an online Instagram web viewer

#jomkurussihat medias

Photos

HOT ITEMS

Selepas makan tak ingat badan😄

Ramadan kurus masuk syawal gemuk semula😅😅 Jom order set kurus shaklee

0179521151

#shaklee #shakleemalaysia #kurussihat #kempisperut #sihatdancantik #jomkurussihat 
##detox
Gabungan Kopi kesihatan secret Correa :

1) Biji Kopi muda / green muda
> Potong kolestrol

2) Garcinia Cambogia / asam keping
> Buang toksid , hakis lemak. Antioxidan

3) L-Carnitine
> Ubah lemak Kepada energy. Tingkatkan antibody. Membesarkan salur darah.

4) Hoodia / kaktus
> Pembakaran lemak. Lembab dan cantikkan kulit. Tahan lapar. Antiradang.

5) Kurma
> Antioxidan yang tinggi. Makanan sunah. Tinggi mineral n vitamin. Cegah sakit sendi. Cegah strok. Cegah insomnia. Agen Singkir lemak yang bagus. Kurangkan sakit lupa/nyanyuk. Panaskan badan. Atasi masalah keputihan

6) Madu
> Makanan sunah. Hilangkan batuk n kahak. Hilangkan alergy dan resdung. Anti fungus . Tingkatkan stamina. Tingkatkan kesuburan. Cegah stress. Beri tenaga. Kecilkan pori2. Cegahkan jerawat. Cantikkan rambut.

Jom order sekarang 📲 017-6227083

#secretcorrea #secretcoffee #kopisedap #kopikesihatan #kopi #kopikurus #kopicantik #kopidetox #kopibijihijau #kopiviral #kopitahanlapar #sayangraya #kuruscepat #kuruscaraselamat #kurustanpaubat #baazaronline #baazarpaknil #produkkurus #produkmuslim #produklaris #promosiraya #cikguseo #cikgu #youcanduit #teamrayajohor #jomkurussihat #jomkurus #gastrik #malaysiaonlinestore #instaonline
Gabungan Kopi kesihatan secret Correa : 1) Biji Kopi muda / green muda > Potong kolestrol 2) Garcinia Cambogia / asam keping > Buang toksid , hakis lemak. Antioxidan 3) L-Carnitine > Ubah lemak Kepada energy. Tingkatkan antibody. Membesarkan salur darah. 4) Hoodia / kaktus > Pembakaran lemak. Lembab dan cantikkan kulit. Tahan lapar. Antiradang. 5) Kurma > Antioxidan yang tinggi. Makanan sunah. Tinggi mineral n vitamin. Cegah sakit sendi. Cegah strok. Cegah insomnia. Agen Singkir lemak yang bagus. Kurangkan sakit lupa/nyanyuk. Panaskan badan. Atasi masalah keputihan 6) Madu > Makanan sunah. Hilangkan batuk n kahak. Hilangkan alergy dan resdung. Anti fungus . Tingkatkan stamina. Tingkatkan kesuburan. Cegah stress. Beri tenaga. Kecilkan pori2. Cegahkan jerawat. Cantikkan rambut. Jom order sekarang 📲 017-6227083 #secretcorrea  #secretcoffee  #kopisedap  #kopikesihatan  #kopi  #kopikurus  #kopicantik  #kopidetox  #kopibijihijau  #kopiviral  #kopitahanlapar  #sayangraya  #kuruscepat  #kuruscaraselamat  #kurustanpaubat  #baazaronline  #baazarpaknil  #produkkurus  #produkmuslim  #produklaris  #promosiraya  #cikguseo  #cikgu  #youcanduit  #teamrayajohor  #jomkurussihat  #jomkurus  #gastrik  #malaysiaonlinestore  #instaonline 
[HOT] Rahsia V- shape @ekinmawi kini telah terbongkar, sebelum ni netizen-netizen fikirkan ekin buat BOTOX. Haa tula kena tanya tuan badan dulu jangan main serkap jarang je tau almakkumlah bulan Ramadhan ni kena banyak berbaik sangka.

Jom dengar bagaimana ekinmawi amalkan sehingga wajah beliau kembali zaman anak dara

Order sekarang 📲📲 0176227083
[HOT] Rahsia V- shape @ekinmawi kini telah terbongkar, sebelum ni netizen-netizen fikirkan ekin buat BOTOX. Haa tula kena tanya tuan badan dulu jangan main serkap jarang je tau almakkumlah bulan Ramadhan ni kena banyak berbaik sangka. Jom dengar bagaimana ekinmawi amalkan sehingga wajah beliau kembali zaman anak dara Order sekarang 📲📲 0176227083
HERB-LAX dan Sembelit.
.
Herb-lax Shaklee, julap lembut yang dirumus khas dari 9 jenis herba berfungsi bagi membantu mengatasi masalah sembelit dan kurang lawas kita. Bagaimana?
.
🌿Buckhorn Bark - lembutkan najis bagi mudah bergerak dan beri kelembapan pada usus
.
🌿Licorice Root - bantu dalam proses detoksifikasi
.
🌿Fennel Seeds - mengeluarkan toksin dari usus dan badan akibat pengumpulan makaan yang berlebihan dan bantu pencernaan bagi masalah kembung perut.
.
🌿Anise Seeds - merangsang pengeluaran jus gastrik dari perut untuk bantu proses pencernaan
.
🌿Rhubarb Root - digunakan sebagai antibodi
.
🌿Blue Malva Flower - detoksifikasi dan imbangi tekstur kulit
.
🌿Culver's Root - bantu masalah terlebih air dam tubuh dan asma
.
🌿Alfalfa Leaf - membersihkan hati, darah dan usus
.
🌿Senna Leaf - merangsang tindakan pembersihan pada usus dan perut, kurangkan resapa nlemak dan cepatkan proses detoksifikasi.
.
.
Kita umpamakan dengan longkang yang tersumbat. Ada seribu satu macam khazanah dalam longkang. Sampah, plastik, pasir, daun kering dan lain2 lagi. Macam mana nak clearkan longkang tersumbat tu.
.
Kita mesti memerlukan sesuatu spt contoh batang penyapu atau batang kayu atau alirkan dengan aliran air deras untuk menolak sampah2 dalam longkang yang tersumbat tu. Tolak semua kotoran yang menyebabkan longkang tersumbat tu ke kawasan yang memudahkan kita buang kokotoran yang ada.
.
Sama juga dengan usus kita. Dengan pengambilan dose yang ditetapkan, telan julap lembut Herblax dan ia akan mengambil masa sekurang-kurangnya 6 jam untuk mencuci khazanah yang tersumbat dalam usus untuk dikeluarkan secara total. Bersih tanpa meninggalkan kotoran.
.
Apabila usus bersih, masalah sembelit akan hilang dan perut idaman akan kelihatan flat dan tak buncit lagi. Andai anda kurang menjaga kesihatan usus anda, pelbagai penyakit boleh hadir kerana usus tidak dibersihkan secara sempurna. Bak kata orang, Perut tu punca segala penyakit terjadi.So, sayangi usus anda.
.
☎wasap➡019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #codshakleejbnpasirgudang #kempiskanperutbuncit #setkurushaklee #nakkuruskanbadan #jomkurussihat
HERB-LAX dan Sembelit. . Herb-lax Shaklee, julap lembut yang dirumus khas dari 9 jenis herba berfungsi bagi membantu mengatasi masalah sembelit dan kurang lawas kita. Bagaimana? . 🌿Buckhorn Bark - lembutkan najis bagi mudah bergerak dan beri kelembapan pada usus . 🌿Licorice Root - bantu dalam proses detoksifikasi . 🌿Fennel Seeds - mengeluarkan toksin dari usus dan badan akibat pengumpulan makaan yang berlebihan dan bantu pencernaan bagi masalah kembung perut. . 🌿Anise Seeds - merangsang pengeluaran jus gastrik dari perut untuk bantu proses pencernaan . 🌿Rhubarb Root - digunakan sebagai antibodi . 🌿Blue Malva Flower - detoksifikasi dan imbangi tekstur kulit . 🌿Culver's Root - bantu masalah terlebih air dam tubuh dan asma . 🌿Alfalfa Leaf - membersihkan hati, darah dan usus . 🌿Senna Leaf - merangsang tindakan pembersihan pada usus dan perut, kurangkan resapa nlemak dan cepatkan proses detoksifikasi. . . Kita umpamakan dengan longkang yang tersumbat. Ada seribu satu macam khazanah dalam longkang. Sampah, plastik, pasir, daun kering dan lain2 lagi. Macam mana nak clearkan longkang tersumbat tu. . Kita mesti memerlukan sesuatu spt contoh batang penyapu atau batang kayu atau alirkan dengan aliran air deras untuk menolak sampah2 dalam longkang yang tersumbat tu. Tolak semua kotoran yang menyebabkan longkang tersumbat tu ke kawasan yang memudahkan kita buang kokotoran yang ada. . Sama juga dengan usus kita. Dengan pengambilan dose yang ditetapkan, telan julap lembut Herblax dan ia akan mengambil masa sekurang-kurangnya 6 jam untuk mencuci khazanah yang tersumbat dalam usus untuk dikeluarkan secara total. Bersih tanpa meninggalkan kotoran. . Apabila usus bersih, masalah sembelit akan hilang dan perut idaman akan kelihatan flat dan tak buncit lagi. Andai anda kurang menjaga kesihatan usus anda, pelbagai penyakit boleh hadir kerana usus tidak dibersihkan secara sempurna. Bak kata orang, Perut tu punca segala penyakit terjadi.So, sayangi usus anda. . ☎wasap➡019.7211161 #shakleebandarbaruudajb  #codshakleejbnpasirgudang  #kempiskanperutbuncit  #setkurushaklee  #nakkuruskanbadan  #jomkurussihat 
Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Dan Batin😍😍
Fat to fit 24 nutrition .
.
.
.
.
.
#jomberbuka #salamramadhan #coachherbalife #sayajualherbalife #sayajual #jomkurussihat #ringankanbumi
KECIL BENTUK NYA, BESAR KALORI NYA..
.
Satu donat yang kita makan setara dengan setengah cup nasi dan dada ayam lengkap. Wowwwww...
.
Pilih makanan dengan bijak yahh
-
#buanglemak #perutbuncit #menudiet #kurusdalam2minggu #penurunberatbadan #caradiet #kurussebelumkahwin #kuruslangsing #kuruscantik #kurussebelumraya #kurusmudah #tehdetox #tipskurus #klubna #supplementkurus #nakkuruscepat #kurusselamat #jomkurussihat #sayanakkurus #dietseimbang #kurussehat #kurusalami #carakurusbadan #obatpenurunberatbadan
KECIL BENTUK NYA, BESAR KALORI NYA.. . Satu donat yang kita makan setara dengan setengah cup nasi dan dada ayam lengkap. Wowwwww... . Pilih makanan dengan bijak yahh - #buanglemak  #perutbuncit  #menudiet  #kurusdalam2minggu  #penurunberatbadan  #caradiet  #kurussebelumkahwin  #kuruslangsing  #kuruscantik  #kurussebelumraya  #kurusmudah  #tehdetox  #tipskurus  #klubna  #supplementkurus  #nakkuruscepat  #kurusselamat  #jomkurussihat  #sayanakkurus  #dietseimbang  #kurussehat  #kurusalami  #carakurusbadan  #obatpenurunberatbadan 
Ramadan akan meninggalkan kita semoga amalan di terima Allah insya Allah Amin. Semoga panjang umur ramadan tahun depan.. Fat to fit 24 nutrition .
Selamat berbuka... 😍😍😋😋
.
.
.
.
.
#jomberbuka #salamramadhan #coachherbalife #sayajualherbalife #sayajual #jomkurussihat #ringankanbumi
Masyallah jarang jumpa jalan penyelesaian mcm ni !! Bukan susah pun haa . Just goncang then minum ja 🔥💕 Apa lagi Dm atau Ws lah number saya sekarang !!
#malaysia #jomkurussihat #jomkurus #jomcantikraya #jomcantiksamasama #jomlawaberjemaah
Sahabat masa raya, lawa sampul sahabat bagi tq2😍😍.
Stock raya jangan putus💪💪
Fat to fit 24 nutrition .
.
.
.
.
.
#jomberbuka #salamramadhan #coachherbalife #sayajualherbalife #sayajual #jomkurussihat #ringankanbumi
TAK PENTING PUN, MAKAN JE SELAGI BOLEH MAKAN !

