an online Instagram web viewer

#kulitjerawat medias

Photos

. Kelebihan Greentea Mint Face Scrub
.
🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit  dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
.
RM36 EXC POSTAGE
.
WhatsApp 📲 0123588459
. Kelebihan Greentea Mint Face Scrub . 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi! 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead! 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint . RM36 EXC POSTAGE . WhatsApp 📲 0123588459
TERBAIKKKKKK FINISHING SPRAY MARY KAY.👍👍👍 Korang ade finishing tak lepas mekap semua? Tak ye? Rugilah korang mekap2 tapi tak buat finishing seumpama makan nasi tapi tak minum air.. 😂😂 Sebenarnya fungsi spray nie untuk :
.
🌈tahan mekap daripada cair, memberi lebih kelembapan pada kulit
💧bebas daripada minyak
☀️mudah kering dan
❄️tidak melekit. . .
👉..Mary Kay  bekerjasama  dengan Skindinavia, iaitu cosmetic company yang memang hanya mengeluarkan produk 'make up finishing spray' and digunakan oleh most of the Hollywood artist, especially masa acara gemilang macam Grammy Awards. 💃💃💃 Britney Spears, Lady Gaga pun guna produk Skindinavia tau.
Sekarang dah ber'partner' dengan Mary Kay.
.
Jom try.. Tak tahu kalau tak cuba 😍😍
.
Beauty with me,
Ierashaziera
IBC Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #kulitkusam #kulit kering #kulitjeragat #kulitjerawat #kulit sihat #tipscantik #letscantik #letshoppingwithme #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykay  #letscantik #letsuccessmakesthenoise #kulitidaman #consultant #spamforspam #spaß  #detox #kulitkusam #flawless #jomsihat #jomcantik
TERBAIKKKKKK FINISHING SPRAY MARY KAY.👍👍👍 Korang ade finishing tak lepas mekap semua? Tak ye? Rugilah korang mekap2 tapi tak buat finishing seumpama makan nasi tapi tak minum air.. 😂😂 Sebenarnya fungsi spray nie untuk : . 🌈tahan mekap daripada cair, memberi lebih kelembapan pada kulit 💧bebas daripada minyak ☀️mudah kering dan ❄️tidak melekit. . . 👉..Mary Kay bekerjasama dengan Skindinavia, iaitu cosmetic company yang memang hanya mengeluarkan produk 'make up finishing spray' and digunakan oleh most of the Hollywood artist, especially masa acara gemilang macam Grammy Awards. 💃💃💃 Britney Spears, Lady Gaga pun guna produk Skindinavia tau. Sekarang dah ber'partner' dengan Mary Kay. . Jom try.. Tak tahu kalau tak cuba 😍😍 . Beauty with me, Ierashaziera IBC Mary Kay Malaysia #marykaymalaysia  #kulitkusam  #kulit  kering #kulitjeragat  #kulitjerawat  #kulit  sihat #tipscantik  #letscantik  #letshoppingwithme  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykay  #letscantik  #letsuccessmakesthenoise  #kulitidaman  #consultant  #spamforspam  #spaß  #detox  #kulitkusam  #flawless  #jomsihat  #jomcantik 
Biaq laa gambaq yang berbicara.
.
Sebab gambaq tak qeti tipu.
.
Dapatkan @vcsannona_ija untuk kulit yang sihat.
.
📲 www.wasap.my/60175196427
Biaq laa gambaq yang berbicara. . Sebab gambaq tak qeti tipu. . Dapatkan @vcsannona_ija untuk kulit yang sihat. . 📲 www.wasap.my/60175196427
NAMPAK ATAU BUAT XNAMPAK
.
Nak tak emma tolong korang untuk dapatkan kulit yg cantik
.
Emma ada satu produk serum dan sabun #embs.
Produk ini memang betul ii berkesan,dah ramai pengguna #embslovers dah mencuba dan resultnya alhamdulillah baik
.
.
Yang nak komen atau whatsapp 01121906493
Whatsapp 01121906493

#emanizers#embslovers#emmamaembong#kulitjerawat#kulitjeragat#ciksempurna#pencuricintakelassatu
Testimoni #youthshaklee #YouthSkincare .

Memang terbaik! Sesuai untuk semua kulit laki perempuan.
.

#ShakleeMalaysia 
#shaklee 
#thevictoryempire 
#kulitjerawat 
#parutjerawat
#jeragat
#jerawat
#youthshaklee 
#YouthSkincare
Satu habit orang Korea yang wajib kita follow, ke mana je pergi mesti bawak Sun Protector dalam beg. You all? Powerbank ada lah. 🙊
°°°
Walaupun, dalam foundation kita ada SPF. Atau dalam moisturizer kita ada SPF. Semua tu sebenarnya tak cukup sebab SPF dalam produk lain tak cukup mampu untuk melindungi kulit kita dari UVB (burned), sinaran UV matahari yang boleh mengelapkan kulit kita.
°°°
Sebab tu kita perlu pakai proper sunscreen. As for me, Mary Kay Sun Protector Broad Spectrum SPF 35/PA+++ is the best! Tak melekit & cepat meresap dalam kulit.
°°°
Boleh je kalau nak pakai kat tangan & boleh je kalau nak reapply especially pergi vacation ke pulau/pantai. So that, kulit kita tak ada lah terbakar sangat sampai rentung. Kalau dah sunburn, susah tau nak pulihkan semula. Perlu pakai macam-macam. Costly!
°°°
Lepas ni, pakai proper sunscreen tau. Tak perlu susah susah pikir nak pilih yang mana. Mary Kay Sun Protector ni khas diuji untuk kulit orang Asean. Bagus sangat kan. Bukan main pack, rebranding & jual. Semuanya diujikaji tau.
°°°
I offer the following :
➖ Extravaganza Discount
🆓 Lifetime Consultation
🆓 Postage to SM & SS
🆓 Cosmetic Pouch
🆓 Mary Kay Limited Edition Booklet Sticky Notes
🆓 Mary Kay Samples
°°°
Your Beauty Expert
💕 Kak Dayang
📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
Satu habit orang Korea yang wajib kita follow, ke mana je pergi mesti bawak Sun Protector dalam beg. You all? Powerbank ada lah. 🙊 °°° Walaupun, dalam foundation kita ada SPF. Atau dalam moisturizer kita ada SPF. Semua tu sebenarnya tak cukup sebab SPF dalam produk lain tak cukup mampu untuk melindungi kulit kita dari UVB (burned), sinaran UV matahari yang boleh mengelapkan kulit kita. °°° Sebab tu kita perlu pakai proper sunscreen. As for me, Mary Kay Sun Protector Broad Spectrum SPF 35/PA+++ is the best! Tak melekit & cepat meresap dalam kulit. °°° Boleh je kalau nak pakai kat tangan & boleh je kalau nak reapply especially pergi vacation ke pulau/pantai. So that, kulit kita tak ada lah terbakar sangat sampai rentung. Kalau dah sunburn, susah tau nak pulihkan semula. Perlu pakai macam-macam. Costly! °°° Lepas ni, pakai proper sunscreen tau. Tak perlu susah susah pikir nak pilih yang mana. Mary Kay Sun Protector ni khas diuji untuk kulit orang Asean. Bagus sangat kan. Bukan main pack, rebranding & jual. Semuanya diujikaji tau. °°° I offer the following : ➖ Extravaganza Discount 🆓 Lifetime Consultation 🆓 Postage to SM & SS 🆓 Cosmetic Pouch 🆓 Mary Kay Limited Edition Booklet Sticky Notes 🆓 Mary Kay Samples °°° Your Beauty Expert 💕 Kak Dayang 📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
JOM KENALI JENIS KULIT WAJAH YANG BERMINYAK
.
.
Haa.. Macammana?  Jika semua jawapan "YA" confirm kulit wajah anda jenis kulit berminyak.
.
.
Ish, bila liang pori mengembang mula lah sebum keluar secara ‘over’. Hasilnya, memang kulit berminyak & wujudlah bintik hitam.
.
.
Bagi memastikan kulit wajah kekal sihat & lembapan minimum dikekalkan, kami tampikan set pencuci wajah Dermalene khusus untuk kulit berminyak & berjerawat. Pencuci wajah khas yang berupaya meminimumkan kesan penjagaan pori dengan mengawal rembesan sebum berterusan. Hanya satu pam kecil sahaja, segalanya pasti berubah. Cuba sekarang 😉 .
.

