an online Instagram web viewer

#kurusdansihat medias

Photos

WAH..
.
Best nye dengar bila customer bagi feedback positif..alhamdulillah berkesan dengan diri customer.. Berminat boleh whatsapp 0173530910

#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu #langsing #sayanakkurus #kopiviral #tipskurus #jomkurus #nakkurus #kurusdansihat #kurusdengancepat #kurustanpadiet #kuruscarasihat #setkurus #kuruslangsing #beratbadanideal #turunberatbadan #jomsihat #kuruspantas #cantiksihat
Fahami konsep diet yang BETUL..breakfast yang terbaik adalah makanan yang low crabs,high protein,low GI Dan yang penting calories less than 200kcal

Nak tahu lebih lanjut sila klik bio ig saya di atas👆👆👆untuk join program

Hada +60125704789
Online coaching
I loss 16kg

#sihatkuruscantik#kuruscantiklentik#kurusdansihat#gemokisawsome#mommygojes#mommygojesberduit#jjcm#wanitahariinitv3#majalahmingguanwanita
Akak comel ni berjaya turun berat badan dalam masa hanya 1 bulan dengan minum Leedee 🍍😘 .
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
Akak comel ni berjaya turun berat badan dalam masa hanya 1 bulan dengan minum Leedee 🍍😘 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
Akak comel ni berjaya turun berat badan dalam masa hanya 1 bulan dengan minum Leedee 🍍😘 .
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
Akak comel ni berjaya turun berat badan dalam masa hanya 1 bulan dengan minum Leedee 🍍😘 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
Akak comel ni berjaya turun berat badan dalam masa hanya 1 bulan dengan minum Leedee 🍍😘 .
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
Akak comel ni berjaya turun berat badan dalam masa hanya 1 bulan dengan minum Leedee 🍍😘 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍
@bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. 
Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘
.
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍 @bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍
@bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. 
Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘
.
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍 @bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍
@bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. 
Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘
.
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍 @bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
terima kaseh eji.sgt humble. 
DONE COD..
FREE COD.FREE COD.
FREEEEEEEE CODDDDD!!!!!!!! @fairfit.kluang @fairfit.kluang @fairfit.kluang @fairfitjb @fairfitjb 
#fairfit #fairfitkluang #fairfitjohor #demamfairfit #fairfithq #testimonifairfit #fairfitjohorbahru #kluang #johor #jdt 
#kurus #carauntukkurus #kurusdansihat #jomkurus #dahkurus #misikurus #productkurus #viral #kurussebelumkahwin #sihat #kurussihat #hantaran #pakejkahwin#jofliam#makanmakan#makan#cinta#doorgift#hantarankluangbajet#hantaran
terima kaseh eji.sgt humble. DONE COD.. FREE COD.FREE COD. FREEEEEEEE CODDDDD!!!!!!!! @fairfit.kluang @fairfit.kluang @fairfit.kluang @fairfitjb @fairfitjb #fairfit  #fairfitkluang  #fairfitjohor  #demamfairfit  #fairfithq  #testimonifairfit  #fairfitjohorbahru  #kluang  #johor  #jdt  #kurus  #carauntukkurus  #kurusdansihat  #jomkurus  #dahkurus  #misikurus  #productkurus  #viral  #kurussebelumkahwin  #sihat  #kurussihat  #hantaran  #pakejkahwin #jofliam #makanmakan #makan #cinta #doorgift #hantarankluangbajet #hantaran 
PAKEJ LENGKAP UTK KEMBALI
RAMPING MELENTIK!? 👉 Melawaskan pembuangan
👉 Cepat rasa kenyang
👉 Mengurangkan selera makan

Bila kita cepat rasa kenyang automatik selera makan berkurang... kan?

Sbb tu bila consume #suretrim perut  kempis dan badan kita cepat susut.

Dan paling best!

Corset #bodyramping ( dpt #FREE uolls ) ni bagi "Curve" pada pinggang.. Melentikss gitew.... Harga asal RM170.. Tp sekarang hakakkk nak kasi Diskaunnn RM60 + FREE POSTAGE + FREE CORSET +FREE GUIDE DARI COACH BERPENGALAMAN
#happy #suretrim #roserich #empire #jutawan  #jomsihat #jomcantik #anggun #bazaarpaknil #love #kurus #slimming #jom #kurusdansihat #sihatdancantik #johor #kl #kualalumpur #produkmuslim #terbaik #luluskkm
PAKEJ LENGKAP UTK KEMBALI RAMPING MELENTIK!? 👉 Melawaskan pembuangan 👉 Cepat rasa kenyang 👉 Mengurangkan selera makan Bila kita cepat rasa kenyang automatik selera makan berkurang... kan? Sbb tu bila consume #suretrim  perut kempis dan badan kita cepat susut. Dan paling best! Corset #bodyramping  ( dpt #FREE  uolls ) ni bagi "Curve" pada pinggang.. Melentikss gitew.... Harga asal RM170.. Tp sekarang hakakkk nak kasi Diskaunnn RM60 + FREE POSTAGE + FREE CORSET +FREE GUIDE DARI COACH BERPENGALAMAN #happy  #suretrim  #roserich  #empire  #jutawan  #jomsihat  #jomcantik  #anggun  #bazaarpaknil  #love  #kurus  #slimming  #jom  #kurusdansihat  #sihatdancantik  #johor  #kl  #kualalumpur  #produkmuslim  #terbaik  #luluskkm 
Kurus dan bertenaga🔥
.
Takut bila tak makan nasi nanti badan tak bertenaga? Jangan risau sayangku sekalian. Leedee juga boleh bantu meningkatkan tenaga💪🏻
.
✅Kurus
✅Bertenaga
✅Tak rasa Craving makanan
✅ Meningkatkan metabolisma badan
✅Kulit Lebih lembab
.
🌟Tak perlu ulang alik ke toilet
.
🛵
YEAR END SALE! STAY TUNED!
Jangan lupa Turn On Notification ya🌟
Order skg!!
Whatsapp 📲 0183900928
Whatsapp 📲 0183900928
Whatsapp 📲 0183900928
.
✅NAK buat side income (AGENT/STOKIS)
WHATSAPP👇🏻👇🏻
📲 0183900928
.
.
#Leedee
#KurusMacamLeedee 
#LeedeeTikTik
Kurus dan bertenaga🔥 . Takut bila tak makan nasi nanti badan tak bertenaga? Jangan risau sayangku sekalian. Leedee juga boleh bantu meningkatkan tenaga💪🏻 . ✅Kurus ✅Bertenaga ✅Tak rasa Craving makanan ✅ Meningkatkan metabolisma badan ✅Kulit Lebih lembab . 🌟Tak perlu ulang alik ke toilet . 🛵 YEAR END SALE! STAY TUNED! Jangan lupa Turn On Notification ya🌟 Order skg!! Whatsapp 📲 0183900928 Whatsapp 📲 0183900928 Whatsapp 📲 0183900928 . ✅NAK buat side income (AGENT/STOKIS) WHATSAPP👇🏻👇🏻 📲 0183900928 . . #Leedee  #KurusMacamLeedee  #LeedeeTikTik 
Kurus dan bertenaga🔥
.
Takut bila tak makan nasi nanti badan tak bertenaga? Jangan risau sayangku sekalian. Leedee juga boleh bantu meningkatkan tenaga💪🏻
.
✅Kurus
✅Bertenaga
✅Tak rasa Craving makanan
✅ Meningkatkan metabolisma badan
✅Kulit Lebih lembab
.
🌟Tak perlu ulang alik ke toilet
.
🛵
YEAR END SALE! STAY TUNED!
Jangan lupa Turn On Notification ya🌟
Order skg!!
Whatsapp 📲 0183900928
Whatsapp 📲 0183900928
Whatsapp 📲 0183900928
.
✅NAK buat side income (AGENT/STOKIS)
WHATSAPP👇🏻👇🏻
📲 0183900928
.
.
#Leedee
#KurusMacamLeedee 
#LeedeeTikTik
Kurus dan bertenaga🔥 . Takut bila tak makan nasi nanti badan tak bertenaga? Jangan risau sayangku sekalian. Leedee juga boleh bantu meningkatkan tenaga💪🏻 . ✅Kurus ✅Bertenaga ✅Tak rasa Craving makanan ✅ Meningkatkan metabolisma badan ✅Kulit Lebih lembab . 🌟Tak perlu ulang alik ke toilet . 🛵 YEAR END SALE! STAY TUNED! Jangan lupa Turn On Notification ya🌟 Order skg!! Whatsapp 📲 0183900928 Whatsapp 📲 0183900928 Whatsapp 📲 0183900928 . ✅NAK buat side income (AGENT/STOKIS) WHATSAPP👇🏻👇🏻 📲 0183900928 . . #Leedee  #KurusMacamLeedee  #LeedeeTikTik 
Kita rewind sikit...tadi dah cerita snacking petang...ni meal lunch hari ni...
Ikan and kerabu kacang botor/kacang kelisa
.
Sape yg cakap makan sihat tu mahalla, xde makanan melayu la....ha, menu kami ada macam2 korang.. 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
.
Follow Dee untuk tahu banyak lagi tips2 menarik atau klik link kat bio IG, untuk direct wassap Dee😍.
.
.
☎️Coach Dee: 0126079717
@dee_fitandhealthy

#teamfitlady
#youcanloseweightfromhome 
#sayanakkuruscepat 
#kurustanpaberlapar 
#kurusdansihat 
#diet 
#teamnickhinhussien
#teamrafiqrazali 
#diet
#dietmakansedap 
#kuruscepat
#kpop
#weddingdress 
#teamfitmom
#coachdee
#healthymeal #healthydiet #jomkurus #menusihat #eatrightnotless#cintafatamorgana #onlinecoaching #healthybreakfast #makansihat #majalahwanita #kurusdarirumah #jjcm #jubahbesar
Kita rewind sikit...tadi dah cerita snacking petang...ni meal lunch hari ni... Ikan and kerabu kacang botor/kacang kelisa . Sape yg cakap makan sihat tu mahalla, xde makanan melayu la....ha, menu kami ada macam2 korang.. 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤 . Follow Dee untuk tahu banyak lagi tips2 menarik atau klik link kat bio IG, untuk direct wassap Dee😍. . . ☎️Coach Dee: 0126079717 @dee_fitandhealthy #teamfitlady  #youcanloseweightfromhome  #sayanakkuruscepat  #kurustanpaberlapar  #kurusdansihat  #diet  #teamnickhinhussien  #teamrafiqrazali  #diet  #dietmakansedap  #kuruscepat  #kpop  #weddingdress  #teamfitmom  #coachdee  #healthymeal  #healthydiet  #jomkurus  #menusihat  #eatrightnotless #cintafatamorgana  #onlinecoaching  #healthybreakfast  #makansihat  #majalahwanita  #kurusdarirumah  #jjcm  #jubahbesar 
Eh coach cakap cereal tak boleh makan???
Boleh...tapi kene pandai pilih.
Semua kami ajar tau dalam program.
Ni muesli loose yang no added sugar.
Makan dengan vsoy..
.
Makan masa bila?
Masa snacking uolls...
.
Kami kan makan 5 kali sehari..tukar2 menu tau utk 30hari tu. Tak bosan punye...
.
Follow Dee untuk tahu banyak lagi tips2 menarik atau klik link kat bio IG, untuk direct wassap Dee😍.
.
.
☎️Coach Dee: 0126079717
@dee_fitandhealthy

