an online Instagram web viewer

#khaibahar medias

Photos

Update:📆📷22 Okt 2018
.
Congrat khai berjaya habiskan race..😊😊😊
.
.
#Repost from @khaibahar94 .
Alhamdulilah selesai race!! terimakasih smua yang dah support!yang dah rentung tu kita sama2 rentung ok haha,#toyotagazooracing#toyotagazooracingmalaysia#allaboutthedrive#drive#toyota#khaibahar
Update:📆📷22 Okt 2018
.
Rambutttnye..😍
.
.
#Repost from @puterizarith .
Budak rentung saya❤.First time turun tengok Toyota Gazoo Racing,memang panas littt littt, salute lah fan yang turun berpanasan untuk artis kesayangan korang!Sis kasi⚛ ⚛ ⚛ ⚛
.
.
#khaibahar
#123khaibahar
#kesayangansemua
Update:📆📷22 Okt 2018 . Rambutttnye..😍 . . #Repost  from @puterizarith . Budak rentung saya❤.First time turun tengok Toyota Gazoo Racing,memang panas littt littt, salute lah fan yang turun berpanasan untuk artis kesayangan korang!Sis kasi⚛ ⚛ ⚛ ⚛ . . #khaibahar  #123khaibahar  #kesayangansemua 
#Repost @khaibahar94 (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar
Malam ni kami rasa macam nak throwback #123 lah 🙈.. kami nak throwback yang APM2018 😂.. part last tu kami tak tahu nak suka atau nangis 😂😂 @khaibahar94 , @khaibaharempire 🙊.
#123 
#123khaibahar 
#khaibahar 
#khaibahar94 
#latethrowback
#tembikhai🍉🍉
‼️FAKE DIJAMIN REFUND‼️
.
Jam pun nak tidur😴 Harga? Original macam ni tak dapat harga murah dekat butik tapi dekat kami hanya RM290 SAHAJA!! Pm tepi🔚
.
#malaysia #uitm #sneakerlah #klkix #rotikaya #mm33 #meletop #sayajualjam #sayajualjammurah #jamtanganoriginal #jamoriginal #ajl33 #fattzura #haqiemrusli #dwmurah #khaibahar #tiktokmalaysia #gegarvaganza #jozanlive #munafik2 #paskal #villaghazara #jamtanganmurah #polisevo2 #golgincu2 #cikreenencikngokngek
‼️FAKE DIJAMIN REFUND‼️ . Jam pun nak tidur😴 Harga? Original macam ni tak dapat harga murah dekat butik tapi dekat kami hanya RM290 SAHAJA!! Pm tepi🔚 . #malaysia  #uitm  #sneakerlah  #klkix  #rotikaya  #mm33  #meletop  #sayajualjam  #sayajualjammurah  #jamtanganoriginal  #jamoriginal  #ajl33  #fattzura  #haqiemrusli  #dwmurah  #khaibahar  #tiktokmalaysia  #gegarvaganza  #jozanlive  #munafik2  #paskal  #villaghazara  #jamtanganmurah  #polisevo2  #golgincu2  #cikreenencikngokngek 
KONSERT GEGAR VAGANZA 2018 (Minggu Ke-4)

Zamani Ft. Mamat

Lagu : Ghazal Untuk Rabiah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gv5 #gegarvaganza #zamani #mamat #ghazaluntukrabiah #jamalabdillah #lagumelayu #malaysia #artist #neelofa #ctdk #fattzura #fattahamin #noradanish #khaibahar #wanyhasrita #instagram #instaceleb #celebrity #love
Mengimbas part tarik perghhh begemeh gemeh suara khai😍😍 @khaibahar94 #dipenjarajanji #khaibahar
@khaibahar94 @wanyhasrita 😍😍😍 #khaibahar 
#wanyhasrita 
#bbnu 
#bbdu
#bbnulovers 
#younggenerationmusic 
Igs:@__nisaanisa__
KONSERT GEGAR VAGANZA 2018 (Minggu Ke-4)

Dia Fadila ft. Rahmad Mega

Lagu : Tangisan Marhaenis
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gv5 #gegarvaganza #diafadila #rahmadmega #tangisanmarhaenis #lagumelayu #malaysia #artist #neelofa #khaibahar #noradanish #aydajebat #aimantino #wanyhasrita #fattahamin #fattzura #ctdk #instagram #instaceleb #celebrity #love
Dudududu By Blackpink Versi Hentam Sajalah....
@byajai @narrecords @fmcmusic @suriarecords
@musicvalley @liferecords @sinarstudio @astrogempak @blackpink @kpop_smule_korea
#smuleasia #fmcmusic #liferecords #luncaiemas #krustudio #hlive #sinarfm #erafm #nyawablack #astrogempak #viralvideos #altimet #teamapooo  #musicvalleymalaysia #wakethebabyrecords #hotfm976 #blackpink #khaibahar #suriarecords #smulenesian #koolfm #smulekorea #smuleindonesia #malaysiacover
#smuleasiaofficial #saariamri #adisixthsense #blackhanifah #narrecords #harrykhalifah
Dudududu By Blackpink Versi Hentam Sajalah.... @byajai @narrecords @fmcmusic @suriarecords @musicvalley @liferecords @sinarstudio @astrogempak @blackpink @kpop_smule_korea #smuleasia  #fmcmusic  #liferecords  #luncaiemas  #krustudio  #hlive  #sinarfm  #erafm  #nyawablack  #astrogempak  #viralvideos  #altimet  #teamapooo  #musicvalleymalaysia  #wakethebabyrecords  #hotfm976  #blackpink  #khaibahar  #suriarecords  #smulenesian  #koolfm  #smulekorea  #smuleindonesia  #malaysiacover  #smuleasiaofficial  #saariamri  #adisixthsense  #blackhanifah  #narrecords  #harrykhalifah 
Khai nie kan hahahah nasip baik wany tak tersedak tauu dgn tiba"nya dtg mengejut hahahah😂😂 dah t'kejut dah akak sebelah wany tuhh dibuatnya😂😂
@khaibahar94 #khaibahar 
#toyotamy 
#toyotagazooracingmalaysia
Baby shark doo doo @wanyhasrita @khaibahar94 😅😂😍 #wanyhasrita 
#khaibahar 
#bbdu 
#bbnu 
#bbnulovers 
#younggenerationmusic 
Igs:@zakwan_hasni
#Repost @huumairaa_khaibahar_
• • •
Day 2 : Toyota Gazoo Racing Festival  Season 2

Tarikh: 21 Oktober 2018
Tempat: Maeps Serdang | @myrizal
.
.

#khaibahar
#khaibahar94
#gazootoyotaracing
#toyotagazooracing
#allaboutthedrive
#maepsserdang
@khaibahar94
@wanyhasrita @khaibahar94 @nabila.razali 
#wanyhasrita 
#khaibahar 
#nabilarazali 
#bbdu 
#bbnu
#bbnulovers 
#younggenerationmusic 
Igs:@zakwan_hasni
@puterizarith sis sis boleh tak kimslm dekat sebelah sis tuh🙈
@khaibahar94 #khaibahar 
#toyotamy 
#toyotagazooracingmalaysia
.
Okay...now my turn.. hahahah!! sempat jgk pi selfie dgn mereka. Thank you so much guys & congrats to all!!! you guys are AWESOME!!!!
.
#khaibahar
#dianadanielleb
#wanyhasrita
#aimantino
#nabilarazali
#shukriyahya
#nabilahmad
.
#fattahamin
#fattahrians
#fattzura
#fattzurafamily
#isteriuntukdisewa
#karnivalterbaekdrama
#5november2018
#astroria
#comingsoon
#pitstopkarnivalterbaekdrama2018
#toyotagazooracingfestival
#tftj
hahaha.... bukan selalu khai belanja gambar2 exclusive 😝 .

tq kpd mr.photographer @myrizal 😊
nice pict 😍 .

