an online Instagram web viewer

#kulitlembap medias

Photos

Gabungan 2 beradik ni memang KEBABOM HABIS!
Kulit KUSAM pun lari awak. Kulit jadi BERSIH PUTIH tuuu

Jeles ke tu?
Dah jeles jangan lepaskan untuk mencuba.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📞[+6011 2887 3632]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #purplebeleza_feelta #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #shine #nakcantik #breakout
Gabungan 2 beradik ni memang KEBABOM HABIS! Kulit KUSAM pun lari awak. Kulit jadi BERSIH PUTIH tuuu Jeles ke tu? Dah jeles jangan lepaskan untuk mencuba. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📞[+6011 2887 3632] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #purplebeleza_feelta  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #shine  #nakcantik  #breakout 
Ada yang ragu-ragu ke nak guna "Secret Jelly " & "Herraz Glow Serum" tu? Jangan ada rasa ragu-ragu tau. Sebab selamat untuk lelaki & perempuan. Tak terjejas pape. Yang terjejas makin syantik & macho jer nanti HAHA.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📞[+6011 2887 3632]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #purplebeleza_feelta #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #shine #nakcantik #breakout
Ada yang ragu-ragu ke nak guna "Secret Jelly " & "Herraz Glow Serum" tu? Jangan ada rasa ragu-ragu tau. Sebab selamat untuk lelaki & perempuan. Tak terjejas pape. Yang terjejas makin syantik & macho jer nanti HAHA. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📞[+6011 2887 3632] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #purplebeleza_feelta  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #shine  #nakcantik  #breakout 
Lalalala lady's penah rasa stress dan geram dengan kulit wajah uols?
.
KUSAM
JERAWAT
LETIH
RESDUNG
.
Yang paling tak syokkk SEMBELIT?!
Kalau korang ada alami mcm ni itu petanda badan uols di hantui dgn toksin-toksin.

Bila toksin terkumpul automatic korang akan rasa letih kulit wajah akan kusam dan paling tak syokkk jerawat mula berkampung pada kulit.

Jadi jangan biarkan dia terus berlarutan amalkan "SecretJelly" untuk mendetoxkan toksin dalam badan uols supaya tidak terjadi masalah2 kulit dan badan sendiri akan rasa letih dan kurang bertenaga.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📞[+6011 2887 3632]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #purplebeleza_feelta #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #shine #nakcantik #breakout
Lalalala lady's penah rasa stress dan geram dengan kulit wajah uols? . KUSAM JERAWAT LETIH RESDUNG . Yang paling tak syokkk SEMBELIT?! Kalau korang ada alami mcm ni itu petanda badan uols di hantui dgn toksin-toksin. Bila toksin terkumpul automatic korang akan rasa letih kulit wajah akan kusam dan paling tak syokkk jerawat mula berkampung pada kulit. Jadi jangan biarkan dia terus berlarutan amalkan "SecretJelly" untuk mendetoxkan toksin dalam badan uols supaya tidak terjadi masalah2 kulit dan badan sendiri akan rasa letih dan kurang bertenaga. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📞[+6011 2887 3632] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #purplebeleza_feelta  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #shine  #nakcantik  #breakout 
Adik suwet kita ni dah dapat hasil CERAH & PARUT HILANG! Ohsem sangatkan. Keberkesanan bergantung pada diri masing-masing dan toksin pada tubuh badan seseorang.

Tu sebab kene cepat-cepat singkirkan toksin dengan SECRET JELLY. Nak kesan parut-parut lesap dapkan HERRAZ GLOW SERUM.
.
.
MUDAHKAN NAK KULIT KEMBALI SYANTIK?
.
Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📞[+6011 2887 3632]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #purplebeleza_feelta #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #shine #nakcantik #breakout
Adik suwet kita ni dah dapat hasil CERAH & PARUT HILANG! Ohsem sangatkan. Keberkesanan bergantung pada diri masing-masing dan toksin pada tubuh badan seseorang. Tu sebab kene cepat-cepat singkirkan toksin dengan SECRET JELLY. Nak kesan parut-parut lesap dapkan HERRAZ GLOW SERUM. . . MUDAHKAN NAK KULIT KEMBALI SYANTIK? . Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📞[+6011 2887 3632] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #purplebeleza_feelta  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #shine  #nakcantik  #breakout 
Kulit kering pecah-pecah ataupun kulit kering dan terlihat hitam merupakan kondisi kulit yang tidak ideal. Tapi tenang saja semuanya bisa diatasi kok dengan Kanna Krim Lembut dan Kanna White. Kering dan pecah atau kering dan hitam? Pilih sesuai dengan kebutuhanmu ya.

kanna besar 30g Rp. 17.000
kanna kecil 15g Rp. 12.000
kanna white 30g Rp. 18.000
.
#Kannakrimlembut #KannaInfo #Kannatips #tipscantik #tips #pelembutkaki #kakicantik #kakikering #kakisehat #kulitkasar #tumitpecah #tumitpecahpecah #kakipecah #kakipecahpecah #creamalami #creamkaki #creamkakipecah #krimpelembap #lotionkaki #pelembap #pelembapalami #kulitkering #kakikering #kakipecah #kakipecahpecah #kulitlembap #kelembapankulit
Kulit kering pecah-pecah ataupun kulit kering dan terlihat hitam merupakan kondisi kulit yang tidak ideal. Tapi tenang saja semuanya bisa diatasi kok dengan Kanna Krim Lembut dan Kanna White. Kering dan pecah atau kering dan hitam? Pilih sesuai dengan kebutuhanmu ya. kanna besar 30g Rp. 17.000 kanna kecil 15g Rp. 12.000 kanna white 30g Rp. 18.000 . #Kannakrimlembut  #KannaInfo  #Kannatips  #tipscantik  #tips  #pelembutkaki  #kakicantik  #kakikering  #kakisehat  #kulitkasar  #tumitpecah  #tumitpecahpecah  #kakipecah  #kakipecahpecah  #creamalami  #creamkaki  #creamkakipecah  #krimpelembap  #lotionkaki  #pelembap  #pelembapalami  #kulitkering  #kakikering  #kakipecah  #kakipecahpecah  #kulitlembap  #kelembapankulit 
Supplement SECRET JELLY bukan sekadar untuk memutihkan kulit satu badan malah mendetox buang segala toksin yang terkumpul. So, bila toksin dibuang mudah la hasiat supplement serap. Guna pape produk pun kulit mudah menjadi.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📞[+6011 2887 3632]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #purplebeleza_feelta #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #shine #nakcantik #breakout
Supplement SECRET JELLY bukan sekadar untuk memutihkan kulit satu badan malah mendetox buang segala toksin yang terkumpul. So, bila toksin dibuang mudah la hasiat supplement serap. Guna pape produk pun kulit mudah menjadi. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📞[+6011 2887 3632] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #purplebeleza_feelta  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #shine  #nakcantik  #breakout 
Sis @osza_best makan apa tu uols?
Seronok tengok kulit bos kite ni kulit tangan muka sekata puteh gebu jeleskan?
.
Sebenarnya korang tak perlu jeles tau sebab korang pun boleh puteh mcm bos kita ni dengan amalkan SECRET JELLY jer korang mampu puteh kulit cantik sihat.

Mesti nak kan? Kalau nak boleh buat order sekarang tau.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📞[+6011 2887 3632]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #purplebeleza_feelta #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #shine #nakcantik #breakout
Sis @osza_best makan apa tu uols? Seronok tengok kulit bos kite ni kulit tangan muka sekata puteh gebu jeleskan? . Sebenarnya korang tak perlu jeles tau sebab korang pun boleh puteh mcm bos kita ni dengan amalkan SECRET JELLY jer korang mampu puteh kulit cantik sihat. Mesti nak kan? Kalau nak boleh buat order sekarang tau. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📞[+6011 2887 3632] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #purplebeleza_feelta  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #shine  #nakcantik  #breakout 
Banyaknya perubahan kak😱

Sebelum guna vcs, bengkak bawah mata ketara betul.
.
Lepas guna serum, mana hilang bengkak tu?? Paling best, kulit makin cerah.
Wuuuu best best.
Banyaknya perubahan kak😱 Sebelum guna vcs, bengkak bawah mata ketara betul. . Lepas guna serum, mana hilang bengkak tu?? Paling best, kulit makin cerah. Wuuuu best best.
Hampa nak jadi lebih peloles & cantik?  Jomla beli Dianz Vitamin, dapat free keychain comel lagi. Limited edition tau! 😊
-
-
1 Botol : RM50 (30 biji)
Postage : RM7 SM/RM12 SS
-
📱 WhatsApp 011-12162146
-
❤️ Sesuai untuk lelaki & perempuan 16 tahun ke atas sahaja
❤️ Sesuai untuk ibu mengandung & menyusu bayi
❤️ Elakkan makanan & minuman berkafein & bergas untuk kesan berganda
-
-
Kebaikan Dianz Vitamin
-
✔  Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔ Kulit lebih glowy dan berseri
✔ Mencantikkan kulit
✔ Melembapkan kulit
✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
✔ Menghilangkan parut muka/badan
✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan ekzema
✔ Mengurangkan resdung
✔ Membantu menegangkan kulit
✔ Merawat kulit kusam
✔ Merawat tona kulit tidak sekata
✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
-
Cara makan : 1 biji sehari selepas makan ( hisap, kunyah, telan ikut la macam mana pun asalkan masuk dalam badan. Rasa berry sedap😋 ). 2 biji sehari untuk whitening booster.
Hampa nak jadi lebih peloles & cantik? Jomla beli Dianz Vitamin, dapat free keychain comel lagi. Limited edition tau! 😊 - - 1 Botol : RM50 (30 biji) Postage : RM7 SM/RM12 SS - 📱 WhatsApp 011-12162146 - ❤️ Sesuai untuk lelaki & perempuan 16 tahun ke atas sahaja ❤️ Sesuai untuk ibu mengandung & menyusu bayi ❤️ Elakkan makanan & minuman berkafein & bergas untuk kesan berganda - - Kebaikan Dianz Vitamin - ✔ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan ✔ Kulit lebih glowy dan berseri ✔ Mencantikkan kulit ✔ Melembapkan kulit ✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati ✔ Menghilangkan parut muka/badan ✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan ekzema ✔ Mengurangkan resdung ✔ Membantu menegangkan kulit ✔ Merawat kulit kusam ✔ Merawat tona kulit tidak sekata ✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru - Cara makan : 1 biji sehari selepas makan ( hisap, kunyah, telan ikut la macam mana pun asalkan masuk dalam badan. Rasa berry sedap😋 ). 2 biji sehari untuk whitening booster.
Mandian LULUS KKM & HALAL..
.
Red Bella Body wash Ada dua Jenis tau
.
1) Red Bella Body wash Putih & 3 x Kurus
2) Red Bella Body wash 3 x Putih
.
Mandilah dengan yakin tanpa was-was kerana mandian red bella kedua duanya bebas paraben & sles. 
Bagi mereka yg dah kurus boleh guna body wash putih, ia Sangat bagus untuk  kulit sensitif ,ruam ,pengidap ekzema, gatal2 air bisa.
.
Yang rasa mengah , rasa peha berlaga , berat naik mendadak boleh pakai body wash Kurus tau..
Kedua2 mandian Ada effect sejuk berangin macam Mandi ais ketul tuh..hehehe
.
#mandi2kurus
#mandi2putih
#RedBellabodywash
.
.
450 ML
Tahan dua bulan
Rm 78 sm / Rm 82 ss inc pos
.
Berminat wasap 📱 011-33304916 .
.
#mandimandi2kurus #kuruscarasantai
#Redbella #viral #yangpopular #putihgebu
#kurussihat #kuruscepat #famous #selfie
#nakkurus #nakperutslim #kakiskinny #kurusberkesan #kurustanpasenaman #kurustanpadiet #nakcepatputih #kulitbersih
#kulithalus #kulitlembap #kesihatansebenar
#produkkurussihat #kurustanpaberlapar 
#hilanginci #kuruspantas #kurusputihserentak #cikguseo
Mandian LULUS KKM & HALAL.. . Red Bella Body wash Ada dua Jenis tau . 1) Red Bella Body wash Putih & 3 x Kurus 2) Red Bella Body wash 3 x Putih . Mandilah dengan yakin tanpa was-was kerana mandian red bella kedua duanya bebas paraben & sles. Bagi mereka yg dah kurus boleh guna body wash putih, ia Sangat bagus untuk kulit sensitif ,ruam ,pengidap ekzema, gatal2 air bisa. . Yang rasa mengah , rasa peha berlaga , berat naik mendadak boleh pakai body wash Kurus tau.. Kedua2 mandian Ada effect sejuk berangin macam Mandi ais ketul tuh..hehehe . #mandi2kurus  #mandi2putih  #RedBellabodywash  . . 450 ML Tahan dua bulan Rm 78 sm / Rm 82 ss inc pos . Berminat wasap 📱 011-33304916 . . #mandimandi2kurus  #kuruscarasantai  #Redbella  #viral  #yangpopular  #putihgebu  #kurussihat  #kuruscepat  #famous  #selfie  #nakkurus  #nakperutslim  #kakiskinny  #kurusberkesan  #kurustanpasenaman  #kurustanpadiet  #nakcepatputih  #kulitbersih  #kulithalus  #kulitlembap  #kesihatansebenar  #produkkurussihat  #kurustanpaberlapar  #hilanginci  #kuruspantas  #kurusputihserentak  #cikguseo 
Mama senang share foto ini...
Untung bbrp thn yg lalu ditawarin Nano Spray & Glucola.. #nanospray #pelembapalami #solusijerawat #glucola #kulitlembap #flekhitamlenyap #perawatankulitalami
Masih mencari skin care yang sesuai?
.
4 step asas dalam penjagaan kulit wajah seharian .
.
Membersih (cleanse), menyegarkan (freshen), melembapkan (hydrate) dan juga membuang sel kulit mati (exfoliate/masker) 😊
.
.
Jangan abaikan 4 item asas ini , utk kulit yang lebih balanced dan sekata, serta glowing !
.
.
Tambahkan serum dan sunprotector untuk penjagaan lengkap!
.
.
Awatif/ 0176109210
MK Beauty Consultant
.
#marykayskincare #botanicaleffects #kulitbersih #kulitsihat #kulitlembap #kulitglowing #marykaybeautyconsultant #marykaymy #marykaykl #marykayselangor #marykayselayang  #marykayiloveu
Masih mencari skin care yang sesuai? . 4 step asas dalam penjagaan kulit wajah seharian . . Membersih (cleanse), menyegarkan (freshen), melembapkan (hydrate) dan juga membuang sel kulit mati (exfoliate/masker) 😊 . . Jangan abaikan 4 item asas ini , utk kulit yang lebih balanced dan sekata, serta glowing ! . . Tambahkan serum dan sunprotector untuk penjagaan lengkap! . . Awatif/ 0176109210 MK Beauty Consultant . #marykayskincare  #botanicaleffects  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitlembap  #kulitglowing  #marykaybeautyconsultant  #marykaymy  #marykaykl  #marykayselangor  #marykayselayang  #marykayiloveu 
Siapa nak kulit CANTIK dan GLOWING? Jom follow jom.
.
.
Nak dapatkan kulit cantik, flawless dan sihat kenalah rajin dan konsisten. Barulah dapat hasil yang memuaskan. Jom sihatkan kulit bersama Magic Scrub BNE dan Aqua Eye Balm
.
.
#aquaeyebalm #magicscrubbne #tiktok #luluskkm #eyebag #kantungmata #darkcircles #matapanda #kedutan #wrinkles #ootd #bneagent  #mukacantik #kulitlembap #halaldanselamat #pergectskinmy #jerawat #jeragat #bnecodtanjungmalim #bnecodupsi #bnecodsegamat #whitehead #blackhead #glowingskin #flawless #love #perfectskin
Siapa nak kulit CANTIK dan GLOWING? Jom follow jom. . . Nak dapatkan kulit cantik, flawless dan sihat kenalah rajin dan konsisten. Barulah dapat hasil yang memuaskan. Jom sihatkan kulit bersama Magic Scrub BNE dan Aqua Eye Balm . . #aquaeyebalm  #magicscrubbne  #tiktok  #luluskkm  #eyebag  #kantungmata  #darkcircles  #matapanda  #kedutan  #wrinkles  #ootd  #bneagent  #mukacantik  #kulitlembap  #halaldanselamat  #pergectskinmy  #jerawat  #jeragat  #bnecodtanjungmalim  #bnecodupsi  #bnecodsegamat  #whitehead  #blackhead  #glowingskin  #flawless  #love  #perfectskin 
siapa cakap ibu mengandung tak perlukan supliment? .
. 
shaklee juga ada set untuk ibu mengandung tau.
.
ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗
📲0136573655
📲0136573655
📲0136573655

