an online Instagram web viewer

#kulitsihat medias

Photos

Feedback lagi girls.Lotion Snow White ni dah ada feedback positif melambak u olls.Yg lambat2 Cuba tu dia memang rugi 😁😁 LSW new formula can use for body and face.Grab yours now and you will love it 🌸❤️❤️ Ws for order love (link dkt bio) 
#lotionsnowwhite #snowwhitetestimoni #jomputih #sayanakputih #lotionputihajaib #snowwhitefeedback #bazarpaknil #instantwhite #sayangikulitanda #putihcepat #putihsehat #sapusaputerusputih #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitbaby #kulitlembut #nakcantik #putihbersih #tipscantik
Feedback lagi girls.Lotion Snow White ni dah ada feedback positif melambak u olls.Yg lambat2 Cuba tu dia memang rugi 😁😁 LSW new formula can use for body and face.Grab yours now and you will love it 🌸❤️❤️ Ws for order love (link dkt bio) #lotionsnowwhite  #snowwhitetestimoni  #jomputih  #sayanakputih  #lotionputihajaib  #snowwhitefeedback  #bazarpaknil  #instantwhite  #sayangikulitanda  #putihcepat  #putihsehat  #sapusaputerusputih  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitbaby  #kulitlembut  #nakcantik  #putihbersih  #tipscantik 
Feedback lagi girls.Lotion Snow White ni dah ada feedback positif melambak u olls.Yg lambat2 Cuba tu dia memang rugi 😁😁 LSW new formula can use for body and face.Grab yours now and you will love it 🌸❤️❤️ Ws for order love (link dkt bio) 
#lotionsnowwhite #snowwhitetestimoni #jomputih #sayanakputih #lotionputihajaib #snowwhitefeedback #bazarpaknil #instantwhite #sayangikulitanda #putihcepat #putihsehat #sapusaputerusputih #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitbaby #kulitlembut #nakcantik #putihbersih #tipscantik
Feedback lagi girls.Lotion Snow White ni dah ada feedback positif melambak u olls.Yg lambat2 Cuba tu dia memang rugi 😁😁 LSW new formula can use for body and face.Grab yours now and you will love it 🌸❤️❤️ Ws for order love (link dkt bio) #lotionsnowwhite  #snowwhitetestimoni  #jomputih  #sayanakputih  #lotionputihajaib  #snowwhitefeedback  #bazarpaknil  #instantwhite  #sayangikulitanda  #putihcepat  #putihsehat  #sapusaputerusputih  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitbaby  #kulitlembut  #nakcantik  #putihbersih  #tipscantik 
Feedback lagi girls.Lotion Snow White ni dah ada feedback positif melambak u olls.Yg lambat2 Cuba tu dia memang rugi 😁😁 LSW new formula can use for body and face.Grab yours now and you will love it 🌸❤️❤️ Ws for order love (link dkt bio) 
#lotionsnowwhite #snowwhitetestimoni #jomputih #sayanakputih #lotionputihajaib #snowwhitefeedback #bazarpaknil #instantwhite #sayangikulitanda #putihcepat #putihsehat #sapusaputerusputih #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitbaby #kulitlembut #nakcantik #putihbersih #tipscantik
Feedback lagi girls.Lotion Snow White ni dah ada feedback positif melambak u olls.Yg lambat2 Cuba tu dia memang rugi 😁😁 LSW new formula can use for body and face.Grab yours now and you will love it 🌸❤️❤️ Ws for order love (link dkt bio) #lotionsnowwhite  #snowwhitetestimoni  #jomputih  #sayanakputih  #lotionputihajaib  #snowwhitefeedback  #bazarpaknil  #instantwhite  #sayangikulitanda  #putihcepat  #putihsehat  #sapusaputerusputih  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitbaby  #kulitlembut  #nakcantik  #putihbersih  #tipscantik 
Bulan ni ada promo MAKE UP ! Yippey ! BUY 3 FREE 1😱.
.
.
Liquid Timewise Foundation + Perfecting Concealor + Mineral Powder Foundation FREE SHEER MINERAL PRESSED POWDER BERNILAI RM6+ ! Jimat sangat ! 4 item rm1++ jeeeee ! 💃🏻❤ pstttt buat hantaran pon terbaik sangat ni.
.
.
MINERAL POWDER FOUNDATION MARY KAY.
================================.
Kelebihan Mineral Powder:.
.
🌹Mudah digunakan agar wajah tampak berseri.
🌹Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan.  wajah.
🌹Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh.
🌹Sesuai untuk kulit sensitif.
🌹Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit.
🌹Bebas daripada pewangi.
🌹Bebas daripada minyak.
🌹Tidak komedogenik (block pori).
🌹Diuji oleh ahli dermatologi.
🌹Mekap tahan lebih lama.
🌹Mengawal minyak berlebihan pada kulit.
.
Cara Guna Mineral Powder :.
.
🌹 Goncang perlahan botol Mineral Powder Foundation yang  bertutup rapat agar kandungan di dalamnya bercampur  sempurna.
.
🌹Buka penutup, celupkan perlahan-lahan Mineral Foundation  Brush ke dalam alas mekap.
.
🌹Ketuk berus dengan perlahan di tepi botol untuk  menyingkirkan lebihan alas mekap. Kemudian, leretkan berus.  secara berulang kali dalam penutup supaya alas mekap  tersebar dengan sekata pada bulu berus.
.
🌹Sapu alas mekap di bahagian tengah muka terlebih dahulu  dan seterusnya ratakan ke arah dahi dan dagu.
.
Satu bekas ni bole tahan hingga 6 bulan😱😱😱.
.
Kalau suka pakai blusher, sapu blusher dulu, baru letak mineral powder. So that mekap tu nampak lebih natural n sweet.
.
Jom ws ana laju2
0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
Bulan ni ada promo MAKE UP ! Yippey ! BUY 3 FREE 1😱. . . Liquid Timewise Foundation + Perfecting Concealor + Mineral Powder Foundation FREE SHEER MINERAL PRESSED POWDER BERNILAI RM6+ ! Jimat sangat ! 4 item rm1++ jeeeee ! 💃🏻❤ pstttt buat hantaran pon terbaik sangat ni. . . MINERAL POWDER FOUNDATION MARY KAY. ================================. Kelebihan Mineral Powder:. . 🌹Mudah digunakan agar wajah tampak berseri. 🌹Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan. wajah. 🌹Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh. 🌹Sesuai untuk kulit sensitif. 🌹Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit. 🌹Bebas daripada pewangi. 🌹Bebas daripada minyak. 🌹Tidak komedogenik (block pori). 🌹Diuji oleh ahli dermatologi. 🌹Mekap tahan lebih lama. 🌹Mengawal minyak berlebihan pada kulit. . Cara Guna Mineral Powder :. . 🌹 Goncang perlahan botol Mineral Powder Foundation yang bertutup rapat agar kandungan di dalamnya bercampur sempurna. . 🌹Buka penutup, celupkan perlahan-lahan Mineral Foundation Brush ke dalam alas mekap. . 🌹Ketuk berus dengan perlahan di tepi botol untuk menyingkirkan lebihan alas mekap. Kemudian, leretkan berus. secara berulang kali dalam penutup supaya alas mekap tersebar dengan sekata pada bulu berus. . 🌹Sapu alas mekap di bahagian tengah muka terlebih dahulu dan seterusnya ratakan ke arah dahi dan dagu. . Satu bekas ni bole tahan hingga 6 bulan😱😱😱. . Kalau suka pakai blusher, sapu blusher dulu, baru letak mineral powder. So that mekap tu nampak lebih natural n sweet. . Jom ws ana laju2 0175010563 . #marykaykl  #marykaydamansara  #marykayshahalam  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #marykaymanjung  #marykaypahang  #marykaysabah  #marykaysandakan  #marykaykedah  #laraalana #uyainaarshad  #wadiadra #neelofahijab  #kulitsihat #ubatjerawat  #ubatjeragat #ubatparut  #kulitbreakout  #bahanbotani #bellamara  #duckscarves 
Parut jerawat? Jangan risau!
.
.
RADIANCE FACE SERUM
.
💋 Untuk masalah parut & pori yg teruk
💋 Merawat jerawat manja
💋 Untuk kulit berminyak dan kering
💋 Sangat sesuai untuk parut berlubang
.
➡ Kandungan diformulasi dengan ekstrak apple stem cell, campuran amino acid dan 2 peptida asing untuk memberi kesan yang maksimum
➡ Kandungannya mengaktifkan stem cell kulit wajah untuk membantu pertumbuhan kulit dan sintesis kolagen pada wajah
➡ Garis-garis halus dapat dikurangkan dan kulit kelihatan lebih muda
➡ Mengurangkan kesan parut, membaiki sel kulit, dan mengecilkan liang roma
.
🔘 KKM approved
🔘 Water based serum
🔘 Smooth texture dan tidak melekit
🔘 Cepat dan mudah menyerap
🔘 Kesan seawal 3 hari
🔘 Tahan sehingga 6-8 minggu mengikut kadar penggunaan
.
Harga :
Cleanser (50ml) RM60
Serum (15ml) RM79
Foundation (20ml) RM90
(harga tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp ⤵️
http://RemedyOrder.wasap.my/

