an online Instagram web viewer

#kulitberjerawat medias

Photos

SKRUB GULA
.
.
Jom amalkan petua gula ni. 3-4x seminggu untuk remove whitehead dan blackhead.
.
Caranya: Gaul dua sudu gula, satu sudu minyak zaitun dan sedikit jus lemon bersama, kemudian gosok pada bahagian whitehead. Gosok dengan lembut na. Selepas gosok boleh teruss dibilas. Lakukan sekerap mungkin. Boleh juga menambah aroma lain seperti kayu manis atau vanila. Lagi wangi.
.
.
GUNA OAT
Untuk kulit sensitif, guna petua ni.
.
Caranya: Campurkan lima sudu madu dan dua sudu susu tepung dalam dua sudu oatmeal. Gaul sampai sebati dan sapu pada muka. Kemudian gosok pada bahagian whitehead dan blackhead secara perlahan-lahan. Sesudah itu biarkan ia kering barulah dibilas.
.
.
Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. .
.
Kalau nak cepat klik link pada bio.
.
.
P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. Suri bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat. .
.
.
#tipdapurdariabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun  #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik #rscucumberselangor
SKRUB GULA . . Jom amalkan petua gula ni. 3-4x seminggu untuk remove whitehead dan blackhead. . Caranya: Gaul dua sudu gula, satu sudu minyak zaitun dan sedikit jus lemon bersama, kemudian gosok pada bahagian whitehead. Gosok dengan lembut na. Selepas gosok boleh teruss dibilas. Lakukan sekerap mungkin. Boleh juga menambah aroma lain seperti kayu manis atau vanila. Lagi wangi. . . GUNA OAT Untuk kulit sensitif, guna petua ni. . Caranya: Campurkan lima sudu madu dan dua sudu susu tepung dalam dua sudu oatmeal. Gaul sampai sebati dan sapu pada muka. Kemudian gosok pada bahagian whitehead dan blackhead secara perlahan-lahan. Sesudah itu biarkan ia kering barulah dibilas. . . Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. . . Kalau nak cepat klik link pada bio. . . P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. Suri bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat. . . . #tipdapurdariabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik  #rscucumberselangor 
Dulu masa sekolah. Abah selalu pesan pada mak . Simpan air beras. Abah nak buat basuh muka. Abah terbaca petua ni dulu dalam paper. Abah selalu amalkan.
.
Kalau hampa perasan, Banyak sabun beraskan? Sebab beras secara semula jadi boleh mengurangkan kulit berminyak dan mencerahkan wajah.
.
.
Kalau hampa nak muka bersih cerah. Amalkan guna air beras ni setiap hari. InshAllah na.
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Dulu masa sekolah. Abah selalu pesan pada mak . Simpan air beras. Abah nak buat basuh muka. Abah terbaca petua ni dulu dalam paper. Abah selalu amalkan. . Kalau hampa perasan, Banyak sabun beraskan? Sebab beras secara semula jadi boleh mengurangkan kulit berminyak dan mencerahkan wajah. . . Kalau hampa nak muka bersih cerah. Amalkan guna air beras ni setiap hari. InshAllah na. . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Sorang lagi payment untuk #nexcious. Customer indian tau. Moga serasi dengan nexcious dan dapat kulit cerah dari asal 😍
-
Whatsapp +6011 1875 7699
-
#nexcious #nexciousmurah #putihgebu #putihsatubadan #putihajaib #putih #nakputihgebu #nakputihcepat #putihkankulit #jeragat #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitkusam #bebascela #flawless #sayapakaisayajual #bazarpaknilprodukkecantikan #vitamins #scrubs
Sale Nexcious Sempen 12.12
Fast response terus wassap ye, first come, first serve 😍♥️
-
Harga pecah gudang, bawah Rm100. Habis stok Ila. Segala postage hq uruskan dan tak dapat dah mur mur ni tau 😆
-
Whatsapp +6011 1875 7699

#nexcious #nexciousmurah #putihgebu #putihsatubadan #putihajaib #putih #nakputihgebu #nakputihcepat #putihkankulit #jeragat #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitkusam #bebascela #flawless #sayapakaisayajual #bazarpaknilprodukkecantikan #vitamins #scrubs
Sale Nexcious Sempen 12.12 Fast response terus wassap ye, first come, first serve 😍♥️ - Harga pecah gudang, bawah Rm100. Habis stok Ila. Segala postage hq uruskan dan tak dapat dah mur mur ni tau 😆 - Whatsapp +6011 1875 7699 #nexcious  #nexciousmurah  #putihgebu  #putihsatubadan  #putihajaib  #putih  #nakputihgebu  #nakputihcepat  #putihkankulit  #jeragat  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitkusam  #bebascela  #flawless  #sayapakaisayajual  #bazarpaknilprodukkecantikan  #vitamins  #scrubs 
Yeay #nexcious pun ada permintaan tau. Tq sayangg 😍♥️
-
Tinggal 7 botol Ila nak clear.
Mur mur je tau, bawah Rm100
-
Whatsapp +6011 1875 7699

#nexcious #nexciousmurah #putihgebu #putihsatubadan #putihajaib #putih #nakputihgebu #nakputihcepat #putihkankulit #jeragat #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitkusam #bebascela #flawless #sayapakaisayajual #bazarpaknilprodukkecantikan #vitamins #scrubs
SALE 12.12 by TEAM CALLA BEAUTY ! 🛍
.
SET ALARM SEKARANGGG !⏰ .
Calla Beauty akan mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; 🔥12am 12.12.2018 - 12am 13.12.2018
🔥 HARI RABU
.
🔥TIADA CAJ  PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja)
🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* .
Sale yang sangat-sangat special ! Setahun sekali je kami buat🤭
.
Get ready okay 🔥
.
🔥SALE 24JAM
🔥DISKAUN LEBIH RM100
🔥PERCUMA CAJ POSTAGE
.
NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ .
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #bazarpaknilmurah #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #affsuzukicup2018
SALE 12.12 by TEAM CALLA BEAUTY ! 🛍 . SET ALARM SEKARANGGG !⏰ . Calla Beauty akan mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; 🔥12am 12.12.2018 - 12am 13.12.2018 🔥 HARI RABU . 🔥TIADA CAJ PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja) 🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* . Sale yang sangat-sangat special ! Setahun sekali je kami buat🤭 . Get ready okay 🔥 . 🔥SALE 24JAM 🔥DISKAUN LEBIH RM100 🔥PERCUMA CAJ POSTAGE . NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ . #teamellyyaney  #ellyyaneyagent  #callabeautyskin  #callabeauty_hq  #putihgebu  #putihtanpasuntik  #kulitputih  #kulitcantik  #masalahkulit  #kulitkusam  #kulitkering  #ekzema  #kulitkasar  #kulitberjerawat  #klinikkecantikan  #klinikkulit  #pakarkulit  #collagen  #buahpeach  #bazarpaknilmurah  #harimaumalaya  #ekorharimaumalaya  #malaysia  #affsuzukicup2018 
SR12 Acne Moist

BPOM No. NA18180100298
Netto : 10 gr *WARNA CREAM COKLAT MUDA/ MERAH BATA*

Acne Moist with SPF 33 mengandung glyceryl stearate yang berasal dari minyak alami dapat melembabkan dan melembutkan kulit wajah, di lengkapi sulfur, minyak zaitun dan minyak bunga matahari yang dapat mengatasi masalah jerawat, membantu meregenerasi sel kulit rusak, bersifat antibinflamasi dan non comedogenic

Manfaat : - Mencegah timbulnya jerawat
- Mengobati jerawat - Membantu menghilangkan bekas jerawat
- Mengurangi kerutan pada wajah
- Mengembalikan keremajaan & kekenyalan kulit
- Membuat kulit lebih bercahaya
- Mengangkat sel kulit mati 
Cara Pakai:
Gunakan setiap pagi hari pada wajah yang telah dibersihkan, untuk mendapatkan wajah bebas jerawat 🌿 Beauty is not a dream,
Bringing back your beauty🍀 ------------------------------------------------
Konsultasi GRATIS! 
WA 081270026269
========================= #SR12 #SR12Herbal #SR12Skincare #SR12HerbalSkincare #SR12kosmetik  #SR12Cosmetic #DistributorSR12 #DistributorSR12Jakarta #PerawatanBadan #PerawatanBadanBusui #PerawatanBadanBumil #CreamJerawat #ObatJerawat #JerawatBatu #JerawatRadang #CreamPagi #SolusiMasalahJerawat #AtasiMasalahJerawat #KulitBerjerawat #CreamSR12
SR12 Acne Moist BPOM No. NA18180100298 Netto : 10 gr *WARNA CREAM COKLAT MUDA/ MERAH BATA* Acne Moist with SPF 33 mengandung glyceryl stearate yang berasal dari minyak alami dapat melembabkan dan melembutkan kulit wajah, di lengkapi sulfur, minyak zaitun dan minyak bunga matahari yang dapat mengatasi masalah jerawat, membantu meregenerasi sel kulit rusak, bersifat antibinflamasi dan non comedogenic Manfaat : - Mencegah timbulnya jerawat - Mengobati jerawat - Membantu menghilangkan bekas jerawat - Mengurangi kerutan pada wajah - Mengembalikan keremajaan & kekenyalan kulit - Membuat kulit lebih bercahaya - Mengangkat sel kulit mati Cara Pakai: Gunakan setiap pagi hari pada wajah yang telah dibersihkan, untuk mendapatkan wajah bebas jerawat 🌿 Beauty is not a dream, Bringing back your beauty🍀 ------------------------------------------------ Konsultasi GRATIS! WA 081270026269 ========================= #SR12  #SR12Herbal  #SR12Skincare  #SR12HerbalSkincare  #SR12kosmetik   #SR12Cosmetic  #DistributorSR12  #DistributorSR12Jakarta  #PerawatanBadan  #PerawatanBadanBusui  #PerawatanBadanBumil  #CreamJerawat  #ObatJerawat  #JerawatBatu  #JerawatRadang  #CreamPagi  #SolusiMasalahJerawat  #AtasiMasalahJerawat  #KulitBerjerawat  #CreamSR12 
LIDAH BUAYA UNTUK MENCEGAH KULIT SENSITIF
.

Keberkesanan lidah buaya terletak pada gel yang terkandung dalam daun yang mengandungi pelbagai mineral, vitamin, dan sebatian seperti asid amino, lectin, polysaccharides, mannas, dan banyak lagi. Aloe vera juga berfungsi sebagai pelindung peradangan, anti-bakteria, anti-kulat, dan membantu mengembalikan kulit.
.
Bahan :
Lidah buaya
Tepung beras
.
Cara Penyediaan :
1 batang lidah buaya dan keluarkan gel dalam pokok lidah buaya dan hampa blander gel lidah buaya dan campurkan sedikit air untuk lumatkan
.
Sediakan satu sudu tepung beras dan campurkan menjadi satu campuran sehingga bahan rata
.
Cuci muka sehingga bersih dah ratakan campuran lidah buaya dan tepung beras tadi deluruh muka hampa sehingga rata
.
Keringkan sehingga 30 minit dan bilas muka gunakan air yang bersih
.
Amalkan petua abah bagi ni seminggu 2 kali kalau nak kesan cepat, kalau hampa tak rajin seminggu sekali pun boleh
.
.
kalau abah buat dalam bentuk video. Hampa nak tengok dak? komen" nak" cukup 20 komen abah buat.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
LIDAH BUAYA UNTUK MENCEGAH KULIT SENSITIF . Keberkesanan lidah buaya terletak pada gel yang terkandung dalam daun yang mengandungi pelbagai mineral, vitamin, dan sebatian seperti asid amino, lectin, polysaccharides, mannas, dan banyak lagi. Aloe vera juga berfungsi sebagai pelindung peradangan, anti-bakteria, anti-kulat, dan membantu mengembalikan kulit. . Bahan : Lidah buaya Tepung beras . Cara Penyediaan : 1 batang lidah buaya dan keluarkan gel dalam pokok lidah buaya dan hampa blander gel lidah buaya dan campurkan sedikit air untuk lumatkan . Sediakan satu sudu tepung beras dan campurkan menjadi satu campuran sehingga bahan rata . Cuci muka sehingga bersih dah ratakan campuran lidah buaya dan tepung beras tadi deluruh muka hampa sehingga rata . Keringkan sehingga 30 minit dan bilas muka gunakan air yang bersih . Amalkan petua abah bagi ni seminggu 2 kali kalau nak kesan cepat, kalau hampa tak rajin seminggu sekali pun boleh . . kalau abah buat dalam bentuk video. Hampa nak tengok dak? komen" nak" cukup 20 komen abah buat. . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
☘The power of Calla Beautyskin!  Tak sia-sia consume,  berbaloi-baloi ☘
.
. 👉 Calla Beautskin adalah supplement yang diperbuat daripada buah Peach! Rasanya yang sangat sedap, tak ubah seperti buah Peach.

Fungsinya utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit.

Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut!😍
.
💯DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM
.
.
Whatsapp siti sekarang utk order 018 2655440😘
.
.
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #pinkladyoriginalhq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #bazarpaknilmurah #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #affsuzukicup2018 - #regrann
☘The power of Calla Beautyskin! Tak sia-sia consume, berbaloi-baloi ☘ . . 👉 Calla Beautskin adalah supplement yang diperbuat daripada buah Peach! Rasanya yang sangat sedap, tak ubah seperti buah Peach. Fungsinya utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut!😍 . 💯DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM . . Whatsapp siti sekarang utk order 018 2655440😘 . . #teamellyyaney  #ellyyaneyagent  #callabeautyskin  #callabeauty_hq  #pinkladyoriginalhq  #putihgebu  #putihtanpasuntik  #kulitputih  #kulitcantik  #masalahkulit  #kulitkusam  #kulitkering  #ekzema  #kulitkasar  #kulitberjerawat  #klinikkecantikan  #klinikkulit  #pakarkulit  #collagen  #buahpeach  #bazarpaknilmurah  #harimaumalaya  #ekorharimaumalaya  #malaysia  #affsuzukicup2018  - #regrann 
🌷Inilah rahsia kulit saya! Rasa buah peach yang sedap dengan serbuk halus giler. Perghhh! Apa yang Best sangat Calla Beautyskin ni? Jom efa share sikit untuk korang semua.
.
.
👉Kandungan bahan Calla Beautskin
.
🍑peach powder
🍑collagen
🍑silk peptide
🍑L-cystein
🍑ascobic acid
🍑vitamin C
🍑fructose
🍑rosehip extract
🍑tocopherol acetate (vitamin E)
.
💯Organic & tidak mempunyai kesan sampingan
.
.
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN:
.
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit
.
.
Yang nak order boleh Whatsapp siti 0182655440😘
.
.
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #bazarpaknilmurah #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #affsuzukicup2018 - - #regrann
🌷Inilah rahsia kulit saya! Rasa buah peach yang sedap dengan serbuk halus giler. Perghhh! Apa yang Best sangat Calla Beautyskin ni? Jom efa share sikit untuk korang semua. . . 👉Kandungan bahan Calla Beautskin . 🍑peach powder 🍑collagen 🍑silk peptide 🍑L-cystein 🍑ascobic acid 🍑vitamin C 🍑fructose 🍑rosehip extract 🍑tocopherol acetate (vitamin E) . 💯Organic & tidak mempunyai kesan sampingan . . FUNGSI CALLA BEAUTSKIN: . 🍑Melembapkan kulit 🍑Melambatkan proses penuaan 🍑Melindungi kulit dari sinar UV 🍑Melancarkan proses pencernaan 🍑Mencerahkan kulit 🍑Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑Sekatakan tona kulit . . Yang nak order boleh Whatsapp siti 0182655440😘 . . #teamellyyaney  #ellyyaneyagent  #callabeautyskin  #callabeauty_hq  #putihgebu  #putihtanpasuntik  #kulitputih  #kulitcantik  #masalahkulit  #kulitkusam  #kulitkering  #ekzema  #kulitkasar  #kulitberjerawat  #klinikkecantikan  #klinikkulit  #pakarkulit  #collagen  #buahpeach  #bazarpaknilmurah  #harimaumalaya  #ekorharimaumalaya  #malaysia  #affsuzukicup2018  - - #regrann 
🌷Inilah rahsia kulit saya! Rasa buah peach yang sedap dengan serbuk halus giler. Perghhh! Apa yang Best sangat Calla Beautyskin ni? Jom efa share sikit untuk korang semua.
.
.
👉Kandungan bahan Calla Beautskin
.
🍑peach powder
🍑collagen
🍑silk peptide
🍑L-cystein
🍑ascobic acid
🍑vitamin C
🍑fructose
🍑rosehip extract
🍑tocopherol acetate (vitamin E)
.
💯Organic & tidak mempunyai kesan sampingan
.
.
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN:
.
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit
.
.
Yang nak order boleh Whatsapp siti 0182655440😘
.
.
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #bazarpaknilmurah #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #affsuzukicup2018 -
🌷Inilah rahsia kulit saya! Rasa buah peach yang sedap dengan serbuk halus giler. Perghhh! Apa yang Best sangat Calla Beautyskin ni? Jom efa share sikit untuk korang semua. . . 👉Kandungan bahan Calla Beautskin . 🍑peach powder 🍑collagen 🍑silk peptide 🍑L-cystein 🍑ascobic acid 🍑vitamin C 🍑fructose 🍑rosehip extract 🍑tocopherol acetate (vitamin E) . 💯Organic & tidak mempunyai kesan sampingan . . FUNGSI CALLA BEAUTSKIN: . 🍑Melembapkan kulit 🍑Melambatkan proses penuaan 🍑Melindungi kulit dari sinar UV 🍑Melancarkan proses pencernaan 🍑Mencerahkan kulit 🍑Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑Sekatakan tona kulit . . Yang nak order boleh Whatsapp siti 0182655440😘 . . #teamellyyaney  #ellyyaneyagent  #callabeautyskin  #callabeauty_hq  #putihgebu  #putihtanpasuntik  #kulitputih  #kulitcantik  #masalahkulit  #kulitkusam  #kulitkering  #ekzema  #kulitkasar  #kulitberjerawat  #klinikkecantikan  #klinikkulit  #pakarkulit  #collagen  #buahpeach  #bazarpaknilmurah  #harimaumalaya  #ekorharimaumalaya  #malaysia  #affsuzukicup2018  -
SALE 12.12 by TEAM CALLA BEAUTY ! 🛍
.
SET ALARM SEKARANGGG !⏰ .
Calla Beauty akan mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; 🔥12am 12.12.2018 - 12am 13.12.2018
🔥 HARI RABU
.
🔥TIADA CAJ  PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja)
🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* .
Sale yang sangat-sangat special ! Setahun sekali je kami buat🤭
.
Get ready okay 🔥
.
🔥SALE 24JAM
🔥DISKAUN LEBIH RM100
🔥PERCUMA CAJ POSTAGE
.
NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ .
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #bazarpaknilmurah #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #affsuzukicup2018
SALE 12.12 by TEAM CALLA BEAUTY ! 🛍 . SET ALARM SEKARANGGG !⏰ . Calla Beauty akan mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; 🔥12am 12.12.2018 - 12am 13.12.2018 🔥 HARI RABU . 🔥TIADA CAJ PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja) 🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* . Sale yang sangat-sangat special ! Setahun sekali je kami buat🤭 . Get ready okay 🔥 . 🔥SALE 24JAM 🔥DISKAUN LEBIH RM100 🔥PERCUMA CAJ POSTAGE . NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ . #teamellyyaney  #ellyyaneyagent  #callabeautyskin  #callabeauty_hq  #putihgebu  #putihtanpasuntik  #kulitputih  #kulitcantik  #masalahkulit  #kulitkusam  #kulitkering  #ekzema  #kulitkasar  #kulitberjerawat  #klinikkecantikan  #klinikkulit  #pakarkulit  #collagen  #buahpeach  #bazarpaknilmurah  #harimaumalaya  #ekorharimaumalaya  #malaysia  #affsuzukicup2018 
TESTI FRUTABLEND MAH UDAH BAN JIRRRRRRRRR 😁
.
Konsumsi FRUTABLEND buat kulit kita bebas dari jerawat, juga membuat mata, jantung dan tubuh kita makin sehat dengan antioxidannya 😊
.
FRUTABLEND terbuat dr 11 jenis buah dan 11 jenis sayur yang sangat kaya dengan antioksidan, vitamin dan nutrisi yang berfungsi utk membersihkan kulit dan tubuh kita dari segala faktor apapun yg membuat kulit dan tubuh kita rusak, mencegah penuaan dini dan menjaga kulit, mata serta jantung, diminum saat malam 2 kapsul per hari
.
Yukk beli di sini 💯% ASLI!!
DISTRIBUTOR HWI TERVERIFIED
.
READY!! Siap Kirim,Reseller welcome!
Bisa dropship yahh 😉
JADI DISTRIBUTOR RESMI? BISA!!
.
Info & Order? Chat me 😘
.
🌸 Ira Mok 🌸
.
💬 BBM : IMHWI888
📲 WA : 0822-1057-7760
📥 Line : ira.mok

FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘
.

#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #jualhwi #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #im_beautyhwi #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah
TESTI FRUTABLEND MAH UDAH BAN JIRRRRRRRRR 😁 . Konsumsi FRUTABLEND buat kulit kita bebas dari jerawat, juga membuat mata, jantung dan tubuh kita makin sehat dengan antioxidannya 😊 . FRUTABLEND terbuat dr 11 jenis buah dan 11 jenis sayur yang sangat kaya dengan antioksidan, vitamin dan nutrisi yang berfungsi utk membersihkan kulit dan tubuh kita dari segala faktor apapun yg membuat kulit dan tubuh kita rusak, mencegah penuaan dini dan menjaga kulit, mata serta jantung, diminum saat malam 2 kapsul per hari . Yukk beli di sini 💯% ASLI!! DISTRIBUTOR HWI TERVERIFIED . READY!! Siap Kirim,Reseller welcome! Bisa dropship yahh 😉 JADI DISTRIBUTOR RESMI? BISA!! . Info & Order? Chat me 😘 . 🌸 Ira Mok 🌸 . 💬 BBM : IMHWI888 📲 WA : 0822-1057-7760 📥 Line : ira.mok FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘 . #testimonifrutablend  #frutablend  #frutablendhwi  #jualfrutablend  #frutablendoriginal  #jualfrutablendmurah  #frutablendmurah  #frutablendasli  #jualhwi  #frutablendjakarta  #agenfrutablend  #distributorfrutablend  #obatjerawat  #jerawat  #maskerjerawat  #hwi  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #jerawatan  #bekasjerawat  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbatu  #im_beautyhwi  #kulitputihalami  #carahilanginjerawat  #masalahjerawat  #kulitberjerawat  #hilangkanjerawat  #obatbekasjerawat  #kulitcerah 
Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞.
.
Solusinya Cukup Frutablend aja Yuk 2kapsul di tiap malam mu 😘😘 (Jerawat, Bekas, flek, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍), Jaga kesehatan rambut, Kuku dan jantung, badan + Menurunkan kadar KOLESTROL

Yuk Order skrg 😋.
.
Manfaat FRUTABLEND apa sih?
1. Mencerahkan kulit wajah
2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak 
3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging
4. Menstabilkan kolesterol
5. Menjaga kesehatan jantung
6. Mencegah stroke
7. Melancarkan pencernaan
8. Menjaga daya tahan tubuh
.
.
Info produk dan join bisnis :
 VINDI BOSS HWI
Line: vindihs25
Wa: 081252524214
Ig: @hwi.malangjatim

DICARI 4 ORANG SAJA YG HOBY ONLINE 
AKTIF DI SOSMED FB DAN IG 
INCOME 50-200RB PERHARI 
LANGSUNG CHATME NOW 👆 👆 👆 👆 
FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘 😘 
OPEN RESSELER DAN MEMBER 💋 💋 .
.
.
#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah @RepostIt_app
Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞. . Solusinya Cukup Frutablend aja Yuk 2kapsul di tiap malam mu 😘😘 (Jerawat, Bekas, flek, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍), Jaga kesehatan rambut, Kuku dan jantung, badan + Menurunkan kadar KOLESTROL Yuk Order skrg 😋. . Manfaat FRUTABLEND apa sih? 1. Mencerahkan kulit wajah 2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak 3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging 4. Menstabilkan kolesterol 5. Menjaga kesehatan jantung 6. Mencegah stroke 7. Melancarkan pencernaan 8. Menjaga daya tahan tubuh . . Info produk dan join bisnis : VINDI BOSS HWI Line: vindihs25 Wa: 081252524214 Ig: @hwi.malangjatim DICARI 4 ORANG SAJA YG HOBY ONLINE AKTIF DI SOSMED FB DAN IG INCOME 50-200RB PERHARI LANGSUNG CHATME NOW 👆 👆 👆 👆 FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘 😘 OPEN RESSELER DAN MEMBER 💋 💋 . . . #testimonifrutablend  #frutablend  #frutablendhwi  #jualfrutablend  #frutablendoriginal  #jualfrutablendmurah  #frutablendmurah  #frutablendasli  #frutablendori  #frutablendjakarta  #agenfrutablend  #distributorfrutablend  #obatjerawat  #jerawat  #maskerjerawat  #hwi  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #jerawatan  #bekasjerawat  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbatu  #putihalami  #kulitputihalami  #carahilanginjerawat  #masalahjerawat  #kulitberjerawat  #hilangkanjerawat  #obatbekasjerawat  #kulitcerah  @RepostIt_app
Ladies,

Mau tau keunggulan Ertos Beauty Care?

KEUNGGULAN ERTOS BEAUTY CARE adalah : - Rangkaian perawatan kulit terlengkap yang terbukti mampu mencerahkan wajah tanpa pengelupasan. - Kandungan nya alami. - Telah memiliki sertifikat BPOM - Cocok untuk segala tipe kulit - Formulasi terbaik untuk jenis kulit beriklim tropis 
Mau tau lebih banyak tentang Ertos Beauty Care? Hubungi 0856-0859-5968 (WA)

Salam cantik!

http://RumahCantikKamila.com

#kulit #wajah #jerawat #kulitcantik#kulitberjerawat #kulitcerah #kulitputih#wajahcantik #wajahflawless #wajahcerah#wajahglowing #jerawathilang#jualertosfacialrefreshnerbrightening#jualertoseyelashserum#jualertosbeautycare #jualertosnightcream#jualertosbodycreamsurabaya#jualertosfacialtreatmentoriginal#jualertosserumkinclong#tipscantikdansehat
Ladies, Mau tau keunggulan Ertos Beauty Care? KEUNGGULAN ERTOS BEAUTY CARE adalah : - Rangkaian perawatan kulit terlengkap yang terbukti mampu mencerahkan wajah tanpa pengelupasan. - Kandungan nya alami. - Telah memiliki sertifikat BPOM - Cocok untuk segala tipe kulit - Formulasi terbaik untuk jenis kulit beriklim tropis  Mau tau lebih banyak tentang Ertos Beauty Care? Hubungi 0856-0859-5968 (WA) Salam cantik! http://RumahCantikKamila.com #kulit  #wajah  #jerawat  #kulitcantik #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitputih #wajahcantik  #wajahflawless  #wajahcerah #wajahglowing  #jerawathilang #jualertosfacialrefreshnerbrightening #jualertoseyelashserum #jualertosbeautycare  #jualertosnightcream #jualertosbodycreamsurabaya #jualertosfacialtreatmentoriginal #jualertosserumkinclong #tipscantikdansehat 
Ertos Beauty Care adalah rangkaian produk perawatan kulit yang memiliki keunggulan utama dalam mencerahkan wajah dengan formulasi terbaru dan telah disesuaikan kulit wanita Asia khususnya di Indonesia.

KENAPA HARUS MENGGUNAKAN ERTOS BEAUTY CARE?

Ertos Beauty Care merupakan terobosan terbaru pemutih dan pembersih wajah yang aman dan cocok digunakan pada semua jenis kulit tanpa pengelupasan. 
Efektif untuk membantu Anda mendapatkan kulit bersih,cerah dan sehat. 
Kandungan pada produk Ertos Beauty Care berasal dari bahan-bahan alami dan sama sekali tidak mengandung bahan yang berbahaya seperti mercury, Bahan Obat Kimia (BKO) sehingga sangat aman digunakan. 
Dan sudah memiliki sertifikat BPOM.

Mau tahu lebih jelas? Hubungi 0856-0859-5968 (WA)

Salam cantik!

http://RumahCantikKamila.com

#kulit #wajah #jerawat #kulitcantik#kulitberjerawat #kulitcerah #kulitputih#wajahcantik #wajahflawless #wajahcerah#wajahglowing #jerawathilang#jualertosfacialrefreshnerbrightening#jualertoseyelashserum#jualertosbeautycare #jualertosnightcream#jualertosbodycreamsurabaya#jualertosfacialtreatmentoriginal#jualertosserumkinclong#tipscantikdansehat
Ertos Beauty Care adalah rangkaian produk perawatan kulit yang memiliki keunggulan utama dalam mencerahkan wajah dengan formulasi terbaru dan telah disesuaikan kulit wanita Asia khususnya di Indonesia. KENAPA HARUS MENGGUNAKAN ERTOS BEAUTY CARE? Ertos Beauty Care merupakan terobosan terbaru pemutih dan pembersih wajah yang aman dan cocok digunakan pada semua jenis kulit tanpa pengelupasan.  Efektif untuk membantu Anda mendapatkan kulit bersih,cerah dan sehat.  Kandungan pada produk Ertos Beauty Care berasal dari bahan-bahan alami dan sama sekali tidak mengandung bahan yang berbahaya seperti mercury, Bahan Obat Kimia (BKO) sehingga sangat aman digunakan.  Dan sudah memiliki sertifikat BPOM. Mau tahu lebih jelas? Hubungi 0856-0859-5968 (WA) Salam cantik! http://RumahCantikKamila.com #kulit  #wajah  #jerawat  #kulitcantik #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitputih #wajahcantik  #wajahflawless  #wajahcerah #wajahglowing  #jerawathilang #jualertosfacialrefreshnerbrightening #jualertoseyelashserum #jualertosbeautycare  #jualertosnightcream #jualertosbodycreamsurabaya #jualertosfacialtreatmentoriginal #jualertosserumkinclong #tipscantikdansehat 
Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞.
.
Solusinya Cukup Frutablend aja Yuk 2kapsul di tiap malam mu 😘😘 (Jerawat, Bekas, flek, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍), Jaga kesehatan rambut, Kuku dan jantung, badan + Menurunkan kadar KOLESTROL

Yuk Order skrg 😋.
.
Manfaat FRUTABLEND apa sih?
1. Mencerahkan kulit wajah
2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak 
3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging
4. Menstabilkan kolesterol
5. Menjaga kesehatan jantung
6. Mencegah stroke
7. Melancarkan pencernaan
8. Menjaga daya tahan tubuh
.
.
Info produk dan join bisnis :
 VINDI BOSS HWI
Line: vindihs25
Wa: 081252524214
Ig: @hwi.malangjatim

DICARI 4 ORANG SAJA YG HOBY ONLINE 
AKTIF DI SOSMED FB DAN IG 
INCOME 50-200RB PERHARI 
LANGSUNG CHATME NOW 👆 👆 👆 👆 
FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘 😘 
OPEN RESSELER DAN MEMBER 💋 💋 .
.
.
#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah @RepostIt_app
Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞. . Solusinya Cukup Frutablend aja Yuk 2kapsul di tiap malam mu 😘😘 (Jerawat, Bekas, flek, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍), Jaga kesehatan rambut, Kuku dan jantung, badan + Menurunkan kadar KOLESTROL Yuk Order skrg 😋. . Manfaat FRUTABLEND apa sih? 1. Mencerahkan kulit wajah 2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak 3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging 4. Menstabilkan kolesterol 5. Menjaga kesehatan jantung 6. Mencegah stroke 7. Melancarkan pencernaan 8. Menjaga daya tahan tubuh . . Info produk dan join bisnis : VINDI BOSS HWI Line: vindihs25 Wa: 081252524214 Ig: @hwi.malangjatim DICARI 4 ORANG SAJA YG HOBY ONLINE AKTIF DI SOSMED FB DAN IG INCOME 50-200RB PERHARI LANGSUNG CHATME NOW 👆 👆 👆 👆 FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘 😘 OPEN RESSELER DAN MEMBER 💋 💋 . . . #testimonifrutablend  #frutablend  #frutablendhwi  #jualfrutablend  #frutablendoriginal  #jualfrutablendmurah  #frutablendmurah  #frutablendasli  #frutablendori  #frutablendjakarta  #agenfrutablend  #distributorfrutablend  #obatjerawat  #jerawat  #maskerjerawat  #hwi  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #jerawatan  #bekasjerawat  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbatu  #putihalami  #kulitputihalami  #carahilanginjerawat  #masalahjerawat  #kulitberjerawat  #hilangkanjerawat  #obatbekasjerawat  #kulitcerah  @RepostIt_app
Usiamu 30 tahun atau lebih ?