#setpregnantshaklee  #performancedrinkmurah #suplimentmurah #bertenaga #setmengandung  #nakcantik #kulitlembap #shakleetestimoni #testimoniberjaya #flawlessskin #flawless #vitaminmurah #murah  #vitaminemurah #vitamincmurah  #vitcmurah #vitaminmurah #shakleemurah #shakleecodampang #shakleeampang #shakleeeffect  #shakleemurahhargastudent #shakleemurah #shakleeampang #shakleekl #codampang #coddamansara  #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm
siapa cakap ibu mengandung tak perlukan supliment? . . shaklee juga ada set untuk ibu mengandung tau. . ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 #setpregnantshaklee  #performancedrinkmurah  #suplimentmurah  #bertenaga  #setmengandung  #nakcantik  #kulitlembap  #shakleetestimoni  #testimoniberjaya  #flawlessskin  #flawless  #vitaminmurah  #murah  #vitaminemurah  #vitamincmurah  #vitcmurah  #vitaminmurah  #shakleemurah  #shakleecodampang  #shakleeampang  #shakleeeffect  #shakleemurahhargastudent  #shakleemurah  #shakleeampang  #shakleekl  #codampang  #coddamansara  #uitmjasin  #uitmmelaka  #uitm  #upm 
siapa kat sini ada masalah resdung? jerawat?
.
.
korang kena cuba set ni.

ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗
📲0136573655
📲0136573655
📲0136573655
 #suplimentmurah #bertenaga #breakout #jerawat #resdung #nakcantik #kulitlembap #shakleetestimoni #testimoniberjaya #flawlessskin #flawless #vitaminmurah #murah  #vitaminemurah #vitamincmurah  #vitcmurah #vitaminmurah #shakleemurah #bcomplexshaklee #garliccomplex #alfafacomplex  #shakleecodampang #shakleeampang #shakleeeffect  #shakleemurahhargastudent #shakleemurah #shakleeampang #shakleekl #codampang  #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm
siapa kat sini ada masalah resdung? jerawat? . . korang kena cuba set ni. ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 #suplimentmurah  #bertenaga  #breakout  #jerawat  #resdung  #nakcantik  #kulitlembap  #shakleetestimoni  #testimoniberjaya  #flawlessskin  #flawless  #vitaminmurah  #murah  #vitaminemurah  #vitamincmurah  #vitcmurah  #vitaminmurah  #shakleemurah  #bcomplexshaklee  #garliccomplex  #alfafacomplex  #shakleecodampang  #shakleeampang  #shakleeeffect  #shakleemurahhargastudent  #shakleemurah  #shakleeampang  #shakleekl  #codampang  #uitmjasin  #uitmmelaka  #uitm  #upm 
FEEDBACK GLOW CUSHION!
.
Skin jadi glowing dan paling best jerawat terus kecut sebab dalam glow cushion ada vitamin c dan e untuk merawat skin.
.
Untuk order boleh watsap 017-3925492 atau boleh contact stokis dan agent sah.
.
#produkterkini#viral#produkviral#produkvitaminc#vitcasli#serbukvitc#kulitberminyak#kulitcerah#cantik#naikseri#vitcfeedback#purevite#coklatmila#coklatslim#coklatkurus#kawalseleramakan#minumanterbaik#dietsihat#berkhasiat#alluraglowcushion#mesrawuduk#bedaktutupcela#lulusankkm#freshiefeedback#moisturizer#kulitkering#kulitlembap#terapiinstagram#ajimaura#luluskkm
FEEDBACK GLOW CUSHION! . Skin jadi glowing dan paling best jerawat terus kecut sebab dalam glow cushion ada vitamin c dan e untuk merawat skin. . Untuk order boleh watsap 017-3925492 atau boleh contact stokis dan agent sah. . #produkterkini #viral #produkviral #produkvitaminc #vitcasli #serbukvitc #kulitberminyak #kulitcerah #cantik #naikseri #vitcfeedback #purevite #coklatmila #coklatslim #coklatkurus #kawalseleramakan #minumanterbaik #dietsihat #berkhasiat #alluraglowcushion #mesrawuduk #bedaktutupcela #lulusankkm #freshiefeedback #moisturizer #kulitkering #kulitlembap #terapiinstagram #ajimaura #luluskkm 
Apa yang bestnya shaklee PERFORMANCE DRINK ni? .
.
mencegah penyahidratan | mengurangkan rasa haus | melembapkan kulit | membekalkan tenaga | mengimbangi cecair dalam tubuh | mengimbangi metabolisma badan supaya lebih bertenaga sepanjang hari | mengingkatkan daya tahan bdan | mengekalkan paras gula

ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗
📲0136573655
📲0136573655
📲0136573655

#performancedrink #performancedrinkshaklee #performancedrinkmurah #suplimentmurah #bertenaga #hidrasi  #nakcantik #kulitlembap #shakleetestimoni #testimoniberjaya #flawlessskin #flawless #vitaminmurah #murah  #vitaminemurah #vitamincmurah  #vitcmurah #vitaminmurah #shakleemurah #shakleecodampang #shakleeampang #shakleeeffect  #shakleemurahhargastudent #shakleemurah #shakleeampang #shakleekl #codampang #coddamansara  #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm
Apa yang bestnya shaklee PERFORMANCE DRINK ni? . . mencegah penyahidratan | mengurangkan rasa haus | melembapkan kulit | membekalkan tenaga | mengimbangi cecair dalam tubuh | mengimbangi metabolisma badan supaya lebih bertenaga sepanjang hari | mengingkatkan daya tahan bdan | mengekalkan paras gula ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 #performancedrink  #performancedrinkshaklee  #performancedrinkmurah  #suplimentmurah  #bertenaga  #hidrasi  #nakcantik  #kulitlembap  #shakleetestimoni  #testimoniberjaya  #flawlessskin  #flawless  #vitaminmurah  #murah  #vitaminemurah  #vitamincmurah  #vitcmurah  #vitaminmurah  #shakleemurah  #shakleecodampang  #shakleeampang  #shakleeeffect  #shakleemurahhargastudent  #shakleemurah  #shakleeampang  #shakleekl  #codampang  #coddamansara  #uitmjasin  #uitmmelaka  #uitm  #upm 
Hujung minggu Ahad, panas lit² sgt cuaca kat Butterworth, Penang ni. Jadi kPaah sekeluarga plan duduk rumah shj, lgpon nak baqak anak² berjalan skrg Penang kes HFMD berlerluasa, so perintah berkurung shj lebih selamat ✌
.
Panas² ni walaupun duduk dlm rumah, 2 produk ni mmg kPaah apply utk keep kulit sentiasa lembap ➕ selesa.
.
ADANIA Luxurious Organic Face Oil, mmg 2x sehari wajib pakai, tambah² rumah kPaah mmg 200m ja dr tepi pantai, so haba panas tu mmg kejap ja terasa! If kPaah tak amalkan mmg kejap ja jeragat mudah singgah, sbb kulit yg kering mmg lebih mudah naik jeragata taw!
.
ADANIA Bergamot & Lime All Natural Deodarant semestinya apply bawah lengan, utk hilangkan bau badan, dlm masa yg sama bagus mencerahkan bawah lengan & biarkan bernafas dgn selesa 🙌
.
Jika inginkan konsultasi kulit secara percuma, DM saje kPaah atau boleh juga WhatsApp terus ye ♡, klik jer link kat profile IG kPaah tu👌😊!
.
#adaniautara #awet muda #jerawatberlubang #kulitlembap #kuoitkering #adanialovers #adaniabutterworth #adania #codbutterworth #codseberangjaya #codperda #codpermatangpauh #adaniacodservice #adaniapenang #aurainsta #aurainstabatch20 #adaniacod #adanialovers #adaniatrustedsellertotrust #kulitcantik #produkbebaskimia #produkmuslim
Hujung minggu Ahad, panas lit² sgt cuaca kat Butterworth, Penang ni. Jadi kPaah sekeluarga plan duduk rumah shj, lgpon nak baqak anak² berjalan skrg Penang kes HFMD berlerluasa, so perintah berkurung shj lebih selamat ✌ . Panas² ni walaupun duduk dlm rumah, 2 produk ni mmg kPaah apply utk keep kulit sentiasa lembap ➕ selesa. . ADANIA Luxurious Organic Face Oil, mmg 2x sehari wajib pakai, tambah² rumah kPaah mmg 200m ja dr tepi pantai, so haba panas tu mmg kejap ja terasa! If kPaah tak amalkan mmg kejap ja jeragat mudah singgah, sbb kulit yg kering mmg lebih mudah naik jeragata taw! . ADANIA Bergamot & Lime All Natural Deodarant semestinya apply bawah lengan, utk hilangkan bau badan, dlm masa yg sama bagus mencerahkan bawah lengan & biarkan bernafas dgn selesa 🙌 . Jika inginkan konsultasi kulit secara percuma, DM saje kPaah atau boleh juga WhatsApp terus ye ♡, klik jer link kat profile IG kPaah tu👌😊! . #adaniautara  #awet  muda #jerawatberlubang  #kulitlembap  #kuoitkering  #adanialovers  #adaniabutterworth  #adania  #codbutterworth  #codseberangjaya  #codperda  #codpermatangpauh  #adaniacodservice  #adaniapenang  #aurainsta  #aurainstabatch20  #adaniacod  #adanialovers  #adaniatrustedsellertotrust  #kulitcantik  #produkbebaskimia  #produkmuslim 
Serisoap
Made from tomato, chia seeds & grape seeds.

