an online Instagram web viewer

#laborday medias

Photos

Celebrating my culture with mommy on eastern parkway #laborday #haitian #proud #carribeankids
‼️THIS FRIDAY JUNE 22ND‼️
Backyard Republik | LBTH | Dons of NY | Asheenee Presents:
Yin Yang Theory “The Balance of Life”☯
NYC Labor Day Band Launch! 🔥
Witness the launch of our 2 mind blowing sections and register to Play Mas with the #1 Queens Mas Band #BackyardRepublik 🙌🏽
📍 MAZI Nightclub
130-35 91st Ave, Richmond Hill, 11418
☎️ For Info & VIP Contact:
Shiva 516-288-1776
Dereck 917-446-6760
Devon 917-232-7098
Nevash 917-681-7780
DM ⬇️
@backyardpromotions @backyardrepublik @lord_dereck_lbth @dondadadev @nevash_asheenee @vicklimeblu @Drewwbai @mazinightclub 
#BackyardRepublik #Carnival #EasternParkway #LaborDay #LaborDayWeekend #AllInclusive #Soca #BigTruck #Mas #WIADCA
‼️THIS FRIDAY JUNE 22ND‼️ Backyard Republik | LBTH | Dons of NY | Asheenee Presents: Yin Yang Theory “The Balance of Life”☯ NYC Labor Day Band Launch! 🔥 Witness the launch of our 2 mind blowing sections and register to Play Mas with the #1  Queens Mas Band #BackyardRepublik  🙌🏽 📍 MAZI Nightclub 130-35 91st Ave, Richmond Hill, 11418 ☎️ For Info & VIP Contact: Shiva 516-288-1776 Dereck 917-446-6760 Devon 917-232-7098 Nevash 917-681-7780 DM ⬇️ @backyardpromotions @backyardrepublik @lord_dereck_lbth @dondadadev @nevash_asheenee @vicklimeblu @Drewwbai @mazinightclub #BackyardRepublik  #Carnival  #EasternParkway  #LaborDay  #LaborDayWeekend  #AllInclusive  #Soca  #BigTruck  #Mas  #WIADCA 
Anello Replica di Sigillo Templare
Templar signet ring 
Bronze 45€ 
Silver925 70€ 
Messaggiare per acquisti.
Mp/convo for buying instructions.
Anello Replica di Sigillo Templare Templar signet ring Bronze 45€ Silver925 70€ Messaggiare per acquisti. Mp/convo for buying instructions.
All Yuh!, do it "For The Culture", if nothing else. For those that keep striving to find their why and when they ask you, tell them...
.
(available in more colors than there are days in the week)
*100% combed ringspun cotton fine jersey
.
Exclusively via the link in our bio .
#ConversationStarters 
#caribbean #allyuhcomeinside #fetefashion #tshirtdesign #clothing #GuyanaCarnival #JacksonvilleCArnival #Orlandocarnival #miamicarnival #TampaBayCarnival #LaborDay 
#Trinidad #Tobago #Jamaica  #HollywoodCarnival #ForTheCulture #WestIndies #MeetMeOnDeRoad 
#carnival #hiphop #reggae #soca #afrobeat
#AllYuhTalk about #AllYuhBrand
All Yuh!, do it "For The Culture", if nothing else. For those that keep striving to find their why and when they ask you, tell them... . (available in more colors than there are days in the week) *100% combed ringspun cotton fine jersey . Exclusively via the link in our bio . #ConversationStarters   #caribbean  #allyuhcomeinside  #fetefashion  #tshirtdesign  #clothing  #GuyanaCarnival  #JacksonvilleCArnival  #Orlandocarnival  #miamicarnival  #TampaBayCarnival  #LaborDay  #Trinidad  #Tobago  #Jamaica  #HollywoodCarnival  #ForTheCulture  #WestIndies  #MeetMeOnDeRoad   #carnival  #hiphop  #reggae  #soca  #afrobeat  #AllYuhTalk  about #AllYuhBrand 
The Scott Quintuplets have all gone home and are doing so well. I really miss my visits with them but I am so happy that they are home!

