an online Instagram web viewer

#kekhantaran medias

Photos

Last bake for today. Pastry Fruit Cake size 8” only at RM45!.
.

Place your order now!
.
🚗COD Seremban
💕Self pick up at Taman Nusa Intan Senawang. (Pick up by 1pm onwards)
💕Whatsapp +6012-6716961 (click link in bio).
.
.

#kekseremban 
#bakerseremban #keksedap #kekbangi 
#kekputrajaya  #BuaianBerendoi #BuaianCukurJambul
#Hantaran #KekHantaran #KekTunang #KekKawin #uitmseremban3 #bazarpaknilkek #keknilai #kekmurah
#kekmarblesexy #kekmarblecoklat #buttercake #kekbutterpelangi #buttercakes #kekbutter #butterkek #kekmarbleseremban #kekbutterseremban  #kekmarblesedap #sayajualcake  #kekmarblesusu #fruitpastrycake #fruitpastrycakeseremban #kekviral
Last bake for today. Pastry Fruit Cake size 8” only at RM45!. . Place your order now! . 🚗COD Seremban 💕Self pick up at Taman Nusa Intan Senawang. (Pick up by 1pm onwards) 💕Whatsapp +6012-6716961 (click link in bio). . . #kekseremban  #bakerseremban  #keksedap  #kekbangi  #kekputrajaya  #BuaianBerendoi  #BuaianCukurJambul  #Hantaran  #KekHantaran  #KekTunang  #KekKawin  #uitmseremban3  #bazarpaknilkek  #keknilai  #kekmurah  #kekmarblesexy  #kekmarblecoklat  #buttercake  #kekbutterpelangi  #buttercakes  #kekbutter  #butterkek  #kekmarbleseremban  #kekbutterseremban  #kekmarblesedap  #sayajualcake  #kekmarblesusu  #fruitpastrycake  #fruitpastrycakeseremban  #kekviral 
#kekbuttercream yang bukan sahaja sesuai untuk #kekhantaran #kekkahwin ramai juga customer yang order untuk ibu tersayang, #kekclassic mcm ni sesuai untuk semua peringkat umur, #fugdecake padu ini pasti buat anda teringat2
boleh dm, komen, WhatsApp 0183660345 (tekan je link kat bio instagram) untuk order.

Delivery setiap hari sekitar #kl #selangor #seremban #senawang
#rawang #sungaibuloh #sungaibuaya #bukitberuntung #bukitsentosa #serendah #selayang #antaragapi #batangkali #rasa #kualakububharu
#kekbuttercream  yang bukan sahaja sesuai untuk #kekhantaran  #kekkahwin  ramai juga customer yang order untuk ibu tersayang, #kekclassic  mcm ni sesuai untuk semua peringkat umur, #fugdecake  padu ini pasti buat anda teringat2 boleh dm, komen, WhatsApp 0183660345 (tekan je link kat bio instagram) untuk order. Delivery setiap hari sekitar #kl  #selangor  #seremban  #senawang  #rawang  #sungaibuloh  #sungaibuaya  #bukitberuntung  #bukitsentosa  #serendah  #selayang  #antaragapi  #batangkali  #rasa  #kualakububharu 
🎂 .
Have faith.. 💗.
.
🍫 Flavour : Chocolate Caramel.
👩‍🍳 can customised to any theme
🍰 Pickup at Sri Rampai, KL (FOC) / 🛵 Delivery Klang Valley (extracharge)
.
📲 Do DM/SMS/Whatsapp Tiki at 0129336814 for any enquiries and booking 😘.
.
#customcake #customizedcakeskl #customcakekl #sugarcandyMY #cakekl #kekmurahkl #kekcantikkl #sayajualkek #birthdaycakekl #kekhantaran #engagementcake #weddingcake #themedcakekl #surprisedeliverykl #surprisedelivery
🎂 . Have faith.. 💗. . 🍫 Flavour : Chocolate Caramel. 👩‍🍳 can customised to any theme 🍰 Pickup at Sri Rampai, KL (FOC) / 🛵 Delivery Klang Valley (extracharge) . 📲 Do DM/SMS/Whatsapp Tiki at 0129336814 for any enquiries and booking 😘. . #customcake  #customizedcakeskl  #customcakekl  #sugarcandyMY  #cakekl  #kekmurahkl  #kekcantikkl  #sayajualkek  #birthdaycakekl  #kekhantaran  #engagementcake  #weddingcake  #themedcakekl  #surprisedeliverykl  #surprisedelivery 
Ada ni ha tengah siapkan kek viral : Fruit Pastry Cake untuk jiran rumah mak hehe. Pandai mak ku mempromosikan bisnes anak beliau. Sebab tu saya sayanggg mak saya to the moon and back! 😍👏
.
