  #tipscantik  #codsatok  #codsarawak 
Routine Every Morning consume 1 Sudu QuinnV 🍓
.
.
QUINN-V berkesan kerana diperbuat daripada bahan dan herba semulajadi yang berfungsi untuk menjaga kesihatan dalaman. Dan Quinn-v juga selamat kerana telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.
-
Quinn-v selamat diambil oleh : .
🍓 Remaja / Anak dara seawal 16 tahun
🍓 Wanita menyusukan bayi
🍓 Wanita meno P
.
Harga : RM65 / sebotol (300ML)
.
🚗COD SHAH ALAM
🚗COD SUBANG
🚗COD KLANG
🚗COD SETIA ALAM
🚗COD DAMANSARA
🚗COD KUANTAN .
🚗COD SARAWAK
.
🍓Setiap Pembelian Dapat FREEGIFT🍓
.
Whatsapp .
📲 0163185289
📲 0163185289
📲 0163185289
or Klik No kat Bio @quinnv.sarawak
now now now sebab STOCK QUINNV adalah terhad. .
.
#QuinnV #ladyqissquad #ladymarinahsquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codmatang #codkuching #tipsmemikatsuami #tipscantik #codsatok #codsarawak
Routine Every Morning consume 1 Sudu QuinnV 🍓 . . QUINN-V berkesan kerana diperbuat daripada bahan dan herba semulajadi yang berfungsi untuk menjaga kesihatan dalaman. Dan Quinn-v juga selamat kerana telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. - Quinn-v selamat diambil oleh : . 🍓 Remaja / Anak dara seawal 16 tahun 🍓 Wanita menyusukan bayi 🍓 Wanita meno P . Harga : RM65 / sebotol (300ML) . 🚗COD SHAH ALAM 🚗COD SUBANG 🚗COD KLANG 🚗COD SETIA ALAM 🚗COD DAMANSARA 🚗COD KUANTAN . 🚗COD SARAWAK . 🍓Setiap Pembelian Dapat FREEGIFT🍓 . Whatsapp . 📲 0163185289 📲 0163185289 📲 0163185289 or Klik No kat Bio @quinnv.sarawak now now now sebab STOCK QUINNV adalah terhad. . . #QuinnV  #ladyqissquad  #ladymarinahsquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codmatang  #codkuching  #tipsmemikatsuami  #tipscantik  #codsatok  #codsarawak 
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini!
-
Digunakan untuk:
~Meremajakan Miss V.
~Mengetatkan & Menegangkan otot faraj. ~Menguatkan keinginan hubungan seksual.
~Mengatasi masalah kekeringan faraj.
~Merawat keputihan & kegatalan serta bau. ~Merawat masalah Haid tidak teratur & Sengugut.
~Menyuburkan rahim.
~Menegangkan payudara.
~Awet muda & Menaikkan seri wajah.
~Memberikan tenaga sepanjang hari.
.
. 
Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. 
Wanita berpantang.
Wanita menyusukan bayi.
Wanita yang sudah Menopause. -

RM65.00 sebotol (300ml) -
HOTLINE:
📲0164710778 .
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #codserembancity #codseluruhnegeri9 #tipsmemikatsuami #tipscantik
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini! - Digunakan untuk: ~Meremajakan Miss V. ~Mengetatkan & Menegangkan otot faraj. ~Menguatkan keinginan hubungan seksual. ~Mengatasi masalah kekeringan faraj. ~Merawat keputihan & kegatalan serta bau. ~Merawat masalah Haid tidak teratur & Sengugut. ~Menyuburkan rahim. ~Menegangkan payudara. ~Awet muda & Menaikkan seri wajah. ~Memberikan tenaga sepanjang hari. . . Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. Wanita berpantang. Wanita menyusukan bayi. Wanita yang sudah Menopause. - RM65.00 sebotol (300ml) - HOTLINE: 📲0164710778 . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #codserembancity  #codseluruhnegeri9  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini!
-
Digunakan untuk:
~Meremajakan Miss V.
~Mengetatkan & Menegangkan otot faraj. ~Menguatkan keinginan hubungan seksual.
~Mengatasi masalah kekeringan faraj.
~Merawat keputihan & kegatalan serta bau. ~Merawat masalah Haid tidak teratur & Sengugut.
~Menyuburkan rahim.
~Menegangkan payudara.
~Awet muda & Menaikkan seri wajah.
~Memberikan tenaga sepanjang hari.
.
. 
Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. 
Wanita berpantang.
Wanita menyusukan bayi.
Wanita yang sudah Menopause. -

RM65.00 sebotol (300ml) -
HOTLINE:
📲0164710778 .
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #codserembancity #codseluruhnegeri9 #tipsmemikatsuami #tipscantik
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini! - Digunakan untuk: ~Meremajakan Miss V. ~Mengetatkan & Menegangkan otot faraj. ~Menguatkan keinginan hubungan seksual. ~Mengatasi masalah kekeringan faraj. ~Merawat keputihan & kegatalan serta bau. ~Merawat masalah Haid tidak teratur & Sengugut. ~Menyuburkan rahim. ~Menegangkan payudara. ~Awet muda & Menaikkan seri wajah. ~Memberikan tenaga sepanjang hari. . . Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. Wanita berpantang. Wanita menyusukan bayi. Wanita yang sudah Menopause. - RM65.00 sebotol (300ml) - HOTLINE: 📲0164710778 . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #codserembancity  #codseluruhnegeri9  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini!
-
Digunakan untuk:
~Meremajakan Miss V.
~Mengetatkan & Menegangkan otot faraj. ~Menguatkan keinginan hubungan seksual.
~Mengatasi masalah kekeringan faraj.
~Merawat keputihan & kegatalan serta bau. ~Merawat masalah Haid tidak teratur & Sengugut.
~Menyuburkan rahim.
~Menegangkan payudara.
~Awet muda & Menaikkan seri wajah.
~Memberikan tenaga sepanjang hari.
.
. 
Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. 
Wanita berpantang.
Wanita menyusukan bayi.
Wanita yang sudah Menopause. -