@khaibahar94 
#khaibahar94 #khaibahar
hahaha.... bukan selalu khai belanja gambar2 exclusive 😝 . tq kpd mr.photographer @myrizal 😊 nice pict 😍 . @khaibahar94 #khaibahar94  #khaibahar 
KONSERT GEGAR VAGANZA 2018 (Minggu Ke-4)

Amelina ft. Sam Innuendo

Lagu : Tak Pernah Hilang(Amylia,Kaer)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gv5 #gegarvaganza #amelina #saminnuendo #takpernahhilang #lagumelayu #artist #neelofa #noradanish #ctdk #fattzura #aydajebat #khaibahar #wanyhasrita #mirafilzah #instagram #instaceleb #celebrity #love
Pasti kau tak tahu aku tahu tentang perangaimu🎶 cumi cumi cumi😂
@khaibahar94 #khaibahar 
#toyotamy 
#toyotagazooracingmalaysia
Its okey @khaibahar94 adat la tu pertandingan ad klah mnang..yg pnting u dah memenangi hati i...cia cia cia mmuahhahahaha k2 grau!! #khaibahar #toyotagazooracing
Igs @myrizal
Its okey @khaibahar94 adat la tu pertandingan ad klah mnang..yg pnting u dah memenangi hati i...cia cia cia mmuahhahahaha k2 grau!! #khaibahar  #toyotagazooracing  Igs @myrizal
Ready Stock!!! Jom Order sementara stock masih ada
.
Jangan tunggu lama-lama telinga asas utama juga,karang jangkitan kuman banyak cerita pula
.
Order : whatsapp : 01119569340

#pencucitelingano1 
#pencucitelingaassyifa 
#ctdk 
#wanyhasrita 
#khaibahar 
#neelofa
#jannanick
hehehe.... masing2 perangai comel 😍🍉 .

@khaibahar94 
#khaibahar94 #khaibahar #toyotagazooracingmalaysia
Nooooo captioooon.. Make your own caption... 😹😹😹
@khaibahar94 #khaibahar 
#toyotamy 
#toyotagazooracingmalaysia
Code: BBD
.
Summer Crocodile Sling Bag
.
Material: synthetic leather
.
Colours : Black/Blue/purple/red
.
Size:20×13×14cm
.
 Rm35 SM/Rm40 ss 💞Free postage .
Cara order:
👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah 
#pursemurah#walletcantik #bagmurah
#igshopmalaysia#uitm#usim#utem
#unisza#kelantan#kl#subangjaya
#khaibahar #neelofa#sitinordiana
#erezeki#eusahawan#blousemurah
#dyxykl#shakleesabah#wanita#lelakikirimantuhan
Code: BBD . Summer Crocodile Sling Bag . Material: synthetic leather . Colours : Black/Blue/purple/red . Size:20×13×14cm . Rm35 SM/Rm40 ss 💞Free postage . Cara order: 👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737 . . #assalamualaikum  #terapiinstagram  #walletmurah  #pursemurah #walletcantik  #bagmurah  #igshopmalaysia #uitm #usim #utem  #unisza #kelantan #kl #subangjaya  #khaibahar  #neelofa #sitinordiana  #erezeki #eusahawan #blousemurah  #dyxykl #shakleesabah #wanita #lelakikirimantuhan 
KONSERT GEGAR VAGANZA 2018(Minggu Ke-4)

Farawahida ft. Ezad Lazim

Lagu : Hati Ini Telah Dilukai
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gv5 #gegarvaganza #farawahida #ezadlazim #hatiinitelahdilukai  #lagumelayu #malaysia #artist #ctdk #neelofa #noradanish #fattzura #wanyhasrita #aimantino #aydajebat #fattahamin #khaibahar #instagram #instaceleb #celebrity #love
Alhamdulillah selesai race!! Terima kasih smua yg dh support! Yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha ❤️🌹
Twitter @khaibahar94 #khaibahar 
#toyotamy 
#toyotagazooracingmalaysia
Alhamdulillah selesai race!!
terima kasih smua yg support! yg dh
rentung tu kita sama2 rentung ok haha, 
#toyotagazooracing 
#toyotagazooracingmalaysia 
#allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar #khaibahar94 !!,
[21.10.18; Toyota Gazoo Racing (TGR)] Its been a year after didnt meet @khaibahar94! :') #5th &&&walaupun hampir give up sebab event dah habis&semua orang gonna bersurai tapi belum lagi ada gambar dengan @khaibahar94 lels ingatkan kalini takde rezeki nak selfie 😌😅 btw i never know how #toyotagazooracing 's shirts look like but we got the same color again #blackwhite ❤️❤️❤️ (akim ahmad cute gila btw, sporting namatey even nampak rushing but still layan fans dia, naissss to see u 🌸) #khaibahar #khaibaharlovers #khaibaharsupporters
[21.10.18; Toyota Gazoo Racing (TGR)] Its been a year after didnt meet @khaibahar94! :') #5th  &&&walaupun hampir give up sebab event dah habis&semua orang gonna bersurai tapi belum lagi ada gambar dengan @khaibahar94 lels ingatkan kalini takde rezeki nak selfie 😌😅 btw i never know how #toyotagazooracing  's shirts look like but we got the same color again #blackwhite  ❤️❤️❤️ (akim ahmad cute gila btw, sporting namatey even nampak rushing but still layan fans dia, naissss to see u 🌸) #khaibahar  #khaibaharlovers  #khaibaharsupporters 
#Repost @khaibahar94
• • • • •
Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar
PUDDING MONTOX BERRY STROBERRY
*READY STOCK*

HARGA JUALAN/ HARGA KOTAK:
RM69.90 ============================
Fungsi Pudding Montox
🍓 Menambah keaslian asset wanita
🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi
🍓 Menegang dan menganjalkan
🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu
🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🍓 Wangi seolah2 perfume badan
🍓 Menghaluskan kulit

Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !! 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper
🍓 Aset sudah lembik
🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish)
🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik
🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama
🍓 Payudara yg tiada isi
🍓 Anak dara yg bakal berkahwin

Ada 2 cara pakai:
1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas.
2) Guna sbgai masker
Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas.

#pudingmontok #pudingmontokmurah

#syurgayangkedua #setsuamisayang #payudaramontok #punggungmontok #berrystoberryhq  #bazarpaknil #neelofa #fattzura #fazura #fattahminz #setkeputihan #setkurus  #haelhusaini #haqiemrusli #ootd #khaibahar #milkbooster #breastpump #lawakhambar
PUDDING MONTOX BERRY STROBERRY *READY STOCK* HARGA JUALAN/ HARGA KOTAK: RM69.90 ============================ Fungsi Pudding Montox 🍓 Menambah keaslian asset wanita 🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi 🍓 Menegang dan menganjalkan 🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu 🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya 🍓 Wangi seolah2 perfume badan 🍓 Menghaluskan kulit Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !! 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper 🍓 Aset sudah lembik 🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish) 🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik 🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama 🍓 Payudara yg tiada isi 🍓 Anak dara yg bakal berkahwin Ada 2 cara pakai: 1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas. 2) Guna sbgai masker Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas. #pudingmontok  #pudingmontokmurah  #syurgayangkedua  #setsuamisayang  #payudaramontok  #punggungmontok  #berrystoberryhq  #bazarpaknil  #neelofa  #fattzura  #fazura  #fattahminz  #setkeputihan  #setkurus  #haelhusaini  #haqiemrusli  #ootd  #khaibahar  #milkbooster  #breastpump  #lawakhambar 
PUDDING MONTOX BERRY STROBERRY
*READY STOCK*

HARGA JUALAN/ HARGA KOTAK:
RM69.90 ============================
Fungsi Pudding Montox
🍓 Menambah keaslian asset wanita
🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi
🍓 Menegang dan menganjalkan
🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu
🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🍓 Wangi seolah2 perfume badan
🍓 Menghaluskan kulit

Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !! 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper
🍓 Aset sudah lembik
🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish)
🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik
🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama
🍓 Payudara yg tiada isi
🍓 Anak dara yg bakal berkahwin

Ada 2 cara pakai:
1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas.
2) Guna sbgai masker
Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas.

