an online Instagram web viewer

#jpops medias

Photos

Be happy boys! Don't cry~, We have "Boys Who Cry'' they will be performing on the stage one  Bigbang Lollipop festival at  @amazingartworld.bandung on 5th August 2018. .
.

#bigbanglollipopfest
#happywithlollipop #lollipopfestival  #jpops #kpop  #coversing #korean #bandung #bandungjuara
The last member, jreng jreeeeng✨✨✨ si Prince Snow White😂 soalnya sih dia itu putih banget, kayak seputih salju. Dan kabar2nya dia itu utaite yg paling ikemen sejagat raya utaite. Member Boomberman ( Ivu - Sou - Meychan - Bee ) aja juga mendeskripsikan dia sebagai ikemen. Member Boomberman maupun Mono Palette ataupun utaite lainnya sering godain dia karena dia ikemen - putih kayak salju - mempunyai suara yg imut💚💚💚 btw karna dia pemalu, dia jarang upload foto, adapun kadang kalo dia upload foto ga lama kemudian dihapusnya. Bisa dicek ditwitternya ga ada tertinggal jejak foto dia😂😂 Foto Slide 10 : Yukimi - Sanbu
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
 #utaite #歌い手 #歌って見た #utattemita #vocaloid #ikemen #yukimi #monopalette #雪見 #utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #japaneseboy #japaneseidol #utaiteindonesia #jpop #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemenjapaneseidol #ikemenidol #いけめん #いけめんすぎ #3部 #かわいい #cuteboys #kawaiiboy #japanesemodel
The last member, jreng jreeeeng✨✨✨ si Prince Snow White😂 soalnya sih dia itu putih banget, kayak seputih salju. Dan kabar2nya dia itu utaite yg paling ikemen sejagat raya utaite. Member Boomberman ( Ivu - Sou - Meychan - Bee ) aja juga mendeskripsikan dia sebagai ikemen. Member Boomberman maupun Mono Palette ataupun utaite lainnya sering godain dia karena dia ikemen - putih kayak salju - mempunyai suara yg imut💚💚💚 btw karna dia pemalu, dia jarang upload foto, adapun kadang kalo dia upload foto ga lama kemudian dihapusnya. Bisa dicek ditwitternya ga ada tertinggal jejak foto dia😂😂 Foto Slide 10 : Yukimi - Sanbu ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #歌い手  #歌って見た  #utattemita  #vocaloid  #ikemen  #yukimi  #monopalette  #雪見  #utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #japaneseboy  #japaneseidol  #utaiteindonesia  #jpop  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemenjapaneseidol  #ikemenidol  #いけめん  #いけめんすぎ  #3部  #かわいい  #cuteboys  #kawaiiboy  #japanesemodel 
Si babang emo💚💚💚 mungkin dia bisa dibilang kurang melejit namanya diantara 3 member Mono Palette yg lainnya. Ntah mungkin karenya gayanya yg agak emo, sedangkan yg lain lebih kayak tipe ikemen - cute, atau karena yg lain lebih kayak prince stylenya daripada dia😂✌🏻 bisa diliat dari tangan nya yg penuh cincin, terus dia juga perokok yg lumayan aktif, jadi ya gitu deh, hanya spekulasi..
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
 #utaite #歌い手 #歌って見た #utattemita #vocaloid #ikemen #3bu #sanbu #monopalette #utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #utaiteindonesia #jpop #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemenjapaneseidol #ikemenidol #いけめんすぎ #3部 #かわいい #cuteboys #kawaiiboy #japanesemodel
Si babang emo💚💚💚 mungkin dia bisa dibilang kurang melejit namanya diantara 3 member Mono Palette yg lainnya. Ntah mungkin karenya gayanya yg agak emo, sedangkan yg lain lebih kayak tipe ikemen - cute, atau karena yg lain lebih kayak prince stylenya daripada dia😂✌🏻 bisa diliat dari tangan nya yg penuh cincin, terus dia juga perokok yg lumayan aktif, jadi ya gitu deh, hanya spekulasi.. ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #歌い手  #歌って見た  #utattemita  #vocaloid  #ikemen  #3bu  #sanbu  #monopalette  #utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #utaiteindonesia  #jpop  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemenjapaneseidol  #ikemenidol  #いけめんすぎ  #3部  #かわいい  #cuteboys  #kawaiiboy  #japanesemodel 
Si dedeq emesh💚💚💚
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
 #utaite #歌い手 #歌って見た #utattemita #vocaloid #ikemen #again #monopalette #あがいん #utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #utaiteindonesia #jpop #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemenjapaneseidol #ikemenidol #いけめん #いけめんすぎ #いけめんすぎる #かわいい #cuteboys #kawaiiboy #japanesemodel
Si dedeq emesh💚💚💚 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #歌い手  #歌って見た  #utattemita  #vocaloid  #ikemen  #again  #monopalette  #あがいん  #utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #utaiteindonesia  #jpop  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemenjapaneseidol  #ikemenidol  #いけめん  #いけめんすぎ  #いけめんすぎる  #かわいい  #cuteboys  #kawaiiboy  #japanesemodel 
And we have @numeratoiz !, she will be performing on the stage 2 Bigbang Lollipop festival at  @amazingartworld.bandung on 5th August 2018. Let's rock! .