Untuk info lebih details & Pembelian boleh direct klik link di BIO 🤗 SETIAP PEMBELIAN SET SKINCARE FREE POSTAGE + FREE GIFT 😊
.
.
#dermaleneskincare #oilyskin #kulitberminyak #oilyskin #cleanser #dermalenecleanser #kulitjerawat #spf #dralinahasni #kulitsihat #dermalenebuddy
JOM KENALI JENIS KULIT WAJAH YANG BERMINYAK . . Haa.. Macammana? Jika semua jawapan "YA" confirm kulit wajah anda jenis kulit berminyak. . . Ish, bila liang pori mengembang mula lah sebum keluar secara ‘over’. Hasilnya, memang kulit berminyak & wujudlah bintik hitam. . . Bagi memastikan kulit wajah kekal sihat & lembapan minimum dikekalkan, kami tampikan set pencuci wajah Dermalene khusus untuk kulit berminyak & berjerawat. Pencuci wajah khas yang berupaya meminimumkan kesan penjagaan pori dengan mengawal rembesan sebum berterusan. Hanya satu pam kecil sahaja, segalanya pasti berubah. Cuba sekarang 😉 . . Untuk info lebih details & Pembelian boleh direct klik link di BIO 🤗 SETIAP PEMBELIAN SET SKINCARE FREE POSTAGE + FREE GIFT 😊 . . #dermaleneskincare  #oilyskin  #kulitberminyak  #oilyskin  #cleanser  #dermalenecleanser  #kulitjerawat  #spf  #dralinahasni  #kulitsihat  #dermalenebuddy 
Hai dearest. Untuk yang belum tahu lagi, actually dulu kita ada Soap bar Turmeric and Rice as a cleanser facial soap tapi unfortunately soap bar Turmeric dah tak keluar lagi and memang dah habis kecuali soap Rice. 
_
Sebab kita nak gantikan dengan our new product iaitu cleansing gel. Kita ada dua jenis iaitu Acne Cleansing Gel dan Moisturising Cleansing gel. 
_
Cleansing gel menghasilkan sedikit buih supaya ia tidak mengeringkan kelembapan semulajadi kulit wajah kita, ia mempunyai low pH antara 4.00-6.00 yang sesuai untuk stabilkan kelembapan kulit wajah dan dua dua cleanser ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk sensitive skin. 
_
Acne Cleansing gel adalah pencuci muka yang sesuai untuk semua kulit yang mempunyai masalah jerawat dan mampu merawat masalah kulit pedih dan kemerah merahan. 
_
Moisturising Cleansing Gel pula sesuai untuk semua jenis kulit juga. Tapi ia lebih kepada hydration, iaitu melembapkan, melembutkan kulit wajah yang kering dan suka menggelupas. Ia juga mampu mencerahkan serta memudarkan bintik hitam seperti jeragat. Kulit wajah yang tidak mempunyai masalah sesuai menggunakan Moisturising cleansing gel untuk kekal fresh and glowing. 
_
For purchase, Jom whatsapp Akmal di 019-4472516 atau click link di bio untuk fast response✨
.
Postage SM RM7 | SS RM11 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Taman Melawati, Ukay Perdana.
Hai dearest. Untuk yang belum tahu lagi, actually dulu kita ada Soap bar Turmeric and Rice as a cleanser facial soap tapi unfortunately soap bar Turmeric dah tak keluar lagi and memang dah habis kecuali soap Rice. _ Sebab kita nak gantikan dengan our new product iaitu cleansing gel. Kita ada dua jenis iaitu Acne Cleansing Gel dan Moisturising Cleansing gel. _ Cleansing gel menghasilkan sedikit buih supaya ia tidak mengeringkan kelembapan semulajadi kulit wajah kita, ia mempunyai low pH antara 4.00-6.00 yang sesuai untuk stabilkan kelembapan kulit wajah dan dua dua cleanser ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk sensitive skin. _ Acne Cleansing gel adalah pencuci muka yang sesuai untuk semua kulit yang mempunyai masalah jerawat dan mampu merawat masalah kulit pedih dan kemerah merahan. _ Moisturising Cleansing Gel pula sesuai untuk semua jenis kulit juga. Tapi ia lebih kepada hydration, iaitu melembapkan, melembutkan kulit wajah yang kering dan suka menggelupas. Ia juga mampu mencerahkan serta memudarkan bintik hitam seperti jeragat. Kulit wajah yang tidak mempunyai masalah sesuai menggunakan Moisturising cleansing gel untuk kekal fresh and glowing. _ For purchase, Jom whatsapp Akmal di 019-4472516 atau click link di bio untuk fast response✨ . Postage SM RM7 | SS RM11 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Taman Melawati, Ukay Perdana.
COMBO CIK ABANG MAKIN SAYANG
.
Jangan risau kalau ade masalah kulit kering, jerawat atau kusam. Cuci je muka dengan #adoreagaveskincare dan minum #hithion tiap pagi. Tak sampai sebulan dah boleh nampak perubahan. Cik abang tegur muka nampak lain. Makin berseri seri dan lembut je bila pegang. Confirm blushing punya bila dapat pujian macam ni dari cik suami kan. Mai la selit order malam ni. Esok pagi pagi kami pos untuk awak. Kami bagi diskaun RM58 lagi.
.
#audela  #audelabynadzainal  #audelalovers  #combo5in1  #detox  #kurus  #energybooster  #putih  #awetmuda  #testimoniaudela  #freechemical  #halal  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kurusputihgebuserentak  #rahsiamukalicin  #rahsiakurus
COMBO CIK ABANG MAKIN SAYANG . Jangan risau kalau ade masalah kulit kering, jerawat atau kusam. Cuci je muka dengan #adoreagaveskincare  dan minum #hithion  tiap pagi. Tak sampai sebulan dah boleh nampak perubahan. Cik abang tegur muka nampak lain. Makin berseri seri dan lembut je bila pegang. Confirm blushing punya bila dapat pujian macam ni dari cik suami kan. Mai la selit order malam ni. Esok pagi pagi kami pos untuk awak. Kami bagi diskaun RM58 lagi. . #audela  #audelabynadzainal  #audelalovers  #combo5in1  #detox  #kurus  #energybooster  #putih  #awetmuda  #testimoniaudela  #freechemical  #halal  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kurusputihgebuserentak  #rahsiamukalicin  #rahsiakurus 
Real feedback dari customer tetap #twc. Dah nak masuk 4 kotak tau die makan. Sanggup datang hq sebab nak restock. Punyalah dia seronok makan #twc kita tu. Promo still ada ye. Boleh dapat free botol ayaq ada tag #thesuriaroses. Memang cantik gila botol tu. Nampak  exclusive sangat.
.
#twc #thesuriaroses  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #rahsiakulitlicin  #rahsiakulitcantik  #rahsiakulitflawless #putihsatubadan  #putihpinkish  #putihgebugebas  #suriasoap #surburn  #kulitlicin #kulitglowing #kulitflawless  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #rahsiawetmuda  #testimonitwc  #kualakangsar  #byebyejerawat  #byebyejeragat  #sayajualmurah  #sayajualsupplement #sayajualsayapakai  #rahsiaawetmuda  #awetmuda  #realtestimoni  #confirmpuashatiplusplus  #twcputihdalammasa48jam
Real feedback dari customer tetap #twc . Dah nak masuk 4 kotak tau die makan. Sanggup datang hq sebab nak restock. Punyalah dia seronok makan #twc  kita tu. Promo still ada ye. Boleh dapat free botol ayaq ada tag #thesuriaroses . Memang cantik gila botol tu. Nampak exclusive sangat. . #twc  #thesuriaroses  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #rahsiakulitlicin  #rahsiakulitcantik  #rahsiakulitflawless  #putihsatubadan  #putihpinkish  #putihgebugebas  #suriasoap  #surburn  #kulitlicin  #kulitglowing  #kulitflawless  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #rahsiawetmuda  #testimonitwc  #kualakangsar  #byebyejerawat  #byebyejeragat  #sayajualmurah  #sayajualsupplement  #sayajualsayapakai  #rahsiaawetmuda  #awetmuda  #realtestimoni  #confirmpuashatiplusplus  #twcputihdalammasa48jam 
✨Silk 7 Booster UShayna Beauty✨
.
.
Nak kecut jerawat bernanah, hilangkan jerawat batu, jerawat pasir semua tu perlu ada cara yang betul, bukan main pakai je mana-mana produk untuk hilangkan jerawat, ada cara & produk yang sesuai.
. 
#hilangkanjerawatbatu
#hilangkanjerawat
#jerawatberulang
#jerawatpasir
#jerawatbernanah
#jerawatnanah
#jerawatmuka
#jerawatparah
#jerawatgatal
#jerawatcepatkecut
#jerawatUShaynaBeauty
#jerawatteruk
#kulitjerawat
#tipsjerawat
🔰GLUTA INFINITY🔰⠀
Korea premium ingredients imported from usa,europe and korea💐💐💐⠀
.....................................⠀
1>Glutathione-formula no 1 memutihkan⠀
2>Ceramocides-mengencangkan pori-pori wajah,melembutkan kulit⠀
3>phytofloral-melambatkan dan mengurangi produksi melamin,memutihkan secara permanent⠀
4>Gynostemma(jiaogulan)-herba dari korea bermanfaat untuk memperlambatkan penuaan kulit,juga meremajakan usia sehingga 10 tahun lebih muda⠀
5>Pine bark extract-mengurangi infeksi/jerawat/luka/bengkak di tubuh.juga bertindak sebagai anti kanser⠀
6>Hyaluronic acid-moisturizer/pelembab yang paling bagus untuk tubuh⠀
7>korea ginseng-sangat popular bagi korea skincare,memperkuatkan rambut dan mencantikkan kulit sehingga ke sel kulit terkecil⠀
8>Zinc-mengurangi dan mencegah jerawat+bekas2 parut,juga bertindak sebagai detox kepada hati dan ginjal.mengurangi masalah kelemumur dan membuatkan rambut cepat panjang,lebat dan berkilau⠀
9>Yohime bark-Membuatkan tidur lebih nyenyak sehingga mendapatkan beauty sleep⠀
10>Fenugreek seed-mencerahkan kulit dan mengurangi bintik2 hitam di seluruh kulit⠀
11>Maca root-anti jerawat dan memutihkan⠀
12>Gingko biloba-sangat baik untuk rambut dan otak⠀
13>Hawtborn berry-membuatkan kulit putih pink bukan putih pucat⠀
14>Alpha lipoic acid-membuatkan supplement lebih mudah/cepat diserap oleh darah dan sel sehingga anda boleh mendapatkan hasil yang maksimum⠀
15>L-cysteine+Glutamine-memutihkan,mencerahkan dan mengembalikan kelembapan pada kulit,mengencangkan kulit yang kendur⠀
16>Acerola cherry-memudarkan dan mengubati masalah jerawat diseluruh tubuh secara sangat cepat,mengurangi kulit berminyak dan bekas jerawat⠀
.⠀
Rm66+#freegift ⠀
Wa:013-6787059⠀
#glutainfinity#glutainfinitymurah#glutainfinityori#glutainfinitymalaysia#glutaomfinityoriginal#masalahkulit#kulitcantik#kulitlicin#kulitjerawat#kulittanpacela#kulitputihbersih#gluta#whitening#uum#uitm#umk#loffatah#mehsandarpadaku#nahurindu#kimciuntukawak#sepahtureunion#whitelikesnow#neelofa#wakdoyok#trustedseller#trustedsellermalaysia#putih#glutamalaysia#masalahkulit#cikrapunzels92feedback
🔰GLUTA INFINITY🔰⠀ Korea premium ingredients imported from usa,europe and korea💐💐💐⠀ .....................................⠀ 1>Glutathione-formula no 1 memutihkan⠀ 2>Ceramocides-mengencangkan pori-pori wajah,melembutkan kulit⠀ 3>phytofloral-melambatkan dan mengurangi produksi melamin,memutihkan secara permanent⠀ 4>Gynostemma(jiaogulan)-herba dari korea bermanfaat untuk memperlambatkan penuaan kulit,juga meremajakan usia sehingga 10 tahun lebih muda⠀ 5>Pine bark extract-mengurangi infeksi/jerawat/luka/bengkak di tubuh.juga bertindak sebagai anti kanser⠀ 6>Hyaluronic acid-moisturizer/pelembab yang paling bagus untuk tubuh⠀ 7>korea ginseng-sangat popular bagi korea skincare,memperkuatkan rambut dan mencantikkan kulit sehingga ke sel kulit terkecil⠀ 8>Zinc-mengurangi dan mencegah jerawat+bekas2 parut,juga bertindak sebagai detox kepada hati dan ginjal.mengurangi masalah kelemumur dan membuatkan rambut cepat panjang,lebat dan berkilau⠀ 9>Yohime bark-Membuatkan tidur lebih nyenyak sehingga mendapatkan beauty sleep⠀ 10>Fenugreek seed-mencerahkan kulit dan mengurangi bintik2 hitam di seluruh kulit⠀ 11>Maca root-anti jerawat dan memutihkan⠀ 12>Gingko biloba-sangat baik untuk rambut dan otak⠀ 13>Hawtborn berry-membuatkan kulit putih pink bukan putih pucat⠀ 14>Alpha lipoic acid-membuatkan supplement lebih mudah/cepat diserap oleh darah dan sel sehingga anda boleh mendapatkan hasil yang maksimum⠀ 15>L-cysteine+Glutamine-memutihkan,mencerahkan dan mengembalikan kelembapan pada kulit,mengencangkan kulit yang kendur⠀ 16>Acerola cherry-memudarkan dan mengubati masalah jerawat diseluruh tubuh secara sangat cepat,mengurangi kulit berminyak dan bekas jerawat⠀ .⠀ Rm66+#freegift  ⠀ Wa:013-6787059⠀ #glutainfinity #glutainfinitymurah #glutainfinityori #glutainfinitymalaysia #glutaomfinityoriginal #masalahkulit #kulitcantik #kulitlicin #kulitjerawat #kulittanpacela #kulitputihbersih #gluta #whitening #uum #uitm #umk #loffatah #mehsandarpadaku #nahurindu #kimciuntukawak #sepahtureunion #whitelikesnow #neelofa #wakdoyok #trustedseller #trustedsellermalaysia #putih #glutamalaysia #masalahkulit #cikrapunzels92feedback 
🔰GLUTA INFINITY🔰⠀
Korea premium ingredients imported from usa,europe and korea💐💐💐⠀
.....................................⠀
1>Glutathione-formula no 1 memutihkan⠀
2>Ceramocides-mengencangkan pori-pori wajah,melembutkan kulit⠀
3>phytofloral-melambatkan dan mengurangi produksi melamin,memutihkan secara permanent⠀
4>Gynostemma(jiaogulan)-herba dari korea bermanfaat untuk memperlambatkan penuaan kulit,juga meremajakan usia sehingga 10 tahun lebih muda⠀
5>Pine bark extract-mengurangi infeksi/jerawat/luka/bengkak di tubuh.juga bertindak sebagai anti kanser⠀
6>Hyaluronic acid-moisturizer/pelembab yang paling bagus untuk tubuh⠀
7>korea ginseng-sangat popular bagi korea skincare,memperkuatkan rambut dan mencantikkan kulit sehingga ke sel kulit terkecil⠀
8>Zinc-mengurangi dan mencegah jerawat+bekas2 parut,juga bertindak sebagai detox kepada hati dan ginjal.mengurangi masalah kelemumur dan membuatkan rambut cepat panjang,lebat dan berkilau⠀
9>Yohime bark-Membuatkan tidur lebih nyenyak sehingga mendapatkan beauty sleep⠀
10>Fenugreek seed-mencerahkan kulit dan mengurangi bintik2 hitam di seluruh kulit⠀
11>Maca root-anti jerawat dan memutihkan⠀
12>Gingko biloba-sangat baik untuk rambut dan otak⠀
13>Hawtborn berry-membuatkan kulit putih pink bukan putih pucat⠀
14>Alpha lipoic acid-membuatkan supplement lebih mudah/cepat diserap oleh darah dan sel sehingga anda boleh mendapatkan hasil yang maksimum⠀
15>L-cysteine+Glutamine-memutihkan,mencerahkan dan mengembalikan kelembapan pada kulit,mengencangkan kulit yang kendur⠀
16>Acerola cherry-memudarkan dan mengubati masalah jerawat diseluruh tubuh secara sangat cepat,mengurangi kulit berminyak dan bekas jerawat⠀
.⠀
Rm66+#freegift ⠀
Wa:013-6787059⠀
#glutainfinity#glutainfinitymurah#glutainfinityori#glutainfinitymalaysia#glutaomfinityoriginal#masalahkulit#kulitcantik#kulitlicin#kulitjerawat#kulittanpacela#kulitputihbersih#gluta#whitening#uum#uitm#umk#loffatah#mehsandarpadaku#nahurindu#kimciuntukawak#sepahtureunion#whitelikesnow#neelofa#wakdoyok#trustedseller#trustedsellermalaysia#putih#glutamalaysia#masalahkulit#cikrapunzels92feedback
🔰GLUTA INFINITY🔰⠀ Korea premium ingredients imported from usa,europe and korea💐💐💐⠀ .....................................⠀ 1>Glutathione-formula no 1 memutihkan⠀ 2>Ceramocides-mengencangkan pori-pori wajah,melembutkan kulit⠀ 3>phytofloral-melambatkan dan mengurangi produksi melamin,memutihkan secara permanent⠀ 4>Gynostemma(jiaogulan)-herba dari korea bermanfaat untuk memperlambatkan penuaan kulit,juga meremajakan usia sehingga 10 tahun lebih muda⠀ 5>Pine bark extract-mengurangi infeksi/jerawat/luka/bengkak di tubuh.juga bertindak sebagai anti kanser⠀ 6>Hyaluronic acid-moisturizer/pelembab yang paling bagus untuk tubuh⠀ 7>korea ginseng-sangat popular bagi korea skincare,memperkuatkan rambut dan mencantikkan kulit sehingga ke sel kulit terkecil⠀ 8>Zinc-mengurangi dan mencegah jerawat+bekas2 parut,juga bertindak sebagai detox kepada hati dan ginjal.mengurangi masalah kelemumur dan membuatkan rambut cepat panjang,lebat dan berkilau⠀ 9>Yohime bark-Membuatkan tidur lebih nyenyak sehingga mendapatkan beauty sleep⠀ 10>Fenugreek seed-mencerahkan kulit dan mengurangi bintik2 hitam di seluruh kulit⠀ 11>Maca root-anti jerawat dan memutihkan⠀ 12>Gingko biloba-sangat baik untuk rambut dan otak⠀ 13>Hawtborn berry-membuatkan kulit putih pink bukan putih pucat⠀ 14>Alpha lipoic acid-membuatkan supplement lebih mudah/cepat diserap oleh darah dan sel sehingga anda boleh mendapatkan hasil yang maksimum⠀ 15>L-cysteine+Glutamine-memutihkan,mencerahkan dan mengembalikan kelembapan pada kulit,mengencangkan kulit yang kendur⠀ 16>Acerola cherry-memudarkan dan mengubati masalah jerawat diseluruh tubuh secara sangat cepat,mengurangi kulit berminyak dan bekas jerawat⠀ .⠀ Rm66+#freegift  ⠀ Wa:013-6787059⠀ #glutainfinity #glutainfinitymurah #glutainfinityori #glutainfinitymalaysia #glutaomfinityoriginal #masalahkulit #kulitcantik #kulitlicin #kulitjerawat #kulittanpacela #kulitputihbersih #gluta #whitening #uum #uitm #umk #loffatah #mehsandarpadaku #nahurindu #kimciuntukawak #sepahtureunion #whitelikesnow #neelofa #wakdoyok #trustedseller #trustedsellermalaysia #putih #glutamalaysia #masalahkulit #cikrapunzels92feedback 
KELEBIHAN GLUTA INFINITY
*jarang kita tengok dalam 1 supplement pemutih ada kandungan Ginseng,tapi dalam Gluta Infinity ni ada tau..😍
✔Ginseng sangat bagus untuk kekuatan akar rambut
✔bukan sekadar memutihkan muka dan badan,tapi turut berkesan memutihkan bahagian lain seperti breast,celah paha,siku dan tumit kaki
✔100% lebih yakin keluar tanpa make up
✔GINGKO BILOBA-sangat bagus untuk kecerdasan otak
✔YOHIMBE BARK-membuatkan tidur kita lebih berkualiti dan nyenyak.badan takde masalah rasa lesu bila bangun tidur
✔TOMATO PUTIH-tidak ada pada supplement lain tau!sangat bagus untuk kulit,awet muda dan menjadikan kulit terasa lebih lembab .
Rm66+#freegift 
Wa:013-6787059
#glutainfinity#glutainfinitymurah#glutainfinityori#glutainfinitymalaysia#glutaomfinityoriginal#masalahkulit#kulitcantik#kulitlicin#kulitjerawat#kulittanpacela#kulitputihbersih#gluta#whitening#uum#uitm#putih#cantik#putihsebelumraya#putihsebelumnikah#putihseluruhbadanwhitelikesnow#like4like#neelofa#wakdoyok#akuyangpakaikoyangpanas#bazarpaknil#glutamalaysia#putih#masalahkulit#like4like
KELEBIHAN GLUTA INFINITY *jarang kita tengok dalam 1 supplement pemutih ada kandungan Ginseng,tapi dalam Gluta Infinity ni ada tau..😍 ✔Ginseng sangat bagus untuk kekuatan akar rambut ✔bukan sekadar memutihkan muka dan badan,tapi turut berkesan memutihkan bahagian lain seperti breast,celah paha,siku dan tumit kaki ✔100% lebih yakin keluar tanpa make up ✔GINGKO BILOBA-sangat bagus untuk kecerdasan otak ✔YOHIMBE BARK-membuatkan tidur kita lebih berkualiti dan nyenyak.badan takde masalah rasa lesu bila bangun tidur ✔TOMATO PUTIH-tidak ada pada supplement lain tau!sangat bagus untuk kulit,awet muda dan menjadikan kulit terasa lebih lembab . Rm66+#freegift  Wa:013-6787059 #glutainfinity #glutainfinitymurah #glutainfinityori #glutainfinitymalaysia #glutaomfinityoriginal #masalahkulit #kulitcantik #kulitlicin #kulitjerawat #kulittanpacela #kulitputihbersih #gluta #whitening #uum #uitm #putih #cantik #putihsebelumraya #putihsebelumnikah #putihseluruhbadanwhitelikesnow #like4like #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas #bazarpaknil #glutamalaysia #putih #masalahkulit #like4like 
KELEBIHAN GLUTA INFINITY
*jarang kita tengok dalam 1 supplement pemutih ada kandungan Ginseng,tapi dalam Gluta Infinity ni ada tau..😍
✔Ginseng sangat bagus untuk kekuatan akar rambut
✔bukan sekadar memutihkan muka dan badan,tapi turut berkesan memutihkan bahagian lain seperti breast,celah paha,siku dan tumit kaki
✔100% lebih yakin keluar tanpa make up
✔GINGKO BILOBA-sangat bagus untuk kecerdasan otak
✔YOHIMBE BARK-membuatkan tidur kita lebih berkualiti dan nyenyak.badan takde masalah rasa lesu bila bangun tidur
✔TOMATO PUTIH-tidak ada pada supplement lain tau!sangat bagus untuk kulit,awet muda dan menjadikan kulit terasa lebih lembab .
Rm66+#freegift 
Wa:013-6787059
#glutainfinity#glutainfinitymurah#glutainfinityori#glutainfinitymalaysia#glutaomfinityoriginal#masalahkulit#kulitcantik#kulitlicin#kulitjerawat#kulittanpacela#kulitputihbersih#gluta#whitening#uum#uitm#putih#cantik#putihsebelumraya#putihsebelumnikah#putihseluruhbadanwhitelikesnow#like4like#neelofa#wakdoyok#akuyangpakaikoyangpanas#bazarpaknil#glutamalaysia#putih#masalahkulit#like4like
KELEBIHAN GLUTA INFINITY *jarang kita tengok dalam 1 supplement pemutih ada kandungan Ginseng,tapi dalam Gluta Infinity ni ada tau..😍 ✔Ginseng sangat bagus untuk kekuatan akar rambut ✔bukan sekadar memutihkan muka dan badan,tapi turut berkesan memutihkan bahagian lain seperti breast,celah paha,siku dan tumit kaki ✔100% lebih yakin keluar tanpa make up ✔GINGKO BILOBA-sangat bagus untuk kecerdasan otak ✔YOHIMBE BARK-membuatkan tidur kita lebih berkualiti dan nyenyak.badan takde masalah rasa lesu bila bangun tidur ✔TOMATO PUTIH-tidak ada pada supplement lain tau!sangat bagus untuk kulit,awet muda dan menjadikan kulit terasa lebih lembab . Rm66+#freegift  Wa:013-6787059 #glutainfinity #glutainfinitymurah #glutainfinityori #glutainfinitymalaysia #glutaomfinityoriginal #masalahkulit #kulitcantik #kulitlicin #kulitjerawat #kulittanpacela #kulitputihbersih #gluta #whitening #uum #uitm #putih #cantik #putihsebelumraya #putihsebelumnikah #putihseluruhbadanwhitelikesnow #like4like #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas #bazarpaknil #glutamalaysia #putih #masalahkulit #like4like 
KELEBIHAN GLUTA INFINITY
*jarang kita tengok dalam 1 supplement pemutih ada kandungan Ginseng,tapi dalam Gluta Infinity ni ada tau..😍
✔Ginseng sangat bagus untuk kekuatan akar rambut
✔bukan sekadar memutihkan muka dan badan,tapi turut berkesan memutihkan bahagian lain seperti breast,celah paha,siku dan tumit kaki
✔100% lebih yakin keluar tanpa make up
✔GINGKO BILOBA-sangat bagus untuk kecerdasan otak
✔YOHIMBE BARK-membuatkan tidur kita lebih berkualiti dan nyenyak.badan takde masalah rasa lesu bila bangun tidur
✔TOMATO PUTIH-tidak ada pada supplement lain tau!sangat bagus untuk kulit,awet muda dan menjadikan kulit terasa lebih lembab .
Rm66+#freegift 
Wa:013-6787059
#glutainfinity#glutainfinitymurah#glutainfinityori#glutainfinitymalaysia#glutaomfinityoriginal#masalahkulit#kulitcantik#kulitlicin#kulitjerawat#kulittanpacela#kulitputihbersih#gluta#whitening#uum#uitm#putih#cantik#putihsebelumraya#putihsebelumnikah#putihseluruhbadanwhitelikesnow#like4like#neelofa#wakdoyok#akuyangpakaikoyangpanas#bazarpaknil#glutamalaysia#putih#masalahkulit#like4like
KELEBIHAN GLUTA INFINITY *jarang kita tengok dalam 1 supplement pemutih ada kandungan Ginseng,tapi dalam Gluta Infinity ni ada tau..😍 ✔Ginseng sangat bagus untuk kekuatan akar rambut ✔bukan sekadar memutihkan muka dan badan,tapi turut berkesan memutihkan bahagian lain seperti breast,celah paha,siku dan tumit kaki ✔100% lebih yakin keluar tanpa make up ✔GINGKO BILOBA-sangat bagus untuk kecerdasan otak ✔YOHIMBE BARK-membuatkan tidur kita lebih berkualiti dan nyenyak.badan takde masalah rasa lesu bila bangun tidur ✔TOMATO PUTIH-tidak ada pada supplement lain tau!sangat bagus untuk kulit,awet muda dan menjadikan kulit terasa lebih lembab . Rm66+#freegift  Wa:013-6787059 #glutainfinity #glutainfinitymurah #glutainfinityori #glutainfinitymalaysia #glutaomfinityoriginal #masalahkulit #kulitcantik #kulitlicin #kulitjerawat #kulittanpacela #kulitputihbersih #gluta #whitening #uum #uitm #putih #cantik #putihsebelumraya #putihsebelumnikah #putihseluruhbadanwhitelikesnow #like4like #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas #bazarpaknil #glutamalaysia #putih #masalahkulit #like4like 
Ish, bila liang pori mengembang mula lah sebum keluar secara ‘over’. Hasilnya, memang kulit berminyak & wujudlah bintik hitam.
.
.
Bagi memastikan kulit wajah kekal sihat & lembapan minimum dikekalkan, kami tampikan set pencuci wajah Dermalene khusus untuk kulit berminyak & berjerawat. Pencuci wajah khas yang berupaya meminimumkan kesan penjagaan pori dengan mengawal rembesan sebum berterusan. Hanya satu pam kecil, segalanya pasti berubah. Cuba sekarang 😉 .
.
#dermaleneskincare #oilyskin #kulitberminyak #oilyskin #cleanser #dermalenecleanser #kulitjerawat #spf #dralinahasni #kulitsihat
Ish, bila liang pori mengembang mula lah sebum keluar secara ‘over’. Hasilnya, memang kulit berminyak & wujudlah bintik hitam. . . Bagi memastikan kulit wajah kekal sihat & lembapan minimum dikekalkan, kami tampikan set pencuci wajah Dermalene khusus untuk kulit berminyak & berjerawat. Pencuci wajah khas yang berupaya meminimumkan kesan penjagaan pori dengan mengawal rembesan sebum berterusan. Hanya satu pam kecil, segalanya pasti berubah. Cuba sekarang 😉 . . #dermaleneskincare  #oilyskin  #kulitberminyak  #oilyskin  #cleanser  #dermalenecleanser  #kulitjerawat  #spf  #dralinahasni  #kulitsihat 
Sapa kata DianzVitamin untuk jadi peloles aja ? Dianz Vitamin pun boleh kurangkan resdung tau ! 😯

