an online Instagram web viewer

#kulitsihat medias

Photos

Promosi MERDEKA MARY JARDIN 🎉
.
Dapatkan FREE FACEMIST dengan pembelian Foundation dan Faceoil Mary Jardin 🌹
.
Kulit kekal lembap, segar dan cantik 😍
.
Let's get yours now!
.
#malaysia
#makeupcantik #weddingmakeup #kenduri #penjagaanwajah #penjagaankulit #pengantin #tunang #hantaran #makeup #makeupsendiri #makeupnatural #maryjardinnilai #maryjardin #maryjardinartisancosmetic #mjac #sarawak #faceoil #fattzura #facemist #foundation #promosi #produkmakeup #kulitsihat #kulitcantik #makeupcantik #rayahaji #merdeka #meletop #kualalumpur
Promosi MERDEKA MARY JARDIN 🎉 . Dapatkan FREE FACEMIST dengan pembelian Foundation dan Faceoil Mary Jardin 🌹 . Kulit kekal lembap, segar dan cantik 😍 . Let's get yours now! . #malaysia  #makeupcantik  #weddingmakeup  #kenduri  #penjagaanwajah  #penjagaankulit  #pengantin  #tunang  #hantaran  #makeup  #makeupsendiri  #makeupnatural  #maryjardinnilai  #maryjardin  #maryjardinartisancosmetic  #mjac  #sarawak  #faceoil  #fattzura  #facemist  #foundation  #promosi  #produkmakeup  #kulitsihat  #kulitcantik  #makeupcantik  #rayahaji  #merdeka  #meletop  #kualalumpur 
Hebat sungguh aura ETERNAL BEAUTY..😍😘 Si kecil pn teringin nk cuba😄 . 🍓🍫D'Manja Gojes Home Facial🍓🍫. #facialalorgajah
#facialmelaka
#alorgajah #jasin #machap
#homefacialservice
#dgojesbeautyteam
#mamagojeshomefacial
#dmanjagojeshomefacial
#assalamualaikum
#muamelaka #urut #bekam
#classfacial #facialmurah
#mobilefacial #facialtreatments
#kulitcantik#kulitSihat
#vitaminkulit
#jombuatduit
SETIA DGN 5 BOTOL MG, JERAWAT CPT KECUT!! 😍
.
Customer ni konsisten 5 botol MG tau!! Setia dr dulu sampai sekarang. Tak payah susah2 nk pakai 2 3 produk, pakai MG ja dh cukup buat jerawat kecut!
.
Kulit berminyak pn boleh guna tau. Sat jaa dia meresap dlm kulit 😘
.
Nak order? Whatsapp 01136208336
.
.
#moisturizer #moisturizers #moisturizergelbyulfaabeauty #pelembapmuka #pelembap #kulitputih #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitmulus #kulitsihat #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #kulitglowing #scrubmurahmalaysia #moisturizergel #cucumbersoap #merawatkulit #kecutjerawat #scrubputih #jeragat #jeragathilang #liangporibesar #liangpori #kulitkering #kulitbersih
SETIA DGN 5 BOTOL MG, JERAWAT CPT KECUT!! 😍 . Customer ni konsisten 5 botol MG tau!! Setia dr dulu sampai sekarang. Tak payah susah2 nk pakai 2 3 produk, pakai MG ja dh cukup buat jerawat kecut! . Kulit berminyak pn boleh guna tau. Sat jaa dia meresap dlm kulit 😘 . Nak order? Whatsapp 01136208336 . . #moisturizer  #moisturizers  #moisturizergelbyulfaabeauty  #pelembapmuka  #pelembap  #kulitputih  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitcantik  #kulitmulus  #kulitsihat  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawathilang  #kulitglowing  #scrubmurahmalaysia  #moisturizergel  #cucumbersoap  #merawatkulit  #kecutjerawat  #scrubputih  #jeragat  #jeragathilang  #liangporibesar  #liangpori  #kulitkering  #kulitbersih 
Perasan tak perbezaan gambar kanan dan kiri?

Jeragat setompok dah hilang
Kulit lebih tegang dan pipi nampak lebih licin kan
Pori makin mengecil
Kulit nampak lebih sihat

Consult kulit secara percuma
Www.wasap.my/60184606761
#kulitsihat
#jeragatnipis
#marykaysgpetani
#marykayalorsetar
#marykaybertam
#marykaypenang
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!”
.
.
Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best?
.
.
Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita:
.
#Kenyang sentiasa
#Bertenaga sepanjang hari
#Kulit kelihatan cantik.
#Jerawat takut nak tumbuh
#Perut sihat tanpa cirit birit
#Rasa happy bila tengok penimbang
#Tayar di perut semakin kurang
#Putih kulit satu badan
.
Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif
.
Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape.
.
➢ #Komen 'PM' untuk DISKAUN menarik
.
. 
Sape lambat, dia rugi.
.
.
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
.
.
#kurus #kurusdarirumah #kuruslangsing #fatburnermurah #fatbanerselangor #fatbanermalaysia #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusmalaysia #perutkempis #hilanglemak #hilanglesu #hilangjerawat #detoxmurah #detoxmalaysia #kulitsihat #hapuslemak #bazarpaknil #bazarkeknis #gcxfactor #gcxfactorselangor
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!” . . Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best? . . Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita: . #Kenyang  sentiasa #Bertenaga  sepanjang hari #Kulit  kelihatan cantik. #Jerawat  takut nak tumbuh #Perut  sihat tanpa cirit birit #Rasa  happy bila tengok penimbang #Tayar  di perut semakin kurang #Putih  kulit satu badan . Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif . Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape. . ➢ #Komen  'PM' untuk DISKAUN menarik . . Sape lambat, dia rugi. . . 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio . . #kurus  #kurusdarirumah  #kuruslangsing  #fatburnermurah  #fatbanerselangor  #fatbanermalaysia  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusmalaysia  #perutkempis  #hilanglemak  #hilanglesu  #hilangjerawat  #detoxmurah  #detoxmalaysia  #kulitsihat  #hapuslemak  #bazarpaknil  #bazarkeknis  #gcxfactor  #gcxfactorselangor 
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!”
.
.
Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best?
.
.
Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita:
.
#Kenyang sentiasa
#Bertenaga sepanjang hari
#Kulit kelihatan cantik.
#Jerawat takut nak tumbuh
#Perut sihat tanpa cirit birit
#Rasa happy bila tengok penimbang
#Tayar di perut semakin kurang
#Putih kulit satu badan
.
Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif
.
Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape.
.
➢ #Komen 'PM' untuk DISKAUN menarik
.
. 
Sape lambat, dia rugi.
.
.
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
.
.
#kurus #kurusdarirumah #kuruslangsing #fatburnermurah #fatbanerselangor #fatbanermalaysia #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusmalaysia #perutkempis #hilanglemak #hilanglesu #hilangjerawat #detoxmurah #detoxmalaysia #kulitsihat #hapuslemak #bazarpaknil #bazarkeknis #gcxfactor #gcxfactorselangor
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!” . . Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best? . . Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita: . #Kenyang  sentiasa #Bertenaga  sepanjang hari #Kulit  kelihatan cantik. #Jerawat  takut nak tumbuh #Perut  sihat tanpa cirit birit #Rasa  happy bila tengok penimbang #Tayar  di perut semakin kurang #Putih  kulit satu badan . Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif . Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape. . ➢ #Komen  'PM' untuk DISKAUN menarik . . Sape lambat, dia rugi. . . 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio . . #kurus  #kurusdarirumah  #kuruslangsing  #fatburnermurah  #fatbanerselangor  #fatbanermalaysia  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusmalaysia  #perutkempis  #hilanglemak  #hilanglesu  #hilangjerawat  #detoxmurah  #detoxmalaysia  #kulitsihat  #hapuslemak  #bazarpaknil  #bazarkeknis  #gcxfactor  #gcxfactorselangor 
BRIGHTENING + MOISTURIZING + ENERGIZING
.
BUY 1 SET MELACEP FREE MARY KAY CHAMPANGE COSMETIC POUCH
.
.
Set melacep nie untuk yang nak cerahkan kulit, pudarkan jeragat, hilangkan parut jeragat. Lengkap dengan cleanser + masker + freshener + serum and cream (siang/malam) 😍
.
MelaCEP Plus+ Luminous System Set
.
❤Diformulasikan utk mencerahkan wajah dan untuk kulit jeragat
.
❤Selepas menggunakan produk secara konsisten dan seperti yg dicadangkan kulit akan kelihatan lebih cerah, berseri. Tona kulit lebih sekata rasa lebih lembut dan licin dan memudarkan bintik2 hitam.. Insyaallah...
.
🌹Foaming Cleanser🌹
❤Dengan tekstur yg lebih lembut dan pekat ia akan akan mencuci kulit dgn lebih bersih dan mengeluarkan bendasing dgn berkesan. Kulit akan lebih bersedia utk langkah penjagaan yg seterusnya..
.
🌹Mask🌹
❤Kulit akan tampil lebih berseri,lembap dan lembut dan tona kulit lebih sekata
.
🌹Freshener🌹
❤Kulit akan berasa anjal dan segar. Kelihata lebih cerah selepas sahaja penggunaan. Kilauan kulit terserlah dari dalam ke luar.
.
🌹Ultimate Cream🌹
❤Memberikan kulit kelembapan yg segera dan berpanjangan. Sebagai pemangkin utk kulit melalui proses pencerahan dan pemulihan teksture kulit. Ia diserap oleh kulit dgn cepat dan mencerahkan kulit dgn segera.
.
🌹Ultimate Serum🌹
❤Memberi manfaat pencerahan yg segera utk jangka panjang. Akan membantu kulit akan kembali dan kekal jernih. Serta menambahbaikan kulit lebih cerah, teksture dan bintik2 hitam
.
.
💕free consultation
💕free postage
💕free sample

Teha - 0136872219
Beauty consultant Mary Kay

#marykay#marykaymalaysia#marykayperak#marykaykl#marykayshahalam#marykayproduct#marykayskincare#marykaycosmetics#cleanser#mask#serum#cream#freshen#kulitcantik#kulitsihat#mulitputih#beautyconsultant#promosi#melacep#marykaymelacep#marykaybeautyconsultant#trustedbc#bizigmalaysia#bizonline
BRIGHTENING + MOISTURIZING + ENERGIZING . BUY 1 SET MELACEP FREE MARY KAY CHAMPANGE COSMETIC POUCH . . Set melacep nie untuk yang nak cerahkan kulit, pudarkan jeragat, hilangkan parut jeragat. Lengkap dengan cleanser + masker + freshener + serum and cream (siang/malam) 😍 . MelaCEP Plus+ Luminous System Set . ❤Diformulasikan utk mencerahkan wajah dan untuk kulit jeragat . ❤Selepas menggunakan produk secara konsisten dan seperti yg dicadangkan kulit akan kelihatan lebih cerah, berseri. Tona kulit lebih sekata rasa lebih lembut dan licin dan memudarkan bintik2 hitam.. Insyaallah... . 🌹Foaming Cleanser🌹 ❤Dengan tekstur yg lebih lembut dan pekat ia akan akan mencuci kulit dgn lebih bersih dan mengeluarkan bendasing dgn berkesan. Kulit akan lebih bersedia utk langkah penjagaan yg seterusnya.. . 🌹Mask🌹 ❤Kulit akan tampil lebih berseri,lembap dan lembut dan tona kulit lebih sekata . 🌹Freshener🌹 ❤Kulit akan berasa anjal dan segar. Kelihata lebih cerah selepas sahaja penggunaan. Kilauan kulit terserlah dari dalam ke luar. . 🌹Ultimate Cream🌹 ❤Memberikan kulit kelembapan yg segera dan berpanjangan. Sebagai pemangkin utk kulit melalui proses pencerahan dan pemulihan teksture kulit. Ia diserap oleh kulit dgn cepat dan mencerahkan kulit dgn segera. . 🌹Ultimate Serum🌹 ❤Memberi manfaat pencerahan yg segera utk jangka panjang. Akan membantu kulit akan kembali dan kekal jernih. Serta menambahbaikan kulit lebih cerah, teksture dan bintik2 hitam . . 💕free consultation 💕free postage 💕free sample Teha - 0136872219 Beauty consultant Mary Kay #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaykl #marykayshahalam #marykayproduct #marykayskincare #marykaycosmetics #cleanser #mask #serum #cream #freshen #kulitcantik #kulitsihat #mulitputih #beautyconsultant #promosi #melacep #marykaymelacep #marykaybeautyconsultant #trustedbc #bizigmalaysia #bizonline 
.
BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?🤔
.

