an online Instagram web viewer

#jomsihat medias

Photos

Hari ini masih lagi mencuba nasib
hahahaha
2 hari yg lepas kesannya lain macam sampai rasa nak pitang😄😄
Pening kepala sampai kening rasa berdenyut denyut😂😂
.
Peringatan mesra untuk rakan2 yg baru nak cuba Chia Seeds Organik
Kalau selepas minum CHia seeds anda rasa pening kepala 💕jangan risau ada orang melalui healing crisis,ada yg darah rendah,ada yg macam nak pitam 💕jangan terus stop,teruskan konsisten dengan cara kurangkan DOS chia seeds..1 penutup botol @ 1 sudu kfc jer mampu mengubah segalanya 💙pastikan minum air putih secukupnya

InsyaAllah pening akan berkurang dan badan akan rasa segar

#jomsihat
#jomkurus
#sebutirsejutakhasiat
#chiaseedsorganik
Hari ini masih lagi mencuba nasib hahahaha 2 hari yg lepas kesannya lain macam sampai rasa nak pitang😄😄 Pening kepala sampai kening rasa berdenyut denyut😂😂 . Peringatan mesra untuk rakan2 yg baru nak cuba Chia Seeds Organik Kalau selepas minum CHia seeds anda rasa pening kepala 💕jangan risau ada orang melalui healing crisis,ada yg darah rendah,ada yg macam nak pitam 💕jangan terus stop,teruskan konsisten dengan cara kurangkan DOS chia seeds..1 penutup botol @ 1 sudu kfc jer mampu mengubah segalanya 💙pastikan minum air putih secukupnya InsyaAllah pening akan berkurang dan badan akan rasa segar #jomsihat  #jomkurus  #sebutirsejutakhasiat  #chiaseedsorganik 
MOVE ON!
.
Mungkin ada yang terbabas sepanjang raya ni kan? 😭
.
Maafkanlah diri dan move on.
.
JOM SERTAI PROGRAM KURUS ONLINE COACHING INTAKE JULAI
.
.
.
.
#coachhafizmajid 0145067488
#coachtiyadeni 0183172312
#teamkurussihat
.
.
P/S: Anda boleh jadi pemerhati sambil lihat perubahan orang lain atau anda sendiri yang BERUBAH! .
.
.
.
.
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus 
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim 
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan 
#coachloseweight #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat
MOVE ON! . Mungkin ada yang terbabas sepanjang raya ni kan? 😭 . Maafkanlah diri dan move on. . JOM SERTAI PROGRAM KURUS ONLINE COACHING INTAKE JULAI . . . . #coachhafizmajid  0145067488 #coachtiyadeni  0183172312 #teamkurussihat  . . P/S: Anda boleh jadi pemerhati sambil lihat perubahan orang lain atau anda sendiri yang BERUBAH! . . . . . #tipssihat  #slim  #eatclean  #eathealthy  #tipskurus  #nakkurus  #coachonline  #dietseimbang  #slim  #nutrition  #herbalife  #weightlosschallengeonline  #cabaranturunberatbadan  #turun5kgsebulan  #coachloseweight  #bajubesar  #rapi  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #sayanakkurus  #jomsihat 
BUAT DULU ...KALAU NAK TUNGGU PROPER SAMPAI BILA TAK BUAT2.  #letgoperfection
.

Tak perlu terlalu detail dan complicated.. yg penting minum air putih, dan memahami kalori setakat mana yg boleh masuk(defisit) kedalam badan anda..
Mula melihat makanan yg ada dari segi sudut nutrisi & zat.. Sama ada makanan tu 
Lemak,karbo  kosong atau protein?
.
REGISTRATION untuk Season 35 : EDISI KURUS SELEPAS RAYA DIBUKA .. atleast raya Haji nanti boleh pakai saiz baru dah😆💪🏻💪🏻
.
Coach nelyza +60132728001
.
#youcanloseweightfromhome
.
#sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora #baju #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet
BUAT DULU ...KALAU NAK TUNGGU PROPER SAMPAI BILA TAK BUAT2. #letgoperfection  . Tak perlu terlalu detail dan complicated.. yg penting minum air putih, dan memahami kalori setakat mana yg boleh masuk(defisit) kedalam badan anda.. Mula melihat makanan yg ada dari segi sudut nutrisi & zat.. Sama ada makanan tu Lemak,karbo kosong atau protein? . REGISTRATION untuk Season 35 : EDISI KURUS SELEPAS RAYA DIBUKA .. atleast raya Haji nanti boleh pakai saiz baru dah😆💪🏻💪🏻 . Coach nelyza +60132728001 . #youcanloseweightfromhome  . #sizebesar  #tudunglabuh  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #bakarlemak  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora  #baju  #malaysiafood  #tv3  #carimakan  #kalori  #kurus  #jomkurus  #tipsdiet  #nakkurus  #turunlemak  #malaysiadiet  #hcgdiet  #makrodiet 
Salah satu formula rahsia dalam frozen collagen ada kandungan dari buah raspberry. Raspberry boleh dikatakan adik beradik dengan anggur. Raspberry ada banyak vitamin c. So tak hairanlah kenapa kebanyakan produk menggunakan #raspberry dalam collagen diorang.
.

#sisshareinfocantik
Raspberry ni kan, salah satu daripada sumber vitamin c yang sangat banyak selain nutrisi dan mineral. Vitamin c bagus untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman. Bila kulit kita sihat, wajah akan berseri. Tak kusam, tak lesu dan awet muda. Wajah lebih segar selalu. Raspberry ada nutrisi yang boleh membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita tau. Sebab tu sis cakap buah raspberry ni memang antara buah ajaib yang penuh seribu satu kebaikan di dalamnya.
.

Antara kelebihan raspberry :
✔Mencegah pertumbuhan jerawat dan jeragat
✔Memperbaiki sel kulit mati
✔Melawan radikal bebas
✔Kontrol diabetes
✔Detoks tubuh badan
✔Banyak vitamin c dan sumber nutrisi & mineral
✔Mencerahkan kulit secara semulajadi
.

Lagi pun, memang kita mesti makan buah-buahan setiap hari kann..? Dengan amalkan frozen collagen sudah cukup umpama kita makan buah-buahan setiap hari. Memang owsem kannnn..? 💋

________________

#glutafrozen #malaysisonlineshopping #beautyroutine #bestseller #kedaimurahmalaysia #halalkanhatiyangkucuri #farahnanilah #jomsihat #beautyplus #glutafrozenoriginal #lokalah #sayajual #like4like #sihatdancantik #likeforlike #perfumemurah #bazaarpaknil #goshop #originalproductthailand #takoritakjual #utm #uitm
Salah satu formula rahsia dalam frozen collagen ada kandungan dari buah raspberry. Raspberry boleh dikatakan adik beradik dengan anggur. Raspberry ada banyak vitamin c. So tak hairanlah kenapa kebanyakan produk menggunakan #raspberry  dalam collagen diorang. . #sisshareinfocantik  Raspberry ni kan, salah satu daripada sumber vitamin c yang sangat banyak selain nutrisi dan mineral. Vitamin c bagus untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman. Bila kulit kita sihat, wajah akan berseri. Tak kusam, tak lesu dan awet muda. Wajah lebih segar selalu. Raspberry ada nutrisi yang boleh membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita tau. Sebab tu sis cakap buah raspberry ni memang antara buah ajaib yang penuh seribu satu kebaikan di dalamnya. . Antara kelebihan raspberry : ✔Mencegah pertumbuhan jerawat dan jeragat ✔Memperbaiki sel kulit mati ✔Melawan radikal bebas ✔Kontrol diabetes ✔Detoks tubuh badan ✔Banyak vitamin c dan sumber nutrisi & mineral ✔Mencerahkan kulit secara semulajadi . Lagi pun, memang kita mesti makan buah-buahan setiap hari kann..? Dengan amalkan frozen collagen sudah cukup umpama kita makan buah-buahan setiap hari. Memang owsem kannnn..? 💋 ________________ #glutafrozen  #malaysisonlineshopping  #beautyroutine  #bestseller  #kedaimurahmalaysia  #halalkanhatiyangkucuri  #farahnanilah  #jomsihat  #beautyplus  #glutafrozenoriginal  #lokalah  #sayajual  #like4like  #sihatdancantik  #likeforlike  #perfumemurah  #bazaarpaknil  #goshop  #originalproductthailand  #takoritakjual  #utm  #uitm 
Masalah paru-paru amat sinonim bagi mereka yang bergelar perokok. Sesetengah orang mungkin turut mengalami masalah paru-paru sungguhpun mereka tidak pernah hisap rokok.
.
Ada individu yang pernah menghabiskan umurnya selama 40 tahun dengan merokok tetapi mereka langsung tidak mengalami sebarang masalah pada organ paling penting ini. Semua ini bergantung pada tahap kesihatan tubuh badan seseorang itu.
Di bawah ini kami kongsikan beberapa tips yang diakui dapat mengurangkan atau membersihkan paru-paru dalam masa beberapa hari.
1. Hentikan pgambilan rokok dan alkohol
2. Jauhi produk mngandungi bahan kimia contohnya shampoo. Boleh cari shampoo dari bahan organik.
3. Amalkan gaya hidup aktif dan kurangkan stress.
.
NAK LEBIH MUDAH ??
JOM DETOX DENGAN NIKOFREE MINT CANDY
.
Boleh rasa perbezaan pada dada dan nafas anda hanya penggunaan selama 30hari.
Whatsapp 01  for more details.
.
#nikofree
#nikofreecandymint
#fattzura
#malaysia
#vapemurah #vapemalaysia
#bazarpaknil #kilangbateri #gym #gymmalaysia #zumba #zumbamalaysia #jomsihat
Masalah paru-paru amat sinonim bagi mereka yang bergelar perokok. Sesetengah orang mungkin turut mengalami masalah paru-paru sungguhpun mereka tidak pernah hisap rokok. . Ada individu yang pernah menghabiskan umurnya selama 40 tahun dengan merokok tetapi mereka langsung tidak mengalami sebarang masalah pada organ paling penting ini. Semua ini bergantung pada tahap kesihatan tubuh badan seseorang itu. Di bawah ini kami kongsikan beberapa tips yang diakui dapat mengurangkan atau membersihkan paru-paru dalam masa beberapa hari. 1. Hentikan pgambilan rokok dan alkohol 2. Jauhi produk mngandungi bahan kimia contohnya shampoo. Boleh cari shampoo dari bahan organik. 3. Amalkan gaya hidup aktif dan kurangkan stress. . NAK LEBIH MUDAH ?? JOM DETOX DENGAN NIKOFREE MINT CANDY . Boleh rasa perbezaan pada dada dan nafas anda hanya penggunaan selama 30hari. Whatsapp 01 for more details. . #nikofree  #nikofreecandymint  #fattzura  #malaysia  #vapemurah  #vapemalaysia  #bazarpaknil  #kilangbateri  #gym  #gymmalaysia  #zumba  #zumbamalaysia  #jomsihat 
Masalah paru-paru amat sinonim bagi mereka yang bergelar perokok. Sesetengah orang mungkin turut mengalami masalah paru-paru sungguhpun mereka tidak pernah hisap rokok.
.
Ada individu yang pernah menghabiskan umurnya selama 40 tahun dengan merokok tetapi mereka langsung tidak mengalami sebarang masalah pada organ paling penting ini. Semua ini bergantung pada tahap kesihatan tubuh badan seseorang itu.
Di bawah ini kami kongsikan beberapa tips yang diakui dapat mengurangkan atau membersihkan paru-paru dalam masa beberapa hari.
1. Hentikan pgambilan rokok dan alkohol
2. Jauhi produk mngandungi bahan kimia contohnya shampoo. Boleh cari shampoo dari bahan organik.
3. Amalkan gaya hidup aktif dan kurangkan stress.
.
NAK LEBIH MUDAH ??
JOM DETOX DENGAN NIKOFREE MINT CANDY
.
Boleh rasa perbezaan pada dada dan nafas anda hanya penggunaan selama 30hari.
Whatsapp 01136671339  for more details.

