an online Instagram web viewer

#kbba9 medias

Photos

#Syukur , Angah telah tamat kelas bacaan Bacalah Anakku. Time frame achieve! Makna ya target untuk dapat membaca pada usia 5 tahun telah angah capai dengan jayanya.
.
.
Penat lelah Abah dan Ummi, yang berusaha untuk pastikan anak-anak berjaya Allah izinkan. 
Mana tidak, sampai je rumah, minum dan jamah sikit makanan dan akhirnya terus gerak ke Sg.Long. Jarak dalam 30km dari rumah bukan penghalang. Tak dapat dinafikan, usaha ini beriringan dengan air mata Ummi dan abah dan juga Angah.😭😭. Memang penat nak, tapi Allah suka siapa yang berusaha. 
Siapa nak hantar anak kelas membaca  Cikgu Ani boleh hubungi - +60192165646

#kelasmembaca #bacalahanakku #KBBA9 #KelabbloggerBenAshaari
#Syukur  , Angah telah tamat kelas bacaan Bacalah Anakku. Time frame achieve! Makna ya target untuk dapat membaca pada usia 5 tahun telah angah capai dengan jayanya. . . Penat lelah Abah dan Ummi, yang berusaha untuk pastikan anak-anak berjaya Allah izinkan. Mana tidak, sampai je rumah, minum dan jamah sikit makanan dan akhirnya terus gerak ke Sg.Long. Jarak dalam 30km dari rumah bukan penghalang. Tak dapat dinafikan, usaha ini beriringan dengan air mata Ummi dan abah dan juga Angah.😭😭. Memang penat nak, tapi Allah suka siapa yang berusaha. Siapa nak hantar anak kelas membaca Cikgu Ani boleh hubungi - +60192165646 #kelasmembaca  #bacalahanakku  #KBBA9  #KelabbloggerBenAshaari 
@aryan.arris.aydina
.
Realiti anak yang maknya bekerja dari rumah.... 😷
.
Semalam terpaksa g shah alam amik bunting yang dah siap. Kalau tunggu dorang pos myb isnin atau selasa baru dapat. Stokis dah tunggu lama... Xkan nak tunggu lagi. Huhu...
.
Balik dari shah alam, sambung g pos stock pula... Disebabkan hari jumaat, kena lah tunggu lebih lama sebab tempat pos tu kat masjid, sesak dengan orang2 niaga...
. 
Memang waktu tidur dorang ni... Kalau kat umah time ni mommy baking, dan dorang kena tidur. Kalau tak, pukul 6 dah layu... Nnt waktu magrib mula merengek sebab mengantuk... Lama2 mata dorang cukup masa dah boleh tidur sendiri...
.
#mommybiscute #mommylindotcom #kbba9 #aydinanufayla #aydinanufayla2yearolds #kids #kakna #harrisadeel #harrisadeel5yearolds #hafidharyan #hafidharyan6yearolds #wahm
@aryan.arris.aydina . Realiti anak yang maknya bekerja dari rumah.... 😷 . Semalam terpaksa g shah alam amik bunting yang dah siap. Kalau tunggu dorang pos myb isnin atau selasa baru dapat. Stokis dah tunggu lama... Xkan nak tunggu lagi. Huhu... . Balik dari shah alam, sambung g pos stock pula... Disebabkan hari jumaat, kena lah tunggu lebih lama sebab tempat pos tu kat masjid, sesak dengan orang2 niaga... . Memang waktu tidur dorang ni... Kalau kat umah time ni mommy baking, dan dorang kena tidur. Kalau tak, pukul 6 dah layu... Nnt waktu magrib mula merengek sebab mengantuk... Lama2 mata dorang cukup masa dah boleh tidur sendiri... . #mommybiscute  #mommylindotcom  #kbba9  #aydinanufayla  #aydinanufayla2yearolds  #kids  #kakna  #harrisadeel  #harrisadeel5yearolds  #hafidharyan  #hafidharyan6yearolds  #wahm 
Sedihnya.... 😭
.
#mommybiscute #mommylindotcom #kbba9
Ya ampun.. datang awal melangut. Nak tidur takut terlajak plak. Adui. Nak sembang ngan laki, laki plak busy, nak holiday pun busy. Kerja jela syg. 😝. Pastu kena marah balik. Larikk!!
.
.
.
.
.
#bellaidura #kbba9 #withmydear #traveltime #travel #travelblogger #bellakejepun #osaka #bellaiduraootd #ootd #ootdbellaidura
#throwback.. Fariza setahun dapat sambut birthday dia dekat sini.. Sekarang dah tiga tahun.. Cadang please tempat restoran ape sesuai nak sambut birthday anak ni.. Hahaha

Dapat bawak pergi sini lagi best. Budak ni selalu nampak signboard legoland,  dah kenal dah,  asyik nak suruh pergi je.. Heheh.. Hai @legolandmalaysia ..ade nk sponsor tak.. Kihkih

Macam-macan dah ada dekat Legoland sekarang.. Fariza nampak gambr ni,  mommy nak tu,  mommy nak ni,  mommy nak.. Alahaii.. Masa ni dia tak tau ape,  sekarang dah tau dah.. Heheh..Sian pulak bila dia cakap macam tu

Entry fariza pergi LEGOLAND Malaysia  https://www.miszrockers.com/2016/11/percutian-pertama-fariza-ke-legoland-di.html?m=1

Gambar ni yang takda dalam entry.. Gamabr diambil oleh Kerex Studio

#legoland #legolandmalaysia
#miszrockersdotcom #ceriterasigadisbiru  #kbba9 #bloggermalaysia #blogger #vsco #vscomalaysia #parenting #parentingblogger
#throwback .. Fariza setahun dapat sambut birthday dia dekat sini.. Sekarang dah tiga tahun.. Cadang please tempat restoran ape sesuai nak sambut birthday anak ni.. Hahaha Dapat bawak pergi sini lagi best. Budak ni selalu nampak signboard legoland, dah kenal dah, asyik nak suruh pergi je.. Heheh.. Hai @legolandmalaysia ..ade nk sponsor tak.. Kihkih Macam-macan dah ada dekat Legoland sekarang.. Fariza nampak gambr ni, mommy nak tu, mommy nak ni, mommy nak.. Alahaii.. Masa ni dia tak tau ape, sekarang dah tau dah.. Heheh..Sian pulak bila dia cakap macam tu Entry fariza pergi LEGOLAND Malaysia https://www.miszrockers.com/2016/11/percutian-pertama-fariza-ke-legoland-di.html?m=1 Gambar ni yang takda dalam entry.. Gamabr diambil oleh Kerex Studio #legoland  #legolandmalaysia  #miszrockersdotcom  #ceriterasigadisbiru  #kbba9  #bloggermalaysia  #blogger  #vsco  #vscomalaysia  #parenting  #parentingblogger 
JOM ORDER SKRG CUCKOO ANDA
. 
http://ybshehan.wasap.my
http://ybshehan.wasap.my
http://ybshehan.wasap.my
. 
Follow IG : @ybshehan.cuckoo for more updates about #cuckoo products.
.
"Ingat YB, Ingat Cuckoo"
.
.
#cuckoobyybshehan
#cuckoomalaysia
#ybshehancuckoo
#penapisair
#penapisaircuckoo
#penapisairmurah
#penapisudara
#penapisudaracuckoo
#cuckooselangor
#cuckoolembahklang
#cuckookajang
#waterpurifier
#airpurifier
#airbersih
#kingtop
#kbba9
#shehanzstudiodotcom
Tempat tidur malam ni sebab flight lewat sampai. Train semua dah stop. Kami malas nak kejar2x train. Naik flight pun 6jam. Lesu! Ok la. Dapat gak merasa selimut airport.
.
.
.
.
Inilah gaya backpackers yang biasa2x jer!! Janji travel. Kah2x
.
.
.
.
.
#bellaidura #kbba9 #withmydear #traveltime #travel #travelblogger #bellakejepun #osaka
Kot ada yang tengah cari pakej internet,  ni ada Time Internet.  Tengah ada pakej murah dengan kelajuan 100mbps.. Cepat baca di blog www.miszrockers.com

