an online Instagram web viewer

#kakihiking medias

Photos

[Naturehike Aeros Sleeping Pad]  Material:  20d nylon + TPU + patent gas nozzle (PGN)  Advantages:  Quick inflating, comfortable, and moisture-proof  Double-layered 20 d nylon TPU sealing fabric  Design for better support, comfort, and insulation  Inflated with only 8-12 breaths, with unique built-in air pump  The storage size in the bag: 10.2″ × 3.9″ 
RM160

#mountaineering #campingmalaysia #kakilari #kakihiking #kakijalan #kedaioutdoormalaysia #kedaioutdooronline #mountain #kedaimurah #hikes #hikers #malaysiahiking #cyclingmalaysia #runnermalaysia #eventmalaysia #hikersmalaya
[Naturehike Aeros Sleeping Pad] Material: 20d nylon + TPU + patent gas nozzle (PGN) Advantages: Quick inflating, comfortable, and moisture-proof Double-layered 20 d nylon TPU sealing fabric Design for better support, comfort, and insulation Inflated with only 8-12 breaths, with unique built-in air pump The storage size in the bag: 10.2″ × 3.9″ RM160 #mountaineering  #campingmalaysia  #kakilari  #kakihiking  #kakijalan  #kedaioutdoormalaysia  #kedaioutdooronline  #mountain  #kedaimurah  #hikes  #hikers  #malaysiahiking  #cyclingmalaysia  #runnermalaysia  #eventmalaysia  #hikersmalaya 
Salam kaki outdoor
Lowe Alpine Pouchbag 
Original zipper and buckle 
RM80
Condition baik
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor Lowe Alpine Pouchbag Original zipper and buckle RM80 Condition baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
[BEG HIKING TAHAN LASAK]

HyperGear Dry Pac Tough 20L.

Beg ini sesuai buat anda yang ingin melakukan hiking, camping atau travel ke luar negara! Reka bentuk yang mantap ini terdapat dalam 4 warna yang menarik.

Mempunyai ruang depan kalis air beserta zip, poket dalaman komputer riba / alat / pelbagai guna di mana anda boleh menyimpan barang anda dengan selamat. Embroidered dengan logo penglihatan tinggi pendarfluor HYPERGEAR. Rakan kongsi perjalanan yang boleh dipercayai? Sesungguhnya benar!

Features yang ada:
✅ Lock atas dan tepi
✅ Ruang depan kalis air beserta zip
✅ Bungee luaran yang elastik
✅ Poket dalaman serbaguna
✅ Tali bahu yang disemat dan boleh laras dan tali sternum
✅ Padding pinggang untuk memudahkan pengangkutan
✅ Pemegang atas
✅ Wisel kecemasan

Sekiranya berminat boleh WhatsApp Cik Zura 
www.wasap.my/601131858147
www.wasap.my/601131858147
www.wasap.my/601131858147

#hypergear #hypergearmurah #hypergearbag #beghiking #stocklimited #sayajualbeg #sayajualonline #travel #hiking #backpack #murah #msqchinatrading #msqresources #onlinesourcing #triptochina #productsourcing #hike #beghikingmurah #travelbag #kakioutdoor #kakitravel #camping #backpackers #backpackersmalaysia #backpack #gunungkinabalu #gunungbaling #gunung #kakihiking #sayajual #gunungdatuk
[BEG HIKING TAHAN LASAK] HyperGear Dry Pac Tough 20L. Beg ini sesuai buat anda yang ingin melakukan hiking, camping atau travel ke luar negara! Reka bentuk yang mantap ini terdapat dalam 4 warna yang menarik. Mempunyai ruang depan kalis air beserta zip, poket dalaman komputer riba / alat / pelbagai guna di mana anda boleh menyimpan barang anda dengan selamat. Embroidered dengan logo penglihatan tinggi pendarfluor HYPERGEAR. Rakan kongsi perjalanan yang boleh dipercayai? Sesungguhnya benar! Features yang ada: ✅ Lock atas dan tepi ✅ Ruang depan kalis air beserta zip ✅ Bungee luaran yang elastik ✅ Poket dalaman serbaguna ✅ Tali bahu yang disemat dan boleh laras dan tali sternum ✅ Padding pinggang untuk memudahkan pengangkutan ✅ Pemegang atas ✅ Wisel kecemasan Sekiranya berminat boleh WhatsApp Cik Zura www.wasap.my/601131858147 www.wasap.my/601131858147 www.wasap.my/601131858147 #hypergear  #hypergearmurah  #hypergearbag  #beghiking  #stocklimited  #sayajualbeg  #sayajualonline  #travel  #hiking  #backpack  #murah  #msqchinatrading  #msqresources  #onlinesourcing  #triptochina  #productsourcing  #hike  #beghikingmurah  #travelbag  #kakioutdoor  #kakitravel  #camping  #backpackers  #backpackersmalaysia  #backpack  #gunungkinabalu  #gunungbaling  #gunung  #kakihiking  #sayajual  #gunungdatuk 
Salam kaki outdoor
Mammut MTR 141 Women's Trail Hiking SHOES
6.5UK

RM90
Condition tapak CUNNN
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor Mammut MTR 141 Women's Trail Hiking SHOES 6.5UK RM90 Condition tapak CUNNN Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
🔛🔛🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : LOWE ALPINE
🔥Pinggang : 28/29 inci
🔥Labuh. : 40 inci
🔥Price. : RM60
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛🔛🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : LOWE ALPINE 🔥Pinggang : 28/29 inci 🔥Labuh. : 40 inci 🔥Price. : RM60 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
🔛🔛🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : m2
🔥Pinggang : 30 inci
🔥Labuh. : 35 inci
🔥Price. : RM60
🔥Gender : Women
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------:Quick Dry!!! TipTop!!!
---------------------:Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛🔛🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : m2 🔥Pinggang : 30 inci 🔥Labuh. : 35 inci 🔥Price. : RM60 🔥Gender : Women 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------:Quick Dry!!! TipTop!!! ---------------------:Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
🔛🔛🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : m2
🔥Pinggang : 34 inci
🔥Labuh. : 36 inci
🔥Price. : RM55
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛🔛🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : m2 🔥Pinggang : 34 inci 🔥Labuh. : 36 inci 🔥Price. : RM55 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
Pretty much sums up how I generally feel coming to the office on a Monday 😩
.
Follow kami di IG : oceandiversmalaysia & Like kami di FB : Ocean Divers Malaysia utk update terbaru kami berkenaan pakej scuba, destinasi diving dan byk lagi cerita-cerita menarik berkenaan haiwan marin dan dunia bawah laut! ❤️🧡❤️
.
Source image : google
.
.
#oceandiversmalaysia #oceandiversmy #kursusscubahargamarhaen  #divingmalaysia #coral #kursusscuba #lesenscubamurah #kursusscubadiving  #scubadivingmalaysia #scuba #diving #pulauperhentian #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking #kakitravel #hikersmalaysia #travelmalaysia #pulau #telukkeke #backpackersmalaysia #lesenscubamurah #telukkekecampsite #snorkeling #camping #outdoormalaysia #travelmalaysia #cuticutimalaysia #hikingmalaysia #hacam #budgettravel
Pretty much sums up how I generally feel coming to the office on a Monday 😩 . Follow kami di IG : oceandiversmalaysia & Like kami di FB : Ocean Divers Malaysia utk update terbaru kami berkenaan pakej scuba, destinasi diving dan byk lagi cerita-cerita menarik berkenaan haiwan marin dan dunia bawah laut! ❤️🧡❤️ . Source image : google . . #oceandiversmalaysia  #oceandiversmy  #kursusscubahargamarhaen  #divingmalaysia  #coral  #kursusscuba  #lesenscubamurah  #kursusscubadiving  #scubadivingmalaysia  #scuba  #diving  #pulauperhentian  #outdoormalaysia  #travelmalaysia  #kakihiking  #kakitravel  #hikersmalaysia  #travelmalaysia  #pulau  #telukkeke  #backpackersmalaysia  #lesenscubamurah  #telukkekecampsite  #snorkeling  #camping  #outdoormalaysia  #travelmalaysia  #cuticutimalaysia  #hikingmalaysia  #hacam  #budgettravel 
.🔥KOLEKSI TERBARU
.🔥 Oakley
.
.
.🔥SINCE 2014
.🔥SSM REGISTER
.🔥FREE GIFT
.