#nikofree
#nikofreecandymint
#fattzura
#malaysia
#raya2018 #bazarpaknil #kilangbateri #gym #gymmalaysia #vapemurah #vapemalaysia #jomsihat #produkkesihatan
Masalah paru-paru amat sinonim bagi mereka yang bergelar perokok. Sesetengah orang mungkin turut mengalami masalah paru-paru sungguhpun mereka tidak pernah hisap rokok. . Ada individu yang pernah menghabiskan umurnya selama 40 tahun dengan merokok tetapi mereka langsung tidak mengalami sebarang masalah pada organ paling penting ini. Semua ini bergantung pada tahap kesihatan tubuh badan seseorang itu. Di bawah ini kami kongsikan beberapa tips yang diakui dapat mengurangkan atau membersihkan paru-paru dalam masa beberapa hari. 1. Hentikan pgambilan rokok dan alkohol 2. Jauhi produk mngandungi bahan kimia contohnya shampoo. Boleh cari shampoo dari bahan organik. 3. Amalkan gaya hidup aktif dan kurangkan stress. . NAK LEBIH MUDAH ?? JOM DETOX DENGAN NIKOFREE MINT CANDY . Boleh rasa perbezaan pada dada dan nafas anda hanya penggunaan selama 30hari. Whatsapp 01136671339 for more details. #nikofree  #nikofreecandymint  #fattzura  #malaysia  #raya2018  #bazarpaknil  #kilangbateri  #gym  #gymmalaysia  #vapemurah  #vapemalaysia  #jomsihat  #produkkesihatan 
NIKOFREE
Ubat cuci paru-paru sampai bersih.
Elok untuk perokok sejati.
Lelaki dan perempuan boleh consume produk ini.
Memang terbaik. 😘

BERMINAT ? 😉
NAK PROMOSI RAYA..!!
Tekan link whatsapp di bawah ini untuk fast respon :
http://www.wasap.my/601136671339 *nikofree
*produkkesihatandalaman
*untuklelaki&perempuan
*semakinsihat
*kembalibertenaga

#rokokelektrik #rokok #perokokaktif #perokokpasif #perokoktegar #jomsihat #gymmalaysia #bazarpaknil #kilangbateri #gym #zumba #nikofree #onlinemalaysia #onlinemurah #raya2018
NIKOFREE Ubat cuci paru-paru sampai bersih. Elok untuk perokok sejati. Lelaki dan perempuan boleh consume produk ini. Memang terbaik. 😘 BERMINAT ? 😉 NAK PROMOSI RAYA..!! Tekan link whatsapp di bawah ini untuk fast respon : http://www.wasap.my/601136671339 *nikofree *produkkesihatandalaman *untuklelaki&perempuan *semakinsihat *kembalibertenaga #rokokelektrik  #rokok  #perokokaktif  #perokokpasif  #perokoktegar  #jomsihat  #gymmalaysia  #bazarpaknil  #kilangbateri  #gym  #zumba  #nikofree  #onlinemalaysia  #onlinemurah  #raya2018 
[ LEPAS KAWEN TERUS PERUT BUNCIT ] .
DAH SENAMAN DAN MAKAN PUN KENA KAWAL TAPI EMM .. .
Lepas jumpe CLEAN 8 terus masalah PERUT BUNCIT MACAM 6 BULAN PREGNANT PUN HILANG ❗️❗️
. .
.

Tanak ke jadi macam ni ? Perut maintain je slim slim gitu .. .
.
.
Jom whatsapp 0109284355 insyallah anda akan kembali tersenyum 😀😀 .
.
.

P/S : Boleh tekan link kat profile saya tau 😘 .
.
.
.
#clean8originalmurah #clean8malaysia #clean8 #codkuantan #freepostage #jomsenaman #jomkurus #jomsihat #jomhappy #dietseimbang #hidupsihat #murah #promosiclean8 #makanansihat #detox #cleantox #luluskkm #halal #cuciusus #perutkempis
[ LEPAS KAWEN TERUS PERUT BUNCIT ] . DAH SENAMAN DAN MAKAN PUN KENA KAWAL TAPI EMM .. . Lepas jumpe CLEAN 8 terus masalah PERUT BUNCIT MACAM 6 BULAN PREGNANT PUN HILANG ❗️❗️ . . . Tanak ke jadi macam ni ? Perut maintain je slim slim gitu .. . . . Jom whatsapp 0109284355 insyallah anda akan kembali tersenyum 😀😀 . . . P/S : Boleh tekan link kat profile saya tau 😘 . . . . #clean8originalmurah  #clean8malaysia  #clean8  #codkuantan  #freepostage  #jomsenaman  #jomkurus  #jomsihat  #jomhappy  #dietseimbang  #hidupsihat  #murah  #promosiclean8  #makanansihat  #detox  #cleantox  #luluskkm  #halal  #cuciusus  #perutkempis 
Suka timbang berat? Motif? Sebab nak tengok result katanya..cuba praktiskan seminggu sekali shj utk timbang berat.
.
Pastikan nk turun berat adalah mengubah gaya hidup sihat dan flowkan proses itu secara relax dan result turun berat pun lebih cepat.
.
Untuk Daftar Program Kurus Online Advance Coaching Bulan Julai.
.
Klik Link di Profil :
Coach AzWa 📲 019-3771000
.
.
Special coaching oleh coach secara personal dan in group coaching..bertemu kwn2 punya misi kurus yg sama & fokus bagaimana nak clean program 3 hari untuk penurunan pecut pantas.
.
.
#carakurusbadan #jomsihat #nakfit #nakkurus #naksihat #tipskurus #jomkurus #resepikurus #halalkanhatiyangkucuri #powerfit #turunberatonline #turunberatbadan #kurusraya2018 #gemokisawesome #turunberat #gengkurus #kurusbadan #tipskempiskanperut #caranakkurus #dietraya #drama #kurusraya #kempisperut #kurusonline #nakslim #jomkurusonline #farahnabilah #coachturunberat
Suka timbang berat? Motif? Sebab nak tengok result katanya..cuba praktiskan seminggu sekali shj utk timbang berat. . Pastikan nk turun berat adalah mengubah gaya hidup sihat dan flowkan proses itu secara relax dan result turun berat pun lebih cepat. . Untuk Daftar Program Kurus Online Advance Coaching Bulan Julai. . Klik Link di Profil : Coach AzWa 📲 019-3771000 . . Special coaching oleh coach secara personal dan in group coaching..bertemu kwn2 punya misi kurus yg sama & fokus bagaimana nak clean program 3 hari untuk penurunan pecut pantas. . . #carakurusbadan  #jomsihat  #nakfit  #nakkurus  #naksihat  #tipskurus  #jomkurus  #resepikurus  #halalkanhatiyangkucuri  #powerfit  #turunberatonline  #turunberatbadan  #kurusraya2018  #gemokisawesome  #turunberat  #gengkurus  #kurusbadan  #tipskempiskanperut  #caranakkurus  #dietraya  #drama  #kurusraya  #kempisperut  #kurusonline  #nakslim  #jomkurusonline  #farahnabilah  #coachturunberat 
Bagaimana QASEH GOLD JUNIOR membantu Menyokong Sistem Ketahanan Badan anak sehingga boleh jauhkan anak dari terkena penyakit.  Sumber Antioksidan Semulajadi - Bertindak melindungi sel tubuh daripada radikal bebas dan meningkatkan kuasa sistem imun.

Sumber Anti Bakteria dan Anti Virus Semulajadi - Melindungi tubuh daripada ancaman bakteria dan virus serta menghalang jangkitan yang boleh menjejaskan kesihatan anak-anak.

Serat dan Prebiotik Semulajadi - Melindungi kesihatan usus anak. Kajian mendapati lebih 60% sistem imun terletak di usus.

Agen Penenang Semulajadi
Bahan utama iaitu kurma mengandungi triptofan yang diperlukan untuk menghasilkan seretonin dalam tubuh yang berfungsi untuk menstabilkan emosi dan membantu anak tidur lena. 
#selamathariraya #anak #anaksihat #anakbijak #anakcerdas #sembelit #demam #batuk #anakkusayang #kurma #madu #delima #zaitun #anakmama #anakumie #anakmamapapa #sihat #jomsihat #bertenaga #tenaga #QasehGoldJuniorBangi
Bagaimana QASEH GOLD JUNIOR membantu Menyokong Sistem Ketahanan Badan anak sehingga boleh jauhkan anak dari terkena penyakit. Sumber Antioksidan Semulajadi - Bertindak melindungi sel tubuh daripada radikal bebas dan meningkatkan kuasa sistem imun. Sumber Anti Bakteria dan Anti Virus Semulajadi - Melindungi tubuh daripada ancaman bakteria dan virus serta menghalang jangkitan yang boleh menjejaskan kesihatan anak-anak. Serat dan Prebiotik Semulajadi - Melindungi kesihatan usus anak. Kajian mendapati lebih 60% sistem imun terletak di usus. Agen Penenang Semulajadi Bahan utama iaitu kurma mengandungi triptofan yang diperlukan untuk menghasilkan seretonin dalam tubuh yang berfungsi untuk menstabilkan emosi dan membantu anak tidur lena. #selamathariraya  #anak  #anaksihat  #anakbijak  #anakcerdas  #sembelit  #demam  #batuk  #anakkusayang  #kurma  #madu  #delima  #zaitun  #anakmama  #anakumie  #anakmamapapa  #sihat  #jomsihat  #bertenaga  #tenaga  #QasehGoldJuniorBangi 
Bagaimana QASEH GOLD JUNIOR membantu Menyokong Sistem Ketahanan Badan anak sehingga boleh jauhkan anak dari terkena penyakit.  Sumber Antioksidan Semulajadi - Bertindak melindungi sel tubuh daripada radikal bebas dan meningkatkan kuasa sistem imun.

