an online Instagram web viewer

#kemkementah medias

Photos

Alhamdulillah.. Rejeki itu luas.
.
Bulan ni 10 November, genaplah 2 tahun Nadia bergelar Mary Kay Independent Beauty Consultant Malaysia.
.
Syukur dengan segala nikmat, rejeki, cabaran & pencapaian sepanjang 2 tahun, & InsyaAllah yang bakal mendatang juga.❤️
.
2 years ago, signed up as a Mary Kay Independent Beauty Consultant.
.
A year ago, went to my RJU Convocation.
.
And this year, went to my husband's Convocation at UKM. Terlupa my 2nd anniversary dgn Mary Kay ialah pada hari yang sama sbb tersngt bangga dgn pencapaian suami😊
.
As for me, I am an Independent Sales Director since April this year. InsyaAllah, more life goals to be achieved, both for myself & my unit. Euphorians, we can do it! 💪🏻💪🏻
.
💋SD D.A.M.N💋
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #kerja #peluangkerjaya #peluangkerja #kerjaya #surirumah
Alhamdulillah.. Rejeki itu luas. . Bulan ni 10 November, genaplah 2 tahun Nadia bergelar Mary Kay Independent Beauty Consultant Malaysia. . Syukur dengan segala nikmat, rejeki, cabaran & pencapaian sepanjang 2 tahun, & InsyaAllah yang bakal mendatang juga.❤️ . 2 years ago, signed up as a Mary Kay Independent Beauty Consultant. . A year ago, went to my RJU Convocation. . And this year, went to my husband's Convocation at UKM. Terlupa my 2nd anniversary dgn Mary Kay ialah pada hari yang sama sbb tersngt bangga dgn pencapaian suami😊 . As for me, I am an Independent Sales Director since April this year. InsyaAllah, more life goals to be achieved, both for myself & my unit. Euphorians, we can do it! 💪🏻💪🏻 . 💋SD D.A.M.N💋 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #MaryKayMalaysia  #kerja  #peluangkerjaya  #peluangkerja  #kerjaya  #surirumah 
Inginkan pendapatan sampingan? Atau mahukan career mcm Nadia dengan bisnes Mary Kay?
.
Jom join team Nadia.. InsyaAllah Nadia akan guide anda..dm / whatsapp Nadia utk info lanjut 😘😘
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #kerja #peluangkerjaya #peluangkerja 
#Repost @marykaymysg (@get_repost)
・・・
Be your own boss at the luxury of your own time by starting your Mary Kay business with the Starter Kit. 
Work anywhere and anytime with the digital tools available to help you keep your business running smoothly online - where your customers spend their time! 
You'll have access to your very own Mary Kay® Personal Web Site, purchase your Mary Kay products via the Mary Kay Mobile Online Ordering, Mary Kay InTouch® website exclusively for Mary Kay Independent Beauty Consultants only. #MaryKayMalaysia #MaryKay #BeautyConsultant #BeautyBusiness
Inginkan pendapatan sampingan? Atau mahukan career mcm Nadia dengan bisnes Mary Kay? . Jom join team Nadia.. InsyaAllah Nadia akan guide anda..dm / whatsapp Nadia utk info lanjut 😘😘 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #kerja  #peluangkerjaya  #peluangkerja  #Repost  @marykaymysg (@get_repost) ・・・ Be your own boss at the luxury of your own time by starting your Mary Kay business with the Starter Kit. Work anywhere and anytime with the digital tools available to help you keep your business running smoothly online - where your customers spend their time! You'll have access to your very own Mary Kay® Personal Web Site, purchase your Mary Kay products via the Mary Kay Mobile Online Ordering, Mary Kay InTouch® website exclusively for Mary Kay Independent Beauty Consultants only. #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #BeautyConsultant  #BeautyBusiness 
Ikhtiar susut / detox dalam masa 9 hari.
.
Weight rebound? Tidak dengan Clean 9 😍. Kakyong dah cuba. Terbukti. 💪💪💪
.
➡Sesuai untuk lelaki dan wanita.
➡Juga sesuai untuk pesakit diabetis, kanser, penjawat awam yang nak g kursus/naik pangkat tapi tersekat kerana masalah berat badan 😉.
.
Maklumat lanjut, whatsApp
Siti Nadjira 019-4642508
.

#clean9
#sitinadjiraflp
#ikhtiarsusut
#ikhtiarsihat
#detox
#kemkementah
#wangsamaju
#setiawangsa
Ikhtiar susut / detox dalam masa 9 hari. . Weight rebound? Tidak dengan Clean 9 😍. Kakyong dah cuba. Terbukti. 💪💪💪 . ➡Sesuai untuk lelaki dan wanita. ➡Juga sesuai untuk pesakit diabetis, kanser, penjawat awam yang nak g kursus/naik pangkat tapi tersekat kerana masalah berat badan 😉. . Maklumat lanjut, whatsApp Siti Nadjira 019-4642508 . #clean9  #sitinadjiraflp  #ikhtiarsusut  #ikhtiarsihat  #detox  #kemkementah  #wangsamaju  #setiawangsa 
Senjata untuk orang kulit berminyak (lelaki & wanita)
.
Oil mattifier bertindak menyerap minyak berlebihan sepanjang hari. Bila rasa berminyak, terus sapu dab dab di area berminyak, instantly terus hilang minyak & kilaun minyak tu. Boleh disapu bila2 masa, EVEN ATAS MEKAP! 😍😍
.
Translucent loose powder mmg wajib Nadia pakai.. Kadang xmekap, xpakai bedak asas, Nadia just sapukan bedak ni selepas selesai pakai skincare (i.e selepas pelembap). Membuatkan wajah tampak fresh sepanjang hari😊
O.
Beauty blotter mmg ramai yg dah tau fungsinya kan.. Senang digunakan.. Dab dab je serap minyak. Settle!
.
Jgn tunggu lama2.. Pengawalan minyak berlebihan di wajah sangat penting utk membantu kurangkan jerawat juga👍🏻
.
Dm / whatsapp Nadia 014-5399444 utk details & order.
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #kulitberminyak #remaja
Senjata untuk orang kulit berminyak (lelaki & wanita) . Oil mattifier bertindak menyerap minyak berlebihan sepanjang hari. Bila rasa berminyak, terus sapu dab dab di area berminyak, instantly terus hilang minyak & kilaun minyak tu. Boleh disapu bila2 masa, EVEN ATAS MEKAP! 😍😍 . Translucent loose powder mmg wajib Nadia pakai.. Kadang xmekap, xpakai bedak asas, Nadia just sapukan bedak ni selepas selesai pakai skincare (i.e selepas pelembap). Membuatkan wajah tampak fresh sepanjang hari😊 O. Beauty blotter mmg ramai yg dah tau fungsinya kan.. Senang digunakan.. Dab dab je serap minyak. Settle! . Jgn tunggu lama2.. Pengawalan minyak berlebihan di wajah sangat penting utk membantu kurangkan jerawat juga👍🏻 . Dm / whatsapp Nadia 014-5399444 utk details & order. . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #MaryKayMalaysia  #kulitberminyak  #remaja 
Masalah gatal kaki mengelupas
Selalunya tentera n polis ramaaaai yang ada masalah nie.
Yang selalu pakai kasut but, masuk hutan, belayar, eksesais, operasi itu ini kan...
Pesakit kencing manis...
Kan..betul tak...
Jangan buat-buat tak tau 😁
.
😁😁😁
.
Berkat 2 minggu konsisten.
.
🎀Sabun avocado - cuci
🎀Aloe propolis creme - sapu
🎀Aloe vera gelly - sapu
.
Gatal kulit menggelupas HILANG❗
Kan selesa nak duty pun 😉
.
Maklumat lanjut, whatsApp
Siti Nadjira 019-4642508
.

