an online Instagram web viewer

#kedaimakan medias

Photos

Assalamualaikum semua! Sempena Hari Ulangtahun Keputeraan Sultan Selangor esok (11 DISEMBER 2018), we will be closed tomorrow. Thank you for showing your support and hope to see you on the day after tomorrow. Happy Holiday guys!

#karikambingabahang #karikambingviral #karikambing40hari #karikambing #shahalam #selangor #kajang #bangi #putrajaya #subanghitech #katering #kateringselangor #kateringsedap #kateringmakan #klfooddelivery #fooddelivery #eventkl #eventmalaysia #restoran #kedaimakan #foodlover #localfood #jalanjalancarimakan #musttry #igfood #malaysianfoods #shahalamfood #shahalamresident #shahalamcity
Assalamualaikum semua! Sempena Hari Ulangtahun Keputeraan Sultan Selangor esok (11 DISEMBER 2018), we will be closed tomorrow. Thank you for showing your support and hope to see you on the day after tomorrow. Happy Holiday guys! #karikambingabahang  #karikambingviral  #karikambing40hari  #karikambing  #shahalam  #selangor  #kajang  #bangi  #putrajaya  #subanghitech  #katering  #kateringselangor  #kateringsedap  #kateringmakan  #klfooddelivery  #fooddelivery  #eventkl  #eventmalaysia  #restoran  #kedaimakan  #foodlover  #localfood  #jalanjalancarimakan  #musttry  #igfood  #malaysianfoods  #shahalamfood  #shahalamresident  #shahalamcity 
Mau makan indomie GRATIS?? Penasaran gimana caranya?
Ngopi di kedai kami, follow dan tag 5 teman kamu.. .
.
.
.
.
.
#kopiindonesia #kopinusantara #kedaikopi #indomie #promoindomie #abouttng #kulinertangerang #infokuliner #kedaimakan #ayamgeprek #sotoayam #jktfoodbang #jktfoodies #tangerangfood
Salam uols! Tu diaaa customer kita dari jauh mai dari Kuantan! Depa order set kari kambing dan set kari kepala ikan. Siap tapau lagi kambing nak bawak balik ke Kuantan. Terima kasih sebab order dan beli dari kami. Enjoy your foods! 
Siapa nak try kari kambing Abahang, mai kedai kami di Subang Hi-Tech yaaa. Atau order je thru MyFood2U. Senang!