Model: Frogskin

Size: 55-17
High Grade
This is the standard size for men/women

Complete with the box, leaflet, Cleaning Cloth and other(see picture)
.
*Free Paperbag & Strap Only
(depends on stock availability for paperbag and strap) .
.
. . . Bro's cari spek utk sukan, outdoor, bergaya n stylo sgt?.. meh usha spek kami ni.. mcm2 brand ada. berkualiti beb. Spek2 kami memang comey n kualitinya terbaik. bro jangan risau psl kualiti klu order spek dari ig kami. serius ni.
.
.
.🔥Cepat jangan tunggu, produk ini sangat laku keras di pasaran.
Anda boleh daptkan dengan kami.
.
☎☎☎whatsapp 0106060039
☎☎☎whatsapp 0106060039
☎☎☎whatsapp 0106060039
..
. .
.
#motorkapcai
#neelofa
#hotfm
#erafm
#motorkapcai_1
#kurus
#outdoormalaysia
#kakihiking
#hikersmalaya
#fattzura
#hikingmalaysia
#mycoffeeprince
#johor
#johorbahru
#muar
#onlineshopmalaysia
#upmserdang
#pdrm
#sayajualonline
#malaysiaonlineshop
#pasarkarat
#bazaronline
#kedaiig
#familiaridergroup
#pencintaduaroda
#kapcaimalaya
#125zrmalaysia
#matmoto
#125z
#125zr
.🔥KOLEKSI TERBARU .🔥 Oakley . . .🔥SINCE 2014 .🔥SSM REGISTER .🔥FREE GIFT . Model: Frogskin Size: 55-17 High Grade This is the standard size for men/women Complete with the box, leaflet, Cleaning Cloth and other(see picture) . *Free Paperbag & Strap Only (depends on stock availability for paperbag and strap) . . . . . Bro's cari spek utk sukan, outdoor, bergaya n stylo sgt?.. meh usha spek kami ni.. mcm2 brand ada. berkualiti beb. Spek2 kami memang comey n kualitinya terbaik. bro jangan risau psl kualiti klu order spek dari ig kami. serius ni. . . .🔥Cepat jangan tunggu, produk ini sangat laku keras di pasaran. Anda boleh daptkan dengan kami. . ☎☎☎whatsapp 0106060039 ☎☎☎whatsapp 0106060039 ☎☎☎whatsapp 0106060039 .. . . . #motorkapcai  #neelofa  #hotfm  #erafm  #motorkapcai_1  #kurus  #outdoormalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #fattzura  #hikingmalaysia  #mycoffeeprince  #johor  #johorbahru  #muar  #onlineshopmalaysia  #upmserdang  #pdrm  #sayajualonline  #malaysiaonlineshop  #pasarkarat  #bazaronline  #kedaiig  #familiaridergroup  #pencintaduaroda  #kapcaimalaya  #125zrmalaysia  #matmoto  #125z  #125zr 
.
Windbreaker ❗️
READY STOCK ❗️
.
Sesuai digunakan time jogging, hiking, camping,  trekking, aktiviti outdoor or untuk sesiapa nak reduce weight tu digalakkan sangat..
.
*Material Polyester
*Kalis air
*Nipis & ringan

Harga pasaran RM70+. Tapi nak bagi harga RM45 sahaja.
Cepat stock terhad.
.
#windbreaker #waterproof #windbreakermurah #windbreakerjacket #jacket #jacketmurah #sweater #sweatermurah #saunasuit #sukan #barangsukan #kedaisukan #jualbelionline #silat #pencaksilat #hiking #kakihiking #hiker #camping #trekking #jogging #reduceweight #training #sports #malaysiaboleh #hacam
. Windbreaker ❗️ READY STOCK ❗️ . Sesuai digunakan time jogging, hiking, camping, trekking, aktiviti outdoor or untuk sesiapa nak reduce weight tu digalakkan sangat.. . *Material Polyester *Kalis air *Nipis & ringan Harga pasaran RM70+. Tapi nak bagi harga RM45 sahaja. Cepat stock terhad. . #windbreaker  #waterproof  #windbreakermurah  #windbreakerjacket  #jacket  #jacketmurah  #sweater  #sweatermurah  #saunasuit  #sukan  #barangsukan  #kedaisukan  #jualbelionline  #silat  #pencaksilat  #hiking  #kakihiking  #hiker  #camping  #trekking  #jogging  #reduceweight  #training  #sports  #malaysiaboleh  #hacam 
Salam kaki outdoor
Vintage Karrimor Ridge Daypack 
Original zipper and buckle 
Capacity 20++L

RM130
Condition baik 
Price INCLUDE postage semenanjung 
Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor Vintage Karrimor Ridge Daypack Original zipper and buckle Capacity 20++L RM130 Condition baik Price INCLUDE postage semenanjung Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
.🔥KOLEKSI TERBARU
.
.
.🔥SINCE 2014
.🔥SSM REGISTER
.🔥FREE GIFT
.