I wanted to share a story about one of the quints, Logan, that their family shared today. Being quintuplets, making it to 29 weeks, and having a nicu stay but going home with no complications is a miracle in itself but I’ve also thought Logan’s story was another miracle. One of prayer and that he really needed to come here. His family’s words are much better than mine: “After a 21 1/2 week gestation, Logan’s membrane ruptured. Within a few days, ultrasounds revealed that this little boy had lost almost all of his amniotic fluid. With singleton pregnancies, 1% of membranes that rupture prematurely will reseal themselves. There had never been a documented case of a membrane sealing over with high order multiples until Logan Matthew, who was positioned at the bottom of the heap. After weeks of prayer, his sac healed, and he once again had as much amniotic fluid as his quint siblings, all of whom were born at 29 weeks. After his birth he was intubated for less than 24 hours and has thrived with his brother and sisters. During the days and weeks after his sac broke, we would often talk to our baby boy, whispering words of encouragement, telling him not to be afraid and to hang in there for his family. We’re grateful he did.” I’m grateful he did too 💙
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#darianclousephotography #gilbertphotographer #gilbertphotography #newbornlifestylephotography #newbornphotographer #babies #newbornpictures #babyphotography #babyphotographer #azbirthphotographer #arizonabirthphotographer #laboranddelivery #pregnancy #expectingmother #motherhood #babybump #birthphotographer #birthphotography #fresh48 #justborn #thebump #laboranddeliveryphotographer #laborday #motherhood #birth #firsthours #birthstory #birthstoryphotography #birthstoryphotographer
The Scott Quintuplets have all gone home and are doing so well. I really miss my visits with them but I am so happy that they are home! I wanted to share a story about one of the quints, Logan, that their family shared today. Being quintuplets, making it to 29 weeks, and having a nicu stay but going home with no complications is a miracle in itself but I’ve also thought Logan’s story was another miracle. One of prayer and that he really needed to come here. His family’s words are much better than mine: “After a 21 1/2 week gestation, Logan’s membrane ruptured. Within a few days, ultrasounds revealed that this little boy had lost almost all of his amniotic fluid. With singleton pregnancies, 1% of membranes that rupture prematurely will reseal themselves. There had never been a documented case of a membrane sealing over with high order multiples until Logan Matthew, who was positioned at the bottom of the heap. After weeks of prayer, his sac healed, and he once again had as much amniotic fluid as his quint siblings, all of whom were born at 29 weeks. After his birth he was intubated for less than 24 hours and has thrived with his brother and sisters. During the days and weeks after his sac broke, we would often talk to our baby boy, whispering words of encouragement, telling him not to be afraid and to hang in there for his family. We’re grateful he did.” I’m grateful he did too 💙 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #darianclousephotography  #gilbertphotographer  #gilbertphotography  #newbornlifestylephotography  #newbornphotographer  #babies  #newbornpictures  #babyphotography  #babyphotographer  #azbirthphotographer  #arizonabirthphotographer  #laboranddelivery  #pregnancy  #expectingmother  #motherhood  #babybump  #birthphotographer  #birthphotography  #fresh48  #justborn  #thebump  #laboranddeliveryphotographer  #laborday  #motherhood  #birth  #firsthours  #birthstory  #birthstoryphotography  #birthstoryphotographer 
Kini saatnya perang psikis. Istri yang terlebih dulu masuk ruang bersalin, namun malah lebih dulu lahir para tamu lain yang masuk belakangan. Dan lagi, terlihat raut wajah istri menahan rasa sakit yang tak tertahankan karena induksi membuat pikiran saya ikut “buyar”. Para lelaki memang tidak bisa merasakan sakitnya proses persalinan, namun saya yakin hati kami para lelaki pun ikut teriris melihat belahan hati yang menjerit sampai gemetar menahan rasa sakit tersebut.

Hingga akhirnya pada hari Sabtu 12 Mei 2018 pukul 11.40, terdengar tangisan yang seolah membelah kelamnya rasa sakit fisik maupun batin dari sepasang kekasih ini. Yup, tangisan itu adalah tangisan dari malaikat kecil kami yang telah hadir di dunia yang fana ini. Sontak saja semua rasa lelah yang dialami oleh istri dan saya pun berubah dengan tangis haru dan suka cita. Penanganan yang baik dari dokter juga bidan @ams_idn sangat membantu proses ini semua. Rasa syukur saya panjatkan kehadirat Allah Yang Maha Agung seraya menyambut ucapan selamat dari para dokter dan bidan serta perawat yang membantu. Sekarang saya sadar, bahwa support para tenaga medis dari sisi psikis ini pun sangat membantu kami melewati proses sakral ini. 
Kudos to @ams_idn ! I tip my hat for y’all 🙏🏻 #kemangmedicalcare #rsiakemangmedicalcare #labor #laborday #birth #operatingroom #kmc #baby #born #babyborn #instababies #mothersday #may #2018
Kini saatnya perang psikis. Istri yang terlebih dulu masuk ruang bersalin, namun malah lebih dulu lahir para tamu lain yang masuk belakangan. Dan lagi, terlihat raut wajah istri menahan rasa sakit yang tak tertahankan karena induksi membuat pikiran saya ikut “buyar”. Para lelaki memang tidak bisa merasakan sakitnya proses persalinan, namun saya yakin hati kami para lelaki pun ikut teriris melihat belahan hati yang menjerit sampai gemetar menahan rasa sakit tersebut. Hingga akhirnya pada hari Sabtu 12 Mei 2018 pukul 11.40, terdengar tangisan yang seolah membelah kelamnya rasa sakit fisik maupun batin dari sepasang kekasih ini. Yup, tangisan itu adalah tangisan dari malaikat kecil kami yang telah hadir di dunia yang fana ini. Sontak saja semua rasa lelah yang dialami oleh istri dan saya pun berubah dengan tangis haru dan suka cita. Penanganan yang baik dari dokter juga bidan @ams_idn sangat membantu proses ini semua. Rasa syukur saya panjatkan kehadirat Allah Yang Maha Agung seraya menyambut ucapan selamat dari para dokter dan bidan serta perawat yang membantu. Sekarang saya sadar, bahwa support para tenaga medis dari sisi psikis ini pun sangat membantu kami melewati proses sakral ini. Kudos to @ams_idn ! I tip my hat for y’all 🙏🏻 #kemangmedicalcare  #rsiakemangmedicalcare  #labor  #laborday  #birth  #operatingroom  #kmc  #baby  #born  #babyborn  #instababies  #mothersday  #may  #2018 
Jumat, 11 Mei 2018 pukul 2.20 dini hari.

