an online Instagram web viewer

#kulitcantik medias

Photos

YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! 
Oxy bubble foam by wawacosmetics
Jom try gaisss 
Rugi tau tak grab awal2
Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam 
Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit 
Oxy bubble foam ni 2 in 1
Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀
Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu 
Kot2 laa, tak tukar lain dah😃  #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! Oxy bubble foam by wawacosmetics Jom try gaisss Rugi tau tak grab awal2 Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit Oxy bubble foam ni 2 in 1 Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀 Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu Kot2 laa, tak tukar lain dah😃 #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
Produk yang dinanti nantikan ialah BEAUTY SERUM ‼️
.
APA ITU SERUM⁉️
.
Serum adalah produk berupa gel atau cairan berbasis air yang terasa ringan pada kulit.
Serum berbeza dari pelembab tidak hanya dalam konsistensi dan sensasi pada kulit tetapi juga dari bahan yang dikandungnya.
.

Sebagai contoh, pelembab lazim memiliki bahan oklusif di dalamnya sehingga air tidak akan menguap dari kulit, sedangkan serum tidak memiliki bahan seperti itu.
.

Serum memiliki konsentrasi tinggi bahan aktif seperti antioksidan, vitamin, pencerah kulit, peptida, hidrator, atau exfoliator. Disebabkan formula ini, serum umumnya menembus dan diserap kulit lebih baik dari pelembab.
.
Jadi pemakaian serum juga penting untuk mendapatkan kulit yang lebih sihat. Jika sebelum ni tak pakai serum, boleh tambah pengunaan serum untuk lihat kesan positif 😍
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #kulitcantik #kulitsihat #nsabeautykuantan #kuantan #nsaqayrasquad #codeveryday #postageseluruhmalaysia
Produk yang dinanti nantikan ialah BEAUTY SERUM ‼️ . APA ITU SERUM⁉️ . Serum adalah produk berupa gel atau cairan berbasis air yang terasa ringan pada kulit. Serum berbeza dari pelembab tidak hanya dalam konsistensi dan sensasi pada kulit tetapi juga dari bahan yang dikandungnya. . Sebagai contoh, pelembab lazim memiliki bahan oklusif di dalamnya sehingga air tidak akan menguap dari kulit, sedangkan serum tidak memiliki bahan seperti itu. . Serum memiliki konsentrasi tinggi bahan aktif seperti antioksidan, vitamin, pencerah kulit, peptida, hidrator, atau exfoliator. Disebabkan formula ini, serum umumnya menembus dan diserap kulit lebih baik dari pelembab. . Jadi pemakaian serum juga penting untuk mendapatkan kulit yang lebih sihat. Jika sebelum ni tak pakai serum, boleh tambah pengunaan serum untuk lihat kesan positif 😍 . #ainaaserum  #ainaacleanser  #ainaaserumbysyafiqahaina  #kulitcantik  #kulitsihat  #nsabeautykuantan  #kuantan  #nsaqayrasquad  #codeveryday  #postageseluruhmalaysia 
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! 
Oxy bubble foam by wawacosmetics
Jom try gaisss 
Rugi tau tak grab awal2
Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam 
Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit 
Oxy bubble foam ni 2 in 1
Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀
Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu 
Kot2 laa, tak tukar lain dah😃  #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! Oxy bubble foam by wawacosmetics Jom try gaisss Rugi tau tak grab awal2 Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit Oxy bubble foam ni 2 in 1 Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀 Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu Kot2 laa, tak tukar lain dah😃 #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! 
Oxy bubble foam by wawacosmetics
Jom try gaisss 
Rugi tau tak grab awal2
Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam 
Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit 
Oxy bubble foam ni 2 in 1
Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀
Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu 
Kot2 laa, tak tukar lain dah😃  #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! Oxy bubble foam by wawacosmetics Jom try gaisss Rugi tau tak grab awal2 Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit Oxy bubble foam ni 2 in 1 Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀 Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu Kot2 laa, tak tukar lain dah😃 #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! 
Oxy bubble foam by wawacosmetics
Jom try gaisss 
Rugi tau tak grab awal2
Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam 
Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit 
Oxy bubble foam ni 2 in 1
Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀
Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu 
Kot2 laa, tak tukar lain dah😃  #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! Oxy bubble foam by wawacosmetics Jom try gaisss Rugi tau tak grab awal2 Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit Oxy bubble foam ni 2 in 1 Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀 Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu Kot2 laa, tak tukar lain dah😃 #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
YEAR END SALE 😍😍😍😍 CEPATGRAB💋
WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🤩

Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Parut yg hitam tu pun boleh cover dgn #wawafoundation ni tau 😱

Kandungan:
🍁 PEARL POWDER
🍁 ARGIRELINE
🍁 VITAMIN C
🍁 ARGAN OIL
🍁 MARULA OIL
🍁 BEE VENOM

Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia:
👩🏻 LIGHT - cerah/putih 👩🏼 NATURAL - kuning langsat/sawo matang
👩🏽 MEDIUM - hitam manis/tanned

Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.

TIPS: Prep skin anda sebelum make up dan gunakan #wawafoundation
 #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 CEPATGRAB💋 WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🤩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Parut yg hitam tu pun boleh cover dgn #wawafoundation  ni tau 😱 Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: 👩🏻 LIGHT - cerah/putih 👩🏼 NATURAL - kuning langsat/sawo matang 👩🏽 MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Prep skin anda sebelum make up dan gunakan #wawafoundation  #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
YEAR END SALE 😍😍😍😍 CEPATGRAB💋
WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🤩

Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Parut yg hitam tu pun boleh cover dgn #wawafoundation ni tau 😱

Kandungan:
🍁 PEARL POWDER
🍁 ARGIRELINE
🍁 VITAMIN C
🍁 ARGAN OIL
🍁 MARULA OIL
🍁 BEE VENOM

Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia:
👩🏻 LIGHT - cerah/putih 👩🏼 NATURAL - kuning langsat/sawo matang
👩🏽 MEDIUM - hitam manis/tanned

Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.

TIPS: Prep skin anda sebelum make up dan gunakan #wawafoundation
 #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 CEPATGRAB💋 WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🤩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Parut yg hitam tu pun boleh cover dgn #wawafoundation  ni tau 😱 Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: 👩🏻 LIGHT - cerah/putih 👩🏼 NATURAL - kuning langsat/sawo matang 👩🏽 MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Prep skin anda sebelum make up dan gunakan #wawafoundation  #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
YEAR END SALE 😍😍😍😍 CEPATGRAB💋
WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🤩

Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Parut yg hitam tu pun boleh cover dgn #wawafoundation ni tau 😱

Kandungan:
🍁 PEARL POWDER
🍁 ARGIRELINE
🍁 VITAMIN C
🍁 ARGAN OIL
🍁 MARULA OIL
🍁 BEE VENOM

Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia:
👩🏻 LIGHT - cerah/putih 👩🏼 NATURAL - kuning langsat/sawo matang
👩🏽 MEDIUM - hitam manis/tanned

Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.

TIPS: Prep skin anda sebelum make up dan gunakan #wawafoundation
 #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 CEPATGRAB💋 WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🤩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Parut yg hitam tu pun boleh cover dgn #wawafoundation  ni tau 😱 Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: 👩🏻 LIGHT - cerah/putih 👩🏼 NATURAL - kuning langsat/sawo matang 👩🏽 MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Prep skin anda sebelum make up dan gunakan #wawafoundation  #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
Promo Galvanic Spa diperpanjang sampai besok yaaah... 18 Desember 2018 😍😍😍
.
Segera berkabar yg kmrn blm kebagian, sy gak sempat japri satu2.., maaf kan 🙏🙏
.
Kapan lagi beli Galva dapat Hadiah sebanyak ini.. Buat yg sebentar lg merayakan hari besarnya.. Yuuuk miliki wajah baru yg lbh fresh dan lbh sehat lagi..😊😊
.
#galvanicspa #galvanic #galvapromo #galvaface #galvamurah #galvanicfacespa #galvanicspaface #galvanuskin #galvanicfacial #galvanicspapromo #promogalvanicspa #promogalva #nuskin #nuskinjakarta #nuskinindonesia #kulitputih #kulitcantik #kulitsehat #kulitcerah #setrikawajah #reseller #skincare #skincareroutine #onlineshop #olshopskincare #napca #napcanuskin
Promo Galvanic Spa diperpanjang sampai besok yaaah... 18 Desember 2018 😍😍😍 . Segera berkabar yg kmrn blm kebagian, sy gak sempat japri satu2.., maaf kan 🙏🙏 . Kapan lagi beli Galva dapat Hadiah sebanyak ini.. Buat yg sebentar lg merayakan hari besarnya.. Yuuuk miliki wajah baru yg lbh fresh dan lbh sehat lagi..😊😊 . #galvanicspa  #galvanic  #galvapromo  #galvaface  #galvamurah  #galvanicfacespa  #galvanicspaface  #galvanuskin  #galvanicfacial  #galvanicspapromo  #promogalvanicspa  #promogalva  #nuskin  #nuskinjakarta  #nuskinindonesia  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsehat  #kulitcerah  #setrikawajah  #reseller  #skincare  #skincareroutine  #onlineshop  #olshopskincare  #napca  #napcanuskin 
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! 
Oxy bubble foam by wawacosmetics
Jom try gaisss 
Rugi tau tak grab awal2
Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam 
Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit 
Oxy bubble foam ni 2 in 1
Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀
Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu 
Kot2 laa, tak tukar lain dah😃  #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! Oxy bubble foam by wawacosmetics Jom try gaisss Rugi tau tak grab awal2 Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit Oxy bubble foam ni 2 in 1 Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀 Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu Kot2 laa, tak tukar lain dah😃 #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! 
Oxy bubble foam by wawacosmetics
Jom try gaisss 
Rugi tau tak grab awal2
Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam 
Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit 
Oxy bubble foam ni 2 in 1
Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀
Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu 
Kot2 laa, tak tukar lain dah😃  #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! Oxy bubble foam by wawacosmetics Jom try gaisss Rugi tau tak grab awal2 Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit Oxy bubble foam ni 2 in 1 Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀 Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu Kot2 laa, tak tukar lain dah😃 #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
My regular customer ❤️ Thank you Akak 😍😍.
.
PENAT NAK KE SPA? TAK ADA MASA??
.
Hubungi She adalah pilihan TERBAIK❗️Servis home spa ke rumah anda dengan harga berpatutan bermula dari RM60 SAHAJA. APA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH BELAIAN SEPERTI SPA BALI 5⭐..
Wow Hebat !!
.
Facial & Totok Wajah dan penggunaan produk natural yang mampu memberikan seri pada wajah anda
.
Jomm booking SEKARANG She 👉🏻 0176108803
.
#qaleerbeauty #spadirumah #qaleerbeautyhq #qaleerbeautyproductreview #applestemcellserum #collagensoapbar #grapeseedoil #acneoil #moisturesurge #cucumbermask #matchascrub #greentea #kulitcantik #squadpenggunabijak #kulitsihat #facialdirumah #skincaremalaysia #totokwajah #spabali #mobilespaKL #mobilespaLembahKlang #detoxskin #mobilespa
My regular customer ❤️ Thank you Akak 😍😍. . PENAT NAK KE SPA? TAK ADA MASA?? . Hubungi She adalah pilihan TERBAIK❗️Servis home spa ke rumah anda dengan harga berpatutan bermula dari RM60 SAHAJA. APA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH BELAIAN SEPERTI SPA BALI 5⭐.. Wow Hebat !! . Facial & Totok Wajah dan penggunaan produk natural yang mampu memberikan seri pada wajah anda . Jomm booking SEKARANG She 👉🏻 0176108803 . #qaleerbeauty  #spadirumah  #qaleerbeautyhq  #qaleerbeautyproductreview  #applestemcellserum  #collagensoapbar  #grapeseedoil  #acneoil  #moisturesurge  #cucumbermask  #matchascrub  #greentea  #kulitcantik  #squadpenggunabijak  #kulitsihat  #facialdirumah  #skincaremalaysia  #totokwajah  #spabali  #mobilespaKL  #mobilespaLembahKlang  #detoxskin  #mobilespa 
GOLD GLOWING SERUM 💖💖 Waktu malam boleh merawat kulit. Waktu siang boleh jadikan sebagai makeup base supaya makeup lebih cantik, tahan lama dan jadi glowing. Beli sekarang korang akan dapat serum saiz kecil 3ml secara percuma. 😊
Wasap 0133359355

#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentpetalingjaya #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkydamansara #codkotadamansara #onlineshopping #teamazahmn #Serumpinkypinky #goldglowingserum
GOLD GLOWING SERUM 💖💖 Waktu malam boleh merawat kulit. Waktu siang boleh jadikan sebagai makeup base supaya makeup lebih cantik, tahan lama dan jadi glowing. Beli sekarang korang akan dapat serum saiz kecil 3ml secara percuma. 😊 Wasap 0133359355 #pinkypinkyhq  #pinkypinkysitisarah  #pinkypinkysoap  #pinkypinkylotion  #pinkypinkytestimoni  #sitisarah  #shuibsepahtu  #agentpetalingjaya  #dropshipwanted  #opencod  #artismalaysia  #cantik  #cantikskincare  #nakcantik  #jomcantik  #putihgebu  #putih  #kulitcantik  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #dropshipneeded  #pinkypinkydamansara  #codkotadamansara  #onlineshopping  #teamazahmn  #Serumpinkypinky  #goldglowingserum 
Sebelum tido ni jom shake2 cocoa collagen dulu. Kasi topup balik collagen2 dalam badan yg semakin brkurangan nih. Makin meningkat umur makin kurang dah collagen dlm bdn kita ni tau uollss.... 💕
.
#sendayutinggishahalam #sendayutinggikotakemuning #sendayutinggiklang #pearlcream #scartoner #jerawat #parut #flawless #flawlessskin #sihat #kulitcantik #detox #easyfull #dfolia #serumwajah #slimmax #cocoacollagen #goldensoap #dealerST #dealerSTshahalam #sendayutinggijalankebun #sendayutinggibanting #sendayutinggikelantan #sendayutinggiperak #sendayutinggiipoh #sendayutinggitangkak #sendayutinggimuar
#sendayutinggi #goldensoap #oilyskin #acneskin
Sebelum tido ni jom shake2 cocoa collagen dulu. Kasi topup balik collagen2 dalam badan yg semakin brkurangan nih. Makin meningkat umur makin kurang dah collagen dlm bdn kita ni tau uollss.... 💕 . #sendayutinggishahalam  #sendayutinggikotakemuning  #sendayutinggiklang  #pearlcream  #scartoner  #jerawat  #parut  #flawless  #flawlessskin  #sihat  #kulitcantik  #detox  #easyfull  #dfolia  #serumwajah  #slimmax  #cocoacollagen  #goldensoap  #dealerST  #dealerSTshahalam  #sendayutinggijalankebun  #sendayutinggibanting  #sendayutinggikelantan  #sendayutinggiperak  #sendayutinggiipoh  #sendayutinggitangkak  #sendayutinggimuar  #sendayutinggi  #goldensoap  #oilyskin  #acneskin 
GOLD GLOWING SERUM 💖💖 Waktu malam boleh merawat kulit. Waktu siang boleh jadikan sebagai makeup base supaya makeup lebih cantik, tahan lama dan jadi glowing. Beli sekarang korang akan dapat serum saiz kecil 3ml secara percuma. 😊
Wasap 0133359355