#pudingmontok #pudingmontokmurah

#syurgayangkedua #setsuamisayang #payudaramontok #punggungmontok #berrystoberryhq  #bazarpaknil #neelofa #fattzura #fazura #fattahminz #setkeputihan #setkurus  #haelhusaini #haqiemrusli #ootd #khaibahar #milkbooster #breastpump #lawakhambar
PUDDING MONTOX BERRY STROBERRY *READY STOCK* HARGA JUALAN/ HARGA KOTAK: RM69.90 ============================ Fungsi Pudding Montox 🍓 Menambah keaslian asset wanita 🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi 🍓 Menegang dan menganjalkan 🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu 🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya 🍓 Wangi seolah2 perfume badan 🍓 Menghaluskan kulit Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !! 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper 🍓 Aset sudah lembik 🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish) 🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik 🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama 🍓 Payudara yg tiada isi 🍓 Anak dara yg bakal berkahwin Ada 2 cara pakai: 1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas. 2) Guna sbgai masker Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas. #pudingmontok  #pudingmontokmurah  #syurgayangkedua  #setsuamisayang  #payudaramontok  #punggungmontok  #berrystoberryhq  #bazarpaknil  #neelofa  #fattzura  #fazura  #fattahminz  #setkeputihan  #setkurus  #haelhusaini  #haqiemrusli  #ootd  #khaibahar  #milkbooster  #breastpump  #lawakhambar 
JOM PIKAT HATI SUAMI . SAMPAI BILA NAK BIAR SUAMI PENDAM RASA DINGIN PADA KITA? .
.
JAMU KETAT DARA BERKESAN SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN ✔
.
.
●KETAT macam PERAWAN● .
●menHILANGkan BAU pada MISS V●
.
●menSTABILkan period●
.
●menGAIRAHkan wanita ●
.
●menGANJALkan punggung●
.
●meMONTOKkan payudara●
.
●menGEMPISkan perut●
.
.
♡Projek Pikat Hati Suami♡

Whatsapp segera..
0169530862

#jamucodkotabharu #jamupikatsuami #jamumurah #jamungosekk #jamumurahkelantan #jamuketatdara #jamuketatdaraoriginal #khaibahar #neelofa #icsyvmy
JOM PIKAT HATI SUAMI . SAMPAI BILA NAK BIAR SUAMI PENDAM RASA DINGIN PADA KITA? . . JAMU KETAT DARA BERKESAN SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN ✔ . . ●KETAT macam PERAWAN● . ●menHILANGkan BAU pada MISS V● . ●menSTABILkan period● . ●menGAIRAHkan wanita ● . ●menGANJALkan punggung● . ●meMONTOKkan payudara● . ●menGEMPISkan perut● . . ♡Projek Pikat Hati Suami♡ Whatsapp segera.. 0169530862 #jamucodkotabharu  #jamupikatsuami  #jamumurah  #jamungosekk  #jamumurahkelantan  #jamuketatdara  #jamuketatdaraoriginal  #khaibahar  #neelofa  #icsyvmy 
JOM PIKAT HATI SUAMI . SAMPAI BILA NAK BIAR SUAMI PENDAM RASA DINGIN PADA KITA? .
.
JAMU KETAT DARA BERKESAN SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN ✔
.
.
●KETAT macam PERAWAN● .
●menHILANGkan BAU pada MISS V●
.
●menSTABILkan period●
.
●menGAIRAHkan wanita ●
.
●menGANJALkan punggung●
.
●meMONTOKkan payudara●
.
●menGEMPISkan perut●
.
.
♡Projek Pikat Hati Suami♡

Whatsapp segera..
0169530862

#jamucodkotabharu #jamupikatsuami #jamumurah #jamungosekk #jamumurahkelantan #jamuketatdara #jamuketatdaraoriginal #khaibahar #neelofa #icsyvmy
JOM PIKAT HATI SUAMI . SAMPAI BILA NAK BIAR SUAMI PENDAM RASA DINGIN PADA KITA? . . JAMU KETAT DARA BERKESAN SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN ✔ . . ●KETAT macam PERAWAN● . ●menHILANGkan BAU pada MISS V● . ●menSTABILkan period● . ●menGAIRAHkan wanita ● . ●menGANJALkan punggung● . ●meMONTOKkan payudara● . ●menGEMPISkan perut● . . ♡Projek Pikat Hati Suami♡ Whatsapp segera.. 0169530862 #jamucodkotabharu  #jamupikatsuami  #jamumurah  #jamungosekk  #jamumurahkelantan  #jamuketatdara  #jamuketatdaraoriginal  #khaibahar  #neelofa  #icsyvmy 
JOM PIKAT HATI SUAMI . SAMPAI BILA NAK BIAR SUAMI PENDAM RASA DINGIN PADA KITA? .
.
JAMU KETAT DARA BERKESAN SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN ✔
.
.
●KETAT macam PERAWAN● .
●menHILANGkan BAU pada MISS V●
.
●menSTABILkan period●
.
●menGAIRAHkan wanita ●
.
●menGANJALkan punggung●
.
●meMONTOKkan payudara●
.
●menGEMPISkan perut●
.
.
♡Projek Pikat Hati Suami♡

Whatsapp segera..
0169530862

#jamucodkotabharu #jamupikatsuami #jamumurah #jamungosekk #jamumurahkelantan #jamuketatdara #jamuketatdaraoriginal #khaibahar #neelofa #icsyvmy
JOM PIKAT HATI SUAMI . SAMPAI BILA NAK BIAR SUAMI PENDAM RASA DINGIN PADA KITA? . . JAMU KETAT DARA BERKESAN SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN ✔ . . ●KETAT macam PERAWAN● . ●menHILANGkan BAU pada MISS V● . ●menSTABILkan period● . ●menGAIRAHkan wanita ● . ●menGANJALkan punggung● . ●meMONTOKkan payudara● . ●menGEMPISkan perut● . . ♡Projek Pikat Hati Suami♡ Whatsapp segera.. 0169530862 #jamucodkotabharu  #jamupikatsuami  #jamumurah  #jamungosekk  #jamumurahkelantan  #jamuketatdara  #jamuketatdaraoriginal  #khaibahar  #neelofa  #icsyvmy 
Bila nmpk khai makan aiskrim rasa tekak nie nak makan aiskrim pulak hahahah😂😂 t'rikut khai kan😅😜
@khaibahar94 #khaibahar
#toyotamy 
#toyotagazooracingmalaysia
JAMU KETAT DARA

Khas untuk isteri & ibu lepas bersalin & anak dara
* Miss v ketat * Keputihan tiada
* Bau hilang
* Payudara mantop
* Naikkan nafsu ghairah
* Pulihkan tenaga batin

Amal 2 biji sehari dah mampu buat uolss macam anak dara!
Pinggang ramping perut kempis💃
Cik suami senyum je memanjang😁
Inilah rahsia pikat hati suami😍
Makin hari makin sayang..💋 Tak cantek tak ape janji dalaman mantap, servis tip top, aset power! 
Ni la baru isteri first class!
Die dah tak bosan macam dulu lagi .
Abg sumpah takkan cari lain dah!