Sumber Anti Bakteria dan Anti Virus Semulajadi - Melindungi tubuh daripada ancaman bakteria dan virus serta menghalang jangkitan yang boleh menjejaskan kesihatan anak-anak.

Serat dan Prebiotik Semulajadi - Melindungi kesihatan usus anak. Kajian mendapati lebih 60% sistem imun terletak di usus.

Agen Penenang Semulajadi
Bahan utama iaitu kurma mengandungi triptofan yang diperlukan untuk menghasilkan seretonin dalam tubuh yang berfungsi untuk menstabilkan emosi dan membantu anak tidur lena. 
#selamathariraya #anak #anaksihat #anakbijak #anakcerdas #sembelit #demam #batuk #anakkusayang #kurma #madu #delima #zaitun #anakmama #anakumie #anakmamapapa #sihat #jomsihat #bertenaga #tenaga #QasehGoldJuniorBangi
Bagaimana QASEH GOLD JUNIOR membantu Menyokong Sistem Ketahanan Badan anak sehingga boleh jauhkan anak dari terkena penyakit. Sumber Antioksidan Semulajadi - Bertindak melindungi sel tubuh daripada radikal bebas dan meningkatkan kuasa sistem imun. Sumber Anti Bakteria dan Anti Virus Semulajadi - Melindungi tubuh daripada ancaman bakteria dan virus serta menghalang jangkitan yang boleh menjejaskan kesihatan anak-anak. Serat dan Prebiotik Semulajadi - Melindungi kesihatan usus anak. Kajian mendapati lebih 60% sistem imun terletak di usus. Agen Penenang Semulajadi Bahan utama iaitu kurma mengandungi triptofan yang diperlukan untuk menghasilkan seretonin dalam tubuh yang berfungsi untuk menstabilkan emosi dan membantu anak tidur lena. #selamathariraya  #anak  #anaksihat  #anakbijak  #anakcerdas  #sembelit  #demam  #batuk  #anakkusayang  #kurma  #madu  #delima  #zaitun  #anakmama  #anakumie  #anakmamapapa  #sihat  #jomsihat  #bertenaga  #tenaga  #QasehGoldJuniorBangi 
Jom take the challenge! Takyah nak banyak pikir lagi.. dok pikir2 tu bukan boleh buat kita kurus pun.. berat makin naik lagi ada.. So, decide now! 😤
.
Don’t think too much! Just do it! U’ll get the result! 💪🏼🔥
.
Coach Dilla +60177877640
#youcanloseweightfromhome
.
#sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora #baju #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet #teamnickhinhussien
Jom take the challenge! Takyah nak banyak pikir lagi.. dok pikir2 tu bukan boleh buat kita kurus pun.. berat makin naik lagi ada.. So, decide now! 😤 . Don’t think too much! Just do it! U’ll get the result! 💪🏼🔥 . Coach Dilla +60177877640 #youcanloseweightfromhome  . #sizebesar  #tudunglabuh  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #bakarlemak  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora  #baju  #malaysiafood  #tv3  #carimakan  #kalori  #kurus  #jomkurus  #tipsdiet  #nakkurus  #turunlemak  #malaysiadiet  #hcgdiet  #makrodiet  #teamnickhinhussien 
KESAN PANTAS SET COMBO!!
.
ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak)
.
Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat
KESAN PANTAS SET COMBO!! . ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak) . Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio . #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #teatoxbymedinadesire  #teatoxmalaysia  #tehkurus  #jomkurus  #jomsihat  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kuruscepat  #kurus  #kurusraya  #bodyslim  #nakkuruskanbadan  #tehkurusmurahmalaysia  #murah  #nakcantik  #nakraya  #cepatkurus  #dietcepat  #dietsihat  #kurussihat  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurusselepasbersalin  #kurusbadan  #kuruscantik  #kurusdenganselamat 
Siapa kata nak kurus kena labur sampai ratus-ratus ringgit?
.
Labur rm40 jer dah boleh dapat hasil yang ketara dan terbukti tau!
.
ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak)
.
Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat
Siapa kata nak kurus kena labur sampai ratus-ratus ringgit? . Labur rm40 jer dah boleh dapat hasil yang ketara dan terbukti tau! . ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak) . Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio . #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #teatoxbymedinadesire  #teatoxmalaysia  #tehkurus  #jomkurus  #jomsihat  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kuruscepat  #kurus  #kurusraya  #bodyslim  #nakkuruskanbadan  #tehkurusmurahmalaysia  #murah  #nakcantik  #nakraya  #cepatkurus  #dietcepat  #dietsihat  #kurussihat  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurusselepasbersalin  #kurusbadan  #kuruscantik  #kurusdenganselamat 
KESAN PANTAS SET COMBO!!
.
ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak)
.
Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat
KESAN PANTAS SET COMBO!! . ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak) . Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio . #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #teatoxbymedinadesire  #teatoxmalaysia  #tehkurus  #jomkurus  #jomsihat  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kuruscepat  #kurus  #kurusraya  #bodyslim  #nakkuruskanbadan  #tehkurusmurahmalaysia  #murah  #nakcantik  #nakraya  #cepatkurus  #dietcepat  #dietsihat  #kurussihat  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurusselepasbersalin  #kurusbadan  #kuruscantik  #kurusdenganselamat 
✔Adakah anda tahu nasi putih sebenarnya beras perang dengan germ dan bran dikeluarkan? Keduanya mempunyai kebaikan tersendiri. .
👉Beras putih adalah beras perang dengan germ dan bran dikeluarkan. Walaupun ada sesetengah secara umumnya salah tanggapan, kandungan makronutrien & kalori kedua-duanya relatif sama (pengiraan dalam foto adalah berdasarkan ukuran 45g).
.
👉Nasi perang adalah sumber mangan, selenium, dan magnesium yang hebat. Malangnya untuk peminat beras putih, sesetengah serat dan nutrien yang paling banyak dilucutkan semasa proses penapisan, yang tinggal hanya dengan sangat sedikit nutrien penting. Namun beras perang mengandungi asid phytic, yang menawarkan beberapa manfaat kesihatan, tetapi ia mengurangkan keupayaan tubuh anda untuk menyerap zat besi dan zink dari diet.
* Perlu tahu untuk mengelakkan kekurangan nutrien penting ini. Walaubagaimanapun penyerapannya adalah dlm kuantiti yg sedikit sahaja.
.
👉Beras putih juga mempunyai indeks glisemik yang lebih tinggi (GI), yang mengukur seberapa cepat makanan tertentu dengan meningkatkan gula dalam darah. Beras putih mempunyai GI sebanyak 89 manakala beras perang mempunyai GI sebanyak 50. Ini sangat penting kepada pesakit kencing manis dan mereka yang mengambil insulin.
.
👉Beras perang mempunyai manfaat kesihatan lain yang anda tidak tahu. Ia mengandungi lignans - sebatian tumbuhan yang telah terbukti mengurangkan jumlah lemak dalam darah dan menurunkan tekanan darah, dan kajian menunjukkan ia dapat membantu mengurangkan beberapa faktor risiko penyakit jantung. Nasi perang juga mengandungi banyak antioksidan yang kuat yang tidak terdapat dalam nasi putih.
.
👉Jangan terlalu cepat membuang nasi putih, kerana ia juga mempunyai manfaat. Ia lebih mudah dicerna dan sangat baik untuk membina semula otot-otot dengan senaman post-glikogen, yang merupakan salah satu sebab mengapa banyak atlet memilihnya daripada beras perang.
Follow ig : ina.liley
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat
✔Adakah anda tahu nasi putih sebenarnya beras perang dengan germ dan bran dikeluarkan? Keduanya mempunyai kebaikan tersendiri. . 👉Beras putih adalah beras perang dengan germ dan bran dikeluarkan. Walaupun ada sesetengah secara umumnya salah tanggapan, kandungan makronutrien & kalori kedua-duanya relatif sama (pengiraan dalam foto adalah berdasarkan ukuran 45g). . 👉Nasi perang adalah sumber mangan, selenium, dan magnesium yang hebat. Malangnya untuk peminat beras putih, sesetengah serat dan nutrien yang paling banyak dilucutkan semasa proses penapisan, yang tinggal hanya dengan sangat sedikit nutrien penting. Namun beras perang mengandungi asid phytic, yang menawarkan beberapa manfaat kesihatan, tetapi ia mengurangkan keupayaan tubuh anda untuk menyerap zat besi dan zink dari diet. * Perlu tahu untuk mengelakkan kekurangan nutrien penting ini. Walaubagaimanapun penyerapannya adalah dlm kuantiti yg sedikit sahaja. . 👉Beras putih juga mempunyai indeks glisemik yang lebih tinggi (GI), yang mengukur seberapa cepat makanan tertentu dengan meningkatkan gula dalam darah. Beras putih mempunyai GI sebanyak 89 manakala beras perang mempunyai GI sebanyak 50. Ini sangat penting kepada pesakit kencing manis dan mereka yang mengambil insulin. . 👉Beras perang mempunyai manfaat kesihatan lain yang anda tidak tahu. Ia mengandungi lignans - sebatian tumbuhan yang telah terbukti mengurangkan jumlah lemak dalam darah dan menurunkan tekanan darah, dan kajian menunjukkan ia dapat membantu mengurangkan beberapa faktor risiko penyakit jantung. Nasi perang juga mengandungi banyak antioksidan yang kuat yang tidak terdapat dalam nasi putih. . 👉Jangan terlalu cepat membuang nasi putih, kerana ia juga mempunyai manfaat. Ia lebih mudah dicerna dan sangat baik untuk membina semula otot-otot dengan senaman post-glikogen, yang merupakan salah satu sebab mengapa banyak atlet memilihnya daripada beras perang. Follow ig : ina.liley #naelofarhijab  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #turunlemak  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turunberat  #sizebesar  #tudunglabuh  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #bakarlemak  #kurusdaripejabat 
Musuh utama dalam program turun berat badan adalah BERTANGGUH.
.
Setiap tahun akan ada kenduri, reunion, raya, majlis harijadi, family gathering, conference, meeting, projek, exam dan lain-lain.
.
Tidak akan ada masa yang betul betul sesuai untuk kita nak fokus turun berat badan.
.
Oleh itu, fokus mula hari ini dan cuba atasi segala cabaran dengan cara yang terbaik.
.
Minum air kosong secukupnya, berhenti beli junk food, mula makan makanan yang sihat, letakkan matlamat berapa kg nak turun bulan ini.
.
Ambil kasut sport dan mula jogging atau buka youtube dan mula bersenam di rumah.
.
In syaa Allah anda akan berterima kasih pada diri sendiri bila dah berjaya turun 3-10 kg kerana bermula hari ini.
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan JULAI, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora
Musuh utama dalam program turun berat badan adalah BERTANGGUH. . Setiap tahun akan ada kenduri, reunion, raya, majlis harijadi, family gathering, conference, meeting, projek, exam dan lain-lain. . Tidak akan ada masa yang betul betul sesuai untuk kita nak fokus turun berat badan. . Oleh itu, fokus mula hari ini dan cuba atasi segala cabaran dengan cara yang terbaik. . Minum air kosong secukupnya, berhenti beli junk food, mula makan makanan yang sihat, letakkan matlamat berapa kg nak turun bulan ini. . Ambil kasut sport dan mula jogging atau buka youtube dan mula bersenam di rumah. . In syaa Allah anda akan berterima kasih pada diri sendiri bila dah berjaya turun 3-10 kg kerana bermula hari ini. . Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan JULAI, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb. . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Coach Fridajeb 012 4157571 . #naelofarhijab  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #turunlemak  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turunberat  #sizebesar  #tudunglabuh  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #bakarlemak  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora 
Terus hilang perut yg nampak mcm pregnant tapi tak ada baby😂.. ramai yg pregnant termasuk lelaki dan wanita .. 10 kg release last season
.
Hilang lemak di bawah dagu, pipi pau dan kelihatan kelainan pada wajah di sebbkan lemak hilang bukan datng dari diet yg tak ketahuan..alhamdulilah tahniah pada peserta musim lepas release 10kg semusim.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #nutrition #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral #coachkurus #jomkurus1malaysia #azamkurus2018
Terus hilang perut yg nampak mcm pregnant tapi tak ada baby😂.. ramai yg pregnant termasuk lelaki dan wanita .. 10 kg release last season . Hilang lemak di bawah dagu, pipi pau dan kelihatan kelainan pada wajah di sebbkan lemak hilang bukan datng dari diet yg tak ketahuan..alhamdulilah tahniah pada peserta musim lepas release 10kg semusim. . #teamnickhinhussien  #onlinecoaching  coach amirul +60174870281 #coachamirul  #tipssihat  #slim  #eatclean  #eathealthy  #tipskurus  #nakkurus  #coachonline  #dietseimbang  #nutrition  #jomsihat  #muladiet  #lose5kg  #lelakicantik  #viral  #coachkurus  #jomkurus1malaysia  #azamkurus2018 
RAWAT KULIT ROSAK DENGAN SERUM VITAMIN SEMULAJADI🔥
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .
.
Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN,  cantik dan sihat ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk pertanyaan atau order  wowskin, diskaun promosi free postage 😘😘
. .
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan
RAWAT KULIT ROSAK DENGAN SERUM VITAMIN SEMULAJADI🔥 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN, cantik dan sihat ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk pertanyaan atau order wowskin, diskaun promosi free postage 😘😘 . . #sayajual  #sayajualmurah  #murah  #produkkecantikkan  #produkkesihatan  #jomcantik  #letscantik  #cantik  #beauty  #bazarpaknil  #moodrepublik  #jomsihat  #sihat  #kulitcantik  #bebasjerawat  #hilangparut  #flawless  #skin  #lofattah  #fattzura  #barangmakeup  #hantaran  #tunang  #wedding  #barangkahwin  #kadkahwin  #zulofa  #lafazkankalimahcintamu  #monalisa  #rahsiahatiperempuan 
Baju raya untuk raya ketujuh dah tak muat di sebabkan penangan kuih2 di rumah kawan
.
Kesemua kuih sedap dan manis bila masuk kemulut rasa nak habiskan semua.. tapi hasilnya berat mula bertambah kerana kuih yg kita makan kesemuanya mengandungi karbo simple dan lemak yg banyak sebab itu badan sangat mudah kembang bile beraya.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #nutrition #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral #coachkurus #jomkurus1malaysia #azamkurus2018
Baju raya untuk raya ketujuh dah tak muat di sebabkan penangan kuih2 di rumah kawan . Kesemua kuih sedap dan manis bila masuk kemulut rasa nak habiskan semua.. tapi hasilnya berat mula bertambah kerana kuih yg kita makan kesemuanya mengandungi karbo simple dan lemak yg banyak sebab itu badan sangat mudah kembang bile beraya. . #teamnickhinhussien  #onlinecoaching  coach amirul +60174870281 #coachamirul  #tipssihat  #slim  #eatclean  #eathealthy  #tipskurus  #nakkurus  #coachonline  #dietseimbang  #nutrition  #jomsihat  #muladiet  #lose5kg  #lelakicantik  #viral  #coachkurus  #jomkurus1malaysia  #azamkurus2018 
Tak ada yang mustahil kalau ada usaha tau !
.
Ambil set combo RM40 sahaja!! ❤ harga habis bagi kasih sayang dah ni haaa. Sapa takmau 2-5 hari boleh turun 2-5kg kan kan? Jom tengok testimoni kami! Real, ori dan sangat murah! .
.
whatsapp 019-4222214
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #sayajual #sayajualmurah #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #neelofa
Tak ada yang mustahil kalau ada usaha tau ! . Ambil set combo RM40 sahaja!! ❤ harga habis bagi kasih sayang dah ni haaa. Sapa takmau 2-5 hari boleh turun 2-5kg kan kan? Jom tengok testimoni kami! Real, ori dan sangat murah! . . whatsapp 019-4222214 . #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #sayajual  #sayajualmurah  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu  #neelofa 
Sape cenggini? Makan lebih skit pipi macam pau.
.
Back to back betulkan pemakanan..jadi tak risau pipi tu pau ke kempis ke.
.
Klik Link di Profil :
Coach AzWa 📲 019-3771000
.
.
Special coaching oleh coach secara personal dan in group coaching..bertemu kwn2 punya misi kurus yg sama & fokus bagaimana nak clean program 3 hari untuk penurunan pecut pantas.
.
.
#carakurusbadan #jomsihat #nakfit #nakkurus #naksihat #tipskurus #jomkurus #resepikurus #halalkanhatiyangkucuri #powerfit #turunberatonline #turunberatbadan #kurusraya2018 #gemokisawesome #turunberat #gengkurus #kurusbadan #tipskempiskanperut #caranakkurus #dietraya #drama #kurusraya #kempisperut #kurusonline #nakslim #jomkurusonline #farahnabilah #coachturunberat
Sape cenggini? Makan lebih skit pipi macam pau. . Back to back betulkan pemakanan..jadi tak risau pipi tu pau ke kempis ke. . Klik Link di Profil : Coach AzWa 📲 019-3771000 . . Special coaching oleh coach secara personal dan in group coaching..bertemu kwn2 punya misi kurus yg sama & fokus bagaimana nak clean program 3 hari untuk penurunan pecut pantas. . . #carakurusbadan  #jomsihat  #nakfit  #nakkurus  #naksihat  #tipskurus  #jomkurus  #resepikurus  #halalkanhatiyangkucuri  #powerfit  #turunberatonline  #turunberatbadan  #kurusraya2018  #gemokisawesome  #turunberat  #gengkurus  #kurusbadan  #tipskempiskanperut  #caranakkurus  #dietraya  #drama  #kurusraya  #kempisperut  #kurusonline  #nakslim  #jomkurusonline  #farahnabilah  #coachturunberat 
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak?

Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian

Herba lex-membersihkan usus

Lecithin-mencairkan lemak2

Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat

Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #shakleebandartenggara#codkulaijaya #codshakleejbnpasirgudang #kulaijaya #jombelishaklee #kurusdanmurah #setkurusselamatshaklee #jomkurusmacamsaya #NUR #isterituanihsan #bilaaidiladafitri #monalisa #jomsihat
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak? Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian Herba lex-membersihkan usus Lecithin-mencairkan lemak2 Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161 #shakleebandarbaruudajb  #shakleebandartenggara #codkulaijaya  #codshakleejbnpasirgudang  #kulaijaya  #jombelishaklee  #kurusdanmurah  #setkurusselamatshaklee  #jomkurusmacamsaya  #NUR  #isterituanihsan  #bilaaidiladafitri  #monalisa  #jomsihat 
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak?

Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian

Herba lex-membersihkan usus

Lecithin-mencairkan lemak2

Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat

Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #shakleebandartenggara#codkulaijaya #codshakleejbnpasirgudang #kulaijaya #jombelishaklee #kurusdanmurah #setkurusselamatshaklee #jomkurusmacamsaya #NUR #isterituanihsan #bilaaidiladafitri #monalisa #jomsihat
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak? Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian Herba lex-membersihkan usus Lecithin-mencairkan lemak2 Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161 #shakleebandarbaruudajb  #shakleebandartenggara #codkulaijaya  #codshakleejbnpasirgudang  #kulaijaya  #jombelishaklee  #kurusdanmurah  #setkurusselamatshaklee  #jomkurusmacamsaya  #NUR  #isterituanihsan  #bilaaidiladafitri  #monalisa  #jomsihat 
Jiran dia kata,dia nampak makin kurus. 
Apa kata korang pulak??
Nak jadi mcm sis ni?
Jom order set combo sekarang. .
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0168219070

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus
Jiran dia kata,dia nampak makin kurus. Apa kata korang pulak?? Nak jadi mcm sis ni? Jom order set combo sekarang. . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0168219070 #cantik  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kurus 
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak?

Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian

Herba lex-membersihkan usus

Lecithin-mencairkan lemak2

Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat

Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #shakleebandartenggara#codkulaijaya #codshakleejbnpasirgudang #kulaijaya #jombelishaklee #kurusdanmurah #setkurusselamatshaklee #jomkurusmacamsaya #NUR #isterituanihsan #bilaaidiladafitri #monalisa #jomsihat
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak? Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian Herba lex-membersihkan usus Lecithin-mencairkan lemak2 Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161 #shakleebandarbaruudajb  #shakleebandartenggara #codkulaijaya  #codshakleejbnpasirgudang  #kulaijaya  #jombelishaklee  #kurusdanmurah  #setkurusselamatshaklee  #jomkurusmacamsaya  #NUR  #isterituanihsan  #bilaaidiladafitri  #monalisa  #jomsihat 
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak?

Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian

Herba lex-membersihkan usus

Lecithin-mencairkan lemak2

Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat

Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #shakleebandartenggara#codkulaijaya #codshakleejbnpasirgudang #kulaijaya #jombelishaklee #kurusdanmurah #setkurusselamatshaklee #jomkurusmacamsaya #NUR #isterituanihsan #bilaaidiladafitri #monalisa #jomsihat
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak? Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian Herba lex-membersihkan usus Lecithin-mencairkan lemak2 Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161 #shakleebandarbaruudajb  #shakleebandartenggara #codkulaijaya  #codshakleejbnpasirgudang  #kulaijaya  #jombelishaklee  #kurusdanmurah  #setkurusselamatshaklee  #jomkurusmacamsaya  #NUR  #isterituanihsan  #bilaaidiladafitri  #monalisa  #jomsihat 
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak?

Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian

Herba lex-membersihkan usus

Lecithin-mencairkan lemak2

Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat

Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #shakleebandartenggara#codkulaijaya #codshakleejbnpasirgudang #kulaijaya #jombelishaklee #kurusdanmurah #setkurusselamatshaklee #jomkurusmacamsaya #NUR #isterituanihsan #bilaaidiladafitri #monalisa #jomsihat
Ada tak yang takut time raya nanti berat badan naik mendadak? Korang wajib ada penyelamat ni.Ini bukan pil kurus tau. Ini lah vitamin untuk detox dan buang segala benda yang oily dan lemak yang korang makan seharian Herba lex-membersihkan usus Lecithin-mencairkan lemak2 Alfafa-detox darah dan membuang segala kotoran dalam badan dengan cepat Nak set detox ni? Boleh terus pm ok❤ ☎wassap➡019.7211161 #shakleebandarbaruudajb  #shakleebandartenggara #codkulaijaya  #codshakleejbnpasirgudang  #kulaijaya  #jombelishaklee  #kurusdanmurah  #setkurusselamatshaklee  #jomkurusmacamsaya  #NUR  #isterituanihsan  #bilaaidiladafitri  #monalisa  #jomsihat 
KESAN PANTAS SET COMBO!!
.
ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak)
.
Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat
KESAN PANTAS SET COMBO!! . ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak) . Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio . #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #teatoxbymedinadesire  #teatoxmalaysia  #tehkurus  #jomkurus  #jomsihat  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kuruscepat  #kurus  #kurusraya  #bodyslim  #nakkuruskanbadan  #tehkurusmurahmalaysia  #murah  #nakcantik  #nakraya  #cepatkurus  #dietcepat  #dietsihat  #kurussihat  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurusselepasbersalin  #kurusbadan  #kuruscantik  #kurusdenganselamat 
Siapa kata nak kurus kena labur sampai ratus-ratus ringgit?
.
Labur rm40 jer dah boleh dapat hasil yang ketara dan terbukti tau!
.
ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak)
.
Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat
Siapa kata nak kurus kena labur sampai ratus-ratus ringgit? . Labur rm40 jer dah boleh dapat hasil yang ketara dan terbukti tau! . ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak) . Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio . #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #teatoxbymedinadesire  #teatoxmalaysia  #tehkurus  #jomkurus  #jomsihat  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kuruscepat  #kurus  #kurusraya  #bodyslim  #nakkuruskanbadan  #tehkurusmurahmalaysia  #murah  #nakcantik  #nakraya  #cepatkurus  #dietcepat  #dietsihat  #kurussihat  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurusselepasbersalin  #kurusbadan  #kuruscantik  #kurusdenganselamat 
KESAN PANTAS SET COMBO!!
.
ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak)
.
Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat
KESAN PANTAS SET COMBO!! . ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak) . Lelaju whatsapp kak farah 👉 0138800510 @ tekan link di bio . #tehkurusmurah  #teatox  #teatoxmurah  #teatoxbymedinadesire  #teatoxmalaysia  #tehkurus  #jomkurus  #jomsihat  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kuruscepat  #kurus  #kurusraya  #bodyslim  #nakkuruskanbadan  #tehkurusmurahmalaysia  #murah  #nakcantik  #nakraya  #cepatkurus  #dietcepat  #dietsihat  #kurussihat  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurusselepasbersalin  #kurusbadan  #kuruscantik  #kurusdenganselamat 
MITOS ANGKAT BEBAN KEPADA WANITA

Ramai wanita di luar sana, SANGAT TAKUT nak buat latihan bebanan. Macam-macam persepsi di dalam kotak fikiran mereka.
.
Wahai wanita, tidakkah pernah anda mengangkat beban seumur hidup?
.
1. Dukung baby pun dah lebih daripada 4kg
.
2. Beg tangan yang anda bawa setiap hari itu dah lebih daripada 1kg
. 
3. Semasa mengandung lagi power, bawa "beban" 24 jam sehari dan setiap masa

Ada tak apa-apa kesan yang berlaku hasil daripada sebahagian contoh di atas?
.
Suka atau tidak anda kena juga angkat beban supaya badan anda boleh mengatasi rintangan daripada aktiviti harian yang anda jalankan.
.
Bukan semata-mata nak KURUS dan cantik sahaja tapi melalui latihan yang bersistematik, banyak perkara yang anda dapat seperti semakin kuat, sakit sendi semakin berkurangan, postur badan lebih cantik dan banyak lagi.
.
TAKUT badan jadi berketul ketul seperti lelaki?
.
Bukan mudah untuk wanita membesarkan otot mereka kerana jumlah hormon testosterone di dalam badan rendah.
.
Kena BUAT dan RASA baru TAHU

Contoh tengok satu makanan orang bagi "review" sedap dengan rasa sendirikan dua perkara yang berbeza.
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan JULAI, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora
MITOS ANGKAT BEBAN KEPADA WANITA Ramai wanita di luar sana, SANGAT TAKUT nak buat latihan bebanan. Macam-macam persepsi di dalam kotak fikiran mereka. . Wahai wanita, tidakkah pernah anda mengangkat beban seumur hidup? . 1. Dukung baby pun dah lebih daripada 4kg . 2. Beg tangan yang anda bawa setiap hari itu dah lebih daripada 1kg . 3. Semasa mengandung lagi power, bawa "beban" 24 jam sehari dan setiap masa Ada tak apa-apa kesan yang berlaku hasil daripada sebahagian contoh di atas? . Suka atau tidak anda kena juga angkat beban supaya badan anda boleh mengatasi rintangan daripada aktiviti harian yang anda jalankan. . Bukan semata-mata nak KURUS dan cantik sahaja tapi melalui latihan yang bersistematik, banyak perkara yang anda dapat seperti semakin kuat, sakit sendi semakin berkurangan, postur badan lebih cantik dan banyak lagi. . TAKUT badan jadi berketul ketul seperti lelaki? . Bukan mudah untuk wanita membesarkan otot mereka kerana jumlah hormon testosterone di dalam badan rendah. . Kena BUAT dan RASA baru TAHU Contoh tengok satu makanan orang bagi "review" sedap dengan rasa sendirikan dua perkara yang berbeza. . Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan JULAI, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb. . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Coach Fridajeb 012 4157571 . #naelofarhijab  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #turunlemak  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turunberat  #sizebesar  #tudunglabuh  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #bakarlemak  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora 
Success is really about your mindset...
.
.
Hubungi saya untuk Program Pengurusan Berat Badan, Sarapan Sihat dan Rendah GI

Coach Ayu Opalhearts
+60198881831
Personal Wellness Coach from Herbalife Malaysia.
Independent Distributor from Malaysia.
.

Cabaran Turun Berat Badan KURUS dengan Personal dan group coaching. . .
🔊 Hubungi saya 
www.wasap.my/60198881831
.
.
.. #naelofarhijab #herbalifeclub #herbalifecoach #herbalifepuasa #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #Herbalife #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #nutritionclub #herbalifemalaysia #herbalifemurah #herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysiacoach #herbalifesingapore  #herbalifeclub
Success is really about your mindset... . . Hubungi saya untuk Program Pengurusan Berat Badan, Sarapan Sihat dan Rendah GI Coach Ayu Opalhearts +60198881831 Personal Wellness Coach from Herbalife Malaysia. Independent Distributor from Malaysia. . Cabaran Turun Berat Badan KURUS dengan Personal dan group coaching. . . 🔊 Hubungi saya www.wasap.my/60198881831 . . .. #naelofarhijab  #herbalifeclub  #herbalifecoach  #herbalifepuasa  #turunlemak  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #Herbalife  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turunberat  #sizebesar  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #bakarlemak  #nutritionclub  #herbalifemalaysia  #herbalifemurah  #herbalifecoachmalaysia  #herbalifemalaysiacoach  #herbalifesingapore  #herbalifeclub 
SAPA NAK TENGOK MAGIK😁
DAGU LAPIS SUSUT LEPAS BERSAUNA😅
15 MINIT JER TAU BERSAUNA
BERMINAT UNTUK DAPAT KAN
SAUNA GOLD RM 390
HUBUNGI KAK MYZAN YA
DEALER SAUNAKU
0172458773
STOK ADA❤
BOLEH COD✔
BOLEH POS LAJU✔
BOLEH BAYAQ 2 KALI✔💣💣
ABIS BAYO BARU DPT BRG😁
#codsaunaku
#saunaku
#jomsihat
SAPA NAK TENGOK MAGIK😁 DAGU LAPIS SUSUT LEPAS BERSAUNA😅 15 MINIT JER TAU BERSAUNA BERMINAT UNTUK DAPAT KAN SAUNA GOLD RM 390 HUBUNGI KAK MYZAN YA DEALER SAUNAKU 0172458773 STOK ADA❤ BOLEH COD✔ BOLEH POS LAJU✔ BOLEH BAYAQ 2 KALI✔💣💣 ABIS BAYO BARU DPT BRG😁 #codsaunaku  #saunaku  #jomsihat 
Simple iftar 😋

Makan macam ni boleh kurus ke? 🤔🤔
Saper kata tak boleh? Asalkan jaga portion korang... tau DCR yang korang perlukan & selagi ada Deficit Calorie... korang boleh je turunkan berat badan..💯👍😎 So nak tau lebih lanjut?? Jom sertai saya dalam Scouts Biggest Loser di kawasan Bukit Jalil & Bandar Saujana Putra.