Atau klik je kat link bio. Nak DM pun boleh! 😍
Parut jerawat? Jangan risau! . . RADIANCE FACE SERUM . 💋 Untuk masalah parut & pori yg teruk 💋 Merawat jerawat manja 💋 Untuk kulit berminyak dan kering 💋 Sangat sesuai untuk parut berlubang . ➡ Kandungan diformulasi dengan ekstrak apple stem cell, campuran amino acid dan 2 peptida asing untuk memberi kesan yang maksimum ➡ Kandungannya mengaktifkan stem cell kulit wajah untuk membantu pertumbuhan kulit dan sintesis kolagen pada wajah ➡ Garis-garis halus dapat dikurangkan dan kulit kelihatan lebih muda ➡ Mengurangkan kesan parut, membaiki sel kulit, dan mengecilkan liang roma . 🔘 KKM approved 🔘 Water based serum 🔘 Smooth texture dan tidak melekit 🔘 Cepat dan mudah menyerap 🔘 Kesan seawal 3 hari 🔘 Tahan sehingga 6-8 minggu mengikut kadar penggunaan . Harga : Cleanser (50ml) RM60 Serum (15ml) RM79 Foundation (20ml) RM90 (harga tak termasuk postage) . . Whatsapp ⤵️ http://RemedyOrder.wasap.my/ Atau klik je kat link bio. Nak DM pun boleh! 😍
Dah la KULIT KUSAM, BERJERAWAT pulak tu🙈
•
Eeeuuuu MALUNYA, HILANG KEYAKINAN BERDEPAN DENGAN ORANG.
.
DAH CUBA PELBAGAI PRODUK, TAPI TAK SERASI, TAK MENJADI 😩
.
Cuba Vitamin C Shaklee, memang jatuh cinta terus ok.
.
"Yang belah kiri tu adalah suatu ketika dahulu waktu zaman belajar (rujuk gambar kat bawah). Sedih muka teruk macam tu. Orang yang menegur tu sampai dah berbelas belas. Asal nampak je mesti tanya kenapa muka hang weh? Teruk aku tengok.

Lost confident? Yes! Absolutely yes! Lagi lagi time presentation. Segannnnn. Nak hadap satu kelas bercakap kat depan pung pang pung pang depan lect lagi tapi diri sendiri tak yakin pun sebenarnya.

Dah macam macam produk cuba. Ada yang serasi ada yang tak. Ada yang sedapkan hati kata sabarlah kita hidup akan ada satu tahap muka kita akan teruk sangat. Sebab hormon. Dan dari situ cuba sabar sikit sikit.

Sekarang? Dah jumpa produk Shaklee. And I can say YAYYY I'M HAPPY!!! Sebab vitamin dia semua tiptop!!! Hani baru je amalkan Vita C dalam 2 bulan. Tapi muka smooth tau!! Korang kena cuba. Baru tau keberkesanan dia macam mana."
.
Nak berubah miliki kulit cantik bersih? Whatsapp Eina 019.227.5759
.
#shaklee #shakleemurah #sayajualshaklee #shakleeeffect #agenshaklee #shakleesubangjaya #kulitcantik #kulitgebu #kulitflawless #kulitsihat #jerawat #kulitberminyak #kulitcerah #jerawatbatu #vitamincmurah #detox #bebasjerawat #parutjerawat #putihgebu #parut #kulitkusam #shakleebyeina #cintatiadaganti #bazaronline #terapiinstagram #parutjerawat #kedaionline #bazaarpaknil #masalahkulit #masalahjerawat #masalahparut
Dah la KULIT KUSAM, BERJERAWAT pulak tu🙈 • Eeeuuuu MALUNYA, HILANG KEYAKINAN BERDEPAN DENGAN ORANG. . DAH CUBA PELBAGAI PRODUK, TAPI TAK SERASI, TAK MENJADI 😩 . Cuba Vitamin C Shaklee, memang jatuh cinta terus ok. . "Yang belah kiri tu adalah suatu ketika dahulu waktu zaman belajar (rujuk gambar kat bawah). Sedih muka teruk macam tu. Orang yang menegur tu sampai dah berbelas belas. Asal nampak je mesti tanya kenapa muka hang weh? Teruk aku tengok. Lost confident? Yes! Absolutely yes! Lagi lagi time presentation. Segannnnn. Nak hadap satu kelas bercakap kat depan pung pang pung pang depan lect lagi tapi diri sendiri tak yakin pun sebenarnya. Dah macam macam produk cuba. Ada yang serasi ada yang tak. Ada yang sedapkan hati kata sabarlah kita hidup akan ada satu tahap muka kita akan teruk sangat. Sebab hormon. Dan dari situ cuba sabar sikit sikit. Sekarang? Dah jumpa produk Shaklee. And I can say YAYYY I'M HAPPY!!! Sebab vitamin dia semua tiptop!!! Hani baru je amalkan Vita C dalam 2 bulan. Tapi muka smooth tau!! Korang kena cuba. Baru tau keberkesanan dia macam mana." . Nak berubah miliki kulit cantik bersih? Whatsapp Eina 019.227.5759 . #shaklee  #shakleemurah  #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #agenshaklee  #shakleesubangjaya  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitflawless  #kulitsihat  #jerawat  #kulitberminyak  #kulitcerah  #jerawatbatu  #vitamincmurah  #detox  #bebasjerawat  #parutjerawat  #putihgebu  #parut  #kulitkusam  #shakleebyeina  #cintatiadaganti  #bazaronline  #terapiinstagram  #parutjerawat  #kedaionline  #bazaarpaknil  #masalahkulit  #masalahjerawat  #masalahparut 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Bulan ni ada promo MAKE UP ! Yippey ! BUY 3 FREE 1😱.
.
.
Liquid Timewise Foundation + Perfecting Concealor + Mineral Powder Foundation FREE SHEER MINERAL PRESSED POWDER BERNILAI RM6+ ! Jimat sangat ! 4 item rm1++ jeeeee ! 💃🏻❤ pstttt buat hantaran pon terbaik sangat ni.
.
.
MINERAL POWDER FOUNDATION MARY KAY.
================================.
Kelebihan Mineral Powder:.
.
🌹Mudah digunakan agar wajah tampak berseri.
🌹Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan.  wajah.
🌹Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh.
🌹Sesuai untuk kulit sensitif.
🌹Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit.
🌹Bebas daripada pewangi.
🌹Bebas daripada minyak.
🌹Tidak komedogenik (block pori).
🌹Diuji oleh ahli dermatologi.
🌹Mekap tahan lebih lama.
🌹Mengawal minyak berlebihan pada kulit.
.
Cara Guna Mineral Powder :.
.
🌹 Goncang perlahan botol Mineral Powder Foundation yang  bertutup rapat agar kandungan di dalamnya bercampur  sempurna.
.
🌹Buka penutup, celupkan perlahan-lahan Mineral Foundation  Brush ke dalam alas mekap.
.
🌹Ketuk berus dengan perlahan di tepi botol untuk  menyingkirkan lebihan alas mekap. Kemudian, leretkan berus.  secara berulang kali dalam penutup supaya alas mekap  tersebar dengan sekata pada bulu berus.
.
🌹Sapu alas mekap di bahagian tengah muka terlebih dahulu  dan seterusnya ratakan ke arah dahi dan dagu.
.
Satu bekas ni bole tahan hingga 6 bulan😱😱😱.
.
Kalau suka pakai blusher, sapu blusher dulu, baru letak mineral powder. So that mekap tu nampak lebih natural n sweet.
.
Berminat?
Contact cik kemal : 0102082075
Mary Kay Beauty Consultant.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #cosmetic #kulitcantik #kulitsihat #fattzura #marykaybeautyconsultant
Bulan ni ada promo MAKE UP ! Yippey ! BUY 3 FREE 1😱. . . Liquid Timewise Foundation + Perfecting Concealor + Mineral Powder Foundation FREE SHEER MINERAL PRESSED POWDER BERNILAI RM6+ ! Jimat sangat ! 4 item rm1++ jeeeee ! 💃🏻❤ pstttt buat hantaran pon terbaik sangat ni. . . MINERAL POWDER FOUNDATION MARY KAY. ================================. Kelebihan Mineral Powder:. . 🌹Mudah digunakan agar wajah tampak berseri. 🌹Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan. wajah. 🌹Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh. 🌹Sesuai untuk kulit sensitif. 🌹Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit. 🌹Bebas daripada pewangi. 🌹Bebas daripada minyak. 🌹Tidak komedogenik (block pori). 🌹Diuji oleh ahli dermatologi. 🌹Mekap tahan lebih lama. 🌹Mengawal minyak berlebihan pada kulit. . Cara Guna Mineral Powder :. . 🌹 Goncang perlahan botol Mineral Powder Foundation yang bertutup rapat agar kandungan di dalamnya bercampur sempurna. . 🌹Buka penutup, celupkan perlahan-lahan Mineral Foundation Brush ke dalam alas mekap. . 🌹Ketuk berus dengan perlahan di tepi botol untuk menyingkirkan lebihan alas mekap. Kemudian, leretkan berus. secara berulang kali dalam penutup supaya alas mekap tersebar dengan sekata pada bulu berus. . 🌹Sapu alas mekap di bahagian tengah muka terlebih dahulu dan seterusnya ratakan ke arah dahi dan dagu. . Satu bekas ni bole tahan hingga 6 bulan😱😱😱. . Kalau suka pakai blusher, sapu blusher dulu, baru letak mineral powder. So that mekap tu nampak lebih natural n sweet. . Berminat? Contact cik kemal : 0102082075 Mary Kay Beauty Consultant. . #beautyeyes  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayselangor  #cosmetic  #kulitcantik  #kulitsihat  #fattzura  #marykaybeautyconsultant 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
INGINKAN KULIT YANG CERAH, BERSIH DAN SELAMAT?

Dermags dirumus daripada ekstrak manggis yang mampu MENCERAHKAN dan MERAWAT kulit muka.