.
.

#bigbanglollipopfest
#happywithlollipop #lollipopfestival  #jpops #jejepangan #coversing #jejepanganbandung #bandung #bandungjuara
Soyeon IG update
.
.
.
Follow For more updates ➡ @producegirlss .
.
#soyeon #mnet #produce48update #produce48 #korean #jpop #jpops #kpops
It’s just sad to know you couldn’t get all the simple #Glazzy for a #JPoPs box especially when you’re not daring on different, strange flavors. #JCo #TooBad #Simplicity #Options
Bakit kulang ng isa? 🍩😂 #jco #jpops
🎸
.
Follow : @japan_music_lover
.
Vol.50 🔥
.
Artist by : "AOI & URUHA" the GazettE 🔥@aoi_thegazette
Song : 🎵 BARETTA (the GazettE)
(Use Headset for more enjoy 😉👍)
#aoi #uruha #thegazette #gazette #aoithegazette #thegazetteaoi #uruhathegazette #thegazetteuruha #baretta #thegazettebaretta #barettathegazette #guitarist #jrock #jrocker #jpop #jpops #jmetal #rock #pop #metal #vkei #visualkei #visualkeiband #visualkeistyle #jmusic #japanvisualkei #japaneserock #japaneseband #japaneseguitarist #supportthegazette
🎸 . Follow : @japan_music_lover . Vol.50 🔥 . Artist by : "AOI & URUHA" the GazettE 🔥@aoi_thegazette Song : 🎵 BARETTA (the GazettE) (Use Headset for more enjoy 😉👍) #aoi  #uruha  #thegazette  #gazette  #aoithegazette  #thegazetteaoi  #uruhathegazette  #thegazetteuruha  #baretta  #thegazettebaretta  #barettathegazette  #guitarist  #jrock  #jrocker  #jpop  #jpops  #jmetal  #rock  #pop  #metal  #vkei  #visualkei  #visualkeiband  #visualkeistyle  #jmusic  #japanvisualkei  #japaneserock  #japaneseband  #japaneseguitarist  #supportthegazette 
🎸
.
Follow : @japan_music_lover
.
Vol.50 🔥
.
Artist by : "AOI & URUHA" the GazettE 🔥@aoi_thegazette
Song : 🎵 REGRET (the GazettE)
(Use Headset for more enjoy 😉👍)
#aoi #uruha #thegazette #gazette #aoithegazette #thegazetteaoi #uruhathegazette #thegazetteuruha #regret #thegazetteregret #regretthegazette #guitarist #jrock #jrocker #jpop #jpops #jmetal #rock #pop #metal #vkei #visualkei #visualkeiband #visualkeistyle #jmusic #japanvisualkei #japaneserock #japaneseband #japaneseguitarist #supportthegazette
🎸 . Follow : @japan_music_lover . Vol.50 🔥 . Artist by : "AOI & URUHA" the GazettE 🔥@aoi_thegazette Song : 🎵 REGRET (the GazettE) (Use Headset for more enjoy 😉👍) #aoi  #uruha  #thegazette  #gazette  #aoithegazette  #thegazetteaoi  #uruhathegazette  #thegazetteuruha  #regret  #thegazetteregret  #regretthegazette  #guitarist  #jrock  #jrocker  #jpop  #jpops  #jmetal  #rock  #pop  #metal  #vkei  #visualkei  #visualkeiband  #visualkeistyle  #jmusic  #japanvisualkei  #japaneserock  #japaneseband  #japaneseguitarist  #supportthegazette 
🎸
.