Size: 55-17
High Grade
This is the standard size for men/women

Complete with the box, leaflet, Cleaning Cloth and other(see picture)
.
*Free Paperbag & Strap Only
(depends on stock availability for paperbag and strap) .
.
. . . Bro's cari spek utk sukan, outdoor, bergaya n stylo sgt?.. meh usha spek kami ni.. mcm2 brand ada. berkualiti beb. Spek2 kami memang comey n kualitinya terbaik. bro jangan risau psl kualiti klu order spek dari ig kami. serius ni.
.
.
.🔥Cepat jangan tunggu, produk ini sangat laku keras di pasaran.
Anda boleh daptkan dengan kami.
.
☎☎☎whatsapp 0106060039
☎☎☎whatsapp 0106060039
☎☎☎whatsapp 0106060039
..
. .
.
#motorkapcai
#neelofa
#hotfm
#erafm
#motorkapcai_1
#kurus
#outdoormalaysia
#kakihiking
#hikersmalaya
#fattzura
#hikingmalaysia
#mycoffeeprince
#johor
#johorbahru
#muar
#onlineshopmalaysia
#upmserdang
#pdrm
#sayajualonline
#malaysiaonlineshop
#pasarkarat
#bazaronline
#kedaiig
#familiaridergroup
#pencintaduaroda
#kapcaimalaya
#125zrmalaysia
#matmoto
#125z
#125zr
.🔥KOLEKSI TERBARU . . .🔥SINCE 2014 .🔥SSM REGISTER .🔥FREE GIFT . Size: 55-17 High Grade This is the standard size for men/women Complete with the box, leaflet, Cleaning Cloth and other(see picture) . *Free Paperbag & Strap Only (depends on stock availability for paperbag and strap) . . . . . Bro's cari spek utk sukan, outdoor, bergaya n stylo sgt?.. meh usha spek kami ni.. mcm2 brand ada. berkualiti beb. Spek2 kami memang comey n kualitinya terbaik. bro jangan risau psl kualiti klu order spek dari ig kami. serius ni. . . .🔥Cepat jangan tunggu, produk ini sangat laku keras di pasaran. Anda boleh daptkan dengan kami. . ☎☎☎whatsapp 0106060039 ☎☎☎whatsapp 0106060039 ☎☎☎whatsapp 0106060039 .. . . . #motorkapcai  #neelofa  #hotfm  #erafm  #motorkapcai_1  #kurus  #outdoormalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #fattzura  #hikingmalaysia  #mycoffeeprince  #johor  #johorbahru  #muar  #onlineshopmalaysia  #upmserdang  #pdrm  #sayajualonline  #malaysiaonlineshop  #pasarkarat  #bazaronline  #kedaiig  #familiaridergroup  #pencintaduaroda  #kapcaimalaya  #125zrmalaysia  #matmoto  #125z  #125zr 
Cantik pulak gmbr ni... . sy pun xbrapa pandai bab2 beg ni tp hanya sekadar termampu. . . COD shah alam . www.wasap.my/60182470969 . . #osprey #ospreypacks #ospreypack #ospreynest #ospreypoco #ospreytrail #ospreymalaysia #backpack #ospreyatmos #ospreybekas #ospreyoriginali #jackwolf #jackwolfskin #denali #depek #ultraboost #yongbelar #malaysianhikers #deuter #murah #hikerslife #hikingislife #hikemore #ospreyselangor #kakihiking #gunungdatuk #gunungstong #gunungkinabalu
Cantik pulak gmbr ni... . sy pun xbrapa pandai bab2 beg ni tp hanya sekadar termampu. . . COD shah alam . www.wasap.my/60182470969 . . #osprey  #ospreypacks  #ospreypack  #ospreynest  #ospreypoco  #ospreytrail  #ospreymalaysia  #backpack  #ospreyatmos  #ospreybekas  #ospreyoriginali  #jackwolf  #jackwolfskin  #denali  #depek  #ultraboost  #yongbelar  #malaysianhikers  #deuter  #murah  #hikerslife  #hikingislife  #hikemore  #ospreyselangor  #kakihiking  #gunungdatuk  #gunungstong  #gunungkinabalu 
.🔥KOLEKSI TERBARU
.🔥 Oakley
.
.
.🔥SINCE 2014
.🔥SSM REGISTER
.🔥FREE GIFT
.

Model: Frogskin

Size: 55-17
High Grade
This is the standard size for men/women

Complete with the box, leaflet, Cleaning Cloth and other(see picture)
.
*Free Paperbag & Strap Only
(depends on stock availability for paperbag and strap) .
.
. . . Bro's cari spek utk sukan, outdoor, bergaya n stylo sgt?.. meh usha spek kami ni.. mcm2 brand ada. berkualiti beb. Spek2 kami memang comey n kualitinya terbaik. bro jangan risau psl kualiti klu order spek dari ig kami. serius ni.
.
.
.🔥Cepat jangan tunggu, produk ini sangat laku keras di pasaran.
Anda boleh daptkan dengan kami.
.
☎☎☎whatsapp 0106060039
☎☎☎whatsapp 0106060039
☎☎☎whatsapp 0106060039
..
. .
.
#motorkapcai
#neelofa
#hotfm
#erafm
#motorkapcai_1
#kurus
#outdoormalaysia
#kakihiking
#hikersmalaya
#fattzura
#hikingmalaysia
#mycoffeeprince
#johor
#johorbahru
#muar
#onlineshopmalaysia
#upmserdang
#pdrm
#sayajualonline
#malaysiaonlineshop
#pasarkarat
#bazaronline
#kedaiig
#familiaridergroup
#pencintaduaroda
#kapcaimalaya
#125zrmalaysia
#matmoto
#125z
#125zr
.🔥KOLEKSI TERBARU .🔥 Oakley . . .🔥SINCE 2014 .🔥SSM REGISTER .🔥FREE GIFT . Model: Frogskin Size: 55-17 High Grade This is the standard size for men/women Complete with the box, leaflet, Cleaning Cloth and other(see picture) . *Free Paperbag & Strap Only (depends on stock availability for paperbag and strap) . . . . . Bro's cari spek utk sukan, outdoor, bergaya n stylo sgt?.. meh usha spek kami ni.. mcm2 brand ada. berkualiti beb. Spek2 kami memang comey n kualitinya terbaik. bro jangan risau psl kualiti klu order spek dari ig kami. serius ni. . . .🔥Cepat jangan tunggu, produk ini sangat laku keras di pasaran. Anda boleh daptkan dengan kami. . ☎☎☎whatsapp 0106060039 ☎☎☎whatsapp 0106060039 ☎☎☎whatsapp 0106060039 .. . . . #motorkapcai  #neelofa  #hotfm  #erafm  #motorkapcai_1  #kurus  #outdoormalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #fattzura  #hikingmalaysia  #mycoffeeprince  #johor  #johorbahru  #muar  #onlineshopmalaysia  #upmserdang  #pdrm  #sayajualonline  #malaysiaonlineshop  #pasarkarat  #bazaronline  #kedaiig  #familiaridergroup  #pencintaduaroda  #kapcaimalaya  #125zrmalaysia  #matmoto  #125z  #125zr 
Salam kaki outdoor
VIBRAM 5 FINGERS SHOES
11UK EU46