Masalah haid tak teratur pun boleh dirawat, amal tak sampai sebotol keluar habis berketol² darah kotor yang lama tersumbat.

Cikda amal jamu ketat dara je setiap hari..
Selain aset dalaman terjaga rapi, jamu ni jugak mampu rawat masalah dalaman tau 😚 ✔ Selamat & Halal
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ 100% Homemade

CARA MAKAN
➡ Telan bersama segelas air kosong/suam
➡ Bagi yang belum berkahwin boleh amal  tiada msalah

Cepat WhatsApp Cikda sebelom STOK HABIS dipinang orang, stok selalu licin jerr 🤗 ✔ COD AREA KOTA BHARU / KUBANG KERIAN
✔ FREE CAJ COD ORDER 2 BOTOL KE ATAS
✔RM25 FREE POSTAGE SM

Untuk info boleh terus whatsapp Cikda
www.wasap.my/60169530862/jamuketatdara

#jamucodkotabharu 
#jamupikatsuami #jamuketatdaraoriginal #jamuketatdara #jamuikhtiarhamil #jamumanjakaniasli #jamuhomemade #jamumurahkelantan #jamumurahmalaysia
#jamuperawan
#jamunenek
#jamurahsiawanita
#jamuturuntemurun
#jamukhazanah
#jamukacipmalam
#icsyvmy
#uitm
#khaibahar
JAMU KETAT DARA Khas untuk isteri & ibu lepas bersalin & anak dara * Miss v ketat * Keputihan tiada * Bau hilang * Payudara mantop * Naikkan nafsu ghairah * Pulihkan tenaga batin Amal 2 biji sehari dah mampu buat uolss macam anak dara! Pinggang ramping perut kempis💃 Cik suami senyum je memanjang😁 Inilah rahsia pikat hati suami😍 Makin hari makin sayang..💋 Tak cantek tak ape janji dalaman mantap, servis tip top, aset power! Ni la baru isteri first class! Die dah tak bosan macam dulu lagi . Abg sumpah takkan cari lain dah! Masalah haid tak teratur pun boleh dirawat, amal tak sampai sebotol keluar habis berketol² darah kotor yang lama tersumbat. Cikda amal jamu ketat dara je setiap hari.. Selain aset dalaman terjaga rapi, jamu ni jugak mampu rawat masalah dalaman tau 😚 ✔ Selamat & Halal ✔ Tiada Kesan Sampingan ✔ 100% Homemade CARA MAKAN ➡ Telan bersama segelas air kosong/suam ➡ Bagi yang belum berkahwin boleh amal tiada msalah Cepat WhatsApp Cikda sebelom STOK HABIS dipinang orang, stok selalu licin jerr 🤗 ✔ COD AREA KOTA BHARU / KUBANG KERIAN ✔ FREE CAJ COD ORDER 2 BOTOL KE ATAS ✔RM25 FREE POSTAGE SM Untuk info boleh terus whatsapp Cikda www.wasap.my/60169530862/jamuketatdara #jamucodkotabharu  #jamupikatsuami  #jamuketatdaraoriginal  #jamuketatdara  #jamuikhtiarhamil  #jamumanjakaniasli  #jamuhomemade  #jamumurahkelantan  #jamumurahmalaysia  #jamuperawan  #jamunenek  #jamurahsiawanita  #jamuturuntemurun  #jamukhazanah  #jamukacipmalam  #icsyvmy  #uitm  #khaibahar 
JAMU KETAT DARA

Khas untuk isteri & ibu lepas bersalin & anak dara
* Miss v ketat * Keputihan tiada
* Bau hilang
* Payudara mantop
* Naikkan nafsu ghairah
* Pulihkan tenaga batin

Amal 2 biji sehari dah mampu buat uolss macam anak dara!
Pinggang ramping perut kempis💃
Cik suami senyum je memanjang😁
Inilah rahsia pikat hati suami😍
Makin hari makin sayang..💋 Tak cantek tak ape janji dalaman mantap, servis tip top, aset power! 
Ni la baru isteri first class!
Die dah tak bosan macam dulu lagi .
Abg sumpah takkan cari lain dah!

Masalah haid tak teratur pun boleh dirawat, amal tak sampai sebotol keluar habis berketol² darah kotor yang lama tersumbat.

Cikda amal jamu ketat dara je setiap hari..
Selain aset dalaman terjaga rapi, jamu ni jugak mampu rawat masalah dalaman tau 😚 ✔ Selamat & Halal
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ 100% Homemade

CARA MAKAN
➡ Telan bersama segelas air kosong/suam
➡ Bagi yang belum berkahwin boleh amal  tiada msalah

Cepat WhatsApp Cikda sebelom STOK HABIS dipinang orang, stok selalu licin jerr 🤗 ✔ COD AREA KOTA BHARU / KUBANG KERIAN
✔ FREE CAJ COD ORDER 2 BOTOL KE ATAS
✔RM25 FREE POSTAGE SM

Untuk info boleh terus whatsapp Cikda
www.wasap.my/60169530862/jamuketatdara

#jamucodkotabharu 
#jamupikatsuami #jamuketatdaraoriginal #jamuketatdara #jamuikhtiarhamil #jamumanjakaniasli #jamuhomemade #jamumurahkelantan #jamumurahmalaysia
#jamuperawan
#jamunenek
#jamurahsiawanita
#jamuturuntemurun
#jamukhazanah
#jamukacipmalam
#icsyvmy
#uitm
#khaibahar
JAMU KETAT DARA Khas untuk isteri & ibu lepas bersalin & anak dara * Miss v ketat * Keputihan tiada * Bau hilang * Payudara mantop * Naikkan nafsu ghairah * Pulihkan tenaga batin Amal 2 biji sehari dah mampu buat uolss macam anak dara! Pinggang ramping perut kempis💃 Cik suami senyum je memanjang😁 Inilah rahsia pikat hati suami😍 Makin hari makin sayang..💋 Tak cantek tak ape janji dalaman mantap, servis tip top, aset power! Ni la baru isteri first class! Die dah tak bosan macam dulu lagi . Abg sumpah takkan cari lain dah! Masalah haid tak teratur pun boleh dirawat, amal tak sampai sebotol keluar habis berketol² darah kotor yang lama tersumbat. Cikda amal jamu ketat dara je setiap hari.. Selain aset dalaman terjaga rapi, jamu ni jugak mampu rawat masalah dalaman tau 😚 ✔ Selamat & Halal ✔ Tiada Kesan Sampingan ✔ 100% Homemade CARA MAKAN ➡ Telan bersama segelas air kosong/suam ➡ Bagi yang belum berkahwin boleh amal tiada msalah Cepat WhatsApp Cikda sebelom STOK HABIS dipinang orang, stok selalu licin jerr 🤗 ✔ COD AREA KOTA BHARU / KUBANG KERIAN ✔ FREE CAJ COD ORDER 2 BOTOL KE ATAS ✔RM25 FREE POSTAGE SM Untuk info boleh terus whatsapp Cikda www.wasap.my/60169530862/jamuketatdara #jamucodkotabharu  #jamupikatsuami  #jamuketatdaraoriginal  #jamuketatdara  #jamuikhtiarhamil  #jamumanjakaniasli  #jamuhomemade  #jamumurahkelantan  #jamumurahmalaysia  #jamuperawan  #jamunenek  #jamurahsiawanita  #jamuturuntemurun  #jamukhazanah  #jamukacipmalam  #icsyvmy  #uitm  #khaibahar 
JAMU KETAT DARA

Khas untuk isteri & ibu lepas bersalin & anak dara
* Miss v ketat * Keputihan tiada
* Bau hilang
* Payudara mantop
* Naikkan nafsu ghairah
* Pulihkan tenaga batin

Amal 2 biji sehari dah mampu buat uolss macam anak dara!
Pinggang ramping perut kempis💃
Cik suami senyum je memanjang😁
Inilah rahsia pikat hati suami😍
Makin hari makin sayang..💋 Tak cantek tak ape janji dalaman mantap, servis tip top, aset power! 
Ni la baru isteri first class!
Die dah tak bosan macam dulu lagi .
Abg sumpah takkan cari lain dah!

