an online Instagram web viewer

#kahwin medias

Photos

BACKDROP MAJLIS PERKAHWINAN & PELBAGAI MAJLIS ๐ŸŒŸย HARGA KAMI โšกย 6 x 6kaki RM50/pc โšกย 7 x 7kaki RM65/pc โšกย 8 x 8kaki RM80/pc โšกย 10 x 10kaki RM100/pc (HARGA ASAL RM150)

Self Collect Area Balakong The Mines & Sg. Ramal Kajang. *Postage RM15 (6ร—6, 7ร—7 & 8ร—8) - RM25 (10ร—10) Sem. Malaysia. *Postage RM27 (6ร—6, 7ร—7 & 8ร—8) โ€“ RM35 (10ร—10) Sbh. Srwk. -------------ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—-------------
http://www.wasap.my/+60103218860
http://www.wasap.my/+60103218860
http://www.wasap.my/+60103218860
* banner dan bunting juga boleh ditempah dengan kami
* Lain2 design boleh lihat di sini https://houseofutusanrajasehari.blogspot.com/p/koleksi-backdrop-perkahwinan.html?m=1

LIKE & SHARE fb.me/HofURS

https://www.facebook.com/HofURS

#backdropย #kahwinย #HofURSย #kadkahwin#weddingย #printingmurahย #bannerย #bunting#posterย #signboardย #stickerย #tarpaulin#advertisingย #printingklย #kedaiprintingย #label#packagingย #businesscardย #namecard#colourprintingย #digitalprintingย #printingmurah#weddinginspirationย #weddingideas#weddingplanningย #weddinginvitation#invitationย #weddinginviteย #calligraphy#weddingaccessories
BACKDROP MAJLIS PERKAHWINAN & PELBAGAI MAJLIS ๐ŸŒŸย HARGA KAMI โšกย 6 x 6kaki RM50/pc โšกย 7 x 7kaki RM65/pc โšกย 8 x 8kaki RM80/pc โšกย 10 x 10kaki RM100/pc (HARGA ASAL RM150) Self Collect Area Balakong The Mines & Sg. Ramal Kajang. *Postage RM15 (6ร—6, 7ร—7 & 8ร—8) - RM25 (10ร—10) Sem. Malaysia. *Postage RM27 (6ร—6, 7ร—7 & 8ร—8) โ€“ RM35 (10ร—10) Sbh. Srwk. -------------ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—------------- http://www.wasap.my/+60103218860 http://www.wasap.my/+60103218860 http://www.wasap.my/+60103218860 * banner dan bunting juga boleh ditempah dengan kami * Lain2 design boleh lihat di sini https://houseofutusanrajasehari.blogspot.com/p/koleksi-backdrop-perkahwinan.html?m=1 LIKE & SHARE fb.me/HofURS https://www.facebook.com/HofURS #backdrop ย #kahwin ย #HofURS ย #kadkahwin #wedding ย #printingmurah ย #banner ย #bunting #poster ย #signboard ย #sticker ย #tarpaulin #advertising ย #printingkl ย #kedaiprinting ย #label #packaging ย #businesscard ย #namecard #colourprinting ย #digitalprinting ย #printingmurah #weddinginspiration ย #weddingideas #weddingplanning ย #weddinginvitation #invitation ย #weddinginvite ย #calligraphy #weddingaccessories 
Name card. 
2 kotak

Thanks  Jannah Madu Kelulut.

Nak dapatkan madu kelulut boleh contact no kt biz card tu ye.
kalau ada lg kawan2 nk print name card. Boleh contact kami. Tq.

Nak tempah barang2 printing boleh survey dgn kami ya.

Mcm2 product
ada dlm list kat bawah tu ๐Ÿ‘‡

Untuk tempahan hubungi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#dexsignprinting 019-5252529
#sakurastyle 017-2458087

#booklet
#banner
#bunting
#backdrop
#sticker
#namecard
#flyers
#brochure
#rollup
#chop
#acrylic
#buttonbadge
#envelope
#moneypocket
#receiptbook
#tqtag
#weddingcard
#stand
#paperbag
#print
#cetak
#doorgift
#botolkaca
#botolkacang
#taliguni
#kahwin
#jual
#bandarbarubangi
Name card. 2 kotak Thanks Jannah Madu Kelulut. Nak dapatkan madu kelulut boleh contact no kt biz card tu ye. kalau ada lg kawan2 nk print name card. Boleh contact kami. Tq. Nak tempah barang2 printing boleh survey dgn kami ya. Mcm2 product ada dlm list kat bawah tu ๐Ÿ‘‡ Untuk tempahan hubungi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . #dexsignprinting  019-5252529 #sakurastyle  017-2458087 #booklet  #banner  #bunting  #backdrop  #sticker  #namecard  #flyers  #brochure  #rollup  #chop  #acrylic  #buttonbadge  #envelope  #moneypocket  #receiptbook  #tqtag  #weddingcard  #stand  #paperbag  #print  #cetak  #doorgift  #botolkaca  #botolkacang  #taliguni  #kahwin  #jual  #bandarbarubangi 
๐Ÿ‰ RL Kikir Pasir ๐Ÿ‰

Lebar: 0.3cm

1) Berat: 4.37g | Panjang: 42cm

2) Berat: 4.39g | Panjang: 42cm

3) Berat: 5.01g | Panjang: 59cm

4) Berat: 5.10g | Panjang: 59cm

5) Berat: 5.13g | Panjang: 59cm

Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688

#nisagoldjewellery #feedbackngj #emas916 #emas916termurah #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #malaysia #viralemas916 #trustedseller #hotselling #whatsapporder #emas916puashati #emas916mampumilik #dahbelijatuhcinta #reply24hours #keselesaanandautamakami #pakatmaibeliemas916
๐Ÿ‰ RL Kikir Pasir ๐Ÿ‰ Lebar: 0.3cm 1) Berat: 4.37g | Panjang: 42cm 2) Berat: 4.39g | Panjang: 42cm 3) Berat: 5.01g | Panjang: 59cm 4) Berat: 5.10g | Panjang: 59cm 5) Berat: 5.13g | Panjang: 59cm Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688 #nisagoldjewellery  #feedbackngj  #emas916  #emas916termurah  #hantaran  #hadiah  #tunang  #kahwin  #malaysia  #viralemas916  #trustedseller  #hotselling  #whatsapporder  #emas916puashati  #emas916mampumilik  #dahbelijatuhcinta  #reply24hours  #keselesaanandautamakami  #pakatmaibeliemas916 
๐Ÿ‰ RL Mesin Bola Choker ๐Ÿ‰

1) Berat: 2.75g | Panjang: 45cm

2) Berat: 2.74g | Panjang: 45cm

3) Berat: 2.73g | Panjang: 45cm

4) Berat: 2.72g | Panjang: 45cm

5) Berat: 2.71g | Panjang: 45cm

6) Berat: 2.70g | Panjang: 45cm

Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688

#nisagoldjewellery #feedbackngj #emas916 #emas916termurah #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #malaysia #viralemas916 #trustedseller #hotselling #whatsapporder #emas916puashati #emas916mampumilik #dahbelijatuhcinta #reply24hours #keselesaanandautamakami #pakatmaibeliemas916
๐Ÿ‰ RL Mesin Bola Choker ๐Ÿ‰ 1) Berat: 2.75g | Panjang: 45cm 2) Berat: 2.74g | Panjang: 45cm 3) Berat: 2.73g | Panjang: 45cm 4) Berat: 2.72g | Panjang: 45cm 5) Berat: 2.71g | Panjang: 45cm 6) Berat: 2.70g | Panjang: 45cm Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688 #nisagoldjewellery  #feedbackngj  #emas916  #emas916termurah  #hantaran  #hadiah  #tunang  #kahwin  #malaysia  #viralemas916  #trustedseller  #hotselling  #whatsapporder  #emas916puashati  #emas916mampumilik  #dahbelijatuhcinta  #reply24hours  #keselesaanandautamakami  #pakatmaibeliemas916 
๐Ÿ‰ RL Lipan Pasir ๐Ÿ‰

Lebar: 0.6cm

1) Berat: 40.06g | Panjang: 65cm

2) Berat: 39.59g | Panjang: 65cm

Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688

#nisagoldjewellery #feedbackngj #emas916 #emas916termurah #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #malaysia #viralemas916 #trustedseller #hotselling #whatsapporder #emas916puashati #emas916mampumilik #dahbelijatuhcinta #reply24hours #keselesaanandautamakami #pakatmaibeliemas916
Salam๐Ÿ™‹
Tcari2 sesuatu untuk gift majlis andaโ“โ“ Cer tgk gmbar โฌ‡ mgkin ini yg anda cari๐Ÿ˜„ ๐Ÿ€ Mini Sejadah  Size: 35 x 35  Size: 35 x 60 ๐Ÿ’ฐRM2.99 / PCS  35 * 35
๐Ÿ’ฐRM4.10 / PCS 35 * 60 ๐ŸŒธSelagi stock masih ada ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/-60124784275

#minsejadah #doorgift #goodies #promosidoorgift #murah #bajet #kenduri #majlis #aqiqah #kahwin
Salam๐Ÿ™‹ Tcari2 sesuatu untuk gift majlis andaโ“โ“ Cer tgk gmbar โฌ‡ mgkin ini yg anda cari๐Ÿ˜„ ๐Ÿ€ Mini Sejadah Size: 35 x 35 Size: 35 x 60 ๐Ÿ’ฐRM2.99 / PCS 35 * 35 ๐Ÿ’ฐRM4.10 / PCS 35 * 60 ๐ŸŒธSelagi stock masih ada ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/-60124784275 #minsejadah  #doorgift  #goodies  #promosidoorgift  #murah  #bajet  #kenduri  #majlis  #aqiqah  #kahwin 
๐Ÿ‰ RL Coco ๐Ÿ‰