#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentpetalingjaya #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkydamansara #codkotadamansara #onlineshopping #teamazahmn #Serumpinkypinky #goldglowingserum
GOLD GLOWING SERUM 💖💖 Waktu malam boleh merawat kulit. Waktu siang boleh jadikan sebagai makeup base supaya makeup lebih cantik, tahan lama dan jadi glowing. Beli sekarang korang akan dapat serum saiz kecil 3ml secara percuma. 😊 Wasap 0133359355 #pinkypinkyhq  #pinkypinkysitisarah  #pinkypinkysoap  #pinkypinkylotion  #pinkypinkytestimoni  #sitisarah  #shuibsepahtu  #agentpetalingjaya  #dropshipwanted  #opencod  #artismalaysia  #cantik  #cantikskincare  #nakcantik  #jomcantik  #putihgebu  #putih  #kulitcantik  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #dropshipneeded  #pinkypinkydamansara  #codkotadamansara  #onlineshopping  #teamazahmn  #Serumpinkypinky  #goldglowingserum 
PENAT NAK KE SPA? TAK ADA MASA??
.
Hubungi She adalah pilihan TERBAIK❗️Servis home spa ke rumah anda dengan harga berpatutan bermula dari RM60 SAHAJA. APA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH BELAIAN SEPERTI SPA BALI 5⭐..
Wow Hebat !!
.
Facial & Totok Wajah dan penggunaan produk natural yang mampu memberikan seri pada wajah anda
.
Jomm booking SEKARANG She 👉🏻 0176108803
.
#qaleerbeauty #spadirumah #qaleerbeautyhq #qaleerbeautyproductreview #applestemcellserum #collagensoapbar #grapeseedoil #acneoil #moisturesurge #cucumbermask #matchascrub #greentea #kulitcantik #squadpenggunabijak #kulitsihat #facialdirumah #skincaremalaysia #totokwajah #spabali #mobilespaKL #mobilespaLembahKlang #detoxskin #mobilespa
PENAT NAK KE SPA? TAK ADA MASA?? . Hubungi She adalah pilihan TERBAIK❗️Servis home spa ke rumah anda dengan harga berpatutan bermula dari RM60 SAHAJA. APA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH BELAIAN SEPERTI SPA BALI 5⭐.. Wow Hebat !! . Facial & Totok Wajah dan penggunaan produk natural yang mampu memberikan seri pada wajah anda . Jomm booking SEKARANG She 👉🏻 0176108803 . #qaleerbeauty  #spadirumah  #qaleerbeautyhq  #qaleerbeautyproductreview  #applestemcellserum  #collagensoapbar  #grapeseedoil  #acneoil  #moisturesurge  #cucumbermask  #matchascrub  #greentea  #kulitcantik  #squadpenggunabijak  #kulitsihat  #facialdirumah  #skincaremalaysia  #totokwajah  #spabali  #mobilespaKL  #mobilespaLembahKlang  #detoxskin  #mobilespa 
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! 
Oxy bubble foam by wawacosmetics
Jom try gaisss 
Rugi tau tak grab awal2
Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam 
Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit 
Oxy bubble foam ni 2 in 1
Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀
Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu 
Kot2 laa, tak tukar lain dah😃  #localproductisthebest
#100%selamat#kulitcantik#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitmenawan
#kulitbebasjerawat 
#kulitbebascela 
#teamsyerah 
#ohseeem 
#ohseemco
#bazarpaknil 
#produkviralSatumalaysia 
#produkviral 
#produkhebat 
#produklakukeras 
#produkjaminselamat 
#teamsyerah 
#ohseemco
#yearendsale
#salesalesale
#ohseeemsale
#wawacosmeticssale 
#salegempak 
#salemurahmurah
#salehargaterjunbangunan
#wawazainal 
#aerilzafrel
YEAR END SALE 😍😍😍😍 New baby! Oxy bubble foam by wawacosmetics Jom try gaisss Rugi tau tak grab awal2 Nah hakak close up ingredients yg ada dalam oxy bubble foam Memang confirm2 xde bhn yg memudaratkan kulit Oxy bubble foam ni 2 in 1 Boleh remove make up and boleh cuci muka sekali😀😀 Nice kan?? Uolls patut tau dapatkan satu Kot2 laa, tak tukar lain dah😃 #localproductisthebest  #100 %selamat#kulitcantik #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitmenawan  #kulitbebasjerawat  #kulitbebascela  #teamsyerah  #ohseeem  #ohseemco  #bazarpaknil  #produkviralSatumalaysia  #produkviral  #produkhebat  #produklakukeras  #produkjaminselamat  #teamsyerah  #ohseemco  #yearendsale  #salesalesale  #ohseeemsale  #wawacosmeticssale  #salegempak  #salemurahmurah  #salehargaterjunbangunan  #wawazainal  #aerilzafrel 
GOLD GLOWING SERUM 💖💖 Waktu malam boleh merawat kulit. Waktu siang boleh jadikan sebagai makeup base supaya makeup lebih cantik, tahan lama dan jadi glowing. Beli sekarang korang akan dapat serum saiz kecil 3ml secara percuma. 😊
Wasap 0133359355

#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentpetalingjaya #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkydamansara #codkotadamansara #onlineshopping #teamazahmn #Serumpinkypinky #goldglowingserum
GOLD GLOWING SERUM 💖💖 Waktu malam boleh merawat kulit. Waktu siang boleh jadikan sebagai makeup base supaya makeup lebih cantik, tahan lama dan jadi glowing. Beli sekarang korang akan dapat serum saiz kecil 3ml secara percuma. 😊 Wasap 0133359355 #pinkypinkyhq  #pinkypinkysitisarah  #pinkypinkysoap  #pinkypinkylotion  #pinkypinkytestimoni  #sitisarah  #shuibsepahtu  #agentpetalingjaya  #dropshipwanted  #opencod  #artismalaysia  #cantik  #cantikskincare  #nakcantik  #jomcantik  #putihgebu  #putih  #kulitcantik  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #dropshipneeded  #pinkypinkydamansara  #codkotadamansara  #onlineshopping  #teamazahmn  #Serumpinkypinky  #goldglowingserum 
Siapa nih yang udah kehabisan produk Brightening nya atau yang udah saat nya lanjut tahapan Brightening - Udah gak sabaar banget ya eh tauuu zonk - Sold Out stok d kantor 😅😭.
.
Jangan Tanya lagi kapan ready nya yah 😔 kita sebagai konsultan resmi hanya menunggu info aja dari pusat biasa nya info d awal or akhir bulan. Mudah²an aja gak lama soal nya bener-bener deh produk Jafra tuh kalau habis, Ada nya lagi itu bakalan lama bangetttt karena Jafra herbal So keterbatasan bahan baku nya say.
.
Ouh iya buat kamu yang Toner nya masih ada Jangan lupa d pakai ya juga sebelum tidur setelah Cleanser 🤗.
.
Selamat Malam Selamat Beristirahat JLO 😉.
.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
.
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #kulitnormal #perawatankulitnormal  #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #kulitcantik  #promojafra  #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanserjafra #awetmuda #jackma #inspirasi #blackpink
Siapa nih yang udah kehabisan produk Brightening nya atau yang udah saat nya lanjut tahapan Brightening - Udah gak sabaar banget ya eh tauuu zonk - Sold Out stok d kantor 😅😭. . Jangan Tanya lagi kapan ready nya yah 😔 kita sebagai konsultan resmi hanya menunggu info aja dari pusat biasa nya info d awal or akhir bulan. Mudah²an aja gak lama soal nya bener-bener deh produk Jafra tuh kalau habis, Ada nya lagi itu bakalan lama bangetttt karena Jafra herbal So keterbatasan bahan baku nya say. . Ouh iya buat kamu yang Toner nya masih ada Jangan lupa d pakai ya juga sebelum tidur setelah Cleanser 🤗. . Selamat Malam Selamat Beristirahat JLO 😉. . . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra  089603806191 Wa --------------------------------------------------- . #jafrajaksel  #jafraindonesia  #konsultanjafrajakarta  #konsultanresmijafra  #jafrajakartaselatan  #kulitnormal  #perawatankulitnormal  #perawaratankekinian  #perawatancowok  #perawatananak  #perawatankulitremaja  #perawatanremaja  #kulitfresh  #kulitbebasjerawat  #wajahcerah  #kulitsehat  #kulitbebasberminyak  #kulitcantik  #promojafra  #kulitcantiksehatalami  #tipskecantikan  #tipskulitcantik  #cleanserjafra  #awetmuda  #jackma  #inspirasi  #blackpink 
PENAT NAK KE SPA? TAK ADA MASA??
.
Hubungi She adalah pilihan TERBAIK❗️Servis home spa ke rumah anda dengan harga berpatutan bermula dari RM60 SAHAJA. APA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH BELAIAN SEPERTI SPA BALI 5⭐..
Wow Hebat !!
.
Facial & Totok Wajah dan penggunaan produk natural yang mampu memberikan seri pada wajah anda
.
Jomm booking SEKARANG She 👉🏻 0176108803
.
#qaleerbeauty #spadirumah #qaleerbeautyhq #qaleerbeautyproductreview #applestemcellserum #collagensoapbar #grapeseedoil #acneoil #moisturesurge #cucumbermask #matchascrub #greentea #kulitcantik #squadpenggunabijak #kulitsihat #facialdirumah #skincaremalaysia #totokwajah #spabali #mobilespaKL #mobilespaLembahKlang #detoxskin #mobilespa
PENAT NAK KE SPA? TAK ADA MASA?? . Hubungi She adalah pilihan TERBAIK❗️Servis home spa ke rumah anda dengan harga berpatutan bermula dari RM60 SAHAJA. APA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH BELAIAN SEPERTI SPA BALI 5⭐.. Wow Hebat !! . Facial & Totok Wajah dan penggunaan produk natural yang mampu memberikan seri pada wajah anda . Jomm booking SEKARANG She 👉🏻 0176108803 . #qaleerbeauty  #spadirumah  #qaleerbeautyhq  #qaleerbeautyproductreview  #applestemcellserum  #collagensoapbar  #grapeseedoil  #acneoil  #moisturesurge  #cucumbermask  #matchascrub  #greentea  #kulitcantik  #squadpenggunabijak  #kulitsihat  #facialdirumah  #skincaremalaysia  #totokwajah  #spabali  #mobilespaKL  #mobilespaLembahKlang  #detoxskin  #mobilespa 
Usia boleh terus bertambah tetapi Kulit harus tetap berusia remaja 😊

Serum Glucola adalah serum mutakhir dan sangat tepat buat peremajaan Kulit kita. Sudah dibuktikan oleh banyak Customer dan saya pribadi 😊. So tunggu apalagi, sekarang giliran Anda 😍😍😍
.
🌸 Manfaat Glucola Serum MCI :
1. Memperlambat proses penuaan.
2. Memperbaiki struktur kulit.
3. Mencegah dan memudarkan kerutan-kerutan wajah.
4. Menjaga kelembaban kulit agar kulit selalu terlihat lebih segar.
5. Menghaluskan, melicinkan, mencerahkan, dan menjadikan kulit lebih Glowing.
.
🌸 Cara Pakai Glucola Serum MCI :
Oleskan secara merata pada kulit wajah Anda, kemudian tepuk secara ringan untuk hasil optimal. Gunakan pada waktu pagi hari dan malam hari.
BPOM NA 18162000041
Isi : 15 ml

Sharing is Caring ❤
Sanny Lee 
Wa. 0813.6177.6488

#serumwajah #serum #kecantikan #masalahwajah #produkkecantikan #klinikkecantikan #infosehat #serummurah #infokecantikan #tipscantik  #serum #skincare #awetmuda #kulitcerah #kulitbercahaya #kulitcantik #kulitsehat #tipskulitsehat
Usia boleh terus bertambah tetapi Kulit harus tetap berusia remaja 😊 Serum Glucola adalah serum mutakhir dan sangat tepat buat peremajaan Kulit kita. Sudah dibuktikan oleh banyak Customer dan saya pribadi 😊. So tunggu apalagi, sekarang giliran Anda 😍😍😍 . 🌸 Manfaat Glucola Serum MCI : 1. Memperlambat proses penuaan. 2. Memperbaiki struktur kulit. 3. Mencegah dan memudarkan kerutan-kerutan wajah. 4. Menjaga kelembaban kulit agar kulit selalu terlihat lebih segar. 5. Menghaluskan, melicinkan, mencerahkan, dan menjadikan kulit lebih Glowing. . 🌸 Cara Pakai Glucola Serum MCI : Oleskan secara merata pada kulit wajah Anda, kemudian tepuk secara ringan untuk hasil optimal. Gunakan pada waktu pagi hari dan malam hari. BPOM NA 18162000041 Isi : 15 ml Sharing is Caring ❤ Sanny Lee Wa. 0813.6177.6488 #serumwajah  #serum  #kecantikan  #masalahwajah  #produkkecantikan  #klinikkecantikan  #infosehat  #serummurah  #infokecantikan  #tipscantik  #serum  #skincare  #awetmuda  #kulitcerah  #kulitbercahaya  #kulitcantik  #kulitsehat  #tipskulitsehat 
SERUM EMAS😃

Ga cuma punya serum
Berbahan royal jelly
Jafra juga punya serum
Yang berbahan emas.
Namanya ULTRA NOURISHING GOLD GEL. Wow, keren!

Fungsinya adalah untuk menutrisi kulit
Sehingga selalu tampak cantik alami
Bebas kerut dan tentunya terhindar dari flek.