No 5, Medan Selera Batu Tiga Baru Jalan Nilam 1/2,
Subang Hi Tech, Shah Alam

#karikambingabahang #karikambingviral #karikambing40hari #karikambing #shahalam #selangor #kajang #bangi #putrajaya #subanghitech #katering #kateringselangor #kateringsedap #kateringmakan #klfooddelivery #fooddelivery #eventkl #eventmalaysia #restoran #kedaimakan #foodlover #localfood #jalanjalancarimakan #musttry #igfood #malaysianfoods #shahalamfood #shahalamresident #shahalamcity
Salam uols! Tu diaaa customer kita dari jauh mai dari Kuantan! Depa order set kari kambing dan set kari kepala ikan. Siap tapau lagi kambing nak bawak balik ke Kuantan. Terima kasih sebab order dan beli dari kami. Enjoy your foods! Siapa nak try kari kambing Abahang, mai kedai kami di Subang Hi-Tech yaaa. Atau order je thru MyFood2U. Senang! No 5, Medan Selera Batu Tiga Baru Jalan Nilam 1/2, Subang Hi Tech, Shah Alam #karikambingabahang  #karikambingviral  #karikambing40hari  #karikambing  #shahalam  #selangor  #kajang  #bangi  #putrajaya  #subanghitech  #katering  #kateringselangor  #kateringsedap  #kateringmakan  #klfooddelivery  #fooddelivery  #eventkl  #eventmalaysia  #restoran  #kedaimakan  #foodlover  #localfood  #jalanjalancarimakan  #musttry  #igfood  #malaysianfoods  #shahalamfood  #shahalamresident  #shahalamcity 
Tempahan REPLIKA CEK dan BINGKAI untuk hantaran.
.
FRAME: 
WOOD FRAME
COLOUR: DARK BROWN AND WHITE
.
CHEQUE:
MATERIAL: IVORY PAPER
SIZE: 9CM X 18CM
PRINTING FULL COLOUR
.
WHAT'S APP: 0195664894
.
FACEBOOK: kadkahwinmelaka | LIKE & SHARE
.
#replikacek #mockupcheque #barangkahwin #hantaran
#apron #cetakapron #cetakbaju #aprons #cetakbanner #kedai #kedaimakan #masak #restoren #warung #warungkopi #kedaimakanan #kedaikopi #ceritakedaikopi
Musim-musim hujan nii, juallah makanan apa pun. Pasti ramai yang singgah membeli πŸ₯”.
.
🌡 Harga serendah RM1 sekaki persegi.
🌡 Saiz minima 10 kaki persegi.
🌡 Material tarpaulin 300-340gsm bergantung pada stok.
.
Mari buat banner dengan kami. DESIGN CUN, MATERIAL BERKUALITI !
.
Untuk order, Whatsapp 0139154983 😊
.
#sayajual #printingshop #kedaiprinting #kedaicetak #printingservice #servisprinting #banner #bunting #design #terengganu #kemaman #dungun #kuantan #gerai #warung #kedaimakan #restoran #stall #booth #pasarminggu #pasarmalam #pasartani
Musim-musim hujan nii, juallah makanan apa pun. Pasti ramai yang singgah membeli πŸ₯”. . 🌡 Harga serendah RM1 sekaki persegi. 🌡 Saiz minima 10 kaki persegi. 🌡 Material tarpaulin 300-340gsm bergantung pada stok. . Mari buat banner dengan kami. DESIGN CUN, MATERIAL BERKUALITI ! . Untuk order, Whatsapp 0139154983 😊 . #sayajual  #printingshop  #kedaiprinting  #kedaicetak  #printingservice  #servisprinting  #banner  #bunting  #design  #terengganu  #kemaman  #dungun  #kuantan  #gerai  #warung  #kedaimakan  #restoran  #stall  #booth  #pasarminggu  #pasarmalam  #pasartani 
Ramen Romie & Julie leh share 2 orang FREE air dap emmmm πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Lolipop Cafe BUKA 12.30tgh hari - 9 malam. .
.
#lolipopcafedotcom #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #kedaimakan #kedaimakanviral #kedaimakanterengganu #kedaimakansedap #kedaimakangongbadak #kedaimakankualaterengganu #cafe #cafehipstergongbadak #cafehipsterkualaterengganu #cafehipsterterengganu
LOLIPOP CAFE BUKA 12.30tgh hari - 9 malam hari ini gais! .
.
Cuti-cuti cenggini lepak mane lagi kalau bukan lepak @lolipopcafedotcom πŸ€—
.
.
See u gais! .
.
Lolipop Cafe BUKA 12.30tgh hari - 9 malam. .
.
#lolipopcafedotcom #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #kedaimakan #kedaimakanviral #kedaimakanterengganu #kedaimakansedap #kedaimakangongbadak #kedaimakankualaterengganu #cafe #cafehipstergongbadak #cafehipsterkualaterengganu #cafehipsterterengganu
Item TERBARU Amme Siffe Outlet
πŸ‘‰NIKE ZOOM PEGASUS NAVY PURPLE
SizeπŸ‘‰37-41 
HargaπŸ‘‰RM 75 inc postage πŸ‘‰hargakamibukanikuthatikami
πŸ‘‰hargakamiikutpermintaan
πŸ‘‰hargararesusahnakjumpa

#kasutlelaki #kasuttrending #kasutnike #kasutnikemurah #kedaikasut #kedaikasutonline #teamtheonlinecoach #kasutmurah #kasutmurahgila #kedaionline #kedai #kedaikasutadidas #kedaiustaz #kedaimakan #kedaiustaz
Assalamualaikum semua.  Mai singgah kedai kami. Makan kari kambing dan kari kepala ikan sama nasi putih panas-panas. Sedap!

No 5, Medan Selera Batu Tiga Baru Jalan Nilam 1/2,
Subang Hi Tech, Shah Alam

Cawangan Baru: No 2, Gerai MBSA, Jalan Petani 19/1, Seksyen 19, 40900 Shah Alam, Selangor