Lebar: 1.3cm

1) Berat: 61.16g | Panjang: 65cm

2) Berat: 60.08g | Panjang: 65cm

Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688

#nisagoldjewellery #feedbackngj #emas916 #emas916termurah #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #malaysia #viralemas916 #trustedseller #hotselling #whatsapporder #emas916puashati #emas916mampumilik #dahbelijatuhcinta #reply24hours #keselesaanandautamakami #pakatmaibeliemas916
wedding/engagement/Couple
Harga: RM250 sepasang
Material: Genuine Silver 925
FREE  pos + 2 velvet box + silver polishing cloth. 
Whatsapp dahlia untuk proceed order. +6018-3109882. **Kalau tak tahu saiz, Dahlia akan guide cara ukur**
.
.
.
#sayajualonline #swapreviewigmalaysia #aksesorimalaysia
#weddingring #bazaarmalaysia #giveaway #instaniaga #tudungfareeda #onlinebazaarmalaysia #sayajualtudung #gelangonline #aidijuma  #kahwin #sayajualblouse #shoppingonlinemalaysia #gelang #instabazarmalaysia #ariani #instashopmalaysia #swapreviewfree #sayajualjubah #swapreviewforfree #tunang #cincinnikah #sayajualaksesori #visitmyigmalaysia #sayajualgelang #sayajualmurah #sayajual #sayajualmaxi
wedding/engagement/Couple Harga: RM250 sepasang Material: Genuine Silver 925 FREE pos + 2 velvet box + silver polishing cloth. Whatsapp dahlia untuk proceed order. +6018-3109882. **Kalau tak tahu saiz, Dahlia akan guide cara ukur** . . . #sayajualonline  #swapreviewigmalaysia  #aksesorimalaysia  #weddingring  #bazaarmalaysia  #giveaway  #instaniaga  #tudungfareeda  #onlinebazaarmalaysia  #sayajualtudung  #gelangonline  #aidijuma  #kahwin  #sayajualblouse  #shoppingonlinemalaysia  #gelang  #instabazarmalaysia  #ariani  #instashopmalaysia  #swapreviewfree  #sayajualjubah  #swapreviewforfree  #tunang  #cincinnikah  #sayajualaksesori  #visitmyigmalaysia  #sayajualgelang  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualmaxi 
Cantiknya customer kita pakai bunga tangan dan sanggul lintang kita ni. Love saaaaangat โค๏ธ Thank you customer for renting with us! 
Sesiapa yang nak sewa bunga tangan ni boleh la whatsapp sis ya. Link di bio ๐Ÿ˜˜ 
Bunga Tangan Besi untuk disewa

Sewa RM100 untuk 3 hari

Meeting points : Puchong/Subang Jaya (deposit 50% daripada full payment)

Whatsapp 0127924465 now

#sanggul #sanggullintang #kahwin #songket #songketmoden #tudung #freehair #accessories #accessorieskahwin #weddingaccessories #malaywedding #malayweddingaccessories #traditional #bungatangan #bungatanganbesi #pengantin #songketmalaysia #bridalselangor #muakl #muaselangor #muapuchong #muasubang #crownpengantin #broochsongkok #brooch #kerongsang #subangjaya #puchong #rejab #bridalkl
Cantiknya customer kita pakai bunga tangan dan sanggul lintang kita ni. Love saaaaangat โค๏ธ Thank you customer for renting with us! Sesiapa yang nak sewa bunga tangan ni boleh la whatsapp sis ya. Link di bio ๐Ÿ˜˜ Bunga Tangan Besi untuk disewa Sewa RM100 untuk 3 hari Meeting points : Puchong/Subang Jaya (deposit 50% daripada full payment) Whatsapp 0127924465 now #sanggul  #sanggullintang  #kahwin  #songket  #songketmoden  #tudung  #freehair  #accessories  #accessorieskahwin  #weddingaccessories  #malaywedding  #malayweddingaccessories  #traditional  #bungatangan  #bungatanganbesi  #pengantin  #songketmalaysia  #bridalselangor  #muakl  #muaselangor  #muapuchong  #muasubang  #crownpengantin  #broochsongkok  #brooch  #kerongsang  #subangjaya  #puchong  #rejab  #bridalkl 
Khalis โค๏ธ Eira
.
Ballroom Hall
.
Resepsi .

Event Management : @dtunjongdamansarabanquet
Venue : @dtunjongdamansarabanquet
Decorations : @dtunjongdamansarabanquet
Pelamin : @dtunjongdamansarabanquet
Photographer : @qamiphotography 
Videographer : @qamiphotography 
DJ and Emcee : @dtunjongdamansarabanquet
Busana : @orangebridal 
MUA : @orangebridal .

Sebarang pertanyaan sila click website ๐Ÿ‘†
.
Terima Kasih 
#dtunjongdamansarabanquet
.
#raikancinta #mahligaicinta #malaywedding #weddingplanner #weddingcoordinator #rajasehari #kahwin #eventspace #kotadamansara #akadnikah #pernikahan
Khalis โค๏ธ Eira . Ballroom Hall . Resepsi . Event Management : @dtunjongdamansarabanquet Venue : @dtunjongdamansarabanquet Decorations : @dtunjongdamansarabanquet Pelamin : @dtunjongdamansarabanquet Photographer : @qamiphotography Videographer : @qamiphotography DJ and Emcee : @dtunjongdamansarabanquet Busana : @orangebridal MUA : @orangebridal . Sebarang pertanyaan sila click website ๐Ÿ‘† . Terima Kasih #dtunjongdamansarabanquet  . #raikancinta  #mahligaicinta  #malaywedding  #weddingplanner  #weddingcoordinator  #rajasehari  #kahwin  #eventspace  #kotadamansara  #akadnikah  #pernikahan 
Khalis โค๏ธ Eira
.
GARDEN HALL
.
Akad nikah
.

Event Management : @dtunjongdamansarabanquet
Venue : @dtunjongdamansarabanquet
Decorations : @dtunjongdamansarabanquet
Pelamin : @dtunjongdamansarabanquet
Photographer : @qamiphotography 
Videographer : @qamiphotography 
DJ and Emcee : @dtunjongdamansarabanquet
Busana : @orangebridal 
MUA : @orangebridal .

Sebarang pertanyaan sila click website ๐Ÿ‘†
.
Terima Kasih 
#dtunjongdamansarabanquet
.
#raikancinta #mahligaicinta #malaywedding #weddingplanner #weddingcoordinator #rajasehari #kahwin #eventspace #kotadamansara #akadnikah #pernikahan
Khalis โค๏ธ Eira . GARDEN HALL . Akad nikah . Event Management : @dtunjongdamansarabanquet Venue : @dtunjongdamansarabanquet Decorations : @dtunjongdamansarabanquet Pelamin : @dtunjongdamansarabanquet Photographer : @qamiphotography Videographer : @qamiphotography DJ and Emcee : @dtunjongdamansarabanquet Busana : @orangebridal MUA : @orangebridal . Sebarang pertanyaan sila click website ๐Ÿ‘† . Terima Kasih #dtunjongdamansarabanquet  . #raikancinta  #mahligaicinta  #malaywedding  #weddingplanner  #weddingcoordinator  #rajasehari  #kahwin  #eventspace  #kotadamansara  #akadnikah  #pernikahan 
Agent sah chocoryls area damansara kuala lumpur dan sungai buloh berita gembira!! So sesiapa area sana yang mengidam chocoryls bleh number dibawah

wasap.my/60193877121/chocorylskl

Agent sabah : @chocoryls_sabah 
Agent gombak/ampang : @chocoryls_gombak 
Agent bangi/bandar seri putra : @chocoryls_bangi 
Dropship penang : @irahamet_afrina 
#chocoricenilai #chocoricebandarseriputra #chocoricekuis #chocoricenilai#chocoriceampangpoint#chocoriceampang#chocoricewangsamaju#chocoricebandarbarubangi #chocoricemurah #chocoricenilai #chocoricebandarseriputra #chocoricekuis #chocoricejohor #chocoricebenut #chocoriceperak #chocoricekualalumpur #chocoricegombak #chocoriceampang #chocoricepahang #chocoriceterengganu #chocoricemelaka #chocoriceseremban#gift#giftmurah#aqiqah#hantaran#hadiah#kenduri#kahwin#majlis#chocoricesgmerab#chocoricesabah#chocoricesgbuloh#chocoricedamansara#chocoricepetalingjaya
Agent sah chocoryls area damansara kuala lumpur dan sungai buloh berita gembira!! So sesiapa area sana yang mengidam chocoryls bleh number dibawah wasap.my/60193877121/chocorylskl Agent sabah : @chocoryls_sabah Agent gombak/ampang : @chocoryls_gombak Agent bangi/bandar seri putra : @chocoryls_bangi Dropship penang : @irahamet_afrina #chocoricenilai  #chocoricebandarseriputra  #chocoricekuis  #chocoricenilai #chocoriceampangpoint #chocoriceampang #chocoricewangsamaju #chocoricebandarbarubangi  #chocoricemurah  #chocoricenilai  #chocoricebandarseriputra  #chocoricekuis  #chocoricejohor  #chocoricebenut  #chocoriceperak  #chocoricekualalumpur  #chocoricegombak  #chocoriceampang  #chocoricepahang  #chocoriceterengganu  #chocoricemelaka  #chocoriceseremban #gift #giftmurah #aqiqah #hantaran #hadiah #kenduri #kahwin #majlis #chocoricesgmerab #chocoricesabah #chocoricesgbuloh #chocoricedamansara #chocoricepetalingjaya 
SEGALANYA YANG BERKUALITI DARIPADA PAPARAZZU PHOTOBOOTH! Bukan sahaja gambar yang cantik dan terang, malah design-design Guestbook dan Photostrip oleh Paparazzu Photobooth juga sangat menarik! Segalanya yang terbaik hanya untuk semua pelanggan @paparazzuphotobooth ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ
#paparazzuphotobooth 
#paparazzu #vendorphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia #malaywedding #kahwin #pengantin #klphotobooth #photoboothKL #photoboothJohor #weddingphotobooth #eventphotobooth #malaysiaphotobooth #kerjakahwin #pesonapengantin #Johorwedding #bridalkl #bridaljb #malaysiabridal #weddingplanner #pameranpengantin #JohorBahru #IIUM #UIA #IIUMonline #IIUMToday #FF #FFF
SEGALANYA YANG BERKUALITI DARIPADA PAPARAZZU PHOTOBOOTH! Bukan sahaja gambar yang cantik dan terang, malah design-design Guestbook dan Photostrip oleh Paparazzu Photobooth juga sangat menarik! Segalanya yang terbaik hanya untuk semua pelanggan @paparazzuphotobooth ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ #paparazzuphotobooth  #paparazzu  #vendorphotobooth  #photoboothmurah  #photoboothmalaysia  #malaywedding  #kahwin  #pengantin  #klphotobooth  #photoboothKL  #photoboothJohor  #weddingphotobooth  #eventphotobooth  #malaysiaphotobooth  #kerjakahwin  #pesonapengantin  #Johorwedding  #bridalkl  #bridaljb  #malaysiabridal  #weddingplanner  #pameranpengantin  #JohorBahru  #IIUM  #UIA  #IIUMonline  #IIUMToday  #FF  #FFF 
URGENT ORDER...
Alhamdulillah dh siap..customer nak minta pos hari isnin ni..
.
.
Tshirt rewang 2018!!! Tempahan tshirt boleh dibuat dengan hanya Whatsapp @ Message di page kami...
*Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 
http://www.wasap.my/60136201981