Bukan produk kecantikan sembarangan kerana penghasilan DERMAGS mengambil masa bertahun untuk kerja-kerja penyelidikan supaya ia nya selamat digunakan dan memberi kesan yang sangat memuaskan.

Siapa yang sesuai dengan DERMAGS? - masalah Pigmentasi
- kulit berminyak
- kulit kering
- kulit kusam
- kulit berjerawat
- bekas jerawat.  Tak semestinya perempuan sahaja yang memerlukan DERMAGS ni, lelaki pun boleh guna tau
. 
Berminat boleh Tekan link di bio untuk order
.
COD AVAILABLE

#dermags 
#dermagsklang 
#dermagsskincare 
#dermagsskincareutm 
#jerawat 
#jeragat 
#dermagsforlife 
#skincare
#kulitsihat 
#KulitManggis 
#phd 
#korea
#researchskincare
#pigmentasi
#melasma
#parutjerawat
INGINKAN KULIT YANG CERAH, BERSIH DAN SELAMAT? Dermags dirumus daripada ekstrak manggis yang mampu MENCERAHKAN dan MERAWAT kulit muka. Bukan produk kecantikan sembarangan kerana penghasilan DERMAGS mengambil masa bertahun untuk kerja-kerja penyelidikan supaya ia nya selamat digunakan dan memberi kesan yang sangat memuaskan. Siapa yang sesuai dengan DERMAGS? - masalah Pigmentasi - kulit berminyak - kulit kering - kulit kusam - kulit berjerawat - bekas jerawat. Tak semestinya perempuan sahaja yang memerlukan DERMAGS ni, lelaki pun boleh guna tau . Berminat boleh Tekan link di bio untuk order . COD AVAILABLE #dermags  #dermagsklang  #dermagsskincare  #dermagsskincareutm  #jerawat  #jeragat  #dermagsforlife  #skincare  #kulitsihat  #KulitManggis  #phd  #korea  #researchskincare  #pigmentasi  #melasma  #parutjerawat 
" Morning saya nak bagi feedback lepas seminggu amalkan Herraz jerawat kat pipi saya kecut".
.
Alhamdulillah rata rata customer yang guna Herraz Glow Serum sering bagi feedback yang sangat-sangat positive.
.
Penah ada seorang customer ni wasap kami dan tunjukkan sekeping gambar yang kulit dia sgt2 teruk + bekas jerawat bertambah lagi dengan jerawat yang merah merah di wajah. .
Berkat konsisten dia amalkan Herraz Glow Serum secara konsisten, dia kembali wasap kami dengan sekeping gambar yang sangat luar biasa parut pudar jerawat tidak sering tumbuh lagi.
.
Alhamdulillah terima kasih kerana sudi sharing feedback yang sangat-sangat luar biasa.
.
.
AGENT& STOKIS diperlukan
.
.
💰Herraz Skincare : RM79 SM & SS
(Cleanser + Herraz Serum)
.
💰Herraz Serum : RM39 SM & SS
.
💰Secret Jelly : RM89 SM & SS
.
📮Postage : RM 8 SM | RM 12 SS (Postage setiap hari)
.
📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( Click Link ) 
#FeeltaHerrazSkincare 
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat 
#putih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang  #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah
" Morning saya nak bagi feedback lepas seminggu amalkan Herraz jerawat kat pipi saya kecut".
.
Alhamdulillah rata rata customer yang guna Herraz Glow Serum sering bagi feedback yang sangat-sangat positive.
.
Penah ada seorang customer ni wasap kami dan tunjukkan sekeping gambar yang kulit dia sgt2 teruk + bekas jerawat bertambah lagi dengan jerawat yang merah merah di wajah. .
Berkat konsisten dia amalkan Herraz Glow Serum secara konsisten, dia kembali wasap kami dengan sekeping gambar yang sangat luar biasa parut pudar jerawat tidak sering tumbuh lagi.
.
Alhamdulillah terima kasih kerana sudi sharing feedback yang sangat-sangat luar biasa. . . AGENT& STOKIS diperlukan . . 💰Herraz Skincare : RM79 SM & SS (Cleanser + Herraz Serum) . 💰Herraz Serum : RM39 SM & SS . 💰Secret Jelly : RM89 SM & SS . 📮Postage : RM 8 SM | RM 12 SS (Postage setiap hari) . 📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( Click Link ) #FeeltaHerrazSkincare  #FeeltaGlowSerum  #Jeragat  #Jerawat  #putih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #kulitsehat  #kulitglowing  #kulitgebu  #skincareterbaik  #skincarehalal  #instafamous  #bazarpaknil  #viral  #moodrepublik  #serummurah 
[JERAWAT HILANG] .

siapalah yang suka bila muka dia tumbuh jerawat kan. Dah lah cepat naik. Lepas tu susah nak kecut. Amik masa dalam 2 3 minggu untuk kecut. .

Alahai . Jgn dok risau la uolls. #herrazglowserum kan ada. Pembunuh no 1 jerawat ni. Nak tau x sebab ape?
👇👇👇 .

Salah 1 bahan yg ada dalam #herrazglowserum ni adalah evening primrose oil. Fungsi utama dia adalah untuk meredakan keradangan alahan jerawat dan sebagainya. Jngan terkejut bila jerawat uolls yg naik ue tiba2 kecut. .

So uolls cepat2 la grab 1 serum ni sebelum kehabisan stock yea.. . "Dapatkan produk ini untuk capai impian anda"
Flawless, Glowing dan Putih pinkish
Whatsapp
📞 +601162066626