Benefits Serisoap :
🍅 Menghilangkan kulit kering
🍅 Melembapkan kulit
🍅 Menghilangkan jerawat
🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead
🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit
🍅 Menghilangkan sunburn

Boleh digunakan:
🍇 Oleh lelaki dan perempuan, berumur seawal 7 tahun
🍇 Pada seluruh badan, bukan muka je!

Price: RM29!

#serisoap #serisoapfeedback
#tipsperempuan #teamtomato #produktomato #serigroup #tomatofeedback #sabunputih #sunburn hilang #kulitlembap #bellaammara #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleproduct
Serisoap Made from tomato, chia seeds & grape seeds. Benefits Serisoap : 🍅 Menghilangkan kulit kering 🍅 Melembapkan kulit 🍅 Menghilangkan jerawat 🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead 🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit 🍅 Menghilangkan sunburn Boleh digunakan: 🍇 Oleh lelaki dan perempuan, berumur seawal 7 tahun 🍇 Pada seluruh badan, bukan muka je! Price: RM29! #serisoap  #serisoapfeedback  #tipsperempuan  #teamtomato  #produktomato  #serigroup  #tomatofeedback  #sabunputih  #sunburn  hilang #kulitlembap  #bellaammara  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbelleproduct 
Serisoap
Made from tomato, chia seeds & grape seeds.

Benefits Serisoap :
🍅 Menghilangkan kulit kering
🍅 Melembapkan kulit
🍅 Menghilangkan jerawat
🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead
🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit
🍅 Menghilangkan sunburn

Boleh digunakan:
🍇 Oleh lelaki dan perempuan, berumur seawal 7 tahun
🍇 Pada seluruh badan, bukan muka je!

Price: RM29!

#serisoap #serisoapfeedback
#tipsperempuan #teamtomato #produktomato #serigroup #tomatofeedback #sabunputih #sunburn hilang #kulitlembap #bellaammara #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleproduct
Serisoap Made from tomato, chia seeds & grape seeds. Benefits Serisoap : 🍅 Menghilangkan kulit kering 🍅 Melembapkan kulit 🍅 Menghilangkan jerawat 🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead 🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit 🍅 Menghilangkan sunburn Boleh digunakan: 🍇 Oleh lelaki dan perempuan, berumur seawal 7 tahun 🍇 Pada seluruh badan, bukan muka je! Price: RM29! #serisoap  #serisoapfeedback  #tipsperempuan  #teamtomato  #produktomato  #serigroup  #tomatofeedback  #sabunputih  #sunburn  hilang #kulitlembap  #bellaammara  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbelleproduct 
Serisoap
Made from tomato, chia seeds & grape seeds.

Benefits Serisoap :
🍅 Menghilangkan kulit kering
🍅 Melembapkan kulit
🍅 Menghilangkan jerawat
🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead
🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit
🍅 Menghilangkan sunburn

Boleh digunakan:
🍇 Oleh lelaki dan perempuan, berumur seawal 7 tahun
🍇 Pada seluruh badan, bukan muka je!

Price: RM29!

#serisoap #serisoapfeedback
#tipsperempuan #teamtomato #produktomato #serigroup #tomatofeedback #sabunputih #sunburn hilang #kulitlembap #bellaammara #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleproduct
Serisoap Made from tomato, chia seeds & grape seeds. Benefits Serisoap : 🍅 Menghilangkan kulit kering 🍅 Melembapkan kulit 🍅 Menghilangkan jerawat 🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead 🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit 🍅 Menghilangkan sunburn Boleh digunakan: 🍇 Oleh lelaki dan perempuan, berumur seawal 7 tahun 🍇 Pada seluruh badan, bukan muka je! Price: RM29! #serisoap  #serisoapfeedback  #tipsperempuan  #teamtomato  #produktomato  #serigroup  #tomatofeedback  #sabunputih  #sunburn  hilang #kulitlembap  #bellaammara  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbelleproduct 
SET PRIMADONA: . .
🌸CHARMS Foundation: Bedak asas yang merawat serta mencerahkan wajah
🌸SERUM Kaisya : booster untuk mengecilkan pori-pori, mengecutkan jerawat, memudarkan parut, serta menghilangkat jeragat
🌸2 in 1 Cleanser & Make Up Remover : pencuci wajah harian yang sangat lembut (mempunyai collagen di dalam), tiada sabun, melembapkan kulit serta mudah untuk tanggalkan makeup serta free sls.
🌸Starglow laser Scrub : Face scrub untuk menanggalkan kulit mati, kulit lama, parut berkawah, parut jerawat, jeragat, whitehead, serta black head.
.
Pembelian SET PRIMADONA RM258 serta #FREEGIFT Towel Face exclusive daripada CHARMS. .
Whassap sis  012-9683613
.
Selagi stok masih ada 🤩🤩
.
#skincare #beauty #beautiful #charms #setprimadonacharms #setprimadona #jerawat #jeragat #scrub #serum #kecilkanpori #cerahkankulit #hydration #kulitlembap #tidakbercapuk #mua #pilihanmuamalaysia #halal #halaljakim #kkmapproved #muslimah #mesrasolat
SET PRIMADONA: . . 🌸CHARMS Foundation: Bedak asas yang merawat serta mencerahkan wajah 🌸SERUM Kaisya : booster untuk mengecilkan pori-pori, mengecutkan jerawat, memudarkan parut, serta menghilangkat jeragat 🌸2 in 1 Cleanser & Make Up Remover : pencuci wajah harian yang sangat lembut (mempunyai collagen di dalam), tiada sabun, melembapkan kulit serta mudah untuk tanggalkan makeup serta free sls. 🌸Starglow laser Scrub : Face scrub untuk menanggalkan kulit mati, kulit lama, parut berkawah, parut jerawat, jeragat, whitehead, serta black head. . Pembelian SET PRIMADONA RM258 serta #FREEGIFT  Towel Face exclusive daripada CHARMS. . Whassap sis 012-9683613 . Selagi stok masih ada 🤩🤩 . #skincare  #beauty  #beautiful  #charms  #setprimadonacharms  #setprimadona  #jerawat  #jeragat  #scrub  #serum  #kecilkanpori  #cerahkankulit  #hydration  #kulitlembap  #tidakbercapuk  #mua  #pilihanmuamalaysia  #halal  #halaljakim  #kkmapproved  #muslimah  #mesrasolat 
Mary Kay Intense Moisturizing Cream.
.
Dirumus khas utk anda yg mengalami kulit super dry. Pelbagai faktor yg menyebabkan kulit kering. Antaranya, faktor persekitaran, penggunaan skincare yg tidak tepat dengan jenis kulit, menggunakan produk yg mengandungi bahan kimia, atau di sebabkan perubahan usia dan hormon.
.
Antara manfaat dan fungsi :
✔ Melembapkan kulit selama 10 jam !
✔ Kulit serta merta tampak halus, lembut dan berseri !
✔ Kulit yg kering akan terasa sejuk dan kulit mengelupas hilang.
✔ Sesuai utk kulit sensitif.
✔ Diuji secara klinikal
✔ Bebas drpd pewangi.
✔ Tidak komedogenik !
.
Bahan utama: 
Gliserin dan ekstrak alga yg membantu menormalkan dan menghaluskan kulit dengan menambah, menarik atau mengekalkan lembapan.
.
Best ke best sangat? Katakan tidak kepada kulit kering !
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #intensemoisturizingcream #pelembap #supplemenkulit #flawless #kulitlembap #moisturiser #pelembapmarykay #clinicaltested #cantiksemulajadi #naturalproduct #marykay#marykaysingapore #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaysegamat #marykayjb #setjerawat #ootd #bazarpaknilkecantikkan #marykaylumut #kulitkering #dryskin
Mary Kay Intense Moisturizing Cream. . Dirumus khas utk anda yg mengalami kulit super dry. Pelbagai faktor yg menyebabkan kulit kering. Antaranya, faktor persekitaran, penggunaan skincare yg tidak tepat dengan jenis kulit, menggunakan produk yg mengandungi bahan kimia, atau di sebabkan perubahan usia dan hormon. . Antara manfaat dan fungsi : ✔ Melembapkan kulit selama 10 jam ! ✔ Kulit serta merta tampak halus, lembut dan berseri ! ✔ Kulit yg kering akan terasa sejuk dan kulit mengelupas hilang. ✔ Sesuai utk kulit sensitif. ✔ Diuji secara klinikal ✔ Bebas drpd pewangi. ✔ Tidak komedogenik ! . Bahan utama: Gliserin dan ekstrak alga yg membantu menormalkan dan menghaluskan kulit dengan menambah, menarik atau mengekalkan lembapan. . Best ke best sangat? Katakan tidak kepada kulit kering ! . Love, Linda ☎ 012-6434291 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay  #intensemoisturizingcream  #pelembap  #supplemenkulit  #flawless  #kulitlembap  #moisturiser  #pelembapmarykay  #clinicaltested  #cantiksemulajadi  #naturalproduct  #marykay #marykaysingapore  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykaysegamat  #marykayjb  #setjerawat  #ootd  #bazarpaknilkecantikkan  #marykaylumut  #kulitkering  #dryskin 
Mary Kay Intense Moisturizing Cream.
.
Dirumus khas utk anda yg mengalami kulit super dry. Pelbagai faktor yg menyebabkan kulit kering. Antaranya, faktor persekitaran, penggunaan skincare yg tidak tepat dengan jenis kulit, menggunakan produk yg mengandungi bahan kimia, atau di sebabkan perubahan usia dan hormon.
.
Antara manfaat dan fungsi :
✔ Melembapkan kulit selama 10 jam !
✔ Kulit serta merta tampak halus, lembut dan berseri !
✔ Kulit yg kering akan terasa sejuk dan kulit mengelupas hilang.
✔ Sesuai utk kulit sensitif.
✔ Diuji secara klinikal
✔ Bebas drpd pewangi.
✔ Tidak komedogenik !
.
Bahan utama: 
Gliserin dan ekstrak alga yg membantu menormalkan dan menghaluskan kulit dengan menambah, menarik atau mengekalkan lembapan.
.
Best ke best sangat? Katakan tidak kepada kulit kering !
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #intensemoisturizingcream #pelembap #supplemenkulit #flawless #kulitlembap #moisturiser #pelembapmarykay #clinicaltested #cantiksemulajadi #naturalproduct #marykay#marykaysingapore #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaysegamat #marykayjb #setjerawat #ootd #bazarpaknilkecantikkan #marykaylumut #kulitkering #dryskin
Mary Kay Intense Moisturizing Cream. . Dirumus khas utk anda yg mengalami kulit super dry. Pelbagai faktor yg menyebabkan kulit kering. Antaranya, faktor persekitaran, penggunaan skincare yg tidak tepat dengan jenis kulit, menggunakan produk yg mengandungi bahan kimia, atau di sebabkan perubahan usia dan hormon. . Antara manfaat dan fungsi : ✔ Melembapkan kulit selama 10 jam ! ✔ Kulit serta merta tampak halus, lembut dan berseri ! ✔ Kulit yg kering akan terasa sejuk dan kulit mengelupas hilang. ✔ Sesuai utk kulit sensitif. ✔ Diuji secara klinikal ✔ Bebas drpd pewangi. ✔ Tidak komedogenik ! . Bahan utama: Gliserin dan ekstrak alga yg membantu menormalkan dan menghaluskan kulit dengan menambah, menarik atau mengekalkan lembapan. . Best ke best sangat? Katakan tidak kepada kulit kering ! . Love, Linda ☎ 012-6434291 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay  #intensemoisturizingcream  #pelembap  #supplemenkulit  #flawless  #kulitlembap  #moisturiser  #pelembapmarykay  #clinicaltested  #cantiksemulajadi  #naturalproduct  #marykay #marykaysingapore  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykaysegamat  #marykayjb  #setjerawat  #ootd  #bazarpaknilkecantikkan  #marykaylumut  #kulitkering  #dryskin 
Perubahan selepas amalkan suplemen #WomenLove 
Badan terasa ringan
Kulit licin cerah berseri
Badan bertenaga