FB: Tshirt Rewang
#TShirtRewang #TShirtPrinting #Rewang #RewangCrew #Kahwin #Wedding #Crew #WalimatulUrus #FamilyDay #Nikah #Kenduri #Kelab #Club #RaikanCinta #RajaSehari
.
Mini pelamin kerusi
Date : 20/10/2018
Venue : Puchong
Pelamin : Mini pelamin
Theme : white, dusty pink & green
Cust :
.
Nurul (Full package)
01111803243
Fast respon ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/601111803243
.
Mawar (Mini Pelamin)
0136278330
Fast respon ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60136278330
.
#minipelamin #minipelamintunang #minipelaminnikah #makeupartis #pelamin #pelaminsanding #pelaminsandingmurah #nikah #tunang #kahwin #sanding #diyminipelamin #photobooth #photoboothmalaysia #photoboothmurah #candybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #makeup #makeupsanding #makeuptunangmurah #makeuptunang #makeupmurah #makeupartist #minipelaminbyfnf #minipelaminkl #minipelaminselangor #minipelaminrm250
. Mini pelamin kerusi Date : 20/10/2018 Venue : Puchong Pelamin : Mini pelamin Theme : white, dusty pink & green Cust : . Nurul (Full package) 01111803243 Fast respon ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/601111803243 . Mawar (Mini Pelamin) 0136278330 Fast respon ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60136278330 . #minipelamin  #minipelamintunang  #minipelaminnikah  #makeupartis  #pelamin  #pelaminsanding  #pelaminsandingmurah  #nikah  #tunang  #kahwin  #sanding  #diyminipelamin  #photobooth  #photoboothmalaysia  #photoboothmurah  #candybuffet  #candybuffetmalaysia  #candybuffetmurah  #makeup  #makeupsanding  #makeuptunangmurah  #makeuptunang  #makeupmurah  #makeupartist  #minipelaminbyfnf  #minipelaminkl  #minipelaminselangor  #minipelaminrm250 
Ambillah masa sejenak untuk mendengar khutbah nikah ketika majlis pernikahan berlangsung. Banyak pembelajaran yang boleh diambil untuk dijadikan panduan kepada kita sama ada kepada pengantin baru mahupun para tetamu yang hadir.
.
Buka pendengaran dan hati untuk menerima segala ilmu dan nasihat daripada pegawai nikah ๐Ÿ˜Š
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ruhandnafs #conceptualportrait #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddings #kahwin #pakejkahwin #weddingphotographerkl #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #pakejperkahwinan #pakejmurah #prewedding #preweddingphoto #postwedding #muslimweddingideas #kseenahouse #singaporewedding #bruneiwedding #indonesiawedding #photographerkl #photographerseremban #photographerselangor #nikah #sgwedding #gambarcantik #muakl #muakualapilah #brides
Ambillah masa sejenak untuk mendengar khutbah nikah ketika majlis pernikahan berlangsung. Banyak pembelajaran yang boleh diambil untuk dijadikan panduan kepada kita sama ada kepada pengantin baru mahupun para tetamu yang hadir. . Buka pendengaran dan hati untuk menerima segala ilmu dan nasihat daripada pegawai nikah ๐Ÿ˜Š . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #ruhandnafs  #conceptualportrait  #malaywedding  #malayweddingguide  #malayweddingphotographer  #malayweddings  #kahwin  #pakejkahwin  #weddingphotographerkl  #jurugambarperkahwinan  #perkahwinan  #pakejperkahwinan  #pakejmurah  #prewedding  #preweddingphoto  #postwedding  #muslimweddingideas  #kseenahouse  #singaporewedding  #bruneiwedding  #indonesiawedding  #photographerkl  #photographerseremban  #photographerselangor  #nikah  #sgwedding  #gambarcantik  #muakl  #muakualapilah  #brides 
Waktu majlis anda sukar untuk menghayati suasana majlis kerana perasaan gemuruh lebih menguasai minda. Dengan adanya foto-foto majlis sebegini sedikit sebanyak dapat membantu untuk mengembalikan semula nostalgia majlis perkahwinan anda ๐Ÿ˜Š
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ruhandnafs #conceptualportrait #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddings #kahwin #pakejkahwin #weddingphotographerkl #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #pakejperkahwinan #pakejmurah #prewedding #preweddingphoto #postwedding #muslimweddingideas #kseenahouse #singaporewedding #bruneiwedding #indonesiawedding #photographerkl #photographerseremban #photographerselangor #nikah #sgwedding #gambarcantik #muakl #muakualapilah #brides
Waktu majlis anda sukar untuk menghayati suasana majlis kerana perasaan gemuruh lebih menguasai minda. Dengan adanya foto-foto majlis sebegini sedikit sebanyak dapat membantu untuk mengembalikan semula nostalgia majlis perkahwinan anda ๐Ÿ˜Š . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #ruhandnafs  #conceptualportrait  #malaywedding  #malayweddingguide  #malayweddingphotographer  #malayweddings  #kahwin  #pakejkahwin  #weddingphotographerkl  #jurugambarperkahwinan  #perkahwinan  #pakejperkahwinan  #pakejmurah  #prewedding  #preweddingphoto  #postwedding  #muslimweddingideas  #kseenahouse  #singaporewedding  #bruneiwedding  #indonesiawedding  #photographerkl  #photographerseremban  #photographerselangor  #nikah  #sgwedding  #gambarcantik  #muakl  #muakualapilah  #brides 
๐Ÿ‰ RL Kristal Pahat Mesin ๐Ÿ‰

Lebar: 0.3cm

1) Berat: 25.21g | Panjang: 44cm

Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688

#nisagoldjewellery #feedbackngj #emas916 #emas916termurah #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #malaysia #viralemas916 #trustedseller #hotselling #whatsapporder #emas916puashati #emas916mampumilik #dahbelijatuhcinta #reply24hours #keselesaanandautamakami #pakatmaibeliemas916
Bunga Tangan Besi untuk disewa

Sewa RM100 untuk 3 hari

Meeting points : Puchong/Subang Jaya (deposit 50% daripada full payment)

Whatsapp 0127924465 now

#sanggul #sanggullintang #kahwin #songket #songketmoden #moden #tudung #freehair #accessories #accessorieskahwin #weddingaccessories #malaywedding #malayweddingaccessories #traditional #bungatangan #bungatanganbesi #pengantin #songketmalaysia #bridalselangor #muakl #muaselangor #muapuchong #muasubang #crownpengantin #broochsongkok #brooch #kerongsang #bridalkl #bridalshower
Bunga Tangan Besi untuk disewa Sewa RM100 untuk 3 hari Meeting points : Puchong/Subang Jaya (deposit 50% daripada full payment) Whatsapp 0127924465 now #sanggul  #sanggullintang  #kahwin  #songket  #songketmoden  #moden  #tudung  #freehair  #accessories  #accessorieskahwin  #weddingaccessories  #malaywedding  #malayweddingaccessories  #traditional  #bungatangan  #bungatanganbesi  #pengantin  #songketmalaysia  #bridalselangor  #muakl  #muaselangor  #muapuchong  #muasubang  #crownpengantin  #broochsongkok  #brooch  #kerongsang  #bridalkl  #bridalshower 
๐ŸŒฟHenna Service by Zila Rahim๐ŸŒฟ
ยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐ
๐ŸŒธ Wedding ๐ŸŒธ Engagement ๐ŸŒธ For Fun
.
๐ŸŒŽ Cover area Melaka
๐Ÿ“ฑ Whatsapp 019 5938985 / DM (click link on my Bio)
โŒ Strictly NO CALLS

#hennaartistmelaka #inai #henna #hennadesign #pengukirinai #hennawedding #hennainspired #hennamelaka #hennamurah #pelamin #fotografi #hennamalaysia #inaimerlimau #inaimelaka #hennalookbook #hennamerlimau #inaipengantin #simplehenna #hennaart #hennalover #kahwin #pengantin #inaimalaysia #inaimurah #hennamelakamurah #whitehenna
๐ŸŒฟHenna Service by Zila Rahim๐ŸŒฟ ยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐโ€ขยฐ ๐ŸŒธ Wedding ๐ŸŒธ Engagement ๐ŸŒธ For Fun . ๐ŸŒŽ Cover area Melaka ๐Ÿ“ฑ Whatsapp 019 5938985 / DM (click link on my Bio) โŒ Strictly NO CALLS #hennaartistmelaka  #inai  #henna  #hennadesign  #pengukirinai  #hennawedding  #hennainspired  #hennamelaka  #hennamurah  #pelamin  #fotografi  #hennamalaysia  #inaimerlimau  #inaimelaka  #hennalookbook  #hennamerlimau  #inaipengantin  #simplehenna  #hennaart  #hennalover  #kahwin  #pengantin  #inaimalaysia  #inaimurah  #hennamelakamurah  #whitehenna 
Assalamualaikum, ada yang masih belum tidur lagi ? . Kami sedang buat promo lagi!
Masa untuk berjimat dear! . RM65 TERMASUK POSTAGE. .
NO SST!!
NO SST!!
NO SST!!
.
.
Cepat grab ๐Ÿ˜
Promosi tak lama..
Jangan terlepas!
NO SST!!
NO SST!!
NO SST!!
.
.
Cepat grab ๐Ÿ˜
Promosi tak lama..
Jangan terlepas!
.
.
#telekungmurah #telekungbersulam #hantaran #harikemerdekaan #merdekasales #bazarpaknil #tunang #nikah #sanding #kahwin #hadiah #promo
Kami ada sediakan pakej tunang/nikah/sanding/bertandang dr 100/150/200/500/1000pax. Berminat boleh whatsapp kami.
.
*Catering*
1. Menu nasi (putih/beriyani/minyak/hujan panas/tomato etc)
2. Menu ayam (masak merah/goreng rempah/rendang/masak
lemak etc) 
3. Menu sayur (dalca sayur/sayur campur etc) 
4. Papadom/ikan masin
5. Buah tembikai dan oren
6. Air kordial (sirap/sirap limau/oren/punch etc)
.
*Canopy*
1 set Arabian Canopy with scallop
4 unit meja
40 unit meja
Table top (4 unit)
Seat cover (40 unit)
Ribbon (40 unit)
.
*Pelamin*
Mini pelamin 10ft
Make up Artis 1x
Bunga tangan (Artificial)
.
-------
.
Nurul (Pelamin Rumah/Dewan/Full package Sanding)
01111803243
Fast respon ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/601111803243