#time #timeinternet
#ceriterasigadisbiru #miszrockersdotcom #kbba9 #beautyblogger #fashionblogger #mediainfluencer #media #likeforlikes #vivo #vivoy85
Pernah terbayang tak macam mana rasa campuran air pelbagai rasa??.. Macam sebelum ni biasa minum yang dah sedia ada dekat supermarket tu... vanilla coke, sparkling juice, A&W with vanilla ice cream etc.... TAPI !!!.... Untuk yang ni, tak jumpa di mana mana mall yang readymade....
.
.
Dispenser ni hanya ada di MMCineplexes E-Curve Damansara... dan mungkin akan diadakan lagi ke lokasi lain.. tapi satu satunya yang ada di Malaysia hanya di MMCineplexes sahaja buat masa ni... Dispenser ni Unik !!! Dan buat korang rasa excited nak mencuba dan rasa....
.
.
Nak campur Air bergas dengan buah apa? Nak campur air mineral dengan buah ? Nak campur Coke dengan Fanta Orange?.. Nak rasa Sprite dengan Cherry? Nak rasa apa apa combinasi perisa air yang diletak di sini, lebih 50 jenis disediakan dan korang boleh pilih ikut campuran kehendak sendiri... πŸ‘πŸ‘ Yang tak minum gas boleh, yang nak kurang gula ada yang zero, yang nak air mineral campuran pun boleh.... Best kan?!!.. .
.
Satu satunya dispenser yang berada di MMCineplexes, kalau korang pergi E-Curve atau The Curve area Damansara... Boleh lah cuba mesin ni!.. Tak semestinya kena tengok wayang je baru boleh beli.. Jalan jalan nak cuba pun boleh... πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Jangan pening nanti nak pilih campuran apa, iza suka coke dengan cherry vanilla πŸ’•πŸ’•πŸ’• kombinasi tu boleh masuk, tapi bila A&W dengan Cherry.. hahaha rasa dia pelik sikit utk tekak iza....
.
.
By the way, selamat menikmati campuran air nie....
Kalau dah try post la ke media sosial and hashtag #CocaColaFreeStyleMY 😘
.
.
.
#MMCineplexes #CocaCola #Ecurve #Damansara #Kbba9 #KelabBloggerBenAshaar
Pernah terbayang tak macam mana rasa campuran air pelbagai rasa??.. Macam sebelum ni biasa minum yang dah sedia ada dekat supermarket tu... vanilla coke, sparkling juice, A&W with vanilla ice cream etc.... TAPI !!!.... Untuk yang ni, tak jumpa di mana mana mall yang readymade.... . . Dispenser ni hanya ada di MMCineplexes E-Curve Damansara... dan mungkin akan diadakan lagi ke lokasi lain.. tapi satu satunya yang ada di Malaysia hanya di MMCineplexes sahaja buat masa ni... Dispenser ni Unik !!! Dan buat korang rasa excited nak mencuba dan rasa.... . . Nak campur Air bergas dengan buah apa? Nak campur air mineral dengan buah ? Nak campur Coke dengan Fanta Orange?.. Nak rasa Sprite dengan Cherry? Nak rasa apa apa combinasi perisa air yang diletak di sini, lebih 50 jenis disediakan dan korang boleh pilih ikut campuran kehendak sendiri... πŸ‘πŸ‘ Yang tak minum gas boleh, yang nak kurang gula ada yang zero, yang nak air mineral campuran pun boleh.... Best kan?!!.. . . Satu satunya dispenser yang berada di MMCineplexes, kalau korang pergi E-Curve atau The Curve area Damansara... Boleh lah cuba mesin ni!.. Tak semestinya kena tengok wayang je baru boleh beli.. Jalan jalan nak cuba pun boleh... πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Jangan pening nanti nak pilih campuran apa, iza suka coke dengan cherry vanilla πŸ’•πŸ’•πŸ’• kombinasi tu boleh masuk, tapi bila A&W dengan Cherry.. hahaha rasa dia pelik sikit utk tekak iza.... . . By the way, selamat menikmati campuran air nie.... Kalau dah try post la ke media sosial and hashtag #CocaColaFreeStyleMY  😘 . . . #MMCineplexes  #CocaCola  #Ecurve  #Damansara  #Kbba9  #KelabBloggerBenAshaar 
πŸ€’πŸ€•
.
FOLLOW IG KEDUA @motifviralofficial  #kbba9
.
kredit: Pesan Bonda
πŸ€’πŸ€• . FOLLOW IG KEDUA @motifviralofficial #kbba9  . kredit: Pesan Bonda
Ni je sempat posing sebelum ngappπŸ˜†
.
.
@cekurmaniscafe sedappp
#foodie
#ehbelogakudotcom 
#kbba9 
#kelabbloggerbenashaari 
#potd
#pictureoftheday
#instafood
#instamood
#dinnertoday 
#westernfood
Sedap yakmat Udang ni.. Mujur la abam ko ni x der gout..
.
#dinner #irishafamily #sohoquedotcom #kbba9
I know i’m gonna miss the view and moment satu hari nanti. Growing up so fast lah @imanrifqi_ .
Kalau iman masuk asrama nnt iman akan belajar sendiri .. mama n papa plak akan bosan. Maklumlerr anak sorang.. tp iman nak dok rmh jer  kaan .
.
.kredit to abam laa yg gigih ajar 😝. Mama assistant jerr... saja wat tak berapa pandai sbb nak soh dia explain...
.
#kbba9 #parentingblogger #lifestyleblogger
I know i’m gonna miss the view and moment satu hari nanti. Growing up so fast lah @imanrifqi_ . Kalau iman masuk asrama nnt iman akan belajar sendiri .. mama n papa plak akan bosan. Maklumlerr anak sorang.. tp iman nak dok rmh jer kaan . . .kredit to abam laa yg gigih ajar 😝. Mama assistant jerr... saja wat tak berapa pandai sbb nak soh dia explain... . #kbba9  #parentingblogger  #lifestyleblogger 
dinner yang mudah, sedap dan mengenyangkan, nak buat untuk breakfast pun boleh tau! πŸ˜‹ .
.
β€’ β€’
#ESPShaklee #oatcrunch #dutchladymilk #massaaridotcom #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #massaaridotom #likers
Budak2 ni kalau dengan mama tau pulak diorang behave. Kalau ada ayah diorang, ya ampunnn susah betul nak control diorang. Lari sana sini. Dengan mak jangan harap lerr...kena jeling dah takut, haha. Mak ko hijo 😱 .
.
#familiamomentos #throwback #parentingblogger #kelabbloggerbenashaari #kbba9
Pergi jugak lah tempat viral ni , pergi ambik gambar je πŸ™ˆ
πŸ“ @encore_melaka
.
.
#qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger
Kepada penggemar produk dari korea, haaa pasti korang pernah dengar produk penjagaan muka jenama Dear, Klairs. Shailla telah mencuba produk ini hampir dua minggu.