Siapa nak selit order untuk esok,  masih boleh sehingga jam 9malam ni beserta full payment ya
.
#muazzinbakery #fruitpastrycake #kekviral #dessertshahalam #shahalam #jalankebun
Ada ni ha tengah siapkan kek viral : Fruit Pastry Cake untuk jiran rumah mak hehe. Pandai mak ku mempromosikan bisnes anak beliau. Sebab tu saya sayanggg mak saya to the moon and back! 😍👏 . Siapa nak selit order untuk esok, masih boleh sehingga jam 9malam ni beserta full payment ya . #muazzinbakery  #fruitpastrycake  #kekviral  #dessertshahalam  #shahalam  #jalankebun 
Asslkum & selamat petang🤗
baru ade kesempatan nak update😅
.
cake banyak baru restock 
kot-kot ade yg berkenan mai singgah esok
.
cupcake pon byk restock. sambil makan cupcake boleh minum coffee☕️
.
hurry up girl's get september promo🤗
.
😅
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #terasjernang #kekcheras #bangilama #bangiperdana #kekbangi #bakerybangi #baking #rarakitchy #sayajualkek #jualkek #sayajual #putrajaya #kajang #bakerbangi #bangi #tempahkekbangi #rarakitchy #bandarbarubangi #seksyen3bangi #bangiseksyen3 #seksyen2bangi #bangisentral #keksedapbangi #bangicommunity
.
Asslkum & selamat petang🤗 baru ade kesempatan nak update😅 . cake banyak baru restock kot-kot ade yg berkenan mai singgah esok . cupcake pon byk restock. sambil makan cupcake boleh minum coffee☕️ . hurry up girl's get september promo🤗 . 😅 . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #keksemenyih  #terasjernang  #kekcheras  #bangilama  #bangiperdana  #kekbangi  #bakerybangi  #baking  #rarakitchy  #sayajualkek  #jualkek  #sayajual  #putrajaya  #kajang  #bakerbangi  #bangi  #tempahkekbangi  #rarakitchy  #bandarbarubangi  #seksyen3bangi  #bangiseksyen3  #seksyen2bangi  #bangisentral  #keksedapbangi  #bangicommunity  .
Kek Buah Kukus Zafira
♢ Moist
♢ Sedap
♢ Padat
♢ Harum Butter
♢ Tanpa Pengawet
♢ Tanpa Pewarna
♢ Limpahan Buah
.
Whatsapp ke wasap.my/60173778728/KekBuahKukus
.
Kami ada size 200gm & 750gm
.
Kek Buah Kukus kami diperakui kurang manis, lebih buah, lembap, padat, harum, kaya dengan rasa lemak butter asli dan sedap seperti kek buah yang disediakan oleh ibu-ibu kita dahulu
.
Menggunakan bahan premium dengan resepi rahsia keluarga menjadikan kek kami lebih enak 😘
.
Tidak perlu disimpan di dalam peti sejuk kerana kek telah dikukus selama 4 jam
.
Jauhi dari terkena air untuk mengekalkan kesegaran kek
.
Nak cuba dulu? Boleh cuba size 200gm untuk anda rasai keenakkannya. Lepas tu boleh order yang besar 😘😘
.
.