Masalah terbesar yang dihadapi wanita usia 30 tahun ke atas ada 2 :

1. Berkurangnya kemampuan regenerasi kulit.
2. Berkurangnya kadar kolagen.

Jadi ya...buat yang malas perawatan wajah, pertimbangkan baik-baik untuk mulai melakukannya.

Kecuali mau terlihat lebih tua dari usia sebenarnya hehehe.. Tau banget malesnya pakai cream ini itu...oles ini itu,tapi itu semua demi kebaikan kita.

Salah satu brand skin care yang aman dan powerful yaitu Ertos.

Ayo ladies, tunggu apa lagi? Mau tahu info dan pemesanan? Hubungi 0856-0859-5968 (WA)

http://RumahCantikKamila.com

#kulit #wajah #jerawat #kulitcantik#kulitberjerawat #kulitcerah #kulitputih#wajahcantik #wajahflawless #wajahcerah#wajahglowing #jerawathilang#jualertosfacialrefreshnerbrightening#jualertoseyelashserum#jualertosbeautycare #jualertosnightcream#jualertosbodycreamsurabaya#jualertosfacialtreatmentoriginal#jualertosserumkinclong#tipscantikdansehat
Usiamu 30 tahun atau lebih ? Masalah terbesar yang dihadapi wanita usia 30 tahun ke atas ada 2 : 1. Berkurangnya kemampuan regenerasi kulit. 2. Berkurangnya kadar kolagen. Jadi ya...buat yang malas perawatan wajah, pertimbangkan baik-baik untuk mulai melakukannya. Kecuali mau terlihat lebih tua dari usia sebenarnya hehehe.. Tau banget malesnya pakai cream ini itu...oles ini itu,tapi itu semua demi kebaikan kita. Salah satu brand skin care yang aman dan powerful yaitu Ertos. Ayo ladies, tunggu apa lagi? Mau tahu info dan pemesanan? Hubungi 0856-0859-5968 (WA) http://RumahCantikKamila.com #kulit  #wajah  #jerawat  #kulitcantik #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitputih #wajahcantik  #wajahflawless  #wajahcerah #wajahglowing  #jerawathilang #jualertosfacialrefreshnerbrightening #jualertoseyelashserum #jualertosbeautycare  #jualertosnightcream #jualertosbodycreamsurabaya #jualertosfacialtreatmentoriginal #jualertosserumkinclong #tipscantikdansehat 
Usiamu 30 tahun atau lebih ?

Masalah terbesar yang dihadapi wanita usia 30 tahun ke atas ada 2 :

1. Berkurangnya kemampuan regenerasi kulit.
2. Berkurangnya kadar kolagen.

Jadi ya...buat yang malas perawatan wajah, pertimbangkan baik-baik untuk mulai melakukannya.

Kecuali mau terlihat lebih tua dari usia sebenarnya hehehe.. Tau banget malesnya pakai cream ini itu...oles ini itu,tapi itu semua demi kebaikan kita.

Salah satu brand skin care yang aman dan powerful yaitu Ertos.

Ayo ladies, tunggu apa lagi? Mau tahu info dan pemesanan? Hubungi 0856-0859-5968 (WA)

http://RumahCantikKamila.com

#kulit #wajah #jerawat #kulitcantik#kulitberjerawat #kulitcerah #kulitputih#wajahcantik #wajahflawless #wajahcerah#wajahglowing #jerawathilang#jualertosfacialrefreshnerbrightening#jualertoseyelashserum#jualertosbeautycare #jualertosnightcream#jualertosbodycreamsurabaya#jualertosfacialtreatmentoriginal#jualertosserumkinclong#tipscantikdansehat
Usiamu 30 tahun atau lebih ? Masalah terbesar yang dihadapi wanita usia 30 tahun ke atas ada 2 : 1. Berkurangnya kemampuan regenerasi kulit. 2. Berkurangnya kadar kolagen. Jadi ya...buat yang malas perawatan wajah, pertimbangkan baik-baik untuk mulai melakukannya. Kecuali mau terlihat lebih tua dari usia sebenarnya hehehe.. Tau banget malesnya pakai cream ini itu...oles ini itu,tapi itu semua demi kebaikan kita. Salah satu brand skin care yang aman dan powerful yaitu Ertos. Ayo ladies, tunggu apa lagi? Mau tahu info dan pemesanan? Hubungi 0856-0859-5968 (WA) http://RumahCantikKamila.com #kulit  #wajah  #jerawat  #kulitcantik #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitputih #wajahcantik  #wajahflawless  #wajahcerah #wajahglowing  #jerawathilang #jualertosfacialrefreshnerbrightening #jualertoseyelashserum #jualertosbeautycare  #jualertosnightcream #jualertosbodycreamsurabaya #jualertosfacialtreatmentoriginal #jualertosserumkinclong #tipscantikdansehat 
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Udah bisa bedain jenis kulit mu gak say ???
Nih aku kasih tau ya ciri-ciri jenis kulit kering
👇👇
🌸Jika diraba, kulit terasa agak kasar dan kesat. ㅤㅤㅤㅤ
🌸Pada siang hari menuju malam, kulit terasa lebih kering daripada pagi hari meski dua jam sesudah kamu mengoleskan pelembab. 
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Waspada yang ini:
Kerut keriput halus paling mudah muncul di kulit jenis ini😱😥. Kurangnya produksi sebum dan penumpukan sel kulit mati membuat kulit tampak lebih kusam. Kulit kering juga cenderung sensitif.
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Tanya Jafra konsultasi gratis /order /join 
WA 📲 081351635047 😉
Atau langsung klik link di bio ya 
IG @lisa.ardi_jafra_consultant 
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
#jafra #jafraamanbusui #jafraamanbumil #jafrahalal #jafrabpom #jafracosmetics #jafrapelaihari #jafrabanjarbaru #jafrabanjarmasin #jafrakandangan #jafrarantau #jafrabarabai #jafratanjung #jafrapagatan #jafrabatulicin #jafrakalsel #jafraindonesia #konsultanresmijafra #jaframartapura #jafraskincare #jaframakeup #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitnormalkombinasi #kulitsensitif
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Udah bisa bedain jenis kulit mu gak say ??? Nih aku kasih tau ya ciri-ciri jenis kulit kering 👇👇 🌸Jika diraba, kulit terasa agak kasar dan kesat. ㅤㅤㅤㅤ 🌸Pada siang hari menuju malam, kulit terasa lebih kering daripada pagi hari meski dua jam sesudah kamu mengoleskan pelembab. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Waspada yang ini: Kerut keriput halus paling mudah muncul di kulit jenis ini😱😥. Kurangnya produksi sebum dan penumpukan sel kulit mati membuat kulit tampak lebih kusam. Kulit kering juga cenderung sensitif. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Tanya Jafra konsultasi gratis /order /join WA 📲 081351635047 😉 Atau langsung klik link di bio ya IG @lisa.ardi_jafra_consultant ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #jafra  #jafraamanbusui  #jafraamanbumil  #jafrahalal  #jafrabpom  #jafracosmetics  #jafrapelaihari  #jafrabanjarbaru  #jafrabanjarmasin  #jafrakandangan  #jafrarantau  #jafrabarabai  #jafratanjung  #jafrapagatan  #jafrabatulicin  #jafrakalsel  #jafraindonesia  #konsultanresmijafra  #jaframartapura  #jafraskincare  #jaframakeup  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitnormalkombinasi  #kulitsensitif 
Beberapa manfaat dari pemakaian day cream pada wajah :

Melindungi kulit wajah dari sinar ultraviolet

Melindungi Kulit dari Radikal Bebas penyebab penuaan dini.

Sebagai Pelembab wajah agar terjaga kelembabannya dan kulit wajah terawat sehat.

Penggunaan day cream dengan teratur pada kulit wajah di siang hari bisa melindungi kulit kita dari kekeringan ,tata rias yang kita gunakan pun bisa tahan lama,dan efeknya tentu membuat kulit wajah terasa lembut bagi penggunanya juga terlihat cantik dan lebih segar sepanjang hari.

Info dan konsultasi 085248806155

#skincare 
#skincareindonesia 
#kesehatan 
#kecantikan 
#perawatan 
#perawatanwajah 
#perawatankulit 
#kulitsehat 
#kulitberjerawat 
#kulitsensitif 
#kulitberminyak 
#kulitkering 
#kulitkusam 
#martapura 
#banjarbaru 
#banjarmasin 
#banjarmasinbungas 
#banjarmasinberkah
Beberapa manfaat dari pemakaian day cream pada wajah : Melindungi kulit wajah dari sinar ultraviolet Melindungi Kulit dari Radikal Bebas penyebab penuaan dini. Sebagai Pelembab wajah agar terjaga kelembabannya dan kulit wajah terawat sehat. Penggunaan day cream dengan teratur pada kulit wajah di siang hari bisa melindungi kulit kita dari kekeringan ,tata rias yang kita gunakan pun bisa tahan lama,dan efeknya tentu membuat kulit wajah terasa lembut bagi penggunanya juga terlihat cantik dan lebih segar sepanjang hari. Info dan konsultasi 085248806155 #skincare  #skincareindonesia  #kesehatan  #kecantikan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatankulit  #kulitsehat  #kulitberjerawat  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #martapura  #banjarbaru  #banjarmasin  #banjarmasinbungas  #banjarmasinberkah 
TESTI FRUTABLEND MAH UDAH BAN JIRRRRRRRRR 😁
.
Konsumsi FRUTABLEND buat kulit kita bebas dari jerawat, juga membuat mata, jantung dan tubuh kita makin sehat dengan antioxidannya 😊
.
FRUTABLEND terbuat dr 11 jenis buah dan 11 jenis sayur yang sangat kaya dengan antioksidan, vitamin dan nutrisi yang berfungsi utk membersihkan kulit dan tubuh kita dari segala faktor apapun yg membuat kulit dan tubuh kita rusak, mencegah penuaan dini dan menjaga kulit, mata serta jantung, diminum saat malam 2 kapsul per hari
.
Yukk beli di sini 💯% ASLI!!
DISTRIBUTOR HWI TERVERIFIED
.
READY!! Siap Kirim,Reseller welcome!
Bisa dropship yahh 😉
JADI DISTRIBUTOR RESMI? BISA!!
.
Info & Order? Chat me 😘
.
🌸 Ira Mok 🌸
.
💬 BBM : IMHWI888
📲 WA : 0822-1057-7760
📥 Line : ira.mok

FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘
.

#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #jualhwi #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #im_beautyhwi #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah
TESTI FRUTABLEND MAH UDAH BAN JIRRRRRRRRR 😁 . Konsumsi FRUTABLEND buat kulit kita bebas dari jerawat, juga membuat mata, jantung dan tubuh kita makin sehat dengan antioxidannya 😊 . FRUTABLEND terbuat dr 11 jenis buah dan 11 jenis sayur yang sangat kaya dengan antioksidan, vitamin dan nutrisi yang berfungsi utk membersihkan kulit dan tubuh kita dari segala faktor apapun yg membuat kulit dan tubuh kita rusak, mencegah penuaan dini dan menjaga kulit, mata serta jantung, diminum saat malam 2 kapsul per hari . Yukk beli di sini 💯% ASLI!! DISTRIBUTOR HWI TERVERIFIED . READY!! Siap Kirim,Reseller welcome! Bisa dropship yahh 😉 JADI DISTRIBUTOR RESMI? BISA!! . Info & Order? Chat me 😘 . 🌸 Ira Mok 🌸 . 💬 BBM : IMHWI888 📲 WA : 0822-1057-7760 📥 Line : ira.mok FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘 . #testimonifrutablend  #frutablend  #frutablendhwi  #jualfrutablend  #frutablendoriginal  #jualfrutablendmurah  #frutablendmurah  #frutablendasli  #jualhwi  #frutablendjakarta  #agenfrutablend  #distributorfrutablend  #obatjerawat  #jerawat  #maskerjerawat  #hwi  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #jerawatan  #bekasjerawat  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbatu  #im_beautyhwi  #kulitputihalami  #carahilanginjerawat  #masalahjerawat  #kulitberjerawat  #hilangkanjerawat  #obatbekasjerawat  #kulitcerah 
Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞.
.
Solusinya Cukup Frutablend aja Yuk 2kapsul di tiap malam mu 😘😘 (Jerawat, Bekas, flek, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍), Jaga kesehatan rambut, Kuku dan jantung, badan + Menurunkan kadar KOLESTROL

Yuk Order skrg 😋.
.
Manfaat FRUTABLEND apa sih?
1. Mencerahkan kulit wajah
2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak 
3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging
4. Menstabilkan kolesterol
5. Menjaga kesehatan jantung
6. Mencegah stroke
7. Melancarkan pencernaan
8. Menjaga daya tahan tubuh
.
.
Info produk dan join bisnis :
 VINDI BOSS HWI
Line: vindihs25
Wa: 081252524214
Ig: @hwi.malangjatim

DICARI 4 ORANG SAJA YG HOBY ONLINE 
AKTIF DI SOSMED FB DAN IG 
INCOME 50-200RB PERHARI 
LANGSUNG CHATME NOW 👆 👆 👆 👆 
FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘 😘 
OPEN RESSELER DAN MEMBER 💋 💋 .
.
.
#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah @RepostIt_app
Punya Masalah Kulit yg sangat MENYEBALKAN??? 😖😞😞. . Solusinya Cukup Frutablend aja Yuk 2kapsul di tiap malam mu 😘😘 (Jerawat, Bekas, flek, komedo, Kulit kusam, Wajah Berminyak, + Mencerahkan Kulit secara Menyeluruh 😍😍😍😍), Jaga kesehatan rambut, Kuku dan jantung, badan + Menurunkan kadar KOLESTROL Yuk Order skrg 😋. . Manfaat FRUTABLEND apa sih? 1. Mencerahkan kulit wajah 2. Menghilangkan lingkar hitam pada mata (kantong mata), menghilangkan jerawat,Komedo,Wajah berminyak 3. Membantu menghilangkan flek hitam dan anti aging 4. Menstabilkan kolesterol 5. Menjaga kesehatan jantung 6. Mencegah stroke 7. Melancarkan pencernaan 8. Menjaga daya tahan tubuh . . Info produk dan join bisnis : VINDI BOSS HWI Line: vindihs25 Wa: 081252524214 Ig: @hwi.malangjatim DICARI 4 ORANG SAJA YG HOBY ONLINE AKTIF DI SOSMED FB DAN IG INCOME 50-200RB PERHARI LANGSUNG CHATME NOW 👆 👆 👆 👆 FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘 😘 OPEN RESSELER DAN MEMBER 💋 💋 . . . #testimonifrutablend  #frutablend  #frutablendhwi  #jualfrutablend  #frutablendoriginal  #jualfrutablendmurah  #frutablendmurah  #frutablendasli  #frutablendori  #frutablendjakarta  #agenfrutablend  #distributorfrutablend  #obatjerawat  #jerawat  #maskerjerawat  #hwi  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #jerawatan  #bekasjerawat  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbatu  #putihalami  #kulitputihalami  #carahilanginjerawat  #masalahjerawat  #kulitberjerawat  #hilangkanjerawat  #obatbekasjerawat  #kulitcerah  @RepostIt_app
Dalam rs serum ni abah letakan timun yang real. Bukan pati dan bukan extract timun. Sebab tu result yang hampa akan dapat macam pakai timun yang real tu. Kalau hampa rajin, ada masa boleh pakai timun biasa. .
.
Tapi kalau hampa tak dan. Nak cepat. Wajib try rs cucumber serum ni. Timun biasa kalau hampa pakai. Kena buh dalam peti ais sebab timun senang masam.
.
.
tapi rs cucumber serum ni tak perlu buh dalam peti ais.Lebih mudah nak bawa ke mana mana. Dan dapat result yang sama macam real timun.
.
.
Sapa dah cuba rs cucumber, Best dak?
.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut
#cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori
#serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat
#naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah
#rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
 #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Dalam rs serum ni abah letakan timun yang real. Bukan pati dan bukan extract timun. Sebab tu result yang hampa akan dapat macam pakai timun yang real tu. Kalau hampa rajin, ada masa boleh pakai timun biasa. . . Tapi kalau hampa tak dan. Nak cepat. Wajib try rs cucumber serum ni. Timun biasa kalau hampa pakai. Kena buh dalam peti ais sebab timun senang masam. . . tapi rs cucumber serum ni tak perlu buh dalam peti ais.Lebih mudah nak bawa ke mana mana. Dan dapat result yang sama macam real timun. . . Sapa dah cuba rs cucumber, Best dak? . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Manfaat COLLASKIN FACIAL
CLEANSER ( COFC) ➡Membersihkan kulit wajah.
➡Mengangkat sel kulit mati.
➡Mencerahkan kulit wajah.
➡Meratakan warna kulit wajah.
➡Meremajakan / meregenerasi sel kulit wajah sehingga tampak awet muda.
➡Mencegah dan menyembuhkan jerawat.
➡Menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat.
➡Mengecilkan pori-pori & menghilangkan komedo.
➡Menjaga kelembaban wajah.
➡Mengontrol minyak berlebih.