Tanya Jafra:
Hikmah
Wa 087830001182

#serumjafra
#antiaging
#bebasflek
#bebaskerut
#kulitcantik
SERUM EMAS😃 Ga cuma punya serum Berbahan royal jelly Jafra juga punya serum Yang berbahan emas. Namanya ULTRA NOURISHING GOLD GEL. Wow, keren! Fungsinya adalah untuk menutrisi kulit Sehingga selalu tampak cantik alami Bebas kerut dan tentunya terhindar dari flek. Tanya Jafra: Hikmah Wa 087830001182 #serumjafra  #antiaging  #bebasflek  #bebaskerut  #kulitcantik 
VENISCY NEXGEN PROWHITE
RM240
Free post SM =============================
VENISCY NEXGEN PROWHITE
=========================
Veniscy Nexgen Prowhite mempunyai komposisi yang lengkap sebagai pemutihan kulit dan anti penuaan yang mampu mencerahkan kulit yang kusam dan membantu menjaga kadar kolagen dan memberikan rona merah jambu pada kulit.
Apa yang Veniscy Nexgen Prowhite lakukan pada anda:
✔ #memutihkankulit
✔Memudarkan #parut
✔Meningkatkan keanjalan kulit
✔Melembapkan kulit
✔Menyekat pembentukan jerawat / mengecutkan jerawat
✔Mengecilkan pori dan meningkatkan warna kulit
✔Merawat #kulitkusam
✔Mencegah penuaan
✔Membantu penyembuhan luka dan parut
✔ #Antikedut
✔Merangsang pembentukan kolagen
✔Merawat parut, #bintikhitam
✔Merawat kulit berjerawat / #jeragat
✔Merawat tona kulit tidak sekata
✔Melindungi kulit badan,

KANDUNGAN:
Multivitamin 3000mg
Collagen 2500mg
Alpha Lipoic Acid 1000mg
Hyaluronic Acid 1500mg
Combine - Tech Glucenta 50, 000mg
COQ10 1000mg
COA 600mg
FAD 750mg
NAD 400mg
Pro EGF 1800mg
PACKAGING:
10 solvent 20 vials powder 
Multivitamin 10ml x 10 ampoules ✅💯 Original

#injectionmurahoriginal
#singapore
#veniscynexgenori
#veniscynexgen
#veniscynexgenmalaysia
#kulitcantik
#cepatputih
#kulitcerah
#injectputih
#nakputih
#putihgebu
#whiteninginjection
#malaysia
#sabah
#sarawak
#brunei
#usa
#dubai
#oman
#germany
#france
Whatsapp +60175005707
VENISCY NEXGEN PROWHITE RM240 Free post SM ============================= VENISCY NEXGEN PROWHITE ========================= Veniscy Nexgen Prowhite mempunyai komposisi yang lengkap sebagai pemutihan kulit dan anti penuaan yang mampu mencerahkan kulit yang kusam dan membantu menjaga kadar kolagen dan memberikan rona merah jambu pada kulit. Apa yang Veniscy Nexgen Prowhite lakukan pada anda: ✔ #memutihkankulit  ✔Memudarkan #parut  ✔Meningkatkan keanjalan kulit ✔Melembapkan kulit ✔Menyekat pembentukan jerawat / mengecutkan jerawat ✔Mengecilkan pori dan meningkatkan warna kulit ✔Merawat #kulitkusam  ✔Mencegah penuaan ✔Membantu penyembuhan luka dan parut ✔ #Antikedut  ✔Merangsang pembentukan kolagen ✔Merawat parut, #bintikhitam  ✔Merawat kulit berjerawat / #jeragat  ✔Merawat tona kulit tidak sekata ✔Melindungi kulit badan, KANDUNGAN: Multivitamin 3000mg Collagen 2500mg Alpha Lipoic Acid 1000mg Hyaluronic Acid 1500mg Combine - Tech Glucenta 50, 000mg COQ10 1000mg COA 600mg FAD 750mg NAD 400mg Pro EGF 1800mg PACKAGING: 10 solvent 20 vials powder Multivitamin 10ml x 10 ampoules ✅💯 Original #injectionmurahoriginal  #singapore  #veniscynexgenori  #veniscynexgen  #veniscynexgenmalaysia  #kulitcantik  #cepatputih  #kulitcerah  #injectputih  #nakputih  #putihgebu  #whiteninginjection  #malaysia  #sabah  #sarawak  #brunei  #usa  #dubai  #oman  #germany  #france  Whatsapp +60175005707
SERUM EMAS😃

Ga cuma punya serum
Berbahan royal jelly
Jafra juga punya serum
Yang berbahan emas.
Namanya ULTRA NOURISHING GOLD GEL. Wow, keren!

Fungsinya adalah untuk menutrisi kulit
Sehingga selalu tampak cantik alami
Bebas kerut dan tentunya terhindar dari flek.

Tanya Jafra:
Hikmah 
Wa 087830001182

#serumjafra
#antiaging
#bebasflek
#bebaskerut
#kulitcantik
SERUM EMAS😃 Ga cuma punya serum Berbahan royal jelly Jafra juga punya serum Yang berbahan emas. Namanya ULTRA NOURISHING GOLD GEL. Wow, keren! Fungsinya adalah untuk menutrisi kulit Sehingga selalu tampak cantik alami Bebas kerut dan tentunya terhindar dari flek. Tanya Jafra: Hikmah Wa 087830001182 #serumjafra  #antiaging  #bebasflek  #bebaskerut  #kulitcantik 
Youth nigt cream ni kaya dengan antioksidan. 
NIGHT CREAM BUAT KULIT LEMBUT ANJAL DAN HALUS.

Yiuth Night cream ada extract alga marin, muscadine grape dan lotus japonicus di dalamnya. Ia menggalakkan proses pembaharuan sel kulit sewaktu kita tidur.

Campuran bahan botanikal dalam night cream ni akan rangsang penghasilan kolagen & elastin yang buatkan kulit jadi lebih muda, licin dan cerah secara semulajadi.

Ia tak melekit dimuka. Mudah meresap ke dalam kulit dan sangat soothing. Nyaman je rasa kulit muka. Bangun pagi memang lembut sangat kulit.

Pakai night cream saja dah dapat effect yang sangat wow inikan pulak kalau pakai fullset Youth. 100% guaranteed skin kita akan improve lebih baik.

Nak dapatkan night cream ni atau tergoda nak ambik fullset atau starter set? Klink link wassap kak Has dibahagian bio ❤️ Norhaslina Hassan
Your Trusted Shaklee Independent Distributor
.
.
#Shaklee #shakleemalaysia #shakleeselayang #shakleeskincare #kulitkusam #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #youthskincareshaklee
#youthskincare #kulitbersih #organik #veganskincare #vegan #organik #antioksidan #natural
Youth nigt cream ni kaya dengan antioksidan. NIGHT CREAM BUAT KULIT LEMBUT ANJAL DAN HALUS. Yiuth Night cream ada extract alga marin, muscadine grape dan lotus japonicus di dalamnya. Ia menggalakkan proses pembaharuan sel kulit sewaktu kita tidur. Campuran bahan botanikal dalam night cream ni akan rangsang penghasilan kolagen & elastin yang buatkan kulit jadi lebih muda, licin dan cerah secara semulajadi. Ia tak melekit dimuka. Mudah meresap ke dalam kulit dan sangat soothing. Nyaman je rasa kulit muka. Bangun pagi memang lembut sangat kulit. Pakai night cream saja dah dapat effect yang sangat wow inikan pulak kalau pakai fullset Youth. 100% guaranteed skin kita akan improve lebih baik. Nak dapatkan night cream ni atau tergoda nak ambik fullset atau starter set? Klink link wassap kak Has dibahagian bio ❤️ Norhaslina Hassan Your Trusted Shaklee Independent Distributor . . #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleeselayang  #shakleeskincare  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitcantik  #kulitkusam  #youthskincareshaklee  #youthskincare  #kulitbersih  #organik  #veganskincare  #vegan  #organik  #antioksidan  #natural 
PENAT NAK KE SPA? TAK ADA MASA??
.
Hubungi She adalah pilihan TERBAIK❗️Servis home spa ke rumah anda dengan harga berpatutan bermula dari RM60 SAHAJA. APA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH BELAIAN SEPERTI SPA BALI 5⭐..
Wow Hebat !!
.
Facial & Totok Wajah dan penggunaan produk natural yang mampu memberikan seri pada wajah anda
.
Jomm booking SEKARANG She 👉🏻 0176108803
.
#qaleerbeauty #spadirumah #qaleerbeautyhq #qaleerbeautyproductreview #applestemcellserum #collagensoapbar #grapeseedoil #acneoil #moisturesurge #cucumbermask #matchascrub #greentea #kulitcantik #squadpenggunabijak #kulitsihat #facialdirumah #skincaremalaysia #totokwajah #spabali #mobilespaKL #mobilespaLembahKlang #detoxskin #mobilespa
PENAT NAK KE SPA? TAK ADA MASA?? . Hubungi She adalah pilihan TERBAIK❗️Servis home spa ke rumah anda dengan harga berpatutan bermula dari RM60 SAHAJA. APA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH BELAIAN SEPERTI SPA BALI 5⭐.. Wow Hebat !! . Facial & Totok Wajah dan penggunaan produk natural yang mampu memberikan seri pada wajah anda . Jomm booking SEKARANG She 👉🏻 0176108803 . #qaleerbeauty  #spadirumah  #qaleerbeautyhq  #qaleerbeautyproductreview  #applestemcellserum  #collagensoapbar  #grapeseedoil  #acneoil  #moisturesurge  #cucumbermask  #matchascrub  #greentea  #kulitcantik  #squadpenggunabijak  #kulitsihat  #facialdirumah  #skincaremalaysia  #totokwajah  #spabali  #mobilespaKL  #mobilespaLembahKlang  #detoxskin  #mobilespa 
“Keep Calm & Pamper Yourself”❤️ We will give away free tester for celebration New Year 2019🎁🎉🎊
.
Please contact or chat with us for more info & order

W/A : +60166639876
Line ID : mariachee9876

#winkwhite#panceacollagen#glutapancea#panceafiber#panceacoffee#kulitputih#kulitcantik#kulitcerah
Tutorial Bougas Advanced Serum 🤩 Ohh yeah this one packaging lama tau tapi ingredients still sama! And improved ke 20mL 💞
Tutorial Bougas Advanced Serum 🤩 Ohh yeah this one packaging lama tau tapi ingredients still sama! And improved ke 20mL 💞
Di Orderan Part 2 kemarin
( Rabu, 12 Des 18).
Memang sengaja  bikin surprise untuk CLIENT TERSETIA aku yang rajin update perkembangan dan belanja selalu banyak dan gak pernah nego 😂.
.
Sebenarnya banyak repeat order dari client setia cuman aku milih yang d bulan ini yang pesanan nya banyak di atas 350😚 ( maklum badget si konsultan nya juga terbatas 😂).
.
Mohon maaf yaa cuman bisa kasih satu aja hihi semoga suka sama bonus kejutan nya.
.
.
Alhamdulillah jz kkhoiro kak tias  konfirmasi nya 🤗 Cieee yang bentar lagi merid lancar barokah ya kak tias segala proses nya hingga hari H nya 😍 semoga jadi keluarga sakinah mawadah Warahmah.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
#testimonijafrajaksel354

089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan  #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok  #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat  #kulitsehat  #kulitcantik #kulitcantiksehat #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #adaaqua #kekinian #topikeren #netizen #topiknetizen #lunamaya #inspirasi #madumurni #savegempi #ginger #brighteningsetjafra
Di Orderan Part 2 kemarin ( Rabu, 12 Des 18). Memang sengaja bikin surprise untuk CLIENT TERSETIA aku yang rajin update perkembangan dan belanja selalu banyak dan gak pernah nego 😂. . Sebenarnya banyak repeat order dari client setia cuman aku milih yang d bulan ini yang pesanan nya banyak di atas 350😚 ( maklum badget si konsultan nya juga terbatas 😂). . Mohon maaf yaa cuman bisa kasih satu aja hihi semoga suka sama bonus kejutan nya. . . Alhamdulillah jz kkhoiro kak tias konfirmasi nya 🤗 Cieee yang bentar lagi merid lancar barokah ya kak tias segala proses nya hingga hari H nya 😍 semoga jadi keluarga sakinah mawadah Warahmah. -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra  #testimonijafrajaksel354  089603806191 Wa --------------------------------------------------- #konsultanresmijafra  #jafrajakartaselatan  #perawatankulit  #perawaratankekinian  #perawatancowok  #perawatanremaja  #kulitfresh  #kulitbebasjerawat  #kulitsehat  #kulitcantik  #kulitcantiksehat  #tipssehat  #kulitcantiksehatalami  #tipskecantikan  #tipskulitcantik  #adaaqua  #kekinian  #topikeren  #netizen  #topiknetizen  #lunamaya  #inspirasi  #madumurni  #savegempi  #ginger  #brighteningsetjafra 
Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugerah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.
Ayo bunda semangat jemput sang buah hatinya 🙌Apapun penghambat kehamilannya insya Allah akan tertuntaskan dengan disiplin mengikuti panduan kami, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!! ️✔ Konsultasi : 
WA 087731497093 .
.
.
.
.
.
#cantika #cantiknyamalaysia #bandung #perawatanwajah #selfie #jafraindonesia #repost #wanitaindonesia #hijabersindonesia #cantik #cantikalami #cantiknyaberhijab #cantikindonesia #cantikmenawan #cantiknatural #cantikdarihati #hijabers #cantikskincare #cantikbanget #cantikk #cantikglowing #kulitcantik #perawatankulit #kecantikan #skincare #cantikluarcantikdalam #cantikberseri #cantiknusantara #jakarta #hijab
Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugerah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik. Ayo bunda semangat jemput sang buah hatinya 🙌Apapun penghambat kehamilannya insya Allah akan tertuntaskan dengan disiplin mengikuti panduan kami, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!! ️✔ Konsultasi : WA 087731497093 . . . . . . #cantika  #cantiknyamalaysia  #bandung  #perawatanwajah  #selfie  #jafraindonesia  #repost  #wanitaindonesia  #hijabersindonesia  #cantik  #cantikalami  #cantiknyaberhijab  #cantikindonesia  #cantikmenawan  #cantiknatural  #cantikdarihati  #hijabers  #cantikskincare  #cantikbanget  #cantikk  #cantikglowing  #kulitcantik  #perawatankulit  #kecantikan  #skincare  #cantikluarcantikdalam  #cantikberseri  #cantiknusantara  #jakarta  #hijab 
Hai..Mimin mau kasih informasi dikit nih ttg proses regenerasi kulit 👇