Makanlah, makan selagi boleh makan sok nak bangun pun kena pakai kren Jamal Honey PD yang angkat, baru tahu!

Dulu kb macam ni makanlah selagi boleh makan ada aku kisah! Memang orang tak kisah tapi ko yang bawa berat badan ko sendiri.

Zasshhh terus tersedar dari mimpi, yela sampai bila nak gemuk, bukan tak boleh kurus displin je kurang!

Nak kurus bukan saja nak cantik, senang nak solat, kaki tak lenguh2, tak cepat penat, senang nak bangun, jarang kebas2, senang nak cari baju.

Dahlah malas nak bersenam, lepas tu ada hati nak kurus ?? Ini kb lah dulu, sengal tak tahu apa diet sihat, bila dah join class #detox hah baru faham.

Tak ada agen pembakar lemak2 dalam badan macam mana nak kurus walaupun dah jaga makan, makanan dan toksin terperap tak keluar keluar, melekat dlm badan.

Lepas consume 3 agen utama ni Dtx, Herblax n Alfafa hah barulah maintain, belum capai berat idaman tapi Alhamdulillah bila baju raya yg kb tempah sebelum raya banyak nak kena auter, hahhhhh nampak?? Takkan baca je kotttt, meh kita sama2 kurus dan sihat 😊 📲 011 26150682

#agentsahshaklee #raya #hariraya #jomkurus  #jombuanglemak #jomkurussihat #naksihat #nakkuruskanbadan #kuruscepat #kurusdansihat #kurus #obatkurus #nur #dramasangat #shakleemalaysia #shakleemurah #codshakleepd #shakleepdpilah #shakleeportdickson #shakleerompin #shakleeserembanjaya #shakleesenawang #shakleetampin #shakleetelukkemang #shakleelukut #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #detox #shakleepahang #shakleerompinpahang #shakleemalaysia
TAK PENTING PUN, MAKAN JE SELAGI BOLEH MAKAN ! Makanlah, makan selagi boleh makan sok nak bangun pun kena pakai kren Jamal Honey PD yang angkat, baru tahu! Dulu kb macam ni makanlah selagi boleh makan ada aku kisah! Memang orang tak kisah tapi ko yang bawa berat badan ko sendiri. Zasshhh terus tersedar dari mimpi, yela sampai bila nak gemuk, bukan tak boleh kurus displin je kurang! Nak kurus bukan saja nak cantik, senang nak solat, kaki tak lenguh2, tak cepat penat, senang nak bangun, jarang kebas2, senang nak cari baju. Dahlah malas nak bersenam, lepas tu ada hati nak kurus ?? Ini kb lah dulu, sengal tak tahu apa diet sihat, bila dah join class #detox  hah baru faham. Tak ada agen pembakar lemak2 dalam badan macam mana nak kurus walaupun dah jaga makan, makanan dan toksin terperap tak keluar keluar, melekat dlm badan. Lepas consume 3 agen utama ni Dtx, Herblax n Alfafa hah barulah maintain, belum capai berat idaman tapi Alhamdulillah bila baju raya yg kb tempah sebelum raya banyak nak kena auter, hahhhhh nampak?? Takkan baca je kotttt, meh kita sama2 kurus dan sihat 😊 📲 011 26150682 #agentsahshaklee  #raya  #hariraya  #jomkurus  #jombuanglemak  #jomkurussihat  #naksihat  #nakkuruskanbadan  #kuruscepat  #kurusdansihat  #kurus  #obatkurus  #nur  #dramasangat  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #codshakleepd  #shakleepdpilah  #shakleeportdickson  #shakleerompin  #shakleeserembanjaya  #shakleesenawang  #shakleetampin  #shakleetelukkemang  #shakleelukut  #shakleebandarsunggala  #shakleebandarspringhill  #detox  #shakleepahang  #shakleerompinpahang  #shakleemalaysia 
TAK PENTING PUN, MAKAN JE SELAGI BOLEH MAKAN !

Makanlah, makan selagi boleh makan sok nak bangun pun kena pakai kren Jamal Honey PD yang angkat, baru tahu!

Dulu kb macam ni makanlah selagi boleh makan ada aku kisah! Memang orang tak kisah tapi ko yang bawa berat badan ko sendiri.

