an online Instagram web viewer

#klia medias

Photos

161210 #throwback 两年前... 时间过得太快了🕣... 보고 싶어요~ ❤💕
.
朴宝剑2019 Asia Tour要来了💛
希望有机会出席再见到朴先生呀💜

Cr.As logo #朴寶劍 #bogummy #박보검 #parkbogum #bogummymalaysia #朴宝剑 #พัคโบกอม #パクボゴム #korea #bogum #actor #구르미그린달빛 #loveinthemoonlight #云画的月光 #ohhappyday #asiatour #kl #klia #klcc #plenaryhall #love #10122016 #owenyap #emcee
161210 #throwback  两年前... 时间过得太快了🕣... 보고 싶어요~ ❤💕 . 朴宝剑2019 Asia Tour要来了💛 希望有机会出席再见到朴先生呀💜 Cr.As logo #朴寶劍  #bogummy  #박보검  #parkbogum  #bogummymalaysia  #朴宝剑  #พ ัคโบกอม #パクボゴム  #korea  #bogum  #actor  #구르미그린달빛  #loveinthemoonlight  #云画的月光  #ohhappyday  #asiatour  #kl  #klia  #klcc  #plenaryhall  #love  #10122016  #owenyap  #emcee 
•Contact us to order flower bouquet/flower bouquet with chocolate/boxed flower for any occasions 🙌🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•Don't forget to TAG your partner now! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📩 WA for more inquiries.
🕊 Delivery : KL|Putrajaya|Cyberjaya|Sepang|Nilai|Bangi
📲 How to order? Just WA me : 0122499300

#suprisedelivery#flowerbouquet#kl#selangor#putrajaya#cyberjaya#sepang#nilai#klia#klia2#floristmalaysia#floristkl#floristsepang#floristnilai#floristklia#floristklia2#myflorist
•Contact us to order flower bouquet/flower bouquet with chocolate/boxed flower for any occasions 🙌🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •Don't forget to TAG your partner now! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📩 WA for more inquiries. 🕊 Delivery : KL|Putrajaya|Cyberjaya|Sepang|Nilai|Bangi 📲 How to order? Just WA me : 0122499300 #suprisedelivery #flowerbouquet #kl #selangor #putrajaya #cyberjaya #sepang #nilai #klia #klia2 #floristmalaysia #floristkl #floristsepang #floristnilai #floristklia #floristklia2 #myflorist 
Kalau tekak teringin nak rase semua cake dr Mamasab.. ape kate order mcm ni.. RM10 per slice dpt terus sebijik kek mcm2 flavour.. best ke sgt2 best?? Huhu.. creative cust ni kan.. Creative or i should say clever?? Hurmm.. 😘😘😘
.
#mondayblues #isnin #coffeebreak #teabreak #teatime #lunch #mondaymeeting #sayajualkek #klia #fooddelivery #foodporn #desertsedap #desertmurah #desertputrajaya #desertnilai #desertsepang #kekdengkil #keknilai #kekseremban #kekmelaka #keksalaktinggi #bbst #jenderam #kekbangi #december #christmasiscoming #yearendsale #yes2018
Kalau tekak teringin nak rase semua cake dr Mamasab.. ape kate order mcm ni.. RM10 per slice dpt terus sebijik kek mcm2 flavour.. best ke sgt2 best?? Huhu.. creative cust ni kan.. Creative or i should say clever?? Hurmm.. 😘😘😘 . #mondayblues  #isnin  #coffeebreak  #teabreak  #teatime  #lunch  #mondaymeeting  #sayajualkek  #klia  #fooddelivery  #foodporn  #desertsedap  #desertmurah  #desertputrajaya  #desertnilai  #desertsepang  #kekdengkil  #keknilai  #kekseremban  #kekmelaka  #keksalaktinggi  #bbst  #jenderam  #kekbangi  #december  #christmasiscoming  #yearendsale  #yes2018 
Bismillahirrahmanirrahim
KERETA SEWA SHAH ALAM ™
.
.
.
Just click on my bio now for fast response and booking your car.
.
.
Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us
.
. +6017 6996 828
.
+6017 6996 828
.
+017 6996 828
.
.
.
★ Axia Facelift ( Most Wanted )
★ Viva Elite ( Hot Item )
★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency )
★ Myvi SE ( Most Legendary )
★ Alza SE ( Big and Comfortable )
★ Exora Turbo ( Bigger and Huge )
★ Waja CPS ( Comfortable Driving )
.
.
. ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport 
#keretasewastudent #keretasewashahalamero
#shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #mrt #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #polishahalam #selangor #keretasewaselangor
Bismillahirrahmanirrahim KERETA SEWA SHAH ALAM ™ . . . Just click on my bio now for fast response and booking your car. . . Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us . . +6017 6996 828 . +6017 6996 828 . +017 6996 828 . . . ★ Axia Facelift ( Most Wanted ) ★ Viva Elite ( Hot Item ) ★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency ) ★ Myvi SE ( Most Legendary ) ★ Alza SE ( Big and Comfortable ) ★ Exora Turbo ( Bigger and Huge ) ★ Waja CPS ( Comfortable Driving ) . . . ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport #keretasewastudent  #keretasewashahalamero  #shahalamcarrental  #shahalamresident  #shahalam  #keretasewa  #uitm  #msu  #unisel  #seksyen7  #seksyen13  #klia  #klia2  #mrt  #lrt  #carrental  #carrentalselangor  #axia  #alza  #bezza  #publictransport  #keretasewamurah  #perodua  #keretasewadesaalam  #malaysia  #grabcar  #keretasewamurah  #student  #polishahalam  #selangor  #keretasewaselangor 
Je bois du champagne dans le salon de première classe. #frequentflyer #firstclasslounge #klia #mh #oneworld
GABAG SUMBA YG CUN NI BEST SEBAB:
==========================
.
⭐️ tahan sejuk 20 jam (takyah risau susu cepat basi) .
.
⭐️ corak bag ni sangat cun.. mmg takkan jumpa kat bag lain
.
. ⭐️ ada warranty 6 bulan tuuu ( berbaloi2: warranty cover isu: jahitan / ada bocor / zip)
.
⭐️ bahagian bawah muat letak 8biji storage bottle standard neck (cukup utk letak susu perahan seharian) .
.
⭐️ sesuai utk mama2 yg bersaiz comel.. pakai bag ni nampak sgt cun. .
.
NORMAL PRICE RM115
.
♨️BIG SALE RM103.50♨️
.
♨️BIG SALE RM103.50♨️
.
♨️BIG SALE RM103.50♨️ .
( sah sehingga 31 Disember 2018!) .
.
+ DAPAT FREE ICE PACK GABAG 2pcs . .
.
=====================
CARA TEMPAHAN DI SALAH SATU :
.
➡️ shopee
Https://shopee.com.my/mommyzone
.
➡️whatsapp 019 4699293 atau klik :
www.wasap.my/60194699293/bigsalesentani
.
➡️ website :
www.mommyzone.com.my
.
ATAU
.
Mama boleh walk in ke mommyzone dan boleh cuba test mana2 pam sebelum membeli di:
.
➡️ no 26A, Jalan Dahlia 6/1 , Nilai Impian, 71800 Nilai, Negeri Sembilan

Waze : mommyzone
.
#breastpumpmalaysia
#mommyzone 
#breastpumpmurah 
#breastpumpnilai 
#breastpump 
#breastfeed
#susuibu 
#kedaibreastpump 
#kedaibreastpumpnilai 
#kedaibreastpumpmurah 
#pamsusu
#breastpumpmalaysia
#gabagmalaysia
#gabagsumba
#sumba
#bfmom 
#ebm
#nilai #senawang #sepang #salaktinggi #seremban #bandarenstek #melaka #klia #bandarseriputra #bukitmahkota #kajang #kotawarisan #dengkil
GABAG SUMBA YG CUN NI BEST SEBAB: ========================== . ⭐️ tahan sejuk 20 jam (takyah risau susu cepat basi) . . ⭐️ corak bag ni sangat cun.. mmg takkan jumpa kat bag lain . . ⭐️ ada warranty 6 bulan tuuu ( berbaloi2: warranty cover isu: jahitan / ada bocor / zip) . ⭐️ bahagian bawah muat letak 8biji storage bottle standard neck (cukup utk letak susu perahan seharian) . . ⭐️ sesuai utk mama2 yg bersaiz comel.. pakai bag ni nampak sgt cun. . . NORMAL PRICE RM115 . ♨️BIG SALE RM103.50♨️ . ♨️BIG SALE RM103.50♨️ . ♨️BIG SALE RM103.50♨️ . ( sah sehingga 31 Disember 2018!) . . + DAPAT FREE ICE PACK GABAG 2pcs . . . ===================== CARA TEMPAHAN DI SALAH SATU : . ➡️ shopee Https://shopee.com.my/mommyzone . ➡️whatsapp 019 4699293 atau klik : www.wasap.my/60194699293/bigsalesentani . ➡️ website : www.mommyzone.com.my . ATAU . Mama boleh walk in ke mommyzone dan boleh cuba test mana2 pam sebelum membeli di: . ➡️ no 26A, Jalan Dahlia 6/1 , Nilai Impian, 71800 Nilai, Negeri Sembilan Waze : mommyzone . #breastpumpmalaysia  #mommyzone  #breastpumpmurah  #breastpumpnilai  #breastpump  #breastfeed  #susuibu  #kedaibreastpump  #kedaibreastpumpnilai  #kedaibreastpumpmurah  #pamsusu  #breastpumpmalaysia  #gabagmalaysia  #gabagsumba  #sumba  #bfmom  #ebm  #nilai  #senawang  #sepang  #salaktinggi  #seremban  #bandarenstek  #melaka  #klia  #bandarseriputra  #bukitmahkota  #kajang  #kotawarisan  #dengkil 
The final frontier! Malindo Boeing 737-800!
The final frontier! Malindo Boeing 737-800!
Aaaand to work on letterings as well 😂 
To order or for any enquiries whatsapp 0193070778 or push the text button @ my profile
.
.
.
#pavlova #largepavlova #berries #lemoncurd #bake #bakedgoods #baking #foodie  #dessert #kotawarisan #sepang #dengkil #salaktinggi #cyberjaya #putrajaya #klia #enstek #kotaseriemas #nilai #sentul #kualalumpur #malaysia #food #dessertporn #tasty #sweettooth #instagood #instafood
Pavlova meringues 
To order or for any enquiries whatsapp 0193070778 or push the text button @ my profile
.
.
.
#pavlova #minipavlova #berries #lemoncurd #bake #bakedgoods #baking #foodie  #dessert #kotawarisan #sepang #dengkil #salaktinggi #cyberjaya #putrajaya #klia #enstek #kotaseriemas #nilai #sentul #kualalumpur #malaysia #food #dessertporn #tasty #sweettooth #instagood #instafood
Definitely have to work on the drizzle 😅😂 To order or for any enquiries whatsapp 0193070778 or push the text button @ my profile
.
.
.
#pavlova #largepavlova #berries #lemoncurd #bake #bakedgoods #baking #foodie  #dessert #kotawarisan #sepang #dengkil #salaktinggi #cyberjaya #putrajaya #klia #enstek #kotaseriemas #nilai #sentul #kualalumpur #malaysia #food #dessertporn #tasty #sweettooth #instagood #instafood
People say money can’t buy happiness. They Lie. Money buys Coffee, Coffee makes Me Happy!...
•
•
•
•
•
#life #coffee #lover #enjoycoffee #coffeeaddict #instagram #instacoffee #instagood #picture #picoftheday #travel #travelling #travelladdict #photo #instacoffee #vibes #goodvibes #ootd #potd #vsco #vscocam #goldenlounge #klia #malaysiaairlines #thanks #
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full.
Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan
- Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
- Tempoh Bayaran Flexible
- Kadar Faedah Yang Terendah
- Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat
- Maklumat Pinjaman Dirahsiakan

Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda
Kami akan bantu anda lulus loan anda
017-2222930
017-2222930
link on bio 
#pinjamanperibadi #pinjamanwang #pinjamanduit #belanja #rumah #motor #kereta #mewah #pinjamanterhad #tunai #wangringgit ##terhad #duitmalaysia #negeraku #malaysiaku #hutang #tertunggak #lama #gajirendah #gajitinggi #kerja  #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full. Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan - Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan - Tempoh Bayaran Flexible - Kadar Faedah Yang Terendah - Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat - Maklumat Pinjaman Dirahsiakan Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda Kami akan bantu anda lulus loan anda 017-2222930 017-2222930 link on bio #pinjamanperibadi  #pinjamanwang  #pinjamanduit  #belanja  #rumah  #motor  #kereta  #mewah  #pinjamanterhad  #tunai  #wangringgit  ##terhad  #duitmalaysia  #negeraku  #malaysiaku  #hutang  #tertunggak  #lama  #gajirendah  #gajitinggi  #kerja  #hutang  #klia  #putrajaya  #cyberjaya  #sepang  #hutang 
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full.
Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan
- Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
- Tempoh Bayaran Flexible
- Kadar Faedah Yang Terendah
- Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat
- Maklumat Pinjaman Dirahsiakan

Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda
Kami akan bantu anda lulus loan anda
017-2222930
017-2222930
link on bio 
#pinjamanperibadi #pinjamanwang #pinjamanduit #belanja #rumah #motor #kereta #mewah #pinjamanterhad #tunai #wangringgit ##terhad #duitmalaysia #negeraku #malaysiaku #hutang #tertunggak #lama #gajirendah #gajitinggi #kerja  #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full. Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan - Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan - Tempoh Bayaran Flexible - Kadar Faedah Yang Terendah - Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat - Maklumat Pinjaman Dirahsiakan Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda Kami akan bantu anda lulus loan anda 017-2222930 017-2222930 link on bio #pinjamanperibadi  #pinjamanwang  #pinjamanduit  #belanja  #rumah  #motor  #kereta  #mewah  #pinjamanterhad  #tunai  #wangringgit  ##terhad  #duitmalaysia  #negeraku  #malaysiaku  #hutang  #tertunggak  #lama  #gajirendah  #gajitinggi  #kerja  #hutang  #klia  #putrajaya  #cyberjaya  #sepang  #hutang 
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full.
Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan
- Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
- Tempoh Bayaran Flexible
- Kadar Faedah Yang Terendah
- Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat
- Maklumat Pinjaman Dirahsiakan

Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda
Kami akan bantu anda lulus loan anda
017-2222930
017-2222930
link on bio 
#pinjamanperibadi #pinjamanwang #pinjamanduit #belanja #rumah #motor #kereta #mewah #pinjamanterhad #tunai #wangringgit ##terhad #duitmalaysia #negeraku #malaysiaku #hutang #tertunggak #lama #gajirendah #gajitinggi #kerja  #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full. Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan - Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan - Tempoh Bayaran Flexible - Kadar Faedah Yang Terendah - Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat - Maklumat Pinjaman Dirahsiakan Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda Kami akan bantu anda lulus loan anda 017-2222930 017-2222930 link on bio #pinjamanperibadi  #pinjamanwang  #pinjamanduit  #belanja  #rumah  #motor  #kereta  #mewah  #pinjamanterhad  #tunai  #wangringgit  ##terhad  #duitmalaysia  #negeraku  #malaysiaku  #hutang  #tertunggak  #lama  #gajirendah  #gajitinggi  #kerja  #hutang  #klia  #putrajaya  #cyberjaya  #sepang  #hutang 
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full.
Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan
- Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
- Tempoh Bayaran Flexible
- Kadar Faedah Yang Terendah
- Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat
- Maklumat Pinjaman Dirahsiakan

Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda
Kami akan bantu anda lulus loan anda
017-2222930
017-2222930
link on bio 
#pinjamanperibadi #pinjamanwang #pinjamanduit #belanja #rumah #motor #kereta #mewah #pinjamanterhad #tunai #wangringgit ##terhad #duitmalaysia #negeraku #malaysiaku #hutang #tertunggak #lama #gajirendah #gajitinggi #kerja  #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full. Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan - Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan - Tempoh Bayaran Flexible - Kadar Faedah Yang Terendah - Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat - Maklumat Pinjaman Dirahsiakan Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda Kami akan bantu anda lulus loan anda 017-2222930 017-2222930 link on bio #pinjamanperibadi  #pinjamanwang  #pinjamanduit  #belanja  #rumah  #motor  #kereta  #mewah  #pinjamanterhad  #tunai  #wangringgit  ##terhad  #duitmalaysia  #negeraku  #malaysiaku  #hutang  #tertunggak  #lama  #gajirendah  #gajitinggi  #kerja  #hutang  #klia  #putrajaya  #cyberjaya  #sepang  #hutang 
Find the BEST BURGERS in KLIA and klia2 in this short video! Om nom nom nom! 
#KULinary #KLIA #klia2
Find the BEST BURGERS in KLIA and klia2 in this short video! Om nom nom nom! #KULinary  #KLIA  #klia2 
3x9oz rm60 tak termasuk pos.
Pos sm rm8/ ss rm11.

Tinggal set b shj.
Set A dah habis.

NAK ORDER ??
WHATSAP : 📲📲0123957898

COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM

#tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeeboy
#tommeetippeeblue
#tommeetippee9oz 
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#terapiinstagram
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#readystock
#kotawarisan 
#klia
YES SALE

limited Edition.
1x5oz

Retail price rm45

Now offer : 
1 botol
Rm25 tak termasuk pos
.pos sm rm8/ ss rm11

PURPLE TINGGAL LAGI 1

NAK ORDER ??
WHATSAP : 📲📲0123957898

COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeegreen
#tommeetippeejade
#tommeetippee5oz
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#terapiinstagram
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#readystock
#kotawarisan 
#klia
YES SALE

1x9oz rm 19 tak termasuk pos.
Pos sm rm8/ ss rm11.

Color orange dah habis. Color lain ada lagi. 
Tupun stock dah tak banyak.

NAK ORDER ??
WHATSAP : 📲📲0123957898

COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM

#tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeegreen
#tommeetippeejade
#tommeetippee9oz 
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#terapiinstagram
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#readystock
#kotawarisan 
#klia
YES SALE

1x9oz rm 19 tak termasuk pos.
Pos sm rm8/ ss rm11.

Color merah dah habis. Mmg dah tak restock color ni.

Tinggal color biru, hijau dan juga purple.

NAK ORDER ??
WHATSAP : 📲📲0123957898

COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM

#tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeered
#tommeetippeepurple
#tommeetippee9oz 
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#terapiinstagram
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#readystock
#kotawarisan 
#klia
YES SALE 1x9oz rm 19 tak termasuk pos. Pos sm rm8/ ss rm11. Color merah dah habis. Mmg dah tak restock color ni. Tinggal color biru, hijau dan juga purple. NAK ORDER ?? WHATSAP : 📲📲0123957898 COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM #tommeetippeesupermurah  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippeered  #tommeetippeepurple  #tommeetippee9oz  #botolsusumurah  #botolsusutommeetippee  #terapiinstagram  #barangbaby  #bazarpaknil  #readystock  #kotawarisan  #klia 
YES SALE

1x9oz rm 19 tak termasuk pos.
Pos sm rm8/ ss rm11.

Biru tinggal lagi 6 botol last.
Once habis tak tahu bila akan ada lagi.

Purple and pic masih banyak.

NAK ORDER ??
WHATSAP : 📲📲0123957898

COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM

#tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeegreen
#tommeetippeejade
#tommeetippee9oz 
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#terapiinstagram
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#readystock
#kotawarisan 
#klia
YES SALE 1x9oz rm 19 tak termasuk pos. Pos sm rm8/ ss rm11. Biru tinggal lagi 6 botol last. Once habis tak tahu bila akan ada lagi. Purple and pic masih banyak. NAK ORDER ?? WHATSAP : 📲📲0123957898 COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM #tommeetippeesupermurah  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippeegreen  #tommeetippeejade  #tommeetippee9oz  #botolsusumurah  #botolsusutommeetippee  #terapiinstagram  #barangbaby  #bazarpaknil  #readystock  #kotawarisan  #klia 
Ready going home✈️🇹🇼 『孩子們最開心的時刻就是回去找👴🏻👵🏻✨』 #marvin.kiki #10122018 #klia #loung #taiwan #心肝寶貝們🌺✨ #bro_sis #7Y8M #5Y11M #開始快樂假期💋
Busy not busy walkway #klia #gate
HAI,ANDA BUNTU DENGAN MASALAH KEWANGAN ANDA ? ANDA ADA MASALAH NAK APPLY LOAN DEKAT BANK TAK BOLEH ? SEBAB ADA 
#CTOS
#CCRIS
#BLACKLIST REJECT DARI APPLY LOAN BANK ?
#PTPTN SANGKUT ?
#PENCEN? * TIADA DUIT PENDAHULUAN * LULUS ATAU TIDAK TIADA CAS APA2 .
* 0% PROSES LOAN

JANGAN RISAU , KAMI TAK PAKSA UNTUK ANDA PERCAYA KAMI SERTA MERTA . JANGAN MALU2 KALAU NAK TANYA KE APA . PM JE ATAU WHATSAPP DEKAT NO BAWAH NI .