PROSES REGENERASI KULIT **************
.
Regenerasi kulit merupakan proses perbaikan kulit, terjadi baik pada kulit wajah ataupun seluruh tubuh.
.
Regenerasi ini berfungsi memperbaiki sel-sel kulit yang rusak dengan sel-sel kulit yang baru.
.
Proses regenerasi ini dapat kita amati sebagai pengelupasan kulit yang normalnya terjadi setiap 14-28 hari (lebih mudah diamati pada wanita ketika mereka menggunakan bedak).
.
Berdasarkan hasil studi, regenerasi sel kulit lebih aktif dua kali lipat pada malam hari dibandingkan siang hari. Oleh karena itu, banyak krim perawatan wajah yang digunakan pada malam hari sebagai nutrisi tambahan untuk proses regenerasi.
.
Untuk mengoptimalkan regenerasi kulit, berikut beberapa anjuran perawatan kulit wajah untuk Anda :
💃🏼 pilihlah sabun pembersih dan pelembab sesuai dengan jenis kulit Anda, 💃🏼 gunakan tabir surya, terutama ketika beraktivitas di luar ruangan
💃🏼 konsumsi banyak sayuran dan buah-buahan
💃🏼 hindari merokok dan minuman keras
💃🏼 olahraga teratur
💃🏼 konsumsi cukup air putih ~2 liter per hari
💃🏼 istirahat cukup dan hindari begadang
.
Demikian, semoga bermanfaat.
.
.
#obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulitcantik #obatlukabakar #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #assalamualaikum #obatkulit #beautyproduct #penghilangflek #maskerwajah #penghilangflekhitam #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedo
Hai..Mimin mau kasih informasi dikit nih ttg proses regenerasi kulit 👇 PROSES REGENERASI KULIT ************** . Regenerasi kulit merupakan proses perbaikan kulit, terjadi baik pada kulit wajah ataupun seluruh tubuh. . Regenerasi ini berfungsi memperbaiki sel-sel kulit yang rusak dengan sel-sel kulit yang baru. . Proses regenerasi ini dapat kita amati sebagai pengelupasan kulit yang normalnya terjadi setiap 14-28 hari (lebih mudah diamati pada wanita ketika mereka menggunakan bedak). . Berdasarkan hasil studi, regenerasi sel kulit lebih aktif dua kali lipat pada malam hari dibandingkan siang hari. Oleh karena itu, banyak krim perawatan wajah yang digunakan pada malam hari sebagai nutrisi tambahan untuk proses regenerasi. . Untuk mengoptimalkan regenerasi kulit, berikut beberapa anjuran perawatan kulit wajah untuk Anda : 💃🏼 pilihlah sabun pembersih dan pelembab sesuai dengan jenis kulit Anda, 💃🏼 gunakan tabir surya, terutama ketika beraktivitas di luar ruangan 💃🏼 konsumsi banyak sayuran dan buah-buahan 💃🏼 hindari merokok dan minuman keras 💃🏼 olahraga teratur 💃🏼 konsumsi cukup air putih ~2 liter per hari 💃🏼 istirahat cukup dan hindari begadang . Demikian, semoga bermanfaat. . . #obatjerawat  #jerawat  #produkkecantikan  #kulitcantik  #obatlukabakar  #jerawathilang  #kulitkusam  #kulitmulus  #skincare  #beautycare  #assalamualaikum  #obatkulit  #beautyproduct  #penghilangflek  #maskerwajah  #penghilangflekhitam  #perawatanalami  #perawatankulitwajah  #penghilangjerawat  #pencerahwajah  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #creammalam  #creammuka  #creamwajah  #creamdokter  #creamjerawat  #amoorea  #komedo 
.:
.:
......
✨RM33✨
⁉️PROMO DARI HQ SAMPAI HABIS STOCK‼️
......
🌱Tidak termasuk postage
🌱Harga postage : RM8 (SM) & RM12(SS)
......
🍑 BABY PEACH SUNSCREEN 🍑
.
☀️Membantu melindungi kulit daripada cahaya matahari dengan perlindungan SPF 50 PA+++
☀️Lampu neon juga penyebab kulit hitam ..
☀️Jangan terlepas pandang ⁉️
.
🐻 Terdapat 2 resipi.
🍑 Formula biasa adalah kulit biasa tidak tebal, tidak kelabu, wajah cantik sepanjang hari.
🍑 Formula shimmer akan putih berbanding formula pertama kulit akan kelembapan , tidak noda dan kalis air.
.
🍑Dua formula boleh didapati.
• Formula 1: Kepentingan dalam penutupan, kulit lembut, penyamaran liang-liang, tidak menelan dan putih tebal merupakan warna kulit sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
• Formula 2: Fokus pada wajah yang shimmer, kelembapan, kulit seperti seorang gadis Korea. Tersembunyi yang kurang daripada formula 1.Sesuai untuk kulit putih, krim putih dengan berkilau.
.......
✔️Net wt. 10g
✔️Rec FDA No :: 10-1-6010052700
......
#adriannee_co 
#babypeach #babypeachmalaysia #babypeachsunscreen
#babypeachsunscreenmalaysia
#peachsunscreen #peachsunscreenmurah #babypeachmalaysia #babypeachmurah #babypeachoriginal #babypeach #babypeachborong #babypeachsunscreenborong #sunscreen #thailandskincare #koreanskincare #kbeauty #koreanbeauty #thailandbeauty #originalonly #sunscreenspf50 #kulitcantik #lagisyantik #spf50 #sunscreenmuka
.: .: ...... ✨RM33✨ ⁉️PROMO DARI HQ SAMPAI HABIS STOCK‼️ ...... 🌱Tidak termasuk postage 🌱Harga postage : RM8 (SM) & RM12(SS) ...... 🍑 BABY PEACH SUNSCREEN 🍑 . ☀️Membantu melindungi kulit daripada cahaya matahari dengan perlindungan SPF 50 PA+++ ☀️Lampu neon juga penyebab kulit hitam .. ☀️Jangan terlepas pandang ⁉️ . 🐻 Terdapat 2 resipi. 🍑 Formula biasa adalah kulit biasa tidak tebal, tidak kelabu, wajah cantik sepanjang hari. 🍑 Formula shimmer akan putih berbanding formula pertama kulit akan kelembapan , tidak noda dan kalis air. . 🍑Dua formula boleh didapati. • Formula 1: Kepentingan dalam penutupan, kulit lembut, penyamaran liang-liang, tidak menelan dan putih tebal merupakan warna kulit sesuai untuk semua jenis kulit. . . • Formula 2: Fokus pada wajah yang shimmer, kelembapan, kulit seperti seorang gadis Korea. Tersembunyi yang kurang daripada formula 1.Sesuai untuk kulit putih, krim putih dengan berkilau. ....... ✔️Net wt. 10g ✔️Rec FDA No :: 10-1-6010052700 ...... #adriannee_co  #babypeach  #babypeachmalaysia  #babypeachsunscreen  #babypeachsunscreenmalaysia  #peachsunscreen  #peachsunscreenmurah  #babypeachmalaysia  #babypeachmurah  #babypeachoriginal  #babypeach  #babypeachborong  #babypeachsunscreenborong  #sunscreen  #thailandskincare  #koreanskincare  #kbeauty  #koreanbeauty  #thailandbeauty  #originalonly  #sunscreenspf50  #kulitcantik  #lagisyantik  #spf50  #sunscreenmuka 
.:
.:
......
✨RM33✨
⁉️PROMO DARI HQ SAMPAI HABIS STOCK‼️
......
🌱Tidak termasuk postage
🌱Harga postage : RM8 (SM) & RM12(SS)
......
🍑 BABY PEACH SUNSCREEN 🍑
.
☀️Membantu melindungi kulit daripada cahaya matahari dengan perlindungan SPF 50 PA+++
☀️Lampu neon juga penyebab kulit hitam ..
☀️Jangan terlepas pandang ⁉️
.
🐻 Terdapat 2 resipi.
🍑 Formula biasa adalah kulit biasa tidak tebal, tidak kelabu, wajah cantik sepanjang hari.
🍑 Formula shimmer akan putih berbanding formula pertama kulit akan kelembapan , tidak noda dan kalis air.
.
🍑Dua formula boleh didapati.
• Formula 1: Kepentingan dalam penutupan, kulit lembut, penyamaran liang-liang, tidak menelan dan putih tebal merupakan warna kulit sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
• Formula 2: Fokus pada wajah yang shimmer, kelembapan, kulit seperti seorang gadis Korea. Tersembunyi yang kurang daripada formula 1.Sesuai untuk kulit putih, krim putih dengan berkilau.
.......
✔️Net wt. 10g
✔️Rec FDA No :: 10-1-6010052700
......
#adriannee_co 
#babypeach #babypeachmalaysia #babypeachsunscreen
#babypeachsunscreenmalaysia
#peachsunscreen #peachsunscreenmurah #babypeachmalaysia #babypeachmurah #babypeachoriginal #babypeach #babypeachborong #babypeachsunscreenborong #sunscreen #thailandskincare #koreanskincare #kbeauty #koreanbeauty #thailandbeauty #originalonly #sunscreenspf50 #kulitcantik #lagisyantik #spf50 #sunscreenmuka
.: .: ...... ✨RM33✨ ⁉️PROMO DARI HQ SAMPAI HABIS STOCK‼️ ...... 🌱Tidak termasuk postage 🌱Harga postage : RM8 (SM) & RM12(SS) ...... 🍑 BABY PEACH SUNSCREEN 🍑 . ☀️Membantu melindungi kulit daripada cahaya matahari dengan perlindungan SPF 50 PA+++ ☀️Lampu neon juga penyebab kulit hitam .. ☀️Jangan terlepas pandang ⁉️ . 🐻 Terdapat 2 resipi. 🍑 Formula biasa adalah kulit biasa tidak tebal, tidak kelabu, wajah cantik sepanjang hari. 🍑 Formula shimmer akan putih berbanding formula pertama kulit akan kelembapan , tidak noda dan kalis air. . 🍑Dua formula boleh didapati. • Formula 1: Kepentingan dalam penutupan, kulit lembut, penyamaran liang-liang, tidak menelan dan putih tebal merupakan warna kulit sesuai untuk semua jenis kulit. . . • Formula 2: Fokus pada wajah yang shimmer, kelembapan, kulit seperti seorang gadis Korea. Tersembunyi yang kurang daripada formula 1.Sesuai untuk kulit putih, krim putih dengan berkilau. ....... ✔️Net wt. 10g ✔️Rec FDA No :: 10-1-6010052700 ...... #adriannee_co  #babypeach  #babypeachmalaysia  #babypeachsunscreen  #babypeachsunscreenmalaysia  #peachsunscreen  #peachsunscreenmurah  #babypeachmalaysia  #babypeachmurah  #babypeachoriginal  #babypeach  #babypeachborong  #babypeachsunscreenborong  #sunscreen  #thailandskincare  #koreanskincare  #kbeauty  #koreanbeauty  #thailandbeauty  #originalonly  #sunscreenspf50  #kulitcantik  #lagisyantik  #spf50  #sunscreenmuka 
.:
.:
......
✨RM33✨
⁉️PROMO DARI HQ SAMPAI HABIS STOCK‼️
......
🌱Tidak termasuk postage
🌱Harga postage : RM8 (SM) & RM12(SS)
......
🍑 BABY PEACH SUNSCREEN 🍑
.
☀️Membantu melindungi kulit daripada cahaya matahari dengan perlindungan SPF 50 PA+++
☀️Lampu neon juga penyebab kulit hitam ..
☀️Jangan terlepas pandang ⁉️
.
🐻 Terdapat 2 resipi.
🍑 Formula biasa adalah kulit biasa tidak tebal, tidak kelabu, wajah cantik sepanjang hari.
🍑 Formula shimmer akan putih berbanding formula pertama kulit akan kelembapan , tidak noda dan kalis air.
.
🍑Dua formula boleh didapati.
• Formula 1: Kepentingan dalam penutupan, kulit lembut, penyamaran liang-liang, tidak menelan dan putih tebal merupakan warna kulit sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
• Formula 2: Fokus pada wajah yang shimmer, kelembapan, kulit seperti seorang gadis Korea. Tersembunyi yang kurang daripada formula 1.Sesuai untuk kulit putih, krim putih dengan berkilau.
.......
✔️Net wt. 10g
✔️Rec FDA No :: 10-1-6010052700
......
#adriannee_co 
#babypeach #babypeachmalaysia #babypeachsunscreen
#babypeachsunscreenmalaysia
#peachsunscreen #peachsunscreenmurah #babypeachmalaysia #babypeachmurah #babypeachoriginal #babypeach #babypeachborong #babypeachsunscreenborong #sunscreen #thailandskincare #koreanskincare #kbeauty #koreanbeauty #thailandbeauty #originalonly #sunscreenspf50 #kulitcantik #lagisyantik #spf50 #sunscreenmuka
.: .: ...... ✨RM33✨ ⁉️PROMO DARI HQ SAMPAI HABIS STOCK‼️ ...... 🌱Tidak termasuk postage 🌱Harga postage : RM8 (SM) & RM12(SS) ...... 🍑 BABY PEACH SUNSCREEN 🍑 . ☀️Membantu melindungi kulit daripada cahaya matahari dengan perlindungan SPF 50 PA+++ ☀️Lampu neon juga penyebab kulit hitam .. ☀️Jangan terlepas pandang ⁉️ . 🐻 Terdapat 2 resipi. 🍑 Formula biasa adalah kulit biasa tidak tebal, tidak kelabu, wajah cantik sepanjang hari. 🍑 Formula shimmer akan putih berbanding formula pertama kulit akan kelembapan , tidak noda dan kalis air. . 🍑Dua formula boleh didapati. • Formula 1: Kepentingan dalam penutupan, kulit lembut, penyamaran liang-liang, tidak menelan dan putih tebal merupakan warna kulit sesuai untuk semua jenis kulit. . . • Formula 2: Fokus pada wajah yang shimmer, kelembapan, kulit seperti seorang gadis Korea. Tersembunyi yang kurang daripada formula 1.Sesuai untuk kulit putih, krim putih dengan berkilau. ....... ✔️Net wt. 10g ✔️Rec FDA No :: 10-1-6010052700 ...... #adriannee_co  #babypeach  #babypeachmalaysia  #babypeachsunscreen  #babypeachsunscreenmalaysia  #peachsunscreen  #peachsunscreenmurah  #babypeachmalaysia  #babypeachmurah  #babypeachoriginal  #babypeach  #babypeachborong  #babypeachsunscreenborong  #sunscreen  #thailandskincare  #koreanskincare  #kbeauty  #koreanbeauty  #thailandbeauty  #originalonly  #sunscreenspf50  #kulitcantik  #lagisyantik  #spf50  #sunscreenmuka 
SABUN TAHARAH..!!!
Subhanallah... Betullaaaaa... Dah pakai sendiri baru tahu kebaikan dia... .
.
.
Ruam merah.. Biji biji ruam kat badan my kids dah mula nipis.. Tak gatal lagi katanya.. .
.
.
Syukur.. Ya Allah.. Ini rupanya ubat dia.. Maha suci Allah.. Besarnya khasiat tanah liat.. Patutlaaa Allah suruh pakai tanah untuk samak najis mughallazah.. .
.
.
📠☎PM SAYA SEKARANG
https://api.whatsapp.com/send?phone=60199623581&text=SABUNTAHARAH
.
.
.
#taharah #kebersihan #najisberat
#suci #menyamak #gatalkulit #bayi
#kulitcantik #kecantikan #gatal
#panau #kurap #kudis #ruam #kulitberminyak #kulitkering #selkulitmati
SABUN TAHARAH..!!! Subhanallah... Betullaaaaa... Dah pakai sendiri baru tahu kebaikan dia... . . . Ruam merah.. Biji biji ruam kat badan my kids dah mula nipis.. Tak gatal lagi katanya.. . . . Syukur.. Ya Allah.. Ini rupanya ubat dia.. Maha suci Allah.. Besarnya khasiat tanah liat.. Patutlaaa Allah suruh pakai tanah untuk samak najis mughallazah.. . . . 📠☎PM SAYA SEKARANG https://api.whatsapp.com/send?phone=60199623581&text=SABUNTAHARAH . . . #taharah  #kebersihan  #najisberat  #suci  #menyamak  #gatalkulit  #bayi  #kulitcantik  #kecantikan  #gatal  #panau  #kurap  #kudis  #ruam  #kulitberminyak  #kulitkering  #selkulitmati 
BusyBody menyediakan 3 jenis jelly Masker untuk 3 jenis rawatan kulit.
💜Masker Mulberry - pencerahan kulit .
💚Masker Multiherbs - untuk rawatan jerawat
💟Masker Botanical Placenta - untuk kulit flawless. .
Testimoni Mulberry Whitening Mask dari BusyBody untuk jeragat dan parut. Berkesan dan srlamat untuk kulit. Dapatkannya hari ini 😊💕
.
#busybodymalaysia #maskbusybody #testimonibusybody #maskermalaysia #facemaskmalaysia #jellymaskmalaysia #bazarpaknil #gegarvaganza #solekan #skincareselamatdanberkesan #maskbest #flawless #parut #jeragat #testimoni #testimoniberjaya #testimoniberkesan #mulberrywhiteningmask #rawatanparut #kulitcantik #rawatanjeragat
BusyBody menyediakan 3 jenis jelly Masker untuk 3 jenis rawatan kulit. 💜Masker Mulberry - pencerahan kulit . 💚Masker Multiherbs - untuk rawatan jerawat 💟Masker Botanical Placenta - untuk kulit flawless. . Testimoni Mulberry Whitening Mask dari BusyBody untuk jeragat dan parut. Berkesan dan srlamat untuk kulit. Dapatkannya hari ini 😊💕 . #busybodymalaysia  #maskbusybody  #testimonibusybody  #maskermalaysia  #facemaskmalaysia  #jellymaskmalaysia  #bazarpaknil  #gegarvaganza  #solekan  #skincareselamatdanberkesan  #maskbest  #flawless  #parut  #jeragat  #testimoni  #testimoniberjaya  #testimoniberkesan  #mulberrywhiteningmask  #rawatanparut  #kulitcantik  #rawatanjeragat 
Masker Jelly berkesan dibawakan oleh BusyBody dari Perancis. Yang oenting produk ni berkesan dan selamat untuk digunakan 😎💗
.
Testimoni Mulberry Whitening Mask dari BusyBody untuk jeragat dan parut. Berkesan dan srlamat untuk kulit. Dapatkannya hari ini 😊💕
.
#busybodymalaysia #maskbusybody #testimonibusybody #maskermalaysia #facemaskmalaysia #jellymaskmalaysia #bazarpaknil #gegarvaganza #solekan #skincareselamatdanberkesan #maskbest #flawless #parut #jeragat #testimoni #testimoniberjaya #testimoniberkesan #mulberrywhiteningmask #rawatanparut #kulitcantik #rawatanjeragat
Masker Jelly berkesan dibawakan oleh BusyBody dari Perancis. Yang oenting produk ni berkesan dan selamat untuk digunakan 😎💗 . Testimoni Mulberry Whitening Mask dari BusyBody untuk jeragat dan parut. Berkesan dan srlamat untuk kulit. Dapatkannya hari ini 😊💕 . #busybodymalaysia  #maskbusybody  #testimonibusybody  #maskermalaysia  #facemaskmalaysia  #jellymaskmalaysia  #bazarpaknil  #gegarvaganza  #solekan  #skincareselamatdanberkesan  #maskbest  #flawless  #parut  #jeragat  #testimoni  #testimoniberjaya  #testimoniberkesan  #mulberrywhiteningmask  #rawatanparut  #kulitcantik  #rawatanjeragat 
Mulberry Whitening Mask selamat dengan kelulusan KKM. 😊
.
Mulberry Whitening Mask dari BusyBody untuk jeragat dan parut. Berkesan dan selamat untuk kulit. Dapatkannya hari ini 😊💕
.
#busybodymalaysia #maskbusybody #testimonibusybody #maskermalaysia #facemaskmalaysia #jellymaskmalaysia #bazarpaknil #gegarvaganza #solekan #skincareselamatdanberkesan #maskbest #flawless #parut #jeragat #testimoni #testimoniberjaya #testimoniberkesan #mulberrywhiteningmask #rawatanparut #kulitcantik #rawatanjeragat
Mulberry Whitening Mask selamat dengan kelulusan KKM. 😊 . Mulberry Whitening Mask dari BusyBody untuk jeragat dan parut. Berkesan dan selamat untuk kulit. Dapatkannya hari ini 😊💕 . #busybodymalaysia  #maskbusybody  #testimonibusybody  #maskermalaysia  #facemaskmalaysia  #jellymaskmalaysia  #bazarpaknil  #gegarvaganza  #solekan  #skincareselamatdanberkesan  #maskbest  #flawless  #parut  #jeragat  #testimoni  #testimoniberjaya  #testimoniberkesan  #mulberrywhiteningmask  #rawatanparut  #kulitcantik  #rawatanjeragat 
* Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
* 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang
* 🐤 cerahkan kulit wajah & badan
* 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit
* 🐤 jerawat akan berkurang
* 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
* 🐤 cerahkan kulit
* 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
* 🐤 bantu kurangkan sunburn
* 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat
* 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant
* 🐤 tingkatkan imunisasi
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
* 🐤 kulit jadi lagi moist
* 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering
* 🐤 bantu kurangkan eyebag
* 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
* 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
* 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Akma 01123780862
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	#espshaklee #vitaminE #vitaminC#testimoniESP #sayajualshaklee#ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty#beautytips #jerawat #parutjerawat#kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik#shakleesingapura #shakleesingapore#shakleebrunei #shakleesabah#shakleesarawak #shakleeShahAlam#shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya#shakleeBukitJelutong#shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm#shakleeSunway
* Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) * 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang * 🐤 cerahkan kulit wajah & badan * 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit * 🐤 jerawat akan berkurang * 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) * 🐤 cerahkan kulit * 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik * 🐤 bantu kurangkan sunburn * 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat * 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant * 🐤 tingkatkan imunisasi * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) * 🐤 kulit jadi lagi moist * 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering * 🐤 bantu kurangkan eyebag * 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata * 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! * 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Akma 01123780862 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC #testimoniESP  #sayajualshaklee #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty #beautytips  #jerawat  #parutjerawat #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik #shakleesingapura  #shakleesingapore #shakleebrunei  #shakleesabah #shakleesarawak  #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm #shakleeSunway 
* Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
* 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang
* 🐤 cerahkan kulit wajah & badan
* 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit
* 🐤 jerawat akan berkurang
* 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
* 🐤 cerahkan kulit
* 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
* 🐤 bantu kurangkan sunburn
* 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat
* 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant
* 🐤 tingkatkan imunisasi
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
* 🐤 kulit jadi lagi moist
* 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering
* 🐤 bantu kurangkan eyebag
* 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
* 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
* 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	Akma 01123780862
* ⠀⠀⠀⠀
* ⠀⠀⠀⠀
* 	#espshaklee #vitaminE #vitaminC#testimoniESP #sayajualshaklee#ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty#beautytips #jerawat #parutjerawat#kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik#shakleesingapura #shakleesingapore#shakleebrunei #shakleesabah#shakleesarawak #shakleeShahAlam#shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya#shakleeBukitJelutong#shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm#shakleeSunway
* Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) * 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang * 🐤 cerahkan kulit wajah & badan * 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit * 🐤 jerawat akan berkurang * 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) * 🐤 cerahkan kulit * 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik * 🐤 bantu kurangkan sunburn * 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat * 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant * 🐤 tingkatkan imunisasi * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) * 🐤 kulit jadi lagi moist * 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering * 🐤 bantu kurangkan eyebag * 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata * 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! * 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * Akma 01123780862 * ⠀⠀⠀⠀ * ⠀⠀⠀⠀ * #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC #testimoniESP  #sayajualshaklee #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty #beautytips  #jerawat  #parutjerawat #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik #shakleesingapura  #shakleesingapore #shakleebrunei  #shakleesabah #shakleesarawak  #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm #shakleeSunway 
Untuk Mom's dan Bunda sista yg Cantieq...yuk kita perhatikan bersama... Apa yang terjadi ketika Collagen mulai menyusut ?? - Kulit kasar, kering, - Tulang mulai ngilu"
- Rambut mulai rontok
- Sendi dan otot kaku
- Gigi mulai keropos
- Gangguan pada mata
- dsb