# herrazglowserum #feeltabeautypahang #feeltaglowserum #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik. #AdiraAF #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia  #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang  #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
[JERAWAT HILANG] . siapalah yang suka bila muka dia tumbuh jerawat kan. Dah lah cepat naik. Lepas tu susah nak kecut. Amik masa dalam 2 3 minggu untuk kecut. . Alahai . Jgn dok risau la uolls. #herrazglowserum  kan ada. Pembunuh no 1 jerawat ni. Nak tau x sebab ape? 👇👇👇 . Salah 1 bahan yg ada dalam #herrazglowserum  ni adalah evening primrose oil. Fungsi utama dia adalah untuk meredakan keradangan alahan jerawat dan sebagainya. Jngan terkejut bila jerawat uolls yg naik ue tiba2 kecut. . So uolls cepat2 la grab 1 serum ni sebelum kehabisan stock yea.. . "Dapatkan produk ini untuk capai impian anda" Flawless, Glowing dan Putih pinkish Whatsapp 📞 +601162066626 # herrazglowserum #feeltabeautypahang  #feeltaglowserum  #feeltasecretlove  #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik . #AdiraAF  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia   #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang   #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing  #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Kulit bermasalah? Jerawat? Black heads / white heads? Jerawat bisul takde mata tu? Jerawat bergugusan macam buah ranum membiak? Jerawat merah2 macam ceri? Atau kulit berminyak sangat sampai macam segala tumbuh?
.
Try sapu Melrose minyak pati ni. Selain masalah kulit jerawat tu... boleh la pakai utk kulit naik ezcema, ruam merah, kena gigit serangga, chicken pox dsb. .
Nak pakai kat budak pun boleh tapi pastikan campur dulu dengan minyak sweet almond misalnya. Tahu tak ratio campuran berapa? Tak tahu boleh pm saya. .
Saya jual minyak pati dan minyak sweet almond. .
#superessentialmom 
#melrose
#kulitsihat 
#jerawathilang 
#minyakpati
#minyaktumbuhan
#bisnesonlinemalaysia 
#bisnesmalaysia 
#onlinebisnes
Kulit bermasalah? Jerawat? Black heads / white heads? Jerawat bisul takde mata tu? Jerawat bergugusan macam buah ranum membiak? Jerawat merah2 macam ceri? Atau kulit berminyak sangat sampai macam segala tumbuh? . Try sapu Melrose minyak pati ni. Selain masalah kulit jerawat tu... boleh la pakai utk kulit naik ezcema, ruam merah, kena gigit serangga, chicken pox dsb. . Nak pakai kat budak pun boleh tapi pastikan campur dulu dengan minyak sweet almond misalnya. Tahu tak ratio campuran berapa? Tak tahu boleh pm saya. . Saya jual minyak pati dan minyak sweet almond. . #superessentialmom  #melrose  #kulitsihat  #jerawathilang  #minyakpati  #minyaktumbuhan  #bisnesonlinemalaysia  #bisnesmalaysia  #onlinebisnes 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
HANYA DENGAN SELFIE DAN #AINAAFOTD DAPAT MEMENANGI HADIAH MENARIK DARIPADA @nsabeautyofficial 😎 .
so, guys jangan lepaskan peluang untuk dapatkan hadiah menarik dengan cara yang mudah ❤️ 📲0135424074 whatsapp for more details! #nsaagent #nsabeauty #nsaagentkl #nsabeautykl #ainaacleanser #ainaaserum #ainaacosmetics #kulitsihat #kulitcantik #kulitglowing #makeuponpoint #makeuponbudget #skincare #skincareroutine
MJ ORI FORMULA ke MJ NEW FORMULA? 🤔
.
.
BEZA MJ ORIGINAL FORMULA & MJ NEW FORMULA: .
.
✏Formula yg berbeza - MJ ORI FORMULA mempunyai kandungan aloe vera yg lebih tinggi. MJ NEW FORMULA ada campuran bersama bahan lain (Chamomile & Sengkuang)
.
.
✏Bau yg berlainan - MJ ORI FORMULA bau fresh. MJ NEW FORMULA bau sweet bunga2.
.
.
✏Kesan yg berlainan - ada yg ckp kulit mereka lagi serasi dgn MJ ORIGINAL FORMULA, ada yg lebih suka MJ NEW FORMULA.
.
.
✏MJ ORIGINAL FORMULA hanya fokus kepada bahan aloe vera sahaja so function aloe vera lebih padu di sini.
.
.
✏MJ ORIGINAL FORMULA tidak mempunyai bahan utk memutihkan & hanya fokus utk merawat kulit rosak.
.
.
So, anda suka yang mana? 😉
MJ ORI FORMULA ke MJ NEW FORMULA? 🤔 . . BEZA MJ ORIGINAL FORMULA & MJ NEW FORMULA: . . ✏Formula yg berbeza - MJ ORI FORMULA mempunyai kandungan aloe vera yg lebih tinggi. MJ NEW FORMULA ada campuran bersama bahan lain (Chamomile & Sengkuang) . . ✏Bau yg berlainan - MJ ORI FORMULA bau fresh. MJ NEW FORMULA bau sweet bunga2. . . ✏Kesan yg berlainan - ada yg ckp kulit mereka lagi serasi dgn MJ ORIGINAL FORMULA, ada yg lebih suka MJ NEW FORMULA. . . ✏MJ ORIGINAL FORMULA hanya fokus kepada bahan aloe vera sahaja so function aloe vera lebih padu di sini. . . ✏MJ ORIGINAL FORMULA tidak mempunyai bahan utk memutihkan & hanya fokus utk merawat kulit rosak. . . So, anda suka yang mana? 😉
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
FEEDBACK GLOW CUSHION! .
Yg ada redness kat skin..mata panda dan tone kulit x sekata, sepantas 3 minit je awk blh terus glowing flawless lps pakai #alluraglowcushion
.
Kulit sgt2 ringan x heavy mcm pakai foundation dn glow cushion ni water-based jd ssuai sgt utk yg dry dn oily skin..Serius best!👍
.
Utk order blh terus whtsapp HOTLINE  di 019638723 atau klik link whtsapp pd bio ig  sekarang utk reply yg pantas 💕 😍 
#produkallura #allurebeauty #allura2018 #glowingcushion #glowcushionfeedback #glowcushionallura #feedbackglowcushion #kulitflawless #kulitflawlessgebu #kulitputih #gebu #nakputih #nakglowing #nakcantikjangankedekut #nakcantikglowing #nakcantikcepat #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualonline #wangsawalk #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #danaukota #setapak #setiawangsa #ukayperdana #lawa #kulitsihat
FEEDBACK GLOW CUSHION! . Yg ada redness kat skin..mata panda dan tone kulit x sekata, sepantas 3 minit je awk blh terus glowing flawless lps pakai #alluraglowcushion  . Kulit sgt2 ringan x heavy mcm pakai foundation dn glow cushion ni water-based jd ssuai sgt utk yg dry dn oily skin..Serius best!👍 . Utk order blh terus whtsapp HOTLINE di 019638723 atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk reply yg pantas 💕 😍 #produkallura  #allurebeauty  #allura2018  #glowingcushion  #glowcushionfeedback  #glowcushionallura  #feedbackglowcushion  #kulitflawless  #kulitflawlessgebu  #kulitputih  #gebu  #nakputih  #nakglowing  #nakcantikjangankedekut  #nakcantikglowing  #nakcantikcepat  #bazaarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualonline  #wangsawalk  #wangsamaju  #wangsamelawati  #srirampai  #danaukota  #setapak  #setiawangsa  #ukayperdana  #lawa  #kulitsihat 
Selamat petang!💕
Liquid Timewise Foundation + Perfecting Concealor + Mineral Powder Foundation FREE SHEER MINERAL PRESSED POWDER BERNILAI RM6+ ! Jimat sangat ! 4 item rm1++ jeeeee ! 💃🏻❤ pstttt buat hantaran pon terbaik sangat ni.bulan ni je tau boleh dapat murah2 macam ni😍😍
.
.
MINERAL POWDER FOUNDATION MARY KAY.
======================
Kelebihan Mineral Powder:.
.
🌹Mudah digunakan agar wajah tampak berseri.
🌹Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan.  wajah.
🌹Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh.
🌹Sesuai untuk kulit sensitif.
🌹Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit.
🌹Bebas daripada pewangi.
🌹Bebas daripada minyak.
🌹Tidak komedogenik (block pori).
🌹Diuji oleh ahli dermatologi.
🌹Mekap tahan lebih lama.
🌹Mengawal minyak berlebihan pada kulit.
.
Excited?jom grab!promo hot ni😍
Ws ana 0175010563💕
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves#like4like
Selamat petang!💕 Liquid Timewise Foundation + Perfecting Concealor + Mineral Powder Foundation FREE SHEER MINERAL PRESSED POWDER BERNILAI RM6+ ! Jimat sangat ! 4 item rm1++ jeeeee ! 💃🏻❤ pstttt buat hantaran pon terbaik sangat ni.bulan ni je tau boleh dapat murah2 macam ni😍😍 . . MINERAL POWDER FOUNDATION MARY KAY. ====================== Kelebihan Mineral Powder:. . 🌹Mudah digunakan agar wajah tampak berseri. 🌹Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan. wajah. 🌹Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh. 🌹Sesuai untuk kulit sensitif. 🌹Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit. 🌹Bebas daripada pewangi. 🌹Bebas daripada minyak. 🌹Tidak komedogenik (block pori). 🌹Diuji oleh ahli dermatologi. 🌹Mekap tahan lebih lama. 🌹Mengawal minyak berlebihan pada kulit. . Excited?jom grab!promo hot ni😍 Ws ana 0175010563💕 . #marykaykl  #marykaydamansara  #marykayshahalam  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #marykaymanjung  #marykaypahang  #marykaysabah  #marykaysandakan  #marykaykedah  #laraalana #uyainaarshad  #wadiadra #neelofahijab  #kulitsihat #ubatjerawat  #ubatjeragat #ubatparut  #kulitbreakout  #bahanbotani #bellamara  #duckscarves #like4like 
Ramai ke yg dh start cuti? Ke masih ada yg bekerja lg isnin dan selasa? Korang nak tak kalau kita share petua utk kurangkan kedutan kat muka? Boleh lah buat cuti² ni he he. Ni semua guna bahan² dapur je tau.
.
.
(Sambung next post) 🤗😘
Ramai ke yg dh start cuti? Ke masih ada yg bekerja lg isnin dan selasa? Korang nak tak kalau kita share petua utk kurangkan kedutan kat muka? Boleh lah buat cuti² ni he he. Ni semua guna bahan² dapur je tau. . . (Sambung next post) 🤗😘
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
TIPS BERAT MUDAH TURUN
.
,
Ok hakak2 yang baru je consume FAT LOSS pastikan uols ikut cara makan FAT LOSS ni ye. Insyallah hasil PASTI KEBABOMMMMmmm!!👇
.
.
1. Makan 2 biji sehari setengah jam sebelum sarapan pagi
2. Minum air putih 8 gelas sehari
3. Jaga permakanan
4. Kena aktif, banyak bergerak atau buat senaman ringan, bagi cepat berpeluh dan cepat kurus
5. 2 minggu awal kena pantang ais, air gas, makan lemak, manis, berkirm, makan segera. Kalau tak boleh pantang, cuba kurangkan ye.
6. Banyakkan makan buah dan sayur.
7. Kalau nak perut cepat kempis, minum air limau suam sehari sekali dan lakukan Situp
.
.
Klik di bio www.wasap.my/60104453369
.
#fatloss
#StokisDMS 
#rawatkulit 
#kulitsihat
#kurus
#Dms360 
#dmsoriginal 
#glowingspeeddms
#ubatkurusmurah
#dms360original 
#stokissahdms 
#skincarehalal 
#kulitcantik 
#jerawat 
#assalamualaikum
#nakcantik 
#produkhilangkanjerawat 
#produkhilangkanjeragat
#testimonidms 
#testimonicustomer
#bazarmalaysia
#bazarpaknil 
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bedakasas
#nanyjutawan
#shawl
#serum
#tudung
TIPS BERAT MUDAH TURUN . , Ok hakak2 yang baru je consume FAT LOSS pastikan uols ikut cara makan FAT LOSS ni ye. Insyallah hasil PASTI KEBABOMMMMmmm!!👇 . . 1. Makan 2 biji sehari setengah jam sebelum sarapan pagi 2. Minum air putih 8 gelas sehari 3. Jaga permakanan 4. Kena aktif, banyak bergerak atau buat senaman ringan, bagi cepat berpeluh dan cepat kurus 5. 2 minggu awal kena pantang ais, air gas, makan lemak, manis, berkirm, makan segera. Kalau tak boleh pantang, cuba kurangkan ye. 6. Banyakkan makan buah dan sayur. 7. Kalau nak perut cepat kempis, minum air limau suam sehari sekali dan lakukan Situp . . Klik di bio www.wasap.my/60104453369 . #fatloss  #StokisDMS  #rawatkulit  #kulitsihat  #kurus  #Dms360  #dmsoriginal  #glowingspeeddms  #ubatkurusmurah  #dms360original  #stokissahdms  #skincarehalal  #kulitcantik  #jerawat  #assalamualaikum  #nakcantik  #produkhilangkanjerawat  #produkhilangkanjeragat  #testimonidms  #testimonicustomer  #bazarmalaysia  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bedakasas  #nanyjutawan  #shawl  #serum  #tudung 
@safieyillias94 @auroraofficial_hq
Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI
.
SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA
.
LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@auroraofficial_hq
.
.
#aurora #cantik2 # #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #syintagila #syintagila
@safieyillias94 @auroraofficial_hq Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI . SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA . LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍 . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @auroraofficial_hq . . #aurora  #cantik2  # #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #syintagila  #syintagila 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Kamu yang bawa ku terbang 
Kamu lah jua yang membawa cinta
Ke jalannya ...... .
Ehhhh bukan nak nyanyi sebenarnya hahaha tapi nak share dengan korang haaa one of our customers in singapore dah try ainaa serum neh 😜💞
. 
Omg she really loves ainaa serum i told youuuu, tengok dalam vid yang neh dia repeat beli lagi haa 🤩
.
Jauh ainaa serum dah terbang ke singapore tauhhhh ☺️
. 
Korang pun should try ainaa serum neh sebab serious memang best pakai tak tipu ☝🏻😊
.
Let’s cantik sama sama dengan nsabeauty 💞🌹
.
Untuk fast respond boleh terus DM 
or click on bio or whatsapp jeh this no okay ? 👀
📲011-21161096
📲011-21161096
📲011-21161096
.
#DTRANGERS#AIRAAFIGHTERS
#nsabeauty#ainaaserum
#ainaacleanser#ainaacosmetics
#sihatcantik#kulitsihat#kulitsegar
#kulitcerah#nsabeauty.dasma
#syafiqahaina#hafizmahamad
#portklang#klang#bukittinggi
Kamu yang bawa ku terbang Kamu lah jua yang membawa cinta Ke jalannya ...... . Ehhhh bukan nak nyanyi sebenarnya hahaha tapi nak share dengan korang haaa one of our customers in singapore dah try ainaa serum neh 😜💞 . Omg she really loves ainaa serum i told youuuu, tengok dalam vid yang neh dia repeat beli lagi haa 🤩 . Jauh ainaa serum dah terbang ke singapore tauhhhh ☺️ . Korang pun should try ainaa serum neh sebab serious memang best pakai tak tipu ☝🏻😊 . Let’s cantik sama sama dengan nsabeauty 💞🌹 . Untuk fast respond boleh terus DM or click on bio or whatsapp jeh this no okay ? 👀 📲011-21161096 📲011-21161096 📲011-21161096 . #DTRANGERS #AIRAAFIGHTERS  #nsabeauty #ainaaserum  #ainaacleanser #ainaacosmetics  #sihatcantik #kulitsihat #kulitsegar  #kulitcerah #nsabeauty .dasma #syafiqahaina #hafizmahamad  #portklang #klang #bukittinggi 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
MARY KAY OIL MATTIFIER
.
Sekiranya anda mempunyai kulit jenis terlalu berminyak atau mudah tumbuh jerawat (acne prone skin), oil mattifier sangat membantu menyerap minyak yang berlebihan pada wajah dengan serta-merta.
Ianya turut berfungsi untuk mengurangkan kilatan pada wajah.
.
Cara penggunaan oil mattifier adalah dengan menyapu nipis dan sekata pada wajah selepas rutin mencuci muka dan sebelum pemakaian primer dan foundation.
.
*7 Kelebihan Mary Kay Oil Mattifier*
.
🌱Formulasi yang sangat ringan dan cepat kering pada wajah
🌱Meninggalkan kesan natural, matte finish, serta menyerap minyak dengan serta merta pada wajah
🌱Sesuai untuk kulit jenis sensitif
🌱Mengawal kilatan wajah sehingga 8 jam!
🌱Formulasi bebas minyak dan bebas pewangi
🌱Tidak menyumbatkan liang pori
🌱Diuji secara klinikal terhadap kulit sensitif dan iritasi
.
For Order
📞 019-6942803 (fida)
Your Trusted Beauty Consultant
.
COD AREA:
- Taman Melati / Wangsa Maju / Wangsa Walk / dan kawasan berdekatan
.
.
#marykaykl #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #asyalliee #setbotanicaleffects #janganmengata #perempuanfuh #perempuan #tiktok #artismalaysia #mua #muamalaysia #makeupartismalaysia #artismarykay #awekcendol #instafamousmalaysia #bazarpaknil #parttimejob #extraincome
MARY KAY OIL MATTIFIER . Sekiranya anda mempunyai kulit jenis terlalu berminyak atau mudah tumbuh jerawat (acne prone skin), oil mattifier sangat membantu menyerap minyak yang berlebihan pada wajah dengan serta-merta. Ianya turut berfungsi untuk mengurangkan kilatan pada wajah. . Cara penggunaan oil mattifier adalah dengan menyapu nipis dan sekata pada wajah selepas rutin mencuci muka dan sebelum pemakaian primer dan foundation. . *7 Kelebihan Mary Kay Oil Mattifier* . 🌱Formulasi yang sangat ringan dan cepat kering pada wajah 🌱Meninggalkan kesan natural, matte finish, serta menyerap minyak dengan serta merta pada wajah 🌱Sesuai untuk kulit jenis sensitif 🌱Mengawal kilatan wajah sehingga 8 jam! 🌱Formulasi bebas minyak dan bebas pewangi 🌱Tidak menyumbatkan liang pori 🌱Diuji secara klinikal terhadap kulit sensitif dan iritasi . For Order 📞 019-6942803 (fida) Your Trusted Beauty Consultant . COD AREA: - Taman Melati / Wangsa Maju / Wangsa Walk / dan kawasan berdekatan . . #marykaykl  #marykaywangsamaju  #marykaysetapak  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykayskincare  #beautyconsultant  #skincaremalaysia  #jerawat  #blackhead  #rahsiakulitcantik  #marykaybeautyconsultant  #makeup  #kulitsihat  #asyalliee  #setbotanicaleffects  #janganmengata  #perempuanfuh  #perempuan  #tiktok  #artismalaysia  #mua  #muamalaysia  #makeupartismalaysia  #artismarykay  #awekcendol  #instafamousmalaysia  #bazarpaknil  #parttimejob  #extraincome 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Combo Beauty Basic
✔ 1 Vitamin C Cleanser
✔ 1 Vitamin C Moisture
✔ 1 Vitamin C Serum 5ml
.
Jimat Rm18
Jimat Rm18
Jimat Rm18
.
Beli kat sini untuk FREE SHIPPING https://shopee.com.my/sandypaizal
. Combo Beauty Basic ✔ 1 Vitamin C Cleanser ✔ 1 Vitamin C Moisture ✔ 1 Vitamin C Serum 5ml . Jimat Rm18 Jimat Rm18 Jimat Rm18 . Beli kat sini untuk FREE SHIPPING https://shopee.com.my/sandypaizal
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
. .Whatsapp for order... .
.
.

