an online Instagram web viewer

#kakaSiDora medias

Photos

Kakak nyanyi : ''syg ucuk abi, syg ucuk abi''
Abi. : aihh sabo jela ..
Wakakaka jeles punya pasal sbb kita syg adik xsyg dia.
#MukaJeles #KakaSiDora #KakakLowrat #throw๐Ÿ”™ #kakakPalingSayang๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Okay cepatยฒ, erm dh tangkap ke belom ni ? Kita xready lagi ah ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ฎ
#MyKids #SmallFamily #KakaSiDora  #AdikLowrat #NurikaYusrina #AhmadAmsyar #Weekendwithโค
Ngedate with cinta hati ai ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
#onlyMum #KakaSiDora #KakakLowrat #WanChik
Kondangan kita malam ni . Kakak tomel lak malam ni hehe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜—
#KakaSiDora #KakakLowrat #NurikaYusrina #1Year10months
Petangยฒ ni layan dak duaorang yg gedik huhu ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜˜
#AdikGatal #AhmadAmsyar #NurikaYusrina #KakaSiDora #SenyumSama #kaka2Tahun #Adik7Bulan
Bye kakak dora, si penghibur hati . Sian adik amsyar xde geng ! ๐Ÿ˜ƒ rase nak nangis jap tengok dia pegi ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚ jangan nakalยฒ tau . Sampai t video cam ami n abi yer ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#KakaSiDora #KakaOnVacay #PinengMuTungguDepaMai #NurikaYusrina #KakaBudakBaik
Morning monday ! Awl kn kaka bangun ? Kaka nak bawak nenek g klinik ah , okey babaii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#KakaBudakGedik #KakaSiDora #Ami42DaysPantang
Morning thursday, jom belajar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„
#KakaBudakGedik #KakaSiDora #kakaBudakBijak #1Year10months #NurikaYusrina
Sunday melepek jer kat rumah ๐Ÿ˜โœŒ
#day21 #berpantang #SecondBaby #BabyBotak #BabyBoy #AhmadAmsyar #KakaSiDora #KakaBudakGedik
Alamakk ape yang silau sangat ni ! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
#TB #Sabtudate #TakdeKoje
#LayanSiDora #KakaBudakGedik #KakaSiDora #1year8months
Hai habang hakak ๐Ÿ˜† kite nak pegi pasau neh . Sape nak kirim bagitau awalยฒ yer โœŒ๐Ÿ˜š
#TB #KakaBudakGedik #KakaSiDora #1year8months
Rindu pulak dekat si kecik ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜š
#KakaBudakGedik #KakaSiDora #1year7months #NurikaYusrina
Abi takde dia ape lagi acahยฒ nak bawak kete plak hahaha ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ #KakaSiDora #KakaBudakGedik #1year7months #NurikaYusrina #CintaHatiAmi&Abi
Arrr jap nak pikir malam ni nak ajak abi pegi mane eh ! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜œ hmm 
#kakaSiDora #babynurikayusrina
Gemorning thursday ! ๐Ÿ˜ check up today . Org sebok timbang berat dia ape lagi mkn duluuu... ๐Ÿ˜„
#kakaSiDora #kakaBudakComot #18monthsAlready๐Ÿ˜š #babynurikayusrina
Gemorning. kaka membesar dgn sehat dan kuat ๐Ÿ’ช love you forever, semoga jadi anak yg berguna, berjasa kpd ami n abi . xlama lagi nak jadi kakak lak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ hapy 1year 6month baby . Malam ni kita ajak abi ngedate ye ๐Ÿ˜
#cintaHatiUmi&abi #kakaSiDora #kakaSisterToBe #18monthsAlready๐Ÿ˜š
Gemorning. kaka membesar dgn sehat dan kuat ๐Ÿ’ช love you forever, semoga jadi anak yg berguna, berjasa kpd ami n abi . xlama lagi nak jadi kakak lak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ hapy 1year 6month baby . Malam ni kita ajak abi ngedate ye ๐Ÿ˜ #cintaHatiUmi &abi #kakaSiDora  #kakaSisterToBe  #18monthsAlready ๐Ÿ˜š
GoodNight anakยฒ kecilku ๐Ÿ˜˜
#kakaSiDora #ainnuraqil #cousin #040116 #17months
We are here again . Sampai malam tau . Mai la singgah pekena kebab melawati ๐Ÿ˜ sambil lepak kt padang tuh . ๐Ÿ‘ #KebabMelawati #MakanKebabSentiasaMuda #kakaSiDora #SiKecilPromoter
Hye cinta hati โค๐Ÿ˜š
#throwback #FamilyHoliday #babynurikayusrina #kakaSiDora #
Sian dak dora demam xbaik lagi ๐Ÿ˜ญ cepat sembuh ye sayang rindu nk tengok awk main , mkn byk , xmerengek ๐Ÿ˜ข nti minggu depan kita jalanยฒ ye ! #lebiusomuch #kakaSiDora  #babynurikayusrina #chintaHati
Jangan macamยฒ cium kang ! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜œ
#kakaSiDora #chintaHati #babynurikayusrina
Morning Friday ! Semoga dirahmati oleh nya.. โ˜บ๐Ÿ˜‰ auuu chakkk !! Hyee semua....๐Ÿ˜„
#babynurikayusrina #kakaSiDora #kakaBudakComot #16month
Morning December ! ๐Ÿ˜ semoga dapat peluang kedua ni ๐Ÿ˜† insyaallah . Ape yg korang gelak tuh ? (gelak jela walaupun tataw) Hahaha . ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Geram !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#kakaSiDora #babynurikayusrina #16month #chintaHati
Morning December ! ๐Ÿ˜ semoga dapat peluang kedua ni ๐Ÿ˜† insyaallah . Ape yg korang gelak tuh ? (gelak jela walaupun tataw) Hahaha . ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Geram !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #kakaSiDora  #babynurikayusrina  #16month  #chintaHati 
Ishhh cmne nk kipas sendiri ni . Ishhh ishhh๐Ÿ˜™
#weddingCousin #babynurikayusrina #datinSontot #kakaSiDora
Morning saturday !๐Ÿ˜š Last october please be nice . Harap kita dapat lah ape yg kita harap kan ! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ next target is coming~~ ๐Ÿก๐Ÿš—
#babynurikayusrina #kakaSiDora #kakaBudakComot
Morning saturday !๐Ÿ˜š Last october please be nice . Harap kita dapat lah ape yg kita harap kan ! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ next target is coming~~ ๐Ÿก๐Ÿš— #babynurikayusrina  #kakaSiDora  #kakaBudakComot 
Hmm kalo nyanyi atas buaian ni agak2 ade x putera datang melamar ? ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜œ
#morning #TB #PantaiAcheh #kakaSiDora #AnganMatJenin #babynurikayusrina
Hai Cik cinta ! ๐Ÿ˜ malam ni kita ngedate ye muahciked ! ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜„
#chintaHati 
#kakaSiDora 
#babynurikayusrina
Werkkkkk ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› ape tengokยฒ ? ๐Ÿ˜
#janganKecamSaya
#kakaSiDora 
#babynurikayusrina 
#15month