Dan kabar buruknya bagi wanita, usia +25 collagen mulai menyusut 1.5% setiap tahunnya..
Cukupi kebutuhan collagen kamu dg GLUCELLA..
Yang lebih mahal? Banyak!

Jika kamu mengalami tanda tanda diatas, berarti kamu butuh GLUCELLA.. segera cukupi kebutuhan Kolagenmu sebelum terlambat ya.. Info bisnis & produk: .
.
📮Whatsapp Only 083121981497
SRI HWI JAMBI

Welcome reseller 💋
.
#GLUCELLA #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #vennyhwi #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #hwibandung #hwijakarta - #regrann
Untuk Mom's dan Bunda sista yg Cantieq...yuk kita perhatikan bersama... Apa yang terjadi ketika Collagen mulai menyusut ?? - Kulit kasar, kering, - Tulang mulai ngilu" - Rambut mulai rontok - Sendi dan otot kaku - Gigi mulai keropos - Gangguan pada mata - dsb Dan kabar buruknya bagi wanita, usia +25 collagen mulai menyusut 1.5% setiap tahunnya.. Cukupi kebutuhan collagen kamu dg GLUCELLA.. Yang lebih mahal? Banyak! Jika kamu mengalami tanda tanda diatas, berarti kamu butuh GLUCELLA.. segera cukupi kebutuhan Kolagenmu sebelum terlambat ya.. Info bisnis & produk: . . 📮Whatsapp Only 083121981497 SRI HWI JAMBI Welcome reseller 💋 . #GLUCELLA  #jerawatbatu  #jerawathilang  #kolesterol  #kolesteroltinggi  #diabetes  #kulit  #kulitcantik  #obatjerawat  #vennyhwi  #obatjerawatampuh  #obatjerawatalami  #obatjerawatmurah  #obatjerawataman  #obatjerawatherbal  #obatjerawatbpom  #bpom  #alami  #herbal  #kulitbersih  #kulitberminyak  #hwibandung  #hwijakarta  - #regrann 
SABUN TAHARAH..!!!
Subhanallah... Betullaaaaa... Dah pakai sendiri baru tahu kebaikan dia... .
.
.
Ruam merah.. Biji biji ruam kat badan my kids dah mula nipis.. Tak gatal lagi katanya.. .
.
.
Syukur.. Ya Allah.. Ini rupanya ubat dia.. Maha suci Allah.. Besarnya khasiat tanah liat.. Patutlaaa Allah suruh pakai tanah untuk samak najis mughallazah.. .
.
.
📠☎PM SAYA SEKARANG
https://api.whatsapp.com/send?phone=60199623581&text=SABUNTAHARAH
.
.
.
#taharah #kebersihan #najisberat
#suci #menyamak #gatalkulit #bayi
#kulitcantik #kecantikan #gatal
#panau #kurap #kudis #ruam #kulitberminyak #kulitkering #selkulitmati
SABUN TAHARAH..!!! Subhanallah... Betullaaaaa... Dah pakai sendiri baru tahu kebaikan dia... . . . Ruam merah.. Biji biji ruam kat badan my kids dah mula nipis.. Tak gatal lagi katanya.. . . . Syukur.. Ya Allah.. Ini rupanya ubat dia.. Maha suci Allah.. Besarnya khasiat tanah liat.. Patutlaaa Allah suruh pakai tanah untuk samak najis mughallazah.. . . . 📠☎PM SAYA SEKARANG https://api.whatsapp.com/send?phone=60199623581&text=SABUNTAHARAH . . . #taharah  #kebersihan  #najisberat  #suci  #menyamak  #gatalkulit  #bayi  #kulitcantik  #kecantikan  #gatal  #panau  #kurap  #kudis  #ruam  #kulitberminyak  #kulitkering  #selkulitmati 
SABUN TAHARAH..!!!
Subhanallah... Betullaaaaa... Dah pakai sendiri baru tahu kebaikan dia... .
.
.
Ruam merah.. Biji biji ruam kat badan my kids dah mula nipis.. Tak gatal lagi katanya.. .
.
.
Syukur.. Ya Allah.. Ini rupanya ubat dia.. Maha suci Allah.. Besarnya khasiat tanah liat.. Patutlaaa Allah suruh pakai tanah untuk samak najis mughallazah.. .
.
.
📠☎PM SAYA SEKARANG
https://api.whatsapp.com/send?phone=60199623581&text=SABUNTAHARAH
.
.
.
#taharah #kebersihan #najisberat
#suci #menyamak #gatalkulit #bayi
#kulitcantik #kecantikan #gatal
#panau #kurap #kudis #ruam #kulitberminyak #kulitkering #selkulitmati
SABUN TAHARAH..!!! Subhanallah... Betullaaaaa... Dah pakai sendiri baru tahu kebaikan dia... . . . Ruam merah.. Biji biji ruam kat badan my kids dah mula nipis.. Tak gatal lagi katanya.. . . . Syukur.. Ya Allah.. Ini rupanya ubat dia.. Maha suci Allah.. Besarnya khasiat tanah liat.. Patutlaaa Allah suruh pakai tanah untuk samak najis mughallazah.. . . . 📠☎PM SAYA SEKARANG https://api.whatsapp.com/send?phone=60199623581&text=SABUNTAHARAH . . . #taharah  #kebersihan  #najisberat  #suci  #menyamak  #gatalkulit  #bayi  #kulitcantik  #kecantikan  #gatal  #panau  #kurap  #kudis  #ruam  #kulitberminyak  #kulitkering  #selkulitmati 
Hye guys, mai cpt grab @laverkaisy.negeri Amik satu set, mampu mengatasi mslh kulit wajah anda. 
JGN TAKUTT GUNA DUIT UTK KECANTIKKAN INI, ANDA XKKN RUGI BILA. MENGENALI @laverkaisy.negeri 
#kulitbabyskin 
#kulitcantik 
#produkkecantikan 
#putihgebu 
#flawlessskin 
#kecantikanwajah 
#produkviral 
#LAWA

#@laverkaisy.negeri 
# 0172518059
Selamat  mlm .
.

Alhamdulillah .
.
Morning  breakfast  kak  ros tiap  tiap  hari. .Yang  belum  cuba  jom  cuba  ESP  very  HIGH DEMAND  and  BEST  SELLER 😘
.
.
Seperti semua tahu, ESP ni adalah basic dalam mana- mana set sebab ia adalah protein. .
.

Protein adalah makanan asas untuk sel kita bila sel kita sihat, cantik, automatik luaran kita pun akan sihat dan cantik.
.
Untuk yang nak cantik, memang WAJIB ambil ESP Shaklee ni. Hehe

Kelebihan ESP:🌺🌺🌺
.
🌺 Cerahkan kulit sekata
.
🌺 Hilangkan jeragat .
🌺 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
.
🌺Bantu mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
.
🌺Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
.
🌺Anjalkan payudara dan punggung
.
🌺Atasi gastrik dan pedih ulu hati
.
🌺Mengatasi rasa letih dan lesu
.
.
Bolih  tambah  dengan  multivitamin  VITALEA
..
.
Cepat whatsapp dengan  Kak  ros .0196011657 dengan  harga  terbaik. .
.
.