RM65.00 sebotol (300ml) -
HOTLINE:
📲0164710778 .
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #codserembancity #codseluruhnegeri9 #tipsmemikatsuami #tipscantik
QUINN-V jamu moden untuk penjagaan dalaman pilihan wanita masa kini! - Digunakan untuk: ~Meremajakan Miss V. ~Mengetatkan & Menegangkan otot faraj. ~Menguatkan keinginan hubungan seksual. ~Mengatasi masalah kekeringan faraj. ~Merawat keputihan & kegatalan serta bau. ~Merawat masalah Haid tidak teratur & Sengugut. ~Menyuburkan rahim. ~Menegangkan payudara. ~Awet muda & Menaikkan seri wajah. ~Memberikan tenaga sepanjang hari. . . Sesuai diambil oleh remaja/anak dara seawal 16 tahun. Wanita berpantang. Wanita menyusukan bayi. Wanita yang sudah Menopause. - RM65.00 sebotol (300ml) - HOTLINE: 📲0164710778 . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #codserembancity  #codseluruhnegeri9  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
Feedback positive pengguna yang sudah merasa kehebatan QUINN-V 🍓
-
Harga : RM65 sebotol (300ml)
Boleh dapatkan direct daripada Nisa tau.

Hotline 📲 011-28824752

POSTAGE DAILY 🚚
COD AREA :
🚗DAMANSARA 🚗DAMANSARA UTAMA
🚗BDR SRI DAMANSARA
🚗KOTA DAMANSARA
🚗SUBANG
🚗KELANA JAYA
🚗PETALING JAYA
🚗SRI HARTAMAS
🚗MONT KIARA 🚗BANGSAR
🚗BANDAR BARU SG BULOH
.

Mini agent dan Dropship wanted 😊
.

#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Localproduk
#Jamumoden
#Quinnvtestimoni
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat  #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #freepostage #promo
Feedback positive pengguna yang sudah merasa kehebatan QUINN-V 🍓 - Harga : RM65 sebotol (300ml) Boleh dapatkan direct daripada Nisa tau. Hotline 📲 011-28824752 POSTAGE DAILY 🚚 COD AREA : 🚗DAMANSARA 🚗DAMANSARA UTAMA 🚗BDR SRI DAMANSARA 🚗KOTA DAMANSARA 🚗SUBANG 🚗KELANA JAYA 🚗PETALING JAYA 🚗SRI HARTAMAS 🚗MONT KIARA 🚗BANGSAR 🚗BANDAR BARU SG BULOH . Mini agent dan Dropship wanted 😊 . #QuinnV  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Localproduk  #Jamumoden  #Quinnvtestimoni  #ladyqissquad  #quinnv  #quinnvshahalam  #quinnvsubang  #quinnvkl  #quinnvselangor  #quinnvsetiaalam  #quinnvklang  #tipssuamiisteri  #tipsperkahwinan  #tipscantik  #tipssihat  #keputihan  #ketat  #husbandandwife  #ikhtiarhamil  #tipsbahagia  #masalahperiod  #syintagila  #ratuslimmingjelly  #tipskekaldara  #mantap  #freepostage  #promo 
Pesanan founder QuinnV mengenai produk QUINN-V 🍓.
.

GOLONGAN YANG SESUAI UNTUK CONSUME QUINN-V: 🍓Wanita Berkahwin
🍓Anak Dara / Remaja
🍓Wanita Berpantang
🍓Sesuai untuk ibu menyusukan anak
🍓Sesuai untuk wanita Monapouse
-
Harga : RM65 sebotol (300ml)
Boleh dapatkan direct daripada Nisa tau.

Hotline 📲 011-28824752

POSTAGE DAILY 🚚
COD AREA :
🚗DAMANSARA 🚗DAMANSARA UTAMA
🚗BDR SRI DAMANSARA
🚗KOTA DAMANSARA
🚗SUBANG
🚗KELANA JAYA
🚗PETALING JAYA
🚗SRI HARTAMAS
🚗MONT KIARA 🚗BANGSAR
🚗BANDAR BARU SG BULOH
.

Mini agent dan Dropship wanted 😊
.

#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Localproduk
#Jamumoden
#Quinnvtestimoni
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat  #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #freepostage #promo
Pesanan founder QuinnV mengenai produk QUINN-V 🍓. . GOLONGAN YANG SESUAI UNTUK CONSUME QUINN-V: 🍓Wanita Berkahwin 🍓Anak Dara / Remaja 🍓Wanita Berpantang 🍓Sesuai untuk ibu menyusukan anak 🍓Sesuai untuk wanita Monapouse - Harga : RM65 sebotol (300ml) Boleh dapatkan direct daripada Nisa tau. Hotline 📲 011-28824752 POSTAGE DAILY 🚚 COD AREA : 🚗DAMANSARA 🚗DAMANSARA UTAMA 🚗BDR SRI DAMANSARA 🚗KOTA DAMANSARA 🚗SUBANG 🚗KELANA JAYA 🚗PETALING JAYA 🚗SRI HARTAMAS 🚗MONT KIARA 🚗BANGSAR 🚗BANDAR BARU SG BULOH . Mini agent dan Dropship wanted 😊 . #QuinnV  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Localproduk  #Jamumoden  #Quinnvtestimoni  #ladyqissquad  #quinnv  #quinnvshahalam  #quinnvsubang  #quinnvkl  #quinnvselangor  #quinnvsetiaalam  #quinnvklang  #tipssuamiisteri  #tipsperkahwinan  #tipscantik  #tipssihat  #keputihan  #ketat  #husbandandwife  #ikhtiarhamil  #tipsbahagia  #masalahperiod  #syintagila  #ratuslimmingjelly  #tipskekaldara  #mantap  #freepostage  #promo 
Feedback positive pengguna yang sudah merasa kehebatan QUINN-V 🍓
-
Harga : RM65 sebotol (300ml)
Boleh dapatkan direct daripada Nisa tau.