Kisah untuk menjadi sebuah keluarga kecil telah dimulai. Setelah melewati beberapa “false alarm”, akhirnya proses persalinan jatuh di usia kehamilan yang hampir mencapai 40 minggu. Sinyal menuju kelahiran yang hanya dimengerti oleh para ibu itu pun rupanya mulai dialami oleh belahan hati yang telah saya pinang pada februari 2017 lalu. Setelah kami meyakini pertanda tersebut, menjelang subuh kami segera berangkat menuju Ruang Bersalin di RSIA Kemang Medical Care untuk mendapat tindakan lebih lanjut dari dokter @ams_idn .

#kemangmedicalcare #rsiakemangmedicalcare #labor #laborday #birth #operatingroom #kmc #baby #born #babyborn #instababies #mothersday #may #2018 #ams_idn
Jumat, 11 Mei 2018 pukul 2.20 dini hari. Kisah untuk menjadi sebuah keluarga kecil telah dimulai. Setelah melewati beberapa “false alarm”, akhirnya proses persalinan jatuh di usia kehamilan yang hampir mencapai 40 minggu. Sinyal menuju kelahiran yang hanya dimengerti oleh para ibu itu pun rupanya mulai dialami oleh belahan hati yang telah saya pinang pada februari 2017 lalu. Setelah kami meyakini pertanda tersebut, menjelang subuh kami segera berangkat menuju Ruang Bersalin di RSIA Kemang Medical Care untuk mendapat tindakan lebih lanjut dari dokter @ams_idn . #kemangmedicalcare  #rsiakemangmedicalcare  #labor  #laborday  #birth  #operatingroom  #kmc  #baby  #born  #babyborn  #instababies  #mothersday  #may  #2018  #ams_idn 
Thanks @whycycles for saddling up again for the JCPR in 2018.  #tiisfly #rplus #dirtroads #gravelbike #laborday #crystalball #fortuneteller #whycycles
Love a woman of fashion
Love a woman of fashion
I can't wait to go here with my sweetie. #laborday #pagosasprings #mymramazing
Catching some 🌞
Catching some 🌞
So when I first became a teacher, it was within that first year that I was elected a ttuta Union representative at the school I was attached to. I always wanted to be apart of the union, but to be a representative for teachers, wasn’t what I envisioned. However, TTUTA people/comrades embraced me and guided me thus far, and I am proud to be TTUTA! Now I am the TTUTA union Rep attached to the school I am at now, and I love standing for the rights of people! God continues to download His grace and strength upon me as I stand firm in this post, so until He says it’s time for me to give this up, LONG LIVE TTUTA! Happy Labor Day Comrades🤗✊🏾 #laborday #labordayparade #labordaymarch #unionmarch #ttuta #beautiful #gorgeous #blackwoman #thickthighs #lululemon #nike #nikeshoes #huarache
So when I first became a teacher, it was within that first year that I was elected a ttuta Union representative at the school I was attached to. I always wanted to be apart of the union, but to be a representative for teachers, wasn’t what I envisioned. However, TTUTA people/comrades embraced me and guided me thus far, and I am proud to be TTUTA! Now I am the TTUTA union Rep attached to the school I am at now, and I love standing for the rights of people! God continues to download His grace and strength upon me as I stand firm in this post, so until He says it’s time for me to give this up, LONG LIVE TTUTA! Happy Labor Day Comrades🤗✊🏾 #laborday  #labordayparade  #labordaymarch  #unionmarch  #ttuta  #beautiful  #gorgeous  #blackwoman  #thickthighs  #lululemon  #nike  #nikeshoes  #huarache 
Blessings again to @don1carlos for the link up to get @bestfire3 on the #BigPeopleRiddm #2018 #soca with #ThrowWaist #vibes✨ #jabjabnation🇬🇩 #jabjabfamily #carnival #cowpen #portofspain #jamaica #caribbean🇯🇲🇰🇳🇬🇾🇩🇲🇬🇩🇧🇿🇧🇧🇦🇬🇱🇨🇵🇷🇹🇹🇻🇨🇦🇼🇦🇨🇨🇺🇵🇦🇭🇹🇻🇮 #473🇬🇩link #greenz #868🇹🇹 #trinidadandtobago🇹🇹 #laborday #westindiandayparade #ibiza #swisssocacrew @monstaentertainment @iamgreenz
Blessings again to @don1carlos for the link up to get @bestfire3 on the #BigPeopleRiddm  #2018  #soca  with #ThrowWaist  #vibes ✨ #jabjabnation 🇬🇩 #jabjabfamily  #carnival  #cowpen  #portofspain  #jamaica  #caribbean 🇯🇲🇰🇳🇬🇾🇩🇲🇬🇩🇧🇿🇧🇧🇦🇬🇱🇨🇵🇷🇹🇹🇻🇨🇦🇼🇦🇨🇨🇺🇵🇦🇭🇹🇻🇮 #473 🇬🇩link #greenz  #868 🇹🇹 #trinidadandtobago 🇹🇹 #laborday  #westindiandayparade  #ibiza  #swisssocacrew  @monstaentertainment @iamgreenz
#Repost @gary_warlord
• • • • •
You request it, we got it! Slip into nutmeg  spice . It's real no photo shop so Pre- order today! Email:slipintothecaribbean@gmail.com or Text/what's app 347-301-1831 to place your order. Tag some one who will like this . Where should we slip into next??? #spicemass #vincymass #cropover #caribana #bostoncarnival #nottinghillcarnival #laborday #grenada #trinidad #jamaica #Haiti #guyana #barbados #stlucia caribbean #westindies #slippers #flipflops #summer #beach #spicemas2018
#Repost  @gary_warlord • • • • • You request it, we got it! Slip into nutmeg spice . It's real no photo shop so Pre- order today! Email:slipintothecaribbean@gmail.com or Text/what's app 347-301-1831 to place your order. Tag some one who will like this . Where should we slip into next??? #spicemass  #vincymass  #cropover  #caribana  #bostoncarnival  #nottinghillcarnival  #laborday  #grenada  #trinidad  #jamaica  #Haiti  #guyana  #barbados  #stlucia  caribbean #westindies  #slippers  #flipflops  #summer  #beach  #spicemas2018 
DRAMA MELAHIRKAN KYO part VII