ANDA NAK CUBA TENGOK KELAYAKN ANDA DENGAN SEMAKAN PAYSLIP GAJI ANDA .? JOM PM JOM PM JOM PM 
TAKUT NAK TANYA ? MAAF KAMI BUKAN AHLONG BUKAN SCAMMER 😊
KAMI SYARIKAT BERLESEN YANG BERDAFTAR (DIRECT PM 0102199750)
Pinjaman buat GOV, SWASTA, PENCEN, BAITUMAL CTOS AND CRIS  WHATSAPP OR CALL  #kualalumpur #selangor #pandanindah #ampang #kualaselangor #kajang #kliaairport #klia #klia1 #klia2  #gentinghighland#shahalam#klang
HAI,ANDA BUNTU DENGAN MASALAH KEWANGAN ANDA ? ANDA ADA MASALAH NAK APPLY LOAN DEKAT BANK TAK BOLEH ? SEBAB ADA #CTOS  #CCRIS  #BLACKLIST  REJECT DARI APPLY LOAN BANK ? #PTPTN  SANGKUT ? #PENCEN ? * TIADA DUIT PENDAHULUAN * LULUS ATAU TIDAK TIADA CAS APA2 . * 0% PROSES LOAN JANGAN RISAU , KAMI TAK PAKSA UNTUK ANDA PERCAYA KAMI SERTA MERTA . JANGAN MALU2 KALAU NAK TANYA KE APA . PM JE ATAU WHATSAPP DEKAT NO BAWAH NI . ANDA NAK CUBA TENGOK KELAYAKN ANDA DENGAN SEMAKAN PAYSLIP GAJI ANDA .? JOM PM JOM PM JOM PM TAKUT NAK TANYA ? MAAF KAMI BUKAN AHLONG BUKAN SCAMMER 😊 KAMI SYARIKAT BERLESEN YANG BERDAFTAR (DIRECT PM 0102199750) Pinjaman buat GOV, SWASTA, PENCEN, BAITUMAL CTOS AND CRIS WHATSAPP OR CALL #kualalumpur  #selangor  #pandanindah  #ampang  #kualaselangor  #kajang  #kliaairport  #klia  #klia1  #klia2  #gentinghighland #shahalam #klang 
Promosi!! Promosi !!!promosi.. Jom syg2 semua kita berspa dpat kan  fruit body scrub dan mandi susu...dgn harga promo ni...sesekali jom kita belai2 tubuh tu badan pun nak rehat kan..nak cantik2 buang segala daki2 di badan tu..nanti cik abg bau wangi nya...😍😍 Joms kita mnja2 kn diri dispa....😍🌹🌷🌺🌸🌼🌻
Booking slot ye syg2...WhatsApp 👉 017 8725810 atau klik sahaja link di bio🌹

#sueserimawarspa
#bandarseriputra
#klia#klia2
#kota warisan
#nilai
#cempaka
#salaktinggi
#dengkil
#banting
#cyberjaya
#putrajaya
Promosi!! Promosi !!!promosi.. Jom syg2 semua kita berspa dpat kan fruit body scrub dan mandi susu...dgn harga promo ni...sesekali jom kita belai2 tubuh tu badan pun nak rehat kan..nak cantik2 buang segala daki2 di badan tu..nanti cik abg bau wangi nya...😍😍 Joms kita mnja2 kn diri dispa....😍🌹🌷🌺🌸🌼🌻 Booking slot ye syg2...WhatsApp 👉 017 8725810 atau klik sahaja link di bio🌹 #sueserimawarspa  #bandarseriputra  #klia #klia2  #kota  warisan #nilai  #cempaka  #salaktinggi  #dengkil  #banting  #cyberjaya  #putrajaya 
Promosi!! Promosi !!!promosi.. Jom syg2 semua kita berspa dpat kan  fruit body scrub dan mandi susu...dgn harga promo ni...sesekali jom kita belai2 tubuh tu badan pun nak rehat kan..nak cantik2 buang segala daki2 di badan tu..nanti cik abg bau wangi nya...😍😍 Joms kita mnja2 kn diri dispa....😍🌹🌷🌺🌸🌼🌻
Booking slot ye syg2...WhatsApp 👉 017 8725810 atau klik sahaja link di bio🌹

#sueserimawarspa
#bandarseriputra
#klia#klia2
#kota warisan
#nilai
#cempaka
#salaktinggi
#dengkil
#banting
#cyberjaya
#putrajaya
Promosi!! Promosi !!!promosi.. Jom syg2 semua kita berspa dpat kan fruit body scrub dan mandi susu...dgn harga promo ni...sesekali jom kita belai2 tubuh tu badan pun nak rehat kan..nak cantik2 buang segala daki2 di badan tu..nanti cik abg bau wangi nya...😍😍 Joms kita mnja2 kn diri dispa....😍🌹🌷🌺🌸🌼🌻 Booking slot ye syg2...WhatsApp 👉 017 8725810 atau klik sahaja link di bio🌹 #sueserimawarspa  #bandarseriputra  #klia #klia2  #kota  warisan #nilai  #cempaka  #salaktinggi  #dengkil  #banting  #cyberjaya  #putrajaya 
Promosi!! Promosi !!!promosi.. Jom syg2 semua kita berspa dpat kan  fruit body scrub dan mandi susu...dgn harga promo ni...sesekali jom kita belai2 tubuh tu badan pun nak rehat kan..nak cantik2 buang segala daki2 di badan tu..nanti cik abg bau wangi nya...😍😍 Joms kita mnja2 kn diri dispa....😍🌹🌷🌺🌸🌼🌻
Booking slot ye syg2...WhatsApp 👉 017 8725810 atau klik sahaja link di bio🌹

#sueserimawarspa
#bandarseriputra
#klia#klia2
#kota warisan
#nilai
#cempaka
#salaktinggi
#dengkil
#banting
#cyberjaya
#putrajaya
Promosi!! Promosi !!!promosi.. Jom syg2 semua kita berspa dpat kan fruit body scrub dan mandi susu...dgn harga promo ni...sesekali jom kita belai2 tubuh tu badan pun nak rehat kan..nak cantik2 buang segala daki2 di badan tu..nanti cik abg bau wangi nya...😍😍 Joms kita mnja2 kn diri dispa....😍🌹🌷🌺🌸🌼🌻 Booking slot ye syg2...WhatsApp 👉 017 8725810 atau klik sahaja link di bio🌹 #sueserimawarspa  #bandarseriputra  #klia #klia2  #kota  warisan #nilai  #cempaka  #salaktinggi  #dengkil  #banting  #cyberjaya  #putrajaya 
Alhamdullillah Byk Tempat Saya Dan Team Saya Pergi Pada 2018🤲🏻🤲🏻
•
Tinggal Beberapa Hari Saje Kita Sama2  Akan MeninggalKan Tarikh 2018👋🏼👋🏼
•
Sape Berminat Nak Join Team Kami Gi Travel Free?
•
Jangan Malu2 PM PM Saya Terus📲📲
•
Road 🇲🇾🇨🇷🇰🇷🇳🇿
( 100% Sponser By Coway💧)
•
#travel #EliteProTeam #kerjasantai #Next #trip #again #adidas #nmd #drmartens #stussydrmartens #business #klia#kerjakosong #bazarpaknil #terlajaklaris #cowaymalaysia #waterpurifier #airpurifier #eliteproteamtop1nationwide #sayajualonline #klang #shahalam #kualalumpur #sepang #putrajaya #selangor #malaysia #australia #thailand #korea
Alhamdullillah Byk Tempat Saya Dan Team Saya Pergi Pada 2018🤲🏻🤲🏻 • Tinggal Beberapa Hari Saje Kita Sama2 Akan MeninggalKan Tarikh 2018👋🏼👋🏼 • Sape Berminat Nak Join Team Kami Gi Travel Free? • Jangan Malu2 PM PM Saya Terus📲📲 • Road 🇲🇾🇨🇷🇰🇷🇳🇿 ( 100% Sponser By Coway💧) • #travel  #EliteProTeam  #kerjasantai  #Next  #trip  #again  #adidas  #nmd  #drmartens  #stussydrmartens  #business  #klia #kerjakosong  #bazarpaknil  #terlajaklaris  #cowaymalaysia  #waterpurifier  #airpurifier  #eliteproteamtop1nationwide  #sayajualonline  #klang  #shahalam  #kualalumpur  #sepang  #putrajaya  #selangor  #malaysia  #australia  #thailand  #korea 
Whoopie pie king BERDERET 😍

Ramai yg ckp ni burger gergasi sebab saiz dia besaq! Puas hati mkn ramai NIH

Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 .
. 
Klik di bio 
@manisan_cikmi 
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
. 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
Whoopie pie king BERDERET 😍 Ramai yg ckp ni burger gergasi sebab saiz dia besaq! Puas hati mkn ramai NIH Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
TERBARU!! GABAG BIG BAMBOO DGN CORAK BUNGA NI SGT2 CHANTIK:
==========================
.
⭐️ DESIGN yg sangat cantik!
.
⭐️ tahan sejuk 20 jam ( susu perahan selamat kalau mama keluar dari 630 pagi sampai 830 malam ) .
⭐️Ada dua bahagian , atas dan bawah adalah coolant
.
⭐️ ada warranty 6 bulan tuuu ( berbaloi2: warranty cover isu: jahitan / ada bocor / zip)
.
⭐️ bahagian bawah muat letak 6biji storage bottle standard neck (cukup utk letak susu perahan seharian)
.
.
==============
NORMAL PRICE RM118
.
♨️BIG SALE RM106.20♨️
.
♨️BIG SALE RM106.20♨️
.
♨️BIG SALE RM106.20♨️ .
( sah sehingga 31 Disember 2018!) .
.
+ DAPAT FREE ICE PACK GABAG 2pcs . .
.
=====================
CARA TEMPAHAN DI SALAH SATU :
.
➡️ shopee
Https://shopee.com.my/mommyzone
.
➡️whatsapp 019 4699293 atau klik :
www.wasap.my/60194699293/bigsalegabagbigbamboo
.
➡️ website :
www.mommyzone.com.my
.
ATAU
.
Mama boleh walk in ke mommyzone dan boleh cuba test mana2 pam sebelum membeli di:
.
➡️ no 26A, Jalan Dahlia 6/1 , Nilai Impian, 71800 Nilai, Negeri Sembilan