Komposisi utama CollaSkin Facial Cleanser adalah Collagen dari tulang sapi pilihan yang telah mendapat sertifikat halal MUI, dan berikut rincian komposisi CollaSkin Facial Cleanser: ➡Aqua
➡Sodium Lauryl Sulfate
➡Cocamide DEA
➡Cocamidopropyl Betaine
➡Collagen
➡Niacinamide
➡Citric Acid
➡5Bromo-Nitro-1,3-Dioxane
➡Fragrance Component and Finished Fragrance.

Ukuran kemasan CollaSkin Facial Cleanser: 100 ml
BPOM NA 18161201642 
minat chat me yah +683869216947 ---------------------------------------------------------- #collagen #collaskin #collaskinnasa 
#collaskinfacialcleanser #collaskinhalal 
#kolagenmurah #facialtreatment 
#facialcleanser #sabunmukaherbal #jerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #sabunmukamurah #facialsendiri
#facialdirumah #pengirimandaridumairiau #agenresminasa #distributorresminasa 
#bebasjerawatflek #berminyak #komedo #komedohilang #komedoterangkat #komedobandel #komedohilangsampaikeakar 
#mukaberminyakhilang #facialtreatment
Manfaat COLLASKIN FACIAL CLEANSER ( COFC) ➡Membersihkan kulit wajah. ➡Mengangkat sel kulit mati. ➡Mencerahkan kulit wajah. ➡Meratakan warna kulit wajah. ➡Meremajakan / meregenerasi sel kulit wajah sehingga tampak awet muda. ➡Mencegah dan menyembuhkan jerawat. ➡Menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat. ➡Mengecilkan pori-pori & menghilangkan komedo. ➡Menjaga kelembaban wajah. ➡Mengontrol minyak berlebih. Komposisi utama CollaSkin Facial Cleanser adalah Collagen dari tulang sapi pilihan yang telah mendapat sertifikat halal MUI, dan berikut rincian komposisi CollaSkin Facial Cleanser: ➡Aqua ➡Sodium Lauryl Sulfate ➡Cocamide DEA ➡Cocamidopropyl Betaine ➡Collagen ➡Niacinamide ➡Citric Acid ➡5Bromo-Nitro-1,3-Dioxane ➡Fragrance Component and Finished Fragrance. Ukuran kemasan CollaSkin Facial Cleanser: 100 ml BPOM NA 18161201642 minat chat me yah +683869216947 ---------------------------------------------------------- #collagen  #collaskin  #collaskinnasa  #collaskinfacialcleanser  #collaskinhalal  #kolagenmurah  #facialtreatment  #facialcleanser  #sabunmukaherbal  #jerawat  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #sabunmukamurah  #facialsendiri  #facialdirumah  #pengirimandaridumairiau  #agenresminasa  #distributorresminasa  #bebasjerawatflek  #berminyak  #komedo  #komedohilang  #komedoterangkat  #komedobandel  #komedohilangsampaikeakar  #mukaberminyakhilang  #facialtreatment 
Fungsi RS Brush ni dapat mencuci muka hampa dengan lebih bersih sambil dapat membersihkan kulit hampa supaya takda pori yang tersumbat.
.
.
RS Brush ni membantu untuk kulit sebum, noda, dan minyak. Bukan hanya pada permukaan kulit tetapi juga pada beberapa lapisan kulit di wajah hampa. .
Satu lagi kelebihan RS Brush selain membersihkan wajah dengan teliti mampu membuka liang-liang di muka. Dengan cara ini kotoran yang tersembunyi di dalam liang kulit hampa akan dikeluarkan dan dapat membersihkan muka sehingga bersih. RS Brush ni juga dapat berfungsi untuk membuang sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baru. .
.
#tipdapurdariabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun  #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Fungsi RS Brush ni dapat mencuci muka hampa dengan lebih bersih sambil dapat membersihkan kulit hampa supaya takda pori yang tersumbat. . . RS Brush ni membantu untuk kulit sebum, noda, dan minyak. Bukan hanya pada permukaan kulit tetapi juga pada beberapa lapisan kulit di wajah hampa. . Satu lagi kelebihan RS Brush selain membersihkan wajah dengan teliti mampu membuka liang-liang di muka. Dengan cara ini kotoran yang tersembunyi di dalam liang kulit hampa akan dikeluarkan dan dapat membersihkan muka sehingga bersih. RS Brush ni juga dapat berfungsi untuk membuang sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baru. . . #tipdapurdariabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
.
Dyanthi's 
Water Based Serum 💦💙💚💙 .
.
.
. ⚫Calming & Hydrating Chamomile for Dry & Mature Skin. .
.
⚫Gink-Ola Hydrating Balancing for Oily Acne Skin

20 ml 
Idr 190.000 .
.
.

Konsultasi/Info Pemesanan
WA/Line 0816854274
. Dyanthi's Water Based Serum 💦💙💚💙 . . . . ⚫Calming & Hydrating Chamomile for Dry & Mature Skin. . . ⚫Gink-Ola Hydrating Balancing for Oily Acne Skin 20 ml Idr 190.000 . . . Konsultasi/Info Pemesanan WA/Line 0816854274
RM79.20 je untuk 15ml tahan untuk.2 bulan.

Dapat muka licin cantik berseri.

Jimat ke tak?
Kalau jimat klik ⤵️
www.wasap.my/60177469976/ivcs
RM79.20 je untuk 15ml tahan untuk.2 bulan. Dapat muka licin cantik berseri. Jimat ke tak? Kalau jimat klik ⤵️ www.wasap.my/60177469976/ivcs
Yaaa Beda Beduuu
.
Hai semua, apakhabar hari ni 😉.
.
KakFa hari ni bahagia sangat, jadi nak share bersama sama dengan awak, rahsia nak naik kan seri wajah persis bidadari kayangan turun dari langit ke tujuh 🤭 .
Eksaiiitedd dak.. Jom klik pada gambar.

_Semoga Bermanfaat_

#wajahglowing #kulitberjerawat
#amswellnesscentre
Yaaa Beda Beduuu . Hai semua, apakhabar hari ni 😉. . KakFa hari ni bahagia sangat, jadi nak share bersama sama dengan awak, rahsia nak naik kan seri wajah persis bidadari kayangan turun dari langit ke tujuh 🤭 . Eksaiiitedd dak.. Jom klik pada gambar. _Semoga Bermanfaat_ #wajahglowing  #kulitberjerawat  #amswellnesscentre 
Order satu set skincare kafra free toner + tas cantiknya juga loooh 😘❤
Yuk buruan di order..nanti ke buru habis promo nya...
#kulit #kecantikankulit #kulitberjerawat #kulitbersih #jafra indonesia
Petua sayuran kobis , madu dan tepung dapat mengekalkan kelembapan wajah
. 
BAHAN 
Daun kobis
Satu sudu madu
Satu sudu tepung
.
CARA PENYEDIAAN .
Campurkan daun kobis dengan sedikit air dan kisarkan sehingga menjadi pes mask.
.
Tapiskan air dan kobis yang dah halus, kemudian campurkan dengan madu dan tepung .
Sapukan mask di seluruh muka  untuk mengatasi masalah kulit kering, biarkan selama 30 minit.
.
Bersihkan mask muka dengan air yang sejuk dan lapkan dengan kain yang bersih .
.
Best dak tip ni? komen "best" dan TAG 3 kawan hampa .
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamonshahalam
Follow : @nur_iman_jannah
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #ciknor #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Petua sayuran kobis , madu dan tepung dapat mengekalkan kelembapan wajah . BAHAN Daun kobis Satu sudu madu Satu sudu tepung . CARA PENYEDIAAN . Campurkan daun kobis dengan sedikit air dan kisarkan sehingga menjadi pes mask. . Tapiskan air dan kobis yang dah halus, kemudian campurkan dengan madu dan tepung . Sapukan mask di seluruh muka untuk mengatasi masalah kulit kering, biarkan selama 30 minit. . Bersihkan mask muka dengan air yang sejuk dan lapkan dengan kain yang bersih . . Best dak tip ni? komen "best" dan TAG 3 kawan hampa . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamonshahalam Follow : @nur_iman_jannah . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #ciknor  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
MUKA DIJAJAH WHITEHEAD ?

Sampai bila kita nak muka kita dijajah whitehead??? Merdekakah kita dari whitehead?  Jom kita berperang lawan whitehead dengan #DianMasknMoist.  Diformulasikan khas untuk mencabut segala whitehead yang tengah bermaharajalela di wajah! 😎
.
.
.
PROMO FREE POUCH BAG BLING BLING DIANZ !

DIANZ MASK & MOIST
RM59 JE UAOLSSSS💜💛💜💛
tiada tambahan cas pos di kenakan
( sabah sarawak + rm5 )

EUWWW MUKA MENGGURUTU !!!
BANYAK SANGAT ALIEN WHITEHEAD 😱

Wasup Watie 011.2881.0160
.
.
.
#dianzmaskmoist #dianzmaskpurple #DMM #DianLegacy #dianznewbaby #dianzlover #dianzlegacy #agenwanted #dswanted #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintikputih #kulitmulus #kulithalus #Flawless #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #hilangkanjerawat
MUKA DIJAJAH WHITEHEAD ? Sampai bila kita nak muka kita dijajah whitehead??? Merdekakah kita dari whitehead? Jom kita berperang lawan whitehead dengan #DianMasknMoist . Diformulasikan khas untuk mencabut segala whitehead yang tengah bermaharajalela di wajah! 😎 . . . PROMO FREE POUCH BAG BLING BLING DIANZ ! DIANZ MASK & MOIST RM59 JE UAOLSSSS💜💛💜💛 tiada tambahan cas pos di kenakan ( sabah sarawak + rm5 ) EUWWW MUKA MENGGURUTU !!! BANYAK SANGAT ALIEN WHITEHEAD 😱 Wasup Watie 011.2881.0160 . . . #dianzmaskmoist  #dianzmaskpurple  #DMM  #DianLegacy  #dianznewbaby  #dianzlover  #dianzlegacy  #agenwanted  #dswanted  #blackhead  #whitehead  #bintikhitam  #bintikputih  #kulitmulus  #kulithalus  #Flawless  #kulitputih  #kulitcerah  #hilangkanjeragat  #jerawat  #kulitberminyak  #parut  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #hilangkanjerawat 
DOK BERCUCUK TANAM WHITEHEAD KE TU ?

Sampai bila korang nak tanam whitehead kat muka korang tu. Meh ler try #DianzMasknMoist ni. Compem tercabut habis tanaman2 korang tu😚
.
.
.
PROMO FREE POUCH BAG BLING BLING DIANZ !

DIANZ MASK & MOIST
RM59 JE UAOLSSSS💜💛💜💛
tiada tambahan cas pos di kenakan
( sabah sarawak + rm5 )

EUWWW MUKA MENGGURUTU !!!
BANYAK SANGAT ALIEN WHITEHEAD 😱

Wasup Watie 011.2881.0160
.
.
.
#dianzmaskmoist #dianzmaskpurple #DMM #DianLegacy #dianznewbaby #dianzlover #dianzlegacy #agenwanted #dswanted #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintikputih #kulitmulus #kulithalus #Flawless #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #hilangkanjerawat
DOK BERCUCUK TANAM WHITEHEAD KE TU ? Sampai bila korang nak tanam whitehead kat muka korang tu. Meh ler try #DianzMasknMoist  ni. Compem tercabut habis tanaman2 korang tu😚 . . . PROMO FREE POUCH BAG BLING BLING DIANZ ! DIANZ MASK & MOIST RM59 JE UAOLSSSS💜💛💜💛 tiada tambahan cas pos di kenakan ( sabah sarawak + rm5 ) EUWWW MUKA MENGGURUTU !!! BANYAK SANGAT ALIEN WHITEHEAD 😱 Wasup Watie 011.2881.0160 . . . #dianzmaskmoist  #dianzmaskpurple  #DMM  #DianLegacy  #dianznewbaby  #dianzlover  #dianzlegacy  #agenwanted  #dswanted  #blackhead  #whitehead  #bintikhitam  #bintikputih  #kulitmulus  #kulithalus  #Flawless  #kulitputih  #kulitcerah  #hilangkanjeragat  #jerawat  #kulitberminyak  #parut  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #hilangkanjerawat 
AWAK DUDUK DI MANA ?

Watie COD area Ampangan, Paroi, Seremban & Senawang
(Negeri Sembilan)
.
.
💜 DIANZ ADA JUAL DI SINI 💛

RM59sem (+rm5 ss)💜DIANZ MASK & MOIST
👝Free Pouch Bag Bling Bling Purple/Pink

RM50🍇DIANZ VITAMIN C&E 30biji
RM40💐NANO LIGHTENER CREAM
RM50🍏PERFUME DIANZ
⬆️⬆️Harga tak termasuk postage

Senarai Free Gift yg Watie ada⤵️
💛Brooch Dianz
💜Tisu Dianz
💛Sabun Badan
💜Keychain Bas Dianz
👜ToteBag Dianz (beli RM100+)
👝Free Pouch Bag (mask&moist)

On ke Onz ?
Wassup Watie 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzlover #dianzlegacy #trustedreseller #sellingfast #agenwanted #dswanted #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #kulitmulus #kulithalus  #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #hilangkanjerawat
AWAK DUDUK DI MANA ? Watie COD area Ampangan, Paroi, Seremban & Senawang (Negeri Sembilan) . . 💜 DIANZ ADA JUAL DI SINI 💛 RM59sem (+rm5 ss)💜DIANZ MASK & MOIST 👝Free Pouch Bag Bling Bling Purple/Pink RM50🍇DIANZ VITAMIN C&E 30biji RM40💐NANO LIGHTENER CREAM RM50🍏PERFUME DIANZ ⬆️⬆️Harga tak termasuk postage Senarai Free Gift yg Watie ada⤵️ 💛Brooch Dianz 💜Tisu Dianz 💛Sabun Badan 💜Keychain Bas Dianz 👜ToteBag Dianz (beli RM100+) 👝Free Pouch Bag (mask&moist) On ke Onz ? Wassup Watie 011.2881.0160 . . . #dianzvitamin  #dianzlover  #dianzlegacy  #trustedreseller  #sellingfast  #agenwanted  #dswanted  #vitaminsea  #cantik  #flawless  #tipscantik  #kulitmulus  #kulithalus  #kulitputih  #kulitcerah  #hilangkanjeragat  #jerawat  #kulitberminyak  #parut  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #hilangkanjerawat 
Nuamoorea series😍😍 *mencerahkan kulit
*menghilangkan black head, komedo, dan jerawat
*menghilangkan garis halus dan mengencangkan kulit
*menghilangkan sel-sel kulit mati, dan bekas luka
*mengecilkan pori pori
*menghilangkan panu, pigmentasi, bintil hitam/putih
*menjaga keseimbangan PH kulit
*menghilangkan biji lemak dibawah kantung mata
*menyediakan nutrisi yg tepat untuk kulit
*meningkatkan penampilan dan rona wajah lebih bercahaya
*anteseptik/germisida (mencegah penyakit kulit)