Hotline 📲 011-28824752

POSTAGE DAILY 🚚
COD AREA :
🚗DAMANSARA 🚗DAMANSARA UTAMA
🚗BDR SRI DAMANSARA
🚗KOTA DAMANSARA
🚗SUBANG
🚗KELANA JAYA
🚗PETALING JAYA
🚗SRI HARTAMAS
🚗MONT KIARA 🚗BANGSAR
🚗BANDAR BARU SG BULOH
.

Mini agent dan Dropship wanted 😊
.

#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Localproduk
#Jamumoden
#Quinnvtestimoni
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat  #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #freepostage #promo
Feedback positive pengguna yang sudah merasa kehebatan QUINN-V 🍓 - Harga : RM65 sebotol (300ml) Boleh dapatkan direct daripada Nisa tau. Hotline 📲 011-28824752 POSTAGE DAILY 🚚 COD AREA : 🚗DAMANSARA 🚗DAMANSARA UTAMA 🚗BDR SRI DAMANSARA 🚗KOTA DAMANSARA 🚗SUBANG 🚗KELANA JAYA 🚗PETALING JAYA 🚗SRI HARTAMAS 🚗MONT KIARA 🚗BANGSAR 🚗BANDAR BARU SG BULOH . Mini agent dan Dropship wanted 😊 . #QuinnV  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Localproduk  #Jamumoden  #Quinnvtestimoni  #ladyqissquad  #quinnv  #quinnvshahalam  #quinnvsubang  #quinnvkl  #quinnvselangor  #quinnvsetiaalam  #quinnvklang  #tipssuamiisteri  #tipsperkahwinan  #tipscantik  #tipssihat  #keputihan  #ketat  #husbandandwife  #ikhtiarhamil  #tipsbahagia  #masalahperiod  #syintagila  #ratuslimmingjelly  #tipskekaldara  #mantap  #freepostage  #promo 
JOM CANTIK SIHAT LUAR DALAM UTK SUAMI! BARULAH SUAMI TERINDU RINDU NAK BERKEPIT 24JAM 😘
.⠀
Fazura amalkan Trudolly dan Vdolly je tau!! Sekarang tengah promo, beli 3 hanya RM 150 je u ols! Harga asal RM158 tau! Mana nak dpt kat luar harga murah mcm ni 😍 .⠀
.⠀⠀
BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀
🍓Memutihkan⠀⠀⠀
🍓Menghilangkan Parut⠀⠀⠀
🍓Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀
🍓Meremajakan Kulit⠀⠀
.⠀⠀⠀
DETOX PRO : ⠀⠀⠀
🍏Mendapatkan Berat yang IDEAL⠀⠀⠀
🍏Membuang Toxic dalam badan⠀⠀⠀
🍏Melawaskan sistem penghadam⠀⠀
🍏Memberi tenaga & stamina⠀⠀
.⠀⠀
VDOLLY (jamu moden) : ⠀⠀⠀
🍇 Mengetatkan ⠀⠀⠀
🍇 Memberi tenaga ⠀⠀⠀
🍇 Merawat masalah keputihan⠀⠀⠀
🍇 Merawat Miss V berbau⠀⠀⠀
🍇 Merawat period tak teratur⠀⠀⠀
.
.
.

#teamkakdee #ladyqissquad #promo #freegift #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollykl #fazura #abpbh31 
#TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #letscantik #diet #tipskurus #detox #detoxpro #trudollymalaysia #bazarpaknil
JOM CANTIK SIHAT LUAR DALAM UTK SUAMI! BARULAH SUAMI TERINDU RINDU NAK BERKEPIT 24JAM 😘 .⠀ Fazura amalkan Trudolly dan Vdolly je tau!! Sekarang tengah promo, beli 3 hanya RM 150 je u ols! Harga asal RM158 tau! Mana nak dpt kat luar harga murah mcm ni 😍 .⠀ .⠀⠀ BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀ 🍓Memutihkan⠀⠀⠀ 🍓Menghilangkan Parut⠀⠀⠀ 🍓Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀ 🍓Meremajakan Kulit⠀⠀ .⠀⠀⠀ DETOX PRO : ⠀⠀⠀ 🍏Mendapatkan Berat yang IDEAL⠀⠀⠀ 🍏Membuang Toxic dalam badan⠀⠀⠀ 🍏Melawaskan sistem penghadam⠀⠀ 🍏Memberi tenaga & stamina⠀⠀ .⠀⠀ VDOLLY (jamu moden) : ⠀⠀⠀ 🍇 Mengetatkan ⠀⠀⠀ 🍇 Memberi tenaga ⠀⠀⠀ 🍇 Merawat masalah keputihan⠀⠀⠀ 🍇 Merawat Miss V berbau⠀⠀⠀ 🍇 Merawat period tak teratur⠀⠀⠀ . . . #teamkakdee  #ladyqissquad  #promo  #freegift  #trufitz  #trudolly  #fattzura  #trufitzshahalam  #trufitzsubang  #trufitzklang  #vdolly  #trudollybyfazura  #trudollyhq  #trudollykl  #fazura  #abpbh31  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #syintagila  #trufitzbyfazura  #trufitz  #trufitzbytrudolly  #trufitzbyfazura  #fattzura  #kurussihat  #letscantik  #diet  #tipskurus  #detox  #detoxpro  #trudollymalaysia  #bazarpaknil 
RM69
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
NAK KURUS DENGAN CARA MUDAH?