#altheakorea #altheaangle #dearklairs # butterflyproject
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #likeforlikes #KelabBloggerBenAshaari #kbba9
Kepada penggemar produk dari korea, haaa pasti korang pernah dengar produk penjagaan muka jenama Dear, Klairs. Shailla telah mencuba produk ini hampir dua minggu. #altheakorea  #altheaangle  #dearklairs  # butterflyproject #MalaysianBlogger  #blogger  #bloggermalaysia  #bloggerSelangor  #lifestyleBlogger  #beautyblogger  #parentingblogger  #foodblogger  #reviewblogger  #travel  #food  #beauty  #lifestyle  #parenting  #review  #vsco  #ikutcarakita  #love  #beautiful  #photooftheday  #followme  #likeforlikes  #KelabBloggerBenAshaari  #kbba9 
@Regran_ed from @khaisyadelite -  Ok... Dah basuh siap2.... Malam ni kita overtime... Mini Cream Horn on the way... tungguuu...😍
.
#khaisyadelite - #regrann  #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #minicreamhorn #putrajaya
Buka IG nampak 100❀😱
Kena 'boom' dengan mama manis @sueizza 
Makasih Sue. πŸ˜™

#kelabbloggerbenashaari #kbba9 
#friendship #catatansueizza #greenapplekudotcom
Nasi putih, kuah campur sampai banjir. Sapa suka camni gak? πŸ™‹
.
#kbba9 #mamakembartiga #kelabbloggerbenashaari #currylover #foodporn #foodblogger #lifestyleblogger #mommyblogger
Abam jambu dah bertukar jadi abam otai πŸ˜‚
.
.
#ariqemir #haircut
#kbba9 #shehanzstudiodotcom
.
Korang wakpe tu
.
Abang ngah goyeng hayam nih
.
Jap lagi kol 8.30 mak ngko balik kerja dia terus nak masak. So, abang goyeng dulu siap-siap
.
Hurmm tengok ayam goyeng terus laporrr
.
.
#friedchicks #guruyaya #kbba9 #food #foodie #foodporn #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #johorblogger #followme #follow #followforlike #followers #followback #follows
New Entry Update πŸ‘‡

Blog : www.shazillahsani.com
IG : www.instagram.com/shazillahsani
FB : https://www.facebook.com/shazillah.sani
Email : shazillahsani@gmail.com

Thanks ❀️ #MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #likeforlikes #KelabBloggerBenAshaari #kbba9
New Entry Update πŸ‘‡ Blog : www.shazillahsani.com IG : www.instagram.com/shazillahsani FB : https://www.facebook.com/shazillah.sani Email : shazillahsani@gmail.com Thanks ❀️ #MalaysianBlogger  #blogger  #bloggermalaysia  #bloggerSelangor  #lifestyleBlogger  #beautyblogger  #parentingblogger  #foodblogger  #reviewblogger  #travel  #food  #beauty  #lifestyle  #parenting  #review  #vsco  #ikutcarakita  #love  #beautiful  #photooftheday  #followme  #likeforlikes  #KelabBloggerBenAshaari  #kbba9 
Siap Paskal review di blog, hari ini tengok hari ini update entry tau. Jemput baca di bio ig klik link, ditujukan terutama sekali dekat sesetengah orang yang pandang rendah pada kerjaya ketenteraan. Jangan risau bukan detail entry pun bagi yang berhajat nak tengok jap lagi, hanya sekadar perkongsian dan pendapat aku je. .
.
The Royal Malaysia Navy "Scorpene-Class Submarines" tu perghhhhh dahsyat! They are unsung heroes. πŸ’ͺ

Psssttt: Aku suka tengok movie 2 minggu ke atas tayangan dapat setengah harga RM8 jeeee...kalau tak 16 hinggit fuh! Jimat poket hujung bulan oi πŸ˜‚

xoxo
www.juliajohari.com

#PASKAL #PASKALmovie #TLDM #NavyPride #SentiasaYangTerbaik #JuliaJohariDotCom #Kbba9 #bloggers #love #instagood #me #smile #follow #cute #smile  #girl #beautiful #happy #love #picoftheday #instadaily #fashion #igers #fun #summer #instalike #bestoftheday #smile
Siap Paskal review di blog, hari ini tengok hari ini update entry tau. Jemput baca di bio ig klik link, ditujukan terutama sekali dekat sesetengah orang yang pandang rendah pada kerjaya ketenteraan. Jangan risau bukan detail entry pun bagi yang berhajat nak tengok jap lagi, hanya sekadar perkongsian dan pendapat aku je. . . The Royal Malaysia Navy "Scorpene-Class Submarines" tu perghhhhh dahsyat! They are unsung heroes. πŸ’ͺ Psssttt: Aku suka tengok movie 2 minggu ke atas tayangan dapat setengah harga RM8 jeeee...kalau tak 16 hinggit fuh! Jimat poket hujung bulan oi πŸ˜‚ xoxo www.juliajohari.com #PASKAL  #PASKALmovie  #TLDM  #NavyPride  #SentiasaYangTerbaik  #JuliaJohariDotCom  #Kbba9  #bloggers  #love  #instagood  #me  #smile  #follow  #cute  #smile  #girl  #beautiful  #happy  #love  #picoftheday  #instadaily  #fashion  #igers  #fun  #summer  #instalike  #bestoftheday  #smile 
Hey guys ! Korang tahu tak ? B Infinite ini lebih kurang sama je macam wang tunai.
Korang boleh dapatkan BPoints dan menebus barang yang korang suka dari 80 rakan niaga B Infinite di lebih 4,000 lokasi. .

Macam sekarang ni, Lyssa dah makin suka berbelanja dan boleh melakukannya dengan bijak sambil mengumpul BPoints. Lyssa pergi ke TBM sebab nak beli water heater yang baru, dengan B Infinite Lyssa boleh dapatkan barangan itu bersama BPoints.
.

Ingat untuk menyerta contest B Infinite ni. Lyssa akan memberikan 8,000 BPoints kepada 2 pemenang bertuah! Ikuti langkah di bawah ni:

Step 1 : Download aplikasi mudah alih B Infinite dan daftar.
Step 2 : Follow IG Page B Infinite.
Step 3 : Tetapkan akaun IG anda kepada 'public'
Step 4: Lawati mana-mana B Infinite merchant dan snap foto kreatif bersama anda di dalamnya.
Step 5 : Sertakan hashtag berikut dan mention @BInfiniteRewards / #BInfiniteBeYou / #PaywithBPoints / #Lyssa4BInfinite
Hey guys ! Korang tahu tak ? B Infinite ini lebih kurang sama je macam wang tunai. Korang boleh dapatkan BPoints dan menebus barang yang korang suka dari 80 rakan niaga B Infinite di lebih 4,000 lokasi. . Macam sekarang ni, Lyssa dah makin suka berbelanja dan boleh melakukannya dengan bijak sambil mengumpul BPoints. Lyssa pergi ke TBM sebab nak beli water heater yang baru, dengan B Infinite Lyssa boleh dapatkan barangan itu bersama BPoints. . Ingat untuk menyerta contest B Infinite ni. Lyssa akan memberikan 8,000 BPoints kepada 2 pemenang bertuah! Ikuti langkah di bawah ni: Step 1 : Download aplikasi mudah alih B Infinite dan daftar. Step 2 : Follow IG Page B Infinite. Step 3 : Tetapkan akaun IG anda kepada 'public' Step 4: Lawati mana-mana B Infinite merchant dan snap foto kreatif bersama anda di dalamnya. Step 5 : Sertakan hashtag berikut dan mention @BInfiniteRewards / #BInfiniteBeYou  / #PaywithBPoints  / #Lyssa4BInfinite 
Memang senang sangat ni. Campak-campak je πŸ˜‹πŸ˜‹#Repost @nina.mirza
・・・
Ini Dating Paduka @eina_azman laaaa punya pasal...!! Alaaaa pelakon yang cantik putih melepak, kaya lagi rajin masak tu. .