#ikhtiarsihat
#kegatalan
#mengelupas
#kemkementah
#pulapol
#utmkl
#setiawangsa
#wangsamaju
#sitinadjiraflp
Masalah gatal kaki mengelupas Selalunya tentera n polis ramaaaai yang ada masalah nie. Yang selalu pakai kasut but, masuk hutan, belayar, eksesais, operasi itu ini kan... Pesakit kencing manis... Kan..betul tak... Jangan buat-buat tak tau 😁 . 😁😁😁 . Berkat 2 minggu konsisten. . 🎀Sabun avocado - cuci 🎀Aloe propolis creme - sapu 🎀Aloe vera gelly - sapu . Gatal kulit menggelupas HILANG❗ Kan selesa nak duty pun 😉 . Maklumat lanjut, whatsApp Siti Nadjira 019-4642508 . #ikhtiarsihat  #kegatalan  #mengelupas  #kemkementah  #pulapol  #utmkl  #setiawangsa  #wangsamaju  #sitinadjiraflp 
Siapa kening & bulu matanya nipis, mudah tercabut atau gugur, & pendek?
.
Mary Kay pun ada serum untuk bulu kening & bulu mata kita tau! 😉
.
☑️Membantu mengurangkan keguguran bulu mata & bulu kening
☑️Membantu menghasilkan bulu mata & kening yang lebih lebat & tebal
☑️Bulu mata tampak lebih volumised & maximised
.
Syaratnya mesto rajin pakai setiap malam. Jom amalkan & ucapkan BYE BYE BULU MATA PELESU! 😍
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #mata #bulumata #kening
Siapa kening & bulu matanya nipis, mudah tercabut atau gugur, & pendek? . Mary Kay pun ada serum untuk bulu kening & bulu mata kita tau! 😉 . ☑️Membantu mengurangkan keguguran bulu mata & bulu kening ☑️Membantu menghasilkan bulu mata & kening yang lebih lebat & tebal ☑️Bulu mata tampak lebih volumised & maximised . Syaratnya mesto rajin pakai setiap malam. Jom amalkan & ucapkan BYE BYE BULU MATA PELESU! 😍 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #mata  #bulumata  #kening 
The look after the ceremony, Majlis Pengurniaan Kehormatan Kebesaran Negeri Kelantan Sempena Sambutan Ulang tahun Hari Keputeraan KDYMM Sultan Muhammad V yang ke-49.
.
11 November 2018. Istana Balai Besar, Kota Bharu, Kelantan.
.
💯 #marykaymekap #marykaymakeup , long lasting, even in the rain (yup, it was raining non stop since early morning).
.
Wanna grab Mary Kay makeup? Dm / whatsapp me.. I will guide u😊
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #eyeshadow #cccream #foundation
The look after the ceremony, Majlis Pengurniaan Kehormatan Kebesaran Negeri Kelantan Sempena Sambutan Ulang tahun Hari Keputeraan KDYMM Sultan Muhammad V yang ke-49. . 11 November 2018. Istana Balai Besar, Kota Bharu, Kelantan. . 💯 #marykaymekap  #marykaymakeup  , long lasting, even in the rain (yup, it was raining non stop since early morning). . Wanna grab Mary Kay makeup? Dm / whatsapp me.. I will guide u😊 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #eyeshadow  #cccream  #foundation 
Mekap mata byk teknik.. Jgn takut bermain dgn warna..
.
Nak terang ke, subtle je ke, up to u. Dan ikut kesesuaian majlis juga..
.
Frank kongsikan salah satu cara menggayakan #chromafusionmarykay #romancerevival 😊
.
Jom dm me utk order. Ready stocks ada
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata
Mekap mata byk teknik.. Jgn takut bermain dgn warna.. . Nak terang ke, subtle je ke, up to u. Dan ikut kesesuaian majlis juga.. . Frank kongsikan salah satu cara menggayakan #chromafusionmarykay  #romancerevival  😊 . Jom dm me utk order. Ready stocks ada . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #MaryKayMalaysia  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata 
Happy Diwali!
.
Hari ni sibuk berniaga Delhi clutches di sebelah pagi. Then lunch time pegi jenguk KLCC.
.
Ni gambar snap lps dh balik dr KLCC ptg td. Suka sgt dgn Chromafusion Eyeshadow #romancerevival ni. 😍😍
.
Ada promo bulan ni. Stok limited ye. Cepat grab!
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata
Happy Diwali! . Hari ni sibuk berniaga Delhi clutches di sebelah pagi. Then lunch time pegi jenguk KLCC. . Ni gambar snap lps dh balik dr KLCC ptg td. Suka sgt dgn Chromafusion Eyeshadow #romancerevival  ni. 😍😍 . Ada promo bulan ni. Stok limited ye. Cepat grab! . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #MaryKayMalaysia  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata 
3/11/2018
Alhamdulillah...syukur yaa Allah
Terima kasih ckg @yahayafozian ckg @itishahzad diatas kepercayaan yg telah diberikan...in shaa Allah ada rezeki kita jumpa lagi... -ini sahaja video yg ada...video tarian tak sempat nak rakam... 😭😭😭 #konvo #tabikakemas #kemkementah #terimakasih #syukurselalu
3/11/2018 Alhamdulillah...syukur yaa Allah Terima kasih ckg @yahayafozian ckg @itishahzad diatas kepercayaan yg telah diberikan...in shaa Allah ada rezeki kita jumpa lagi... -ini sahaja video yg ada...video tarian tak sempat nak rakam... 😭😭😭 #konvo  #tabikakemas  #kemkementah  #terimakasih  #syukurselalu 
2 yrs ago ada Annual Dinner Malam Mesra BAKAT (L) di PTKK.
.
Malam tu mmg mekap extra2, siap dgn contour lg..
.
Berbeza dgn gambar sblh kanan. Simple makeup je. Cc cream je bedak asasnya. Tapi lebih glowing, lebih cantik kn.
.
Why?? Sebab kulit sihat. Bila kanvas (kulit) cantik, tak rosak, mewarna & melukis (mekap) minimal pun akan terserlah kecantikan sebenar.
.
So, pilih utk sihatkn kulit dulu. Pilih skincare yg betul dulu. Baru mekap😉😘😘
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant Malaysia
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #gincumatte #MaryKayMalaysia #marykaykementah
2 yrs ago ada Annual Dinner Malam Mesra BAKAT (L) di PTKK. . Malam tu mmg mekap extra2, siap dgn contour lg.. . Berbeza dgn gambar sblh kanan. Simple makeup je. Cc cream je bedak asasnya. Tapi lebih glowing, lebih cantik kn. . Why?? Sebab kulit sihat. Bila kanvas (kulit) cantik, tak rosak, mewarna & melukis (mekap) minimal pun akan terserlah kecantikan sebenar. . So, pilih utk sihatkn kulit dulu. Pilih skincare yg betul dulu. Baru mekap😉😘😘 . 💋SD D.A.M.N💋 Mary Kay Independent Beauty Consultant Malaysia . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #gincumatte  #MaryKayMalaysia  #marykaykementah 
Antara ikhtiar sihat untuk masalah Gout. .

