an online Instagram web viewer

#kosongkosong medias

Photos

I wish I could COPY & PASTE you into my bed •••
Time goes by •• happy sunday peoples 🖤
#syawal10 #inikanraya #kosongkosong
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
😪🙄😋👳🤝🌙
.
.
.
.
.
#smapr
#batch96
#raya2018
#shrmzb 
#kosongkosong
HMMM...BRILLIANT JUGAK IDEA DIA. BUAT APA SAHAJA YG BOLEH.
.
Tag ler kawan korang yg kena buat gini jugak. Haha...
HMMM...BRILLIANT JUGAK IDEA DIA. BUAT APA SAHAJA YG BOLEH. . Tag ler kawan korang yg kena buat gini jugak. Haha...
You keep nagging because you cannot see the light... Actually light do not see you as you are drowned into the darkness of sins... 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
Berhentilah dari lakukan dosa... Menyesallah atas dosa yang lalu dan berazamlah untuk tidak melakukannya lagi... Dah berdoalah kepada Allah... Sesungguhnya Dia Maha Pengampun.... 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
Tetapi tidak jika terhadap manusia.. Kita perlu meminta maaf daripada mereka.... Kerana itulah adanya istilah
حبل من الله حبل من الناس
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
Oleh itu saya ingin meminta maaf atas segala salah silap selama ni... Bak kata orang "0-0"
-SHRMZDB-
#salamraya 
#kosongkosong 
#esoksekolahbhai
You keep nagging because you cannot see the light... Actually light do not see you as you are drowned into the darkness of sins... 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀 Berhentilah dari lakukan dosa... Menyesallah atas dosa yang lalu dan berazamlah untuk tidak melakukannya lagi... Dah berdoalah kepada Allah... Sesungguhnya Dia Maha Pengampun.... 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀 Tetapi tidak jika terhadap manusia.. Kita perlu meminta maaf daripada mereka.... Kerana itulah adanya istilah حبل من الله حبل من الناس 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀 Oleh itu saya ingin meminta maaf atas segala salah silap selama ni... Bak kata orang "0-0" -SHRMZDB- #salamraya  #kosongkosong  #esoksekolahbhai 
Macam mna raya tahun ni ok tak ok?
.
.
Org dlm gmbar tu ok ja. haha 😅
.
.
📷 by : @ammarmukhlis

#salamlebaran #raya2018 #eidmubarak #kosongkosong #alorsetar#shahalam #alorstar #kedah #penang #kluang #ipoh #terengganu #kualaterengganu #kulim #pontian #putrajaya #subangjaya #bangsar #kajang #ttdi #rawang #bangi #selangor #shahalamresident #kelanajaya #balakong #semenyih #selayang #ampang #repost @atif_afifuddin
If you love someone,🙈 do not give up on her shortcomings and always try to make her happy with us💕😊
#sorrybabe #eidmubarak #rayakansebulan #kosongkosong 💗#maybenexttime #overit #askingforafriend #whoops #noreally #badidea #nothankyou #sigh #mybad #itsfine #ohwell #notreallythough #probablynot #maybenot #whatwasithinking #maybenextyear #repost @_syu_aib01
23.06.01✨
Lahirlah seoarang insan yang bernama Ahmadi Putera Bin Mohd Zaki #turn17🎈 semoga Ahmadi berjaya Dunia dan Akhir, dapat jadi anak yg soleh, cemerlang dalam SPM 2018💕 Terima kasih banyak² semua yang wish dri malam tadi✨🔨
●
○

Terima Kasih sekali lagi semua

