an online Instagram web viewer

#kaklinapompom medias

Photos

🌿FEEDBACK DARI CUSTOMER LD ADVANCE SELEPAS BERSALIN CEASER🌿

Yang tanya kalau lepas bersalin boleh guna LDA tak? 
Yes boleh sayang sekalian. Dalam pantang boleh guna LD. Takde bahan terlarang pun. InsyaAllah cepat pulihkan luka lepas bersalin normal atau czer, dengan izin Allah, InsyaAllah .
Jom cuba .
📲📲0196668607
📲📲0196668607
📲📲0196668607
📲📲0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDaraadvance #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan
#lentikdara
#lentikdaraadvance
#stokisdiperlukan
#agentdiperlukan
🌿FEEDBACK DARI CUSTOMER LD ADVANCE SELEPAS BERSALIN CEASER🌿 Yang tanya kalau lepas bersalin boleh guna LDA tak? Yes boleh sayang sekalian. Dalam pantang boleh guna LD. Takde bahan terlarang pun. InsyaAllah cepat pulihkan luka lepas bersalin normal atau czer, dengan izin Allah, InsyaAllah . Jom cuba . 📲📲0196668607 📲📲0196668607 📲📲0196668607 📲📲0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDaraadvance  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan  #lentikdara  #lentikdaraadvance  #stokisdiperlukan  #agentdiperlukan 
.
.
.
Snacking adalah makan antara hidangan utama. Sebab perlu snacking dalam proses turun berat badan: .

1) supaya tak berlapar dan untuk elakkan kita dari makan berlebihan masa makan hidangan utama

2) untuk "trigger" metaboslima badan supaya fokus turun berat dan bakar lemak, pada masa yang sama badan masih kekal aktif sebab kita makan secara kerap tapi dengan makanan yang sihat & kuantiti yang sedikit

3) untuk kurangkan rasa nak menyunyah (cravings) .

