an online Instagram web viewer

#kuantan medias

Photos

Lepak minum santai, @galerikraftangan 
Mango milk shake πŸ’―πŸ€€ #galerikraftangan 
#kuantan
. Antara koleksi EDISI JULAI . Jgn tanya selain yg sis up ok .. yg sis up tu yg stok ada pada sis.. harap maklum 😁😁 . IROSE S/M : RM45 XL : RM52 . * Harga tidak termasuk pos . #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungcantik  #sayajualtudung  #tudungawninglembut  #pahang  #kelantan  #terengganu  #penang  #johor  #jdt  #singapore  #singaporean  #melaka  #brunei  #bruneidarussalam  #labuan  #seremban  #perak  #perlis  #bentong  #kuantan  #raub  #jerantut  #kualalipis  #temerloh  #cameronhighlands  . Sila klik link di BIO IG utk sebarang pertanyaan/pembelian http://goo.gl/kzDrzg
CABLE ORI iphone RM39 ‼️
CABLE ORI iphone RM39 ‼️
COD POLISAS 
COD POLISAS
COD KUANTAN
COD KUANTAN

#cableipmurah#iphoneonly#byrakbarangonly#iphoneRM39#cableipORIGANAL#iphonekuantanmurah#cableiphonkuantan#cablekuantan#kuantan#polisaskuantan#codpolisas#codkuantan
BOLEH KE MAKAN DURIAN? GEMUK TAK? Penggemar durian sila baca πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
Sepanjang program turun berat musim July, ramai peserta yg tanya, boleh ke makan durian? Gemuk tak? Kalau sy makan sikit je boleh tak? Apa khasiat durian? Kalau berkhasiat knp tak boleh makan? Maklumlah, tengah musim dia kan πŸ˜†πŸ‘πŸ»
.
Seulas durian bersamaan dgn 50kcal. Masalahnya boleh ke kita mkn seulas je?? hehehe 🀭 actually semua benda boleh makan, cuma bergantung pd kadar pengambilan. Sbb durian ni tinggi potassium, vitamin C, B kompleks dan zat besi. Mmg berkhasiat! Plus low GI. Apa tu low GI? Nnt sy terang di next post ya 😜
.
Cukup sekadar 2 ulas durian (saiz sederhana). 2 ulas ni bekalkan 15g karbohidrat, bersamaan dgn 1 biji epal atau 1 biji pisang. Satu hidangan buah-buahan bersamaan 2-3 ulas durian. So boleh ambil lebih kurang 4-6 ulas sehari sahaja. Kalau lebih, lebih lah jumlah kalori dan mmg boleh buat naik berat badan. Makan berpada-pada. Igt, kita makan utk hidup, bukan hidup utk makan πŸ˜…
.
#misikurus #kurusdarirumah #onlinecoaching #mudahnyakurus #durian #sihat #sihatdancantik #healthylifestyle #lose5kg #loseweightnow #turunberatbadan #pekan #kuantan
BOLEH KE MAKAN DURIAN? GEMUK TAK? Penggemar durian sila baca πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ . Sepanjang program turun berat musim July, ramai peserta yg tanya, boleh ke makan durian? Gemuk tak? Kalau sy makan sikit je boleh tak? Apa khasiat durian? Kalau berkhasiat knp tak boleh makan? Maklumlah, tengah musim dia kan πŸ˜†πŸ‘πŸ» . Seulas durian bersamaan dgn 50kcal. Masalahnya boleh ke kita mkn seulas je?? hehehe 🀭 actually semua benda boleh makan, cuma bergantung pd kadar pengambilan. Sbb durian ni tinggi potassium, vitamin C, B kompleks dan zat besi. Mmg berkhasiat! Plus low GI. Apa tu low GI? Nnt sy terang di next post ya 😜 . Cukup sekadar 2 ulas durian (saiz sederhana). 2 ulas ni bekalkan 15g karbohidrat, bersamaan dgn 1 biji epal atau 1 biji pisang. Satu hidangan buah-buahan bersamaan 2-3 ulas durian. So boleh ambil lebih kurang 4-6 ulas sehari sahaja. Kalau lebih, lebih lah jumlah kalori dan mmg boleh buat naik berat badan. Makan berpada-pada. Igt, kita makan utk hidup, bukan hidup utk makan πŸ˜… . #misikurus  #kurusdarirumah  #onlinecoaching  #mudahnyakurus  #durian  #sihat  #sihatdancantik  #healthylifestyle  #lose5kg  #loseweightnow  #turunberatbadan  #pekan  #kuantan 
.
Siapa nak KURUS? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
Memperkenalkan Nurraysa Miracle Slim Choco ( minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap 😍😍😍😍
.
Serius! Langsung tak rasa pahit atau rasa pelik-pelik. Macam minum minuman coklat biasa,  membuatkan anda rasa ketagih nak minum lagi 😍😍😘
.
Bukan setakat untuk kurus, kalau anda susah nak membuang, sembelit, pun elok sangat minum tau
.
Bahan - bahan :
βœ… Malt βœ…Oat βœ… Coco βœ… Ayuverda βœ… Green Tea βœ… Garcinia Cambodia
βœ… Maltos βœ… Seana Leaves βœ…Krimer
Sekotak 20 sachet x 20 gram
.
βœ… Penggunaan permulaan sehari 2 sachet, 1 sachet pagi dan 1 sachet malam.
.
Berminat? 
Komen SAYA NAK
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa
. Siapa nak KURUS? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ . Memperkenalkan Nurraysa Miracle Slim Choco ( minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap 😍😍😍😍 . Serius! Langsung tak rasa pahit atau rasa pelik-pelik. Macam minum minuman coklat biasa, membuatkan anda rasa ketagih nak minum lagi 😍😍😘 . Bukan setakat untuk kurus, kalau anda susah nak membuang, sembelit, pun elok sangat minum tau . Bahan - bahan : βœ… Malt βœ…Oat βœ… Coco βœ… Ayuverda βœ… Green Tea βœ… Garcinia Cambodia βœ… Maltos βœ… Seana Leaves βœ…Krimer Sekotak 20 sachet x 20 gram . βœ… Penggunaan permulaan sehari 2 sachet, 1 sachet pagi dan 1 sachet malam. . Berminat? Komen SAYA NAK . #KurusCaraSihat  #nurraysakuantan  #MiracleSlimChoco  . #SlimCoco  #MiracleSlimChoco  #MSC  #cabarankurus  #lotionkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #herbs  #sihat  #slim  . #AgentNurraysaKuantan  #nepkuantan  #nurraysahq  #nurraysabeauty  #mesrawudhuk  #adacahayadiwajahmu  #senangditanggalkan  #kuantan  #pahang  #balok  #Kelebihansetmakeupnurraysa #nurraysahq  #kuantan  #pahang  #balok  #nurraysabalok  #nurraysakuantan  #nurraysa  #foundernurraysa 
Serum Dermags