Zasshhh terus tersedar dari mimpi, yela sampai bila nak gemuk, bukan tak boleh kurus displin je kurang!

Nak kurus bukan saja nak cantik, senang nak solat, kaki tak lenguh2, tak cepat penat, senang nak bangun, jarang kebas2, senang nak cari baju.

Dahlah malas nak bersenam, lepas tu ada hati nak kurus ?? Ini kb lah dulu, sengal tak tahu apa diet sihat, bila dah join class #detox hah baru faham.

Tak ada agen pembakar lemak2 dalam badan macam mana nak kurus walaupun dah jaga makan, makanan dan toksin terperap tak keluar keluar, melekat dlm badan.

Lepas consume 3 agen utama ni Dtx, Herblax n Alfafa hah barulah maintain, belum capai berat idaman tapi Alhamdulillah bila baju raya yg kb tempah sebelum raya banyak nak kena auter, hahhhhh nampak?? Takkan baca je kotttt, meh kita sama2 kurus dan sihat 😊 📲 011 26150682

#agentsahshaklee #raya #hariraya #jomkurus  #jombuanglemak #jomkurussihat #naksihat #nakkuruskanbadan #kuruscepat #kurusdansihat #kurus #obatkurus #nur #dramasangat #shakleemalaysia #shakleemurah #codshakleepd #shakleepdpilah #shakleeportdickson #shakleerompin #shakleeserembanjaya #shakleesenawang #shakleetampin #shakleetelukkemang #shakleelukut #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #detox #shakleepahang #shakleerompinpahang #shakleemalaysia
TAK PENTING PUN, MAKAN JE SELAGI BOLEH MAKAN ! Makanlah, makan selagi boleh makan sok nak bangun pun kena pakai kren Jamal Honey PD yang angkat, baru tahu! Dulu kb macam ni makanlah selagi boleh makan ada aku kisah! Memang orang tak kisah tapi ko yang bawa berat badan ko sendiri. Zasshhh terus tersedar dari mimpi, yela sampai bila nak gemuk, bukan tak boleh kurus displin je kurang! Nak kurus bukan saja nak cantik, senang nak solat, kaki tak lenguh2, tak cepat penat, senang nak bangun, jarang kebas2, senang nak cari baju. Dahlah malas nak bersenam, lepas tu ada hati nak kurus ?? Ini kb lah dulu, sengal tak tahu apa diet sihat, bila dah join class #detox  hah baru faham. Tak ada agen pembakar lemak2 dalam badan macam mana nak kurus walaupun dah jaga makan, makanan dan toksin terperap tak keluar keluar, melekat dlm badan. Lepas consume 3 agen utama ni Dtx, Herblax n Alfafa hah barulah maintain, belum capai berat idaman tapi Alhamdulillah bila baju raya yg kb tempah sebelum raya banyak nak kena auter, hahhhhh nampak?? Takkan baca je kotttt, meh kita sama2 kurus dan sihat 😊 📲 011 26150682 #agentsahshaklee  #raya  #hariraya  #jomkurus  #jombuanglemak  #jomkurussihat  #naksihat  #nakkuruskanbadan  #kuruscepat  #kurusdansihat  #kurus  #obatkurus  #nur  #dramasangat  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #codshakleepd  #shakleepdpilah  #shakleeportdickson  #shakleerompin  #shakleeserembanjaya  #shakleesenawang  #shakleetampin  #shakleetelukkemang  #shakleelukut  #shakleebandarsunggala  #shakleebandarspringhill  #detox  #shakleepahang  #shakleerompinpahang  #shakleemalaysia 
Tips to eating healthy- invest on a good air fryer!
.
I will never nor would I ever boil my chicken!
.
That’s why I invest on a good air fryer. It’s easy, healthy, convenient, save time, easy to clean and I can enjoy my fry chicken. Worth every penny I spend on it.
.
If you need guidance for meal plan and workout program, join my online weight loss program coaching, we will coach you, share tips, healthy recipe and workout program you can do at home or gym. 📲 014-3146102 or click link at my bio
.
#healthylifestyle #jomkurussihat #jomkurus #kuruscantik #fitnesslifestyle #fitmom #fitfam #fitnessislife #fitnesslifestyle #fitnessmotivation #weightlossjourney #healthyfood #ilovemyjob #breakfast #healthyfood #resipisihat  #superfood #foodporn #healthyrecipe #breakfastonthego #dinner #proteinenergyballs #healthyrecipe #asiansalad #veggies #cleanfood #chickenairfryer
Tips to eating healthy- invest on a good air fryer! . I will never nor would I ever boil my chicken! . That’s why I invest on a good air fryer. It’s easy, healthy, convenient, save time, easy to clean and I can enjoy my fry chicken. Worth every penny I spend on it. . If you need guidance for meal plan and workout program, join my online weight loss program coaching, we will coach you, share tips, healthy recipe and workout program you can do at home or gym. 📲 014-3146102 or click link at my bio . #healthylifestyle  #jomkurussihat  #jomkurus  #kuruscantik  #fitnesslifestyle  #fitmom  #fitfam  #fitnessislife  #fitnesslifestyle  #fitnessmotivation  #weightlossjourney  #healthyfood  #ilovemyjob  #breakfast  #healthyfood  #resipisihat  #superfood  #foodporn  #healthyrecipe  #breakfastonthego  #dinner  #proteinenergyballs  #healthyrecipe  #asiansalad  #veggies  #cleanfood  #chickenairfryer 
Bila berada di kg dan kau masih nk mkn mknn yg berkhasiat dan xde minyak..
.
Sedap ya amatttt 👍🏻👍🏻👍🏻 lg rare cara masakan tu.. .
Perghh terbaikklaaaa 💃🏼💃🏼💃🏼
.
Inginkan tips makanan sihat?? Jom join group kami skrg.. #kurusdansihatsebelumdanselepasraya 💥💥💥💥
.
Whtsapp utk mklumat lanjut :-
📲coach dee : 0122079746
📲coach lea : 0132555084
.
#jomkurussihat #iamherbalife #askmehow #jomkurussebelumraya #srikembangan #raya2018 #kurusselepasraya
Bila berada di kg dan kau masih nk mkn mknn yg berkhasiat dan xde minyak.. . Sedap ya amatttt 👍🏻👍🏻👍🏻 lg rare cara masakan tu.. . Perghh terbaikklaaaa 💃🏼💃🏼💃🏼 . Inginkan tips makanan sihat?? Jom join group kami skrg.. #kurusdansihatsebelumdanselepasraya  💥💥💥💥 . Whtsapp utk mklumat lanjut :- 📲coach dee : 0122079746 📲coach lea : 0132555084 . #jomkurussihat  #iamherbalife  #askmehow  #jomkurussebelumraya  #srikembangan  #raya2018  #kurusselepasraya 
Fat to fit 24 nutrition .
Selamat berbuka... 😍😍😋😋Fat to fit 24 nutrition .
Selamat berbuka... 😍😍😋😋
.
.
.
.
.
#jomberbuka #salamramadhan #coachherbalife #sayajualherbalife #sayajual #jomkurussihat #ringankanbumi
.
.
.
.
.
#jomberbuka #salamramadhan #coachherbalife #sayajualherbalife #sayajual #jomkurussihat #ringankanbumi
KHAS UNTUK BERAT 60KG KE 120Kg ATAS
ada siapa2 nak rahsia kempis perut/turun berat dengan pantas x?
3 hari lost 3kg!!
7 hari lost 5kg!!
1 bulan lost 10kg!! Komen PM @ Tinggalkan Nophone
#jusdeinakemaman 
#jomkurussihat 
#jusdiena 
#jomkurussebelumraya
CINCH SHAKE COKLAT MEMAMG SEDAP !!!
.
.
Cinch Shake ni sesuai bagi korang yang..
.
.
nak kurus cepat?
tak nak makan nasi?
Tak nak makan berat?