#teamfitlady
#youcanloseweightfromhome 
#sayanakkuruscepat 
#kurustanpaberlapar 
#kurusdansihat 
#diet 
#teamnickhinhussien
#teamrafiqrazali 
#diet
#dietmakansedap 
#kuruscepat
#kpop
#weddingdress 
#teamfitmom
#coachdee
#healthymeal #healthydiet #jomkurus #menusihat #eatrightnotless#cintafatamorgana #onlinecoaching #healthybreakfast #makansihat #majalahwanita #kurusdarirumah #jjcm #jubahbesar
Eh coach cakap cereal tak boleh makan??? Boleh...tapi kene pandai pilih. Semua kami ajar tau dalam program. Ni muesli loose yang no added sugar. Makan dengan vsoy.. . Makan masa bila? Masa snacking uolls... . Kami kan makan 5 kali sehari..tukar2 menu tau utk 30hari tu. Tak bosan punye... . Follow Dee untuk tahu banyak lagi tips2 menarik atau klik link kat bio IG, untuk direct wassap Dee😍. . . ☎️Coach Dee: 0126079717 @dee_fitandhealthy #teamfitlady  #youcanloseweightfromhome  #sayanakkuruscepat  #kurustanpaberlapar  #kurusdansihat  #diet  #teamnickhinhussien  #teamrafiqrazali  #diet  #dietmakansedap  #kuruscepat  #kpop  #weddingdress  #teamfitmom  #coachdee  #healthymeal  #healthydiet  #jomkurus  #menusihat  #eatrightnotless #cintafatamorgana  #onlinecoaching  #healthybreakfast  #makansihat  #majalahwanita  #kurusdarirumah  #jjcm  #jubahbesar 
Sape macam ni?Hahadoiiii...kadang tu perubahan cuaca pun jadi sebab makan....
.
Ada korelasi ke? .
Tak baik tau salahkan hormon....hormon tu kacau bilau sebab makan yang mengarut ni la...
Kalau makan makanan elok...dia oun elok tau...
.
'Craving' ni sebab badan tak cukup nutrisi, tak cukup air dan berada dalam keadaan 'survival mode'.
.
Kalut badan ni dok jaga supaya boleh berfungsi...tuan badan xde kesah pun...
.
Haish...
.
Jom kita ubah  cari cara, ilmu dan amalkan. Sayang diri kita. Kalau bukan kita sape lagi?
.
Kalau turun 'guru' dari langit pun tapi diri sendiri yang tak kesah, whatever mentality then tak kan ada yg berubah pun.
.
Follow Dee untuk tahu banyak lagi tips2 menarik atau klik link kat bio IG, untuk direct wassap Dee😍.
.
.
☎️Coach Dee: 0126079717
@dee_fitandhealthy

#teamfitlady
#youcanloseweightfromhome 
#sayanakkuruscepat 
#kurustanpaberlapar 
#kurusdansihat 
#diet 
#teamnickhinhussien
#teamrafiqrazali 
#diet
#dietmakansedap 
#kuruscepat
#kpop
#weddingdress 
#teamfitmom
#coachdee
#healthymeal #healthydiet #jomkurus #menusihat #eatrightnotless#cintafatamorgana #onlinecoaching #healthybreakfast #makansihat #majalahwanita #kurusdarirumah #jjcm #jubahbesar
Sape macam ni?Hahadoiiii...kadang tu perubahan cuaca pun jadi sebab makan.... . Ada korelasi ke? . Tak baik tau salahkan hormon....hormon tu kacau bilau sebab makan yang mengarut ni la... Kalau makan makanan elok...dia oun elok tau... . 'Craving' ni sebab badan tak cukup nutrisi, tak cukup air dan berada dalam keadaan 'survival mode'. . Kalut badan ni dok jaga supaya boleh berfungsi...tuan badan xde kesah pun... . Haish... . Jom kita ubah cari cara, ilmu dan amalkan. Sayang diri kita. Kalau bukan kita sape lagi? . Kalau turun 'guru' dari langit pun tapi diri sendiri yang tak kesah, whatever mentality then tak kan ada yg berubah pun. . Follow Dee untuk tahu banyak lagi tips2 menarik atau klik link kat bio IG, untuk direct wassap Dee😍. . . ☎️Coach Dee: 0126079717 @dee_fitandhealthy #teamfitlady  #youcanloseweightfromhome  #sayanakkuruscepat  #kurustanpaberlapar  #kurusdansihat  #diet  #teamnickhinhussien  #teamrafiqrazali  #diet  #dietmakansedap  #kuruscepat  #kpop  #weddingdress  #teamfitmom  #coachdee  #healthymeal  #healthydiet  #jomkurus  #menusihat  #eatrightnotless #cintafatamorgana  #onlinecoaching  #healthybreakfast  #makansihat  #majalahwanita  #kurusdarirumah  #jjcm  #jubahbesar 
Jom siapa nak kuruskan badan coach bantu dan guide dalam wasap jer..untuk lebih sihat dan bertenaga ya..perkara pertama yang mesti dilakukan adalah JAGA PEMAKANAN HARIAN..
.
ADVANCE COACHING INTAKE JANUARY 2019 KINI DIBUKA
.
💐Kami menyediakan MEAL PLAN dan cara-cara memasak juga diberi. 💐Group whatsapp yang mana satu team bekerja sama memberi sokongan padu untuk merialisasikan impian semua yang hendak menurunkan berat badan
.
💐Personal Coach yang sentiasa guide anda sehingga mendapat berat ideal
.
💐Setiap hari topic berkenaan diet dan pemakanan akan diberi
.
💐Link exercise akan diberi juga. Anda boleh bersenam dari rumah.
.
Sila klik link bio di profile
@zaakiah.talib 
@zaakiah.talib 
@zaakiah.talib 
ataupun wasap 017-6232108 (coach zakiah)
.
#kurussihat #teamerobik #jomkurus #teampipipau #eatclean #brunei #bruneidarulsalam #bruneimuslimah #kuruscaraonline #anakabah #makcikbawang #bawangmerahbawangputih #islamituindah #kurusdansihat #herbalife #turunberatbadanonline #turun5kgsebulan #turunberatbadan #dietcaraygbetul
#coachzakiah 
#groupcikgu
Jom siapa nak kuruskan badan coach bantu dan guide dalam wasap jer..untuk lebih sihat dan bertenaga ya..perkara pertama yang mesti dilakukan adalah JAGA PEMAKANAN HARIAN.. . ADVANCE COACHING INTAKE JANUARY 2019 KINI DIBUKA . 💐Kami menyediakan MEAL PLAN dan cara-cara memasak juga diberi. 💐Group whatsapp yang mana satu team bekerja sama memberi sokongan padu untuk merialisasikan impian semua yang hendak menurunkan berat badan . 💐Personal Coach yang sentiasa guide anda sehingga mendapat berat ideal . 💐Setiap hari topic berkenaan diet dan pemakanan akan diberi . 💐Link exercise akan diberi juga. Anda boleh bersenam dari rumah. . Sila klik link bio di profile @zaakiah.talib @zaakiah.talib @zaakiah.talib ataupun wasap 017-6232108 (coach zakiah) . #kurussihat  #teamerobik  #jomkurus  #teampipipau  #eatclean  #brunei  #bruneidarulsalam  #bruneimuslimah  #kuruscaraonline  #anakabah  #makcikbawang  #bawangmerahbawangputih  #islamituindah  #kurusdansihat  #herbalife  #turunberatbadanonline  #turun5kgsebulan  #turunberatbadan  #dietcaraygbetul  #coachzakiah  #groupcikgu 
5 TIP BERJAYA KURUS DALAM SURIKURUS COACHING
.
Penting ni‼️. Bila anda decide untuk bermula, pastikan anda bersedia mental dan fizikal.
.
Especially pentingnya empty your cup. Sebab saya perasan ada sesetengah yang terbawa bawa diet style lama diorg yang extreme ke dalam coaching dan end up matlamat kita kurus dan kekal kurus tidak twrcapai. .
#tipkurus #coachkurus #jomkurus #produkkurus
5 TIP BERJAYA KURUS DALAM SURIKURUS COACHING . Penting ni‼️. Bila anda decide untuk bermula, pastikan anda bersedia mental dan fizikal. . Especially pentingnya empty your cup. Sebab saya perasan ada sesetengah yang terbawa bawa diet style lama diorg yang extreme ke dalam coaching dan end up matlamat kita kurus dan kekal kurus tidak twrcapai. . #tipkurus  #coachkurus  #jomkurus  #produkkurus 
🔥🔥🔥 Weight Loss Kit TKO Nutrition 🔥🔥🔥
.
🎉🎉🎉LIMITED STOCK🎉🎉🎉
.
FREE shaker
FREE tshirt
FREE coaching sampai kurus
FREE keahlian dalam group fb
FREE postage ke SELURUH Malaysia
Tak kurus kami pulangkan duit anda
. 
Harga tetap sama RM150
.
#weightlosskit #fatburnermega3.0 #freegift #limitedstock #testimoni #testimonikurus #jk1m #fatburnermega #kevinzahri #kuruspantas #kurusdansihat #produkkurus #kuruscarasihat #juskurus #kurusdenganmudah #nakcepatkurus #tipskurus #supplementkurus #maukurus #nakkuruskanbadan #slim #slimming #slimfast #beauty #fatburnermegamalaysia
🔥🔥🔥 Weight Loss Kit TKO Nutrition 🔥🔥🔥 . 🎉🎉🎉LIMITED STOCK🎉🎉🎉 . FREE shaker FREE tshirt FREE coaching sampai kurus FREE keahlian dalam group fb FREE postage ke SELURUH Malaysia Tak kurus kami pulangkan duit anda . Harga tetap sama RM150 . #weightlosskit  #fatburnermega3 .0 #freegift  #limitedstock  #testimoni  #testimonikurus  #jk1m  #fatburnermega  #kevinzahri  #kuruspantas  #kurusdansihat  #produkkurus  #kuruscarasihat  #juskurus  #kurusdenganmudah  #nakcepatkurus  #tipskurus  #supplementkurus  #maukurus  #nakkuruskanbadan  #slim  #slimming  #slimfast  #beauty  #fatburnermegamalaysia 
Ada beberapa sebab. Jom baca di bawah.. ⤵️⤵️🔥🔥
.
1️⃣Sebab diet tanpa ilmu. Ramai yang diet semuanya sendiri-sendiri tanpa ilmu yang betul. Jadi bila diet tanpa ilmu, kita tak tahu mana yang betul dan mana yang salah. Kalau macam tu, sampai bila nak kurus? 😅😅
.
2️⃣Hangat-hangat tahi ayam. Kalau nak buat sesuatu, buat betul-betul dan buat sampai jadi. Jangan berhenti separuh jalan dan give up bila ada ‘challenges' time nak turun berat badan. Pastikan ada ‘DO OR DIE' attitude ketika berdiet. #buatsampaijadi
.
3️⃣Makan tak ikut portion. Kata nak diet tapi makan macam orang mengidam 😅Please🙏🏻Pastikan 'walk the talk Sebab kita memang tak akan kurus selagi kita tak komit untuk jaga portion pemakanan dan tukar tabiat makan kita. Take note alright 😍😍
.
Tiga perkara di atas antara sebab utama kenapa anda diet tak kurus-kurus. Setuju ke setuju?🤩🤩
.
Coach TIA 017-2979785 📲
Personal and Group Coaching
.
#projekkurus30hari #programkurus30hari
#turunberatbadanonline #coachkurusonline #nextlevelteam 
#turunlemakcepat #kuruslepasgemuk
#kuruslepasbersalin #kuruslepaspantang 
#kurussebelumkahwin #kuruslepaskahwin 
#tipskurus #kurusdansihat #menusihat
#kurusbelumkahwin #kurusselepasbersalin #shintagila
#resepisihat #onlinecoaching #cabarankurus #turunberat  #coachturunberat #jomkurus #bakarlemak #testimonikurus
Ada beberapa sebab. Jom baca di bawah.. ⤵️⤵️🔥🔥 . 1️⃣Sebab diet tanpa ilmu. Ramai yang diet semuanya sendiri-sendiri tanpa ilmu yang betul. Jadi bila diet tanpa ilmu, kita tak tahu mana yang betul dan mana yang salah. Kalau macam tu, sampai bila nak kurus? 😅😅 . 2️⃣Hangat-hangat tahi ayam. Kalau nak buat sesuatu, buat betul-betul dan buat sampai jadi. Jangan berhenti separuh jalan dan give up bila ada ‘challenges' time nak turun berat badan. Pastikan ada ‘DO OR DIE' attitude ketika berdiet. #buatsampaijadi  . 3️⃣Makan tak ikut portion. Kata nak diet tapi makan macam orang mengidam 😅Please🙏🏻Pastikan 'walk the talk Sebab kita memang tak akan kurus selagi kita tak komit untuk jaga portion pemakanan dan tukar tabiat makan kita. Take note alright 😍😍 . Tiga perkara di atas antara sebab utama kenapa anda diet tak kurus-kurus. Setuju ke setuju?🤩🤩 . Coach TIA 017-2979785 📲 Personal and Group Coaching . #projekkurus30hari  #programkurus30hari  #turunberatbadanonline  #coachkurusonline  #nextlevelteam  #turunlemakcepat  #kuruslepasgemuk  #kuruslepasbersalin  #kuruslepaspantang  #kurussebelumkahwin  #kuruslepaskahwin  #tipskurus  #kurusdansihat  #menusihat  #kurusbelumkahwin  #kurusselepasbersalin  #shintagila  #resepisihat  #onlinecoaching  #cabarankurus  #turunberat   #coachturunberat  #jomkurus  #bakarlemak  #testimonikurus 
Assalamualaikum dan selamat petang semuanya😊
.
Boleh nampak kan beza kedua duanya nya?
.
Yang kiri 10 hari, yang kanan sehari je😱
.
Sebenarnya, keberkesanan produk adalah berlainan bg setiap individu kerana fisiologi 	badan, genetik dan hormon setiap individu kan lain2🤗
.
So jgn la terkejut bila ada yang cepat and ada yang lmbat😅. Tapi, mostly, kesan tu boleh dilihat seawal 2 minggu.
.
Boleh klik link kat bio utk ws kami ya? Sedia membantu insyaaAllah 😉

