an online Instagram web viewer

#krimurut medias

Photos

#assalamualaikum Selingan kejap ya..meh follow @erapopcorn_store @erapopcorn_store @erapopcorn_store..banyak promo sana 😍 #sauna #krimurut #krimkulitsensitif #jamumutyara #girdlecantik #macam2ada
Yang dah cuba je tau wangi..tak macam minyak urut bau nye..tapi fungsi tetap melegakan..jom try!. .

RM45 sahaja. Klik link di Profile untuk tempahan ❤

#krimurut #buangselulit #buangangin #assalamualaikum #terapiinstagram
Ha tedia..semua pun boleh..bau sedap.. RM45 sahaja..tahan lama berbaloi2..hanya yg terbaik je kami kongsi 👍 yg penting lulus KKM

#losyenurut #losyenwaterbased #krimurut #senggugut #losyenlenguh #losyensakitsendi #losyenbadan #losyenkaki #losyenkembungperut
#assalamualaikum
#janganbencicintaku 
#fattzura
📢📢📢📢 Kepada Pengguna Setia Produk #GESB..Kami Pasti Anda sedang mencari...
.
🌸#KrimUrut.
🌸#LosyenGamat
🌸#FreshDeodorant
🌸#SabunGamat

keluaran #GamatEmasSdnBhd

Cepat² dapatkannya di #StokisGamatEmasShahAlam 😉
.
info lanjut wasap www.wasap.my/60198177258/GESB

HOTLINE 019 - 817 7258

follow 👉 @anjungazlina

#GamatEmas #gesb #StokisGamatEmas #shahalam #johansetia #bangi #kajang #kotakemuning #klang #jalankebun #bandarputra #setiaalam #meru #kapar #klangvalley #agentwanted #dropshipwanted #visitmyig #bazarpaknil
📢📢📢📢 Kepada Pengguna Setia Produk #GESB ..Kami Pasti Anda sedang mencari... . 🌸#KrimUrut . 🌸#LosyenGamat  🌸#FreshDeodorant  🌸#SabunGamat  keluaran #GamatEmasSdnBhd  Cepat² dapatkannya di #StokisGamatEmasShahAlam  😉 . info lanjut wasap www.wasap.my/60198177258/GESB HOTLINE 019 - 817 7258 follow 👉 @anjungazlina #GamatEmas  #gesb  #StokisGamatEmas  #shahalam  #johansetia  #bangi  #kajang  #kotakemuning  #klang  #jalankebun  #bandarputra  #setiaalam  #meru  #kapar  #klangvalley  #agentwanted  #dropshipwanted  #visitmyig  #bazarpaknil 
Krim mooyah
.
#krimmooyah #krimkurus #krimurut sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem

WHATSAPP 0193015743

#prelovedmalaysia #missclaire #perempuanfuh #benkung #shahalam #mpaj #pandan #sislin #teamkl #dlaksa #sushiking #ubatkurus #krimangin #ubatkurusmurah #sabtu #jumaat #bisnesonlinemalaysia #plussizemalaysia #plussizekl
.
.
Krim ni berguna jugak untuk buat urutan di kaki apabila kaki terasa penat.
.
Cubalah!
.
#krimherbalblend #krimurut
📢📢📢📢 Kepada Pengguna Setia Produk #GESB..Kami Pasti Anda sedang mencari...
.
🌸#KrimUrut.
🌸#LosyenGamat
🌸#FreshDeodorant
🌸#SabunGamat

keluaran #GamatEmasSdnBhd

Cepat² dapatkannya di #StokisGamatEmasShahAlam 😉
.
info lanjut wasap www.wasap.my/60198177258/GESB

HOTLINE 019 - 817 7258

follow 👉 @anjungazlina

#GamatEmas #gesb #StokisGamatEmas #shahalam #johansetia #bangi #kajang #kotakemuning #klang #jalankebun #bandarputra #setiaalam #meru #kapar #klangvalley #agentwanted #dropshipwanted #visitmyig #bazarpaknil
📢📢📢📢 Kepada Pengguna Setia Produk #GESB ..Kami Pasti Anda sedang mencari... . 🌸#KrimUrut . 🌸#LosyenGamat  🌸#FreshDeodorant  🌸#SabunGamat  keluaran #GamatEmasSdnBhd  Cepat² dapatkannya di #StokisGamatEmasShahAlam  😉 . info lanjut wasap www.wasap.my/60198177258/GESB HOTLINE 019 - 817 7258 follow 👉 @anjungazlina #GamatEmas  #gesb  #StokisGamatEmas  #shahalam  #johansetia  #bangi  #kajang  #kotakemuning  #klang  #jalankebun  #bandarputra  #setiaalam  #meru  #kapar  #klangvalley  #agentwanted  #dropshipwanted  #visitmyig  #bazarpaknil 
Ada ni tgh busy setelkan oder #krimmooyah #krimpanas #krimmooyahkl #krimmooyahampang #agenkrimmooyah .
Sambil minum #gctea potong gula lepas makan #ketupat #lemang #lemangtokki #lemangbugis #kfc #matriye 
Krim mooyah
.
#krimmooyah #krimkurus #krimurut sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem

WHATSAPP 0193015743

#prelovedmalaysia #plussizemalaysia #plussizepreloved #sayamahukurus #ibuberpantang #setkurus #obesitimalaysia #setbajet #jimat #setjimat #codtamandagang #slimming #obesitimalaysia #sayamahukurus #plussizemalaysia #pandan #klcc #bangsar #ulukelang
Ada ni tgh busy setelkan oder #krimmooyah  #krimpanas  #krimmooyahkl  #krimmooyahampang  #agenkrimmooyah  . Sambil minum #gctea  potong gula lepas makan #ketupat  #lemang  #lemangtokki  #lemangbugis  #kfc  #matriye  Krim mooyah . #krimmooyah  #krimkurus  #krimurut  sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem WHATSAPP 0193015743 #prelovedmalaysia  #plussizemalaysia  #plussizepreloved  #sayamahukurus  #ibuberpantang  #setkurus  #obesitimalaysia  #setbajet  #jimat  #setjimat  #codtamandagang  #slimming  #obesitimalaysia  #sayamahukurus  #plussizemalaysia  #pandan  #klcc  #bangsar  #ulukelang 
Ada ni tgh busy setelkan oder #krimmooyah #krimpanas #krimmooyahkl #krimmooyahampang #agenkrimmooyah .
Sambil minum #gctea potong gula lepas makan #ketupat #lemang #lemangtokki #lemangbugis #kfc #matriye 
Krim mooyah
.
#krimmooyah #krimkurus #krimurut sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem

WHATSAPP 0193015743

#prelovedmalaysia #plussizemalaysia #plussizepreloved #sayamahukurus #ibuberpantang #setkurus #obesitimalaysia #setbajet #jimat #setjimat #codtamandagang #slimming #obesitimalaysia #sayamahukurus #plussizemalaysia #pandan
Ada ni tgh busy setelkan oder #krimmooyah  #krimpanas  #krimmooyahkl  #krimmooyahampang  #agenkrimmooyah  . Sambil minum #gctea  potong gula lepas makan #ketupat  #lemang  #lemangtokki  #lemangbugis  #kfc  #matriye  Krim mooyah . #krimmooyah  #krimkurus  #krimurut  sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem WHATSAPP 0193015743 #prelovedmalaysia  #plussizemalaysia  #plussizepreloved  #sayamahukurus  #ibuberpantang  #setkurus  #obesitimalaysia  #setbajet  #jimat  #setjimat  #codtamandagang  #slimming  #obesitimalaysia  #sayamahukurus  #plussizemalaysia  #pandan 
Krim mooyah
.
#krimmooyah #krimkurus #krimurut sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem

WHATSAPP 0193015743

#prelovedmalaysia #plussizemalaysia #plussizepreloved #sayamahukurus #ibuberpantang #setkurus #obesitimalaysia #setbajet #jimat #setjimat #codtamandagang #slimming #obesitimalaysia #sayamahukurus #plussizemalaysia #ramadhan bazarraya
Assalamualaikum..morning 😘