Suplemen #womenlove 
Merawat dalaman dan luaran wanita
Baiki sistem peranakan wanita
Rawat luka bersalin
Kecutkan rahim dan urat
Anjalkan kulit, payudara dan punggung
Cerah dan haluskan kulit
Banyakkan susu badan
Bagi tenaga sepanjang hari.
Rawat jerawat, jeragat, senggugut, keputihan dan haid tak teratur

Dapatkan dari agen sah #MAMADIL 
Http://www.wasap.my/60139028430

#Suplimen #kulitcerah #kulitputih #kulitlembap #badan #lemon #oren #kolagen
Perubahan selepas amalkan suplemen #WomenLove  Badan terasa ringan Kulit licin cerah berseri Badan bertenaga Suplemen #womenlove  Merawat dalaman dan luaran wanita Baiki sistem peranakan wanita Rawat luka bersalin Kecutkan rahim dan urat Anjalkan kulit, payudara dan punggung Cerah dan haluskan kulit Banyakkan susu badan Bagi tenaga sepanjang hari. Rawat jerawat, jeragat, senggugut, keputihan dan haid tak teratur Dapatkan dari agen sah #MAMADIL  Http://www.wasap.my/60139028430 #Suplimen  #kulitcerah  #kulitputih  #kulitlembap  #badan  #lemon  #oren  #kolagen 
Stresskan kulit kusam dan tak sekata ni. Konfem kulit jadi kering lepas tu guna foundation capok kerak2 tak licin. Paling parah kulit mula kedut-kedut. Malu la umur muda lagi tapi dah macam makcik-makcik.

Jom rawat badan dari dalaman dulu dengan Secret Jelly plus luaran Herraz Glow Serum. Konfem raya ni ramai yang terpukau.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📱[+60189827209]

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop#feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #shine #nakcantik #breakout
Stresskan kulit kusam dan tak sekata ni. Konfem kulit jadi kering lepas tu guna foundation capok kerak2 tak licin. Paling parah kulit mula kedut-kedut. Malu la umur muda lagi tapi dah macam makcik-makcik. Jom rawat badan dari dalaman dulu dengan Secret Jelly plus luaran Herraz Glow Serum. Konfem raya ni ramai yang terpukau. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📱[+60189827209] SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #shine  #nakcantik  #breakout 
Siapa nak kulit CANTIK dan GLOWING? Jom follow jom.
.
.
Nak dapatkan kulit cantik, flawless dan sihat kenalah rajin dan konsisten. Barulah dapat hasil yang memuaskan. Jom sihatkan kulit bersama Magic Scrub BNE dan Aqua Eye Balm
.
.
#aquaeyebalm #magicscrubbne #tiktok #luluskkm #eyebag #kantungmata #darkcircles #matapanda #kedutan #wrinkles #ootd #bneagent  #mukacantik #kulitlembap #halaldanselamat #pergectskinmy #jerawat #jeragat #bnecodtanjungmalim #bnecodupsi #bnecodsegamat #whitehead #blackhead #glowingskin #flawless #love #perfectskin
Siapa nak kulit CANTIK dan GLOWING? Jom follow jom. . . Nak dapatkan kulit cantik, flawless dan sihat kenalah rajin dan konsisten. Barulah dapat hasil yang memuaskan. Jom sihatkan kulit bersama Magic Scrub BNE dan Aqua Eye Balm . . #aquaeyebalm  #magicscrubbne  #tiktok  #luluskkm  #eyebag  #kantungmata  #darkcircles  #matapanda  #kedutan  #wrinkles  #ootd  #bneagent  #mukacantik  #kulitlembap  #halaldanselamat  #pergectskinmy  #jerawat  #jeragat  #bnecodtanjungmalim  #bnecodupsi  #bnecodsegamat  #whitehead  #blackhead  #glowingskin  #flawless  #love  #perfectskin 
Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best :
.
🌸 Kulit jadi lebih tegang
🌸 Liang pori makin mengecil
🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang
🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula
🌸 Kulit semakin cerah dan glowing
🌸 Kulit makin lembap dan licin
🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar
🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang!
🌸 Kedutan bawah mata makin pudar
🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang
.
.
IDA 011-33206242

#youthshaklee #youthviral #youthskincare #cantikdenganshaklee #kulitlembap #kulitlembut #kulitrata #WNG #ryg#BisnesWithWNG
Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : . 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . IDA 011-33206242 #youthshaklee  #youthviral  #youthskincare  #cantikdenganshaklee  #kulitlembap  #kulitlembut  #kulitrata  #WNG  #ryg #BisnesWithWNG 
haaa, time panas panas mcm ni sedapnya kalau dapat basahkan tekak. lagi2 kalau dapat yang berkhasiat kan. jangan risau! shaklee kan ada performance drink! 😎

Apa yang bestnya shaklee PERFORMANCE DRINK ni? .
.
mencegah penyahidratan | mengurangkan rasa haus | melembapkan kulit | membekalkan tenaga | mengimbangi cecair dalam tubuh | mengimbangi metabolisma badan supaya lebih bertenaga sepanjang hari | mengingkatkan daya tahan bdan | mengekalkan paras gula

ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗
📲0136573655
📲0136573655
📲0136573655

#performancedrink #performancedrinkshaklee #performancedrinkmurah #suplimentmurah #bertenaga #hidrasi  #nakcantik #kulitlembap #shakleetestimoni #testimoniberjaya #flawlessskin #flawless #vitaminmurah #murah  #vitaminemurah #vitamincmurah  #vitcmurah #vitaminmurah #shakleemurah #shakleecodampang #shakleeampang #shakleeeffect  #shakleemurahhargastudent #shakleemurah #shakleeampang #shakleekl #codampang #coddamansara  #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm
haaa, time panas panas mcm ni sedapnya kalau dapat basahkan tekak. lagi2 kalau dapat yang berkhasiat kan. jangan risau! shaklee kan ada performance drink! 😎 Apa yang bestnya shaklee PERFORMANCE DRINK ni? . . mencegah penyahidratan | mengurangkan rasa haus | melembapkan kulit | membekalkan tenaga | mengimbangi cecair dalam tubuh | mengimbangi metabolisma badan supaya lebih bertenaga sepanjang hari | mengingkatkan daya tahan bdan | mengekalkan paras gula ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 #performancedrink  #performancedrinkshaklee  #performancedrinkmurah  #suplimentmurah  #bertenaga  #hidrasi  #nakcantik  #kulitlembap  #shakleetestimoni  #testimoniberjaya  #flawlessskin  #flawless  #vitaminmurah  #murah  #vitaminemurah  #vitamincmurah  #vitcmurah  #vitaminmurah  #shakleemurah  #shakleecodampang  #shakleeampang  #shakleeeffect  #shakleemurahhargastudent  #shakleemurah  #shakleeampang  #shakleekl  #codampang  #coddamansara  #uitmjasin  #uitmmelaka  #uitm  #upm 
- Pakej Ramadhan set paling lengkap dan perfect luar dalam untuk masa seminggu sahaja. So, raya tinggal 13hari lagi. Cepat2 grab sekarang sebelum terlambat.

Nak kulit kelihatan lembab, gebu air masak jaga yeh sweetie. Jangan ambil remeh. Tips paling berkesan bangun tidur terus minum air masak segelas. Macam-macam manfaatnya.

Kini tiada lagi rahsia tentang Madu. Madu sangat2 bagus untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan manusia. Madu memiliki 1001 gudang manfaat antaranya :
.
Agen anti-bakteria yang melindungi tubuh dari infeksi bakteria penyebab penyakit,  MENINGKATKAN SISTEM IMUNISASI.

Madu mengandungi Enzim, Vitamin dan Mineral yang mampu memerangi bakteria dalam badan sekali gus meningkatkan sistem ketahanan diri.

Yang sering jatuh sakit yang ada resdung. Boleh amalkan Madu dari sekarang. Madu juga memberikan stamina berpanjangan.