#killosslotion #herbaworks
#kurussihat #kurus #cantik #sihat #kurusdansihat #kurusdancantik #tipskurus #tipscantik #tipsbakarlemak #organik
Assalamualaikum dan selamat petang semuanya😊 . Boleh nampak kan beza kedua duanya nya? . Yang kiri 10 hari, yang kanan sehari je😱 . Sebenarnya, keberkesanan produk adalah berlainan bg setiap individu kerana fisiologi badan, genetik dan hormon setiap individu kan lain2🤗 . So jgn la terkejut bila ada yang cepat and ada yang lmbat😅. Tapi, mostly, kesan tu boleh dilihat seawal 2 minggu. . Boleh klik link kat bio utk ws kami ya? Sedia membantu insyaaAllah 😉 #killosslotion  #herbaworks  #kurussihat  #kurus  #cantik  #sihat  #kurusdansihat  #kurusdancantik  #tipskurus  #tipscantik  #tipsbakarlemak  #organik 
Jom siapa nak kuruskan badan coach bantu dan guide dalam wasap jer..untuk lebih sihat dan bertenaga ya..perkara pertama yang mesti dilakukan adalah JAGA PEMAKANAN HARIAN..
.
ADVANCE COACHING INTAKE JANUARY 2019 KINI DIBUKA
.
💐Kami menyediakan MEAL PLAN dan cara-cara memasak juga diberi. 💐Group whatsapp yang mana satu team bekerja sama memberi sokongan padu untuk merialisasikan impian semua yang hendak menurunkan berat badan
.
💐Personal Coach yang sentiasa guide anda sehingga mendapat berat ideal
.
💐Setiap hari topic berkenaan diet dan pemakanan akan diberi
.
💐Link exercise akan diberi juga. Anda boleh bersenam dari rumah.
.
Sila klik link bio di profile
@zaakiah.talib 
@zaakiah.talib 
@zaakiah.talib 
ataupun wasap 017-6232108 (coach zakiah)
.
#kurussihat #teamerobik #jomkurus #teampipipau #eatclean #brunei #bruneidarulsalam #bruneimuslimah #kuruscaraonline #anakabah #makcikbawang #bawangmerahbawangputih #islamituindah #kurusdansihat #herbalife #turunberatbadanonline #turun5kgsebulan #turunberatbadan #dietcaraygbetul
#coachzakiah 
#groupcikgu
Jom siapa nak kuruskan badan coach bantu dan guide dalam wasap jer..untuk lebih sihat dan bertenaga ya..perkara pertama yang mesti dilakukan adalah JAGA PEMAKANAN HARIAN.. . ADVANCE COACHING INTAKE JANUARY 2019 KINI DIBUKA . 💐Kami menyediakan MEAL PLAN dan cara-cara memasak juga diberi. 💐Group whatsapp yang mana satu team bekerja sama memberi sokongan padu untuk merialisasikan impian semua yang hendak menurunkan berat badan . 💐Personal Coach yang sentiasa guide anda sehingga mendapat berat ideal . 💐Setiap hari topic berkenaan diet dan pemakanan akan diberi . 💐Link exercise akan diberi juga. Anda boleh bersenam dari rumah. . Sila klik link bio di profile @zaakiah.talib @zaakiah.talib @zaakiah.talib ataupun wasap 017-6232108 (coach zakiah) . #kurussihat  #teamerobik  #jomkurus  #teampipipau  #eatclean  #brunei  #bruneidarulsalam  #bruneimuslimah  #kuruscaraonline  #anakabah  #makcikbawang  #bawangmerahbawangputih  #islamituindah  #kurusdansihat  #herbalife  #turunberatbadanonline  #turun5kgsebulan  #turunberatbadan  #dietcaraygbetul  #coachzakiah  #groupcikgu 
Tak perlu beratus/beribu untuk untuk buang lemak-lemak dekat badan tu,teh kurus viral hanya rm40 sahaja dapat membantu anda untuk kurus dengan sihat!kami ada beribu feedback dari teh ini yang terbukti berkesan😉
.
HANYA RM40 SAHAJA UNTUK DUA JENIS TEH.
.
☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik mirza di 011-39597470/ dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp)
.#kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekualakangsar #medinadesirelrtampang #medinadesireampang #medinadesiremeru #medinadesiremydinmeru #medinadesirechemor #medinadesiresungaisiput #medinadetoxklcc 
#detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia
Tak perlu beratus/beribu untuk untuk buang lemak-lemak dekat badan tu,teh kurus viral hanya rm40 sahaja dapat membantu anda untuk kurus dengan sihat!kami ada beribu feedback dari teh ini yang terbukti berkesan😉 . HANYA RM40 SAHAJA UNTUK DUA JENIS TEH. . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik mirza di 011-39597470/ dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) .#kurusdalam7hari  #kurusdenganselamat  #jomkurus1malaysia  #nakkurusselamat  #kurussebelumkahwin  #slimmingdetoxtea  #detoxmalaysia  #legstesmurah  #detoxmurah  #kempisperut  #detoxteamurah  #naklangsing  #losyenkurus  #kurusdansihat  #kurussebelumkahwin  #buanglemakperut  #kurusdalam7hari  #kurusdenganselamat  #jomkurus1malaysia  #nakkurusselamat  #kurussebelumkahwin  #slimmingdetoxtea  #detoxmalaysia  #legstesmurah  #detoxmurah  #kempisperut  #detoxteamurah  #naklangsing  #losyenkurus  #kurusdansihat  #kurussebelumkahwin  #buanglemakperut  #buanglemakpeha  #produkkurusterbaik  #medinadesireklcc  #medinadesireampang  #medinadesirekualakangsar  #medinadesirelrtampang  #medinadesireampang  #medinadesiremeru  #medinadesiremydinmeru  #medinadesirechemor  #medinadesiresungaisiput  #medinadetoxklcc  #detoxmurah  #detoxselamat  #detoxmurahmalaysia  #detoxmalaysia 
nak tahu bagaimana dapat turunkan berat badan sehingga 6 kg dalam seminggu tanpa diet yang ketat?? dapatkan sekarang set combo dengan harga semurah RM 40 sahaja

Wa 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara
nak tahu bagaimana dapat turunkan berat badan sehingga 6 kg dalam seminggu tanpa diet yang ketat?? dapatkan sekarang set combo dengan harga semurah RM 40 sahaja Wa 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara 
Meal plan mudah & boleh makan 5x sehari 😍
.
.
===========================
.
💠 PROJEK KURUS SEBELUM 2019 💠
✔ Turun 4-7 kg
✔ Mealplan mudah untuk kurus
✔ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔ Coach Check Food Diary
✔ All Online
❗❗DAFTAR SEKARANG
.
🔴Coach AinS 📞 0123456982
🔴Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how.
. 
#HerbalifeCoachMalaysia
#KurusSebelum2019
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus
Meal plan mudah & boleh makan 5x sehari 😍 . . =========================== . 💠 PROJEK KURUS SEBELUM 2019 💠 ✔ Turun 4-7 kg ✔ Mealplan mudah untuk kurus ✔ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔ Coach Check Food Diary ✔ All Online ❗❗DAFTAR SEKARANG . 🔴Coach AinS 📞 0123456982 🔴Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how. . #HerbalifeCoachMalaysia  #KurusSebelum2019  #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus 
WOW TERBAIK LA. .
1 hari pun boleh turun 1.6kg..
Siap bertenaga lagi buat kerja..
Terbaik la klubna laleh

Boleh whatsapp 0173530910

#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu #langsing #sayanakkurus #kopiviral #tipskurus #jomkurus #nakkurus #kurusdansihat #kurusdengancepat #kurustanpadiet #kuruscarasihat #setkurus #kuruslangsing #beratbadanideal #turunberatbadan #jomsihat #kuruspantas #cantiksihat
Wow..ingatkan kurus je dapat..rupanye klubna pun untuk berikan tenaga juga.. Berminat boleh whatsapp 0173530910