#ajimaura
.
Selamat mlm . . Alhamdulillah . . Morning breakfast kak ros tiap tiap hari. .Yang belum cuba jom cuba ESP very HIGH DEMAND and BEST SELLER 😘 . . Seperti semua tahu, ESP ni adalah basic dalam mana- mana set sebab ia adalah protein. . . Protein adalah makanan asas untuk sel kita bila sel kita sihat, cantik, automatik luaran kita pun akan sihat dan cantik. . Untuk yang nak cantik, memang WAJIB ambil ESP Shaklee ni. Hehe Kelebihan ESP:🌺🌺🌺 . 🌺 Cerahkan kulit sekata . 🌺 Hilangkan jeragat . 🌺 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu . 🌺Bantu mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation . 🌺Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan . 🌺Anjalkan payudara dan punggung . 🌺Atasi gastrik dan pedih ulu hati . 🌺Mengatasi rasa letih dan lesu . . Bolih tambah dengan multivitamin VITALEA .. . Cepat whatsapp dengan Kak ros .0196011657 dengan harga terbaik. . . . #ajimaura  .
Salah satu waktu yang tepat untuk merawat wajah adalah sebelum tidur. So, tidak ada salahnya untuk menggunakan JAFRA Mud Mask malam ini, JAFRA Lovers :) .
Order/konsultasi ke 083840524724 yaa.. .
#masker #mudmask #maskerlumpur #mudmaskjafra #kulitsehat #perawatankulit #muslimahcantik #cantikalami #kulitcantik #glowing #kulitcerahalami #perawatankulitberminyak #perawatankulitsensitif #perawatankulitberjerawat #perawatankulitnormalkombinasi #tipscantik #ootdmuslimah #tipskecantikan
Salah satu waktu yang tepat untuk merawat wajah adalah sebelum tidur. So, tidak ada salahnya untuk menggunakan JAFRA Mud Mask malam ini, JAFRA Lovers :) . Order/konsultasi ke 083840524724 yaa.. . #masker  #mudmask  #maskerlumpur  #mudmaskjafra  #kulitsehat  #perawatankulit  #muslimahcantik  #cantikalami  #kulitcantik  #glowing  #kulitcerahalami  #perawatankulitberminyak  #perawatankulitsensitif  #perawatankulitberjerawat  #perawatankulitnormalkombinasi  #tipscantik  #ootdmuslimah  #tipskecantikan 
Salah satu waktu yang tepat untuk merawat wajah adalah sebelum tidur. So, tidak ada salahnya untuk menggunakan JAFRA Mud Mask malam ini, JAFRA Lovers :) .
Order/konsultasi ke 083840524724 yaa.. .
#masker #mudmask #maskerlumpur #mudmaskjafra #kulitsehat #perawatankulit #muslimahcantik #cantikalami #kulitcantik #glowing #kulitcerahalami #perawatankulitberminyak #perawatankulitsensitif #perawatankulitberjerawat #perawatankulitnormalkombinasi #tipscantik #ootdmuslimah #tipskecantikan
Salah satu waktu yang tepat untuk merawat wajah adalah sebelum tidur. So, tidak ada salahnya untuk menggunakan JAFRA Mud Mask malam ini, JAFRA Lovers :) . Order/konsultasi ke 083840524724 yaa.. . #masker  #mudmask  #maskerlumpur  #mudmaskjafra  #kulitsehat  #perawatankulit  #muslimahcantik  #cantikalami  #kulitcantik  #glowing  #kulitcerahalami  #perawatankulitberminyak  #perawatankulitsensitif  #perawatankulitberjerawat  #perawatankulitnormalkombinasi  #tipscantik  #ootdmuslimah  #tipskecantikan 
Attention! Attention! ada news yang terkezut untuk korang! pouch bag limited edition DIANZ sudah tinggal berapa ja lagi! Lepas ni memang tak ada dah bag yg glitter dan glam² macam ni!! So apa tunggu lagi kalian! Beli #DianzMasknMoist sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara PERCUMA! 😉
.
.
Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. .
.
Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni 
cod atau pos harga sama.
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN.
SS add RM5 sahaja.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat  #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskerpurple #makeupbag #bagmakeup #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #DianzMask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #dianzvitaminonline #pontian #codpontian #maskerviral #maskermurah
Attention! Attention! ada news yang terkezut untuk korang! pouch bag limited edition DIANZ sudah tinggal berapa ja lagi! Lepas ni memang tak ada dah bag yg glitter dan glam² macam ni!! So apa tunggu lagi kalian! Beli #DianzMasknMoist  sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist  bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara PERCUMA! 😉 . . Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. . . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskerpurple  #makeupbag  #bagmakeup  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #DianzMask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #dianzvitaminonline  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #maskermurah 
Salah satu waktu yang tepat untuk merawat wajah adalah sebelum tidur. So, tidak ada salahnya untuk menggunakan JAFRA Mud Mask malam ini, JAFRA Lovers :) .
Order/konsultasi ke 083840524724 yaa.. .
#masker #mudmask #maskerlumpur #mudmaskjafra #kulitsehat #perawatankulit #muslimahcantik #cantikalami #kulitcantik #glowing #kulitcerahalami #perawatankulitberminyak #perawatankulitsensitif #perawatankulitberjerawat #perawatankulitnormalkombinasi #tipscantik #ootdmuslimah #tipskecantikan
Salah satu waktu yang tepat untuk merawat wajah adalah sebelum tidur. So, tidak ada salahnya untuk menggunakan JAFRA Mud Mask malam ini, JAFRA Lovers :) . Order/konsultasi ke 083840524724 yaa.. . #masker  #mudmask  #maskerlumpur  #mudmaskjafra  #kulitsehat  #perawatankulit  #muslimahcantik  #cantikalami  #kulitcantik  #glowing  #kulitcerahalami  #perawatankulitberminyak  #perawatankulitsensitif  #perawatankulitberjerawat  #perawatankulitnormalkombinasi  #tipscantik  #ootdmuslimah  #tipskecantikan 
Kak Ez sangat sangat rekomen sesiapa yang ada masalah pori mudah tersumbat bila pakai foundation tukar lah kepada serum foundation Elysian ni.
.
Dulu kak Ez pun dulu tak pakai foundation sabab nanti banyak whitehead pori tersumbat.
.
Tapi bila pakai serum foundation Elysian hari hari nak tepek. Cuci pulak pakai Deep Gel Cleanser memang bersih. Beza sangat dengan produk produk lain yang kak Ez pernah cuba.
.
.
Harga tengah murah ni gran lah 1 2 botol.
.
.
Tegur jer kak Ez kat sini 013-6783854. Nak senang klik je link kat BIO
Kak Ez sangat sangat rekomen sesiapa yang ada masalah pori mudah tersumbat bila pakai foundation tukar lah kepada serum foundation Elysian ni. . Dulu kak Ez pun dulu tak pakai foundation sabab nanti banyak whitehead pori tersumbat. . Tapi bila pakai serum foundation Elysian hari hari nak tepek. Cuci pulak pakai Deep Gel Cleanser memang bersih. Beza sangat dengan produk produk lain yang kak Ez pernah cuba. . . Harga tengah murah ni gran lah 1 2 botol. . . Tegur jer kak Ez kat sini 013-6783854. Nak senang klik je link kat BIO
Gaji dah nak menjelma, kali ni gaji awal kan. Nak tunggu next pulak pishangggg ler.

Nak sambut new year lagi, nak bagi anak masuk sekolah lagi. Banyak nak guna keching keching kan 🤔

Nak tak kalau Yana bagi peluang gandakan duit tu.

Eh bukan nak semua pun lah, cuma laburkan Rm 75 sign up Mini Agent #LaveraEssence.

Dari Rm75 tu akan berganda jadi  RM 100 rm 150 rm 200. Wahhh,best kan? 🤑

Bahan semua dah disediakan, cuma rajin kan jari jemari sahaja. Boleh lah buat tambah untuk beli barang dapur tu. Kan dah untung!

Click link dekat bio untuk order 😉

#teamlaverahebat #produkkecantikan #produkbagus #merawatkulit #kulitbersih #kulitcantik #makeuplover #bazaarpaknil #bazaronline #sayajualmurah #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #sale #laveraessence #teamlaverahebat #serumhebat #serumterbaik #laveraessence #perak #serumterbaik #serumhebat #utm #ukm #usm #uitm #uum #miniagentwanted
Gaji dah nak menjelma, kali ni gaji awal kan. Nak tunggu next pulak pishangggg ler. Nak sambut new year lagi, nak bagi anak masuk sekolah lagi. Banyak nak guna keching keching kan 🤔 Nak tak kalau Yana bagi peluang gandakan duit tu. Eh bukan nak semua pun lah, cuma laburkan Rm 75 sign up Mini Agent #LaveraEssence . Dari Rm75 tu akan berganda jadi RM 100 rm 150 rm 200. Wahhh,best kan? 🤑 Bahan semua dah disediakan, cuma rajin kan jari jemari sahaja. Boleh lah buat tambah untuk beli barang dapur tu. Kan dah untung! Click link dekat bio untuk order 😉 #teamlaverahebat  #produkkecantikan  #produkbagus  #merawatkulit  #kulitbersih  #kulitcantik  #makeuplover  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajualmurah  #agentwanted  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #agendiperlukan  #sale  #laveraessence  #teamlaverahebat  #serumhebat  #serumterbaik  #laveraessence  #perak  #serumterbaik  #serumhebat  #utm  #ukm  #usm  #uitm  #uum  #miniagentwanted 
Bacaan Darah tinggi makin turun 😲

Nekad dah berhenti daripada pengambilan UBAT hospital. 
Repeat ORDER lagi 2 botol.

Supplement snowwhite ni bukan je boleh cantikkan kulit tapi untuk kesihatan jugak 🤗

Berminat whatsapp dya 📲 011 27489987
📲 011 27489987
📲 011 27489987

#snowwhitesecret 
#losyenputih 
#kulitputih 
#kulitkusam 
#kulitcantik 
#kulitcerah 
#kulitsensitif 
#kulitberminyak 
#kulitkering 
#kulitmulus 
#keputihanhilang
#dropshipdiperlukan 
#kulitsihat 
#kulitflawless 
#kulitglowing 
#tabitaskincare
#kulitgebu 
#glowing 
#kulitlembab
#kulitpinkish  #whiteningbooster
#whiteninginjection
#WhiteningSkin
#magandaglow
#vitaminC
#produkkecantikanmalaysia
#panaceaMalaysia
#produkmurah
#produkKosmetik
#KosmetikMurah
Bacaan Darah tinggi makin turun 😲 Nekad dah berhenti daripada pengambilan UBAT hospital. Repeat ORDER lagi 2 botol. Supplement snowwhite ni bukan je boleh cantikkan kulit tapi untuk kesihatan jugak 🤗 Berminat whatsapp dya 📲 011 27489987 📲 011 27489987 📲 011 27489987 #snowwhitesecret  #losyenputih  #kulitputih   #kulitkusam   #kulitcantik   #kulitcerah   #kulitsensitif   #kulitberminyak   #kulitkering   #kulitmulus   #keputihanhilang  #dropshipdiperlukan  #kulitsihat   #kulitflawless   #kulitglowing   #tabitaskincare  #kulitgebu   #glowing   #kulitlembab  #kulitpinkish   #whiteningbooster  #whiteninginjection  #WhiteningSkin  #magandaglow  #vitaminC  #produkkecantikanmalaysia  #panaceaMalaysia  #produkmurah  #produkKosmetik  #KosmetikMurah 
Sabun Mahkota Beauty Soap BPOM
Hrga @27.000
.
BPOM NA 18170500079

Sabun mahkota beauty adalah produk pemutih kulit yang wajib kamu coba, dibuat dari bahan alami, yang akan membuat kulitmu menjadi lebih cerah, putih dan bersih.

Sabun Mahkota Indah merupakan Sabun Pemutih Wajah dapat membuat wajah dan kulit tubuh menjadi putih, bersih, halus mulus ,kencang, sehat, bebas noda/flek.

Sabun Mahkota Indah ini akan mengganti sel kulit mati dengan menggantinya dengan sel kulit baru yg lebih cling, lebih putih, lebih sehat, kencang, bersih, halus mulus dan tampak awet muda berseri bebas noda, flek, kotoran.

Sabun ramuan herbal ini juga sangat cepat: * Memutihkan kulit
* Hilangkan flek-flek pada tubuh dan wajah/noda2
* Hilangkan kehitaman pada ketiak/selangkangan
* Hilangkan daki, debu, polusi, kotoran.
* Mengencangkan kulit dan membuat kulit awet muda (anti aging), atasi kulit kusam, cepat mengembalikan kulit kusam/terbakar matahari/belang
* Meratakanwarna kulit.