Waze : mommyzone
.
#breastpumpmalaysia
#mommyzone 
#breastpumpmurah 
#breastpumpnilai 
#breastpump 
#breastfeed
#susuibu 
#kedaibreastpump 
#kedaibreastpumpnilai 
#kedaibreastpumpmurah 
#pamsusu
#breastpumpmalaysia
#gabagmalaysia
#gabagbigbamboo 
#bfmom 
#ebm
#nilai #senawang #sepang #salaktinggi #seremban #bandarenstek #melaka #klia #bandarseriputra #bukitmahkota #kajang #kotawarisan #dengkil
TERBARU!! GABAG BIG BAMBOO DGN CORAK BUNGA NI SGT2 CHANTIK: ========================== . ⭐️ DESIGN yg sangat cantik! . ⭐️ tahan sejuk 20 jam ( susu perahan selamat kalau mama keluar dari 630 pagi sampai 830 malam ) . ⭐️Ada dua bahagian , atas dan bawah adalah coolant . ⭐️ ada warranty 6 bulan tuuu ( berbaloi2: warranty cover isu: jahitan / ada bocor / zip) . ⭐️ bahagian bawah muat letak 6biji storage bottle standard neck (cukup utk letak susu perahan seharian) . . ============== NORMAL PRICE RM118 . ♨️BIG SALE RM106.20♨️ . ♨️BIG SALE RM106.20♨️ . ♨️BIG SALE RM106.20♨️ . ( sah sehingga 31 Disember 2018!) . . + DAPAT FREE ICE PACK GABAG 2pcs . . . ===================== CARA TEMPAHAN DI SALAH SATU : . ➡️ shopee Https://shopee.com.my/mommyzone . ➡️whatsapp 019 4699293 atau klik : www.wasap.my/60194699293/bigsalegabagbigbamboo . ➡️ website : www.mommyzone.com.my . ATAU . Mama boleh walk in ke mommyzone dan boleh cuba test mana2 pam sebelum membeli di: . ➡️ no 26A, Jalan Dahlia 6/1 , Nilai Impian, 71800 Nilai, Negeri Sembilan Waze : mommyzone . #breastpumpmalaysia  #mommyzone  #breastpumpmurah  #breastpumpnilai  #breastpump  #breastfeed  #susuibu  #kedaibreastpump  #kedaibreastpumpnilai  #kedaibreastpumpmurah  #pamsusu  #breastpumpmalaysia  #gabagmalaysia  #gabagbigbamboo  #bfmom  #ebm  #nilai  #senawang  #sepang  #salaktinggi  #seremban  #bandarenstek  #melaka  #klia  #bandarseriputra  #bukitmahkota  #kajang  #kotawarisan  #dengkil 
Menanti...
#klia 
#airport 
#departure
Waiting for my flight at Malaysia Airlines Golden Lounge,  Satellite Building KLIA.
.
.
#MalaysiaAirlines #GoldenLounge #KLIA #KUL #KualaLumpur #Malaysia #airportlounge #simplyaviation #mojito #EVAAir
FOR SALE!!
NEWLY COMPLETED PROPERTY!
.
Single Storey Semi D @BBST Sepang
.
Details: ======
- 4 bilik 2 bilik air
- BuiltUp: 25x45
- Land Area: 40x72 (+-3200 sqft
- F/H .
Amenities & Facilities
=================
- IPD Polis Sepang (Salak Tinggi)
- Balai Bomba / Klinik Kesihatan Salak Tinggi
- 10 Minit Ke KLIA / KLIA2
- 20 Minit Ke Putrajaya & Cyberjaya
- 35 Minit Ke Seremban
- Sekolah Kampung Baharu Lanjut
- Klinik Desa Ginhcing
- Majid As-Syakirin
- Bank
- International School (Nilai)
- Giant , Tesco Hypermart
.
Price FROM RM455K
.
For further info n viewing, kind contact
FAZLI
010 889 1233
REN28039
.
wasap.my/60108891233
.
#newdevelopment #rumahuntukdijual #bbstsepang #sepang #selangorproperty #propertyzone #propertyagent #rumahSemiD #malaysiapropertyagent #malaysiahartanah #klia2 #klia #unikl #dengkil #salakperdana #salaktinggi #labulanjut
FOR SALE!! NEWLY COMPLETED PROPERTY! . Single Storey Semi D @BBST Sepang . Details: ====== - 4 bilik 2 bilik air - BuiltUp: 25x45 - Land Area: 40x72 (+-3200 sqft - F/H . Amenities & Facilities ================= - IPD Polis Sepang (Salak Tinggi) - Balai Bomba / Klinik Kesihatan Salak Tinggi - 10 Minit Ke KLIA / KLIA2 - 20 Minit Ke Putrajaya & Cyberjaya - 35 Minit Ke Seremban - Sekolah Kampung Baharu Lanjut - Klinik Desa Ginhcing - Majid As-Syakirin - Bank - International School (Nilai) - Giant , Tesco Hypermart . Price FROM RM455K . For further info n viewing, kind contact FAZLI 010 889 1233 REN28039 . wasap.my/60108891233 . #newdevelopment  #rumahuntukdijual  #bbstsepang  #sepang  #selangorproperty  #propertyzone  #propertyagent  #rumahSemiD  #malaysiapropertyagent  #malaysiahartanah  #klia2  #klia  #unikl  #dengkil  #salakperdana  #salaktinggi  #labulanjut 
Whoopie Pie mengeratkan silaturahim ❤️ Makan bersama. Gathering bersama ❤️ Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 .
. 
Klik di bio 
@manisan_cikmi 
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
. 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
Whoopie Pie mengeratkan silaturahim ❤️ Makan bersama. Gathering bersama ❤️ Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
Bismillahirrahmanirrahim
KERETA SEWA SHAH ALAM ™
.
.
.
Just click on my bio now for fast response and booking your car.
.
.
Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us
.
. +6017 6996 828
.
+6017 6996 828
.
+017 6996 828
.
.
.
★ Axia Facelift ( Most Wanted )
★ Viva Elite ( Hot Item )
★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency )
★ Myvi SE ( Most Legendary )
★ Alza SE ( Big and Comfortable )
★ Exora Turbo ( Bigger and Huge )
★ Waja CPS ( Comfortable Driving )
.
.
. ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport 
#keretasewastudent #keretasewashahalamero
#shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #mrt #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #polishahalam #selangor #keretasewaselangor
Bismillahirrahmanirrahim KERETA SEWA SHAH ALAM ™ . . . Just click on my bio now for fast response and booking your car. . . Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us . . +6017 6996 828 . +6017 6996 828 . +017 6996 828 . . . ★ Axia Facelift ( Most Wanted ) ★ Viva Elite ( Hot Item ) ★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency ) ★ Myvi SE ( Most Legendary ) ★ Alza SE ( Big and Comfortable ) ★ Exora Turbo ( Bigger and Huge ) ★ Waja CPS ( Comfortable Driving ) . . . ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport #keretasewastudent  #keretasewashahalamero  #shahalamcarrental  #shahalamresident  #shahalam  #keretasewa  #uitm  #msu  #unisel  #seksyen7  #seksyen13  #klia  #klia2  #mrt  #lrt  #carrental  #carrentalselangor  #axia  #alza  #bezza  #publictransport  #keretasewamurah  #perodua  #keretasewadesaalam  #malaysia  #grabcar  #keretasewamurah  #student  #polishahalam  #selangor  #keretasewaselangor 
Customer staff swasta kena REJECT dengan BANK sebab ada ctos & ccris . Terus walk in ofis , proses hanya 2 JAM sahaja , sign agreement & terus ambik cash .

Blacklist , Ctos , Ccris layak memohon di sini💁‍♀
✔Kami Ada Office Tetap & Berdaftar
✔Kami Menyediakan Agreement
✔Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
✔Anda Setuju Baru Pinjaman Lulus & Sign Agreement
✔Terbuka untuk kerajaan, swasta, penerima pencen, perkeso, KWSP yang berumur 49&50 54&55