#coachliez #coachliezmakan #ScoutsBiggestLoser #SBL #fitness #FitnessProgram #eatright #healthyfood #eatinghealthy #healthyeating #rightportions #sukusukuseparuh #makansihat #jomsihat #jomkurus #teamScoutsBukitJalil #teamScoutsBSP #TeamCoachLiez #StayYoung #StayHealthy #StayFit #rememberwhyyoustarted #weinspireeachother #nevergiveup#myfitnessjourney
Simple iftar 😋 Makan macam ni boleh kurus ke? 🤔🤔 Saper kata tak boleh? Asalkan jaga portion korang... tau DCR yang korang perlukan & selagi ada Deficit Calorie... korang boleh je turunkan berat badan..💯👍😎 So nak tau lebih lanjut?? Jom sertai saya dalam Scouts Biggest Loser di kawasan Bukit Jalil & Bandar Saujana Putra. #coachliez  #coachliezmakan  #ScoutsBiggestLoser  #SBL  #fitness  #FitnessProgram  #eatright  #healthyfood  #eatinghealthy  #healthyeating  #rightportions  #sukusukuseparuh  #makansihat  #jomsihat  #jomkurus  #teamScoutsBukitJalil  #teamScoutsBSP  #TeamCoachLiez  #StayYoung  #StayHealthy  #StayFit  #rememberwhyyoustarted  #weinspireeachother  #nevergiveup #myfitnessjourney 
Siapa yang selalu mengalami bloating?apa kata try tips ni..❤
.
#JomKurus #JomSihat #jk1m11 #projekbakarlemak #noexcusesjustresults #FitnessProgram #Healthy
Kaki Chantiq Tea by Medina Desire ✨
.
Ramuan yang sudah diubah suai untuk membantu tubuh badan mendapatkan kembali bentuk badan yang ideal dan shape idaman kalbu uols semua. Both lelaki dan perempuan boleh consume 👨👩
.
Kaki Chantiq RM25 shj exclude postage 👢
.
Whatsapp akk naja +6012 5013 750 Taip SAYA NAK SET COMBO/SDT/KC dan tunggu sehingga di reply 😘
.

#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Kaki Chantiq Tea by Medina Desire ✨ . Ramuan yang sudah diubah suai untuk membantu tubuh badan mendapatkan kembali bentuk badan yang ideal dan shape idaman kalbu uols semua. Both lelaki dan perempuan boleh consume 👨👩 . Kaki Chantiq RM25 shj exclude postage 👢 . Whatsapp akk naja +6012 5013 750 Taip SAYA NAK SET COMBO/SDT/KC dan tunggu sehingga di reply 😘 . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Jom try set combo kaki chantiq dan slimming detox tea dengan hanya RM40 sahaja 😍😍😍
.
17 uncang dalam satu paket tau. Extra 2 uncang dari 15 uncang sebelummnya 😉😉😉
.
SLIMMING DETOX TEA RM 15
KAKICHANTIQ TEA RM25
.
SET COMBO (SLIMMING DETOX TEA & KAKICHANTIQ TEA) RM 40
.
POSTAGE RM 8 SM/ 12 SS
.
Whatsapp akk naja 012 5013 750 for more infos! .
.
#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Jom try set combo kaki chantiq dan slimming detox tea dengan hanya RM40 sahaja 😍😍😍 . 17 uncang dalam satu paket tau. Extra 2 uncang dari 15 uncang sebelummnya 😉😉😉 . SLIMMING DETOX TEA RM 15 KAKICHANTIQ TEA RM25 . SET COMBO (SLIMMING DETOX TEA & KAKICHANTIQ TEA) RM 40 . POSTAGE RM 8 SM/ 12 SS . Whatsapp akk naja 012 5013 750 for more infos! . . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Eh...raya dah habis ke ?? Belum lagi tau!
.
Sekarang musim rumah terbuka ataupun #openhouse
dah bermula ye! Haaa, bermacam2 makanan yang menyelerakan terhidang depan mata nanti! Jaga2 uols!
Masa nilah berat badan uols akan naik tanpa uols sedar!!
Tapi yang pasti , nak juga jamah makanan tu kan!😅😅
.
Alhamdulillah, sis tak risau sgt coz bila dah konsisten pakai PB ni & sentiase dapat ilmu drpd my mentor & G8Unity. Kalau dulu memang tak sedar diri & makan cam tak ingat dunia!!
.
🤣🤣🤣
#sihatdancantik #kurussihat #jomsihat#obesitas #obesity #berat#ootd #beratbadan #gemuk#raya2018#bengkungbersalin#bumil#bumilsehat#nakkurus
Eh...raya dah habis ke ?? Belum lagi tau! . Sekarang musim rumah terbuka ataupun #openhouse  dah bermula ye! Haaa, bermacam2 makanan yang menyelerakan terhidang depan mata nanti! Jaga2 uols! Masa nilah berat badan uols akan naik tanpa uols sedar!! Tapi yang pasti , nak juga jamah makanan tu kan!😅😅 . Alhamdulillah, sis tak risau sgt coz bila dah konsisten pakai PB ni & sentiase dapat ilmu drpd my mentor & G8Unity. Kalau dulu memang tak sedar diri & makan cam tak ingat dunia!! . 🤣🤣🤣 #sihatdancantik  #kurussihat  #jomsihat #obesitas  #obesity  #berat #ootd  #beratbadan  #gemuk #raya2018 #bengkungbersalin #bumil #bumilsehat #nakkurus 
NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢
.
Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱
.
Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆
.
Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆
.
Whatsapp Akk Naja +6012 5013 750 Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘
.

#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢 . Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱 . Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆 . Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆 . Whatsapp Akk Naja +6012 5013 750 Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘 . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Kalau anda rasa size xxxl paling selesa..teruskan. Tp kalau ŕ rasa nak tukar size anda.. Jom follow testimoni kami.. Beli set combo rm40.00 dapat 2jenis teh.. Murah dan berbaloi2.
WA 0129503384 
#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri  #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea#teamilafazila#cikguseo
#kurusselepasraya#raya2018
Chia seeds dikenali sebagai ‘super food’ kerana kandungan nutrisi yang tinggi. Ia mengandungi mineral dan serat yang tinggi dan sumber lemak omega-3 yang amat bagus selain tinggi antioksidan 😇.
.
Chia seed mengandungi pelbagai khasiat yang sangat diperlukan dalam kehidupan seharian kita.
Jadi apa tunggu lagi jom sihat sama2 😆😆
.
#alawabymt
#keciltapipower
#chiaseedskotakinabalu
#chiaseedskk
#supplementorganik
#sihat
#sayajual
#chiaseedsmurah 
#jombeli
#jomsihat
#jomsihatdancantik 
#kotakinabalu 
#keningau 
#detoxmurah .
Whatsapp sekarang 👇👇👇 http://www.wasap.my/60167820531
http://www.wasap.my/60167820531
Chia seeds dikenali sebagai ‘super food’ kerana kandungan nutrisi yang tinggi. Ia mengandungi mineral dan serat yang tinggi dan sumber lemak omega-3 yang amat bagus selain tinggi antioksidan 😇. . Chia seed mengandungi pelbagai khasiat yang sangat diperlukan dalam kehidupan seharian kita. Jadi apa tunggu lagi jom sihat sama2 😆😆 . #alawabymt  #keciltapipower  #chiaseedskotakinabalu  #chiaseedskk  #supplementorganik  #sihat  #sayajual  #chiaseedsmurah  #jombeli  #jomsihat  #jomsihatdancantik  #kotakinabalu  #keningau  #detoxmurah  . Whatsapp sekarang 👇👇👇 http://www.wasap.my/60167820531 http://www.wasap.my/60167820531
NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢
.
Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱
.
Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆
.
Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆
.
Whatsapp Akk Naja +6012 5013 750. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘
.

#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢 . Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱 . Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆 . Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆 . Whatsapp Akk Naja +6012 5013 750. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘 . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Chia seeds dikenali sebagai ‘super food’ kerana kandungan nutrisi yang tinggi. Ia mengandungi mineral dan serat yang tinggi dan sumber lemak omega-3 yang amat bagus selain tinggi antioksidan 😇.
.
Chia seed mengandungi pelbagai khasiat yang sangat diperlukan dalam kehidupan seharian kita.
Jadi apa tunggu lagi jom sihat sama2 😆😆
.
#alawabymt
#keciltapipower
#chiaseedskotakinabalu
#chiaseedskk
#supplementorganik
#sihat
#sayajual
#chiaseedsmurah 
#jombeli
#jomsihat
#jomsihatdancantik 
#kotakinabalu 
#keningau 
#detoxmurah .
Whatsapp sekarang 👇👇👇 http://www.wasap.my/60167820531
http://www.wasap.my/60167820531
Chia seeds dikenali sebagai ‘super food’ kerana kandungan nutrisi yang tinggi. Ia mengandungi mineral dan serat yang tinggi dan sumber lemak omega-3 yang amat bagus selain tinggi antioksidan 😇. . Chia seed mengandungi pelbagai khasiat yang sangat diperlukan dalam kehidupan seharian kita. Jadi apa tunggu lagi jom sihat sama2 😆😆 . #alawabymt  #keciltapipower  #chiaseedskotakinabalu  #chiaseedskk  #supplementorganik  #sihat  #sayajual  #chiaseedsmurah  #jombeli  #jomsihat  #jomsihatdancantik  #kotakinabalu  #keningau  #detoxmurah  . Whatsapp sekarang 👇👇👇 http://www.wasap.my/60167820531 http://www.wasap.my/60167820531
.
start dari raya pertama tak stop makan ya 🙈 badan makan besau tu . jaga jaga. moh lee minum teh med. kita kurus balik. murah je rm40 ringgit. .

jom join postage esok. pm sya cepat 0189865672 .