Nih soalan paling FAMOUS di kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba SHAKLEE😍
.

Jomm saya share FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Saya dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih!
.
.
✅KENYANG BERPANJANGAN
.
.
•Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan!
.
Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊
.
.
✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN
.
.
•Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbanding sebelum ni. Wowww!😍
.
.
✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA
.
.
•Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR!  Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar!
.
.
✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA
.
.
•Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau
.
.
✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR!
.
.
•Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur
.
So ada antara sini yang ada masalah sama macam saya sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! InshaaAllah you’ll love it ❤
.
.
Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut 🤗
.
.
📲 0133731479 HaidarZain 💕
.
.
#shakleelover#shaklee#shakleemalaysia#shakleeupm#shakleeonline#sayajualshaklee#jerawat#jeragat#kulitsihat#kulitcantik#kulitlicin#shakleebyhaidar#ShakleeEffect
. BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?🤔 . Nih soalan paling FAMOUS di kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba SHAKLEE😍 . Jomm saya share FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Saya dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih! . . ✅KENYANG BERPANJANGAN . . •Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan! . Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊 . . ✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN . . •Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbanding sebelum ni. Wowww!😍 . . ✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA . . •Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR! Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar! . . ✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA . . •Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau . . ✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR! . . •Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur . So ada antara sini yang ada masalah sama macam saya sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! InshaaAllah you’ll love it ❤ . . Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut 🤗 . . 📲 0133731479 HaidarZain 💕 . . #shakleelover #shaklee #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeonline #sayajualshaklee #jerawat #jeragat #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #shakleebyhaidar #ShakleeEffect 
.
BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?🤔
.

Nih soalan paling FAMOUS di kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba SHAKLEE😍
.

Jomm saya share FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Saya dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih!
.
.
✅KENYANG BERPANJANGAN
.
.
•Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan!
.
Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊
.
.
✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN
.
.
•Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbanding sebelum ni. Wowww!😍
.
.
✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA
.
.
•Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR!  Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar!
.
.
✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA
.
.
•Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau
.
.
✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR!
.
.
•Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur
.
So ada antara sini yang ada masalah sama macam saya sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! InshaaAllah you’ll love it ❤
.
.
Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut 🤗
.
.
📲 0133731479 HaidarZain 💕
.
.
#shakleelover#shaklee#shakleemalaysia#shakleeupm#shakleeonline#sayajualshaklee#jerawat#jeragat#kulitsihat#kulitcantik#kulitlicin#shakleebyhaidar#ShakleeEffect
. BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?🤔 . Nih soalan paling FAMOUS di kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba SHAKLEE😍 . Jomm saya share FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Saya dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih! . . ✅KENYANG BERPANJANGAN . . •Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan! . Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊 . . ✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN . . •Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbanding sebelum ni. Wowww!😍 . . ✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA . . •Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR! Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar! . . ✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA . . •Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau . . ✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR! . . •Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur . So ada antara sini yang ada masalah sama macam saya sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! InshaaAllah you’ll love it ❤ . . Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut 🤗 . . 📲 0133731479 HaidarZain 💕 . . #shakleelover #shaklee #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeonline #sayajualshaklee #jerawat #jeragat #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #shakleebyhaidar #ShakleeEffect 
🌸
🌸
IKHTIAR JERAWAT BATU
IKHTIAR JERAWAT PASIR
IKHTIAR SUNBURN
IKHTIAR JERAGAT
IKHTIAR PARUT
IKHTIAR KULIT BERMINYAK
-
Insyallah shaklee dapat membantu
-
▶️Fb : Mazni Nasir
▶019.5272.690
-
#putihgebu
#kulitsihat
#jerawat
#jeragat
#kulitcantik
#vitamincviral
#sunburn
#kulitberminyak
#masalahjerawat
#resdung
#kulitgelap
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#ubatjerawat
#vitaminjerawat
#penawarjerawat
#bebasjerawat
#produkkecantikan
#produkjerawat
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitaminc
#uiagombak
#shakleebrunei
#shakleejohor
#shakleepahang
#shakleeselangor
#shakleeipoh
#shakleekualakangsar
#shakleegombak
🌸 🌸 IKHTIAR JERAWAT BATU IKHTIAR JERAWAT PASIR IKHTIAR SUNBURN IKHTIAR JERAGAT IKHTIAR PARUT IKHTIAR KULIT BERMINYAK - Insyallah shaklee dapat membantu - ▶️Fb : Mazni Nasir ▶019.5272.690 - #putihgebu  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #kulitcantik  #vitamincviral  #sunburn  #kulitberminyak  #masalahjerawat  #resdung  #kulitgelap  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #ubatjerawat  #vitaminjerawat  #penawarjerawat  #bebasjerawat  #produkkecantikan  #produkjerawat  #espshaklee  #vitamincshaklee  #vitaminc  #uiagombak  #shakleebrunei  #shakleejohor  #shakleepahang  #shakleeselangor  #shakleeipoh  #shakleekualakangsar  #shakleegombak 
🌸
🌸
IKHTIAR JERAWAT BATU
IKHTIAR JERAWAT PASIR
IKHTIAR SUNBURN
IKHTIAR JERAGAT
IKHTIAR PARUT
IKHTIAR KULIT BERMINYAK
-
Insyallah shaklee dapat membantu
-
▶️Fb : Mazni Nasir
▶019.5272.690
-
#putihgebu
#kulitsihat
#jerawat
#jeragat
#kulitcantik
#vitamincviral
#sunburn
#kulitberminyak
#masalahjerawat
#resdung
#kulitgelap
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#ubatjerawat
#vitaminjerawat
#penawarjerawat
#bebasjerawat
#produkkecantikan
#produkjerawat
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitaminc
#uiagombak
#shakleebrunei
#shakleejohor
#shakleepahang
#shakleeselangor
#shakleeipoh
#shakleekualakangsar
#shakleegombak
🌸 🌸 IKHTIAR JERAWAT BATU IKHTIAR JERAWAT PASIR IKHTIAR SUNBURN IKHTIAR JERAGAT IKHTIAR PARUT IKHTIAR KULIT BERMINYAK - Insyallah shaklee dapat membantu - ▶️Fb : Mazni Nasir ▶019.5272.690 - #putihgebu  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #kulitcantik  #vitamincviral  #sunburn  #kulitberminyak  #masalahjerawat  #resdung  #kulitgelap  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #ubatjerawat  #vitaminjerawat  #penawarjerawat  #bebasjerawat  #produkkecantikan  #produkjerawat  #espshaklee  #vitamincshaklee  #vitaminc  #uiagombak  #shakleebrunei  #shakleejohor  #shakleepahang  #shakleeselangor  #shakleeipoh  #shakleekualakangsar  #shakleegombak 
🌸
🌸
IKHTIAR JERAWAT BATU
IKHTIAR JERAWAT PASIR
IKHTIAR SUNBURN
IKHTIAR JERAGAT
IKHTIAR PARUT
IKHTIAR KULIT BERMINYAK
-
Insyallah shaklee dapat membantu
-
▶️Fb : Mazni Nasir
▶019.5272.690
-
#putihgebu
#kulitsihat
#jerawat
#jeragat
#kulitcantik
#vitamincviral
#sunburn
#kulitberminyak
#masalahjerawat
#resdung
#kulitgelap
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#ubatjerawat
#vitaminjerawat
#penawarjerawat
#bebasjerawat
#produkkecantikan
#produkjerawat
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitaminc
#uiagombak
#shakleebrunei
#shakleejohor
#shakleepahang
#shakleeselangor
#shakleeipoh
#shakleekualakangsar
#shakleegombak
🌸 🌸 IKHTIAR JERAWAT BATU IKHTIAR JERAWAT PASIR IKHTIAR SUNBURN IKHTIAR JERAGAT IKHTIAR PARUT IKHTIAR KULIT BERMINYAK - Insyallah shaklee dapat membantu - ▶️Fb : Mazni Nasir ▶019.5272.690 - #putihgebu  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #kulitcantik  #vitamincviral  #sunburn  #kulitberminyak  #masalahjerawat  #resdung  #kulitgelap  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #ubatjerawat  #vitaminjerawat  #penawarjerawat  #bebasjerawat  #produkkecantikan  #produkjerawat  #espshaklee  #vitamincshaklee  #vitaminc  #uiagombak  #shakleebrunei  #shakleejohor  #shakleepahang  #shakleeselangor  #shakleeipoh  #shakleekualakangsar  #shakleegombak 
Biaq laa gambaq yang berbicara.
.
Sebab gambaq tak qeti tipu.
.
Dapatkan @vcsannona_ija untuk kulit yang sihat.
.
📲 www.wasap.my/60175196427
Biaq laa gambaq yang berbicara. . Sebab gambaq tak qeti tipu. . Dapatkan @vcsannona_ija untuk kulit yang sihat. . 📲 www.wasap.my/60175196427
Setakat ini, RA8 adalah produk kecantikan halal No 1 terlaris di Go Shop dan akan bersiaran LIVE sekali lagi pada jam 2pm,  28.8.18 (Selasa) di Channel Astro 118.

A special date that resonate with RA8. Pray that it will be another MAGIC DATE for RA8. 
Jangan lupa tonton promosi bundle terbaru dari RA8. Tlg share IG ni dengan kawan2 dan ahli keluarga di rumah. 
Jazakallah in advance.

#ra8 #ra8cosmeceutical #ra8international #ra8indonesia #ra8rejuvena8 #antiaging #halalskincare #ra8skincare #lokalah #localbrand #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #clinicaltested #sirim #kulitsihat #kulitsihatcantik #nofoundationneeded #goshop #astrogoshop #promosi #hargamurah #hadiahistimewa
Setakat ini, RA8 adalah produk kecantikan halal No 1 terlaris di Go Shop dan akan bersiaran LIVE sekali lagi pada jam 2pm, 28.8.18 (Selasa) di Channel Astro 118. A special date that resonate with RA8. Pray that it will be another MAGIC DATE for RA8. Jangan lupa tonton promosi bundle terbaru dari RA8. Tlg share IG ni dengan kawan2 dan ahli keluarga di rumah. Jazakallah in advance. #ra8  #ra8cosmeceutical  #ra8international  #ra8indonesia  #ra8rejuvena8  #antiaging  #halalskincare  #ra8skincare  #lokalah  #localbrand  #kosmetikmalaysia  #malaysiancosmetics  #mesrawuduk  #clinicaltested  #sirim  #kulitsihat  #kulitsihatcantik  #nofoundationneeded  #goshop  #astrogoshop  #promosi  #hargamurah  #hadiahistimewa 
Holy grail of facial cleanser. Coalface soap will clear up any bumps & impurities on your skin.
.
The result may vary for each individual, but it will do great on your skin ❤🐝❤
.
#charcoalsoap #coalface #charcoal #activatedcharcoal #charcoalskincare #skincare #naturalproduct #naturalremedies #buangjerawat #jomcantik #sayajualmurah #ootd #igersmalaysia  #acnetreatment #kaymanbeauty #coalfacefeedback #coalfacecleanser #jomjagakulit #kulitsihat #glowing #kulitglowing #kulitcantik #codpuchong #kaymanpuchong
Holy grail of facial cleanser. Coalface soap will clear up any bumps & impurities on your skin. . The result may vary for each individual, but it will do great on your skin ❤🐝❤ . #charcoalsoap  #coalface  #charcoal  #activatedcharcoal  #charcoalskincare  #skincare  #naturalproduct  #naturalremedies  #buangjerawat  #jomcantik  #sayajualmurah  #ootd  #igersmalaysia  #acnetreatment  #kaymanbeauty  #coalfacefeedback  #coalfacecleanser  #jomjagakulit  #kulitsihat  #glowing  #kulitglowing  #kulitcantik  #codpuchong  #kaymanpuchong 
Haluu 👋🏻
.
Sekarang Apah dah upgrade skincare set daripada Botanical Effects kepada TimeWise Miracle Set! 🤩
.
Apa ada dalam TimeWise Miracle Set ni?
🌸 TimeWise Cleanser;
🌸 TimeWise Moisturizer;
🌸 TimeWise Day Solution Sunscreen SPF35; aannddddd
🌸 TimeWise Night Solution
.
Apa yang TimeWise Miracle Set boleh buat dengan kulit kita?
🌸 ada formula anti-aging ❌👵🏻
🌸 bertindak sebagai penentang usia so that kulit kita akan kelihatan muda sentiasa 👧🏻
🌸 kurangkan garis halus and kedutan 🤩
🌸 tingkatkan 25% keanjalan kulit
🌸 melembut dan menghaluskan kulit
🌸 buat tona kulit nampak lebih sekata 😍
.
Thanks to Botanical Effects Set sebab dah tolong Apah selesaikan masalah jerawat pasir kat muka. Sekarang muka dah licin, guna set anti-aging pulak! 💕
.
#FFClan #MyMaryKayJourney #iLoveMyMaryKay #myMKlife #MaryKay #MaryKayMalaysia #Timewise #AntiAging #BeautyConsultant #PersonalBeautyConsultant #YourPersonalBeautyConsultant #MyPersonalBeautyConsultant #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayMakeUp #MakeUp #HowTo #HealthySkin #Skincare #Cosmetics #KulitSihat #Husna #JanganBenciCintaku #CintakuBukanKristal
Haluu 👋🏻 . Sekarang Apah dah upgrade skincare set daripada Botanical Effects kepada TimeWise Miracle Set! 🤩 . Apa ada dalam TimeWise Miracle Set ni? 🌸 TimeWise Cleanser; 🌸 TimeWise Moisturizer; 🌸 TimeWise Day Solution Sunscreen SPF35; aannddddd 🌸 TimeWise Night Solution . Apa yang TimeWise Miracle Set boleh buat dengan kulit kita? 🌸 ada formula anti-aging ❌👵🏻 🌸 bertindak sebagai penentang usia so that kulit kita akan kelihatan muda sentiasa 👧🏻 🌸 kurangkan garis halus and kedutan 🤩 🌸 tingkatkan 25% keanjalan kulit 🌸 melembut dan menghaluskan kulit 🌸 buat tona kulit nampak lebih sekata 😍 . Thanks to Botanical Effects Set sebab dah tolong Apah selesaikan masalah jerawat pasir kat muka. Sekarang muka dah licin, guna set anti-aging pulak! 💕 . #FFClan  #MyMaryKayJourney  #iLoveMyMaryKay  #myMKlife  #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Timewise  #AntiAging  #BeautyConsultant  #PersonalBeautyConsultant  #YourPersonalBeautyConsultant  #MyPersonalBeautyConsultant  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayMakeUp  #MakeUp  #HowTo  #HealthySkin  #Skincare  #Cosmetics  #KulitSihat  #Husna  #JanganBenciCintaku  #CintakuBukanKristal 
PROMOSI VIVIX !!! DENGAN SETIAP PEMBELIAN 6 BOTOL VIVIX,ANDA LAYAK DAPAT SATU BOTOL VIVIX SECARA PERCUMA.TUNGGU APA LAGI,PAKAT2 SHARE DENGAN SAHABAT DAN SAUDARA MARA..WAJIB GRAB YE.