Mawar (Mini Pelamin/Photobooth/Berendoi/Full package tunang)
0136278330
Fast respon ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60136278330
.
#minipelamin #minipelamintunang #minipelaminnikah  #pelamin #pelaminsanding #pelaminsandingmurah #nikah #tunang #kahwin #sanding #diyminipelamin #photobooth #photoboothmalaysia #photoboothmurah  #makeupsanding #makeuptunangmurah #makeuptunang #makeupmurah #makeupartist #minipelaminbyfnf #minipelaminkl #minipelaminselangor #shootandburn #photografer #khemah #minipelaminberendoi #berendoi #namingceremony #attendageceremony #minipelaminrm250
Kami ada sediakan pakej tunang/nikah/sanding/bertandang dr 100/150/200/500/1000pax. Berminat boleh whatsapp kami. . *Catering* 1. Menu nasi (putih/beriyani/minyak/hujan panas/tomato etc) 2. Menu ayam (masak merah/goreng rempah/rendang/masak lemak etc) 3. Menu sayur (dalca sayur/sayur campur etc) 4. Papadom/ikan masin 5. Buah tembikai dan oren 6. Air kordial (sirap/sirap limau/oren/punch etc) . *Canopy* 1 set Arabian Canopy with scallop 4 unit meja 40 unit meja Table top (4 unit) Seat cover (40 unit) Ribbon (40 unit) . *Pelamin* Mini pelamin 10ft Make up Artis 1x Bunga tangan (Artificial) . ------- . Nurul (Pelamin Rumah/Dewan/Full package Sanding) 01111803243 Fast respon ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/601111803243 Mawar (Mini Pelamin/Photobooth/Berendoi/Full package tunang) 0136278330 Fast respon ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60136278330 . #minipelamin  #minipelamintunang  #minipelaminnikah  #pelamin  #pelaminsanding  #pelaminsandingmurah  #nikah  #tunang  #kahwin  #sanding  #diyminipelamin  #photobooth  #photoboothmalaysia  #photoboothmurah  #makeupsanding  #makeuptunangmurah  #makeuptunang  #makeupmurah  #makeupartist  #minipelaminbyfnf  #minipelaminkl  #minipelaminselangor  #shootandburn  #photografer  #khemah  #minipelaminberendoi  #berendoi  #namingceremony  #attendageceremony  #minipelaminrm250 
New design๐Ÿค—๐Ÿ˜Ž
RM79.00/pcs
Free pos, box & kain polish
Sesuai sebagai hadiah atau koleksi
Berminat?
WhatsApp Syaff at +014-6261755
Just klik kat bio k..
New design๐Ÿค—๐Ÿ˜Ž RM79.00/pcs Free pos, box & kain polish Sesuai sebagai hadiah atau koleksi Berminat? WhatsApp Syaff at +014-6261755 Just klik kat bio k..
๐Ÿ‰ RT Fesyen Bunga Rose ๐Ÿ‰

Lebar: 1.4cm

1) Berat: 16.13g | Panjang: 19cm

Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688

#nisagoldjewellery #feedbackngj #emas916 #emas916termurah #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #malaysia #viralemas916 #trustedseller #hotselling #whatsapporder #emas916puashati #emas916mampumilik #dahbelijatuhcinta #reply24hours #keselesaanandautamakami #pakatmaibeliemas916
BTBs, 2018 bookings are closed. Kindly drop me a nudge (by whatsapp only) for enquiries on last minute bookings for Nov & Dec, depending on the slots availability.
-
Limited slots for Nov - Dec 2018, 
2019 is open for booking.
-
For enquiries, 
Mobile: +65 8166 1363 (whatsapp only)
or Email: hello.mishenna@gmail.com
-
#henna #hennainspire #hennalookbook #hennatattoos #hennaart #hennadesigns #hennaservices #hennasg #henna_i #sghenna #mehndi #mehndisg #mehndidesigns #hennafeatures #inaisg #inai #bodyart #7enna #inspired #kahwin #kahwinsg #bridalhenna #bridalsg #weddingsg #mishennasg #bymishenna
BTBs, 2018 bookings are closed. Kindly drop me a nudge (by whatsapp only) for enquiries on last minute bookings for Nov & Dec, depending on the slots availability. - Limited slots for Nov - Dec 2018, 2019 is open for booking. - For enquiries, Mobile: +65 8166 1363 (whatsapp only) or Email: hello.mishenna@gmail.com - #henna  #hennainspire  #hennalookbook  #hennatattoos  #hennaart  #hennadesigns  #hennaservices  #hennasg  #henna_i  #sghenna  #mehndi  #mehndisg  #mehndidesigns  #hennafeatures  #inaisg  #inai  #bodyart  #7enna  #inspired  #kahwin  #kahwinsg  #bridalhenna  #bridalsg  #weddingsg  #mishennasg  #bymishenna 
BTBs, 2018 bookings are closed. Kindly drop me a nudge (by whatsapp only) for enquiries on last minute bookings for Nov & Dec, depending on the slots availability.
-
Limited slots for Nov - Dec 2018, 
2019 is open for booking.
-
For enquiries, 
Mobile: +65 8166 1363 (whatsapp only)
or Email: hello.mishenna@gmail.com
-
#henna #hennainspire #hennalookbook #hennatattoos #hennaart #hennadesigns #hennaservices #hennasg #henna_i #sghenna #mehndi #mehndisg #mehndidesigns #hennafeatures #inaisg #inai #bodyart #7enna #inspired #kahwin #kahwinsg #bridalhenna #bridalsg #weddingsg #mishennasg #bymishenna
BTBs, 2018 bookings are closed. Kindly drop me a nudge (by whatsapp only) for enquiries on last minute bookings for Nov & Dec, depending on the slots availability. - Limited slots for Nov - Dec 2018, 2019 is open for booking. - For enquiries, Mobile: +65 8166 1363 (whatsapp only) or Email: hello.mishenna@gmail.com - #henna  #hennainspire  #hennalookbook  #hennatattoos  #hennaart  #hennadesigns  #hennaservices  #hennasg  #henna_i  #sghenna  #mehndi  #mehndisg  #mehndidesigns  #hennafeatures  #inaisg  #inai  #bodyart  #7enna  #inspired  #kahwin  #kahwinsg  #bridalhenna  #bridalsg  #weddingsg  #mishennasg  #bymishenna 
Aduhduhduh.
Awop nak pakai bawal tapi awak nak jugak pakai shawl.
.
Haihhh. Apa susah,
Bawal shawl kan ado ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜™
.
.
Mur mur jaaaa. .
.

#tudungpikathatimertua
Aduhduhduh. Awop nak pakai bawal tapi awak nak jugak pakai shawl. . Haihhh. Apa susah, Bawal shawl kan ado ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜™ . . Mur mur jaaaa. . . #tudungpikathatimertua 
Senak pakai Hang Padu ni susah betul nak tido.. asyik kena kejut je.. hari-hari bini mau.. ๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ† Jadi jangan tunggu lagi.. surprise kan mereka dengan 'Barang' yang lebih gemuk, panjang, keras dan kuat!! ๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ† Order: http://padudsara.wasap.my/

#ubatsex #kotadamansara #thecurve #kualalumpur #murah #barangbaik
#minyaklintah #minyakbelacak #minyaklintahmurah #minyakbelacak #minyakbelacakoriginal #minyakbelacakoriginalwarisan #minyakbelacakasli #minyaklintahasli
#hangpadu #kamamax #vimaxmalaysia #gambiremas #minyakurutbatin #selangor #besar #keras #panjang #vimaxmurah #sayang #kahwin #nikah #suamiku #isteriku #tiktokmalaysia
Senak pakai Hang Padu ni susah betul nak tido.. asyik kena kejut je.. hari-hari bini mau.. ๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ† Jadi jangan tunggu lagi.. surprise kan mereka dengan 'Barang' yang lebih gemuk, panjang, keras dan kuat!! ๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ† Order: http://padudsara.wasap.my/ #ubatsex  #kotadamansara  #thecurve  #kualalumpur  #murah  #barangbaik  #minyaklintah  #minyakbelacak  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #minyakbelacakoriginal  #minyakbelacakoriginalwarisan  #minyakbelacakasli  #minyaklintahasli  #hangpadu  #kamamax  #vimaxmalaysia  #gambiremas  #minyakurutbatin  #selangor  #besar  #keras  #panjang  #vimaxmurah  #sayang  #kahwin  #nikah  #suamiku  #isteriku  #tiktokmalaysia 
Laku keras OMW Box..kwn sa dri Keningau whsp td..trus grab OMW Boxโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Be your own kind of beautiful girls. #ohmostwantedgirls