Kami Pasti Anda sedang mencari...
🌸#Losyen.
🌸#LinimentOil.
🌸#KrimUrut.
keluaran #GamatEmasSdnBhd

Cepat² dapatkannya di #StokisGamatEmasShahAlam.. LIMITED STOCK !!! 😱
.
info lanjut wasap www.wasap.my/60198177258

HOTLINE 019 - 817 7258

follow 👉 @anjungazlina

#GamatEmas #gesb #StokisGamatEmas #shahalam #johansetia #bangi #kajang #kotakemuning #klang #jalankebun #bandarputra #setiaalam #meru #kapar #klangvalley #agentwanted #dropshipwanted #visitmyig #bazarpaknil
Assalamualaikum..morning 😘 Kami Pasti Anda sedang mencari... 🌸#Losyen . 🌸#LinimentOil . 🌸#KrimUrut . keluaran #GamatEmasSdnBhd  Cepat² dapatkannya di #StokisGamatEmasShahAlam .. LIMITED STOCK !!! 😱 . info lanjut wasap www.wasap.my/60198177258 HOTLINE 019 - 817 7258 follow 👉 @anjungazlina #GamatEmas  #gesb  #StokisGamatEmas  #shahalam  #johansetia  #bangi  #kajang  #kotakemuning  #klang  #jalankebun  #bandarputra  #setiaalam  #meru  #kapar  #klangvalley  #agentwanted  #dropshipwanted  #visitmyig  #bazarpaknil 
Krim mooyah
.
#krimmooyah #krimkurus #krimurut sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem

WHATSAPP 0193015743

#prelovedmalaysia #plussizemalaysia #plussizepreloved #sayamahukurus #ibuberpantang #setkurus #obesitimalaysia #setbajet #jimat #setjimat #codtamandagang #slimming #obesitimalaysia #sayamahukurus #plussizemalaysia
Krim mooyah
.
#krimmooyah #krimkurus #krimurut sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem

WHATSAPP 0193015743

#prelovedmalaysia #ramadhan2018 #plussizemalaysia #plussizepreloved #sayamahukurus #ibuberpantang #setkurus #obesitimalaysia #setbajet #jimat #setjimat #codtamandagang #slimming #obesitimalaysia #sayamahukurus #plussizemalaysia
Krim mooyah
.
#krimmooyah #krimkurus #krimurut sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem

WHATSAPP 0193015743

#prelovedmalaysia #plussizemalaysia #plussizepreloved #sayamahukurus #ibuberpantang #setkurus #obesitimalaysia #setbajet #jimat #setjimat #codtamandagang #slimming #obesitimalaysia #sayamahukurus #plussizemalaysia
Krim mooyah
.
#krimmooyah #krimkurus #krimurut sedap giler. Pakai stok berpeluh2 ok! Mesti ada 1. Rm21.90, beli 3 free pos laju sem

WHATSAPP 0193015743

#prelovedmalaysia #plussizemalaysia #plussizepreloved #sayamahukurus #ibuberpantang #setkurus #melaka #obesitimalaysia #setbajet #jimat #setjimat #codtamandagang #slimming #obesitimalaysia #sayamahukurus #plussizemalaysia
Ada yang sedang mencari...
#KrimUrut 
#LosyenGamat
#LinimentOil

Jom dapatkannya di #StokisGamatEmasShahAlam.. LIMITED STOCK ! 😱

info lanjut wasap www.wasap.my/60198177258

HOTLINE 019 - 817 7258

follow
@anjungazlina
@anjungazlina
@anjungazlina

#gamatemas #gesb #StokisGamatEmas #shahalam #johansetia #bangi #kajang #bandarputra #setiaalam #meru #kapar #klangvalley #agentwanted #visitmyig #bazarpaknil
PERAWATAN DIRI 
GEL GAMAT 
Gel gamat mengandungi anti oksida yang membantu melindungi kulit dari agen persekitaran berbahaya. 
Gel gamat boleh disapu pada luka yang masih basah dan ulser untuk mempercepatkan proses penyembuhan. Sapuan pada jerawat boleh membantu meredakan keradangan dan bengkak. 
MASSAGE CREAM/KRIM URUT GAMAT 
Digunakan untuk membantu melegakan sakit otot dan sendi dan terseliuh. Krim ini meninggalkan rasa nyaman dan menyegarkan di setiap urutan. Di gunakan untuk luaran shj. 
MINYAK LINIMEN 
Digunakan secara semburan untuk membantu meredakan sakit sendi dan otot serta menolong mengurangkan masalah kegatalan kulit. 
KRIM GAMAT
Menolong merangsang pembaharuan dan memperbaikpulih kulit rosak. Penggunaan yang kerap boleh memudarkan kesan parut.sesuai untuk sapuan luka kering.

Berminat WHATSAPP laju2 yer..
www.wassap.my/60145220649

#agengamatemasperingat
#perawatandiri
#gelgamat
#krimgamat
#minyaklinimen
#krimurut@massagecream
#codperingat
#pasirtumboh
#posseluruhmalaysia
PERAWATAN DIRI GEL GAMAT Gel gamat mengandungi anti oksida yang membantu melindungi kulit dari agen persekitaran berbahaya. Gel gamat boleh disapu pada luka yang masih basah dan ulser untuk mempercepatkan proses penyembuhan. Sapuan pada jerawat boleh membantu meredakan keradangan dan bengkak. MASSAGE CREAM/KRIM URUT GAMAT Digunakan untuk membantu melegakan sakit otot dan sendi dan terseliuh. Krim ini meninggalkan rasa nyaman dan menyegarkan di setiap urutan. Di gunakan untuk luaran shj. MINYAK LINIMEN Digunakan secara semburan untuk membantu meredakan sakit sendi dan otot serta menolong mengurangkan masalah kegatalan kulit. KRIM GAMAT Menolong merangsang pembaharuan dan memperbaikpulih kulit rosak. Penggunaan yang kerap boleh memudarkan kesan parut.sesuai untuk sapuan luka kering. Berminat WHATSAPP laju2 yer.. www.wassap.my/60145220649 #agengamatemasperingat  #perawatandiri  #gelgamat  #krimgamat  #minyaklinimen  #krimurut @massagecream #codperingat  #pasirtumboh  #posseluruhmalaysia 
🎉🎉HAPPY BIRTHDAY🎉🎉
.
Bagi yang lahir pada bulan Januari!! Istimewa untuk membership House of Healin❤

Birthday gift pada bulan September adalah Healin Scalpcare shampoo.

Anda boleh menebus BIRTHDAY GIFT🎁 anda dalam tempoh 14 hari bermula hari tarikh lahir anda dengan pembelian RM100 ke atas dalam satu resit.

Cepat tebus birthday gift anda sekarang!😘
.
Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi:
☎013-9263787/018-3787664 (Adibah) & 0145161050 (Haifa)
🚗 COD : K. terengganu, K. Nerus, Gong Badak
✈ Pengeposan ke seluruh Malaysia

#houseofhealin #healing #houseofhealing #gamat #suplement #kesihatan #kecantikan #kualaterengganu #cod #poslaju #halal #dataranaustin #freegift #birthdaygift #membership #gamarub #krimurut #krimurutsejuk #sakitotot #lenguhotot
🎉🎉HAPPY BIRTHDAY🎉🎉 . Bagi yang lahir pada bulan Januari!! Istimewa untuk membership House of Healin❤ Birthday gift pada bulan September adalah Healin Scalpcare shampoo. Anda boleh menebus BIRTHDAY GIFT🎁 anda dalam tempoh 14 hari bermula hari tarikh lahir anda dengan pembelian RM100 ke atas dalam satu resit. Cepat tebus birthday gift anda sekarang!😘 . Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi: ☎013-9263787/018-3787664 (Adibah) & 0145161050 (Haifa) 🚗 COD : K. terengganu, K. Nerus, Gong Badak ✈ Pengeposan ke seluruh Malaysia #houseofhealin  #healing  #houseofhealing  #gamat  #suplement  #kesihatan  #kecantikan  #kualaterengganu  #cod  #poslaju  #halal  #dataranaustin  #freegift  #birthdaygift  #membership  #gamarub  #krimurut  #krimurutsejuk  #sakitotot  #lenguhotot 
Massage cream pompia 1kg
#creamurut #massage #pijat #bodymassage #krimurut
🎉🎉HAPPY BIRTHDAY🎉🎉
Bagi yang lahir pada bulan Disember!! Istimewa untuk membership House of Healin❤

Birthday gift pada bulan September adalah Gamarub.