#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu #langsing #sayanakkurus #kopiviral #tipskurus #jomkurus #nakkurus #kurusdansihat #kurusdengancepat #kurustanpadiet #kuruscarasihat #setkurus #kuruslangsing #beratbadanideal #turunberatbadan #jomsihat #kuruspantas #cantiksihat
Bila minum lubna n laleh kesan paling ketara seawal sehari ialah :
🌷Pembuangan lawas tanpa cirit birit atau perut memulas2 🌷 Rasa kenyang sentiasa (kawal rasa lapar n selera makan)
.
Perut kempis,badan pun makin mengecil. Bila selera makan terkawal,kita pn xde la asyik nak mengunyah je kan?
Lagii cepat berat turun😍😍
Sbb tu awk kena cuba SET KURUS KERENGGA ni. 
Jom dapatkan sekarang. 
Whats app 0173530910

#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu #langsing #sayanakkurus #kopiviral #tipskurus #jomkurus #nakkurus #kurusdansihat #kurusdengancepat #kurustanpadiet #kuruscarasihat #setkurus #kuruslangsing #beratbadanideal #turunberatbadan #jomsihat #kuruspantas #cantiksihat
Bila minum lubna n laleh kesan paling ketara seawal sehari ialah : 🌷Pembuangan lawas tanpa cirit birit atau perut memulas2 🌷 Rasa kenyang sentiasa (kawal rasa lapar n selera makan) . Perut kempis,badan pun makin mengecil. Bila selera makan terkawal,kita pn xde la asyik nak mengunyah je kan? Lagii cepat berat turun😍😍 Sbb tu awk kena cuba SET KURUS KERENGGA ni. Jom dapatkan sekarang. Whats app 0173530910 #kurus  #kuruscepat  #kurusdalam2minggu  #langsing  #sayanakkurus  #kopiviral  #tipskurus  #jomkurus  #nakkurus  #kurusdansihat  #kurusdengancepat  #kurustanpadiet  #kuruscarasihat  #setkurus  #kuruslangsing  #beratbadanideal  #turunberatbadan  #jomsihat  #kuruspantas  #cantiksihat 
SALE❗️
Turn on notification skg yaaa! Kalau tak nanti termiss PROMO murah 1 tahun sekali jeee...🛍️🛍️🛍️
.
💛10%
💛20%
💛30%
Jimat sehingga RM55 dan menangi hadiah MENARIK 🌟🌟
.
.
YEAR END SALE! STAY TUNED!
Jangan lupa Turn On Notification ya🌟
.
.
STOK LIMITED‼️
STOK LIMITED‼️
STOK LIMITED‼️
.
.
Siapa nak cuba LEEDEE jom order sekarang! “FREE TIPS CARA NAK KURUS”! .
.
.
Ws fika 0194617237 📲
.
.
.
#leedee #pineapple🍍 #pineapplejuice🍍🍹 #2in1 #slim #flawless #kurusdansihat #kurusdancantik #kurusdalammasa2minggu #freecod #setiawangsa #jelatek# #keramat #kl
SALE❗️ Turn on notification skg yaaa! Kalau tak nanti termiss PROMO murah 1 tahun sekali jeee...🛍️🛍️🛍️ . 💛10% 💛20% 💛30% Jimat sehingga RM55 dan menangi hadiah MENARIK 🌟🌟 . . YEAR END SALE! STAY TUNED! Jangan lupa Turn On Notification ya🌟 . . STOK LIMITED‼️ STOK LIMITED‼️ STOK LIMITED‼️ . . Siapa nak cuba LEEDEE jom order sekarang! “FREE TIPS CARA NAK KURUS”! . . . Ws fika 0194617237 📲 . . . #leedee  #pineapple 🍍 #pineapplejuice 🍍🍹 #2in1  #slim  #flawless  #kurusdansihat  #kurusdancantik  #kurusdalammasa2minggu  #freecod  #setiawangsa  #jelatek # #keramat  #kl 
Alhamdulillah berjaya juga tak makan nasi lunch tadi.

Semalam pun ambil sekali ja nasi, dah tau memang tekak melayu memang tak boleh berpisah dengan nasi.

Dapat hadkan sekali sehari bagi nad ok la.

Makan nasi bagi nad boleh cepat naikkan berat badan. Orang lain tak pasti, kena faham badan macam mana.

Start cuti sekolah memang cheat day je hari-hari. 
Naya kalau tak kontrol berat naik over sangat. 
Jadinya minggu ni dah insaf dan nak mula balik detox. 
Tak sempat nak beli barang dapur lagi kita makan apa yg ada,. ESP memang wajib ada!

Minum ni boleh kurangkan tahan lapar dan super extra mencantikkan kulit😘

#tahanlapar #susukenyang #espshaklee #tambahsusubadan #detox #buangtoksin #tipskurus #kurusdansihat #kuruscantik #kurusdanselamat #shakleeklang #shakleeselangor #shakleeperlis #pengedarshakleeselangor #cheatday #cheatmonth #nakkurus #nakcantik #milkbooster #setmenyusushaklee #setbersalin #setberpantang
Alhamdulillah berjaya juga tak makan nasi lunch tadi. Semalam pun ambil sekali ja nasi, dah tau memang tekak melayu memang tak boleh berpisah dengan nasi. Dapat hadkan sekali sehari bagi nad ok la. Makan nasi bagi nad boleh cepat naikkan berat badan. Orang lain tak pasti, kena faham badan macam mana. Start cuti sekolah memang cheat day je hari-hari. Naya kalau tak kontrol berat naik over sangat. Jadinya minggu ni dah insaf dan nak mula balik detox. Tak sempat nak beli barang dapur lagi kita makan apa yg ada,. ESP memang wajib ada! Minum ni boleh kurangkan tahan lapar dan super extra mencantikkan kulit😘 #tahanlapar  #susukenyang  #espshaklee  #tambahsusubadan  #detox  #buangtoksin  #tipskurus  #kurusdansihat  #kuruscantik  #kurusdanselamat  #shakleeklang  #shakleeselangor  #shakleeperlis  #pengedarshakleeselangor  #cheatday  #cheatmonth  #nakkurus  #nakcantik  #milkbooster  #setmenyusushaklee  #setbersalin  #setberpantang 
Kehilangan yang paaling mengembirakan adalah kehilangan berat badan 😊

byk testimoni2 yg sudah berjaya.. masih ragu-ragu??? jangan runsing..saya bantu guide awak..😊 Set combo serendah RM 40 + FREE GIFT.. WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara
Kehilangan yang paaling mengembirakan adalah kehilangan berat badan 😊 byk testimoni2 yg sudah berjaya.. masih ragu-ragu??? jangan runsing..saya bantu guide awak..😊 Set combo serendah RM 40 + FREE GIFT.. WA 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara 
🌹Kalau beli 1 suretrim percuma 1 corset dan berpeluang memenangi rantai emas 🌹Kalau beli 2 suretrim percuma 2 corset dan berpeluang memenangi cash sehingga rm31000 dalam 1 resit

Sah selagi promo masih berjalan 😘

#happy #suretrim #roserich #empire #jutawan  #jomsihat #jomcantik #anggun #bazaarpaknil #love #kurus #slimming #jom #kurusdansihat #sihatdancantik #johor #kl #kualalumpur #produkmuslim #terbaik #segardariladang
KENAPA ANDA PERLU SURETRIM SETIAP HARI? 😍 Semestinya untuk mencapai berat ideal Uolls 😍

DiFormulasikan dgn kandungan bahan #POWER membantu membakar lemak 7x ganda lebih pantas boleh mengurangkan berat badan 2-7 kg dalam masa 1 minggu! 
Jom SURETRIM sekarang. 📲wasap.my/60164241354/ST

Harga asal RM170.. Tp sekarang hakakkk nak kasi Diskaunnn RM60 + FREE POSTAGE + FREE CORSET +FREE GUIDE DARI COACH BERPENGALAMAN.. #happy #suretrim #roserich #empire #jutawan  #jomsihat #jomcantik #anggun #bazaarpaknil #love #kurus #slimming #jom #kurusdansihat #sihatdancantik #johor #kl #kualalumpur #produkmuslim #terbaik #segardariladang #luluskkm #kementeriankesihatanmalaysia
KENAPA ANDA PERLU SURETRIM SETIAP HARI? 😍 Semestinya untuk mencapai berat ideal Uolls 😍 DiFormulasikan dgn kandungan bahan #POWER  membantu membakar lemak 7x ganda lebih pantas boleh mengurangkan berat badan 2-7 kg dalam masa 1 minggu! Jom SURETRIM sekarang. 📲wasap.my/60164241354/ST Harga asal RM170.. Tp sekarang hakakkk nak kasi Diskaunnn RM60 + FREE POSTAGE + FREE CORSET +FREE GUIDE DARI COACH BERPENGALAMAN.. #happy  #suretrim  #roserich  #empire  #jutawan  #jomsihat  #jomcantik  #anggun  #bazaarpaknil  #love  #kurus  #slimming  #jom  #kurusdansihat  #sihatdancantik  #johor  #kl  #kualalumpur  #produkmuslim  #terbaik  #segardariladang  #luluskkm  #kementeriankesihatanmalaysia 
PAKEJ LENGKAP UTK KEMBALI
RAMPING MELENTIK!? 👉 Melawaskan pembuangan
👉 Cepat rasa kenyang
👉 Mengurangkan selera makan

Bila kita cepat rasa kenyang automatik selera makan berkurang... kan?

Sbb tu bila consume #suretrim perut  kempis dan badan kita cepat susut.

Dan paling best!

Corset #bodyramping ( dpt #FREE uolls ) ni bagi "Curve" pada pinggang.. Melentikss gitew.... Harga asal RM170.. Tp sekarang hakakkk nak kasi Diskaunnn RM60 + FREE POSTAGE + FREE CORSET +FREE GUIDE DARI COACH BERPENGALAMAN
#happy #suretrim #roserich #empire #jutawan  #jomsihat #jomcantik #anggun #bazaarpaknil #love #kurus #slimming #jom #kurusdansihat #sihatdancantik #johor #kl #kualalumpur #produkmuslim #terbaik #luluskkm
PAKEJ LENGKAP UTK KEMBALI RAMPING MELENTIK!? 👉 Melawaskan pembuangan 👉 Cepat rasa kenyang 👉 Mengurangkan selera makan Bila kita cepat rasa kenyang automatik selera makan berkurang... kan? Sbb tu bila consume #suretrim  perut kempis dan badan kita cepat susut. Dan paling best! Corset #bodyramping  ( dpt #FREE  uolls ) ni bagi "Curve" pada pinggang.. Melentikss gitew.... Harga asal RM170.. Tp sekarang hakakkk nak kasi Diskaunnn RM60 + FREE POSTAGE + FREE CORSET +FREE GUIDE DARI COACH BERPENGALAMAN #happy  #suretrim  #roserich  #empire  #jutawan  #jomsihat  #jomcantik  #anggun  #bazaarpaknil  #love  #kurus  #slimming  #jom  #kurusdansihat  #sihatdancantik  #johor  #kl  #kualalumpur  #produkmuslim  #terbaik  #luluskkm 
Arini hakakkk bz sikit.. INARA demam panas.. Tp postage ada mcm biasa yeee.. Mana yg nak submit order tu.. Bleh je submit order mcm biaca..
.
.
.
.
#happy #suretrim #roserich #empire #jutawan  #jomsihat #jomcantik #anggun #bazaarpaknil #love #kurus #slimming #jom #kurusdansihat #sihatdancantik #johor #kl #kualalumpur #produkmuslim #terbaik #segardariladang #luluskkm #kementeriankesihatanmalaysia
Girdle size S/M dah dipinang dengan adik manis nii. Letih dia cari seller yang dekat dengan dia. Finally jumpa jugak.