@iphone.prr #rayawithprr #teamrayakedah #teambiru #ikutcarakita #syawal2k18 #syawal1438h #kosongkosong #inikanraya #rayakansebulan#rayakeempat #teamrayaselangor #teamrayaterengganu #moodraya #shrmzb2018 #teamrayaperak #rayaketiga #rayakedua #2ndsyawal #shrmzb #2syawal #rayake4 #3rdsyawal #rayake2 #5syawal #teamrayapenang #1stsyawal #repost @adiputera__
23.06.01✨ Lahirlah seoarang insan yang bernama Ahmadi Putera Bin Mohd Zaki #turn17 🎈 semoga Ahmadi berjaya Dunia dan Akhir, dapat jadi anak yg soleh, cemerlang dalam SPM 2018💕 Terima kasih banyak² semua yang wish dri malam tadi✨🔨 ● ○ Terima Kasih sekali lagi semua @iphone.prr #rayawithprr  #teamrayakedah  #teambiru  #ikutcarakita  #syawal2k18  #syawal1438h  #kosongkosong  #inikanraya  #rayakansebulan #rayakeempat  #teamrayaselangor  #teamrayaterengganu  #moodraya  #shrmzb2018  #teamrayaperak  #rayaketiga  #rayakedua  #2ndsyawal  #shrmzb  #2syawal  #rayake4  #3rdsyawal  #rayake2  #5syawal  #teamrayapenang  #1stsyawal  #repost  @adiputera__
Ni ker #rotinancheese #viral restoran De Naina Ampang IPOH,,,, sejujurnya out of 10 ,,, abg kasi 8/10😆,,, jangan marah yer abaNGLA🤗🤗🤗 bagi pengemar cheese memang sesuai sangat lar,,, bagi yang tengah berkobar2 diet tu pun boleh makan juga tapi dinasihatkan SHARE berdua / bertiga sebab dalam roti nan tu dah ada mozerella cheese (yang macam atas pizza tu) atas nyer pula disirakan dengan cheese cair (yang macam cheesy wedges dekat KFC tu) rasa not bad tapi personally abg punya comment agak muak kalau makan sesorang,,, so pasni ajaklar makwe/pakwe/suami/isteri  atau sahabat handai untuk share kalau yang tengah acah2 diet cam abg ni kay👌🏻#denaina #ipoh #photooftheday #aidilfitri #eidmubarak #kosongkosong#makethisgoviral #litdance #onechallenge #reversechallenge #litdances #gasthisup #thewoahchallenge #trendingdances #woahdance #laiibirthdaycountdown #freakeditwmoraxnijae #dnayapt2chllenge #nayahdreamchallenge #repost @sir_ikhlas_sir_jujur
Ni ker #rotinancheese  #viral  restoran De Naina Ampang IPOH,,,, sejujurnya out of 10 ,,, abg kasi 8/10😆,,, jangan marah yer abaNGLA🤗🤗🤗 bagi pengemar cheese memang sesuai sangat lar,,, bagi yang tengah berkobar2 diet tu pun boleh makan juga tapi dinasihatkan SHARE berdua / bertiga sebab dalam roti nan tu dah ada mozerella cheese (yang macam atas pizza tu) atas nyer pula disirakan dengan cheese cair (yang macam cheesy wedges dekat KFC tu) rasa not bad tapi personally abg punya comment agak muak kalau makan sesorang,,, so pasni ajaklar makwe/pakwe/suami/isteri atau sahabat handai untuk share kalau yang tengah acah2 diet cam abg ni kay👌🏻#denaina  #ipoh  #photooftheday  #aidilfitri  #eidmubarak  #kosongkosong #makethisgoviral  #litdance  #onechallenge  #reversechallenge  #litdances  #gasthisup  #thewoahchallenge  #trendingdances  #woahdance  #laiibirthdaycountdown  #freakeditwmoraxnijae  #dnayapt2chllenge  #nayahdreamchallenge  #repost  @sir_ikhlas_sir_jujur
Luckily,I am able to get the coolest red to match with this sexy girl .🚗🚘.outfit by @khai_bk_ I wear red because I want to match with her..My British wife always stays sexy ,hot and sweet .We plan to wear red this year because that’s her favourite colour ..She always wears red.