200% lebih berkesan untuk mencerahkan kulit wajah

#serum
#alphamags 
#dermagsskincare 
#kuantan
#cerah
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
What is so SPECIAL bout us???! πŸ˜πŸ€”πŸ€”πŸ€”.
.
We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍
.
Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊.
.
It can be long lasting but texture die sangat lembut.
.
Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. πŸ‘„πŸ’ƒπŸ»πŸ“²
.
Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable:
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
πŸ’‹ RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
πŸ’‹ Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT πŸ’―
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . What is so SPECIAL bout us???! πŸ˜πŸ€”πŸ€”πŸ€”. . We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍 . Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊. . It can be long lasting but texture die sangat lembut. . Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. πŸ‘„πŸ’ƒπŸ»πŸ“² . Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable: . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . πŸ’‹ RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS) . πŸ’‹ Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT πŸ’― . #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #BukitTinggi #KualaTerengganu #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
Majlis Perkahwinan Sofea Suhaimi & Hilmi

Tahniah kawan, semoga kekal ke Syurga.. 😊

Booking now for your Wedding Photographer!!!
=================================
Call or Whatsapp at 013-3390662
Call or Whatsapp at 013-3390662
www.wasap.my/60133390662
www.wasap.my/60133390662
================================= Dress, Bridal & Makeup by: Fie Fieqa
Photographer: Judd Tajol
Like My Page: Judd TaJol Photography