#ikhtiarsihat
#gout
#sitinadjiraflp
#wangsamaju
#setiawangsa
#kemkementah
Mary kay Timewise miracle 3D bukan semata utk cuci muka, tapi penuh dengan keajaiban & kebaikan antipenuaan. Semakin lama semakin awet muda! 😍
.
Dm / whatsapp Nadia 014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #antipenuaan 
#Repost @cikmanggis (@get_repost)
・・・
Ada ke yang malas cuci muka sebelum tidur?? 🤔

Ingat... Walau penat sekalipun, make sure cuci muka bersih2 sebelum tidur untuk mencegah masalah kulit wajah. Tak lama pun.... tak sampai 5 minit, siap! Okay? 👌

@ehmalaysia X #MaryKay

#ehmalaysia #marykayMY #ehxmarykay
Mary kay Timewise miracle 3D bukan semata utk cuci muka, tapi penuh dengan keajaiban & kebaikan antipenuaan. Semakin lama semakin awet muda! 😍 . Dm / whatsapp Nadia 014-5399444 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #MaryKayMalaysia  #antipenuaan  #Repost  @cikmanggis (@get_repost) ・・・ Ada ke yang malas cuci muka sebelum tidur?? 🤔 Ingat... Walau penat sekalipun, make sure cuci muka bersih2 sebelum tidur untuk mencegah masalah kulit wajah. Tak lama pun.... tak sampai 5 minit, siap! Okay? 👌 @ehmalaysia X #MaryKay  #ehmalaysia  #marykayMY  #ehxmarykay 
Promosi ini limited ye. Sementara ada stok je dlm bulan ni.
.
Berpeluang utk dptkan cosmetic bag ni juga bila beli combo eyeshadow + gel eyeliner baru ni. (COMBO HARGA LEBIH JIMAT! 👍🏻😍)
.
dm / whatsapp Nadia now
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata #chromafusionmarykay #geleyeliner
Promosi ini limited ye. Sementara ada stok je dlm bulan ni. . Berpeluang utk dptkan cosmetic bag ni juga bila beli combo eyeshadow + gel eyeliner baru ni. (COMBO HARGA LEBIH JIMAT! 👍🏻😍) . dm / whatsapp Nadia now . 💋SD D.A.M.N💋 Mary Kay Independent Beauty Consultant . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #MaryKayMalaysia  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata  #chromafusionmarykay  #geleyeliner 
Talam pisang dari @dapurmamaliza .. sedap!!! Hari ke 2 pun masih sedap, sejuk sejuk makan.. #setiawangsa #kemkementah #kualalumpur #foodporn #talampisang #kuihtalam
Sapu Aloe Propolis Creme, Eczema makin pulih. Patutlah ada yang kata aloe propolis bau macam ubat eczema. 😁
.
Kita ikhtiarkan, takkan nak tunggu ubat hospital dah tak bagi kesan baru nak cari alternatif lain. Macam mak sedara kakyong. Cucuk pun tak jalan dah. Nak g masjid tak selesa. Nak menggaruk je. Habis satu badan gatal-gatal. Last sekali bila doktor pun suruh ikhtiar cara lain. Umur dah 61 tahun. 😟
.
Maklumat lanjut, whatsApp
Siti Nadjira 019-4642508
.

#eczema
#ekzema
#ikhtiarsihat
#sitinadjiraflp
#aloepropoliscreme
#wangsamaju
#setiawangsa
#kemkementah
Sapu Aloe Propolis Creme, Eczema makin pulih. Patutlah ada yang kata aloe propolis bau macam ubat eczema. 😁 . Kita ikhtiarkan, takkan nak tunggu ubat hospital dah tak bagi kesan baru nak cari alternatif lain. Macam mak sedara kakyong. Cucuk pun tak jalan dah. Nak g masjid tak selesa. Nak menggaruk je. Habis satu badan gatal-gatal. Last sekali bila doktor pun suruh ikhtiar cara lain. Umur dah 61 tahun. 😟 . Maklumat lanjut, whatsApp Siti Nadjira 019-4642508 . #eczema  #ekzema  #ikhtiarsihat  #sitinadjiraflp  #aloepropoliscreme  #wangsamaju  #setiawangsa  #kemkementah 
Good morning Beautiful people!😊
.
Start your day with a cuppa good coffee & of course, the best skincare.😎
.
Haven't found one? Come try Timewise miracle 3D set today! Complete regime for your skin👍🏻😊
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #pelembap #antipenuaan
Good morning Beautiful people!😊 . Start your day with a cuppa good coffee & of course, the best skincare.😎 . Haven't found one? Come try Timewise miracle 3D set today! Complete regime for your skin👍🏻😊 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #pelembap  #antipenuaan 
Alhamdulillah ...
Settle dh..
#kemkementah #chocbouuqet #bubbleballoon #kfc 🚚🚚KL, SEL & NILAI