jadi untuk melahirkan tuh gak boleh seenak udel semau kita posisinya. kepala kudu diangkat, gak boleh nyender bantal dan kasur. bokong gak boleh diangkat pas ngeden (ini aseli gue gak paham, gue gak tau gimana yg ngangkat gimana yg enggak, tapi yg jelas gue kena semprot sekali kata tim medisnya gue ngangkat). ngedennya juga diatur, gak boleh bersuara di tenggorokan! nah loh, gimana tuh? pun gue gak bisa, seringan diomelinnya karena salah ketimbang dipuji "nah pinteeer, gitu terus bu ngedennya, bagus!" hahaha mana suami ikutan ngomel lagi gegara suara ngeden gue gak bener. pfft.

eh iya, kamu kudu inget nih kyo, dari nyeri sakit yg ibu rasain hari Rabu sore sampe kamu berhasil dilahirin malem Jumat (angker ye? percis ibu dulu) itu ngabisin waktu TIGA PULUH JAM. amazing yak! katanya biasa itu, lahiran anak pertama lama. bahkan ada yg bisa seminggu jarak dari pembukaan awal ke pembukaan lengkap, 10. tapi circle ibu sih kebanyakan lahirnya cepet. kayaknya mereka emang mamak-mamak well prepared gitu deh yg demen senam hamil, demen jalan kaki rutin tiap hari, demen ngepel jongkok, demen nenggak minyak zaitun atau minyak kelapa, dll yg katanya mempermudah ngebrojolin anak. maapin ibu yaa nak, yg yoga-an hamil seingetnya ibu aja. yg mau sok jalan kaki, langsung tepar gegara dibawa 30 menit langsung perdana jalan kakinya ke rumah nekdo hahahaha, dan yg nenggak minyak zaitun cuma bertahan 4x karena enegnya maha dahsyat.