RM90 / 60biji / PINK
Boleh tahan dua bulan

RM50 / 30biji / PURPLE
Boleh tahan sebulan

HISAP-HISAP TERUS CANTIK

W/A PIQA 0176719983
.👉#dianzvitaminbypiqa #ssdianzbypiqa
#teamWatie #teamwatieohsem #TJTWO
.
.
.
.
#hisap2teruscantik #dianzvitamin #dianvitamin #ubatputih #kulitputih #kulitjerawat  #kulitjeragat #kulithitam #kulitgelap #kulitkusam #putihgebu #putihgebukekal #skincaremurah #skincarewajah #kulitbermasalah #pemutihwajah #kulitberjerawat #kulitberminyak #parut #jeragat #jerawat #putihkankulit #putihpinkish #kulitglowing #kulitflawless
Sapa kata DianzVitamin untuk jadi peloles aja ? Dianz Vitamin pun boleh kurangkan resdung tau ! 😯 RM90 / 60biji / PINK Boleh tahan dua bulan RM50 / 30biji / PURPLE Boleh tahan sebulan HISAP-HISAP TERUS CANTIK W/A PIQA 0176719983 .👉#dianzvitaminbypiqa  #ssdianzbypiqa  #teamWatie  #teamwatieohsem  #TJTWO  . . . . #hisap2teruscantik  #dianzvitamin  #dianvitamin  #ubatputih  #kulitputih  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulithitam  #kulitgelap  #kulitkusam  #putihgebu  #putihgebukekal  #skincaremurah  #skincarewajah  #kulitbermasalah  #pemutihwajah  #kulitberjerawat  #kulitberminyak  #parut  #jeragat  #jerawat  #putihkankulit  #putihpinkish  #kulitglowing  #kulitflawless 
Raya Haji minggu depan ni, sempat ke nak peloles ? Of course sempat sis kalau sis borong Dianz Vitamin hari ni ! Bukan setakat dapat peloles aje, dapat keychain limited edition free lagi tau ! 😛

RM90 / 60biji / PINK
Boleh tahan dua bulan

RM50 / 30biji / PURPLE
Boleh tahan sebulan

HISAP-HISAP TERUS CANTIK

W/A PIQA 0176719983
.👉#dianzvitaminbypiqa #ssdianzbypiqa
#teamWatie #teamwatieohsem #TJTWO
.
.
.
.
#hisap2teruscantik #dianzvitamin #dianvitamin #ubatputih #kulitputih #kulitjerawat  #kulitjeragat #kulithitam #kulitgelap #kulitkusam #putihgebu #putihgebukekal #skincaremurah #skincarewajah #kulitbermasalah #pemutihwajah #kulitberjerawat #kulitberminyak #parut #jeragat #jerawat #putihkankulit #putihpinkish #kulitglowing #kulitflawless
Raya Haji minggu depan ni, sempat ke nak peloles ? Of course sempat sis kalau sis borong Dianz Vitamin hari ni ! Bukan setakat dapat peloles aje, dapat keychain limited edition free lagi tau ! 😛 RM90 / 60biji / PINK Boleh tahan dua bulan RM50 / 30biji / PURPLE Boleh tahan sebulan HISAP-HISAP TERUS CANTIK W/A PIQA 0176719983 .👉#dianzvitaminbypiqa  #ssdianzbypiqa  #teamWatie  #teamwatieohsem  #TJTWO  . . . . #hisap2teruscantik  #dianzvitamin  #dianvitamin  #ubatputih  #kulitputih  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulithitam  #kulitgelap  #kulitkusam  #putihgebu  #putihgebukekal  #skincaremurah  #skincarewajah  #kulitbermasalah  #pemutihwajah  #kulitberjerawat  #kulitberminyak  #parut  #jeragat  #jerawat  #putihkankulit  #putihpinkish  #kulitglowing  #kulitflawless 
Sapa kata DianzVitamin untuk jadi peloles aja ? Dianz Vitamin pun boleh kurangkan resdung tau ! 😯