INFO ORDER, 📲WA 082313723420

#nuamoorea
#nutrisikulit
#kulitsehat
#kulitberjerawat
#kulitsensitif
Nuamoorea series😍😍 *mencerahkan kulit *menghilangkan black head, komedo, dan jerawat *menghilangkan garis halus dan mengencangkan kulit *menghilangkan sel-sel kulit mati, dan bekas luka *mengecilkan pori pori *menghilangkan panu, pigmentasi, bintil hitam/putih *menjaga keseimbangan PH kulit *menghilangkan biji lemak dibawah kantung mata *menyediakan nutrisi yg tepat untuk kulit *meningkatkan penampilan dan rona wajah lebih bercahaya *anteseptik/germisida (mencegah penyakit kulit) INFO ORDER, 📲WA 082313723420 #nuamoorea  #nutrisikulit  #kulitsehat  #kulitberjerawat  #kulitsensitif 
BIJI KOLESTROL HILANG LEPAS GUNA MARY JARDIN
.
Oya ni ada masalah biji kolestrol yang banyak di bahagian muka dia
.
Ada kat bahagian dahi, hidung dan paling baru di bahagian mata
.
Tapi after a month macam tu guna Full Set Mary Jardin Alhamdulillah tak sedar pun entah bila masa biji kolestrol tu hilang!
.
Alhamdulillah atas izin Allah jugak lah kan
.
Biji kolestrol ni pun isu yang boleh tahan mengganggu confident level kita kaum perempuan ni jugak kan
.
Muka clear daripada biji-biji jerawat tapi ada pulak biji-biji kolestrol. Adudududu 🤦🏻‍♀️
.
Yang ada isu ni nak berikhtiar dengan Mary Jardin boleh contact KakTin .
Sekarang memang tengah ada Year End Sale murah gila kaw-kaw tapi stok terhad kepada 1212 set sahaja
.
Klik link whatsapp kat bawah ni je ye 😉
.
http://maryjardinbykt.wasap.my/
.
#maryjardin #mj #maryjardinagent #mjagent #maryjardingombak #mjgombak #gombak #jerawat #jeragat #naturalskincare #tipspenjagaankulit #kulitberminyak #sabun #serumterbaik #kulitberjerawat #kulitkusam #kusam #jerawatbatu #sabunsusukambing #bijikolestrol
BIJI KOLESTROL HILANG LEPAS GUNA MARY JARDIN . Oya ni ada masalah biji kolestrol yang banyak di bahagian muka dia . Ada kat bahagian dahi, hidung dan paling baru di bahagian mata . Tapi after a month macam tu guna Full Set Mary Jardin Alhamdulillah tak sedar pun entah bila masa biji kolestrol tu hilang! . Alhamdulillah atas izin Allah jugak lah kan . Biji kolestrol ni pun isu yang boleh tahan mengganggu confident level kita kaum perempuan ni jugak kan . Muka clear daripada biji-biji jerawat tapi ada pulak biji-biji kolestrol. Adudududu 🤦🏻‍♀️ . Yang ada isu ni nak berikhtiar dengan Mary Jardin boleh contact KakTin . Sekarang memang tengah ada Year End Sale murah gila kaw-kaw tapi stok terhad kepada 1212 set sahaja . Klik link whatsapp kat bawah ni je ye 😉 . http://maryjardinbykt.wasap.my/ . #maryjardin  #mj  #maryjardinagent  #mjagent  #maryjardingombak  #mjgombak  #gombak  #jerawat  #jeragat  #naturalskincare  #tipspenjagaankulit  #kulitberminyak  #sabun  #serumterbaik  #kulitberjerawat  #kulitkusam  #kusam  #jerawatbatu  #sabunsusukambing  #bijikolestrol 
LEMBAP JE MUKA TAK RASA KERING
.
Ini antara feedback pengguna Facial Soap Mary Jardin
.
Ramai yang takut nak guna soap sebab kebanyakan soap buat kulit muka kita jadi tegang dan terik lepas guna
.
Tapi most of our customers yang agak skeptikal pada mulanya terkejut lepas guna Facial Soap MJ ni
.
Sebab diorang takde dah rasa macam tu! 😱
.
Haaa sabun kita ni 💯 guna susu kambing tau
.
Dan kita tak bakar dalam oven untuk keraskan dia. Kita guna teknik cold press
.
Ini adalah salah satu recipe kenapa sabun kita ni tak mengeringkan kulit
.
Sebabnya bila kita tak bakar, Glycerin yang berfungsi untuk memberi kelembapan tu akan stay dalam sabun tu
.
Sebab tu korang rasa moist je muka lepas guna. Dan rasa in love sangat dan akan guna lagi, lagi dan lagi 😝
.
Tapi soap ni kurang sesuai untuk jenis kulit yang dry dan sensitif
.
Jenis ni kita ada another killer product untuk korang 😉
.
Klik je link whatsapp di ruangan komen ni kalau nak cuba ye 🤗
.
http://maryjardinbykt.wasap.my/
.
#maryjardin #mj #maryjardinagent #mjagent #maryjardingombak #mjgombak #gombak #jerawat #jeragat #naturalskincare #tipspenjagaankulit #kulitberminyak #sabun #serumterbaik #kulitberjerawat #kulitkusam #kusam #jerawatbatu #sabunsusukambing
LEMBAP JE MUKA TAK RASA KERING . Ini antara feedback pengguna Facial Soap Mary Jardin . Ramai yang takut nak guna soap sebab kebanyakan soap buat kulit muka kita jadi tegang dan terik lepas guna . Tapi most of our customers yang agak skeptikal pada mulanya terkejut lepas guna Facial Soap MJ ni . Sebab diorang takde dah rasa macam tu! 😱 . Haaa sabun kita ni 💯 guna susu kambing tau . Dan kita tak bakar dalam oven untuk keraskan dia. Kita guna teknik cold press . Ini adalah salah satu recipe kenapa sabun kita ni tak mengeringkan kulit . Sebabnya bila kita tak bakar, Glycerin yang berfungsi untuk memberi kelembapan tu akan stay dalam sabun tu . Sebab tu korang rasa moist je muka lepas guna. Dan rasa in love sangat dan akan guna lagi, lagi dan lagi 😝 . Tapi soap ni kurang sesuai untuk jenis kulit yang dry dan sensitif . Jenis ni kita ada another killer product untuk korang 😉 . Klik je link whatsapp di ruangan komen ni kalau nak cuba ye 🤗 . http://maryjardinbykt.wasap.my/ . #maryjardin  #mj  #maryjardinagent  #mjagent  #maryjardingombak  #mjgombak  #gombak  #jerawat  #jeragat  #naturalskincare  #tipspenjagaankulit  #kulitberminyak  #sabun  #serumterbaik  #kulitberjerawat  #kulitkusam  #kusam  #jerawatbatu  #sabunsusukambing 
YOUTH SKINCARE DECEMBER SPECIAL!

Bulan ni sesiapa yang beli Youth Renew & Maintain set bakal dapat FREE Radiance C+E yang bernilai RM412.50 satu.

Best sangat tau Radiance C+E ni!
Antara kelebihannya:
❤ Pudarkan/hilangkan jeragat
❤ Gebukan kulit
❤ Tegangkan kulit
❤ Cerahkan kulit
❤ Pudarkan garis halus, kedutan
❤ Licinkan tekstur kulit
❤ Repair skintone

Radiance C+E ni memang 💯 natural, 💯 daripada tumbuhan & tanpa bahan pengawet!😍 And kalau nak ambilYouth Starter Set which korang tetap dapat FREE GIFT Large Magnifying Mirror.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi 
http://Cgyanty.wasap.my

#youthshaklee #youthpromomurah #youthskincare #youthtahanlama #youthfreegift #youthkedah #kulitmuluscantik #kulitawetmuda #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitbermasalah #kulitgebu #youthorganik
YOUTH SKINCARE DECEMBER SPECIAL! Bulan ni sesiapa yang beli Youth Renew & Maintain set bakal dapat FREE Radiance C+E yang bernilai RM412.50 satu. Best sangat tau Radiance C+E ni! Antara kelebihannya: ❤ Pudarkan/hilangkan jeragat ❤ Gebukan kulit ❤ Tegangkan kulit ❤ Cerahkan kulit ❤ Pudarkan garis halus, kedutan ❤ Licinkan tekstur kulit ❤ Repair skintone Radiance C+E ni memang 💯 natural, 💯 daripada tumbuhan & tanpa bahan pengawet!😍 And kalau nak ambilYouth Starter Set which korang tetap dapat FREE GIFT Large Magnifying Mirror. Sebarang pertanyaan boleh hubungi http://Cgyanty.wasap.my #youthshaklee  #youthpromomurah  #youthskincare  #youthtahanlama  #youthfreegift  #youthkedah  #kulitmuluscantik  #kulitawetmuda  #kulitberjerawat  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #kulitgebu  #youthorganik 
Ready To Be Ship Off! 🤗
.
Ada tak KakCun punya sekali dalam timbunan kotak tu?
.
Lavender Skincare with premium ingredients at very affordable prize 😉
.
Kalau belum wajib grab satu. Roger KakTin tau
.
Link kat bawah ni ya 😘
.
http://maryjardinbykt.wasap.my/
.
#maryjardin #mj #maryjardinagent #mjagent #maryjardingombak #mjgombak #gombak #jerawat #jeragat #naturalskincare #tipspenjagaankulit #kulitberminyak #sabun #serumterbaik #kulitberjerawat #kulitkusam #kusam #jerawatbatu
Ready To Be Ship Off! 🤗 . Ada tak KakCun punya sekali dalam timbunan kotak tu? . Lavender Skincare with premium ingredients at very affordable prize 😉 . Kalau belum wajib grab satu. Roger KakTin tau . Link kat bawah ni ya 😘 . http://maryjardinbykt.wasap.my/ . #maryjardin  #mj  #maryjardinagent  #mjagent  #maryjardingombak  #mjgombak  #gombak  #jerawat  #jeragat  #naturalskincare  #tipspenjagaankulit  #kulitberminyak  #sabun  #serumterbaik  #kulitberjerawat  #kulitkusam  #kusam  #jerawatbatu 
🍃Ouchhh.. Bukan badan kita je perlukan superfood.
Muka dan kulit pun perlu superfood jugak. 
Baru kekal sihat dan cantik. 
Sape nak cuba superfood untuk kulit ni meh kita sembang sebelah.
Wasao 0132582878 💚
🍃Ouchhh.. Bukan badan kita je perlukan superfood. Muka dan kulit pun perlu superfood jugak. Baru kekal sihat dan cantik. Sape nak cuba superfood untuk kulit ni meh kita sembang sebelah. Wasao 0132582878 💚
.
1 KELUARGA BER MARY JARDIN💕
.
.
Waahhhh satu keluarga dah nak ber Mary Jardin ni!
.
.
Love..Love..Love..
.
.
Ni semuanya gara-gara jealous tengok perubahan kulit si adik manisnya lah yang semakin lama semakin cantik hanya dengan Mary Jardin skincare ajerrr. .
.
Syukur alhamdulillah..
.
.
Oh yaa esok 12.12 dah ye. Dah get ready ke nak serbu web Mary Jardin untuk esok😉
. 
#MyBeautyJardin
. 1 KELUARGA BER MARY JARDIN💕 . . Waahhhh satu keluarga dah nak ber Mary Jardin ni! . . Love..Love..Love.. . . Ni semuanya gara-gara jealous tengok perubahan kulit si adik manisnya lah yang semakin lama semakin cantik hanya dengan Mary Jardin skincare ajerrr. . . Syukur alhamdulillah.. . . Oh yaa esok 12.12 dah ye. Dah get ready ke nak serbu web Mary Jardin untuk esok😉 . #MyBeautyJardin 
Selamat petang😍. Petang ni ladyboss @bellealyahya nak share sikit cara-cara pakai babeau skincare set. Kena pakai ikut step dan kuantiti yang betul tau.
Uolsss jgn lupa BABEAU stiap hari tauuu... 😘😘
.
.
#babeau
#babeauofficial
#babeautomatoskincare
#babeauskincare
#tomatoskincare
#babeauskintalk
#petuasihatcantikbelle
#babeaushare
#babeauserum
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#babeauflatlay
#babeauselfie
#iambabeaulovers
#onlineshopping
#jomflawless
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
#postageseluruhmalaysia
Selamat petang😍. Petang ni ladyboss @bellealyahya nak share sikit cara-cara pakai babeau skincare set. Kena pakai ikut step dan kuantiti yang betul tau. Uolsss jgn lupa BABEAU stiap hari tauuu... 😘😘 . . #babeau  #babeauofficial  #babeautomatoskincare  #babeauskincare  #tomatoskincare  #babeauskintalk  #petuasihatcantikbelle  #babeaushare  #babeauserum  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #babeauflatlay  #babeauselfie  #iambabeaulovers  #onlineshopping  #jomflawless  #babeaulovers  #BAbeauNerrys  #postageseluruhmalaysia 
PAKET PEMBERSIH SR12
*untuk kulit normal
- Facial wash with bulus
- Toner with Chamomille extract
- Milk Cleanser

Rangkaian pembersih wajah ini membantu kita untuk membersihkan wajah dari debu & bekas make up sampai ke pori2 kulit, mencegah jerawat & menyegarkan kulit, membuat kulit halus & kenyal.

Cara pemakaian : 
Oleskan milk cleanser pada wajah, pagi sebelum mandi & malam sebelum tidur, lalu bersihkan dengan kapas. 
Hasil maximal, setelahnya cuci wajah dengan facial wash, keringkan. Lalu gunakan toner, usap pada wajah dengan menggunakan kapas.

Pilih & gunakanlah SR12 Skin care yg diformulasikan dari bahan/ekstrak alami untuk perawatan kulit wajah kalian.

Yuk konsultasikan masalah kulitmu, SR12 dapat membantu masalah kulit berjerawat, kusam, flek hitam dll.

Konsultasi & Order: 
WA :  087885334176  #sr12herbal #sr12skincare #pembersihwajah #obatjerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #wajahmulus #skinsolution #kosmetikherbal
PAKET PEMBERSIH SR12 *untuk kulit normal - Facial wash with bulus - Toner with Chamomille extract - Milk Cleanser Rangkaian pembersih wajah ini membantu kita untuk membersihkan wajah dari debu & bekas make up sampai ke pori2 kulit, mencegah jerawat & menyegarkan kulit, membuat kulit halus & kenyal. Cara pemakaian : Oleskan milk cleanser pada wajah, pagi sebelum mandi & malam sebelum tidur, lalu bersihkan dengan kapas. Hasil maximal, setelahnya cuci wajah dengan facial wash, keringkan. Lalu gunakan toner, usap pada wajah dengan menggunakan kapas. Pilih & gunakanlah SR12 Skin care yg diformulasikan dari bahan/ekstrak alami untuk perawatan kulit wajah kalian. Yuk konsultasikan masalah kulitmu, SR12 dapat membantu masalah kulit berjerawat, kusam, flek hitam dll. Konsultasi & Order: WA : 087885334176 #sr12herbal  #sr12skincare  #pembersihwajah  #obatjerawat  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #wajahmulus  #skinsolution  #kosmetikherbal 
PAKET PEMBERSIH SR12
*untuk kulit berminyak dan berjerawat
- Facial wash greentea
- Acne Toner
- Milk Cleanser

Rangkaian pembersih wajah ini membantu kita untuk membersihkan wajah dari debu & bekas make up sampai ke pori2 kulit, mencegah jerawat & menyegarkan kulit.

Cara pemakaian : 
Oleskan pada wajah, pagi sebelum mandi & malam sebelum tidur, lalu bersihkan dengan kapas. 
Hasil maximal, setelahnya cuci wajah dengan facial wash, keringkan. Lalu gunakan toner, usap pada wajah dengan menggunakan kapas.

Pilih & gunakanlah SR12 Skin care yg diformulasikan dari bahan/ekstrak alami untuk perawatan kulit wajah kalian.

Yuk konsultasikan masalah kulitmu, SR12 dapat membantu masalah kulit berjerawat, kusam, flek hitam dll.