Disarankan untuk makan buah ketika snacking dan antara pilihan buah terbaik untuk snacking adalah epal hijau. Jadi, petang ini abam kongsikan kelebihan buah epal hijau yang ramai tidak tahu. Semoga bermanfaat. 😍
.
.
.
.
Follow @lentikdara.feedback
Follow @lentikdara.feedback
Follow @lentikdara.feedback
.
.
.
#TipsLDMazim
#LentikDaraAdvance
#KurusTanpaSengaja
#TeamLentikDaraMazim
#LemakHilangGhairahDatang
.
.
.
. . . Snacking adalah makan antara hidangan utama. Sebab perlu snacking dalam proses turun berat badan: . 1) supaya tak berlapar dan untuk elakkan kita dari makan berlebihan masa makan hidangan utama 2) untuk "trigger" metaboslima badan supaya fokus turun berat dan bakar lemak, pada masa yang sama badan masih kekal aktif sebab kita makan secara kerap tapi dengan makanan yang sihat & kuantiti yang sedikit 3) untuk kurangkan rasa nak menyunyah (cravings) . Disarankan untuk makan buah ketika snacking dan antara pilihan buah terbaik untuk snacking adalah epal hijau. Jadi, petang ini abam kongsikan kelebihan buah epal hijau yang ramai tidak tahu. Semoga bermanfaat. 😍 . . . . Follow @lentikdara.feedback Follow @lentikdara.feedback Follow @lentikdara.feedback . . . #TipsLDMazim  #LentikDaraAdvance  #KurusTanpaSengaja  #TeamLentikDaraMazim  #LemakHilangGhairahDatang  . . .
Pelik aih warna dia 🤨.
😂 Mesti ramai rasa macam nie kan? .
Tapi ramai tak tahu yang color Lipstick nie boleh berubah. Keterangan warna mengikut suhu badan & darah. .
Tapi bukan color purple tu jadi terang color purple juga tapi jadi color pink cek kiah 😁. .
Color dah la cantik.. tahan lama pulak tu.. frosted effect.. sangat2 lawa tau. 😋
Boleh rawat bibir sekali tau💋
.
#meikonaturactor #magicallipstick #magicallipsticknaturactor #meikomurah #naturactorborongmurah #bazarpaknil #fattzura #uqashasenrose #kaklinapompom #neelofa #zahirahmacwilson
Pelik aih warna dia 🤨. 😂 Mesti ramai rasa macam nie kan? . Tapi ramai tak tahu yang color Lipstick nie boleh berubah. Keterangan warna mengikut suhu badan & darah. . Tapi bukan color purple tu jadi terang color purple juga tapi jadi color pink cek kiah 😁. . Color dah la cantik.. tahan lama pulak tu.. frosted effect.. sangat2 lawa tau. 😋 Boleh rawat bibir sekali tau💋 . #meikonaturactor  #magicallipstick  #magicallipsticknaturactor  #meikomurah  #naturactorborongmurah  #bazarpaknil  #fattzura  #uqashasenrose  #kaklinapompom  #neelofa  #zahirahmacwilson 
Kak Lina pom pom Khalil Jamlus
Kak Lina ke Kak Limah
Hehehe
#ellymazlein
#kaklinapompom
#kaklimah
Cita- Cita Kak Lina dari kecil 
Sedap suara Kak Lina 😍
#ellymazlein 
#kaklinapompom
#kongsidalamgelap
Rahsia Kak Lina cantik
Kak Lina  jujur tau
#ellymazlein 
#kaklinapompom 
#kongsidalamgelap
Comel  Sangat 😍😍
Ni rambut  ke penyapu
Kening tu memang se-line eh
Lawak😂😂😂
#ellymazlein
#kaklinapompom
#kongsidalamgelap
Elly Mazlein dan Lentik Dara
#ellymazlein 
#kaklinapompom 
#lentikdara
.
.
.
🌸 BLUSH STICK 2 IN 1 LENTIK DARA 🌸
.
.
🌹Blusher ni memang tahan lama. kalau kena air pun masih tahan. Tapi ianya mudah dicuci dengan hanya menggunakan pencuci muka. Tak perlu makeup remover.
.
🌹Dengan BLUSH STICK 2 IN 1 LENTIK DARA wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerahan. Lebih berseri2 dan glowing gitu.
.
🌹Senang nak digunakan. Kalau touch up just calit je kat pipi, lepas tu boleh ratakan dengan jari atau berus yang memang dah tersedia. Boleh guna kat mana2 je. Dalam kereta pun boleh.
.
🌹Sesuai untuk semua. Bahan-bahan digunakan dari extract tumbuh tumbuhan yang takkan rosakkan kulit. Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjagaan kulit agar bertambah sihat & cantik.
.
🌹Mudah dibawa. Didatangkan dengan saiz yang mudah dibawa kemana saja. Letak dalam poket pun boleh.
.
🌹Tidak comot masa nak guna sebab ianya jenis cream dan takkan berterabur atas pipi.
.
🌹Satu stick blusher boleh tahan 3 - 4 bulan bergantung pada cara guna dan kekerapan, silap hari bulan setahun.
.
🌹Kalau belum buka penutup ianya tahan selama 2 tahun.
.
So jom dapatkannya sekarang!!!
.
.
#LentikDaraCosmetic .
.
.
. . . 🌸 BLUSH STICK 2 IN 1 LENTIK DARA 🌸 . . 🌹Blusher ni memang tahan lama. kalau kena air pun masih tahan. Tapi ianya mudah dicuci dengan hanya menggunakan pencuci muka. Tak perlu makeup remover. . 🌹Dengan BLUSH STICK 2 IN 1 LENTIK DARA wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerahan. Lebih berseri2 dan glowing gitu. . 🌹Senang nak digunakan. Kalau touch up just calit je kat pipi, lepas tu boleh ratakan dengan jari atau berus yang memang dah tersedia. Boleh guna kat mana2 je. Dalam kereta pun boleh. . 🌹Sesuai untuk semua. Bahan-bahan digunakan dari extract tumbuh tumbuhan yang takkan rosakkan kulit. Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjagaan kulit agar bertambah sihat & cantik. . 🌹Mudah dibawa. Didatangkan dengan saiz yang mudah dibawa kemana saja. Letak dalam poket pun boleh. . 🌹Tidak comot masa nak guna sebab ianya jenis cream dan takkan berterabur atas pipi. . 🌹Satu stick blusher boleh tahan 3 - 4 bulan bergantung pada cara guna dan kekerapan, silap hari bulan setahun. . 🌹Kalau belum buka penutup ianya tahan selama 2 tahun. . So jom dapatkannya sekarang!!! . . #LentikDaraCosmetic  . . .
#Repost @lentikdara_hq (@get_repost)
・・・
THE BEST SLIMMING JUICE EVER!!!Cust yg kata tau🤣🤣Seriuos rugi sape yg xnk minum Lentik Dara.. uolsss cuba tgk sale hari ni,banyak x??minggu gaji cikak oiiiii..ramai betul yg oder n repeat oder..Alhamdulillah Tq Allah😘