Tak pasalΒ² kita pun masak Terung Sambal ari ni. 
Tapi kita punya ni Resipi Paling Senang, Paling cepat. Sebab.... Korang tengok video cara Nina masak ni. .

Baca : https://ninamirza.com/2018/10/19/eina-azman-laaa-punya-pasal-ni/

Sebab Nina guna Sambal Belacan Adabi
Senang cepat sedap!
.

Terima kasih @ADABI_CONSUMER memudahkan urusan masak memasak kitaβ€οΈβ€οΈπŸ‘πŸ‘
. . .

#NinaMirza #KBBA9 #Foodblogger #adabi #sambalTerung #tutorialmasak #food #cookingwithlove
Memang senang sangat ni. Campak-campak je πŸ˜‹πŸ˜‹#Repost  @nina.mirza ・・・ Ini Dating Paduka @eina_azman laaaa punya pasal...!! Alaaaa pelakon yang cantik putih melepak, kaya lagi rajin masak tu. . Tak pasalΒ² kita pun masak Terung Sambal ari ni. Tapi kita punya ni Resipi Paling Senang, Paling cepat. Sebab.... Korang tengok video cara Nina masak ni. . Baca : https://ninamirza.com/2018/10/19/eina-azman-laaa-punya-pasal-ni/ Sebab Nina guna Sambal Belacan Adabi Senang cepat sedap! . Terima kasih @ADABI_CONSUMER memudahkan urusan masak memasak kitaβ€οΈβ€οΈπŸ‘πŸ‘ . . . #NinaMirza  #KBBA9  #Foodblogger  #adabi  #sambalTerung  #tutorialmasak  #food  #cookingwithlove 
Fungsi Supple Preparation Facial Toner : - Membantu melembapkan dan menyegarkan kulit . - Membantu mengimbangi tahap pH kulit - Mengandungi bahan berkhasiat bagi menghalang kekeringan.

#altheakorea #altheaangle #dearklairs #butterflyproject
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #likeforlikes #KelabBloggerBenAshaari #kbba9
Fungsi Supple Preparation Facial Toner : - Membantu melembapkan dan menyegarkan kulit . - Membantu mengimbangi tahap pH kulit - Mengandungi bahan berkhasiat bagi menghalang kekeringan. #altheakorea  #altheaangle  #dearklairs  #butterflyproject  #MalaysianBlogger  #blogger  #bloggermalaysia  #bloggerSelangor  #lifestyleBlogger  #beautyblogger  #parentingblogger  #foodblogger  #reviewblogger  #travel  #food  #beauty  #lifestyle  #parenting  #review  #vsco  #ikutcarakita  #love  #beautiful  #photooftheday  #followme  #likeforlikes  #KelabBloggerBenAshaari  #kbba9 
Selalu kalau Sha beli pad kapas ini, bungkusan dia dalam plastik sahaja. Apa istimewa cotton pad dari Dear, Klairs adalah cotton pad itu diletakkan di dalam bungkusan kotak. Kotak dia pun bukan macam kotak biasa, kotak ini memperlihatkan produk ini nampak ekskulif. Cotton pad ini berfungsi untuk membersihkan wajah. Digunakan bersama toner Klairs.

#altheakorea #altheaangle #dearklairs # butterflyproject
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #likeforlikes #KelabBloggerBenAshaari #kbba9
Selalu kalau Sha beli pad kapas ini, bungkusan dia dalam plastik sahaja. Apa istimewa cotton pad dari Dear, Klairs adalah cotton pad itu diletakkan di dalam bungkusan kotak. Kotak dia pun bukan macam kotak biasa, kotak ini memperlihatkan produk ini nampak ekskulif. Cotton pad ini berfungsi untuk membersihkan wajah. Digunakan bersama toner Klairs. #altheakorea  #altheaangle  #dearklairs  # butterflyproject #MalaysianBlogger  #blogger  #bloggermalaysia  #bloggerSelangor  #lifestyleBlogger  #beautyblogger  #parentingblogger  #foodblogger  #reviewblogger  #travel  #food  #beauty  #lifestyle  #parenting  #review  #vsco  #ikutcarakita  #love  #beautiful  #photooftheday  #followme  #likeforlikes  #KelabBloggerBenAshaari  #kbba9 
Hanya mengunakan 3 produk Dear, Klairs dari @altheakorea ini, muka korang akan menjadi lembap dan bercahaya.. ❀️
*
*
#altheakorea #altheaangle #dearklairs # butterflyproject
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #likeforlikes #KelabBloggerBenAshaari #kbba9
Hanya mengunakan 3 produk Dear, Klairs dari @altheakorea ini, muka korang akan menjadi lembap dan bercahaya.. ❀️ * * #altheakorea  #altheaangle  #dearklairs  # butterflyproject #MalaysianBlogger  #blogger  #bloggermalaysia  #bloggerSelangor  #lifestyleBlogger  #beautyblogger  #parentingblogger  #foodblogger  #reviewblogger  #travel  #food  #beauty  #lifestyle  #parenting  #review  #vsco  #ikutcarakita  #love  #beautiful  #photooftheday  #followme  #likeforlikes  #KelabBloggerBenAshaari  #kbba9 
The launching of the First in Malaysia Coca-Cola Freestyle Drinking Machine. My favourite flavour is Sprite Lychee.#CocaColaFreestyleMY #mmcineplexes #KBBA9 #kelabbloggerbenashaari
Ini Datin Paduka @eina_azman laaaa punya pasal...!! Alaaaa pelakon yang cantik putih melepak, kaya lagi rajin masak tu. .

Tak pasalΒ² kita pun masak Terung Sambal ari ni. 
Tapi kita punya ni Resipi Paling Senang, Paling cepat. Sebab.... Korang tengok video cara Nina masak ni. .

Baca : https://ninamirza.com/2018/10/19/eina-azman-laaa-punya-pasal-ni/

Sebab Nina guna Sambal Belacan Adabi
Senang cepat sedap!
.

Terima kasih @ADABI_CONSUMER memudahkan urusan masak memasak kitaβ€οΈβ€οΈπŸ‘πŸ‘
. . .