Secret Jelly mengandung MADU yang pasti selamat di amalkan setiap hari buat lelaki ataupun wanita.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #shine #nakcantik #breakout
- Pakej Ramadhan set paling lengkap dan perfect luar dalam untuk masa seminggu sahaja. So, raya tinggal 13hari lagi. Cepat2 grab sekarang sebelum terlambat. Nak kulit kelihatan lembab, gebu air masak jaga yeh sweetie. Jangan ambil remeh. Tips paling berkesan bangun tidur terus minum air masak segelas. Macam-macam manfaatnya. Kini tiada lagi rahsia tentang Madu. Madu sangat2 bagus untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan manusia. Madu memiliki 1001 gudang manfaat antaranya : . Agen anti-bakteria yang melindungi tubuh dari infeksi bakteria penyebab penyakit, MENINGKATKAN SISTEM IMUNISASI. Madu mengandungi Enzim, Vitamin dan Mineral yang mampu memerangi bakteria dalam badan sekali gus meningkatkan sistem ketahanan diri. Yang sering jatuh sakit yang ada resdung. Boleh amalkan Madu dari sekarang. Madu juga memberikan stamina berpanjangan. Secret Jelly mengandung MADU yang pasti selamat di amalkan setiap hari buat lelaki ataupun wanita. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #shine  #nakcantik  #breakout 
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau  @maryk_dnoradzima
.
.
.
Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau @maryk_dnoradzima . . . Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau  @maryk_dnoradzima
.
.
.
Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau @maryk_dnoradzima . . . Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau  @maryk_dnoradzima
.
.
.
Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau @maryk_dnoradzima . . . Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau  @maryk_dnoradzima
.
.
.
Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau @maryk_dnoradzima . . . Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau  @maryk_dnoradzima
.
.
.
Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau @maryk_dnoradzima . . . Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau  @maryk_dnoradzima
.
.
.
Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Setiap treatment atau set yang dipakai berbeza & perlu mengikit jenis serta keperluan kulit kita. Dapatkan dulu skin scanning & consultation supaya tidak berlaku salah pemilihan produk. Boleh terus merisik & WhatsApp Sis. Klik link kat profile ni atau @maryk_dnoradzima . . . Yang berminat nak buat bisnes & suka berminat nak buat apa yang I buat sekarang, iaitu cantikkan kulit & bantu Wanita lain cantikkan kulit mereka sambil menambah pendapatan, cepat-cepat dapatkan Starter Kit you all masing-masing. Macamana? Click link👇🏼in profile for more details.
Apa yang best tengan mila coklat slym ni yang takda dekat produk lain?
.
Haa boleh tengok 4 kelebihan yang ada dalam mila coklat slym. Jadi mila ni selamat di gunakan.
.
Boleh guna tanpa rasa ragu2 okey. Nak order boleh watsap 017-3925492
.
#produkterkini#viral#produkviral#produkvitaminc#vitcasli#serbukvitc#kulitberminyak#kulitcerah#cantik#naikseri#vitcfeedback#purevite#coklatmila#coklatslim#coklatkurus#kawalseleramakan#minumanterbaik#dietsihat#berkhasiat#alluraglowcushion#mesrawuduk#bedaktutupcela#lulusankkm#freshiefeedback#moisturizer#kulitkering#kulitlembap#terapiinstagram#ajimaura#luluskkm
Apa yang best tengan mila coklat slym ni yang takda dekat produk lain? . Haa boleh tengok 4 kelebihan yang ada dalam mila coklat slym. Jadi mila ni selamat di gunakan. . Boleh guna tanpa rasa ragu2 okey. Nak order boleh watsap 017-3925492 . #produkterkini #viral #produkviral #produkvitaminc #vitcasli #serbukvitc #kulitberminyak #kulitcerah #cantik #naikseri #vitcfeedback #purevite #coklatmila #coklatslim #coklatkurus #kawalseleramakan #minumanterbaik #dietsihat #berkhasiat #alluraglowcushion #mesrawuduk #bedaktutupcela #lulusankkm #freshiefeedback #moisturizer #kulitkering #kulitlembap #terapiinstagram #ajimaura #luluskkm 
Awak tahu tak? Kalau kulit awak kena sunburn awak bole guna Face Cream Aloe Vera? .
.
Haa kalau kulit ada sunburn boleh guna face cream sebab dalam face cream ada aloe vera dan juga agen pencerah .
.
Aloe vera di dalamface cream dapat memyejukkan kulit kita yang terkena sunburn tu. Ini kerana dalam aloe vera mengandungi 95% kandungan air. Jadi baik untuk merawat sunburn😊 .
.
Rm 45 exclude postage .
.
Berminat? WhatsApp 0111 321 7206
Awak tahu tak? Kalau kulit awak kena sunburn awak bole guna Face Cream Aloe Vera? . . Haa kalau kulit ada sunburn boleh guna face cream sebab dalam face cream ada aloe vera dan juga agen pencerah . . Aloe vera di dalamface cream dapat memyejukkan kulit kita yang terkena sunburn tu. Ini kerana dalam aloe vera mengandungi 95% kandungan air. Jadi baik untuk merawat sunburn😊 . . Rm 45 exclude postage . . Berminat? WhatsApp 0111 321 7206
Nak announce yg kami ada promotion baru!!!!😊😊😊😊.
.
PROMO AIDILADHA. .
Hair Cut + Hair Wash + Hair Spa
.
Just for RM115 jer😍😍😍😍. .
Jangan lupa temujanji kita 😍.
.
Whatsapp 📱017.305.6158 atau Hubungi ☎ 03.8923.1376
.
Click 👉 http://saya.nak.la/60173056158/Temujanji
.
#kulitwajah #kulitanjal #wajahberjerawat #kulitcerahberseri #kulitkasar #kulitberminyakdanberjerawat #kulitlembab #parutjerawathilang #kulithitam #wajahberseri #kulitkusamhilang #wajahhalus #wajahglow #kulitlembap #kulitsegar #kulitrosak #kulitcantikbersih #kulitmukaflawless #parutjerawatberlubang #wajahsegar #wajahmulusbebasjerawat #parutjerawatpudar #wajahglowingberseri #parutjerawatlekuk #jeragatkronik #parutjerawathilangdalammasaseminggu #jeragatjerawat #jeragatketurunan #jeragatskincare #jeragatteruk
Nak announce yg kami ada promotion baru!!!!😊😊😊😊. . PROMO AIDILADHA. . Hair Cut + Hair Wash + Hair Spa . Just for RM115 jer😍😍😍😍. . Jangan lupa temujanji kita 😍. . Whatsapp 📱017.305.6158 atau Hubungi ☎ 03.8923.1376 . Click 👉 http://saya.nak.la/60173056158/Temujanji . #kulitwajah  #kulitanjal  #wajahberjerawat  #kulitcerahberseri  #kulitkasar  #kulitberminyakdanberjerawat  #kulitlembab  #parutjerawathilang  #kulithitam  #wajahberseri  #kulitkusamhilang  #wajahhalus  #wajahglow  #kulitlembap  #kulitsegar  #kulitrosak  #kulitcantikbersih  #kulitmukaflawless  #parutjerawatberlubang  #wajahsegar  #wajahmulusbebasjerawat  #parutjerawatpudar  #wajahglowingberseri  #parutjerawatlekuk  #jeragatkronik  #parutjerawathilangdalammasaseminggu  #jeragatjerawat  #jeragatketurunan  #jeragatskincare  #jeragatteruk 
Nak announce yg kami ada promotion baru!!!!😊😊😊😊.
.
PROMO AIDILADHA. .
Foot Reflexology/ neck & shoulder massage for 1 hour! +  manicure.
.
Just for RM90 jer😍😍😍😍. .
Jangan lupa temujanji kita 😍.
.
Whatsapp 📱017.305.6158 atau Hubungi ☎ 03.8923.1376
.
Click 👉 http://saya.nak.la/60173056158/Temujanji
.
#kulitwajah #kulitanjal #wajahberjerawat #kulitcerahberseri #kulitkasar #kulitberminyakdanberjerawat #kulitlembab #parutjerawathilang #kulithitam #wajahberseri #kulitkusamhilang #wajahhalus #wajahglow #kulitlembap #kulitsegar #kulitrosak #kulitcantikbersih #kulitmukaflawless #parutjerawatberlubang #wajahsegar #wajahmulusbebasjerawat #parutjerawatpudar #wajahglowingberseri #parutjerawatlekuk #jeragatkronik #parutjerawathilangdalammasaseminggu #jeragatjerawat #jeragatketurunan #jeragatskincare #jeragatteruk
Nak announce yg kami ada promotion baru!!!!😊😊😊😊. . PROMO AIDILADHA. . Foot Reflexology/ neck & shoulder massage for 1 hour! + manicure. . Just for RM90 jer😍😍😍😍. . Jangan lupa temujanji kita 😍. . Whatsapp 📱017.305.6158 atau Hubungi ☎ 03.8923.1376 . Click 👉 http://saya.nak.la/60173056158/Temujanji . #kulitwajah  #kulitanjal  #wajahberjerawat  #kulitcerahberseri  #kulitkasar  #kulitberminyakdanberjerawat  #kulitlembab  #parutjerawathilang  #kulithitam  #wajahberseri  #kulitkusamhilang  #wajahhalus  #wajahglow  #kulitlembap  #kulitsegar  #kulitrosak  #kulitcantikbersih  #kulitmukaflawless  #parutjerawatberlubang  #wajahsegar  #wajahmulusbebasjerawat  #parutjerawatpudar  #wajahglowingberseri  #parutjerawatlekuk  #jeragatkronik  #parutjerawathilangdalammasaseminggu  #jeragatjerawat  #jeragatketurunan  #jeragatskincare  #jeragatteruk 
Vitamin C Gentle Cleanser
.
Sesuai untuk semua jenis kulit normal, kering, berminyak, termasuk kulit sensitif.
🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit
.
Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens
🔻No Alcohol
🔻No Pewangi Tiruan
🔻No Pewarna Tiruan
.
Vitamin C untuk kulit dan wajah.
🍊Kulit cerah sekata.
🍊Kulit muda & tegang.
🍊Kulit cantik & sihat.
🍊Kulit lembab & lembut.
🍊Kulit bebas jerawat.
🍊Kulit bebas jeragat.
.
.
Whatsapp :
012-462 7101
012-462 7101
012-462 7101

Dropship & agen diperlukan!
.
#kulitlembap #vitamincsolution  #kulitputihgebu #kulitputih #kulithalus #kulitkusam #kulitkering  #jerawatmerah #jerawatmeradang #parutjerawathilang #jerawatsembuh #jerawatkecut  #carahilangkanjerawat #jeragattebal #ubatjeragat #jeragatdegil #jeragatpudar  #jeragathilang  #jeragatberkurangan #parutjerawatberlubang #parutmelecur #parutchickenpox #paruthilangcepat #parutstretchmark #vitaminctestimoni  #produkkecantikan #serum  #skincaremurah  #skincareselamat
Vitamin C Gentle Cleanser . Sesuai untuk semua jenis kulit normal, kering, berminyak, termasuk kulit sensitif. 🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit 🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit 🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah 🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit . Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens 🔻No Alcohol 🔻No Pewangi Tiruan 🔻No Pewarna Tiruan . Vitamin C untuk kulit dan wajah. 🍊Kulit cerah sekata. 🍊Kulit muda & tegang. 🍊Kulit cantik & sihat. 🍊Kulit lembab & lembut. 🍊Kulit bebas jerawat. 🍊Kulit bebas jeragat. . . Whatsapp : 012-462 7101 012-462 7101 012-462 7101 Dropship & agen diperlukan! . #kulitlembap  #vitamincsolution  #kulitputihgebu  #kulitputih  #kulithalus  #kulitkusam  #kulitkering   #jerawatmerah  #jerawatmeradang  #parutjerawathilang  #jerawatsembuh  #jerawatkecut  #carahilangkanjerawat  #jeragattebal  #ubatjeragat  #jeragatdegil  #jeragatpudar  #jeragathilang  #jeragatberkurangan  #parutjerawatberlubang  #parutmelecur  #parutchickenpox  #paruthilangcepat  #parutstretchmark  #vitaminctestimoni  #produkkecantikan  #serum  #skincaremurah  #skincareselamat 
Untuk kalangan wanita pekerja seumuranku mata panda memang sering jadi problem kulit yang sering terjadi, caraku mengatasinya pakai benda dapur yaitu kantong teh bekas pakai yang sudah diletakkan dalam kulkas semalam. Tinggal di kompreskan ke bawah mata sekitar 5 menit mata panda sudah berkurang. Harus rutin jika ingin hasil maksimal #byebyematapanda
#neigeneeyeroller 
#Repost @unicityidn
• • • • •
Mata panda pastinya sangat mengganggu penampilan ya. Sekarang Anda dapat memiliki Neigene Eye Roller senilai @ Rp 687.000 secara gratis dengan mudah! Ikuti saja giveway dari Unicity! Pssst... hanya untuk 3 orang yang beruntung loh. > >> >>> >>>>> >>>>>> #neigene #neigeneeyeroller #eyeroller #masalahkulit #kulitcantik #kulitlembap #kulitkering #kulitsehat #unicityinternational #unicity #makelifebetter #cantik #beautiful #giveaway #giveaways #giveawaycontest #giveawaytime #giveaway_id #giveawayindo #giveawayindonesia #giveawayjakarta #giveawaygratis  #skincare #freeproduct #freemerch #produkgratis #gratis #gratisgiveaway
Untuk kalangan wanita pekerja seumuranku mata panda memang sering jadi problem kulit yang sering terjadi, caraku mengatasinya pakai benda dapur yaitu kantong teh bekas pakai yang sudah diletakkan dalam kulkas semalam. Tinggal di kompreskan ke bawah mata sekitar 5 menit mata panda sudah berkurang. Harus rutin jika ingin hasil maksimal #byebyematapanda  #neigeneeyeroller  #Repost  @unicityidn • • • • • Mata panda pastinya sangat mengganggu penampilan ya. Sekarang Anda dapat memiliki Neigene Eye Roller senilai @ Rp 687.000 secara gratis dengan mudah! Ikuti saja giveway dari Unicity! Pssst... hanya untuk 3 orang yang beruntung loh. > >> >>> >>>>> >>>>>>#neigene  #neigeneeyeroller  #eyeroller  #masalahkulit  #kulitcantik  #kulitlembap  #kulitkering  #kulitsehat  #unicityinternational  #unicity  #makelifebetter  #cantik  #beautiful  #giveaway  #giveaways  #giveawaycontest  #giveawaytime  #giveaway_id  #giveawayindo  #giveawayindonesia  #giveawayjakarta  #giveawaygratis  #skincare  #freeproduct  #freemerch  #produkgratis  #gratis  #gratisgiveaway 
Hai uollss sambil tengok tv tu jom kita bermasker dengan Coffee scrub Temyracle ni dulu.. Untuk kulit yang kering lagi best kalau uollss campurkan dengan alovera.. Sapu dekat wajah biarkan selama 30 minit lepastu baru bilas bersih dan cuci muka dengan clenser
.
Kulit rasa lebih segar dan makin lembap 😍 So kulit kering dah tiada! Yeyyy.. Parut pun boleh PUDAR uollss.. Nak cuba wasap elly 01121520711
.
#coffeescrubtemyracle #glowing #scrubhomemade #bebaskimia #cerahberseri #sunburnhilang #naturalproduk #scrubparut #kulitlembap #ubatjerawat #pilihanhati #kopiorganik #temyracle #jerawat #kusam #kopiscrub #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari
Hai uollss sambil tengok tv tu jom kita bermasker dengan Coffee scrub Temyracle ni dulu.. Untuk kulit yang kering lagi best kalau uollss campurkan dengan alovera.. Sapu dekat wajah biarkan selama 30 minit lepastu baru bilas bersih dan cuci muka dengan clenser . Kulit rasa lebih segar dan makin lembap 😍 So kulit kering dah tiada! Yeyyy.. Parut pun boleh PUDAR uollss.. Nak cuba wasap elly 01121520711 . #coffeescrubtemyracle  #glowing  #scrubhomemade  #bebaskimia  #cerahberseri  #sunburnhilang  #naturalproduk  #scrubparut  #kulitlembap  #ubatjerawat  #pilihanhati  #kopiorganik  #temyracle  #jerawat  #kusam  #kopiscrub  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #irissentialtemybold  #temyraclesayamesticari 
Vitamin C Gentle Cleanser
.
Sesuai untuk semua jenis kulit normal, kering, berminyak, termasuk kulit sensitif.
🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit
.
Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens
🔻No Alcohol
🔻No Pewangi Tiruan
🔻No Pewarna Tiruan
.
Vitamin C untuk kulit dan wajah.
🍊Kulit cerah sekata.
🍊Kulit muda & tegang.
🍊Kulit cantik & sihat.
🍊Kulit lembab & lembut.
🍊Kulit bebas jerawat.
🍊Kulit bebas jeragat.
.
.
Whatsapp :
013-592 8583
013-592 8583
013-592 8583