Sendiri cuba,sendiri nilai💪🏻💪🏻💪🏻Jom Lentik Dara👍🏻 .
#LentikDaraAdvance
#ARESB
#KakLinaPomPom
#Repost  @lentikdara_hq (@get_repost) ・・・ THE BEST SLIMMING JUICE EVER!!!Cust yg kata tau🤣🤣Seriuos rugi sape yg xnk minum Lentik Dara.. uolsss cuba tgk sale hari ni,banyak x??minggu gaji cikak oiiiii..ramai betul yg oder n repeat oder..Alhamdulillah Tq Allah😘 Sendiri cuba,sendiri nilai💪🏻💪🏻💪🏻Jom Lentik Dara👍🏻 . #LentikDaraAdvance  #ARESB  #KakLinaPomPom 
Bersama pasangan pengacara #poptv yg cantik jelita @azirashafinaz n kak lina pompom @iamellymazlein .. 😍😘
-
-
#poptv 
#poptvexpressntv7
#azirashafinaz 
#ellymazlein 
#kaklinapompom 
#seriburindu 
#vilaghazara
Bahagia kak lina pompom @iamellymazlein sekarang!!! hahahahah.. makin cantikk berseri.... #love 
#ellymazlein 
#kaklinapompom
THE BEST SLIMMING JUICE EVER!!!Cust yg kata tau🤣🤣Seriuos rugi sape yg xnk minum Lentik Dara.. uolsss cuba tgk sale hari ni,banyak x??minggu gaji cikak oiiiii..ramai betul yg oder n repeat oder..Alhamdulillah Tq Allah😘

Sendiri cuba,sendiri nilai💪🏻💪🏻💪🏻Jom Lentik Dara👍🏻 .
#LentikDaraAdvance
#ARESB
#KakLinaPomPom
THE BEST SLIMMING JUICE EVER!!!Cust yg kata tau🤣🤣Seriuos rugi sape yg xnk minum Lentik Dara.. uolsss cuba tgk sale hari ni,banyak x??minggu gaji cikak oiiiii..ramai betul yg oder n repeat oder..Alhamdulillah Tq Allah😘 Sendiri cuba,sendiri nilai💪🏻💪🏻💪🏻Jom Lentik Dara👍🏻 . #LentikDaraAdvance  #ARESB  #KakLinaPomPom 
THE BEST SLIMMING JUICE EVER!!!Cust yg kata tau🤣🤣Seriuos rugi sape yg xnk minum Lentik Dara.. uolsss cuba tgk sale hari ni,banyak x??minggu gaji cikak oiiiii..ramai betul yg oder n repeat oder..Alhamdulillah Tq Allah😘

Sendiri cuba,sendiri nilai💪🏻💪🏻💪🏻Jom Lentik Dara👍🏻 .
#LentikDaraAdvance
#ARESB
#KakLinaPomPom
THE BEST SLIMMING JUICE EVER!!!Cust yg kata tau🤣🤣Seriuos rugi sape yg xnk minum Lentik Dara.. uolsss cuba tgk sale hari ni,banyak x??minggu gaji cikak oiiiii..ramai betul yg oder n repeat oder..Alhamdulillah Tq Allah😘 Sendiri cuba,sendiri nilai💪🏻💪🏻💪🏻Jom Lentik Dara👍🏻 . #LentikDaraAdvance  #ARESB  #KakLinaPomPom 
THE BEST SLIMMING JUICE EVER!!!Cust yg kata tau🤣🤣Seriuos rugi sape yg xnk minum Lentik Dara.. uolsss cuba tgk sale hari ni,banyak x??minggu gaji cikak oiiiii..ramai betul yg oder n repeat oder..Alhamdulillah Tq Allah😘

Sendiri cuba,sendiri nilai💪🏻💪🏻💪🏻Jom Lentik Dara👍🏻 .
#LentikDaraAdvance
#ARESB
#KakLinaPomPom
THE BEST SLIMMING JUICE EVER!!!Cust yg kata tau🤣🤣Seriuos rugi sape yg xnk minum Lentik Dara.. uolsss cuba tgk sale hari ni,banyak x??minggu gaji cikak oiiiii..ramai betul yg oder n repeat oder..Alhamdulillah Tq Allah😘 Sendiri cuba,sendiri nilai💪🏻💪🏻💪🏻Jom Lentik Dara👍🏻 . #LentikDaraAdvance  #ARESB  #KakLinaPomPom 
Ni comel sangat 
Gwiyomi from Kak Lina 
#ellymazlein 
#kaklinapompom
Elly Mazlein 
Usah ditambah bara yang tersimpan 
#ellymazlein 
#kaklinapompom 
#usahditambahbarayangtersimpan
Please Forgive Me 
Elly Mazlein 
Merdu suara Kak Lina 😍😍😍
#ellymazlein
#kaklinapompom 
#pleaseforgiveme
THE BEST SLIMMING JUICE EVER!!!Cust yg kata tau🤣🤣Seriuos rugi sape yg xnk minum Lentik Dara.. uolsss cuba tgk sale hari ni,banyak x??minggu gaji cikak oiiiii..ramai betul yg oder n repeat oder..Alhamdulillah Tq Allah😘