#pilkurus #ubatkurus #kurus #gemuk #tipskurus #kurussebelumraya #kurusseawalseminggu #rahsiawanitamenawan #ubatkurusberkesan #maxxslim #fix #nakkuruscepat #pinklady #dianzvitamin #slimmewhite #juskurus #bazaarpaknil #slimfast #supplementkurus #teakurus #kuruscepat #jomsihat #kurusmenjadi #detoxmalaysia #jomkurus #kurusseawal7hari #senamankurus #maxxslimbooster #jusdiena
. start dari raya pertama tak stop makan ya 🙈 badan makan besau tu . jaga jaga. moh lee minum teh med. kita kurus balik. murah je rm40 ringgit. . jom join postage esok. pm sya cepat 0189865672 . #pilkurus  #ubatkurus  #kurus  #gemuk  #tipskurus  #kurussebelumraya  #kurusseawalseminggu  #rahsiawanitamenawan  #ubatkurusberkesan  #maxxslim  #fix  #nakkuruscepat  #pinklady  #dianzvitamin  #slimmewhite  #juskurus  #bazaarpaknil  #slimfast  #supplementkurus  #teakurus  #kuruscepat  #jomsihat  #kurusmenjadi  #detoxmalaysia  #jomkurus  #kurusseawal7hari  #senamankurus  #maxxslimbooster  #jusdiena 
Chia seeds dikenali sebagai ‘super food’ kerana kandungan nutrisi yang tinggi. Ia mengandungi mineral dan serat yang tinggi dan sumber lemak omega-3 yang amat bagus selain tinggi antioksidan 😇.
.
Chia seed mengandungi pelbagai khasiat yang sangat diperlukan dalam kehidupan seharian kita.
Jadi apa tunggu lagi jom sihat sama2 😆😆
.
#alawabymt
#keciltapipower
#chiaseedskotakinabalu
#chiaseedskk
#supplementorganik
#sihat
#sayajual
#chiaseedsmurah 
#jombeli
#jomsihat
#jomsihatdancantik 
#kotakinabalu 
#keningau 
#detoxmurah .
Whatsapp sekarang 👇👇👇 http://www.wasap.my/60167820531
http://www.wasap.my/60167820531
Chia seeds dikenali sebagai ‘super food’ kerana kandungan nutrisi yang tinggi. Ia mengandungi mineral dan serat yang tinggi dan sumber lemak omega-3 yang amat bagus selain tinggi antioksidan 😇. . Chia seed mengandungi pelbagai khasiat yang sangat diperlukan dalam kehidupan seharian kita. Jadi apa tunggu lagi jom sihat sama2 😆😆 . #alawabymt  #keciltapipower  #chiaseedskotakinabalu  #chiaseedskk  #supplementorganik  #sihat  #sayajual  #chiaseedsmurah  #jombeli  #jomsihat  #jomsihatdancantik  #kotakinabalu  #keningau  #detoxmurah  . Whatsapp sekarang 👇👇👇 http://www.wasap.my/60167820531 http://www.wasap.my/60167820531
Mak anak tiga.
Turun 18.8kg.
Kurus sambil menyusu, sepenuhnya menyusu. Siap perut kempis macam pegi gym padahal xbersenam pun sebab xsempat 😂
.
MasyaAllah syantikk sangat insecure anak dara  tengok 😍
.
Create your own story. Be the BEST version of YOU. JOIN US!

Coach Fatin 0193709753 ❤️ #teamsurikurus #herbalifemalaysia #coachperempuan #onlinecoaching
Mak anak tiga. Turun 18.8kg. Kurus sambil menyusu, sepenuhnya menyusu. Siap perut kempis macam pegi gym padahal xbersenam pun sebab xsempat 😂 . MasyaAllah syantikk sangat insecure anak dara tengok 😍 . Create your own story. Be the BEST version of YOU. JOIN US! Coach Fatin 0193709753 ❤️ #teamsurikurus  #herbalifemalaysia  #coachperempuan  #onlinecoaching 
Hi Korang! ✌️
.
Nak tanya ni best tak raya tahun ni? Seronok dapat makan rendang, ketupat, lemang semua tu? Dah kira ke berapa banyak calories intake korang dah sumbat dalam body tu? 🤔
.
Rosie tak kira pun sebab Rosie consume CoCo S tiap hari before Rosie nak pegi beraya supaya Rosie tak risau nak jamah apa pun musim raya ni. 😉
.
Korang yang agak agak dah naik berat badan sebab seronok melantak makanan raya tu tunggu apa lagi? Sebelum badan korang makin naik mendadak elok lah kiranya korang start consume CoCo S, best to consume both with Fibermax ( bakar lemak sambil detox )😊
.
Sis dah kurus dan in sha Allah akan kekal kurus anda bila lagi?😝
.
For inquiries do contact me at this number 👇🏻
.
017-6143327
017-6143327
017-6143327
.
❌ STRICTLY NO CALL ALLOWED yea! Thank you😘
.
#cocos #cocodrinks #bodydream #fibermax #slimming #perutkempis #kuruscantik #kuruscepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #ubatkurus #cuciusus #detox #bazaarpaknil #sayajual #MisiKurusSihat #onlinebiz #kurustanpapantang #igseller #igbiz #feedbackigshop #feedback #trustedseller #teamrosiealeesya
Hi Korang! ✌️ . Nak tanya ni best tak raya tahun ni? Seronok dapat makan rendang, ketupat, lemang semua tu? Dah kira ke berapa banyak calories intake korang dah sumbat dalam body tu? 🤔 . Rosie tak kira pun sebab Rosie consume CoCo S tiap hari before Rosie nak pegi beraya supaya Rosie tak risau nak jamah apa pun musim raya ni. 😉 . Korang yang agak agak dah naik berat badan sebab seronok melantak makanan raya tu tunggu apa lagi? Sebelum badan korang makin naik mendadak elok lah kiranya korang start consume CoCo S, best to consume both with Fibermax ( bakar lemak sambil detox )😊 . Sis dah kurus dan in sha Allah akan kekal kurus anda bila lagi?😝 . For inquiries do contact me at this number 👇🏻 . 017-6143327 017-6143327 017-6143327 . ❌ STRICTLY NO CALL ALLOWED yea! Thank you😘 . #cocos  #cocodrinks  #bodydream  #fibermax  #slimming  #perutkempis  #kuruscantik  #kuruscepat  #supplementkurus  #turunberatbadan  #kurustanpapantang  #jomkurus  #jomsihat  #nakkurus  #bakarlemak  #ubatkurus  #cuciusus  #detox  #bazaarpaknil  #sayajual  #MisiKurusSihat  #onlinebiz  #kurustanpapantang  #igseller  #igbiz  #feedbackigshop  #feedback  #trustedseller  #teamrosiealeesya 
RM2099 RM2099 RM2099

SUUNTO SPARTAN SPORT (WRIST HR)

SLEEK AND STRONG MULTISPORT GPS WATCH WITH COLOR TOUCH SCREEN AND HEART RATE MONITORING

Sangat sesuai untuk runners dan cyclist. Marathoners. Trail runners.
Boleh dapat notification dari phone tanpa perlu keluarkan phone. Sambil recordkan heart rate. Fuh canggih dan padu.

THE GPS WATCH FOR ATHLETIC MULTISPORT

RACING PROOF

100m / 300 ft water resistant
Battery life of 10h with Full Power 1sec GPS fix rate delivering best GPS accuracy
Battery life of 16h with Power Save 1sec GPS fix rate delivering good GPS accuracy
Outdoor-grade color touch screen with 3 action pushers
GPS/GLONASS tracking and route navigation
with real-time breadcrumb trailwith route and Point of Interest navigation
GPS altitude for measuring ascent and descent values during workout
Digital tilt compensated compass

DAILY USE AND CONNECTIVITY

Customizable watch faces
24/7 activity monitoring with steps and calories
View of steps and calories from last seven days / 30 days in Suunto Movescount
Mobile sync with Suunto Movescount App for iOS and Android, push notifications to watch
Suunto Spartan watches are Bluetooth Smart compatible, not compatible with ANT+™ http://www.suunto.com/Products/sports-watches/Suunto-Spartan-Sport/Suunto-Spartan-Sport-Black-HR/

Recommended​ Retail Price RM2499

My price RM2099

Great price for a great product.

Please contact me at 0132289861 for more details.

www.wasap.my/60132289861

#suunto #suuntospartansporthr #spartansporthr #smartwatch #fitnesswatch #sayajualsmartwatch #sayajualsuunto #fitness
#fitnessmalaysia #fitmalaysia #suuntomurah
#malaysiafitness #malaysiafit #suuntomalaysia #fitnessband #runningkaki #marathonkl #jomfit #runningmalaysia #malaysiarunners #marathonmalaysia #klmarathon #harisukanmalaysia #jomkurus #jomsihat
RM2099 RM2099 RM2099 SUUNTO SPARTAN SPORT (WRIST HR) SLEEK AND STRONG MULTISPORT GPS WATCH WITH COLOR TOUCH SCREEN AND HEART RATE MONITORING Sangat sesuai untuk runners dan cyclist. Marathoners. Trail runners. Boleh dapat notification dari phone tanpa perlu keluarkan phone. Sambil recordkan heart rate. Fuh canggih dan padu. THE GPS WATCH FOR ATHLETIC MULTISPORT RACING PROOF 100m / 300 ft water resistant Battery life of 10h with Full Power 1sec GPS fix rate delivering best GPS accuracy Battery life of 16h with Power Save 1sec GPS fix rate delivering good GPS accuracy Outdoor-grade color touch screen with 3 action pushers GPS/GLONASS tracking and route navigation with real-time breadcrumb trailwith route and Point of Interest navigation GPS altitude for measuring ascent and descent values during workout Digital tilt compensated compass DAILY USE AND CONNECTIVITY Customizable watch faces 24/7 activity monitoring with steps and calories View of steps and calories from last seven days / 30 days in Suunto Movescount Mobile sync with Suunto Movescount App for iOS and Android, push notifications to watch Suunto Spartan watches are Bluetooth Smart compatible, not compatible with ANT+™ http://www.suunto.com/Products/sports-watches/Suunto-Spartan-Sport/Suunto-Spartan-Sport-Black-HR/ Recommended​ Retail Price RM2499 My price RM2099 Great price for a great product. Please contact me at 0132289861 for more details. www.wasap.my/60132289861 #suunto  #suuntospartansporthr  #spartansporthr  #smartwatch  #fitnesswatch  #sayajualsmartwatch  #sayajualsuunto  #fitness  #fitnessmalaysia  #fitmalaysia  #suuntomurah  #malaysiafitness  #malaysiafit  #suuntomalaysia  #fitnessband  #runningkaki  #marathonkl  #jomfit  #runningmalaysia  #malaysiarunners  #marathonmalaysia  #klmarathon  #harisukanmalaysia  #jomkurus  #jomsihat 
RM2259 RM2259 RM2259

SUUNTO SPARTAN SPORT/WRIST BARO

The GPS watch for athletic multisport

Spartan Sport: Battery life 10h in training mode (up to 80h with Power Save Options)

Spartan Sport Wrist HR / Baro: Battery life 10h in training mode (up to 40h with Power Save Options)

Steel bezel, mineral crystal glassOutdoor-grade color touch screen100 m water resistance

Barometric altitude (Sport Wrist HR Baro)GPS/GLONASS route navigation with POIs and breadcrumb view

Sport expertise and support for over 80 sports with racing and interval use

Comes in Stealth or Amber

Retail RM2699

My price RM2259 RM2259

0132289861 for more details and special price.