Follow : @japan_music_lover
.
Vol.50 🔥
.
Artist by : "AOI & URUHA" the GazettE 🔥@aoi_thegazette
Song : 🎵 REILA (the GazettE)
(Use Headset for more enjoy 😉👍)
#aoi #uruha #thegazette #gazette #aoithegazette #thegazetteaoi #uruhathegazette #thegazetteuruha #reila #thegazettereila #reilathegazette #guitarist #jrock #jrocker #jpop #jpops #jmetal #rock #pop #metal #vkei #visualkei #visualkeiband #visualkeistyle #jmusic #japanvisualkei #japaneserock #japaneseband #japaneseguitarist #supportthegazette
🎸 . Follow : @japan_music_lover . Vol.50 🔥 . Artist by : "AOI & URUHA" the GazettE 🔥@aoi_thegazette Song : 🎵 REILA (the GazettE) (Use Headset for more enjoy 😉👍) #aoi  #uruha  #thegazette  #gazette  #aoithegazette  #thegazetteaoi  #uruhathegazette  #thegazetteuruha  #reila  #thegazettereila  #reilathegazette  #guitarist  #jrock  #jrocker  #jpop  #jpops  #jmetal  #rock  #pop  #metal  #vkei  #visualkei  #visualkeiband  #visualkeistyle  #jmusic  #japanvisualkei  #japaneserock  #japaneseband  #japaneseguitarist  #supportthegazette 
Momo as the rapper is the best udissjjshs (gn ily)🖤
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#twicetagram #twice #twicelove #twiceedit #twicemomo #twiceland #twicejapan #twicedebut #momo #momotwice #momotwicemania  #twicemomo💕 #momojjang #rapper #ilysm #kpoprp #kpopart #kpop #kpopart #jpops
Si cute💚💚 Pose berfotonya emang mirip sama Rio, ntah mungkin karena mereka sahabatan jadi nya mirip😂 lanjut gak nih share foto 3 anggota lagi😂 swipe ya👉🏻
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
 #utaite #歌い手 #歌って見た #utattemita #vocaloid #ikemen #rim #japanesemodel #monopalette #りむたろ #utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #utaiteindonesia #jpop #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemenjapaneseidol #ikemenidol #いけめんすぎ #いけめんすぎる #かわいい #cuteboys #kawaiiboy
Si cute💚💚 Pose berfotonya emang mirip sama Rio, ntah mungkin karena mereka sahabatan jadi nya mirip😂 lanjut gak nih share foto 3 anggota lagi😂 swipe ya👉🏻 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #歌い手  #歌って見た  #utattemita  #vocaloid  #ikemen  #rim  #japanesemodel  #monopalette  #りむたろ  #utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #utaiteindonesia  #jpop  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemenjapaneseidol  #ikemenidol  #いけめんすぎ  #いけめんすぎる  #かわいい  #cuteboys  #kawaiiboy 
It's not a party without POPSICLES 😎 @myjpops is Columbus' go-to popsicles maker and their popsicles are out of this world 🤯 they fit in perfectly with @partylikeitsyourbirthday's Coachella theme! 📸 by @kerryblackburnphotography
It's not a party without POPSICLES 😎 @myjpops is Columbus' go-to popsicles maker and their popsicles are out of this world 🤯 they fit in perfectly with @partylikeitsyourbirthday's Coachella theme! 📸 by @kerryblackburnphotography
[REUPLOAD DUE TO FIX LOWERED AUDIO QUALITY]
…
…

RADWIMPS - なんでもないや
(Nandemonaiya/Tidak Apa-apa)
. . [covered by raihanka]
. . 
#radwimps #radwimpsの胎盤 #radwimpsってロックバンドなんてもんをすきになって良かった #radwimpsのはじまりはじまり #nandemonaiya #nandemonaiyacover #animeworld #anime #animes #kiminonawa #mitsuha #jpopcover #jpop #jpops #jpopsummit #igmusic #musician
この曲の歌詞が好き。
#STU48 #暗闇 #japaneseidol #music #jpops
After i listened to this album for 3 days, i would say "All Songs are Fantastic!!"
Highly Recommended!! #defwill #小室哲哉 #tokyo #jpops
🎧
🎵
miwa - ヒカリヘ (Hikari E)
💙
💭
엔딩..