Dropship & agen diperlukan!
.
#kulitlembap #vitamincsolution  #kulitputihgebu #kulitputih #kulithalus #kulitkusam #kulitkering  #jerawatmerah #jerawatmeradang #parutjerawathilang #jerawatsembuh #jerawatkecut  #carahilangkanjerawat #jeragattebal #ubatjeragat #jeragatdegil #jeragatpudar  #jeragathilang  #jeragatberkurangan #parutjerawatberlubang #parutmelecur #parutchickenpox #paruthilangcepat #parutstretchmark #vitaminctestimoni  #produkkecantikan #serum  #skincaremurah  #skincareselamat
Vitamin C Gentle Cleanser . Sesuai untuk semua jenis kulit normal, kering, berminyak, termasuk kulit sensitif. 🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit 🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit 🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah 🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit . Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens 🔻No Alcohol 🔻No Pewangi Tiruan 🔻No Pewarna Tiruan . Vitamin C untuk kulit dan wajah. 🍊Kulit cerah sekata. 🍊Kulit muda & tegang. 🍊Kulit cantik & sihat. 🍊Kulit lembab & lembut. 🍊Kulit bebas jerawat. 🍊Kulit bebas jeragat. . . Whatsapp : 013-592 8583 013-592 8583 013-592 8583 Dropship & agen diperlukan! . #kulitlembap  #vitamincsolution  #kulitputihgebu  #kulitputih  #kulithalus  #kulitkusam  #kulitkering   #jerawatmerah  #jerawatmeradang  #parutjerawathilang  #jerawatsembuh  #jerawatkecut  #carahilangkanjerawat  #jeragattebal  #ubatjeragat  #jeragatdegil  #jeragatpudar  #jeragathilang  #jeragatberkurangan  #parutjerawatberlubang  #parutmelecur  #parutchickenpox  #paruthilangcepat  #parutstretchmark  #vitaminctestimoni  #produkkecantikan  #serum  #skincaremurah  #skincareselamat 
FEEDBACK MILA!
.
Customer sendiri bagitahu TAK BOLEH MOVE ON dengan rasa mila coklat yang sedap dan bagi rasa kenyang yang lama.
.
Untuk order boleh watsap 017-3925492
FEEDBACK MILA! . Customer sendiri bagitahu TAK BOLEH MOVE ON dengan rasa mila coklat yang sedap dan bagi rasa kenyang yang lama. . Untuk order boleh watsap 017-3925492
BUAH DELIMA antara salah satu bahan yang ada dalam MILA yang bantu kita rasa kenyang.
.
Untuk order boleh watsap 017-3925492
BUAH DELIMA antara salah satu bahan yang ada dalam MILA yang bantu kita rasa kenyang. . Untuk order boleh watsap 017-3925492
ROLLED OAT salah satu OAT TERBAIK untuk DIET!
.
Tak percaya? Google tau jenis2 oat yang ada. Nak diet bukan main makan je semua oat kena study jugak jenis2 oat dan pilih THE BEST OAT!
.
Untuk order boleh watsap 017-3925492 .
#produkterkini#viral#produkviral#produkvitaminc#vitcasli#serbukvitc#kulitberminyak#kulitcerah#cantik#naikseri#vitcfeedback#purevite#coklatmila#coklatslim#coklatkurus#kawalseleramakan#minumanterbaik#dietsihat#berkhasiat#alluraglowcushion#mesrawuduk#bedaktutupcela#lulusankkm#freshiefeedback#moisturizer#kulitkering#kulitlembap#terapiinstagram#ajimaura#luluskkm
ROLLED OAT salah satu OAT TERBAIK untuk DIET! . Tak percaya? Google tau jenis2 oat yang ada. Nak diet bukan main makan je semua oat kena study jugak jenis2 oat dan pilih THE BEST OAT! . Untuk order boleh watsap 017-3925492 . #produkterkini #viral #produkviral #produkvitaminc #vitcasli #serbukvitc #kulitberminyak #kulitcerah #cantik #naikseri #vitcfeedback #purevite #coklatmila #coklatslim #coklatkurus #kawalseleramakan #minumanterbaik #dietsihat #berkhasiat #alluraglowcushion #mesrawuduk #bedaktutupcela #lulusankkm #freshiefeedback #moisturizer #kulitkering #kulitlembap #terapiinstagram #ajimaura #luluskkm 
BAHAN YANG BUAT KITA RASA KENYANG!
.
Dalam mila takda bahan2 bahaya atau bahan2 pelik yang boleh bakar lemak sendiri okey.
.
Bahan bahan ni sahaja yang buat kita rasa kenyang lebih lama dan tak rasa nak makan banyak.
.
Untuk order boleh watsap 017-3925492 .
#produkterkini#viral#produkviral#produkvitaminc#vitcasli#serbukvitc#kulitberminyak#kulitcerah#cantik#naikseri#vitcfeedback#purevite#coklatmila#coklatslim#coklatkurus#kawalseleramakan#minumanterbaik#dietsihat#berkhasiat#alluraglowcushion#mesrawuduk#bedaktutupcela#lulusankkm#freshiefeedback#moisturizer#kulitkering#kulitlembap#terapiinstagram#ajimaura#luluskkm
BAHAN YANG BUAT KITA RASA KENYANG! . Dalam mila takda bahan2 bahaya atau bahan2 pelik yang boleh bakar lemak sendiri okey. . Bahan bahan ni sahaja yang buat kita rasa kenyang lebih lama dan tak rasa nak makan banyak. . Untuk order boleh watsap 017-3925492 . #produkterkini #viral #produkviral #produkvitaminc #vitcasli #serbukvitc #kulitberminyak #kulitcerah #cantik #naikseri #vitcfeedback #purevite #coklatmila #coklatslim #coklatkurus #kawalseleramakan #minumanterbaik #dietsihat #berkhasiat #alluraglowcushion #mesrawuduk #bedaktutupcela #lulusankkm #freshiefeedback #moisturizer #kulitkering #kulitlembap #terapiinstagram #ajimaura #luluskkm 
- Pakej Ramadhan set paling lengkap dan perfect luar dalam untuk masa seminggu sahaja. So, raya tinggal 13hari lagi. Cepat2 grab sekarang sebelum terlambat.

Nak kulit kelihatan lembab, gebu air masak jaga yeh sweetie. Jangan ambil remeh. Tips paling berkesan bangun tidur terus minum air masak segelas. Macam-macam manfaatnya.

Kini tiada lagi rahsia tentang Madu. Madu sangat2 bagus untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan manusia. Madu memiliki 1001 gudang manfaat antaranya :
.
Agen anti-bakteria yang melindungi tubuh dari infeksi bakteria penyebab penyakit,  MENINGKATKAN SISTEM IMUNISASI.

Madu mengandungi Enzim, Vitamin dan Mineral yang mampu memerangi bakteria dalam badan sekali gus meningkatkan sistem ketahanan diri.

Yang sering jatuh sakit yang ada resdung. Boleh amalkan Madu dari sekarang. Madu juga memberikan stamina berpanjangan.

Secret Jelly mengandung MADU yang pasti selamat di amalkan setiap hari buat lelaki ataupun wanita.

Capai impian kulit glowing, lembut bak baby

SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT

AGENT DROPSHIP diperlukan
Buat duit dari handfon

#SecretJelly #HerrazGlowSerum #detox #putihsihat #lebihputih #lebihmantop #feeltabeauty #feelta #nakputih #jomputih #naksihat #gebu #pinky #jerawat #jeragat #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitlembut #kulitsmooth #kulitlembap #sekata #kusam #AgentDropshipwanted #bintikhitam #glowing #shine #nakcantik #breakout
- Pakej Ramadhan set paling lengkap dan perfect luar dalam untuk masa seminggu sahaja. So, raya tinggal 13hari lagi. Cepat2 grab sekarang sebelum terlambat. Nak kulit kelihatan lembab, gebu air masak jaga yeh sweetie. Jangan ambil remeh. Tips paling berkesan bangun tidur terus minum air masak segelas. Macam-macam manfaatnya. Kini tiada lagi rahsia tentang Madu. Madu sangat2 bagus untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan manusia. Madu memiliki 1001 gudang manfaat antaranya : . Agen anti-bakteria yang melindungi tubuh dari infeksi bakteria penyebab penyakit, MENINGKATKAN SISTEM IMUNISASI. Madu mengandungi Enzim, Vitamin dan Mineral yang mampu memerangi bakteria dalam badan sekali gus meningkatkan sistem ketahanan diri. Yang sering jatuh sakit yang ada resdung. Boleh amalkan Madu dari sekarang. Madu juga memberikan stamina berpanjangan. Secret Jelly mengandung MADU yang pasti selamat di amalkan setiap hari buat lelaki ataupun wanita. Capai impian kulit glowing, lembut bak baby SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT AGENT DROPSHIP diperlukan Buat duit dari handfon #SecretJelly  #HerrazGlowSerum  #detox  #putihsihat  #lebihputih  #lebihmantop  #feeltabeauty  #feelta  #nakputih  #jomputih  #naksihat  #gebu  #pinky  #jerawat  #jeragat  #poribesar  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitlembut  #kulitsmooth  #kulitlembap  #sekata  #kusam  #AgentDropshipwanted  #bintikhitam  #glowing  #shine  #nakcantik  #breakout 
Dilema Wanita Cantik!

Wahai adik2 kakak2 kat luar sana tu..nak badan sihat cantik mulus gebu?? Kulit kering menggerutu?
Rumah dan bilik panas dan kering?

Kenapa susah2...sebab sekarang ni Cuckoo dan kluarkan penapis udara yang sememangnya hebat dlm membersihkan udara dalam rumah dengan tambahan humidifier yang akan menambahkan kedinginan dan meningkatkan lembapan dalam  udara. Hebat bukan. Kini selesai segala masalah 😍