Latest Ready Stock

Lots of ๐Ÿ’–
RyanieAmat
0128647462
Official OMW Reseller Sabah

shopee.com.my/ryanierenamat

Pembelian layak dapat 3 kupon Lucky Draw #akupunyabahluckydraw @akupunyabahofficial 
#TeamKakaRyan
#sabah #labuan #sayajual #sandakan #lahaddatu #tawau 
#ohmostwantedlook #teamomwlkotakinabalu #TeamMissAyu #teamomwsabah #itsealsandheals #noradanish #brunei #singapore #bazarpaknil #giftbox #hadiah #tunang #kahwin #birthday
Laku keras OMW Box..kwn sa dri Keningau whsp td..trus grab OMW Boxโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Be your own kind of beautiful girls. #ohmostwantedgirls  Latest Ready Stock Lots of ๐Ÿ’– RyanieAmat 0128647462 Official OMW Reseller Sabah shopee.com.my/ryanierenamat Pembelian layak dapat 3 kupon Lucky Draw #akupunyabahluckydraw  @akupunyabahofficial #TeamKakaRyan  #sabah  #labuan  #sayajual  #sandakan  #lahaddatu  #tawau  #ohmostwantedlook  #teamomwlkotakinabalu  #TeamMissAyu  #teamomwsabah  #itsealsandheals  #noradanish  #brunei  #singapore  #bazarpaknil  #giftbox  #hadiah  #tunang  #kahwin  #birthday 
๐Ÿ‰ RT Coco Love ๐Ÿ‰

Lebar Rantai: 0.5cm ~ Lebar Love: 1.0cm

1) Berat: 6.56g | Panjang: 17.4cm

2) Berat: 6.51g | Panjang: 16.7cm

Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688

#nisagoldjewellery #feedbackngj #emas916 #emas916termurah #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #malaysia #viralemas916 #trustedseller #hotselling #whatsapporder #emas916puashati #emas916mampumilik #dahbelijatuhcinta #reply24hours #keselesaanandautamakami #pakatmaibeliemas916
Anda punya masalah dalam bertempur dgn istri??tidak thn lamakah? Ukuran Mr-P yang kecilkah? Durasi yang singkatkah?ejakuasikah? L.syahwatkah?tapi malu nyari solusinya ke apotek/klinik????? Tenang kamii punya solusinya.!! Pemesanan bisa secara online ๐Ÿ˜Š Saatnya membuktikan bahwa pria yang harus jadi juara ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช siap kirim ke kota - kota di Indonesia ^^โ€ฆ
.
.
Ready Stock!!! .
.
.
Stamina Pria T.a.h.a.n L.a.m.a + Pembesar mr-p Best Seller ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Kini telah Hadir produk nutrisi untuk pria sangat aman dan tanpa efek samping, diolah dengan Bioteknologi modern dan Bersertifikat BPOM dan Halal. Sangat gampang dikonsumsi dan Berkhasiat 100% Ampuh.
- MEMBESARKAN "P"
- MEMANJANGKAN "P"
- MENEBALKAN KULIT "P"
- MENGUATKAN ERREKSI
- MENGOBATI DE DAN ED
- MENGATASI LEMAH S.Y.A.H.W.A.T DLL.

JOSSS SETIAP MALAM ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช seluruh produknya sudah dapat sertifikasi internasional , FDA, MUI, BPOM. 
Order now :

Contactโคต๏ธ
IG : @miracleman.id
WA : 0813-1262-5536
Wa : 0813-1262-5536 
Langsung aja chat contact kita untuk lebih lengkapnya. GRATIS KONSULTASI!

HASIL YANG PERMANEN AKAN ANDA DAPATKAN TANPA KHAWATIR TERJADI EFEK SAMPING.

MENGUTAMAKAN KEPUASAN DAN KEPERCAYAAN PELANGGAN. .
#kahwin #wedding #perkahwinan #kawin #perkahwinanmelayu #pakejmurah #resepsi #pakejperkahwinan #nikah #kahwinmurah #pakejbajet #cateringseremban #kawinseremban #pakejkateringlengkap #katering #kateringseremban #kateringn9 #cateringmurah #mahligaiindah #kawinmelaka #kawingoodboy #kahwinkahwin #kawinmalaysia #perkahwinan2015 #kawinteam #kawinbudget #goodies #kawination #kawinmuda #bajupengantin
Anda punya masalah dalam bertempur dgn istri??tidak thn lamakah? Ukuran Mr-P yang kecilkah? Durasi yang singkatkah?ejakuasikah? L.syahwatkah?tapi malu nyari solusinya ke apotek/klinik????? Tenang kamii punya solusinya.!! Pemesanan bisa secara online ๐Ÿ˜Š Saatnya membuktikan bahwa pria yang harus jadi juara ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช siap kirim ke kota - kota di Indonesia ^^โ€ฆ . . Ready Stock!!! . . . Stamina Pria T.a.h.a.n L.a.m.a + Pembesar mr-p Best Seller ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Kini telah Hadir produk nutrisi untuk pria sangat aman dan tanpa efek samping, diolah dengan Bioteknologi modern dan Bersertifikat BPOM dan Halal. Sangat gampang dikonsumsi dan Berkhasiat 100% Ampuh. - MEMBESARKAN "P" - MEMANJANGKAN "P" - MENEBALKAN KULIT "P" - MENGUATKAN ERREKSI - MENGOBATI DE DAN ED - MENGATASI LEMAH S.Y.A.H.W.A.T DLL. JOSSS SETIAP MALAM ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช seluruh produknya sudah dapat sertifikasi internasional , FDA, MUI, BPOM. Order now : Contactโคต๏ธ IG : @miracleman.id WA : 0813-1262-5536 Wa : 0813-1262-5536 Langsung aja chat contact kita untuk lebih lengkapnya. GRATIS KONSULTASI! HASIL YANG PERMANEN AKAN ANDA DAPATKAN TANPA KHAWATIR TERJADI EFEK SAMPING. MENGUTAMAKAN KEPUASAN DAN KEPERCAYAAN PELANGGAN. . #kahwin  #wedding  #perkahwinan  #kawin  #perkahwinanmelayu  #pakejmurah  #resepsi  #pakejperkahwinan  #nikah  #kahwinmurah  #pakejbajet  #cateringseremban  #kawinseremban  #pakejkateringlengkap  #katering  #kateringseremban  #kateringn9  #cateringmurah  #mahligaiindah  #kawinmelaka  #kawingoodboy  #kahwinkahwin  #kawinmalaysia  #perkahwinan2015  #kawinteam  #kawinbudget  #goodies  #kawination  #kawinmuda  #bajupengantin 
Alhamdullilah...skali cuba tak akan rasa rugi

PANAS...PANAS...PRODUK VIRAL... Teeth Whitening Organic mampu membantu anda menyelesaikan masalah: โ†˜โ†˜โ†˜โ†˜โ†˜โ†˜โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™
.
.
๐Ÿ”Gigi kuning
๐Ÿ” Gigi berplak/berkarang
๐Ÿ” Gigi sensitif
๐Ÿ” Caries gigi
๐Ÿ” Mulut berbau
๐Ÿ” Balance pH mulut
๐Ÿ” Detoks mulut
.
.
๐Ÿ’Ž Jika anda seorang perokok tegar dan juga seorang pengemar minuman caffien, anda harus mencuba Teeth Whitening Organic ini! Kesan boleh dilihat seawal 7 hari!! Teeth Whitening Organic
๐Ÿ”ฎ 1 botol tahan sehingga 2 bulan
๐Ÿ”ฎ Kesan seawal 7 hari
๐Ÿ”ฎ 100% organik
๐Ÿ”ฎ Tiada kesan sampingan
๐Ÿ”ฎ Ibu mengandung dan kanak-kanak boleh menggunakan
๐Ÿ”ฎ Tidak menghakis tetapi menyerap segala bakteria dan kotoran
๐Ÿ”ฎ Serbuk arang bergred tinggi ๐Ÿ’Ž Teeth Whitening Organic dihasilkan daripada tempurung kelapa yang berkualiti (tiada kimia) dan dibakar halus 200mash (sangat halus) supaya tidak mencederakan gigi dan gusi.. Sesuai untuk semua peringkat umur
.
.
๐Ÿ’Ž 99.99% pengguna berpuas hati setelah menggunakan Teeth Whitening Organic dan mendapat testimoni yang positif dari pengguna.
.
Ws ๐Ÿ“ฒ 013 7472702
.
Produk ini telah VIRAL
.