RM90 / 60biji / PINK
Boleh tahan dua bulan

RM50 / 30biji / PURPLE
Boleh tahan sebulan

HISAP-HISAP TERUS CANTIK

W/A PIQA 0176719983
.👉#dianzvitaminbypiqa #ssdianzbypiqa
#teamWatie #teamwatieohsem #TJTWO
.
.
.
.
#hisap2teruscantik #dianzvitamin #dianvitamin #ubatputih #kulitputih #kulitjerawat  #kulitjeragat #kulithitam #kulitgelap #kulitkusam #putihgebu #putihgebukekal #skincaremurah #skincarewajah #kulitbermasalah #pemutihwajah #kulitberjerawat #kulitberminyak #parut #jeragat #jerawat #putihkankulit #putihpinkish #kulitglowing #kulitflawless
Sapa kata DianzVitamin untuk jadi peloles aja ? Dianz Vitamin pun boleh kurangkan resdung tau ! 😯 RM90 / 60biji / PINK Boleh tahan dua bulan RM50 / 30biji / PURPLE Boleh tahan sebulan HISAP-HISAP TERUS CANTIK W/A PIQA 0176719983 .👉#dianzvitaminbypiqa  #ssdianzbypiqa  #teamWatie  #teamwatieohsem  #TJTWO  . . . . #hisap2teruscantik  #dianzvitamin  #dianvitamin  #ubatputih  #kulitputih  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulithitam  #kulitgelap  #kulitkusam  #putihgebu  #putihgebukekal  #skincaremurah  #skincarewajah  #kulitbermasalah  #pemutihwajah  #kulitberjerawat  #kulitberminyak  #parut  #jeragat  #jerawat  #putihkankulit  #putihpinkish  #kulitglowing  #kulitflawless 
Raya Haji minggu depan ni, sempat ke nak peloles ? Of course sempat sis kalau sis borong Dianz Vitamin hari ni ! Bukan setakat dapat peloles aje, dapat keychain limited edition free lagi tau ! 😛

RM90 / 60biji / PINK
Boleh tahan dua bulan

RM50 / 30biji / PURPLE
Boleh tahan sebulan

HISAP-HISAP TERUS CANTIK

W/A PIQA 0176719983
.👉#dianzvitaminbypiqa #ssdianzbypiqa
#teamWatie #teamwatieohsem #TJTWO
.
.
.
.
#hisap2teruscantik #dianzvitamin #dianvitamin #ubatputih #kulitputih #kulitjerawat  #kulitjeragat #kulithitam #kulitgelap #kulitkusam #putihgebu #putihgebukekal #skincaremurah #skincarewajah #kulitbermasalah #pemutihwajah #kulitberjerawat #kulitberminyak #parut #jeragat #jerawat #putihkankulit #putihpinkish #kulitglowing #kulitflawless
Raya Haji minggu depan ni, sempat ke nak peloles ? Of course sempat sis kalau sis borong Dianz Vitamin hari ni ! Bukan setakat dapat peloles aje, dapat keychain limited edition free lagi tau ! 😛 RM90 / 60biji / PINK Boleh tahan dua bulan RM50 / 30biji / PURPLE Boleh tahan sebulan HISAP-HISAP TERUS CANTIK W/A PIQA 0176719983 .👉#dianzvitaminbypiqa  #ssdianzbypiqa  #teamWatie  #teamwatieohsem  #TJTWO  . . . . #hisap2teruscantik  #dianzvitamin  #dianvitamin  #ubatputih  #kulitputih  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #kulithitam  #kulitgelap  #kulitkusam  #putihgebu  #putihgebukekal  #skincaremurah  #skincarewajah  #kulitbermasalah  #pemutihwajah  #kulitberjerawat  #kulitberminyak  #parut  #jeragat  #jerawat  #putihkankulit  #putihpinkish  #kulitglowing  #kulitflawless 
Benerr mau hilangin semua flek hitam dan garis garis pucat di wajahmu ??
.
 Atau mau semakin glowing sampe sampe nyamuk pun kepleset kalau nempel di kulitmu ..😄😄😄
.
Yuuk pakai produk yang GILAAA BOMBASTISS GLUCELLA APLE STEM CELL 😍😍😍😍😍, dengan kandungan stem cell dan glutation yang tinggi dapat mengatasi semua masalah penuaan dinii loohh..
.
Sangat bagus untuk nutrisi kulit dengan tambahan buah acerola yang sangat kaya akan vitamin C looohh 😊😊😊😊.
.
.order di aku yaa untuk mendapatkan produk-produk yang asli, bisa WA ke nomor  081805494779 😆😆😆😆.
.
.#cantikbali #putih #cantikalami #kulitcerah #kulitkencang #cantikherbal #mukaglowing #antiaging #antikomedo #bisnisirt #bisnismodalkecil #kulitsehat #testimonial #buktibukanjanji #glowing #cantik #sehat #putihbersih #flekhitam #endorse #kulitjerawat #jerawatradang #farmasi #kulitkusam #mukaglowing #jualwmp #jualanenak #jerawatbandel #bpom #halal
Benerr mau hilangin semua flek hitam dan garis garis pucat di wajahmu ?? . Atau mau semakin glowing sampe sampe nyamuk pun kepleset kalau nempel di kulitmu ..😄😄😄 . Yuuk pakai produk yang GILAAA BOMBASTISS GLUCELLA APLE STEM CELL 😍😍😍😍😍, dengan kandungan stem cell dan glutation yang tinggi dapat mengatasi semua masalah penuaan dinii loohh.. . Sangat bagus untuk nutrisi kulit dengan tambahan buah acerola yang sangat kaya akan vitamin C looohh 😊😊😊😊. . .order di aku yaa untuk mendapatkan produk-produk yang asli, bisa WA ke nomor 081805494779 😆😆😆😆. . .#cantikbali  #putih  #cantikalami  #kulitcerah  #kulitkencang  #cantikherbal  #mukaglowing  #antiaging  #antikomedo  #bisnisirt  #bisnismodalkecil  #kulitsehat  #testimonial  #buktibukanjanji  #glowing  #cantik  #sehat  #putihbersih  #flekhitam  #endorse  #kulitjerawat  #jerawatradang  #farmasi  #kulitkusam  #mukaglowing  #jualwmp  #jualanenak  #jerawatbandel  #bpom  #halal 
Kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
- merencatkan black/white heads
- Menjadikan kulit lembut
- Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
- Merawat parut dan jerawat
- Membersihkan sel-sel kulit mati
- Anti-aging
- Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit

CARMELA SOAP sesuai bagi :-
> lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
> mereka yang bekerjaya > bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
> mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
> mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
> suri rumah yang ingin menambat hati suami
> sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.. Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
> 100% tiada bahan kimia yang berbahaya
> 100% tidak menggelupas
> 100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
> 100% tiada paraben
> 100% natural & halal
> 100% diuji didalam makmal
> 100% mendapat kelulusan
Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP .
.
CARMELA SOAP WHITENING
.
HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Kelebihan CARMELA WHITENING SOAP : - merencatkan black/white heads - Menjadikan kulit lembut - Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi - Merawat parut dan jerawat - Membersihkan sel-sel kulit mati - Anti-aging - Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit CARMELA SOAP sesuai bagi :- > lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit > mereka yang bekerjaya > bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan > mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik > mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi > suri rumah yang ingin menambat hati suami > sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.. Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :- > 100% tiada bahan kimia yang berbahaya > 100% tidak menggelupas > 100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam > 100% tiada paraben > 100% natural & halal > 100% diuji didalam makmal > 100% mendapat kelulusan Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP . . CARMELA SOAP WHITENING . HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Mau turun berat badan tapi gak mau ribet?
Gak mau olahraga?
Mau makan enak?
.
Nah ini solusinya, SLIMAKER, 100bahan alami..
GAK PERLU BELI BEBERAPA BOX DENGAN MERK BERBEDA, semua uda jadi satu didalam slimaker..
.
Rasanya juga enak banget, kayak jus kiwi..
Mau turun berat badan juga 2-5kg dalam seminggu?

Info / Order Produk :

Siti Distributor Resmi Infinesse Se-INDONESIA

Whatsapp : 082379000023
Ig : infinesse_store_

NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍.
#slimakersemarang #slimakersurabaya #slimakerkalimantan #slimakerbali #slimakerpapua #slimakerjakarta #slimakerkudus #slimaker #slimakermurah #slimmaker #isnowalgae #isnowalgaesemarang #isnowalgaesurabaya #isnowalgaejepara #infinessesemarang #infinessesurabaya #dietsehat #produkdiet #pelangsingherbal #peluangbisnis #pelangsingmurah #kulitjerawat #obatjerawat #pemutihwajah #pemutihalami #langsingtanpaefeksamping #turunberatbadan #dietsehat #dietmayo
Mau turun berat badan tapi gak mau ribet? Gak mau olahraga? Mau makan enak? . Nah ini solusinya, SLIMAKER, 100bahan alami.. GAK PERLU BELI BEBERAPA BOX DENGAN MERK BERBEDA, semua uda jadi satu didalam slimaker.. . Rasanya juga enak banget, kayak jus kiwi.. Mau turun berat badan juga 2-5kg dalam seminggu? Info / Order Produk : Siti Distributor Resmi Infinesse Se-INDONESIA Whatsapp : 082379000023 Ig : infinesse_store_ NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍. #slimakersemarang  #slimakersurabaya  #slimakerkalimantan  #slimakerbali  #slimakerpapua  #slimakerjakarta  #slimakerkudus  #slimaker  #slimakermurah  #slimmaker  #isnowalgae  #isnowalgaesemarang  #isnowalgaesurabaya  #isnowalgaejepara  #infinessesemarang  #infinessesurabaya  #dietsehat  #produkdiet  #pelangsingherbal  #peluangbisnis  #pelangsingmurah  #kulitjerawat  #obatjerawat  #pemutihwajah  #pemutihalami  #langsingtanpaefeksamping  #turunberatbadan  #dietsehat  #dietmayo 
.
.
Yang SOLO ... Sabtu ini, 18 Agustus 2018
.
.
.
Merapatttt yukkk .. .
.
Acara : .
.
- Konsultasi Kulit untuk produk yg tepat
.
.
- Demo pembersih wajah mutakhir dan facial 10 menit lebih muda 5 tahun
.
.
- Open info cara Reseller dan Franchise produk antiaging dan kesehatan.
.
.
.
Info : Natalia 
Wa. 089 60 20 60 86 0
.
.
#nuskin #galvanicspa #lumispasolo #bedaknuskin #jerawat #codsolo #resellerwelcome #resellersolo #kulitsehat #tasimport #nuskinsolo #atasanwanita #bajuanak #dressanak #galvanic #halal #kulitjerawat #jajansolo #perawatanwajah  #openreseller #kulitkusam #facial #kulinersolo #grosirsolo #distributorsolo #distributornuskinsolo #codsoloraya #antipenuaan #antiaging #antijerawat
. . Yang SOLO ... Sabtu ini, 18 Agustus 2018 . . . Merapatttt yukkk .. . . Acara : . . - Konsultasi Kulit untuk produk yg tepat . . - Demo pembersih wajah mutakhir dan facial 10 menit lebih muda 5 tahun . . - Open info cara Reseller dan Franchise produk antiaging dan kesehatan. . . . Info : Natalia Wa. 089 60 20 60 86 0 . . #nuskin  #galvanicspa  #lumispasolo  #bedaknuskin  #jerawat  #codsolo  #resellerwelcome  #resellersolo  #kulitsehat  #tasimport  #nuskinsolo  #atasanwanita  #bajuanak  #dressanak  #galvanic  #halal  #kulitjerawat  #jajansolo  #perawatanwajah  #openreseller  #kulitkusam  #facial  #kulinersolo  #grosirsolo  #distributorsolo  #distributornuskinsolo  #codsoloraya  #antipenuaan  #antiaging  #antijerawat 
Mau turun berat badan tapi gak mau ribet?
Gak mau olahraga?
Mau makan enak?
.
Nah ini solusinya, SLIMAKER, 100bahan alami..
GAK PERLU BELI BEBERAPA BOX DENGAN MERK BERBEDA, semua uda jadi satu didalam slimaker..
.
Rasanya juga enak banget, kayak jus kiwi..
Mau turun berat badan juga 2-5kg dalam seminggu?