Sebarang pertanyaan @ tempahan 
Klik👇👇
http://www.wasap.my/60182957906/flowerika bloom
❤️New Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW❤️ with FREE Petite Palette magnetic casing
.
2 collections (diinspirasi dari era Renaissance) :
✔️Romance Revival
✔️Opulent Golds
.
☑️Ada shimmer & matte finish
☑️Crease-free
☑️Fadeproof (tahan 12 jam! 😍 walaupun tgh bekerja, berpeluh workouts)
☑️Blendable
☑️Buildable colour
.
Dm /whatsapp Nadia for more info
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #eyeshadow #pembayangmata #mata #limitededition
❤️New Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW❤️ with FREE Petite Palette magnetic casing . 2 collections (diinspirasi dari era Renaissance) : ✔️Romance Revival ✔️Opulent Golds . ☑️Ada shimmer & matte finish ☑️Crease-free ☑️Fadeproof (tahan 12 jam! 😍 walaupun tgh bekerja, berpeluh workouts) ☑️Blendable ☑️Buildable colour . Dm /whatsapp Nadia for more info . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata  #limitededition 
So, what are you waiting for? Get your new limited edition Chromafusion eyeshadow OPULENT GOLDS now!
.
Sementara tgh promosi & tgh ada stok. DIJANGKA STOK di HQ HABIS CEPAT BULAN NI!!
.
Ready stocks Nadia ada.
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata #chromafusionmarykay #opulentgolds #promosi
So, what are you waiting for? Get your new limited edition Chromafusion eyeshadow OPULENT GOLDS now! . Sementara tgh promosi & tgh ada stok. DIJANGKA STOK di HQ HABIS CEPAT BULAN NI!! . Ready stocks Nadia ada. . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata  #chromafusionmarykay  #opulentgolds  #promosi 
November Promo...
NEW LIMITED EDITION Chromafusion Eyeshadow in OPULENT GOLDS❤️
.
Cantik sangat warnanya. Ada shimmering & juga matte finish. Mudah disapu (even org xreti mekap pun boleh buat) .
Diinspirasikan dari era Renaissance.
.
Hujung2 tahun ni banyak majlis kan. ANNUAL DINNER, FAREWELL PARTT etc.. Eyeshadow Opulent Golds sgt lah sesuai uols👍🏻😍
.
Ready stocks ada.. Ada promosi skrg.. Dm / whatsapp @amimnadia 014-5399444 skrg!
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #chromafusionmarykay #opulentgolds #promosi #eyeshadow #pembayangmata #limitededition
November Promo... NEW LIMITED EDITION Chromafusion Eyeshadow in OPULENT GOLDS❤️ . Cantik sangat warnanya. Ada shimmering & juga matte finish. Mudah disapu (even org xreti mekap pun boleh buat) . Diinspirasikan dari era Renaissance. . Hujung2 tahun ni banyak majlis kan. ANNUAL DINNER, FAREWELL PARTT etc.. Eyeshadow Opulent Golds sgt lah sesuai uols👍🏻😍 . Ready stocks ada.. Ada promosi skrg.. Dm / whatsapp @amimnadia 014-5399444 skrg! . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #chromafusionmarykay  #opulentgolds  #promosi  #eyeshadow  #pembayangmata  #limitededition 
Testimoni Kolesterol
.
Ikhtiar sihat dari masalah kolesterol dengan produk Forever Living.
Tak cuba tak tahu kan hasilnya.
.
Produk semulajadi dan selamat.
Halal dan lulus KKM.
.
Jalan penyelesaian dah ada, terpulang pada anda nak ikhtiar sihat atau nak peram kolesterol. 😁
.
Maklumat lanjut, whatsApp 
Siti Nadjira 019-4642508
.

#kolesterol
#kolestrol
#ikhtiarsihat
#cegahpenyakit
#sitinadjiraflp
#pengedarsah
#wangsamaju
#setiawangsa
#kemkementah
Pembuka November.
Alhamdulillah.
Dah selamat delivery Shah Alam tadi. 
Tak sempat ke centre?
No problem.
Kakyong ada. .
Nak tambah income?
Modal rm90.
Tak perlu simpan stok.
Bukan sistem point.
Tiada pairing.
Bonus dibayar dari harga jual.
Hangpa bisnes nak kumpul duit ke kumpul point? .
Maklumat lanjut, whatsApp
Siti Nadjira  019-4642508
.

#sitinadjiraflp
#foreverbusinessowner
#ikhtiarsihat
#helpmorepeople
#wangsamaju #setiawangsa #kemkementah #utmkl #pulapol
Welcome November.
HELLOOOO NEW PROMOTIONS 💃🏻💃🏻
.
3 set koleksi body care ini ada PROMO bulan ni.
.
Ada 3 items setiap set:
✔️Shower gel
✔️Body mist
✔️Body lotion
.
Dm / whatsapp Nadia utk tahu lanjut ttg promosi ini ya. KENA CEPAT SELAGI STOK ADA!
.
#marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #marykaykl #marykaykualalumpur #bodyset #promosi #xmas
Welcome November. HELLOOOO NEW PROMOTIONS 💃🏻💃🏻 . 3 set koleksi body care ini ada PROMO bulan ni. . Ada 3 items setiap set: ✔️Shower gel ✔️Body mist ✔️Body lotion . Dm / whatsapp Nadia utk tahu lanjut ttg promosi ini ya. KENA CEPAT SELAGI STOK ADA! . #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #marykaykl  #marykaykualalumpur  #bodyset  #promosi  #xmas 
Welcome November!
.
New month means NEW PROMO! 😍😍
.
This NEW Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW
.
2 koleksi:
☑️ Romance Revival
☑️ Opulent Golds
.
FREE casing (petite Palette)😍
.
Ready stocks DAH ADA ye..Dm / whatsapp Nadia utk info lanjut
.
💋SD Ami Nadia💋
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant  #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata
Welcome November! . New month means NEW PROMO! 😍😍 . This NEW Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW . 2 koleksi: ☑️ Romance Revival ☑️ Opulent Golds . FREE casing (petite Palette)😍 . Ready stocks DAH ADA ye..Dm / whatsapp Nadia utk info lanjut . 💋SD Ami Nadia💋 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #MaryKayMalaysia  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata 
❤️New Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW❤️ (Part 3) with FREE Petite Palette casing
.
2 collections (diinspirasi dari era Renaissance) :
✔️Romance Revival
✔️Opulent Golds
.
☑️Ada shimmer & matte finish
☑️Crease-free
☑️Fadeproof (tahan 12 jam! 😍 walaupun tgh bekerja, berpeluh workouts)
☑️Blendable
☑️Buildable colour
.
Dm /whatsapp me for more info
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #eyeshadow #pembayangmata #mata #limitededition
❤️New Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW❤️ (Part 3) with FREE Petite Palette casing . 2 collections (diinspirasi dari era Renaissance) : ✔️Romance Revival ✔️Opulent Golds . ☑️Ada shimmer & matte finish ☑️Crease-free ☑️Fadeproof (tahan 12 jam! 😍 walaupun tgh bekerja, berpeluh workouts) ☑️Blendable ☑️Buildable colour . Dm /whatsapp me for more info . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata  #limitededition 
❤️New Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW❤️ (Part 2) with FREE Petite Palette casing
.
2 collections (diinspirasi dari era Renaissance) :
✔️Romance Revival
✔️Opulent Golds
.
☑️Ada shimmer & matte finish
☑️Crease-free
☑️Fadeproof (tahan 12 jam! 😍 walaupun tgh bekerja, berpeluh workouts)
☑️Blendable
☑️Buildable colour
.
Dm /whatsapp me for more info
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #eyeshadow #pembayangmata #mata #limitededition
❤️New Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW❤️ (Part 2) with FREE Petite Palette casing . 2 collections (diinspirasi dari era Renaissance) : ✔️Romance Revival ✔️Opulent Golds . ☑️Ada shimmer & matte finish ☑️Crease-free ☑️Fadeproof (tahan 12 jam! 😍 walaupun tgh bekerja, berpeluh workouts) ☑️Blendable ☑️Buildable colour . Dm /whatsapp me for more info . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata  #limitededition 
Ini antara RAHSIA untuk kulit berseri.
.
SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM! 💃🏻
.
dm / whatsapp Nadia utk info lanjut.
.
Psstt!! Warranty setahun! Dan merupakan facial cleansing brush ternama yg paling murah😎
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #skinvigorate #berusmuka
Ini antara RAHSIA untuk kulit berseri. . SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM! 💃🏻 . dm / whatsapp Nadia utk info lanjut. . Psstt!! Warranty setahun! Dan merupakan facial cleansing brush ternama yg paling murah😎 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #MaryKayMalaysia  #skinvigorate  #berusmuka 
Sebelum keluar rumah, 
Pastikan sapu Aloe gelly dulu yer.
Untuk elakkan sunburn.
Kalau dah sunburn pun sapu Aloe gelly jugak.
Untuk kurangkan kesan sunburn, rasa panas, merah-merah..
InsyaAllah cepat recover.
.
Sesuai untuk kita semua. 
Tua muda kecik besar kanak-kanak dewasa.
.
Maklumat lanjut, whatsApp
Siti Nadjira 019-4642508
.