#NinaMirza #KBBA9 #Foodblogger #adabi #sambalTerung #tutorialmasak #food #cookingwithlove
Ini Datin Paduka @eina_azman laaaa punya pasal...!! Alaaaa pelakon yang cantik putih melepak, kaya lagi rajin masak tu. . Tak pasalΒ² kita pun masak Terung Sambal ari ni. Tapi kita punya ni Resipi Paling Senang, Paling cepat. Sebab.... Korang tengok video cara Nina masak ni. . Baca : https://ninamirza.com/2018/10/19/eina-azman-laaa-punya-pasal-ni/ Sebab Nina guna Sambal Belacan Adabi Senang cepat sedap! . Terima kasih @ADABI_CONSUMER memudahkan urusan masak memasak kitaβ€οΈβ€οΈπŸ‘πŸ‘ . . . #NinaMirza  #KBBA9  #Foodblogger  #adabi  #sambalTerung  #tutorialmasak  #food  #cookingwithlove 
#mccafemoments bersama anakanda. Apa Ummi suka dia suka.. #coffeelatte #mccafe #KBBA9 #Kelabbloggerbenashaari
Moga anak mummy tak lupa sape mak dia haha. Banyak sangat moment yang mummy terlepas hukhuk #AudyaMunirahAesyaAMM #anakkanjemummy #5monthsold #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #sinarcintaku
Happening Now
The Launching of First in Malaysia Coca Cola Freestyle Drinking Machine.
More than 50+ flavour you can choose
Only at MMCineplexes eCurve.

#CocaColaFreestyleMY
#mmcineplexes
#kbba9
#kelabbloggerbenashaari
#mesticuba
#fareezvanfillers
#fareezawesome
#bphsanz
#pedrosanz
hari ni buat telur dadar dan atas dia letak wrap, pastu lipatΒ² dan letak salad + tomato.. sedap oiii! πŸ˜‹ .
.
β€’ β€’
#diet #eatclean #healthyfood #massaaridotcom #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #cepatlahlike #instalikes #likers
Behind the screen "Abang, kalau. Abang botak sekali pun, please don't worry... Sayang tetap Sayang Abang banyak banyakkkk"
Acececehhh... 😜😜
.

EH! Korang,
Nina nak share ni, shampoo Cadèau yang Geng pegang tu memang berkesan!
Tak sangka rambut gugur dia, kelemumur dia totally dah tak de awakkk!
.
Nina dah pernah share before
Baca : https://ninamirza.com/2018/10/09/cadeau-shampoo-berkesan-menyelesaikan-rambut-gugur-hair-loss-dandruff/
.
. .
.
Korang nak order shampoo ni dm @healthybearbear
Atau korang leh jer WhatsApp Nina, nanti Nina beli kan 0193406454
.

Harga pun berpatutan... Set trial pun ada kot korang nak try dulu... .
.
.
#NinaMirza #KBBA9
#CadeauMalaysia #cadeaushampoo
#ShampooAntiHairLoss #shampoorambutgugur #ShampooAntiDandruff
#BeautyBlogger #bloggerMy #instadaily #myroutine  #nakcantik
Behind the screen "Abang, kalau. Abang botak sekali pun, please don't worry... Sayang tetap Sayang Abang banyak banyakkkk" Acececehhh... 😜😜 . EH! Korang, Nina nak share ni, shampoo CadΓ¨au yang Geng pegang tu memang berkesan! Tak sangka rambut gugur dia, kelemumur dia totally dah tak de awakkk! . Nina dah pernah share before Baca : https://ninamirza.com/2018/10/09/cadeau-shampoo-berkesan-menyelesaikan-rambut-gugur-hair-loss-dandruff/ . . . . Korang nak order shampoo ni dm @healthybearbear Atau korang leh jer WhatsApp Nina, nanti Nina beli kan 0193406454 . Harga pun berpatutan... Set trial pun ada kot korang nak try dulu... . . . #NinaMirza  #KBBA9  #CadeauMalaysia  #cadeaushampoo  #ShampooAntiHairLoss  #shampoorambutgugur  #ShampooAntiDandruff  #BeautyBlogger  #bloggerMy  #instadaily  #myroutine  #nakcantik 
#traveltip Passport cover. Penting ke? Actually sebab comel je kan? Kadang2x ada a few country yang marah kita bila pakai passport cover. Masa nak check tu dia akan kuatkan suara. Open!!
.
.
.
Ada a few country yang x kisah pun ada ke takda. Tapi macam passport cover Bella ni, dalam ni ada a few small poket yg sgt membantu untuk letakkan doc perjalanan macam pass masuk dan keluar negara.
.
.
.
Jadi kena alert kalau nak pakai. Ada masa kena gopoh2x buka.
.
.
.
.
#bellaidura #kbba9 #withmydear #traveltime #travel #travelblogger
#traveltip  Passport cover. Penting ke? Actually sebab comel je kan? Kadang2x ada a few country yang marah kita bila pakai passport cover. Masa nak check tu dia akan kuatkan suara. Open!! . . . Ada a few country yang x kisah pun ada ke takda. Tapi macam passport cover Bella ni, dalam ni ada a few small poket yg sgt membantu untuk letakkan doc perjalanan macam pass masuk dan keluar negara. . . . Jadi kena alert kalau nak pakai. Ada masa kena gopoh2x buka. . . . . #bellaidura  #kbba9  #withmydear  #traveltime  #travel  #travelblogger 
FIRST in MALAYSIA... Woww Woww !!! Teruja lah bila tahu #MMCineplexes ada sediakan minuman baru untuk pengunjung mereka yang akan menonton wayang disini..... .
.
Campuran lebih 50 jenis air, untuk menarik lebih ramai pengunjung ke MM Cineplexes E-Curve Damansara... .
.
Menarik sangat sebab, korang sendiri boleh choose nak air campuran apa dengan apa... Iza sempat rasa beberapa campuran tadi dan yang paling best Coke with Cherry Vanilla.. 😍😍😍 .
.
Minuman ni, kita tak akan jumpa di pasaran sendiri.. hanya berada di panggung @mmcineplexes πŸ‘πŸ‘.....
.
.
Swipe Swipe πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰
.
.
#CocaColaFreeStyleMY #CocaCola #Ecurve #Kbba9 #MalaysiaTravelBlogger #MalaysiaTraveller #MalaysiaTravelBlog #MalaysiaTraveler #airasiabloggercommunity #aabc
#kelabbloggerbenashaari #BloggerMalaysia
FIRST in MALAYSIA... Woww Woww !!! Teruja lah bila tahu #MMCineplexes  ada sediakan minuman baru untuk pengunjung mereka yang akan menonton wayang disini..... . . Campuran lebih 50 jenis air, untuk menarik lebih ramai pengunjung ke MM Cineplexes E-Curve Damansara... . . Menarik sangat sebab, korang sendiri boleh choose nak air campuran apa dengan apa... Iza sempat rasa beberapa campuran tadi dan yang paling best Coke with Cherry Vanilla.. 😍😍😍 . . Minuman ni, kita tak akan jumpa di pasaran sendiri.. hanya berada di panggung @mmcineplexes πŸ‘πŸ‘..... . . Swipe Swipe πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ . . #CocaColaFreeStyleMY  #CocaCola  #Ecurve  #Kbba9  #MalaysiaTravelBlogger  #MalaysiaTraveller  #MalaysiaTravelBlog  #MalaysiaTraveler  #airasiabloggercommunity  #aabc  #kelabbloggerbenashaari  #BloggerMalaysia 
Thanks #CocaColaFreestyleMY #mmcineplexes for the goodies. Thanks @ben_ashaari for bringing me along. I had a blast! #KBBA9
Semoga nyenyaklah Ariq Emir malam ni. Dan tak menyelinap masuk bilik Mommy Daddy lagi πŸ˜‚
Semoga nyenyaklah Ariq Emir malam ni. Dan tak menyelinap masuk bilik Mommy Daddy lagi πŸ˜‚
Day 1 
Rezeki Jumaat dapat suprise breakfast box dari Dutch Lady kat kampung😍

Jom korang semua sama-sama sahut cabaran Dutch Lady Breakfast Challenge. Korang pun boleh juga sertai dan rebut peluang untuk memenangi hadiah menarik yang bernilai RM35,000.

Cara Menyertai Dutch Lady Breakfast Challenge 
Lengkapkan sarapan pagi anda bersama susu Dutch Lady PureFarm bermula dari 8 October sehingga 11 November 2018 mengikut tema menu yang di berikan dan update di Media Social 
Untuk maklumat lanjut mengenai contest ini boleh layari FB Dutch Lady ~ www.facebook.com/spread.the.goodness.of.milk/

#dutchladymy 
#dutchladybreakfastchallenge
#strongstart 
#CeritaHudaDotCom 
#KBBA9
Day 1 Rezeki Jumaat dapat suprise breakfast box dari Dutch Lady kat kampung😍 Jom korang semua sama-sama sahut cabaran Dutch Lady Breakfast Challenge. Korang pun boleh juga sertai dan rebut peluang untuk memenangi hadiah menarik yang bernilai RM35,000. Cara Menyertai Dutch Lady Breakfast Challenge Lengkapkan sarapan pagi anda bersama susu Dutch Lady PureFarm bermula dari 8 October sehingga 11 November 2018 mengikut tema menu yang di berikan dan update di Media Social Untuk maklumat lanjut mengenai contest ini boleh layari FB Dutch Lady ~ www.facebook.com/spread.the.goodness.of.milk/ #dutchladymy  #dutchladybreakfastchallenge  #strongstart  #CeritaHudaDotCom  #KBBA9 
#ahkaktopipepel menjelma di pagi Jumaat. Senget plak topinya haa.

Tak lama dah projek ni. Lepas ni jadi ahkak topi putih la plak. 
#selfie #site #workplace #duniablogIQ #izyanbalqisdotcom #igersmalaysia #igers #kbba9 #KelabBloggerBenAshaari #bloggerkl #bloggermy #like4like #likeforlike #mommyblogger #lifestyleblogger #sharepost #share #viral
#traveltip  Bella last time takut sgt nak bawa apa2x yg mengandungi cecair, Bekas air, dan apa2x yang melebihi 100ml.
.
.
.
Bila dh selalu fly ni, then nmpak dalm flight a few passenger yang minum air mineral dalam botol 100ml.
.
.
.
Eh!! Macam mana boleh lepas pulak tu?? Actually korang boleh je bawa botol kosong then isi air bila lepas saja check kastam. Ada coway disediakan dalam ni. .
.
.
Bella pilih bekas air ni setiap kali nak travel. Nipis. Senang nk isi dalam bag. .
.
.
Teringat last time, fly masa batuk. Sakit sangat tekak nak air. Tapi masa tu sgtlah skema. Rasa nak nangis setiap kali batuk. So some #traveltip untuk yang nak fly. Lagi2x yang batuk. 😊
.
.
.
.
#bellaidura #kbba9 #withmydear #traveltime #travel #travelblogger #bellakejepun #osaka
#traveltip  Bella last time takut sgt nak bawa apa2x yg mengandungi cecair, Bekas air, dan apa2x yang melebihi 100ml. . . . Bila dh selalu fly ni, then nmpak dalm flight a few passenger yang minum air mineral dalam botol 100ml. . . . Eh!! Macam mana boleh lepas pulak tu?? Actually korang boleh je bawa botol kosong then isi air bila lepas saja check kastam. Ada coway disediakan dalam ni. . . . Bella pilih bekas air ni setiap kali nak travel. Nipis. Senang nk isi dalam bag. . . . Teringat last time, fly masa batuk. Sakit sangat tekak nak air. Tapi masa tu sgtlah skema. Rasa nak nangis setiap kali batuk. So some #traveltip  untuk yang nak fly. Lagi2x yang batuk. 😊 . . . . #bellaidura  #kbba9  #withmydear  #traveltime  #travel  #travelblogger  #bellakejepun  #osaka 
πŸ“ Roti Canai Kayu Arang Melaka.
.
.
#qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy  #igersganu #instafemes #blogger
Day 2 #DutchLadyBreakfastChallenge 
Simple je hari ni,spiral pasta goreng masak dalam ppc je,campak semua tinggal,dah siapa amik makan,dengan segelas susu Dutch Lady,ok cun,lengkap tuk sarapan.

Jom sertai peraduan sarapan pagi #DutchLadyBreakfastChallenge dan rebutlah peluang untuk memenangi hadiah menarik yang bernilai RM35,000 dengan hanya melengkapkan sarapan pagi bersama susu Dutch Lady PureFarm bermula dari 8 October sehingga 11 November 2018.

Untuk maklumat lanjut mengenai contest ini boleh layari FB Dutch Lady Facebook.com/spread.the.goodness.of.milk

#DutchLady #DutchLadyMy #DutchLadyBreakfastChallenge #StrongStart #Catatansueizza #ciksuesukamakan #kbba9
Day 2 #DutchLadyBreakfastChallenge  Simple je hari ni,spiral pasta goreng masak dalam ppc je,campak semua tinggal,dah siapa amik makan,dengan segelas susu Dutch Lady,ok cun,lengkap tuk sarapan. Jom sertai peraduan sarapan pagi #DutchLadyBreakfastChallenge  dan rebutlah peluang untuk memenangi hadiah menarik yang bernilai RM35,000 dengan hanya melengkapkan sarapan pagi bersama susu Dutch Lady PureFarm bermula dari 8 October sehingga 11 November 2018. Untuk maklumat lanjut mengenai contest ini boleh layari FB Dutch Lady Facebook.com/spread.the.goodness.of.milk #DutchLady  #DutchLadyMy  #DutchLadyBreakfastChallenge  #StrongStart  #Catatansueizza  #ciksuesukamakan  #kbba9 
There is always something to look forward to. In pain, look forward to healing. In hardship, look forward to ease. And in separation, look forward to reunion. Allah has promised the believers all these things.

Jangan sesekali membongkar parut-parut yang lama, biarkan ia. Tinggalkan kenangan itu disana.

Cuma ambil sahaja sebagai pengajaran untuk menghadapi kehidupan yang mendatang.

#akupenghibur #kbba9 #motivasipenghibur #seo
There is always something to look forward to. In pain, look forward to healing. In hardship, look forward to ease. And in separation, look forward to reunion. Allah has promised the believers all these things. Jangan sesekali membongkar parut-parut yang lama, biarkan ia. Tinggalkan kenangan itu disana. Cuma ambil sahaja sebagai pengajaran untuk menghadapi kehidupan yang mendatang. #akupenghibur  #kbba9  #motivasipenghibur  #seo 
Hari ni Noah pakai sleepsuit Bonds Inspired kod A49 ke taska. Kain dia selesa sangat dan berkualiti! .
.
Korang kalau berminat nak tengok design yang ada lebih 70 jenis tu, boleh terus wasap .
.
019-6924743 atau dm je IG @by_firza oke!
.
. 
#reviewbyfiza #sleepsuit #baby #parentingblogger #parenting #igers #kbba9
Meh pilih mehh... Air mana nak? 
#cocacolafreesylemy
#kbba9
#mmcineplexes
The launching of the new Coca-Cola Freestyle drinking machine. There are 50+ drink choices to choose from. Cool machine. My favourite drink is Sprite Lychee! #CocaColaFreestyleMY #mmcineplexes #KBBA9
The launching of the new Coca-Cola Freestyle drinking machine. There are 50+ drink choices to choose from. Cool machine. My favourite drink is Sprite Lychee! #CocaColaFreestyleMY  #mmcineplexes  #KBBA9 
Breakfast challenge Day 4

Nampak biasa biasa sahaja breakfast ini.. Tapi jangan tengok pada luaran sahaja. Ini kerana breakfast ini mampu membekalkan hampir semua nutrien yang penting kepada badan dan minda saya.. Kek pisang mengandungi karbohidrat dan serat. Susu dutch lady mengandungi protein.