#pemutihgigi #teethwhitening #cantik #kosmetik #tiktok #bobodimana #lawa #lawak #kajang #shahalam #ampang #bangi #damansara #kualalumpur #johorbahru #batupahat #kluang #pontian #produk #nakcantik #kahwin #produkkesihatan #naksihat #upm #um #ukm #upnm #usim
Alhamdullilah...skali cuba tak akan rasa rugi PANAS...PANAS...PRODUK VIRAL... Teeth Whitening Organic mampu membantu anda menyelesaikan masalah: โ†˜โ†˜โ†˜โ†˜โ†˜โ†˜โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™โ†™ . . ๐Ÿ”Gigi kuning ๐Ÿ” Gigi berplak/berkarang ๐Ÿ” Gigi sensitif ๐Ÿ” Caries gigi ๐Ÿ” Mulut berbau ๐Ÿ” Balance pH mulut ๐Ÿ” Detoks mulut . . ๐Ÿ’Ž Jika anda seorang perokok tegar dan juga seorang pengemar minuman caffien, anda harus mencuba Teeth Whitening Organic ini! Kesan boleh dilihat seawal 7 hari!! Teeth Whitening Organic ๐Ÿ”ฎ 1 botol tahan sehingga 2 bulan ๐Ÿ”ฎ Kesan seawal 7 hari ๐Ÿ”ฎ 100% organik ๐Ÿ”ฎ Tiada kesan sampingan ๐Ÿ”ฎ Ibu mengandung dan kanak-kanak boleh menggunakan ๐Ÿ”ฎ Tidak menghakis tetapi menyerap segala bakteria dan kotoran ๐Ÿ”ฎ Serbuk arang bergred tinggi ๐Ÿ’Ž Teeth Whitening Organic dihasilkan daripada tempurung kelapa yang berkualiti (tiada kimia) dan dibakar halus 200mash (sangat halus) supaya tidak mencederakan gigi dan gusi.. Sesuai untuk semua peringkat umur . . ๐Ÿ’Ž 99.99% pengguna berpuas hati setelah menggunakan Teeth Whitening Organic dan mendapat testimoni yang positif dari pengguna. . Ws ๐Ÿ“ฒ 013 7472702 . Produk ini telah VIRAL . #pemutihgigi  #teethwhitening  #cantik  #kosmetik  #tiktok  #bobodimana  #lawa  #lawak  #kajang  #shahalam  #ampang  #bangi  #damansara  #kualalumpur  #johorbahru  #batupahat  #kluang  #pontian  #produk  #nakcantik  #kahwin  #produkkesihatan  #naksihat  #upm  #um  #ukm  #upnm  #usim 
Moment yang berlaku sekelip mata. Jika tidak diambil, moment sebegini akan hilang dari dikenang.
.
Atas asbab itulah kami amat mengutamakan moment di dalam majlis.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ruhandnafs #conceptualportrait #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddings #kahwin #pakejkahwin #weddingphotographerkl #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #pakejperkahwinan #pakejmurah #prewedding #preweddingphoto #postwedding #muslimweddingideas #kseenahouse #singaporewedding #bruneiwedding #indonesiawedding #photographerkl #photographerseremban #photographerselangor #nikah #sgwedding #gambarcantik #muakl #muakualapilah #brides
Moment yang berlaku sekelip mata. Jika tidak diambil, moment sebegini akan hilang dari dikenang. . Atas asbab itulah kami amat mengutamakan moment di dalam majlis. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #ruhandnafs  #conceptualportrait  #malaywedding  #malayweddingguide  #malayweddingphotographer  #malayweddings  #kahwin  #pakejkahwin  #weddingphotographerkl  #jurugambarperkahwinan  #perkahwinan  #pakejperkahwinan  #pakejmurah  #prewedding  #preweddingphoto  #postwedding  #muslimweddingideas  #kseenahouse  #singaporewedding  #bruneiwedding  #indonesiawedding  #photographerkl  #photographerseremban  #photographerselangor  #nikah  #sgwedding  #gambarcantik  #muakl  #muakualapilah  #brides 
๐Ÿ‰ RT Lipan Love ๐Ÿ‰

Lebar Rantai: 0.3cm ~ Lebar Love: 0.8cm

1) Berat: 2.88g | Panjang: 17.5cm

2) Berat: 2.87g | Panjang: 17cm

Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688

#nisagoldjewellery #feedbackngj #emas916 #emas916termurah #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #malaysia #viralemas916 #trustedseller #hotselling #whatsapporder #emas916puashati #emas916mampumilik #dahbelijatuhcinta #reply24hours #keselesaanandautamakami #pakatmaibeliemas916
Roses from Kenya. And roses from China. Roses roses roses. Classic. #bridalbouqet #bungatangan #kahwin #tunang #hantaran #floristkl #floristshahalam #parttimejob #hobby #gubahanbunga #pretty #roses #sky #love #dusty #pink
Indahnya sesebuah perkahwinan bukannya terletak pada kemewahan, tetapi terletak pada ketenangan.
.
Bila melihat wajah pasangan, berbual, makan bersama, kita merasa tenang. Itulah perkahwinan yang didambakan oleh semua orang sama ada kita sedar mahupun tidak.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ruhandnafs #conceptualportrait #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddings #kahwin #pakejkahwin #weddingphotographerkl #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #pakejperkahwinan #pakejmurah #prewedding #preweddingphoto #postwedding #muslimweddingideas #kseenahouse #singaporewedding #bruneiwedding #indonesiawedding #photographerkl #photographerseremban #photographerselangor #nikah #sgwedding #gambarcantik #muakl #muakualapilah #brides
Indahnya sesebuah perkahwinan bukannya terletak pada kemewahan, tetapi terletak pada ketenangan. . Bila melihat wajah pasangan, berbual, makan bersama, kita merasa tenang. Itulah perkahwinan yang didambakan oleh semua orang sama ada kita sedar mahupun tidak. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #ruhandnafs  #conceptualportrait  #malaywedding  #malayweddingguide  #malayweddingphotographer  #malayweddings  #kahwin  #pakejkahwin  #weddingphotographerkl  #jurugambarperkahwinan  #perkahwinan  #pakejperkahwinan  #pakejmurah  #prewedding  #preweddingphoto  #postwedding  #muslimweddingideas  #kseenahouse  #singaporewedding  #bruneiwedding  #indonesiawedding  #photographerkl  #photographerseremban  #photographerselangor  #nikah  #sgwedding  #gambarcantik  #muakl  #muakualapilah  #brides 
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF 
Standard Jewellery
๐Ÿ’ฏ Zircon Stone
Premium Quality & Elegant
For Purchase :
WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30

#butangbajumelayuzircon #raya2018 #bakalpengantin #fashionhariraya #lelaki #elegant #johor #butangeksklusif #kamijual #butangbajumelayu #rayahaji #trendterkini #pengantin #kurta #ratusehari #butang #2018 #selangor #kakishopping #kualalumpur #kotakinabalu #sabah #sarawak #kl #bazaarpaknil #paknil #bajumelayu #kahwin #tempahanbajuraya #kuching
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF Standard Jewellery ๐Ÿ’ฏ Zircon Stone Premium Quality & Elegant For Purchase : WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30 #butangbajumelayuzircon  #raya2018  #bakalpengantin  #fashionhariraya  #lelaki  #elegant  #johor  #butangeksklusif  #kamijual  #butangbajumelayu  #rayahaji  #trendterkini  #pengantin  #kurta  #ratusehari  #butang  #2018  #selangor  #kakishopping  #kualalumpur  #kotakinabalu  #sabah  #sarawak  #kl  #bazaarpaknil  #paknil  #bajumelayu  #kahwin  #tempahanbajuraya  #kuching 
" I cop yang nie taw darling!"
Indah giler macam dalam mimpi

p/s : uolls nak kawin dengan tema yang owsemm ni?? Jom LIKE, FOLLOW & PM kami di @kamalindaevent #venuewedding #weddingplannermalaysia #weddingplannershahalam #pakejwedding #venuekahwin #kahwin #shahalam
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF 
Standard Jewellery
๐Ÿ’ฏ Zircon Stone
Premium Quality & Elegant
For Purchase :
WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30

#butangbajumelayuzircon #raya2018 #bakalpengantin #fashionhariraya #lelaki #elegant #johor #butangeksklusif #kamijual #butangbajumelayu #rayahaji #trendterkini #pengantin #kurta #ratusehari #butang #2018 #selangor #kakishopping #kualalumpur #kotakinabalu #sabah #sarawak #kl #bazaarpaknil #paknil #bajumelayu #kahwin #tempahanbajuraya #kuching
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF Standard Jewellery ๐Ÿ’ฏ Zircon Stone Premium Quality & Elegant For Purchase : WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30 #butangbajumelayuzircon  #raya2018  #bakalpengantin  #fashionhariraya  #lelaki  #elegant  #johor  #butangeksklusif  #kamijual  #butangbajumelayu  #rayahaji  #trendterkini  #pengantin  #kurta  #ratusehari  #butang  #2018  #selangor  #kakishopping  #kualalumpur  #kotakinabalu  #sabah  #sarawak  #kl  #bazaarpaknil  #paknil  #bajumelayu  #kahwin  #tempahanbajuraya  #kuching 
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF 
Standard Jewellery
๐Ÿ’ฏ Zircon Stone
Premium Quality & Elegant
For Purchase :
WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30

#butangbajumelayuzircon #raya2018 #bakalpengantin #fashionhariraya #lelaki #elegant #johor #butangeksklusif #kamijual #butangbajumelayu #rayahaji #trendterkini #pengantin #kurta #ratusehari #butang #2018 #selangor #kakishopping #kualalumpur #kotakinabalu #sabah #sarawak #kl #bazaarpaknil #paknil #bajumelayu #kahwin #tempahanbajuraya #kuching
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF Standard Jewellery ๐Ÿ’ฏ Zircon Stone Premium Quality & Elegant For Purchase : WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30 #butangbajumelayuzircon  #raya2018  #bakalpengantin  #fashionhariraya  #lelaki  #elegant  #johor  #butangeksklusif  #kamijual  #butangbajumelayu  #rayahaji  #trendterkini  #pengantin  #kurta  #ratusehari  #butang  #2018  #selangor  #kakishopping  #kualalumpur  #kotakinabalu  #sabah  #sarawak  #kl  #bazaarpaknil  #paknil  #bajumelayu  #kahwin  #tempahanbajuraya  #kuching 
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF 
Standard Jewellery
๐Ÿ’ฏ Zircon Stone
Premium Quality & Elegant
For Purchase :
WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30

