an online Instagram web viewer

#kulitberjerawat medias

Photos

2 minggu da nampak perbezaannya. Wowww 😱
BESTNYA!
.
Uolls bila lagi? Wasap saja ke 012-2860830 untuk dapatkannya 😉
2 minggu da nampak perbezaannya. Wowww 😱 BESTNYA! . Uolls bila lagi? Wasap saja ke 012-2860830 untuk dapatkannya 😉
Sebelum tidur, sambil tengok tv tu, boleh lagi nak set me time. Time to pamper tangan pulak dengan Mary Kay Set Pampering Hands. Maklum seharian ber-tung tang tung tang kat dapur.
°°°
Setiap kali nak Raya je mesti banyak kali tangan kena detergent cuci pinggan. Tangan jenis sensitif macam Sis memang akan cepat jadi kering terlampau lampau. Sakit tau especially ada yang sampai luka.
°°°
Solutionnya mudah je dengan 3 step :
1️⃣ Protecting Softener
2️⃣ Refining Shea Scrub
3️⃣ Nourishing Shea Cream
°°°
Malam ni kita restore balik lembapan so pagi esok boleh bersalaman raya. 🤝 Selamat Hari Raya Aidiladha you all. Maaf zahir & batin.
°°°
I offer the following :
🆓 Cosmetic Pouch
🆓 Mary Kay Samples
🆓 Postage to SM & SS
🆓 Lifetime Consultation
➖➖➖Extravaganza Discount
🆓 Mary Kay Sticky Note Booklet
🆓 Mary Kay Product Order Sheet
°°°
Your Beauty Expert
💕 Kak Dayang
📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
Sebelum tidur, sambil tengok tv tu, boleh lagi nak set me time. Time to pamper tangan pulak dengan Mary Kay Set Pampering Hands. Maklum seharian ber-tung tang tung tang kat dapur. °°° Setiap kali nak Raya je mesti banyak kali tangan kena detergent cuci pinggan. Tangan jenis sensitif macam Sis memang akan cepat jadi kering terlampau lampau. Sakit tau especially ada yang sampai luka. °°° Solutionnya mudah je dengan 3 step : 1️⃣ Protecting Softener 2️⃣ Refining Shea Scrub 3️⃣ Nourishing Shea Cream °°° Malam ni kita restore balik lembapan so pagi esok boleh bersalaman raya. 🤝 Selamat Hari Raya Aidiladha you all. Maaf zahir & batin. °°° I offer the following : 🆓 Cosmetic Pouch 🆓 Mary Kay Samples 🆓 Postage to SM & SS 🆓 Lifetime Consultation ➖➖➖Extravaganza Discount 🆓 Mary Kay Sticky Note Booklet 🆓 Mary Kay Product Order Sheet °°° Your Beauty Expert 💕 Kak Dayang 📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
Salam Aidiladha♥
Salam Aidiladha♥
Langkah yang tepat untuk merawat kulitmu yang berjerawat adalah mencuci muka saat pagi dan malam hari dengan Youfo Acne Facial Wash, dan setelah mencuci muka lengkapi dengan memakai Youfo Acne Face Toner agar kulit lebih segar dan bakteri penyebab jerawat tidak tumbuh lagi 😍