#kekbuah #kekbuahkukus #kekbuahkukussedap #kekhantaran #moistfruitcake #steamedfruitcake #cake #doorgiftkahwin #doorgiftakikah #doorgiftbertunang #doorgift #cenderahati #cenderahatikahwin #kualalumpur #setapak #ampang #shahalam #jomkahwin #majliskahwin
Kek Buah Kukus Zafira ♢ Moist ♢ Sedap ♢ Padat ♢ Harum Butter ♢ Tanpa Pengawet ♢ Tanpa Pewarna ♢ Limpahan Buah . Whatsapp ke wasap.my/60173778728/KekBuahKukus . Kami ada size 200gm & 750gm . Kek Buah Kukus kami diperakui kurang manis, lebih buah, lembap, padat, harum, kaya dengan rasa lemak butter asli dan sedap seperti kek buah yang disediakan oleh ibu-ibu kita dahulu . Menggunakan bahan premium dengan resepi rahsia keluarga menjadikan kek kami lebih enak 😘 . Tidak perlu disimpan di dalam peti sejuk kerana kek telah dikukus selama 4 jam . Jauhi dari terkena air untuk mengekalkan kesegaran kek . Nak cuba dulu? Boleh cuba size 200gm untuk anda rasai keenakkannya. Lepas tu boleh order yang besar 😘😘 . . #kekbuah  #kekbuahkukus  #kekbuahkukussedap  #kekhantaran  #moistfruitcake  #steamedfruitcake  #cake  #doorgiftkahwin  #doorgiftakikah  #doorgiftbertunang  #doorgift  #cenderahati  #cenderahatikahwin  #kualalumpur  #setapak  #ampang  #shahalam  #jomkahwin  #majliskahwin 
Bila dulang hantaran ada manisan kek dfcc versi hantaran ni akan lebih istimewa majlis awak..ituwww😍
.
#kekhantaran
Bila dulang hantaran ada manisan kek dfcc versi hantaran ni akan lebih istimewa majlis awak..ituwww😍 . #kekhantaran 
Halal Mooncake pandan durian marvelous
Wsap.0165350523
#btaste #halalmooncake #baking #sedap #homemade #kerjakahwin #kekhantaran #cake #lesssweet #purelotus #rasabarutau
Assalamualaikum and hi korang🙋, #fruitpastrycake #viralcake promo 8' size for RM50 (n/p: RM65)
.
#lets grab korang berbaloi for #kekhantaran #gift #desserts for family/ friend gathering #dessertcorner .
#deliveryservice #kldelivery #selangorfooddelivery or #selfpick .
WA 0192668615 or click link bio k😊 #Repost @lindaahmad04 with
Orange Buttercake untuk dulang hantaran. 
Sebarang pertanyaan atau tempahan, sila klik link whatsapp dia bio😊

#keknilai #nilaicakes #keksalaktinggi #kekhantaran #hantarancake
Super moist dark chocolate #bundtcake with creamy chocolate sauce just perfect for your tea time 😋😍 #callebaut .
To order/inquiry please whatsapp www.wasap.my/60123890943 thank you :)
.
.
.
#sayajualkek #kekharijadi #kekbirthday #weddingcake #kekkahwin #kekhantaran #cake #homebaker #birthdaycake #cakes #cupcakes #foodporn #desserts #kekmelawati #sayajualbrownies #fudgybrownies #brownieskedut #tamanmelawati #tmnmelawati #gayaapartment #gayaresidence #wangsamelawati #wangsamaju #gombak #wangsamaju #srirampai #cayokitchenrule
Super moist dark chocolate #bundtcake  with creamy chocolate sauce just perfect for your tea time 😋😍 #callebaut  . To order/inquiry please whatsapp www.wasap.my/60123890943 thank you :) . . . #sayajualkek  #kekharijadi  #kekbirthday  #weddingcake  #kekkahwin  #kekhantaran  #cake  #homebaker  #birthdaycake  #cakes  #cupcakes  #foodporn  #desserts  #kekmelawati  #sayajualbrownies  #fudgybrownies  #brownieskedut  #tamanmelawati  #tmnmelawati  #gayaapartment  #gayaresidence  #wangsamelawati  #wangsamaju  #gombak  #wangsamaju  #srirampai  #cayokitchenrule 
.
Semalan bunga hijau dah dilamar.
Hari ni bunga merah pulak.
Tak pudar dek zaman. 
Merah sepekat  cintamu pada si dia 😆😆
.
Kek hantaran 6"
DFCC inside 
Rm90
.
Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @mamasab_tynafaeza.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :-
📲 012-213 9040 - Faeza
📲 010-911 1759 - Tyna
Atau boleh juga terus klik link di bio.
.
Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
🚗 Lembah Klang 🚗 Petaling Jaya 🚗 Kelana Jaya 🚗 Shah Alam 🚗 Jalan Klang Lama 🚗 Pantai Dalam 🚗 Serta kawasan berhampiran. .
Terdapat juga penghantaran untuk lain-lain kawasan sekitar Selangor & Kuala Lumpur.
.
.
