an online Instagram web viewer

#kelantan medias

Photos

beramah mesra dengab anak yatim semalam..jom cepat dapatkan lavida coin...
#lavidacoin #crypto
#aset
#kelantan #mewah #jutawan
Ready stok 1-2 ari..training vest 💪💪💪 no brand 🔥🔥harga rm70 1set rm100 2 set minat dm www.wasap.my/60194130026#sabresuesportgarage #harimaumalaya #jdt #kedah #penang #selangor#melaka#perlis#perak#pkns#pknp#terengganu#pahang#n9#sabah#sarawak#kelantan#felda#felcra#kualalumpur###
👒Congratulations & Celebrations 👑
. " Raikan Sunnah "
Solemnization & Reception
Story Of : Shira & Iqwan
#husniarif #Kelantan #PakejFotoBest #Rare
Any Inquiries & Services for Photography ..
EVENT. WEDDING. STUDIO. INTERIOR

Suka gambar ini ? .
.
☎Whatsapp : www.wasap.my/601123539140
#husniarif #dof #kelantanphotographer #selangorphotographer #detail #pakejfotohusni #husni #kahwin #hac #pakej #tunang #kahwin #kotabharu #kb #shahalam #specialdaytoday
Follow & Like : Husni Arif Photography
👒Congratulations & Celebrations 👑 . " Raikan Sunnah " Solemnization & Reception Story Of : Shira & Iqwan #husniarif  #Kelantan  #PakejFotoBest  #Rare  Any Inquiries & Services for Photography .. EVENT. WEDDING. STUDIO. INTERIOR Suka gambar ini ? . . ☎Whatsapp : www.wasap.my/601123539140 #husniarif  #dof  #kelantanphotographer  #selangorphotographer  #detail  #pakejfotohusni  #husni  #kahwin  #hac  #pakej  #tunang  #kahwin  #kotabharu  #kb  #shahalam  #specialdaytoday  Follow & Like : Husni Arif Photography
Sungguh, kalau kita buka je cap botol Olivia ni, kita dapat bau harum yang semerbak. Wangi dia manis-manis dan menyenangkan. .
Bau dia ni tentu mengingatkan korang tentang sombody kan? Somebody yang jenis sopan, ayu dan matang. Mungkin cikgu-cikgu korang dulu, atau boss-boss korang sekarang. Ataupun ratu permaisuri dalam hati korang - mak yang paaaling kita sayang!
.
Nak cuba di sini --> www.wasap.my/60199802803
.
PROMO DROPSHIP DE'XANDRA
RM 30 SAHAJA SEUMUR HIDUP .
🆔 A2368 ( Emma Wangi )
.
#dexandra
#promodropship
#letpassionleadyou 
#dexandraperfume
#kualakrai
#labok
#longlasting
#bautahanlama
#mesrasolat
#setandingoriginal
#produkbumiputera
#dropshipwanted
#jadore
#agentguamusang
#bodyodourless
#dropshipdiperlukan
#chiku
#paloh
#guamusang
#machang
#kelantan
#airfreshener
#usahawanonline
#usahawanmuda
#olivia
#dexandraplane
#bazarpaknil
#airasia
#jeneralinsta
Sungguh, kalau kita buka je cap botol Olivia ni, kita dapat bau harum yang semerbak. Wangi dia manis-manis dan menyenangkan. . Bau dia ni tentu mengingatkan korang tentang sombody kan? Somebody yang jenis sopan, ayu dan matang. Mungkin cikgu-cikgu korang dulu, atau boss-boss korang sekarang. Ataupun ratu permaisuri dalam hati korang - mak yang paaaling kita sayang! . Nak cuba di sini --> www.wasap.my/60199802803 . PROMO DROPSHIP DE'XANDRA RM 30 SAHAJA SEUMUR HIDUP . 🆔 A2368 ( Emma Wangi ) . #dexandra  #promodropship  #letpassionleadyou  #dexandraperfume  #kualakrai  #labok  #longlasting  #bautahanlama  #mesrasolat  #setandingoriginal  #produkbumiputera  #dropshipwanted  #jadore  #agentguamusang  #bodyodourless  #dropshipdiperlukan  #chiku  #paloh  #guamusang  #machang  #kelantan  #airfreshener  #usahawanonline  #usahawanmuda  #olivia  #dexandraplane  #bazarpaknil  #airasia  #jeneralinsta 
.
💖 CL ELF 10 ML 💖
.
❌ Bukan deodoran
❌ Bukan minyak wangi
❌ Tak melekit
❌ Tak berminyak
.
✔️ NAMUN berkesan hilangkan bau badan hanya dengan beberapa semburan sebelum mandi.
.
FORMULA TURUN TEMURUN hilangkan bau badan dari pagi sampai ke malam.
.
Kini dalam bentuk lebih kompak, mudah di bawa ke mana-mana. Boleh diguna seisi keluarga. Jimat dan berbaloi.
.
HARGA
RM35.90 | RM39.90 SS

Caj Postage
RM8 | RM11 SS

WhatsApp Kak Wan SEKARANG untuk TAWARAN harga ISTIMEWA.

Type kod <CL ISTIMEWA> Send ke +60199298204
. 💖 CL ELF 10 ML 💖 . ❌ Bukan deodoran ❌ Bukan minyak wangi ❌ Tak melekit ❌ Tak berminyak . ✔️ NAMUN berkesan hilangkan bau badan hanya dengan beberapa semburan sebelum mandi. . FORMULA TURUN TEMURUN hilangkan bau badan dari pagi sampai ke malam. . Kini dalam bentuk lebih kompak, mudah di bawa ke mana-mana. Boleh diguna seisi keluarga. Jimat dan berbaloi. . HARGA RM35.90 | RM39.90 SS Caj Postage RM8 | RM11 SS WhatsApp Kak Wan SEKARANG untuk TAWARAN harga ISTIMEWA. Type kod Send ke +60199298204
Black + Maroon.. 🎀🎀
.
.
Saiz:
Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun) 
Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun) 
Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun) 
Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci

Saiz 1... RM20
Saiz 2... RM24
Saiz 3... RM28
.
.
Wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye 😊😊
.
.
Ribbon dijual berasingan
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #kelantan #melaka #terengganu #kedah #johor #penang #perak #negerisembilan #petalingjaya #johorbharu #putrajaya #pahang #kajang #ampang #langkawi #bayanlepas #klang #batupahat #ipoh #segamat #bangsar #cheras
Black + Maroon.. 🎀🎀 . . Saiz: Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun) Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun) Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun) Ukuran: Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci Saiz 1... RM20 Saiz 2... RM24 Saiz 3... RM28 . . Wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye 😊😊 . . Ribbon dijual berasingan . . * Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display . . #shahalam  #selangor  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #brunei  #singapore  #kelantan  #melaka  #terengganu  #kedah  #johor  #penang  #perak  #negerisembilan  #petalingjaya  #johorbharu  #putrajaya  #pahang  #kajang  #ampang  #langkawi  #bayanlepas  #klang  #batupahat  #ipoh  #segamat  #bangsar  #cheras 
I would rather own little and see the world 
than to own the world and see little of it..
.
#Malaysia #Kelantan #rather #own #little #see #world #sea #ocean #beach #shore #island #sky #stones #clouds #blue #waves #sand
😍 -  KENALI FIRMAX3..
FIRMAX3 adalah rawatan alternatif terbaik untuk Kesihatan & Kecantikan buat Lelaki & Wanita.. Krim ini sangat "mesra guna" kerana :
✔semudah sapu di NADI saja
✔berbau wangian herba
✔tidak melekit/berminyak
✔fungsi pelbagai/serbaguna
✔sesuai untuk semua golongan
✔mudah dibawa ke mana saja

Selain terkenal sebagai krim "Penganjal dan Penegang" kulit terbaik, Firmax3 juga terkenal dengan jolokan krim "Penstabil Hormon" Nombor 1 di Malaysia!