.
.
#singersongwriter #bestsong #lovemusic #dopemusic #jpops #sweetvoice #favoritesinger #songoftheday #femalesinger #goodsong #greatsong #greatmusic #livemusic #acousticlive #rockfes
-
#miwasuki
💙
Made the most of my mini layover in Indonesia 
Food is ❤️. Food that comes from its origin😊
#NasiGoreng
#Paparoti
#JCO #Jpops
Pisang apa dulu nih wwwww😂
•
Illustration : @/yukio_4121 [twitter]
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
 #utaite #歌い手 #utattemita #歌って見た #vocaloid #kradness #anku #unc #くらっどねす #ケロリスト#dj #あんく#jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen #ikemenjapaneseidol #いけめんすぎ #いけめんすぎる #かわいい
Pisang apa dulu nih wwwww😂 • Illustration : @/yukio_4121 [twitter] ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #歌い手  #utattemita  #歌って見た  #vocaloid  #kradness  #anku  #unc  #くらっどねす  #ケロリスト #dj  #あんく #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #いけめんすぎ  #いけめんすぎる  #かわいい 
Yg pastinya, si Stungun mulu yg jahil duluan😂😂 kurang sabar apa si Shakemii hadapin dia😂😂😂 seakan-akan si Shakemii lakiknya, Stungun biniknya😂 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #stungun #shakemii #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #kawaiiboy #すたんがん #しゃけみい #スタンガン #cuteboys #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen #ikemenjapaneseidol #かわいい #いけめんすぎ #いけめんすぎる
Yg pastinya, si Stungun mulu yg jahil duluan😂😂 kurang sabar apa si Shakemii hadapin dia😂😂😂 seakan-akan si Shakemii lakiknya, Stungun biniknya😂 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #stungun  #shakemii  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #kawaiiboy  #すたんがん  #しゃけみい  #スタンガン  #cuteboys  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #かわいい  #いけめんすぎ  #いけめんすぎる 
Pantesan model rambutnya sekarang mirip melulu ya bang😂😂
•
Illustration : @/kannlu [twitter]
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #eve #sou #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #いぶ #そう #クロわ #けいとら #vocaloidproducer #eveutaite #souutaite #utaitesou #utaiteeve #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen
Pantesan model rambutnya sekarang mirip melulu ya bang😂😂 • Illustration : @/kannlu [twitter] ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #eve  #sou  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #いぶ  #そう  #クロわ  #けいとら  #vocaloidproducer  #eveutaite  #souutaite  #utaitesou  #utaiteeve  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen 
Mamat lagi latihan sama Eve Sou😳 katanya untuk Summer Party (?) mungkin project mereka. Ga tausih apaan, tp mari kita tunggu aja~~ ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #amatsuki #eve #sou #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #天月 #いぶ #そう #あまつき #vocaloidproducer #jpop #utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #evesou #eveutaite #utaiteeve #utaiteamatsuki
Mamat lagi latihan sama Eve Sou😳 katanya untuk Summer Party (?) mungkin project mereka. Ga tausih apaan, tp mari kita tunggu aja~~ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #amatsuki  #eve  #sou  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #天月  #いぶ  #そう  #あまつき  #vocaloidproducer  #jpop  #utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #evesou  #eveutaite  #utaiteeve  #utaiteamatsuki 
Happy Birthday Jirou, 21y.o ! aka Kevin💚 di instagramnya, si babang ngucapin ultah ke dirinya sendiri😹 dan heboh sendiri di twitternya dari semalam, bahas2 ultahnya sama umurnya😹😹 Oiya mungkin banyak yg ga tau si babang Jiro ya, dia emang utaite yg kurang mendapat perhatian publik :” tp suaranya bener2 bagus loh! Benar2 enak untuk didengar. Salah satu kolaborasi albumnya adalah 「EXIT TUNES PRESENT START」, dia nyanyiin lagu Natsu no Hanken. Cuss cari lagunya~
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Jirou #Jiro #Kevin #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #じろ #ケビン #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen #ikemenjapaneseidol #いけめんすぎ #いけめんすぎる #かわいい #cuteboys #kawaiiboy #かわいい
Happy Birthday Jirou, 21y.o ! aka Kevin💚 di instagramnya, si babang ngucapin ultah ke dirinya sendiri😹 dan heboh sendiri di twitternya dari semalam, bahas2 ultahnya sama umurnya😹😹 Oiya mungkin banyak yg ga tau si babang Jiro ya, dia emang utaite yg kurang mendapat perhatian publik :” tp suaranya bener2 bagus loh! Benar2 enak untuk didengar. Salah satu kolaborasi albumnya adalah 「EXIT TUNES PRESENT START」, dia nyanyiin lagu Natsu no Hanken. Cuss cari lagunya~ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Jirou  #Jiro  #Kevin  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #じろ  #ケビン  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #いけめんすぎ  #いけめんすぎる  #かわいい  #cuteboys  #kawaiiboy  #かわいい 