Anda boleh menebus BIRTHDAY GIFT🎁 anda dalam tempoh 14 hari bermula hari tarikh lahir anda dengan pembelian RM100 ke atas dalam satu resit.

Cepat tebus birthday gift anda sekarang!😘
.
Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi:
☎013-9263787/018-3787664 (Adibah) & 0145161050 (Haifa)
🚗 COD : K. terengganu, K. Nerus, Gong Badak
✈ Pengeposan ke seluruh Malaysia

#houseofhealin #healing #houseofhealing #gamat #suplement #kesihatan #kecantikan #kualaterengganu #cod #poslaju #halal #dataranaustin #freegift #birthdaygift #membership #gamarub #krimurut #krimurutsejuk #sakitotot #lenguhotot
🎉🎉HAPPY BIRTHDAY🎉🎉 Bagi yang lahir pada bulan Disember!! Istimewa untuk membership House of Healin❤ Birthday gift pada bulan September adalah Gamarub. Anda boleh menebus BIRTHDAY GIFT🎁 anda dalam tempoh 14 hari bermula hari tarikh lahir anda dengan pembelian RM100 ke atas dalam satu resit. Cepat tebus birthday gift anda sekarang!😘 . Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi: ☎013-9263787/018-3787664 (Adibah) & 0145161050 (Haifa) 🚗 COD : K. terengganu, K. Nerus, Gong Badak ✈ Pengeposan ke seluruh Malaysia #houseofhealin  #healing  #houseofhealing  #gamat  #suplement  #kesihatan  #kecantikan  #kualaterengganu  #cod  #poslaju  #halal  #dataranaustin  #freegift  #birthdaygift  #membership  #gamarub  #krimurut  #krimurutsejuk  #sakitotot  #lenguhotot 
Sweet December! ╰(*´︶`*)╯
.
💐 Selamat Hari Lahir kpd semua yg lahir di dlm bulan Disember terutama ahli House of Healin :)
.
💐 Dengan hanya pembelian RM100, anda akan diberikan hadiah percuma Gamarub 60g
.
💐 Sah selama 14 hari selepas dari tarikh hari lahir dan juga boleh ditebus sebanyak 14 kali mengikut syarat yg ditetapkan
.
•• Kpd mereka yg baru mendaftar pd hari yg sama (bulan lahir) juga layak utk menebus hadiah
.
Whatsapp/text: +6011.3912.5325 (Aisyah) @ +6011.1161.1088 (Saffa)
.
#houseofhealinmalaysia #houseofhealin #houseofhealinkerteh #mesramall #kerteh #terengganu #kemaman #gamathealin #healin #produkkajiansaintis #produkmalaysia #produkkesihatan #supplementkesihatan #keajaibanhealin #produkkecantikan #AG2000 #gamat #gamatemas #gamarub #krimurut #krimurutsendi  #decemberbabies #ahlihouseofhealin #hadiahharilahir
Sweet December! ╰(*´︶`*)╯ . 💐 Selamat Hari Lahir kpd semua yg lahir di dlm bulan Disember terutama ahli House of Healin :) . 💐 Dengan hanya pembelian RM100, anda akan diberikan hadiah percuma Gamarub 60g . 💐 Sah selama 14 hari selepas dari tarikh hari lahir dan juga boleh ditebus sebanyak 14 kali mengikut syarat yg ditetapkan . •• Kpd mereka yg baru mendaftar pd hari yg sama (bulan lahir) juga layak utk menebus hadiah . Whatsapp/text: +6011.3912.5325 (Aisyah) @ +6011.1161.1088 (Saffa) . #houseofhealinmalaysia  #houseofhealin  #houseofhealinkerteh  #mesramall  #kerteh  #terengganu  #kemaman  #gamathealin  #healin  #produkkajiansaintis  #produkmalaysia  #produkkesihatan  #supplementkesihatan  #keajaibanhealin  #produkkecantikan  #AG2000  #gamat  #gamatemas  #gamarub  #krimurut  #krimurutsendi  #decemberbabies  #ahlihouseofhealin  #hadiahharilahir 
Jadi ibu rumah tangga itu kerjaan emang nggk ada habisnya ya.. Dulu mikirnya klo udah stay d rumah aj, semua kerjaan bakal beres and bakal bnyak waktu luang. 
Eh ternyata daku salah. Kerjaan nggk ada habisnya cuy.. Lelah hayati berbie dibuatnya. 
Apalagi buat bumil yg emang mudah capex, rasanya badan udah nggk rasa badan ya.. Dipijet salah satu pilihan yg emang menggiurkan bgt. Makanya tiap malam minta pijet ama si ayank. Walo cuma dikit and bentar lumayanlah buat ngilangin rasa penat sejenak. Apalagi klo dipijet seluruh tubuh ama mbk2 yg biasa mijet.. Widiw.. Bisa ampe ketiduran cuy.. Buat yg pada nggk suka dgn aroma minyak urut bisa pake ginger and seaweed body massage cream jafra ini. Bikin suasana mijit jadi enak bgt karena aromanya yg bikin rilex. Plus kulit jadi halus nih.. 😍😍 More info and pemesanan klik aj
http://bit.ly/pi2t_jafrapku
Wa 089620647036