RM80
Condition baik 
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor VIBRAM 5 FINGERS SHOES 11UK EU46 RM80 Condition baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
ALPINE TRAIL 40
* single chamber backpack
* full-contact suspension system with good ventilation
* main compartment, 7 pockets
* stowaway helmet attachment
* rope lashing option
* trekking pole / ice tool lashing
* equipped for a hydration system
* height-adjustable lid compartment
* rain cover
* Backlength: L - XL
* Measurements: 71 x 33 x 28 cm
* Capacity: 40 Lit.
* Weight: 1460g
* RM260.00
* Ready Stock * Including Postage
#travelbag #karrimormurah #jackwolfskinmurah #travel #kakitravel #kakihiking #backpackersmalaysia #hiking #hikers #hikersmalaya #campingmalaysia #backpackmalaysia #backpackersmalaysia #beghiking #backpackers #backpacking #deutermurah #hacaw #balikkampung #travelmalaysia #futsalmalaysia #putrajaya #kakitravel #fitmalaysia #kakioutdoor #kakitravelmalaysia #camping #hiking #hikingmalaysia #hikingbag
ALPINE TRAIL 40 * single chamber backpack * full-contact suspension system with good ventilation * main compartment, 7 pockets * stowaway helmet attachment * rope lashing option * trekking pole / ice tool lashing * equipped for a hydration system * height-adjustable lid compartment * rain cover * Backlength: L - XL * Measurements: 71 x 33 x 28 cm * Capacity: 40 Lit. * Weight: 1460g * RM260.00 * Ready Stock * Including Postage #travelbag  #karrimormurah  #jackwolfskinmurah  #travel  #kakitravel  #kakihiking  #backpackersmalaysia  #hiking  #hikers  #hikersmalaya  #campingmalaysia  #backpackmalaysia  #backpackersmalaysia  #beghiking  #backpackers  #backpacking  #deutermurah  #hacaw  #balikkampung  #travelmalaysia  #futsalmalaysia  #putrajaya  #kakitravel  #fitmalaysia  #kakioutdoor  #kakitravelmalaysia  #camping  #hiking  #hikingmalaysia  #hikingbag 
Juara piala dunia 2018. . . Bro Jimmy pilih France. . . customer di Malam final. . Xenith 75 vs Ariel 55Ag . . COD shah alam . www.wasap.my/60182470969
. #osprey #ospreypacks #ospreypack #ospreynest #ospreypoco #ospreytrail #ospreymalaysia #backpack #ospreyatmos #ospreybekas #ospreyoriginali #jackwolf #jackwolfskin #denali #depek #ultraboost #yongbelar #malaysianhikers #deuter #murah #hikerslife #hikingislife #hikemore #ospreyselangor #kakihiking #gunungdatuk #gunungstong #gunungkinabalu
Juara piala dunia 2018. . . Bro Jimmy pilih France. . . customer di Malam final. . Xenith 75 vs Ariel 55Ag . . COD shah alam . www.wasap.my/60182470969 . #osprey  #ospreypacks  #ospreypack  #ospreynest  #ospreypoco  #ospreytrail  #ospreymalaysia  #backpack  #ospreyatmos  #ospreybekas  #ospreyoriginali  #jackwolf  #jackwolfskin  #denali  #depek  #ultraboost  #yongbelar  #malaysianhikers  #deuter  #murah  #hikerslife  #hikingislife  #hikemore  #ospreyselangor  #kakihiking  #gunungdatuk  #gunungstong  #gunungkinabalu 
Salam kaki outdoor
Salomon Hiking Shoes 
Saiz 7UK
RM80
Condition tapak baik
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor Salomon Hiking Shoes Saiz 7UK RM80 Condition tapak baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : NORTH CAPE
🔥Pinggang : 35/36 inci
🔥Labuh. : 40 inci
🔥Price. : RM60
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : NORTH CAPE 🔥Pinggang : 35/36 inci 🔥Labuh. : 40 inci 🔥Price. : RM60 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
. 🔥Brand. : MOLEX
🔥Pinggang : 36/37 inci
🔥Labuh. : 41 inci
🔥Price. : RM60
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------:
---------------------: Tebal!!! TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : MOLEX 🔥Pinggang : 36/37 inci 🔥Labuh. : 41 inci 🔥Price. : RM60 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: ---------------------: Tebal!!! TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
🔛🔛🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : MOUNTMATE
🔥Pinggang : 34 inci
🔥Labuh. : 37 inci
🔥Price. : RM60
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------: Quick Dry!!!
---------------------: TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #gunungbaling
🔛🔛🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : MOUNTMATE 🔥Pinggang : 34 inci 🔥Labuh. : 37 inci 🔥Price. : RM60 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: Quick Dry!!! ---------------------: TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #gunungbaling 
COLUMBIA USED ITEM
.
SIZE : 8UK
CONDITION : 9/10
REMARKS : TECHLITE
PRICE : RM100
FREE POSTAGE .
👉🏻019-7639636
👉🏻019-7639636
👉🏻019-7639636
.
#kasutbundle #kasuthikingmurah #kasuthiking #kasuthikingmalaysia #bundlesale #kasutbundlemurah #kasutbundlemalaysia #genggunungganas #kakihiking #kakidaki #hikermalaya #backpackmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #klspecialforce
Track yang sangat susah. Dah lah penat nak naik ke puncak, bila nak turun balik pon kena mendaki jugak. ponattt oii. Tapi kepuasan tu tetap ada. Pine tree trail dan Twin peak sekali tawan 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#sembang #adarasa #kakihiking #adventure #nature #ilovenature #sejuk #fraserhill #mountain #kakibukit
Terima Kasih Kakak2 Hebat Menceriakan hari Ahad saya.
.Persis awek muda la akak2 ni...
.Dtg Jauh dr seremban.
.Akak super hebat.
.
.Sempat tangkap 2 ekor helang
.Aether70 & Aura 50
.
.#osprey #ospreypacks #ospreypack #ospreynest #ospreypoco #ospreytrail #ospreymalaysia #backpack #ospreyatmos #ospreybekas #ospreyoriginali #jackwolf #jackwolfskin #denali #depek #ultraboost #yongbelar #malaysianhikers #deuter #murah #hikerslife #hikingislife #hikemore #ospreyselangor #kakihiking #gunungdatuk #gunungstong #gunungkinabalu
Terima Kasih Kakak2 Hebat Menceriakan hari Ahad saya. .Persis awek muda la akak2 ni... .Dtg Jauh dr seremban. .Akak super hebat. . .Sempat tangkap 2 ekor helang .Aether70 & Aura 50 . .#osprey  #ospreypacks  #ospreypack  #ospreynest  #ospreypoco  #ospreytrail  #ospreymalaysia  #backpack  #ospreyatmos  #ospreybekas  #ospreyoriginali  #jackwolf  #jackwolfskin  #denali  #depek  #ultraboost  #yongbelar  #malaysianhikers  #deuter  #murah  #hikerslife  #hikingislife  #hikemore  #ospreyselangor  #kakihiking  #gunungdatuk  #gunungstong  #gunungkinabalu 
KANTUKAN USED ITEM
.
SIZE : 7.5UK
CONDITION : 9/10
REMARKS : SUITABLE FOR HIKING AND TREKKING
PRICE : RM60
FREE POSTAGE .
👉🏻019-7639636
👉🏻019-7639636
👉🏻019-7639636
.
#kasutbundle #kasuthikingmurah #kasuthiking #kasuthikingmalaysia #bundlesale #kasutbundlemurah #kasutbundlemalaysia #genggunungganas #kakihiking #kakidaki #hikermalaya #backpackmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #klspecialforce
Salam kaki outdoor
MAD ROCK CLIMBING SHOES
10UK 
RM80
Condition baik 
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor MAD ROCK CLIMBING SHOES 10UK RM80 Condition baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Traveling dan hiking merupakan salah satu perkara yg semua org suka.