Formulasi Firmax3 ini akan "menstabilkan" hormon yang tidak seimbang serta "mengaktifkan" semula hormon yang kurang aktif malah yang tidak aktif.. untuk memastikan perjalanan "darah sihat" mengalir lancar serta meneutralkan keasidan dan radiasi dalam tubuh badan. Justeru, banyak masalah kesihatan dan penuaan dapat dirawat... Hanya dengan cara sapuan di NADI sahaja! 
Kini telah ramai yang mencuba dan dapat merasai sendiri kebaikan Firmax3 ini. "Repeat Order" demi "Repeat Order" dari para pengguna telah membuktikan krim ini sangat memberi kebaikan kepada luaran dan dalaman kesihatan. Anda bila lagi??? FIRMAX3...ALL IN ONE MAGIC CREAM!

#HARGA: RM170 (30GRAM)

Produk 💯% selamat digunakan
Berkesan 💯% utk merawat kesihatan anda
✅ Kita Sihat Dahulu, Baru Kita Cantikkkkk...
Cantik Di Dalam...Dan Terpaksa Cantik Diluar...
📲Berminat blh WhatsApp no 0123877279 
#firmax3 #magiccream #multicream #produkkecantikan #alhamdulillah #syukurselalu #igmalaysia #kedaionlinemalaysia #kamijual #sayajual #kelantan #sayajualonline #bazaarkl #bazarpaknil #igshop #produkkesihatan #macammacamada #lokalah #sayajualmurah #sideincome #jualanmurah #makeupmurah #financialfreedom
😍 - KENALI FIRMAX3.. FIRMAX3 adalah rawatan alternatif terbaik untuk Kesihatan & Kecantikan buat Lelaki & Wanita.. Krim ini sangat "mesra guna" kerana : ✔semudah sapu di NADI saja ✔berbau wangian herba ✔tidak melekit/berminyak ✔fungsi pelbagai/serbaguna ✔sesuai untuk semua golongan ✔mudah dibawa ke mana saja Selain terkenal sebagai krim "Penganjal dan Penegang" kulit terbaik, Firmax3 juga terkenal dengan jolokan krim "Penstabil Hormon" Nombor 1 di Malaysia! Formulasi Firmax3 ini akan "menstabilkan" hormon yang tidak seimbang serta "mengaktifkan" semula hormon yang kurang aktif malah yang tidak aktif.. untuk memastikan perjalanan "darah sihat" mengalir lancar serta meneutralkan keasidan dan radiasi dalam tubuh badan. Justeru, banyak masalah kesihatan dan penuaan dapat dirawat... Hanya dengan cara sapuan di NADI sahaja! Kini telah ramai yang mencuba dan dapat merasai sendiri kebaikan Firmax3 ini. "Repeat Order" demi "Repeat Order" dari para pengguna telah membuktikan krim ini sangat memberi kebaikan kepada luaran dan dalaman kesihatan. Anda bila lagi??? FIRMAX3...ALL IN ONE MAGIC CREAM! #HARGA : RM170 (30GRAM) Produk 💯% selamat digunakan Berkesan 💯% utk merawat kesihatan anda ✅ Kita Sihat Dahulu, Baru Kita Cantikkkkk... Cantik Di Dalam...Dan Terpaksa Cantik Diluar... 📲Berminat blh WhatsApp no 0123877279 #firmax3  #magiccream  #multicream  #produkkecantikan  #alhamdulillah  #syukurselalu  #igmalaysia  #kedaionlinemalaysia  #kamijual  #sayajual  #kelantan  #sayajualonline  #bazaarkl  #bazarpaknil  #igshop  #produkkesihatan  #macammacamada  #lokalah  #sayajualmurah  #sideincome  #jualanmurah  #makeupmurah  #financialfreedom 
Hot cheese pop sudah datang.. Cepat dapatkanya sekarang😍... @cakriasokn.store
.
Whatsapp: 0132345490 (link di bio)
.
Postage setiap isnin-jumaat 🚐
.
Balang kecil= Rm9
Balang besar= Rm23
.
Ada 3 Perasa :
- Hot Cheese Pop
- Belgium Choc Cheese Pop
- Cinnimon Cheese Pop
.
Rasa Lemak Keju Premium Yang Cukup UMMPH!~
.
Memang Cair Di Lidah ..Ya.. Caaaaaaaair Di Lidah~
.
#AllahuAkram #islam #Malaysia #penang  #perlis #kedah #perak #selangor #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #melaka #negerisembilan #pahang #sayangimalaysiaku #johorbahru #raya2018 #cheese #cheeselovers #cheesecakefactory
Hot cheese pop sudah datang.. Cepat dapatkanya sekarang😍... @cakriasokn.store . Whatsapp: 0132345490 (link di bio) . Postage setiap isnin-jumaat 🚐 . Balang kecil= Rm9 Balang besar= Rm23 . Ada 3 Perasa : - Hot Cheese Pop - Belgium Choc Cheese Pop - Cinnimon Cheese Pop . Rasa Lemak Keju Premium Yang Cukup UMMPH!~ . Memang Cair Di Lidah ..Ya.. Caaaaaaaair Di Lidah~ . #AllahuAkram  #islam  #Malaysia  #penang  #perlis  #kedah  #perak  #selangor  #kelantan  #terengganu  #sabah  #sarawak  #melaka  #negerisembilan  #pahang  #sayangimalaysiaku  #johorbahru  #raya2018  #cheese  #cheeselovers  #cheesecakefactory 
Man united away
Copy original
Rm45 free postage SM
Saiz S M L XL
Ws : 017-7082513

#feedbackcustomer  #feedbacksetiajersi #kelantan #johor #pahang #perak #perlis #penang #langkawi #kedah #sabah #sarawak #terengganu #selangor #melaka #jersibola #malaysia #setiajersi
.
Yuhuu! Stress keeew biji2 nakal tu ada dekat muka chuols? Senang jeee.chuols gunakan Dyas Scrub k? Gerenti skin chuols cantik mulus macam skin sistur niii
.
Biarkan kulit anda bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Yuhuu! Stress keeew biji2 nakal tu ada dekat muka chuols? Senang jeee.chuols gunakan Dyas Scrub k? Gerenti skin chuols cantik mulus macam skin sistur niii . Biarkan kulit anda bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
.
HARGA PROMOSI SEHINGGA 16/10 SAHAJA ‼️
HARGA PROMOSI SEHINGGA 16/10 SAHAJA ‼️
.
MINI KURUNG BY ANGGUN
.
JENIS KAIN
✅ 100% ENGLISH COTTON
.
CIRI-CIRI BAJU
✅ BAJU PENDEK ATAS LUTUT
✅ CUTTING BAJU CANTIK
✅ SPAN SEDERHANA NIPIS DI BAHAGIAN BAHU
✅ ADA ZIP SOROL DI BELAKANG & LENGAN BAJU
✅ FRIENDLY WUDHUK
.
CIRI-CIRI KAIN
✅ KAIN JENIS DUYUNG ALA MERMAID
✅ KAIN FULLY GETAH DAN BERZIP TEPI
.
SIZE : XS - 5XL
.
HARGA PROMOSI : RM65 EXC POSTAGE (SAH SEHINGGA 16/10)
.
NORMAL PRICE ⤵️
💰 RM70 EXC POSTAGE
💰 RM70 EXC POSTAGE
💰 RM70 EXC POSTAGE
.
📞 WHATSAPP : 0139454391
📞 WHATSAPP : 0139454391
📞 WHATSAPP : 0139454391
.
#minikurung #kurungcotton #kurungmurah #cottonmurah #angguncotton #kurungmoden #kurungpahang #kelantan #bajukurung #kurungmini
. HARGA PROMOSI SEHINGGA 16/10 SAHAJA ‼️ HARGA PROMOSI SEHINGGA 16/10 SAHAJA ‼️ . MINI KURUNG BY ANGGUN . JENIS KAIN ✅ 100% ENGLISH COTTON . CIRI-CIRI BAJU ✅ BAJU PENDEK ATAS LUTUT ✅ CUTTING BAJU CANTIK ✅ SPAN SEDERHANA NIPIS DI BAHAGIAN BAHU ✅ ADA ZIP SOROL DI BELAKANG & LENGAN BAJU ✅ FRIENDLY WUDHUK . CIRI-CIRI KAIN ✅ KAIN JENIS DUYUNG ALA MERMAID ✅ KAIN FULLY GETAH DAN BERZIP TEPI . SIZE : XS - 5XL . HARGA PROMOSI : RM65 EXC POSTAGE (SAH SEHINGGA 16/10) . NORMAL PRICE ⤵️ 💰 RM70 EXC POSTAGE 💰 RM70 EXC POSTAGE 💰 RM70 EXC POSTAGE . 📞 WHATSAPP : 0139454391 📞 WHATSAPP : 0139454391 📞 WHATSAPP : 0139454391 . #minikurung  #kurungcotton  #kurungmurah  #cottonmurah  #angguncotton  #kurungmoden  #kurungpahang  #kelantan  #bajukurung  #kurungmini 
Sebab pendek 😅
.
Taknak kan macam ni? jom usaha instagram ni @herbaltinggiofficial
@herbaltinggiofficial
.
Seller Ubat Tinggi terbesar dkt MALAYSIA
Open Cod Kuala Lumpur
Postage 2 hari sampai
.
.
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ubattinggi #emmamaembong #ctdk #heightupmalaysia #ubattinggimalaysia
Sebab pendek 😅 . Taknak kan macam ni? jom usaha instagram ni @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . Seller Ubat Tinggi terbesar dkt MALAYSIA Open Cod Kuala Lumpur Postage 2 hari sampai . . #kualalumpur  #johor  #kelantan  #kajang  #johorbahru  #batupahat  #kluang  #kulaijaya  #muar  #kotatinggi  #kereta  #lepas  #comel  #dadah  #wayang  #erafm  #nakbebel  #lawa  #aydajebat  #amarbahrain  #ubattinggi  #emmamaembong  #ctdk  #heightupmalaysia  #ubattinggimalaysia 
🔥Promosi Red Koi 🐠
🔥Promosi Red Koi 🐠
🔥Promosi Red Koi 🐠