Susu dutch ladylah yang memainkan peranan utama sebagai pelengkap sarapan saya kerana sangat kaya dengan protein.

Sarapan saya tidak akan lengkap tanpa susu Dutch Lady.

#dutchladybreakfastchallenge 
#strongstart 
#dutchladymy 
#kbba9 
#penselduabee
Breakfast challenge Day 4 Nampak biasa biasa sahaja breakfast ini.. Tapi jangan tengok pada luaran sahaja. Ini kerana breakfast ini mampu membekalkan hampir semua nutrien yang penting kepada badan dan minda saya.. Kek pisang mengandungi karbohidrat dan serat. Susu dutch lady mengandungi protein. Susu dutch ladylah yang memainkan peranan utama sebagai pelengkap sarapan saya kerana sangat kaya dengan protein. Sarapan saya tidak akan lengkap tanpa susu Dutch Lady. #dutchladybreakfastchallenge  #strongstart  #dutchladymy  #kbba9  #penselduabee 
Pertama di Malaysia. Boleh campur campur rasa gitu. Ada 50 pilihan gituuu... Hanya di MMCINEPLEXES saja buat masa ini.

#cocacolafreesylemy
#kbba9
Pertama di Malaysia. Boleh campur campur rasa gitu. Ada 50 pilihan gituuu... Hanya di MMCINEPLEXES saja buat masa ini. #cocacolafreesylemy  #kbba9 
Books are also the useful toys. It is an amazing educational toy that can stimulate your children's brain to love books and love education.  Do give your babies playing with the books everyday even she or he doesnt understand anything. This activity would encourage your babies to like and love books. It also can stimulate your baby's cognitive skill, grasp skill and motor skill.  Trust me.  It really works! I did the same thing to my eldest when she was a baby and currently she is 4 years old now. She love books and love study so much, her day would not complete without  reading or doing 'homework'.. 😁😁...I've share this in my blog - www.dorsettpink.com .

#parenting
#parentingblogger
#FL #FLsisters
#motherhood #babyactivity #baby7monthsold #kbba9 #dorsettpinkdotcom
Books are also the useful toys. It is an amazing educational toy that can stimulate your children's brain to love books and love education. Do give your babies playing with the books everyday even she or he doesnt understand anything. This activity would encourage your babies to like and love books. It also can stimulate your baby's cognitive skill, grasp skill and motor skill. Trust me. It really works! I did the same thing to my eldest when she was a baby and currently she is 4 years old now. She love books and love study so much, her day would not complete without reading or doing 'homework'.. 😁😁...I've share this in my blog - www.dorsettpink.com . #parenting  #parentingblogger  #FL  #FLsisters  #motherhood  #babyactivity  #baby7monthsold  #kbba9  #dorsettpinkdotcom 
The launching of the new Coca-Cola Freestyle drinking machine. There are 50+ drink choices to choose from. 7000 Series. Malaysia is the 2nd country after Singapore in SEA to provide this machine.  It's lit! #CocaColaFreestyleMY #KBBA9 #mmcineplexes
The launching of the new Coca-Cola Freestyle drinking machine. There are 50+ drink choices to choose from. 7000 Series. Malaysia is the 2nd country after Singapore in SEA to provide this machine. It's lit! #CocaColaFreestyleMY  #KBBA9  #mmcineplexes 
Walau ko rasa diri kau baik,bertaubatlah,mana tahu hilang ingatan atas dosa2 yang pernah buat...jangan sombong.... #Catatansueizza
#salamjumaat #life #kbba9 #insaf #mencariredhaAllah #sedardiri # #Repost @jom_dakwah (@get_repost)
・・・
Tak susah pun,cuma hati yang tak nak
❀
❀
Seiring waktu dan usia,aku lebih mengerti apa yang harus di "ambil" dan harus di "beri" dalam hidup ini.....jangan tanya kenapa... #Catatansueizza #kbba9 #life #quoteoftheday #lifestylebloggers #ciksueberkata #bamboo #love
Missing this moment.. Catching the sunrise at camp Lansir CBL.. Alhamdulillah.. Thank you Allah for this opportunity.. Jumuah mubarakah.. May Allah forgive our sins and blessed our journey in this life and the life hereafter.. β€œDifficult times in life which bring you closer to Allah are far better than good times that took you away from Allah.. β€œ

#kbba9 #kelabbloggerbenshaari #tatimansur #tatimansurdotcom #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #lifestyle #lifestyleblogger #parentingblogger #foodblogger #travelblogger #review #onlineentrepreneur #bytsm #momblogger #motherof4boys #outdoorlover #outdoorlife #hiker #hiking #heelstobootshikers #tatimansursaying
Missing this moment.. Catching the sunrise at camp Lansir CBL.. Alhamdulillah.. Thank you Allah for this opportunity.. Jumuah mubarakah.. May Allah forgive our sins and blessed our journey in this life and the life hereafter.. β€œDifficult times in life which bring you closer to Allah are far better than good times that took you away from Allah.. β€œ #kbba9  #kelabbloggerbenshaari  #tatimansur  #tatimansurdotcom  #blogger  #bloggermalaysia  #bloggerstyle  #lifestyle  #lifestyleblogger  #parentingblogger  #foodblogger  #travelblogger  #review  #onlineentrepreneur  #bytsm  #momblogger  #motherof4boys  #outdoorlover  #outdoorlife  #hiker  #hiking  #heelstobootshikers  #tatimansursaying 
Dalam berjuta bintang berkelipan, engkau bagaikan kejora....lalalalalaaa.. πŸ’ƒ
.
Tqvm sudi order brownies mix with wording. Untuk bakal mertua katanya. Opsss ! Pandai bro ni ambil hati yea. Semoga cepat naik pelamin tau.πŸ€—
.
Sape cakap orang lelaki tak pandai order dessert? Haaaa...yang ni kemain sweet bagi tuk bakal mertua. 😘
.
Untuk tempahan, boleh tekan link wasap kat bio yea. Deposit/bayaran penuh diperlukan untuk setiap tempahan πŸ’•
.
#browniessedap #browniesputrajaya #browniesmurah #browniestower #dapuraddin #kbba9 #browniesbangi #brownieskajang #browniescyberjaya #browniescumicumi #brownieskedut #brownieskedutmurah #browniescombo #browniespackbudget #promosibrownies #cheesebrownies #brownies4musim #tartbrownies #tartbrowniesputrajaya #tartbrowniesmurah #browniesbites
Dalam berjuta bintang berkelipan, engkau bagaikan kejora....lalalalalaaa.. πŸ’ƒ . Tqvm sudi order brownies mix with wording. Untuk bakal mertua katanya. Opsss ! Pandai bro ni ambil hati yea. Semoga cepat naik pelamin tau.πŸ€— . Sape cakap orang lelaki tak pandai order dessert? Haaaa...yang ni kemain sweet bagi tuk bakal mertua. 😘 . Untuk tempahan, boleh tekan link wasap kat bio yea. Deposit/bayaran penuh diperlukan untuk setiap tempahan πŸ’• . #browniessedap  #browniesputrajaya  #browniesmurah  #browniestower  #dapuraddin  #kbba9  #browniesbangi  #brownieskajang  #browniescyberjaya  #browniescumicumi  #brownieskedut  #brownieskedutmurah  #browniescombo  #browniespackbudget  #promosibrownies  #cheesebrownies  #brownies4musim  #tartbrownies  #tartbrowniesputrajaya  #tartbrowniesmurah  #browniesbites 
husband whatsapp bagitau ada terima gift box dari @dutchladymy pagi ni, haaa rezeki dia dapat breakfast Nasi Lemak bersama segelas susu Dutch Lady! πŸ˜‹ .