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
.
BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?🤔
.

Nih soalan paling FAMOUS di kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba SHAKLEE😍
.

Jomm saya share FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Saya dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih!
.
.
✅KENYANG BERPANJANGAN
.
.
•Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan!
.
Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊
.
.
✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN
.
.
•Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbanding sebelum ni. Wowww!😍
.
.
✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA
.
.
•Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR!  Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar!
.
.
✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA
.
.
•Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau
.
.
✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR!
.
.
•Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur
.
So ada antara sini yang ada masalah sama macam saya sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! InshaaAllah you’ll love it ❤
.
.
Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut 🤗
.
.
📲 0133731479 HaidarZain 💕
.
.
#shakleelover#shaklee#shakleemalaysia#shakleeupm#shakleeonline#sayajualshaklee#jerawat#jeragat#kulitsihat#kulitcantik#kulitlicin#shakleebyhaidar#ShakleeEffect
. BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?🤔 . Nih soalan paling FAMOUS di kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba SHAKLEE😍 . Jomm saya share FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Saya dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih! . . ✅KENYANG BERPANJANGAN . . •Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan! . Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊 . . ✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN . . •Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbanding sebelum ni. Wowww!😍 . . ✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA . . •Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR! Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar! . . ✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA . . •Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau . . ✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR! . . •Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur . So ada antara sini yang ada masalah sama macam saya sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! InshaaAllah you’ll love it ❤ . . Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut 🤗 . . 📲 0133731479 HaidarZain 💕 . . #shakleelover #shaklee #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeonline #sayajualshaklee #jerawat #jeragat #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #shakleebyhaidar #ShakleeEffect 
Apa kelebihan Aurora SX ni👇
.
.
√ melembapkan kulit dalam masa 24 jam.
.
.
√ membuatkan kulit semakin flawless , gebu dan glow seolah olah memakai makeup Lembut apabila disentuh.
.
.
√ kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat.
.
.
√ jeragat semakin pudar sewal sebijik pengambilan Aurora.
.
.
√ jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang . √SANGAT PANTAS.
.
.
√ parut slowly akan dirawat dan dihilangkan.
.
.
√ mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead.
.
.
√ kulit awet muda , tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain.
.
.
Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM.
.
.
Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan.
.
Tak ada apa-apa pantang termasuk caffein.
.
.
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap.
.
.
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut.
.
.
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri.
.
.
✔ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu.
.
.
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh badan.

Berminat Boleh Whatsapp
019-2079845❤️😍 #teambellamazing 
#aurorasx #kulitsihat #kulitsihatcantik #kulitcantik 
#kulitberjerawat
Apa kelebihan Aurora SX ni👇 . . √ melembapkan kulit dalam masa 24 jam. . . √ membuatkan kulit semakin flawless , gebu dan glow seolah olah memakai makeup Lembut apabila disentuh. . . √ kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat. . . √ jeragat semakin pudar sewal sebijik pengambilan Aurora. . . √ jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang . √SANGAT PANTAS. . . √ parut slowly akan dirawat dan dihilangkan. . . √ mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead. . . √ kulit awet muda , tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain. . . Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM. . . Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan. . Tak ada apa-apa pantang termasuk caffein. . . ✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap. . . ✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut. . . ✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri. . . ✔ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu. . . ✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh badan. Berminat Boleh Whatsapp 019-2079845❤️😍 #teambellamazing  #aurorasx  #kulitsihat  #kulitsihatcantik  #kulitcantik  #kulitberjerawat 
PROMOSI VIVIX !!! BELI 6 BOTOL VIVIX,ANDA LAYAK DAPAT 1 BOTOL VIVIX SECARA PERCUMA.
APALAGI KORANG,PAKAT2 SHARE DENGAN SAHABAT DAN SEDARA MARA.JUM LELAJU GRAB

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
Mesti ada diantara korang yg ade jerawat badan kan, ni lin share cara nak kurangkan masalah ni👇🏻
.
.
👉🏻First korang kena tau punca acne dkt bdn korang tu. Mungkin disebabkan pemakanan ke, hormone ke atau pon persekitaran yg tak bersih. .
.
👉🏻Kalau punca sebab pemakanan, control makan. Ambil banyak buah and sayur.
.
.
👉🏻Korang kena jaga kebersihan, tempat tidur kena bersih, tuala seminggu sekali cuci, selalu mandi, haa tuala muka dgn tuala badan kena asingkan tau ingat! .
.
👉🏻Korang boleh guna body shampoo yg low pH sbb ia sgt elok utk kulit yg berjerawat tak ksh kat muka atau kat bdn.
.
.
👉🏻Kalau timbul jerawat, kalau boleh elakkan guna scrub yg kasar atau pon jgn pakai dulu scrub, kalau tak lagi melarat😪
.
.
👉🏻Banyakkan minum air kosong 2 liter sehari sbb air sgt baik utk kesihatan dan kecantikan
Mesti ada diantara korang yg ade jerawat badan kan, ni lin share cara nak kurangkan masalah ni👇🏻 . . 👉🏻First korang kena tau punca acne dkt bdn korang tu. Mungkin disebabkan pemakanan ke, hormone ke atau pon persekitaran yg tak bersih. . . 👉🏻Kalau punca sebab pemakanan, control makan. Ambil banyak buah and sayur. . . 👉🏻Korang kena jaga kebersihan, tempat tidur kena bersih, tuala seminggu sekali cuci, selalu mandi, haa tuala muka dgn tuala badan kena asingkan tau ingat! . . 👉🏻Korang boleh guna body shampoo yg low pH sbb ia sgt elok utk kulit yg berjerawat tak ksh kat muka atau kat bdn. . . 👉🏻Kalau timbul jerawat, kalau boleh elakkan guna scrub yg kasar atau pon jgn pakai dulu scrub, kalau tak lagi melarat😪 . . 👉🏻Banyakkan minum air kosong 2 liter sehari sbb air sgt baik utk kesihatan dan kecantikan
Hi uollss...new product from Avenys Skincare...Eyeliner ni tip top ok, yg mna x cuba lagi tu..cepat-cepat dapatkan.!! stock limited sgt2, siapa cepat dia yg dulu dapat...💋💋💋💋💋💋💋💋 👁️Lebatkan & panjangkan bulu mata
👁️Kuatkan akar bulu mata
👁️Anti aging
👁️Bukan waterproof (senang cuci dan tidak tinggalkan kesan hitam

#avenys #AVENYSSKINCARE #wipes #tissue #takpedih #japan2017 #aleeyazrijapan2017 #aleeyazrijapan2017 #hotmama #kulitsihat #uum #throwbackthursday #love
Hi uollss...new product from Avenys Skincare...Eyeliner ni tip top ok, yg mna x cuba lagi tu..cepat-cepat dapatkan.!! stock limited sgt2, siapa cepat dia yg dulu dapat...💋💋💋💋💋💋💋💋 👁️Lebatkan & panjangkan bulu mata 👁️Kuatkan akar bulu mata 👁️Anti aging 👁️Bukan waterproof (senang cuci dan tidak tinggalkan kesan hitam #avenys  #AVENYSSKINCARE  #wipes  #tissue  #takpedih  #japan2017  #aleeyazrijapan2017  #aleeyazrijapan2017  #hotmama  #kulitsihat  #uum  #throwbackthursday  #love 
PROMOSI VIVIX 
DENGAN SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL VIVIX,ANDA LAYAK MENERIMA DISKAUN 5%,DAN KEISTIMEWAAN LAIN.JUM LELAJU WASAP KK PAH YE

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
PROMO VIVIX

PEMBELIAN 2 BOTOL VIVIX DENGAN POTONGAN HARGA 5%..LELAJU KLIK LINK DIBAWAH YE

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
💓 ESP SHAKLEE 💓
.
.
Perbezaan ESP dengan soya lain 😍
.
.
Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin) mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan
.
.
Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral, 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kacang soya, Rendah lemak, tanpa kolestrol
.
.
Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
.
.
Antara kesan postitif pada kulit setelah mengamalkan ESP Shaklee :
.
.
✔️kulit cantik tanpa make up
✔️kulit semakin cerah berseri
✔️jerawat hilang
✔️parut jerawat hilang
✔️kulit lebih anjal
✔️kulit semakin glowing dan berseri
✔️kulit tidak berminyak .
✔️kulit tidak kering
✔️kulit semakin lembap
✔️liang pori mengecil
✔️kulit semakin gebu
✔️jeragat hilang
✔️kulit tak kusam
✔️whitehead dan blackhead semakin hilang
✔️selulit hilang .
✔️tona kulit lebih sekata
✔️kulit semkain lembut
✔️tumit kaki yang pecah merekah hilang
✔️kulit badan pun cerah dan licin
.
.
Bestnyaaa kalau dapat kulit sihat bebas jerawat kaan 😘 
ENERGY BOOSTER LAGII
.
.
Untuk info lanjut, pertanyaan dan order boleh DM / klik link di bio ❤️
.
.
AIN || 0133455467
.
.
#shakleebanting
#shakleejenjarom
#shakleetelokpanglima
#shakleeklang
#shakleebantingbaru
#vitamin
#vitaminc
#kulitcantik
#kulitsihat
#kulitmulus
#parutjerawat
#jerawat
#ESP
#testimonishaklee
💓 ESP SHAKLEE 💓 . . Perbezaan ESP dengan soya lain 😍 . . Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin) mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan . . Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral, 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kacang soya, Rendah lemak, tanpa kolestrol . . Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi . . Antara kesan postitif pada kulit setelah mengamalkan ESP Shaklee : . . ✔️kulit cantik tanpa make up ✔️kulit semakin cerah berseri ✔️jerawat hilang ✔️parut jerawat hilang ✔️kulit lebih anjal ✔️kulit semakin glowing dan berseri ✔️kulit tidak berminyak . ✔️kulit tidak kering ✔️kulit semakin lembap ✔️liang pori mengecil ✔️kulit semakin gebu ✔️jeragat hilang ✔️kulit tak kusam ✔️whitehead dan blackhead semakin hilang ✔️selulit hilang . ✔️tona kulit lebih sekata ✔️kulit semkain lembut ✔️tumit kaki yang pecah merekah hilang ✔️kulit badan pun cerah dan licin . . Bestnyaaa kalau dapat kulit sihat bebas jerawat kaan 😘 ENERGY BOOSTER LAGII . . Untuk info lanjut, pertanyaan dan order boleh DM / klik link di bio ❤️ . . AIN || 0133455467 . . #shakleebanting  #shakleejenjarom  #shakleetelokpanglima  #shakleeklang  #shakleebantingbaru  #vitamin  #vitaminc  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitmulus  #parutjerawat  #jerawat  #ESP  #testimonishaklee 
#ASKNSA: "Boleh saya tahu apa bahan yang ada dalam AINAA SERUM? Saya teringin nak pakai tapi saya nak tahu dulu bahan dia"
.
Sekarang dah tahu kan yang AINAA SERUM ni dihasilkan daripada natural ingredients sahaja dan bukan dari bahan yang bahaya. So grab it now and love your skin❤️ .
.
.
Repost from @nsabeautyofficial .
.
.
Intrested with aina serum,aina cleanser or aina cosmetics?
For order you can Dm/wasap me or click link at my bio ⤵
📲0105374059
📲0105374059