GRED AAA
umur 4-5 bulan

Rm50 sepasang sahaja!
Rm50 sepasang sahaja!
Rm50 sepasang sahaja!

Free COD KB, K.Kerian & Pasir Mas, jauh Pos ( Semenanjung Malaysia Sahaja) 💯 ada jaminan ganti jika ikan mati

Berminat terus wasap kami bosku just tekan link ini
www.wasap.my/601112962041

Follow ig kami 😊
https://www.instagram.com/ikanguppykelantanmalaysia/

https://www.facebook.com/ikanguppykelantanmalaysia/

#ikanguppy #guppymalaysia 
#ikanhias #guppy #guppyfish #kelantan #malaysia #ikanhiasairtawar #guppies #guppymurah #betta #bettafish #ikanlaga #siamesefightingfish #udangairtawar #udang #udanghias #lobster #crayfish
🔥Promosi Red Koi 🐠 🔥Promosi Red Koi 🐠 🔥Promosi Red Koi 🐠 GRED AAA umur 4-5 bulan Rm50 sepasang sahaja! Rm50 sepasang sahaja! Rm50 sepasang sahaja! Free COD KB, K.Kerian & Pasir Mas, jauh Pos ( Semenanjung Malaysia Sahaja) 💯 ada jaminan ganti jika ikan mati Berminat terus wasap kami bosku just tekan link ini www.wasap.my/601112962041 Follow ig kami 😊 https://www.instagram.com/ikanguppykelantanmalaysia/ https://www.facebook.com/ikanguppykelantanmalaysia/ #ikanguppy  #guppymalaysia  #ikanhias  #guppy  #guppyfish  #kelantan  #malaysia  #ikanhiasairtawar  #guppies  #guppymurah  #betta  #bettafish  #ikanlaga  #siamesefightingfish  #udangairtawar  #udang  #udanghias  #lobster  #crayfish 
Man united away 18/19
Copy original
Rm45 free postage SM
Saiz S M L XL
Ws : 017-7082513

#feedbackcustomer  #feedbacksetiajersi #kelantan #johor #pahang #perak #perlis #penang #langkawi #kedah #sabah #sarawak #terengganu #selangor #melaka #jersibola #malaysia #setiajersi
Open order utk cod esok (area 👆) .

Jeruk asam boi
-pauh lemak
-nanas
-epal hijau

Harga
RM10/bekas (1 jenis buah)
RM12/bekas (buah campur)
*minimum order 2 bekas*
*Caj delivery ikut kawasan*

#jerukasamboi
#jerukpauhasamboi
#jerukepalasamboi
#jeruknanasasamboi
#kelantan
#cod
#agent
Throwback

Pelan2 kayuh , usah gopoh .
Biar perlahan dan santai , asal sampai .
Dari laju memecut , jem dipertengahan .

Rasa mcm mimpi , jejak jugak moto ni ke pantai timur . Risau jugak , yelah xpernah2 jln jauh mcm ni . Servis pun cuma tuka minyak enjin n brek blkg jer. Dgn clucth mcm na hbis , brek depan x makan , rantai da kejung , tayar sejak balik pahang yang lepas pun x tukar . Tp Alhamdulillah semuanya baik2 saja. Berkat doa mak ayah n org2 yg tersayang juga kawan2 .. Org lain dah lama jln jauh , aq umo 24 bru merasa 😂😂 xpe la..jnji merasa .. Ride kali ni rsanya ada 2 rekod aq dpt .  First , moto jalan 1800km .
2nd , jumpa org yg aq hnya kenal dlm medsoc sblm ni 😂 sejak 2013 . Hahaha . Rasa pelik jp msa jumpa . Ok la..atleast jumpa .

With : @jokerwavejohorean @jxmxljumirxn @blacking_94 @ehhelmy @syamimredzuan @azwan_06 @zafreei @adamlolllol 
#wave110i125i_ #PantaiTimur #Kelantan #Terengganu #1800km #jangantinggaldaku #SelatanKeTimur
Throwback Pelan2 kayuh , usah gopoh . Biar perlahan dan santai , asal sampai . Dari laju memecut , jem dipertengahan . Rasa mcm mimpi , jejak jugak moto ni ke pantai timur . Risau jugak , yelah xpernah2 jln jauh mcm ni . Servis pun cuma tuka minyak enjin n brek blkg jer. Dgn clucth mcm na hbis , brek depan x makan , rantai da kejung , tayar sejak balik pahang yang lepas pun x tukar . Tp Alhamdulillah semuanya baik2 saja. Berkat doa mak ayah n org2 yg tersayang juga kawan2 .. Org lain dah lama jln jauh , aq umo 24 bru merasa 😂😂 xpe la..jnji merasa .. Ride kali ni rsanya ada 2 rekod aq dpt . First , moto jalan 1800km . 2nd , jumpa org yg aq hnya kenal dlm medsoc sblm ni 😂 sejak 2013 . Hahaha . Rasa pelik jp msa jumpa . Ok la..atleast jumpa . With : @jokerwavejohorean @jxmxljumirxn @blacking_94 @ehhelmy @syamimredzuan @azwan_06 @zafreei @adamlolllol #wave110i125i_  #PantaiTimur  #Kelantan  #Terengganu  #1800km  #jangantinggaldaku  #SelatanKeTimur 
#CINDELLA12000mg 
Recommend to: . 
Whitening ❤️ Lighter Complexion & pigmentation. ❤️ Anti Oxidants. ❤️ Even Skin Complexion. ❤️ Anti Pigmentation/Freckles. ❤️Anti Black Spot/Age Spot ❤️Suppresses the formation of acne/blemish/pimples ❤️Minimize pores and improves skin complexion . . 
Cell Repair ❤️Healing Wounds and Scar. ❤️Stimulates Collagen. ❤️Detoxifies in liver . . 
Anti Aging ❤️Enhances The Production of Bloods ❤️Recover Injuries and Tissue . . 
Damages ❤️Smooth fine lines and wrinkles ❤️Enhance immunity, sleep stability ❤️ Smooth SkinLifting & Firming ❤️ Repair Loose and Sagging Skin ❤️Firmer and Lifted Skin ❤️Improve Skin Strength and Elasticity. .
.
We are selling 100% authentic (original) product and high quality product .
. 
Mai siapa nak join pos whatsapp
👇👇👇
http://www.wasap.my/60174841403
.
💯 Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick up
👷 Dripper list (Certain area only)