#aloegelly
#produkselamat
#pastikanoriginal
#moisturizer
#sitinadjiraflp
#wangsamaju
#setiawangsa
#kemkementah
Ingt lg tak post sebelum ni? Inilah yg Nadia maksudkan.
.
Alhamdulillah... Terima kasih buat pelanggan setia Nadia kerana masih menyokong bisnes Nadia. Beliau baru saja bersalin 3 bulan lalu. Kini mahu kembali serius berskincare dengan rutin yg betul.👏🏻👏🏻👏🏻😊
.
Sbnrnya pagi ni Nadia ada appointment antenatal clinic, tapi terpaksa ditunda sebab kedua2 hero cilik demam batuk selsema pula sejak semalam.
.
Tapi, ada hikmahnya juga setiap perkara berlaku. Pagi ni pelanggan setia Nadia contact dan terus dtg ke rumah untuk hambil Set terbaru Timewise miracle 3D (btw SEKARANG MASIH LAGI ADA PROMOSI SET INI, SEHINGGA 31hb SAHAJA😱). Alhamdulillah 😊
.
Nadia harap hari anda juga ada hikmahnya  di sebalik sesuatu kesusahan.😊
.
#bepositive #hikmah #promosi #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #marykayampang #marykaykl #marykaykementah #MaryKayMalaysia
Ingt lg tak post sebelum ni? Inilah yg Nadia maksudkan. . Alhamdulillah... Terima kasih buat pelanggan setia Nadia kerana masih menyokong bisnes Nadia. Beliau baru saja bersalin 3 bulan lalu. Kini mahu kembali serius berskincare dengan rutin yg betul.👏🏻👏🏻👏🏻😊 . Sbnrnya pagi ni Nadia ada appointment antenatal clinic, tapi terpaksa ditunda sebab kedua2 hero cilik demam batuk selsema pula sejak semalam. . Tapi, ada hikmahnya juga setiap perkara berlaku. Pagi ni pelanggan setia Nadia contact dan terus dtg ke rumah untuk hambil Set terbaru Timewise miracle 3D (btw SEKARANG MASIH LAGI ADA PROMOSI SET INI, SEHINGGA 31hb SAHAJA😱). Alhamdulillah 😊 . Nadia harap hari anda juga ada hikmahnya di sebalik sesuatu kesusahan.😊 . #bepositive  #hikmah  #promosi  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #marykayampang  #marykaykl  #marykaykementah  #MaryKayMalaysia 
#throwback order ✅ 25pcs Fruit Tartlets 
Alhamdulillah tq cust 
Nanti kita buat special cream cheese plak 😉 khas buat peminat cheese mcm saya 😁

#fruittart #fruittartlet #tartbuah #kemkementah #mindef #setiawangsa #jelatek #keramat #sayajualdessert #kualalumpur
Morning walk.
Selepas seminggu berehat.
Nikmati suasana pagi. 
Dengar burung berkicauan.
Tak sesak, semua pakat masuk ofis dah. .

