an online Instagram web viewer

#kulitgebu medias

Photos

💞 Herraz Glow Serum 💞 [ Memberihkan liang Pori ]
💧 Membantu membersihkan liang pori dari tersumbat atau terjadinya whitehead & blackhead. [ Melembabkan kulit Wajah ]
💧Menjaga kelembaban kulit supaya tidak terhidratsi sekaligus mengawal masalah kulit berminyak pada wajah. [ Mengecutkan Jerawat ]
💧Membantu mengecutkan jerawat atau meredakan keradang pada kulit wajah. [ Mengatasi Masalah Kulit Kusam ]
💧Membantu mengatasi masalah kulit kusam pucat dengan membekalkan nutrisi pada kulit agak kulit lebih sihat fresh dan glow. [ Menanjalkan Kulit ]
💧 Menghasilkan collagen dan menentang radikal bebas yang mampu merosakkan kulit wajah.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60138800776

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #Feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
💞 Herraz Glow Serum 💞 [ Memberihkan liang Pori ] 💧 Membantu membersihkan liang pori dari tersumbat atau terjadinya whitehead & blackhead. [ Melembabkan kulit Wajah ] 💧Menjaga kelembaban kulit supaya tidak terhidratsi sekaligus mengawal masalah kulit berminyak pada wajah. [ Mengecutkan Jerawat ] 💧Membantu mengecutkan jerawat atau meredakan keradang pada kulit wajah. [ Mengatasi Masalah Kulit Kusam ] 💧Membantu mengatasi masalah kulit kusam pucat dengan membekalkan nutrisi pada kulit agak kulit lebih sihat fresh dan glow. [ Menanjalkan Kulit ] 💧 Menghasilkan collagen dan menentang radikal bebas yang mampu merosakkan kulit wajah. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60138800776 DROPSHIP & AGENT diperlukan #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputiih  #Feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Bismillah
.
.
Untuk  Alfalfa  lovers  bulan  ni  PROMOSI  alfalfa .
🌺 Beli  3 botol  _5% off .
.
Jimat  tu. 😊😊😊. Bolih  COD  Area  ULU  KELANG. .
.
Alfalfa  ni  daripada  daun  herba  alfalfa. .
.Banyak  khasiat  alfalfa  untuk  lelaki  dan  perempuan. .
.
✅ Agen  detox -  buang  toksin  dalam  darah .
✅ Milkbooster  untuk  breast  feeding  Mom .
✅ Jamu  moden  untuk  wanita .
.
Cepat  GRAB whatsapp  kak  ros  0196011657. Kedai  sentiasa buka. .

#ajimaura
Bismillah . . Untuk Alfalfa lovers bulan ni PROMOSI alfalfa . 🌺 Beli 3 botol _5% off . . Jimat tu. 😊😊😊. Bolih COD Area ULU KELANG. . . Alfalfa ni daripada daun herba alfalfa. . .Banyak khasiat alfalfa untuk lelaki dan perempuan. . . ✅ Agen detox - buang toksin dalam darah . ✅ Milkbooster untuk breast feeding Mom . ✅ Jamu moden untuk wanita . . Cepat GRAB whatsapp kak ros 0196011657. Kedai sentiasa buka. . #ajimaura 
Seronoknyaa...
Amboiii.. kulit nampak seperti "Sweet Seventeen" lepas apply set #FeeltaHerraSkincare nie. Lembut licin sihat kalahhh buat rawat SPA. 
Yang bestnyaaa satu set siap serum tauu. Serum super gojes makin di dap makin glowing kulit uolss. aihh tak sabarnya.

Haa uols kena cepat sebelum stock habis. Stock sangat² limited. Dekat HQ stock tinggal paras-paras lemas je. Cepat² join postage sekarang .

Sebelum uolss nagiss bucu katil. "SUSUK WAJAH NO 1" . Dah try pasti jatuh cinta. Jom wasap wawa +60138800776

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Seronoknyaa... Amboiii.. kulit nampak seperti "Sweet Seventeen" lepas apply set #FeeltaHerraSkincare  nie. Lembut licin sihat kalahhh buat rawat SPA. Yang bestnyaaa satu set siap serum tauu. Serum super gojes makin di dap makin glowing kulit uolss. aihh tak sabarnya. Haa uols kena cepat sebelum stock habis. Stock sangat² limited. Dekat HQ stock tinggal paras-paras lemas je. Cepat² join postage sekarang . Sebelum uolss nagiss bucu katil. "SUSUK WAJAH NO 1" . Dah try pasti jatuh cinta. Jom wasap wawa +60138800776 #feeltaglowserum #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Korang baca testimoni diatas nie. Katanya masalah jerawat semakin berkurangan dan kulit kelihatan cerah.
.
Sejujurnya Herraz Glow Serum tidak ada ada bahan yang pemuteh kulit.
.
" Habis kenapa ramai testimoni mengatakan kulit boleh cerah? "
.
Ini belaku atas sebab vitamin C, Vitamin C mampu mengurangkan penghasilan pigment yang di panggil sebagai melanin. Proses penghasilan melanin di panggil melanogenesis. Pigment melanin ini yang menyebabkan kulit kita berwarna gelap. Vitamin C mengurangkan pigmentasi dgn cara merencatkan fungsi enzim tyrosinose di dalam sel melanocytes. Ini di sebabkan penghasilan melanin berkurangan maka kulit akan nampak lebih cerah.
.
Ingat ye Herraz Glow Serum tidak boleh mencerahkan kulit tetapi boleh mengurangkan masalah pigmentasi. Jadi bila korang nampak lebih cerah tu bukan sebabkan ada bahan pemuteh tetapi di sebabkan masalah pigmentasi korang telah berkurang maka kulit akan nampak lebih cerah😁
.
Seronokan kalau masalah pigmentasi hilang siapa tak seronok sebab kulit akan nampak lebih fresh, glow, flawless. Patutlah seorang customers suka repeat 2-4 botol sekaligus😆
.
Shuuttt yang belum cuba tu memang rugi sebab tak dapat kulit cantik macam kami pengguna Herraz Glow Serum.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT&  STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Korang baca testimoni diatas nie. Katanya masalah jerawat semakin berkurangan dan kulit kelihatan cerah. . Sejujurnya Herraz Glow Serum tidak ada ada bahan yang pemuteh kulit. . " Habis kenapa ramai testimoni mengatakan kulit boleh cerah? " . Ini belaku atas sebab vitamin C, Vitamin C mampu mengurangkan penghasilan pigment yang di panggil sebagai melanin. Proses penghasilan melanin di panggil melanogenesis. Pigment melanin ini yang menyebabkan kulit kita berwarna gelap. Vitamin C mengurangkan pigmentasi dgn cara merencatkan fungsi enzim tyrosinose di dalam sel melanocytes. Ini di sebabkan penghasilan melanin berkurangan maka kulit akan nampak lebih cerah. . Ingat ye Herraz Glow Serum tidak boleh mencerahkan kulit tetapi boleh mengurangkan masalah pigmentasi. Jadi bila korang nampak lebih cerah tu bukan sebabkan ada bahan pemuteh tetapi di sebabkan masalah pigmentasi korang telah berkurang maka kulit akan nampak lebih cerah😁 . Seronokan kalau masalah pigmentasi hilang siapa tak seronok sebab kulit akan nampak lebih fresh, glow, flawless. Patutlah seorang customers suka repeat 2-4 botol sekaligus😆 . Shuuttt yang belum cuba tu memang rugi sebab tak dapat kulit cantik macam kami pengguna Herraz Glow Serum. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0194613406 AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Kakak ni consume aurorasx 2biji sehari, after 2 weeks beli lagi sekotak. Muka da makin cerah. Sebelum ni nampak kulit kusam and mcm tua sikit, lepas jumpa lagi skali i siap tak kenal. Punya beriya dia lambai kat kita 🤣🤣. Power lah aurora niiii, terbaikkkk 👍🏻👍🏻😍😍
-
-
Ambillah peluang masa ada promosi ni untuk beli 3 kotak terus...
-
Harga sekotak RM130
Harga promo untuk 3 kotak RM360 dan dapat free 3 sabun gluta yang berharga RM75....jimatkan....
-
-
Saya mencari agen dan stokis yang berminat nak join saya untuk sama2 menjana pendapatan dengan modal yang rendah dan pulangan yang lumayan...
-
-
Bukan itu saja...anda juga akan diajar step by step cara untuk berbiznes yg betul secara online oleh coach yg pernah menjana rm150 juta sales online...ilmu tu yang sukar nak dpt...peluang begini bukan senang nak dapat...seminar ni semua diberi percuma kepada stokis dan agen. Siapa yang benar2 serius dan berminat saja untuk jadi agen atau stokis akan dibantu....
-
-
DM or WS 0192822801
DM or WS 0192822801
DM or WS 0192822801
-
- 
#aurorasxoriginal #aurorasxmurah #nakkulitcantik #nakkulitputih #jerawat #jeragat #produkviral2018 #auroratestimoni #kulitputih #kulitgebu  #aurorasxcheras #aurorasx #aurorasxpremium
#sayajual #pastikanori #produkviral #kulitbermasalah #nakkulitsihat #produklakukeras #dsiempire #safieyillias #uitmshahalam #lagisyantik #petalingjaya #penang #kualalumpur #universities #agentwanted #dropship #dropshipwanteds
Kakak ni consume aurorasx 2biji sehari, after 2 weeks beli lagi sekotak. Muka da makin cerah. Sebelum ni nampak kulit kusam and mcm tua sikit, lepas jumpa lagi skali i siap tak kenal. Punya beriya dia lambai kat kita 🤣🤣. Power lah aurora niiii, terbaikkkk 👍🏻👍🏻😍😍 - - Ambillah peluang masa ada promosi ni untuk beli 3 kotak terus... - Harga sekotak RM130 Harga promo untuk 3 kotak RM360 dan dapat free 3 sabun gluta yang berharga RM75....jimatkan.... - - Saya mencari agen dan stokis yang berminat nak join saya untuk sama2 menjana pendapatan dengan modal yang rendah dan pulangan yang lumayan... - - Bukan itu saja...anda juga akan diajar step by step cara untuk berbiznes yg betul secara online oleh coach yg pernah menjana rm150 juta sales online...ilmu tu yang sukar nak dpt...peluang begini bukan senang nak dapat...seminar ni semua diberi percuma kepada stokis dan agen. Siapa yang benar2 serius dan berminat saja untuk jadi agen atau stokis akan dibantu.... - - DM or WS 0192822801 DM or WS 0192822801 DM or WS 0192822801 - - #aurorasxoriginal  #aurorasxmurah  #nakkulitcantik  #nakkulitputih  #jerawat  #jeragat  #produkviral2018  #auroratestimoni  #kulitputih  #kulitgebu  #aurorasxcheras  #aurorasx  #aurorasxpremium  #sayajual  #pastikanori  #produkviral  #kulitbermasalah  #nakkulitsihat  #produklakukeras  #dsiempire  #safieyillias  #uitmshahalam  #lagisyantik  #petalingjaya  #penang  #kualalumpur  #universities  #agentwanted  #dropship  #dropshipwanteds 
" KULIT TAK MAKEUP PUN CANTIK "

NATURAL BEAUTY uols sis nie, nampak before after sebelum nie kena makeup sikit2 baru kulit tu nampak fresh segar.

Noww muka bogel pun cantik.
Tiada rahsia kecantikan pun untuk di sorokkan konsisten Amalkan herraz glow serum setiap hari hasilnya kulit yang dulu kena berbedak bermakeup kini dah tidak perlu lagi. Terima Kasih Herraz Glow Serum 😍

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
" KULIT TAK MAKEUP PUN CANTIK " NATURAL BEAUTY uols sis nie, nampak before after sebelum nie kena makeup sikit2 baru kulit tu nampak fresh segar. Noww muka bogel pun cantik. Tiada rahsia kecantikan pun untuk di sorokkan konsisten Amalkan herraz glow serum setiap hari hasilnya kulit yang dulu kena berbedak bermakeup kini dah tidak perlu lagi. Terima Kasih Herraz Glow Serum 😍 Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0138800776 DROPSHIP & AGENT diperlukan #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Assalamualaikum Morning ....
Semoga hari ini bertambah cantik bila menggunakan Produk Acne Care...
Jerawat hilang
Parut pudar
Tiada lagi kulit kusam
Kulit semakin cantik dan gebu... Whatsapp untuk mendapatkan PROMOSI MERDEKA SALE!!!! WHATSAPP 0108715469

#acnecandy #acnecare 
#kulitcantik #kulitgebu 
#acnetreatment
Assalamualaikum Morning .... Semoga hari ini bertambah cantik bila menggunakan Produk Acne Care... Jerawat hilang Parut pudar Tiada lagi kulit kusam Kulit semakin cantik dan gebu... Whatsapp untuk mendapatkan PROMOSI MERDEKA SALE!!!! WHATSAPP 0108715469 #acnecandy  #acnecare  #kulitcantik  #kulitgebu  #acnetreatment 
Awat la best sgt #foundationdms ni😘 Calit sikit je dh glowing n pinkish2. Nk bersiap pn xpyh ambik masa lama. Love love 💕

#dms
#dmsone
#dms360
#dmsviral
#dms5in1
#dmsmurah
#dermaxsuperskin
#dmsbestproduct
#nakkurus
#nakcantik
#kulitcantik
#kulitgebu
#produkkecantikan
#produkkesihatan

www.wasap.my/60198654995
Assalamualaikum Morning ....
Semoga hari ini bertambah cantik bila menggunakan Produk Acne Care...
Jerawat hilang
Parut pudar
Tiada lagi kulit kusam
Kulit semakin cantik dan gebu... Whatsapp untuk mendapatkan PROMOSI MERDEKA SALE!!!! WHATSAPP 0108715469

#acnecandy #acnecare 
#kulitcantik #kulitgebu 
#acnetreatment
Assalamualaikum Morning .... Semoga hari ini bertambah cantik bila menggunakan Produk Acne Care... Jerawat hilang Parut pudar Tiada lagi kulit kusam Kulit semakin cantik dan gebu... Whatsapp untuk mendapatkan PROMOSI MERDEKA SALE!!!! WHATSAPP 0108715469 #acnecandy  #acnecare  #kulitcantik  #kulitgebu  #acnetreatment 
masalah kulit ye, kulit lelaki biasa akan lebih berminyak dan kasar.
.
" Tapi itu dulu sebelum amalkan Herraz Glow Serum sekarang korang cuba zoOm sikit kulit semakin Smooth Fresh tidak ada lagi kulit berminyak dan kasar. "
.
Ternyata Herraz Glow Serum bukan sahaja sesuai untuk wanita lelaki juga sgt sesuai! Korang yang nak kacak hencem kulitnya jangan lupa cuba ye.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
masalah kulit ye, kulit lelaki biasa akan lebih berminyak dan kasar. . " Tapi itu dulu sebelum amalkan Herraz Glow Serum sekarang korang cuba zoOm sikit kulit semakin Smooth Fresh tidak ada lagi kulit berminyak dan kasar. " . Ternyata Herraz Glow Serum bukan sahaja sesuai untuk wanita lelaki juga sgt sesuai! Korang yang nak kacak hencem kulitnya jangan lupa cuba ye. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60139466115 - DROPSHIP diperlukan . . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Customer setia kita dh 4 tahun. Makcik ni dr jeragat tebal now dh licin skin dia😘 Ni  stok dia dh Habis cecepat kita g cod. Faham Sbb kita pn xbole sehari xpki dms🤭😁
#Alhamdulillah

#dms
#dmsone
#dms360
#dmsviral
#dms5in1
#dmsmurah
#dermaxsuperskin
#dmsbestproduct
#nakkurus
#nakcantik
#kulitcantik
#kulitgebu
#produkkecantikan
#produkkesihatan

www.wasap.my/60198654995
Tablet kunyah Efektif Hilangkan Jerawat
#HapusJerawat168jam 
Keistimewaan Acne care mempunyai 30Biji dan mempunyai ketahanan selama 1 bulan , Kesan Seawal 1Mminggu mengubah penampilan anda dari biasa kepada luar biasa . 
Mereka yang telah berjaya ini hanya kunyah kunyah dua biji sehari dan hasilnya sangat memukau, jerawat yang degil selama bertahun tahun tumbang, parut yang ibarat teman setia musnah dan kulit semakin halus.

RAHSIA TABLET HAPUS JERAWAT )
✅Bahan 100% buah-buah asli 😘
✅ sesuai untuk Lelaki&Wanita🚹🚺
✅Bebas Dari Kulit kusam ,Berjerawat/Jeragat,Berminyak,Sunburn😱
✅Diyakini Selamat 😘
Jom dapatkan Acne care sementara tawaran hebat masih ada !

whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+6011-16473002
Tablet kunyah Efektif Hilangkan Jerawat #HapusJerawat168jam  Keistimewaan Acne care mempunyai 30Biji dan mempunyai ketahanan selama 1 bulan , Kesan Seawal 1Mminggu mengubah penampilan anda dari biasa kepada luar biasa . Mereka yang telah berjaya ini hanya kunyah kunyah dua biji sehari dan hasilnya sangat memukau, jerawat yang degil selama bertahun tahun tumbang, parut yang ibarat teman setia musnah dan kulit semakin halus. RAHSIA TABLET HAPUS JERAWAT ) ✅Bahan 100% buah-buah asli 😘 ✅ sesuai untuk Lelaki&Wanita🚹🚺 ✅Bebas Dari Kulit kusam ,Berjerawat/Jeragat,Berminyak,Sunburn😱 ✅Diyakini Selamat 😘 Jom dapatkan Acne care sementara tawaran hebat masih ada ! whatsap kami untuk pertanyaan di talian +6011-16473002
Tudiaaaa alhamdulillah tiada yg mustahil dengan Acne Care ❤

Terhasil dari 100% bahan semulajadi. Kesan seawal 7hari. 😍

Whatsapp +601116473002
Tudiaaaa alhamdulillah tiada yg mustahil dengan Acne Care ❤ Terhasil dari 100% bahan semulajadi. Kesan seawal 7hari. 😍 Whatsapp +601116473002
Tablet kunyah Efektif Hilangkan Jerawat
#HapusJerawat168jam 
Keistimewaan Acne care mempunyai 30Biji dan mempunyai ketahanan selama 1 bulan , Kesan Seawal 1Mminggu mengubah penampilan anda dari biasa kepada luar biasa . 
Mereka yang telah berjaya ini hanya kunyah kunyah dua biji sehari dan hasilnya sangat memukau, jerawat yang degil selama bertahun tahun tumbang, parut yang ibarat teman setia musnah dan kulit semakin halus.