Masalah haid tak teratur pun boleh dirawat, amal tak sampai sebotol keluar habis berketol² darah kotor yang lama tersumbat.

Cikda amal jamu ketat dara je setiap hari..
Selain aset dalaman terjaga rapi, jamu ni jugak mampu rawat masalah dalaman tau 😚 ✔ Selamat & Halal
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ 100% Homemade

CARA MAKAN
➡ Telan bersama segelas air kosong/suam
➡ Bagi yang belum berkahwin boleh amal  tiada msalah

Cepat WhatsApp Cikda sebelom STOK HABIS dipinang orang, stok selalu licin jerr 🤗 ✔ COD AREA KOTA BHARU / KUBANG KERIAN
✔ FREE CAJ COD ORDER 2 BOTOL KE ATAS
✔RM25 FREE POSTAGE SM

Untuk info boleh terus whatsapp Cikda
www.wasap.my/60169530862/jamuketatdara

#jamucodkotabharu 
#jamupikatsuami #jamuketatdaraoriginal #jamuketatdara #jamuikhtiarhamil #jamumanjakaniasli #jamuhomemade #jamumurahkelantan #jamumurahmalaysia
#jamuperawan
#jamunenek
#jamurahsiawanita
#jamuturuntemurun
#jamukhazanah
#jamukacipmalam
#icsyvmy
#uitm
#khaibahar
JAMU KETAT DARA Khas untuk isteri & ibu lepas bersalin & anak dara * Miss v ketat * Keputihan tiada * Bau hilang * Payudara mantop * Naikkan nafsu ghairah * Pulihkan tenaga batin Amal 2 biji sehari dah mampu buat uolss macam anak dara! Pinggang ramping perut kempis💃 Cik suami senyum je memanjang😁 Inilah rahsia pikat hati suami😍 Makin hari makin sayang..💋 Tak cantek tak ape janji dalaman mantap, servis tip top, aset power! Ni la baru isteri first class! Die dah tak bosan macam dulu lagi . Abg sumpah takkan cari lain dah! Masalah haid tak teratur pun boleh dirawat, amal tak sampai sebotol keluar habis berketol² darah kotor yang lama tersumbat. Cikda amal jamu ketat dara je setiap hari.. Selain aset dalaman terjaga rapi, jamu ni jugak mampu rawat masalah dalaman tau 😚 ✔ Selamat & Halal ✔ Tiada Kesan Sampingan ✔ 100% Homemade CARA MAKAN ➡ Telan bersama segelas air kosong/suam ➡ Bagi yang belum berkahwin boleh amal tiada msalah Cepat WhatsApp Cikda sebelom STOK HABIS dipinang orang, stok selalu licin jerr 🤗 ✔ COD AREA KOTA BHARU / KUBANG KERIAN ✔ FREE CAJ COD ORDER 2 BOTOL KE ATAS ✔RM25 FREE POSTAGE SM Untuk info boleh terus whatsapp Cikda www.wasap.my/60169530862/jamuketatdara #jamucodkotabharu  #jamupikatsuami  #jamuketatdaraoriginal  #jamuketatdara  #jamuikhtiarhamil  #jamumanjakaniasli  #jamuhomemade  #jamumurahkelantan  #jamumurahmalaysia  #jamuperawan  #jamunenek  #jamurahsiawanita  #jamuturuntemurun  #jamukhazanah  #jamukacipmalam  #icsyvmy  #uitm  #khaibahar 
Suka tngok Kak Puteri, always cantik 😘
n rambut Khai lawa 😍