#cindelle3000 #cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #japanplatinum
#lcarnitene5g #liponsaure5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #johorbharu #johor #melaka #kedah #perlis #langkawi #singapore #sarawak #sabah #kelantan #terangganu
#CINDELLA12000mg  Recommend to: . Whitening ❤️ Lighter Complexion & pigmentation. ❤️ Anti Oxidants. ❤️ Even Skin Complexion. ❤️ Anti Pigmentation/Freckles. ❤️Anti Black Spot/Age Spot ❤️Suppresses the formation of acne/blemish/pimples ❤️Minimize pores and improves skin complexion . . Cell Repair ❤️Healing Wounds and Scar. ❤️Stimulates Collagen. ❤️Detoxifies in liver . . Anti Aging ❤️Enhances The Production of Bloods ❤️Recover Injuries and Tissue . . Damages ❤️Smooth fine lines and wrinkles ❤️Enhance immunity, sleep stability ❤️ Smooth SkinLifting & Firming ❤️ Repair Loose and Sagging Skin ❤️Firmer and Lifted Skin ❤️Improve Skin Strength and Elasticity. . . We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only) #cindelle3000  #cindellebooster  #tyreseblancII  #evgenisdumovit  #evgenisregenation  #placentastemcell  #japanplatinum  #lcarnitene5g  #liponsaure5g  #mesolipodic360  #lipolab  #premiumglucenta  #esenseuwhite  #glutax180000gr  #nc2450000  #veniscynexgen  #aquaskinveniscy  #johorbharu  #johor  #melaka  #kedah  #perlis  #langkawi  #singapore  #sarawak  #sabah  #kelantan  #terangganu 
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ™️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics  #chlush .
.
WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA)
.
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍 . i love you more😘😘 semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang. . NAMA DULU = DRK ™️. SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #eczema  #kulitkusam  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #acne  #melasma  #hyperpigmentation  #rhinitis  #obesity  #acnescar  #freelaser  #kosmetik  #cosmetics   #chlush  . . WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA) . +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 . FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ™️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics  #chlush .
.
WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA)
.
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍 . i love you more😘😘 semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang. . NAMA DULU = DRK ™️. SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #eczema  #kulitkusam  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #acne  #melasma  #hyperpigmentation  #rhinitis  #obesity  #acnescar  #freelaser  #kosmetik  #cosmetics   #chlush  . . WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA) . +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 . FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ™️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics  #chlush .
.
WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA)
.
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍 . i love you more😘😘 semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang. . NAMA DULU = DRK ™️. SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #eczema  #kulitkusam  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #acne  #melasma  #hyperpigmentation  #rhinitis  #obesity  #acnescar  #freelaser  #kosmetik  #cosmetics   #chlush  . . WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA) . +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 . FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ™️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics  #chlush .
.
WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA)
.
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍 . i love you more😘😘 semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang. . NAMA DULU = DRK ™️. SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #eczema  #kulitkusam  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #acne  #melasma  #hyperpigmentation  #rhinitis  #obesity  #acnescar  #freelaser  #kosmetik  #cosmetics   #chlush  . . WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA) . +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 . FB PAGES - CHLUSH
🍃 GREEN TEA CLEANSING WIPES 🍃
.
.
Sometimes no matter how thoroughly you scrub and lather up, it seems like you just can’t get all your makeup off.
.
BUT, with DYXY Green Tea Cleansing Wipes you can get every last bit of makeup off your skin! Yes, just like that 💕💖💕
.
.
#dyxycosmetics
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#bccreambydyana #teamtyka #dyxylovers #dyxykelantan #dyxykotabharu #dyxyviral #dyxyoriginal #kotabharu #kelantan #dyxycosmetics #dyxylover #dyxy
🍃 GREEN TEA CLEANSING WIPES 🍃 . . Sometimes no matter how thoroughly you scrub and lather up, it seems like you just can’t get all your makeup off. . BUT, with DYXY Green Tea Cleansing Wipes you can get every last bit of makeup off your skin! Yes, just like that 💕💖💕 . . #dyxycosmetics  #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy  #bccreambydyana  #teamtyka  #dyxylovers  #dyxykelantan  #dyxykotabharu  #dyxyviral  #dyxyoriginal  #kotabharu  #kelantan  #dyxycosmetics  #dyxylover  #dyxy 
🎉🎉SEPTEMBER "NINE" PROMO GUYSS🎉🎉
.
Hello sunshine.. Thank you to this lovely mom n daughter Pn Rosni n Cik Nina for choosing Hannan Medispa.. Alhamdulillah, makin ramai warga Gua Musang yg dtg ke @hannanmedispa.guamusang 😘 .
Mana yg xpnh dtg lagi, 🎼CEPAT2, JGN LAMBAT2🎼
.
SIAPA NAK TAU APA TU SEPTEMBER " NINE" YG TGH HOT DI @hannanmedispa.guamusang?? Jom pm kami sekarang sbb harga mmg murah kaw2 punya 😘
.
HM GUA MUSANG 📲 0173974643
HM GUA MUSANG 📲 0173974643
HM GUA MUSANG 📲 0173974643
.
#hannanmedispa #hannanmedispa.guamusang #beauty #letscantik #aesthetic #guamusang #guamusangkelantan #cleopatra #carbonpeel #hannancosmetic #hannanangels #flawless #cantik #eyelash #perming #malaysia #medispa #health #healthylifestyle #kelantan #jerawat #jeragat #affordable #kelantanese #skincare #cosmetics @hannanmedispa.guamusang @ejstyleguamusang @ikhwandelightsguamusang @avonguamusang
@norieybridal @asmaa_nordin @guamusangkkr1m
🎉🎉SEPTEMBER "NINE" PROMO GUYSS🎉🎉 . Hello sunshine.. Thank you to this lovely mom n daughter Pn Rosni n Cik Nina for choosing Hannan Medispa.. Alhamdulillah, makin ramai warga Gua Musang yg dtg ke @hannanmedispa.guamusang 😘 . Mana yg xpnh dtg lagi, 🎼CEPAT2, JGN LAMBAT2🎼 . SIAPA NAK TAU APA TU SEPTEMBER " NINE" YG TGH HOT DI @hannanmedispa.guamusang?? Jom pm kami sekarang sbb harga mmg murah kaw2 punya 😘 . HM GUA MUSANG 📲 0173974643 HM GUA MUSANG 📲 0173974643 HM GUA MUSANG 📲 0173974643 . #hannanmedispa  #hannanmedispa .guamusang #beauty  #letscantik  #aesthetic  #guamusang  #guamusangkelantan  #cleopatra  #carbonpeel  #hannancosmetic  #hannanangels  #flawless  #cantik  #eyelash  #perming  #malaysia  #medispa  #health  #healthylifestyle  #kelantan  #jerawat  #jeragat  #affordable  #kelantanese  #skincare  #cosmetics  @hannanmedispa.guamusang @ejstyleguamusang @ikhwandelightsguamusang @avonguamusang @norieybridal @asmaa_nordin @guamusangkkr1m
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ™️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics  #chlush .
.
WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA)
.
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍 . i love you more😘😘 semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang. . NAMA DULU = DRK ™️. SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #eczema  #kulitkusam  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #acne  #melasma  #hyperpigmentation  #rhinitis  #obesity  #acnescar  #freelaser  #kosmetik  #cosmetics   #chlush  . . WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA) . +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 . FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ™️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics  #chlush .
.
WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA)
.
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍 . i love you more😘😘 semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang. . NAMA DULU = DRK ™️. SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #eczema  #kulitkusam  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #acne  #melasma  #hyperpigmentation  #rhinitis  #obesity  #acnescar  #freelaser  #kosmetik  #cosmetics   #chlush  . . WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA) . +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 . FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ™️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics  #chlush .
.
WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA)
.
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍 . i love you more😘😘 semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang. . NAMA DULU = DRK ™️. SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #eczema  #kulitkusam  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #acne  #melasma  #hyperpigmentation  #rhinitis  #obesity  #acnescar  #freelaser  #kosmetik  #cosmetics   #chlush  . . WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA) . +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 . FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ™️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics  #chlush .
.
WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA)
.
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍 . i love you more😘😘 semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang. . NAMA DULU = DRK ™️. SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #eczema  #kulitkusam  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #acne  #melasma  #hyperpigmentation  #rhinitis  #obesity  #acnescar  #freelaser  #kosmetik  #cosmetics   #chlush  . . WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA) . +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 . FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.
.
NAMA DULU = DRK ™️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #eczema #kulitkusam #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics  #chlush .
.
WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA)
.
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
+60129546632 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Alhamdulillah testimoni terbaik Chlush by DrK 😍 . i love you more😘😘 semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang. . NAMA DULU = DRK ™️. SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #eczema  #kulitkusam  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #acne  #melasma  #hyperpigmentation  #rhinitis  #obesity  #acnescar  #freelaser  #kosmetik  #cosmetics   #chlush  . . WS ADMIN ONLINE (ZUNIRA) . +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 +60129546632 📲 . FB PAGES - CHLUSH
: VTMT
Circle Logo Tee
RM 109
Double Logo Shortpants
RM 159
-
@vtmtco
-
#vtmtco #locallab #penang #kelantan #malaysia #streetwearmalaysia
🆕🆕🆕
.
Grand Sport Code 11-451
10 Pilihan Warna
XS S M L XL 2XL 3XL
.
Kualiti tip-top & harga cnfrm murah.
Jom bisik2 dekat whatsapp yer..💪🏻💪🏻
.
Berminat klik je link nie dkt BIO www.wasap.my/60179048814