Nak buat tempahan pun boleh. Call/Whatsapp ja kami ok di 012-3397650

#karikambingabahang #karikambingviral #karikambing40hari #karikambing #shahalam #selangor #kajang #bangi #putrajaya #subanghitech #katering #kateringselangor #kateringsedap #kateringmakan #klfooddelivery #fooddelivery #eventkl #eventmalaysia #restoran #kedaimakan #foodlover #localfood #jalanjalancarimakan #musttry #igfood #malaysianfoods #shahalamfood #shahalamresident #shahalamcity
Assalamualaikum semua. Mai singgah kedai kami. Makan kari kambing dan kari kepala ikan sama nasi putih panas-panas. Sedap! No 5, Medan Selera Batu Tiga Baru Jalan Nilam 1/2, Subang Hi Tech, Shah Alam Cawangan Baru: No 2, Gerai MBSA, Jalan Petani 19/1, Seksyen 19, 40900 Shah Alam, Selangor Nak buat tempahan pun boleh. Call/Whatsapp ja kami ok di 012-3397650 #karikambingabahang  #karikambingviral  #karikambing40hari  #karikambing  #shahalam  #selangor  #kajang  #bangi  #putrajaya  #subanghitech  #katering  #kateringselangor  #kateringsedap  #kateringmakan  #klfooddelivery  #fooddelivery  #eventkl  #eventmalaysia  #restoran  #kedaimakan  #foodlover  #localfood  #jalanjalancarimakan  #musttry  #igfood  #malaysianfoods  #shahalamfood  #shahalamresident  #shahalamcity 
Alhamdulillah,

Kepuasan hati Customer kami jaga... Meatball Cena's  buat masa ini sentiasa memenuhi citarasa tekak Customer kami.. Anda peminat Meatball?

Jom Pm lajuΒ² untuk Oder Meatball Cena's dari kami Meatball Cena's Power...0172469803

#testimoni 
#meatball 
#cafe 
#kedaimakan 
#alhamdulillah
Alhamdulillah, Kepuasan hati Customer kami jaga... Meatball Cena's buat masa ini sentiasa memenuhi citarasa tekak Customer kami.. Anda peminat Meatball? Jom Pm lajuΒ² untuk Oder Meatball Cena's dari kami Meatball Cena's Power...0172469803 #testimoni  #meatball  #cafe  #kedaimakan  #alhamdulillah 
#throwback dinner with @aihamoo7 at Bandung Restaurant in Abu Dhabi. The bakwan, the acar ikan, the sambal tempe and the best of all sop bontot goreng. Such an amazing dish. Miss these memories. 😊

#abudhabi

#cairns #cairnsculinary #cairnscuisine #cairnslocal #farnorthqueensland #queensland #australia #aussie #haymanisland #kedaimakan #kakimakan #restaurantaustralia #penang  #foodie #gopro #melbourne #brisbane
The bestttt kariiiiiii kambing and tulang rusuk everrrrr! Kari Salmon dia pun sedap gilz! #malaysianfood #foodie #delicious #kedaimakan #foodphotography #foodporn #foodgasm
Paaaaaling feveret customer KakPop. Yang datang hari-hari & order dua-dua ni pun ade tauuu. .
.
Lolipop Cafe BUKA 12.30tgh hari - 9 malam. .
.
#lolipopcafedotcom #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #kedaimakan #kedaimakanviral #kedaimakanterengganu #kedaimakansedap #kedaimakangongbadak #kedaimakankualaterengganu #cafe #cafehipstergongbadak #cafehipsterkualaterengganu #cafehipsterterengganu
Milkshake baruuu πŸ€— Nutella Cookies Supremo ❀️ Dalam menu belom ade lagi tapi boleh dah order. Tunjuk je gambo ni okeyhhh nok order 😘😘 .
.
Lolipop Cafe BUKA 12.30 tgh hari - 9 malam
.
.
#lolipopcafedotcom #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #kedaimakan #kedaimakanviral #kedaimakanterengganu #kedaimakansedap #kedaimakangongbadak #kedaimakankualaterengganu #cafe #cafehipstergongbadak #cafehipsterkualaterengganu #cafehipsterterengganu
Milkshake baruuu πŸ€— Nutella Cookies Supremo ❀️ Dalam menu belom ade lagi tapi boleh dah order. Tunjuk je gambo ni okeyhhh nok order 😘😘 . . Lolipop Cafe BUKA 12.30 tgh hari - 9 malam . . #lolipopcafedotcom  #dataranaustin  #gongbadak  #kualaterengganu  #kedaimakan  #kedaimakanviral  #kedaimakanterengganu  #kedaimakansedap  #kedaimakangongbadak  #kedaimakankualaterengganu  #cafe  #cafehipstergongbadak  #cafehipsterkualaterengganu  #cafehipsterterengganu 
Live update: meriah guys di funville sekarang. Dah hujung tahun ni, sesiapa nak buat gathering atau any event boleh whatsapp 017-6349190 ye. 
#jjcmtv3 #foodporn #foodpornmalaysia #makanmana #ideamakan #FoodsburyCafe #Foodsbury #FoodsburyMoment #westernfood #shahalamcafe #jjcm #kedaimakanmelayu #kedaimakan #cafeshahalam  #cafehunting #resepibonda #makananmelayu #cafemelayu #cafeseksyen9 #shahalam #selangor #seksyen9  #makan #cafebest #foodgalore
Confirm puas hati πŸ‘ 
#Repost @familyfoodstall (@get_repost)
・・・
Sate yg tak berhenti-henti makan bila open je kedai. The only sate 45gram secucuk tau πŸ˜‰