#MamaSab
#MamaSabTynaFaeza
#SabrinaBakery
#AgentSabrinaBakery
#DeliveryService
#FoodMalaysia
#FoodDelivery
#SayaJualMakanan
#MakananSedap
#Sedap
#SedapLainMachiammm
#DessertSedap
#SayaJualKek
#KekSedap
#KekOnline
#KekCantik
#KekKawin
#KekHantaran
#PakejPerkahwinan
. Semalan bunga hijau dah dilamar. Hari ni bunga merah pulak. Tak pudar dek zaman. Merah sepekat cintamu pada si dia 😆😆 . Kek hantaran 6" DFCC inside Rm90 . Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @mamasab_tynafaeza. . Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :- 📲 012-213 9040 - Faeza 📲 010-911 1759 - Tyna Atau boleh juga terus klik link di bio. . Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :- 🚗 Lembah Klang 🚗 Petaling Jaya 🚗 Kelana Jaya 🚗 Shah Alam 🚗 Jalan Klang Lama 🚗 Pantai Dalam 🚗 Serta kawasan berhampiran. . Terdapat juga penghantaran untuk lain-lain kawasan sekitar Selangor & Kuala Lumpur. . . #MamaSab  #MamaSabTynaFaeza  #SabrinaBakery  #AgentSabrinaBakery  #DeliveryService  #FoodMalaysia  #FoodDelivery  #SayaJualMakanan  #MakananSedap  #Sedap  #SedapLainMachiammm  #DessertSedap  #SayaJualKek  #KekSedap  #KekOnline  #KekCantik  #KekKawin  #KekHantaran  #PakejPerkahwinan 
#carrotwalnutcakes :
:
Terima kasih Dr Norliza :
:
Pre order boleh whatsapp 0125748248
Kek span coklat Terimakasih Emie daei Bukit Baru #kekhantarankahwin #kekhantaran
#kekhantaranmelaka
#keksedapmelaka
#kekmurahmelaka
CARAPE LEXY CHEESE CAKE
.
.
Whole Cake
Size 9” 
RM100
.
.
Untuk peminat CHEESE memang PUAS HATI GILAAA makan kek ni. CHEESE semata2, bukan sebarangan cheese tau. Ni PREMIUM CHEESE, high quality punya 🤩
.
.
Kek tanpa bahan pengawet. Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️
.
.
Jangan lupa tau, dengan setiap pembelian RM100 dalam satu resit, anda layak menyertai kempen BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA #keretauntukabah 🤩
.
.
Nak order whatsapp Fisa 012-359 2489 sekarang! Nak lebih pantas terus klik link kat bio 😘
.
.
#keksedap2018
#keksedap
#kekviral
#sabrinabakery
#kekkawin
#kekhantaran
#kekmamasab
#keksabrinabakery
#kekjamuan
#kekmajlis
#kekharijadi
#keksedapshahalam
#keksabrinabakeryshahalam
#sabrinabakeryshahalam
#kekcoduitm
CARAPE LEXY CHEESE CAKE . . Whole Cake Size 9” RM100 . . Untuk peminat CHEESE memang PUAS HATI GILAAA makan kek ni. CHEESE semata2, bukan sebarangan cheese tau. Ni PREMIUM CHEESE, high quality punya 🤩 . . Kek tanpa bahan pengawet. Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️ . . Jangan lupa tau, dengan setiap pembelian RM100 dalam satu resit, anda layak menyertai kempen BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA #keretauntukabah  🤩 . . Nak order whatsapp Fisa 012-359 2489 sekarang! Nak lebih pantas terus klik link kat bio 😘 . . #keksedap2018  #keksedap  #kekviral  #sabrinabakery  #kekkawin  #kekhantaran  #kekmamasab  #keksabrinabakery  #kekjamuan  #kekmajlis  #kekharijadi  #keksedapshahalam  #keksabrinabakeryshahalam  #sabrinabakeryshahalam  #kekcoduitm 
CARAPE LEXY CHEESE CAKE
.
.
Whole Cake
Size 9” 
RM100
.
.
Untuk peminat CHEESE memang PUAS HATI GILAAA makan kek ni. CHEESE semata2, bukan sebarangan cheese tau. Ni PREMIUM CHEESE, high quality punya 🤩
.
.
Kek tanpa bahan pengawet. Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️
.
.
Jangan lupa tau, dengan setiap pembelian RM100 dalam satu resit, anda layak menyertai kempen BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA #keretauntukabah 🤩
.