0166819488
0166819488
0166819488 .
.
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . .Whatsapp for order... . . . 0166819488 0166819488 0166819488 . . . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
.

Whatsapp for order... .
.
.

0166819488
0166819488
0166819488 .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . . Whatsapp for order... . . . 0166819488 0166819488 0166819488 . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI
.
SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA
.
LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@auroraofficial_hq @safieyillias94
.
.
#aurora #cantik2 # #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #syintagila #syintagila
. Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI . SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA . LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍 . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @auroraofficial_hq @safieyillias94 . . #aurora  #cantik2  # #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #syintagila  #syintagila 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
💙💙💙
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM
.
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
💙💙💙 . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Lai ❗️Lai ❗️Lai ❗️Lai ❗️
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
Lai ❗️Lai ❗️Lai ❗️Lai ❗️ . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
LUMIVIE SERUM (JERAGAT ,PARUT DAN PENCERAHAN)

Inginkan kulit wajah yang jernih seperti crystal? 
Berita hebat utk anda... Mary Kay LumiVie Intensive Serum telah berada di pasaran. Serum terbaru di Mary Kay membantu pencerahan wajah dan kulit sekata.

Lebih efektif, lebih pantas 😵

Lumivie Serum diformulasi oleh kandungan Black Pearl yang berfungsi mencerah serta melembapkan kulit