#sayajualsaypakai#nsabeautymelaka#nsabeautynegerisembilan#nsabeautyseremban#nsabeautykl#nsabeautytanjungmalim#nsabeautyselangor#nsabeautykualakangsar#nsabeautytaiping#nsabeautysimpang#nsabeautypenang#nsabeautysungaipetani#nsabeautyperak#codtaiping#codsimpang#kulitsihat#codbukitgantang##ainaaserum#ainaacleanser#ainacosmetics#teamnsapelangi#nsabeautydropship#adtectaiping#uitmperlis#kmp#perlis#kktmlenggong#usas#uitmseriiskandar
#ASKNSA : "Boleh saya tahu apa bahan yang ada dalam AINAA SERUM? Saya teringin nak pakai tapi saya nak tahu dulu bahan dia" . Sekarang dah tahu kan yang AINAA SERUM ni dihasilkan daripada natural ingredients sahaja dan bukan dari bahan yang bahaya. So grab it now and love your skin❤️ . . . Repost from @nsabeautyofficial . . . Intrested with aina serum,aina cleanser or aina cosmetics? For order you can Dm/wasap me or click link at my bio ⤵ 📲0105374059 📲0105374059 #sayajualsaypakai #nsabeautymelaka #nsabeautynegerisembilan #nsabeautyseremban #nsabeautykl #nsabeautytanjungmalim #nsabeautyselangor #nsabeautykualakangsar #nsabeautytaiping #nsabeautysimpang #nsabeautypenang #nsabeautysungaipetani #nsabeautyperak #codtaiping #codsimpang #kulitsihat #codbukitgantang ##ainaaserum #ainaacleanser #ainacosmetics #teamnsapelangi #nsabeautydropship #adtectaiping #uitmperlis #kmp #perlis #kktmlenggong #usas #uitmseriiskandar 
Luka bersalin mudah sembuh dengan bantuan Vivix Shaklee

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
Serum ajaib #wawaserum memang menggunakan 100% bahan organik. So x perlu dh risau pasal mercury, paraben, dan bahan kimia lain. Gunakan tanpa was-was 😘.
.
DM je kalau rasa nk cuba 😋.
.
.
#wawaserum #serumviral #serumwajah #kulitcerah #kulitlicin #kulitsihat #jomdrop #waheebasquad
Luka bersalin cepat sembuh dan bercantum dengan VIVIX

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
❤️KALAU DA CINTA DARI MATA TURUN KE HATI❤️
.
.
Kalau REFINING LASER SERUM, dari satu botol jadi berbotol2.

Boleh dikatakan 98% yang da cuba refining laser serum pasti akan repeat order berkali2. Sekali guna mesti akan guna sampai bila2 sebab kesan yang selamat.

Customer tak akan repeat order berkali2 kalau produk tak best, betul tak? Guna natural serum ni mesti sabar Dan konsisten. Orang kata biar lambat asal selamat 😘

Click on bio for order and consultation ❤️
📲0198413863

#jomcantikbersamacikmoii #serum #serumwajah #refininglaserserum #halal #beauty #beautycodemd #beautycode #beautyserum #beautyskin #natrual #klinikhana #naturalproduct #naturalbeauty #glow  #glowingbeauty #glowingserum #moistskin #kulitcerah #glowingskin #sayajual #kkmapproved #pigementasi #kulitcantik #pigmentation #organic #jeragatpudar #jerawatpudar #kulitsihat
❤️KALAU DA CINTA DARI MATA TURUN KE HATI❤️ . . Kalau REFINING LASER SERUM, dari satu botol jadi berbotol2. Boleh dikatakan 98% yang da cuba refining laser serum pasti akan repeat order berkali2. Sekali guna mesti akan guna sampai bila2 sebab kesan yang selamat. Customer tak akan repeat order berkali2 kalau produk tak best, betul tak? Guna natural serum ni mesti sabar Dan konsisten. Orang kata biar lambat asal selamat 😘 Click on bio for order and consultation ❤️ 📲0198413863 #jomcantikbersamacikmoii  #serum  #serumwajah  #refininglaserserum  #halal  #beauty  #beautycodemd  #beautycode  #beautyserum  #beautyskin  #natrual  #klinikhana  #naturalproduct  #naturalbeauty  #glow  #glowingbeauty  #glowingserum  #moistskin  #kulitcerah  #glowingskin  #sayajual  #kkmapproved  #pigementasi  #kulitcantik  #pigmentation  #organic  #jeragatpudar  #jerawatpudar  #kulitsihat 
MAIN INGREDIENTS TRUAURA

Antara kandungan utama Dalam TruAura adalah Crystal Tomato, Vitamin C, Astaxanthin, Glutathione Yang memberi kesan selamat dan terbaik untuk kulit.

Yang Masih tercari2 supplement untuk melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB memang cikmoii suggest  TruAura sebab everyday kita terdedah dengan cahaya matahari.

Kerap terdedah kulit akan menjadi kusam, jeragat, tona kulit pun tidak sekata. Yang lagi bestnya TruAura ni protect the whole body bukan muka je tau😘

Click on bio for order and consultation❤️
📲0198413863

#jomcantikbersamacikmoii #truaura #truaurabeauty #oralsunblock #cerah #pigmentation #pigementasi #sunblock #jeragatpudar #jerawatpudar #sunburn #kkmapproved #halal #produkmalaysia #klinikhana #kulitcerah #kulitsihat #kulitcantik #beauty #beautyskin
MAIN INGREDIENTS TRUAURA Antara kandungan utama Dalam TruAura adalah Crystal Tomato, Vitamin C, Astaxanthin, Glutathione Yang memberi kesan selamat dan terbaik untuk kulit. Yang Masih tercari2 supplement untuk melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB memang cikmoii suggest TruAura sebab everyday kita terdedah dengan cahaya matahari. Kerap terdedah kulit akan menjadi kusam, jeragat, tona kulit pun tidak sekata. Yang lagi bestnya TruAura ni protect the whole body bukan muka je tau😘 Click on bio for order and consultation❤️ 📲0198413863 #jomcantikbersamacikmoii  #truaura  #truaurabeauty  #oralsunblock  #cerah  #pigmentation  #pigementasi  #sunblock  #jeragatpudar  #jerawatpudar  #sunburn  #kkmapproved  #halal  #produkmalaysia  #klinikhana  #kulitcerah  #kulitsihat  #kulitcantik  #beauty  #beautyskin 
Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? .
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang denDenhamgan lebih lama.
.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh 
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
.
Untuk info lanjut, pertanyaan dan order boleh DM / klik link di bio ❤️
.
.
AIN || 0133455467
.
.
#shakleebanting
#shakleejenjarom
#shakleetelokpanglima
#shakleeklang
#shakleebantingbaru
#vitamin
#vitaminc
#kulitcantik
#kulitsihat
#kulitmulus
#parutjerawat
#jerawat
#ESP
#testimonishaklee
Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? . . ☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang denDenhamgan lebih lama. . . ☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu . . ☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat . . ☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat . . ☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda. . . ☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak . . Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP. . . Untuk info lanjut, pertanyaan dan order boleh DM / klik link di bio ❤️ . . AIN || 0133455467 . . #shakleebanting  #shakleejenjarom  #shakleetelokpanglima  #shakleeklang  #shakleebantingbaru  #vitamin  #vitaminc  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitmulus  #parutjerawat  #jerawat  #ESP  #testimonishaklee 
Nak kurus Tak??Wajib grab VIVIX

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
Nak kurus Tak??Wajib Grab #vivixoffer 
Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
Alhamdulillah. Positif testimoni dari pengguna ACNE CARE. Acne Care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dalam masa singkat 😊 ========================================
WhatsApp sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut.