#selamathariraya#hariraya#hariraya2018 #kosongkosong#songkok#bajuraya#bajuraya#fashionable#fashionblogger#model#jimmyqadeer#velvetsignaturesb#men#gentleman#suit#mensuitstyle#ootd#fashionmodel#malaysia#maafzahirbatin#menstyle#menswear#inikanraya #maafzahirdanbatin #salamkosongkosong #teamhijau #teamrayaperak #2syawal #syawal2018 #repost @jimmy_qadeer
Luckily,I am able to get the coolest red to match with this sexy girl .🚗🚘.outfit by @khai_bk_ I wear red because I want to match with her..My British wife always stays sexy ,hot and sweet .We plan to wear red this year because that’s her favourite colour ..She always wears red. #selamathariraya #hariraya #hariraya2018  #kosongkosong #songkok #bajuraya #bajuraya #fashionable #fashionblogger #model #jimmyqadeer #velvetsignaturesb #men #gentleman #suit #mensuitstyle #ootd #fashionmodel #malaysia #maafzahirbatin #menstyle #menswear #inikanraya  #maafzahirdanbatin  #salamkosongkosong  #teamhijau  #teamrayaperak  #2syawal  #syawal2018  #repost  @jimmy_qadeer
Tahun ni sape nk dtg rumah  haa!!! Dtg ramai- ramai, tapi aku takder kat umahh aa 🤪 #selamathariraya #kosongkosong #takdergambarlain
Inikan Raya!
Terima kaseh tuan Rumah abg @johanaziz sudi terima kami masak sedap2 ....sampai xnak bganjak kat meja makan 😂😂 #inikanraya #kosongkosong #raya2018
Inikan Raya! Terima kaseh tuan Rumah abg @johanaziz sudi terima kami masak sedap2 ....sampai xnak bganjak kat meja makan 😂😂 #inikanraya  #kosongkosong  #raya2018 
Jangan biarkan orang lain mengawal kebahagian kita. 
Inphoto:@ezdyn || Photog:@mujid94 
#ootd #inikanraya #kosongkosong #teamrayatemerloh #teamrayapahang #canon
Terima kaseh kak @amylia_aalan Dalam kesibukan g open house....sempat lagi masak utk kami 😍😘 love you kak 💗💕 #inikanraya #kosongkosong #raya2018
Osprey Atmos AG 50L
+Anti-Gravity™ suspension - feels like you are carrying less weight than is in your pack+
* RM550.00
* Including Postage
* Ready Stock * Free Rain Cover * Original Item 
#ospreymalaysia #balikkampung #hiking #hikingmalaysia #hikersmalaya #kakihiking #kakitravelmalaysia #kakitravel #kakicamping #camping #campingmalaysia #backpacking #backpackers #backpackersmalaysia #moodraya #backpack #cuticutimalaysia #kualalumpur #salamaidilfitri #kosongkosong #daypack #hikingbackpack #hikingbag #baghiking  #selamatpagi #selamathariraya #fitmalaysia #hikingtrail #travelmalaysia #traveling
Osprey Atmos AG 50L +Anti-Gravity™ suspension - feels like you are carrying less weight than is in your pack+ * RM550.00 * Including Postage * Ready Stock * Free Rain Cover * Original Item #ospreymalaysia  #balikkampung  #hiking  #hikingmalaysia  #hikersmalaya  #kakihiking  #kakitravelmalaysia  #kakitravel  #kakicamping  #camping  #campingmalaysia  #backpacking  #backpackers  #backpackersmalaysia  #moodraya  #backpack  #cuticutimalaysia  #kualalumpur  #salamaidilfitri  #kosongkosong  #daypack  #hikingbackpack  #hikingbag  #baghiking  #selamatpagi  #selamathariraya  #fitmalaysia  #hikingtrail  #travelmalaysia  #traveling 
throwback je mampu muahaha 💁
.
.