#youfo #facetoner #facialwash #skincare #skincareaman #skincarehalal #skincarejogja #mengobatijerawat #hilangkanjerawat #kulitberjerawat #perawatankulit #solusiacne #rumahsolusifatma
Masalah kulit berminyak berjerawat di wajah belum sembuh juga? 
Beli lagi cream2 yg harga ny luar biasa? 
Bikin boros gak sih? 
Hemat.in aja pake jafra, sudah ada khusus perawatan jenis kulitny, murah pula. Gausah bolak balik spa. Bisa SPA d rumah, jd hemat dompet sama waktu kan? 
082317592983 WA
Nah bisa hub. No d atas ya kalo mau konsultasi atau order.. #kulitberminyak 
#kulitkusamhilang 
#kulitberjerawat 
#kulitcerahsehat 
#makeupaman 
#makeupcantik 
#tasbagus 
#taskualitasbagus 
#kulitkomedo 
#hilangkomedosampaiakar 
#jafracosmetics 
#jafrabandung 
#jafrabanjarmasin 
#jafrariau 
#jaframurahbanget 
#lfl
Masalah kulit berminyak berjerawat di wajah belum sembuh juga? Beli lagi cream2 yg harga ny luar biasa? Bikin boros gak sih? Hemat.in aja pake jafra, sudah ada khusus perawatan jenis kulitny, murah pula. Gausah bolak balik spa. Bisa SPA d rumah, jd hemat dompet sama waktu kan? 082317592983 WA Nah bisa hub. No d atas ya kalo mau konsultasi atau order.. #kulitberminyak  #kulitkusamhilang  #kulitberjerawat  #kulitcerahsehat  #makeupaman  #makeupcantik  #tasbagus  #taskualitasbagus  #kulitkomedo  #hilangkomedosampaiakar  #jafracosmetics  #jafrabandung  #jafrabanjarmasin  #jafrariau  #jaframurahbanget  #lfl 
Jerawat baru ada hati nak duduk di kulit kita,  kononnya lama-lama boleh berkhemah la kan. Nah kita pakai rs cucumber ni terus tak jadi nak berkhemah hikhik.
.
.
Sebarang order dan pendaftaran agent klik link di bio atau whatapp : 0195147532
.
.
#rsteamonfeedback #rscucumberfeedback #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #codkulim #codpadangserai #naturaltimun #bebasbahankimia #IFtipsCantik #Teamizzaizati #aurainstabatch21 #aurainsta
Jerawat baru ada hati nak duduk di kulit kita, kononnya lama-lama boleh berkhemah la kan. Nah kita pakai rs cucumber ni terus tak jadi nak berkhemah hikhik. . . Sebarang order dan pendaftaran agent klik link di bio atau whatapp : 0195147532 . . #rsteamonfeedback  #rscucumberfeedback  #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat  #codkulim  #codpadangserai  #naturaltimun  #bebasbahankimia  #IFtipsCantik  #Teamizzaizati  #aurainstabatch21  #aurainsta 
.
Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . .
Alhamdulillah .
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . . Alhamdulillah . . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Ni adalah serum set normal dengan sample serum.  Siapa yang nak sample rs cucumber ni?  Nak bagi free je uolls. .
.
Sebarang order dan pendaftaran agent klik link di bio atau whatapp : 0195147532
.
.
#rsteamonfeedback #rscucumberfeedback #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #codkulim #codpadangserai #naturaltimun #bebasbahankimia #IFtipsCantik #Teamizzaizati #aurainstabatch21 #aurainsta
Ni adalah serum set normal dengan sample serum. Siapa yang nak sample rs cucumber ni? Nak bagi free je uolls. . . Sebarang order dan pendaftaran agent klik link di bio atau whatapp : 0195147532 . . #rsteamonfeedback  #rscucumberfeedback  #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat  #codkulim  #codpadangserai  #naturaltimun  #bebasbahankimia  #IFtipsCantik  #Teamizzaizati  #aurainstabatch21  #aurainsta 
Kulit ibarat motor yg harus masuk bengkel secara berkala... krn perlu di service, ganti oli dsb biar oke lagi 👍
.
Btw, kulit kamu udah diservice minggu ini ??
Yuk maskeran dgn masker JAFRA yg tersohor iniii gaiiiisss 😍 buat cowok bisa bgt, maskeran bedua bareng kekasih halal biar lebih romantis juga bisaaa💃
.
#mudmask #jafra #mudmaskjafra #jafraskincare #mudmaskmurah #jafrabandung #jafrabekasi #jafrajakarta #jafrajogja #jafraklaten #maskerwajah #maskerjafra #kosmetik #jafraskincare #jafratestimoni #mudmaskjafra #skincareherbal #jafrakosmetik #jafrasukabumi #sukabumi #jafracianjur #jafrabogor #jafrabandung #jafrajogja #jafracibadak #jafracicurug #kulitberjerawat #olshop #sukabumi #masker #kulitberminyak #perawatanmingguan #scrub #exfoliating #maskerijo
Kulit ibarat motor yg harus masuk bengkel secara berkala... krn perlu di service, ganti oli dsb biar oke lagi 👍 . Btw, kulit kamu udah diservice minggu ini ?? Yuk maskeran dgn masker JAFRA yg tersohor iniii gaiiiisss 😍 buat cowok bisa bgt, maskeran bedua bareng kekasih halal biar lebih romantis juga bisaaa💃 . #mudmask  #jafra  #mudmaskjafra  #jafraskincare  #mudmaskmurah  #jafrabandung  #jafrabekasi  #jafrajakarta  #jafrajogja  #jafraklaten  #maskerwajah  #maskerjafra  #kosmetik  #jafraskincare  #jafratestimoni  #mudmaskjafra  #skincareherbal  #jafrakosmetik  #jafrasukabumi  #sukabumi  #jafracianjur  #jafrabogor  #jafrabandung  #jafrajogja  #jafracibadak  #jafracicurug  #kulitberjerawat  #olshop  #sukabumi  #masker  #kulitberminyak  #perawatanmingguan  #scrub  #exfoliating  #maskerijo 
Kulit ibarat motor yg harus masuk bengkel secara berkala... krn perlu di service, ganti oli dsb biar oke lagi 👍
.
Btw, kulit kamu udah diservice minggu ini ??
Yuk maskeran dgn masker JAFRA yg tersohor iniii gaiiiisss 😍 buat cowok bisa bgt, maskeran bedua bareng kekasih halal biar lebih romantis juga bisaaa💃
.
#mudmask #jafra #mudmaskjafra #jafraskincare #mudmaskmurah #jafrabandung #jafrabekasi #jafrajakarta #jafrajogja #jafraklaten #maskerwajah #maskerjafra #kosmetik #jafraskincare #jafratestimoni #mudmaskjafra #skincareherbal #jafrakosmetik #jafrasukabumi #sukabumi #jafracianjur #jafrabogor #jafrabandung #jafrajogja #jafracibadak #jafracicurug #kulitberjerawat #olshop #sukabumi #masker #kulitberminyak #perawatanmingguan #scrub #exfoliating #maskerijo
Kulit ibarat motor yg harus masuk bengkel secara berkala... krn perlu di service, ganti oli dsb biar oke lagi 👍 . Btw, kulit kamu udah diservice minggu ini ?? Yuk maskeran dgn masker JAFRA yg tersohor iniii gaiiiisss 😍 buat cowok bisa bgt, maskeran bedua bareng kekasih halal biar lebih romantis juga bisaaa💃 . #mudmask  #jafra  #mudmaskjafra  #jafraskincare  #mudmaskmurah  #jafrabandung  #jafrabekasi  #jafrajakarta  #jafrajogja  #jafraklaten  #maskerwajah  #maskerjafra  #kosmetik  #jafraskincare  #jafratestimoni  #mudmaskjafra  #skincareherbal  #jafrakosmetik  #jafrasukabumi  #sukabumi  #jafracianjur  #jafrabogor  #jafrabandung  #jafrajogja  #jafracibadak  #jafracicurug  #kulitberjerawat  #olshop  #sukabumi  #masker  #kulitberminyak  #perawatanmingguan  #scrub  #exfoliating  #maskerijo 
Kulit ibarat motor yg harus masuk bengkel secara berkala... krn perlu di service, ganti oli dsb biar oke lagi 👍
.
Btw, kulit kamu udah diservice minggu ini ??
Yuk maskeran dgn masker JAFRA yg tersohor iniii gaiiiisss 😍 buat cowok bisa bgt, maskeran bedua bareng kekasih halal biar lebih romantis juga bisaaa💃
.
#mudmask #jafra #mudmaskjafra #jafraskincare #mudmaskmurah #jafrabandung #jafrabekasi #jafrajakarta #jafrajogja #jafraklaten #maskerwajah #maskerjafra #kosmetik #jafraskincare #jafratestimoni #mudmaskjafra #skincareherbal #jafrakosmetik #jafrasukabumi #sukabumi #jafracianjur #jafrabogor #jafrabandung #jafrajogja #jafracibadak #jafracicurug #kulitberjerawat #olshop #sukabumi #masker #kulitberminyak #perawatanmingguan #scrub #exfoliating #maskerijo
Kulit ibarat motor yg harus masuk bengkel secara berkala... krn perlu di service, ganti oli dsb biar oke lagi 👍 . Btw, kulit kamu udah diservice minggu ini ?? Yuk maskeran dgn masker JAFRA yg tersohor iniii gaiiiisss 😍 buat cowok bisa bgt, maskeran bedua bareng kekasih halal biar lebih romantis juga bisaaa💃 . #mudmask  #jafra  #mudmaskjafra  #jafraskincare  #mudmaskmurah  #jafrabandung  #jafrabekasi  #jafrajakarta  #jafrajogja  #jafraklaten  #maskerwajah  #maskerjafra  #kosmetik  #jafraskincare  #jafratestimoni  #mudmaskjafra  #skincareherbal  #jafrakosmetik  #jafrasukabumi  #sukabumi  #jafracianjur  #jafrabogor  #jafrabandung  #jafrajogja  #jafracibadak  #jafracicurug  #kulitberjerawat  #olshop  #sukabumi  #masker  #kulitberminyak  #perawatanmingguan  #scrub  #exfoliating  #maskerijo 
VCO sebagai Obat jerawat

Masalah jerawat merupakan hal yang sering dialami oleh setiap orang, terutama pada remaja. Jerawat bisa disebabkan karena adanya kuman dan bakteri pada kulit. Pada VCO mengandung zat anti bakteri yang dapat membunuh bakteri penyebab timbulnya jerawat. Dengan melakukan perawatan menggunakan minyak VCO, maka akan membantu menghilangkan jerawat di wajah sekaligus mencegah timbulnya jerawat batu.

VCO dapat menjadi obat jerawat tanpa menutup pori-pori yang umumnya dikhawatirkan banyak orang. Hal ini karena VCO lebih ringan dan mudah meresap sehingga tidak akan menyumbat pori. Pakailah saat malam sebelum tidur dengan cara mengoleskan sedikit demi sedikit VCO ke jerawat.