Saya mmg suka hiking sbb ia mampu membuatkan kita sentiasa berasa syukur dan sedar akan diri sendiri. 
Hiking juga membuatkan saya berasa kembali pada nature. Selain itu ia merupakan masa terbaik utk merehatkan mata dengan melihat kehijauan flora dan fauna. 😊💪😊💪😊💪
#kakihiking #backtonature #hijau #healthylifestyle
Traveling dan hiking merupakan salah satu perkara yg semua org suka. Saya mmg suka hiking sbb ia mampu membuatkan kita sentiasa berasa syukur dan sedar akan diri sendiri. Hiking juga membuatkan saya berasa kembali pada nature. Selain itu ia merupakan masa terbaik utk merehatkan mata dengan melihat kehijauan flora dan fauna. 😊💪😊💪😊💪 #kakihiking  #backtonature  #hijau  #healthylifestyle 
Salam kaki outdoor
Teva Shocpac Spider Rubber sandal 
Water Drainage 
9UK 
RM70
Condition baik
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor Teva Shocpac Spider Rubber sandal Water Drainage 9UK RM70 Condition baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Assalamualaikum Sahabat Outdoor!
.
Hasil yang tak seberapa untuk pencinta outdoor sekalian ❤️
.
Stay tune for more details 🔛
#kakigunung #outdoorbundle #bajubundle #seluarbundle #kasutbundle #topibundle #bagbundlemalaysia #outdoormalaysia #pendakimalaysia #kakihiking #malaysianature #hikersmalaya #northfacemalaysia #columbiamalaysia #pendaki #gunung #outdoor #pendakimalaya
Salam kaki outdoor
Millet Hiking Backpack 
Original zipper and buckle 
Made in France (Champions 🐓) Capacity 45L
RM220
Condition baik 
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor Millet Hiking Backpack Original zipper and buckle Made in France (Champions 🐓) Capacity 45L RM220 Condition baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
COLUMBIA USED ITEM
.
SIZE : 7UK/8US/41EUR
CONDITION : 9/10
REMARKS : OMNI-GRIP
PRICE : RM80
FREE POSTAGE .
👉🏻019-7639636
👉🏻019-7639636
👉🏻019-7639636
.
#kasutbundle #kasuthikingmurah #kasuthiking #kasuthikingmalaysia #bundlesale #kasutbundlemurah #kasutbundlemalaysia #genggunungganas #kakihiking #kakidaki #hikermalaya #backpackmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #klspecialforce
Congratulations to our recent Open Water graduates for 13/14 July 2018 intake. We had fun, we had laughter but more importantly we made memorable memories that will last a lifetime.
.
Book your class today with Ocean Divers Malaysia! DM or CLICK LINK at our bio page for FREE CONSULTATIONS on how to fit your schedule and budget with our class. .
Follow us on IG : oceandiversmalaysia & Like us on FB : Ocean Divers Malaysia for our updates, dive course packages and stories about marine animals and the world they live in ❤️🧡❤️
.
#oceandiversmalaysia #oceandiversmy #kursusscubahargamarhaen  #lesenscubamurah #kursusscubadiving  #scubadivingmalaysia #scuba #diving #pulauperhentian #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking #kakitravel #hikersmalaysia #travelmalaysia #pulau #telukkeke #backpackersmalaysia #lesenscubamurah #telukkekecampsite #snorkeling #camping #outdoormalaysia #travelmalaysia #cuticutimalaysia #hikingmalaysia #hacam #budgettravel
Congratulations to our recent Open Water graduates for 13/14 July 2018 intake. We had fun, we had laughter but more importantly we made memorable memories that will last a lifetime. . Book your class today with Ocean Divers Malaysia! DM or CLICK LINK at our bio page for FREE CONSULTATIONS on how to fit your schedule and budget with our class. . Follow us on IG : oceandiversmalaysia & Like us on FB : Ocean Divers Malaysia for our updates, dive course packages and stories about marine animals and the world they live in ❤️🧡❤️ . #oceandiversmalaysia  #oceandiversmy  #kursusscubahargamarhaen  #lesenscubamurah  #kursusscubadiving  #scubadivingmalaysia  #scuba  #diving  #pulauperhentian  #outdoormalaysia  #travelmalaysia  #kakihiking  #kakitravel  #hikersmalaysia  #travelmalaysia  #pulau  #telukkeke  #backpackersmalaysia  #lesenscubamurah  #telukkekecampsite  #snorkeling  #camping  #outdoormalaysia  #travelmalaysia  #cuticutimalaysia  #hikingmalaysia  #hacam  #budgettravel 
The north face citer
. 
Readystock
.
⚡Original 💯%⚡
.
🍍Size : 55 x 28 x 15 cm
🍍Weight : 1.14kg
🍍Material : 900D polyester with TPE coating durrable water resistant body fabric
🍍Capacity 40L
.
RM290
.
WHATSAPP 0194542001
The north face citer . Readystock . ⚡Original 💯%⚡ . 🍍Size : 55 x 28 x 15 cm 🍍Weight : 1.14kg 🍍Material : 900D polyester with TPE coating durrable water resistant body fabric 🍍Capacity 40L . RM290 . WHATSAPP 0194542001
Alhamdullilah Rezeki :)
Terima Kasih boss @_redah2k15 selalu support kami. Dgar kata nk p Indonesia,power depa nie 👍 Habis2 tuu ada customer whatsap trus p COD depan Village Mall. Fuhh! Mmg best malam nie... Terima Kasih Support @kembarapack_kedah 💪 Siapalah kami tanpa anda2 semua :) #kembara #kembarakedah #kembarasungaipetani #kakihiking #kakitravel #kakimemancing #sungaipetani #kedah
Assalamualaikum sahabat outdoor
BFL OUTDOOR PANTS
.
.
.
🔻PINGGANG: 30-31"
🔻LABUH: 37"
.
.
.
🔻CONDITION: 10/10
🔻PRICE: RM30
🔻TERMASUK POS
.
WHATSAPP:01116940941
. 
#kakigunung #outdoorbundle #bajubundle #seluarbundle #kasutbundle #topibundle #bagbundlemalaysia #outdoormalaysia #pendakimalaysia #kakihiking #malaysianature #hikersmalaya #northfacemalaysia #columbiamalaysia #pendaki #gunung #outdoor #pendakimalaya
🔥Best selling 👍
.
The north face Mantis
.
•Brand new with tag
•Tough durable materials
•Sturdy tough design
•Mantis
•Unisex
•Capacity: 4 L
.
Main specifications
•Zipper pocket on front
•In the front pocket in mesh pocket with hook
•Hip belt with a wing
•Material TPE fabric laminate (100% polyester)
•Dimensions approximately: 30cm x 15cm x 9 cm
.
Rm80
.
Whatsapp 0194542001
🔥Best selling 👍 . The north face Mantis . •Brand new with tag •Tough durable materials •Sturdy tough design •Mantis •Unisex •Capacity: 4 L . Main specifications •Zipper pocket on front •In the front pocket in mesh pocket with hook •Hip belt with a wing •Material TPE fabric laminate (100% polyester) •Dimensions approximately: 30cm x 15cm x 9 cm . Rm80 . Whatsapp 0194542001
🔥Best selling 👍
.
The north face Mantis
.
•Brand new with tag
•Tough durable materials
•Sturdy tough design
•Mantis
•Unisex
•Capacity: 4 L
.
Main specifications
•Zipper pocket on front
•In the front pocket in mesh pocket with hook
•Hip belt with a wing
•Material TPE fabric laminate (100% polyester)
•Dimensions approximately: 30cm x 15cm x 9 cm
.
Rm80
.
Whatsapp 0194542001
🔥Best selling 👍 . The north face Mantis . •Brand new with tag •Tough durable materials •Sturdy tough design •Mantis •Unisex •Capacity: 4 L . Main specifications •Zipper pocket on front •In the front pocket in mesh pocket with hook •Hip belt with a wing •Material TPE fabric laminate (100% polyester) •Dimensions approximately: 30cm x 15cm x 9 cm . Rm80 . Whatsapp 0194542001
🔥Best selling 👍
.
The north face Mantis
.
•Brand new with tag
•Tough durable materials
•Sturdy tough design
•Mantis
•Unisex
•Capacity: 4 L
.
Main specifications
•Zipper pocket on front
•In the front pocket in mesh pocket with hook
•Hip belt with a wing
•Material TPE fabric laminate (100% polyester)
•Dimensions approximately: 30cm x 15cm x 9 cm
.
Rm80
.
Whatsapp 0194542001
🔥Best selling 👍 . The north face Mantis . •Brand new with tag •Tough durable materials •Sturdy tough design •Mantis •Unisex •Capacity: 4 L . Main specifications •Zipper pocket on front •In the front pocket in mesh pocket with hook •Hip belt with a wing •Material TPE fabric laminate (100% polyester) •Dimensions approximately: 30cm x 15cm x 9 cm . Rm80 . Whatsapp 0194542001
Korang rajin jogging rajin masuk pertndingan berlari , merentas desa , long distance run . Taknak rosak kan baju korang dengan pasang clip2 , tkot nnti trkena tangan dah luka ..
.