#satetualang #satedaging #chickensatay #satay #kedaimakan #jjm #jalanjalancarimakan #familyfoodstall
Sate yg tak berhenti-henti makan bila open je kedai. The only sate 45gram secucuk tau πŸ˜‰

#satetualang #satedaging #chickensatay #satay #kedaimakan #jjm #jalanjalancarimakan #familyfoodstall
Lembut tu pasti walaupun flavour daging tau. Yg admin kita @norizzatie_mn pernah share anak die yg xpernah mkn daging pun boleh makan sate daging ni. Ape lagi yg special sate kt sini? > next post yg kome confirm terliur! πŸ˜‚

#satay #satetualang #chickensatay #sataydaging #kedaimakan #kedaikopi #jalanjalancarimakan #jjm #familyfoodstall
Sambal udang spaghetti kini menjadi rebutan selepas menu ni masuk dalam satu rancangan di ntv7 baru baru ini. So korang memang kena cuba!

#jjcmtv3 #foodporn #foodpornmalaysia #makanmana #ideamakan #FeidanAli #FeiAliCafe #westernfood #shahalamcafe #jjcm #kedaimakanmelayu #kedaimakan #cafeshahalam  #cafehunting #resepibonda #makananmelayu #cafemelayu #cafeseksyen9 #shahalam #selangor #seksyen9  #makan #cafebest #foodgalore #lunchpack #caterershahalam #cateringshahalam
Sambal udang spaghetti kini menjadi rebutan selepas menu ni masuk dalam satu rancangan di ntv7 baru baru ini. So korang memang kena cuba! #jjcmtv3  #foodporn  #foodpornmalaysia  #makanmana  #ideamakan  #FeidanAli  #FeiAliCafe  #westernfood  #shahalamcafe  #jjcm  #kedaimakanmelayu  #kedaimakan  #cafeshahalam  #cafehunting  #resepibonda  #makananmelayu  #cafemelayu  #cafeseksyen9  #shahalam  #selangor  #seksyen9  #makan  #cafebest  #foodgalore  #lunchpack  #caterershahalam  #cateringshahalam 
Assalamualaikum semua. Ni nak habaq, kami nak kasi diskaun kat ampa semua. Tapi syarat nya ampa kene LIKE PAGE FB dan IG kami, tagged 3 orang kawan, lepaih tu share PAGE kami kat FB dan IG ampa. Jangan lupa tunjuk kat kami yg ampa dah buat semua tu. Nanti boleh enjoy diskaun makan kat kedai kami.

Kot ada nak tnya apa2 buleh wasap abahang teruih naa di http://wasap.my/60123397650/karikambingabahang

#karikambingabahang #karikambingviral #karikambing40hari #karikambing #shahalam #selangor #kajang #bangi #putrajaya #subanghitech #katering #kateringselangor #kateringsedap #kateringmakan #klfooddelivery #fooddelivery #eventkl #eventmalaysia #restoran #kedaimakan #foodlover #localfood #jalanjalancarimakan #musttry #igfood #malaysianfoods #shahalamfood #shahalamresident #shahalamcity
Assalamualaikum semua. Ni nak habaq, kami nak kasi diskaun kat ampa semua. Tapi syarat nya ampa kene LIKE PAGE FB dan IG kami, tagged 3 orang kawan, lepaih tu share PAGE kami kat FB dan IG ampa. Jangan lupa tunjuk kat kami yg ampa dah buat semua tu. Nanti boleh enjoy diskaun makan kat kedai kami. Kot ada nak tnya apa2 buleh wasap abahang teruih naa di http://wasap.my/60123397650/karikambingabahang #karikambingabahang  #karikambingviral  #karikambing40hari  #karikambing  #shahalam  #selangor  #kajang  #bangi  #putrajaya  #subanghitech  #katering  #kateringselangor  #kateringsedap  #kateringmakan  #klfooddelivery  #fooddelivery  #eventkl  #eventmalaysia  #restoran  #kedaimakan  #foodlover  #localfood  #jalanjalancarimakan  #musttry  #igfood  #malaysianfoods  #shahalamfood  #shahalamresident  #shahalamcity 
assalamualaikum dear love sisters...... Di Restaurant baru kami nanti akan ada sudut khas utk pakaian pakaian Muslimat ,  khimar labuh Mesir, niqab niqab labuh mesir,  Al Quran utk hantaran nikah dan brg brg muslimat yg mungkin tidak ada di Malaysia..in shaa Allah saya akan letakkan di restaurant baru kami nanti...
sememangnya pakaian muslimat berniqab di  Mesir sgt elegant with big clothes 
so stay tune ... walaupun saya dah tidak berniqab tapi saya masih lagi jual brg brg muslimat utk kalian yg berniqab sebab brg brg muslimat di sini sgt cantik cantik rasa rugi kalau saya tak kongsikan pada semua muslimat di Malaysia ..saya doakan semoga kalian istiqomah in shaa Allah.. doa utk kalian dari bumi barokah ini.. boleh order online ye utk penghantaran ke Malaysia juga...im  counting days for our new shop Shellout Cairo Restaurant