tekan aje link ni terus keluar whatsapp - wasap.my/60162199782

Pinjaman buat GOV, SWASTA, PENCEN, BAITUMAL CTOS AND CRIS  WHATSAPP OR CALL 016-2199782 #kualalumpur #selangor #pandanindah #ampang #kualaselangor #kajang #kliaairport #klia #klia1 #klia2  #gentinghighland #keramat #petalingjaya #putrajaya #klang #srigombak #kampungpandan #batucaves #melawatimall #kenanga #hangtuah #chowkit
Customer staff swasta kena REJECT dengan BANK sebab ada ctos & ccris . Terus walk in ofis , proses hanya 2 JAM sahaja , sign agreement & terus ambik cash . Blacklist , Ctos , Ccris layak memohon di sini💁‍♀ ✔Kami Ada Office Tetap & Berdaftar ✔Kami Menyediakan Agreement ✔Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan ✔Anda Setuju Baru Pinjaman Lulus & Sign Agreement ✔Terbuka untuk kerajaan, swasta, penerima pencen, perkeso, KWSP yang berumur 49&50 54&55 tekan aje link ni terus keluar whatsapp - wasap.my/60162199782 Pinjaman buat GOV, SWASTA, PENCEN, BAITUMAL CTOS AND CRIS WHATSAPP OR CALL 016-2199782 #kualalumpur  #selangor  #pandanindah  #ampang  #kualaselangor  #kajang  #kliaairport  #klia  #klia1  #klia2  #gentinghighland  #keramat  #petalingjaya  #putrajaya  #klang  #srigombak  #kampungpandan  #batucaves  #melawatimall  #kenanga  #hangtuah  #chowkit 
SEBELUM NI GUNA MCM2 PRODUK XSESUAI..
TP DENGAN BIRKAY ALHAMDULILLAH...DAH HAMPIR 6KOTAK KONSISTAN....😱😱😱 Rugi yg xgrab skrg sbb BIRKAY mmg xpnah mengecewakan pengguna dia apatah lg skrg tngh ada PROMO YES....UNTUNG AMPA WEYY GRAB SKRG.... klik link disini👇👇
.
📲 www.wasap.my/60175098848/Birkay
.
🚘 COD (#Semenyih#Rinching#Kajang#Bangi#Putrajaya#Sepang#KLIA#Portdickson berdekatan )
📮 Seluruh Malaysia
SEBELUM NI GUNA MCM2 PRODUK XSESUAI.. TP DENGAN BIRKAY ALHAMDULILLAH...DAH HAMPIR 6KOTAK KONSISTAN....😱😱😱 Rugi yg xgrab skrg sbb BIRKAY mmg xpnah mengecewakan pengguna dia apatah lg skrg tngh ada PROMO YES....UNTUNG AMPA WEYY GRAB SKRG.... klik link disini👇👇 . 📲 www.wasap.my/60175098848/Birkay . 🚘 COD (#Semenyih #Rinching #Kajang #Bangi #Putrajaya #Sepang #KLIA #Portdickson  berdekatan ) 📮 Seluruh Malaysia
Pinjaman buat GOV, SWASTA, PENCEN, BAITUMAL CTOS AND CRIS  WHATSAPP OR CALL 016-2199782 #kualalumpur #selangor #pandanindah #ampang #kualaselangor #kajang #kliaairport #klia #klia1 #klia2  #gentinghighland
Hai assalamualaikum semua!!! Hari ni jom kita dgr penerangan mama untuk kek unicorn ❤️ Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 .
. 
Klik di bio 
@manisan_cikmi 
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
. 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
Hai assalamualaikum semua!!! Hari ni jom kita dgr penerangan mama untuk kek unicorn ❤️ Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
LASAGNA NGENCES BY EISYAKITCHEN "mekasihh, sedap..susah nak dapat lasagna yang sedap, selalu saya beli cepat muak, isi sikit"
.
.
Tengokkk jee dah ngencess tau, belum lagi ngapp masuk mulut, setiap suapkan penuh makna... 😆tak akan mengecewakan... .
.
Tq dear share feedback.. Korang taknak cuba ke? Kami serve panas-panas fresh from oven 😉 .
.
#eisyakitchen #fooddelivery #lasagnangences #lasagnasedap #beeflasagna #chikenlasagna #banting #sepang #klia #nilai #putrajaya #cyberjaya
LASAGNA NGENCES BY EISYAKITCHEN "mekasihh, sedap..susah nak dapat lasagna yang sedap, selalu saya beli cepat muak, isi sikit" . . Tengokkk jee dah ngencess tau, belum lagi ngapp masuk mulut, setiap suapkan penuh makna... 😆tak akan mengecewakan... . . Tq dear share feedback.. Korang taknak cuba ke? Kami serve panas-panas fresh from oven 😉 . . #eisyakitchen  #fooddelivery  #lasagnangences  #lasagnasedap  #beeflasagna  #chikenlasagna  #banting  #sepang  #klia  #nilai  #putrajaya  #cyberjaya 
Kmi doakan agar pihak @era.je dpt jumpa adik.. Mna thu kot dpt tiket masuk tgok live... Good luck dik.. #teammalaysia #affsuzuki #malaysiasoccer #malaysiapower
. . 👟😁💖💖💖 . . boleh contact nombor di bawah untuk pertanyaan.
.
011.5653.4595 
011.56534595 
011.56534595 >
>
>
>
>
#helpingyoutolookgood >
>
Operation hour :
>
>
10.30 am -  6.30pm
Monday close >
>
> > >  #premiumalteration #potonglabuhseluar #potonglabuhjubah #tukarzip  #kecilkaki #kecilskirt #shirt #tshirt #kemeja  #slack  #jeans  #bangisentral #upm #ukm #hospitalserdang #kptmbangi #gmibangi #uniklbangi  #alterationbangi #alterationkajang #icerd #alterationserdang  #sepang #klia #klia2
Kmi doakan agar pihak @era.je dpt jumpa adik.. Mna thu kot dpt tiket masuk tgok live... Good luck dik.. #teammalaysia  #affsuzuki  #malaysiasoccer  #malaysiapower  . . 👟😁💖💖💖 . . boleh contact nombor di bawah untuk pertanyaan. . 011.5653.4595 011.56534595 011.56534595 > > > > >#helpingyoutolookgood  > > Operation hour : > > 10.30 am - 6.30pm Monday close > > > > >#premiumalteration  #potonglabuhseluar  #potonglabuhjubah  #tukarzip  #kecilkaki  #kecilskirt  #shirt  #tshirt  #kemeja  #slack  #jeans  #bangisentral  #upm  #ukm  #hospitalserdang  #kptmbangi  #gmibangi  #uniklbangi  #alterationbangi  #alterationkajang  #icerd  #alterationserdang  #sepang  #klia  #klia2 
Brownies legend is POWER!
POWER APA?

THE POWER of KEDUT!

Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 .
. 
Klik di bio 
@manisan_cikmi 
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
. 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
Brownies legend is POWER! POWER APA? THE POWER of KEDUT! Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
When one crack meets another! We crack it together like a legend in KLIA Starbucks, right before departure! Sorry public.. 😂
.
.
P.I.Crime: @usnazulkifli_along 
Hair: @philip1123_hairquay
Flight: @malaysiaairlines
.
.
.
#malaysianathletes #girlsjustwanttohavefun #danceaway #spontaneous #dance #public #klia #teammates #runners #athletes #beyoubetrue #letthemstare
*KOREA WINTER*
.
14-18 DEC 2018 .
3-7  JAN 2019
15- 19 FEB 2019 
8 - 12 MAC 2019 
15 -19 MAC 2019
.
Korang nak ke korea kita buat 
Secara group.yg atas tu date yg kita 
Tetapkn..korang boleh lock hanya 
RM 350 dan boleh bayar ansur2
.
Korang nak tahu pakej korea kita
Apa  yang termasuk komen je
NAK!!
.
.
.
.
.
.
.
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays 
#AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #oneairasia #KLIA #KLIA2 #adventure #worldcaptures #greatday #worldplaces #destination #nature #amazing #instago #ig_worldclub #beautiful #cool #theprettycities #traveller #instacool #traveladdict #sky #picoftheday #nice #traveler #lifeandthyme #worldingram #qasidahchallenge
*KOREA WINTER* . 14-18 DEC 2018 . 3-7 JAN 2019 15- 19 FEB 2019 8 - 12 MAC 2019 15 -19 MAC 2019 . Korang nak ke korea kita buat Secara group.yg atas tu date yg kita Tetapkn..korang boleh lock hanya RM 350 dan boleh bayar ansur2 . Korang nak tahu pakej korea kita Apa yang termasuk komen je NAK!! . . . . . . . #teambahterakembaraholidays  #bahterakembaraholidays  #AirAsia  #AirAsiaAllStars  #Redq  #oneairasia  #KLIA  #KLIA2  #adventure  #worldcaptures  #greatday  #worldplaces  #destination  #nature  #amazing  #instago  #ig_worldclub  #beautiful  #cool  #theprettycities  #traveller  #instacool  #traveladdict  #sky  #picoftheday  #nice  #traveler  #lifeandthyme  #worldingram  #qasidahchallenge 
FAMILY DAYS DI BANDUNG !
.
Best kan kalau dapat bawak family lagi2 mak ayah pergi holiday 
Sekali sekala belanja family holiday 😉
In sha Allah lagi melimpah ruah Allah SWT kurniakan rezeki lepas tu 
Amiiin !
.
Tapi susah nak dapat cuti?
Tak cukup bajet nak keluarkan sejumlah amount yg banyak?
.
Jangan risau 
Pakej yang kami tawarkan adalah pakej open date di mana uolls boleh pilih tarikh sendiri 
Tak kisah nak pergi bila2 trip tetap Onzzz !
Then uolls boleh bayar ansur2 pulak tu untuk harga pakej tu tanpa dikenakan sebarang faedah !
.
Menarik kan? 😉
So tunggu apa lagi
.
Cepat grab tiket flight AirAsia yang tengah Promo sekarang !
Lepas tu book pakej ground dengan abam 🤗
.
Berminat???
Lekaihh2 komen “NAKKK” sekarang !
.
.
.
.
.
.
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays 
#AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #oneairasia #KLIA #KLIA2 #adventure #worldcaptures #greatday #worldplaces #destination #nature #amazing #instago #ig_worldclub #beautiful #cool #theprettycities #traveller #instacool #traveladdict #sky #picoftheday #nice #traveler #lifeandthyme #worldingram #qasidahchallenge
FAMILY DAYS DI BANDUNG ! . Best kan kalau dapat bawak family lagi2 mak ayah pergi holiday Sekali sekala belanja family holiday 😉 In sha Allah lagi melimpah ruah Allah SWT kurniakan rezeki lepas tu Amiiin ! . Tapi susah nak dapat cuti? Tak cukup bajet nak keluarkan sejumlah amount yg banyak? . Jangan risau Pakej yang kami tawarkan adalah pakej open date di mana uolls boleh pilih tarikh sendiri Tak kisah nak pergi bila2 trip tetap Onzzz ! Then uolls boleh bayar ansur2 pulak tu untuk harga pakej tu tanpa dikenakan sebarang faedah ! . Menarik kan? 😉 So tunggu apa lagi . Cepat grab tiket flight AirAsia yang tengah Promo sekarang ! Lepas tu book pakej ground dengan abam 🤗 . Berminat??? Lekaihh2 komen “NAKKK” sekarang ! . . . . . . #teambahterakembaraholidays  #bahterakembaraholidays  #AirAsia  #AirAsiaAllStars  #Redq  #oneairasia  #KLIA  #KLIA2  #adventure  #worldcaptures  #greatday  #worldplaces  #destination  #nature  #amazing  #instago  #ig_worldclub  #beautiful  #cool  #theprettycities  #traveller  #instacool  #traveladdict  #sky  #picoftheday  #nice  #traveler  #lifeandthyme  #worldingram  #qasidahchallenge 
Bismillahirrahmanirrahim
KERETA SEWA SHAH ALAM ™
.
.
.
Just click on my bio now for fast response and booking your car.
.
.
Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us
.
. +6017 6996 828
.
+6017 6996 828
.
+017 6996 828
.
.
.
★ Axia Facelift ( Most Wanted )
★ Viva Elite ( Hot Item )
★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency )
★ Myvi SE ( Most Legendary )
★ Alza SE ( Big and Comfortable )
★ Exora Turbo ( Bigger and Huge )
★ Waja CPS ( Comfortable Driving )
.
.
. ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport 
#keretasewastudent #keretasewashahalamero
#shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #mrt #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #polishahalam #selangor #keretasewaselangor
Bismillahirrahmanirrahim KERETA SEWA SHAH ALAM ™ . . . Just click on my bio now for fast response and booking your car. . . Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us . . +6017 6996 828 . +6017 6996 828 . +017 6996 828 . . . ★ Axia Facelift ( Most Wanted ) ★ Viva Elite ( Hot Item ) ★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency ) ★ Myvi SE ( Most Legendary ) ★ Alza SE ( Big and Comfortable ) ★ Exora Turbo ( Bigger and Huge ) ★ Waja CPS ( Comfortable Driving ) . . . ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport #keretasewastudent  #keretasewashahalamero  #shahalamcarrental  #shahalamresident  #shahalam  #keretasewa  #uitm  #msu  #unisel  #seksyen7  #seksyen13  #klia  #klia2  #mrt  #lrt  #carrental  #carrentalselangor  #axia  #alza  #bezza  #publictransport  #keretasewamurah  #perodua  #keretasewadesaalam  #malaysia  #grabcar  #keretasewamurah  #student  #polishahalam  #selangor  #keretasewaselangor 
PAKEJ : 3H2M KK & KUNDASANG SABAH [MINIMUM 4 PAX] (KOD KK 02) MALAY