Nak tau macamna nak miliki produk hebat ni. Tanyalah saya sekarang di

www.wasap.my//60108989801 
www.wasap.my/60108989801

#usahawancuckoo #cing #kulitlembap #airpurifier
Dilema Wanita Cantik! Wahai adik2 kakak2 kat luar sana tu..nak badan sihat cantik mulus gebu?? Kulit kering menggerutu? Rumah dan bilik panas dan kering? Kenapa susah2...sebab sekarang ni Cuckoo dan kluarkan penapis udara yang sememangnya hebat dlm membersihkan udara dalam rumah dengan tambahan humidifier yang akan menambahkan kedinginan dan meningkatkan lembapan dalam udara. Hebat bukan. Kini selesai segala masalah 😍 Nak tau macamna nak miliki produk hebat ni. Tanyalah saya sekarang di www.wasap.my//60108989801 www.wasap.my/60108989801 #usahawancuckoo  #cing  #kulitlembap  #airpurifier 
KULIT MAKIN BERSIH & LEMBAP,
TAK BERMINYAK LAGI,
KADANG2 KELUAR RUMAH X PAKAI BEDAK PUN..
NAK TAHU RAHSIA SAYA?
.
SABUN HERBA ROSEMARY dari Camar Haryan la jawabnya..
Walaupun banyak kali cuci muka dgn SHR kulit terasa lembap je sentiasa..kulit tak kering mcm pakai sabun lain..
Kadang2 keluar rumah cuma cuci muka je..tak pakai bedak pun, bare face...cuma calit lipstick & celak je...confident sgt2 dgn SHR..
Masalah kulit berminyak sebelum ni pun dah hilang..memang berkesan sgt2..
Sabun pulak jimat yg amat, pakai berbulan2 baru habis..
Memang dah serasi dengan SHR, tak mau yang lain dah...
.
Whatsapp je kak Inas ke www.wasap.my/60195611310
.
#SHR
#SabunHomemade
#sayajualsayapakai
#Gosok2Cantik
#kulitlembap
#rosemary
#CAMARHARYAN
#EMPIREPuanSue
#TeamRiezAnggun
#alhamdulillah
KULIT MAKIN BERSIH & LEMBAP, TAK BERMINYAK LAGI, KADANG2 KELUAR RUMAH X PAKAI BEDAK PUN.. NAK TAHU RAHSIA SAYA? . SABUN HERBA ROSEMARY dari Camar Haryan la jawabnya.. Walaupun banyak kali cuci muka dgn SHR kulit terasa lembap je sentiasa..kulit tak kering mcm pakai sabun lain.. Kadang2 keluar rumah cuma cuci muka je..tak pakai bedak pun, bare face...cuma calit lipstick & celak je...confident sgt2 dgn SHR.. Masalah kulit berminyak sebelum ni pun dah hilang..memang berkesan sgt2.. Sabun pulak jimat yg amat, pakai berbulan2 baru habis.. Memang dah serasi dengan SHR, tak mau yang lain dah... . Whatsapp je kak Inas ke www.wasap.my/60195611310 . #SHR  #SabunHomemade  #sayajualsayapakai  #Gosok2Cantik  #kulitlembap  #rosemary  #CAMARHARYAN  #EMPIREPuanSue  #TeamRiezAnggun  #alhamdulillah 
Apa yang menarik tentang Mary Kay Mineral Powder Foundation ni? 🤔 Bukan je bedak muka tapi foundation dalam bentuk serbuk. Inilah keistimewaan Mineral Powder Foundation ni. It's two-in-one functions.
...
Untuk siapa? Kulit yang macamana boleh pakai bedak foundation ni?
✔️Untuk Wanita.
✔️Untuk Lelaki.
✔️Untuk sesiapa yang inginkan wajah cerah berseri. Dengan litupan nipis alas mekap menyeluruh dan kemasan matte.
...
Serbuk bedak Mineral Powder Foundation ni sangat halus dan ringan. Sebab tu bedak ni dapat menutup garis-garis halus, especially garis-garis kedutan bawah mata. Menutup ketaksempurnaan wajah yang lain seperti parut & jerawat.
...
Paling best tentang bedak ni ialah bedak ni tak
mudah terpalit pada pakaian kita & menjadikan wajah kita sentiasa berseri sepanjang hari. 😍😍😍
Apa yang menarik tentang Mary Kay Mineral Powder Foundation ni? 🤔 Bukan je bedak muka tapi foundation dalam bentuk serbuk. Inilah keistimewaan Mineral Powder Foundation ni. It's two-in-one functions. ... Untuk siapa? Kulit yang macamana boleh pakai bedak foundation ni? ✔️Untuk Wanita. ✔️Untuk Lelaki. ✔️Untuk sesiapa yang inginkan wajah cerah berseri. Dengan litupan nipis alas mekap menyeluruh dan kemasan matte. ... Serbuk bedak Mineral Powder Foundation ni sangat halus dan ringan. Sebab tu bedak ni dapat menutup garis-garis halus, especially garis-garis kedutan bawah mata. Menutup ketaksempurnaan wajah yang lain seperti parut & jerawat. ... Paling best tentang bedak ni ialah bedak ni tak mudah terpalit pada pakaian kita & menjadikan wajah kita sentiasa berseri sepanjang hari. 😍😍😍
Dianz Vitamin:
Alhamdulillah syukur menerima banyak sangat feedback yang positif daripada pengguna-pengguna Dianz Vitamin.
-
Moga lebih ramai mendapat manfaat daripada semua produk-produk berkualiti keluaran Dianz. -
-
1 Botol : RM50 (30 biji)
Postage : RM7 SM/RM12 SS
-
-
Singgah2 la tengok lebih lagi testimoni kami. Click sini ye @dianzvitamin.shop
-
❤️ Sesuai untuk lelaki & perempuan 16 tahun ke atas sahaja
❤️ Sesuai untuk ibu mengandung & menyusu bayi
❤️ Elakkan makanan & minuman berkafein & bergas untuk kesan berganda
-
-
Kebaikan Dianz Vitamin
-
✔  Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔ Kulit lebih glowy dan berseri
✔ Mencantikkan kulit
✔ Melembapkan kulit
✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
✔ Menghilangkan parut muka/badan
✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan ekzema
✔ Mengurangkan resdung
✔ Membantu menegangkan kulit
✔ Merawat kulit kusam
✔ Merawat tona kulit tidak sekata
✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
-
Cara makan : 1 biji sehari selepas makan ( hisap, kunyah, telan ikut la macam mana pun asalkan masuk dalam badan. Rasa berry sedap😋 ). 2 biji sehari untuk whitening booster.
-
-
📱 WhatsApp 011-12162146
Dianz Vitamin: Alhamdulillah syukur menerima banyak sangat feedback yang positif daripada pengguna-pengguna Dianz Vitamin. - Moga lebih ramai mendapat manfaat daripada semua produk-produk berkualiti keluaran Dianz. - - 1 Botol : RM50 (30 biji) Postage : RM7 SM/RM12 SS - - Singgah2 la tengok lebih lagi testimoni kami. Click sini ye @dianzvitamin.shop - ❤️ Sesuai untuk lelaki & perempuan 16 tahun ke atas sahaja ❤️ Sesuai untuk ibu mengandung & menyusu bayi ❤️ Elakkan makanan & minuman berkafein & bergas untuk kesan berganda - - Kebaikan Dianz Vitamin - ✔ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan ✔ Kulit lebih glowy dan berseri ✔ Mencantikkan kulit ✔ Melembapkan kulit ✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati ✔ Menghilangkan parut muka/badan ✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan ekzema ✔ Mengurangkan resdung ✔ Membantu menegangkan kulit ✔ Merawat kulit kusam ✔ Merawat tona kulit tidak sekata ✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru - Cara makan : 1 biji sehari selepas makan ( hisap, kunyah, telan ikut la macam mana pun asalkan masuk dalam badan. Rasa berry sedap😋 ). 2 biji sehari untuk whitening booster. - - 📱 WhatsApp 011-12162146
Bismillahirrahmanirrahim
Mata 👀 panda 🐼 bagiku memang sangat menakutkan tapi maaf 😔😔 mimin, aku sama sekali gk tau cara mengatasi nya.. Aku cuma biasa pakai air es untuk mencoba mengatasinya tapi itupun tidak teratur karena aku punya bayi dan anak balita yang lagi aktif-aktifnya.. Siang maupun malam 🌛🌟🌙⏰💤💤 aku memang kurang tidur karna mereka, tapi aku bersyukur bisa merasakan menjadi seorang ibu yang baik bagi mereka.. Tolong bantu aku mengatasi mata 👀 panda 🐼 aku ini @unicityidn agar akupun tetap terlihat seger dan tetap terlihat cantik 👍😘 bagi anak-anak ku.. PLEASE @unicityidn 🙏🙏🙏 #Repost @unicityidn
• • •
Mata panda pastinya sangat mengganggu penampilan ya. Sekarang Anda dapat memiliki Neigene Eye Roller senilai @ Rp 687.000 secara gratis dengan mudah! Ikuti saja giveway dari Unicity! Pssst... hanya untuk 3 orang yang beruntung loh. > >> >>> >>>>> >>>>>> #neigene #neigeneeyeroller #eyeroller #masalahkulit #kulitcantik #kulitlembap #kulitkering #kulitsehat #unicityinternational #unicity #makelifebetter #cantik #beautiful #giveaway #giveaways #giveawaycontest #giveawaytime #giveaway_id #giveawayindo #giveawayindonesia #giveawayjakarta #giveawaygratis  #skincare #freeproduct #freemerch #produkgratis #gratis #gratisgiveaway
Bismillahirrahmanirrahim Mata 👀 panda 🐼 bagiku memang sangat menakutkan tapi maaf 😔😔 mimin, aku sama sekali gk tau cara mengatasi nya.. Aku cuma biasa pakai air es untuk mencoba mengatasinya tapi itupun tidak teratur karena aku punya bayi dan anak balita yang lagi aktif-aktifnya.. Siang maupun malam 🌛🌟🌙⏰💤💤 aku memang kurang tidur karna mereka, tapi aku bersyukur bisa merasakan menjadi seorang ibu yang baik bagi mereka.. Tolong bantu aku mengatasi mata 👀 panda 🐼 aku ini @unicityidn agar akupun tetap terlihat seger dan tetap terlihat cantik 👍😘 bagi anak-anak ku.. PLEASE @unicityidn 🙏🙏🙏 #Repost  @unicityidn • • • Mata panda pastinya sangat mengganggu penampilan ya. Sekarang Anda dapat memiliki Neigene Eye Roller senilai @ Rp 687.000 secara gratis dengan mudah! Ikuti saja giveway dari Unicity! Pssst... hanya untuk 3 orang yang beruntung loh. > >> >>> >>>>> >>>>>>#neigene  #neigeneeyeroller  #eyeroller  #masalahkulit  #kulitcantik  #kulitlembap  #kulitkering  #kulitsehat  #unicityinternational  #unicity  #makelifebetter  #cantik  #beautiful  #giveaway  #giveaways  #giveawaycontest  #giveawaytime  #giveaway_id  #giveawayindo  #giveawayindonesia  #giveawayjakarta  #giveawaygratis  #skincare  #freeproduct  #freemerch  #produkgratis  #gratis  #gratisgiveaway 
Cara saya mengatasi mata panda yaitu dengan tidur lebih teratur (tidur lebih cpet, tdk tdur malam") ato menggunakan produk eyemask dr @cathydollindonesia
Tau ada GA dr @unicityidn produk Neigene Eye Roller, saya jadi ingin mencoba produknya alias penasaran 😁
Semoga kali ini beruntung 🙏🙏
.
.
#byebyematapanda
#neigeneeyeroller
.
.
#Repost @unicityidn (@get_repost)
・・・
Mata panda pastinya sangat mengganggu penampilan ya. Sekarang Anda dapat memiliki Neigene Eye Roller senilai @ Rp 687.000 secara gratis dengan mudah! Ikuti saja giveway dari Unicity! Pssst... hanya untuk 3 orang yang beruntung loh. > >> >>> >>>>> >>>>>> #neigene #neigeneeyeroller #eyeroller #masalahkulit #kulitcantik #kulitlembap #kulitkering #kulitsehat #unicityinternational #unicity #makelifebetter #cantik #beautiful #giveaway #giveaways #giveawaycontest #giveawaytime #giveaway_id #giveawayindo #giveawayindonesia #giveawayjakarta #giveawaygratis  #skincare #freeproduct #freemerch #produkgratis #gratis #gratisgiveaway
Cara saya mengatasi mata panda yaitu dengan tidur lebih teratur (tidur lebih cpet, tdk tdur malam") ato menggunakan produk eyemask dr @cathydollindonesia Tau ada GA dr @unicityidn produk Neigene Eye Roller, saya jadi ingin mencoba produknya alias penasaran 😁 Semoga kali ini beruntung 🙏🙏 . . #byebyematapanda  #neigeneeyeroller  . . #Repost  @unicityidn (@get_repost) ・・・ Mata panda pastinya sangat mengganggu penampilan ya. Sekarang Anda dapat memiliki Neigene Eye Roller senilai @ Rp 687.000 secara gratis dengan mudah! Ikuti saja giveway dari Unicity! Pssst... hanya untuk 3 orang yang beruntung loh. > >> >>> >>>>> >>>>>>#neigene  #neigeneeyeroller  #eyeroller  #masalahkulit  #kulitcantik  #kulitlembap  #kulitkering  #kulitsehat  #unicityinternational  #unicity  #makelifebetter  #cantik  #beautiful  #giveaway  #giveaways  #giveawaycontest  #giveawaytime  #giveaway_id  #giveawayindo  #giveawayindonesia  #giveawayjakarta  #giveawaygratis  #skincare  #freeproduct  #freemerch  #produkgratis  #gratis  #gratisgiveaway 
ARGANIA LIGHT & OIL (SET COMBO)
.
RM105
.
Whatsapp utk order 👇
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110