eh eh, kita gak ada tuh adegan kayak sinetron, yg ibu jambak-jambak atau cakar-cakar bapakmu. ah sayang sekali! ckck. abisan ternyata tangan ibu gak bebas loh, tangan ibu kan disuruh pegang lutut. mana ibu gemeter hebat lagi selama proses melahirkan. sekujur badan sebelah kiri, terutama lengan dan tangan kiri ibu, gak berhenti getar heboh! kayak meriang, ibu kedinginan banget, tapi lucunya kiri doang. entah kenapa?
.
.
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #kungfu #baby #cutiepie #cutenessoverload #babygirl #justbaby #ig_baby #babies #instababy #babyofinstagram #babyoftheworld  #proudmom #photosession #ootd #laborday #duedate #preggo #lifestory #alhamdulillah #happybaby #ceritamelahirkan #KenkyonaKailaGaldes
DRAMA MELAHIRKAN KYO part VII jadi untuk melahirkan tuh gak boleh seenak udel semau kita posisinya. kepala kudu diangkat, gak boleh nyender bantal dan kasur. bokong gak boleh diangkat pas ngeden (ini aseli gue gak paham, gue gak tau gimana yg ngangkat gimana yg enggak, tapi yg jelas gue kena semprot sekali kata tim medisnya gue ngangkat). ngedennya juga diatur, gak boleh bersuara di tenggorokan! nah loh, gimana tuh? pun gue gak bisa, seringan diomelinnya karena salah ketimbang dipuji "nah pinteeer, gitu terus bu ngedennya, bagus!" hahaha mana suami ikutan ngomel lagi gegara suara ngeden gue gak bener. pfft. eh iya, kamu kudu inget nih kyo, dari nyeri sakit yg ibu rasain hari Rabu sore sampe kamu berhasil dilahirin malem Jumat (angker ye? percis ibu dulu) itu ngabisin waktu TIGA PULUH JAM. amazing yak! katanya biasa itu, lahiran anak pertama lama. bahkan ada yg bisa seminggu jarak dari pembukaan awal ke pembukaan lengkap, 10. tapi circle ibu sih kebanyakan lahirnya cepet. kayaknya mereka emang mamak-mamak well prepared gitu deh yg demen senam hamil, demen jalan kaki rutin tiap hari, demen ngepel jongkok, demen nenggak minyak zaitun atau minyak kelapa, dll yg katanya mempermudah ngebrojolin anak. maapin ibu yaa nak, yg yoga-an hamil seingetnya ibu aja. yg mau sok jalan kaki, langsung tepar gegara dibawa 30 menit langsung perdana jalan kakinya ke rumah nekdo hahahaha, dan yg nenggak minyak zaitun cuma bertahan 4x karena enegnya maha dahsyat. eh eh, kita gak ada tuh adegan kayak sinetron, yg ibu jambak-jambak atau cakar-cakar bapakmu. ah sayang sekali! ckck. abisan ternyata tangan ibu gak bebas loh, tangan ibu kan disuruh pegang lutut. mana ibu gemeter hebat lagi selama proses melahirkan. sekujur badan sebelah kiri, terutama lengan dan tangan kiri ibu, gak berhenti getar heboh! kayak meriang, ibu kedinginan banget, tapi lucunya kiri doang. entah kenapa? . . . . . #newborn  #newbornphotography  #newbornbaby  #kungfu  #baby  #cutiepie  #cutenessoverload  #babygirl  #justbaby  #ig_baby  #babies  #instababy  #babyofinstagram  #babyoftheworld  #proudmom  #photosession  #ootd  #laborday  #duedate  #preggo  #lifestory  #alhamdulillah  #happybaby  #ceritamelahirkan  #KenkyonaKailaGaldes 
You are ⒷⒶⒷⓎ ⒷⓄⓎ , you are. 💙 🌈 #jaxsonavery 📸: @kathryndsutter
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
#newbornphotography @_beautifulblackbabies #newbornphotographer #newborn #babies #newbornpictures @newbornsocute #newbornphotos #babyphotography @blackbabymagic #babyphotographer #babyprops #newbornprops #photographyprops #dadlife #babylove @blackbabiesrock
#birthphotographer #birthphotography @theblackmancan #fresh48 #justborn #welcometotheworld #welcomebaby @newbornarrival #brandnewbabe #babygirl #babyboy #newfamily #hospitalbirth #homebirth #laborday #fatherhood #birth @blackbabiesforall
You are ⒷⒶⒷⓎ ⒷⓄⓎ , you are. 💙 🌈 #jaxsonavery  📸: @kathryndsutter ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ #newbornphotography  @_beautifulblackbabies #newbornphotographer  #newborn  #babies  #newbornpictures  @newbornsocute #newbornphotos  #babyphotography  @blackbabymagic #babyphotographer  #babyprops  #newbornprops  #photographyprops  #dadlife  #babylove  @blackbabiesrock #birthphotographer  #birthphotography  @theblackmancan #fresh48  #justborn  #welcometotheworld  #welcomebaby  @newbornarrival #brandnewbabe  #babygirl  #babyboy  #newfamily  #hospitalbirth  #homebirth  #laborday  #fatherhood  #birth  @blackbabiesforall
Band: #sugacandymas 
Carnival: #LaborDay
Section: #TwilightSprakle (((Backline)))
Owner: #LDLMAS 
#RoadReady #GetlnThisSection
Regrann from @gary_warlord -  You request it, we got it! Slip into nutmeg  spice . It's real no photo shop so Pre- order today! Email:slipintothecaribbean@gmail.com or Text/what's app 347-301-1831 to place your order. Tag some one who will like this . Where should we slip into next??? #spicemass #vincymass #cropover #caribana #bostoncarnival #nottinghillcarnival #laborday #grenada #trinidad #jamaica #Haiti #guyana #barbados #stlucia caribbean #westindies #slippers #flipflops #summer #beach #spicemas2018 - #regrann
Regrann from @gary_warlord - You request it, we got it! Slip into nutmeg spice . It's real no photo shop so Pre- order today! Email:slipintothecaribbean@gmail.com or Text/what's app 347-301-1831 to place your order. Tag some one who will like this . Where should we slip into next??? #spicemass  #vincymass  #cropover  #caribana  #bostoncarnival  #nottinghillcarnival  #laborday  #grenada  #trinidad  #jamaica  #Haiti  #guyana  #barbados  #stlucia  caribbean #westindies  #slippers  #flipflops  #summer  #beach  #spicemas2018  - #regrann 
‼THIS FRIDAY JUNE 22ND‼
Backyard Republik | LBTH | Dons of NY | Asheenee Presents:
Yin Yang Theory “The Balance of Life”☯
NYC Labor Day Band Launch! 🔥
Witness the launch of our 2 mind blowing sections and register to Play Mas with the #1 Queens Mas Band #BackyardRepublik 🙌🏽
📍 MAZI Nightclub
130-35 91st Ave, Richmond Hill, 11418
☎ For Info & VIP Contact:
Shiva 516-288-1776
Dereck 917-446-6760
Devon 917-232-7098
Nevash 917-681-7780
DM ⬇
@backyardpromotions @backyardrepublik @lord_dereck_lbth @dondadadev @nevash_asheenee @vicklimeblu @Drewwbai @mazinightclub 
#BackyardRepublik #Carnival #EasternParkway #LaborDay #LaborDayWeekend #AllInclusive #Soca #BigTruck #Mas #WIADCA
‼THIS FRIDAY JUNE 22ND‼ Backyard Republik | LBTH | Dons of NY | Asheenee Presents: Yin Yang Theory “The Balance of Life”☯ NYC Labor Day Band Launch! 🔥 Witness the launch of our 2 mind blowing sections and register to Play Mas with the #1  Queens Mas Band #BackyardRepublik  🙌🏽 📍 MAZI Nightclub 130-35 91st Ave, Richmond Hill, 11418 ☎ For Info & VIP Contact: Shiva 516-288-1776 Dereck 917-446-6760 Devon 917-232-7098 Nevash 917-681-7780 DM ⬇ @backyardpromotions @backyardrepublik @lord_dereck_lbth @dondadadev @nevash_asheenee @vicklimeblu @Drewwbai @mazinightclub #BackyardRepublik  #Carnival  #EasternParkway  #LaborDay  #LaborDayWeekend  #AllInclusive  #Soca  #BigTruck  #Mas  #WIADCA 
#theposhstandard 🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#theposhstandard  🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Rock out to Afrobeats vibes with @dj_mannyo July 8, 2018!

