an online Instagram web viewer

#jovianpreloved medias

Photos

RM119 - #jovianRTW Lisa baju kurung moden

Size: Large (L)
PRELOVED.

Size L jovianrtw measurement
Shoulder 15.5"
Sleeves 22.5"
Chest 40"
Waist 32"
Skirt waist 32"
Skirt hip 42"
Skirt length 40.5"
.
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm

#jovianforsale #joviantoletgo #jovianRtwforsale #jovianrtwtoletgo #jovianrtwpreloved #jovianpreloved #prelovedjovian #prelovedjovianrtw #jovianmandagie #jelitainloveavailable
RM119 - #jovianRTW  Lisa baju kurung moden Size: Large (L) PRELOVED. Size L jovianrtw measurement Shoulder 15.5" Sleeves 22.5" Chest 40" Waist 32" Skirt waist 32" Skirt hip 42" Skirt length 40.5" . Free postage within s/m . SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm #jovianforsale  #joviantoletgo  #jovianRtwforsale  #jovianrtwtoletgo  #jovianrtwpreloved  #jovianpreloved  #prelovedjovian  #prelovedjovianrtw  #jovianmandagie  #jelitainloveavailable 
PRELOVED worn once

Jovian Chantilly Camelia Dress
S size
.
To let go: RM220 incl postage within Malaysia
.
 #jovian #jovianrtw #jovianpreloved #jovianforsale #jovianraya #joviantoletgo #jovianlovers #jovianmandagie #jovianrayadress #jovianbalikkampung #jovianmandagiepreloved
Petra rtw Collection 2017
Peplum kurung
Size s
Letgo RM 149
Retail price RM 399
Dm only ‚ĚĆwhatsapp ‚ĚĆcomment at pic
ūüďģprice inc postage
ūüíÉūüŹĽ paid ads @preloved_malaysian will not responsible for any defect/complaint about this item
ūüĎ®ūüŹĽ‚Äć‚úąÔłŹClickūüĎáūüŹĽ
#p_mavailable to see more available item #prelovedmalaysia
#prelovedmurahmalaysia 
#prelovedzalora
#prelovedzalia 
#prelovedlubna
#prelovedrizalman
#prelovedjovian
#prelovedminaz
#prelovedpoplook
#prelovedminimalace
#prelovedleeyanarahman
#prelovedshawlpublika
#prelovedaliahb
#prelovedarared
#prelovedaere
#fazyhanasyaa
#zaliapreloved
#lubnapreloved
#rizalmanpreloved
#jovianpreloved
#minazpreloved
#poplookpreloved
#shawlpublikapreloved
#araredpreloved
#aerepreloved
40
Petra rtw Collection 2017 Peplum kurung Size s Letgo RM 149 Retail price RM 399 Dm only ‚ĚĆwhatsapp ‚ĚĆcomment at pic ūüďģprice inc postage ūüíÉūüŹĽ paid ads @preloved_malaysian will not responsible for any defect/complaint about this item ūüĎ®ūüŹĽ‚Äć‚úąÔłŹClickūüĎáūüŹĽ #p_mavailable  to see more available item #prelovedmalaysia  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedzalora  #prelovedzalia  #prelovedlubna  #prelovedrizalman  #prelovedjovian  #prelovedminaz  #prelovedpoplook  #prelovedminimalace  #prelovedleeyanarahman  #prelovedshawlpublika  #prelovedaliahb  #prelovedarared  #prelovedaere  #fazyhanasyaa  #zaliapreloved  #lubnapreloved  #rizalmanpreloved  #jovianpreloved  #minazpreloved  #poplookpreloved  #shawlpublikapreloved  #araredpreloved  #aerepreloved  40
RM219 - #jovianRTW
Size: XS
.
PRELOVED used once only.
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm

#jovianforsale #joviantoletgo #jovianRtwforsale #jovianrtwtoletgo #jovianrtwpreloved #jovianpreloved #prelovedjovian #prelovedjovianrtw #jovianmandagie #jelitainloveavailable
RM219 - #jovianRTW  Size: XS . PRELOVED used once only. Free postage within s/m . SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm #jovianforsale  #joviantoletgo  #jovianRtwforsale  #jovianrtwtoletgo  #jovianrtwpreloved  #jovianpreloved  #prelovedjovian  #prelovedjovianrtw  #jovianmandagie  #jelitainloveavailable 
RM249 - #jovianRTW Iris Kurung Modern
Size: XL
.
BRAND NEW
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm

#jovianforsale #joviantoletgo #jovianRtwforsale #jovianrtwtoletgo #jovianrtwpreloved #jovianpreloved #prelovedjovian #prelovedjovianrtw #jovianmandagie #jelitainloveavailable
RM249 - #jovianRTW  Iris Kurung Modern Size: XL . BRAND NEW Free postage within s/m . SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm #jovianforsale  #joviantoletgo  #jovianRtwforsale  #jovianrtwtoletgo  #jovianrtwpreloved  #jovianpreloved  #prelovedjovian  #prelovedjovianrtw  #jovianmandagie  #jelitainloveavailable 
RM199 - #jovianRTW Idrah Moss Green, modern kurung
Size: L
.
Measurement jovian L