.
sebab time raya je banyak gambar 😂

#throwback #rayapertama #teamrayamuar  #kosongkosong #terimakasih
Repost from @jeruxliurlelehhouse using @RepostRegramApp - #Repost @nurulain_immany with @get_repost
・・・
hari2 hadap kuih raya sampai naik cemuih aih.. haaa apa kata kita tukaq skit pakai the famous jerux liur leleh premium @jeruxliurlelehhouse ni..bru terangkat balik mood raya hampa wei!!
——————————————— #syawal #raya #warnawarni #allahuakbar #syukur #kosongkosong #selamathariraya #rayamode #secondlife #secondchances #yahoo #soul #neverends #limitededition #iamme #onlyone #godbless #behumble #bekind #begreat #begreatful #behumanity #respect #loveyourself - #regrann
Repost from @jeruxliurlelehhouse using @RepostRegramApp - #Repost  @nurulain_immany with @get_repost ・・・ hari2 hadap kuih raya sampai naik cemuih aih.. haaa apa kata kita tukaq skit pakai the famous jerux liur leleh premium @jeruxliurlelehhouse ni..bru terangkat balik mood raya hampa wei!! ——————————————— #syawal  #raya  #warnawarni  #allahuakbar  #syukur  #kosongkosong  #selamathariraya  #rayamode  #secondlife  #secondchances  #yahoo  #soul  #neverends  #limitededition  #iamme  #onlyone  #godbless  #behumble  #bekind  #begreat  #begreatful  #behumanity  #respect  #loveyourself  - #regrann 
DELICIAPHOTO - Apa yang aku nak aku dapat, apa yang aku keji aku buang 🙂 #selamathariraya #maafzahirbatin #kosongkosong #maafzahirdanbatin #raya2018 #rayake8
Raya ke-9 baru Pakai baju raya...Salam Aidil Adha Salah n silap harap diampun🙏🏻#kosongkosong#teamwork#hariraya#banquet#hotelequatorial#mitc
Terkadang kita diberikan rasa kesepian yang mendalam agar kita lebih menghargai indahnya saat bersama.

Geng Atok- Atok Bertongkat.
Selamat Hari Raya AidilFitri 1439 H.
•
•
#DIARIWANISMAIL91 #WANISMAIL91 #1SYAWAL #EIDMUBARAK #SALAMAIDILFITRI #GENGATOK #GENGKEMBAR #SIBLINGS #TWINS #TEAMRAYAKELANTAN #TEAMRAYAKELATE #ELRAH #BOOMERANG #KOSONGKOSONG #TERIMAKASIH #DIARI1439H #VSCO #VSCOCAM #DIARI2018 #ISTAGRAM #ISTAGUY #IGERS #2K18 #ISTALIKE #ISTAGOOD #LIKEFORLIKE #LIKEFORLIKES #ISTADIARI #EASTADIARI
Terkadang kita diberikan rasa kesepian yang mendalam agar kita lebih menghargai indahnya saat bersama. Geng Atok- Atok Bertongkat. Selamat Hari Raya AidilFitri 1439 H. • • #DIARIWANISMAIL91  #WANISMAIL91  #1SYAWAL  #EIDMUBARAK  #SALAMAIDILFITRI  #GENGATOK  #GENGKEMBAR  #SIBLINGS  #TWINS  #TEAMRAYAKELANTAN  #TEAMRAYAKELATE  #ELRAH  #BOOMERANG  #KOSONGKOSONG  #TERIMAKASIH  #DIARI1439H  #VSCO  #VSCOCAM  #DIARI2018  #ISTAGRAM  #ISTAGUY  #IGERS  #2K18  #ISTALIKE  #ISTAGOOD  #LIKEFORLIKE  #LIKEFORLIKES  #ISTADIARI  #EASTADIARI 
📸👨‍👩‍👧‍👦💙🌸
السلام عليکم 🌹

في هذا اليوم المجيد ☺ اريد ان اهنئ عيد الفطر 🎉 أنا وعائلتي نود أن نعتذر إذا حدث خطأ 🙊 حسنًا ، لم يتمكن الرجل من ارتكاب أي أخطاء أبدًا 😅 نحن ممتنون جداً لأن الله 😇 لا يزال يمنح الفرصة للترحيب بعيد الفطر هذا العام مع أحبائه 💞 الله يرحمنا جميعا ❤
.