Call or text 347-699-5803 for discounted Physical Tickets

ONLINE TICKETS ON SALE @
EXPERIENCEINNYC.COM
.
.
*Unlimited Food✔
*Unlimited Drinks✔
*Fabric to Create Outfit✔
*Outdoor Space✔
*Free Parking✔
*Sponsored Event✔ .
.
.
#Experienceinnyc #Whenoneculturemeetsthenext 
#imgoingtoexperience
#allinclusivefete
Electric zoo lineup for Friday Saturday and Sunday🔥🔥🤪
Electric zoo lineup for Friday Saturday and Sunday🔥🔥🤪
#theposhstandard 🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#theposhstandard  🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#theposhstandard 🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#theposhstandard  🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#theposhstandard 🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#theposhstandard  🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Want a Video Ad like this? Do you have a #Construction #Business offer for your #electrical #services? Then feel free to contact me on this link http://bit.ly/smmagency at FIVERR and I will develop this kind of #VideoADS for just $25

#electrician #construction #constructionmemes #plumber #chicago #homedepot #laborday #instacool #remodel #renovation #interior #finishcarpentry #meme #home #memeoftheday #contractor #homeimprovement #dwtough #finishcarpenter #craftsmanship #builder #homerenovation #carpenter #woodworking #southbarrington
Want a Video Ad like this? Do you have a #Construction  #Business  offer for your #electrical  #services ? Then feel free to contact me on this link http://bit.ly/smmagency at FIVERR and I will develop this kind of #VideoADS  for just $25 #electrician  #construction  #constructionmemes  #plumber  #chicago  #homedepot  #laborday  #instacool  #remodel  #renovation  #interior  #finishcarpentry  #meme  #home  #memeoftheday  #contractor  #homeimprovement  #dwtough  #finishcarpenter  #craftsmanship  #builder  #homerenovation  #carpenter  #woodworking  #southbarrington 
This is the Posh Standard
This is the Posh Standard
Is it ok for me to over do it today 
Slip into nutmeg  spice swimsuit . It's real no photo shop so Pre- order today! Email:slipintothecaribbean@gmail.com or Text/what's app 347-301-1831 to place your order. Tag some one who will like this . Where should we slip into next??? #spicemass #vincymass #cropover #caribana #bostoncarnival #nottinghillcarnival #laborday #grenada  caribbean #westindies #slippers #flipflops #summer #beach
Wait for it ... #theposhstandard 🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Wait for it ... #theposhstandard  🔥➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉🏾 @theposhstandard 🔥
Tag 👉🏾 @theposhstandard 🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Tag friends & Like
🔥Dm for Promo Rates!
🔥Turn On Post Notifications ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
☄️☄️ ooohhh think I like this... like the back pack...For Labor Day 2018. SECTION: Lavish. BAND: Sesame Carnival. #laborday#sesamecarnival#lavish#us#carnival#backpack#ilovecarnivall#fortheloveofourculture❤️💙💛🖤 #Repost @sesamecarnival with @get_repost
・・・
AFRICA! AFRICA! 👑
Lavish option
For Labor Day 2018