RAHSIA TABLET HAPUS JERAWAT )
✅Bahan 100% buah-buah asli 😘
✅ sesuai untuk Lelaki&Wanita🚹🚺
✅Bebas Dari Kulit kusam ,Berjerawat/Jeragat,Berminyak,Sunburn😱
✅Diyakini Selamat 😘
Jom dapatkan Acne care sementara tawaran hebat masih ada !

whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+6011-16473002
Tablet kunyah Efektif Hilangkan Jerawat #HapusJerawat168jam  Keistimewaan Acne care mempunyai 30Biji dan mempunyai ketahanan selama 1 bulan , Kesan Seawal 1Mminggu mengubah penampilan anda dari biasa kepada luar biasa . Mereka yang telah berjaya ini hanya kunyah kunyah dua biji sehari dan hasilnya sangat memukau, jerawat yang degil selama bertahun tahun tumbang, parut yang ibarat teman setia musnah dan kulit semakin halus. RAHSIA TABLET HAPUS JERAWAT ) ✅Bahan 100% buah-buah asli 😘 ✅ sesuai untuk Lelaki&Wanita🚹🚺 ✅Bebas Dari Kulit kusam ,Berjerawat/Jeragat,Berminyak,Sunburn😱 ✅Diyakini Selamat 😘 Jom dapatkan Acne care sementara tawaran hebat masih ada ! whatsap kami untuk pertanyaan di talian +6011-16473002
INGREDIENT Acne Care 🌸
Buah delima
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas

SERBUK JUS EPAL
Mempunyai antioksidan yang tinggi
Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
Memperlambatkan penuaan sel
Menghalang pertumbuhan sel kanser

PUREWAY C
-Mengandungi vitamin C
-Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
-Mencerahkan kulit
-Menghilangkan bintik bintik hitam
-Menghilangkan kekusaman

LACTOFERRIN
merangsang system imun dalam badan
membantu menghilangkan jerawat dan parut
mencegah kulit rosak
mengurangkan aktiviti jerawat ************************************************ whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+6011-16473002
INGREDIENT Acne Care 🌸 Buah delima - Memperbaiki sel kulit dari dalam - Agent penghancur akar punca JERAWAT - Mengatasi kulit kering & kulit berminyak - Melambatkan proses penuaan - Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas SERBUK JUS EPAL Mempunyai antioksidan yang tinggi Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan Memperlambatkan penuaan sel Menghalang pertumbuhan sel kanser PUREWAY C -Mengandungi vitamin C -Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah -Mencerahkan kulit -Menghilangkan bintik bintik hitam -Menghilangkan kekusaman LACTOFERRIN merangsang system imun dalam badan membantu menghilangkan jerawat dan parut mencegah kulit rosak mengurangkan aktiviti jerawat ************************************************ whatsap kami untuk pertanyaan di talian +6011-16473002
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat

semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.

Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas.
.
klik link pada bio SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼
. 
#pinklady #gebu #missvketat  #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #berkesandanselamat #mantap #bergetah #pinkladyoriginal #pinkladyhq
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. . klik link pada bio SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . #pinklady  #gebu  #missvketat   #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar   #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #berkesandanselamat  #mantap  #bergetah  #pinkladyoriginal  #pinkladyhq 
JERAGAT MAKIN PUDAR! 😱😱 Wahhh seronokkknyaaa tak terhingga. Alhamdulillah berkat konsisten dan sabar. Dijamin 100% semulajadi kesan seawal 7hari ❤

Whatsapp +601116473002
JERAGAT MAKIN PUDAR! 😱😱 Wahhh seronokkknyaaa tak terhingga. Alhamdulillah berkat konsisten dan sabar. Dijamin 100% semulajadi kesan seawal 7hari ❤ Whatsapp +601116473002
Hi! ✨ morning everyone , for those yang ada masalah jeragat , berminyak , pori2 terbuka or apa apa sahaja Herraz Glow Serum Ada! Sesuai untuk semua kulit. (( termasuk kulit sensitif)) sebotol hanya RM39 sahaja 💯💯💯. So apalagi, meh grab sekarang 🔥🔥🔥
-
Fall in love dengan serum ni Jerawat mudah kecut jeragat pudar. Yang best kulit pinkiss gituw.
-
Korang nak tahu kenapa? Sebab dalam serum ni ada satu bahan yang bagus untuk merawat masalah kulit iaitu "Evening Primrosev oil". Jadi jangan pelik kalau masalah kulit korang dah baik.

#feeltabeautypahang #feeltaglowserum #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik. #AdiraAF #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia  #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang  #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Hi! ✨ morning everyone , for those yang ada masalah jeragat , berminyak , pori2 terbuka or apa apa sahaja Herraz Glow Serum Ada! Sesuai untuk semua kulit. (( termasuk kulit sensitif)) sebotol hanya RM39 sahaja 💯💯💯. So apalagi, meh grab sekarang 🔥🔥🔥 - Fall in love dengan serum ni Jerawat mudah kecut jeragat pudar. Yang best kulit pinkiss gituw. - Korang nak tahu kenapa? Sebab dalam serum ni ada satu bahan yang bagus untuk merawat masalah kulit iaitu "Evening Primrosev oil". Jadi jangan pelik kalau masalah kulit korang dah baik. #feeltabeautypahang  #feeltaglowserum  #feeltasecretlove  #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik . #AdiraAF  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia   #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang   #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing  #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
INGREDIENT Acne Care 🌸
Buah delima
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas

SERBUK JUS EPAL
Mempunyai antioksidan yang tinggi
Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
Memperlambatkan penuaan sel
Menghalang pertumbuhan sel kanser

PUREWAY C
-Mengandungi vitamin C
-Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
-Mencerahkan kulit
-Menghilangkan bintik bintik hitam
-Menghilangkan kekusaman

LACTOFERRIN
merangsang system imun dalam badan
membantu menghilangkan jerawat dan parut
mencegah kulit rosak
mengurangkan aktiviti jerawat ************************************************ whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+6011-16473002
INGREDIENT Acne Care 🌸 Buah delima - Memperbaiki sel kulit dari dalam - Agent penghancur akar punca JERAWAT - Mengatasi kulit kering & kulit berminyak - Melambatkan proses penuaan - Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas SERBUK JUS EPAL Mempunyai antioksidan yang tinggi Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan Memperlambatkan penuaan sel Menghalang pertumbuhan sel kanser PUREWAY C -Mengandungi vitamin C -Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah -Mencerahkan kulit -Menghilangkan bintik bintik hitam -Menghilangkan kekusaman LACTOFERRIN merangsang system imun dalam badan membantu menghilangkan jerawat dan parut mencegah kulit rosak mengurangkan aktiviti jerawat ************************************************ whatsap kami untuk pertanyaan di talian +6011-16473002
Syantikk syantik jom. Amalkan satu sachet  or 2 sachat sehari uols akan dapat kulit bersinar macam gegirl ni tau. .
Korang nampak tak?  Flawless Glowing yang best puteh gebu.
.
10 sebab kenapa korang wajib cuba Secret Jelly
.
🍎 Membantu mendetokan toksin.
🍎 Memberi nutrisi yang berhasiat pada tubuh badan
🍎 Membantu merawat masalah kulit dari segi jerawat,  pigmentasi
🍎 Mencerahkan kulit satu badan
🍎 Menaikan seri wajah yang kusam
🍎 Meningkatkan production collagen dalam tubuh badan
🍎 Menjaga kesihatan mata
🍎 Memberi tenaga sepanjang hari
🍎 Memberi berat badan yang seimbang
🍎 Meningkatkan imunisasi badan .
10 kebaikan yang bakal anda dapat bila amalkan pengambilan Secret Jelly. Jadi jangan tunggu lama2 cepat grab!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0132572045
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Syantikk syantik jom. Amalkan satu sachet or 2 sachat sehari uols akan dapat kulit bersinar macam gegirl ni tau. . Korang nampak tak? Flawless Glowing yang best puteh gebu. . 10 sebab kenapa korang wajib cuba Secret Jelly . 🍎 Membantu mendetokan toksin. 🍎 Memberi nutrisi yang berhasiat pada tubuh badan 🍎 Membantu merawat masalah kulit dari segi jerawat, pigmentasi 🍎 Mencerahkan kulit satu badan 🍎 Menaikan seri wajah yang kusam 🍎 Meningkatkan production collagen dalam tubuh badan 🍎 Menjaga kesihatan mata 🍎 Memberi tenaga sepanjang hari 🍎 Memberi berat badan yang seimbang 🍎 Meningkatkan imunisasi badan . 10 kebaikan yang bakal anda dapat bila amalkan pengambilan Secret Jelly. Jadi jangan tunggu lama2 cepat grab! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps 0132572045 . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretjelly  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihsehat  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
[ TERIMA KASIH SUDI GRAB DUA PRODUK AJAIB NI ]
.
Secret jelly.
Extra DELIMA & MADU
.
Lebih puteh
Lebih gebu
Lebih lembab
Lebih bertenaga
Lebih nutrisi
.
Bertindak memutehkan kulit di seluruh angota badan membuat kulit lebih pinkis lembab gebu dan sihat.
.
Herraz Glow Serum
Hanya 3 titisan Susuk wajah nie mampu buat kawan sebelah jeling-jeling tanpa henti. Effect glow dan flawless hampir buat husband meleleh air liur melihah kejelitaan uols.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0132572045
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
[ TERIMA KASIH SUDI GRAB DUA PRODUK AJAIB NI ] . Secret jelly. Extra DELIMA & MADU . Lebih puteh Lebih gebu Lebih lembab Lebih bertenaga Lebih nutrisi . Bertindak memutehkan kulit di seluruh angota badan membuat kulit lebih pinkis lembab gebu dan sihat. . Herraz Glow Serum Hanya 3 titisan Susuk wajah nie mampu buat kawan sebelah jeling-jeling tanpa henti. Effect glow dan flawless hampir buat husband meleleh air liur melihah kejelitaan uols. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps 0132572045 . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihsehat  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
MASALAH KULIT BREAKOUT!
.
You guys penah alami situasi yang tiba-tiba kulit muka uols dibanjiri jerawat yang bergitu banyak sekali. Itu adalah salah satu pertanda kulit sedang breakout.
.
Punca boleh terjadi breakout berkemungkinan uols tersalah produk atau faktor toksin yang terkumpul terlalu byk dalam badan akan menjadi punca jerawat tumbuh non stop.
.
Apa tindakan yang wajib uols buat ialah DETOX!  detox ialah membuang segala toksin toksin yang terkumpul dalam badan uols supaya tidak belaku lagi masalah kulit seperti jerawat.
.
Bila toksin di buang ia boleh membuatkan kulit lebih sihat segala penyerapan nutrisi lebih bagus.
.
Jadi tidak pelik "Secret Jelly" boleh membantu uols merawat masalah kulit breakout.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0132572045
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
MASALAH KULIT BREAKOUT! . You guys penah alami situasi yang tiba-tiba kulit muka uols dibanjiri jerawat yang bergitu banyak sekali. Itu adalah salah satu pertanda kulit sedang breakout. . Punca boleh terjadi breakout berkemungkinan uols tersalah produk atau faktor toksin yang terkumpul terlalu byk dalam badan akan menjadi punca jerawat tumbuh non stop. . Apa tindakan yang wajib uols buat ialah DETOX! detox ialah membuang segala toksin toksin yang terkumpul dalam badan uols supaya tidak belaku lagi masalah kulit seperti jerawat. . Bila toksin di buang ia boleh membuatkan kulit lebih sihat segala penyerapan nutrisi lebih bagus. . Jadi tidak pelik "Secret Jelly" boleh membantu uols merawat masalah kulit breakout. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps 0132572045 . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihsehat  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Haa nie herraz glow serum yang sedang meletup-letup sekarang uolss! 
RAMAI ARTIS PAKAI !!
-
putri percaya ramai yang berkulit sensitif dan breakouts susah nak cari serum yang sesuai. -
putri cadangkan cubalah herraz glow serum ni.
Selain unisex dan sesuai untuk semua peringkat umur, herraz glow serum terjamin selamat dan berkualiti
-
Paling best wajah rasa bersih, lembut dan nyamannnn je terutama lepas cuci dan dap2 je serum. Memang rasa macam muka baru lepas buat spa
-
Yes, putri yakin dengan produk ni so uolss mesti cuba!! -
✅ Satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer .
-
✅ Serum yang berasaskan air  yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah .
-
✅ Mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari .
-
✅Dengan Empat extra bahan Aloe Vera Leaf,Apple stemcell, Grapefruit Seed Extract dan Evening Primrose Oil yang terkenal dengan merawat ciri-ciri antipenuaan . -
✅Dengan kandungan vitamin C, yang menyokong kulit kekal sihat . Selain memberi vitamin C pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. Mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , Dan menjaga keremajaan kulit.
-
✅Serum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa . merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering .
-
Whatsapp 0132572045
-
#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Haa nie herraz glow serum yang sedang meletup-letup sekarang uolss! RAMAI ARTIS PAKAI !! - putri percaya ramai yang berkulit sensitif dan breakouts susah nak cari serum yang sesuai. - putri cadangkan cubalah herraz glow serum ni. Selain unisex dan sesuai untuk semua peringkat umur, herraz glow serum terjamin selamat dan berkualiti - Paling best wajah rasa bersih, lembut dan nyamannnn je terutama lepas cuci dan dap2 je serum. Memang rasa macam muka baru lepas buat spa - Yes, putri yakin dengan produk ni so uolss mesti cuba!! - ✅ Satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer . - ✅ Serum yang berasaskan air yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah . - ✅ Mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari . - ✅Dengan Empat extra bahan Aloe Vera Leaf,Apple stemcell, Grapefruit Seed Extract dan Evening Primrose Oil yang terkenal dengan merawat ciri-ciri antipenuaan . - ✅Dengan kandungan vitamin C, yang menyokong kulit kekal sihat . Selain memberi vitamin C pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. Mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , Dan menjaga keremajaan kulit. - ✅Serum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa . merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering . - Whatsapp 0132572045 - #feeltaglowserum #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
[ KULIT LEBIH CERAH FLAWLESS ]

Siapa kata kulit putih takde masalah? .
.
Walaupun kulit dh putih, cerah, tapi kadang-kadang kita tak perasan, yg sebenarnya kita ada masalah kusam, jerawat pasir, kulit kasar. Sebab masalah tu tak begitu ketara. .
.
Kalau dah putih sekalipun, jangan abaikan penjagaan kulit wajah ye.  Bagus tau amalkan serum dalam routine skincare kita. Dia membekalkan nutrien dan vitamin. .
.
Tengok ni salah seorang pengguna HERRAZ GLOW SERUM. Sebotol pun blm habis tapi: 
KULIT KUSAM ⏩ GLOWING. 
KULIT KASAR ⏩ LICIN DAN LEMBUT. 
JERAWAT PASIR ⏩ HILANG. .
.
Alhamdulillah. Ramai pengguna berpuashati. Kalau awk nk cuba kehebatan serum ni, jom wasap