#eidmubarak2k18 
#kosongkosong
📸👨‍👩‍👧‍👦💙🌸 السلام عليکم 🌹 في هذا اليوم المجيد ☺ اريد ان اهنئ عيد الفطر 🎉 أنا وعائلتي نود أن نعتذر إذا حدث خطأ 🙊 حسنًا ، لم يتمكن الرجل من ارتكاب أي أخطاء أبدًا 😅 نحن ممتنون جداً لأن الله 😇 لا يزال يمنح الفرصة للترحيب بعيد الفطر هذا العام مع أحبائه 💞 الله يرحمنا جميعا ❤ . #eidmubarak2k18  #kosongkosong 
Time kasih bebanyak geng👌 esok suda masok serama dh 🙆🏻‍♂️smk leh ah lepak2🤪 #brotherhood #susahsenangbersama #kosongkosong #rayasebulan #rayarayaraya
Ronggeng beraya. Terima Kasih tuan rumah sudi menjemput. 👭

cc ; @milaafyraa

#SembilanSyawal
#EidMubarak 
#KosongKosong 
#InikanRaya 
#Raya2018 
#OOTDRaya2018 
#1439H
#TeamRayaBujang 
#TeamRayaKerja 
#TeamRayaTakBalikKampung
SHRMZDB🙏
#kosongkosong
Terima kasih kawan2 kerana sudi datang raya rumah kita.... #kosongkosong 
#salamsyawal 
#syukurselalu
Today My First Day BerAksi Semula setelah Sebulan Bercuti 👰🏻💋💄 Btw Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin 💐 Bag Makeup I dari @ascosmeticsmalaysia thankyou kak As💋#teamrayamelaka #shrmzb #shrmzb2018 #moodrayalagi #dyanajasni #dyanajasnimakeup#rayapertama #teambiru #inikanraya #teamrayapenang #2syawal #teamrayaselangor #3rdsyawal #rayake2 #5syawal #rayaketiga #teamrayapahang #teamrayaganu #teamrayakelantan #teamrayakedah #rayakedua #teamrayasingle #kosongkosong #teamrayakl #teamrayakelate #teamrayaterengganu #teamrayakampung #repost @dyanajasni
Today My First Day BerAksi Semula setelah Sebulan Bercuti 👰🏻💋💄 Btw Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin 💐 Bag Makeup I dari @ascosmeticsmalaysia thankyou kak As💋#teamrayamelaka  #shrmzb  #shrmzb2018  #moodrayalagi  #dyanajasni  #dyanajasnimakeup #rayapertama  #teambiru  #inikanraya  #teamrayapenang  #2syawal  #teamrayaselangor  #3rdsyawal  #rayake2  #5syawal  #rayaketiga  #teamrayapahang  #teamrayaganu  #teamrayakelantan  #teamrayakedah  #rayakedua  #teamrayasingle  #kosongkosong  #teamrayakl  #teamrayakelate  #teamrayaterengganu  #teamrayakampung  #repost  @dyanajasni
Lain kali beringat ye nak makan , jangan gelojoh macam Upin Ipin 😂
.
Meals For You akan kembali lagi , jadi tunggu pengumuman kami nanti ya ! 😍
.
.