#obatjerawat #obatjerawatampuh #jerawathilang #jerawatbatu #solusijerawat #jerawatpudar #kulitberjerawat #kulitbersih #jerawatgatal #atasijerawat #masalahjerawat #kulitcerah #kulitberminyak #jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusamhilang #bekasjerawat #jerawatbernanah #jerawatmeradang #jerawatradang #jerawatmuka #kulitlicin #jerawatbadan #jerawatkecut
VCO sebagai Obat jerawat Masalah jerawat merupakan hal yang sering dialami oleh setiap orang, terutama pada remaja. Jerawat bisa disebabkan karena adanya kuman dan bakteri pada kulit. Pada VCO mengandung zat anti bakteri yang dapat membunuh bakteri penyebab timbulnya jerawat. Dengan melakukan perawatan menggunakan minyak VCO, maka akan membantu menghilangkan jerawat di wajah sekaligus mencegah timbulnya jerawat batu. VCO dapat menjadi obat jerawat tanpa menutup pori-pori yang umumnya dikhawatirkan banyak orang. Hal ini karena VCO lebih ringan dan mudah meresap sehingga tidak akan menyumbat pori. Pakailah saat malam sebelum tidur dengan cara mengoleskan sedikit demi sedikit VCO ke jerawat. #obatjerawat  #obatjerawatampuh  #jerawathilang  #jerawatbatu  #solusijerawat  #jerawatpudar  #kulitberjerawat  #kulitbersih  #jerawatgatal  #atasijerawat  #masalahjerawat  #kulitcerah  #kulitberminyak  #jerawatpasir  #jerawatnanah  #kulitkusamhilang  #bekasjerawat  #jerawatbernanah  #jerawatmeradang  #jerawatradang  #jerawatmuka  #kulitlicin  #jerawatbadan  #jerawatkecut 
MAGIC JELLY ORIGINAL FORMULA atau MAGIC JELLY NEW FORMULA ? .
.
MJ ORI hanya ada aloe vera & timun sahaja. Jadi kandungan aloe vera lebih tinggi. While MJ BARU ada tambahan bahan bunga Chamomile & Sengkuang, di mana 2 bahan ini berfungsi untuk lebih merawat & mencerahkan lagi .
.
Tapi still, both MJ ORI & MJ BARU sangat sesuai digunakan untuk semua jenis masalah dari rambut sampai ke kaki. Semua peringkat umur boleh tau.😊
.
. 
So mana satu pilihan anda? Terus whatsApp📞 :  0195486281 untuk order MJ ORI & MJ BARU .
.
#aloevera #magicjelly #maggicjellyori #skincare #sayajual #masalahkulit #masalahkulitmuka #kulitberjerawat #sunburn #kulitkeringkusam
MAGIC JELLY ORIGINAL FORMULA atau MAGIC JELLY NEW FORMULA ? . . MJ ORI hanya ada aloe vera & timun sahaja. Jadi kandungan aloe vera lebih tinggi. While MJ BARU ada tambahan bahan bunga Chamomile & Sengkuang, di mana 2 bahan ini berfungsi untuk lebih merawat & mencerahkan lagi . . Tapi still, both MJ ORI & MJ BARU sangat sesuai digunakan untuk semua jenis masalah dari rambut sampai ke kaki. Semua peringkat umur boleh tau.😊 . . So mana satu pilihan anda? Terus whatsApp📞 : 0195486281 untuk order MJ ORI & MJ BARU . . #aloevera  #magicjelly  #maggicjellyori  #skincare  #sayajual  #masalahkulit  #masalahkulitmuka  #kulitberjerawat  #sunburn  #kulitkeringkusam 
.
Eidul Adha Mubarak to all Muslims all over the world💙
.
May Allah accept our effort and grant us all Jannahtul Firdaus Aameen💚
.
TAKBIR!!
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Eidul Adha Mubarak to all Muslims all over the world💙 . May Allah accept our effort and grant us all Jannahtul Firdaus Aameen💚 . TAKBIR!! . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
Produk yang praktis karena Anda tidak perlu lagi kerepotan dalam merawat kulit wajah Anda. Ampule Trulum merupakan 1 kesatuan yang berisi 5 produk yaitu *Toner, Day Cream, Bright Cream, Eye Cream, Night Cream*. Benar-benar praktis, cocok untuk Anda yang ingin mendapatkan hasil maksimal dengan cara yang mudah. menghilangkan jerawat,flek hitam di wajah,keriput,dan kantung mata hanya dalam waktu hitungan hari,dan cocok untuk semua jenis kulit..
-------------------------------
Untuk info lebih lengkap/order WA : 0896-8147-0758 atau klik link di BIO
chat santai FREE KONSULTASI
-------------------------------
Ribuan orang sudah membuktikannya, bagaimana dengan anda??
-------------------------------
#kotamanado #trulummanado #tomohon #bitung #tondano #kotamobagu #manadonese #manadohits #manadohitz #manadoskincare #manado #gorontalo #gorontaloskincare #kulitcantik #obatjerawatampuh #kulitberjerawat #perawatanwajah #perawatankecantikan #bebasjerawat #antiacne #serumwajah #serumkecantikan #instacantik #instahits #selebgram #trulum15ml
Produk yang praktis karena Anda tidak perlu lagi kerepotan dalam merawat kulit wajah Anda. Ampule Trulum merupakan 1 kesatuan yang berisi 5 produk yaitu *Toner, Day Cream, Bright Cream, Eye Cream, Night Cream*. Benar-benar praktis, cocok untuk Anda yang ingin mendapatkan hasil maksimal dengan cara yang mudah. menghilangkan jerawat,flek hitam di wajah,keriput,dan kantung mata hanya dalam waktu hitungan hari,dan cocok untuk semua jenis kulit.. ------------------------------- Untuk info lebih lengkap/order WA : 0896-8147-0758 atau klik link di BIO chat santai FREE KONSULTASI ------------------------------- Ribuan orang sudah membuktikannya, bagaimana dengan anda?? ------------------------------- #kotamanado  #trulummanado  #tomohon  #bitung  #tondano  #kotamobagu  #manadonese  #manadohits  #manadohitz  #manadoskincare  #manado  #gorontalo  #gorontaloskincare  #kulitcantik  #obatjerawatampuh  #kulitberjerawat  #perawatanwajah  #perawatankecantikan  #bebasjerawat  #antiacne  #serumwajah  #serumkecantikan  #instacantik  #instahits  #selebgram  #trulum15ml 
Manfaat JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub
.
Membantu merawat kulit yang kusam dan kasar
Kandungan minyak aroma therapy di dalamnya dapat menyegarkan tubuh dan pikiran
Menjadikan kulit terasa lembut dan halus
Mengangkat sel-sel kulit mati secara lembut
Ekstrak akar jahe membantu merawat kulit yang pecah-pecah
.
Cara Pemakaian JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub:
- Basahi seluruh tubuh dengan air
.
-Aduk rata JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub menggunakan sendok kecil atau spatula untuk mencampur garam laut dengan bahan-bahan lainnya
.
- Ambil JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub secukupnya menggunakan jari atau sendok kecil
.
- Oleskan dan ratakan dengan menggosokkannya secara perlahan dengan gerakan melingkar JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub ke seluruh tubuh menggunakan tangan
.
- Bilas hingga bersih
.
- Tutup tutup wadah JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub dengan rapat setelah digunakan
.
- Hindari mengoleskan JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub pada luka terbuka atau daerah sensitif

More info 
Euis
Wa: 082116338147
Line: @neng_euit
#joinjafra#memberjafra#bisnisjafra#jualjafra#jualanjafra#jafra#jafrasamarinda#jaframakassar#jafrabandung#jafrajakarta#jerawat#acne#kulitberjerawat#income#wanitamandiri#viviglowingskin#wanitasukses#wanitakarir#carreer#palembang#cewepalembang#jafrapalembang#infopalembang#jafrabekasi#joinconsultant#joinconsultantjafra#memberjafra#daftarmember#daftarmemberjafra
Manfaat JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub . Membantu merawat kulit yang kusam dan kasar Kandungan minyak aroma therapy di dalamnya dapat menyegarkan tubuh dan pikiran Menjadikan kulit terasa lembut dan halus Mengangkat sel-sel kulit mati secara lembut Ekstrak akar jahe membantu merawat kulit yang pecah-pecah . Cara Pemakaian JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub: - Basahi seluruh tubuh dengan air . -Aduk rata JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub menggunakan sendok kecil atau spatula untuk mencampur garam laut dengan bahan-bahan lainnya . - Ambil JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub secukupnya menggunakan jari atau sendok kecil . - Oleskan dan ratakan dengan menggosokkannya secara perlahan dengan gerakan melingkar JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub ke seluruh tubuh menggunakan tangan . - Bilas hingga bersih . - Tutup tutup wadah JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub dengan rapat setelah digunakan . - Hindari mengoleskan JAFRA Ginger and Sea Salt Body Rub pada luka terbuka atau daerah sensitif More info Euis Wa: 082116338147 Line: @neng_euit #joinjafra #memberjafra #bisnisjafra #jualjafra #jualanjafra #jafra #jafrasamarinda #jaframakassar #jafrabandung #jafrajakarta #jerawat #acne #kulitberjerawat #income #wanitamandiri #viviglowingskin #wanitasukses #wanitakarir #carreer #palembang #cewepalembang #jafrapalembang #infopalembang #jafrabekasi #joinconsultant #joinconsultantjafra #memberjafra #daftarmember #daftarmemberjafra 
Pernah tak gunakan apa-apa produk sebelum ni tapi x berkesan?