#argania #arganiaoil #wonderoil #arganiawonderoil #arganialight #light #arganiahq #kulitlembap #mukaglowing #tonakulitsekata #kulitcantik #wajahberseri #makeupbase #makeupviral #makeuptahanlama #makeup #bazarpaknil #arganiaMachang #codMachang #sititehabeauty
BADAN BERBAU? Eyyy memang tak selesa sangat dengan rasa malu nya bila berdepan dengan orang 😣
.
Jangan biarkan masalah ni terus hadir dalam hidup uollss tau.. Jom scrub badan dengan Whitening body scrub temyracle ni.. Bau sangat wangi, conform bau badan hilang dan rasa segar sepanjang hari✨
.
Bukan setakat bau badan je hilang ni, dengan daki daki sekali tanggal uollss.. Wahh bestnya! Yeyyy 😍 Nak cuba tak? Wasap elly 01121520711.. Esok ada postage tau
.
#whiteningbodyscrubtemyracle #scrubhoemade #bebaskimia #naturalproduk #baubadanhilang #kulitbersih #ubatputih #kulitlembut #cerahsekata #putihgebu #scrubdaki #irissentialtemybold #scrubmalaysia #wangi #kulitlembap #wangidenganbodyscrub #temyraclesayamesticari
BADAN BERBAU? Eyyy memang tak selesa sangat dengan rasa malu nya bila berdepan dengan orang 😣 . Jangan biarkan masalah ni terus hadir dalam hidup uollss tau.. Jom scrub badan dengan Whitening body scrub temyracle ni.. Bau sangat wangi, conform bau badan hilang dan rasa segar sepanjang hari✨ . Bukan setakat bau badan je hilang ni, dengan daki daki sekali tanggal uollss.. Wahh bestnya! Yeyyy 😍 Nak cuba tak? Wasap elly 01121520711.. Esok ada postage tau . #whiteningbodyscrubtemyracle  #scrubhoemade  #bebaskimia  #naturalproduk  #baubadanhilang  #kulitbersih  #ubatputih  #kulitlembut  #cerahsekata  #putihgebu  #scrubdaki  #irissentialtemybold  #scrubmalaysia  #wangi  #kulitlembap  #wangidenganbodyscrub  #temyraclesayamesticari 
Vitamin C Gentle Cleanser
.
Sesuai untuk semua jenis kulit normal, kering, berminyak, termasuk kulit sensitif.
🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit
.
Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens
🔻No Alcohol
🔻No Pewangi Tiruan
🔻No Pewarna Tiruan
.
Vitamin C untuk kulit dan wajah.
🍊Kulit cerah sekata.
🍊Kulit muda & tegang.
🍊Kulit cantik & sihat.
🍊Kulit lembab & lembut.
🍊Kulit bebas jerawat.
🍊Kulit bebas jeragat.
.
.
Whatsapp :
012-462 7101
012-462 7101
012-462 7101

Dropship & agen diperlukan!
.
#kulitlembap #vitamincsolution  #kulitputihgebu #kulitputih #kulithalus #kulitkusam #kulitkering  #jerawatmerah #jerawatmeradang #parutjerawathilang #jerawatsembuh #jerawatkecut  #carahilangkanjerawat #jeragattebal #ubatjeragat #jeragatdegil #jeragatpudar  #jeragathilang  #jeragatberkurangan #parutjerawatberlubang #parutmelecur #parutchickenpox #paruthilangcepat #parutstretchmark #vitaminctestimoni  #produkkecantikan #serum  #skincaremurah  #skincareselamat
Vitamin C Gentle Cleanser . Sesuai untuk semua jenis kulit normal, kering, berminyak, termasuk kulit sensitif. 🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit 🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit 🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah 🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit . Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens 🔻No Alcohol 🔻No Pewangi Tiruan 🔻No Pewarna Tiruan . Vitamin C untuk kulit dan wajah. 🍊Kulit cerah sekata. 🍊Kulit muda & tegang. 🍊Kulit cantik & sihat. 🍊Kulit lembab & lembut. 🍊Kulit bebas jerawat. 🍊Kulit bebas jeragat. . . Whatsapp : 012-462 7101 012-462 7101 012-462 7101 Dropship & agen diperlukan! . #kulitlembap  #vitamincsolution  #kulitputihgebu  #kulitputih  #kulithalus  #kulitkusam  #kulitkering   #jerawatmerah  #jerawatmeradang  #parutjerawathilang  #jerawatsembuh  #jerawatkecut  #carahilangkanjerawat  #jeragattebal  #ubatjeragat  #jeragatdegil  #jeragatpudar  #jeragathilang  #jeragatberkurangan  #parutjerawatberlubang  #parutmelecur  #parutchickenpox  #paruthilangcepat  #parutstretchmark  #vitaminctestimoni  #produkkecantikan  #serum  #skincaremurah  #skincareselamat 
APA YANG ISTIMEWA  VITAMIN C SERUM NI?
==================
.
👱🏻‍ kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
👱🏻‍ mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
👱🏻‍ mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
👱🏻‍ boleh bawa solat
👱🏻‍ tiada campuran alkohol - guna tanpa was was
👱🏻‍ tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif
👱🏻‍ diluluskan KKM (NOT161004544K)
👱🏻‍ dikilangkan di kilang berstatus GMP
.
.
VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH :
===================
.
✔ Liang pori terbuka
✔ Parut pada kulit
✔ Jeragat
✔ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
✔ Tona kulit tak sekata
✔ Kulit kusam
✔ Penuaan kulit pramatang =======================
.
 KOMBO BASIC BEAUTY
🔻RM99 (NP : RM117) SAVE RM18
✔Vitamin C Serum 5ml
✔Vitamin C Gentle Cleanser 60ml ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g.
.
KOMBO SUPER SAVER
🔻RM160 (NP : RM219) SAVE RM59
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1
.
.
KOMBO BEAUTY HERO
🔻RM170 (NP : RM235) SAVE RM65
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Dermaroller x 1
.
.
KOMBO INNERSHINE
🔻RM190 (NP : 249) SAVE RM59
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg with Bioflavonoids 60's x 1
.
.
KOMBO MINI BUNDLE
🔻RM100 (NP : RM117) SAVE RM17
✔Vitamin C Serum mini 5ml x 3
.
.
*GST INCLUSIVE
**POSTAGE EXCLUDED
.
📲 WhatsApp 011-2547 7224
📲 WhatsApp 011-2547 7224
APA YANG ISTIMEWA VITAMIN C SERUM NI? ================== . 👱🏻‍ kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran 👱🏻‍ mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit 👱🏻‍ mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan 👱🏻‍ boleh bawa solat 👱🏻‍ tiada campuran alkohol - guna tanpa was was 👱🏻‍ tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif 👱🏻‍ diluluskan KKM (NOT161004544K) 👱🏻‍ dikilangkan di kilang berstatus GMP . . VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH : =================== . ✔ Liang pori terbuka ✔ Parut pada kulit ✔ Jeragat ✔ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik ✔ Tona kulit tak sekata ✔ Kulit kusam ✔ Penuaan kulit pramatang ======================= . KOMBO BASIC BEAUTY 🔻RM99 (NP : RM117) SAVE RM18 ✔Vitamin C Serum 5ml ✔Vitamin C Gentle Cleanser 60ml ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g. . KOMBO SUPER SAVER 🔻RM160 (NP : RM219) SAVE RM59 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1 . . KOMBO BEAUTY HERO 🔻RM170 (NP : RM235) SAVE RM65 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Dermaroller x 1 . . KOMBO INNERSHINE 🔻RM190 (NP : 249) SAVE RM59 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg with Bioflavonoids 60's x 1 . . KOMBO MINI BUNDLE 🔻RM100 (NP : RM117) SAVE RM17 ✔Vitamin C Serum mini 5ml x 3 . . *GST INCLUSIVE **POSTAGE EXCLUDED . 📲 WhatsApp 011-2547 7224 📲 WhatsApp 011-2547 7224
1) VCS Annona memang diperbuat dari bahan-bahan utamanya organik. Namun, kita tidak pernah claim produk ini 100% organik.

2) Masih ada juga sedikit campuran bahan kimia dalam kepekatan yang rendah dan sudah approved selamat untuk kegunaan kosmetik/skincare.

3) Perlu ada pengawet kerana ia penting untuk memelihara ketahanan produk, shelf life, elak tumbuhan bakteria/kulat pada produk dan sebagainya. Ubat gigi, shampoo dan sabun badan kita mengandungi lebih banyak bahan-bahan kimia ini.

4) Di dalam VCS tidak ada PARABEN. Tidak ada ALKOHOL dan tidak ada PEWANGI tiruan. Ia sangat sesuai untuk kulit sensitif kerana kulit sensitif tidak boleh 'in contact' dengan bahan-bahan ini. Ia akan meningkatkan kerengsaan kulit.

5) Semua benda di dunia ni terdiri dari binaan kimia. Apa yang kita mahu elakkan lebih tepat ialah bahan kimia merbahaya.

6) Air pun bahan kimia juga - H2O 😊
1) VCS Annona memang diperbuat dari bahan-bahan utamanya organik. Namun, kita tidak pernah claim produk ini 100% organik. 2) Masih ada juga sedikit campuran bahan kimia dalam kepekatan yang rendah dan sudah approved selamat untuk kegunaan kosmetik/skincare. 3) Perlu ada pengawet kerana ia penting untuk memelihara ketahanan produk, shelf life, elak tumbuhan bakteria/kulat pada produk dan sebagainya. Ubat gigi, shampoo dan sabun badan kita mengandungi lebih banyak bahan-bahan kimia ini. 4) Di dalam VCS tidak ada PARABEN. Tidak ada ALKOHOL dan tidak ada PEWANGI tiruan. Ia sangat sesuai untuk kulit sensitif kerana kulit sensitif tidak boleh 'in contact' dengan bahan-bahan ini. Ia akan meningkatkan kerengsaan kulit. 5) Semua benda di dunia ni terdiri dari binaan kimia. Apa yang kita mahu elakkan lebih tepat ialah bahan kimia merbahaya. 6) Air pun bahan kimia juga - H2O 😊
APA YANG ISTIMEWA  VITAMIN C SERUM NI?
==================
.
👱🏻‍ kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
👱🏻‍ mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
👱🏻‍ mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
👱🏻‍ boleh bawa solat
👱🏻‍ tiada campuran alkohol - guna tanpa was was
👱🏻‍ tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif
👱🏻‍ diluluskan KKM (NOT161004544K)
👱🏻‍ dikilangkan di kilang berstatus GMP
.
.
VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH :
===================
.
✔ Liang pori terbuka
✔ Parut pada kulit
✔ Jeragat
✔ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
✔ Tona kulit tak sekata
✔ Kulit kusam
✔ Penuaan kulit pramatang
.
=======================
.
*PROMO PAKEJ KOMBO*
.
KOMBO BASIC BEAUTY
🔻RM99 (NP : RM117) SAVE RM18
✔Vitamin C Serum 5ml
✔Vitamin C Gentle Cleanser 60ml ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g .
.
KOMBO SUPER SAVER
🔻RM160 (NP : RM219) SAVE RM59
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1
.
.
KOMBO BEAUTY HERO
🔻RM170 (NP : RM235) SAVE RM65
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Dermaroller x 1
.
.
KOMBO INNERSHINE
🔻RM190 (NP : 249) SAVE RM59
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg with Bioflavonoids 60's x 1
.
.
KOMBO MINI BUNDLE
🔻RM100 (NP : RM117) SAVE RM17
✔Vitamin C Serum mini 5ml x 3
.
.
*GST INCLUSIVE
**POSTAGE EXCLUDED
.
📲 WhatsApp 011-2547 7224
📲 WhatsApp 011-2547 7224
APA YANG ISTIMEWA VITAMIN C SERUM NI? ================== . 👱🏻‍ kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran 👱🏻‍ mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit 👱🏻‍ mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan 👱🏻‍ boleh bawa solat 👱🏻‍ tiada campuran alkohol - guna tanpa was was 👱🏻‍ tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif 👱🏻‍ diluluskan KKM (NOT161004544K) 👱🏻‍ dikilangkan di kilang berstatus GMP . . VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH : =================== . ✔ Liang pori terbuka ✔ Parut pada kulit ✔ Jeragat ✔ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik ✔ Tona kulit tak sekata ✔ Kulit kusam ✔ Penuaan kulit pramatang . ======================= . *PROMO PAKEJ KOMBO* . KOMBO BASIC BEAUTY 🔻RM99 (NP : RM117) SAVE RM18 ✔Vitamin C Serum 5ml ✔Vitamin C Gentle Cleanser 60ml ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g . . KOMBO SUPER SAVER 🔻RM160 (NP : RM219) SAVE RM59 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1 . . KOMBO BEAUTY HERO 🔻RM170 (NP : RM235) SAVE RM65 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Dermaroller x 1 . . KOMBO INNERSHINE 🔻RM190 (NP : 249) SAVE RM59 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg with Bioflavonoids 60's x 1 . . KOMBO MINI BUNDLE 🔻RM100 (NP : RM117) SAVE RM17 ✔Vitamin C Serum mini 5ml x 3 . . *GST INCLUSIVE **POSTAGE EXCLUDED . 📲 WhatsApp 011-2547 7224 📲 WhatsApp 011-2547 7224