0132572045

#FeeltaHerrazSkincare 
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #bazarpaknilprodukkecantikan #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik
[ KULIT LEBIH CERAH FLAWLESS ] Siapa kata kulit putih takde masalah? . . Walaupun kulit dh putih, cerah, tapi kadang-kadang kita tak perasan, yg sebenarnya kita ada masalah kusam, jerawat pasir, kulit kasar. Sebab masalah tu tak begitu ketara. . . Kalau dah putih sekalipun, jangan abaikan penjagaan kulit wajah ye. Bagus tau amalkan serum dalam routine skincare kita. Dia membekalkan nutrien dan vitamin. . . Tengok ni salah seorang pengguna HERRAZ GLOW SERUM. Sebotol pun blm habis tapi: KULIT KUSAM ⏩ GLOWING. KULIT KASAR ⏩ LICIN DAN LEMBUT. JERAWAT PASIR ⏩ HILANG. . . Alhamdulillah. Ramai pengguna berpuashati. Kalau awk nk cuba kehebatan serum ni, jom wasap 0132572045 #FeeltaHerrazSkincare  #FeeltaGlowSerum  #Jeragat  #Jerawat  #KulitLicin  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #bazarpaknilprodukkecantikan  #skincaremalaysia  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitcantik  #kulitkusam  #kulitglowing  #kulitgebu  #skincareterbaik 
Dulu kusam gelap kulit nampak sangat lesu. Jauh beza kesan yang dia dapat lepas amalkan dua produk by feelta™
.
Sis ni hanya konsisten amalkan Herraz Glow Serum dan Secret Jelly selama sebulan dan kesan dia sangat sangat menajubkan.
.
Kulit bergitu cantikk flawless gebu glowing korang tak nak ke?
.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0132572045
.
#Feelta #Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih  #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Herrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Dulu kusam gelap kulit nampak sangat lesu. Jauh beza kesan yang dia dapat lepas amalkan dua produk by feelta™ . Sis ni hanya konsisten amalkan Herraz Glow Serum dan Secret Jelly selama sebulan dan kesan dia sangat sangat menajubkan. . Kulit bergitu cantikk flawless gebu glowing korang tak nak ke? . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps 0132572045 . #Feelta  #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretjelly  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Herrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
- Haa nie herraz glow serum yang sedang meletup-letup sekarang uolss! 
RAMAI ARTIS PAKAI !!
-
putri percaya ramai yang berkulit sensitif dan breakouts susah nak cari serum yang sesuai. -
putri cadangkan cubalah herraz glow serum ni.
Selain unisex dan sesuai untuk semua peringkat umur, herraz glow serum terjamin selamat dan berkualiti
-
Paling best wajah rasa bersih, lembut dan nyamannnn je terutama lepas cuci dan dap2 je serum. Memang rasa macam muka baru lepas buat spa
-
Yes, putri yakin dengan produk ni so uolss mesti cuba!! -
✅ Satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer .
-
✅ Serum yang berasaskan air  yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah .
-
✅ Mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari .
-
✅Dengan Empat extra bahan Aloe Vera Leaf,Apple stemcell, Grapefruit Seed Extract dan Evening Primrose Oil yang terkenal dengan merawat ciri-ciri antipenuaan . -
✅Dengan kandungan vitamin C, yang menyokong kulit kekal sihat . Selain memberi vitamin C pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. Mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , Dan menjaga keremajaan kulit.
-
✅Serum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa . merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering .
-
Whatsapp 0132572045
-
#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
- Haa nie herraz glow serum yang sedang meletup-letup sekarang uolss! RAMAI ARTIS PAKAI !! - putri percaya ramai yang berkulit sensitif dan breakouts susah nak cari serum yang sesuai. - putri cadangkan cubalah herraz glow serum ni. Selain unisex dan sesuai untuk semua peringkat umur, herraz glow serum terjamin selamat dan berkualiti - Paling best wajah rasa bersih, lembut dan nyamannnn je terutama lepas cuci dan dap2 je serum. Memang rasa macam muka baru lepas buat spa - Yes, putri yakin dengan produk ni so uolss mesti cuba!! - ✅ Satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer . - ✅ Serum yang berasaskan air yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah . - ✅ Mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari . - ✅Dengan Empat extra bahan Aloe Vera Leaf,Apple stemcell, Grapefruit Seed Extract dan Evening Primrose Oil yang terkenal dengan merawat ciri-ciri antipenuaan . - ✅Dengan kandungan vitamin C, yang menyokong kulit kekal sihat . Selain memberi vitamin C pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. Mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , Dan menjaga keremajaan kulit. - ✅Serum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa . merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering . - Whatsapp 0132572045 - #feeltaglowserum #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Ini rahsia kecantikan kulit Mar😍.
Mudahnya nak glowing puteh pinkis satu badan.
.
Setiap pagi dan malam Mar akan ambil satu sahcet Secret Jelly dgn apply Herraz Glow serum di wajah. Mar akan lakukan secara konsisten setiap hari tanpa miss.
.
Baru lah boleh dapat kulit yang cantik sihat puteh gebu satu badan.
.
Ini lah tips penjagaan kulit mar😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0132572045
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Ini rahsia kecantikan kulit Mar😍. Mudahnya nak glowing puteh pinkis satu badan. . Setiap pagi dan malam Mar akan ambil satu sahcet Secret Jelly dgn apply Herraz Glow serum di wajah. Mar akan lakukan secara konsisten setiap hari tanpa miss. . Baru lah boleh dapat kulit yang cantik sihat puteh gebu satu badan. . Ini lah tips penjagaan kulit mar😍 . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps 0132572045 . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #putihsehat  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Glutax 75g DCRP 750000
DNA Cell Revitalize Process
RM270

Free post sm
1 box -  14 set 📌Memutih dan mencerahkan kulit seluruh tubuh badan.
📌Melembabkan kulit.
📌Menghalang melasma,bintik2 dan pigmentasi.
📌Kencangkan kulit wajah
📌Kulit tidak akan kusam.sentiasa gebu bersinar nampak Bermaya.
📌Anti aging
📌Memperbaiki sistem metabolisme tubuh
📌Melindungi kulit dari sinar UV dan memperbaiki kerosakan kulit akibat sinar UV
📌Antioksidant

Kalau borong lagi murahhhhh!! Whatsapp +60175005707

#whiteninginjection
#beautyinjection
#glutax
#kulitcerah
#cepatputih
#breakoutskin
#scar
#glutax750000
#jerawat
#jeragat
#flawlessskin
#kulitgebu
#glutax75g
#glutax75gdcrp
#malaysia
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#usa
#france
#belgium
#australia
Glutax 75g DCRP 750000 DNA Cell Revitalize Process RM270 Free post sm 1 box - 14 set 📌Memutih dan mencerahkan kulit seluruh tubuh badan. 📌Melembabkan kulit. 📌Menghalang melasma,bintik2 dan pigmentasi. 📌Kencangkan kulit wajah 📌Kulit tidak akan kusam.sentiasa gebu bersinar nampak Bermaya. 📌Anti aging 📌Memperbaiki sistem metabolisme tubuh 📌Melindungi kulit dari sinar UV dan memperbaiki kerosakan kulit akibat sinar UV 📌Antioksidant Kalau borong lagi murahhhhh!! Whatsapp +60175005707 #whiteninginjection  #beautyinjection  #glutax  #kulitcerah  #cepatputih  #breakoutskin  #scar  #glutax750000  #jerawat  #jeragat  #flawlessskin  #kulitgebu  #glutax75g  #glutax75gdcrp  #malaysia  #sabah  #sarawak  #brunei  #singapore  #usa  #france  #belgium  #australia 
😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 .
Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #remyempire #pinkladyperfection
😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 . Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan? 😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur? 😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang? 😱 Kulit berjerawat? JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸 👍🏻 Fountain makanan tambahan belia. 👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan. 👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. 👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan. 👍🏻 Kesihatan faraj dan libido. 👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. 👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. 👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. 👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan. 👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. 👍🏻 Meningkatkan aliran darah. 👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis. 👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏 . . Whatsapp 012-7845192 . . #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah #boekkk  #remyempire  #pinkladyperfection 
Dietary supplement No.1 terhebat dan terbukti berkesan! PINKLADY Body Perfection.. Jom dapatkan sekarang!
.
.
Kehebatan produk ini:
♥ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
♥ Perapat miss 'v'.
♥ Mengurangkan nafsu makan.
♥ Menghilangkan 'mood swing'.
♥ Meningkatkan libido wanita.
♥ Meningkatkan tahap collagen.
♥ Meremajakan kulit.
♥ Melancarkan peredaran darah.
♥ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
♥ Mengurangkan 'period pain'.
♥ Mencegah 'osteoperosis'.
♥ Melambatkan 'menopause'.
♥ Menstabilkan emosi.
.
.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 ..
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #pinkladyperfection #remyempire
Dietary supplement No.1 terhebat dan terbukti berkesan! PINKLADY Body Perfection.. Jom dapatkan sekarang! . . Kehebatan produk ini: ♥ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ♥ Perapat miss 'v'. ♥ Mengurangkan nafsu makan. ♥ Menghilangkan 'mood swing'. ♥ Meningkatkan libido wanita. ♥ Meningkatkan tahap collagen. ♥ Meremajakan kulit. ♥ Melancarkan peredaran darah. ♥ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ♥ Mengurangkan 'period pain'. ♥ Mencegah 'osteoperosis'. ♥ Melambatkan 'menopause'. ♥ Menstabilkan emosi. . . Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .. . . Whatsapp 012-7845192 . . #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #pinkladyperfection  #remyempire 
Nk pinggang macam kerengga??
Payudara mantol,tegang,x gelebeh.??
Punggung tonggek...??
Miss v ketat sendat padat..super grip...??
Mai guna pinklady
.
Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali...
Sekarang????
Asik nk brkepit je 😍
Asik mintak je....padu uolss
MERECIKKKK 💦💦 Ape tunggu lagi uos
Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak.... Nk special??
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #remyempire #pinkladyperfection
Nk pinggang macam kerengga?? Payudara mantol,tegang,x gelebeh.?? Punggung tonggek...?? Miss v ketat sendat padat..super grip...?? Mai guna pinklady . Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali... Sekarang???? Asik nk brkepit je 😍 Asik mintak je....padu uolss MERECIKKKK 💦💦 Ape tunggu lagi uos Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak.... Nk special?? . . Whatsapp 012-7845192 . . #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah  #boekkk  #remyempire  #pinkladyperfection 
TAK JELES KE TGK PAYUDARA KAWAN SEMUA MONTOK2?? 👩 KORANG PAKAI T-SHIRT TAK KETAT PUN KAT DADA..😣 PUAS DAH BUAT MACAM2 TAPI BODY TAK LENTIK PUN MCM KILAFAIRY..🙁
.
PINKLADY BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UTK PEREMPUAN YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN.
.
BIAR BERBUIH MULUT CIK ABANG TGK.
.
LETOPS DAN PANAZZZ..
.
TAK MAHAL PUN KALAU NAK DIBANDINGKAN DGN FUNGSI PRODUK NI.
.
✔ BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU.
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT.
✔ KULIT CERAH HALUS MULUS.
✔ GEMOK JADI KURUS, KERING JADI BERISI.
.
ADA LAGI...
.
🌷 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C
🌷 MENAMBAHKAN SUSU BADAN.
🌷 RAMBUT LEBAT HITAM MENAWAN.
🌷 KUKU CANTIK BERKILAT.
🌷 TIADA LAGI MOOD SWING.
🌷 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON.
🌷 KITARAN PERIOD ON TIME.
🌷 MELAMBATKAN MENAPAUSE.
.
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY?
.
💕 WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN.
💕 WANITA YG NAK JAGA BODY.
💕 WANITA YG NAK JULINGKAN MATA JEJAKA.
💕 WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK.
.
BERKESAN KE?
.
CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT.. SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN PINKLADY 💋💋 Sapa yang tak nak? uish barang baik!!! Hantar "PL" ke 013-9523822
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2018 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
TAK JELES KE TGK PAYUDARA KAWAN SEMUA MONTOK2?? 👩 KORANG PAKAI T-SHIRT TAK KETAT PUN KAT DADA..😣 PUAS DAH BUAT MACAM2 TAPI BODY TAK LENTIK PUN MCM KILAFAIRY..🙁 . PINKLADY BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UTK PEREMPUAN YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN. . BIAR BERBUIH MULUT CIK ABANG TGK. . LETOPS DAN PANAZZZ.. . TAK MAHAL PUN KALAU NAK DIBANDINGKAN DGN FUNGSI PRODUK NI. . ✔ BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU. ✔ MISS V KETAT MENGGIGIT. ✔ KULIT CERAH HALUS MULUS. ✔ GEMOK JADI KURUS, KERING JADI BERISI. . ADA LAGI... . 🌷 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C 🌷 MENAMBAHKAN SUSU BADAN. 🌷 RAMBUT LEBAT HITAM MENAWAN. 🌷 KUKU CANTIK BERKILAT. 🌷 TIADA LAGI MOOD SWING. 🌷 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON. 🌷 KITARAN PERIOD ON TIME. 🌷 MELAMBATKAN MENAPAUSE. . SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY? . 💕 WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN. 💕 WANITA YG NAK JAGA BODY. 💕 WANITA YG NAK JULINGKAN MATA JEJAKA. 💕 WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. . BERKESAN KE? . CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT.. SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN PINKLADY 💋💋 Sapa yang tak nak? uish barang baik!!! Hantar "PL" ke 013-9523822 . #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2018  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah  #boekkk  #pinkladymurah  #pinkladypromosi 
💞 Herraz Glow Serum 💞
.
[ Membersihkan liang Pori ]
💧 Membantu membersihkan liang pori dari tersumbat atau terjadinya whitehead & blackhead.
.
[ Melembabkan kulit Wajah ]
💧Menjaga kelembaban kulit supaya tidak terhidratsi sekaligus mengawal masalah kulit berminyak pada wajah.
.
[ Mengecutkan Jerawat ]
💧Membantu mengecutkan jerawat atau meredakan keradang pada kulit wajah.
.
[ Mengatasi Masalah Kulit Kusam ]
💧Membantu mengatasi masalah kulit kusam pucat dengan membekalkan nutrisi pada kulit agak kulit lebih sihat fresh dan glow.
.
[ Menanjalkan Kulit ]
💧 Menghasilkan collagen dan menentang radikal bebas yang mampu merosakkan kulit wajah.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0196664891
-
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
💞 Herraz Glow Serum 💞 . [ Membersihkan liang Pori ] 💧 Membantu membersihkan liang pori dari tersumbat atau terjadinya whitehead & blackhead. . [ Melembabkan kulit Wajah ] 💧Menjaga kelembaban kulit supaya tidak terhidratsi sekaligus mengawal masalah kulit berminyak pada wajah. . [ Mengecutkan Jerawat ] 💧Membantu mengecutkan jerawat atau meredakan keradang pada kulit wajah. . [ Mengatasi Masalah Kulit Kusam ] 💧Membantu mengatasi masalah kulit kusam pucat dengan membekalkan nutrisi pada kulit agak kulit lebih sihat fresh dan glow. . [ Menanjalkan Kulit ] 💧 Menghasilkan collagen dan menentang radikal bebas yang mampu merosakkan kulit wajah. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0196664891 - AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍

Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing!

Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩

Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah.

Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian.

Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛

Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲

Syida www.wasap.my/60133073603 🙂

#maryjardinterengganu #maryjardin #maryjardinpromosi #skincareselamat #foundationtidakberminyak #facemistmaryjardin #jerawatkecut #mekapcantik #mekapglowing #jeragathilang  #jeragat #porimengecil #kulitcantik #kulitgebu #kulitlicin
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍 Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing! Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩 Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah. Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian. Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛 Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲 Syida www.wasap.my/60133073603 🙂 #maryjardinterengganu  #maryjardin  #maryjardinpromosi  #skincareselamat  #foundationtidakberminyak  #facemistmaryjardin  #jerawatkecut  #mekapcantik  #mekapglowing  #jeragathilang  #jeragat  #porimengecil  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitlicin 
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍

Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing!

Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩

Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah.

Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian.

Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛

Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲

Syida www.wasap.my/60133073603 🙂

#maryjardinterengganu #maryjardin #maryjardinpromosi #skincareselamat #foundationtidakberminyak #facemistmaryjardin #jerawatkecut #mekapcantik #mekapglowing #jeragathilang  #jeragat #porimengecil #kulitcantik #kulitgebu #kulitlicin
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍 Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing! Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩 Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah. Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian. Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛 Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲 Syida www.wasap.my/60133073603 🙂 #maryjardinterengganu  #maryjardin  #maryjardinpromosi  #skincareselamat  #foundationtidakberminyak  #facemistmaryjardin  #jerawatkecut  #mekapcantik  #mekapglowing  #jeragathilang  #jeragat  #porimengecil  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitlicin 
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍

Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing!

Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩

Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah.

Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian.

Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛

Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲

Syida www.wasap.my/60133073603 🙂

#maryjardinterengganu #maryjardin #maryjardinpromosi #skincareselamat #foundationtidakberminyak #facemistmaryjardin #jerawatkecut #mekapcantik #mekapglowing #jeragathilang  #jeragat #porimengecil #kulitcantik #kulitgebu #kulitlicin
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍 Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing! Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩 Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah. Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian. Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛 Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲 Syida www.wasap.my/60133073603 🙂 #maryjardinterengganu  #maryjardin  #maryjardinpromosi  #skincareselamat  #foundationtidakberminyak  #facemistmaryjardin  #jerawatkecut  #mekapcantik  #mekapglowing  #jeragathilang  #jeragat  #porimengecil  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitlicin 
Semua gegadis di sini
Meh tengok ada wassap baru masuk ya..ini real.
_

Sis tak main-main yea, ini semua real testimoni dari pengamal PINKLADY ORIGINAL. 
_

Yang dah beli dan follow tips yang diberi serta consume dengan konsisten
PASTI nampak hasil. 
_

Paling cepat seminggu,  tapi tengok hormon awak juga.  Kalau teruk hormon tu kacau bilau, paling tidak belom habis sebotol pun dah nampak perubahan. 
_

Memang sangat berbaloi-baloi bila amalkan PINKLADY ORIGINAL ni. SIHAT DAPAT, CANTIK PUN DAPAT.  LUARAN DAN DALAMAN PULAK TU.  MEMANG PADUU
_

ORDER WA 013 433 6364atau tekan link di bio 
_
_
_
_
#pinklady 
#pinkladyoriginal 
#ibumenyusu 
#ibuberpantang 
#susuibumeriah 
#milkbooster 
#kulitgebu 
#kulitmulus 
#hilangkanparut 
#hilangkanparutjerawat 
#hilangkanstress 
#keputihanbau 
#keputihangatal 
#keputihanhilang 
#missvketat 
#ketatkanmissv 
#kembalidara 
#payudaramontok 
#pinkladykualalumpur 
#pinkladyselangor 
#pinkladyjohorbahru 
#pinkladyshahalam 
#pinkladyperak 
#pinkladyterengganu 
#pinkladysabah 
#testimonipinklady
Semua gegadis di sini Meh tengok ada wassap baru masuk ya..ini real. _ Sis tak main-main yea, ini semua real testimoni dari pengamal PINKLADY ORIGINAL. _ Yang dah beli dan follow tips yang diberi serta consume dengan konsisten PASTI nampak hasil. _ Paling cepat seminggu, tapi tengok hormon awak juga. Kalau teruk hormon tu kacau bilau, paling tidak belom habis sebotol pun dah nampak perubahan. _ Memang sangat berbaloi-baloi bila amalkan PINKLADY ORIGINAL ni. SIHAT DAPAT, CANTIK PUN DAPAT. LUARAN DAN DALAMAN PULAK TU. MEMANG PADUU _ ORDER WA 013 433 6364atau tekan link di bio _ _ _ _ #pinklady  #pinkladyoriginal  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #susuibumeriah  #milkbooster  #kulitgebu  #kulitmulus  #hilangkanparut  #hilangkanparutjerawat  #hilangkanstress  #keputihanbau  #keputihangatal  #keputihanhilang  #missvketat  #ketatkanmissv  #kembalidara  #payudaramontok  #pinkladykualalumpur  #pinkladyselangor  #pinkladyjohorbahru  #pinkladyshahalam  #pinkladyperak  #pinkladyterengganu  #pinkladysabah  #testimonipinklady 
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍

Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing!

Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩

Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah.

Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian.

Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛

Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲

Syida www.wasap.my/60133073603 🙂

#maryjardinterengganu #maryjardin #maryjardinpromosi #skincareselamat #foundationtidakberminyak #facemistmaryjardin #jerawatkecut #mekapcantik #mekapglowing #jeragathilang  #jeragat #porimengecil #kulitcantik #kulitgebu #kulitlicin
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍 Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing! Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩 Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah. Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian. Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛 Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲 Syida www.wasap.my/60133073603 🙂 #maryjardinterengganu  #maryjardin  #maryjardinpromosi  #skincareselamat  #foundationtidakberminyak  #facemistmaryjardin  #jerawatkecut  #mekapcantik  #mekapglowing  #jeragathilang  #jeragat  #porimengecil  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitlicin 
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍

Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing!

Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩

Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah.

Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian.

Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛

Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲

Syida www.wasap.my/60133073603 🙂

#maryjardinterengganu #maryjardin #maryjardinpromosi #skincareselamat #foundationtidakberminyak #facemistmaryjardin #jerawatkecut #mekapcantik #mekapglowing #jeragathilang  #jeragat #porimengecil #kulitcantik #kulitgebu #kulitlicin
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍 Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing! Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩 Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah. Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian. Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛 Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲 Syida www.wasap.my/60133073603 🙂 #maryjardinterengganu  #maryjardin  #maryjardinpromosi  #skincareselamat  #foundationtidakberminyak  #facemistmaryjardin  #jerawatkecut  #mekapcantik  #mekapglowing  #jeragathilang  #jeragat  #porimengecil  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitlicin 
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍

Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing!

Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩

Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah.

Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian.

Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛

Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲

Syida www.wasap.my/60133073603 🙂

#maryjardinterengganu #maryjardin #maryjardinpromosi #skincareselamat #foundationtidakberminyak #facemistmaryjardin #jerawatkecut #mekapcantik #mekapglowing #jeragathilang  #jeragat #porimengecil #kulitcantik #kulitgebu #kulitlicin
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍 Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing! Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩 Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah. Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian. Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛 Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲 Syida www.wasap.my/60133073603 🙂 #maryjardinterengganu  #maryjardin  #maryjardinpromosi  #skincareselamat  #foundationtidakberminyak  #facemistmaryjardin  #jerawatkecut  #mekapcantik  #mekapglowing  #jeragathilang  #jeragat  #porimengecil  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitlicin 
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍

Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing!

Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩

Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah.

Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian.

Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛

Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲

Syida www.wasap.my/60133073603 🙂

#maryjardinterengganu #maryjardin #maryjardinpromosi #skincareselamat #foundationtidakberminyak #facemistmaryjardin #jerawatkecut #mekapcantik #mekapglowing #jeragathilang  #jeragat #porimengecil #kulitcantik #kulitgebu #kulitlicin
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍 Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing! Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩 Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah. Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian. Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛 Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲 Syida www.wasap.my/60133073603 🙂 #maryjardinterengganu  #maryjardin  #maryjardinpromosi  #skincareselamat  #foundationtidakberminyak  #facemistmaryjardin  #jerawatkecut  #mekapcantik  #mekapglowing  #jeragathilang  #jeragat  #porimengecil  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitlicin 
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍

Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing!

Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩

Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah.

Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian.

Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛

Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲

Syida www.wasap.my/60133073603 🙂

#maryjardinterengganu #maryjardin #maryjardinpromosi #skincareselamat #foundationtidakberminyak #facemistmaryjardin #jerawatkecut #mekapcantik #mekapglowing #jeragathilang  #jeragat #porimengecil #kulitcantik #kulitgebu #kulitlicin
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍 Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing! Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩 Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah. Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian. Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛 Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲 Syida www.wasap.my/60133073603 🙂 #maryjardinterengganu  #maryjardin  #maryjardinpromosi  #skincareselamat  #foundationtidakberminyak  #facemistmaryjardin  #jerawatkecut  #mekapcantik  #mekapglowing  #jeragathilang  #jeragat  #porimengecil  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitlicin 
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍

Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing!

Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩

Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah.

Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian.

Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛

Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲

Syida www.wasap.my/60133073603 🙂

#maryjardinterengganu #maryjardin #maryjardinpromosi #skincareselamat #foundationtidakberminyak #facemistmaryjardin #jerawatkecut #mekapcantik #mekapglowing #jeragathilang  #jeragat #porimengecil #kulitcantik #kulitgebu #kulitlicin
Promo AidilAdha Kembali Lagi! 😍 Serikan aidiladha anda kali ini dengan Miraculous Liquid Foundation kami untuk seri wajah yang lebih glowing! Foundation kami sangat istimewa kerana selain melembapkan kulit, ianya juga tidak menyumbat pori muka dan merawat jerawat! 🤩 Diperkaya dengan Argan Oil, Vitamin E dan Glycerin, ianya formulasi terbaik Dr Maryam Aziz dalam menghasilkan foundation yang sangat ringan dan lembut di wajah. Teksturnya yang bebas minyak menjadikan sapuan tampak lebih kemas, tidak merekah dan bercapuk walaupun selepas 12 jam pemakaian. Pembelian bersama Best Seller Face Oil sebagai primer, anda bakal memiliki 1 botol Face Mist PERCUMA untuk kesegaran wajah sepanjang hari! 💛 Dapatkannya segera selagi stok masih ada 📲 Syida www.wasap.my/60133073603 🙂 #maryjardinterengganu  #maryjardin  #maryjardinpromosi  #skincareselamat  #foundationtidakberminyak  #facemistmaryjardin  #jerawatkecut  #mekapcantik  #mekapglowing  #jeragathilang  #jeragat  #porimengecil  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitlicin 
Jangan lupa amalkan pink lady sehari 2 biji,dan minum air kosong secukupnya...
Jangan lupa amalkan pink lady sehari 2 biji,dan minum air kosong secukupnya...
KENAPA PINKLADY ORIGINAL TERBAIK
_

Semestinya ramuan yang diguna mengandungi khasiat yang terbaik untuk payudara dan boobs gegadis . Malahan keseluruhan badan gegadis. Luaran dan Dalaman. 
_
Khasiat yang terbaik untuk payudara:
_
Phytoestrogen
Prolaktin
Progesteron
Estrogen
Miroestrol
Deoxymiroestrol
Vitamin B3, C, & E
_
Jika anda jumpa mana-mana produk yang ada nyatakan kandungan seumpama ini maka beruntunglah.
_
Inilah antara khasiat yang diperlukan oleh payudara supaya terus subur dan membesar dengan sihat, berisi, dan mantop!
_
Ia membantu meransang hormon badan supaya bekerja lebih gigih dan efektif untuk mencapai saiz payudara idaman anda.
_
Tadi kita dah tengok khasiatnya, sekarang kita lihat antara herba yang mengandungi khasiat seperti di atas.
_
Antara herba superb digunakan dalam produk PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL 
1- Halba
2- Jintan Manis
3- Manjakani
4- Wild Yarm 
5- Oat Grass
6- Pacific 
7- Pueraria Mirifica
KENAPA PINKLADY ORIGINAL TERBAIK _ Semestinya ramuan yang diguna mengandungi khasiat yang terbaik untuk payudara dan boobs gegadis . Malahan keseluruhan badan gegadis. Luaran dan Dalaman. _ Khasiat yang terbaik untuk payudara: _ Phytoestrogen Prolaktin Progesteron Estrogen Miroestrol Deoxymiroestrol Vitamin B3, C, & E _ Jika anda jumpa mana-mana produk yang ada nyatakan kandungan seumpama ini maka beruntunglah. _ Inilah antara khasiat yang diperlukan oleh payudara supaya terus subur dan membesar dengan sihat, berisi, dan mantop! _ Ia membantu meransang hormon badan supaya bekerja lebih gigih dan efektif untuk mencapai saiz payudara idaman anda. _ Tadi kita dah tengok khasiatnya, sekarang kita lihat antara herba yang mengandungi khasiat seperti di atas. _ Antara herba superb digunakan dalam produk PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL 1- Halba 2- Jintan Manis 3- Manjakani 4- Wild Yarm 5- Oat Grass 6- Pacific 7- Pueraria Mirifica
Hello sayang! Ramai yg tak percaya, satu set Trudolly ada dua item (beauty booster utk kulit & detox pro utk buang toksin) hanya RM99 sahaja?😱
.
Mana nak dpt sayang? Kotak comel kaler pink, ada signature @missfazura lagi tau.
.
FREE GIFT pulak tu!😊❤️
.
Ramai yg dah cuba. Ramai yg repeat setiap bulan. Sayang bila lagi?
.
Tak nak kulit cantik #kulitgebu #kulitpinkish #kulitflawless ke sayang?
.
Whatsapp Sophie now! 011.1004.1947
.
#trudolly #kulitcerah #kulitgebu #kulithalus #buanglemak #buangtoksin
Hello sayang! Ramai yg tak percaya, satu set Trudolly ada dua item (beauty booster utk kulit & detox pro utk buang toksin) hanya RM99 sahaja?😱 . Mana nak dpt sayang? Kotak comel kaler pink, ada signature @missfazura lagi tau. . FREE GIFT pulak tu!😊❤️ . Ramai yg dah cuba. Ramai yg repeat setiap bulan. Sayang bila lagi? . Tak nak kulit cantik #kulitgebu  #kulitpinkish  #kulitflawless  ke sayang? . Whatsapp Sophie now! 011.1004.1947 . #trudolly  #kulitcerah  #kulitgebu  #kulithalus  #buanglemak  #buangtoksin 
Vitamin C untuk kulit dan wajah.

Kulit cerah sekata.
🍊 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin.

Kulit muda & tegang.
🍊 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda.

Kulit cantik & sihat.
🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda.

Kulit lembab & lembut.
🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda.

Kulit bebas jerawat.
🍊 Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat.

Kulit bebas jeragat.
🍊 Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten.

#kulitsihat #kulitberminyakdanberjerawat #kulitgebu #kulitbersih #kulitcerah #jerawatkulitsensitif #jerawatkronik #jerawatbesar #jerawatparah #jerawatradang #jerawatgatal #jeragathilangcepat
#jeragatmalaysia #jeragatlesap #jeragathitam #jeragatskincare #parutjerawathilang #parutlubang #parutlekuk #parutaccident #parutluka #annona #tipskecantikan
#glowing #glowingskin #moisturizer #spf30 #skincaremurah #serumpenuaan #jannanick
Vitamin C untuk kulit dan wajah. Kulit cerah sekata. 🍊 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin. Kulit muda & tegang. 🍊 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda. Kulit cantik & sihat. 🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda. Kulit lembab & lembut. 🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda. Kulit bebas jerawat. 🍊 Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat. Kulit bebas jeragat. 🍊 Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten. #kulitsihat  #kulitberminyakdanberjerawat  #kulitgebu  #kulitbersih  #kulitcerah  #jerawatkulitsensitif  #jerawatkronik  #jerawatbesar  #jerawatparah  #jerawatradang  #jerawatgatal  #jeragathilangcepat  #jeragatmalaysia  #jeragatlesap  #jeragathitam  #jeragatskincare  #parutjerawathilang  #parutlubang  #parutlekuk  #parutaccident  #parutluka  #annona  #tipskecantikan  #glowing  #glowingskin  #moisturizer  #spf30  #skincaremurah  #serumpenuaan  #jannanick 
SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? .
MEH TGK.  UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE
.
.
Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk.
❤️ Membantu proses hamil dengan mudah.
❤️ Tidak alami hot flashes.
❤️ Membantu mengawal stress anda.
❤️ Tidak mudah marah.
❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis".
❤️ Membantu mengurangkan period pain.
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤️ Meremajakan kulit.
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
❤️ Memantapkan payudara dan punggung.

100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM!
.
Pm/whatsapp untuk pembelian 
Pink Lady Body Perfection
.
.
PINKLADY BODY PERFECTION 📲PERTANYAAN BOLEH DERECT KLIK LINK WASAP⬇ 📲www.wasap.my/60177898313/PINKLADY

#PinkladyHq #teampinkladyiedagojes #pinkladybodyperfection #PinkladyRaffTeam #PinkladyRaff #PinkladyoriginalHQ #pinkladybarangbaik #pinkladymantap #agentpinkladyguamusang #pinkladymalaysia #lovepinklady #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih  #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #berkesandanselamat
SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? . MEH TGK. UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE . . Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. ❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk. ❤️ Membantu proses hamil dengan mudah. ❤️ Tidak alami hot flashes. ❤️ Membantu mengawal stress anda. ❤️ Tidak mudah marah. ❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat. ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. ❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis". ❤️ Membantu mengurangkan period pain. ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ❤️ Meremajakan kulit. ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita. ❤️ Memantapkan payudara dan punggung. 100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM! . Pm/whatsapp untuk pembelian Pink Lady Body Perfection . . PINKLADY BODY PERFECTION 📲PERTANYAAN BOLEH DERECT KLIK LINK WASAP⬇ 📲www.wasap.my/60177898313/PINKLADY #PinkladyHq  #teampinkladyiedagojes  #pinkladybodyperfection  #PinkladyRaffTeam  #PinkladyRaff  #PinkladyoriginalHQ  #pinkladybarangbaik  #pinkladymantap  #agentpinkladyguamusang  #pinkladymalaysia  #lovepinklady  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #berkesandanselamat 
🌐NAK JADI eUSAHAWAN KECANTIKAN!!!🌐
💄💋❤
======================= Yang bestnya..dapat cantik💃🏼💃🏼, dapat sihat🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀, dapat duit💰💰💰💰💰💰💰 antara RM500.00 ke RM1500.00 sehari mengikut kerajinan💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼...
.
dan yang paling best dpt melancung percuma. .
Sekarang promosi free trip ke New Zealand. Jom kita sama2 terbang ke NZ!✈....bestkannnnn!👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
.
Tempat terhad.
cepat-cepat DM saya 📱wassp.my/+60132080535
.
#healthandwealth
#healthandbeauty
#imsuperstar
#richandfamouslifestyle
#janaincome 
#usahawanonline 
#v-shape #kulitgebu
#freetrip #sihatminda
#mindapositif #kikislemak
#cantiklangsing #flawless 
#ironmuka
#sihatcepat #langsing #nakcepatcantik 
#nakjantungsihat #kulitcerah #biopure #cyanorx #rowater #bengkungmodenajaib 
#nakslimcepat
🌐NAK JADI eUSAHAWAN KECANTIKAN!!!🌐 💄💋❤ ======================= Yang bestnya..dapat cantik💃🏼💃🏼, dapat sihat🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀, dapat duit💰💰💰💰💰💰💰 antara RM500.00 ke RM1500.00 sehari mengikut kerajinan💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼... . dan yang paling best dpt melancung percuma. . Sekarang promosi free trip ke New Zealand. Jom kita sama2 terbang ke NZ!✈....bestkannnnn!👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 . Tempat terhad. cepat-cepat DM saya 📱wassp.my/+60132080535 . #healthandwealth  #healthandbeauty  #imsuperstar  #richandfamouslifestyle  #janaincome  #usahawanonline  #v -shape #kulitgebu  #freetrip  #sihatminda  #mindapositif  #kikislemak  #cantiklangsing  #flawless  #ironmuka  #sihatcepat  #langsing  #nakcepatcantik  #nakjantungsihat  #kulitcerah  #biopure  #cyanorx  #rowater  #bengkungmodenajaib  #nakslimcepat 
🌐MEGA BIZ PREVIEW 🌐
=======================
.
Hanya untuk:
👍🏼Yg sedang mencari side income
.
💰Yg mahu menambah pendapatan .
💻Yg sedang mencari kerja part-time .
💪🏼Hanya Untuk Mereka Yg Mempunyai Semangat Tinggi Serta Impian Yg Besar !
.
Juga dapat Pakej Pelancungan VVIP secara percuma ke Auckland, New Zealand. ✈✈✈✈✈✈🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿
.
Rugi sgt tak rebut peluang ni.....
Tempat Terhad!!
🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂
.
Berminat...cepat DM saya ....
www.wasap.my/+6013-2080-535
.
•Tarikh: 19/8/2018
•Hari: Ahad •Masa: 11am-3pm •Tempat: HQ Elken Jln Klang Lama, Kuala Lumpur