Solusinya..Jom minum  CINCH SHAKE MIX sebagai meal replacement.

memang terbukti kurus lebih cepat sebab cinch shake ni rendah kalori, boost up energy , tinggi fiber dan protein untuk kenyang lebih lama.

rasanya pun sedap! manis berlemak!Manis asli ye bukan gula tambahan 😊😊
. .
Ada 3 perisa tau ! saya suka latte ,jom pilih perisa korang ..
.
.
☎wassap➡011.10101830 
#shaklee#shakleebyraihan#shakleecodjb#codshakleejb
#shakleebandarbaruudajb #shakleetamandaya #shakleeJohormurah #shakleejb#cinchshakeshakleemurah #shakleejohorbahru #giftreview #nur #shakleebandarbaruudajb #hargamahasiswa #hargamurahgila #ctdk #shakleejb#shakleelarkin #kurusdenganselamat #kurusdanmurah#nakshakleemurahcarisaya #jomkurussihat
CINCH SHAKE COKLAT MEMAMG SEDAP !!! . . Cinch Shake ni sesuai bagi korang yang.. . . nak kurus cepat? tak nak makan nasi? Tak nak makan berat? Solusinya..Jom minum CINCH SHAKE MIX sebagai meal replacement. memang terbukti kurus lebih cepat sebab cinch shake ni rendah kalori, boost up energy , tinggi fiber dan protein untuk kenyang lebih lama. rasanya pun sedap! manis berlemak!Manis asli ye bukan gula tambahan 😊😊 . . Ada 3 perisa tau ! saya suka latte ,jom pilih perisa korang .. . . ☎wassap➡011.10101830 #shaklee #shakleebyraihan #shakleecodjb #codshakleejb  #shakleebandarbaruudajb  #shakleetamandaya  #shakleeJohormurah  #shakleejb #cinchshakeshakleemurah  #shakleejohorbahru  #giftreview  #nur  #shakleebandarbaruudajb  #hargamahasiswa  #hargamurahgila  #ctdk  #shakleejb #shakleelarkin  #kurusdenganselamat  #kurusdanmurah #nakshakleemurahcarisaya  #jomkurussihat 
• • • • •
❤TESTIMONI❤
.
SAUNA SUIT ATAU JACKET SAUNA ni boleh dipakai bila2 masa sahaja, kemas rumah, memasak, jogging, senaman dan apa2 sahaja aktiviti yg sesuai, sauna suit ni akan membuatkan anda berpeluh 2-3 kali ganda tau! Sbb material jaket ni akan perangkap haba badan anda, so akan lebih byk berpeluh 😎
.
☑️ 013 3546429
.
Klik link di bio. .
#jacketsauna
#testimonisaunasuit
#testimonisauna
#terapiinstagram
#ajimaura
#bajusauna
#bajujogging
#pantangbersalin
#produkkurus
#zumbamalaysia
#jomkurussihat
#losyenkurus
#slimminglosyen
#raya2018
#bajuraya2018
#saunadirumah
#setsauna
#saunabajet
#saunamurah .
• • • • • ❤TESTIMONI❤ . SAUNA SUIT ATAU JACKET SAUNA ni boleh dipakai bila2 masa sahaja, kemas rumah, memasak, jogging, senaman dan apa2 sahaja aktiviti yg sesuai, sauna suit ni akan membuatkan anda berpeluh 2-3 kali ganda tau! Sbb material jaket ni akan perangkap haba badan anda, so akan lebih byk berpeluh 😎 . ☑️ 013 3546429 . Klik link di bio. . #jacketsauna  #testimonisaunasuit  #testimonisauna  #terapiinstagram  #ajimaura  #bajusauna  #bajujogging  #pantangbersalin  #produkkurus  #zumbamalaysia  #jomkurussihat  #losyenkurus  #slimminglosyen  #raya2018  #bajuraya2018  #saunadirumah  #setsauna  #saunabajet  #saunamurah  .
[TULAR] EKINMAWI SANGAT BERPUASHATI BILA GUNA LOSYEN SECRET CORREA. BENTUK MUKA BULAT DAN MULA MENAMPAKKAN DOUBLE CHIN MEMBUATKAN EKIN TEKAD SAPU LOSYEN UNTUK BENTUK MUKA V-SHAPE DAN KEMBALI SEPERTI BIASA.
.
Bukan sekadar review tau! Ni pengalaman @ekinmawi sendiri bila dah guna. Jom kita dengar apa yang Ekin nak share. Sharing is caring kan.
.
Siapa yang muka bulat tu, WAJIB tonton video ni.