#Meal4U #4U2U #KitaEat #UiTMCare #YouShareYouCare #FPHP #ramadhan #charity #donatefood #charityfoodevent #love #smile #igers #sadaqah #charityfood #ramadhankareem #selangor #malaysia #world #beautiful #simple #life #blessed #students #raya #aidilfitri #kosongkosong #selamathariraya #salamaidilfitri #upinipin
Lain kali beringat ye nak makan , jangan gelojoh macam Upin Ipin 😂 . Meals For You akan kembali lagi , jadi tunggu pengumuman kami nanti ya ! 😍 . . #Meal4U  #4U2U  #KitaEat  #UiTMCare  #YouShareYouCare  #FPHP  #ramadhan  #charity  #donatefood  #charityfoodevent  #love  #smile  #igers  #sadaqah  #charityfood  #ramadhankareem  #selangor  #malaysia  #world  #beautiful  #simple  #life  #blessed  #students  #raya  #aidilfitri  #kosongkosong  #selamathariraya  #salamaidilfitri  #upinipin 
Beraya bersama pengarah😊😊
#kosongkosong
#rayakansebulan
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin🙏😚💞🔥
.
.
#kosongkosong #eidmubarak2018 #familylife
#beraya #duitraya
Puasa Ramadhan + 6 Hari Puasa Syawal = Puasa Satu Tahun Penuh ✨
.
.
Korang dah start puasa 6 belum ? 😍😍
.
#Meal4U #4U2U #KitaEat #UiTMCare #YouShareYouCare #FPHP #ramadhan #charity #donatefood #charityfoodevent #love #smile #igers #sadaqah #charityfood #ramadhankareem #selangor #malaysia #world #beautiful #simple #life #blessed #students #raya #aidilfitri #kosongkosong #selamathariraya #salamaidilfitri
Macam mna raya tahun ni ok tak ok?
.
.
Org dlm gmbar tu ok ja. haha 😅
.
.
📷 by : @ammarmukhlis

#salamlebaran #raya2018 #eidmubarak #kosongkosong #alorsetar
"But he that dares not grasp the thorns, should never craves the rose" - Anne Bronte
.
.
Goodnight everyone. Inspired by @giuliannaa
.
.
🌹 Eyeshadow @tartecosmetics Amazonian Clay Eyeshadows (palace, emporium, utopia and quest) 🌹 Eyeliner @maybelline Hypersharp Power Black Eyeliner Pen (Red)
🌹 Upper lashes @essence_cosmetics Volume Stylist Extension Mascara, I ❤️ EXTREME Crazy Volume Mascara
🌹 Lower lashes @peripera_malaysia Peri's INK Velvet (inktube)
.
.
@wakeupandmakeup @malaysianhijjabi @tampilcantik @korean.asian.makeup
.
.
#makeupmy #makeupmalaysia #makeupenthusiast #beautyenthusiast #makeupartist #makeupjunkie #beautycreator #메이크업 #메이크업스타그램 #얼스타그램 #셀스타그램 #데일리룩 #셀카 #셀피 #셀스타 #얼스타 #여자스타그램 #뷰티스타그램 #hijabgirl #hijab #rayakansebulan #kosongkosong #makeuptutorial #tampilcantik #vegasnay #hudabeauty
"But he that dares not grasp the thorns, should never craves the rose" - Anne Bronte . . Goodnight everyone. Inspired by @giuliannaa . . 🌹 Eyeshadow @tartecosmetics Amazonian Clay Eyeshadows (palace, emporium, utopia and quest) 🌹 Eyeliner @maybelline Hypersharp Power Black Eyeliner Pen (Red) 🌹 Upper lashes @essence_cosmetics Volume Stylist Extension Mascara, I ❤️ EXTREME Crazy Volume Mascara 🌹 Lower lashes @peripera_malaysia Peri's INK Velvet (inktube) . . @wakeupandmakeup @malaysianhijjabi @tampilcantik @korean.asian.makeup . . #makeupmy  #makeupmalaysia  #makeupenthusiast  #beautyenthusiast  #makeupartist  #makeupjunkie  #beautycreator  #메이크업  #메이크업스타그램  #얼스타그램  #셀스타그램  #데일리룩  #셀카  #셀피  #셀스타  #얼스타  #여자스타그램  #뷰티스타그램  #hijabgirl  #hijab  #rayakansebulan  #kosongkosong  #makeuptutorial  #tampilcantik  #vegasnay  #hudabeauty 
bile beraya ke umah org tetiber ada kenduri tahlil 😳😳😳 terus abam2 cute tu serba x kena... gatal sana sini... buat muka bila nak habis nih.... hahahahahaokbai 🤣🤣🤣🤣
.