#jafra#jafrapekanbaru#jualjafra#bodymassagekrim#krimurut#krimpijet#krimpijat#jualbodymassage#bodymassagejafra#krimpijetyangbikinrilex#gingerandseaweedbodymassagecream
Jadi ibu rumah tangga itu kerjaan emang nggk ada habisnya ya.. Dulu mikirnya klo udah stay d rumah aj, semua kerjaan bakal beres and bakal bnyak waktu luang. Eh ternyata daku salah. Kerjaan nggk ada habisnya cuy.. Lelah hayati berbie dibuatnya. Apalagi buat bumil yg emang mudah capex, rasanya badan udah nggk rasa badan ya.. Dipijet salah satu pilihan yg emang menggiurkan bgt. Makanya tiap malam minta pijet ama si ayank. Walo cuma dikit and bentar lumayanlah buat ngilangin rasa penat sejenak. Apalagi klo dipijet seluruh tubuh ama mbk2 yg biasa mijet.. Widiw.. Bisa ampe ketiduran cuy.. Buat yg pada nggk suka dgn aroma minyak urut bisa pake ginger and seaweed body massage cream jafra ini. Bikin suasana mijit jadi enak bgt karena aromanya yg bikin rilex. Plus kulit jadi halus nih.. 😍😍 More info and pemesanan klik aj http://bit.ly/pi2t_jafrapku Wa 089620647036 #jafra #jafrapekanbaru #jualjafra #bodymassagekrim #krimurut #krimpijet #krimpijat #jualbodymassage #bodymassagejafra #krimpijetyangbikinrilex #gingerandseaweedbodymassagecream 
#KRIMAJAIB !!
.
Ni bukan sebarangan krim taw. Krim ni banyak kegunaannya & sangat terbaikkk untuk seisi keluarga... 👍
.
Nak tahu kenapa???
.
Sebabbb.....
✔tiada kandungan Paraben @ pun bahan yang digunakan sememangnya semulajadi & selamat
✔Bukan dewasa je boleh guna, bayi pun bolehhh...
✔HBC ni dingin. Ia sesuai untuk semua jenis kulit 😍
.
FUNGSI Herbal Blend® Multi-Purpose Cream :
.
⬇⬇⬇⬇⬇
.
🌿Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
🌿Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🌿Menghilangkan luka dan merawat eczema
🌿Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🌿Merawat kulit gatal
🌿Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🌿Losyen harian untuk kulit kering
🌿Krim urut badan lenguh
🌿Merawat kesan luka melecur 🌿Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
🌿Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
🌿Ubat luka atau melecur
🌿Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
🌿Menghilangkan parut
🌿Losyen harian
🌿Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 🌿Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
🌿Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan.
.
Best kan krim HBC ni? Amat sesuai utk seisi keluarga 😘
.
#shakleebylina
#krimherbabland
#ruam
#eczema
#pecahlemak
#hilangparut
#ubatluka
#kulitkering
#kulitgatal
#tumitkasar
#tumitpecah
#krimurut
.
.
Nak harga special???
.
Boleh whsapp saya  ke 0124846021
#KRIMAJAIB  !! . Ni bukan sebarangan krim taw. Krim ni banyak kegunaannya & sangat terbaikkk untuk seisi keluarga... 👍 . Nak tahu kenapa??? . Sebabbb..... ✔tiada kandungan Paraben @ pun bahan yang digunakan sememangnya semulajadi & selamat ✔Bukan dewasa je boleh guna, bayi pun bolehhh... ✔HBC ni dingin. Ia sesuai untuk semua jenis kulit 😍 . FUNGSI Herbal Blend® Multi-Purpose Cream : . ⬇⬇⬇⬇⬇ . 🌿Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 🌿Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🌿Menghilangkan luka dan merawat eczema 🌿Melegakan gigitan serangga / nyamuk 🌿Merawat kulit gatal 🌿Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox 🌿Losyen harian untuk kulit kering 🌿Krim urut badan lenguh 🌿Merawat kesan luka melecur 🌿Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat 🌿Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga 🌿Ubat luka atau melecur 🌿Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu 🌿Menghilangkan parut 🌿Losyen harian 🌿Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 🌿Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda 🌿Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan. . Best kan krim HBC ni? Amat sesuai utk seisi keluarga 😘 . #shakleebylina  #krimherbabland  #ruam  #eczema  #pecahlemak  #hilangparut  #ubatluka  #kulitkering  #kulitgatal  #tumitkasar  #tumitpecah  #krimurut  . . Nak harga special??? . Boleh whsapp saya ke 0124846021
KRIM LERGA AROMATHERAPI:
KHASIAT DAN KEGUNAAN KRIM LERGA AROMATHERAPI SERBAGUNA : 👉Membantu masalah berkaitan dengan kulit
👉Membantu Mengurangkan Perut Buncit Dan Selulit
👉Membantu Membuang Angin Dalam Badan
👉Mengurangkan Kesakitan Akibat Senggugut
👉Membantu Mengurangkan Sakit Sendi Dan Otot
👉Membantu Melegakan Lenguh-lenguh Badan
👉Membantu Mengurangkan Sakit Pinggang Dan Belakang
👉Membantu Melegakan Kembung Perut
👉Membantu Mengurangkan Kesan Ruam Dan Kesan Lecur
👉Membantu Mengurangkan Kesakitan Akibat Gigitan Serangga
👉Membantu Mengurangkan Kesakitan Akibat Gout
👉Digunakan Untuk Urutan Akibat Terseliuh
👉Kegunaan Seisi Keluarga (Kecuali Bayi)
👉Boleh Digunakan Sekerap Mungkin
👉sesuai untuk Wanita, Lelaki, Warga Emas dan Kanak-kanak kerana ianya diformulakan untuk pelbagai kegunaan bagi menyelesaikan masalah kesihatan dan kecantikan seperti membantu mengatasi perut buncit dan selulit, lenguh-lenguh dan menyingkirkan angin jahat dalam badan, sakit otot dan belakang serta sangat sesuai untuk wanita yang selalu mengalami kesakitan akibat sengugut.
.
Wassap
0192415286
.
#krimlergaaromatherapy
#produkbahanalami
#sokongbuatanmalaysia
#sokongprodukmuslim
#AgentDiperlukanSeluruhMalaysia #krimurut #krimaromaterapi
KRIM LERGA AROMATHERAPI: KHASIAT DAN KEGUNAAN KRIM LERGA AROMATHERAPI SERBAGUNA : 👉Membantu masalah berkaitan dengan kulit 👉Membantu Mengurangkan Perut Buncit Dan Selulit 👉Membantu Membuang Angin Dalam Badan 👉Mengurangkan Kesakitan Akibat Senggugut 👉Membantu Mengurangkan Sakit Sendi Dan Otot 👉Membantu Melegakan Lenguh-lenguh Badan 👉Membantu Mengurangkan Sakit Pinggang Dan Belakang 👉Membantu Melegakan Kembung Perut 👉Membantu Mengurangkan Kesan Ruam Dan Kesan Lecur 👉Membantu Mengurangkan Kesakitan Akibat Gigitan Serangga 👉Membantu Mengurangkan Kesakitan Akibat Gout 👉Digunakan Untuk Urutan Akibat Terseliuh 👉Kegunaan Seisi Keluarga (Kecuali Bayi) 👉Boleh Digunakan Sekerap Mungkin 👉sesuai untuk Wanita, Lelaki, Warga Emas dan Kanak-kanak kerana ianya diformulakan untuk pelbagai kegunaan bagi menyelesaikan masalah kesihatan dan kecantikan seperti membantu mengatasi perut buncit dan selulit, lenguh-lenguh dan menyingkirkan angin jahat dalam badan, sakit otot dan belakang serta sangat sesuai untuk wanita yang selalu mengalami kesakitan akibat sengugut. . Wassap 0192415286 . #krimlergaaromatherapy  #produkbahanalami  #sokongbuatanmalaysia  #sokongprodukmuslim  #AgentDiperlukanSeluruhMalaysia  #krimurut  #krimaromaterapi 
K.Ayu bukan jenis yang suka pakai losyen...samada kat diri sendiri ataupun anak...sebab apa tau...??? Sebab rasa melekit, berminyak dan lambat menyerap ke dalam kulit...
.
Lain pulak ceritanya dengan krim herbal blend ni....selain bau dia wangi menenangkan...ia juga tidak melekit dan mudah meresap ke kulit...
.
Masa Ammara bayi dulu k.Ayu guna losyen ni sapu seluruh badan dia..sambil urut selepas mandikan dia.... sekejap je urut dia dah tertidur....mungkin sebab rasa best je dingin je pada kulit dia... terus tertidur...
.
Kalau ada ruam susu atau ruam yang jenis kering pun elok sapu herbal blend ni sekejap je dah baik....kulit pun nampak licin gebu je....
.
Untuk k.Ayu pulak...k.Ayu suka guna buat losyen tangan dan kaki...untuk elakkan tumit pecah...Alhamdulillah...sangat berkesan dengan k.Ayu...
.
1 tiub besar ni ada 113g krim herbal blend...boleh tahan 2-3bulan kalau buat losyen seluruh badan baby...kalau pandai berjimat, boleh tahan lebih lama lagi...
.
1 tiub harga RM38 tidak termasuk postage...postage RM8....memang berbaloi-baloi untuk kegunaan sekeluarga.
.
Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend
👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema
👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk
👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal
👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox
👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering
👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh
👉 Membantu melegakan kesan luka melecur
👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @idayu_irdina
📲0139189500 Idayu
K.Ayu bukan jenis yang suka pakai losyen...samada kat diri sendiri ataupun anak...sebab apa tau...??? Sebab rasa melekit, berminyak dan lambat menyerap ke dalam kulit... . Lain pulak ceritanya dengan krim herbal blend ni....selain bau dia wangi menenangkan...ia juga tidak melekit dan mudah meresap ke kulit... . Masa Ammara bayi dulu k.Ayu guna losyen ni sapu seluruh badan dia..sambil urut selepas mandikan dia.... sekejap je urut dia dah tertidur....mungkin sebab rasa best je dingin je pada kulit dia... terus tertidur... . Kalau ada ruam susu atau ruam yang jenis kering pun elok sapu herbal blend ni sekejap je dah baik....kulit pun nampak licin gebu je.... . Untuk k.Ayu pulak...k.Ayu suka guna buat losyen tangan dan kaki...untuk elakkan tumit pecah...Alhamdulillah...sangat berkesan dengan k.Ayu... . 1 tiub besar ni ada 113g krim herbal blend...boleh tahan 2-3bulan kalau buat losyen seluruh badan baby...kalau pandai berjimat, boleh tahan lebih lama lagi... . 1 tiub harga RM38 tidak termasuk postage...postage RM8....memang berbaloi-baloi untuk kegunaan sekeluarga. . Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend 👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema 👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk 👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal 👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox 👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering 👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh 👉 Membantu melegakan kesan luka melecur 👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa. . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @idayu_irdina 📲0139189500 Idayu
K.Ayu bukan jenis yang suka pakai losyen...samada kat diri sendiri ataupun anak...sebab apa tau...??? Sebab rasa melekit, berminyak dan lambat menyerap ke dalam kulit...
.
Lain pulak ceritanya dengan krim herbal blend ni....selain bau dia wangi menenangkan...ia juga tidak melekit dan mudah meresap ke kulit...
.
Masa Ammara bayi dulu k.Ayu guna losyen ni sapu seluruh badan dia..sambil urut selepas mandikan dia.... sekejap je urut dia dah tertidur....mungkin sebab rasa best je dingin je pada kulit dia... terus tertidur...
.
Kalau ada ruam susu atau ruam yang jenis kering pun elok sapu herbal blend ni sekejap je dah baik....kulit pun nampak licin gebu je....
.
Untuk k.Ayu pulak...k.Ayu suka guna buat losyen tangan dan kaki...untuk elakkan tumit pecah...Alhamdulillah...sangat berkesan dengan k.Ayu...
.
1 tiub besar ni ada 113g krim herbal blend...boleh tahan 2-3bulan kalau buat losyen seluruh badan baby...kalau pandai berjimat, boleh tahan lebih lama lagi...
.
1 tiub harga RM38 tidak termasuk postage...postage RM8....memang berbaloi-baloi untuk kegunaan sekeluarga.
.
Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend
👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema
👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk
👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal
👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox
👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering
👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh
👉 Membantu melegakan kesan luka melecur
👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @idayu_irdina
📲0139189500 Idayu
K.Ayu bukan jenis yang suka pakai losyen...samada kat diri sendiri ataupun anak...sebab apa tau...??? Sebab rasa melekit, berminyak dan lambat menyerap ke dalam kulit... . Lain pulak ceritanya dengan krim herbal blend ni....selain bau dia wangi menenangkan...ia juga tidak melekit dan mudah meresap ke kulit... . Masa Ammara bayi dulu k.Ayu guna losyen ni sapu seluruh badan dia..sambil urut selepas mandikan dia.... sekejap je urut dia dah tertidur....mungkin sebab rasa best je dingin je pada kulit dia... terus tertidur... . Kalau ada ruam susu atau ruam yang jenis kering pun elok sapu herbal blend ni sekejap je dah baik....kulit pun nampak licin gebu je.... . Untuk k.Ayu pulak...k.Ayu suka guna buat losyen tangan dan kaki...untuk elakkan tumit pecah...Alhamdulillah...sangat berkesan dengan k.Ayu... . 1 tiub besar ni ada 113g krim herbal blend...boleh tahan 2-3bulan kalau buat losyen seluruh badan baby...kalau pandai berjimat, boleh tahan lebih lama lagi... . 1 tiub harga RM38 tidak termasuk postage...postage RM8....memang berbaloi-baloi untuk kegunaan sekeluarga. . Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend 👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema 👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk 👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal 👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox 👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering 👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh 👉 Membantu melegakan kesan luka melecur 👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa. . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @idayu_irdina 📲0139189500 Idayu
K.Ayu bukan jenis yang suka pakai losyen...samada kat diri sendiri ataupun anak...sebab apa tau...??? Sebab rasa melekit, berminyak dan lambat menyerap ke dalam kulit...
.
Lain pulak ceritanya dengan krim herbal blend ni....selain bau dia wangi menenangkan...ia juga tidak melekit dan mudah meresap ke kulit...
.
Masa Ammara bayi dulu k.Ayu guna losyen ni sapu seluruh badan dia..sambil urut selepas mandikan dia.... sekejap je urut dia dah tertidur....mungkin sebab rasa best je dingin je pada kulit dia... terus tertidur...
.
Kalau ada ruam susu atau ruam yang jenis kering pun elok sapu herbal blend ni sekejap je dah baik....kulit pun nampak licin gebu je....
.
Untuk k.Ayu pulak...k.Ayu suka guna buat losyen tangan dan kaki...untuk elakkan tumit pecah...Alhamdulillah...sangat berkesan dengan k.Ayu...
.
1 tiub besar ni ada 113g krim herbal blend...boleh tahan 2-3bulan kalau buat losyen seluruh badan baby...kalau pandai berjimat, boleh tahan lebih lama lagi...
.
1 tiub harga RM38 tidak termasuk postage...postage RM8....memang berbaloi-baloi untuk kegunaan sekeluarga.
.
Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend
👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema
👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk
👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal
👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox
👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering
👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh
👉 Membantu melegakan kesan luka melecur
👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @idayu_irdina
📲0139189500 Idayu
K.Ayu bukan jenis yang suka pakai losyen...samada kat diri sendiri ataupun anak...sebab apa tau...??? Sebab rasa melekit, berminyak dan lambat menyerap ke dalam kulit... . Lain pulak ceritanya dengan krim herbal blend ni....selain bau dia wangi menenangkan...ia juga tidak melekit dan mudah meresap ke kulit... . Masa Ammara bayi dulu k.Ayu guna losyen ni sapu seluruh badan dia..sambil urut selepas mandikan dia.... sekejap je urut dia dah tertidur....mungkin sebab rasa best je dingin je pada kulit dia... terus tertidur... . Kalau ada ruam susu atau ruam yang jenis kering pun elok sapu herbal blend ni sekejap je dah baik....kulit pun nampak licin gebu je.... . Untuk k.Ayu pulak...k.Ayu suka guna buat losyen tangan dan kaki...untuk elakkan tumit pecah...Alhamdulillah...sangat berkesan dengan k.Ayu... . 1 tiub besar ni ada 113g krim herbal blend...boleh tahan 2-3bulan kalau buat losyen seluruh badan baby...kalau pandai berjimat, boleh tahan lebih lama lagi... . 1 tiub harga RM38 tidak termasuk postage...postage RM8....memang berbaloi-baloi untuk kegunaan sekeluarga. . Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend 👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema 👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk 👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal 👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox 👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering 👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh 👉 Membantu melegakan kesan luka melecur 👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa. . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @idayu_irdina 📲0139189500 Idayu
Hai awak.. Nak kenalkan krim sapu Shakklee ni. 
Best sangat kalau ada jerawat boleh sapu tipis dekat tempat jerawat tu.