#niqabmesir
#khimarmesir
#abayamesir
#barangbarangmuslimat
#alquranhantaran
#khimarMalaysia 
#niqabis#ournewshop
#newrestaurant
#cairoegypt
#thisiscairo#cateringincairo 
#masakanmelayu
#masakankampung
#masakanmelayu
#instacook
#cateringincairo
#foodbuisness
#kedaimakan
#cooking
#buisnessincairo 
#Malayfood
#thisiscairo
#syarieelegant
#success
#niqabis
#buisnessincairo
#khimarMalaysia
#uaeπŸ‡¦πŸ‡ͺ.
#dubai
#entrepreneur 
#london 
#travellog
#flying
#journey
#foodlover
assalamualaikum dear love sisters...... Di Restaurant baru kami nanti akan ada sudut khas utk pakaian pakaian Muslimat , khimar labuh Mesir, niqab niqab labuh mesir, Al Quran utk hantaran nikah dan brg brg muslimat yg mungkin tidak ada di Malaysia..in shaa Allah saya akan letakkan di restaurant baru kami nanti... sememangnya pakaian muslimat berniqab di Mesir sgt elegant with big clothes so stay tune ... walaupun saya dah tidak berniqab tapi saya masih lagi jual brg brg muslimat utk kalian yg berniqab sebab brg brg muslimat di sini sgt cantik cantik rasa rugi kalau saya tak kongsikan pada semua muslimat di Malaysia ..saya doakan semoga kalian istiqomah in shaa Allah.. doa utk kalian dari bumi barokah ini.. boleh order online ye utk penghantaran ke Malaysia juga...im counting days for our new shop Shellout Cairo Restaurant #niqabmesir  #khimarmesir  #abayamesir  #barangbarangmuslimat  #alquranhantaran  #khimarMalaysia  #niqabis #ournewshop  #newrestaurant  #cairoegypt  #thisiscairo #cateringincairo  #masakanmelayu  #masakankampung  #masakanmelayu  #instacook  #cateringincairo  #foodbuisness  #kedaimakan  #cooking  #buisnessincairo  #Malayfood  #thisiscairo  #syarieelegant  #success  #niqabis  #buisnessincairo  #khimarMalaysia  #uae πŸ‡¦πŸ‡ͺ. #dubai  #entrepreneur  #london  #travellog  #flying  #journey  #foodlover 
Big thank you for all of your support. Feel free to drop your your comments or feedback tak kisah nak DM ke inbox ke..or boleh wassup terus kt founder 014-6023045 or admin/cofounder kita 012-9078510. Appreciate and tq in advance! πŸ˜‰ Keep supporting us..there's more services coming up soon to make it tempat port 'lepak' selesa for your whole family & friends ✌

#kedaimakan #kedaikopi #jalanjalancarimakan #jjm #familyfoodstall
Big thank you for all of your support. Feel free to drop your your comments or feedback tak kisah nak DM ke inbox ke..or boleh wassup terus kt founder 014-6023045 or admin/cofounder kita 012-9078510. Appreciate and tq in advance! πŸ˜‰ Keep supporting us..there's more services coming up soon to make it tempat port 'lepak' selesa for your whole family & friends ✌ #kedaimakan  #kedaikopi  #jalanjalancarimakan  #jjm  #familyfoodstall 
- SINDIKAT ANTI KOPI SOBEK -