Nak Dagu runcing seperti Ekin
Wasap sekarang 📲 017-6227083

#secretcorrea #daguruncing #losyen #losyenkurussejuk #losyenviral #losyensejukkurus #losyenajaib #losyensejuk #losyenkurus #produkkurus #produkbumiputera #promosiraya #produkviral #baazaronline #baazarpaknil #jomkurussihat #jomkurus #kuruscepat #kuruscaraselamat #kuruscarasihat #cepatkurus #testimonikurus #terapikurus #terlajakmurah #pinggangkerengga #bengkungmoden #berpantang #beratturun #kuruskanbadan  #malaysiaonlinestore
[TULAR] EKINMAWI SANGAT BERPUASHATI BILA GUNA LOSYEN SECRET CORREA. BENTUK MUKA BULAT DAN MULA MENAMPAKKAN DOUBLE CHIN MEMBUATKAN EKIN TEKAD SAPU LOSYEN UNTUK BENTUK MUKA V-SHAPE DAN KEMBALI SEPERTI BIASA. . Bukan sekadar review tau! Ni pengalaman @ekinmawi sendiri bila dah guna. Jom kita dengar apa yang Ekin nak share. Sharing is caring kan. . Siapa yang muka bulat tu, WAJIB tonton video ni. Nak Dagu runcing seperti Ekin Wasap sekarang 📲 017-6227083 #secretcorrea  #daguruncing  #losyen  #losyenkurussejuk  #losyenviral  #losyensejukkurus  #losyenajaib  #losyensejuk  #losyenkurus  #produkkurus  #produkbumiputera  #promosiraya  #produkviral  #baazaronline  #baazarpaknil  #jomkurussihat  #jomkurus  #kuruscepat  #kuruscaraselamat  #kuruscarasihat  #cepatkurus  #testimonikurus  #terapikurus  #terlajakmurah  #pinggangkerengga  #bengkungmoden  #berpantang  #beratturun  #kuruskanbadan  #malaysiaonlinestore 
Fresh veggies my go to meal. I love the varieties of Asian Salad. When it comes to buffet, I filled up with lots of veggies. .
.
This inspired me an idea for my next recipes. 💕
.
.
If you need guidance for meal plan and workout program, join my online weight loss program coaching, we will coach you, share tips, healthy recipe and workout program you can do at home or gym. 📲 014-3146102 or click link at my bio
.
#healthylifestyle #jomkurussihat #jomkurus #kuruscantik #fitnesslifestyle #fitmom #fitfam #fitnessislife #fitnesslifestyle #fitnessmotivation #weightlossjourney #healthyfood #tauhusumbat #ilovemyjob #breakfast #healthyfood #resipisihat  #superfood #foodporn #healthyrecipe #breakfastonthego #proteinenergyballs #healthyrecipe #asiansalad #veggies #cleanfood
Fresh veggies my go to meal. I love the varieties of Asian Salad. When it comes to buffet, I filled up with lots of veggies. . . This inspired me an idea for my next recipes. 💕 . . If you need guidance for meal plan and workout program, join my online weight loss program coaching, we will coach you, share tips, healthy recipe and workout program you can do at home or gym. 📲 014-3146102 or click link at my bio . #healthylifestyle  #jomkurussihat  #jomkurus  #kuruscantik  #fitnesslifestyle  #fitmom  #fitfam  #fitnessislife  #fitnesslifestyle  #fitnessmotivation  #weightlossjourney  #healthyfood  #tauhusumbat  #ilovemyjob  #breakfast  #healthyfood  #resipisihat  #superfood  #foodporn  #healthyrecipe  #breakfastonthego  #proteinenergyballs  #healthyrecipe  #asiansalad  #veggies  #cleanfood 
POSLAJU WALAU LAMBAT SANGAT PASTI SAMPAI. .
.
FINALLY after sebulan,  barang customer baru sampai.  Tq poslaju 😊 kerana anda juga membawa kepercayaan utk seller. .
.
Tq customer.  #JAMUNENEK .
.
#poslajumalaysia #poslajujb #poslajuseluruhmalaysia #jomkurus #jomkurussihat #detoxteamalaysia #detox #sayajualmurah
“KECEMASAN DI PAGI HARI RAYA!”
.
Sis sy dah tempah baju raya tapii tak muat bila cuba balik
.
Sis hari tuu beli baju raya ready made tapii sendat pulak dah. Hari tuu cuba semua okay je
.
Takpe tak pe uolls. Chillax kay? Chillax! Kalau korang ada masalah2 mcm ni, sis nak suggest korang minum herba asli #luslimlabeb
.
Kira macam pecutan terakhir sebelum hari raya yang dah tak lama lagii ni haaa untuk korang selesaikan masalah2 tadi tuu
.
Kalau baju raya sepasang je tahun ni, tak ke korang sedih sebab tak boleh nak pakai as dia sendat and tak muat
.
So pecutan terakhir cuba bantu diri kurangkan 1-2 size. Manatahu dengan herba asli menjadi
.
Whatsapp “SAYA NAK UBAH SIZE” dkt sis sekarang. Sis ada nak bagi free cod tauu. Rugii tak grab peluang nii. Nak tau lebih lagi. Kita sembang dkt whatsapp kay?
.
📲 Whatsapp “NAK” +60164194961📲
📲 Whatsapp “NAK” +60164194961📲
📲 Whatsapp “NAK” +60164194961📲
.
📦 Delivery within Malaysia
.
🚘 COD Petaling Jaya area
🚘 COD Kelana Jaya
🚘 COD Subang Jaya
🚘 COD Shah Alam
🚘 COD Damansara
🚘 COD Puchong
🚘 COD KL Gateway
🚘 COD KL Sentral
🚘 COD NU Sentral
🚘 COD Bangsar Village
.
#luslimlabebramadhanchallenge
#cabarankurus30hari
#sambilpuasasambilslim
#kurussebelumraya
#bilalaginakkurus
#rayasekalije
#luslimlabeb
#komborayaluslimlabeb
“KECEMASAN DI PAGI HARI RAYA!” . Sis sy dah tempah baju raya tapii tak muat bila cuba balik . Sis hari tuu beli baju raya ready made tapii sendat pulak dah. Hari tuu cuba semua okay je . Takpe tak pe uolls. Chillax kay? Chillax! Kalau korang ada masalah2 mcm ni, sis nak suggest korang minum herba asli #luslimlabeb  . Kira macam pecutan terakhir sebelum hari raya yang dah tak lama lagii ni haaa untuk korang selesaikan masalah2 tadi tuu . Kalau baju raya sepasang je tahun ni, tak ke korang sedih sebab tak boleh nak pakai as dia sendat and tak muat . So pecutan terakhir cuba bantu diri kurangkan 1-2 size. Manatahu dengan herba asli menjadi . Whatsapp “SAYA NAK UBAH SIZE” dkt sis sekarang. Sis ada nak bagi free cod tauu. Rugii tak grab peluang nii. Nak tau lebih lagi. Kita sembang dkt whatsapp kay? . 📲 Whatsapp “NAK” +60164194961📲 📲 Whatsapp “NAK” +60164194961📲 📲 Whatsapp “NAK” +60164194961📲 . 📦 Delivery within Malaysia . 🚘 COD Petaling Jaya area 🚘 COD Kelana Jaya 🚘 COD Subang Jaya 🚘 COD Shah Alam 🚘 COD Damansara 🚘 COD Puchong 🚘 COD KL Gateway 🚘 COD KL Sentral 🚘 COD NU Sentral 🚘 COD Bangsar Village . #luslimlabebramadhanchallenge  #cabarankurus30hari  #sambilpuasasambilslim  #kurussebelumraya  #bilalaginakkurus  #rayasekalije  #luslimlabeb  #komborayaluslimlabeb 
Assalamualaikum
.
KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN 
JACKET SAUNA SUIT
( Tidak Memerlukan ELEKTRIK )
. ✔Pembakaran KALORI dgn cepat
.
✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER
.
✔ Pembakaran LEMAK berterusan
.
✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah..
.
✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS)
.
✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
.
✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
.
✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
.
✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda.
.
✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan.
.
✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran
. ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan.
.
✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan.
.
BERMINAT? KLIK LINK DI BIO.
✔013 3546429
#assalamualaikum 
#jacketsaunasuit
#saunasuit
#bajusauna
#jomkurus
#bajujogging
#jomjogging
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#biteallteam
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#senamanringkas
#workoutathome
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#coachdiet
Assalamualaikum . KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN JACKET SAUNA SUIT ( Tidak Memerlukan ELEKTRIK ) . ✔Pembakaran KALORI dgn cepat . ✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER . ✔ Pembakaran LEMAK berterusan . ✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah.. . ✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS) . ✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur. . ✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh. . ✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja. . ✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda. . ✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan. . ✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran . ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan. . ✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan. . BERMINAT? KLIK LINK DI BIO. ✔013 3546429 #assalamualaikum  #jacketsaunasuit  #saunasuit  #bajusauna  #jomkurus  #bajujogging  #jomjogging  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #biteallteam  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #senamanringkas  #workoutathome  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #coachdiet 
Assalamualaikum
.
KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN 
JACKET SAUNA SUIT
( Tidak Memerlukan ELEKTRIK )
. ✔Pembakaran KALORI dgn cepat
.
✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER
.
✔ Pembakaran LEMAK berterusan
.
✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah..
.
✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS)
.
✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
.
✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
.
✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
.
✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda.
.
✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan.
.
✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran
. ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan.
.
✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan.
.
BERMINAT? KLIK LINK DI BIO.
✔013 3546429
#assalamualaikum 
#jacketsaunasuit
#saunasuit
#bajusauna
#jomkurus
#bajujogging
#jomjogging
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#biteallteam
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#senamanringkas
#workoutathome
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#coachdiet
Assalamualaikum . KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN JACKET SAUNA SUIT ( Tidak Memerlukan ELEKTRIK ) . ✔Pembakaran KALORI dgn cepat . ✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER . ✔ Pembakaran LEMAK berterusan . ✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah.. . ✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS) . ✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur. . ✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh. . ✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja. . ✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda. . ✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan. . ✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran . ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan. . ✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan. . BERMINAT? KLIK LINK DI BIO. ✔013 3546429 #assalamualaikum  #jacketsaunasuit  #saunasuit  #bajusauna  #jomkurus  #bajujogging  #jomjogging  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #biteallteam  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #senamanringkas  #workoutathome  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #coachdiet 
Assalamualaikum
. .
KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN 
JACKET SAUNA SUIT
( Tidak Memerlukan ELEKTRIK )
. ✔Pembakaran KALORI dgn cepat
.
✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER
.
✔ Pembakaran LEMAK berterusan
.
✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah..
.
✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS)
.
✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
.
✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
.
✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
.
✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda.
.
✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan.
.
✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran
. ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan.
.
✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan.
.
BERMINAT? KLIK LINK DI BIO.
✔013 3546429
.
💖. @saunasuit.malaysia
. 
#assalamualaikum 
#jacketsaunasuit
#saunasuit
#bajusauna
#jomkurus
#bajujogging
#jomjogging
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#biteallteam
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#senamanringkas
#workoutathome
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#coachdiet
Assalamualaikum . . KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN JACKET SAUNA SUIT ( Tidak Memerlukan ELEKTRIK ) . ✔Pembakaran KALORI dgn cepat . ✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER . ✔ Pembakaran LEMAK berterusan . ✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah.. . ✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS) . ✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur. . ✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh. . ✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja. . ✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda. . ✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan. . ✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran . ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan. . ✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan. . BERMINAT? KLIK LINK DI BIO. ✔013 3546429 . 💖. @saunasuit.malaysia . #assalamualaikum  #jacketsaunasuit  #saunasuit  #bajusauna  #jomkurus  #bajujogging  #jomjogging  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #biteallteam  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #senamanringkas  #workoutathome  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #coachdiet 
Assalamualaikum
.
💖💖💖
Ini Kisah Benar...
Nak seribu daya.. Walaupun terpaksa bayar secara ansur2.
Akhir nya berjaya dptkan set sauna gold.. 💖💖
. 
BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?

Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita  seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat.
Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. 
Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. 
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.
.
BERMINAT? KLIK LINK DI BIO.
. ✔013 3546429
. 
#assalamualaikum 
#setkurus
#saunagold
#ctdk 
#jomkurus
#jihanmuse 
#natalismothercare 
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#ajimaura
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#produkkurus 
#bazaarpaknilmurah 
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#coachdiet
Assalamualaikum . 💖💖💖 Ini Kisah Benar... Nak seribu daya.. Walaupun terpaksa bayar secara ansur2. Akhir nya berjaya dptkan set sauna gold.. 💖💖 . BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN? Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat. Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya. . BERMINAT? KLIK LINK DI BIO. . ✔013 3546429 . #assalamualaikum  #setkurus  #saunagold  #ctdk  #jomkurus  #jihanmuse  #natalismothercare  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #ajimaura  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #produkkurus  #bazaarpaknilmurah  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #coachdiet 
Just got another awesome workout done .. #noexcuse and #persistance to bring the positive changes that you desire. #weekendmotivation #fit #fitnessfreaks #fitdoctor #instagood #jomkurussihat #dryuven #drshalzrc #malaysian #singapore
Night ride dgan abam2 nakal dibuatnya
Fat to fit 24 nutrition .
.
.
.
.
.
#jomberbuka #salamramadhan #coachherbalife #sayajualherbalife #sayajual #jomkurussihat #ringankanbumi
Salam Ramadan yg berbaki 5 hari,
Maka full gas di saat akhir Ramadan,
Semoga kita mendapat mlm seribu bulan
Yg Allah janjikan kebaikannya Amin😍😍😍
.
.
.
.
.
#jomberbuka #salamramadhan #coachherbalife #sayajualherbalife #sayajual #jomkurussihat #ringankanbumi
Assalamualaikum
.
BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?

Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita  seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat.
Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. 
Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. 
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.
.
BERMINAT?
☑️ KLIK LINK DI BIO.
✔013 3546429

#assalamualaikum 
#saunamurah
#saunagold
#bajusauna
#jomkurus
#bajujogging
#jomjogging
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#biteallteam
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#senamanringkas
#workoutathome
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#bajumengandung
Assalamualaikum . BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN? Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat. Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya. . BERMINAT? ☑️ KLIK LINK DI BIO. ✔013 3546429 #assalamualaikum  #saunamurah  #saunagold  #bajusauna  #jomkurus  #bajujogging  #jomjogging  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #biteallteam  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #senamanringkas  #workoutathome  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #bajumengandung 
Assalamualaikum
.
BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?

Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita  seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat.
Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. 
Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. 
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.
.
BERMINAT? KLIK LINK DI BIO.
. ✔013 3546429
. 
#assalamualaikum 
#saunafir
#AgenWanted 
#ctdk 
#jomkurus
#jihanmuse 
#natalismothercare 
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#biteallteam
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#produkkurus 
#bazaarpaknilmurah 
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#saunagold
Assalamualaikum . BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN? Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat. Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya. . BERMINAT? KLIK LINK DI BIO. . ✔013 3546429 . #assalamualaikum  #saunafir  #AgenWanted  #ctdk  #jomkurus  #jihanmuse  #natalismothercare  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #biteallteam  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #produkkurus  #bazaarpaknilmurah  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #saunagold 
Assalamualaikum. 💖Jom ber sauna suit..
Di jamin merecik💦💦💦
.
💃💃@saunasuit.malaysia
.
KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN 
JACKET SAUNA SUIT
( Tidak Memerlukan ELEKTRIK )
. ✔Pembakaran KALORI dgn cepat
.
✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER
.
✔ Pembakaran LEMAK berterusan
.
✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah..
.
✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS)
.
✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
.
✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
.
✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
.
✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda.
.
✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan.
.
✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran
. ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan.
.
✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan.
.
BERMINAT? 🌞💃💃KLIK LINK DI BIO.
✔013 3546429
.

#assalamualaikum 
#jacketsaunasuit
#saunasuit
#bajusauna
#jomkurus
#bajujogging
#jomjogging
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#biteallteam
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#senamanringkas
#workoutathome
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#teamraya
Assalamualaikum. 💖Jom ber sauna suit.. Di jamin merecik💦💦💦 . 💃💃@saunasuit.malaysia . KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN JACKET SAUNA SUIT ( Tidak Memerlukan ELEKTRIK ) . ✔Pembakaran KALORI dgn cepat . ✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER . ✔ Pembakaran LEMAK berterusan . ✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah.. . ✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS) . ✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur. . ✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh. . ✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja. . ✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda. . ✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan. . ✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran . ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan. . ✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan. . BERMINAT? 🌞💃💃KLIK LINK DI BIO. ✔013 3546429 . #assalamualaikum  #jacketsaunasuit  #saunasuit  #bajusauna  #jomkurus  #bajujogging  #jomjogging  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #biteallteam  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #senamanringkas  #workoutathome  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #teamraya 
Assalamualaikum
.
Sukar berpeluh? 🙄 🙄
Pakai lah Sauna Suit.. Sure merecik peluh💦💦💦💦
.
KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN 
JACKET SAUNA SUIT
( Tidak Memerlukan ELEKTRIK )
. ✔Pembakaran KALORI dgn cepat
.
✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER
.
✔ Pembakaran LEMAK berterusan
.
✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah..
.
✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS)
.
✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
.
✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
.
✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
.
✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda.
.
✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan.
.
✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran
. ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan.
.
✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan.
.
💖BERMINAT?
. 🎯KLIK LINK DI BIO.
✔013 3546429
.

#assalamualaikum 
#jacketsaunasuit
#saunasuit
#bajusauna
#jomkurus
#bajujogging
#jomjogging
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#biteallteam
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#senamanringkas
#workoutathome
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#teamraya
Assalamualaikum . Sukar berpeluh? 🙄 🙄 Pakai lah Sauna Suit.. Sure merecik peluh💦💦💦💦 . KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN JACKET SAUNA SUIT ( Tidak Memerlukan ELEKTRIK ) . ✔Pembakaran KALORI dgn cepat . ✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER . ✔ Pembakaran LEMAK berterusan . ✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah.. . ✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS) . ✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur. . ✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh. . ✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja. . ✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda. . ✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan. . ✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran . ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan. . ✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan. . 💖BERMINAT? . 🎯KLIK LINK DI BIO. ✔013 3546429 . #assalamualaikum  #jacketsaunasuit  #saunasuit  #bajusauna  #jomkurus  #bajujogging  #jomjogging  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #biteallteam  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #senamanringkas  #workoutathome  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #teamraya 
💝Sis nak lelong KOPI.💝
.
BELI 3 PERCUMA 1.

Nak 10 orang saja.
Habis 40 kotak. Sis tutup lelong.
.
Klik sini 
www.wasap.my/+60176227083/KopiFree1
💝Sis nak lelong KOPI.💝 . BELI 3 PERCUMA 1. Nak 10 orang saja. Habis 40 kotak. Sis tutup lelong. . Klik sini www.wasap.my/+60176227083/KopiFree1
Gambar selepas makan 1 botol #MaxXSlim
Penangan lemak cair hilang berat 12KG 😱😱 WOW.. pantas selepas ikut guide yang siberi.. jom kurus sihat 📱0127760876

#jomkurussihat
#jomkurus 
#jomsihat # kapsulajaib
#gemukisawesome  #ramping #tetibakurus
#dietsihat #senangkurus #senanghati
• • •
Assalamualaikum
.
BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?
. 
Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita  seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat.
Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. 
Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. 
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.
.
❤️BERMINAT? KLIK LINK DI BIO.
. ✔013 3546429🛑
. 
#assalamualaikum 
#jacketsaunasuit
#saunasuit
#ctdk 
#jomkurus
#jihanmuse 
#natalismothercare 
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#biteallteam
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#produkkurus 
#bazaarpaknilmurah 
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#coachdiet
• • • Assalamualaikum . BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN? . Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat. Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya. . ❤️BERMINAT? KLIK LINK DI BIO. . ✔013 3546429🛑 . #assalamualaikum  #jacketsaunasuit  #saunasuit  #ctdk  #jomkurus  #jihanmuse  #natalismothercare  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #biteallteam  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #produkkurus  #bazaarpaknilmurah  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #coachdiet 
Assalamualaikum
.
KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN 
JACKET SAUNA SUIT
( Tidak Memerlukan ELEKTRIK )
. ✔Pembakaran KALORI dgn cepat
.
✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER
.
✔ Pembakaran LEMAK berterusan
.
✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah..
.
✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS)
.
✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
.
✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
.
✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
.
✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda.
.
✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan.
.
✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran
. ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan.
.
✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan.
.
BERMINAT? KLIK LINK DI BIO.
✔013 3546429
.
. 
#assalamualaikum 
#jacketsaunasuit
#saunasuit
#bajusauna
#jomkurus
#bajujogging
#jomjogging
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#programdiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#bloggerMalaysia 
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#senamanringkas
#workoutathome
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#teamraya
Assalamualaikum . KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN JACKET SAUNA SUIT ( Tidak Memerlukan ELEKTRIK ) . ✔Pembakaran KALORI dgn cepat . ✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER . ✔ Pembakaran LEMAK berterusan . ✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah.. . ✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS) . ✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur. . ✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh. . ✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja. . ✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda. . ✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan. . ✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran . ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan. . ✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan. . BERMINAT? KLIK LINK DI BIO. ✔013 3546429 . . #assalamualaikum  #jacketsaunasuit  #saunasuit  #bajusauna  #jomkurus  #bajujogging  #jomjogging  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #programdiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #slimminglosyen  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #bloggerMalaysia  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #senamanringkas  #workoutathome  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #teamraya 
Assalamualaikum
.