CARA PEMAKAIAN :
Basahi kulit (boleh sambil dipijat2 pada permukaan kulit) diamkan beberapa saat/3 menit, bilas dengan air

______________________________________________
#cantik #kesehatan #kulitcantik #tipscantik #makeup #woman #duniawanita #jadicantik #tfl #likeforfollow #likeforlikes #like4follow #like4likes #likeforlikeback #insta #girl #girls #kosmetik #kosmetikmurah #olshop #olshopmurah #face #show #me #naturalmakeup #me #sunset #green #greenhouse #picture #posterdesign
Sabun Mahkota Beauty Soap BPOM Hrga @27.000 . BPOM NA 18170500079 Sabun mahkota beauty adalah produk pemutih kulit yang wajib kamu coba, dibuat dari bahan alami, yang akan membuat kulitmu menjadi lebih cerah, putih dan bersih. Sabun Mahkota Indah merupakan Sabun Pemutih Wajah dapat membuat wajah dan kulit tubuh menjadi putih, bersih, halus mulus ,kencang, sehat, bebas noda/flek. Sabun Mahkota Indah ini akan mengganti sel kulit mati dengan menggantinya dengan sel kulit baru yg lebih cling, lebih putih, lebih sehat, kencang, bersih, halus mulus dan tampak awet muda berseri bebas noda, flek, kotoran. Sabun ramuan herbal ini juga sangat cepat: * Memutihkan kulit * Hilangkan flek-flek pada tubuh dan wajah/noda2 * Hilangkan kehitaman pada ketiak/selangkangan * Hilangkan daki, debu, polusi, kotoran. * Mengencangkan kulit dan membuat kulit awet muda (anti aging), atasi kulit kusam, cepat mengembalikan kulit kusam/terbakar matahari/belang * Meratakanwarna kulit. CARA PEMAKAIAN : Basahi kulit (boleh sambil dipijat2 pada permukaan kulit) diamkan beberapa saat/3 menit, bilas dengan air ______________________________________________ #cantik  #kesehatan  #kulitcantik  #tipscantik  #makeup  #woman  #duniawanita  #jadicantik  #tfl  #likeforfollow  #likeforlikes  #like4follow  #like4likes  #likeforlikeback  #insta  #girl  #girls  #kosmetik  #kosmetikmurah  #olshop  #olshopmurah  #face  #show  #me  #naturalmakeup  #me  #sunset  #green  #greenhouse  #picture  #posterdesign 
Sapa Nakkkk?? 2set mewakili 1 bulan untuk anda timbang berat badan anda.. Wasap shila nohhh.. Stok terhad.. 2 Orang Yg terawal sahaja.. Wasap.my/601162130079/nakkurus
Wasap.my/601162130079/nakkurus

Fb: Kopi Kurus Cepat Saya Encik Kopi Viral Klubna Laleh Taiping Hashila Saad Ohh Manja

#kurus #jomkurus #nakkurus #obatkurus #kurusdalam2minggu #kurus7hari #kurusmalaysia #kurusbajet #kurustanpadiet #kurusdancantik #kuruscepat #wanita #wanitamalam #wanitagemok #wanitabijak #badancantik #gemok #gemuk #gemuksehat #jomkurus #kopi #alhamdulillah #kopisedap #kopisihat #kulitcantik #gayahidupsehat
Sapa Nakkkk?? 2set mewakili 1 bulan untuk anda timbang berat badan anda.. Wasap shila nohhh.. Stok terhad.. 2 Orang Yg terawal sahaja.. Wasap.my/601162130079/nakkurus Wasap.my/601162130079/nakkurus Fb: Kopi Kurus Cepat Saya Encik Kopi Viral Klubna Laleh Taiping Hashila Saad Ohh Manja #kurus  #jomkurus  #nakkurus  #obatkurus  #kurusdalam2minggu  #kurus7hari  #kurusmalaysia  #kurusbajet  #kurustanpadiet  #kurusdancantik  #kuruscepat  #wanita  #wanitamalam  #wanitagemok  #wanitabijak  #badancantik  #gemok  #gemuk  #gemuksehat  #jomkurus  #kopi  #alhamdulillah  #kopisedap  #kopisihat  #kulitcantik  #gayahidupsehat 
Sapa Nakkkk?? 2set mewakili 1 bulan untuk anda timbang berat badan anda.. Wasap shila nohhh.. Stok terhad.. 2 Orang Yg terawal sahaja.. Wasap.my/601162130079/nakkurus
Wasap.my/601162130079/nakkurus

Fb: Kopi Kurus Cepat Saya Encik Kopi Viral Klubna Laleh Taiping Hashila Saad Ohh Manja

#kurus #jomkurus #nakkurus #obatkurus #kurusdalam2minggu #kurus7hari #kurusmalaysia #kurusbajet #kurustanpadiet #kurusdancantik #kuruscepat #wanita #wanitamalam #wanitagemok #wanitabijak #badancantik #gemok #gemuk #gemuksehat #jomkurus #kopi #alhamdulillah #kopisedap #kopisihat #kulitcantik #gayahidupsehat
Sapa Nakkkk?? 2set mewakili 1 bulan untuk anda timbang berat badan anda.. Wasap shila nohhh.. Stok terhad.. 2 Orang Yg terawal sahaja.. Wasap.my/601162130079/nakkurus Wasap.my/601162130079/nakkurus Fb: Kopi Kurus Cepat Saya Encik Kopi Viral Klubna Laleh Taiping Hashila Saad Ohh Manja #kurus  #jomkurus  #nakkurus  #obatkurus  #kurusdalam2minggu  #kurus7hari  #kurusmalaysia  #kurusbajet  #kurustanpadiet  #kurusdancantik  #kuruscepat  #wanita  #wanitamalam  #wanitagemok  #wanitabijak  #badancantik  #gemok  #gemuk  #gemuksehat  #jomkurus  #kopi  #alhamdulillah  #kopisedap  #kopisihat  #kulitcantik  #gayahidupsehat 
Sapa Nakkkk?? 2set mewakili 1 bulan untuk anda timbang berat badan anda.. Wasap shila nohhh.. Stok terhad.. 2 Orang Yg terawal sahaja.. Wasap.my/601162130079/nakkurus
Wasap.my/601162130079/nakkurus

Fb: Kopi Kurus Cepat Saya Encik Kopi Viral Klubna Laleh Taiping Hashila Saad Ohh Manja

#kurus #jomkurus #nakkurus #obatkurus #kurusdalam2minggu #kurus7hari #kurusmalaysia #kurusbajet #kurustanpadiet #kurusdancantik #kuruscepat #wanita #wanitamalam #wanitagemok #wanitabijak #badancantik #gemok #gemuk #gemuksehat #jomkurus #kopi #alhamdulillah #kopisedap #kopisihat #kulitcantik #gayahidupsehat
Sapa Nakkkk?? 2set mewakili 1 bulan untuk anda timbang berat badan anda.. Wasap shila nohhh.. Stok terhad.. 2 Orang Yg terawal sahaja.. Wasap.my/601162130079/nakkurus Wasap.my/601162130079/nakkurus Fb: Kopi Kurus Cepat Saya Encik Kopi Viral Klubna Laleh Taiping Hashila Saad Ohh Manja #kurus  #jomkurus  #nakkurus  #obatkurus  #kurusdalam2minggu  #kurus7hari  #kurusmalaysia  #kurusbajet  #kurustanpadiet  #kurusdancantik  #kuruscepat  #wanita  #wanitamalam  #wanitagemok  #wanitabijak  #badancantik  #gemok  #gemuk  #gemuksehat  #jomkurus  #kopi  #alhamdulillah  #kopisedap  #kopisihat  #kulitcantik  #gayahidupsehat 
Sapa Nakkkk?? 2set mewakili 1 bulan untuk anda timbang berat badan anda.. Wasap shila nohhh.. Stok terhad.. 2 Orang Yg terawal sahaja.. Wasap.my/601162130079/nakkurus
Wasap.my/601162130079/nakkurus

Fb: Kopi Kurus Cepat Saya Encik Kopi Viral Klubna Laleh Taiping Hashila Saad Ohh Manja

#kurus #jomkurus #nakkurus #obatkurus #kurusdalam2minggu #kurus7hari #kurusmalaysia #kurusbajet #kurustanpadiet #kurusdancantik #kuruscepat #wanita #wanitamalam #wanitagemok #wanitabijak #badancantik #gemok #gemuk #gemuksehat #jomkurus #kopi #alhamdulillah #kopisedap #kopisihat #kulitcantik #gayahidupsehat
Sapa Nakkkk?? 2set mewakili 1 bulan untuk anda timbang berat badan anda.. Wasap shila nohhh.. Stok terhad.. 2 Orang Yg terawal sahaja.. Wasap.my/601162130079/nakkurus Wasap.my/601162130079/nakkurus Fb: Kopi Kurus Cepat Saya Encik Kopi Viral Klubna Laleh Taiping Hashila Saad Ohh Manja #kurus  #jomkurus  #nakkurus  #obatkurus  #kurusdalam2minggu  #kurus7hari  #kurusmalaysia  #kurusbajet  #kurustanpadiet  #kurusdancantik  #kuruscepat  #wanita  #wanitamalam  #wanitagemok  #wanitabijak  #badancantik  #gemok  #gemuk  #gemuksehat  #jomkurus  #kopi  #alhamdulillah  #kopisedap  #kopisihat  #kulitcantik  #gayahidupsehat 
Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi
Cindy
Wa  081215397033. (Fast response) .
.
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.
Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Cindy Wa 081215397033. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae  #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemsellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman  #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #pemutihwajahaman  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik  #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman  . . . .
Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi
Cindy
Wa  081215397033. (Fast response) .
.
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.
Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Cindy Wa 081215397033. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae  #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemsellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman  #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #pemutihwajahaman  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik  #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman  . . . .
Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi
Cindy
Wa  081215397033. (Fast response) .
.
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.
Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Cindy Wa 081215397033. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae  #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemsellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman  #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #pemutihwajahaman  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik  #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman  . . . .
JERAWATANN? 
Banyak bekasnya??? 󾍁󾍁
Udah kmana2 ga ilang juga tuh jerawat?
Busettt udah habis uang banyak juga ke dokter??
.
Sayang bangettt kamu belum kenal sama ISNOW 😢
.
Mending pakai ISNOW dehh,
GAK PAKE MAHAL
GAK PAKE RIBET
dan PASTI AMPUH & SUPER AMAN karna sudah berizin BPOM MUI GMP lengkap 󾌧󾌧
.
RAWAT SEKARANG PAKAI 1 Sachets ISNOW setiap hari sebelum tidur !
.
.

Info pemesanan/konsultasi
👧cindy
Wa: 081215397033
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemcellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
JERAWATANN? Banyak bekasnya??? 󾍁󾍁 Udah kmana2 ga ilang juga tuh jerawat? Busettt udah habis uang banyak juga ke dokter?? . Sayang bangettt kamu belum kenal sama ISNOW 😢 . Mending pakai ISNOW dehh, GAK PAKE MAHAL GAK PAKE RIBET dan PASTI AMPUH & SUPER AMAN karna sudah berizin BPOM MUI GMP lengkap 󾌧󾌧 . RAWAT SEKARANG PAKAI 1 Sachets ISNOW setiap hari sebelum tidur ! . . Info pemesanan/konsultasi 👧cindy Wa: 081215397033 . . #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae  #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemcellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman  #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #pemutihwajahaman  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik  #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman 
JERAWATANN? 
Banyak bekasnya??? 󾍁󾍁
Udah kmana2 ga ilang juga tuh jerawat?
Busettt udah habis uang banyak juga ke dokter??
.
Sayang bangettt kamu belum kenal sama ISNOW 😢
.
Mending pakai ISNOW dehh,
GAK PAKE MAHAL
GAK PAKE RIBET
dan PASTI AMPUH & SUPER AMAN karna sudah berizin BPOM MUI GMP lengkap 󾌧󾌧
.
RAWAT SEKARANG PAKAI 1 Sachets ISNOW setiap hari sebelum tidur !
.
.

Info pemesanan/konsultasi
👧cindy
Wa: 081215397033
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemcellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
JERAWATANN? Banyak bekasnya??? 󾍁󾍁 Udah kmana2 ga ilang juga tuh jerawat? Busettt udah habis uang banyak juga ke dokter?? . Sayang bangettt kamu belum kenal sama ISNOW 😢 . Mending pakai ISNOW dehh, GAK PAKE MAHAL GAK PAKE RIBET dan PASTI AMPUH & SUPER AMAN karna sudah berizin BPOM MUI GMP lengkap 󾌧󾌧 . RAWAT SEKARANG PAKAI 1 Sachets ISNOW setiap hari sebelum tidur ! . . Info pemesanan/konsultasi 👧cindy Wa: 081215397033 . . #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae  #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemcellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman  #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #pemutihwajahaman  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik  #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman 
JERAWATANN? 
Banyak bekasnya??? 󾍁󾍁
Udah kmana2 ga ilang juga tuh jerawat?
Busettt udah habis uang banyak juga ke dokter??
.
Sayang bangettt kamu belum kenal sama ISNOW 😢
.
Mending pakai ISNOW dehh,
GAK PAKE MAHAL
GAK PAKE RIBET
dan PASTI AMPUH & SUPER AMAN karna sudah berizin BPOM MUI GMP lengkap 󾌧󾌧
.
RAWAT SEKARANG PAKAI 1 Sachets ISNOW setiap hari sebelum tidur !
.
.

Info pemesanan/konsultasi
👧cindy
Wa: 081215397033
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemcellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
JERAWATANN? Banyak bekasnya??? 󾍁󾍁 Udah kmana2 ga ilang juga tuh jerawat? Busettt udah habis uang banyak juga ke dokter?? . Sayang bangettt kamu belum kenal sama ISNOW 😢 . Mending pakai ISNOW dehh, GAK PAKE MAHAL GAK PAKE RIBET dan PASTI AMPUH & SUPER AMAN karna sudah berizin BPOM MUI GMP lengkap 󾌧󾌧 . RAWAT SEKARANG PAKAI 1 Sachets ISNOW setiap hari sebelum tidur ! . . Info pemesanan/konsultasi 👧cindy Wa: 081215397033 . . #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae  #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemcellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman  #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #pemutihwajahaman  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik  #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman 
Mau Putih ngga perlu Suntik - Suntik, 
Beresiko tinggi.
Minum ISNOWALGAE INFINESSE aj, Praktis, aman, 
Kulit tubuh putih merata
ISNOWALGAE Mengatasi masalah kulit kusam, flek hitam, bopeng2,jerawat,komedo bekas jerawat dan keriput..streacmark n parises jg ikut kaburr.
Kulit cerah,lembab, dan wajah kinclong

More info : 
Cindy
WA  081215397033
.
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.
Mau Putih ngga perlu Suntik - Suntik, Beresiko tinggi. Minum ISNOWALGAE INFINESSE aj, Praktis, aman, Kulit tubuh putih merata ISNOWALGAE Mengatasi masalah kulit kusam, flek hitam, bopeng2,jerawat,komedo bekas jerawat dan keriput..streacmark n parises jg ikut kaburr. Kulit cerah,lembab, dan wajah kinclong More info : Cindy WA 081215397033 . . . #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae  #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemsellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman  #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #pemutihwajahaman  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik  #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman  . . . .
Mau Putih ngga perlu Suntik - Suntik, 
Beresiko tinggi.
Minum ISNOWALGAE INFINESSE aj, Praktis, aman, 
Kulit tubuh putih merata
ISNOWALGAE Mengatasi masalah kulit kusam, flek hitam, bopeng2,jerawat,komedo bekas jerawat dan keriput..streacmark n parises jg ikut kaburr.
Kulit cerah,lembab, dan wajah kinclong

More info : 
Cindy
WA  081215397033
.
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.
Mau Putih ngga perlu Suntik - Suntik, Beresiko tinggi. Minum ISNOWALGAE INFINESSE aj, Praktis, aman, Kulit tubuh putih merata ISNOWALGAE Mengatasi masalah kulit kusam, flek hitam, bopeng2,jerawat,komedo bekas jerawat dan keriput..streacmark n parises jg ikut kaburr. Kulit cerah,lembab, dan wajah kinclong More info : Cindy WA 081215397033 . . . #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae  #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemsellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman  #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #pemutihwajahaman  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik  #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman  . . . .
Mau Putih ngga perlu Suntik - Suntik, 
Beresiko tinggi.
Minum ISNOWALGAE INFINESSE aj, Praktis, aman, 
Kulit tubuh putih merata
ISNOWALGAE Mengatasi masalah kulit kusam, flek hitam, bopeng2,jerawat,komedo bekas jerawat dan keriput..streacmark n parises jg ikut kaburr.
Kulit cerah,lembab, dan wajah kinclong

More info : 
Cindy
WA  081215397033
.
.
.
#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
.
.
.
.
Mau Putih ngga perlu Suntik - Suntik, Beresiko tinggi. Minum ISNOWALGAE INFINESSE aj, Praktis, aman, Kulit tubuh putih merata ISNOWALGAE Mengatasi masalah kulit kusam, flek hitam, bopeng2,jerawat,komedo bekas jerawat dan keriput..streacmark n parises jg ikut kaburr. Kulit cerah,lembab, dan wajah kinclong More info : Cindy WA 081215397033 . . . #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae  #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemsellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman  #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #pemutihwajahaman  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik  #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman  . . . .
Perawatan kulit dari dalam....menjadikan kulit putih, cerah merona dan awet muda. Cukup 1 sachet ISNOWALGAE setiap hari dan tidak perlu ribet ke dokter atau klinik kecantikan untuk suntik2 putih. Karena ISNOWALGAE mengandung 8 bahan aktif yang sangat bagus untuk kulit.