.
Nak order whatsapp Fisa 012-359 2489 sekarang! Nak lebih pantas terus klik link kat bio 😘
.
.
#keksedap2018
#keksedap
#kekviral
#sabrinabakery
#kekkawin
#kekhantaran
#kekmamasab
#keksabrinabakery
#kekjamuan
#kekmajlis
#kekharijadi
#keksedapshahalam
#keksabrinabakeryshahalam
#sabrinabakeryshahalam
#kekcoduitm
CARAPE LEXY CHEESE CAKE . . Whole Cake Size 9” RM100 . . Untuk peminat CHEESE memang PUAS HATI GILAAA makan kek ni. CHEESE semata2, bukan sebarangan cheese tau. Ni PREMIUM CHEESE, high quality punya 🤩 . . Kek tanpa bahan pengawet. Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️ . . Jangan lupa tau, dengan setiap pembelian RM100 dalam satu resit, anda layak menyertai kempen BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA #keretauntukabah  🤩 . . Nak order whatsapp Fisa 012-359 2489 sekarang! Nak lebih pantas terus klik link kat bio 😘 . . #keksedap2018  #keksedap  #kekviral  #sabrinabakery  #kekkawin  #kekhantaran  #kekmamasab  #keksabrinabakery  #kekjamuan  #kekmajlis  #kekharijadi  #keksedapshahalam  #keksabrinabakeryshahalam  #sabrinabakeryshahalam  #kekcoduitm 
CARAPE LEXY CHEESE CAKE
.
.
Whole Cake
Size 9” 
RM100
.
.
Untuk peminat CHEESE memang PUAS HATI GILAAA makan kek ni. CHEESE semata2, bukan sebarangan cheese tau. Ni PREMIUM CHEESE, high quality punya 🤩
.
.
Kek tanpa bahan pengawet. Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️
.
.
Jangan lupa tau, dengan setiap pembelian RM100 dalam satu resit, anda layak menyertai kempen BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA #keretauntukabah 🤩
.
.
Nak order whatsapp Fisa 012-359 2489 sekarang! Nak lebih pantas terus klik link kat bio 😘
.
.
#keksedap2018
#keksedap
#kekviral
#sabrinabakery
#kekkawin
#kekhantaran
#kekmamasab
#keksabrinabakery
#kekjamuan
#kekmajlis
#kekharijadi
#keksedapshahalam
#keksabrinabakeryshahalam
#sabrinabakeryshahalam
#kekcoduitm
CARAPE LEXY CHEESE CAKE . . Whole Cake Size 9” RM100 . . Untuk peminat CHEESE memang PUAS HATI GILAAA makan kek ni. CHEESE semata2, bukan sebarangan cheese tau. Ni PREMIUM CHEESE, high quality punya 🤩 . . Kek tanpa bahan pengawet. Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️ . . Jangan lupa tau, dengan setiap pembelian RM100 dalam satu resit, anda layak menyertai kempen BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA #keretauntukabah  🤩 . . Nak order whatsapp Fisa 012-359 2489 sekarang! Nak lebih pantas terus klik link kat bio 😘 . . #keksedap2018  #keksedap  #kekviral  #sabrinabakery  #kekkawin  #kekhantaran  #kekmamasab  #keksabrinabakery  #kekjamuan  #kekmajlis  #kekharijadi  #keksedapshahalam  #keksabrinabakeryshahalam  #sabrinabakeryshahalam  #kekcoduitm 
_*KINI KASIH BAKERY BERADA DI  DATARAN PEKAN BATU LIMA SIK*_
🥖🧀🎂🍰🥧🍪🍩
www.wasap.my/+6014-8045297
#kasih_bakery1115
#kekcoklat 
#kekbajetcomel
#kekmampumilik
#kekjeniang
#keksik
#kekkawin
#kekhantaran
#kekbezday
#kektunang
#kekutara
#keksedap
#kekpuashati
#goodies
#anekabun
[#MarsXBakesWedding] Floral Wedding Cake for Aida & Adam. Tqs Aida.
.
.
Inside were Pandan Gula Melaka and Red Velvet Cake. Cake topper by Kay @chocoluvbyizzkaseh .
.
.
.
Want @marsxbakes to be a part of your big day? WA me at 012-6875363 to enquire. -👩🏻‍🍳 #MarsXBakes #MarsXBakesMenu
.