Apa yang anda perlu tahu tentang Lumivie? .
💕Sesuai utk semua jenis kulit.
💕Non-comedogenic (tidak menyumbat pori).
💕Sesuai untuk kulit sensitif.
💕Sesuai untuk wanita berumur 25 tahun keatas
💕Kesan penggunaan seawal 2 minggu !.
.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sis cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 0139016076
Sara
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykayselangor#marykayjohor#marykayshahalam#marykayperak#marykaymalaysia
LUMIVIE SERUM (JERAGAT ,PARUT DAN PENCERAHAN) Inginkan kulit wajah yang jernih seperti crystal? Berita hebat utk anda... Mary Kay LumiVie Intensive Serum telah berada di pasaran. Serum terbaru di Mary Kay membantu pencerahan wajah dan kulit sekata. Lebih efektif, lebih pantas 😵 Lumivie Serum diformulasi oleh kandungan Black Pearl yang berfungsi mencerah serta melembapkan kulit Apa yang anda perlu tahu tentang Lumivie? . 💕Sesuai utk semua jenis kulit. 💕Non-comedogenic (tidak menyumbat pori). 💕Sesuai untuk kulit sensitif. 💕Sesuai untuk wanita berumur 25 tahun keatas 💕Kesan penggunaan seawal 2 minggu !. . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sis cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0139016076 Sara Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4likelike4like #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykayselangor #marykayjohor #marykayshahalam #marykayperak #marykaymalaysia 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Lai ❗️Lai ❗️ Lai ❗️ Lai .
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
Lai ❗️Lai ❗️ Lai ❗️ Lai . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI
.
SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA
.
LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@auroraofficial_hq @safieyillias94
.
.
#aurora #cantik2 # #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #syintagila #syintagila
. Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI . SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA . LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍 . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @auroraofficial_hq @safieyillias94 . . #aurora  #cantik2  # #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #syintagila  #syintagila 
Selamat petang sabtu💙
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri
.
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM
.
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti
.
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
Selamat petang sabtu💙 . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Alamai perubahan dengan ACNE CARE CANDY.
.
Apa kebaikan-kebaikan Acne Care selain menghapuskan jerawat yaa?. 🤔😘.
.
✔️ Menghilangkan parut muka/badan
✔️ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔️ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔️ Kulit lebih glowy dan berseri
✔️ Membantu menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Merawat tona kulit tidak sekata
✔️ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
✔️ Mencantikkan kulit
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
✔️ Mengurangkan eczema.
.
Whatsapp "acnecare" 0196111637
.
#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #opendropship #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #openagen #lactoferrin
Alamai perubahan dengan ACNE CARE CANDY. . Apa kebaikan-kebaikan Acne Care selain menghapuskan jerawat yaa?. 🤔😘. . ✔️ Menghilangkan parut muka/badan ✔️ Mengurangkan minyak pada kulit muka ✔️ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan ✔️ Kulit lebih glowy dan berseri ✔️ Membantu menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Merawat tona kulit tidak sekata ✔️ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru ✔️ Mencantikkan kulit ✔️ Melembapkan kulit ✔️ Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati ✔️ Mengurangkan eczema. . Whatsapp "acnecare" 0196111637 . #acnecare  #ubatjerawat  #bebasjerawat  #jerawat  #awetmuda  #antijerawat  #acnecarecandy  #putih  #mukabersih  #flawless  #kulitcerah  #jerawatpasir  #opendropship  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #cantik  #tipscantik  #berkesan  #tipshilangjerawat  #selfie  #testimonipositif  #wajibcuba  #delima  #epal  #purewayc  #kulitkusam  #kulitsihat  #mekup  #openagen  #lactoferrin 
Selamat Hari Ulangtahun ke 10 Vivix
.
Sejak mengenalimu, bersamamu sejak awal launching di Malaysia, hati terus terpikat
.
Awak telah menjadi faveret seluruh keluarga kami.
Semua dapat rasa nikmatnya Vivix dan khasiatnya
.
Terima kasih sebab menjadi sebahagian drpd keperluan kami dlm ikhtiar menjaga nikmat sihat
.
Makin ramai dh merasai perbezaannya
.
Happy Birthday Vivix
Tahniah pada semua Vivix Lover!
.
Iklan : Vivix on Promo bulan ni Ogos 2018.
Untung 5% diskaun untuk belian 2 botol
Untung PERCUMA 1 botol dgn belian 6 botol
Bonus tambahan pasti dapat untuk offer diatas
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Selamat Hari Ulangtahun ke 10 Vivix . Sejak mengenalimu, bersamamu sejak awal launching di Malaysia, hati terus terpikat . Awak telah menjadi faveret seluruh keluarga kami. Semua dapat rasa nikmatnya Vivix dan khasiatnya . Terima kasih sebab menjadi sebahagian drpd keperluan kami dlm ikhtiar menjaga nikmat sihat . Makin ramai dh merasai perbezaannya . Happy Birthday Vivix Tahniah pada semua Vivix Lover! . Iklan : Vivix on Promo bulan ni Ogos 2018. Untung 5% diskaun untuk belian 2 botol Untung PERCUMA 1 botol dgn belian 6 botol Bonus tambahan pasti dapat untuk offer diatas . Whatsapp Umi Nazrah 019-4320059
Happy weekend #alluralovers.  Honey nak share apa kebaikan serum2 ini.. Baca baik2 tau.
.
1️⃣ Pure Hyaluronic Acid Viral Skincare
.
Apakah kebaikannya? 😍
.
✅ penawar masalah jeragat
✅ mencegah jeragat dari merebak dan menebal
✅ membantu menghilangkan bintik hitam di wajah
✅ mencerahkan warna kulit
✅ menghilangkan parut dan bekas jerawat
✅ membantu mendapatkan tona kulit sekata
✅ merawat kulit kusam
✅ mengecilkan liang pori
✅ membantu mendapatkan kulit idaman anda
.
Serum ni memang betul2 best ‼️Tanyalah Dr @ira_aaris banyak kebaikan anda menggunakan serum2 ini ok. Kalau nak order boleh DM Honey dan Teddy. Tak sempat datang Medspa kami pun takpe kita boleh postkan ok sayang2. Thank you sapa yang order hari ni. Kepada mereka yang nak order lagi, last day Monday ok
.
#alluramedspa #medicalgradespa #kulitsihat #wangsawalk #kulitcantik #facialspa #facials #aesthetic #kualalumpur #allura #beauty #cosmetic #flawlessskin
Happy weekend #alluralovers . Honey nak share apa kebaikan serum2 ini.. Baca baik2 tau. . 1️⃣ Pure Hyaluronic Acid Viral Skincare . Apakah kebaikannya? 😍 . ✅ penawar masalah jeragat ✅ mencegah jeragat dari merebak dan menebal ✅ membantu menghilangkan bintik hitam di wajah ✅ mencerahkan warna kulit ✅ menghilangkan parut dan bekas jerawat ✅ membantu mendapatkan tona kulit sekata ✅ merawat kulit kusam ✅ mengecilkan liang pori ✅ membantu mendapatkan kulit idaman anda . Serum ni memang betul2 best ‼️Tanyalah Dr @ira_aaris banyak kebaikan anda menggunakan serum2 ini ok. Kalau nak order boleh DM Honey dan Teddy. Tak sempat datang Medspa kami pun takpe kita boleh postkan ok sayang2. Thank you sapa yang order hari ni. Kepada mereka yang nak order lagi, last day Monday ok . #alluramedspa  #medicalgradespa  #kulitsihat  #wangsawalk  #kulitcantik  #facialspa  #facials  #aesthetic  #kualalumpur  #allura  #beauty  #cosmetic  #flawlessskin 
Cepat rebut peluang ni..
Np: rm148
Masa ni la nk berjimat
•

Yg dh RM130 JEEEE!  YES. ESSENS ORYZALAC RM130 JE! 
Only for today,  kita bagi diskaun RM18 untuk setiap pembelian Probiotic serum pertama kat Malaysia yang laku keras ni. Free postage pulak tau! 
Yg dh cuba leh wat stok..
Yg br nk cuba inila msnya. JIMAT JIMAT
.
.
Tekan link tuk order.