#weddingphotography #wedding #weddingdress #weddingmoments #weddingoutdoor #outdoors #photographerkuantan #photographermuadzam #photographertemerloh #photographerterengganu #bride #photographerjohor #photographerkl #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographerpahang #photographerputrajaya #jurufoto #malaywedding #malaysianwedding #malayweddinguide #malayweddingphoto #malayweddingdress #malaysianwedding #malaysianphotographer #malaysianweddingphotographer #pahang #kuantan #kuantanphotographer #wedding #weddingday #weddingdress
 #weddingphotography #weddingphotographer
Majlis Perkahwinan Sofea Suhaimi & Hilmi Tahniah kawan, semoga kekal ke Syurga.. 😊 Booking now for your Wedding Photographer!!! ================================= Call or Whatsapp at 013-3390662 Call or Whatsapp at 013-3390662 www.wasap.my/60133390662 www.wasap.my/60133390662 ================================= Dress, Bridal & Makeup by: Fie Fieqa Photographer: Judd Tajol Like My Page: Judd TaJol Photography #weddingphotography  #wedding  #weddingdress  #weddingmoments  #weddingoutdoor  #outdoors  #photographerkuantan  #photographermuadzam  #photographertemerloh  #photographerterengganu  #bride  #photographerjohor  #photographerkl  #photographermalaysia  #photographerkualalumpur  #photographerpahang  #photographerputrajaya  #jurufoto  #malaywedding  #malaysianwedding  #malayweddinguide  #malayweddingphoto  #malayweddingdress  #malaysianwedding  #malaysianphotographer  #malaysianweddingphotographer  #pahang  #kuantan  #kuantanphotographer  #wedding  #weddingday  #weddingdress  #weddingphotography  #weddingphotographer 
BINA RUMAH KEDIAMAN ANDA BERSAMA KAMI. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#bungalow #banglo #rumahkediaman #rumahmurah #kontraktorbinaan #temerloh #pahang #kuantan #binarumah #interiordesign #ubahsuai
BINA RUMAH KEDIAMAN ANDA BERSAMA KAMI. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#bungalow #banglo #rumahkediaman #rumahmurah #kontraktorbinaan #temerloh #pahang #kuantan #binarumah #interiordesign #ubahsuairumah
BINA RUMAH KEDIAMAN ANDA BERSAMA KAMI. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#bungalow #banglo #rumahkediaman #rumahmurah #kontraktorbinaan #temerloh #pahang #kuantan #binarumah
EDISI JULAI dah kluarrrrr uollsssss Cpt2 grab sementara stok masih ada ☺️☺️ . Jgn tanya selain yg sis up ok .. yg sis up tu yg stok ada pada sis.. harap maklum 😁😁 . PLAIN M : RM32 L : RM38 XL : RM44 . * Harga tidak termasuk pos . #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungcantik  #sayajualtudung  #tudungawninglembut  #pahang  #kelantan  #terengganu  #penang  #johor  #jdt  #singapore  #singaporean  #melaka  #brunei  #bruneidarussalam  #labuan  #seremban  #perak  #perlis  #bentong  #kuantan  #raub  #jerantut  #kualalipis  #temerloh  #cameronhighlands  . Sila klik link di BIO IG untuk sebarang pertanyaan/pembelian atau boleh jenguk2 di page Tudung Murah Tudung Marhaein
Outstation lagi..
#kuantan
❌ DON'T COPY MY WORDS, MY PICTURE AND MY VIDEO!!! πŸ˜’ ❌ . Hello and goodmorning babes! 😍 . Ada berita baik untuk customer @sugarbearhair_dyas. Customer akan dapat RM10 off (per bottle purchase) bila apply voucher gift. Maksudnya? Maksudnya customer yang repeat order for 2nd bottle of sugarbearhair akan jimat RM10 dari harga asal. Per bottle purchase tau! Jimat ke tak jimat 😱 . . Macam mana nak dapat gift voucher? πŸ€” . Dengan setiap pembelian sugarbearhair (first time purchase) dari @sugarbearhair_dyas, akan dapat free gift voucher tu. Contohnya, beli 1 bottle akan dapat free 1 voucher & 1 sticker / hair tie. Hahh, voucher tu yang penting. So next purchase, customer beli another 1 bottle (let say) akan jimat RM10 dari harga asal. Best kan? . . So, grab yours today. Voucher tu valid sampai tahun ini je tau. Ruginya siapa yang tak apply tu 😘 . ****free voucher for Normal Size Sugarbearhair ONLY . . Klik bio sis untuk order atau boleh dm kat inbox @sugarbearhair_dyas . . #sugarbearhair  #sugarbearhairmalaysia  #sugarbearhairmurah  #sugarbearhairmurahmalaysia  #vitaminrambut  #vitaminrambutmalaysia  #vitaminrambutmurah  #vitaminrambutmurahgila  #bazarpaknil  #teamsugarbabes  #masalahrambutgugurselepasbersalin  #masalahrambutgugur  #barangmurah  #barangtrending  #masalahrambut  #rambutkelimumur  #johor  #kuantan  #pahang  #kualalumpur  #setapak  #pontian  #batupahat  #tipscantik  #tipsrambutgugur  #rambutgugurteruk  #sugardollkl  #sugarbear