.
.
.
.
.
.
.
#weddingcake #klweddings #weddingmalaysia #weddinginspiration #cakeart #freshflowers #birthdaycake #buttercreamcake #foodstyling #cakedesign #customcakes #baker #kualalumpur #bakerkualalumpur #tamanmelawati #cakedecorator #weddingflowers #florals #eatdrinkkl #sayajualkek #desserttablekl #doorgift #doorgiftmurah #sayajualdoorgift  #kekhantaran #kekkahwin
[#MarsXBakesWedding ] Floral Wedding Cake for Aida & Adam. Tqs Aida. . . Inside were Pandan Gula Melaka and Red Velvet Cake. Cake topper by Kay @chocoluvbyizzkaseh . . . . Want @marsxbakes to be a part of your big day? WA me at 012-6875363 to enquire. -👩🏻‍🍳 #MarsXBakes  #MarsXBakesMenu  . . . . . . . . #weddingcake  #klweddings  #weddingmalaysia  #weddinginspiration  #cakeart  #freshflowers  #birthdaycake  #buttercreamcake  #foodstyling  #cakedesign  #customcakes  #baker  #kualalumpur  #bakerkualalumpur  #tamanmelawati  #cakedecorator  #weddingflowers  #florals  #eatdrinkkl  #sayajualkek  #desserttablekl  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajualdoorgift  #kekhantaran  #kekkahwin 
🎂 .
Unicorn 🦄 forever! .
.
🍫 Flavour : Chocolate Caramel.
👩‍🍳 can customised to any theme
🍰 Pickup at Sri Rampai, KL (FOC) / 🛵 Delivery Klang Valley (extracharge)
.
📲 Do DM/SMS/Whatsapp Tiki at 0129336814 for any enquiries and booking 😘.
.
#customcake #customizedcakeskl #customcakekl #sugarcandyMY #cakekl #kekmurahkl #kekcantikkl #sayajualkek #birthdaycakekl #kekhantaran #engagementcake #weddingcake #themedcakekl #surprisedeliverykl #surprisedelivery
🎂 . Unicorn 🦄 forever! . . 🍫 Flavour : Chocolate Caramel. 👩‍🍳 can customised to any theme 🍰 Pickup at Sri Rampai, KL (FOC) / 🛵 Delivery Klang Valley (extracharge) . 📲 Do DM/SMS/Whatsapp Tiki at 0129336814 for any enquiries and booking 😘. . #customcake  #customizedcakeskl  #customcakekl  #sugarcandyMY  #cakekl  #kekmurahkl  #kekcantikkl  #sayajualkek  #birthdaycakekl  #kekhantaran  #engagementcake  #weddingcake  #themedcakekl  #surprisedeliverykl  #surprisedelivery 
[#MarsXBakesWedding] Floral Wedding Cake for Aida & Adam. Tqs Aida.
.
.
Inside were Pandan Gula Melaka and Red Velvet Cake. Cake topper by Kay @chocoluvbyizzkaseh .
.
.
.
Want @marsxbakes to be a part of your big day? WA me at 012-6875363 to enquire. -👩🏻‍🍳 #MarsXBakes #MarsXBakesMenu
.
.
.
.
.
.
.
.
#weddingcake #klweddings #weddingmalaysia #weddinginspiration #cakeart #freshflowers #birthdaycake #buttercreamcake #foodstyling #cakedesign #customcakes #baker #kualalumpur #bakerkualalumpur #tamanmelawati #cakedecorator #weddingflowers #florals #eatdrinkkl #sayajualkek #desserttablekl #doorgift #doorgiftmurah #sayajualdoorgift  #kekhantaran #kekkahwin
[#MarsXBakesWedding ] Floral Wedding Cake for Aida & Adam. Tqs Aida. . . Inside were Pandan Gula Melaka and Red Velvet Cake. Cake topper by Kay @chocoluvbyizzkaseh . . . . Want @marsxbakes to be a part of your big day? WA me at 012-6875363 to enquire. -👩🏻‍🍳 #MarsXBakes  #MarsXBakesMenu  . . . . . . . . #weddingcake  #klweddings  #weddingmalaysia  #weddinginspiration  #cakeart  #freshflowers  #birthdaycake  #buttercreamcake  #foodstyling  #cakedesign  #customcakes  #baker  #kualalumpur  #bakerkualalumpur  #tamanmelawati  #cakedecorator  #weddingflowers  #florals  #eatdrinkkl  #sayajualkek  #desserttablekl  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajualdoorgift  #kekhantaran  #kekkahwin 
[#MarsXBakesWedding] Floral Wedding Cake for Aida & Adam. Tqs Aida.