DEWASA : RM 459 / PAX (4 PAX SEBILIK) : RM 519 / PAX (2 PAX SEBILIK)
KANAK-KANAK: RM 429 / PAX (4 PAX SEBILIK) : RM 439 / PAX (2 PAX SEBILIK)
BAYI : FOC (TANPA TILAM)
TAMBAH MAKAN : RM 160 / PAX ( 2 SARAPAN, 2 LUNCH, 1 DINNER, 1 SEAFOOD)
DEPOSIT : RM 200 / PAX 
TARIKH : BEBAS PILIH
NAMA HOTEL : D’OLUNDUS LODGE (KUNDASANG) & DE GALLERIA (KK)

TEMPAT MENARIK : * Kinabalu Park
* Hot Spring * Desa Dairy Farm * Luanti Fish Spa * Rumah Terbalik * Tamparuli Bridge * War Memorial Park
* Nabulu Market * Kundasang Farm Market * Night Market Sabah

PAKEJ TERMASUK : * 1 malam di Kota Kinabalu (De Galleria Hotel atau setaraf)
* 1 malam di Kundasang (D’Olundus Lodge atau setaraf)
* Pengangkutan bersama pemandu berpengalaman
* Pemandu sebagai Tour Guide (Tour Leader)
* Entrance Fees (Kinabalu Park, Hot Spring, Desa Dairy Farm, Luanti Fish Spa)

PAKEJ TIDAK TERMASUK : * Tiket Penerbangan & Bagasi (Boleh Tambah)
* Insuran Perjalanan (Pilihan RM10 / Pax)
* Sewa kereta lebih masa (RM10 / Jam)
* Semua tiket masuk yang tidak dinyata * Makanan dan Minuman ( ANGGARAN RM 10-15 SEKALI MAKAN )
* Pertukaran penginapan dan lokasi * Perbelanjaan sendiri
.
.
.
.
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays 
#AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #oneairasia #KLIA #KLIA2 #adventure #worldcaptures #greatday #worldplaces #destination #nature #amazing #instago #ig_worldclub #beautiful #cool #theprettycities #traveller #instacool #traveladdict #sky #picoftheday #nice #traveler #lifeandthyme #worldingram #qasidahchallenge
PAKEJ : 3H2M KK & KUNDASANG SABAH [MINIMUM 4 PAX] (KOD KK 02) MALAY DEWASA : RM 459 / PAX (4 PAX SEBILIK) : RM 519 / PAX (2 PAX SEBILIK) KANAK-KANAK: RM 429 / PAX (4 PAX SEBILIK) : RM 439 / PAX (2 PAX SEBILIK) BAYI : FOC (TANPA TILAM) TAMBAH MAKAN : RM 160 / PAX ( 2 SARAPAN, 2 LUNCH, 1 DINNER, 1 SEAFOOD) DEPOSIT : RM 200 / PAX TARIKH : BEBAS PILIH NAMA HOTEL : D’OLUNDUS LODGE (KUNDASANG) & DE GALLERIA (KK) TEMPAT MENARIK : * Kinabalu Park * Hot Spring * Desa Dairy Farm * Luanti Fish Spa * Rumah Terbalik * Tamparuli Bridge * War Memorial Park * Nabulu Market * Kundasang Farm Market * Night Market Sabah PAKEJ TERMASUK : * 1 malam di Kota Kinabalu (De Galleria Hotel atau setaraf) * 1 malam di Kundasang (D’Olundus Lodge atau setaraf) * Pengangkutan bersama pemandu berpengalaman * Pemandu sebagai Tour Guide (Tour Leader) * Entrance Fees (Kinabalu Park, Hot Spring, Desa Dairy Farm, Luanti Fish Spa) PAKEJ TIDAK TERMASUK : * Tiket Penerbangan & Bagasi (Boleh Tambah) * Insuran Perjalanan (Pilihan RM10 / Pax) * Sewa kereta lebih masa (RM10 / Jam) * Semua tiket masuk yang tidak dinyata * Makanan dan Minuman ( ANGGARAN RM 10-15 SEKALI MAKAN ) * Pertukaran penginapan dan lokasi * Perbelanjaan sendiri . . . . #teambahterakembaraholidays  #bahterakembaraholidays  #AirAsia  #AirAsiaAllStars  #Redq  #oneairasia  #KLIA  #KLIA2  #adventure  #worldcaptures  #greatday  #worldplaces  #destination  #nature  #amazing  #instago  #ig_worldclub  #beautiful  #cool  #theprettycities  #traveller  #instacool  #traveladdict  #sky  #picoftheday  #nice  #traveler  #lifeandthyme  #worldingram  #qasidahchallenge 
PAKEJ : 3H2M KK & KUNDASANG SABAH [MINIMUM 4 PAX] (KOD KK 02) MALAY

DEWASA : RM 459 / PAX (4 PAX SEBILIK) : RM 519 / PAX (2 PAX SEBILIK)
KANAK-KANAK: RM 429 / PAX (4 PAX SEBILIK) : RM 439 / PAX (2 PAX SEBILIK)
BAYI : FOC (TANPA TILAM)
TAMBAH MAKAN : RM 160 / PAX ( 2 SARAPAN, 2 LUNCH, 1 DINNER, 1 SEAFOOD)
DEPOSIT : RM 200 / PAX 
TARIKH : BEBAS PILIH
NAMA HOTEL : D’OLUNDUS LODGE (KUNDASANG) & DE GALLERIA (KK)

TEMPAT MENARIK : * Kinabalu Park
* Hot Spring * Desa Dairy Farm * Luanti Fish Spa * Rumah Terbalik * Tamparuli Bridge * War Memorial Park
* Nabulu Market * Kundasang Farm Market * Night Market Sabah

PAKEJ TERMASUK : * 1 malam di Kota Kinabalu (De Galleria Hotel atau setaraf)
* 1 malam di Kundasang (D’Olundus Lodge atau setaraf)
* Pengangkutan bersama pemandu berpengalaman
* Pemandu sebagai Tour Guide (Tour Leader)
* Entrance Fees (Kinabalu Park, Hot Spring, Desa Dairy Farm, Luanti Fish Spa)

PAKEJ TIDAK TERMASUK : * Tiket Penerbangan & Bagasi (Boleh Tambah)
* Insuran Perjalanan (Pilihan RM10 / Pax)
* Sewa kereta lebih masa (RM10 / Jam)
* Semua tiket masuk yang tidak dinyata * Makanan dan Minuman ( ANGGARAN RM 10-15 SEKALI MAKAN )
* Pertukaran penginapan dan lokasi * Perbelanjaan sendiri
.
.
.
.
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays 
#AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #oneairasia #KLIA #KLIA2 #adventure #worldcaptures #greatday #worldplaces #destination #nature #amazing #instago #ig_worldclub #beautiful #cool #theprettycities #traveller #instacool #traveladdict #sky #picoftheday #nice #traveler #lifeandthyme #worldingram #qasidahchallenge
PAKEJ : 3H2M KK & KUNDASANG SABAH [MINIMUM 4 PAX] (KOD KK 02) MALAY DEWASA : RM 459 / PAX (4 PAX SEBILIK) : RM 519 / PAX (2 PAX SEBILIK) KANAK-KANAK: RM 429 / PAX (4 PAX SEBILIK) : RM 439 / PAX (2 PAX SEBILIK) BAYI : FOC (TANPA TILAM) TAMBAH MAKAN : RM 160 / PAX ( 2 SARAPAN, 2 LUNCH, 1 DINNER, 1 SEAFOOD) DEPOSIT : RM 200 / PAX TARIKH : BEBAS PILIH NAMA HOTEL : D’OLUNDUS LODGE (KUNDASANG) & DE GALLERIA (KK) TEMPAT MENARIK : * Kinabalu Park * Hot Spring * Desa Dairy Farm * Luanti Fish Spa * Rumah Terbalik * Tamparuli Bridge * War Memorial Park * Nabulu Market * Kundasang Farm Market * Night Market Sabah PAKEJ TERMASUK : * 1 malam di Kota Kinabalu (De Galleria Hotel atau setaraf) * 1 malam di Kundasang (D’Olundus Lodge atau setaraf) * Pengangkutan bersama pemandu berpengalaman * Pemandu sebagai Tour Guide (Tour Leader) * Entrance Fees (Kinabalu Park, Hot Spring, Desa Dairy Farm, Luanti Fish Spa) PAKEJ TIDAK TERMASUK : * Tiket Penerbangan & Bagasi (Boleh Tambah) * Insuran Perjalanan (Pilihan RM10 / Pax) * Sewa kereta lebih masa (RM10 / Jam) * Semua tiket masuk yang tidak dinyata * Makanan dan Minuman ( ANGGARAN RM 10-15 SEKALI MAKAN ) * Pertukaran penginapan dan lokasi * Perbelanjaan sendiri . . . . #teambahterakembaraholidays  #bahterakembaraholidays  #AirAsia  #AirAsiaAllStars  #Redq  #oneairasia  #KLIA  #KLIA2  #adventure  #worldcaptures  #greatday  #worldplaces  #destination  #nature  #amazing  #instago  #ig_worldclub  #beautiful  #cool  #theprettycities  #traveller  #instacool  #traveladdict  #sky  #picoftheday  #nice  #traveler  #lifeandthyme  #worldingram  #qasidahchallenge 
Testimoni dari #babeaulover

Boleh pm sis yer kalau nak cuba. Yang mana nak jadi dropsip/agent pun boleh. Jom kita sama2 cantik

#sepang #Kotawarisan  #dengkil #nilai #klia #usim #uitmdengkil  #babeauserum #babeauskincare  #jomcantik #dropship #agent
Testimoni dari #babeaulover

Boleh pm sis yer kalau nak cuba. Yang mana nak jadi dropsip/agent pun boleh. Jom kita sama2 cantik

#sepang #Kotawarisan  #dengkil #nilai #klia #usim #uitmdengkil  #babeauserum #babeauskincare  #jomcantik #dropship #agent
PROMOSI KEMBALI KE SEKOLAH
.
CONVERSE CHUCK TAYLOR
ALL BLACK
.
Size :
**36 - 45
.
Normal Price : RM 149
Promo Price : Rm XX shaja
PROMOSI KEMBALI KE SEKOLAH . CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL BLACK . Size : **36 - 45 . Normal Price : RM 149 Promo Price : Rm XX shaja
*DEPOSIT CUMA RM2000 ANDA BAKAL DAPAT RUMAH IDAMAN DAN PALING BEST ADA CASH BACK*