Shoulder 15'
Chest 22'
Waist 32' circumference 
Hip 42' circumstance
Sleeves 23'
Skirt Waist 32'
Skirt Hip 42'
Skirt Length 41'
.
PRELOVED, pakai sekali je.
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm

#jovianforsale #joviantoletgo #jovianRtwforsale #jovianrtwtoletgo #jovianrtwpreloved #jovianpreloved #prelovedjovian #prelovedjovianrtw #jovianmandagie #jelitainloveavailable
RM199 - #jovianRTW  Idrah Moss Green, modern kurung Size: L . Measurement jovian L Shoulder 15' Chest 22' Waist 32' circumference Hip 42' circumstance Sleeves 23' Skirt Waist 32' Skirt Hip 42' Skirt Length 41' . PRELOVED, pakai sekali je. Free postage within s/m . SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm #jovianforsale  #joviantoletgo  #jovianRtwforsale  #jovianrtwtoletgo  #jovianrtwpreloved  #jovianpreloved  #prelovedjovian  #prelovedjovianrtw  #jovianmandagie  #jelitainloveavailable 
RM349 - #jovianRTW Eyori Edo modern kimono raya
Size: L
.
BRAND NEW
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm

#jovianforsale #joviantoletgo #jovianRtwforsale #jovianrtwtoletgo #jovianrtwpreloved #jovianpreloved #prelovedjovian #prelovedjovianrtw #jovianmandagie #jelitainloveavailable
RM349 - #jovianRTW  Eyori Edo modern kimono raya Size: L . BRAND NEW Free postage within s/m . SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm #jovianforsale  #joviantoletgo  #jovianRtwforsale  #jovianrtwtoletgo  #jovianrtwpreloved  #jovianpreloved  #prelovedjovian  #prelovedjovianrtw  #jovianmandagie  #jelitainloveavailable 
RM109 - #jovianRTW Jarielle modern kurung in baby pink.
Size: M
.
PRELOVED
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm

#jovianforsale #joviantoletgo #jovianRtwforsale #jovianrtwtoletgo #jovianrtwpreloved #jovianpreloved #prelovedjovian #prelovedjovianrtw #jovianmandagie #jelitainloveavailable
RM109 - #jovianRTW  Jarielle modern kurung in baby pink. Size: M . PRELOVED Free postage within s/m . SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm #jovianforsale  #joviantoletgo  #jovianRtwforsale  #jovianrtwtoletgo  #jovianrtwpreloved  #jovianpreloved  #prelovedjovian  #prelovedjovianrtw  #jovianmandagie  #jelitainloveavailable 
RM459 - #jovianRTW Sumayyah tangerine modern raya kurung kedah
Size: XL
.
Measurement jovian XL
Shoulder 16'
Chest 42.5'
Waist 35.5'
Hip 44'
Sleeves 25.5'
Skirt Waist 34'
Skirt Hip 44'
Skirt Length 41'
.
BRAND NEW
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm

#jovianforsale #joviantoletgo #jovianRtwforsale #jovianrtwtoletgo #jovianrtwpreloved #jovianpreloved #prelovedjovian #prelovedjovianrtw #jovianmandagie #jelitainloveavailable
RM459 - #jovianRTW  Sumayyah tangerine modern raya kurung kedah Size: XL . Measurement jovian XL Shoulder 16' Chest 42.5' Waist 35.5' Hip 44' Sleeves 25.5' Skirt Waist 34' Skirt Hip 44' Skirt Length 41' . BRAND NEW Free postage within s/m . SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm #jovianforsale  #joviantoletgo  #jovianRtwforsale  #jovianrtwtoletgo  #jovianrtwpreloved  #jovianpreloved  #prelovedjovian  #prelovedjovianrtw  #jovianmandagie  #jelitainloveavailable 
RM299 - #jovianRTW Afifah modern kurung
.
Size: M
BRAND NEW
.
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm

#jovianforsale #joviantoletgo #jovianRtwforsale #jovianrtwtoletgo #jovianrtwpreloved #jovianpreloved #prelovedjovian #prelovedjovianrtw #jovianmandagie #jelitainloveavailable
RM299 - #jovianRTW  Afifah modern kurung . Size: M BRAND NEW . Free postage within s/m . SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm #jovianforsale  #joviantoletgo  #jovianRtwforsale  #jovianrtwtoletgo  #jovianrtwpreloved  #jovianpreloved  #prelovedjovian  #prelovedjovianrtw  #jovianmandagie  #jelitainloveavailable 
RM379 - #jovianRTW jLuxe Orange kurung modern
.
Size: S
PRELOVED
.
Free postage within s/m
.
SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm

#jovianforsale #joviantoletgo #jovianRtwforsale #jovianrtwtoletgo #jovianrtwpreloved #jovianpreloved #prelovedjovian #prelovedjovianrtw #jovianmandagie #jelitainloveavailable
RM379 - #jovianRTW  jLuxe Orange kurung modern . Size: S PRELOVED . Free postage within s/m . SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab if lambat sampai kat korang, or item tak serupa bikin. Sila habaq mai kat che' bila hangpa dah dapat barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. ‚úĆūüŹľ Salamm #jovianforsale  #joviantoletgo  #jovianRtwforsale  #jovianrtwtoletgo  #jovianrtwpreloved  #jovianpreloved  #prelovedjovian  #prelovedjovianrtw  #jovianmandagie  #jelitainloveavailable 
ūüíčSELLING ITEM ON BEHALFūüíč

Item Brand : CALACARA
Size : M
Price include postage : RM160 (N/P : RM249) NEGO TILL SOLD
Condition : NEW
Colour : NUDE

Disclaimer :- As the clothing is held , kept by the seller @prelovedbyasyikin will not be held responsible for any defects or wrong sizing . No return, refund or any exchange . No fussy buyer please.

Interested buyer kindly DM to purchase 
Thank you .

#prelovedbyjovian #prelovedbylubna #prelovedbyleeyanarahman #prelovedbypoplook #prelovedbyzalia #prelovedbyshawlpublika #zaloraya2018 #prelovedmalaysia #lubnapreloved #bajukurungpreloved #lubnatoletgo #lubnaforsale #zaliapreloved #jovianpreloved #lilypetunapreloved #mimpikitapreloved #fiziwoopreloved #kreepreloved #rizalmanpreloved #prelovedbyasyikin #fashionvaletpreloved #duckpreloved #calacarapreloved #calacaralovers #bajukurungmurah
ūüíčSELLING ITEM ON BEHALFūüíč Item Brand : CALACARA Size : M Price include postage : RM160 (N/P : RM249) NEGO TILL SOLD Condition : NEW Colour : NUDE Disclaimer :- As the clothing is held , kept by the seller @prelovedbyasyikin will not be held responsible for any defects or wrong sizing . No return, refund or any exchange . No fussy buyer please. Interested buyer kindly DM to purchase Thank you . #prelovedbyjovian  #prelovedbylubna  #prelovedbyleeyanarahman  #prelovedbypoplook  #prelovedbyzalia  #prelovedbyshawlpublika  #zaloraya2018  #prelovedmalaysia  #lubnapreloved  #bajukurungpreloved  #lubnatoletgo  #lubnaforsale  #zaliapreloved  #jovianpreloved  #lilypetunapreloved  #mimpikitapreloved  #fiziwoopreloved  #kreepreloved  #rizalmanpreloved  #prelovedbyasyikin  #fashionvaletpreloved  #duckpreloved  #calacarapreloved  #calacaralovers  #bajukurungmurah 
Safuera leeyanarahman 
Size xs
Rm260
Worn once only

Dm only ‚ĚĆwhatsapp ‚ĚĆcomment at pic
ūüďģprice inc postage
ūüíÉūüŹĽ paid ads @preloved_malaysian will not responsible for any defect/complaint about this item
ūüĎ®ūüŹĽ‚Äć‚úąÔłŹClickūüĎáūüŹĽ
#p_mavailable to see more available item #prelovedmalaysia
#prelovedmurahmalaysia 
#prelovedzalora
#prelovedzalia 
#prelovedlubna
#prelovedrizalman
#prelovedjovian
#prelovedminaz
#prelovedpoplook
#prelovedminimalace
#prelovedleeyanarahman
#prelovedshawlpublika
#prelovedaliahb
#prelovedarared
#prelovedaere
#zaliapreloved
#lubnapreloved
#rizalmanpreloved
#jovianpreloved
#minazpreloved
#poplookpreloved
#shawlpublikapreloved
#araredpreloved
#aerepreloved
Safuera leeyanarahman Size xs Rm260 Worn once only Dm only ‚ĚĆwhatsapp ‚ĚĆcomment at pic ūüďģprice inc postage ūüíÉūüŹĽ paid ads @preloved_malaysian will not responsible for any defect/complaint about this item ūüĎ®ūüŹĽ‚Äć‚úąÔłŹClickūüĎáūüŹĽ #p_mavailable  to see more available item #prelovedmalaysia  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedzalora  #prelovedzalia  #prelovedlubna  #prelovedrizalman  #prelovedjovian  #prelovedminaz  #prelovedpoplook  #prelovedminimalace  #prelovedleeyanarahman  #prelovedshawlpublika  #prelovedaliahb  #prelovedarared  #prelovedaere  #zaliapreloved  #lubnapreloved  #rizalmanpreloved  #jovianpreloved  #minazpreloved  #poplookpreloved  #shawlpublikapreloved  #araredpreloved  #aerepreloved