Terima kasih, awak 😍
Girdle size S/M dah dipinang dengan adik manis nii. Letih dia cari seller yang dekat dengan dia. Finally jumpa jugak. Terima kasih, awak 😍
Thank you adik manis borong dua pieces girdle dengan kami 😍
-
Moga awak dapat bentuk badan yang awak idamkan. Exercise pun jangan lupa okay!

Yang lain nak cod atau pos boleh terus click link di bio profile kami ❤
Thank you adik manis borong dua pieces girdle dengan kami 😍 - Moga awak dapat bentuk badan yang awak idamkan. Exercise pun jangan lupa okay! Yang lain nak cod atau pos boleh terus click link di bio profile kami ❤
nak kurus..
nak pakai seluar baju lama kena beli SET COMBO MEDINADESIRE
seminggu pun dh boleh nampak perubahan.. Jom order sekarang..berbaloi2.. HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara
nak kurus.. nak pakai seluar baju lama kena beli SET COMBO MEDINADESIRE seminggu pun dh boleh nampak perubahan.. Jom order sekarang..berbaloi2.. HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara 
Siapa cakap Baju zaman-zaman muda tu tinggal sejarah? Inilah masanya untuk awak menghidupkan kembali era kegemilangan uols 😊

Jom kurus & cantik dgn consume teh by medina desire..free gift menarik bakal jd milik uols ya..👍 Set combo serendah RM 40

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara
Siapa cakap Baju zaman-zaman muda tu tinggal sejarah? Inilah masanya untuk awak menghidupkan kembali era kegemilangan uols 😊 Jom kurus & cantik dgn consume teh by medina desire..free gift menarik bakal jd milik uols ya..👍 Set combo serendah RM 40 WA 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara 
"Nak kurus tanpa produk Herbalife boleh ke? "

Boleh je. Cuma Herbalife memudahkan proses untuk kurus especially untuk orang busy.😍 Kalau nak kurus dengan Herbalife? Boleh wasap coach ye.😘 📱0148268639
"Nak kurus tanpa produk Herbalife boleh ke? " Boleh je. Cuma Herbalife memudahkan proses untuk kurus especially untuk orang busy.😍 Kalau nak kurus dengan Herbalife? Boleh wasap coach ye.😘 📱0148268639
LOST 8.2KG 👏🏻👏🏻👏🏻
.
Tahniah ayuni, berjaya turunkan 8kg😘 sejak sejak turun 8kg ni kemain lagi senyum dia. Dulu nak senyum pun rasa malas agaknya sebab pipi berat😂
.
Bila dah kurus ni Nak posing pun rasa confident. Iya lah, body dah reshape, muka pun dah tak bolatttt. Posing macam mana pun tetap nampak kecik sikit 😉😉
.
Dari Gaya posing tu nampak dah bakat ‘terperam’ ayuni jadi model 😂😂 lepas ni boleh lah try casting 😘
.
Coach TIA 017-2979785 📲
Personal and Group Coaching
.
#projekkurus30hari #programkurus30hari
#turunberatbadanonline #coachkurusonline #nextlevelteam 
#turunlemakcepat #kuruslepasgemuk
#kuruslepasbersalin #kuruslepaspantang 
#kurussebelumkahwin #kuruslepaskahwin 
#tipskurus #kurusdansihat #menusihat
#kurusbelumkahwin #kurusselepasbersalin #shintagila
#resepisihat #onlinecoaching #cabarankurus #turunberat  #coachturunberat #jomkurus #bakarlemak #testimonikurus
LOST 8.2KG 👏🏻👏🏻👏🏻 . Tahniah ayuni, berjaya turunkan 8kg😘 sejak sejak turun 8kg ni kemain lagi senyum dia. Dulu nak senyum pun rasa malas agaknya sebab pipi berat😂 . Bila dah kurus ni Nak posing pun rasa confident. Iya lah, body dah reshape, muka pun dah tak bolatttt. Posing macam mana pun tetap nampak kecik sikit 😉😉 . Dari Gaya posing tu nampak dah bakat ‘terperam’ ayuni jadi model 😂😂 lepas ni boleh lah try casting 😘 . Coach TIA 017-2979785 📲 Personal and Group Coaching . #projekkurus30hari  #programkurus30hari  #turunberatbadanonline  #coachkurusonline  #nextlevelteam  #turunlemakcepat  #kuruslepasgemuk  #kuruslepasbersalin  #kuruslepaspantang  #kurussebelumkahwin  #kuruslepaskahwin  #tipskurus  #kurusdansihat  #menusihat  #kurusbelumkahwin  #kurusselepasbersalin  #shintagila  #resepisihat  #onlinecoaching  #cabarankurus  #turunberat   #coachturunberat  #jomkurus  #bakarlemak  #testimonikurus 
HANYA 500 UNIT SAHAJA DALAM MALAYSIA. MEGA LIMITED EDITION.
.
KIT KURUS LENGKAP ini didatangkan bersama
.
👉 1 BOTOL MEGA 3.0 IMPROVED FORMULA
👉 1 BOTOL SHAKER EKSLUSIF TKO NUTRITION
👉 1 HELAI BAJU
.
Lepas ni set ini dah xde keluar lagi. Khas untuk anda yang bermasalah berat badan dan bakar lemak.
.
PM skrg utk tgk TESTIMONI yg berubah drpd fat to fit dalam masa singkat.
.
KLIK LINK DIBIO UTK ORDER .
.
#jk1m #fatburnermega #kevinzahri #kuruspantas #kurusdansihat #produkkurus #kuruscarasihat #juskurus #kurusdenganmudah #nakcepatkurus #tipskurus #supplementkurus #maukurus #nakkuruskanbadan #slim #slimming #slimfast #beauty #nakkurus #jomkurus #fitmalaysia #fitnessmalaysia #buanglemak #bakarlemak #burnfat #tkonutrition #testimonimega
#fatburnermega #fatburnermegakl #newlook #newmega
HANYA 500 UNIT SAHAJA DALAM MALAYSIA. MEGA LIMITED EDITION. . KIT KURUS LENGKAP ini didatangkan bersama . 👉 1 BOTOL MEGA 3.0 IMPROVED FORMULA 👉 1 BOTOL SHAKER EKSLUSIF TKO NUTRITION 👉 1 HELAI BAJU . Lepas ni set ini dah xde keluar lagi. Khas untuk anda yang bermasalah berat badan dan bakar lemak. . PM skrg utk tgk TESTIMONI yg berubah drpd fat to fit dalam masa singkat. . KLIK LINK DIBIO UTK ORDER . . #jk1m  #fatburnermega  #kevinzahri  #kuruspantas  #kurusdansihat  #produkkurus  #kuruscarasihat  #juskurus  #kurusdenganmudah  #nakcepatkurus  #tipskurus  #supplementkurus  #maukurus  #nakkuruskanbadan  #slim  #slimming  #slimfast  #beauty  #nakkurus  #jomkurus  #fitmalaysia  #fitnessmalaysia  #buanglemak  #bakarlemak  #burnfat  #tkonutrition  #testimonimega  #fatburnermega  #fatburnermegakl  #newlook  #newmega 
HANYA 500 UNIT SAHAJA DALAM MALAYSIA. MEGA LIMITED EDITION.
.
KIT KURUS LENGKAP ini didatangkan bersama
.
👉 1 BOTOL MEGA 3.0 IMPROVED FORMULA
👉 1 BOTOL SHAKER EKSLUSIF TKO NUTRITION
👉 1 HELAI BAJU
.
Lepas ni set ini dah xde keluar lagi. Khas untuk anda yang bermasalah berat badan dan bakar lemak.
.
PM skrg utk tgk TESTIMONI yg berubah drpd fat to fit dalam masa singkat.
.
KLIK LINK DIBIO UTK ORDER .
.
#jk1m #fatburnermega #kevinzahri #kuruspantas #kurusdansihat #produkkurus #kuruscarasihat #juskurus #kurusdenganmudah #nakcepatkurus #tipskurus #supplementkurus #maukurus #nakkuruskanbadan #slim #slimming #slimfast #beauty #nakkurus #jomkurus #fitmalaysia #fitnessmalaysia #buanglemak #bakarlemak #burnfat #tkonutrition #testimonimega
#fatburnermega #fatburnermegakl #newlook #newmega
HANYA 500 UNIT SAHAJA DALAM MALAYSIA. MEGA LIMITED EDITION. . KIT KURUS LENGKAP ini didatangkan bersama . 👉 1 BOTOL MEGA 3.0 IMPROVED FORMULA 👉 1 BOTOL SHAKER EKSLUSIF TKO NUTRITION 👉 1 HELAI BAJU . Lepas ni set ini dah xde keluar lagi. Khas untuk anda yang bermasalah berat badan dan bakar lemak. . PM skrg utk tgk TESTIMONI yg berubah drpd fat to fit dalam masa singkat. . KLIK LINK DIBIO UTK ORDER . . #jk1m  #fatburnermega  #kevinzahri  #kuruspantas  #kurusdansihat  #produkkurus  #kuruscarasihat  #juskurus  #kurusdenganmudah  #nakcepatkurus  #tipskurus  #supplementkurus  #maukurus  #nakkuruskanbadan  #slim  #slimming  #slimfast  #beauty  #nakkurus  #jomkurus  #fitmalaysia  #fitnessmalaysia  #buanglemak  #bakarlemak  #burnfat  #tkonutrition  #testimonimega  #fatburnermega  #fatburnermegakl  #newlook  #newmega 
Anda ada msalah berat badan ? 😫
Pembuangan yg tidak lawas ? 😖
Perut buncit ? 😞
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? 😷