#workoutforfun
#healthylife
#kemkementah
❤️New Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW❤️ (Part 1) with FREE Petite Palette casing
.
2 collections (diinspirasi dari era Renaissance) :
✔️Romance Revival
✔️Opulent Golds
.
☑️Ada shimmer & matte finish
☑️Crease-free
☑️Fadeproof (tahan 12 jam! 😍 walaupun tgh bekerja, berpeluh workouts)
☑️Blendable
☑️Buildable colour
.
Dm /whatsapp me for more info
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #eyeshadow #pembayangmata #mata #limitededition
❤️New Limited Edition CHROMAFUSION EYESHADOW❤️ (Part 1) with FREE Petite Palette casing . 2 collections (diinspirasi dari era Renaissance) : ✔️Romance Revival ✔️Opulent Golds . ☑️Ada shimmer & matte finish ☑️Crease-free ☑️Fadeproof (tahan 12 jam! 😍 walaupun tgh bekerja, berpeluh workouts) ☑️Blendable ☑️Buildable colour . Dm /whatsapp me for more info . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata  #limitededition 
Taadaaaa!! COMING SOON NEXT MONTH! 😍
.
2 NEW Limited Edition (read: unlikely utk direstock bila dah habis) CHROMAFUSION EYESHADOW.
.
2 set: Romance Revival (2nd pic) & Opulent Golds (3rd pic)
.
Pre-order open now. Secure your order. Book dulu. Klu habis xdpt nak tolong tau
.
Dm / whatsapp Nadia utk book & info lanjut😘😘
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #marykaykementah #romancerevival #opulentgolds #chromafusion
Taadaaaa!! COMING SOON NEXT MONTH! 😍 . 2 NEW Limited Edition (read: unlikely utk direstock bila dah habis) CHROMAFUSION EYESHADOW. . 2 set: Romance Revival (2nd pic) & Opulent Golds (3rd pic) . Pre-order open now. Secure your order. Book dulu. Klu habis xdpt nak tolong tau . Dm / whatsapp Nadia utk book & info lanjut😘😘 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #marykaykementah  #romancerevival  #opulentgolds  #chromafusion 
Alhamdulillah. Thank you my dearest loyal customer for your purchases & continuous support.
.
Terima kasih kerana menyokong peniaga kecil mcm Nadia. 😘😘
.
Akak ni grab promosi bulan ni. Nak tahu apa?
.
SWIPE LEFT...
.
dm / whatsapp Nadia utk info lanjut. Ready stok ada! 😘
.
💋SD Ami Nadia💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant & Sales Director
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #cccream #foundation #bedakasas #marykaykementah
Alhamdulillah. Thank you my dearest loyal customer for your purchases & continuous support. . Terima kasih kerana menyokong peniaga kecil mcm Nadia. 😘😘 . Akak ni grab promosi bulan ni. Nak tahu apa? . SWIPE LEFT... . dm / whatsapp Nadia utk info lanjut. Ready stok ada! 😘 . 💋SD Ami Nadia💋 Mary Kay Independent Beauty Consultant & Sales Director . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #cccream  #foundation  #bedakasas  #marykaykementah 
Alhamdulillah. Antara order yg Nadia pos pagi tadi. Masker ini menjadi milik my NEW customer. Terima kasih dear 😘😘 (u know who u are).
.
Masker ada beberapa jenis. Mungkin ada antara anda yg ingt anda dh complete skincare regime sbb ada pakai masker, tp mesti kena tahu masker jenis apa yg anda pakai. Tgk fungsi.
.
Dan ada cara pakai setiap masker (sbb tu cara pakai setiap masker berlainan, ikut jenisnya)
.
Nak tahu lanjut, jom Nadia guide. Dm / whatsapp je😉
.
💋SD Ami Nadia💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant & Sales Director
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #masker #maskerwajah #botanical
Alhamdulillah. Antara order yg Nadia pos pagi tadi. Masker ini menjadi milik my NEW customer. Terima kasih dear 😘😘 (u know who u are). . Masker ada beberapa jenis. Mungkin ada antara anda yg ingt anda dh complete skincare regime sbb ada pakai masker, tp mesti kena tahu masker jenis apa yg anda pakai. Tgk fungsi. . Dan ada cara pakai setiap masker (sbb tu cara pakai setiap masker berlainan, ikut jenisnya) . Nak tahu lanjut, jom Nadia guide. Dm / whatsapp je😉 . 💋SD Ami Nadia💋 Mary Kay Independent Beauty Consultant & Sales Director . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #masker  #maskerwajah  #botanical 
Testimoni Chicken Pox / Demam Campak
.
Alhamdulillah, demam campak @ chicken pox dan kesannya cepat pulih asbab amalkan produk aloe vera.
.
Syukur, alhamdulillah.
.
Nak tahu lebih lanjut?
Contact/Whatsapp/Pm
Siti Nadjira (019-4642508)
.

#sitinadjiraflp
#ikhtiarsihat 
#chickenpox
#demamcampak
#wangsamaju
#setiawangsa
#kemkementah
Klubna Laleh ready stock 
Penghantaran di Sekitar KL area/Postage via Pos Laju..
Whatsapp utk order skrg 🌹
019-3015743
#klubna #klubnalaleh #klubnalalehkl #ampang #bangsar #setiawangsa #mooyah #rooibos #jamumakdara #syintagiladancecontest #nursajat02 #bangsar #keramat #pantaidalam #hillpark #kemkementah #uitm #putrajaya #serdang #puncakalam #uitmpuncakalam
Coming soon! 😎
.
Produk terbaru Mary Kay.
.
Company apa yg setiap bulan ada je PRODUK TERBARU, ada je LIMITED EDITION ITEMS, ada je PROMOSI BARU?
.
SETIAP BULAN! 👍🏻
.
So apa produk terbaru ni? TUNGGUUUUUU!!! 😉
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata
Coming soon! 😎 . Produk terbaru Mary Kay. . Company apa yg setiap bulan ada je PRODUK TERBARU, ada je LIMITED EDITION ITEMS, ada je PROMOSI BARU? . SETIAP BULAN! 👍🏻 . So apa produk terbaru ni? TUNGGUUUUUU!!! 😉 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #eyeshadow  #pembayangmata  #mata 
Klubna Laleh ready stock 
Penghantaran di Sekitar KL area/Postage via Pos Laju..
Whatsapp utk order skrg 🌹
019-3015743
#klubna #klubnalaleh #klubnalalehkl #ampang #bangsar #setiawangsa #mooyah #rooibos #jamumakdara #syintagiladancecontest #nursajat02 #bangsar #keramat #pantaidalam #hillpark #kemkementah #vitamincserum
Cepatnya sampai! 😍😍
.
Pagi semalam order, pagi ni dah sampai. Alhamdulillah 😊
.
Ready stok masih panas lagi ni ada ye..jom dm / whatsapp Nadia deh😘😘
.
💋SD Ami Nadia💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant & Sales Director
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #cccream #foundation #bedakasas #marykaykementah
Cepatnya sampai! 😍😍 . Pagi semalam order, pagi ni dah sampai. Alhamdulillah 😊 . Ready stok masih panas lagi ni ada ye..jom dm / whatsapp Nadia deh😘😘 . 💋SD Ami Nadia💋 Mary Kay Independent Beauty Consultant & Sales Director . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #cccream  #foundation  #bedakasas  #marykaykementah 
Madu lebah asli ke ?
.
Madu lebah Forever Living dikawal ketat oleh pihak kerajaan dan mengikut peraturan dan standard yang telah ditetapkan oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia.
.
*sampel yang diminta oleh pihak KKM untuk diuji. Kelulusan dikeluarkan dalam masa beberapa hari sahaja.

Maklumat lanjut, whatApp :
Siti Nadjira 019-4642508
.

#sitinadjiraflp
#maduasli
#original
#makanansunnah
#ikhtiarsihat
#antibiotiksemulajadi
#wangsamaju
#setiawangsa
#kemkementah #utmkl
Gambar perbandingan skrg.
.
Lihat next pic, gambat perbandingan tahun lps.
.
Dlm masa 2 tahun, semakin lama semakin sihat muda remaja kulit.
.
Rahsiaku? Tiada lagi rahsia. Semua org dh tau rasanya😉
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #gincumatte #nakraya #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc
Gambar perbandingan skrg. . Lihat next pic, gambat perbandingan tahun lps. . Dlm masa 2 tahun, semakin lama semakin sihat muda remaja kulit. . Rahsiaku? Tiada lagi rahsia. Semua org dh tau rasanya😉 . #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #gincumatte  #nakraya  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc 
Alhamdulillah. Terima kasih adik manis for your support & purchase! 😍
.
Adik ni grab promosi CC cream October! Dia membuat pilihan yg bagus👍🏻👏🏻👏🏻
.
Siapa lagi nak promo ni? Jom dm / whatsapp Nadia
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #cccream #foundation #bedakasas
Alhamdulillah. Terima kasih adik manis for your support & purchase! 😍 . Adik ni grab promosi CC cream October! Dia membuat pilihan yg bagus👍🏻👏🏻👏🏻 . Siapa lagi nak promo ni? Jom dm / whatsapp Nadia . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #cccream  #foundation  #bedakasas 
Alhamdulillah.. akan ke #lumut #perak berjumpa tuan dia kt sne.. tq @ayu_khairi ☺️😍 #sayajualkek #kekkaremel #kemkementah #setiawangsa #kualalumpur #instafood #kek #foodporn
Dah beli.
Dah pos. 😍😍😍
.
Nak order lagi?
WhatsApp kakyong 019-4642508
.
Daftar ahli, free sebotol Aloe vera gel sebotol. Nak less 15% @ 35% ?
.