Sendiri cuba,sendiri nilai💪🏻💪🏻💪🏻Jom Lentik Dara👍🏻 .
#LentikDaraAdvance
#ARESB
#KakLinaPomPom #lentikdarahq #lentikdarasisyana #lentikdararich927
.
.
.
7 KELEBIHAN BUAH PEAR ‼️
.
.
.
Tag kawan² & family uolls yang suka makan buah. ⬇️⬇️⬇️😍👍
.
.
.
Follow @lentikdara.feedback
Follow @lentikdara.feedback
Follow @lentikdara.feedback
.
.
.
#TipsLDMazim
#LentikDaraAdvance
#TeamLentikDaraMazim
.
.
.
. . . 7 KELEBIHAN BUAH PEAR ‼️ . . . Tag kawan² & family uolls yang suka makan buah. ⬇️⬇️⬇️😍👍 . . . Follow @lentikdara.feedback Follow @lentikdara.feedback Follow @lentikdara.feedback . . . #TipsLDMazim  #LentikDaraAdvance  #TeamLentikDaraMazim  . . .
Barut Baby 100% Cotton ✅Sangat selesa utk newbornbaby
✅Tak panas & Serap peluh
✅ Kain yang ringan sangat sesuai utk kulit Si Manja ✅ Boleh pakai sampai 4m++
✅ Pilihan corak yg cantik ✅ Boleh mix design 
Berminat ? Boleh wassap yer mommy2 syg 👇👇👇 📲 www.wasap.my/60146154781
📲 www.wasap.my/60146154781
📲 www.wasap.my/60146154781