#sesamecarnival #sesameflyers #exoticaladies #africa #thelegacy #laborday2018 #brooklyn #ny  #likeifyoulike #detail #original #unique #wearethelegacy #thequalityband
☄️☄️ ooohhh think I like this... like the back pack...For Labor Day 2018. SECTION: Lavish. BAND: Sesame Carnival. #laborday #sesamecarnival #lavish #us #carnival #backpack #ilovecarnivall #fortheloveofourculture ❤️💙💛🖤 #Repost  @sesamecarnival with @get_repost ・・・ AFRICA! AFRICA! 👑 Lavish option For Labor Day 2018 #sesamecarnival  #sesameflyers  #exoticaladies  #africa  #thelegacy  #laborday2018  #brooklyn  #ny  #likeifyoulike  #detail  #original  #unique  #wearethelegacy  #thequalityband 
Do what you love and love what you do. In that way you won’t be working but rather enjoying life. Wishing everyone an enjoyable Holiday. From BIG SEPoS Volleyball #holiday #laborfree #laborday #trinidadandtobago #bigseposvolleyball #bigseposrahhhhboooommmmm
Back again to give you what you need!! @blacksmokemia LABOR DAY WEEKEND!!! 5 days of Good Vibes| Great Smokes| Beautiful People.... don’t miss out on the smoking event of the summer 18!!! Use promo code AJBSM and save ... Texas Taking over Miami ... don’t believe me just watch @ray_tate @seykounia @annscave @westsidesmokers @biccrew2015 @stixx_and_stonez @forsmokersonlysocialclub @stogietv @cigarexecutives #ladiessmokecigarstoo #cigarsocialclub #cigars #blacksmokemiami2018 #cigarsandwhiskey #cigarsociety #cigaraficionado #sotl #botl #lotl #houstoncigarlife #miaminights #laborday
Back again to give you what you need!! @blacksmokemia LABOR DAY WEEKEND!!! 5 days of Good Vibes| Great Smokes| Beautiful People.... don’t miss out on the smoking event of the summer 18!!! Use promo code AJBSM and save ... Texas Taking over Miami ... don’t believe me just watch @ray_tate @seykounia @annscave @westsidesmokers @biccrew2015 @stixx_and_stonez @forsmokersonlysocialclub @stogietv @cigarexecutives #ladiessmokecigarstoo  #cigarsocialclub  #cigars  #blacksmokemiami2018  #cigarsandwhiskey  #cigarsociety  #cigaraficionado  #sotl  #botl  #lotl  #houstoncigarlife  #miaminights  #laborday 
You request it, we got it! Slip into nutmeg  spice . It's real no photo shop so Pre- order today! Email:slipintothecaribbean@gmail.com or Text/what's app 347-301-1831 to place your order. Tag some one who will like this . Where should we slip into next??? #spicemass #vincymass #cropover #caribana #bostoncarnival #nottinghillcarnival #laborday #grenada #trinidad #jamaica #Haiti #guyana #barbados #stlucia caribbean #westindies #slippers #flipflops #summer #beach #spicemas2018
You request it, we got it! Slip into nutmeg spice . It's real no photo shop so Pre- order today! Email:slipintothecaribbean@gmail.com or Text/what's app 347-301-1831 to place your order. Tag some one who will like this . Where should we slip into next??? #spicemass  #vincymass  #cropover  #caribana  #bostoncarnival  #nottinghillcarnival  #laborday  #grenada  #trinidad  #jamaica  #Haiti  #guyana  #barbados  #stlucia  caribbean #westindies  #slippers  #flipflops  #summer  #beach  #spicemas2018 
If you've been following @thehoustoncannabus, you'll know we're back at it and heading to Portland, OR for Labor Day!! We've updated our packages, tweaked the site to make it a better, more customized experience and in @bdub.thegreat fashion, we're holding a raffle to make things interesting. Catch us out at events around the city to purchase yours and head over to www.ridethc.com to see what we have goin on and purchase your tickets 😁😁 DM @thehoustoncannabus with any questions 😎💙💪🏾 #TheHoustonCannabus #Oregon #CannaTourism #420 #710 #LaborDay #CannabisCulture #WeedTrip #PattyPothead #HighLife #Houston #Denver #NewVenues #SeeTheWorld #StimulateYourMindCraig
If you've been following @thehoustoncannabus, you'll know we're back at it and heading to Portland, OR for Labor Day!! We've updated our packages, tweaked the site to make it a better, more customized experience and in @bdub.thegreat fashion, we're holding a raffle to make things interesting. Catch us out at events around the city to purchase yours and head over to www.ridethc.com to see what we have goin on and purchase your tickets 😁😁 DM @thehoustoncannabus with any questions 😎💙💪🏾 #TheHoustonCannabus  #Oregon  #CannaTourism  #420  #710  #LaborDay  #CannabisCulture  #WeedTrip  #PattyPothead  #HighLife  #Houston  #Denver  #NewVenues  #SeeTheWorld  #StimulateYourMindCraig 
makeupfixonline.com 🦋 All of the products I use on Clients are sold in the online store @makeup_fix
makeupfixonline.com 🦋 All of the products I use on Clients are sold in the online store @makeup_fix
Want a Video Ad like this? Do you have an #electrician #services or #business? Then feel free to contact me on this link http://bit.ly/smmagency at FIVERR and I will develop this kind of #VideoADS or more for just $25

#electrician #construction #constructionmemes #plumber #chicago #homedepot #laborday #instacool #remodel #renovation #interior #finishcarpentry #meme #home #memeoftheday #contractor #homeimprovement #dwtough #finishcarpenter #craftsmanship #builder #homerenovation #carpenter #woodworking #southbarrington #woodworker
Want a Video Ad like this? Do you have an #electrician  #services  or #business ? Then feel free to contact me on this link http://bit.ly/smmagency at FIVERR and I will develop this kind of #VideoADS  or more for just $25 #electrician  #construction  #constructionmemes  #plumber  #chicago  #homedepot  #laborday  #instacool  #remodel  #renovation  #interior  #finishcarpentry  #meme  #home  #memeoftheday  #contractor  #homeimprovement  #dwtough  #finishcarpenter  #craftsmanship  #builder  #homerenovation  #carpenter  #woodworking  #southbarrington  #woodworker 
Want a Video Ad like this? Do you have a #Electrician or #Plumber #Services offer? Then feel free to contact me on this link http://bit.ly/smmagency at FIVERR and I will develop this kind of #VideoADS for just $25