#jersimurah #eurekamalaysia #barangbaik #jersi #kedaijersi #kedaijersey #malaysia #kelantan #murah #power #berkualiti #bajubola #bolasepak #bolasepakmalaysia #futsalmalaysia #sukanmalaysia #jersipasukan #jersiteam #jerseyteam #jersyteamfutsal #jersymurah #jersimurahkl #jerseyfutsalmurah #jersionline
#warrix #real #worldcup2018 #worldcuprussia
🆕🆕🆕 . Grand Sport Code 11-451 10 Pilihan Warna XS S M L XL 2XL 3XL . Kualiti tip-top & harga cnfrm murah. Jom bisik2 dekat whatsapp yer..💪🏻💪🏻 . Berminat klik je link nie dkt BIO www.wasap.my/60179048814 #jersimurah  #eurekamalaysia  #barangbaik  #jersi  #kedaijersi  #kedaijersey  #malaysia  #kelantan  #murah  #power  #berkualiti  #bajubola  #bolasepak  #bolasepakmalaysia  #futsalmalaysia  #sukanmalaysia  #jersipasukan  #jersiteam  #jerseyteam  #jersyteamfutsal  #jersymurah  #jersimurahkl  #jerseyfutsalmurah  #jersionline  #warrix  #real  #worldcup2018  #worldcuprussia 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing
💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus
💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
💄KKM approval..So jgn risau😎
.
H a r g a : RM 8
.
Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang )
.
Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau )
.
#ipoh#kualalumpur#langkawi#penang#melaka#johor#sabah#sarawak#perak#malaysia#tudungcustommade#bazarpaknil#kelantan#kualalumpur#fazura#fattahamin#jannanick#neelofa#noradanish#farahnabilah#rozitachewan#errafazira#abbyabadi#ritarudaini#aliffsatar#sitinordiana#nelydiasenrose#uqashasenrose#elfiraloy#sufiansuhaimi
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #tudungcustommade #bazarpaknil #kelantan #kualalumpur #fazura #fattahamin #jannanick #neelofa #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi 
Makan Sushi Goreng dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀⠀
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #moodrepublik #ctdk #fattzura #seremban #lazadamalaysia #neelofa #kedah #kelantan #selangor #johorbahru #cheesepowdermurah #foodlovers #cheesepowderhalal #cheesesos  #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah  #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #serembanmacammacamada #uia #kptmbangi
Makan Sushi Goreng dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀ .⠀⠀ INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀ .⠀⠀ SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀ .⠀⠀ Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀ .⠀⠀ Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀ .⠀⠀ Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀⠀ ======================⠀⠀ SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀ ======================⠀⠀ .⠀⠀ 200 gm = RM 13⠀⠀ Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀ .⠀⠀ =============⠀⠀ POSTAGE⠀⠀ =============⠀⠀ .⠀⠀ 🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀ 🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀ 🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀ .⠀⠀ =================================⠀⠀ .⠀⠀ Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀ 📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀ 📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀ 📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀ .⠀⠀ #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualcheesepowder  #bazarpaknilmurah  #moodrepublik  #ctdk  #fattzura  #seremban  #lazadamalaysia  #neelofa  #kedah  #kelantan  #selangor  #johorbahru  #cheesepowdermurah  #foodlovers  #cheesepowderhalal  #cheesesos  #cheezywedges  #cheesemurah  #serbukcheese  #serbukcheesemurah  #serbukcheesesedap  #cheezycheese  #cheezy  #cheesepowdermalaysia  #serembanmacammacamada  #uia  #kptmbangi 
🛍WOWW!!!! WOWW!!!! WOWW!!!!🛍
·
VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml
(Limited stock)
·
1 for RM25 exc postage
3 for RM70 exc postage
(VS Paperbag add on rm5)
·
Pls Whatsapp for Available Scents:
·
TO ORDER
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
·
💯 Authentic made in USA
⛔NO IMITATION or GRADE
✅ALL ITEMS are READY STOCK
·
#victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriassecretoriginal #onlineseller #murahmurah #minyakwangi #perfumemurah #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #jb #johorbahru #sabah #sarawak #kelantan #terengganu #melaka #selangor #perak #kedah #penang #singapore #perlis
🛍WOWW!!!! WOWW!!!! WOWW!!!!🛍 · VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml (Limited stock) · 1 for RM25 exc postage 3 for RM70 exc postage (VS Paperbag add on rm5) · Pls Whatsapp for Available Scents: · TO ORDER 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 · 💯 Authentic made in USA ⛔NO IMITATION or GRADE ✅ALL ITEMS are READY STOCK · #victoriasecretbodymist  #victoriasecretmalaysia  #victoriassecretoriginal  #onlineseller  #murahmurah  #minyakwangi  #perfumemurah  #kedaionline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #sayajual  #kualalumpur  #jb  #johorbahru  #sabah  #sarawak  #kelantan  #terengganu  #melaka  #selangor  #perak  #kedah  #penang  #singapore  #perlis 
🛍WOWW!!!! WOWW!!!! WOWW!!!!🛍
·
VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml
(Limited stock)
·
1 for RM25 exc postage
3 for RM70 exc postage
(VS Paperbag add on rm5)
·
Pls Whatsapp for Available Scents:
·
TO ORDER
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
·
💯 Authentic made in USA
⛔NO IMITATION or GRADE
✅ALL ITEMS are READY STOCK
·
#victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriassecretoriginal #onlineseller #murahmurah #minyakwangi #perfumemurah #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #jb #johorbahru #sabah #sarawak #kelantan #terengganu #melaka #selangor #perak #kedah #penang #singapore #perlis
🛍WOWW!!!! WOWW!!!! WOWW!!!!🛍 · VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml (Limited stock) · 1 for RM25 exc postage 3 for RM70 exc postage (VS Paperbag add on rm5) · Pls Whatsapp for Available Scents: · TO ORDER 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 · 💯 Authentic made in USA ⛔NO IMITATION or GRADE ✅ALL ITEMS are READY STOCK · #victoriasecretbodymist  #victoriasecretmalaysia  #victoriassecretoriginal  #onlineseller  #murahmurah  #minyakwangi  #perfumemurah  #kedaionline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #sayajual  #kualalumpur  #jb  #johorbahru  #sabah  #sarawak  #kelantan  #terengganu  #melaka  #selangor  #perak  #kedah  #penang  #singapore  #perlis 
🛍WOWW!!!! WOWW!!!! WOWW!!!!🛍
·
VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml
(Limited stock)
·
1 for RM25 exc postage
3 for RM70 exc postage
(VS Paperbag add on rm5)
·
Pls Whatsapp for Available Scents:
·
TO ORDER
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
·
💯 Authentic made in USA
⛔NO IMITATION or GRADE
✅ALL ITEMS are READY STOCK
·
#victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriassecretoriginal #onlineseller #murahmurah #minyakwangi #perfumemurah #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #jb #johorbahru #sabah #sarawak #kelantan #terengganu #melaka #selangor #perak #kedah #penang #singapore #perlis
🛍WOWW!!!! WOWW!!!! WOWW!!!!🛍 · VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml (Limited stock) · 1 for RM25 exc postage 3 for RM70 exc postage (VS Paperbag add on rm5) · Pls Whatsapp for Available Scents: · TO ORDER 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 · 💯 Authentic made in USA ⛔NO IMITATION or GRADE ✅ALL ITEMS are READY STOCK · #victoriasecretbodymist  #victoriasecretmalaysia  #victoriassecretoriginal  #onlineseller  #murahmurah  #minyakwangi  #perfumemurah  #kedaionline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #sayajual  #kualalumpur  #jb  #johorbahru  #sabah  #sarawak  #kelantan  #terengganu  #melaka  #selangor  #perak  #kedah  #penang  #singapore  #perlis 
Happy kakak dtg buat rawatan dgn kami😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk  #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Happy kakak dtg buat rawatan dgn kami😚 . Ws admin SHUU 01121971207 Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #chlushbydrk  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin SHUU😘😘 -01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 . FB PAGES - CHLUSH
Feedback customer 🌷🌷
.
thanksss beli 😊
.
korset ni seriusly sangat2 selesa.. high kualiti dan yg penting 💯% ORIGINAL KORSET..
.
customer happy kami pon happy 😉
.
Seriusly tak menyesal beli sebab ✅SELESA
✅TAK SAKIT BILA PAKAI
✅MEMBANTU SHAPE & CURVEKAN BADAN
✅MEMBETULKAN POSTURE BADAN
.
yanggg pentinggg keyakinan diri bertambah 😘
....
haaaa saiz sehingga 6XL ! .
FREE POSTAGE + FREE GIFT !!
.
meh wasap 013-5850392✌
.
#feedback #korset #korsetpembakarlemak #korsetmurahmalaysia #korsetindonesia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #kualalumpur #bruneishop #bruneiig #produkkurus #sayanakslim #sayanakkurus #kuruscepat #diet #tipsdiet #dietmudah #igersmalaya #igersmalaysia #malaysia #johor #selangor #kelantan #feedback
Feedback customer 🌷🌷 . thanksss beli 😊 . korset ni seriusly sangat2 selesa.. high kualiti dan yg penting 💯% ORIGINAL KORSET.. . customer happy kami pon happy 😉 . Seriusly tak menyesal beli sebab ✅SELESA ✅TAK SAKIT BILA PAKAI ✅MEMBANTU SHAPE & CURVEKAN BADAN ✅MEMBETULKAN POSTURE BADAN . yanggg pentinggg keyakinan diri bertambah 😘 .... haaaa saiz sehingga 6XL ! . FREE POSTAGE + FREE GIFT !! . meh wasap 013-5850392✌ . #feedback  #korset  #korsetpembakarlemak  #korsetmurahmalaysia  #korsetindonesia  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungmalaysia  #kualalumpur  #bruneishop  #bruneiig  #produkkurus  #sayanakslim  #sayanakkurus  #kuruscepat  #diet  #tipsdiet  #dietmudah  #igersmalaya  #igersmalaysia  #malaysia  #johor  #selangor  #kelantan  #feedback 
🛍WOWW!!!! WOWW!!!! WOWW!!!!🛍
·
VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml
(Limited stock)
·
1 for RM25 exc postage
3 for RM70 exc postage
(VS Paperbag add on rm5)
·
Pls Whatsapp for Available Scents:
·
TO ORDER
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
·
💯 Authentic made in USA
⛔NO IMITATION or GRADE
✅ALL ITEMS are READY STOCK
·
#victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriassecretoriginal #onlineseller #murahmurah #minyakwangi #perfumemurah #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #jb #johorbahru #sabah #sarawak #kelantan #terengganu #melaka #selangor #perak #kedah #penang #singapore #perlis
🛍WOWW!!!! WOWW!!!! WOWW!!!!🛍 · VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml (Limited stock) · 1 for RM25 exc postage 3 for RM70 exc postage (VS Paperbag add on rm5) · Pls Whatsapp for Available Scents: · TO ORDER 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 · 💯 Authentic made in USA ⛔NO IMITATION or GRADE ✅ALL ITEMS are READY STOCK · #victoriasecretbodymist  #victoriasecretmalaysia  #victoriassecretoriginal  #onlineseller  #murahmurah  #minyakwangi  #perfumemurah  #kedaionline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #sayajual  #kualalumpur  #jb  #johorbahru  #sabah  #sarawak  #kelantan  #terengganu  #melaka  #selangor  #perak  #kedah  #penang  #singapore  #perlis 
Tona tak sekata?😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk  #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Tona tak sekata?😚 . Ws admin SHUU 01121971207 Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #chlushbydrk  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin SHUU😘😘 -01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 . FB PAGES - CHLUSH
Happy kakak dtg buat rawatan dgn kami😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk  #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Happy kakak dtg buat rawatan dgn kami😚 . Ws admin SHUU 01121971207 Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #chlushbydrk  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin SHUU😘😘 -01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 . FB PAGES - CHLUSH
Melawan dan mengurangkan HIV(AIDS)