.
#raya2018 
#kosongkosong 
#syukurselalu
#meriahraya
#openhouse
Siapa setuju kalau lagu raya yang dolu-dolu tapi diberikan nafas baru, sebenarnya tak best pun?😰
.
#selamathariraya #raya2018
#kosongkosong #maafzahirbatin
#salamlebaran #salamkemaafan #sayangraya #ragamraya
Syawal tanpa abah..terasa kosong..Moga abah ditempatkan bersama golongan orang yg beriman..Selamat Hari Raya Maaf Zahir  dan Batin..#inikanraya #kosongkosong
Syawal tanpa abah..terasa kosong..Moga abah ditempatkan bersama golongan orang yg beriman..Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin..#inikanraya  #kosongkosong 
Selamat hari raya maaf zahir dan batin #kosongkosong
First pic at first day morning raya in kampung sg baru between two mango sala trees.
#selamatharirayaaidilfitri #maafzahirbatin #rayasebulan #kosongkosong #teamroyalblue #nosampin #malemodel #kampungku #rumahkusyurgaku
😍Lovely evening with lovely ladies 😍
2nd Session of today 😀
#Syawal2018
#MaafZahirBatin
#Day9Syawal
#KosongKosong
#WhatDidIDoWrong 😂😂
Thank you for having us @farahemielia btw the food was awesome!! 🤗
.
.
.
#inikanraya #kosongkosong #syawal #aidilfitri #salamlebaran #instagood #instagram #instamood #instadaily #vsco #vscocam #picoftheday #iphoneonly #raya #pompadour
raya ke4 prgi kota bharu,kelantan
#inikanraya 
#kosongkosong 
#rayakeempat
Saka saka ni memang ada di mana mana 🤣
#love #eidmubarak #rayasakan #kosongkosong #hariraya2018 #rayasakan #openhouseraya #babu #bubu #chichi
9 Syawal. Mood hari raya baru nak 🔛Dapat jugak tangkap gambar family utk sesi outdoor sbg kenang-kenangan menggunakan GoPro yg dah lama berhabuk 😄😄
. 
#eidmubarak #inikanraya #kosongkosong #syukurselalu #gopro #gopromalaysia #goprouniverse #gopromalaysia_official #goprooftheday #familyoffduty
aku tidk sebaik yg kau ucap kan 👌tpi aku jugak tidk seburuk apa yg terlintas di hati kau 💓
#kosongkosong #spm #2k18
aku tidk sebaik yg kau ucap kan 👌tpi aku jugak tidk seburuk apa yg terlintas di hati kau 💓 #kosongkosong  #spm  #2k18 
#rabak~ 3hari xtido..moh ler balik siap utk bella’s open house then get back to work tomorrow💪🏻
#rabak ~ 3hari xtido..moh ler balik siap utk bella’s open house then get back to work tomorrow💪🏻
Mcm mana nak kurus dari rumah?? Follow steps mudah dlm video kt atas. 20 mins setiap hari. Cukup dah utk permulaan,,
.
Tak perlu keluar ke mana2, depan TV pun boleh buat ,, !! If you want to do it, just do it 😍😍
.
.
.
#youcanloseweightfromhome #workfromhome #TEAMNICKHINHUSSIEN #teamsyuhadaamran
.
Coach Syuhada 011 1068 9311
.
.
Follow my 2nd IG. Utk tgok meal2 yg healthy dan bantu proses weight loss. @syuhadaamran_
.