#sayajualonline #essenceoryzalac #serumoryzalac #poriporibesar #kecilkanpori #masalahkulit #jerawat #barrierskin #skinbarrier #poriporimengecil #poriporiwajah #kulitsihat #naturalprodukmalaysia #
Cepat rebut peluang ni.. Np: rm148 Masa ni la nk berjimat • Yg dh RM130 JEEEE! YES. ESSENS ORYZALAC RM130 JE! Only for today, kita bagi diskaun RM18 untuk setiap pembelian Probiotic serum pertama kat Malaysia yang laku keras ni. Free postage pulak tau! Yg dh cuba leh wat stok.. Yg br nk cuba inila msnya. JIMAT JIMAT . . Tekan link tuk order. #sayajualonline  #essenceoryzalac  #serumoryzalac  #poriporibesar  #kecilkanpori  #masalahkulit  #jerawat  #barrierskin  #skinbarrier  #poriporimengecil  #poriporiwajah  #kulitsihat  #naturalprodukmalaysia  #
Mudahnye nak cerahkan kulit...
Sekali gus detox usus kita yang dah berkerak2 dgn toksin... makan mcmmcm supplement tak jadi... lepas amalkan VITAMIN C POWDER comfirm kulit uolls flawless cerah..
Dan yang penting dah detox! So
Lepas ni consume apapa produk cepat dapat effect tau..😉 .
.
sebarang pertanyaan berkenaan produk atau cara2 utk order online sila click link whatsapp di profile page. Semua sis akan guide!💋 .
.
#multipurposeproduct #purevitamincpowdercameliabeauty
#cameliabeautyempire
#purevitamincpowdercameliabeauty
#purevitamincpowder
#vitamincpowder #purevitamincpowdercameliabeauty 
#cameliabeautyempire #purevitamincpowder
#vitamincpowder #vitamincviral #cameliabeautyempire #purevitamincpowder #purevitaminc #vitamincpowder #vitamincviral #vitaminc #lemon #detox #putih #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #jerawat #jeragat #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #serbukvitamincasli #vitamincpowder #purevitaminc 
#agentstokisneeded  #vitamincpowderviral #purevitamincpowdercameliabeauty #viral #cameliabeautyempire #putih #sihat #cantik #cameliabeautyempire #purevitamincpowder #purevitaminc #vitamincpowder #vitamincviral #vitaminc #lemon #detox #putih #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #jerawat #jeragat #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #serbukvitamincasli 
#vitamincpowder #purevitaminc #viral #produkputih #kulitcantik #sihat #gebu #putih #malaysia #brunei #sabahsarawak
Mudahnye nak cerahkan kulit... Sekali gus detox usus kita yang dah berkerak2 dgn toksin... makan mcmmcm supplement tak jadi... lepas amalkan VITAMIN C POWDER comfirm kulit uolls flawless cerah.. Dan yang penting dah detox! So Lepas ni consume apapa produk cepat dapat effect tau..😉 . . sebarang pertanyaan berkenaan produk atau cara2 utk order online sila click link whatsapp di profile page. Semua sis akan guide!💋 . . #multipurposeproduct  #purevitamincpowdercameliabeauty  #cameliabeautyempire  #purevitamincpowdercameliabeauty  #purevitamincpowder  #vitamincpowder  #purevitamincpowdercameliabeauty  #cameliabeautyempire  #purevitamincpowder  #vitamincpowder  #vitamincviral  #cameliabeautyempire  #purevitamincpowder  #purevitaminc  #vitamincpowder  #vitamincviral  #vitaminc  #lemon  #detox  #putih  #kulitcantik  #putihgebu  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #serbukvitamincasli  #vitamincpowder  #purevitaminc  #agentstokisneeded  #vitamincpowderviral  #purevitamincpowdercameliabeauty  #viral  #cameliabeautyempire  #putih  #sihat  #cantik  #cameliabeautyempire  #purevitamincpowder  #purevitaminc  #vitamincpowder  #vitamincviral  #vitaminc  #lemon  #detox  #putih  #kulitcantik  #putihgebu  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #serbukvitamincasli  #vitamincpowder  #purevitaminc  #viral  #produkputih  #kulitcantik  #sihat  #gebu  #putih  #malaysia  #brunei  #sabahsarawak 
.
Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI
.
SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA
.
LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@auroraofficial_hq
@safieyillias94 .
.
#aurora #cantik2 # #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #syintagila #syintagila
#safiey
. Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI . SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA . LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍 . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @auroraofficial_hq @safieyillias94 . . #aurora  #cantik2  # #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #syintagila  #syintagila  #safiey 
Timewise utk anti penuaan !!nak awet muda!nak skin sihat!jom ana guide guna timewise🤗🤗jom reward diri dgn produk berkualiti nak?siapa lagi kan nak jaga skin kalau bukan diri sendiri🤔🤔
.
Timewise miracle mmg miracle la!so yg nakkan awet muda dan nak produk anti penuaan tu jom cuna timewise!sgt sesuai untuk yg berumur 25 tahun ke atas!!😍kulit pon lebih awet muda kan😍
.
UNTUK SIAPA MIRACLE TIMEWISE SET NI?😍
.
Ofc la untuk yang nak nampak awet muda kan!nama pon produk anti penuaan😃sambil mencegah penuaan!sambil merawat tau😍😍 1.  Cleanser
(6-7 bulan)
.
- membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda.3 in 1 macamtu😍😍😍
.
2 Moisturizer
(6-7 bulan)
.
- untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis!😘😘
.
3. TimeWise Day Solution (Tahan 5-6 bulan)
.
-dengan halang kerosakan kulit disebabkan sinar UVA/UVB. .kulit lebih anjal  tegang gitu😇
.
4. TimeWise Night Solution
(Tahan 5 - 6 bulan)
.
- vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan.nampak lagi awet muda lah lepas ni!!😍😍😍
.
Nak tahu kuantiti penggunaan!
Dan cara penggunaan!
Ws ana for free consultation!
0175010563🙆🙆
.
#marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayperak #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #wadiadra
#rayyanhaya#ubatparut
#ubatjeragat#kulitsihat
#ubatjerawat
#dermatologist
#aesthetic#botanic
#marykaysabah
#marykaysarawak
#marykaypenang
#marykayperlis
#marykaykedah
#marykayipoh
Timewise utk anti penuaan !!nak awet muda!nak skin sihat!jom ana guide guna timewise🤗🤗jom reward diri dgn produk berkualiti nak?siapa lagi kan nak jaga skin kalau bukan diri sendiri🤔🤔 . Timewise miracle mmg miracle la!so yg nakkan awet muda dan nak produk anti penuaan tu jom cuna timewise!sgt sesuai untuk yg berumur 25 tahun ke atas!!😍kulit pon lebih awet muda kan😍 . UNTUK SIAPA MIRACLE TIMEWISE SET NI?😍 . Ofc la untuk yang nak nampak awet muda kan!nama pon produk anti penuaan😃sambil mencegah penuaan!sambil merawat tau😍😍 1. Cleanser (6-7 bulan) . - membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda.3 in 1 macamtu😍😍😍 . 2 Moisturizer (6-7 bulan) . - untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis!😘😘 . 3. TimeWise Day Solution (Tahan 5-6 bulan) . -dengan halang kerosakan kulit disebabkan sinar UVA/UVB. .kulit lebih anjal tegang gitu😇 . 4. TimeWise Night Solution (Tahan 5 - 6 bulan) . - vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan.nampak lagi awet muda lah lepas ni!!😍😍😍 . Nak tahu kuantiti penggunaan! Dan cara penggunaan! Ws ana for free consultation! 0175010563🙆🙆 . #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykaypetaling  #marykayshahalam  #marykaydamansara  #marykayperak  #wanyhasrita  #aesthetic  #antiacne  #wadiadra  #rayyanhaya #ubatparut  #ubatjeragat #kulitsihat  #ubatjerawat  #dermatologist  #aesthetic #botanic  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaypenang  #marykayperlis  #marykaykedah  #marykayipoh 
DERMAGS PERFUME (EDP)❄🌹🍃🍓🍊
.
Wangian Dermags diekstrak daripada pati minyak asli yang memberi keharuman berpanjangan selama 8 jam. .
Wangian Dermags sesuai digunakan untuk semua peringkat umur juga mesra wudhuk. .
.
1. 🌹DERMAGS SECRET ROSE (Wanita)🌹🌹
⏩Antaranya ekstrak pati bunga mawar yang merupakan bahan utama untuk haruman Dermags Secret Rose.
⏩Memberi keharuman yang sangat lembut dan berpanjangan.
⏩Sesuai digunakan sepanjang hari semasa di pejabat dan semasa melakukan aktiviti lasak. .
.
2. DERMAGS LAVISH (Wanita)🍊🍓🍍
⏩Bagi wangian Dermags Lavish pula, ekstrak minyak pati daripada buah buahan dan bunga menjadi bahan utama minyak wangi Lavish. Buah buahan seperti Orange, Strawberry dan Nanas diekstrak bagi mendapatkan minyak pati yang lazimnya memberi
keharuman yang sangat kuat dan menenangkan. ⏩Terdapat juga campuran minyak pati bunga Camellia dan Jasmine menaikkan keharuman wangian Lavish sesuai digunakan bagi golongan muda. .
.
3. DERMAGS VIBRANT (Jejaka)👨👨👦
⏩Bagi jejaka berkerjaya dan mementingkan keterampilan amatlah sesuai menggunakan wangian Dermags Vibrant. Vibrant mengandungi ekstrak minyak pati daripada gabungan rempah ratus, sitrus dan kayu manis yang memberi haruman kesegaran yang menghangatkan.
.
Jom,Dapatkan sekarang! Barang semakin susut nie...
.
30ml dengan harga RM69.90
.
Cepat² wassap kakzue sekarang
019-3282553
019-3282553
DERMAGS PERFUME (EDP)❄🌹🍃🍓🍊 . Wangian Dermags diekstrak daripada pati minyak asli yang memberi keharuman berpanjangan selama 8 jam. . Wangian Dermags sesuai digunakan untuk semua peringkat umur juga mesra wudhuk. . . 1. 🌹DERMAGS SECRET ROSE (Wanita)🌹🌹 ⏩Antaranya ekstrak pati bunga mawar yang merupakan bahan utama untuk haruman Dermags Secret Rose. ⏩Memberi keharuman yang sangat lembut dan berpanjangan. ⏩Sesuai digunakan sepanjang hari semasa di pejabat dan semasa melakukan aktiviti lasak. . . 2. DERMAGS LAVISH (Wanita)🍊🍓🍍 ⏩Bagi wangian Dermags Lavish pula, ekstrak minyak pati daripada buah buahan dan bunga menjadi bahan utama minyak wangi Lavish. Buah buahan seperti Orange, Strawberry dan Nanas diekstrak bagi mendapatkan minyak pati yang lazimnya memberi keharuman yang sangat kuat dan menenangkan. ⏩Terdapat juga campuran minyak pati bunga Camellia dan Jasmine menaikkan keharuman wangian Lavish sesuai digunakan bagi golongan muda. . . 3. DERMAGS VIBRANT (Jejaka)👨👨👦 ⏩Bagi jejaka berkerjaya dan mementingkan keterampilan amatlah sesuai menggunakan wangian Dermags Vibrant. Vibrant mengandungi ekstrak minyak pati daripada gabungan rempah ratus, sitrus dan kayu manis yang memberi haruman kesegaran yang menghangatkan. . Jom,Dapatkan sekarang! Barang semakin susut nie... . 30ml dengan harga RM69.90 . Cepat² wassap kakzue sekarang 019-3282553 019-3282553
Satu set lengkap for radiant skin 😊 tapi pastikan anda sesuai menggunakan set ni dulu , nak pastikan sesuai atau tak ? Contact your professional beauty consultant, wana
.
.
Satu satunya Set Mary Kay Made In Korea ! 😍💕 teknologi yang lebih canggih bagi menghasilkan produk yang BERKUALITI & SELAMAT 😊💕. .
Nak cerah ? JANGAN AMBIL JALAN SINGKAT. PASTI AKAN RASA MENYESAL..
.
Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent.
.
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear.
.
Nak free postage 😍
 free smple 😍 
free consultation 😍 
meh pm Wana cepat .
📲Whatsapp 011.11621669
👩Wana 💄Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likesfromme#marykaysabah#marykaybest#marykayno5#marykaykedah#marykayterengganu#marykaypenang#marykaykedah#marykayseremban#beautyconsultant#malaysia#sideincome#student#marykaymalaysia#marykaybest#melacep
Satu set lengkap for radiant skin 😊 tapi pastikan anda sesuai menggunakan set ni dulu , nak pastikan sesuai atau tak ? Contact your professional beauty consultant, wana . . Satu satunya Set Mary Kay Made In Korea ! 😍💕 teknologi yang lebih canggih bagi menghasilkan produk yang BERKUALITI & SELAMAT 😊💕. . Nak cerah ? JANGAN AMBIL JALAN SINGKAT. PASTI AKAN RASA MENYESAL.. . Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent. . . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm Wana cepat . 📲Whatsapp 011.11621669 👩Wana 💄Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4likesfromme #marykaysabah #marykaybest #marykayno5 #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypenang #marykaykedah #marykayseremban #beautyconsultant #malaysia #sideincome #student #marykaymalaysia #marykaybest #melacep 
Sebelum kluar g mana2,
Asalkan setiap kali melangkah keluar rumah
produk yg wajib zatul pakai
Tudiaaaa....
.
Cc cream dripada Mary Kay ni
Dgn spf15 ,tekstur yg ringan
Pakai smpai tengahari pun xrasa melekit
Apatah lagi berminyak
.
Woowww best kan?sangat best
Sekali pakai mmg takkan tukar yg lain dah...
.
If korang tak caya nak try pakai skincare Mary kay secara free pun boleh
.
Hehe
Dm/ws jer zatul ya
.
Zatul
0139632844
.