Mmm kalau ada ruam-ruam, kulit tumit kasar pun boleh sapu. Senang je. Yang penting rajin okay.

Nak order? 
Whatsapp Nora 019 668 3043

Whatsapp Nora 019 668 3043

Whatsapp Nora 019 668 3043

Your Saklee Agent
Shah Alam | Malaysia

#herbalblend
#krimjerawat
#krimurut
#shakleeherbalblend
#shakleeshahalam
#shakleecod
Hai awak.. Nak kenalkan krim sapu Shakklee ni. Best sangat kalau ada jerawat boleh sapu tipis dekat tempat jerawat tu. Mmm kalau ada ruam-ruam, kulit tumit kasar pun boleh sapu. Senang je. Yang penting rajin okay. Nak order? Whatsapp Nora 019 668 3043 Whatsapp Nora 019 668 3043 Whatsapp Nora 019 668 3043 Your Saklee Agent Shah Alam | Malaysia #herbalblend  #krimjerawat  #krimurut  #shakleeherbalblend  #shakleeshahalam  #shakleecod 
Padatnya aktifitas bisa membuat kulit wajah terkesan lelah..
Segarkan kembali dengan pijatan relax @latulipecosmetiques #Massagecream

Rp 59.500

Cream khusus utk massage kulit wajah,guna
-melancarkan peredaran darah
-mengencangkan otot2 di bwah kulit
-memberi kesan relaksasi
-menyamarkan garis2 halus di wajah