Cubalah RATU SLIMMING JELLY! Hanya koyak dan makan. Tak perlu susah-susah bancuh.

APA ITU RATU SLIMMING JELLY? 
RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk manisan jeli. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi, Biji Kopi hijau, Timun beserta formula L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan keajaiban yang luar biasa untuk para pengguna mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta formula L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan ketahanan badan.
.
Kelebihan RATU SLIMMING JELLY tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak yang lebih pantas dan efektif mampu mempercepatkan lagi kesan penggunaan. Khasiat timun juga mampu menyahtoksinkan badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit.
. 
SIAPAKAH GOLONGAN YANG SESUAI? - Golongan wanita dan juga lelaki yang mengalami masalah berat badan, masalah susah nak turunkan berat dan perut buncit.
- Golongan ibu yang sedang menyusukan bayi
- Remaja seawal 16 tahun
.
.
#ladyqissquad#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes 
#sayajualmurah  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM69 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . www.wasap.my/60192530305 . NAK KURUS DENGAN CARA MUDAH? Cubalah RATU SLIMMING JELLY! Hanya koyak dan makan. Tak perlu susah-susah bancuh. APA ITU RATU SLIMMING JELLY? RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk manisan jeli. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi, Biji Kopi hijau, Timun beserta formula L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan keajaiban yang luar biasa untuk para pengguna mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta formula L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan ketahanan badan. . Kelebihan RATU SLIMMING JELLY tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak yang lebih pantas dan efektif mampu mempercepatkan lagi kesan penggunaan. Khasiat timun juga mampu menyahtoksinkan badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit. . SIAPAKAH GOLONGAN YANG SESUAI? - Golongan wanita dan juga lelaki yang mengalami masalah berat badan, masalah susah nak turunkan berat dan perut buncit. - Golongan ibu yang sedang menyusukan bayi - Remaja seawal 16 tahun . . #ladyqissquad #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codkl  #codselangor  #codjohor  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #promo  #freegift  #ratubabes  #sayajualmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
🍓BEAUTY BOOSTER🍓
.
For glowing skin. Beauty Booster membantu mencerahkan kulit, merawat kulit bermasalah, oily, jerawat dan sebagainya. Kebanyakkan customer boleh nampak kesan selepas 2 minggu penggunaan. Kalau konsisten guna memang sgt padu resultnye. X caya? Mai cuba. 😘
.
.
.

#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazaarpaknil #1stinmalaysia #codselangor #codshahalam #codsubang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #tipskurus #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang  #vdolly #flawless #jamu #fattzura #jeragat #jerawat #fatburner #gym #yoga
🍓BEAUTY BOOSTER🍓 . For glowing skin. Beauty Booster membantu mencerahkan kulit, merawat kulit bermasalah, oily, jerawat dan sebagainya. Kebanyakkan customer boleh nampak kesan selepas 2 minggu penggunaan. Kalau konsisten guna memang sgt padu resultnye. X caya? Mai cuba. 😘 . . . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazaarpaknil  #1stinmalaysia  #codselangor  #codshahalam  #codsubang  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #tipskurus  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzshahalam  #trufitzsubang  #trufitzklang  #vdolly  #flawless  #jamu  #fattzura  #jeragat  #jerawat  #fatburner  #gym  #yoga 
NI MANUSIA KE PATUNG NI 😍
.
Kulit sihat nak mekap pon senang. Xde la bercapuk sana sini. Smooth je kan? .
Girls! @missfazura amalkan set trudolly la utk kecantikan kulit. Detox toxic dan makan beauty booster! Kulit terus glowing licin. X caye? Jom try konfem tergamam tengok kulit sendiri 😍
.
.
.
#ladyqissquad #promo #freegift #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollykl #trudollyshahalam #freecod #fazura #abpbh31 #cepatkurus #cantikluardalam 
#letscantik #syintagila #trufitzbyfazura #kurussihat #diet #tipskurus
NI MANUSIA KE PATUNG NI 😍 . Kulit sihat nak mekap pon senang. Xde la bercapuk sana sini. Smooth je kan? . Girls! @missfazura amalkan set trudolly la utk kecantikan kulit. Detox toxic dan makan beauty booster! Kulit terus glowing licin. X caye? Jom try konfem tergamam tengok kulit sendiri 😍 . . . #ladyqissquad  #promo  #freegift  #trufitz  #trudolly  #fattzura  #trufitzshahalam  #trufitzsubang  #trufitzklang  #vdolly  #trudollybyfazura  #trudollyhq  #trudollykl  #trudollyshahalam  #freecod  #fazura  #abpbh31  #cepatkurus  #cantikluardalam  #letscantik  #syintagila  #trufitzbyfazura  #kurussihat  #diet  #tipskurus 
YEAYY TURUN 4KG HANYA 1 MINGGU 😱
.
Jangan terkejut result after dah consume trufitz sebab kesan trufitz ni seawal 3 hari tauuuu! 1 kotak dah boleh turun 2-4kg. Kalau berkotak kotak korang sendiri lah nilai 😘
.
Jom order skrg. Dm/whatsapp saya untuk info lebih lanjut tentang trufitz dan cara pengambilan yang betul supaya boleh dapat kesan yang maximum 💪🏻 WHATSAPP LELAJU UNTK GRAB HARGA PROMO 🎉🎉🎉
.
📲011-24403689
📲011-24404689
📲011-24404689
.
.
#ladyqissquad #promo #freegift #trufitz #trufitzreadystock #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollykl #trudollyshahalam #freecod #fazura #abpbh31 #cepatkurus #cantikluardalam 
#letscantik #syintagila #trufitzbyfazura #kurussihat #diet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted
YEAYY TURUN 4KG HANYA 1 MINGGU 😱 . Jangan terkejut result after dah consume trufitz sebab kesan trufitz ni seawal 3 hari tauuuu! 1 kotak dah boleh turun 2-4kg. Kalau berkotak kotak korang sendiri lah nilai 😘 . Jom order skrg. Dm/whatsapp saya untuk info lebih lanjut tentang trufitz dan cara pengambilan yang betul supaya boleh dapat kesan yang maximum 💪🏻 WHATSAPP LELAJU UNTK GRAB HARGA PROMO 🎉🎉🎉 . 📲011-24403689 📲011-24404689 📲011-24404689 . . #ladyqissquad  #promo  #freegift  #trufitz  #trufitzreadystock  #trudolly  #fattzura  #trufitzshahalam  #trufitzsubang  #trufitzklang  #vdolly  #trudollybyfazura  #trudollyhq  #trudollykl  #trudollyshahalam  #freecod  #fazura  #abpbh31  #cepatkurus  #cantikluardalam  #letscantik  #syintagila  #trufitzbyfazura  #kurussihat  #diet  #tipskurus  #agentwanted  #dropshipwanted 
Let’s be NAUGHTY everyday 😻😘
.
.