Konsultasi & Order: 
WA :  087885334176  #sr12herbal #sr12skincare #pembersihwajah #obatjerawat #kukitberminyak #kulitberjerawat #skinsolution #kosmetikherbal #solusijerawat #solusiwajahberminyak
PAKET PEMBERSIH SR12 *untuk kulit berminyak dan berjerawat - Facial wash greentea - Acne Toner - Milk Cleanser Rangkaian pembersih wajah ini membantu kita untuk membersihkan wajah dari debu & bekas make up sampai ke pori2 kulit, mencegah jerawat & menyegarkan kulit. Cara pemakaian : Oleskan pada wajah, pagi sebelum mandi & malam sebelum tidur, lalu bersihkan dengan kapas. Hasil maximal, setelahnya cuci wajah dengan facial wash, keringkan. Lalu gunakan toner, usap pada wajah dengan menggunakan kapas. Pilih & gunakanlah SR12 Skin care yg diformulasikan dari bahan/ekstrak alami untuk perawatan kulit wajah kalian. Yuk konsultasikan masalah kulitmu, SR12 dapat membantu masalah kulit berjerawat, kusam, flek hitam dll. Konsultasi & Order: WA : 087885334176 #sr12herbal  #sr12skincare  #pembersihwajah  #obatjerawat  #kukitberminyak  #kulitberjerawat  #skinsolution  #kosmetikherbal  #solusijerawat  #solusiwajahberminyak 
JERAWAT lagiii JERAWAT lagii!!!
.
Masa uda zaman canggih gini masi galauin JERAWAT 😆
.
Emang Gak tahu ya kalo uda ada FRUTABLEND??
Si Kapsul AJAIB yg Ampuh Habis buat TUNTASIN masalah JERAWAT mu!!
.
Dari JERAWAT kecil, Besar, Banyak, Dikit, Semua BERES deh dengan FRUTABLEND 😉😉
.
Kapsul herbal ajaib 11 jenis sayur n 11 jenis buah, Izin Bpom, Dinkes, Halal MUI, lengkap smua..
Yuk dapetin yg ORIGINAL hanya disini.

Info Produk dan Bisnis :

Novi hwi
Wa : 082337193642
Line : noviyanaa00
Fb : novi chen
Ig : @noviyanahwi .
.
.
.
#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #obatjerawatbatam #jualhwi #frutablendbatam #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #hwibatan
JERAWAT lagiii JERAWAT lagii!!! . Masa uda zaman canggih gini masi galauin JERAWAT 😆 . Emang Gak tahu ya kalo uda ada FRUTABLEND?? Si Kapsul AJAIB yg Ampuh Habis buat TUNTASIN masalah JERAWAT mu!! . Dari JERAWAT kecil, Besar, Banyak, Dikit, Semua BERES deh dengan FRUTABLEND 😉😉 . Kapsul herbal ajaib 11 jenis sayur n 11 jenis buah, Izin Bpom, Dinkes, Halal MUI, lengkap smua.. Yuk dapetin yg ORIGINAL hanya disini. Info Produk dan Bisnis : Novi hwi Wa : 082337193642 Line : noviyanaa00 Fb : novi chen Ig : @noviyanahwi . . . . #testimonifrutablend  #frutablend  #frutablendhwi  #jualfrutablend  #frutablendoriginal  #jualfrutablendmurah  #frutablendmurah  #obatjerawatbatam  #jualhwi  #frutablendbatam  #agenfrutablend  #distributorfrutablend  #obatjerawat  #jerawat  #maskerjerawat  #hwi  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #jerawatan  #bekasjerawat  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbatu  #putihalami  #kulitputihalami  #carahilanginjerawat  #masalahjerawat  #kulitberjerawat  #hilangkanjerawat  #obatbekasjerawat  #hwibatan 
Cantik itu gak harus putih yg penting kulit kita dirawat dg produk yg aman, bpom, bebas bahan kimia berbahaya dan pastinya sesuai jenis kulit kita.
Kalo kulit asli kita emang hitam manis atau sawo matang ngapain dipaksa kudu putih kaya artis korea😁, kasian kulit kita say nanti ada saatnya kulit kita berontak dan yg ada wajah bukan nya cantik malah makin rusak, bukan nya awet muda malah timbul flek dimana2.🤨pasti gk mau kan ???
Think smart😎
#thinksmart #jafradtops #salam5000 #dessynoerteam #Jafracibeber #jafracianjur #jafrapalembang #jafrabandung #jafraindonesia #bekasjerawat #flekhitam #jerawat #bopeng #poriporibesar #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal #makeup #makeupjafra #royalolivelotion #jafracianjur #jafraherbal #jaframurah #dessynoerteam
Cantik itu gak harus putih yg penting kulit kita dirawat dg produk yg aman, bpom, bebas bahan kimia berbahaya dan pastinya sesuai jenis kulit kita. Kalo kulit asli kita emang hitam manis atau sawo matang ngapain dipaksa kudu putih kaya artis korea😁, kasian kulit kita say nanti ada saatnya kulit kita berontak dan yg ada wajah bukan nya cantik malah makin rusak, bukan nya awet muda malah timbul flek dimana2.🤨pasti gk mau kan ??? Think smart😎 #thinksmart  #jafradtops  #salam5000  #dessynoerteam  #Jafracibeber  #jafracianjur  #jafrapalembang  #jafrabandung  #jafraindonesia  #bekasjerawat  #flekhitam  #jerawat  #bopeng  #poriporibesar  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitnormal  #makeup  #makeupjafra  #royalolivelotion  #jafracianjur  #jafraherbal  #jaframurah  #dessynoerteam 
🌼 Natura World 🌼
Nutrisi kecantikan kulit yg dikemas dlm bentuk serum spray. Gk ribet tggl semprot" aja 
#naturabeautyspray
#naturaaloevera
Selain u/ kecantikan wajah bs jg u/ P3K/luka luar ya sob... #kulitberjerawat#kulitbopeng#kerutan#pori"besar#komedoan#n more
Morning 🌷Inilah rahsia kulit saya! Rasa buah peach yang sedap dengan serbuk halus giler. Perghhh! Apa yang Best sangat Calla Beautyskin ni? Jom farah share sikit untuk korang semua.
.
.
👉Kandungan bahan Calla Beautskin
.
🍑peach powder
🍑collagen
🍑silk peptide
🍑L-cystein
🍑ascobic acid
🍑vitamin C
🍑fructose
🍑rosehip extract
🍑tocopherol acetate (vitamin E)
.
💯Organic & tidak mempunyai kesan sampingan
.
.
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN:
.
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit
.
.
Yang nak order boleh Whatsapp farah cpt 0176370144 😘
.
.
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #bazarpaknilmurah #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #affsuzukicup2018
Morning 🌷Inilah rahsia kulit saya! Rasa buah peach yang sedap dengan serbuk halus giler. Perghhh! Apa yang Best sangat Calla Beautyskin ni? Jom farah share sikit untuk korang semua. . . 👉Kandungan bahan Calla Beautskin . 🍑peach powder 🍑collagen 🍑silk peptide 🍑L-cystein 🍑ascobic acid 🍑vitamin C 🍑fructose 🍑rosehip extract 🍑tocopherol acetate (vitamin E) . 💯Organic & tidak mempunyai kesan sampingan . . FUNGSI CALLA BEAUTSKIN: . 🍑Melembapkan kulit 🍑Melambatkan proses penuaan 🍑Melindungi kulit dari sinar UV 🍑Melancarkan proses pencernaan 🍑Mencerahkan kulit 🍑Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑Sekatakan tona kulit . . Yang nak order boleh Whatsapp farah cpt 0176370144 😘 . . #teamellyyaney  #ellyyaneyagent  #callabeautyskin  #callabeauty_hq  #putihgebu  #putihtanpasuntik  #kulitputih  #kulitcantik  #masalahkulit  #kulitkusam  #kulitkering  #ekzema  #kulitkasar  #kulitberjerawat  #klinikkecantikan  #klinikkulit  #pakarkulit  #collagen  #buahpeach  #bazarpaknilmurah  #harimaumalaya  #ekorharimaumalaya  #malaysia  #affsuzukicup2018 
Kira-kira lebih bagus yang mana ya? Ini dia komparasi powder blush on vs cream blush on 😍

Powder blush on dan cream blush on mempunyai formula yang berbeda. Untuk kamu yang punya kulit berminyak, blush on berbentuk powder akan bekerja lebih baik dibanding yang berbentuk cream. Sebaliknya, cream blush on akan bisa bekerja lebih baik untuk kamu yang mempunyai kulit kering.

Powder blush on punya pigmentasi warna yang bervariasi. Kamu bisa dengan mudah menemukan produk powder blush on yang punya pigmentasi sheer,medium, hingga bold. Sementara itu, kebanyakan cream blush on punya pigmentasi yang sheer, tapi buildable. Ketebalan cream blush on lebih mudah untuk dikontrol , sehingga kamu tidak perlu takut untuk membuatnya jadi terlalu tebal.

Biar makeup mu terlihat lebih sempurna, pilih jenis blush on yang paling sesuai dengan jenis kulit dan kebutuhanmu ya!

Lengkapi alat perang bermake-up JAFRAlovers dengan koleksi Blush On dari produk JAFRA, untuk mendapatkan hasil riasan wajah yang cantik, alami, tahan lama dan tampil lebih percaya diri.
#thinksmart #jafradtops #salam5000 #dessynoerteam #Jafracibeber #jafracianjur #jafrapalembang #jafrabandung #jafraindonesia #bekasjerawat #flekhitam #jerawat #bopeng #poriporibesar #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal #makeup # viral #
Kira-kira lebih bagus yang mana ya? Ini dia komparasi powder blush on vs cream blush on 😍 Powder blush on dan cream blush on mempunyai formula yang berbeda. Untuk kamu yang punya kulit berminyak, blush on berbentuk powder akan bekerja lebih baik dibanding yang berbentuk cream. Sebaliknya, cream blush on akan bisa bekerja lebih baik untuk kamu yang mempunyai kulit kering. Powder blush on punya pigmentasi warna yang bervariasi. Kamu bisa dengan mudah menemukan produk powder blush on yang punya pigmentasi sheer,medium, hingga bold. Sementara itu, kebanyakan cream blush on punya pigmentasi yang sheer, tapi buildable. Ketebalan cream blush on lebih mudah untuk dikontrol , sehingga kamu tidak perlu takut untuk membuatnya jadi terlalu tebal. Biar makeup mu terlihat lebih sempurna, pilih jenis blush on yang paling sesuai dengan jenis kulit dan kebutuhanmu ya! Lengkapi alat perang bermake-up JAFRAlovers dengan koleksi Blush On dari produk JAFRA, untuk mendapatkan hasil riasan wajah yang cantik, alami, tahan lama dan tampil lebih percaya diri. #thinksmart  #jafradtops  #salam5000  #dessynoerteam  #Jafracibeber  #jafracianjur  #jafrapalembang  #jafrabandung  #jafraindonesia  #bekasjerawat  #flekhitam  #jerawat  #bopeng  #poriporibesar  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitnormal  #makeup  # viral #
Opsss 👯👯 jangan kata sis tak payung. Tengoklah kulit sisthur ni semakin gebu gebas katanya lepas apply Babeau skincare set dengan Babeau serum😍😍
.
Jom dapatkan Babeau skincare set dengan sis.Harga mampu milik tau.Hanya RM69 sahaja uolsss.Babeau serum pulak RM49 🤗.
Dapatkan kesemuanya dengan Nadiah tau😉
Whatsapp Nadiah skrg📲www.wasap.my/60179714276 @ klik jer link di bio 🍅🍅❤️❤️
.
.
.
#babeau
#babeauofficial
#babeautomatoskincare
#babeauskincare
#tomatoskincare
#babeauskintalk
#petuasihatcantikbelle
#babeaushare
#babeauserum
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#babeauflatlay
#babeauselfie
#iambabeaulovers
#onlineshopping
#jomflawless
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
#postageseluruhmalaysia
Opsss 👯👯 jangan kata sis tak payung. Tengoklah kulit sisthur ni semakin gebu gebas katanya lepas apply Babeau skincare set dengan Babeau serum😍😍 . Jom dapatkan Babeau skincare set dengan sis.Harga mampu milik tau.Hanya RM69 sahaja uolsss.Babeau serum pulak RM49 🤗. Dapatkan kesemuanya dengan Nadiah tau😉 Whatsapp Nadiah skrg📲www.wasap.my/60179714276 @ klik jer link di bio 🍅🍅❤️❤️ . . . #babeau  #babeauofficial  #babeautomatoskincare  #babeauskincare  #tomatoskincare  #babeauskintalk  #petuasihatcantikbelle  #babeaushare  #babeauserum  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #babeauflatlay  #babeauselfie  #iambabeaulovers  #onlineshopping  #jomflawless  #babeaulovers  #BAbeauNerrys  #postageseluruhmalaysia 
Ada gak perawatan yg bisa di pake buat suami istri??? Ada .... Ya #nuamoorea dong💃💃💃 Kan cuman cuci muka doanx..😁😁 Perawatan simple dan praktis, sudah mengcover semuanya😉