Kalau macam tu, anda nak berputus asa di situ saja? Cubalah sahut cabaran ini dan gunakan produk Aurora SX Premium. Anda dijamin pasti puas hati!

@safieyillias94
@auroraofficial_hq

#aurora #aurorasx #aurorasxpremium #aurorasxwhitening #auroradropship #auroraroseship #dsiempire #safieyillias #syintagila #nakcantik #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitgebu #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitcantik #awetmuda #awekmuda #awekcun #kecantikan #kesihatan #vitamin #produkhalal #produkbumiputra #bumiputra #cantik2
Pernah tak gunakan apa-apa produk sebelum ni tapi x berkesan? Kalau macam tu, anda nak berputus asa di situ saja? Cubalah sahut cabaran ini dan gunakan produk Aurora SX Premium. Anda dijamin pasti puas hati! @safieyillias94 @auroraofficial_hq #aurora  #aurorasx  #aurorasxpremium  #aurorasxwhitening  #auroradropship  #auroraroseship  #dsiempire  #safieyillias  #syintagila  #nakcantik  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitgebu  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitcantik  #awetmuda  #awekmuda  #awekcun  #kecantikan  #kesihatan  #vitamin  #produkhalal  #produkbumiputra  #bumiputra  #cantik2 
TERLALU BERSIH BIKIN JERAWATAN??
..
Ya kak !!
..
Semakin sering kita mencuci muka kita, maka kulit akan semakin kering sehingga kulit akan  memproduksi minyak lebih banyak agar kulit  tidak kering. Jika terlalu banyak minyak yang diproduksi maka akan membuat jerawat -jerawat baru muncul.

Dan jika kita sering menggosok - gosok kulit maka kulit akan iritasi yang membuat jerawat makin parahh ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📽 : @emasuperr 📽 : https://youtu.be/elnMRwFY5_c
TERLALU BERSIH BIKIN JERAWATAN?? .. Ya kak !! .. Semakin sering kita mencuci muka kita, maka kulit akan semakin kering sehingga kulit akan memproduksi minyak lebih banyak agar kulit tidak kering. Jika terlalu banyak minyak yang diproduksi maka akan membuat jerawat -jerawat baru muncul. Dan jika kita sering menggosok - gosok kulit maka kulit akan iritasi yang membuat jerawat makin parahh ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📽 : @emasuperr 📽 : https://youtu.be/elnMRwFY5_c
.
Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . .
Alhamdulillah .
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . . Alhamdulillah . . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Produk yang praktis karena Anda tidak perlu lagi kerepotan dalam merawat kulit wajah Anda. Ampule Trulum merupakan 1 kesatuan yang berisi 5 produk yaitu *Toner, Day Cream, Bright Cream, Eye Cream, Night Cream*. Benar-benar praktis, cocok untuk Anda yang ingin mendapatkan hasil maksimal dengan cara yang mudah. menghilangkan jerawat,flek hitam di wajah,keriput,dan kantung mata hanya dalam waktu hitungan hari,dan cocok untuk semua jenis kulit..
-------------------------------
Untuk info lebih lengkap/order WA : 0896-8147-0758 atau klik link di BIO
chat santai FREE KONSULTASI
-------------------------------
Ribuan orang sudah membuktikannya, bagaimana dengan anda??
-------------------------------
#kotamanado #trulummanado #tomohon #bitung #tondano #kotamobagu #manadonese #manadohits #manadohitz #manadoskincare #manado #gorontalo #gorontaloskincare #kulitcantik #obatjerawatampuh #kulitberjerawat #perawatanwajah #perawatankecantikan #bebasjerawat #antiacne #serumwajah #serumkecantikan #instacantik #instahits #selebgram #trulum15ml
Produk yang praktis karena Anda tidak perlu lagi kerepotan dalam merawat kulit wajah Anda. Ampule Trulum merupakan 1 kesatuan yang berisi 5 produk yaitu *Toner, Day Cream, Bright Cream, Eye Cream, Night Cream*. Benar-benar praktis, cocok untuk Anda yang ingin mendapatkan hasil maksimal dengan cara yang mudah. menghilangkan jerawat,flek hitam di wajah,keriput,dan kantung mata hanya dalam waktu hitungan hari,dan cocok untuk semua jenis kulit.. ------------------------------- Untuk info lebih lengkap/order WA : 0896-8147-0758 atau klik link di BIO chat santai FREE KONSULTASI ------------------------------- Ribuan orang sudah membuktikannya, bagaimana dengan anda?? ------------------------------- #kotamanado  #trulummanado  #tomohon  #bitung  #tondano  #kotamobagu  #manadonese  #manadohits  #manadohitz  #manadoskincare  #manado  #gorontalo  #gorontaloskincare  #kulitcantik  #obatjerawatampuh  #kulitberjerawat  #perawatanwajah  #perawatankecantikan  #bebasjerawat  #antiacne  #serumwajah  #serumkecantikan  #instacantik  #instahits  #selebgram  #trulum15ml 
.
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" .
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan .
.
Whatsapp .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Whatsapp . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Regrann from @aurora.sx.ds.sg - .
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK"
.
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan
.
.
Whatsapp .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
Regrann from @aurora.sx.ds.sg - . ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Whatsapp . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Mbak ini sudah merasakan hasilnya di saat pemakaian pertama loh dear .. Kulitnya terasa lebih halus, tidak berminyak, lembut, dan cerah..
.
JAFRA Mud Mask adalah salah satu produk Best Seller nya JAFRA karena sudah terkenal dan terbukti dapat membersihkan kulit secara mendalam, menghilangkan minyak berlebih, kotoran, sel kulit mati, dan membuat kulit menjadi lembab, halus, lembut dan cerah terawat.
.
JAFRA Mud Mask memiliki banyak manfaat karena mengandung :
1. Lumpur Mineral dari Laut Mati membantu menghilangkan kotoran, mengangkat sel kulit mati, dan mengambalikan kelembaban sehingga kukit menjadi halus dan lembut
2. Tanah liat alami membantu mengurangi minyak berlebih
3. Lumpur alami yang diinfus dengan ekstrak tanaman Ayurvedic yang mengandung antioksidan
4. Vitamin E membantu mengembalikan kelembaban kulit
5. Provitamin B5 melembabkan kulit
.
Oh ya, JAFRA Mud Mask ini bagus untuk kamu yang memiliki jenis kulit normal hingga berminyak ya dear.. Karena bisa mengurangi minyak berlebih di wajah dan juga bisa mengatasi jerawat. Kamu juga bisa pakai JAFRA Mud Mask minimal 1 kali dalam seminggu ya dear 😊
.
Yuk rawat kulitmu mulai dari sekarang dengan JAFRA agar kulit kita tetap sehat terawat 😊
.
WA 082260928591 // KLIK LINK YG ADA DI BIO😉
.
#maskerlumpur #mudmask #mudmaskJAFRA #perawatankulit #maskerJAFRA #mengempeskanjerawat #solusijerawat #kulitberjerawat #maskerjaframurah #acnecream #acnemask
Mbak ini sudah merasakan hasilnya di saat pemakaian pertama loh dear .. Kulitnya terasa lebih halus, tidak berminyak, lembut, dan cerah.. . JAFRA Mud Mask adalah salah satu produk Best Seller nya JAFRA karena sudah terkenal dan terbukti dapat membersihkan kulit secara mendalam, menghilangkan minyak berlebih, kotoran, sel kulit mati, dan membuat kulit menjadi lembab, halus, lembut dan cerah terawat. . JAFRA Mud Mask memiliki banyak manfaat karena mengandung : 1. Lumpur Mineral dari Laut Mati membantu menghilangkan kotoran, mengangkat sel kulit mati, dan mengambalikan kelembaban sehingga kukit menjadi halus dan lembut 2. Tanah liat alami membantu mengurangi minyak berlebih 3. Lumpur alami yang diinfus dengan ekstrak tanaman Ayurvedic yang mengandung antioksidan 4. Vitamin E membantu mengembalikan kelembaban kulit 5. Provitamin B5 melembabkan kulit . Oh ya, JAFRA Mud Mask ini bagus untuk kamu yang memiliki jenis kulit normal hingga berminyak ya dear.. Karena bisa mengurangi minyak berlebih di wajah dan juga bisa mengatasi jerawat. Kamu juga bisa pakai JAFRA Mud Mask minimal 1 kali dalam seminggu ya dear 😊 . Yuk rawat kulitmu mulai dari sekarang dengan JAFRA agar kulit kita tetap sehat terawat 😊 . WA 082260928591 // KLIK LINK YG ADA DI BIO😉 . #maskerlumpur  #mudmask  #mudmaskJAFRA  #perawatankulit  #maskerJAFRA  #mengempeskanjerawat  #solusijerawat  #kulitberjerawat  #maskerjaframurah  #acnecream  #acnemask 
HANYA AKUN IKLAN
INFO / APPOITMENT
@anf.clinic
@anf.product
@anf_clinic .