Ini adalah antara khasiat dan keistimewaan yang ada didalam Jus QUINN V.
.
* Membina stamina keintiman yang berganda
* Mengetatkan Faraj / Vagina
* Menyihatkan rahim
* Membantu menghilangkan bau yang kurang enak pada vagina / cecair
* Merawat masalah keputihan
* Membantu mengurangkan kegatalan pada vagina
* Menegangkan payudara dan mengencangkan otot
* Menghilangkan bau hanyir haid
* Memberikan tenaga
* Mencerah dan menganjalkan kulit
* Meningkatkan sisten ketahanan tubuh badan dan menstabilkan hormon
* Membantu menyegar dan menyihatkan tubuh badan
* Membantu menghilangkan bau badan
* Menaikkan seri wajah
.

Quinn V sesuai diambil oleh :
Semua wanita / anak dara dan semua peringkat umur. Wanita yang berpantang atau sedang menyusu ( DILARANG AMBIL KETIKA MENGANDUNG )
.
.
WhatsApp 📲019.334.2177
.
.
Atau klik pada direct link di bio utk respon yg pantas 👉🏼 @quinnv_putrajaya .
.
.
.
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codputrajaya #codcyberjaya #coddengkil #tipsmemikatsuami #tipscantik
Let’s be NAUGHTY everyday 😻😘 . . Ini adalah antara khasiat dan keistimewaan yang ada didalam Jus QUINN V. . * Membina stamina keintiman yang berganda * Mengetatkan Faraj / Vagina * Menyihatkan rahim * Membantu menghilangkan bau yang kurang enak pada vagina / cecair * Merawat masalah keputihan * Membantu mengurangkan kegatalan pada vagina * Menegangkan payudara dan mengencangkan otot * Menghilangkan bau hanyir haid * Memberikan tenaga * Mencerah dan menganjalkan kulit * Meningkatkan sisten ketahanan tubuh badan dan menstabilkan hormon * Membantu menyegar dan menyihatkan tubuh badan * Membantu menghilangkan bau badan * Menaikkan seri wajah . Quinn V sesuai diambil oleh : Semua wanita / anak dara dan semua peringkat umur. Wanita yang berpantang atau sedang menyusu ( DILARANG AMBIL KETIKA MENGANDUNG ) . . WhatsApp 📲019.334.2177 . . Atau klik pada direct link di bio utk respon yg pantas 👉🏼 @quinnv_putrajaya . . . . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codputrajaya  #codcyberjaya  #coddengkil  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
Suami pasti SAYANG lebih lepas amalkan JUS QUINN V.. sebab apa? Sebab Jus QUINN V boleh mengetatkan miss v, merawat keputihan, menaikkan seri wajah, anjalkan aset-aset kita dan memberi tenaga yang maksima 💃🏻💪💯🍓.
.
QUINN-V akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan QUINN-V. 🍓
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan QUINN-V. InshaAllah  dapat membantu.
.
WhatsApp 📲📲📲0193342177
.
.
Or click at the link in bio @quinnv_putrajaya 😘
.
.#QuinnV #ladyqissquad #teamemmakekwat #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #uitmdengkil #dpulzecyberjaya #pullmanputrajaya #ioicitymall #alamandaputrajaya #energybooster #energyjuice #anjalkanpayudara
Suami pasti SAYANG lebih lepas amalkan JUS QUINN V.. sebab apa? Sebab Jus QUINN V boleh mengetatkan miss v, merawat keputihan, menaikkan seri wajah, anjalkan aset-aset kita dan memberi tenaga yang maksima 💃🏻💪💯🍓. . QUINN-V akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan QUINN-V. 🍓 . Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan QUINN-V. InshaAllah dapat membantu. . WhatsApp 📲📲📲0193342177 . . Or click at the link in bio @quinnv_putrajaya 😘 . .#QuinnV  #ladyqissquad  #teamemmakekwat  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #uitmdengkil  #dpulzecyberjaya  #pullmanputrajaya  #ioicitymall  #alamandaputrajaya  #energybooster  #energyjuice  #anjalkanpayudara 
Quinn V pujaan hatiku ❤️😘😍 .
.