BAGAIMANA JAKET SAUNA SUIT BERFUNGSI?? .
. [✔] Melalui tenaga haba dalam badan sama di keluarkan spt bersenam /berjogging
. . [✔] kebolehan memerangkap haba yang tinggi serta mampu membantu mengeluarkan peluh yang banyak dari badan
.
☑️ 013 3546429
. 
#assalamualaikum 
#jacketsaunasuit
#saunasuit
#bajusauna
#jomkurus
#bajujogging
#jomjogging
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#kurustanpadietketat
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#terapiinstagram
#ajimaura
#cikgusekolah
#biteallteam
#raya2018
#saunadirumah
#saunabajet
#rahsiahatiperempuan
#ukm
#ctdk
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#ampangpoint
Assalamualaikum . BAGAIMANA JAKET SAUNA SUIT BERFUNGSI?? . . [✔] Melalui tenaga haba dalam badan sama di keluarkan spt bersenam /berjogging . . [✔] kebolehan memerangkap haba yang tinggi serta mampu membantu mengeluarkan peluh yang banyak dari badan . ☑️ 013 3546429 . #assalamualaikum  #jacketsaunasuit  #saunasuit  #bajusauna  #jomkurus  #bajujogging  #jomjogging  #bakarkaloripantas  #dijaminberpeluh  #tipskuruscepat  #kurustanpadietketat  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumraya  #losyenkurus  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #biteallteam  #raya2018  #saunadirumah  #saunabajet  #rahsiahatiperempuan  #ukm  #ctdk  #nakkuruscepat  #misikurus  #jomkurussihat  #ootdmuslimah  #ampangpoint 
Rasanya , ramai yg nak kurus....
tapi susah giler nak turun..kutil naik belambak sgt dah...sbb kolestrol mkin tinggi...dah cuba kawal...tapi nafsu makan melampau2... Nie set yg paling sesuai utk korang yg ada masalah LEMAK DEGIL & NAFSU TAK BOLEH CONTROL !! 1) 3S , Secret Super Slimming
Kurang 1 Minggu mesti dapat hasil...CONFIRM !

2) FE'VITS , Vitamin C..Bantu utk jadi DETOX USUS KOTOR & LEMAK DEGIL korang...& bantu Turun Berat Makin Cepat ! ( Banyak lagi Kelebihan dia)

Utk set nie.. harga x sampai Rm100..
Xperlu pun product yg beratus2 untuk penjagaan diri korang..Berminat ,WhatsApp kami 👉🏼 0164302345 | 0164302345

#jomkurussebelumkawin #jomkurussekarang #jomkurussihat #ubatkurusoriginal #ubatkurus
#ubatkurustanpachemical #ubatkurusmurahdanberkesan #ubatkurussangatberkesan #ubatkurusviral #ubatkurus3s #ubatkuruspalingmujarab #ubatkuruskanbadan
Rasanya , ramai yg nak kurus.... tapi susah giler nak turun..kutil naik belambak sgt dah...sbb kolestrol mkin tinggi...dah cuba kawal...tapi nafsu makan melampau2... Nie set yg paling sesuai utk korang yg ada masalah LEMAK DEGIL & NAFSU TAK BOLEH CONTROL !! 1) 3S , Secret Super Slimming Kurang 1 Minggu mesti dapat hasil...CONFIRM ! 2) FE'VITS , Vitamin C..Bantu utk jadi DETOX USUS KOTOR & LEMAK DEGIL korang...& bantu Turun Berat Makin Cepat ! ( Banyak lagi Kelebihan dia) Utk set nie.. harga x sampai Rm100.. Xperlu pun product yg beratus2 untuk penjagaan diri korang..Berminat ,WhatsApp kami 👉🏼 0164302345 | 0164302345 #jomkurussebelumkawin  #jomkurussekarang  #jomkurussihat  #ubatkurusoriginal  #ubatkurus  #ubatkurustanpachemical  #ubatkurusmurahdanberkesan  #ubatkurussangatberkesan  #ubatkurusviral  #ubatkurus3s  #ubatkuruspalingmujarab  #ubatkuruskanbadan 
Fat to fit 24 nutrition .
Selamat berbuka... 😍😍😋😋
.
.
.
.
.
#jomberbuka #salamramadhan #coachherbalife #sayajualherbalife #sayajual #jomkurussihat #ringankanbumi
Tips Sahur

Awak. Ya awak. 
Bulan Ramadhan ni 
Ada masalah GASTRIK ke? 
Selalu badan LEMAH? 
Kurang BERTENAGA? 
Sering LAPAR? 
Sis ada PENYELESAIAN

GASTRIK hilang
BERTENAGA sepanjang hari
KENYANG hingga ke petang
Kikis LEMAK sekali

Ambil hp dan wasap sekarang 📲 017-6227083

#secretcorrea #secretcoffee #kopi #kopicantik #kopikurus #kopibijihijau #kopitahanlapar #kopisahur #produkkurus #produkbumiputera #produkmalaysia #produkmuslim #promosiraya #gastrik #testimonikurus #kuruskanbadan #kuruscepat #kuruscaraselamat #jomkurus #jomkurussihat #cikguseo #cikgu #universitimalaya #jururawat #beratturun #milkbooster #produklaris #kurus #cepatkurus #terapiinstagram
Tips Sahur Awak. Ya awak. Bulan Ramadhan ni Ada masalah GASTRIK ke? Selalu badan LEMAH? Kurang BERTENAGA? Sering LAPAR? Sis ada PENYELESAIAN GASTRIK hilang BERTENAGA sepanjang hari KENYANG hingga ke petang Kikis LEMAK sekali Ambil hp dan wasap sekarang 📲 017-6227083 #secretcorrea  #secretcoffee  #kopi  #kopicantik  #kopikurus  #kopibijihijau  #kopitahanlapar  #kopisahur  #produkkurus  #produkbumiputera  #produkmalaysia  #produkmuslim  #promosiraya  #gastrik  #testimonikurus  #kuruskanbadan  #kuruscepat  #kuruscaraselamat  #jomkurus  #jomkurussihat  #cikguseo  #cikgu  #universitimalaya  #jururawat  #beratturun  #milkbooster  #produklaris  #kurus  #cepatkurus  #terapiinstagram 
Homemade Oatmeal protein energy ball. Life is so much easier with a healthy snack.
.
.
1 cup oatmeal
2 tbsp homemade peanut butter
1 tbsp honey
1 tbsp extra virgin oil/coconut oil
1 tsp Vanilla extract
1 protein powder
20 ml water
.
Mix everything in food processor for 5 mins. Roll into small ball. Done!
.
.
Take 2-3 pcs as snack or pre workout.
.
If you need guidance for meal plan and workout program, join my online weight loss program coaching, we will coach you, share tips, healthy recipe and workout program you can do at home or gym. 📲 014-3146102 or click link at my bio
.
#healthylifestyle #jomkurussihat #jomkurus #kuruscantik #fitnesslifestyle #fitmom #fitfam #fitnessislife #fitnesslifestyle #fitnessmotivation #weightlossjourney #healthyfood #tauhusumbat #ilovemyjob #breakfast #healthyfood #resipisihat  #superfood #foodporn #healthyrecipe #weetabix #breakfastonthego #proteinenergyballs #healthyrecipe
Homemade Oatmeal protein energy ball. Life is so much easier with a healthy snack. . . 1 cup oatmeal 2 tbsp homemade peanut butter 1 tbsp honey 1 tbsp extra virgin oil/coconut oil 1 tsp Vanilla extract 1 protein powder 20 ml water . Mix everything in food processor for 5 mins. Roll into small ball. Done! . . Take 2-3 pcs as snack or pre workout. . If you need guidance for meal plan and workout program, join my online weight loss program coaching, we will coach you, share tips, healthy recipe and workout program you can do at home or gym. 📲 014-3146102 or click link at my bio . #healthylifestyle  #jomkurussihat  #jomkurus  #kuruscantik  #fitnesslifestyle  #fitmom  #fitfam  #fitnessislife  #fitnesslifestyle  #fitnessmotivation  #weightlossjourney  #healthyfood  #tauhusumbat  #ilovemyjob  #breakfast  #healthyfood  #resipisihat  #superfood  #foodporn  #healthyrecipe  #weetabix  #breakfastonthego  #proteinenergyballs  #healthyrecipe 
Fat to fit 24 nutrition .
Selamat berbuka... 😍😍😋😋
.
.
.
.
.
#jomberbuka #salamramadhan #coachherbalife #sayajualherbalife #sayajual #jomkurussihat #ringankanbumi
🔥 KESAN AMALKAN DETOX TEA RM40 🔥
•
✔ Mampu menurunkan berat badan 5kg keatas seawal 7 hari.
✔ Pengambilan detox tea sewaktu berpuasa sgt digalakkan kerana double extra kesannya.
✔ Perut buncit akan menjadi kempis.
✔ Bahagian berlemak seperti peha, lengan, pinggul & double chin semakin mengecil.
✔ Sistem pencernaan semakin baik (lawas pembuangan).
✔ Kadar metabolism dlm badan meningkat.
✔ Selera makan berlebihan terkawal.
✔ Mudah berasa kenyang & kurang lapar.
✔ Kulit wajah semakin cantik (buang toksin dlm badan).
✔ Kitaran haid akan menjadi normal & stabil.
✔ Merawat keputihan & masalah dalaman wanita.