#suuntomalaysia #suuntospartantrainer #pushthecitylimits
#ufl #suunto #suuntospartansporthr #spartansporthr #smartwatch #fitnesswatch #sayajualsmartwatch #sayajualsuunto #fitness
#fitnessmalaysia #fitmalaysia #suuntomurah
#malaysiafitness #malaysiafit #suuntomalaysia #fitnessband #runningkaki #marathonkl #jomfit #runningmalaysia #malaysiarunners #marathonmalaysia #klmarathon #harisukanmalaysia #jomkurus #jomsihat
RM2259 RM2259 RM2259 SUUNTO SPARTAN SPORT/WRIST BARO The GPS watch for athletic multisport Spartan Sport: Battery life 10h in training mode (up to 80h with Power Save Options) Spartan Sport Wrist HR / Baro: Battery life 10h in training mode (up to 40h with Power Save Options) Steel bezel, mineral crystal glassOutdoor-grade color touch screen100 m water resistance Barometric altitude (Sport Wrist HR Baro)GPS/GLONASS route navigation with POIs and breadcrumb view Sport expertise and support for over 80 sports with racing and interval use Comes in Stealth or Amber Retail RM2699 My price RM2259 RM2259 0132289861 for more details and special price. #suuntomalaysia  #suuntospartantrainer  #pushthecitylimits  #ufl  #suunto  #suuntospartansporthr  #spartansporthr  #smartwatch  #fitnesswatch  #sayajualsmartwatch  #sayajualsuunto  #fitness  #fitnessmalaysia  #fitmalaysia  #suuntomurah  #malaysiafitness  #malaysiafit  #suuntomalaysia  #fitnessband  #runningkaki  #marathonkl  #jomfit  #runningmalaysia  #malaysiarunners  #marathonmalaysia  #klmarathon  #harisukanmalaysia  #jomkurus  #jomsihat 
RM670 RM670 RM670

Polar M200

Fitness watch lengkap dengan HR dan GPS.

Waterproof 30m. Boleh bawak mandi dan berenang.

Sleep tracker.

Smart notification.

Bateri 6 jam kalau guna GPS berterusan.

Kalau sbgai tracker tahan 3-4 minggu.

https://www.polar.com/en/products/sport/M200

Retail price RM779

Special price for today until Sunday

RM670 RM670 RM670 RM670

Call/sms/whatsapp/pm utk harga terbaik.

013 2289 861

www.wasap.my/60132289861

#sayajualpolar #suuntomalaysia #suuntospartantrainer #pushthecitylimits
#ufl #suunto #suuntospartansporthr #spartansporthr #smartwatch #fitnesswatch #sayajualsmartwatch #sayajualsuunto #fitness
#fitnessmalaysia #fitmalaysia #suuntomurah
#malaysiafitness #malaysiafit #suuntomalaysia #fitnessband #runningkaki #marathonkl #jomfit #runningmalaysia #malaysiarunners #marathonmalaysia #klmarathon #harisukanmalaysia #jomkurus #jomsihat
RM670 RM670 RM670 Polar M200 Fitness watch lengkap dengan HR dan GPS. Waterproof 30m. Boleh bawak mandi dan berenang. Sleep tracker. Smart notification. Bateri 6 jam kalau guna GPS berterusan. Kalau sbgai tracker tahan 3-4 minggu. https://www.polar.com/en/products/sport/M200 Retail price RM779 Special price for today until Sunday RM670 RM670 RM670 RM670 Call/sms/whatsapp/pm utk harga terbaik. 013 2289 861 www.wasap.my/60132289861 #sayajualpolar  #suuntomalaysia  #suuntospartantrainer  #pushthecitylimits  #ufl  #suunto  #suuntospartansporthr  #spartansporthr  #smartwatch  #fitnesswatch  #sayajualsmartwatch  #sayajualsuunto  #fitness  #fitnessmalaysia  #fitmalaysia  #suuntomurah  #malaysiafitness  #malaysiafit  #suuntomalaysia  #fitnessband  #runningkaki  #marathonkl  #jomfit  #runningmalaysia  #malaysiarunners  #marathonmalaysia  #klmarathon  #harisukanmalaysia  #jomkurus  #jomsihat 
MAKANAN RENDAH GI MUDAH KENYANG LAMA!
.
Makanan rendah GI akan buat kita kenyang lebih lama dan tak letih tiada tenaga. Sebaliknya makanan tinggi GI akan buat kita akan lapar cepat dan tak tahan bila berdiet.
.
Makanan rendah GI biasanya makanan natural dan makanan tinggi GI biasanya makanan berproses dan bergoreng.Kunci kejayaan turun berat badan adalah kemahiran memilih makanan rendah GI serta banyakkan minum air.
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake June 2018, personal dan group coaching bersama Online ELITE Team Transformasi KURUS 30 HARI June.
.
🌟PENDAFTARAN TAHUN BARU 2018 SUDAH DI BUKA
SLOT TERHAD
.
#youcanloseweightfunway
.
 Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #eatclean #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #kurusmudahdanselamat
MAKANAN RENDAH GI MUDAH KENYANG LAMA! . Makanan rendah GI akan buat kita kenyang lebih lama dan tak letih tiada tenaga. Sebaliknya makanan tinggi GI akan buat kita akan lapar cepat dan tak tahan bila berdiet. . Makanan rendah GI biasanya makanan natural dan makanan tinggi GI biasanya makanan berproses dan bergoreng.Kunci kejayaan turun berat badan adalah kemahiran memilih makanan rendah GI serta banyakkan minum air. . Cabaran Turun Berat Badan Intake June 2018, personal dan group coaching bersama Online ELITE Team Transformasi KURUS 30 HARI June. . 🌟PENDAFTARAN TAHUN BARU 2018 SUDAH DI BUKA SLOT TERHAD . #youcanloseweightfunway  . Coach Khalid 0172305309 . #kurussebelumraya  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #rapi  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #eatclean  #eathealthy  #dietseimbang  #turun5kgsebulan  #sizebesar  #cabaranturunberatbadan  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #jamu  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #kurusmudahdanselamat 
The #best of all #gift around any #Eid is the #presence of a #happy #family all wrapped up in #eachother ..#eidmubarak !. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
. .
.
.
.
We are your Personal Wellness Coach .
.
.
WA📲COACH ESYA 0129737007 .
WA📲COACH AJEM 0179737822.
👇🏻👇🏻📋📋ONLINE📋📋👇🏻👇🏻
👩🏼‍💻👨🏻‍💻 @coach_esya .
.
.
**the product s are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
.
.
#relationships #foodlover #fatherhood  #motherhood #teamrayanogori #siblings #skincare #mylove #ootd #makabah #sister #tilljannah #siblings #ootdraya #weightloss #hariraya #momanddad #gainweight #jomsihat #bestfriend #lovestory #blessed #coachlovers
The #best  of all #gift  around any #Eid  is the #presence  of a #happy  #family  all wrapped up in #eachother  ..#eidmubarak  !. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . We are your Personal Wellness Coach . . . WA📲COACH ESYA 0129737007 . WA📲COACH AJEM 0179737822. 👇🏻👇🏻📋📋ONLINE📋📋👇🏻👇🏻 👩🏼‍💻👨🏻‍💻 @coach_esya . . . **the product s are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. . . #relationships  #foodlover  #fatherhood  #motherhood  #teamrayanogori  #siblings  #skincare  #mylove  #ootd  #makabah  #sister  #tilljannah  #siblings  #ootdraya  #weightloss  #hariraya  #momanddad  #gainweight  #jomsihat  #bestfriend  #lovestory  #blessed  #coachlovers 
When moon of #Eid arises it makes all of us so #happy and excited. May all of your times be full of such an amusing #excitement and #happiness .. Happy Eid Day! . .
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
. .
.
.
.
We are your Personal Wellness Coach .
.
.
WA📲COACH ESYA 0129737007 .
WA📲COACH AJEM 0179737822.
👇🏻👇🏻📋📋ONLINE📋📋👇🏻👇🏻
👩🏼‍💻👨🏻‍💻 @coach_esya .
.
.
**the product s are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
.
.
#husbandandwife #jomkurus #relationships #foodlover #fatherhood  #motherhood #eidmubarak #3rdsyawal #skincare #mylove #ootd #makabah #sister #tilljannah #siblings #ootdraya #hariraya #weightloss #hariraya #momanddad #gainweight #jomsihat #bestfriend #lovestory #blessed #life #coachlovers
When moon of #Eid  arises it makes all of us so #happy  and excited. May all of your times be full of such an amusing #excitement  and #happiness  .. Happy Eid Day! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . We are your Personal Wellness Coach . . . WA📲COACH ESYA 0129737007 . WA📲COACH AJEM 0179737822. 👇🏻👇🏻📋📋ONLINE📋📋👇🏻👇🏻 👩🏼‍💻👨🏻‍💻 @coach_esya . . . **the product s are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. . . #husbandandwife  #jomkurus  #relationships  #foodlover  #fatherhood  #motherhood  #eidmubarak  #3rdsyawal  #skincare  #mylove  #ootd  #makabah  #sister  #tilljannah  #siblings  #ootdraya  #hariraya  #weightloss  #hariraya  #momanddad  #gainweight  #jomsihat  #bestfriend  #lovestory  #blessed  #life  #coachlovers 
No shadows to depress you. Only joys to surround you. Allah #himself to #bless you. These are my #wishes for you. #Today #tomorrow and #everyday ... #EidMubarak !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
. .
.
.
.
We are your Personal Wellness Coach .
.
.
WA📲COACH ESYA 0129737007 .
WA📲COACH AJEM 0179737822.
👇🏻👇🏻📋📋ONLINE📋📋👇🏻👇🏻
👩🏼‍💻👨🏻‍💻 @coach_esya .
.
.
**the product s are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
.
.
#parents #relationships #foodlover #fatherhood  #motherhood #eidmubarak #siblings #skincare #mylove #ootd #makabah #sister #tilljannah #siblings #ootdraya #hariraya #weightloss #teamrayanismilan #momanddad #gainweight #jomsihat #lovestory #blessed #coachlover
No shadows to depress you. Only joys to surround you. Allah #himself  to #bless  you. These are my #wishes  for you. #Today  #tomorrow  and #everyday  ... #EidMubarak  !! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . We are your Personal Wellness Coach . . . WA📲COACH ESYA 0129737007 . WA📲COACH AJEM 0179737822. 👇🏻👇🏻📋📋ONLINE📋📋👇🏻👇🏻 👩🏼‍💻👨🏻‍💻 @coach_esya . . . **the product s are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. . . #parents  #relationships  #foodlover  #fatherhood  #motherhood  #eidmubarak  #siblings  #skincare  #mylove  #ootd  #makabah  #sister  #tilljannah  #siblings  #ootdraya  #hariraya  #weightloss  #teamrayanismilan  #momanddad  #gainweight  #jomsihat  #lovestory  #blessed  #coachlover