#Repost @puterizarith (@get_repost)
・・・
Budak rentung saya ❤️ . First time turun tgk Toyata Gazoo Racing, mmg panas littt littt, salute lah fan fan yg turun berpanasan untuk artis kesayangan korang! Sis kasi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #khaibahar #toyotagazooracing 
#gazooracingmalaysia #123khaibahar
Suka tngok Kak Puteri, always cantik 😘 n rambut Khai lawa 😍 #Repost  @puterizarith (@get_repost) ・・・ Budak rentung saya ❤️ . First time turun tgk Toyata Gazoo Racing, mmg panas littt littt, salute lah fan fan yg turun berpanasan untuk artis kesayangan korang! Sis kasi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #khaibahar  #toyotagazooracing  #gazooracingmalaysia  #123khaibahar 
Siapa berani  admin cabar TAG la family korang atau kawan kawan!! 😂
( JANGAN LUPA GIVEAWAY TOPUP PADA 23/10 NI )
.
#uqashasenrose #paknil #zizanrazak #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #sufiansuhaimi #syafiqkyle #jutawan #videolawak #himpunanlawakmalays #pakarab #johannesburg #ctdk #khaibahar #datosrivida #alifsyukriterlajaklaris #blogger #giveaway #giveawaycontest #tag #indolawak
siapa yang balapan sayanya yg deg-deg an lihatnya 😟😟 gregetan bgt tau 😣😣😣bawaanya teriak teriak aja coba kalo lebih deket pastinya nambah gregetan 😂
.
@khaibahar94
.
Alhamdulillah even tmpat ke 8..khai berjaya abiskan race lgi..tkpe khai.. khai bkn racer kn..so ape Ade hal menang ke kalah.. yg penting kutip pengalaman sebanyak boleh..
.
#khaibahar 
#toyotagazooracing
#21102018
siapa yang balapan sayanya yg deg-deg an lihatnya 😟😟 gregetan bgt tau 😣😣😣bawaanya teriak teriak aja coba kalo lebih deket pastinya nambah gregetan 😂 . @khaibahar94 . Alhamdulillah even tmpat ke 8..khai berjaya abiskan race lgi..tkpe khai.. khai bkn racer kn..so ape Ade hal menang ke kalah.. yg penting kutip pengalaman sebanyak boleh.. . #khaibahar  #toyotagazooracing  #21102018 
Tak pernah jemu untuk support... Semakin lama mengenali seorang yang bernama Khai Bahar... Semakin terasa keterujaan tu.Nak tengok Khai menjadi seorang penghibur yang berjaya.. Itukan impian khai... 😍
Proud of you @khaibahar94 
Always support you
#selaluadauntukkhaibahar
#mybigfamilykb94
@khaibahar94 
#supporters
#khaibahar94 
#khaibahar
#khaibaharlive 
#kingofsmule 
#khaibaharkesayanganfans 
#bayang 
#darijauhsaja 
#sinarsyawal
#luluhkhaibahar 
#rahsiakita
#cintasyurga
#cahaya114
#123khaibahar
#jodohku
#jodohkukhaibahar
#cintatiadaganti
#alwayssupportyou 
#alwaysbethereforyou 
#koleksi_my_igKB94
#alwaysmissyou
Tak pernah jemu untuk support... Semakin lama mengenali seorang yang bernama Khai Bahar... Semakin terasa keterujaan tu.Nak tengok Khai menjadi seorang penghibur yang berjaya.. Itukan impian khai... 😍 Proud of you @khaibahar94 Always support you #selaluadauntukkhaibahar  #mybigfamilykb94  @khaibahar94 #supporters  #khaibahar94  #khaibahar  #khaibaharlive  #kingofsmule  #khaibaharkesayanganfans  #bayang  #darijauhsaja  #sinarsyawal  #luluhkhaibahar  #rahsiakita  #cintasyurga  #cahaya114  #123khaibahar  #jodohku  #jodohkukhaibahar  #cintatiadaganti  #alwayssupportyou  #alwaysbethereforyou  #koleksi_my_igKB94  #alwaysmissyou 
😊😊😊😊😊 be like bila tgk dua2 abam hensem niee... 😅
Tak pernah jemu untuk support... Semakin lama mengenali seorang yang bernama Khai Bahar... Semakin terasa keterujaan tu.Nak tengok Khai menjadi seorang penghibur yang berjaya.. Itukan impian khai... 😍
Proud of you @khaibahar94 
Always support you
#selaluadauntukkhaibahar
#mybigfamilykb94
@khaibahar94 
#supporters
#khaibahar94 
#khaibahar
#khaibaharlive 
#kingofsmule 
#khaibaharkesayanganfans 
#bayang 
#darijauhsaja 
#sinarsyawal
#luluhkhaibahar 
#rahsiakita
#cintasyurga
#cahaya114
#123khaibahar
#jodohku
#jodohkukhaibahar
#cintatiadaganti
#alwayssupportyou 
#alwaysbethereforyou 
#koleksi_my_igKB94
#alwaysmissyou
😊😊😊😊😊 be like bila tgk dua2 abam hensem niee... 😅 Tak pernah jemu untuk support... Semakin lama mengenali seorang yang bernama Khai Bahar... Semakin terasa keterujaan tu.Nak tengok Khai menjadi seorang penghibur yang berjaya.. Itukan impian khai... 😍 Proud of you @khaibahar94 Always support you #selaluadauntukkhaibahar  #mybigfamilykb94  @khaibahar94 #supporters  #khaibahar94  #khaibahar  #khaibaharlive  #kingofsmule  #khaibaharkesayanganfans  #bayang  #darijauhsaja  #sinarsyawal  #luluhkhaibahar  #rahsiakita  #cintasyurga  #cahaya114  #123khaibahar  #jodohku  #jodohkukhaibahar  #cintatiadaganti  #alwayssupportyou  #alwaysbethereforyou  #koleksi_my_igKB94  #alwaysmissyou 
Syukur semua selamat.. mcm2 yg berlaku dlm 2 hari ini di litar Maeps Serdang. Apa2 pun mereka mmg hebat. Bangga tgok wanita2 memberikan persaingan yg torbaik.. Meremang jgk tgok depa semua ni race! Tahniah pd mereka yg Menang dan tahniah jga pd kesayangan kami, Khai kerana mempunyai semangat serta sifat positive yg tinggi.. Good job Khai 👍❤
Walau apa pun,, Khai ttp juara Di jiwa kami tembikhai.. 😘
Hensem nau nau 😂😂 @Regran_ed from @khaibahar94 -  Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar - #regrann
#khaibahar94 
#khaibahar
Syukur semua selamat.. mcm2 yg berlaku dlm 2 hari ini di litar Maeps Serdang. Apa2 pun mereka mmg hebat. Bangga tgok wanita2 memberikan persaingan yg torbaik.. Meremang jgk tgok depa semua ni race! Tahniah pd mereka yg Menang dan tahniah jga pd kesayangan kami, Khai kerana mempunyai semangat serta sifat positive yg tinggi.. Good job Khai 👍❤ Walau apa pun,, Khai ttp juara Di jiwa kami tembikhai.. 😘 Hensem nau nau 😂😂 @Regran_ed from @khaibahar94 - Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing  #toyotagazooracingmalaysia  #allaboutthedrive  #drive  #toyota  #khaibahar  - #regrann  #khaibahar94  #khaibahar 
Alolololololooo dua dua comel 😍 .

Why khai nmpak kurus? Rest well, k 😉😘 .

Posted @withrepost • @puterizarith Budak rentung saya ❤️ . First time turun tgk Toyata Gazoo Racing, mmg panas littt littt, salute lah fan fan yg turun berpanasan untuk artis kesayangan korang! Sis kasi ⭐️⭐️⭐️⭐️ #khaibahar #khaibahar94 @khaibahar94  #toyotagazooracingmalaysia
Alolololololooo dua dua comel 😍 . Why khai nmpak kurus? Rest well, k 😉😘 . Posted @withrepost • @puterizarith Budak rentung saya ❤️ . First time turun tgk Toyata Gazoo Racing, mmg panas littt littt, salute lah fan fan yg turun berpanasan untuk artis kesayangan korang! Sis kasi ⭐️⭐️⭐️⭐️ #khaibahar  #khaibahar94  @khaibahar94 #toyotagazooracingmalaysia 
Alhamdulillah.. Selesai race... Support dari jauh saja... Dalam kesibukan kerja.. Sempat jugak laaa... Tgk khai race... Abg umbrella tuuu hensem... @zakwan_hasni 😂
Proud of you @khaibahar94 
Always support you
#selaluadauntukkhaibahar
#mybigfamilykb94
@khaibahar94 
#supporters
#khaibahar94 
#khaibahar
#khaibaharlive 
#kingofsmule 
#khaibaharkesayanganfans 
#bayang 
#darijauhsaja 
#sinarsyawal
#luluhkhaibahar 
#rahsiakita
#cintasyurga
#cahaya114
#123khaibahar
#jodohku
#jodohkukhaibahar
#cintatiadaganti
#alwayssupportyou 
#alwaysbethereforyou 
#koleksi_my_igKB94
#alwaysmissyou
Alhamdulillah.. Selesai race... Support dari jauh saja... Dalam kesibukan kerja.. Sempat jugak laaa... Tgk khai race... Abg umbrella tuuu hensem... @zakwan_hasni 😂 Proud of you @khaibahar94 Always support you #selaluadauntukkhaibahar  #mybigfamilykb94  @khaibahar94 #supporters  #khaibahar94  #khaibahar  #khaibaharlive  #kingofsmule  #khaibaharkesayanganfans  #bayang  #darijauhsaja  #sinarsyawal  #luluhkhaibahar  #rahsiakita  #cintasyurga  #cahaya114  #123khaibahar  #jodohku  #jodohkukhaibahar  #cintatiadaganti  #alwayssupportyou  #alwaysbethereforyou  #koleksi_my_igKB94  #alwaysmissyou 
Weh Rare lh bro ni😂Ambik 6 pair trus sbb apa ?sbb kualiti kami terjamin dgn hrga sgt berpatutan🔥jgn risau kalau ambik byk mmg akan dpt diskaun thank you sbb trust kami💪🏼
-
#ctdk #paknil #lawak #murah #dropship #khaibahar #kidsbraids #a #syafiqkyle #datoaliffsyukri #datoserivida #aidajebat #sufiansuhaimi #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #johanrajalawak #uqashasenrose #kaya #buatduit #jutawan #tiktok #kasut #kasutsneakers #bagmurah #malaysia #kasutmurah
Weh Rare lh bro ni😂Ambik 6 pair trus sbb apa ?sbb kualiti kami terjamin dgn hrga sgt berpatutan🔥jgn risau kalau ambik byk mmg akan dpt diskaun thank you sbb trust kami💪🏼 - #ctdk  #paknil  #lawak  #murah  #dropship  #khaibahar  #kidsbraids  #a  #syafiqkyle  #datoaliffsyukri  #datoserivida  #aidajebat  #sufiansuhaimi  #elfiraloy  #jannanick  #zizanrazak  #johanrajalawak  #uqashasenrose  #kaya  #buatduit  #jutawan  #tiktok  #kasut  #kasutsneakers  #bagmurah  #malaysia  #kasutmurah 
Syoknya khai😀
@khaibahar94 #khaibahar 
#toyotamy 
#toyotagazooracingmalaysia
💕KURUNG SONGKET DARIYA (Design kurung moden)

Tampil sopan dan gojes dgn KURUNG SONGKET DARIYA  Anggun dan simple ceria Sepanjang hari 😘😘
.
SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket
🌺SONGKET TENUN
🌺High  quality  100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt
🌺getah kiri dan kanan
🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KURUNG MODEN
🌺lose cutting
🌺Leher  bulat
🌼ZIP SOROK BELAKANG BAJU
🌼DUTT BLKG BAJU
.
🥀BEST SONGKET DARIYA🥀
🌼✖️jarang
🌼✖️ fit
🌼jahitan  kemas  oleh tailor  yg brpengalaman
🌼mudah iron
🌼tahan  lasak
🌼terletak  cantik
🌼selesa  dipakai
🌼warna2  cun melecun
🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK
.
🌻ce cepat  whatsapp  utk order ye darling2 ...stok  sngt2  limited..
.
❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY
.
🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan.