Lake Point Residence Condominium@CYBERJAYA 🔥 HOT PROJECT‼️
🔥 HOT PROJECT‼️ 🏢 NEW HIGH END CONDOMINIUM FREEHOLD @ Cyberjaya🌳

Free kitchen cabinets 
Free hood & hob

Key features ✅FREEHOLD High End Condo @ Cyberjaya
✅ Low downpayment + cash back
✅Booking fees RM 2000
✅ Free Legal Fees on SPA and loan agreement
✅Free 2 to 4 air conditioners
✅Free kitchen cabinets with hood & hob
✅Free 2 or 3 covered car parks
✅Low density with 265 units only
✅Freehold with Residential tittle
✅ UnBelievable Rebate ✅ Exciting Cash Back 💰 ✅Sizes from 926 sqft to 1830 sqft
✅Gated and guarded with multi-tiered security :- guard access at guardhouse -audio intercom-card access at lobby& lift- guard tour patrol- CCTV surveillance- perimeter fencing with intruder Prevention ✅1/3 greenery landscaped & community park with 674m jogging track
✅Walking distance to upcoming Primary Chinese School ( SJK C Union)
✅Reputable China Developer with remarkable track records in 36 countries and top 250 contractors in the world ✅Distance from - 5km to Putrajaya
- 10km to Puchong
- 20 km to KLIA
- 36 km to KLCC 📞 More information, ☎️ Please call or whatsapp 
Siti Aisyah: 017-3909057
REN 27915

#LakePointResidenceCyberjaya
#propertyForOwnStay
#propertyWithZeroDownpayment
#propertyForSale
#propertyForInvestment
#propertyInCyberjaya
#HighEndCondominium
#LowDensity
#walkingdistancetoHospitalCyberjaya
#nearCUCMS #nearChineseSchool
#ResortAndHotelStyle #cyberjaya
#putrajaya
#puchong
#bangi
#kajang
#KLIA
#MitsuiPremiumOutlet
#Dengkil
#Upm#uniten#xiamenUniversity#ukm
*DEPOSIT CUMA RM2000 ANDA BAKAL DAPAT RUMAH IDAMAN DAN PALING BEST ADA CASH BACK* Lake Point Residence Condominium@CYBERJAYA 🔥 HOT PROJECT‼️ 🔥 HOT PROJECT‼️ 🏢 NEW HIGH END CONDOMINIUM FREEHOLD @ Cyberjaya🌳 Free kitchen cabinets Free hood & hob Key features ✅FREEHOLD High End Condo @ Cyberjaya ✅ Low downpayment + cash back ✅Booking fees RM 2000 ✅ Free Legal Fees on SPA and loan agreement ✅Free 2 to 4 air conditioners ✅Free kitchen cabinets with hood & hob ✅Free 2 or 3 covered car parks ✅Low density with 265 units only ✅Freehold with Residential tittle ✅ UnBelievable Rebate ✅ Exciting Cash Back 💰 ✅Sizes from 926 sqft to 1830 sqft ✅Gated and guarded with multi-tiered security :- guard access at guardhouse -audio intercom-card access at lobby& lift- guard tour patrol- CCTV surveillance- perimeter fencing with intruder Prevention ✅1/3 greenery landscaped & community park with 674m jogging track ✅Walking distance to upcoming Primary Chinese School ( SJK C Union) ✅Reputable China Developer with remarkable track records in 36 countries and top 250 contractors in the world ✅Distance from - 5km to Putrajaya - 10km to Puchong - 20 km to KLIA - 36 km to KLCC 📞 More information, ☎️ Please call or whatsapp Siti Aisyah: 017-3909057 REN 27915 #LakePointResidenceCyberjaya  #propertyForOwnStay  #propertyWithZeroDownpayment  #propertyForSale  #propertyForInvestment  #propertyInCyberjaya  #HighEndCondominium  #LowDensity  #walkingdistancetoHospitalCyberjaya  #nearCUCMS  #nearChineseSchool  #ResortAndHotelStyle  #cyberjaya  #putrajaya  #puchong  #bangi  #kajang  #KLIA  #MitsuiPremiumOutlet  #Dengkil  #Upm #uniten #xiamenUniversity #ukm 
Rmi artis dh merasa jerux LLH ni...anda bila lg...jom lock order dgn segera

@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting 
#bantingbaru 
#morib 
#kanchongdarat 
#bandarsgemas 
#sgmanggis 
#olaklempit 
#labohandagang 
#bukitchanggang 
#dengkil 
#nilai 
#klia 
#jenjarom 
#telokpanglimagarang 
#sijangkang 
#klang 
#familiaMA
Hai u all....dh blh lock order dgn saya..jom..lai lai lai...blh whatsapp saya 0173823656..atau dm saya..😁💕 @airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting 
#bantingbaru 
#morib 
#kanchongdarat 
#bandarsgemas 
#sgmanggis 
#olaklempit 
#labohandagang 
#bukitchanggang 
#dengkil 
#nilai 
#klia 
#jenjarom 
#telokpanglimagarang 
#sijangkang 
#klang 
#familiaMA
NO Abstinence,
Except ..: When your Father, Mom and Wife call ... "respect elders" 😁🌹🚴🏿‍♂️🚴🏿‍♂️🚴🏿‍♂️
.
Pantang berundur, .
Kecuali..: Ibu Ayah dan Isteri panggil... "Hormat"... 😁🌹🌹🌹🚴🏿‍♂️
.
Rasulullah ﷺ  bersabda:
.
أمرني جبريل أن أقدم الأكابر
.
“Jibril memerintahkan aku untuk mengutamakan orang-orang tua” (HR Abu Bakr Asy Syafie)
.
| 10 DISEMBER 2018 | 2 RABIULAKHIR 1440H | 🌹🚴🏿‍♂️
.
10 DISEMBER 2018 | 2 RABIULAKHIR 1440H | #malaysia #klia #cyclist #roadbike #psychologist #counselor #psychology #marriagecounseling #cycling #cardioexercises #respect #bikestagram #roadcycling #merida
NO Abstinence, Except ..: When your Father, Mom and Wife call ... "respect elders" 😁🌹🚴🏿‍♂️🚴🏿‍♂️🚴🏿‍♂️ . Pantang berundur, . Kecuali..: Ibu Ayah dan Isteri panggil... "Hormat"... 😁🌹🌹🌹🚴🏿‍♂️ . Rasulullah ﷺ bersabda: . أمرني جبريل أن أقدم الأكابر . “Jibril memerintahkan aku untuk mengutamakan orang-orang tua” (HR Abu Bakr Asy Syafie) . | 10 DISEMBER 2018 | 2 RABIULAKHIR 1440H | 🌹🚴🏿‍♂️ . 10 DISEMBER 2018 | 2 RABIULAKHIR 1440H | #malaysia  #klia  #cyclist  #roadbike  #psychologist  #counselor  #psychology  #marriagecounseling  #cycling  #cardioexercises  #respect  #bikestagram  #roadcycling  #merida 
Sis buat special video ni utk syg2 yg tgh pikir nak amik dessert ape ye untuk majlis syg2 ❤️😋 Cepat2 dapatkan

Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 .
. 
Klik di bio 
@manisan_cikmi 
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
. 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
Sis buat special video ni utk syg2 yg tgh pikir nak amik dessert ape ye untuk majlis syg2 ❤️😋 Cepat2 dapatkan Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb..
Kami jamin akan lulus jika layak

ws/call: 017-2222930
wasap.my/60172222930
#tuah #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang #bayaran #rumah #motor #kereta #bil #beli #jualbeli #promosi #jualan #murah 3mewah #belanja #tertunggak #pinjaman #pinjamanberlesen #pinjamanwang #personalloans
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb.. Kami jamin akan lulus jika layak ws/call: 017-2222930 wasap.my/60172222930 #tuah  #hutang  #klia  #putrajaya  #cyberjaya  #sepang  #hutang  #bayaran  #rumah  #motor  #kereta  #bil  #beli  #jualbeli  #promosi  #jualan  #murah  3mewah #belanja  #tertunggak  #pinjaman  #pinjamanberlesen  #pinjamanwang  #personalloans 
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb..
Kami jamin akan lulus jika layak

ws/call: 017-2222930
wasap.my/60172222930
#tuah #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang #bayaran #rumah #motor #kereta #bil #beli #jualbeli #promosi #jualan #murah 3mewah #belanja #tertunggak #pinjaman #pinjamanberlesen #pinjamanwang #personalloans
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb.. Kami jamin akan lulus jika layak ws/call: 017-2222930 wasap.my/60172222930 #tuah  #hutang  #klia  #putrajaya  #cyberjaya  #sepang  #hutang  #bayaran  #rumah  #motor  #kereta  #bil  #beli  #jualbeli  #promosi  #jualan  #murah  3mewah #belanja  #tertunggak  #pinjaman  #pinjamanberlesen  #pinjamanwang  #personalloans 
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb..
Kami jamin akan lulus jika layak

ws/call: 017-2222930
wasap.my/60172222930
#tuah #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang #bayaran #rumah #motor #kereta #bil #beli #jualbeli #promosi #jualan #murah 3mewah #belanja #tertunggak #pinjaman #pinjamanberlesen #pinjamanwang #personalloans
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb.. Kami jamin akan lulus jika layak ws/call: 017-2222930 wasap.my/60172222930 #tuah  #hutang  #klia  #putrajaya  #cyberjaya  #sepang  #hutang  #bayaran  #rumah  #motor  #kereta  #bil  #beli  #jualbeli  #promosi  #jualan  #murah  3mewah #belanja  #tertunggak  #pinjaman  #pinjamanberlesen  #pinjamanwang  #personalloans 
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb..
Kami jamin akan lulus jika layak