Taip "AC" ke 017 6624725

FREE POSTAGE DAN FREE GIFT UNTUK 30 ORANG TERAWAL 😊

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat  #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc  #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin
Alhamdulillah. Positif testimoni dari pengguna ACNE CARE. Acne Care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dalam masa singkat 😊 ======================================== WhatsApp sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut. Taip "AC" ke 017 6624725 FREE POSTAGE DAN FREE GIFT UNTUK 30 ORANG TERAWAL 😊 #acnecare  #ubatjerawat  #bebasjerawat  #jerawat  #awetmuda  #antijerawat  #acnecarecandy  #putih  #mukabersih  #flawless  #kulitcerah  #jerawatpasir  #glowing  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #cantik  #tipscantik  #berkesan  #tipshilangjerawat  #selfie  #testimonipositif  #wajibcuba  #delima  #epal  #purewayc  #kulitkusam  #kulitsihat  #mekup  #flawlessskin  #lactoferrin 
Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
Alhamdulillah syukur kan bila skin dah kembali sihat!!terlajak pakai produk peeling selama 2 tahun lebih memang datangkan kesan negatif kepada skin ana dan ramai lagi customer ana!
Faham sgt perasaan down tu!ramai tegur kenapa muka teruk!dulu flawless sebijik jerawat pon susah nk ada!😕😕
Tau tak kenapa masa kita pakai produk pemutih jerawat takde?sebab kandungan merkuri dalam produk halang dan simpan kotoran dari skin keluar!memang kulit halus mulus tapi nipis!pedih!dan macam merah menyala bila expose kpd sun😕😕
.
Pernah try skip tak produk pemutih selama 2 hri??ana pernah!saja nk try mmg keluar smua jerawat dkt dahi!!tapi ana pakai semula sbb takot jrawat!!tapi bila fikir balik sampai bila nk bergantung kpd produk pemutih??sampai bila nk bahayakan skin dgn merkuri??
.
Start dari stula ana stop!dan tak guna apa2 skincare takot nk guna😕
2 bulan biar muka breakout tanpa guna apa2 produk sampaila tergerak hati nak guna mary kay😕😕
Bila guna mary kay dalam 2 minggu barula skin start bernafas!!jerawat merah2 besar mmg still ada!!baru 2 minggu tau tipu kalau terus flawless sebab skin kita ambil 28 hari at least utk renew😊😊
Dan mary kay membantu rawat skin ana secara semulajadi!!
Set pertama yg ana guna ialah set kulit sihat botanical effects!full set!!memang struggle sgt nk pulihkn skin!guna scara konsisten dan tak skip!
.
Kenapa kena guna botanical ya?
Kerana botanical mengandungi silymarin dan luo han guo yang merupakan bahan antioksida yg bantu pulihkan skin ana!!skarang memang guna produk bahan botani je sbb dah fobia sgt!
.
Gambar yang sebelah kanan tu mmg 9 bulan lepas guna mary kay!!puas hati sgt nak dptkan kulit sihat lepas breakout mmg take time kan!!takkanla kulit yg rosak selama bertahun2 boleh pulih dlm 1 minggu kan🤔🤔
.
Perlukan free consultation dari ana??
Tapi budget?
Dun worry ws ana utk suggestion produk yg sesuai!
Produk warranty 90 hari😍😍
0175010563
Or klik di bio
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani
Alhamdulillah syukur kan bila skin dah kembali sihat!!terlajak pakai produk peeling selama 2 tahun lebih memang datangkan kesan negatif kepada skin ana dan ramai lagi customer ana! Faham sgt perasaan down tu!ramai tegur kenapa muka teruk!dulu flawless sebijik jerawat pon susah nk ada!😕😕 Tau tak kenapa masa kita pakai produk pemutih jerawat takde?sebab kandungan merkuri dalam produk halang dan simpan kotoran dari skin keluar!memang kulit halus mulus tapi nipis!pedih!dan macam merah menyala bila expose kpd sun😕😕 . Pernah try skip tak produk pemutih selama 2 hri??ana pernah!saja nk try mmg keluar smua jerawat dkt dahi!!tapi ana pakai semula sbb takot jrawat!!tapi bila fikir balik sampai bila nk bergantung kpd produk pemutih??sampai bila nk bahayakan skin dgn merkuri?? . Start dari stula ana stop!dan tak guna apa2 skincare takot nk guna😕 2 bulan biar muka breakout tanpa guna apa2 produk sampaila tergerak hati nak guna mary kay😕😕 Bila guna mary kay dalam 2 minggu barula skin start bernafas!!jerawat merah2 besar mmg still ada!!baru 2 minggu tau tipu kalau terus flawless sebab skin kita ambil 28 hari at least utk renew😊😊 Dan mary kay membantu rawat skin ana secara semulajadi!! Set pertama yg ana guna ialah set kulit sihat botanical effects!full set!!memang struggle sgt nk pulihkn skin!guna scara konsisten dan tak skip! . Kenapa kena guna botanical ya? Kerana botanical mengandungi silymarin dan luo han guo yang merupakan bahan antioksida yg bantu pulihkan skin ana!!skarang memang guna produk bahan botani je sbb dah fobia sgt! . Gambar yang sebelah kanan tu mmg 9 bulan lepas guna mary kay!!puas hati sgt nak dptkan kulit sihat lepas breakout mmg take time kan!!takkanla kulit yg rosak selama bertahun2 boleh pulih dlm 1 minggu kan🤔🤔 . Perlukan free consultation dari ana?? Tapi budget? Dun worry ws ana utk suggestion produk yg sesuai! Produk warranty 90 hari😍😍 0175010563 Or klik di bio . #marykaykl  #marykaydamansara  #marykayshahalam  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #marykaymanjung  #marykaypahang  #marykaysabah  #marykaysandakan  #marykaykedah  #laraalana #uyainaarshad  #wadiadra #neelofahijab  #kulitsihat #ubatjerawat  #ubatjeragat #ubatparut  #kulitbreakout  #bahanbotani 
#testimonipenggunavivix 
Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
1-Hyaluronic acid✔menampung, menarik&menyimpan lembapan pada kulit
.
 2-Glycerin✔menghasilkan lembapan pada kulit dan menyimpannya agar kulit lembut dan licin .

3-Ceramide✔melindungi lapisan luar kulit untuk mengekalkan keseimbangan .
.
#kulitsihat#kulitcantik
#kulitkusam #pengantin #pengantinkl #pelajarkolej #facialkl #facialtreatment #facialmurah #surirumah #muakl #muacheras #bakalpengantin #rawatankulit #rawatanwajah #makeup #makeupmurah #facialmelaka#muslimahhomespa#cherasfacial#cantikjeita
1-Hyaluronic acid✔menampung, menarik&menyimpan lembapan pada kulit . 2-Glycerin✔menghasilkan lembapan pada kulit dan menyimpannya agar kulit lembut dan licin . 3-Ceramide✔melindungi lapisan luar kulit untuk mengekalkan keseimbangan . . #kulitsihat #kulitcantik  #kulitkusam  #pengantin  #pengantinkl  #pelajarkolej  #facialkl  #facialtreatment  #facialmurah  #surirumah  #muakl  #muacheras  #bakalpengantin  #rawatankulit  #rawatanwajah  #makeup  #makeupmurah  #facialmelaka #muslimahhomespa #cherasfacial #cantikjeita 
#testimoni VIVIX

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? .
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang denDenhamgan lebih lama.
.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh 
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
.
Untuk info lanjut, pertanyaan dan order boleh DM / klik link di bio ❤️
.
.
AIN || 0133455467
.
.
#shakleebanting
#shakleejenjarom
#shakleetelokpanglima
#shakleeklang
#shakleebantingbaru
#vitamin
#vitaminc
#kulitcantik
#kulitsihat
#kulitmulus
#parutjerawat
#jerawat
#ESP
#testimonishaklee
Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? . . ☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang denDenhamgan lebih lama. . . ☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu . . ☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat . . ☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat . . ☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda. . . ☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak . . Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP. . . Untuk info lanjut, pertanyaan dan order boleh DM / klik link di bio ❤️ . . AIN || 0133455467 . . #shakleebanting  #shakleejenjarom  #shakleetelokpanglima  #shakleeklang  #shakleebantingbaru  #vitamin  #vitaminc  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitmulus  #parutjerawat  #jerawat  #ESP  #testimonishaklee 
.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA 💓
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya
.

Saya nak share sedikit info mengenai Vitamin C👇🏻
. 🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH (BELOW RM 100)
🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT
🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING
🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah:
. ❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif)
. ❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap)
. ❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya)
.

Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau
.

Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊
.

Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli
.

Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia😊
.

Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi❓
.

Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp haidar sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
. 📲 0133731479 Haidar 💕
.
.
#shakleebyhaidar#testimonivitaC#shakleemalaysia#shaklee#kulitsihat#kulitcantik#kulitlicin#sayajualshaklee#jerawat#jeragat#parutjerawat#beauty#beautytips
. VITAMIN CINTA HATI SEMUA 💓 . Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya . Saya nak share sedikit info mengenai Vitamin C👇🏻 . 🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA 🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH (BELOW RM 100) 🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN 🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT 🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE 🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT 🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING 🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC 🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK . . Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah: . ❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) . ❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) . ❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) . Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau . Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 . Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli . Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia😊 . Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi❓ . Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp haidar sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊 . 📲 0133731479 Haidar 💕 . . #shakleebyhaidar #testimonivitaC #shakleemalaysia #shaklee #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #sayajualshaklee #jerawat #jeragat #parutjerawat #beauty #beautytips 
KULIT DAH TAK KUSAM TAW!
.
.
Tak sampai seminggu lebih sental dengan sabun #AIPUTEH dah nampak beza yang ketara. Kulit cerah dan bersih sangat!
.
.
Pori muka pun dah tertutup , suka gilew bertambah keyakinan diri ni.
.
.
Korang bila lagi nak cecantik ni?
.
.
Jommmm whatsapp link dekat bio.
.
.
#aiputehtestimoni
KULIT DAH TAK KUSAM TAW! . . Tak sampai seminggu lebih sental dengan sabun #AIPUTEH  dah nampak beza yang ketara. Kulit cerah dan bersih sangat! . . Pori muka pun dah tertutup , suka gilew bertambah keyakinan diri ni. . . Korang bila lagi nak cecantik ni? . . Jommmm whatsapp link dekat bio. . . #aiputehtestimoni 
Satu habit orang Korea yang wajib kita follow, ke mana je pergi mesti bawak Sun Protector dalam beg. You all? Powerbank ada lah. 🙊
°°°
Walaupun, dalam foundation kita ada SPF. Atau dalam moisturizer kita ada SPF. Semua tu sebenarnya tak cukup sebab SPF dalam produk lain tak cukup mampu untuk melindungi kulit kita dari UVB (burned), sinaran UV matahari yang boleh mengelapkan kulit kita.
°°°
Sebab tu kita perlu pakai proper sunscreen. As for me, Mary Kay Sun Protector Broad Spectrum SPF 35/PA+++ is the best! Tak melekit & cepat meresap dalam kulit.
°°°
Boleh je kalau nak pakai kat tangan & boleh je kalau nak reapply especially pergi vacation ke pulau/pantai. So that, kulit kita tak ada lah terbakar sangat sampai rentung. Kalau dah sunburn, susah tau nak pulihkan semula. Perlu pakai macam-macam. Costly!
°°°
Lepas ni, pakai proper sunscreen tau. Tak perlu susah susah pikir nak pilih yang mana. Mary Kay Sun Protector ni khas diuji untuk kulit orang Asean. Bagus sangat kan. Bukan main pack, rebranding & jual. Semuanya diujikaji tau.
°°°
I offer the following :
➖ Extravaganza Discount
🆓 Lifetime Consultation
🆓 Postage to SM & SS
🆓 Cosmetic Pouch
🆓 Mary Kay Limited Edition Booklet Sticky Notes
🆓 Mary Kay Samples
°°°
Your Beauty Expert
💕 Kak Dayang
📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
Satu habit orang Korea yang wajib kita follow, ke mana je pergi mesti bawak Sun Protector dalam beg. You all? Powerbank ada lah. 🙊 °°° Walaupun, dalam foundation kita ada SPF. Atau dalam moisturizer kita ada SPF. Semua tu sebenarnya tak cukup sebab SPF dalam produk lain tak cukup mampu untuk melindungi kulit kita dari UVB (burned), sinaran UV matahari yang boleh mengelapkan kulit kita. °°° Sebab tu kita perlu pakai proper sunscreen. As for me, Mary Kay Sun Protector Broad Spectrum SPF 35/PA+++ is the best! Tak melekit & cepat meresap dalam kulit. °°° Boleh je kalau nak pakai kat tangan & boleh je kalau nak reapply especially pergi vacation ke pulau/pantai. So that, kulit kita tak ada lah terbakar sangat sampai rentung. Kalau dah sunburn, susah tau nak pulihkan semula. Perlu pakai macam-macam. Costly! °°° Lepas ni, pakai proper sunscreen tau. Tak perlu susah susah pikir nak pilih yang mana. Mary Kay Sun Protector ni khas diuji untuk kulit orang Asean. Bagus sangat kan. Bukan main pack, rebranding & jual. Semuanya diujikaji tau. °°° I offer the following : ➖ Extravaganza Discount 🆓 Lifetime Consultation 🆓 Postage to SM & SS 🆓 Cosmetic Pouch 🆓 Mary Kay Limited Edition Booklet Sticky Notes 🆓 Mary Kay Samples °°° Your Beauty Expert 💕 Kak Dayang 📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
Takkan nak kasi muka je putih kan? Kita kasi putih satu badan.
.
#AIPUTEH sesuai digunakan di muka dan badan korang.
.
.
Dah jangan biar lelama daki tu berkerak. Meh sental sental , ai jadi puteh 😘.
.
.
Kulit jadi cerah dan lembut. Yang ada masalah jerawat dekat muka dan badan tu insyaallah boleh diatasi. Bau badan pun hilang. Ajommmmm!
.
.
#rahsiakulitputih
Takkan nak kasi muka je putih kan? Kita kasi putih satu badan. . #AIPUTEH  sesuai digunakan di muka dan badan korang. . . Dah jangan biar lelama daki tu berkerak. Meh sental sental , ai jadi puteh 😘. . . Kulit jadi cerah dan lembut. Yang ada masalah jerawat dekat muka dan badan tu insyaallah boleh diatasi. Bau badan pun hilang. Ajommmmm! . . #rahsiakulitputih 
Sebelum tidur wajib cuci muka dengan sabun #AIPUTEH😍
.
.
Sental2 kasi buang kulit mati dan kulit akan jadi lembut jer.Syok tau! Lagi bertambah syok sebab bau dia sungguh fresh ,bau lemon wangi satu toilet.
.
.
Selain lemon,dalam AIPUTEH ada bahan lain seperti madu dan sakura.
.
.
Sebut pasal sakura ni,Ia sangat terkenal di Negara Jepun tau.Bunga Sakura mempunyai kandungan antioksidan anti peradangan sehingga sangat baik utk perawatan kulit.Patut lah wanita jepun sangat suka kan sakura dlm produk kecantikan mereka.
.
.
Apabila di gunakan selalu,kulit tampil cerah dan cantik.
.
.
Jom cecantik dengan AIPUTEH.
Bukan hanya untuk muka tapi untuk badan juga. Berbaloi kan

#SentalDaki
#rahsiakulitputih
Sebelum tidur wajib cuci muka dengan sabun #AIPUTEH 😍 . . Sental2 kasi buang kulit mati dan kulit akan jadi lembut jer.Syok tau! Lagi bertambah syok sebab bau dia sungguh fresh ,bau lemon wangi satu toilet. . . Selain lemon,dalam AIPUTEH ada bahan lain seperti madu dan sakura. . . Sebut pasal sakura ni,Ia sangat terkenal di Negara Jepun tau.Bunga Sakura mempunyai kandungan antioksidan anti peradangan sehingga sangat baik utk perawatan kulit.Patut lah wanita jepun sangat suka kan sakura dlm produk kecantikan mereka. . . Apabila di gunakan selalu,kulit tampil cerah dan cantik. . . Jom cecantik dengan AIPUTEH. Bukan hanya untuk muka tapi untuk badan juga. Berbaloi kan #SentalDaki  #rahsiakulitputih 
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas.

Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri.
alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit.
klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya.

memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung)
Harga promosi : Rm79 sahaja 
Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada

#buihoxy #buihoxybubblecoolmasker #pristine #buihoxy_masker #buihoxymenyegarkan #maskerbuih #maskerbuihno1malaysia #maskerbuihoksigenpertamamalaysia #maskerbuih7bunga #kulitcantik #kulitsihat #jerawat #jeragat #amyrarosli #fattzura #aaisyahdhiarana #laralana #farahezel #aimantino #wanitahariini #kulitberminyak #kulitkering #kulitputih #kulitcerah #kulitsensitif #kulitgelap #kulitgelapjadicerah
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas. Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri. alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit. klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy  ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya. memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung) Harga promosi : Rm79 sahaja Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada #buihoxy  #buihoxybubblecoolmasker  #pristine  #buihoxy_masker  #buihoxymenyegarkan  #maskerbuih  #maskerbuihno1malaysia  #maskerbuihoksigenpertamamalaysia  #maskerbuih7bunga  #kulitcantik  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #amyrarosli  #fattzura  #aaisyahdhiarana  #laralana  #farahezel  #aimantino  #wanitahariini  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitgelap  #kulitgelapjadicerah 
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas.

Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri.
alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit.
klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya.

memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung)
Harga promosi : Rm79 sahaja 
Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada

#buihoxy #buihoxybubblecoolmasker #pristine #buihoxy_masker #buihoxymenyegarkan #maskerbuih #maskerbuihno1malaysia #maskerbuihoksigenpertamamalaysia #maskerbuih7bunga #kulitcantik #kulitsihat #jerawat #jeragat #amyrarosli #fattzura #aaisyahdhiarana #laralana #farahezel #aimantino #wanitahariini #kulitberminyak #kulitkering #kulitputih #kulitcerah #kulitsensitif #kulitgelap #kulitgelapjadicerah
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas. Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri. alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit. klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy  ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya. memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung) Harga promosi : Rm79 sahaja Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada #buihoxy  #buihoxybubblecoolmasker  #pristine  #buihoxy_masker  #buihoxymenyegarkan  #maskerbuih  #maskerbuihno1malaysia  #maskerbuihoksigenpertamamalaysia  #maskerbuih7bunga  #kulitcantik  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #amyrarosli  #fattzura  #aaisyahdhiarana  #laralana  #farahezel  #aimantino  #wanitahariini  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitgelap  #kulitgelapjadicerah 
PRIMER FOUNDATION by Mary Kay.
.
Ramai yg tak tahu rahsia jurusolek2  terkenal ni.. Mereka semua gunakan primer foundation terlebih dahulu sebelum mulakan solekan,agar nampak cantik dan sekata je makeup dia org tu.
.
Kenapa nak kena guna foundation primer Marykay ni?.
.
👉Sebagai based make up
kita taknak make up kita direct kena pada kulit. Kot la make up kita ada kimia ke kan. Baru tak rosak kulit tu. Lain la kalau awak guna make up Marykay, tu konfem selamat 😊
.
👉Dapat kecilkan pori.
 supaya kulit nampak lebih smooth, flawless.. Kadang muka kita takde jerawat sume tu, tapi nampak tak flawless sebab pori besar kan? Tapi tidak lagi dengan foundation ajaib yang best ni.
.
👉Berbentuk gel tanpa pewarna dan pewangi. 
Calit je kat muka and usap biar rata. Sangat cepat meresap and 100% tak melekit. .
👉Ada spf 15. 
Tersangat baik untuk lindung kulit dari sunlight. Direct sunlight boleh menyebabkn kulit berjeragat dan mudah berkedut tau. Kita pn tak suka pakai sunblock kat muka, sebab rasa macam melekit kan? Lagi tinggi spf, lagi melekit texture tu. So pakai je primer ni, all in one
.
Sekarang no secret utk dapatkan makeup flawlesskan😁😁
Ws ana for free consultation!!😍😍
.
0175010563😍
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
PRIMER FOUNDATION by Mary Kay. . Ramai yg tak tahu rahsia jurusolek2 terkenal ni.. Mereka semua gunakan primer foundation terlebih dahulu sebelum mulakan solekan,agar nampak cantik dan sekata je makeup dia org tu. . Kenapa nak kena guna foundation primer Marykay ni?. . 👉Sebagai based make up kita taknak make up kita direct kena pada kulit. Kot la make up kita ada kimia ke kan. Baru tak rosak kulit tu. Lain la kalau awak guna make up Marykay, tu konfem selamat 😊 . 👉Dapat kecilkan pori. supaya kulit nampak lebih smooth, flawless.. Kadang muka kita takde jerawat sume tu, tapi nampak tak flawless sebab pori besar kan? Tapi tidak lagi dengan foundation ajaib yang best ni. . 👉Berbentuk gel tanpa pewarna dan pewangi. Calit je kat muka and usap biar rata. Sangat cepat meresap and 100% tak melekit. . 👉Ada spf 15. Tersangat baik untuk lindung kulit dari sunlight. Direct sunlight boleh menyebabkn kulit berjeragat dan mudah berkedut tau. Kita pn tak suka pakai sunblock kat muka, sebab rasa macam melekit kan? Lagi tinggi spf, lagi melekit texture tu. So pakai je primer ni, all in one . Sekarang no secret utk dapatkan makeup flawlesskan😁😁 Ws ana for free consultation!!😍😍 . 0175010563😍 . #marykaykl  #marykaydamansara  #marykayshahalam  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #marykaymanjung  #marykaypahang  #marykaysabah  #marykaysandakan  #marykaykedah  #laraalana #uyainaarshad  #wadiadra #neelofahijab  #kulitsihat #ubatjerawat  #ubatjeragat #ubatparut  #kulitbreakout  #bahanbotani #bellamara  #duckscarves 
🤗
Rugi tau siapa tak nampak posting ni!
Next month launch!lip matte LIMITED EDITION😍😍
.
Kena cepat2 grab la!!haishh takot out of stock pulak🤗🤭🤭
.
Harga sangat murah!!kalau uols tau harga lipmatte ni!uols akan terus grab tau😝😝
.
Jom nak buat preorder dlu pon boleh!!ana akan jd org terawal akan order takot out stock laa😭😭😭
.
Ws ana 0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
🤗 Rugi tau siapa tak nampak posting ni! Next month launch!lip matte LIMITED EDITION😍😍 . Kena cepat2 grab la!!haishh takot out of stock pulak🤗🤭🤭 . Harga sangat murah!!kalau uols tau harga lipmatte ni!uols akan terus grab tau😝😝 . Jom nak buat preorder dlu pon boleh!!ana akan jd org terawal akan order takot out stock laa😭😭😭 . Ws ana 0175010563 . #marykaykl  #marykaydamansara  #marykayshahalam  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #marykaymanjung  #marykaypahang  #marykaysabah  #marykaysandakan  #marykaykedah  #laraalana #uyainaarshad  #wadiadra #neelofahijab  #kulitsihat #ubatjerawat  #ubatjeragat #ubatparut  #kulitbreakout  #bahanbotani #bellamara  #duckscarves 
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas.

Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri.
alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit.
klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya.

memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung)
Harga promosi : Rm79 sahaja 
Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada

#buihoxy #buihoxybubblecoolmasker #pristine #buihoxy_masker #buihoxymenyegarkan #maskerbuih #maskerbuihno1malaysia #maskerbuihoksigenpertamamalaysia #maskerbuih7bunga #kulitcantik #kulitsihat #jerawat #jeragat #amyrarosli #fattzura #aaisyahdhiarana #laralana #farahezel #aimantino #wanitahariini #kulitberminyak #kulitkering #kulitputih #kulitcerah #kulitsensitif #kulitgelap #kulitgelapjadicerah
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas. Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri. alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit. klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy  ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya. memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung) Harga promosi : Rm79 sahaja Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada #buihoxy  #buihoxybubblecoolmasker  #pristine  #buihoxy_masker  #buihoxymenyegarkan  #maskerbuih  #maskerbuihno1malaysia  #maskerbuihoksigenpertamamalaysia  #maskerbuih7bunga  #kulitcantik  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #amyrarosli  #fattzura  #aaisyahdhiarana  #laralana  #farahezel  #aimantino  #wanitahariini  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitgelap  #kulitgelapjadicerah 
🌸VITAMIN C SHAKLEE 🌸
.
.
Vitamin C paling jimat di antara vitamin C yang ada dipasaran.
.
.
Kenapa saya ckp macam tu?
.
.
Sebab 👇
👉 Sebotol ada 180biji
👉 Tahan 6 BULAN
👉 Bersifat Sustained Released
👉 Yang Gastrik pun boleh ambil
👉 Semulajadi, Selamat & berkesan
.
.
KELEBIHAN Vitamin C Shaklee :
🍊 Mencerahkn kulit
🍊 Mengecutkan jerawat
🍊 Untuk masalah resdung
🍊 Tingkatkan Imun Badan
🍊 Sekatakan tona kulit
🍊 Bantu hasilkan kolagen utk kulit
🍊 kurangkan kedutan kulit
🍊 Cegah pigmentasi utk masalah jeragat
🍊 Bagus untuk luka bersalin
.
.
Dan banyak lagi kelebihan vitamin c ni utk tubuh kita.
Yang paling penting, tak rugi amalkan vitamin C shaklee ni tau.. Jom dapatkan vitamin C segera yang super duper jimat.
.
.
📮 POSTAGE EVERYDAY
.
.
AIN || 0133455467
.
.
#shakleebanting
#shakleejenjarom
#shakleetelokpanglima
#shakleeklang
#shakleebantingbaru
#vitamin
#vitaminc
#kulitcantik
#kulitsihat
#kulitmulus
#parutjerawat
#jerawat
🌸VITAMIN C SHAKLEE 🌸 . . Vitamin C paling jimat di antara vitamin C yang ada dipasaran. . . Kenapa saya ckp macam tu? . . Sebab 👇 👉 Sebotol ada 180biji 👉 Tahan 6 BULAN 👉 Bersifat Sustained Released 👉 Yang Gastrik pun boleh ambil 👉 Semulajadi, Selamat & berkesan . . KELEBIHAN Vitamin C Shaklee : 🍊 Mencerahkn kulit 🍊 Mengecutkan jerawat 🍊 Untuk masalah resdung 🍊 Tingkatkan Imun Badan 🍊 Sekatakan tona kulit 🍊 Bantu hasilkan kolagen utk kulit 🍊 kurangkan kedutan kulit 🍊 Cegah pigmentasi utk masalah jeragat 🍊 Bagus untuk luka bersalin . . Dan banyak lagi kelebihan vitamin c ni utk tubuh kita. Yang paling penting, tak rugi amalkan vitamin C shaklee ni tau.. Jom dapatkan vitamin C segera yang super duper jimat. . . 📮 POSTAGE EVERYDAY . . AIN || 0133455467 . . #shakleebanting  #shakleejenjarom  #shakleetelokpanglima  #shakleeklang  #shakleebantingbaru  #vitamin  #vitaminc  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitmulus  #parutjerawat  #jerawat 
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas.

Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri.
alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit.
klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya.

memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung)
Harga promosi : Rm79 sahaja 
Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada

#buihoxy #buihoxybubblecoolmasker #pristine #buihoxy_masker #buihoxymenyegarkan #maskerbuih #maskerbuihno1malaysia #maskerbuihoksigenpertamamalaysia #maskerbuih7bunga #kulitcantik #kulitsihat #jerawat #jeragat #amyrarosli #fattzura #aaisyahdhiarana #laralana #farahezel #aimantino #wanitahariini #kulitberminyak #kulitkering #kulitputih #kulitcerah #kulitsensitif #kulitgelap #kulitgelapjadicerah
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas. Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri. alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit. klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy  ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya. memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung) Harga promosi : Rm79 sahaja Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada #buihoxy  #buihoxybubblecoolmasker  #pristine  #buihoxy_masker  #buihoxymenyegarkan  #maskerbuih  #maskerbuihno1malaysia  #maskerbuihoksigenpertamamalaysia  #maskerbuih7bunga  #kulitcantik  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #amyrarosli  #fattzura  #aaisyahdhiarana  #laralana  #farahezel  #aimantino  #wanitahariini  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitgelap  #kulitgelapjadicerah 
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas.

Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri.
alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit.
klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya.

memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung)
Harga promosi : Rm79 sahaja 
Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada

#buihoxy #buihoxybubblecoolmasker #pristine #buihoxy_masker #buihoxymenyegarkan #maskerbuih #maskerbuihno1malaysia #maskerbuihoksigenpertamamalaysia #maskerbuih7bunga #kulitcantik #kulitsihat #jerawat #jeragat #amyrarosli #fattzura #aaisyahdhiarana #laralana #farahezel #aimantino #wanitahariini #kulitberminyak #kulitkering #kulitputih #kulitcerah #kulitsensitif #kulitgelap #kulitgelapjadicerah
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas. Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri. alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit. klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy  ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya. memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung) Harga promosi : Rm79 sahaja Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada #buihoxy  #buihoxybubblecoolmasker  #pristine  #buihoxy_masker  #buihoxymenyegarkan  #maskerbuih  #maskerbuihno1malaysia  #maskerbuihoksigenpertamamalaysia  #maskerbuih7bunga  #kulitcantik  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #amyrarosli  #fattzura  #aaisyahdhiarana  #laralana  #farahezel  #aimantino  #wanitahariini  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitgelap  #kulitgelapjadicerah 
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas.

Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri.
alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit.
klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya.

memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung)
Harga promosi : Rm79 sahaja 
Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada

#buihoxy #buihoxybubblecoolmasker #pristine #buihoxy_masker #buihoxymenyegarkan #maskerbuih #maskerbuihno1malaysia #maskerbuihoksigenpertamamalaysia #maskerbuih7bunga #kulitcantik #kulitsihat #jerawat #jeragat #amyrarosli #fattzura #aaisyahdhiarana #laralana #farahezel #aimantino #wanitahariini #kulitberminyak #kulitkering #kulitputih #kulitcerah #kulitsensitif #kulitgelap #kulitgelapjadicerah
Hyeee uuaallsss... 😽😽 pernah tak dok saja saja, depan pc dekat office sambil raba raba muka. tiba tiba ada rasa mcm pasir habuk mcm ruang rumah belum disapuu..padahal hari hari tengok cermin nampak mcm bersih jer.. Tu tandanya muka kita perlukan masker oksigen . muka kita dalam seminggu 3 kali perlu manjakn muka. Dalam kecantikan jgn ada pnyakit M iaitu malas..klau malas habis la semak samun muka . mcm rumah tidak disapu dan kemas. Tengok kawan kulit cantik walaupun dah berusia.kita nak cantik juga . tapi kita malas jaga. klau bajet kurang nak beli masker. Boleh buat masker sendri. alah senang ja .. tak sampai 20minit guna ja bahan dapur rumah hampa. Putih Telur. & Serbuk Kunyit. klau ada bajet lebih boleh guna #buihoxy  ada bahan saribengkuang dan pati7bunga. memang dah complete dah bahan serta khasiatnya. memang tahan lama sebab guna sikit ja. sapu dua kali jer pada muka yg mcm rumah tak sapu .... insyallah bersih alaa rumah baru dicuci... Harga pasaran : Rm99 (semenanjung) Harga promosi : Rm79 sahaja Whatsapp 01117884661 sementara stok masih ada #buihoxy  #buihoxybubblecoolmasker  #pristine  #buihoxy_masker  #buihoxymenyegarkan  #maskerbuih  #maskerbuihno1malaysia  #maskerbuihoksigenpertamamalaysia  #maskerbuih7bunga  #kulitcantik  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #amyrarosli  #fattzura  #aaisyahdhiarana  #laralana  #farahezel  #aimantino  #wanitahariini  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitgelap  #kulitgelapjadicerah 
JOM KENALI JENIS KULIT WAJAH YANG BERMINYAK
.
.
Haa.. Macammana?  Jika semua jawapan "YA" confirm kulit wajah anda jenis kulit berminyak.
.
.
Ish, bila liang pori mengembang mula lah sebum keluar secara ‘over’. Hasilnya, memang kulit berminyak & wujudlah bintik hitam.
.
.
Bagi memastikan kulit wajah kekal sihat & lembapan minimum dikekalkan, kami tampikan set pencuci wajah Dermalene khusus untuk kulit berminyak & berjerawat. Pencuci wajah khas yang berupaya meminimumkan kesan penjagaan pori dengan mengawal rembesan sebum berterusan. Hanya satu pam kecil sahaja, segalanya pasti berubah. Cuba sekarang 😉 .
.

Untuk info lebih details & Pembelian boleh direct klik link di BIO 🤗 SETIAP PEMBELIAN SET SKINCARE FREE POSTAGE + FREE GIFT 😊
.
.
#dermaleneskincare #oilyskin #kulitberminyak #oilyskin #cleanser #dermalenecleanser #kulitjerawat #spf #dralinahasni #kulitsihat #dermalenebuddy
JOM KENALI JENIS KULIT WAJAH YANG BERMINYAK . . Haa.. Macammana? Jika semua jawapan "YA" confirm kulit wajah anda jenis kulit berminyak. . . Ish, bila liang pori mengembang mula lah sebum keluar secara ‘over’. Hasilnya, memang kulit berminyak & wujudlah bintik hitam. . . Bagi memastikan kulit wajah kekal sihat & lembapan minimum dikekalkan, kami tampikan set pencuci wajah Dermalene khusus untuk kulit berminyak & berjerawat. Pencuci wajah khas yang berupaya meminimumkan kesan penjagaan pori dengan mengawal rembesan sebum berterusan. Hanya satu pam kecil sahaja, segalanya pasti berubah. Cuba sekarang 😉 . . Untuk info lebih details & Pembelian boleh direct klik link di BIO 🤗 SETIAP PEMBELIAN SET SKINCARE FREE POSTAGE + FREE GIFT 😊 . . #dermaleneskincare  #oilyskin  #kulitberminyak  #oilyskin  #cleanser  #dermalenecleanser  #kulitjerawat  #spf  #dralinahasni  #kulitsihat  #dermalenebuddy 
Kelebihan Vitamin C Shaklee
.
.
🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan.
🍊Kurangkan simptom demam.
🍊Atasi masalah jerawat degil & berpasir.
🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung.
🍊Bantu menghasilkan kolegen dalam badan.
🍊Kurangkan kesan 'sunburn'.
🍊Jadikan kulit kebih gebu.
🍊Lembabkan kulit dari dalam
.
.
Inginkan kulit yang sihat disamping dapat kesihatan yang baik jawapan dia consume vitamin C.
.
.
Sebarang order atau pertanyaan boleh DM / Whatsapp Ain :)
.
.
📮 Postage Everyday
.
.
AIN || 0133455467
.
.
#shakleebanting
#shakleejenjarom
#shakleetelokpanglima
#shakleeklang
#shakleebantingbaru
#vitamin
#vitaminc
#kulitcantik
#kulitsihat
#kulitmulus
#parutjerawat
#jerawat
Kelebihan Vitamin C Shaklee . . 🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan. 🍊Kurangkan simptom demam. 🍊Atasi masalah jerawat degil & berpasir. 🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung. 🍊Bantu menghasilkan kolegen dalam badan. 🍊Kurangkan kesan 'sunburn'. 🍊Jadikan kulit kebih gebu. 🍊Lembabkan kulit dari dalam . . Inginkan kulit yang sihat disamping dapat kesihatan yang baik jawapan dia consume vitamin C. . . Sebarang order atau pertanyaan boleh DM / Whatsapp Ain :) . . 📮 Postage Everyday . . AIN || 0133455467 . . #shakleebanting  #shakleejenjarom  #shakleetelokpanglima  #shakleeklang  #shakleebantingbaru  #vitamin  #vitaminc  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitmulus  #parutjerawat  #jerawat 
#testimonishaklee VIVIX

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
VITAMIN C PLUS SHAKLEE UNTUK KULIT YANG SIHAT
.
.
Vitamin C Shaklee diformulasikan secara semulajadi dan bertindak secara 'sustained release'. Iaitu vitamin C akan dilepaskan secara perlahan-lahan untuk membolehkan badan sentiasa mendapat vitamin C.
.
.
Vitamin C Shaklee akan dilepaskan sebanyak 100mg setiap satu jam. Jadi, vitamin C 500mg akan dilepaskan secara berperingkat selama 5 jam dalam badan. .
.
Waahhh jimat kan ? Tak membazir langsung !
.
.
Kelebihan Vitamin C Shaklee
.
.
🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan.
🍊Kurangkan simptom demam.
🍊Atasi masalah jerawat degil & berpasir.
🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung.
🍊Bantu menghasilkan kolegen dalam badan.
🍊Kurangkan kesan 'sunburn'.
🍊Jadikan kulit kebih gebu.
🍊Lembabkan kulit dari dalam
.
.
Inginkan kulit yang sihat disamping dapat kesihatan yang baik jawapan dia consume vitamin C.
.
.
Sebarang order atau pertanyaan boleh DM / Whatsapp Ain :)
.
.
📮 Postage Everyday
.
.
AIN || 0133455467
.
.
#shakleebanting
#shakleejenjarom
#shakleetelokpanglima
#shakleeklang
#shakleebantingbaru
#vitamin
#vitaminc
#kulitcantik
#kulitsihat
#kulitmulus
#parutjerawat
#jerawat
VITAMIN C PLUS SHAKLEE UNTUK KULIT YANG SIHAT . . Vitamin C Shaklee diformulasikan secara semulajadi dan bertindak secara 'sustained release'. Iaitu vitamin C akan dilepaskan secara perlahan-lahan untuk membolehkan badan sentiasa mendapat vitamin C. . . Vitamin C Shaklee akan dilepaskan sebanyak 100mg setiap satu jam. Jadi, vitamin C 500mg akan dilepaskan secara berperingkat selama 5 jam dalam badan. . . Waahhh jimat kan ? Tak membazir langsung ! . . Kelebihan Vitamin C Shaklee . . 🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan. 🍊Kurangkan simptom demam. 🍊Atasi masalah jerawat degil & berpasir. 🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung. 🍊Bantu menghasilkan kolegen dalam badan. 🍊Kurangkan kesan 'sunburn'. 🍊Jadikan kulit kebih gebu. 🍊Lembabkan kulit dari dalam . . Inginkan kulit yang sihat disamping dapat kesihatan yang baik jawapan dia consume vitamin C. . . Sebarang order atau pertanyaan boleh DM / Whatsapp Ain :) . . 📮 Postage Everyday . . AIN || 0133455467 . . #shakleebanting  #shakleejenjarom  #shakleetelokpanglima  #shakleeklang  #shakleebantingbaru  #vitamin  #vitaminc  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitmulus  #parutjerawat  #jerawat 
.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA 💓
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya
.

Saya nak share sedikit info mengenai Vitamin C👇🏻
. 🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH (BELOW RM 100)
🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT
🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING
🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah:
. ❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif)
. ❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap)
. ❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya)
.

Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau
.

Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊
.

Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli
.

Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia😊
.

Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi❓
.

Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp haidar sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊 . 📲 0133731479 Haidar 💕
.
.
#shakleebyhaidar#testimonivitaC#shakleemalaysia#shaklee#kulitsihat#kulitcantik#kulitlicin#sayajualshaklee#jerawat#jeragat#parutjerawat#beauty#beautytips
. VITAMIN CINTA HATI SEMUA 💓 . Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya . Saya nak share sedikit info mengenai Vitamin C👇🏻 . 🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA 🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH (BELOW RM 100) 🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN 🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT 🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE 🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT 🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING 🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC 🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK . . Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah: . ❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) . ❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) . ❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) . Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau . Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 . Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli . Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia😊 . Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi❓ . Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp haidar sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊 . 📲 0133731479 Haidar 💕 . . #shakleebyhaidar #testimonivitaC #shakleemalaysia #shaklee #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #sayajualshaklee #jerawat #jeragat #parutjerawat #beauty #beautytips 
[ DULU BREAKOUT SEKARANG GLOWING ]

Nie bukan paid review tau. Hamboii insta pemes kita memang guna si serum air mata darah ni.