Cepat ladies and gentleman . .
.
[Number Bib Holder] ✅Materials: ↙Can be extended to its double length and back to original  Status without damage, soft and comfortable ✅Easily adjust it length, fits different sizes of bodies  For triathlon, long-distance race, cycling, marathon  No need to worry about where to place your energy gel with this thoughtful design ↙Easy to be recognized in the dark to avoid damage .
. 
Price : Rm30 postage free sehingga sabah dan sarwak tapi kita kasi discount Rm5 untuk 50 org bertuah . .
Nak order Screenshot 📱 dan terus
Ws/Call 📲+6011-11147877 ..
.
P/s SHARE KPD RAKAN2 ANDA ... MEMANG SESUAI UNTUK KORANG YG JENIS KAKI TRAVEL , HIKING , DAY TRACK😊😊😊 .
.
#sayajualbackpack #bagmurah #backpackmurah #backpack #deutervietnam #begdeutertmurah #begbalikkampung #backpackmalaysia #backpacker #outdoor #outdoorequipment #hikingpants #windbreaker #Hikerskental #travel #kakitravel #hargamampumilik  #oudtoormalaysia #malaysia #jdt #kl #negerisembilan #perak #kedah #kakihiking #uitm #uthm #babypian #uqashasenrose
Korang rajin jogging rajin masuk pertndingan berlari , merentas desa , long distance run . Taknak rosak kan baju korang dengan pasang clip2 , tkot nnti trkena tangan dah luka .. . Cepat ladies and gentleman . . . [Number Bib Holder] ✅Materials: ↙Can be extended to its double length and back to original Status without damage, soft and comfortable ✅Easily adjust it length, fits different sizes of bodies For triathlon, long-distance race, cycling, marathon No need to worry about where to place your energy gel with this thoughtful design ↙Easy to be recognized in the dark to avoid damage . . Price : Rm30 postage free sehingga sabah dan sarwak tapi kita kasi discount Rm5 untuk 50 org bertuah . . Nak order Screenshot 📱 dan terus Ws/Call 📲+6011-11147877 .. . P/s SHARE KPD RAKAN2 ANDA ... MEMANG SESUAI UNTUK KORANG YG JENIS KAKI TRAVEL , HIKING , DAY TRACK😊😊😊 . . #sayajualbackpack  #bagmurah  #backpackmurah  #backpack  #deutervietnam  #begdeutertmurah  #begbalikkampung  #backpackmalaysia  #backpacker  #outdoor  #outdoorequipment  #hikingpants  #windbreaker  #Hikerskental  #travel  #kakitravel  #hargamampumilik   #oudtoormalaysia  #malaysia  #jdt  #kl  #negerisembilan  #perak  #kedah  #kakihiking  #uitm  #uthm  #babypian  #uqashasenrose 
Salam kaki outdoor
Shimano Nexus Waterproof Jacket 
Hyper Fishing Gear 
Pit 21" Labuh 26" L asian 
RM80 
Condition baik
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor Shimano Nexus Waterproof Jacket Hyper Fishing Gear Pit 21" Labuh 26" L asian RM80 Condition baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : MILLET
🔥Pinggang : 33 inci
🔥Labuh. : 38.5 inci
🔥Price. : RM60
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------: TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
---------------------: Tahan Sejuk!!! Fleece!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : MILLET 🔥Pinggang : 33 inci 🔥Labuh. : 38.5 inci 🔥Price. : RM60 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ---------------------: Tahan Sejuk!!! Fleece!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
. EXTRA LARGE .
🔥Brand. : SSAMZIE.S
🔥Pinggang : 38 inci
🔥Labuh. : 36.5 inci
🔥Price. : RM60
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------: Tahan Sejuk!!!
---------------------: Tebal!!! TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . EXTRA LARGE . 🔥Brand. : SSAMZIE.S 🔥Pinggang : 38 inci 🔥Labuh. : 36.5 inci 🔥Price. : RM60 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: Tahan Sejuk!!! ---------------------: Tebal!!! TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
🔛🔛🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : EVERLAST
🔥Pinggang : 33/33 inci
🔥Labuh. : 39 inci
🔥Price. : RM60
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------: TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛🔛🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : EVERLAST 🔥Pinggang : 33/33 inci 🔥Labuh. : 39 inci 🔥Price. : RM60 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
Salam kaki outdoor
Merrell Outdry Hiking Shoes 
Saiz 9.5UK
RM80
Condition tapak baik
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor Merrell Outdry Hiking Shoes Saiz 9.5UK RM80 Condition tapak baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Assalamualaikum 
The North face Travel Bag 
Capacity 25-30L
RM80
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Assalamualaikum The North face Travel Bag Capacity 25-30L RM80 Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor
COLEMAN SLING BAG