Segera Tampil CANTIK bersama ISnowAlgae sekarang juga

Because Ageless Beauty is iSNOWALGAE

Info order:
👧cindy
Wa: 081215397033

#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae#JualIsnowalgae 
#isnowalgaeasli
#isnowalgaeinfinesse #isnowalgae
#isnowalgaemurah #Stemsellapel 
#obatjerawatbpom #obatjerawataman#obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik 
#hilangkanjerawat #obatpemutih 
#stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus
#kulitcantik#cantikalami #skincare #promoisnowalgae
#obatpemutihbpom#pemutihwajah
#pemutihbadan #pemutihkulit
#pemutihaman
Perawatan kulit dari dalam....menjadikan kulit putih, cerah merona dan awet muda. Cukup 1 sachet ISNOWALGAE setiap hari dan tidak perlu ribet ke dokter atau klinik kecantikan untuk suntik2 putih. Karena ISNOWALGAE mengandung 8 bahan aktif yang sangat bagus untuk kulit. Segera Tampil CANTIK bersama ISnowAlgae sekarang juga Because Ageless Beauty is iSNOWALGAE Info order: 👧cindy Wa: 081215397033 #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemsellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman 
Perawatan kulit dari dalam....menjadikan kulit putih, cerah merona dan awet muda. Cukup 1 sachet ISNOWALGAE setiap hari dan tidak perlu ribet ke dokter atau klinik kecantikan untuk suntik2 putih. Karena ISNOWALGAE mengandung 8 bahan aktif yang sangat bagus untuk kulit.

Segera Tampil CANTIK bersama ISnowAlgae sekarang juga

Because Ageless Beauty is iSNOWALGAE

Info order:
👧cindy
Wa: 081215397033

#testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae#JualIsnowalgae 
#isnowalgaeasli
#isnowalgaeinfinesse #isnowalgae
#isnowalgaemurah #Stemsellapel 
#obatjerawatbpom #obatjerawataman#obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik 
#hilangkanjerawat #obatpemutih 
#stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus
#kulitcantik#cantikalami #skincare #promoisnowalgae
#obatpemutihbpom#pemutihwajah
#pemutihbadan #pemutihkulit
#pemutihaman
Perawatan kulit dari dalam....menjadikan kulit putih, cerah merona dan awet muda. Cukup 1 sachet ISNOWALGAE setiap hari dan tidak perlu ribet ke dokter atau klinik kecantikan untuk suntik2 putih. Karena ISNOWALGAE mengandung 8 bahan aktif yang sangat bagus untuk kulit. Segera Tampil CANTIK bersama ISnowAlgae sekarang juga Because Ageless Beauty is iSNOWALGAE Info order: 👧cindy Wa: 081215397033 #testimoniIsnowalgae  #testiisnowalgae #JualIsnowalgae  #isnowalgaeasli  #isnowalgaeinfinesse  #isnowalgae  #isnowalgaemurah  #Stemsellapel  #obatjerawatbpom  #obatjerawataman #obatjerawat  #penghilangjerawataman  #penghilangjerawat  #SolusiCantik  #hilangkanjerawat  #obatpemutih  #stemcellanggur  #glutathion  #collagen  #kulitmulus  #kulitcantik #cantikalami  #skincare  #promoisnowalgae  #obatpemutihbpom #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit  #pemutihaman 
IDR 200.000-,
@nasajogjakarta
• • • • •
😯Pake cream kecantikan tapi kalau kepanasan kulit jadi merah kaya udang rebus,,,waaah bahaya tuuhh..Ada Mercury nya.. 😯Pake cream kecantikan tapi malah mengelupas kulitnya kaya ular....uhhhh sereemm ada kimianya tuuuhhh... 😯Pake Cream kecantikan tapi kulit malah panas dan gatal kaya digigit serangga...waahh bahaya bangeeet tuuhh... 😯Pake cream tapi malah timbul berbagai masalah ,bukannya jadi cantik malah timbul Efek Negatif...Yukk ah buang jauh2 CREAM BERBAHAYA nya..Ganti deeh sama Cream yang lebih SEHAT,MORESKIN Skin Care NASA yg terbuat dari 100 % herbal alami dan sudah bersertifikat BPOM juga berlebel halal MUI, Jadi Aman Tidak akan ada efek sampingnya..
#mahasiswa #moreskin #moreskinnasa #moreskinbeautycosmetics #moreskinherbal #moreskincosmetics #jualmoreskin #moreskincantik #cantikalami #perawatanwajah #perawatanwajahbusui #perawatanwajahbumil #moreskinnonmercury #pencerahmuka #pencerahwajah #creamherbal #creammoreskin #creamantiaging #produknasa #kulitkusam #perawatankulit #perawatanherbal #kulitcantik #moreskinjakarta #moreskinbandung #moreskinsurabaya #moreskinmalaysia #moreskindepok #moreskincirebon #moreskinbogor
IDR 200.000-, @nasajogjakarta • • • • • 😯Pake cream kecantikan tapi kalau kepanasan kulit jadi merah kaya udang rebus,,,waaah bahaya tuuhh..Ada Mercury nya.. 😯Pake cream kecantikan tapi malah mengelupas kulitnya kaya ular....uhhhh sereemm ada kimianya tuuuhhh... 😯Pake Cream kecantikan tapi kulit malah panas dan gatal kaya digigit serangga...waahh bahaya bangeeet tuuhh... 😯Pake cream tapi malah timbul berbagai masalah ,bukannya jadi cantik malah timbul Efek Negatif...Yukk ah buang jauh2 CREAM BERBAHAYA nya..Ganti deeh sama Cream yang lebih SEHAT,MORESKIN Skin Care NASA yg terbuat dari 100 % herbal alami dan sudah bersertifikat BPOM juga berlebel halal MUI, Jadi Aman Tidak akan ada efek sampingnya.. #mahasiswa  #moreskin  #moreskinnasa  #moreskinbeautycosmetics  #moreskinherbal  #moreskincosmetics  #jualmoreskin  #moreskincantik  #cantikalami  #perawatanwajah  #perawatanwajahbusui  #perawatanwajahbumil  #moreskinnonmercury  #pencerahmuka  #pencerahwajah  #creamherbal  #creammoreskin  #creamantiaging  #produknasa  #kulitkusam  #perawatankulit  #perawatanherbal  #kulitcantik  #moreskinjakarta  #moreskinbandung  #moreskinsurabaya  #moreskinmalaysia  #moreskindepok  #moreskincirebon  #moreskinbogor 
Ada yang rindu dgn sabun ni? 😍😍😍 FRUITAMIN SOAP 
BY WINK WHITE  @40.000 .
Mengandungi 10 jenis pati buah-buahan dalam 5 warna. Formula 10x lebih berkesan daripada sabun gluta.
Tomato - Mengandungi lycopene, kulit wajah menjadi putih merona pink.
Oren - Kaya dengan vitamin c membuatkan kulit menjadi segar dan cerah.
Kiwi - Sebagai antioksidan dan merangsang kolagen pada kulit.
Mullberry - Kaya dengan vitamin dari buah mullberry yang sangat  bermanfaat baik bagi kulit.
Pisang - Membuatkan kulit menjadi halus, lembut dan lembab bervitamin.
Anggur - Menjadikan kulit anjal dan tegang
Delima - Mencegah penuaan sebelum waktu dan membantu mengurangkan kedut.
Lemon - Membasmi jerawat dan mencerahkan kulit.
Asam jawa - Menghilangkan bekas luka, parut jerawat dan kesan hitam.
Epal - menjaga kesihatan kulit dan merangsang sel kulit baru
.

______________________________________________
#cantik #kesehatan #kulitcantik #tipscantik #makeup #woman #duniawanita #jadicantik #tfl #likeforfollow #likeforlikes #like4follow #like4likes #likeforlikeback #insta #girl #girls #kosmetik #kosmetikmurah #olshop #olshopmurah #face #show #me #naturalmakeup #me #sunset #green #greenhouse #picture #posterdesign
Ada yang rindu dgn sabun ni? 😍😍😍 FRUITAMIN SOAP BY WINK WHITE @40.000 . Mengandungi 10 jenis pati buah-buahan dalam 5 warna. Formula 10x lebih berkesan daripada sabun gluta. Tomato - Mengandungi lycopene, kulit wajah menjadi putih merona pink. Oren - Kaya dengan vitamin c membuatkan kulit menjadi segar dan cerah. Kiwi - Sebagai antioksidan dan merangsang kolagen pada kulit. Mullberry - Kaya dengan vitamin dari buah mullberry yang sangat bermanfaat baik bagi kulit. Pisang - Membuatkan kulit menjadi halus, lembut dan lembab bervitamin. Anggur - Menjadikan kulit anjal dan tegang Delima - Mencegah penuaan sebelum waktu dan membantu mengurangkan kedut. Lemon - Membasmi jerawat dan mencerahkan kulit. Asam jawa - Menghilangkan bekas luka, parut jerawat dan kesan hitam. Epal - menjaga kesihatan kulit dan merangsang sel kulit baru . ______________________________________________ #cantik  #kesehatan  #kulitcantik  #tipscantik  #makeup  #woman  #duniawanita  #jadicantik  #tfl  #likeforfollow  #likeforlikes  #like4follow  #like4likes  #likeforlikeback  #insta  #girl  #girls  #kosmetik  #kosmetikmurah  #olshop  #olshopmurah  #face  #show  #me  #naturalmakeup  #me  #sunset  #green  #greenhouse  #picture  #posterdesign 
Saya geram tau. 
Sebab.. SALE Vivix sekarang nie hanya untuk mereka yang belum lagi jadi ahli Shaklee. 
Belum jadi ahli Shaklee? 
Shaklee bagi PERCUMA KEAHLIAN

Nak beli Vivix?
Shaklee bagi anda beli dengan harga ahli

Nak lagi untung? 
Shaklee bagi lagi anda DISKAUN 10%

Nak lagi lagi untung?
Shaklee bagi anda tempoh 60 hari untuk menikmati DISKAUN 10% belian* seterusnya

Paling untung, 
CASH REBET plak masuk dalam akaun anda bulan hadapan. 
Lagi hebat untungnya,
Bila anda ajak 6 orang atau lebih kawan-kawan anda buat belian seperti anda. 😊

Haishh bertuah dan berbaloinya untuk anda yang belum ahli grab cepat promo Shaklee nie.

Meh whatsapp saya. Saya terangkan atau bantu anda buat belian. 
http://nursalwa.wasap.my/
http://nursalwa.wasap.my/
http://nursalwa.wasap.my/
Saya geram tau. Sebab.. SALE Vivix sekarang nie hanya untuk mereka yang belum lagi jadi ahli Shaklee. Belum jadi ahli Shaklee? Shaklee bagi PERCUMA KEAHLIAN Nak beli Vivix? Shaklee bagi anda beli dengan harga ahli Nak lagi untung? Shaklee bagi lagi anda DISKAUN 10% Nak lagi lagi untung? Shaklee bagi anda tempoh 60 hari untuk menikmati DISKAUN 10% belian* seterusnya Paling untung, CASH REBET plak masuk dalam akaun anda bulan hadapan. Lagi hebat untungnya, Bila anda ajak 6 orang atau lebih kawan-kawan anda buat belian seperti anda. 😊 Haishh bertuah dan berbaloinya untuk anda yang belum ahli grab cepat promo Shaklee nie. Meh whatsapp saya. Saya terangkan atau bantu anda buat belian. http://nursalwa.wasap.my/ http://nursalwa.wasap.my/ http://nursalwa.wasap.my/
<< Rawatan terbaik untuk mengurangkan Pigmentasi/ Freckles ! >>⠀
.⠀
⠀
Laser Skin Toning adalah rawatan yang unik untuk melasma kerana ia menggunakan tenaga laser untuk mengurangkan pigmentasi yang dapat dilihat dengan memecahkan molekul melanin secara semula jadi, yang membolehkan sistem imun anda untuk menyingkir pigmentasi anda.💎⠀
.⠀ Pada masa yang sama ia mempunyai manfaat tambahan seperti  mengembalikan tona  kulit kembali sekata dan memperbaiki tekstur kulit tanpa side effect ataupun downtime. 🙌⠀
.⠀
Toning laser digunakan  untuk merawat pelbagai masalah pigmentasi kulit termasuk melasma, PIH, pigmentasi hiper, bintik coklat, dan freckles.💯⠀
.⠀
💥 Harga Promosi First Trial adalah RM 450.00 sahaja !💥⠀
.⠀
CEPAT ! Jangan lepaskan peluang untuk mengembali keremajaan kulit anda dengan harga yang sangat berpatutan dan service tiptop dari doktor & staff kami . Berminat boleh PM kami atau tinggalkan no phone anda untuk book slot anda sekarang . Sure puas hati 😍
.
<< Rawatan terbaik untuk mengurangkan Pigmentasi/ Freckles ! >>⠀ .⠀ ⠀ Laser Skin Toning adalah rawatan yang unik untuk melasma kerana ia menggunakan tenaga laser untuk mengurangkan pigmentasi yang dapat dilihat dengan memecahkan molekul melanin secara semula jadi, yang membolehkan sistem imun anda untuk menyingkir pigmentasi anda.💎⠀ .⠀ Pada masa yang sama ia mempunyai manfaat tambahan seperti mengembalikan tona kulit kembali sekata dan memperbaiki tekstur kulit tanpa side effect ataupun downtime. 🙌⠀ .⠀ Toning laser digunakan untuk merawat pelbagai masalah pigmentasi kulit termasuk melasma, PIH, pigmentasi hiper, bintik coklat, dan freckles.💯⠀ .⠀ 💥 Harga Promosi First Trial adalah RM 450.00 sahaja !💥⠀ .⠀ CEPAT ! Jangan lepaskan peluang untuk mengembali keremajaan kulit anda dengan harga yang sangat berpatutan dan service tiptop dari doktor & staff kami . Berminat boleh PM kami atau tinggalkan no phone anda untuk book slot anda sekarang . Sure puas hati 😍 .
Jom dengar sharing dari Founder sendiri ❤
.
.
Nak dapatkan garam aura romantika boleh whtsap Kak Aura ye 😊
.
📲013.403.7899
.
📲013.403.7899
.
📲013.403.7899
Jom dengar sharing dari Founder sendiri ❤ . . Nak dapatkan garam aura romantika boleh whtsap Kak Aura ye 😊 . 📲013.403.7899 . 📲013.403.7899 . 📲013.403.7899