Info / Order Produk :

Siti Distributor Resmi Infinesse Se-INDONESIA

Whatsapp : 082379000023
Ig : infinesse_store_

NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍.
#slimakersemarang #slimakersurabaya #slimakerkalimantan #slimakerbali #slimakerpapua #slimakerjakarta #slimakerkudus #slimaker #slimakermurah #slimmaker #isnowalgae #isnowalgaesemarang #isnowalgaesurabaya #isnowalgaejepara #infinessesemarang #infinessesurabaya #dietsehat #produkdiet #pelangsingherbal #peluangbisnis #pelangsingmurah #kulitjerawat #obatjerawat #pemutihwajah #pemutihalami #langsingtanpaefeksamping #turunberatbadan #dietsehat #dietmayo
Mau turun berat badan tapi gak mau ribet? Gak mau olahraga? Mau makan enak? . Nah ini solusinya, SLIMAKER, 100bahan alami.. GAK PERLU BELI BEBERAPA BOX DENGAN MERK BERBEDA, semua uda jadi satu didalam slimaker.. . Rasanya juga enak banget, kayak jus kiwi.. Mau turun berat badan juga 2-5kg dalam seminggu? Info / Order Produk : Siti Distributor Resmi Infinesse Se-INDONESIA Whatsapp : 082379000023 Ig : infinesse_store_ NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍. #slimakersemarang  #slimakersurabaya  #slimakerkalimantan  #slimakerbali  #slimakerpapua  #slimakerjakarta  #slimakerkudus  #slimaker  #slimakermurah  #slimmaker  #isnowalgae  #isnowalgaesemarang  #isnowalgaesurabaya  #isnowalgaejepara  #infinessesemarang  #infinessesurabaya  #dietsehat  #produkdiet  #pelangsingherbal  #peluangbisnis  #pelangsingmurah  #kulitjerawat  #obatjerawat  #pemutihwajah  #pemutihalami  #langsingtanpaefeksamping  #turunberatbadan  #dietsehat  #dietmayo 
"Sis Akmal, kulit saya makin cerah lah bila pakai Face Cream ni, lepastu kulit saya tak menggelupas dah, asyik moist je kulit ni, sekarang ni nak masuk 3 bulan baru habis, saya nak repeat order sis"
_
Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 
_
Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: 
_ .
🍑 Melembapkan kulit muka yang kering .
🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka
🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah .
🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit.
🍑 Anti penuaan
🍑 Mempunyai SPF35 .
🍑 Dapat menghilangkan jerawat .
🍑 Menganjalkan kulit
🍑 Menegangkan kulit muka .
_
Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: 
_
🍒 Ekstrak Honey
🍒 Ekstrak Aloe vera
🍒 Kojic acid
🍒 Vitamin C
🍒 Olive oil
🍒 Arbutin
🍒 Lecithin
🍒 Glutathione
🍒 Linoleic acid
🍒 Water
🍒 Fragrance
_
Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Akmal😚
.
Boleh whatsapp Akmal di 019-4472516 atau click link wasap di bio untuk fast response😘
_
Postage SM RM7 | SS RM11 
Cod sekitar KL dan Selangor
"Sis Akmal, kulit saya makin cerah lah bila pakai Face Cream ni, lepastu kulit saya tak menggelupas dah, asyik moist je kulit ni, sekarang ni nak masuk 3 bulan baru habis, saya nak repeat order sis" _ Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 _ Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: _ . 🍑 Melembapkan kulit muka yang kering . 🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka 🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah . 🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit. 🍑 Anti penuaan 🍑 Mempunyai SPF35 . 🍑 Dapat menghilangkan jerawat . 🍑 Menganjalkan kulit 🍑 Menegangkan kulit muka . _ Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: _ 🍒 Ekstrak Honey 🍒 Ekstrak Aloe vera 🍒 Kojic acid 🍒 Vitamin C 🍒 Olive oil 🍒 Arbutin 🍒 Lecithin 🍒 Glutathione 🍒 Linoleic acid 🍒 Water 🍒 Fragrance _ Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Akmal😚 . Boleh whatsapp Akmal di 019-4472516 atau click link wasap di bio untuk fast response😘 _ Postage SM RM7 | SS RM11 Cod sekitar KL dan Selangor
Tahu tak ape rahsia nak kulit muka glowy?
.
Mestilah skrub muka at least 2-3x seminggu keh. Muka bersih liang2 pori pun tak tersumbat. Miss J pun tak jadi nak duduk situ😂
Tahu tak ape rahsia nak kulit muka glowy? . Mestilah skrub muka at least 2-3x seminggu keh. Muka bersih liang2 pori pun tak tersumbat. Miss J pun tak jadi nak duduk situ😂
Korang tahu tak, SCRUB SEJUK ni sesuai utk semua jenis kulit taw!
—
Tak kisahlah awak dry skin, oily or even sensitif! Kalau dry skin pun sesuai. Sebab nya dalam scrub sejuk ni ada ARGAN OIL..
—
Malam before nak tidur tuh, tempek je si sejuk buat MASKER. Konfirm kulit lembap ajeee! .
___
♥️
Korang tahu tak, SCRUB SEJUK ni sesuai utk semua jenis kulit taw! — Tak kisahlah awak dry skin, oily or even sensitif! Kalau dry skin pun sesuai. Sebab nya dalam scrub sejuk ni ada ARGAN OIL.. — Malam before nak tidur tuh, tempek je si sejuk buat MASKER. Konfirm kulit lembap ajeee! . ___ ♥️
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. 
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korang nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼 .
Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang

Takpun wasap je 0126897002 keh
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie? Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korang nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼 . Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang Takpun wasap je 0126897002 keh
Paket ultimate series basic ..
Buat kalian yg masih ngeluhin masalah flek hitam diwajah buruan pakai ultimate series iya, dg pemakain rutin wajah kalian bisa terhindar dari flek hitam 😍
Buruan diorder iya ..
sebelum kehabisan

Free konsultasi 
Agent resmi MSglow 
Wa 081915458942

#whiteseries #whitening #whiteningnight #whitening #ultimateseries #acneseries #paketwajah #msglow #msglowagent #msglowpusat #msglowbaliku #msglowbarito #msglowbali #msglowskincare #msglowdenpasar #redjelly #radiancegold #serum #glowing #wajahbersih #wajahglowing #kulitnormal #kulitjerawat #msglowbali #msglow #healthyglow #msgloworiginal #msglowhealthygloworiginal #msglow #radiancegold #micellarwater
Paket ultimate series basic .. Buat kalian yg masih ngeluhin masalah flek hitam diwajah buruan pakai ultimate series iya, dg pemakain rutin wajah kalian bisa terhindar dari flek hitam 😍 Buruan diorder iya .. sebelum kehabisan Free konsultasi Agent resmi MSglow Wa 081915458942 #whiteseries  #whitening  #whiteningnight  #whitening  #ultimateseries  #acneseries  #paketwajah  #msglow  #msglowagent  #msglowpusat  #msglowbaliku  #msglowbarito  #msglowbali  #msglowskincare  #msglowdenpasar  #redjelly  #radiancegold  #serum  #glowing  #wajahbersih  #wajahglowing  #kulitnormal  #kulitjerawat  #msglowbali  #msglow  #healthyglow  #msgloworiginal  #msglowhealthygloworiginal  #msglow  #radiancegold  #micellarwater 
CARA MUDAH MENGGUNAKAN SERUM
.
Hanya 3 Cara mudah penggunaan serum, jika tidak diikuti dgn betul,bagaimana nak dpt wajah yg cantik jelita akak²... Serum nie menggunakan kan kaedah yg bertaraf premium.
.
Dah ramai wanita di malaysia menggunakan produk DerMags yg bertaraf dunia ini utk kelihatan cantik dan sihat sepanjang hayat.
.
Jom dm or whatsapp kakzue utk memiliki serum terbaik ini..
019-3282553
019-3282553
CARA MUDAH MENGGUNAKAN SERUM . Hanya 3 Cara mudah penggunaan serum, jika tidak diikuti dgn betul,bagaimana nak dpt wajah yg cantik jelita akak²... Serum nie menggunakan kan kaedah yg bertaraf premium. . Dah ramai wanita di malaysia menggunakan produk DerMags yg bertaraf dunia ini utk kelihatan cantik dan sihat sepanjang hayat. . Jom dm or whatsapp kakzue utk memiliki serum terbaik ini.. 019-3282553 019-3282553
Barang yang lepas jangan dikenang Dik Non oii. Nanti kalau mai singgah balik mau nangis tak berlagu.
.
.
Nampak je WD tu kecil cinonet kan, but terdapat 1001 MANFAAT yang ramai tak tahu. WD ni memang lain dari yang lain. .
.
Seee, siapa sangka kan hanya calit WD di 3 point nadi setiap hari, kulit mampu cerah sekata tanpa tompok tompok gelap.
.
.
Pondesen pondesen pun dah cecampak jejauh. Mana tak nya, sejak sejak WD_DIHATI ni kulit wajah manjang berseri je. Sampai orang nengok terpegun. Malu titewwww.
.
.
Walaupun tak secerah snow white, tapi kulit wajah still cerah sekata. Bila WD tu bertindak memang TIP TOP resultnya.
.
.
Dengan molekul yang sangat halus diformulasikan pula dari Bio Teknologi Nano tu lah penyebab masalah wajah dapat diselesaikan.
.
.
Yang penting buat tampak awet muda dari usia sebenar. Lepas ni jangan salah teka umur akak ye Dik Non. hehe.
.
.
JOM dapatkan WD sekarang dengan harga PENJIMATAN RM20. Jimat sangat-sangat tau
.
.
Cepat cepat cepat dapatkan dengan HARGA SUPER JIMAT sebelum promosi RM75 tamat , taknak kee cantik2 dengan women desire 😛😉 lepas ni harga akan kembali pada asal tau RM100 .  Whatsapp sis 0135925117 atau klik link di bio.
Barang yang lepas jangan dikenang Dik Non oii. Nanti kalau mai singgah balik mau nangis tak berlagu. . . Nampak je WD tu kecil cinonet kan, but terdapat 1001 MANFAAT yang ramai tak tahu. WD ni memang lain dari yang lain. . . Seee, siapa sangka kan hanya calit WD di 3 point nadi setiap hari, kulit mampu cerah sekata tanpa tompok tompok gelap. . . Pondesen pondesen pun dah cecampak jejauh. Mana tak nya, sejak sejak WD_DIHATI ni kulit wajah manjang berseri je. Sampai orang nengok terpegun. Malu titewwww. . . Walaupun tak secerah snow white, tapi kulit wajah still cerah sekata. Bila WD tu bertindak memang TIP TOP resultnya. . . Dengan molekul yang sangat halus diformulasikan pula dari Bio Teknologi Nano tu lah penyebab masalah wajah dapat diselesaikan. . . Yang penting buat tampak awet muda dari usia sebenar. Lepas ni jangan salah teka umur akak ye Dik Non. hehe. . . JOM dapatkan WD sekarang dengan harga PENJIMATAN RM20. Jimat sangat-sangat tau . . Cepat cepat cepat dapatkan dengan HARGA SUPER JIMAT sebelum promosi RM75 tamat , taknak kee cantik2 dengan women desire 😛😉 lepas ni harga akan kembali pada asal tau RM100 . Whatsapp sis 0135925117 atau klik link di bio.
“You don’t BUY but you INVEST”

Hurry up! Grab our BEST AGARWOOD PRODUCT.

#rasagarwood #alhilmimarketplace #kulitjerawat #kulitkusam #antiaging #acneproblems #flawless #merdekapromotion #cosmetics #skincare #perfume #agarwood #gaharu #kualalumpur #tamanmelawati #malaysia
Selepas 2 minggu guna Carmela Soap Whitening 😍 .
.

CARMELA SOAP WHITENING
.
HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Selepas 2 minggu guna Carmela Soap Whitening 😍 . . CARMELA SOAP WHITENING . HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Nak detox hari2? 
nak badan sihat & bertenaga?

tunggu apa lagi..? jom consume snowwhite.. tengokk cust lelaki pun da jatuh hati dengan snowwhite, siap repeat 2botol lagi 😘 .
.

SNOW WHITE CHEWABLE TABLET
.
HARGA RM55 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Nak detox hari2? nak badan sihat & bertenaga? tunggu apa lagi..? jom consume snowwhite.. tengokk cust lelaki pun da jatuh hati dengan snowwhite, siap repeat 2botol lagi 😘 . . SNOW WHITE CHEWABLE TABLET . HARGA RM55 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Xpercaya vitamin boleh memutihkan ❓
Mestilah ada,  snow white bukan sekadar whitening sahaja,  tapi detox dan juga slimming. 
Mula2 memang rasa x percaya.. dah cuba kompom jatuh chenta 🙊 .
.

SNOW WHITE CHEWABLE TABLET
.
HARGA RM55 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Xpercaya vitamin boleh memutihkan ❓ Mestilah ada, snow white bukan sekadar whitening sahaja, tapi detox dan juga slimming. Mula2 memang rasa x percaya.. dah cuba kompom jatuh chenta 🙊 . . SNOW WHITE CHEWABLE TABLET . HARGA RM55 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
🌸Snow White Secret Beauty 🌸 
Whitening🌷 Slimming 🌷Detox�
🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
💥kurma
💥lemon
💥astaxanthine
💥L-cysteine
💥vitamin C
💥lutein 🎗Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
✔Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 ari!!!
✔Mengecilkan liang pori
✔Anti penuaan
✔Mengurangkam jerawat & jeragat
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid
✔Merawat tumit kaki pecah
✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
✔Membanyakkan susu badan
✔Mengurangkan rabun mata
✔Mengatasi masalah fibroid & cyst ✔Mengeluarkan angin dalam badan
✔Mengatasi masalah sembelit

SESUAI UNTUK wanita lelaki ibu mgandung ibu myusu remaja 15 thn.. .
SNOW WHITE CHEWABLE TABLET
.
HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
🌸Snow White Secret Beauty 🌸 Whitening🌷 Slimming 🌷Detox� 🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu : 💥kurma 💥lemon 💥astaxanthine 💥L-cysteine 💥vitamin C 💥lutein 🎗Khasiat yang terbukti terbaik untuk : ✔Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 ari!!! ✔Mengecilkan liang pori ✔Anti penuaan ✔Mengurangkam jerawat & jeragat ✔Menghasilkan sel-sel kulit baru ✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid ✔Merawat tumit kaki pecah ✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata ✔Membanyakkan susu badan ✔Mengurangkan rabun mata ✔Mengatasi masalah fibroid & cyst ✔Mengeluarkan angin dalam badan ✔Mengatasi masalah sembelit SESUAI UNTUK wanita lelaki ibu mgandung ibu myusu remaja 15 thn.. . SNOW WHITE CHEWABLE TABLET . HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
🌸Snow White Secret Beauty 🌸 
Whitening🌷 Slimming 🌷Detox�
🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
💥kurma
💥lemon
💥astaxanthine
💥L-cysteine
💥vitamin C
💥lutein 🎗Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
✔Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 ari!!!
✔Mengecilkan liang pori
✔Anti penuaan
✔Mengurangkam jerawat & jeragat
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid
✔Merawat tumit kaki pecah
✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
✔Membanyakkan susu badan
✔Mengurangkan rabun mata
✔Mengatasi masalah fibroid & cyst ✔Mengeluarkan angin dalam badan
✔Mengatasi masalah sembelit