Akatin’s kids😍 so freakin cute!💚 ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Akatin #udzukimomiji #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #赤ティン #雨月紅葉 #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #kawaii #kawai #kawaiibaby #かわいい #かわいい💕 #kawaibaby #ikemen #ikemenjapaneseidol
Akatin’s kids😍 so freakin cute!💚 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Akatin  #udzukimomiji  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #赤ティン  #雨月紅葉  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #kawaii  #kawai  #kawaiibaby  #かわいい  #かわいい 💕 #kawaibaby  #ikemen  #ikemenjapaneseidol 
「2018.7.11」Yesterday is Miyakawa-kun’s birthday!!💚
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Miyakawakun #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #みやかわくん #mykwkn #salviaparty #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #detectiveconan #vines #ikemen #ikemenjapaneseidol #いけめんすぎ #kawaiiboy #cuteboys #vine
「2018.7.11」Yesterday is Miyakawa-kun’s birthday!!💚 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Miyakawakun  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #みやかわくん  #mykwkn  #salviaparty  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #detectiveconan  #vines  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #いけめんすぎ  #kawaiiboy  #cuteboys  #vine 
S!N juga mereply twit dari Madotsuki, dia menyuruh Madotsuki nelan 50000 jarum karna udah bohongi dia😂 ( mereka emang suka dramaan kayak sepasang kekasih www )
dasar Squad Trash😂😂😂
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Madotsuki #Kanseru #Kancell #Kanzentaicell #SIN #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #窓付き #かんせる #ikemenjapaneseidol #シン #jpop #utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #funnymemes #utaitememe #ikemen
S!N juga mereply twit dari Madotsuki, dia menyuruh Madotsuki nelan 50000 jarum karna udah bohongi dia😂 ( mereka emang suka dramaan kayak sepasang kekasih www ) dasar Squad Trash😂😂😂 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Madotsuki  #Kanseru  #Kancell  #Kanzentaicell  #SIN  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #窓付き  #かんせる  #ikemenjapaneseidol  #シン  #jpop  #utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #funnymemes  #utaitememe  #ikemen 
Akupun juga jadi ikutan bangga (;﹏;) ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #WolpisKater #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #ウォルピスカーター #anime #ostanime #animesoundtrack #spacebug #thejourneyhome #endinganime #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen #ikemenjapaneseidol #いけめんすぎ #cuteboys
Akupun juga jadi ikutan bangga (;﹏;) ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #WolpisKater  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #ウォルピスカーター  #anime  #ostanime  #animesoundtrack  #spacebug  #thejourneyhome  #endinganime  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #いけめんすぎ  #cuteboys 
Konoco menjadi model untuk produk baru dari brand 「amatunal」
Kawai~~🎀
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
 #utaite #konoco #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #この子 #amatunal #laforetharajuku #model #japanesemodel #japanesemodels #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #japanesegirl #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #kawaii #kawaiigirl #kawai #かわいい#かわいい💕
Konoco menjadi model untuk produk baru dari brand 「amatunal」 Kawai~~🎀 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #konoco  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #この子  #amatunal  #laforetharajuku  #model  #japanesemodel  #japanesemodels  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #japanesegirl  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #kawaii  #kawaiigirl  #kawai  #かわいい #かわいい 💕
New upload InvaderT ootd 💚
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #invadert #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #インベーダーT #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen #ikemenjapaneseidol #いけめんすぎ #いけめんすぎる #kawaiiboy #かわいい #cuteboys #kawaiiboy #japanesemodel #model
New upload InvaderT ootd 💚 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #invadert  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #インベーダーT  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #いけめんすぎ  #いけめんすぎる  #kawaiiboy  #かわいい  #cuteboys  #kawaiiboy  #japanesemodel  #model 