#ramadhankareem #bakalmenantumakawak #leeyanaraya2018 #ejstyleraya2018 #moodrepublik #rahsiahatiperempuan #syukurselalu #kosongkosong #dramamonalisa #schawalara #tiamorsweetheart100hari #emmamaembong #meletop #fattzura #kurungmuslimah #kebayamerah #kebayamermaid #shawllabuh #halalkanhatiyangkucuri #terataikemboja #apajuttmak #supbunjut #pialadunia2018 #ohmyfamilyraya #teamrayajohor
Mcm mana nak kurus dari rumah?? Follow steps mudah dlm video kt atas. 20 mins setiap hari. Cukup dah utk permulaan,, . Tak perlu keluar ke mana2, depan TV pun boleh buat ,, !! If you want to do it, just do it 😍😍 . . . #youcanloseweightfromhome  #workfromhome  #TEAMNICKHINHUSSIEN  #teamsyuhadaamran  . Coach Syuhada 011 1068 9311 . . Follow my 2nd IG. Utk tgok meal2 yg healthy dan bantu proses weight loss. @syuhadaamran_ . #ramadhankareem  #bakalmenantumakawak  #leeyanaraya2018  #ejstyleraya2018  #moodrepublik  #rahsiahatiperempuan  #syukurselalu  #kosongkosong  #dramamonalisa  #schawalara  #tiamorsweetheart100hari  #emmamaembong  #meletop  #fattzura  #kurungmuslimah  #kebayamerah  #kebayamermaid  #shawllabuh  #halalkanhatiyangkucuri  #terataikemboja  #apajuttmak  #supbunjut  #pialadunia2018  #ohmyfamilyraya  #teamrayajohor 
Dah berapa hari DAH LEBARAN ?? hohoho,, harap2 xlebar sgt,, tak sampai sebulan, x muat dah baju raya tahun ni 🤪🤪 pakai sekali, lg sekali nk pakai dh ketat. Kena tggu puasa sebulan dlu kot2 nak muat balik 😝
.
.
#youcanloseweightfromhome #workfromhome #TEAMNICKHINHUSSIEN #teamsyuhadaamran
.
Coach Syuhada 011 1068 9311
.
.
Follow my 2nd IG. Utk tgok meal2 yg healthy dan bantu proses weight loss. @syuhadaamran_
.
#ramadhankareem #bakalmenantumakawak #leeyanaraya2018 #ejstyleraya2018 #moodrepublik #rahsiahatiperempuan #syukurselalu #kosongkosong #dramamonalisa #schawalara #tiamorsweetheart100hari #emmamaembong #meletop #fattzura #kurungmuslimah #kebayamerah #kebayamermaid #shawllabuh #halalkanhatiyangkucuri #terataikemboja #apajuttmak #supbunjut #pialadunia2018 #ohmyfamilyraya #teamrayajohor
Dah berapa hari DAH LEBARAN ?? hohoho,, harap2 xlebar sgt,, tak sampai sebulan, x muat dah baju raya tahun ni 🤪🤪 pakai sekali, lg sekali nk pakai dh ketat. Kena tggu puasa sebulan dlu kot2 nak muat balik 😝 . . #youcanloseweightfromhome  #workfromhome  #TEAMNICKHINHUSSIEN  #teamsyuhadaamran  . Coach Syuhada 011 1068 9311 . . Follow my 2nd IG. Utk tgok meal2 yg healthy dan bantu proses weight loss. @syuhadaamran_ . #ramadhankareem  #bakalmenantumakawak  #leeyanaraya2018  #ejstyleraya2018  #moodrepublik  #rahsiahatiperempuan  #syukurselalu  #kosongkosong  #dramamonalisa  #schawalara  #tiamorsweetheart100hari  #emmamaembong  #meletop  #fattzura  #kurungmuslimah  #kebayamerah  #kebayamermaid  #shawllabuh  #halalkanhatiyangkucuri  #terataikemboja  #apajuttmak  #supbunjut  #pialadunia2018  #ohmyfamilyraya  #teamrayajohor 
Keikhlasan seseorang kita tak boleh lihat ,😑 tapi kita boleh rasa dengan cara dan perbuatan dia terhadap kita ☺️
#Tbhokrayatamese🙏🏻
#SalamMaGribHoney✨
#rayakanbulan🎊💙