Takpe, jangan risau 😎 sis ada jalan penyelesaian 😍 Jomm cuba minum teatox tea medina desire 😋
Mesti awak akan rasa best ❗ dan akan dapat result yg awesome 👍🏻👍🏻 WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara
Anda ada msalah berat badan ? 😫 Pembuangan yg tidak lawas ? 😖 Perut buncit ? 😞 Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? 😷 Takpe, jangan risau 😎 sis ada jalan penyelesaian 😍 Jomm cuba minum teatox tea medina desire 😋 Mesti awak akan rasa best ❗ dan akan dapat result yg awesome 👍🏻👍🏻 WA 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara 
Two kind of food that can makes me overeat.🤤
.
Wholemeal and peanut butter. 😋This time I added thin slices of banana.
.
Dah buat bentuk love tadi, keluar dari air fryer dah hilang bentuk pulak. 😂 .
.
Kongsi dengan Aishah. Alhamdulillah dia suka. Yeay kita geng.
#resepisnek100kcal
#teamsurikurus
Two kind of food that can makes me overeat.🤤 . Wholemeal and peanut butter. 😋This time I added thin slices of banana. . Dah buat bentuk love tadi, keluar dari air fryer dah hilang bentuk pulak. 😂 . . Kongsi dengan Aishah. Alhamdulillah dia suka. Yeay kita geng. #resepisnek100kcal  #teamsurikurus 
IMPIAN NAK KURUS TERKUBUR KE TU? "Nafsu makan kalah naga,naik penimbang pun pecah!!!"
Nasib baik terlintas nk cuba 2 perwira kecil yg terpilih dari herba yg hebat ❤Amalkan minum pagi dan malam ia menampar lemak 3-10 KG angkat kaki 🔥 terus badan awk jdi ringan tawww.. Haaaa.. Jom kurus 
Jgn malu2 klik link kat bio tu 
#detoxtea #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #janganmengata #agenwanted #dropshipwanted #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia #letskurus #moodrepubliktour #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehmurahrm15 #tehkurusmalaysia #bazarpaknil #bigsize
IMPIAN NAK KURUS TERKUBUR KE TU? "Nafsu makan kalah naga,naik penimbang pun pecah!!!" Nasib baik terlintas nk cuba 2 perwira kecil yg terpilih dari herba yg hebat ❤Amalkan minum pagi dan malam ia menampar lemak 3-10 KG angkat kaki 🔥 terus badan awk jdi ringan tawww.. Haaaa.. Jom kurus Jgn malu2 klik link kat bio tu #detoxtea  #slimyoudytoxtea  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #janganmengata  #agenwanted  #dropshipwanted  #tehviral  #tehajaib  #tehkecikkankaki  #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia  #letskurus  #moodrepubliktour  #kurusdancantik  #kurusdansihat  #kuruscaraselamat  #slimmingtea  #tehmurahrm15  #tehkurusmalaysia  #bazarpaknil  #bigsize 
GREEN DETOX COFFEE
.
Menyingkirkan lemak
Membuang toksin
Kurus tanpa berlapar
.
RM 20 sahaja .
Exclude postage .
Whatsapp 0173895060
.
#greencoffeedetox #detox #greencoffee #greencoffeedetoxmurah #detoxbadan #kurus #kurusdansihat #airkurus #dyesella
Hanya Untuk Yang Yakin & Berani 
Ambil Tindakan

Fat Burner Mega - 3.0

Formula yang Diperbaharui
Keberkesanan di DIPERAKUI
.
✔ Bantu kawal nafsu makan
✔ Tingkatkan Metabolisme Body
✔ Increase Energy
✔ Guarantee Body Weight menurun
✔ Tidak perlu berlapar
✔ Body Weight makin menurun
✔ Perisa Mix Berries yang sangat sedap
✔ Beribu-ribu testimoni
.
TAKKAN NAK TENGOK JE KN !
Cepat Grab Harga Promosi Ini !
HARGA SEBENAR – RM150
.
😱 HARGA PROMOSI  1-RM130  2-RM255
🚚 FREE POSTAGE
.
Jom follow @maniac_gain @maniac_gain @maniac_gain untuk tips cepat kurus
.
Berminat? Klik link on my bio😉
.
#jk1m #fatburnermega #kevinzahri #kuruspantas #kurusdansihat #produkkurus #kuruscarasihat #juskurus #kurusdenganmudah #nakcepatkurus #tipskurus #supplementkurus #maukurus #nakkuruskanbadan #slim #slimming #slimfast #beauty #nakkurus #jomkurus #fitmalaysia #fitnessmalaysia #buanglemak #bakarlemak #burnfat #tkonutrition #fatburnermega #tkofatburner #lifted #maniacgain
Hanya Untuk Yang Yakin & Berani Ambil Tindakan Fat Burner Mega - 3.0 Formula yang Diperbaharui Keberkesanan di DIPERAKUI . ✔ Bantu kawal nafsu makan ✔ Tingkatkan Metabolisme Body ✔ Increase Energy ✔ Guarantee Body Weight menurun ✔ Tidak perlu berlapar ✔ Body Weight makin menurun ✔ Perisa Mix Berries yang sangat sedap ✔ Beribu-ribu testimoni . TAKKAN NAK TENGOK JE KN ! Cepat Grab Harga Promosi Ini ! HARGA SEBENAR – RM150 . 😱 HARGA PROMOSI 1-RM130 2-RM255 🚚 FREE POSTAGE . Jom follow @maniac_gain @maniac_gain @maniac_gain untuk tips cepat kurus . Berminat? Klik link on my bio😉 . #jk1m  #fatburnermega  #kevinzahri  #kuruspantas  #kurusdansihat  #produkkurus  #kuruscarasihat  #juskurus  #kurusdenganmudah  #nakcepatkurus  #tipskurus  #supplementkurus  #maukurus  #nakkuruskanbadan  #slim  #slimming  #slimfast  #beauty  #nakkurus  #jomkurus  #fitmalaysia  #fitnessmalaysia  #buanglemak  #bakarlemak  #burnfat  #tkonutrition  #fatburnermega  #tkofatburner  #lifted  #maniacgain 
Hanya Untuk Yang Yakin & Berani 
Ambil Tindakan

Fat Burner Mega - 3.0

Formula yang Diperbaharui
Keberkesanan di DIPERAKUI
.
✔ Bantu kawal nafsu makan
✔ Tingkatkan Metabolisme Body
✔ Increase Energy
✔ Guarantee Body Weight menurun
✔ Tidak perlu berlapar
✔ Body Weight makin menurun
✔ Perisa Mix Berries yang sangat sedap
✔ Beribu-ribu testimoni
.
TAKKAN NAK TENGOK JE KN !
Cepat Grab Harga Promosi Ini !
HARGA SEBENAR – RM150
.
😱 HARGA PROMOSI  1-RM130  2-RM255
🚚 FREE POSTAGE
.
Jom follow @maniac_gain @maniac_gain @maniac_gain untuk tips cepat kurus
.
Berminat? Klik link on my bio😉
.
#jk1m #fatburnermega #kevinzahri #kuruspantas #kurusdansihat #produkkurus #kuruscarasihat #juskurus #kurusdenganmudah #nakcepatkurus #tipskurus #supplementkurus #maukurus #nakkuruskanbadan #slim #slimming #slimfast #beauty #nakkurus #jomkurus #fitmalaysia #fitnessmalaysia #buanglemak #bakarlemak #burnfat #tkonutrition #fatburnermega #tkofatburner #lifted #maniacgain
Hanya Untuk Yang Yakin & Berani Ambil Tindakan Fat Burner Mega - 3.0 Formula yang Diperbaharui Keberkesanan di DIPERAKUI . ✔ Bantu kawal nafsu makan ✔ Tingkatkan Metabolisme Body ✔ Increase Energy ✔ Guarantee Body Weight menurun ✔ Tidak perlu berlapar ✔ Body Weight makin menurun ✔ Perisa Mix Berries yang sangat sedap ✔ Beribu-ribu testimoni . TAKKAN NAK TENGOK JE KN ! Cepat Grab Harga Promosi Ini ! HARGA SEBENAR – RM150 . 😱 HARGA PROMOSI 1-RM130 2-RM255 🚚 FREE POSTAGE . Jom follow @maniac_gain @maniac_gain @maniac_gain untuk tips cepat kurus . Berminat? Klik link on my bio😉 . #jk1m  #fatburnermega  #kevinzahri  #kuruspantas  #kurusdansihat  #produkkurus  #kuruscarasihat  #juskurus  #kurusdenganmudah  #nakcepatkurus  #tipskurus  #supplementkurus  #maukurus  #nakkuruskanbadan  #slim  #slimming  #slimfast  #beauty  #nakkurus  #jomkurus  #fitmalaysia  #fitnessmalaysia  #buanglemak  #bakarlemak  #burnfat  #tkonutrition  #fatburnermega  #tkofatburner  #lifted  #maniacgain 
Benefits of pineapple 🍍💛
.
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍
.
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
Benefits of pineapple 🍍💛 . JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
Benefits of pineapple 🍍💛
.
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍
.
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
Benefits of pineapple 🍍💛 . JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
Benefits of pineapple 🍍💛
.
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍
.
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
Benefits of pineapple 🍍💛 . JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍
@bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. 
Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘
.
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍 @bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍
@bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. 
Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘
.
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍 @bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍
@bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. 
Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘
.
Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍
Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
Whatsapp 📲 012-2692300
.
✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP
📲 012-2692300
.
.
#Leedee #Leedeeslimming #bynorad #kurus #flawless #gebu #stokistneeded #stokistwanted #kurusdansihat #kurusmacamleedee #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipwelcome #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bandarseribegawan #brunei #singapore #singaporeshopping #tipsdiet #tipskurus #menudiet
JOM DIET DENGAN LEEDEE 💛🍍 @bynorad nak share cadangan hidangan utk hari ni. Esok kita akan post lagi cadangan menu utk esok pulak 😘 . Jgn lupa minum Leedee utk kesan yg lebih cepat utk kurus & kulit cantik 😍 Order sekarang! Sementara stok masih ada!! Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 Whatsapp 📲 012-2692300 . ✅NAK JADI Stokis/Agent/DROPSHIP 📲 012-2692300 . . #Leedee  #Leedeeslimming  #bynorad  #kurus  #flawless  #gebu  #stokistneeded  #stokistwanted  #kurusdansihat  #kurusmacamleedee  #kuruscepat  #kurusbadan  #kuruslangsing  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan  #dropshipwelcome  #bazaarpaknil  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bandarseribegawan  #brunei  #singapore  #singaporeshopping  #tipsdiet  #tipskurus  #menudiet 
Plump shake for today.😋🤤
.
Nampaknya selain dari plan makan tengah hari, lepas ni boleh plan nak masukkan buah apa pulak dalam shake. 😋🤤
.
Step saya ada upload di IG STORY @miranas_hl 
#yummyshakechallenge
#teamsurikurus 
#fruitisbae
#150kcalshake
Hye geng..korg nak taw satu bende tak??..
Sebenarnya TEH medinadesire nie memng sesuai sangat2 untuk orang PEMALAS tau...😂
.
Mulut jee sebut nk kurus tp tindakan ape pon xdak...seyes xkan mnyesal minum teatox ni...x payah senaman bagai..cukup dengan segala aktiviti yg korg buat sehari2..
mcm ..
✔p shopping..
✔p kedai..
✔kemas rumah..
✔jaga ank..
✔pegi kebun...
Haaa..Jom mulakan misi utk kurus sekarang !!! HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS)

WA ORDER 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara
Hye geng..korg nak taw satu bende tak??.. Sebenarnya TEH medinadesire nie memng sesuai sangat2 untuk orang PEMALAS tau...😂 . Mulut jee sebut nk kurus tp tindakan ape pon xdak...seyes xkan mnyesal minum teatox ni...x payah senaman bagai..cukup dengan segala aktiviti yg korg buat sehari2.. mcm .. ✔p shopping.. ✔p kedai.. ✔kemas rumah.. ✔jaga ank.. ✔pegi kebun... Haaa..Jom mulakan misi utk kurus sekarang !!! HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS) WA ORDER 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara 
KAMI JAMIN ANDA KURUS😉
========================
.
Semakin hari semakin ramai yang mengakui kehebatan produk kami.
alhamdulillah kerana kami berjaya menjadikan impian mereka menjadi kenyataan.
.
tahniah kami ucapkan dan ribuan terima kasih diatas usaha anda serta memberi kepercayaan yang tiggi kepada kami untuk membantu anda.
.
TAKKAN NAK TENGOK JE KN !
Cepat Grab Harga Promosi Ini !
HARGA SEBENAR – RM150
.
😱 HARGA PROMOSI  1-RM130  2-RM255
🚚 FREE POSTAGE
.
Jom follow @maniac_gain @maniac_gain @maniac_gain untuk tips cepat kurus