HARGA:
RM110 SM / RM115 SS
📍add RM10 size XXL📍

Whatsapp 019-5966373

#emasmurah #inaipengantin #akadnikah #suamiisteri #trustedsellermalaysia #ryanazcollection #handbagmurah #perfumemurah #bajubridesmaidmurah #surirumah #bajukurungplain #bajukurungbridesmaid #bajukonvo #doorgiftmurah #khaibahar #ctdk #bajukenduri #bajupengapit #goodiesbag #pelaminmurah #cikgusekolah #bajupengapit #pensyarah #cikgu #cikgucikgi #terapiinstagram #bridesmaidmalaysia #bajukurungsedondon #bajutunang #bajusedondonmurah
💕KURUNG SONGKET DARIYA (Design kurung moden) Tampil sopan dan gojes dgn KURUNG SONGKET DARIYA Anggun dan simple ceria Sepanjang hari 😘😘 . SKIRT 🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON 🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN 🌺High quality 100% 🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN 🌺Tak kasar 🌺Tak panas (SEJUK) 🌺Tak kesat 🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah 🌺Potongan Duyung BAJU 🌺Royal King 🌺DESIGN KURUNG MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK BELAKANG BAJU 🌼DUTT BLKG BAJU . 🥀BEST SONGKET DARIYA🥀 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot 🌼size XS S M L XL XXL 🌼READY STOK . 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. . ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY . 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. HARGA: RM110 SM / RM115 SS 📍add RM10 size XXL📍 Whatsapp 019-5966373 #emasmurah  #inaipengantin  #akadnikah  #suamiisteri  #trustedsellermalaysia  #ryanazcollection  #handbagmurah  #perfumemurah  #bajubridesmaidmurah  #surirumah  #bajukurungplain  #bajukurungbridesmaid  #bajukonvo  #doorgiftmurah  #khaibahar  #ctdk  #bajukenduri  #bajupengapit  #goodiesbag  #pelaminmurah  #cikgusekolah  #bajupengapit  #pensyarah  #cikgu  #cikgucikgi  #terapiinstagram  #bridesmaidmalaysia  #bajukurungsedondon  #bajutunang  #bajusedondonmurah 
Rambuttttt 😍😍😍😍😍
.
.
#Repost from @puterizarith
.
.
Budak rentung saya ❤️ . First time turun tgk Toyata Gazoo Racing, mmg panas littt littt, salute lah fan fan yg turun berpanasan untuk artis kesayangan korang! Sis kasi ⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
#khaibahar 
#kesayangansemua 
#123khaibahar 🍉🍉🍉
Rambuttttt 😍😍😍😍😍 . . #Repost  from @puterizarith . . Budak rentung saya ❤️ . First time turun tgk Toyata Gazoo Racing, mmg panas littt littt, salute lah fan fan yg turun berpanasan untuk artis kesayangan korang! Sis kasi ⭐️⭐️⭐️⭐️ . . #khaibahar  #kesayangansemua  #123khaibahar  🍉🍉🍉
Tahniah khai👏 xpe khai kalau tak menang janji khai dah buat y sehabis baik🖒