Langsung hubungi contac yang ada di bio 😊 .

#jerawathilang #bebasminyak #kulitberjerawat #acnesolution #pipitirusalami #flekhitam #perawatankulutwajah #solusikulitwajah #bebaskusam #penghilangjerawat
HANYA AKUN IKLAN
INFO / APPOITMENT
@anf.clinic
@anf.product
@anf_clinic .

Langsung hubungi contac yang ada di bio 😊 .

#jerawathilang #bebasminyak #kulitberjerawat #acnesolution #pipitirusalami #flekhitam #perawatankulutwajah #solusikulitwajah #bebaskusam #penghilangjerawat
HANYA AKUN IKLAN
INFO / APPOITMENT
@anf.clinic
@anf.product
@anf_clinic .

Langsung hubungi contac yang ada di bio 😊 .

#kulitberjerawat #wajahglowing #wajahalus #wajahberjerawat #mukabersih #wajahbersih #mukacerah #bebaskomedo #wajahmulus #bebasjerawat
HANYA AKUN IKLAN
INFO / APPOITMENT
@anf.clinic
@anf.product
@anf_clinic .

Langsung hubungi contac yang ada di bio 😊 .

#kulitberjerawat #wajahglowing #wajahalus #wajahberjerawat #mukabersih #wajahbersih #mukacerah #bebaskomedo #wajahmulus #bebasjerawat
.
Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . .
Alhamdulillah .
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . . Alhamdulillah . . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
PROMO MERDEKA ❗️❗️ PROMO❗️❗️
.
.
Promo RM130 + free sabun bernilai RM25 (tinggal 7set sahaja) + free postage ❗️❗️
.
.
Cepat!! Cepat!! grab promo ni sekarang..nanti habis!!
.
.
Produk laku keras hari2 orang melamar.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@Auroraofficial_Hq
@testimoni.aurorasxbangi
@aurorasx.bangi
@fiqidayah89
@hidayah_aimy
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #nakflawless #kulitberminyak #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awetmuda#produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
PROMO MERDEKA ❗️❗️ PROMO❗️❗️ . . Promo RM130 + free sabun bernilai RM25 (tinggal 7set sahaja) + free postage ❗️❗️ . . Cepat!! Cepat!! grab promo ni sekarang..nanti habis!! . . Produk laku keras hari2 orang melamar. Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @Auroraofficial_Hq @testimoni.aurorasxbangi @aurorasx.bangi @fiqidayah89 @hidayah_aimy . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awetmuda #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" .
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan .
.
Whatsapp 
0129510116
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Whatsapp 0129510116 . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Dengan testimony dapat membuktikan AURORA SC PREMIUM ada kuasa tersendiri .
.
Nak 1 produk tetapi ada 10 kelebihan JOM lamar "AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK"
.
ONLY RM130 Free Postage .
.
AURORA SX PREMIUM ada kuasa tersendiri membuat pengguna jatuh hati . .
Apa tengok2 oder sekarang ❗️❗️
.
Whatsapp
0129510116
.
.
#cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengan testimony dapat membuktikan AURORA SC PREMIUM ada kuasa tersendiri . . Nak 1 produk tetapi ada 10 kelebihan JOM lamar "AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️ . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . ONLY RM130 Free Postage . . AURORA SX PREMIUM ada kuasa tersendiri membuat pengguna jatuh hati . . Apa tengok2 oder sekarang ❗️❗️ . Whatsapp 0129510116 . . #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
.
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" .
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan .
.
Whatsapp 0199662337 .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Whatsapp 0199662337 . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Alhamdulillah,rezki..rezki..rezki masok lagii😍,tq²
.
Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . .
Alhamdulillah .
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
Alhamdulillah,rezki..rezki..rezki masok lagii😍,tq² . Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . . Alhamdulillah . . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
ORANG CAKAP KALAU REZEKI , TAKKAN KEMANA ALHAMDULILLAH SYUKUR ‼️
.
. .
Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . .
Alhamdulillah .
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
ORANG CAKAP KALAU REZEKI , TAKKAN KEMANA ALHAMDULILLAH SYUKUR ‼️ . . . Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . . Alhamdulillah . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . .
Alhamdulillah .
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Produk terbaik so hari-hari oder akan masuk . . Alhamdulillah . . Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
PROMO MERDEKA ❗️PROMO MERDEKA ❗️
.
Produk laku keras sekarang cik Kakak cik abang..! Barang baru restock dah abis... sebab ramai sudah percaya pada Aurora ni..
.
.
Jangan malu jangan segan meh lamar Aurora untuk cantik❗️
@aurorasx.bangi 
@testimoni.aurorasxbangi 
@fiqidyah89 
@hidayah_aimy 
@Auroraofficial_Hq
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. PROMO MERDEKA ❗️PROMO MERDEKA ❗️ . Produk laku keras sekarang cik Kakak cik abang..! Barang baru restock dah abis... sebab ramai sudah percaya pada Aurora ni.. . . Jangan malu jangan segan meh lamar Aurora untuk cantik❗️ @aurorasx.bangi @testimoni.aurorasxbangi @fiqidyah89 @hidayah_aimy @Auroraofficial_Hq . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
“DAH BURUK TU BURUK JE LAAA !! “ .
.
. 
NAK CANTIK ? PENAT KE EJEK ? TAKNAK TENGOK DIRI SENDIRI DEKAT CERMIN ? TAK CONFIDENT DENGAN MANUSIA DI LUAR SANA ? MEH SINI HAKAK TOLONG ! 
Apa itu Aurora ❓Haaaa nak tahu Aurora punya SUPERPOWER ❗️❗️ KITA BANTU AWAK ! .
.