ws/call: 017-2222930
wasap.my/60172222930
#tuah #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang #bayaran #rumah #motor #kereta #bil #beli #jualbeli #promosi #jualan #murah 3mewah #belanja #tertunggak #pinjaman #pinjamanberlesen #pinjamanwang #personalloans
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb.. Kami jamin akan lulus jika layak ws/call: 017-2222930 wasap.my/60172222930 #tuah  #hutang  #klia  #putrajaya  #cyberjaya  #sepang  #hutang  #bayaran  #rumah  #motor  #kereta  #bil  #beli  #jualbeli  #promosi  #jualan  #murah  3mewah #belanja  #tertunggak  #pinjaman  #pinjamanberlesen  #pinjamanwang  #personalloans 
Dystopian experience for tired SF nerd feels like 😨🤔😬 #capsule #capsulehotel #klia2 #kualalumpur #malaysia #klia #bladerunner #sf #dystopia #dystopian #2048 #orangeandblue #lines
Ramai juga yang risaukan tentang jerawat naik kan. Jom check out jap dari mana puncanya timbul jerawat yang merunsingkan ni.
.
Nampak kebanyakannya pun berpunca dari pemakanan dan lifestyle kita kan. .
Sama juga macan coach dulu. Tak jaga makan. Jerawat naik senang sangat.
.
Tag kawan kawan korang yang selalu runsing kenapa jerawat asyik naik jer tu.
.
😘Coach Shazlia 011-10375334
.
#CoachShazlia
#shazlia_fittrainer
#teamfittrainer
#hotfm976
#tv3
#tv9
#jomkurus
#misimengecil
#tudungsukan
#palazzosukan
#mirafilzah
#gegarvaganza
#bangi
#nilai
#kajang
#klia
#klia2
Ramai juga yang risaukan tentang jerawat naik kan. Jom check out jap dari mana puncanya timbul jerawat yang merunsingkan ni. . Nampak kebanyakannya pun berpunca dari pemakanan dan lifestyle kita kan. . Sama juga macan coach dulu. Tak jaga makan. Jerawat naik senang sangat. . Tag kawan kawan korang yang selalu runsing kenapa jerawat asyik naik jer tu. . 😘Coach Shazlia 011-10375334 . #CoachShazlia  #shazlia_fittrainer  #teamfittrainer  #hotfm976  #tv3  #tv9  #jomkurus  #misimengecil  #tudungsukan  #palazzosukan  #mirafilzah  #gegarvaganza  #bangi  #nilai  #kajang  #klia  #klia2 
Tips : Don't forget to visit this spectacular Sultan Abdul Samad Building
•
Just 5 MINUTES drive from our klcc homestay 
Type 'INFO' & whatsapp to +60167555388
Type 'INFO' & whatsapp to +60167555388
Type 'INFO' & whatsapp to +60167555388
•
Let's book with @signaturehomestayklcc for for crazy discounts!
•
Whatsapp link in bio 👆👆👆
•
#mercusummersuites #infinitypool #glasspool #malaysia #kualalumpur #klcc #kltower #pavilionkualalumpur #dinnerintheskykl #centralmarketkl #matickl #avenuek #tugunegara #masjidnegara #bukitbintang #homestay #guesthouse #airbnb #klia #airasia #malaysiaairlines #malindoair #firefly #vacation #selamathariraya #sultanabdulsamadbuilding
Tips : Don't forget to visit this spectacular Sultan Abdul Samad Building • Just 5 MINUTES drive from our klcc homestay Type 'INFO' & whatsapp to +60167555388 Type 'INFO' & whatsapp to +60167555388 Type 'INFO' & whatsapp to +60167555388 • Let's book with @signaturehomestayklcc for for crazy discounts! • Whatsapp link in bio 👆👆👆 • #mercusummersuites  #infinitypool  #glasspool  #malaysia  #kualalumpur  #klcc  #kltower  #pavilionkualalumpur  #dinnerintheskykl  #centralmarketkl  #matickl  #avenuek  #tugunegara  #masjidnegara  #bukitbintang  #homestay  #guesthouse  #airbnb  #klia  #airasia  #malaysiaairlines  #malindoair  #firefly  #vacation  #selamathariraya  #sultanabdulsamadbuilding 
Pinjaman Peribadi khas utk Swasta&Kerajaan.. Gaji Autopay(bank) Gaji RM700 keatas layak mohon.. +6014-8227390

Trusted company SELANGOR
Syarikat pinjaman wang berlesen:
RAKAN BERSAMA SDN BHD (1013503-P)

#pinjamanperibadi #parlimen #government #banknegara #personalloan #selangorian #selangor #seremban #putrajaya #cyberjaya #kajang #klia #mcdonalds #pinjamanperibadikl #blacklist #ctos #pinjamanbank #peruntukan #loankl #trustedcompany #maybank #cimb #affinbank #ambank #malaysiaairlines
Pinjaman Peribadi khas utk Swasta&Kerajaan.. Gaji Autopay(bank) Gaji RM700 keatas layak mohon.. +6014-8227390 Trusted company SELANGOR Syarikat pinjaman wang berlesen: RAKAN BERSAMA SDN BHD (1013503-P) #pinjamanperibadi  #parlimen  #government  #banknegara  #personalloan  #selangorian  #selangor  #seremban  #putrajaya  #cyberjaya  #kajang  #klia  #mcdonalds  #pinjamanperibadikl  #blacklist  #ctos  #pinjamanbank  #peruntukan  #loankl  #trustedcompany  #maybank  #cimb  #affinbank  #ambank  #malaysiaairlines 
Wah... COMBO DEAL ada kat atas meja tulah. Sedap tau... kalau letak 4 kotak kek tu sekejap aje licin. Jom kawan2, kita rasa semua kek dari sabrina bakery!

Boleh hubungi admin Yatt 0138818661 .
. . . 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanawardIT'S YUMMY IT'S SABRINA BAKERY
LOVE, 
#yattjutawankek - #regrann
Wah... COMBO DEAL ada kat atas meja tulah. Sedap tau... kalau letak 4 kotak kek tu sekejap aje licin. Jom kawan2, kita rasa semua kek dari sabrina bakery! Boleh hubungi admin Yatt 0138818661 . . . . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanawardIT 'S YUMMY IT'S SABRINA BAKERY LOVE, #yattjutawankek  - #regrann 
Assalamualaikum sayang2
.
Nk tampil flawless, cantik & confident
.
Senang je. Guna Product dr OBSESS COSMETICS
.
Ada promo utk org #klia2 #KLIA .
Jom sembang smpai jadi kt wassapp 013 996 0426 or click je link kt BIO
.
❤ Chinx
.
#squadsyiera #linsquadiamond #sisgunasisjual #obsessbanting #obsessKLIA #obsessklia2 #obsesslangat #obsesskotawarisan #obsessnilai #obsesscodklia #obsesscodklia2 #giftklia #giftklia2
Yeayy🎉 Special Deals Combo 3 is back foreverrr😍😍 Memang sesuai sangat kalau nak buat makan2 satu office takpun untuk kudapan majlis di rumah.
.
BELI 3 free 1 KEK!
.
Untung-untung terus dapat join contest BELI, MAKAN & MENANG SABRINA BAKERY 😉

Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 .
. 
Klik di bio 
@manisan_cikmi 
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
. 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
Yeayy🎉 Special Deals Combo 3 is back foreverrr😍😍 Memang sesuai sangat kalau nak buat makan2 satu office takpun untuk kudapan majlis di rumah. . BELI 3 free 1 KEK! . Untung-untung terus dapat join contest BELI, MAKAN & MENANG SABRINA BAKERY 😉 Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
Korang dh Lunch ke ? Jom ke kedai kami, pelbagai menu Lauk Campur & Masakan Panas 😇😇
🌶 #masakanmelayu #masakankampung #kotawarisan #sepang #bandarbarunilai #bandarbarusalaktinggi #cyberjaya #putrajaya #masakanpanas #gorenggoreng #kipmall #econsave #bbst #klia #klia2 #nasicampur #nasimelayu #nasiberlauk 
Lokasi : G-70, Jalan Warisan Sentral 2, Kota Warisan, 43900 Sepang ( Berhampiran Kipmall )
Waze : Nasi Campur Kami 
Contact :017-2375091 (En Hafiz )
Bunga Kekwa  Tabur Hitam....
Set seadanye... Teko Bulat.. 7 Pasang Cawan Bersama Piring... Cawan ada pelbagai bentuk...
6 keping Piring Kuih... Preloved items.... RM380.00 untuk Semua....
WA 0193066199...
#antik #antique #vintage #bungakekwahitam #klcc #putrajaya #cyberjaya #klia #klsentral #kualalumpur #istanakehakiman #kitchenware #masakmasak #banknegara #retro
: Dfcc ganache maltesers KitKat keliling ❤️ nama diberi

Khas untuk choc lovers 😍 . 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #unirazak
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
: Dfcc ganache maltesers KitKat keliling ❤️ nama diberi Khas untuk choc lovers 😍 . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #unirazak  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
We’ve safely arrived at Kuala Lumpur International Airport, Malaysia 🇲🇾 (KLIA) from Tehran, Iran 🇮🇷 to Kuala Lumpur (after eight (8) hours travelling) ... 🥰  #turkishfood #istanbul #vacation #istanbulakudatang #turkey #snow #winter
.
.
.
#insta #instagood #instagram #instafood #klia instadaily #instalike #instalove #instapic #healthy #healthyfood #healthyeating #foods #foodie #foodies #foodporn #foodblogger #foodphotography  #foodpics #handlettering #instagramtips #socialmedia #instablogger
We’ve safely arrived at Kuala Lumpur International Airport, Malaysia 🇲🇾 (KLIA) from Tehran, Iran 🇮🇷 to Kuala Lumpur (after eight (8) hours travelling) ... 🥰 #turkishfood  #istanbul  #vacation  #istanbulakudatang  #turkey  #snow  #winter  . . . #insta  #instagood  #instagram  #instafood  #klia  instadaily #instalike  #instalove  #instapic  #healthy  #healthyfood  #healthyeating  #foods  #foodie  #foodies  #foodporn  #foodblogger  #foodphotography  #foodpics  #handlettering  #instagramtips  #socialmedia  #instablogger 
We’ve safely arrived at Kuala Lumpur International Airport, Malaysia 🇲🇾 (KLIA) from Tehran, Iran 🇮🇷 to Kuala Lumpur (after eight (8) hours travelling) ... 🥰  #turkishfood #istanbul #vacation #istanbulakudatang #turkey #snow #winter
.
.
.
#insta #instagood #instagram #instafood #klia instadaily #instalike #instalove #instapic #healthy #healthyfood #healthyeating #foods #foodie #foodies #foodporn #foodblogger #foodphotography  #foodpics #handlettering #instagramtips #socialmedia #instablogger
We’ve safely arrived at Kuala Lumpur International Airport, Malaysia 🇲🇾 (KLIA) from Tehran, Iran 🇮🇷 to Kuala Lumpur (after eight (8) hours travelling) ... 🥰 #turkishfood  #istanbul  #vacation  #istanbulakudatang  #turkey  #snow  #winter  . . . #insta  #instagood  #instagram  #instafood  #klia  instadaily #instalike  #instalove  #instapic  #healthy  #healthyfood  #healthyeating  #foods  #foodie  #foodies  #foodporn  #foodblogger  #foodphotography  #foodpics  #handlettering  #instagramtips  #socialmedia  #instablogger