#butangbajumelayuzircon #raya2018 #bakalpengantin #fashionhariraya #lelaki #elegant #johor #butangeksklusif #kamijual #butangbajumelayu #rayahaji #trendterkini #pengantin #kurta #ratusehari #butang #2018 #selangor #kakishopping #kualalumpur #kotakinabalu #sabah #sarawak #kl #bazaarpaknil #paknil #bajumelayu #kahwin #tempahanbajuraya #kuching
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF Standard Jewellery ๐Ÿ’ฏ Zircon Stone Premium Quality & Elegant For Purchase : WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30 #butangbajumelayuzircon  #raya2018  #bakalpengantin  #fashionhariraya  #lelaki  #elegant  #johor  #butangeksklusif  #kamijual  #butangbajumelayu  #rayahaji  #trendterkini  #pengantin  #kurta  #ratusehari  #butang  #2018  #selangor  #kakishopping  #kualalumpur  #kotakinabalu  #sabah  #sarawak  #kl  #bazaarpaknil  #paknil  #bajumelayu  #kahwin  #tempahanbajuraya  #kuching 
Setiap detik yang berlaku di dalam majlis anda cukup berharga buat kami. .
.
Apa jua pergerakan sama ada dari lokasi persiapan ke singgahsana pelamin, dari meja beradab ke sesi pemotongan kek dan sebagainya akan dirakamkan untuk dijadikan tatapan di hari tua anda. .
.
Hinggakan anak cucu anda yang sememangnya tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan tersebut dapat melihat suasana majlis dengan adanya foto-foto sebegini. Itulah kepentingan jurugambar dalam sesuatu majlis.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ruhandnafs #conceptualportrait #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddings #kahwin #pakejkahwin #weddingphotographerkl #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #pakejperkahwinan #pakejmurah #prewedding #preweddingphoto #postwedding #muslimweddingideas #kseenahouse #singaporewedding #bruneiwedding #indonesiawedding #photographerkl #photographerseremban #photographerselangor #nikah #sgwedding #gambarcantik #muakl #muakualapilah #brides
Setiap detik yang berlaku di dalam majlis anda cukup berharga buat kami. . . Apa jua pergerakan sama ada dari lokasi persiapan ke singgahsana pelamin, dari meja beradab ke sesi pemotongan kek dan sebagainya akan dirakamkan untuk dijadikan tatapan di hari tua anda. . . Hinggakan anak cucu anda yang sememangnya tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan tersebut dapat melihat suasana majlis dengan adanya foto-foto sebegini. Itulah kepentingan jurugambar dalam sesuatu majlis. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #ruhandnafs  #conceptualportrait  #malaywedding  #malayweddingguide  #malayweddingphotographer  #malayweddings  #kahwin  #pakejkahwin  #weddingphotographerkl  #jurugambarperkahwinan  #perkahwinan  #pakejperkahwinan  #pakejmurah  #prewedding  #preweddingphoto  #postwedding  #muslimweddingideas  #kseenahouse  #singaporewedding  #bruneiwedding  #indonesiawedding  #photographerkl  #photographerseremban  #photographerselangor  #nikah  #sgwedding  #gambarcantik  #muakl  #muakualapilah  #brides 
Sedondon bersama gayakan BAWAL CHIFFON PRINTED ๐Ÿ’•YASMINE๐Ÿ’•
Jangan lepaskan peluang memiliki koleksi Bawal Chiffon Printed yang ohsem ni! DM/Whatsapp to order 013 6964145๐Ÿ’‹ Inshaa Allah fast respond๐Ÿ˜˜โค
.
๐ŸŒปLARNIE SCARVES๐ŸŒป
.
BAWAL CHIFFON PRINTED ๐Ÿ’•YASMINE๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’—Material : Chiffon
๐Ÿ’—Bidang 45
๐Ÿ’—Senang bentuk
๐Ÿ’—Selesa/tidak panas
๐Ÿ’—Susah kedut
๐Ÿ’—Tak licin
.
PRICE : RM25 (exclude postage) 
POSTAGE : RM8 (SM), RM12 (SS)
.
โ˜žDM / Whatsapp : 013 6964145 ๐Ÿ’‹
โ˜žFollow IG @tudunglarnie .
.
#larniescarves #larnielovers #trustteddropshiplarnie #tudung #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #tudungprinted #tudungcorak #tudungmurah #sayajualtudung #hantaran #bazarpaknil #tudungbawal #bawal #tudunglabuh #squarescarf #konvo #kenduri #nikah #kahwin #tunang
Sedondon bersama gayakan BAWAL CHIFFON PRINTED ๐Ÿ’•YASMINE๐Ÿ’• Jangan lepaskan peluang memiliki koleksi Bawal Chiffon Printed yang ohsem ni! DM/Whatsapp to order 013 6964145๐Ÿ’‹ Inshaa Allah fast respond๐Ÿ˜˜โค . ๐ŸŒปLARNIE SCARVES๐ŸŒป . BAWAL CHIFFON PRINTED ๐Ÿ’•YASMINE๐Ÿ’• . ๐Ÿ’—Material : Chiffon ๐Ÿ’—Bidang 45 ๐Ÿ’—Senang bentuk ๐Ÿ’—Selesa/tidak panas ๐Ÿ’—Susah kedut ๐Ÿ’—Tak licin . PRICE : RM25 (exclude postage) POSTAGE : RM8 (SM), RM12 (SS) . โ˜žDM / Whatsapp : 013 6964145 ๐Ÿ’‹ โ˜žFollow IG @tudunglarnie . . #larniescarves  #larnielovers  #trustteddropshiplarnie  #tudung  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #tudungprinted  #tudungcorak  #tudungmurah  #sayajualtudung  #hantaran  #bazarpaknil  #tudungbawal  #bawal  #tudunglabuh  #squarescarf  #konvo  #kenduri  #nikah  #kahwin  #tunang 
Sebelum tdow jom cuccimata ?
?โœŒ This is delicious ,,,๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ ?
Teloq gebu gebas..
?๐Ÿ˜ Untuk pembelian: ๐Ÿ“ฒ Whatsaap: 
013 2301624
013 2301624

Atau pergi ke bio nani utk trus ke link wassap ok๐Ÿ‘

#cheesetartdendut #cheesetartnanieyhaniey

#rezeki #love #tunang #goodiestunang #goodiesbajet #makan #kl #rawang#ikutcarakita#stickermurah#selangor#kerepeksedap#akikah#kahwin#goodiesbajet #goodiesrawang#goodiesselangor#love#beanbag#godieskacang#goodiesbakery#cheesetart#cheesetartmontok #cheese #cheesetartrawang#cheesetartgebu#cheesetartmurah #cheestartselangor#cheesetarthantaran#kitaok
Sebelum tdow jom cuccimata ? ?โœŒ This is delicious ,,,๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ ? Teloq gebu gebas.. ?๐Ÿ˜ Untuk pembelian: ๐Ÿ“ฒ Whatsaap: 013 2301624 013 2301624 Atau pergi ke bio nani utk trus ke link wassap ok๐Ÿ‘ #cheesetartdendut  #cheesetartnanieyhaniey  #rezeki  #love  #tunang  #goodiestunang  #goodiesbajet  #makan  #kl  #rawang #ikutcarakita #stickermurah #selangor #kerepeksedap #akikah #kahwin #goodiesbajet  #goodiesrawang #goodiesselangor #love #beanbag #godieskacang #goodiesbakery #cheesetart #cheesetartmontok  #cheese  #cheesetartrawang #cheesetartgebu #cheesetartmurah  #cheestartselangor #cheesetarthantaran #kitaok 
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF 
Standard Jewellery
๐Ÿ’ฏ Zircon Stone
Premium Quality & Elegant
For Purchase :
WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30

#butangbajumelayuzircon #raya2018 #bakalpengantin #fashionhariraya #lelaki #elegant #johor #butangeksklusif #kamijual #butangbajumelayu #rayahaji #trendterkini #pengantin #kurta #ratusehari #butang #2018 #selangor #kakishopping #kualalumpur #kotakinabalu #sabah #sarawak #kl #bazaarpaknil #paknil #bajumelayu #kahwin #tempahanbajuraya #kuching
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF Standard Jewellery ๐Ÿ’ฏ Zircon Stone Premium Quality & Elegant For Purchase : WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30 #butangbajumelayuzircon  #raya2018  #bakalpengantin  #fashionhariraya  #lelaki  #elegant  #johor  #butangeksklusif  #kamijual  #butangbajumelayu  #rayahaji  #trendterkini  #pengantin  #kurta  #ratusehari  #butang  #2018  #selangor  #kakishopping  #kualalumpur  #kotakinabalu  #sabah  #sarawak  #kl  #bazaarpaknil  #paknil  #bajumelayu  #kahwin  #tempahanbajuraya  #kuching 
๐Ÿ‰ RT Lipan Love Net ๐Ÿ‰

Lebar Rantai: 0.3cm ~ Lebar Love: 0.8cm

1) Berat: 2.80g | Panjang: 18.5cm

2) Berat: 2.68g | Panjang: 18.5cm

3) Berat: 2.64g | Panjang: 17.1cm

4) Berat: 2.62g | Panjang: 16.7cm

Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688

#nisagoldjewellery #feedbackngj #emas916 #emas916termurah #hantaran #hadiah #tunang #kahwin #malaysia #viralemas916 #trustedseller #hotselling #whatsapporder #emas916puashati #emas916mampumilik #dahbelijatuhcinta #reply24hours #keselesaanandautamakami #pakatmaibeliemas916
๐Ÿ‰ RT Lipan Love Net ๐Ÿ‰ Lebar Rantai: 0.3cm ~ Lebar Love: 0.8cm 1) Berat: 2.80g | Panjang: 18.5cm 2) Berat: 2.68g | Panjang: 18.5cm 3) Berat: 2.64g | Panjang: 17.1cm 4) Berat: 2.62g | Panjang: 16.7cm Maii Whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60172838688 #nisagoldjewellery  #feedbackngj  #emas916  #emas916termurah  #hantaran  #hadiah  #tunang  #kahwin  #malaysia  #viralemas916  #trustedseller  #hotselling  #whatsapporder  #emas916puashati  #emas916mampumilik  #dahbelijatuhcinta  #reply24hours  #keselesaanandautamakami  #pakatmaibeliemas916 
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF 
Standard Jewellery
๐Ÿ’ฏ Zircon Stone
Premium Quality & Elegant
For Purchase :
WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30