GOLONGAN YANG SESUAI UNTUK CONSUME QUINN-V: 🍓Wanita Berkahwin
🍓Anak Dara / Remaja
🍓Wanita Berpantang
🍓Sesuai untuk ibu menyusukan anak
🍓Sesuai untuk wanita Monapouse
.
.
KANDUNGAN BAHAN QUINN-V:🍓
.
Serbuka Jus Strawberi, Serbuk Jus Pic, Ekstrak Kranberi, Ekstrak Pueraria Mirifica, Ekstrak Nanas, Ekstrak Chaste Beri, Ekstrak Manjakani, Vitamin Premix, Mineral Premix, Serbuk Probiotik(Bifidobakterium Breve), Ekstrak Bunga Raya, Ekstrak Muira Puama, Ekstrak Maca dan Sukralosa
.
WhatsApp 📲📲📲0193342177
.
Atau klik pada direct link di bio 👉🏼 @quinnv_putrajaya .
.
#QuinnV #ladyqissquad #teamemmakekwat
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #jusstrawberry #ioicitymall #pullmanputrajaya #dpulzecyberjaya #uitmdengkil #putrajaya #cyberjaya #dengkil #sepang #klia
Quinn V pujaan hatiku ❤️😘😍 . . GOLONGAN YANG SESUAI UNTUK CONSUME QUINN-V: 🍓Wanita Berkahwin 🍓Anak Dara / Remaja 🍓Wanita Berpantang 🍓Sesuai untuk ibu menyusukan anak 🍓Sesuai untuk wanita Monapouse . . KANDUNGAN BAHAN QUINN-V:🍓 . Serbuka Jus Strawberi, Serbuk Jus Pic, Ekstrak Kranberi, Ekstrak Pueraria Mirifica, Ekstrak Nanas, Ekstrak Chaste Beri, Ekstrak Manjakani, Vitamin Premix, Mineral Premix, Serbuk Probiotik(Bifidobakterium Breve), Ekstrak Bunga Raya, Ekstrak Muira Puama, Ekstrak Maca dan Sukralosa . WhatsApp 📲📲📲0193342177 . Atau klik pada direct link di bio 👉🏼 @quinnv_putrajaya . . #QuinnV  #ladyqissquad  #teamemmakekwat  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #jusstrawberry  #ioicitymall  #pullmanputrajaya  #dpulzecyberjaya  #uitmdengkil  #putrajaya  #cyberjaya  #dengkil  #sepang  #klia 
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
.
Memperkenalkan QUINN-V.
Inilah rahsia montok & Awet muda 🍓
.
.
Apa itu QUINN V?
Quinn V adalah jus minuman berperisa strawberry. Dirumus khas untuk membantu wanita menyelesaikan masalah dalaman dan masalah keintiman yang selalu dihadapi oleh pasangan suami isteri. Ini adalah antara khasiat dan keistimewaan yang ada didalam Jus QUINN V.
.
* Membina stamina keintiman yang berganda
* Mengetatkan Faraj / Vagina
* Menyihatkan rahim
* Membantu menghilangkan bau yang kurang enak pada vagina / cecair
* Merawat masalah keputihan
* Membantu mengurangkan kegatalan pada vagina
* Menegangkan payudara dan mengencangkan otot
* Menghilangkan bau hanyir haid
* Memberikan tenaga
* Mencerah dan menganjalkan kulit
* Meningkatkan sisten ketahanan tubuh badan dan menstabilkan hormon
* Membantu menyegar dan menyihatkan tubuh badan
* Membantu menghilangkan bau badan
* Menaikkan seri wajah
.

Quinn V sesuai diambil oleh :
Semua wanita / anak dara dan semua peringkat umur. Wanita yang berpantang atau sedang menyusu ( DILARANG AMBIL KETIKA MENGANDUNG )
.
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat #intim #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #freepostage #promoyes #promo
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Memperkenalkan QUINN-V. Inilah rahsia montok & Awet muda 🍓 . . Apa itu QUINN V? Quinn V adalah jus minuman berperisa strawberry. Dirumus khas untuk membantu wanita menyelesaikan masalah dalaman dan masalah keintiman yang selalu dihadapi oleh pasangan suami isteri. Ini adalah antara khasiat dan keistimewaan yang ada didalam Jus QUINN V. . * Membina stamina keintiman yang berganda * Mengetatkan Faraj / Vagina * Menyihatkan rahim * Membantu menghilangkan bau yang kurang enak pada vagina / cecair * Merawat masalah keputihan * Membantu mengurangkan kegatalan pada vagina * Menegangkan payudara dan mengencangkan otot * Menghilangkan bau hanyir haid * Memberikan tenaga * Mencerah dan menganjalkan kulit * Meningkatkan sisten ketahanan tubuh badan dan menstabilkan hormon * Membantu menyegar dan menyihatkan tubuh badan * Membantu menghilangkan bau badan * Menaikkan seri wajah . Quinn V sesuai diambil oleh : Semua wanita / anak dara dan semua peringkat umur. Wanita yang berpantang atau sedang menyusu ( DILARANG AMBIL KETIKA MENGANDUNG ) . . . #ladyqissquad  #quinnv  #quinnvshahalam  #quinnvsubang  #quinnvkl  #quinnvselangor  #quinnvsetiaalam  #quinnvklang  #tipssuamiisteri  #tipsperkahwinan  #tipscantik  #tipssihat  #keputihan  #ketat  #intim  #husbandandwife  #ikhtiarhamil  #tipsbahagia  #masalahperiod  #syintagila  #ratuslimmingjelly  #tipskekaldara  #mantap  #freepostage  #promoyes  #promo 
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
.
Memperkenalkan QUINN-V.
Inilah rahsia montok & Awet muda 🍓
.
.
Apa itu QUINN V?
Quinn V adalah jus minuman berperisa strawberry. Dirumus khas untuk membantu wanita menyelesaikan masalah dalaman dan masalah keintiman yang selalu dihadapi oleh pasangan suami isteri. Ini adalah antara khasiat dan keistimewaan yang ada didalam Jus QUINN V.
.
* Membina stamina keintiman yang berganda
* Mengetatkan Faraj / Vagina
* Menyihatkan rahim
* Membantu menghilangkan bau yang kurang enak pada vagina / cecair
* Merawat masalah keputihan
* Membantu mengurangkan kegatalan pada vagina
* Menegangkan payudara dan mengencangkan otot
* Menghilangkan bau hanyir haid
* Memberikan tenaga
* Mencerah dan menganjalkan kulit
* Meningkatkan sisten ketahanan tubuh badan dan menstabilkan hormon
* Membantu menyegar dan menyihatkan tubuh badan
* Membantu menghilangkan bau badan
* Menaikkan seri wajah
.