#healthandwealth
#healthandbeauty
#imsuperstar
#richandfamouslifestyle
#janaincome #usahawanonline 
#v-shape #kulitgebu
#freetrip #sihatminda
#mindapositif #kikislemak 
#cantiklangsing #flawless
#sihatcepat #langsing #nakcepatcantik 
#nakjantungsihat #kulitcerah #biopure #cyanorx #rowater #bengkungmodenajaib 
#nakslimcepat
🌐MEGA BIZ PREVIEW 🌐 ======================= . Hanya untuk: 👍🏼Yg sedang mencari side income . 💰Yg mahu menambah pendapatan . 💻Yg sedang mencari kerja part-time . 💪🏼Hanya Untuk Mereka Yg Mempunyai Semangat Tinggi Serta Impian Yg Besar ! . Juga dapat Pakej Pelancungan VVIP secara percuma ke Auckland, New Zealand. ✈✈✈✈✈✈🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿 . Rugi sgt tak rebut peluang ni..... Tempat Terhad!! 🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂ . Berminat...cepat DM saya .... www.wasap.my/+6013-2080-535 . •Tarikh: 19/8/2018 •Hari: Ahad •Masa: 11am-3pm •Tempat: HQ Elken Jln Klang Lama, Kuala Lumpur #healthandwealth  #healthandbeauty  #imsuperstar  #richandfamouslifestyle  #janaincome  #usahawanonline  #v -shape #kulitgebu  #freetrip  #sihatminda  #mindapositif  #kikislemak  #cantiklangsing  #flawless  #sihatcepat  #langsing  #nakcepatcantik  #nakjantungsihat  #kulitcerah  #biopure  #cyanorx  #rowater  #bengkungmodenajaib  #nakslimcepat 
fresh testimoni....dlm 2 mggu akak ni mkn 1- biji pg...1- biji mlm...nmpk perbezaan yg #awesome repeat lg...😀😀 best kan. .. Raya haji pun nak dekat nih...bleh ler cantik flawless dipagi raya....🤓🤓 Cod : -
🚗 kaw sekitar tg.malim / slim river / behrang / sungkai 🚗 bidor / ipoh / teluk intan / manjung #Sabtu & #Ahad sahaja 🚗 kuala kubu bharu / kalumpang / rasa / batang kali / antara gapi / rawang 📬 postage setiap hari ke seluruh malaysia termasuk sabah & sarawak
📬 brunei / singapore / indonesia 📲whatsapp for fast reply 013-4619074

#aurorasxpremium .
#aurorasxoriginal #aurorasx
#aurorasxmurah #nakkulitcantik #nakkulitputih #aurorasxtanjung #malaysia #jerawat #jeragat #flawless #produkviral2018 #viral #produkviral #kulitbermasalah  #stokisauroratgmalim
#auroratestimoni #nakcantik #nakgebu #produksafieyillias #teknologikorea #kulitputih #kulitgebu #ejenwanted #dropshipwanted #safieyillias @safieyillias94 @auroraofficial_hq
fresh testimoni....dlm 2 mggu akak ni mkn 1- biji pg...1- biji mlm...nmpk perbezaan yg #awesome  repeat lg...😀😀 best kan. .. Raya haji pun nak dekat nih...bleh ler cantik flawless dipagi raya....🤓🤓 Cod : - 🚗 kaw sekitar tg.malim / slim river / behrang / sungkai 🚗 bidor / ipoh / teluk intan / manjung #Sabtu  & #Ahad  sahaja 🚗 kuala kubu bharu / kalumpang / rasa / batang kali / antara gapi / rawang 📬 postage setiap hari ke seluruh malaysia termasuk sabah & sarawak 📬 brunei / singapore / indonesia 📲whatsapp for fast reply 013-4619074 #aurorasxpremium  . #aurorasxoriginal  #aurorasx  #aurorasxmurah  #nakkulitcantik  #nakkulitputih  #aurorasxtanjung  #malaysia  #jerawat  #jeragat  #flawless  #produkviral2018  #viral  #produkviral  #kulitbermasalah   #stokisauroratgmalim  #auroratestimoni  #nakcantik  #nakgebu  #produksafieyillias  #teknologikorea  #kulitputih  #kulitgebu  #ejenwanted  #dropshipwanted  #safieyillias  @safieyillias94 @auroraofficial_hq
🌐NAK JADI eUSAHAWAN KECANTIKAN!!!🌐
💄💋❤
======================= Yang bestnya..dapat cantik💃🏼💃🏼, dapat sihat🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀, dapat duit💰💰💰💰💰💰💰 antara RM500.00 ke RM1500.00 sehari mengikut kerajinan💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼...
.
dan yang paling best dpt melancung percuma. .
Sekarang promosi free trip ke New Zealand. Jom kita sama2 terbang ke NZ!✈....bestkannnnn!👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
.
Tempat terhad.
cepat-cepat pm saya 📱wasap.my/+60132080535
.
#healthandwealth
#healthandbeauty
#imsuperstar
#richandfamouslifestyle
#janaincome #usahawanonline 
#v-shape #kulitgebu
#freetrip #sihatminda
#mindapositif #kikislemak
#cantiklangsing #flawless 
#ironmuka
#sihatcepat #langsing #nakcepatcantik 
#nakjantungsihat #kulitcerah #biopure #cyanorx #rowater #bengkungmodenajaib 
#nakslimcepat
🌐NAK JADI eUSAHAWAN KECANTIKAN!!!🌐 💄💋❤ ======================= Yang bestnya..dapat cantik💃🏼💃🏼, dapat sihat🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀, dapat duit💰💰💰💰💰💰💰 antara RM500.00 ke RM1500.00 sehari mengikut kerajinan💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼... . dan yang paling best dpt melancung percuma. . Sekarang promosi free trip ke New Zealand. Jom kita sama2 terbang ke NZ!✈....bestkannnnn!👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 . Tempat terhad. cepat-cepat pm saya 📱wasap.my/+60132080535 . #healthandwealth  #healthandbeauty  #imsuperstar  #richandfamouslifestyle  #janaincome  #usahawanonline  #v -shape #kulitgebu  #freetrip  #sihatminda  #mindapositif  #kikislemak  #cantiklangsing  #flawless  #ironmuka  #sihatcepat  #langsing  #nakcepatcantik  #nakjantungsihat  #kulitcerah  #biopure  #cyanorx  #rowater  #bengkungmodenajaib  #nakslimcepat 
🌐MEGA BIZ PREVIEW 🌐
=======================
.
Hanya untuk:
👍🏼Yg sedang mencari side income
.
💰Yg mahu menambah pendapatan .
💻Yg sedang mencari kerja part-time .
💪🏼Hanya Untuk Mereka Yg Mempunyai Semangat Tinggi Serta Impian Yg Besar !
.
Juga dapat Pakej Pelancungan VVIP secara percuma ke Auckland, New Zealand. ✈✈✈✈✈✈🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿
.
Rugi sgt tak rebut peluang ni.....
Tempat Terhad!!
🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂
.
Berminat...cepat DM saya ....
www.wasap.my/+6013-2080-535
.
•Tarikh: 19/8/2018
•Hari: Ahad •Masa: 11am-3pm •Tempat: HQ Elken Jln Klang Lama, Kuala Lumpur

#healthandwealth
#healthandbeauty
#imsuperstar
#richandfamouslifestyle
#janaincome #usahawanonline 
#v-shape #kulitgebu
#freetrip #sihatminda
#mindapositif #kikislemak 
#cantiklangsing #flawless
#sihatcepat #langsing #nakcepatcantik 
#nakjantungsihat #kulitcerah #biopure #cyanorx #rowater #bengkungmodenajaib 
#nakslimcepat
🌐MEGA BIZ PREVIEW 🌐 ======================= . Hanya untuk: 👍🏼Yg sedang mencari side income . 💰Yg mahu menambah pendapatan . 💻Yg sedang mencari kerja part-time . 💪🏼Hanya Untuk Mereka Yg Mempunyai Semangat Tinggi Serta Impian Yg Besar ! . Juga dapat Pakej Pelancungan VVIP secara percuma ke Auckland, New Zealand. ✈✈✈✈✈✈🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿🇳🇿 . Rugi sgt tak rebut peluang ni..... Tempat Terhad!! 🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂🏃🏼‍♂ . Berminat...cepat DM saya .... www.wasap.my/+6013-2080-535 . •Tarikh: 19/8/2018 •Hari: Ahad •Masa: 11am-3pm •Tempat: HQ Elken Jln Klang Lama, Kuala Lumpur #healthandwealth  #healthandbeauty  #imsuperstar  #richandfamouslifestyle  #janaincome  #usahawanonline  #v -shape #kulitgebu  #freetrip  #sihatminda  #mindapositif  #kikislemak  #cantiklangsing  #flawless  #sihatcepat  #langsing  #nakcepatcantik  #nakjantungsihat  #kulitcerah  #biopure  #cyanorx  #rowater  #bengkungmodenajaib  #nakslimcepat 
Assalamualaikum dan Selamat Malam semua. Sebelum tido ni dah cuci muka, pakai toner dan krim malam belum?  Hihi 😜 . Sis bru lpas cuci muka ni. 
Kalau anda mempunyai masalah jerawat atau jeragat, boleh la pkai krim malam tu dkt tmpt yg bermasalah tu lebih sikit ya. Sbb krim mlm boleh membantu mempercepatkan lagi proses pemulihan wajah. Best kan? 😱. Anda belum cuba YANKO SKINCARE lagi?  Jom try dulu. Hrga memang mampu milik jerr. 😊