#Marykay
#beautyblogger 
#beutiful 
#skincareroutine 
#nature
#kulitsihat 
#naturalbeautyproducts 
#rawatkulit #rawatbibirkering #marykaykl #marykaykuantan#marykayserdang#cccreammurah #cccreammarykay#cccreammalaysia
Sebelum kluar g mana2, Asalkan setiap kali melangkah keluar rumah produk yg wajib zatul pakai Tudiaaaa.... . Cc cream dripada Mary Kay ni Dgn spf15 ,tekstur yg ringan Pakai smpai tengahari pun xrasa melekit Apatah lagi berminyak . Woowww best kan?sangat best Sekali pakai mmg takkan tukar yg lain dah... . If korang tak caya nak try pakai skincare Mary kay secara free pun boleh . Hehe Dm/ws jer zatul ya . Zatul 0139632844 . #Marykay  #beautyblogger  #beutiful  #skincareroutine  #nature  #kulitsihat  #naturalbeautyproducts  #rawatkulit  #rawatbibirkering  #marykaykl  #marykaykuantan #marykayserdang #cccreammurah  #cccreammarykay #cccreammalaysia 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
" PAKAR PEMUSNAH JERAWAT PERTAMA MALAYSIA "
.
.
Hanya 3 benda yg anda perlu tahu tentang acne care :
1- SUPPLIMENT PERTAMA MALAYSIA YG FOKUS KEPADA MASALAH JERAWAT
2- GABUNGAN BAHAN PREMIUM QUALITY SEJAK TURUN TEMURUN SEPERTI DELIMA, PUREWAY C, SERBUK EPAL HIJAU DAN LACTOFERRIN.
3 - TELAH DIUJI DAN TERBUKTI BERKESAN HAPUSKAN JERAWAT DARI AKAR DALAM BUKAN SEKADAR DI PERMUKAAN WAJAH DAN KULIT BADAN SEAWAL 3 HARI . .
Whatsapp "Jerawat" ke +60172929684

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat  #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc  #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin
" PAKAR PEMUSNAH JERAWAT PERTAMA MALAYSIA " . . Hanya 3 benda yg anda perlu tahu tentang acne care : 1- SUPPLIMENT PERTAMA MALAYSIA YG FOKUS KEPADA MASALAH JERAWAT 2- GABUNGAN BAHAN PREMIUM QUALITY SEJAK TURUN TEMURUN SEPERTI DELIMA, PUREWAY C, SERBUK EPAL HIJAU DAN LACTOFERRIN. 3 - TELAH DIUJI DAN TERBUKTI BERKESAN HAPUSKAN JERAWAT DARI AKAR DALAM BUKAN SEKADAR DI PERMUKAAN WAJAH DAN KULIT BADAN SEAWAL 3 HARI . . Whatsapp "Jerawat" ke +60172929684 #acnecare  #ubatjerawat  #bebasjerawat  #jerawat  #awetmuda  #antijerawat  #acnecarecandy  #putih  #mukabersih  #flawless  #kulitcerah  #jerawatpasir  #glowing  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #cantik  #tipscantik  #berkesan  #tipshilangjerawat  #selfie  #testimonipositif  #wajibcuba  #delima  #epal  #purewayc  #kulitkusam  #kulitsihat  #mekup  #flawlessskin  #lactoferrin 
PERASAN TAK BILA KULIT BERMINYAK JERAWAT MESTI MESRA DENGAN KULIT.
.
.
Ramai yang tak tahu minyak berlebihan pada wajah boleh menyebabkan kulit kurang bermaya ,kusam dan ia juga salah satu punca JERAWAT MENJADI KRONIK.
.
ACNE CARE adalah penyelesaian terbaik bagi masalah jerawat yang tumbuh di mana-mana bahagian tubuh
badan anda. Dengan gabungan bahan aktif dan asas semulajadi yang terbaik, ia membantu seluruh tubuh badan anda
bebas dari jerawat disamping menjadikan kulit anda lembab, tegang dan sihat.
.
Whatsapp "Jerawat" ke +60172929684
.
#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #opendropship #tipshilangjerawat #openagen #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin
PERASAN TAK BILA KULIT BERMINYAK JERAWAT MESTI MESRA DENGAN KULIT. . . Ramai yang tak tahu minyak berlebihan pada wajah boleh menyebabkan kulit kurang bermaya ,kusam dan ia juga salah satu punca JERAWAT MENJADI KRONIK. . ACNE CARE adalah penyelesaian terbaik bagi masalah jerawat yang tumbuh di mana-mana bahagian tubuh badan anda. Dengan gabungan bahan aktif dan asas semulajadi yang terbaik, ia membantu seluruh tubuh badan anda bebas dari jerawat disamping menjadikan kulit anda lembab, tegang dan sihat. . Whatsapp "Jerawat" ke +60172929684 . #acnecare  #ubatjerawat  #bebasjerawat  #jerawat  #awetmuda  #antijerawat  #acnecarecandy  #putih  #mukabersih  #flawless  #kulitcerah  #jerawatpasir  #glowing  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #cantik  #tipscantik  #opendropship  #tipshilangjerawat  #openagen  #testimonipositif  #wajibcuba  #delima  #epal  #purewayc  #kulitkusam  #kulitsihat  #mekup  #flawlessskin  #lactoferrin 
RAMAI SANGAT DOK SEBUT2 PASAL ACNE CARE NI KENAPA YE?? BAGUS SANGAT KE? APE KELEBIHAN ACNE CARE NI?
.
.
Apa kebaikan-kebaikan Acne Care selain menghapuskan jerawat yaa?. 🤔😘.
.
✔️ Menghilangkan parut muka/badan
✔️ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔️ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔️ Kulit lebih glowy dan berseri
✔️ Membantu menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Merawat tona kulit tidak sekata
✔️ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
✔️ Mencantikkan kulit
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
✔️ Mengurangkan eczema.
.
Whatsapp "Jerawat" ke +60172929684
.
#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #opendropship #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #openagen #lactoferrin
RAMAI SANGAT DOK SEBUT2 PASAL ACNE CARE NI KENAPA YE?? BAGUS SANGAT KE? APE KELEBIHAN ACNE CARE NI? . . Apa kebaikan-kebaikan Acne Care selain menghapuskan jerawat yaa?. 🤔😘. . ✔️ Menghilangkan parut muka/badan ✔️ Mengurangkan minyak pada kulit muka ✔️ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan ✔️ Kulit lebih glowy dan berseri ✔️ Membantu menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Merawat tona kulit tidak sekata ✔️ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru ✔️ Mencantikkan kulit ✔️ Melembapkan kulit ✔️ Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati ✔️ Mengurangkan eczema. . Whatsapp "Jerawat" ke +60172929684 . #acnecare  #ubatjerawat  #bebasjerawat  #jerawat  #awetmuda  #antijerawat  #acnecarecandy  #putih  #mukabersih  #flawless  #kulitcerah  #jerawatpasir  #opendropship  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #cantik  #tipscantik  #berkesan  #tipshilangjerawat  #selfie  #testimonipositif  #wajibcuba  #delima  #epal  #purewayc  #kulitkusam  #kulitsihat  #mekup  #openagen  #lactoferrin 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI
.
SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA
.
LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@auroraofficial_hq
.
.
#aurora #cantik2 # #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #syintagila #syintagilaX
. Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI . SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA . LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍 . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @auroraofficial_hq . . #aurora  #cantik2  # #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #syintagila  #syintagilaX 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi #kunciamatpenting #misskeys1
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi  #kunciamatpenting  #misskeys1 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi #kunciamatpenting #misskeys1
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi  #kunciamatpenting  #misskeys1 
.
AURORA mengandungi Idebenone
.
Kebaikannya?
.bahan anti penuaan
.boleh tambahkan tenaga dlm badan
.melindungi otak
.menyihatkan organ dalaman

selain mencantikkan kulit, kandungan aurora juga terbukti baik untuk kesihatan tubuh badan

Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi

Wassap saya

http://wasap.my/601133155689
http://wasap.my/601133155689 .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. AURORA mengandungi Idebenone . Kebaikannya? .bahan anti penuaan .boleh tambahkan tenaga dlm badan .melindungi otak .menyihatkan organ dalaman selain mencantikkan kulit, kandungan aurora juga terbukti baik untuk kesihatan tubuh badan Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi Wassap saya http://wasap.my/601133155689 http://wasap.my/601133155689 . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi