an online Instagram web viewer

#klang medias

Photos

selesai tukar lcd iphone 6plus dengan bermodal kan RM130 saja siap psng customer area pasar gombak ^_^ dengan warranty 3 month tau ! 
boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) 
#repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown
#cheras
selesai tukar lcd iphone 6plus dengan bermodal kan RM130 saja siap psng customer area pasar gombak ^_^ dengan warranty 3 month tau ! boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah  #repairiphonemurahkl  #facetofacerepair  #repairdepandepan  #repair  #iphone6splus  #lcdiphone6splus  #iphone6splusori  #malaysia  #kualalumpur  #subangjaya  #jomnaikmrt  #iphoneuser  #iphonemalaysia  #iphonemalaysiamurah  #kl118  #iphone5s  #iphone6  #iphone6s  #lcdiphonemurah  #tamanmidahcheras  #kepong  #balakong  #chargingport  #shahalam  #seksyen13  #klang  #jinjang  #Mytown  #cheras 
selesai tukar battery iphon 5s dengan bermodal kan RM70 saja siap psng customer area gombak ^_^ dengan warranty 6 month tau ! 
boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) 
#repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown
#cheras
selesai tukar battery iphon 5s dengan bermodal kan RM70 saja siap psng customer area gombak ^_^ dengan warranty 6 month tau ! boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah  #repairiphonemurahkl  #facetofacerepair  #repairdepandepan  #repair  #iphone6splus  #lcdiphone6splus  #iphone6splusori  #malaysia  #kualalumpur  #subangjaya  #jomnaikmrt  #iphoneuser  #iphonemalaysia  #iphonemalaysiamurah  #kl118  #iphone5s  #iphone6  #iphone6s  #lcdiphonemurah  #tamanmidahcheras  #kepong  #balakong  #chargingport  #shahalam  #seksyen13  #klang  #jinjang  #Mytown  #cheras 
New LED lighting installation
#ledlights 
#klang 
#malaysia
selesai tukar lcd iphone 5 dengan bermodal kan RM100 saja siap psng customer area taman medan ^_^ dengan warranty 3 month tau ! 
boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) 
#repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown
#cheras
selesai tukar lcd iphone 5 dengan bermodal kan RM100 saja siap psng customer area taman medan ^_^ dengan warranty 3 month tau ! boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah  #repairiphonemurahkl  #facetofacerepair  #repairdepandepan  #repair  #iphone6splus  #lcdiphone6splus  #iphone6splusori  #malaysia  #kualalumpur  #subangjaya  #jomnaikmrt  #iphoneuser  #iphonemalaysia  #iphonemalaysiamurah  #kl118  #iphone5s  #iphone6  #iphone6s  #lcdiphonemurah  #tamanmidahcheras  #kepong  #balakong  #chargingport  #shahalam  #seksyen13  #klang  #jinjang  #Mytown  #cheras 
Kek pandan gula melaka here.. Sape peminat  kek pandan wajib cuba.. Lain dari yang lain 100% menggunakan daun pandan asli.. .
Delivery seluruh Selangor dan kl
.
Whatsapp 0172643672 for order. .
.
#agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #petalingjaya #subangjaya #ppum #uia #gombak #setapak #danaukota #sentul #selayang #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl  #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #birthdaycake #brownieslegend #browniessedap #browniesshahalam #browniesgombak #browniesviral
Kek pandan gula melaka here.. Sape peminat kek pandan wajib cuba.. Lain dari yang lain 100% menggunakan daun pandan asli.. . Delivery seluruh Selangor dan kl . Whatsapp 0172643672 for order. . . #agentsabrinabakery  #kotakemuning  #johansetia  #shahalam  #puchong  #klang  #jalankebun  #petalingjaya  #subangjaya  #ppum  #uia  #gombak  #setapak  #danaukota  #sentul  #selayang  #cakedeliveryshahalam  #cakedeliverypj  #cakedeliverykl  #cakesedap  #cakeshahalam  #surprisedelivery  #birthdaysurprise  #surprisedeliveryshahalam  #birthdaycake  #brownieslegend  #browniessedap  #browniesshahalam  #browniesgombak  #browniesviral 
selesai tukar lcd iphone 6s dengan bermodal kan RM170 saja siap psng customer area keramat ^_^ dengan warranty 3 month tau ! 
boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) 
#repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown
#cheras
selesai tukar lcd iphone 6s dengan bermodal kan RM170 saja siap psng customer area keramat ^_^ dengan warranty 3 month tau ! boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah  #repairiphonemurahkl  #facetofacerepair  #repairdepandepan  #repair  #iphone6splus  #lcdiphone6splus  #iphone6splusori  #malaysia  #kualalumpur  #subangjaya  #jomnaikmrt  #iphoneuser  #iphonemalaysia  #iphonemalaysiamurah  #kl118  #iphone5s  #iphone6  #iphone6s  #lcdiphonemurah  #tamanmidahcheras  #kepong  #balakong  #chargingport  #shahalam  #seksyen13  #klang  #jinjang  #Mytown  #cheras 
Nutella B-ready 132g. Coklat terlajak laris kesukaan ramai. Kedai buka hari ini untuk anda semua. Kami buka sehingga jam 7 ptg. Lokasi GM Klang tau ๐Ÿ’œ. Runcit boleh..borong lagilah boleh๐Ÿ’
.

Whatsapp/Sms/Call : 0194145171 
Facebook : Chocolate Collection
Instagram : chocolate_collection

#chocolatecollection #coklat #chocolate  #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklatlangkawi #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #coklatmurah #bouquetchocolate #halal #doorgift #tunang #kahwin #nutellabready
Nutella B-ready 132g. Coklat terlajak laris kesukaan ramai. Kedai buka hari ini untuk anda semua. Kami buka sehingga jam 7 ptg. Lokasi GM Klang tau ๐Ÿ’œ. Runcit boleh..borong lagilah boleh๐Ÿ’ . Whatsapp/Sms/Call : 0194145171 Facebook : Chocolate Collection Instagram : chocolate_collection #chocolatecollection  #coklat  #chocolate  #gmklang  #klang  #selangor  #lokalah  #lokal  #sayajual  #ilovechocolate  #sayasukacoklat  #chocolatelover  #chocolateheaven  #kedaicoklat  #coklatimport  #coklatlangkawi  #importedchocolate  #chocolateaddict  #chocolategift  #coklatmurah  #bouquetchocolate  #halal  #doorgift  #tunang  #kahwin  #nutellabready 
selesai tukar lcd iphone 5 dengan bermodal kan RM100 saja siap psng customer area ara damansara ^_^ dengan warranty 3 month tau ! 
boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) 
#repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown
#cheras
selesai tukar lcd iphone 5 dengan bermodal kan RM100 saja siap psng customer area ara damansara ^_^ dengan warranty 3 month tau ! boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah  #repairiphonemurahkl  #facetofacerepair  #repairdepandepan  #repair  #iphone6splus  #lcdiphone6splus  #iphone6splusori  #malaysia  #kualalumpur  #subangjaya  #jomnaikmrt  #iphoneuser  #iphonemalaysia  #iphonemalaysiamurah  #kl118  #iphone5s  #iphone6  #iphone6s  #lcdiphonemurah  #tamanmidahcheras  #kepong  #balakong  #chargingport  #shahalam  #seksyen13  #klang  #jinjang  #Mytown  #cheras 
Brownies mixnuts.. Penuh dengan rasa choc dan taburan kacang.. Menjadi rebutan di sabrina bakery.. .
Delivery seluruh Selangor dan kl
.
.
Whatsapp 0172643672 for order. .
.
#agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #petalingjaya #subangjaya #ppum #uia #gombak #setapak #danaukota #sentul #selayang #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl  #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #birthdaycake #brownieslegend #browniessedap #browniesshahalam #browniesgombak #browniesviral
Brownies mixnuts.. Penuh dengan rasa choc dan taburan kacang.. Menjadi rebutan di sabrina bakery.. . Delivery seluruh Selangor dan kl . . Whatsapp 0172643672 for order. . . #agentsabrinabakery  #kotakemuning  #johansetia  #shahalam  #puchong  #klang  #jalankebun  #petalingjaya  #subangjaya  #ppum  #uia  #gombak  #setapak  #danaukota  #sentul  #selayang  #cakedeliveryshahalam  #cakedeliverypj  #cakedeliverykl  #cakesedap  #cakeshahalam  #surprisedelivery  #birthdaysurprise  #surprisedeliveryshahalam  #birthdaycake  #brownieslegend  #browniessedap  #browniesshahalam  #browniesgombak  #browniesviral 
selesai tukar lcd iphone 5 dengan bermodal kan RM100 saja siap psng customer area asia jaya ^_^ dengan warranty 3 month tau ! 
boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) 
#repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown
#cheras
selesai tukar lcd iphone 5 dengan bermodal kan RM100 saja siap psng customer area asia jaya ^_^ dengan warranty 3 month tau ! boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah  #repairiphonemurahkl  #facetofacerepair  #repairdepandepan  #repair  #iphone6splus  #lcdiphone6splus  #iphone6splusori  #malaysia  #kualalumpur  #subangjaya  #jomnaikmrt  #iphoneuser  #iphonemalaysia  #iphonemalaysiamurah  #kl118  #iphone5s  #iphone6  #iphone6s  #lcdiphonemurah  #tamanmidahcheras  #kepong  #balakong  #chargingport  #shahalam  #seksyen13  #klang  #jinjang  #Mytown  #cheras 
RIANG AIDILFITRI
.
Promosi jimat dan berbaboiii... Dessert table yang sedap dan harga mampu milik.. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Delivery seluruh Selangor dan kl
.
.
Whatsapp 0172643672 for order. . .
#agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #petalingjaya #subangjaya #ppum #uia #gombak #setapak #danaukota #sentul #selayang #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl  #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #birthdaycake #brownieslegend #browniessedap #browniesshahalam #browniesgombak #browniesviral
RIANG AIDILFITRI . Promosi jimat dan berbaboiii... Dessert table yang sedap dan harga mampu milik.. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Delivery seluruh Selangor dan kl . . Whatsapp 0172643672 for order. . . #agentsabrinabakery  #kotakemuning  #johansetia  #shahalam  #puchong  #klang  #jalankebun  #petalingjaya  #subangjaya  #ppum  #uia  #gombak  #setapak  #danaukota  #sentul  #selayang  #cakedeliveryshahalam  #cakedeliverypj  #cakedeliverykl  #cakesedap  #cakeshahalam  #surprisedelivery  #birthdaysurprise  #surprisedeliveryshahalam  #birthdaycake  #brownieslegend  #browniessedap  #browniesshahalam  #browniesgombak  #browniesviral 
๐Ÿ’ˆBARBER WANTED๐Ÿ’ˆ

SERTO BARBERSHOP located in Klang are looking for an experienced and unexperienced Barber for an Immediate start.

To apply, please contact us for more details and to arrange an interview. 
If you are confident, outgoing and are looking for a fresh start, get in touch!
-------------------
SERTO BARBERSHOP
๐Ÿ•ฆ Business Hours : 10.00am - 11.00pm ๐Ÿ“ž +6010 4344380 - Razin
-------------------
#malaysian #asianbarbers #shahalam #klang #sinibarberbaek #barberlife #barbershop #barbershopconnect #haircut #hair #fade #barbersinctv #beard #barbergang #barberlove #malaysianhair #fresh #streetwearkl #fashionweek #vscomy #igers #igersmy #kualalumpur
๐Ÿ’ˆBARBER WANTED๐Ÿ’ˆ SERTO BARBERSHOP located in Klang are looking for an experienced and unexperienced Barber for an Immediate start. To apply, please contact us for more details and to arrange an interview. If you are confident, outgoing and are looking for a fresh start, get in touch! ------------------- SERTO BARBERSHOP ๐Ÿ•ฆ Business Hours : 10.00am - 11.00pm ๐Ÿ“ž +6010 4344380 - Razin ------------------- #malaysian  #asianbarbers  #shahalam  #klang  #sinibarberbaek  #barberlife  #barbershop  #barbershopconnect  #haircut  #hair  #fade  #barbersinctv  #beard  #barbergang  #barberlove  #malaysianhair  #fresh  #streetwearkl  #fashionweek  #vscomy  #igers  #igersmy  #kualalumpur 
๐Ÿ’ˆBARBER WANTED๐Ÿ’ˆ

SERTO BARBERSHOP located in Klang are looking for an experienced and unexperienced Barber for an Immediate start.

To apply, please contact us for more details and to arrange an interview. 
If you are confident, outgoing and are looking for a fresh start, get in touch!
-------------------
SERTO BARBERSHOP
๐Ÿ•ฆ Business Hours : 10.00am - 11.00pm ๐Ÿ“ž +6010 4344380 - Razin
-------------------
#malaysian #asianbarbers #shahalam #klang #sinibarberbaek #barberlife #barbershop #barbershopconnect #haircut #hair #fade #barbersinctv #beard #barbergang #barberlove #malaysianhair #fresh #streetwearkl #fashionweek #vscomy #igers #igersmy #kualalumpur
๐Ÿ’ˆBARBER WANTED๐Ÿ’ˆ SERTO BARBERSHOP located in Klang are looking for an experienced and unexperienced Barber for an Immediate start. To apply, please contact us for more details and to arrange an interview. If you are confident, outgoing and are looking for a fresh start, get in touch! ------------------- SERTO BARBERSHOP ๐Ÿ•ฆ Business Hours : 10.00am - 11.00pm ๐Ÿ“ž +6010 4344380 - Razin ------------------- #malaysian  #asianbarbers  #shahalam  #klang  #sinibarberbaek  #barberlife  #barbershop  #barbershopconnect  #haircut  #hair  #fade  #barbersinctv  #beard  #barbergang  #barberlove  #malaysianhair  #fresh  #streetwearkl  #fashionweek  #vscomy  #igers  #igersmy  #kualalumpur 
๐Ÿ’ˆBARBER WANTED๐Ÿ’ˆ

SERTO BARBERSHOP located in Klang are looking for an experienced and unexperienced Barber for an Immediate start.

To apply, please contact us for more details and to arrange an interview. 
If you are confident, outgoing and are looking for a fresh start, get in touch!
-------------------
SERTO BARBERSHOP
๐Ÿ•ฆ Business Hours : 10.00am - 11.00pm ๐Ÿ“ž +6010 4344380 - Razin
-------------------
#malaysian #asianbarbers #shahalam #klang #sinibarberbaek #barberlife #barbershop #barbershopconnect #haircut #hair #fade #barbersinctv #beard #barbergang #barberlove #malaysianhair #fresh #streetwearkl #fashionweek #vscomy #igers #igersmy #kualalumpur
๐Ÿ’ˆBARBER WANTED๐Ÿ’ˆ SERTO BARBERSHOP located in Klang are looking for an experienced and unexperienced Barber for an Immediate start. To apply, please contact us for more details and to arrange an interview. If you are confident, outgoing and are looking for a fresh start, get in touch! ------------------- SERTO BARBERSHOP ๐Ÿ•ฆ Business Hours : 10.00am - 11.00pm ๐Ÿ“ž +6010 4344380 - Razin ------------------- #malaysian  #asianbarbers  #shahalam  #klang  #sinibarberbaek  #barberlife  #barbershop  #barbershopconnect  #haircut  #hair  #fade  #barbersinctv  #beard  #barbergang  #barberlove  #malaysianhair  #fresh  #streetwearkl  #fashionweek  #vscomy  #igers  #igersmy  #kualalumpur 
Brownies legend.. Top seller sabrina bakery ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•..Brownies yg tak lekang dek zaman ๐Ÿ˜ฑ
.
Kedut bukan sekadar kedut oii.  Yang ni kedut berbisa ๐Ÿ˜
Ramai yang dah rasa masih lagi tergoda. Anda pulak bila? ๐Ÿ˜
.
Whatsapp 0172643672 for order. . .
#agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #petalingjaya #subangjaya #ppum #uia #gombak #setapak #danaukota #sentul #selayang #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl  #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #birthdaycake #brownieslegend #browniessedap #browniesshahalam #browniesgombak #browniesviral
Brownies legend.. Top seller sabrina bakery ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•..Brownies yg tak lekang dek zaman ๐Ÿ˜ฑ . Kedut bukan sekadar kedut oii. Yang ni kedut berbisa ๐Ÿ˜ Ramai yang dah rasa masih lagi tergoda. Anda pulak bila? ๐Ÿ˜ . Whatsapp 0172643672 for order. . . #agentsabrinabakery  #kotakemuning  #johansetia  #shahalam  #puchong  #klang  #jalankebun  #petalingjaya  #subangjaya  #ppum  #uia  #gombak  #setapak  #danaukota  #sentul  #selayang  #cakedeliveryshahalam  #cakedeliverypj  #cakedeliverykl  #cakesedap  #cakeshahalam  #surprisedelivery  #birthdaysurprise  #surprisedeliveryshahalam  #birthdaycake  #brownieslegend  #browniessedap  #browniesshahalam  #browniesgombak  #browniesviral 
Ada 4 pilihan untuk wongi for women. Salah satunya #lancomelavieestbelle ๐Ÿ’— klik link di bio utk order ๐Ÿ˜Š
..
*KELEBIHAN WONGI* 
1. Bersifat water based โ€“ iaitu tidak berminyak dan tidak melekit, pakai2 terus kering dalam kulit kita. 
2. Boleh digunakan sebagai lotion, perfume, deodorant dan ubat kaki berbau.

3.  Boleh digunakan sebagai pelindung kulit ada spf25.

4. Elak kulit kering kerana bersifat melembapkan.

5. Mood booster.

6. Insect repellent.

7. Lembapkan kulit sebab terdapat vitamin c.

8. inspired perfumed.

9. mesra wuduk dan halal
.
.
Lotion Body Moisturiser yang diinsprasikan dari perfume antarabangsa. .
.
Lotion ni mempunyai khasiat tersendiri seperti:
๐Ÿ‘‰ sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
๐Ÿ‘‰ moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
๐Ÿ‘‰insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
๐Ÿ‘‰ brightening effect (Vit C) .
.
.
Lotion ni DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion ini WATER BASED. .
.
Pilihan bau pula cuma ambil TOP 4 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja iaitu;
.
๐Ÿ‘‘Fruity Snowberry (Britney Spears Midnight Fantasy) ๐Ÿ‘‘Floral Enchanted (Gucci flora) ๐Ÿ‘‘Sweet Candy (Victoria's Secret Bombshell) ๐Ÿ‘‘La vie est bell(lancome) .
.
Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni.. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni.
.
1 botol - RM 39 sahaja
4 botol - FREE POSTAGE
.
COD area : MERU. KAPAR. SETIA ALAM. PUNCAK ALAM. BUKIT KAPAR.

POST & SELF PICKUP โœ”boleh juga. .
๐Ÿ“ฑwasap untuk order :
 0139770046 .
Regards, 
Marina
Trusted Seller WONGI since 2017 โค
.
#wongi
#wongiperfumedlotion 
#wongilotion #lotion #perfume #perfumedlotion #wongiklang #wongikapar #wongisetiaalam #wongipuncakalam #wongisetiaalam #wongiselangor #lotionviral #meletop #wongilicious_empire #wongiliciousempire  #wongilotionklang #victoriasecretperfume #victoriasecret #lancome #bazaarpaknil #viral #gucciflora #gucci #classy #dropship #dropshipwanted#klang #setiaalam #klang #bestseller
Ada 4 pilihan untuk wongi for women. Salah satunya #lancomelavieestbelle  ๐Ÿ’— klik link di bio utk order ๐Ÿ˜Š .. *KELEBIHAN WONGI* 1. Bersifat water based โ€“ iaitu tidak berminyak dan tidak melekit, pakai2 terus kering dalam kulit kita. 2. Boleh digunakan sebagai lotion, perfume, deodorant dan ubat kaki berbau. 3. Boleh digunakan sebagai pelindung kulit ada spf25. 4. Elak kulit kering kerana bersifat melembapkan. 5. Mood booster. 6. Insect repellent. 7. Lembapkan kulit sebab terdapat vitamin c. 8. inspired perfumed. 9. mesra wuduk dan halal . . Lotion Body Moisturiser yang diinsprasikan dari perfume antarabangsa. . . Lotion ni mempunyai khasiat tersendiri seperti: ๐Ÿ‘‰ sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) ๐Ÿ‘‰ moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) ๐Ÿ‘‰insect repellent (baby dan children boleh pakai!) ๐Ÿ‘‰ brightening effect (Vit C) . . . Lotion ni DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion ini WATER BASED. . . Pilihan bau pula cuma ambil TOP 4 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja iaitu; . ๐Ÿ‘‘Fruity Snowberry (Britney Spears Midnight Fantasy) ๐Ÿ‘‘Floral Enchanted (Gucci flora) ๐Ÿ‘‘Sweet Candy (Victoria's Secret Bombshell) ๐Ÿ‘‘La vie est bell(lancome) . . Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni.. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni. . 1 botol - RM 39 sahaja 4 botol - FREE POSTAGE . COD area : MERU. KAPAR. SETIA ALAM. PUNCAK ALAM. BUKIT KAPAR. POST & SELF PICKUP โœ”boleh juga. . ๐Ÿ“ฑwasap untuk order : 0139770046 . Regards, Marina Trusted Seller WONGI since 2017 โค . #wongi  #wongiperfumedlotion  #wongilotion  #lotion  #perfume  #perfumedlotion  #wongiklang  #wongikapar  #wongisetiaalam  #wongipuncakalam  #wongisetiaalam  #wongiselangor  #lotionviral  #meletop  #wongilicious_empire  #wongiliciousempire  #wongilotionklang  #victoriasecretperfume  #victoriasecret  #lancome  #bazaarpaknil  #viral  #gucciflora  #gucci  #classy  #dropship  #dropshipwanted #klang  #setiaalam  #klang  #bestseller 
Facial di Seremban... Alhamdulillah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Thank you Puan Liya for choosing @hanabeautycartel ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Thank you for your trust..
Semoga treatment ini boleh membantu masalah kulit wajah, insyaallah..
.
Bile customer berpuas hati, of course Hana Double Happy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Book your slot now๐Ÿ˜‰
Follow FB Pages & IG - hanabeautycartel๐Ÿ˜Š
.
Wasap/DM Hana ๐Ÿ“ฒ010-4012926 โคBeauty Cartel No.1โค
#hanabeautycartel #imsuperstar #muslimahfacialhomespa #skintransform #facialhomespa #servicehometohome #servicehomespa #viral #trending #treatmentathome #klang #meru #ShahAlam #kualalumpurmobilespa #selangormobilefacialspa #facial #negerisembilanfacial #seremban #seremban2 #senawang #melaka #tampin #pusatkecantikan #vshaping #lifting #antipenuaan #elysyle
Facial di Seremban... Alhamdulillah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thank you Puan Liya for choosing @hanabeautycartel ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thank you for your trust.. Semoga treatment ini boleh membantu masalah kulit wajah, insyaallah.. . Bile customer berpuas hati, of course Hana Double Happy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Book your slot now๐Ÿ˜‰ Follow FB Pages & IG - hanabeautycartel๐Ÿ˜Š . Wasap/DM Hana ๐Ÿ“ฒ010-4012926 โคBeauty Cartel No.1โค #hanabeautycartel  #imsuperstar  #muslimahfacialhomespa  #skintransform  #facialhomespa  #servicehometohome  #servicehomespa  #viral  #trending  #treatmentathome  #klang  #meru  #ShahAlam  #kualalumpurmobilespa  #selangormobilefacialspa  #facial  #negerisembilanfacial  #seremban  #seremban2  #senawang  #melaka  #tampin  #pusatkecantikan  #vshaping  #lifting  #antipenuaan  #elysyle 
Facial di Seremban... Alhamdulillah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Thank you Puan Liya for choosing @hanabeautycartel ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Thank you for your trust..
Semoga treatment ini boleh membantu masalah kulit wajah, insyaallah..
.
Bile customer berpuas hati, of course Hana Double Happy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Book your slot now๐Ÿ˜‰
Follow FB Pages & IG - hanabeautycartel๐Ÿ˜Š
.
Wasap/DM Hana ๐Ÿ“ฒ010-4012926 โคBeauty Cartel No.1โค
#hanabeautycartel #imsuperstar #muslimahfacialhomespa #skintransform #facialhomespa #servicehometohome #servicehomespa #viral #trending #treatmentathome #klang #meru #ShahAlam #kualalumpurmobilespa #selangormobilefacialspa #facial #negerisembilanfacial #seremban #seremban2 #senawang #melaka #tampin #pusatkecantikan #vshaping #lifting #antipenuaan #elysyle
Facial di Seremban... Alhamdulillah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thank you Puan Liya for choosing @hanabeautycartel ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thank you for your trust.. Semoga treatment ini boleh membantu masalah kulit wajah, insyaallah.. . Bile customer berpuas hati, of course Hana Double Happy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Book your slot now๐Ÿ˜‰ Follow FB Pages & IG - hanabeautycartel๐Ÿ˜Š . Wasap/DM Hana ๐Ÿ“ฒ010-4012926 โคBeauty Cartel No.1โค #hanabeautycartel  #imsuperstar  #muslimahfacialhomespa  #skintransform  #facialhomespa  #servicehometohome  #servicehomespa  #viral  #trending  #treatmentathome  #klang  #meru  #ShahAlam  #kualalumpurmobilespa  #selangormobilefacialspa  #facial  #negerisembilanfacial  #seremban  #seremban2  #senawang  #melaka  #tampin  #pusatkecantikan  #vshaping  #lifting  #antipenuaan  #elysyle 
Facial di Seremban... Alhamdulillah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Thank you Puan Liya for choosing @hanabeautycartel ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Thank you for your trust..
Semoga treatment ini boleh membantu masalah kulit wajah, insyaallah..
.
Bile customer berpuas hati, of course Hana Double Happy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Book your slot now๐Ÿ˜‰
Follow FB Pages & IG - hanabeautycartel๐Ÿ˜Š
.
Wasap/DM Hana ๐Ÿ“ฒ010-4012926 โคBeauty Cartel No.1โค
#hanabeautycartel #imsuperstar #muslimahfacialhomespa #skintransform #facialhomespa #servicehometohome #servicehomespa #viral #trending #treatmentathome #klang #meru #ShahAlam #kualalumpurmobilespa #selangormobilefacialspa #facial #negerisembilanfacial #seremban #seremban2 #senawang #melaka #tampin #pusatkecantikan #vshaping #lifting #antipenuaan #elysyle
Facial di Seremban... Alhamdulillah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thank you Puan Liya for choosing @hanabeautycartel ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thank you for your trust.. Semoga treatment ini boleh membantu masalah kulit wajah, insyaallah.. . Bile customer berpuas hati, of course Hana Double Happy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Book your slot now๐Ÿ˜‰ Follow FB Pages & IG - hanabeautycartel๐Ÿ˜Š . Wasap/DM Hana ๐Ÿ“ฒ010-4012926 โคBeauty Cartel No.1โค #hanabeautycartel  #imsuperstar  #muslimahfacialhomespa  #skintransform  #facialhomespa  #servicehometohome  #servicehomespa  #viral  #trending  #treatmentathome  #klang  #meru  #ShahAlam  #kualalumpurmobilespa  #selangormobilefacialspa  #facial  #negerisembilanfacial  #seremban  #seremban2  #senawang  #melaka  #tampin  #pusatkecantikan  #vshaping  #lifting  #antipenuaan  #elysyle 
Happy weekend guys!! Today event is Raya Open House and Adam Hafiy Second Birthday party #birthday #rayaopenhouse 
Any inquiry, 
email : hellospace07@gmail.com
Website : www.space-seven.com
.
IG: SPACE.SEVEN 
FB: SPACE SEVEN
.
#eventspacemalaysia #spaceforrent #placeforevent #space #sewatempat #birthday #akikah #babyshower #sewamajlis #conference #workshop #training #productlaunch #eventplannerkl #privatespace #doaselamat #wedding #engagement #solemnization #shahalam #damansara #klang #sewaruang #kualalumpur #setiaalam
Happy weekend guys!! Today event is Raya Open House and Adam Hafiy Second Birthday party #birthday  #rayaopenhouse  Any inquiry, email : hellospace07@gmail.com Website : www.space-seven.com . IG: SPACE.SEVEN FB: SPACE SEVEN . #eventspacemalaysia  #spaceforrent  #placeforevent  #space  #sewatempat  #birthday  #akikah  #babyshower  #sewamajlis  #conference  #workshop  #training  #productlaunch  #eventplannerkl  #privatespace  #doaselamat  #wedding  #engagement  #solemnization  #shahalam  #damansara  #klang  #sewaruang  #kualalumpur  #setiaalam 
Hye guyss โ—๏ธโ—๏ธ technical kami sedang  repair motherboard iphone 6 yang mana nk repair boleh walkin kedai kami di #plazaalamsentralshahalam tingkat 3 , HARGA kami tawarkan adalah BERPATUTAN dan kami menyediakan WARRANTY โ—๏ธโ—๏ธ untuk checking kami juga TIDAKK kenakan sebarang caj kepda pelanggan guyss ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œyang mana nk direct call boleh call no ๐Ÿ“ž 010-5395389/KM nak ๐Ÿ“ฉ WhatsApp di no 0111-6325151/Admin 
#plazaalamsentralshahalam #tingkat3 #repairingmotherboardiphone #30minutedoneservice #iphonemurah #iphonesecond #iphoneoriginal #klang #shahalam #selangor #bangi #kajang #kl #servicemurahterbaik #servicetiptop๐Ÿ‘ #repairing #repaironthespot
Hye guyss โ—๏ธโ—๏ธ technical kami sedang repair motherboard iphone 6 yang mana nk repair boleh walkin kedai kami di #plazaalamsentralshahalam  tingkat 3 , HARGA kami tawarkan adalah BERPATUTAN dan kami menyediakan WARRANTY โ—๏ธโ—๏ธ untuk checking kami juga TIDAKK kenakan sebarang caj kepda pelanggan guyss ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œyang mana nk direct call boleh call no ๐Ÿ“ž 010-5395389/KM nak ๐Ÿ“ฉ WhatsApp di no 0111-6325151/Admin #plazaalamsentralshahalam  #tingkat3  #repairingmotherboardiphone  #30minutedoneservice  #iphonemurah  #iphonesecond  #iphoneoriginal  #klang  #shahalam  #selangor  #bangi  #kajang  #kl  #servicemurahterbaik  #servicetiptop ๐Ÿ‘ #repairing  #repaironthespot 
Kurung moden from @shadiahzulkifli

Thank you for choosing @addilahazhar.creation ๐Ÿ˜˜

Custom made by me @addilahazhar.official ๐Ÿ‘—

#addilahazhar #tukangjahitklang #sayabarubelajar #klang #fashion #fashionlover #fashiondesigner #fashionable #fashionlook #model #femalemodel #amazing #instalove #snapshot #exposure #photo #instafamous #photo #photooftheday
Dessert pengantin .
LIVE UPDATE!!
Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป .
FULL PACKAGE CANOPY 
Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018
.
contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose
๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin
๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa
๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli
.

boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป .
Facebook Rose Katering
Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING
.
#rosekatering #SedapCantikPuashati #malaywedding #malayweddingguide #pelaminmalaysia #cateringmalaysia #caterermalaysia #majlisperkahwinan #pakejperkahwinan #nikah #tunang #sanding #dewanperkahwinan #weddingplannermalaysia #canopy #khemah #chiavarichairs #majlis #canopyservices #bridal
#shahalam #putrajaya #kajang #kualalumpur #puncakalam #klang #puchong #subangjaya
Dessert pengantin . LIVE UPDATE!! Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป . FULL PACKAGE CANOPY Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018 . contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose ๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin ๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa ๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli . boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Facebook Rose Katering Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING . #rosekatering  #SedapCantikPuashati  #malaywedding  #malayweddingguide  #pelaminmalaysia  #cateringmalaysia  #caterermalaysia  #majlisperkahwinan  #pakejperkahwinan  #nikah  #tunang  #sanding  #dewanperkahwinan  #weddingplannermalaysia  #canopy  #khemah  #chiavarichairs  #majlis  #canopyservices  #bridal  #shahalam  #putrajaya  #kajang  #kualalumpur  #puncakalam  #klang  #puchong  #subangjaya 
Cara berlauk yang sekali makan terus tak berhenti mengunyah. Musim open house raya ni sesuai sangatlah dihidang untuk tetamu. Tetamu perut kenyang, tuan rumah hati senang wahhh gitu ๐Ÿ˜Š
โ€”
1 pc - RM0.50
Tempahan boleh hubungi / whatsapp 017-3533818 (yani) โ€”
#kuihtalam #caraberlauk #kuihtradisional #talamtradisional #klang
Cara berlauk yang sekali makan terus tak berhenti mengunyah. Musim open house raya ni sesuai sangatlah dihidang untuk tetamu. Tetamu perut kenyang, tuan rumah hati senang wahhh gitu ๐Ÿ˜Š โ€” 1 pc - RM0.50 Tempahan boleh hubungi / whatsapp 017-3533818 (yani) โ€” #kuihtalam  #caraberlauk  #kuihtradisional  #talamtradisional  #klang 
Alhamdulillah kami selamat di ijab kabul kan๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. .
.
Terima kasih kepada semua yang mendoakan๐Ÿค—๐Ÿค—. #gurausendapetanghari
โ€ข
Nak tanya pasal YL klik link ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ โ€ข
#yleokeluargaazan #vivaciousoiler #teamkeluargaazan #teamyoniebonawi #younglivingessentialoilmalaysia #yleomalaysia #younglivingmalaysia #sayajual #minyakpati #misimencaribuilders #eomurah #yleomurah #bandarbarubangi #semenyih #putrajaya #shahalam #nilai #kajang #putrajaya #klang #banting #sijangkang #telokpanglimagarang #selangor #malaysia #makcikbawang
Alhamdulillah kami selamat di ijab kabul kan๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. . . Terima kasih kepada semua yang mendoakan๐Ÿค—๐Ÿค—. #gurausendapetanghari  โ€ข Nak tanya pasal YL klik link ne : http://yleokeluargaazan.wasap.my/ โ€ข #yleokeluargaazan  #vivaciousoiler  #teamkeluargaazan  #teamyoniebonawi  #younglivingessentialoilmalaysia  #yleomalaysia  #younglivingmalaysia  #sayajual  #minyakpati  #misimencaribuilders  #eomurah  #yleomurah  #bandarbarubangi  #semenyih  #putrajaya  #shahalam  #nilai  #kajang  #putrajaya  #klang  #banting  #sijangkang  #telokpanglimagarang  #selangor  #malaysia  #makcikbawang 
Immediate solution for a missing tooth. Missing teeth can be socially awkward. Donโ€™t worry, we have a solution for you. Can be done within 30 minutes ๐Ÿ‘๐Ÿป
Immediate solution for a missing tooth. Missing teeth can be socially awkward. Donโ€™t worry, we have a solution for you. Can be done within 30 minutes ๐Ÿ‘๐Ÿป
Hey, lovelies! ๐Ÿ’œ 
You know you wanna get something for your style & it's not too late!!!! Start shopping with us for your glamorous everyday look! โค

Mose Baellerry Short Wallet 
Price : RM33 (postage excluded)
Material : pu leather
Measurement : 12cm(L) x 2cm(W) x 10cm(H)
Colour available : dark grey, light grey, brown

#handbagmalaysia #bagmalaysia #walletmalaysia #slingbag #slingbagmalaysia #walletmurah #bagmurah #sayajualwallet #sayajualwalletmurah #sayajualslingbag #sayajualbag
Hey, lovelies! ๐Ÿ’œ You know you wanna get something for your style & it's not too late!!!! Start shopping with us for your glamorous everyday look! โค Mose Baellerry Short Wallet Price : RM33 (postage excluded) Material : pu leather Measurement : 12cm(L) x 2cm(W) x 10cm(H) Colour available : dark grey, light grey, brown #handbagmalaysia  #bagmalaysia  #walletmalaysia  #slingbag  #slingbagmalaysia  #walletmurah  #bagmurah  #sayajualwallet  #sayajualwalletmurah  #sayajualslingbag  #sayajualbag 
Summer goal!
Summer goal!
Thanks for the support Mrs Tan !
Hidden Installation done as per requested by owner at Duta Villa - Setia Alam by Our Own Professional Team

Product: 
3M HCD2 Healthy Drinking Water Dispenser 
3M AP902 Whole House Outdoor Water Filter System
3M AP Easy Cyst FF Indoor Water Filter System 
For any plumbing consultation and more info regarding our product do not hesitate to contact us !

Webpage : www.topwaresolutions.com 
Email : topwaresolutions@gmail.com
Office : 03-3341 8689
Shop address :
No 3-1-2, Jalan Setia Prima (D) U13/D, Setia Alam, Seksyen U13 Shah Alam, Malaysia
Working Hours : 
Tuesday - Saturday 10.00am - 8.00pm
Sunday 10.30am - 3.00pm

#3m #authoriseddealer #freecounsultation #topwaresolutions
#professional #plumber #installer #penapisair #tukangpipe #waterfilter #hcd2 #AP902 #easycyst #setiaalam #dutavilla
#setiautama #setiaecopark #malaysia #selangor #installation #followforfollow #ecommerce #followme #klang #like4like @ Topware Solutions ็‰นๅจ่ฃ…ไฟฎๆฐดๅ–‰ๅทฅ็จ‹
Thanks for the support Mrs Tan ! Hidden Installation done as per requested by owner at Duta Villa - Setia Alam by Our Own Professional Team Product: 3M HCD2 Healthy Drinking Water Dispenser 3M AP902 Whole House Outdoor Water Filter System 3M AP Easy Cyst FF Indoor Water Filter System For any plumbing consultation and more info regarding our product do not hesitate to contact us ! Webpage : www.topwaresolutions.com Email : topwaresolutions@gmail.com Office : 03-3341 8689 Shop address : No 3-1-2, Jalan Setia Prima (D) U13/D, Setia Alam, Seksyen U13 Shah Alam, Malaysia Working Hours : Tuesday - Saturday 10.00am - 8.00pm Sunday 10.30am - 3.00pm #3m  #authoriseddealer  #freecounsultation  #topwaresolutions  #professional  #plumber  #installer  #penapisair  #tukangpipe  #waterfilter  #hcd2  #AP902  #easycyst  #setiaalam  #dutavilla  #setiautama  #setiaecopark  #malaysia  #selangor  #installation  #followforfollow  #ecommerce  #followme  #klang  #like4like  @ Topware Solutions ็‰นๅจ่ฃ…ไฟฎๆฐดๅ–‰ๅทฅ็จ‹
LIVE UPDATE!!
Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป .
FULL PACKAGE CANOPY 
Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018
.
contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose
๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin
๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa
๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli
.

boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป .
Facebook Rose Katering
Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING
.
#rosekatering #SedapCantikPuashati #malaywedding #malayweddingguide #pelaminmalaysia #cateringmalaysia #caterermalaysia #majlisperkahwinan #pakejperkahwinan #nikah #tunang #sanding #dewanperkahwinan #weddingplannermalaysia #canopy #khemah #chiavarichairs #majlis #canopyservices #bridal
#shahalam #putrajaya #kajang #kualalumpur #puncakalam #klang #puchong #subangjaya
LIVE UPDATE!! Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป . FULL PACKAGE CANOPY Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018 . contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose ๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin ๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa ๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli . boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Facebook Rose Katering Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING . #rosekatering  #SedapCantikPuashati  #malaywedding  #malayweddingguide  #pelaminmalaysia  #cateringmalaysia  #caterermalaysia  #majlisperkahwinan  #pakejperkahwinan  #nikah  #tunang  #sanding  #dewanperkahwinan  #weddingplannermalaysia  #canopy  #khemah  #chiavarichairs  #majlis  #canopyservices  #bridal  #shahalam  #putrajaya  #kajang  #kualalumpur  #puncakalam  #klang  #puchong  #subangjaya 
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Anda nak pasang Penapis Air & Udara Cuckoo..?? *Cover 1 Malaysia*

CUCKOO PROMOSI GST0% 
Good Combo RM 113.20

TAWARAN SAH SEHINGGA STOK MASIH ADA ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰Suri rumah & Bekerja sendiri pun  boleh Apply (Tak perlu slip gaji & Statement bank) ๐Ÿ‘‰Dokumen simple. ๐Ÿ‘‰ Pendaftaran Percuma.

SEWA BELI ๐Ÿ‘‰RM 113.20/sebulan ๐Ÿ“ŒFREE REGISTER
๐Ÿ“ŒFREE SERVICE
๐Ÿ“ŒFREE TUKAR FILTER
๐Ÿ“ŒWARANTY 
Kalau ada kerosakan apa-apa
๐Ÿ“ŒSemua ni selama 7 TAHUN tau Cuckoo cover (utk sewa+beli)

Nak tahu maklumat lanjut boleh klik link..
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
wasap.my/60183115997/CuckooGoodCombo

Boleh tgk model2 pada pages saya ni......
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://mobile.facebook.com/ladiesshoppe2u/

Boleh juga follow instagram ni......
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://www.instagram.com/p/Bjf89aflfVW/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=1p8k1vby9anyl

#cuckoo
#malaysia
#selangor
#kualalumpur
#waterpurifier
#airpurifier
#facebook
#instagram
#twitter
#goodplan
#goodcombo
#promotion
#ramadan
#syawal
#like4like
#like4follow
#like4buy
#astro
#gst
#gst0%
#syukurselalu 
#worldcup
#worldcup2018
#surirumah
#shahalam 
#subang 
#petalingjaya 
#bangsar 
#klang 
#bangi
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Anda nak pasang Penapis Air & Udara Cuckoo..?? *Cover 1 Malaysia* CUCKOO PROMOSI GST0% Good Combo RM 113.20 TAWARAN SAH SEHINGGA STOK MASIH ADA ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰Suri rumah & Bekerja sendiri pun boleh Apply (Tak perlu slip gaji & Statement bank) ๐Ÿ‘‰Dokumen simple. ๐Ÿ‘‰ Pendaftaran Percuma. SEWA BELI ๐Ÿ‘‰RM 113.20/sebulan ๐Ÿ“ŒFREE REGISTER ๐Ÿ“ŒFREE SERVICE ๐Ÿ“ŒFREE TUKAR FILTER ๐Ÿ“ŒWARANTY Kalau ada kerosakan apa-apa ๐Ÿ“ŒSemua ni selama 7 TAHUN tau Cuckoo cover (utk sewa+beli) Nak tahu maklumat lanjut boleh klik link.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ wasap.my/60183115997/CuckooGoodCombo Boleh tgk model2 pada pages saya ni...... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://mobile.facebook.com/ladiesshoppe2u/ Boleh juga follow instagram ni...... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://www.instagram.com/p/Bjf89aflfVW/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=1p8k1vby9anyl #cuckoo  #malaysia  #selangor  #kualalumpur  #waterpurifier  #airpurifier  #facebook  #instagram  #twitter  #goodplan  #goodcombo  #promotion  #ramadan  #syawal  #like4like  #like4follow  #like4buy  #astro  #gst  #gst0 % #syukurselalu  #worldcup  #worldcup2018  #surirumah  #shahalam  #subang  #petalingjaya  #bangsar  #klang  #bangi 
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Anda nak pasang Penapis Air & Udara Cuckoo..?? *Cover 1 Malaysia*

CUCKOO PROMOSI GST0% 
Good Combo RM 113.20

TAWARAN SAH SEHINGGA STOK MASIH ADA ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰Suri rumah & Bekerja sendiri pun  boleh Apply (Tak perlu slip gaji & Statement bank) ๐Ÿ‘‰Dokumen simple. ๐Ÿ‘‰ Pendaftaran Percuma.

SEWA BELI ๐Ÿ‘‰RM 113.20/sebulan ๐Ÿ“ŒFREE REGISTER
๐Ÿ“ŒFREE SERVICE
๐Ÿ“ŒFREE TUKAR FILTER
๐Ÿ“ŒWARANTY 
Kalau ada kerosakan apa-apa
๐Ÿ“ŒSemua ni selama 7 TAHUN tau Cuckoo cover (utk sewa+beli)

Nak tahu maklumat lanjut boleh klik link..
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
wasap.my/60183115997/CuckooGoodCombo

Boleh tgk model2 pada pages saya ni......
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://mobile.facebook.com/ladiesshoppe2u/

Boleh juga follow instagram ni......
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://www.instagram.com/p/Bjf89aflfVW/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=1p8k1vby9anyl

#cuckoo
#malaysia
#selangor
#kualalumpur
#waterpurifier
#airpurifier
#facebook
#instagram
#twitter
#goodplan
#goodcombo
#promotion
#ramadan
#syawal
#like4like
#like4follow
#like4buy
#astro
#gst
#gst0%
#syukurselalu 
#worldcup
#worldcup2018
#surirumah
#shahalam 
#subang 
#petalingjaya 
#bangsar 
#klang 
#bangi
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Anda nak pasang Penapis Air & Udara Cuckoo..?? *Cover 1 Malaysia* CUCKOO PROMOSI GST0% Good Combo RM 113.20 TAWARAN SAH SEHINGGA STOK MASIH ADA ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰Suri rumah & Bekerja sendiri pun boleh Apply (Tak perlu slip gaji & Statement bank) ๐Ÿ‘‰Dokumen simple. ๐Ÿ‘‰ Pendaftaran Percuma. SEWA BELI ๐Ÿ‘‰RM 113.20/sebulan ๐Ÿ“ŒFREE REGISTER ๐Ÿ“ŒFREE SERVICE ๐Ÿ“ŒFREE TUKAR FILTER ๐Ÿ“ŒWARANTY Kalau ada kerosakan apa-apa ๐Ÿ“ŒSemua ni selama 7 TAHUN tau Cuckoo cover (utk sewa+beli) Nak tahu maklumat lanjut boleh klik link.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ wasap.my/60183115997/CuckooGoodCombo Boleh tgk model2 pada pages saya ni...... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://mobile.facebook.com/ladiesshoppe2u/ Boleh juga follow instagram ni...... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://www.instagram.com/p/Bjf89aflfVW/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=1p8k1vby9anyl #cuckoo  #malaysia  #selangor  #kualalumpur  #waterpurifier  #airpurifier  #facebook  #instagram  #twitter  #goodplan  #goodcombo  #promotion  #ramadan  #syawal  #like4like  #like4follow  #like4buy  #astro  #gst  #gst0 % #syukurselalu  #worldcup  #worldcup2018  #surirumah  #shahalam  #subang  #petalingjaya  #bangsar  #klang  #bangi 
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Anda nak pasang Penapis Air & Udara Cuckoo..?? *Cover 1 Malaysia*

CUCKOO PROMOSI GST0% 
Good Combo RM 113.20

TAWARAN SAH SEHINGGA STOK MASIH ADA ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰Suri rumah & Bekerja sendiri pun  boleh Apply (Tak perlu slip gaji & Statement bank) ๐Ÿ‘‰Dokumen simple. ๐Ÿ‘‰ Pendaftaran Percuma.

SEWA BELI ๐Ÿ‘‰RM 113.20/sebulan ๐Ÿ“ŒFREE REGISTER
๐Ÿ“ŒFREE SERVICE
๐Ÿ“ŒFREE TUKAR FILTER
๐Ÿ“ŒWARANTY 
Kalau ada kerosakan apa-apa
๐Ÿ“ŒSemua ni selama 7 TAHUN tau Cuckoo cover (utk sewa+beli)

Nak tahu maklumat lanjut boleh klik link..
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
wasap.my/60183115997/CuckooGoodCombo

Boleh tgk model2 pada pages saya ni......
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://mobile.facebook.com/ladiesshoppe2u/

Boleh juga follow instagram ni......
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://www.instagram.com/p/Bjf89aflfVW/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=1p8k1vby9anyl

#cuckoo
#malaysia
#selangor
#kualalumpur
#waterpurifier
#airpurifier
#facebook
#instagram
#twitter
#goodplan
#goodcombo
#promotion
#ramadan
#syawal
#like4like
#like4follow
#like4buy
#astro
#gst
#gst0%
#syukurselalu 
#worldcup
#worldcup2018
#surirumah
#shahalam 
#subang 
#petalingjaya 
#bangsar 
#klang 
#bangi
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Anda nak pasang Penapis Air & Udara Cuckoo..?? *Cover 1 Malaysia* CUCKOO PROMOSI GST0% Good Combo RM 113.20 TAWARAN SAH SEHINGGA STOK MASIH ADA ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰Suri rumah & Bekerja sendiri pun boleh Apply (Tak perlu slip gaji & Statement bank) ๐Ÿ‘‰Dokumen simple. ๐Ÿ‘‰ Pendaftaran Percuma. SEWA BELI ๐Ÿ‘‰RM 113.20/sebulan ๐Ÿ“ŒFREE REGISTER ๐Ÿ“ŒFREE SERVICE ๐Ÿ“ŒFREE TUKAR FILTER ๐Ÿ“ŒWARANTY Kalau ada kerosakan apa-apa ๐Ÿ“ŒSemua ni selama 7 TAHUN tau Cuckoo cover (utk sewa+beli) Nak tahu maklumat lanjut boleh klik link.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ wasap.my/60183115997/CuckooGoodCombo Boleh tgk model2 pada pages saya ni...... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://mobile.facebook.com/ladiesshoppe2u/ Boleh juga follow instagram ni...... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://www.instagram.com/p/Bjf89aflfVW/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=1p8k1vby9anyl #cuckoo  #malaysia  #selangor  #kualalumpur  #waterpurifier  #airpurifier  #facebook  #instagram  #twitter  #goodplan  #goodcombo  #promotion  #ramadan  #syawal  #like4like  #like4follow  #like4buy  #astro  #gst  #gst0 % #syukurselalu  #worldcup  #worldcup2018  #surirumah  #shahalam  #subang  #petalingjaya  #bangsar  #klang  #bangi 
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ingat pesan Mommy!Stay safe!! eat what???? EAT CAKE!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #MommyNadDeen #MommyBakeYourCrave #shahalamu10cake #alambudimancake #cahayaspkcake #nusarhucake #shahalamu10baker #GIVEAWAY #MommyNadDeen #ShahAlam #Bukitjelutong #Subang #SubangPerdana #Putrajaya #PetalingJaya #Klang #Damansara #KotaDamansara
CheeseCake Everywhere!!!Yummy in the Tummy!! ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Mommy Bake Your Crave..All u have to do is ........ ๐ŸŒŸScroll the pic
๐ŸŒŸChoose ur Cake
๐ŸŒŸPlace ur order 
Berita Baik untuk Orang Melaka!!!MND Ada di melaka Uolllsss (Selected Cake) ๐Ÿ“ž โ€ญ+60 17 788 7140โ€ฌ (Melaka @elledeen182 ) ๐Ÿ“ž +60 17 2917655 (Mnd admin-Shah alam)

#MommyNadDeen #MommyBakeYourCrave #shahalamu10cake #alambudimancake #cahayaspkcake #nusarhucake #shahalamu10baker  #MommyNadDeen #ShahAlam #Bukitjelutong #Subang #SubangPerdana #Putrajaya #PetalingJaya #Klang #Damansara #KotaDamansara 
#DeensLegacy
CheeseCake Everywhere!!!Yummy in the Tummy!! ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Mommy Bake Your Crave..All u have to do is ........ ๐ŸŒŸScroll the pic ๐ŸŒŸChoose ur Cake ๐ŸŒŸPlace ur order Berita Baik untuk Orang Melaka!!!MND Ada di melaka Uolllsss (Selected Cake) ๐Ÿ“ž โ€ญ+60 17 788 7140โ€ฌ (Melaka @elledeen182 ) ๐Ÿ“ž +60 17 2917655 (Mnd admin-Shah alam) #MommyNadDeen  #MommyBakeYourCrave  #shahalamu10cake  #alambudimancake  #cahayaspkcake  #nusarhucake  #shahalamu10baker  #MommyNadDeen  #ShahAlam  #Bukitjelutong  #Subang  #SubangPerdana  #Putrajaya  #PetalingJaya  #Klang  #Damansara  #KotaDamansara  #DeensLegacy 
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ingat pesan Mommy!Stay safe!! eat what???? EAT CAKE!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #MommyNadDeen #MommyBakeYourCrave #shahalamu10cake #alambudimancake #cahayaspkcake #nusarhucake #shahalamu10baker #GIVEAWAY #MommyNadDeen #ShahAlam #Bukitjelutong #Subang #SubangPerdana #Putrajaya #PetalingJaya #Klang #Damansara #KotaDamansara
LIVE UPDATE!!
Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป .
FULL PACKAGE CANOPY 
Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018
.
contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose
๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin
๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa
๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli
.

boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป .
Facebook Rose Katering
Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING
.
#rosekatering #SedapCantikPuashati #malaywedding #malayweddingguide #pelaminmalaysia #cateringmalaysia #caterermalaysia #majlisperkahwinan #pakejperkahwinan #nikah #tunang #sanding #dewanperkahwinan #weddingplannermalaysia #canopy #khemah #chiavarichairs #majlis #canopyservices #bridal
#shahalam #putrajaya #kajang #kualalumpur #puncakalam #klang #puchong #subangjaya
LIVE UPDATE!! Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป . FULL PACKAGE CANOPY Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018 . contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose ๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin ๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa ๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli . boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Facebook Rose Katering Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING . #rosekatering  #SedapCantikPuashati  #malaywedding  #malayweddingguide  #pelaminmalaysia  #cateringmalaysia  #caterermalaysia  #majlisperkahwinan  #pakejperkahwinan  #nikah  #tunang  #sanding  #dewanperkahwinan  #weddingplannermalaysia  #canopy  #khemah  #chiavarichairs  #majlis  #canopyservices  #bridal  #shahalam  #putrajaya  #kajang  #kualalumpur  #puncakalam  #klang  #puchong  #subangjaya 
#Malaysia 
#interior 
#decoration 
#kualalumpur 
#klang 
#koreanstyle 
#่ฃ…ไฟฎ 
#ๅนณๆˆฟ 
#ๅ‰้š†ๅก 
#็ช—ๅธ˜ 
#ๅœฐๆฏฏ 
#้Ÿฉๅผ้ฃŽๆ ผ 
#์ฝธ๋ผ๋ฃธํ‘ธ๋ฅด 
#์ธํ…Œ๋ฆฌ์–ด 
#๋ฐ์ฝ”
.
.
.
.SALES!!!
.
.
.NEW STOCK!!!
.
.
.๐Ÿ”ŠItem : Korea  wallpaper
.
.๐Ÿ”ŠModel : ASSEMBLE 1
.
.๐Ÿ”ŠMaterial : Vinyl Wallpaper
.
.๐Ÿ”ŠSize : 150sqft / roll
.
.๐Ÿ”ŠNormal price : Rm500/roll
.
.๐Ÿ”ŠNow 50% : Rm250/roll
.
.๐Ÿ”ŠDurability : 5 to 10 years above
.
.
โค(KOREA WALLPAPER)
can be the perfect touch to your office,school,nursery or home. Come visit our showroom and change your dรฉcor. We have different colour and pattern to fulfil your taste from Korea top brand.
.
โคKOREA DECO KLANG, we are the best in supply & install.
.
โคBiz hour: Monday-Sunday, 10am-10pm
Inquiry : 03 33426260 / 0173232547
#Malaysia  #interior  #decoration  #kualalumpur  #klang  #koreanstyle  #่ฃ…ไฟฎ  #ๅนณๆˆฟ  #ๅ‰้š†ๅก  #็ช—ๅธ˜  #ๅœฐๆฏฏ  #้Ÿฉๅผ้ฃŽๆ ผ  #์ฝธ๋ผ๋ฃธํ‘ธ๋ฅด  #์ธํ…Œ๋ฆฌ์–ด  #๋ฐ์ฝ”  . . . .SALES!!! . . .NEW STOCK!!! . . .๐Ÿ”ŠItem : Korea wallpaper . .๐Ÿ”ŠModel : ASSEMBLE 1 . .๐Ÿ”ŠMaterial : Vinyl Wallpaper . .๐Ÿ”ŠSize : 150sqft / roll . .๐Ÿ”ŠNormal price : Rm500/roll . .๐Ÿ”ŠNow 50% : Rm250/roll . .๐Ÿ”ŠDurability : 5 to 10 years above . . โค(KOREA WALLPAPER) can be the perfect touch to your office,school,nursery or home. Come visit our showroom and change your dรฉcor. We have different colour and pattern to fulfil your taste from Korea top brand. . โคKOREA DECO KLANG, we are the best in supply & install. . โคBiz hour: Monday-Sunday, 10am-10pm Inquiry : 03 33426260 / 0173232547
Das Klangei in Gold oder Silber ist kein Lautsprecher, sondern รผbertrรคgt die Schwingung auf jeden resonanzfรคhigen Gegenstand. Die  Vibedisc geht optimal in Resonanz und verbreitet die good vibes im Raum.

Klang spรผrbar und mit der Vibedisc auch sichtbar gemacht. 
www.klangei.com  #klangei #vibratinghigherโญ๏ธ #klang #klangtherapie #klangkunst #klangfarbe #kรถrpertherapie #vibration #klangwelten #goodvibes #goodvibesalways #yogalove #yogainspiration #massage #klangmassage #massagetime #feelgoodmusic #musiclover #wellness #Massage #verspannung #entspannung #meditation #einklang
Das Klangei in Gold oder Silber ist kein Lautsprecher, sondern รผbertrรคgt die Schwingung auf jeden resonanzfรคhigen Gegenstand. Die Vibedisc geht optimal in Resonanz und verbreitet die good vibes im Raum. Klang spรผrbar und mit der Vibedisc auch sichtbar gemacht. www.klangei.com #klangei  #vibratinghigher โญ๏ธ #klang  #klangtherapie  #klangkunst  #klangfarbe  #kรถrpertherapie  #vibration  #klangwelten  #goodvibes  #goodvibesalways  #yogalove  #yogainspiration  #massage  #klangmassage  #massagetime  #feelgoodmusic  #musiclover  #wellness  #Massage  #verspannung  #entspannung  #meditation  #einklang 
LIVE UPDATE!!
Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป .
FULL PACKAGE CANOPY 
Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018
.
contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose
๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin
๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa
๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli
.

boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป .
Facebook Rose Katering
Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING
.
#rosekatering #SedapCantikPuashati #malaywedding #malayweddingguide #pelaminmalaysia #cateringmalaysia #caterermalaysia #majlisperkahwinan #pakejperkahwinan #nikah #tunang #sanding #dewanperkahwinan #weddingplannermalaysia #canopy #khemah #chiavarichairs #majlis #canopyservices #bridal
#shahalam #putrajaya #kajang #kualalumpur #puncakalam #klang #puchong #subangjaya
LIVE UPDATE!! Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป . FULL PACKAGE CANOPY Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018 . contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose ๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin ๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa ๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli . boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Facebook Rose Katering Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING . #rosekatering  #SedapCantikPuashati  #malaywedding  #malayweddingguide  #pelaminmalaysia  #cateringmalaysia  #caterermalaysia  #majlisperkahwinan  #pakejperkahwinan  #nikah  #tunang  #sanding  #dewanperkahwinan  #weddingplannermalaysia  #canopy  #khemah  #chiavarichairs  #majlis  #canopyservices  #bridal  #shahalam  #putrajaya  #kajang  #kualalumpur  #puncakalam  #klang  #puchong  #subangjaya 
#Malaysia 
#interior 
#decoration 
#kualalumpur 
#klang 
#koreanstyle 
#่ฃ…ไฟฎ 
#ๅนณๆˆฟ 
#ๅ‰้š†ๅก 
#็ช—ๅธ˜ 
#ๅœฐๆฏฏ 
#้Ÿฉๅผ้ฃŽๆ ผ 
#์ฝธ๋ผ๋ฃธํ‘ธ๋ฅด 
#์ธํ…Œ๋ฆฌ์–ด 
#๋ฐ์ฝ”
.
.
.
.SALES!!!
.
.
.NEW STOCK!!!
.
.
.๐Ÿ”ŠItem : Korea  wallpaper
.
.๐Ÿ”ŠModel : ASSEMBLE 1
.
.๐Ÿ”ŠMaterial : Vinyl Wallpaper
.
.๐Ÿ”ŠSize : 150sqft / roll
.
.๐Ÿ”ŠNormal price : Rm500/roll
.
.๐Ÿ”ŠNow 50% : Rm250/roll
.
.๐Ÿ”ŠDurability : 5 to 10 years above
.
.
โค(KOREA WALLPAPER)
can be the perfect touch to your office,school,nursery or home. Come visit our showroom and change your dรฉcor. We have different colour and pattern to fulfil your taste from Korea top brand.
.
โคKOREA DECO KLANG, we are the best in supply & install.
.
โคBiz hour: Monday-Sunday, 10am-10pm
Inquiry : 03 33426260 / 0173232547
#Malaysia  #interior  #decoration  #kualalumpur  #klang  #koreanstyle  #่ฃ…ไฟฎ  #ๅนณๆˆฟ  #ๅ‰้š†ๅก  #็ช—ๅธ˜  #ๅœฐๆฏฏ  #้Ÿฉๅผ้ฃŽๆ ผ  #์ฝธ๋ผ๋ฃธํ‘ธ๋ฅด  #์ธํ…Œ๋ฆฌ์–ด  #๋ฐ์ฝ”  . . . .SALES!!! . . .NEW STOCK!!! . . .๐Ÿ”ŠItem : Korea wallpaper . .๐Ÿ”ŠModel : ASSEMBLE 1 . .๐Ÿ”ŠMaterial : Vinyl Wallpaper . .๐Ÿ”ŠSize : 150sqft / roll . .๐Ÿ”ŠNormal price : Rm500/roll . .๐Ÿ”ŠNow 50% : Rm250/roll . .๐Ÿ”ŠDurability : 5 to 10 years above . . โค(KOREA WALLPAPER) can be the perfect touch to your office,school,nursery or home. Come visit our showroom and change your dรฉcor. We have different colour and pattern to fulfil your taste from Korea top brand. . โคKOREA DECO KLANG, we are the best in supply & install. . โคBiz hour: Monday-Sunday, 10am-10pm Inquiry : 03 33426260 / 0173232547
LIVE UPDATE!!
Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป .
FULL PACKAGE CANOPY 
Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018
.
contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose
๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin
๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa
๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli
.

boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป .
Facebook Rose Katering
Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING
.
#rosekatering #SedapCantikPuashati #malaywedding #malayweddingguide #pelaminmalaysia #cateringmalaysia #caterermalaysia #majlisperkahwinan #pakejperkahwinan #nikah #tunang #sanding #dewanperkahwinan #weddingplannermalaysia #canopy #khemah #chiavarichairs #majlis #canopyservices #bridal
#shahalam #putrajaya #kajang #kualalumpur #puncakalam #klang #puchong #subangjaya
LIVE UPDATE!! Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป . FULL PACKAGE CANOPY Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018 . contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose ๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin ๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa ๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli . boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Facebook Rose Katering Join FB Group JOM SEMBANG KAHWIN ROSE KATERING . #rosekatering  #SedapCantikPuashati  #malaywedding  #malayweddingguide  #pelaminmalaysia  #cateringmalaysia  #caterermalaysia  #majlisperkahwinan  #pakejperkahwinan  #nikah  #tunang  #sanding  #dewanperkahwinan  #weddingplannermalaysia  #canopy  #khemah  #chiavarichairs  #majlis  #canopyservices  #bridal  #shahalam  #putrajaya  #kajang  #kualalumpur  #puncakalam  #klang  #puchong  #subangjaya 
#Malaysia 
#interior 
#decoration 
#kualalumpur 
#klang 
#koreanstyle 
#่ฃ…ไฟฎ 
#ๅนณๆˆฟ 
#ๅ‰้š†ๅก 
#็ช—ๅธ˜ 
#ๅœฐๆฏฏ 
#้Ÿฉๅผ้ฃŽๆ ผ 
#์ฝธ๋ผ๋ฃธํ‘ธ๋ฅด 
#์ธํ…Œ๋ฆฌ์–ด 
#๋ฐ์ฝ”
.
.
.
.SALES!!!
.
.
.NEW STOCK!!!
.
.
.๐Ÿ”ŠItem : Korea  wallpaper
.
.๐Ÿ”ŠModel : ASSEMBLE 1
.
.๐Ÿ”ŠMaterial : Vinyl Wallpaper
.
.๐Ÿ”ŠSize : 150sqft / roll
.
.๐Ÿ”ŠNormal price : Rm500/roll
.
.๐Ÿ”ŠNow 50% : Rm250/roll
.
.๐Ÿ”ŠDurability : 5 to 10 years above
.
.
โค(KOREA WALLPAPER)
can be the perfect touch to your office,school,nursery or home. Come visit our showroom and change your dรฉcor. We have different colour and pattern to fulfil your taste from Korea top brand.
.
โคKOREA DECO KLANG, we are the best in supply & install.
.
โคBiz hour: Monday-Sunday, 10am-10pm
Inquiry : 03 33426260 / 0173232547
#Malaysia  #interior  #decoration  #kualalumpur  #klang  #koreanstyle  #่ฃ…ไฟฎ  #ๅนณๆˆฟ  #ๅ‰้š†ๅก  #็ช—ๅธ˜  #ๅœฐๆฏฏ  #้Ÿฉๅผ้ฃŽๆ ผ  #์ฝธ๋ผ๋ฃธํ‘ธ๋ฅด  #์ธํ…Œ๋ฆฌ์–ด  #๋ฐ์ฝ”  . . . .SALES!!! . . .NEW STOCK!!! . . .๐Ÿ”ŠItem : Korea wallpaper . .๐Ÿ”ŠModel : ASSEMBLE 1 . .๐Ÿ”ŠMaterial : Vinyl Wallpaper . .๐Ÿ”ŠSize : 150sqft / roll . .๐Ÿ”ŠNormal price : Rm500/roll . .๐Ÿ”ŠNow 50% : Rm250/roll . .๐Ÿ”ŠDurability : 5 to 10 years above . . โค(KOREA WALLPAPER) can be the perfect touch to your office,school,nursery or home. Come visit our showroom and change your dรฉcor. We have different colour and pattern to fulfil your taste from Korea top brand. . โคKOREA DECO KLANG, we are the best in supply & install. . โคBiz hour: Monday-Sunday, 10am-10pm Inquiry : 03 33426260 / 0173232547
sesiapa ingin membuat cermin mata dan mendapat layanan yang baik.. boleh la singgah ke KEDAI CERMIN MATA NUR KASEH.. berjumpa dengan owner @najibkamal.. tgh buat promosi HEBAT!! HEBAT!! nie..
.
.
PROMOSI PAKEJ VIRAL RM50 AKAN DI TERUSKAN SEHINGGA 31 OGOS 2018..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Assalamualaikum wbt

Tuan & Puan yang saya hormati dan kasihi..
Sudilah kiranya Tuan & Puan mewar2kan Promosi2 cermin mata di kedai saya *KEDAI KACAMATA NUR KASEH.*
*Tingkat Bawah Bangunan Klang City Square.*. Boleh terus hubungi saya *Najib Kamal  0194000878 dan 0333410878.* Jasa baik Tuan Puan amatlah saya hargai...
Hanya ALLAH swt jualah yang membalasnya..
Jutaan terima kasih... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#cerminmatakualitibagus #klang #kedaikacamatanurkaseh
sesiapa ingin membuat cermin mata dan mendapat layanan yang baik.. boleh la singgah ke KEDAI CERMIN MATA NUR KASEH.. berjumpa dengan owner @najibkamal.. tgh buat promosi HEBAT!! HEBAT!! nie.. . . PROMOSI PAKEJ VIRAL RM50 AKAN DI TERUSKAN SEHINGGA 31 OGOS 2018..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Assalamualaikum wbt Tuan & Puan yang saya hormati dan kasihi.. Sudilah kiranya Tuan & Puan mewar2kan Promosi2 cermin mata di kedai saya *KEDAI KACAMATA NUR KASEH.* *Tingkat Bawah Bangunan Klang City Square.*. Boleh terus hubungi saya *Najib Kamal 0194000878 dan 0333410878.* Jasa baik Tuan Puan amatlah saya hargai... Hanya ALLAH swt jualah yang membalasnya.. Jutaan terima kasih... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #cerminmatakualitibagus  #klang  #kedaikacamatanurkaseh 
Bersusun DFCC dan brownies legend untuk delivery hari ni.. Pelbagai topping dah macam taman bunga..๐Ÿ˜๐Ÿ˜sabrina bakery tak kedekut topping tau.. Yang mane satu menjadi pilihan hati ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Delivery seluruh Selangor dan kl
.
.
Whatsapp 0172643672 for order. .
#agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #petalingjaya #subangjaya #ppum #uia #gombak #setapak #danaukota #sentul #selayang #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl  #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #birthdaycake #brownieslegend #browniessedap #browniesshahalam #browniesgombak #browniesviral
Bersusun DFCC dan brownies legend untuk delivery hari ni.. Pelbagai topping dah macam taman bunga..๐Ÿ˜๐Ÿ˜sabrina bakery tak kedekut topping tau.. Yang mane satu menjadi pilihan hati ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Delivery seluruh Selangor dan kl . . Whatsapp 0172643672 for order. . #agentsabrinabakery  #kotakemuning  #johansetia  #shahalam  #puchong  #klang  #jalankebun  #petalingjaya  #subangjaya  #ppum  #uia  #gombak  #setapak  #danaukota  #sentul  #selayang  #cakedeliveryshahalam  #cakedeliverypj  #cakedeliverykl  #cakesedap  #cakeshahalam  #surprisedelivery  #birthdaysurprise  #surprisedeliveryshahalam  #birthdaycake  #brownieslegend  #browniessedap  #browniesshahalam  #browniesgombak  #browniesviral 
Ich arbeite zwar nicht mehr als Klangmasseur, aber privat bin ich sehr froh, dass ich all meine Klangschalen und meinen Gong noch habe...manchmal tauche ich einfach in Ihr Klangmeer ein, um runter zu kommen. AuรŸerdem brauche ich sie fรผr ein musikalisches Projekt in diesem Herbst/Winter. /// I do not offer massages with my singing bowles anymore, but I am happy to still have them for myself. Sometimes I do dive into a sea of sounds to relax and I will use them for a Musical Project this Fall/Winter...#klangschalen #singingbowles #klang #entspannung #sound #relax #instahealth #instamusic #musik
Ich arbeite zwar nicht mehr als Klangmasseur, aber privat bin ich sehr froh, dass ich all meine Klangschalen und meinen Gong noch habe...manchmal tauche ich einfach in Ihr Klangmeer ein, um runter zu kommen. AuรŸerdem brauche ich sie fรผr ein musikalisches Projekt in diesem Herbst/Winter. /// I do not offer massages with my singing bowles anymore, but I am happy to still have them for myself. Sometimes I do dive into a sea of sounds to relax and I will use them for a Musical Project this Fall/Winter...#klangschalen  #singingbowles  #klang  #entspannung  #sound  #relax  #instahealth  #instamusic  #musik 
.
Tulah, hannabie dah inform awal-awal pakai baby peach sunscreen ni glowing mowing uolssss.
.
Ruginyaaa tak grab baby peach sementara stock masih ada ๐Ÿ˜จ
.
Baby peach ni bukan krim mencerahkan kulit ye, baby peach ni suncreen/sunblock yang melindungi kulit uolss dari sinar jahat si makcik UV tu dari rosakkan kulit uols,.
.
In sya Allah baby peach takkan bagi kesan naik jerawat and so on. Tapi bestnya baby peach ni uolss akan nampak lebih cerah dan glowing ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jom dapatkan baby peach dari hannabie cepat. Klik je link kat bio tu mudah pantas terus dapat berhubung dengan kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#babypeach
#babypeachsunscreen
#babypeachmalaysia
#babypeachagent
#babypeachshahalam
#babypeachklang
#babypeachselangor
#klang
#shahalam
. Tulah, hannabie dah inform awal-awal pakai baby peach sunscreen ni glowing mowing uolssss. . Ruginyaaa tak grab baby peach sementara stock masih ada ๐Ÿ˜จ . Baby peach ni bukan krim mencerahkan kulit ye, baby peach ni suncreen/sunblock yang melindungi kulit uolss dari sinar jahat si makcik UV tu dari rosakkan kulit uols,. . In sya Allah baby peach takkan bagi kesan naik jerawat and so on. Tapi bestnya baby peach ni uolss akan nampak lebih cerah dan glowing ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jom dapatkan baby peach dari hannabie cepat. Klik je link kat bio tu mudah pantas terus dapat berhubung dengan kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #babypeach  #babypeachsunscreen  #babypeachmalaysia  #babypeachagent  #babypeachshahalam  #babypeachklang  #babypeachselangor  #klang  #shahalam 
Song Title : ๅค–้ข็š„ไธ–็•Œ-่Žซๆ–‡่”š 
Watch full video : Youtube Link : https://youtu.be/kM9Z_YpsoLk
Played by : Daniel Chan & Amanda Chan
Produced By : VITA Music & Academic
Instrument : Acoustic Guitar

Website : www.vita.com.my 
YouTube : Vita Music & Academic
Instagram : vita_academy
Facebook : Vita Music & Academic

Email : vita_academy@hotmail.com / info@vita.com.my

#vitamalaysia 
#vitazy #vita #vitamusic #fingerstyle #acousticguitar #malaysia #shahalam #kotakemuning #bukitrimau #kemuningutama #klang #selangor #guitarmalaysia #guitarfingerstyle #usj #kualalumpur #sabah #sarawak #pahang #johor #ๅค–้ข็š„ไธ–็•Œ #acousticversion
Song Title : ๅค–้ข็š„ไธ–็•Œ-่Žซๆ–‡่”š Watch full video : Youtube Link : https://youtu.be/kM9Z_YpsoLk Played by : Daniel Chan & Amanda Chan Produced By : VITA Music & Academic Instrument : Acoustic Guitar Website : www.vita.com.my YouTube : Vita Music & Academic Instagram : vita_academy Facebook : Vita Music & Academic Email : vita_academy@hotmail.com / info@vita.com.my #vitamalaysia  #vitazy  #vita  #vitamusic  #fingerstyle  #acousticguitar  #malaysia  #shahalam  #kotakemuning  #bukitrimau  #kemuningutama  #klang  #selangor  #guitarmalaysia  #guitarfingerstyle  #usj  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #pahang  #johor  #ๅค–้ข็š„ไธ–็•Œ  #acousticversion 
Song Title : ๅค–้ข็š„ไธ–็•Œ-่Žซๆ–‡่”š 
Watch full video : Youtube Link : https://youtu.be/kM9Z_YpsoLk
Played by : Daniel Chan & Amanda Chan
Produced By : VITA Music & Academic
Instrument : Acoustic Guitar

Website : www.vita.com.my 
YouTube : Vita Music & Academic
Instagram : vita_academy
Facebook : Vita Music & Academic

Email : vita_academy@hotmail.com / info@vita.com.my

#vitamalaysia 
#vitazy #vita #vitamusic #fingerstyle #acousticguitar #malaysia #shahalam #kotakemuning #bukitrimau #kemuningutama #klang #selangor #guitarmalaysia #guitarfingerstyle #usj #kualalumpur #sabah #sarawak #pahang #johor #ๅค–้ข็š„ไธ–็•Œ #acousticversion
Song Title : ๅค–้ข็š„ไธ–็•Œ-่Žซๆ–‡่”š Watch full video : Youtube Link : https://youtu.be/kM9Z_YpsoLk Played by : Daniel Chan & Amanda Chan Produced By : VITA Music & Academic Instrument : Acoustic Guitar Website : www.vita.com.my YouTube : Vita Music & Academic Instagram : vita_academy Facebook : Vita Music & Academic Email : vita_academy@hotmail.com / info@vita.com.my #vitamalaysia  #vitazy  #vita  #vitamusic  #fingerstyle  #acousticguitar  #malaysia  #shahalam  #kotakemuning  #bukitrimau  #kemuningutama  #klang  #selangor  #guitarmalaysia  #guitarfingerstyle  #usj  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #pahang  #johor  #ๅค–้ข็š„ไธ–็•Œ  #acousticversion 
Tq @nurulwayer1 ! Enjoy your brownies with your fams.๐Ÿ˜˜ Korang xnak ke raya2 ni makan brownies yg sedappp!nak buat open house ke pot-luck raya ke bleh la order dengan kite ๐Ÿ˜ 
Place your order now guys!! Whatsapp :013 4304813

Price ๐Ÿ’ฒ
Choc brownies
7x7=RM30
10X10=RM50

Salted caramel brownies
7x7=RM35
10X10=RM55

Delivery charges :
Shah alam/Klang/Subang = RM10

#brownies #brownieskedut  #browniesjekedutsisxkedutlagi 
#shahalam
#klang
#subang
#kualakububharu
#rawang
#bukitberuntung
Tq @nurulwayer1 ! Enjoy your brownies with your fams.๐Ÿ˜˜ Korang xnak ke raya2 ni makan brownies yg sedappp!nak buat open house ke pot-luck raya ke bleh la order dengan kite ๐Ÿ˜ Place your order now guys!! Whatsapp :013 4304813 Price ๐Ÿ’ฒ Choc brownies 7x7=RM30 10X10=RM50 Salted caramel brownies 7x7=RM35 10X10=RM55 Delivery charges : Shah alam/Klang/Subang = RM10 #brownies  #brownieskedut  #browniesjekedutsisxkedutlagi  #shahalam  #klang  #subang  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung 
LIVE UPDATE!!
Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป .
FULL PACKAGE CANOPY 
Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018
.
contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose
๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin
๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa
๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli
.

boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป .
Facebook Rose Katering
.
#rosekatering #SedapCantikPuashati #malaywedding #malayweddingguide #pelaminmalaysia #cateringmalaysia #caterermalaysia #majlisperkahwinan #pakejperkahwinan #nikah #tunang #sanding #dewanperkahwinan #weddingplannermalaysia #canopy #khemah #chiavarichairs #majlis #canopyservices #bridal
#shahalam #putrajaya #kajang #kualalumpur #puncakalam #klang #puchong #subangjaya
LIVE UPDATE!! Congrats to both bride & groom๐Ÿ‘๐Ÿป . FULL PACKAGE CANOPY Adilla ๐Ÿ’ž Adib l Tanjong Karang Kuala Selangor l 23hb Jun 2018 . contact/ wassup untuk info๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ 012 5545452 Rose ๐Ÿ“ฒ 019 5105177 Allin ๐Ÿ“ฒ 010 9881961 Mustafa ๐Ÿ“ฒ 018-235 1184 Rosli . boleh like and follow kami di๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Facebook Rose Katering . #rosekatering  #SedapCantikPuashati  #malaywedding  #malayweddingguide  #pelaminmalaysia  #cateringmalaysia  #caterermalaysia  #majlisperkahwinan  #pakejperkahwinan  #nikah  #tunang  #sanding  #dewanperkahwinan  #weddingplannermalaysia  #canopy  #khemah  #chiavarichairs  #majlis  #canopyservices  #bridal  #shahalam  #putrajaya  #kajang  #kualalumpur  #puncakalam  #klang  #puchong  #subangjaya 
Regrann from @feizabeautycartel888999 -  No worries ladies... Yg pasti... Anda akan puas hati๐Ÿ˜
#berbaloi .
.
.
Siapa lagi nak gi umah terbuka pasni... Pasti nak cun melecun kan..... Jom la penuhkan slot yg berbaki ni๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿ˜ Nak facial... Nak lentik kan bulu mata.... LAST CALL!  Ye utk hr ni... Untuk dapatkan harga #rayasakan 
Lepas ni harga normal balik๐Ÿ˜Š
.
.
01121012870 
01121012870
01121012870

#beautycartel#facialhomespa
#facialtreatment #facialspa #facial  #instantresults #Pimples #Vshape #Lifting #EternalBeauty #jeragat #pigmentation #BandarBaruBangi #selangor #kajang #Seremban #Putrajaya #Cyberjaya #KualaLumpur #ShahAlam #Klang #Serdang #SeriKembangan #Cheras #NegeriSembilan - #regrann
Regrann from @feizabeautycartel888999 - No worries ladies... Yg pasti... Anda akan puas hati๐Ÿ˜ #berbaloi  . . . Siapa lagi nak gi umah terbuka pasni... Pasti nak cun melecun kan..... Jom la penuhkan slot yg berbaki ni๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿ˜ Nak facial... Nak lentik kan bulu mata.... LAST CALL! Ye utk hr ni... Untuk dapatkan harga #rayasakan  Lepas ni harga normal balik๐Ÿ˜Š . . 01121012870 01121012870 01121012870 #beautycartel #facialhomespa  #facialtreatment  #facialspa  #facial  #instantresults  #Pimples  #Vshape  #Lifting  #EternalBeauty  #jeragat  #pigmentation  #BandarBaruBangi  #selangor  #kajang  #Seremban  #Putrajaya  #Cyberjaya  #KualaLumpur  #ShahAlam  #Klang  #Serdang  #SeriKembangan  #Cheras  #NegeriSembilan  - #regrann 
No worries ladies... Yg pasti... Anda akan puas hati๐Ÿ˜
#berbaloi .
.
.
Siapa lagi nak gi umah terbuka pasni... Pasti nak cun melecun kan..... Jom la penuhkan slot yg berbaki ni๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿ˜ Nak facial... Nak lentik kan bulu mata.... LAST CALL!  Ye utk hr ni... Untuk dapatkan harga #rayasakan 
Lepas ni harga normal balik๐Ÿ˜Š
.
.
01121012870 
01121012870
01121012870

#beautycartel#facialhomespa
#facialtreatment #facialspa #facial  #instantresults #Pimples #Vshape #Lifting #EternalBeauty #jeragat #pigmentation #BandarBaruBangi #selangor #kajang #Seremban #Putrajaya #Cyberjaya #KualaLumpur #ShahAlam #Klang #Serdang #SeriKembangan #Cheras #NegeriSembilan
No worries ladies... Yg pasti... Anda akan puas hati๐Ÿ˜ #berbaloi  . . . Siapa lagi nak gi umah terbuka pasni... Pasti nak cun melecun kan..... Jom la penuhkan slot yg berbaki ni๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿ˜ Nak facial... Nak lentik kan bulu mata.... LAST CALL! Ye utk hr ni... Untuk dapatkan harga #rayasakan  Lepas ni harga normal balik๐Ÿ˜Š . . 01121012870 01121012870 01121012870 #beautycartel #facialhomespa  #facialtreatment  #facialspa  #facial  #instantresults  #Pimples  #Vshape  #Lifting  #EternalBeauty  #jeragat  #pigmentation  #BandarBaruBangi  #selangor  #kajang  #Seremban  #Putrajaya  #Cyberjaya  #KualaLumpur  #ShahAlam  #Klang  #Serdang  #SeriKembangan  #Cheras  #NegeriSembilan 
Hari nie client share menu ikan pari asam pedas..
.
Rezeki...client call tanya ada tak ikan pari..
Tggu sehari jg...
.
Tau tau...sangkut ikan pari di jaring...
.
Terus call client..bgtau ada..
Tu la rezeki namanya..
.
Srnk client bgtau..
Ikan pari nie sedap...enak..manis..
.
So korang bila lagi nk cuba order dgn.ikanbesarfresh..
.
.
Ikanbesarfresh memudahkan kerja didapur  utk kakakยฒ , isteriยฒ dan makยฒ  bila hendak memasak..
.
TAK PERLU NAK SIANG ,
TAK PERLU NAK POTONG ,
TAK.PERLU NAK CUCI...
.
HANYA ANDA PERLU FIKIR ,
NAK MASAK APA JER.
.
MUDAHKAN...
SENANGKAN..
.
JOM ORDER..
JOM RINGANKAN BEBAN ISTERIยฒ DAN MAKยฒ KITA DI DAPUR.
.
KATA SAYANG ..
.
Boleh call or whatshap  www.wasap.my/0122254851
.
@ikanbesarfresh
.
#ikanfresh
#readytocook 
#jualikan 
#selangor
#klang
#portklang
#petalingjaya 
#damansara 
#restoran
#shahalam 
#putrajaya 
#puchong
#cyberjaya
#delivery
#onlinemarket
#kotakemuning
#damansarautama
#cyberjaya
#dengkil
#banting
#subangjaya
#onlinemalaysia
#onlineshopping
#onlineshoppingmalaysia
#onlinebizmalaysia
#alamimpian
Hari nie client share menu ikan pari asam pedas.. . Rezeki...client call tanya ada tak ikan pari.. Tggu sehari jg... . Tau tau...sangkut ikan pari di jaring... . Terus call client..bgtau ada.. Tu la rezeki namanya.. . Srnk client bgtau.. Ikan pari nie sedap...enak..manis.. . So korang bila lagi nk cuba order dgn.ikanbesarfresh.. . . Ikanbesarfresh memudahkan kerja didapur utk kakakยฒ , isteriยฒ dan makยฒ bila hendak memasak.. . TAK PERLU NAK SIANG , TAK PERLU NAK POTONG , TAK.PERLU NAK CUCI... . HANYA ANDA PERLU FIKIR , NAK MASAK APA JER. . MUDAHKAN... SENANGKAN.. . JOM ORDER.. JOM RINGANKAN BEBAN ISTERIยฒ DAN MAKยฒ KITA DI DAPUR. . KATA SAYANG .. . Boleh call or whatshap www.wasap.my/0122254851 . @ikanbesarfresh . #ikanfresh  #readytocook  #jualikan  #selangor  #klang  #portklang  #petalingjaya  #damansara  #restoran  #shahalam  #putrajaya  #puchong  #cyberjaya  #delivery  #onlinemarket  #kotakemuning  #damansarautama  #cyberjaya  #dengkil  #banting  #subangjaya  #onlinemalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #onlinebizmalaysia  #alamimpian 
ะ›ัŽะฑะปัŽ ะบะปะฐััะธะบัƒ ะฒะพ ะฒัะตะผ โค๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ#malajsia #klang #shopping #levis501 #levis #june2018
4 boxes of #japanesecreampuff ready for pick up.. Tq nani @nani_aziz Dan zue!
.
.
.
#vanilabeanpastrycream #chouxcraquelin #chouxpastry #bakedbynina #vscocake #desserttable #creampuff #klang #shahalam #vscocam #vsco
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL

Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540

#bajuraya #kurungsongket #kebaya #kurungdokoh #kurungcotton #sareemurah #kebayamoden #kebayalace #kurunglace #dropship #dropshipbaju #bajucantik #kurungcantik #kenduri #malaysia #ctdk #cantik #sweet #johor #melaka #selangor #putrajaya #cyberjaya #klang #penang #kedah #perak #kualalumpur
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540 #bajuraya  #kurungsongket  #kebaya  #kurungdokoh  #kurungcotton  #sareemurah  #kebayamoden  #kebayalace  #kurunglace  #dropship  #dropshipbaju  #bajucantik  #kurungcantik  #kenduri  #malaysia  #ctdk  #cantik  #sweet  #johor  #melaka  #selangor  #putrajaya  #cyberjaya  #klang  #penang  #kedah  #perak  #kualalumpur 
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL

Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540

#bajuraya #kurungsongket #kebaya #kurungdokoh #kurungcotton #sareemurah #kebayamoden #kebayalace #kurunglace #dropship #dropshipbaju #bajucantik #kurungcantik #kenduri #malaysia #ctdk #cantik #sweet #johor #melaka #selangor #putrajaya #cyberjaya #klang #penang #kedah #perak #kualalumpur
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540 #bajuraya  #kurungsongket  #kebaya  #kurungdokoh  #kurungcotton  #sareemurah  #kebayamoden  #kebayalace  #kurunglace  #dropship  #dropshipbaju  #bajucantik  #kurungcantik  #kenduri  #malaysia  #ctdk  #cantik  #sweet  #johor  #melaka  #selangor  #putrajaya  #cyberjaya  #klang  #penang  #kedah  #perak  #kualalumpur 
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL

Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540

#bajuraya #kurungsongket #kebaya #kurungdokoh #kurungcotton #sareemurah #kebayamoden #kebayalace #kurunglace #dropship #dropshipbaju #bajucantik #kurungcantik #kenduri #malaysia #ctdk #cantik #sweet #johor #melaka #selangor #putrajaya #cyberjaya #klang #penang #kedah #perak #kualalumpur
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540 #bajuraya  #kurungsongket  #kebaya  #kurungdokoh  #kurungcotton  #sareemurah  #kebayamoden  #kebayalace  #kurunglace  #dropship  #dropshipbaju  #bajucantik  #kurungcantik  #kenduri  #malaysia  #ctdk  #cantik  #sweet  #johor  #melaka  #selangor  #putrajaya  #cyberjaya  #klang  #penang  #kedah  #perak  #kualalumpur 
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL

Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540

#bajuraya #kurungsongket #kebaya #kurungdokoh #kurungcotton #sareemurah #kebayamoden #kebayalace #kurunglace #dropship #dropshipbaju #bajucantik #kurungcantik #kenduri #malaysia #ctdk #cantik #sweet #johor #melaka #selangor #putrajaya #cyberjaya #klang #penang #kedah #perak #kualalumpur
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540 #bajuraya  #kurungsongket  #kebaya  #kurungdokoh  #kurungcotton  #sareemurah  #kebayamoden  #kebayalace  #kurunglace  #dropship  #dropshipbaju  #bajucantik  #kurungcantik  #kenduri  #malaysia  #ctdk  #cantik  #sweet  #johor  #melaka  #selangor  #putrajaya  #cyberjaya  #klang  #penang  #kedah  #perak  #kualalumpur 
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL

Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540

#bajuraya #kurungsongket #kebaya #kurungdokoh #kurungcotton #sareemurah #kebayamoden #kebayalace #kurunglace #dropship #dropshipbaju #bajucantik #kurungcantik #kenduri #malaysia #ctdk #cantik #sweet #johor #melaka #selangor #putrajaya #cyberjaya #klang #penang #kedah #perak #kualalumpur
๐Ÿ’ KEBAYA MELATI๐Ÿ’ ๐Ÿ’‹Dibuat dari material LUXURY silk. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak. ๐Ÿ’‹ Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby ๐Ÿ’‹ Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing ๐Ÿ’‹ Potongan Kebaya Peplum yg sgt exclusive. Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung. ๐Ÿ’‹ Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak ๐Ÿ’‹ Kain separuh getah dan ada zip ๐Ÿ’‹ Size S hingga 2XL Harga RM95SM / RM100SS *No Bookingโ—๏ธโ—๏ธ Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540 #bajuraya  #kurungsongket  #kebaya  #kurungdokoh  #kurungcotton  #sareemurah  #kebayamoden  #kebayalace  #kurunglace  #dropship  #dropshipbaju  #bajucantik  #kurungcantik  #kenduri  #malaysia  #ctdk  #cantik  #sweet  #johor  #melaka  #selangor  #putrajaya  #cyberjaya  #klang  #penang  #kedah  #perak  #kualalumpur 
Ikanbesarfresh memudahkan kerja didapur  utk kakakยฒ , isteriยฒ dan makยฒ  bila hendak memasak..
.
TAK PERLU NAK SIANG ,
TAK PERLU NAK POTONG ,
TAK.PERLU NAK CUCI...
.
HANYA ANDA PERLU FIKIR ,
NAK MASAK APA JER.
.
MUDAHKAN...
SENANGKAN..
.
JOM ORDER..
JOM RINGANKAN BEBAN ISTERIยฒ DAN MAKยฒ KITA DI DAPUR.
.
KATA SAYANG ..
.
Boleh call or whatshap  www.wasap.my/0122254851
.
@ikanbesarfresh
.
#ikanfresh
#readytocook 
#jualikan 
#selangor
#klang
#portklang
#petalingjaya 
#damansara 
#restoran
#shahalam 
#putrajaya 
#puchong
#cyberjaya
#delivery
#onlinemarket
#kotakemuning
#damansarautama
#cyberjaya
#dengkil
#banting
#subangjaya
#onlinemalaysia
#onlineshopping
#onlineshoppingmalaysia
#onlinebizmalaysia
#alamimpian
Ikanbesarfresh memudahkan kerja didapur utk kakakยฒ , isteriยฒ dan makยฒ bila hendak memasak.. . TAK PERLU NAK SIANG , TAK PERLU NAK POTONG , TAK.PERLU NAK CUCI... . HANYA ANDA PERLU FIKIR , NAK MASAK APA JER. . MUDAHKAN... SENANGKAN.. . JOM ORDER.. JOM RINGANKAN BEBAN ISTERIยฒ DAN MAKยฒ KITA DI DAPUR. . KATA SAYANG .. . Boleh call or whatshap www.wasap.my/0122254851 . @ikanbesarfresh . #ikanfresh  #readytocook  #jualikan  #selangor  #klang  #portklang  #petalingjaya  #damansara  #restoran  #shahalam  #putrajaya  #puchong  #cyberjaya  #delivery  #onlinemarket  #kotakemuning  #damansarautama  #cyberjaya  #dengkil  #banting  #subangjaya  #onlinemalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #onlinebizmalaysia  #alamimpian 
Sg Tiang->Taiping->Port Dickson..
Bye Kedah..Till we meet again..Berapa hari tidur kat sini,asyik terbayang je arwah Tok Wan dengan arwah Tok Teh..Rindu sangat2..๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
#9thsyawal #backtonormallife #gonnamissmyhometown #kedah #PD #klang
Senyuman kesedapan.. ๐Ÿ˜„ Tq customer.. Kejap je tgl separuh.. Riang ria raya bersama Popchiz.. Sorry lmbt upload.. Hehe
.
#popchiz #popchizmalaysia #popchizklang #popchizportklang #cukupkesebalang #bazarpaknilmurah #makanmakanmakan #popia #popiacheese #portklang #klang