#uqashasenrose #ctdk #sitinurhaliza #amyrarosli #cincinnati #sajat #aisyah #syahrulgunawan #shahrulridzwan #neelofa #nelydiasenrose #lawak #maharaja #maharajalawakmega #wanihasrita #tajulwany #syukriyahya #serum #bengkung #jamu #bajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #barutbaby #tiktok #zulariffin #azeera #kaklinapompom #bocey
Barut Baby 100% Cotton ✅Sangat selesa utk newbornbaby ✅Tak panas & Serap peluh ✅ Kain yang ringan sangat sesuai utk kulit Si Manja ✅ Boleh pakai sampai 4m++ ✅ Pilihan corak yg cantik ✅ Boleh mix design Berminat ? Boleh wassap yer mommy2 syg 👇👇👇 📲 www.wasap.my/60146154781 📲 www.wasap.my/60146154781 📲 www.wasap.my/60146154781 #uqashasenrose  #ctdk  #sitinurhaliza  #amyrarosli  #cincinnati  #sajat  #aisyah  #syahrulgunawan  #shahrulridzwan  #neelofa  #nelydiasenrose  #lawak  #maharaja  #maharajalawakmega  #wanihasrita  #tajulwany  #syukriyahya  #serum  #bengkung  #jamu  #bajubaby  #bajubabygirl  #bajubabyboy  #barutbaby  #tiktok  #zulariffin  #azeera  #kaklinapompom  #bocey 
.
.
.
Postage hari ini 4/12/2018‼️
.
.
Tahniah stokis/ejen yang restock hari ini. 21 botol Lentik Dara Advance out dan dengan ini stok tinggal 7 botol sahaja lagi. Siapa nak? 😍
.
.
#EjenDiperlukan
#StokisDiperlukan
#LentikDaraAdvance
#LentikDaraCosmetic
#TeamLentikDaraMazim
.
.
.
.
.
.
Alhamdulillah ini antara parcel yang kami #poslaju & selamat sampai ⬆️⬆️⬆️ Terima kasih customers yang update 😍👍 #SayaJual #LentikDaraAdvance #TeamLentikDaraMazim
.
.
.
Siapa lagi yang nak join Cabaran Kurus Lentik Dara : cepat kurus tanpa senaman & diet KLIK link WhatsApp di bio atau PM hotline 📲 011-55017234 (MAZRUL). Bertindak segera, jangan berlengah kerana stok cepat habis!!!
.
.
Kawasan COD ⏩ #CODKajang #CODBangi #CODPutrajaya #CODSerdang #CODCyberjaya #CODCheras #CODSeriKembangan ⏪ KITA juga berpeluang menang EMAS dalam Peraduan Beli Dan Menang Emas Lentik Dara!!! Jom sama² lentik 💃sambil menang emas 😘 #LentikDara
.
.
.
. . . Alhamdulillah ini antara parcel yang kami #poslaju  & selamat sampai ⬆️⬆️⬆️ Terima kasih customers yang update 😍👍 #SayaJual  #LentikDaraAdvance  #TeamLentikDaraMazim  . . . Siapa lagi yang nak join Cabaran Kurus Lentik Dara : cepat kurus tanpa senaman & diet KLIK link WhatsApp di bio atau PM hotline 📲 011-55017234 (MAZRUL). Bertindak segera, jangan berlengah kerana stok cepat habis!!! . . Kawasan COD ⏩ #CODKajang  #CODBangi  #CODPutrajaya  #CODSerdang  #CODCyberjaya  #CODCheras  #CODSeriKembangan  ⏪ KITA juga berpeluang menang EMAS dalam Peraduan Beli Dan Menang Emas Lentik Dara!!! Jom sama² lentik 💃sambil menang emas 😘 #LentikDara  . . .
Merdu suara Kak Lina 😍😍😍
#gegarvaganza2018 
Lagu: Susah senang kita  bersama
Bersama Nasir Wahab
#ellymazlein 
#kaklinapompom
💖 EKSKLUSIF!! Sejenak Bersama Artis Malaysia Elly Mazlein @iamellymazlein a.k.a Kak Lina Pom Pom!!
😍😍😍😍😍
*Jangan Lupa Support Produk Kak Lina Wokeyyy Cinta?? Jom! Turun Ke Wisma Geylang Serai Sekarang Sampai Esok!!*
#EKSKLUSIF
#SejenakBersamaEllyMazlein
#KakLinaPomPom
💖 EKSKLUSIF!! Sejenak Bersama Artis Malaysia Elly Mazlein @iamellymazlein a.k.a Kak Lina Pom Pom!! 😍😍😍😍😍 *Jangan Lupa Support Produk Kak Lina Wokeyyy Cinta?? Jom! Turun Ke Wisma Geylang Serai Sekarang Sampai Esok!!* #EKSKLUSIF  #SejenakBersamaEllyMazlein  #KakLinaPomPom 
Jom join team kami !
.
AGENT/ DROPSHIP WANTED !
.
Mulakan bisnes dengan ZERO modal..
Jom join team kami..
.
DM/ WA untuk info
📲016-456 4826
.
#teamsuperlady💥#moorlifepenang#moorlifemalaysia#akukaya #bazarpaknil #bisnesonline #kitaboleh#dropshipwanted#wanitahariini #kaklinapompom #nona #emas916murah
💖 Ini Cerita Semalam ------->
Bersama Saya Dan Artis Dari Malaysia Kak Elly Mazlein @iamellymazlein a.k.a Kak Lina Pom Pom!!
😍😍😍😍😍😍
#SiPerempuanRUGGED
#COMELTapiBERBISA
#PEMOTIVASI
#KakEllyMazlein
#KakLinaPomPom
#WismaGeylangSerai
.
.
.
Buat macam² diet tapi asyik lapar??? Cuba tambah Lentik Dara Advance (LDA) dalam diet uolls. LDA bertindak menyekat selera makan, jadi lebih mudah kawal kalori & capai kalori defisit 😀👍
.
.
LD | TEAM MAZIM
.
.
.
. . . Buat macam² diet tapi asyik lapar??? Cuba tambah Lentik Dara Advance (LDA) dalam diet uolls. LDA bertindak menyekat selera makan, jadi lebih mudah kawal kalori & capai kalori defisit 😀👍 . . LD | TEAM MAZIM . . .
Papa tanya apa panggilan  manja korang 
Yang Kak Lina  woi2 tu comel lah😍
#ellymazlein 
#kaklinapompom