Tanya tanya WA ya mam..👇👇
WA 082313723420

#nuamoorea
#perawatankulitwajah 
#perawatansimpel 
#kulitberminyak 
#kulitberjerawat 
#kulitflek
BABEAU TOMATO SKIN SET mengandungi 4 jenis items iaitu:
.
.
1. Facial Cleanser 50ml
2. Face Mist Balancing Toner 30ml
3. Hydration & Brightening Day Cream 10g
4. Moisturiser Night Cream 10g
.
.
Selain 4 items di atas , sis suggest uolllsss gunakan Serum BABeau sebagai pelengkap rutin harian .
.
.
Haa kalau nak tahu , serum ni ibarat baja bagi kulit kita. 
Serum sangat penting untuk renew skin kita sebab salah satu kelebihan serum adalah untuk memastikan segala kebaikan  bahan yang ada dalam produk penjagaan kulit itu dapat diserap terus ke lapisan paling dalam kulit dan memastikan masalah kulit dapat dirawat secara efektif.
.
.
-
Pada yang belom dapatkan boleh Whatsapp Nadiah sekarang di📲www.wasap.my/60179714276 @ klik jer link di bio 😘😘😘❤️
.
.
#babeau
#babeauofficial
#babeautomatoskincare
#babeauskincare
#tomatoskincare
#babeauskintalk
#petuasihatcantikbelle
#babeaushare
#babeauserum
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#babeauflatlay
#babeauselfie
#iambabeaulovers
#tomatoskincare
#onlineshopping
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
#postageseluruhmalaysia
BABEAU TOMATO SKIN SET mengandungi 4 jenis items iaitu: . . 1. Facial Cleanser 50ml 2. Face Mist Balancing Toner 30ml 3. Hydration & Brightening Day Cream 10g 4. Moisturiser Night Cream 10g . . Selain 4 items di atas , sis suggest uolllsss gunakan Serum BABeau sebagai pelengkap rutin harian . . . Haa kalau nak tahu , serum ni ibarat baja bagi kulit kita. Serum sangat penting untuk renew skin kita sebab salah satu kelebihan serum adalah untuk memastikan segala kebaikan bahan yang ada dalam produk penjagaan kulit itu dapat diserap terus ke lapisan paling dalam kulit dan memastikan masalah kulit dapat dirawat secara efektif. . . - Pada yang belom dapatkan boleh Whatsapp Nadiah sekarang di📲www.wasap.my/60179714276 @ klik jer link di bio 😘😘😘❤️ . . #babeau  #babeauofficial  #babeautomatoskincare  #babeauskincare  #tomatoskincare  #babeauskintalk  #petuasihatcantikbelle  #babeaushare  #babeauserum  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #babeauflatlay  #babeauselfie  #iambabeaulovers  #tomatoskincare  #onlineshopping  #babeaulovers  #BAbeauNerrys  #postageseluruhmalaysia 
Semakin hari semakin peloles kulit muka dengan pemakaian Babeau serum secara konsisten.
Ye lah kulit muka lebih sihat dan dah takde masalah lagi dari segala jerawat , kusam ,pori terbuka , kering ,sunburn ,kedutan , penuaan , tona kulit tak sekata ,kulit kasar dan berminyak.Betul tak uolllsss ??😉
.
Nak tahu lebih lanjut ape kebaikan yang ada dalam Babeau serum ni ?? Jom baca🤗
.
Nak kulit kekal sihat dan peloles kenalah pakai Babeau serum ni.Belom dapatkan Babeau serum ?? Nak ???
Whatsapp Nadiah skrg📲www.wasap.my/60179714276 @ klik jer link di bio 😍😍😘
.
.
#babeau
#babeauofficial
#babeautomatoskincare
#babeauskincare
#tomatoskincare
#babeauskintalk
#petuasihatcantikbelle
#babeaushare
#babeauserum
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#babeauflatlay
#babeauselfie
#iambabeaulovers
#onlineshopping
#naturalbasedproduct
#tomato 
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
#postageseluruhmalaysia
Semakin hari semakin peloles kulit muka dengan pemakaian Babeau serum secara konsisten. Ye lah kulit muka lebih sihat dan dah takde masalah lagi dari segala jerawat , kusam ,pori terbuka , kering ,sunburn ,kedutan , penuaan , tona kulit tak sekata ,kulit kasar dan berminyak.Betul tak uolllsss ??😉 . Nak tahu lebih lanjut ape kebaikan yang ada dalam Babeau serum ni ?? Jom baca🤗 . Nak kulit kekal sihat dan peloles kenalah pakai Babeau serum ni.Belom dapatkan Babeau serum ?? Nak ??? Whatsapp Nadiah skrg📲www.wasap.my/60179714276 @ klik jer link di bio 😍😍😘 . . #babeau  #babeauofficial  #babeautomatoskincare  #babeauskincare  #tomatoskincare  #babeauskintalk  #petuasihatcantikbelle  #babeaushare  #babeauserum  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #babeauflatlay  #babeauselfie  #iambabeaulovers  #onlineshopping  #naturalbasedproduct  #tomato  #babeaulovers  #BAbeauNerrys  #postageseluruhmalaysia 
Rasa macam tak percaya lepas try set combo Calla + Susu maaez jadi cantik macam ni sekali 😍
.
.
Bukan setakat kulit makin cantik dan cerah je tau tapi keputihan yang selalu dialami dah takda. Ruam dekat muka pun sama dah berkurang. Yang best bila bangun pagi muka nampak fresh jur. Suka tak macam ni ? Hehe
.
.
Apa tunggu lagi, dari sekaranglah nak amalkan Calla + Susu maaez ni. Berbaloi sangat lah korang melabur dengan dua product ni. .
.
Nak cuba ? Meh whatsapp efa 012-9197944. .
.
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #bazarpaknilmurah #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #malaysia #affsuzukicup2018
Rasa macam tak percaya lepas try set combo Calla + Susu maaez jadi cantik macam ni sekali 😍 . . Bukan setakat kulit makin cantik dan cerah je tau tapi keputihan yang selalu dialami dah takda. Ruam dekat muka pun sama dah berkurang. Yang best bila bangun pagi muka nampak fresh jur. Suka tak macam ni ? Hehe . . Apa tunggu lagi, dari sekaranglah nak amalkan Calla + Susu maaez ni. Berbaloi sangat lah korang melabur dengan dua product ni. . . Nak cuba ? Meh whatsapp efa 012-9197944. . . #teamellyyaney  #ellyyaneyagent  #callabeautyskin  #callabeauty_hq  #putihgebu  #putihtanpasuntik  #kulitputih  #kulitcantik  #masalahkulit  #kulitkusam  #kulitkering  #ekzema  #kulitkasar  #kulitberjerawat  #klinikkecantikan  #klinikkulit  #pakarkulit  #collagen  #buahpeach  #bazarpaknilmurah  #harimaumalaya  #ekorharimaumalaya  #malaysia  #affsuzukicup2018 
🌼Natura world🌼
nutrisi kecantikan kulit yg dikemas dalam bentuk serum spray. Ga ribet tinggal semprot² aja
#naturabeautyspray 
#naturaaloevera 
Selain untuk kecantikan wajah bisa juga untuk P3K/luka luar ya sob...
#kulitberjerawat#kulitbopeng#kerutan#pori²besar #komedoan#n more
BABEAU SERUM adalah serum penjagaan muka yang diperkaya dengan bahan bahan aktif berkualiti tinggi tanpa mengandungi bahan bahan kimia yang berbahaya dan tidak memberi kesan sampingan pada pengguna.
.
Bahan bahan yang diformulasi dalam BABEAU SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi bukan sahaja Ekstrak Tomato tapi juga seperti, Ekstrak Cactus, Ekstrak Akar Punarvana, Ekstrak Pokok Bebas Chlorophyll , Lavender beads , Vitamin E Beads.
.
Ada rasa nak pakai Babeau serum tak ni ?? Nak ??? Whatsapp je Nadiah📲www.wasap.my/60179714276 @klik jer link di bio 😍😍😍
.
#babeau
#babeauofficial
#babeautomatoskincare
#babeauskincare
#tomatoskincare
#babeauskintalk
#petuasihatcantikbelle
#babeaushare
#babeauserum
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#babeauflatlay
#babeauselfie
#iambabeaulovers
#onlineshopping
#produkkecantikan
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
#postageseluruhmalaysia
BABEAU SERUM adalah serum penjagaan muka yang diperkaya dengan bahan bahan aktif berkualiti tinggi tanpa mengandungi bahan bahan kimia yang berbahaya dan tidak memberi kesan sampingan pada pengguna. . Bahan bahan yang diformulasi dalam BABEAU SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi bukan sahaja Ekstrak Tomato tapi juga seperti, Ekstrak Cactus, Ekstrak Akar Punarvana, Ekstrak Pokok Bebas Chlorophyll , Lavender beads , Vitamin E Beads. . Ada rasa nak pakai Babeau serum tak ni ?? Nak ??? Whatsapp je Nadiah📲www.wasap.my/60179714276 @klik jer link di bio 😍😍😍 . #babeau  #babeauofficial  #babeautomatoskincare  #babeauskincare  #tomatoskincare  #babeauskintalk  #petuasihatcantikbelle  #babeaushare  #babeauserum  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #babeauflatlay  #babeauselfie  #iambabeaulovers  #onlineshopping  #produkkecantikan  #babeaulovers  #BAbeauNerrys  #postageseluruhmalaysia 
MENANGANI MASALAH KULIT BERMINYAK DENGAN TOMATO DAN TIMUN
.
Tomato mengandungi kandungan asid, kalium, vitamin A, C, dan K yang tinggi untuk kesihatan kulit. Selain dapat mencegah jerawat dan kulit berminyak.
.
Bahan :
1 biji tomato
Timun .
Cara Penyediaan :
Ambil sebiji tomato dan timun ,  bahagi kepada 2 bahagian.
.
Campurkan kedua-dua campuran dan kisarkan sehingga halus.
.
Ratakan pada kulit muka hampa dan biarkan selama 20 minit atau sehingga kering
.
Bilaskan menggunakan air suam sehingga bersih
. 
Amalkan petua ni sehari sekali untuk kesan yang terbaik.
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
MENANGANI MASALAH KULIT BERMINYAK DENGAN TOMATO DAN TIMUN . Tomato mengandungi kandungan asid, kalium, vitamin A, C, dan K yang tinggi untuk kesihatan kulit. Selain dapat mencegah jerawat dan kulit berminyak. . Bahan : 1 biji tomato Timun . Cara Penyediaan : Ambil sebiji tomato dan timun , bahagi kepada 2 bahagian. . Campurkan kedua-dua campuran dan kisarkan sehingga halus. . Ratakan pada kulit muka hampa dan biarkan selama 20 minit atau sehingga kering . Bilaskan menggunakan air suam sehingga bersih . Amalkan petua ni sehari sekali untuk kesan yang terbaik. . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Skrub wajah menggunakan kacang hijau selama 10 minit untuk kulit berjerawat
.
Kandungan Vitamin C yang berfungsi sebagai Antibakteria yang boleh membunuh bakteria dan kuman yang menjadi punca pertumbuhan blackhead
.
Kandungan Vitamin C yang terkandung dalam kacang hijau dapat merangsang pertumbuhan sel kulit yang optimum
.
.
BAHAN 
Kacang hijau - 1 cawan
Air panas - 1 cawan
Minyak Zaitun
Kain muka yang lembut
.
CARA PENYEDIAAN
. 
Wapkan muka terlebih dahulu supaya kulit dan liang pori akan kelihatan terbuka
.
Bersihkan kacau hijau sehingga bersih dah kisarkan sehingga jadi halus
.
Bila kacang dah halus, campurkan minyak zaitun di dalam kacang hijau yang dikisar dan gaul sebati.
.
Buat teknik skrub muka selama 10 minit dan cuci muka menggunakan air sejuk.
.
Dapat 20 komen "NAK"  tengok tutorial ni dalam bentuk video. Abah buat untuk hampa.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Skrub wajah menggunakan kacang hijau selama 10 minit untuk kulit berjerawat . Kandungan Vitamin C yang berfungsi sebagai Antibakteria yang boleh membunuh bakteria dan kuman yang menjadi punca pertumbuhan blackhead . Kandungan Vitamin C yang terkandung dalam kacang hijau dapat merangsang pertumbuhan sel kulit yang optimum . . BAHAN Kacang hijau - 1 cawan Air panas - 1 cawan Minyak Zaitun Kain muka yang lembut . CARA PENYEDIAAN . Wapkan muka terlebih dahulu supaya kulit dan liang pori akan kelihatan terbuka . Bersihkan kacau hijau sehingga bersih dah kisarkan sehingga jadi halus . Bila kacang dah halus, campurkan minyak zaitun di dalam kacang hijau yang dikisar dan gaul sebati. . Buat teknik skrub muka selama 10 minit dan cuci muka menggunakan air sejuk. . Dapat 20 komen "NAK" tengok tutorial ni dalam bentuk video. Abah buat untuk hampa. . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Wwoooowww Promo Promoo 😃

Order Cleanser, Krim Siang dan Krim Malam dapatkan Toner dan Tas Jafra Gratttiissss 👏👏👏 Segera konsultasikan jenis kulitmu sayang, dan berikan perawatan sesuai kebutuhannya.. Dengan Jafra kulit jadi lebih sehat dan aweett mudaa 😃 .
.
.
😊😊Tanya /konsul gratis/cb produk gratis jafra😊😊
Hubungi saya : 
Rika Ratnasari
WA : 0822 8952 1720
IG : rikaratnasari02
Website : rikaratnasari.com
Fb :  Bit.ly/RikaRatnasari
.
.
.
.
#jafralampungselatan #jafralampungtengah #jafralampungbarat #jafralabuhanmaringgai #jaframesuji#jaframetrolampung #rikaratnasari #jafrapringsewulampung #jafrapagelaran #jafralampung#jafrabandarsribhawono#kosmetikaman#jafracosmetics#jafrapesawaran#jafralamtim#kosmetikhalal#jafranegerikaton#jafralampungtimur#clearpore#mudmasklampung#jaframudmask#maskerlumpur#kulitberjerawat#kulitberminyak#maskerjerawat#solusijerawat
Wwoooowww Promo Promoo 😃 Order Cleanser, Krim Siang dan Krim Malam dapatkan Toner dan Tas Jafra Gratttiissss 👏👏👏 Segera konsultasikan jenis kulitmu sayang, dan berikan perawatan sesuai kebutuhannya.. Dengan Jafra kulit jadi lebih sehat dan aweett mudaa 😃 . . . 😊😊Tanya /konsul gratis/cb produk gratis jafra😊😊 Hubungi saya : Rika Ratnasari WA : 0822 8952 1720 IG : rikaratnasari02 Website : rikaratnasari.com Fb : Bit.ly/RikaRatnasari . . . . #jafralampungselatan  #jafralampungtengah  #jafralampungbarat  #jafralabuhanmaringgai  #jaframesuji #jaframetrolampung  #rikaratnasari  #jafrapringsewulampung  #jafrapagelaran  #jafralampung #jafrabandarsribhawono #kosmetikaman #jafracosmetics #jafrapesawaran #jafralamtim #kosmetikhalal #jafranegerikaton #jafralampungtimur #clearpore #mudmasklampung #jaframudmask #maskerlumpur #kulitberjerawat #kulitberminyak #maskerjerawat #solusijerawat 
Wwoooowww Promo Promoo 😃

Order Cleanser, Krim Siang dan Krim Malam dapatkan Toner dan Tas Jafra Gratttiissss 👏👏👏 Segera konsultasikan jenis kulitmu sayang, dan berikan perawatan sesuai kebutuhannya.. Dengan Jafra kulit jadi lebih sehat dan aweett mudaa 😃 .
.
.
😊😊Tanya /konsul gratis/cb produk gratis jafra😊😊
Hubungi saya : 
Rika Ratnasari
WA : 0822 8952 1720
IG : rikaratnasari02
Website : rikaratnasari.com
Fb :  Bit.ly/RikaRatnasari
.
.
.
.
#jafralampungselatan #jafralampungtengah #jafralampungbarat #jafralabuhanmaringgai #jaframesuji#jaframetrolampung #rikaratnasari #jafrapringsewulampung #jafrapagelaran #jafralampung#jafrabandarsribhawono#kosmetikaman#jafracosmetics#jafrapesawaran#jafralamtim#kosmetikhalal#jafranegerikaton#jafralampungtimur#clearpore#mudmasklampung#jaframudmask#maskerlumpur#kulitberjerawat#kulitberminyak#maskerjerawat#solusijerawat
Wwoooowww Promo Promoo 😃 Order Cleanser, Krim Siang dan Krim Malam dapatkan Toner dan Tas Jafra Gratttiissss 👏👏👏 Segera konsultasikan jenis kulitmu sayang, dan berikan perawatan sesuai kebutuhannya.. Dengan Jafra kulit jadi lebih sehat dan aweett mudaa 😃 . . . 😊😊Tanya /konsul gratis/cb produk gratis jafra😊😊 Hubungi saya : Rika Ratnasari WA : 0822 8952 1720 IG : rikaratnasari02 Website : rikaratnasari.com Fb : Bit.ly/RikaRatnasari . . . . #jafralampungselatan  #jafralampungtengah  #jafralampungbarat  #jafralabuhanmaringgai  #jaframesuji #jaframetrolampung  #rikaratnasari  #jafrapringsewulampung  #jafrapagelaran  #jafralampung #jafrabandarsribhawono #kosmetikaman #jafracosmetics #jafrapesawaran #jafralamtim #kosmetikhalal #jafranegerikaton #jafralampungtimur #clearpore #mudmasklampung #jaframudmask #maskerlumpur #kulitberjerawat #kulitberminyak #maskerjerawat #solusijerawat 
Wwoooowww Promo Promoo 😃

Order Cleanser, Krim Siang dan Krim Malam dapatkan Toner dan Tas Jafra Gratttiissss 👏👏👏 Segera konsultasikan jenis kulitmu sayang, dan berikan perawatan sesuai kebutuhannya.. Dengan Jafra kulit jadi lebih sehat dan aweett mudaa 😃 .
.
.
😊😊Tanya /konsul gratis/cb produk gratis jafra😊😊
Hubungi saya : 
Rika Ratnasari
WA : 0822 8952 1720
IG : rikaratnasari02
Website : rikaratnasari.com
Fb :  Bit.ly/RikaRatnasari
.
.
.
.
#jafralampungselatan #jafralampungtengah #jafralampungbarat #jafralabuhanmaringgai #jaframesuji#jaframetrolampung #rikaratnasari #jafrapringsewulampung #jafrapagelaran #jafralampung#jafrabandarsribhawono#kosmetikaman#jafracosmetics#jafrapesawaran#jafralamtim#kosmetikhalal#jafranegerikaton#jafralampungtimur#clearpore#mudmasklampung#jaframudmask#maskerlumpur#kulitberjerawat#kulitberminyak#maskerjerawat#solusijerawat
Wwoooowww Promo Promoo 😃 Order Cleanser, Krim Siang dan Krim Malam dapatkan Toner dan Tas Jafra Gratttiissss 👏👏👏 Segera konsultasikan jenis kulitmu sayang, dan berikan perawatan sesuai kebutuhannya.. Dengan Jafra kulit jadi lebih sehat dan aweett mudaa 😃 . . . 😊😊Tanya /konsul gratis/cb produk gratis jafra😊😊 Hubungi saya : Rika Ratnasari WA : 0822 8952 1720 IG : rikaratnasari02 Website : rikaratnasari.com Fb : Bit.ly/RikaRatnasari . . . . #jafralampungselatan  #jafralampungtengah  #jafralampungbarat  #jafralabuhanmaringgai  #jaframesuji #jaframetrolampung  #rikaratnasari  #jafrapringsewulampung  #jafrapagelaran  #jafralampung #jafrabandarsribhawono #kosmetikaman #jafracosmetics #jafrapesawaran #jafralamtim #kosmetikhalal #jafranegerikaton #jafralampungtimur #clearpore #mudmasklampung #jaframudmask #maskerlumpur #kulitberjerawat #kulitberminyak #maskerjerawat #solusijerawat 
JERAWAT lagiii JERAWAT lagii!!!
.
Masa uda zaman canggih gini masi galauin JERAWAT 😆
.
Emang Gak tahu ya kalo uda ada FRUTABLEND??
Si Kapsul AJAIB yg Ampuh Habis buat TUNTASIN masalah JERAWAT mu!!
.
Dari JERAWAT kecil, Besar, Banyak, Dikit, Semua BERES deh dengan FRUTABLEND 😉😉
.
Kapsul herbal ajaib 11 jenis sayur n 11 jenis buah, Izin Bpom, Dinkes, Halal MUI, lengkap smua..
Yuk dapetin yg ORIGINAL hanya disini.