Takda cara lain solutions untuk skin anda❓❓ Dah Penat cuba semua product ⁉️ AURORA JALAN PENYELESAIAN ANDA ‼️
.
.
❗️The Benefits Of Aurora ❗️
BARANG HOT🔥 .
.
HARGA RUNTUH ❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
🌻LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
🌻FLAWLESS
🌻KULIT PUTIH
🌻HILANG JERAWAT
🌻KECUTKAN JERAWAT
🌻PUDAR / HILANGKAN PARUT
🌻KECIL PORI-PORI MUKA
🌻AWET MUDA
🌻PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
🌻TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" .
.
Harga asal RM180 ❗
Now Only RM130 ❗❗
Free
Postage + sabun ( RM25 ) .
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan .
.
📲DM @aurorasx_sj or @aurorasx.bangi
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
“DAH BURUK TU BURUK JE LAAA !! “ . . . NAK CANTIK ? PENAT KE EJEK ? TAKNAK TENGOK DIRI SENDIRI DEKAT CERMIN ? TAK CONFIDENT DENGAN MANUSIA DI LUAR SANA ? MEH SINI HAKAK TOLONG ! Apa itu Aurora ❓Haaaa nak tahu Aurora punya SUPERPOWER ❗️❗️ KITA BANTU AWAK ! . . Takda cara lain solutions untuk skin anda❓❓ Dah Penat cuba semua product ⁉️ AURORA JALAN PENYELESAIAN ANDA ‼️ . . ❗️The Benefits Of Aurora ❗️ BARANG HOT🔥 . . HARGA RUNTUH ❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . 🌻LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . 🌻FLAWLESS 🌻KULIT PUTIH 🌻HILANG JERAWAT 🌻KECUTKAN JERAWAT 🌻PUDAR / HILANGKAN PARUT 🌻KECIL PORI-PORI MUKA 🌻AWET MUDA 🌻PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) 🌻TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Harga asal RM180 ❗ Now Only RM130 ❗❗ Free Postage + sabun ( RM25 ) . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . 📲DM @aurorasx_sj or @aurorasx.bangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Slmt ptg syg2 semua😆
Nah mama belanja feedback dr pengguna AuroraSX PREMIUM❤❤❤
Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI
.
SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA
.
LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang💙💙💙
Nak order bole dm/📲01123396236🙎
@auroraofficial_hq
.
.
#aurora #cantik2 # #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #syintagila #syintagila
Slmt ptg syg2 semua😆 Nah mama belanja feedback dr pengguna AuroraSX PREMIUM❤❤❤ Aurora SX PREMIUM mempunyai KEHEBATAN & AURA TERSENDIRI . SYINTA PASTI SYG2 SYINTA AKAN TERPUKAU DENGAN AURA AURORA SX PREMIUM SYINTA . LIHAT KEHEBATAN TESTIMONI SYG2 SYINTA 😍 . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang💙💙💙 Nak order bole dm/📲01123396236🙎 @auroraofficial_hq . . #aurora  #cantik2  # #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #syintagila  #syintagila 
.
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK"
.
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan
.
.
Whatsapp .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Whatsapp . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Dengan testimony dapat membuktikan AURORA SC PREMIUM ada kuasa tersendiri .
.
Nak 1 produk tetapi ada 10 kelebihan JOM lamar "AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK"
.
ONLY RM130 Free Postage .
.
AURORA SX PREMIUM ada kuasa tersendiri membuat pengguna jatuh hati . .
Apa tengok2 oder sekarang ❗️❗️
.
Whatsapp
0166230108
.
.
#cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengan testimony dapat membuktikan AURORA SC PREMIUM ada kuasa tersendiri . . Nak 1 produk tetapi ada 10 kelebihan JOM lamar "AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️ . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . ONLY RM130 Free Postage . . AURORA SX PREMIUM ada kuasa tersendiri membuat pengguna jatuh hati . . Apa tengok2 oder sekarang ❗️❗️ . Whatsapp 0166230108 . . #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
Terima kasih order @aimnamrh_ 
Semoga membantu masalah kulit sis. 
Cod at @hometown perda

#cantikselalu #zeorysoap #kulitsensitif #kulitputih 
#kulitberjerawat #sendayutinggiseberangjaya
.
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" .
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan .
.
Whatsapp .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Whatsapp . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
🔥 VIRAL MULTIPURPOSE BEAUTY GEL 🔥
Our best seller #magicjellylovera .
Ingredients such as Aloe vera , Cucumber , Jicama and Chamomile . 
Sesuai untuk kulit yang berjerawat , kulit kering , sunburn dan lain lain lagi
.
To Order Kindly 👉 WhatsApp 📞📲 0195486281 or click dekat bio sahaja . Tq ! ♥
.
#healthyskin #aloevera #skincare #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitburn #sunburn #kulitkering #produkkecantikkan
Paket pemula terdiri dari masker kefir yang 100% alami dari fermentasi susu + kefir yang kaya manfaat :
💕mengangkat sel kulit mati
💕memutus ketergantungan dari kosmetik sebelumnya
💕membersihkan wajah dari sisa zat kimia sebelumnya
💕 merangsang produksi kolagen pada wajah
💕 menjadikan wajah lebih cerah & lembab

Acne totol 💕 mematikan jerawat, bruntus dalam 24 jam* dengan pemakaian teratur

#obatjerawat #jerawat #penghilangjerawat #creamjerawat #obatjerawatampuh #bekasjerawat #obatjerawatherbal #obatjerawatbatu #jerawatbatu #antijerawat #pembersihjerawat #obatjerawataman #hilangkanjerawat #kulitberjerawat #tipsjerawat #obatjerawat #bekasjerawat #jerawatbatu #jualobatjerawat #antijerawat
Paket pemula terdiri dari masker kefir yang 100% alami dari fermentasi susu + kefir yang kaya manfaat : 💕mengangkat sel kulit mati 💕memutus ketergantungan dari kosmetik sebelumnya 💕membersihkan wajah dari sisa zat kimia sebelumnya 💕 merangsang produksi kolagen pada wajah 💕 menjadikan wajah lebih cerah & lembab Acne totol 💕 mematikan jerawat, bruntus dalam 24 jam* dengan pemakaian teratur #obatjerawat  #jerawat  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #obatjerawatampuh  #bekasjerawat  #obatjerawatherbal  #obatjerawatbatu  #jerawatbatu  #antijerawat  #pembersihjerawat  #obatjerawataman  #hilangkanjerawat  #kulitberjerawat  #tipsjerawat  #obatjerawat  #bekasjerawat  #jerawatbatu  #jualobatjerawat  #antijerawat 
.
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" .
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan .
.
Whatsapp .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Whatsapp . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" .
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan .
.
Whatsapp .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Whatsapp . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
.
Dengan testimony dapat membuktikan AURORA SC PREMIUM ada kuasa tersendiri .
.
Nak 1 produk tetapi ada 10 kelebihan JOM lamar "AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK"
.
ONLY RM130 Free Postage .
.
AURORA SX PREMIUM ada kuasa tersendiri membuat pengguna jatuh hati . .
Apa tengok2 oder sekarang ❗️❗️
.
Whatsapp
0163227127
.
.
#cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengan testimony dapat membuktikan AURORA SC PREMIUM ada kuasa tersendiri . . Nak 1 produk tetapi ada 10 kelebihan JOM lamar "AURORA SX PREMIUM sekarang ❗️❗️ . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . ONLY RM130 Free Postage . . AURORA SX PREMIUM ada kuasa tersendiri membuat pengguna jatuh hati . . Apa tengok2 oder sekarang ❗️❗️ . Whatsapp 0163227127 . . #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
Satu2nya produk kecantikkan yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV.. kini nak berjemur bawah matahari pun tak risau dah.. kerana Aurora sx kan ado.
.
Produk tengah hot sekarang meh jangan malu melamar Aurora ❗️
@aurorasx.bangi 
@testimoni.aurorasxbangi 
@fiqidyah89 
@Auroraofficial_Hq @hidayah_aimy
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik#nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda#produkbumiputra#aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih#aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
Satu2nya produk kecantikkan yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV.. kini nak berjemur bawah matahari pun tak risau dah.. kerana Aurora sx kan ado. . Produk tengah hot sekarang meh jangan malu melamar Aurora ❗️ @aurorasx.bangi @testimoni.aurorasxbangi @fiqidyah89 @Auroraofficial_Hq @hidayah_aimy . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda #produkbumiputra #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
Enhancer skin conditioning gel.
💟Menjaga keseimbangan alami bagi kesejukan n kelembaban kulit
💟Dg pentanol serta aloe vera yg menyejukkan
Enhancer dpt menenangkan kulit serta mencegah kulit kehilangan kelembabannya
💟Enhancher bisa juga dipakai sebagai pelembab harian
💟enhancer ini sangat tepat digunakan untuk mengatasi masalah iritasi akibat salah kosmetik
💟untuk wajah lebih bersinar atau tidak kusam bisa diformulasikan untuk pemakaian make up
Caranya:campurkan enhancer dg foundation lalu aplikasikan pada wajah
💟Enhancer juga sangat bermanfaat buat baby yg mengalami ruam popok