#yankobanting #yankoskincare #flawless #skincare #skincareterbaik #penjagaanwajah #penjagaankulit #nakflawless #wajahberseri #wajahcerah  #kulitputih #kulitgebu #codbanting #pencucimuka #pencucimukalelaki #yankomurah #janganbencicintaku #begtangan #handbag #viral #baju #kulitkusam #sunburn #kulitbreakout #kulitjerawat #kulitbermasalah #cintabukankristal
Assalamualaikum dan Selamat Malam semua. Sebelum tido ni dah cuci muka, pakai toner dan krim malam belum? Hihi 😜 . Sis bru lpas cuci muka ni. Kalau anda mempunyai masalah jerawat atau jeragat, boleh la pkai krim malam tu dkt tmpt yg bermasalah tu lebih sikit ya. Sbb krim mlm boleh membantu mempercepatkan lagi proses pemulihan wajah. Best kan? 😱. Anda belum cuba YANKO SKINCARE lagi? Jom try dulu. Hrga memang mampu milik jerr. 😊 #yankobanting  #yankoskincare  #flawless  #skincare  #skincareterbaik  #penjagaanwajah  #penjagaankulit  #nakflawless  #wajahberseri  #wajahcerah  #kulitputih  #kulitgebu  #codbanting  #pencucimuka  #pencucimukalelaki  #yankomurah  #janganbencicintaku  #begtangan  #handbag  #viral  #baju  #kulitkusam  #sunburn  #kulitbreakout  #kulitjerawat  #kulitbermasalah  #cintabukankristal 
🍓SET KECANTIKAN SHAKLEE🍓
.
SAPA NAK CANTIK ? SAPA NAK FLAWLESS ? SAPA NAK GEBU ?
.
Ni haaa saya nak recommend dekat awak awak semua SET KECANTIKAN SHAKLEE ni kesan dia macam ni
.
Kalau nak tau SET KECANTIKAN SHAKLEE ni adalah salah satu set yang paling high demand drp customer shaklee taw. Yelah zaman sekarang semua orang nak nampak cantik kan..
.
🌹1 TONG ESP tahan 2-3 Bulan makan
.
🌹1 BOTOL VITA E tahan 4 bulan makan
.
🌹1 BOTOL VITAMIN C tahan 6 bulan makan
.
KELEBIHAN ESP .
.
🍃mencerahkan kulit
🍃menganjalkan kulit
🍃menghilangkan parut jerawat dan jeragat
🍃mengecutkan jerawat
🍃mengecilkan pori
🍃mengurangkan eyebag (lingkaran hitam bawah mata)
🍃membuatkan otot, kuku, dan rambut jadi sihat & kuat
.
KELEBIHAN VITAMIN E .
.
🌵mengecilkan pori- pori wajah
🌵melambatkan proses penuaan kulit
🌵mengawal kolestrol
🌵mengawal minyak
🌵menghilangkan parut & mencerahkan wajah
🌵meningkatkan kelembapan kulit
🌵sangat bagus untuk memudarkan parut
🌵menjadikan si pemakai lebih awet muda
🌵baik untuk kesihatan kulit & rambut
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS
.
🌻membentuk kolagen dalam kulit
kulit menjadi tegang
🌻mencerahkan kulit muka&badan
🌻melambatkan proses penuaan
🌻Merawat masalah jeragat
🌻merawat masalah jerawat pasir&batu
🌻membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema
🌻kulit kelihatan glowing
🌻merawat masalah parut jerawat
🌻atasi masalah blackhead & whitehead
🌻atasi masalah kulit kusam
🌻atasi masalah kulit sensitif & sunburn
.
Jangan tunggu lagi! whatsapp Fieza laju laju untuk dapat kan SPECIAL PRICE 
#shaklee_fieza
#shakleekualalumpur #pcos #setiktiarhamil #setkurus
#shakleemalaysia #shakleepantaidalam
#shakleeecopark #shakleepromosi
#shakleeangkasapuri#shakleesales
#shakleepantaihillpark#cantik
#flawless #kulitgebu
#cerahkankulit #skincare
#produkkecantikan
#setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleehargaahli #naturalproduct
#jerawat #parut #jeragat
🍓SET KECANTIKAN SHAKLEE🍓 . SAPA NAK CANTIK ? SAPA NAK FLAWLESS ? SAPA NAK GEBU ? . Ni haaa saya nak recommend dekat awak awak semua SET KECANTIKAN SHAKLEE ni kesan dia macam ni . Kalau nak tau SET KECANTIKAN SHAKLEE ni adalah salah satu set yang paling high demand drp customer shaklee taw. Yelah zaman sekarang semua orang nak nampak cantik kan.. . 🌹1 TONG ESP tahan 2-3 Bulan makan . 🌹1 BOTOL VITA E tahan 4 bulan makan . 🌹1 BOTOL VITAMIN C tahan 6 bulan makan . KELEBIHAN ESP . . 🍃mencerahkan kulit 🍃menganjalkan kulit 🍃menghilangkan parut jerawat dan jeragat 🍃mengecutkan jerawat 🍃mengecilkan pori 🍃mengurangkan eyebag (lingkaran hitam bawah mata) 🍃membuatkan otot, kuku, dan rambut jadi sihat & kuat . KELEBIHAN VITAMIN E . . 🌵mengecilkan pori- pori wajah 🌵melambatkan proses penuaan kulit 🌵mengawal kolestrol 🌵mengawal minyak 🌵menghilangkan parut & mencerahkan wajah 🌵meningkatkan kelembapan kulit 🌵sangat bagus untuk memudarkan parut 🌵menjadikan si pemakai lebih awet muda 🌵baik untuk kesihatan kulit & rambut . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS . 🌻membentuk kolagen dalam kulit kulit menjadi tegang 🌻mencerahkan kulit muka&badan 🌻melambatkan proses penuaan 🌻Merawat masalah jeragat 🌻merawat masalah jerawat pasir&batu 🌻membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema 🌻kulit kelihatan glowing 🌻merawat masalah parut jerawat 🌻atasi masalah blackhead & whitehead 🌻atasi masalah kulit kusam 🌻atasi masalah kulit sensitif & sunburn . Jangan tunggu lagi! whatsapp Fieza laju laju untuk dapat kan SPECIAL PRICE #shaklee_fieza  #shakleekualalumpur  #pcos  #setiktiarhamil  #setkurus  #shakleemalaysia  #shakleepantaidalam  #shakleeecopark  #shakleepromosi  #shakleeangkasapuri #shakleesales  #shakleepantaihillpark #cantik  #flawless  #kulitgebu  #cerahkankulit  #skincare  #produkkecantikan  #setcantikshaklee  #setkecantikanshaklee  #shakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleehargaahli  #naturalproduct  #jerawat  #parut  #jeragat 
🍓SET KECANTIKAN SHAKLEE🍓
.
SAPA NAK CANTIK ? SAPA NAK FLAWLESS ? SAPA NAK GEBU ?
.
Ni haaa saya nak recommend dekat awak awak semua SET KECANTIKAN SHAKLEE ni kesan dia macam ni
.
Kalau nak tau SET KECANTIKAN SHAKLEE ni adalah salah satu set yang paling high demand drp customer shaklee taw. Yelah zaman sekarang semua orang nak nampak cantik kan..
.
🌹1 TONG ESP tahan 2-3 Bulan makan
.
🌹1 BOTOL VITA E tahan 4 bulan makan
.
🌹1 BOTOL VITAMIN C tahan 6 bulan makan
.
KELEBIHAN ESP .
.
🍃mencerahkan kulit
🍃menganjalkan kulit
🍃menghilangkan parut jerawat dan jeragat
🍃mengecutkan jerawat
🍃mengecilkan pori
🍃mengurangkan eyebag (lingkaran hitam bawah mata)
🍃membuatkan otot, kuku, dan rambut jadi sihat & kuat
.
KELEBIHAN VITAMIN E .
.
🌵mengecilkan pori- pori wajah
🌵melambatkan proses penuaan kulit
🌵mengawal kolestrol
🌵mengawal minyak
🌵menghilangkan parut & mencerahkan wajah
🌵meningkatkan kelembapan kulit
🌵sangat bagus untuk memudarkan parut
🌵menjadikan si pemakai lebih awet muda
🌵baik untuk kesihatan kulit & rambut
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS
.
🌻membentuk kolagen dalam kulit
kulit menjadi tegang
🌻mencerahkan kulit muka&badan
🌻melambatkan proses penuaan
🌻Merawat masalah jeragat
🌻merawat masalah jerawat pasir&batu
🌻membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema
🌻kulit kelihatan glowing
🌻merawat masalah parut jerawat
🌻atasi masalah blackhead & whitehead
🌻atasi masalah kulit kusam
🌻atasi masalah kulit sensitif & sunburn
.
Jangan tunggu lagi! whatsapp Fieza laju laju untuk dapat kan SPECIAL PRICE 
#shaklee_fieza
#shakleekualalumpur#pcos #setiktiarhamil #setkurus
#shakleemalaysia #shakleepantaidalam
#shakleeangkasapuri #shakleepromosi
#shakleecopark #shakleesales
#shakleepantaihillpark#cantik
#flawless #kulitgebu
#cerahkankulit #skincare
#produkkecantikan
#setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleehargaahli #naturalproduct
#jerawat #parut #jeragat
🍓SET KECANTIKAN SHAKLEE🍓 . SAPA NAK CANTIK ? SAPA NAK FLAWLESS ? SAPA NAK GEBU ? . Ni haaa saya nak recommend dekat awak awak semua SET KECANTIKAN SHAKLEE ni kesan dia macam ni . Kalau nak tau SET KECANTIKAN SHAKLEE ni adalah salah satu set yang paling high demand drp customer shaklee taw. Yelah zaman sekarang semua orang nak nampak cantik kan.. . 🌹1 TONG ESP tahan 2-3 Bulan makan . 🌹1 BOTOL VITA E tahan 4 bulan makan . 🌹1 BOTOL VITAMIN C tahan 6 bulan makan . KELEBIHAN ESP . . 🍃mencerahkan kulit 🍃menganjalkan kulit 🍃menghilangkan parut jerawat dan jeragat 🍃mengecutkan jerawat 🍃mengecilkan pori 🍃mengurangkan eyebag (lingkaran hitam bawah mata) 🍃membuatkan otot, kuku, dan rambut jadi sihat & kuat . KELEBIHAN VITAMIN E . . 🌵mengecilkan pori- pori wajah 🌵melambatkan proses penuaan kulit 🌵mengawal kolestrol 🌵mengawal minyak 🌵menghilangkan parut & mencerahkan wajah 🌵meningkatkan kelembapan kulit 🌵sangat bagus untuk memudarkan parut 🌵menjadikan si pemakai lebih awet muda 🌵baik untuk kesihatan kulit & rambut . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS . 🌻membentuk kolagen dalam kulit kulit menjadi tegang 🌻mencerahkan kulit muka&badan 🌻melambatkan proses penuaan 🌻Merawat masalah jeragat 🌻merawat masalah jerawat pasir&batu 🌻membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema 🌻kulit kelihatan glowing 🌻merawat masalah parut jerawat 🌻atasi masalah blackhead & whitehead 🌻atasi masalah kulit kusam 🌻atasi masalah kulit sensitif & sunburn . Jangan tunggu lagi! whatsapp Fieza laju laju untuk dapat kan SPECIAL PRICE #shaklee_fieza  #shakleekualalumpur #pcos  #setiktiarhamil  #setkurus  #shakleemalaysia  #shakleepantaidalam  #shakleeangkasapuri  #shakleepromosi  #shakleecopark  #shakleesales  #shakleepantaihillpark #cantik  #flawless  #kulitgebu  #cerahkankulit  #skincare  #produkkecantikan  #setcantikshaklee  #setkecantikanshaklee  #shakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleehargaahli  #naturalproduct  #jerawat  #parut  #jeragat 
🍓SET KECANTIKAN SHAKLEE🍓
.
SAPA NAK CANTIK ? SAPA NAK FLAWLESS ? SAPA NAK GEBU ?
.
Ni haaa saya nak recommend dekat awak awak semua SET KECANTIKAN SHAKLEE ni kesan dia macam ni
.
Kalau nak tau SET KECANTIKAN SHAKLEE ni adalah salah satu set yang paling high demand drp customer shaklee taw. Yelah zaman sekarang semua orang nak nampak cantik kan..
.
🌹1 TONG ESP tahan 2-3 Bulan makan
.
🌹1 BOTOL VITA E tahan 4 bulan makan
.
🌹1 BOTOL VITAMIN C tahan 6 bulan makan
.
KELEBIHAN ESP .
.
🍃mencerahkan kulit
🍃menganjalkan kulit
🍃menghilangkan parut jerawat dan jeragat
🍃mengecutkan jerawat
🍃mengecilkan pori
🍃mengurangkan eyebag (lingkaran hitam bawah mata)
🍃membuatkan otot, kuku, dan rambut jadi sihat & kuat
.
KELEBIHAN VITAMIN E .
.
🌵mengecilkan pori- pori wajah
🌵melambatkan proses penuaan kulit
🌵mengawal kolestrol
🌵mengawal minyak
🌵menghilangkan parut & mencerahkan wajah
🌵meningkatkan kelembapan kulit
🌵sangat bagus untuk memudarkan parut
🌵menjadikan si pemakai lebih awet muda
🌵baik untuk kesihatan kulit & rambut
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS
.
🌻membentuk kolagen dalam kulit
kulit menjadi tegang
🌻mencerahkan kulit muka&badan
🌻melambatkan proses penuaan
🌻Merawat masalah jeragat
🌻merawat masalah jerawat pasir&batu
🌻membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema
🌻kulit kelihatan glowing
🌻merawat masalah parut jerawat
🌻atasi masalah blackhead & whitehead
🌻atasi masalah kulit kusam
🌻atasi masalah kulit sensitif & sunburn
.
Jangan tunggu lagi! whatsapp Fieza laju laju untuk dapat kan SPECIAL PRICE 
#shaklee_fieza
#shakleekualalumpur #pcos #setiktiarhamil #setkurus
#shakleemalaysia #shakleepantaidalam
#shakleeangkasapuri #shakleepromosi
#shakleeecopark#shakleesales
#shakleepantaihillpark#cantik
#flawless #kulitgebu
#cerahkankulit #skincare
#produkkecantikan
#setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleehargaahli #naturalproduct
#jerawat #parut #jeragat
🍓SET KECANTIKAN SHAKLEE🍓 . SAPA NAK CANTIK ? SAPA NAK FLAWLESS ? SAPA NAK GEBU ? . Ni haaa saya nak recommend dekat awak awak semua SET KECANTIKAN SHAKLEE ni kesan dia macam ni . Kalau nak tau SET KECANTIKAN SHAKLEE ni adalah salah satu set yang paling high demand drp customer shaklee taw. Yelah zaman sekarang semua orang nak nampak cantik kan.. . 🌹1 TONG ESP tahan 2-3 Bulan makan . 🌹1 BOTOL VITA E tahan 4 bulan makan . 🌹1 BOTOL VITAMIN C tahan 6 bulan makan . KELEBIHAN ESP . . 🍃mencerahkan kulit 🍃menganjalkan kulit 🍃menghilangkan parut jerawat dan jeragat 🍃mengecutkan jerawat 🍃mengecilkan pori 🍃mengurangkan eyebag (lingkaran hitam bawah mata) 🍃membuatkan otot, kuku, dan rambut jadi sihat & kuat . KELEBIHAN VITAMIN E . . 🌵mengecilkan pori- pori wajah 🌵melambatkan proses penuaan kulit 🌵mengawal kolestrol 🌵mengawal minyak 🌵menghilangkan parut & mencerahkan wajah 🌵meningkatkan kelembapan kulit 🌵sangat bagus untuk memudarkan parut 🌵menjadikan si pemakai lebih awet muda 🌵baik untuk kesihatan kulit & rambut . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS . 🌻membentuk kolagen dalam kulit kulit menjadi tegang 🌻mencerahkan kulit muka&badan 🌻melambatkan proses penuaan 🌻Merawat masalah jeragat 🌻merawat masalah jerawat pasir&batu 🌻membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema 🌻kulit kelihatan glowing 🌻merawat masalah parut jerawat 🌻atasi masalah blackhead & whitehead 🌻atasi masalah kulit kusam 🌻atasi masalah kulit sensitif & sunburn . Jangan tunggu lagi! whatsapp Fieza laju laju untuk dapat kan SPECIAL PRICE #shaklee_fieza  #shakleekualalumpur  #pcos  #setiktiarhamil  #setkurus  #shakleemalaysia  #shakleepantaidalam  #shakleeangkasapuri  #shakleepromosi  #shakleeecopark #shakleesales  #shakleepantaihillpark #cantik  #flawless  #kulitgebu  #cerahkankulit  #skincare  #produkkecantikan  #setcantikshaklee  #setkecantikanshaklee  #shakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleehargaahli  #naturalproduct  #jerawat  #parut  #jeragat 
Rasaaa Ya ampunnn tak sangka Jeragat yagg bertahun2 boleh pudar lepas konsisten dua barang nie.
.
Dulu malas nak letak harapan yang terlalu tinggi berbulan-bulan try bermacam macam produk jeragat jawapan masih sama malah makin jelas kelihatan di wajah.
.
Bila mula amalkan Secret Jelly & Herraz Glow Serum perubahan mula datang walaupun slow tapi memang perubahan itu ketara.
.
" Ehh mana satu yang bekerja merawat kulit sebenarnya Secret Jelly atau Herraz Glow Serum? "
.
Sebenarnya ia saling membantu Herraz Glow Serum bertindak merawat melindungi dari luaran, Secret Jelly sedang bekerja keras mencantik dan menjaga dalaman.
.
Hasilnya kulit akan lebih cantik besih dan susah untuk terjadinya masalah.
.
Terbukti ramai yang dah lega bila amalkan dua produk ini sampai sanggup repeat berulang-ulang kali. Terima kasih kerana menyakini kami (Feelta).
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0167169495‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feelta.co
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Rasaaa Ya ampunnn tak sangka Jeragat yagg bertahun2 boleh pudar lepas konsisten dua barang nie. . Dulu malas nak letak harapan yang terlalu tinggi berbulan-bulan try bermacam macam produk jeragat jawapan masih sama malah makin jelas kelihatan di wajah. . Bila mula amalkan Secret Jelly & Herraz Glow Serum perubahan mula datang walaupun slow tapi memang perubahan itu ketara. . " Ehh mana satu yang bekerja merawat kulit sebenarnya Secret Jelly atau Herraz Glow Serum? " . Sebenarnya ia saling membantu Herraz Glow Serum bertindak merawat melindungi dari luaran, Secret Jelly sedang bekerja keras mencantik dan menjaga dalaman. . Hasilnya kulit akan lebih cantik besih dan susah untuk terjadinya masalah. . Terbukti ramai yang dah lega bila amalkan dua produk ini sampai sanggup repeat berulang-ulang kali. Terima kasih kerana menyakini kami (Feelta). . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0167169495‬ - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feelta.co . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
😍NAK TAHU RAHSIA KEJELITAAN FAZURA?😍
.
@missfazura
.
MISI CANTIK BAK CINDERELLA 💋
.
SET LENGKAP PENJAGAAN KESIHATAN & KECANTIKAN LUAR & DALAM.
.
Kenapa Amyza cakap macam tu?😊
.
Jom baca ringkasan kesan positif setiap satu produk :
.
===================
🌹BEAUTY BOOSTER🌹
===================
.
🍓Mengurangkan jerawat
.
🍓Mencerahkan kulit
.
🍓Perbaiki sistem sel kulit
.
🍓Melembabkan kulit sepanjang masa
.
🍓Kulit menjadi lembut, glowing, gebu & pinkish
.
🍓Menghilangkan stretch marks & sun burnt
.
===================
✅DETOX PRO✅
===================
.
🍏Membaik pulih sistem penghadaman
.
🍏Meningkatkan stamina dan tenaga di dalam badan
.
🍏Mendapatkan berat badan yang ideal
.
🍏Membuang toksin didalam badan
.
===================
👸🏻VDOLLY JAMU MODEN👸🏻
===================
.
🌷Membantu masalah senggugut & keputihan.
.
🌷Mengetatkan & menyuburkan rahim wanita.
.
🌷Menghilangkan masalah miss V berbau.
.
🌷Merawat masalah haid yg tidak teratur.
.
.
Best kan sayang? Kalau sayang amalkan set trio combo ni insya Allah cukuplah diet pemakanan seharian. Tak perlu nak cari supplement lain. Insya Allah Trudolly & Vdolly by Fazura ni cukup dah.😊💕
.
.
Jom Amyza guide sayang semua utk dptkan kulit & bentuk badan idaman sayang!
.
.
#kulitgebu #kulitpinkish #buangtoksin #missvketat #payudaramontok #punggungmontok
.
.
.
Whatsapp 014.7059182 
Whatsapp 014.7059182 
Whatsapp 014.7059182 .
Atau klik link di bio🤗
.
💕Amyza guna & Amyza jual💕
.
.
.
.
.
#trudolly #kulitgebu #kulitcerah #buanglemak #buangtoksin #fazura
#produkkecantikan #produkkesihatan #jerawathilang #jeragatpudar
😍NAK TAHU RAHSIA KEJELITAAN FAZURA?😍 . @missfazura . MISI CANTIK BAK CINDERELLA 💋 . SET LENGKAP PENJAGAAN KESIHATAN & KECANTIKAN LUAR & DALAM. . Kenapa Amyza cakap macam tu?😊 . Jom baca ringkasan kesan positif setiap satu produk : . =================== 🌹BEAUTY BOOSTER🌹 =================== . 🍓Mengurangkan jerawat . 🍓Mencerahkan kulit . 🍓Perbaiki sistem sel kulit . 🍓Melembabkan kulit sepanjang masa . 🍓Kulit menjadi lembut, glowing, gebu & pinkish . 🍓Menghilangkan stretch marks & sun burnt . =================== ✅DETOX PRO✅ =================== . 🍏Membaik pulih sistem penghadaman . 🍏Meningkatkan stamina dan tenaga di dalam badan . 🍏Mendapatkan berat badan yang ideal . 🍏Membuang toksin didalam badan . =================== 👸🏻VDOLLY JAMU MODEN👸🏻 =================== . 🌷Membantu masalah senggugut & keputihan. . 🌷Mengetatkan & menyuburkan rahim wanita. . 🌷Menghilangkan masalah miss V berbau. . 🌷Merawat masalah haid yg tidak teratur. . . Best kan sayang? Kalau sayang amalkan set trio combo ni insya Allah cukuplah diet pemakanan seharian. Tak perlu nak cari supplement lain. Insya Allah Trudolly & Vdolly by Fazura ni cukup dah.😊💕 . . Jom Amyza guide sayang semua utk dptkan kulit & bentuk badan idaman sayang! . . #kulitgebu  #kulitpinkish  #buangtoksin  #missvketat  #payudaramontok  #punggungmontok  . . . Whatsapp 014.7059182 Whatsapp 014.7059182 Whatsapp 014.7059182 . Atau klik link di bio🤗 . 💕Amyza guna & Amyza jual💕 . . . . . #trudolly  #kulitgebu  #kulitcerah  #buanglemak  #buangtoksin  #fazura  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #jerawathilang  #jeragatpudar 
NBak Dapatkan PAYUDARA & bentuk Badan Yang Menarik? Nak Kulit Yang GEBU & PUTIH dalam Masa Yang Singkat? 
Pink Lady Body Perfection Selesaikan Masalah Anda.

LULUS KKM
- KKM NO ; MAL18056050TC

Fungsi Dan Kelebihan Pink Lady
=============== 1. Fungsi : ✔ Membesar, menganjal & membesarkan payudara.
✔ Perapat miss v.
✔ Mengelakkan Keputihan
✔ Menyelesaikan Masalah Rambut Gugur
✔ Mengurangkan nafsu makan.
✔ Menghilangkan mood swing.
✔ Memutihkan & menggebukan kulit.
✔ Memantapkan payudara & punggung.
✔ Meningkatkan libido wanita.

2. Kelebihan : ✔ Meningkatkan tahap collagen.
✔ Meremajakan kulit.
✔ Melancarkan peredaran darah.
✔ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
✔ Mengurangkan period pain.
✔ Mencegah osteoperosis.
✔ Menghalang menopause.
✔ Menstabilkan emosi.

Psstt.. Nak Try Pink Lady Body Perfection? Whatsapp +60187674897
Atau Klik Link Di Bawah
https://goo.gl/ZPQMey

#pinklady
#pinkladybodyperfection
#kulitgebu
#payudarategang
#kulitputihgebu
#allinonepinklady
NBak Dapatkan PAYUDARA & bentuk Badan Yang Menarik? Nak Kulit Yang GEBU & PUTIH dalam Masa Yang Singkat? Pink Lady Body Perfection Selesaikan Masalah Anda. LULUS KKM - KKM NO ; MAL18056050TC Fungsi Dan Kelebihan Pink Lady =============== 1. Fungsi : ✔ Membesar, menganjal & membesarkan payudara. ✔ Perapat miss v. ✔ Mengelakkan Keputihan ✔ Menyelesaikan Masalah Rambut Gugur ✔ Mengurangkan nafsu makan. ✔ Menghilangkan mood swing. ✔ Memutihkan & menggebukan kulit. ✔ Memantapkan payudara & punggung. ✔ Meningkatkan libido wanita. 2. Kelebihan : ✔ Meningkatkan tahap collagen. ✔ Meremajakan kulit. ✔ Melancarkan peredaran darah. ✔ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ✔ Mengurangkan period pain. ✔ Mencegah osteoperosis. ✔ Menghalang menopause. ✔ Menstabilkan emosi. Psstt.. Nak Try Pink Lady Body Perfection? Whatsapp +60187674897 Atau Klik Link Di Bawah https://goo.gl/ZPQMey #pinklady  #pinkladybodyperfection  #kulitgebu  #payudarategang  #kulitputihgebu  #allinonepinklady 
WAWA SERUM 🤩
Water based dan sgt sesuai utk org yg mempunyai masalah jerawat dan berminyak.