N E X T  L E V E L 
BIG MONEY 💰 
#suncentury#stemcell#biotechnology#suncenturyglobalnetwork#entreprenuer#crypto#stemcell #gincellcafe#stemcelltherapy#biotechnology#glorygroup#pulaupinang#perak#selangor #kualalumpur#negerisembilan#kelantan #pahang#perlis#kedah#melaka#johor#singapore#sabah#sarawak#bruniedarussalam#indonesia#bandung#jakarta#medan#jogjakarta#vietnam 
Make sure to like / comment / follow 
Sun century entrepreneur global net work 
https://chat.whatsapp.com/76O4s0MSfZuLnd4WRrAX04
Melawan dan mengurangkan HIV(AIDS) N E X T L E V E L BIG MONEY 💰 #suncentury #stemcell #biotechnology #suncenturyglobalnetwork #entreprenuer #crypto #stemcell  #gincellcafe #stemcelltherapy #biotechnology #glorygroup #pulaupinang #perak #selangor  #kualalumpur #negerisembilan #kelantan  #pahang #perlis #kedah #melaka #johor #singapore #sabah #sarawak #bruniedarussalam #indonesia #bandung #jakarta #medan #jogjakarta #vietnam  Make sure to like / comment / follow Sun century entrepreneur global net work https://chat.whatsapp.com/76O4s0MSfZuLnd4WRrAX04
G-SHOCK GMW-B5000 AUTO LIGHT 1:1 Copy 
Stainless Steel 
FREE Pos sm 🚚, +RM5ss ✈️
Price:RM180
Tekan link di 👇 untuk pertanyaan:-
www.wasap.my/60172000678
www.wasap.my/60172000678
www.wasap.my/60172000678