ENHANCER MENJAGA KESEIMBANGAN ALAMI KESEJUKAN N KELEMBABAN KULIT ANDA😘😘😘
Enhancer skin conditioning gel. 💟Menjaga keseimbangan alami bagi kesejukan n kelembaban kulit 💟Dg pentanol serta aloe vera yg menyejukkan Enhancer dpt menenangkan kulit serta mencegah kulit kehilangan kelembabannya 💟Enhancher bisa juga dipakai sebagai pelembab harian 💟enhancer ini sangat tepat digunakan untuk mengatasi masalah iritasi akibat salah kosmetik 💟untuk wajah lebih bersinar atau tidak kusam bisa diformulasikan untuk pemakaian make up Caranya:campurkan enhancer dg foundation lalu aplikasikan pada wajah 💟Enhancer juga sangat bermanfaat buat baby yg mengalami ruam popok ENHANCER MENJAGA KESEIMBANGAN ALAMI KESEJUKAN N KELEMBABAN KULIT ANDA😘😘😘
AINA CLEANSER+ AINA SERUM PILIHAN TERBAIK
.
Gabungan mantap cleanser dan serum ni mampu menganjalkan kulit dan memudarkan parut jerawat pda wajah. Wajah kelihatan berbeza dan segar dari sebelumnya
.
.
Whatsapp di bio profile ya. Jangan lupa
.
#ainaaserum #teamsistur #teamkelangit #nsabeautyagent #nsabeautyserum #nsabeautycleanser #cantik #kulitlembut #kulitcantik #kulitbersih #kulitberjerawat  #uitmmerbok #uitmkedah #utem #mitc #bebasjerawat #ainaserummerbok
Cobalah Aurora SX Premium sekarang!

Kami ada menawarkan pakej yang berpatutan untuk pengguna yang baru mencuba! Sila sila! Whatsapp sekarang!

@safieyillias94
@auroraofficial_hq

#aurora #aurorasx #aurorasxpremium #aurorasxwhitening #auroradropship #auroraroseship #dsiempire #safieyillias #syintagila #nakcantik #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitgebu #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitcantik #awetmuda #awekmuda #awekcun #kecantikan #kesihatan #vitamin #produkhalal #produkbumiputra #bumiputra #cantik2
Cobalah Aurora SX Premium sekarang! Kami ada menawarkan pakej yang berpatutan untuk pengguna yang baru mencuba! Sila sila! Whatsapp sekarang! @safieyillias94 @auroraofficial_hq #aurora  #aurorasx  #aurorasxpremium  #aurorasxwhitening  #auroradropship  #auroraroseship  #dsiempire  #safieyillias  #syintagila  #nakcantik  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitgebu  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitcantik  #awetmuda  #awekmuda  #awekcun  #kecantikan  #kesihatan  #vitamin  #produkhalal  #produkbumiputra  #bumiputra  #cantik2 
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤
.
.
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu
.
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
.
Oder cepat before habis stock Barang laku macam pisang goreng ni
.
.
@testimoni.aurorasxbangi
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . . Oder cepat before habis stock Barang laku macam pisang goreng ni . . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
.
HEBATNYA SI HIJAU #ScrubSejukViral!
.
Punca jerawat sebenarnya daripada kotoran yang berkurun lama tersumbat dalam liang pori kulit kita. Sebab tulah pentingnya kita perlu scrub muka.
.
Hanya dengan scrub korang bukan setakat boleh cuci muka sampai ke dasar kulit, tapi ia jugak berfungsi untuk singkirkan sel kulit mati yang boleh sebabkan kulit korang jadi kusam.
.
Sebab tulah kalau korang perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer kan? 😁 .
Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, Green Tea Mint Face Scrub ni memang cukup dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. Teh hijau memang sangat bagus untuk rawat kulit muka tauu.
.
Bubble mask pulak fungsi die untuk buang kotoran dlm liang2 pori. Lepas skrub bilas keringkan, tepek bubble mask ni konfem muka korang ringan dan peloles giler tauu.
. 
So rugi sesangat aih kalau korang tak cube 😘
. HEBATNYA SI HIJAU #ScrubSejukViral ! . Punca jerawat sebenarnya daripada kotoran yang berkurun lama tersumbat dalam liang pori kulit kita. Sebab tulah pentingnya kita perlu scrub muka. . Hanya dengan scrub korang bukan setakat boleh cuci muka sampai ke dasar kulit, tapi ia jugak berfungsi untuk singkirkan sel kulit mati yang boleh sebabkan kulit korang jadi kusam. . Sebab tulah kalau korang perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer kan? 😁 . Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, Green Tea Mint Face Scrub ni memang cukup dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. Teh hijau memang sangat bagus untuk rawat kulit muka tauu. . Bubble mask pulak fungsi die untuk buang kotoran dlm liang2 pori. Lepas skrub bilas keringkan, tepek bubble mask ni konfem muka korang ringan dan peloles giler tauu. . So rugi sesangat aih kalau korang tak cube 😘
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .

Dm for order
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . Dm for order . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
.
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" .
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan .
.
Dm for order
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Dm for order . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
Collaskin Facial Cleanser
1. Berfungsi untuk membersihkan kulit wajah
2. Dapat mengurangi minyak berlebih pada wajah
3. Untuk menjaga kelembapan kulit wajah
4. Dapat mengecilkan pori-pori
5. Berfungsi untuk mengangkat sel kulit mati, sehingga tidak menghambat pertumbuhan sel kulit yang baru
6.  Dapat meratakan dan mencerahkan kulit wajahSelain itu, berfungi juga untuk meratakan kulit wajah
7. Untuk meremajakan dan meregenerasi sel kulit wajah sehingga lebih tampak awet muda
8. Untuk menyembuhkan jerawat dan mencegah jerawat muncul kembali
9. Dapat menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat

Cara Pakai Collaskin Facial Cleanser

Tuangkan Collaskin Facial Cleanser pada telapak tangan secukupnya, lalu basahi dengan air, gosok dengan kedua telapak tangan sampai berbusa
Kemudian usapkan ke seluruh bagian wajah dan leher (bila perlu)
Gunakan 2 (dua) kali sehariSelain sebagai cuci muka, dapat pula dijadikan sebagai pembersih sisa make-up

Collaskin Facial Cleanser telah mendapat ijin edar dari Badan Pengawas Obat dan Makanan (BPOM) dengan Nomor : NA 18161201642

Tersedia dalam kemasan botol dengan isi 100 ml.

Dapatkan produk Collaskin Facial Cleanser hanya dari distributor resmi PT NASA Natural Nusantara.
-------------------------------------------------
Fast Respond
Telp/WA 087838328093