Nat-chan😂😂 selain gaya nya yg nyentrik, ternyata dia juga rada ‘aneh’😂
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
 #utaite #NatsushiroTakaaki #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #夏代孝明 #7240 #いけめんすぎる #yuei #kawaiiboy  #vocaloidproducer #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #utaitememe #utaitememes #ikemen #ikemenjapaneseidol #いけめんすぎ
Nat-chan😂😂 selain gaya nya yg nyentrik, ternyata dia juga rada ‘aneh’😂 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #NatsushiroTakaaki  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #夏代孝明  #7240  #いけめんすぎる  #yuei  #kawaiiboy  #vocaloidproducer  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #utaitememe  #utaitememes  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #いけめんすぎ 
Kradness lagi di Mie Prefecture, tempat dimana dulu dia tinggal disana ketika jaman SMA.. Goodnight minna~
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Kradness #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #くらっどねす #dj #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen #ikemenjapaneseidol #いけめんすぎ #いけめんすぎる #かわいい #kawaiiboy #model #japanesemodel #cuteboys
Kradness lagi di Mie Prefecture, tempat dimana dulu dia tinggal disana ketika jaman SMA.. Goodnight minna~ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Kradness  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #くらっどねす  #dj  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #いけめんすぎ  #いけめんすぎる  #かわいい  #kawaiiboy  #model  #japanesemodel  #cuteboys 
Update an terbaru dari Senra sehabis konser di Ishikawa~~ Baru kali ini liat fotonya yg stiker diwajahnya kecil, hampir semua wajahnya keliatan. Biasanya dia kalo upload foto pasti yg nampak cuma matanya doang (bagi yg kamu udah lama pantengin twitter Senra pasti tau kebiasaan Senra)😂 Selama ini nyangka wajahnya itu garang karna tiap dia upload foto, cuma nampak alis + matanya doang, apalagi matanya juga terlihat jatuh / agak tajam gitu jadi kayak garang😂😂 Tp abis liat ini, ternyata dia itu sangat sangatt cakepp😍😍
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Senra #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #USSS #UraShimaSakataSen #センラ #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen #ikemenjapaneseidol #cuteboys #kawaiiboy #いけめんすぎ #japanesemodel #かわいい #もでる
Update an terbaru dari Senra sehabis konser di Ishikawa~~ Baru kali ini liat fotonya yg stiker diwajahnya kecil, hampir semua wajahnya keliatan. Biasanya dia kalo upload foto pasti yg nampak cuma matanya doang (bagi yg kamu udah lama pantengin twitter Senra pasti tau kebiasaan Senra)😂 Selama ini nyangka wajahnya itu garang karna tiap dia upload foto, cuma nampak alis + matanya doang, apalagi matanya juga terlihat jatuh / agak tajam gitu jadi kayak garang😂😂 Tp abis liat ini, ternyata dia itu sangat sangatt cakepp😍😍 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Senra  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #USSS  #UraShimaSakataSen  #センラ  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #cuteboys  #kawaiiboy  #いけめんすぎ  #japanesemodel  #かわいい  #もでる 
Swipe ya👉🏻
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Sou #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #志摩 #そう #jpop #ikemenjapaneseidol  #utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #evesou #souutaite #utaitesou #いけめんすぎ #かわいい #kawaiiboy #cuteboys #japanesemodel
Swipe ya👉🏻 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Sou  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #志摩  #そう  #jpop  #ikemenjapaneseidol  #utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #evesou  #souutaite  #utaitesou  #いけめんすぎ  #かわいい  #kawaiiboy  #cuteboys  #japanesemodel 
Ala2 anak tiktok😹😹 memanglah Shima ini yg paling ‘aneh’ antara mereka semua😂
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Shima #uratanuki #urata #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #志摩 #うらた #うらたぬき #高橋渉 #浦田わたる #USSS #UraShimaSakataSen #浦島坂田船 #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen
Ala2 anak tiktok😹😹 memanglah Shima ini yg paling ‘aneh’ antara mereka semua😂 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Shima  #uratanuki  #urata  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #志摩  #うらた  #うらたぬき  #高橋渉  #浦田わたる  #USSS  #UraShimaSakataSen  #浦島坂田船  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen 