#jammurah 
#jamcantik 
#jamberjenama 
#jamcouple 
#igshop 
#sayajualjam 
#peniagaonline 
#onlineseller 
#lokalah 
#bazaarpaknil
#dropship 
#barangbaik 
#viral 
#barangpanas 
#jualanmurah #sayajualmurah 
#terengganu 
#kelantan 
#pahang 
#kl 
#selangorku 
#johorbahru 
#jdt 
#bangkitbersama
#kedahan #perlisinderakayangan #pulaupinang
G-SHOCK GMW-B5000 AUTO LIGHT 1:1 Copy Stainless Steel FREE Pos sm 🚚, +RM5ss ✈️ Price:RM180 Tekan link di 👇 untuk pertanyaan:- www.wasap.my/60172000678 www.wasap.my/60172000678 www.wasap.my/60172000678 #jammurah  #jamcantik  #jamberjenama  #jamcouple  #igshop  #sayajualjam  #peniagaonline  #onlineseller  #lokalah  #bazaarpaknil  #dropship  #barangbaik  #viral  #barangpanas  #jualanmurah  #sayajualmurah  #terengganu  #kelantan  #pahang  #kl  #selangorku  #johorbahru  #jdt  #bangkitbersama  #kedahan  #perlisinderakayangan  #pulaupinang 
FILA GOLF (ALL BLACK)
.
.
SIZE 41-45
.
.
Harga:
RM95sm
RM100ss
.
.
For purchase whatsapp at 0132980486
.
.
Happy shopping guys!
.
.
#jamtanganmalaysia #jamtanganmurah #gshock #babyg #casiomalaysia #jamtangan #shahalam #malaysia #kualaterengganu #kualalumpur #perak #kelantan #sajat #jam #jamtangankulit #jammurah #jammalaysiamurah #kasutmurah #kasutmurahgila #kasutmurahmalaysia #airforce #kasutmalaysia #stylo #murahmurah
FILA GOLF (ALL BLACK)
.
.
SIZE 41-45
.
.
Harga:
RM95sm
RM100ss
.
.
For purchase whatsapp at 0132980486
.
.
Happy shopping guys!
.
.
#jamtanganmalaysia #jamtanganmurah #gshock #babyg #casiomalaysia #jamtangan #shahalam #malaysia #kualaterengganu #kualalumpur #perak #kelantan #sajat #jam #jamtangankulit #jammurah #jammalaysiamurah #kasutmurah #kasutmurahgila #kasutmurahmalaysia #airforce #kasutmalaysia #stylo #murahmurah
FILA GOLF (ALL BLACK)
.
.
SIZE 41-45
.
.
Harga:
RM95sm
RM100ss
.
.
For purchase whatsapp at 0132980486
.
.
Happy shopping guys!
.
.
#jamtanganmalaysia #jamtanganmurah #gshock #babyg #casiomalaysia #jamtangan #shahalam #malaysia #kualaterengganu #kualalumpur #perak #kelantan #sajat #jam #jamtangankulit #jammurah #jammalaysiamurah #kasutmurah #kasutmurahgila #kasutmurahmalaysia #airforce #kasutmalaysia #stylo #murahmurah
Tak ada yang mustahil dalam dunia ni...😊
.
Termasuk laaa memiliki Bawal Clara Headband by @official_tracync ni... hehe
.
Ws now 011-56760470 😉
#bawalhouse#kotabharu#kelantan#johor#shahalam#selangor#bangi#bandarbarubangi#sarawak#sabah#brunei#singapore
G-SHOCK GMW-B5000 AUTO LIGHT 1:1 Copy 
Stainless Steel 
FREE Pos sm 🚚, +RM5ss ✈️
Price:RM180
Tekan link di 👇 untuk pertanyaan:-
www.wasap.my/60172000678
www.wasap.my/60172000678
www.wasap.my/60172000678

#jammurah 
#jamcantik 
#jamberjenama 
#jamcouple 
#igshop 
#sayajualjam 
#peniagaonline 
#onlineseller 
#lokalah 
#bazaarpaknil
#dropship 
#barangbaik 
#viral 
#barangpanas 
#jualanmurah #sayajualmurah 
#terengganu 
#kelantan 
#pahang 
#kl 
#selangorku 
#johorbahru 
#jdt 
#bangkitbersama
#kedahan #perlisinderakayangan #pulaupinang
G-SHOCK GMW-B5000 AUTO LIGHT 1:1 Copy Stainless Steel FREE Pos sm 🚚, +RM5ss ✈️ Price:RM180 Tekan link di 👇 untuk pertanyaan:- www.wasap.my/60172000678 www.wasap.my/60172000678 www.wasap.my/60172000678 #jammurah  #jamcantik  #jamberjenama  #jamcouple  #igshop  #sayajualjam  #peniagaonline  #onlineseller  #lokalah  #bazaarpaknil  #dropship  #barangbaik  #viral  #barangpanas  #jualanmurah  #sayajualmurah  #terengganu  #kelantan  #pahang  #kl  #selangorku  #johorbahru  #jdt  #bangkitbersama  #kedahan  #perlisinderakayangan  #pulaupinang 
G-SHOCK GMW-B5000 AUTO LIGHT 1:1 Copy 
Stainless Steel 
FREE Pos sm 🚚, +RM5ss ✈️
Price:RM180
Tekan link di 👇 untuk pertanyaan:-
www.wasap.my/60172000678
www.wasap.my/60172000678
www.wasap.my/60172000678

#jammurah 
#jamcantik 
#jamberjenama 
#jamcouple 
#igshop 
#sayajualjam 
#peniagaonline 
#onlineseller 
#lokalah 
#bazaarpaknil
#dropship 
#barangbaik 
#viral 
#barangpanas 
#jualanmurah #sayajualmurah 
#terengganu 
#kelantan 
#pahang 
#kl 
#selangorku 
#johorbahru 
#jdt 
#bangkitbersama
#kedahan #perlisinderakayangan #pulaupinang
G-SHOCK GMW-B5000 AUTO LIGHT 1:1 Copy Stainless Steel FREE Pos sm 🚚, +RM5ss ✈️ Price:RM180 Tekan link di 👇 untuk pertanyaan:- www.wasap.my/60172000678 www.wasap.my/60172000678 www.wasap.my/60172000678 #jammurah  #jamcantik  #jamberjenama  #jamcouple  #igshop  #sayajualjam  #peniagaonline  #onlineseller  #lokalah  #bazaarpaknil  #dropship  #barangbaik  #viral  #barangpanas  #jualanmurah  #sayajualmurah  #terengganu  #kelantan  #pahang  #kl  #selangorku  #johorbahru  #jdt  #bangkitbersama  #kedahan  #perlisinderakayangan  #pulaupinang 
Dinner harini pakai Bawal Crown Lola ni pon xde masalah kan...Simple dan sangat mudah digayakan di mana2 pon... 😉
.
Bawal Crown Lola by @official_tracync
.
Ws now 011-56760470 😉
#bawalhouse#kotabharu#kelantan#johor#shahalam#selangor#bangi#bandarbarubangi#sarawak#sabah#brunei#singapore
G-SHOCK GMW-B5000 AUTO LIGHT 1:1 Copy 
Stainless Steel 
FREE Pos sm 🚚, +RM5ss ✈️
Price:RM180
Tekan link di 👇 untuk pertanyaan:-
www.wasap.my/60172000678
www.wasap.my/60172000678
www.wasap.my/60172000678