Papa mama gaduh lah
Mama kata
Papa memang muka macam meja
Pastu papa kata 
Banyak lagi benda plastik  yang ada kat awak 😂😂😂
#ellymazlein 
#kaklinapompom
Papa mama gaduh lah Mama kata Papa memang muka macam meja Pastu papa kata Banyak lagi benda plastik yang ada kat awak 😂😂😂 #ellymazlein  #kaklinapompom 
Comel lah  Kak Lina 
Suka tengok  Kak Lina gelak
Manja gitchu 
#ellymazlein 
#kaklinapompom
Sabarlah hati 
Elly  Mazlein 
Serius  suka tengok  Kak Lina  dalam ni
Comel sangat😊
#ellymazlein 
#kaklinapompom
Jom join team kami !
.
AGENT/ DROPSHIP WANTED !
.
Mulakan bisnes dengan ZERO modal..
Jom join team kami..
.
DM/ WA untuk info
📲016-456 4826
.
#teamsuperlady💥#moorlifepenang#moorlifemalaysia#akukaya #bazarpaknil #bisnesonline #kitaboleh#dropshipwanted#wanitahariini #kaklinapompom #nona #emas916murah
Jom join team kami !
.
AGENT/ DROPSHIP WANTED !
.
Mulakan bisnes dengan ZERO modal..
Jom join team kami..
.
DM/ WA untuk info
📲016-456 4826
.
#teamsuperlady💥#moorlifepenang#moorlifemalaysia#akukaya #bazarpaknil #bisnesonline #kitaboleh#dropshipwanted#wanitahariini #kaklinapompom #nona #emas916murah
Set bekal ☺️
Dah sekali dengan beg tadika..
.
Makanan & air tak tumpah meleleh
Penutup kejab
.
.
Postage rm8 sm tak kisah berapa set oder..
Rm15 ss
.
DM/ WA untuk oder
📲016-456 4826
.
#teamsuperlady💥
#moorlifepenang#moorlifemalaysia #moorlifebrand#laraalana#sayajualmoorlife#moorlifebest#sukusukuseparuh#kaminaksihat#bekalanakmalaysia#kaminaksihat#CMNbrands#bentomalaysia#bentobox#bento#bentodiet💥#kamisediamembantu#anak #lunabentosukusukuseparuh #thebotakset#doorgiftmurah #doorgift#drinkwithstyle #detox#usm#ctdk#bazarpaknil#raidnaira #lelakikirimantuhan #kaklinapompom
Set bekal ☺️ Dah sekali dengan beg tadika.. . Makanan & air tak tumpah meleleh Penutup kejab . . Postage rm8 sm tak kisah berapa set oder.. Rm15 ss . DM/ WA untuk oder 📲016-456 4826 . #teamsuperlady 💥 #moorlifepenang #moorlifemalaysia  #moorlifebrand #laraalana #sayajualmoorlife #moorlifebest #sukusukuseparuh #kaminaksihat #bekalanakmalaysia #kaminaksihat #CMNbrands #bentomalaysia #bentobox #bento #bentodiet 💥#kamisediamembantu #anak  #lunabentosukusukuseparuh  #thebotakset #doorgiftmurah  #doorgift #drinkwithstyle  #detox #usm #ctdk #bazarpaknil #raidnaira  #lelakikirimantuhan  #kaklinapompom 
LENTIK DARA ADVANCE Jus KURUS ajaib!!! 👫 Siapa yang sesuai untuk mengamalkan jus viral ini???
.
.
Jawapannya, LENTIK DARA ADVANCE amat sesuai untuk : -
.
.
1) 💃 Anak dara 👧Seawal Usia 14 Tahun, Wanita yang berkahwin 💏, Wanita Yang Dah Monopous, Ibu Dalam pantang & Ibu Yang  menyusukan bayi 👶
.
.
2) 😲 Bagi yg mempunyai masalah period tak teratur , senggugut serius , kebas2 kaki & tangan , juga untuk masalah sakit lutut Sangat Sesuai amalkan LENTIK DARA ADVANCE!!! .
.
.
3) 😚 SANGAT DISYORKAN BAGI anda yang mempunyai  masalah keputihan yang teruk , miss v berbau , longgar, becak & masalah kentut vagina
.
.
4) 😘 LENTIK DARA ADVANCE juga dapat mengembalikan kehangatan malam pertama macam pengantin baru uolls 😉
.
.
5) 👤 sesuai juga untuk LELAKI LELAKI yang ada masalah perut buncit, kurang tenaga dan  berat badan berlebihan ..
.
.
Nak tahu rahsia LENTIK DARA ADVANCE, KOMEN "NAK" ATAU PM 📲 KAMI SEKARANG!!! Link WhatsApp di bio!!! .
.
.
.
LENTIK DARA ADVANCE Jus KURUS ajaib!!! 👫 Siapa yang sesuai untuk mengamalkan jus viral ini??? . . Jawapannya, LENTIK DARA ADVANCE amat sesuai untuk : - . . 1) 💃 Anak dara 👧Seawal Usia 14 Tahun, Wanita yang berkahwin 💏, Wanita Yang Dah Monopous, Ibu Dalam pantang & Ibu Yang menyusukan bayi 👶 . . 2) 😲 Bagi yg mempunyai masalah period tak teratur , senggugut serius , kebas2 kaki & tangan , juga untuk masalah sakit lutut Sangat Sesuai amalkan LENTIK DARA ADVANCE!!! . . . 3) 😚 SANGAT DISYORKAN BAGI anda yang mempunyai masalah keputihan yang teruk , miss v berbau , longgar, becak & masalah kentut vagina . . 4) 😘 LENTIK DARA ADVANCE juga dapat mengembalikan kehangatan malam pertama macam pengantin baru uolls 😉 . . 5) 👤 sesuai juga untuk LELAKI LELAKI yang ada masalah perut buncit, kurang tenaga dan berat badan berlebihan .. . . Nak tahu rahsia LENTIK DARA ADVANCE, KOMEN "NAK" ATAU PM 📲 KAMI SEKARANG!!! Link WhatsApp di bio!!! . . . .
#ESP ialah antara produk yang yg buatkan ramai fall in #love dgn Shaklee ni. Teritama yang menyusukan bayi. Mereka amik sbagai milkbooster utk penyusuan  secara exclusive.
.