Kandungan niacinamide & salicylic acid di dalam #wawaserum membantu mengecutkan jerawat dan pudarkan parut.

Di Malaysia, few product sahaja yg menggunakan niacinamide & salicylic acid ni tau 😍. #wawaserumskinbooster #wawaserumputrajaya #wawaserumskinboosterputrajaya #kulitgebu #serumviral #wawaserumputrajaya # kulitglowing #wawacosmeticputrajaya #wawacosmeticcyberjaya #wawaserumcyberjaya #kosmetikputrajaya #kosmetikcyberjaya #agentkosmetik #ejencosmetic 
#nakjadiagent #jomjadiagentkosmetik #jomjadiagentcosmetic #jomcantik #jomglowing 
#serumkorea #serumajaib #brandedserum #koreaskincare #koreaserumputrajaya #jomcariduit #agent
WAWA SERUM 🤩 Water based dan sgt sesuai utk org yg mempunyai masalah jerawat dan berminyak. Kandungan niacinamide & salicylic acid di dalam #wawaserum  membantu mengecutkan jerawat dan pudarkan parut. Di Malaysia, few product sahaja yg menggunakan niacinamide & salicylic acid ni tau 😍. #wawaserumskinbooster  #wawaserumputrajaya  #wawaserumskinboosterputrajaya  #kulitgebu  #serumviral  #wawaserumputrajaya  # kulitglowing #wawacosmeticputrajaya  #wawacosmeticcyberjaya  #wawaserumcyberjaya  #kosmetikputrajaya  #kosmetikcyberjaya  #agentkosmetik  #ejencosmetic  #nakjadiagent  #jomjadiagentkosmetik  #jomjadiagentcosmetic  #jomcantik  #jomglowing  #serumkorea  #serumajaib  #brandedserum  #koreaskincare  #koreaserumputrajaya  #jomcariduit  #agent 
WAWA SERUM 🤩
Water based dan sgt sesuai utk org yg mempunyai masalah jerawat dan berminyak.

Kandungan niacinamide & salicylic acid di dalam #wawaserum membantu mengecutkan jerawat dan pudarkan parut.

Di Malaysia, few product sahaja yg menggunakan niacinamide & salicylic acid ni tau 😍. #wawaserumskinbooster #wawaserumputrajaya #wawaserumskinboosterputrajaya #kulitgebu #serumviral #wawaserumputrajaya # kulitglowing #wawacosmeticputrajaya #wawacosmeticcyberjaya #wawaserumcyberjaya #kosmetikputrajaya #kosmetikcyberjaya #agentkosmetik #ejencosmetic 
#nakjadiagent #jomjadiagentkosmetik #jomjadiagentcosmetic #jomcantik #jomglowing 
#serumkorea #serumajaib #brandedserum #koreaskincare #koreaserumputrajaya #jomcariduit #agent
WAWA SERUM 🤩 Water based dan sgt sesuai utk org yg mempunyai masalah jerawat dan berminyak. Kandungan niacinamide & salicylic acid di dalam #wawaserum  membantu mengecutkan jerawat dan pudarkan parut. Di Malaysia, few product sahaja yg menggunakan niacinamide & salicylic acid ni tau 😍. #wawaserumskinbooster  #wawaserumputrajaya  #wawaserumskinboosterputrajaya  #kulitgebu  #serumviral  #wawaserumputrajaya  # kulitglowing #wawacosmeticputrajaya  #wawacosmeticcyberjaya  #wawaserumcyberjaya  #kosmetikputrajaya  #kosmetikcyberjaya  #agentkosmetik  #ejencosmetic  #nakjadiagent  #jomjadiagentkosmetik  #jomjadiagentcosmetic  #jomcantik  #jomglowing  #serumkorea  #serumajaib  #brandedserum  #koreaskincare  #koreaserumputrajaya  #jomcariduit  #agent 
WAWA SERUM 🤩
Water based dan sgt sesuai utk org yg mempunyai masalah jerawat dan berminyak.

Kandungan niacinamide & salicylic acid di dalam #wawaserum membantu mengecutkan jerawat dan pudarkan parut.

Di Malaysia, few product sahaja yg menggunakan niacinamide & salicylic acid ni tau 😍. #wawaserumskinbooster #wawaserumputrajaya #wawaserumskinboosterputrajaya #kulitgebu #serumviral #wawaserumputrajaya # kulitglowing #wawacosmeticputrajaya #wawacosmeticcyberjaya #wawaserumcyberjaya #kosmetikputrajaya #kosmetikcyberjaya #agentkosmetik #ejencosmetic 
#nakjadiagent #jomjadiagentkosmetik #jomjadiagentcosmetic #jomcantik #jomglowing 
#serumkorea #serumajaib #brandedserum #koreaskincare #koreaserumputrajaya #jomcariduit #agent
WAWA SERUM 🤩 Water based dan sgt sesuai utk org yg mempunyai masalah jerawat dan berminyak. Kandungan niacinamide & salicylic acid di dalam #wawaserum  membantu mengecutkan jerawat dan pudarkan parut. Di Malaysia, few product sahaja yg menggunakan niacinamide & salicylic acid ni tau 😍. #wawaserumskinbooster  #wawaserumputrajaya  #wawaserumskinboosterputrajaya  #kulitgebu  #serumviral  #wawaserumputrajaya  # kulitglowing #wawacosmeticputrajaya  #wawacosmeticcyberjaya  #wawaserumcyberjaya  #kosmetikputrajaya  #kosmetikcyberjaya  #agentkosmetik  #ejencosmetic  #nakjadiagent  #jomjadiagentkosmetik  #jomjadiagentcosmetic  #jomcantik  #jomglowing  #serumkorea  #serumajaib  #brandedserum  #koreaskincare  #koreaserumputrajaya  #jomcariduit  #agent 
.
😭MUKA KUSAM TAK BERMAYA?
🤦🏻‍♀️BADAN BERAT RASA TAK BERMAYA?
💆🏻MASALAH KEPUTIHAN?
.
Jangan risau sis! Trudolly & Vdolly by Fazura boleh setlekan masalah sayang semua.
.
Rasai perubahan seawal seminggu. Tak percaya? Boleh tgk highlights ig story Sophie. Sayang tengok & baca sendiri semua testimonial from REAL LIFE, REAL PEOPLE.
.
Yang tersangat2 best Trudolly & Vdolly ni dapat membantu..
✅kulit segar, cerah sekata
✅jerawat tak berani singgah lagi!
✅rasa sihat dan bertenaga
✅masalah keputihan hilang & banyak lagi sayang!
.
Siapa yang nak CANTIK je whatsapp Sophie sekarang, ok?😘🌹
.
Jom Whatsapp now! Now! .
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
.
Kalau nak senang, tekan link di bio Sophie.
.
P/s : Cepat2 MERDEKA SALE sedang berlangsung!
.
.
.
.
.
#trudolly #vdolly #fazura #kulitgebu #kulitcerah #kulithalus #trudollyrawang #trudollykualalumpur #buanglemak #buangtoksin #trudollyteamsophie
. 😭MUKA KUSAM TAK BERMAYA? 🤦🏻‍♀️BADAN BERAT RASA TAK BERMAYA? 💆🏻MASALAH KEPUTIHAN? . Jangan risau sis! Trudolly & Vdolly by Fazura boleh setlekan masalah sayang semua. . Rasai perubahan seawal seminggu. Tak percaya? Boleh tgk highlights ig story Sophie. Sayang tengok & baca sendiri semua testimonial from REAL LIFE, REAL PEOPLE. . Yang tersangat2 best Trudolly & Vdolly ni dapat membantu.. ✅kulit segar, cerah sekata ✅jerawat tak berani singgah lagi! ✅rasa sihat dan bertenaga ✅masalah keputihan hilang & banyak lagi sayang! . Siapa yang nak CANTIK je whatsapp Sophie sekarang, ok?😘🌹 . Jom Whatsapp now! Now! . >>> 011.1004.1947 >>> 011.1004.1947 >>> 011.1004.1947 . Kalau nak senang, tekan link di bio Sophie. . P/s : Cepat2 MERDEKA SALE sedang berlangsung! . . . . . #trudolly  #vdolly  #fazura  #kulitgebu  #kulitcerah  #kulithalus  #trudollyrawang  #trudollykualalumpur  #buanglemak  #buangtoksin  #trudollyteamsophie 
-  Rasaaa Ya ampunnn tak sangka Jeragat yagg bertahun2 boleh pudar lepas konsisten dua barang nie.
.
Dulu malas nak letak harapan yang terlalu tinggi  berbulan-bulan try bermacam macam produk jeragat jawapan masih sama malah makin jelas kelihatan di wajah.
.
Bila mula amalkan Secret Jelly & Herraz Glow Serum perubahan mula datang walaupun slow tapi memang perubahan itu ketara.
.
" Ehh mana satu yang bekerja merawat kulit sebenarnya Secret Jelly atau Herraz Glow Serum? "
.
Sebenarnya ia saling membantu Herraz Glow Serum bertindak merawat melindungi dari luaran, Secret Jelly sedang bekerja keras  mencantik dan menjaga dalaman.
.
Hasilnya kulit akan lebih cantik besih dan susah untuk terjadinya masalah.
.
Terbukti ramai yang dah lega bila amalkan dua produk ini sampai sanggup repeat berulang-ulang kali. Terima kasih kerana menyakini kami (Feelta).
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0163145062
AGENT&  DROPSHIP diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
- Rasaaa Ya ampunnn tak sangka Jeragat yagg bertahun2 boleh pudar lepas konsisten dua barang nie. . Dulu malas nak letak harapan yang terlalu tinggi berbulan-bulan try bermacam macam produk jeragat jawapan masih sama malah makin jelas kelihatan di wajah. . Bila mula amalkan Secret Jelly & Herraz Glow Serum perubahan mula datang walaupun slow tapi memang perubahan itu ketara. . " Ehh mana satu yang bekerja merawat kulit sebenarnya Secret Jelly atau Herraz Glow Serum? " . Sebenarnya ia saling membantu Herraz Glow Serum bertindak merawat melindungi dari luaran, Secret Jelly sedang bekerja keras mencantik dan menjaga dalaman. . Hasilnya kulit akan lebih cantik besih dan susah untuk terjadinya masalah. . Terbukti ramai yang dah lega bila amalkan dua produk ini sampai sanggup repeat berulang-ulang kali. Terima kasih kerana menyakini kami (Feelta). . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0163145062 AGENT& DROPSHIP diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Patutlah set nie jadi ke gilaan ramai orang bagi love sikit dekat testimoni sis nie.  Siapa teringin kulit dia sembuh dari masalah breakout ini lah solutionsnya Herraz Glow Serum & Secret Jelly.
.
Ramai customer kami yang puas hati dgn set combo nie atas sebab kesan sangat cepat bila kita menjaga penjagaan kulit luar dan dalam.
.
Herraz Glow Serum bertindak meredakan keradangan kulit mengecutkan jerawat mengurangkan pengeluaran minyak kulit wajah dan hasilnya kulit wajah akan beransur licin.
.
Secret Jelly bertindak mendetoxkan toksin di dalam tubuh badan agar kulit tidak belaku masalah jerawat dan berfungsi memberi toner kulit yang sekata serta memudarkan masalah parut di seluruh angota badan.
.
Uoss see dua dua produk saling memerlukan satu sama lain, luar dan dalam amat penting jadi hasilnya kulit akan lebih glow flawless gebu dan sihat
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapp 0109655889 atau tekan link kat bio
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Patutlah set nie jadi ke gilaan ramai orang bagi love sikit dekat testimoni sis nie. Siapa teringin kulit dia sembuh dari masalah breakout ini lah solutionsnya Herraz Glow Serum & Secret Jelly. . Ramai customer kami yang puas hati dgn set combo nie atas sebab kesan sangat cepat bila kita menjaga penjagaan kulit luar dan dalam. . Herraz Glow Serum bertindak meredakan keradangan kulit mengecutkan jerawat mengurangkan pengeluaran minyak kulit wajah dan hasilnya kulit wajah akan beransur licin. . Secret Jelly bertindak mendetoxkan toksin di dalam tubuh badan agar kulit tidak belaku masalah jerawat dan berfungsi memberi toner kulit yang sekata serta memudarkan masalah parut di seluruh angota badan. . Uoss see dua dua produk saling memerlukan satu sama lain, luar dan dalam amat penting jadi hasilnya kulit akan lebih glow flawless gebu dan sihat . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapp 0109655889 atau tekan link kat bio . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Sebelum tidur, wajib kemam UFORA collagen dulu tau! Konsisten utk dapat kesan yg optimum. Kemam² je dah boleh dapat kulit cerah gebu bebas jerawat jeragat bagai tu.
.
Kalau nk sesuatu yg baik, kena usaha lebih sikit. macam jugak kalau u all nk kulit gebu gebas gittew, kemam² je UFORA collagen. Baru laaaaa laki makin sayang ye dak! Haa tepuk! .