Sekarang tidak lagi, amalkan saja  #HerrazGlowSerum insyaallah kalau dulu jerawat batu alhamdulillah kini semakin kecut dan berhansur hilang. Kalau dulu kusam sekarang kulit fresh umpama jus lemon. -
" Semuanyaa dengan susuk halal no 1 "
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0123123651

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #skincaremalaysia #serumjerawat #jerawathilang #kulitsehat #kulitgebu #kulitkusam  #skincarehalal
[ DULU BREAKOUT SEKARANG GLOWING ] Nie bukan paid review tau. Hamboii insta pemes kita memang guna si serum air mata darah ni. Sekarang tidak lagi, amalkan saja #HerrazGlowSerum  insyaallah kalau dulu jerawat batu alhamdulillah kini semakin kecut dan berhansur hilang. Kalau dulu kusam sekarang kulit fresh umpama jus lemon. - " Semuanyaa dengan susuk halal no 1 " - Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0123123651 #feeltaherrazglowserum  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #skincaremalaysia  #serumjerawat  #jerawathilang  #kulitsehat  #kulitgebu  #kulitkusam  #skincarehalal 
#testimoni Vivix

Consume VIVIX dan anda akan rasai sendiri kehebatannya.Full pakej,awet muda,cantik,kurus,kulit anjal,gebu.

#kulitkering  #kulitkusam #jeragat #berkedut #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #vivixterbaikdunia #polifenol #eyebags #penuaan

http://www.wasap.my/601137950387
.
.
“SKIN KEMBALI SIHAT DENGAN HANYA SAPU 2X SEHARI JER"
.
Penggunaan secara konsisten, masalah kulit dapat diselesaikan. InsyaAllah
.
MUDAH & PANTAS menghapuskan JERAGAT⁉️JERAWAT⁉️ PARUT⁉️ KULIT KUSAM ⁉️
.
Kesannya BEBAS JERAGAT❤️JERAWAT KECUT❤️PARUT HILANG❤️ dan yg paling penting‼️ YAKIN WALAUPUN TANPA MEKAP💋
.
Wasap lelaju kerana stok sangat terhad!!
.
www.wasap.my/60199740081
. . “SKIN KEMBALI SIHAT DENGAN HANYA SAPU 2X SEHARI JER" . Penggunaan secara konsisten, masalah kulit dapat diselesaikan. InsyaAllah . MUDAH & PANTAS menghapuskan JERAGAT⁉️JERAWAT⁉️ PARUT⁉️ KULIT KUSAM ⁉️ . Kesannya BEBAS JERAGAT❤️JERAWAT KECUT❤️PARUT HILANG❤️ dan yg paling penting‼️ YAKIN WALAUPUN TANPA MEKAP💋 . Wasap lelaju kerana stok sangat terhad!! . www.wasap.my/60199740081
.
.
“SKIN KEMBALI SIHAT DENGAN HANYA SAPU 2X SEHARI JER"
.
Penggunaan secara konsisten, masalah kulit dapat diselesaikan. InsyaAllah
.
MUDAH & PANTAS menghapuskan JERAGAT⁉️JERAWAT⁉️ PARUT⁉️ KULIT KUSAM ⁉️
.
Kesannya BEBAS JERAGAT❤️JERAWAT KECUT❤️PARUT HILANG❤️ dan yg paling penting‼️ YAKIN WALAUPUN TANPA MEKAP💋
.
Wasap lelaju kerana stok sangat terhad!!
.
www.wasap.my/60199740081
. . “SKIN KEMBALI SIHAT DENGAN HANYA SAPU 2X SEHARI JER" . Penggunaan secara konsisten, masalah kulit dapat diselesaikan. InsyaAllah . MUDAH & PANTAS menghapuskan JERAGAT⁉️JERAWAT⁉️ PARUT⁉️ KULIT KUSAM ⁉️ . Kesannya BEBAS JERAGAT❤️JERAWAT KECUT❤️PARUT HILANG❤️ dan yg paling penting‼️ YAKIN WALAUPUN TANPA MEKAP💋 . Wasap lelaju kerana stok sangat terhad!! . www.wasap.my/60199740081
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!”
.
.
Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best?
.
.
Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita:
.
#Kenyang sentiasa
#Bertenaga sepanjang hari
#Kulit kelihatan cantik.
#Jerawat takut nak tumbuh
#Perut sihat tanpa cirit birit
#Rasa happy bila tengok penimbang
#Tayar di perut semakin kurang
#Putih kulit satu badan
.
Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif
.
Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape.
.
➢ #Komen 'PM' untuk DISKAUN menarik
.
. 
Sape lambat, dia rugi.
.
.
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
.
.
#kurus #kurusdarirumah #kuruslangsing #fatburnermurah #fatbanerselangor #fatbanermalaysia #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusmalaysia #perutkempis #hilanglemak #hilanglesu #hilangjerawat #detoxmurah #detoxmalaysia #kulitsihat #hapuslemak #bazarpaknil #bazarkeknis #gcxfactor #gcxfactorselangor
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!” . . Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best? . . Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita: . #Kenyang  sentiasa #Bertenaga  sepanjang hari #Kulit  kelihatan cantik. #Jerawat  takut nak tumbuh #Perut  sihat tanpa cirit birit #Rasa  happy bila tengok penimbang #Tayar  di perut semakin kurang #Putih  kulit satu badan . Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif . Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape. . ➢ #Komen  'PM' untuk DISKAUN menarik . . Sape lambat, dia rugi. . . 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio . . #kurus  #kurusdarirumah  #kuruslangsing  #fatburnermurah  #fatbanerselangor  #fatbanermalaysia  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusmalaysia  #perutkempis  #hilanglemak  #hilanglesu  #hilangjerawat  #detoxmurah  #detoxmalaysia  #kulitsihat  #hapuslemak  #bazarpaknil  #bazarkeknis  #gcxfactor  #gcxfactorselangor 
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!”
.
.
Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best?
.
.
Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita:
.
#Kenyang sentiasa
#Bertenaga sepanjang hari
#Kulit kelihatan cantik.
#Jerawat takut nak tumbuh
#Perut sihat tanpa cirit birit
#Rasa happy bila tengok penimbang
#Tayar di perut semakin kurang
#Putih kulit satu badan
.
Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif
.
Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape.
.
➢ #Komen 'PM' untuk DISKAUN menarik
.
. 
Sape lambat, dia rugi.
.
.
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
.
.
#kurus #kurusdarirumah #kuruslangsing #fatburnermurah #fatbanerselangor #fatbanermalaysia #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusmalaysia #perutkempis #hilanglemak #hilanglesu #hilangjerawat #detoxmurah #detoxmalaysia #kulitsihat #hapuslemak #bazarpaknil #bazarkeknis #gcxfactor #gcxfactorselangor
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!” . . Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best? . . Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita: . #Kenyang  sentiasa #Bertenaga  sepanjang hari #Kulit  kelihatan cantik. #Jerawat  takut nak tumbuh #Perut  sihat tanpa cirit birit #Rasa  happy bila tengok penimbang #Tayar  di perut semakin kurang #Putih  kulit satu badan . Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif . Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape. . ➢ #Komen  'PM' untuk DISKAUN menarik . . Sape lambat, dia rugi. . . 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio . . #kurus  #kurusdarirumah  #kuruslangsing  #fatburnermurah  #fatbanerselangor  #fatbanermalaysia  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusmalaysia  #perutkempis  #hilanglemak  #hilanglesu  #hilangjerawat  #detoxmurah  #detoxmalaysia  #kulitsihat  #hapuslemak  #bazarpaknil  #bazarkeknis  #gcxfactor  #gcxfactorselangor 
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!”
.
.
Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best?
.
.
Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita:
.
#Kenyang sentiasa
#Bertenaga sepanjang hari
#Kulit kelihatan cantik.
#Jerawat takut nak tumbuh
#Perut sihat tanpa cirit birit
#Rasa happy bila tengok penimbang
#Tayar di perut semakin kurang
#Putih kulit satu badan
.
Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif
.
Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape.
.
➢ #Komen 'PM' untuk DISKAUN menarik
.
. 
Sape lambat, dia rugi.
.
.
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio
.
.
#kurus #kurusdarirumah #kuruslangsing #fatburnermurah #fatbanerselangor #fatbanermalaysia #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusmalaysia #perutkempis #hilanglemak #hilanglesu #hilangjerawat #detoxmurah #detoxmalaysia #kulitsihat #hapuslemak #bazarpaknil #bazarkeknis #gcxfactor #gcxfactorselangor
“PENATLAH NAK SENAM! XDE CARA LAIN KE NAK KURUS?!” . . Dah puas bersenam, berdiet dan dah guna mcm2 produk? Tapi masih jugak tak menjadi? Teruskan usaha dan minumlah jus GC. Nak kurus kita tak boleh give up. usaha tu kena berterusan dan hati kena sentiasa cekal. GCX ADVANCE ni best tau. Sebab apa dia best? . . Sebab dia bukan setakat kurus, tapi boleh juga membuatkan kita: . #Kenyang  sentiasa #Bertenaga  sepanjang hari #Kulit  kelihatan cantik. #Jerawat  takut nak tumbuh #Perut  sihat tanpa cirit birit #Rasa  happy bila tengok penimbang #Tayar  di perut semakin kurang #Putih  kulit satu badan . Pergh!! Kan best bila bangun pagi je badan rasa ringan, pergi kerja pun tak cepat peluh sangat. Orang tengok kita pun penuh dgn karisma dan aura positif . Semuanya semudah minum jus GC sebanyak 5ml 2 kali shari je. Nescaya bdn2 sis akn makin kurus dan ada shape. . ➢ #Komen  'PM' untuk DISKAUN menarik . . Sape lambat, dia rugi. . . 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio 📲 WHATSAPP : 010-270 4375 @ Click link at bio . . #kurus  #kurusdarirumah  #kuruslangsing  #fatburnermurah  #fatbanerselangor  #fatbanermalaysia  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusmalaysia  #perutkempis  #hilanglemak  #hilanglesu  #hilangjerawat  #detoxmurah  #detoxmalaysia  #kulitsihat  #hapuslemak  #bazarpaknil  #bazarkeknis  #gcxfactor  #gcxfactorselangor 
Bagi yg ada masalah kulit wajah guna masker Aztec Indian Healing Clay ini utk detox wajah dari jerawat, jeragat, blackhead, whitehead, kulit berminyak, merawat pori2 supaya lebih bersih secara Natural♥️ Dannn rawat masalah Resdung😍
.
.
 #aztecclaymaskmalaysiamurah  #applecidervinegar #bragg #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskkualalumpur #aztecclaymaskipoh #aztecclaymaskselangor #aztecclaymasksabah #sarawak #sabah #aztecclaymask #aztecclaymaskmurah #teamkaknini #skincareroutine #skincareproducts #skincareorganik #Maskervacuum #AztecMaskIpoh #AztecMaskPerak #mua #makeup #skincare #kulitkusam #kulitcerah #applecider #kulitjerawat #kulitjeragat #kulitberparut #kulitcantik #kulitsihat
Bagi yg ada masalah kulit wajah guna masker Aztec Indian Healing Clay ini utk detox wajah dari jerawat, jeragat, blackhead, whitehead, kulit berminyak, merawat pori2 supaya lebih bersih secara Natural♥️ Dannn rawat masalah Resdung😍 . . #aztecclaymaskmalaysiamurah  #applecidervinegar  #bragg  #aztecclaymaskoriginal  #aztecclaymaskkualalumpur  #aztecclaymaskipoh  #aztecclaymaskselangor  #aztecclaymasksabah  #sarawak  #sabah  #aztecclaymask  #aztecclaymaskmurah  #teamkaknini  #skincareroutine  #skincareproducts  #skincareorganik  #Maskervacuum  #AztecMaskIpoh  #AztecMaskPerak  #mua  #makeup  #skincare  #kulitkusam  #kulitcerah  #applecider  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulitberparut  #kulitcantik  #kulitsihat