Yuk sedia di rumah utk perawatan kulit cantik alami.. order ;
WA 081 220 421 060
PIN BB 5FCF6686
Shopee "travisemeli"

#skincare #perawatanwajah #massage #krimurut #localbrandindonesia #latulipemurah #allskintype
Padatnya aktifitas bisa membuat kulit wajah terkesan lelah.. Segarkan kembali dengan pijatan relax @latulipecosmetiques #Massagecream  Rp 59.500 Cream khusus utk massage kulit wajah,guna -melancarkan peredaran darah -mengencangkan otot2 di bwah kulit -memberi kesan relaksasi -menyamarkan garis2 halus di wajah Yuk sedia di rumah utk perawatan kulit cantik alami.. order ; WA 081 220 421 060 PIN BB 5FCF6686 Shopee "travisemeli" #skincare  #perawatanwajah  #massage  #krimurut  #localbrandindonesia  #latulipemurah  #allskintype 
.
Apakah kegunaan Krim ni selain untuk ruam, gatal2, digigit nyamuk dan kulit kering?
.
Saya juga pakai Krim ni apabila nak berurut. Lenguh kat belakang, belikat, sakit kaki pun saya massage pakai Krim ni.
.
Rasa best sebab berangin dan sejuk.
.
#herbalblend #krimurut #krimruam #krimpelbagaiguna #sayajualherbalblend #sakitbadan
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU???
TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR????
.
Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya.
.
Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend
👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema
👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk
👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal
👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox
👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering
👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh
👉 Membantu melegakan kesan luka melecur
👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @idayu_irdina
📲0139189500 Idayu
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU??? TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR???? . Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. . Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend 👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema 👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk 👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal 👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox 👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering 👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh 👉 Membantu melegakan kesan luka melecur 👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa. . . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @idayu_irdina 📲0139189500 Idayu
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU???
TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR????
.
Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya.
.
Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend
👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema
👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk
👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal
👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox
👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering
👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh
👉 Membantu melegakan kesan luka melecur
👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @idayu_irdina
📲0139189500 Idayu
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU??? TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR???? . Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. . Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend 👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema 👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk 👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal 👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox 👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering 👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh 👉 Membantu melegakan kesan luka melecur 👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa. . . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @idayu_irdina 📲0139189500 Idayu
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU???
TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR????
.
Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya.
.
Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend
👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema
👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk
👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal
👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox
👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering
👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh
👉 Membantu melegakan kesan luka melecur
👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @idayu_irdina
📲0139189500 Idayu
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU??? TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR???? . Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. . Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend 👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema 👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk 👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal 👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox 👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering 👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh 👉 Membantu melegakan kesan luka melecur 👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa. . . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @idayu_irdina 📲0139189500 Idayu
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU???
TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR????
.
Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya.
.
Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend
👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema
👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk
👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal
👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox
👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering
👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh
👉 Membantu melegakan kesan luka melecur
👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @idayu_irdina
📲0139189500 Idayu
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU??? TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR???? . Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. . Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend 👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema 👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk 👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal 👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox 👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering 👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh 👉 Membantu melegakan kesan luka melecur 👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa. . . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @idayu_irdina 📲0139189500 Idayu
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU???
TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR????
.
Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya.
.
Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend
👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema
👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk
👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal
👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox
👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering
👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh
👉 Membantu melegakan kesan luka melecur
👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @idayu_irdina
📲0139189500 Idayu
ANAK SELALU KENA RUAM SUSU??? TUMIT KAKI PECAH DAN KASAR???? . Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. . Kebaikan Krim serbaguna Herbal blend 👉 Membantu melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 👉 Membantu mengatasi masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 👉 Membantu menyembuhkan luka kecil dan merawat eczema 👉 Membantu melegakan gigitan serangga / nyamuk 👉 Membantu mengatasi masalah kulit gatal 👉 Membantu memudarkan parut jerawat / parut chicken pox 👉 Bagus untuk membantu mengatasi masalah kulit kering 👉 Boleh dijadikan sebagai krim urut badan lenguh 👉 Membantu melegakan kesan luka melecur 👉 Membantu mengatasi masalah ekzema pada bayi, kanak-kanak dan dewasa. . . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @idayu_irdina 📲0139189500 Idayu
Tropika Mommy Spa
"Penjagaan kulit ketika hamil dan selepas bersalin"

Haiii mommies......
Jomm try mommy spa dari #Tropika ni... Best sangat² tau....dah try sekali confirm jatuh cinta....😍😍
Kulit kekal cantik cik abang pun kekal sayang....ceeewaaahhhh 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗 Mehh intai sikit apa tu Mommy Spa..... Produk #mommyspa ni diformulasikan dari minyak kelapa dara dan selamat digunakan untuk Ibu hamil dan selepas melahirkan anak.

Mommy Spa Aromatherapi Massage Cream
🌺Menyegarkan tubuh badan anda sepanjang tempoh hamil dan berpantang.
🌺Bertindak sebagai aromaterapi bagi membantu meredakan tekanan, ketegangan otot dan masalah kelesuan
🌺Sesuai digunakan untuk Ibu hamil dan selepas bersalin

Mommy Spa Belly Cream
🌺Berkesan untuk memelihara kelembapan dan kehalusan kulit anda di samping membantu mengurangkan kesan regangan serta masalah kegatalan, kulit kering dan bersisik”
🌺Amalkan setiap pagi dan petang selepas mandi untuk hasil yang memberangsangkan
🌺Sesuai digunakan untuk Ibu hamil dan selepas bersalin

Mommy Spa Post Natal Massage Oil
🌺Minyak ini sesuai digunakan untuk mengurut badan anda selepas bersalin. Untuk mendapatkan kesan lebih baik, selepas sehari bersalin, lakukan urutan menggunakan minyak ini. 🌺Diperbuat dari minyak kelapa dara, serai, minyak habbatussauda, lengkuas, minyak bawang, serta herba tropika lain.

Jangan lupa datang ke Butik kami🎈 🎈
Mai jangan x mai 🚗 🚗
Kabo jangan x kabo 📢 📢
"Butik EKSKLUSIF, Harga MAMPU MILIK" 💲 💲
.
🏢 mama's love babyshop,
Urban 360,Taman Sri Gombak
(Sebelah Domino's Pizza),
Batu Caves ,Selangor
☎️03-6730 4533