Berminat? Klik link on my bio😉
.
#jk1m #fatburnermega #kevinzahri #kuruspantas #kurusdansihat #produkkurus #kuruscarasihat #juskurus #kurusdenganmudah #nakcepatkurus #tipskurus #supplementkurus #maukurus #nakkuruskanbadan #slim #slimming #slimfast #beauty #nakkurus #jomkurus #fitmalaysia #fitnessmalaysia #buanglemak #bakarlemak #burnfat #tkonutrition #maniacgain
#fatburnermega #tkofatburner
KAMI JAMIN ANDA KURUS😉 ======================== . Semakin hari semakin ramai yang mengakui kehebatan produk kami. alhamdulillah kerana kami berjaya menjadikan impian mereka menjadi kenyataan. . tahniah kami ucapkan dan ribuan terima kasih diatas usaha anda serta memberi kepercayaan yang tiggi kepada kami untuk membantu anda. . TAKKAN NAK TENGOK JE KN ! Cepat Grab Harga Promosi Ini ! HARGA SEBENAR – RM150 . 😱 HARGA PROMOSI 1-RM130 2-RM255 🚚 FREE POSTAGE . Jom follow @maniac_gain @maniac_gain @maniac_gain untuk tips cepat kurus Berminat? Klik link on my bio😉 . #jk1m  #fatburnermega  #kevinzahri  #kuruspantas  #kurusdansihat  #produkkurus  #kuruscarasihat  #juskurus  #kurusdenganmudah  #nakcepatkurus  #tipskurus  #supplementkurus  #maukurus  #nakkuruskanbadan  #slim  #slimming  #slimfast  #beauty  #nakkurus  #jomkurus  #fitmalaysia  #fitnessmalaysia  #buanglemak  #bakarlemak  #burnfat  #tkonutrition  #maniacgain  #fatburnermega  #tkofatburner 
KAMI JAMIN ANDA KURUS😉
========================
.
Semakin hari semakin ramai yang mengakui kehebatan produk kami.
alhamdulillah kerana kami berjaya menjadikan impian mereka menjadi kenyataan.
.
tahniah kami ucapkan dan ribuan terima kasih diatas usaha anda serta memberi kepercayaan yang tiggi kepada kami untuk membantu anda.
.
TAKKAN NAK TENGOK JE KN !
Cepat Grab Harga Promosi Ini !
HARGA SEBENAR – RM150
.
😱 HARGA PROMOSI  1-RM130  2-RM255
🚚 FREE POSTAGE
.
Jom follow @maniac_gain @maniac_gain @maniac_gain untuk tips cepat kurus

Berminat? Klik link on my bio😉
.
#jk1m #fatburnermega #kevinzahri #kuruspantas #kurusdansihat #produkkurus #kuruscarasihat #juskurus #kurusdenganmudah #nakcepatkurus #tipskurus #supplementkurus #maukurus #nakkuruskanbadan #slim #slimming #slimfast #beauty #nakkurus #jomkurus #fitmalaysia #fitnessmalaysia #buanglemak #bakarlemak #burnfat #tkonutrition #maniacgain
#fatburnermega #tkofatburner
KAMI JAMIN ANDA KURUS😉 ======================== . Semakin hari semakin ramai yang mengakui kehebatan produk kami. alhamdulillah kerana kami berjaya menjadikan impian mereka menjadi kenyataan. . tahniah kami ucapkan dan ribuan terima kasih diatas usaha anda serta memberi kepercayaan yang tiggi kepada kami untuk membantu anda. . TAKKAN NAK TENGOK JE KN ! Cepat Grab Harga Promosi Ini ! HARGA SEBENAR – RM150 . 😱 HARGA PROMOSI 1-RM130 2-RM255 🚚 FREE POSTAGE . Jom follow @maniac_gain @maniac_gain @maniac_gain untuk tips cepat kurus Berminat? Klik link on my bio😉 . #jk1m  #fatburnermega  #kevinzahri  #kuruspantas  #kurusdansihat  #produkkurus  #kuruscarasihat  #juskurus  #kurusdenganmudah  #nakcepatkurus  #tipskurus  #supplementkurus  #maukurus  #nakkuruskanbadan  #slim  #slimming  #slimfast  #beauty  #nakkurus  #jomkurus  #fitmalaysia  #fitnessmalaysia  #buanglemak  #bakarlemak  #burnfat  #tkonutrition  #maniacgain  #fatburnermega  #tkofatburner 
terima kasih byk2 cik amalina😘😘cantik org nyerr..lg kurus slps guna fairfit lg cantik.. DONE COD..
FREE COD.FREE COD.
FREEEEEEEE CODDDDD!!!!!!!! @fairfit.kluang fairfit.kluang  @fairfit.kluang @fairfitjb 
#fairfit #fairfitkluang #fairfitjohor #demamfairfit #fairfithq #testimonifairfit #fairfitjohorbahru #kluang #johor #jdt 
#kurus #carauntukkurus #kurusdansihat #jomkurus #dahkurus #misikurus #productkurus #viral #kurussebelumkahwin #sihat #kurussihat #hantaran #pakejkahwin#jofliam#makanmakan#makan#cinta#doorgift#hantarankluangbajet#hantaran
terima kasih byk2 cik amalina😘😘cantik org nyerr..lg kurus slps guna fairfit lg cantik.. DONE COD.. FREE COD.FREE COD. FREEEEEEEE CODDDDD!!!!!!!! @fairfit.kluang fairfit.kluang @fairfit.kluang @fairfitjb #fairfit  #fairfitkluang  #fairfitjohor  #demamfairfit  #fairfithq  #testimonifairfit  #fairfitjohorbahru  #kluang  #johor  #jdt  #kurus  #carauntukkurus  #kurusdansihat  #jomkurus  #dahkurus  #misikurus  #productkurus  #viral  #kurussebelumkahwin  #sihat  #kurussihat  #hantaran  #pakejkahwin #jofliam #makanmakan #makan #cinta #doorgift #hantarankluangbajet #hantaran 
TAK PAYAH PANTANG NASI BILA TURUN BERAT BADAN DENGAN TEATOX MEDINADESIRE.. Ye ke? Boleh percaya ke?
Ehh? Mestilah kena percaya.kalau nak tahu,dengan cara ni,ada yang turun lebih 10kg dalam masa sebulan tau..👍 COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara
TAK PAYAH PANTANG NASI BILA TURUN BERAT BADAN DENGAN TEATOX MEDINADESIRE.. Ye ke? Boleh percaya ke? Ehh? Mestilah kena percaya.kalau nak tahu,dengan cara ni,ada yang turun lebih 10kg dalam masa sebulan tau..👍 COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara 
SAPE KATA DIET TAK LEH MAKAN PIZZA... ?? Ni la menu lunch sis siang tadi.. Best tak? 
Nilah bagusnya kalau korang join weight loss challenge macam2 menu eat clean korang dpt belajar tau.. Siap video lg... Nk lebih tips dan resepi sihat 
Klik2 link di bawah 👇👇ya 
http://www.wasap.my/0134941052

atau klik bio sis di Atas👆👆 Coach zenn
Loss 23kg
#menusihatsedap 
#kurusdansihat 
#dietdengancoach 
#sayanakbanturamaioranguntuksihat 
#viral 
#polisevofilm 
#gemokvskurus 
#jgnkurussakit
SAPE KATA DIET TAK LEH MAKAN PIZZA... ?? Ni la menu lunch sis siang tadi.. Best tak? Nilah bagusnya kalau korang join weight loss challenge macam2 menu eat clean korang dpt belajar tau.. Siap video lg... Nk lebih tips dan resepi sihat Klik2 link di bawah 👇👇ya http://www.wasap.my/0134941052 atau klik bio sis di Atas👆👆 Coach zenn Loss 23kg #menusihatsedap  #kurusdansihat  #dietdengancoach  #sayanakbanturamaioranguntuksihat  #viral  #polisevofilm  #gemokvskurus  #jgnkurussakit 
APA FUNGSI SET COMBO🙈
.
SLIMMING DETOX TEA 😉
.
🌸mengecilkan perut buncit
🌸turunkan paras gula dalam darah
🌸keluarkan lebihan angin dalam badan
🌸kurangkan gout/urid acid
🌸kurangkan kolestrol
🌸ambil sebelum tidur
.
KAKI CANTIQ TEA😉
.
🌸shapekan badan
🌸fokus kepada peha dan tangan
🌸membuang lebihan air
🌸melawaskan kencing
🌸ambil sebelum breakfast
.
Haa,fungsi dia semua best-best.rugi sangat kalau tak cuba set combo medina desire ni.beli set combo cik mirza bagi freegift facemask taw😚
.
BUKAN UNTUK KURUS JE TAPI UNTUK SIHAT JUGA😊
.
☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik mirza di 011-39597470 (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp)
.
.
#kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirelrtampang #medinadesireampang #medinadetoxklcc 
#detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia
APA FUNGSI SET COMBO🙈 . SLIMMING DETOX TEA 😉 . 🌸mengecilkan perut buncit 🌸turunkan paras gula dalam darah 🌸keluarkan lebihan angin dalam badan 🌸kurangkan gout/urid acid 🌸kurangkan kolestrol 🌸ambil sebelum tidur . KAKI CANTIQ TEA😉 . 🌸shapekan badan 🌸fokus kepada peha dan tangan 🌸membuang lebihan air 🌸melawaskan kencing 🌸ambil sebelum breakfast . Haa,fungsi dia semua best-best.rugi sangat kalau tak cuba set combo medina desire ni.beli set combo cik mirza bagi freegift facemask taw😚 . BUKAN UNTUK KURUS JE TAPI UNTUK SIHAT JUGA😊 . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik mirza di 011-39597470 (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . . #kurusdalam7hari  #kurusdenganselamat  #jomkurus1malaysia  #nakkurusselamat  #kurussebelumkahwin  #slimmingdetoxtea  #detoxmalaysia  #legstesmurah  #detoxmurah  #kempisperut  #detoxteamurah  #naklangsing  #losyenkurus  #kurusdansihat  #kurussebelumkahwin  #buanglemakperut  #kurusdalam7hari  #kurusdenganselamat  #jomkurus1malaysia  #nakkurusselamat  #kurussebelumkahwin  #slimmingdetoxtea  #detoxmalaysia  #legstesmurah  #detoxmurah  #kempisperut  #detoxteamurah  #naklangsing  #losyenkurus  #kurusdansihat  #kurussebelumkahwin  #buanglemakperut  #buanglemakpeha  #produkkurusterbaik  #medinadesireklcc  #medinadesireampang  #medinadesirelrtampang  #medinadesireampang  #medinadetoxklcc  #detoxmurah  #detoxselamat  #detoxmurahmalaysia  #detoxmalaysia 
4.5kg lost sebotol
.
.
.
Amalkan JUS SLIMMEWHITE DUAL EFFECT.. Kelebihan SW
1) 6x membakar lemak
2) 4x Detox
3) Tak perlu bersenam
4) Tak perlu diet ketat2
5) Meningkatkan Imunisasi badan
6) Melancarkan peredaran darah
7) Memutihkan dan melembabkan kulit
8) Mengawal nafsu makan
9) Sentiasa kenyang dan bertenaga
10) Fokus pd tmpat lemak brkumpul sperti perut, lengan, pinggul dan dagu.
.
.
--> BERMINAT? NK TRY?