Alhamdulillah bila diamalkan ada yang berjaya #menyusu anak selama 2 tahun lebih. Syukur sangat!
.

Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️
.
🍀 KEBAIKAN ESP
.
❤️ #KULIT - Rawat kulit bermasalah seperti #jerawat, #jeragat dan #parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab.
.
❤️ LUKA #BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat
.
❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu
.
❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu
.
❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal!
.
❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado
.
❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam
.
❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya
.
❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat
.
❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama
.
❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆
.
Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal.
.
WA 📲016-456 4826
.
#teampermata2018
#projekbuatduit#promosiESP#jomjointeamkami#bisnesonline#shakleebisnes#promosiomegaguard #cod#codusm #usm #codbalikpulau#codbayanbaru#lelakikirimantuhan #kaklinapompom
#ESP  ialah antara produk yang yg buatkan ramai fall in #love  dgn Shaklee ni. Teritama yang menyusukan bayi. Mereka amik sbagai milkbooster utk penyusuan secara exclusive. . Alhamdulillah bila diamalkan ada yang berjaya #menyusu  anak selama 2 tahun lebih. Syukur sangat! . Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️ . 🍀 KEBAIKAN ESP . ❤️ #KULIT  - Rawat kulit bermasalah seperti #jerawat , #jeragat  dan #parut  hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab. . ❤️ LUKA #BERSALIN / KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat . ❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu . ❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu . ❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal! . ❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado . ❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam . ❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya . ❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat . ❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama . ❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆 . Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal. . WA 📲016-456 4826 . #teampermata2018  #projekbuatduit #promosiESP #jomjointeamkami #bisnesonline #shakleebisnes #promosiomegaguard  #cod #codusm  #usm  #codbalikpulau #codbayanbaru #lelakikirimantuhan  #kaklinapompom 
#ESP ialah antara produk yang yg buatkan ramai fall in #love dgn Shaklee ni. Teritama yang menyusukan bayi. Mereka amik sbagai milkbooster utk penyusuan  secara exclusive.
.

Alhamdulillah bila diamalkan ada yang berjaya #menyusu anak selama 2 tahun lebih. Syukur sangat!
.

Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️
.
🍀 KEBAIKAN ESP
.
❤️ #KULIT - Rawat kulit bermasalah seperti #jerawat, #jeragat dan #parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab.
.
❤️ LUKA #BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat
.
❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu
.
❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu
.
❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal!
.
❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado
.
❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam
.
❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya
.
❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat
.
❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama
.
❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆
.
Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal.
.
WA 📲016-456 4826
.
#teampermata2018
#projekbuatduit#promosiESP#jomjointeamkami#bisnesonline#shakleebisnes#promosiomegaguard #cod#codusm #usm #codbalikpulau#codbayanbaru#lelakikirimantuhan #kaklinapompom
#ESP  ialah antara produk yang yg buatkan ramai fall in #love  dgn Shaklee ni. Teritama yang menyusukan bayi. Mereka amik sbagai milkbooster utk penyusuan secara exclusive. . Alhamdulillah bila diamalkan ada yang berjaya #menyusu  anak selama 2 tahun lebih. Syukur sangat! . Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️ . 🍀 KEBAIKAN ESP . ❤️ #KULIT  - Rawat kulit bermasalah seperti #jerawat , #jeragat  dan #parut  hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab. . ❤️ LUKA #BERSALIN / KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat . ❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu . ❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu . ❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal! . ❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado . ❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam . ❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya . ❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat . ❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama . ❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆 . Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal. . WA 📲016-456 4826 . #teampermata2018  #projekbuatduit #promosiESP #jomjointeamkami #bisnesonline #shakleebisnes #promosiomegaguard  #cod #codusm  #usm  #codbalikpulau #codbayanbaru #lelakikirimantuhan  #kaklinapompom 
.
.
.
Lentik Dara Advance (LDA) bukan ubat kurus jadi jangan takut akan rasanya, bukan rasa ubat. 💊 .