#jammurah 
#jamcantik 
#jamberjenama 
#jamcouple 
#igshop 
#sayajualjam 
#peniagaonline 
#onlineseller 
#lokalah 
#bazaarpaknil
#dropship 
#barangbaik 
#viral 
#barangpanas 
#jualanmurah #sayajualmurah 
#terengganu 
#kelantan 
#pahang 
#kl 
#selangorku 
#johorbahru 
#jdt 
#bangkitbersama
#kedahan #perlisinderakayangan #pulaupinang
G-SHOCK GMW-B5000 AUTO LIGHT 1:1 Copy Stainless Steel FREE Pos sm 🚚, +RM5ss ✈️ Price:RM180 Tekan link di 👇 untuk pertanyaan:- www.wasap.my/60172000678 www.wasap.my/60172000678 www.wasap.my/60172000678 #jammurah  #jamcantik  #jamberjenama  #jamcouple  #igshop  #sayajualjam  #peniagaonline  #onlineseller  #lokalah  #bazaarpaknil  #dropship  #barangbaik  #viral  #barangpanas  #jualanmurah  #sayajualmurah  #terengganu  #kelantan  #pahang  #kl  #selangorku  #johorbahru  #jdt  #bangkitbersama  #kedahan  #perlisinderakayangan  #pulaupinang 
#mudah sangat nk buat nih sebab ia
perlu di bancuh hanya dgn air panas shj
.
No need tambah apa² lg dh. Hanya bancuh dgn air panas dan kacau hingga sebati
.
Mudah sgt. Sangat sesuai di hidang utk mkn bersama² keluarga tersayang
.
#halalcheesepowderbyNFZ #tokeycheeseNFZ #serbukcheese #cheesemurah #cheesepowder #seasoningcheesepowder #cheesepowdersupering #serbukkeju  #cheesepowdermurah  #cheesepowderkfc #kfccheesepowder #kfcmashedpotato #cheeseleleh #japalenocheese #cheeseterbaik #visitmyig #igbisness #igmalaysia #sayajual #bazarpaknil #kelantan #pengkalanchepa #pantaicahayabulan #kotabharu #igkelantan #jualanmurah #jualanmega #dramamonalisa #raya2018
#mudah  sangat nk buat nih sebab ia perlu di bancuh hanya dgn air panas shj . No need tambah apa² lg dh. Hanya bancuh dgn air panas dan kacau hingga sebati . Mudah sgt. Sangat sesuai di hidang utk mkn bersama² keluarga tersayang . #halalcheesepowderbyNFZ  #tokeycheeseNFZ  #serbukcheese  #cheesemurah  #cheesepowder  #seasoningcheesepowder  #cheesepowdersupering  #serbukkeju  #cheesepowdermurah  #cheesepowderkfc  #kfccheesepowder  #kfcmashedpotato  #cheeseleleh  #japalenocheese  #cheeseterbaik  #visitmyig  #igbisness  #igmalaysia  #sayajual  #bazarpaknil  #kelantan  #pengkalanchepa  #pantaicahayabulan  #kotabharu  #igkelantan  #jualanmurah  #jualanmega  #dramamonalisa  #raya2018 
Kanan atau kiri🤔🤔🤔
Susah laaa nak buat pilihan...dua2 warna kegemaran niii 😍
.
Bawal Crown Alina by @official_tracync
.
Ws now 01156760470😉
#bawalhouse#kotabharu#kelantan#johor#shahalam#selangor#bangi#bandarbarubangi#sarawak#sabah#brunei#singapore
Nak bibir cantik?😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk  #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Nak bibir cantik?😚 . Ws admin SHUU 01121971207 Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #chlushbydrk  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin SHUU😘😘 -01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 . FB PAGES - CHLUSH
Nak bibir cantik?😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk  #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Nak bibir cantik?😚 . Ws admin SHUU 01121971207 Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #chlushbydrk  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin SHUU😘😘 -01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 . FB PAGES - CHLUSH
NEW💕
FILA HERITAGE 2 WHITE BLACK
.
.
SIZE 41-45
.
.
Harga:
RM95sm
RM100ss
.
.
For purchase whatsapp at 0132980486
.
.
Happy shopping guys!
.
.
#jamtanganmalaysia #jamtanganmurah #gshock #babyg #casiomalaysia #jamtangan #shahalam #malaysia #kualaterengganu #kualalumpur #perak #kelantan #sajat #jam #jamtangankulit #jammurah #jammalaysiamurah #kasutmurah #kasutmurahgila #kasutmurahmalaysia #airforce #kasutmalaysia #stylo #murahmurah
NEW💕
FILA HERITAGE 2 WHITE BLACK
.
.
SIZE 41-45
.
.
Harga:
RM95sm
RM100ss
.
.
For purchase whatsapp at 0132980486
.
.
Happy shopping guys!
.
.
#jamtanganmalaysia #jamtanganmurah #gshock #babyg #casiomalaysia #jamtangan #shahalam #malaysia #kualaterengganu #kualalumpur #perak #kelantan #sajat #jam #jamtangankulit #jammurah #jammalaysiamurah #kasutmurah #kasutmurahgila #kasutmurahmalaysia #airforce #kasutmalaysia #stylo #murahmurah
Nak bibir cantik?😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk  #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH
Nak bibir cantik?😚 . Ws admin SHUU 01121971207 Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #parutjerawat  #kurusbadan  #sakiturat  #kulitsensitif  #psoriasis  #eczema  #kulitkusam  #kulitgelap  #drkno5  #solitemolite  #gojessmojess  #drk  #drkkosmetik  #kotabharu  #chlush  #chlushbydrk  #malaysia  #kelantan  #acne  #melasma  #acnescar  #slimming  #prp  #laser  #whitening  #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin SHUU😘😘 -01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 - 01121971207📲 . FB PAGES - CHLUSH
NEW💕
FILA HERITAGE 2 WHITE BLACK
.
.
SIZE 41-45
.
.
Harga:
RM95sm
RM100ss
.
.
For purchase whatsapp at 0132980486
.
.
Happy shopping guys!
.
.
#jamtanganmalaysia #jamtanganmurah #gshock #babyg #casiomalaysia #jamtangan #shahalam #malaysia #kualaterengganu #kualalumpur #perak #kelantan #sajat #jam #jamtangankulit #jammurah #jammalaysiamurah #kasutmurah #kasutmurahgila #kasutmurahmalaysia #airforce #kasutmalaysia #stylo #murahmurah
Milo tabur and Teapot Choc Flavour on top, pehhh!

Dah boleh buat ala-ala Hershey's syrup dah susu Teapot tu. Harga pon MURAH 😄

Ws cecepat tauuu +60139985617😘

#teapot #teapotviral #teapotmurah #teapotthai #hargamurah #condensedmilk #flavouredmilk #susupekatmanis#susupekatviral#susupekattiub#chocolate#strawberry#milk#yummy#tehviral#tudungbawalmurah#bawaltaburmurah#kelantan#kuantan#teapotmilktube#teapotmilkflavour#teapotmurah#teapotmilkviral#viral
Milo tabur and Teapot Choc Flavour on top, pehhh! Dah boleh buat ala-ala Hershey's syrup dah susu Teapot tu. Harga pon MURAH 😄 Ws cecepat tauuu +60139985617😘 #teapot  #teapotviral  #teapotmurah  #teapotthai  #hargamurah  #condensedmilk  #flavouredmilk  #susupekatmanis #susupekatviral #susupekattiub #chocolate #strawberry #milk #yummy #tehviral #tudungbawalmurah #bawaltaburmurah #kelantan #kuantan #teapotmilktube #teapotmilkflavour #teapotmurah #teapotmilkviral #viral 
🛍WOW!!!! WOW!!!! WOW!!!!🛍
·
VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml
(Limited stock)

1 for RM25 exc postage
3 for RM70 exc postage
(VS Paperbag add on rm5)
.
Pls whatsapp for Available Scents

TO ORDER
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
.
💯 Authentic made in USA
⛔NO IMITATION or GRADE
✅ALL ITEMS are READY STOCK
.
#victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriassecretoriginal #onlineseller #murahmurah #minyakwangi #perfumemurah #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #jb #johorbahru #sabah #sarawak #kelantan #terengganu #melaka #selangor #perak #kedah #penang #singapore #perlis
🛍WOW!!!! WOW!!!! WOW!!!!🛍 · VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml (Limited stock) 1 for RM25 exc postage 3 for RM70 exc postage (VS Paperbag add on rm5) . Pls whatsapp for Available Scents TO ORDER 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 . 💯 Authentic made in USA ⛔NO IMITATION or GRADE ✅ALL ITEMS are READY STOCK . #victoriasecretbodymist  #victoriasecretmalaysia  #victoriassecretoriginal  #onlineseller  #murahmurah  #minyakwangi  #perfumemurah  #kedaionline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #sayajual  #kualalumpur  #jb  #johorbahru  #sabah  #sarawak  #kelantan  #terengganu  #melaka  #selangor  #perak  #kedah  #penang  #singapore  #perlis 
🛍WOW!!!! WOW!!!! WOW!!!!🛍
·
VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml
(Limited stock)

1 for RM25 exc postage
3 for RM70 exc postage
(VS Paperbag add on rm5)
.
Pls whatsapp for Available Scents

TO ORDER
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
📲 whatsapp 01121013383
.
💯 Authentic made in USA
⛔NO IMITATION or GRADE
✅ALL ITEMS are READY STOCK
.
#victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriassecretoriginal #onlineseller #murahmurah #minyakwangi #perfumemurah #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #jb #johorbahru #sabah #sarawak #kelantan #terengganu #melaka #selangor #perak #kedah #penang #singapore #perlis
🛍WOW!!!! WOW!!!! WOW!!!!🛍 · VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST 250ml (Limited stock) 1 for RM25 exc postage 3 for RM70 exc postage (VS Paperbag add on rm5) . Pls whatsapp for Available Scents TO ORDER 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 📲 whatsapp 01121013383 . 💯 Authentic made in USA ⛔NO IMITATION or GRADE ✅ALL ITEMS are READY STOCK . #victoriasecretbodymist  #victoriasecretmalaysia  #victoriassecretoriginal  #onlineseller  #murahmurah  #minyakwangi  #perfumemurah  #kedaionline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #sayajual  #kualalumpur  #jb  #johorbahru  #sabah  #sarawak  #kelantan  #terengganu  #melaka  #selangor  #perak  #kedah  #penang  #singapore  #perlis