#Repost @khaibahar94 ❤🌹
• • •
Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar
KASUT MURAH SUPER COMFY READYSTOCK !! HARGA TERMURAH SANGAT BERBALOI 😍
.
CEPAT2 SAIZ TINGGAL TAK BANYAK DAHHH 💃💃
.
.
Harga Asal RM45
NOW OFFER !!! 1 PSG RM40 👏
3 PASANG RM100 👏👏
Boleh campur2 DESIGN OKEY 😍
.
POSTAGE FREE SEM TAUU 😘😘
.
PLEASE TAKE NOTED : 
WHATSAPP ME FIRST TO CONFIRM SIZE & STOCK . .
NO DM ❌ .
WHATSAPP ONLY ✔
➡0169530862⬅ 
ATAU
⬆KLIK LINK KAT BIO⬆
.
.
#shoozbyediza #aidasolahfashionstore #trustedseller #kasutmurahmalaysia #kasutraya2018 #kasutgojesmurah #kasutcantikmurah #aldocopyori #aldocopymurah #kasutzaramurah
#zaracopyori #bajubudakmurah #kasutbudakmurah #kasutbabymurah #kasutlawamurah #wedgesmurah  #wedgesmalaysia  #wedgesmurahmalaysia
#vilaghazara
#mawarmurni
#icsyvmy
#abpbh #oppo #huawei #khaibahar
KASUT MURAH SUPER COMFY READYSTOCK !! HARGA TERMURAH SANGAT BERBALOI 😍 . CEPAT2 SAIZ TINGGAL TAK BANYAK DAHHH 💃💃 . . Harga Asal RM45 NOW OFFER !!! 1 PSG RM40 👏 3 PASANG RM100 👏👏 Boleh campur2 DESIGN OKEY 😍 . POSTAGE FREE SEM TAUU 😘😘 . PLEASE TAKE NOTED : WHATSAPP ME FIRST TO CONFIRM SIZE & STOCK . . NO DM ❌ . WHATSAPP ONLY ✔ ➡0169530862⬅ ATAU ⬆KLIK LINK KAT BIO⬆ . . #shoozbyediza  #aidasolahfashionstore  #trustedseller  #kasutmurahmalaysia  #kasutraya2018  #kasutgojesmurah  #kasutcantikmurah  #aldocopyori  #aldocopymurah  #kasutzaramurah  #zaracopyori  #bajubudakmurah  #kasutbudakmurah  #kasutbabymurah  #kasutlawamurah  #wedgesmurah  #wedgesmalaysia  #wedgesmurahmalaysia  #vilaghazara  #mawarmurni  #icsyvmy  #abpbh  #oppo  #huawei  #khaibahar 
KASUT MURAH SUPER COMFY READYSTOCK !! HARGA TERMURAH SANGAT BERBALOI 😍
.
CEPAT2 SAIZ TINGGAL TAK BANYAK DAHHH 💃💃
.
.
Harga Asal RM45
NOW OFFER !!! 1 PSG RM40 👏
3 PASANG RM100 👏👏
Boleh campur2 DESIGN OKEY 😍
.
POSTAGE FREE SEM TAUU 😘😘
.
PLEASE TAKE NOTED : 
WHATSAPP ME FIRST TO CONFIRM SIZE & STOCK . .
NO DM ❌ .
WHATSAPP ONLY ✔
➡0169530862⬅ 
ATAU
⬆KLIK LINK KAT BIO⬆
.
.
#shoozbyediza #aidasolahfashionstore #trustedseller #kasutmurahmalaysia #kasutraya2018 #kasutgojesmurah #kasutcantikmurah #aldocopyori #aldocopymurah #kasutzaramurah
#zaracopyori #bajubudakmurah #kasutbudakmurah #kasutbabymurah #kasutlawamurah #wedgesmurah  #wedgesmalaysia  #wedgesmurahmalaysia
#vilaghazara
#mawarmurni
#icsyvmy
#abpbh #oppo #huawei #khaibahar
KASUT MURAH SUPER COMFY READYSTOCK !! HARGA TERMURAH SANGAT BERBALOI 😍 . CEPAT2 SAIZ TINGGAL TAK BANYAK DAHHH 💃💃 . . Harga Asal RM45 NOW OFFER !!! 1 PSG RM40 👏 3 PASANG RM100 👏👏 Boleh campur2 DESIGN OKEY 😍 . POSTAGE FREE SEM TAUU 😘😘 . PLEASE TAKE NOTED : WHATSAPP ME FIRST TO CONFIRM SIZE & STOCK . . NO DM ❌ . WHATSAPP ONLY ✔ ➡0169530862⬅ ATAU ⬆KLIK LINK KAT BIO⬆ . . #shoozbyediza  #aidasolahfashionstore  #trustedseller  #kasutmurahmalaysia  #kasutraya2018  #kasutgojesmurah  #kasutcantikmurah  #aldocopyori  #aldocopymurah  #kasutzaramurah  #zaracopyori  #bajubudakmurah  #kasutbudakmurah  #kasutbabymurah  #kasutlawamurah  #wedgesmurah  #wedgesmalaysia  #wedgesmurahmalaysia  #vilaghazara  #mawarmurni  #icsyvmy  #abpbh  #oppo  #huawei  #khaibahar 
KASUT MURAH SUPER COMFY READYSTOCK !! HARGA TERMURAH SANGAT BERBALOI 😍
.
CEPAT2 SAIZ TINGGAL TAK BANYAK DAHHH 💃💃
.
.
Harga Asal RM45
NOW OFFER !!! 1 PSG RM40 👏
3 PASANG RM100 👏👏
Boleh campur2 DESIGN OKEY 😍
.
POSTAGE FREE SEM TAUU 😘😘
.
PLEASE TAKE NOTED : 
WHATSAPP ME FIRST TO CONFIRM SIZE & STOCK . .
NO DM ❌ .
WHATSAPP ONLY ✔
➡0169530862⬅ 
ATAU
⬆KLIK LINK KAT BIO⬆
.
.
#shoozbyediza #aidasolahfashionstore #trustedseller #kasutmurahmalaysia #kasutraya2018 #kasutgojesmurah #kasutcantikmurah #aldocopyori #aldocopymurah #kasutzaramurah
#zaracopyori #bajubudakmurah #kasutbudakmurah #kasutbabymurah #kasutlawamurah #wedgesmurah  #wedgesmalaysia  #wedgesmurahmalaysia
#vilaghazara
#mawarmurni
#icsyvmy
#abpbh #oppo #huawei #khaibahar
KASUT MURAH SUPER COMFY READYSTOCK !! HARGA TERMURAH SANGAT BERBALOI 😍 . CEPAT2 SAIZ TINGGAL TAK BANYAK DAHHH 💃💃 . . Harga Asal RM45 NOW OFFER !!! 1 PSG RM40 👏 3 PASANG RM100 👏👏 Boleh campur2 DESIGN OKEY 😍 . POSTAGE FREE SEM TAUU 😘😘 . PLEASE TAKE NOTED : WHATSAPP ME FIRST TO CONFIRM SIZE & STOCK . . NO DM ❌ . WHATSAPP ONLY ✔ ➡0169530862⬅ ATAU ⬆KLIK LINK KAT BIO⬆ . . #shoozbyediza  #aidasolahfashionstore  #trustedseller  #kasutmurahmalaysia  #kasutraya2018  #kasutgojesmurah  #kasutcantikmurah  #aldocopyori  #aldocopymurah  #kasutzaramurah  #zaracopyori  #bajubudakmurah  #kasutbudakmurah  #kasutbabymurah  #kasutlawamurah  #wedgesmurah  #wedgesmalaysia  #wedgesmurahmalaysia  #vilaghazara  #mawarmurni  #icsyvmy  #abpbh  #oppo  #huawei  #khaibahar 
@Regran_ed from @khaibahar94 -  Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar - #regrann
nak hg rentung ke x rentung ke, still hensem tau 😍😝 #Repost @khaibahar94 (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar
Cintaaaaaa 💗💗💗😂#repost from @khaibahar94
.
Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar
Semalam support @khaibahar94 kat maeps serdang...walaupun pening still layan fans 👏👏👏 Semoga terus menjadi insan yang baik ✌️
#20102018 #maepsserdang #toyotagazooracing #khaibahar #HMKA
Alhamdulillah 🍉🐈😍😍#Repost @khaibahar94 (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar
Pasti kau tak tahu aku tahu, tentang perangai mu @khaibahar94 Comey 😂😂😂 #regran_ed from @babykhai_bahar
.
Maaan... @khaibahar94 #khaibahar 
#toyotamy 
#toyotagazooracingmalaysia
Alhamdulillah selesai race!! terima kasih smua yg dh support! yg dh rentung tu kita sama2 rentung ok haha, #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive #toyota #khaibahar
😍😍😍😍#repost from @lindarara24
.
Yeayyy dapat mungeee....hahaha comell #123khaibahar 🍉🍉🍉
.
.
Toyota Gazoo Racing Malaysia | Maeps Serdang | @khaibahar94 .
.
.
Cr iGs 🌿 @izahhanan
.
.
#khaibahar 
#toyotagazooracingmalaysia 
#maeps 
#allaboutthedrive
#toyotamy
Pencuri hati ku💘😂😂
.
#repost from @lindarara24 K.H.A.I.B.A.H.A.R.
.
.
.
#khaibahar #goodluck esok k..
Sweetnye @khaibahar94 dengan @wanyhasrita 😍😍😍 #khaibahar 
#wanyhasrita 
#bbnu 
#bbdu 
#bbnulovers 
#younggenerationmusic 
Igs:@zakwan_hasni
JOM PIKAT HATI SUAMI . SAMPAI BILA NAK BIAR SUAMI PENDAM RASA DINGIN PADA KITA? .
.
JAMU KETAT DARA BERKESAN SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN ✔
.
.
●KETAT macam PERAWAN● .
●menHILANGkan BAU pada MISS V●
.
●menSTABILkan period●
.
●menGAIRAHkan wanita ●
.
●menGANJALkan punggung●
.
●meMONTOKkan payudara●
.
●menGEMPISkan perut●
.
.
♡Projek Pikat Hati Suami♡

Whatsapp segera..
0169530862

#jamucodkotabharu #jamupikatsuami #jamumurah #jamungosekk #jamumurahkelantan #jamuketatdara #jamuketatdaraoriginal #khaibahar #neelofa #icsyvmy
JOM PIKAT HATI SUAMI . SAMPAI BILA NAK BIAR SUAMI PENDAM RASA DINGIN PADA KITA? . . JAMU KETAT DARA BERKESAN SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN ✔ . . ●KETAT macam PERAWAN● . ●menHILANGkan BAU pada MISS V● . ●menSTABILkan period● . ●menGAIRAHkan wanita ● . ●menGANJALkan punggung● . ●meMONTOKkan payudara● . ●menGEMPISkan perut● . . ♡Projek Pikat Hati Suami♡ Whatsapp segera.. 0169530862 #jamucodkotabharu  #jamupikatsuami  #jamumurah  #jamungosekk  #jamumurahkelantan  #jamuketatdara  #jamuketatdaraoriginal  #khaibahar  #neelofa  #icsyvmy