SESUAI UNTUK wanita lelaki ibu mgandung ibu myusu remaja 15 thn.. .
SNOW WHITE CHEWABLE TABLET
.
HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
🌸Snow White Secret Beauty 🌸 Whitening🌷 Slimming 🌷Detox� 🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu : 💥kurma 💥lemon 💥astaxanthine 💥L-cysteine 💥vitamin C 💥lutein 🎗Khasiat yang terbukti terbaik untuk : ✔Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 ari!!! ✔Mengecilkan liang pori ✔Anti penuaan ✔Mengurangkam jerawat & jeragat ✔Menghasilkan sel-sel kulit baru ✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid ✔Merawat tumit kaki pecah ✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata ✔Membanyakkan susu badan ✔Mengurangkan rabun mata ✔Mengatasi masalah fibroid & cyst ✔Mengeluarkan angin dalam badan ✔Mengatasi masalah sembelit SESUAI UNTUK wanita lelaki ibu mgandung ibu myusu remaja 15 thn.. . SNOW WHITE CHEWABLE TABLET . HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
🌸Snow White Secret Beauty 🌸 
Whitening🌷 Slimming 🌷Detox�
🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
💥kurma
💥lemon
💥astaxanthine
💥L-cysteine
💥vitamin C
💥lutein 🎗Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
✔Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 ari!!!
✔Mengecilkan liang pori
✔Anti penuaan
✔Mengurangkam jerawat & jeragat
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid
✔Merawat tumit kaki pecah
✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
✔Membanyakkan susu badan
✔Mengurangkan rabun mata
✔Mengatasi masalah fibroid & cyst ✔Mengeluarkan angin dalam badan
✔Mengatasi masalah sembelit

SESUAI UNTUK wanita lelaki ibu mgandung ibu myusu remaja 15 thn.. .
SNOW WHITE CHEWABLE TABLET
.
HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
🌸Snow White Secret Beauty 🌸 Whitening🌷 Slimming 🌷Detox� 🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu : 💥kurma 💥lemon 💥astaxanthine 💥L-cysteine 💥vitamin C 💥lutein 🎗Khasiat yang terbukti terbaik untuk : ✔Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 ari!!! ✔Mengecilkan liang pori ✔Anti penuaan ✔Mengurangkam jerawat & jeragat ✔Menghasilkan sel-sel kulit baru ✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid ✔Merawat tumit kaki pecah ✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata ✔Membanyakkan susu badan ✔Mengurangkan rabun mata ✔Mengatasi masalah fibroid & cyst ✔Mengeluarkan angin dalam badan ✔Mengatasi masalah sembelit SESUAI UNTUK wanita lelaki ibu mgandung ibu myusu remaja 15 thn.. . SNOW WHITE CHEWABLE TABLET . HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Carmela Whitening soap nie boleh guna diseluruh badan dan muka tau. .
.

Semua tempat yang HITAM dan BERDAKI boleh pakai.
📌Muka
📌Tangan
📌Kaki
📌Leher
📌Ketiak
📌Perut
📌EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" bole pakai?
mesti la boleh sayangku 
pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw
.
.
CARMELA SOAP sesuai bagi :- .
👉lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
👉mereka yang bekerjaya
👉bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
👉mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
👉mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
👉suri rumah yang ingin menambat hati suami
👉sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih 2cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.

Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
.
💯tiada bahan kimia yang berbahaya
💯tidak menggelupas
💯sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
💯tiada paraben
💯natural & halal
💯diuji didalam makmal
💯mendapat kelulusan KKM
.
.
CARMELA SOAP WHITENING
.
HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Carmela Whitening soap nie boleh guna diseluruh badan dan muka tau. . . Semua tempat yang HITAM dan BERDAKI boleh pakai. 📌Muka 📌Tangan 📌Kaki 📌Leher 📌Ketiak 📌Perut 📌EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" bole pakai? mesti la boleh sayangku pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw . . CARMELA SOAP sesuai bagi :- . 👉lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit 👉mereka yang bekerjaya 👉bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan 👉mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik 👉mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi 👉suri rumah yang ingin menambat hati suami 👉sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih 2cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari. Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :- . 💯tiada bahan kimia yang berbahaya 💯tidak menggelupas 💯sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam 💯tiada paraben 💯natural & halal 💯diuji didalam makmal 💯mendapat kelulusan KKM . . CARMELA SOAP WHITENING . HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Carmela Whitening soap nie boleh guna diseluruh badan dan muka tau. .
.

Semua tempat yang HITAM dan BERDAKI boleh pakai.
📌Muka
📌Tangan
📌Kaki
📌Leher
📌Ketiak
📌Perut
📌EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" bole pakai?
mesti la boleh sayangku 
pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw
.
.
CARMELA SOAP sesuai bagi :- .
👉lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
👉mereka yang bekerjaya
👉bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
👉mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
👉mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
👉suri rumah yang ingin menambat hati suami
👉sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih 2cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.

Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
.
💯tiada bahan kimia yang berbahaya
💯tidak menggelupas
💯sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
💯tiada paraben
💯natural & halal
💯diuji didalam makmal
💯mendapat kelulusan KKM
.
.
CARMELA SOAP WHITENING
.
HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Carmela Whitening soap nie boleh guna diseluruh badan dan muka tau. . . Semua tempat yang HITAM dan BERDAKI boleh pakai. 📌Muka 📌Tangan 📌Kaki 📌Leher 📌Ketiak 📌Perut 📌EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" bole pakai? mesti la boleh sayangku pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw . . CARMELA SOAP sesuai bagi :- . 👉lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit 👉mereka yang bekerjaya 👉bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan 👉mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik 👉mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi 👉suri rumah yang ingin menambat hati suami 👉sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih 2cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari. Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :- . 💯tiada bahan kimia yang berbahaya 💯tidak menggelupas 💯sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam 💯tiada paraben 💯natural & halal 💯diuji didalam makmal 💯mendapat kelulusan KKM . . CARMELA SOAP WHITENING . HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Carmela Whitening soap nie boleh guna diseluruh badan dan muka tau. .
.

Semua tempat yang HITAM dan BERDAKI boleh pakai.
📌Muka
📌Tangan
📌Kaki
📌Leher
📌Ketiak
📌Perut
📌EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" bole pakai?
mesti la boleh sayangku 
pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw
.
.
CARMELA SOAP sesuai bagi :- .
👉lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
👉mereka yang bekerjaya
👉bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
👉mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
👉mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
👉suri rumah yang ingin menambat hati suami
👉sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih 2cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.

Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
.
💯tiada bahan kimia yang berbahaya
💯tidak menggelupas
💯sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
💯tiada paraben
💯natural & halal
💯diuji didalam makmal
💯mendapat kelulusan KKM
.
.
CARMELA SOAP WHITENING
.
HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Carmela Whitening soap nie boleh guna diseluruh badan dan muka tau. . . Semua tempat yang HITAM dan BERDAKI boleh pakai. 📌Muka 📌Tangan 📌Kaki 📌Leher 📌Ketiak 📌Perut 📌EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" bole pakai? mesti la boleh sayangku pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw . . CARMELA SOAP sesuai bagi :- . 👉lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit 👉mereka yang bekerjaya 👉bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan 👉mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik 👉mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi 👉suri rumah yang ingin menambat hati suami 👉sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih 2cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari. Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :- . 💯tiada bahan kimia yang berbahaya 💯tidak menggelupas 💯sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam 💯tiada paraben 💯natural & halal 💯diuji didalam makmal 💯mendapat kelulusan KKM . . CARMELA SOAP WHITENING . HARGA RM50 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
CHEWABLE C PLUS ❤️
.
Chewable-C plus shaklee ditingkatkan formulasinya dengan tambahan citrus bioflavanoid complex dan menjadikannya antara supplement Vitamin C paling lengkap dipasaran.
.
Antara Manfaat dan kebaikan Chewable-C :
.
🍊Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh.
.
🍊Melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan.
.
🍊Menguatkan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat.
.
🍊Meningkatkan sistem imun tubuh badan.
.
🍊Tiada sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan.
.
🍊1 biji Chewable-C bersamaan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet.
.
🍊Rasa oren yang sangat semulajadi masam masam manis menjadi kesukaan semua! .
.
🍊 Mereka yang kerap mengalami serangan selsema, batuk, demam dan juga untuk penghidap eczema, resdung dan juga sebarang allergic sangat sesuai untuk amalkan.
.
🍊Juga sangat sesuai untuk ibu mengandung yang morning crisis, muntah muntah dan juga mabuk.
.
Saya highly recommend sangat Chewable Vitamin C nih untuk kegunaan seisi keluarga 👍🏻.
.
Harga dia pun dah laa MURAH GILA! 1 botol ada 90 tablets dalam dia.
.
Yang nak order boleh terus whatsapp saya okay 😊
.
@najiha.beauty
Your Fav Shaklee Distributor
📲019-5812053
.
#sayajualshaklee #shakleejb #shakleeputrajaya #shakleebrunei #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleejohor #shakleepromo #shakleesingapore #shakleekl #vitamincshaklee #vitaminshaklee #tipsibuhamil #ibuberpantang #setberpantang #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setkulitcantik #kulitsensitif #kulitjerawat #tipskecantikan #nakcantik #hijabista #shakleeshahalam #shakleesabah #shakleesarawak #setjerawat #tipskecantikan #tipskurus #espshaklee
#vitamincmurah
CHEWABLE C PLUS ❤️ . Chewable-C plus shaklee ditingkatkan formulasinya dengan tambahan citrus bioflavanoid complex dan menjadikannya antara supplement Vitamin C paling lengkap dipasaran. . Antara Manfaat dan kebaikan Chewable-C : . 🍊Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. . 🍊Melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan. . 🍊Menguatkan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat. . 🍊Meningkatkan sistem imun tubuh badan. . 🍊Tiada sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan. . 🍊1 biji Chewable-C bersamaan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet. . 🍊Rasa oren yang sangat semulajadi masam masam manis menjadi kesukaan semua! . . 🍊 Mereka yang kerap mengalami serangan selsema, batuk, demam dan juga untuk penghidap eczema, resdung dan juga sebarang allergic sangat sesuai untuk amalkan. . 🍊Juga sangat sesuai untuk ibu mengandung yang morning crisis, muntah muntah dan juga mabuk. . Saya highly recommend sangat Chewable Vitamin C nih untuk kegunaan seisi keluarga 👍🏻. . Harga dia pun dah laa MURAH GILA! 1 botol ada 90 tablets dalam dia. . Yang nak order boleh terus whatsapp saya okay 😊 . @najiha.beauty Your Fav Shaklee Distributor 📲019-5812053 . #sayajualshaklee  #shakleejb  #shakleeputrajaya  #shakleebrunei  #shakleemalaysia  #shakleeselangor  #shakleejohor  #shakleepromo  #shakleesingapore  #shakleekl  #vitamincshaklee  #vitaminshaklee  #tipsibuhamil  #ibuberpantang  #setberpantang  #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #setkulitcantik  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #tipskecantikan  #nakcantik  #hijabista  #shakleeshahalam  #shakleesabah  #shakleesarawak  #setjerawat  #tipskecantikan  #tipskurus  #espshaklee  #vitamincmurah 
CHEWABLE C PLUS ❤️
.
Chewable-C plus shaklee ditingkatkan formulasinya dengan tambahan citrus bioflavanoid complex dan menjadikannya antara supplement Vitamin C paling lengkap dipasaran.
.
Antara Manfaat dan kebaikan Chewable-C :
.
🍊Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh.
.
🍊Melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan.
.
🍊Menguatkan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat.
.
🍊Meningkatkan sistem imun tubuh badan.
.
🍊Tiada sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan.
.
🍊1 biji Chewable-C bersamaan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet.
.
🍊Rasa oren yang sangat semulajadi masam masam manis menjadi kesukaan semua! .
.
🍊 Mereka yang kerap mengalami serangan selsema, batuk, demam dan juga untuk penghidap eczema, resdung dan juga sebarang allergic sangat sesuai untuk amalkan.
.
🍊Juga sangat sesuai untuk ibu mengandung yang morning crisis, muntah muntah dan juga mabuk.
.
Saya highly recommend sangat Chewable Vitamin C nih untuk kegunaan seisi keluarga 👍🏻.
.
Harga dia pun dah laa MURAH GILA! 1 botol ada 90 tablets dalam dia.
.
Yang nak order boleh terus whatsapp saya okay 😊
.
@najiha.beauty
Your Fav Shaklee Distributor
📲019-5812053
.
#sayajualshaklee #shakleejb #shakleeputrajaya #shakleebrunei #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleejohor #shakleepromo #shakleesingapore #shakleekl #vitamincshaklee #vitaminshaklee #tipsibuhamil #ibuberpantang #setberpantang #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setkulitcantik #kulitsensitif #kulitjerawat #tipskecantikan #nakcantik #hijabista #shakleeshahalam #shakleesabah #shakleesarawak #setjerawat #tipskecantikan #tipskurus #espshaklee
#vitamincmurah
CHEWABLE C PLUS ❤️ . Chewable-C plus shaklee ditingkatkan formulasinya dengan tambahan citrus bioflavanoid complex dan menjadikannya antara supplement Vitamin C paling lengkap dipasaran. . Antara Manfaat dan kebaikan Chewable-C : . 🍊Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. . 🍊Melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan. . 🍊Menguatkan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat. . 🍊Meningkatkan sistem imun tubuh badan. . 🍊Tiada sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan. . 🍊1 biji Chewable-C bersamaan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet. . 🍊Rasa oren yang sangat semulajadi masam masam manis menjadi kesukaan semua! . . 🍊 Mereka yang kerap mengalami serangan selsema, batuk, demam dan juga untuk penghidap eczema, resdung dan juga sebarang allergic sangat sesuai untuk amalkan. . 🍊Juga sangat sesuai untuk ibu mengandung yang morning crisis, muntah muntah dan juga mabuk. . Saya highly recommend sangat Chewable Vitamin C nih untuk kegunaan seisi keluarga 👍🏻. . Harga dia pun dah laa MURAH GILA! 1 botol ada 90 tablets dalam dia. . Yang nak order boleh terus whatsapp saya okay 😊 . @najiha.beauty Your Fav Shaklee Distributor 📲019-5812053 . #sayajualshaklee  #shakleejb  #shakleeputrajaya  #shakleebrunei  #shakleemalaysia  #shakleeselangor  #shakleejohor  #shakleepromo  #shakleesingapore  #shakleekl  #vitamincshaklee  #vitaminshaklee  #tipsibuhamil  #ibuberpantang  #setberpantang  #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #setkulitcantik  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #tipskecantikan  #nakcantik  #hijabista  #shakleeshahalam  #shakleesabah  #shakleesarawak  #setjerawat  #tipskecantikan  #tipskurus  #espshaklee  #vitamincmurah 
Kulit setiap manusia tidaklah sama semuanya... Ada yang jenis berminyak, normal atau kering... .
.
3 jenis kulit ini sememang tidak sama... Terutamanya bagi kulit berminyak dan kering... Oleh itu, ia perlu dirawat khas sesuai dengan situasi dan keadaan kulit... Bukannya dirawat dengan sejenis skincare yang boleh diguna oleh semua jenis kulit... .
.
Mary kay ada jalan penyelesaiannya... Mary kay menyediakan skincare khas mengikut jenis kulit...
Mary kay menyediakan 7 skincare yang berbeza formula mengikut kesesuaian kulit, umur dan bajet anda....
.
.
Tak tahu nak pilih yang mana.. Jangan susah hati.. Itu tugas kami sebagai beauty consultant anda... Kami akan consult anda sehingga mendapat kulit yang sihat inshaa Allah... .
.
Free consultancy, ayu, 01110024273
.
.
#lumivieserum #kulitjerawat #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaypahang #awetmuda #kulitsihatcantik #fattzura #marykayperlis #7harimencintaimu #jommasuktv #ajimaura #ctdk #terapiinstagram #marykaymalaysia #marykayselayang #marykayproduk #igersmalaysia #muslimahfashion #niqabmurah #syukurselalu #babyctdk #neelofahijab #muslimahwear #beritaterbaharu #mudadariusia #suamiisteribahagia #kukuhonline_shop #hijabfashion #cintafatamorgana
Kulit setiap manusia tidaklah sama semuanya... Ada yang jenis berminyak, normal atau kering... . . 3 jenis kulit ini sememang tidak sama... Terutamanya bagi kulit berminyak dan kering... Oleh itu, ia perlu dirawat khas sesuai dengan situasi dan keadaan kulit... Bukannya dirawat dengan sejenis skincare yang boleh diguna oleh semua jenis kulit... . . Mary kay ada jalan penyelesaiannya... Mary kay menyediakan skincare khas mengikut jenis kulit... Mary kay menyediakan 7 skincare yang berbeza formula mengikut kesesuaian kulit, umur dan bajet anda.... . . Tak tahu nak pilih yang mana.. Jangan susah hati.. Itu tugas kami sebagai beauty consultant anda... Kami akan consult anda sehingga mendapat kulit yang sihat inshaa Allah... . . Free consultancy, ayu, 01110024273 . . #lumivieserum  #kulitjerawat  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaypahang  #awetmuda  #kulitsihatcantik  #fattzura  #marykayperlis  #7harimencintaimu  #jommasuktv  #ajimaura  #ctdk  #terapiinstagram  #marykaymalaysia  #marykayselayang  #marykayproduk  #igersmalaysia  #muslimahfashion  #niqabmurah  #syukurselalu  #babyctdk  #neelofahijab  #muslimahwear  #beritaterbaharu  #mudadariusia  #suamiisteribahagia  #kukuhonline_shop  #hijabfashion  #cintafatamorgana 
CHEWABLE C PLUS ❤️
.
Chewable-C plus shaklee ditingkatkan formulasinya dengan tambahan citrus bioflavanoid complex dan menjadikannya antara supplement Vitamin C paling lengkap dipasaran.
.
Antara Manfaat dan kebaikan Chewable-C :
.
🍊Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh.
.
🍊Melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan.
.
🍊Menguatkan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat.
.
🍊Meningkatkan sistem imun tubuh badan.
.
🍊Tiada sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan.
.
🍊1 biji Chewable-C bersamaan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet.
.
🍊Rasa oren yang sangat semulajadi masam masam manis menjadi kesukaan semua! .
.
🍊 Mereka yang kerap mengalami serangan selsema, batuk, demam dan juga untuk penghidap eczema, resdung dan juga sebarang allergic sangat sesuai untuk amalkan.
.
🍊Juga sangat sesuai untuk ibu mengandung yang morning crisis, muntah muntah dan juga mabuk.
.
Saya highly recommend sangat Chewable Vitamin C nih untuk kegunaan seisi keluarga 👍🏻.
.
Harga dia pun dah laa MURAH GILA! 1 botol ada 90 tablets dalam dia.
.
Yang nak order boleh terus whatsapp saya okay 😊
.
@najiha.beauty
Your Fav Shaklee Distributor
📲019-5812053
.
#sayajualshaklee #shakleejb #shakleeputrajaya #shakleebrunei #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleejohor #shakleepromo #shakleesingapore #shakleekl #vitamincshaklee #vitaminshaklee #tipsibuhamil #ibuberpantang #setberpantang #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setkulitcantik #kulitsensitif #kulitjerawat #tipskecantikan #nakcantik #hijabista #shakleeshahalam #shakleesabah #shakleesarawak #setjerawat #tipskecantikan #tipskurus #espshaklee
#vitamincmurah
CHEWABLE C PLUS ❤️ . Chewable-C plus shaklee ditingkatkan formulasinya dengan tambahan citrus bioflavanoid complex dan menjadikannya antara supplement Vitamin C paling lengkap dipasaran. . Antara Manfaat dan kebaikan Chewable-C : . 🍊Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. . 🍊Melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan. . 🍊Menguatkan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat. . 🍊Meningkatkan sistem imun tubuh badan. . 🍊Tiada sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan. . 🍊1 biji Chewable-C bersamaan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet. . 🍊Rasa oren yang sangat semulajadi masam masam manis menjadi kesukaan semua! . . 🍊 Mereka yang kerap mengalami serangan selsema, batuk, demam dan juga untuk penghidap eczema, resdung dan juga sebarang allergic sangat sesuai untuk amalkan. . 🍊Juga sangat sesuai untuk ibu mengandung yang morning crisis, muntah muntah dan juga mabuk. . Saya highly recommend sangat Chewable Vitamin C nih untuk kegunaan seisi keluarga 👍🏻. . Harga dia pun dah laa MURAH GILA! 1 botol ada 90 tablets dalam dia. . Yang nak order boleh terus whatsapp saya okay 😊 . @najiha.beauty Your Fav Shaklee Distributor 📲019-5812053 . #sayajualshaklee  #shakleejb  #shakleeputrajaya  #shakleebrunei  #shakleemalaysia  #shakleeselangor  #shakleejohor  #shakleepromo  #shakleesingapore  #shakleekl  #vitamincshaklee  #vitaminshaklee  #tipsibuhamil  #ibuberpantang  #setberpantang  #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #setkulitcantik  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #tipskecantikan  #nakcantik  #hijabista  #shakleeshahalam  #shakleesabah  #shakleesarawak  #setjerawat  #tipskecantikan  #tipskurus  #espshaklee  #vitamincmurah 
Ni siapa yang belum tahu lagi ape fungsi susu maaez efa nak share serba sedikit.
.
.
 Fungsi utama susu maaez adalah Susu Maaez membantu menjadikan kulit lebih halus, mulus, dan gebu. Kalau awak ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda. .
.
.
Bahan-bahan yang digunakan 100% halal dan selamat untuk diminum. Jom tengok apa kandungan susu maaez ni:-
.
.
👉Sarang Burung walit
👉Susu Kambing
👉Habbatus Sauda
👉Buah Tin
👉Kismis
👉Kurma
👉Delime
👉Biji Aprikot
👉Madu
👉Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu.
.
.
SUSU MAAEZ PERISA ASLI / COKLAT / STRAWBERI
.
HARGA RM55 belum termasuk postage RM8sm / RM9ss untuk sekotak . 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Ni siapa yang belum tahu lagi ape fungsi susu maaez efa nak share serba sedikit. . . Fungsi utama susu maaez adalah Susu Maaez membantu menjadikan kulit lebih halus, mulus, dan gebu. Kalau awak ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda. . . . Bahan-bahan yang digunakan 100% halal dan selamat untuk diminum. Jom tengok apa kandungan susu maaez ni:- . . 👉Sarang Burung walit 👉Susu Kambing 👉Habbatus Sauda 👉Buah Tin 👉Kismis 👉Kurma 👉Delime 👉Biji Aprikot 👉Madu 👉Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu. . . SUSU MAAEZ PERISA ASLI / COKLAT / STRAWBERI . HARGA RM55 belum termasuk postage RM8sm / RM9ss untuk sekotak . Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Tadaaa dah siap!! Ade orang nak belanja makan tak? 😄 sapa kata susah nak putih gebu? Tipu lah uols. Sistur kite ni dah buktikan mudah je hokeyyy. Pakai losyen je tau boleh peloles putih melepak lagi gituuuu. Mur mur je sayang RM29 sahaja .
.

SNOWY LOTION
.
HARGA RM29 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Tadaaa dah siap!! Ade orang nak belanja makan tak? 😄 sapa kata susah nak putih gebu? Tipu lah uols. Sistur kite ni dah buktikan mudah je hokeyyy. Pakai losyen je tau boleh peloles putih melepak lagi gituuuu. Mur mur je sayang RM29 sahaja . . SNOWY LOTION . HARGA RM29 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Mau turun berat badan tapi gak mau ribet?
Gak mau olahraga?
Mau makan enak?
.
Nah ini solusinya, SLIMAKER, 100bahan alami..
GAK PERLU BELI BEBERAPA BOX DENGAN MERK BERBEDA, semua uda jadi satu didalam slimaker..
.
Rasanya juga enak banget, kayak jus kiwi..
Mau turun berat badan juga 2-5kg dalam seminggu?

Info / Order Produk :

Siti Distributor Resmi Infinesse Se-INDONESIA

Whatsapp : 082379000023
Ig : infinesse_store_

NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍.
#slimakersemarang #slimakersurabaya #slimakerkalimantan #slimakerbali #slimakerpapua #slimakerjakarta #slimakerkudus #slimaker #slimakermurah #slimmaker #isnowalgae #isnowalgaesemarang #isnowalgaesurabaya #isnowalgaejepara #infinessesemarang #infinessesurabaya #dietsehat #produkdiet #pelangsingherbal #peluangbisnis #pelangsingmurah #kulitjerawat #obatjerawat #pemutihwajah #pemutihalami #langsingtanpaefeksamping #turunberatbadan #dietsehat #dietmayo
Mau turun berat badan tapi gak mau ribet? Gak mau olahraga? Mau makan enak? . Nah ini solusinya, SLIMAKER, 100bahan alami.. GAK PERLU BELI BEBERAPA BOX DENGAN MERK BERBEDA, semua uda jadi satu didalam slimaker.. . Rasanya juga enak banget, kayak jus kiwi.. Mau turun berat badan juga 2-5kg dalam seminggu? Info / Order Produk : Siti Distributor Resmi Infinesse Se-INDONESIA Whatsapp : 082379000023 Ig : infinesse_store_ NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍. #slimakersemarang  #slimakersurabaya  #slimakerkalimantan  #slimakerbali  #slimakerpapua  #slimakerjakarta  #slimakerkudus  #slimaker  #slimakermurah  #slimmaker  #isnowalgae  #isnowalgaesemarang  #isnowalgaesurabaya  #isnowalgaejepara  #infinessesemarang  #infinessesurabaya  #dietsehat  #produkdiet  #pelangsingherbal  #peluangbisnis  #pelangsingmurah  #kulitjerawat  #obatjerawat  #pemutihwajah  #pemutihalami  #langsingtanpaefeksamping  #turunberatbadan  #dietsehat  #dietmayo 
Mau turun berat badan tapi gak mau ribet?
Gak mau olahraga?
Mau makan enak?
.
Nah ini solusinya, SLIMAKER, 100bahan alami..
GAK PERLU BELI BEBERAPA BOX DENGAN MERK BERBEDA, semua uda jadi satu didalam slimaker..
.
Rasanya juga enak banget, kayak jus kiwi..
Mau turun berat badan juga 2-5kg dalam seminggu?