terima kasih @dutchladymy! .

haaa lagi satu jom sertai contest Dutch Lady Breakfast Challenge, hadiah menarik sehingga RM35000! cepatΒ² tau, contest ni sehingga 11 November 2018.. maklumat lanjut layari www.facebook.com/spread.the.goodness.of.milk .
.
β€’ β€’
#dutchladymy #dutchladybreakfastchallenge #strongstart #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #massaaridotom #likers
husband whatsapp bagitau ada terima gift box dari @dutchladymy pagi ni, haaa rezeki dia dapat breakfast Nasi Lemak bersama segelas susu Dutch Lady! πŸ˜‹ . terima kasih @dutchladymy! . haaa lagi satu jom sertai contest Dutch Lady Breakfast Challenge, hadiah menarik sehingga RM35000! cepatΒ² tau, contest ni sehingga 11 November 2018.. maklumat lanjut layari www.facebook.com/spread.the.goodness.of.milk . . β€’ β€’ #dutchladymy  #dutchladybreakfastchallenge  #strongstart  #KBBA9  #KelabBloggerBenAshaari  #massaaridotom  #likers 
Matte BB Cushion Sendayu Tinggi ni memang best. Sesuai untuk kulit kombinasi macam aku. Tak bercapuk, kalis peluh dan tak berminyak. Dan yang paling best, tak terasa pakai foundation sebab ringan ya amat. 
Nanti aku sambung cerita dekat blog ya. Salam Jumaat semua...❀ #bbcushion #sendayutinggi #mattebbcushion 
#greenapplekudotcom #kbba9
#beautyblogger #lifestyleblogger 
#makeupproducts #productphotography
Sebenarnya gambar ni bergerak ke tidak?
.
FOLLOW IG KEDUA @motifviralofficial  #kbba9
Sebenarnya gambar ni bergerak ke tidak? . FOLLOW IG KEDUA @motifviralofficial #kbba9 
.
Assalamualaikum. Selamat pagi
.
Sesekali nak jadi macam kanak-kanak riang gak
.
Bekpas coco crunch jeww
.
.
#morning #breakfast #cereal #guruyaya #kbba9 #food #foodie #foodporn #blogger #bloggerlife #bloggerstyle #johorblogger #followme #followforlike #followers #followback #follows #follow
kali pertama buat BIM , memang terkial-kial , harap korang faham πŸ˜…

#signonchallenge
#myfirstBIM
#saidiladotcom
#kbba9
#deafawareness
#halfdeaf
.

Follow @malaysiansignlanguage
Jom.. sebelum tidur.. seminit jer..
Tengok ni dan zikir dalam hati
.
#kbba9 #shehanzstudiodotcom
- Bukan sekadar membaca Al Quran. Tapi...mummy sedang fahamkan maksud ayat al quran dan juga mendalami ilmu tajwid ! ☺😊 Mudah dengan adanya Mumayyaz semua ada di terangkan dalam 1 naskah ini !! #ExchangeFeedGroup 
#kbba9 
#kbbalembahklang 
#KelabBloggerBenashaari 
#alquran
#mumayyaz
#alquranmumayyaz
#1stEFGathering -
Asyik gambar mama je kan.. Oklah selamat malam.. Lena nya anak mama tido.. Alhamdulillah sayang muaah muaahh anak mama.  #babyfh @faizhayyan
.
.
. .
#yanieyusuf #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #bloggermalaysia #bloggerparenting #faizhayyan
Okay ni sebab tengok orang lain dok cuba minum sebab nak dapat body figure yang meletop, jadi nya Ty pun nak try sama tengok hasil dia. Tunggu update dari Ty okay gais!

SW Nexlo Coffee Choc diformulasikan khas untuk yang ingin dapatkan kulit yang cerah dan juga badan yang langsing.

KELEBIHAN SW NEXLOβ„’
βœ” Membantu membakar lemak degil
βœ” Membantu mengawal selera makan
βœ” Membantu memberi sumber tenaga
βœ” Membantu mengawal tahap kolesterol dan gula dalam badan
βœ” Membantu mencegah jerawat dan kulit berminyak
βœ” Membantu mencerahkan dan melembapkan kulit
βœ” Memberikan kolagen sihat kepada kulit
βœ” Membantu memperbaiki struktur kulit
βœ” Membantu memudarkan parut luka dan jerawat
βœ” Membantu menguatkan sistem imunisasi
βœ” Melancarkan sistem perkumuhan tanpa sembelit dan cirit birit
βœ” Sesuai untuk lelaki dan perempuan 15 tahun ke atas

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #cepatlahlike #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #swnexlo
Okay ni sebab tengok orang lain dok cuba minum sebab nak dapat body figure yang meletop, jadi nya Ty pun nak try sama tengok hasil dia. Tunggu update dari Ty okay gais! SW Nexlo Coffee Choc diformulasikan khas untuk yang ingin dapatkan kulit yang cerah dan juga badan yang langsing. KELEBIHAN SW NEXLOβ„’ βœ” Membantu membakar lemak degil βœ” Membantu mengawal selera makan βœ” Membantu memberi sumber tenaga βœ” Membantu mengawal tahap kolesterol dan gula dalam badan βœ” Membantu mencegah jerawat dan kulit berminyak βœ” Membantu mencerahkan dan melembapkan kulit βœ” Memberikan kolagen sihat kepada kulit βœ” Membantu memperbaiki struktur kulit βœ” Membantu memudarkan parut luka dan jerawat βœ” Membantu menguatkan sistem imunisasi βœ” Melancarkan sistem perkumuhan tanpa sembelit dan cirit birit βœ” Sesuai untuk lelaki dan perempuan 15 tahun ke atas #yantydotmy  #kbba9  #sportsblogger  #beautyblogger  #like4like  #malaysianblogger  #cepatlahlike  #lifestyleblogger  #foodieblogger  #travelblogger  #likelahoi  #swnexlo 
[ 30 DAY PHOTO CHALLENGE ]
- Day 6 : Obsession
.
Online Trading Stock Market
.
@fujifilmmy .
#fujifilm #fujifilmmy #30dayschallenge #photography
#ceritahudadotcom
#kbba9
Upah susu sebelum anak anak tidur..
.
Sara
Soffea
Furqan
.
dan segelas utk mama.Abah air suam limau kasturi jeeeπŸ˜†
.
.
#ehbelogakudotcom 
#kbba9 
#kelabbloggerbenashaari 
#parentingbloggermalaysiablogger 
#bloggermalaysia
#potd
#instamood
#parenting