#pemutihwajah 
#pemutihbadan 
#pemutihkulit#perawatankulit
#pencerahkulit#kulitglowing
#putihkulit #kulitberjerawat #kulitkencang #kulitnormal #kulitmengkilat #kulitbermasalah #kulitgebu #kulitjerawat #kulitterang #kulitbebasjerawat #kulitcerahberseri #kulitcerahalami #kulitputihalami #kulitkusamhilang
Collaskin Facial Cleanser 1. Berfungsi untuk membersihkan kulit wajah 2. Dapat mengurangi minyak berlebih pada wajah 3. Untuk menjaga kelembapan kulit wajah 4. Dapat mengecilkan pori-pori 5. Berfungsi untuk mengangkat sel kulit mati, sehingga tidak menghambat pertumbuhan sel kulit yang baru 6. Dapat meratakan dan mencerahkan kulit wajahSelain itu, berfungi juga untuk meratakan kulit wajah 7. Untuk meremajakan dan meregenerasi sel kulit wajah sehingga lebih tampak awet muda 8. Untuk menyembuhkan jerawat dan mencegah jerawat muncul kembali 9. Dapat menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat Cara Pakai Collaskin Facial Cleanser Tuangkan Collaskin Facial Cleanser pada telapak tangan secukupnya, lalu basahi dengan air, gosok dengan kedua telapak tangan sampai berbusa Kemudian usapkan ke seluruh bagian wajah dan leher (bila perlu) Gunakan 2 (dua) kali sehariSelain sebagai cuci muka, dapat pula dijadikan sebagai pembersih sisa make-up Collaskin Facial Cleanser telah mendapat ijin edar dari Badan Pengawas Obat dan Makanan (BPOM) dengan Nomor : NA 18161201642 Tersedia dalam kemasan botol dengan isi 100 ml. Dapatkan produk Collaskin Facial Cleanser hanya dari distributor resmi PT NASA Natural Nusantara. ------------------------------------------------- Fast Respond Telp/WA 087838328093 #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihkulit #perawatankulit  #pencerahkulit #kulitglowing  #putihkulit  #kulitberjerawat  #kulitkencang  #kulitnormal  #kulitmengkilat  #kulitbermasalah  #kulitgebu  #kulitjerawat  #kulitterang  #kulitbebasjerawat  #kulitcerahberseri  #kulitcerahalami  #kulitputihalami  #kulitkusamhilang 
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Harga runtuh habis ni ❗❗
.
Promosi untuk pencinta Aurora SX Premium and Aurora gluta + Arbutin Soap .
.
Siapa cepat dia dapat ye stock dah tak banyak .
.
Promosi ni hanya sekejap sahaja and harga akan back to normal .
.
Pm sekarang ❗❗ .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Harga runtuh habis ni ❗❗ . Promosi untuk pencinta Aurora SX Premium and Aurora gluta + Arbutin Soap . . Siapa cepat dia dapat ye stock dah tak banyak . . Promosi ni hanya sekejap sahaja and harga akan back to normal . . Pm sekarang ❗❗ . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
Hai dearsss 😊
udah kenal dengan FRUTABLEND..?? Lagi booming banget lohhh.. Nutrisi Herbal yg bikin kulit kita HALUS, BERSIH dan CERAH merata Seluruh Tubuh 😍..
..
Yg hebatnya frutablend selain bsa utk perawatan kulit.. frutablend jga bsa membantu menghilangkan MATA MINUS lhoo😎.. jdi ajib bener nih produk.. 1 kapsulnya punya ratusan manfaat utk tbh kita😍..
.
1 botol isi 30 kapsul
.
INFO PRODUK/BISNIS👇
💁 LENA 
wa:  08997876334
ig:  @Langsing_clingg_semampai

klik juga di: 
www. klikhwi. com/magdalenasimanjuntak (Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified (dilindungi badan hukum). Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan!) 📦Produk dijamin ORI 100%
📦 Reseller Welcome
📦 Pelayanan yang Memuaskan 
FREE KONSULTASI
TERIMA RESSELER/MEMBER

#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat#queenbeauty_hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah
Hai dearsss 😊 udah kenal dengan FRUTABLEND..?? Lagi booming banget lohhh.. Nutrisi Herbal yg bikin kulit kita HALUS, BERSIH dan CERAH merata Seluruh Tubuh 😍.. .. Yg hebatnya frutablend selain bsa utk perawatan kulit.. frutablend jga bsa membantu menghilangkan MATA MINUS lhoo😎.. jdi ajib bener nih produk.. 1 kapsulnya punya ratusan manfaat utk tbh kita😍.. . 1 botol isi 30 kapsul . INFO PRODUK/BISNIS👇 💁 LENA wa: 08997876334 ig: @Langsing_clingg_semampai klik juga di: www. klikhwi. com/magdalenasimanjuntak (Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified (dilindungi badan hukum). Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan!) 📦Produk dijamin ORI 100% 📦 Reseller Welcome 📦 Pelayanan yang Memuaskan FREE KONSULTASI TERIMA RESSELER/MEMBER #testimonifrutablend  #frutablend  #frutablendhwi  #jualfrutablend  #frutablendoriginal  #jualfrutablendmurah  #frutablendmurah  #frutablendasli  #frutablendori  #frutablendjakarta  #agenfrutablend  #distributorfrutablend  #obatjerawat  #jerawat  #maskerjerawat #queenbeauty_hwi  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #jerawatan  #bekasjerawat  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbatu  #putihalami  #kulitputihalami  #carahilanginjerawat  #masalahjerawat  #kulitberjerawat  #hilangkanjerawat  #obatbekasjerawat  #kulitcerah 
.
Aurora mempunyai kelebihan tersendiri .
.
Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM .
.
Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti .
.
Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗
@testimoni.aurorasxbangi
.
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
. Aurora mempunyai kelebihan tersendiri . . Barang hot so hari2 la orang akan lamar AURORA SX PREMIUM . . Dengan testimoni dapat membuktikan AURORA SX PREMIUM produk yang sangat berkualiti . . Jom lamar AURORA SX PREMIUM sekarang ❗❗ @testimoni.aurorasxbangi . . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi 
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
🌸AURORA SX PREMIUM🌸
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .
.
Whatsapp http://wasap.my/6001140117297
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
🌸AURORA SX PREMIUM🌸 . Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . Whatsapp http://wasap.my/6001140117297 . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .
.
Whatsapp 📲http://wasap.my/6001140117297
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . Whatsapp 📲http://wasap.my/6001140117297 . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
Credit to from @aurora.sx.ds.sg - .
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤
.
.
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu
.
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni
.
.
@testimoni.aurorasxbangi
.
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
Credit to from @aurora.sx.ds.sg - . Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
. Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
Pakai sabun jeeeee engkau nie haaaaa HAHAHAHA😹
.
Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ .
Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu .
.
Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗
.
Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni .
.
@testimoni.aurorasxbangi .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #aurorasxbangi
Pakai sabun jeeeee engkau nie haaaaa HAHAHAHA😹 . Dengar nama Aurora je terus jatuh hati kau ❤ . Jename AURORA ni memang yang terbaiklah tiptop gitu . . Dah la sabun muka untuk kulit putih cantik gitu dah keluar yang baru punya . Gila laaaa ❗❗ . Oder cepat before habis stock . Barang laku macam pisang goreng ni . . @testimoni.aurorasxbangi . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #aurorasxbangi 
Cepat grabbbbbbbbbbb!!
.
ONLY RM130 FREE POSTAGE
❗❗❗
.
1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓
.
AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri
.
*LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS .
*FLAWLESS
*KULIT PUTIH
*HILANG JERAWAT
*KECUTKAN JERAWAT
*PUDAR / HILANGKAN PARUT
*KECIL PORI-PORI MUKA
*AWET MUDA
*PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL )
*TIADA PANTANG .
+
*Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" .
.
Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan .
.
Whatsapp .
#aurora #cantik2 #produkterbaik #halal #nakflawless #kulitberminyak #kulitputih #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitcantik #kulitgebu #awekmuda #halal #produkbumiputra #bumiputra #aurorasxwhitening #safieyilias #kulitputih #awekcun #aurorasx #aurorasxpremium #dsiempire #syintagila #auroraroseship #produkhalal #aurorasxbangi
Cepat grabbbbbbbbbbb!! . ONLY RM130 FREE POSTAGE ❗❗❗ . 1 Produk 10 kelebihan mana mahu cari ❓ . AURORA SX PREMIUM mempunyai kelebihan tersendiri . *LEMBAPKAN KULIT 24 HOURS . *FLAWLESS *KULIT PUTIH *HILANG JERAWAT *KECUTKAN JERAWAT *PUDAR / HILANGKAN PARUT *KECIL PORI-PORI MUKA *AWET MUDA *PRODUK BUMI PUTRA ( 💯 HALAL ) *TIADA PANTANG . + *Produk Malaysia pertama mengandungi bahan berfungsi untuk "SUNBLOCK" . . Nak cantik macam sis oder la sekarang jangan malu jangan segan . . Whatsapp . #aurora  #cantik2  #produkterbaik  #halal  #nakflawless  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitberjerawat  #kulitberjeragat  #kulitcantik  #kulitgebu  #awekmuda  #halal  #produkbumiputra  #bumiputra  #aurorasxwhitening  #safieyilias  #kulitputih  #awekcun  #aurorasx  #aurorasxpremium  #dsiempire  #syintagila  #auroraroseship  #produkhalal  #aurorasxbangi