Yang serius nak UFORA bantu masalah kulit boleh whatsapp hani okay..click je link di bio ye syg2 semua. Tak payah save nombor telefon..senang kan😉
..
#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu#cantikgebugebas#vitaminc#vitaminkulit#ubatjerawat#kulitputih#uforaoriginal#collagenuforaoriginal#agensahufora
Sebelum tidur, wajib kemam UFORA collagen dulu tau! Konsisten utk dapat kesan yg optimum. Kemam² je dah boleh dapat kulit cerah gebu bebas jerawat jeragat bagai tu. . Kalau nk sesuatu yg baik, kena usaha lebih sikit. macam jugak kalau u all nk kulit gebu gebas gittew, kemam² je UFORA collagen. Baru laaaaa laki makin sayang ye dak! Haa tepuk! . Yang serius nak UFORA bantu masalah kulit boleh whatsapp hani okay..click je link di bio ye syg2 semua. Tak payah save nombor telefon..senang kan😉 .. #ufora #uforabeauty #uforacollagen #testimoniufora #testimoniuforacollagen #testimoniuforabeauty #uforamelaka #uforamuar #collagenterbaik #jerawathilang #collagenserbuk #putih #flawless #jeragat #raya2018 #nakcantik #kulitgebu #cantikgebugebas #vitaminc #vitaminkulit #ubatjerawat #kulitputih #uforaoriginal #collagenuforaoriginal #agensahufora 
HANYA DENGAN 1BOX JE DAH BOLEH CERAH? 😱
.
terbukti berkesan UFORA collagen. Bkn nak tipu, tapi u all boleh nampk sendiri kesan dan hasil lepas consume UFORA collagen
.
Ramai yg nk mencuba tapi takut x berkesan, hani nk pesan, kalau u all ikut pantang dgn betul n sentiasa konsisten, in sha Allah keberkesanan tu boleh nmpk seawal 7-14hari shj!
.
U alls jgn lepas promo yg sdg berjalan skrg ni, rugi kalau x grab hari ni tau ! .
.
Boleh whatsapp hani skrg!! click aje link di bio okay😉 ..
#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu#cantikgebugebas#vitaminc#vitaminkulit#ubatjerawat#kulitputih#uforaoriginal#collagenuforaoriginal#agensahufora
HANYA DENGAN 1BOX JE DAH BOLEH CERAH? 😱 . terbukti berkesan UFORA collagen. Bkn nak tipu, tapi u all boleh nampk sendiri kesan dan hasil lepas consume UFORA collagen . Ramai yg nk mencuba tapi takut x berkesan, hani nk pesan, kalau u all ikut pantang dgn betul n sentiasa konsisten, in sha Allah keberkesanan tu boleh nmpk seawal 7-14hari shj! . U alls jgn lepas promo yg sdg berjalan skrg ni, rugi kalau x grab hari ni tau ! . . Boleh whatsapp hani skrg!! click aje link di bio okay😉 .. #ufora #uforabeauty #uforacollagen #testimoniufora #testimoniuforacollagen #testimoniuforabeauty #uforamelaka #uforamuar #collagenterbaik #jerawathilang #collagenserbuk #putih #flawless #jeragat #raya2018 #nakcantik #kulitgebu #cantikgebugebas #vitaminc #vitaminkulit #ubatjerawat #kulitputih #uforaoriginal #collagenuforaoriginal #agensahufora 
HANYA DENGAN 1BOX JE DAH BOLEH CERAH? 😱
.
terbukti berkesan UFORA collagen. Bkn nak tipu, tapi u all boleh nampk sendiri kesan dan hasil lepas consume UFORA collagen
.
Ramai yg nk mencuba tapi takut x berkesan, hani nk pesan, kalau u all ikut pantang dgn betul n sentiasa konsisten, in sha Allah keberkesanan tu boleh nmpk seawal 7-14hari shj!
.
U alls jgn lepas promo yg sdg berjalan skrg ni, rugi kalau x grab hari ni tau ! .
.
Boleh whatsapp hani skrg!! click aje link di bio okay😉 .
#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu#cantikgebugebas#vitaminc#vitaminkulit#ubatjerawat#kulitputih#uforaoriginal#collagenuforaoriginal#agensahufora
HANYA DENGAN 1BOX JE DAH BOLEH CERAH? 😱 . terbukti berkesan UFORA collagen. Bkn nak tipu, tapi u all boleh nampk sendiri kesan dan hasil lepas consume UFORA collagen . Ramai yg nk mencuba tapi takut x berkesan, hani nk pesan, kalau u all ikut pantang dgn betul n sentiasa konsisten, in sha Allah keberkesanan tu boleh nmpk seawal 7-14hari shj! . U alls jgn lepas promo yg sdg berjalan skrg ni, rugi kalau x grab hari ni tau ! . . Boleh whatsapp hani skrg!! click aje link di bio okay😉 . #ufora #uforabeauty #uforacollagen #testimoniufora #testimoniuforacollagen #testimoniuforabeauty #uforamelaka #uforamuar #collagenterbaik #jerawathilang #collagenserbuk #putih #flawless #jeragat #raya2018 #nakcantik #kulitgebu #cantikgebugebas #vitaminc #vitaminkulit #ubatjerawat #kulitputih #uforaoriginal #collagenuforaoriginal #agensahufora 
Bila kulit telah di jampi! Ops!!
.
Jerawat yang berselerak di wajah semakin berkurangan, dulu kulit lesu pucat macam orang sakit " tiada nur " seri wajah hilang. .
Lepas di jampi di hembus dengan " Herraz Glow Serum " kulit dulu kini bertukar wajah baru.
.
Jangan pelik jangan terkejut bila wajah berubah cantik lepas amallan Herraz Glow Serum.
.
Di formulasi dari bahan Apple stemcel yang bagus memperbaiki kulit yang rosak akibat radical bebas. Membina balik sel sel kulit yang baru.
.
Sangat2 sesuai kepada yang alami masalah kulit kusam, jerawat yang terlalu teruk atau masalah sunburn akibat tidak memakai sunblock.
.
Team feelta teruja tau hari-hari ada je testimoni masuk. Ada yang kata sunburn hilang lepas 3 hari. Ada seorang customer tu repeat sampai 4 botol 😆 sebab kawan2 terjoin flawless sekali.
.
So korang jangan lupa join order sekarang stock sentiasa susut ye.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0167169495‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Bila kulit telah di jampi! Ops!! . Jerawat yang berselerak di wajah semakin berkurangan, dulu kulit lesu pucat macam orang sakit " tiada nur " seri wajah hilang. . Lepas di jampi di hembus dengan " Herraz Glow Serum " kulit dulu kini bertukar wajah baru. . Jangan pelik jangan terkejut bila wajah berubah cantik lepas amallan Herraz Glow Serum. . Di formulasi dari bahan Apple stemcel yang bagus memperbaiki kulit yang rosak akibat radical bebas. Membina balik sel sel kulit yang baru. . Sangat2 sesuai kepada yang alami masalah kulit kusam, jerawat yang terlalu teruk atau masalah sunburn akibat tidak memakai sunblock. . Team feelta teruja tau hari-hari ada je testimoni masuk. Ada yang kata sunburn hilang lepas 3 hari. Ada seorang customer tu repeat sampai 4 botol 😆 sebab kawan2 terjoin flawless sekali. . So korang jangan lupa join order sekarang stock sentiasa susut ye. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0167169495‬ - AGENT& STOKIS diperlukan . . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Penah korang alami takut sangat nak cuba produk lain? Atas alasan perbagai produk pakai tidak berkesan?
.
Haa jangan sampai macam tu tau, jangan pukul habis semua produk berkesan dan semua produk tidak berkesan dekat diri korang. Sebab masalah kulit setiap orang berbeza-beza.
.
Dan penerimaan kulit untuk setiap kulit pun berbeza haah jadi jangan lah sampai kita stop merawat kulit. Kesian dekat kulit tu perlu di rawat di jaga di belai bukan biarkan kulit berterusan rosak.
.
Tengok macam customer kita sorang ni
" Alhamdulillah, lepas amalkan Herraz Glow Serum masalah jerawat pasir semakin perkurangan dan parut jerawat pun hilang " .
Agak-agak apa akan terjadi kalau kita stop merawat stop usaha cari produk yang serasi, mungkin masalah kulit akan jadi lagi teruk dan bertambah teruk.
.
Jadi jangan berhenti untuk usaha! Jangan berhenti untuk mencuba.! Kerana orang yang mengalah tu orang yang gagal🤓.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0167169495‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Penah korang alami takut sangat nak cuba produk lain? Atas alasan perbagai produk pakai tidak berkesan? . Haa jangan sampai macam tu tau, jangan pukul habis semua produk berkesan dan semua produk tidak berkesan dekat diri korang. Sebab masalah kulit setiap orang berbeza-beza. . Dan penerimaan kulit untuk setiap kulit pun berbeza haah jadi jangan lah sampai kita stop merawat kulit. Kesian dekat kulit tu perlu di rawat di jaga di belai bukan biarkan kulit berterusan rosak. . Tengok macam customer kita sorang ni " Alhamdulillah, lepas amalkan Herraz Glow Serum masalah jerawat pasir semakin perkurangan dan parut jerawat pun hilang " . Agak-agak apa akan terjadi kalau kita stop merawat stop usaha cari produk yang serasi, mungkin masalah kulit akan jadi lagi teruk dan bertambah teruk. . Jadi jangan berhenti untuk usaha! Jangan berhenti untuk mencuba.! Kerana orang yang mengalah tu orang yang gagal🤓. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0167169495‬ - AGENT& STOKIS diperlukan . . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
NBak Dapatkan PAYUDARA & bentuk Badan Yang Menarik? Nak Kulit Yang GEBU & PUTIH dalam Masa Yang Singkat? 
Pink Lady Body Perfection Selesaikan Masalah Anda.

LULUS KKM
- KKM NO ; MAL18056050TC

Fungsi Dan Kelebihan Pink Lady
=============== 1. Fungsi : ✔ Membesar, menganjal & membesarkan payudara.
✔ Perapat miss v.
✔ Mengelakkan Keputihan
✔ Menyelesaikan Masalah Rambut Gugur
✔ Mengurangkan nafsu makan.
✔ Menghilangkan mood swing.
✔ Memutihkan & menggebukan kulit.
✔ Memantapkan payudara & punggung.
✔ Meningkatkan libido wanita.

2. Kelebihan : ✔ Meningkatkan tahap collagen.
✔ Meremajakan kulit.
✔ Melancarkan peredaran darah.
✔ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
✔ Mengurangkan period pain.
✔ Mencegah osteoperosis.
✔ Menghalang menopause.
✔ Menstabilkan emosi.

Psstt.. Nak Try Pink Lady Body Perfection? Whatsapp +60187674897
Atau Klik Link Di Bawah
https://goo.gl/ZPQMey

#pinklady
#pinkladybodyperfection
#kulitgebu
#payudarategang
#kulitputihgebu
#allinonepinklady
NBak Dapatkan PAYUDARA & bentuk Badan Yang Menarik? Nak Kulit Yang GEBU & PUTIH dalam Masa Yang Singkat? Pink Lady Body Perfection Selesaikan Masalah Anda. LULUS KKM - KKM NO ; MAL18056050TC Fungsi Dan Kelebihan Pink Lady =============== 1. Fungsi : ✔ Membesar, menganjal & membesarkan payudara. ✔ Perapat miss v. ✔ Mengelakkan Keputihan ✔ Menyelesaikan Masalah Rambut Gugur ✔ Mengurangkan nafsu makan. ✔ Menghilangkan mood swing. ✔ Memutihkan & menggebukan kulit. ✔ Memantapkan payudara & punggung. ✔ Meningkatkan libido wanita. 2. Kelebihan : ✔ Meningkatkan tahap collagen. ✔ Meremajakan kulit. ✔ Melancarkan peredaran darah. ✔ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ✔ Mengurangkan period pain. ✔ Mencegah osteoperosis. ✔ Menghalang menopause. ✔ Menstabilkan emosi. Psstt.. Nak Try Pink Lady Body Perfection? Whatsapp +60187674897 Atau Klik Link Di Bawah https://goo.gl/ZPQMey #pinklady  #pinkladybodyperfection  #kulitgebu  #payudarategang  #kulitputihgebu  #allinonepinklady 
VIVIX SUPPLEMENT YANG DIUJI DIYAKINI KEHEBATANNYA.
.
Hebat? 😱 Kenapa hebat sangat VIVIX 🍷 ni?
.
Sebab main ingredient vivix adalah ANGGUR MUSCADINE. Tak ado di JUSCO, GIANT ANGGUR MUSCADINE ni. Tak tumbuh kat Malaysia pun. Kat eropah sana je ada. Satu biji dia tu besar macam biji bola golf and harga dia RM100 utk sebiji je😱 gilaaa kan, tapi hasil superb! .

Cuba U imagine, dalam satu botol VIVIX ada banyaaakk anggur muscadine ni. So better beli VIVIX jela ye dok? Haha 😍
.
.
VIVIX ni tersangaaaat lah bagus sbb boleh PERBAHARUI SEL dan DNA. Cell yang dah / hampir nak rosak tu dia ganti yang baru. 😍Seriusss best! .
.
Sebab tu VIVIX ni sangat sangat recommended untuk kita consume! Sehari 1 sudu teh jeee and rasa dia macam ribena gituew. Sedapnyaaa. .
Tak nak telan tablet / capsule supplement banyak2 pun, nak ambil VIVIX ni pun okay dah inshaaAllah.
.
.
Recommend for those who had:
- Anti aging
- Parut
- Kurus
- Energy
- Kanser (1&2)
- Diabetes
- Sakit buah pinggang
- Cyst
- Stroke
- Sendi
- Parkinson
- Kesihatan Menyeluruh
.
.
Yang nak bagi hadiah pada mak ayah memang sesuai sangat. Bulan ni ada PROMO tau. Harga memang berbaloi sangat sangaaaat.
 Link Whatsapp kat bio 😊.
.
.
.
#trustedseller
#codshaklee :#shakleekualaterengganu #shakleekualaibai #shakleehsnz
👉 OFFER TERBAIK 👉 SET KULIT CANTIK & VIVIX👈
.
#kulitanjal #kulitkering #kulitgebu #kulitcerah #setkulit #kulitlicin  #shakleecod  #Shakleesetiacitymall #syjuashakle #set_kulit_cantik #setKulitCantik #setJerawat #setJeragat #offerVIVIX #gift #hadiah #vivix #vivixmurah #shaklee
VIVIX SUPPLEMENT YANG DIUJI DIYAKINI KEHEBATANNYA. . Hebat? 😱 Kenapa hebat sangat VIVIX 🍷 ni? . Sebab main ingredient vivix adalah ANGGUR MUSCADINE. Tak ado di JUSCO, GIANT ANGGUR MUSCADINE ni. Tak tumbuh kat Malaysia pun. Kat eropah sana je ada. Satu biji dia tu besar macam biji bola golf and harga dia RM100 utk sebiji je😱 gilaaa kan, tapi hasil superb! . Cuba U imagine, dalam satu botol VIVIX ada banyaaakk anggur muscadine ni. So better beli VIVIX jela ye dok? Haha 😍 . . VIVIX ni tersangaaaat lah bagus sbb boleh PERBAHARUI SEL dan DNA. Cell yang dah / hampir nak rosak tu dia ganti yang baru. 😍Seriusss best! . . Sebab tu VIVIX ni sangat sangat recommended untuk kita consume! Sehari 1 sudu teh jeee and rasa dia macam ribena gituew. Sedapnyaaa. . Tak nak telan tablet / capsule supplement banyak2 pun, nak ambil VIVIX ni pun okay dah inshaaAllah. . . Recommend for those who had: - Anti aging - Parut - Kurus - Energy - Kanser (1&2) - Diabetes - Sakit buah pinggang - Cyst - Stroke - Sendi - Parkinson - Kesihatan Menyeluruh . . Yang nak bagi hadiah pada mak ayah memang sesuai sangat. Bulan ni ada PROMO tau. Harga memang berbaloi sangat sangaaaat. Link Whatsapp kat bio 😊. . . . #trustedseller  #codshaklee  :#shakleekualaterengganu  #shakleekualaibai  #shakleehsnz  👉 OFFER TERBAIK 👉 SET KULIT CANTIK & VIVIX👈 . #kulitanjal  #kulitkering  #kulitgebu  #kulitcerah  #setkulit  #kulitlicin  #shakleecod  #Shakleesetiacitymall  #syjuashakle  #set_kulit_cantik  #setKulitCantik  #setJerawat  #setJeragat  #offerVIVIX  #gift  #hadiah  #vivix  #vivixmurah  #shaklee 
sorry tadi terdelete😅 . Rasaaa Ya ampunnn tak sangka Jeragat yagg bertahun2 boleh pudar lepas konsisten dua barang nie.
.
Dulu malas nak letak harapan yang terlalu tinggi berbulan-bulan try bermacam macam produk jeragat jawapan masih sama malah makin jelas kelihatan di wajah.
.
Bila mula amalkan Secret Jelly & Herraz Glow Serum perubahan mula datang walaupun slow tapi memang perubahan itu ketara.
.
" Ehh mana satu yang bekerja merawat kulit sebenarnya Secret Jelly atau Herraz Glow Serum? "
.
Sebenarnya ia saling membantu Herraz Glow Serum bertindak merawat melindungi dari luaran, Secret Jelly sedang bekerja keras mencantik dan menjaga dalaman.
.
Hasilnya kulit akan lebih cantik besih dan susah untuk terjadinya masalah.
.
Terbukti ramai yang dah lega bila amalkan dua produk ini sampai sanggup repeat berulang-ulang kali. Terima kasih kerana menyakini kami (Feelta).
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0167169495‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feelta.co
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
 @feeltabeauty_hq @osza_best
sorry tadi terdelete😅 . Rasaaa Ya ampunnn tak sangka Jeragat yagg bertahun2 boleh pudar lepas konsisten dua barang nie. . Dulu malas nak letak harapan yang terlalu tinggi berbulan-bulan try bermacam macam produk jeragat jawapan masih sama malah makin jelas kelihatan di wajah. . Bila mula amalkan Secret Jelly & Herraz Glow Serum perubahan mula datang walaupun slow tapi memang perubahan itu ketara. . " Ehh mana satu yang bekerja merawat kulit sebenarnya Secret Jelly atau Herraz Glow Serum? " . Sebenarnya ia saling membantu Herraz Glow Serum bertindak merawat melindungi dari luaran, Secret Jelly sedang bekerja keras mencantik dan menjaga dalaman. . Hasilnya kulit akan lebih cantik besih dan susah untuk terjadinya masalah. . Terbukti ramai yang dah lega bila amalkan dua produk ini sampai sanggup repeat berulang-ulang kali. Terima kasih kerana menyakini kami (Feelta). . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0167169495‬ - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feelta.co . #Feeltasecretjelly  #feeltabeauty  #secretlove  #secretjellysupplement  #jellysupplement  #supplementmalaysia  #supplementputih  #putihgebu  #kulitputih  #feelta  #jerawathilang  #penghilangjerawat  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitflawless  #Feeltaherrazglowserum  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @feeltabeauty_hq @osza_best
Assalamualaikum & selamat malam 😄
Haii uolls...
.
🎉DI BUKA UNTUK YG INGIN MENCARI PENDAPATAN DI RUMAH🎉
.
✔BEST PRODUCT
✔LAKU KERAS
✔PRODUCT VIRAL
✔BERKESAN DENGAN PANTAS
✔SELAMAT 100%
.
APA YANG UNTUNG BILA KORANG JUAL PRODUCT TJE JUNNI...?
💜 X YAH GI POS BARANG
💜 X YAH SIMPAN STOCK
💜 X YAH KELUAR MODAL UNTUK RESTOCK
💜 PENDAPATAN LUMAYAN
💜 DUDUK RUMAH MAIN HP
💜 NAK CARI DUIT POKET JANGAN CAKAP LAH
💜 IMPIAN NAK JADI JUTAWAN
.
TINGGAL KAN NO HP JIKA BERMINAT...!!
ATAU..:
📲KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP
📲KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP
📲KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP
#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #tiktok #kulitlicin #kulitcantik #kulitgebu  #putihmelepak #putihkorea #thejunni #pontian #gengpontian #johor #batupahat
Assalamualaikum & selamat malam 😄 Haii uolls... . 🎉DI BUKA UNTUK YG INGIN MENCARI PENDAPATAN DI RUMAH🎉 . ✔BEST PRODUCT ✔LAKU KERAS ✔PRODUCT VIRAL ✔BERKESAN DENGAN PANTAS ✔SELAMAT 100% . APA YANG UNTUNG BILA KORANG JUAL PRODUCT TJE JUNNI...? 💜 X YAH GI POS BARANG 💜 X YAH SIMPAN STOCK 💜 X YAH KELUAR MODAL UNTUK RESTOCK 💜 PENDAPATAN LUMAYAN 💜 DUDUK RUMAH MAIN HP 💜 NAK CARI DUIT POKET JANGAN CAKAP LAH 💜 IMPIAN NAK JADI JUTAWAN . TINGGAL KAN NO HP JIKA BERMINAT...!! ATAU..: 📲KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP 📲KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP 📲KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #tiktok  #kulitlicin  #kulitcantik  #kulitgebu  #putihmelepak  #putihkorea  #thejunni  #pontian  #gengpontian  #johor  #batupahat