#electrician #construction #constructionmemes #plumber #chicago #homedepot #laborday #instacool #remodel #renovation #interior #finishcarpentry #meme #home #memeoftheday #contractor #homeimprovement #dwtough #finishcarpenter #craftsmanship #builder #homerenovation #carpenter #woodworking #southbarrington #woodworker
Want a Video Ad like this? Do you have a #Electrician  or #Plumber  #Services  offer? Then feel free to contact me on this link http://bit.ly/smmagency at FIVERR and I will develop this kind of #VideoADS  for just $25 #electrician  #construction  #constructionmemes  #plumber  #chicago  #homedepot  #laborday  #instacool  #remodel  #renovation  #interior  #finishcarpentry  #meme  #home  #memeoftheday  #contractor  #homeimprovement  #dwtough  #finishcarpenter  #craftsmanship  #builder  #homerenovation  #carpenter  #woodworking  #southbarrington  #woodworker 
We have one week left for #summer2018 !! #laborday #2018 is open!! Get on it quick!! 🌞🌊🌊🌊
*
*
* 
We have #longweekends available too! 3 night minimum! Check out the @airbnb link in my bio!! #getaway #vacation #airbnbhost #airbnb @best_airbnb @airbnboftheday @airbnb50
How far do our campers fly/drive to get to camp?  Typically campers live within 2-4 hour drive of a camp location.  However, our upcoming camp collaboration with @girlsgonewodpodcast has bucked that trend in a big way!
#girlsgonewod #camptimeout #colorado #laborday
How far do our campers fly/drive to get to camp? Typically campers live within 2-4 hour drive of a camp location. However, our upcoming camp collaboration with @girlsgonewodpodcast has bucked that trend in a big way! #girlsgonewod  #camptimeout  #colorado  #laborday 
Three-colored #earrings in the colors of the #American #flag: white, bright blue, bright red. Be ready for 4 of july 🇺🇲https://etsy.me/2I1QGFQ
$22.44
+
+
+
+
+
+
+
+

#AmericanFlag #Earrings #labordaygift #4thofjuly #redwhiteblue #patriotic #handmadeearrings #independenceday #national #country #USA #Jewelry #tasselsearrings #usaflag #flagjewelry #militaryflag #statesflag  #usajewelry #unitetstates #laborday #countryflags #unitedstatesflag #flag #nationalflag #usaflafjewelry #usaflagearrings #jewelry
Three-colored #earrings  in the colors of the #American  #flag : white, bright blue, bright red. Be ready for 4 of july 🇺🇲https://etsy.me/2I1QGFQ $22.44 + + + + + + + + #AmericanFlag  #Earrings  #labordaygift  #4thofjuly  #redwhiteblue  #patriotic  #handmadeearrings  #independenceday  #national  #country  #USA  #Jewelry  #tasselsearrings  #usaflag  #flagjewelry  #militaryflag  #statesflag  #usajewelry  #unitetstates  #laborday  #countryflags  #unitedstatesflag  #flag  #nationalflag  #usaflafjewelry  #usaflagearrings  #jewelry 
Happy Labor Day everybody!! Have fun! Shop lots! Drink lots! Eat adventurously! 😅 #laborday #laborday2018 #chefs #kitchenlife #food #holiday
#laborday is available  at #BlueMountainLodge  #vacationrental #cabin near #Gatlinburg and #PigeonForge for your  #fallvacation 
4 bd/4.5 ba, sleeps 12, #bookdirect www.smoky-mountains-cabin.com/bml
via @RiplApp
Did you hear about the Texas Takeover @blacksmokemia ??? Think it’s a game.... Texas will be there in full force... use my code and save @cigarexecutives @stogietv @ray_tate @annscave @stixx_and_stonez @westsidesmokers @forsmokersonlysocialclub @biccrew2015 #blackcigarsmoker_society #blackcigarsmokers_society2 #cigaraddict #queenoftheleaf #cigars #cigartherapy #cigarsmokers #cigarsocialclub #blacksmokemiami #miami #houston #texas #cigarevents #houstoncigarlife #cigaraficionado #realladiessmokecigars #cigarlifestyle #laborday
Did you hear about the Texas Takeover @blacksmokemia ??? Think it’s a game.... Texas will be there in full force... use my code and save @cigarexecutives @stogietv @ray_tate @annscave @stixx_and_stonez @westsidesmokers @forsmokersonlysocialclub @biccrew2015 #blackcigarsmoker_society  #blackcigarsmokers_society2  #cigaraddict  #queenoftheleaf  #cigars  #cigartherapy  #cigarsmokers  #cigarsocialclub  #blacksmokemiami  #miami  #houston  #texas  #cigarevents  #houstoncigarlife  #cigaraficionado  #realladiessmokecigars  #cigarlifestyle  #laborday 
@hbcufest @lnemtaughtme got another one!
Set your mouth owt on a #TopFlightHookah 
#laborday #clouds #greek #nphc #hbcu #festivals
Working with moms going into labor today #intern #laborday