Info / Order Produk :

Siti Distributor Resmi Infinesse Se-INDONESIA

Whatsapp : 082379000023
Ig : infinesse_store_

NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍.
#slimakersemarang #slimakersurabaya #slimakerkalimantan #slimakerbali #slimakerpapua #slimakerjakarta #slimakerkudus #slimaker #slimakermurah #slimmaker #isnowalgae #isnowalgaesemarang #isnowalgaesurabaya #isnowalgaejepara #infinessesemarang #infinessesurabaya #dietsehat #produkdiet #pelangsingherbal #peluangbisnis #pelangsingmurah #kulitjerawat #obatjerawat #pemutihwajah #pemutihalami #langsingtanpaefeksamping #turunberatbadan #dietsehat #dietmayo
Mau turun berat badan tapi gak mau ribet? Gak mau olahraga? Mau makan enak? . Nah ini solusinya, SLIMAKER, 100bahan alami.. GAK PERLU BELI BEBERAPA BOX DENGAN MERK BERBEDA, semua uda jadi satu didalam slimaker.. . Rasanya juga enak banget, kayak jus kiwi.. Mau turun berat badan juga 2-5kg dalam seminggu? Info / Order Produk : Siti Distributor Resmi Infinesse Se-INDONESIA Whatsapp : 082379000023 Ig : infinesse_store_ NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍. #slimakersemarang  #slimakersurabaya  #slimakerkalimantan  #slimakerbali  #slimakerpapua  #slimakerjakarta  #slimakerkudus  #slimaker  #slimakermurah  #slimmaker  #isnowalgae  #isnowalgaesemarang  #isnowalgaesurabaya  #isnowalgaejepara  #infinessesemarang  #infinessesurabaya  #dietsehat  #produkdiet  #pelangsingherbal  #peluangbisnis  #pelangsingmurah  #kulitjerawat  #obatjerawat  #pemutihwajah  #pemutihalami  #langsingtanpaefeksamping  #turunberatbadan  #dietsehat  #dietmayo 
Your Skin Brightens Your Future
.
Kondisi kulit yang buruk tentu membuat kita tidak percaya diri. Apalagi bagaimana orang lain menatap kita sangat tidak menyenangkan.
.
Lamban laut, krisis kepercayaan diri ini dapat menghambat masa depan kita. Kita jadi tidak suka bergaul, malas bepergian dan stress. Stress semakin memperburuk kondisi kulit terutama wajah kita. 
Untuk memiliki wajah yang sehat, bersih dan berseri kamu perlu melakukan perawatan harian di rumah. Perawatan dapat dilakukan dengan menggunakan skincare yang dijual bebas di drugstore atau obat racikan dari dokter kulit kamu. Yang perlu diperhatikan adalah memilik produk yang sesuai dengan kondisi wajah kamu.
.
Kenali terlebih dahulu jenis dan permasalahan kulit kamu. Mencari tahu bahan apa yang cocok untuk kondisi kulit kamu tsb. Kemudian mengujinya selama beberapa waktu 2-3 hari. Jika tidak ada reaksi negatif, dapat dilanjutkan kembali. 
Next post, akan kami bahas skincare yang sesuai berdasarkan jenis kulit 😊
.
Jika kamu kesulitan menentukan jenis kulit dan harus menggunakan produk apa, kamu bisa chat kami di Whatsapp 08970857038 atau Line @hay1433z. Kami siap membantu, free!
.
Selain perawatan harian, perawatan bulanan di salon kecantikan juga perlu dilakukan. Karena para beautican telah terlatih untuk membersihkan wajah secara menyeluruh. Salon kecantikan memiliki peralatan yang lebih canggih untuk mengatasi permasalahan kulit kamu.
.
Kombinasi keduanya akan menyempurnakan wajah kamu lebih cepat.
.
Book your appointment now...
.
Diskon 20% untuk pelanggan baru!
.
Book your appointment:
Whatsapp 08970857038
Line @hay1433z
.
.
.
.
.
#bbglowbali#bbglowdps#bbglowdenpasar #koreabbglowbali#koreavitcglowbali#kulitjerawat#kulitberminyak#kulitkusam#kulitkering#kulitsensitif#flekhitam#bekasjerawat#kulitkendur#keriput
Your Skin Brightens Your Future . Kondisi kulit yang buruk tentu membuat kita tidak percaya diri. Apalagi bagaimana orang lain menatap kita sangat tidak menyenangkan. . Lamban laut, krisis kepercayaan diri ini dapat menghambat masa depan kita. Kita jadi tidak suka bergaul, malas bepergian dan stress. Stress semakin memperburuk kondisi kulit terutama wajah kita. Untuk memiliki wajah yang sehat, bersih dan berseri kamu perlu melakukan perawatan harian di rumah. Perawatan dapat dilakukan dengan menggunakan skincare yang dijual bebas di drugstore atau obat racikan dari dokter kulit kamu. Yang perlu diperhatikan adalah memilik produk yang sesuai dengan kondisi wajah kamu. . Kenali terlebih dahulu jenis dan permasalahan kulit kamu. Mencari tahu bahan apa yang cocok untuk kondisi kulit kamu tsb. Kemudian mengujinya selama beberapa waktu 2-3 hari. Jika tidak ada reaksi negatif, dapat dilanjutkan kembali. Next post, akan kami bahas skincare yang sesuai berdasarkan jenis kulit 😊 . Jika kamu kesulitan menentukan jenis kulit dan harus menggunakan produk apa, kamu bisa chat kami di Whatsapp 08970857038 atau Line @hay1433z. Kami siap membantu, free! . Selain perawatan harian, perawatan bulanan di salon kecantikan juga perlu dilakukan. Karena para beautican telah terlatih untuk membersihkan wajah secara menyeluruh. Salon kecantikan memiliki peralatan yang lebih canggih untuk mengatasi permasalahan kulit kamu. . Kombinasi keduanya akan menyempurnakan wajah kamu lebih cepat. . Book your appointment now... . Diskon 20% untuk pelanggan baru! . Book your appointment: Whatsapp 08970857038 Line @hay1433z . . . . . #bbglowbali #bbglowdps #bbglowdenpasar  #koreabbglowbali #koreavitcglowbali #kulitjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif #flekhitam #bekasjerawat #kulitkendur #keriput 
💡 TAHUKAH ANDA ?💡
.
Vitamin C dalam badan akan musnah bila seseorang itu stress.
.
Haaa. Jangan stress stress ye. .
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan boleh whatsapp hawa terus ye. Jangan segan-segan 😊
.
.
Hawa,
Whatsapp : 013-700 3585
SID SHAKLEE
.
.
#shakleevitamin #shakleekelantan #shakleekedah #shakleeseremban #shakleeaenawang #ctdk #shakleebangi #shakleelovers
#atasikulitjerawat #rawatkulitjerawat #merawatjerawat #masalahkulitjerawat #vitamincshaklee #setkulitcantik  #rawatmasalahkulit #kulitjerawat  #shakleekualalumpur #shakleeperlis #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleegombak  #vitamineshaklee  #serembanmacammacamada #shahalamresident #teaminstamf #shakleejeli #shakleepasirmas #shakleemachang #shakleekualapilah #shakleetanahmerah #shakleekotabharu
💡 TAHUKAH ANDA ?💡 . Vitamin C dalam badan akan musnah bila seseorang itu stress. . Haaa. Jangan stress stress ye. . Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan boleh whatsapp hawa terus ye. Jangan segan-segan 😊 . . Hawa, Whatsapp : 013-700 3585 SID SHAKLEE . . #shakleevitamin  #shakleekelantan  #shakleekedah  #shakleeseremban  #shakleeaenawang  #ctdk  #shakleebangi  #shakleelovers  #atasikulitjerawat  #rawatkulitjerawat  #merawatjerawat  #masalahkulitjerawat  #vitamincshaklee  #setkulitcantik  #rawatmasalahkulit  #kulitjerawat  #shakleekualalumpur  #shakleeperlis  #shakleekelantan  #shakleeterengganu  #shakleegombak  #vitamineshaklee  #serembanmacammacamada  #shahalamresident  #teaminstamf  #shakleejeli  #shakleepasirmas  #shakleemachang  #shakleekualapilah  #shakleetanahmerah  #shakleekotabharu 
Tak susah pun nak jd sebahagian drpd Mary Kay kan? .
.
Register as a beauty consultant. Anda akan dpt belajar banyak perkara tau. .
.
Kulit cantik, ilmu dapat dan income bertambah 😍😍😍 Best gile!
Tak susah pun nak jd sebahagian drpd Mary Kay kan? . . Register as a beauty consultant. Anda akan dpt belajar banyak perkara tau. . . Kulit cantik, ilmu dapat dan income bertambah 😍😍😍 Best gile!
Tak susah pun nak jd sebahagian drpd Mary Kay kan? .
.
Register as a beauty consultant. Anda akan dpt belajar banyak perkara tau. .
.

Kulit cantik, ilmu dapat dan income bertambah 😍😍😍 Best gile!
Tak susah pun nak jd sebahagian drpd Mary Kay kan? . . Register as a beauty consultant. Anda akan dpt belajar banyak perkara tau. . . Kulit cantik, ilmu dapat dan income bertambah 😍😍😍 Best gile!
Moreskin Anti Acne
POM NA 18170102567
Isi 20 g
#Manfaat Lengkap Moreskin Anti Acne : 👉 Mencegah dan menghilangkan jerawat
👉Mencegah iritasi wajah (kemerahan) akibat timbulnya jerawat
👉Melembabkan kulit wajah yang kering akibat jerawat
👉Menutrisi kulit agar kembali sehat dan bersih
👉Mencerahkan kembali kulit wajah akibat jerawat
👉Mencegah timbulnya komedo
👉Memudarkan bekas jerawat
#obatjerawat #kulitjerawat #jerawat #kosmetiknasa #nasa #produknasa #like #like4like #love #beauty #likes #beautifull
Moreskin Anti Acne POM NA 18170102567 Isi 20 g #Manfaat  Lengkap Moreskin Anti Acne : 👉 Mencegah dan menghilangkan jerawat 👉Mencegah iritasi wajah (kemerahan) akibat timbulnya jerawat 👉Melembabkan kulit wajah yang kering akibat jerawat 👉Menutrisi kulit agar kembali sehat dan bersih 👉Mencerahkan kembali kulit wajah akibat jerawat 👉Mencegah timbulnya komedo 👉Memudarkan bekas jerawat #obatjerawat  #kulitjerawat  #jerawat  #kosmetiknasa  #nasa  #produknasa  #like  #like4like  #love  #beauty  #likes  #beautifull 
Kawan sampai tegur.. Putihnya tangan.. lembapnyaa tangan awak yunk.. Pakai apa? Pakai Snowy Lotion la 😘😘 Hari2 wajib sapu tau.. Nak cantik kena rajin.. Nak cantik bukan senang kalau tanpa usaha kan.. Hihii 😃 💖Tak melekit
💖Terus meresap dalam kulit. 💖Tak bercapuk
💖Kulit jadi lembut
💖Wangi

Kalau hari2 pakai boleh kekal putih gebu.. Yang mana kulit jenis cepat sunburn tu boleh sapu snowy lotion sbb ada spf50 dan dapat mencerahkan kulit sambil merawat 😍 .
.

SNOWY LOTION
.
HARGA RM29 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss 
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Kawan sampai tegur.. Putihnya tangan.. lembapnyaa tangan awak yunk.. Pakai apa? Pakai Snowy Lotion la 😘😘 Hari2 wajib sapu tau.. Nak cantik kena rajin.. Nak cantik bukan senang kalau tanpa usaha kan.. Hihii 😃 💖Tak melekit 💖Terus meresap dalam kulit. 💖Tak bercapuk 💖Kulit jadi lembut 💖Wangi Kalau hari2 pakai boleh kekal putih gebu.. Yang mana kulit jenis cepat sunburn tu boleh sapu snowy lotion sbb ada spf50 dan dapat mencerahkan kulit sambil merawat 😍 . . SNOWY LOTION . HARGA RM29 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Dialogue SD Maryam

Customer: Saya pakai Mary Kay x okay pun kak..give up dah..BC sy salah consult ke?..penat berhabis dah duit tp sama jer..😒 Saya: dah lama ke adik pakai?

Customer: nak masuk dua bulan dah kak..hari2 dok ikut arahan..tp x ok pun..x licin pun kulit saya.. Saya: nah..ni akak sendiri..dah nak masuk dua tahun..ni akak simpan before and after akak..yg dah almost dua tahun guna Mary Kay.. Customer: alaaa..lambatnyer kak nk cantik.. Saya: nk cpt senang dik..pakai chemical produk XYZ..nnt licin kejap je..pastu adik cptlah Sadaqallahulazim.. (Hahaha ni contoh ayat saya gurau dgn customer yg dtg tanya mcm mana sy boleh sihat kembali dan dah x der jerawat teruk..) Simple jer, kalau x sabar..saya x dpt membantu anda..tp jika anda beri peluang pada diri anda utk kembali mengunakan produk selamat..saya boleh beri jaminan..anda bakal miliki kulit sihat selepas ini.. Salam jumaat buat semua..😘
.
. •small steps everyday•slowly but surely•
.
.
• Fast Response •
🌷S h a z M u r n i🌷
http://wasap.my/60173184369
@beautifywomenbyShaz
Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia 
#marykay#marykaymalaysia#product#ageing#Timewise#TimewisePlus#MKmen#botanicaleffects#acneprone#marykayshahalam#marykayklang#marykayampang#loveyourself#cosmetics#beautyinstinct#igsellers#freefacial#freegift#freemakeup#freelipsticks#skincare#kulitsihat#nakcantik#tipskekalcantik#kulitcantik#kulitjerawat#nakputih#kulitlembut#bebasjerawat#putihgebu#
Dialogue SD Maryam Customer: Saya pakai Mary Kay x okay pun kak..give up dah..BC sy salah consult ke?..penat berhabis dah duit tp sama jer..😒 Saya: dah lama ke adik pakai? Customer: nak masuk dua bulan dah kak..hari2 dok ikut arahan..tp x ok pun..x licin pun kulit saya.. Saya: nah..ni akak sendiri..dah nak masuk dua tahun..ni akak simpan before and after akak..yg dah almost dua tahun guna Mary Kay.. Customer: alaaa..lambatnyer kak nk cantik.. Saya: nk cpt senang dik..pakai chemical produk XYZ..nnt licin kejap je..pastu adik cptlah Sadaqallahulazim.. (Hahaha ni contoh ayat saya gurau dgn customer yg dtg tanya mcm mana sy boleh sihat kembali dan dah x der jerawat teruk..) Simple jer, kalau x sabar..saya x dpt membantu anda..tp jika anda beri peluang pada diri anda utk kembali mengunakan produk selamat..saya boleh beri jaminan..anda bakal miliki kulit sihat selepas ini.. Salam jumaat buat semua..😘 . . •small steps everyday•slowly but surely• . . • Fast Response • 🌷S h a z M u r n i🌷 http://wasap.my/60173184369 @beautifywomenbyShaz Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay #marykaymalaysia #product #ageing #Timewise #TimewisePlus #MKmen #botanicaleffects #acneprone #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #loveyourself #cosmetics #beautyinstinct #igsellers #freefacial #freegift #freemakeup #freelipsticks #skincare #kulitsihat #nakcantik #tipskekalcantik #kulitcantik #kulitjerawat #nakputih #kulitlembut #bebasjerawat #putihgebu #