RM40
Condition baik
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor COLEMAN SLING BAG RM40 Condition baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
NEW BALANCE USED ITEM
.
SIZE : 7UK
CONDITION : 9/10
REMARKS : 90% LIKE NEW
PRICE : RM80
FREE POSTAGE .
👉🏻019-7639636
👉🏻019-7639636
👉🏻019-7639636
.
#kasutbundle #kasuthikingmurah #kasuthiking #kasuthikingmalaysia #bundlesale #kasutbundlemurah #kasutbundlemalaysia #genggunungganas #kakihiking #kakidaki #hikermalaya #backpackmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #klspecialforce
Jackwolfskin alpine trail40
.
.
🎈Flexible full-contact suspension system with exceptional ventilation sits close to the back ( ACS TIGHT )
.
🎈Main compartment with inside pocket (with enough storage space for a bladder), lid pocket with inside pocket for documents and a key hook, large elastic mesh pocket on the front , fold-out zip pocket + bottle holder, 2 elasticated mesh side pouches
.
🎈Concealed helmet attachment
.
🎈Elastic one-hand lashing option for trekking pole or ice axe
.
🎈Side/top compression
.
🎈Reflectors
.
🎈Rope attachment on or underneath the lid compartment
.
🎈Preparation for drinks system (tube duct and attachment)
.
🎈Integrated raincover in base compartment.
.
🎈Pack sack: extremely lightweight, hard-wearing fabric ( CROSS RIP 210D ) and lightweight, highly abrasion and tear-resistant fabric ( NAILHEAD 210D )
.
🎈Base made from extremely lightweight, tear-resistant fabric with strengthening fibres ( CROSS RIP 100D )
.
🎈Frame: Flexible spring steel
.
🎈Hipbelt Pocket 1
.
🎈Measurements 1: 56 x 30/27 x 20 cm
.
🎈Capacity: 40 Lit.
.
🎈Weight Min.: 1.2kg
. 
Rm250
. 
Whatsapp 0194542001
Jackwolfskin alpine trail40 . . 🎈Flexible full-contact suspension system with exceptional ventilation sits close to the back ( ACS TIGHT ) . 🎈Main compartment with inside pocket (with enough storage space for a bladder), lid pocket with inside pocket for documents and a key hook, large elastic mesh pocket on the front , fold-out zip pocket + bottle holder, 2 elasticated mesh side pouches . 🎈Concealed helmet attachment . 🎈Elastic one-hand lashing option for trekking pole or ice axe . 🎈Side/top compression . 🎈Reflectors . 🎈Rope attachment on or underneath the lid compartment . 🎈Preparation for drinks system (tube duct and attachment) . 🎈Integrated raincover in base compartment. . 🎈Pack sack: extremely lightweight, hard-wearing fabric ( CROSS RIP 210D ) and lightweight, highly abrasion and tear-resistant fabric ( NAILHEAD 210D ) . 🎈Base made from extremely lightweight, tear-resistant fabric with strengthening fibres ( CROSS RIP 100D ) . 🎈Frame: Flexible spring steel . 🎈Hipbelt Pocket 1 . 🎈Measurements 1: 56 x 30/27 x 20 cm . 🎈Capacity: 40 Lit. . 🎈Weight Min.: 1.2kg . Rm250 . Whatsapp 0194542001
🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : Nassau
🔥Pinggang : 32 inci
🔥Labuh. : 36 inci
🔥Price. : RM50
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : Nassau 🔥Pinggang : 32 inci 🔥Labuh. : 36 inci 🔥Price. : RM50 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : Five Seasons
🔥Pinggang : 30 inci
🔥Labuh. : 35 inci
🔥Price. : RM50
🔥Gender : Unisex
🔥Condition : 90% (macam baru)
---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : Five Seasons 🔥Pinggang : 30 inci 🔥Labuh. : 35 inci 🔥Price. : RM50 🔥Gender : Unisex 🔥Condition : 90% (macam baru) ---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
🔛
🛡- AVAILABLE -🛡
.
🔥Brand. : NEPA
🔥Pinggang : 32 inci
🔥Labuh. : 39 inci
🔥Price. : RM55
🔥Gender : Women
🔥Condition : 90%
---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!!
---------------------: Sempoi!!! Stylo!!!
------------------------------------------------------------------
🔥Price INCLUDE Postage!!!
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
Whatssap 0195226343 for more detail!!!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
===================================
#SeluarBundleBranded #SeluarHiking #SeluarHikingMurah #SeluarHikingBundle #SeluarOutdoor #OutdoorGear #OutdoorPants
#BundleHiking #BundleMurah  #BundleOutdoor #BundleOutdoorPants #BundleTheNorthFace #HikersMalaya #Hikers #KakiHiking #KakiOutdoor #KakiGunung #PendakiHandal #PendakiGunung #GunungGanang #GunungIrau #GunungStong #GunungMalaysia #GunungBaling
🔛 🛡- AVAILABLE -🛡 . 🔥Brand. : NEPA 🔥Pinggang : 32 inci 🔥Labuh. : 39 inci 🔥Price. : RM55 🔥Gender : Women 🔥Condition : 90% ---------------------: Quick Dry!!! TipTop!!! ---------------------: Sempoi!!! Stylo!!! ------------------------------------------------------------------ 🔥Price INCLUDE Postage!!! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! Whatssap 0195226343 for more detail!!! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 =================================== #SeluarBundleBranded  #SeluarHiking  #SeluarHikingMurah  #SeluarHikingBundle  #SeluarOutdoor  #OutdoorGear  #OutdoorPants  #BundleHiking  #BundleMurah  #BundleOutdoor  #BundleOutdoorPants  #BundleTheNorthFace  #HikersMalaya  #Hikers  #KakiHiking  #KakiOutdoor  #KakiGunung  #PendakiHandal  #PendakiGunung  #GunungGanang  #GunungIrau  #GunungStong  #GunungMalaysia  #GunungBaling 
Salam kaki outdoor
MILLET Lightweight RUNNING SHOES
6.5UK 
RM70 
Condition tapak baik 
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor MILLET Lightweight RUNNING SHOES 6.5UK RM70 Condition tapak baik Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Osprey Sirrus 36
.
Boleh access dari tepi. (ada zip tepi)
.
Best price RM420 👍
.
Whatsapp 0194542001
Osprey Sirrus 36 . Boleh access dari tepi. (ada zip tepi) . Best price RM420 👍 . Whatsapp 0194542001
Osprey Sirrus 36
.
Boleh access dari tepi. (ada zip tepi)
.
Best price RM420 👍
.
Whatsapp 0194542001
Osprey Sirrus 36 . Boleh access dari tepi. (ada zip tepi) . Best price RM420 👍 . Whatsapp 0194542001
CERITA semalam baru sempat nk up sebelum khutbah. . . Tq kak salwa amik Ariel 55Ag Merah. . Cun melecun cntik mcm tuannye.. . . COD shah alam . www.wasap.my/60182470969 . #osprey #ospreypacks #ospreypack #ospreynest #ospreypoco #ospreytrail #ospreymalaysia #backpack #ospreyatmos #ospreybekas #ospreyoriginali #jackwolf #jackwolfskin #denali #depek #ultraboost #yongbelar #malaysianhikers #deuter #murah #hikerslife #hikingislife #hikemore #ospreyselangor #kakihiking #gunungdatuk #gunungstong #gunungkinabalu
CERITA semalam baru sempat nk up sebelum khutbah. . . Tq kak salwa amik Ariel 55Ag Merah. . Cun melecun cntik mcm tuannye.. . . COD shah alam . www.wasap.my/60182470969 . #osprey  #ospreypacks  #ospreypack  #ospreynest  #ospreypoco  #ospreytrail  #ospreymalaysia  #backpack  #ospreyatmos  #ospreybekas  #ospreyoriginali  #jackwolf  #jackwolfskin  #denali  #depek  #ultraboost  #yongbelar  #malaysianhikers  #deuter  #murah  #hikerslife  #hikingislife  #hikemore  #ospreyselangor  #kakihiking  #gunungdatuk  #gunungstong  #gunungkinabalu 
Completed her morning run today 🏃🏻‍♀️ wearing this awesome Ocean Divers Malaysia official tees. Material is dry fit, so it wicks sweats well, and doesn’t stick to the body.🤗🤗🤗
.
Selling for RM49 currently INCLUDING postage (within Malaysia EM & WM). Size available XS - XL. For more photos of the t-shirt design swipr ⬅️. Currently white and yellow fluorescent is out of stock, but we are open for preorder. Worry not coz Black Tee is READY STOCK.
.
Click link at our bio page for further details!
.
#oceandiversmalaysia #oceandiversmy #kursusscubahargamarhaen  #lesenscubamurah #kursusscubadiving  #scubadivingmalaysia #scuba #diving #pulauperhentian #outdoormalaysia #travelmalaysia #kakihiking #kakitravel #hikersmalaysia #travelmalaysia #pulau #telukkeke #backpackersmalaysia #lesenscubamurah #telukkekecampsite #snorkeling #camping #outdoormalaysia #travelmalaysia #cuticutimalaysia #hikingmalaysia #hacam #bajettravel
Completed her morning run today 🏃🏻‍♀️ wearing this awesome Ocean Divers Malaysia official tees. Material is dry fit, so it wicks sweats well, and doesn’t stick to the body.🤗🤗🤗 . Selling for RM49 currently INCLUDING postage (within Malaysia EM & WM). Size available XS - XL. For more photos of the t-shirt design swipr ⬅️. Currently white and yellow fluorescent is out of stock, but we are open for preorder. Worry not coz Black Tee is READY STOCK. . Click link at our bio page for further details! . #oceandiversmalaysia  #oceandiversmy  #kursusscubahargamarhaen  #lesenscubamurah  #kursusscubadiving  #scubadivingmalaysia  #scuba  #diving  #pulauperhentian  #outdoormalaysia  #travelmalaysia  #kakihiking  #kakitravel  #hikersmalaysia  #travelmalaysia  #pulau  #telukkeke  #backpackersmalaysia  #lesenscubamurah  #telukkekecampsite  #snorkeling  #camping  #outdoormalaysia  #travelmalaysia  #cuticutimalaysia  #hikingmalaysia  #hacam  #bajettravel 
I wish you were here.... selagi boleh panjat kita panjat.. #labuanbajo 
#kakicampinghikingandtravel 
#kakihiking 
#abamjalanlagi
Salam kaki outdoor
COLUMBIA PFG VENTED SHIRT
Long sleeve 
PIT 25"  LABUH 31"