.
.
Inside were Pandan Gula Melaka and Red Velvet Cake. Cake topper by Kay @chocoluvbyizzkaseh .
.
.
.
Want @marsxbakes to be a part of your big day? WA me at 012-6875363 to enquire. -👩🏻‍🍳 #MarsXBakes #MarsXBakesMenu
.
.
.
.
.
.
.
.
#weddingcake #klweddings #weddingmalaysia #weddinginspiration #cakeart #freshflowers #birthdaycake #buttercreamcake #foodstyling #cakedesign #customcakes #baker #kualalumpur #bakerkualalumpur #tamanmelawati #cakedecorator #weddingflowers #florals #eatdrinkkl #sayajualkek #desserttablekl #doorgift #doorgiftmurah #sayajualdoorgift  #kekhantaran #kekkahwin
[#MarsXBakesWedding ] Floral Wedding Cake for Aida & Adam. Tqs Aida. . . Inside were Pandan Gula Melaka and Red Velvet Cake. Cake topper by Kay @chocoluvbyizzkaseh . . . . Want @marsxbakes to be a part of your big day? WA me at 012-6875363 to enquire. -👩🏻‍🍳 #MarsXBakes  #MarsXBakesMenu  . . . . . . . . #weddingcake  #klweddings  #weddingmalaysia  #weddinginspiration  #cakeart  #freshflowers  #birthdaycake  #buttercreamcake  #foodstyling  #cakedesign  #customcakes  #baker  #kualalumpur  #bakerkualalumpur  #tamanmelawati  #cakedecorator  #weddingflowers  #florals  #eatdrinkkl  #sayajualkek  #desserttablekl  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajualdoorgift  #kekhantaran  #kekkahwin 
Promosi ON!!!!
.
DFCC no cheese double deck!
Harga biasa RM70
Promo RM61 jerrr!
.
Berbaloi
Sedap
Murah pulak tu
Rugi la haii tak grab!
.
CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗
Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱
.
.
Meh mana yg nak order terus klik link di bio
.
🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL
.
.
.
#kekalorgajah #kekmelakasedap #kekmelaka #melaka #alorgajah #ayerkeroh #melakapeople #tv3 #jualanmurah #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #nilai #nilaiimpian #kekselangor #kekkl #kekkajang #kekbangi #shahalam #gombak #klcc #ampang #puchong #cheras #sabrinabakery #ayerkeroh #bukancintakristal #bandarhilir #kepong #cabutanbertuah #cheras #ampang #kekbirthday #kekhantaran
Promosi ON!!!! . DFCC no cheese double deck! Harga biasa RM70 Promo RM61 jerrr! . Berbaloi Sedap Murah pulak tu Rugi la haii tak grab! . CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗ Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱 . . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . 🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL . . . #kekalorgajah  #kekmelakasedap  #kekmelaka  #melaka  #alorgajah  #ayerkeroh  #melakapeople  #tv3  #jualanmurah  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #nilai  #nilaiimpian  #kekselangor  #kekkl  #kekkajang  #kekbangi  #shahalam  #gombak  #klcc  #ampang  #puchong  #cheras  #sabrinabakery  #ayerkeroh  #bukancintakristal  #bandarhilir  #kepong  #cabutanbertuah  #cheras  #ampang  #kekbirthday  #kekhantaran 
DFCC no cheese ni pon ramai peminat tau!
.
7" RM35 jerr
.
CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗
Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱
.
.
Meh mana yg nak order terus klik link di bio
.
🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL .
#kekalorgajah #kekmelakasedap #kekmelaka #melaka #alorgajah #ayerkeroh #melakapeople #tv3 #jualanmurah #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #nilai #nilaiimpian #kekselangor #kekkl #kekkajang #kekbangi #shahalam #gombak #klcc #ampang #puchong #cheras #sabrinabakery #ayerkeroh #bukancintakristal #bandarhilir #kepong #cabutanbertuah #cheras #ampang #kekbirthday #kekhantaran
DFCC no cheese ni pon ramai peminat tau! . 7" RM35 jerr . CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗ Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱 . . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . 🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL . #kekalorgajah  #kekmelakasedap  #kekmelaka  #melaka  #alorgajah  #ayerkeroh  #melakapeople  #tv3  #jualanmurah  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #nilai  #nilaiimpian  #kekselangor  #kekkl  #kekkajang  #kekbangi  #shahalam  #gombak  #klcc  #ampang  #puchong  #cheras  #sabrinabakery  #ayerkeroh  #bukancintakristal  #bandarhilir  #kepong  #cabutanbertuah  #cheras  #ampang  #kekbirthday  #kekhantaran 
Mudahnya sekarang nk mkn DFCC!!
.
Beli tepung premix
Ikut step mcm yg diberi
Bakar/kukus
Siap!!
.
RM25 jerrr
.
CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗
Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱
.
.
Meh mana yg nak order terus klik link di bio
.
🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL
.
.
#kekalorgajah #kekmelakasedap #kekmelaka #melaka #alorgajah #ayerkeroh #melakapeople #tv3 #jualanmurah #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #nilai #nilaiimpian #kekselangor #kekkl #kekkajang #kekbangi #shahalam #gombak #klcc #ampang #puchong #cheras #sabrinabakery #ayerkeroh #bukancintakristal #bandarhilir #kepong #cabutanbertuah #cheras #ampang #kekbirthday #kekhantaran
Mudahnya sekarang nk mkn DFCC!! . Beli tepung premix Ikut step mcm yg diberi Bakar/kukus Siap!! . RM25 jerrr . CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗ Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱 . . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . 🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL . . #kekalorgajah  #kekmelakasedap  #kekmelaka  #melaka  #alorgajah  #ayerkeroh  #melakapeople  #tv3  #jualanmurah  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #nilai  #nilaiimpian  #kekselangor  #kekkl  #kekkajang  #kekbangi  #shahalam  #gombak  #klcc  #ampang  #puchong  #cheras  #sabrinabakery  #ayerkeroh  #bukancintakristal  #bandarhilir  #kepong  #cabutanbertuah  #cheras  #ampang  #kekbirthday  #kekhantaran 
Weekend Flash Sale is happening now! There are 5 nos of Classic Buttercake with Almond Flakes at RM40 (normal price RM45) for tomorrow, Saturday and Sunday (21-24 Aug 2018).
.

Grab this chance while it last!.
.
🚗COD Seremban 🏃‍♀️Self pick up at Taman Nusa Intan Senawang.
💕Whatsapp +6012-6716961 (click link in bio).
.
Weekend Flash Sale is happening now! There are 5 nos of Classic Buttercake with Almond Flakes at RM40 (normal price RM45) for tomorrow, Saturday and Sunday (21-24 Aug 2018). . Grab this chance while it last!. . 🚗COD Seremban 🏃‍♀️Self pick up at Taman Nusa Intan Senawang. 💕Whatsapp +6012-6716961 (click link in bio). .
Spartak russian choc cake atau medovic honey russian cake, mmg cantik buat #kekhantaran atas #kekkahwin paling senang nak order. Last minute kalau tak ada kek, Kami ade selesaikan masalah awak. 
boleh dm, komen, WhatsApp 0183660345 (tekan je link kat bio instagram) untuk order.

Delivery setiap hari sekitar #kl #selangor #seremban #senawang
#rawang #sungaibuloh #sungaibuaya #bukitberuntung #bukitsentosa #serendah #selayang #antaragapi #batangkali #rasa #kualakububharu
Spartak russian choc cake atau medovic honey russian cake, mmg cantik buat #kekhantaran  atas #kekkahwin  paling senang nak order. Last minute kalau tak ada kek, Kami ade selesaikan masalah awak. boleh dm, komen, WhatsApp 0183660345 (tekan je link kat bio instagram) untuk order. Delivery setiap hari sekitar #kl  #selangor  #seremban  #senawang  #rawang  #sungaibuloh  #sungaibuaya  #bukitberuntung  #bukitsentosa  #serendah  #selayang  #antaragapi  #batangkali  #rasa  #kualakububharu 
Tempahan untuk hari ni.
:
:
Terima kasih semua 🤗🤗🤗
Tempahan untuk hari ni. : : Terima kasih semua 🤗🤗🤗
#chocolatecake  tema #babysharkdoodoo untuk Zarith. .
Terima kasih Zarith.
Terima kasih Kak Ton order #fruittartlet