#butangbajumelayuzircon #raya2018 #bakalpengantin #fashionhariraya #lelaki #elegant #johor #butangeksklusif #kamijual #butangbajumelayu #rayahaji #trendterkini #pengantin #kurta #ratusehari #butang #2018 #selangor #kakishopping #kualalumpur #kotakinabalu #sabah #sarawak #kl #bazaarpaknil #paknil #bajumelayu #kahwin #tempahanbajuraya #kuching
BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF Standard Jewellery ๐Ÿ’ฏ Zircon Stone Premium Quality & Elegant For Purchase : WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 019.241.09.30 #butangbajumelayuzircon  #raya2018  #bakalpengantin  #fashionhariraya  #lelaki  #elegant  #johor  #butangeksklusif  #kamijual  #butangbajumelayu  #rayahaji  #trendterkini  #pengantin  #kurta  #ratusehari  #butang  #2018  #selangor  #kakishopping  #kualalumpur  #kotakinabalu  #sabah  #sarawak  #kl  #bazaarpaknil  #paknil  #bajumelayu  #kahwin  #tempahanbajuraya  #kuching 
HENNA DONE BY MEโค๏ธ...
.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan henna wedding sila wasapkan butiranya spt;;; .
๐ŸŒธNAMA
๐ŸŒธTARIKH BERINAI
๐ŸŒธLOKASI BERINAI
.
๐Ÿ“ฒ0183787491
๐Ÿ“ฒ0183787491
๐Ÿ“ฒ0183787491
.
Kunjungi Booth areen di UPTOWN DANAU KOTA SETAPAK KL.. tapak no 189&190 area dpn jualan makan lama,berdekatan snooker TOP10, atau restoran cina tong jieng..๐ŸŒƒ
.
#areenhennaart #hennadesigns #hennainspire #henna 
#hennatattoo #hennaart #hennadesign #inaimerah #inaikerawang #inai #inaihomemade #inaipengantin #inaimurah #inaxihalal #inaicantik #hennaarabic #hennartist#hennamalaysia #mehndidesign #mehndi #mehndiart#mehndiartist #mehndhennaartismalaysia#kahwin #mehendi #weddinghena#hennadanaukota #hennakl #inainikah #inaitunang
HENNA DONE BY MEโค๏ธ... . Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan henna wedding sila wasapkan butiranya spt;;; . ๐ŸŒธNAMA ๐ŸŒธTARIKH BERINAI ๐ŸŒธLOKASI BERINAI . ๐Ÿ“ฒ0183787491 ๐Ÿ“ฒ0183787491 ๐Ÿ“ฒ0183787491 . Kunjungi Booth areen di UPTOWN DANAU KOTA SETAPAK KL.. tapak no 189&190 area dpn jualan makan lama,berdekatan snooker TOP10, atau restoran cina tong jieng..๐ŸŒƒ . #areenhennaart  #hennadesigns  #hennainspire  #henna  #hennatattoo  #hennaart  #hennadesign  #inaimerah  #inaikerawang  #inai  #inaihomemade  #inaipengantin  #inaimurah  #inaxihalal  #inaicantik  #hennaarabic  #hennartist #hennamalaysia  #mehndidesign  #mehndi  #mehndiart #mehndiartist  #mehndhennaartismalaysia #kahwin  #mehendi  #weddinghena #hennadanaukota  #hennakl  #inainikah  #inaitunang 
TQ Customer
.
๐Ÿ’ˆ5cm x 5cm
๐Ÿ’ˆ110pcs
๐Ÿ’ˆHigh Quality Mirrorcoat (White based)
๐Ÿ’ˆSelf Adhesive
.
Refer catalogue
@stickercustommade_catalogue .
Nak tempah sticker design awak sendiri? Jom klik link whatsapp admin di bio.
.
โœ…Pos seluruh malaysia
๐Ÿš— Warga Parit Raja & Batu Pahat boleh delivery di pickup point Maybank Parit Raja
.
#stickerparty #stickerkawen #stickerdoorgiftmurah #stickergoodies #stickerperkahwinan #kerjakahwin #kerjakawin #kerjakawen #kahwin #sayajualmurah #stickermurah #stickerbiskutraya #stickerbirthday #dekorasi #stickeraqiqah #stikermurah #stickerproduk #wedding #stikerkawin #pelaminmurah #kadkahwin #stickerdoorgift #stickerpopcorn #stickerlabel #kadkahwin #kadkahwinmurah
TQ Customer . ๐Ÿ’ˆ5cm x 5cm ๐Ÿ’ˆ110pcs ๐Ÿ’ˆHigh Quality Mirrorcoat (White based) ๐Ÿ’ˆSelf Adhesive . Refer catalogue @stickercustommade_catalogue . Nak tempah sticker design awak sendiri? Jom klik link whatsapp admin di bio. . โœ…Pos seluruh malaysia ๐Ÿš— Warga Parit Raja & Batu Pahat boleh delivery di pickup point Maybank Parit Raja . #stickerparty  #stickerkawen  #stickerdoorgiftmurah  #stickergoodies  #stickerperkahwinan  #kerjakahwin  #kerjakawin  #kerjakawen  #kahwin  #sayajualmurah  #stickermurah  #stickerbiskutraya  #stickerbirthday  #dekorasi  #stickeraqiqah  #stikermurah  #stickerproduk  #wedding  #stikerkawin  #pelaminmurah  #kadkahwin  #stickerdoorgift  #stickerpopcorn  #stickerlabel  #kadkahwin  #kadkahwinmurah 
TQ Customer
.
๐Ÿ’ˆ5cm x 5cm
๐Ÿ’ˆ110pcs
๐Ÿ’ˆHigh Quality Mirrorcoat (White based)
๐Ÿ’ˆSelf Adhesive
.
Refer catalogue
@stickercustommade_catalogue .
Nak tempah sticker design awak sendiri? Jom klik link whatsapp admin di bio.
.
โœ…Pos seluruh malaysia
๐Ÿš— Warga Parit Raja & Batu Pahat boleh delivery di pickup point Maybank Parit Raja
.
#stickerparty #stickerkawen #stickerdoorgiftmurah #stickergoodies #stickerperkahwinan #kerjakahwin #kerjakawin #kerjakawen #kahwin #sayajualmurah #stickermurah #stickerbiskutraya #stickerbirthday #dekorasi #stickeraqiqah #stikermurah #stickerproduk #wedding #stikerkawin #pelaminmurah #kadkahwin #stickerdoorgift #stickerpopcorn #stickerlabel #kadkahwin #kadkahwinmurah
TQ Customer . ๐Ÿ’ˆ5cm x 5cm ๐Ÿ’ˆ110pcs ๐Ÿ’ˆHigh Quality Mirrorcoat (White based) ๐Ÿ’ˆSelf Adhesive . Refer catalogue @stickercustommade_catalogue . Nak tempah sticker design awak sendiri? Jom klik link whatsapp admin di bio. . โœ…Pos seluruh malaysia ๐Ÿš— Warga Parit Raja & Batu Pahat boleh delivery di pickup point Maybank Parit Raja . #stickerparty  #stickerkawen  #stickerdoorgiftmurah  #stickergoodies  #stickerperkahwinan  #kerjakahwin  #kerjakawin  #kerjakawen  #kahwin  #sayajualmurah  #stickermurah  #stickerbiskutraya  #stickerbirthday  #dekorasi  #stickeraqiqah  #stikermurah  #stickerproduk  #wedding  #stikerkawin  #pelaminmurah  #kadkahwin  #stickerdoorgift  #stickerpopcorn  #stickerlabel  #kadkahwin  #kadkahwinmurah 
TQ Customer
.
๐Ÿ’ˆ5cm x 5cm
๐Ÿ’ˆ110pcs
๐Ÿ’ˆHigh Quality Mirrorcoat (White based)
๐Ÿ’ˆSelf Adhesive
.
Refer catalogue
@stickercustommade_catalogue .
Nak tempah sticker design awak sendiri? Jom klik link whatsapp admin di bio.
.
โœ…Pos seluruh malaysia
๐Ÿš— Warga Parit Raja & Batu Pahat boleh delivery di pickup point Maybank Parit Raja
.
#stickerparty #stickerkawen #stickerdoorgiftmurah #stickergoodies #stickerperkahwinan #kerjakahwin #kerjakawin #kerjakawen #kahwin #sayajualmurah #stickermurah #stickerbiskutraya #stickerbirthday #dekorasi #stickeraqiqah #stikermurah #stickerproduk #wedding #stikerkawin #pelaminmurah #kadkahwin #stickerdoorgift #stickerpopcorn #stickerlabel #kadkahwin #kadkahwinmurah
TQ Customer . ๐Ÿ’ˆ5cm x 5cm ๐Ÿ’ˆ110pcs ๐Ÿ’ˆHigh Quality Mirrorcoat (White based) ๐Ÿ’ˆSelf Adhesive . Refer catalogue @stickercustommade_catalogue . Nak tempah sticker design awak sendiri? Jom klik link whatsapp admin di bio. . โœ…Pos seluruh malaysia ๐Ÿš— Warga Parit Raja & Batu Pahat boleh delivery di pickup point Maybank Parit Raja . #stickerparty  #stickerkawen  #stickerdoorgiftmurah  #stickergoodies  #stickerperkahwinan  #kerjakahwin  #kerjakawin  #kerjakawen  #kahwin  #sayajualmurah  #stickermurah  #stickerbiskutraya  #stickerbirthday  #dekorasi  #stickeraqiqah  #stikermurah  #stickerproduk  #wedding  #stikerkawin  #pelaminmurah  #kadkahwin  #stickerdoorgift  #stickerpopcorn  #stickerlabel  #kadkahwin  #kadkahwinmurah 
Sebelum tdow jom cuccimata ๐Ÿ˜‚โœŒ This is delicious ,,,๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk pembelian: ๐Ÿ“ฒ Whatsaap: 
013 2301624
013 2301624

Atau pergi ke bio nani utk trus ke link wassap ok๐Ÿ‘

#cheesetartdendut #cheesetartnanieyhaniey

#rezeki #love #tunang #goodiestunang #goodiesbajet #makan #kl #rawang#ikutcarakita#stickermurah#selangor#kerepeksedap#akikah#kahwin#goodiesbajet #goodiesrawang#goodiesselangor#love#beanbag#godieskacang#goodiesbakery#cheesetart#cheesetartmontok #cheese #cheesetartrawang#cheesetartgebu#cheesetartmurah #cheestartselangor#cheesetarthantaran#kitaok
Sebelum tdow jom cuccimata ๐Ÿ˜‚โœŒ This is delicious ,,,๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk pembelian: ๐Ÿ“ฒ Whatsaap: 013 2301624 013 2301624 Atau pergi ke bio nani utk trus ke link wassap ok๐Ÿ‘ #cheesetartdendut  #cheesetartnanieyhaniey  #rezeki  #love  #tunang  #goodiestunang  #goodiesbajet  #makan  #kl  #rawang #ikutcarakita #stickermurah #selangor #kerepeksedap #akikah #kahwin #goodiesbajet  #goodiesrawang #goodiesselangor #love #beanbag #godieskacang #goodiesbakery #cheesetart #cheesetartmontok  #cheese  #cheesetartrawang #cheesetartgebu #cheesetartmurah  #cheestartselangor #cheesetarthantaran #kitaok