Info produk dan bisnis
Julz Boss HWI 082216148013
.
.
.
#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #jualhwi #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah
JERAWAT lagiii JERAWAT lagii!!! . Masa uda zaman canggih gini masi galauin JERAWAT 😆 . Emang Gak tahu ya kalo uda ada FRUTABLEND?? Si Kapsul AJAIB yg Ampuh Habis buat TUNTASIN masalah JERAWAT mu!! . Dari JERAWAT kecil, Besar, Banyak, Dikit, Semua BERES deh dengan FRUTABLEND 😉😉 . Kapsul herbal ajaib 11 jenis sayur n 11 jenis buah, Izin Bpom, Dinkes, Halal MUI, lengkap smua.. Yuk dapetin yg ORIGINAL hanya disini. Info produk dan bisnis Julz Boss HWI 082216148013 . . . #testimonifrutablend  #frutablend  #frutablendhwi  #jualfrutablend  #frutablendoriginal  #jualfrutablendmurah  #frutablendmurah  #frutablendasli  #jualhwi  #frutablendjakarta  #agenfrutablend  #distributorfrutablend  #obatjerawat  #jerawat  #maskerjerawat  #hwi  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #jerawatan  #bekasjerawat  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbatu  #putihalami  #kulitputihalami  #carahilanginjerawat  #masalahjerawat  #kulitberjerawat  #hilangkanjerawat  #obatbekasjerawat  #kulitcerah 
Macam mana nak hilangkan jeragat ??
.
Jeragat akan tumbuh disebabkan oleh kesan pendedahan sinar UVA. Tahukah anda, jam 11 pagi hingga 2 petang,sinaran UVA paling tinggi dan boleh tembusi ke kulit dalam dan menimbulkan pigmentasi 😢.
.
So, bagaimana cara untuk nak hilangkan jeragat? Ok, jom baca kat bawah ni:
.
🍅 SPF berfungsi melindungi kulit dari terbakar
🍅 UVA ( Ultra Violet Aging ) : Kesan penuaan yang cepat dan kanser kulit
🍅 UVB ( Ultra Violet Burn ) : Kesan kulit terbakar
🍅 Dalam ofis juga perlu pakai kerana sinaran cahaya dari lampu,screen komputer dan handphone dan sumber cahaya yang lain
🍅 Pemakaian SPF perlu kerap kerana tidak bertahan lama.
—> Contoh SPF 25 = Hanya bertahan lebih kurang 4 jam. Perlu sapu semula untuk mendapatkan perlindungan.
.
BAbeau Day Cream mempunyai SPF 50 yang boleh membantu kulit anda samaada kering atau berminyak sentiasa dilindungi dari sinar UV.
.
Jadi uollss jangan lupa apply BABeau skincare set dan BABeau Serum untuk kulit yang lebih sihat dan berseri sepanjang hari tau 😍🍅
.
.
-
Nak ke ??? Whatsapp Nadiah📲www.wasap.my/60179714276 @ klik jer link di bio 😍😍😍
.
.
#babeau
#babeauofficial
#babeautomatoskincare
#babeauskincare
#tomatoskincare
#babeauskintalk
#petuasihatcantikbelle
#babeaushare
#babeauserum
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#babeauflatlay
#babeauselfie
#onlineshopping
#iambabeaulovers
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
Macam mana nak hilangkan jeragat ?? . Jeragat akan tumbuh disebabkan oleh kesan pendedahan sinar UVA. Tahukah anda, jam 11 pagi hingga 2 petang,sinaran UVA paling tinggi dan boleh tembusi ke kulit dalam dan menimbulkan pigmentasi 😢. . So, bagaimana cara untuk nak hilangkan jeragat? Ok, jom baca kat bawah ni: . 🍅 SPF berfungsi melindungi kulit dari terbakar 🍅 UVA ( Ultra Violet Aging ) : Kesan penuaan yang cepat dan kanser kulit 🍅 UVB ( Ultra Violet Burn ) : Kesan kulit terbakar 🍅 Dalam ofis juga perlu pakai kerana sinaran cahaya dari lampu,screen komputer dan handphone dan sumber cahaya yang lain 🍅 Pemakaian SPF perlu kerap kerana tidak bertahan lama. —> Contoh SPF 25 = Hanya bertahan lebih kurang 4 jam. Perlu sapu semula untuk mendapatkan perlindungan. . BAbeau Day Cream mempunyai SPF 50 yang boleh membantu kulit anda samaada kering atau berminyak sentiasa dilindungi dari sinar UV. . Jadi uollss jangan lupa apply BABeau skincare set dan BABeau Serum untuk kulit yang lebih sihat dan berseri sepanjang hari tau 😍🍅 . . - Nak ke ??? Whatsapp Nadiah📲www.wasap.my/60179714276 @ klik jer link di bio 😍😍😍 . . #babeau  #babeauofficial  #babeautomatoskincare  #babeauskincare  #tomatoskincare  #babeauskintalk  #petuasihatcantikbelle  #babeaushare  #babeauserum  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #babeauflatlay  #babeauselfie  #onlineshopping  #iambabeaulovers  #babeaulovers  #BAbeauNerrys  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
Untuk merawat kulit dengan lebih efektif kita perlu pakai satu set skincare iaitu cleanser, toner, day cream dan night cream berserta serum.
.
Kenapa perlu pakai satu set macam ni ?? Ha sebabnya setiap items ini mempunyai fungsi berlainan yang akan bantu merawat kulit muka secara menyeluruh supaya kulit muka kita sihat dan berseri2 😍
.
#babeau
#babeauofficial
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#kulitsensitif
#kulitkering
#kulitflawless
#serumtomato
#babeaucleanser
#babeautoner
#babeaufacemist
#babeaudaycream
#babeaunightcream
#babeauserum
#babeauskincare
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#masalahjerawat
#trustedproduct
#testimonibabeau
#babeaufeedback
#iambabeaulovers
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
Untuk merawat kulit dengan lebih efektif kita perlu pakai satu set skincare iaitu cleanser, toner, day cream dan night cream berserta serum. . Kenapa perlu pakai satu set macam ni ?? Ha sebabnya setiap items ini mempunyai fungsi berlainan yang akan bantu merawat kulit muka secara menyeluruh supaya kulit muka kita sihat dan berseri2 😍 . #babeau  #babeauofficial  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitflawless  #serumtomato  #babeaucleanser  #babeautoner  #babeaufacemist  #babeaudaycream  #babeaunightcream  #babeauserum  #babeauskincare  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #masalahjerawat  #trustedproduct  #testimonibabeau  #babeaufeedback  #iambabeaulovers  #babeaulovers  #BAbeauNerrys 
Sebaik-baik kecantikan adalah lahir dari dalam, selain dari luaran. Salah satu bahan dalam Serum BABeau adalah Vitamin E . Jadi jom kita baca apa kelebihan vitamin E . Vitamin E dapat menghalang penghasilan kedut dengan menyekat kerosakan radikal bebas. Caranya adalah dengan meningkatkan pengeluaran kolagen,iaitu tisu yang menyimpan elastisiti kulit. Vitamin E juga akan merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan semula sel kulit baru. Jadi sebab itulah #babeaulovers rasa perubahan positif pada kulit muka. Betul tak #babeaulovers? Kalau betul cuba bagitahu apa perubahan positif tu? 🙈🍅
.
#babeau
#babeauofficial
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#kulitsensitif
#kulitkering
#kulitflawless
#serumtomato
#babeaucleanser
#babeautoner
#babeaufacemist
#babeaudaycream
#babeaunightcream
#babeauserum
#babeauskincare
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#masalahjerawat
#trustedproduct
#testimonibabeau
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#iambabeaulovers
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
Sebaik-baik kecantikan adalah lahir dari dalam, selain dari luaran. Salah satu bahan dalam Serum BABeau adalah Vitamin E . Jadi jom kita baca apa kelebihan vitamin E . Vitamin E dapat menghalang penghasilan kedut dengan menyekat kerosakan radikal bebas. Caranya adalah dengan meningkatkan pengeluaran kolagen,iaitu tisu yang menyimpan elastisiti kulit. Vitamin E juga akan merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan semula sel kulit baru. Jadi sebab itulah #babeaulovers  rasa perubahan positif pada kulit muka. Betul tak #babeaulovers ? Kalau betul cuba bagitahu apa perubahan positif tu? 🙈🍅 . #babeau  #babeauofficial  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitflawless  #serumtomato  #babeaucleanser  #babeautoner  #babeaufacemist  #babeaudaycream  #babeaunightcream  #babeauserum  #babeauskincare  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #masalahjerawat  #trustedproduct  #testimonibabeau  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #iambabeaulovers  #babeaulovers  #BAbeauNerrys 
Hai guys! 🤗
Sempena PROMO 12.12 ni. Pikah nak bagi GET OFF RM4 untuk setiap belian #YOGIC #SLEEP.

PROMO BAKAL BERMULA PADA 12.00 AM (11.11.2018) SEHINGGA 11.59 AM (12.12.2018)

NORMAL PRICE #RM49.00
PROMO PRICE #RM45.00

YOGIC SLEEP ⤵
🌷 MOISTURISER
🌷 SLEEPING MASK
🌷 MAKEUP BASE

3 IN 1. So korang dah boleh berjimat kat situ.
Sesuai untuk all skin type.
.
Kalo korang berminat, just REPLY "NAK"
.
Thankyou guys! 😘

#moisturiser #pelembap #mekapbase #sleepingmask #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #dryskin #oilyskin #yogicsleepbyarosa #Yogicsleep
Hai guys! 🤗 Sempena PROMO 12.12 ni. Pikah nak bagi GET OFF RM4 untuk setiap belian #YOGIC  #SLEEP . PROMO BAKAL BERMULA PADA 12.00 AM (11.11.2018) SEHINGGA 11.59 AM (12.12.2018) NORMAL PRICE #RM49 .00 PROMO PRICE #RM45 .00 YOGIC SLEEP ⤵ 🌷 MOISTURISER 🌷 SLEEPING MASK 🌷 MAKEUP BASE 3 IN 1. So korang dah boleh berjimat kat situ. Sesuai untuk all skin type. . Kalo korang berminat, just REPLY "NAK" . Thankyou guys! 😘 #moisturiser  #pelembap  #mekapbase  #sleepingmask  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #dryskin  #oilyskin  #yogicsleepbyarosa  #Yogicsleep 
Customer Brunei pun dah  pakai Babeau skincare uollsss...
Jerawat2 kat dahi semakin berkurang😍
Nak repeat order lagi katanya nanti😎
.
Uollsss takkan taknak kulit peloles dan bebas jerawat kot..😆
Mesti nak kan.Jom dapatkan Babeau skincare sekarang.Jangan kata sis tak payung hokey 😉
.
.
#babeau
#babeauofficial
#babeautomatoskincare
#babeauskincare
#tomatoskincare
#babeauskintalk
#petuasihatcantikbelle
#babeaushare
#babeauserum
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#babeauflatlay
#babeauselfie
#iambabeaulovers
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
Customer Brunei pun dah pakai Babeau skincare uollsss... Jerawat2 kat dahi semakin berkurang😍 Nak repeat order lagi katanya nanti😎 . Uollsss takkan taknak kulit peloles dan bebas jerawat kot..😆 Mesti nak kan.Jom dapatkan Babeau skincare sekarang.Jangan kata sis tak payung hokey 😉 . . #babeau  #babeauofficial  #babeautomatoskincare  #babeauskincare  #tomatoskincare  #babeauskintalk  #petuasihatcantikbelle  #babeaushare  #babeauserum  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #babeauflatlay  #babeauselfie  #iambabeaulovers  #babeaulovers  #BAbeauNerrys 
🍅 BABEAU SERUM 🍅

BABEAU SERUM adalah serum penjagaan wajah yang diperkaya dengan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi tanpa mengandungi bahan bahan kimia yang berbahaya dan tidak memberi kesan sampingan pada pengguna.
.
Bahan bahan yang diformulasi dalam BABEAU SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi bukan sahaja Ekstrak Tomato tapi juga seperti, Ekstrak Cactus, Ekstrak Akar Punarvana, Ekstrak Pokok Bebas Chlorophyll , Lavender beads , Vitamin E Beads.
.
Ekstrak Tomato 🍅 
Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit.

Ekstrak cactus🌵
Berupaya melindungi kulit dari hilang kelembapan dan mengembalikan kelembapan kulit muka . 
Ekstrak Akar Punarvana
Bertindak sebagai agen pencerah sambil memudarkan kesan parut pada kulit muka agar tona kulit tampil lebih cerah tanpa cela.

Ekstrak pokok bebas Chlorophyll
Berupaya mempercepatkan pembaharuan sel kulit dengan melindungi kulit dari lapisan paling dalam.

Lavender beads
Mampu melambatkan penuaan dan menyihatkan kulit secara semulajadi daripada lapisan dalam secara efektif .

Vitamin E beads
Selain berupaya melembapkan kulit, ia juga mampu mengurangkan kedutan halus terutamanya pada kulit wajah dan mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit agar sentiasa kekal remaja.
.
#babeau
#babeauofficial
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#kulitsensitif
#kulitkering
#kulitflawless
#serumtomato
#babeauserum
#babeauskincare
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#masalahjerawat
#trustedproduct
#testimonibabeau
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#iambabeaulovers
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
#ESanugerahbeauty
🍅 BABEAU SERUM 🍅 BABEAU SERUM adalah serum penjagaan wajah yang diperkaya dengan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi tanpa mengandungi bahan bahan kimia yang berbahaya dan tidak memberi kesan sampingan pada pengguna. . Bahan bahan yang diformulasi dalam BABEAU SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi bukan sahaja Ekstrak Tomato tapi juga seperti, Ekstrak Cactus, Ekstrak Akar Punarvana, Ekstrak Pokok Bebas Chlorophyll , Lavender beads , Vitamin E Beads. . Ekstrak Tomato 🍅 Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Ekstrak cactus🌵 Berupaya melindungi kulit dari hilang kelembapan dan mengembalikan kelembapan kulit muka . Ekstrak Akar Punarvana Bertindak sebagai agen pencerah sambil memudarkan kesan parut pada kulit muka agar tona kulit tampil lebih cerah tanpa cela. Ekstrak pokok bebas Chlorophyll Berupaya mempercepatkan pembaharuan sel kulit dengan melindungi kulit dari lapisan paling dalam. Lavender beads Mampu melambatkan penuaan dan menyihatkan kulit secara semulajadi daripada lapisan dalam secara efektif . Vitamin E beads Selain berupaya melembapkan kulit, ia juga mampu mengurangkan kedutan halus terutamanya pada kulit wajah dan mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit agar sentiasa kekal remaja. . #babeau  #babeauofficial  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitberjerawat  #kulitcerah  #kulitgelap  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitflawless  #serumtomato  #babeauserum  #babeauskincare  #nakcantik  #nakflawless  #mukabreakout  #mukaberminyak  #masalahjerawat  #trustedproduct  #testimonibabeau  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #iambabeaulovers  #babeaulovers  #BAbeauNerrys  #ESanugerahbeauty 
Siapa yang masih ade parut chicken pox try la sapu #MagicJellyLovera. Kandungan aloe vera & timun dlm MJ sangat membantu merawat msalah parut tauu.
.
Produk : Magic Jelly 
Harga : RM70 (without postage)
.
TO ORDER ⤵
📱whatsapp Syaa 017-6183077 atau klik link di profile
Siapa yang masih ade parut chicken pox try la sapu #MagicJellyLovera . Kandungan aloe vera & timun dlm MJ sangat membantu merawat msalah parut tauu. . Produk : Magic Jelly Harga : RM70 (without postage) . TO ORDER ⤵ 📱whatsapp Syaa 017-6183077 atau klik link di profile