Foto terbaru dari Shima dan Sakata abis konser di Fukui, dan hari ini bakal konser di Ishikawa~~
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Shima #AhonoSakata #Sakata #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #志摩 #あほの坂田 #坂田 #USSS #UraShimaSakataSen #浦島坂田船 #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic  #ikemen #ikemenjapaneseidol
Foto terbaru dari Shima dan Sakata abis konser di Fukui, dan hari ini bakal konser di Ishikawa~~ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Shima  #AhonoSakata  #Sakata  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #志摩  #あほの坂田  #坂田  #USSS  #UraShimaSakataSen  #浦島坂田船  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol 
Foto terbaru dari MARiA (GARNiDELiA) nee-san abis konser di Saitama kemarin dan hari ini bakal lanjut di Ibaraki 「 Stellacage Live House Tour 2018 “Glow” 」
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #MARiA #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #Garnidelia #メイリア #MaiMizuhashi #水橋舞 #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #kawaii #kawai #kawaiigirl  #concert #japanesegirl #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #かわいい #liveconcert #かわいい💕 #live
Foto terbaru dari MARiA (GARNiDELiA) nee-san abis konser di Saitama kemarin dan hari ini bakal lanjut di Ibaraki 「 Stellacage Live House Tour 2018 “Glow” 」 ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #MARiA  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #Garnidelia  #メイリア  #MaiMizuhashi  #水橋舞  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #kawaii  #kawai  #kawaiigirl  #concert  #japanesegirl  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #かわいい  #liveconcert  #かわいい 💕 #live 
Ohayooooo minna
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #Amatsuki #vocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #天月 #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen #ikemenjapaneseidol #utaiteamatsuki #amatsukiutaite  #あまつき
Ohayooooo minna ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #Amatsuki  #vocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #天月  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #utaiteamatsuki  #amatsukiutaite  #あまつき 
Goodnight ~ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #mafumafu #vocaloid #producervocaloid #utattemita #歌い手 #歌ってみた #まふまふ #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #いけめん #japaneseboy #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic #ikemen #ikemenjapaneseidol #mafuteru #aftertherain #soramafu #ikemenidol #utaitemafumafu #mafumafuutaite #mafumafuxsoraru
Goodnight ~ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #mafumafu  #vocaloid  #producervocaloid  #utattemita  #歌い手  #歌ってみた  #まふまふ  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #いけめん  #japaneseboy  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic  #ikemen  #ikemenjapaneseidol  #mafuteru  #aftertherain  #soramafu  #ikemenidol  #utaitemafumafu  #mafumafuutaite  #mafumafuxsoraru 
Hallo, ini akun baru. Sebelum bahas info utaite lebih lanjut, sebaiknya baca info2 dasarnya dulu ya minnaaaa, biar paham😁 Btw, maafkan kalimatnya yg rada hancur dan ga beraturan gitu. emang pengen sedari awal untuk buat kalimatnya sesuai dengan apa yg ingin mimin bilang biar mudah dipahami, biar ga terlalu kaku kalimatnya kalo baca versi Inggris nya 
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
ʕ•ᴥ•ʔ
#utaite #vocaloid #utattemita #utau #youtaite #niconicodouga #niconico #nnd #歌い手 #歌ってみた #odorite #踊り手 #踊ってみた #ニコニコ動画 #ニコニコ #描いてみた #vocaloidproducer #odottemita #演奏してみた #jpop ##utaites #utaitefacts #utaiteindo #utaitefandom #utaitefans #utaiteindonesia #japaneseidol #jpops #jpopidol #japanesemusic
Hallo, ini akun baru. Sebelum bahas info utaite lebih lanjut, sebaiknya baca info2 dasarnya dulu ya minnaaaa, biar paham😁 Btw, maafkan kalimatnya yg rada hancur dan ga beraturan gitu. emang pengen sedari awal untuk buat kalimatnya sesuai dengan apa yg ingin mimin bilang biar mudah dipahami, biar ga terlalu kaku kalimatnya kalo baca versi Inggris nya ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ ʕ•ᴥ•ʔ #utaite  #vocaloid  #utattemita  #utau  #youtaite  #niconicodouga  #niconico  #nnd  #歌い手  #歌ってみた  #odorite  #踊り手  #踊ってみた  #ニコニコ動画  #ニコニコ  #描いてみた  #vocaloidproducer  #odottemita  #演奏してみた  #jpop  ##utaites  #utaitefacts  #utaiteindo  #utaitefandom  #utaitefans  #utaiteindonesia  #japaneseidol  #jpops  #jpopidol  #japanesemusic