Kandungan 100% jus buah sebenar juga menjadikan LDA berasa sedap, seperti rasa jus buah. 🍹😍 .

Selain itu, LDA terbukti boleh menyekat selera makan & mengawal nafsu makan. 😀
.

#CepatKurus
#LentikDaraAdvance
#KurusTanpaSengaja
#TeamLentikDaraMazim
#LemakHilangGhairahDatang
.
.
.
Jom join team kami !
.
AGENT/ DROPSHIP WANTED !
.
Mulakan bisnes dengan ZERO modal..
Jom join team kami..
.
DM/ WA untuk info
📲016-456 4826
.
#teamsuperlady💥#moorlifepenang#moorlifemalaysia#akukaya #bazarpaknil #bisnesonline #kitaboleh#dropshipwanted#wanitahariini #kaklinapompom #nona #emas916murah
Sapa yang ada masalah susah buang air besar.?? Kadang kadang sampai 3-4 hari tak membuang.!!🤭😞 Bayangkan kalau indah water tak bersihkan tangki u all berbulan2 . Busuk nauzubillah lag u all punya punya toilet nanti. 
Macam tu la juga usus kita. Kalau x proses setiap hari mau busuk . Busuk@tu boleh bawak sampai ke nafas kita, sampai kulit muka pun macam tak segar .

Tu penting nya detox
.
Jom cuba .
📲📲0196668607
📲📲0196668607
📲📲0196668607
📲📲0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDaraadvance #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan
Sapa yang ada masalah susah buang air besar.?? Kadang kadang sampai 3-4 hari tak membuang.!!🤭😞 Bayangkan kalau indah water tak bersihkan tangki u all berbulan2 . Busuk nauzubillah lag u all punya punya toilet nanti. Macam tu la juga usus kita. Kalau x proses setiap hari mau busuk . Busuk@tu boleh bawak sampai ke nafas kita, sampai kulit muka pun macam tak segar . Tu penting nya detox . Jom cuba . 📲📲0196668607 📲📲0196668607 📲📲0196668607 📲📲0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDaraadvance  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan 
Sapa yang ada masalah susah buang air besar.?? Kadang kadang sampai 3-4 hari tak membuang.!!🤭😞 Bayangkan kalau indah water tak bersihkan tangki u all berbulan2 . Busuk nauzubillah lag u all punya punya toilet nanti. 
Macam tu la juga usus kita. Kalau x proses setiap hari mau busuk . Busuk@tu boleh bawak sampai ke nafas kita, sampai kulit muka pun macam tak segar .

Tu penting nya detox
.
Jom cuba .
📲📲0196668607
📲📲0196668607
📲📲0196668607
📲📲0196668607

#agendiperlukan #lentikdarahq
#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDaraadvance #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #kurus5kgseminggu #missVcantik #ketat 
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis 
#Periodkembalinormal #hubungansuamiisteri #keputihan
Sapa yang ada masalah susah buang air besar.?? Kadang kadang sampai 3-4 hari tak membuang.!!🤭😞 Bayangkan kalau indah water tak bersihkan tangki u all berbulan2 . Busuk nauzubillah lag u all punya punya toilet nanti. Macam tu la juga usus kita. Kalau x proses setiap hari mau busuk . Busuk@tu boleh bawak sampai ke nafas kita, sampai kulit muka pun macam tak segar . Tu penting nya detox . Jom cuba . 📲📲0196668607 📲📲0196668607 📲📲0196668607 📲📲0196668607 #agendiperlukan  #lentikdarahq  #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDaraadvance  #lentikdarakualalumpur  #lentikdaraampang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #kurus5kgseminggu  #missVcantik  #ketat  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #hubungansuamiisteri  #keputihan 
Suke lah scene  ni
Lawak... Suka tengok  Kak Lina gelak
Walaupun ade bunyi krok2
#malangyangberbau 
#ellymazlein 
#kaklinapompom
Bole tahan ke tngok keranggupan durian crispy kami ni meyh ke bazar lambak wisma geylang serai kami akan berada disini sehingga 2 dec 2018...terjah kami pau aji pau aji dari pau D'Sanjung atau lebih terkenal dengan PAU PESTA ...
#duriangoreng 
#singaporefood 
#singaporepeople 
#wismageylangserai 
#bazaarlambakfiesta 
#artismalaysia 
#kaklinapompom 
#achongsweetchild 
#sufirashid #sufirashidakusanggup 
#emysearch #diva #ifaraziahdivas
Tengok cara Kak Lina sebut purple 
#melodi
#geram
#ellymazlein 
#kaklinapompom