Quinn V sesuai diambil oleh :
Semua wanita / anak dara dan semua peringkat umur. Wanita yang berpantang atau sedang menyusu ( DILARANG AMBIL KETIKA MENGANDUNG )
.
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat #intim #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #freepostage #promoyes #promo
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Memperkenalkan QUINN-V. Inilah rahsia montok & Awet muda 🍓 . . Apa itu QUINN V? Quinn V adalah jus minuman berperisa strawberry. Dirumus khas untuk membantu wanita menyelesaikan masalah dalaman dan masalah keintiman yang selalu dihadapi oleh pasangan suami isteri. Ini adalah antara khasiat dan keistimewaan yang ada didalam Jus QUINN V. . * Membina stamina keintiman yang berganda * Mengetatkan Faraj / Vagina * Menyihatkan rahim * Membantu menghilangkan bau yang kurang enak pada vagina / cecair * Merawat masalah keputihan * Membantu mengurangkan kegatalan pada vagina * Menegangkan payudara dan mengencangkan otot * Menghilangkan bau hanyir haid * Memberikan tenaga * Mencerah dan menganjalkan kulit * Meningkatkan sisten ketahanan tubuh badan dan menstabilkan hormon * Membantu menyegar dan menyihatkan tubuh badan * Membantu menghilangkan bau badan * Menaikkan seri wajah . Quinn V sesuai diambil oleh : Semua wanita / anak dara dan semua peringkat umur. Wanita yang berpantang atau sedang menyusu ( DILARANG AMBIL KETIKA MENGANDUNG ) . . . #ladyqissquad  #quinnv  #quinnvshahalam  #quinnvsubang  #quinnvkl  #quinnvselangor  #quinnvsetiaalam  #quinnvklang  #tipssuamiisteri  #tipsperkahwinan  #tipscantik  #tipssihat  #keputihan  #ketat  #intim  #husbandandwife  #ikhtiarhamil  #tipsbahagia  #masalahperiod  #syintagila  #ratuslimmingjelly  #tipskekaldara  #mantap  #freepostage  #promoyes  #promo 
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
.
Memperkenalkan QUINN-V.
Inilah rahsia montok & Awet muda 🍓
.
.
Apa itu QUINN V?
Quinn V adalah jus minuman berperisa strawberry. Dirumus khas untuk membantu wanita menyelesaikan masalah dalaman dan masalah keintiman yang selalu dihadapi oleh pasangan suami isteri. Ini adalah antara khasiat dan keistimewaan yang ada didalam Jus QUINN V.
.
* Membina stamina keintiman yang berganda
* Mengetatkan Faraj / Vagina
* Menyihatkan rahim
* Membantu menghilangkan bau yang kurang enak pada vagina / cecair
* Merawat masalah keputihan
* Membantu mengurangkan kegatalan pada vagina
* Menegangkan payudara dan mengencangkan otot
* Menghilangkan bau hanyir haid
* Memberikan tenaga
* Mencerah dan menganjalkan kulit
* Meningkatkan sisten ketahanan tubuh badan dan menstabilkan hormon
* Membantu menyegar dan menyihatkan tubuh badan
* Membantu menghilangkan bau badan
* Menaikkan seri wajah
.