#sitinadjiraflp
#foreverbusinessowner
#ikhtiarsihat
#wangsamaju
#setiawangsa
#kemkementah
#pulapol #utmkl
Alhamdulillah.. Settle order kedua utk bulan ni.
.
Ni penangan OCTOBER PINK SALES & CC Cream promo la nih. 😍
.
Uols sape yg nk grab promo2 ni, cepat bagitau Nadia. Nadia secure barang asap (takut habis stock promo)
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #pelembap #bedak #cccream
Alhamdulillah.. Settle order kedua utk bulan ni. . Ni penangan OCTOBER PINK SALES & CC Cream promo la nih. 😍 . Uols sape yg nk grab promo2 ni, cepat bagitau Nadia. Nadia secure barang asap (takut habis stock promo) . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #pelembap  #bedak  #cccream 
Siapa kulit jenis kombinasi atau berminyak, WAJIB PAKAI 2 PRODUK INI!
.
Pelembap itu wajib (oil free hydrating gel ni bebas minyak ye😍)
.
Bedak Translucent loose powder bantu utk set mekap & control minyak di wajah, especially selepas dh mekap👍🏻
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #pelembap #bedak #kulitberminyak
Siapa kulit jenis kombinasi atau berminyak, WAJIB PAKAI 2 PRODUK INI! . Pelembap itu wajib (oil free hydrating gel ni bebas minyak ye😍) . Bedak Translucent loose powder bantu utk set mekap & control minyak di wajah, especially selepas dh mekap👍🏻 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #pelembap  #bedak  #kulitberminyak 
Alhamdulillah.. Throwback minggu lepas.
.
Terima kasih my loyal customer. Beliau seorang guru agama sekolah. Puan ni sememangnya menitikberatkan kesihatan kulit.
.
Oil-Free Hydrating Gel & timewise Moisture Renewing Gel Mask sangat bagus memberi booster pada lembapan kulit.
.
⚠️Ingat! Minyak & lembapan adalah 2 benda berbeza. Kulit berminyak juga bolrh jd kering (tidak cukup hydration). Sebab tu semua jenis kulit mesti pakai pelembap (pelembap mengikut jenis kulit)
.
For more info & to get these 2 amazing products (ready stocks sentiasa ada 2 ni sbb best sellers!) 😍, dm / whatsapp Nadia ok
.
💋Ami Nadia💋
Mary Kay Independent Sales Director
📲014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #MaryKayMalaysia #marykayselangor #marykaykementah
Alhamdulillah.. Throwback minggu lepas. . Terima kasih my loyal customer. Beliau seorang guru agama sekolah. Puan ni sememangnya menitikberatkan kesihatan kulit. . Oil-Free Hydrating Gel & timewise Moisture Renewing Gel Mask sangat bagus memberi booster pada lembapan kulit. . ⚠️Ingat! Minyak & lembapan adalah 2 benda berbeza. Kulit berminyak juga bolrh jd kering (tidak cukup hydration). Sebab tu semua jenis kulit mesti pakai pelembap (pelembap mengikut jenis kulit) . For more info & to get these 2 amazing products (ready stocks sentiasa ada 2 ni sbb best sellers!) 😍, dm / whatsapp Nadia ok . 💋Ami Nadia💋 Mary Kay Independent Sales Director 📲014-5399444 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #gincu  #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #marykaykementah 
Sun, sand, sea, sweat, chlorine and barbeque smoke can play havoc with your pores, but Forever Aloe Scrub can help to unclog pores without irritating skin. Use it to exfoliate away dead skin cells and reveal radiant and healthy-looking skin.
.
🌹🌹🌹
.
Nak best lagi, campur dengan Aloe gelly. Sapu kat muka. Biarkan dalam 15 minit. Pastu tonyoh pelan-pelan. Jangan lupa cuci. Kulit bersih dan lembut je. 😍
.
Maklumat lanjut, whatsApp
Siti Nadjira 019-4642508
.

#scrubmuka
#aloescrub
#kulitbersih
#kulitlembut
#kulitcantik
#sitinadjiraflp 
#kemkementah
#wangsamaju
#setiawangsa
Sun, sand, sea, sweat, chlorine and barbeque smoke can play havoc with your pores, but Forever Aloe Scrub can help to unclog pores without irritating skin. Use it to exfoliate away dead skin cells and reveal radiant and healthy-looking skin. . 🌹🌹🌹 . Nak best lagi, campur dengan Aloe gelly. Sapu kat muka. Biarkan dalam 15 minit. Pastu tonyoh pelan-pelan. Jangan lupa cuci. Kulit bersih dan lembut je. 😍 . Maklumat lanjut, whatsApp Siti Nadjira 019-4642508 . #scrubmuka  #aloescrub  #kulitbersih  #kulitlembut  #kulitcantik  #sitinadjiraflp  #kemkementah  #wangsamaju  #setiawangsa 
Mary Kay juga ada koleksi Body Care.
.
3 set ini adalah antara koleksi Body Care Mary Kay. Yang lain spt Satin Body collection, lotus & bamboo, etc.
.
Set ini ada 3 items:
☑️Shower gel
☑️Body lotion
☑️Body mist
.
Great news utk 🤰 IBU MENGANDUNG, yg awal kandungan asik mual2, sibuk cari limau nak hidu kan...
.
Sail to the moon🌛 set (Citrus bau 🍋🍊) adalah untuk anda! 👍🏻 Pengalaman Nadia sendiri masa first trimester🤰, body mist dia mmg Nadia tak tinggal.. Perfume lain rasa loya je.. (ibu mengandung mesti paham)
.
Jadi jom dm / whatsapp Nadia. Dapatkan segera. Tak mahal pun😊
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #mengandung
#morningsickness #wangian #bodyset #bodycare #penjagaanbadan
Mary Kay juga ada koleksi Body Care. . 3 set ini adalah antara koleksi Body Care Mary Kay. Yang lain spt Satin Body collection, lotus & bamboo, etc. . Set ini ada 3 items: ☑️Shower gel ☑️Body lotion ☑️Body mist . Great news utk 🤰 IBU MENGANDUNG, yg awal kandungan asik mual2, sibuk cari limau nak hidu kan... . Sail to the moon🌛 set (Citrus bau 🍋🍊) adalah untuk anda! 👍🏻 Pengalaman Nadia sendiri masa first trimester🤰, body mist dia mmg Nadia tak tinggal.. Perfume lain rasa loya je.. (ibu mengandung mesti paham) . Jadi jom dm / whatsapp Nadia. Dapatkan segera. Tak mahal pun😊 . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #mengandung  #morningsickness  #wangian  #bodyset  #bodycare  #penjagaanbadan 
Assalamualaikum..
Semoga Allah limpahkan REZEKI berlipat ganda utk kita semua hari ini..
Aamiin
.
Selamat pagi !😍
.
Jom Jadikan hari-hari anda lebih bermakna..😊
.