WS  KE 0127130120 
WS  KE 0127130120 
WS  KE 0127130120 
Sape lambat, dia rugi..😜
.
.
#sw #swdualeffect #slimmewhite #juskurusputih #kurusputihserentak #tipskurus #kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #juskurus #garciniacambogia #kurusdalam1minggu #kurusdenganselamat #kurusselamat #kuruslangsing #kurusmudah #kurusalami #produkkurus #kurus1minggu #kuruspantas #petuakurus #kurustanpasenam #kurustanpalapar #kurusdansihat #perutkempis #badanlangsing #bakarlemak #nakkuruscepat
4.5kg lost sebotol . . . Amalkan JUS SLIMMEWHITE DUAL EFFECT.. Kelebihan SW 1) 6x membakar lemak 2) 4x Detox 3) Tak perlu bersenam 4) Tak perlu diet ketat2 5) Meningkatkan Imunisasi badan 6) Melancarkan peredaran darah 7) Memutihkan dan melembabkan kulit 8) Mengawal nafsu makan 9) Sentiasa kenyang dan bertenaga 10) Fokus pd tmpat lemak brkumpul sperti perut, lengan, pinggul dan dagu. . . --> BERMINAT? NK TRY? WS KE 0127130120 WS KE 0127130120 WS KE 0127130120 Sape lambat, dia rugi..😜 . . #sw  #swdualeffect  #slimmewhite  #juskurusputih  #kurusputihserentak  #tipskurus  #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusbadan  #kuruscantik  #juskurus  #garciniacambogia  #kurusdalam1minggu  #kurusdenganselamat  #kurusselamat  #kuruslangsing  #kurusmudah  #kurusalami  #produkkurus  #kurus1minggu  #kuruspantas  #petuakurus  #kurustanpasenam  #kurustanpalapar  #kurusdansihat  #perutkempis  #badanlangsing  #bakarlemak  #nakkuruscepat 
Jom cuba amalkan minum #justokmaa
.

Terus klik link ini utk masuk ke wasap sy ya 👇

www.wasap.my/60169959406/Saya+Berminat+Dengan+Promosi+JusTokMa

Sy akan respon segera .
.
@prilaga #makansihat #gayahidupsihat #sihatcantik #kuruscarasihat #sayanaksihat #rambutsihat #sihatdancantik #cantiksihat #naksihat #dietsihat #hidupsihat #kurussihat #coachkurussihat #makanansihat #infosihat #tipssihat #jomsihat #kurussihatcantik #kulitsihat #sihat #sihatdalaman #kurusdengansihat #kurussecarasihat #menusihat #prilaga #kurusdansihat
Jom cuba amalkan minum #justokmaa  . Terus klik link ini utk masuk ke wasap sy ya 👇 www.wasap.my/60169959406/Saya+Berminat+Dengan+Promosi+JusTokMa Sy akan respon segera . . @prilaga #makansihat  #gayahidupsihat  #sihatcantik  #kuruscarasihat  #sayanaksihat  #rambutsihat  #sihatdancantik  #cantiksihat  #naksihat  #dietsihat  #hidupsihat  #kurussihat  #coachkurussihat  #makanansihat  #infosihat  #tipssihat  #jomsihat  #kurussihatcantik  #kulitsihat  #sihat  #sihatdalaman  #kurusdengansihat  #kurussecarasihat  #menusihat  #prilaga  #kurusdansihat 
FIT 4 LIFE CHALLENGE (SETIA ALAM & SAUJANA UTAMA)
.

Cabaran ini terbuka kpd penduduk-penduduk di kawasan Shah Alam, Setia Alam dan juga Saujana Utama.

Terbuka kepada anda yg ingin tampil kurus, sihat dan dan yang ingin meningkatkan tahap kecergasan anda.

Bersempena tahun baru yg bakal menyusul. Jom kita mulakan tahun 2019 dgn sesuatu yg mampu memberi impak yg positif dalam kehidupan kita.

Jom sertai kami di dalam Fit4life Challenge yg akan berlangsung pada 5/1/2019 sehingga 2/3/2019.

Didalam cabaran ini,anda bkn shj dpt berlatih bersama Team Leader yg berpengetahuan dan berpengalaman.

Malah,Cabaran ini himpunkan aktiviti2 menarik dan berkesan utk anda.

Antara kawasan2 yg terlibat pada musim ini

Saujana utama & Setia Alam- coach wan @coach_wan_official

Puncak Alam - Zarul @zrlndzr

Shah Alam- Amirul @amirulalif_ar & hayril @hayril_lizam

Utk sebarang informasi.
Anda blh hubungi TL kawasan ke nombor yg tertera didalam poster.

Atau boleh terus hubungi sy di talian

010 2282114

#akunaksihat #KurusSihatTanpaProduk #sainssukan #healthylifestyle #kesihatan #fitmalaysia #fit4life #fit4lifefitnessacademy #coachwan #xtvt #WeightLossProgram #cabarankurus #kurusdansihat #sihat #misixlrahim #FitnessProgram
FIT 4 LIFE CHALLENGE (SETIA ALAM & SAUJANA UTAMA) . Cabaran ini terbuka kpd penduduk-penduduk di kawasan Shah Alam, Setia Alam dan juga Saujana Utama. Terbuka kepada anda yg ingin tampil kurus, sihat dan dan yang ingin meningkatkan tahap kecergasan anda. Bersempena tahun baru yg bakal menyusul. Jom kita mulakan tahun 2019 dgn sesuatu yg mampu memberi impak yg positif dalam kehidupan kita. Jom sertai kami di dalam Fit4life Challenge yg akan berlangsung pada 5/1/2019 sehingga 2/3/2019. Didalam cabaran ini,anda bkn shj dpt berlatih bersama Team Leader yg berpengetahuan dan berpengalaman. Malah,Cabaran ini himpunkan aktiviti2 menarik dan berkesan utk anda. Antara kawasan2 yg terlibat pada musim ini Saujana utama & Setia Alam- coach wan @coach_wan_official Puncak Alam - Zarul @zrlndzr Shah Alam- Amirul @amirulalif_ar & hayril @hayril_lizam Utk sebarang informasi. Anda blh hubungi TL kawasan ke nombor yg tertera didalam poster. Atau boleh terus hubungi sy di talian 010 2282114 #akunaksihat  #KurusSihatTanpaProduk  #sainssukan  #healthylifestyle  #kesihatan  #fitmalaysia  #fit4life  #fit4lifefitnessacademy  #coachwan  #xtvt  #WeightLossProgram  #cabarankurus  #kurusdansihat  #sihat  #misixlrahim  #FitnessProgram 
Ramai ingat kurus wajib exercise. So mula la bila rasa nak diet je, terus niat nak exercise. Pastu bila letih bekerja atau sibuk dan tak sempat exercise, terus rasa diet ke laut. Pastu mula badan mengembang.
.
Sedangkan diet yang betul adalah 20% sahaja exercise. 80% lagi mesti dari makanan. So kalu tak sempat exercise pum boleh kurus taww🤩🤩🤩.
.
In fact, 90% coachee saya turun berat tanpa exercise. Biasanya ramai yang mula exercise bila dah turun lebih 10 kg dan badan mula ringan sikit.
.
So kalu untuk yang risau takut takboleh exercise bila join program, it is okay. Dont worry. Anda boleh kurus tanpa exercise ♥️.
.
#coachkurus #kurusonline #coachherbalife #herbalifemalaysia
Ramai ingat kurus wajib exercise. So mula la bila rasa nak diet je, terus niat nak exercise. Pastu bila letih bekerja atau sibuk dan tak sempat exercise, terus rasa diet ke laut. Pastu mula badan mengembang. . Sedangkan diet yang betul adalah 20% sahaja exercise. 80% lagi mesti dari makanan. So kalu tak sempat exercise pum boleh kurus taww🤩🤩🤩. . In fact, 90% coachee saya turun berat tanpa exercise. Biasanya ramai yang mula exercise bila dah turun lebih 10 kg dan badan mula ringan sikit. . So kalu untuk yang risau takut takboleh exercise bila join program, it is okay. Dont worry. Anda boleh kurus tanpa exercise ♥️. . #coachkurus  #kurusonline  #coachherbalife  #herbalifemalaysia 
LELAKI PUN BOLEH KURUS DENGAN SURE TRIM ❌diet
❌senam
❌berlapar

Tapi kita bakar LEMAK degil ni guna bahan2 power dalam #suretrim 📲wasap.my/60164241354/ST

#happy #suretrim #roserich #empire #jutawan  #jomsihat #jomcantik #anggun #bazaarpaknil #love #kurus #slimming #jom #kurusdansihat #sihatdancantik #johor #kl #kualalumpur #produkmuslim #terbaik #segardariladang #luluskkm #kementeriankesihatanmalaysia
Dulu lain...sekarang lain..dulu berisi sekarang dh cantik 😘

Jom turunkn berat & menjadi cergas dan sihat..set combo serendah Rm40 shj.. HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS)  Wa 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara
Dulu lain...sekarang lain..dulu berisi sekarang dh cantik 😘 Jom turunkn berat & menjadi cergas dan sihat..set combo serendah Rm40 shj.. HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS) Wa 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo #lentikdara 
🌷PROJEK KURUS SEBELUM 2019🌷
.
🌟Turun 10-15Kg
🌟Online Coaching Group 30 Hari
🌟Mealplan Personalize Paling Mudah
🌟Ilmu Pemakanan 🌟Meal Replacement untuk Sebulan
🌟Food Diary Checking
🌟EBook Resepi Sihat
.
Start Now 📲0123456982
⚫️ Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
🌷PROJEK KURUS SEBELUM 2019🌷 . 🌟Turun 10-15Kg 🌟Online Coaching Group 30 Hari 🌟Mealplan Personalize Paling Mudah 🌟Ilmu Pemakanan 🌟Meal Replacement untuk Sebulan 🌟Food Diary Checking 🌟EBook Resepi Sihat . Start Now 📲0123456982 ⚫️ Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia 
customer yg sgt sempoi..👍🏻
DONE COD..
FREE COD.FREE COD.
FREEEEEEEE CODDDDD!!!!!!!! @fairfit.kluang fairfit.kluang  @fairfit.kluang @fairfitjb 
#fairfit #fairfitkluang #fairfitjohor #demamfairfit #fairfithq #testimonifairfit #fairfitjohorbahru #kluang #johor #jdt 
#kurus #carauntukkurus #kurusdansihat #jomkurus #dahkurus #misikurus #productkurus #viral #kurussebelumkahwin #sihat #kurussihat #hantaran #pakejkahwin#jofliam#makanmakan#makan#cinta#doorgift#hantarankluangbajet#hantaran
customer yg sgt sempoi..👍🏻 DONE COD.. FREE COD.FREE COD. FREEEEEEEE CODDDDD!!!!!!!! @fairfit.kluang fairfit.kluang @fairfit.kluang @fairfitjb #fairfit  #fairfitkluang  #fairfitjohor  #demamfairfit  #fairfithq  #testimonifairfit  #fairfitjohorbahru  #kluang  #johor  #jdt  #kurus  #carauntukkurus  #kurusdansihat  #jomkurus  #dahkurus  #misikurus  #productkurus  #viral  #kurussebelumkahwin  #sihat  #kurussihat  #hantaran  #pakejkahwin #jofliam #makanmakan #makan #cinta #doorgift #hantarankluangbajet #hantaran