Quinn V sesuai diambil oleh :
Semua wanita / anak dara dan semua peringkat umur. Wanita yang berpantang atau sedang menyusu ( DILARANG AMBIL KETIKA MENGANDUNG )
.
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat #intim #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #freepostage #promoyes #promo
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Memperkenalkan QUINN-V. Inilah rahsia montok & Awet muda 🍓 . . Apa itu QUINN V? Quinn V adalah jus minuman berperisa strawberry. Dirumus khas untuk membantu wanita menyelesaikan masalah dalaman dan masalah keintiman yang selalu dihadapi oleh pasangan suami isteri. Ini adalah antara khasiat dan keistimewaan yang ada didalam Jus QUINN V. . * Membina stamina keintiman yang berganda * Mengetatkan Faraj / Vagina * Menyihatkan rahim * Membantu menghilangkan bau yang kurang enak pada vagina / cecair * Merawat masalah keputihan * Membantu mengurangkan kegatalan pada vagina * Menegangkan payudara dan mengencangkan otot * Menghilangkan bau hanyir haid * Memberikan tenaga * Mencerah dan menganjalkan kulit * Meningkatkan sisten ketahanan tubuh badan dan menstabilkan hormon * Membantu menyegar dan menyihatkan tubuh badan * Membantu menghilangkan bau badan * Menaikkan seri wajah . Quinn V sesuai diambil oleh : Semua wanita / anak dara dan semua peringkat umur. Wanita yang berpantang atau sedang menyusu ( DILARANG AMBIL KETIKA MENGANDUNG ) . . . #ladyqissquad  #quinnv  #quinnvshahalam  #quinnvsubang  #quinnvkl  #quinnvselangor  #quinnvsetiaalam  #quinnvklang  #tipssuamiisteri  #tipsperkahwinan  #tipscantik  #tipssihat  #keputihan  #ketat  #intim  #husbandandwife  #ikhtiarhamil  #tipsbahagia  #masalahperiod  #syintagila  #ratuslimmingjelly  #tipskekaldara  #mantap  #freepostage  #promoyes  #promo 
Sebab formulasi QUINN V guna herba2 yg terpilih seperti manjakani yg mmg telah diguna zaman berzaman untuk merawat dan menjaga rahim wanita.
.
.
Info lanjut sila klik bio
.
.
.
.
#QuinnV #ladyqissquad #teamemmakekwat02
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmud 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #cod #bukitantarabangsa #ulukelang #tamanpermata #tamanmelawati #klanggate
Sebab formulasi QUINN V guna herba2 yg terpilih seperti manjakani yg mmg telah diguna zaman berzaman untuk merawat dan menjaga rahim wanita. . . Info lanjut sila klik bio . . . . #QuinnV  #ladyqissquad  #teamemmakekwat02  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmud  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #cod  #bukitantarabangsa  #ulukelang  #tamanpermata  #tamanmelawati  #klanggate 
Hello gais! New addition to Fairy Pixie, QUINN-V! So apadia QUINN-V ni? Mai akak nak cerita 🤗🤗 QUINN-V akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan QUINN-V. 🍓
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan QUINN-V. InshaAllah  dapat membantu.
.
.#QuinnV #ladyqissquad #teamemmakekwat #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri
Hello gais! New addition to Fairy Pixie, QUINN-V! So apadia QUINN-V ni? Mai akak nak cerita 🤗🤗 QUINN-V akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan QUINN-V. 🍓 . Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan QUINN-V. InshaAllah dapat membantu. . .#QuinnV  #ladyqissquad  #teamemmakekwat  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri 
JOM CANTIK SIHAT LUAR DALAM UTK SUAMI! BARULAH SUAMI TERINDU RINDU NAK BERKEPIT 24JAM 😘
.⠀
Fazura amalkan Trudolly dan Vdolly je tau!! Sekarang tengah promo, beli 3 hanya RM 150 je u ols! Harga asal RM158 tau! Mana nak dpt kat luar harga murah mcm ni 😍 .⠀
.⠀⠀
BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀
🍓Memutihkan⠀⠀⠀
🍓Menghilangkan Parut⠀⠀⠀
🍓Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀
🍓Meremajakan Kulit⠀⠀
.⠀⠀⠀
DETOX PRO : ⠀⠀⠀
🍏Mendapatkan Berat yang IDEAL⠀⠀⠀
🍏Membuang Toxic dalam badan⠀⠀⠀
🍏Melawaskan sistem penghadam⠀⠀
🍏Memberi tenaga & stamina⠀⠀
.⠀⠀
VDOLLY (jamu moden) : ⠀⠀⠀
🍇 Mengetatkan ⠀⠀⠀
🍇 Memberi tenaga ⠀⠀⠀
🍇 Merawat masalah keputihan⠀⠀⠀
🍇 Merawat Miss V berbau⠀⠀⠀
🍇 Merawat period tak teratur⠀⠀⠀
.
.
.

#teamkakdee #ladyqissquad #promo #freegift #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollykl #fazura #abpbh31 
#TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #letscantik #diet #tipskurus #detox #detoxpro #trudollymalaysia #bazarpaknil
JOM CANTIK SIHAT LUAR DALAM UTK SUAMI! BARULAH SUAMI TERINDU RINDU NAK BERKEPIT 24JAM 😘 .⠀ Fazura amalkan Trudolly dan Vdolly je tau!! Sekarang tengah promo, beli 3 hanya RM 150 je u ols! Harga asal RM158 tau! Mana nak dpt kat luar harga murah mcm ni 😍 .⠀ .⠀⠀ BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀ 🍓Memutihkan⠀⠀⠀ 🍓Menghilangkan Parut⠀⠀⠀ 🍓Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀ 🍓Meremajakan Kulit⠀⠀ .⠀⠀⠀ DETOX PRO : ⠀⠀⠀ 🍏Mendapatkan Berat yang IDEAL⠀⠀⠀ 🍏Membuang Toxic dalam badan⠀⠀⠀ 🍏Melawaskan sistem penghadam⠀⠀ 🍏Memberi tenaga & stamina⠀⠀ .⠀⠀ VDOLLY (jamu moden) : ⠀⠀⠀ 🍇 Mengetatkan ⠀⠀⠀ 🍇 Memberi tenaga ⠀⠀⠀ 🍇 Merawat masalah keputihan⠀⠀⠀ 🍇 Merawat Miss V berbau⠀⠀⠀ 🍇 Merawat period tak teratur⠀⠀⠀ . . . #teamkakdee  #ladyqissquad  #promo  #freegift  #trufitz  #trudolly  #fattzura  #trufitzshahalam  #trufitzsubang  #trufitzklang  #vdolly  #trudollybyfazura  #trudollyhq  #trudollykl  #fazura  #abpbh31  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #syintagila  #trufitzbyfazura  #trufitz  #trufitzbytrudolly  #trufitzbyfazura  #fattzura  #kurussihat  #letscantik  #diet  #tipskurus  #detox  #detoxpro  #trudollymalaysia  #bazarpaknil