RM60
Condition CUNNN 
Price INCLUDE postage

Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor COLUMBIA PFG VENTED SHIRT Long sleeve PIT 25" LABUH 31" RM60 Condition CUNNN Price INCLUDE postage Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor 
Kelty West Coast 4800 External Frame 
Capacity 50L
Original zipper and buckle 
Kondisi Baik 
Price RM270 free poslaju smnjg 
Whatsapp 0192094151

#kasutbundle  #bajubundle #kedaibundle #bundle #outdoormalaysia #outdoorbundle #bundlegear #pendakigunung #rockclimbing #panjatbukit #kakigunung #kakipancing #kakioutdoor #kakimancing #pancing #columbiamalaysia #northfacemalaysia #kakihiking #hikersmalaya #pendakigunung #pendakimalaysia #hikersmalaya #hikers #pendaki #gunung #outdoor #gengoutdoor #supportnature #malaysianature #gunungmalaysia

JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
Salam kaki outdoor Kelty West Coast 4800 External Frame Capacity 50L Original zipper and buckle Kondisi Baik Price RM270 free poslaju smnjg Whatsapp 0192094151 #kasutbundle  #bajubundle  #kedaibundle  #bundle  #outdoormalaysia  #outdoorbundle  #bundlegear  #pendakigunung  #rockclimbing  #panjatbukit  #kakigunung  #kakipancing  #kakioutdoor  #kakimancing  #pancing  #columbiamalaysia  #northfacemalaysia  #kakihiking  #hikersmalaya  #pendakigunung  #pendakimalaysia  #hikersmalaya  #hikers  #pendaki  #gunung  #outdoor  #gengoutdoor  #supportnature  #malaysianature  #gunungmalaysia  JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION IG INI UNTUK FOLLOWUP NEXT ITEM
HIGHLAND TRAIL XT 50
* Dual-chamber hiking pack
* lightweight, comfortable suspension system
* Main compartment and base compartment, 9 pockets
* Dual access to the main compartment
* Trekking pole attachment
* Equipped for a hydration system
* Reflectors
* Rain cover
* Backlength: S - L
* Measurements: 79 x 38 x 35 cm
* Capacity: 50 + 5 Lit.
* RM290.00
* Ready Stock * Including Postage #campingmalaysia #hiking #jackwolfskinmurah #backpackersmalaysia #uitm #hacaw #hikers #hikersmalaya #hikingbag #backpackmurah #jomcuti #salamjumaat #hikingmalaysia #kakitravel #backpacking #beghiking #backpackers #backpackmalaysia #padu #jackwolfskin #johorbahru #baghiking #traveller #kakihiking #camping  #travelmalaysia #travelbag #backpack #kakijalan #hiking
HIGHLAND TRAIL XT 50 * Dual-chamber hiking pack * lightweight, comfortable suspension system * Main compartment and base compartment, 9 pockets * Dual access to the main compartment * Trekking pole attachment * Equipped for a hydration system * Reflectors * Rain cover * Backlength: S - L * Measurements: 79 x 38 x 35 cm * Capacity: 50 + 5 Lit. * RM290.00 * Ready Stock * Including Postage #campingmalaysia  #hiking  #jackwolfskinmurah  #backpackersmalaysia  #uitm  #hacaw  #hikers  #hikersmalaya  #hikingbag  #backpackmurah  #jomcuti  #salamjumaat  #hikingmalaysia  #kakitravel  #backpacking  #beghiking  #backpackers  #backpackmalaysia  #padu  #jackwolfskin  #johorbahru  #baghiking  #traveller  #kakihiking  #camping  #travelmalaysia  #travelbag  #backpack  #kakijalan  #hiking 
.
Penting untuk buat orang sekeliling kita rasa bahagia.

Tapi lagi penting kita buat diri kita terlebih dahulu rasa bahagia. 
#MuslimOutdoorian #PencintaIlmu #KakiHiking #FotoJalanan #ArcheryLife #ArcheryCoach #PembangunanSukanMemanah #PencintaRasuLULLAH
Assalamualaikum sahabat outdoor🖐️
THE NORTH FACE WATER RESISTANT JACKET
.
🔻PIT 20.5"
🔻LABUH 26"
.
.
.
🔻BRAND: THE NORTH FACE
🔻CONDITION: 8/10
🔻PRICE: RM50
🔻TERMASUK POS

WHATSAPP:01116940941
. 
#kakigunung #outdoorbundle #bajubundle #seluarbundle #kasutbundle #topibundle #bagbundlemalaysia #outdoormalaysia #pendakimalaysia #kakihiking #malaysianature #hikersmalaya #northfacemalaysia #columbiamalaysia #pendaki #gunung #outdoor #pendakimalaya
Assalamualaikum sahabat outdoor🖐️ THE NORTH FACE WATER RESISTANT JACKET . 🔻PIT 20.5" 🔻LABUH 26" . . . 🔻BRAND: THE NORTH FACE 🔻CONDITION: 8/10 🔻PRICE: RM50 🔻TERMASUK POS WHATSAPP:01116940941 . #kakigunung  #outdoorbundle  #bajubundle  #seluarbundle  #kasutbundle  #topibundle  #bagbundlemalaysia  #outdoormalaysia  #pendakimalaysia  #kakihiking  #malaysianature  #hikersmalaya  #northfacemalaysia  #columbiamalaysia  #pendaki  #gunung  #outdoor  #pendakimalaya 
Assalamualaikum sahabat outdoor🖐️
NATUREHIKE SLEEPING BAG COMPRESSIBLE
.
.
.
🔻CONDITION: BARU 10/10
🔻PRICE: RM85
🔻TERMASUK POS
.
WHATSAPP:01116940941
. 
#kakigunung #outdoorbundle #bajubundle #seluarbundle #kasutbundle #topibundle #bagbundlemalaysia #outdoormalaysia #pendakimalaysia #kakihiking #malaysianature #hikersmalaya #northfacemalaysia #columbiamalaysia #pendaki #gunung #outdoor #pendakimalaya