#sitinadjiraflp
#iamcancersurvivor
#ikhtiarsihat
#wangsamaju
#setiawangsa
#kemkementah
Sgt highly recommended untuk TIRED & PUFFY EYES, yg tak cukup tidur tu keje kuat, dan ibu2 anak kecil yg mmg confirm tidur tak pernah cukup.
.
Dapatkan segera! Nadia ada ready stock. Ramai dah bila start guna, mmg tak tukat lain. Pakai pagi & mlm.
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #penjagaanmata #mata
Sgt highly recommended untuk TIRED & PUFFY EYES, yg tak cukup tidur tu keje kuat, dan ibu2 anak kecil yg mmg confirm tidur tak pernah cukup. . Dapatkan segera! Nadia ada ready stock. Ramai dah bila start guna, mmg tak tukat lain. Pakai pagi & mlm. . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #penjagaanmata  #mata 
Klubna Laleh ready stock 
Penghantaran di Sekitar KL area/Postage via Pos Laju..
Whatsapp utk order skrg 🌹
019-3015743
#klubna #klubnalaleh #klubnalalehkl #ampang #bangsar #setiawangsa #mooyah #rooibos #jamumakdara #syintagiladancecontest #nursajat02 #bangsar #keramat #pantaidalam #hillpark #kemkementah #vitamincserum #shahalam #stadium
Klubna Laleh ready stock 
Penghantaran di Sekitar KL area/Postage via Pos Laju..
Whatsapp utk order skrg 🌹
019-3015743
#klubna #klubnalaleh #klubnalalehkl #ampang #bangsar #setiawangsa #mooyah #rooibos #jamumakdara #syintagiladancecontest #nursajat02 #bangsar #keramat #pantaidalam #hillpark #kemkementah #vitamincserum
Introducing Mary Kay Skin Analyser device. Membantu kita menganalisis kulit dengan lebih jitu.
.
📢📢Siapa dapat beat Skin Age Nadia, akan dapat FREE SPECIAL GIFT dari Nadia!! 😎 (tawaran tidak terbuka utk BC & pelanggan BC lain).
.
So cepat my customers, & anda yf belum ada personal Beauty Consultant, hubungi Nadia sekarang utk buat cabaran ni.. Nadia akan scan muka anda for FREE! 😊
.
YE, Nadia mmg confident tak ingt dunia rasa takde org boleh beat my result 😝 (dont blame me, blame Mary Kay skincare 😝)
.
Hubungi sekarang ok!
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #jeragat #tonataksekata #kulitkusam #parutjerawat #parut #MaryKayMalaysia #awetmuda
Introducing Mary Kay Skin Analyser device. Membantu kita menganalisis kulit dengan lebih jitu. . 📢📢Siapa dapat beat Skin Age Nadia, akan dapat FREE SPECIAL GIFT dari Nadia!! 😎 (tawaran tidak terbuka utk BC & pelanggan BC lain). . So cepat my customers, & anda yf belum ada personal Beauty Consultant, hubungi Nadia sekarang utk buat cabaran ni.. Nadia akan scan muka anda for FREE! 😊 . YE, Nadia mmg confident tak ingt dunia rasa takde org boleh beat my result 😝 (dont blame me, blame Mary Kay skincare 😝) . Hubungi sekarang ok! . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #jeragat  #tonataksekata  #kulitkusam  #parutjerawat  #parut  #MaryKayMalaysia  #awetmuda 
Klubna Laleh ready stock 
Penghantaran di Sekitar KL area/Postage via Pos Laju..
Whatsapp utk order skrg 🌹
019-3015743
#klubna #klubnalaleh #klubnalalehkl #ampang #bangsar #setiawangsa #mooyah #rooibos #jamumakdara #syintagiladancecontest #nursajat02 #bangsar #keramat #pantaidalam #hillpark #kemkementah #vitamincserum
Sharing testimoni dari customer Nadia.
.
Beliau punya masalah kulit kering, kadang smpai menggelupas.
.
Alhamdulillah, setelah mula guna Mary Kay Botanical effects Hydrate (pelembap), kulitnya menjadi semakin lembap. 😍
.
Puas hati sgt rasa bila dpt menggembirakan hati pelanggan.
.
Siapa yg punya masalah sama, jom dm / whatsapp Nadia. Nadia beri FREE SKIN CONSULTATION dulu untuk tentukan rangr skincare Mary Kay mana yg paling sesuai utk kulit anda. Lain org lain kulitnya.
.
💋SD Ami Nadia 💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant & Sales Director
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #kulitkering #pelembap #moisturizer
Sharing testimoni dari customer Nadia. . Beliau punya masalah kulit kering, kadang smpai menggelupas. . Alhamdulillah, setelah mula guna Mary Kay Botanical effects Hydrate (pelembap), kulitnya menjadi semakin lembap. 😍 . Puas hati sgt rasa bila dpt menggembirakan hati pelanggan. . Siapa yg punya masalah sama, jom dm / whatsapp Nadia. Nadia beri FREE SKIN CONSULTATION dulu untuk tentukan rangr skincare Mary Kay mana yg paling sesuai utk kulit anda. Lain org lain kulitnya. . 💋SD Ami Nadia 💋 Mary Kay Independent Beauty Consultant & Sales Director . #marykaykualalumpur  #marykaykl  #marykayampang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaykeramat  #marykaydesapandan  #mekap  #penjagaankulit  #penjagaanwajah  #ampanghilir  #ampang  #desapandan  #gvillage  #greateasternmall  #kemkementah  #keramat  #ikeacheras  #mytownshoppingcentre  #UThant  #kulitkering  #pelembap  #moisturizer 
Sorang lagi..dah kurang pakai spek. 😎
Dah jimat tak perlu buat spek baru. Selalu setiap tahun mesti power spek bertambah kan.
.
Sapa lagi nak cuba Arctic sea?
.
WhatsApp kakyong 019-4642508
.

#sitinadjiraflp
#ikhtiarsihat
#rabunsilau
#rabun
#omega3
#omega9
#kemkementah
#wangsamaju
#setiawangsa