#tropika #mommyspa #postnatalcare #krimurut #massagecream #aromatherapy
#pregnancy #gombak #kedaibayi #butikibubayi #setpantang #vco #mamaslove_gombak
#mamaslove_babyshop
Tropika Mommy Spa "Penjagaan kulit ketika hamil dan selepas bersalin" Haiii mommies...... Jomm try mommy spa dari #Tropika  ni... Best sangat² tau....dah try sekali confirm jatuh cinta....😍😍 Kulit kekal cantik cik abang pun kekal sayang....ceeewaaahhhh 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗 Mehh intai sikit apa tu Mommy Spa..... Produk #mommyspa  ni diformulasikan dari minyak kelapa dara dan selamat digunakan untuk Ibu hamil dan selepas melahirkan anak. Mommy Spa Aromatherapi Massage Cream 🌺Menyegarkan tubuh badan anda sepanjang tempoh hamil dan berpantang. 🌺Bertindak sebagai aromaterapi bagi membantu meredakan tekanan, ketegangan otot dan masalah kelesuan 🌺Sesuai digunakan untuk Ibu hamil dan selepas bersalin Mommy Spa Belly Cream 🌺Berkesan untuk memelihara kelembapan dan kehalusan kulit anda di samping membantu mengurangkan kesan regangan serta masalah kegatalan, kulit kering dan bersisik” 🌺Amalkan setiap pagi dan petang selepas mandi untuk hasil yang memberangsangkan 🌺Sesuai digunakan untuk Ibu hamil dan selepas bersalin Mommy Spa Post Natal Massage Oil 🌺Minyak ini sesuai digunakan untuk mengurut badan anda selepas bersalin. Untuk mendapatkan kesan lebih baik, selepas sehari bersalin, lakukan urutan menggunakan minyak ini. 🌺Diperbuat dari minyak kelapa dara, serai, minyak habbatussauda, lengkuas, minyak bawang, serta herba tropika lain. Jangan lupa datang ke Butik kami🎈 🎈 Mai jangan x mai 🚗 🚗 Kabo jangan x kabo 📢 📢 "Butik EKSKLUSIF, Harga MAMPU MILIK" 💲 💲 . 🏢 mama's love babyshop, Urban 360,Taman Sri Gombak (Sebelah Domino's Pizza), Batu Caves ,Selangor ☎️03-6730 4533 #tropika  #mommyspa  #postnatalcare  #krimurut  #massagecream  #aromatherapy  #pregnancy  #gombak  #kedaibayi  #butikibubayi  #setpantang  #vco  #mamaslove_gombak  #mamaslove_babyshop 
MAJOR LOVEEE
.
sangatttt bagus utk gatal-gatal kulit terutama baby. very mild, tak hakiskan kulit. .
suri & sophia guna. mummy pun guna jugak 🤣 sapu kat siku & tumit kaki taknak bagi kasar 😆
.
sangattt berpatutan compared dgn cream lain yg pernah anak-anak guna 😍
.
apa yg best herbal blend cream ni?
.
☘️Dingin pada kulit
☘️Ekstrak herba semulajadi
☘️Tidak berminyak
☘️Mudah meresap
☘️Aroma menyenangkan
☘️Sesuai untuk semua golongan
☘️Dijamin berkesan
☘️Halal
☘️Tanpa paraben dan steroid
.
kak sha | 0173587331
.
#kakshajualshaklee #creameczema #gatalgatal #eczema #halal #selamat #untukanakanak #tumitkakikasar #krimurut #organik #shakleebest #shakleeselamat #shakleemalaysia #shakleeshahalam #shakleepinggiranusj123 #shakleeuitmshahalam
MAJOR LOVEEE . sangatttt bagus utk gatal-gatal kulit terutama baby. very mild, tak hakiskan kulit. . suri & sophia guna. mummy pun guna jugak 🤣 sapu kat siku & tumit kaki taknak bagi kasar 😆 . sangattt berpatutan compared dgn cream lain yg pernah anak-anak guna 😍 . apa yg best herbal blend cream ni? . ☘️Dingin pada kulit ☘️Ekstrak herba semulajadi ☘️Tidak berminyak ☘️Mudah meresap ☘️Aroma menyenangkan ☘️Sesuai untuk semua golongan ☘️Dijamin berkesan ☘️Halal ☘️Tanpa paraben dan steroid . kak sha | 0173587331 . #kakshajualshaklee  #creameczema  #gatalgatal  #eczema  #halal  #selamat  #untukanakanak  #tumitkakikasar  #krimurut  #organik  #shakleebest  #shakleeselamat  #shakleemalaysia  #shakleeshahalam  #shakleepinggiranusj123  #shakleeuitmshahalam 
len kali upload gambor yang dah edit macam ni kot.
ada semua nama fb, no tel, nama produk, RM.  xyah penuhkan inbox & wasap.
semata2 nak tau harga.

kalau orang "search" produk ni. jumpa gambor ni..maka..dia akan carik kita kot.. kot la ada rezeki Allah nak bagi kan.. " # " jangan lupa.

#massagecream 
#krimurut 
#gamatemas
#kulai
#johor ( fenin carik barang online.  nama tah hapa hapa. "pm untuk harga" .. malas. leceh tau x ? )
len kali upload gambor yang dah edit macam ni kot. ada semua nama fb, no tel, nama produk, RM. xyah penuhkan inbox & wasap. semata2 nak tau harga. kalau orang "search" produk ni. jumpa gambor ni..maka..dia akan carik kita kot.. kot la ada rezeki Allah nak bagi kan.. " # " jangan lupa. #massagecream  #krimurut  #gamatemas  #kulai  #johor  ( fenin carik barang online. nama tah hapa hapa. "pm untuk harga" .. malas. leceh tau x ? )
Produk Laku Keras
Krim Urut Susu Kambing
.
Ramai repeat order sebab best dan boleh menghilangkan sakit urat & lenguh badan
.
Cuma RM20 sahaja
Nak order??
Whatsapp: 0199307730 😉
.
#SyabelleLegacy
#krimurut #minyakurut
Produk Laku Keras Krim Urut Susu Kambing . Ramai repeat order sebab best dan boleh menghilangkan sakit urat & lenguh badan . Cuma RM20 sahaja Nak order?? Whatsapp: 0199307730 😉 . #SyabelleLegacy  #krimurut  #minyakurut 
Selamat petang.. Petang2 ni ada rase sengal2 badan ke kaki ke.. Ha produk ni sgt sesuai untuk yg lenguh2 tgn lenguh kaki.. Bau pon best tau.. Bau mint sgt sengar.. Kalau yg ngantuk tu pon blh apply kt tengkuk bg freshh je.. Urmm segarnya.. Berminat? Nk try? Jum wsp yana
Liyana ramli
0197464126
Mary kay beauty consultant
#marykayshahalam #marykay #kotakemuning #jalankebun #shahalam #vendorwanted #marykaymalaysia #krimurut
KELEBIHAN HERBAL BLEND (MULTI- PURPOSE LOTION) 🎈Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
🎈Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
🎈Menghilangkan luka dan merawat eczema
🎈Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🎈Merawat kulit gatal
🎈Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🎈Losyen harian untuk kulit kering
🎈Krim urut badan lenguh
🎈Merawat kesan luka melecur
🎈Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
🎈Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
🎈Ubat luka atau melecur
🎈Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
🎈Menghilangkan parut
🎈Losyen harian
🎈Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
🎈Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
🎈Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan.

Dah cuba #herbalblend nie?
Emm kalau sape2 yang dah cuba tu mesti tau betapa bestnya herbal blend nie 😘😘dah lah wangi 😘😘 Bau herba gtu 👻
Nak cuba?
Boleh wassap or dm ain yer

Beauty and health consultant
Ain 0199435955

#shaklee #produkshaklee #shakleemalaysia #herbalblendshaklee #sakit #krimurut #lotionpelbagaifungsi
KELEBIHAN HERBAL BLEND (MULTI- PURPOSE LOTION) 🎈Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 🎈Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🎈Menghilangkan luka dan merawat eczema 🎈Melegakan gigitan serangga / nyamuk 🎈Merawat kulit gatal 🎈Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox 🎈Losyen harian untuk kulit kering 🎈Krim urut badan lenguh 🎈Merawat kesan luka melecur 🎈Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat 🎈Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga 🎈Ubat luka atau melecur 🎈Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu 🎈Menghilangkan parut 🎈Losyen harian 🎈Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 🎈Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda 🎈Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan. Dah cuba #herbalblend  nie? Emm kalau sape2 yang dah cuba tu mesti tau betapa bestnya herbal blend nie 😘😘dah lah wangi 😘😘 Bau herba gtu 👻 Nak cuba? Boleh wassap or dm ain yer Beauty and health consultant Ain 0199435955 #shaklee  #produkshaklee  #shakleemalaysia  #herbalblendshaklee  #sakit  #krimurut  #lotionpelbagaifungsi 
Sumcream Oil
Rp. 20.000,- Herbal Barokah
Jl. Laksda Adi Sucipto No. 227 Blimbing Malang
Telp. / Whatsapp :  0818.0381.7669
BBM :  5FB124D6

#cream#krim#krimpijat#krimurut#creampijat#sumcream
Nak tau lotion harian sy brand apa? 
Ni la ni... HERBAL BLEND 
cream ajaib Shaklee,  1001 kegunaan 
Selamat dan berkesa... Paling penting Paraben Free sbb nak apply kat kulit kan.  Baby yg kerap ada ruam pun selamat pakai. 
Nak order?  Contact ja 014-8715350 😊