Malam minggu asiknya ngapain Bang Hend?
Supaya nggak edan, kita ngopi aja.

di mana?
di kedai @kopipayung , angkringan multitasking di jl.urip sumoharjo km. 6, panaikang, kota makassar depan asrama polisi panaikang.
.
.
#kedai
#kedaimakan 
#kantin 
#angkringan
#jajananmakassar 
#jajananmakassarmurah 
#jajananhits
#kedaikantinJAGOA
#kedaikopiPAYUNG
#kopinusantara
#panaikangpinggiraspal 
#owner
#instamakassar
#generasiindonesiahebat
#MEN_IN_BLACK
- SINDIKAT ANTI KOPI SOBEK - Malam minggu asiknya ngapain Bang Hend? Supaya nggak edan, kita ngopi aja. di mana? di kedai @kopipayung , angkringan multitasking di jl.urip sumoharjo km. 6, panaikang, kota makassar depan asrama polisi panaikang. . . #kedai  #kedaimakan  #kantin  #angkringan  #jajananmakassar  #jajananmakassarmurah  #jajananhits  #kedaikantinJAGOA  #kedaikopiPAYUNG  #kopinusantara  #panaikangpinggiraspal  #owner  #instamakassar  #generasiindonesiahebat  #MEN_IN_BLACK 
--
Nasi Sembang RM5.50
* Ayam Goreng Mamak
* Sayur Goreng
* Kari + Sambal

#nasisembang #menuskk #sembangkedaikopi #makan #tapau #malaysia #malaysianfood #foodmalaysia #kedaimakankl #kgbaru #kedaimakan
Banner cun sebagai penarik orang yang lalu lalang untuk singgah membeli di gerai anda.
.
🌡 Harga serendah RM1 sekaki persegi.
🌡 Saiz minima 10 kaki persegi.
🌡 Material tarpaulin 300-340gsm bergantung pada stok.
.
Mari buat banner dengan kami. DESIGN CUN, MATERIAL BERKUALITI !
.
Untuk order, Whatsapp 0139154983 😊
.
#sayajual #printingshop #kedaiprinting #printingservice #servisprinting #banner #bunting #design #terengganu #kemaman #dungun #kuantan #gerai #kedaimakan #restoran #foodstall #foodkiosk #pasarmalam #pasarminggu #food #streetfood #makanan #masakanpanas
Banner cun sebagai penarik orang yang lalu lalang untuk singgah membeli di gerai anda. . 🌡 Harga serendah RM1 sekaki persegi. 🌡 Saiz minima 10 kaki persegi. 🌡 Material tarpaulin 300-340gsm bergantung pada stok. . Mari buat banner dengan kami. DESIGN CUN, MATERIAL BERKUALITI ! . Untuk order, Whatsapp 0139154983 😊 . #sayajual  #printingshop  #kedaiprinting  #printingservice  #servisprinting  #banner  #bunting  #design  #terengganu  #kemaman  #dungun  #kuantan  #gerai  #kedaimakan  #restoran  #foodstall  #foodkiosk  #pasarmalam  #pasarminggu  #food  #streetfood  #makanan  #masakanpanas 
Booking boleh dibuat melalui whatsapp 017-6349190 tau. Bawa student card setiap kali datang ke kedai uncle untuk dapat 10% off!

#jjcmtv3 #foodporn #foodpornmalaysia #makanmana #ideamakan #FeidanAli #FeiAliCafe #westernfood #shahalamcafe #jjcm #kedaimakanmelayu #kedaimakan #cafeshahalam  #cafehunting #resepibonda #makananmelayu #cafemelayu #cafeseksyen9 #shahalam #selangor #seksyen9  #makan #cafebest #foodgalore #lunchpack #caterershahalam #cateringshahalam
Booking boleh dibuat melalui whatsapp 017-6349190 tau. Bawa student card setiap kali datang ke kedai uncle untuk dapat 10% off! #jjcmtv3  #foodporn  #foodpornmalaysia  #makanmana  #ideamakan  #FeidanAli  #FeiAliCafe  #westernfood  #shahalamcafe  #jjcm  #kedaimakanmelayu  #kedaimakan  #cafeshahalam  #cafehunting  #resepibonda  #makananmelayu  #cafemelayu  #cafeseksyen9  #shahalam  #selangor  #seksyen9  #makan  #cafebest  #foodgalore  #lunchpack  #caterershahalam  #cateringshahalam