Utk order whatsapp 0193104860 😘
🔥 KESAN AMALKAN DETOX TEA RM40 🔥 • ✔ Mampu menurunkan berat badan 5kg keatas seawal 7 hari. ✔ Pengambilan detox tea sewaktu berpuasa sgt digalakkan kerana double extra kesannya. ✔ Perut buncit akan menjadi kempis. ✔ Bahagian berlemak seperti peha, lengan, pinggul & double chin semakin mengecil. ✔ Sistem pencernaan semakin baik (lawas pembuangan). ✔ Kadar metabolism dlm badan meningkat. ✔ Selera makan berlebihan terkawal. ✔ Mudah berasa kenyang & kurang lapar. ✔ Kulit wajah semakin cantik (buang toksin dlm badan). ✔ Kitaran haid akan menjadi normal & stabil. ✔ Merawat keputihan & masalah dalaman wanita. Utk order whatsapp 0193104860 😘
🔥 KESAN AMALKAN DETOX TEA RM40 🔥
•
✔ Mampu menurunkan berat badan 5kg keatas seawal 7 hari.
✔ Pengambilan detox tea sewaktu berpuasa sgt digalakkan kerana double extra kesannya.
✔ Perut buncit akan menjadi kempis.
✔ Bahagian berlemak seperti peha, lengan, pinggul & double chin semakin mengecil.
✔ Sistem pencernaan semakin baik (lawas pembuangan).
✔ Kadar metabolism dlm badan meningkat.
✔ Selera makan berlebihan terkawal.
✔ Mudah berasa kenyang & kurang lapar.
✔ Kulit wajah semakin cantik (buang toksin dlm badan).
✔ Kitaran haid akan menjadi normal & stabil.
✔ Merawat keputihan & masalah dalaman wanita.

Utk order whatsapp 0193104860 😘
🔥 KESAN AMALKAN DETOX TEA RM40 🔥 • ✔ Mampu menurunkan berat badan 5kg keatas seawal 7 hari. ✔ Pengambilan detox tea sewaktu berpuasa sgt digalakkan kerana double extra kesannya. ✔ Perut buncit akan menjadi kempis. ✔ Bahagian berlemak seperti peha, lengan, pinggul & double chin semakin mengecil. ✔ Sistem pencernaan semakin baik (lawas pembuangan). ✔ Kadar metabolism dlm badan meningkat. ✔ Selera makan berlebihan terkawal. ✔ Mudah berasa kenyang & kurang lapar. ✔ Kulit wajah semakin cantik (buang toksin dlm badan). ✔ Kitaran haid akan menjadi normal & stabil. ✔ Merawat keputihan & masalah dalaman wanita. Utk order whatsapp 0193104860 😘
🔥 KESAN AMALKAN DETOX TEA RM40 🔥
•
✔ Mampu menurunkan berat badan 5kg keatas seawal 7 hari.
✔ Pengambilan detox tea sewaktu berpuasa sgt digalakkan kerana double extra kesannya.
✔ Perut buncit akan menjadi kempis.
✔ Bahagian berlemak seperti peha, lengan, pinggul & double chin semakin mengecil.
✔ Sistem pencernaan semakin baik (lawas pembuangan).
✔ Kadar metabolism dlm badan meningkat.
✔ Selera makan berlebihan terkawal.
✔ Mudah berasa kenyang & kurang lapar.
✔ Kulit wajah semakin cantik (buang toksin dlm badan).
✔ Kitaran haid akan menjadi normal & stabil.
✔ Merawat keputihan & masalah dalaman wanita.

Utk order whatsapp 0193104860 😘
🔥 KESAN AMALKAN DETOX TEA RM40 🔥 • ✔ Mampu menurunkan berat badan 5kg keatas seawal 7 hari. ✔ Pengambilan detox tea sewaktu berpuasa sgt digalakkan kerana double extra kesannya. ✔ Perut buncit akan menjadi kempis. ✔ Bahagian berlemak seperti peha, lengan, pinggul & double chin semakin mengecil. ✔ Sistem pencernaan semakin baik (lawas pembuangan). ✔ Kadar metabolism dlm badan meningkat. ✔ Selera makan berlebihan terkawal. ✔ Mudah berasa kenyang & kurang lapar. ✔ Kulit wajah semakin cantik (buang toksin dlm badan). ✔ Kitaran haid akan menjadi normal & stabil. ✔ Merawat keputihan & masalah dalaman wanita. Utk order whatsapp 0193104860 😘
2MINGGU TURUN 10KG 🙀
.
.
----------------------------------------------------------------------
Cuma 2 Sudu setiap hari dh nmpak prubahan
.
.
Kelebihan DEINA SMAX FRUIT
✔Mengawal selera makan
✔ Membuang toksin dlm badan
✔ Mengempiskan perut
✔tambah tenaga
✔cuci usus
✔kcutkan gmuk air/angin
✔tinggkatkan metabolisma ✔bkar lmak pantas
.
.
🔥JOM WHATSAP SEKARANG..STOK TERHAD UOLSS!! FREE Consultation DAN FREEGIFT SKALI🔥
.
.
📱Whatsapps 011-13194159
.
. .
.
#JusPencairLemakNo1Malaysia
#JusKempiskanPerutPalingDipercayai
#DEINASLIMAXJUICE #DEINA
#DEINASMAXFRUITJUICE
#SayaJual #BazaarPakNil #KevinZahri #KurusCepat #KurusPantas #Jk1m #jomkurussihat - #regrann
2MINGGU TURUN 10KG 🙀 . . ---------------------------------------------------------------------- Cuma 2 Sudu setiap hari dh nmpak prubahan . . Kelebihan DEINA SMAX FRUIT ✔Mengawal selera makan ✔ Membuang toksin dlm badan ✔ Mengempiskan perut ✔tambah tenaga ✔cuci usus ✔kcutkan gmuk air/angin ✔tinggkatkan metabolisma ✔bkar lmak pantas . . 🔥JOM WHATSAP SEKARANG..STOK TERHAD UOLSS!! FREE Consultation DAN FREEGIFT SKALI🔥 . . 📱Whatsapps 011-13194159 . . . . #JusPencairLemakNo1Malaysia  #JusKempiskanPerutPalingDipercayai  #DEINASLIMAXJUICE  #DEINA  #DEINASMAXFRUITJUICE  #SayaJual  #BazaarPakNil  #KevinZahri  #KurusCepat  #KurusPantas  #Jk1m  #jomkurussihat  - #regrann