#ruambaby #ruamsusu #gigitannyamuk #luka #kulitkering #tumitpecah #krimurut #shaklee #shakleekuching #shakleetawau #shakleekudat #shakleekotakinabalu #shakleelabuan #shakleelawas #freepost
.
KRIM MAKBUL MUNAJAT DHERS (110ml)
.
Product Description
🎗Dherbs Krim Makbul Munajat is a hot cream that can be used for body massage. It is non-oily and easily absorbed into skin. However, it is highly advisable to test this cream on a small patch of skin for any allergic or heat reaction
.
RETAIL PRICE: RM26
PROMOTION DISCOUNT 40%: RM15.60
.
More choice by walk in to:
@skinelle_vendor_boutique 
Lot H 1-140
Tingkat Paling atas
Sebaris Roof garden Hotel banquet Hall
Plaza jelutong
Shah Alam.
.
or
.
whatsapp0199900035 for hassle-free shopping😘
.
#losyenmakbulmunajat #makbulmunajat #minyakurut #krimurut #massagecream #sayajualdherbs #dherbsterlajaklaris #dherbs #datoaliffsyukri #losyenajaib #losyenpanas #krimpanas #sakitbadan #losyenurut #losyenhalia #krimhalia #puncakperdana #plazajelutong #bukitjeutong #ttdishahalam
. KRIM MAKBUL MUNAJAT DHERS (110ml) . Product Description 🎗Dherbs Krim Makbul Munajat is a hot cream that can be used for body massage. It is non-oily and easily absorbed into skin. However, it is highly advisable to test this cream on a small patch of skin for any allergic or heat reaction . RETAIL PRICE: RM26 PROMOTION DISCOUNT 40%: RM15.60 . More choice by walk in to: @skinelle_vendor_boutique Lot H 1-140 Tingkat Paling atas Sebaris Roof garden Hotel banquet Hall Plaza jelutong Shah Alam. . or . whatsapp0199900035 for hassle-free shopping😘 . #losyenmakbulmunajat  #makbulmunajat  #minyakurut  #krimurut  #massagecream  #sayajualdherbs  #dherbsterlajaklaris  #dherbs  #datoaliffsyukri  #losyenajaib  #losyenpanas  #krimpanas  #sakitbadan  #losyenurut  #losyenhalia  #krimhalia  #puncakperdana  #plazajelutong  #bukitjeutong  #ttdishahalam 
Assalamualaikum... بسم الله الرحمن الرحيم🌹  Jom tukar produk islam.. Beli smbil menderma... Ni nk bgitau kt sniii!!!... Haaa  KRIM URUT tu apa??? Haa ni nak cita nihh... Alhamdulillahhh pakcik ni dah berjaya anda bila lagi... Kalau nk tahu lbih lnjut boleh la pm saya 0193493625... SM=RM21.60 #gamat_emas #berdakwahkejlanAllah #bangkitknIslam #jomtukarprodukislam #belisambilbersedekah #krimurut #100%HALALJAKIM 
#produkislam #berjuangdemiISLAM #gamat_emas_terbaik
Assalamualaikum... بسم الله الرحمن الرحيم🌹 Jom tukar produk islam.. Beli smbil menderma... Ni nk bgitau kt sniii!!!... Haaa KRIM URUT tu apa??? Haa ni nak cita nihh... Alhamdulillahhh pakcik ni dah berjaya anda bila lagi... Kalau nk tahu lbih lnjut boleh la pm saya 0193493625... SM=RM21.60 #gamat_emas  #berdakwahkejlanAllah  #bangkitknIslam  #jomtukarprodukislam  #belisambilbersedekah  #krimurut  #100 %HALALJAKIM #produkislam  #berjuangdemiISLAM  #gamat_emas_terbaik 
Cool tak kami ni??! 😁😁😁
.
Cool kannnn...
.
#headcoolcream #krimurutkepala #krimurut #daunbidara #herbatradisional .
::: NAK INCOME SAMPINGAN???! :::
.
Mula-mula kami jual sekadar pakai di Salon. .
Alhamdulillah mana customer yang dah pakai seronok nak jual. .
Jadi Kita buka kuota untuk agent dan dropship HeadCool Cream..
.
Sapa mau join tambah income dengan HeadCool cream 🙌🙌🙌
.
Mohon whatsapp! Pm pm x layan!
.
Hudzaifah Mohd Phuat
013-4148423
.
WhatsApp👇
.
Order:
Type "HCC"
0134148423
.
Agent:
Type "agent HCC"
0134148423
.
Dropshipper:
Type "dropship HCC"
0134148423
Cool tak kami ni??! 😁😁😁 . Cool kannnn... . #headcoolcream  #krimurutkepala  #krimurut  #daunbidara  #herbatradisional  . ::: NAK INCOME SAMPINGAN???! ::: . Mula-mula kami jual sekadar pakai di Salon. . Alhamdulillah mana customer yang dah pakai seronok nak jual. . Jadi Kita buka kuota untuk agent dan dropship HeadCool Cream.. . Sapa mau join tambah income dengan HeadCool cream 🙌🙌🙌 . Mohon whatsapp! Pm pm x layan! . Hudzaifah Mohd Phuat 013-4148423 . WhatsApp👇 . Order: Type "HCC" 0134148423 . Agent: Type "agent HCC" 0134148423 . Dropshipper: Type "dropship HCC" 0134148423
PROMOSI!!! STOK BARU RESTOK! PRODUK LAKU KERAS, CEPAT SEBELUM HABIS LICIN!!!! #pembakarlemak #bakarselulit #krimurut #krimkurus #krimsejuk #gelkurus #dollacantikoriginal #produkpelangsinganbadan #dollacantik #dollacantikmurah #promosidollacantik
WhatsApp: 019-9307730
Price: RM20
.
#KrimUrut
#LosyenUrut
#Aromatheraphy
#therapy
Krim Urut Gamat 
Dirumus menggunakan gamat yang dipercayai secara tradisional dapat mengurangkan lenguh dan sakit otot.

Khasiat
@ Mengurangkan lenguh dan sakit otot
@ Memberikan rasa nyaman dan kelegaan selepas diurut
@ Melegakan migrain
@ Melegakan lelah dan hidung tersumbat
@ Merawat masalah sendi

#GamatEmas
#krimUrut
#sakitOtot ------> 011-5200 4446 ------> 011-5200 4446 ------> 012-331 9313
Krim Urut Gamat Dirumus menggunakan gamat yang dipercayai secara tradisional dapat mengurangkan lenguh dan sakit otot. Khasiat @ Mengurangkan lenguh dan sakit otot @ Memberikan rasa nyaman dan kelegaan selepas diurut @ Melegakan migrain @ Melegakan lelah dan hidung tersumbat @ Merawat masalah sendi #GamatEmas  #krimUrut  #sakitOtot  ------> 011-5200 4446 ------> 011-5200 4446 ------> 012-331 9313
Melegakan sakit-sakit & lenguh badan!!
.
Nak order??? WhatsApp: 013 7002215;)
.
#minyakurut #losyen #losyenurut #losyenbadan #losyenkurus #aromatherapy #krimurut #jamu
Sakit sendi...!!!
Ada penyelesaiannya...
Belum cuba belum tahu...
#minyaklinimen
#krimurut
#gamatemas
Untuk info lanjut WhatsApp 👉  012-331 9313 / 011-5200 4446
Sakit sendi...!!! Ada penyelesaiannya... Belum cuba belum tahu... #minyaklinimen  #krimurut  #gamatemas  Untuk info lanjut WhatsApp 👉 012-331 9313 / 011-5200 4446
#promosi 
hari ini sahaja!! jom daftar !

hanya rm53 sahaja sehingga 31 #december  ini sahaja!! #gamatemas 
#krimUrut
#pencuciMuka
#bathgel
#femmina 
#lotion
Baru lepas sapu Mommy Spa Aromatherapy Massage Cream ni kat bahagian badan yang lenguh-lenguh.
Terus rasa sejuk berangin kat kawasan tersebut.
Memang best la massage cream ni!
.
Diperbuat daripada herba tropika, 100% natural
Ada kelulusan KKM
.
Boleh whatsapp 011-3225 4796 untuk tau info lanjut atau nak konsultasi penggunaan
.
.
#tropika #mommyspa #aromatherapy #massagecream #urut #ibumengandung #ibupantang #kesihatanibu #krimurut #lenguh